Petak, 26.06.2009.

17:57

Karter u Orlandu, Hido odlazi

Bek Vins Karter prešao je u Orlando u trejdu između Medžika i Nju Džersi Netsa.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Karter u Orlandu, Hido odlazi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

21 Komentari

Sortiraj po:

Marko the Great

pre 14 godina

deco ne znate nista! (cast izuzecima, respect za ivana)

carter NEMA 37 godina, ima 32...vise nije air canada, jer ne igra u torontu jos od 2004te..on je halfman-halfamazing, vinsanity..ali air canada nijeeee
a pimpong je car "carter trosi non stop lopte, poznat samo po nekoliko zakucavanja na pocetku karijere, poznat po NCU..po trejsiju..." xaxaxa :)))) decko ti si biserko!

orlando je mnogo dobio dolaskom cartera. a carter najzad dobija priliku da se bori za prsten i, bicu subjektivan, ubedjen sam da ce ga osvojiti! jedino sto mu je trebala to je ekipa sa ambicijom, a nju je i dobio!

keep on with the force dont stop

Dusan

pre 14 godina

I ja mislim da je Orlando vise dobio, nego izgubio. Bez obzira na 37 godina Carter sigurno moze odigrati jos sezonu dve na nivou od 20 poena po utakmici. Cak i ako to ne uradi u Orlandu, sto je vrlo realno, jer nije kao u Netsima vodja ekipa, njegova prodornost ka kosu ce svakako dobro doci. Ko je gledao skorasnje finale NBA, mogao je primetiti da Orlando nekako uvek ima pass vishka u prodorima ka kosu i da nemaju igraca toliko sposobnog da sam sebi izgradi poziciju u tim situacijama. Sto se Heda tice i ja mislim da ce ostati, ali videcemo ... Orlando ce biti, po mom misljenju, kvalitetnija ekipa nego prosle godine, ali ne mora da znaci da ce uspeti da ponove ovogodinji uspeh, a mozda ni tolikom jer najslabija stavka u Orlandu je trener. Mislim da Van Gundy nije trener sampionskog kova, kao i to da Orlando nema adekvatnu zamenu za Nelsona na pozociji 1.

i tako...

pre 14 godina

pa sto se niko ne javlja da proziva vinsa da kaze kako nikad nece biti veliki igrac da treba da ode u evroligu da nauci kosarku da treba vujosevic da ga uci itd.????
a pa da...vins nikad nije igrao za zvezdu nit je rekao kao milicic da navija za nju :))hahaha

Pezzoni

pre 14 godina

Dovoljno je pogledati klip...Drugi mu nisu ni do kolena sa zakucavanjima!!!A ove sezone ga nisu zvali na all-star...BRUKA!!!AJMO VINCE NA TITULU SA ORLANDOM!!!

Nikola

pre 14 godina

E ljudi ovaj Karter je NEcovek!!!Najbolji u zakucavanju svih vremena!Ali nije lose pogledati Kobijevih 100 zakucavanja!!!Obratite paznju koliko puta je Kobi POSTERIZOVAO Dankana!!!

ivan

pre 14 godina

@PimPong

ti nemas pojma o carteru i vjerovatno si tako zakljucio na temelju dva procitana clanka njegovih neobozavatelja. carter je u zadnje dvije-tri sezone postao igrac koji se podredio timskoj igri i pravi vodja. pa kolko je velik govori to da je odlucio ostati i pomoci netsima prosle sezone, a imali su najocajniju ekipu u ligi i jos ih je i dobro pogurao, a komotno je mogao traziti trade. ta godina je za harrisa i lopeza bila od neprocijenjive vaznosti i oni su kroz u godinu napredovali kako inace nebi napredovali niti sa jednom drugom superzvijezdom. napokon je i carter dobio priliku igrat uz jednog pravog, dominantnog centra kakvog na kraju krajeva i zasluzuje, i bit ce prava milina gledat pick igru orlanda, jedva cekam. a svi oni koji mrze bilo koga, manite se corava posla

NBA Fanatik

pre 14 godina

Fantasticni trejdovi auuu kako su se dobri trejdovi desili uff bas dobri !

Vince "Air Canada" Carter je ono jedino sto Orlando Magic-u fali da bi osvojili NBA titulu, uz naravno zdravog/u formi Dzamira Nelsona.

U principu skoro svaki tim koji je bio NBA sampion je u svojoj petorci imao dve ili tri superzvezde (Dzordan i Pipen, Robinson i Dankan, Kobi i Sek...) a osim Dvajta Hauarda Orlando jednostavno nema drugu superzvezdu a dolaskom Kartera oni imaju tim koji je puno kompletniji i puno jaci jer ce igraci poput Luisa koji jeste kvalitetan ali nije superzvezda nije igrac koji nosi tim, a to Karter svakako jeste, nije ni Hido ali ono sto zelim reci je da sa Karterom Orlando puno dobija jer ce Vins rasteretiti igrace koje sam pomenuo ukljucujuci i Dvajta i svi oni ce osecati mnogo manji pritisak i igrace bolje i opustenije jer Karter ima iskustva dovoljno dugo je u NBA i svo to vreme je jedan od najboljih u NBA eto primera radi Devin Dzordz koga se svi secamo iz Lakers-a je jedan prosecan igrac ali 2004-e kada su u LA dosli "Postar" Meloun i Pejton "Rukavica" on je igrao kao nikada pre jer je bio slobodniji zato sto ako on omane tu su 4 superzvezde u timu i nema brige u tome je cela poenta a i Karter ce puno pomoci Dvajtu da napreduje jos vise i bude jos bolji igrac.

Kako ce sada Istok biti jak vec sada se jezim i zeljno iscekujem pocetak nove sezone !
Boston sa zdravim Garnetom, Cavs-i sa Sekom i Medzik sa Karterom ufff monstruozno !

Idem da uzivam u dok su Lejkersi jos uvek sampioni boga mi ovo ne mirise na dobro za LAL Istok je bas jak ali jedan je Kobi Brajant !

Pozdrav fanovima NBA lige !

I LOVE THIS GAME !
I LIKE NBA BASKETBALL !

Chaos Is Me

pre 14 godina

Hmmm, bice vrlo zanimljivo videti kako ce se ovaj trejd odraziti na igru Orlanda sledece sezone. Hido je zaista igrao odlichno (iako mislim da mnogi precenjuju njegove mogucnosti) ali isto tako troshio mnogo lopti. Vins vishe nije tako atraktivan kao pre par godina ali je veoma popravio shut. Sada Luis moze na svoju prirodnu poziciju (chista trojka) a na Orlandu je da pronadje neku solidnu chetvorku. Zao mi je shto je Alston otishao jer ga mnogo vishe gotivim od Dzamira Nelsona i korisniji je za ekipu, a u Netsima ce sigurno biti zamena Devinu Herisu.

dejan bodiroga

pre 14 godina

ljudi, pa ne ide Hido nigdje! to su samo novinske spekulacije i menadzerske igre ne bi li Hido dobio sto vise para na novi ugovor! carter je doveden da bi popunili poziciju beka sutera, jer samo im je to falilo u finalu protiv lejkersa!da je carter bio, lejkersi i kobi bi ga morali cuvati bolje i obracati vise paznje na njega nego li sto su radili sa cortny leeom!ovo im je odlican potez, jer ce Hido ostati a to je izjavio GM Orlanda, rekavsi da ce ga zadrzati po svaku cijenu i bez obzira sto ce placati porez na luksuz!

milosh-nish

pre 14 godina

Vincanity...posle MJ-a za mene omiljeni i najbolji igrac koji je ikad igrao u NBA...cisto da napomenem nesto sto mnogi verovatno nisu znali,a to je da je prvi put zakucao na kos sa 11 godina :)...jedina steta je sto nije igrao u jacim timovima ali evo prilike da sa orlandom uzme prsten,(mada sumnjam da moze iko pored Bostona sa oporavljenim KG-om..)

Turbonegro

pre 14 godina

U zivotu nisam video vise zakucavanja od jednog igraca!
Kad bi Karter sutirao loptu rukom, a ja nogom, mislim da bi je bacio dalje od mene. Bunjo, reaguj...

Raven

pre 14 godina

Jako dobar posao za Orlando...Dobili su odlicnog igraca koji ce sa Hidom ciniti stvarno odlican bekovski tandem...nije mi jasno zasto bi Hido hteo da napusti Orlando sad kad imaju vece sanse za osvajanje titule...dobro je sto su sutnuli Alstona,dobar je igrac al ne bi imao mesta pored Nelsona...

Kragujevac

pre 14 godina

strasan potez Orlanda. . . . .mnogo su jaci sa Karterom nego Hidom. . ..bice istok paklen sledece godine. . ....a onda na megdan Lejkersima. . . .

PimPong

pre 14 godina

Ne svidja mi se ovo sa stanovista Orlando-a. Mislim da su losiji sa Carter-om nego bez njega. Carter je jedan atraktivan kosarkas koji dosta poentira, ali je izgradio karijeru sa onim cuvenim zakucavanjima, sa nekoliko utakmica na pocetku karijere sa 50 koseva (koje nije ponovio), i jednostavno zato sto je isao na fakultet Michael Jordan-a. Bas kao i njegov rodjak Tracy McGrady (stvarno su rodjaci), trosi lopte non-stop, i lose utice na atmosferu u ekipi.

Nesto suprotno Vladi Divcu, koji je bio jedan od najkorisnijih igraca u 90-im, a nikad nije dobijao priznanja koja je zasluzivao, jer je sve podredio ekipama za koje je igrao, a ne licnom dobitku.

Josh Smith

pre 14 godina

Koliko dobijaju dolaskom Kartera, jer im je trebala jedna takva super zvezda na poziciji beka, toliko gube odlaskom fantasticnog Turkoglua. I Rajan Anderson je odlican igrac i mislim da moze takodje puno da donese. Petorka Nelson, Karter, Anderson, Luis i Hauard je jaka, ali Klivlend dolaskom O'Nila uz najboljeg svih vremena Dzejmsa, kao i Boston sa oporavljenim Garnetum su ipak bolji za nijansu od njih... Mada, NBA je sjajna, izjednacena liga, ko zna sta se sve moze izdesavati... A trjd-rok je tek poceo. :)

Magic Time

pre 14 godina

Turkoglu je uradio ono sto bi i svako drugi na njegovom mesto, dakle, "izasao" je iz ugovora, a to je ocekivao i Orlando, nevezano za dolazak Cartera. Naime, kad si vec u tridesetim godinama, kao on, ne mozes ocekivati da ce ti "brojke" ici na bolje, nego znas da ti je forma u silaznoj putanji i da ce "brojke", a tu mislim na poene i druge statisticke elemente, ici na dole, sto znaci da ako cekas jos jednu godinu onda ces imati i slabije ponude od timova. Zato je Hedo iskoristio opciju u ugovoru da ga raskine bas sada, a Orlando ce cekati da vidi sta ce mu drugi timovi ponuditi. Hedo trazi 10 mil. $ za 5 sezona, sto ce tesko dobiti od bilo kog tima, ali videcemo. Ja mislim da ce na kraju opet zavrsiti u Orlandu, uz neki kompromis oko "plate"...Postoji i varijanta "sign and trade", da ga potpisu i da ga proslede za nekog drugog, mozda dominantnijeg u odbrani PF-a.

PimPong

pre 14 godina

Ne svidja mi se ovo sa stanovista Orlando-a. Mislim da su losiji sa Carter-om nego bez njega. Carter je jedan atraktivan kosarkas koji dosta poentira, ali je izgradio karijeru sa onim cuvenim zakucavanjima, sa nekoliko utakmica na pocetku karijere sa 50 koseva (koje nije ponovio), i jednostavno zato sto je isao na fakultet Michael Jordan-a. Bas kao i njegov rodjak Tracy McGrady (stvarno su rodjaci), trosi lopte non-stop, i lose utice na atmosferu u ekipi.

Nesto suprotno Vladi Divcu, koji je bio jedan od najkorisnijih igraca u 90-im, a nikad nije dobijao priznanja koja je zasluzivao, jer je sve podredio ekipama za koje je igrao, a ne licnom dobitku.

Turbonegro

pre 14 godina

U zivotu nisam video vise zakucavanja od jednog igraca!
Kad bi Karter sutirao loptu rukom, a ja nogom, mislim da bi je bacio dalje od mene. Bunjo, reaguj...

Kragujevac

pre 14 godina

strasan potez Orlanda. . . . .mnogo su jaci sa Karterom nego Hidom. . ..bice istok paklen sledece godine. . ....a onda na megdan Lejkersima. . . .

dejan bodiroga

pre 14 godina

ljudi, pa ne ide Hido nigdje! to su samo novinske spekulacije i menadzerske igre ne bi li Hido dobio sto vise para na novi ugovor! carter je doveden da bi popunili poziciju beka sutera, jer samo im je to falilo u finalu protiv lejkersa!da je carter bio, lejkersi i kobi bi ga morali cuvati bolje i obracati vise paznje na njega nego li sto su radili sa cortny leeom!ovo im je odlican potez, jer ce Hido ostati a to je izjavio GM Orlanda, rekavsi da ce ga zadrzati po svaku cijenu i bez obzira sto ce placati porez na luksuz!

Magic Time

pre 14 godina

Turkoglu je uradio ono sto bi i svako drugi na njegovom mesto, dakle, "izasao" je iz ugovora, a to je ocekivao i Orlando, nevezano za dolazak Cartera. Naime, kad si vec u tridesetim godinama, kao on, ne mozes ocekivati da ce ti "brojke" ici na bolje, nego znas da ti je forma u silaznoj putanji i da ce "brojke", a tu mislim na poene i druge statisticke elemente, ici na dole, sto znaci da ako cekas jos jednu godinu onda ces imati i slabije ponude od timova. Zato je Hedo iskoristio opciju u ugovoru da ga raskine bas sada, a Orlando ce cekati da vidi sta ce mu drugi timovi ponuditi. Hedo trazi 10 mil. $ za 5 sezona, sto ce tesko dobiti od bilo kog tima, ali videcemo. Ja mislim da ce na kraju opet zavrsiti u Orlandu, uz neki kompromis oko "plate"...Postoji i varijanta "sign and trade", da ga potpisu i da ga proslede za nekog drugog, mozda dominantnijeg u odbrani PF-a.

Raven

pre 14 godina

Jako dobar posao za Orlando...Dobili su odlicnog igraca koji ce sa Hidom ciniti stvarno odlican bekovski tandem...nije mi jasno zasto bi Hido hteo da napusti Orlando sad kad imaju vece sanse za osvajanje titule...dobro je sto su sutnuli Alstona,dobar je igrac al ne bi imao mesta pored Nelsona...

Josh Smith

pre 14 godina

Koliko dobijaju dolaskom Kartera, jer im je trebala jedna takva super zvezda na poziciji beka, toliko gube odlaskom fantasticnog Turkoglua. I Rajan Anderson je odlican igrac i mislim da moze takodje puno da donese. Petorka Nelson, Karter, Anderson, Luis i Hauard je jaka, ali Klivlend dolaskom O'Nila uz najboljeg svih vremena Dzejmsa, kao i Boston sa oporavljenim Garnetum su ipak bolji za nijansu od njih... Mada, NBA je sjajna, izjednacena liga, ko zna sta se sve moze izdesavati... A trjd-rok je tek poceo. :)

NBA Fanatik

pre 14 godina

Fantasticni trejdovi auuu kako su se dobri trejdovi desili uff bas dobri !

Vince "Air Canada" Carter je ono jedino sto Orlando Magic-u fali da bi osvojili NBA titulu, uz naravno zdravog/u formi Dzamira Nelsona.

U principu skoro svaki tim koji je bio NBA sampion je u svojoj petorci imao dve ili tri superzvezde (Dzordan i Pipen, Robinson i Dankan, Kobi i Sek...) a osim Dvajta Hauarda Orlando jednostavno nema drugu superzvezdu a dolaskom Kartera oni imaju tim koji je puno kompletniji i puno jaci jer ce igraci poput Luisa koji jeste kvalitetan ali nije superzvezda nije igrac koji nosi tim, a to Karter svakako jeste, nije ni Hido ali ono sto zelim reci je da sa Karterom Orlando puno dobija jer ce Vins rasteretiti igrace koje sam pomenuo ukljucujuci i Dvajta i svi oni ce osecati mnogo manji pritisak i igrace bolje i opustenije jer Karter ima iskustva dovoljno dugo je u NBA i svo to vreme je jedan od najboljih u NBA eto primera radi Devin Dzordz koga se svi secamo iz Lakers-a je jedan prosecan igrac ali 2004-e kada su u LA dosli "Postar" Meloun i Pejton "Rukavica" on je igrao kao nikada pre jer je bio slobodniji zato sto ako on omane tu su 4 superzvezde u timu i nema brige u tome je cela poenta a i Karter ce puno pomoci Dvajtu da napreduje jos vise i bude jos bolji igrac.

Kako ce sada Istok biti jak vec sada se jezim i zeljno iscekujem pocetak nove sezone !
Boston sa zdravim Garnetom, Cavs-i sa Sekom i Medzik sa Karterom ufff monstruozno !

Idem da uzivam u dok su Lejkersi jos uvek sampioni boga mi ovo ne mirise na dobro za LAL Istok je bas jak ali jedan je Kobi Brajant !

Pozdrav fanovima NBA lige !

I LOVE THIS GAME !
I LIKE NBA BASKETBALL !

milosh-nish

pre 14 godina

Vincanity...posle MJ-a za mene omiljeni i najbolji igrac koji je ikad igrao u NBA...cisto da napomenem nesto sto mnogi verovatno nisu znali,a to je da je prvi put zakucao na kos sa 11 godina :)...jedina steta je sto nije igrao u jacim timovima ali evo prilike da sa orlandom uzme prsten,(mada sumnjam da moze iko pored Bostona sa oporavljenim KG-om..)

ivan

pre 14 godina

@PimPong

ti nemas pojma o carteru i vjerovatno si tako zakljucio na temelju dva procitana clanka njegovih neobozavatelja. carter je u zadnje dvije-tri sezone postao igrac koji se podredio timskoj igri i pravi vodja. pa kolko je velik govori to da je odlucio ostati i pomoci netsima prosle sezone, a imali su najocajniju ekipu u ligi i jos ih je i dobro pogurao, a komotno je mogao traziti trade. ta godina je za harrisa i lopeza bila od neprocijenjive vaznosti i oni su kroz u godinu napredovali kako inace nebi napredovali niti sa jednom drugom superzvijezdom. napokon je i carter dobio priliku igrat uz jednog pravog, dominantnog centra kakvog na kraju krajeva i zasluzuje, i bit ce prava milina gledat pick igru orlanda, jedva cekam. a svi oni koji mrze bilo koga, manite se corava posla

Pezzoni

pre 14 godina

Dovoljno je pogledati klip...Drugi mu nisu ni do kolena sa zakucavanjima!!!A ove sezone ga nisu zvali na all-star...BRUKA!!!AJMO VINCE NA TITULU SA ORLANDOM!!!

Chaos Is Me

pre 14 godina

Hmmm, bice vrlo zanimljivo videti kako ce se ovaj trejd odraziti na igru Orlanda sledece sezone. Hido je zaista igrao odlichno (iako mislim da mnogi precenjuju njegove mogucnosti) ali isto tako troshio mnogo lopti. Vins vishe nije tako atraktivan kao pre par godina ali je veoma popravio shut. Sada Luis moze na svoju prirodnu poziciju (chista trojka) a na Orlandu je da pronadje neku solidnu chetvorku. Zao mi je shto je Alston otishao jer ga mnogo vishe gotivim od Dzamira Nelsona i korisniji je za ekipu, a u Netsima ce sigurno biti zamena Devinu Herisu.

i tako...

pre 14 godina

pa sto se niko ne javlja da proziva vinsa da kaze kako nikad nece biti veliki igrac da treba da ode u evroligu da nauci kosarku da treba vujosevic da ga uci itd.????
a pa da...vins nikad nije igrao za zvezdu nit je rekao kao milicic da navija za nju :))hahaha

Nikola

pre 14 godina

E ljudi ovaj Karter je NEcovek!!!Najbolji u zakucavanju svih vremena!Ali nije lose pogledati Kobijevih 100 zakucavanja!!!Obratite paznju koliko puta je Kobi POSTERIZOVAO Dankana!!!

Marko the Great

pre 14 godina

deco ne znate nista! (cast izuzecima, respect za ivana)

carter NEMA 37 godina, ima 32...vise nije air canada, jer ne igra u torontu jos od 2004te..on je halfman-halfamazing, vinsanity..ali air canada nijeeee
a pimpong je car "carter trosi non stop lopte, poznat samo po nekoliko zakucavanja na pocetku karijere, poznat po NCU..po trejsiju..." xaxaxa :)))) decko ti si biserko!

orlando je mnogo dobio dolaskom cartera. a carter najzad dobija priliku da se bori za prsten i, bicu subjektivan, ubedjen sam da ce ga osvojiti! jedino sto mu je trebala to je ekipa sa ambicijom, a nju je i dobio!

keep on with the force dont stop

Dusan

pre 14 godina

I ja mislim da je Orlando vise dobio, nego izgubio. Bez obzira na 37 godina Carter sigurno moze odigrati jos sezonu dve na nivou od 20 poena po utakmici. Cak i ako to ne uradi u Orlandu, sto je vrlo realno, jer nije kao u Netsima vodja ekipa, njegova prodornost ka kosu ce svakako dobro doci. Ko je gledao skorasnje finale NBA, mogao je primetiti da Orlando nekako uvek ima pass vishka u prodorima ka kosu i da nemaju igraca toliko sposobnog da sam sebi izgradi poziciju u tim situacijama. Sto se Heda tice i ja mislim da ce ostati, ali videcemo ... Orlando ce biti, po mom misljenju, kvalitetnija ekipa nego prosle godine, ali ne mora da znaci da ce uspeti da ponove ovogodinji uspeh, a mozda ni tolikom jer najslabija stavka u Orlandu je trener. Mislim da Van Gundy nije trener sampionskog kova, kao i to da Orlando nema adekvatnu zamenu za Nelsona na pozociji 1.

Josh Smith

pre 14 godina

Koliko dobijaju dolaskom Kartera, jer im je trebala jedna takva super zvezda na poziciji beka, toliko gube odlaskom fantasticnog Turkoglua. I Rajan Anderson je odlican igrac i mislim da moze takodje puno da donese. Petorka Nelson, Karter, Anderson, Luis i Hauard je jaka, ali Klivlend dolaskom O'Nila uz najboljeg svih vremena Dzejmsa, kao i Boston sa oporavljenim Garnetum su ipak bolji za nijansu od njih... Mada, NBA je sjajna, izjednacena liga, ko zna sta se sve moze izdesavati... A trjd-rok je tek poceo. :)

Kragujevac

pre 14 godina

strasan potez Orlanda. . . . .mnogo su jaci sa Karterom nego Hidom. . ..bice istok paklen sledece godine. . ....a onda na megdan Lejkersima. . . .

PimPong

pre 14 godina

Ne svidja mi se ovo sa stanovista Orlando-a. Mislim da su losiji sa Carter-om nego bez njega. Carter je jedan atraktivan kosarkas koji dosta poentira, ali je izgradio karijeru sa onim cuvenim zakucavanjima, sa nekoliko utakmica na pocetku karijere sa 50 koseva (koje nije ponovio), i jednostavno zato sto je isao na fakultet Michael Jordan-a. Bas kao i njegov rodjak Tracy McGrady (stvarno su rodjaci), trosi lopte non-stop, i lose utice na atmosferu u ekipi.

Nesto suprotno Vladi Divcu, koji je bio jedan od najkorisnijih igraca u 90-im, a nikad nije dobijao priznanja koja je zasluzivao, jer je sve podredio ekipama za koje je igrao, a ne licnom dobitku.

NBA Fanatik

pre 14 godina

Fantasticni trejdovi auuu kako su se dobri trejdovi desili uff bas dobri !

Vince "Air Canada" Carter je ono jedino sto Orlando Magic-u fali da bi osvojili NBA titulu, uz naravno zdravog/u formi Dzamira Nelsona.

U principu skoro svaki tim koji je bio NBA sampion je u svojoj petorci imao dve ili tri superzvezde (Dzordan i Pipen, Robinson i Dankan, Kobi i Sek...) a osim Dvajta Hauarda Orlando jednostavno nema drugu superzvezdu a dolaskom Kartera oni imaju tim koji je puno kompletniji i puno jaci jer ce igraci poput Luisa koji jeste kvalitetan ali nije superzvezda nije igrac koji nosi tim, a to Karter svakako jeste, nije ni Hido ali ono sto zelim reci je da sa Karterom Orlando puno dobija jer ce Vins rasteretiti igrace koje sam pomenuo ukljucujuci i Dvajta i svi oni ce osecati mnogo manji pritisak i igrace bolje i opustenije jer Karter ima iskustva dovoljno dugo je u NBA i svo to vreme je jedan od najboljih u NBA eto primera radi Devin Dzordz koga se svi secamo iz Lakers-a je jedan prosecan igrac ali 2004-e kada su u LA dosli "Postar" Meloun i Pejton "Rukavica" on je igrao kao nikada pre jer je bio slobodniji zato sto ako on omane tu su 4 superzvezde u timu i nema brige u tome je cela poenta a i Karter ce puno pomoci Dvajtu da napreduje jos vise i bude jos bolji igrac.

Kako ce sada Istok biti jak vec sada se jezim i zeljno iscekujem pocetak nove sezone !
Boston sa zdravim Garnetom, Cavs-i sa Sekom i Medzik sa Karterom ufff monstruozno !

Idem da uzivam u dok su Lejkersi jos uvek sampioni boga mi ovo ne mirise na dobro za LAL Istok je bas jak ali jedan je Kobi Brajant !

Pozdrav fanovima NBA lige !

I LOVE THIS GAME !
I LIKE NBA BASKETBALL !

milosh-nish

pre 14 godina

Vincanity...posle MJ-a za mene omiljeni i najbolji igrac koji je ikad igrao u NBA...cisto da napomenem nesto sto mnogi verovatno nisu znali,a to je da je prvi put zakucao na kos sa 11 godina :)...jedina steta je sto nije igrao u jacim timovima ali evo prilike da sa orlandom uzme prsten,(mada sumnjam da moze iko pored Bostona sa oporavljenim KG-om..)

Turbonegro

pre 14 godina

U zivotu nisam video vise zakucavanja od jednog igraca!
Kad bi Karter sutirao loptu rukom, a ja nogom, mislim da bi je bacio dalje od mene. Bunjo, reaguj...

Chaos Is Me

pre 14 godina

Hmmm, bice vrlo zanimljivo videti kako ce se ovaj trejd odraziti na igru Orlanda sledece sezone. Hido je zaista igrao odlichno (iako mislim da mnogi precenjuju njegove mogucnosti) ali isto tako troshio mnogo lopti. Vins vishe nije tako atraktivan kao pre par godina ali je veoma popravio shut. Sada Luis moze na svoju prirodnu poziciju (chista trojka) a na Orlandu je da pronadje neku solidnu chetvorku. Zao mi je shto je Alston otishao jer ga mnogo vishe gotivim od Dzamira Nelsona i korisniji je za ekipu, a u Netsima ce sigurno biti zamena Devinu Herisu.

Magic Time

pre 14 godina

Turkoglu je uradio ono sto bi i svako drugi na njegovom mesto, dakle, "izasao" je iz ugovora, a to je ocekivao i Orlando, nevezano za dolazak Cartera. Naime, kad si vec u tridesetim godinama, kao on, ne mozes ocekivati da ce ti "brojke" ici na bolje, nego znas da ti je forma u silaznoj putanji i da ce "brojke", a tu mislim na poene i druge statisticke elemente, ici na dole, sto znaci da ako cekas jos jednu godinu onda ces imati i slabije ponude od timova. Zato je Hedo iskoristio opciju u ugovoru da ga raskine bas sada, a Orlando ce cekati da vidi sta ce mu drugi timovi ponuditi. Hedo trazi 10 mil. $ za 5 sezona, sto ce tesko dobiti od bilo kog tima, ali videcemo. Ja mislim da ce na kraju opet zavrsiti u Orlandu, uz neki kompromis oko "plate"...Postoji i varijanta "sign and trade", da ga potpisu i da ga proslede za nekog drugog, mozda dominantnijeg u odbrani PF-a.

Nikola

pre 14 godina

E ljudi ovaj Karter je NEcovek!!!Najbolji u zakucavanju svih vremena!Ali nije lose pogledati Kobijevih 100 zakucavanja!!!Obratite paznju koliko puta je Kobi POSTERIZOVAO Dankana!!!

i tako...

pre 14 godina

pa sto se niko ne javlja da proziva vinsa da kaze kako nikad nece biti veliki igrac da treba da ode u evroligu da nauci kosarku da treba vujosevic da ga uci itd.????
a pa da...vins nikad nije igrao za zvezdu nit je rekao kao milicic da navija za nju :))hahaha

Dusan

pre 14 godina

I ja mislim da je Orlando vise dobio, nego izgubio. Bez obzira na 37 godina Carter sigurno moze odigrati jos sezonu dve na nivou od 20 poena po utakmici. Cak i ako to ne uradi u Orlandu, sto je vrlo realno, jer nije kao u Netsima vodja ekipa, njegova prodornost ka kosu ce svakako dobro doci. Ko je gledao skorasnje finale NBA, mogao je primetiti da Orlando nekako uvek ima pass vishka u prodorima ka kosu i da nemaju igraca toliko sposobnog da sam sebi izgradi poziciju u tim situacijama. Sto se Heda tice i ja mislim da ce ostati, ali videcemo ... Orlando ce biti, po mom misljenju, kvalitetnija ekipa nego prosle godine, ali ne mora da znaci da ce uspeti da ponove ovogodinji uspeh, a mozda ni tolikom jer najslabija stavka u Orlandu je trener. Mislim da Van Gundy nije trener sampionskog kova, kao i to da Orlando nema adekvatnu zamenu za Nelsona na pozociji 1.

dejan bodiroga

pre 14 godina

ljudi, pa ne ide Hido nigdje! to su samo novinske spekulacije i menadzerske igre ne bi li Hido dobio sto vise para na novi ugovor! carter je doveden da bi popunili poziciju beka sutera, jer samo im je to falilo u finalu protiv lejkersa!da je carter bio, lejkersi i kobi bi ga morali cuvati bolje i obracati vise paznje na njega nego li sto su radili sa cortny leeom!ovo im je odlican potez, jer ce Hido ostati a to je izjavio GM Orlanda, rekavsi da ce ga zadrzati po svaku cijenu i bez obzira sto ce placati porez na luksuz!

Pezzoni

pre 14 godina

Dovoljno je pogledati klip...Drugi mu nisu ni do kolena sa zakucavanjima!!!A ove sezone ga nisu zvali na all-star...BRUKA!!!AJMO VINCE NA TITULU SA ORLANDOM!!!

Raven

pre 14 godina

Jako dobar posao za Orlando...Dobili su odlicnog igraca koji ce sa Hidom ciniti stvarno odlican bekovski tandem...nije mi jasno zasto bi Hido hteo da napusti Orlando sad kad imaju vece sanse za osvajanje titule...dobro je sto su sutnuli Alstona,dobar je igrac al ne bi imao mesta pored Nelsona...

ivan

pre 14 godina

@PimPong

ti nemas pojma o carteru i vjerovatno si tako zakljucio na temelju dva procitana clanka njegovih neobozavatelja. carter je u zadnje dvije-tri sezone postao igrac koji se podredio timskoj igri i pravi vodja. pa kolko je velik govori to da je odlucio ostati i pomoci netsima prosle sezone, a imali su najocajniju ekipu u ligi i jos ih je i dobro pogurao, a komotno je mogao traziti trade. ta godina je za harrisa i lopeza bila od neprocijenjive vaznosti i oni su kroz u godinu napredovali kako inace nebi napredovali niti sa jednom drugom superzvijezdom. napokon je i carter dobio priliku igrat uz jednog pravog, dominantnog centra kakvog na kraju krajeva i zasluzuje, i bit ce prava milina gledat pick igru orlanda, jedva cekam. a svi oni koji mrze bilo koga, manite se corava posla

Marko the Great

pre 14 godina

deco ne znate nista! (cast izuzecima, respect za ivana)

carter NEMA 37 godina, ima 32...vise nije air canada, jer ne igra u torontu jos od 2004te..on je halfman-halfamazing, vinsanity..ali air canada nijeeee
a pimpong je car "carter trosi non stop lopte, poznat samo po nekoliko zakucavanja na pocetku karijere, poznat po NCU..po trejsiju..." xaxaxa :)))) decko ti si biserko!

orlando je mnogo dobio dolaskom cartera. a carter najzad dobija priliku da se bori za prsten i, bicu subjektivan, ubedjen sam da ce ga osvojiti! jedino sto mu je trebala to je ekipa sa ambicijom, a nju je i dobio!

keep on with the force dont stop