Četvrtak, 19.11.2009.

01:29

NLB: Partizan – Crvena zvezda

Košarkaši Partizana u osmom kolu regionalne NLB lige dočekuju ’večitog’ rivala Crvenu zvezdu. Meč u ’Pioniru’ igra se u četvrtak od 19:30 časova.

Izvor: B92

NLB: Partizan – Crvena zvezda IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

74 Komentari

Sortiraj po:

nastavak znate sami

pre 14 godina

PARNI VALJAK polako,ali sigurno pocinje da melje... NEMATE SANSU JER JUG JE U TRANSU
(Dule pfc, 19. novembar 2009 10:20)
zasto cutite, zasto cutite ......nastavak znate sami....
ZVEZDA MI JE SVE....

sloba

pre 14 godina

Ma koje su ovo sudije, prvo ocigledan faul milosevica laktom u napadu se ne svira a onda isti sudija svira dragicevicu "guranje" u napadu ma strasno
Eto vam pobeda nama ne trebe!!!
Jos vam samo fali Tijeri Anri i nogom da igra!

branislav

pre 14 godina

Uplatio 470 dinara,kod banke proslo,ali uplata stoji na cekanju,posto u uslovima kupovine stoji nekih 48 sati realizacije,a Partizan me nije obavestio E-mailom da su primili uplatu,izgleda da sam bacio pare.Kontakt nemoguc ni sakim da vidim hocu li gledati tekmu ili ne.Verovatno ne.Neznam sa kim da probate,ja sam hteo da gledam ali ne vredi.Mozda i stigne potvrda do pocetka.Ima jos sat vremena,videcemo.Pazite.Kod banke je proslo.

bojan

pre 14 godina

Velika je sramota sto partizan kao klub i njihovi navijaci na svojim zvanicnim internet stranicama nisu izjavili saucesce srpskim vernicim povodom smrti patrijarha Pavla! pogledajte Zvezdin sajt ili sajt navijaca Crvene Zvezde!!!

Srdjan

pre 14 godina

Posto vidim da su neki dali sebi za pravo da se malo sprdaju sa mojim komentarom,ajd da i ja odgovorim! Dakle,danas jeste dan zalosti na teritoriji Beograda i iz tog razloga mislim da je neprimereno da se derbi odrzi tog dana. Gubi i derbi kao derbi i navijaci i jednog i drugog kluba.

Rocco Siffredi

pre 14 godina

Cuo sam da Dule Vujosevic danas snima novi pornic sa komsinicom,svi koji bi da pogleadju uzivo snimanje mogu da dodju u PIONIR i prisustvuju ovoj akciji..:))))))))))))

gaga

pre 14 godina

Samo da kazem sto se tice prenosa:
1.ako iko misli da ce besplatno da gleda na sajtu kk partizana malo se prevario (5 eura)
2.na rtcg2 ce biti prenosa,a kako nema live stream rtcg2 i to otpada
3.Sta cemo mi sto ne vatamo Kosavu u RS?
4.Ko nama nadje prenos,svaka mu cast :)

delija

pre 14 godina

LJudi prenos je na TV KOSAVA ....Ovim derbijem pocinju prenosi NLB lige...Takodje sledece nedelje bice prenos Zvezda-Cibona...I idemo da pobedimo Partizan...Muka mi je da ih gledam u Evroligi svih ih odvaljuju sa po 10 razlike minimum..Jedino onaj Orlean pobedili njih bi i Radnicki pobedio!!!! ZVEZDA!!!POZZ za sve DELIJE

Radowan III PFC

pre 14 godina

Samo vas gledam kako nas vredjate, mogli bi ste vi jos tako 100godina...
Ali veceras ce da pevate drugu pesmu posle derbija, bice vam veselo i u 8 utakmica imacete i dalje samo dve popede :)

Tisl@wGROBAR

pre 14 godina

Da li ste primetili da navijaci Zvezde vec 15 godina isto pricaju pred svaki derbi !? Zasto se lazno nadate kada je zadnjih petnaest godina prica ista, pobednik se zna samo kos razlika nije poznata!!

nn

pre 14 godina

(Caja Grobar, 19. novembar 2009 09:54)
pesic je gospodin covek za vaseg trenera koji je na vasu zalost primitivac. A uspehe pesica i vujosevica se ne mogu porediti jer 2 svetske titule vredi 20 titula ovde

Cicevac

pre 14 godina

Misim iskreno da bi DERBI trebao da se igra za vikend...Jee de bas danas kad sahranjuju Pavla....!!!!!BAS JE GLOOPO danas da se igra....ali ISKRENO....

Plikuscht

pre 14 godina

Odigravanje utakmice na dan sahrane naseg Patrijarha je vrhunac neukusa, da ne upotrebim teze reci. Pa zar je moguce tog dana, koji je na teritoriji Beograda proglasen kao dan zalosti dozvoliti huliganima da urlaju, skacu, psuju... Nemam reci! Necu gledati derbi!!!
(Srdjan, 19. novembar 2009 13:45)

Pa ucini nam svima uslugu i nemoj da gledas.

Proglasena je nacionalna zalost u trajanju od tri dana. Utakmice ja zbog toga odgodjena, da se ne igra kada je nacionalna zalost. Ta tri dana su prosla.
Sta ti uopste hoces!?

Koliko je trebalo? Cetiri dana? A sto cetiri? Mozda recimo pet? Ili jos bolje sest? Kad smo vec tu, daj da zaokruzimo na sedam, na celu nedelju?
Ni na kraj pameti mi nije da se sprdam sa temom kao sto je smrt naseg patrijarha (kojeg sam izuzetno cenio!), ali objasni mi kako se kvalifikuje i kvantifikuje i pretace u egzaktan broj dana, koji bi po tebi bio primeren, kolicina tuge i zalosti koju ova nacija treba da pruzi preminulom Patrijarhu?

Flame

pre 14 godina

@northboy

Jadan si ti zvezdas i svi koji tako misle na severu. I da ispadnemo u drugu ligu u svim sportovima ja cu uvek biti uz zvezdu! Do juce su mnogi od vas pljuvali Covica a odjednom vam je postao spasitelj...

Zvezda iznad svega!

Tisl@wGROBAR

pre 14 godina

Da li ste primetili da navijaci Zvezde vec 15 godina isto pricaju pred svaki derbi !? Zasto se lazno nadate kada je zadnjih petnaest godina prica ista, pobednik se zna samo kos razlika nije poznata!!

David

pre 14 godina

Ima prenosa na kosavi to im je udarna vest na sjatu... A ostalima (i jednima i drugima) zamislite kakav nam je derbi i timovi kad ovo niko ne zeli da prenosi... EEEE

Srdjan

pre 14 godina

Odigravanje utakmice na dan sahrane naseg Patrijarha je vrhunac neukusa, da ne upotrebim teze reci. Pa zar je moguce tog dana, koji je na teritoriji Beograda proglasen kao dan zalosti dozvoliti huliganima da urlaju, skacu, psuju... Nemam reci! Necu gledati derbi!!!

grobar

pre 14 godina

bice prenos i na kosavi.posto svbe ove telewvizije za koje placamo pretplatu./..prenose...vb..farmu ..survivor i belu ladju..pa nisu u mogucnosti..da prenose...sport...sto je sramota..da kosarkaski derbi prenose..televizije..koje realno niko ni ne gleda

Lauš

pre 14 godina

Neznam stvarno čemu sva ova prepirka i ovolike nebulozne svađe!!Večeras će sve da se riješi na parketu. Presudiće agresivnost i želja igrača i naravno adrenalin po mom mišljenu. Mislim da bi večerašnja utakmica trebala da pokaže veliku snagu mladih igrača sa strane Zvjezde Kešelja,Bjelice a sa strane Partizana Aleksića, Veselog!! Nadam se strasnoj borbi pogotovo Zvjezdinih igrača!!!

zeljko_bn

pre 14 godina

Ima da razbucamo grobarcice kao pilice! Nekih +10! A to i oni dobro znaju!
(cisto da se zna, 19. novembar 2009 10:49)

sta reche chovjeche boziji??????????

vaske_npg

pre 14 godina

Zvezda moze dobiti samo ako odigra najbolje ove sezone sto i nije tako tesko s obzirom kako su igrali ove 7 utakmice u NLB...ZVEZDA IZNAD SVEGA...!!! covece jesi ti dobro?????jel pratis ti kosarku??????imate dve pobede u ligi...jel razumes to???vi ulazite spremniji nego ikad...znas kad cete nas pobediti??odgovor je nikad???pricate o bojkotu a hale vam pune..hahahahahaha

prenos

pre 14 godina

Ljudi, Arena Sport je usla u redovnu ponudu IKOMA! Ko ima Ikom neka pronadje Arena sport! Napisao sam ovo pre neki dan i dobio gomilu negativnih komentara! Ne razumem, ja vec dva dana gledam arena sport normalno preko ikoma, a vi kako hocete.

grobar kumanovo

pre 14 godina

niksicko pivo kako te nije stid da pricas gluposti da nas je strah od kk sledece sezone pa vi cete uvek biti isti kao sto ste sada i svake godine vi cete se zvati kk sledeca sezona

Markan

pre 14 godina

Normalno da nisi video na teletekstu kad je on uradjen za celu nedelju,pre ovog pomeranja termina!Prenosa ima!A ovaj sto odma pravi galamu i poziva na istupanje iz "privatne lige" nek u 19:30 gleda u sunce,neko vestacko :P
http://www.novosti.rs/code/navigate.php?Id=13&status=jedna&vest=163063&title_add=Vreme%20je%20za%20derbi!&kword_add=kk%20partizan%2C%20kk%20zvezda

pogrebnik from nis

pre 14 godina

’Večiti’ su se sastali i u finalnoj seriji Superlige. Partizan je osvojio osmu uzastopnu tituli pobedivši Zvezdu 3:2.

djordje petrovic

pre 14 godina

Uzmi Dule neznam ni ja vise koju titulu...:))))A ti se Zvezdo zadovoljavaj tim sto redovno gubis finala i s vremena na vrijeme pobjedis Partizan...:))))Pozdrav za grobare iz RS-a

Boki

pre 14 godina

Da li je moguce da nema prenosa?Zar nijedna TV stanica ne zeli da prenosi veciti derbi?Ili mozda ne sme?Poruka srpskim klubovima:istupite iz ove privatne lige,dosta je bilo izivljavanja i ucenjivanja od strane zapadnih nam suseda!!!

Caja Grobar

pre 14 godina

Nisam imao nameru da bilo šta komentarišem, ali su me na to naterali Pešić i Zvezdini navijači. Kari nije prvi kome se Dule zamerio pobedama, pa je eto morao da pokaže koliko je mali čovek tako što će da izjavi da sada navija za Zvezdu. Poštenije bi bilo da je rekao: to su uglavnom momci koje sam ja trenirao i zato im želim uspeh. Ne on je morao u duhu naše "svetle" srpske tradicije javno da se pohvali kako se poturčio. Tužno i jadno, može ruku pod ruku s onim nesretnim Gurovićem. Jedina razlika između njih je ta što Pešić nije tako agresivno primitivan (mada čačka nos i razvlači zvaku kao da je pica testo).
A Delije? Od Lepog Fike do ostalih Nikšićkih piva uspalili se ko seoska mlada čim su dobili jednu utakmicu. Pobeda i to u Beogradu protiv Širokog nije nikakvo merilo kvaliteta. Da li ste vi uopšte svesni s kim se poredite? S evropskom institucijom. Vas nema nigde još od vremena kada se Rolan Garos igrao u Srbiji i stvarno ne znam odakle više crpite svu tu nebuloznu energiju da trubite kako ste veliki košarkaški klub. Bilo nekad, i to davno, davno - na šljaci.
Za kraj pitanje: pa šta i ako pobedite neku utakmicu tokom prvenstva? Možda i ovu večeras. Da li to dokazuje nešto? Zna se ko je uvek najbolji na kraju svake (a ne večno sledeće) sezone!

northboy

pre 14 godina

Najbolje i najbezbolnije resenje je gasenje kosarkaske sekcije SD Crvena Zvezda.Bolji je brate brzi kraj od produzene agonije, koja traje vec vise od jedne decenije.Toliko je toga napisano i komentarisano samo na ovom mestu da je svaka dalja prica suvisna.
Bojkot do GASENJA!!!
Ko je za nek preporuci!!!!!!!

Laza

pre 14 godina

Zvezda moze dobiti samo ako odigra najbolje ove sezone sto i nije tako tesko s obzirom kako su igrali ove 7 utakmice u NLB...ZVEZDA IZNAD SVEGA...!!!

lucky

pre 14 godina

Ishod večitog derbija, ako se u košarci i može nazvati večiti, nikad nije bio izvesniji.. Biće to jedna trening varijanta čete Duška Vujoševića.. Poslastica za sve sladokusce Dobrih poteza..

pera grobar

pre 14 godina

Prcitao sam na forumu da sutra nece biti navijanja i da se nece kaciti zastave i transparenti. Ko zna mozda je to i bolje, jer se ipak adrenalin igraca vise dize erupcijom odusevljenja posle kosa i zvizdanjem protuvniku.

Srecan sto sam Grobar

pre 14 godina

Evo informacija za sve ,, strucne znalce ,, o broju odigranih utakmica prosle sezone!
NLB - 3
LS - 5
KUP - 1 to nije navedeno.
To je 9 utakmica od toga 3 pobede roma i to im je bila jedna od uspesnijih sezona!
Ajmo momci da vratimo zvezdu gde joj je i mesto, na dno tabele!

Caja Grobar

pre 14 godina

Nisam imao nameru da bilo šta komentarišem, ali su me na to naterali Pešić i Zvezdini navijači. Kari nije prvi kome se Dule zamerio pobedama, pa je eto morao da pokaže koliko je mali čovek tako što će da izjavi da sada navija za Zvezdu. Poštenije bi bilo da je rekao: to su uglavnom momci koje sam ja trenirao i zato im želim uspeh. Ne on je morao u duhu naše "svetle" srpske tradicije javno da se pohvali kako se poturčio. Tužno i jadno, može ruku pod ruku s onim nesretnim Gurovićem. Jedina razlika između njih je ta što Pešić nije tako agresivno primitivan (mada čačka nos i razvlači zvaku kao da je pica testo).
A Delije? Od Lepog Fike do ostalih Nikšićkih piva uspalili se ko seoska mlada čim su dobili jednu utakmicu. Pobeda i to u Beogradu protiv Širokog nije nikakvo merilo kvaliteta. Da li ste vi uopšte svesni s kim se poredite? S evropskom institucijom. Vas nema nigde još od vremena kada se Rolan Garos igrao u Srbiji i stvarno ne znam odakle više crpite svu tu nebuloznu energiju da trubite kako ste veliki košarkaški klub. Bilo nekad, i to davno, davno - na šljaci.
Za kraj pitanje: pa šta i ako pobedite neku utakmicu tokom prvenstva? Možda i ovu večeras. Da li to dokazuje nešto? Zna se ko je uvek najbolji na kraju svake (a ne večno sledeće) sezone!

Srecan sto sam Grobar

pre 14 godina

Evo informacija za sve ,, strucne znalce ,, o broju odigranih utakmica prosle sezone!
NLB - 3
LS - 5
KUP - 1 to nije navedeno.
To je 9 utakmica od toga 3 pobede roma i to im je bila jedna od uspesnijih sezona!
Ajmo momci da vratimo zvezdu gde joj je i mesto, na dno tabele!

djordje petrovic

pre 14 godina

Uzmi Dule neznam ni ja vise koju titulu...:))))A ti se Zvezdo zadovoljavaj tim sto redovno gubis finala i s vremena na vrijeme pobjedis Partizan...:))))Pozdrav za grobare iz RS-a

lucky

pre 14 godina

Ishod večitog derbija, ako se u košarci i može nazvati večiti, nikad nije bio izvesniji.. Biće to jedna trening varijanta čete Duška Vujoševića.. Poslastica za sve sladokusce Dobrih poteza..

northboy

pre 14 godina

Najbolje i najbezbolnije resenje je gasenje kosarkaske sekcije SD Crvena Zvezda.Bolji je brate brzi kraj od produzene agonije, koja traje vec vise od jedne decenije.Toliko je toga napisano i komentarisano samo na ovom mestu da je svaka dalja prica suvisna.
Bojkot do GASENJA!!!
Ko je za nek preporuci!!!!!!!

bojan

pre 14 godina

Velika je sramota sto partizan kao klub i njihovi navijaci na svojim zvanicnim internet stranicama nisu izjavili saucesce srpskim vernicim povodom smrti patrijarha Pavla! pogledajte Zvezdin sajt ili sajt navijaca Crvene Zvezde!!!

pogrebnik from nis

pre 14 godina

’Večiti’ su se sastali i u finalnoj seriji Superlige. Partizan je osvojio osmu uzastopnu tituli pobedivši Zvezdu 3:2.

Plikuscht

pre 14 godina

Odigravanje utakmice na dan sahrane naseg Patrijarha je vrhunac neukusa, da ne upotrebim teze reci. Pa zar je moguce tog dana, koji je na teritoriji Beograda proglasen kao dan zalosti dozvoliti huliganima da urlaju, skacu, psuju... Nemam reci! Necu gledati derbi!!!
(Srdjan, 19. novembar 2009 13:45)

Pa ucini nam svima uslugu i nemoj da gledas.

Proglasena je nacionalna zalost u trajanju od tri dana. Utakmice ja zbog toga odgodjena, da se ne igra kada je nacionalna zalost. Ta tri dana su prosla.
Sta ti uopste hoces!?

Koliko je trebalo? Cetiri dana? A sto cetiri? Mozda recimo pet? Ili jos bolje sest? Kad smo vec tu, daj da zaokruzimo na sedam, na celu nedelju?
Ni na kraj pameti mi nije da se sprdam sa temom kao sto je smrt naseg patrijarha (kojeg sam izuzetno cenio!), ali objasni mi kako se kvalifikuje i kvantifikuje i pretace u egzaktan broj dana, koji bi po tebi bio primeren, kolicina tuge i zalosti koju ova nacija treba da pruzi preminulom Patrijarhu?

grobar kumanovo

pre 14 godina

niksicko pivo kako te nije stid da pricas gluposti da nas je strah od kk sledece sezone pa vi cete uvek biti isti kao sto ste sada i svake godine vi cete se zvati kk sledeca sezona

zeljko_bn

pre 14 godina

Ima da razbucamo grobarcice kao pilice! Nekih +10! A to i oni dobro znaju!
(cisto da se zna, 19. novembar 2009 10:49)

sta reche chovjeche boziji??????????

prenos

pre 14 godina

Ljudi, Arena Sport je usla u redovnu ponudu IKOMA! Ko ima Ikom neka pronadje Arena sport! Napisao sam ovo pre neki dan i dobio gomilu negativnih komentara! Ne razumem, ja vec dva dana gledam arena sport normalno preko ikoma, a vi kako hocete.

Radowan III PFC

pre 14 godina

Samo vas gledam kako nas vredjate, mogli bi ste vi jos tako 100godina...
Ali veceras ce da pevate drugu pesmu posle derbija, bice vam veselo i u 8 utakmica imacete i dalje samo dve popede :)

Rocco Siffredi

pre 14 godina

Cuo sam da Dule Vujosevic danas snima novi pornic sa komsinicom,svi koji bi da pogleadju uzivo snimanje mogu da dodju u PIONIR i prisustvuju ovoj akciji..:))))))))))))

Srdjan

pre 14 godina

Posto vidim da su neki dali sebi za pravo da se malo sprdaju sa mojim komentarom,ajd da i ja odgovorim! Dakle,danas jeste dan zalosti na teritoriji Beograda i iz tog razloga mislim da je neprimereno da se derbi odrzi tog dana. Gubi i derbi kao derbi i navijaci i jednog i drugog kluba.

grobar

pre 14 godina

bice prenos i na kosavi.posto svbe ove telewvizije za koje placamo pretplatu./..prenose...vb..farmu ..survivor i belu ladju..pa nisu u mogucnosti..da prenose...sport...sto je sramota..da kosarkaski derbi prenose..televizije..koje realno niko ni ne gleda

Boki

pre 14 godina

Da li je moguce da nema prenosa?Zar nijedna TV stanica ne zeli da prenosi veciti derbi?Ili mozda ne sme?Poruka srpskim klubovima:istupite iz ove privatne lige,dosta je bilo izivljavanja i ucenjivanja od strane zapadnih nam suseda!!!

gaga

pre 14 godina

Samo da kazem sto se tice prenosa:
1.ako iko misli da ce besplatno da gleda na sajtu kk partizana malo se prevario (5 eura)
2.na rtcg2 ce biti prenosa,a kako nema live stream rtcg2 i to otpada
3.Sta cemo mi sto ne vatamo Kosavu u RS?
4.Ko nama nadje prenos,svaka mu cast :)

vaske_npg

pre 14 godina

Zvezda moze dobiti samo ako odigra najbolje ove sezone sto i nije tako tesko s obzirom kako su igrali ove 7 utakmice u NLB...ZVEZDA IZNAD SVEGA...!!! covece jesi ti dobro?????jel pratis ti kosarku??????imate dve pobede u ligi...jel razumes to???vi ulazite spremniji nego ikad...znas kad cete nas pobediti??odgovor je nikad???pricate o bojkotu a hale vam pune..hahahahahaha

delija

pre 14 godina

LJudi prenos je na TV KOSAVA ....Ovim derbijem pocinju prenosi NLB lige...Takodje sledece nedelje bice prenos Zvezda-Cibona...I idemo da pobedimo Partizan...Muka mi je da ih gledam u Evroligi svih ih odvaljuju sa po 10 razlike minimum..Jedino onaj Orlean pobedili njih bi i Radnicki pobedio!!!! ZVEZDA!!!POZZ za sve DELIJE

Srdjan

pre 14 godina

Odigravanje utakmice na dan sahrane naseg Patrijarha je vrhunac neukusa, da ne upotrebim teze reci. Pa zar je moguce tog dana, koji je na teritoriji Beograda proglasen kao dan zalosti dozvoliti huliganima da urlaju, skacu, psuju... Nemam reci! Necu gledati derbi!!!

pera grobar

pre 14 godina

Prcitao sam na forumu da sutra nece biti navijanja i da se nece kaciti zastave i transparenti. Ko zna mozda je to i bolje, jer se ipak adrenalin igraca vise dize erupcijom odusevljenja posle kosa i zvizdanjem protuvniku.

Markan

pre 14 godina

Normalno da nisi video na teletekstu kad je on uradjen za celu nedelju,pre ovog pomeranja termina!Prenosa ima!A ovaj sto odma pravi galamu i poziva na istupanje iz "privatne lige" nek u 19:30 gleda u sunce,neko vestacko :P
http://www.novosti.rs/code/navigate.php?Id=13&status=jedna&vest=163063&title_add=Vreme%20je%20za%20derbi!&kword_add=kk%20partizan%2C%20kk%20zvezda

Tisl@wGROBAR

pre 14 godina

Da li ste primetili da navijaci Zvezde vec 15 godina isto pricaju pred svaki derbi !? Zasto se lazno nadate kada je zadnjih petnaest godina prica ista, pobednik se zna samo kos razlika nije poznata!!

Laza

pre 14 godina

Zvezda moze dobiti samo ako odigra najbolje ove sezone sto i nije tako tesko s obzirom kako su igrali ove 7 utakmice u NLB...ZVEZDA IZNAD SVEGA...!!!

Tisl@wGROBAR

pre 14 godina

Da li ste primetili da navijaci Zvezde vec 15 godina isto pricaju pred svaki derbi !? Zasto se lazno nadate kada je zadnjih petnaest godina prica ista, pobednik se zna samo kos razlika nije poznata!!

David

pre 14 godina

Ima prenosa na kosavi to im je udarna vest na sjatu... A ostalima (i jednima i drugima) zamislite kakav nam je derbi i timovi kad ovo niko ne zeli da prenosi... EEEE

nn

pre 14 godina

(Caja Grobar, 19. novembar 2009 09:54)
pesic je gospodin covek za vaseg trenera koji je na vasu zalost primitivac. A uspehe pesica i vujosevica se ne mogu porediti jer 2 svetske titule vredi 20 titula ovde

Lauš

pre 14 godina

Neznam stvarno čemu sva ova prepirka i ovolike nebulozne svađe!!Večeras će sve da se riješi na parketu. Presudiće agresivnost i želja igrača i naravno adrenalin po mom mišljenu. Mislim da bi večerašnja utakmica trebala da pokaže veliku snagu mladih igrača sa strane Zvjezde Kešelja,Bjelice a sa strane Partizana Aleksića, Veselog!! Nadam se strasnoj borbi pogotovo Zvjezdinih igrača!!!

Flame

pre 14 godina

@northboy

Jadan si ti zvezdas i svi koji tako misle na severu. I da ispadnemo u drugu ligu u svim sportovima ja cu uvek biti uz zvezdu! Do juce su mnogi od vas pljuvali Covica a odjednom vam je postao spasitelj...

Zvezda iznad svega!

Cicevac

pre 14 godina

Misim iskreno da bi DERBI trebao da se igra za vikend...Jee de bas danas kad sahranjuju Pavla....!!!!!BAS JE GLOOPO danas da se igra....ali ISKRENO....

branislav

pre 14 godina

Uplatio 470 dinara,kod banke proslo,ali uplata stoji na cekanju,posto u uslovima kupovine stoji nekih 48 sati realizacije,a Partizan me nije obavestio E-mailom da su primili uplatu,izgleda da sam bacio pare.Kontakt nemoguc ni sakim da vidim hocu li gledati tekmu ili ne.Verovatno ne.Neznam sa kim da probate,ja sam hteo da gledam ali ne vredi.Mozda i stigne potvrda do pocetka.Ima jos sat vremena,videcemo.Pazite.Kod banke je proslo.

nastavak znate sami

pre 14 godina

PARNI VALJAK polako,ali sigurno pocinje da melje... NEMATE SANSU JER JUG JE U TRANSU
(Dule pfc, 19. novembar 2009 10:20)
zasto cutite, zasto cutite ......nastavak znate sami....
ZVEZDA MI JE SVE....

sloba

pre 14 godina

Ma koje su ovo sudije, prvo ocigledan faul milosevica laktom u napadu se ne svira a onda isti sudija svira dragicevicu "guranje" u napadu ma strasno
Eto vam pobeda nama ne trebe!!!
Jos vam samo fali Tijeri Anri i nogom da igra!

Caja Grobar

pre 14 godina

Nisam imao nameru da bilo šta komentarišem, ali su me na to naterali Pešić i Zvezdini navijači. Kari nije prvi kome se Dule zamerio pobedama, pa je eto morao da pokaže koliko je mali čovek tako što će da izjavi da sada navija za Zvezdu. Poštenije bi bilo da je rekao: to su uglavnom momci koje sam ja trenirao i zato im želim uspeh. Ne on je morao u duhu naše "svetle" srpske tradicije javno da se pohvali kako se poturčio. Tužno i jadno, može ruku pod ruku s onim nesretnim Gurovićem. Jedina razlika između njih je ta što Pešić nije tako agresivno primitivan (mada čačka nos i razvlači zvaku kao da je pica testo).
A Delije? Od Lepog Fike do ostalih Nikšićkih piva uspalili se ko seoska mlada čim su dobili jednu utakmicu. Pobeda i to u Beogradu protiv Širokog nije nikakvo merilo kvaliteta. Da li ste vi uopšte svesni s kim se poredite? S evropskom institucijom. Vas nema nigde još od vremena kada se Rolan Garos igrao u Srbiji i stvarno ne znam odakle više crpite svu tu nebuloznu energiju da trubite kako ste veliki košarkaški klub. Bilo nekad, i to davno, davno - na šljaci.
Za kraj pitanje: pa šta i ako pobedite neku utakmicu tokom prvenstva? Možda i ovu večeras. Da li to dokazuje nešto? Zna se ko je uvek najbolji na kraju svake (a ne večno sledeće) sezone!

Srecan sto sam Grobar

pre 14 godina

Evo informacija za sve ,, strucne znalce ,, o broju odigranih utakmica prosle sezone!
NLB - 3
LS - 5
KUP - 1 to nije navedeno.
To je 9 utakmica od toga 3 pobede roma i to im je bila jedna od uspesnijih sezona!
Ajmo momci da vratimo zvezdu gde joj je i mesto, na dno tabele!

northboy

pre 14 godina

Najbolje i najbezbolnije resenje je gasenje kosarkaske sekcije SD Crvena Zvezda.Bolji je brate brzi kraj od produzene agonije, koja traje vec vise od jedne decenije.Toliko je toga napisano i komentarisano samo na ovom mestu da je svaka dalja prica suvisna.
Bojkot do GASENJA!!!
Ko je za nek preporuci!!!!!!!

Boki

pre 14 godina

Da li je moguce da nema prenosa?Zar nijedna TV stanica ne zeli da prenosi veciti derbi?Ili mozda ne sme?Poruka srpskim klubovima:istupite iz ove privatne lige,dosta je bilo izivljavanja i ucenjivanja od strane zapadnih nam suseda!!!

delija

pre 14 godina

LJudi prenos je na TV KOSAVA ....Ovim derbijem pocinju prenosi NLB lige...Takodje sledece nedelje bice prenos Zvezda-Cibona...I idemo da pobedimo Partizan...Muka mi je da ih gledam u Evroligi svih ih odvaljuju sa po 10 razlike minimum..Jedino onaj Orlean pobedili njih bi i Radnicki pobedio!!!! ZVEZDA!!!POZZ za sve DELIJE

bojan

pre 14 godina

Velika je sramota sto partizan kao klub i njihovi navijaci na svojim zvanicnim internet stranicama nisu izjavili saucesce srpskim vernicim povodom smrti patrijarha Pavla! pogledajte Zvezdin sajt ili sajt navijaca Crvene Zvezde!!!

Srdjan

pre 14 godina

Odigravanje utakmice na dan sahrane naseg Patrijarha je vrhunac neukusa, da ne upotrebim teze reci. Pa zar je moguce tog dana, koji je na teritoriji Beograda proglasen kao dan zalosti dozvoliti huliganima da urlaju, skacu, psuju... Nemam reci! Necu gledati derbi!!!

djordje petrovic

pre 14 godina

Uzmi Dule neznam ni ja vise koju titulu...:))))A ti se Zvezdo zadovoljavaj tim sto redovno gubis finala i s vremena na vrijeme pobjedis Partizan...:))))Pozdrav za grobare iz RS-a

Laza

pre 14 godina

Zvezda moze dobiti samo ako odigra najbolje ove sezone sto i nije tako tesko s obzirom kako su igrali ove 7 utakmice u NLB...ZVEZDA IZNAD SVEGA...!!!

nn

pre 14 godina

(Caja Grobar, 19. novembar 2009 09:54)
pesic je gospodin covek za vaseg trenera koji je na vasu zalost primitivac. A uspehe pesica i vujosevica se ne mogu porediti jer 2 svetske titule vredi 20 titula ovde

Lauš

pre 14 godina

Neznam stvarno čemu sva ova prepirka i ovolike nebulozne svađe!!Večeras će sve da se riješi na parketu. Presudiće agresivnost i želja igrača i naravno adrenalin po mom mišljenu. Mislim da bi večerašnja utakmica trebala da pokaže veliku snagu mladih igrača sa strane Zvjezde Kešelja,Bjelice a sa strane Partizana Aleksića, Veselog!! Nadam se strasnoj borbi pogotovo Zvjezdinih igrača!!!

Rocco Siffredi

pre 14 godina

Cuo sam da Dule Vujosevic danas snima novi pornic sa komsinicom,svi koji bi da pogleadju uzivo snimanje mogu da dodju u PIONIR i prisustvuju ovoj akciji..:))))))))))))

grobar kumanovo

pre 14 godina

niksicko pivo kako te nije stid da pricas gluposti da nas je strah od kk sledece sezone pa vi cete uvek biti isti kao sto ste sada i svake godine vi cete se zvati kk sledeca sezona

lucky

pre 14 godina

Ishod večitog derbija, ako se u košarci i može nazvati večiti, nikad nije bio izvesniji.. Biće to jedna trening varijanta čete Duška Vujoševića.. Poslastica za sve sladokusce Dobrih poteza..

pogrebnik from nis

pre 14 godina

’Večiti’ su se sastali i u finalnoj seriji Superlige. Partizan je osvojio osmu uzastopnu tituli pobedivši Zvezdu 3:2.

Flame

pre 14 godina

@northboy

Jadan si ti zvezdas i svi koji tako misle na severu. I da ispadnemo u drugu ligu u svim sportovima ja cu uvek biti uz zvezdu! Do juce su mnogi od vas pljuvali Covica a odjednom vam je postao spasitelj...

Zvezda iznad svega!

Plikuscht

pre 14 godina

Odigravanje utakmice na dan sahrane naseg Patrijarha je vrhunac neukusa, da ne upotrebim teze reci. Pa zar je moguce tog dana, koji je na teritoriji Beograda proglasen kao dan zalosti dozvoliti huliganima da urlaju, skacu, psuju... Nemam reci! Necu gledati derbi!!!
(Srdjan, 19. novembar 2009 13:45)

Pa ucini nam svima uslugu i nemoj da gledas.

Proglasena je nacionalna zalost u trajanju od tri dana. Utakmice ja zbog toga odgodjena, da se ne igra kada je nacionalna zalost. Ta tri dana su prosla.
Sta ti uopste hoces!?

Koliko je trebalo? Cetiri dana? A sto cetiri? Mozda recimo pet? Ili jos bolje sest? Kad smo vec tu, daj da zaokruzimo na sedam, na celu nedelju?
Ni na kraj pameti mi nije da se sprdam sa temom kao sto je smrt naseg patrijarha (kojeg sam izuzetno cenio!), ali objasni mi kako se kvalifikuje i kvantifikuje i pretace u egzaktan broj dana, koji bi po tebi bio primeren, kolicina tuge i zalosti koju ova nacija treba da pruzi preminulom Patrijarhu?

Srdjan

pre 14 godina

Posto vidim da su neki dali sebi za pravo da se malo sprdaju sa mojim komentarom,ajd da i ja odgovorim! Dakle,danas jeste dan zalosti na teritoriji Beograda i iz tog razloga mislim da je neprimereno da se derbi odrzi tog dana. Gubi i derbi kao derbi i navijaci i jednog i drugog kluba.

zeljko_bn

pre 14 godina

Ima da razbucamo grobarcice kao pilice! Nekih +10! A to i oni dobro znaju!
(cisto da se zna, 19. novembar 2009 10:49)

sta reche chovjeche boziji??????????

Cicevac

pre 14 godina

Misim iskreno da bi DERBI trebao da se igra za vikend...Jee de bas danas kad sahranjuju Pavla....!!!!!BAS JE GLOOPO danas da se igra....ali ISKRENO....

prenos

pre 14 godina

Ljudi, Arena Sport je usla u redovnu ponudu IKOMA! Ko ima Ikom neka pronadje Arena sport! Napisao sam ovo pre neki dan i dobio gomilu negativnih komentara! Ne razumem, ja vec dva dana gledam arena sport normalno preko ikoma, a vi kako hocete.

Radowan III PFC

pre 14 godina

Samo vas gledam kako nas vredjate, mogli bi ste vi jos tako 100godina...
Ali veceras ce da pevate drugu pesmu posle derbija, bice vam veselo i u 8 utakmica imacete i dalje samo dve popede :)

vaske_npg

pre 14 godina

Zvezda moze dobiti samo ako odigra najbolje ove sezone sto i nije tako tesko s obzirom kako su igrali ove 7 utakmice u NLB...ZVEZDA IZNAD SVEGA...!!! covece jesi ti dobro?????jel pratis ti kosarku??????imate dve pobede u ligi...jel razumes to???vi ulazite spremniji nego ikad...znas kad cete nas pobediti??odgovor je nikad???pricate o bojkotu a hale vam pune..hahahahahaha

pera grobar

pre 14 godina

Prcitao sam na forumu da sutra nece biti navijanja i da se nece kaciti zastave i transparenti. Ko zna mozda je to i bolje, jer se ipak adrenalin igraca vise dize erupcijom odusevljenja posle kosa i zvizdanjem protuvniku.

Tisl@wGROBAR

pre 14 godina

Da li ste primetili da navijaci Zvezde vec 15 godina isto pricaju pred svaki derbi !? Zasto se lazno nadate kada je zadnjih petnaest godina prica ista, pobednik se zna samo kos razlika nije poznata!!

Markan

pre 14 godina

Normalno da nisi video na teletekstu kad je on uradjen za celu nedelju,pre ovog pomeranja termina!Prenosa ima!A ovaj sto odma pravi galamu i poziva na istupanje iz "privatne lige" nek u 19:30 gleda u sunce,neko vestacko :P
http://www.novosti.rs/code/navigate.php?Id=13&status=jedna&vest=163063&title_add=Vreme%20je%20za%20derbi!&kword_add=kk%20partizan%2C%20kk%20zvezda

David

pre 14 godina

Ima prenosa na kosavi to im je udarna vest na sjatu... A ostalima (i jednima i drugima) zamislite kakav nam je derbi i timovi kad ovo niko ne zeli da prenosi... EEEE

branislav

pre 14 godina

Uplatio 470 dinara,kod banke proslo,ali uplata stoji na cekanju,posto u uslovima kupovine stoji nekih 48 sati realizacije,a Partizan me nije obavestio E-mailom da su primili uplatu,izgleda da sam bacio pare.Kontakt nemoguc ni sakim da vidim hocu li gledati tekmu ili ne.Verovatno ne.Neznam sa kim da probate,ja sam hteo da gledam ali ne vredi.Mozda i stigne potvrda do pocetka.Ima jos sat vremena,videcemo.Pazite.Kod banke je proslo.

Tisl@wGROBAR

pre 14 godina

Da li ste primetili da navijaci Zvezde vec 15 godina isto pricaju pred svaki derbi !? Zasto se lazno nadate kada je zadnjih petnaest godina prica ista, pobednik se zna samo kos razlika nije poznata!!

nastavak znate sami

pre 14 godina

PARNI VALJAK polako,ali sigurno pocinje da melje... NEMATE SANSU JER JUG JE U TRANSU
(Dule pfc, 19. novembar 2009 10:20)
zasto cutite, zasto cutite ......nastavak znate sami....
ZVEZDA MI JE SVE....

grobar

pre 14 godina

bice prenos i na kosavi.posto svbe ove telewvizije za koje placamo pretplatu./..prenose...vb..farmu ..survivor i belu ladju..pa nisu u mogucnosti..da prenose...sport...sto je sramota..da kosarkaski derbi prenose..televizije..koje realno niko ni ne gleda

gaga

pre 14 godina

Samo da kazem sto se tice prenosa:
1.ako iko misli da ce besplatno da gleda na sajtu kk partizana malo se prevario (5 eura)
2.na rtcg2 ce biti prenosa,a kako nema live stream rtcg2 i to otpada
3.Sta cemo mi sto ne vatamo Kosavu u RS?
4.Ko nama nadje prenos,svaka mu cast :)

sloba

pre 14 godina

Ma koje su ovo sudije, prvo ocigledan faul milosevica laktom u napadu se ne svira a onda isti sudija svira dragicevicu "guranje" u napadu ma strasno
Eto vam pobeda nama ne trebe!!!
Jos vam samo fali Tijeri Anri i nogom da igra!