Četvrtak, 19.06.2008.

19:54

Hrvatska - Turska (20.45)

Izvor: B92

Hrvatska - Turska (20.45) IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

99 Komentari

Sortiraj po:

Croat

pre 15 godina

Uprkos porazu drago mi je da vidim da dosta srba je navijalo za Hr. Zalosno je sto smo proveli zadnjih 100 godina ubijajuci jedni druge. Krst+Kriz=Isus
Puno pozdrava i nadam se da cemo shvatiti ko je stvarni neprijatelj i srbima i hrvatima

Turcin

pre 15 godina

Da mi je sad videti face svih onih koji su bili uvereni u pobedu hrvatske protiv turske. Zalosno... Turci prosli Bec. Sta je sledece?

Ameba

pre 15 godina

Veoma mi smetaju sledeći komentari:
1. ..."ne volim Hrvate"....
2. ...."ipak smo mi kršćani"...
3...... "mi smo braća"...
4........"Turke ne podnosim kao naciju"....
5. ..."robovali ste Turcima 500 godina"....
O čemu se ovde radi? Da li iko govori o sportu, fer pleju, ili se sve svodi na političku tribinu izražavanja stavova o istoriji srpsko-hrvatske ljubavi i mržnje. Koga više briga za to? Da bi komentarisali fudbalske utakmice nije baš neophodno da napominjemo da li smo Muslimani ili Hrišćani i kom plemenu su pripadali naši askurđeli (daleki preci).
Ne želim da znam!

Goran

pre 15 godina

Da neko od vas živi u Mostaru i da neko zna kako je bilo u Mostaru tokom rata znao bi zašto se ovdje uvode vandredne mjere. Oni koji ne poznaju situaciju u Mostaru i ne mogu znati kako i zašto je to tako. Država BiH ne funkcioniše.

Beclija

pre 15 godina

Napred braco Turci. Pokazite ustasama!Kad vec mi nismo tu da im ga damo. Meni su se hrvati smejali sto smo izgubili od Kazakstana a vala sutra cu ja njima da kupim turski dres!!!! Nevolim turke ali volim turkinje vise nego leba!!!!!!!!! Turkye turkye!!!!!!

dfgdf

pre 15 godina

dva nesretnika dva fiumana sa ovog eura knezevic i budan dobijaju neku utjehu u vidu klubova u koji su presli juventus i palermo!

Davor Suker

pre 15 godina

Polako Bosnjaci, navijajte vi za turcine ali netreba neke izmisljotine protiv Hvatske izmisljat. Znate, vi niste Brazil ili Nizozemska da mozete nas kritizirati kako igramo. Dje je uopce vasa drzava? Ehh, pa nemoze tako, prvo, uvijek se gleda gdje je moja drzava pa onda na dalje... - Idemo Hrvatska, razbit cemo ih!!! - Hvala za navijanje iz Srbije!

domagoj

pre 15 godina

Bože dragi, HVALA ti na vremenu u kojem Srbi i Hrvati pričaju mirno i nježno. Totalno vjerujem u budućnost, totalno obožaVam Beograd. Jedva čekam ponovno prošetati Kalemegdanom i kod Pobednika pRogledati ušće Save u Dunav. Ljudi moji dragi, braćo Srbi, braćo Bošnjaci, došlo je vrijeme da izgradimo novi svijet. Neka bude vreme, neka svijet bude svet. Molim Vas sve skupa, dajmo ljubavi i miru šansu. Zar nismo svi skupa djeca Jugoslavije ? Budućnost je već stigla, živimo je SADA, budimo sretni, prižimo ruke jedni drugima...
Kao Kolariću Paniću, kao Kocka Kockica, kao Jelenko, kao Nedeljni zabavnik...
Hajmo ljudi, šta čekamo više ... ?
Hajmo, idemo...
Ustanite, hajdemo...
SRDAČAN POZDRAV svima iz Zagreba, od jednog Hrvata.

zg

pre 15 godina

Pozdrav svim srpskim navijačima koji će večeras navijati za Tursku. I ja bih da vi igrate s njima. Nema smisla da budemo licemjerni.

gtripko

pre 15 godina

Jedini dobar rezultat ove utakmice da obe ekipe ispadnu!!!! Losa posledica tog rezultata je da ce nemci u finale, ali to mogu da podnesem!!
Sve ostale opcije su nepozeljne.

totalno

pre 15 godina

Drago mi je vidjeti da ima normalnih ljudi, no koliko je nenormalnih pa to je strasno. Bitke, logori, povijest, ratovi, ljubomora, mrznja... Koji vam je? Pa ovo je samo nogomet, 22 para dlakavih muskih nogu na travi i jedna kozna mjesina... Ili je sad rade od sintetickih vlakana? Nije bitno, to je samo j... igra

zoki_bugojanac

pre 15 godina

Ma ima Turska da pregazi Hrvatsku, Osmanilije su to?! Nema taktike, taktiziranja. Srcano i hrabro, a takvima i Bog pomaze.
Mi Bosnjaci smo uz, a i Srbi bi trebali navijati za Tursku. Ipak smo pet stotina godina zivjeli u istoj drzavi :))
Salim se. Drago mi je da su obje ekipe prosle i da ce jedna od njih igrati u polufinalu. Nek je sretno i da pobjednik ove tekme bude i sampion Evrope.
(Bosnjak, 20. jun 2008 07:56)

re:samo jedno pitanje imam za tebe koliko si dugo vec bosnjak???

dr sanja

pre 15 godina

Ja navijam za Slavena Bilica :-)Steta sto ne moze da istrci na teren.Kvalitetan covek u svakom pogledu:igrao odlican fudbal,zavrsio pravni fakultet,2 dece,plave oci,zgodan,lep,harizmatican,u najboljim godinama,a jos i naucio te svoje momke kako se daju golovi i izgara na terenu.Podrska od srca.

čuvar ZERP-a

pre 15 godina

Od silnih komentara da se brani beč od turaka pa neredi u BiH hrvati protiv Bošnjaka pa da li komšije navijaju za nas ili ne niko pa ni mediji u RH ne govori o mogućoj dobroj igri hrvatske ili turske sve samo debilana a oni svi znaju o nogometu ko ja o portugalskom realno da je Hrvatska jača i bolja momčad i sve osim pobjede bilo bi svojevrsno iznenađenje.Srednji red i obrana Hrvatske nedvojbeno je moćniji od Turskog jedino onaj mali Nihat je pozitivno lud igrač koji je u stanju preokrenuti cijeli tok utakmice HRVATSKA-TURSKA 2:0

CroDalmat

pre 15 godina

Mene trese u stomaku od kad sam se diga. Ne znam jel' mi drago od uzbuđenja ili ću puknit ka' cvrčak. Ne znam je li lakše vama šta nemate problema sa živcima danas ili je još gore šta ste štufi jer vaših nema. Ja sam takav da dok sudac ne odsvira kraj ne virujem u nikakav rezultat, ni pozitivan ni negativan. Najgore igramo protiv slabih, najbolje protiv jakih. Samo da Bilić uvjeri igrače da su Turci sila i bit će lakše. Sad su dvi ure, ruča sam, oslobodija se posla, a sad se idem pivom oslobađat treme do 20:45. Drago mi je da će se našoj eventualnoj pobjedi radovat i drugi narodi.

trlabrla

pre 15 godina

Milane, pa dođi opet na ljetovanje u Dalmaciju. Rat je bio davno, svaki turist je dobrodošao. Nemaš lijepšeg mora nigdje bliže!

pop

pre 15 godina

Ja navijam za Tursku, 500 godina je 500 godina, a ovima naravno da ne prastam nista sto su nam radili zadnjih 60 god pocev od Jasenovca pa nadalje...

Hrvati, pa moci cete valjda i bez nase balkanske podrske, zar ne?

Ceka vas Evropa...kako da ne...

grunf

pre 15 godina

Nisam siguran da će objaviti moj komentar ali ipak ga šaljem. Poruke su stvarno raznorazne i vidim da hrvati očekuju barem simpatije od srba u vezi utakmice.Ako tako bude hoće li nam se odužiti koncertom Tomsona i upečatljivim porukama koje nosi njegov koncert?Možda nas ni turci ne vole ali barem ćute što je fer.

mladjo sexy car HR

pre 15 godina

Nije mi stvarno jasno zašto Bošnjaci navijaju za Tursku. Netko im je očigledno uvalio lošu propagandu kad se poistovjećuju sa Turskom. Budućnost čitave ove regije je u okretanju u Europi a vi dolazite na stadion pa navijate za Tursku kad ona igra protiv BIH. Jeste li vi normalni?
I kakve veze religija ima s nogometom? Talijani su isto katolici pa ja navijam protiv njih čak i kad ih imam na ticketu.

Milan

pre 15 godina

Od srca ću navijati za komšije i to iz 3 osnovna razloga:
1. Igraju odličan timski fudbal
2. Veliki sam Jugo-nostalgičar
3. Emotivno sam vezan za Hrvatsku, tj. Dalmaciju (letovao sam tamo pre raspada SFRJ i imam prelepe uspomene...).

A sad malo o samoj utakmici: Hrvati su definitivno kvalitetnija ekipa od Turaka, ali ni u jednom trenutku ne smeju ni najmanje da ih potcene. Mislim da je Slaven Bilić pametan trener i da to odlično shvata, tako da će svojim igračima uspeti da usadi pravi mentalitet, kao što mu je to i do sada polazilo za rukom.
2:0 za komšije!

objektivna

pre 15 godina

pa zasto ne bi poletjeli? zasto nas uvik nesto spusta?
pa pobijedili smo odlicne reprezentacije, zasto ne bi bili optimisti pa mislili i da mozemo jednu tursku?!

leonidas77

pre 15 godina

nije sto ovi muslimani navijaju za turke,a za koga bi oni drugog i navijali kad su isti i klanjaju se kao i turci ali se cudim nekim srbima sto su na strani turaka ,jeli to mrznja .zloba ,zavist ,pa svaki pravi hrvat ,a sad ne govorim za ove nacionaliste bi navijao za srbiju da igra protiv bilo koje drzave,ipak smo mi najslicniji narod ,turci su nas 500 godina tlacili i nas hrvate i vas srbe ,a sad mi se nadje tamo neki zavisni debil koji bi samo mrznju prosipo ,naprijed hrvati ,napred braco srbi

Petar

pre 15 godina

Nisam najsigurniji u predviđanju da će Hrvati proći. Mislim da već misle na Nemce i to može da bude pogubno. To bi bio drugi meč sa njima u kratkom vremenu i ako i promil misle na njih već su ispali. Znači, za Hrvate predstoji meč od koga "boli" glava kao i eventualni sledeći i nisam siguran da mogu da podnesu taj pritisak. Igračima je trebalo rasterećenje i zabrana razmišljanja (o kako je lepo biti glup!!)! Ako prođu Turke, Hrvati će biti prvaci Evrope ako im rivali ne budu Rusi. Nemce na penale i Holandiju 2-1 a od Rusa gube glatkih 2-0. Čujemo se za par dana! PetarPan

kibicer

pre 15 godina

Ne mogu vjerovati što se srbi toliko natječu za koga će navijati,zar nije lagodnije uvaliti se u fotelju i uz hladno pivo gledati lijep nogomet,tko pobijedi vrlo važno,može i Pakistan,nego se živcirati kao ostali.

cindy

pre 15 godina

Možda jesmo poletjeli, uspjeh je doći i do četvrtfinala,
pobijedili, ne pobijedili, u jedno sam sigurna: I VI BI SE NA NAŠEM MJESTU NADALI POBJEDI, SVOJIM USPJESIMA SMO DOKAZALI DA IMAMO PRAVO NA TO!!!

Pozdrav svima, VATRENI, VOLIM VAS, SVI SMO UZ VAS, RASTURITE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tomislav, KT

pre 15 godina

Poruka "SRBINU IZ BG": od sada imaš barem jednog prijatelja u Hrvatskoj!! Pozdrav svim susjedima koji nam daju podršku prije večerašnje tekme. Neće niti lako, ali vjerujem da smo bolji od Turaka.

manada

pre 15 godina

samo da igraju kao protiv Njemačke jer jedino tako se može dobiti...ali bojim se našeg mentaliteta i da nisu u glavama već dobili turke.To bi bili zajebano

delfina_HR

pre 15 godina

I ja vjerujem u pobjedu HRVATSKE!!
Bit ce to prava noc za pamĆenje!!!
Ova je godina u znaku Balkana!!!
pozdrav Tomislavu iz KT i svim ljudima dobre volje!!!

ФКВ1914НС

pre 15 godina

А зашто бих морао да навијам за било коју од ове две екипе?
Навијам за свој тикет!

Nis

pre 15 godina

Dobice ih Hrvati. Inace obe ekipe su mi simpatichne zbog odnosa igraca prema reprezentaciji koji tzv. "orlovi" niti imaju niti ima naznaka da ce ga ikada imati...
Navijam za Hrvate ne iz civilizacijsko religijskih razloga nego zato sto bih voleo da dva puta tuku Nemce na istom takmicenju... Kad mi vec nismo nigde...

al

pre 15 godina

Bez obzira sto je vecini ovde Hrvatska reprezentacija simpaticna, ne mislim da su turci bas naivni. Imaju losiju odbranu sto Hrvati mogu iskoristiti, ali ne prolazi uvek favorit. Bice borbe veceras.

Sto se mene tice, favoriti od pocetka su mi Rusi. Nemci mogu do finala. Imaju laksi raspored. Tako da u finalu ocekujem Ruse i Nemce. Mislim da ce pobediti brza igra Rusa. Steta sto im ne igra Pogrebnjak. Onda bi bio siguran u Ruse.

5ko

pre 15 godina

Croati, prolazite na penale veceras...Pamticete golmana Rushtu-a josh dugo, ali ne letite previsoko...pochistice vas nizozemci ako ne panceri...
Jeste dobri, ali niste najbolji.

Komsija

pre 15 godina

Hrvatima je ovo velika sansa za finale. Mogu da dobiju i Turke i Nemce samo da se uozbilje i pruze maksimum. Holandija i Spanija su dosta jace ekipe od Hrvatske, ali kad se stigne do finala sve je moguce.

ZELJKO

pre 15 godina

Bas je super viditi kako srbi i hrvati zajedno navijaju....!!!
Ako bi Srbija igrala protiv Turaka, ja prvi obuka DRES SRBIJE i navijao za vas....!!!!

Pozdrav iz preljepog Dubrovnika!!!!!!

J B T K O L I K O N A S I M A!!!!!!!!!!!!

2:0 ZA HRVATKSU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Johnzy, Beograd

pre 15 godina

Hrvati idu do finala. Turci su srecno prosli u četvrt finale, ali dalje neće moći. Iskreno se nadam da će Hrvati i osvojiti ovo EP. Napred komšije!

toorcida

pre 15 godina

došao je i taj dan, turke ne podnosim ka naciju, ipak ovo je balun i virujem da smo za klasu bolji od njih, gadi mi se ova njihova prepotencija, sta se mene tice oni uopce nisu ni europljani i ne bi smili ni igrat na ovom prvenstvu, al eto pošto su došli triba ih razbit da se vrate doma u carigrad pognute glave. ajmo hrvatska!!!!!!!!!!!!!!!

mirjana.....CROATIA

pre 15 godina

meni nije jasno zašto muslimani iz područja bivše jugoslavije navijaju za turke, al nebitno, HRVATSKA pobjeđuje......naprijed HRVATI!!!!!

vlada

pre 15 godina

Ajmo Hrvati, bolja ste ekipa, i samo se nadam da ih necete podceniti. Uvek bolje igrate protiv "jachih" selekcija (Nemacka), to vam je jedini pad protiv Turaka...
U polufinalu, pls, ponovo isprašite Nemce !!!

RIS

pre 15 godina

čudim se muslimanima da će navijat za turke, a ne vama srbima. šta iko ovdi ima s turcima. neredi u mostaru između turskih i hrvatskih navijača. to mogu biti neredi između hrvatskih i protiv hrvatskih navijača. vuk je ovdi normalno reka, nijedni. turcima ste robovali 500 godina.ne mogu virovat da vas ovaj zadnji rat boli više od toga. ovi koji sad navijaju za njih posječaju me na one consuelo( španjolske sluškinje) koje samo viču SI PATRONE. iskreno nebi navija za srbiju, ali da sam srbin nema teorije ni za tursku. ali što se tiče srba kao ljudi skidam kapu osobito dvojici. to su đoković i bodiroga. veliki ljudi, osobito ovaj drugi.

mirjana....CROATIA

pre 15 godina

ma meni nije jasno zasto muslimani iz BIH navijaju za turke, al eto, briga me......hrvatska pobjeđuje!!....naprijed HRVATSKA:...!!!!!

kris

pre 15 godina

Ponavlja se povijest. Prije 10 godina smo u cetvrtfinalu imali nijemce a sada cemo ih imati u polufinalu i mislim da cemo proci dalje do finala sa nizozemskom koju smo dobili prije 10 godina u borbi za 3 mjesto. samo se nadam da im povijest nece vratiti tu izgubljenu utakmicu koju smo ih pomalo sretno dobili. Pozdrav svim ljubiteljima nogometa u Srbiji. naprid hrvatska.

Bugsy Split

pre 15 godina

Danas će se vidit kako se sa ponosom narodu svom ljubi grb na dresu tom!
Invazija na Beč je počela...kol'ko nas ima,jbt kol'ko nas ima...

Bosnjak

pre 15 godina

Ma ima Turska da pregazi Hrvatsku, Osmanilije su to?! Nema taktike, taktiziranja. Srcano i hrabro, a takvima i Bog pomaze.
Mi Bosnjaci smo uz, a i Srbi bi trebali navijati za Tursku. Ipak smo pet stotina godina zivjeli u istoj drzavi :))
Salim se. Drago mi je da su obje ekipe prosle i da ce jedna od njih igrati u polufinalu. Nek je sretno i da pobjednik ove tekme bude i sampion Evrope.

zasticeni ludak iz inostranstva

pre 15 godina

hrabri hrvati podrzavam vas da turcima ocitate fudbalsku elkciju . uvjek razmisljam kakosu hrvati mudar narod kakosu tako spremni inteligentni imam drugara hrvata svi slusaju roken rol muziku hrvat sta misli on kaze u lice sve .imaju dobrih cokolada i cedevite i dalmatinskog bjelog vina i savrsenih fudbalera bivsih suker, prosinecki ,soldo ,boban sadasnjih modric ,stipe pletikosa ,raketic teniseri ljubicic,ivanisevic ,kosarkasi petrovic ,planinic,,rukometasi, vaterpolisti,,skijasi,pjevaci,tamose kodvas rodijo i nas nikola tesla i stojakovic dase nije mosda u turskoj rodijo tesla pa da navijam za turke epa zato cu navijati za hrvate u fudbalu dabogda pobjedili turke.

Goran

pre 15 godina

Prolazimo dalje 3:0 za Hrvatsku. Nadam se da će i susjedi Srbi navijati za nas Hrvate, a ne za Turce.Vidim da se Bošnjaci pale na Turke.Kad bi kojim slučajem igrala Srbija-Turska navijao bi za Srbe, ipak smo mi kršćani.
(šibenik, 19. jun 2008 20:49)

Kaže se prvo skoči pa reci hop!

Nisam ni slutio da će vjera doći do izražaja.

Znam da će kod nas u petak biti gadno. Apsurd kojeg nigdje nema. Naime sastaju se reprezentativci 2 države a policija sprečava nerede u trećoj koja ne učestvuje na prvenstvu.

Možda neki imaju debele razloge iz 90-tih zašto za neke ne žele navijati pogotovo ako im je neko iz porodice stradao. Takođe vidim da komšije s one strane Dunava prosto opsjedaju ovaj site sugerišući da navijamo za njihovu zemlju.

glory

pre 15 godina

Dobit ce ovi, dobiti ce oni, razvaliti ce ih... sve same gluposti!! Danas svak svakoga moze dobiti i tu nema puno filozofije. Jedno je sigurno, balkanski mentalni sklop je cudan, a u turaka jos i cudniji. Sta to znaci? Pa, mozda to otkrijemo upravo na danasnjoj utakmici.

Capljina

pre 15 godina

Mogu da nas mrze Turci i Srbi a mi cemo da pobjedimo. Tu u Becu se branimo mi Hrvati tu je nasa prva linija. Mozda ce vase zenske navijat za Hrvatsku.

posmatrac iz daleka

pre 15 godina

Da li se utakmica Hr-Tr igra u Mostaru????
Tamo je proglaseno vanredno stanje uz pojacanje policije na nekoliko hiljada sluzbenika. Navodno : utakmica visokog rizika. Mislio sam da se igra u Austriji i Svajcarskoj ovo prvenstvo???
Jedini koji nece navijati za Hrvatsku su Nemci - GARANT

Blejac

pre 15 godina

Navijam za Tursku, a razlozi su trostruki...
1) SPOTSKI - Poslednjih godina simpatisem Turke jer su od jedne jako lose reprezentacije, velikim ulaganjima trudom i zeljom uspeli da izgrade ime za respekt u fudbalskom svetu... Oni sa toliko fanatizma dozivljavaju fudbal, da je to neverovatno!
2) POLITICKI - Ne volim Hrvate i zato cu da navijam za njihove protivnike!!
3) EMOTIVNI - Zbog jedne prelepe turkinje, koju sam upoznao pre 5 godina, i sa kojom sam i danas u kontaktu!!!
Sve u svemu kad se sabere... SVIM SRCEM UZ TURSKU!!!!!!

DZÜNEYT iz BECA

pre 15 godina

POSTOVAI komentatori svaaka drzava pise svoju istoriju,I Turci pisali svoju istoriju,Beca tacno nisu uzeli ali treba znati razlog,Kara Mustafa nije uzeo radi Marije,ko zna Beca dobro ima jedna poznata ulica zovese Mariahilfe str (Marija pomogni ul)posle Kara Mustafu ubili Turci zbog izdaje i to bas u Beogradu gde sastaju Dunav i Sava dosta istorije,PS volim svakog naroda iz bivse SFRJ.S se tice fudbala TR:HR nek pobedi koj je bolji Turci pokazali sa CES/CH dobar fudbal,A Hrvati takoce super fudbal pa danas 20,45 ljubiteli fudbala svi na TV ekrane,Pozdrav!!

BorkoSavic

pre 15 godina

Pokusacu da sto objektivnije prikazem moje vidjenje utakmice Hrvatska-Turska.Iz onoga sto smo do sada videli moze se zakljuciti da Hrvatska deluje takticki zrelije.To je pre svega zasluga vrlo dobrog veznog reda.Ali,postavlja se pitanje sta ako stvari ne krenu po Hrvate zeljenim tokom?Sta ako Turci povedu,ili predugo ostane 0:0 pa se Hrvatski veznjaci malo zaborave,odu previse napred i ne stignu da pokriju u odbrani?Tada se stvara veliki prostor u odbrani i pitanje je dali vremesni Hrvatski halfovi i zadnji vezni mogu to da pokriju?Ne treba zaboraviti ni na to da su Turci na ovom prvenstvu stizali i 0:1 i 0:2 tako da se u slucaju vodjstva Hrvatske sigurno nece predati.Sve u svemu bice interesantno.

SRBIN IZ BG

pre 15 godina

HRVATI Polako ljudi....Nadam se da vasi fudbaleri ne misle kao vi,jer ako misle isto tesko vama!!! Danas fudbal igra svako,(osim nas)i svaka ekipa koja je otisla na evropsko zasluzuje postovanje i OPREZ!!! Realno gledano kvalitetniji ste od njih i trebalo bi da prodjete,ali pustite to 3:o za hrvatsku,dacemo im 3 komada,ljudi i 1:0 je dosta,eeeej polufinale je u pitanju!!!! Turci su sada puni samopuzdanja,kvaliteta imate neuporedivo vise,ali samopouzdanje je egal,a to ponekada zna i da presudi!!Cinjenica je da sa jakim ekipama igrate SVETSKI,ali sa slabijim tesko izlazite na kraj!! Zasto ne znam!!! I zato oprez sutra,vasi fudbaleri to znaju dobro i zato se nadam da ce u mec uci kao da igraju sa brazilcima,a ne turcima!!! I ako tako bude,eto vama slavlja do zore sto vam od srca zelim!!! I ostavite ta prepucavanja srbi,hrvati,ko je ko i ko je sta! Pustite normalne ljude da se dopisuju! Pa pre evropskog niko nije mogao ni da pomisli da ce srbi javno pruzati hrvatima podrsku,da ce im cestitati na svakoj pobedi,na svakom osvojenom bodu,da ce hrvati znati da ispostuju to,da ce odgovarati istom merom kulturno i jedni i drugi!! Ko ne zna da bude covek nije mu ni mesto na ovom sajtu!!! Ljudi sta je bilo,bilo je,mi smo najmanje krivi za to!!! Pogledajte koliko ima srba koji neprestanu pruzaju podrsku ljudima i navijacima iz hrvatske,koliko ima istih takvih hrvata koji nama cestitaju na nekim nasim uspesima,da ne poverujes da se dopisuju hrvati i srbi!!! Ja sam prvi bio ravnodusan prema hrvatskoj reprezentaciji pre evropskog prvenstva,nikada se nisam radovao njihovom neuspehu,a uspeh sam pozdravljao,medjutim kada je pocelo evropsko i kada sam poceo da citam nase i vase komentare i video koliko nas srba stvarno navijamo za hrvatsku i koliko vi hrvati to cenite od mene ste dobili jos jednog vatrenog navijaca i daj boze da osvojite ovo prvenstvo radovacu se zajedno sa vama,cak ce mi i biti krivo sto nemam nikoga u hrvatsku,barem nekog prijatelja da imam,pa da mogu da budem tamo kada budete slavili,ali nazalost nemam nikoga!!! Jos jednom ponavljam oprezno,pametno,jeste veliki za tuRCE ali bez ko smo,sta smo,igrajte kako znate a sa takvom igrom pehar stize u hrvatsku,zasluzujete to vise od bilo koje reprezentacije!!!! SRECNO VAM SUTRA,pa se cujemo!!!!

materazzi2385

pre 15 godina

e moj terim malo si se razbahatio nakon sretne pobjede nad ceskom pa sad mislite da ste gospodari svemira, ali nema veze spustit cemo vas na zemlju!!!!!!!!! AJMO HRVATSKAAAAAAAAAAA

Srbin

pre 15 godina

Mi Srbi smo u veoma neugodnoj situaciji,i sa jednima i sa drugima smo zajednicki ziveli i jeli poparu iz iste cinije,a sad moramo da biramo za koga da navijamo.
NO JA NAVIJAM ZA HRVATE ISTI JEZIK,MENTALITET,KULTURA,KUHINJA,OBICAJI ITD....

delfina_HR

pre 15 godina

Nadam se ipak pobjedi Hrvatske!!!! *;)
A sigurno ce i cijela EU vise navijati za nas, nego za Turke(uz svako postovanje prema njima)
Samo da se braĆa Hrvati ne uzohole i podcjene Turke
(ipak smo mi balkanci!!!)

deda

pre 15 godina

Sutra demoliramo Tursku sa najmanje 3 komada. Danas se vidjelo u tekmi Njemacka - Portugal da je skupina A bila najslabija. Portugal je bez problema u skupini dobio Tursku 2:0 dok je Njemacka dobila veceras taj Portugal 3:2. A Hrvatska je uvjerljivo dobila istu tu Njemacku koja je dobila Portugal. Turci sutra nemaju sanse. Njihovi igraci su prebahati u svojim izjavama ali sutra ce plakati. Zar stvarno misli da imaju neke sanse!! O boze moj.. Zato ce ih sutra jos vise boljeti.

Senad Inajetovic(minhen)

pre 15 godina

Nadam se da cemo uzivati u igri i da ce bolji otici dalje i osvojiti prvenstvo.
Sto se tice "ponavljanja istorije"i "brace po materi -sibenik"boli turke Sulejman "veliki" za Bec -pa njih ima vise od dva miliona samo u Nemackoj-Evropu su osvojili.

fudbal-groznica

pre 15 godina

Ja ne znam zasto se ulizujete Srbima?ali ok je.Kakve koristi imate pa da i navijaju za vas? Ko je jaci,ko je bolji,to cemo videti sutra.

muslim-zagreb

pre 15 godina

"i bez taktike i bez icega igraju" da nije smijesno bilo bi tuzno...ti nisi kompetentna osoba da pricas o tome,a uz to si i luzer koji se suosjeca sa njima,zato ti ne terba puno zanjerati. ajmo Turci pokazite sjutra vece ko je bolji.

old school

pre 15 godina

Čestitam komšijama na dosadašnjem uspehu i prvenstveno na odnosu prema svojoj repki,ali da se ne lažemo imali su i lep raspored.U svakom slučaju svaka čast,uostalom možda i Srbija nešto profitira kad se uzme u obzir da neki tamo ne prave razliku izmedju Srbije i Hrvatske(setite se kako je lik najavio Đokovića).

herc

pre 15 godina

Ne zanima me za koga će Srbi navijat ali bih ja definitivno da igraju TURČINI i Srbija navija za Srbe. A biće zahebano sutra mislim da će proć Hrvatska al ko će znat onim Turcima fanatičnim, i bez taktike i bez ičega igraju, pa kako ispadne (nadam se povoljno)

old school

pre 15 godina

Čestitam komšijama na dosadašnjem uspehu i prvenstveno na odnosu prema svojoj repki,ali da se ne lažemo imali su i lep raspored.U svakom slučaju svaka čast,uostalom možda i Srbija nešto profitira kad se uzme u obzir da neki tamo ne prave razliku izmedju Srbije i Hrvatske(setite se kako je lik najavio Đokovića).

šibenik

pre 15 godina

Prolazimo dalje 3:0 za Hrvatsku. Nadam se da će i susjedi Srbi navijati za nas Hrvate, a ne za Turce.Vidim da se Bošnjaci pale na Turke.Kad bi kojim slučajem igrala Srbija-Turska navijao bi za Srbe, ipak smo mi kršćani.

EURO 2008

pre 15 godina

Komsije srecno.Siguran sam da ste kvalitetniji od Turaka i nadam se vasoj pobedi i jos jednoj utakmici s Nemackom u kojoj bi dokazali da ste bolji od Svaba.Srecno pa u finalu sa Holandijom.

šibenik

pre 15 godina

Prolazimo dalje 3:0 za Hrvatsku. Nadam se da će i susjedi Srbi navijati za nas Hrvate, a ne za Turce.Vidim da se Bošnjaci pale na Turke.Kad bi kojim slučajem igrala Srbija-Turska navijao bi za Srbe, ipak smo mi kršćani.

EURO 2008

pre 15 godina

Komsije srecno.Siguran sam da ste kvalitetniji od Turaka i nadam se vasoj pobedi i jos jednoj utakmici s Nemackom u kojoj bi dokazali da ste bolji od Svaba.Srecno pa u finalu sa Holandijom.

SRBIN IZ BG

pre 15 godina

HRVATI Polako ljudi....Nadam se da vasi fudbaleri ne misle kao vi,jer ako misle isto tesko vama!!! Danas fudbal igra svako,(osim nas)i svaka ekipa koja je otisla na evropsko zasluzuje postovanje i OPREZ!!! Realno gledano kvalitetniji ste od njih i trebalo bi da prodjete,ali pustite to 3:o za hrvatsku,dacemo im 3 komada,ljudi i 1:0 je dosta,eeeej polufinale je u pitanju!!!! Turci su sada puni samopuzdanja,kvaliteta imate neuporedivo vise,ali samopouzdanje je egal,a to ponekada zna i da presudi!!Cinjenica je da sa jakim ekipama igrate SVETSKI,ali sa slabijim tesko izlazite na kraj!! Zasto ne znam!!! I zato oprez sutra,vasi fudbaleri to znaju dobro i zato se nadam da ce u mec uci kao da igraju sa brazilcima,a ne turcima!!! I ako tako bude,eto vama slavlja do zore sto vam od srca zelim!!! I ostavite ta prepucavanja srbi,hrvati,ko je ko i ko je sta! Pustite normalne ljude da se dopisuju! Pa pre evropskog niko nije mogao ni da pomisli da ce srbi javno pruzati hrvatima podrsku,da ce im cestitati na svakoj pobedi,na svakom osvojenom bodu,da ce hrvati znati da ispostuju to,da ce odgovarati istom merom kulturno i jedni i drugi!! Ko ne zna da bude covek nije mu ni mesto na ovom sajtu!!! Ljudi sta je bilo,bilo je,mi smo najmanje krivi za to!!! Pogledajte koliko ima srba koji neprestanu pruzaju podrsku ljudima i navijacima iz hrvatske,koliko ima istih takvih hrvata koji nama cestitaju na nekim nasim uspesima,da ne poverujes da se dopisuju hrvati i srbi!!! Ja sam prvi bio ravnodusan prema hrvatskoj reprezentaciji pre evropskog prvenstva,nikada se nisam radovao njihovom neuspehu,a uspeh sam pozdravljao,medjutim kada je pocelo evropsko i kada sam poceo da citam nase i vase komentare i video koliko nas srba stvarno navijamo za hrvatsku i koliko vi hrvati to cenite od mene ste dobili jos jednog vatrenog navijaca i daj boze da osvojite ovo prvenstvo radovacu se zajedno sa vama,cak ce mi i biti krivo sto nemam nikoga u hrvatsku,barem nekog prijatelja da imam,pa da mogu da budem tamo kada budete slavili,ali nazalost nemam nikoga!!! Jos jednom ponavljam oprezno,pametno,jeste veliki za tuRCE ali bez ko smo,sta smo,igrajte kako znate a sa takvom igrom pehar stize u hrvatsku,zasluzujete to vise od bilo koje reprezentacije!!!! SRECNO VAM SUTRA,pa se cujemo!!!!

Senad Inajetovic(minhen)

pre 15 godina

Nadam se da cemo uzivati u igri i da ce bolji otici dalje i osvojiti prvenstvo.
Sto se tice "ponavljanja istorije"i "brace po materi -sibenik"boli turke Sulejman "veliki" za Bec -pa njih ima vise od dva miliona samo u Nemackoj-Evropu su osvojili.

herc

pre 15 godina

Ne zanima me za koga će Srbi navijat ali bih ja definitivno da igraju TURČINI i Srbija navija za Srbe. A biće zahebano sutra mislim da će proć Hrvatska al ko će znat onim Turcima fanatičnim, i bez taktike i bez ičega igraju, pa kako ispadne (nadam se povoljno)

old school

pre 15 godina

Čestitam komšijama na dosadašnjem uspehu i prvenstveno na odnosu prema svojoj repki,ali da se ne lažemo imali su i lep raspored.U svakom slučaju svaka čast,uostalom možda i Srbija nešto profitira kad se uzme u obzir da neki tamo ne prave razliku izmedju Srbije i Hrvatske(setite se kako je lik najavio Đokovića).

delfina_HR

pre 15 godina

Nadam se ipak pobjedi Hrvatske!!!! *;)
A sigurno ce i cijela EU vise navijati za nas, nego za Turke(uz svako postovanje prema njima)
Samo da se braĆa Hrvati ne uzohole i podcjene Turke
(ipak smo mi balkanci!!!)

ZELJKO

pre 15 godina

Bas je super viditi kako srbi i hrvati zajedno navijaju....!!!
Ako bi Srbija igrala protiv Turaka, ja prvi obuka DRES SRBIJE i navijao za vas....!!!!

Pozdrav iz preljepog Dubrovnika!!!!!!

J B T K O L I K O N A S I M A!!!!!!!!!!!!

2:0 ZA HRVATKSU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Srbin

pre 15 godina

Mi Srbi smo u veoma neugodnoj situaciji,i sa jednima i sa drugima smo zajednicki ziveli i jeli poparu iz iste cinije,a sad moramo da biramo za koga da navijamo.
NO JA NAVIJAM ZA HRVATE ISTI JEZIK,MENTALITET,KULTURA,KUHINJA,OBICAJI ITD....

posmatrac iz daleka

pre 15 godina

Da li se utakmica Hr-Tr igra u Mostaru????
Tamo je proglaseno vanredno stanje uz pojacanje policije na nekoliko hiljada sluzbenika. Navodno : utakmica visokog rizika. Mislio sam da se igra u Austriji i Svajcarskoj ovo prvenstvo???
Jedini koji nece navijati za Hrvatsku su Nemci - GARANT

ФКВ1914НС

pre 15 godina

А зашто бих морао да навијам за било коју од ове две екипе?
Навијам за свој тикет!

deda

pre 15 godina

Sutra demoliramo Tursku sa najmanje 3 komada. Danas se vidjelo u tekmi Njemacka - Portugal da je skupina A bila najslabija. Portugal je bez problema u skupini dobio Tursku 2:0 dok je Njemacka dobila veceras taj Portugal 3:2. A Hrvatska je uvjerljivo dobila istu tu Njemacku koja je dobila Portugal. Turci sutra nemaju sanse. Njihovi igraci su prebahati u svojim izjavama ali sutra ce plakati. Zar stvarno misli da imaju neke sanse!! O boze moj.. Zato ce ih sutra jos vise boljeti.

zasticeni ludak iz inostranstva

pre 15 godina

hrabri hrvati podrzavam vas da turcima ocitate fudbalsku elkciju . uvjek razmisljam kakosu hrvati mudar narod kakosu tako spremni inteligentni imam drugara hrvata svi slusaju roken rol muziku hrvat sta misli on kaze u lice sve .imaju dobrih cokolada i cedevite i dalmatinskog bjelog vina i savrsenih fudbalera bivsih suker, prosinecki ,soldo ,boban sadasnjih modric ,stipe pletikosa ,raketic teniseri ljubicic,ivanisevic ,kosarkasi petrovic ,planinic,,rukometasi, vaterpolisti,,skijasi,pjevaci,tamose kodvas rodijo i nas nikola tesla i stojakovic dase nije mosda u turskoj rodijo tesla pa da navijam za turke epa zato cu navijati za hrvate u fudbalu dabogda pobjedili turke.

Johnzy, Beograd

pre 15 godina

Hrvati idu do finala. Turci su srecno prosli u četvrt finale, ali dalje neće moći. Iskreno se nadam da će Hrvati i osvojiti ovo EP. Napred komšije!

Komsija

pre 15 godina

Hrvatima je ovo velika sansa za finale. Mogu da dobiju i Turke i Nemce samo da se uozbilje i pruze maksimum. Holandija i Spanija su dosta jace ekipe od Hrvatske, ali kad se stigne do finala sve je moguce.

trlabrla

pre 15 godina

Milane, pa dođi opet na ljetovanje u Dalmaciju. Rat je bio davno, svaki turist je dobrodošao. Nemaš lijepšeg mora nigdje bliže!

kibicer

pre 15 godina

Ne mogu vjerovati što se srbi toliko natječu za koga će navijati,zar nije lagodnije uvaliti se u fotelju i uz hladno pivo gledati lijep nogomet,tko pobijedi vrlo važno,može i Pakistan,nego se živcirati kao ostali.

Milan

pre 15 godina

Od srca ću navijati za komšije i to iz 3 osnovna razloga:
1. Igraju odličan timski fudbal
2. Veliki sam Jugo-nostalgičar
3. Emotivno sam vezan za Hrvatsku, tj. Dalmaciju (letovao sam tamo pre raspada SFRJ i imam prelepe uspomene...).

A sad malo o samoj utakmici: Hrvati su definitivno kvalitetnija ekipa od Turaka, ali ni u jednom trenutku ne smeju ni najmanje da ih potcene. Mislim da je Slaven Bilić pametan trener i da to odlično shvata, tako da će svojim igračima uspeti da usadi pravi mentalitet, kao što mu je to i do sada polazilo za rukom.
2:0 za komšije!

vlada

pre 15 godina

Ajmo Hrvati, bolja ste ekipa, i samo se nadam da ih necete podceniti. Uvek bolje igrate protiv "jachih" selekcija (Nemacka), to vam je jedini pad protiv Turaka...
U polufinalu, pls, ponovo isprašite Nemce !!!

Nis

pre 15 godina

Dobice ih Hrvati. Inace obe ekipe su mi simpatichne zbog odnosa igraca prema reprezentaciji koji tzv. "orlovi" niti imaju niti ima naznaka da ce ga ikada imati...
Navijam za Hrvate ne iz civilizacijsko religijskih razloga nego zato sto bih voleo da dva puta tuku Nemce na istom takmicenju... Kad mi vec nismo nigde...

Tomislav, KT

pre 15 godina

Poruka "SRBINU IZ BG": od sada imaš barem jednog prijatelja u Hrvatskoj!! Pozdrav svim susjedima koji nam daju podršku prije večerašnje tekme. Neće niti lako, ali vjerujem da smo bolji od Turaka.

grunf

pre 15 godina

Nisam siguran da će objaviti moj komentar ali ipak ga šaljem. Poruke su stvarno raznorazne i vidim da hrvati očekuju barem simpatije od srba u vezi utakmice.Ako tako bude hoće li nam se odužiti koncertom Tomsona i upečatljivim porukama koje nosi njegov koncert?Možda nas ni turci ne vole ali barem ćute što je fer.

leonidas77

pre 15 godina

nije sto ovi muslimani navijaju za turke,a za koga bi oni drugog i navijali kad su isti i klanjaju se kao i turci ali se cudim nekim srbima sto su na strani turaka ,jeli to mrznja .zloba ,zavist ,pa svaki pravi hrvat ,a sad ne govorim za ove nacionaliste bi navijao za srbiju da igra protiv bilo koje drzave,ipak smo mi najslicniji narod ,turci su nas 500 godina tlacili i nas hrvate i vas srbe ,a sad mi se nadje tamo neki zavisni debil koji bi samo mrznju prosipo ,naprijed hrvati ,napred braco srbi

Blejac

pre 15 godina

Navijam za Tursku, a razlozi su trostruki...
1) SPOTSKI - Poslednjih godina simpatisem Turke jer su od jedne jako lose reprezentacije, velikim ulaganjima trudom i zeljom uspeli da izgrade ime za respekt u fudbalskom svetu... Oni sa toliko fanatizma dozivljavaju fudbal, da je to neverovatno!
2) POLITICKI - Ne volim Hrvate i zato cu da navijam za njihove protivnike!!
3) EMOTIVNI - Zbog jedne prelepe turkinje, koju sam upoznao pre 5 godina, i sa kojom sam i danas u kontaktu!!!
Sve u svemu kad se sabere... SVIM SRCEM UZ TURSKU!!!!!!

CroDalmat

pre 15 godina

Mene trese u stomaku od kad sam se diga. Ne znam jel' mi drago od uzbuđenja ili ću puknit ka' cvrčak. Ne znam je li lakše vama šta nemate problema sa živcima danas ili je još gore šta ste štufi jer vaših nema. Ja sam takav da dok sudac ne odsvira kraj ne virujem u nikakav rezultat, ni pozitivan ni negativan. Najgore igramo protiv slabih, najbolje protiv jakih. Samo da Bilić uvjeri igrače da su Turci sila i bit će lakše. Sad su dvi ure, ruča sam, oslobodija se posla, a sad se idem pivom oslobađat treme do 20:45. Drago mi je da će se našoj eventualnoj pobjedi radovat i drugi narodi.

dr sanja

pre 15 godina

Ja navijam za Slavena Bilica :-)Steta sto ne moze da istrci na teren.Kvalitetan covek u svakom pogledu:igrao odlican fudbal,zavrsio pravni fakultet,2 dece,plave oci,zgodan,lep,harizmatican,u najboljim godinama,a jos i naucio te svoje momke kako se daju golovi i izgara na terenu.Podrska od srca.

fudbal-groznica

pre 15 godina

Ja ne znam zasto se ulizujete Srbima?ali ok je.Kakve koristi imate pa da i navijaju za vas? Ko je jaci,ko je bolji,to cemo videti sutra.

totalno

pre 15 godina

Drago mi je vidjeti da ima normalnih ljudi, no koliko je nenormalnih pa to je strasno. Bitke, logori, povijest, ratovi, ljubomora, mrznja... Koji vam je? Pa ovo je samo nogomet, 22 para dlakavih muskih nogu na travi i jedna kozna mjesina... Ili je sad rade od sintetickih vlakana? Nije bitno, to je samo j... igra

old school

pre 15 godina

Čestitam komšijama na dosadašnjem uspehu i prvenstveno na odnosu prema svojoj repki,ali da se ne lažemo imali su i lep raspored.U svakom slučaju svaka čast,uostalom možda i Srbija nešto profitira kad se uzme u obzir da neki tamo ne prave razliku izmedju Srbije i Hrvatske(setite se kako je lik najavio Đokovića).

Bosnjak

pre 15 godina

Ma ima Turska da pregazi Hrvatsku, Osmanilije su to?! Nema taktike, taktiziranja. Srcano i hrabro, a takvima i Bog pomaze.
Mi Bosnjaci smo uz, a i Srbi bi trebali navijati za Tursku. Ipak smo pet stotina godina zivjeli u istoj drzavi :))
Salim se. Drago mi je da su obje ekipe prosle i da ce jedna od njih igrati u polufinalu. Nek je sretno i da pobjednik ove tekme bude i sampion Evrope.

toorcida

pre 15 godina

došao je i taj dan, turke ne podnosim ka naciju, ipak ovo je balun i virujem da smo za klasu bolji od njih, gadi mi se ova njihova prepotencija, sta se mene tice oni uopce nisu ni europljani i ne bi smili ni igrat na ovom prvenstvu, al eto pošto su došli triba ih razbit da se vrate doma u carigrad pognute glave. ajmo hrvatska!!!!!!!!!!!!!!!

muslim-zagreb

pre 15 godina

"i bez taktike i bez icega igraju" da nije smijesno bilo bi tuzno...ti nisi kompetentna osoba da pricas o tome,a uz to si i luzer koji se suosjeca sa njima,zato ti ne terba puno zanjerati. ajmo Turci pokazite sjutra vece ko je bolji.

materazzi2385

pre 15 godina

e moj terim malo si se razbahatio nakon sretne pobjede nad ceskom pa sad mislite da ste gospodari svemira, ali nema veze spustit cemo vas na zemlju!!!!!!!!! AJMO HRVATSKAAAAAAAAAAA

cindy

pre 15 godina

Možda jesmo poletjeli, uspjeh je doći i do četvrtfinala,
pobijedili, ne pobijedili, u jedno sam sigurna: I VI BI SE NA NAŠEM MJESTU NADALI POBJEDI, SVOJIM USPJESIMA SMO DOKAZALI DA IMAMO PRAVO NA TO!!!

Pozdrav svima, VATRENI, VOLIM VAS, SVI SMO UZ VAS, RASTURITE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

objektivna

pre 15 godina

pa zasto ne bi poletjeli? zasto nas uvik nesto spusta?
pa pobijedili smo odlicne reprezentacije, zasto ne bi bili optimisti pa mislili i da mozemo jednu tursku?!

zoki_bugojanac

pre 15 godina

Ma ima Turska da pregazi Hrvatsku, Osmanilije su to?! Nema taktike, taktiziranja. Srcano i hrabro, a takvima i Bog pomaze.
Mi Bosnjaci smo uz, a i Srbi bi trebali navijati za Tursku. Ipak smo pet stotina godina zivjeli u istoj drzavi :))
Salim se. Drago mi je da su obje ekipe prosle i da ce jedna od njih igrati u polufinalu. Nek je sretno i da pobjednik ove tekme bude i sampion Evrope.
(Bosnjak, 20. jun 2008 07:56)

re:samo jedno pitanje imam za tebe koliko si dugo vec bosnjak???

Capljina

pre 15 godina

Mogu da nas mrze Turci i Srbi a mi cemo da pobjedimo. Tu u Becu se branimo mi Hrvati tu je nasa prva linija. Mozda ce vase zenske navijat za Hrvatsku.

RIS

pre 15 godina

čudim se muslimanima da će navijat za turke, a ne vama srbima. šta iko ovdi ima s turcima. neredi u mostaru između turskih i hrvatskih navijača. to mogu biti neredi između hrvatskih i protiv hrvatskih navijača. vuk je ovdi normalno reka, nijedni. turcima ste robovali 500 godina.ne mogu virovat da vas ovaj zadnji rat boli više od toga. ovi koji sad navijaju za njih posječaju me na one consuelo( španjolske sluškinje) koje samo viču SI PATRONE. iskreno nebi navija za srbiju, ali da sam srbin nema teorije ni za tursku. ali što se tiče srba kao ljudi skidam kapu osobito dvojici. to su đoković i bodiroga. veliki ljudi, osobito ovaj drugi.

al

pre 15 godina

Bez obzira sto je vecini ovde Hrvatska reprezentacija simpaticna, ne mislim da su turci bas naivni. Imaju losiju odbranu sto Hrvati mogu iskoristiti, ali ne prolazi uvek favorit. Bice borbe veceras.

Sto se mene tice, favoriti od pocetka su mi Rusi. Nemci mogu do finala. Imaju laksi raspored. Tako da u finalu ocekujem Ruse i Nemce. Mislim da ce pobediti brza igra Rusa. Steta sto im ne igra Pogrebnjak. Onda bi bio siguran u Ruse.

pop

pre 15 godina

Ja navijam za Tursku, 500 godina je 500 godina, a ovima naravno da ne prastam nista sto su nam radili zadnjih 60 god pocev od Jasenovca pa nadalje...

Hrvati, pa moci cete valjda i bez nase balkanske podrske, zar ne?

Ceka vas Evropa...kako da ne...

domagoj

pre 15 godina

Bože dragi, HVALA ti na vremenu u kojem Srbi i Hrvati pričaju mirno i nježno. Totalno vjerujem u budućnost, totalno obožaVam Beograd. Jedva čekam ponovno prošetati Kalemegdanom i kod Pobednika pRogledati ušće Save u Dunav. Ljudi moji dragi, braćo Srbi, braćo Bošnjaci, došlo je vrijeme da izgradimo novi svijet. Neka bude vreme, neka svijet bude svet. Molim Vas sve skupa, dajmo ljubavi i miru šansu. Zar nismo svi skupa djeca Jugoslavije ? Budućnost je već stigla, živimo je SADA, budimo sretni, prižimo ruke jedni drugima...
Kao Kolariću Paniću, kao Kocka Kockica, kao Jelenko, kao Nedeljni zabavnik...
Hajmo ljudi, šta čekamo više ... ?
Hajmo, idemo...
Ustanite, hajdemo...
SRDAČAN POZDRAV svima iz Zagreba, od jednog Hrvata.

Turcin

pre 15 godina

Da mi je sad videti face svih onih koji su bili uvereni u pobedu hrvatske protiv turske. Zalosno... Turci prosli Bec. Sta je sledece?

Croat

pre 15 godina

Uprkos porazu drago mi je da vidim da dosta srba je navijalo za Hr. Zalosno je sto smo proveli zadnjih 100 godina ubijajuci jedni druge. Krst+Kriz=Isus
Puno pozdrava i nadam se da cemo shvatiti ko je stvarni neprijatelj i srbima i hrvatima

DZÜNEYT iz BECA

pre 15 godina

POSTOVAI komentatori svaaka drzava pise svoju istoriju,I Turci pisali svoju istoriju,Beca tacno nisu uzeli ali treba znati razlog,Kara Mustafa nije uzeo radi Marije,ko zna Beca dobro ima jedna poznata ulica zovese Mariahilfe str (Marija pomogni ul)posle Kara Mustafu ubili Turci zbog izdaje i to bas u Beogradu gde sastaju Dunav i Sava dosta istorije,PS volim svakog naroda iz bivse SFRJ.S se tice fudbala TR:HR nek pobedi koj je bolji Turci pokazali sa CES/CH dobar fudbal,A Hrvati takoce super fudbal pa danas 20,45 ljubiteli fudbala svi na TV ekrane,Pozdrav!!

BorkoSavic

pre 15 godina

Pokusacu da sto objektivnije prikazem moje vidjenje utakmice Hrvatska-Turska.Iz onoga sto smo do sada videli moze se zakljuciti da Hrvatska deluje takticki zrelije.To je pre svega zasluga vrlo dobrog veznog reda.Ali,postavlja se pitanje sta ako stvari ne krenu po Hrvate zeljenim tokom?Sta ako Turci povedu,ili predugo ostane 0:0 pa se Hrvatski veznjaci malo zaborave,odu previse napred i ne stignu da pokriju u odbrani?Tada se stvara veliki prostor u odbrani i pitanje je dali vremesni Hrvatski halfovi i zadnji vezni mogu to da pokriju?Ne treba zaboraviti ni na to da su Turci na ovom prvenstvu stizali i 0:1 i 0:2 tako da se u slucaju vodjstva Hrvatske sigurno nece predati.Sve u svemu bice interesantno.

Goran

pre 15 godina

Prolazimo dalje 3:0 za Hrvatsku. Nadam se da će i susjedi Srbi navijati za nas Hrvate, a ne za Turce.Vidim da se Bošnjaci pale na Turke.Kad bi kojim slučajem igrala Srbija-Turska navijao bi za Srbe, ipak smo mi kršćani.
(šibenik, 19. jun 2008 20:49)

Kaže se prvo skoči pa reci hop!

Nisam ni slutio da će vjera doći do izražaja.

Znam da će kod nas u petak biti gadno. Apsurd kojeg nigdje nema. Naime sastaju se reprezentativci 2 države a policija sprečava nerede u trećoj koja ne učestvuje na prvenstvu.

Možda neki imaju debele razloge iz 90-tih zašto za neke ne žele navijati pogotovo ako im je neko iz porodice stradao. Takođe vidim da komšije s one strane Dunava prosto opsjedaju ovaj site sugerišući da navijamo za njihovu zemlju.

5ko

pre 15 godina

Croati, prolazite na penale veceras...Pamticete golmana Rushtu-a josh dugo, ali ne letite previsoko...pochistice vas nizozemci ako ne panceri...
Jeste dobri, ali niste najbolji.

mladjo sexy car HR

pre 15 godina

Nije mi stvarno jasno zašto Bošnjaci navijaju za Tursku. Netko im je očigledno uvalio lošu propagandu kad se poistovjećuju sa Turskom. Budućnost čitave ove regije je u okretanju u Europi a vi dolazite na stadion pa navijate za Tursku kad ona igra protiv BIH. Jeste li vi normalni?
I kakve veze religija ima s nogometom? Talijani su isto katolici pa ja navijam protiv njih čak i kad ih imam na ticketu.

glory

pre 15 godina

Dobit ce ovi, dobiti ce oni, razvaliti ce ih... sve same gluposti!! Danas svak svakoga moze dobiti i tu nema puno filozofije. Jedno je sigurno, balkanski mentalni sklop je cudan, a u turaka jos i cudniji. Sta to znaci? Pa, mozda to otkrijemo upravo na danasnjoj utakmici.

mirjana....CROATIA

pre 15 godina

ma meni nije jasno zasto muslimani iz BIH navijaju za turke, al eto, briga me......hrvatska pobjeđuje!!....naprijed HRVATSKA:...!!!!!

mirjana.....CROATIA

pre 15 godina

meni nije jasno zašto muslimani iz područja bivše jugoslavije navijaju za turke, al nebitno, HRVATSKA pobjeđuje......naprijed HRVATI!!!!!

kris

pre 15 godina

Ponavlja se povijest. Prije 10 godina smo u cetvrtfinalu imali nijemce a sada cemo ih imati u polufinalu i mislim da cemo proci dalje do finala sa nizozemskom koju smo dobili prije 10 godina u borbi za 3 mjesto. samo se nadam da im povijest nece vratiti tu izgubljenu utakmicu koju smo ih pomalo sretno dobili. Pozdrav svim ljubiteljima nogometa u Srbiji. naprid hrvatska.

Bugsy Split

pre 15 godina

Danas će se vidit kako se sa ponosom narodu svom ljubi grb na dresu tom!
Invazija na Beč je počela...kol'ko nas ima,jbt kol'ko nas ima...

manada

pre 15 godina

samo da igraju kao protiv Njemačke jer jedino tako se može dobiti...ali bojim se našeg mentaliteta i da nisu u glavama već dobili turke.To bi bili zajebano

delfina_HR

pre 15 godina

I ja vjerujem u pobjedu HRVATSKE!!
Bit ce to prava noc za pamĆenje!!!
Ova je godina u znaku Balkana!!!
pozdrav Tomislavu iz KT i svim ljudima dobre volje!!!

zg

pre 15 godina

Pozdrav svim srpskim navijačima koji će večeras navijati za Tursku. I ja bih da vi igrate s njima. Nema smisla da budemo licemjerni.

Petar

pre 15 godina

Nisam najsigurniji u predviđanju da će Hrvati proći. Mislim da već misle na Nemce i to može da bude pogubno. To bi bio drugi meč sa njima u kratkom vremenu i ako i promil misle na njih već su ispali. Znači, za Hrvate predstoji meč od koga "boli" glava kao i eventualni sledeći i nisam siguran da mogu da podnesu taj pritisak. Igračima je trebalo rasterećenje i zabrana razmišljanja (o kako je lepo biti glup!!)! Ako prođu Turke, Hrvati će biti prvaci Evrope ako im rivali ne budu Rusi. Nemce na penale i Holandiju 2-1 a od Rusa gube glatkih 2-0. Čujemo se za par dana! PetarPan

čuvar ZERP-a

pre 15 godina

Od silnih komentara da se brani beč od turaka pa neredi u BiH hrvati protiv Bošnjaka pa da li komšije navijaju za nas ili ne niko pa ni mediji u RH ne govori o mogućoj dobroj igri hrvatske ili turske sve samo debilana a oni svi znaju o nogometu ko ja o portugalskom realno da je Hrvatska jača i bolja momčad i sve osim pobjede bilo bi svojevrsno iznenađenje.Srednji red i obrana Hrvatske nedvojbeno je moćniji od Turskog jedino onaj mali Nihat je pozitivno lud igrač koji je u stanju preokrenuti cijeli tok utakmice HRVATSKA-TURSKA 2:0

gtripko

pre 15 godina

Jedini dobar rezultat ove utakmice da obe ekipe ispadnu!!!! Losa posledica tog rezultata je da ce nemci u finale, ali to mogu da podnesem!!
Sve ostale opcije su nepozeljne.

Davor Suker

pre 15 godina

Polako Bosnjaci, navijajte vi za turcine ali netreba neke izmisljotine protiv Hvatske izmisljat. Znate, vi niste Brazil ili Nizozemska da mozete nas kritizirati kako igramo. Dje je uopce vasa drzava? Ehh, pa nemoze tako, prvo, uvijek se gleda gdje je moja drzava pa onda na dalje... - Idemo Hrvatska, razbit cemo ih!!! - Hvala za navijanje iz Srbije!

dfgdf

pre 15 godina

dva nesretnika dva fiumana sa ovog eura knezevic i budan dobijaju neku utjehu u vidu klubova u koji su presli juventus i palermo!

Beclija

pre 15 godina

Napred braco Turci. Pokazite ustasama!Kad vec mi nismo tu da im ga damo. Meni su se hrvati smejali sto smo izgubili od Kazakstana a vala sutra cu ja njima da kupim turski dres!!!! Nevolim turke ali volim turkinje vise nego leba!!!!!!!!! Turkye turkye!!!!!!

Goran

pre 15 godina

Da neko od vas živi u Mostaru i da neko zna kako je bilo u Mostaru tokom rata znao bi zašto se ovdje uvode vandredne mjere. Oni koji ne poznaju situaciju u Mostaru i ne mogu znati kako i zašto je to tako. Država BiH ne funkcioniše.

Ameba

pre 15 godina

Veoma mi smetaju sledeći komentari:
1. ..."ne volim Hrvate"....
2. ...."ipak smo mi kršćani"...
3...... "mi smo braća"...
4........"Turke ne podnosim kao naciju"....
5. ..."robovali ste Turcima 500 godina"....
O čemu se ovde radi? Da li iko govori o sportu, fer pleju, ili se sve svodi na političku tribinu izražavanja stavova o istoriji srpsko-hrvatske ljubavi i mržnje. Koga više briga za to? Da bi komentarisali fudbalske utakmice nije baš neophodno da napominjemo da li smo Muslimani ili Hrišćani i kom plemenu su pripadali naši askurđeli (daleki preci).
Ne želim da znam!

šibenik

pre 15 godina

Prolazimo dalje 3:0 za Hrvatsku. Nadam se da će i susjedi Srbi navijati za nas Hrvate, a ne za Turce.Vidim da se Bošnjaci pale na Turke.Kad bi kojim slučajem igrala Srbija-Turska navijao bi za Srbe, ipak smo mi kršćani.

Blejac

pre 15 godina

Navijam za Tursku, a razlozi su trostruki...
1) SPOTSKI - Poslednjih godina simpatisem Turke jer su od jedne jako lose reprezentacije, velikim ulaganjima trudom i zeljom uspeli da izgrade ime za respekt u fudbalskom svetu... Oni sa toliko fanatizma dozivljavaju fudbal, da je to neverovatno!
2) POLITICKI - Ne volim Hrvate i zato cu da navijam za njihove protivnike!!
3) EMOTIVNI - Zbog jedne prelepe turkinje, koju sam upoznao pre 5 godina, i sa kojom sam i danas u kontaktu!!!
Sve u svemu kad se sabere... SVIM SRCEM UZ TURSKU!!!!!!

muslim-zagreb

pre 15 godina

"i bez taktike i bez icega igraju" da nije smijesno bilo bi tuzno...ti nisi kompetentna osoba da pricas o tome,a uz to si i luzer koji se suosjeca sa njima,zato ti ne terba puno zanjerati. ajmo Turci pokazite sjutra vece ko je bolji.

Capljina

pre 15 godina

Mogu da nas mrze Turci i Srbi a mi cemo da pobjedimo. Tu u Becu se branimo mi Hrvati tu je nasa prva linija. Mozda ce vase zenske navijat za Hrvatsku.

EURO 2008

pre 15 godina

Komsije srecno.Siguran sam da ste kvalitetniji od Turaka i nadam se vasoj pobedi i jos jednoj utakmici s Nemackom u kojoj bi dokazali da ste bolji od Svaba.Srecno pa u finalu sa Holandijom.

Senad Inajetovic(minhen)

pre 15 godina

Nadam se da cemo uzivati u igri i da ce bolji otici dalje i osvojiti prvenstvo.
Sto se tice "ponavljanja istorije"i "brace po materi -sibenik"boli turke Sulejman "veliki" za Bec -pa njih ima vise od dva miliona samo u Nemackoj-Evropu su osvojili.

fudbal-groznica

pre 15 godina

Ja ne znam zasto se ulizujete Srbima?ali ok je.Kakve koristi imate pa da i navijaju za vas? Ko je jaci,ko je bolji,to cemo videti sutra.

herc

pre 15 godina

Ne zanima me za koga će Srbi navijat ali bih ja definitivno da igraju TURČINI i Srbija navija za Srbe. A biće zahebano sutra mislim da će proć Hrvatska al ko će znat onim Turcima fanatičnim, i bez taktike i bez ičega igraju, pa kako ispadne (nadam se povoljno)

old school

pre 15 godina

Čestitam komšijama na dosadašnjem uspehu i prvenstveno na odnosu prema svojoj repki,ali da se ne lažemo imali su i lep raspored.U svakom slučaju svaka čast,uostalom možda i Srbija nešto profitira kad se uzme u obzir da neki tamo ne prave razliku izmedju Srbije i Hrvatske(setite se kako je lik najavio Đokovića).

old school

pre 15 godina

Čestitam komšijama na dosadašnjem uspehu i prvenstveno na odnosu prema svojoj repki,ali da se ne lažemo imali su i lep raspored.U svakom slučaju svaka čast,uostalom možda i Srbija nešto profitira kad se uzme u obzir da neki tamo ne prave razliku izmedju Srbije i Hrvatske(setite se kako je lik najavio Đokovića).

delfina_HR

pre 15 godina

Nadam se ipak pobjedi Hrvatske!!!! *;)
A sigurno ce i cijela EU vise navijati za nas, nego za Turke(uz svako postovanje prema njima)
Samo da se braĆa Hrvati ne uzohole i podcjene Turke
(ipak smo mi balkanci!!!)

deda

pre 15 godina

Sutra demoliramo Tursku sa najmanje 3 komada. Danas se vidjelo u tekmi Njemacka - Portugal da je skupina A bila najslabija. Portugal je bez problema u skupini dobio Tursku 2:0 dok je Njemacka dobila veceras taj Portugal 3:2. A Hrvatska je uvjerljivo dobila istu tu Njemacku koja je dobila Portugal. Turci sutra nemaju sanse. Njihovi igraci su prebahati u svojim izjavama ali sutra ce plakati. Zar stvarno misli da imaju neke sanse!! O boze moj.. Zato ce ih sutra jos vise boljeti.

Srbin

pre 15 godina

Mi Srbi smo u veoma neugodnoj situaciji,i sa jednima i sa drugima smo zajednicki ziveli i jeli poparu iz iste cinije,a sad moramo da biramo za koga da navijamo.
NO JA NAVIJAM ZA HRVATE ISTI JEZIK,MENTALITET,KULTURA,KUHINJA,OBICAJI ITD....

Croat

pre 15 godina

Uprkos porazu drago mi je da vidim da dosta srba je navijalo za Hr. Zalosno je sto smo proveli zadnjih 100 godina ubijajuci jedni druge. Krst+Kriz=Isus
Puno pozdrava i nadam se da cemo shvatiti ko je stvarni neprijatelj i srbima i hrvatima

DZÜNEYT iz BECA

pre 15 godina

POSTOVAI komentatori svaaka drzava pise svoju istoriju,I Turci pisali svoju istoriju,Beca tacno nisu uzeli ali treba znati razlog,Kara Mustafa nije uzeo radi Marije,ko zna Beca dobro ima jedna poznata ulica zovese Mariahilfe str (Marija pomogni ul)posle Kara Mustafu ubili Turci zbog izdaje i to bas u Beogradu gde sastaju Dunav i Sava dosta istorije,PS volim svakog naroda iz bivse SFRJ.S se tice fudbala TR:HR nek pobedi koj je bolji Turci pokazali sa CES/CH dobar fudbal,A Hrvati takoce super fudbal pa danas 20,45 ljubiteli fudbala svi na TV ekrane,Pozdrav!!

SRBIN IZ BG

pre 15 godina

HRVATI Polako ljudi....Nadam se da vasi fudbaleri ne misle kao vi,jer ako misle isto tesko vama!!! Danas fudbal igra svako,(osim nas)i svaka ekipa koja je otisla na evropsko zasluzuje postovanje i OPREZ!!! Realno gledano kvalitetniji ste od njih i trebalo bi da prodjete,ali pustite to 3:o za hrvatsku,dacemo im 3 komada,ljudi i 1:0 je dosta,eeeej polufinale je u pitanju!!!! Turci su sada puni samopuzdanja,kvaliteta imate neuporedivo vise,ali samopouzdanje je egal,a to ponekada zna i da presudi!!Cinjenica je da sa jakim ekipama igrate SVETSKI,ali sa slabijim tesko izlazite na kraj!! Zasto ne znam!!! I zato oprez sutra,vasi fudbaleri to znaju dobro i zato se nadam da ce u mec uci kao da igraju sa brazilcima,a ne turcima!!! I ako tako bude,eto vama slavlja do zore sto vam od srca zelim!!! I ostavite ta prepucavanja srbi,hrvati,ko je ko i ko je sta! Pustite normalne ljude da se dopisuju! Pa pre evropskog niko nije mogao ni da pomisli da ce srbi javno pruzati hrvatima podrsku,da ce im cestitati na svakoj pobedi,na svakom osvojenom bodu,da ce hrvati znati da ispostuju to,da ce odgovarati istom merom kulturno i jedni i drugi!! Ko ne zna da bude covek nije mu ni mesto na ovom sajtu!!! Ljudi sta je bilo,bilo je,mi smo najmanje krivi za to!!! Pogledajte koliko ima srba koji neprestanu pruzaju podrsku ljudima i navijacima iz hrvatske,koliko ima istih takvih hrvata koji nama cestitaju na nekim nasim uspesima,da ne poverujes da se dopisuju hrvati i srbi!!! Ja sam prvi bio ravnodusan prema hrvatskoj reprezentaciji pre evropskog prvenstva,nikada se nisam radovao njihovom neuspehu,a uspeh sam pozdravljao,medjutim kada je pocelo evropsko i kada sam poceo da citam nase i vase komentare i video koliko nas srba stvarno navijamo za hrvatsku i koliko vi hrvati to cenite od mene ste dobili jos jednog vatrenog navijaca i daj boze da osvojite ovo prvenstvo radovacu se zajedno sa vama,cak ce mi i biti krivo sto nemam nikoga u hrvatsku,barem nekog prijatelja da imam,pa da mogu da budem tamo kada budete slavili,ali nazalost nemam nikoga!!! Jos jednom ponavljam oprezno,pametno,jeste veliki za tuRCE ali bez ko smo,sta smo,igrajte kako znate a sa takvom igrom pehar stize u hrvatsku,zasluzujete to vise od bilo koje reprezentacije!!!! SRECNO VAM SUTRA,pa se cujemo!!!!

posmatrac iz daleka

pre 15 godina

Da li se utakmica Hr-Tr igra u Mostaru????
Tamo je proglaseno vanredno stanje uz pojacanje policije na nekoliko hiljada sluzbenika. Navodno : utakmica visokog rizika. Mislio sam da se igra u Austriji i Svajcarskoj ovo prvenstvo???
Jedini koji nece navijati za Hrvatsku su Nemci - GARANT

zasticeni ludak iz inostranstva

pre 15 godina

hrabri hrvati podrzavam vas da turcima ocitate fudbalsku elkciju . uvjek razmisljam kakosu hrvati mudar narod kakosu tako spremni inteligentni imam drugara hrvata svi slusaju roken rol muziku hrvat sta misli on kaze u lice sve .imaju dobrih cokolada i cedevite i dalmatinskog bjelog vina i savrsenih fudbalera bivsih suker, prosinecki ,soldo ,boban sadasnjih modric ,stipe pletikosa ,raketic teniseri ljubicic,ivanisevic ,kosarkasi petrovic ,planinic,,rukometasi, vaterpolisti,,skijasi,pjevaci,tamose kodvas rodijo i nas nikola tesla i stojakovic dase nije mosda u turskoj rodijo tesla pa da navijam za turke epa zato cu navijati za hrvate u fudbalu dabogda pobjedili turke.

toorcida

pre 15 godina

došao je i taj dan, turke ne podnosim ka naciju, ipak ovo je balun i virujem da smo za klasu bolji od njih, gadi mi se ova njihova prepotencija, sta se mene tice oni uopce nisu ni europljani i ne bi smili ni igrat na ovom prvenstvu, al eto pošto su došli triba ih razbit da se vrate doma u carigrad pognute glave. ajmo hrvatska!!!!!!!!!!!!!!!

5ko

pre 15 godina

Croati, prolazite na penale veceras...Pamticete golmana Rushtu-a josh dugo, ali ne letite previsoko...pochistice vas nizozemci ako ne panceri...
Jeste dobri, ali niste najbolji.

delfina_HR

pre 15 godina

I ja vjerujem u pobjedu HRVATSKE!!
Bit ce to prava noc za pamĆenje!!!
Ova je godina u znaku Balkana!!!
pozdrav Tomislavu iz KT i svim ljudima dobre volje!!!

pop

pre 15 godina

Ja navijam za Tursku, 500 godina je 500 godina, a ovima naravno da ne prastam nista sto su nam radili zadnjih 60 god pocev od Jasenovca pa nadalje...

Hrvati, pa moci cete valjda i bez nase balkanske podrske, zar ne?

Ceka vas Evropa...kako da ne...

grunf

pre 15 godina

Nisam siguran da će objaviti moj komentar ali ipak ga šaljem. Poruke su stvarno raznorazne i vidim da hrvati očekuju barem simpatije od srba u vezi utakmice.Ako tako bude hoće li nam se odužiti koncertom Tomsona i upečatljivim porukama koje nosi njegov koncert?Možda nas ni turci ne vole ali barem ćute što je fer.

dr sanja

pre 15 godina

Ja navijam za Slavena Bilica :-)Steta sto ne moze da istrci na teren.Kvalitetan covek u svakom pogledu:igrao odlican fudbal,zavrsio pravni fakultet,2 dece,plave oci,zgodan,lep,harizmatican,u najboljim godinama,a jos i naucio te svoje momke kako se daju golovi i izgara na terenu.Podrska od srca.

zoki_bugojanac

pre 15 godina

Ma ima Turska da pregazi Hrvatsku, Osmanilije su to?! Nema taktike, taktiziranja. Srcano i hrabro, a takvima i Bog pomaze.
Mi Bosnjaci smo uz, a i Srbi bi trebali navijati za Tursku. Ipak smo pet stotina godina zivjeli u istoj drzavi :))
Salim se. Drago mi je da su obje ekipe prosle i da ce jedna od njih igrati u polufinalu. Nek je sretno i da pobjednik ove tekme bude i sampion Evrope.
(Bosnjak, 20. jun 2008 07:56)

re:samo jedno pitanje imam za tebe koliko si dugo vec bosnjak???

domagoj

pre 15 godina

Bože dragi, HVALA ti na vremenu u kojem Srbi i Hrvati pričaju mirno i nježno. Totalno vjerujem u budućnost, totalno obožaVam Beograd. Jedva čekam ponovno prošetati Kalemegdanom i kod Pobednika pRogledati ušće Save u Dunav. Ljudi moji dragi, braćo Srbi, braćo Bošnjaci, došlo je vrijeme da izgradimo novi svijet. Neka bude vreme, neka svijet bude svet. Molim Vas sve skupa, dajmo ljubavi i miru šansu. Zar nismo svi skupa djeca Jugoslavije ? Budućnost je već stigla, živimo je SADA, budimo sretni, prižimo ruke jedni drugima...
Kao Kolariću Paniću, kao Kocka Kockica, kao Jelenko, kao Nedeljni zabavnik...
Hajmo ljudi, šta čekamo više ... ?
Hajmo, idemo...
Ustanite, hajdemo...
SRDAČAN POZDRAV svima iz Zagreba, od jednog Hrvata.

materazzi2385

pre 15 godina

e moj terim malo si se razbahatio nakon sretne pobjede nad ceskom pa sad mislite da ste gospodari svemira, ali nema veze spustit cemo vas na zemlju!!!!!!!!! AJMO HRVATSKAAAAAAAAAAA

BorkoSavic

pre 15 godina

Pokusacu da sto objektivnije prikazem moje vidjenje utakmice Hrvatska-Turska.Iz onoga sto smo do sada videli moze se zakljuciti da Hrvatska deluje takticki zrelije.To je pre svega zasluga vrlo dobrog veznog reda.Ali,postavlja se pitanje sta ako stvari ne krenu po Hrvate zeljenim tokom?Sta ako Turci povedu,ili predugo ostane 0:0 pa se Hrvatski veznjaci malo zaborave,odu previse napred i ne stignu da pokriju u odbrani?Tada se stvara veliki prostor u odbrani i pitanje je dali vremesni Hrvatski halfovi i zadnji vezni mogu to da pokriju?Ne treba zaboraviti ni na to da su Turci na ovom prvenstvu stizali i 0:1 i 0:2 tako da se u slucaju vodjstva Hrvatske sigurno nece predati.Sve u svemu bice interesantno.

Goran

pre 15 godina

Prolazimo dalje 3:0 za Hrvatsku. Nadam se da će i susjedi Srbi navijati za nas Hrvate, a ne za Turce.Vidim da se Bošnjaci pale na Turke.Kad bi kojim slučajem igrala Srbija-Turska navijao bi za Srbe, ipak smo mi kršćani.
(šibenik, 19. jun 2008 20:49)

Kaže se prvo skoči pa reci hop!

Nisam ni slutio da će vjera doći do izražaja.

Znam da će kod nas u petak biti gadno. Apsurd kojeg nigdje nema. Naime sastaju se reprezentativci 2 države a policija sprečava nerede u trećoj koja ne učestvuje na prvenstvu.

Možda neki imaju debele razloge iz 90-tih zašto za neke ne žele navijati pogotovo ako im je neko iz porodice stradao. Takođe vidim da komšije s one strane Dunava prosto opsjedaju ovaj site sugerišući da navijamo za njihovu zemlju.

glory

pre 15 godina

Dobit ce ovi, dobiti ce oni, razvaliti ce ih... sve same gluposti!! Danas svak svakoga moze dobiti i tu nema puno filozofije. Jedno je sigurno, balkanski mentalni sklop je cudan, a u turaka jos i cudniji. Sta to znaci? Pa, mozda to otkrijemo upravo na danasnjoj utakmici.

Bosnjak

pre 15 godina

Ma ima Turska da pregazi Hrvatsku, Osmanilije su to?! Nema taktike, taktiziranja. Srcano i hrabro, a takvima i Bog pomaze.
Mi Bosnjaci smo uz, a i Srbi bi trebali navijati za Tursku. Ipak smo pet stotina godina zivjeli u istoj drzavi :))
Salim se. Drago mi je da su obje ekipe prosle i da ce jedna od njih igrati u polufinalu. Nek je sretno i da pobjednik ove tekme bude i sampion Evrope.

RIS

pre 15 godina

čudim se muslimanima da će navijat za turke, a ne vama srbima. šta iko ovdi ima s turcima. neredi u mostaru između turskih i hrvatskih navijača. to mogu biti neredi između hrvatskih i protiv hrvatskih navijača. vuk je ovdi normalno reka, nijedni. turcima ste robovali 500 godina.ne mogu virovat da vas ovaj zadnji rat boli više od toga. ovi koji sad navijaju za njih posječaju me na one consuelo( španjolske sluškinje) koje samo viču SI PATRONE. iskreno nebi navija za srbiju, ali da sam srbin nema teorije ni za tursku. ali što se tiče srba kao ljudi skidam kapu osobito dvojici. to su đoković i bodiroga. veliki ljudi, osobito ovaj drugi.

mirjana....CROATIA

pre 15 godina

ma meni nije jasno zasto muslimani iz BIH navijaju za turke, al eto, briga me......hrvatska pobjeđuje!!....naprijed HRVATSKA:...!!!!!

mirjana.....CROATIA

pre 15 godina

meni nije jasno zašto muslimani iz područja bivše jugoslavije navijaju za turke, al nebitno, HRVATSKA pobjeđuje......naprijed HRVATI!!!!!

kris

pre 15 godina

Ponavlja se povijest. Prije 10 godina smo u cetvrtfinalu imali nijemce a sada cemo ih imati u polufinalu i mislim da cemo proci dalje do finala sa nizozemskom koju smo dobili prije 10 godina u borbi za 3 mjesto. samo se nadam da im povijest nece vratiti tu izgubljenu utakmicu koju smo ih pomalo sretno dobili. Pozdrav svim ljubiteljima nogometa u Srbiji. naprid hrvatska.

Johnzy, Beograd

pre 15 godina

Hrvati idu do finala. Turci su srecno prosli u četvrt finale, ali dalje neće moći. Iskreno se nadam da će Hrvati i osvojiti ovo EP. Napred komšije!

vlada

pre 15 godina

Ajmo Hrvati, bolja ste ekipa, i samo se nadam da ih necete podceniti. Uvek bolje igrate protiv "jachih" selekcija (Nemacka), to vam je jedini pad protiv Turaka...
U polufinalu, pls, ponovo isprašite Nemce !!!

Bugsy Split

pre 15 godina

Danas će se vidit kako se sa ponosom narodu svom ljubi grb na dresu tom!
Invazija na Beč je počela...kol'ko nas ima,jbt kol'ko nas ima...

al

pre 15 godina

Bez obzira sto je vecini ovde Hrvatska reprezentacija simpaticna, ne mislim da su turci bas naivni. Imaju losiju odbranu sto Hrvati mogu iskoristiti, ali ne prolazi uvek favorit. Bice borbe veceras.

Sto se mene tice, favoriti od pocetka su mi Rusi. Nemci mogu do finala. Imaju laksi raspored. Tako da u finalu ocekujem Ruse i Nemce. Mislim da ce pobediti brza igra Rusa. Steta sto im ne igra Pogrebnjak. Onda bi bio siguran u Ruse.

Komsija

pre 15 godina

Hrvatima je ovo velika sansa za finale. Mogu da dobiju i Turke i Nemce samo da se uozbilje i pruze maksimum. Holandija i Spanija su dosta jace ekipe od Hrvatske, ali kad se stigne do finala sve je moguce.

Nis

pre 15 godina

Dobice ih Hrvati. Inace obe ekipe su mi simpatichne zbog odnosa igraca prema reprezentaciji koji tzv. "orlovi" niti imaju niti ima naznaka da ce ga ikada imati...
Navijam za Hrvate ne iz civilizacijsko religijskih razloga nego zato sto bih voleo da dva puta tuku Nemce na istom takmicenju... Kad mi vec nismo nigde...

ZELJKO

pre 15 godina

Bas je super viditi kako srbi i hrvati zajedno navijaju....!!!
Ako bi Srbija igrala protiv Turaka, ja prvi obuka DRES SRBIJE i navijao za vas....!!!!

Pozdrav iz preljepog Dubrovnika!!!!!!

J B T K O L I K O N A S I M A!!!!!!!!!!!!

2:0 ZA HRVATKSU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

manada

pre 15 godina

samo da igraju kao protiv Njemačke jer jedino tako se može dobiti...ali bojim se našeg mentaliteta i da nisu u glavama već dobili turke.To bi bili zajebano

ФКВ1914НС

pre 15 godina

А зашто бих морао да навијам за било коју од ове две екипе?
Навијам за свој тикет!

Tomislav, KT

pre 15 godina

Poruka "SRBINU IZ BG": od sada imaš barem jednog prijatelja u Hrvatskoj!! Pozdrav svim susjedima koji nam daju podršku prije večerašnje tekme. Neće niti lako, ali vjerujem da smo bolji od Turaka.

kibicer

pre 15 godina

Ne mogu vjerovati što se srbi toliko natječu za koga će navijati,zar nije lagodnije uvaliti se u fotelju i uz hladno pivo gledati lijep nogomet,tko pobijedi vrlo važno,može i Pakistan,nego se živcirati kao ostali.

Milan

pre 15 godina

Od srca ću navijati za komšije i to iz 3 osnovna razloga:
1. Igraju odličan timski fudbal
2. Veliki sam Jugo-nostalgičar
3. Emotivno sam vezan za Hrvatsku, tj. Dalmaciju (letovao sam tamo pre raspada SFRJ i imam prelepe uspomene...).

A sad malo o samoj utakmici: Hrvati su definitivno kvalitetnija ekipa od Turaka, ali ni u jednom trenutku ne smeju ni najmanje da ih potcene. Mislim da je Slaven Bilić pametan trener i da to odlično shvata, tako da će svojim igračima uspeti da usadi pravi mentalitet, kao što mu je to i do sada polazilo za rukom.
2:0 za komšije!

cindy

pre 15 godina

Možda jesmo poletjeli, uspjeh je doći i do četvrtfinala,
pobijedili, ne pobijedili, u jedno sam sigurna: I VI BI SE NA NAŠEM MJESTU NADALI POBJEDI, SVOJIM USPJESIMA SMO DOKAZALI DA IMAMO PRAVO NA TO!!!

Pozdrav svima, VATRENI, VOLIM VAS, SVI SMO UZ VAS, RASTURITE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Petar

pre 15 godina

Nisam najsigurniji u predviđanju da će Hrvati proći. Mislim da već misle na Nemce i to može da bude pogubno. To bi bio drugi meč sa njima u kratkom vremenu i ako i promil misle na njih već su ispali. Znači, za Hrvate predstoji meč od koga "boli" glava kao i eventualni sledeći i nisam siguran da mogu da podnesu taj pritisak. Igračima je trebalo rasterećenje i zabrana razmišljanja (o kako je lepo biti glup!!)! Ako prođu Turke, Hrvati će biti prvaci Evrope ako im rivali ne budu Rusi. Nemce na penale i Holandiju 2-1 a od Rusa gube glatkih 2-0. Čujemo se za par dana! PetarPan

leonidas77

pre 15 godina

nije sto ovi muslimani navijaju za turke,a za koga bi oni drugog i navijali kad su isti i klanjaju se kao i turci ali se cudim nekim srbima sto su na strani turaka ,jeli to mrznja .zloba ,zavist ,pa svaki pravi hrvat ,a sad ne govorim za ove nacionaliste bi navijao za srbiju da igra protiv bilo koje drzave,ipak smo mi najslicniji narod ,turci su nas 500 godina tlacili i nas hrvate i vas srbe ,a sad mi se nadje tamo neki zavisni debil koji bi samo mrznju prosipo ,naprijed hrvati ,napred braco srbi

objektivna

pre 15 godina

pa zasto ne bi poletjeli? zasto nas uvik nesto spusta?
pa pobijedili smo odlicne reprezentacije, zasto ne bi bili optimisti pa mislili i da mozemo jednu tursku?!

trlabrla

pre 15 godina

Milane, pa dođi opet na ljetovanje u Dalmaciju. Rat je bio davno, svaki turist je dobrodošao. Nemaš lijepšeg mora nigdje bliže!

mladjo sexy car HR

pre 15 godina

Nije mi stvarno jasno zašto Bošnjaci navijaju za Tursku. Netko im je očigledno uvalio lošu propagandu kad se poistovjećuju sa Turskom. Budućnost čitave ove regije je u okretanju u Europi a vi dolazite na stadion pa navijate za Tursku kad ona igra protiv BIH. Jeste li vi normalni?
I kakve veze religija ima s nogometom? Talijani su isto katolici pa ja navijam protiv njih čak i kad ih imam na ticketu.

CroDalmat

pre 15 godina

Mene trese u stomaku od kad sam se diga. Ne znam jel' mi drago od uzbuđenja ili ću puknit ka' cvrčak. Ne znam je li lakše vama šta nemate problema sa živcima danas ili je još gore šta ste štufi jer vaših nema. Ja sam takav da dok sudac ne odsvira kraj ne virujem u nikakav rezultat, ni pozitivan ni negativan. Najgore igramo protiv slabih, najbolje protiv jakih. Samo da Bilić uvjeri igrače da su Turci sila i bit će lakše. Sad su dvi ure, ruča sam, oslobodija se posla, a sad se idem pivom oslobađat treme do 20:45. Drago mi je da će se našoj eventualnoj pobjedi radovat i drugi narodi.

čuvar ZERP-a

pre 15 godina

Od silnih komentara da se brani beč od turaka pa neredi u BiH hrvati protiv Bošnjaka pa da li komšije navijaju za nas ili ne niko pa ni mediji u RH ne govori o mogućoj dobroj igri hrvatske ili turske sve samo debilana a oni svi znaju o nogometu ko ja o portugalskom realno da je Hrvatska jača i bolja momčad i sve osim pobjede bilo bi svojevrsno iznenađenje.Srednji red i obrana Hrvatske nedvojbeno je moćniji od Turskog jedino onaj mali Nihat je pozitivno lud igrač koji je u stanju preokrenuti cijeli tok utakmice HRVATSKA-TURSKA 2:0

totalno

pre 15 godina

Drago mi je vidjeti da ima normalnih ljudi, no koliko je nenormalnih pa to je strasno. Bitke, logori, povijest, ratovi, ljubomora, mrznja... Koji vam je? Pa ovo je samo nogomet, 22 para dlakavih muskih nogu na travi i jedna kozna mjesina... Ili je sad rade od sintetickih vlakana? Nije bitno, to je samo j... igra

gtripko

pre 15 godina

Jedini dobar rezultat ove utakmice da obe ekipe ispadnu!!!! Losa posledica tog rezultata je da ce nemci u finale, ali to mogu da podnesem!!
Sve ostale opcije su nepozeljne.

Davor Suker

pre 15 godina

Polako Bosnjaci, navijajte vi za turcine ali netreba neke izmisljotine protiv Hvatske izmisljat. Znate, vi niste Brazil ili Nizozemska da mozete nas kritizirati kako igramo. Dje je uopce vasa drzava? Ehh, pa nemoze tako, prvo, uvijek se gleda gdje je moja drzava pa onda na dalje... - Idemo Hrvatska, razbit cemo ih!!! - Hvala za navijanje iz Srbije!

zg

pre 15 godina

Pozdrav svim srpskim navijačima koji će večeras navijati za Tursku. I ja bih da vi igrate s njima. Nema smisla da budemo licemjerni.

dfgdf

pre 15 godina

dva nesretnika dva fiumana sa ovog eura knezevic i budan dobijaju neku utjehu u vidu klubova u koji su presli juventus i palermo!

Beclija

pre 15 godina

Napred braco Turci. Pokazite ustasama!Kad vec mi nismo tu da im ga damo. Meni su se hrvati smejali sto smo izgubili od Kazakstana a vala sutra cu ja njima da kupim turski dres!!!! Nevolim turke ali volim turkinje vise nego leba!!!!!!!!! Turkye turkye!!!!!!

Goran

pre 15 godina

Da neko od vas živi u Mostaru i da neko zna kako je bilo u Mostaru tokom rata znao bi zašto se ovdje uvode vandredne mjere. Oni koji ne poznaju situaciju u Mostaru i ne mogu znati kako i zašto je to tako. Država BiH ne funkcioniše.

Ameba

pre 15 godina

Veoma mi smetaju sledeći komentari:
1. ..."ne volim Hrvate"....
2. ...."ipak smo mi kršćani"...
3...... "mi smo braća"...
4........"Turke ne podnosim kao naciju"....
5. ..."robovali ste Turcima 500 godina"....
O čemu se ovde radi? Da li iko govori o sportu, fer pleju, ili se sve svodi na političku tribinu izražavanja stavova o istoriji srpsko-hrvatske ljubavi i mržnje. Koga više briga za to? Da bi komentarisali fudbalske utakmice nije baš neophodno da napominjemo da li smo Muslimani ili Hrišćani i kom plemenu su pripadali naši askurđeli (daleki preci).
Ne želim da znam!

Turcin

pre 15 godina

Da mi je sad videti face svih onih koji su bili uvereni u pobedu hrvatske protiv turske. Zalosno... Turci prosli Bec. Sta je sledece?