Utorak, 10.02.2009.

11:04

I Totenhem želi Lazovića?

Napadač Borca iz Čačka Darko Lazović vratio se iz Londona gde je poslednjih sedam dana trenirao sa Totenhemom.

Izvor: B92

I Totenhem želi Lazoviæa? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

43 Komentari

Sortiraj po:

BR

pre 15 godina

Sigurno ce da ide u Tottenham gde vec igraju Keane, Defoe, Bent i Pavliychenko, svaki preko 15M eura.
Lazovic i jos jedan u spicu, ostala trojica na klupu / tribine.
Sve se nesto bojim da ce biti tako.
Transferi su zavrseni, sedi BRE kraj Moravice i cuti.

Stojan

pre 15 godina

Mi SRBI cemo daleko dogurat na nekom prvenstvu kad shvatimo da nije vazno dal nasi igraci igraju u vecim klubovima nego hrvatski igraci. Ne volim ih ni ja al su i sa takvim igracima bili skoro na svakom prvenstvu. A samo mi se tesimo kako nasi svi igraju u velikim klubovima. Budimo realni

Borac za Čačak

pre 15 godina

Bolje ti sine ostani u Borcu bar jos ovu sezonu,bolje ovde da se kališ nego tamo da greješ klupu,ima vremena za inostranstvo!

Laki

pre 15 godina

Neverovatno leži priča Vas svih ovde, te zna se da je Partizanov, te zna se ovo, te preporučujete ovo, te možda Zvezda, te možda Partizan, te Kole kazao ovo, i da samo znate ništa nije tačno. Mali Darko jeste navijač Partizana i voli taj klub, Zvezdu dečko nije odbio jer nije ni bilo pitanje prelaska u toj meri da se kaže gotova stvar, Partizan ima bolje organizovan klub, a nije ga pozvao, i usput dečko je bio u Herti (otac Marka Pantelića za koga se po Nemačkoj priča da je loš čovek, i Kole sponzor Borca koliko ja znam su zajedno od početka u poslu sa Škodom i kumovi su mislim...)gde ga je menadžer odveo da pokuša da se pokaže i očito ništa jer ih Herta ima mnogo iako je glavni menadžer kuće koja je i Darku menadžer ujedno i menadžer trenera Herte. Sada je otišao u Totenhem što je nadasve lepa vest, i znači da i provincije imaju fudbalere ekstra potencijala, a ne samo Beogradske ekipe koje opet te iste igrače dobijaju od provincije. Lično mislim da dečko treba da beži od naše lige, kakva bre Zvezda i Partizan, beži dečko odavde po svaku cenu, jer ako valjaš platiće te ako ne valjaš nema plaćanja a i možeš petsto puta bolje da se razviješ Van granica Srbije negu u njoj, pusti ove koji ti daju savete po forumima, jer da nešto znaju igrali bi i oni. Neka ti je sa srećom ma gde bio, pa i u Čačku. Ali nemoj obraz da pendžetiraš i nemaš čega da se stidiš još si mlad i valjda pametan.

CCCCrbin

pre 15 godina

slusaj ti koji si se potpisao kao d nije to bruka nego znas sta je bruka?bruka je kada selektor jedne zemlje tvrdi za nekoga odbrambenoga igraca da je najbolji odbrambeni igrac na u evropi a onda toga istog odbrambenoga igraca izbaci iz standartne postave jedan 19godisnji Srbin.a onda posto toga "najboljeg odbrambenog" igraca niko nece njemu preostaje jedino da bezi iz kluba ili da sedi na klupi.a posto je pretezno celu polu sezonu presedeo na klupi on se vraca na velika vrata u dinamo zagreg.eto to je zapravo bruka:) hahaha 19godisnji Srbin otera najboljeg odbrambenog hrvatskoj igraca iz kluba.a sto se tice tosica i ljajica nemoj da se brines ako imas i malo mozda u glavi znaces da ljajic nesme jos da predje u engleske jer nije punoletan.a za tosica nebrinise decko nije ni pripreme imao a vec ga je fergusson ubacivao par puta u igru.znam da ti to nerazumes ali u manchesteru je malo jaca konkurencija nego u tottenhamu,heerevenu,schachtjoru itd.

FERKONJA

pre 15 godina

Kakve su ovo gluposti,pa kad je ovaj decko igrao za repku,nikad a kako se dobija dozvola za rad,pa lepo,tako sto odigras 75% tekmi za repku u prethodnoj godini,kad ce to ovaj momak da ostvari,mozda nekad do tada vidi se da je ucio skolu KEZMANA,ulozi u novinske naslove.

e moj hrvat

pre 15 godina

E moj d ili kako god se zvao. Ta 2 igraca koji si pomenuo su za vase Eduarde igracine ipo. Ljajic ima 17 godina sto znaci jos sigurno nece biti kandidat za prvi tim i trenutno se kali u Partizanu jer tu moze itekako da napreduje. Nisam nesto video da je neki hrvat potpisao za neki jak klub da nije Srna mozda otisao u Liverpool ili Olic u Bajern itd. Hvali te tog Modrica koji kao da je Ronaldinjo kao preporodio klub a negov klub skoro pa ispada. I ovako ako nastave Modric ce da bude clan drugoligasa. Krasic ce mozda otici iz CSKA kao i Arsavin natezanjem dva kluba jer ga za sicu nece dati i veruj mi onih 20 miliona za Modrica nece biti nisa naspram Krasicevog transfera na leto to ti grantujem.

Milan

pre 15 godina

Ceo Cacak zna da je mali Lazo veliki grobar i da je to jedini razlog sto nije otisao u Zvezdu! Nadam se da ce i Partizan ostvariti neki kontakt sa ovim,verujte,vanserijskim talentom!Grobari Cacak!!!

duka

pre 15 godina

sine, trebas prvo da se dokazes u nasoj smesnoj ligi pa tek onda da ides dalje. ni jednu sezonu u kontinuitetu nemas kod nas, dao si 5 golova i odmah bi u englesku, nemacku... ostani u ligi bar jos 2-3 godine i mozda ce od tebe biti nesto. u suprotnom, ne vidim uopste kako bi mogao dobro da prodjes...

jatak

pre 15 godina

(d, 10. februar 2009 12:38)

ajde reci mi majke ti koji vas igrac igra vaznu ulogu u nekom velikom klubu (tipa: manchester ili inter), i nemoj molim te samo da pominjes onog rahiticnog modrica koji ne moze ni jedan pas da posaalje a ni jedan duel da dobije na sredini terena, a sto se tice pomame pa da pomama jeste za srpskim "niogometasima" vise nego za vasim sigruno...

PES 2009

pre 15 godina

(d, 10. februar 2009 12:38)
Ljajic jeste trenutno u Partizanu,al ces njegov dres nositi za 3-4 godine balavce jedan!Tek ces cuti ko je ADEM LJAJIC!
Sto se tice Zorana Tosica naslednik Gigs kako kaze Ferguson to sve govori!!!
Gledo sam Luku Modrica protiv Arsenala znaci jedna velika 0!
Idi ukucaj na Yutub Milan Jovanovic,Milos Krasic...Pa ces videti kako igraju kad vec ovako ne znas!

ikss

pre 15 godina

Ma dajte bre novinari, ne lupetajte!!! Pored Pavličenka, Benta i Robija Kina koji se vratio, Totenhem će da dovodi klinca iz Cacka koji je odigrao par dobrih utakmica u našoj BEDNOJ LIGI! Kao na njemu je da odluči a oni su ga vec prihvatili!!! Ma daj. Jos ste zaboravili da napisete da su mu dali blanko cek pa sam da upise koliko mu treba, xaxaxa. Jos on mora pasulja da jede da bi stigao do premijer lige i nivo koji tamo imaju Nemanja Vidic pa i Bane Ivanovic

hahahhhaaa

pre 15 godina

Sva sreca pa Luka na ljeto odlazi u Real kod Ramosa,a i izgledan je prelazak Corluke u Liverpul,mal je Totenham za njih,pa covjece oni dovode nogometase iz Srbije i Hondurasa,Palasio i Lazovic.....:-)

panta

pre 15 godina

Jao novinari, mediji, menadzeri..
Gde ste sve preselili nase fudbalere ove zime.. Eto Lazovica, Krasica, Jovanovica, Ivanovica, Kuzmanovica, Koromana, Miljiasa itd..
Ako se ne varam ni jedan nije promenio sredinu..
Jedino Tosic o kome se nije vodila buka se preselio..

Medijska propaganda cuda cini..

joystic

pre 15 godina

Hej, momce "vozaju" te razni dusebriznici /menadzeri,klubski funkcioneri/ po fudbalskom svetu i "neznaju" kako da te "udome" !? E........svi se oni bore za svoj deo "kajmaka"......ustvari gladni su, pa nije vazno koliki je "CABAR",vazno je da su oni prvi prisutni !!! Ja ti zelim, lepu,uspesnu fudbalsku buducnost.........zelim ti da uz tvoj talenat i rad ostvaris svoje snove !!! Mlad si , razmisli, nemoj da zuris, sve ce doci na svoje, tek si na pocetku karijere..........uz novac, vazni su i sportski trofeji !!!!!!!!

d

pre 15 godina

hahaha.
e bas sam htio nesto napisat na temu "kako je cijea evropa poludila za srpskim nogometasima".
tako ste vi pricali a od toga hahahaha znaci smijeh.
ostavrila su se dva transfera u isti klub,a ni jedan zapravo nije u tom timu,znaci sve isto ko i prije prijelaznog roka.
jedan je u rezervnoj momcadi a drugi u partizanu hahahahaha.
a da sori zaboravio sam da je jovanovic bolji od mutua i da je u realu i krasic i ovaj i onaj hahaha.
teska bruka oko pomame.

veerghoen

pre 15 godina

Ne,brate iskuliraj ti i njih,sta ces tamo?!? ostani kod Velimira tamo je najlepse,pevace ti Ceca na trgu svaku Srpsku Novu Godinu... E moj sine,Zvezdu da odbijes?kako te nije sramota?

Nebojsa

pre 15 godina

Kako reče Ilija Ivić, posle neuspešnog pokušaja da dovede ovog momka u zvezdu: " Ko sam ne želi da dođe u zvezdu, taj nam ne treba".
Pa ko će da izabere zvezdu umesto Totenhema?

mmm

pre 15 godina

Vrlo talentovan igrač, zbog ove probe u Totenhemu nije na spisku mlade selekcije.Čudi me da Partizan, pošto se zna da je njihov navijač, nije pokušao(bar javno)da ga angažuje.Mislim da bi na leto bio pravo pojačanje, igra ofanzivno po desnom boku.Problem jeste cena koja se kreće oko 700 000 eura ali verujem da bi Partizan i Borac mogli nekako da se dogovore.Šteta bi bila i za njega i za srpski fudbal da ode sada u inostranstvo i da prodje kao Krstičić, Gulan.. Ovde bi sigurno dobio prostora da iskaže nesumnjiv potencijal, pa za par godina da ode u neku od najjačih evropskih liga...

mašina

pre 15 godina

Ivan Tomić jednostavno mora da dovede ovog momka u PARTIZAN!!!Dečko je GROBAR DO KOSKE,dao je korpu crvenima i jedan je od najtalentovanijih igrača ne samo u SRBIJI već i šire.A nama ionako fale ofanzivni vezisti naročito kad LJAJO ode u Englesku.Nama trebaju igrači koji su provereni GROBARI kao RAĆA PETROVIĆ,NENAD ĐORĐEVIĆ,NIKOLA VUJOVIĆ itd...

B&J

pre 15 godina

Ma gde ces ti u Totenhem?To je mali klub za tebe kao i Zvezda.Ostani ti lepo u velikom Borcu,tu je tebi najbolje!E moj Darko...mislio sam da ce biti od tebe nesto.

Filip

pre 15 godina

Inace za ovo je zasluzan njegov trener koji ga je pustio u prvi tim...
..kladim se da ima minimum jedno 10 klinaca po srbiji koji su bolji od lazovica ali nema ko da im da sansu u prvom timu..

..i radije bi gledao klince (17-23godine) kako igraju fudbal u nasoj jelen sran*e ligi nego neke spiceve od 27-28 godina..
..pola igraca juniorske lige bi prebacio u prvu ligu..

Doni

pre 15 godina

Ma kakav Totenhem?Vidis da se bore za opstanak,pusti Shahiste(hrvate)neka se tamo brukaju ni nisu za bolje.A ti sine lepo u Zvezdu,Vojvodinu,Partizan,pa da te Bog vidi.

Doni

pre 15 godina

Ma kakav Totenhem?Vidis da se bore za opstanak,pusti Shahiste(hrvate)neka se tamo brukaju ni nisu za bolje.A ti sine lepo u Zvezdu,Vojvodinu,Partizan,pa da te Bog vidi.

Nebojsa

pre 15 godina

Kako reče Ilija Ivić, posle neuspešnog pokušaja da dovede ovog momka u zvezdu: " Ko sam ne želi da dođe u zvezdu, taj nam ne treba".
Pa ko će da izabere zvezdu umesto Totenhema?

mašina

pre 15 godina

Ivan Tomić jednostavno mora da dovede ovog momka u PARTIZAN!!!Dečko je GROBAR DO KOSKE,dao je korpu crvenima i jedan je od najtalentovanijih igrača ne samo u SRBIJI već i šire.A nama ionako fale ofanzivni vezisti naročito kad LJAJO ode u Englesku.Nama trebaju igrači koji su provereni GROBARI kao RAĆA PETROVIĆ,NENAD ĐORĐEVIĆ,NIKOLA VUJOVIĆ itd...

panta

pre 15 godina

Jao novinari, mediji, menadzeri..
Gde ste sve preselili nase fudbalere ove zime.. Eto Lazovica, Krasica, Jovanovica, Ivanovica, Kuzmanovica, Koromana, Miljiasa itd..
Ako se ne varam ni jedan nije promenio sredinu..
Jedino Tosic o kome se nije vodila buka se preselio..

Medijska propaganda cuda cini..

Filip

pre 15 godina

Inace za ovo je zasluzan njegov trener koji ga je pustio u prvi tim...
..kladim se da ima minimum jedno 10 klinaca po srbiji koji su bolji od lazovica ali nema ko da im da sansu u prvom timu..

..i radije bi gledao klince (17-23godine) kako igraju fudbal u nasoj jelen sran*e ligi nego neke spiceve od 27-28 godina..
..pola igraca juniorske lige bi prebacio u prvu ligu..

B&J

pre 15 godina

Ma gde ces ti u Totenhem?To je mali klub za tebe kao i Zvezda.Ostani ti lepo u velikom Borcu,tu je tebi najbolje!E moj Darko...mislio sam da ce biti od tebe nesto.

mmm

pre 15 godina

Vrlo talentovan igrač, zbog ove probe u Totenhemu nije na spisku mlade selekcije.Čudi me da Partizan, pošto se zna da je njihov navijač, nije pokušao(bar javno)da ga angažuje.Mislim da bi na leto bio pravo pojačanje, igra ofanzivno po desnom boku.Problem jeste cena koja se kreće oko 700 000 eura ali verujem da bi Partizan i Borac mogli nekako da se dogovore.Šteta bi bila i za njega i za srpski fudbal da ode sada u inostranstvo i da prodje kao Krstičić, Gulan.. Ovde bi sigurno dobio prostora da iskaže nesumnjiv potencijal, pa za par godina da ode u neku od najjačih evropskih liga...

veerghoen

pre 15 godina

Ne,brate iskuliraj ti i njih,sta ces tamo?!? ostani kod Velimira tamo je najlepse,pevace ti Ceca na trgu svaku Srpsku Novu Godinu... E moj sine,Zvezdu da odbijes?kako te nije sramota?

joystic

pre 15 godina

Hej, momce "vozaju" te razni dusebriznici /menadzeri,klubski funkcioneri/ po fudbalskom svetu i "neznaju" kako da te "udome" !? E........svi se oni bore za svoj deo "kajmaka"......ustvari gladni su, pa nije vazno koliki je "CABAR",vazno je da su oni prvi prisutni !!! Ja ti zelim, lepu,uspesnu fudbalsku buducnost.........zelim ti da uz tvoj talenat i rad ostvaris svoje snove !!! Mlad si , razmisli, nemoj da zuris, sve ce doci na svoje, tek si na pocetku karijere..........uz novac, vazni su i sportski trofeji !!!!!!!!

PES 2009

pre 15 godina

(d, 10. februar 2009 12:38)
Ljajic jeste trenutno u Partizanu,al ces njegov dres nositi za 3-4 godine balavce jedan!Tek ces cuti ko je ADEM LJAJIC!
Sto se tice Zorana Tosica naslednik Gigs kako kaze Ferguson to sve govori!!!
Gledo sam Luku Modrica protiv Arsenala znaci jedna velika 0!
Idi ukucaj na Yutub Milan Jovanovic,Milos Krasic...Pa ces videti kako igraju kad vec ovako ne znas!

jatak

pre 15 godina

(d, 10. februar 2009 12:38)

ajde reci mi majke ti koji vas igrac igra vaznu ulogu u nekom velikom klubu (tipa: manchester ili inter), i nemoj molim te samo da pominjes onog rahiticnog modrica koji ne moze ni jedan pas da posaalje a ni jedan duel da dobije na sredini terena, a sto se tice pomame pa da pomama jeste za srpskim "niogometasima" vise nego za vasim sigruno...

e moj hrvat

pre 15 godina

E moj d ili kako god se zvao. Ta 2 igraca koji si pomenuo su za vase Eduarde igracine ipo. Ljajic ima 17 godina sto znaci jos sigurno nece biti kandidat za prvi tim i trenutno se kali u Partizanu jer tu moze itekako da napreduje. Nisam nesto video da je neki hrvat potpisao za neki jak klub da nije Srna mozda otisao u Liverpool ili Olic u Bajern itd. Hvali te tog Modrica koji kao da je Ronaldinjo kao preporodio klub a negov klub skoro pa ispada. I ovako ako nastave Modric ce da bude clan drugoligasa. Krasic ce mozda otici iz CSKA kao i Arsavin natezanjem dva kluba jer ga za sicu nece dati i veruj mi onih 20 miliona za Modrica nece biti nisa naspram Krasicevog transfera na leto to ti grantujem.

CCCCrbin

pre 15 godina

slusaj ti koji si se potpisao kao d nije to bruka nego znas sta je bruka?bruka je kada selektor jedne zemlje tvrdi za nekoga odbrambenoga igraca da je najbolji odbrambeni igrac na u evropi a onda toga istog odbrambenoga igraca izbaci iz standartne postave jedan 19godisnji Srbin.a onda posto toga "najboljeg odbrambenog" igraca niko nece njemu preostaje jedino da bezi iz kluba ili da sedi na klupi.a posto je pretezno celu polu sezonu presedeo na klupi on se vraca na velika vrata u dinamo zagreg.eto to je zapravo bruka:) hahaha 19godisnji Srbin otera najboljeg odbrambenog hrvatskoj igraca iz kluba.a sto se tice tosica i ljajica nemoj da se brines ako imas i malo mozda u glavi znaces da ljajic nesme jos da predje u engleske jer nije punoletan.a za tosica nebrinise decko nije ni pripreme imao a vec ga je fergusson ubacivao par puta u igru.znam da ti to nerazumes ali u manchesteru je malo jaca konkurencija nego u tottenhamu,heerevenu,schachtjoru itd.

ikss

pre 15 godina

Ma dajte bre novinari, ne lupetajte!!! Pored Pavličenka, Benta i Robija Kina koji se vratio, Totenhem će da dovodi klinca iz Cacka koji je odigrao par dobrih utakmica u našoj BEDNOJ LIGI! Kao na njemu je da odluči a oni su ga vec prihvatili!!! Ma daj. Jos ste zaboravili da napisete da su mu dali blanko cek pa sam da upise koliko mu treba, xaxaxa. Jos on mora pasulja da jede da bi stigao do premijer lige i nivo koji tamo imaju Nemanja Vidic pa i Bane Ivanovic

Milan

pre 15 godina

Ceo Cacak zna da je mali Lazo veliki grobar i da je to jedini razlog sto nije otisao u Zvezdu! Nadam se da ce i Partizan ostvariti neki kontakt sa ovim,verujte,vanserijskim talentom!Grobari Cacak!!!

d

pre 15 godina

hahaha.
e bas sam htio nesto napisat na temu "kako je cijea evropa poludila za srpskim nogometasima".
tako ste vi pricali a od toga hahahaha znaci smijeh.
ostavrila su se dva transfera u isti klub,a ni jedan zapravo nije u tom timu,znaci sve isto ko i prije prijelaznog roka.
jedan je u rezervnoj momcadi a drugi u partizanu hahahahaha.
a da sori zaboravio sam da je jovanovic bolji od mutua i da je u realu i krasic i ovaj i onaj hahaha.
teska bruka oko pomame.

Laki

pre 15 godina

Neverovatno leži priča Vas svih ovde, te zna se da je Partizanov, te zna se ovo, te preporučujete ovo, te možda Zvezda, te možda Partizan, te Kole kazao ovo, i da samo znate ništa nije tačno. Mali Darko jeste navijač Partizana i voli taj klub, Zvezdu dečko nije odbio jer nije ni bilo pitanje prelaska u toj meri da se kaže gotova stvar, Partizan ima bolje organizovan klub, a nije ga pozvao, i usput dečko je bio u Herti (otac Marka Pantelića za koga se po Nemačkoj priča da je loš čovek, i Kole sponzor Borca koliko ja znam su zajedno od početka u poslu sa Škodom i kumovi su mislim...)gde ga je menadžer odveo da pokuša da se pokaže i očito ništa jer ih Herta ima mnogo iako je glavni menadžer kuće koja je i Darku menadžer ujedno i menadžer trenera Herte. Sada je otišao u Totenhem što je nadasve lepa vest, i znači da i provincije imaju fudbalere ekstra potencijala, a ne samo Beogradske ekipe koje opet te iste igrače dobijaju od provincije. Lično mislim da dečko treba da beži od naše lige, kakva bre Zvezda i Partizan, beži dečko odavde po svaku cenu, jer ako valjaš platiće te ako ne valjaš nema plaćanja a i možeš petsto puta bolje da se razviješ Van granica Srbije negu u njoj, pusti ove koji ti daju savete po forumima, jer da nešto znaju igrali bi i oni. Neka ti je sa srećom ma gde bio, pa i u Čačku. Ali nemoj obraz da pendžetiraš i nemaš čega da se stidiš još si mlad i valjda pametan.

Stojan

pre 15 godina

Mi SRBI cemo daleko dogurat na nekom prvenstvu kad shvatimo da nije vazno dal nasi igraci igraju u vecim klubovima nego hrvatski igraci. Ne volim ih ni ja al su i sa takvim igracima bili skoro na svakom prvenstvu. A samo mi se tesimo kako nasi svi igraju u velikim klubovima. Budimo realni

hahahhhaaa

pre 15 godina

Sva sreca pa Luka na ljeto odlazi u Real kod Ramosa,a i izgledan je prelazak Corluke u Liverpul,mal je Totenham za njih,pa covjece oni dovode nogometase iz Srbije i Hondurasa,Palasio i Lazovic.....:-)

FERKONJA

pre 15 godina

Kakve su ovo gluposti,pa kad je ovaj decko igrao za repku,nikad a kako se dobija dozvola za rad,pa lepo,tako sto odigras 75% tekmi za repku u prethodnoj godini,kad ce to ovaj momak da ostvari,mozda nekad do tada vidi se da je ucio skolu KEZMANA,ulozi u novinske naslove.

duka

pre 15 godina

sine, trebas prvo da se dokazes u nasoj smesnoj ligi pa tek onda da ides dalje. ni jednu sezonu u kontinuitetu nemas kod nas, dao si 5 golova i odmah bi u englesku, nemacku... ostani u ligi bar jos 2-3 godine i mozda ce od tebe biti nesto. u suprotnom, ne vidim uopste kako bi mogao dobro da prodjes...

Borac za Čačak

pre 15 godina

Bolje ti sine ostani u Borcu bar jos ovu sezonu,bolje ovde da se kališ nego tamo da greješ klupu,ima vremena za inostranstvo!

BR

pre 15 godina

Sigurno ce da ide u Tottenham gde vec igraju Keane, Defoe, Bent i Pavliychenko, svaki preko 15M eura.
Lazovic i jos jedan u spicu, ostala trojica na klupu / tribine.
Sve se nesto bojim da ce biti tako.
Transferi su zavrseni, sedi BRE kraj Moravice i cuti.

d

pre 15 godina

hahaha.
e bas sam htio nesto napisat na temu "kako je cijea evropa poludila za srpskim nogometasima".
tako ste vi pricali a od toga hahahaha znaci smijeh.
ostavrila su se dva transfera u isti klub,a ni jedan zapravo nije u tom timu,znaci sve isto ko i prije prijelaznog roka.
jedan je u rezervnoj momcadi a drugi u partizanu hahahahaha.
a da sori zaboravio sam da je jovanovic bolji od mutua i da je u realu i krasic i ovaj i onaj hahaha.
teska bruka oko pomame.

Nebojsa

pre 15 godina

Kako reče Ilija Ivić, posle neuspešnog pokušaja da dovede ovog momka u zvezdu: " Ko sam ne želi da dođe u zvezdu, taj nam ne treba".
Pa ko će da izabere zvezdu umesto Totenhema?

veerghoen

pre 15 godina

Ne,brate iskuliraj ti i njih,sta ces tamo?!? ostani kod Velimira tamo je najlepse,pevace ti Ceca na trgu svaku Srpsku Novu Godinu... E moj sine,Zvezdu da odbijes?kako te nije sramota?

mašina

pre 15 godina

Ivan Tomić jednostavno mora da dovede ovog momka u PARTIZAN!!!Dečko je GROBAR DO KOSKE,dao je korpu crvenima i jedan je od najtalentovanijih igrača ne samo u SRBIJI već i šire.A nama ionako fale ofanzivni vezisti naročito kad LJAJO ode u Englesku.Nama trebaju igrači koji su provereni GROBARI kao RAĆA PETROVIĆ,NENAD ĐORĐEVIĆ,NIKOLA VUJOVIĆ itd...

B&J

pre 15 godina

Ma gde ces ti u Totenhem?To je mali klub za tebe kao i Zvezda.Ostani ti lepo u velikom Borcu,tu je tebi najbolje!E moj Darko...mislio sam da ce biti od tebe nesto.

Doni

pre 15 godina

Ma kakav Totenhem?Vidis da se bore za opstanak,pusti Shahiste(hrvate)neka se tamo brukaju ni nisu za bolje.A ti sine lepo u Zvezdu,Vojvodinu,Partizan,pa da te Bog vidi.

hahahhhaaa

pre 15 godina

Sva sreca pa Luka na ljeto odlazi u Real kod Ramosa,a i izgledan je prelazak Corluke u Liverpul,mal je Totenham za njih,pa covjece oni dovode nogometase iz Srbije i Hondurasa,Palasio i Lazovic.....:-)

mmm

pre 15 godina

Vrlo talentovan igrač, zbog ove probe u Totenhemu nije na spisku mlade selekcije.Čudi me da Partizan, pošto se zna da je njihov navijač, nije pokušao(bar javno)da ga angažuje.Mislim da bi na leto bio pravo pojačanje, igra ofanzivno po desnom boku.Problem jeste cena koja se kreće oko 700 000 eura ali verujem da bi Partizan i Borac mogli nekako da se dogovore.Šteta bi bila i za njega i za srpski fudbal da ode sada u inostranstvo i da prodje kao Krstičić, Gulan.. Ovde bi sigurno dobio prostora da iskaže nesumnjiv potencijal, pa za par godina da ode u neku od najjačih evropskih liga...

ikss

pre 15 godina

Ma dajte bre novinari, ne lupetajte!!! Pored Pavličenka, Benta i Robija Kina koji se vratio, Totenhem će da dovodi klinca iz Cacka koji je odigrao par dobrih utakmica u našoj BEDNOJ LIGI! Kao na njemu je da odluči a oni su ga vec prihvatili!!! Ma daj. Jos ste zaboravili da napisete da su mu dali blanko cek pa sam da upise koliko mu treba, xaxaxa. Jos on mora pasulja da jede da bi stigao do premijer lige i nivo koji tamo imaju Nemanja Vidic pa i Bane Ivanovic

PES 2009

pre 15 godina

(d, 10. februar 2009 12:38)
Ljajic jeste trenutno u Partizanu,al ces njegov dres nositi za 3-4 godine balavce jedan!Tek ces cuti ko je ADEM LJAJIC!
Sto se tice Zorana Tosica naslednik Gigs kako kaze Ferguson to sve govori!!!
Gledo sam Luku Modrica protiv Arsenala znaci jedna velika 0!
Idi ukucaj na Yutub Milan Jovanovic,Milos Krasic...Pa ces videti kako igraju kad vec ovako ne znas!

e moj hrvat

pre 15 godina

E moj d ili kako god se zvao. Ta 2 igraca koji si pomenuo su za vase Eduarde igracine ipo. Ljajic ima 17 godina sto znaci jos sigurno nece biti kandidat za prvi tim i trenutno se kali u Partizanu jer tu moze itekako da napreduje. Nisam nesto video da je neki hrvat potpisao za neki jak klub da nije Srna mozda otisao u Liverpool ili Olic u Bajern itd. Hvali te tog Modrica koji kao da je Ronaldinjo kao preporodio klub a negov klub skoro pa ispada. I ovako ako nastave Modric ce da bude clan drugoligasa. Krasic ce mozda otici iz CSKA kao i Arsavin natezanjem dva kluba jer ga za sicu nece dati i veruj mi onih 20 miliona za Modrica nece biti nisa naspram Krasicevog transfera na leto to ti grantujem.

Filip

pre 15 godina

Inace za ovo je zasluzan njegov trener koji ga je pustio u prvi tim...
..kladim se da ima minimum jedno 10 klinaca po srbiji koji su bolji od lazovica ali nema ko da im da sansu u prvom timu..

..i radije bi gledao klince (17-23godine) kako igraju fudbal u nasoj jelen sran*e ligi nego neke spiceve od 27-28 godina..
..pola igraca juniorske lige bi prebacio u prvu ligu..

CCCCrbin

pre 15 godina

slusaj ti koji si se potpisao kao d nije to bruka nego znas sta je bruka?bruka je kada selektor jedne zemlje tvrdi za nekoga odbrambenoga igraca da je najbolji odbrambeni igrac na u evropi a onda toga istog odbrambenoga igraca izbaci iz standartne postave jedan 19godisnji Srbin.a onda posto toga "najboljeg odbrambenog" igraca niko nece njemu preostaje jedino da bezi iz kluba ili da sedi na klupi.a posto je pretezno celu polu sezonu presedeo na klupi on se vraca na velika vrata u dinamo zagreg.eto to je zapravo bruka:) hahaha 19godisnji Srbin otera najboljeg odbrambenog hrvatskoj igraca iz kluba.a sto se tice tosica i ljajica nemoj da se brines ako imas i malo mozda u glavi znaces da ljajic nesme jos da predje u engleske jer nije punoletan.a za tosica nebrinise decko nije ni pripreme imao a vec ga je fergusson ubacivao par puta u igru.znam da ti to nerazumes ali u manchesteru je malo jaca konkurencija nego u tottenhamu,heerevenu,schachtjoru itd.

Stojan

pre 15 godina

Mi SRBI cemo daleko dogurat na nekom prvenstvu kad shvatimo da nije vazno dal nasi igraci igraju u vecim klubovima nego hrvatski igraci. Ne volim ih ni ja al su i sa takvim igracima bili skoro na svakom prvenstvu. A samo mi se tesimo kako nasi svi igraju u velikim klubovima. Budimo realni

joystic

pre 15 godina

Hej, momce "vozaju" te razni dusebriznici /menadzeri,klubski funkcioneri/ po fudbalskom svetu i "neznaju" kako da te "udome" !? E........svi se oni bore za svoj deo "kajmaka"......ustvari gladni su, pa nije vazno koliki je "CABAR",vazno je da su oni prvi prisutni !!! Ja ti zelim, lepu,uspesnu fudbalsku buducnost.........zelim ti da uz tvoj talenat i rad ostvaris svoje snove !!! Mlad si , razmisli, nemoj da zuris, sve ce doci na svoje, tek si na pocetku karijere..........uz novac, vazni su i sportski trofeji !!!!!!!!

Milan

pre 15 godina

Ceo Cacak zna da je mali Lazo veliki grobar i da je to jedini razlog sto nije otisao u Zvezdu! Nadam se da ce i Partizan ostvariti neki kontakt sa ovim,verujte,vanserijskim talentom!Grobari Cacak!!!

duka

pre 15 godina

sine, trebas prvo da se dokazes u nasoj smesnoj ligi pa tek onda da ides dalje. ni jednu sezonu u kontinuitetu nemas kod nas, dao si 5 golova i odmah bi u englesku, nemacku... ostani u ligi bar jos 2-3 godine i mozda ce od tebe biti nesto. u suprotnom, ne vidim uopste kako bi mogao dobro da prodjes...

Laki

pre 15 godina

Neverovatno leži priča Vas svih ovde, te zna se da je Partizanov, te zna se ovo, te preporučujete ovo, te možda Zvezda, te možda Partizan, te Kole kazao ovo, i da samo znate ništa nije tačno. Mali Darko jeste navijač Partizana i voli taj klub, Zvezdu dečko nije odbio jer nije ni bilo pitanje prelaska u toj meri da se kaže gotova stvar, Partizan ima bolje organizovan klub, a nije ga pozvao, i usput dečko je bio u Herti (otac Marka Pantelića za koga se po Nemačkoj priča da je loš čovek, i Kole sponzor Borca koliko ja znam su zajedno od početka u poslu sa Škodom i kumovi su mislim...)gde ga je menadžer odveo da pokuša da se pokaže i očito ništa jer ih Herta ima mnogo iako je glavni menadžer kuće koja je i Darku menadžer ujedno i menadžer trenera Herte. Sada je otišao u Totenhem što je nadasve lepa vest, i znači da i provincije imaju fudbalere ekstra potencijala, a ne samo Beogradske ekipe koje opet te iste igrače dobijaju od provincije. Lično mislim da dečko treba da beži od naše lige, kakva bre Zvezda i Partizan, beži dečko odavde po svaku cenu, jer ako valjaš platiće te ako ne valjaš nema plaćanja a i možeš petsto puta bolje da se razviješ Van granica Srbije negu u njoj, pusti ove koji ti daju savete po forumima, jer da nešto znaju igrali bi i oni. Neka ti je sa srećom ma gde bio, pa i u Čačku. Ali nemoj obraz da pendžetiraš i nemaš čega da se stidiš još si mlad i valjda pametan.

panta

pre 15 godina

Jao novinari, mediji, menadzeri..
Gde ste sve preselili nase fudbalere ove zime.. Eto Lazovica, Krasica, Jovanovica, Ivanovica, Kuzmanovica, Koromana, Miljiasa itd..
Ako se ne varam ni jedan nije promenio sredinu..
Jedino Tosic o kome se nije vodila buka se preselio..

Medijska propaganda cuda cini..

jatak

pre 15 godina

(d, 10. februar 2009 12:38)

ajde reci mi majke ti koji vas igrac igra vaznu ulogu u nekom velikom klubu (tipa: manchester ili inter), i nemoj molim te samo da pominjes onog rahiticnog modrica koji ne moze ni jedan pas da posaalje a ni jedan duel da dobije na sredini terena, a sto se tice pomame pa da pomama jeste za srpskim "niogometasima" vise nego za vasim sigruno...

FERKONJA

pre 15 godina

Kakve su ovo gluposti,pa kad je ovaj decko igrao za repku,nikad a kako se dobija dozvola za rad,pa lepo,tako sto odigras 75% tekmi za repku u prethodnoj godini,kad ce to ovaj momak da ostvari,mozda nekad do tada vidi se da je ucio skolu KEZMANA,ulozi u novinske naslove.

Borac za Čačak

pre 15 godina

Bolje ti sine ostani u Borcu bar jos ovu sezonu,bolje ovde da se kališ nego tamo da greješ klupu,ima vremena za inostranstvo!

BR

pre 15 godina

Sigurno ce da ide u Tottenham gde vec igraju Keane, Defoe, Bent i Pavliychenko, svaki preko 15M eura.
Lazovic i jos jedan u spicu, ostala trojica na klupu / tribine.
Sve se nesto bojim da ce biti tako.
Transferi su zavrseni, sedi BRE kraj Moravice i cuti.