Utorak, 10.02.2009.

19:58

Srbija - Kipar 2:0

Fudbaleri Srbije plasirali su se u finale međunarodnog turnira na Kipru, pošto su u polufinalu savladali selekciju domaćina sa 2:0.

Izvor: B92

Srbija - Kipar 2:0 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

120 Komentari

Sortiraj po:

mmm

pre 15 godina

samo vi hvalite antica, to su vam isti igraci koji nisu mogli kazakstan da pobede, nemojte ih toliko hvaliti, daleko su oni od svetske klase, sem vidica svi ostali su prosek
(dragan, 11. februar 2009 13:41)
Dejan Stanković je prosek.. Igrač koji sa velikim uspehom 10 godina igra i Seriji A, osvaja titule sa Laciom i Interom, uz Ibrahimovića je trenutno najbolji i najvažniji igrač sada već četvorostrukog uzastopnog šampiona Italije(to je i Murinjo rekao)!Krasića C.S.K.A. ne pušta ispod 20 miliona eura, Ivanovića Čelsi ispod 15.. Lane je daleko iznad proseka, isto važi i za Sulejmanija, Kuzmanovića, Kačara, Jankovića.. Individualno smo daleko jači od hrvata, ali do sada nismo imali jak kolektiv! Na Antiću je da to promeni...

igne

pre 15 godina

Covece sa koje ti planete dolazis?? Gledas ti remprezetaciju barem poslednjih 6-7 meseci?? A sto se tice nasih SUSJEDA, svaka cast na rezultatima vase remprezetacije, bili ste vi treci i sve je to lepo ali ne zivi se od proslosti, i ZVEZDA je bila evropski i svetski prvak pa sta sada.. Tada ste imali remprezetaciju koja je bila sacinjena od polovine Jugoslovenskih igraca pa je i imala kvalitet dok smo mi tada bili pod sramotnim embargom cak i za sport i zbog toga trpi ceo nas fudnbal i dan danas, moramo da igramo kvalifikacije iako po kvalitetu ima i losijih u ligi sampiona a sve to zbog izgubljenih bodova dok je Srpski fudbal bio pod embargom a da nije videli bismo sta bi bilo danas a to je opet sta bi bilo kad bi bilo.. Zato, neka puste tu pricu komsije "bilo nekad", napravili cudo, iznenadili nesretne engleze koji su vas u proslim kvalifikacijama za evro potcenili pa sada ste sila... Videli smo sta se desilo kad su Englezi usli ozbiljno u mec, mislim da su svi zitelji ljepe vase jedva cekali kraj u zagrebu da se zavrsi ta tuga i beda od Hrvatskog remprezativnog fudbala, gde ste sada na tabeli?? To dovoljno govori kolika je bila slucajnost na proslim Evro kvalifikacijama.. Zato, bez komentara Hrvatskih molim.

Mihajlović M.

pre 15 godina

Vidim da se ovde javljaju mnogi na temu ko treba da čini špic napada nacionalnog tima.Ne verujem da je neko od vas odgledao bar 3 utakmice reprezentacije uživo, o klubovima u kojim igraju naši reprezentativci i da ne govorim...
Žigić Nikola, Pantelić Marko, Jovanović Milan, Lazović Danko, Sulejmani Miralem su naši napadači, svi zaslužuju da budu članovi nacionalnog tima a na Antiću je da odabere ko će u startnih 11.U zavisnosti od trenutne forme, taktičkih zamisli, snage odnosno načina igre protivnika, trenutne psihičke pripremljenosti igrača.Svako ko se iole razume u fudbal može da vidi da Antić forsira ofanzivnu postavku igre u kojoj do izražaja dolaze ofanzivni bočni igrači, njihova brzina, probojnost, tehničke mogućnosti i osećaj za pravovremenu asistenciju. Jovanović igra ofanzivno po levoj strani, Krasić(juče Janković) po desnoj.U špicu igraju Žigić, Pantelić ili Lazović, mada se sada tu traži mesto za Sulejmanija(iako on može da igra i po boku).Sa Lazovićem i Sulejmanijem se dobija na brzini, dok Žigić donosi skok igru i dominaciju u duelu, sa njim se dobija opcija više u napadu.Neophodan je jer mi u Antićevoj postavci imamo samo dva klasična vezna igrača, kapitena i Milijaša.Zato je potrebno ponekad poslati dugu loptu koju će Nikola da prosledi levo Lanetu, desno Krasiću ili do drugog špica.Pantelić nije efikasan u reprezentaciji, to je nepobitna činjenica, ali drugi gol protiv Austrije je faktički njegov, zna sa loptom, ima odličan udarac(postiže efektne golove u Herti).Možda je Lazović i kvalitetniji igrač, ali niko ne može da kaže da Pantelić nije za nacionalni tim.Sigurno je da nam je potreban još jedan kvalitetan napadač, šteta što Kežman nije u nekadašnjoj formi, što Despotović nije iskazao do kraja kvalitet (ili Fića Djordjević).

Dule

pre 15 godina

JOVANOVIC-LAZOVIC super tandem!
Svaka cast i za Pantelica, Zigica ali se ovde radi o koncepciji!
Ukoliko hocemo da igramo najbrze, moderno, efikasno tj.igru koja moze da donese najbolji rezultat na SP, onda Jovanovic-Lazovic moraju da budu taj prvi spic.

@Igor1985
Momak bas je lepo sto ti volis Pantelica…ali on je jednostavno ono sto se zove klupski igrac!
I ja sam sebe lagao pa sam shvatio…
Moze on da da i milion golova u Herti, ali je u odnosu na minutazu nas najNEefikasniji napadac u reprezentaciji verovatno otkako se igra fudbal u Srbiji!
On je odlican fudbaler, ali ga u reprezentaciji nece pa nece…svako realan(neutralan) ce ti reci da je on definicija klupskog igraca!
Sad ces reci-pa on se trudi…pa brate jesi li gledao koliko je Danko juce radio na tekmi?!Bilo ga je na svakom delu terena!On uvek tako igra-vraca se u vezu, ima ga cak i u odbrani!
Nasuprot Pantelicu, Lazovic je najefikasniji napadac reprezentacije u odnosu na minutazu!!
Zatim, Lazovic je brzi od Pante…znaci on i Lane su nas najbrzi spic…u pitaju je koncepcija-Danko ce bolje ispratiti Laneta nego Panta.

dragan

pre 15 godina

samo vi hvalite antica, to su vam isti igraci koji nisu mogli kazakstan da pobede, nemojte ih toliko hvaliti, daleko su oni od svetske klase, sem vidica svi ostali su prosek

djenoveze

pre 15 godina

Rutinska pobeda. Medjutim, mislim da je sramota da se Nemanji Vidicu uruci nagrada na nekom tamo praznom stadionu na Kipru. Stvarno su mogli da sacekaju sledeci mec kod kuce, pa da mu aplaudira cela marakana.

Zelja NS

pre 15 godina

Sastav za Rumune!

Brkic, Ivanovic, Vidic, Subotic, Obradovic, Krasic (nezamenjiv), Stankovic, Kacar, Lane (Sulejmani), Pantelic (Lazovic), Despotovic (nezamenjiv)! Jankovic, Lazovic, Drago, i Stojkovic obavezno KLUPA!!!

Balansero

pre 15 godina

Jos da Zvezda zavali Milijasa u neki Metalurg pa da konacno zavrsi reprezentativnu karijeru, da vise ne gledamo ovaj raskosni talenat koji ni sah ne bi moga da igra koliko je spor.

jan

pre 15 godina

Šteta što ćete se sad međusobno posvađati po svim vertikalama. Koji klub treba imati više reprezentativaca, tko je bolji trener, tko pjeva a tko nezna himnu itd.itd. Evo taj vaš mentalitet nas je koštao što su se u polufinalu europskog prvenstva Beogradu na poluvremenu potukli igrači Zvezde i Haduka i od 2:0 smo došli do 4:2 za Njemačku. I tako redom. Nikad od takvih dobre reprezentacije. Živi bili pa vidjeli.

sensei

pre 15 godina

Prvo , sve pohvale za nasu Srbiju!!

Svaka cast,znaci svaka cast Jankovicu i Jovanovicu. Mislim sta reci ,extra su .

Ni ostali ne zaostaju,odlicno igramo sto je najvaznije.

Hrvati i Goro Crnci 'ajde se malo smirite ,stres ubija :D


(Igor1985, 10. februar 2009 21:36)

Znaci ni Ivanovica ne treba zvati?? Bez obzira kako je Lazovic igra ,a igra dobro,ne treba ga zvati jer ne igra u PSV???? EE kakva logika,bozeee.


Protiv Ukrajine ce se vidjete napredak u odnosu na Djukin tim.

Po meni napredak je ogroman.

Zmaj

pre 15 godina

Neko pomenu da nam je najefikasniji tandem Zigic-Pantelic i da bi dali bar 3 gola Kipru. Ti mora da pratis hokej ili neki dr. sport gde takodje imamo Zigica i Pantelica u reprezentaciji. Ovaj Pantelic "napadac" u fudbalu je odigrao preko 20 meceva za reprezentaciju i postigao samo 1 zvanican gol(neka bude i 2 za one okorele statisticare) ali 3 nije sigurno. On je sramota pojma "napadac" u fudbalu. Cak je i onaj nesrecnik Kezman dao 3-4 puta vise golova od njega za reprezentaciju. Dok Pantelic proradi mi cemo zavrsiti 3. u grupi...

d

pre 15 godina

@ hrvoje;careca;d...

bitno je da smo vas osusili kad je bilo najpotrebnije(2000.)!!!
(sale bg, 10. februar 2009 22:22)

sale dragi niste nas vi "osusili" nego crnogorac mijatovic.golovi crnogoraca,bas kao i vucinica se ne mogu racunat kao vasi.
tako da sve utakmice u niji sa crnogorcima u svim sportovima slobodno mozes zaboravit.

scepan mali

pre 15 godina

Litva, Austrija, Cipar, potom Ukrajina, Rumunjska, Austrija, Farski otoci, Francuska, Rumunjska, s Litvom poraz ili neodluceno s 4. postavom (kao i protiv Poljaka) posto ce ovima trebat bodovi da budu mozda i 2. u skupini.
Drage kosmije, tako izgleda niz jedne 'repke' koja ce da se kvalificira na svjetsko nogometno prvenstvo, za razliku od dragih nam susjeda koji ga nece ni vidjet jer ce biti 3. iza Engleza i Ukrajinaca...
Ovi Ciprani, barem doma, ce da otresu vasu bracu Crnogorce, vjerojatno isto onako kako su vas Englezi.

Hvala vam na javljaju i dizanju cene srpskog fudbala. Mi cemo bar biti u Juznoj Africi, vi cete zapeti verovatno kod nekog Gabona, Burundija ili Rwande, ka i Crnogorci.

Uzgred, bravo momci, odradili ste posao maksimalno, glatko i bez velikog zamaranja. Sa Srbijom do Juzne Afrike!

Serbian Boy

pre 15 godina

(hrvoje, 10. februar 2009 20:41)
Vazno je da cemo sutra da napunimo do vrha REPREZENTACIJU skojom ste vi igrali 0-0!Gledajte i ucite!

Wade

pre 15 godina

@ d

Primecujem da su Hrvati, nemocno gledajuci kako se istocno od njih stvara sjajna fudbalska reprezentqcija koja je vec sada najbolja u ovom delu Evrope - postali strasno NERVOZNI.
Jasno je da smo u poslednjih 10-ak godina imali uvek vise kvalitetnijih igrace od njih,ali nismo imali dobro vodjenu reprezentaciju,pa se zaista moglo govoriti o tome da su IMALI VISE USPEHA OD NAS u svropsko-svetskim razmerama.
Naravno,sada se situacija iz korena menja,i oni to osete.
Otuda i toliko omalovazavajucih komentara sa njihove strane,i uopste toliko komentara od njih,a sve u stilu "a kad cete vi biti treci u svetu",ili "kada cete vi imati najboljeg strelca svetskog prvenstva?",itd.
Osete oni da je sada na celu srpske reprezentacije pravi covek,koji ce umeti da uklopi sve najbolje sto Srbija u fudbalu ima,a sa mnogo kvalitetnijim igrackim kadrom od njih smo,kao sto rekoh, i ranije raspolagali.
Kvalitet njihove reprezentacije je bio ne toliko u pojedinacnim vrednostima njihovih igraca,nego u dobro organizovanoj igri,i nadasve borbenoj.Na taj nacin su pokrivali manjak kvaliteta.
Za njihovu skromnu reprezentaciju bi sada veliki uspeh bio i plasman u baraz.
A mi odosmo u Juznu Afriku...

kuckuc

pre 15 godina

fali napadac ali to nije ZIGIC sa zigicem nebi mogli igrati ovakvu brzu igru ko sto je igramo sada...jel iko gleda od vas santander ako gledate znate sta milsim

goxy

pre 15 godina

Cim nema Pante igra se brze, odigrava se i poneki dupli pas kao kod prvog gola. Doduse nedostajao je Panta da aplaudira, posto to niko nije radio na praznom stadionu.

ZVEZDASICA

pre 15 godina

Jaki smo na svim pozicijama,jaka nam je klupa,i ono sto je jos vaznije nase rezerve Jovanovic i Lazovic su pokazali da su kako se to kaze,ZLATNE REZERVE!!! Ako se ne daj Boze povredi neko od nasih standardnih napadaca ZILE ili PANTA,Antic moze da da bez problema racuna na Danka i Jovanovica,mada je idealno ZIGA,PANTA i JOVANOVIC,PA DA CEPAMO SVE!!!

Pat Rice

pre 15 godina

Za nemirne Croate:

1.vi ste polu-zemlja... vezano za fudbal.
2. Vi ste vise puta opisani kao ^tzv.nacija^
3. I jos polemisete na sajtu superiorne Nacije(sportske itd), mora da su vam uveli happy-hour na dial-up( GDE JE PROVIDER VEROVaTNO SRBIN, POSTO JE SLOLOVaN)

zvezdino dete

pre 15 godina

@ Koja sreća, ko da ste dobili Brazil, a ne neki tamo Cipar.S vremenom su se kriteriji prilčno smanjili.
(Careca, 10. februar 2009 20:36)

E moj iskompleksirani komsija....morate vi nesto da prokomentarisete....vise mrzite nas nego sto volite sebe, zao mi vas je....
Lepota je u ovoj pobedi, jer smo pobedili "malu" reprezentaciju, a od takvih smo nekad padali...( Azeri, Kazahstan...) Sad ih dobijamo sa nulom....polako doci ce i Brazilci na red...

A vi, "brizne" nam komsije....gledajte svoja posla, pustite Srbiju nek' pobedjuje... Kad dodjete vi na red i nakon te utakmice, tad' mozete nesto reci, sad samo dokazujete koliko ste iskomplesirani, brukate sebe...

Napred Srbija!!

el mago

pre 15 godina

@(Niksicanin, 10. februar 2009 21:16) axaxaxaax e odavno se nisam ovako nasmejao...Da,nas Vidic vas Poledica ako se ne varam,Nama Nole,Ana,Jelena vama (nikad smesnije prezime nisam cuo) Zec-Peskiric (najperspektivnija teniserka na planeti,doduse trenutno je sedamsto i neka na wta listi,ali ima vremena,tek joj je 27 godina. Da mi imamo Teslu a vi? Kad vi budete imali cime da se hvalite ja sam siguran da neces ostavljati ovakve komentare o SRBIMA...Jer ipak znas ono cuveno? Bratac KOMPLEKSI SU NEIZLECIVI!

ZVEZDASICA

pre 15 godina

Kad je jedan Anri,trcao za Vidicem i molio ga za dres,onda nije cudno sto ga reprezentativci Kipra salecu,a on pazi OBECAO DRES GLAVNOM SUDIJI!!! Pa da li na ovo treba nesto komentarisati????? Ja mislim da treba,ali samo ovo:VIDIC JE KRALJ!!!!!!!!!!!!!!

Deshaaa

pre 15 godina

(drino, 10. februar 2009 20:29)

E moj dečko, blage veze ti nemaš sa fudbalom. Marko Pantelić 104 utakmice u Bundes ligi - 44 gola. Pošto se razumeš u seoski fudbal ti preporuči Antiću centarfora iz tvoje seoske ekipe, možda da gol Francuzima u Beogradu.

Jeca

pre 15 godina

Bravo Anticu!
Mislim da posle one sramote u kvalifikacijama za Euro, poraza od Kazahstana i remija u Jerevanu od pre nekog vremena niko nije ocekivao da ovako pobedjujemo...
Momci,samo tako nastavite!
A Antica ili Vidica za predsednika! :D

d

pre 15 godina

Pod 1 : REPKA je hrvatska rec i i ne kapiram zasto je koristite ...
Pod 2 : Pantelic mozda nije dao toliko golowa u reprezentaciji ali niko ne moze da mu zameri da se ne trudi i ne trci...
Pod 3 : Sta Danko Lazovic trazi u reprezentaciji ?!?? Pa cowek ne igra ni u PSV-u u holandiji a vi pljujete Pantelica jednog od najboljih strelaca u Nemackoj i ubedljiwo najboljeg igraca u Herti... Mislite o tome ...
(Igor1985, 10. februar 2009 21:36)

Pod 1 : ja ne znam zasto ti uopce postojis?
da znam, bilo je vruce ljeto osamdesetpeto.sad ti vjerovatno nije jasno kako vruce ljeto?ako sam napravljen u 6 mjesecu,rodio bi se u 3 mjesecu slijedece godine.e pa jer si propali abortus,sefe.
pa ljudi pate da budu ko hrvatska u nogometu,pa koriste i nase rijesi.
svako se ugleda na boljega,u svim aspektima zivota,sve je to vrlo jasno.

ds

pre 15 godina

E da, sve je to lepo ali ono u sta ne mogu da poverujem jeste cinjenica da ljudi nisu sposobni da odvoje 5 minuta i nauce reci himne. Svaka cast Ivanovicu, Stojkovicu, Stankovicu i mozda jos jednom igracu,ali ovi ostali su bruka. Pa kad god nije islo kukalo se kako nemaju svoju himnu, ne znaju ni za koga imaju,eto hvala bogu vec vise od godinu dana imamo svoju himnu a oni ne mogu da se udostoje da nauce reci. Sramota za Vidica, Dragutinovica i druzinu...

veerghoen

pre 15 godina

Jel moze neko,znaci ukoliko moze da mi objasni zasto ovaj Stankovic za reprezentaciju igra toliko nonsalantno?!?! kad ga gledam u dresu Intera pitam se dali je to covek ili pit-bul,a kad igra za reprezentaciju neizbezno se drzi za zadnju lozu,pa krivi,pa nemoze,pa jedva hoda...mislim stvarno nikad ga nisam video da pruzi makar 10 posto od onoga sto pruza u Inter.ovo pricam kao vatreni navijac Crvene Zvezde! i siguran sam da bi Kuzmanovic pruzio 1000 puta vise nego Stankovica.svi su fenomenalni,igrac kao Jovanovica nismo imali mozda posle Mijatovica.zver od igraca!! Sulejmani takodje! Stankovic napusti reprezentaciju i daj kapitensku traku Vidicu! ko se slaze nek preporuci

malo

pre 15 godina

Svaka cast prva utakmica u 2009 pobeda
zigic je falio vidi se al svaka cast jovanovicu i lazovicu
vidic je bog fudbala ako bog da igrac god u premier ligi
hrvati mars na index tamo pisite svoje komentare ostavite srbiju nasi i igraci su za vase bogovi i realno svaki nas igrac vredi duplo od svakog vaseg imamo reprezentaciju koja ce bit favorit za osvajanje svetskog prvenstva 2010 nema veze sto kvalifikacije nisu gotove znamo da smo 1 u grupi 100% vidic vredi vise neg cela hrvatska odbrana sredina pozz

FeboZg

pre 15 godina

Bravo majstori...….. samo tako nastavite.........mnogo vas volim kad grizete na terenu........takvu sam repku cekao vec 10 god......sa ovakvim rezultatima mozemo daleko da doguramo.PS:"Kidajte i lomite sve protivnike,ama bas sve"...;-)
(Dj Wuchko, 10. februar 2009 20:12)

Čovječe božiji dobili ste Cipar!!!!Cipar!!!i vidim da ste jako ushićeni....

Igor1985

pre 15 godina

Pod 1 : REPKA je hrvatska rec i i ne kapiram zasto je koristite ...
Pod 2 : Pantelic mozda nije dao toliko golowa u reprezentaciji ali niko ne moze da mu zameri da se ne trudi i ne trci...
Pod 3 : Sta Danko Lazovic trazi u reprezentaciji ?!?? Pa cowek ne igra ni u PSV-u u holandiji a vi pljujete Pantelica jednog od najboljih strelaca u Nemackoj i ubedljiwo najboljeg igraca u Herti... Mislite o tome ...

banjalukaSRB

pre 15 godina

sjajno! ali mozda srpski fudbal ne bi otisao u ovom pravcu da se stefan babovic nije prehladio pred mec sa litvanijom...a umjesto njega poziv dobija milan jovanovic i to je to!

sir_Nikola1989

pre 15 godina

Svaka čast za pobedu, pokazalo se da Lazović ima mesta u reprezentaciji pre Pantelića. Jovanović standardno odličan, a nadam se da će i Žigić nastaviti kao što igra u Santanderu i eto nas na SP. Po meni je Pantelić iza Jovanovića, Lazovića i Žigića, mislim da će Antić prestati forsiranje Pantelića koji stvarno odlično igra za klub, ali i u reprezentaciji treba da se pokaže kako bi zaslužio mesto u njoj. Samo tako nastavite!

srpkinja iz podgorice

pre 15 godina

Mi Srbijanci ovo mi Srbijanci ono... Mi smo najbolji, mi smo najjaci, najljepsi, najbolji... Kakav Mesi kakav Roben... Mi nebeski narod, nas Tesla, nas Nole, nas Vidic... Srbija je svet, Srbija do Tokia ...Falite nas usta nasa...
(Niksicanin, 10. februar 2009 21:16)

Ne nego ces ih ti faliti,IZRODE.Naprijed Srbi!

Dundili

pre 15 godina

@hrvoje et al.

Ne slavimo to sto smo dobili Kipar, nego zato sto repka konacno igra dobro.

Sta se palis bezveze? Idi skoci u jadran i ohladi glavu. A onda nadji sajt na onoj strani grane i tamo prosipaj svoje(beskorisn0) misljenje, a nas pusti da uzivamo.

novisad

pre 15 godina

Mi Srbijanci ovo mi Srbijanci ono... Mi smo najbolji, mi smo najjaci, najljepsi, najbolji... Kakav Mesi kakav Roben... Mi nebeski narod, nas Tesla, nas Nole, nas Vidic... Srbija je svet, Srbija do Tokia ...Falite nas usta nasa...
(Niksicanin, 10. februar 2009 21:16)


da li je moguce da je ovo napisao crnogorac???
gledam, ne verujem

Niksicanin

pre 15 godina

Mi Srbijanci ovo mi Srbijanci ono... Mi smo najbolji, mi smo najjaci, najljepsi, najbolji... Kakav Mesi kakav Roben... Mi nebeski narod, nas Tesla, nas Nole, nas Vidic... Srbija je svet, Srbija do Tokia ...Falite nas usta nasa...

FK LEOTAR

pre 15 godina

A gdje je tu publika

hehe nekih cirka 220 gledalaca
prava beogradska superligaska atmosfera

ne ide ovo na dobro, sta ce nam ova prijateljska uopste

jos nikoga nismo pobijedili ko je bitan
i Djuka bi ovo isto uradio ko i antic

vrati se DJUKICU

Dzomba

pre 15 godina

Ne razumem ljude koji pominju zigica i pantelica u losem smislu kad se zna da su nam oni krojili napade na bitnim utakmicama tj kvalifikacijama.Jeste Pantelic nije dao gol ali je asistirao i nekoliko puta namestio ostalim igracima golove kao Obradovicu a Zigic je dao 3 gola na 3 utakmice.

Mislim da ce Antic igrati protiv Rumunije sa Zigicem i Jovanovicem u spicu a mozda i doda Pantelica koju su nam najbolji napadaci i nadam se to ce jos jednom pokazati ovim nevernicima tj grobarima.

Alenatore

pre 15 godina

@Nenad
Sa Zigicem i Pantelicem ne bi dali nijedan gol jer ono sto su odigrali Jovanovic i Lazovic jednostavno ne spada u njihov repertoar!!!!
Prvo poluvreme solidno,u drugom malo pao ritam,sve u svemu bitna je samo pobeda!!!

Novica

pre 15 godina

@Srbija nije bila dovoljno efikasna bez prva dva napadaca Zigica/Pantelica.@
@...tandem Jovanovic-Zigic-Pantelic bio ubitacan na prethodnim utakmicama i prava je steta sto se nisu dosli.@

Pantelic nije dao gol za reprezentaciju vec 10 utakmica, Zigic dao 1 ili 2, sve ostalo Lane, o cemu ti onda pricas???

Dj Wuchko

pre 15 godina

Bravo majstori............samo tako nastavite.........mnogo vas volim kad grizete na terenu........takvu sam repku cekao vec 10 god......sa ovakvim rezultatima mozemo daleko da doguramo.PS:"Kidajte i lomite sve protivnike,ama bas sve"...;-)

runningwild3333@yahoo.com

pre 15 godina

Anticu svaka ti cast,izvuces maksimum od igraca,znas da prepoznas talenat,s tobom sigurno u Afriku.Gde si bio do sad Radomire :)

Jakuza

pre 15 godina

Anticu svaka cast care....Kad se samo setim da pre neki tamo Kazakstan i Azeredzan nismo mogli da pobedimo....Momci stvarno svaka vam se dala!!!

P.S. Antic nas 100% vodi na Svetsko!!!!

ja

pre 15 godina

Videlo se da smo se cuvali povreda i da smo za njih ipak klasa.
Sutra treba da se pokazete protiv Ukrajine da im se revansiramo za poraze do sada!
Svaka cast i samo tako nastavite!

denis goranac

pre 15 godina

svaka cast,bravo za celu repku a posebno za naseg sulejmanija.ljudi nije da me ponela pobeda,jer kipar i nije neka jaka reprezentacija ali vec jedno 6 meseca verujem i sasvim opravdano se nadam da se vracamo u stare dane.svaka cast ovim momcima,odlicni smo,jos sadmo protiv ukrajine da pobedimo i osvajamo turnir,a onda 30 marta gazimo rumune.
ko misli da ce nasa repka da se plasira na svetsko i DA CE TAMO NAPRAVITI DOBAR REZULTAT NEK PREPORUCI,ko ne misli nek ne preporucuje.
pozz

Janko Vucej

pre 15 godina

Bravo momci, a sada Ukrajinci a na kraju Rumunci!!!

Zelim da zovem svi navijaci da budimo svi zajedno u Rumuniju 28 marta da navijamo za nasi orlovi!!!! zivela Srbija

didi

pre 15 godina

Bravo majstori...….. samo tako nastavite.........mnogo vas volim kad grizete na terenu........takvu sam repku cekao vec 10 god......sa ovakvim rezultatima mozemo daleko da doguramo.PS:"Kidajte i lomite sve protivnike,ama bas sve"...;-)
(Dj Wuchko, 10. februar 2009 20:12)


aj sad ti meni wuchko objasni gde si ti u srpskom govoru cuo rec ili skracenicu repka?razmisli odakle si to pokupio

DJONE THE BOY

pre 15 godina

Rutinska pobeda bez puno umaranja.Jovanovic opet najbolji,Sulejmani u nekoliko navrata pokazao vrhunski kvalitet,Danko solidan,Krasic i Jankovic mogu i bolje.Bilo je kikseva u odbrani,praznog hoda u igri ali definitivno smo na pravom putu.Nadam se da cemo protiv Rumuna biti kompletni i da ce u konkurenciji biti Kacar,Zigic,Pantelic a mogao bi Antic da pozove i Ninkovica koji je se oporavio od povrede.NAPRED,ORLOVI

citizen

pre 15 godina

Ok je ovo sve, sa 50 % snage smo ih dobili ali mislim da Stankovic i Jankovic nisu za reprezentaciju. Suvise nonsalantno igraju i bez mnogo zelje rekao bih.

Srbin-BJRM

pre 15 godina

Samo da cestitam Srbi, Orlovi,Maistori,svi mi Srbi u BJRM smo bili ponosni na vas,samo tako nastavite sa Radomirom i daleko mozemo u to sam 100 % siguran,hajde sutra i Ukrajinu,pa da se popnemo na FIFA rang listi za jedno 5-6 mesta,ako moze i u prvih 20 jer tamo nam je mesto.Da nam zivi majka Srbija od sada pa doveka!!!

zexy

pre 15 godina

Obistinilo se ono sto se i ocekivalo Srbija nije bila dovoljno efikasna bez prva dva napadaca Zigica/Pantelica.

Sa njima mislim da bi postigli jos oko 3 gola posto je tandem Jovanovic-Zigic-Pantelic bio ubitacan na prethodnim utakmicama i prava je steta sto se nisu dosli.
(Nenad, 10. februar 2009 20:10)

Da, pogotovo je Pantelic bio ubojit sa 0 (nula) datih golova u dvadeset i nesto odigranih takmicarskih utakmica u dresu Srbije

zvezdino dete

pre 15 godina

Kao prvo, KAKAV JE CAR JOVANOVIC!! Brz kao silo, nesebican, skroman, ekstra klasa!!

Kao drugo, bolje da su organizovali turnir na poljani iza moje kuce, BILO BI VISE GLEDALACA!! Izem ti Kipar, nikakva fudbalska zemlja.

I kao trece, jako dobro igramo, i ja se ponovo, posle duzeg vremena, radujem kao malo dete svakoj utakmici nase reprezentacije! :-))

zigicev fan

pre 15 godina

sta reci rutinski!!!Jovanovic car !!!Antic presednik!!!Vidic legenda!!!Deki kapetan!!!Ostali najjaca vojska na svetu!!!NAPRED SRBIJO!!!

Nenad

pre 15 godina

Obistinilo se ono sto se i ocekivalo Srbija nije bila dovoljno efikasna bez prva dva napadaca Zigica/Pantelica.

Sa njima mislim da bi postigli jos oko 3 gola posto je tandem Jovanovic-Zigic-Pantelic bio ubitacan na prethodnim utakmicama i prava je steta sto se nisu dosli.

Miloš M. Mihajlović

pre 15 godina

U principu zaslužena pobeda naše selekcije, ali igra nije bila na očekivanom nivou.Prvo poluvreme solidno na obe strane, čini mi se da su naši ušli previše mlako u utakmicu.Lane je pokazao da je klasa, Lazović maksimalno motivisan kao i u svakom meču za nacionalni tim.Vidić je odradio lakši trening u poredjenju sa onim šta radi u Premijer ligi.Dragutinović je bio malo nesiguran, nije više u onoj formi od pre 2,3 godine.Janković je dosta učestvovao u igri, pokazao da može lako da probija po boku i da je vrlo bitan za tim.Ivanović i Obradović korektni, više sam očekivao od Sulejmanija.Stanković se nije mnogo trošio, Milijaš bolji u drugom poluvremenu.U suštini, solidno izdanje ali ništa više od toga.Kolarov ne može da igra štopera, Krasić nije bio na nivou prethodnih mečeva, Kuzmanović i Matić solidni, Djurić je malo igrao... Protiv Ukrajine ćemo morati mnogo bolje!

drino

pre 15 godina

kakav progres u napadu cim ne igra Pantelic,U nemackoj ligi dao je 7 golova u 18 utakmica,na listi strelaca deli jedno 30 mesto,a nikada se ne moze zaboraviti njegov sramotan ucinak u reprezentaciji gde je dao 2,3 gola u 30 utakmica i rekord u promasenim penalima u nemackoj prvoj ligi,valda 4 od 5,ili 5 od 6,i njegova nezaboravna igra protiv francuske gde je lopte gubio brzinom svetlosti i ono cuveno preskakanje lopte i golmana francuske reprezentacije na pas boska jankovica gde bi svaki i seoski centarfor uklizo i resio to.pa on je vise penala promasio u reprezentaciji nego dao golova ej!

Dj Wuchko

pre 15 godina

Ko ce jos da ga primi duda duda......ko hoce jos da se snama kaci duda duda...ko hoce repku da nam koci duda duda...taj ne zna sta je Srbija duda duda.....;-)

zvezdino dete

pre 15 godina

Kao prvo, KAKAV JE CAR JOVANOVIC!! Brz kao silo, nesebican, skroman, ekstra klasa!!

Kao drugo, bolje da su organizovali turnir na poljani iza moje kuce, BILO BI VISE GLEDALACA!! Izem ti Kipar, nikakva fudbalska zemlja.

I kao trece, jako dobro igramo, i ja se ponovo, posle duzeg vremena, radujem kao malo dete svakoj utakmici nase reprezentacije! :-))

Jakuza

pre 15 godina

Anticu svaka cast care....Kad se samo setim da pre neki tamo Kazakstan i Azeredzan nismo mogli da pobedimo....Momci stvarno svaka vam se dala!!!

P.S. Antic nas 100% vodi na Svetsko!!!!

denis goranac

pre 15 godina

svaka cast,bravo za celu repku a posebno za naseg sulejmanija.ljudi nije da me ponela pobeda,jer kipar i nije neka jaka reprezentacija ali vec jedno 6 meseca verujem i sasvim opravdano se nadam da se vracamo u stare dane.svaka cast ovim momcima,odlicni smo,jos sadmo protiv ukrajine da pobedimo i osvajamo turnir,a onda 30 marta gazimo rumune.
ko misli da ce nasa repka da se plasira na svetsko i DA CE TAMO NAPRAVITI DOBAR REZULTAT NEK PREPORUCI,ko ne misli nek ne preporucuje.
pozz

srpkinja iz podgorice

pre 15 godina

Mi Srbijanci ovo mi Srbijanci ono... Mi smo najbolji, mi smo najjaci, najljepsi, najbolji... Kakav Mesi kakav Roben... Mi nebeski narod, nas Tesla, nas Nole, nas Vidic... Srbija je svet, Srbija do Tokia ...Falite nas usta nasa...
(Niksicanin, 10. februar 2009 21:16)

Ne nego ces ih ti faliti,IZRODE.Naprijed Srbi!

Srbin-BJRM

pre 15 godina

Samo da cestitam Srbi, Orlovi,Maistori,svi mi Srbi u BJRM smo bili ponosni na vas,samo tako nastavite sa Radomirom i daleko mozemo u to sam 100 % siguran,hajde sutra i Ukrajinu,pa da se popnemo na FIFA rang listi za jedno 5-6 mesta,ako moze i u prvih 20 jer tamo nam je mesto.Da nam zivi majka Srbija od sada pa doveka!!!

Dundili

pre 15 godina

@hrvoje et al.

Ne slavimo to sto smo dobili Kipar, nego zato sto repka konacno igra dobro.

Sta se palis bezveze? Idi skoci u jadran i ohladi glavu. A onda nadji sajt na onoj strani grane i tamo prosipaj svoje(beskorisn0) misljenje, a nas pusti da uzivamo.

Novica

pre 15 godina

@Srbija nije bila dovoljno efikasna bez prva dva napadaca Zigica/Pantelica.@
@...tandem Jovanovic-Zigic-Pantelic bio ubitacan na prethodnim utakmicama i prava je steta sto se nisu dosli.@

Pantelic nije dao gol za reprezentaciju vec 10 utakmica, Zigic dao 1 ili 2, sve ostalo Lane, o cemu ti onda pricas???

novisad

pre 15 godina

Mi Srbijanci ovo mi Srbijanci ono... Mi smo najbolji, mi smo najjaci, najljepsi, najbolji... Kakav Mesi kakav Roben... Mi nebeski narod, nas Tesla, nas Nole, nas Vidic... Srbija je svet, Srbija do Tokia ...Falite nas usta nasa...
(Niksicanin, 10. februar 2009 21:16)


da li je moguce da je ovo napisao crnogorac???
gledam, ne verujem

drino

pre 15 godina

kakav progres u napadu cim ne igra Pantelic,U nemackoj ligi dao je 7 golova u 18 utakmica,na listi strelaca deli jedno 30 mesto,a nikada se ne moze zaboraviti njegov sramotan ucinak u reprezentaciji gde je dao 2,3 gola u 30 utakmica i rekord u promasenim penalima u nemackoj prvoj ligi,valda 4 od 5,ili 5 od 6,i njegova nezaboravna igra protiv francuske gde je lopte gubio brzinom svetlosti i ono cuveno preskakanje lopte i golmana francuske reprezentacije na pas boska jankovica gde bi svaki i seoski centarfor uklizo i resio to.pa on je vise penala promasio u reprezentaciji nego dao golova ej!

el mago

pre 15 godina

@(Niksicanin, 10. februar 2009 21:16) axaxaxaax e odavno se nisam ovako nasmejao...Da,nas Vidic vas Poledica ako se ne varam,Nama Nole,Ana,Jelena vama (nikad smesnije prezime nisam cuo) Zec-Peskiric (najperspektivnija teniserka na planeti,doduse trenutno je sedamsto i neka na wta listi,ali ima vremena,tek joj je 27 godina. Da mi imamo Teslu a vi? Kad vi budete imali cime da se hvalite ja sam siguran da neces ostavljati ovakve komentare o SRBIMA...Jer ipak znas ono cuveno? Bratac KOMPLEKSI SU NEIZLECIVI!

didi

pre 15 godina

Bravo majstori...….. samo tako nastavite.........mnogo vas volim kad grizete na terenu........takvu sam repku cekao vec 10 god......sa ovakvim rezultatima mozemo daleko da doguramo.PS:"Kidajte i lomite sve protivnike,ama bas sve"...;-)
(Dj Wuchko, 10. februar 2009 20:12)


aj sad ti meni wuchko objasni gde si ti u srpskom govoru cuo rec ili skracenicu repka?razmisli odakle si to pokupio

Nenad

pre 15 godina

Obistinilo se ono sto se i ocekivalo Srbija nije bila dovoljno efikasna bez prva dva napadaca Zigica/Pantelica.

Sa njima mislim da bi postigli jos oko 3 gola posto je tandem Jovanovic-Zigic-Pantelic bio ubitacan na prethodnim utakmicama i prava je steta sto se nisu dosli.

Wade

pre 15 godina

@ d

Primecujem da su Hrvati, nemocno gledajuci kako se istocno od njih stvara sjajna fudbalska reprezentqcija koja je vec sada najbolja u ovom delu Evrope - postali strasno NERVOZNI.
Jasno je da smo u poslednjih 10-ak godina imali uvek vise kvalitetnijih igrace od njih,ali nismo imali dobro vodjenu reprezentaciju,pa se zaista moglo govoriti o tome da su IMALI VISE USPEHA OD NAS u svropsko-svetskim razmerama.
Naravno,sada se situacija iz korena menja,i oni to osete.
Otuda i toliko omalovazavajucih komentara sa njihove strane,i uopste toliko komentara od njih,a sve u stilu "a kad cete vi biti treci u svetu",ili "kada cete vi imati najboljeg strelca svetskog prvenstva?",itd.
Osete oni da je sada na celu srpske reprezentacije pravi covek,koji ce umeti da uklopi sve najbolje sto Srbija u fudbalu ima,a sa mnogo kvalitetnijim igrackim kadrom od njih smo,kao sto rekoh, i ranije raspolagali.
Kvalitet njihove reprezentacije je bio ne toliko u pojedinacnim vrednostima njihovih igraca,nego u dobro organizovanoj igri,i nadasve borbenoj.Na taj nacin su pokrivali manjak kvaliteta.
Za njihovu skromnu reprezentaciju bi sada veliki uspeh bio i plasman u baraz.
A mi odosmo u Juznu Afriku...

zvezdino dete

pre 15 godina

@ Koja sreća, ko da ste dobili Brazil, a ne neki tamo Cipar.S vremenom su se kriteriji prilčno smanjili.
(Careca, 10. februar 2009 20:36)

E moj iskompleksirani komsija....morate vi nesto da prokomentarisete....vise mrzite nas nego sto volite sebe, zao mi vas je....
Lepota je u ovoj pobedi, jer smo pobedili "malu" reprezentaciju, a od takvih smo nekad padali...( Azeri, Kazahstan...) Sad ih dobijamo sa nulom....polako doci ce i Brazilci na red...

A vi, "brizne" nam komsije....gledajte svoja posla, pustite Srbiju nek' pobedjuje... Kad dodjete vi na red i nakon te utakmice, tad' mozete nesto reci, sad samo dokazujete koliko ste iskomplesirani, brukate sebe...

Napred Srbija!!

DJONE THE BOY

pre 15 godina

Rutinska pobeda bez puno umaranja.Jovanovic opet najbolji,Sulejmani u nekoliko navrata pokazao vrhunski kvalitet,Danko solidan,Krasic i Jankovic mogu i bolje.Bilo je kikseva u odbrani,praznog hoda u igri ali definitivno smo na pravom putu.Nadam se da cemo protiv Rumuna biti kompletni i da ce u konkurenciji biti Kacar,Zigic,Pantelic a mogao bi Antic da pozove i Ninkovica koji je se oporavio od povrede.NAPRED,ORLOVI

ZVEZDASICA

pre 15 godina

Kad je jedan Anri,trcao za Vidicem i molio ga za dres,onda nije cudno sto ga reprezentativci Kipra salecu,a on pazi OBECAO DRES GLAVNOM SUDIJI!!! Pa da li na ovo treba nesto komentarisati????? Ja mislim da treba,ali samo ovo:VIDIC JE KRALJ!!!!!!!!!!!!!!

banjalukaSRB

pre 15 godina

sjajno! ali mozda srpski fudbal ne bi otisao u ovom pravcu da se stefan babovic nije prehladio pred mec sa litvanijom...a umjesto njega poziv dobija milan jovanovic i to je to!

Dj Wuchko

pre 15 godina

Bravo majstori............samo tako nastavite.........mnogo vas volim kad grizete na terenu........takvu sam repku cekao vec 10 god......sa ovakvim rezultatima mozemo daleko da doguramo.PS:"Kidajte i lomite sve protivnike,ama bas sve"...;-)

zexy

pre 15 godina

Obistinilo se ono sto se i ocekivalo Srbija nije bila dovoljno efikasna bez prva dva napadaca Zigica/Pantelica.

Sa njima mislim da bi postigli jos oko 3 gola posto je tandem Jovanovic-Zigic-Pantelic bio ubitacan na prethodnim utakmicama i prava je steta sto se nisu dosli.
(Nenad, 10. februar 2009 20:10)

Da, pogotovo je Pantelic bio ubojit sa 0 (nula) datih golova u dvadeset i nesto odigranih takmicarskih utakmica u dresu Srbije

ja

pre 15 godina

Videlo se da smo se cuvali povreda i da smo za njih ipak klasa.
Sutra treba da se pokazete protiv Ukrajine da im se revansiramo za poraze do sada!
Svaka cast i samo tako nastavite!

Janko Vucej

pre 15 godina

Bravo momci, a sada Ukrajinci a na kraju Rumunci!!!

Zelim da zovem svi navijaci da budimo svi zajedno u Rumuniju 28 marta da navijamo za nasi orlovi!!!! zivela Srbija

Alenatore

pre 15 godina

@Nenad
Sa Zigicem i Pantelicem ne bi dali nijedan gol jer ono sto su odigrali Jovanovic i Lazovic jednostavno ne spada u njihov repertoar!!!!
Prvo poluvreme solidno,u drugom malo pao ritam,sve u svemu bitna je samo pobeda!!!

runningwild3333@yahoo.com

pre 15 godina

Anticu svaka ti cast,izvuces maksimum od igraca,znas da prepoznas talenat,s tobom sigurno u Afriku.Gde si bio do sad Radomire :)

Igor1985

pre 15 godina

Pod 1 : REPKA je hrvatska rec i i ne kapiram zasto je koristite ...
Pod 2 : Pantelic mozda nije dao toliko golowa u reprezentaciji ali niko ne moze da mu zameri da se ne trudi i ne trci...
Pod 3 : Sta Danko Lazovic trazi u reprezentaciji ?!?? Pa cowek ne igra ni u PSV-u u holandiji a vi pljujete Pantelica jednog od najboljih strelaca u Nemackoj i ubedljiwo najboljeg igraca u Herti... Mislite o tome ...

Miloš M. Mihajlović

pre 15 godina

U principu zaslužena pobeda naše selekcije, ali igra nije bila na očekivanom nivou.Prvo poluvreme solidno na obe strane, čini mi se da su naši ušli previše mlako u utakmicu.Lane je pokazao da je klasa, Lazović maksimalno motivisan kao i u svakom meču za nacionalni tim.Vidić je odradio lakši trening u poredjenju sa onim šta radi u Premijer ligi.Dragutinović je bio malo nesiguran, nije više u onoj formi od pre 2,3 godine.Janković je dosta učestvovao u igri, pokazao da može lako da probija po boku i da je vrlo bitan za tim.Ivanović i Obradović korektni, više sam očekivao od Sulejmanija.Stanković se nije mnogo trošio, Milijaš bolji u drugom poluvremenu.U suštini, solidno izdanje ali ništa više od toga.Kolarov ne može da igra štopera, Krasić nije bio na nivou prethodnih mečeva, Kuzmanović i Matić solidni, Djurić je malo igrao... Protiv Ukrajine ćemo morati mnogo bolje!

Pat Rice

pre 15 godina

Za nemirne Croate:

1.vi ste polu-zemlja... vezano za fudbal.
2. Vi ste vise puta opisani kao ^tzv.nacija^
3. I jos polemisete na sajtu superiorne Nacije(sportske itd), mora da su vam uveli happy-hour na dial-up( GDE JE PROVIDER VEROVaTNO SRBIN, POSTO JE SLOLOVaN)

zigicev fan

pre 15 godina

sta reci rutinski!!!Jovanovic car !!!Antic presednik!!!Vidic legenda!!!Deki kapetan!!!Ostali najjaca vojska na svetu!!!NAPRED SRBIJO!!!

scepan mali

pre 15 godina

Litva, Austrija, Cipar, potom Ukrajina, Rumunjska, Austrija, Farski otoci, Francuska, Rumunjska, s Litvom poraz ili neodluceno s 4. postavom (kao i protiv Poljaka) posto ce ovima trebat bodovi da budu mozda i 2. u skupini.
Drage kosmije, tako izgleda niz jedne 'repke' koja ce da se kvalificira na svjetsko nogometno prvenstvo, za razliku od dragih nam susjeda koji ga nece ni vidjet jer ce biti 3. iza Engleza i Ukrajinaca...
Ovi Ciprani, barem doma, ce da otresu vasu bracu Crnogorce, vjerojatno isto onako kako su vas Englezi.

Hvala vam na javljaju i dizanju cene srpskog fudbala. Mi cemo bar biti u Juznoj Africi, vi cete zapeti verovatno kod nekog Gabona, Burundija ili Rwande, ka i Crnogorci.

Uzgred, bravo momci, odradili ste posao maksimalno, glatko i bez velikog zamaranja. Sa Srbijom do Juzne Afrike!

sir_Nikola1989

pre 15 godina

Svaka čast za pobedu, pokazalo se da Lazović ima mesta u reprezentaciji pre Pantelića. Jovanović standardno odličan, a nadam se da će i Žigić nastaviti kao što igra u Santanderu i eto nas na SP. Po meni je Pantelić iza Jovanovića, Lazovića i Žigića, mislim da će Antić prestati forsiranje Pantelića koji stvarno odlično igra za klub, ali i u reprezentaciji treba da se pokaže kako bi zaslužio mesto u njoj. Samo tako nastavite!

Serbian Boy

pre 15 godina

(hrvoje, 10. februar 2009 20:41)
Vazno je da cemo sutra da napunimo do vrha REPREZENTACIJU skojom ste vi igrali 0-0!Gledajte i ucite!

malo

pre 15 godina

Svaka cast prva utakmica u 2009 pobeda
zigic je falio vidi se al svaka cast jovanovicu i lazovicu
vidic je bog fudbala ako bog da igrac god u premier ligi
hrvati mars na index tamo pisite svoje komentare ostavite srbiju nasi i igraci su za vase bogovi i realno svaki nas igrac vredi duplo od svakog vaseg imamo reprezentaciju koja ce bit favorit za osvajanje svetskog prvenstva 2010 nema veze sto kvalifikacije nisu gotove znamo da smo 1 u grupi 100% vidic vredi vise neg cela hrvatska odbrana sredina pozz

Deshaaa

pre 15 godina

(drino, 10. februar 2009 20:29)

E moj dečko, blage veze ti nemaš sa fudbalom. Marko Pantelić 104 utakmice u Bundes ligi - 44 gola. Pošto se razumeš u seoski fudbal ti preporuči Antiću centarfora iz tvoje seoske ekipe, možda da gol Francuzima u Beogradu.

Dzomba

pre 15 godina

Ne razumem ljude koji pominju zigica i pantelica u losem smislu kad se zna da su nam oni krojili napade na bitnim utakmicama tj kvalifikacijama.Jeste Pantelic nije dao gol ali je asistirao i nekoliko puta namestio ostalim igracima golove kao Obradovicu a Zigic je dao 3 gola na 3 utakmice.

Mislim da ce Antic igrati protiv Rumunije sa Zigicem i Jovanovicem u spicu a mozda i doda Pantelica koju su nam najbolji napadaci i nadam se to ce jos jednom pokazati ovim nevernicima tj grobarima.

goxy

pre 15 godina

Cim nema Pante igra se brze, odigrava se i poneki dupli pas kao kod prvog gola. Doduse nedostajao je Panta da aplaudira, posto to niko nije radio na praznom stadionu.

Niksicanin

pre 15 godina

Mi Srbijanci ovo mi Srbijanci ono... Mi smo najbolji, mi smo najjaci, najljepsi, najbolji... Kakav Mesi kakav Roben... Mi nebeski narod, nas Tesla, nas Nole, nas Vidic... Srbija je svet, Srbija do Tokia ...Falite nas usta nasa...

sensei

pre 15 godina

Prvo , sve pohvale za nasu Srbiju!!

Svaka cast,znaci svaka cast Jankovicu i Jovanovicu. Mislim sta reci ,extra su .

Ni ostali ne zaostaju,odlicno igramo sto je najvaznije.

Hrvati i Goro Crnci 'ajde se malo smirite ,stres ubija :D


(Igor1985, 10. februar 2009 21:36)

Znaci ni Ivanovica ne treba zvati?? Bez obzira kako je Lazovic igra ,a igra dobro,ne treba ga zvati jer ne igra u PSV???? EE kakva logika,bozeee.


Protiv Ukrajine ce se vidjete napredak u odnosu na Djukin tim.

Po meni napredak je ogroman.

veerghoen

pre 15 godina

Jel moze neko,znaci ukoliko moze da mi objasni zasto ovaj Stankovic za reprezentaciju igra toliko nonsalantno?!?! kad ga gledam u dresu Intera pitam se dali je to covek ili pit-bul,a kad igra za reprezentaciju neizbezno se drzi za zadnju lozu,pa krivi,pa nemoze,pa jedva hoda...mislim stvarno nikad ga nisam video da pruzi makar 10 posto od onoga sto pruza u Inter.ovo pricam kao vatreni navijac Crvene Zvezde! i siguran sam da bi Kuzmanovic pruzio 1000 puta vise nego Stankovica.svi su fenomenalni,igrac kao Jovanovica nismo imali mozda posle Mijatovica.zver od igraca!! Sulejmani takodje! Stankovic napusti reprezentaciju i daj kapitensku traku Vidicu! ko se slaze nek preporuci

Dj Wuchko

pre 15 godina

Ko ce jos da ga primi duda duda......ko hoce jos da se snama kaci duda duda...ko hoce repku da nam koci duda duda...taj ne zna sta je Srbija duda duda.....;-)

citizen

pre 15 godina

Ok je ovo sve, sa 50 % snage smo ih dobili ali mislim da Stankovic i Jankovic nisu za reprezentaciju. Suvise nonsalantno igraju i bez mnogo zelje rekao bih.

Jeca

pre 15 godina

Bravo Anticu!
Mislim da posle one sramote u kvalifikacijama za Euro, poraza od Kazahstana i remija u Jerevanu od pre nekog vremena niko nije ocekivao da ovako pobedjujemo...
Momci,samo tako nastavite!
A Antica ili Vidica za predsednika! :D

ds

pre 15 godina

E da, sve je to lepo ali ono u sta ne mogu da poverujem jeste cinjenica da ljudi nisu sposobni da odvoje 5 minuta i nauce reci himne. Svaka cast Ivanovicu, Stojkovicu, Stankovicu i mozda jos jednom igracu,ali ovi ostali su bruka. Pa kad god nije islo kukalo se kako nemaju svoju himnu, ne znaju ni za koga imaju,eto hvala bogu vec vise od godinu dana imamo svoju himnu a oni ne mogu da se udostoje da nauce reci. Sramota za Vidica, Dragutinovica i druzinu...

ZVEZDASICA

pre 15 godina

Jaki smo na svim pozicijama,jaka nam je klupa,i ono sto je jos vaznije nase rezerve Jovanovic i Lazovic su pokazali da su kako se to kaze,ZLATNE REZERVE!!! Ako se ne daj Boze povredi neko od nasih standardnih napadaca ZILE ili PANTA,Antic moze da da bez problema racuna na Danka i Jovanovica,mada je idealno ZIGA,PANTA i JOVANOVIC,PA DA CEPAMO SVE!!!

Zmaj

pre 15 godina

Neko pomenu da nam je najefikasniji tandem Zigic-Pantelic i da bi dali bar 3 gola Kipru. Ti mora da pratis hokej ili neki dr. sport gde takodje imamo Zigica i Pantelica u reprezentaciji. Ovaj Pantelic "napadac" u fudbalu je odigrao preko 20 meceva za reprezentaciju i postigao samo 1 zvanican gol(neka bude i 2 za one okorele statisticare) ali 3 nije sigurno. On je sramota pojma "napadac" u fudbalu. Cak je i onaj nesrecnik Kezman dao 3-4 puta vise golova od njega za reprezentaciju. Dok Pantelic proradi mi cemo zavrsiti 3. u grupi...

djenoveze

pre 15 godina

Rutinska pobeda. Medjutim, mislim da je sramota da se Nemanji Vidicu uruci nagrada na nekom tamo praznom stadionu na Kipru. Stvarno su mogli da sacekaju sledeci mec kod kuce, pa da mu aplaudira cela marakana.

kuckuc

pre 15 godina

fali napadac ali to nije ZIGIC sa zigicem nebi mogli igrati ovakvu brzu igru ko sto je igramo sada...jel iko gleda od vas santander ako gledate znate sta milsim

Balansero

pre 15 godina

Jos da Zvezda zavali Milijasa u neki Metalurg pa da konacno zavrsi reprezentativnu karijeru, da vise ne gledamo ovaj raskosni talenat koji ni sah ne bi moga da igra koliko je spor.

FK LEOTAR

pre 15 godina

A gdje je tu publika

hehe nekih cirka 220 gledalaca
prava beogradska superligaska atmosfera

ne ide ovo na dobro, sta ce nam ova prijateljska uopste

jos nikoga nismo pobijedili ko je bitan
i Djuka bi ovo isto uradio ko i antic

vrati se DJUKICU

d

pre 15 godina

@ hrvoje;careca;d...

bitno je da smo vas osusili kad je bilo najpotrebnije(2000.)!!!
(sale bg, 10. februar 2009 22:22)

sale dragi niste nas vi "osusili" nego crnogorac mijatovic.golovi crnogoraca,bas kao i vucinica se ne mogu racunat kao vasi.
tako da sve utakmice u niji sa crnogorcima u svim sportovima slobodno mozes zaboravit.

Dule

pre 15 godina

JOVANOVIC-LAZOVIC super tandem!
Svaka cast i za Pantelica, Zigica ali se ovde radi o koncepciji!
Ukoliko hocemo da igramo najbrze, moderno, efikasno tj.igru koja moze da donese najbolji rezultat na SP, onda Jovanovic-Lazovic moraju da budu taj prvi spic.

@Igor1985
Momak bas je lepo sto ti volis Pantelica…ali on je jednostavno ono sto se zove klupski igrac!
I ja sam sebe lagao pa sam shvatio…
Moze on da da i milion golova u Herti, ali je u odnosu na minutazu nas najNEefikasniji napadac u reprezentaciji verovatno otkako se igra fudbal u Srbiji!
On je odlican fudbaler, ali ga u reprezentaciji nece pa nece…svako realan(neutralan) ce ti reci da je on definicija klupskog igraca!
Sad ces reci-pa on se trudi…pa brate jesi li gledao koliko je Danko juce radio na tekmi?!Bilo ga je na svakom delu terena!On uvek tako igra-vraca se u vezu, ima ga cak i u odbrani!
Nasuprot Pantelicu, Lazovic je najefikasniji napadac reprezentacije u odnosu na minutazu!!
Zatim, Lazovic je brzi od Pante…znaci on i Lane su nas najbrzi spic…u pitaju je koncepcija-Danko ce bolje ispratiti Laneta nego Panta.

d

pre 15 godina

Pod 1 : REPKA je hrvatska rec i i ne kapiram zasto je koristite ...
Pod 2 : Pantelic mozda nije dao toliko golowa u reprezentaciji ali niko ne moze da mu zameri da se ne trudi i ne trci...
Pod 3 : Sta Danko Lazovic trazi u reprezentaciji ?!?? Pa cowek ne igra ni u PSV-u u holandiji a vi pljujete Pantelica jednog od najboljih strelaca u Nemackoj i ubedljiwo najboljeg igraca u Herti... Mislite o tome ...
(Igor1985, 10. februar 2009 21:36)

Pod 1 : ja ne znam zasto ti uopce postojis?
da znam, bilo je vruce ljeto osamdesetpeto.sad ti vjerovatno nije jasno kako vruce ljeto?ako sam napravljen u 6 mjesecu,rodio bi se u 3 mjesecu slijedece godine.e pa jer si propali abortus,sefe.
pa ljudi pate da budu ko hrvatska u nogometu,pa koriste i nase rijesi.
svako se ugleda na boljega,u svim aspektima zivota,sve je to vrlo jasno.

jan

pre 15 godina

Šteta što ćete se sad međusobno posvađati po svim vertikalama. Koji klub treba imati više reprezentativaca, tko je bolji trener, tko pjeva a tko nezna himnu itd.itd. Evo taj vaš mentalitet nas je koštao što su se u polufinalu europskog prvenstva Beogradu na poluvremenu potukli igrači Zvezde i Haduka i od 2:0 smo došli do 4:2 za Njemačku. I tako redom. Nikad od takvih dobre reprezentacije. Živi bili pa vidjeli.

Mihajlović M.

pre 15 godina

Vidim da se ovde javljaju mnogi na temu ko treba da čini špic napada nacionalnog tima.Ne verujem da je neko od vas odgledao bar 3 utakmice reprezentacije uživo, o klubovima u kojim igraju naši reprezentativci i da ne govorim...
Žigić Nikola, Pantelić Marko, Jovanović Milan, Lazović Danko, Sulejmani Miralem su naši napadači, svi zaslužuju da budu članovi nacionalnog tima a na Antiću je da odabere ko će u startnih 11.U zavisnosti od trenutne forme, taktičkih zamisli, snage odnosno načina igre protivnika, trenutne psihičke pripremljenosti igrača.Svako ko se iole razume u fudbal može da vidi da Antić forsira ofanzivnu postavku igre u kojoj do izražaja dolaze ofanzivni bočni igrači, njihova brzina, probojnost, tehničke mogućnosti i osećaj za pravovremenu asistenciju. Jovanović igra ofanzivno po levoj strani, Krasić(juče Janković) po desnoj.U špicu igraju Žigić, Pantelić ili Lazović, mada se sada tu traži mesto za Sulejmanija(iako on može da igra i po boku).Sa Lazovićem i Sulejmanijem se dobija na brzini, dok Žigić donosi skok igru i dominaciju u duelu, sa njim se dobija opcija više u napadu.Neophodan je jer mi u Antićevoj postavci imamo samo dva klasična vezna igrača, kapitena i Milijaša.Zato je potrebno ponekad poslati dugu loptu koju će Nikola da prosledi levo Lanetu, desno Krasiću ili do drugog špica.Pantelić nije efikasan u reprezentaciji, to je nepobitna činjenica, ali drugi gol protiv Austrije je faktički njegov, zna sa loptom, ima odličan udarac(postiže efektne golove u Herti).Možda je Lazović i kvalitetniji igrač, ali niko ne može da kaže da Pantelić nije za nacionalni tim.Sigurno je da nam je potreban još jedan kvalitetan napadač, šteta što Kežman nije u nekadašnjoj formi, što Despotović nije iskazao do kraja kvalitet (ili Fića Djordjević).

FeboZg

pre 15 godina

Bravo majstori...….. samo tako nastavite.........mnogo vas volim kad grizete na terenu........takvu sam repku cekao vec 10 god......sa ovakvim rezultatima mozemo daleko da doguramo.PS:"Kidajte i lomite sve protivnike,ama bas sve"...;-)
(Dj Wuchko, 10. februar 2009 20:12)

Čovječe božiji dobili ste Cipar!!!!Cipar!!!i vidim da ste jako ushićeni....

mmm

pre 15 godina

samo vi hvalite antica, to su vam isti igraci koji nisu mogli kazakstan da pobede, nemojte ih toliko hvaliti, daleko su oni od svetske klase, sem vidica svi ostali su prosek
(dragan, 11. februar 2009 13:41)
Dejan Stanković je prosek.. Igrač koji sa velikim uspehom 10 godina igra i Seriji A, osvaja titule sa Laciom i Interom, uz Ibrahimovića je trenutno najbolji i najvažniji igrač sada već četvorostrukog uzastopnog šampiona Italije(to je i Murinjo rekao)!Krasića C.S.K.A. ne pušta ispod 20 miliona eura, Ivanovića Čelsi ispod 15.. Lane je daleko iznad proseka, isto važi i za Sulejmanija, Kuzmanovića, Kačara, Jankovića.. Individualno smo daleko jači od hrvata, ali do sada nismo imali jak kolektiv! Na Antiću je da to promeni...

igne

pre 15 godina

Covece sa koje ti planete dolazis?? Gledas ti remprezetaciju barem poslednjih 6-7 meseci?? A sto se tice nasih SUSJEDA, svaka cast na rezultatima vase remprezetacije, bili ste vi treci i sve je to lepo ali ne zivi se od proslosti, i ZVEZDA je bila evropski i svetski prvak pa sta sada.. Tada ste imali remprezetaciju koja je bila sacinjena od polovine Jugoslovenskih igraca pa je i imala kvalitet dok smo mi tada bili pod sramotnim embargom cak i za sport i zbog toga trpi ceo nas fudnbal i dan danas, moramo da igramo kvalifikacije iako po kvalitetu ima i losijih u ligi sampiona a sve to zbog izgubljenih bodova dok je Srpski fudbal bio pod embargom a da nije videli bismo sta bi bilo danas a to je opet sta bi bilo kad bi bilo.. Zato, neka puste tu pricu komsije "bilo nekad", napravili cudo, iznenadili nesretne engleze koji su vas u proslim kvalifikacijama za evro potcenili pa sada ste sila... Videli smo sta se desilo kad su Englezi usli ozbiljno u mec, mislim da su svi zitelji ljepe vase jedva cekali kraj u zagrebu da se zavrsi ta tuga i beda od Hrvatskog remprezativnog fudbala, gde ste sada na tabeli?? To dovoljno govori kolika je bila slucajnost na proslim Evro kvalifikacijama.. Zato, bez komentara Hrvatskih molim.

Zelja NS

pre 15 godina

Sastav za Rumune!

Brkic, Ivanovic, Vidic, Subotic, Obradovic, Krasic (nezamenjiv), Stankovic, Kacar, Lane (Sulejmani), Pantelic (Lazovic), Despotovic (nezamenjiv)! Jankovic, Lazovic, Drago, i Stojkovic obavezno KLUPA!!!

dragan

pre 15 godina

samo vi hvalite antica, to su vam isti igraci koji nisu mogli kazakstan da pobede, nemojte ih toliko hvaliti, daleko su oni od svetske klase, sem vidica svi ostali su prosek

Niksicanin

pre 15 godina

Mi Srbijanci ovo mi Srbijanci ono... Mi smo najbolji, mi smo najjaci, najljepsi, najbolji... Kakav Mesi kakav Roben... Mi nebeski narod, nas Tesla, nas Nole, nas Vidic... Srbija je svet, Srbija do Tokia ...Falite nas usta nasa...

Nenad

pre 15 godina

Obistinilo se ono sto se i ocekivalo Srbija nije bila dovoljno efikasna bez prva dva napadaca Zigica/Pantelica.

Sa njima mislim da bi postigli jos oko 3 gola posto je tandem Jovanovic-Zigic-Pantelic bio ubitacan na prethodnim utakmicama i prava je steta sto se nisu dosli.

citizen

pre 15 godina

Ok je ovo sve, sa 50 % snage smo ih dobili ali mislim da Stankovic i Jankovic nisu za reprezentaciju. Suvise nonsalantno igraju i bez mnogo zelje rekao bih.

drino

pre 15 godina

kakav progres u napadu cim ne igra Pantelic,U nemackoj ligi dao je 7 golova u 18 utakmica,na listi strelaca deli jedno 30 mesto,a nikada se ne moze zaboraviti njegov sramotan ucinak u reprezentaciji gde je dao 2,3 gola u 30 utakmica i rekord u promasenim penalima u nemackoj prvoj ligi,valda 4 od 5,ili 5 od 6,i njegova nezaboravna igra protiv francuske gde je lopte gubio brzinom svetlosti i ono cuveno preskakanje lopte i golmana francuske reprezentacije na pas boska jankovica gde bi svaki i seoski centarfor uklizo i resio to.pa on je vise penala promasio u reprezentaciji nego dao golova ej!

d

pre 15 godina

Pod 1 : REPKA je hrvatska rec i i ne kapiram zasto je koristite ...
Pod 2 : Pantelic mozda nije dao toliko golowa u reprezentaciji ali niko ne moze da mu zameri da se ne trudi i ne trci...
Pod 3 : Sta Danko Lazovic trazi u reprezentaciji ?!?? Pa cowek ne igra ni u PSV-u u holandiji a vi pljujete Pantelica jednog od najboljih strelaca u Nemackoj i ubedljiwo najboljeg igraca u Herti... Mislite o tome ...
(Igor1985, 10. februar 2009 21:36)

Pod 1 : ja ne znam zasto ti uopce postojis?
da znam, bilo je vruce ljeto osamdesetpeto.sad ti vjerovatno nije jasno kako vruce ljeto?ako sam napravljen u 6 mjesecu,rodio bi se u 3 mjesecu slijedece godine.e pa jer si propali abortus,sefe.
pa ljudi pate da budu ko hrvatska u nogometu,pa koriste i nase rijesi.
svako se ugleda na boljega,u svim aspektima zivota,sve je to vrlo jasno.

FeboZg

pre 15 godina

Bravo majstori...….. samo tako nastavite.........mnogo vas volim kad grizete na terenu........takvu sam repku cekao vec 10 god......sa ovakvim rezultatima mozemo daleko da doguramo.PS:"Kidajte i lomite sve protivnike,ama bas sve"...;-)
(Dj Wuchko, 10. februar 2009 20:12)

Čovječe božiji dobili ste Cipar!!!!Cipar!!!i vidim da ste jako ushićeni....

d

pre 15 godina

@ hrvoje;careca;d...

bitno je da smo vas osusili kad je bilo najpotrebnije(2000.)!!!
(sale bg, 10. februar 2009 22:22)

sale dragi niste nas vi "osusili" nego crnogorac mijatovic.golovi crnogoraca,bas kao i vucinica se ne mogu racunat kao vasi.
tako da sve utakmice u niji sa crnogorcima u svim sportovima slobodno mozes zaboravit.

veerghoen

pre 15 godina

Jel moze neko,znaci ukoliko moze da mi objasni zasto ovaj Stankovic za reprezentaciju igra toliko nonsalantno?!?! kad ga gledam u dresu Intera pitam se dali je to covek ili pit-bul,a kad igra za reprezentaciju neizbezno se drzi za zadnju lozu,pa krivi,pa nemoze,pa jedva hoda...mislim stvarno nikad ga nisam video da pruzi makar 10 posto od onoga sto pruza u Inter.ovo pricam kao vatreni navijac Crvene Zvezde! i siguran sam da bi Kuzmanovic pruzio 1000 puta vise nego Stankovica.svi su fenomenalni,igrac kao Jovanovica nismo imali mozda posle Mijatovica.zver od igraca!! Sulejmani takodje! Stankovic napusti reprezentaciju i daj kapitensku traku Vidicu! ko se slaze nek preporuci

Novica

pre 15 godina

@Srbija nije bila dovoljno efikasna bez prva dva napadaca Zigica/Pantelica.@
@...tandem Jovanovic-Zigic-Pantelic bio ubitacan na prethodnim utakmicama i prava je steta sto se nisu dosli.@

Pantelic nije dao gol za reprezentaciju vec 10 utakmica, Zigic dao 1 ili 2, sve ostalo Lane, o cemu ti onda pricas???

FK LEOTAR

pre 15 godina

A gdje je tu publika

hehe nekih cirka 220 gledalaca
prava beogradska superligaska atmosfera

ne ide ovo na dobro, sta ce nam ova prijateljska uopste

jos nikoga nismo pobijedili ko je bitan
i Djuka bi ovo isto uradio ko i antic

vrati se DJUKICU

Igor1985

pre 15 godina

Pod 1 : REPKA je hrvatska rec i i ne kapiram zasto je koristite ...
Pod 2 : Pantelic mozda nije dao toliko golowa u reprezentaciji ali niko ne moze da mu zameri da se ne trudi i ne trci...
Pod 3 : Sta Danko Lazovic trazi u reprezentaciji ?!?? Pa cowek ne igra ni u PSV-u u holandiji a vi pljujete Pantelica jednog od najboljih strelaca u Nemackoj i ubedljiwo najboljeg igraca u Herti... Mislite o tome ...

Dj Wuchko

pre 15 godina

Ko ce jos da ga primi duda duda......ko hoce jos da se snama kaci duda duda...ko hoce repku da nam koci duda duda...taj ne zna sta je Srbija duda duda.....;-)

zexy

pre 15 godina

Obistinilo se ono sto se i ocekivalo Srbija nije bila dovoljno efikasna bez prva dva napadaca Zigica/Pantelica.

Sa njima mislim da bi postigli jos oko 3 gola posto je tandem Jovanovic-Zigic-Pantelic bio ubitacan na prethodnim utakmicama i prava je steta sto se nisu dosli.
(Nenad, 10. februar 2009 20:10)

Da, pogotovo je Pantelic bio ubojit sa 0 (nula) datih golova u dvadeset i nesto odigranih takmicarskih utakmica u dresu Srbije

ZVEZDASICA

pre 15 godina

Jaki smo na svim pozicijama,jaka nam je klupa,i ono sto je jos vaznije nase rezerve Jovanovic i Lazovic su pokazali da su kako se to kaze,ZLATNE REZERVE!!! Ako se ne daj Boze povredi neko od nasih standardnih napadaca ZILE ili PANTA,Antic moze da da bez problema racuna na Danka i Jovanovica,mada je idealno ZIGA,PANTA i JOVANOVIC,PA DA CEPAMO SVE!!!

denis goranac

pre 15 godina

svaka cast,bravo za celu repku a posebno za naseg sulejmanija.ljudi nije da me ponela pobeda,jer kipar i nije neka jaka reprezentacija ali vec jedno 6 meseca verujem i sasvim opravdano se nadam da se vracamo u stare dane.svaka cast ovim momcima,odlicni smo,jos sadmo protiv ukrajine da pobedimo i osvajamo turnir,a onda 30 marta gazimo rumune.
ko misli da ce nasa repka da se plasira na svetsko i DA CE TAMO NAPRAVITI DOBAR REZULTAT NEK PREPORUCI,ko ne misli nek ne preporucuje.
pozz

Alenatore

pre 15 godina

@Nenad
Sa Zigicem i Pantelicem ne bi dali nijedan gol jer ono sto su odigrali Jovanovic i Lazovic jednostavno ne spada u njihov repertoar!!!!
Prvo poluvreme solidno,u drugom malo pao ritam,sve u svemu bitna je samo pobeda!!!

didi

pre 15 godina

Bravo majstori...….. samo tako nastavite.........mnogo vas volim kad grizete na terenu........takvu sam repku cekao vec 10 god......sa ovakvim rezultatima mozemo daleko da doguramo.PS:"Kidajte i lomite sve protivnike,ama bas sve"...;-)
(Dj Wuchko, 10. februar 2009 20:12)


aj sad ti meni wuchko objasni gde si ti u srpskom govoru cuo rec ili skracenicu repka?razmisli odakle si to pokupio

Deshaaa

pre 15 godina

(drino, 10. februar 2009 20:29)

E moj dečko, blage veze ti nemaš sa fudbalom. Marko Pantelić 104 utakmice u Bundes ligi - 44 gola. Pošto se razumeš u seoski fudbal ti preporuči Antiću centarfora iz tvoje seoske ekipe, možda da gol Francuzima u Beogradu.

Zmaj

pre 15 godina

Neko pomenu da nam je najefikasniji tandem Zigic-Pantelic i da bi dali bar 3 gola Kipru. Ti mora da pratis hokej ili neki dr. sport gde takodje imamo Zigica i Pantelica u reprezentaciji. Ovaj Pantelic "napadac" u fudbalu je odigrao preko 20 meceva za reprezentaciju i postigao samo 1 zvanican gol(neka bude i 2 za one okorele statisticare) ali 3 nije sigurno. On je sramota pojma "napadac" u fudbalu. Cak je i onaj nesrecnik Kezman dao 3-4 puta vise golova od njega za reprezentaciju. Dok Pantelic proradi mi cemo zavrsiti 3. u grupi...

Dzomba

pre 15 godina

Ne razumem ljude koji pominju zigica i pantelica u losem smislu kad se zna da su nam oni krojili napade na bitnim utakmicama tj kvalifikacijama.Jeste Pantelic nije dao gol ali je asistirao i nekoliko puta namestio ostalim igracima golove kao Obradovicu a Zigic je dao 3 gola na 3 utakmice.

Mislim da ce Antic igrati protiv Rumunije sa Zigicem i Jovanovicem u spicu a mozda i doda Pantelica koju su nam najbolji napadaci i nadam se to ce jos jednom pokazati ovim nevernicima tj grobarima.

kuckuc

pre 15 godina

fali napadac ali to nije ZIGIC sa zigicem nebi mogli igrati ovakvu brzu igru ko sto je igramo sada...jel iko gleda od vas santander ako gledate znate sta milsim

Zelja NS

pre 15 godina

Sastav za Rumune!

Brkic, Ivanovic, Vidic, Subotic, Obradovic, Krasic (nezamenjiv), Stankovic, Kacar, Lane (Sulejmani), Pantelic (Lazovic), Despotovic (nezamenjiv)! Jankovic, Lazovic, Drago, i Stojkovic obavezno KLUPA!!!

DJONE THE BOY

pre 15 godina

Rutinska pobeda bez puno umaranja.Jovanovic opet najbolji,Sulejmani u nekoliko navrata pokazao vrhunski kvalitet,Danko solidan,Krasic i Jankovic mogu i bolje.Bilo je kikseva u odbrani,praznog hoda u igri ali definitivno smo na pravom putu.Nadam se da cemo protiv Rumuna biti kompletni i da ce u konkurenciji biti Kacar,Zigic,Pantelic a mogao bi Antic da pozove i Ninkovica koji je se oporavio od povrede.NAPRED,ORLOVI

ds

pre 15 godina

E da, sve je to lepo ali ono u sta ne mogu da poverujem jeste cinjenica da ljudi nisu sposobni da odvoje 5 minuta i nauce reci himne. Svaka cast Ivanovicu, Stojkovicu, Stankovicu i mozda jos jednom igracu,ali ovi ostali su bruka. Pa kad god nije islo kukalo se kako nemaju svoju himnu, ne znaju ni za koga imaju,eto hvala bogu vec vise od godinu dana imamo svoju himnu a oni ne mogu da se udostoje da nauce reci. Sramota za Vidica, Dragutinovica i druzinu...

goxy

pre 15 godina

Cim nema Pante igra se brze, odigrava se i poneki dupli pas kao kod prvog gola. Doduse nedostajao je Panta da aplaudira, posto to niko nije radio na praznom stadionu.

Jakuza

pre 15 godina

Anticu svaka cast care....Kad se samo setim da pre neki tamo Kazakstan i Azeredzan nismo mogli da pobedimo....Momci stvarno svaka vam se dala!!!

P.S. Antic nas 100% vodi na Svetsko!!!!

sir_Nikola1989

pre 15 godina

Svaka čast za pobedu, pokazalo se da Lazović ima mesta u reprezentaciji pre Pantelića. Jovanović standardno odličan, a nadam se da će i Žigić nastaviti kao što igra u Santanderu i eto nas na SP. Po meni je Pantelić iza Jovanovića, Lazovića i Žigića, mislim da će Antić prestati forsiranje Pantelića koji stvarno odlično igra za klub, ali i u reprezentaciji treba da se pokaže kako bi zaslužio mesto u njoj. Samo tako nastavite!

dragan

pre 15 godina

samo vi hvalite antica, to su vam isti igraci koji nisu mogli kazakstan da pobede, nemojte ih toliko hvaliti, daleko su oni od svetske klase, sem vidica svi ostali su prosek

Miloš M. Mihajlović

pre 15 godina

U principu zaslužena pobeda naše selekcije, ali igra nije bila na očekivanom nivou.Prvo poluvreme solidno na obe strane, čini mi se da su naši ušli previše mlako u utakmicu.Lane je pokazao da je klasa, Lazović maksimalno motivisan kao i u svakom meču za nacionalni tim.Vidić je odradio lakši trening u poredjenju sa onim šta radi u Premijer ligi.Dragutinović je bio malo nesiguran, nije više u onoj formi od pre 2,3 godine.Janković je dosta učestvovao u igri, pokazao da može lako da probija po boku i da je vrlo bitan za tim.Ivanović i Obradović korektni, više sam očekivao od Sulejmanija.Stanković se nije mnogo trošio, Milijaš bolji u drugom poluvremenu.U suštini, solidno izdanje ali ništa više od toga.Kolarov ne može da igra štopera, Krasić nije bio na nivou prethodnih mečeva, Kuzmanović i Matić solidni, Djurić je malo igrao... Protiv Ukrajine ćemo morati mnogo bolje!

Dj Wuchko

pre 15 godina

Bravo majstori............samo tako nastavite.........mnogo vas volim kad grizete na terenu........takvu sam repku cekao vec 10 god......sa ovakvim rezultatima mozemo daleko da doguramo.PS:"Kidajte i lomite sve protivnike,ama bas sve"...;-)

Srbin-BJRM

pre 15 godina

Samo da cestitam Srbi, Orlovi,Maistori,svi mi Srbi u BJRM smo bili ponosni na vas,samo tako nastavite sa Radomirom i daleko mozemo u to sam 100 % siguran,hajde sutra i Ukrajinu,pa da se popnemo na FIFA rang listi za jedno 5-6 mesta,ako moze i u prvih 20 jer tamo nam je mesto.Da nam zivi majka Srbija od sada pa doveka!!!

zigicev fan

pre 15 godina

sta reci rutinski!!!Jovanovic car !!!Antic presednik!!!Vidic legenda!!!Deki kapetan!!!Ostali najjaca vojska na svetu!!!NAPRED SRBIJO!!!

srpkinja iz podgorice

pre 15 godina

Mi Srbijanci ovo mi Srbijanci ono... Mi smo najbolji, mi smo najjaci, najljepsi, najbolji... Kakav Mesi kakav Roben... Mi nebeski narod, nas Tesla, nas Nole, nas Vidic... Srbija je svet, Srbija do Tokia ...Falite nas usta nasa...
(Niksicanin, 10. februar 2009 21:16)

Ne nego ces ih ti faliti,IZRODE.Naprijed Srbi!

zvezdino dete

pre 15 godina

@ Koja sreća, ko da ste dobili Brazil, a ne neki tamo Cipar.S vremenom su se kriteriji prilčno smanjili.
(Careca, 10. februar 2009 20:36)

E moj iskompleksirani komsija....morate vi nesto da prokomentarisete....vise mrzite nas nego sto volite sebe, zao mi vas je....
Lepota je u ovoj pobedi, jer smo pobedili "malu" reprezentaciju, a od takvih smo nekad padali...( Azeri, Kazahstan...) Sad ih dobijamo sa nulom....polako doci ce i Brazilci na red...

A vi, "brizne" nam komsije....gledajte svoja posla, pustite Srbiju nek' pobedjuje... Kad dodjete vi na red i nakon te utakmice, tad' mozete nesto reci, sad samo dokazujete koliko ste iskomplesirani, brukate sebe...

Napred Srbija!!

Balansero

pre 15 godina

Jos da Zvezda zavali Milijasa u neki Metalurg pa da konacno zavrsi reprezentativnu karijeru, da vise ne gledamo ovaj raskosni talenat koji ni sah ne bi moga da igra koliko je spor.

Pat Rice

pre 15 godina

Za nemirne Croate:

1.vi ste polu-zemlja... vezano za fudbal.
2. Vi ste vise puta opisani kao ^tzv.nacija^
3. I jos polemisete na sajtu superiorne Nacije(sportske itd), mora da su vam uveli happy-hour na dial-up( GDE JE PROVIDER VEROVaTNO SRBIN, POSTO JE SLOLOVaN)

Wade

pre 15 godina

@ d

Primecujem da su Hrvati, nemocno gledajuci kako se istocno od njih stvara sjajna fudbalska reprezentqcija koja je vec sada najbolja u ovom delu Evrope - postali strasno NERVOZNI.
Jasno je da smo u poslednjih 10-ak godina imali uvek vise kvalitetnijih igrace od njih,ali nismo imali dobro vodjenu reprezentaciju,pa se zaista moglo govoriti o tome da su IMALI VISE USPEHA OD NAS u svropsko-svetskim razmerama.
Naravno,sada se situacija iz korena menja,i oni to osete.
Otuda i toliko omalovazavajucih komentara sa njihove strane,i uopste toliko komentara od njih,a sve u stilu "a kad cete vi biti treci u svetu",ili "kada cete vi imati najboljeg strelca svetskog prvenstva?",itd.
Osete oni da je sada na celu srpske reprezentacije pravi covek,koji ce umeti da uklopi sve najbolje sto Srbija u fudbalu ima,a sa mnogo kvalitetnijim igrackim kadrom od njih smo,kao sto rekoh, i ranije raspolagali.
Kvalitet njihove reprezentacije je bio ne toliko u pojedinacnim vrednostima njihovih igraca,nego u dobro organizovanoj igri,i nadasve borbenoj.Na taj nacin su pokrivali manjak kvaliteta.
Za njihovu skromnu reprezentaciju bi sada veliki uspeh bio i plasman u baraz.
A mi odosmo u Juznu Afriku...

jan

pre 15 godina

Šteta što ćete se sad međusobno posvađati po svim vertikalama. Koji klub treba imati više reprezentativaca, tko je bolji trener, tko pjeva a tko nezna himnu itd.itd. Evo taj vaš mentalitet nas je koštao što su se u polufinalu europskog prvenstva Beogradu na poluvremenu potukli igrači Zvezde i Haduka i od 2:0 smo došli do 4:2 za Njemačku. I tako redom. Nikad od takvih dobre reprezentacije. Živi bili pa vidjeli.

Janko Vucej

pre 15 godina

Bravo momci, a sada Ukrajinci a na kraju Rumunci!!!

Zelim da zovem svi navijaci da budimo svi zajedno u Rumuniju 28 marta da navijamo za nasi orlovi!!!! zivela Srbija

ZVEZDASICA

pre 15 godina

Kad je jedan Anri,trcao za Vidicem i molio ga za dres,onda nije cudno sto ga reprezentativci Kipra salecu,a on pazi OBECAO DRES GLAVNOM SUDIJI!!! Pa da li na ovo treba nesto komentarisati????? Ja mislim da treba,ali samo ovo:VIDIC JE KRALJ!!!!!!!!!!!!!!

zvezdino dete

pre 15 godina

Kao prvo, KAKAV JE CAR JOVANOVIC!! Brz kao silo, nesebican, skroman, ekstra klasa!!

Kao drugo, bolje da su organizovali turnir na poljani iza moje kuce, BILO BI VISE GLEDALACA!! Izem ti Kipar, nikakva fudbalska zemlja.

I kao trece, jako dobro igramo, i ja se ponovo, posle duzeg vremena, radujem kao malo dete svakoj utakmici nase reprezentacije! :-))

malo

pre 15 godina

Svaka cast prva utakmica u 2009 pobeda
zigic je falio vidi se al svaka cast jovanovicu i lazovicu
vidic je bog fudbala ako bog da igrac god u premier ligi
hrvati mars na index tamo pisite svoje komentare ostavite srbiju nasi i igraci su za vase bogovi i realno svaki nas igrac vredi duplo od svakog vaseg imamo reprezentaciju koja ce bit favorit za osvajanje svetskog prvenstva 2010 nema veze sto kvalifikacije nisu gotove znamo da smo 1 u grupi 100% vidic vredi vise neg cela hrvatska odbrana sredina pozz

novisad

pre 15 godina

Mi Srbijanci ovo mi Srbijanci ono... Mi smo najbolji, mi smo najjaci, najljepsi, najbolji... Kakav Mesi kakav Roben... Mi nebeski narod, nas Tesla, nas Nole, nas Vidic... Srbija je svet, Srbija do Tokia ...Falite nas usta nasa...
(Niksicanin, 10. februar 2009 21:16)


da li je moguce da je ovo napisao crnogorac???
gledam, ne verujem

ja

pre 15 godina

Videlo se da smo se cuvali povreda i da smo za njih ipak klasa.
Sutra treba da se pokazete protiv Ukrajine da im se revansiramo za poraze do sada!
Svaka cast i samo tako nastavite!

Dundili

pre 15 godina

@hrvoje et al.

Ne slavimo to sto smo dobili Kipar, nego zato sto repka konacno igra dobro.

Sta se palis bezveze? Idi skoci u jadran i ohladi glavu. A onda nadji sajt na onoj strani grane i tamo prosipaj svoje(beskorisn0) misljenje, a nas pusti da uzivamo.

banjalukaSRB

pre 15 godina

sjajno! ali mozda srpski fudbal ne bi otisao u ovom pravcu da se stefan babovic nije prehladio pred mec sa litvanijom...a umjesto njega poziv dobija milan jovanovic i to je to!

scepan mali

pre 15 godina

Litva, Austrija, Cipar, potom Ukrajina, Rumunjska, Austrija, Farski otoci, Francuska, Rumunjska, s Litvom poraz ili neodluceno s 4. postavom (kao i protiv Poljaka) posto ce ovima trebat bodovi da budu mozda i 2. u skupini.
Drage kosmije, tako izgleda niz jedne 'repke' koja ce da se kvalificira na svjetsko nogometno prvenstvo, za razliku od dragih nam susjeda koji ga nece ni vidjet jer ce biti 3. iza Engleza i Ukrajinaca...
Ovi Ciprani, barem doma, ce da otresu vasu bracu Crnogorce, vjerojatno isto onako kako su vas Englezi.

Hvala vam na javljaju i dizanju cene srpskog fudbala. Mi cemo bar biti u Juznoj Africi, vi cete zapeti verovatno kod nekog Gabona, Burundija ili Rwande, ka i Crnogorci.

Uzgred, bravo momci, odradili ste posao maksimalno, glatko i bez velikog zamaranja. Sa Srbijom do Juzne Afrike!

runningwild3333@yahoo.com

pre 15 godina

Anticu svaka ti cast,izvuces maksimum od igraca,znas da prepoznas talenat,s tobom sigurno u Afriku.Gde si bio do sad Radomire :)

el mago

pre 15 godina

@(Niksicanin, 10. februar 2009 21:16) axaxaxaax e odavno se nisam ovako nasmejao...Da,nas Vidic vas Poledica ako se ne varam,Nama Nole,Ana,Jelena vama (nikad smesnije prezime nisam cuo) Zec-Peskiric (najperspektivnija teniserka na planeti,doduse trenutno je sedamsto i neka na wta listi,ali ima vremena,tek joj je 27 godina. Da mi imamo Teslu a vi? Kad vi budete imali cime da se hvalite ja sam siguran da neces ostavljati ovakve komentare o SRBIMA...Jer ipak znas ono cuveno? Bratac KOMPLEKSI SU NEIZLECIVI!

sensei

pre 15 godina

Prvo , sve pohvale za nasu Srbiju!!

Svaka cast,znaci svaka cast Jankovicu i Jovanovicu. Mislim sta reci ,extra su .

Ni ostali ne zaostaju,odlicno igramo sto je najvaznije.

Hrvati i Goro Crnci 'ajde se malo smirite ,stres ubija :D


(Igor1985, 10. februar 2009 21:36)

Znaci ni Ivanovica ne treba zvati?? Bez obzira kako je Lazovic igra ,a igra dobro,ne treba ga zvati jer ne igra u PSV???? EE kakva logika,bozeee.


Protiv Ukrajine ce se vidjete napredak u odnosu na Djukin tim.

Po meni napredak je ogroman.

Serbian Boy

pre 15 godina

(hrvoje, 10. februar 2009 20:41)
Vazno je da cemo sutra da napunimo do vrha REPREZENTACIJU skojom ste vi igrali 0-0!Gledajte i ucite!

Dule

pre 15 godina

JOVANOVIC-LAZOVIC super tandem!
Svaka cast i za Pantelica, Zigica ali se ovde radi o koncepciji!
Ukoliko hocemo da igramo najbrze, moderno, efikasno tj.igru koja moze da donese najbolji rezultat na SP, onda Jovanovic-Lazovic moraju da budu taj prvi spic.

@Igor1985
Momak bas je lepo sto ti volis Pantelica…ali on je jednostavno ono sto se zove klupski igrac!
I ja sam sebe lagao pa sam shvatio…
Moze on da da i milion golova u Herti, ali je u odnosu na minutazu nas najNEefikasniji napadac u reprezentaciji verovatno otkako se igra fudbal u Srbiji!
On je odlican fudbaler, ali ga u reprezentaciji nece pa nece…svako realan(neutralan) ce ti reci da je on definicija klupskog igraca!
Sad ces reci-pa on se trudi…pa brate jesi li gledao koliko je Danko juce radio na tekmi?!Bilo ga je na svakom delu terena!On uvek tako igra-vraca se u vezu, ima ga cak i u odbrani!
Nasuprot Pantelicu, Lazovic je najefikasniji napadac reprezentacije u odnosu na minutazu!!
Zatim, Lazovic je brzi od Pante…znaci on i Lane su nas najbrzi spic…u pitaju je koncepcija-Danko ce bolje ispratiti Laneta nego Panta.

igne

pre 15 godina

Covece sa koje ti planete dolazis?? Gledas ti remprezetaciju barem poslednjih 6-7 meseci?? A sto se tice nasih SUSJEDA, svaka cast na rezultatima vase remprezetacije, bili ste vi treci i sve je to lepo ali ne zivi se od proslosti, i ZVEZDA je bila evropski i svetski prvak pa sta sada.. Tada ste imali remprezetaciju koja je bila sacinjena od polovine Jugoslovenskih igraca pa je i imala kvalitet dok smo mi tada bili pod sramotnim embargom cak i za sport i zbog toga trpi ceo nas fudnbal i dan danas, moramo da igramo kvalifikacije iako po kvalitetu ima i losijih u ligi sampiona a sve to zbog izgubljenih bodova dok je Srpski fudbal bio pod embargom a da nije videli bismo sta bi bilo danas a to je opet sta bi bilo kad bi bilo.. Zato, neka puste tu pricu komsije "bilo nekad", napravili cudo, iznenadili nesretne engleze koji su vas u proslim kvalifikacijama za evro potcenili pa sada ste sila... Videli smo sta se desilo kad su Englezi usli ozbiljno u mec, mislim da su svi zitelji ljepe vase jedva cekali kraj u zagrebu da se zavrsi ta tuga i beda od Hrvatskog remprezativnog fudbala, gde ste sada na tabeli?? To dovoljno govori kolika je bila slucajnost na proslim Evro kvalifikacijama.. Zato, bez komentara Hrvatskih molim.

Jeca

pre 15 godina

Bravo Anticu!
Mislim da posle one sramote u kvalifikacijama za Euro, poraza od Kazahstana i remija u Jerevanu od pre nekog vremena niko nije ocekivao da ovako pobedjujemo...
Momci,samo tako nastavite!
A Antica ili Vidica za predsednika! :D

djenoveze

pre 15 godina

Rutinska pobeda. Medjutim, mislim da je sramota da se Nemanji Vidicu uruci nagrada na nekom tamo praznom stadionu na Kipru. Stvarno su mogli da sacekaju sledeci mec kod kuce, pa da mu aplaudira cela marakana.

mmm

pre 15 godina

samo vi hvalite antica, to su vam isti igraci koji nisu mogli kazakstan da pobede, nemojte ih toliko hvaliti, daleko su oni od svetske klase, sem vidica svi ostali su prosek
(dragan, 11. februar 2009 13:41)
Dejan Stanković je prosek.. Igrač koji sa velikim uspehom 10 godina igra i Seriji A, osvaja titule sa Laciom i Interom, uz Ibrahimovića je trenutno najbolji i najvažniji igrač sada već četvorostrukog uzastopnog šampiona Italije(to je i Murinjo rekao)!Krasića C.S.K.A. ne pušta ispod 20 miliona eura, Ivanovića Čelsi ispod 15.. Lane je daleko iznad proseka, isto važi i za Sulejmanija, Kuzmanovića, Kačara, Jankovića.. Individualno smo daleko jači od hrvata, ali do sada nismo imali jak kolektiv! Na Antiću je da to promeni...

Mihajlović M.

pre 15 godina

Vidim da se ovde javljaju mnogi na temu ko treba da čini špic napada nacionalnog tima.Ne verujem da je neko od vas odgledao bar 3 utakmice reprezentacije uživo, o klubovima u kojim igraju naši reprezentativci i da ne govorim...
Žigić Nikola, Pantelić Marko, Jovanović Milan, Lazović Danko, Sulejmani Miralem su naši napadači, svi zaslužuju da budu članovi nacionalnog tima a na Antiću je da odabere ko će u startnih 11.U zavisnosti od trenutne forme, taktičkih zamisli, snage odnosno načina igre protivnika, trenutne psihičke pripremljenosti igrača.Svako ko se iole razume u fudbal može da vidi da Antić forsira ofanzivnu postavku igre u kojoj do izražaja dolaze ofanzivni bočni igrači, njihova brzina, probojnost, tehničke mogućnosti i osećaj za pravovremenu asistenciju. Jovanović igra ofanzivno po levoj strani, Krasić(juče Janković) po desnoj.U špicu igraju Žigić, Pantelić ili Lazović, mada se sada tu traži mesto za Sulejmanija(iako on može da igra i po boku).Sa Lazovićem i Sulejmanijem se dobija na brzini, dok Žigić donosi skok igru i dominaciju u duelu, sa njim se dobija opcija više u napadu.Neophodan je jer mi u Antićevoj postavci imamo samo dva klasična vezna igrača, kapitena i Milijaša.Zato je potrebno ponekad poslati dugu loptu koju će Nikola da prosledi levo Lanetu, desno Krasiću ili do drugog špica.Pantelić nije efikasan u reprezentaciji, to je nepobitna činjenica, ali drugi gol protiv Austrije je faktički njegov, zna sa loptom, ima odličan udarac(postiže efektne golove u Herti).Možda je Lazović i kvalitetniji igrač, ali niko ne može da kaže da Pantelić nije za nacionalni tim.Sigurno je da nam je potreban još jedan kvalitetan napadač, šteta što Kežman nije u nekadašnjoj formi, što Despotović nije iskazao do kraja kvalitet (ili Fića Djordjević).