Nedelja, 07.09.2008.

01:41

Zeman smenjen, čeka se naslednik

Čeh Zdenjek Zeman od subote uveče više nije trener fudbalera Crvene zvezde.

Izvor: B92

Zeman smenjen, èeka se naslednik IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

79 Komentari

Sortiraj po:

PREDRAG

pre 15 godina

Полако, има времена...
А ово са крајем сезон...то су већ тешке и непромишљене ријечи господине Добривоје. Сад сте у Србији, не стидите се свог имена.
Или треба да се стидите...

chegevara

pre 15 godina

Neće mi nikada biti jasno, zašto vlada mišljenje da dobar fudbaler, mora biti i dobar trener.Mora se priznati da za dobrog trenera treba mnogo više od "položenog ispita" i dobijene licence.Trebaju godine i godine iskustva u vodjenju, prvo "manjih" klubova,pa ako se dokaže onda je normalno da pređe u "veći".Ali ovi naši nikako da to shvate.

STOJAN

pre 15 godina

Ako dovedu tog rumuna hadzija u Zvezdu, onda nam se blizi kraj, mislim gasenje fudbalskog kluba. Svi navijaci Zvezde treba da protestujeme protiv tog angazovanja, u suprotnom porpali smo. Ne smijemo dozvoliti da nam unistavaju nasu Zvezdu, nije to njihova djedovina, nego klub srpskog naroda.

bogs

pre 15 godina

Kad izgube kriv zeman jel pa nadjite boljrg s ovom igrom i ovim"igracima" ni wrsen wenger ne bi nista uradio dovedite igrace pa onda ako ne ide drugi trener a igrace nove trener zeman je cijenjen trener s ovom igrcima nista mu se nesmije reci na nacin treniranja mozda neko misli da nisam u pravu napred zvezdo crvena zvezdo znaj da uvek bicu tu da te volim

Kole

pre 15 godina

recimo da vec nazirem ko ce biti novi zvezdin trener ali recimo da hocu da postujem reci i misljenje g-dina Tanasijevica da se sa imenima ne sme pozurivati. Bice ovo oooooogromnoooo iznenadjenje, neprijatno za grobare a vise nego prijatno za delije. konacno, naranvo nesto lepo i za nas delije. a niko ne pominje dil izmedju toplice i zemana? cisto za razmisljanje, koliki je procenat toplica uzeo od ovog "neuspesnog" transfera zemana u zvezdu i njegovog "uspesnog" i dzentlmenskog odlaska iz nje!!! mislite o tome. ali, bolje ikad-nego nikad! samo da ivic ne istraje u svojoj suludoj zamisli da istera do kraja svoj naum da u zvezdu dovede svog velikog prijatelja tonija savevskog. ako umire tu njegovu zamisao,dovesce tog nekog kome cemo se svi mi koji volimo crveno-belu boju veomaaaa obradovati.

sasha

pre 15 godina

Ovo je genijalno. Vazno je samo da se smeni Zeman a ko ce ga smeniti nemaju pojma. Pa vi ste stvarno genijalci. Verovatno ce Koroman da vodi tim.

delia glingon

pre 15 godina

@ Spisakli pare na Zemana pa ga oterali, ne znaju ko će da ga zameni. Ništa nije poduzeti protiv igrača koji namerno bojkotuju sveti dres. Čini mi se da smo postali FK Sledeća sezona i to za duže vreme.
(HAOS, 7. septembar 2008 12:04)

MA "SLEDECA DECENIA FK", prodati CZ deliama!

Rocky Balboa

pre 15 godina

@ "Ajde sad da cujemo ko ce to doci na celo "svetskog i evropskog sampiona"...zbog tog Barija. Ovaj moj komentar nije zlonameran ali mogli bi i vi nesto u Evropi da uradite osim tog stalnog ponavljanja ta dva cuvena grada kojih nam je preko glave.
(Grobar, 7. septembar 2008 02:01).."

@ "hej ljudi pa toma nikolic vam je bez angazmana. sta cekate..
(bub@, 7. septembar 2008 02:00)"

Ova dva komentara su toliko zlonamerna da je to vidljivo iz aviona !!
Kakve ima veze dnevna politika sa sportskom krizom ?
A o mrznji
"isfrustrirane dece"prema BARIJU i TOKIJU ne znam sta da kazem osim da ih razumem - ipak su im Pancev i ostali legendarni fudbaleri upropastili detinjstvo, kosmari i budjenje u krevetu usred noci, frustracije za ceo zivot..

Mickos

pre 15 godina

Kakav trener! Vucite se svi iz Zvezde dok jos nije kasno, da ne bude po .....! Kad-tad ce krenuti armija navijaca, ali onih pravih. Neradnici jedni!!!

lukic d

pre 15 godina

nova nagradna igra je u toku,KO ZELI DA POSTANE MILIONER!!!konkurs raspisan u fk Crvena Zvezda,nema potrebe da igrate loto,postanite na 10 dana nas trener i to je to!!!Zabrinuti DELIJA

bolečanac

pre 15 godina

PANTO,
hvala ti za podršku.Iskren da budem,neda mi se da se prepucavam sa grobarima jer nisu vredni da izgovore ni Z od Zvezde. Hvala još jednom

Ја

pre 15 godina

Што би реко Рамбо Амадеус:
Да ли је ово комедија? Да ли је ово трагедија? Да ли је ово драма?
Проценимо сами ☺☺☺☺☺

Panta

pre 15 godina

@madmax kom.52...pa vi samo uz pomoc Spasica i mozete da nas dobijete! Koliko ste derbija dobili u zadnjih 7godina??? Cisto zbog tvoje amnezije, 2derbija...smesno-deremo vas pocetkom oktobra,cekamo vas!!!

Lepi Fika

pre 15 godina

Razisli kao ljudi...Cini mi se da vas(nas)je nasankao kao volove!!!Za dva meseca ostavio haos u klubu,i povrh toga uze milionce.I ja bi se tako rastao LJUDSKI. Raduje me skorasnji derbi sa patlidzanom,sigurna i rutinska pobeda...

madmax

pre 15 godina

@bolecanac
Za tvoju informaciju, u rupi smo vas porazili 3:2 u aprilu mesecu. Vrlo draga pobeda uz malu kompenzaciju sudija na ustrb 15 godina sudjenja u korist zlezde. Cisto da ti kazem zbog tvoje amnezije.

nemanja

pre 15 godina

Mogu da kazem da czvezda da osvoji duplu krunu a grobarima samo ostaje da pevaju otiso si zemane ostala je tuga uvek ce te voleti grobari sa juga.Napred zvezda

HAOS

pre 15 godina

Spisakli pare na Zemana pa ga oterali, ne znaju ko će da ga zameni. Ništa nije poduzeti protiv igrača koji namerno bojkotuju sveti dres. Čini mi se da smo postali FK Sledeća sezona i to za duže vreme.

grga70

pre 15 godina

Pa stvarno sramota, hocemo da budemo prvaci Srbije a dovodimo nizerazredne fudbalere a da ne pricam o upravi i to bivsoj, oni su dosli samo da operu svoj novac, prvo brate zaradi u zvezdi pa onda poklanjaj. Duleta Savica za predsednika (on je jedini ostao posten), Vladimira Jugovica za menadzera,Jankovic da se vrati na mesto trenera jer on bi i za manje pare radio u Zvezdi a ne da poklanjate po milion evrica za svaku propalu invensticiju. Nadam se bolje i da se vratimo tamo gde nam je i mesto na prvom mestu.

DADO

pre 15 godina

Samo Slavoljub Muslin je pravo resenje za zvezdu u ovom trenutku. Zvezda nije dotakla dno, vec je na dnu vec duze vreme, a Muslin je covek koji bih moga da zvezdu iz pepela podigne kao sto se fenih dize jos snazniji nego sto je bio

Djordje Slovic

pre 15 godina

Koroman je car , sad ste ga zaboravili a prosle godine kada je na svakoj utakmici busio mreze tad ga niste terali iz zvezde .

Zare

pre 15 godina

Nešto mi promače u prvom momentu. Pa kako to trener tek za tri nedelje? Šta u medju vremenu, igramo boćanje, staje život, šta?! Pa valjda treba trenera odmah postaviti (bar v.d.) .

Interista

pre 15 godina

po meni, kao navijacu Zvezde, trebalo je Zeman da ostane... a ako treba da se promene svi igraci... i previse su razmazeni... bolje da smo doveli ceo tim Farskih ostrva... vise bi slusali, i sugurno imaju vise snage!

Y/Kv

pre 15 godina

Ijako je Dragoslav Stepanovic neki dan potpsao novi ugovor sa Cukom na 2 godine,tu ima prostora za pregovore i potpisivanje istog sa Crvenom Zvezdom.
Kao protiv kandidati bi mogli biti Petrovic,Bozovic,Dujkovic....a zal ostaje samo za Slavoljubom Muslinom koji je po meni trenutno najrealnije i najdostojnije ime koje bi moglo sesti na trenersku klupu,ali je na zalost zauzet!

Zare

pre 15 godina

Veliki gubitak za Zvezdu i naš fudbal. Najveći trener koji je ikad trenirao jedan klub sa ovih prostora je otišao. Neshvatljivo je šta se radi. Umesto da se zavede "gvozdena" disciplina i najure svi koji se suprotstavljaju treneru ide se linijom manjeg otpora, povladjuje se igračima (ajd da u ekipi imaš neke ekstra igrače pa i da rezume čovek) i tako opet razmišlja na vrlo kratke staze. Koroman i Milijaš (zaigrao je za reprezentaciju) verovatno odoše već na zimu, novi trener će uz malo sreće doći do drugog mesta i svo vreme kukati kako je Zeman sve upropastio. I tako na leto opet bez igre, igrača "Jovo nanovo"!

Nelson Muntz

pre 15 godina

Распад система се наставља!
Па, да! Кад већ немамо управу, играче, помоћне терене, омладинску школу, шта ће нам и тренер?!
Јако је интересантно да новог тренера нема ко да доведе, али има ко да смени старог. Руку на срце, далеко од тога да се прославио, али са оваквим тимом нико не би могао ништа да направи. Земан је најмање крив за стручне ствари, а највише зато што није био свестан где долази. После његове епизоде у Звезди нема више никакве сумње да ниједном светском тренеру неће пасти на памет да преузме оно што је од Звезде остало. Дакле, спали смо на домаће тренере!
Већ при самом изговарању речи "домаћи тренер" диже ми се коса на глави. Под тим изразом се најчешће крију изданци Бата Ђорине тренерске школе ФСС, а то у преводу значи потпуну стручну малоумнију. Још се нисмо опоравили од претходних "домаћих тренера" из те веома плодне школе, а сада нам већ прете неки нови алКосан, Љупко, Илија, Крмпота,Бошко, или Жива. Све сами стручњаци из стручних одбора, али одбора за прављење што већег рачуна у Мадери који плаћа ФСС. Сачувај Боже!
Само нам још фали тренерски тандем Караси-Никола Симић из тог истог стручног одбора, па да сами ставимо катанац на стадион да се више не брукамо.
Владимир Петровић-Пижон слови за најозбињнијег кандидата за новог шефа стручног штаба. Од свих малопре поменутих он је једини имао какве-такве успехе у тренерском послу, али је и то ограничено искњучиво на млађе категорије. У раду са сениорима ни он нема чиме да се подичи, а при томе мислим и на његов претходни ангажман на нашој клупи средином деведесетих. О његовој појави, стилу, наступу и интелигенцији нећу трошити сувише речи. Рећи ћи само да није ни близу оног профила тренера који је потребан једном великом клубу са шампионским амбицијама, које сежу и ван граница наше земље, па и спотра. Са друге стране, ни Звезда није велики клуб, нити има других амбиција сем да се што више материјално и маркетиншки сроза пред приватизацију, па можда ни не заслужује веће тренерско име. У сваком случају могао би да нам (им) послужи до краја и онако изгубљене сезоне, док Мишковићи не пронађу неког новог жртвеног јарца који ће опет од рекреативаца, аматера и локалних пијанаца покушати да направи "Европску Звезду".
Једно је сигурно: свако ко је добро упознат са ситуацијом у клубу, и ко има и мало памети и интегритета побећи ће од Маракане као ђаво од крста. То значи да од толико помињаног Муслина нема ништа. Вероватно ни од Дујковића, који већ 20 година гори од жеље да седне на Звездину клупу, али као шеф струке, а не као скретничар Звездиних прохујалих возова што би сада био. Од оних који би под нормалним условима сели на Звездину клупу, а сада им то не пада на памет, треба поменути и Рајевца. Дакле, против кандидате Пижону треба тражити међу најстаријима и најмлађима. То су пре свих Илија Петковић, Жива, Караси, Крмпотић, Гроф Божовић, Саша Николић или онај Ћурчић (или како већ) из Јавора. Ко год да седне на Звездину ужарену клупу неће му бити нимало лако. Обично се каже да је за тако нешто потребна велика храброст, али сести на Звездину клупу у овом тренутку није храброст већ лудост! Видећемо ко је тај лудак! Поготово што у клубу не журе са довођењем тренера у паузи првенства, већ ће аматере 2 недеље оставити да се сами припремају под диригентском палицом Огњена Коромана, да би онда тренера изабрали сат времена пред утакмицу са Чукаричким. А, можда ни тад! Ако не исплате Земана, тренер им и не треба, јер неће смети да седи на клупи због прописа.
Срећно!

dijaspora igalo

pre 15 godina

dokle više??? ima li iko više obraza među vama? kada dođem u BG igrače mogu vidjeti jedino po klubovima i diskotekama kako troše pare koje ne znam čime su zaradili...

marko

pre 15 godina

@grogbar
e zadrzi svoje dobronamerne komentare za sebe, kao i sve ove tvoje zabrinute komsije, ako imate nesto da kazete recite na terenu, svi dobro znamo ko sta ovde misli....

...a mi cemo se vratiti...o da!

bane

pre 15 godina

evo ja bih ako nece niko drugi,a mogu i da garantujem dobru atmosferu u ekipi posto zeman nije dobro poznavao bioritam igraca.treninzi u terminu izmedju ponoci i ranih jutarnjih sati na splavovima odmor u toku dana posle napornih nocnih treninga.norma za prvih jedanest,dva litra viskija i da nezaboravim obavezno da si dobar sa koromanom posto je on stub ekipe.nema sansone da me smene uz ovakav plan i program uspeh je zagarantovan,posto kako ja vidim neko je odlucio da sopinguje za sitnu kintu(svi znamo ko je to)a sto i nebi sve je kupio za sicu po istom receptu.upropastis u najkracem mogucem roku i onda satro dodjes kao spasilac(citaj povlo i jajara).a dzentlmen je tu najpametniji,dodjoh,videh,utekoh tezi za milion evra.kapa dole za zemana,sad konacno znam sta znaci biti dzentlmen,pa to ti je covek sa mozgom medju gomilom papaka.

Maki-Delija

pre 15 godina

ja ne verujem da neko stvarno misli da je zeman OK trener! ali ne verujem! nikad nista osvojio nije, dosao ovde da prodaje **** za bubrege u 70oj godini! Aman! 4-3-3 je prica za sebe! djentlmenu MASH bre iz Zvezde! mozemo mi da pljujemo Koromana, ali ja da sam na njegovom mestu, ovom djentlmenu bi razbio glavu kopackom! 10kre matori! Zao mi je samo sto sad nemaju oci da pitaju Jankovica da se vrati...to bi bilo vise nego idealno...pa na zimu da krpimo rupe i u timu...
Bilo kako bilo...ja sam na tribini...oni imaju svoju tekme na terenu, a mi nase na tribini...

"Nisu nas slomile,ove teske godine, jos nas sada ima vise zbog tebe..."

strucnjak :)

pre 15 godina

''..2-3 nedelje..'':))

..a bice 4-5, jer nema zainteresovanih..

pa dodje derbi,...
pa mi jos jaki:)))

ne,stvarno nemam srca za takav masakar :))

SoSabi

pre 15 godina

Ma nema problema. Sad samo da dovedemo nekog alkosana, koji nece da tera igrace da puno trce i treniraju, pustace ih da idu po kafanama, a oni za uzvrat nece da ga miniraju na utakmicama, dogurace tako do 2. mesta na tabeli i lepo vama, lepo nama...

Mare

pre 15 godina

Ja ne znam kako trener moze da ima ovako lose rezultate sa fudbalskim virtuozima Jakovicem, Someom, Kleom, Vukobratovicem i ostalima...

Grobar

pre 15 godina

Ajde sad da cujemo ko ce to doci na celo "svetskog i evropskog sampiona". Saberite se ljudi, ja sam grobar ali umesto sto stalno pricate "Bari, Tokio, svetski prvaci ovo ono" mogli bi, za promenu, da uzmete koji evropski bod za ovaj nas napaceni fudbal. Znamo svi da ste bili i svetski i evropski prvaci, ali ako hocete nesto da uradite morate da se ponasate kao da ste trenutno niko i nista , sto i jeste, a ne kao da ste vi vecito svetski prvaci i da ce sad svi da se unapred predaju kad igraju protiv vas zbog tog Barija. Ovaj moj komentar nije zlonameran ali mogli bi i vi nesto u Evropi da uradite osim tog stalnog ponavljanja ta dva cuvena grada kojih nam je preko glave.

Kuršum

pre 15 godina

Počela su prvenstva u svim ligama Evrope i šire a mi sad trazimo kvalitetnog a slobodnog trenera da nas vodi do kraja sezone. To deluje mnogo neverovatno ali hajde da vidimo.niko mi ne pada na pamet,dajem puno poverenje Iliji Iviću(ako je stvarno dosao u klub)da on pronadje trenera ali nije i on svemoguć.Probaj Ilija nek ti je Bog na pomoći tebi i mojoj voljenoj ZVEZDI.

PRIVREMENA UPRAVA

pre 15 godina

Trazi se AA trener, djentlmen, za petnaestodnevni posao u FK Crvena Zvezda. Posle isteka roka ce biti otpusten uz djentlmensku nadoknadu. Rezultati kluba tokom mandata nebitni, jedini uslov je da on slusa igrace a ne igraci njega. Dakle mora covek biti DJentlmen!

sumil

pre 15 godina

Ne pravi se kuća od krova, ali ova privremena uprava izgleda nije shvatila da je tu samo da obezbedi funkcionisanje dok se ne izabere nova, dakle nije tu da sprovodi kadrovsku politiku, no neka ih.

Zeman je bio jedini kvalitet sadašnjoj zvezdi, koga god da dovedu neće biti veće ime, ali imaće bolje rezultate (ne svojom krivicom).

Žao mi je što Zeman napušta Srbiju, on jeste džentlmen, ali bojim se da ovi naši nisu

opustencija

pre 15 godina

U naredne dve-tri nedelje???

Ovo je izjava na nivou odlaganja sednice proslog petka jer je pola uprave na moru dok Zvezda igra sa Apoelom...

Nema nama pomoci...

sumil

pre 15 godina

Ne pravi se kuća od krova, ali ova privremena uprava izgleda nije shvatila da je tu samo da obezbedi funkcionisanje dok se ne izabere nova, dakle nije tu da sprovodi kadrovsku politiku, no neka ih.

Zeman je bio jedini kvalitet sadašnjoj zvezdi, koga god da dovedu neće biti veće ime, ali imaće bolje rezultate (ne svojom krivicom).

Žao mi je što Zeman napušta Srbiju, on jeste džentlmen, ali bojim se da ovi naši nisu

Grobar

pre 15 godina

Ajde sad da cujemo ko ce to doci na celo "svetskog i evropskog sampiona". Saberite se ljudi, ja sam grobar ali umesto sto stalno pricate "Bari, Tokio, svetski prvaci ovo ono" mogli bi, za promenu, da uzmete koji evropski bod za ovaj nas napaceni fudbal. Znamo svi da ste bili i svetski i evropski prvaci, ali ako hocete nesto da uradite morate da se ponasate kao da ste trenutno niko i nista , sto i jeste, a ne kao da ste vi vecito svetski prvaci i da ce sad svi da se unapred predaju kad igraju protiv vas zbog tog Barija. Ovaj moj komentar nije zlonameran ali mogli bi i vi nesto u Evropi da uradite osim tog stalnog ponavljanja ta dva cuvena grada kojih nam je preko glave.

PRIVREMENA UPRAVA

pre 15 godina

Trazi se AA trener, djentlmen, za petnaestodnevni posao u FK Crvena Zvezda. Posle isteka roka ce biti otpusten uz djentlmensku nadoknadu. Rezultati kluba tokom mandata nebitni, jedini uslov je da on slusa igrace a ne igraci njega. Dakle mora covek biti DJentlmen!

SoSabi

pre 15 godina

Ma nema problema. Sad samo da dovedemo nekog alkosana, koji nece da tera igrace da puno trce i treniraju, pustace ih da idu po kafanama, a oni za uzvrat nece da ga miniraju na utakmicama, dogurace tako do 2. mesta na tabeli i lepo vama, lepo nama...

Mare

pre 15 godina

Ja ne znam kako trener moze da ima ovako lose rezultate sa fudbalskim virtuozima Jakovicem, Someom, Kleom, Vukobratovicem i ostalima...

bane

pre 15 godina

evo ja bih ako nece niko drugi,a mogu i da garantujem dobru atmosferu u ekipi posto zeman nije dobro poznavao bioritam igraca.treninzi u terminu izmedju ponoci i ranih jutarnjih sati na splavovima odmor u toku dana posle napornih nocnih treninga.norma za prvih jedanest,dva litra viskija i da nezaboravim obavezno da si dobar sa koromanom posto je on stub ekipe.nema sansone da me smene uz ovakav plan i program uspeh je zagarantovan,posto kako ja vidim neko je odlucio da sopinguje za sitnu kintu(svi znamo ko je to)a sto i nebi sve je kupio za sicu po istom receptu.upropastis u najkracem mogucem roku i onda satro dodjes kao spasilac(citaj povlo i jajara).a dzentlmen je tu najpametniji,dodjoh,videh,utekoh tezi za milion evra.kapa dole za zemana,sad konacno znam sta znaci biti dzentlmen,pa to ti je covek sa mozgom medju gomilom papaka.

Nelson Muntz

pre 15 godina

Распад система се наставља!
Па, да! Кад већ немамо управу, играче, помоћне терене, омладинску школу, шта ће нам и тренер?!
Јако је интересантно да новог тренера нема ко да доведе, али има ко да смени старог. Руку на срце, далеко од тога да се прославио, али са оваквим тимом нико не би могао ништа да направи. Земан је најмање крив за стручне ствари, а највише зато што није био свестан где долази. После његове епизоде у Звезди нема више никакве сумње да ниједном светском тренеру неће пасти на памет да преузме оно што је од Звезде остало. Дакле, спали смо на домаће тренере!
Већ при самом изговарању речи "домаћи тренер" диже ми се коса на глави. Под тим изразом се најчешће крију изданци Бата Ђорине тренерске школе ФСС, а то у преводу значи потпуну стручну малоумнију. Још се нисмо опоравили од претходних "домаћих тренера" из те веома плодне школе, а сада нам већ прете неки нови алКосан, Љупко, Илија, Крмпота,Бошко, или Жива. Све сами стручњаци из стручних одбора, али одбора за прављење што већег рачуна у Мадери који плаћа ФСС. Сачувај Боже!
Само нам још фали тренерски тандем Караси-Никола Симић из тог истог стручног одбора, па да сами ставимо катанац на стадион да се више не брукамо.
Владимир Петровић-Пижон слови за најозбињнијег кандидата за новог шефа стручног штаба. Од свих малопре поменутих он је једини имао какве-такве успехе у тренерском послу, али је и то ограничено искњучиво на млађе категорије. У раду са сениорима ни он нема чиме да се подичи, а при томе мислим и на његов претходни ангажман на нашој клупи средином деведесетих. О његовој појави, стилу, наступу и интелигенцији нећу трошити сувише речи. Рећи ћи само да није ни близу оног профила тренера који је потребан једном великом клубу са шампионским амбицијама, које сежу и ван граница наше земље, па и спотра. Са друге стране, ни Звезда није велики клуб, нити има других амбиција сем да се што више материјално и маркетиншки сроза пред приватизацију, па можда ни не заслужује веће тренерско име. У сваком случају могао би да нам (им) послужи до краја и онако изгубљене сезоне, док Мишковићи не пронађу неког новог жртвеног јарца који ће опет од рекреативаца, аматера и локалних пијанаца покушати да направи "Европску Звезду".
Једно је сигурно: свако ко је добро упознат са ситуацијом у клубу, и ко има и мало памети и интегритета побећи ће од Маракане као ђаво од крста. То значи да од толико помињаног Муслина нема ништа. Вероватно ни од Дујковића, који већ 20 година гори од жеље да седне на Звездину клупу, али као шеф струке, а не као скретничар Звездиних прохујалих возова што би сада био. Од оних који би под нормалним условима сели на Звездину клупу, а сада им то не пада на памет, треба поменути и Рајевца. Дакле, против кандидате Пижону треба тражити међу најстаријима и најмлађима. То су пре свих Илија Петковић, Жива, Караси, Крмпотић, Гроф Божовић, Саша Николић или онај Ћурчић (или како већ) из Јавора. Ко год да седне на Звездину ужарену клупу неће му бити нимало лако. Обично се каже да је за тако нешто потребна велика храброст, али сести на Звездину клупу у овом тренутку није храброст већ лудост! Видећемо ко је тај лудак! Поготово што у клубу не журе са довођењем тренера у паузи првенства, већ ће аматере 2 недеље оставити да се сами припремају под диригентском палицом Огњена Коромана, да би онда тренера изабрали сат времена пред утакмицу са Чукаричким. А, можда ни тад! Ако не исплате Земана, тренер им и не треба, јер неће смети да седи на клупи због прописа.
Срећно!

opustencija

pre 15 godina

U naredne dve-tri nedelje???

Ovo je izjava na nivou odlaganja sednice proslog petka jer je pola uprave na moru dok Zvezda igra sa Apoelom...

Nema nama pomoci...

Zare

pre 15 godina

Veliki gubitak za Zvezdu i naš fudbal. Najveći trener koji je ikad trenirao jedan klub sa ovih prostora je otišao. Neshvatljivo je šta se radi. Umesto da se zavede "gvozdena" disciplina i najure svi koji se suprotstavljaju treneru ide se linijom manjeg otpora, povladjuje se igračima (ajd da u ekipi imaš neke ekstra igrače pa i da rezume čovek) i tako opet razmišlja na vrlo kratke staze. Koroman i Milijaš (zaigrao je za reprezentaciju) verovatno odoše već na zimu, novi trener će uz malo sreće doći do drugog mesta i svo vreme kukati kako je Zeman sve upropastio. I tako na leto opet bez igre, igrača "Jovo nanovo"!

marko

pre 15 godina

@grogbar
e zadrzi svoje dobronamerne komentare za sebe, kao i sve ove tvoje zabrinute komsije, ako imate nesto da kazete recite na terenu, svi dobro znamo ko sta ovde misli....

...a mi cemo se vratiti...o da!

strucnjak :)

pre 15 godina

''..2-3 nedelje..'':))

..a bice 4-5, jer nema zainteresovanih..

pa dodje derbi,...
pa mi jos jaki:)))

ne,stvarno nemam srca za takav masakar :))

dijaspora igalo

pre 15 godina

dokle više??? ima li iko više obraza među vama? kada dođem u BG igrače mogu vidjeti jedino po klubovima i diskotekama kako troše pare koje ne znam čime su zaradili...

Interista

pre 15 godina

po meni, kao navijacu Zvezde, trebalo je Zeman da ostane... a ako treba da se promene svi igraci... i previse su razmazeni... bolje da smo doveli ceo tim Farskih ostrva... vise bi slusali, i sugurno imaju vise snage!

madmax

pre 15 godina

@bolecanac
Za tvoju informaciju, u rupi smo vas porazili 3:2 u aprilu mesecu. Vrlo draga pobeda uz malu kompenzaciju sudija na ustrb 15 godina sudjenja u korist zlezde. Cisto da ti kazem zbog tvoje amnezije.

DADO

pre 15 godina

Samo Slavoljub Muslin je pravo resenje za zvezdu u ovom trenutku. Zvezda nije dotakla dno, vec je na dnu vec duze vreme, a Muslin je covek koji bih moga da zvezdu iz pepela podigne kao sto se fenih dize jos snazniji nego sto je bio

Maki-Delija

pre 15 godina

ja ne verujem da neko stvarno misli da je zeman OK trener! ali ne verujem! nikad nista osvojio nije, dosao ovde da prodaje **** za bubrege u 70oj godini! Aman! 4-3-3 je prica za sebe! djentlmenu MASH bre iz Zvezde! mozemo mi da pljujemo Koromana, ali ja da sam na njegovom mestu, ovom djentlmenu bi razbio glavu kopackom! 10kre matori! Zao mi je samo sto sad nemaju oci da pitaju Jankovica da se vrati...to bi bilo vise nego idealno...pa na zimu da krpimo rupe i u timu...
Bilo kako bilo...ja sam na tribini...oni imaju svoju tekme na terenu, a mi nase na tribini...

"Nisu nas slomile,ove teske godine, jos nas sada ima vise zbog tebe..."

Kuršum

pre 15 godina

Počela su prvenstva u svim ligama Evrope i šire a mi sad trazimo kvalitetnog a slobodnog trenera da nas vodi do kraja sezone. To deluje mnogo neverovatno ali hajde da vidimo.niko mi ne pada na pamet,dajem puno poverenje Iliji Iviću(ako je stvarno dosao u klub)da on pronadje trenera ali nije i on svemoguć.Probaj Ilija nek ti je Bog na pomoći tebi i mojoj voljenoj ZVEZDI.

Djordje Slovic

pre 15 godina

Koroman je car , sad ste ga zaboravili a prosle godine kada je na svakoj utakmici busio mreze tad ga niste terali iz zvezde .

Ја

pre 15 godina

Што би реко Рамбо Амадеус:
Да ли је ово комедија? Да ли је ово трагедија? Да ли је ово драма?
Проценимо сами ☺☺☺☺☺

grga70

pre 15 godina

Pa stvarno sramota, hocemo da budemo prvaci Srbije a dovodimo nizerazredne fudbalere a da ne pricam o upravi i to bivsoj, oni su dosli samo da operu svoj novac, prvo brate zaradi u zvezdi pa onda poklanjaj. Duleta Savica za predsednika (on je jedini ostao posten), Vladimira Jugovica za menadzera,Jankovic da se vrati na mesto trenera jer on bi i za manje pare radio u Zvezdi a ne da poklanjate po milion evrica za svaku propalu invensticiju. Nadam se bolje i da se vratimo tamo gde nam je i mesto na prvom mestu.

HAOS

pre 15 godina

Spisakli pare na Zemana pa ga oterali, ne znaju ko će da ga zameni. Ništa nije poduzeti protiv igrača koji namerno bojkotuju sveti dres. Čini mi se da smo postali FK Sledeća sezona i to za duže vreme.

Zare

pre 15 godina

Nešto mi promače u prvom momentu. Pa kako to trener tek za tri nedelje? Šta u medju vremenu, igramo boćanje, staje život, šta?! Pa valjda treba trenera odmah postaviti (bar v.d.) .

nemanja

pre 15 godina

Mogu da kazem da czvezda da osvoji duplu krunu a grobarima samo ostaje da pevaju otiso si zemane ostala je tuga uvek ce te voleti grobari sa juga.Napred zvezda

Rocky Balboa

pre 15 godina

@ "Ajde sad da cujemo ko ce to doci na celo "svetskog i evropskog sampiona"...zbog tog Barija. Ovaj moj komentar nije zlonameran ali mogli bi i vi nesto u Evropi da uradite osim tog stalnog ponavljanja ta dva cuvena grada kojih nam je preko glave.
(Grobar, 7. septembar 2008 02:01).."

@ "hej ljudi pa toma nikolic vam je bez angazmana. sta cekate..
(bub@, 7. septembar 2008 02:00)"

Ova dva komentara su toliko zlonamerna da je to vidljivo iz aviona !!
Kakve ima veze dnevna politika sa sportskom krizom ?
A o mrznji
"isfrustrirane dece"prema BARIJU i TOKIJU ne znam sta da kazem osim da ih razumem - ipak su im Pancev i ostali legendarni fudbaleri upropastili detinjstvo, kosmari i budjenje u krevetu usred noci, frustracije za ceo zivot..

Y/Kv

pre 15 godina

Ijako je Dragoslav Stepanovic neki dan potpsao novi ugovor sa Cukom na 2 godine,tu ima prostora za pregovore i potpisivanje istog sa Crvenom Zvezdom.
Kao protiv kandidati bi mogli biti Petrovic,Bozovic,Dujkovic....a zal ostaje samo za Slavoljubom Muslinom koji je po meni trenutno najrealnije i najdostojnije ime koje bi moglo sesti na trenersku klupu,ali je na zalost zauzet!

lukic d

pre 15 godina

nova nagradna igra je u toku,KO ZELI DA POSTANE MILIONER!!!konkurs raspisan u fk Crvena Zvezda,nema potrebe da igrate loto,postanite na 10 dana nas trener i to je to!!!Zabrinuti DELIJA

Kole

pre 15 godina

recimo da vec nazirem ko ce biti novi zvezdin trener ali recimo da hocu da postujem reci i misljenje g-dina Tanasijevica da se sa imenima ne sme pozurivati. Bice ovo oooooogromnoooo iznenadjenje, neprijatno za grobare a vise nego prijatno za delije. konacno, naranvo nesto lepo i za nas delije. a niko ne pominje dil izmedju toplice i zemana? cisto za razmisljanje, koliki je procenat toplica uzeo od ovog "neuspesnog" transfera zemana u zvezdu i njegovog "uspesnog" i dzentlmenskog odlaska iz nje!!! mislite o tome. ali, bolje ikad-nego nikad! samo da ivic ne istraje u svojoj suludoj zamisli da istera do kraja svoj naum da u zvezdu dovede svog velikog prijatelja tonija savevskog. ako umire tu njegovu zamisao,dovesce tog nekog kome cemo se svi mi koji volimo crveno-belu boju veomaaaa obradovati.

sasha

pre 15 godina

Ovo je genijalno. Vazno je samo da se smeni Zeman a ko ce ga smeniti nemaju pojma. Pa vi ste stvarno genijalci. Verovatno ce Koroman da vodi tim.

Panta

pre 15 godina

@madmax kom.52...pa vi samo uz pomoc Spasica i mozete da nas dobijete! Koliko ste derbija dobili u zadnjih 7godina??? Cisto zbog tvoje amnezije, 2derbija...smesno-deremo vas pocetkom oktobra,cekamo vas!!!

bolečanac

pre 15 godina

PANTO,
hvala ti za podršku.Iskren da budem,neda mi se da se prepucavam sa grobarima jer nisu vredni da izgovore ni Z od Zvezde. Hvala još jednom

delia glingon

pre 15 godina

@ Spisakli pare na Zemana pa ga oterali, ne znaju ko će da ga zameni. Ništa nije poduzeti protiv igrača koji namerno bojkotuju sveti dres. Čini mi se da smo postali FK Sledeća sezona i to za duže vreme.
(HAOS, 7. septembar 2008 12:04)

MA "SLEDECA DECENIA FK", prodati CZ deliama!

Lepi Fika

pre 15 godina

Razisli kao ljudi...Cini mi se da vas(nas)je nasankao kao volove!!!Za dva meseca ostavio haos u klubu,i povrh toga uze milionce.I ja bi se tako rastao LJUDSKI. Raduje me skorasnji derbi sa patlidzanom,sigurna i rutinska pobeda...

bogs

pre 15 godina

Kad izgube kriv zeman jel pa nadjite boljrg s ovom igrom i ovim"igracima" ni wrsen wenger ne bi nista uradio dovedite igrace pa onda ako ne ide drugi trener a igrace nove trener zeman je cijenjen trener s ovom igrcima nista mu se nesmije reci na nacin treniranja mozda neko misli da nisam u pravu napred zvezdo crvena zvezdo znaj da uvek bicu tu da te volim

chegevara

pre 15 godina

Neće mi nikada biti jasno, zašto vlada mišljenje da dobar fudbaler, mora biti i dobar trener.Mora se priznati da za dobrog trenera treba mnogo više od "položenog ispita" i dobijene licence.Trebaju godine i godine iskustva u vodjenju, prvo "manjih" klubova,pa ako se dokaže onda je normalno da pređe u "veći".Ali ovi naši nikako da to shvate.

Mickos

pre 15 godina

Kakav trener! Vucite se svi iz Zvezde dok jos nije kasno, da ne bude po .....! Kad-tad ce krenuti armija navijaca, ali onih pravih. Neradnici jedni!!!

STOJAN

pre 15 godina

Ako dovedu tog rumuna hadzija u Zvezdu, onda nam se blizi kraj, mislim gasenje fudbalskog kluba. Svi navijaci Zvezde treba da protestujeme protiv tog angazovanja, u suprotnom porpali smo. Ne smijemo dozvoliti da nam unistavaju nasu Zvezdu, nije to njihova djedovina, nego klub srpskog naroda.

PREDRAG

pre 15 godina

Полако, има времена...
А ово са крајем сезон...то су већ тешке и непромишљене ријечи господине Добривоје. Сад сте у Србији, не стидите се свог имена.
Или треба да се стидите...

Grobar

pre 15 godina

Ajde sad da cujemo ko ce to doci na celo "svetskog i evropskog sampiona". Saberite se ljudi, ja sam grobar ali umesto sto stalno pricate "Bari, Tokio, svetski prvaci ovo ono" mogli bi, za promenu, da uzmete koji evropski bod za ovaj nas napaceni fudbal. Znamo svi da ste bili i svetski i evropski prvaci, ali ako hocete nesto da uradite morate da se ponasate kao da ste trenutno niko i nista , sto i jeste, a ne kao da ste vi vecito svetski prvaci i da ce sad svi da se unapred predaju kad igraju protiv vas zbog tog Barija. Ovaj moj komentar nije zlonameran ali mogli bi i vi nesto u Evropi da uradite osim tog stalnog ponavljanja ta dva cuvena grada kojih nam je preko glave.

PRIVREMENA UPRAVA

pre 15 godina

Trazi se AA trener, djentlmen, za petnaestodnevni posao u FK Crvena Zvezda. Posle isteka roka ce biti otpusten uz djentlmensku nadoknadu. Rezultati kluba tokom mandata nebitni, jedini uslov je da on slusa igrace a ne igraci njega. Dakle mora covek biti DJentlmen!

sumil

pre 15 godina

Ne pravi se kuća od krova, ali ova privremena uprava izgleda nije shvatila da je tu samo da obezbedi funkcionisanje dok se ne izabere nova, dakle nije tu da sprovodi kadrovsku politiku, no neka ih.

Zeman je bio jedini kvalitet sadašnjoj zvezdi, koga god da dovedu neće biti veće ime, ali imaće bolje rezultate (ne svojom krivicom).

Žao mi je što Zeman napušta Srbiju, on jeste džentlmen, ali bojim se da ovi naši nisu

marko

pre 15 godina

@grogbar
e zadrzi svoje dobronamerne komentare za sebe, kao i sve ove tvoje zabrinute komsije, ako imate nesto da kazete recite na terenu, svi dobro znamo ko sta ovde misli....

...a mi cemo se vratiti...o da!

strucnjak :)

pre 15 godina

''..2-3 nedelje..'':))

..a bice 4-5, jer nema zainteresovanih..

pa dodje derbi,...
pa mi jos jaki:)))

ne,stvarno nemam srca za takav masakar :))

Maki-Delija

pre 15 godina

ja ne verujem da neko stvarno misli da je zeman OK trener! ali ne verujem! nikad nista osvojio nije, dosao ovde da prodaje **** za bubrege u 70oj godini! Aman! 4-3-3 je prica za sebe! djentlmenu MASH bre iz Zvezde! mozemo mi da pljujemo Koromana, ali ja da sam na njegovom mestu, ovom djentlmenu bi razbio glavu kopackom! 10kre matori! Zao mi je samo sto sad nemaju oci da pitaju Jankovica da se vrati...to bi bilo vise nego idealno...pa na zimu da krpimo rupe i u timu...
Bilo kako bilo...ja sam na tribini...oni imaju svoju tekme na terenu, a mi nase na tribini...

"Nisu nas slomile,ove teske godine, jos nas sada ima vise zbog tebe..."

SoSabi

pre 15 godina

Ma nema problema. Sad samo da dovedemo nekog alkosana, koji nece da tera igrace da puno trce i treniraju, pustace ih da idu po kafanama, a oni za uzvrat nece da ga miniraju na utakmicama, dogurace tako do 2. mesta na tabeli i lepo vama, lepo nama...

Ја

pre 15 godina

Што би реко Рамбо Амадеус:
Да ли је ово комедија? Да ли је ово трагедија? Да ли је ово драма?
Проценимо сами ☺☺☺☺☺

Nelson Muntz

pre 15 godina

Распад система се наставља!
Па, да! Кад већ немамо управу, играче, помоћне терене, омладинску школу, шта ће нам и тренер?!
Јако је интересантно да новог тренера нема ко да доведе, али има ко да смени старог. Руку на срце, далеко од тога да се прославио, али са оваквим тимом нико не би могао ништа да направи. Земан је најмање крив за стручне ствари, а највише зато што није био свестан где долази. После његове епизоде у Звезди нема више никакве сумње да ниједном светском тренеру неће пасти на памет да преузме оно што је од Звезде остало. Дакле, спали смо на домаће тренере!
Већ при самом изговарању речи "домаћи тренер" диже ми се коса на глави. Под тим изразом се најчешће крију изданци Бата Ђорине тренерске школе ФСС, а то у преводу значи потпуну стручну малоумнију. Још се нисмо опоравили од претходних "домаћих тренера" из те веома плодне школе, а сада нам већ прете неки нови алКосан, Љупко, Илија, Крмпота,Бошко, или Жива. Све сами стручњаци из стручних одбора, али одбора за прављење што већег рачуна у Мадери који плаћа ФСС. Сачувај Боже!
Само нам још фали тренерски тандем Караси-Никола Симић из тог истог стручног одбора, па да сами ставимо катанац на стадион да се више не брукамо.
Владимир Петровић-Пижон слови за најозбињнијег кандидата за новог шефа стручног штаба. Од свих малопре поменутих он је једини имао какве-такве успехе у тренерском послу, али је и то ограничено искњучиво на млађе категорије. У раду са сениорима ни он нема чиме да се подичи, а при томе мислим и на његов претходни ангажман на нашој клупи средином деведесетих. О његовој појави, стилу, наступу и интелигенцији нећу трошити сувише речи. Рећи ћи само да није ни близу оног профила тренера који је потребан једном великом клубу са шампионским амбицијама, које сежу и ван граница наше земље, па и спотра. Са друге стране, ни Звезда није велики клуб, нити има других амбиција сем да се што више материјално и маркетиншки сроза пред приватизацију, па можда ни не заслужује веће тренерско име. У сваком случају могао би да нам (им) послужи до краја и онако изгубљене сезоне, док Мишковићи не пронађу неког новог жртвеног јарца који ће опет од рекреативаца, аматера и локалних пијанаца покушати да направи "Европску Звезду".
Једно је сигурно: свако ко је добро упознат са ситуацијом у клубу, и ко има и мало памети и интегритета побећи ће од Маракане као ђаво од крста. То значи да од толико помињаног Муслина нема ништа. Вероватно ни од Дујковића, који већ 20 година гори од жеље да седне на Звездину клупу, али као шеф струке, а не као скретничар Звездиних прохујалих возова што би сада био. Од оних који би под нормалним условима сели на Звездину клупу, а сада им то не пада на памет, треба поменути и Рајевца. Дакле, против кандидате Пижону треба тражити међу најстаријима и најмлађима. То су пре свих Илија Петковић, Жива, Караси, Крмпотић, Гроф Божовић, Саша Николић или онај Ћурчић (или како већ) из Јавора. Ко год да седне на Звездину ужарену клупу неће му бити нимало лако. Обично се каже да је за тако нешто потребна велика храброст, али сести на Звездину клупу у овом тренутку није храброст већ лудост! Видећемо ко је тај лудак! Поготово што у клубу не журе са довођењем тренера у паузи првенства, већ ће аматере 2 недеље оставити да се сами припремају под диригентском палицом Огњена Коромана, да би онда тренера изабрали сат времена пред утакмицу са Чукаричким. А, можда ни тад! Ако не исплате Земана, тренер им и не треба, јер неће смети да седи на клупи због прописа.
Срећно!

Djordje Slovic

pre 15 godina

Koroman je car , sad ste ga zaboravili a prosle godine kada je na svakoj utakmici busio mreze tad ga niste terali iz zvezde .

madmax

pre 15 godina

@bolecanac
Za tvoju informaciju, u rupi smo vas porazili 3:2 u aprilu mesecu. Vrlo draga pobeda uz malu kompenzaciju sudija na ustrb 15 godina sudjenja u korist zlezde. Cisto da ti kazem zbog tvoje amnezije.

Kuršum

pre 15 godina

Počela su prvenstva u svim ligama Evrope i šire a mi sad trazimo kvalitetnog a slobodnog trenera da nas vodi do kraja sezone. To deluje mnogo neverovatno ali hajde da vidimo.niko mi ne pada na pamet,dajem puno poverenje Iliji Iviću(ako je stvarno dosao u klub)da on pronadje trenera ali nije i on svemoguć.Probaj Ilija nek ti je Bog na pomoći tebi i mojoj voljenoj ZVEZDI.

Mare

pre 15 godina

Ja ne znam kako trener moze da ima ovako lose rezultate sa fudbalskim virtuozima Jakovicem, Someom, Kleom, Vukobratovicem i ostalima...

HAOS

pre 15 godina

Spisakli pare na Zemana pa ga oterali, ne znaju ko će da ga zameni. Ništa nije poduzeti protiv igrača koji namerno bojkotuju sveti dres. Čini mi se da smo postali FK Sledeća sezona i to za duže vreme.

Lepi Fika

pre 15 godina

Razisli kao ljudi...Cini mi se da vas(nas)je nasankao kao volove!!!Za dva meseca ostavio haos u klubu,i povrh toga uze milionce.I ja bi se tako rastao LJUDSKI. Raduje me skorasnji derbi sa patlidzanom,sigurna i rutinska pobeda...

opustencija

pre 15 godina

U naredne dve-tri nedelje???

Ovo je izjava na nivou odlaganja sednice proslog petka jer je pola uprave na moru dok Zvezda igra sa Apoelom...

Nema nama pomoci...

bane

pre 15 godina

evo ja bih ako nece niko drugi,a mogu i da garantujem dobru atmosferu u ekipi posto zeman nije dobro poznavao bioritam igraca.treninzi u terminu izmedju ponoci i ranih jutarnjih sati na splavovima odmor u toku dana posle napornih nocnih treninga.norma za prvih jedanest,dva litra viskija i da nezaboravim obavezno da si dobar sa koromanom posto je on stub ekipe.nema sansone da me smene uz ovakav plan i program uspeh je zagarantovan,posto kako ja vidim neko je odlucio da sopinguje za sitnu kintu(svi znamo ko je to)a sto i nebi sve je kupio za sicu po istom receptu.upropastis u najkracem mogucem roku i onda satro dodjes kao spasilac(citaj povlo i jajara).a dzentlmen je tu najpametniji,dodjoh,videh,utekoh tezi za milion evra.kapa dole za zemana,sad konacno znam sta znaci biti dzentlmen,pa to ti je covek sa mozgom medju gomilom papaka.

Zare

pre 15 godina

Veliki gubitak za Zvezdu i naš fudbal. Najveći trener koji je ikad trenirao jedan klub sa ovih prostora je otišao. Neshvatljivo je šta se radi. Umesto da se zavede "gvozdena" disciplina i najure svi koji se suprotstavljaju treneru ide se linijom manjeg otpora, povladjuje se igračima (ajd da u ekipi imaš neke ekstra igrače pa i da rezume čovek) i tako opet razmišlja na vrlo kratke staze. Koroman i Milijaš (zaigrao je za reprezentaciju) verovatno odoše već na zimu, novi trener će uz malo sreće doći do drugog mesta i svo vreme kukati kako je Zeman sve upropastio. I tako na leto opet bez igre, igrača "Jovo nanovo"!

Interista

pre 15 godina

po meni, kao navijacu Zvezde, trebalo je Zeman da ostane... a ako treba da se promene svi igraci... i previse su razmazeni... bolje da smo doveli ceo tim Farskih ostrva... vise bi slusali, i sugurno imaju vise snage!

nemanja

pre 15 godina

Mogu da kazem da czvezda da osvoji duplu krunu a grobarima samo ostaje da pevaju otiso si zemane ostala je tuga uvek ce te voleti grobari sa juga.Napred zvezda

dijaspora igalo

pre 15 godina

dokle više??? ima li iko više obraza među vama? kada dođem u BG igrače mogu vidjeti jedino po klubovima i diskotekama kako troše pare koje ne znam čime su zaradili...

Panta

pre 15 godina

@madmax kom.52...pa vi samo uz pomoc Spasica i mozete da nas dobijete! Koliko ste derbija dobili u zadnjih 7godina??? Cisto zbog tvoje amnezije, 2derbija...smesno-deremo vas pocetkom oktobra,cekamo vas!!!

Rocky Balboa

pre 15 godina

@ "Ajde sad da cujemo ko ce to doci na celo "svetskog i evropskog sampiona"...zbog tog Barija. Ovaj moj komentar nije zlonameran ali mogli bi i vi nesto u Evropi da uradite osim tog stalnog ponavljanja ta dva cuvena grada kojih nam je preko glave.
(Grobar, 7. septembar 2008 02:01).."

@ "hej ljudi pa toma nikolic vam je bez angazmana. sta cekate..
(bub@, 7. septembar 2008 02:00)"

Ova dva komentara su toliko zlonamerna da je to vidljivo iz aviona !!
Kakve ima veze dnevna politika sa sportskom krizom ?
A o mrznji
"isfrustrirane dece"prema BARIJU i TOKIJU ne znam sta da kazem osim da ih razumem - ipak su im Pancev i ostali legendarni fudbaleri upropastili detinjstvo, kosmari i budjenje u krevetu usred noci, frustracije za ceo zivot..

Y/Kv

pre 15 godina

Ijako je Dragoslav Stepanovic neki dan potpsao novi ugovor sa Cukom na 2 godine,tu ima prostora za pregovore i potpisivanje istog sa Crvenom Zvezdom.
Kao protiv kandidati bi mogli biti Petrovic,Bozovic,Dujkovic....a zal ostaje samo za Slavoljubom Muslinom koji je po meni trenutno najrealnije i najdostojnije ime koje bi moglo sesti na trenersku klupu,ali je na zalost zauzet!

Zare

pre 15 godina

Nešto mi promače u prvom momentu. Pa kako to trener tek za tri nedelje? Šta u medju vremenu, igramo boćanje, staje život, šta?! Pa valjda treba trenera odmah postaviti (bar v.d.) .

DADO

pre 15 godina

Samo Slavoljub Muslin je pravo resenje za zvezdu u ovom trenutku. Zvezda nije dotakla dno, vec je na dnu vec duze vreme, a Muslin je covek koji bih moga da zvezdu iz pepela podigne kao sto se fenih dize jos snazniji nego sto je bio

grga70

pre 15 godina

Pa stvarno sramota, hocemo da budemo prvaci Srbije a dovodimo nizerazredne fudbalere a da ne pricam o upravi i to bivsoj, oni su dosli samo da operu svoj novac, prvo brate zaradi u zvezdi pa onda poklanjaj. Duleta Savica za predsednika (on je jedini ostao posten), Vladimira Jugovica za menadzera,Jankovic da se vrati na mesto trenera jer on bi i za manje pare radio u Zvezdi a ne da poklanjate po milion evrica za svaku propalu invensticiju. Nadam se bolje i da se vratimo tamo gde nam je i mesto na prvom mestu.

bolečanac

pre 15 godina

PANTO,
hvala ti za podršku.Iskren da budem,neda mi se da se prepucavam sa grobarima jer nisu vredni da izgovore ni Z od Zvezde. Hvala još jednom

Mickos

pre 15 godina

Kakav trener! Vucite se svi iz Zvezde dok jos nije kasno, da ne bude po .....! Kad-tad ce krenuti armija navijaca, ali onih pravih. Neradnici jedni!!!

lukic d

pre 15 godina

nova nagradna igra je u toku,KO ZELI DA POSTANE MILIONER!!!konkurs raspisan u fk Crvena Zvezda,nema potrebe da igrate loto,postanite na 10 dana nas trener i to je to!!!Zabrinuti DELIJA

delia glingon

pre 15 godina

@ Spisakli pare na Zemana pa ga oterali, ne znaju ko će da ga zameni. Ništa nije poduzeti protiv igrača koji namerno bojkotuju sveti dres. Čini mi se da smo postali FK Sledeća sezona i to za duže vreme.
(HAOS, 7. septembar 2008 12:04)

MA "SLEDECA DECENIA FK", prodati CZ deliama!

Kole

pre 15 godina

recimo da vec nazirem ko ce biti novi zvezdin trener ali recimo da hocu da postujem reci i misljenje g-dina Tanasijevica da se sa imenima ne sme pozurivati. Bice ovo oooooogromnoooo iznenadjenje, neprijatno za grobare a vise nego prijatno za delije. konacno, naranvo nesto lepo i za nas delije. a niko ne pominje dil izmedju toplice i zemana? cisto za razmisljanje, koliki je procenat toplica uzeo od ovog "neuspesnog" transfera zemana u zvezdu i njegovog "uspesnog" i dzentlmenskog odlaska iz nje!!! mislite o tome. ali, bolje ikad-nego nikad! samo da ivic ne istraje u svojoj suludoj zamisli da istera do kraja svoj naum da u zvezdu dovede svog velikog prijatelja tonija savevskog. ako umire tu njegovu zamisao,dovesce tog nekog kome cemo se svi mi koji volimo crveno-belu boju veomaaaa obradovati.

sasha

pre 15 godina

Ovo je genijalno. Vazno je samo da se smeni Zeman a ko ce ga smeniti nemaju pojma. Pa vi ste stvarno genijalci. Verovatno ce Koroman da vodi tim.

bogs

pre 15 godina

Kad izgube kriv zeman jel pa nadjite boljrg s ovom igrom i ovim"igracima" ni wrsen wenger ne bi nista uradio dovedite igrace pa onda ako ne ide drugi trener a igrace nove trener zeman je cijenjen trener s ovom igrcima nista mu se nesmije reci na nacin treniranja mozda neko misli da nisam u pravu napred zvezdo crvena zvezdo znaj da uvek bicu tu da te volim

STOJAN

pre 15 godina

Ako dovedu tog rumuna hadzija u Zvezdu, onda nam se blizi kraj, mislim gasenje fudbalskog kluba. Svi navijaci Zvezde treba da protestujeme protiv tog angazovanja, u suprotnom porpali smo. Ne smijemo dozvoliti da nam unistavaju nasu Zvezdu, nije to njihova djedovina, nego klub srpskog naroda.

chegevara

pre 15 godina

Neće mi nikada biti jasno, zašto vlada mišljenje da dobar fudbaler, mora biti i dobar trener.Mora se priznati da za dobrog trenera treba mnogo više od "položenog ispita" i dobijene licence.Trebaju godine i godine iskustva u vodjenju, prvo "manjih" klubova,pa ako se dokaže onda je normalno da pređe u "veći".Ali ovi naši nikako da to shvate.

PREDRAG

pre 15 godina

Полако, има времена...
А ово са крајем сезон...то су већ тешке и непромишљене ријечи господине Добривоје. Сад сте у Србији, не стидите се свог имена.
Или треба да се стидите...