Utorak, 23.12.2008.

09:32

Gvozdenović ponovo u Crvenoj zvezdi

Bivši fudbaler Crvene zvezde Ivan Gvozdenović ponovo će biti član kluba iz Ljutice Bogdana.

Izvor: B92

Gvozdenoviæ ponovo u Crvenoj zvezdi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

58 Komentari

Sortiraj po:

Laza bg

pre 15 godina

Mislim sta reci..? Ovako ako bolje razmislim najbolje je i da vratis bunjvcevica..sta ima veze i on je bio kapiten,a i za formu mu nece trebati mnogo..mnogo dobar potez si napravio..jadni mi samo to mogu da kazem..

milan

pre 15 godina

I svako jutro kupujem skoro svu dnevnu stampu nadajuci se da ce neko od navedenih a ima ih dosta igraca doci ali nista od toga! Doduse,mozda je i rano,a i nekako verujem Ivicu. Okruzenje je problem.
setih se onog Beniteza mislim Ekvadorca koji je bio klasa i sa Salasa i za Barkosa i nista od nega...Tako ce biti ponovo,sve isto...samo ovce kao sto sam ja ce se nadati da ce i Zvezda krenuti na bolje.

Panta

pre 15 godina

Dakle citam komentare i ne mogu da verujem...pa kakve veze ima ako Miskovic zaradi??? Pa ako Zvezda stvori tim dostojan renomea(a na dobrom je putu) i osvaja trofeje-pa neka zaradi! Sta mislite da Abramovic voli Celzi-ma strasno,oduvek je navijao za njih haha-daj nemoj da ste smesni...ZVEZDA JE IZNAD POJEDINACA-dakle ako je voljenom klubu dobro,pa nek se i zaradi...pozdrav za jednog od najboljih sportskih direktora Iliju Ivica-samo napred!

Duka

pre 15 godina

Ovi likovi sto se odusevljavaju Gvozdenovicem su ocigledno neki klinci koji su tek juce poceli da prate fudbal. Pa te klade smo se JEDVA otarasili i kad je bio u "najboljoj" formi. On nema veze sa fudbalom, pa zato bre nema mesta ni u strasnoj ukrajinskoj ligi. Uzas zivi sta se radi od Zvezde!

The_grobar

pre 15 godina

gradimo groblje dobar tim....prolece je nase.....DRHTITE!!!!!jer ako ovu titulu uzmemo bice mi najjdraza koja ikada osvojena......
(zivim za sever, 23. decembar 2008 09:51)

Ali naravno,necete je uzeti...

Bata Djora Sr.

pre 15 godina

Ko god veruje da je Govozdenovic dobar fudbaler, verovatno nije doticnog ni jednom gledao dok je igrao u crveno - belom dresu. Radi se o obicnom dunsteru, kako Nelson Muntz lepo rece svom komentaru. I da, svi su zeleli da mu vide ledja, ali se sigurno ovome nisu nadali.
On ni tad, a ni sad nema kvalitet za Crvenu zvezdu, ali posto u tom klubu danas igra ko stigne zasto ne bi i Gvozdenovic.
Osvrnuo bih se i na potencijalni dolazak Stojkovica, mada sam o tome pisao onog trenutka kada se sin vlasnika Srbije vratio u klub. Famozni finansijer je imao nameru da otkupi Stojkovicev ugovor, da ga dovede u klub, a kasnije od celog transfera uzme lovu, a da Zvezda ne vidi ni dinara. Fakticki Zvezda bi bila komision za prodaju robe malog Marka, koji da ne zaboravim, voli Zvezdu i ne zeli da zaradi. Pri tom Zvezdino jedino pojacanje u letnjem prelaznom roku, golman Stamnekovic zavrsio bi na klupi, ni kriv ni duzan.
Stojkovicevi golmanski kvaliteti nisu sporni, medjutim, njegovo ponasanje je glavni krivac zasto za njega mesta ni u jednom iole ozbiljnijem evropskom klubu. E sad, ako je Zvezda drumska kafana u koju moze da dodje kada ko hoce i da se ponasa kako mu volja, onda je Stojke dobrodosao. Ako ostane Koroman i Mijailovic, bice to trio za pamcenje.
Uzimajuci u obzir da se Dan Tana nista ne pita i da glavnu rec vodi Dragi Micovic, takodje finansijer altruista, pitanje je ko ce jos sve da se nadje na spisku " pojacanja ". Iskreno, ako ne moze bolje od Gvozdenovica i Stojkovica, onda bolje nikoga i da ne dovode.

Nelson Muntz

pre 15 godina

Сви који имају више од 18 година старости и пратили су фудбал задњих година, јако добро се сећају овог дунстера. Сви навијачи Црвене Звезде са зебњом су бројали дане до његовог одласка из клуба. Са зебњом, али не због тога што одлази, већ са зебњом да га нико неће хтети, па ћемо морати још да га гледамо и трпимо. У питању је вероватно најгори капитен ЦЗ у њеној историји, након непревазиђеног Ивана Аџића. Његово поновно ангажовање није ништа друго него још један прст у око и шамар Делијама и увреда свим љубитељима фудбала.
Они који шамарају морају бити свесни да жртва може и да узврати. Мишковићевска багра, у коју дефинитивно спада и Ивић (сад је отклоњена свака сумња), и даље дивља на Маракани. Питање је тренутка када ће то дивљање да им се врати, а ја им не бих био у кожи кад дође време за полагање рачуна. Бекство у Холивуд и Делта сити их неће спасити...

R.U.M.A.

pre 15 godina

Posto znamo da je levi bek deficitarna pozicija u vropskom fudbalu,mi cemo da ih skupimo jedno 20,pa kad bas bude kriza za njima...samo prodamo jedno 15-ak komada...:)
Tako se to radi...sjajno...:)))

Maximuslucius

pre 15 godina

Gvozdeni je legenda.Kako je čovek odigrao protiv Lestera i Lacija... a tek protiv Kijeva u Veroni.Kad je bilo najpotrebnije bio je najbolji.

nemanja

pre 15 godina

Samo da znate da dodate, pored Zvezde najvise u Srbiji vremena igrao je u nekadašnjem prvoligašu FK Boru. EVo šta je izjavio o Zvezdi http://mojsport.net/blog/ivan-gvozdenovic-svaki-trofej-sa-zvezdom-mi-je-u-srcu/75.html

Milos

pre 15 godina

Zvezda je otvorila trening kamp u koji dolaze igraci koji cekaju raskid ugovora da bi igrali nigde drugde nego u Zvezdi...A donekle bolje i to nego da dovodimo igrace sa CD-a!

Deki

pre 15 godina

Dobro dosao. Zvezda dugo nije imala pravog kapitena. Samo ne razumem kako to da su mu Petkovic i Mijailovic konkurencija? Petkovic da ali za Mijailovica je receno da napusta klub i drugo niste Bronowickog naveli koj je odlican igrac ali baksuz sa povredama.

Josif Semjanovski

pre 15 godina

Mislim da Gvozdenovic svojim iskustvom moze da pomogne,ne bih se slozio sa komentarima da je los igrac pa tako su docekali i Lazetica pa on je sasvim solidno odigrao sezonu.Ako Gvozden igra levog beka na poziciji stopera bi mogao Petkovic koga trba zadrzati po svaku cenu a Mijajlovica ne da ga puste vec da ga oteraju pa goreg igraca Zvezda nije imala kakav crni levi bek bez ijednog prodora i centarsuta(mi u Makedoniju kazemo;DRVO NEDELKANO),Markovic bi se konacno vratio na svoju pravu poziciju desnog beka gde moze da pruzi najvise.slazem se sa dovodjenjem Pejcinovica,Marica i Vranjesa dok za one afrikance nek prvo dodju da ih vidimo pa tek onda mozemo pricati o njima.ZVEZDA ZIVOT JE!Pozz.MKD

Draman Edgar

pre 15 godina

molio bih B92, ako moze ubaci na bilo koju temu o potencijalnim pojacanjima CZ i partizana. Zasto? Zbog toga sto mnogo volimo da dajemo komentare o tome koje dobar a ko los igrac. Setimo se leta, Edgar dolazi u zvezdu, ljudi sastavljaju timove, pisu o tome kako je to extra igrac, igrao za brasilU21......itd. I evo sad isto, dolaze Parker, Isah, Kverti, bla, bla....a niko nema pojma o kakvim se igracima radi!!! Prijatelji moji, neka dovedu koga hoce, cekajmo prvo kolo na prolece pa da vidimo sta se tu desava!

TIGER

pre 15 godina

Ruku na srce, ovaj tesko da ce biti bolji od naseg Pauna... Sve su to ispusene mustikle koje su dosle da uzmu jos koji dinar pred penziju, posto ih vise niko ne zeli u Evropi... A najgore u celoj toj prici je sto zauzimaju mesto mladim igracima...
Sreca pa je nama Paun brzo odleteo na klupu inace mali Ljajic ne bi video lopte u Partizanu, a bolje je za klub da igra mladji igrac kojeg je posle lakse prodati i za vece pare nego neki penzos kojem je sledeca stanica, fotelja ispred tv-a...

uzas

pre 15 godina

5 levih bekova !!! Neverovatno, ali sada imamo 5 levih bekova !!! Pored Petkovica, Mijailovica i Bronovickog, tu je i Silva... Natpisi u danasnjim novinama da se radi o "levom spoljnom" su cista glupost. Pogledajte komentare vesti da dolazi Silva, ima par linkova, radi se o klasicnom levom beku (reklo bi se da nije los)... Petkovic i Mijailovicu su inace pozajmljeni igraci i ovo verovatno znaci da obojica odlaze. Odlazak Bronovickog je vec izvestan, tako da nam je izgleda novi par levih bekova Silva - Gvozdenovic. Mislim da je steta za malog Petkovica. Mlad je, korektan je igrac za svoju poziciju, ima dobar sut, a moze da odigra i halfa (ako zatreba).. Gvozdenovic je bio los i kada je bio u najboljim godinama, a mogu da zamislim kakav je sada (ne moze da se izbori za mesto u srednje zalosnom klubu ukrajinske lige)...

FCRS

pre 15 godina

Barker added that AmaZulu will make big signing next week to replace midfielder Mohammed-Awal Issah who has signed for Serbian side, Red Star Belgrade.

“Issah did a good job for us and we wish him all the best with his new team.

todo

pre 15 godina

Vidim komentarisete sto imamo cetiri leva beka,kao prvo ovaj brazilac i Gvozdenovic mogu da igraju i u sredini.druga stvar tim se prqavi sad za leto posto ce Petkovic i Mijailovic da idu na leto normalno je da sad se pravi tim da bi se uigrali za evropu a ne na leto da dovodimo 15 igraca pa da prodjemo kao ove godine...Zna ivic sta radi.A i ovi grobari bi mogli da iskuliraju,vidim kakav je njihov prelazni rok bio(zaim,Ngambija,Fejsa,Paunovic,Stevanovic,Peric,Cadikovski...ne zna se koje vise pokazao) I jos da napomenem ismejavanje ovog Brazilca Silve(po snimku uopste nije los)smejete se sto je bio u Beira mar,pa vasa crna mamba je dosla iz ZRINSKOG za 50000 evra a pre toga je bijo bas u tom bera maru,zato sledeci put malo razmislite pre nego sto lupite,ako imate cime... Pozz za Delije

Max

pre 15 godina

Prosto sam "impresioniran" najavljenim pojacanjima Zvezde.Drhti Evropo,pravi se "strasan"tim.Primetno je da Zvezda nema love.Najavljena pojacanja govore toj cinjenici u prilog.Trece mesto u prvenstvu...... puna kapa!!

jatak

pre 15 godina

gradimo groblje dobar tim....prolece je nase.....DRHTITE!!!!!jer ako ovu titulu uzmemo bice mi najjdraza koja ikada osvojena......
(zivim za sever, 23. decembar 2008 09:51)

znas onu pesmu za decu: spavajmo, sanjajmo
poz za sve Grobare

Razanka Stip MKD

pre 15 godina

@ prolece je nase
Zaboravio si zvezdino vecito pojacanje Princ Tagoe,Kovacevica i ko josa nije bio u planu i sa koga se je sve nije pregovaralo.I na kraju slag na tortu,obavezno sastavljenje nekog tima iz snova,kao ovaj levo ti pozadi pa onaj malo ispred.
Kako im nije dosadno da se stavljaju u ulozi neke kvazi stucnjake i vizionare.

dizbo

pre 15 godina

Prolece je nase Lupas ti zemljak totalno,sta ti znas kakvi su to igraci kao Isah,Kvarti,Parker,verovatno nista bolji od raznih Barkosa,i sastavljas tim kao pravi strucnjak,a nikad dp pre 20 dana nisi cuo za njih i oni su tebi vec za osvajanje titule.E moj Zemo ne ide to tako...Pozdrav za sve normalne i realne navijace

sensei

pre 15 godina

ha ha ha
to je sve....
dovodite otpad iz Dinamo Bukuresta.... Prvo Pekaric pa Gvozden..pa otpad iz Gencle.wtf!?? birligija Petkovica... Dakle igrace koji ne igraju ni u tim gigantima..pri tom vam odlaze 3-4 glavna igraca.... I jos imate obraza da kazete Prolece je nase!!!?

ZvezdašOnajStari

pre 15 godina

Gle ti ovih bivših, još se kao šali sa boravkom u Zvezdi!? Dolaziš tu nažalost jer si neuspešan kao i svi što se vraćaju u Zvezdu, Partizan i ostale naše šake jada, prema tome pokrij se po ušima i treniraj da opravdaš poverenje za crveno beli dres!

Delija_kg

pre 15 godina

Ne, pa sta ce nam on? Pa covek ima 30 godina i verovatno nije ni upola dobar igrac kao pre. Ovo je prvo pojacanje koje dovodi Ivic, a sa kojim se ne slazem

Proleće je naše

pre 15 godina

Čitam svaki dan o ovim mogućim dolascima i odlascima iz Zvezde, pa evo da i ja dam svoje viđenje eventualnih pojačanja i tima za prolećni deo sezone:
Golman – smatram da nam na ovoj poziciji ne trebaju pojačanja. Pogotovo ne bih voleo da dodje Stojković. On je odličan golman, ali moramo imati u vidu da dugo nije branio, da mu je forma nepoznata, a bilo bi glupo da dodje, a da ne bude 1. golman. Takođe, smatram da je Stamenković extra talentovan i dobar golman, i da bi bilo šteta da ne brani u narednom periodu. I ostali golmani (Radivojević, Ranđelović) su dobre i iskusne alternative.
Odbrana – prvo desni bek. Ovde apsolutno ne treba niko. Marković je veoma dobar, iskusan, bivši reprezentativac, tako da je on prvi pik za to mesto. Ninkov je takođe dobar, tako da samo na desnom beku odlično popunjeni. Levi bek – mnogo nepoznanica. Po meni je Petković odličan za to mesto, ali je neizvesno pitanje njegove pozajmice, Miailović ima ugovor na samo još 6 meseci, a Bronovicki je večito povređen. Takođe čuo sam da je potpisao Gvozdenović, tako da bi on i Petković (ako ostane) bili idealni. Štoperi – s obzirom da odlazi Gaj, a da su otišli i Dević i Jaković, veoma deficitirana pozicija. Ali, ako dođu Pejčinović (koji može biti odličan), Kvartni i Vranješ, uz Tomovića bi bili odličan kvartet. Međutim svi su neiskusni, tako da je to problem. Možda bi bilo dobro da ostane Nino Pekarić, sa kojim bi dobili na iskustvu i koji je neosporno dobar fudbaler, ali ima mnogo problema sa povredama.
Sredina – muka. Prvo, ako ode Milijaš, što je izvsno, potrebna su BAR dva veznjaka extra klase. Jedan zadnji vezini, za šta je idealan Aval Isah, kojeg bi najpre voleo da vidim od svih pominjah pojačanja, s obzirom da je fenomenalan fudbaler. Takođe izgleda da sigurno dolazi ovaj Brazilac Silva, za koga se nadam da je kvalitetan (na osnovu video snimaka), tako da ako ostane Koroman (što je po meni najvažniji zadatak Ivića u ovom prelaznom roku, jer bez njega nismo ista ekipa, tako da mu treba ponuditi ugovor do kraja karijere) mislim da bi većina problema bila rešena. Koroman bi prešao na desnu stranu, Silva bi delovao po levoj, Lazetić bi bio u sredini (što je prinudno rešenje, ali i najbolje moguće, ukoliko ne dođe neko, kao što se priča za Marića), a Aval Isah bi bio iza njih. Valjao bi još jedan dobar igrač na sredini (kao što rekoh, Marić), ali je teško očekivati da će se naći sredstva za sve, tako da bi mogli da pomognu mladi Nikolić, kao i Burzanović koji bi se malo povukao nazad. Ostali veznjaci koji su trenutno tu nisu klasa za Zvezdu!
Napad – S obzirom da je Kleo pokazao da vredi, Tričkovski da je veoma talentovan, mislim da je ovde potreban samo jedno, ali vredno pojačanje. Naravno Parker, veoma dobar fudbaler. Takođe treba ostaviti Subašića koji nije loš, ali mislim da Some treba da potraži drugu sredinu, jer realno ne bi mogao da se izbori za mesto, ukoliko dođe Parker. O Edgaru, Misdongardu... (ne treba trošiti reči), sva je sreća da su otišli iz Zvezde!

Znači ekipa bi izgledala ovako:

Stamenković
Marković..Tomović..Kvartni..Petković
Aval Isah
Koroman..Lazetić..Silva Kleo..Parker

Po meni veoma respektabilna ekipa!

Gipsy 72

pre 15 godina

Па чекајте, ми сад имамо 4 лева бека?
Мијаиловић, Петковић, Гвозденовић (мада је он играо и средину) и овај нови Џеферсон.
Јел то значи да прва двојица лете?
Нисам претерано задовољан са ангажовањем Гвозденовића, није био ништа нарочито, а тек сад сумњам да јесте, али се надам да ће да ме демантује.

ZvezdašOnajStari

pre 15 godina

Gle ti ovih bivših, još se kao šali sa boravkom u Zvezdi!? Dolaziš tu nažalost jer si neuspešan kao i svi što se vraćaju u Zvezdu, Partizan i ostale naše šake jada, prema tome pokrij se po ušima i treniraj da opravdaš poverenje za crveno beli dres!

Proleće je naše

pre 15 godina

Čitam svaki dan o ovim mogućim dolascima i odlascima iz Zvezde, pa evo da i ja dam svoje viđenje eventualnih pojačanja i tima za prolećni deo sezone:
Golman – smatram da nam na ovoj poziciji ne trebaju pojačanja. Pogotovo ne bih voleo da dodje Stojković. On je odličan golman, ali moramo imati u vidu da dugo nije branio, da mu je forma nepoznata, a bilo bi glupo da dodje, a da ne bude 1. golman. Takođe, smatram da je Stamenković extra talentovan i dobar golman, i da bi bilo šteta da ne brani u narednom periodu. I ostali golmani (Radivojević, Ranđelović) su dobre i iskusne alternative.
Odbrana – prvo desni bek. Ovde apsolutno ne treba niko. Marković je veoma dobar, iskusan, bivši reprezentativac, tako da je on prvi pik za to mesto. Ninkov je takođe dobar, tako da samo na desnom beku odlično popunjeni. Levi bek – mnogo nepoznanica. Po meni je Petković odličan za to mesto, ali je neizvesno pitanje njegove pozajmice, Miailović ima ugovor na samo još 6 meseci, a Bronovicki je večito povređen. Takođe čuo sam da je potpisao Gvozdenović, tako da bi on i Petković (ako ostane) bili idealni. Štoperi – s obzirom da odlazi Gaj, a da su otišli i Dević i Jaković, veoma deficitirana pozicija. Ali, ako dođu Pejčinović (koji može biti odličan), Kvartni i Vranješ, uz Tomovića bi bili odličan kvartet. Međutim svi su neiskusni, tako da je to problem. Možda bi bilo dobro da ostane Nino Pekarić, sa kojim bi dobili na iskustvu i koji je neosporno dobar fudbaler, ali ima mnogo problema sa povredama.
Sredina – muka. Prvo, ako ode Milijaš, što je izvsno, potrebna su BAR dva veznjaka extra klase. Jedan zadnji vezini, za šta je idealan Aval Isah, kojeg bi najpre voleo da vidim od svih pominjah pojačanja, s obzirom da je fenomenalan fudbaler. Takođe izgleda da sigurno dolazi ovaj Brazilac Silva, za koga se nadam da je kvalitetan (na osnovu video snimaka), tako da ako ostane Koroman (što je po meni najvažniji zadatak Ivića u ovom prelaznom roku, jer bez njega nismo ista ekipa, tako da mu treba ponuditi ugovor do kraja karijere) mislim da bi većina problema bila rešena. Koroman bi prešao na desnu stranu, Silva bi delovao po levoj, Lazetić bi bio u sredini (što je prinudno rešenje, ali i najbolje moguće, ukoliko ne dođe neko, kao što se priča za Marića), a Aval Isah bi bio iza njih. Valjao bi još jedan dobar igrač na sredini (kao što rekoh, Marić), ali je teško očekivati da će se naći sredstva za sve, tako da bi mogli da pomognu mladi Nikolić, kao i Burzanović koji bi se malo povukao nazad. Ostali veznjaci koji su trenutno tu nisu klasa za Zvezdu!
Napad – S obzirom da je Kleo pokazao da vredi, Tričkovski da je veoma talentovan, mislim da je ovde potreban samo jedno, ali vredno pojačanje. Naravno Parker, veoma dobar fudbaler. Takođe treba ostaviti Subašića koji nije loš, ali mislim da Some treba da potraži drugu sredinu, jer realno ne bi mogao da se izbori za mesto, ukoliko dođe Parker. O Edgaru, Misdongardu... (ne treba trošiti reči), sva je sreća da su otišli iz Zvezde!

Znači ekipa bi izgledala ovako:

Stamenković
Marković..Tomović..Kvartni..Petković
Aval Isah
Koroman..Lazetić..Silva Kleo..Parker

Po meni veoma respektabilna ekipa!

todo

pre 15 godina

Vidim komentarisete sto imamo cetiri leva beka,kao prvo ovaj brazilac i Gvozdenovic mogu da igraju i u sredini.druga stvar tim se prqavi sad za leto posto ce Petkovic i Mijailovic da idu na leto normalno je da sad se pravi tim da bi se uigrali za evropu a ne na leto da dovodimo 15 igraca pa da prodjemo kao ove godine...Zna ivic sta radi.A i ovi grobari bi mogli da iskuliraju,vidim kakav je njihov prelazni rok bio(zaim,Ngambija,Fejsa,Paunovic,Stevanovic,Peric,Cadikovski...ne zna se koje vise pokazao) I jos da napomenem ismejavanje ovog Brazilca Silve(po snimku uopste nije los)smejete se sto je bio u Beira mar,pa vasa crna mamba je dosla iz ZRINSKOG za 50000 evra a pre toga je bijo bas u tom bera maru,zato sledeci put malo razmislite pre nego sto lupite,ako imate cime... Pozz za Delije

dizbo

pre 15 godina

Prolece je nase Lupas ti zemljak totalno,sta ti znas kakvi su to igraci kao Isah,Kvarti,Parker,verovatno nista bolji od raznih Barkosa,i sastavljas tim kao pravi strucnjak,a nikad dp pre 20 dana nisi cuo za njih i oni su tebi vec za osvajanje titule.E moj Zemo ne ide to tako...Pozdrav za sve normalne i realne navijace

Gipsy 72

pre 15 godina

Па чекајте, ми сад имамо 4 лева бека?
Мијаиловић, Петковић, Гвозденовић (мада је он играо и средину) и овај нови Џеферсон.
Јел то значи да прва двојица лете?
Нисам претерано задовољан са ангажовањем Гвозденовића, није био ништа нарочито, а тек сад сумњам да јесте, али се надам да ће да ме демантује.

sensei

pre 15 godina

ha ha ha
to je sve....
dovodite otpad iz Dinamo Bukuresta.... Prvo Pekaric pa Gvozden..pa otpad iz Gencle.wtf!?? birligija Petkovica... Dakle igrace koji ne igraju ni u tim gigantima..pri tom vam odlaze 3-4 glavna igraca.... I jos imate obraza da kazete Prolece je nase!!!?

Delija_kg

pre 15 godina

Ne, pa sta ce nam on? Pa covek ima 30 godina i verovatno nije ni upola dobar igrac kao pre. Ovo je prvo pojacanje koje dovodi Ivic, a sa kojim se ne slazem

jatak

pre 15 godina

gradimo groblje dobar tim....prolece je nase.....DRHTITE!!!!!jer ako ovu titulu uzmemo bice mi najjdraza koja ikada osvojena......
(zivim za sever, 23. decembar 2008 09:51)

znas onu pesmu za decu: spavajmo, sanjajmo
poz za sve Grobare

FCRS

pre 15 godina

Barker added that AmaZulu will make big signing next week to replace midfielder Mohammed-Awal Issah who has signed for Serbian side, Red Star Belgrade.

“Issah did a good job for us and we wish him all the best with his new team.

Draman Edgar

pre 15 godina

molio bih B92, ako moze ubaci na bilo koju temu o potencijalnim pojacanjima CZ i partizana. Zasto? Zbog toga sto mnogo volimo da dajemo komentare o tome koje dobar a ko los igrac. Setimo se leta, Edgar dolazi u zvezdu, ljudi sastavljaju timove, pisu o tome kako je to extra igrac, igrao za brasilU21......itd. I evo sad isto, dolaze Parker, Isah, Kverti, bla, bla....a niko nema pojma o kakvim se igracima radi!!! Prijatelji moji, neka dovedu koga hoce, cekajmo prvo kolo na prolece pa da vidimo sta se tu desava!

Razanka Stip MKD

pre 15 godina

@ prolece je nase
Zaboravio si zvezdino vecito pojacanje Princ Tagoe,Kovacevica i ko josa nije bio u planu i sa koga se je sve nije pregovaralo.I na kraju slag na tortu,obavezno sastavljenje nekog tima iz snova,kao ovaj levo ti pozadi pa onaj malo ispred.
Kako im nije dosadno da se stavljaju u ulozi neke kvazi stucnjake i vizionare.

R.U.M.A.

pre 15 godina

Posto znamo da je levi bek deficitarna pozicija u vropskom fudbalu,mi cemo da ih skupimo jedno 20,pa kad bas bude kriza za njima...samo prodamo jedno 15-ak komada...:)
Tako se to radi...sjajno...:)))

TIGER

pre 15 godina

Ruku na srce, ovaj tesko da ce biti bolji od naseg Pauna... Sve su to ispusene mustikle koje su dosle da uzmu jos koji dinar pred penziju, posto ih vise niko ne zeli u Evropi... A najgore u celoj toj prici je sto zauzimaju mesto mladim igracima...
Sreca pa je nama Paun brzo odleteo na klupu inace mali Ljajic ne bi video lopte u Partizanu, a bolje je za klub da igra mladji igrac kojeg je posle lakse prodati i za vece pare nego neki penzos kojem je sledeca stanica, fotelja ispred tv-a...

Nelson Muntz

pre 15 godina

Сви који имају више од 18 година старости и пратили су фудбал задњих година, јако добро се сећају овог дунстера. Сви навијачи Црвене Звезде са зебњом су бројали дане до његовог одласка из клуба. Са зебњом, али не због тога што одлази, већ са зебњом да га нико неће хтети, па ћемо морати још да га гледамо и трпимо. У питању је вероватно најгори капитен ЦЗ у њеној историји, након непревазиђеног Ивана Аџића. Његово поновно ангажовање није ништа друго него још један прст у око и шамар Делијама и увреда свим љубитељима фудбала.
Они који шамарају морају бити свесни да жртва може и да узврати. Мишковићевска багра, у коју дефинитивно спада и Ивић (сад је отклоњена свака сумња), и даље дивља на Маракани. Питање је тренутка када ће то дивљање да им се врати, а ја им не бих био у кожи кад дође време за полагање рачуна. Бекство у Холивуд и Делта сити их неће спасити...

Josif Semjanovski

pre 15 godina

Mislim da Gvozdenovic svojim iskustvom moze da pomogne,ne bih se slozio sa komentarima da je los igrac pa tako su docekali i Lazetica pa on je sasvim solidno odigrao sezonu.Ako Gvozden igra levog beka na poziciji stopera bi mogao Petkovic koga trba zadrzati po svaku cenu a Mijajlovica ne da ga puste vec da ga oteraju pa goreg igraca Zvezda nije imala kakav crni levi bek bez ijednog prodora i centarsuta(mi u Makedoniju kazemo;DRVO NEDELKANO),Markovic bi se konacno vratio na svoju pravu poziciju desnog beka gde moze da pruzi najvise.slazem se sa dovodjenjem Pejcinovica,Marica i Vranjesa dok za one afrikance nek prvo dodju da ih vidimo pa tek onda mozemo pricati o njima.ZVEZDA ZIVOT JE!Pozz.MKD

Max

pre 15 godina

Prosto sam "impresioniran" najavljenim pojacanjima Zvezde.Drhti Evropo,pravi se "strasan"tim.Primetno je da Zvezda nema love.Najavljena pojacanja govore toj cinjenici u prilog.Trece mesto u prvenstvu...... puna kapa!!

Maximuslucius

pre 15 godina

Gvozdeni je legenda.Kako je čovek odigrao protiv Lestera i Lacija... a tek protiv Kijeva u Veroni.Kad je bilo najpotrebnije bio je najbolji.

Bata Djora Sr.

pre 15 godina

Ko god veruje da je Govozdenovic dobar fudbaler, verovatno nije doticnog ni jednom gledao dok je igrao u crveno - belom dresu. Radi se o obicnom dunsteru, kako Nelson Muntz lepo rece svom komentaru. I da, svi su zeleli da mu vide ledja, ali se sigurno ovome nisu nadali.
On ni tad, a ni sad nema kvalitet za Crvenu zvezdu, ali posto u tom klubu danas igra ko stigne zasto ne bi i Gvozdenovic.
Osvrnuo bih se i na potencijalni dolazak Stojkovica, mada sam o tome pisao onog trenutka kada se sin vlasnika Srbije vratio u klub. Famozni finansijer je imao nameru da otkupi Stojkovicev ugovor, da ga dovede u klub, a kasnije od celog transfera uzme lovu, a da Zvezda ne vidi ni dinara. Fakticki Zvezda bi bila komision za prodaju robe malog Marka, koji da ne zaboravim, voli Zvezdu i ne zeli da zaradi. Pri tom Zvezdino jedino pojacanje u letnjem prelaznom roku, golman Stamnekovic zavrsio bi na klupi, ni kriv ni duzan.
Stojkovicevi golmanski kvaliteti nisu sporni, medjutim, njegovo ponasanje je glavni krivac zasto za njega mesta ni u jednom iole ozbiljnijem evropskom klubu. E sad, ako je Zvezda drumska kafana u koju moze da dodje kada ko hoce i da se ponasa kako mu volja, onda je Stojke dobrodosao. Ako ostane Koroman i Mijailovic, bice to trio za pamcenje.
Uzimajuci u obzir da se Dan Tana nista ne pita i da glavnu rec vodi Dragi Micovic, takodje finansijer altruista, pitanje je ko ce jos sve da se nadje na spisku " pojacanja ". Iskreno, ako ne moze bolje od Gvozdenovica i Stojkovica, onda bolje nikoga i da ne dovode.

uzas

pre 15 godina

5 levih bekova !!! Neverovatno, ali sada imamo 5 levih bekova !!! Pored Petkovica, Mijailovica i Bronovickog, tu je i Silva... Natpisi u danasnjim novinama da se radi o "levom spoljnom" su cista glupost. Pogledajte komentare vesti da dolazi Silva, ima par linkova, radi se o klasicnom levom beku (reklo bi se da nije los)... Petkovic i Mijailovicu su inace pozajmljeni igraci i ovo verovatno znaci da obojica odlaze. Odlazak Bronovickog je vec izvestan, tako da nam je izgleda novi par levih bekova Silva - Gvozdenovic. Mislim da je steta za malog Petkovica. Mlad je, korektan je igrac za svoju poziciju, ima dobar sut, a moze da odigra i halfa (ako zatreba).. Gvozdenovic je bio los i kada je bio u najboljim godinama, a mogu da zamislim kakav je sada (ne moze da se izbori za mesto u srednje zalosnom klubu ukrajinske lige)...

Deki

pre 15 godina

Dobro dosao. Zvezda dugo nije imala pravog kapitena. Samo ne razumem kako to da su mu Petkovic i Mijailovic konkurencija? Petkovic da ali za Mijailovica je receno da napusta klub i drugo niste Bronowickog naveli koj je odlican igrac ali baksuz sa povredama.

nemanja

pre 15 godina

Samo da znate da dodate, pored Zvezde najvise u Srbiji vremena igrao je u nekadašnjem prvoligašu FK Boru. EVo šta je izjavio o Zvezdi http://mojsport.net/blog/ivan-gvozdenovic-svaki-trofej-sa-zvezdom-mi-je-u-srcu/75.html

Duka

pre 15 godina

Ovi likovi sto se odusevljavaju Gvozdenovicem su ocigledno neki klinci koji su tek juce poceli da prate fudbal. Pa te klade smo se JEDVA otarasili i kad je bio u "najboljoj" formi. On nema veze sa fudbalom, pa zato bre nema mesta ni u strasnoj ukrajinskoj ligi. Uzas zivi sta se radi od Zvezde!

The_grobar

pre 15 godina

gradimo groblje dobar tim....prolece je nase.....DRHTITE!!!!!jer ako ovu titulu uzmemo bice mi najjdraza koja ikada osvojena......
(zivim za sever, 23. decembar 2008 09:51)

Ali naravno,necete je uzeti...

Milos

pre 15 godina

Zvezda je otvorila trening kamp u koji dolaze igraci koji cekaju raskid ugovora da bi igrali nigde drugde nego u Zvezdi...A donekle bolje i to nego da dovodimo igrace sa CD-a!

Panta

pre 15 godina

Dakle citam komentare i ne mogu da verujem...pa kakve veze ima ako Miskovic zaradi??? Pa ako Zvezda stvori tim dostojan renomea(a na dobrom je putu) i osvaja trofeje-pa neka zaradi! Sta mislite da Abramovic voli Celzi-ma strasno,oduvek je navijao za njih haha-daj nemoj da ste smesni...ZVEZDA JE IZNAD POJEDINACA-dakle ako je voljenom klubu dobro,pa nek se i zaradi...pozdrav za jednog od najboljih sportskih direktora Iliju Ivica-samo napred!

milan

pre 15 godina

I svako jutro kupujem skoro svu dnevnu stampu nadajuci se da ce neko od navedenih a ima ih dosta igraca doci ali nista od toga! Doduse,mozda je i rano,a i nekako verujem Ivicu. Okruzenje je problem.
setih se onog Beniteza mislim Ekvadorca koji je bio klasa i sa Salasa i za Barkosa i nista od nega...Tako ce biti ponovo,sve isto...samo ovce kao sto sam ja ce se nadati da ce i Zvezda krenuti na bolje.

Laza bg

pre 15 godina

Mislim sta reci..? Ovako ako bolje razmislim najbolje je i da vratis bunjvcevica..sta ima veze i on je bio kapiten,a i za formu mu nece trebati mnogo..mnogo dobar potez si napravio..jadni mi samo to mogu da kazem..

Proleće je naše

pre 15 godina

Čitam svaki dan o ovim mogućim dolascima i odlascima iz Zvezde, pa evo da i ja dam svoje viđenje eventualnih pojačanja i tima za prolećni deo sezone:
Golman – smatram da nam na ovoj poziciji ne trebaju pojačanja. Pogotovo ne bih voleo da dodje Stojković. On je odličan golman, ali moramo imati u vidu da dugo nije branio, da mu je forma nepoznata, a bilo bi glupo da dodje, a da ne bude 1. golman. Takođe, smatram da je Stamenković extra talentovan i dobar golman, i da bi bilo šteta da ne brani u narednom periodu. I ostali golmani (Radivojević, Ranđelović) su dobre i iskusne alternative.
Odbrana – prvo desni bek. Ovde apsolutno ne treba niko. Marković je veoma dobar, iskusan, bivši reprezentativac, tako da je on prvi pik za to mesto. Ninkov je takođe dobar, tako da samo na desnom beku odlično popunjeni. Levi bek – mnogo nepoznanica. Po meni je Petković odličan za to mesto, ali je neizvesno pitanje njegove pozajmice, Miailović ima ugovor na samo još 6 meseci, a Bronovicki je večito povređen. Takođe čuo sam da je potpisao Gvozdenović, tako da bi on i Petković (ako ostane) bili idealni. Štoperi – s obzirom da odlazi Gaj, a da su otišli i Dević i Jaković, veoma deficitirana pozicija. Ali, ako dođu Pejčinović (koji može biti odličan), Kvartni i Vranješ, uz Tomovića bi bili odličan kvartet. Međutim svi su neiskusni, tako da je to problem. Možda bi bilo dobro da ostane Nino Pekarić, sa kojim bi dobili na iskustvu i koji je neosporno dobar fudbaler, ali ima mnogo problema sa povredama.
Sredina – muka. Prvo, ako ode Milijaš, što je izvsno, potrebna su BAR dva veznjaka extra klase. Jedan zadnji vezini, za šta je idealan Aval Isah, kojeg bi najpre voleo da vidim od svih pominjah pojačanja, s obzirom da je fenomenalan fudbaler. Takođe izgleda da sigurno dolazi ovaj Brazilac Silva, za koga se nadam da je kvalitetan (na osnovu video snimaka), tako da ako ostane Koroman (što je po meni najvažniji zadatak Ivića u ovom prelaznom roku, jer bez njega nismo ista ekipa, tako da mu treba ponuditi ugovor do kraja karijere) mislim da bi većina problema bila rešena. Koroman bi prešao na desnu stranu, Silva bi delovao po levoj, Lazetić bi bio u sredini (što je prinudno rešenje, ali i najbolje moguće, ukoliko ne dođe neko, kao što se priča za Marića), a Aval Isah bi bio iza njih. Valjao bi još jedan dobar igrač na sredini (kao što rekoh, Marić), ali je teško očekivati da će se naći sredstva za sve, tako da bi mogli da pomognu mladi Nikolić, kao i Burzanović koji bi se malo povukao nazad. Ostali veznjaci koji su trenutno tu nisu klasa za Zvezdu!
Napad – S obzirom da je Kleo pokazao da vredi, Tričkovski da je veoma talentovan, mislim da je ovde potreban samo jedno, ali vredno pojačanje. Naravno Parker, veoma dobar fudbaler. Takođe treba ostaviti Subašića koji nije loš, ali mislim da Some treba da potraži drugu sredinu, jer realno ne bi mogao da se izbori za mesto, ukoliko dođe Parker. O Edgaru, Misdongardu... (ne treba trošiti reči), sva je sreća da su otišli iz Zvezde!

Znači ekipa bi izgledala ovako:

Stamenković
Marković..Tomović..Kvartni..Petković
Aval Isah
Koroman..Lazetić..Silva Kleo..Parker

Po meni veoma respektabilna ekipa!

sensei

pre 15 godina

ha ha ha
to je sve....
dovodite otpad iz Dinamo Bukuresta.... Prvo Pekaric pa Gvozden..pa otpad iz Gencle.wtf!?? birligija Petkovica... Dakle igrace koji ne igraju ni u tim gigantima..pri tom vam odlaze 3-4 glavna igraca.... I jos imate obraza da kazete Prolece je nase!!!?

jatak

pre 15 godina

gradimo groblje dobar tim....prolece je nase.....DRHTITE!!!!!jer ako ovu titulu uzmemo bice mi najjdraza koja ikada osvojena......
(zivim za sever, 23. decembar 2008 09:51)

znas onu pesmu za decu: spavajmo, sanjajmo
poz za sve Grobare

dizbo

pre 15 godina

Prolece je nase Lupas ti zemljak totalno,sta ti znas kakvi su to igraci kao Isah,Kvarti,Parker,verovatno nista bolji od raznih Barkosa,i sastavljas tim kao pravi strucnjak,a nikad dp pre 20 dana nisi cuo za njih i oni su tebi vec za osvajanje titule.E moj Zemo ne ide to tako...Pozdrav za sve normalne i realne navijace

Delija_kg

pre 15 godina

Ne, pa sta ce nam on? Pa covek ima 30 godina i verovatno nije ni upola dobar igrac kao pre. Ovo je prvo pojacanje koje dovodi Ivic, a sa kojim se ne slazem

ZvezdašOnajStari

pre 15 godina

Gle ti ovih bivših, još se kao šali sa boravkom u Zvezdi!? Dolaziš tu nažalost jer si neuspešan kao i svi što se vraćaju u Zvezdu, Partizan i ostale naše šake jada, prema tome pokrij se po ušima i treniraj da opravdaš poverenje za crveno beli dres!

Razanka Stip MKD

pre 15 godina

@ prolece je nase
Zaboravio si zvezdino vecito pojacanje Princ Tagoe,Kovacevica i ko josa nije bio u planu i sa koga se je sve nije pregovaralo.I na kraju slag na tortu,obavezno sastavljenje nekog tima iz snova,kao ovaj levo ti pozadi pa onaj malo ispred.
Kako im nije dosadno da se stavljaju u ulozi neke kvazi stucnjake i vizionare.

Gipsy 72

pre 15 godina

Па чекајте, ми сад имамо 4 лева бека?
Мијаиловић, Петковић, Гвозденовић (мада је он играо и средину) и овај нови Џеферсон.
Јел то значи да прва двојица лете?
Нисам претерано задовољан са ангажовањем Гвозденовића, није био ништа нарочито, а тек сад сумњам да јесте, али се надам да ће да ме демантује.

Max

pre 15 godina

Prosto sam "impresioniran" najavljenim pojacanjima Zvezde.Drhti Evropo,pravi se "strasan"tim.Primetno je da Zvezda nema love.Najavljena pojacanja govore toj cinjenici u prilog.Trece mesto u prvenstvu...... puna kapa!!

Nelson Muntz

pre 15 godina

Сви који имају више од 18 година старости и пратили су фудбал задњих година, јако добро се сећају овог дунстера. Сви навијачи Црвене Звезде са зебњом су бројали дане до његовог одласка из клуба. Са зебњом, али не због тога што одлази, већ са зебњом да га нико неће хтети, па ћемо морати још да га гледамо и трпимо. У питању је вероватно најгори капитен ЦЗ у њеној историји, након непревазиђеног Ивана Аџића. Његово поновно ангажовање није ништа друго него још један прст у око и шамар Делијама и увреда свим љубитељима фудбала.
Они који шамарају морају бити свесни да жртва може и да узврати. Мишковићевска багра, у коју дефинитивно спада и Ивић (сад је отклоњена свака сумња), и даље дивља на Маракани. Питање је тренутка када ће то дивљање да им се врати, а ја им не бих био у кожи кад дође време за полагање рачуна. Бекство у Холивуд и Делта сити их неће спасити...

The_grobar

pre 15 godina

gradimo groblje dobar tim....prolece je nase.....DRHTITE!!!!!jer ako ovu titulu uzmemo bice mi najjdraza koja ikada osvojena......
(zivim za sever, 23. decembar 2008 09:51)

Ali naravno,necete je uzeti...

todo

pre 15 godina

Vidim komentarisete sto imamo cetiri leva beka,kao prvo ovaj brazilac i Gvozdenovic mogu da igraju i u sredini.druga stvar tim se prqavi sad za leto posto ce Petkovic i Mijailovic da idu na leto normalno je da sad se pravi tim da bi se uigrali za evropu a ne na leto da dovodimo 15 igraca pa da prodjemo kao ove godine...Zna ivic sta radi.A i ovi grobari bi mogli da iskuliraju,vidim kakav je njihov prelazni rok bio(zaim,Ngambija,Fejsa,Paunovic,Stevanovic,Peric,Cadikovski...ne zna se koje vise pokazao) I jos da napomenem ismejavanje ovog Brazilca Silve(po snimku uopste nije los)smejete se sto je bio u Beira mar,pa vasa crna mamba je dosla iz ZRINSKOG za 50000 evra a pre toga je bijo bas u tom bera maru,zato sledeci put malo razmislite pre nego sto lupite,ako imate cime... Pozz za Delije

Bata Djora Sr.

pre 15 godina

Ko god veruje da je Govozdenovic dobar fudbaler, verovatno nije doticnog ni jednom gledao dok je igrao u crveno - belom dresu. Radi se o obicnom dunsteru, kako Nelson Muntz lepo rece svom komentaru. I da, svi su zeleli da mu vide ledja, ali se sigurno ovome nisu nadali.
On ni tad, a ni sad nema kvalitet za Crvenu zvezdu, ali posto u tom klubu danas igra ko stigne zasto ne bi i Gvozdenovic.
Osvrnuo bih se i na potencijalni dolazak Stojkovica, mada sam o tome pisao onog trenutka kada se sin vlasnika Srbije vratio u klub. Famozni finansijer je imao nameru da otkupi Stojkovicev ugovor, da ga dovede u klub, a kasnije od celog transfera uzme lovu, a da Zvezda ne vidi ni dinara. Fakticki Zvezda bi bila komision za prodaju robe malog Marka, koji da ne zaboravim, voli Zvezdu i ne zeli da zaradi. Pri tom Zvezdino jedino pojacanje u letnjem prelaznom roku, golman Stamnekovic zavrsio bi na klupi, ni kriv ni duzan.
Stojkovicevi golmanski kvaliteti nisu sporni, medjutim, njegovo ponasanje je glavni krivac zasto za njega mesta ni u jednom iole ozbiljnijem evropskom klubu. E sad, ako je Zvezda drumska kafana u koju moze da dodje kada ko hoce i da se ponasa kako mu volja, onda je Stojke dobrodosao. Ako ostane Koroman i Mijailovic, bice to trio za pamcenje.
Uzimajuci u obzir da se Dan Tana nista ne pita i da glavnu rec vodi Dragi Micovic, takodje finansijer altruista, pitanje je ko ce jos sve da se nadje na spisku " pojacanja ". Iskreno, ako ne moze bolje od Gvozdenovica i Stojkovica, onda bolje nikoga i da ne dovode.

Duka

pre 15 godina

Ovi likovi sto se odusevljavaju Gvozdenovicem su ocigledno neki klinci koji su tek juce poceli da prate fudbal. Pa te klade smo se JEDVA otarasili i kad je bio u "najboljoj" formi. On nema veze sa fudbalom, pa zato bre nema mesta ni u strasnoj ukrajinskoj ligi. Uzas zivi sta se radi od Zvezde!

uzas

pre 15 godina

5 levih bekova !!! Neverovatno, ali sada imamo 5 levih bekova !!! Pored Petkovica, Mijailovica i Bronovickog, tu je i Silva... Natpisi u danasnjim novinama da se radi o "levom spoljnom" su cista glupost. Pogledajte komentare vesti da dolazi Silva, ima par linkova, radi se o klasicnom levom beku (reklo bi se da nije los)... Petkovic i Mijailovicu su inace pozajmljeni igraci i ovo verovatno znaci da obojica odlaze. Odlazak Bronovickog je vec izvestan, tako da nam je izgleda novi par levih bekova Silva - Gvozdenovic. Mislim da je steta za malog Petkovica. Mlad je, korektan je igrac za svoju poziciju, ima dobar sut, a moze da odigra i halfa (ako zatreba).. Gvozdenovic je bio los i kada je bio u najboljim godinama, a mogu da zamislim kakav je sada (ne moze da se izbori za mesto u srednje zalosnom klubu ukrajinske lige)...

Josif Semjanovski

pre 15 godina

Mislim da Gvozdenovic svojim iskustvom moze da pomogne,ne bih se slozio sa komentarima da je los igrac pa tako su docekali i Lazetica pa on je sasvim solidno odigrao sezonu.Ako Gvozden igra levog beka na poziciji stopera bi mogao Petkovic koga trba zadrzati po svaku cenu a Mijajlovica ne da ga puste vec da ga oteraju pa goreg igraca Zvezda nije imala kakav crni levi bek bez ijednog prodora i centarsuta(mi u Makedoniju kazemo;DRVO NEDELKANO),Markovic bi se konacno vratio na svoju pravu poziciju desnog beka gde moze da pruzi najvise.slazem se sa dovodjenjem Pejcinovica,Marica i Vranjesa dok za one afrikance nek prvo dodju da ih vidimo pa tek onda mozemo pricati o njima.ZVEZDA ZIVOT JE!Pozz.MKD

R.U.M.A.

pre 15 godina

Posto znamo da je levi bek deficitarna pozicija u vropskom fudbalu,mi cemo da ih skupimo jedno 20,pa kad bas bude kriza za njima...samo prodamo jedno 15-ak komada...:)
Tako se to radi...sjajno...:)))

Deki

pre 15 godina

Dobro dosao. Zvezda dugo nije imala pravog kapitena. Samo ne razumem kako to da su mu Petkovic i Mijailovic konkurencija? Petkovic da ali za Mijailovica je receno da napusta klub i drugo niste Bronowickog naveli koj je odlican igrac ali baksuz sa povredama.

FCRS

pre 15 godina

Barker added that AmaZulu will make big signing next week to replace midfielder Mohammed-Awal Issah who has signed for Serbian side, Red Star Belgrade.

“Issah did a good job for us and we wish him all the best with his new team.

Draman Edgar

pre 15 godina

molio bih B92, ako moze ubaci na bilo koju temu o potencijalnim pojacanjima CZ i partizana. Zasto? Zbog toga sto mnogo volimo da dajemo komentare o tome koje dobar a ko los igrac. Setimo se leta, Edgar dolazi u zvezdu, ljudi sastavljaju timove, pisu o tome kako je to extra igrac, igrao za brasilU21......itd. I evo sad isto, dolaze Parker, Isah, Kverti, bla, bla....a niko nema pojma o kakvim se igracima radi!!! Prijatelji moji, neka dovedu koga hoce, cekajmo prvo kolo na prolece pa da vidimo sta se tu desava!

Maximuslucius

pre 15 godina

Gvozdeni je legenda.Kako je čovek odigrao protiv Lestera i Lacija... a tek protiv Kijeva u Veroni.Kad je bilo najpotrebnije bio je najbolji.

Panta

pre 15 godina

Dakle citam komentare i ne mogu da verujem...pa kakve veze ima ako Miskovic zaradi??? Pa ako Zvezda stvori tim dostojan renomea(a na dobrom je putu) i osvaja trofeje-pa neka zaradi! Sta mislite da Abramovic voli Celzi-ma strasno,oduvek je navijao za njih haha-daj nemoj da ste smesni...ZVEZDA JE IZNAD POJEDINACA-dakle ako je voljenom klubu dobro,pa nek se i zaradi...pozdrav za jednog od najboljih sportskih direktora Iliju Ivica-samo napred!

TIGER

pre 15 godina

Ruku na srce, ovaj tesko da ce biti bolji od naseg Pauna... Sve su to ispusene mustikle koje su dosle da uzmu jos koji dinar pred penziju, posto ih vise niko ne zeli u Evropi... A najgore u celoj toj prici je sto zauzimaju mesto mladim igracima...
Sreca pa je nama Paun brzo odleteo na klupu inace mali Ljajic ne bi video lopte u Partizanu, a bolje je za klub da igra mladji igrac kojeg je posle lakse prodati i za vece pare nego neki penzos kojem je sledeca stanica, fotelja ispred tv-a...

Milos

pre 15 godina

Zvezda je otvorila trening kamp u koji dolaze igraci koji cekaju raskid ugovora da bi igrali nigde drugde nego u Zvezdi...A donekle bolje i to nego da dovodimo igrace sa CD-a!

nemanja

pre 15 godina

Samo da znate da dodate, pored Zvezde najvise u Srbiji vremena igrao je u nekadašnjem prvoligašu FK Boru. EVo šta je izjavio o Zvezdi http://mojsport.net/blog/ivan-gvozdenovic-svaki-trofej-sa-zvezdom-mi-je-u-srcu/75.html

milan

pre 15 godina

I svako jutro kupujem skoro svu dnevnu stampu nadajuci se da ce neko od navedenih a ima ih dosta igraca doci ali nista od toga! Doduse,mozda je i rano,a i nekako verujem Ivicu. Okruzenje je problem.
setih se onog Beniteza mislim Ekvadorca koji je bio klasa i sa Salasa i za Barkosa i nista od nega...Tako ce biti ponovo,sve isto...samo ovce kao sto sam ja ce se nadati da ce i Zvezda krenuti na bolje.

Laza bg

pre 15 godina

Mislim sta reci..? Ovako ako bolje razmislim najbolje je i da vratis bunjvcevica..sta ima veze i on je bio kapiten,a i za formu mu nece trebati mnogo..mnogo dobar potez si napravio..jadni mi samo to mogu da kazem..