Četvrtak, 28.08.2008.

12:47

Crvena zvezda - Apoel, 20.15 (2:2)

Fudbaleri Crvene zvezde sastaju se sa kiparskim Apoelom, u revanšu drugog kola kvalifikacija za Kup UEFA.

Izvor: B92

Crvena zvezda - Apoel, 20.15 (2:2) IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

88 Komentari

Sortiraj po:

Branislav Zekic Zeka

pre 15 godina

ФЕНЕРБАКЧЕ - ФЕЊЕР БАКЋЕ 2:1
HAPOEL - VOJVODINA 3:0
CRVENA ZVEZDA - APOEL 3:3
Napred nasi evropski fenjerasi!
Ipak Zvezdina bruka je pregolema!
Kad su 70% igraca Zvezde i Partizana stranci
nemamo bas nikakve sanse u kvalifikacijama za
svetsko prvenstvo 2010 u Juznoj Africi. I to je to.
Dolaze nam Farska Ostrva, bice opet veselo.
Veselo, veselo, veselo!...
Haug!

Goran_gro

pre 15 godina

C c c c c c...

E pa, ja vam predlazem da pocnete da navijate za Borac, i oni su crveno-beli, a bar cete imati i dalje predstavnika u Evropi..

VI STE BRUKA SRBIJE!

bivsi navijac

pre 15 godina

Ima na you tube video danasnjeg samaranja Koromana. Preko 200.000 poseta danas. A za partizan bice boga - u polufinalu UEFE 2008/09 - Partizan - Fenerbahce. Finale Zvezda-Partizan.

Goran

pre 15 godina

Malo sam stariji sigurno od vecine vas koji komentarisete zvezdine, paritzanove, vosine meceve. Tu i tamo se pojavi neko ko konacno pocinje da razmislja razumno. Da, na zalost, mali smo i cinjenica je da nas kradu gde stignu i kako stignu i tu se nista ne moze, na zalost. Moze se jedino nasim poznatim inatom i jedinstvom. Poznatim sa tribina??? Da, sa velikim DA. Setite se samo, ili ako ste ipak toliko mladji od mene, pitajte starijeg brata, tatu..da li se secaju antologijske utakmice Partizana protiv purgera iz zagreba koja je odigrana na Marakani(????). Da, iako se cudite, zaista je odigrana na Marakani jer je interesovanje za taj mec bilo takvo da JNA nije mogao da primi sve navijace. Zasto se secam i dalje tog meca? Dva detalja:velika i velicanstvena igra pokojnog Dragana Mancea (jedinog autenticnog centarfora sa nasih prostora i poslednjih vise od 20 godina)i velicanstveno navijanje protiv purgera. delije na severu, grobari na jugu, pakao na Marakani. Naravno da je partizan tada napravio rezultat (2:2 ako se ne varam) koji im je cini mi se te godine doneo titulu. Tuzno je sto se na utakmicama nase reprezentacije navijacki prepucavamo medju sobom, umesto da svim srcem ponesemo nase igrace do pobeda. Tuzno je sto jedva cekamo da "komsiji crkne krava" pa taman i mi izgubili, ali bitno je i da ONI preko puta nisu prosli dalje.Tuzno je sto nam je ulazak u LS san umesto da nam san bude ono sto su delije nekada i dosanjale.Tuzno je sto se svaki spisak igraca ovog ili onog selektora analizira tako sto se gleda da li je on vise NAS ili NJIHOV. Pa nije li se trilijardu puta do sada pokazalo da smo najjaci onda kada zbijemo svoje redove? Pa , nije li nam onih 4 S nesto sto bi MORALO da nam bude vodilja na svim poljima, pa i u sportu? U redu je da se "mrzimo"(ali samo navijacki naravno) kada se igra ovaj ili onaj derbi ali kada je evropski mec u pitanju, tu nikada necu bitiu dilemi da li da navijam protiv komsija za ne daj boze neke turke, spance, svabe ili kojekakvu evropsku i svtsku bulumentu koja kupuje sve sto joj dodje pod ruku(ma jok, fener je sinoc regularno dobio grobare). Uzmimo se vise upamet i pomozimo jedni drugima da evropa ponovo pocne da prica o lepom fudbalu koji se igra u tamo nekoj Srbiji, o kosarci koja je plenila i od koje su svi zazirali, o rukometu koji su Metaloplastika i nasa reprezentacija "izmislili" za ostatak planete....Zvezdo, hrabro veceras i obraduj nas, konacno,uz nadanje da ce ovo biti samo pocetak tvog povratka na staze stare slave, na mesto koje i zasluzujes.

hugo

pre 15 godina

Mislim da ce Zvezda proci dalje veceras,prednost domaceg terena,podrska nadam se navijaca bice velika prednost nase Zvezde! Ali mislim da ce i posle toga imati i dalje problema. Ja sam za to da se vrate pravi Zvezdasi u klub,Lazetic je dobar transfer,gledam sa fudbalske strane. Jos ne mogu da verujem da Zvezda nije uzela-vratila Gvozdenovica koji je dobar igrac i koji im je ispred nosa,trenirao je sa njima,a svi znamo da bi bio idealno resenje za levu stranu terena!

Radivojević = Ranđelović

pre 15 godina

a sajtu FKCZ mozete uzivo pratiti padanje kise na novu travu!
(Bosko Zenga & Valter Djurovski, 28. avgust 2008 16:46)

Svaka čast na komentaru, mislim da si time sve rekao o sadašnjoj Zvezdi. Nažalost.

StarRed

pre 15 godina

Bla bla truc, priznajem gresku. Nije Nacional, nego Slavija. I svaka cast sto ste i protiv njih i protiv Rapida dali po jedan (1:5, x 2).

ok

pre 15 godina

Randjelovic I Stamenkovic
Andjelkovic I Petkovic
Basta I Markovic
Gay I Gay
Tutoric I Pekaric
Kastiljo I Vukobratovic
Milovanovic I Milijas
Koroman I Koroman
Molina I Lazetic
Salas I Burzanovic
Jestrovic I Edgar

I neka neko kaze da je ovogodisnji sastav jaci od proslogodisnjeg...
Svake godine sve slabije i jadnije....

DELIJE SURCIN !!!

pre 15 godina

DELIJE SURCIN !!! * u najlepsem kraju zivimo
* najbolja kola vozimo * najbolje ribe imamo * najjaci od svih mi smo * ali za nju mi zivimo ( ZVEZDO VOLIMO TE !!! )

NoviSad

pre 15 godina

Ja sam malo stariji. 40 i nešto godina sam navijač Voše ali ću danas svim srcem navijati i za našu Zvezdu. Samo borbeno i srećno.

ko-ometator

pre 15 godina

Drago mi je sto vidim patriote iz tabora rivala. Tako treba, u evropi svi predstavljamo Srbiju, i sve nas kradu iz godine u godinu! Napred Zvezda! Za Srbiju!

Brigader

pre 15 godina

Kisa i losa igra nisu razlog da nedodemo na tekmu.svi na sever kao jedan i dosta vise prepucavanja valjda smo srbi bre.BORBA ZA KOSOVO NE SME STATI POBEDITI ILI NESTATI!!!

vrišla

pre 15 godina

Bilo bi lepo, ukoliko Zvezda eliminiše Apoel, ne čitamo komentare tipa "Navijam za Partizan, ali drago mi je zbog Zvezde...". Ne treba da vam je drago, ima kome će biti.
Isto važi i za, nazovi navijače Zvezde, koji su juče pisali kako im je žao zbog toga što je Partizan ispao.

Fokusirajte se na vaš tim, pustite druge!

marko

pre 15 godina

Napred Apoel,posle velike nepravde koja je sinoc zadesila srpski fudbal,vi ste tu da to vadite i donesete radost Srbiji,nedajte da pobede TUDJINI.

Bla bla truc

pre 15 godina

@Kroacija ('ajde-de)? Rapid?! NACIONAL?!!! Sve po 0:5...
(StarRed, 28. avgust 2008 15:42)

Kroacija 0:5,Rapid 1:5,Nacional 0:1.
Sto komentarises kad ne znas?

Dule

pre 15 godina

Trebalo bi da prodjemo apoel,dako ih nekako preskocimo..haha koja ironija,postawlja se pitanje ocemo li proci neki apoel s kipra,alo s kipra!!

Nemanja BGD

pre 15 godina

@mimout-CZV

Kako bre da se ugledamo na grobare???!!!

Ovo je prvi put da cujem nesto slicno!

A sto se njihovog golmana tice, ocajan je, poklonio bih ga najradije svakom protivniku.

Nadam se da ce i u prvenstvu da im brani kao sinoc protiv Fenera.

perhan

pre 15 godina

važe i pretplatne karte! da li vam to nešto govori? Klub je u očajnom stanju i očajnički im je potrebna podrška.Treba im pružiti još jednu šansu.Svi na marakanu!

GMCZ

pre 15 godina

@Жица
slazem se prijatelju skroz sa tobom!!! misliz=s da je dno kad ono moze i jos gore... Dokle vis bre? danas samo pobeda za oporavak pa da se krene ako moze i ninako ne dirati Zemana, problem je igracki kadar!!!

vladajoe

pre 15 godina

Mislim da je zaista nepristojno naplaćivati karte po 600 i 500 pa čak i 300 din.Navijam za Zvezdu ali ona tek treba da zasluzi da joj se plati takva ulaznica sa voljom.Dokle više da se kriju iza velikog imena mali igrači i malo rukovodstvo.

FoRzA_PxFxCx

pre 15 godina

Prvo, da se zahvalim realnim komsijama koji su prepoznali kvalitet Partizana i saosecaju sa statusom ,,Mali si ajde pali''!!!
Stvarno ne mogu da pobegnem od tog gorkog ukusa koji se oseca posle naseg dvoboja sa Turcima i co.
Ali zivot ide dalje, a cak cetiri nasa kluba imaju sansu da zaigraju u Ligi UEFA-e(te divne organizacije), koja je sve jaca i jaca. U LS su BATE, Alborg a u UEFA Milan, prosle sezone Bayern:)))
Tako da ocekujem da nas sve vidim u prvom kolu i bar dva tima u grupama, bod po bod i bice jednog dana bliza Liga Sampiona!!!

StarRed

pre 15 godina

KOMSINICE SVE NAJGORE,MAKAR JOS JEDU PETARDU DA POPIJETE,TO VAMA MAKAR NIJE STRANO,RESETAO JE VAS PSV!!Pozdrav za moje GROBARE!MANDA DORCOL
(MANDA DORCOL, 28. avgust 2008 13:34)

Kroacija ('ajde-de)? Rapid?! NACIONAL?!!! Sve po 0:5...

Brkajlo grobaj

pre 15 godina

Alooo indijanci, dokle vise prepucavanje izmedju Partizana i Zvezde, makar u evropi? Kradu nas i plase sa svih strana (koliko god ja zeleo da nije tako dokazi su prisutni, jbg, nije teorija zavere vec cinjenica), a mi gubimo to malo snage na medjusobne gluposti...
Da smo jaki i povlasceni kao neki drugi rivali onda mozda... ovako...
zato navijam veceras za Zvezdu, negativnu energiju sto su nam "podarili" da usmerimo protiv protivnika a ne komsija...
ziveli.

Bojan

pre 15 godina

Čuo sam da ce biti jaka kisa veceras ali nisam razumeo da li kisa golova iz pravca Kipra ili ce padati iz oblaka. Kako god predlažem da igrate na pomoćnom terenu, naravno zbog TRAVE ili ako ne bar da pokrijete cuvenu i svemoguću travu sa marakane.
G*ni želim vam puno sreće i ako sam okoreli GROBAR pa ko zna mozda i vi odete u geyvropu.

DELIJE SURCIN

pre 15 godina

Hajde da ih razbijemoooo, svi na Marakanu danas... nema opravdanja,tipa Zvezda igra lose, nejak protivnik, kisa i druge gluposti... OD KAD SAM SE RODIO ZA NJU SAM SE BORIO... PONOS GRADA BEOGRADA !!!

Milidragovic Jovan

pre 15 godina

Posle tri odigrane utakmice i nikakve igre u njima,tesko da mozemo da se nadamo necemu pozitivnom.Kisa pljusti, a Zvezda redovno gubi ili ispada kada je takvo vreme.Mislim da tu ni najbolja trava u ovom delu Evrope ne moze pomoci!
Cirkus vlada u klubu.Bunja podnosi ostavku,pa je vraca,javljaju da Zeman sam odlazi ili mu daju otkaz,a sad se ponasaju kao da se nista nije desilo! Ako ispadnemo veceras,desice se nesto i mislim da to nece biti dobro ni za koga.

SVI NA MARAKANU!!!

pre 15 godina

Ajmo 99gani, kadgod su ovi manekeni igrali lose mi smo bili najbolji ajmo da pokazemo zasto smo najbolji navijaci u evropi *ebes kisu!!!
Po zimi, kisi, suncu, snegu ili kosavi mi bodrimo te uvek Zvezdo ma gde bila ti....

Misa Po

pre 15 godina

- Idem da gledam.
- Ne znam da li je pametno.
- Nisam vise ni u prolaz siguran.
- Doci cu kuci promukao.
PA STA DA RADIM, KADA VOLIM ZVEZDU!!!

ivan grozni

pre 15 godina

Tim koji pobedjuje za Zemana
Formacija 4-3-2-1(piramida formacija koja moze da se transformise lako u 4-3-3
Radivojevic
odbrana (Markovic Gaj Tomovic i Ninkov)
Sredina Trajkovic Burzanovic i Milijas
ofanziva u vezi Koroman i Trickovski i u Napadu Edgar

MANDA DORCOL

pre 15 godina

KOMSINICE SVE NAJGORE,MAKAR JOS JEDU PETARDU DA POPIJETE,TO VAMA MAKAR NIJE STRANO,RESETAO JE VAS PSV!!Pozdrav za moje GROBARE!MANDA DORCOL

zorz

pre 15 godina

Srecno komsije i oprezno.Kiparski Anortozis je izbacio jednog Olimpijakosa sto navodi na zakljucak da je njihov fudbal napredovao a i ovi vasi Kiprani su vas nadigrali i stvorili vise sansi u 1. mecu tako da samo oprezno.Situacija u klubu vam je losa ali ovu pobedu morate da ostvarite za srpski fudbal.Napred i hrabro

Неша србин

pre 15 godina

Оно што бих хтео овом приликом да истакнем је: Хвала тв-у што преноси текму!! Напред Звездо!!!

Жица

pre 15 godina

После распада генерације Црвене Звезде из сезоне 05/06 која је била најбоља у последњих десетак година, на сцену су ступили фудбалери из сезоне 06/07, најгора генерација у последњих десетак година и мислио сам да не може бити горе него тада. Демантовали су ме играчи из сезоне 07/08. Ја опет помислио да смо дотакли дно дна, кад оно појави се генерација 08/09. Верујем да ако дамо све од себе можемо да елиминишемо гиганта са Кипра, вечерас на Маракани са новом травом, грејачима и осталим чудима, која је скупља од свих 13 појачања Црвено-белих ове сезоне заједно. Брука. А после 08/09 следи сезона 09/10 а шта ће тада бити не смем ни да помислим. Крајње је време за радикалне промене на Маракани. Ја сам окорели Делија, али људи ово је сурова реалност, нажалост.

BOKI-zg

pre 15 godina

Vidim da delije djele šamare na treningu!Koroman dobio pljuskicu,piše naš index! Tako i treba, i mi smo dinamovce prije 6.mj., ali vidim da nije dosta, da ćemo i nakon šahtjora morati sa određenima malo obaviti izvjesni razgovor!Svi su oni preplaćene zvijezde!

kRUSEVAC

pre 15 godina

Jeli Bunjo zasto si doveo Stamenkovica ako ti ovaj kosijaner brani?

Daj stamenog na golu da vidis kako ce sve da krene na bolje!!!

Sale

pre 15 godina

Ja da odlucujem o navijanju,koreografije... Ponovio bih jednu koreografiju iz ne znam kog derbiija pozadina je bila crvena a u sredini pehar iz LS i pisaolp je 1991
Ponovio bih tu koreografiju i veliki transparet bih napisao
DA LI ZNATE CIJ GRB NOSITE!!??
Sa tom porukom bi rekli ja mislim sve ovim invalidima na terenu!

milan@

pre 15 godina

Sreca nasha sto je izvanredna atmosfera pred utakmicu.Rasprodat stadion 7 dana unapred, igraci uigrani i spremni, uprava odlicno odradila posao u prelaznom roku. Rezultat ne moze da izostane.......... veci sam optimista bio pred Milan

istina

pre 15 godina

Pise u danasnjim novinama da su navijaci komsinice juce posle treninga napali svog idola Koromana! Neko ga je, navodno, napenalio u glavu. Da li je to tacno, napisite nesto o tome.

Delija_UE

pre 15 godina

E,imam jedan extra predlog...Sta mislite da platimo sudije,posto ne vidim drugi nacin da se plasiramo dalje...Evo,ja predlazem Ninoslava Spasica,i ako je iz nase zemlje,verovatno ce ga Uefa pustiti da sudi,gledali su derbi 100%!Ako to ne moze,onda nek zeman predlozi bokserski dzak da bude na golu,samo ga zaljuljate,i vadi vise lopti nego onaj bajkovic 500%,a kao stopere zabite dva kolca,valjda Ninoslav nece dosuditi penal...Ma ljudi ja jesam delija,i vec duze vreme idem na tekme,ali ovde je sve izgubljeno...I da udjemo u taj kup uefa,sta cemo mi tamo,ko prosle sezone!?!?

Delija

pre 15 godina

Buduci tim C.Zvezde
Stamenkovic
Gay
Pekaric
Markovic(Ninkov)
Petkovic
Vukobratovic(Trajkovic)
Lazetic
Milijas (C)
Burzanovic
Koroman
Edgar
Zaista po imenima tim nije uopste los daleko jaci od prosle godine!!!

Deki_991

pre 15 godina

Grobari i delije ujedinite se veceras i ubuduce, jer ovo nije samo klupsko takmicenje, to je prilika da se nasem fudbalu otvore nova vrata u svetu, da nasi klubovi sto mogu vise napreduju... Da od neke sledece sezone imamo vise predstavnika u Evropi, vise novca, lepsi fudbal... SVIM SRCEM SRBIJA!!!!

srdjan

pre 15 godina

Zvezda nije trenutno onakva kakva bi mi zeleli da ona bude,ali ako ih budemo bojkotovali time sto necemo dolaziti na bitne utakmice (kao sto je ova) mi cemo uciniti samo to da ona postane jos gora..zato pozivam sve delije da dodju danas na marakanu i podrze nasu ZVEZDU ma kakva ona bila..jer pravi delija voli zvezdu i u dobru ali i u zlu...
Dobro znaj da uvek tu sam ja,dobro znaj da necu nikada,da te ostavim da te zaboravim,dobro znaj da uvek tu sam ja....

nemanja87

pre 15 godina

Ajmo DELIJE svi na tekmu veceras,sever mora da GRMI.
I vi koji ne dodjete zbog kise,skupih karata ili loseg tima treba da vas bude sramota jer ce te zauvek ostati "pljuvaci" ili internet fanovi fk crvena zvezda.PO ZIMI,KISI,SUNCU,SNEGU ILI KOSAVI MI BODRIMO TE UVEK ZVEZDO MA GDE BILA TI......

Milos

pre 15 godina

„Zaslužili smo pobedu u prvom meču, razultat tog duela je neočekivan i sada pred sobom imamop težak zadatak. Zvezda je u boljoj poziciji, jer može da prođe dalje i bez pobede. Ipak, dokazali smo da smo kvalitetni i nadamo se dobrom rezultatu“.
HAHAHA

mimout-CZV

pre 15 godina

Ovaj sastav treba da pocne utkmicu:

GK Stamenkovic ( dosta vise sa Radivojevicem, ugledajmo se na grobare koji su pruzili priliku M. Bozovicu i on je to iskoristio )
RB Ninkov
LB Markovic
CB Gaj
CB Tomovic
CM Milijas
CM Trajkovic ( za Bogdanovica je on Pirlo )
AM Burzanovic
LS Koroman
RS Trickovski
CF Edgar

Ajde Zvezdo...

osvestite se

pre 15 godina

Jedan od najboljih igrača prošle sezone Ognjen Koroman nije bio u prvom timu u prve tri utakmice ove sezone, ali bi posle dobrog nastupa u finišu meča na Kipru ovde mogao da bude u startnih 11 - da ga nisu isamarali navijaci na sinocnjem treningu...

Misa Po

pre 15 godina

- Idem da gledam.
- Ne znam da li je pametno.
- Nisam vise ni u prolaz siguran.
- Doci cu kuci promukao.
PA STA DA RADIM, KADA VOLIM ZVEZDU!!!

mimout-CZV

pre 15 godina

Ovaj sastav treba da pocne utkmicu:

GK Stamenkovic ( dosta vise sa Radivojevicem, ugledajmo se na grobare koji su pruzili priliku M. Bozovicu i on je to iskoristio )
RB Ninkov
LB Markovic
CB Gaj
CB Tomovic
CM Milijas
CM Trajkovic ( za Bogdanovica je on Pirlo )
AM Burzanovic
LS Koroman
RS Trickovski
CF Edgar

Ajde Zvezdo...

SVI NA MARAKANU!!!

pre 15 godina

Ajmo 99gani, kadgod su ovi manekeni igrali lose mi smo bili najbolji ajmo da pokazemo zasto smo najbolji navijaci u evropi *ebes kisu!!!
Po zimi, kisi, suncu, snegu ili kosavi mi bodrimo te uvek Zvezdo ma gde bila ti....

Жица

pre 15 godina

После распада генерације Црвене Звезде из сезоне 05/06 која је била најбоља у последњих десетак година, на сцену су ступили фудбалери из сезоне 06/07, најгора генерација у последњих десетак година и мислио сам да не може бити горе него тада. Демантовали су ме играчи из сезоне 07/08. Ја опет помислио да смо дотакли дно дна, кад оно појави се генерација 08/09. Верујем да ако дамо све од себе можемо да елиминишемо гиганта са Кипра, вечерас на Маракани са новом травом, грејачима и осталим чудима, која је скупља од свих 13 појачања Црвено-белих ове сезоне заједно. Брука. А после 08/09 следи сезона 09/10 а шта ће тада бити не смем ни да помислим. Крајње је време за радикалне промене на Маракани. Ја сам окорели Делија, али људи ово је сурова реалност, нажалост.

kRUSEVAC

pre 15 godina

Jeli Bunjo zasto si doveo Stamenkovica ako ti ovaj kosijaner brani?

Daj stamenog na golu da vidis kako ce sve da krene na bolje!!!

osvestite se

pre 15 godina

Jedan od najboljih igrača prošle sezone Ognjen Koroman nije bio u prvom timu u prve tri utakmice ove sezone, ali bi posle dobrog nastupa u finišu meča na Kipru ovde mogao da bude u startnih 11 - da ga nisu isamarali navijaci na sinocnjem treningu...

zorz

pre 15 godina

Srecno komsije i oprezno.Kiparski Anortozis je izbacio jednog Olimpijakosa sto navodi na zakljucak da je njihov fudbal napredovao a i ovi vasi Kiprani su vas nadigrali i stvorili vise sansi u 1. mecu tako da samo oprezno.Situacija u klubu vam je losa ali ovu pobedu morate da ostvarite za srpski fudbal.Napred i hrabro

Brkajlo grobaj

pre 15 godina

Alooo indijanci, dokle vise prepucavanje izmedju Partizana i Zvezde, makar u evropi? Kradu nas i plase sa svih strana (koliko god ja zeleo da nije tako dokazi su prisutni, jbg, nije teorija zavere vec cinjenica), a mi gubimo to malo snage na medjusobne gluposti...
Da smo jaki i povlasceni kao neki drugi rivali onda mozda... ovako...
zato navijam veceras za Zvezdu, negativnu energiju sto su nam "podarili" da usmerimo protiv protivnika a ne komsija...
ziveli.

Deki_991

pre 15 godina

Grobari i delije ujedinite se veceras i ubuduce, jer ovo nije samo klupsko takmicenje, to je prilika da se nasem fudbalu otvore nova vrata u svetu, da nasi klubovi sto mogu vise napreduju... Da od neke sledece sezone imamo vise predstavnika u Evropi, vise novca, lepsi fudbal... SVIM SRCEM SRBIJA!!!!

nemanja87

pre 15 godina

Ajmo DELIJE svi na tekmu veceras,sever mora da GRMI.
I vi koji ne dodjete zbog kise,skupih karata ili loseg tima treba da vas bude sramota jer ce te zauvek ostati "pljuvaci" ili internet fanovi fk crvena zvezda.PO ZIMI,KISI,SUNCU,SNEGU ILI KOSAVI MI BODRIMO TE UVEK ZVEZDO MA GDE BILA TI......

Goran

pre 15 godina

Malo sam stariji sigurno od vecine vas koji komentarisete zvezdine, paritzanove, vosine meceve. Tu i tamo se pojavi neko ko konacno pocinje da razmislja razumno. Da, na zalost, mali smo i cinjenica je da nas kradu gde stignu i kako stignu i tu se nista ne moze, na zalost. Moze se jedino nasim poznatim inatom i jedinstvom. Poznatim sa tribina??? Da, sa velikim DA. Setite se samo, ili ako ste ipak toliko mladji od mene, pitajte starijeg brata, tatu..da li se secaju antologijske utakmice Partizana protiv purgera iz zagreba koja je odigrana na Marakani(????). Da, iako se cudite, zaista je odigrana na Marakani jer je interesovanje za taj mec bilo takvo da JNA nije mogao da primi sve navijace. Zasto se secam i dalje tog meca? Dva detalja:velika i velicanstvena igra pokojnog Dragana Mancea (jedinog autenticnog centarfora sa nasih prostora i poslednjih vise od 20 godina)i velicanstveno navijanje protiv purgera. delije na severu, grobari na jugu, pakao na Marakani. Naravno da je partizan tada napravio rezultat (2:2 ako se ne varam) koji im je cini mi se te godine doneo titulu. Tuzno je sto se na utakmicama nase reprezentacije navijacki prepucavamo medju sobom, umesto da svim srcem ponesemo nase igrace do pobeda. Tuzno je sto jedva cekamo da "komsiji crkne krava" pa taman i mi izgubili, ali bitno je i da ONI preko puta nisu prosli dalje.Tuzno je sto nam je ulazak u LS san umesto da nam san bude ono sto su delije nekada i dosanjale.Tuzno je sto se svaki spisak igraca ovog ili onog selektora analizira tako sto se gleda da li je on vise NAS ili NJIHOV. Pa nije li se trilijardu puta do sada pokazalo da smo najjaci onda kada zbijemo svoje redove? Pa , nije li nam onih 4 S nesto sto bi MORALO da nam bude vodilja na svim poljima, pa i u sportu? U redu je da se "mrzimo"(ali samo navijacki naravno) kada se igra ovaj ili onaj derbi ali kada je evropski mec u pitanju, tu nikada necu bitiu dilemi da li da navijam protiv komsija za ne daj boze neke turke, spance, svabe ili kojekakvu evropsku i svtsku bulumentu koja kupuje sve sto joj dodje pod ruku(ma jok, fener je sinoc regularno dobio grobare). Uzmimo se vise upamet i pomozimo jedni drugima da evropa ponovo pocne da prica o lepom fudbalu koji se igra u tamo nekoj Srbiji, o kosarci koja je plenila i od koje su svi zazirali, o rukometu koji su Metaloplastika i nasa reprezentacija "izmislili" za ostatak planete....Zvezdo, hrabro veceras i obraduj nas, konacno,uz nadanje da ce ovo biti samo pocetak tvog povratka na staze stare slave, na mesto koje i zasluzujes.

Milos

pre 15 godina

„Zaslužili smo pobedu u prvom meču, razultat tog duela je neočekivan i sada pred sobom imamop težak zadatak. Zvezda je u boljoj poziciji, jer može da prođe dalje i bez pobede. Ipak, dokazali smo da smo kvalitetni i nadamo se dobrom rezultatu“.
HAHAHA

Milidragovic Jovan

pre 15 godina

Posle tri odigrane utakmice i nikakve igre u njima,tesko da mozemo da se nadamo necemu pozitivnom.Kisa pljusti, a Zvezda redovno gubi ili ispada kada je takvo vreme.Mislim da tu ni najbolja trava u ovom delu Evrope ne moze pomoci!
Cirkus vlada u klubu.Bunja podnosi ostavku,pa je vraca,javljaju da Zeman sam odlazi ili mu daju otkaz,a sad se ponasaju kao da se nista nije desilo! Ako ispadnemo veceras,desice se nesto i mislim da to nece biti dobro ni za koga.

milan@

pre 15 godina

Sreca nasha sto je izvanredna atmosfera pred utakmicu.Rasprodat stadion 7 dana unapred, igraci uigrani i spremni, uprava odlicno odradila posao u prelaznom roku. Rezultat ne moze da izostane.......... veci sam optimista bio pred Milan

istina

pre 15 godina

Pise u danasnjim novinama da su navijaci komsinice juce posle treninga napali svog idola Koromana! Neko ga je, navodno, napenalio u glavu. Da li je to tacno, napisite nesto o tome.

Delija

pre 15 godina

Buduci tim C.Zvezde
Stamenkovic
Gay
Pekaric
Markovic(Ninkov)
Petkovic
Vukobratovic(Trajkovic)
Lazetic
Milijas (C)
Burzanovic
Koroman
Edgar
Zaista po imenima tim nije uopste los daleko jaci od prosle godine!!!

FoRzA_PxFxCx

pre 15 godina

Prvo, da se zahvalim realnim komsijama koji su prepoznali kvalitet Partizana i saosecaju sa statusom ,,Mali si ajde pali''!!!
Stvarno ne mogu da pobegnem od tog gorkog ukusa koji se oseca posle naseg dvoboja sa Turcima i co.
Ali zivot ide dalje, a cak cetiri nasa kluba imaju sansu da zaigraju u Ligi UEFA-e(te divne organizacije), koja je sve jaca i jaca. U LS su BATE, Alborg a u UEFA Milan, prosle sezone Bayern:)))
Tako da ocekujem da nas sve vidim u prvom kolu i bar dva tima u grupama, bod po bod i bice jednog dana bliza Liga Sampiona!!!

StarRed

pre 15 godina

KOMSINICE SVE NAJGORE,MAKAR JOS JEDU PETARDU DA POPIJETE,TO VAMA MAKAR NIJE STRANO,RESETAO JE VAS PSV!!Pozdrav za moje GROBARE!MANDA DORCOL
(MANDA DORCOL, 28. avgust 2008 13:34)

Kroacija ('ajde-de)? Rapid?! NACIONAL?!!! Sve po 0:5...

Delija_UE

pre 15 godina

E,imam jedan extra predlog...Sta mislite da platimo sudije,posto ne vidim drugi nacin da se plasiramo dalje...Evo,ja predlazem Ninoslava Spasica,i ako je iz nase zemlje,verovatno ce ga Uefa pustiti da sudi,gledali su derbi 100%!Ako to ne moze,onda nek zeman predlozi bokserski dzak da bude na golu,samo ga zaljuljate,i vadi vise lopti nego onaj bajkovic 500%,a kao stopere zabite dva kolca,valjda Ninoslav nece dosuditi penal...Ma ljudi ja jesam delija,i vec duze vreme idem na tekme,ali ovde je sve izgubljeno...I da udjemo u taj kup uefa,sta cemo mi tamo,ko prosle sezone!?!?

ivan grozni

pre 15 godina

Tim koji pobedjuje za Zemana
Formacija 4-3-2-1(piramida formacija koja moze da se transformise lako u 4-3-3
Radivojevic
odbrana (Markovic Gaj Tomovic i Ninkov)
Sredina Trajkovic Burzanovic i Milijas
ofanziva u vezi Koroman i Trickovski i u Napadu Edgar

DELIJE SURCIN

pre 15 godina

Hajde da ih razbijemoooo, svi na Marakanu danas... nema opravdanja,tipa Zvezda igra lose, nejak protivnik, kisa i druge gluposti... OD KAD SAM SE RODIO ZA NJU SAM SE BORIO... PONOS GRADA BEOGRADA !!!

BOKI-zg

pre 15 godina

Vidim da delije djele šamare na treningu!Koroman dobio pljuskicu,piše naš index! Tako i treba, i mi smo dinamovce prije 6.mj., ali vidim da nije dosta, da ćemo i nakon šahtjora morati sa određenima malo obaviti izvjesni razgovor!Svi su oni preplaćene zvijezde!

Sale

pre 15 godina

Ja da odlucujem o navijanju,koreografije... Ponovio bih jednu koreografiju iz ne znam kog derbiija pozadina je bila crvena a u sredini pehar iz LS i pisaolp je 1991
Ponovio bih tu koreografiju i veliki transparet bih napisao
DA LI ZNATE CIJ GRB NOSITE!!??
Sa tom porukom bi rekli ja mislim sve ovim invalidima na terenu!

Неша србин

pre 15 godina

Оно што бих хтео овом приликом да истакнем је: Хвала тв-у што преноси текму!! Напред Звездо!!!

MANDA DORCOL

pre 15 godina

KOMSINICE SVE NAJGORE,MAKAR JOS JEDU PETARDU DA POPIJETE,TO VAMA MAKAR NIJE STRANO,RESETAO JE VAS PSV!!Pozdrav za moje GROBARE!MANDA DORCOL

vladajoe

pre 15 godina

Mislim da je zaista nepristojno naplaćivati karte po 600 i 500 pa čak i 300 din.Navijam za Zvezdu ali ona tek treba da zasluzi da joj se plati takva ulaznica sa voljom.Dokle više da se kriju iza velikog imena mali igrači i malo rukovodstvo.

NoviSad

pre 15 godina

Ja sam malo stariji. 40 i nešto godina sam navijač Voše ali ću danas svim srcem navijati i za našu Zvezdu. Samo borbeno i srećno.

Brigader

pre 15 godina

Kisa i losa igra nisu razlog da nedodemo na tekmu.svi na sever kao jedan i dosta vise prepucavanja valjda smo srbi bre.BORBA ZA KOSOVO NE SME STATI POBEDITI ILI NESTATI!!!

Radivojević = Ranđelović

pre 15 godina

a sajtu FKCZ mozete uzivo pratiti padanje kise na novu travu!
(Bosko Zenga & Valter Djurovski, 28. avgust 2008 16:46)

Svaka čast na komentaru, mislim da si time sve rekao o sadašnjoj Zvezdi. Nažalost.

Goran_gro

pre 15 godina

C c c c c c...

E pa, ja vam predlazem da pocnete da navijate za Borac, i oni su crveno-beli, a bar cete imati i dalje predstavnika u Evropi..

VI STE BRUKA SRBIJE!

srdjan

pre 15 godina

Zvezda nije trenutno onakva kakva bi mi zeleli da ona bude,ali ako ih budemo bojkotovali time sto necemo dolaziti na bitne utakmice (kao sto je ova) mi cemo uciniti samo to da ona postane jos gora..zato pozivam sve delije da dodju danas na marakanu i podrze nasu ZVEZDU ma kakva ona bila..jer pravi delija voli zvezdu i u dobru ali i u zlu...
Dobro znaj da uvek tu sam ja,dobro znaj da necu nikada,da te ostavim da te zaboravim,dobro znaj da uvek tu sam ja....

ok

pre 15 godina

Randjelovic I Stamenkovic
Andjelkovic I Petkovic
Basta I Markovic
Gay I Gay
Tutoric I Pekaric
Kastiljo I Vukobratovic
Milovanovic I Milijas
Koroman I Koroman
Molina I Lazetic
Salas I Burzanovic
Jestrovic I Edgar

I neka neko kaze da je ovogodisnji sastav jaci od proslogodisnjeg...
Svake godine sve slabije i jadnije....

Bojan

pre 15 godina

Čuo sam da ce biti jaka kisa veceras ali nisam razumeo da li kisa golova iz pravca Kipra ili ce padati iz oblaka. Kako god predlažem da igrate na pomoćnom terenu, naravno zbog TRAVE ili ako ne bar da pokrijete cuvenu i svemoguću travu sa marakane.
G*ni želim vam puno sreće i ako sam okoreli GROBAR pa ko zna mozda i vi odete u geyvropu.

Dule

pre 15 godina

Trebalo bi da prodjemo apoel,dako ih nekako preskocimo..haha koja ironija,postawlja se pitanje ocemo li proci neki apoel s kipra,alo s kipra!!

vrišla

pre 15 godina

Bilo bi lepo, ukoliko Zvezda eliminiše Apoel, ne čitamo komentare tipa "Navijam za Partizan, ali drago mi je zbog Zvezde...". Ne treba da vam je drago, ima kome će biti.
Isto važi i za, nazovi navijače Zvezde, koji su juče pisali kako im je žao zbog toga što je Partizan ispao.

Fokusirajte se na vaš tim, pustite druge!

Bla bla truc

pre 15 godina

@Kroacija ('ajde-de)? Rapid?! NACIONAL?!!! Sve po 0:5...
(StarRed, 28. avgust 2008 15:42)

Kroacija 0:5,Rapid 1:5,Nacional 0:1.
Sto komentarises kad ne znas?

StarRed

pre 15 godina

Bla bla truc, priznajem gresku. Nije Nacional, nego Slavija. I svaka cast sto ste i protiv njih i protiv Rapida dali po jedan (1:5, x 2).

Nemanja BGD

pre 15 godina

@mimout-CZV

Kako bre da se ugledamo na grobare???!!!

Ovo je prvi put da cujem nesto slicno!

A sto se njihovog golmana tice, ocajan je, poklonio bih ga najradije svakom protivniku.

Nadam se da ce i u prvenstvu da im brani kao sinoc protiv Fenera.

GMCZ

pre 15 godina

@Жица
slazem se prijatelju skroz sa tobom!!! misliz=s da je dno kad ono moze i jos gore... Dokle vis bre? danas samo pobeda za oporavak pa da se krene ako moze i ninako ne dirati Zemana, problem je igracki kadar!!!

perhan

pre 15 godina

važe i pretplatne karte! da li vam to nešto govori? Klub je u očajnom stanju i očajnički im je potrebna podrška.Treba im pružiti još jednu šansu.Svi na marakanu!

ko-ometator

pre 15 godina

Drago mi je sto vidim patriote iz tabora rivala. Tako treba, u evropi svi predstavljamo Srbiju, i sve nas kradu iz godine u godinu! Napred Zvezda! Za Srbiju!

hugo

pre 15 godina

Mislim da ce Zvezda proci dalje veceras,prednost domaceg terena,podrska nadam se navijaca bice velika prednost nase Zvezde! Ali mislim da ce i posle toga imati i dalje problema. Ja sam za to da se vrate pravi Zvezdasi u klub,Lazetic je dobar transfer,gledam sa fudbalske strane. Jos ne mogu da verujem da Zvezda nije uzela-vratila Gvozdenovica koji je dobar igrac i koji im je ispred nosa,trenirao je sa njima,a svi znamo da bi bio idealno resenje za levu stranu terena!

bivsi navijac

pre 15 godina

Ima na you tube video danasnjeg samaranja Koromana. Preko 200.000 poseta danas. A za partizan bice boga - u polufinalu UEFE 2008/09 - Partizan - Fenerbahce. Finale Zvezda-Partizan.

Branislav Zekic Zeka

pre 15 godina

ФЕНЕРБАКЧЕ - ФЕЊЕР БАКЋЕ 2:1
HAPOEL - VOJVODINA 3:0
CRVENA ZVEZDA - APOEL 3:3
Napred nasi evropski fenjerasi!
Ipak Zvezdina bruka je pregolema!
Kad su 70% igraca Zvezde i Partizana stranci
nemamo bas nikakve sanse u kvalifikacijama za
svetsko prvenstvo 2010 u Juznoj Africi. I to je to.
Dolaze nam Farska Ostrva, bice opet veselo.
Veselo, veselo, veselo!...
Haug!

marko

pre 15 godina

Napred Apoel,posle velike nepravde koja je sinoc zadesila srpski fudbal,vi ste tu da to vadite i donesete radost Srbiji,nedajte da pobede TUDJINI.

DELIJE SURCIN !!!

pre 15 godina

DELIJE SURCIN !!! * u najlepsem kraju zivimo
* najbolja kola vozimo * najbolje ribe imamo * najjaci od svih mi smo * ali za nju mi zivimo ( ZVEZDO VOLIMO TE !!! )

MANDA DORCOL

pre 15 godina

KOMSINICE SVE NAJGORE,MAKAR JOS JEDU PETARDU DA POPIJETE,TO VAMA MAKAR NIJE STRANO,RESETAO JE VAS PSV!!Pozdrav za moje GROBARE!MANDA DORCOL

Delija_UE

pre 15 godina

E,imam jedan extra predlog...Sta mislite da platimo sudije,posto ne vidim drugi nacin da se plasiramo dalje...Evo,ja predlazem Ninoslava Spasica,i ako je iz nase zemlje,verovatno ce ga Uefa pustiti da sudi,gledali su derbi 100%!Ako to ne moze,onda nek zeman predlozi bokserski dzak da bude na golu,samo ga zaljuljate,i vadi vise lopti nego onaj bajkovic 500%,a kao stopere zabite dva kolca,valjda Ninoslav nece dosuditi penal...Ma ljudi ja jesam delija,i vec duze vreme idem na tekme,ali ovde je sve izgubljeno...I da udjemo u taj kup uefa,sta cemo mi tamo,ko prosle sezone!?!?

SVI NA MARAKANU!!!

pre 15 godina

Ajmo 99gani, kadgod su ovi manekeni igrali lose mi smo bili najbolji ajmo da pokazemo zasto smo najbolji navijaci u evropi *ebes kisu!!!
Po zimi, kisi, suncu, snegu ili kosavi mi bodrimo te uvek Zvezdo ma gde bila ti....

Misa Po

pre 15 godina

- Idem da gledam.
- Ne znam da li je pametno.
- Nisam vise ni u prolaz siguran.
- Doci cu kuci promukao.
PA STA DA RADIM, KADA VOLIM ZVEZDU!!!

StarRed

pre 15 godina

KOMSINICE SVE NAJGORE,MAKAR JOS JEDU PETARDU DA POPIJETE,TO VAMA MAKAR NIJE STRANO,RESETAO JE VAS PSV!!Pozdrav za moje GROBARE!MANDA DORCOL
(MANDA DORCOL, 28. avgust 2008 13:34)

Kroacija ('ajde-de)? Rapid?! NACIONAL?!!! Sve po 0:5...

vrišla

pre 15 godina

Bilo bi lepo, ukoliko Zvezda eliminiše Apoel, ne čitamo komentare tipa "Navijam za Partizan, ali drago mi je zbog Zvezde...". Ne treba da vam je drago, ima kome će biti.
Isto važi i za, nazovi navijače Zvezde, koji su juče pisali kako im je žao zbog toga što je Partizan ispao.

Fokusirajte se na vaš tim, pustite druge!

istina

pre 15 godina

Pise u danasnjim novinama da su navijaci komsinice juce posle treninga napali svog idola Koromana! Neko ga je, navodno, napenalio u glavu. Da li je to tacno, napisite nesto o tome.

kRUSEVAC

pre 15 godina

Jeli Bunjo zasto si doveo Stamenkovica ako ti ovaj kosijaner brani?

Daj stamenog na golu da vidis kako ce sve da krene na bolje!!!

Delija

pre 15 godina

Buduci tim C.Zvezde
Stamenkovic
Gay
Pekaric
Markovic(Ninkov)
Petkovic
Vukobratovic(Trajkovic)
Lazetic
Milijas (C)
Burzanovic
Koroman
Edgar
Zaista po imenima tim nije uopste los daleko jaci od prosle godine!!!

BOKI-zg

pre 15 godina

Vidim da delije djele šamare na treningu!Koroman dobio pljuskicu,piše naš index! Tako i treba, i mi smo dinamovce prije 6.mj., ali vidim da nije dosta, da ćemo i nakon šahtjora morati sa određenima malo obaviti izvjesni razgovor!Svi su oni preplaćene zvijezde!

osvestite se

pre 15 godina

Jedan od najboljih igrača prošle sezone Ognjen Koroman nije bio u prvom timu u prve tri utakmice ove sezone, ali bi posle dobrog nastupa u finišu meča na Kipru ovde mogao da bude u startnih 11 - da ga nisu isamarali navijaci na sinocnjem treningu...

Milidragovic Jovan

pre 15 godina

Posle tri odigrane utakmice i nikakve igre u njima,tesko da mozemo da se nadamo necemu pozitivnom.Kisa pljusti, a Zvezda redovno gubi ili ispada kada je takvo vreme.Mislim da tu ni najbolja trava u ovom delu Evrope ne moze pomoci!
Cirkus vlada u klubu.Bunja podnosi ostavku,pa je vraca,javljaju da Zeman sam odlazi ili mu daju otkaz,a sad se ponasaju kao da se nista nije desilo! Ako ispadnemo veceras,desice se nesto i mislim da to nece biti dobro ni za koga.

mimout-CZV

pre 15 godina

Ovaj sastav treba da pocne utkmicu:

GK Stamenkovic ( dosta vise sa Radivojevicem, ugledajmo se na grobare koji su pruzili priliku M. Bozovicu i on je to iskoristio )
RB Ninkov
LB Markovic
CB Gaj
CB Tomovic
CM Milijas
CM Trajkovic ( za Bogdanovica je on Pirlo )
AM Burzanovic
LS Koroman
RS Trickovski
CF Edgar

Ajde Zvezdo...

Жица

pre 15 godina

После распада генерације Црвене Звезде из сезоне 05/06 која је била најбоља у последњих десетак година, на сцену су ступили фудбалери из сезоне 06/07, најгора генерација у последњих десетак година и мислио сам да не може бити горе него тада. Демантовали су ме играчи из сезоне 07/08. Ја опет помислио да смо дотакли дно дна, кад оно појави се генерација 08/09. Верујем да ако дамо све од себе можемо да елиминишемо гиганта са Кипра, вечерас на Маракани са новом травом, грејачима и осталим чудима, која је скупља од свих 13 појачања Црвено-белих ове сезоне заједно. Брука. А после 08/09 следи сезона 09/10 а шта ће тада бити не смем ни да помислим. Крајње је време за радикалне промене на Маракани. Ја сам окорели Делија, али људи ово је сурова реалност, нажалост.

ivan grozni

pre 15 godina

Tim koji pobedjuje za Zemana
Formacija 4-3-2-1(piramida formacija koja moze da se transformise lako u 4-3-3
Radivojevic
odbrana (Markovic Gaj Tomovic i Ninkov)
Sredina Trajkovic Burzanovic i Milijas
ofanziva u vezi Koroman i Trickovski i u Napadu Edgar

Deki_991

pre 15 godina

Grobari i delije ujedinite se veceras i ubuduce, jer ovo nije samo klupsko takmicenje, to je prilika da se nasem fudbalu otvore nova vrata u svetu, da nasi klubovi sto mogu vise napreduju... Da od neke sledece sezone imamo vise predstavnika u Evropi, vise novca, lepsi fudbal... SVIM SRCEM SRBIJA!!!!

Sale

pre 15 godina

Ja da odlucujem o navijanju,koreografije... Ponovio bih jednu koreografiju iz ne znam kog derbiija pozadina je bila crvena a u sredini pehar iz LS i pisaolp je 1991
Ponovio bih tu koreografiju i veliki transparet bih napisao
DA LI ZNATE CIJ GRB NOSITE!!??
Sa tom porukom bi rekli ja mislim sve ovim invalidima na terenu!

Bojan

pre 15 godina

Čuo sam da ce biti jaka kisa veceras ali nisam razumeo da li kisa golova iz pravca Kipra ili ce padati iz oblaka. Kako god predlažem da igrate na pomoćnom terenu, naravno zbog TRAVE ili ako ne bar da pokrijete cuvenu i svemoguću travu sa marakane.
G*ni želim vam puno sreće i ako sam okoreli GROBAR pa ko zna mozda i vi odete u geyvropu.

FoRzA_PxFxCx

pre 15 godina

Prvo, da se zahvalim realnim komsijama koji su prepoznali kvalitet Partizana i saosecaju sa statusom ,,Mali si ajde pali''!!!
Stvarno ne mogu da pobegnem od tog gorkog ukusa koji se oseca posle naseg dvoboja sa Turcima i co.
Ali zivot ide dalje, a cak cetiri nasa kluba imaju sansu da zaigraju u Ligi UEFA-e(te divne organizacije), koja je sve jaca i jaca. U LS su BATE, Alborg a u UEFA Milan, prosle sezone Bayern:)))
Tako da ocekujem da nas sve vidim u prvom kolu i bar dva tima u grupama, bod po bod i bice jednog dana bliza Liga Sampiona!!!

vladajoe

pre 15 godina

Mislim da je zaista nepristojno naplaćivati karte po 600 i 500 pa čak i 300 din.Navijam za Zvezdu ali ona tek treba da zasluzi da joj se plati takva ulaznica sa voljom.Dokle više da se kriju iza velikog imena mali igrači i malo rukovodstvo.

marko

pre 15 godina

Napred Apoel,posle velike nepravde koja je sinoc zadesila srpski fudbal,vi ste tu da to vadite i donesete radost Srbiji,nedajte da pobede TUDJINI.

ok

pre 15 godina

Randjelovic I Stamenkovic
Andjelkovic I Petkovic
Basta I Markovic
Gay I Gay
Tutoric I Pekaric
Kastiljo I Vukobratovic
Milovanovic I Milijas
Koroman I Koroman
Molina I Lazetic
Salas I Burzanovic
Jestrovic I Edgar

I neka neko kaze da je ovogodisnji sastav jaci od proslogodisnjeg...
Svake godine sve slabije i jadnije....

DELIJE SURCIN !!!

pre 15 godina

DELIJE SURCIN !!! * u najlepsem kraju zivimo
* najbolja kola vozimo * najbolje ribe imamo * najjaci od svih mi smo * ali za nju mi zivimo ( ZVEZDO VOLIMO TE !!! )

Brigader

pre 15 godina

Kisa i losa igra nisu razlog da nedodemo na tekmu.svi na sever kao jedan i dosta vise prepucavanja valjda smo srbi bre.BORBA ZA KOSOVO NE SME STATI POBEDITI ILI NESTATI!!!

Milos

pre 15 godina

„Zaslužili smo pobedu u prvom meču, razultat tog duela je neočekivan i sada pred sobom imamop težak zadatak. Zvezda je u boljoj poziciji, jer može da prođe dalje i bez pobede. Ipak, dokazali smo da smo kvalitetni i nadamo se dobrom rezultatu“.
HAHAHA

nemanja87

pre 15 godina

Ajmo DELIJE svi na tekmu veceras,sever mora da GRMI.
I vi koji ne dodjete zbog kise,skupih karata ili loseg tima treba da vas bude sramota jer ce te zauvek ostati "pljuvaci" ili internet fanovi fk crvena zvezda.PO ZIMI,KISI,SUNCU,SNEGU ILI KOSAVI MI BODRIMO TE UVEK ZVEZDO MA GDE BILA TI......

Неша србин

pre 15 godina

Оно што бих хтео овом приликом да истакнем је: Хвала тв-у што преноси текму!! Напред Звездо!!!

srdjan

pre 15 godina

Zvezda nije trenutno onakva kakva bi mi zeleli da ona bude,ali ako ih budemo bojkotovali time sto necemo dolaziti na bitne utakmice (kao sto je ova) mi cemo uciniti samo to da ona postane jos gora..zato pozivam sve delije da dodju danas na marakanu i podrze nasu ZVEZDU ma kakva ona bila..jer pravi delija voli zvezdu i u dobru ali i u zlu...
Dobro znaj da uvek tu sam ja,dobro znaj da necu nikada,da te ostavim da te zaboravim,dobro znaj da uvek tu sam ja....

DELIJE SURCIN

pre 15 godina

Hajde da ih razbijemoooo, svi na Marakanu danas... nema opravdanja,tipa Zvezda igra lose, nejak protivnik, kisa i druge gluposti... OD KAD SAM SE RODIO ZA NJU SAM SE BORIO... PONOS GRADA BEOGRADA !!!

milan@

pre 15 godina

Sreca nasha sto je izvanredna atmosfera pred utakmicu.Rasprodat stadion 7 dana unapred, igraci uigrani i spremni, uprava odlicno odradila posao u prelaznom roku. Rezultat ne moze da izostane.......... veci sam optimista bio pred Milan

zorz

pre 15 godina

Srecno komsije i oprezno.Kiparski Anortozis je izbacio jednog Olimpijakosa sto navodi na zakljucak da je njihov fudbal napredovao a i ovi vasi Kiprani su vas nadigrali i stvorili vise sansi u 1. mecu tako da samo oprezno.Situacija u klubu vam je losa ali ovu pobedu morate da ostvarite za srpski fudbal.Napred i hrabro

Brkajlo grobaj

pre 15 godina

Alooo indijanci, dokle vise prepucavanje izmedju Partizana i Zvezde, makar u evropi? Kradu nas i plase sa svih strana (koliko god ja zeleo da nije tako dokazi su prisutni, jbg, nije teorija zavere vec cinjenica), a mi gubimo to malo snage na medjusobne gluposti...
Da smo jaki i povlasceni kao neki drugi rivali onda mozda... ovako...
zato navijam veceras za Zvezdu, negativnu energiju sto su nam "podarili" da usmerimo protiv protivnika a ne komsija...
ziveli.

Nemanja BGD

pre 15 godina

@mimout-CZV

Kako bre da se ugledamo na grobare???!!!

Ovo je prvi put da cujem nesto slicno!

A sto se njihovog golmana tice, ocajan je, poklonio bih ga najradije svakom protivniku.

Nadam se da ce i u prvenstvu da im brani kao sinoc protiv Fenera.

Dule

pre 15 godina

Trebalo bi da prodjemo apoel,dako ih nekako preskocimo..haha koja ironija,postawlja se pitanje ocemo li proci neki apoel s kipra,alo s kipra!!

GMCZ

pre 15 godina

@Жица
slazem se prijatelju skroz sa tobom!!! misliz=s da je dno kad ono moze i jos gore... Dokle vis bre? danas samo pobeda za oporavak pa da se krene ako moze i ninako ne dirati Zemana, problem je igracki kadar!!!

perhan

pre 15 godina

važe i pretplatne karte! da li vam to nešto govori? Klub je u očajnom stanju i očajnički im je potrebna podrška.Treba im pružiti još jednu šansu.Svi na marakanu!

ko-ometator

pre 15 godina

Drago mi je sto vidim patriote iz tabora rivala. Tako treba, u evropi svi predstavljamo Srbiju, i sve nas kradu iz godine u godinu! Napred Zvezda! Za Srbiju!

NoviSad

pre 15 godina

Ja sam malo stariji. 40 i nešto godina sam navijač Voše ali ću danas svim srcem navijati i za našu Zvezdu. Samo borbeno i srećno.

Bla bla truc

pre 15 godina

@Kroacija ('ajde-de)? Rapid?! NACIONAL?!!! Sve po 0:5...
(StarRed, 28. avgust 2008 15:42)

Kroacija 0:5,Rapid 1:5,Nacional 0:1.
Sto komentarises kad ne znas?

StarRed

pre 15 godina

Bla bla truc, priznajem gresku. Nije Nacional, nego Slavija. I svaka cast sto ste i protiv njih i protiv Rapida dali po jedan (1:5, x 2).

Radivojević = Ranđelović

pre 15 godina

a sajtu FKCZ mozete uzivo pratiti padanje kise na novu travu!
(Bosko Zenga & Valter Djurovski, 28. avgust 2008 16:46)

Svaka čast na komentaru, mislim da si time sve rekao o sadašnjoj Zvezdi. Nažalost.

Goran

pre 15 godina

Malo sam stariji sigurno od vecine vas koji komentarisete zvezdine, paritzanove, vosine meceve. Tu i tamo se pojavi neko ko konacno pocinje da razmislja razumno. Da, na zalost, mali smo i cinjenica je da nas kradu gde stignu i kako stignu i tu se nista ne moze, na zalost. Moze se jedino nasim poznatim inatom i jedinstvom. Poznatim sa tribina??? Da, sa velikim DA. Setite se samo, ili ako ste ipak toliko mladji od mene, pitajte starijeg brata, tatu..da li se secaju antologijske utakmice Partizana protiv purgera iz zagreba koja je odigrana na Marakani(????). Da, iako se cudite, zaista je odigrana na Marakani jer je interesovanje za taj mec bilo takvo da JNA nije mogao da primi sve navijace. Zasto se secam i dalje tog meca? Dva detalja:velika i velicanstvena igra pokojnog Dragana Mancea (jedinog autenticnog centarfora sa nasih prostora i poslednjih vise od 20 godina)i velicanstveno navijanje protiv purgera. delije na severu, grobari na jugu, pakao na Marakani. Naravno da je partizan tada napravio rezultat (2:2 ako se ne varam) koji im je cini mi se te godine doneo titulu. Tuzno je sto se na utakmicama nase reprezentacije navijacki prepucavamo medju sobom, umesto da svim srcem ponesemo nase igrace do pobeda. Tuzno je sto jedva cekamo da "komsiji crkne krava" pa taman i mi izgubili, ali bitno je i da ONI preko puta nisu prosli dalje.Tuzno je sto nam je ulazak u LS san umesto da nam san bude ono sto su delije nekada i dosanjale.Tuzno je sto se svaki spisak igraca ovog ili onog selektora analizira tako sto se gleda da li je on vise NAS ili NJIHOV. Pa nije li se trilijardu puta do sada pokazalo da smo najjaci onda kada zbijemo svoje redove? Pa , nije li nam onih 4 S nesto sto bi MORALO da nam bude vodilja na svim poljima, pa i u sportu? U redu je da se "mrzimo"(ali samo navijacki naravno) kada se igra ovaj ili onaj derbi ali kada je evropski mec u pitanju, tu nikada necu bitiu dilemi da li da navijam protiv komsija za ne daj boze neke turke, spance, svabe ili kojekakvu evropsku i svtsku bulumentu koja kupuje sve sto joj dodje pod ruku(ma jok, fener je sinoc regularno dobio grobare). Uzmimo se vise upamet i pomozimo jedni drugima da evropa ponovo pocne da prica o lepom fudbalu koji se igra u tamo nekoj Srbiji, o kosarci koja je plenila i od koje su svi zazirali, o rukometu koji su Metaloplastika i nasa reprezentacija "izmislili" za ostatak planete....Zvezdo, hrabro veceras i obraduj nas, konacno,uz nadanje da ce ovo biti samo pocetak tvog povratka na staze stare slave, na mesto koje i zasluzujes.

hugo

pre 15 godina

Mislim da ce Zvezda proci dalje veceras,prednost domaceg terena,podrska nadam se navijaca bice velika prednost nase Zvezde! Ali mislim da ce i posle toga imati i dalje problema. Ja sam za to da se vrate pravi Zvezdasi u klub,Lazetic je dobar transfer,gledam sa fudbalske strane. Jos ne mogu da verujem da Zvezda nije uzela-vratila Gvozdenovica koji je dobar igrac i koji im je ispred nosa,trenirao je sa njima,a svi znamo da bi bio idealno resenje za levu stranu terena!

bivsi navijac

pre 15 godina

Ima na you tube video danasnjeg samaranja Koromana. Preko 200.000 poseta danas. A za partizan bice boga - u polufinalu UEFE 2008/09 - Partizan - Fenerbahce. Finale Zvezda-Partizan.

Goran_gro

pre 15 godina

C c c c c c...

E pa, ja vam predlazem da pocnete da navijate za Borac, i oni su crveno-beli, a bar cete imati i dalje predstavnika u Evropi..

VI STE BRUKA SRBIJE!

Branislav Zekic Zeka

pre 15 godina

ФЕНЕРБАКЧЕ - ФЕЊЕР БАКЋЕ 2:1
HAPOEL - VOJVODINA 3:0
CRVENA ZVEZDA - APOEL 3:3
Napred nasi evropski fenjerasi!
Ipak Zvezdina bruka je pregolema!
Kad su 70% igraca Zvezde i Partizana stranci
nemamo bas nikakve sanse u kvalifikacijama za
svetsko prvenstvo 2010 u Juznoj Africi. I to je to.
Dolaze nam Farska Ostrva, bice opet veselo.
Veselo, veselo, veselo!...
Haug!