Subota, 28.06.2008.

20:03

Zvezda predstavila 11 pojačanja

Izvor: ÈŽ

Zvezda predstavila 11 pojaèanja IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

130 Komentari

Sortiraj po:

Marko__bgd

pre 15 godina

vidim da su uglavnom napadaci dovodjeni...izgleda da je onaj mali makedonac trickovski dzabe dovodjen...a darko kovacevic?a ti pouzdani napadaci edgar i princ koji su dobri ali samo na video klipovima..ista prica kao i sa barkosom...jedino je markovic tu ozbiljan igrac,i subasic napaac..mozda i golman novi nije los...ostalo je sve boranija..zajedno sa bisevcem

Fk Vojvodina

pre 15 godina

Vukobratovic-bogu hvala pa je otisao!!!E ljudi da vi znate koliko je on los igrac,sad bi proterali upravu i Bunjevcevica!!!Decko je kanal,ma nije mogao u Vozdovcu da se izbori za prvu postavu pa ga je Vosa vratila sa pozajmice!!!On vam je kao Vukelja(pojmas) izvikan a pojma nema!!!Decko je dve utakmice odigrao za prvi tim!

Ramplstilskin

pre 15 godina

Sve je to fino i krasno ali ja imam jedno jednostavno pitanje: kamo onih 4-5 miliona koje su Bunja i Toplica pominjali da će biti uloženo u pojačavanje ekipe? Nemojte mi reći da je na ovih 11 "pojačanja" potrošeno više od miliona. Koga će to da pojačaju Jaković, Jokić i Vukobratović- FK Srem?
Poenta je u sledećem- aktuelna uprava još uvek sledi stari dobri domaćinski princip "prodaj skupo- kupi jeftino". Primer- dosada na odlascima inkasirano 1,5M(F.Đorđević)+ milion(Basta) + 500k(Anšelković). Računa se još na oko 2.5M od Milovanovića(zimus glatko odbijena Sampdorija sa 2M ako se dobro sećam) i još toliko od Kastilja. Gruba računica kaže da ćemo od ovog prelaznog roka inkasirati oko 8 miliona evra. A ne verujem da ćemo uložiti ni 3. Matematika je surova, tržište uglavnom daje pravi prikaz stvari. Ne može ekipa biti jača ako se prodaju 3 reprezentativca (Kastiljo, Milovanović, Koroman) a dovedu Jokić i Jaković. Mislim da Kastiljo i Milovanović treba da idu, ali ako se znalo da idu, trebalo je na vreme pronaći adekvatne zamene. Adekvatna zamena nije klinac iz omladinskog pogona Voše ili anonimus iz Metalca GM. Čast svima ali tako je. Adekvatna zamena je igrač koji vredi na tržištu barem toliko koliko i onaj koji je prodat. Ma ne, mi Srbi smo najpametniji, skontali foricu da prodajemo svakog leta igrače za 2 miliona a dovodimo za 200k. I onda se čudimo što nam je ekipa iz godine u godinu slabija. Što se mene tiče prelazni rok je lepo počeo ali dani prolaze a nigde na vidiku ni centarfora (nemojte mi reći da su nam Edgar i Some prva opcija za sledeću sezone da se ne upišam u gaće od smeha) ni štopera (molimo Boga da dođe Biševac, čiju prodaju smo slavili pre godinu dana) a ni odganizatora igre. Nemoj bre da opet gledamo Bogdanovića i Trajkovića sledeće sezone, iz prostog razloga jer neće imati ko drugi da igra. Sutra krećemo na pripreme i opet će glavna pojačanja stići na kraju, neće se uigrati, mediji će ih popljuvati. Zar je tih pet miliona toliko ogromna cifra za jednog Miškovića, Toplicu i Zvezdu pa se mora čekati prodaja pola tima da bi se ta lova skupila? U tom slučaju trebalo je da pustite odmah i Kastilja i Milovanovića i Koromana, a ne da se cenjkamo celo leto, na kraju ih pustimo ispod cene a ispustimo sve druge igrače sa kojima smo pregovarali.
Ma kakvi, iako je na početku delovalo obećavajuće, slutim da od ove rabote nema ništa i da nam sledi još jedna sezona razočarenja: očajne nepovezane igre, igrača ispod svakog kriterija, smene trenera, seče glava... Možda i iščačkamo neki kup ili otkupimo titulu od groblja ali evropske tekme će pokazati ružno lice istine. Sve smo bre lošiji iz godine u godinu. Otkako je prodat Vidić, nije adekvatno rešeno pitanje vođe odbrane. Ako je Biševac taj "iskusan štoper" koji će nam predvoditi odbranu, možemo samo da plačemo. On nama sad deluje kao Nesta, jer smo protekle sezone morali da trpimo ono drvo Tutorića i njegovo skrnavljenje igre. Ko je gledao Zvezdu sa Biševcem jasno mu je koliko je sati. Ne može se večito cigananjem i cenkanjem napraviti posao. Imali smo šanse i za to- kupili jeftino Dramana, Molinu... jeftino kupili, jeftino prodali. Znači ni tu nismo napravili neki posao. Ako neko zaradu od 500kE smatra za dobar posao, onda bolje da vodi piljaru ili ribarnicu a ne klub koji pretenduje na plasman u LŠ. Bre kad sam pročitao da je zapelo u pregovorima sa Princom Tagoom- oko plate. A dečko navodno traži platu koju je prošle godine imao Jestrović i mi se ciganamo i cenjkamo??? Može, ima igrača koji će da igraju za 1000e, benzin, klopu i stan. Ima ih koliko hoćeš u raznoraznim tramvaj i beton ligama. Ali i kvalitet je na tom nivou. Ne možeš dovesti reprezentativca jedne ozbiljne reprezentacije, kao što je Gana, za klopu i stan. A s druge strane, neko je platio raspalom Jestroviću toliko, ladno da se nije ni počešao??? I nude se neki kamioni i avioni za Kovačevića od 35 godina??? A znaju da nema šanse da ga dovedemo. I na kraju će da bude "prošo voz, završio se prelazni rok, što smo doveli doveli smo, imamo puno poverenje u aktuelni igrački kadar, za koji tvrdimo da je najbolji u zemlji, blablabla..."
U suštini sve isto ko prošle sezone.

CiroDelija

pre 15 godina

Nadam se da če se što pre uigrati i zaigrati pravi fudbal.Bojim se da smo doveli previše igrača u jednom prelaznom roku, jer če trebati dosta vremena da se uigraju, nisu to slabi igrači samo je pitanje koliko če igrači trebati vremena da se naviknu na naš način igre,iako Naša Zvezda nije prepoznavna sa svojom igrom vec 2 sezone.Voleo bih da vidim toga Princa več jednom i pre Darka Kovačevića doveo bi Biševca u naš tim jer bi bio pravo pojačanje za Zvezdu.

mare_delija

pre 15 godina

pa sad, pojacanja i nisu na nivou evropske zvezde, ali sta sad da radimo, zasto jednostavno iste na pocetku umesto ovih doveli bisevca i kovacevice.....Ja mislim da bi to bio bolji i logicniji potez.Nadam se da se Stamenkovic braniti bolje nego sto je to cinio njegov prethodnik

Dzoni

pre 15 godina

Sacekajmo prvo da se zavrsi prelazni rok,da vidimo konacan spisak igraca, pa avgust i septembar,tada vec moze da se govori o pravim potezima i o "pojacanjima",a racune svodimo na kraju sezone. Moje misljenje je da su ovo igraci dovedeni po profilu koji je trazio Zeman, kvalitetniji ne bi dosli, to je sigurno. Od ostalih, koji se pominju-Kovacevici, Bisevac, Gavrancic, Stojkovic, Purovic, Georgijev, Vucicevic i Lazetic,neka dodje bilo ko,bar dvojica.

zile

pre 15 godina

Bunjevcevicu, stavio si MARAKANU pod hipoteku, uzimas kredite i pozajmice od Miskovica da bi dovodio ove pajsere, kvazi pojačanja!
A sta cemo kad budu trebali da se vracaju krediti? Otici ce MARAKANA a na njenom mestu ce napraviti trzni centar!
Bunjevcevicu, MARS iz nase ZVEZDE!

Goran

pre 15 godina

A šta je sa Princom!?Kakva laž 5 miliona za pojačanja.Pa svih ovih 11 ne vrede milion.Gde su prava pojačanja??Znaš kad će da dovedu Biševca,Kovačevića jednog i drugog..Cilj im je samo da zarade!Kupi jeftino,a prodaj skupo..

Jerez

pre 15 godina

Postovane komsije, da ne bude ono da komsiji crkne krava, ali moram da Vam naglasim da je Edgar truba.
Malo ponavljanja za pocetak
Prvo drago mi je sto je Edgar odlucio da pojaca komsije iz rupe, jer em dolazi na pozajmicu em nije igrac kalibra kao glavno pojacanje u napadu.
Ko ima Sport club mogao je u prethodnoj sezoni da posmatra nekoliko utakmica akademike, ka ja, i video bi sledece: prvo moram da kazem da je stvarno solidan u skok igri, i kada je sam ispred golmana (retke prilike), drugo sto se tice kretanja na terenu bez lopte ai sa njom tu je katastrofa, nema uopste logicnih otvaranja, po meni je gori cak i od Odite (retki su takvi, al ih ima), i trece pregled igre mu je najlosiji, nema dobrih pasova, u duel igri sa njegovih 72 kg na 190 je preslab, jedino sto uspeva sa solidnom tehnikom da prodje ispodprosecne odbrambene igraca (kojih nema u kvalifik. za LS). Iz svega ovoga bas mi je drago sto je kod komsija jer upotpunjava fantasticni tandem sa Milankom i Jestofolom!!!
(Jerez, 12. jun 2008 23:25)
Drugo, vidim da su neki ovde poleteli, tipa najbolji mladi igrac Brazila, igrao za brazilsku pionirsku reprezentaciju i itd., ali igrali su i Kaka i Pato i Ronaldo pa nisu dosli u Zvezdu. Edgar je vrlo priprost fudbaler, bio je perspektivan zato sto je bio visok u mladjim kategorijama, ali to nije iskoristio ni malo, sto je zasluga njegovog niskog koeficijenta inteligencije. A i to sto dolazi, dolazi Vam kao i Barkos samo na pozajmicu na 1 godinu, i to za lepu svotu novca, mislim da je to gubljenje vremena i tracenje novca, ali vi tako zelite, pa neka Vam bas i bude!

Delija LE

pre 15 godina

Mada imam puno poverenje u Zemana, mislim da je trebalo raditi na uigravanju postojeceg tima, jer je fenomenalan! Mada, mislim da Zeman zna sta radi, i da ce Zvezda ponovo da hara!!!! Bitno je ostaviti Trickovskog, Burzanovica, Milijasa, Milovanovica, Gaja,i mozda Tutorica... Ostali kako hoce! Zemane, DELIJE su uz tebe, imamo poverenje!!!!

Max grobar

pre 15 godina

Ovi vasih 11 igraca bi se zestoko borili da udju u sastav Jagodine jer su fudbalski antitalenti...Tesko vama kad vam mutavi Bunja sastavlja tim...NAPRED PARTIZAN

Cuj njega,fejsa...ha-ha-ha

pre 15 godina

BJEKA
I tvoje realno,o cemu ti pricas?T si izgleda umisli da si veliki strucnjak za pojacanja!!! Prestani da tesis sebe a jedes se iznutra!!! Koji fejsa,i taj ne znak ni kako se zove? Hoces da kazes da ste doveli vece pojacanja,sa tim tunizanima,bosancima i igracima iz kule,jagodine i crne trave...? Hoces da kazes da zvezda radi lose a dovela je kako brazilci kazu najtalentovanijeg igraca brazila,hoces da kazes da zvezda lose radi sto hoce da zadrzi Kastilja,Koromana,Gaja,tu je Burzanovic,Ninkov,Markovic,hoce da dovedu jednog DARKA KOVACEVICA,Bisevca,pa opet Kovacevica,lazetica,Tagoe....Dali su to losi igraci? Pa ako zvezda uspe da odradi posao kako hoce i kako planira cekacete na titulu isto koliko ste cekali na duplu krunu!!!! a ti pricas o Fejsi i nekim igracima nase jadne lige,pa oni da su dobri otisli bi odavno napolje kao sto su otisli mnogi tako mladi!!!!! samo ti nas gledaj jer TO SE RADI OVAKO!!!!!!

PFC

pre 15 godina

11 pojacanja, nista gluplje odavno nisam procitao
kada ste videli da neki ozbiljan klub dovede 11 igraca?
pa i Partizan je preterao sa 6 novajlija a kamo li 11+3
smesno brate, ne moze biti smesnije
Juve, Valensija, MU prelazni rok 1 najvise 2 igraca ali ekstra kvaliteta
a ne ovaj cirkus

Zizo

pre 15 godina

Sada su svi gotovi jos samo da dodu Bisevac i Kovacevic i Zvezda ponovo prvak SRBIJE i Zvezda ponovo na vrhu Evrope. Dolazimo sa ovim igracima makar do cetvrtfinala Kupa UEFA!!!

zgb delija

pre 15 godina

Morales(desetka Chilea)1.8 mil.evra odsteta,450 000 evra plata..IBANEZ(Boca Juniors)1.1 mil.odsteta(350 000eu plata)...Mikulic(Bruggy)900 000 evr.odsteta..otkup ugovora SAMMIRA(2 mil.dolara)plus novi ugovor sa Ettom(400 000 eu.godisnje),Butina(Olympiakos.1 mil.odstete)...to su pojacanja...kupis par"jeftinih" pojacanja,a jos ti ostane oko 65 000 000 evra na racunu...a igraci koji se kupuju prosle godine za 1mil.odstete(Jertec)se posudjuju Ajdukú...nennene nismo jaki..vi ste

rille

pre 15 godina

P.S. Kakav je motiv jednog Marjana Markovica da igra u nasoj ligi...to ce biti paunska setnja po terenu...bolje je dati nekom klincu od 18-19god, da ostavi srce na terenu.
(Milos, 29. jun 2008 01:24

EEEEEJJJJ covece o kakvom motivu bre ti pricas pa jel si gledao proslu seezonu jel si gledao kpromana kako je igrao a vise je prosao od markovica i imao je najveci motiv da IGRA ZA ZVEZDU I BIO JE NAJBOLJI!!!
I daj vi poznavaoci fudbala prestanite da pljujete bre vise!!!!
ok nisu svi neka imena ali i posle svega na kraju se vidi sve kao i u ostalom sa tim SALASAM ZA KOGA SAM UVEK PRICAO DA JE EXTRA IGRAC i to se sad vidi kad je u kopa libertadores svaku utakmicu igrac utakmice!!!
SAMO JEDNO PITANJE ZA SVE DA MI NEKO KAZE mada to bi Bunja trebao svima danam kaze!
STA JE SA PRINCOM TAGOEOM????ZASTO GA VEC DVA DANA NIKO NE SPOMINJE????
DAJ BUNJO DOVODI GA BREEEE!!!

rade petrovic

pre 15 godina

Ovde samo jos fali da dodje Zlatko Krmpotic za direktora omladinske skole, pa da cirkus Medrano bude kompletiran...
Nazdravlje Zvezdo, uzela deca da se igraju pravljenja kluba...

crni delija

pre 15 godina

sve je ovo dobro za sada ali sta ce nam marjan markovic i pavle ninkov na istoj poziciji,mnogo ih je oslo,ostaje li burza,milijas,kastiljo,koroman.a bisevac bi bio extra pojacanje uz darka kovacevica.gosa je extra-pokazao se,lazetic nam ne trba,drincic se pominje ali on je igrao u partizanu nekada.sve u svemu promena je dobrodosla,i super je sto ima iskusnih igraca,jer talenat i mladost tesko prave rezultate i potrbno je vreme da stasaju.Mislim da ce se ove godine burza proslaviti.i nek vrate onog trickovskog,mali je slab

Q7

pre 15 godina

GE, Dzeneral elektrik je najveca svetska korporacija!!! sve sto prave je vrh vrhova i super sto oni renoviraju Marakanu tj. samo reflektore!!!

Nemojmo odmah komentarisati upravu, pojacanja, trenera!!! Pustimo ih da na miru treniraju i uigraju se a onda da postignu rezultate!!! Ako rezultati budu losi onda ih treba pljuvati!!! Bunjin potez sa dovodjenjem ovolikih igraca pozdravljam jer je jako bitno imati dugu klupu!!! Setite se da je Zenga kukao kako mu treba vise igraca i da je to razlog ispadanja iz lige Uefa!!! Napred ZVEZDO i drzi se Daco

delija

pre 15 godina

bravo za poruku br 15 ja ne znam sta je ovo ovo nisu pojacanja ni za mogren,dajte ljudi kukamo kako nemamo para a dovodimo neke polovnjake,znaci Stojkovi,Bisevac,Djordjic,Ljuboja,D.Kovacevic provereni igraci gde su ovi igrali u timoku uz Koromana,Gaja,Milijasa,Kastilja ovi gore bi se prosetali ligom,zar ne?

Никола ТС

pre 15 godina

Коначно да се крене са потпуном реконструкцијом тима.Захвалити се вишегодишњим играчима Звезде за које су и мала деца видела да немају потребан квалитет.Задњих пар година Звездина игра није личила ни на шта.
Треба имати стрпљења и са играчима као и са тренером.Много је важније створити добру и атрактивну игру која ће привући сигурно и више публике(не само у Београду), него по сваку цену јурити домаће трофеје који сами за себе не значе НИШТА!Уз добру игру, за шта је понављам потребно време, доћи ће и резултати и то пре свега боље партије у Европи. Од свега тога имаће користи читава наша лига.
Порука за новинаре: Морате непрестано да говорите и тражите доношење Закона о спорту како би се пре свега забранио одлазак младих играча из земље а затим и приватизацију спортских друштава. Уколико новинари не буду константно држали "тензију" по овом питању тај закон никада неће заживети.
Поздрав!

bjeka

pre 15 godina

Realno,Edgar je igrac koji nigde nije bio standardni,momak daje od 3 do 5 gola po sezoni...Marković ne igra nigde dve godine,Some je igrac koji je u rangu većine špiceva iz naše lige.Grobari su doveli onog Zajima koji je extra igrač a cujem da dovode i Fejsu i Paunovića.Bunja nemoj da nas zavlačiš sa tvojih 5 miliona,jer ovi ne koštaju ni milion

strucnjak :)

pre 15 godina

znate,nekad je ovo bio ozbiljan klub....
respektovan i ovde i u svetu..

ovo je zalost sada!
kakvo prodavanje magle sa ''11 pojacanja''?!?
ko god misli da je ovo dobro, nema pojma o fudbalu!
barsa je dovela 4-5 najboljih na svetu,pa je ispala smesna.

srecno :)))

Zare

pre 15 godina

Na žalost ovde ljudi pišu svašta i najčešće kritikuju napamet. Za sada, ono što se vidi je da da Bunja radi poso bolje od Dike Stojanovića. Igrači dolaze na vreme, nadam se da će do kraja sledeće nedelje Zvezda zavšiti sa prelaznim rokom kako bi se postojeće ekipa na miru uigrala za narednu sezonu. Kvalitet novih igrača mi nije poznat ali je malo verovatno da ćemo imati lošiji sastav nego protekle sezone. Ukoliko Zeman isforsira napadačku taktiku sva je prilika da ćemo igrati lepši fudbal nego zadnjih nekoliko sezona. Sve ovo me navodi da sam prvi put blagi optimista po pitanju naše Zvezde ove godine. Na kraju moram samo nekoliko reči o idiotima koji opet u svoje komentare stavljaju Barkosa u negativnom kontekstu iako je Zvezda imala barem 15 igrača u postavi slabijih od njega i po pitanju znanja a naročito po ptanju pristupa igri. Biće mi veoma žao ako se pored njega Moline i Salasa olako odreknemo i Misdongarda. Uveren sam da bi svi oni tek posle jedne godine adaptacije pružili prave partije ali im na žalost za to nije pružena šansa.

I nasa ZVEZDA opet najbolja

pre 15 godina

(david993 grobar, 29. jun 2008 00:05)

decko pitas ko ce da daje golove a mi vas pitamo ko zelite da vam daje subasic,kovacevic,edgar,princ tagoe,aleksic ako bog da srece...

delija sa severa

pre 15 godina

Delije na transfermarkt.de, pise da je blagoy georgijev ponovo u zvezdi pise njegovo ime i prezime na listi igraca koji su dosli! Delimicno lepa vest!
On je dobro poceo pa je posle ne slavno zavrsio polusezonu kod Duska Bajevica!

Ako dolazi pozelimo mu vise srece ovaj put, bio je on dobar plej! :D

balvan

pre 15 godina

markovic? pa jel moguce? dobro je sto nije i lazetic dosao. katastrofa bi bilo. a niko se ne seca njegovom pljuvanja po zvezdi dok je igrao za obilic?

Zujo kv

pre 15 godina

Mislim da je Zvezda napokon napravila dobar izbor.Marjan Markovic I Milan Bisevac nece dozvoliti Dijari ni da pridje golu .Pozdrav za Delije

panoramiX

pre 15 godina

zvezda odavno nije imala bolja pojacanja, jos ako ostane kostur tima iz prosle sezone, bice to odlicna ekipa. iz zvezde su otisli uglavnom oni koji nisu ni igrali ili su igrali vrlo malo. a na sve ovo ako dodamo jos i darka i nenada kovacevica, bisevca i gavrancica, i on se spominje u nekimk opcijam, bilo bi super. zamislite samo tim:

GK Stamenkovic
LB Bronovicki
DB Markovic
CB Bisevac
CB Gavrancic ili Gaj
ZV Kovacevic ili Kastiljo
LK Koroman
DK Milovanovic
PŠ Burzanovic
CF Kovacevic
CF Edgar ili Tagoe

ovo je tim za velika dela, mada je nerealno ocekivati neki veliki usph odmah u prvoj sezoni. bilo bi lepo zadrzati ovaj tim nekoliko sezona uz naravno podmladjivanje, posto ovde ima i vremesnijih igraca,

Milos

pre 15 godina

Pa najbolje da su "doveli" i novi stadion...

Jedanaest igraca je mnogo za jedan prelazni rok, a ono sto je najgore najavljuje se jos.

Realni Delija !

P.S. Kakav je motiv jednog Marjana Markovica da igra u nasoj ligi...to ce biti paunska setnja po terenu...bolje je dati nekom klincu od 18-19god, da ostavi srce na terenu.

dejan mijatovic

pre 15 godina

Nadam se da ce ostati>Gaj,Koroman i naravno najbolji igrac zvezde od odlaska one generacije 91 IGOR BURZANOVIC!A samo da dodju Princ Tagoe i Darko.SEVERNA ARMIJA

marko milijas

pre 15 godina

Ljudi,ovo ce biti prava Zvezda!U pravom svetlu i dupla kruna opet nasa.Igor Burzanovic ce biti najsjajni jer samo on daje golove grobarima i najbolji je!Samo da ostane on i jos neko pojacanje,pre svega mislim na brazilca Edgara.

delija do groba!

pre 15 godina

Ljudi dajmo podrsku Bunji i upravi.U klubu se posluje sasvim solidno,cak bolje nego pixijeva dinastija.Radi se teren koji ce biti extra kvalitetan u ovom delu evrope,reflektori se menjaju(radi ih Dzeneral Elektrik,treca kompanija sveta),a sto se tice tima,pa ljudi vratili smo Markovica(To je Zvezdino dete,odlican igrac,bolji od baste 100 puta.Some salombo po meni extra spic,ali verujte bice on jedan od najboljih,trazio ga je rendzers,ali je prihvatio zvezdinu ponudu jos u maju..Stamenkovic,covek je masina,sta je sve branio i zasluzio je epitet najboljeg.Mislim da se bisevac vraca 1000 posto,mada ja bih uzeo i Gavrancica,istekao mu ugovor a jak je igrac.Ako Darka vratimo a mislim da hoce,ipak su Zvezda i Olimpijakos bratski klubovi i dogovorice se,to ce boti tim vrhunski.Nenad kovacevic dolazi ako Kastiljo ode,ubedjen sam.Treba nam jedan kreativac,to neznam ko je,ako neko zna neka kaze sto pre,nestrpljiv sam.Ostali verujem da su kvalitetni i da znaju da se zvezdin dres natapa znojem,i krvnickim .Voleo bih jos jedan stranac kvalitetan da dodje,na sredini.Imamo dobar tim.I nemojmo samo pljuvati,ajmo da bodrimo ovu Zvezdu,koja ima potencijal i energije da konacno krene,Zeman ce znati kako da ukomnponuje,a od ovih klinaca izbacice barem trojicu cetvoricu kao sto je cevantona,bozinova,vucinica,nestu........ljudi svaku novost pisite odmah.
POZDRAV ZA PRAVE DELIJE

Lazar

pre 15 godina

I ko sto neko rece:posle svega sto se desilo prosle sezone VOLIM TE JOS VISE!!!
I aj da pevamo kad pocne sezona ono ZVEZDO ZGAZI IH SVE!!!!!

miki

pre 15 godina

bravo,tako se pravi tim i nadam se da ce na kraju sezone delije da slave.ove igrace je trebalo zadrzati ranije ali bice nesto i od ovoga.bravo za markovica

Black-Adder

pre 15 godina

Bisevac i Nenad Kovacevic???
A da...to su oni zvezdini supertalenti koje je pre 2-3 godine trazio Real,Arsenal,Juventus,Inter...

bakera

pre 15 godina

Mnogo bi dobro bilo da dodje Princ Tagoe i Darko,za Kastilja ce se naci adekvatna zamena kao i za Milovanovica.Nikako ne smemo da prodamo Koromana koji srce ostavlja na ternu i Burzu koji je veliki majstor.NAPRED ZVEZDO!!!!!!

david993 grobar

pre 15 godina

jaka vam pojacanja ko ce da daje golove kod vas.Doveli ste nekog somea odakle je on?eee gani ponovo cete bez ijednog trofeja da ostanete.

Marko Vozdovac

pre 15 godina

Aman ljudi, sta je vama? Pa cemu pluvanje i pre pocetka priprema??? Imajte malo strpljenja za ove igrace, trenera i upravu. Pa i Dzaja je ekipu koja je uzela KES sklapao 4-5 godina!
Dobili smo sjajnog golmana, ako je neko kojim slucajem gledao tekmu Napredak - Partizan, zna o cemu govorim. Sto se Subasica tice, ako pokaze makar pola od onoga sto se vrti po netu, bicu vise nego zadovoljan. Ako se kojim slucajem Darko vrati, imacemo fenomenalnog spica. Slazem se da je on kratkorocno resenje, ali uz njega mislim da imamo sanse da prezimimo u evropi, a prolece van granica znaci da je stigao iole dobar kesh za nekog igraca sa manje godina, ali istog kvaliteta. Biske je za jedno tri klase ozbiljniji igrac nego u sto je bio u prethodnom periodu u Zvezdi. Nasi mediji nigde nisu objavili, iz uprave cute o tome, ali nemacki Transfer market je pre dva dana objavio da se i Blago Georgiev vraca u Zvezdu.
Hajde da sacekamo da se zavrse pripreme i makar kvalifikacije za UEFA kup pa da, ako stvari ne stoje onako kako smo se nadali, pocnemo da dizemo glas. Mada i to je kratak period...
Samo ti u mome srcu si...

Q7

pre 15 godina

Kovacevic ( oba ) mogu da dodju!!!
Princ moze da dodje
Kakve veze ima sto je Drinca igrao u Partizanu??? On je profesionalac i zivi od toga i ako Zvezda ponudi lepe pare sto da ne!!!!!!!
Nemojte da mi glumite neke navijace i ljubav prema klubu a tribinu niste videli 3 puta u zivotu!!!!!!!!

Dejan Stojanović

pre 15 godina

A gde je Nikola Jolović. U paru sa Gajom u MSL ligi primili bi smo 2 golaza celu sezonu a Partizan nam ne bi došao ni do šesnaesterca. Čovek je stvarno ekstra štoper a još i slobodan igrač. Bunjo poyuri do Borče i angazuj čoveka dok nije ponovo zapalio preko. Jole care crveno bela četvorka je stvorena za tebe. Pozdrav za sve Delije i Joleta cara. Deki Šavac Pn.

Barkley

pre 15 godina

(McGradyAka2pac, 28. jun 2008 20:19
bolje cuti ako nemas sta pametno da kazes!!!Zenit je prvak Rusije, i igrace LIGU SAMPIONA!!!Nego pazi ti da ne padne Partizanu?!?!?
(konju, 28. jun 2008 22:26)

posto su se oni direktno plasirali u ls ne bih imao nista protiv da padnu Partizanu.
hvala na lepim zeljama :))

Vaj Nime

pre 15 godina

@ (Ivan, 28. jun 2008 20:38)
Kako malo treba da se primite .. )

@ (konju, 28. jun 2008 22:26)
daj boze da Zenit dopadne Partizanu ali u CL grupama .. )

@ (pera mitic, 28. jun 2008 22:24)
Pero majstore .. ))

dcz

pre 15 godina

Vidim da mnogi pljuju ova pojacanja, ali ja mislim da je zvezda jaca nego prosle godine.
Sad imamo dva dobra desna beka (markovic, ninkov). Markovic je ipak igrao po dvadesetak utakmica u dinamu.
Dva dobra leva beka (mijailovic, brono). Mijailovic je ipak igrao standardno u visli koja je verovatno bolja i od zvezde i od partizana. A ko dobro pamti seca se da je bio jedan od boljih u maldoj reprezentaciji koja je uzela prvo srebro na PE.
Ako dodje bisevac imacemo dva odlicna stopera (on i gaj) i dva mlada (devic i tomovic). Svi za bisevca govore da kiksa, ali on je to radio samo na pocetku u zvezdi i na pocetku u rprezentaciji. Posle kad vise nije bilo pocetne treme bio je siguran.
Kastiljo mora da ostane jer tako sigurnog zadnjeg veznog koji daje puno golova ne mozemo da nadjemo. U sredini imamo koromana, milijasa (jeste spor ali deli lopte kao lud), burzu, blazic, i doci ce neko dobar. Takodje markovic moze da se upotrebi. A za maksimovica sam cuo jos pre pet godina kada je vazio za jednog od najvecih talenata svajcarske.
Napad edgar koji je mladi reprezentativac brazila. Nisam ga gledao ali ovo sve govori. Some koji je isti tip igraca kao i dijara znaci odlican. Za subasica svi kazu da ne zna jer je iz azerbejdzana, ali ja sam ga gledao i protiv nas i poljaka i portugalaca i mozda je on i najvece pojacanje. Decko sutira jako i levom i desnom, ima dobru tehniku i brz je. Jos ako dodje tagoe koji daje golove za jaku reprezentaciju gane eto nama zime u evropi.
A na sva ova pojacanja je potrosen mozda milion.
Jos po milion na tagoea i veznog i jos nesto za stopera i eto skoro 4 miliona, posto neki pitaju gde su pare iz budzeta.

konju

pre 15 godina

(McGradyAka2pac, 28. jun 2008 20:19
bolje cuti ako nemas sta pametno da kazes!!!Zenit je prvak Rusije, i igrace LIGU SAMPIONA!!!Nego pazi ti da ne padne Partizanu?!?!?

pera mitic

pre 15 godina

Ulaskom PUPS-a tj. Krkobabica u vlast, Srbija je postala raj za penzionere, te mnogi ljudi iz Evrope, a medju njima i fudbalski treneri i fudbaleri, dolaze da bas ovde docekaju ispracaj u zasluzenu penziju!

Delija do koske

pre 15 godina

(denke, 28. jun 2008 21:23) Brate pogledaj ti zvezdu 2-3 sezone u nazad njima bre niko ne valja npr Bosko Jankovic kazu nije igrao dobro pa kad je los sto ga trazi Juventus sad. Mene ne bi cudilo da prodaju i neke vrh igrace poput Koromana, Gaja, Milijasa.....A zvezdi pre svega treba neki mnogo jak gazda a ne korumpirani slepci koji veze nemaju da vode ZVEZDU.......A sto se tice tima najpre im treba golman....A ne da brani Randjelovic koji da budemo iskreni ne moze da brani ni petlicima i oni su jaki za njega........kaze izjava Bunjevcevica u novinama pre neki dan za 15 igraca nema vise mesta u Zvezdi.....omg pa dok se ovih 11 uigra trebace im 2 sezone....ZVEZDA JE ZIVOT SVE DRUGO SU SITNICE

boban zdravkovic

pre 15 godina

strasan tim ima jedna crvena zvezda.
mislim da ima kvalitet za dalji ostanak u vrhu srpskog fudbala.
mozda bi jos trebali dovesti trisovica, tog velikog igraca, da bude na oku selektoru???

dulejelud

pre 15 godina

kakva pojacanja!!! Koji su bre ovo igraci?
Prava skauting sluzba ...nema sta. Mislim da u upravi sede Indijanci (pri tom Indijanci izvinite).
Sta ustvari komentarisem upravu koja je oterala AJ. On je za njih izmislio Zvezdu (jedna stvar: covek bar zna da prica)...
Kad smo kod ovih pojacanja... mislim da je bolje da su doveli 11-oricu najjboljih omladinaca za svaku poziciju nego ove. Pri odabiru tih klinaca bi koristio i test inteligencije, pa za 2-3 na svakoj poz test bi dao resenje.
Dosta mi je ovih glupandera. Pa Zigic nije dobar igrac zato sto je visok i daje golove glavom... vec je inteligentniji od ostalih...

Denis

pre 15 godina

aj bre kako ne mozete da shvatite,kad bi doveli kvalitetne igrace posle ne bi mogli da prodaju utakmice,i sta ste navalili da vracate svoje igrace u zvezdu ??Markovic 2 godine nije igrao fudbal,ah mozda na soniju jeste. . .

samoil

pre 15 godina

Mislim da zvezda zasluzuje shanpionski tim ali bilo bi dobro za istoriju i buducnost da ima i 2-3 Makedonca za da se osvoji i liga shanpiona za 3-4 godine pozdrav delija iz Makedonije

Delija Skopje

pre 15 godina

Zadnja vest prenosi transfer market com Micic, Borovica i Puaca nova pojacanja nase Zvezde predstavljanje pred put u Sloveniji na pripreme

McGradyAka2pac

pre 15 godina

Haha ... znao sam da cete da se primite ... :P
Prvo , ja prvi put komentarisem nesto o vasoj EVROPSKOJ zvezdi i to vise iz dosade a ne da bi provocirao ...
Drugo : Sto se Zenita tice , uopste nisam mislio BUKVALNO( nadam se da to onaj sto se potpisao sa Konju zna sta znaci ), nego cisto da vas podsetim na podvig od pre neke godine , kada ste imali mnogo bolji tim, pa ste videli kako ste prosli, a vidite sta cete sad sa ovim pojacanjima !!!
I voleo bi da nam zapadne Zenit ... dobrog fudbala nikad dosta !
A vama , sta da kazem osim srecno u kupu uefa, i cuvajte se Partizana ... !
Napred Partizan, napred Srbijo ... a za nama i ostali , pa i vi u krajnjem slucaju !

Nikolaj

pre 15 godina

Tri zvucna imena su: Nenad Grozdic,Nikica Maglica i Kuzman Babeu!
Dolazi i Barkos!Ovog puta ne kao pozajmljen igrac,vec potpisuje na 5 godina!

Darko

pre 15 godina

Rekli 3 ekstra,5 dobrih i 5 mladih koji ce napredovati u Sremu.
Za sad vidim ovako
Ekstra:Marjan Markovic,Kovacevic i Tagoe ako dodju(Bisevac,N.Kovacevic mozda)
Dobri:Stamenkovic,Edgar,Subasic,Mijalovic mozda Some
ostali ce vecinom igrati u Sremu,a neki su nepoznanica.
Sad samo da vidim D.Kovacevic ili Tagoe da potpisu i zadovoljan sam transfer rokom.Naravno bilo bi lepo zadrzati Kastilja.
Treba nam taj ekstra spic nadam se da Bunjevcevic vidi to.

Josko

pre 15 godina

Meni stvarno nije jasno da niko od Zvezdinih skauta nije predocio da je ovaj igrac slobodan,bez ugovora,i da bi mogao da bude daleko bolje resenje od recimo Subasica...
Igracina...
Igrao za slavni Ferencvaros
http://www.youtube.com/watch?v=wYkxq54fTt4

razocaran

pre 15 godina

Naslov treba da glasi : zvezda dobila 11 novih igraca. a ne kao sto pise pojacanja. Nikolic, Vukobratovic,Subasic pojacanja ??? Tesko,vrlo tesko. Zasto markovic kada imamo Ninkova koji je i boli igrac od sadasnjeg markovica,a i mnogo perspektivniji.
a obojica ne mogu igrati.

GIGA

pre 15 godina

Molim sve koje komentarisu da neostavljaju lose komentare,daj nek se sad svi ujedinimo,da uprava da igraci da novi trener osete svu nasu podrsku,siguran sam da ce nam vratitu to sve..
necu da komentarisem kakva su pojasanja samo cu reci sto za markovica da sam presrecan i da je jako dobro to sto su pojacanja dovedena ovako rano da se tim uigra za prvenstvo i za evropu...
DELIJE SEVER VAS PODRZAVAJU

denke

pre 15 godina

@Delija do koske
Ti stvarno ne znas sta govoris , kazes prodali su sta je valjalo od igraca , pa ako su Pantic , Miladinovic , Tutoric , Randjelovic , Andjelkovic , Trajkovic , Barkos , Banovic bili za tebe najbolji u Zvezdi onda sa tobom brate nesto nije kako treba !

DEYO POŽEGA

pre 15 godina

Uprava samo puni bez veze po principu daj šta bilo! Sta je brzo to je kuso. Sutra kad budu delili gorki kolač krivice, moraju da imaju opravdanje. Bice: Zemane spičili smo sve pare, doveli i qurtu i murtu jer si to Ti trazio, a Ti od toga nisi znao da odabereš i složiš! Zeman će da povije rep, spakuje u kofer lovu za glumu, i ode u penziju... Čiji li su tih 5 milki za bacanje? Sta je to od Zvezdine imovine stavljeno pod hipoteku? Ko će na kraju taj dug da preuzme, a na mesto Marakane napravi jedan divan šoping mol?

Marko

pre 15 godina

Kome je bas stalo do slike, moze da je vidi ovde http://www.crvenazvezdafk.com/
Inace, ovom timu fali dobar plej. Nece valjda opet Milijas da gradi igru brzinom mamurnog puza? Ako su vec prodali Molinu, nek sad nadju zamenu. Moze stranac, ne bunim se!

Romaldinjo!!!

pre 15 godina

ovaj McGrady2pac, da se bar malo razume u fudbal znao bi da Zenit od septembra igra ligu sampiona, i samo da ga obavestim posto vidim da je grobar, da taj isti Zenit moze partizanu da padne u 3 kolu kvalifikacija!!! Ja uopste ne kapiram ove partizanovce, vise komentarisu nase teme i pojacanja nego nesto o partizanu!! Vidi se koliko su ljubomorni, i koliko su se uplasili za sledecu sezonu jer znaju da cemo da kidamo sledece sezone!!! Pozdrav svim vernim DELIJAMA

Janko

pre 15 godina

Princ i Darko moraju da dodju posto bi predstavljali ubitacni tandem i ako propuste sansu da dovedu Princa zazalice posto je on odlican igrac za koga bi moglo da se dobije vise para za dve sezone nego sto su Hrvati dobili za Eduarda.
Kad su vec pustili Djordjevica najboljeg mladog napadaca u Srbiji u Nant za skoro nista moraju dovesti Princa!

srx

pre 15 godina

Cuo sam da se i Djajic vraca!
Bicemo hit! Opet cemo prizeljkivati Slovan iz Libereca u kvalifikacijama i opet ce nas pobjediti oba puta!

mare987

pre 15 godina

Dragomir Vukobratovic??? Otkud on u Zvezdi, mislim da nikom nije jasno... Ni njemu samom... Ovo su dobra pojacanja, ali za Parizan... Ovi igraci Zvezdu mogu samo da oslabe...

Miloš

pre 15 godina

Mislim da je nerealno dovesti 11 igrača i uspeti ih ukonponovati za tako kratko vreme. Iako navijam za zvezdu nisam veliki optimista... Napred ZVEZDO!!!

навијајте за челзи

pre 15 godina

Кад неко каже да су појачања очајна, ја не знам шта је тај очекивао?! Станковића? Гатуза? Некога из Севиље, Роме...?? Ово су све углавном солидни и искусни играчи. Још да доведу пар таленатованих тинејџера и то је то.

ljubisa

pre 15 godina

@McGradyAka2pac
E genije Zenit je kao klub koj je prvak Rusije i osvajac kupa Uefa igra LIGU SAMPIONA a ne Uefa kup tako da Zvezda moze tesko da ih dobije. Jedino ako dodju u knock out fazu a Zenit nekim cudom dodje dotle.

rille

pre 15 godina

jel to opet nema nista od PRINCA pa ga ovaj nigde ne spominje!?Nemogu da verujem da nemogu jednog igraca vec 2god da dovedu!
I NEEEEE!!!NIKAKO ALI NIKAKO DRINCICA U ZVEZDU COVEK JE GROBARCINA BRE!!!
STETA STO Lazetic nece doci steta sto trajkovic ide i verovatno kolko vidim i ERIK!!!
MISLIM DA OD OVIH IGRACA IMA NESTO!
A grobare jos drzi slavlje za titulom a nisu ni svesni da nemaju nikakav tim!
pa taj dijara 2 sezone za redom nema sanse da pruzi onakvu igru a zuka ni ove nije bio ni za palilulac, JAKO SMESAN IGRAC njega samo grobari mogu da vole i dizu ga jer im je to prvi brazilac u timu pa se malo napalili, EEEEEE KAKO SU SMESNI!!!!!

naka

pre 15 godina

Odlicno!!!Samo treba nam pojacanje u srednjem redu jer smo tu najtanji.Oni koji hvale Milijasa i Milovanovica o fudbalu znaju kao i Kosan)a to je malo manje od Djore).Ova dva nesretnika su mogli igrati samo u formacijama sa 10 igraca pozadi.Kad budemo igrali ofanzivnije i kad budu morali da pokrivaju veci prostor'DUVAce kod njih na sve strane.Pojacati srednji red OBAVEZNO)Vucicevic bi bio odlicno resenje).DARKO?NE HVALA!!PIXI KOVACEVIC'JOS MANJE!(pas samo unazad).Bisevac,ajde i nekako.Problem sa povratnicima moze biti narusavanje atmosfere i pravljenje klanova?Jestrovic,Koroman(velike zvezde)
Drago mi je za SOMEA(jestru bi na 100 m ostavio na pola).Subasic,KOREKTNO.Ko kritikuje takvog igraca nek se seti Kojim putem su isli KOROMAN I P:DJORDJEVIC kad ih je DZAJA OTERAO KAO NETALENTOVANE.Sve u svemu'IMA NADE!!!

Goran

pre 15 godina

Samo kazem...

Golmani: Stamenkovic (Bajkovic)
Desni bek: Markovic (Ninkov)
Centralni bek: Gaj
Centralni bek: Devic (Tomovic)
Levi bek: Bronovicki (Mijailovic)
Zadnji vezni: Kastiljo (Nenad Kovacevic)
Desni vezni: Koroman
Centralni vezni: Chiumento (Milovanovic - nadam se da ostaje)
Levi vezni: Milijas (Maksimovic)
Napadac: Edgar (Subasic)
Napadac: Tagoe (Some)

i dodajem: Titula se vraca na Marakanu!!

Jos samo da dodje Darko Kovacevic, Bisevac, i Nenad Kovacevic i u Kupu Uefa sa novim trenerom dolazimo do finala!!

Nixi

pre 15 godina

Jedva cekam da pocne,bas me zanima kako ce ovo izgledati?
Ili cemo gaziti redom,ali bukvalno(mada sam zadovoljan bilo kakvom pobedom)ili ce biti ko prosle sezone,ili ko Partizan prethodne...

lukaluka

pre 15 godina

opa.............pa Bisevac bi bio pojacanje u pravom smislu te reci,mozda i Tagoe i Kovacevic(iako je malo stariji),ovi ostali onako,za vecinu nisam cuo pa necu nista da pricam,nadam se da nisu kao Brakos i njemu slicni
Zvezda je zivot,ostalo su sitnice

anti

pre 15 godina

Voleo bih da Ognjen ostane. Mislim da je veci plus sto je ova grupa igraca otisla nego sto je ova grupa dosla. Midzborgad ili kako vec, Milanko, Trajko, Miladinovic i ekipa nisu stof za Zvezdu. Uz Zemana i novi kadar bice bolje, bar se nadam! Pozdrav svim DELIJAMA.

7:1

pre 15 godina

A central or defensive midfielder with a terrific command of the ball, Nikola Drinčić is a product of the FK Partizan academy...sa Uefinog sajta. Toliko!

denke

pre 15 godina

Po meni nije od neke bas velike vaznosti da dodje Darko Kovacevic , vaznije je da dodje Bisevac da on i Gaj budu stub odbrane ! Od svih pojacanja za mene je najvazniji dolazak Stamenkovica jer nam je ove godine mnogo hvalio dobar golman kao sto je on !


PS: Nadam se da ce ostati Koroman , ipak je on veliki DELIJA i igrac koji ce za Zvezdu uvek pruziti maksimum !

Gospodin

pre 15 godina

Ako neko misli da su ovo pojacanja, grdno se vara.
Tako je slucaj i sa partizanovim pericem, fejzom...
Drinčić je trebao biti prva želja kluba, a ne ako pođe kastiljo, vidjecemo...Jer da je klasa, klasa je. A gledao sam jednu utakmicu amkara. S pravom grof od Montenegra kaže da bi sa amkarom vjerovatno mogao do titule u Srbiji

uskoro na svim trafikama politike

pre 15 godina

....ali ih nismo slikali jer ne mogu svi da stanu u kadar! Fali nam jos mister Darko juli Kovacevic i imamo slike pojacanja za ceo godisnji kalendar!

Tref

pre 15 godina

Iskreno.mislim da zevazda nije imala loš igrački kadar,već da su problem bili treneri..Do duše bilo je i par loših igrača,ali ovaj spisak sve govori...
1.?
2.Ninkov
3.Bronovicki
4.?
5.Gaj
6.Castillo
7.Milovanović
8.Koroman
9.?
10.Milijaš
11.?

Dakle,nama je realno falio dobar golman,štoper,levonogo krilo i kvalitetan špic...Nije mi jasno koji će nam 11+3 novih igrača...Troše pare bez ikakvog smisla.
Pustili su Bastu za siću,a dečko je sve vreme igrao poziciju desnog beka koja mu realno ne odgovara. Mnogo bolje bi se snašao kao zadnji vezni,a Castillo ionako odlazi.
Ja bih doveo golmana Stojkovića,Gavrančića,Đorđića i Ljuboju...
To je sve što nam je trebalo

Ivan

pre 15 godina

Kada bi doveli Darka Kovacevica, Milana Bisevca i zadrzali Kastilja zvezda bi lagano mogla do cetvrtfinala, a mozda i do polufinala kupa Uefa.

GK Sasa Stamenkovic- dobar golman, najbolji u ligi sigurno mada za Evropu mislim da nije dovoljno iskusan, ali boljeg nema

RB Markovic ili Ninkov- Markovic je iskusniji za Evropu, a za MSL nije los ni Ninkov

CB Bisevac- Dobar stoper, ima iskustvo igranja u Francuskoj i u reprezentaciji za Evropu solidan za ligu odlican

CB Gaj- ako ne napravi neki kiks onda ce biti neprelazan pa makar igrali i protiv Sevilje

LB Bronowicki- igrao u reprezentaciji Poljske i odlicno cuvao i jednog C. Ronalda, tako da je pouzdan

CM Kastiljo- najbolji igrac zvezde

AM Koroman- iskusan, dobro igra protiv jakih ekipa

AM Burzanovic- jedan od boljih tehnicara u Zvezdi i zna da da gol

CF Kovacevic- igrao u jakim ligama i davao je golove u Ligi Sampiona tako da za Zvezdin napad nema brige ako dodje.

CF Edgar- ako je dobar ko sto pricaju u paru sa Kovacevicem nadavace se golova.

CF Subasic- koliko god mislili da je los potez dovodjenje ovog napadaca po meni ce on biti jedan od igraca koji ce se dobro snaci u Zvezdi.

-Od ostalih pojacanja po meni nije los ovaj Some, za Vukobratovica sam cuo, i moze da bude zamena Kastilju u nekim slabijim utakmicama i mozda je Mijajlovic jedan od kvalitetnijih. Ostali ce ili u Srem ili na klupu.

Delija do koske

pre 15 godina

Stvarno su pojacanja nema sta......Sve sto valja oni prodaju.....I sa tim parama dovedu neke slepce koji veze nemaju o fudbalu......Vratite AJ on je bio extra UPRAVA NAPOLJE

toplica_miskova_marioneta

pre 15 godina

Kojih 11 pojacanja? za mene je mozda samo Some pojacanje,i ako doju Kovacevici a markovicu je bolje da ne prilazi Marakani. da mu se ne zapali auto opet slucajno!

McGradyAka2pac

pre 15 godina

Ova Zvezda cuti, cuti ... pa kad utera qrac ...
Ali samo je jedan Partizan ... a videcemo ta pojacanja, samo da im Zenit ne zapadne u kupu Uefa !

Крешимир

pre 15 godina

Развили смо мрежу скаута - имамо их на свим трибинама Маракане. Да смо бар нешто урадили са истим тим играчима, па 'ајде. Овако... Опет нас чека ПСВ и неки Стразбур. Ужас.

denke

pre 15 godina

Po meni nije od neke bas velike vaznosti da dodje Darko Kovacevic , vaznije je da dodje Bisevac da on i Gaj budu stub odbrane ! Od svih pojacanja za mene je najvazniji dolazak Stamenkovica jer nam je ove godine mnogo hvalio dobar golman kao sto je on !


PS: Nadam se da ce ostati Koroman , ipak je on veliki DELIJA i igrac koji ce za Zvezdu uvek pruziti maksimum !

Ivan

pre 15 godina

Kada bi doveli Darka Kovacevica, Milana Bisevca i zadrzali Kastilja zvezda bi lagano mogla do cetvrtfinala, a mozda i do polufinala kupa Uefa.

GK Sasa Stamenkovic- dobar golman, najbolji u ligi sigurno mada za Evropu mislim da nije dovoljno iskusan, ali boljeg nema

RB Markovic ili Ninkov- Markovic je iskusniji za Evropu, a za MSL nije los ni Ninkov

CB Bisevac- Dobar stoper, ima iskustvo igranja u Francuskoj i u reprezentaciji za Evropu solidan za ligu odlican

CB Gaj- ako ne napravi neki kiks onda ce biti neprelazan pa makar igrali i protiv Sevilje

LB Bronowicki- igrao u reprezentaciji Poljske i odlicno cuvao i jednog C. Ronalda, tako da je pouzdan

CM Kastiljo- najbolji igrac zvezde

AM Koroman- iskusan, dobro igra protiv jakih ekipa

AM Burzanovic- jedan od boljih tehnicara u Zvezdi i zna da da gol

CF Kovacevic- igrao u jakim ligama i davao je golove u Ligi Sampiona tako da za Zvezdin napad nema brige ako dodje.

CF Edgar- ako je dobar ko sto pricaju u paru sa Kovacevicem nadavace se golova.

CF Subasic- koliko god mislili da je los potez dovodjenje ovog napadaca po meni ce on biti jedan od igraca koji ce se dobro snaci u Zvezdi.

-Od ostalih pojacanja po meni nije los ovaj Some, za Vukobratovica sam cuo, i moze da bude zamena Kastilju u nekim slabijim utakmicama i mozda je Mijajlovic jedan od kvalitetnijih. Ostali ce ili u Srem ili na klupu.

denke

pre 15 godina

@Delija do koske
Ti stvarno ne znas sta govoris , kazes prodali su sta je valjalo od igraca , pa ako su Pantic , Miladinovic , Tutoric , Randjelovic , Andjelkovic , Trajkovic , Barkos , Banovic bili za tebe najbolji u Zvezdi onda sa tobom brate nesto nije kako treba !

uskoro na svim trafikama politike

pre 15 godina

....ali ih nismo slikali jer ne mogu svi da stanu u kadar! Fali nam jos mister Darko juli Kovacevic i imamo slike pojacanja za ceo godisnji kalendar!

pera mitic

pre 15 godina

Ulaskom PUPS-a tj. Krkobabica u vlast, Srbija je postala raj za penzionere, te mnogi ljudi iz Evrope, a medju njima i fudbalski treneri i fudbaleri, dolaze da bas ovde docekaju ispracaj u zasluzenu penziju!

McGradyAka2pac

pre 15 godina

Ova Zvezda cuti, cuti ... pa kad utera qrac ...
Ali samo je jedan Partizan ... a videcemo ta pojacanja, samo da im Zenit ne zapadne u kupu Uefa !

Romaldinjo!!!

pre 15 godina

ovaj McGrady2pac, da se bar malo razume u fudbal znao bi da Zenit od septembra igra ligu sampiona, i samo da ga obavestim posto vidim da je grobar, da taj isti Zenit moze partizanu da padne u 3 kolu kvalifikacija!!! Ja uopste ne kapiram ove partizanovce, vise komentarisu nase teme i pojacanja nego nesto o partizanu!! Vidi se koliko su ljubomorni, i koliko su se uplasili za sledecu sezonu jer znaju da cemo da kidamo sledece sezone!!! Pozdrav svim vernim DELIJAMA

toplica_miskova_marioneta

pre 15 godina

Kojih 11 pojacanja? za mene je mozda samo Some pojacanje,i ako doju Kovacevici a markovicu je bolje da ne prilazi Marakani. da mu se ne zapali auto opet slucajno!

навијајте за челзи

pre 15 godina

Кад неко каже да су појачања очајна, ја не знам шта је тај очекивао?! Станковића? Гатуза? Некога из Севиље, Роме...?? Ово су све углавном солидни и искусни играчи. Још да доведу пар таленатованих тинејџера и то је то.

dcz

pre 15 godina

Vidim da mnogi pljuju ova pojacanja, ali ja mislim da je zvezda jaca nego prosle godine.
Sad imamo dva dobra desna beka (markovic, ninkov). Markovic je ipak igrao po dvadesetak utakmica u dinamu.
Dva dobra leva beka (mijailovic, brono). Mijailovic je ipak igrao standardno u visli koja je verovatno bolja i od zvezde i od partizana. A ko dobro pamti seca se da je bio jedan od boljih u maldoj reprezentaciji koja je uzela prvo srebro na PE.
Ako dodje bisevac imacemo dva odlicna stopera (on i gaj) i dva mlada (devic i tomovic). Svi za bisevca govore da kiksa, ali on je to radio samo na pocetku u zvezdi i na pocetku u rprezentaciji. Posle kad vise nije bilo pocetne treme bio je siguran.
Kastiljo mora da ostane jer tako sigurnog zadnjeg veznog koji daje puno golova ne mozemo da nadjemo. U sredini imamo koromana, milijasa (jeste spor ali deli lopte kao lud), burzu, blazic, i doci ce neko dobar. Takodje markovic moze da se upotrebi. A za maksimovica sam cuo jos pre pet godina kada je vazio za jednog od najvecih talenata svajcarske.
Napad edgar koji je mladi reprezentativac brazila. Nisam ga gledao ali ovo sve govori. Some koji je isti tip igraca kao i dijara znaci odlican. Za subasica svi kazu da ne zna jer je iz azerbejdzana, ali ja sam ga gledao i protiv nas i poljaka i portugalaca i mozda je on i najvece pojacanje. Decko sutira jako i levom i desnom, ima dobru tehniku i brz je. Jos ako dodje tagoe koji daje golove za jaku reprezentaciju gane eto nama zime u evropi.
A na sva ova pojacanja je potrosen mozda milion.
Jos po milion na tagoea i veznog i jos nesto za stopera i eto skoro 4 miliona, posto neki pitaju gde su pare iz budzeta.

rille

pre 15 godina

jel to opet nema nista od PRINCA pa ga ovaj nigde ne spominje!?Nemogu da verujem da nemogu jednog igraca vec 2god da dovedu!
I NEEEEE!!!NIKAKO ALI NIKAKO DRINCICA U ZVEZDU COVEK JE GROBARCINA BRE!!!
STETA STO Lazetic nece doci steta sto trajkovic ide i verovatno kolko vidim i ERIK!!!
MISLIM DA OD OVIH IGRACA IMA NESTO!
A grobare jos drzi slavlje za titulom a nisu ni svesni da nemaju nikakav tim!
pa taj dijara 2 sezone za redom nema sanse da pruzi onakvu igru a zuka ni ove nije bio ni za palilulac, JAKO SMESAN IGRAC njega samo grobari mogu da vole i dizu ga jer im je to prvi brazilac u timu pa se malo napalili, EEEEEE KAKO SU SMESNI!!!!!

konju

pre 15 godina

(McGradyAka2pac, 28. jun 2008 20:19
bolje cuti ako nemas sta pametno da kazes!!!Zenit je prvak Rusije, i igrace LIGU SAMPIONA!!!Nego pazi ti da ne padne Partizanu?!?!?

Tref

pre 15 godina

Iskreno.mislim da zevazda nije imala loš igrački kadar,već da su problem bili treneri..Do duše bilo je i par loših igrača,ali ovaj spisak sve govori...
1.?
2.Ninkov
3.Bronovicki
4.?
5.Gaj
6.Castillo
7.Milovanović
8.Koroman
9.?
10.Milijaš
11.?

Dakle,nama je realno falio dobar golman,štoper,levonogo krilo i kvalitetan špic...Nije mi jasno koji će nam 11+3 novih igrača...Troše pare bez ikakvog smisla.
Pustili su Bastu za siću,a dečko je sve vreme igrao poziciju desnog beka koja mu realno ne odgovara. Mnogo bolje bi se snašao kao zadnji vezni,a Castillo ionako odlazi.
Ja bih doveo golmana Stojkovića,Gavrančića,Đorđića i Ljuboju...
To je sve što nam je trebalo

DEYO POŽEGA

pre 15 godina

Uprava samo puni bez veze po principu daj šta bilo! Sta je brzo to je kuso. Sutra kad budu delili gorki kolač krivice, moraju da imaju opravdanje. Bice: Zemane spičili smo sve pare, doveli i qurtu i murtu jer si to Ti trazio, a Ti od toga nisi znao da odabereš i složiš! Zeman će da povije rep, spakuje u kofer lovu za glumu, i ode u penziju... Čiji li su tih 5 milki za bacanje? Sta je to od Zvezdine imovine stavljeno pod hipoteku? Ko će na kraju taj dug da preuzme, a na mesto Marakane napravi jedan divan šoping mol?

ljubisa

pre 15 godina

@McGradyAka2pac
E genije Zenit je kao klub koj je prvak Rusije i osvajac kupa Uefa igra LIGU SAMPIONA a ne Uefa kup tako da Zvezda moze tesko da ih dobije. Jedino ako dodju u knock out fazu a Zenit nekim cudom dodje dotle.

Nikolaj

pre 15 godina

Tri zvucna imena su: Nenad Grozdic,Nikica Maglica i Kuzman Babeu!
Dolazi i Barkos!Ovog puta ne kao pozajmljen igrac,vec potpisuje na 5 godina!

Delija do koske

pre 15 godina

Stvarno su pojacanja nema sta......Sve sto valja oni prodaju.....I sa tim parama dovedu neke slepce koji veze nemaju o fudbalu......Vratite AJ on je bio extra UPRAVA NAPOLJE

david993 grobar

pre 15 godina

jaka vam pojacanja ko ce da daje golove kod vas.Doveli ste nekog somea odakle je on?eee gani ponovo cete bez ijednog trofeja da ostanete.

PFC

pre 15 godina

11 pojacanja, nista gluplje odavno nisam procitao
kada ste videli da neki ozbiljan klub dovede 11 igraca?
pa i Partizan je preterao sa 6 novajlija a kamo li 11+3
smesno brate, ne moze biti smesnije
Juve, Valensija, MU prelazni rok 1 najvise 2 igraca ali ekstra kvaliteta
a ne ovaj cirkus

Barkley

pre 15 godina

(McGradyAka2pac, 28. jun 2008 20:19
bolje cuti ako nemas sta pametno da kazes!!!Zenit je prvak Rusije, i igrace LIGU SAMPIONA!!!Nego pazi ti da ne padne Partizanu?!?!?
(konju, 28. jun 2008 22:26)

posto su se oni direktno plasirali u ls ne bih imao nista protiv da padnu Partizanu.
hvala na lepim zeljama :))

dejan mijatovic

pre 15 godina

Nadam se da ce ostati>Gaj,Koroman i naravno najbolji igrac zvezde od odlaska one generacije 91 IGOR BURZANOVIC!A samo da dodju Princ Tagoe i Darko.SEVERNA ARMIJA

boban zdravkovic

pre 15 godina

strasan tim ima jedna crvena zvezda.
mislim da ima kvalitet za dalji ostanak u vrhu srpskog fudbala.
mozda bi jos trebali dovesti trisovica, tog velikog igraca, da bude na oku selektoru???

Крешимир

pre 15 godina

Развили смо мрежу скаута - имамо их на свим трибинама Маракане. Да смо бар нешто урадили са истим тим играчима, па 'ајде. Овако... Опет нас чека ПСВ и неки Стразбур. Ужас.

Goran

pre 15 godina

Samo kazem...

Golmani: Stamenkovic (Bajkovic)
Desni bek: Markovic (Ninkov)
Centralni bek: Gaj
Centralni bek: Devic (Tomovic)
Levi bek: Bronovicki (Mijailovic)
Zadnji vezni: Kastiljo (Nenad Kovacevic)
Desni vezni: Koroman
Centralni vezni: Chiumento (Milovanovic - nadam se da ostaje)
Levi vezni: Milijas (Maksimovic)
Napadac: Edgar (Subasic)
Napadac: Tagoe (Some)

i dodajem: Titula se vraca na Marakanu!!

Jos samo da dodje Darko Kovacevic, Bisevac, i Nenad Kovacevic i u Kupu Uefa sa novim trenerom dolazimo do finala!!

naka

pre 15 godina

Odlicno!!!Samo treba nam pojacanje u srednjem redu jer smo tu najtanji.Oni koji hvale Milijasa i Milovanovica o fudbalu znaju kao i Kosan)a to je malo manje od Djore).Ova dva nesretnika su mogli igrati samo u formacijama sa 10 igraca pozadi.Kad budemo igrali ofanzivnije i kad budu morali da pokrivaju veci prostor'DUVAce kod njih na sve strane.Pojacati srednji red OBAVEZNO)Vucicevic bi bio odlicno resenje).DARKO?NE HVALA!!PIXI KOVACEVIC'JOS MANJE!(pas samo unazad).Bisevac,ajde i nekako.Problem sa povratnicima moze biti narusavanje atmosfere i pravljenje klanova?Jestrovic,Koroman(velike zvezde)
Drago mi je za SOMEA(jestru bi na 100 m ostavio na pola).Subasic,KOREKTNO.Ko kritikuje takvog igraca nek se seti Kojim putem su isli KOROMAN I P:DJORDJEVIC kad ih je DZAJA OTERAO KAO NETALENTOVANE.Sve u svemu'IMA NADE!!!

Darko

pre 15 godina

Rekli 3 ekstra,5 dobrih i 5 mladih koji ce napredovati u Sremu.
Za sad vidim ovako
Ekstra:Marjan Markovic,Kovacevic i Tagoe ako dodju(Bisevac,N.Kovacevic mozda)
Dobri:Stamenkovic,Edgar,Subasic,Mijalovic mozda Some
ostali ce vecinom igrati u Sremu,a neki su nepoznanica.
Sad samo da vidim D.Kovacevic ili Tagoe da potpisu i zadovoljan sam transfer rokom.Naravno bilo bi lepo zadrzati Kastilja.
Treba nam taj ekstra spic nadam se da Bunjevcevic vidi to.

Marko

pre 15 godina

Kome je bas stalo do slike, moze da je vidi ovde http://www.crvenazvezdafk.com/
Inace, ovom timu fali dobar plej. Nece valjda opet Milijas da gradi igru brzinom mamurnog puza? Ako su vec prodali Molinu, nek sad nadju zamenu. Moze stranac, ne bunim se!

samoil

pre 15 godina

Mislim da zvezda zasluzuje shanpionski tim ali bilo bi dobro za istoriju i buducnost da ima i 2-3 Makedonca za da se osvoji i liga shanpiona za 3-4 godine pozdrav delija iz Makedonije

McGradyAka2pac

pre 15 godina

Haha ... znao sam da cete da se primite ... :P
Prvo , ja prvi put komentarisem nesto o vasoj EVROPSKOJ zvezdi i to vise iz dosade a ne da bi provocirao ...
Drugo : Sto se Zenita tice , uopste nisam mislio BUKVALNO( nadam se da to onaj sto se potpisao sa Konju zna sta znaci ), nego cisto da vas podsetim na podvig od pre neke godine , kada ste imali mnogo bolji tim, pa ste videli kako ste prosli, a vidite sta cete sad sa ovim pojacanjima !!!
I voleo bi da nam zapadne Zenit ... dobrog fudbala nikad dosta !
A vama , sta da kazem osim srecno u kupu uefa, i cuvajte se Partizana ... !
Napred Partizan, napred Srbijo ... a za nama i ostali , pa i vi u krajnjem slucaju !

Zujo kv

pre 15 godina

Mislim da je Zvezda napokon napravila dobar izbor.Marjan Markovic I Milan Bisevac nece dozvoliti Dijari ni da pridje golu .Pozdrav za Delije

Max grobar

pre 15 godina

Ovi vasih 11 igraca bi se zestoko borili da udju u sastav Jagodine jer su fudbalski antitalenti...Tesko vama kad vam mutavi Bunja sastavlja tim...NAPRED PARTIZAN

Janko

pre 15 godina

Princ i Darko moraju da dodju posto bi predstavljali ubitacni tandem i ako propuste sansu da dovedu Princa zazalice posto je on odlican igrac za koga bi moglo da se dobije vise para za dve sezone nego sto su Hrvati dobili za Eduarda.
Kad su vec pustili Djordjevica najboljeg mladog napadaca u Srbiji u Nant za skoro nista moraju dovesti Princa!

Josko

pre 15 godina

Meni stvarno nije jasno da niko od Zvezdinih skauta nije predocio da je ovaj igrac slobodan,bez ugovora,i da bi mogao da bude daleko bolje resenje od recimo Subasica...
Igracina...
Igrao za slavni Ferencvaros
http://www.youtube.com/watch?v=wYkxq54fTt4

razocaran

pre 15 godina

Naslov treba da glasi : zvezda dobila 11 novih igraca. a ne kao sto pise pojacanja. Nikolic, Vukobratovic,Subasic pojacanja ??? Tesko,vrlo tesko. Zasto markovic kada imamo Ninkova koji je i boli igrac od sadasnjeg markovica,a i mnogo perspektivniji.
a obojica ne mogu igrati.

7:1

pre 15 godina

A central or defensive midfielder with a terrific command of the ball, Nikola Drinčić is a product of the FK Partizan academy...sa Uefinog sajta. Toliko!

Denis

pre 15 godina

aj bre kako ne mozete da shvatite,kad bi doveli kvalitetne igrace posle ne bi mogli da prodaju utakmice,i sta ste navalili da vracate svoje igrace u zvezdu ??Markovic 2 godine nije igrao fudbal,ah mozda na soniju jeste. . .

rille

pre 15 godina

P.S. Kakav je motiv jednog Marjana Markovica da igra u nasoj ligi...to ce biti paunska setnja po terenu...bolje je dati nekom klincu od 18-19god, da ostavi srce na terenu.
(Milos, 29. jun 2008 01:24

EEEEEJJJJ covece o kakvom motivu bre ti pricas pa jel si gledao proslu seezonu jel si gledao kpromana kako je igrao a vise je prosao od markovica i imao je najveci motiv da IGRA ZA ZVEZDU I BIO JE NAJBOLJI!!!
I daj vi poznavaoci fudbala prestanite da pljujete bre vise!!!!
ok nisu svi neka imena ali i posle svega na kraju se vidi sve kao i u ostalom sa tim SALASAM ZA KOGA SAM UVEK PRICAO DA JE EXTRA IGRAC i to se sad vidi kad je u kopa libertadores svaku utakmicu igrac utakmice!!!
SAMO JEDNO PITANJE ZA SVE DA MI NEKO KAZE mada to bi Bunja trebao svima danam kaze!
STA JE SA PRINCOM TAGOEOM????ZASTO GA VEC DVA DANA NIKO NE SPOMINJE????
DAJ BUNJO DOVODI GA BREEEE!!!

Ramplstilskin

pre 15 godina

Sve je to fino i krasno ali ja imam jedno jednostavno pitanje: kamo onih 4-5 miliona koje su Bunja i Toplica pominjali da će biti uloženo u pojačavanje ekipe? Nemojte mi reći da je na ovih 11 "pojačanja" potrošeno više od miliona. Koga će to da pojačaju Jaković, Jokić i Vukobratović- FK Srem?
Poenta je u sledećem- aktuelna uprava još uvek sledi stari dobri domaćinski princip "prodaj skupo- kupi jeftino". Primer- dosada na odlascima inkasirano 1,5M(F.Đorđević)+ milion(Basta) + 500k(Anšelković). Računa se još na oko 2.5M od Milovanovića(zimus glatko odbijena Sampdorija sa 2M ako se dobro sećam) i još toliko od Kastilja. Gruba računica kaže da ćemo od ovog prelaznog roka inkasirati oko 8 miliona evra. A ne verujem da ćemo uložiti ni 3. Matematika je surova, tržište uglavnom daje pravi prikaz stvari. Ne može ekipa biti jača ako se prodaju 3 reprezentativca (Kastiljo, Milovanović, Koroman) a dovedu Jokić i Jaković. Mislim da Kastiljo i Milovanović treba da idu, ali ako se znalo da idu, trebalo je na vreme pronaći adekvatne zamene. Adekvatna zamena nije klinac iz omladinskog pogona Voše ili anonimus iz Metalca GM. Čast svima ali tako je. Adekvatna zamena je igrač koji vredi na tržištu barem toliko koliko i onaj koji je prodat. Ma ne, mi Srbi smo najpametniji, skontali foricu da prodajemo svakog leta igrače za 2 miliona a dovodimo za 200k. I onda se čudimo što nam je ekipa iz godine u godinu slabija. Što se mene tiče prelazni rok je lepo počeo ali dani prolaze a nigde na vidiku ni centarfora (nemojte mi reći da su nam Edgar i Some prva opcija za sledeću sezone da se ne upišam u gaće od smeha) ni štopera (molimo Boga da dođe Biševac, čiju prodaju smo slavili pre godinu dana) a ni odganizatora igre. Nemoj bre da opet gledamo Bogdanovića i Trajkovića sledeće sezone, iz prostog razloga jer neće imati ko drugi da igra. Sutra krećemo na pripreme i opet će glavna pojačanja stići na kraju, neće se uigrati, mediji će ih popljuvati. Zar je tih pet miliona toliko ogromna cifra za jednog Miškovića, Toplicu i Zvezdu pa se mora čekati prodaja pola tima da bi se ta lova skupila? U tom slučaju trebalo je da pustite odmah i Kastilja i Milovanovića i Koromana, a ne da se cenjkamo celo leto, na kraju ih pustimo ispod cene a ispustimo sve druge igrače sa kojima smo pregovarali.
Ma kakvi, iako je na početku delovalo obećavajuće, slutim da od ove rabote nema ništa i da nam sledi još jedna sezona razočarenja: očajne nepovezane igre, igrača ispod svakog kriterija, smene trenera, seče glava... Možda i iščačkamo neki kup ili otkupimo titulu od groblja ali evropske tekme će pokazati ružno lice istine. Sve smo bre lošiji iz godine u godinu. Otkako je prodat Vidić, nije adekvatno rešeno pitanje vođe odbrane. Ako je Biševac taj "iskusan štoper" koji će nam predvoditi odbranu, možemo samo da plačemo. On nama sad deluje kao Nesta, jer smo protekle sezone morali da trpimo ono drvo Tutorića i njegovo skrnavljenje igre. Ko je gledao Zvezdu sa Biševcem jasno mu je koliko je sati. Ne može se večito cigananjem i cenkanjem napraviti posao. Imali smo šanse i za to- kupili jeftino Dramana, Molinu... jeftino kupili, jeftino prodali. Znači ni tu nismo napravili neki posao. Ako neko zaradu od 500kE smatra za dobar posao, onda bolje da vodi piljaru ili ribarnicu a ne klub koji pretenduje na plasman u LŠ. Bre kad sam pročitao da je zapelo u pregovorima sa Princom Tagoom- oko plate. A dečko navodno traži platu koju je prošle godine imao Jestrović i mi se ciganamo i cenjkamo??? Može, ima igrača koji će da igraju za 1000e, benzin, klopu i stan. Ima ih koliko hoćeš u raznoraznim tramvaj i beton ligama. Ali i kvalitet je na tom nivou. Ne možeš dovesti reprezentativca jedne ozbiljne reprezentacije, kao što je Gana, za klopu i stan. A s druge strane, neko je platio raspalom Jestroviću toliko, ladno da se nije ni počešao??? I nude se neki kamioni i avioni za Kovačevića od 35 godina??? A znaju da nema šanse da ga dovedemo. I na kraju će da bude "prošo voz, završio se prelazni rok, što smo doveli doveli smo, imamo puno poverenje u aktuelni igrački kadar, za koji tvrdimo da je najbolji u zemlji, blablabla..."
U suštini sve isto ko prošle sezone.

Miloš

pre 15 godina

Mislim da je nerealno dovesti 11 igrača i uspeti ih ukonponovati za tako kratko vreme. Iako navijam za zvezdu nisam veliki optimista... Napred ZVEZDO!!!

delija do groba!

pre 15 godina

Ljudi dajmo podrsku Bunji i upravi.U klubu se posluje sasvim solidno,cak bolje nego pixijeva dinastija.Radi se teren koji ce biti extra kvalitetan u ovom delu evrope,reflektori se menjaju(radi ih Dzeneral Elektrik,treca kompanija sveta),a sto se tice tima,pa ljudi vratili smo Markovica(To je Zvezdino dete,odlican igrac,bolji od baste 100 puta.Some salombo po meni extra spic,ali verujte bice on jedan od najboljih,trazio ga je rendzers,ali je prihvatio zvezdinu ponudu jos u maju..Stamenkovic,covek je masina,sta je sve branio i zasluzio je epitet najboljeg.Mislim da se bisevac vraca 1000 posto,mada ja bih uzeo i Gavrancica,istekao mu ugovor a jak je igrac.Ako Darka vratimo a mislim da hoce,ipak su Zvezda i Olimpijakos bratski klubovi i dogovorice se,to ce boti tim vrhunski.Nenad kovacevic dolazi ako Kastiljo ode,ubedjen sam.Treba nam jedan kreativac,to neznam ko je,ako neko zna neka kaze sto pre,nestrpljiv sam.Ostali verujem da su kvalitetni i da znaju da se zvezdin dres natapa znojem,i krvnickim .Voleo bih jos jedan stranac kvalitetan da dodje,na sredini.Imamo dobar tim.I nemojmo samo pljuvati,ajmo da bodrimo ovu Zvezdu,koja ima potencijal i energije da konacno krene,Zeman ce znati kako da ukomnponuje,a od ovih klinaca izbacice barem trojicu cetvoricu kao sto je cevantona,bozinova,vucinica,nestu........ljudi svaku novost pisite odmah.
POZDRAV ZA PRAVE DELIJE

Lazar

pre 15 godina

I ko sto neko rece:posle svega sto se desilo prosle sezone VOLIM TE JOS VISE!!!
I aj da pevamo kad pocne sezona ono ZVEZDO ZGAZI IH SVE!!!!!

panoramiX

pre 15 godina

zvezda odavno nije imala bolja pojacanja, jos ako ostane kostur tima iz prosle sezone, bice to odlicna ekipa. iz zvezde su otisli uglavnom oni koji nisu ni igrali ili su igrali vrlo malo. a na sve ovo ako dodamo jos i darka i nenada kovacevica, bisevca i gavrancica, i on se spominje u nekimk opcijam, bilo bi super. zamislite samo tim:

GK Stamenkovic
LB Bronovicki
DB Markovic
CB Bisevac
CB Gavrancic ili Gaj
ZV Kovacevic ili Kastiljo
LK Koroman
DK Milovanovic
PŠ Burzanovic
CF Kovacevic
CF Edgar ili Tagoe

ovo je tim za velika dela, mada je nerealno ocekivati neki veliki usph odmah u prvoj sezoni. bilo bi lepo zadrzati ovaj tim nekoliko sezona uz naravno podmladjivanje, posto ovde ima i vremesnijih igraca,

Q7

pre 15 godina

Kovacevic ( oba ) mogu da dodju!!!
Princ moze da dodje
Kakve veze ima sto je Drinca igrao u Partizanu??? On je profesionalac i zivi od toga i ako Zvezda ponudi lepe pare sto da ne!!!!!!!
Nemojte da mi glumite neke navijace i ljubav prema klubu a tribinu niste videli 3 puta u zivotu!!!!!!!!

Marko Vozdovac

pre 15 godina

Aman ljudi, sta je vama? Pa cemu pluvanje i pre pocetka priprema??? Imajte malo strpljenja za ove igrace, trenera i upravu. Pa i Dzaja je ekipu koja je uzela KES sklapao 4-5 godina!
Dobili smo sjajnog golmana, ako je neko kojim slucajem gledao tekmu Napredak - Partizan, zna o cemu govorim. Sto se Subasica tice, ako pokaze makar pola od onoga sto se vrti po netu, bicu vise nego zadovoljan. Ako se kojim slucajem Darko vrati, imacemo fenomenalnog spica. Slazem se da je on kratkorocno resenje, ali uz njega mislim da imamo sanse da prezimimo u evropi, a prolece van granica znaci da je stigao iole dobar kesh za nekog igraca sa manje godina, ali istog kvaliteta. Biske je za jedno tri klase ozbiljniji igrac nego u sto je bio u prethodnom periodu u Zvezdi. Nasi mediji nigde nisu objavili, iz uprave cute o tome, ali nemacki Transfer market je pre dva dana objavio da se i Blago Georgiev vraca u Zvezdu.
Hajde da sacekamo da se zavrse pripreme i makar kvalifikacije za UEFA kup pa da, ako stvari ne stoje onako kako smo se nadali, pocnemo da dizemo glas. Mada i to je kratak period...
Samo ti u mome srcu si...

Milos

pre 15 godina

Pa najbolje da su "doveli" i novi stadion...

Jedanaest igraca je mnogo za jedan prelazni rok, a ono sto je najgore najavljuje se jos.

Realni Delija !

P.S. Kakav je motiv jednog Marjana Markovica da igra u nasoj ligi...to ce biti paunska setnja po terenu...bolje je dati nekom klincu od 18-19god, da ostavi srce na terenu.

mare987

pre 15 godina

Dragomir Vukobratovic??? Otkud on u Zvezdi, mislim da nikom nije jasno... Ni njemu samom... Ovo su dobra pojacanja, ali za Parizan... Ovi igraci Zvezdu mogu samo da oslabe...

Dejan Stojanović

pre 15 godina

A gde je Nikola Jolović. U paru sa Gajom u MSL ligi primili bi smo 2 golaza celu sezonu a Partizan nam ne bi došao ni do šesnaesterca. Čovek je stvarno ekstra štoper a još i slobodan igrač. Bunjo poyuri do Borče i angazuj čoveka dok nije ponovo zapalio preko. Jole care crveno bela četvorka je stvorena za tebe. Pozdrav za sve Delije i Joleta cara. Deki Šavac Pn.

I nasa ZVEZDA opet najbolja

pre 15 godina

(david993 grobar, 29. jun 2008 00:05)

decko pitas ko ce da daje golove a mi vas pitamo ko zelite da vam daje subasic,kovacevic,edgar,princ tagoe,aleksic ako bog da srece...

bjeka

pre 15 godina

Realno,Edgar je igrac koji nigde nije bio standardni,momak daje od 3 do 5 gola po sezoni...Marković ne igra nigde dve godine,Some je igrac koji je u rangu većine špiceva iz naše lige.Grobari su doveli onog Zajima koji je extra igrač a cujem da dovode i Fejsu i Paunovića.Bunja nemoj da nas zavlačiš sa tvojih 5 miliona,jer ovi ne koštaju ni milion

srx

pre 15 godina

Cuo sam da se i Djajic vraca!
Bicemo hit! Opet cemo prizeljkivati Slovan iz Libereca u kvalifikacijama i opet ce nas pobjediti oba puta!

Delija do koske

pre 15 godina

(denke, 28. jun 2008 21:23) Brate pogledaj ti zvezdu 2-3 sezone u nazad njima bre niko ne valja npr Bosko Jankovic kazu nije igrao dobro pa kad je los sto ga trazi Juventus sad. Mene ne bi cudilo da prodaju i neke vrh igrace poput Koromana, Gaja, Milijasa.....A zvezdi pre svega treba neki mnogo jak gazda a ne korumpirani slepci koji veze nemaju da vode ZVEZDU.......A sto se tice tima najpre im treba golman....A ne da brani Randjelovic koji da budemo iskreni ne moze da brani ni petlicima i oni su jaki za njega........kaze izjava Bunjevcevica u novinama pre neki dan za 15 igraca nema vise mesta u Zvezdi.....omg pa dok se ovih 11 uigra trebace im 2 sezone....ZVEZDA JE ZIVOT SVE DRUGO SU SITNICE

marko milijas

pre 15 godina

Ljudi,ovo ce biti prava Zvezda!U pravom svetlu i dupla kruna opet nasa.Igor Burzanovic ce biti najsjajni jer samo on daje golove grobarima i najbolji je!Samo da ostane on i jos neko pojacanje,pre svega mislim na brazilca Edgara.

bakera

pre 15 godina

Mnogo bi dobro bilo da dodje Princ Tagoe i Darko,za Kastilja ce se naci adekvatna zamena kao i za Milovanovica.Nikako ne smemo da prodamo Koromana koji srce ostavlja na ternu i Burzu koji je veliki majstor.NAPRED ZVEZDO!!!!!!

balvan

pre 15 godina

markovic? pa jel moguce? dobro je sto nije i lazetic dosao. katastrofa bi bilo. a niko se ne seca njegovom pljuvanja po zvezdi dok je igrao za obilic?

anti

pre 15 godina

Voleo bih da Ognjen ostane. Mislim da je veci plus sto je ova grupa igraca otisla nego sto je ova grupa dosla. Midzborgad ili kako vec, Milanko, Trajko, Miladinovic i ekipa nisu stof za Zvezdu. Uz Zemana i novi kadar bice bolje, bar se nadam! Pozdrav svim DELIJAMA.

dulejelud

pre 15 godina

kakva pojacanja!!! Koji su bre ovo igraci?
Prava skauting sluzba ...nema sta. Mislim da u upravi sede Indijanci (pri tom Indijanci izvinite).
Sta ustvari komentarisem upravu koja je oterala AJ. On je za njih izmislio Zvezdu (jedna stvar: covek bar zna da prica)...
Kad smo kod ovih pojacanja... mislim da je bolje da su doveli 11-oricu najjboljih omladinaca za svaku poziciju nego ove. Pri odabiru tih klinaca bi koristio i test inteligencije, pa za 2-3 na svakoj poz test bi dao resenje.
Dosta mi je ovih glupandera. Pa Zigic nije dobar igrac zato sto je visok i daje golove glavom... vec je inteligentniji od ostalih...

Cuj njega,fejsa...ha-ha-ha

pre 15 godina

BJEKA
I tvoje realno,o cemu ti pricas?T si izgleda umisli da si veliki strucnjak za pojacanja!!! Prestani da tesis sebe a jedes se iznutra!!! Koji fejsa,i taj ne znak ni kako se zove? Hoces da kazes da ste doveli vece pojacanja,sa tim tunizanima,bosancima i igracima iz kule,jagodine i crne trave...? Hoces da kazes da zvezda radi lose a dovela je kako brazilci kazu najtalentovanijeg igraca brazila,hoces da kazes da zvezda lose radi sto hoce da zadrzi Kastilja,Koromana,Gaja,tu je Burzanovic,Ninkov,Markovic,hoce da dovedu jednog DARKA KOVACEVICA,Bisevca,pa opet Kovacevica,lazetica,Tagoe....Dali su to losi igraci? Pa ako zvezda uspe da odradi posao kako hoce i kako planira cekacete na titulu isto koliko ste cekali na duplu krunu!!!! a ti pricas o Fejsi i nekim igracima nase jadne lige,pa oni da su dobri otisli bi odavno napolje kao sto su otisli mnogi tako mladi!!!!! samo ti nas gledaj jer TO SE RADI OVAKO!!!!!!

GIGA

pre 15 godina

Molim sve koje komentarisu da neostavljaju lose komentare,daj nek se sad svi ujedinimo,da uprava da igraci da novi trener osete svu nasu podrsku,siguran sam da ce nam vratitu to sve..
necu da komentarisem kakva su pojasanja samo cu reci sto za markovica da sam presrecan i da je jako dobro to sto su pojacanja dovedena ovako rano da se tim uigra za prvenstvo i za evropu...
DELIJE SEVER VAS PODRZAVAJU

miki

pre 15 godina

bravo,tako se pravi tim i nadam se da ce na kraju sezone delije da slave.ove igrace je trebalo zadrzati ranije ali bice nesto i od ovoga.bravo za markovica

Black-Adder

pre 15 godina

Bisevac i Nenad Kovacevic???
A da...to su oni zvezdini supertalenti koje je pre 2-3 godine trazio Real,Arsenal,Juventus,Inter...

Gospodin

pre 15 godina

Ako neko misli da su ovo pojacanja, grdno se vara.
Tako je slucaj i sa partizanovim pericem, fejzom...
Drinčić je trebao biti prva želja kluba, a ne ako pođe kastiljo, vidjecemo...Jer da je klasa, klasa je. A gledao sam jednu utakmicu amkara. S pravom grof od Montenegra kaže da bi sa amkarom vjerovatno mogao do titule u Srbiji

lukaluka

pre 15 godina

opa.............pa Bisevac bi bio pojacanje u pravom smislu te reci,mozda i Tagoe i Kovacevic(iako je malo stariji),ovi ostali onako,za vecinu nisam cuo pa necu nista da pricam,nadam se da nisu kao Brakos i njemu slicni
Zvezda je zivot,ostalo su sitnice

Nixi

pre 15 godina

Jedva cekam da pocne,bas me zanima kako ce ovo izgledati?
Ili cemo gaziti redom,ali bukvalno(mada sam zadovoljan bilo kakvom pobedom)ili ce biti ko prosle sezone,ili ko Partizan prethodne...

Delija Skopje

pre 15 godina

Zadnja vest prenosi transfer market com Micic, Borovica i Puaca nova pojacanja nase Zvezde predstavljanje pred put u Sloveniji na pripreme

Vaj Nime

pre 15 godina

@ (Ivan, 28. jun 2008 20:38)
Kako malo treba da se primite .. )

@ (konju, 28. jun 2008 22:26)
daj boze da Zenit dopadne Partizanu ali u CL grupama .. )

@ (pera mitic, 28. jun 2008 22:24)
Pero majstore .. ))

delija sa severa

pre 15 godina

Delije na transfermarkt.de, pise da je blagoy georgijev ponovo u zvezdi pise njegovo ime i prezime na listi igraca koji su dosli! Delimicno lepa vest!
On je dobro poceo pa je posle ne slavno zavrsio polusezonu kod Duska Bajevica!

Ako dolazi pozelimo mu vise srece ovaj put, bio je on dobar plej! :D

zgb delija

pre 15 godina

Morales(desetka Chilea)1.8 mil.evra odsteta,450 000 evra plata..IBANEZ(Boca Juniors)1.1 mil.odsteta(350 000eu plata)...Mikulic(Bruggy)900 000 evr.odsteta..otkup ugovora SAMMIRA(2 mil.dolara)plus novi ugovor sa Ettom(400 000 eu.godisnje),Butina(Olympiakos.1 mil.odstete)...to su pojacanja...kupis par"jeftinih" pojacanja,a jos ti ostane oko 65 000 000 evra na racunu...a igraci koji se kupuju prosle godine za 1mil.odstete(Jertec)se posudjuju Ajdukú...nennene nismo jaki..vi ste

Jerez

pre 15 godina

Postovane komsije, da ne bude ono da komsiji crkne krava, ali moram da Vam naglasim da je Edgar truba.
Malo ponavljanja za pocetak
Prvo drago mi je sto je Edgar odlucio da pojaca komsije iz rupe, jer em dolazi na pozajmicu em nije igrac kalibra kao glavno pojacanje u napadu.
Ko ima Sport club mogao je u prethodnoj sezoni da posmatra nekoliko utakmica akademike, ka ja, i video bi sledece: prvo moram da kazem da je stvarno solidan u skok igri, i kada je sam ispred golmana (retke prilike), drugo sto se tice kretanja na terenu bez lopte ai sa njom tu je katastrofa, nema uopste logicnih otvaranja, po meni je gori cak i od Odite (retki su takvi, al ih ima), i trece pregled igre mu je najlosiji, nema dobrih pasova, u duel igri sa njegovih 72 kg na 190 je preslab, jedino sto uspeva sa solidnom tehnikom da prodje ispodprosecne odbrambene igraca (kojih nema u kvalifik. za LS). Iz svega ovoga bas mi je drago sto je kod komsija jer upotpunjava fantasticni tandem sa Milankom i Jestofolom!!!
(Jerez, 12. jun 2008 23:25)
Drugo, vidim da su neki ovde poleteli, tipa najbolji mladi igrac Brazila, igrao za brazilsku pionirsku reprezentaciju i itd., ali igrali su i Kaka i Pato i Ronaldo pa nisu dosli u Zvezdu. Edgar je vrlo priprost fudbaler, bio je perspektivan zato sto je bio visok u mladjim kategorijama, ali to nije iskoristio ni malo, sto je zasluga njegovog niskog koeficijenta inteligencije. A i to sto dolazi, dolazi Vam kao i Barkos samo na pozajmicu na 1 godinu, i to za lepu svotu novca, mislim da je to gubljenje vremena i tracenje novca, ali vi tako zelite, pa neka Vam bas i bude!

Goran

pre 15 godina

A šta je sa Princom!?Kakva laž 5 miliona za pojačanja.Pa svih ovih 11 ne vrede milion.Gde su prava pojačanja??Znaš kad će da dovedu Biševca,Kovačevića jednog i drugog..Cilj im je samo da zarade!Kupi jeftino,a prodaj skupo..

zile

pre 15 godina

Bunjevcevicu, stavio si MARAKANU pod hipoteku, uzimas kredite i pozajmice od Miskovica da bi dovodio ove pajsere, kvazi pojačanja!
A sta cemo kad budu trebali da se vracaju krediti? Otici ce MARAKANA a na njenom mestu ce napraviti trzni centar!
Bunjevcevicu, MARS iz nase ZVEZDE!

Zare

pre 15 godina

Na žalost ovde ljudi pišu svašta i najčešće kritikuju napamet. Za sada, ono što se vidi je da da Bunja radi poso bolje od Dike Stojanovića. Igrači dolaze na vreme, nadam se da će do kraja sledeće nedelje Zvezda zavšiti sa prelaznim rokom kako bi se postojeće ekipa na miru uigrala za narednu sezonu. Kvalitet novih igrača mi nije poznat ali je malo verovatno da ćemo imati lošiji sastav nego protekle sezone. Ukoliko Zeman isforsira napadačku taktiku sva je prilika da ćemo igrati lepši fudbal nego zadnjih nekoliko sezona. Sve ovo me navodi da sam prvi put blagi optimista po pitanju naše Zvezde ove godine. Na kraju moram samo nekoliko reči o idiotima koji opet u svoje komentare stavljaju Barkosa u negativnom kontekstu iako je Zvezda imala barem 15 igrača u postavi slabijih od njega i po pitanju znanja a naročito po ptanju pristupa igri. Biće mi veoma žao ako se pored njega Moline i Salasa olako odreknemo i Misdongarda. Uveren sam da bi svi oni tek posle jedne godine adaptacije pružili prave partije ali im na žalost za to nije pružena šansa.

Никола ТС

pre 15 godina

Коначно да се крене са потпуном реконструкцијом тима.Захвалити се вишегодишњим играчима Звезде за које су и мала деца видела да немају потребан квалитет.Задњих пар година Звездина игра није личила ни на шта.
Треба имати стрпљења и са играчима као и са тренером.Много је важније створити добру и атрактивну игру која ће привући сигурно и више публике(не само у Београду), него по сваку цену јурити домаће трофеје који сами за себе не значе НИШТА!Уз добру игру, за шта је понављам потребно време, доћи ће и резултати и то пре свега боље партије у Европи. Од свега тога имаће користи читава наша лига.
Порука за новинаре: Морате непрестано да говорите и тражите доношење Закона о спорту како би се пре свега забранио одлазак младих играча из земље а затим и приватизацију спортских друштава. Уколико новинари не буду константно држали "тензију" по овом питању тај закон никада неће заживети.
Поздрав!

rade petrovic

pre 15 godina

Ovde samo jos fali da dodje Zlatko Krmpotic za direktora omladinske skole, pa da cirkus Medrano bude kompletiran...
Nazdravlje Zvezdo, uzela deca da se igraju pravljenja kluba...

Q7

pre 15 godina

GE, Dzeneral elektrik je najveca svetska korporacija!!! sve sto prave je vrh vrhova i super sto oni renoviraju Marakanu tj. samo reflektore!!!

Nemojmo odmah komentarisati upravu, pojacanja, trenera!!! Pustimo ih da na miru treniraju i uigraju se a onda da postignu rezultate!!! Ako rezultati budu losi onda ih treba pljuvati!!! Bunjin potez sa dovodjenjem ovolikih igraca pozdravljam jer je jako bitno imati dugu klupu!!! Setite se da je Zenga kukao kako mu treba vise igraca i da je to razlog ispadanja iz lige Uefa!!! Napred ZVEZDO i drzi se Daco

Delija LE

pre 15 godina

Mada imam puno poverenje u Zemana, mislim da je trebalo raditi na uigravanju postojeceg tima, jer je fenomenalan! Mada, mislim da Zeman zna sta radi, i da ce Zvezda ponovo da hara!!!! Bitno je ostaviti Trickovskog, Burzanovica, Milijasa, Milovanovica, Gaja,i mozda Tutorica... Ostali kako hoce! Zemane, DELIJE su uz tebe, imamo poverenje!!!!

Fk Vojvodina

pre 15 godina

Vukobratovic-bogu hvala pa je otisao!!!E ljudi da vi znate koliko je on los igrac,sad bi proterali upravu i Bunjevcevica!!!Decko je kanal,ma nije mogao u Vozdovcu da se izbori za prvu postavu pa ga je Vosa vratila sa pozajmice!!!On vam je kao Vukelja(pojmas) izvikan a pojma nema!!!Decko je dve utakmice odigrao za prvi tim!

strucnjak :)

pre 15 godina

znate,nekad je ovo bio ozbiljan klub....
respektovan i ovde i u svetu..

ovo je zalost sada!
kakvo prodavanje magle sa ''11 pojacanja''?!?
ko god misli da je ovo dobro, nema pojma o fudbalu!
barsa je dovela 4-5 najboljih na svetu,pa je ispala smesna.

srecno :)))

mare_delija

pre 15 godina

pa sad, pojacanja i nisu na nivou evropske zvezde, ali sta sad da radimo, zasto jednostavno iste na pocetku umesto ovih doveli bisevca i kovacevice.....Ja mislim da bi to bio bolji i logicniji potez.Nadam se da se Stamenkovic braniti bolje nego sto je to cinio njegov prethodnik

Marko__bgd

pre 15 godina

vidim da su uglavnom napadaci dovodjeni...izgleda da je onaj mali makedonac trickovski dzabe dovodjen...a darko kovacevic?a ti pouzdani napadaci edgar i princ koji su dobri ali samo na video klipovima..ista prica kao i sa barkosom...jedino je markovic tu ozbiljan igrac,i subasic napaac..mozda i golman novi nije los...ostalo je sve boranija..zajedno sa bisevcem

delija

pre 15 godina

bravo za poruku br 15 ja ne znam sta je ovo ovo nisu pojacanja ni za mogren,dajte ljudi kukamo kako nemamo para a dovodimo neke polovnjake,znaci Stojkovi,Bisevac,Djordjic,Ljuboja,D.Kovacevic provereni igraci gde su ovi igrali u timoku uz Koromana,Gaja,Milijasa,Kastilja ovi gore bi se prosetali ligom,zar ne?

crni delija

pre 15 godina

sve je ovo dobro za sada ali sta ce nam marjan markovic i pavle ninkov na istoj poziciji,mnogo ih je oslo,ostaje li burza,milijas,kastiljo,koroman.a bisevac bi bio extra pojacanje uz darka kovacevica.gosa je extra-pokazao se,lazetic nam ne trba,drincic se pominje ali on je igrao u partizanu nekada.sve u svemu promena je dobrodosla,i super je sto ima iskusnih igraca,jer talenat i mladost tesko prave rezultate i potrbno je vreme da stasaju.Mislim da ce se ove godine burza proslaviti.i nek vrate onog trickovskog,mali je slab

Zizo

pre 15 godina

Sada su svi gotovi jos samo da dodu Bisevac i Kovacevic i Zvezda ponovo prvak SRBIJE i Zvezda ponovo na vrhu Evrope. Dolazimo sa ovim igracima makar do cetvrtfinala Kupa UEFA!!!

Dzoni

pre 15 godina

Sacekajmo prvo da se zavrsi prelazni rok,da vidimo konacan spisak igraca, pa avgust i septembar,tada vec moze da se govori o pravim potezima i o "pojacanjima",a racune svodimo na kraju sezone. Moje misljenje je da su ovo igraci dovedeni po profilu koji je trazio Zeman, kvalitetniji ne bi dosli, to je sigurno. Od ostalih, koji se pominju-Kovacevici, Bisevac, Gavrancic, Stojkovic, Purovic, Georgijev, Vucicevic i Lazetic,neka dodje bilo ko,bar dvojica.

CiroDelija

pre 15 godina

Nadam se da če se što pre uigrati i zaigrati pravi fudbal.Bojim se da smo doveli previše igrača u jednom prelaznom roku, jer če trebati dosta vremena da se uigraju, nisu to slabi igrači samo je pitanje koliko če igrači trebati vremena da se naviknu na naš način igre,iako Naša Zvezda nije prepoznavna sa svojom igrom vec 2 sezone.Voleo bih da vidim toga Princa več jednom i pre Darka Kovačevića doveo bi Biševca u naš tim jer bi bio pravo pojačanje za Zvezdu.

McGradyAka2pac

pre 15 godina

Ova Zvezda cuti, cuti ... pa kad utera qrac ...
Ali samo je jedan Partizan ... a videcemo ta pojacanja, samo da im Zenit ne zapadne u kupu Uefa !

toplica_miskova_marioneta

pre 15 godina

Kojih 11 pojacanja? za mene je mozda samo Some pojacanje,i ako doju Kovacevici a markovicu je bolje da ne prilazi Marakani. da mu se ne zapali auto opet slucajno!

Delija do koske

pre 15 godina

Stvarno su pojacanja nema sta......Sve sto valja oni prodaju.....I sa tim parama dovedu neke slepce koji veze nemaju o fudbalu......Vratite AJ on je bio extra UPRAVA NAPOLJE

Gospodin

pre 15 godina

Ako neko misli da su ovo pojacanja, grdno se vara.
Tako je slucaj i sa partizanovim pericem, fejzom...
Drinčić je trebao biti prva želja kluba, a ne ako pođe kastiljo, vidjecemo...Jer da je klasa, klasa je. A gledao sam jednu utakmicu amkara. S pravom grof od Montenegra kaže da bi sa amkarom vjerovatno mogao do titule u Srbiji

McGradyAka2pac

pre 15 godina

Haha ... znao sam da cete da se primite ... :P
Prvo , ja prvi put komentarisem nesto o vasoj EVROPSKOJ zvezdi i to vise iz dosade a ne da bi provocirao ...
Drugo : Sto se Zenita tice , uopste nisam mislio BUKVALNO( nadam se da to onaj sto se potpisao sa Konju zna sta znaci ), nego cisto da vas podsetim na podvig od pre neke godine , kada ste imali mnogo bolji tim, pa ste videli kako ste prosli, a vidite sta cete sad sa ovim pojacanjima !!!
I voleo bi da nam zapadne Zenit ... dobrog fudbala nikad dosta !
A vama , sta da kazem osim srecno u kupu uefa, i cuvajte se Partizana ... !
Napred Partizan, napred Srbijo ... a za nama i ostali , pa i vi u krajnjem slucaju !

rille

pre 15 godina

jel to opet nema nista od PRINCA pa ga ovaj nigde ne spominje!?Nemogu da verujem da nemogu jednog igraca vec 2god da dovedu!
I NEEEEE!!!NIKAKO ALI NIKAKO DRINCICA U ZVEZDU COVEK JE GROBARCINA BRE!!!
STETA STO Lazetic nece doci steta sto trajkovic ide i verovatno kolko vidim i ERIK!!!
MISLIM DA OD OVIH IGRACA IMA NESTO!
A grobare jos drzi slavlje za titulom a nisu ni svesni da nemaju nikakav tim!
pa taj dijara 2 sezone za redom nema sanse da pruzi onakvu igru a zuka ni ove nije bio ni za palilulac, JAKO SMESAN IGRAC njega samo grobari mogu da vole i dizu ga jer im je to prvi brazilac u timu pa se malo napalili, EEEEEE KAKO SU SMESNI!!!!!

Tref

pre 15 godina

Iskreno.mislim da zevazda nije imala loš igrački kadar,već da su problem bili treneri..Do duše bilo je i par loših igrača,ali ovaj spisak sve govori...
1.?
2.Ninkov
3.Bronovicki
4.?
5.Gaj
6.Castillo
7.Milovanović
8.Koroman
9.?
10.Milijaš
11.?

Dakle,nama je realno falio dobar golman,štoper,levonogo krilo i kvalitetan špic...Nije mi jasno koji će nam 11+3 novih igrača...Troše pare bez ikakvog smisla.
Pustili su Bastu za siću,a dečko je sve vreme igrao poziciju desnog beka koja mu realno ne odgovara. Mnogo bolje bi se snašao kao zadnji vezni,a Castillo ionako odlazi.
Ja bih doveo golmana Stojkovića,Gavrančića,Đorđića i Ljuboju...
To je sve što nam je trebalo

Ivan

pre 15 godina

Kada bi doveli Darka Kovacevica, Milana Bisevca i zadrzali Kastilja zvezda bi lagano mogla do cetvrtfinala, a mozda i do polufinala kupa Uefa.

GK Sasa Stamenkovic- dobar golman, najbolji u ligi sigurno mada za Evropu mislim da nije dovoljno iskusan, ali boljeg nema

RB Markovic ili Ninkov- Markovic je iskusniji za Evropu, a za MSL nije los ni Ninkov

CB Bisevac- Dobar stoper, ima iskustvo igranja u Francuskoj i u reprezentaciji za Evropu solidan za ligu odlican

CB Gaj- ako ne napravi neki kiks onda ce biti neprelazan pa makar igrali i protiv Sevilje

LB Bronowicki- igrao u reprezentaciji Poljske i odlicno cuvao i jednog C. Ronalda, tako da je pouzdan

CM Kastiljo- najbolji igrac zvezde

AM Koroman- iskusan, dobro igra protiv jakih ekipa

AM Burzanovic- jedan od boljih tehnicara u Zvezdi i zna da da gol

CF Kovacevic- igrao u jakim ligama i davao je golove u Ligi Sampiona tako da za Zvezdin napad nema brige ako dodje.

CF Edgar- ako je dobar ko sto pricaju u paru sa Kovacevicem nadavace se golova.

CF Subasic- koliko god mislili da je los potez dovodjenje ovog napadaca po meni ce on biti jedan od igraca koji ce se dobro snaci u Zvezdi.

-Od ostalih pojacanja po meni nije los ovaj Some, za Vukobratovica sam cuo, i moze da bude zamena Kastilju u nekim slabijim utakmicama i mozda je Mijajlovic jedan od kvalitetnijih. Ostali ce ili u Srem ili na klupu.

Romaldinjo!!!

pre 15 godina

ovaj McGrady2pac, da se bar malo razume u fudbal znao bi da Zenit od septembra igra ligu sampiona, i samo da ga obavestim posto vidim da je grobar, da taj isti Zenit moze partizanu da padne u 3 kolu kvalifikacija!!! Ja uopste ne kapiram ove partizanovce, vise komentarisu nase teme i pojacanja nego nesto o partizanu!! Vidi se koliko su ljubomorni, i koliko su se uplasili za sledecu sezonu jer znaju da cemo da kidamo sledece sezone!!! Pozdrav svim vernim DELIJAMA

Крешимир

pre 15 godina

Развили смо мрежу скаута - имамо их на свим трибинама Маракане. Да смо бар нешто урадили са истим тим играчима, па 'ајде. Овако... Опет нас чека ПСВ и неки Стразбур. Ужас.

uskoro na svim trafikama politike

pre 15 godina

....ali ih nismo slikali jer ne mogu svi da stanu u kadar! Fali nam jos mister Darko juli Kovacevic i imamo slike pojacanja za ceo godisnji kalendar!

I nasa ZVEZDA opet najbolja

pre 15 godina

(david993 grobar, 29. jun 2008 00:05)

decko pitas ko ce da daje golove a mi vas pitamo ko zelite da vam daje subasic,kovacevic,edgar,princ tagoe,aleksic ako bog da srece...

denke

pre 15 godina

Po meni nije od neke bas velike vaznosti da dodje Darko Kovacevic , vaznije je da dodje Bisevac da on i Gaj budu stub odbrane ! Od svih pojacanja za mene je najvazniji dolazak Stamenkovica jer nam je ove godine mnogo hvalio dobar golman kao sto je on !


PS: Nadam se da ce ostati Koroman , ipak je on veliki DELIJA i igrac koji ce za Zvezdu uvek pruziti maksimum !

david993 grobar

pre 15 godina

jaka vam pojacanja ko ce da daje golove kod vas.Doveli ste nekog somea odakle je on?eee gani ponovo cete bez ijednog trofeja da ostanete.

Black-Adder

pre 15 godina

Bisevac i Nenad Kovacevic???
A da...to su oni zvezdini supertalenti koje je pre 2-3 godine trazio Real,Arsenal,Juventus,Inter...

konju

pre 15 godina

(McGradyAka2pac, 28. jun 2008 20:19
bolje cuti ako nemas sta pametno da kazes!!!Zenit je prvak Rusije, i igrace LIGU SAMPIONA!!!Nego pazi ti da ne padne Partizanu?!?!?

Cuj njega,fejsa...ha-ha-ha

pre 15 godina

BJEKA
I tvoje realno,o cemu ti pricas?T si izgleda umisli da si veliki strucnjak za pojacanja!!! Prestani da tesis sebe a jedes se iznutra!!! Koji fejsa,i taj ne znak ni kako se zove? Hoces da kazes da ste doveli vece pojacanja,sa tim tunizanima,bosancima i igracima iz kule,jagodine i crne trave...? Hoces da kazes da zvezda radi lose a dovela je kako brazilci kazu najtalentovanijeg igraca brazila,hoces da kazes da zvezda lose radi sto hoce da zadrzi Kastilja,Koromana,Gaja,tu je Burzanovic,Ninkov,Markovic,hoce da dovedu jednog DARKA KOVACEVICA,Bisevca,pa opet Kovacevica,lazetica,Tagoe....Dali su to losi igraci? Pa ako zvezda uspe da odradi posao kako hoce i kako planira cekacete na titulu isto koliko ste cekali na duplu krunu!!!! a ti pricas o Fejsi i nekim igracima nase jadne lige,pa oni da su dobri otisli bi odavno napolje kao sto su otisli mnogi tako mladi!!!!! samo ti nas gledaj jer TO SE RADI OVAKO!!!!!!

srx

pre 15 godina

Cuo sam da se i Djajic vraca!
Bicemo hit! Opet cemo prizeljkivati Slovan iz Libereca u kvalifikacijama i opet ce nas pobjediti oba puta!

mare987

pre 15 godina

Dragomir Vukobratovic??? Otkud on u Zvezdi, mislim da nikom nije jasno... Ni njemu samom... Ovo su dobra pojacanja, ali za Parizan... Ovi igraci Zvezdu mogu samo da oslabe...

Goran

pre 15 godina

Samo kazem...

Golmani: Stamenkovic (Bajkovic)
Desni bek: Markovic (Ninkov)
Centralni bek: Gaj
Centralni bek: Devic (Tomovic)
Levi bek: Bronovicki (Mijailovic)
Zadnji vezni: Kastiljo (Nenad Kovacevic)
Desni vezni: Koroman
Centralni vezni: Chiumento (Milovanovic - nadam se da ostaje)
Levi vezni: Milijas (Maksimovic)
Napadac: Edgar (Subasic)
Napadac: Tagoe (Some)

i dodajem: Titula se vraca na Marakanu!!

Jos samo da dodje Darko Kovacevic, Bisevac, i Nenad Kovacevic i u Kupu Uefa sa novim trenerom dolazimo do finala!!

dulejelud

pre 15 godina

kakva pojacanja!!! Koji su bre ovo igraci?
Prava skauting sluzba ...nema sta. Mislim da u upravi sede Indijanci (pri tom Indijanci izvinite).
Sta ustvari komentarisem upravu koja je oterala AJ. On je za njih izmislio Zvezdu (jedna stvar: covek bar zna da prica)...
Kad smo kod ovih pojacanja... mislim da je bolje da su doveli 11-oricu najjboljih omladinaca za svaku poziciju nego ove. Pri odabiru tih klinaca bi koristio i test inteligencije, pa za 2-3 na svakoj poz test bi dao resenje.
Dosta mi je ovih glupandera. Pa Zigic nije dobar igrac zato sto je visok i daje golove glavom... vec je inteligentniji od ostalih...

Delija Skopje

pre 15 godina

Zadnja vest prenosi transfer market com Micic, Borovica i Puaca nova pojacanja nase Zvezde predstavljanje pred put u Sloveniji na pripreme

Miloš

pre 15 godina

Mislim da je nerealno dovesti 11 igrača i uspeti ih ukonponovati za tako kratko vreme. Iako navijam za zvezdu nisam veliki optimista... Napred ZVEZDO!!!

навијајте за челзи

pre 15 godina

Кад неко каже да су појачања очајна, ја не знам шта је тај очекивао?! Станковића? Гатуза? Некога из Севиље, Роме...?? Ово су све углавном солидни и искусни играчи. Још да доведу пар таленатованих тинејџера и то је то.

lukaluka

pre 15 godina

opa.............pa Bisevac bi bio pojacanje u pravom smislu te reci,mozda i Tagoe i Kovacevic(iako je malo stariji),ovi ostali onako,za vecinu nisam cuo pa necu nista da pricam,nadam se da nisu kao Brakos i njemu slicni
Zvezda je zivot,ostalo su sitnice

dcz

pre 15 godina

Vidim da mnogi pljuju ova pojacanja, ali ja mislim da je zvezda jaca nego prosle godine.
Sad imamo dva dobra desna beka (markovic, ninkov). Markovic je ipak igrao po dvadesetak utakmica u dinamu.
Dva dobra leva beka (mijailovic, brono). Mijailovic je ipak igrao standardno u visli koja je verovatno bolja i od zvezde i od partizana. A ko dobro pamti seca se da je bio jedan od boljih u maldoj reprezentaciji koja je uzela prvo srebro na PE.
Ako dodje bisevac imacemo dva odlicna stopera (on i gaj) i dva mlada (devic i tomovic). Svi za bisevca govore da kiksa, ali on je to radio samo na pocetku u zvezdi i na pocetku u rprezentaciji. Posle kad vise nije bilo pocetne treme bio je siguran.
Kastiljo mora da ostane jer tako sigurnog zadnjeg veznog koji daje puno golova ne mozemo da nadjemo. U sredini imamo koromana, milijasa (jeste spor ali deli lopte kao lud), burzu, blazic, i doci ce neko dobar. Takodje markovic moze da se upotrebi. A za maksimovica sam cuo jos pre pet godina kada je vazio za jednog od najvecih talenata svajcarske.
Napad edgar koji je mladi reprezentativac brazila. Nisam ga gledao ali ovo sve govori. Some koji je isti tip igraca kao i dijara znaci odlican. Za subasica svi kazu da ne zna jer je iz azerbejdzana, ali ja sam ga gledao i protiv nas i poljaka i portugalaca i mozda je on i najvece pojacanje. Decko sutira jako i levom i desnom, ima dobru tehniku i brz je. Jos ako dodje tagoe koji daje golove za jaku reprezentaciju gane eto nama zime u evropi.
A na sva ova pojacanja je potrosen mozda milion.
Jos po milion na tagoea i veznog i jos nesto za stopera i eto skoro 4 miliona, posto neki pitaju gde su pare iz budzeta.

Delija do koske

pre 15 godina

(denke, 28. jun 2008 21:23) Brate pogledaj ti zvezdu 2-3 sezone u nazad njima bre niko ne valja npr Bosko Jankovic kazu nije igrao dobro pa kad je los sto ga trazi Juventus sad. Mene ne bi cudilo da prodaju i neke vrh igrace poput Koromana, Gaja, Milijasa.....A zvezdi pre svega treba neki mnogo jak gazda a ne korumpirani slepci koji veze nemaju da vode ZVEZDU.......A sto se tice tima najpre im treba golman....A ne da brani Randjelovic koji da budemo iskreni ne moze da brani ni petlicima i oni su jaki za njega........kaze izjava Bunjevcevica u novinama pre neki dan za 15 igraca nema vise mesta u Zvezdi.....omg pa dok se ovih 11 uigra trebace im 2 sezone....ZVEZDA JE ZIVOT SVE DRUGO SU SITNICE

Lazar

pre 15 godina

I ko sto neko rece:posle svega sto se desilo prosle sezone VOLIM TE JOS VISE!!!
I aj da pevamo kad pocne sezona ono ZVEZDO ZGAZI IH SVE!!!!!

Milos

pre 15 godina

Pa najbolje da su "doveli" i novi stadion...

Jedanaest igraca je mnogo za jedan prelazni rok, a ono sto je najgore najavljuje se jos.

Realni Delija !

P.S. Kakav je motiv jednog Marjana Markovica da igra u nasoj ligi...to ce biti paunska setnja po terenu...bolje je dati nekom klincu od 18-19god, da ostavi srce na terenu.

balvan

pre 15 godina

markovic? pa jel moguce? dobro je sto nije i lazetic dosao. katastrofa bi bilo. a niko se ne seca njegovom pljuvanja po zvezdi dok je igrao za obilic?

zile

pre 15 godina

Bunjevcevicu, stavio si MARAKANU pod hipoteku, uzimas kredite i pozajmice od Miskovica da bi dovodio ove pajsere, kvazi pojačanja!
A sta cemo kad budu trebali da se vracaju krediti? Otici ce MARAKANA a na njenom mestu ce napraviti trzni centar!
Bunjevcevicu, MARS iz nase ZVEZDE!

denke

pre 15 godina

@Delija do koske
Ti stvarno ne znas sta govoris , kazes prodali su sta je valjalo od igraca , pa ako su Pantic , Miladinovic , Tutoric , Randjelovic , Andjelkovic , Trajkovic , Barkos , Banovic bili za tebe najbolji u Zvezdi onda sa tobom brate nesto nije kako treba !

anti

pre 15 godina

Voleo bih da Ognjen ostane. Mislim da je veci plus sto je ova grupa igraca otisla nego sto je ova grupa dosla. Midzborgad ili kako vec, Milanko, Trajko, Miladinovic i ekipa nisu stof za Zvezdu. Uz Zemana i novi kadar bice bolje, bar se nadam! Pozdrav svim DELIJAMA.

7:1

pre 15 godina

A central or defensive midfielder with a terrific command of the ball, Nikola Drinčić is a product of the FK Partizan academy...sa Uefinog sajta. Toliko!

pera mitic

pre 15 godina

Ulaskom PUPS-a tj. Krkobabica u vlast, Srbija je postala raj za penzionere, te mnogi ljudi iz Evrope, a medju njima i fudbalski treneri i fudbaleri, dolaze da bas ovde docekaju ispracaj u zasluzenu penziju!

dejan mijatovic

pre 15 godina

Nadam se da ce ostati>Gaj,Koroman i naravno najbolji igrac zvezde od odlaska one generacije 91 IGOR BURZANOVIC!A samo da dodju Princ Tagoe i Darko.SEVERNA ARMIJA

Zujo kv

pre 15 godina

Mislim da je Zvezda napokon napravila dobar izbor.Marjan Markovic I Milan Bisevac nece dozvoliti Dijari ni da pridje golu .Pozdrav za Delije

ljubisa

pre 15 godina

@McGradyAka2pac
E genije Zenit je kao klub koj je prvak Rusije i osvajac kupa Uefa igra LIGU SAMPIONA a ne Uefa kup tako da Zvezda moze tesko da ih dobije. Jedino ako dodju u knock out fazu a Zenit nekim cudom dodje dotle.

naka

pre 15 godina

Odlicno!!!Samo treba nam pojacanje u srednjem redu jer smo tu najtanji.Oni koji hvale Milijasa i Milovanovica o fudbalu znaju kao i Kosan)a to je malo manje od Djore).Ova dva nesretnika su mogli igrati samo u formacijama sa 10 igraca pozadi.Kad budemo igrali ofanzivnije i kad budu morali da pokrivaju veci prostor'DUVAce kod njih na sve strane.Pojacati srednji red OBAVEZNO)Vucicevic bi bio odlicno resenje).DARKO?NE HVALA!!PIXI KOVACEVIC'JOS MANJE!(pas samo unazad).Bisevac,ajde i nekako.Problem sa povratnicima moze biti narusavanje atmosfere i pravljenje klanova?Jestrovic,Koroman(velike zvezde)
Drago mi je za SOMEA(jestru bi na 100 m ostavio na pola).Subasic,KOREKTNO.Ko kritikuje takvog igraca nek se seti Kojim putem su isli KOROMAN I P:DJORDJEVIC kad ih je DZAJA OTERAO KAO NETALENTOVANE.Sve u svemu'IMA NADE!!!

Janko

pre 15 godina

Princ i Darko moraju da dodju posto bi predstavljali ubitacni tandem i ako propuste sansu da dovedu Princa zazalice posto je on odlican igrac za koga bi moglo da se dobije vise para za dve sezone nego sto su Hrvati dobili za Eduarda.
Kad su vec pustili Djordjevica najboljeg mladog napadaca u Srbiji u Nant za skoro nista moraju dovesti Princa!

Josko

pre 15 godina

Meni stvarno nije jasno da niko od Zvezdinih skauta nije predocio da je ovaj igrac slobodan,bez ugovora,i da bi mogao da bude daleko bolje resenje od recimo Subasica...
Igracina...
Igrao za slavni Ferencvaros
http://www.youtube.com/watch?v=wYkxq54fTt4

razocaran

pre 15 godina

Naslov treba da glasi : zvezda dobila 11 novih igraca. a ne kao sto pise pojacanja. Nikolic, Vukobratovic,Subasic pojacanja ??? Tesko,vrlo tesko. Zasto markovic kada imamo Ninkova koji je i boli igrac od sadasnjeg markovica,a i mnogo perspektivniji.
a obojica ne mogu igrati.

Darko

pre 15 godina

Rekli 3 ekstra,5 dobrih i 5 mladih koji ce napredovati u Sremu.
Za sad vidim ovako
Ekstra:Marjan Markovic,Kovacevic i Tagoe ako dodju(Bisevac,N.Kovacevic mozda)
Dobri:Stamenkovic,Edgar,Subasic,Mijalovic mozda Some
ostali ce vecinom igrati u Sremu,a neki su nepoznanica.
Sad samo da vidim D.Kovacevic ili Tagoe da potpisu i zadovoljan sam transfer rokom.Naravno bilo bi lepo zadrzati Kastilja.
Treba nam taj ekstra spic nadam se da Bunjevcevic vidi to.

DEYO POŽEGA

pre 15 godina

Uprava samo puni bez veze po principu daj šta bilo! Sta je brzo to je kuso. Sutra kad budu delili gorki kolač krivice, moraju da imaju opravdanje. Bice: Zemane spičili smo sve pare, doveli i qurtu i murtu jer si to Ti trazio, a Ti od toga nisi znao da odabereš i složiš! Zeman će da povije rep, spakuje u kofer lovu za glumu, i ode u penziju... Čiji li su tih 5 milki za bacanje? Sta je to od Zvezdine imovine stavljeno pod hipoteku? Ko će na kraju taj dug da preuzme, a na mesto Marakane napravi jedan divan šoping mol?

Nikolaj

pre 15 godina

Tri zvucna imena su: Nenad Grozdic,Nikica Maglica i Kuzman Babeu!
Dolazi i Barkos!Ovog puta ne kao pozajmljen igrac,vec potpisuje na 5 godina!

samoil

pre 15 godina

Mislim da zvezda zasluzuje shanpionski tim ali bilo bi dobro za istoriju i buducnost da ima i 2-3 Makedonca za da se osvoji i liga shanpiona za 3-4 godine pozdrav delija iz Makedonije

Q7

pre 15 godina

Kovacevic ( oba ) mogu da dodju!!!
Princ moze da dodje
Kakve veze ima sto je Drinca igrao u Partizanu??? On je profesionalac i zivi od toga i ako Zvezda ponudi lepe pare sto da ne!!!!!!!
Nemojte da mi glumite neke navijace i ljubav prema klubu a tribinu niste videli 3 puta u zivotu!!!!!!!!

Marko Vozdovac

pre 15 godina

Aman ljudi, sta je vama? Pa cemu pluvanje i pre pocetka priprema??? Imajte malo strpljenja za ove igrace, trenera i upravu. Pa i Dzaja je ekipu koja je uzela KES sklapao 4-5 godina!
Dobili smo sjajnog golmana, ako je neko kojim slucajem gledao tekmu Napredak - Partizan, zna o cemu govorim. Sto se Subasica tice, ako pokaze makar pola od onoga sto se vrti po netu, bicu vise nego zadovoljan. Ako se kojim slucajem Darko vrati, imacemo fenomenalnog spica. Slazem se da je on kratkorocno resenje, ali uz njega mislim da imamo sanse da prezimimo u evropi, a prolece van granica znaci da je stigao iole dobar kesh za nekog igraca sa manje godina, ali istog kvaliteta. Biske je za jedno tri klase ozbiljniji igrac nego u sto je bio u prethodnom periodu u Zvezdi. Nasi mediji nigde nisu objavili, iz uprave cute o tome, ali nemacki Transfer market je pre dva dana objavio da se i Blago Georgiev vraca u Zvezdu.
Hajde da sacekamo da se zavrse pripreme i makar kvalifikacije za UEFA kup pa da, ako stvari ne stoje onako kako smo se nadali, pocnemo da dizemo glas. Mada i to je kratak period...
Samo ti u mome srcu si...

bakera

pre 15 godina

Mnogo bi dobro bilo da dodje Princ Tagoe i Darko,za Kastilja ce se naci adekvatna zamena kao i za Milovanovica.Nikako ne smemo da prodamo Koromana koji srce ostavlja na ternu i Burzu koji je veliki majstor.NAPRED ZVEZDO!!!!!!

zgb delija

pre 15 godina

Morales(desetka Chilea)1.8 mil.evra odsteta,450 000 evra plata..IBANEZ(Boca Juniors)1.1 mil.odsteta(350 000eu plata)...Mikulic(Bruggy)900 000 evr.odsteta..otkup ugovora SAMMIRA(2 mil.dolara)plus novi ugovor sa Ettom(400 000 eu.godisnje),Butina(Olympiakos.1 mil.odstete)...to su pojacanja...kupis par"jeftinih" pojacanja,a jos ti ostane oko 65 000 000 evra na racunu...a igraci koji se kupuju prosle godine za 1mil.odstete(Jertec)se posudjuju Ajdukú...nennene nismo jaki..vi ste

PFC

pre 15 godina

11 pojacanja, nista gluplje odavno nisam procitao
kada ste videli da neki ozbiljan klub dovede 11 igraca?
pa i Partizan je preterao sa 6 novajlija a kamo li 11+3
smesno brate, ne moze biti smesnije
Juve, Valensija, MU prelazni rok 1 najvise 2 igraca ali ekstra kvaliteta
a ne ovaj cirkus

Nixi

pre 15 godina

Jedva cekam da pocne,bas me zanima kako ce ovo izgledati?
Ili cemo gaziti redom,ali bukvalno(mada sam zadovoljan bilo kakvom pobedom)ili ce biti ko prosle sezone,ili ko Partizan prethodne...

Marko

pre 15 godina

Kome je bas stalo do slike, moze da je vidi ovde http://www.crvenazvezdafk.com/
Inace, ovom timu fali dobar plej. Nece valjda opet Milijas da gradi igru brzinom mamurnog puza? Ako su vec prodali Molinu, nek sad nadju zamenu. Moze stranac, ne bunim se!

GIGA

pre 15 godina

Molim sve koje komentarisu da neostavljaju lose komentare,daj nek se sad svi ujedinimo,da uprava da igraci da novi trener osete svu nasu podrsku,siguran sam da ce nam vratitu to sve..
necu da komentarisem kakva su pojasanja samo cu reci sto za markovica da sam presrecan i da je jako dobro to sto su pojacanja dovedena ovako rano da se tim uigra za prvenstvo i za evropu...
DELIJE SEVER VAS PODRZAVAJU

Vaj Nime

pre 15 godina

@ (Ivan, 28. jun 2008 20:38)
Kako malo treba da se primite .. )

@ (konju, 28. jun 2008 22:26)
daj boze da Zenit dopadne Partizanu ali u CL grupama .. )

@ (pera mitic, 28. jun 2008 22:24)
Pero majstore .. ))

delija do groba!

pre 15 godina

Ljudi dajmo podrsku Bunji i upravi.U klubu se posluje sasvim solidno,cak bolje nego pixijeva dinastija.Radi se teren koji ce biti extra kvalitetan u ovom delu evrope,reflektori se menjaju(radi ih Dzeneral Elektrik,treca kompanija sveta),a sto se tice tima,pa ljudi vratili smo Markovica(To je Zvezdino dete,odlican igrac,bolji od baste 100 puta.Some salombo po meni extra spic,ali verujte bice on jedan od najboljih,trazio ga je rendzers,ali je prihvatio zvezdinu ponudu jos u maju..Stamenkovic,covek je masina,sta je sve branio i zasluzio je epitet najboljeg.Mislim da se bisevac vraca 1000 posto,mada ja bih uzeo i Gavrancica,istekao mu ugovor a jak je igrac.Ako Darka vratimo a mislim da hoce,ipak su Zvezda i Olimpijakos bratski klubovi i dogovorice se,to ce boti tim vrhunski.Nenad kovacevic dolazi ako Kastiljo ode,ubedjen sam.Treba nam jedan kreativac,to neznam ko je,ako neko zna neka kaze sto pre,nestrpljiv sam.Ostali verujem da su kvalitetni i da znaju da se zvezdin dres natapa znojem,i krvnickim .Voleo bih jos jedan stranac kvalitetan da dodje,na sredini.Imamo dobar tim.I nemojmo samo pljuvati,ajmo da bodrimo ovu Zvezdu,koja ima potencijal i energije da konacno krene,Zeman ce znati kako da ukomnponuje,a od ovih klinaca izbacice barem trojicu cetvoricu kao sto je cevantona,bozinova,vucinica,nestu........ljudi svaku novost pisite odmah.
POZDRAV ZA PRAVE DELIJE

miki

pre 15 godina

bravo,tako se pravi tim i nadam se da ce na kraju sezone delije da slave.ove igrace je trebalo zadrzati ranije ali bice nesto i od ovoga.bravo za markovica

marko milijas

pre 15 godina

Ljudi,ovo ce biti prava Zvezda!U pravom svetlu i dupla kruna opet nasa.Igor Burzanovic ce biti najsjajni jer samo on daje golove grobarima i najbolji je!Samo da ostane on i jos neko pojacanje,pre svega mislim na brazilca Edgara.

panoramiX

pre 15 godina

zvezda odavno nije imala bolja pojacanja, jos ako ostane kostur tima iz prosle sezone, bice to odlicna ekipa. iz zvezde su otisli uglavnom oni koji nisu ni igrali ili su igrali vrlo malo. a na sve ovo ako dodamo jos i darka i nenada kovacevica, bisevca i gavrancica, i on se spominje u nekimk opcijam, bilo bi super. zamislite samo tim:

GK Stamenkovic
LB Bronovicki
DB Markovic
CB Bisevac
CB Gavrancic ili Gaj
ZV Kovacevic ili Kastiljo
LK Koroman
DK Milovanovic
PŠ Burzanovic
CF Kovacevic
CF Edgar ili Tagoe

ovo je tim za velika dela, mada je nerealno ocekivati neki veliki usph odmah u prvoj sezoni. bilo bi lepo zadrzati ovaj tim nekoliko sezona uz naravno podmladjivanje, posto ovde ima i vremesnijih igraca,

strucnjak :)

pre 15 godina

znate,nekad je ovo bio ozbiljan klub....
respektovan i ovde i u svetu..

ovo je zalost sada!
kakvo prodavanje magle sa ''11 pojacanja''?!?
ko god misli da je ovo dobro, nema pojma o fudbalu!
barsa je dovela 4-5 najboljih na svetu,pa je ispala smesna.

srecno :)))

bjeka

pre 15 godina

Realno,Edgar je igrac koji nigde nije bio standardni,momak daje od 3 do 5 gola po sezoni...Marković ne igra nigde dve godine,Some je igrac koji je u rangu većine špiceva iz naše lige.Grobari su doveli onog Zajima koji je extra igrač a cujem da dovode i Fejsu i Paunovića.Bunja nemoj da nas zavlačiš sa tvojih 5 miliona,jer ovi ne koštaju ni milion

Zizo

pre 15 godina

Sada su svi gotovi jos samo da dodu Bisevac i Kovacevic i Zvezda ponovo prvak SRBIJE i Zvezda ponovo na vrhu Evrope. Dolazimo sa ovim igracima makar do cetvrtfinala Kupa UEFA!!!

Jerez

pre 15 godina

Postovane komsije, da ne bude ono da komsiji crkne krava, ali moram da Vam naglasim da je Edgar truba.
Malo ponavljanja za pocetak
Prvo drago mi je sto je Edgar odlucio da pojaca komsije iz rupe, jer em dolazi na pozajmicu em nije igrac kalibra kao glavno pojacanje u napadu.
Ko ima Sport club mogao je u prethodnoj sezoni da posmatra nekoliko utakmica akademike, ka ja, i video bi sledece: prvo moram da kazem da je stvarno solidan u skok igri, i kada je sam ispred golmana (retke prilike), drugo sto se tice kretanja na terenu bez lopte ai sa njom tu je katastrofa, nema uopste logicnih otvaranja, po meni je gori cak i od Odite (retki su takvi, al ih ima), i trece pregled igre mu je najlosiji, nema dobrih pasova, u duel igri sa njegovih 72 kg na 190 je preslab, jedino sto uspeva sa solidnom tehnikom da prodje ispodprosecne odbrambene igraca (kojih nema u kvalifik. za LS). Iz svega ovoga bas mi je drago sto je kod komsija jer upotpunjava fantasticni tandem sa Milankom i Jestofolom!!!
(Jerez, 12. jun 2008 23:25)
Drugo, vidim da su neki ovde poleteli, tipa najbolji mladi igrac Brazila, igrao za brazilsku pionirsku reprezentaciju i itd., ali igrali su i Kaka i Pato i Ronaldo pa nisu dosli u Zvezdu. Edgar je vrlo priprost fudbaler, bio je perspektivan zato sto je bio visok u mladjim kategorijama, ali to nije iskoristio ni malo, sto je zasluga njegovog niskog koeficijenta inteligencije. A i to sto dolazi, dolazi Vam kao i Barkos samo na pozajmicu na 1 godinu, i to za lepu svotu novca, mislim da je to gubljenje vremena i tracenje novca, ali vi tako zelite, pa neka Vam bas i bude!

Ramplstilskin

pre 15 godina

Sve je to fino i krasno ali ja imam jedno jednostavno pitanje: kamo onih 4-5 miliona koje su Bunja i Toplica pominjali da će biti uloženo u pojačavanje ekipe? Nemojte mi reći da je na ovih 11 "pojačanja" potrošeno više od miliona. Koga će to da pojačaju Jaković, Jokić i Vukobratović- FK Srem?
Poenta je u sledećem- aktuelna uprava još uvek sledi stari dobri domaćinski princip "prodaj skupo- kupi jeftino". Primer- dosada na odlascima inkasirano 1,5M(F.Đorđević)+ milion(Basta) + 500k(Anšelković). Računa se još na oko 2.5M od Milovanovića(zimus glatko odbijena Sampdorija sa 2M ako se dobro sećam) i još toliko od Kastilja. Gruba računica kaže da ćemo od ovog prelaznog roka inkasirati oko 8 miliona evra. A ne verujem da ćemo uložiti ni 3. Matematika je surova, tržište uglavnom daje pravi prikaz stvari. Ne može ekipa biti jača ako se prodaju 3 reprezentativca (Kastiljo, Milovanović, Koroman) a dovedu Jokić i Jaković. Mislim da Kastiljo i Milovanović treba da idu, ali ako se znalo da idu, trebalo je na vreme pronaći adekvatne zamene. Adekvatna zamena nije klinac iz omladinskog pogona Voše ili anonimus iz Metalca GM. Čast svima ali tako je. Adekvatna zamena je igrač koji vredi na tržištu barem toliko koliko i onaj koji je prodat. Ma ne, mi Srbi smo najpametniji, skontali foricu da prodajemo svakog leta igrače za 2 miliona a dovodimo za 200k. I onda se čudimo što nam je ekipa iz godine u godinu slabija. Što se mene tiče prelazni rok je lepo počeo ali dani prolaze a nigde na vidiku ni centarfora (nemojte mi reći da su nam Edgar i Some prva opcija za sledeću sezone da se ne upišam u gaće od smeha) ni štopera (molimo Boga da dođe Biševac, čiju prodaju smo slavili pre godinu dana) a ni odganizatora igre. Nemoj bre da opet gledamo Bogdanovića i Trajkovića sledeće sezone, iz prostog razloga jer neće imati ko drugi da igra. Sutra krećemo na pripreme i opet će glavna pojačanja stići na kraju, neće se uigrati, mediji će ih popljuvati. Zar je tih pet miliona toliko ogromna cifra za jednog Miškovića, Toplicu i Zvezdu pa se mora čekati prodaja pola tima da bi se ta lova skupila? U tom slučaju trebalo je da pustite odmah i Kastilja i Milovanovića i Koromana, a ne da se cenjkamo celo leto, na kraju ih pustimo ispod cene a ispustimo sve druge igrače sa kojima smo pregovarali.
Ma kakvi, iako je na početku delovalo obećavajuće, slutim da od ove rabote nema ništa i da nam sledi još jedna sezona razočarenja: očajne nepovezane igre, igrača ispod svakog kriterija, smene trenera, seče glava... Možda i iščačkamo neki kup ili otkupimo titulu od groblja ali evropske tekme će pokazati ružno lice istine. Sve smo bre lošiji iz godine u godinu. Otkako je prodat Vidić, nije adekvatno rešeno pitanje vođe odbrane. Ako je Biševac taj "iskusan štoper" koji će nam predvoditi odbranu, možemo samo da plačemo. On nama sad deluje kao Nesta, jer smo protekle sezone morali da trpimo ono drvo Tutorića i njegovo skrnavljenje igre. Ko je gledao Zvezdu sa Biševcem jasno mu je koliko je sati. Ne može se večito cigananjem i cenkanjem napraviti posao. Imali smo šanse i za to- kupili jeftino Dramana, Molinu... jeftino kupili, jeftino prodali. Znači ni tu nismo napravili neki posao. Ako neko zaradu od 500kE smatra za dobar posao, onda bolje da vodi piljaru ili ribarnicu a ne klub koji pretenduje na plasman u LŠ. Bre kad sam pročitao da je zapelo u pregovorima sa Princom Tagoom- oko plate. A dečko navodno traži platu koju je prošle godine imao Jestrović i mi se ciganamo i cenjkamo??? Može, ima igrača koji će da igraju za 1000e, benzin, klopu i stan. Ima ih koliko hoćeš u raznoraznim tramvaj i beton ligama. Ali i kvalitet je na tom nivou. Ne možeš dovesti reprezentativca jedne ozbiljne reprezentacije, kao što je Gana, za klopu i stan. A s druge strane, neko je platio raspalom Jestroviću toliko, ladno da se nije ni počešao??? I nude se neki kamioni i avioni za Kovačevića od 35 godina??? A znaju da nema šanse da ga dovedemo. I na kraju će da bude "prošo voz, završio se prelazni rok, što smo doveli doveli smo, imamo puno poverenje u aktuelni igrački kadar, za koji tvrdimo da je najbolji u zemlji, blablabla..."
U suštini sve isto ko prošle sezone.

Marko__bgd

pre 15 godina

vidim da su uglavnom napadaci dovodjeni...izgleda da je onaj mali makedonac trickovski dzabe dovodjen...a darko kovacevic?a ti pouzdani napadaci edgar i princ koji su dobri ali samo na video klipovima..ista prica kao i sa barkosom...jedino je markovic tu ozbiljan igrac,i subasic napaac..mozda i golman novi nije los...ostalo je sve boranija..zajedno sa bisevcem

boban zdravkovic

pre 15 godina

strasan tim ima jedna crvena zvezda.
mislim da ima kvalitet za dalji ostanak u vrhu srpskog fudbala.
mozda bi jos trebali dovesti trisovica, tog velikog igraca, da bude na oku selektoru???

Denis

pre 15 godina

aj bre kako ne mozete da shvatite,kad bi doveli kvalitetne igrace posle ne bi mogli da prodaju utakmice,i sta ste navalili da vracate svoje igrace u zvezdu ??Markovic 2 godine nije igrao fudbal,ah mozda na soniju jeste. . .

Barkley

pre 15 godina

(McGradyAka2pac, 28. jun 2008 20:19
bolje cuti ako nemas sta pametno da kazes!!!Zenit je prvak Rusije, i igrace LIGU SAMPIONA!!!Nego pazi ti da ne padne Partizanu?!?!?
(konju, 28. jun 2008 22:26)

posto su se oni direktno plasirali u ls ne bih imao nista protiv da padnu Partizanu.
hvala na lepim zeljama :))

Dejan Stojanović

pre 15 godina

A gde je Nikola Jolović. U paru sa Gajom u MSL ligi primili bi smo 2 golaza celu sezonu a Partizan nam ne bi došao ni do šesnaesterca. Čovek je stvarno ekstra štoper a još i slobodan igrač. Bunjo poyuri do Borče i angazuj čoveka dok nije ponovo zapalio preko. Jole care crveno bela četvorka je stvorena za tebe. Pozdrav za sve Delije i Joleta cara. Deki Šavac Pn.

delija sa severa

pre 15 godina

Delije na transfermarkt.de, pise da je blagoy georgijev ponovo u zvezdi pise njegovo ime i prezime na listi igraca koji su dosli! Delimicno lepa vest!
On je dobro poceo pa je posle ne slavno zavrsio polusezonu kod Duska Bajevica!

Ako dolazi pozelimo mu vise srece ovaj put, bio je on dobar plej! :D

Zare

pre 15 godina

Na žalost ovde ljudi pišu svašta i najčešće kritikuju napamet. Za sada, ono što se vidi je da da Bunja radi poso bolje od Dike Stojanovića. Igrači dolaze na vreme, nadam se da će do kraja sledeće nedelje Zvezda zavšiti sa prelaznim rokom kako bi se postojeće ekipa na miru uigrala za narednu sezonu. Kvalitet novih igrača mi nije poznat ali je malo verovatno da ćemo imati lošiji sastav nego protekle sezone. Ukoliko Zeman isforsira napadačku taktiku sva je prilika da ćemo igrati lepši fudbal nego zadnjih nekoliko sezona. Sve ovo me navodi da sam prvi put blagi optimista po pitanju naše Zvezde ove godine. Na kraju moram samo nekoliko reči o idiotima koji opet u svoje komentare stavljaju Barkosa u negativnom kontekstu iako je Zvezda imala barem 15 igrača u postavi slabijih od njega i po pitanju znanja a naročito po ptanju pristupa igri. Biće mi veoma žao ako se pored njega Moline i Salasa olako odreknemo i Misdongarda. Uveren sam da bi svi oni tek posle jedne godine adaptacije pružili prave partije ali im na žalost za to nije pružena šansa.

Никола ТС

pre 15 godina

Коначно да се крене са потпуном реконструкцијом тима.Захвалити се вишегодишњим играчима Звезде за које су и мала деца видела да немају потребан квалитет.Задњих пар година Звездина игра није личила ни на шта.
Треба имати стрпљења и са играчима као и са тренером.Много је важније створити добру и атрактивну игру која ће привући сигурно и више публике(не само у Београду), него по сваку цену јурити домаће трофеје који сами за себе не значе НИШТА!Уз добру игру, за шта је понављам потребно време, доћи ће и резултати и то пре свега боље партије у Европи. Од свега тога имаће користи читава наша лига.
Порука за новинаре: Морате непрестано да говорите и тражите доношење Закона о спорту како би се пре свега забранио одлазак младих играча из земље а затим и приватизацију спортских друштава. Уколико новинари не буду константно држали "тензију" по овом питању тај закон никада неће заживети.
Поздрав!

rade petrovic

pre 15 godina

Ovde samo jos fali da dodje Zlatko Krmpotic za direktora omladinske skole, pa da cirkus Medrano bude kompletiran...
Nazdravlje Zvezdo, uzela deca da se igraju pravljenja kluba...

delija

pre 15 godina

bravo za poruku br 15 ja ne znam sta je ovo ovo nisu pojacanja ni za mogren,dajte ljudi kukamo kako nemamo para a dovodimo neke polovnjake,znaci Stojkovi,Bisevac,Djordjic,Ljuboja,D.Kovacevic provereni igraci gde su ovi igrali u timoku uz Koromana,Gaja,Milijasa,Kastilja ovi gore bi se prosetali ligom,zar ne?

rille

pre 15 godina

P.S. Kakav je motiv jednog Marjana Markovica da igra u nasoj ligi...to ce biti paunska setnja po terenu...bolje je dati nekom klincu od 18-19god, da ostavi srce na terenu.
(Milos, 29. jun 2008 01:24

EEEEEJJJJ covece o kakvom motivu bre ti pricas pa jel si gledao proslu seezonu jel si gledao kpromana kako je igrao a vise je prosao od markovica i imao je najveci motiv da IGRA ZA ZVEZDU I BIO JE NAJBOLJI!!!
I daj vi poznavaoci fudbala prestanite da pljujete bre vise!!!!
ok nisu svi neka imena ali i posle svega na kraju se vidi sve kao i u ostalom sa tim SALASAM ZA KOGA SAM UVEK PRICAO DA JE EXTRA IGRAC i to se sad vidi kad je u kopa libertadores svaku utakmicu igrac utakmice!!!
SAMO JEDNO PITANJE ZA SVE DA MI NEKO KAZE mada to bi Bunja trebao svima danam kaze!
STA JE SA PRINCOM TAGOEOM????ZASTO GA VEC DVA DANA NIKO NE SPOMINJE????
DAJ BUNJO DOVODI GA BREEEE!!!

Q7

pre 15 godina

GE, Dzeneral elektrik je najveca svetska korporacija!!! sve sto prave je vrh vrhova i super sto oni renoviraju Marakanu tj. samo reflektore!!!

Nemojmo odmah komentarisati upravu, pojacanja, trenera!!! Pustimo ih da na miru treniraju i uigraju se a onda da postignu rezultate!!! Ako rezultati budu losi onda ih treba pljuvati!!! Bunjin potez sa dovodjenjem ovolikih igraca pozdravljam jer je jako bitno imati dugu klupu!!! Setite se da je Zenga kukao kako mu treba vise igraca i da je to razlog ispadanja iz lige Uefa!!! Napred ZVEZDO i drzi se Daco

crni delija

pre 15 godina

sve je ovo dobro za sada ali sta ce nam marjan markovic i pavle ninkov na istoj poziciji,mnogo ih je oslo,ostaje li burza,milijas,kastiljo,koroman.a bisevac bi bio extra pojacanje uz darka kovacevica.gosa je extra-pokazao se,lazetic nam ne trba,drincic se pominje ali on je igrao u partizanu nekada.sve u svemu promena je dobrodosla,i super je sto ima iskusnih igraca,jer talenat i mladost tesko prave rezultate i potrbno je vreme da stasaju.Mislim da ce se ove godine burza proslaviti.i nek vrate onog trickovskog,mali je slab

Max grobar

pre 15 godina

Ovi vasih 11 igraca bi se zestoko borili da udju u sastav Jagodine jer su fudbalski antitalenti...Tesko vama kad vam mutavi Bunja sastavlja tim...NAPRED PARTIZAN

Delija LE

pre 15 godina

Mada imam puno poverenje u Zemana, mislim da je trebalo raditi na uigravanju postojeceg tima, jer je fenomenalan! Mada, mislim da Zeman zna sta radi, i da ce Zvezda ponovo da hara!!!! Bitno je ostaviti Trickovskog, Burzanovica, Milijasa, Milovanovica, Gaja,i mozda Tutorica... Ostali kako hoce! Zemane, DELIJE su uz tebe, imamo poverenje!!!!

Goran

pre 15 godina

A šta je sa Princom!?Kakva laž 5 miliona za pojačanja.Pa svih ovih 11 ne vrede milion.Gde su prava pojačanja??Znaš kad će da dovedu Biševca,Kovačevića jednog i drugog..Cilj im je samo da zarade!Kupi jeftino,a prodaj skupo..

Dzoni

pre 15 godina

Sacekajmo prvo da se zavrsi prelazni rok,da vidimo konacan spisak igraca, pa avgust i septembar,tada vec moze da se govori o pravim potezima i o "pojacanjima",a racune svodimo na kraju sezone. Moje misljenje je da su ovo igraci dovedeni po profilu koji je trazio Zeman, kvalitetniji ne bi dosli, to je sigurno. Od ostalih, koji se pominju-Kovacevici, Bisevac, Gavrancic, Stojkovic, Purovic, Georgijev, Vucicevic i Lazetic,neka dodje bilo ko,bar dvojica.

CiroDelija

pre 15 godina

Nadam se da če se što pre uigrati i zaigrati pravi fudbal.Bojim se da smo doveli previše igrača u jednom prelaznom roku, jer če trebati dosta vremena da se uigraju, nisu to slabi igrači samo je pitanje koliko če igrači trebati vremena da se naviknu na naš način igre,iako Naša Zvezda nije prepoznavna sa svojom igrom vec 2 sezone.Voleo bih da vidim toga Princa več jednom i pre Darka Kovačevića doveo bi Biševca u naš tim jer bi bio pravo pojačanje za Zvezdu.

mare_delija

pre 15 godina

pa sad, pojacanja i nisu na nivou evropske zvezde, ali sta sad da radimo, zasto jednostavno iste na pocetku umesto ovih doveli bisevca i kovacevice.....Ja mislim da bi to bio bolji i logicniji potez.Nadam se da se Stamenkovic braniti bolje nego sto je to cinio njegov prethodnik

Fk Vojvodina

pre 15 godina

Vukobratovic-bogu hvala pa je otisao!!!E ljudi da vi znate koliko je on los igrac,sad bi proterali upravu i Bunjevcevica!!!Decko je kanal,ma nije mogao u Vozdovcu da se izbori za prvu postavu pa ga je Vosa vratila sa pozajmice!!!On vam je kao Vukelja(pojmas) izvikan a pojma nema!!!Decko je dve utakmice odigrao za prvi tim!