Ponedeljak, 06.10.2008.

16:59

Žreb Kupa UEFA, utorak u podne

U sedištu UEFA u utorak u 12.00 biće održan žreb kojim će biti određen sastav grupa u drugoj fazi Kupa UEFA. Jedini predstavnik Srbije je beogradski Partizan.

Izvor: B92

Žreb Kupa UEFA, utorak u podne IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

94 Komentari

Sortiraj po:

Alexa

pre 15 godina

Sevilja
Stutgart
Sampdorija
Partizan
Standard

Od navedenih Sevilja i Sampdorija su osvajali neki od evropskih fudbalskih takmicenja. To je moj kriterijum za veliku evropsku ekipu, svidelo se to nekome ili ne. Da, i onaj klub koji smo pobedili prekjuce sa 2-0 u njihovoj kuci spada u velike, pa je nasa pobeda tim jos veca.
U svojoj istoriji Partizan se suretao sa mnogim velikim ekipama. Real Madrid (da, The Real). Dva puta je gostovao Partizanu i nikada nije pobedio u BG. Kada je bio najveci i sa najvecim uticajem na fudbalsku igru, sa DiStefanom na celu, izgubio je od Partizana sa 3-0. To je prvi Kup evropskih sampiona, a Partizana zvali iako nije bio sampion Jugoslavije, sto je sasvim razumljivo. Drugi put je to bio skup fudbalskih zvezda (Zidan, Figo, Bekam, Raul, Roberto Karlos...). Porto, dvostruki evropski sampion, igrao je dva puta u BG i nikada nije pobedio. Da, oba puta je igrao protiv Partizana. Inter iz Milana. Dvostruki evropski sampion. To je jedini put kada je velika nemacka trojka Mateus, Breme, Klinsman (treba li nekome neko pojasnjenje?) igrala u BG. Mancester Junajted, trostruki evropski sampion, gostovao je u BG sa svojim najvecim igracima Carltonom i Bestom, ali je izgubio sa 2-0 (bilo bi dobro proveriti koliko je puta Mancester Junajted u KES i LS izgubio na gostovanju sa 2-0). U uzvratnoj utakmici Junajted je eliminisan iz daljeg takmicenja bas od Partizana. Da! I Partizan je eliminisao neku veliku ekipu. Igrao je Partizan i sa Sportingom iz Lisabona (oba puta ga izbacio iz daljeg takmicenja), Juventusom, Laciom, Olimpikom iz Marseja, CSKA iz Moskve, Verder iz Bremena (eliminisan), Glazgov Rendzers i Seltiks (eliminisan), Bajernom iz Minhena, Borusijom iz Menhegladbaha. Svi nabrojani su osvajali evropske kupove. Partizan nije. Ali se ove godine jos uvek takmici, a to je prvi uslov da bi ga i osvojio.

DJOLE

pre 15 godina

Ovo samo nama moze da se desi da igramo sa Seviljom pre Zenita dvostrukim osvajacem kupa uefa,sa Stutgartom,koji je odrao Verder u poslednjem kolu,al ajde sa Sampdorijom i Standardom cemo da se nosimo.Recimo:
Partizan-Stutgart 2:2
Partizan-Sampdorija 1:0
Sevilja-Partizan 2:1
Standard-Partizan 1:2
I onda sa 7 bodova idemo dalje.

jooooj

pre 15 godina

@delija BB
decko.... aj malo u sake sportke zurnale njih bar imate na marakani posto se bavite istorijom...
lupi i ostade ziv...
Grobari mislim da smo dobili grupu potaman, ni pre jaku ni pre slabu, ko god da dodje ima da bude pun hram. Hvala bogu nismo dobili neko udruzenje rekreativaca sa kipra pa ce sve 4 tekme biti zanimljve...

Cp6uH007

pre 15 godina

Sevilla, Stuttgart, Sampdoria, Partizan, Standard

mislim da je grupa dobra i da mozemo da se nadamo prolecu...

ko je zeleo milan a nije ga dobio imao je srece :D

Antara

pre 15 godina

Sevilla
Stutgart
Sampdoria
Standard

4 slova S kakva simbolika! :) nije moglo mnogo gore od ovoga, ne toliko atraktivni a izuzetno neugodni protivnici!

Dragiša

pre 15 godina

E, sta reći kada ovaj na UEFA sajtu u živom komentaru žreba kaže za C grupu - kako je ovo dobra grupa! Sevilla, Stuttgart, Sampdoria, PARTIZAN, Standard Liege. Moglo je i gore, ali i mnogo, mnogo bolje.

SREĆNO CRNO-BELI!!!!!!!1

DJOLE

pre 15 godina

Upravo sam procitao izjavu Nikole Petkovica,to je toiko jadno da ja nemam reci,pa sine u poslednjih 5 derbija,tvoj klubic ima samo jednu pobedu i to onu na praznom stadionu,i terenu koji je bio ravan nekoj blatnjavoj livadi u selu Pale,a ti mi pricas o nekom kompleksu,pa sto si izjavio samo odslikava koliki je tvoj kompleks od Partizana.A ovo sto pricas o ponasanju igraca na terenu,samo pokazujes koliki si licemer.Pa vas igrac se povredi,mi izbacimo loptu,a vi nam je ne vratite,Gaj kao lud skace na Moreiru,a sapleo se o svoju nogu,Milijas izvodi slobodni udarac,koji nije ni postojao,a on ga sutira krajnje podmuklo,jel to tebi fer plej,e moj Petkovicu,prvo treba da naucis da igras fudbal,a zbog ove tvoje izjave odracemo vas u svim,derbijima do kraja,da vam cisto pokazemo opet taj nas "kompleks".

banjavb

pre 15 godina

Najbolje:
Totenhem
Deportivo
Braga
Partizan
NEC Najmehem
Sve ce biti dobro,samo da iz treceg sesira nikako ne dobijemo M.City ili Galatu,jer su oni jaci od svih iz drugog i treceg sesira.

kole

pre 15 godina

evo ukratko da kazem:zato sto cete umreti a misliti da je 91.
-zato sto su posle toga menjali sistem takmicenja zbog vas
-zato sto vladamo 20 godina u svim sportovima
-zato sto kao ne gledate basket
-zato sto ste srpski klub a ne mozete svi zajedno kilo prasetine da pojedete
-zato sto je vec -13 a tek poceo oktobar
-zato sto je danas zreb u Nionu u 12 a svi cete biti pored malih ekrana
-zato pozdrav svima pa se vidimo na prolece kad prodjemo grupu...:)

Grobar_Sombor

pre 15 godina

Za sve delije jedan pozdrav i da im objasnim zashto se zovu delije!!
Kada otvore novine samo vichu:"De li je,De li je!
PARTIZAN u 1/8finala Uefa kupa.
NAPRED NAPRED PARTIZAN!

Sasa The Grobar

pre 15 godina

Nesrecnici !!! Razumem da navijaci komsinice ovde pokusavaju da lece rane, jer smo ih nakantali na "neosvojivoj rupi", ali zar da navijaci Partizana tako misle o svom klubu: "joj, ko god da nam padne, razbice nas...". Sram vas bilo, ali ozbiljno. Posle beogradskog duela sa Fenerom, svi smo (opravdano) poverovali u uspeh, a sada citam price da su svi rivali iz prva 3 sesira neprelazni. Da li ste vi ludi? Milan jeste najjaci, ali sa ostalima i te kako moze da se igra. Sedite - jedan!!!
ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA

Predrag Djelevski

pre 15 godina

1. CSKA Moscow ili Tottenham
2. Club Brugge ili Heerenveen
3. Braga ili Slavia Praha
4. PARTIZAN
5. MSK Zilina ili Lech Poznan
Ja iskeno mislim kada bi Partizanu pala ovakva grupa, mozda bi prosao grupu, tj. docekao prolece u Evropi.
PARTIZAN SAMPION!!!

nemanja

pre 15 godina

AKO NEKO HOCE DA SE CEPA OD SMEHA PROCITAJTE OVU IZJAVU NIKOLE PETKOVICA SJAJNOG LEVOG BEKA ZVEZDE...

http://www.kurir-info.rs/clanak/sport/kurir-07-10-2008/i-dalje-imaju-komplekse

stric

pre 15 godina

Bambi hoce da se proda, to je jasno kao dan!!! OK mozda bolje tako nego preko reprezentacije, samo da ne poleti i ne umisli da je Pele!

Grobari evo idealne grupe za nas:
1. CSKA Moskva (Rusija, 59.437) lepo bi bilo videti prijatelje!
2. Pari Sen Žermen (Francuska, 37.380) lepo bi bilo videti naseg boga!!!!!!!!!!!!!
3. Mančester Siti (Engleska, 30.996) e to bi bio spektakl!
4. Partizan Beograd (Srbija, 25.527) lepo je gledati tim za koji samo znam!
5. Leh Poznanj (Poljska, 6.973) lepo bi bilo nekog bas napucati!!!

NAPRED PARTIZAN

Topalović

pre 15 godina

Navijač sam Partizana i veoma sam zadovoljan sa onim šta je do sada urađeno. Ne zanosim se glupostima da bih očekivao da Partizan može nešto više da uradi u Evropi.Zato želim što zvučnija imena evropskih kluova u Humskoj, da gledamo majstore kako se nadigravaju pa makar svaku izgubili.Ne trebaju mi neki mučenici iz istočne Evrope. Imali smo i jednu od jačih grupa u ligi šampiona i nismo se obrukali, a gledali smo Ronalda, Zidnapred Partizane, a komšinica neka gleda četvrtkom kako se igra u Evropi!!!

AntiLjubiteljRoma

pre 15 godina

Nemoj Bambi milan ko boga te molim. Daj nekog da prezimimo. Ima vremena za marketing i prodaju. Polako nemoj da završiš kao Žigić.

Иван-Ниш

pre 15 godina

Добро размишљање Тошића. Само ја бих волео више против јаких у гостима.
И маните се више са бројем бодова и коефицијентима. Систем је просто (и праведно) направљен да се рачунају само резултати и бројке а не на основу субјективног осећаја и симпатија. Коме се то не свиђа нека пати.

Koroman

pre 15 godina

Nadam se samo da nećete Milanu da nabijete kompleks :-).
Tošiću, Tošiću, u nekim državama ti zakonski ne bi smeo ni pivo da popiješ koliko si zelen! Bolje ćuti, dete i uči od velikih. Liga UEFA ti je sjajna prilika da nešto i naučiš.

vor_da

pre 15 godina

daj bre sta vam je, pa sta ako trazi milan, nije reko da je najbolji i najaci nego normalno je da bi vise voleo da se izgubi od dobrog nego manje dobrog kluba!!!

gate 7

pre 15 godina

razumem da ste se primili posto ste nas dobili, i to je ok, ali da trazite milan... to je smesno, budite realni, najbolji ste ovde ali nasa liga je 6. liga za vecinu evropskih liga... uostalom ja bih i voleo da vam doju najjaci da vas malo na*uze! voleo bih da dodje olimpiakos u bg!

vor_da

pre 15 godina

"Milan je najozbiljniji rival, a njegov dolazak u Beograd bio bi pravi spektakl pred punim stadionom. Želimo da vidimo gde se trenutno nalazimo u odnosu na najbolje timove", rekao je Tošić u Kovilovu ..... i sta je on tu lose rekao??? ne razumem neke ljude koji sada pricaju isto sto i pre nekoliko godina kad nismo kod kuce izgubili od reala, porta i marseja!!! ako se tad nismo obrukali zasto bih sada, pa partizan nije zvezda!!!!

Vrscanin

pre 15 godina

Slazem se sa Tosicevom zeljom jer je lepo igrati protiv jakih timova. Motivacija je tada do neba i pruza se i vise nego sto se moze. Ali realno videli smo u pred sezoni gde smo u odnosu na velike timove u mecu sa Lionom. Siguran sam da mozemo i bolje ali mislim da osim spektakla u Beogradu ne bi dobili nista posebno u takmicarskom smislu. Jedna velika tekma nije bogznasta bez kontinuiteta. I zvezda ima taj problem jer ima priliku da igra samo dva tri puta protiv velikog tima, pa smo videli kako prolazi.Daj Boze da bude Milan ali da mi budemo drugi u grupi.

sikorsky

pre 15 godina

wolfsburg
partizan
udineze
herenvan
valensija

ovo ce nam biti grupa koja je prolazna pod uslovom da ne lupetamo i prizeljkujemo najgore.
partizan ima kvalitet i igrace ( a i strucni stab)koji moraju vec sutra da znaju kako ce protiv koga odigrati.
zaboravite sve do sada i cz i temisvar i ovo i ono.
sve ovo plus ono plus pogibija na terenu za rezultat prave od partizana ono sto svi mi ocekujemo-FINALISTU U TURSKOJ.
hvala na ustupljenom prostoru i pozdrav iz Kanade za sve GROBARE.

pfcpanta

pre 15 godina

Covek je potpuno u pravu.Nije bitno da li pobedjujemo ili gubimo.Bitno je da igramo lep fudbal.Ako i izgubimo a damo sve od sebe meni nece biti zao.

JSZ

pre 15 godina

Sto se ovi nesrecnici iz Ljutice Bogdana javljaju ovde?Glave u pesak komsije i nastavite da placete.Ovo u utorak u podne zanima samo velike klubove.Pustite vi nas i koga mi mozemo da izvucemo.Vi gledajte kako cete da pospremite svoje dvoriste.Imate vi dovoljno svojih briga.Kukajte na sudiju,Toleta,Bunju,Toplicu,zavere,pravdu,saksiju,Duleta,konobara,sudbinu......Naslov je 'Zreb Kupa UEFA' a vas ta tematika ne dotice.Zato nastavite da placete.

Hm

pre 15 godina

Ako zelis nesto da osvojis, moras sve da dobijes, bar u onoj knockout fazi..., a da je partizan k cemu igrao bi u ligi sampiona, a ne u nekom uefa kupu koji je nastao od kupa velesajamskih gradova... Stoga. Laganini. Sve je moguce, ali visoki ciljevi nemaju smisla.

ozi

pre 15 godina

Ovo bi po meni bila idealna grupa,nije atraktivna ali bi je prosli kao prvi ili drugi u grupi a ide ovako:Partizan,Benfika,Fejnord,Briz,Zilina....to je to...pozdrav za Grobare

Peca

pre 15 godina

Reply na komentar br 24...

Dragi komsija, uzeli ste 0 (i slovima - nula) bodova u konkurenciji velikana evropskog fudbala: Braga, AEK i ko ono bese jos u sred Beograda? Pre manje od godinu dana...sta vise, ponizavali su vas, ex prvaka Evrope

Zaista, ali zaista nemate pravo da sudite o aktuelnom trenutku FK Partizan. Ja recimo poleteo nisam, uzivam, lepo mi je...moj Partizan zaista IGRA fudbal. Kako protiv koga, nekoga dobijemo lako, nekoga tesko, nekoga pametno...kao sve tri pobede u zadnjih nedelju dana. Trenutno smo mnogo ispred vas, ma koliko to bilo tesko priznati - ne hranite svoju dusu nasim (eventualnim) porazima vec razmisljajte na kakve ste niske grane pali. To sto i ne znate na terenu i nije strasno, mnogo gore je sto imate indijance na svakoj poziciji u klubu: kakvi ste, Koroman i jeste za vas...ogledalo FK Crvena Zvezda iz Beograda

Grobar-España

pre 15 godina

Milane Jovanovicu to "zelim Milana za protivnika" bi mogao da kaze u slucaju da pozeli da mu protivnik budes ti.
A tvoje namere i naklonosti, meni su krajnje sumljive.

dobar dan, ja sam Luka Modric i ja sam najbolji trenutacno veznjak na svetu, kad bi se salili

pre 15 godina

Sta je to Totenhem uradio u Evropi pa ima toliki koeficijent? Oni bre ispadaju od koga stignu...

struhar

pre 15 godina

Pa dobro u cemu je poenta? Ako su mogli Kaljari, Bolonja, Djenova, zasto ne bi mogao i Partizan.

Ruku na srce Milan je toliko los da bi ga i Zvezda dobila lol

Ale ale ale Inter Inter biggreen

madmax

pre 15 godina

@delija BB
Mladicu, ocigledno ti je komentarisanje na B92 osnovna zanimacija u zivotu. Ako hoces da raspravljas o sportu, onda se malo informisi. Partizan je igrao koliko ja znam 6 utakmica sa Realom, a sa Bajernom je igrao pre nekoliko godina. Ali sto ja ovo pisem i gubim vreme na neznalice kao sto si ti.

Grobar-España

pre 15 godina

Hocemo Milan, je**te, hocemo Milan
Pa makar dobili kompleks, je**te, pa makar dobili kompleks
Pa makar dobili kompleks, je**te, pa makar dobili...

gistro

pre 15 godina

Ko ne misli kao Bambi onda treba da navija za ofku! Partizan po vama ne treba da igra Ligu sampiona jer su tamo jaki klubovi! Ne mogu igraci da postaju bolji ako igraju protiv Levskog ili Rozenborga ali imaju sta da nauce ako budu igrali protiv Milana, Sevilje, Salkea ili Valensije! A i ja bih voleo da gledam duele na terenu u Humskoj Moreire i Gatuza, Maldinija i Diare, Kake i Zuke, Tosica i Zambrote, Knezevica i Patoa, Ronaldinja i Obradovica! To je deo pripreme za sledecu sezonu kada cemo se rokati sa takvim klubovima u Ligi sampiona!!! Pozdrav svima kojima je crno belo srce celo!!!!

JUG!!!

pre 15 godina

PSZ DA NAM DODE LEGENDA MATEJA KEZMAN I DA GA DOCEKAMO KAKO DOLIKUJE !!!!

Iz drugog sheshira moze i olimpijakos( svi znamo zbog cega) A i Ajaks je veliki klub kome lagano uzimamo 3 boda!
Iz prvog moze CSKA zbog bratskih odnosa!
Iz treceg moze Galatasaraj a iz petog samo da budemo domacni!

SVEJEDNO, KAKO GOD BILO IDEMO DALJE!!!

Darko

pre 15 godina

Ja imam dve želje.
1. Da se plasiramo u 1/8 finala sa drugog mesta u grupi (tako bi išli na trećeg iz LŠ).
2. Da taj treći iz LŠ bude Fenerbahče.

marko-nbg

pre 15 godina

E ovaj Tosic je cudo majke mi!!! Pa ne mora Milan da ti dolazi da bi video gde ste u odnosu na Evropu, ja cu da ti kazem!!!! Mozete ravnopravno da se nosite sa ekipama iz Azerbejdzana i Kazahstana i njima , po kvalitetu, slicnim ekipama!!! Sa ostalima samo ako trecina prve ekipe ima grip, druga trecina zaradi neke povrede , a preostali imaju zesce slab dan!!!! Poleteli ste jer ste ispred Zvezde 13 bodova, ali to ne znaci da ste vi toliko dobri i da ste evropski potencijal, vec da je Zvezda, a i svi ostali, ZESCE LOSA!!!!! Sad ozbilno!! Po meni Partrizan ima tim za osvajanje jedne regionalne lige (da postoji) jer najveci konkurenti poput Dinama i Splita i nisu nesto specijalno!!! Za vishe ovaj tim Partizana mislim da nema snage, mozda neki bod u Evropi, ali nadati se cudu i nekom prosvetljenju, mislim da ni najveci otimisti to ne ocekuju!!!!

delija BB

pre 15 godina

Mucenik. I ja bih voleo Milan ali u Beogradu i jos npr Udinese a da gostuju Rosenborgu i jos nekom od jacih i da imaju nula bodova. To je kada su u svojoj istoriji retko igrali sa velikim evropskim klubovima i skoro nikog eliminisali a nisu ni imali prilika . U bivsoj Jugoslaviji koliko su puta igrali Kup sampiona. Igrali jednom LS i uzeli tri boda nikoga bobedili nisuKoliko puta ste topalovici igrali sa Milanom, Juventusom, Realom, Barsom, Bayernom. Sa realom dva puta, sa Juveom nikada, sa Barsom nikada, sa Bayernom nikada. Zato i shvatam ovog mucenika koji bi hteo Milan ne bi li ga ovi zapazili. Takvi ne prolaze u tom velikom timu

KKP

pre 15 godina

Kad smo vec usli u Ligu UEFA, nema potebe da sad ocekujemo ove i one protivnike. Nek budu i svi najbolji iz sesira, pa sta??? Gledacemo nas Partizan u velikim evropskim duelima. Ja sam potpuno opusten pred sutrasnji zreb, jer verujem da mozemo medju tri, kakav god da bude zreb. Kad smo bili u grupi sa Viljarealom, Lacijom, Midlsbroom i Egaleom, prosli smo. Sto ne bi i sad? S verom u Boga, Partizan u osmini finala! Pozdrav svim Grobarima sirom sveta!

boki

pre 15 godina

jel ovaj Tosic normalan covek????????? Jel on svestan da ce taj isti Milan,koji on priziva da im padne u zrebu,da ih otrese kao nista...Lu covek 100 %...

Sale Tuzla

pre 15 godina

ne bih se ja kladio u neku preteranu razliku izmedju timova iz 1. i 5. sesira..
taj volzburg zna samo tako da odigra u bundesligi,a taj isti milan se muci ko isus da pobedi osrednje timove u italiji..
kako god sta god da se desi,partizan ce dobiti teske protivnike.

Nenad

pre 15 godina

Slazem se da treba da izvucemo Milan u grupi.
1. Sto da ne igramo sa najjacim timovima
2. Prolaze tri ekipe, pa i ako izgubimo nije strasno
3. Spektakl u Beogradu
4. Bolje sad da ih izvucemo nego u osmini finala.

PARTIZAN ŠAMPION

Dzinks

pre 15 godina

Ja bih voleo Milan u Beogradu, ali da ostali rivali budu laksi i da prodjemo kao drugi ili treci. Doci ce na Milan stotine skauta, a onda te Maldini strpa u dzep, izgubis sa 3- 4 razlike i pride ispadnes. Mani se toga Toske.

Anony

pre 15 godina

Realno,vecina timova iz prva tri sesira su preveliki zalogaj za PFC i onda je bolje da u Bg dodje neki veliki klub tipa Milan,Valensija,Man.City,bar zbog navijaca,skauta,i igraca partizana jer se zna kako srpski klubovi prezivljavaju i realno je ocekivati da najbolji pojedinci odlaze na kraju sezone. Zato kazem,bolje pun stadion protiv Milana ili Ajaxa,nego poluprazni protiv,uslovno receno,slabijih timova iz tih sesira...pa jos i ako PFC uzme neki bod,odlicno.

Strucnjak

pre 15 godina

Tosic je juce slabije odigrao po levoj strani jer se vec navikao da igra po desnoj i ulazi u sredinu, sto mu daje vise prostora, pa je daleko opasniji. Kazete da je decko poleteo, mozda, ali ja sam slusao jedan poduzi intervju sa njim i video da se radi o inteligentnom momku koji i te kako zna sta radi i sta prica. I ne treba da se plasi velicina, a koliko se secam, na olimpijadi, jedini je on mogao da parira Argentincima brzinom i tehnikom.

nz

pre 15 godina

Zna i Tosic da smo slabiji od Milana i mnogih jakih ekipa. Tako da ne znam cemu te izjave. Uostalom kako zamislja da na prolece igra u kupu UEFA ako naleti na jace vec u grupi.

Hocu Milan

pre 15 godina

Daj bre sta se bunite,realno prica decko ko nebi voleo da igra protiv Milana,ko da bi smo protiv slabijih timova od Milana dobili utakmice,BAREM BI SMO GLEDALI SPEKTAKL(RONALDINJO,KAKA)ne bi voleli da ih vidite uzivo,i da izgubimo znam da bi bilo casno jer bi se borili LAVOVSKI.DA VIDIMO GDE SMO STO DA NE!

a

pre 15 godina

Tako je! Partizan je poslednjih decenija bio veoma retko u konkurenciji velikih ekipa. Njima i svima nama je vazno da vide gde su i da im bude pun stadion. Mnogo ce znaciti da vidimo sta oni mogu danas i da li i koliko mozemo da igramo sa drugima koje smo nekad pobedjivali.

Dejan,Italija

pre 15 godina

Ovo je ono od cega se najvise bojim, dobili smo jednu propalu ekipu kao sto je Zvezda, pa mislili da smo neka sila.Trazimo Milan, kakva glupost! Dragi moj Tosicu, veruj mi, ni Murinjo ni Ferguson ne bi voleli Milana za protivnika, zato noge na zemlji! Do sad smo bili realni. Rekli smo da smo superiorni od Zvezde i to potvrdili, sa 50% snage dobili utakmicu. Sada realno Milan ima kapacitet da sa 25% snage nas pobedi. Imao sam priliku da pratim Milan uzivo protiv Lacija i Intera i verujte mi taj Kaka` je cudo od igraca. Pored njega Viera,Cambiasso i Stankovic su izgledali smesni. Jedan Maldini je dao lekciju fudbala Ibrahimovicu. A mislim da ti nisi ni Cambiasso ni Viera, a Diara nije Ibrahimovic. Nadam se da je ovo samo euforija!

radoznali kladionicar

pre 15 godina

Laze Tosic...hoce Milan da bi ga gledalo vise skauta i da se proda ako moze vec na prolece jer je titula gotovo osvojena....licemerno je to kad kaze "da vidimo gde smo kad igramo sa najacima"...pa zna se gde je srpski fudbal godinama ...U OFSAJDU!

Darko

pre 15 godina

Ja imam dve želje.
1. Da se plasiramo u 1/8 finala sa drugog mesta u grupi (tako bi išli na trećeg iz LŠ).
2. Da taj treći iz LŠ bude Fenerbahče.

Dejan,Italija

pre 15 godina

Ovo je ono od cega se najvise bojim, dobili smo jednu propalu ekipu kao sto je Zvezda, pa mislili da smo neka sila.Trazimo Milan, kakva glupost! Dragi moj Tosicu, veruj mi, ni Murinjo ni Ferguson ne bi voleli Milana za protivnika, zato noge na zemlji! Do sad smo bili realni. Rekli smo da smo superiorni od Zvezde i to potvrdili, sa 50% snage dobili utakmicu. Sada realno Milan ima kapacitet da sa 25% snage nas pobedi. Imao sam priliku da pratim Milan uzivo protiv Lacija i Intera i verujte mi taj Kaka` je cudo od igraca. Pored njega Viera,Cambiasso i Stankovic su izgledali smesni. Jedan Maldini je dao lekciju fudbala Ibrahimovicu. A mislim da ti nisi ni Cambiasso ni Viera, a Diara nije Ibrahimovic. Nadam se da je ovo samo euforija!

radoznali kladionicar

pre 15 godina

Laze Tosic...hoce Milan da bi ga gledalo vise skauta i da se proda ako moze vec na prolece jer je titula gotovo osvojena....licemerno je to kad kaze "da vidimo gde smo kad igramo sa najacima"...pa zna se gde je srpski fudbal godinama ...U OFSAJDU!

Hocu Milan

pre 15 godina

Daj bre sta se bunite,realno prica decko ko nebi voleo da igra protiv Milana,ko da bi smo protiv slabijih timova od Milana dobili utakmice,BAREM BI SMO GLEDALI SPEKTAKL(RONALDINJO,KAKA)ne bi voleli da ih vidite uzivo,i da izgubimo znam da bi bilo casno jer bi se borili LAVOVSKI.DA VIDIMO GDE SMO STO DA NE!

Nenad

pre 15 godina

Slazem se da treba da izvucemo Milan u grupi.
1. Sto da ne igramo sa najjacim timovima
2. Prolaze tri ekipe, pa i ako izgubimo nije strasno
3. Spektakl u Beogradu
4. Bolje sad da ih izvucemo nego u osmini finala.

PARTIZAN ŠAMPION

gistro

pre 15 godina

Ko ne misli kao Bambi onda treba da navija za ofku! Partizan po vama ne treba da igra Ligu sampiona jer su tamo jaki klubovi! Ne mogu igraci da postaju bolji ako igraju protiv Levskog ili Rozenborga ali imaju sta da nauce ako budu igrali protiv Milana, Sevilje, Salkea ili Valensije! A i ja bih voleo da gledam duele na terenu u Humskoj Moreire i Gatuza, Maldinija i Diare, Kake i Zuke, Tosica i Zambrote, Knezevica i Patoa, Ronaldinja i Obradovica! To je deo pripreme za sledecu sezonu kada cemo se rokati sa takvim klubovima u Ligi sampiona!!! Pozdrav svima kojima je crno belo srce celo!!!!

Peca

pre 15 godina

Reply na komentar br 24...

Dragi komsija, uzeli ste 0 (i slovima - nula) bodova u konkurenciji velikana evropskog fudbala: Braga, AEK i ko ono bese jos u sred Beograda? Pre manje od godinu dana...sta vise, ponizavali su vas, ex prvaka Evrope

Zaista, ali zaista nemate pravo da sudite o aktuelnom trenutku FK Partizan. Ja recimo poleteo nisam, uzivam, lepo mi je...moj Partizan zaista IGRA fudbal. Kako protiv koga, nekoga dobijemo lako, nekoga tesko, nekoga pametno...kao sve tri pobede u zadnjih nedelju dana. Trenutno smo mnogo ispred vas, ma koliko to bilo tesko priznati - ne hranite svoju dusu nasim (eventualnim) porazima vec razmisljajte na kakve ste niske grane pali. To sto i ne znate na terenu i nije strasno, mnogo gore je sto imate indijance na svakoj poziciji u klubu: kakvi ste, Koroman i jeste za vas...ogledalo FK Crvena Zvezda iz Beograda

Strucnjak

pre 15 godina

Tosic je juce slabije odigrao po levoj strani jer se vec navikao da igra po desnoj i ulazi u sredinu, sto mu daje vise prostora, pa je daleko opasniji. Kazete da je decko poleteo, mozda, ali ja sam slusao jedan poduzi intervju sa njim i video da se radi o inteligentnom momku koji i te kako zna sta radi i sta prica. I ne treba da se plasi velicina, a koliko se secam, na olimpijadi, jedini je on mogao da parira Argentincima brzinom i tehnikom.

madmax

pre 15 godina

@delija BB
Mladicu, ocigledno ti je komentarisanje na B92 osnovna zanimacija u zivotu. Ako hoces da raspravljas o sportu, onda se malo informisi. Partizan je igrao koliko ja znam 6 utakmica sa Realom, a sa Bajernom je igrao pre nekoliko godina. Ali sto ja ovo pisem i gubim vreme na neznalice kao sto si ti.

a

pre 15 godina

Tako je! Partizan je poslednjih decenija bio veoma retko u konkurenciji velikih ekipa. Njima i svima nama je vazno da vide gde su i da im bude pun stadion. Mnogo ce znaciti da vidimo sta oni mogu danas i da li i koliko mozemo da igramo sa drugima koje smo nekad pobedjivali.

KKP

pre 15 godina

Kad smo vec usli u Ligu UEFA, nema potebe da sad ocekujemo ove i one protivnike. Nek budu i svi najbolji iz sesira, pa sta??? Gledacemo nas Partizan u velikim evropskim duelima. Ja sam potpuno opusten pred sutrasnji zreb, jer verujem da mozemo medju tri, kakav god da bude zreb. Kad smo bili u grupi sa Viljarealom, Lacijom, Midlsbroom i Egaleom, prosli smo. Sto ne bi i sad? S verom u Boga, Partizan u osmini finala! Pozdrav svim Grobarima sirom sveta!

JSZ

pre 15 godina

Sto se ovi nesrecnici iz Ljutice Bogdana javljaju ovde?Glave u pesak komsije i nastavite da placete.Ovo u utorak u podne zanima samo velike klubove.Pustite vi nas i koga mi mozemo da izvucemo.Vi gledajte kako cete da pospremite svoje dvoriste.Imate vi dovoljno svojih briga.Kukajte na sudiju,Toleta,Bunju,Toplicu,zavere,pravdu,saksiju,Duleta,konobara,sudbinu......Naslov je 'Zreb Kupa UEFA' a vas ta tematika ne dotice.Zato nastavite da placete.

Grobar-España

pre 15 godina

Hocemo Milan, je**te, hocemo Milan
Pa makar dobili kompleks, je**te, pa makar dobili kompleks
Pa makar dobili kompleks, je**te, pa makar dobili...

Dzinks

pre 15 godina

Ja bih voleo Milan u Beogradu, ali da ostali rivali budu laksi i da prodjemo kao drugi ili treci. Doci ce na Milan stotine skauta, a onda te Maldini strpa u dzep, izgubis sa 3- 4 razlike i pride ispadnes. Mani se toga Toske.

dobar dan, ja sam Luka Modric i ja sam najbolji trenutacno veznjak na svetu, kad bi se salili

pre 15 godina

Sta je to Totenhem uradio u Evropi pa ima toliki koeficijent? Oni bre ispadaju od koga stignu...

Anony

pre 15 godina

Realno,vecina timova iz prva tri sesira su preveliki zalogaj za PFC i onda je bolje da u Bg dodje neki veliki klub tipa Milan,Valensija,Man.City,bar zbog navijaca,skauta,i igraca partizana jer se zna kako srpski klubovi prezivljavaju i realno je ocekivati da najbolji pojedinci odlaze na kraju sezone. Zato kazem,bolje pun stadion protiv Milana ili Ajaxa,nego poluprazni protiv,uslovno receno,slabijih timova iz tih sesira...pa jos i ako PFC uzme neki bod,odlicno.

Sale Tuzla

pre 15 godina

ne bih se ja kladio u neku preteranu razliku izmedju timova iz 1. i 5. sesira..
taj volzburg zna samo tako da odigra u bundesligi,a taj isti milan se muci ko isus da pobedi osrednje timove u italiji..
kako god sta god da se desi,partizan ce dobiti teske protivnike.

JUG!!!

pre 15 godina

PSZ DA NAM DODE LEGENDA MATEJA KEZMAN I DA GA DOCEKAMO KAKO DOLIKUJE !!!!

Iz drugog sheshira moze i olimpijakos( svi znamo zbog cega) A i Ajaks je veliki klub kome lagano uzimamo 3 boda!
Iz prvog moze CSKA zbog bratskih odnosa!
Iz treceg moze Galatasaraj a iz petog samo da budemo domacni!

SVEJEDNO, KAKO GOD BILO IDEMO DALJE!!!

struhar

pre 15 godina

Pa dobro u cemu je poenta? Ako su mogli Kaljari, Bolonja, Djenova, zasto ne bi mogao i Partizan.

Ruku na srce Milan je toliko los da bi ga i Zvezda dobila lol

Ale ale ale Inter Inter biggreen

kole

pre 15 godina

evo ukratko da kazem:zato sto cete umreti a misliti da je 91.
-zato sto su posle toga menjali sistem takmicenja zbog vas
-zato sto vladamo 20 godina u svim sportovima
-zato sto kao ne gledate basket
-zato sto ste srpski klub a ne mozete svi zajedno kilo prasetine da pojedete
-zato sto je vec -13 a tek poceo oktobar
-zato sto je danas zreb u Nionu u 12 a svi cete biti pored malih ekrana
-zato pozdrav svima pa se vidimo na prolece kad prodjemo grupu...:)

boki

pre 15 godina

jel ovaj Tosic normalan covek????????? Jel on svestan da ce taj isti Milan,koji on priziva da im padne u zrebu,da ih otrese kao nista...Lu covek 100 %...

delija BB

pre 15 godina

Mucenik. I ja bih voleo Milan ali u Beogradu i jos npr Udinese a da gostuju Rosenborgu i jos nekom od jacih i da imaju nula bodova. To je kada su u svojoj istoriji retko igrali sa velikim evropskim klubovima i skoro nikog eliminisali a nisu ni imali prilika . U bivsoj Jugoslaviji koliko su puta igrali Kup sampiona. Igrali jednom LS i uzeli tri boda nikoga bobedili nisuKoliko puta ste topalovici igrali sa Milanom, Juventusom, Realom, Barsom, Bayernom. Sa realom dva puta, sa Juveom nikada, sa Barsom nikada, sa Bayernom nikada. Zato i shvatam ovog mucenika koji bi hteo Milan ne bi li ga ovi zapazili. Takvi ne prolaze u tom velikom timu

marko-nbg

pre 15 godina

E ovaj Tosic je cudo majke mi!!! Pa ne mora Milan da ti dolazi da bi video gde ste u odnosu na Evropu, ja cu da ti kazem!!!! Mozete ravnopravno da se nosite sa ekipama iz Azerbejdzana i Kazahstana i njima , po kvalitetu, slicnim ekipama!!! Sa ostalima samo ako trecina prve ekipe ima grip, druga trecina zaradi neke povrede , a preostali imaju zesce slab dan!!!! Poleteli ste jer ste ispred Zvezde 13 bodova, ali to ne znaci da ste vi toliko dobri i da ste evropski potencijal, vec da je Zvezda, a i svi ostali, ZESCE LOSA!!!!! Sad ozbilno!! Po meni Partrizan ima tim za osvajanje jedne regionalne lige (da postoji) jer najveci konkurenti poput Dinama i Splita i nisu nesto specijalno!!! Za vishe ovaj tim Partizana mislim da nema snage, mozda neki bod u Evropi, ali nadati se cudu i nekom prosvetljenju, mislim da ni najveci otimisti to ne ocekuju!!!!

Sasa The Grobar

pre 15 godina

Nesrecnici !!! Razumem da navijaci komsinice ovde pokusavaju da lece rane, jer smo ih nakantali na "neosvojivoj rupi", ali zar da navijaci Partizana tako misle o svom klubu: "joj, ko god da nam padne, razbice nas...". Sram vas bilo, ali ozbiljno. Posle beogradskog duela sa Fenerom, svi smo (opravdano) poverovali u uspeh, a sada citam price da su svi rivali iz prva 3 sesira neprelazni. Da li ste vi ludi? Milan jeste najjaci, ali sa ostalima i te kako moze da se igra. Sedite - jedan!!!
ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA

Grobar-España

pre 15 godina

Milane Jovanovicu to "zelim Milana za protivnika" bi mogao da kaze u slucaju da pozeli da mu protivnik budes ti.
A tvoje namere i naklonosti, meni su krajnje sumljive.

pfcpanta

pre 15 godina

Covek je potpuno u pravu.Nije bitno da li pobedjujemo ili gubimo.Bitno je da igramo lep fudbal.Ako i izgubimo a damo sve od sebe meni nece biti zao.

ozi

pre 15 godina

Ovo bi po meni bila idealna grupa,nije atraktivna ali bi je prosli kao prvi ili drugi u grupi a ide ovako:Partizan,Benfika,Fejnord,Briz,Zilina....to je to...pozdrav za Grobare

vor_da

pre 15 godina

"Milan je najozbiljniji rival, a njegov dolazak u Beograd bio bi pravi spektakl pred punim stadionom. Želimo da vidimo gde se trenutno nalazimo u odnosu na najbolje timove", rekao je Tošić u Kovilovu ..... i sta je on tu lose rekao??? ne razumem neke ljude koji sada pricaju isto sto i pre nekoliko godina kad nismo kod kuce izgubili od reala, porta i marseja!!! ako se tad nismo obrukali zasto bih sada, pa partizan nije zvezda!!!!

stric

pre 15 godina

Bambi hoce da se proda, to je jasno kao dan!!! OK mozda bolje tako nego preko reprezentacije, samo da ne poleti i ne umisli da je Pele!

Grobari evo idealne grupe za nas:
1. CSKA Moskva (Rusija, 59.437) lepo bi bilo videti prijatelje!
2. Pari Sen Žermen (Francuska, 37.380) lepo bi bilo videti naseg boga!!!!!!!!!!!!!
3. Mančester Siti (Engleska, 30.996) e to bi bio spektakl!
4. Partizan Beograd (Srbija, 25.527) lepo je gledati tim za koji samo znam!
5. Leh Poznanj (Poljska, 6.973) lepo bi bilo nekog bas napucati!!!

NAPRED PARTIZAN

nz

pre 15 godina

Zna i Tosic da smo slabiji od Milana i mnogih jakih ekipa. Tako da ne znam cemu te izjave. Uostalom kako zamislja da na prolece igra u kupu UEFA ako naleti na jace vec u grupi.

sikorsky

pre 15 godina

wolfsburg
partizan
udineze
herenvan
valensija

ovo ce nam biti grupa koja je prolazna pod uslovom da ne lupetamo i prizeljkujemo najgore.
partizan ima kvalitet i igrace ( a i strucni stab)koji moraju vec sutra da znaju kako ce protiv koga odigrati.
zaboravite sve do sada i cz i temisvar i ovo i ono.
sve ovo plus ono plus pogibija na terenu za rezultat prave od partizana ono sto svi mi ocekujemo-FINALISTU U TURSKOJ.
hvala na ustupljenom prostoru i pozdrav iz Kanade za sve GROBARE.

Predrag Djelevski

pre 15 godina

1. CSKA Moscow ili Tottenham
2. Club Brugge ili Heerenveen
3. Braga ili Slavia Praha
4. PARTIZAN
5. MSK Zilina ili Lech Poznan
Ja iskeno mislim kada bi Partizanu pala ovakva grupa, mozda bi prosao grupu, tj. docekao prolece u Evropi.
PARTIZAN SAMPION!!!

vor_da

pre 15 godina

daj bre sta vam je, pa sta ako trazi milan, nije reko da je najbolji i najaci nego normalno je da bi vise voleo da se izgubi od dobrog nego manje dobrog kluba!!!

Иван-Ниш

pre 15 godina

Добро размишљање Тошића. Само ја бих волео више против јаких у гостима.
И маните се више са бројем бодова и коефицијентима. Систем је просто (и праведно) направљен да се рачунају само резултати и бројке а не на основу субјективног осећаја и симпатија. Коме се то не свиђа нека пати.

AntiLjubiteljRoma

pre 15 godina

Nemoj Bambi milan ko boga te molim. Daj nekog da prezimimo. Ima vremena za marketing i prodaju. Polako nemoj da završiš kao Žigić.

Grobar_Sombor

pre 15 godina

Za sve delije jedan pozdrav i da im objasnim zashto se zovu delije!!
Kada otvore novine samo vichu:"De li je,De li je!
PARTIZAN u 1/8finala Uefa kupa.
NAPRED NAPRED PARTIZAN!

Vrscanin

pre 15 godina

Slazem se sa Tosicevom zeljom jer je lepo igrati protiv jakih timova. Motivacija je tada do neba i pruza se i vise nego sto se moze. Ali realno videli smo u pred sezoni gde smo u odnosu na velike timove u mecu sa Lionom. Siguran sam da mozemo i bolje ali mislim da osim spektakla u Beogradu ne bi dobili nista posebno u takmicarskom smislu. Jedna velika tekma nije bogznasta bez kontinuiteta. I zvezda ima taj problem jer ima priliku da igra samo dva tri puta protiv velikog tima, pa smo videli kako prolazi.Daj Boze da bude Milan ali da mi budemo drugi u grupi.

gate 7

pre 15 godina

razumem da ste se primili posto ste nas dobili, i to je ok, ali da trazite milan... to je smesno, budite realni, najbolji ste ovde ali nasa liga je 6. liga za vecinu evropskih liga... uostalom ja bih i voleo da vam doju najjaci da vas malo na*uze! voleo bih da dodje olimpiakos u bg!

Koroman

pre 15 godina

Nadam se samo da nećete Milanu da nabijete kompleks :-).
Tošiću, Tošiću, u nekim državama ti zakonski ne bi smeo ni pivo da popiješ koliko si zelen! Bolje ćuti, dete i uči od velikih. Liga UEFA ti je sjajna prilika da nešto i naučiš.

Topalović

pre 15 godina

Navijač sam Partizana i veoma sam zadovoljan sa onim šta je do sada urađeno. Ne zanosim se glupostima da bih očekivao da Partizan može nešto više da uradi u Evropi.Zato želim što zvučnija imena evropskih kluova u Humskoj, da gledamo majstore kako se nadigravaju pa makar svaku izgubili.Ne trebaju mi neki mučenici iz istočne Evrope. Imali smo i jednu od jačih grupa u ligi šampiona i nismo se obrukali, a gledali smo Ronalda, Zidnapred Partizane, a komšinica neka gleda četvrtkom kako se igra u Evropi!!!

nemanja

pre 15 godina

AKO NEKO HOCE DA SE CEPA OD SMEHA PROCITAJTE OVU IZJAVU NIKOLE PETKOVICA SJAJNOG LEVOG BEKA ZVEZDE...

http://www.kurir-info.rs/clanak/sport/kurir-07-10-2008/i-dalje-imaju-komplekse

DJOLE

pre 15 godina

Upravo sam procitao izjavu Nikole Petkovica,to je toiko jadno da ja nemam reci,pa sine u poslednjih 5 derbija,tvoj klubic ima samo jednu pobedu i to onu na praznom stadionu,i terenu koji je bio ravan nekoj blatnjavoj livadi u selu Pale,a ti mi pricas o nekom kompleksu,pa sto si izjavio samo odslikava koliki je tvoj kompleks od Partizana.A ovo sto pricas o ponasanju igraca na terenu,samo pokazujes koliki si licemer.Pa vas igrac se povredi,mi izbacimo loptu,a vi nam je ne vratite,Gaj kao lud skace na Moreiru,a sapleo se o svoju nogu,Milijas izvodi slobodni udarac,koji nije ni postojao,a on ga sutira krajnje podmuklo,jel to tebi fer plej,e moj Petkovicu,prvo treba da naucis da igras fudbal,a zbog ove tvoje izjave odracemo vas u svim,derbijima do kraja,da vam cisto pokazemo opet taj nas "kompleks".

Hm

pre 15 godina

Ako zelis nesto da osvojis, moras sve da dobijes, bar u onoj knockout fazi..., a da je partizan k cemu igrao bi u ligi sampiona, a ne u nekom uefa kupu koji je nastao od kupa velesajamskih gradova... Stoga. Laganini. Sve je moguce, ali visoki ciljevi nemaju smisla.

banjavb

pre 15 godina

Najbolje:
Totenhem
Deportivo
Braga
Partizan
NEC Najmehem
Sve ce biti dobro,samo da iz treceg sesira nikako ne dobijemo M.City ili Galatu,jer su oni jaci od svih iz drugog i treceg sesira.

Dragiša

pre 15 godina

E, sta reći kada ovaj na UEFA sajtu u živom komentaru žreba kaže za C grupu - kako je ovo dobra grupa! Sevilla, Stuttgart, Sampdoria, PARTIZAN, Standard Liege. Moglo je i gore, ali i mnogo, mnogo bolje.

SREĆNO CRNO-BELI!!!!!!!1

Antara

pre 15 godina

Sevilla
Stutgart
Sampdoria
Standard

4 slova S kakva simbolika! :) nije moglo mnogo gore od ovoga, ne toliko atraktivni a izuzetno neugodni protivnici!

Cp6uH007

pre 15 godina

Sevilla, Stuttgart, Sampdoria, Partizan, Standard

mislim da je grupa dobra i da mozemo da se nadamo prolecu...

ko je zeleo milan a nije ga dobio imao je srece :D

jooooj

pre 15 godina

@delija BB
decko.... aj malo u sake sportke zurnale njih bar imate na marakani posto se bavite istorijom...
lupi i ostade ziv...
Grobari mislim da smo dobili grupu potaman, ni pre jaku ni pre slabu, ko god da dodje ima da bude pun hram. Hvala bogu nismo dobili neko udruzenje rekreativaca sa kipra pa ce sve 4 tekme biti zanimljve...

Alexa

pre 15 godina

Sevilja
Stutgart
Sampdorija
Partizan
Standard

Od navedenih Sevilja i Sampdorija su osvajali neki od evropskih fudbalskih takmicenja. To je moj kriterijum za veliku evropsku ekipu, svidelo se to nekome ili ne. Da, i onaj klub koji smo pobedili prekjuce sa 2-0 u njihovoj kuci spada u velike, pa je nasa pobeda tim jos veca.
U svojoj istoriji Partizan se suretao sa mnogim velikim ekipama. Real Madrid (da, The Real). Dva puta je gostovao Partizanu i nikada nije pobedio u BG. Kada je bio najveci i sa najvecim uticajem na fudbalsku igru, sa DiStefanom na celu, izgubio je od Partizana sa 3-0. To je prvi Kup evropskih sampiona, a Partizana zvali iako nije bio sampion Jugoslavije, sto je sasvim razumljivo. Drugi put je to bio skup fudbalskih zvezda (Zidan, Figo, Bekam, Raul, Roberto Karlos...). Porto, dvostruki evropski sampion, igrao je dva puta u BG i nikada nije pobedio. Da, oba puta je igrao protiv Partizana. Inter iz Milana. Dvostruki evropski sampion. To je jedini put kada je velika nemacka trojka Mateus, Breme, Klinsman (treba li nekome neko pojasnjenje?) igrala u BG. Mancester Junajted, trostruki evropski sampion, gostovao je u BG sa svojim najvecim igracima Carltonom i Bestom, ali je izgubio sa 2-0 (bilo bi dobro proveriti koliko je puta Mancester Junajted u KES i LS izgubio na gostovanju sa 2-0). U uzvratnoj utakmici Junajted je eliminisan iz daljeg takmicenja bas od Partizana. Da! I Partizan je eliminisao neku veliku ekipu. Igrao je Partizan i sa Sportingom iz Lisabona (oba puta ga izbacio iz daljeg takmicenja), Juventusom, Laciom, Olimpikom iz Marseja, CSKA iz Moskve, Verder iz Bremena (eliminisan), Glazgov Rendzers i Seltiks (eliminisan), Bajernom iz Minhena, Borusijom iz Menhegladbaha. Svi nabrojani su osvajali evropske kupove. Partizan nije. Ali se ove godine jos uvek takmici, a to je prvi uslov da bi ga i osvojio.

DJOLE

pre 15 godina

Ovo samo nama moze da se desi da igramo sa Seviljom pre Zenita dvostrukim osvajacem kupa uefa,sa Stutgartom,koji je odrao Verder u poslednjem kolu,al ajde sa Sampdorijom i Standardom cemo da se nosimo.Recimo:
Partizan-Stutgart 2:2
Partizan-Sampdorija 1:0
Sevilja-Partizan 2:1
Standard-Partizan 1:2
I onda sa 7 bodova idemo dalje.

delija BB

pre 15 godina

Mucenik. I ja bih voleo Milan ali u Beogradu i jos npr Udinese a da gostuju Rosenborgu i jos nekom od jacih i da imaju nula bodova. To je kada su u svojoj istoriji retko igrali sa velikim evropskim klubovima i skoro nikog eliminisali a nisu ni imali prilika . U bivsoj Jugoslaviji koliko su puta igrali Kup sampiona. Igrali jednom LS i uzeli tri boda nikoga bobedili nisuKoliko puta ste topalovici igrali sa Milanom, Juventusom, Realom, Barsom, Bayernom. Sa realom dva puta, sa Juveom nikada, sa Barsom nikada, sa Bayernom nikada. Zato i shvatam ovog mucenika koji bi hteo Milan ne bi li ga ovi zapazili. Takvi ne prolaze u tom velikom timu

Dejan,Italija

pre 15 godina

Ovo je ono od cega se najvise bojim, dobili smo jednu propalu ekipu kao sto je Zvezda, pa mislili da smo neka sila.Trazimo Milan, kakva glupost! Dragi moj Tosicu, veruj mi, ni Murinjo ni Ferguson ne bi voleli Milana za protivnika, zato noge na zemlji! Do sad smo bili realni. Rekli smo da smo superiorni od Zvezde i to potvrdili, sa 50% snage dobili utakmicu. Sada realno Milan ima kapacitet da sa 25% snage nas pobedi. Imao sam priliku da pratim Milan uzivo protiv Lacija i Intera i verujte mi taj Kaka` je cudo od igraca. Pored njega Viera,Cambiasso i Stankovic su izgledali smesni. Jedan Maldini je dao lekciju fudbala Ibrahimovicu. A mislim da ti nisi ni Cambiasso ni Viera, a Diara nije Ibrahimovic. Nadam se da je ovo samo euforija!

radoznali kladionicar

pre 15 godina

Laze Tosic...hoce Milan da bi ga gledalo vise skauta i da se proda ako moze vec na prolece jer je titula gotovo osvojena....licemerno je to kad kaze "da vidimo gde smo kad igramo sa najacima"...pa zna se gde je srpski fudbal godinama ...U OFSAJDU!

boki

pre 15 godina

jel ovaj Tosic normalan covek????????? Jel on svestan da ce taj isti Milan,koji on priziva da im padne u zrebu,da ih otrese kao nista...Lu covek 100 %...

marko-nbg

pre 15 godina

E ovaj Tosic je cudo majke mi!!! Pa ne mora Milan da ti dolazi da bi video gde ste u odnosu na Evropu, ja cu da ti kazem!!!! Mozete ravnopravno da se nosite sa ekipama iz Azerbejdzana i Kazahstana i njima , po kvalitetu, slicnim ekipama!!! Sa ostalima samo ako trecina prve ekipe ima grip, druga trecina zaradi neke povrede , a preostali imaju zesce slab dan!!!! Poleteli ste jer ste ispred Zvezde 13 bodova, ali to ne znaci da ste vi toliko dobri i da ste evropski potencijal, vec da je Zvezda, a i svi ostali, ZESCE LOSA!!!!! Sad ozbilno!! Po meni Partrizan ima tim za osvajanje jedne regionalne lige (da postoji) jer najveci konkurenti poput Dinama i Splita i nisu nesto specijalno!!! Za vishe ovaj tim Partizana mislim da nema snage, mozda neki bod u Evropi, ali nadati se cudu i nekom prosvetljenju, mislim da ni najveci otimisti to ne ocekuju!!!!

a

pre 15 godina

Tako je! Partizan je poslednjih decenija bio veoma retko u konkurenciji velikih ekipa. Njima i svima nama je vazno da vide gde su i da im bude pun stadion. Mnogo ce znaciti da vidimo sta oni mogu danas i da li i koliko mozemo da igramo sa drugima koje smo nekad pobedjivali.

Hocu Milan

pre 15 godina

Daj bre sta se bunite,realno prica decko ko nebi voleo da igra protiv Milana,ko da bi smo protiv slabijih timova od Milana dobili utakmice,BAREM BI SMO GLEDALI SPEKTAKL(RONALDINJO,KAKA)ne bi voleli da ih vidite uzivo,i da izgubimo znam da bi bilo casno jer bi se borili LAVOVSKI.DA VIDIMO GDE SMO STO DA NE!

Dzinks

pre 15 godina

Ja bih voleo Milan u Beogradu, ali da ostali rivali budu laksi i da prodjemo kao drugi ili treci. Doci ce na Milan stotine skauta, a onda te Maldini strpa u dzep, izgubis sa 3- 4 razlike i pride ispadnes. Mani se toga Toske.

Anony

pre 15 godina

Realno,vecina timova iz prva tri sesira su preveliki zalogaj za PFC i onda je bolje da u Bg dodje neki veliki klub tipa Milan,Valensija,Man.City,bar zbog navijaca,skauta,i igraca partizana jer se zna kako srpski klubovi prezivljavaju i realno je ocekivati da najbolji pojedinci odlaze na kraju sezone. Zato kazem,bolje pun stadion protiv Milana ili Ajaxa,nego poluprazni protiv,uslovno receno,slabijih timova iz tih sesira...pa jos i ako PFC uzme neki bod,odlicno.

struhar

pre 15 godina

Pa dobro u cemu je poenta? Ako su mogli Kaljari, Bolonja, Djenova, zasto ne bi mogao i Partizan.

Ruku na srce Milan je toliko los da bi ga i Zvezda dobila lol

Ale ale ale Inter Inter biggreen

Darko

pre 15 godina

Ja imam dve želje.
1. Da se plasiramo u 1/8 finala sa drugog mesta u grupi (tako bi išli na trećeg iz LŠ).
2. Da taj treći iz LŠ bude Fenerbahče.

Grobar-España

pre 15 godina

Hocemo Milan, je**te, hocemo Milan
Pa makar dobili kompleks, je**te, pa makar dobili kompleks
Pa makar dobili kompleks, je**te, pa makar dobili...

nz

pre 15 godina

Zna i Tosic da smo slabiji od Milana i mnogih jakih ekipa. Tako da ne znam cemu te izjave. Uostalom kako zamislja da na prolece igra u kupu UEFA ako naleti na jace vec u grupi.

Nenad

pre 15 godina

Slazem se da treba da izvucemo Milan u grupi.
1. Sto da ne igramo sa najjacim timovima
2. Prolaze tri ekipe, pa i ako izgubimo nije strasno
3. Spektakl u Beogradu
4. Bolje sad da ih izvucemo nego u osmini finala.

PARTIZAN ŠAMPION

madmax

pre 15 godina

@delija BB
Mladicu, ocigledno ti je komentarisanje na B92 osnovna zanimacija u zivotu. Ako hoces da raspravljas o sportu, onda se malo informisi. Partizan je igrao koliko ja znam 6 utakmica sa Realom, a sa Bajernom je igrao pre nekoliko godina. Ali sto ja ovo pisem i gubim vreme na neznalice kao sto si ti.

dobar dan, ja sam Luka Modric i ja sam najbolji trenutacno veznjak na svetu, kad bi se salili

pre 15 godina

Sta je to Totenhem uradio u Evropi pa ima toliki koeficijent? Oni bre ispadaju od koga stignu...

Grobar-España

pre 15 godina

Milane Jovanovicu to "zelim Milana za protivnika" bi mogao da kaze u slucaju da pozeli da mu protivnik budes ti.
A tvoje namere i naklonosti, meni su krajnje sumljive.

Peca

pre 15 godina

Reply na komentar br 24...

Dragi komsija, uzeli ste 0 (i slovima - nula) bodova u konkurenciji velikana evropskog fudbala: Braga, AEK i ko ono bese jos u sred Beograda? Pre manje od godinu dana...sta vise, ponizavali su vas, ex prvaka Evrope

Zaista, ali zaista nemate pravo da sudite o aktuelnom trenutku FK Partizan. Ja recimo poleteo nisam, uzivam, lepo mi je...moj Partizan zaista IGRA fudbal. Kako protiv koga, nekoga dobijemo lako, nekoga tesko, nekoga pametno...kao sve tri pobede u zadnjih nedelju dana. Trenutno smo mnogo ispred vas, ma koliko to bilo tesko priznati - ne hranite svoju dusu nasim (eventualnim) porazima vec razmisljajte na kakve ste niske grane pali. To sto i ne znate na terenu i nije strasno, mnogo gore je sto imate indijance na svakoj poziciji u klubu: kakvi ste, Koroman i jeste za vas...ogledalo FK Crvena Zvezda iz Beograda

DJOLE

pre 15 godina

Upravo sam procitao izjavu Nikole Petkovica,to je toiko jadno da ja nemam reci,pa sine u poslednjih 5 derbija,tvoj klubic ima samo jednu pobedu i to onu na praznom stadionu,i terenu koji je bio ravan nekoj blatnjavoj livadi u selu Pale,a ti mi pricas o nekom kompleksu,pa sto si izjavio samo odslikava koliki je tvoj kompleks od Partizana.A ovo sto pricas o ponasanju igraca na terenu,samo pokazujes koliki si licemer.Pa vas igrac se povredi,mi izbacimo loptu,a vi nam je ne vratite,Gaj kao lud skace na Moreiru,a sapleo se o svoju nogu,Milijas izvodi slobodni udarac,koji nije ni postojao,a on ga sutira krajnje podmuklo,jel to tebi fer plej,e moj Petkovicu,prvo treba da naucis da igras fudbal,a zbog ove tvoje izjave odracemo vas u svim,derbijima do kraja,da vam cisto pokazemo opet taj nas "kompleks".

Strucnjak

pre 15 godina

Tosic je juce slabije odigrao po levoj strani jer se vec navikao da igra po desnoj i ulazi u sredinu, sto mu daje vise prostora, pa je daleko opasniji. Kazete da je decko poleteo, mozda, ali ja sam slusao jedan poduzi intervju sa njim i video da se radi o inteligentnom momku koji i te kako zna sta radi i sta prica. I ne treba da se plasi velicina, a koliko se secam, na olimpijadi, jedini je on mogao da parira Argentincima brzinom i tehnikom.

Sale Tuzla

pre 15 godina

ne bih se ja kladio u neku preteranu razliku izmedju timova iz 1. i 5. sesira..
taj volzburg zna samo tako da odigra u bundesligi,a taj isti milan se muci ko isus da pobedi osrednje timove u italiji..
kako god sta god da se desi,partizan ce dobiti teske protivnike.

JUG!!!

pre 15 godina

PSZ DA NAM DODE LEGENDA MATEJA KEZMAN I DA GA DOCEKAMO KAKO DOLIKUJE !!!!

Iz drugog sheshira moze i olimpijakos( svi znamo zbog cega) A i Ajaks je veliki klub kome lagano uzimamo 3 boda!
Iz prvog moze CSKA zbog bratskih odnosa!
Iz treceg moze Galatasaraj a iz petog samo da budemo domacni!

SVEJEDNO, KAKO GOD BILO IDEMO DALJE!!!

gistro

pre 15 godina

Ko ne misli kao Bambi onda treba da navija za ofku! Partizan po vama ne treba da igra Ligu sampiona jer su tamo jaki klubovi! Ne mogu igraci da postaju bolji ako igraju protiv Levskog ili Rozenborga ali imaju sta da nauce ako budu igrali protiv Milana, Sevilje, Salkea ili Valensije! A i ja bih voleo da gledam duele na terenu u Humskoj Moreire i Gatuza, Maldinija i Diare, Kake i Zuke, Tosica i Zambrote, Knezevica i Patoa, Ronaldinja i Obradovica! To je deo pripreme za sledecu sezonu kada cemo se rokati sa takvim klubovima u Ligi sampiona!!! Pozdrav svima kojima je crno belo srce celo!!!!

JSZ

pre 15 godina

Sto se ovi nesrecnici iz Ljutice Bogdana javljaju ovde?Glave u pesak komsije i nastavite da placete.Ovo u utorak u podne zanima samo velike klubove.Pustite vi nas i koga mi mozemo da izvucemo.Vi gledajte kako cete da pospremite svoje dvoriste.Imate vi dovoljno svojih briga.Kukajte na sudiju,Toleta,Bunju,Toplicu,zavere,pravdu,saksiju,Duleta,konobara,sudbinu......Naslov je 'Zreb Kupa UEFA' a vas ta tematika ne dotice.Zato nastavite da placete.

Koroman

pre 15 godina

Nadam se samo da nećete Milanu da nabijete kompleks :-).
Tošiću, Tošiću, u nekim državama ti zakonski ne bi smeo ni pivo da popiješ koliko si zelen! Bolje ćuti, dete i uči od velikih. Liga UEFA ti je sjajna prilika da nešto i naučiš.

AntiLjubiteljRoma

pre 15 godina

Nemoj Bambi milan ko boga te molim. Daj nekog da prezimimo. Ima vremena za marketing i prodaju. Polako nemoj da završiš kao Žigić.

kole

pre 15 godina

evo ukratko da kazem:zato sto cete umreti a misliti da je 91.
-zato sto su posle toga menjali sistem takmicenja zbog vas
-zato sto vladamo 20 godina u svim sportovima
-zato sto kao ne gledate basket
-zato sto ste srpski klub a ne mozete svi zajedno kilo prasetine da pojedete
-zato sto je vec -13 a tek poceo oktobar
-zato sto je danas zreb u Nionu u 12 a svi cete biti pored malih ekrana
-zato pozdrav svima pa se vidimo na prolece kad prodjemo grupu...:)

Sasa The Grobar

pre 15 godina

Nesrecnici !!! Razumem da navijaci komsinice ovde pokusavaju da lece rane, jer smo ih nakantali na "neosvojivoj rupi", ali zar da navijaci Partizana tako misle o svom klubu: "joj, ko god da nam padne, razbice nas...". Sram vas bilo, ali ozbiljno. Posle beogradskog duela sa Fenerom, svi smo (opravdano) poverovali u uspeh, a sada citam price da su svi rivali iz prva 3 sesira neprelazni. Da li ste vi ludi? Milan jeste najjaci, ali sa ostalima i te kako moze da se igra. Sedite - jedan!!!
ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA

Grobar_Sombor

pre 15 godina

Za sve delije jedan pozdrav i da im objasnim zashto se zovu delije!!
Kada otvore novine samo vichu:"De li je,De li je!
PARTIZAN u 1/8finala Uefa kupa.
NAPRED NAPRED PARTIZAN!

Cp6uH007

pre 15 godina

Sevilla, Stuttgart, Sampdoria, Partizan, Standard

mislim da je grupa dobra i da mozemo da se nadamo prolecu...

ko je zeleo milan a nije ga dobio imao je srece :D

KKP

pre 15 godina

Kad smo vec usli u Ligu UEFA, nema potebe da sad ocekujemo ove i one protivnike. Nek budu i svi najbolji iz sesira, pa sta??? Gledacemo nas Partizan u velikim evropskim duelima. Ja sam potpuno opusten pred sutrasnji zreb, jer verujem da mozemo medju tri, kakav god da bude zreb. Kad smo bili u grupi sa Viljarealom, Lacijom, Midlsbroom i Egaleom, prosli smo. Sto ne bi i sad? S verom u Boga, Partizan u osmini finala! Pozdrav svim Grobarima sirom sveta!

ozi

pre 15 godina

Ovo bi po meni bila idealna grupa,nije atraktivna ali bi je prosli kao prvi ili drugi u grupi a ide ovako:Partizan,Benfika,Fejnord,Briz,Zilina....to je to...pozdrav za Grobare

Hm

pre 15 godina

Ako zelis nesto da osvojis, moras sve da dobijes, bar u onoj knockout fazi..., a da je partizan k cemu igrao bi u ligi sampiona, a ne u nekom uefa kupu koji je nastao od kupa velesajamskih gradova... Stoga. Laganini. Sve je moguce, ali visoki ciljevi nemaju smisla.

pfcpanta

pre 15 godina

Covek je potpuno u pravu.Nije bitno da li pobedjujemo ili gubimo.Bitno je da igramo lep fudbal.Ako i izgubimo a damo sve od sebe meni nece biti zao.

sikorsky

pre 15 godina

wolfsburg
partizan
udineze
herenvan
valensija

ovo ce nam biti grupa koja je prolazna pod uslovom da ne lupetamo i prizeljkujemo najgore.
partizan ima kvalitet i igrace ( a i strucni stab)koji moraju vec sutra da znaju kako ce protiv koga odigrati.
zaboravite sve do sada i cz i temisvar i ovo i ono.
sve ovo plus ono plus pogibija na terenu za rezultat prave od partizana ono sto svi mi ocekujemo-FINALISTU U TURSKOJ.
hvala na ustupljenom prostoru i pozdrav iz Kanade za sve GROBARE.

Vrscanin

pre 15 godina

Slazem se sa Tosicevom zeljom jer je lepo igrati protiv jakih timova. Motivacija je tada do neba i pruza se i vise nego sto se moze. Ali realno videli smo u pred sezoni gde smo u odnosu na velike timove u mecu sa Lionom. Siguran sam da mozemo i bolje ali mislim da osim spektakla u Beogradu ne bi dobili nista posebno u takmicarskom smislu. Jedna velika tekma nije bogznasta bez kontinuiteta. I zvezda ima taj problem jer ima priliku da igra samo dva tri puta protiv velikog tima, pa smo videli kako prolazi.Daj Boze da bude Milan ali da mi budemo drugi u grupi.

gate 7

pre 15 godina

razumem da ste se primili posto ste nas dobili, i to je ok, ali da trazite milan... to je smesno, budite realni, najbolji ste ovde ali nasa liga je 6. liga za vecinu evropskih liga... uostalom ja bih i voleo da vam doju najjaci da vas malo na*uze! voleo bih da dodje olimpiakos u bg!

vor_da

pre 15 godina

daj bre sta vam je, pa sta ako trazi milan, nije reko da je najbolji i najaci nego normalno je da bi vise voleo da se izgubi od dobrog nego manje dobrog kluba!!!

vor_da

pre 15 godina

"Milan je najozbiljniji rival, a njegov dolazak u Beograd bio bi pravi spektakl pred punim stadionom. Želimo da vidimo gde se trenutno nalazimo u odnosu na najbolje timove", rekao je Tošić u Kovilovu ..... i sta je on tu lose rekao??? ne razumem neke ljude koji sada pricaju isto sto i pre nekoliko godina kad nismo kod kuce izgubili od reala, porta i marseja!!! ako se tad nismo obrukali zasto bih sada, pa partizan nije zvezda!!!!

Иван-Ниш

pre 15 godina

Добро размишљање Тошића. Само ја бих волео више против јаких у гостима.
И маните се више са бројем бодова и коефицијентима. Систем је просто (и праведно) направљен да се рачунају само резултати и бројке а не на основу субјективног осећаја и симпатија. Коме се то не свиђа нека пати.

Topalović

pre 15 godina

Navijač sam Partizana i veoma sam zadovoljan sa onim šta je do sada urađeno. Ne zanosim se glupostima da bih očekivao da Partizan može nešto više da uradi u Evropi.Zato želim što zvučnija imena evropskih kluova u Humskoj, da gledamo majstore kako se nadigravaju pa makar svaku izgubili.Ne trebaju mi neki mučenici iz istočne Evrope. Imali smo i jednu od jačih grupa u ligi šampiona i nismo se obrukali, a gledali smo Ronalda, Zidnapred Partizane, a komšinica neka gleda četvrtkom kako se igra u Evropi!!!

Predrag Djelevski

pre 15 godina

1. CSKA Moscow ili Tottenham
2. Club Brugge ili Heerenveen
3. Braga ili Slavia Praha
4. PARTIZAN
5. MSK Zilina ili Lech Poznan
Ja iskeno mislim kada bi Partizanu pala ovakva grupa, mozda bi prosao grupu, tj. docekao prolece u Evropi.
PARTIZAN SAMPION!!!

nemanja

pre 15 godina

AKO NEKO HOCE DA SE CEPA OD SMEHA PROCITAJTE OVU IZJAVU NIKOLE PETKOVICA SJAJNOG LEVOG BEKA ZVEZDE...

http://www.kurir-info.rs/clanak/sport/kurir-07-10-2008/i-dalje-imaju-komplekse

stric

pre 15 godina

Bambi hoce da se proda, to je jasno kao dan!!! OK mozda bolje tako nego preko reprezentacije, samo da ne poleti i ne umisli da je Pele!

Grobari evo idealne grupe za nas:
1. CSKA Moskva (Rusija, 59.437) lepo bi bilo videti prijatelje!
2. Pari Sen Žermen (Francuska, 37.380) lepo bi bilo videti naseg boga!!!!!!!!!!!!!
3. Mančester Siti (Engleska, 30.996) e to bi bio spektakl!
4. Partizan Beograd (Srbija, 25.527) lepo je gledati tim za koji samo znam!
5. Leh Poznanj (Poljska, 6.973) lepo bi bilo nekog bas napucati!!!

NAPRED PARTIZAN

banjavb

pre 15 godina

Najbolje:
Totenhem
Deportivo
Braga
Partizan
NEC Najmehem
Sve ce biti dobro,samo da iz treceg sesira nikako ne dobijemo M.City ili Galatu,jer su oni jaci od svih iz drugog i treceg sesira.

Dragiša

pre 15 godina

E, sta reći kada ovaj na UEFA sajtu u živom komentaru žreba kaže za C grupu - kako je ovo dobra grupa! Sevilla, Stuttgart, Sampdoria, PARTIZAN, Standard Liege. Moglo je i gore, ali i mnogo, mnogo bolje.

SREĆNO CRNO-BELI!!!!!!!1

Antara

pre 15 godina

Sevilla
Stutgart
Sampdoria
Standard

4 slova S kakva simbolika! :) nije moglo mnogo gore od ovoga, ne toliko atraktivni a izuzetno neugodni protivnici!

jooooj

pre 15 godina

@delija BB
decko.... aj malo u sake sportke zurnale njih bar imate na marakani posto se bavite istorijom...
lupi i ostade ziv...
Grobari mislim da smo dobili grupu potaman, ni pre jaku ni pre slabu, ko god da dodje ima da bude pun hram. Hvala bogu nismo dobili neko udruzenje rekreativaca sa kipra pa ce sve 4 tekme biti zanimljve...

Alexa

pre 15 godina

Sevilja
Stutgart
Sampdorija
Partizan
Standard

Od navedenih Sevilja i Sampdorija su osvajali neki od evropskih fudbalskih takmicenja. To je moj kriterijum za veliku evropsku ekipu, svidelo se to nekome ili ne. Da, i onaj klub koji smo pobedili prekjuce sa 2-0 u njihovoj kuci spada u velike, pa je nasa pobeda tim jos veca.
U svojoj istoriji Partizan se suretao sa mnogim velikim ekipama. Real Madrid (da, The Real). Dva puta je gostovao Partizanu i nikada nije pobedio u BG. Kada je bio najveci i sa najvecim uticajem na fudbalsku igru, sa DiStefanom na celu, izgubio je od Partizana sa 3-0. To je prvi Kup evropskih sampiona, a Partizana zvali iako nije bio sampion Jugoslavije, sto je sasvim razumljivo. Drugi put je to bio skup fudbalskih zvezda (Zidan, Figo, Bekam, Raul, Roberto Karlos...). Porto, dvostruki evropski sampion, igrao je dva puta u BG i nikada nije pobedio. Da, oba puta je igrao protiv Partizana. Inter iz Milana. Dvostruki evropski sampion. To je jedini put kada je velika nemacka trojka Mateus, Breme, Klinsman (treba li nekome neko pojasnjenje?) igrala u BG. Mancester Junajted, trostruki evropski sampion, gostovao je u BG sa svojim najvecim igracima Carltonom i Bestom, ali je izgubio sa 2-0 (bilo bi dobro proveriti koliko je puta Mancester Junajted u KES i LS izgubio na gostovanju sa 2-0). U uzvratnoj utakmici Junajted je eliminisan iz daljeg takmicenja bas od Partizana. Da! I Partizan je eliminisao neku veliku ekipu. Igrao je Partizan i sa Sportingom iz Lisabona (oba puta ga izbacio iz daljeg takmicenja), Juventusom, Laciom, Olimpikom iz Marseja, CSKA iz Moskve, Verder iz Bremena (eliminisan), Glazgov Rendzers i Seltiks (eliminisan), Bajernom iz Minhena, Borusijom iz Menhegladbaha. Svi nabrojani su osvajali evropske kupove. Partizan nije. Ali se ove godine jos uvek takmici, a to je prvi uslov da bi ga i osvojio.

DJOLE

pre 15 godina

Ovo samo nama moze da se desi da igramo sa Seviljom pre Zenita dvostrukim osvajacem kupa uefa,sa Stutgartom,koji je odrao Verder u poslednjem kolu,al ajde sa Sampdorijom i Standardom cemo da se nosimo.Recimo:
Partizan-Stutgart 2:2
Partizan-Sampdorija 1:0
Sevilja-Partizan 2:1
Standard-Partizan 1:2
I onda sa 7 bodova idemo dalje.