Subota, 11.04.2009.

13:23

Koštunica traži izbore

Predsednik DSS Vojislav Koštunica zatražio je vanredne parlamentarne izbore i ocenio da Vlada Srbije nije sposobna da se suoči sa ekonomskom krizom.

Izvor: Tanjug

Koštunica traži izbore IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

34 Komentari

Sortiraj po:

(Vlast)a

pre 15 godina

Sjajno je sto ovaj ruski covek stalno predlaze najgora resenja za Srbiju, a puna mu usta srbovanja! On mi sve vise lici na druga Tita:ne znamo ni ko je, ali znamo da ima jaka ledja, da je siva eminencija i da ga velika sila protezira. Drug Kostunica je trenutno levlji i od drugarice Mire pa bi najbolje bilo da neko vreme zasednu u Rusiji, dogovore se o strategiji povratka na vlast na ruskim krilima KGB-a.
Za to ce Rusija dati nesto para, a drug ce nam bezocno obecavati brda i doline iz bratske Rusije i Severne Koreje, pride.
Cinjenica je da ova vlast ne valja, ali je ona narodnjacka bila gora i to ne sme da se zaboravi. Velika verovatnoca je da uz pomoc sirotinje koja se nada u bratsku pomoc sa strane a NIKAD u sebe i svoju zemlju, ovi grobari Srbije mogu da pobede zbog ogromne apstinencije. Mi mozemo da glasamo jedino za manjine, ali nasa svest jos nije stigla dotle. Zato neka ovih jadnika, da ne dodju jos gori!

Ljuba Sokobanjac

pre 15 godina

Potpuno se slazem sa g.Vukom ,koji je , ne razumem bas ,veoma nisko rangiran !!! G. Kostunica se probudio i ne seca se da je u dve vlade na neki nacin pripremio tezi izlazak iz ove krize zajedno sa onim galamdzijom ! Dok bi se on probudio ,ili bi kriza prosla sam po sebi ,ili bi Srbijica vec bila baankrot . Uostalom ,koje on to ekonomske eksperte ima iza sebe - verovatno bi mu pomagali neki kojima je poklomio najznacajnije resurse drzave .Ljuba Sokobanjac .

vuk

pre 15 godina

E ovaj Kostunica je prevrsio svaku meru ,on bi ponovo na vlast . A da li je zaboravio da je i kada je vladao imao samo do 5 % glasova biraca. On ni tada nije trebao da bude Premijer a ne sad . A ovoj krizi je i sam kumovao zajedno sa njegovim pulenom V.Ilicem(malo kraduckanje). A i pokusao je da proda Srbiju Rusima za male pare. A navodno ako on dodje na vlast Rusija ce dati pare Srbiji. To je propala ideologija koju je vec pokusao da lansira Milosevic i znamo kako je to zavrsilo. Kostunici bi bilo bolje da cuva njegove mace , a politiku svakako ima ko da vodi i pametniji i pliticki jaci kao i u svakoj zemlji zapadne Evrope. Ja sam za one koji hoce i Evropu i Nato bez toga bicemo jos manji neka svakom to bude jasno u svakom pogledu. A razum nalaze ako nekog nemozes da pobedis ti mu se pridruzi!! Opet u interesu Srbije a ne pojedinaca kao sto je Kostunica i ostali veciti gubitnici.

Kaća Stoilković

pre 15 godina

Jedna li je muka. Bilo bi više nego dobro da izaberemo neku normalnu vlast i njome zamenimo ovaj hibrid, ali,eto, nema se para za to! Kakve smo mi sreće!

Vanja

pre 15 godina

Pa bre Kostunice,ti si prvi posle gubitka na izborima,okrivio tajkune za poraz? A kada si bio na vlasti podrzavao si njih. I sta sad, hoces izbore da bi nam rekao da ces rascistiti sa kriminalom i korupcijom, a nista nisi uradio po tom pitanju i imao si mogucnost da to i uradis. Ne ne trebaju izbori, jer izgubio poverenje, kao i tvoji sateliti. Da sjase kurta i uzjase murta? E ne da nase pare idu za vase izivljavanje, a ni politicka propaganda sa bratskom Rusijom i nedamo Kosovo, je vec ofucana predizborna politicka fraza kao i propaganda.

Petar

pre 15 godina

Kakvi izbori. Pa," kriza je naša šansa", što reče magistar Đelić. Tek je 10.000 Beograđana dobilo propusnice za radnje sa besplatnom robom. E, to su prave besplate akcije Koalicije za evropsku Srbiju ,a ne one iz kampanje.

Dejan

pre 15 godina

Imam 3 telefonske linije u kuci i na sve 3 su zvali iz stranke Vojislava Dr Kostunice da bi postavili pitanje za koga cu glasati i za koga ce glasati moja porodica ....
u vreme krize i velike stednje gospoda iz DSS-a imaju novca za placanje bespotrebnih telefonskih racuna
zar je to stednja ?

Voislave Dr Kostunice govori veliki brat nestani sa politicke scene Srbije

P.S. Povedi i Velimira ilica sa sobom

jesus

pre 15 godina

Izbori su trenutno najbolje reshenje

I ne razumem zashto toliko napadaju Koshtunicu, jer kada pogledamo i te dve vlade u kojima je bio premijer su imale apsolutnu vecinu od strane DS i G17+ tako da su sve odluke bile donoshene vecinom glasova ministara... mislite o tome

Vojvodjanin

pre 15 godina

Puna podrsku najboljem politicaru, Kostunici, iz Srbije poslednjih 20 godina. Oni su najnormalnija i najracionalnija stranka. Jedina su stranka koja nisu lagali narod pre izbora. Je l su rekli da je nemoguce povecati penzije i svi su ih napadali, a sad se vidi da s bili upravu.
Pitajte se koja Vlada od ove prosle tri je imala najvise afera i koja je navela najvecu stetu Srbiji? Pa naravno sadasnja. Isto tako Kostunicu kritikuju zato sto je u koalicijom sa dve partije. A pitam se, sa koliko stranake je DS napravio koaliciju/Vladu samo da bi dosli na Vlast? Sa 11 partija.

Iznenadjenje

pre 15 godina

"Tako je dobro videti te opet"! Ostani tu gde jesi, molim te! Pa videli smo šta si TI sve uradio za nas, još pamtimo. Kada zaboravimo, ti se ponovo nama javi.

Prevodilac

pre 15 godina

Vanredni parlamentarni izbori ne bi nista promenili, a i skupi su. Kad bi Kostunica od sebe, za troskove novih izbora, morao dati 1000 Evra, porazmislio bi i on. Troskove eventuelnih novih izbora iznosili bi sigurno nekoliko miliona Evra, koje bi platili gradjani Srbije. I cemu sve to? Da bi mozda Kostunica opet dosao na vlast? Ako do izbora ipak dodje, evo od mene jednog novog predloga za Kostunicinu izbornu parolu: Neeedamo Kosovo!

mucnuti glavom

pre 15 godina

Sve, samo ne izbori. NISTA se posle izbora nece promeniti, a kostace nas kao "svetog Petra kajgana"!
Ne radite nam to! Arcenje naseg vremena i novca, to vam ide od ruke, ali imajte milosti. Imate li je?

Marko

pre 15 godina

Sta ce ti izbori, kad Ti vise NIKAD neces biti premijer, a tvoja stranka ce uskoro da se ugasi.
To sto si svoju stranku upropastio je tvoja stvar i stvar tvojih aparatcika. Ali sto si zemlju upropastavao 4 preduge godine, to je vec stvar svih gradjana - tako da.. zaboravi!!!
I nemoj TI sa svojih 20 poslanika da pricas nekome o autoritetu!!! Ili da solis pamet nekome da li zna ili ne zna da vodi zemlju u krizi, jer si ti ovde stvarao krizu i kada za tim nije bilo potrebe.
Ti si najveca sramota za ovu zemlju!!!

NI

pre 15 godina

Dobro je da je neko obavestio Kostunicu da je doslo do ekonomske krize.

G. Kostunica, a gde ste bili svo ovo vreme? Kriza traje jos od Septembra 2008. I, iako se slazem da trenutne mere koja je Vlada preuzela nisu dovoljno jake, to ne znaci da cu se ikada sloziti da je bolje ostaviti finansijska pitanja Vama i Vasoj stranci. Bolje mi je sa ovima nego sa DSS-om.

Veliot

pre 15 godina

Doticni gospodin u dve svoje vlade gotovo da ekonomsku politiku nije ni pominjao, jer je bio isuvise zauzet besmislenom borbom za Kosovo, zato je i izgubio izbore, pa sada ponovo pokusava popularnim temama da zadobije poverenje javnosti i gradjana. Doticni gospodin bi hteo izbore, ako treba i svakih mesec dana, sve dok on ne postane premijer, pa onda nema vise potrebe za izborima. Doticnog gospodina ne mogu vise ocima da vidim.

Manitu

pre 15 godina

O Kostunici sve najgore.
Ipak, Vlada ne radi, odnosno radi lose. Afera za aferom, skandal za skandalom; u drugim drzavama bi samo nakon slucaja Kovacevic svaka Vlada pala, da ne pominjem ozbiljnije stvari.
S duge strane, izbori bi samo znacili manju rotaciju stranaka koje sve do jedne osim LDP-a vode istu, prorusku politiku i potpuno su nas udaljili od Evrope. Djindjic je uprkos svim saplitanjima i slaboj podrsci za manje od godinu i po uradio vise nego sto ce ovaj jedinstveni nacionalisticko- kafansko- sanerski front za dvadeset. A mi ih i dalje biramo i opet cemo, pa tako nam i treba.

Nele

pre 15 godina

Pa bio si na vlasti, sta se desilo? Za tvoje vladavine od Srbije su se otcepili i preostali, Crna Gora i Kosovo. Pricao si nam samo bajke o Kosovu, tvoji su radili samo jedno, zaposljavali svoje najblize kako bi na izborima imali neke svoje sigurne glasove. Ok, izadji na izbore ali sam sa svojom kombi strankom i da vas posle toga ne gledamo vise. Naravno ne zaboravi i Velju da povedes sa sobom ali ponavljam, na izbore izadjite sami sa svojim strancicama posebno.

set

pre 15 godina

Pa mislim da nije mnogo vremena proslo od obecanja koja su nam data pre 11. maja. Meni je obecano ukidanje viza, 200000 radnih mesta, rast standarda, ubrzane integracije, rast plata i penzija...I poverovao sam a dobio sam svetsku ekonomsku krizu kao izgovor za nesposobnu vladu i neposobnog predsednika.
Zar nije logicno da se ipak raspisu novi izbori jer od obecanja nema nista a ko ponovo poveruje poveruje u gorepomenuta obecanja dace im ponovo glas.
Ja sam to uradio i sada se kajem.
Ovaj put znam za koga necu glasati ali nazalost ne znam za koga bih mogao glasati

Sasa

pre 15 godina

Super je to sto trazite izbore, ali se gradjanima ne kaze "Ovi ne mogu da se suoce sa krizom", vec "Mi imamo plan kako da prodjemo kroz krizu, a taj plan je to, to i to, zato hocemo izbore". Odnosno, pokazite svoje prednosti, a ne protivnikove mane.

bratislav

pre 15 godina

Шта има лоше у томе што човек тражи изборе? Да се није можда ова Влада показала боље у односу на његове претходне две?

Manitu

pre 15 godina

O Kostunici sve najgore.
Ipak, Vlada ne radi, odnosno radi lose. Afera za aferom, skandal za skandalom; u drugim drzavama bi samo nakon slucaja Kovacevic svaka Vlada pala, da ne pominjem ozbiljnije stvari.
S duge strane, izbori bi samo znacili manju rotaciju stranaka koje sve do jedne osim LDP-a vode istu, prorusku politiku i potpuno su nas udaljili od Evrope. Djindjic je uprkos svim saplitanjima i slaboj podrsci za manje od godinu i po uradio vise nego sto ce ovaj jedinstveni nacionalisticko- kafansko- sanerski front za dvadeset. A mi ih i dalje biramo i opet cemo, pa tako nam i treba.

Veliot

pre 15 godina

Doticni gospodin u dve svoje vlade gotovo da ekonomsku politiku nije ni pominjao, jer je bio isuvise zauzet besmislenom borbom za Kosovo, zato je i izgubio izbore, pa sada ponovo pokusava popularnim temama da zadobije poverenje javnosti i gradjana. Doticni gospodin bi hteo izbore, ako treba i svakih mesec dana, sve dok on ne postane premijer, pa onda nema vise potrebe za izborima. Doticnog gospodina ne mogu vise ocima da vidim.

set

pre 15 godina

Pa mislim da nije mnogo vremena proslo od obecanja koja su nam data pre 11. maja. Meni je obecano ukidanje viza, 200000 radnih mesta, rast standarda, ubrzane integracije, rast plata i penzija...I poverovao sam a dobio sam svetsku ekonomsku krizu kao izgovor za nesposobnu vladu i neposobnog predsednika.
Zar nije logicno da se ipak raspisu novi izbori jer od obecanja nema nista a ko ponovo poveruje poveruje u gorepomenuta obecanja dace im ponovo glas.
Ja sam to uradio i sada se kajem.
Ovaj put znam za koga necu glasati ali nazalost ne znam za koga bih mogao glasati

bratislav

pre 15 godina

Шта има лоше у томе што човек тражи изборе? Да се није можда ова Влада показала боље у односу на његове претходне две?

Sasa

pre 15 godina

Super je to sto trazite izbore, ali se gradjanima ne kaze "Ovi ne mogu da se suoce sa krizom", vec "Mi imamo plan kako da prodjemo kroz krizu, a taj plan je to, to i to, zato hocemo izbore". Odnosno, pokazite svoje prednosti, a ne protivnikove mane.

Nele

pre 15 godina

Pa bio si na vlasti, sta se desilo? Za tvoje vladavine od Srbije su se otcepili i preostali, Crna Gora i Kosovo. Pricao si nam samo bajke o Kosovu, tvoji su radili samo jedno, zaposljavali svoje najblize kako bi na izborima imali neke svoje sigurne glasove. Ok, izadji na izbore ali sam sa svojom kombi strankom i da vas posle toga ne gledamo vise. Naravno ne zaboravi i Velju da povedes sa sobom ali ponavljam, na izbore izadjite sami sa svojim strancicama posebno.

Marko

pre 15 godina

Sta ce ti izbori, kad Ti vise NIKAD neces biti premijer, a tvoja stranka ce uskoro da se ugasi.
To sto si svoju stranku upropastio je tvoja stvar i stvar tvojih aparatcika. Ali sto si zemlju upropastavao 4 preduge godine, to je vec stvar svih gradjana - tako da.. zaboravi!!!
I nemoj TI sa svojih 20 poslanika da pricas nekome o autoritetu!!! Ili da solis pamet nekome da li zna ili ne zna da vodi zemlju u krizi, jer si ti ovde stvarao krizu i kada za tim nije bilo potrebe.
Ti si najveca sramota za ovu zemlju!!!

Vojvodjanin

pre 15 godina

Puna podrsku najboljem politicaru, Kostunici, iz Srbije poslednjih 20 godina. Oni su najnormalnija i najracionalnija stranka. Jedina su stranka koja nisu lagali narod pre izbora. Je l su rekli da je nemoguce povecati penzije i svi su ih napadali, a sad se vidi da s bili upravu.
Pitajte se koja Vlada od ove prosle tri je imala najvise afera i koja je navela najvecu stetu Srbiji? Pa naravno sadasnja. Isto tako Kostunicu kritikuju zato sto je u koalicijom sa dve partije. A pitam se, sa koliko stranake je DS napravio koaliciju/Vladu samo da bi dosli na Vlast? Sa 11 partija.

NI

pre 15 godina

Dobro je da je neko obavestio Kostunicu da je doslo do ekonomske krize.

G. Kostunica, a gde ste bili svo ovo vreme? Kriza traje jos od Septembra 2008. I, iako se slazem da trenutne mere koja je Vlada preuzela nisu dovoljno jake, to ne znaci da cu se ikada sloziti da je bolje ostaviti finansijska pitanja Vama i Vasoj stranci. Bolje mi je sa ovima nego sa DSS-om.

Iznenadjenje

pre 15 godina

"Tako je dobro videti te opet"! Ostani tu gde jesi, molim te! Pa videli smo šta si TI sve uradio za nas, još pamtimo. Kada zaboravimo, ti se ponovo nama javi.

Prevodilac

pre 15 godina

Vanredni parlamentarni izbori ne bi nista promenili, a i skupi su. Kad bi Kostunica od sebe, za troskove novih izbora, morao dati 1000 Evra, porazmislio bi i on. Troskove eventuelnih novih izbora iznosili bi sigurno nekoliko miliona Evra, koje bi platili gradjani Srbije. I cemu sve to? Da bi mozda Kostunica opet dosao na vlast? Ako do izbora ipak dodje, evo od mene jednog novog predloga za Kostunicinu izbornu parolu: Neeedamo Kosovo!

Dejan

pre 15 godina

Imam 3 telefonske linije u kuci i na sve 3 su zvali iz stranke Vojislava Dr Kostunice da bi postavili pitanje za koga cu glasati i za koga ce glasati moja porodica ....
u vreme krize i velike stednje gospoda iz DSS-a imaju novca za placanje bespotrebnih telefonskih racuna
zar je to stednja ?

Voislave Dr Kostunice govori veliki brat nestani sa politicke scene Srbije

P.S. Povedi i Velimira ilica sa sobom

Petar

pre 15 godina

Kakvi izbori. Pa," kriza je naša šansa", što reče magistar Đelić. Tek je 10.000 Beograđana dobilo propusnice za radnje sa besplatnom robom. E, to su prave besplate akcije Koalicije za evropsku Srbiju ,a ne one iz kampanje.

jesus

pre 15 godina

Izbori su trenutno najbolje reshenje

I ne razumem zashto toliko napadaju Koshtunicu, jer kada pogledamo i te dve vlade u kojima je bio premijer su imale apsolutnu vecinu od strane DS i G17+ tako da su sve odluke bile donoshene vecinom glasova ministara... mislite o tome

mucnuti glavom

pre 15 godina

Sve, samo ne izbori. NISTA se posle izbora nece promeniti, a kostace nas kao "svetog Petra kajgana"!
Ne radite nam to! Arcenje naseg vremena i novca, to vam ide od ruke, ali imajte milosti. Imate li je?

vuk

pre 15 godina

E ovaj Kostunica je prevrsio svaku meru ,on bi ponovo na vlast . A da li je zaboravio da je i kada je vladao imao samo do 5 % glasova biraca. On ni tada nije trebao da bude Premijer a ne sad . A ovoj krizi je i sam kumovao zajedno sa njegovim pulenom V.Ilicem(malo kraduckanje). A i pokusao je da proda Srbiju Rusima za male pare. A navodno ako on dodje na vlast Rusija ce dati pare Srbiji. To je propala ideologija koju je vec pokusao da lansira Milosevic i znamo kako je to zavrsilo. Kostunici bi bilo bolje da cuva njegove mace , a politiku svakako ima ko da vodi i pametniji i pliticki jaci kao i u svakoj zemlji zapadne Evrope. Ja sam za one koji hoce i Evropu i Nato bez toga bicemo jos manji neka svakom to bude jasno u svakom pogledu. A razum nalaze ako nekog nemozes da pobedis ti mu se pridruzi!! Opet u interesu Srbije a ne pojedinaca kao sto je Kostunica i ostali veciti gubitnici.

Vanja

pre 15 godina

Pa bre Kostunice,ti si prvi posle gubitka na izborima,okrivio tajkune za poraz? A kada si bio na vlasti podrzavao si njih. I sta sad, hoces izbore da bi nam rekao da ces rascistiti sa kriminalom i korupcijom, a nista nisi uradio po tom pitanju i imao si mogucnost da to i uradis. Ne ne trebaju izbori, jer izgubio poverenje, kao i tvoji sateliti. Da sjase kurta i uzjase murta? E ne da nase pare idu za vase izivljavanje, a ni politicka propaganda sa bratskom Rusijom i nedamo Kosovo, je vec ofucana predizborna politicka fraza kao i propaganda.

Kaća Stoilković

pre 15 godina

Jedna li je muka. Bilo bi više nego dobro da izaberemo neku normalnu vlast i njome zamenimo ovaj hibrid, ali,eto, nema se para za to! Kakve smo mi sreće!

(Vlast)a

pre 15 godina

Sjajno je sto ovaj ruski covek stalno predlaze najgora resenja za Srbiju, a puna mu usta srbovanja! On mi sve vise lici na druga Tita:ne znamo ni ko je, ali znamo da ima jaka ledja, da je siva eminencija i da ga velika sila protezira. Drug Kostunica je trenutno levlji i od drugarice Mire pa bi najbolje bilo da neko vreme zasednu u Rusiji, dogovore se o strategiji povratka na vlast na ruskim krilima KGB-a.
Za to ce Rusija dati nesto para, a drug ce nam bezocno obecavati brda i doline iz bratske Rusije i Severne Koreje, pride.
Cinjenica je da ova vlast ne valja, ali je ona narodnjacka bila gora i to ne sme da se zaboravi. Velika verovatnoca je da uz pomoc sirotinje koja se nada u bratsku pomoc sa strane a NIKAD u sebe i svoju zemlju, ovi grobari Srbije mogu da pobede zbog ogromne apstinencije. Mi mozemo da glasamo jedino za manjine, ali nasa svest jos nije stigla dotle. Zato neka ovih jadnika, da ne dodju jos gori!

Ljuba Sokobanjac

pre 15 godina

Potpuno se slazem sa g.Vukom ,koji je , ne razumem bas ,veoma nisko rangiran !!! G. Kostunica se probudio i ne seca se da je u dve vlade na neki nacin pripremio tezi izlazak iz ove krize zajedno sa onim galamdzijom ! Dok bi se on probudio ,ili bi kriza prosla sam po sebi ,ili bi Srbijica vec bila baankrot . Uostalom ,koje on to ekonomske eksperte ima iza sebe - verovatno bi mu pomagali neki kojima je poklomio najznacajnije resurse drzave .Ljuba Sokobanjac .

bratislav

pre 15 godina

Шта има лоше у томе што човек тражи изборе? Да се није можда ова Влада показала боље у односу на његове претходне две?

Vojvodjanin

pre 15 godina

Puna podrsku najboljem politicaru, Kostunici, iz Srbije poslednjih 20 godina. Oni su najnormalnija i najracionalnija stranka. Jedina su stranka koja nisu lagali narod pre izbora. Je l su rekli da je nemoguce povecati penzije i svi su ih napadali, a sad se vidi da s bili upravu.
Pitajte se koja Vlada od ove prosle tri je imala najvise afera i koja je navela najvecu stetu Srbiji? Pa naravno sadasnja. Isto tako Kostunicu kritikuju zato sto je u koalicijom sa dve partije. A pitam se, sa koliko stranake je DS napravio koaliciju/Vladu samo da bi dosli na Vlast? Sa 11 partija.

Nele

pre 15 godina

Pa bio si na vlasti, sta se desilo? Za tvoje vladavine od Srbije su se otcepili i preostali, Crna Gora i Kosovo. Pricao si nam samo bajke o Kosovu, tvoji su radili samo jedno, zaposljavali svoje najblize kako bi na izborima imali neke svoje sigurne glasove. Ok, izadji na izbore ali sam sa svojom kombi strankom i da vas posle toga ne gledamo vise. Naravno ne zaboravi i Velju da povedes sa sobom ali ponavljam, na izbore izadjite sami sa svojim strancicama posebno.

Marko

pre 15 godina

Sta ce ti izbori, kad Ti vise NIKAD neces biti premijer, a tvoja stranka ce uskoro da se ugasi.
To sto si svoju stranku upropastio je tvoja stvar i stvar tvojih aparatcika. Ali sto si zemlju upropastavao 4 preduge godine, to je vec stvar svih gradjana - tako da.. zaboravi!!!
I nemoj TI sa svojih 20 poslanika da pricas nekome o autoritetu!!! Ili da solis pamet nekome da li zna ili ne zna da vodi zemlju u krizi, jer si ti ovde stvarao krizu i kada za tim nije bilo potrebe.
Ti si najveca sramota za ovu zemlju!!!

Veliot

pre 15 godina

Doticni gospodin u dve svoje vlade gotovo da ekonomsku politiku nije ni pominjao, jer je bio isuvise zauzet besmislenom borbom za Kosovo, zato je i izgubio izbore, pa sada ponovo pokusava popularnim temama da zadobije poverenje javnosti i gradjana. Doticni gospodin bi hteo izbore, ako treba i svakih mesec dana, sve dok on ne postane premijer, pa onda nema vise potrebe za izborima. Doticnog gospodina ne mogu vise ocima da vidim.

Dejan

pre 15 godina

Imam 3 telefonske linije u kuci i na sve 3 su zvali iz stranke Vojislava Dr Kostunice da bi postavili pitanje za koga cu glasati i za koga ce glasati moja porodica ....
u vreme krize i velike stednje gospoda iz DSS-a imaju novca za placanje bespotrebnih telefonskih racuna
zar je to stednja ?

Voislave Dr Kostunice govori veliki brat nestani sa politicke scene Srbije

P.S. Povedi i Velimira ilica sa sobom

NI

pre 15 godina

Dobro je da je neko obavestio Kostunicu da je doslo do ekonomske krize.

G. Kostunica, a gde ste bili svo ovo vreme? Kriza traje jos od Septembra 2008. I, iako se slazem da trenutne mere koja je Vlada preuzela nisu dovoljno jake, to ne znaci da cu se ikada sloziti da je bolje ostaviti finansijska pitanja Vama i Vasoj stranci. Bolje mi je sa ovima nego sa DSS-om.

jesus

pre 15 godina

Izbori su trenutno najbolje reshenje

I ne razumem zashto toliko napadaju Koshtunicu, jer kada pogledamo i te dve vlade u kojima je bio premijer su imale apsolutnu vecinu od strane DS i G17+ tako da su sve odluke bile donoshene vecinom glasova ministara... mislite o tome

Manitu

pre 15 godina

O Kostunici sve najgore.
Ipak, Vlada ne radi, odnosno radi lose. Afera za aferom, skandal za skandalom; u drugim drzavama bi samo nakon slucaja Kovacevic svaka Vlada pala, da ne pominjem ozbiljnije stvari.
S duge strane, izbori bi samo znacili manju rotaciju stranaka koje sve do jedne osim LDP-a vode istu, prorusku politiku i potpuno su nas udaljili od Evrope. Djindjic je uprkos svim saplitanjima i slaboj podrsci za manje od godinu i po uradio vise nego sto ce ovaj jedinstveni nacionalisticko- kafansko- sanerski front za dvadeset. A mi ih i dalje biramo i opet cemo, pa tako nam i treba.

set

pre 15 godina

Pa mislim da nije mnogo vremena proslo od obecanja koja su nam data pre 11. maja. Meni je obecano ukidanje viza, 200000 radnih mesta, rast standarda, ubrzane integracije, rast plata i penzija...I poverovao sam a dobio sam svetsku ekonomsku krizu kao izgovor za nesposobnu vladu i neposobnog predsednika.
Zar nije logicno da se ipak raspisu novi izbori jer od obecanja nema nista a ko ponovo poveruje poveruje u gorepomenuta obecanja dace im ponovo glas.
Ja sam to uradio i sada se kajem.
Ovaj put znam za koga necu glasati ali nazalost ne znam za koga bih mogao glasati

Iznenadjenje

pre 15 godina

"Tako je dobro videti te opet"! Ostani tu gde jesi, molim te! Pa videli smo šta si TI sve uradio za nas, još pamtimo. Kada zaboravimo, ti se ponovo nama javi.

Prevodilac

pre 15 godina

Vanredni parlamentarni izbori ne bi nista promenili, a i skupi su. Kad bi Kostunica od sebe, za troskove novih izbora, morao dati 1000 Evra, porazmislio bi i on. Troskove eventuelnih novih izbora iznosili bi sigurno nekoliko miliona Evra, koje bi platili gradjani Srbije. I cemu sve to? Da bi mozda Kostunica opet dosao na vlast? Ako do izbora ipak dodje, evo od mene jednog novog predloga za Kostunicinu izbornu parolu: Neeedamo Kosovo!

Sasa

pre 15 godina

Super je to sto trazite izbore, ali se gradjanima ne kaze "Ovi ne mogu da se suoce sa krizom", vec "Mi imamo plan kako da prodjemo kroz krizu, a taj plan je to, to i to, zato hocemo izbore". Odnosno, pokazite svoje prednosti, a ne protivnikove mane.

mucnuti glavom

pre 15 godina

Sve, samo ne izbori. NISTA se posle izbora nece promeniti, a kostace nas kao "svetog Petra kajgana"!
Ne radite nam to! Arcenje naseg vremena i novca, to vam ide od ruke, ali imajte milosti. Imate li je?

vuk

pre 15 godina

E ovaj Kostunica je prevrsio svaku meru ,on bi ponovo na vlast . A da li je zaboravio da je i kada je vladao imao samo do 5 % glasova biraca. On ni tada nije trebao da bude Premijer a ne sad . A ovoj krizi je i sam kumovao zajedno sa njegovim pulenom V.Ilicem(malo kraduckanje). A i pokusao je da proda Srbiju Rusima za male pare. A navodno ako on dodje na vlast Rusija ce dati pare Srbiji. To je propala ideologija koju je vec pokusao da lansira Milosevic i znamo kako je to zavrsilo. Kostunici bi bilo bolje da cuva njegove mace , a politiku svakako ima ko da vodi i pametniji i pliticki jaci kao i u svakoj zemlji zapadne Evrope. Ja sam za one koji hoce i Evropu i Nato bez toga bicemo jos manji neka svakom to bude jasno u svakom pogledu. A razum nalaze ako nekog nemozes da pobedis ti mu se pridruzi!! Opet u interesu Srbije a ne pojedinaca kao sto je Kostunica i ostali veciti gubitnici.

Vanja

pre 15 godina

Pa bre Kostunice,ti si prvi posle gubitka na izborima,okrivio tajkune za poraz? A kada si bio na vlasti podrzavao si njih. I sta sad, hoces izbore da bi nam rekao da ces rascistiti sa kriminalom i korupcijom, a nista nisi uradio po tom pitanju i imao si mogucnost da to i uradis. Ne ne trebaju izbori, jer izgubio poverenje, kao i tvoji sateliti. Da sjase kurta i uzjase murta? E ne da nase pare idu za vase izivljavanje, a ni politicka propaganda sa bratskom Rusijom i nedamo Kosovo, je vec ofucana predizborna politicka fraza kao i propaganda.

Petar

pre 15 godina

Kakvi izbori. Pa," kriza je naša šansa", što reče magistar Đelić. Tek je 10.000 Beograđana dobilo propusnice za radnje sa besplatnom robom. E, to su prave besplate akcije Koalicije za evropsku Srbiju ,a ne one iz kampanje.

(Vlast)a

pre 15 godina

Sjajno je sto ovaj ruski covek stalno predlaze najgora resenja za Srbiju, a puna mu usta srbovanja! On mi sve vise lici na druga Tita:ne znamo ni ko je, ali znamo da ima jaka ledja, da je siva eminencija i da ga velika sila protezira. Drug Kostunica je trenutno levlji i od drugarice Mire pa bi najbolje bilo da neko vreme zasednu u Rusiji, dogovore se o strategiji povratka na vlast na ruskim krilima KGB-a.
Za to ce Rusija dati nesto para, a drug ce nam bezocno obecavati brda i doline iz bratske Rusije i Severne Koreje, pride.
Cinjenica je da ova vlast ne valja, ali je ona narodnjacka bila gora i to ne sme da se zaboravi. Velika verovatnoca je da uz pomoc sirotinje koja se nada u bratsku pomoc sa strane a NIKAD u sebe i svoju zemlju, ovi grobari Srbije mogu da pobede zbog ogromne apstinencije. Mi mozemo da glasamo jedino za manjine, ali nasa svest jos nije stigla dotle. Zato neka ovih jadnika, da ne dodju jos gori!

Kaća Stoilković

pre 15 godina

Jedna li je muka. Bilo bi više nego dobro da izaberemo neku normalnu vlast i njome zamenimo ovaj hibrid, ali,eto, nema se para za to! Kakve smo mi sreće!

Ljuba Sokobanjac

pre 15 godina

Potpuno se slazem sa g.Vukom ,koji je , ne razumem bas ,veoma nisko rangiran !!! G. Kostunica se probudio i ne seca se da je u dve vlade na neki nacin pripremio tezi izlazak iz ove krize zajedno sa onim galamdzijom ! Dok bi se on probudio ,ili bi kriza prosla sam po sebi ,ili bi Srbijica vec bila baankrot . Uostalom ,koje on to ekonomske eksperte ima iza sebe - verovatno bi mu pomagali neki kojima je poklomio najznacajnije resurse drzave .Ljuba Sokobanjac .