Ponedeljak, 03.11.2008.

15:40

Doha: Jelena - Ana u prvom kolu

Dve najbolje srpske teniserke Jelena Janković i Ana Ivanović sastaće se u utorak u prvom kolu prve grupe završnog godišnjeg WTA turnira koji se igra u Dohi

Izvor: B92

Doha: Jelena - Ana u prvom kolu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

112 Komentari

Sortiraj po:

MARIJA

pre 15 godina

@ANA,
u pravu si! Bas steta sto u Dohi ne igra snajka - Marija Sarapova, teniska gracija. Dugo je nije bilo na teneskim terinima. Mozda ce navijati za Noleta u Sangaju. Bilo bi to lepo, a Novak bi imao potpunu inspiraciju!
Procitala sam da su Noleta glatko odbile i Jelena i Ana za zajednicki nastup u Pertu. Malo je ....... Nole to nije zasluzio. Predlazem Novaku da pozove Masu, Ona ga sigurno nece odbiti. Kao par, Nole i Masa su sarmantni, duhoviti, harizmaticni i pozitivno inspirisu jedno drugo.
Nole, pozovi Mariju da bude u tvom boksu, da te bodri i navija, i sve ce krenuti na bolje! Uverices se i sam u to.

Zhorzho

pre 15 godina

Stvarno dokli vise to pljuvanje i vredjanje, da li je moguce dostojanstveno navijati za svog ljubimca!? Ajde Ana, razbij tu grand prodaksn kraljicu koja nikad nece osvojiti GS turnir

Marija

pre 15 godina

Alisa,
Modni žiri ocenjuje Jelenu kao jednu od najlošije obučenih. Čitaj malo više modnu štampu. Isto tako lepo građena devojka mora biti visoka, graciozna. Nisi informisana, da je to upravo Ana, prema većini anketa. A o završenim Jeleninim školama mogu samo da se nasmejem. Izvini ali, ja sam završila Ekonomski fakultet.

zoran

pre 15 godina

(pero, 4. novembar 2008 11:45)

Evo ti linka ..ovde mozes pratiti turnir..

http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=23041&part=sports

Pozdrav

WTATP Lista

pre 15 godina

Za one koji jos ne mogu da se odluce za koju ce da navijaju, Jelenu ili Anu, preporucujem da navijaju da mec potraje tri seta, jer 'em ce duze uzivati u vrhunskom svetskom (srpskom) zenskom tenisu, 'em ce tako porazenoj biti skoro otklonjene i teorijske varijante da eventualno izvisi za polufinale i pored trijumfa na preostala dva meca u grupi.

A onima koji jos ne mogu da se odluce PROTIV koje nase tenisrke ce danas navijati, a kojih je nazalost u Srbiji neshvatljivo mnogo (ovde se oduvek najteze prastao uspeh) ne zelim nista da porucim... pretpostavljam da su oni sami sebi najveca kazna :):):).

nikola

pre 15 godina

Sta ste se vise uhvatili za to kako ana place dok slusa himnu...Od proslosti se ne zivi... Drago mi je sto su Jelena i Ana u istoj grupi jer imaju sansu da se nadju u finalu...Ipak svim srcem sam uz Jelenu,i navijam za nju

marko-washington

pre 15 godina

Napred nase devojke. Sramota je ismevati bilo koju palcica- mongol?? Palcica moze da bude i simpaticno ali podsmevati se nekom na arcun fizickog izgleda u 21 veku govori o nama kao o ljudima? Bas me zanima kako li ti izgledas kada nekog vredjas na racun jako teske bolesti i nekog naroda sa dalekog istoka? JJ je pristojna devojak a neko ce za Anu reci da je kobila npr jer neko mozda ne voli devojku sa 100 kg i 187 cm. Sramota je omalovazavati nesto sto je anjbolje sto nasa jadna zemlja ima u ovom momentu. Ove god sam bio u Londonu i JJ i Ana kao i Nole su bili svuda , a po Americi JJ velicaju kao svoju. Ja sam fan JJ ali nikada ne bih omalovazavao rad Ane Ivanovic . Da li je neko patriota je periferna stvar i bolja treba da pobedi, apsolutno nije bitno koja je to. JJ je prva na svetu u najbrojnijem i najzahtevnijem sportu. Pogledajte i videcete da je teniska sezona najduza. Biti prvi govori koliko je to za svaku pohvalu. Napred Jelo , napred Ana . Zao mi je sto se velica Ana titulom u Dohi. Pobedi Serenu jednom , o Dementijevoj da ne govorim a Venus ... pa u polufinalu neka ti od njih tri sledi ako nista bar u finalu ali kao sto svi znaju tesko da ces ikada koju pobediti kao sto ni JJ nije mogla Zastin cak i kada je iamla dobijene meceve s tim sto je ona uvek bila na pragu pobede a tebe ove tri redovno pregaze kao panto pitu

Alisa

pre 15 godina

@ Populo, Marija

da, Jelena je zaista kao devojcica svirala klavir i ujedno završila francusku dilomatsku osnovnu školu u Beogradu; u Americi gimnaziju (high school) i sada je student treće godine ekonomije.
Njeni roditelji su diplomirani ekonomisti, i uvek su joj govorili da je škola na prvom mestu.
Dok Šarapova nikada školu nije pohadjala jer ju je tata Jurij terao samo da trenira po ceo dan.

A što se tiče uvreda na račun oblačenja JJ, samo se setim kad ste je napali da ima odvratnu "šarenu" haljinu - a to je bila unikatna kreacija Roberta Kavalija, u njegovom zaštitnom leopardovom dezenu, koja je Jeci, kao idealno gradjenoj devojci, stajala kao umetnicko delo sto i jeste.

Sramota je da ovako govorite o nasoj velikoj sportistkinji. To sve govori o vama.

Vlad

pre 15 godina

Што ти је варљива ова мода; колко разбијачица Серена овде делује ситно.

Populo

pre 15 godina

Pa ovo je komedija!
Hajde, progutasmo ono velika Srpkinja, pa narodni heroj, pa veliki covek, pa patriJJota, pa nezna dusa, pa srce na kvadrat, ali da svira klavir!
E, stvarno!

ttx

pre 15 godina

Rvat
Vidi se da ne znas sta pricas. Jelena jeste imala los servis, ali u zadnjih 6 meseci servira sasvim dobro, pa i u mecevima protiv Serene i Venus postize aseve, a desavalo joj se (kao u Stuttgartu protiv Zvonareve) da pogodi 11 asova u dva seta. Znaci sto se tice servise to sto kazes ne stoji. Takodje sto se tice vinera sa osnovne linije, ako si ikako gledao Jelenu, pogotovu u poslednje vreme (ali i ranije) znao bi da dobro posgadja i forhend i bekend paralele, a smec joj je uvek bio vise nego solidan i to iz svakog dela terena. Ne kazem da Jelena nema svojih mana i manjakavosti u igri ali prekritican si. Na kraju krajeva pogledaj sta kazu o Jeleni http://sports.espn.go.com/sports/tennis/columns/story?columnist=garber_greg&id=3671264

branko

pre 15 godina

Хајде да сад на почетку ову причу осветлимо са још једне стране. Не знам како се одређује редослед мечева – ко с ким и када. Није тешко препознати логику по којој се на самом почетку међусобно састају две Рускиње и две Српкиње. Но, врхунска занимљивост је у томе што та логика не важи у оној другој групи. Имам јак осећај да ће сестре Вилијамс међусобни сусрет играти на крају. Зар да у полуфиналу не буде ни једна Американка? За оне којима овај турнир доноси зараду, то би био пораз. За нас посматраче ово је спорт, али је некима то пре свега велики бизнис. Ако грешим – нека ми Бог опрости.

jelena

pre 15 godina

jedva čekam da se moj prethodni komentar na]e ovde, ako uopšte bude i primljen. No dobro.
Ja sam zgranuta što vidim šta se sve ovde piše o Ani i Jeleni i zaista mogu samo da kažem da treba da nas je sramota kad tako nešto možemo i da pomislimo. Ne mogu da verujem da ovde postoje dva tabora: Jelena i Ana. Ja lično i iskreno navijam za obe pre svega zbog toga što su one naše, a ne neke tamo... i drugo, mene uopšte ne zanima modni ukus jedne ili druge, ili koju je školu završila jedna ili druga. Uostalom, ako ćemo da se principima nekih, onda bih ja trebalo da navijam za Anu samo zato što je bila đak turističke škole i zato što mi je komšinica ili zato što je prelepa. A za one koji su ljubomorni na Aninu lepotu mogu samo da kažem: no comment.

Marija

pre 15 godina

Jelena obrazovana i svira klavir? Po oblačenju bi se reklo da su joj uzor narodne pevacice. Važi za najlošije obučenu javnu ličnost.

Sramota

pre 15 godina

@ Daca

RTS može da prenosi šta hoće, i da otkupi šta hoće, kao nacionalna televizija, što pokazuje i to da će prenositi danas Anin meč.
Samo mi je žao vas koji ne shvatate da smo zamorčići jedne ekipe koju niko ne kontroliše; a imamo pravo na to, jer mi pošteni gradjani plaćamo tv pretplatu.

Vranac

pre 15 godina

@ anafilicharka
ako je JJ najslabiji broj 1 u istoriji -> ana je najslabiji broj 4 u istoriji :D

@posmatrac iz daleka
jel, je'l... do god nije jeR je u redu B-)

BORKO25PB

pre 15 godina

zg,a ja sam za sloznu Srbiju! ;-) P.S.Devojke se prvenstveno bore za svoje lisne ciljeve i naravno sto dublji dzep!A to sto su Srpkinje...samo im je dodatno breme,iz svakog pogleda gledano!

peko

pre 15 godina

Само је једна ЈЕЦА!!!
Само је једна МАЈЧЕК МАЈА.Остале су бледуњаве копијице и незналице!

Daca Acimovic

pre 15 godina

Malo cu da skrenem sa teme. Dragi sunarodnici, bilo bi lepo da za promenu citate i slusate informacije vezane za prava prenosa tenisa na TV. Naime, WTA turnire iskljucivo prenosi Eurosport, a 4 gren slema i ATP masterse mogu i druge TV, kao i Dohu, odnosno Sangaj. Zato, molim vas, RTS nije u poziciji da "voli vise" Anu, Novaka i sl, vec prenosi ono na sta ima pravo.
Na kraju, Ana i Jeca u finalu!!!! na RTS-u. Hvala.

BORKO_25_PB

pre 15 godina

Licno,bas se radujem srpskom duelu!Ovo su jako retki trenuci kada se ime Srbije,doduse indirektno,nalazi na nekoj glamuroznoj,svetski prestiznoj sceni!

Lukic Sonja

pre 15 godina

Navijanje je jedno a kvalitet je ono sto po meni izaziva navijanje,
Tako da sam tu rigurozna, a odusevljavala sam se zadnjim pobedama jedne i druge teniserke, ali kada su gubile bila sam nezadovoljna njima.
Boljoj cu uvek odati postovanje jer je to njihova profesija sto je za mene presudno.
Srecno Jelena i Ana a bolja u ovom trenutku ce sigurno da pobedi u danasnjem susretu.

Rvat

pre 15 godina

MASTERS ONE.

Elem, dođosmo kraju jedne, pravo turbulentne godine. Bilo je svega, sjajnih dostignuća (AU Open, RG..), jednako velikih potonuća (Mariove boleštine, moja ljubavna dostignuća, Ivanović nakon Pariza,..)
No sva ta čuda padaju u vodu pred onim najvećim:
JELENA JANKOVIĆ JE PRVA IGRAČICA SVIJETA!?!?? ...?!?
A čitavi prvi dio sezone je, što se ono kaže „procolala“!
I šta god se desilo na Mastersu, to će i ostati!!!
?!?!?
Igračica koja u velikim mečevima nikad ne kroji sama svoju sudbinu. Jer i nema čime.
Igračica sa servisom gornjeg kvartila – rekreativki.
Igračica koja ne može postići winner ukliko je iza osnovne linije.
Igračica koja do prije mjesec-dva nije mogla pravo smečirati.
...A čime, crna Jelena?!?
Motiviranošću.
Borbom do... ne znam ni ja do više čega. „Posljednji dah“ mi je previše izlizano za ovaj slučaj.
Taktikom.
Superiornom igračkom inteligencijom.
Vrhunskim kretanjem.
Fizičkom izdržljivošću.
Kad pogledam, puno toga nabrojih. A sve mi to nekako stane u – prvi servis Serene W.
Neću više spominjati Beckerov osvrt na prvo mjesto Thomasa Mustera. Kada je rekao da je to najveći sportski podvig u povijesti. Sa tako malo talenta ostvariti tako puno.

A sad ždrijeb.
White group:
J. Janković, A. Ivanović, S. Kuznetsova, V. Zvonareva
U današnjem dvoboju će Ana i Jeca će odlučiti ko će u polufinale. Poraženoj, posebno ako to bude Ana, ne dajem više nekih šansi.
Inače, prvi, baš prvi put Jelena (neveliki) favorit.
Crni konj ove grupe, a možda i čitavog turnira, je ona koja po kladionicama ima najmanje šansi. Zvonareva.

Moroon(?!?) group: (Valjda je ime grupi da neki kome se ogadiše Obama, Hamilton, ..)
S.iW. Williams, D.Safina, E.Dementijeva
Ode je teško išta predviditi.
Osim, ako su sve, što se kaže, prave – onda garave!
E, ako se to desi, i u finalu – onda garave!

O dasovanima, ex post. Samo eto, čujem, neće biti Rafe... A sa njime bi to bilo ravno Mastersu iz 92.

JOVAN

pre 15 godina

Čitam neke komentare i prosto ne mogu da verujem kakav smo mi narod. Ovo je sramota i ti isti kojim pišu takom treba da se stide. pa dajte ljudi da navijamo za obe,pa naše su.

Iskreno više volim Jelenu,ali dokle ta vređanja i jedne i druge,sram vas bilo bre.

Ana KRAVICA,pa ta osoba što je to napisala očigledno ima neki problem u glavi i treba da se stidi samog sebe.

Pokažite svetu kako se igra profesionalni tenis,na najvišem nivou.

Navijam i za Anu,neka budu obe u finalu,a voleo bi da titulu osvoji Jeca da na taj način kruniše prvu poziciju.

VOLIMO VAS OBE!!!!

posmatrac iz daleka

pre 15 godina

@ petar pan

Kako na pocetku tako i na kraju!

PS "jel" rec ne postoji u srpskom jeziku. (samo mali savet, cisto periferno). Bez ljutnje :-)

faca je bitna

pre 15 godina

O ponasanju i dranju na klince sto skupljaju lopte, nepriznavanju poraza, glumatanju povreda, necu da pricam, iako vi prozivate Anu za samo jednu jedinu povredu uz koju je uzgred doslo do pada i na listi. Lista nije bitna toliko kao Gren Slem titule.
A ako cemo o izgledu, ne znam bas kako neko moze da gleda koliko je neka devojka zgodna, ako u faci nije nesto.

ana ivanovic's fan

pre 15 godina

'ajmo ANA!!! jeco, zelim ti da pobedis sve meceve sem ovog prvog pa da igras ponovo u finalu sa anom. onda mi mozda i bude svejedno ko pobedi...

Djole

pre 15 godina

Jedno je po meni sigurno , namestaljka rezultata nece biti jer moraju da se gledaju tokom igre. Mada , ja bih iskreno voleo da bude remi.

Biba

pre 15 godina

Nezgodno za početak. Napred Jeco, razbi taj maler zvan AI, sada si druga igračica! Navijam svim srcem za tebe!!! Posle će biti lakše!

Kuršum

pre 15 godina

Kakva šteta što u tenisu nema nerešenog rezultata.Navijam za obe,neka bude lepog tenisa,da uživam i posmatram dva naveća bisera Srbije i srpskog sporta uopšte.

Andjela

pre 15 godina

'ajde Jeco, najbolja si!
p. s. ha, ha, obrazovanu Anu?! da, da, Ana jedva zavrsi srednju skolu, a Jelena studira, svira klavir, itd! ne lupajte!
e, da, srecno obema, ali realno - Jelena je najbolja!

Djak prvak

pre 15 godina

@ Komentar br. 13,

Kazes LEPA i LJUPKA - to jos i moze da prodje, jer to je stvar ukusa a o ukusima se ne raspravlja...

... PAMETNA I VASPITANA - hmmm

a ono ... OBRAZOVANA ... bas bih voleo da argumentujes

pa sve to malo uporedi sa samo zgodnom Jelenom

tuto paris

pre 15 godina

Imamo 2 teniserke medju najboljim na svetu, a Vi ? Navijate za JJ, ok, fine, ali sta je AI uradila da zasluzi takve komentare ? A jos ih preporucujete ? Pa Vi ste pateticni koliko ste teski, ljubomorni na svoje svopstene sampione, mrzite one koji nesto uspesno urade u zivotu, itd.

Nastavite tako, samo tako...

Rasturi je Ana!

pre 15 godina

Pa sta ovi Jelenini navijaci sebi dozvoljavaju ovo je neverovatno. Zovu Anu KRAVICA????
A vredjate se ako neko kaze da je Jelena najslabiji br. 1?

Kakav prostakluk je zaposeo ovaj sajt, strasno...

milan

pre 15 godina

Ajde ANA najbolja si...prvo pobedi jelenu pa sve ostale i naravno u finalu opet jelenu,kao i uvek i hocemo opet da cujemo himnu BOZE PRAVDE kao i na Roland Garosu kada si zaplakala... a za sve vas koji sumnjate u anin patritizam pogedaj te snimak kako ana place uz srpsku himnu i zemlju za koju se bori. NAPRED ANCHY- najlepsa,najbolja srpkinja. VOLIMO TE SVI !!!

Milena

pre 15 godina

Nije tacno da se ne prenose samo Jecini mecevi. Jelenu su prenosili u finalu Majamija dok Anu nisu prenosili u finalu Indian Velsa. Osim na GS JJ i Anu uopste ne mozemo gledati - sramota.
Sutra navijam za JJ - ipak je ona No.1 i na neki nacin zasluzuje da pobedi a za Anu se ne sekiram ni malo, jer ona moze da pregazi Zvonarevu i Svetlanu K., moze i JJ(barem 1 od njih-bice dovoljno ako pobedi Anu), za JJ sam sigurna da moze da pobedi sve iz one druge grupe, dok mislim da je Ana imala srece sto je u ovoj grupi (ipak su joj sestre Vilijams i Dementieva problem)itd....Videcemo sta ce da bude, zelim im obema sve najbolje(osim sto sutra zelim da JJ pobedi:))

Ana CARICEEEEEEE

pre 15 godina

Anci pobedi je sutra kao sto si to vec radila toliko puta do sada i zapusi usta ovim smaracima koji bodre tvoju suparnicu koja ti nikada nece biti ni do kolena....AJDEEEEEEEEEEE ANAAAAA mozes ti to!!!!! A kad izgubi, kao i uvek, reci ce da je umorna, povredjena ili sta vec jer ona nikada nije priznala ni jedan poraz...

Puno srece..Doha je tvoja

Vlajcek Vlaja

pre 15 godina

I ja se slazem,prosto je neverovatno da neko moze da navija za Jelenu.Vecito mi izigrava nekog patrioto i prica kako se ona samo smeje i kako je uvek pozitivna i stalno kada je Ana pobedi iznova i iznova kaze kako je odlucivala jedna lopta,tako ce naravno biti i sutra
Ajde Ana

milos

pre 15 godina

pa Palcica,a moze i kravica!:)))ma Jelena je bolja i tacka.cak i da izgubi njeni navijaci ce znati da je bolja od doticne i dokazace to!ljudi koji su na strani palcice nemaju karakter.....

Pošteno

pre 15 godina

@ Ana kom 40

Hvala ti što si nam pokazala ovim tekstom šta Ana govori o Srbiji i da živi u Švajcarskoj.
Zato se tako ponaša prema reprezentaciji naše zemlje.
Jelena ima zvaničnu rezidenciju u Beogradu, na sajtu wta, i ovde provodi svaki trenutak van putovanja.
Napred Jelena, napred Srbija!

Tanja-Geneva

pre 15 godina

Sta da kazem,srce mi se steglo,za koga da navijam!Bas bez veze!Imam malu naklonost prema Jeci, jer je borac i ratnik i izuzetna sportasica,dok je Ana medic i ko zna sta sve od nje moze da naidje!!Sretno mile i drage devojke lepotice i ponos nasa!

Crno na belo

pre 15 godina

Za sve ove koji Anu zovu Palcica poruka:lJudi,ozbiljno ste oboleli i vreme vam je da posetite psihijatra.Ja vise volim Anu,ali nikad ne bih mogao za Jecu da kazem neku losu rec.Naprotiv,obe su nesto najbolje i najlepse sto Srbija ima,ali nazalost postoji i ona losija strana nase zemlje koju cemo lako prepoznati u nekim od ovih komentara.

nina ana's fan 4-ever

pre 15 godina

ajde ANA!!!ANA ima kvaliteta i moze da pobedi sve teniserke u obe grupe.verijem u ANINU POBEDU,ali i ako izgubi mislim da su velike verovatnoce da obe idu u polu finale.

sorry, ali uvek cu navijati za ANU,i kada pobedjuje i kada gubi!!!
ana je najlepsa,najbolja (u tenisu),skromna...mogla bih da pricam do sutra ali sam se umorila!!!
najbolja si,carice!!!

ANA 4-ever!!!

Nena

pre 15 godina

Opa, vec u prvom kolu.
Ja nemam dilemu za koga cu navijati, Anu nikada nisam volela, tako da se ne osecam ni malo licemerno ili nezahvalno, tako da ajdeeeee Jeco!!!
VAMOS JJ!!! =)

pera011

pre 15 godina

Ih bre kakvi ste svi ostrasceni. Vecinu je otuzno citati.

Ja navijam da sutra pobedi Ana, a kada se ponovo sastanu u finalu Jelena.
Ili obrnuto.

Bar na ovom turniru je to moguce.

Informacija za neverne Tome

pre 15 godina

Za one koji sumljaju u Anin patriotizam: Svajcarci pokusavaju da vrbuju Anu za njihovu Fed Cup reprezentaciju, ali Ana kaze da igra za Srbiju. Pogledajte: http://www.youtube.com/watch?v=2UW6lcetlS8

Milan

pre 15 godina

Pitanje za sve nezahvalnike: Kako mozete da zaboravite one suze radosnice koje su nam svima lile a pre svega prelepoj Ani dok je isla himna Boze pravde nakon finalnog meca Roland Garrosa ??
Sram vas bilo! Ne mogu da navijam protiv Ane a ni protiv Jece jer ih jednako volim i zato ne volim da gledam kada igraju jedna protiv druge ali kad bolje razmislim ipak je to samo sport i nista vise.

ponchica

pre 15 godina

Dal' je moguce da kad njih dve igraju jedna protiv druge, uvek mora de pljuje po jednoj??? Mada to i nije samo tad slucaj. Obe su NASE, meni je uvek zao kad jedna mora da izgubi, a s druge strane jedva cekam ovaj duel jer obozavam da ih gledam jer su one najbolje sto mi trenutno imamo!
A izjava "a da Jelena igra u finalu s nekim drugim (daj Bože) on ne bi prenosio." nije ni za komentarisanje. Strasno. Uzivajte ljudi u lepoti, mladosti i talentu, nemojte da budete pakosni.

Info

pre 15 godina

Aman ljudi, pa Ana nikako nije mogla da bude u istoj grupi s Serenom (a JJ sa Safinom), jer je Serena 3. a Ana 4. na WTA listi (a po pravilima razvrstava se tako da u jednu grupu ide #1 tj. JJ, a u drugu #2 (Safina) - Ani sve jedno koja joj pripadne, pa se onda #3 i #4 rasporedjuju zrebom, pa potom #5 i #6 takodje zrebom i na kraju #7 i #8).

JJ and Masha fan

pre 15 godina

E pa koja pobedi nek pobedi,ali kakav tenis sutra ima da se gleda...bice veselo... mislim da obe ulaze u polufinale,kao 2. ili 1. u grupi nije vazno ... sutra ipak navijam za jecu,pa sta uradi neka uradi...

Žalosno neznanje

pre 15 godina

Jelena može da pobedi Anu, ali nikada ne može da je razbije! Vi ni srpski ne znate, šta onda znate o tenisu. Ako ne znate šta je razbijanje, onda je to bilo nedavno u Lincu, ali o tome vam nešto više može reći Zvonareva.

Ana

pre 15 godina

Evo šta kaže Ana Ivanović: (Alo - 01.11.2008)

"Jedna od najlepših sportistkinja sveta, naša teniserka Ana Ivanović, ne prestaje da puni stupce inostranih magazina.
Poslednji u nizu koji je čitaocima priuštio zadovoljstvo u vidu uživanja u Aninim rečima i slikama bio je „Švajcer ilustrejt“.

- Švajcarska je mirna i tiha, u njoj mogu lako da se opustim. Ljudi mi ne prilaze na ulici, svi poštuju privatnost drugih. Odrasla sam u Beogradu, ali od 15. godine živim u Švajcarskoj zbog tenisa. U Srbiji nije bilo dobrih uslova i asocijacija nam nije pomogla. Nedostajali su i treneri.
Porodica i ja smo odlučili da odemo u Švajcarsku, gde su živeli moj bivši trener i moj menadžer... Imala sam mogućnost da odem u Ameriku, ali htela sam da ostanem u Evropi - rekla je Ana za poznati švajcarski časopis."

Lud za Anom

pre 15 godina

Za prelepu Anu:
Razbi je kao prethodnih n puta...
Za Jelenu:
Važno je učestvovati, ali Anu nećeš pobediti ako ti ne preda meč...

milos

pre 15 godina

Jelena je veliki favorit u ovom mecu!ako bude zaboravila sve poraze od Palcice,onda ne treba da brine!s druge strane,Ana nje treba da se plasi....ipak ja navijam za SRPSKO FINALEEEEEEE!!!!!!

jovana

pre 15 godina

Za razliku od mnogih ja se necu dvoumiti za koga da navijam.Gotivim ja i Anu ali...
JELENA je JELENA...
Ona je osoa kojoj svi treba da se dive.Sjajna i iskrena,ona je osoba koja je dala mnogo za svoju drzavu,ona je osoba koja je rizikovala karijeru radi pobede koju je donela Srbiji,ona je osoba koja zna da ceni navijace,osoba koja stoji na zemlji,ona je prva na svetu zato sto to zasluzuje.Ona je JELENA JANKOVIC a njeno ime sve govori
Ipak nadam se srpskom finalu.
Jeco samo hrabro zaboravi sve prethodne turnire i znaj bez obzira na rezultate u Dohi tvoji navijaci su uvek uz tebe

Zivim za to...

pre 15 godina

Hajde da navijamo da nase devojke prikazu najbolji tenis na svetu i svima pokazu da su ONE najvece teniske kraljice a da su druge samo brojevi.Devojke,ujedinite se iako igrate jedna protiv druge...

milan

pre 15 godina

Jedva cekam SRPSKO finale,i puno srece i JELENI ali naravno i prelepoj ANI!!!
Ali ipak moram se odluciti za koga da navija i sutra i u finalu...a to je naravno ANA,bez obzira sto je svi osudjivali da kao namerno nece da igra za reprezentaciju ona je jedina sa novakom koja je izborila da se na gren slemu cuje SRPSKA HIMNA I NARAVNO ZAPLAKALA!!!! NAPRED ANA

sinisa

pre 15 godina

pitanje pobednice mislim da ni jednu ni drugu puno ne potresa ovaj duel ,jer o ovoj grupi one su sigurne u polufinalu, gde ih cekaju najverovatnije sestre williams,e to ce biti sudar titana i tu cemo videti ko je od kamena napravljen,,,mislim da su zasluzila da budu u finalu ali sestra serena je aktivna teniserka sa najvise osvojenih grand slamova, a starija je teniserka koja igra , koja ima najvise osvojenih turnira,,,, lako nece biti to je sigurno,,,a ovaj duel,, pa jelena ima losiji skor sa anom nesto 5-1, tako da dajem malu prednost ani,, ali napred obe, do finala,,,,

DrAgisha

pre 15 godina

Ama ljudi, navijajte za obe! Nisu to Enan i Klajsters... Srpkinje su!

To što igraju jedna protiv druge već u prvom kolu je plod ZAVERE SKOVANE OD STVANIH AGENTUVA! :))))))

Pa šta bude

pre 15 godina

Kao što rekoh - Jeleni ne odgovara Ana, a s druge strane Ana nikad nije pobedila Serenu i Dementievu koje su Jecine mušterije.
Zaista Ana uvek ima najpovoljniji zreb.

Postojim, dakle navijam

pre 15 godina

Oho treba da navijamo?
Za koga li cemo?
Za lepu, pametnu, obrazovanu, vaspitanu, ljupku Anu, ili za zgodnu Jelenu?
Hmm, meni nije tesko da se odlucim.

Milos

pre 15 godina

Anci samo napred pobedjivala si Jelenu mnogo puta pa ces i sada!!Nemam nista protiv Jece ali Ana je mnogo jaca nego ona!!!!!Steta odmah na pocetku turnira srpski duel!!!!Samo napred obe!

GO JJ

pre 15 godina

Sutra direktan prenos na RTS-u u 17h i 05min!
To je zato što igra Ana; a da Jelena igra u finalu s nekim drugim (daj Bože) on ne bi prenosio.
Napred Jeco, do pobede, do titule, do pehara!!!

DaDo

pre 15 godina

Jeco NAPRED!!!Pobedi ih sve,ali prvo nazalost Anu:)Pokazi da mozes da je pobedis,i posle toliko poraza od nje suprodstavi joj se i pobedi.Voleo bih da Ana i Jelena igraju finale da budu najjjjbolje ali i da Jelena pobedi!Napred devojke!!!

bizir

pre 15 godina

Ooooooooooo......kakvo ludilo i pomracenje uma kad procitah ovu vest. Pa za koga da navijam??!!
Da li za prelepu Anu ili za zgodnu Jelenu?
Ne znam sta da radim??
Pomoc!

GO JJ

pre 15 godina

Sutra direktan prenos na RTS-u u 17h i 05min!
To je zato što igra Ana; a da Jelena igra u finalu s nekim drugim (daj Bože) on ne bi prenosio.
Napred Jeco, do pobede, do titule, do pehara!!!

DaDo

pre 15 godina

Jeco NAPRED!!!Pobedi ih sve,ali prvo nazalost Anu:)Pokazi da mozes da je pobedis,i posle toliko poraza od nje suprodstavi joj se i pobedi.Voleo bih da Ana i Jelena igraju finale da budu najjjjbolje ali i da Jelena pobedi!Napred devojke!!!

bizir

pre 15 godina

Ooooooooooo......kakvo ludilo i pomracenje uma kad procitah ovu vest. Pa za koga da navijam??!!
Da li za prelepu Anu ili za zgodnu Jelenu?
Ne znam sta da radim??
Pomoc!

jovana

pre 15 godina

Za razliku od mnogih ja se necu dvoumiti za koga da navijam.Gotivim ja i Anu ali...
JELENA je JELENA...
Ona je osoa kojoj svi treba da se dive.Sjajna i iskrena,ona je osoba koja je dala mnogo za svoju drzavu,ona je osoba koja je rizikovala karijeru radi pobede koju je donela Srbiji,ona je osoba koja zna da ceni navijace,osoba koja stoji na zemlji,ona je prva na svetu zato sto to zasluzuje.Ona je JELENA JANKOVIC a njeno ime sve govori
Ipak nadam se srpskom finalu.
Jeco samo hrabro zaboravi sve prethodne turnire i znaj bez obzira na rezultate u Dohi tvoji navijaci su uvek uz tebe

Crno na belo

pre 15 godina

Za sve ove koji Anu zovu Palcica poruka:lJudi,ozbiljno ste oboleli i vreme vam je da posetite psihijatra.Ja vise volim Anu,ali nikad ne bih mogao za Jecu da kazem neku losu rec.Naprotiv,obe su nesto najbolje i najlepse sto Srbija ima,ali nazalost postoji i ona losija strana nase zemlje koju cemo lako prepoznati u nekim od ovih komentara.

Milos

pre 15 godina

Anci samo napred pobedjivala si Jelenu mnogo puta pa ces i sada!!Nemam nista protiv Jece ali Ana je mnogo jaca nego ona!!!!!Steta odmah na pocetku turnira srpski duel!!!!Samo napred obe!

Djak prvak

pre 15 godina

@ Komentar br. 13,

Kazes LEPA i LJUPKA - to jos i moze da prodje, jer to je stvar ukusa a o ukusima se ne raspravlja...

... PAMETNA I VASPITANA - hmmm

a ono ... OBRAZOVANA ... bas bih voleo da argumentujes

pa sve to malo uporedi sa samo zgodnom Jelenom

Milan

pre 15 godina

Pitanje za sve nezahvalnike: Kako mozete da zaboravite one suze radosnice koje su nam svima lile a pre svega prelepoj Ani dok je isla himna Boze pravde nakon finalnog meca Roland Garrosa ??
Sram vas bilo! Ne mogu da navijam protiv Ane a ni protiv Jece jer ih jednako volim i zato ne volim da gledam kada igraju jedna protiv druge ali kad bolje razmislim ipak je to samo sport i nista vise.

DrAgisha

pre 15 godina

Ama ljudi, navijajte za obe! Nisu to Enan i Klajsters... Srpkinje su!

To što igraju jedna protiv druge već u prvom kolu je plod ZAVERE SKOVANE OD STVANIH AGENTUVA! :))))))

ponchica

pre 15 godina

Dal' je moguce da kad njih dve igraju jedna protiv druge, uvek mora de pljuje po jednoj??? Mada to i nije samo tad slucaj. Obe su NASE, meni je uvek zao kad jedna mora da izgubi, a s druge strane jedva cekam ovaj duel jer obozavam da ih gledam jer su one najbolje sto mi trenutno imamo!
A izjava "a da Jelena igra u finalu s nekim drugim (daj Bože) on ne bi prenosio." nije ni za komentarisanje. Strasno. Uzivajte ljudi u lepoti, mladosti i talentu, nemojte da budete pakosni.

Nena

pre 15 godina

Opa, vec u prvom kolu.
Ja nemam dilemu za koga cu navijati, Anu nikada nisam volela, tako da se ne osecam ni malo licemerno ili nezahvalno, tako da ajdeeeee Jeco!!!
VAMOS JJ!!! =)

tuto paris

pre 15 godina

Imamo 2 teniserke medju najboljim na svetu, a Vi ? Navijate za JJ, ok, fine, ali sta je AI uradila da zasluzi takve komentare ? A jos ih preporucujete ? Pa Vi ste pateticni koliko ste teski, ljubomorni na svoje svopstene sampione, mrzite one koji nesto uspesno urade u zivotu, itd.

Nastavite tako, samo tako...

milan

pre 15 godina

Jedva cekam SRPSKO finale,i puno srece i JELENI ali naravno i prelepoj ANI!!!
Ali ipak moram se odluciti za koga da navija i sutra i u finalu...a to je naravno ANA,bez obzira sto je svi osudjivali da kao namerno nece da igra za reprezentaciju ona je jedina sa novakom koja je izborila da se na gren slemu cuje SRPSKA HIMNA I NARAVNO ZAPLAKALA!!!! NAPRED ANA

Rasturi je Ana!

pre 15 godina

Pa sta ovi Jelenini navijaci sebi dozvoljavaju ovo je neverovatno. Zovu Anu KRAVICA????
A vredjate se ako neko kaze da je Jelena najslabiji br. 1?

Kakav prostakluk je zaposeo ovaj sajt, strasno...

Alisa

pre 15 godina

@ Populo, Marija

da, Jelena je zaista kao devojcica svirala klavir i ujedno završila francusku dilomatsku osnovnu školu u Beogradu; u Americi gimnaziju (high school) i sada je student treće godine ekonomije.
Njeni roditelji su diplomirani ekonomisti, i uvek su joj govorili da je škola na prvom mestu.
Dok Šarapova nikada školu nije pohadjala jer ju je tata Jurij terao samo da trenira po ceo dan.

A što se tiče uvreda na račun oblačenja JJ, samo se setim kad ste je napali da ima odvratnu "šarenu" haljinu - a to je bila unikatna kreacija Roberta Kavalija, u njegovom zaštitnom leopardovom dezenu, koja je Jeci, kao idealno gradjenoj devojci, stajala kao umetnicko delo sto i jeste.

Sramota je da ovako govorite o nasoj velikoj sportistkinji. To sve govori o vama.

Pa šta bude

pre 15 godina

Kao što rekoh - Jeleni ne odgovara Ana, a s druge strane Ana nikad nije pobedila Serenu i Dementievu koje su Jecine mušterije.
Zaista Ana uvek ima najpovoljniji zreb.

Zivim za to...

pre 15 godina

Hajde da navijamo da nase devojke prikazu najbolji tenis na svetu i svima pokazu da su ONE najvece teniske kraljice a da su druge samo brojevi.Devojke,ujedinite se iako igrate jedna protiv druge...

Postojim, dakle navijam

pre 15 godina

Oho treba da navijamo?
Za koga li cemo?
Za lepu, pametnu, obrazovanu, vaspitanu, ljupku Anu, ili za zgodnu Jelenu?
Hmm, meni nije tesko da se odlucim.

JJ and Masha fan

pre 15 godina

E pa koja pobedi nek pobedi,ali kakav tenis sutra ima da se gleda...bice veselo... mislim da obe ulaze u polufinale,kao 2. ili 1. u grupi nije vazno ... sutra ipak navijam za jecu,pa sta uradi neka uradi...

Pošteno

pre 15 godina

@ Ana kom 40

Hvala ti što si nam pokazala ovim tekstom šta Ana govori o Srbiji i da živi u Švajcarskoj.
Zato se tako ponaša prema reprezentaciji naše zemlje.
Jelena ima zvaničnu rezidenciju u Beogradu, na sajtu wta, i ovde provodi svaki trenutak van putovanja.
Napred Jelena, napred Srbija!

milos

pre 15 godina

pa Palcica,a moze i kravica!:)))ma Jelena je bolja i tacka.cak i da izgubi njeni navijaci ce znati da je bolja od doticne i dokazace to!ljudi koji su na strani palcice nemaju karakter.....

JOVAN

pre 15 godina

Čitam neke komentare i prosto ne mogu da verujem kakav smo mi narod. Ovo je sramota i ti isti kojim pišu takom treba da se stide. pa dajte ljudi da navijamo za obe,pa naše su.

Iskreno više volim Jelenu,ali dokle ta vređanja i jedne i druge,sram vas bilo bre.

Ana KRAVICA,pa ta osoba što je to napisala očigledno ima neki problem u glavi i treba da se stidi samog sebe.

Pokažite svetu kako se igra profesionalni tenis,na najvišem nivou.

Navijam i za Anu,neka budu obe u finalu,a voleo bi da titulu osvoji Jeca da na taj način kruniše prvu poziciju.

VOLIMO VAS OBE!!!!

Vlajcek Vlaja

pre 15 godina

I ja se slazem,prosto je neverovatno da neko moze da navija za Jelenu.Vecito mi izigrava nekog patrioto i prica kako se ona samo smeje i kako je uvek pozitivna i stalno kada je Ana pobedi iznova i iznova kaze kako je odlucivala jedna lopta,tako ce naravno biti i sutra
Ajde Ana

milos

pre 15 godina

Jelena je veliki favorit u ovom mecu!ako bude zaboravila sve poraze od Palcice,onda ne treba da brine!s druge strane,Ana nje treba da se plasi....ipak ja navijam za SRPSKO FINALEEEEEEE!!!!!!

pera011

pre 15 godina

Ih bre kakvi ste svi ostrasceni. Vecinu je otuzno citati.

Ja navijam da sutra pobedi Ana, a kada se ponovo sastanu u finalu Jelena.
Ili obrnuto.

Bar na ovom turniru je to moguce.

Milena

pre 15 godina

Nije tacno da se ne prenose samo Jecini mecevi. Jelenu su prenosili u finalu Majamija dok Anu nisu prenosili u finalu Indian Velsa. Osim na GS JJ i Anu uopste ne mozemo gledati - sramota.
Sutra navijam za JJ - ipak je ona No.1 i na neki nacin zasluzuje da pobedi a za Anu se ne sekiram ni malo, jer ona moze da pregazi Zvonarevu i Svetlanu K., moze i JJ(barem 1 od njih-bice dovoljno ako pobedi Anu), za JJ sam sigurna da moze da pobedi sve iz one druge grupe, dok mislim da je Ana imala srece sto je u ovoj grupi (ipak su joj sestre Vilijams i Dementieva problem)itd....Videcemo sta ce da bude, zelim im obema sve najbolje(osim sto sutra zelim da JJ pobedi:))

ttx

pre 15 godina

Rvat
Vidi se da ne znas sta pricas. Jelena jeste imala los servis, ali u zadnjih 6 meseci servira sasvim dobro, pa i u mecevima protiv Serene i Venus postize aseve, a desavalo joj se (kao u Stuttgartu protiv Zvonareve) da pogodi 11 asova u dva seta. Znaci sto se tice servise to sto kazes ne stoji. Takodje sto se tice vinera sa osnovne linije, ako si ikako gledao Jelenu, pogotovu u poslednje vreme (ali i ranije) znao bi da dobro posgadja i forhend i bekend paralele, a smec joj je uvek bio vise nego solidan i to iz svakog dela terena. Ne kazem da Jelena nema svojih mana i manjakavosti u igri ali prekritican si. Na kraju krajeva pogledaj sta kazu o Jeleni http://sports.espn.go.com/sports/tennis/columns/story?columnist=garber_greg&id=3671264

Lud za Anom

pre 15 godina

Za prelepu Anu:
Razbi je kao prethodnih n puta...
Za Jelenu:
Važno je učestvovati, ali Anu nećeš pobediti ako ti ne preda meč...

faca je bitna

pre 15 godina

O ponasanju i dranju na klince sto skupljaju lopte, nepriznavanju poraza, glumatanju povreda, necu da pricam, iako vi prozivate Anu za samo jednu jedinu povredu uz koju je uzgred doslo do pada i na listi. Lista nije bitna toliko kao Gren Slem titule.
A ako cemo o izgledu, ne znam bas kako neko moze da gleda koliko je neka devojka zgodna, ako u faci nije nesto.

Ana CARICEEEEEEE

pre 15 godina

Anci pobedi je sutra kao sto si to vec radila toliko puta do sada i zapusi usta ovim smaracima koji bodre tvoju suparnicu koja ti nikada nece biti ni do kolena....AJDEEEEEEEEEEE ANAAAAA mozes ti to!!!!! A kad izgubi, kao i uvek, reci ce da je umorna, povredjena ili sta vec jer ona nikada nije priznala ni jedan poraz...

Puno srece..Doha je tvoja

Andjela

pre 15 godina

'ajde Jeco, najbolja si!
p. s. ha, ha, obrazovanu Anu?! da, da, Ana jedva zavrsi srednju skolu, a Jelena studira, svira klavir, itd! ne lupajte!
e, da, srecno obema, ali realno - Jelena je najbolja!

Žalosno neznanje

pre 15 godina

Jelena može da pobedi Anu, ali nikada ne može da je razbije! Vi ni srpski ne znate, šta onda znate o tenisu. Ako ne znate šta je razbijanje, onda je to bilo nedavno u Lincu, ali o tome vam nešto više može reći Zvonareva.

sinisa

pre 15 godina

pitanje pobednice mislim da ni jednu ni drugu puno ne potresa ovaj duel ,jer o ovoj grupi one su sigurne u polufinalu, gde ih cekaju najverovatnije sestre williams,e to ce biti sudar titana i tu cemo videti ko je od kamena napravljen,,,mislim da su zasluzila da budu u finalu ali sestra serena je aktivna teniserka sa najvise osvojenih grand slamova, a starija je teniserka koja igra , koja ima najvise osvojenih turnira,,,, lako nece biti to je sigurno,,,a ovaj duel,, pa jelena ima losiji skor sa anom nesto 5-1, tako da dajem malu prednost ani,, ali napred obe, do finala,,,,

Informacija za neverne Tome

pre 15 godina

Za one koji sumljaju u Anin patriotizam: Svajcarci pokusavaju da vrbuju Anu za njihovu Fed Cup reprezentaciju, ali Ana kaze da igra za Srbiju. Pogledajte: http://www.youtube.com/watch?v=2UW6lcetlS8

jelena

pre 15 godina

jedva čekam da se moj prethodni komentar na]e ovde, ako uopšte bude i primljen. No dobro.
Ja sam zgranuta što vidim šta se sve ovde piše o Ani i Jeleni i zaista mogu samo da kažem da treba da nas je sramota kad tako nešto možemo i da pomislimo. Ne mogu da verujem da ovde postoje dva tabora: Jelena i Ana. Ja lično i iskreno navijam za obe pre svega zbog toga što su one naše, a ne neke tamo... i drugo, mene uopšte ne zanima modni ukus jedne ili druge, ili koju je školu završila jedna ili druga. Uostalom, ako ćemo da se principima nekih, onda bih ja trebalo da navijam za Anu samo zato što je bila đak turističke škole i zato što mi je komšinica ili zato što je prelepa. A za one koji su ljubomorni na Aninu lepotu mogu samo da kažem: no comment.

nikola

pre 15 godina

Sta ste se vise uhvatili za to kako ana place dok slusa himnu...Od proslosti se ne zivi... Drago mi je sto su Jelena i Ana u istoj grupi jer imaju sansu da se nadju u finalu...Ipak svim srcem sam uz Jelenu,i navijam za nju

nina ana's fan 4-ever

pre 15 godina

ajde ANA!!!ANA ima kvaliteta i moze da pobedi sve teniserke u obe grupe.verijem u ANINU POBEDU,ali i ako izgubi mislim da su velike verovatnoce da obe idu u polu finale.

sorry, ali uvek cu navijati za ANU,i kada pobedjuje i kada gubi!!!
ana je najlepsa,najbolja (u tenisu),skromna...mogla bih da pricam do sutra ali sam se umorila!!!
najbolja si,carice!!!

ANA 4-ever!!!

milan

pre 15 godina

Ajde ANA najbolja si...prvo pobedi jelenu pa sve ostale i naravno u finalu opet jelenu,kao i uvek i hocemo opet da cujemo himnu BOZE PRAVDE kao i na Roland Garosu kada si zaplakala... a za sve vas koji sumnjate u anin patritizam pogedaj te snimak kako ana place uz srpsku himnu i zemlju za koju se bori. NAPRED ANCHY- najlepsa,najbolja srpkinja. VOLIMO TE SVI !!!

Kuršum

pre 15 godina

Kakva šteta što u tenisu nema nerešenog rezultata.Navijam za obe,neka bude lepog tenisa,da uživam i posmatram dva naveća bisera Srbije i srpskog sporta uopšte.

Ana

pre 15 godina

Evo šta kaže Ana Ivanović: (Alo - 01.11.2008)

"Jedna od najlepših sportistkinja sveta, naša teniserka Ana Ivanović, ne prestaje da puni stupce inostranih magazina.
Poslednji u nizu koji je čitaocima priuštio zadovoljstvo u vidu uživanja u Aninim rečima i slikama bio je „Švajcer ilustrejt“.

- Švajcarska je mirna i tiha, u njoj mogu lako da se opustim. Ljudi mi ne prilaze na ulici, svi poštuju privatnost drugih. Odrasla sam u Beogradu, ali od 15. godine živim u Švajcarskoj zbog tenisa. U Srbiji nije bilo dobrih uslova i asocijacija nam nije pomogla. Nedostajali su i treneri.
Porodica i ja smo odlučili da odemo u Švajcarsku, gde su živeli moj bivši trener i moj menadžer... Imala sam mogućnost da odem u Ameriku, ali htela sam da ostanem u Evropi - rekla je Ana za poznati švajcarski časopis."

Daca Acimovic

pre 15 godina

Malo cu da skrenem sa teme. Dragi sunarodnici, bilo bi lepo da za promenu citate i slusate informacije vezane za prava prenosa tenisa na TV. Naime, WTA turnire iskljucivo prenosi Eurosport, a 4 gren slema i ATP masterse mogu i druge TV, kao i Dohu, odnosno Sangaj. Zato, molim vas, RTS nije u poziciji da "voli vise" Anu, Novaka i sl, vec prenosi ono na sta ima pravo.
Na kraju, Ana i Jeca u finalu!!!! na RTS-u. Hvala.

Marija

pre 15 godina

Jelena obrazovana i svira klavir? Po oblačenju bi se reklo da su joj uzor narodne pevacice. Važi za najlošije obučenu javnu ličnost.

Tanja-Geneva

pre 15 godina

Sta da kazem,srce mi se steglo,za koga da navijam!Bas bez veze!Imam malu naklonost prema Jeci, jer je borac i ratnik i izuzetna sportasica,dok je Ana medic i ko zna sta sve od nje moze da naidje!!Sretno mile i drage devojke lepotice i ponos nasa!

Populo

pre 15 godina

Pa ovo je komedija!
Hajde, progutasmo ono velika Srpkinja, pa narodni heroj, pa veliki covek, pa patriJJota, pa nezna dusa, pa srce na kvadrat, ali da svira klavir!
E, stvarno!

BORKO_25_PB

pre 15 godina

Licno,bas se radujem srpskom duelu!Ovo su jako retki trenuci kada se ime Srbije,doduse indirektno,nalazi na nekoj glamuroznoj,svetski prestiznoj sceni!

Sramota

pre 15 godina

@ Daca

RTS može da prenosi šta hoće, i da otkupi šta hoće, kao nacionalna televizija, što pokazuje i to da će prenositi danas Anin meč.
Samo mi je žao vas koji ne shvatate da smo zamorčići jedne ekipe koju niko ne kontroliše; a imamo pravo na to, jer mi pošteni gradjani plaćamo tv pretplatu.

marko-washington

pre 15 godina

Napred nase devojke. Sramota je ismevati bilo koju palcica- mongol?? Palcica moze da bude i simpaticno ali podsmevati se nekom na arcun fizickog izgleda u 21 veku govori o nama kao o ljudima? Bas me zanima kako li ti izgledas kada nekog vredjas na racun jako teske bolesti i nekog naroda sa dalekog istoka? JJ je pristojna devojak a neko ce za Anu reci da je kobila npr jer neko mozda ne voli devojku sa 100 kg i 187 cm. Sramota je omalovazavati nesto sto je anjbolje sto nasa jadna zemlja ima u ovom momentu. Ove god sam bio u Londonu i JJ i Ana kao i Nole su bili svuda , a po Americi JJ velicaju kao svoju. Ja sam fan JJ ali nikada ne bih omalovazavao rad Ane Ivanovic . Da li je neko patriota je periferna stvar i bolja treba da pobedi, apsolutno nije bitno koja je to. JJ je prva na svetu u najbrojnijem i najzahtevnijem sportu. Pogledajte i videcete da je teniska sezona najduza. Biti prvi govori koliko je to za svaku pohvalu. Napred Jelo , napred Ana . Zao mi je sto se velica Ana titulom u Dohi. Pobedi Serenu jednom , o Dementijevoj da ne govorim a Venus ... pa u polufinalu neka ti od njih tri sledi ako nista bar u finalu ali kao sto svi znaju tesko da ces ikada koju pobediti kao sto ni JJ nije mogla Zastin cak i kada je iamla dobijene meceve s tim sto je ona uvek bila na pragu pobede a tebe ove tri redovno pregaze kao panto pitu

Marija

pre 15 godina

Alisa,
Modni žiri ocenjuje Jelenu kao jednu od najlošije obučenih. Čitaj malo više modnu štampu. Isto tako lepo građena devojka mora biti visoka, graciozna. Nisi informisana, da je to upravo Ana, prema većini anketa. A o završenim Jeleninim školama mogu samo da se nasmejem. Izvini ali, ja sam završila Ekonomski fakultet.

MARIJA

pre 15 godina

@ANA,
u pravu si! Bas steta sto u Dohi ne igra snajka - Marija Sarapova, teniska gracija. Dugo je nije bilo na teneskim terinima. Mozda ce navijati za Noleta u Sangaju. Bilo bi to lepo, a Novak bi imao potpunu inspiraciju!
Procitala sam da su Noleta glatko odbile i Jelena i Ana za zajednicki nastup u Pertu. Malo je ....... Nole to nije zasluzio. Predlazem Novaku da pozove Masu, Ona ga sigurno nece odbiti. Kao par, Nole i Masa su sarmantni, duhoviti, harizmaticni i pozitivno inspirisu jedno drugo.
Nole, pozovi Mariju da bude u tvom boksu, da te bodri i navija, i sve ce krenuti na bolje! Uverices se i sam u to.

Lukic Sonja

pre 15 godina

Navijanje je jedno a kvalitet je ono sto po meni izaziva navijanje,
Tako da sam tu rigurozna, a odusevljavala sam se zadnjim pobedama jedne i druge teniserke, ali kada su gubile bila sam nezadovoljna njima.
Boljoj cu uvek odati postovanje jer je to njihova profesija sto je za mene presudno.
Srecno Jelena i Ana a bolja u ovom trenutku ce sigurno da pobedi u danasnjem susretu.

peko

pre 15 godina

Само је једна ЈЕЦА!!!
Само је једна МАЈЧЕК МАЈА.Остале су бледуњаве копијице и незналице!

WTATP Lista

pre 15 godina

Za one koji jos ne mogu da se odluce za koju ce da navijaju, Jelenu ili Anu, preporucujem da navijaju da mec potraje tri seta, jer 'em ce duze uzivati u vrhunskom svetskom (srpskom) zenskom tenisu, 'em ce tako porazenoj biti skoro otklonjene i teorijske varijante da eventualno izvisi za polufinale i pored trijumfa na preostala dva meca u grupi.

A onima koji jos ne mogu da se odluce PROTIV koje nase tenisrke ce danas navijati, a kojih je nazalost u Srbiji neshvatljivo mnogo (ovde se oduvek najteze prastao uspeh) ne zelim nista da porucim... pretpostavljam da su oni sami sebi najveca kazna :):):).

Vlad

pre 15 godina

Што ти је варљива ова мода; колко разбијачица Серена овде делује ситно.

Info

pre 15 godina

Aman ljudi, pa Ana nikako nije mogla da bude u istoj grupi s Serenom (a JJ sa Safinom), jer je Serena 3. a Ana 4. na WTA listi (a po pravilima razvrstava se tako da u jednu grupu ide #1 tj. JJ, a u drugu #2 (Safina) - Ani sve jedno koja joj pripadne, pa se onda #3 i #4 rasporedjuju zrebom, pa potom #5 i #6 takodje zrebom i na kraju #7 i #8).

Rvat

pre 15 godina

MASTERS ONE.

Elem, dođosmo kraju jedne, pravo turbulentne godine. Bilo je svega, sjajnih dostignuća (AU Open, RG..), jednako velikih potonuća (Mariove boleštine, moja ljubavna dostignuća, Ivanović nakon Pariza,..)
No sva ta čuda padaju u vodu pred onim najvećim:
JELENA JANKOVIĆ JE PRVA IGRAČICA SVIJETA!?!?? ...?!?
A čitavi prvi dio sezone je, što se ono kaže „procolala“!
I šta god se desilo na Mastersu, to će i ostati!!!
?!?!?
Igračica koja u velikim mečevima nikad ne kroji sama svoju sudbinu. Jer i nema čime.
Igračica sa servisom gornjeg kvartila – rekreativki.
Igračica koja ne može postići winner ukliko je iza osnovne linije.
Igračica koja do prije mjesec-dva nije mogla pravo smečirati.
...A čime, crna Jelena?!?
Motiviranošću.
Borbom do... ne znam ni ja do više čega. „Posljednji dah“ mi je previše izlizano za ovaj slučaj.
Taktikom.
Superiornom igračkom inteligencijom.
Vrhunskim kretanjem.
Fizičkom izdržljivošću.
Kad pogledam, puno toga nabrojih. A sve mi to nekako stane u – prvi servis Serene W.
Neću više spominjati Beckerov osvrt na prvo mjesto Thomasa Mustera. Kada je rekao da je to najveći sportski podvig u povijesti. Sa tako malo talenta ostvariti tako puno.

A sad ždrijeb.
White group:
J. Janković, A. Ivanović, S. Kuznetsova, V. Zvonareva
U današnjem dvoboju će Ana i Jeca će odlučiti ko će u polufinale. Poraženoj, posebno ako to bude Ana, ne dajem više nekih šansi.
Inače, prvi, baš prvi put Jelena (neveliki) favorit.
Crni konj ove grupe, a možda i čitavog turnira, je ona koja po kladionicama ima najmanje šansi. Zvonareva.

Moroon(?!?) group: (Valjda je ime grupi da neki kome se ogadiše Obama, Hamilton, ..)
S.iW. Williams, D.Safina, E.Dementijeva
Ode je teško išta predviditi.
Osim, ako su sve, što se kaže, prave – onda garave!
E, ako se to desi, i u finalu – onda garave!

O dasovanima, ex post. Samo eto, čujem, neće biti Rafe... A sa njime bi to bilo ravno Mastersu iz 92.

branko

pre 15 godina

Хајде да сад на почетку ову причу осветлимо са још једне стране. Не знам како се одређује редослед мечева – ко с ким и када. Није тешко препознати логику по којој се на самом почетку међусобно састају две Рускиње и две Српкиње. Но, врхунска занимљивост је у томе што та логика не важи у оној другој групи. Имам јак осећај да ће сестре Вилијамс међусобни сусрет играти на крају. Зар да у полуфиналу не буде ни једна Американка? За оне којима овај турнир доноси зараду, то би био пораз. За нас посматраче ово је спорт, али је некима то пре свега велики бизнис. Ако грешим – нека ми Бог опрости.

Zhorzho

pre 15 godina

Stvarno dokli vise to pljuvanje i vredjanje, da li je moguce dostojanstveno navijati za svog ljubimca!? Ajde Ana, razbij tu grand prodaksn kraljicu koja nikad nece osvojiti GS turnir

Biba

pre 15 godina

Nezgodno za početak. Napred Jeco, razbi taj maler zvan AI, sada si druga igračica! Navijam svim srcem za tebe!!! Posle će biti lakše!

Djole

pre 15 godina

Jedno je po meni sigurno , namestaljka rezultata nece biti jer moraju da se gledaju tokom igre. Mada , ja bih iskreno voleo da bude remi.

Vranac

pre 15 godina

@ anafilicharka
ako je JJ najslabiji broj 1 u istoriji -> ana je najslabiji broj 4 u istoriji :D

@posmatrac iz daleka
jel, je'l... do god nije jeR je u redu B-)

ana ivanovic's fan

pre 15 godina

'ajmo ANA!!! jeco, zelim ti da pobedis sve meceve sem ovog prvog pa da igras ponovo u finalu sa anom. onda mi mozda i bude svejedno ko pobedi...

BORKO25PB

pre 15 godina

zg,a ja sam za sloznu Srbiju! ;-) P.S.Devojke se prvenstveno bore za svoje lisne ciljeve i naravno sto dublji dzep!A to sto su Srpkinje...samo im je dodatno breme,iz svakog pogleda gledano!

posmatrac iz daleka

pre 15 godina

@ petar pan

Kako na pocetku tako i na kraju!

PS "jel" rec ne postoji u srpskom jeziku. (samo mali savet, cisto periferno). Bez ljutnje :-)

zoran

pre 15 godina

(pero, 4. novembar 2008 11:45)

Evo ti linka ..ovde mozes pratiti turnir..

http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=23041&part=sports

Pozdrav

GO JJ

pre 15 godina

Sutra direktan prenos na RTS-u u 17h i 05min!
To je zato što igra Ana; a da Jelena igra u finalu s nekim drugim (daj Bože) on ne bi prenosio.
Napred Jeco, do pobede, do titule, do pehara!!!

Milos

pre 15 godina

Anci samo napred pobedjivala si Jelenu mnogo puta pa ces i sada!!Nemam nista protiv Jece ali Ana je mnogo jaca nego ona!!!!!Steta odmah na pocetku turnira srpski duel!!!!Samo napred obe!

Lud za Anom

pre 15 godina

Za prelepu Anu:
Razbi je kao prethodnih n puta...
Za Jelenu:
Važno je učestvovati, ali Anu nećeš pobediti ako ti ne preda meč...

milos

pre 15 godina

pa Palcica,a moze i kravica!:)))ma Jelena je bolja i tacka.cak i da izgubi njeni navijaci ce znati da je bolja od doticne i dokazace to!ljudi koji su na strani palcice nemaju karakter.....

Vlajcek Vlaja

pre 15 godina

I ja se slazem,prosto je neverovatno da neko moze da navija za Jelenu.Vecito mi izigrava nekog patrioto i prica kako se ona samo smeje i kako je uvek pozitivna i stalno kada je Ana pobedi iznova i iznova kaze kako je odlucivala jedna lopta,tako ce naravno biti i sutra
Ajde Ana

Postojim, dakle navijam

pre 15 godina

Oho treba da navijamo?
Za koga li cemo?
Za lepu, pametnu, obrazovanu, vaspitanu, ljupku Anu, ili za zgodnu Jelenu?
Hmm, meni nije tesko da se odlucim.

milan

pre 15 godina

Jedva cekam SRPSKO finale,i puno srece i JELENI ali naravno i prelepoj ANI!!!
Ali ipak moram se odluciti za koga da navija i sutra i u finalu...a to je naravno ANA,bez obzira sto je svi osudjivali da kao namerno nece da igra za reprezentaciju ona je jedina sa novakom koja je izborila da se na gren slemu cuje SRPSKA HIMNA I NARAVNO ZAPLAKALA!!!! NAPRED ANA

Rasturi je Ana!

pre 15 godina

Pa sta ovi Jelenini navijaci sebi dozvoljavaju ovo je neverovatno. Zovu Anu KRAVICA????
A vredjate se ako neko kaze da je Jelena najslabiji br. 1?

Kakav prostakluk je zaposeo ovaj sajt, strasno...

bizir

pre 15 godina

Ooooooooooo......kakvo ludilo i pomracenje uma kad procitah ovu vest. Pa za koga da navijam??!!
Da li za prelepu Anu ili za zgodnu Jelenu?
Ne znam sta da radim??
Pomoc!

Pošteno

pre 15 godina

@ Ana kom 40

Hvala ti što si nam pokazala ovim tekstom šta Ana govori o Srbiji i da živi u Švajcarskoj.
Zato se tako ponaša prema reprezentaciji naše zemlje.
Jelena ima zvaničnu rezidenciju u Beogradu, na sajtu wta, i ovde provodi svaki trenutak van putovanja.
Napred Jelena, napred Srbija!

nina ana's fan 4-ever

pre 15 godina

ajde ANA!!!ANA ima kvaliteta i moze da pobedi sve teniserke u obe grupe.verijem u ANINU POBEDU,ali i ako izgubi mislim da su velike verovatnoce da obe idu u polu finale.

sorry, ali uvek cu navijati za ANU,i kada pobedjuje i kada gubi!!!
ana je najlepsa,najbolja (u tenisu),skromna...mogla bih da pricam do sutra ali sam se umorila!!!
najbolja si,carice!!!

ANA 4-ever!!!

DaDo

pre 15 godina

Jeco NAPRED!!!Pobedi ih sve,ali prvo nazalost Anu:)Pokazi da mozes da je pobedis,i posle toliko poraza od nje suprodstavi joj se i pobedi.Voleo bih da Ana i Jelena igraju finale da budu najjjjbolje ali i da Jelena pobedi!Napred devojke!!!

Nena

pre 15 godina

Opa, vec u prvom kolu.
Ja nemam dilemu za koga cu navijati, Anu nikada nisam volela, tako da se ne osecam ni malo licemerno ili nezahvalno, tako da ajdeeeee Jeco!!!
VAMOS JJ!!! =)

Djak prvak

pre 15 godina

@ Komentar br. 13,

Kazes LEPA i LJUPKA - to jos i moze da prodje, jer to je stvar ukusa a o ukusima se ne raspravlja...

... PAMETNA I VASPITANA - hmmm

a ono ... OBRAZOVANA ... bas bih voleo da argumentujes

pa sve to malo uporedi sa samo zgodnom Jelenom

faca je bitna

pre 15 godina

O ponasanju i dranju na klince sto skupljaju lopte, nepriznavanju poraza, glumatanju povreda, necu da pricam, iako vi prozivate Anu za samo jednu jedinu povredu uz koju je uzgred doslo do pada i na listi. Lista nije bitna toliko kao Gren Slem titule.
A ako cemo o izgledu, ne znam bas kako neko moze da gleda koliko je neka devojka zgodna, ako u faci nije nesto.

Rvat

pre 15 godina

MASTERS ONE.

Elem, dođosmo kraju jedne, pravo turbulentne godine. Bilo je svega, sjajnih dostignuća (AU Open, RG..), jednako velikih potonuća (Mariove boleštine, moja ljubavna dostignuća, Ivanović nakon Pariza,..)
No sva ta čuda padaju u vodu pred onim najvećim:
JELENA JANKOVIĆ JE PRVA IGRAČICA SVIJETA!?!?? ...?!?
A čitavi prvi dio sezone je, što se ono kaže „procolala“!
I šta god se desilo na Mastersu, to će i ostati!!!
?!?!?
Igračica koja u velikim mečevima nikad ne kroji sama svoju sudbinu. Jer i nema čime.
Igračica sa servisom gornjeg kvartila – rekreativki.
Igračica koja ne može postići winner ukliko je iza osnovne linije.
Igračica koja do prije mjesec-dva nije mogla pravo smečirati.
...A čime, crna Jelena?!?
Motiviranošću.
Borbom do... ne znam ni ja do više čega. „Posljednji dah“ mi je previše izlizano za ovaj slučaj.
Taktikom.
Superiornom igračkom inteligencijom.
Vrhunskim kretanjem.
Fizičkom izdržljivošću.
Kad pogledam, puno toga nabrojih. A sve mi to nekako stane u – prvi servis Serene W.
Neću više spominjati Beckerov osvrt na prvo mjesto Thomasa Mustera. Kada je rekao da je to najveći sportski podvig u povijesti. Sa tako malo talenta ostvariti tako puno.

A sad ždrijeb.
White group:
J. Janković, A. Ivanović, S. Kuznetsova, V. Zvonareva
U današnjem dvoboju će Ana i Jeca će odlučiti ko će u polufinale. Poraženoj, posebno ako to bude Ana, ne dajem više nekih šansi.
Inače, prvi, baš prvi put Jelena (neveliki) favorit.
Crni konj ove grupe, a možda i čitavog turnira, je ona koja po kladionicama ima najmanje šansi. Zvonareva.

Moroon(?!?) group: (Valjda je ime grupi da neki kome se ogadiše Obama, Hamilton, ..)
S.iW. Williams, D.Safina, E.Dementijeva
Ode je teško išta predviditi.
Osim, ako su sve, što se kaže, prave – onda garave!
E, ako se to desi, i u finalu – onda garave!

O dasovanima, ex post. Samo eto, čujem, neće biti Rafe... A sa njime bi to bilo ravno Mastersu iz 92.

Marija

pre 15 godina

Jelena obrazovana i svira klavir? Po oblačenju bi se reklo da su joj uzor narodne pevacice. Važi za najlošije obučenu javnu ličnost.

Žalosno neznanje

pre 15 godina

Jelena može da pobedi Anu, ali nikada ne može da je razbije! Vi ni srpski ne znate, šta onda znate o tenisu. Ako ne znate šta je razbijanje, onda je to bilo nedavno u Lincu, ali o tome vam nešto više može reći Zvonareva.

milan

pre 15 godina

Ajde ANA najbolja si...prvo pobedi jelenu pa sve ostale i naravno u finalu opet jelenu,kao i uvek i hocemo opet da cujemo himnu BOZE PRAVDE kao i na Roland Garosu kada si zaplakala... a za sve vas koji sumnjate u anin patritizam pogedaj te snimak kako ana place uz srpsku himnu i zemlju za koju se bori. NAPRED ANCHY- najlepsa,najbolja srpkinja. VOLIMO TE SVI !!!

Pa šta bude

pre 15 godina

Kao što rekoh - Jeleni ne odgovara Ana, a s druge strane Ana nikad nije pobedila Serenu i Dementievu koje su Jecine mušterije.
Zaista Ana uvek ima najpovoljniji zreb.

jovana

pre 15 godina

Za razliku od mnogih ja se necu dvoumiti za koga da navijam.Gotivim ja i Anu ali...
JELENA je JELENA...
Ona je osoa kojoj svi treba da se dive.Sjajna i iskrena,ona je osoba koja je dala mnogo za svoju drzavu,ona je osoba koja je rizikovala karijeru radi pobede koju je donela Srbiji,ona je osoba koja zna da ceni navijace,osoba koja stoji na zemlji,ona je prva na svetu zato sto to zasluzuje.Ona je JELENA JANKOVIC a njeno ime sve govori
Ipak nadam se srpskom finalu.
Jeco samo hrabro zaboravi sve prethodne turnire i znaj bez obzira na rezultate u Dohi tvoji navijaci su uvek uz tebe

Ana CARICEEEEEEE

pre 15 godina

Anci pobedi je sutra kao sto si to vec radila toliko puta do sada i zapusi usta ovim smaracima koji bodre tvoju suparnicu koja ti nikada nece biti ni do kolena....AJDEEEEEEEEEEE ANAAAAA mozes ti to!!!!! A kad izgubi, kao i uvek, reci ce da je umorna, povredjena ili sta vec jer ona nikada nije priznala ni jedan poraz...

Puno srece..Doha je tvoja

DrAgisha

pre 15 godina

Ama ljudi, navijajte za obe! Nisu to Enan i Klajsters... Srpkinje su!

To što igraju jedna protiv druge već u prvom kolu je plod ZAVERE SKOVANE OD STVANIH AGENTUVA! :))))))

Milan

pre 15 godina

Pitanje za sve nezahvalnike: Kako mozete da zaboravite one suze radosnice koje su nam svima lile a pre svega prelepoj Ani dok je isla himna Boze pravde nakon finalnog meca Roland Garrosa ??
Sram vas bilo! Ne mogu da navijam protiv Ane a ni protiv Jece jer ih jednako volim i zato ne volim da gledam kada igraju jedna protiv druge ali kad bolje razmislim ipak je to samo sport i nista vise.

JJ and Masha fan

pre 15 godina

E pa koja pobedi nek pobedi,ali kakav tenis sutra ima da se gleda...bice veselo... mislim da obe ulaze u polufinale,kao 2. ili 1. u grupi nije vazno ... sutra ipak navijam za jecu,pa sta uradi neka uradi...

tuto paris

pre 15 godina

Imamo 2 teniserke medju najboljim na svetu, a Vi ? Navijate za JJ, ok, fine, ali sta je AI uradila da zasluzi takve komentare ? A jos ih preporucujete ? Pa Vi ste pateticni koliko ste teski, ljubomorni na svoje svopstene sampione, mrzite one koji nesto uspesno urade u zivotu, itd.

Nastavite tako, samo tako...

Andjela

pre 15 godina

'ajde Jeco, najbolja si!
p. s. ha, ha, obrazovanu Anu?! da, da, Ana jedva zavrsi srednju skolu, a Jelena studira, svira klavir, itd! ne lupajte!
e, da, srecno obema, ali realno - Jelena je najbolja!

Vranac

pre 15 godina

@ anafilicharka
ako je JJ najslabiji broj 1 u istoriji -> ana je najslabiji broj 4 u istoriji :D

@posmatrac iz daleka
jel, je'l... do god nije jeR je u redu B-)

Crno na belo

pre 15 godina

Za sve ove koji Anu zovu Palcica poruka:lJudi,ozbiljno ste oboleli i vreme vam je da posetite psihijatra.Ja vise volim Anu,ali nikad ne bih mogao za Jecu da kazem neku losu rec.Naprotiv,obe su nesto najbolje i najlepse sto Srbija ima,ali nazalost postoji i ona losija strana nase zemlje koju cemo lako prepoznati u nekim od ovih komentara.

Biba

pre 15 godina

Nezgodno za početak. Napred Jeco, razbi taj maler zvan AI, sada si druga igračica! Navijam svim srcem za tebe!!! Posle će biti lakše!

Marija

pre 15 godina

Alisa,
Modni žiri ocenjuje Jelenu kao jednu od najlošije obučenih. Čitaj malo više modnu štampu. Isto tako lepo građena devojka mora biti visoka, graciozna. Nisi informisana, da je to upravo Ana, prema većini anketa. A o završenim Jeleninim školama mogu samo da se nasmejem. Izvini ali, ja sam završila Ekonomski fakultet.

milos

pre 15 godina

Jelena je veliki favorit u ovom mecu!ako bude zaboravila sve poraze od Palcice,onda ne treba da brine!s druge strane,Ana nje treba da se plasi....ipak ja navijam za SRPSKO FINALEEEEEEE!!!!!!

Ana

pre 15 godina

Evo šta kaže Ana Ivanović: (Alo - 01.11.2008)

"Jedna od najlepših sportistkinja sveta, naša teniserka Ana Ivanović, ne prestaje da puni stupce inostranih magazina.
Poslednji u nizu koji je čitaocima priuštio zadovoljstvo u vidu uživanja u Aninim rečima i slikama bio je „Švajcer ilustrejt“.

- Švajcarska je mirna i tiha, u njoj mogu lako da se opustim. Ljudi mi ne prilaze na ulici, svi poštuju privatnost drugih. Odrasla sam u Beogradu, ali od 15. godine živim u Švajcarskoj zbog tenisa. U Srbiji nije bilo dobrih uslova i asocijacija nam nije pomogla. Nedostajali su i treneri.
Porodica i ja smo odlučili da odemo u Švajcarsku, gde su živeli moj bivši trener i moj menadžer... Imala sam mogućnost da odem u Ameriku, ali htela sam da ostanem u Evropi - rekla je Ana za poznati švajcarski časopis."

Informacija za neverne Tome

pre 15 godina

Za one koji sumljaju u Anin patriotizam: Svajcarci pokusavaju da vrbuju Anu za njihovu Fed Cup reprezentaciju, ali Ana kaze da igra za Srbiju. Pogledajte: http://www.youtube.com/watch?v=2UW6lcetlS8

Tanja-Geneva

pre 15 godina

Sta da kazem,srce mi se steglo,za koga da navijam!Bas bez veze!Imam malu naklonost prema Jeci, jer je borac i ratnik i izuzetna sportasica,dok je Ana medic i ko zna sta sve od nje moze da naidje!!Sretno mile i drage devojke lepotice i ponos nasa!

Zhorzho

pre 15 godina

Stvarno dokli vise to pljuvanje i vredjanje, da li je moguce dostojanstveno navijati za svog ljubimca!? Ajde Ana, razbij tu grand prodaksn kraljicu koja nikad nece osvojiti GS turnir

Daca Acimovic

pre 15 godina

Malo cu da skrenem sa teme. Dragi sunarodnici, bilo bi lepo da za promenu citate i slusate informacije vezane za prava prenosa tenisa na TV. Naime, WTA turnire iskljucivo prenosi Eurosport, a 4 gren slema i ATP masterse mogu i druge TV, kao i Dohu, odnosno Sangaj. Zato, molim vas, RTS nije u poziciji da "voli vise" Anu, Novaka i sl, vec prenosi ono na sta ima pravo.
Na kraju, Ana i Jeca u finalu!!!! na RTS-u. Hvala.

nikola

pre 15 godina

Sta ste se vise uhvatili za to kako ana place dok slusa himnu...Od proslosti se ne zivi... Drago mi je sto su Jelena i Ana u istoj grupi jer imaju sansu da se nadju u finalu...Ipak svim srcem sam uz Jelenu,i navijam za nju

sinisa

pre 15 godina

pitanje pobednice mislim da ni jednu ni drugu puno ne potresa ovaj duel ,jer o ovoj grupi one su sigurne u polufinalu, gde ih cekaju najverovatnije sestre williams,e to ce biti sudar titana i tu cemo videti ko je od kamena napravljen,,,mislim da su zasluzila da budu u finalu ali sestra serena je aktivna teniserka sa najvise osvojenih grand slamova, a starija je teniserka koja igra , koja ima najvise osvojenih turnira,,,, lako nece biti to je sigurno,,,a ovaj duel,, pa jelena ima losiji skor sa anom nesto 5-1, tako da dajem malu prednost ani,, ali napred obe, do finala,,,,

ponchica

pre 15 godina

Dal' je moguce da kad njih dve igraju jedna protiv druge, uvek mora de pljuje po jednoj??? Mada to i nije samo tad slucaj. Obe su NASE, meni je uvek zao kad jedna mora da izgubi, a s druge strane jedva cekam ovaj duel jer obozavam da ih gledam jer su one najbolje sto mi trenutno imamo!
A izjava "a da Jelena igra u finalu s nekim drugim (daj Bože) on ne bi prenosio." nije ni za komentarisanje. Strasno. Uzivajte ljudi u lepoti, mladosti i talentu, nemojte da budete pakosni.

pera011

pre 15 godina

Ih bre kakvi ste svi ostrasceni. Vecinu je otuzno citati.

Ja navijam da sutra pobedi Ana, a kada se ponovo sastanu u finalu Jelena.
Ili obrnuto.

Bar na ovom turniru je to moguce.

Milena

pre 15 godina

Nije tacno da se ne prenose samo Jecini mecevi. Jelenu su prenosili u finalu Majamija dok Anu nisu prenosili u finalu Indian Velsa. Osim na GS JJ i Anu uopste ne mozemo gledati - sramota.
Sutra navijam za JJ - ipak je ona No.1 i na neki nacin zasluzuje da pobedi a za Anu se ne sekiram ni malo, jer ona moze da pregazi Zvonarevu i Svetlanu K., moze i JJ(barem 1 od njih-bice dovoljno ako pobedi Anu), za JJ sam sigurna da moze da pobedi sve iz one druge grupe, dok mislim da je Ana imala srece sto je u ovoj grupi (ipak su joj sestre Vilijams i Dementieva problem)itd....Videcemo sta ce da bude, zelim im obema sve najbolje(osim sto sutra zelim da JJ pobedi:))

Lukic Sonja

pre 15 godina

Navijanje je jedno a kvalitet je ono sto po meni izaziva navijanje,
Tako da sam tu rigurozna, a odusevljavala sam se zadnjim pobedama jedne i druge teniserke, ali kada su gubile bila sam nezadovoljna njima.
Boljoj cu uvek odati postovanje jer je to njihova profesija sto je za mene presudno.
Srecno Jelena i Ana a bolja u ovom trenutku ce sigurno da pobedi u danasnjem susretu.

peko

pre 15 godina

Само је једна ЈЕЦА!!!
Само је једна МАЈЧЕК МАЈА.Остале су бледуњаве копијице и незналице!

Populo

pre 15 godina

Pa ovo je komedija!
Hajde, progutasmo ono velika Srpkinja, pa narodni heroj, pa veliki covek, pa patriJJota, pa nezna dusa, pa srce na kvadrat, ali da svira klavir!
E, stvarno!

jelena

pre 15 godina

jedva čekam da se moj prethodni komentar na]e ovde, ako uopšte bude i primljen. No dobro.
Ja sam zgranuta što vidim šta se sve ovde piše o Ani i Jeleni i zaista mogu samo da kažem da treba da nas je sramota kad tako nešto možemo i da pomislimo. Ne mogu da verujem da ovde postoje dva tabora: Jelena i Ana. Ja lično i iskreno navijam za obe pre svega zbog toga što su one naše, a ne neke tamo... i drugo, mene uopšte ne zanima modni ukus jedne ili druge, ili koju je školu završila jedna ili druga. Uostalom, ako ćemo da se principima nekih, onda bih ja trebalo da navijam za Anu samo zato što je bila đak turističke škole i zato što mi je komšinica ili zato što je prelepa. A za one koji su ljubomorni na Aninu lepotu mogu samo da kažem: no comment.

marko-washington

pre 15 godina

Napred nase devojke. Sramota je ismevati bilo koju palcica- mongol?? Palcica moze da bude i simpaticno ali podsmevati se nekom na arcun fizickog izgleda u 21 veku govori o nama kao o ljudima? Bas me zanima kako li ti izgledas kada nekog vredjas na racun jako teske bolesti i nekog naroda sa dalekog istoka? JJ je pristojna devojak a neko ce za Anu reci da je kobila npr jer neko mozda ne voli devojku sa 100 kg i 187 cm. Sramota je omalovazavati nesto sto je anjbolje sto nasa jadna zemlja ima u ovom momentu. Ove god sam bio u Londonu i JJ i Ana kao i Nole su bili svuda , a po Americi JJ velicaju kao svoju. Ja sam fan JJ ali nikada ne bih omalovazavao rad Ane Ivanovic . Da li je neko patriota je periferna stvar i bolja treba da pobedi, apsolutno nije bitno koja je to. JJ je prva na svetu u najbrojnijem i najzahtevnijem sportu. Pogledajte i videcete da je teniska sezona najduza. Biti prvi govori koliko je to za svaku pohvalu. Napred Jelo , napred Ana . Zao mi je sto se velica Ana titulom u Dohi. Pobedi Serenu jednom , o Dementijevoj da ne govorim a Venus ... pa u polufinalu neka ti od njih tri sledi ako nista bar u finalu ali kao sto svi znaju tesko da ces ikada koju pobediti kao sto ni JJ nije mogla Zastin cak i kada je iamla dobijene meceve s tim sto je ona uvek bila na pragu pobede a tebe ove tri redovno pregaze kao panto pitu

Zivim za to...

pre 15 godina

Hajde da navijamo da nase devojke prikazu najbolji tenis na svetu i svima pokazu da su ONE najvece teniske kraljice a da su druge samo brojevi.Devojke,ujedinite se iako igrate jedna protiv druge...

Info

pre 15 godina

Aman ljudi, pa Ana nikako nije mogla da bude u istoj grupi s Serenom (a JJ sa Safinom), jer je Serena 3. a Ana 4. na WTA listi (a po pravilima razvrstava se tako da u jednu grupu ide #1 tj. JJ, a u drugu #2 (Safina) - Ani sve jedno koja joj pripadne, pa se onda #3 i #4 rasporedjuju zrebom, pa potom #5 i #6 takodje zrebom i na kraju #7 i #8).

Kuršum

pre 15 godina

Kakva šteta što u tenisu nema nerešenog rezultata.Navijam za obe,neka bude lepog tenisa,da uživam i posmatram dva naveća bisera Srbije i srpskog sporta uopšte.

ana ivanovic's fan

pre 15 godina

'ajmo ANA!!! jeco, zelim ti da pobedis sve meceve sem ovog prvog pa da igras ponovo u finalu sa anom. onda mi mozda i bude svejedno ko pobedi...

Djole

pre 15 godina

Jedno je po meni sigurno , namestaljka rezultata nece biti jer moraju da se gledaju tokom igre. Mada , ja bih iskreno voleo da bude remi.

JOVAN

pre 15 godina

Čitam neke komentare i prosto ne mogu da verujem kakav smo mi narod. Ovo je sramota i ti isti kojim pišu takom treba da se stide. pa dajte ljudi da navijamo za obe,pa naše su.

Iskreno više volim Jelenu,ali dokle ta vređanja i jedne i druge,sram vas bilo bre.

Ana KRAVICA,pa ta osoba što je to napisala očigledno ima neki problem u glavi i treba da se stidi samog sebe.

Pokažite svetu kako se igra profesionalni tenis,na najvišem nivou.

Navijam i za Anu,neka budu obe u finalu,a voleo bi da titulu osvoji Jeca da na taj način kruniše prvu poziciju.

VOLIMO VAS OBE!!!!

posmatrac iz daleka

pre 15 godina

@ petar pan

Kako na pocetku tako i na kraju!

PS "jel" rec ne postoji u srpskom jeziku. (samo mali savet, cisto periferno). Bez ljutnje :-)

BORKO_25_PB

pre 15 godina

Licno,bas se radujem srpskom duelu!Ovo su jako retki trenuci kada se ime Srbije,doduse indirektno,nalazi na nekoj glamuroznoj,svetski prestiznoj sceni!

Sramota

pre 15 godina

@ Daca

RTS može da prenosi šta hoće, i da otkupi šta hoće, kao nacionalna televizija, što pokazuje i to da će prenositi danas Anin meč.
Samo mi je žao vas koji ne shvatate da smo zamorčići jedne ekipe koju niko ne kontroliše; a imamo pravo na to, jer mi pošteni gradjani plaćamo tv pretplatu.

BORKO25PB

pre 15 godina

zg,a ja sam za sloznu Srbiju! ;-) P.S.Devojke se prvenstveno bore za svoje lisne ciljeve i naravno sto dublji dzep!A to sto su Srpkinje...samo im je dodatno breme,iz svakog pogleda gledano!

ttx

pre 15 godina

Rvat
Vidi se da ne znas sta pricas. Jelena jeste imala los servis, ali u zadnjih 6 meseci servira sasvim dobro, pa i u mecevima protiv Serene i Venus postize aseve, a desavalo joj se (kao u Stuttgartu protiv Zvonareve) da pogodi 11 asova u dva seta. Znaci sto se tice servise to sto kazes ne stoji. Takodje sto se tice vinera sa osnovne linije, ako si ikako gledao Jelenu, pogotovu u poslednje vreme (ali i ranije) znao bi da dobro posgadja i forhend i bekend paralele, a smec joj je uvek bio vise nego solidan i to iz svakog dela terena. Ne kazem da Jelena nema svojih mana i manjakavosti u igri ali prekritican si. Na kraju krajeva pogledaj sta kazu o Jeleni http://sports.espn.go.com/sports/tennis/columns/story?columnist=garber_greg&id=3671264

branko

pre 15 godina

Хајде да сад на почетку ову причу осветлимо са још једне стране. Не знам како се одређује редослед мечева – ко с ким и када. Није тешко препознати логику по којој се на самом почетку међусобно састају две Рускиње и две Српкиње. Но, врхунска занимљивост је у томе што та логика не важи у оној другој групи. Имам јак осећај да ће сестре Вилијамс међусобни сусрет играти на крају. Зар да у полуфиналу не буде ни једна Американка? За оне којима овај турнир доноси зараду, то би био пораз. За нас посматраче ово је спорт, али је некима то пре свега велики бизнис. Ако грешим – нека ми Бог опрости.

Vlad

pre 15 godina

Што ти је варљива ова мода; колко разбијачица Серена овде делује ситно.

Alisa

pre 15 godina

@ Populo, Marija

da, Jelena je zaista kao devojcica svirala klavir i ujedno završila francusku dilomatsku osnovnu školu u Beogradu; u Americi gimnaziju (high school) i sada je student treće godine ekonomije.
Njeni roditelji su diplomirani ekonomisti, i uvek su joj govorili da je škola na prvom mestu.
Dok Šarapova nikada školu nije pohadjala jer ju je tata Jurij terao samo da trenira po ceo dan.

A što se tiče uvreda na račun oblačenja JJ, samo se setim kad ste je napali da ima odvratnu "šarenu" haljinu - a to je bila unikatna kreacija Roberta Kavalija, u njegovom zaštitnom leopardovom dezenu, koja je Jeci, kao idealno gradjenoj devojci, stajala kao umetnicko delo sto i jeste.

Sramota je da ovako govorite o nasoj velikoj sportistkinji. To sve govori o vama.

WTATP Lista

pre 15 godina

Za one koji jos ne mogu da se odluce za koju ce da navijaju, Jelenu ili Anu, preporucujem da navijaju da mec potraje tri seta, jer 'em ce duze uzivati u vrhunskom svetskom (srpskom) zenskom tenisu, 'em ce tako porazenoj biti skoro otklonjene i teorijske varijante da eventualno izvisi za polufinale i pored trijumfa na preostala dva meca u grupi.

A onima koji jos ne mogu da se odluce PROTIV koje nase tenisrke ce danas navijati, a kojih je nazalost u Srbiji neshvatljivo mnogo (ovde se oduvek najteze prastao uspeh) ne zelim nista da porucim... pretpostavljam da su oni sami sebi najveca kazna :):):).

zoran

pre 15 godina

(pero, 4. novembar 2008 11:45)

Evo ti linka ..ovde mozes pratiti turnir..

http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=23041&part=sports

Pozdrav

MARIJA

pre 15 godina

@ANA,
u pravu si! Bas steta sto u Dohi ne igra snajka - Marija Sarapova, teniska gracija. Dugo je nije bilo na teneskim terinima. Mozda ce navijati za Noleta u Sangaju. Bilo bi to lepo, a Novak bi imao potpunu inspiraciju!
Procitala sam da su Noleta glatko odbile i Jelena i Ana za zajednicki nastup u Pertu. Malo je ....... Nole to nije zasluzio. Predlazem Novaku da pozove Masu, Ona ga sigurno nece odbiti. Kao par, Nole i Masa su sarmantni, duhoviti, harizmaticni i pozitivno inspirisu jedno drugo.
Nole, pozovi Mariju da bude u tvom boksu, da te bodri i navija, i sve ce krenuti na bolje! Uverices se i sam u to.