Petak, 11.09.2009.

01:24

USO: Del Potro savladao Čilića

Šesti nosilac Huan Martin del Potro plasirao se u polufinale US opena, pošto je pobedio Hrvata Marina Čilića rezultatom 4:6, 6:3, 6:2, 6:1.

Izvor: B92

USO: Del Potro savladao Èiliæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

42 Komentari

Sortiraj po:

To nisam ja, to je moja shauma

pre 14 godina

@Siroki

Nije bitno da li je Vas genijalac sam sebe pobedio ili ga je nadigrao protivnik, bitno je da li je pobedio, a nije..:)
Napred Nole!!!

Široki

pre 14 godina

Sta bilo, vas genijalac izgubio? :):
Napred Nole!!!!
(To nisam ja, to je moja shauma, 11. septembar 2009 15:03)



Izgubio genijalac, sam sebe genijalno izbacio..

Taj dečko uvijek igra protiv dvojice, i uvijek mu je samog sebe teže dobit nego protivnika..

Jednostavno mi nije jasno kako netko može odigrat onako dobro jedan i po set i onda u sekundi počet igrat ko da mu je 16 godina.. Ali ispravit će Chile to, ima vremena..

pinkerton

pre 14 godina

(Zverko, 11. septembar 2009 13:27)

Mangler za sada ima gotovo 1000 glasova 'Ne preporučujem'!?...samo jedan od mojih sunarodnjaka piše baš toliko glupe komentare a to je Febo :)))...ja ipak mislim da tu ima malo i vaših komplexa, to jest, da ste jedva dočekali takav 1 komentar pa da se možete iživljavati na njemu.
Ma nije da ga branim, ali stvarno ste ga pretjerali..
Što se tiče tvog komentara za Čilića, e brate, upravo takav bi i ja napisao..samo se ne kužim baš previše u taj sport, hehe..no nekako mi se čini da si baš pogodio bit..
Ajd uzdravlje..

Boban Ilic

pre 14 godina

Cilic je izuzetno talentovan teniser , naravno da mi je drazi Ivanisevic , ili bilo koji nadareni komsija nego neki Skot ili Svajcarac. Srbi a posebno Beogradjani ,navijaju za dobar tenis.

Chili

pre 14 godina

Svi mi znamo da je Cilic Hrvat, da li stvarno morate da to naglasite.....On je TENISER, SPORTISTA, i to jako dobar, u vrhu. Koga briga je li ovo ili ono. Podrzavate bolestinu revansizma, nacionalizma i plitke politike. Tako ce nam i praunuci razmisljati na zalost.
(Milan, 11. septembar 2009 11:08)

Brate da ne kazu da je on hrvat odmah bi se susedi bunili da ga mi "svojetavamo"i da ga cinimi Srbinom.

Znas ti njih...

Samo još i ja-II put

pre 14 godina

@d

Džabe se tešiš davis cupom, Ćiliću je ovo bila fenomenalna prilika za prolaz u SF.Onako pobediti Marija, a pri ovakvom vodjstvu izgubiti od Del Potra… Kvalitet ima, ali da bi bio sa 21 godinom u samom vrhu kao Novak, potrebna je hladna glava i čelični živci. Upravo to odvaja sami vrh od veoma talentovanih. A da smo svi u kući navijali za Marina, neću ti ni reći, teško bi mogao to shvatiti.

d

pre 14 godina

ono sto je odigrao prottiv murraya i prvih set i pol protiv del potra je tenis za osvajanje us opena.
znaci decko ima tu klasu u sebi, treba jos glavu dovesti na turazinu. a to je zapravo jos i teze.
nije tu samo nervoza, tu je i zurba tako karakteristicna za sportase sa ovih prostora. pogotovo ako imaju 20 godina.
kod tih 6:4 3:1 del potro jednostavno nije imao nikakve sanse po igri. ali tenis je to sve se izokrene.
podatak je da je od tada cilic osvojio 3 gema a del potro 17,a do tada cilic 9 a del potro 5.

Praunuk

pre 14 godina

Preporucujem Milanov komentar (#27) za NAJGLUPLJI IKADA! (Ovim ne vredjam autora, nego samo komentar)
Sledeci nedokucivu logiku da je recenica "Hrvat Cilic..." u stvari govor mrznje koji "podrzava bolestinu revansizma, nacionalizma i plitke politike" i medju nasim praunucima, mozemo doci do zakljucka da je recenica "Argentinac će se za finale boriti..." napisana sa ciljem izazivanja netrpeljivosti prema doticnom narodu u Velikoj Britaniji.
A onda mozemo svi polako u Lazu...

Zapravo komentari kao sto je ovaj svojom gluposcu izazivaju mrznju protiv koje se (navodno) bore.

Zverko

pre 14 godina

@pinkerton

Pa kako da se ljudi ne zalepe za komentar "manglera" kada je komentar jaaaaako glup? Možda će se "mangler" osvestiti, pazi, nikada se ne zna...

Što se tiče meča, Čilić je odličan teniser i za sada spada u onu grupu "neugodnih tenisera" iz top 20. Tenis koji igra je prosto mnogo rizičan i ne može na duže staza da se zadrži isti nivo...sem ako nisi Federer (što bi rekao Novak).Takođe, za Čilića mi se čini da mu fali na hraborsti i drskosti, malo bezobrazluka...neka pogleda kako izgledaju ove "ubice", tj. pogledi Federera, DP, Nadala, Novaka...pa čak i Rodika...Tako da je pobeda DP sasvim normalna - DP igra u životnoj formi.I slažem se da je u 1/2 favorit, s kim god da igra.

d

pre 14 godina

del potro kompletniji? hahaha.
stabilniji? to da.
pa ovaj mu nije nista mogao dok cilic nije odlucio sam sebe pobijediti. decko ima igru za biti 1. a ne top 10.
i konacno je pokazao da razmislja u igri, mislim na slice.
a evo kad je del potro kompletniji zasto ne koristi slice?
inace slice na forehand, lijepo se vidilo jucer, dobitna kombinacija protiv del potra.
inace,svjetski strucnjaci smatraju da je cilic veci potencijal.
i jos nesto: tako visokim momcima kao sto je cilic treba duze vremena da nadju svoju maksimalnu igru. a on ju je nasao vec sa 20.
davis cup je osvojiv definitvno,cilic dobije 2 svoja i dobiju parovi ili karlovic i eto finala. a u finalu je irafa pobjediv na brzoj podlozi.takodjer i drugi reket plus karlovic jednu.

pinkerton

pre 14 godina

Ajde oladite malo od manglera! Čovjek je provalio glupost i sad ste se svi zalijepili na njegov komentar kao muhe ZnateVećNaŠta..iskulirajte više!
Neko je ovdje spomenuo kako je interesantno koliko toga moraš imati u današnjem tenisu, ne samo talent. Slažem se; set i pol igraš sjajno, zatim ti igra padne za 20-ak % i razbije te..
Del Potru svaka čast, Marinu čestitke za 1/4 jednog grand slama..ako bude pametan bit će mu ovo dobra lekcija..
Pozz iz ZG

ga

pre 14 godina

i ja navijala za Cilica,simpatican decko i talenat je samo malo iskustva i to je to...pa naravno da b92 objavljuje sve rezultate nismo mi iskompleksiran narod,zasto bi bili

persona upadljive prirode

pre 14 godina

Aj šta fali sad će on u top 3 pa će to ispraviti... Pameti jesi skupa... I šta se ovi "susedi" javljaju, pa na index-u još nema da je Nole pobedio Verdaska... Blagodarim

bravo za JMDP

pre 14 godina

Cilic i DP su jako slicni igraci, videlo se to i sinoc. Ipak je Argentinac mnogo kompletniji i bolji, i dalje, sto ne znaci da se Cilic nece popraviti, ima on neka mnogo jaka oruzja, i treba samo da radi malo vise na bekhendu i narocito kretanju, i top10 je njegov sigurno.

Sto se meca tice, vidim neki pominju onu loptu za 3 brejk lopte... po tome se upravo razlikuju veliki igraci od samo dobrih. A i da je to pogodio, pitanje bi bilo kako bi se mec razvijao. Cilic ima mnogo manje snage od Del Potra, i siguran sam da bi DP i 0-2 okrenuo, jednostavno je bolji u ovom trenutku. Marin je odigrao najbolji mec u zivotu protiv Mareja, ali treba imati u vidu da Marej nije vracao ni 30% onoga sto inace vraca, zato je i bio takav rezultat. Mislim da je Del Potro favorit i u mecu sa pobednikom Nadal/Gonzalez.

Milan

pre 14 godina

Svi mi znamo da je Cilic Hrvat, da li stvarno morate da to naglasite.....On je TENISER, SPORTISTA, i to jako dobar, u vrhu. Koga briga je li ovo ili ono. Podrzavate bolestinu revansizma, nacionalizma i plitke politike. Tako ce nam i praunuci razmisljati na zalost.

Samo još i ja

pre 14 godina

Nije htelo Ćilića, premnogo je to grešaka. Svakako, mora mnogo bolje ako misli da ostane u onih TOP 5, gde su ga, koliko juče, postavljali. I morao bri urednije da se pridržava jelovnika koji su komšije često preporučivali Novaku: pura, kruh, žganjci.
Uz to, lično preporučujem moje omiljene specijalitete iz kafane na Kalenića pijaci: dimljenu kolenicu sa renom ili pljeskavicu na kajmaku uz ljutu papričicu . Uspeh zagarantovan sam po sebi!

Sanja

pre 14 godina

U nasim medijima se UVEK normalno izvestava o rezultatima hrvatskih sportista. Da li je to slucaj i kod Vas, komsija?

Pre neki dan gledam fudbal, i sve vreme ide kajron sa vestima o utakmici i u BIH, i u Engleskoj. A na HRT-u(videh, jer sam gledala Vasu emisiju pred pocetak utakmica), ni rec o tome da te veceri igra i Srbija...

Mislim, je l' Vi to po sistemu: Napad je najbolja odbrana????

boban,nis

pre 14 godina

Cilic je dobar teniser i tu nema dileme,a sigurno ce biti i jos bolji.Problem nasih komsija je to sto od kad se pojavio Novak oni bi po svaku cenu da pronadju nekog svog koji bi bio bolji od njega.Tako dolazimo do nerealnih komentara gde se u isti kos stavljaju Marin i Novak.A razlika je jos uvek ogromna i ogleda se u tome da kad se Novak plasira u polufinale ili izgubi u finalu,to je za njega neuspeh,dok se plasman Cilica u cetvrtfinale slavi kao da je osvojio titulu. Stalno se potencira kako je Cilic mlad,a Novak kao nije,a razlika je samo godinu dana.Bolje bi bilo da se koncetrisete iskljucivo na svog tenisera,bice vam puno lakse.

Baghdatis

pre 14 godina

@Mangler

Prokleta je ova nedelja...
Dzeki Ramadanovski

I steta sto se Petar Naumoski oprostio od reprezentacije (Makedonija, kosarka) inace bi i od njih poklekli.

Snezana

pre 14 godina

Nesto se izgleda opet desava sa hrvatskim medijima, citam naslov u jednim njihovim novinama "Ludi Nole zabavljao publiku", na index-u njegov (Novakov) rezultat u dve recenice u okviru velikog teksta o pobedi Federera...da ne spominjem ostale rezultate iz drugih sportova...cudno.

b92_rulez

pre 14 godina

@mangler

pa nije ti ovo amaterski portal kao onaj, da mu ne izgovaram ime, gde se i od sportske vesti napravi zuta stampa...pre neki dan citam na tom cuvenom portalu tekst sa pompeznim naslovom:"Ana Ivanovic prati kosarku"

...naslov u sportskoj sekciji...ajme novinarstva:)

p.s. a da ne govorim o objektivnim komentarima u tekstovima, ko je bio bolji u nekom mecu i tome slicno...argumentacija na nivou zute stampe ali sa ove strane Drine...

Ana

pre 14 godina

Ja gledala do 1:0 u setovima i 3:1 za Ćilića, dečko opet razvaljivao ko onog Smorija, a onda zadremala posle malo vina. Što mi je to trebalo.

Goran

pre 14 godina

Naravno da je izgubio. Čilićev način igre dnosi puno grešaka. Može se dogoditi da mu krene i onda je stvarno opasan ali češće se dešava ono što se dogodilo sinoć. Malo mu fali da ispadne iz ritma i onda je to kraj.
Naravno, Čilić je dobar igrač i verujem da će dugo ostati u svetskom vrhu. Ali je takođe i limitiran. Kad neko do svoje 21 godine nije ušao u Top 10 onda je iluzorno očekivati da će biti Top 5 ili sl. Moguće da će se i njemu složiti kockice, kao recimo Verdasku ili simonu i da će biti u Top 10 jeednog trenutka ali mislim da je to njegov maksimum.
Nije to malo i sasvim sigurno će biti neko od koga će najbolji zazirati.

d

pre 14 godina

(nikol dž. femija, 11. septembar 2009 02:13)

ne, nego je bio nervozan.
stvarno steta, jer je pored 3:1 imao 30:0 na servis protivnika i loptu na mrezi di mu je ostala prazna strana.da je to pogodio mec bi bio gotov. jer po igri u tom trenutku del potro ne bi izvukao gem, a to bi bio dupli break i 2:0 u setovima. a del potro to ne bi stigao.imao je poslije toga i gem loptu za 4:2 pa je izgubio gem.
NEDOPUSTIVO je da ga te svari tako poljuljaju kao sto je i nedopustiva del potrova iskoristivost break lopti 5/5.
cinilo se da cilic to sigurno dobiva (sve je podsjecalo na murraya) kad ono nista. dok ga ovo nije poljuljalo del potro mu nista nije mogao.
ali dobro, pokazao je puno protiv murraya i to je zalog za buducnost.
najvaznije od svega je davis cup. puno, puno vaznije.

Grobar-España

pre 14 godina

´Alo,susjed,pa nije ovo Index pa da ne objavljuje rezultate.
A to sto izgleda da se objavljuju samo kad vi gubite je zato sto uglavnom gubite pa si se ti malchice smorio.
Ajd` ne ljuti se ti nama,posle kishe se broje puzhici.

milos

pre 14 godina

# Pitam se da li bi ovog teksta bilo uopce da je kojim slucajem Cilic pobijedio u ovom mecu.
(mangler, 11. septembar 2009 03:45)
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

Mislim momci su sve rekli sta vise...
Kompleksi su neizlecivi...

Linux

pre 14 godina

Pitam se da li bi ovog teksta bilo uopce da je kojim slucajem Cilic pobijedio u ovom mecu.
(mangler, 11. septembar 2009 03:45)

Naravno, ovde se bavimo tenisom. Samo bi bio naslov : Cilic savladao Del Potra. Je li ti ovo objasnjenje dovoljno?

Nebojsa

pre 14 godina

Mangler jako inteligentna konstatacija-ne samo da ne bi bilo ovog teksta, nego ne bi ni onaj Srbin usao za Englesku i dao vam 5 golova da nismo znali da Marin ispada, pa da cete skrhani bolom zbog njegovog poraza brzo zaboraviti nepravdu koju vam je srpski lobi u Engleskoj naneo na Wembliju...

aqualung

pre 14 godina

Pitam se da li bi ovog teksta bilo uopce da je kojim slucajem Cilic pobijedio u ovom mecu.
(mangler, 11. septembar 2009 03:45)

naravno da bi bilo. nije ovo index pa da sajt naprasno pukne posle utakmice Srbija - Hrvatska u vaterpolu..

e moje komsije..

nikol dž. femija

pre 14 godina

Svaka cast del Potro !!! Mocno,nema sta !

Neverovatno kako je Cilic popustio. Bio je bas umoran.

KAKO MNOGO STVARI MORA DA SE POKLOPI,pored talenta, para, podrske....

Linux

pre 14 godina

Pitam se da li bi ovog teksta bilo uopce da je kojim slucajem Cilic pobijedio u ovom mecu.
(mangler, 11. septembar 2009 03:45)

Naravno, ovde se bavimo tenisom. Samo bi bio naslov : Cilic savladao Del Potra. Je li ti ovo objasnjenje dovoljno?

aqualung

pre 14 godina

Pitam se da li bi ovog teksta bilo uopce da je kojim slucajem Cilic pobijedio u ovom mecu.
(mangler, 11. septembar 2009 03:45)

naravno da bi bilo. nije ovo index pa da sajt naprasno pukne posle utakmice Srbija - Hrvatska u vaterpolu..

e moje komsije..

milos

pre 14 godina

# Pitam se da li bi ovog teksta bilo uopce da je kojim slucajem Cilic pobijedio u ovom mecu.
(mangler, 11. septembar 2009 03:45)
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

Mislim momci su sve rekli sta vise...
Kompleksi su neizlecivi...

Grobar-España

pre 14 godina

´Alo,susjed,pa nije ovo Index pa da ne objavljuje rezultate.
A to sto izgleda da se objavljuju samo kad vi gubite je zato sto uglavnom gubite pa si se ti malchice smorio.
Ajd` ne ljuti se ti nama,posle kishe se broje puzhici.

Nebojsa

pre 14 godina

Mangler jako inteligentna konstatacija-ne samo da ne bi bilo ovog teksta, nego ne bi ni onaj Srbin usao za Englesku i dao vam 5 golova da nismo znali da Marin ispada, pa da cete skrhani bolom zbog njegovog poraza brzo zaboraviti nepravdu koju vam je srpski lobi u Engleskoj naneo na Wembliju...

nikol dž. femija

pre 14 godina

Svaka cast del Potro !!! Mocno,nema sta !

Neverovatno kako je Cilic popustio. Bio je bas umoran.

KAKO MNOGO STVARI MORA DA SE POKLOPI,pored talenta, para, podrske....

boban,nis

pre 14 godina

Cilic je dobar teniser i tu nema dileme,a sigurno ce biti i jos bolji.Problem nasih komsija je to sto od kad se pojavio Novak oni bi po svaku cenu da pronadju nekog svog koji bi bio bolji od njega.Tako dolazimo do nerealnih komentara gde se u isti kos stavljaju Marin i Novak.A razlika je jos uvek ogromna i ogleda se u tome da kad se Novak plasira u polufinale ili izgubi u finalu,to je za njega neuspeh,dok se plasman Cilica u cetvrtfinale slavi kao da je osvojio titulu. Stalno se potencira kako je Cilic mlad,a Novak kao nije,a razlika je samo godinu dana.Bolje bi bilo da se koncetrisete iskljucivo na svog tenisera,bice vam puno lakse.

pinkerton

pre 14 godina

Ajde oladite malo od manglera! Čovjek je provalio glupost i sad ste se svi zalijepili na njegov komentar kao muhe ZnateVećNaŠta..iskulirajte više!
Neko je ovdje spomenuo kako je interesantno koliko toga moraš imati u današnjem tenisu, ne samo talent. Slažem se; set i pol igraš sjajno, zatim ti igra padne za 20-ak % i razbije te..
Del Potru svaka čast, Marinu čestitke za 1/4 jednog grand slama..ako bude pametan bit će mu ovo dobra lekcija..
Pozz iz ZG

persona upadljive prirode

pre 14 godina

Aj šta fali sad će on u top 3 pa će to ispraviti... Pameti jesi skupa... I šta se ovi "susedi" javljaju, pa na index-u još nema da je Nole pobedio Verdaska... Blagodarim

Sanja

pre 14 godina

U nasim medijima se UVEK normalno izvestava o rezultatima hrvatskih sportista. Da li je to slucaj i kod Vas, komsija?

Pre neki dan gledam fudbal, i sve vreme ide kajron sa vestima o utakmici i u BIH, i u Engleskoj. A na HRT-u(videh, jer sam gledala Vasu emisiju pred pocetak utakmica), ni rec o tome da te veceri igra i Srbija...

Mislim, je l' Vi to po sistemu: Napad je najbolja odbrana????

ga

pre 14 godina

i ja navijala za Cilica,simpatican decko i talenat je samo malo iskustva i to je to...pa naravno da b92 objavljuje sve rezultate nismo mi iskompleksiran narod,zasto bi bili

Snezana

pre 14 godina

Nesto se izgleda opet desava sa hrvatskim medijima, citam naslov u jednim njihovim novinama "Ludi Nole zabavljao publiku", na index-u njegov (Novakov) rezultat u dve recenice u okviru velikog teksta o pobedi Federera...da ne spominjem ostale rezultate iz drugih sportova...cudno.

Milan

pre 14 godina

Svi mi znamo da je Cilic Hrvat, da li stvarno morate da to naglasite.....On je TENISER, SPORTISTA, i to jako dobar, u vrhu. Koga briga je li ovo ili ono. Podrzavate bolestinu revansizma, nacionalizma i plitke politike. Tako ce nam i praunuci razmisljati na zalost.

Goran

pre 14 godina

Naravno da je izgubio. Čilićev način igre dnosi puno grešaka. Može se dogoditi da mu krene i onda je stvarno opasan ali češće se dešava ono što se dogodilo sinoć. Malo mu fali da ispadne iz ritma i onda je to kraj.
Naravno, Čilić je dobar igrač i verujem da će dugo ostati u svetskom vrhu. Ali je takođe i limitiran. Kad neko do svoje 21 godine nije ušao u Top 10 onda je iluzorno očekivati da će biti Top 5 ili sl. Moguće da će se i njemu složiti kockice, kao recimo Verdasku ili simonu i da će biti u Top 10 jeednog trenutka ali mislim da je to njegov maksimum.
Nije to malo i sasvim sigurno će biti neko od koga će najbolji zazirati.

b92_rulez

pre 14 godina

@mangler

pa nije ti ovo amaterski portal kao onaj, da mu ne izgovaram ime, gde se i od sportske vesti napravi zuta stampa...pre neki dan citam na tom cuvenom portalu tekst sa pompeznim naslovom:"Ana Ivanovic prati kosarku"

...naslov u sportskoj sekciji...ajme novinarstva:)

p.s. a da ne govorim o objektivnim komentarima u tekstovima, ko je bio bolji u nekom mecu i tome slicno...argumentacija na nivou zute stampe ali sa ove strane Drine...

d

pre 14 godina

(nikol dž. femija, 11. septembar 2009 02:13)

ne, nego je bio nervozan.
stvarno steta, jer je pored 3:1 imao 30:0 na servis protivnika i loptu na mrezi di mu je ostala prazna strana.da je to pogodio mec bi bio gotov. jer po igri u tom trenutku del potro ne bi izvukao gem, a to bi bio dupli break i 2:0 u setovima. a del potro to ne bi stigao.imao je poslije toga i gem loptu za 4:2 pa je izgubio gem.
NEDOPUSTIVO je da ga te svari tako poljuljaju kao sto je i nedopustiva del potrova iskoristivost break lopti 5/5.
cinilo se da cilic to sigurno dobiva (sve je podsjecalo na murraya) kad ono nista. dok ga ovo nije poljuljalo del potro mu nista nije mogao.
ali dobro, pokazao je puno protiv murraya i to je zalog za buducnost.
najvaznije od svega je davis cup. puno, puno vaznije.

Samo još i ja

pre 14 godina

Nije htelo Ćilića, premnogo je to grešaka. Svakako, mora mnogo bolje ako misli da ostane u onih TOP 5, gde su ga, koliko juče, postavljali. I morao bri urednije da se pridržava jelovnika koji su komšije često preporučivali Novaku: pura, kruh, žganjci.
Uz to, lično preporučujem moje omiljene specijalitete iz kafane na Kalenića pijaci: dimljenu kolenicu sa renom ili pljeskavicu na kajmaku uz ljutu papričicu . Uspeh zagarantovan sam po sebi!

Baghdatis

pre 14 godina

@Mangler

Prokleta je ova nedelja...
Dzeki Ramadanovski

I steta sto se Petar Naumoski oprostio od reprezentacije (Makedonija, kosarka) inace bi i od njih poklekli.

Samo još i ja-II put

pre 14 godina

@d

Džabe se tešiš davis cupom, Ćiliću je ovo bila fenomenalna prilika za prolaz u SF.Onako pobediti Marija, a pri ovakvom vodjstvu izgubiti od Del Potra… Kvalitet ima, ali da bi bio sa 21 godinom u samom vrhu kao Novak, potrebna je hladna glava i čelični živci. Upravo to odvaja sami vrh od veoma talentovanih. A da smo svi u kući navijali za Marina, neću ti ni reći, teško bi mogao to shvatiti.

Praunuk

pre 14 godina

Preporucujem Milanov komentar (#27) za NAJGLUPLJI IKADA! (Ovim ne vredjam autora, nego samo komentar)
Sledeci nedokucivu logiku da je recenica "Hrvat Cilic..." u stvari govor mrznje koji "podrzava bolestinu revansizma, nacionalizma i plitke politike" i medju nasim praunucima, mozemo doci do zakljucka da je recenica "Argentinac će se za finale boriti..." napisana sa ciljem izazivanja netrpeljivosti prema doticnom narodu u Velikoj Britaniji.
A onda mozemo svi polako u Lazu...

Zapravo komentari kao sto je ovaj svojom gluposcu izazivaju mrznju protiv koje se (navodno) bore.

Chili

pre 14 godina

Svi mi znamo da je Cilic Hrvat, da li stvarno morate da to naglasite.....On je TENISER, SPORTISTA, i to jako dobar, u vrhu. Koga briga je li ovo ili ono. Podrzavate bolestinu revansizma, nacionalizma i plitke politike. Tako ce nam i praunuci razmisljati na zalost.
(Milan, 11. septembar 2009 11:08)

Brate da ne kazu da je on hrvat odmah bi se susedi bunili da ga mi "svojetavamo"i da ga cinimi Srbinom.

Znas ti njih...

Boban Ilic

pre 14 godina

Cilic je izuzetno talentovan teniser , naravno da mi je drazi Ivanisevic , ili bilo koji nadareni komsija nego neki Skot ili Svajcarac. Srbi a posebno Beogradjani ,navijaju za dobar tenis.

bravo za JMDP

pre 14 godina

Cilic i DP su jako slicni igraci, videlo se to i sinoc. Ipak je Argentinac mnogo kompletniji i bolji, i dalje, sto ne znaci da se Cilic nece popraviti, ima on neka mnogo jaka oruzja, i treba samo da radi malo vise na bekhendu i narocito kretanju, i top10 je njegov sigurno.

Sto se meca tice, vidim neki pominju onu loptu za 3 brejk lopte... po tome se upravo razlikuju veliki igraci od samo dobrih. A i da je to pogodio, pitanje bi bilo kako bi se mec razvijao. Cilic ima mnogo manje snage od Del Potra, i siguran sam da bi DP i 0-2 okrenuo, jednostavno je bolji u ovom trenutku. Marin je odigrao najbolji mec u zivotu protiv Mareja, ali treba imati u vidu da Marej nije vracao ni 30% onoga sto inace vraca, zato je i bio takav rezultat. Mislim da je Del Potro favorit i u mecu sa pobednikom Nadal/Gonzalez.

Zverko

pre 14 godina

@pinkerton

Pa kako da se ljudi ne zalepe za komentar "manglera" kada je komentar jaaaaako glup? Možda će se "mangler" osvestiti, pazi, nikada se ne zna...

Što se tiče meča, Čilić je odličan teniser i za sada spada u onu grupu "neugodnih tenisera" iz top 20. Tenis koji igra je prosto mnogo rizičan i ne može na duže staza da se zadrži isti nivo...sem ako nisi Federer (što bi rekao Novak).Takođe, za Čilića mi se čini da mu fali na hraborsti i drskosti, malo bezobrazluka...neka pogleda kako izgledaju ove "ubice", tj. pogledi Federera, DP, Nadala, Novaka...pa čak i Rodika...Tako da je pobeda DP sasvim normalna - DP igra u životnoj formi.I slažem se da je u 1/2 favorit, s kim god da igra.

pinkerton

pre 14 godina

(Zverko, 11. septembar 2009 13:27)

Mangler za sada ima gotovo 1000 glasova 'Ne preporučujem'!?...samo jedan od mojih sunarodnjaka piše baš toliko glupe komentare a to je Febo :)))...ja ipak mislim da tu ima malo i vaših komplexa, to jest, da ste jedva dočekali takav 1 komentar pa da se možete iživljavati na njemu.
Ma nije da ga branim, ali stvarno ste ga pretjerali..
Što se tiče tvog komentara za Čilića, e brate, upravo takav bi i ja napisao..samo se ne kužim baš previše u taj sport, hehe..no nekako mi se čini da si baš pogodio bit..
Ajd uzdravlje..

Ana

pre 14 godina

Ja gledala do 1:0 u setovima i 3:1 za Ćilića, dečko opet razvaljivao ko onog Smorija, a onda zadremala posle malo vina. Što mi je to trebalo.

To nisam ja, to je moja shauma

pre 14 godina

@Siroki

Nije bitno da li je Vas genijalac sam sebe pobedio ili ga je nadigrao protivnik, bitno je da li je pobedio, a nije..:)
Napred Nole!!!

d

pre 14 godina

ono sto je odigrao prottiv murraya i prvih set i pol protiv del potra je tenis za osvajanje us opena.
znaci decko ima tu klasu u sebi, treba jos glavu dovesti na turazinu. a to je zapravo jos i teze.
nije tu samo nervoza, tu je i zurba tako karakteristicna za sportase sa ovih prostora. pogotovo ako imaju 20 godina.
kod tih 6:4 3:1 del potro jednostavno nije imao nikakve sanse po igri. ali tenis je to sve se izokrene.
podatak je da je od tada cilic osvojio 3 gema a del potro 17,a do tada cilic 9 a del potro 5.

d

pre 14 godina

del potro kompletniji? hahaha.
stabilniji? to da.
pa ovaj mu nije nista mogao dok cilic nije odlucio sam sebe pobijediti. decko ima igru za biti 1. a ne top 10.
i konacno je pokazao da razmislja u igri, mislim na slice.
a evo kad je del potro kompletniji zasto ne koristi slice?
inace slice na forehand, lijepo se vidilo jucer, dobitna kombinacija protiv del potra.
inace,svjetski strucnjaci smatraju da je cilic veci potencijal.
i jos nesto: tako visokim momcima kao sto je cilic treba duze vremena da nadju svoju maksimalnu igru. a on ju je nasao vec sa 20.
davis cup je osvojiv definitvno,cilic dobije 2 svoja i dobiju parovi ili karlovic i eto finala. a u finalu je irafa pobjediv na brzoj podlozi.takodjer i drugi reket plus karlovic jednu.

Široki

pre 14 godina

Sta bilo, vas genijalac izgubio? :):
Napred Nole!!!!
(To nisam ja, to je moja shauma, 11. septembar 2009 15:03)



Izgubio genijalac, sam sebe genijalno izbacio..

Taj dečko uvijek igra protiv dvojice, i uvijek mu je samog sebe teže dobit nego protivnika..

Jednostavno mi nije jasno kako netko može odigrat onako dobro jedan i po set i onda u sekundi počet igrat ko da mu je 16 godina.. Ali ispravit će Chile to, ima vremena..

d

pre 14 godina

(nikol dž. femija, 11. septembar 2009 02:13)

ne, nego je bio nervozan.
stvarno steta, jer je pored 3:1 imao 30:0 na servis protivnika i loptu na mrezi di mu je ostala prazna strana.da je to pogodio mec bi bio gotov. jer po igri u tom trenutku del potro ne bi izvukao gem, a to bi bio dupli break i 2:0 u setovima. a del potro to ne bi stigao.imao je poslije toga i gem loptu za 4:2 pa je izgubio gem.
NEDOPUSTIVO je da ga te svari tako poljuljaju kao sto je i nedopustiva del potrova iskoristivost break lopti 5/5.
cinilo se da cilic to sigurno dobiva (sve je podsjecalo na murraya) kad ono nista. dok ga ovo nije poljuljalo del potro mu nista nije mogao.
ali dobro, pokazao je puno protiv murraya i to je zalog za buducnost.
najvaznije od svega je davis cup. puno, puno vaznije.

d

pre 14 godina

del potro kompletniji? hahaha.
stabilniji? to da.
pa ovaj mu nije nista mogao dok cilic nije odlucio sam sebe pobijediti. decko ima igru za biti 1. a ne top 10.
i konacno je pokazao da razmislja u igri, mislim na slice.
a evo kad je del potro kompletniji zasto ne koristi slice?
inace slice na forehand, lijepo se vidilo jucer, dobitna kombinacija protiv del potra.
inace,svjetski strucnjaci smatraju da je cilic veci potencijal.
i jos nesto: tako visokim momcima kao sto je cilic treba duze vremena da nadju svoju maksimalnu igru. a on ju je nasao vec sa 20.
davis cup je osvojiv definitvno,cilic dobije 2 svoja i dobiju parovi ili karlovic i eto finala. a u finalu je irafa pobjediv na brzoj podlozi.takodjer i drugi reket plus karlovic jednu.

Milan

pre 14 godina

Svi mi znamo da je Cilic Hrvat, da li stvarno morate da to naglasite.....On je TENISER, SPORTISTA, i to jako dobar, u vrhu. Koga briga je li ovo ili ono. Podrzavate bolestinu revansizma, nacionalizma i plitke politike. Tako ce nam i praunuci razmisljati na zalost.

Nebojsa

pre 14 godina

Mangler jako inteligentna konstatacija-ne samo da ne bi bilo ovog teksta, nego ne bi ni onaj Srbin usao za Englesku i dao vam 5 golova da nismo znali da Marin ispada, pa da cete skrhani bolom zbog njegovog poraza brzo zaboraviti nepravdu koju vam je srpski lobi u Engleskoj naneo na Wembliju...

aqualung

pre 14 godina

Pitam se da li bi ovog teksta bilo uopce da je kojim slucajem Cilic pobijedio u ovom mecu.
(mangler, 11. septembar 2009 03:45)

naravno da bi bilo. nije ovo index pa da sajt naprasno pukne posle utakmice Srbija - Hrvatska u vaterpolu..

e moje komsije..

milos

pre 14 godina

# Pitam se da li bi ovog teksta bilo uopce da je kojim slucajem Cilic pobijedio u ovom mecu.
(mangler, 11. septembar 2009 03:45)
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

Mislim momci su sve rekli sta vise...
Kompleksi su neizlecivi...

d

pre 14 godina

ono sto je odigrao prottiv murraya i prvih set i pol protiv del potra je tenis za osvajanje us opena.
znaci decko ima tu klasu u sebi, treba jos glavu dovesti na turazinu. a to je zapravo jos i teze.
nije tu samo nervoza, tu je i zurba tako karakteristicna za sportase sa ovih prostora. pogotovo ako imaju 20 godina.
kod tih 6:4 3:1 del potro jednostavno nije imao nikakve sanse po igri. ali tenis je to sve se izokrene.
podatak je da je od tada cilic osvojio 3 gema a del potro 17,a do tada cilic 9 a del potro 5.

Grobar-España

pre 14 godina

´Alo,susjed,pa nije ovo Index pa da ne objavljuje rezultate.
A to sto izgleda da se objavljuju samo kad vi gubite je zato sto uglavnom gubite pa si se ti malchice smorio.
Ajd` ne ljuti se ti nama,posle kishe se broje puzhici.

pinkerton

pre 14 godina

Ajde oladite malo od manglera! Čovjek je provalio glupost i sad ste se svi zalijepili na njegov komentar kao muhe ZnateVećNaŠta..iskulirajte više!
Neko je ovdje spomenuo kako je interesantno koliko toga moraš imati u današnjem tenisu, ne samo talent. Slažem se; set i pol igraš sjajno, zatim ti igra padne za 20-ak % i razbije te..
Del Potru svaka čast, Marinu čestitke za 1/4 jednog grand slama..ako bude pametan bit će mu ovo dobra lekcija..
Pozz iz ZG

Chili

pre 14 godina

Svi mi znamo da je Cilic Hrvat, da li stvarno morate da to naglasite.....On je TENISER, SPORTISTA, i to jako dobar, u vrhu. Koga briga je li ovo ili ono. Podrzavate bolestinu revansizma, nacionalizma i plitke politike. Tako ce nam i praunuci razmisljati na zalost.
(Milan, 11. septembar 2009 11:08)

Brate da ne kazu da je on hrvat odmah bi se susedi bunili da ga mi "svojetavamo"i da ga cinimi Srbinom.

Znas ti njih...

To nisam ja, to je moja shauma

pre 14 godina

@Siroki

Nije bitno da li je Vas genijalac sam sebe pobedio ili ga je nadigrao protivnik, bitno je da li je pobedio, a nije..:)
Napred Nole!!!

Široki

pre 14 godina

Sta bilo, vas genijalac izgubio? :):
Napred Nole!!!!
(To nisam ja, to je moja shauma, 11. septembar 2009 15:03)



Izgubio genijalac, sam sebe genijalno izbacio..

Taj dečko uvijek igra protiv dvojice, i uvijek mu je samog sebe teže dobit nego protivnika..

Jednostavno mi nije jasno kako netko može odigrat onako dobro jedan i po set i onda u sekundi počet igrat ko da mu je 16 godina.. Ali ispravit će Chile to, ima vremena..

Linux

pre 14 godina

Pitam se da li bi ovog teksta bilo uopce da je kojim slucajem Cilic pobijedio u ovom mecu.
(mangler, 11. septembar 2009 03:45)

Naravno, ovde se bavimo tenisom. Samo bi bio naslov : Cilic savladao Del Potra. Je li ti ovo objasnjenje dovoljno?

Sanja

pre 14 godina

U nasim medijima se UVEK normalno izvestava o rezultatima hrvatskih sportista. Da li je to slucaj i kod Vas, komsija?

Pre neki dan gledam fudbal, i sve vreme ide kajron sa vestima o utakmici i u BIH, i u Engleskoj. A na HRT-u(videh, jer sam gledala Vasu emisiju pred pocetak utakmica), ni rec o tome da te veceri igra i Srbija...

Mislim, je l' Vi to po sistemu: Napad je najbolja odbrana????

nikol dž. femija

pre 14 godina

Svaka cast del Potro !!! Mocno,nema sta !

Neverovatno kako je Cilic popustio. Bio je bas umoran.

KAKO MNOGO STVARI MORA DA SE POKLOPI,pored talenta, para, podrske....

boban,nis

pre 14 godina

Cilic je dobar teniser i tu nema dileme,a sigurno ce biti i jos bolji.Problem nasih komsija je to sto od kad se pojavio Novak oni bi po svaku cenu da pronadju nekog svog koji bi bio bolji od njega.Tako dolazimo do nerealnih komentara gde se u isti kos stavljaju Marin i Novak.A razlika je jos uvek ogromna i ogleda se u tome da kad se Novak plasira u polufinale ili izgubi u finalu,to je za njega neuspeh,dok se plasman Cilica u cetvrtfinale slavi kao da je osvojio titulu. Stalno se potencira kako je Cilic mlad,a Novak kao nije,a razlika je samo godinu dana.Bolje bi bilo da se koncetrisete iskljucivo na svog tenisera,bice vam puno lakse.

Praunuk

pre 14 godina

Preporucujem Milanov komentar (#27) za NAJGLUPLJI IKADA! (Ovim ne vredjam autora, nego samo komentar)
Sledeci nedokucivu logiku da je recenica "Hrvat Cilic..." u stvari govor mrznje koji "podrzava bolestinu revansizma, nacionalizma i plitke politike" i medju nasim praunucima, mozemo doci do zakljucka da je recenica "Argentinac će se za finale boriti..." napisana sa ciljem izazivanja netrpeljivosti prema doticnom narodu u Velikoj Britaniji.
A onda mozemo svi polako u Lazu...

Zapravo komentari kao sto je ovaj svojom gluposcu izazivaju mrznju protiv koje se (navodno) bore.

Ana

pre 14 godina

Ja gledala do 1:0 u setovima i 3:1 za Ćilića, dečko opet razvaljivao ko onog Smorija, a onda zadremala posle malo vina. Što mi je to trebalo.

Samo još i ja

pre 14 godina

Nije htelo Ćilića, premnogo je to grešaka. Svakako, mora mnogo bolje ako misli da ostane u onih TOP 5, gde su ga, koliko juče, postavljali. I morao bri urednije da se pridržava jelovnika koji su komšije često preporučivali Novaku: pura, kruh, žganjci.
Uz to, lično preporučujem moje omiljene specijalitete iz kafane na Kalenića pijaci: dimljenu kolenicu sa renom ili pljeskavicu na kajmaku uz ljutu papričicu . Uspeh zagarantovan sam po sebi!

ga

pre 14 godina

i ja navijala za Cilica,simpatican decko i talenat je samo malo iskustva i to je to...pa naravno da b92 objavljuje sve rezultate nismo mi iskompleksiran narod,zasto bi bili

Boban Ilic

pre 14 godina

Cilic je izuzetno talentovan teniser , naravno da mi je drazi Ivanisevic , ili bilo koji nadareni komsija nego neki Skot ili Svajcarac. Srbi a posebno Beogradjani ,navijaju za dobar tenis.

Goran

pre 14 godina

Naravno da je izgubio. Čilićev način igre dnosi puno grešaka. Može se dogoditi da mu krene i onda je stvarno opasan ali češće se dešava ono što se dogodilo sinoć. Malo mu fali da ispadne iz ritma i onda je to kraj.
Naravno, Čilić je dobar igrač i verujem da će dugo ostati u svetskom vrhu. Ali je takođe i limitiran. Kad neko do svoje 21 godine nije ušao u Top 10 onda je iluzorno očekivati da će biti Top 5 ili sl. Moguće da će se i njemu složiti kockice, kao recimo Verdasku ili simonu i da će biti u Top 10 jeednog trenutka ali mislim da je to njegov maksimum.
Nije to malo i sasvim sigurno će biti neko od koga će najbolji zazirati.

b92_rulez

pre 14 godina

@mangler

pa nije ti ovo amaterski portal kao onaj, da mu ne izgovaram ime, gde se i od sportske vesti napravi zuta stampa...pre neki dan citam na tom cuvenom portalu tekst sa pompeznim naslovom:"Ana Ivanovic prati kosarku"

...naslov u sportskoj sekciji...ajme novinarstva:)

p.s. a da ne govorim o objektivnim komentarima u tekstovima, ko je bio bolji u nekom mecu i tome slicno...argumentacija na nivou zute stampe ali sa ove strane Drine...

bravo za JMDP

pre 14 godina

Cilic i DP su jako slicni igraci, videlo se to i sinoc. Ipak je Argentinac mnogo kompletniji i bolji, i dalje, sto ne znaci da se Cilic nece popraviti, ima on neka mnogo jaka oruzja, i treba samo da radi malo vise na bekhendu i narocito kretanju, i top10 je njegov sigurno.

Sto se meca tice, vidim neki pominju onu loptu za 3 brejk lopte... po tome se upravo razlikuju veliki igraci od samo dobrih. A i da je to pogodio, pitanje bi bilo kako bi se mec razvijao. Cilic ima mnogo manje snage od Del Potra, i siguran sam da bi DP i 0-2 okrenuo, jednostavno je bolji u ovom trenutku. Marin je odigrao najbolji mec u zivotu protiv Mareja, ali treba imati u vidu da Marej nije vracao ni 30% onoga sto inace vraca, zato je i bio takav rezultat. Mislim da je Del Potro favorit i u mecu sa pobednikom Nadal/Gonzalez.

persona upadljive prirode

pre 14 godina

Aj šta fali sad će on u top 3 pa će to ispraviti... Pameti jesi skupa... I šta se ovi "susedi" javljaju, pa na index-u još nema da je Nole pobedio Verdaska... Blagodarim

pinkerton

pre 14 godina

(Zverko, 11. septembar 2009 13:27)

Mangler za sada ima gotovo 1000 glasova 'Ne preporučujem'!?...samo jedan od mojih sunarodnjaka piše baš toliko glupe komentare a to je Febo :)))...ja ipak mislim da tu ima malo i vaših komplexa, to jest, da ste jedva dočekali takav 1 komentar pa da se možete iživljavati na njemu.
Ma nije da ga branim, ali stvarno ste ga pretjerali..
Što se tiče tvog komentara za Čilića, e brate, upravo takav bi i ja napisao..samo se ne kužim baš previše u taj sport, hehe..no nekako mi se čini da si baš pogodio bit..
Ajd uzdravlje..

Snezana

pre 14 godina

Nesto se izgleda opet desava sa hrvatskim medijima, citam naslov u jednim njihovim novinama "Ludi Nole zabavljao publiku", na index-u njegov (Novakov) rezultat u dve recenice u okviru velikog teksta o pobedi Federera...da ne spominjem ostale rezultate iz drugih sportova...cudno.

Baghdatis

pre 14 godina

@Mangler

Prokleta je ova nedelja...
Dzeki Ramadanovski

I steta sto se Petar Naumoski oprostio od reprezentacije (Makedonija, kosarka) inace bi i od njih poklekli.

Zverko

pre 14 godina

@pinkerton

Pa kako da se ljudi ne zalepe za komentar "manglera" kada je komentar jaaaaako glup? Možda će se "mangler" osvestiti, pazi, nikada se ne zna...

Što se tiče meča, Čilić je odličan teniser i za sada spada u onu grupu "neugodnih tenisera" iz top 20. Tenis koji igra je prosto mnogo rizičan i ne može na duže staza da se zadrži isti nivo...sem ako nisi Federer (što bi rekao Novak).Takođe, za Čilića mi se čini da mu fali na hraborsti i drskosti, malo bezobrazluka...neka pogleda kako izgledaju ove "ubice", tj. pogledi Federera, DP, Nadala, Novaka...pa čak i Rodika...Tako da je pobeda DP sasvim normalna - DP igra u životnoj formi.I slažem se da je u 1/2 favorit, s kim god da igra.

Samo još i ja-II put

pre 14 godina

@d

Džabe se tešiš davis cupom, Ćiliću je ovo bila fenomenalna prilika za prolaz u SF.Onako pobediti Marija, a pri ovakvom vodjstvu izgubiti od Del Potra… Kvalitet ima, ali da bi bio sa 21 godinom u samom vrhu kao Novak, potrebna je hladna glava i čelični živci. Upravo to odvaja sami vrh od veoma talentovanih. A da smo svi u kući navijali za Marina, neću ti ni reći, teško bi mogao to shvatiti.