Nedelja, 24.05.2009.

10:08

Lejkersi uzvratili brejkom

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa poveli su sa 2:1 u finalnoj seriji Zapadne konferencije pobedom nad Denverom od 103:97.

Izvor: B92

Lejkersi uzvratili brejkom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

23 Komentari

Sortiraj po:

FILIP

pre 14 godina

(Milan Al, 24. maj 2009 12:55) ne smin prihvatit tvoj komentar kad piričaš gluposti, reci mi kakav ti to dribling zamišljaš bez brzine,pa to je neodvojivo, da kobe posjeduje samo dribling i prosjećnu brzinu pa di bi on bija, on je vrlo brz što fenomenalno odgovara njegovom driblingu, ali ipak za nijansu sporiji od lebrona,osim toga zar misliš da lebron može proči protivnka samo na brzinu i snagu,usudija bi se reći da je lebron podjednako dobar dribler kao kobe. nije se podigla tolika buka, pa fala bogu da nije, ovaj je da dvicu a ovaj trcu to je jedna razlika,druga, ovaj je ima jednu sekundu za rišit utakmicu, a boston 15,to je velika razlika.

gamer

pre 14 godina

E pa morao sam da se javim kada vidim kakve neznalice ovde komentarisu ccc neki lik kaze evo ga fanatik i to mu je ceo komentar ?! ali taj fanatik zna sta prica a vi tinejdzeri znate samo da lupate ko je bolji Jordan ili Lebron.
Napred Orlando ! Orlando ide u finale !

Vladimir-usa

pre 14 godina

Bravo za komentar "Kobe Bryant". Iako dugacak, sve je na svom mestu. Opet bih podvukao o trenutnoj formi timova - Iako navijam za Lejkerse u ovogodisnjem ciklusu, mislim da su trenutno u najlosijoj formi, mada se primecuju znaci poboljsanja, ali je sve to jos uvek sporadicno. Malo bljesne Gasol, malo Walton, malo Ariza. Ako se ne ustale, Denver ce ih zbrisati, kojima inace nista nije islo veceras. To sto je trenutno 2:1 za LA ne menja stvar.

rk23lbj

pre 14 godina

LA izbacuje Denver ali tek poslije 7 meceva. Ko je gledao ove tri utakmice bilo bi mu jasno. Denver je sve tri utakmice vodio(bas kao i Cleveland protiv Orlanda) pa frka na kraju. Razlog tome je ocajna foema Lakersa,osim Bryanta koji je naravno fenomenalan i iznenadjujuce Arize. I ovaj car gore sto kaze da LBJ nikad nece biti kao Pipen ocigledno da nikada Nba utakmicu nije pogledao...Ne bih sad da ulazim u raspravu sa tobom ali stvarno pojma nemas...LA - DE 4-3 CLE - ORL 4-2...Zivi bili pa videli.

Nemanja8

pre 14 godina

Kakva partija broja 24,Gasol sa par fantasticnih poena i naravno Trevor.Denver sa par katastrofalnih poteza,nemaju sanse da dobiju Lakers-e i prodju dalje.Finale Lakers-Magic

Erik Kantona

pre 14 godina

#7
Tu su Denverovici, ne boj se, ima jos da se igra. A danas, u odsustvu neprevazidjenog NBA Fanatika, jos jedan genijalac "Kobe Brynat" ili #6...

NBA Fanatik

pre 14 godina

NBA PLAYOFFS 2009
where amazing happen

- East Finals -

LeBron James iz utakmice u utakmicu opravdava to sto je ovogodisnji MVP igrac. Odlicna igra Kralja koju su verujem svi videli zahvaljujuci OBN-u pa necu trositi reci o njemu vec cu samo reci da zaista igra kao cudoviste.
Izgleda da ce Cavs-i imati mnooogooo vecih problema nego sto je iko to ocekivao jer ja utakmice iz regularnog dela ne uzimam za ozbiljno ali ponekad se iz njih moze nesto videti to pokazuje ova serija. Sta ce se desavati u Orlandu bog zna ali ono sto se sigurno ne zna je to koja ce od ove dve serije biti zanimljivija ? Prava ludnica i sigurno jedan od boljih Plejofa u zadnjih 10 godina u to nema sumnje.

- West Finals -

Jos jedna odlicna utakmica sa neizvesnom zavrsnicom pobedom tima koji je u seriju usao kao blagi favorit ali ja bih reko da vise nema favorita i da ova cetiri tima imaju podjednake sanse za plasman u veliko NBA Finale.

Kobi Brajant je srusio Nuggets-e u sred Denvera ali nije to jedini razlog poraza Denvera jer je po meni jos jedan razlog slaba igra Karmela Mela Entonija (nakon duzeg vremena jedna slabija partija)koji je nakon dobrog pocetka poceo da promasuje i jednostavno ga nije islo sto je normalno desava se ali steta po njegov tim sto se to desilo u trecoj utakmici kada su pobedom mogli da steknu psiholosku prednost. Medjutim bez obzira na jednu od retkih losih partija Mela u ovogodisnjem plejofu tim je igrao dobro pocevsi od konstantnog Coveka-Ptice pa treba pomenuti i Smita koji je pogadjao kada je to trebalo a zatim K-Mart koji je bio solidan uglavnom ono sto zelim reci je da je tim igrao i nije se predao i naravno u utakmici broj 4 ocekujem pobedu domacina ako zbog niceg drugog onda zbog toga sto su ove dve ekipe zaista sjajne i onaj ko bude bio porazen zasluzuje makar da casno ispadne u 7 utakmica.

Za LA Ariza je uradio odlican posao a o Kobiju necu trositi reci sve se videlo covek je ubacio najvise poena u ovoj seriji u 3 utakmici sto dovoljno govori. Gasol je bio dobar i solidno je doprineo pobedi svog tima.

Umalo da zaboravim najsmesniju ovogodisnju izjavu komentatora OBN-a sinoc kada su rekli da bi JR Smit mogao biti vrhunski igrac ali nema nesto sto ne mogu reci na TV-u hahaha jao komedija pa oni indirekno rekose da Smit nema m**a hahaha e stvarno su najbolji.

Pozdrav svim ljubiteljima NBA kosarke.

I LOVE THIS GAME !
I LIKE NBA BASKETBALL !

acab

pre 14 godina

Steta za Denver...stvarno su bili blizu pobede ali nisu imali srece...ali O.K. ima vremena bice ovo veoma zanimljivo finale zapada...Nuggetsi imaju jos sanse za povratak...Carmelo Anthony je podbacio na ovom mecu ali sledeci ec je njegov...Go,Nuggets,Go...

milan

pre 14 godina

@ofk

O cemu ti covece pricas?Da si gledao utakmicu znao bi da je Denver celu utakmicu vodio i nekoliko puta imao sansu da ode na vecu razliku i prelomi mec.E sad sto su bili glupi pa to nisu iskoristili niko im nije kriv.U zadnjoj cetvrtini su se Lejkersi raspucali,Kobi je igrao dobro i uspeli su da preokrenu rezultat.Bice ovo jako zanimljiva serija.Realno sanse su 50-50.Mada su sada posle ovog brejka Lejkersima malo vece sanse da prodju dalje.

entoni

pre 14 godina

Da li je moguce,kakva steta!Carmelo je u 1.cetvrtini ubacio 12,gledao ja na obnu,a za ostale 3 cetvrtine,9!?Ostaje zaal za tim,ali igra se jos,napred Nuggets

Milan Al

pre 14 godina

U sinocnom prenosu utakmice na OBN-u, za vreme jednog time-out-a imali ste priliku da cujete instrukcije Dzordza Karla koje su glasile:" kada Kobi krene da dribla, SVI idete na njega!!" Evo jedne ogromne razlike i nepravde koju je Jeri West napravio kada je uporedio Lebrona sa Kobijem. Kobi u atletskom poredjenju sa Lebronom, hm pa ne moze da se poredi, za razliku od Jamesa koji se cuvara otarasi na misice i brzinu, Kobi to radi driblingom i ne driblingom 200/h u coveka, vec na malom prostoru cuvara/e izbacuje iz igre. Ili se jednostavno dobro krece bez lopte. Opet, West je lepo mogao da kaze da je James najdominantniji igrac (mozda) ikada, a ne da napravi poredjenje kakvo je napravio. Ima razlike.
P.S. Pogodak koji je napravio James je savrsen, a opet i Glen bejbi Dejvis je ubelezio game winner pa se nije dogodila tolika buka....

boci

pre 14 godina

Bravo majstori! A sada po jos jednu pobedu u gostima i da se zavrsi posao kuci. Sta reci o Brajantovoj trici preko Smita, cinjenica je da nije imala vaznost kao Lebronova ali je sigurna bila odlucujuca. Kobi je cestitao Lebronu sada je red na njega(kao sto Kobi rece)

Kobe Bryant

pre 14 godina

Evo kao simpatizer lakersa izjavljujem :
Od 4 tima u konferenciskim finalima lakersi su trenutno u najlosijoj formi
1.Orlando , 2. Denver , 3. Cleveland 4. Lakers-i
Fisher je uzasno izvan foreme u play-off-u , KATASTROFA , jedino moze zahvaliti Phill Jacksonu sto je u sastavu jer on tok svoje karijere samo vjeruje veteranima. Sasa Vujacic je isto tako katastrofa 25 % suta je uzasno za nadimak "mashine" , Jordan Farmar je igrao dobro solidno u seriji sa Houstonom , ali u u seriji sa Utah i Denverom je jako slab, Andrey Baynum igra slabo , doduse ni Phill mu ne da se bas naigra mada ima u decku potencijala , ne razumijem sto nema vise min meni uopce ne igra lose u odbrani i ako statisticki ima malo skokva za svoju visinu. Walton je bio uzasan dosad u play off , u seriji sa Denverom nemoze nista pogoditi u napadu ali igra solidnu odbranu nad Carmelom. Odom toplo hladno dobar je ali prespjesno kako ga izblokiraju Martin i "bird man" covjek ima najbolji potencijal , vjerujete veci i od Lebrona a nikad nece doci ni blizu igraca ALL STARS jer je mentalno slab i nema radne navike , ali za igraca 209 kako prevodi loptu kako skace i solidno suta neopreostiva su slobodna bacanja 55% :roll:
Gasol je previse soft protiv Nene-a i Anderson-a ali ima tako extra "skill" jednostavno mu treba jos misica i igre ledjima , ali za razliku od prve 2 tekem ovu je odigrao dobro pogodio 2 cluch suta iz okreta u 4/4 2-3 min do kraja , S Brown je po meni najbolji bek uz Kobe-a u lakersima stvarno ne razumijem Phill-a sto mu daje toliko malo vremena , mada se naigrao protiv Utah-a i dokazao se , sad ponovo nema minutazu , ne razumijem nikako Jacksona tu i zamjeram mu :lol: . T Ariza , cudno kako pored odlicni iskusnih igraca kao sto su Gasol, Odom i Fisher postane 2 igrac lakersa , stvarno kljucni covjek i jedina konstana pomoc Bryant-u , svaka mu cast za covjeka koji nema neki sut za kljucne trice , i extra odbrana i kljucna ukradena lopta, jedina mrlja mi je uzasno slab procenat suta sa slobodnih bacanja 56% :roll: . Na kraju Kobe , fakat covjek igra fenomenalno u ovoj seriji , skoro sam nosi lakerse , neznam hoce li imati snage , nemam rijeci za Bryant-a sve se vec zna o njemu.
Idealna petorka lakersa
PG. S Brown SG. K Bryant 3. T Ariza 4.L Odom 5. P Gasol i u ovoj seriji vrtiti samo jos Baynuma i Waltona , ostale uvodit samo da se ovi glavni par minuta odmore.

Denver je veceras SAM SEBE POBJEDIO , lakersi imali 14 promaseni slobodnih bacanja , a Denver je sutirao trice 5/27 :o i to uglavnom otvoreni sutevi i ne cuvani sutevi iz tranzicije i nevjerujem da ce Denver toliko slabo sutirati , evo konacno JR Smith je proradio , svaka cast Gerogu Karlu kako ga samo mogao istrpiti 3/4 za uzasnim sutevima i izgubljenim loptama , onda se vratio sa nevjerovatnom tricom na kraju 3/4 i u 4/4 je bio solidan na Kobe-u i imao je solidu igru u 4/4 , Melo je bio fenomelan u 1/4 u drugoj onako , dok se u drugom polivremneu nije vidio , eh sad jer psihicki uticalo sto je prmasio par otvornei suteva i sto je usao u probleme s licnim greskama ili odbrana Waltona , prije ce ovo prvo :lol: , Billaps isto tako los nevjerovatno za njega da fula otvorene trice onako 2/7 , ustvari Denver je drzao svo vrijeme vodsvo zahvaljujuci slobodnim bacanjima Antony-a i fenomenalnom Andersonom "the bird man" koji je dobro skakao lijpio blokade , i u ofanzivi bio u back door-u konstatno , i tu nerazumijem Odoma a i Gasola kako su slabo to branili a i Martin je bio fenomenalan u odbrani i u tim utrcavanjima back doora i ofanzivnim skokovima , Nene je bio isto odlican jedino sto je usao u probeme sa licnim , nevjeroavtno koliko su Martin Andersen i Nene ipak nizi od Baynuma Gasola i Odoma a opet dominiraju i u skokovima i blokadama :roll:
P.S. Kobe Bryant nije mogao stajat vise na nogama od umora jedva je hodao i izveo zadnja slobodna bacanja na kraju je zavrsni interwiu da skoro cuceci , ako se ne odmori dovoljno za 4 tekmu Denver hladno dobiva , jos ako porave sut za 3p ustvari vrate se na svoj % jer su oni jedni od najbolji u ligi.
Ovo ce vjerovatno ici u 7 , mada ce sve zavisi od odmora Brayanta , ako bude na ovoj razini mozda ukrade jos jednu pobjedu i onda to lakersi zatvore u LA , mada je to tesko za ocekivati.

ofk

pre 14 godina

Rekoh vam da LA ibacuje u brzinu da ima iskusniji tim i boljeg trenera.denver igra dobro ove godine ali to nije dovoljno da se pobede sampioni..dobio sam dosta mniusa od forumasa b92 ali se ispostavilo da sam skoro uvek u pravu posto pratim taj sport vec 25 godina e nesto malo znam...ocekujem jos jednu pobedu LA i 3-1

ckb

pre 14 godina

Samo cu reci svima koji porede Dzejmsa sa Dzordanom, da Dzejms nije bolji ni od Pipena, niti ce ikada biti, a covek je bio drugi igrac Cikaga. Citao sam jucerasnje komentare i zaprepastio sam se. Pa niko ne treba da poredi genijalca i lika koji se zalece u protivnicke igrace. Naravno bez faula posto mu sudije to dozvoljavaju.

ckb

pre 14 godina

Samo cu reci svima koji porede Dzejmsa sa Dzordanom, da Dzejms nije bolji ni od Pipena, niti ce ikada biti, a covek je bio drugi igrac Cikaga. Citao sam jucerasnje komentare i zaprepastio sam se. Pa niko ne treba da poredi genijalca i lika koji se zalece u protivnicke igrace. Naravno bez faula posto mu sudije to dozvoljavaju.

Milan Al

pre 14 godina

U sinocnom prenosu utakmice na OBN-u, za vreme jednog time-out-a imali ste priliku da cujete instrukcije Dzordza Karla koje su glasile:" kada Kobi krene da dribla, SVI idete na njega!!" Evo jedne ogromne razlike i nepravde koju je Jeri West napravio kada je uporedio Lebrona sa Kobijem. Kobi u atletskom poredjenju sa Lebronom, hm pa ne moze da se poredi, za razliku od Jamesa koji se cuvara otarasi na misice i brzinu, Kobi to radi driblingom i ne driblingom 200/h u coveka, vec na malom prostoru cuvara/e izbacuje iz igre. Ili se jednostavno dobro krece bez lopte. Opet, West je lepo mogao da kaze da je James najdominantniji igrac (mozda) ikada, a ne da napravi poredjenje kakvo je napravio. Ima razlike.
P.S. Pogodak koji je napravio James je savrsen, a opet i Glen bejbi Dejvis je ubelezio game winner pa se nije dogodila tolika buka....

ofk

pre 14 godina

Rekoh vam da LA ibacuje u brzinu da ima iskusniji tim i boljeg trenera.denver igra dobro ove godine ali to nije dovoljno da se pobede sampioni..dobio sam dosta mniusa od forumasa b92 ali se ispostavilo da sam skoro uvek u pravu posto pratim taj sport vec 25 godina e nesto malo znam...ocekujem jos jednu pobedu LA i 3-1

Kobe Bryant

pre 14 godina

Evo kao simpatizer lakersa izjavljujem :
Od 4 tima u konferenciskim finalima lakersi su trenutno u najlosijoj formi
1.Orlando , 2. Denver , 3. Cleveland 4. Lakers-i
Fisher je uzasno izvan foreme u play-off-u , KATASTROFA , jedino moze zahvaliti Phill Jacksonu sto je u sastavu jer on tok svoje karijere samo vjeruje veteranima. Sasa Vujacic je isto tako katastrofa 25 % suta je uzasno za nadimak "mashine" , Jordan Farmar je igrao dobro solidno u seriji sa Houstonom , ali u u seriji sa Utah i Denverom je jako slab, Andrey Baynum igra slabo , doduse ni Phill mu ne da se bas naigra mada ima u decku potencijala , ne razumijem sto nema vise min meni uopce ne igra lose u odbrani i ako statisticki ima malo skokva za svoju visinu. Walton je bio uzasan dosad u play off , u seriji sa Denverom nemoze nista pogoditi u napadu ali igra solidnu odbranu nad Carmelom. Odom toplo hladno dobar je ali prespjesno kako ga izblokiraju Martin i "bird man" covjek ima najbolji potencijal , vjerujete veci i od Lebrona a nikad nece doci ni blizu igraca ALL STARS jer je mentalno slab i nema radne navike , ali za igraca 209 kako prevodi loptu kako skace i solidno suta neopreostiva su slobodna bacanja 55% :roll:
Gasol je previse soft protiv Nene-a i Anderson-a ali ima tako extra "skill" jednostavno mu treba jos misica i igre ledjima , ali za razliku od prve 2 tekem ovu je odigrao dobro pogodio 2 cluch suta iz okreta u 4/4 2-3 min do kraja , S Brown je po meni najbolji bek uz Kobe-a u lakersima stvarno ne razumijem Phill-a sto mu daje toliko malo vremena , mada se naigrao protiv Utah-a i dokazao se , sad ponovo nema minutazu , ne razumijem nikako Jacksona tu i zamjeram mu :lol: . T Ariza , cudno kako pored odlicni iskusnih igraca kao sto su Gasol, Odom i Fisher postane 2 igrac lakersa , stvarno kljucni covjek i jedina konstana pomoc Bryant-u , svaka mu cast za covjeka koji nema neki sut za kljucne trice , i extra odbrana i kljucna ukradena lopta, jedina mrlja mi je uzasno slab procenat suta sa slobodnih bacanja 56% :roll: . Na kraju Kobe , fakat covjek igra fenomenalno u ovoj seriji , skoro sam nosi lakerse , neznam hoce li imati snage , nemam rijeci za Bryant-a sve se vec zna o njemu.
Idealna petorka lakersa
PG. S Brown SG. K Bryant 3. T Ariza 4.L Odom 5. P Gasol i u ovoj seriji vrtiti samo jos Baynuma i Waltona , ostale uvodit samo da se ovi glavni par minuta odmore.

Denver je veceras SAM SEBE POBJEDIO , lakersi imali 14 promaseni slobodnih bacanja , a Denver je sutirao trice 5/27 :o i to uglavnom otvoreni sutevi i ne cuvani sutevi iz tranzicije i nevjerujem da ce Denver toliko slabo sutirati , evo konacno JR Smith je proradio , svaka cast Gerogu Karlu kako ga samo mogao istrpiti 3/4 za uzasnim sutevima i izgubljenim loptama , onda se vratio sa nevjerovatnom tricom na kraju 3/4 i u 4/4 je bio solidan na Kobe-u i imao je solidu igru u 4/4 , Melo je bio fenomelan u 1/4 u drugoj onako , dok se u drugom polivremneu nije vidio , eh sad jer psihicki uticalo sto je prmasio par otvornei suteva i sto je usao u probleme s licnim greskama ili odbrana Waltona , prije ce ovo prvo :lol: , Billaps isto tako los nevjerovatno za njega da fula otvorene trice onako 2/7 , ustvari Denver je drzao svo vrijeme vodsvo zahvaljujuci slobodnim bacanjima Antony-a i fenomenalnom Andersonom "the bird man" koji je dobro skakao lijpio blokade , i u ofanzivi bio u back door-u konstatno , i tu nerazumijem Odoma a i Gasola kako su slabo to branili a i Martin je bio fenomenalan u odbrani i u tim utrcavanjima back doora i ofanzivnim skokovima , Nene je bio isto odlican jedino sto je usao u probeme sa licnim , nevjeroavtno koliko su Martin Andersen i Nene ipak nizi od Baynuma Gasola i Odoma a opet dominiraju i u skokovima i blokadama :roll:
P.S. Kobe Bryant nije mogao stajat vise na nogama od umora jedva je hodao i izveo zadnja slobodna bacanja na kraju je zavrsni interwiu da skoro cuceci , ako se ne odmori dovoljno za 4 tekmu Denver hladno dobiva , jos ako porave sut za 3p ustvari vrate se na svoj % jer su oni jedni od najbolji u ligi.
Ovo ce vjerovatno ici u 7 , mada ce sve zavisi od odmora Brayanta , ako bude na ovoj razini mozda ukrade jos jednu pobjedu i onda to lakersi zatvore u LA , mada je to tesko za ocekivati.

boci

pre 14 godina

Bravo majstori! A sada po jos jednu pobedu u gostima i da se zavrsi posao kuci. Sta reci o Brajantovoj trici preko Smita, cinjenica je da nije imala vaznost kao Lebronova ali je sigurna bila odlucujuca. Kobi je cestitao Lebronu sada je red na njega(kao sto Kobi rece)

gamer

pre 14 godina

E pa morao sam da se javim kada vidim kakve neznalice ovde komentarisu ccc neki lik kaze evo ga fanatik i to mu je ceo komentar ?! ali taj fanatik zna sta prica a vi tinejdzeri znate samo da lupate ko je bolji Jordan ili Lebron.
Napred Orlando ! Orlando ide u finale !

Erik Kantona

pre 14 godina

#7
Tu su Denverovici, ne boj se, ima jos da se igra. A danas, u odsustvu neprevazidjenog NBA Fanatika, jos jedan genijalac "Kobe Brynat" ili #6...

NBA Fanatik

pre 14 godina

NBA PLAYOFFS 2009
where amazing happen

- East Finals -

LeBron James iz utakmice u utakmicu opravdava to sto je ovogodisnji MVP igrac. Odlicna igra Kralja koju su verujem svi videli zahvaljujuci OBN-u pa necu trositi reci o njemu vec cu samo reci da zaista igra kao cudoviste.
Izgleda da ce Cavs-i imati mnooogooo vecih problema nego sto je iko to ocekivao jer ja utakmice iz regularnog dela ne uzimam za ozbiljno ali ponekad se iz njih moze nesto videti to pokazuje ova serija. Sta ce se desavati u Orlandu bog zna ali ono sto se sigurno ne zna je to koja ce od ove dve serije biti zanimljivija ? Prava ludnica i sigurno jedan od boljih Plejofa u zadnjih 10 godina u to nema sumnje.

- West Finals -

Jos jedna odlicna utakmica sa neizvesnom zavrsnicom pobedom tima koji je u seriju usao kao blagi favorit ali ja bih reko da vise nema favorita i da ova cetiri tima imaju podjednake sanse za plasman u veliko NBA Finale.

Kobi Brajant je srusio Nuggets-e u sred Denvera ali nije to jedini razlog poraza Denvera jer je po meni jos jedan razlog slaba igra Karmela Mela Entonija (nakon duzeg vremena jedna slabija partija)koji je nakon dobrog pocetka poceo da promasuje i jednostavno ga nije islo sto je normalno desava se ali steta po njegov tim sto se to desilo u trecoj utakmici kada su pobedom mogli da steknu psiholosku prednost. Medjutim bez obzira na jednu od retkih losih partija Mela u ovogodisnjem plejofu tim je igrao dobro pocevsi od konstantnog Coveka-Ptice pa treba pomenuti i Smita koji je pogadjao kada je to trebalo a zatim K-Mart koji je bio solidan uglavnom ono sto zelim reci je da je tim igrao i nije se predao i naravno u utakmici broj 4 ocekujem pobedu domacina ako zbog niceg drugog onda zbog toga sto su ove dve ekipe zaista sjajne i onaj ko bude bio porazen zasluzuje makar da casno ispadne u 7 utakmica.

Za LA Ariza je uradio odlican posao a o Kobiju necu trositi reci sve se videlo covek je ubacio najvise poena u ovoj seriji u 3 utakmici sto dovoljno govori. Gasol je bio dobar i solidno je doprineo pobedi svog tima.

Umalo da zaboravim najsmesniju ovogodisnju izjavu komentatora OBN-a sinoc kada su rekli da bi JR Smit mogao biti vrhunski igrac ali nema nesto sto ne mogu reci na TV-u hahaha jao komedija pa oni indirekno rekose da Smit nema m**a hahaha e stvarno su najbolji.

Pozdrav svim ljubiteljima NBA kosarke.

I LOVE THIS GAME !
I LIKE NBA BASKETBALL !

milan

pre 14 godina

@ofk

O cemu ti covece pricas?Da si gledao utakmicu znao bi da je Denver celu utakmicu vodio i nekoliko puta imao sansu da ode na vecu razliku i prelomi mec.E sad sto su bili glupi pa to nisu iskoristili niko im nije kriv.U zadnjoj cetvrtini su se Lejkersi raspucali,Kobi je igrao dobro i uspeli su da preokrenu rezultat.Bice ovo jako zanimljiva serija.Realno sanse su 50-50.Mada su sada posle ovog brejka Lejkersima malo vece sanse da prodju dalje.

Nemanja8

pre 14 godina

Kakva partija broja 24,Gasol sa par fantasticnih poena i naravno Trevor.Denver sa par katastrofalnih poteza,nemaju sanse da dobiju Lakers-e i prodju dalje.Finale Lakers-Magic

Vladimir-usa

pre 14 godina

Bravo za komentar "Kobe Bryant". Iako dugacak, sve je na svom mestu. Opet bih podvukao o trenutnoj formi timova - Iako navijam za Lejkerse u ovogodisnjem ciklusu, mislim da su trenutno u najlosijoj formi, mada se primecuju znaci poboljsanja, ali je sve to jos uvek sporadicno. Malo bljesne Gasol, malo Walton, malo Ariza. Ako se ne ustale, Denver ce ih zbrisati, kojima inace nista nije islo veceras. To sto je trenutno 2:1 za LA ne menja stvar.

rk23lbj

pre 14 godina

LA izbacuje Denver ali tek poslije 7 meceva. Ko je gledao ove tri utakmice bilo bi mu jasno. Denver je sve tri utakmice vodio(bas kao i Cleveland protiv Orlanda) pa frka na kraju. Razlog tome je ocajna foema Lakersa,osim Bryanta koji je naravno fenomenalan i iznenadjujuce Arize. I ovaj car gore sto kaze da LBJ nikad nece biti kao Pipen ocigledno da nikada Nba utakmicu nije pogledao...Ne bih sad da ulazim u raspravu sa tobom ali stvarno pojma nemas...LA - DE 4-3 CLE - ORL 4-2...Zivi bili pa videli.

FILIP

pre 14 godina

(Milan Al, 24. maj 2009 12:55) ne smin prihvatit tvoj komentar kad piričaš gluposti, reci mi kakav ti to dribling zamišljaš bez brzine,pa to je neodvojivo, da kobe posjeduje samo dribling i prosjećnu brzinu pa di bi on bija, on je vrlo brz što fenomenalno odgovara njegovom driblingu, ali ipak za nijansu sporiji od lebrona,osim toga zar misliš da lebron može proči protivnka samo na brzinu i snagu,usudija bi se reći da je lebron podjednako dobar dribler kao kobe. nije se podigla tolika buka, pa fala bogu da nije, ovaj je da dvicu a ovaj trcu to je jedna razlika,druga, ovaj je ima jednu sekundu za rišit utakmicu, a boston 15,to je velika razlika.

entoni

pre 14 godina

Da li je moguce,kakva steta!Carmelo je u 1.cetvrtini ubacio 12,gledao ja na obnu,a za ostale 3 cetvrtine,9!?Ostaje zaal za tim,ali igra se jos,napred Nuggets

acab

pre 14 godina

Steta za Denver...stvarno su bili blizu pobede ali nisu imali srece...ali O.K. ima vremena bice ovo veoma zanimljivo finale zapada...Nuggetsi imaju jos sanse za povratak...Carmelo Anthony je podbacio na ovom mecu ali sledeci ec je njegov...Go,Nuggets,Go...

NBA Fanatik

pre 14 godina

NBA PLAYOFFS 2009
where amazing happen

- East Finals -

LeBron James iz utakmice u utakmicu opravdava to sto je ovogodisnji MVP igrac. Odlicna igra Kralja koju su verujem svi videli zahvaljujuci OBN-u pa necu trositi reci o njemu vec cu samo reci da zaista igra kao cudoviste.
Izgleda da ce Cavs-i imati mnooogooo vecih problema nego sto je iko to ocekivao jer ja utakmice iz regularnog dela ne uzimam za ozbiljno ali ponekad se iz njih moze nesto videti to pokazuje ova serija. Sta ce se desavati u Orlandu bog zna ali ono sto se sigurno ne zna je to koja ce od ove dve serije biti zanimljivija ? Prava ludnica i sigurno jedan od boljih Plejofa u zadnjih 10 godina u to nema sumnje.

- West Finals -

Jos jedna odlicna utakmica sa neizvesnom zavrsnicom pobedom tima koji je u seriju usao kao blagi favorit ali ja bih reko da vise nema favorita i da ova cetiri tima imaju podjednake sanse za plasman u veliko NBA Finale.

Kobi Brajant je srusio Nuggets-e u sred Denvera ali nije to jedini razlog poraza Denvera jer je po meni jos jedan razlog slaba igra Karmela Mela Entonija (nakon duzeg vremena jedna slabija partija)koji je nakon dobrog pocetka poceo da promasuje i jednostavno ga nije islo sto je normalno desava se ali steta po njegov tim sto se to desilo u trecoj utakmici kada su pobedom mogli da steknu psiholosku prednost. Medjutim bez obzira na jednu od retkih losih partija Mela u ovogodisnjem plejofu tim je igrao dobro pocevsi od konstantnog Coveka-Ptice pa treba pomenuti i Smita koji je pogadjao kada je to trebalo a zatim K-Mart koji je bio solidan uglavnom ono sto zelim reci je da je tim igrao i nije se predao i naravno u utakmici broj 4 ocekujem pobedu domacina ako zbog niceg drugog onda zbog toga sto su ove dve ekipe zaista sjajne i onaj ko bude bio porazen zasluzuje makar da casno ispadne u 7 utakmica.

Za LA Ariza je uradio odlican posao a o Kobiju necu trositi reci sve se videlo covek je ubacio najvise poena u ovoj seriji u 3 utakmici sto dovoljno govori. Gasol je bio dobar i solidno je doprineo pobedi svog tima.

Umalo da zaboravim najsmesniju ovogodisnju izjavu komentatora OBN-a sinoc kada su rekli da bi JR Smit mogao biti vrhunski igrac ali nema nesto sto ne mogu reci na TV-u hahaha jao komedija pa oni indirekno rekose da Smit nema m**a hahaha e stvarno su najbolji.

Pozdrav svim ljubiteljima NBA kosarke.

I LOVE THIS GAME !
I LIKE NBA BASKETBALL !

ofk

pre 14 godina

Rekoh vam da LA ibacuje u brzinu da ima iskusniji tim i boljeg trenera.denver igra dobro ove godine ali to nije dovoljno da se pobede sampioni..dobio sam dosta mniusa od forumasa b92 ali se ispostavilo da sam skoro uvek u pravu posto pratim taj sport vec 25 godina e nesto malo znam...ocekujem jos jednu pobedu LA i 3-1

ckb

pre 14 godina

Samo cu reci svima koji porede Dzejmsa sa Dzordanom, da Dzejms nije bolji ni od Pipena, niti ce ikada biti, a covek je bio drugi igrac Cikaga. Citao sam jucerasnje komentare i zaprepastio sam se. Pa niko ne treba da poredi genijalca i lika koji se zalece u protivnicke igrace. Naravno bez faula posto mu sudije to dozvoljavaju.

entoni

pre 14 godina

Da li je moguce,kakva steta!Carmelo je u 1.cetvrtini ubacio 12,gledao ja na obnu,a za ostale 3 cetvrtine,9!?Ostaje zaal za tim,ali igra se jos,napred Nuggets

Kobe Bryant

pre 14 godina

Evo kao simpatizer lakersa izjavljujem :
Od 4 tima u konferenciskim finalima lakersi su trenutno u najlosijoj formi
1.Orlando , 2. Denver , 3. Cleveland 4. Lakers-i
Fisher je uzasno izvan foreme u play-off-u , KATASTROFA , jedino moze zahvaliti Phill Jacksonu sto je u sastavu jer on tok svoje karijere samo vjeruje veteranima. Sasa Vujacic je isto tako katastrofa 25 % suta je uzasno za nadimak "mashine" , Jordan Farmar je igrao dobro solidno u seriji sa Houstonom , ali u u seriji sa Utah i Denverom je jako slab, Andrey Baynum igra slabo , doduse ni Phill mu ne da se bas naigra mada ima u decku potencijala , ne razumijem sto nema vise min meni uopce ne igra lose u odbrani i ako statisticki ima malo skokva za svoju visinu. Walton je bio uzasan dosad u play off , u seriji sa Denverom nemoze nista pogoditi u napadu ali igra solidnu odbranu nad Carmelom. Odom toplo hladno dobar je ali prespjesno kako ga izblokiraju Martin i "bird man" covjek ima najbolji potencijal , vjerujete veci i od Lebrona a nikad nece doci ni blizu igraca ALL STARS jer je mentalno slab i nema radne navike , ali za igraca 209 kako prevodi loptu kako skace i solidno suta neopreostiva su slobodna bacanja 55% :roll:
Gasol je previse soft protiv Nene-a i Anderson-a ali ima tako extra "skill" jednostavno mu treba jos misica i igre ledjima , ali za razliku od prve 2 tekem ovu je odigrao dobro pogodio 2 cluch suta iz okreta u 4/4 2-3 min do kraja , S Brown je po meni najbolji bek uz Kobe-a u lakersima stvarno ne razumijem Phill-a sto mu daje toliko malo vremena , mada se naigrao protiv Utah-a i dokazao se , sad ponovo nema minutazu , ne razumijem nikako Jacksona tu i zamjeram mu :lol: . T Ariza , cudno kako pored odlicni iskusnih igraca kao sto su Gasol, Odom i Fisher postane 2 igrac lakersa , stvarno kljucni covjek i jedina konstana pomoc Bryant-u , svaka mu cast za covjeka koji nema neki sut za kljucne trice , i extra odbrana i kljucna ukradena lopta, jedina mrlja mi je uzasno slab procenat suta sa slobodnih bacanja 56% :roll: . Na kraju Kobe , fakat covjek igra fenomenalno u ovoj seriji , skoro sam nosi lakerse , neznam hoce li imati snage , nemam rijeci za Bryant-a sve se vec zna o njemu.
Idealna petorka lakersa
PG. S Brown SG. K Bryant 3. T Ariza 4.L Odom 5. P Gasol i u ovoj seriji vrtiti samo jos Baynuma i Waltona , ostale uvodit samo da se ovi glavni par minuta odmore.

Denver je veceras SAM SEBE POBJEDIO , lakersi imali 14 promaseni slobodnih bacanja , a Denver je sutirao trice 5/27 :o i to uglavnom otvoreni sutevi i ne cuvani sutevi iz tranzicije i nevjerujem da ce Denver toliko slabo sutirati , evo konacno JR Smith je proradio , svaka cast Gerogu Karlu kako ga samo mogao istrpiti 3/4 za uzasnim sutevima i izgubljenim loptama , onda se vratio sa nevjerovatnom tricom na kraju 3/4 i u 4/4 je bio solidan na Kobe-u i imao je solidu igru u 4/4 , Melo je bio fenomelan u 1/4 u drugoj onako , dok se u drugom polivremneu nije vidio , eh sad jer psihicki uticalo sto je prmasio par otvornei suteva i sto je usao u probleme s licnim greskama ili odbrana Waltona , prije ce ovo prvo :lol: , Billaps isto tako los nevjerovatno za njega da fula otvorene trice onako 2/7 , ustvari Denver je drzao svo vrijeme vodsvo zahvaljujuci slobodnim bacanjima Antony-a i fenomenalnom Andersonom "the bird man" koji je dobro skakao lijpio blokade , i u ofanzivi bio u back door-u konstatno , i tu nerazumijem Odoma a i Gasola kako su slabo to branili a i Martin je bio fenomenalan u odbrani i u tim utrcavanjima back doora i ofanzivnim skokovima , Nene je bio isto odlican jedino sto je usao u probeme sa licnim , nevjeroavtno koliko su Martin Andersen i Nene ipak nizi od Baynuma Gasola i Odoma a opet dominiraju i u skokovima i blokadama :roll:
P.S. Kobe Bryant nije mogao stajat vise na nogama od umora jedva je hodao i izveo zadnja slobodna bacanja na kraju je zavrsni interwiu da skoro cuceci , ako se ne odmori dovoljno za 4 tekmu Denver hladno dobiva , jos ako porave sut za 3p ustvari vrate se na svoj % jer su oni jedni od najbolji u ligi.
Ovo ce vjerovatno ici u 7 , mada ce sve zavisi od odmora Brayanta , ako bude na ovoj razini mozda ukrade jos jednu pobjedu i onda to lakersi zatvore u LA , mada je to tesko za ocekivati.

acab

pre 14 godina

Steta za Denver...stvarno su bili blizu pobede ali nisu imali srece...ali O.K. ima vremena bice ovo veoma zanimljivo finale zapada...Nuggetsi imaju jos sanse za povratak...Carmelo Anthony je podbacio na ovom mecu ali sledeci ec je njegov...Go,Nuggets,Go...

FILIP

pre 14 godina

(Milan Al, 24. maj 2009 12:55) ne smin prihvatit tvoj komentar kad piričaš gluposti, reci mi kakav ti to dribling zamišljaš bez brzine,pa to je neodvojivo, da kobe posjeduje samo dribling i prosjećnu brzinu pa di bi on bija, on je vrlo brz što fenomenalno odgovara njegovom driblingu, ali ipak za nijansu sporiji od lebrona,osim toga zar misliš da lebron može proči protivnka samo na brzinu i snagu,usudija bi se reći da je lebron podjednako dobar dribler kao kobe. nije se podigla tolika buka, pa fala bogu da nije, ovaj je da dvicu a ovaj trcu to je jedna razlika,druga, ovaj je ima jednu sekundu za rišit utakmicu, a boston 15,to je velika razlika.

rk23lbj

pre 14 godina

LA izbacuje Denver ali tek poslije 7 meceva. Ko je gledao ove tri utakmice bilo bi mu jasno. Denver je sve tri utakmice vodio(bas kao i Cleveland protiv Orlanda) pa frka na kraju. Razlog tome je ocajna foema Lakersa,osim Bryanta koji je naravno fenomenalan i iznenadjujuce Arize. I ovaj car gore sto kaze da LBJ nikad nece biti kao Pipen ocigledno da nikada Nba utakmicu nije pogledao...Ne bih sad da ulazim u raspravu sa tobom ali stvarno pojma nemas...LA - DE 4-3 CLE - ORL 4-2...Zivi bili pa videli.

Milan Al

pre 14 godina

U sinocnom prenosu utakmice na OBN-u, za vreme jednog time-out-a imali ste priliku da cujete instrukcije Dzordza Karla koje su glasile:" kada Kobi krene da dribla, SVI idete na njega!!" Evo jedne ogromne razlike i nepravde koju je Jeri West napravio kada je uporedio Lebrona sa Kobijem. Kobi u atletskom poredjenju sa Lebronom, hm pa ne moze da se poredi, za razliku od Jamesa koji se cuvara otarasi na misice i brzinu, Kobi to radi driblingom i ne driblingom 200/h u coveka, vec na malom prostoru cuvara/e izbacuje iz igre. Ili se jednostavno dobro krece bez lopte. Opet, West je lepo mogao da kaze da je James najdominantniji igrac (mozda) ikada, a ne da napravi poredjenje kakvo je napravio. Ima razlike.
P.S. Pogodak koji je napravio James je savrsen, a opet i Glen bejbi Dejvis je ubelezio game winner pa se nije dogodila tolika buka....

Erik Kantona

pre 14 godina

#7
Tu su Denverovici, ne boj se, ima jos da se igra. A danas, u odsustvu neprevazidjenog NBA Fanatika, jos jedan genijalac "Kobe Brynat" ili #6...

Vladimir-usa

pre 14 godina

Bravo za komentar "Kobe Bryant". Iako dugacak, sve je na svom mestu. Opet bih podvukao o trenutnoj formi timova - Iako navijam za Lejkerse u ovogodisnjem ciklusu, mislim da su trenutno u najlosijoj formi, mada se primecuju znaci poboljsanja, ali je sve to jos uvek sporadicno. Malo bljesne Gasol, malo Walton, malo Ariza. Ako se ne ustale, Denver ce ih zbrisati, kojima inace nista nije islo veceras. To sto je trenutno 2:1 za LA ne menja stvar.

milan

pre 14 godina

@ofk

O cemu ti covece pricas?Da si gledao utakmicu znao bi da je Denver celu utakmicu vodio i nekoliko puta imao sansu da ode na vecu razliku i prelomi mec.E sad sto su bili glupi pa to nisu iskoristili niko im nije kriv.U zadnjoj cetvrtini su se Lejkersi raspucali,Kobi je igrao dobro i uspeli su da preokrenu rezultat.Bice ovo jako zanimljiva serija.Realno sanse su 50-50.Mada su sada posle ovog brejka Lejkersima malo vece sanse da prodju dalje.

Nemanja8

pre 14 godina

Kakva partija broja 24,Gasol sa par fantasticnih poena i naravno Trevor.Denver sa par katastrofalnih poteza,nemaju sanse da dobiju Lakers-e i prodju dalje.Finale Lakers-Magic

boci

pre 14 godina

Bravo majstori! A sada po jos jednu pobedu u gostima i da se zavrsi posao kuci. Sta reci o Brajantovoj trici preko Smita, cinjenica je da nije imala vaznost kao Lebronova ali je sigurna bila odlucujuca. Kobi je cestitao Lebronu sada je red na njega(kao sto Kobi rece)

gamer

pre 14 godina

E pa morao sam da se javim kada vidim kakve neznalice ovde komentarisu ccc neki lik kaze evo ga fanatik i to mu je ceo komentar ?! ali taj fanatik zna sta prica a vi tinejdzeri znate samo da lupate ko je bolji Jordan ili Lebron.
Napred Orlando ! Orlando ide u finale !