Ponedeljak, 01.06.2009.

09:40

Nenad Tomović prešao u Đenou

Dosadašnji fudbaler Crvene zvezde Nenad Tomović potpisao je ugovor sa italijanskim prvoligašem Đenoom.

Izvor: B92

Nenad Tomoviæ prešao u Ðenou IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

54 Komentari

Sortiraj po:

rille

pre 14 godina

tice se zvezdinog sajta!!!

eeeeeee moji zvezdasi znaci ne verujem sta se desava u sta sam doziveo!!!
Procitaj te moj komentar gde se spomonje ivic!!!!
E tu se spominje i Kozic i neka pitanja za Lukica a ticu se njegovih obecanja znaci nista zlonamerno i administracija mi je ladno skraatila komentar!!!
Znaci ne spominjite Kozica i ne teraj te ga iz zvezde inace ne pise vam se dobro!!!
Sad mi je tek sve jasno i vidim sta se desava sa zvezdom-JADNO!!!

Pera Detlic

pre 14 godina

iz djenoe ce barselou, pa odatle u interou i onda kruna karijere u celzijou.
(nemanjau, 1. jun 2009 11:56)

hahahaahaaa...brate, smejem se vec 10min

aca_Usa

pre 14 godina

Alo strucnjaci sto mladog igraca otpisujete.
Dzeka su oterali kao netalentovanogiz Zelje. Isto tako i Prosineckog iz Dinama.
Modrica iz Hajduka...Kladim se da ima takvih primera na 100ne.
U ovakvoj rastimovanoj Zvedi tesko je bilo bilo kome da se pokaze (posebno mladjim igracima). Vreme ce pokazati
Momak je igrao za reprezentaciju a vreme ce pokazati koliki je talenat.

chess

pre 14 godina

Ako su već odlučili da ga prodaju, nije li pametnije bilo da sačekaju da prođe evropsko prvenstvo za mlade, pa da ga onda prodaju!?
(ninja, 1. jun 2009 11:54)

Ma pusti tek posle EP za mlade ga niko nece hteti, dobro je i ovako... mislim da je suma oko 2 ili 2.5 miliona...

veerghoen

pre 14 godina

Kao student italijanskog jezika na filoloskom fakultetu potvrdjujem ispravnost teksta.Pise se i cita GENOA,dakle bez ''V'' i daj ne smarajte vise...Cuje se po gradu da Stepanov dolazi na Mari....

Chaos Is Me

pre 14 godina

Apsolutno se slazem sa Ilijom Najdoskim. Tomovic je zaista, u najmanju ruku, prosechan igrach. Jedina njegova vrlina je shto je mlad. Svaka chast onome ko je uspeo da ga uvalja Djeno(v)i.

zvezdas

pre 14 godina

srecan ti put, ionako si bio rupa. samo dajte tutoricu nekog igraca koji nesto zna, npr vranesa, i eto ti solidne odbrane. e samo kad bi i novi predsednik posteno odradio, ima da rasturimo ligu. jos koroman ode, hvalim te boze. samo da nova uprava ne nastavi po starom i bice dobro.

Nidza KG

pre 14 godina

Dobar je igrac.Moje misljenje je da je u Zvezdi odbrana bila najbolji deo indijanskog tima uz Miljasa.Ali bila,prodace se vise od pola tima,prodace se najbolje,stranci ce se vratiti,prodali ili pobeci i tuziti Zvezdu.Lukic je obecao da ce prikljucuti mlade iz skole.
Jos nesto Tomovic i Rakic su iz Radnickog iz Kragujevca.
Zelja mnogi je da Radnicki je da igra u Super ligi ILLI prvoj ligi,ali Radnicki je sada na crti za ispadanje u zoni Zapad,trecoj ligi,jer ima sjajan stadion.Nemoguca misija.

NemanjaBGD

pre 14 godina

Tesko da ce ovaj da se naigra u Djenovi.

Pa on veze nije imao ni u ovoj nasoj ligi!

Ovo je dobro za Zvezdu, pitanje je samo za koliko je prodat i kakvi su uslovi ugovora, odnosno da li se ceo iznos isplacuje odmah ili kroz rate.

dan

pre 14 godina

Pametno su to odradili italijani.Kupili su ga pre evropskog prvenstva za mlade za 1.5-2 miliona, a posle prvenstva ce vredeti bar za 1 milion vise.Opet,takvih igraca imamo kod nas po ligama koliko hocemo tako da i nismo na gubitku.Vranjes je prva solucija obzirom da je vec u klubu,moze i Savic da se vrati sa pozajmice...

Ilija Najdoski

pre 14 godina

Za neupucene:

Tomovica nije prodao Lukic nego prethodna uprava pre nego sto je Lukic postao predsednik

Za ispravljace:

Ako vam je vaznije kako se pise pravilno ime kluba od same vesti idite u B92 i trazite posao. To se ne radi u sportskim komentarima nego verovatno putem maila posaleljete CV. Smara cinjenica da su 2 od 3 komentara pametovanje oko toga kako se klub zove.

Inace, odlazak Tomovica je veliko pojacanje za Zvezdu. Premekan je i vrlo slab u duelima da bibio stoper. Uz to glavni je krivac sto nismo pobedili Partizan u glavnoj utakmici sezone jer je pustio Moreiru da sutira sa 18 metara u poslednjem minutu utakmice zato sto je mislio da ovaj to nece uraditi. Da je neki kvalitetan stoper bio na njegovom mestu taj sut bi bio izblokiran, rposecan stoper bi bar ispruzio nogu u pokusaju da ga izblokira, Tomovic se sklonio jedan korak u nazad i poklonio. Samo mu je jos kelnerska leptir masna falila.

Cele sezone on i Pejcinovic (o Tutoricu ne vredi trositi reci) se postavljaju katastrofalno i igraju bezvoljno. Pejcinovic kod drugog gola Sevojna u situaciji kada igrac utrcava na drugu stativu i daje gol skoro sa gol linije cuva iskusno liniju peterca, ona mu se valjda cinila opasnijom. Zvezdi treba kompletno nova odbrana. Jedino mali Vranjes nek ostane da pokaze ovu sezonu da li jeste ili nije lav. ovo ostalo sto bi rekao jedan od komentatora iznad - u cirkus, a ako moze jos neke pare da se uzmu za njih ili prskalica za travu ihaaaj mashala

fenomen

pre 14 godina

Ne zna se sigurno kako je prosao Tomovic ali u svakom slucaju nece gladovati a imace i za stan za razliku od podstanara Sisica.
Sto se tice Zvezde u sledecih godinu dana ne mora da brine oko benzina jer ce biti dovoljno za kosilice.
A kad odu Koroman i Milijas onda ce Zvezda igrati derbi sa Pozarevljanima.
Poz...

dr

pre 14 godina

Najbolja prodaja u istoriji Zvezde-dečko je "rupetina",kriv za bar polovinu primljenih golova odkako je u I timu(pogotovo protiv partizana).Drago mi je da ga više neću gledati na Marakani.Dosta je partizan "uvaljivao"prosečne igrače Evropi,red je i na nas.ZADRŽITE ISAHA I PARKERA(kad već ne možete KLEA)!!!

atza87

pre 14 godina

Ja mislim da se i grad pise Genoa ali sto kaze ovaj lik da prestanete vise sa tim i jeste u pravu.. Bitno je koliko je para placeno za njega i koliko odmah,koliko u ratama,da li postoji % od naredne prodaje i sl.. pozz

Partizan sampion,a ko bi drugi !? NUSKNVP

pre 14 godina

Super transfer,nisam komplexas,da mi je bitno da svaki zvezdin igrac propadne,moze ko shta hoce da prica,ali nasi mladi igraci igraju u inzvanrednim klubovima,shto je najbitnije trazeni su,da se ne lazemo ja kao Grobar,kazem da Partizanu i zvezdi nije mesto u Ligi Sampiona,za nas je puna kapa Liga Uefa ili ti Liga Evropa,ja bi i sa tim bio zadovoljan kao navijac Partizana,jer iskreno mislim da samo ucesce u Ligi Sampiona ne zadovoljava velicine ova dva kluba,da bar mogu da budu treci u grupi LS pa da razumem ucesce u Ligi Sampiona.Samo mi je krivo shto nemamo 2 puta manje para od Grka,ja mislim da bi Liga Sampiona svake godine bila realnost i mislim da bi trece mesto u grupi bila zajebancija,ovako normalno kao Grobar zelim Partizanu Ligu Sampiona,mada i ako ne uspeju za mene ce i Liga Evropa biti puna kapa,jer ja ne idem da gledam United,Real,Barcu vec Partizan i samo Partizan shto se mene tice tu nikada nisam imao dilemu.

Reprezentacija ce nam biti nenormalno dobra za godinu ili dve ako Antic ostane selektor.

Vidimo se u subotu,da bodrimo orlove.

ASPIRIN

pre 14 godina

Ovo ce da bude kao za zigica i ostale kao transfer se realizovao niko ne pominje pare znaci videcemo te pare tamo 2020.BOLI ME GLAVA TREBA MI ASPIRIN

Miki veliki

pre 14 godina

Sta ce on uopste u Djenovi?
Pa odbrana u kojoj je on igrao je primila 32 gola u 33 utakmice Jelen Super Lige!
Ide u Italiju,gde mi svi dobro znamo kako se igra!
Zelim mu puno srece,jer je nas covek,ali mrka kapa...

penny

pre 14 godina

A sta bi trebao da uradi covek koji preuzme funkciju u klubu a pri tome taj klub ima dug od 22 miliona evra. Pa naravno da mora da prodaje,pa niste valjda mislili da Zvezda moze da nadje sponzora koji ce da da tolike para samo da bi se sanirao dug. Pa i veliki evropski klubovi su prodavali igrace,cak i ispadali iz lige,krenuli iz pocetka i vratili se. Samo mi nije jasno zasto se navijaci ogradjuju od Lukica kad je jedino on imao hrabrosti da preuzme odgovornos a pri tome oni nemaju nikakvo pametnije resenje.

Panta

pre 14 godina

Za sve onekoji pitaju o visini transfera,italijanski mediji pricaju o 2,2miliona obestecenja Zvezdi,sto je vrhunski...mada s druge strane Tomke ima 21.godinu pa to i ne cudi...SRECNO TOMKE!

Kisho

pre 14 godina

Kao i svakog zvezdasa tako i mene zanima visina transfera i klauzule.Ukoliko ste cistiji od prethodnih napisite cifru i da pocnemo da podvlacimo crtu do tih 23 miliona...Volimo mi da vezbamo oduzimanje...PARKER,ISSAH,SISIC neka ostanu,ostale u cirkus

benefactor78

pre 14 godina

Sto se mene tice, dobar posao, neka je otisao...
I molim "poznavaoce" koji stalno ispravljaju novinare sa B92, da ne budu dosadni vise.
Da, kaze se Djenoa, i da kaze se Milan... Iako su gradovi Djenova i Milano...
To je zato sto su klubove osnovali Englezi, i amin vec jednom...

rr

pre 14 godina

Želim i njemu i Milijašu i Koromanu da ih u novim sredinama,pogotovo saigrači,prihvate onako kako oni nisu "strance" koji su došli u Zvezdu.Da li će Tomoviću neko zameriti što ne zna baš reči italijanskog jezika? Da li će Milijašu neko reći da "stranac" mora da bude barem duplo bolji od "domaćeg" igrača?I da li će Koromana neko šamarati na terenu?Ne verujem a mogli bi jer se sve ono što su pričali i radili odnosi i na njih.To što su oni činili ne rade veliki igrači.Da li je neko čuo da je to pričao ili radio recimo Mesi? U tome je razlika a i u još mnogo čemu.

Stamenković

pre 14 godina

Naziv kluba jeste "Genoa" (engleski naziv za Djenovu), jer su ga osnovali englezi, krajem 19. veka.

Ajde pre nego što počnete da pišete gluposti malo se informišite. Google i Wikipedia su čudo ;-)

http://en.wikipedia.org/wiki/Genoa_C.F.C.

смешно

pre 14 godina

Жив био мали.
Готово цела млада репрезентација нам игра преко гране, то је катастрофа за наш фудбал.

zorz

pre 14 godina

Jos jedan pokazatelj da menadzeri mogu mnogo da doprinesu transferu, igrac koji nije nista pokazao u supljoj Zvezdinoj odbrani odlazi u Djenovu!Ne znam na osnovu kog parametra ali dobro, nisam zloban srecno mu bilo...iskreni grobar

zvedasss

pre 14 godina

Zna li se za koliko je prodat?

Mislim da ovo nije veliki gubitak za Zvezdu, jer realno decko nije bio nista posebno, bolji je mali Vranjes...

bb

pre 14 godina

Jos jedan igrac u seriji A...xaxaxax,bolji smo od Holandije.Cuvena srpska skola fudbala.Ovo ce nam biti 10-ti igrac u Italiji,sad nas ima vise od Argentinaca!A juce je i Basta odigrao 90min. za Lecce.Ljudi,morate priznatu da nije lako Anticu da odredi najbolji tim jer imamo 100 igraca.Ovo je dream team!!

Arch

pre 14 godina

Kakav genijalan plan Lukica! Prodam Koromana, Milijasa i Tomovica tj. jedino sto vredi i vratim dug a sledece sezone napravim novi i podnesem ostavku!
To moze i bilo koji nepismeni baja...

Марко

pre 14 godina

Томовићу,желим ти све најбоље у Ђенови...заиста заслужујеш да играш у тако добром клубу,ти си наш нови Немања Видић,уз помоћ Бога за две,три сезоне ето теебе у тандему са Немањом у Манчестеру.

Marko

pre 14 godina

Sta bre kog djavola DJENOA????
Koja bre Djenoa,ceo svet je zove Djenova,ceo svet zove Mareja Marej,samo vi izvodite pa se satro zove Mari?!?!?!?E da vam nece biti...

Bas me briga za Tomovica,al ovo sam morao da vidim i prokomentarisem!

Marko

pre 14 godina

Sta bre kog djavola DJENOA????
Koja bre Djenoa,ceo svet je zove Djenova,ceo svet zove Mareja Marej,samo vi izvodite pa se satro zove Mari?!?!?!?E da vam nece biti...

Bas me briga za Tomovica,al ovo sam morao da vidim i prokomentarisem!

zorz

pre 14 godina

Jos jedan pokazatelj da menadzeri mogu mnogo da doprinesu transferu, igrac koji nije nista pokazao u supljoj Zvezdinoj odbrani odlazi u Djenovu!Ne znam na osnovu kog parametra ali dobro, nisam zloban srecno mu bilo...iskreni grobar

zvedasss

pre 14 godina

Zna li se za koliko je prodat?

Mislim da ovo nije veliki gubitak za Zvezdu, jer realno decko nije bio nista posebno, bolji je mali Vranjes...

Arch

pre 14 godina

Kakav genijalan plan Lukica! Prodam Koromana, Milijasa i Tomovica tj. jedino sto vredi i vratim dug a sledece sezone napravim novi i podnesem ostavku!
To moze i bilo koji nepismeni baja...

rr

pre 14 godina

Želim i njemu i Milijašu i Koromanu da ih u novim sredinama,pogotovo saigrači,prihvate onako kako oni nisu "strance" koji su došli u Zvezdu.Da li će Tomoviću neko zameriti što ne zna baš reči italijanskog jezika? Da li će Milijašu neko reći da "stranac" mora da bude barem duplo bolji od "domaćeg" igrača?I da li će Koromana neko šamarati na terenu?Ne verujem a mogli bi jer se sve ono što su pričali i radili odnosi i na njih.To što su oni činili ne rade veliki igrači.Da li je neko čuo da je to pričao ili radio recimo Mesi? U tome je razlika a i u još mnogo čemu.

benefactor78

pre 14 godina

Sto se mene tice, dobar posao, neka je otisao...
I molim "poznavaoce" koji stalno ispravljaju novinare sa B92, da ne budu dosadni vise.
Da, kaze se Djenoa, i da kaze se Milan... Iako su gradovi Djenova i Milano...
To je zato sto su klubove osnovali Englezi, i amin vec jednom...

смешно

pre 14 godina

Жив био мали.
Готово цела млада репрезентација нам игра преко гране, то је катастрофа за наш фудбал.

Kisho

pre 14 godina

Kao i svakog zvezdasa tako i mene zanima visina transfera i klauzule.Ukoliko ste cistiji od prethodnih napisite cifru i da pocnemo da podvlacimo crtu do tih 23 miliona...Volimo mi da vezbamo oduzimanje...PARKER,ISSAH,SISIC neka ostanu,ostale u cirkus

bb

pre 14 godina

Jos jedan igrac u seriji A...xaxaxax,bolji smo od Holandije.Cuvena srpska skola fudbala.Ovo ce nam biti 10-ti igrac u Italiji,sad nas ima vise od Argentinaca!A juce je i Basta odigrao 90min. za Lecce.Ljudi,morate priznatu da nije lako Anticu da odredi najbolji tim jer imamo 100 igraca.Ovo je dream team!!

Ilija Najdoski

pre 14 godina

Za neupucene:

Tomovica nije prodao Lukic nego prethodna uprava pre nego sto je Lukic postao predsednik

Za ispravljace:

Ako vam je vaznije kako se pise pravilno ime kluba od same vesti idite u B92 i trazite posao. To se ne radi u sportskim komentarima nego verovatno putem maila posaleljete CV. Smara cinjenica da su 2 od 3 komentara pametovanje oko toga kako se klub zove.

Inace, odlazak Tomovica je veliko pojacanje za Zvezdu. Premekan je i vrlo slab u duelima da bibio stoper. Uz to glavni je krivac sto nismo pobedili Partizan u glavnoj utakmici sezone jer je pustio Moreiru da sutira sa 18 metara u poslednjem minutu utakmice zato sto je mislio da ovaj to nece uraditi. Da je neki kvalitetan stoper bio na njegovom mestu taj sut bi bio izblokiran, rposecan stoper bi bar ispruzio nogu u pokusaju da ga izblokira, Tomovic se sklonio jedan korak u nazad i poklonio. Samo mu je jos kelnerska leptir masna falila.

Cele sezone on i Pejcinovic (o Tutoricu ne vredi trositi reci) se postavljaju katastrofalno i igraju bezvoljno. Pejcinovic kod drugog gola Sevojna u situaciji kada igrac utrcava na drugu stativu i daje gol skoro sa gol linije cuva iskusno liniju peterca, ona mu se valjda cinila opasnijom. Zvezdi treba kompletno nova odbrana. Jedino mali Vranjes nek ostane da pokaze ovu sezonu da li jeste ili nije lav. ovo ostalo sto bi rekao jedan od komentatora iznad - u cirkus, a ako moze jos neke pare da se uzmu za njih ili prskalica za travu ihaaaj mashala

Марко

pre 14 godina

Томовићу,желим ти све најбоље у Ђенови...заиста заслужујеш да играш у тако добром клубу,ти си наш нови Немања Видић,уз помоћ Бога за две,три сезоне ето теебе у тандему са Немањом у Манчестеру.

Stamenković

pre 14 godina

Naziv kluba jeste "Genoa" (engleski naziv za Djenovu), jer su ga osnovali englezi, krajem 19. veka.

Ajde pre nego što počnete da pišete gluposti malo se informišite. Google i Wikipedia su čudo ;-)

http://en.wikipedia.org/wiki/Genoa_C.F.C.

Partizan sampion,a ko bi drugi !? NUSKNVP

pre 14 godina

Super transfer,nisam komplexas,da mi je bitno da svaki zvezdin igrac propadne,moze ko shta hoce da prica,ali nasi mladi igraci igraju u inzvanrednim klubovima,shto je najbitnije trazeni su,da se ne lazemo ja kao Grobar,kazem da Partizanu i zvezdi nije mesto u Ligi Sampiona,za nas je puna kapa Liga Uefa ili ti Liga Evropa,ja bi i sa tim bio zadovoljan kao navijac Partizana,jer iskreno mislim da samo ucesce u Ligi Sampiona ne zadovoljava velicine ova dva kluba,da bar mogu da budu treci u grupi LS pa da razumem ucesce u Ligi Sampiona.Samo mi je krivo shto nemamo 2 puta manje para od Grka,ja mislim da bi Liga Sampiona svake godine bila realnost i mislim da bi trece mesto u grupi bila zajebancija,ovako normalno kao Grobar zelim Partizanu Ligu Sampiona,mada i ako ne uspeju za mene ce i Liga Evropa biti puna kapa,jer ja ne idem da gledam United,Real,Barcu vec Partizan i samo Partizan shto se mene tice tu nikada nisam imao dilemu.

Reprezentacija ce nam biti nenormalno dobra za godinu ili dve ako Antic ostane selektor.

Vidimo se u subotu,da bodrimo orlove.

dr

pre 14 godina

Najbolja prodaja u istoriji Zvezde-dečko je "rupetina",kriv za bar polovinu primljenih golova odkako je u I timu(pogotovo protiv partizana).Drago mi je da ga više neću gledati na Marakani.Dosta je partizan "uvaljivao"prosečne igrače Evropi,red je i na nas.ZADRŽITE ISAHA I PARKERA(kad već ne možete KLEA)!!!

penny

pre 14 godina

A sta bi trebao da uradi covek koji preuzme funkciju u klubu a pri tome taj klub ima dug od 22 miliona evra. Pa naravno da mora da prodaje,pa niste valjda mislili da Zvezda moze da nadje sponzora koji ce da da tolike para samo da bi se sanirao dug. Pa i veliki evropski klubovi su prodavali igrace,cak i ispadali iz lige,krenuli iz pocetka i vratili se. Samo mi nije jasno zasto se navijaci ogradjuju od Lukica kad je jedino on imao hrabrosti da preuzme odgovornos a pri tome oni nemaju nikakvo pametnije resenje.

ASPIRIN

pre 14 godina

Ovo ce da bude kao za zigica i ostale kao transfer se realizovao niko ne pominje pare znaci videcemo te pare tamo 2020.BOLI ME GLAVA TREBA MI ASPIRIN

fenomen

pre 14 godina

Ne zna se sigurno kako je prosao Tomovic ali u svakom slucaju nece gladovati a imace i za stan za razliku od podstanara Sisica.
Sto se tice Zvezde u sledecih godinu dana ne mora da brine oko benzina jer ce biti dovoljno za kosilice.
A kad odu Koroman i Milijas onda ce Zvezda igrati derbi sa Pozarevljanima.
Poz...

Pera Detlic

pre 14 godina

iz djenoe ce barselou, pa odatle u interou i onda kruna karijere u celzijou.
(nemanjau, 1. jun 2009 11:56)

hahahaahaaa...brate, smejem se vec 10min

Panta

pre 14 godina

Za sve onekoji pitaju o visini transfera,italijanski mediji pricaju o 2,2miliona obestecenja Zvezdi,sto je vrhunski...mada s druge strane Tomke ima 21.godinu pa to i ne cudi...SRECNO TOMKE!

chess

pre 14 godina

Ako su već odlučili da ga prodaju, nije li pametnije bilo da sačekaju da prođe evropsko prvenstvo za mlade, pa da ga onda prodaju!?
(ninja, 1. jun 2009 11:54)

Ma pusti tek posle EP za mlade ga niko nece hteti, dobro je i ovako... mislim da je suma oko 2 ili 2.5 miliona...

Chaos Is Me

pre 14 godina

Apsolutno se slazem sa Ilijom Najdoskim. Tomovic je zaista, u najmanju ruku, prosechan igrach. Jedina njegova vrlina je shto je mlad. Svaka chast onome ko je uspeo da ga uvalja Djeno(v)i.

aca_Usa

pre 14 godina

Alo strucnjaci sto mladog igraca otpisujete.
Dzeka su oterali kao netalentovanogiz Zelje. Isto tako i Prosineckog iz Dinama.
Modrica iz Hajduka...Kladim se da ima takvih primera na 100ne.
U ovakvoj rastimovanoj Zvedi tesko je bilo bilo kome da se pokaze (posebno mladjim igracima). Vreme ce pokazati
Momak je igrao za reprezentaciju a vreme ce pokazati koliki je talenat.

atza87

pre 14 godina

Ja mislim da se i grad pise Genoa ali sto kaze ovaj lik da prestanete vise sa tim i jeste u pravu.. Bitno je koliko je para placeno za njega i koliko odmah,koliko u ratama,da li postoji % od naredne prodaje i sl.. pozz

dan

pre 14 godina

Pametno su to odradili italijani.Kupili su ga pre evropskog prvenstva za mlade za 1.5-2 miliona, a posle prvenstva ce vredeti bar za 1 milion vise.Opet,takvih igraca imamo kod nas po ligama koliko hocemo tako da i nismo na gubitku.Vranjes je prva solucija obzirom da je vec u klubu,moze i Savic da se vrati sa pozajmice...

NemanjaBGD

pre 14 godina

Tesko da ce ovaj da se naigra u Djenovi.

Pa on veze nije imao ni u ovoj nasoj ligi!

Ovo je dobro za Zvezdu, pitanje je samo za koliko je prodat i kakvi su uslovi ugovora, odnosno da li se ceo iznos isplacuje odmah ili kroz rate.

veerghoen

pre 14 godina

Kao student italijanskog jezika na filoloskom fakultetu potvrdjujem ispravnost teksta.Pise se i cita GENOA,dakle bez ''V'' i daj ne smarajte vise...Cuje se po gradu da Stepanov dolazi na Mari....

Nidza KG

pre 14 godina

Dobar je igrac.Moje misljenje je da je u Zvezdi odbrana bila najbolji deo indijanskog tima uz Miljasa.Ali bila,prodace se vise od pola tima,prodace se najbolje,stranci ce se vratiti,prodali ili pobeci i tuziti Zvezdu.Lukic je obecao da ce prikljucuti mlade iz skole.
Jos nesto Tomovic i Rakic su iz Radnickog iz Kragujevca.
Zelja mnogi je da Radnicki je da igra u Super ligi ILLI prvoj ligi,ali Radnicki je sada na crti za ispadanje u zoni Zapad,trecoj ligi,jer ima sjajan stadion.Nemoguca misija.

zvezdas

pre 14 godina

srecan ti put, ionako si bio rupa. samo dajte tutoricu nekog igraca koji nesto zna, npr vranesa, i eto ti solidne odbrane. e samo kad bi i novi predsednik posteno odradio, ima da rasturimo ligu. jos koroman ode, hvalim te boze. samo da nova uprava ne nastavi po starom i bice dobro.

Miki veliki

pre 14 godina

Sta ce on uopste u Djenovi?
Pa odbrana u kojoj je on igrao je primila 32 gola u 33 utakmice Jelen Super Lige!
Ide u Italiju,gde mi svi dobro znamo kako se igra!
Zelim mu puno srece,jer je nas covek,ali mrka kapa...

rille

pre 14 godina

tice se zvezdinog sajta!!!

eeeeeee moji zvezdasi znaci ne verujem sta se desava u sta sam doziveo!!!
Procitaj te moj komentar gde se spomonje ivic!!!!
E tu se spominje i Kozic i neka pitanja za Lukica a ticu se njegovih obecanja znaci nista zlonamerno i administracija mi je ladno skraatila komentar!!!
Znaci ne spominjite Kozica i ne teraj te ga iz zvezde inace ne pise vam se dobro!!!
Sad mi je tek sve jasno i vidim sta se desava sa zvezdom-JADNO!!!

Arch

pre 14 godina

Kakav genijalan plan Lukica! Prodam Koromana, Milijasa i Tomovica tj. jedino sto vredi i vratim dug a sledece sezone napravim novi i podnesem ostavku!
To moze i bilo koji nepismeni baja...

Марко

pre 14 godina

Томовићу,желим ти све најбоље у Ђенови...заиста заслужујеш да играш у тако добром клубу,ти си наш нови Немања Видић,уз помоћ Бога за две,три сезоне ето теебе у тандему са Немањом у Манчестеру.

Marko

pre 14 godina

Sta bre kog djavola DJENOA????
Koja bre Djenoa,ceo svet je zove Djenova,ceo svet zove Mareja Marej,samo vi izvodite pa se satro zove Mari?!?!?!?E da vam nece biti...

Bas me briga za Tomovica,al ovo sam morao da vidim i prokomentarisem!

bb

pre 14 godina

Jos jedan igrac u seriji A...xaxaxax,bolji smo od Holandije.Cuvena srpska skola fudbala.Ovo ce nam biti 10-ti igrac u Italiji,sad nas ima vise od Argentinaca!A juce je i Basta odigrao 90min. za Lecce.Ljudi,morate priznatu da nije lako Anticu da odredi najbolji tim jer imamo 100 igraca.Ovo je dream team!!

zorz

pre 14 godina

Jos jedan pokazatelj da menadzeri mogu mnogo da doprinesu transferu, igrac koji nije nista pokazao u supljoj Zvezdinoj odbrani odlazi u Djenovu!Ne znam na osnovu kog parametra ali dobro, nisam zloban srecno mu bilo...iskreni grobar

benefactor78

pre 14 godina

Sto se mene tice, dobar posao, neka je otisao...
I molim "poznavaoce" koji stalno ispravljaju novinare sa B92, da ne budu dosadni vise.
Da, kaze se Djenoa, i da kaze se Milan... Iako su gradovi Djenova i Milano...
To je zato sto su klubove osnovali Englezi, i amin vec jednom...

fenomen

pre 14 godina

Ne zna se sigurno kako je prosao Tomovic ali u svakom slucaju nece gladovati a imace i za stan za razliku od podstanara Sisica.
Sto se tice Zvezde u sledecih godinu dana ne mora da brine oko benzina jer ce biti dovoljno za kosilice.
A kad odu Koroman i Milijas onda ce Zvezda igrati derbi sa Pozarevljanima.
Poz...

rr

pre 14 godina

Želim i njemu i Milijašu i Koromanu da ih u novim sredinama,pogotovo saigrači,prihvate onako kako oni nisu "strance" koji su došli u Zvezdu.Da li će Tomoviću neko zameriti što ne zna baš reči italijanskog jezika? Da li će Milijašu neko reći da "stranac" mora da bude barem duplo bolji od "domaćeg" igrača?I da li će Koromana neko šamarati na terenu?Ne verujem a mogli bi jer se sve ono što su pričali i radili odnosi i na njih.To što su oni činili ne rade veliki igrači.Da li je neko čuo da je to pričao ili radio recimo Mesi? U tome je razlika a i u još mnogo čemu.

Partizan sampion,a ko bi drugi !? NUSKNVP

pre 14 godina

Super transfer,nisam komplexas,da mi je bitno da svaki zvezdin igrac propadne,moze ko shta hoce da prica,ali nasi mladi igraci igraju u inzvanrednim klubovima,shto je najbitnije trazeni su,da se ne lazemo ja kao Grobar,kazem da Partizanu i zvezdi nije mesto u Ligi Sampiona,za nas je puna kapa Liga Uefa ili ti Liga Evropa,ja bi i sa tim bio zadovoljan kao navijac Partizana,jer iskreno mislim da samo ucesce u Ligi Sampiona ne zadovoljava velicine ova dva kluba,da bar mogu da budu treci u grupi LS pa da razumem ucesce u Ligi Sampiona.Samo mi je krivo shto nemamo 2 puta manje para od Grka,ja mislim da bi Liga Sampiona svake godine bila realnost i mislim da bi trece mesto u grupi bila zajebancija,ovako normalno kao Grobar zelim Partizanu Ligu Sampiona,mada i ako ne uspeju za mene ce i Liga Evropa biti puna kapa,jer ja ne idem da gledam United,Real,Barcu vec Partizan i samo Partizan shto se mene tice tu nikada nisam imao dilemu.

Reprezentacija ce nam biti nenormalno dobra za godinu ili dve ako Antic ostane selektor.

Vidimo se u subotu,da bodrimo orlove.

Stamenković

pre 14 godina

Naziv kluba jeste "Genoa" (engleski naziv za Djenovu), jer su ga osnovali englezi, krajem 19. veka.

Ajde pre nego što počnete da pišete gluposti malo se informišite. Google i Wikipedia su čudo ;-)

http://en.wikipedia.org/wiki/Genoa_C.F.C.

Nidza KG

pre 14 godina

Dobar je igrac.Moje misljenje je da je u Zvezdi odbrana bila najbolji deo indijanskog tima uz Miljasa.Ali bila,prodace se vise od pola tima,prodace se najbolje,stranci ce se vratiti,prodali ili pobeci i tuziti Zvezdu.Lukic je obecao da ce prikljucuti mlade iz skole.
Jos nesto Tomovic i Rakic su iz Radnickog iz Kragujevca.
Zelja mnogi je da Radnicki je da igra u Super ligi ILLI prvoj ligi,ali Radnicki je sada na crti za ispadanje u zoni Zapad,trecoj ligi,jer ima sjajan stadion.Nemoguca misija.

zvedasss

pre 14 godina

Zna li se za koliko je prodat?

Mislim da ovo nije veliki gubitak za Zvezdu, jer realno decko nije bio nista posebno, bolji je mali Vranjes...

dr

pre 14 godina

Najbolja prodaja u istoriji Zvezde-dečko je "rupetina",kriv za bar polovinu primljenih golova odkako je u I timu(pogotovo protiv partizana).Drago mi je da ga više neću gledati na Marakani.Dosta je partizan "uvaljivao"prosečne igrače Evropi,red je i na nas.ZADRŽITE ISAHA I PARKERA(kad već ne možete KLEA)!!!

смешно

pre 14 godina

Жив био мали.
Готово цела млада репрезентација нам игра преко гране, то је катастрофа за наш фудбал.

Miki veliki

pre 14 godina

Sta ce on uopste u Djenovi?
Pa odbrana u kojoj je on igrao je primila 32 gola u 33 utakmice Jelen Super Lige!
Ide u Italiju,gde mi svi dobro znamo kako se igra!
Zelim mu puno srece,jer je nas covek,ali mrka kapa...

Ilija Najdoski

pre 14 godina

Za neupucene:

Tomovica nije prodao Lukic nego prethodna uprava pre nego sto je Lukic postao predsednik

Za ispravljace:

Ako vam je vaznije kako se pise pravilno ime kluba od same vesti idite u B92 i trazite posao. To se ne radi u sportskim komentarima nego verovatno putem maila posaleljete CV. Smara cinjenica da su 2 od 3 komentara pametovanje oko toga kako se klub zove.

Inace, odlazak Tomovica je veliko pojacanje za Zvezdu. Premekan je i vrlo slab u duelima da bibio stoper. Uz to glavni je krivac sto nismo pobedili Partizan u glavnoj utakmici sezone jer je pustio Moreiru da sutira sa 18 metara u poslednjem minutu utakmice zato sto je mislio da ovaj to nece uraditi. Da je neki kvalitetan stoper bio na njegovom mestu taj sut bi bio izblokiran, rposecan stoper bi bar ispruzio nogu u pokusaju da ga izblokira, Tomovic se sklonio jedan korak u nazad i poklonio. Samo mu je jos kelnerska leptir masna falila.

Cele sezone on i Pejcinovic (o Tutoricu ne vredi trositi reci) se postavljaju katastrofalno i igraju bezvoljno. Pejcinovic kod drugog gola Sevojna u situaciji kada igrac utrcava na drugu stativu i daje gol skoro sa gol linije cuva iskusno liniju peterca, ona mu se valjda cinila opasnijom. Zvezdi treba kompletno nova odbrana. Jedino mali Vranjes nek ostane da pokaze ovu sezonu da li jeste ili nije lav. ovo ostalo sto bi rekao jedan od komentatora iznad - u cirkus, a ako moze jos neke pare da se uzmu za njih ili prskalica za travu ihaaaj mashala

veerghoen

pre 14 godina

Kao student italijanskog jezika na filoloskom fakultetu potvrdjujem ispravnost teksta.Pise se i cita GENOA,dakle bez ''V'' i daj ne smarajte vise...Cuje se po gradu da Stepanov dolazi na Mari....

aca_Usa

pre 14 godina

Alo strucnjaci sto mladog igraca otpisujete.
Dzeka su oterali kao netalentovanogiz Zelje. Isto tako i Prosineckog iz Dinama.
Modrica iz Hajduka...Kladim se da ima takvih primera na 100ne.
U ovakvoj rastimovanoj Zvedi tesko je bilo bilo kome da se pokaze (posebno mladjim igracima). Vreme ce pokazati
Momak je igrao za reprezentaciju a vreme ce pokazati koliki je talenat.

NemanjaBGD

pre 14 godina

Tesko da ce ovaj da se naigra u Djenovi.

Pa on veze nije imao ni u ovoj nasoj ligi!

Ovo je dobro za Zvezdu, pitanje je samo za koliko je prodat i kakvi su uslovi ugovora, odnosno da li se ceo iznos isplacuje odmah ili kroz rate.

zvezdas

pre 14 godina

srecan ti put, ionako si bio rupa. samo dajte tutoricu nekog igraca koji nesto zna, npr vranesa, i eto ti solidne odbrane. e samo kad bi i novi predsednik posteno odradio, ima da rasturimo ligu. jos koroman ode, hvalim te boze. samo da nova uprava ne nastavi po starom i bice dobro.

Pera Detlic

pre 14 godina

iz djenoe ce barselou, pa odatle u interou i onda kruna karijere u celzijou.
(nemanjau, 1. jun 2009 11:56)

hahahaahaaa...brate, smejem se vec 10min

Kisho

pre 14 godina

Kao i svakog zvezdasa tako i mene zanima visina transfera i klauzule.Ukoliko ste cistiji od prethodnih napisite cifru i da pocnemo da podvlacimo crtu do tih 23 miliona...Volimo mi da vezbamo oduzimanje...PARKER,ISSAH,SISIC neka ostanu,ostale u cirkus

dan

pre 14 godina

Pametno su to odradili italijani.Kupili su ga pre evropskog prvenstva za mlade za 1.5-2 miliona, a posle prvenstva ce vredeti bar za 1 milion vise.Opet,takvih igraca imamo kod nas po ligama koliko hocemo tako da i nismo na gubitku.Vranjes je prva solucija obzirom da je vec u klubu,moze i Savic da se vrati sa pozajmice...

chess

pre 14 godina

Ako su već odlučili da ga prodaju, nije li pametnije bilo da sačekaju da prođe evropsko prvenstvo za mlade, pa da ga onda prodaju!?
(ninja, 1. jun 2009 11:54)

Ma pusti tek posle EP za mlade ga niko nece hteti, dobro je i ovako... mislim da je suma oko 2 ili 2.5 miliona...

atza87

pre 14 godina

Ja mislim da se i grad pise Genoa ali sto kaze ovaj lik da prestanete vise sa tim i jeste u pravu.. Bitno je koliko je para placeno za njega i koliko odmah,koliko u ratama,da li postoji % od naredne prodaje i sl.. pozz

penny

pre 14 godina

A sta bi trebao da uradi covek koji preuzme funkciju u klubu a pri tome taj klub ima dug od 22 miliona evra. Pa naravno da mora da prodaje,pa niste valjda mislili da Zvezda moze da nadje sponzora koji ce da da tolike para samo da bi se sanirao dug. Pa i veliki evropski klubovi su prodavali igrace,cak i ispadali iz lige,krenuli iz pocetka i vratili se. Samo mi nije jasno zasto se navijaci ogradjuju od Lukica kad je jedino on imao hrabrosti da preuzme odgovornos a pri tome oni nemaju nikakvo pametnije resenje.

Panta

pre 14 godina

Za sve onekoji pitaju o visini transfera,italijanski mediji pricaju o 2,2miliona obestecenja Zvezdi,sto je vrhunski...mada s druge strane Tomke ima 21.godinu pa to i ne cudi...SRECNO TOMKE!

ASPIRIN

pre 14 godina

Ovo ce da bude kao za zigica i ostale kao transfer se realizovao niko ne pominje pare znaci videcemo te pare tamo 2020.BOLI ME GLAVA TREBA MI ASPIRIN

Chaos Is Me

pre 14 godina

Apsolutno se slazem sa Ilijom Najdoskim. Tomovic je zaista, u najmanju ruku, prosechan igrach. Jedina njegova vrlina je shto je mlad. Svaka chast onome ko je uspeo da ga uvalja Djeno(v)i.

rille

pre 14 godina

tice se zvezdinog sajta!!!

eeeeeee moji zvezdasi znaci ne verujem sta se desava u sta sam doziveo!!!
Procitaj te moj komentar gde se spomonje ivic!!!!
E tu se spominje i Kozic i neka pitanja za Lukica a ticu se njegovih obecanja znaci nista zlonamerno i administracija mi je ladno skraatila komentar!!!
Znaci ne spominjite Kozica i ne teraj te ga iz zvezde inace ne pise vam se dobro!!!
Sad mi je tek sve jasno i vidim sta se desava sa zvezdom-JADNO!!!