Nedelja, 01.06.2008.

13:36

Vučić najavio protest

Generalni sekretar SRS Aleksandar Vučić najavio da će sa koalicionim partnerima u Beogradu organizovati protest zbog odluke da se gradska skupština konstituiše 14. jula.

Izvor: B92

Vuèiæ najavio protest IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

33 Komentari

Sortiraj po:

city of futrure

pre 15 godina

Nema problema gospodine vucicu! Ako hocete demonstracije slobodno vi demonstrirajte u Mladenovcu, Lazarevcu i ostalim selima! Cik probajte da pridjete Starom Gradu, Novom Beogradu, Cukarici!!! Pustite normalan sve da uci i radi, jer vi nikada necete biti nas gradonacelnika, a ako su vam demonstracije toliko bitne - mozemo i mi OPET na ulice!!
...gde vam se to zuri, kad ste toliko sigurni da vas socijalisti nece izdati????

moja i tvoja demokratija

pre 15 godina

Čitajući dosadašnje komentare, stvarno se pitam koliko smo zaista demokratski zrelo drustvo. NI meni se ne svidja sto su radikali u mogućnosti da formiraju vlast u Beogradu. Ali to što se meni ne svidja ne znaci da prost "zbir demokratskih volja" ne donosi dovoljan broj odbornika koji im omogućavaju da formiraju vlast u gradu. Niko nije osporio regularnost izbora, a to što su Beogradjani glasali kako su glasali, takvu će vlast i imati. Zamislite da su radikali na ranijim parlamentarnim izborima insistirali da su oni, kao stranka koja je pojedinačno osvojila najveći broj glasova, "većinska volja Srbije" koja kao takva jedina može da formira vladu. Ova kombinatorika DS-a sa besmislenim pomeranjem roka za konstituisanje skupštine zvuči prilično očajnički, nesuvislo i nepristojno (kako god čitali zakon). Bojim se da će se to upravo njima olupati o glavu.

burda

pre 15 godina

siromah,
sta ce tek da radi kad dobije vlast... jadan narod... odusevio se sto moze da postane neko i nesto pa nestrpljiv... e jadni mi

nono

pre 15 godina

Zašto niko ne iznosi prave razloge žurbe? To Vučić nehotice otkriva (pristaje da bude i smenjen ako se to uslovi prilikom formiranja buduće vlade, ali mora hitno prvo da bude gradonačelnik). Treba saamo povezati činjenice! Kupujemo relativno najskuplju hranu u Evropi. Kako građani Beograda (koji su glasali za Đilasa grozeći se i pomisli da glasaju za kandidate stranke čija su trojica čelnika sebi podelila oko 4 ara stanova u reprezentativnom delu Beograda u vreme kada su sedeli u vladi, a mi se istovremeno nadali da nas neće pogoditi bombe), tako i građani varošica (Mladenovac, Lazarevac, Batajnica, Grocka i dr.) oko Beograda koji su samo administrativnim formiranjem biračkih teritorija postali Beograđani (a koji su, nedovoljno informisani, Vučiću omogućili da namakne koji mandat više iznad mandata koji pripadaju stvarnim Beograđanima). Ogromne pare su u pitanju! Nastavak bogaćenja. Đilas je obećao da će "privatizovano" zemljište Luke Beograd odmah vratiti Gradu, a Vučić nije. Sve ostalo su sitnice. Očigledno, hitno treba onemogućiti zaštitu naše imovine. Makar i glasovima onih koji ni ne znaju gde je Luka Beograd. Stoga smatram da se v.d. gradonačelnika pokazao dostojnim funkcije koju obavlja, obezbeđujući da odgovornost po ovom pitanju preuzme gradska vlast koja će trajnije, a ne samo privremeno obavljati tu funkciju. Da li će to biti radikali ili demokrate je irelevantno. Jedino na taj način će na sledećim izborima moći da odgovaraju za arčenje ili zaštitu naše imovine. To je suština demokratije, a ne koji dan ranije ili kasnije.

Мики

pre 15 godina

Види, види, Вучић мисли да је Вук. Ти си само мали вук-вучић, који, бре, протести?! Београђани, на тај протест доћи ће радикали из других градова, а најмање из Београда.За ДСС и нема више ко да дође они су безопасни. Тако да ће тај протест бити протест очајника, али било је и време да буду очајни! РАДИКАЛИ З Б О Г О М!!!

nebojsa

pre 15 godina

Treba odvojiti Beograd-skinuti sa SISE razne Mladenovce,Lazarevce,Batajnice,grocke,Barajeva,Arnajevo,CACA naselja kao sto je i pre bilo pa neka Radikali i Kostunjavi tamo luduje i vladaju koliko hoce.

NiB

pre 15 godina

Jedva cekam te proteste po Beogradu. Bice interesantno kada me "Beogradjani" zabrinuti zbog "uvodjenja diktature" budu pitali kako se stize do Vukovog spomenika ili do parkinga kod hale "Pionir".
Jedva cekam da ih posaljem na tramvaj broj 7 pa pravac buvljak :)

Boban

pre 15 godina

Odluka o sazivanju skupštine je u skladu sa zakonom (ne verujem nikome pa sam sam proverio, a možete i vi).
Može biti da je to deo političke borbe tj. neetički, ali je zakonski.
Zato podsećam Vučića, da dok smo mi protestvovali protiv očigledne kradje na izborima(i to više komada) on se nije pozivao na "nemoral i neverovatnost".
Opet se služi raspaljivanjem strasti radi političkih poena.
Ako će to raditi i dok bude gradonačelnik, neko će da "obere bostan" da li mi ili on videćemo.

Bole

pre 15 godina

Svi vi koji pozivate DS da preda grad i gradsku skupštinu demokratskim putem izgleda niste razumeli, pa DS će to i da uradi 14 jula 2008.godine, ne vidim šta je tu problem, ovde niko nije pokrao izbore, za razliku od 1996 god. i 2000 god., kad su bili pokradeni izbori i kada nisu hteli da priznaju izbornu volju gradjana. Ja ne vidim da je DS rekla da ne priznaje izbornu volju gradjana time što je zakazala po ZAKONU konstitutivnu sednicu za 14 jul. A to što se nekom žuri, to je morate priznati problem onih kojima se žuri. Ako su oni 100% sigurni da imaju skupštinsku većinu, oni će onda mirno sačekati 14 juli i formirati tu svoju skupštinsku većinu. Prema tome mislim da tu nema mesta prozivanja demokratske stranke da ona nije demokratska i da je diktatorska. Jel se sve radi po zakonu, radi se. Pa i DSS i SRS se zalažu za poštovanje Zakona, zar ne, ili možda samo onoliko koliko njima odgovara.

izborko

pre 15 godina

ne mogu da verujem da je DS resio da upropasti tekovine i secanje na oktobar 2000. Ako ne preda vlast u Beogradu,koju je izgubio na izborima i ako koalicija krene u setnje,verujem da ce primeniti iste metode kao i pre petog oktobra.Pistaljke,serpe,pesmu,igru,parole gotov je i ubi se Boriseee,i posle toga velike demonstracije ispred gradske skupstine.Naravno ,svakim danom ce dozirati sve vise i vise pristalica i na kraju ce DS doziveti moralni pad.Predace vlast ali ce upropastiti secanje na peti oktobar.A o tome da se upadne u gradsku skupstinu i u studio b, ne smem ni da razmisljam.Zato gospodo tajkuni ,vi koji pritiskate rukovodstvo DSa,ne upropascujte stranku sa evropskom perspektivnom,ne vrsite pritisak na njih.A vi iz vrha DSa,vi koji ste doneli odluku da ne zakazujete gradsku skupstinu do 14.07. pogledajte oko sebe.Pitajte prijatelje,novinare,poznate ljude iz borbe za demokratiju,slusajte sta ce vam oni reci.Juce Zarkovic,danas Tirnanic,pre neki dan neko isto od onih za koje necemo reci da su bliski radikalima.Svi su oni protiv takvog ponasanja DSa.A znajte,trebace vam njihova podrska nekada.Kako da vam je daju ako ne veruju u vasu demokratiju.Pa nece Sava Milosevic iz Spanije,Italije,Rusije da brani Beograd.Zakazite skupstinu,ne dozvolite proteste.Jer protesti unistavaju secanje na peti oktobar.Podsecaju na kradju.

Milena

pre 15 godina

Pitam sve clanove i simpatizere DS-a, a posebno rukovodstvo stranke: da li su ovo evropski standardi i principi koje treba da dostignemo da bismo usli u EU? Da li ste se za ovakvu demokratiju zalagali devedesetih, kada ste rusili Milosevica? Svakom coveku zravog razuma je sada definitivno jasno da ste demokrate samo utoliko sto vam ta rec stoji u nazivu stranke. Priznajte poraz i dozvolite da oni koji su ovoga puta sakupili vecinu, pocnu da rade posao za koji su izabrani. Gradjani ce ih, uostalom, svakako oceniti na nekim narednim izborima, kao sto su i vas ovoga puta. Mislila sam da je proslo vreme kada se na vlasti ostajalo silom, a ne izbornom voljom gradjana...

Mladen

pre 15 godina

Razlik izmedju ovih protesta i protesta 2000. godine je ta sto sada nece biti spaljena skupstina, a ni opljackan RTS. DS je sramota ovog naroda.

Sax

pre 15 godina

Vucicu, ne talasaj, dobro znas da te Beogradjani ne zele za gradonacelnika, to su izbori pokazali. A to sto kujes zaveru sa ljudima koji ne znaju ni ime glavnog grada da izgovore pravilno, to je sasvim druga prica. Definitivno si izgubio na proslim izborima, pa predlazem da protestvujes u prigradskim opstinama gde si donekle i pobedio.

Milos

pre 15 godina

Laki je malo nervozan!? Možda nije baš fer plej DS-a, ali se sve i dalje odvija u zakonskim okvirima, tako da ne znam odakle Vučiću pravo da poziva na bilo kakve demonstracije.
Samo se nadam da neće organizovati moleban i ovog puta, znamo kako se prošli put to završilo.

zoksi87

pre 15 godina

Ovaj covek ne zeli nerede vez zeli da na nacin, kako je to cinjeno 1996. godine i 2000. godine Slobodanu Milosevichu, DS dokaze da su izgubili vlast u Beograd...I sta je tu lose... Ko gubi ima pravo da se ljuti, kaze izreka... Kolicina nedemokraticnosti koju, medjuitm,DS pokazuje pslednjih dana je neprihvatljiva za svakog normalnog coveka, pa i za one koji su, ocito zavedeni, na poslednjim izborima glasali za tu stranku...Ne bi bilo na odmet malo vise dostojanstsva u trenucima znacajnim za zemlju i narod... Eto vam, gospodo Vojvodine, pa tamo vladajte!!!

Blazenka

pre 15 godina

Bas nesto gledam ove prirodne katastrofe po svetu i pitam se sta bi bilo sa nama da nam se,ne daj boze,nesto slicno desi.Pa ovi bi se i dalje svadjali u cijoj je i da li je neto u nadleznosti.Srecom,na takvom smo mestu da nam se nista tako strasno nece desiti,valjda.
Ako je demokratija 50+1,onda su radikali pobedili i gotovo,i Novi Sad je preziveo,mozemo i mi.

Sarke

pre 15 godina

Ovo je strasno,imam osecaj da ce grad biti ponovo unisten i opustosen ko u martu.Ne smemo da dopustimo da se to opet dogodi,nikad ne treba da dozvolimo Radkialima da uzmu nas Beograd,zato mi pravi Beogradjani treba da napravimo kontra protest a ne da cutimo i stalno bezimo od njih.

neko-iz-mase

pre 15 godina

Pa dobro,najavio je protest,ali nije dodao MIRAN,zbunio se,a toliko je vezbao finocu i osmehe.Par puta sam se prepala da ce,gostujuci na b92,skochiti i izljubiti novinara(ku).Ma hajte molim vas,promenio se covek.Ne znam samo ..zasto mu ne verujem?

Brankica

pre 15 godina

Ja mislim da vi gospodo i treba malo da šetate i idete u proteste, da bi ste videli kako je nama bilo, po kiši, snegu, suncu, samo jedino što će vama biti uskraćeno, za razliku od nas, to su policijski pendreci, policijski šmrkovi na -10 stepeni, a vi ste za to vreme udobno sedeli u svojim političkim foteljama, nas borce za pravu demokratiju, a ne tu kvazi, koju vi sada zagovarate zajedno sa vašim koalicionim partnerima koji nikada nisu učestvovali ni u kakvim protestima i borbama za demokratiju, nazivali stranim plaćenicima, šizofrenicima, huliganima, kriminalcima. E moj Vučiću i svi vi iz DSS koji nikada niste hteli da se pridružite protestima koje je opozicija u vreme Miloševića organizovala, (govorili ste da ulica nije da se na njoj bori za demokratiju, nego to treba raditi u ustanovama sistema), šta sad hoćete, odjednom ste promenili svoje mišljenje i svoje principe. Ubedjena sam da nikada više vi nećete biti u vlasti u ovoj našoj prelepoj Srbiji, i ovom našem prelepom Beogradu.

Jelena

pre 15 godina

Neka ih... neka narod vidi ko su i sta su DS...dno dna. Spremni su brate na sve...SPS sile mraka su sad nesto na cemu se temelji i sama EU... vrh! A sad je frka...kad krenu Kipar...i ostali racuni DS-a...samo Ministarstvo za dijasporu je zveknulo 125.000 eur za tzv.virtuelnu zgradu na internetu...ludilo. Ziveli radikali, Srbija i vjecnaja pamjat!:)

Milica Bg

pre 15 godina

Ako, ako...'Gospodar Vuchic' pokusava da 'zavede red u me'ani' ali mislim da je to mlak pokusaj opstruiranja poslednjeg shanse da se ona polovina koja nece 'bash charshiju' od Beograda zaplashi. Nema nista od toga,radikalchici! Povucite se i bezite! Beogradjani vas nece!!!

Kosovo, Srbija

pre 15 godina

Vucic je u pravu. Treba organizovati proteste jer se radi o grubom krsenju demokratskih principa. Ali ocigledno je da ce sve pokusati da ostanu na vlasti. Najave Pajtica za koaliciju sa SPS-om mi deluje kao javna trgovina oko poslanika SPS-a. A njihovo licemerno udvaranje kao vrhunac politickog nemorala i nedostatka principa.

Josip Vasilj

pre 15 godina

Otkud sad pa ovi?
A jučer su tvrdili da je BEOGRAD SLOBODAN, pa smo svi mislili da su se oni, svjesni svoje nesposobnosti povukli, i prepustili vlast demokratskim, proevropski orijentiranim snagama…

Maja_V

pre 15 godina

Molim vas povedite i onog laznog demokratu zbog kojeg se prosla vlada sastavljala 2 meseca, 30 dana, 11 sati i 45 minuta. Znate onog koji je iskoristio vaseg vecitog potpredsednika za pritisak na labavog, da bo dobio...zna se policiju, Biu i premijersku fotelju.
Red bi bio da i on malo seta ulicama grada, nama je bilo dosta.

mIROSLAV

pre 15 godina

Ja pozivam sve pristalice DS a (ja nisam) da oni izvrse pritisak na njihove politicke kadrove da predaju vlast. To bi stvarno bio znak demokratske vrednosti ove partije.Ova situacija nije vidjena ni u komunisticko vreme a kamoli Milosevicevo.U svakom slucaju narod nece dozvoliti radjanje nekakve diktature, bila ona proevropska ili "demokratska"

bezimena

pre 15 godina

"On je kazao da će to odugovlačenje "skupo koštati Beograd".

Ova pretnja je velika greška Vučiću, u Beogradu su i veći slomili zube...

Brankica

pre 15 godina

Jel neko obavestio Aleksandra Vučića i tu nazovi nacionalističku koaloiciju da su oni izgubili izbore na svim nivoima. Ako nisu obavešteni treba ih što pre obavestiti, da ljudi nebi trošili energiju uzalud. Mogu oni da protestuju tamo u Belanovici, ali u našem slobodnom Beogradu bogami neće.

COFI

pre 15 godina

Ovaj covek zeli ponovo nerede, ne zna sta radi, njegovi glasaci su se pre par meseci pokazali na ulicama Beograda, a navodno zeli da pomogne unapredjenu naseg glavnog grada !

Figaro

pre 15 godina

Gospodine Popoviću,DSS je na vlasti u Beogradu sa DS-om već 8 godina i nikakvo pravo vi nemate da nekom držite moralne pridike o samovolji i uzurpaciji vlasti.
Vi ste ti koji uzurpirate vlast jer možete da sadite tikve i sa jednima i sa drugima i umesto što nam svima držite predavanja,bolje bi bilo da objasnite svojim biračima kako su njihovi glasovi završili kao orasi u džepu Aleksandra Vučića!

ha ha

pre 15 godina

Vucic i protesti...SRS je poznat po svojim gradjanskim inicijativama.
A poslednji put kada je Kostunica protiv necega protestovao spaljeno je pola grada.

mIROSLAV

pre 15 godina

Ja pozivam sve pristalice DS a (ja nisam) da oni izvrse pritisak na njihove politicke kadrove da predaju vlast. To bi stvarno bio znak demokratske vrednosti ove partije.Ova situacija nije vidjena ni u komunisticko vreme a kamoli Milosevicevo.U svakom slucaju narod nece dozvoliti radjanje nekakve diktature, bila ona proevropska ili "demokratska"

ha ha

pre 15 godina

Vucic i protesti...SRS je poznat po svojim gradjanskim inicijativama.
A poslednji put kada je Kostunica protiv necega protestovao spaljeno je pola grada.

Figaro

pre 15 godina

Gospodine Popoviću,DSS je na vlasti u Beogradu sa DS-om već 8 godina i nikakvo pravo vi nemate da nekom držite moralne pridike o samovolji i uzurpaciji vlasti.
Vi ste ti koji uzurpirate vlast jer možete da sadite tikve i sa jednima i sa drugima i umesto što nam svima držite predavanja,bolje bi bilo da objasnite svojim biračima kako su njihovi glasovi završili kao orasi u džepu Aleksandra Vučića!

COFI

pre 15 godina

Ovaj covek zeli ponovo nerede, ne zna sta radi, njegovi glasaci su se pre par meseci pokazali na ulicama Beograda, a navodno zeli da pomogne unapredjenu naseg glavnog grada !

bezimena

pre 15 godina

"On je kazao da će to odugovlačenje "skupo koštati Beograd".

Ova pretnja je velika greška Vučiću, u Beogradu su i veći slomili zube...

Brankica

pre 15 godina

Ja mislim da vi gospodo i treba malo da šetate i idete u proteste, da bi ste videli kako je nama bilo, po kiši, snegu, suncu, samo jedino što će vama biti uskraćeno, za razliku od nas, to su policijski pendreci, policijski šmrkovi na -10 stepeni, a vi ste za to vreme udobno sedeli u svojim političkim foteljama, nas borce za pravu demokratiju, a ne tu kvazi, koju vi sada zagovarate zajedno sa vašim koalicionim partnerima koji nikada nisu učestvovali ni u kakvim protestima i borbama za demokratiju, nazivali stranim plaćenicima, šizofrenicima, huliganima, kriminalcima. E moj Vučiću i svi vi iz DSS koji nikada niste hteli da se pridružite protestima koje je opozicija u vreme Miloševića organizovala, (govorili ste da ulica nije da se na njoj bori za demokratiju, nego to treba raditi u ustanovama sistema), šta sad hoćete, odjednom ste promenili svoje mišljenje i svoje principe. Ubedjena sam da nikada više vi nećete biti u vlasti u ovoj našoj prelepoj Srbiji, i ovom našem prelepom Beogradu.

Brankica

pre 15 godina

Jel neko obavestio Aleksandra Vučića i tu nazovi nacionalističku koaloiciju da su oni izgubili izbore na svim nivoima. Ako nisu obavešteni treba ih što pre obavestiti, da ljudi nebi trošili energiju uzalud. Mogu oni da protestuju tamo u Belanovici, ali u našem slobodnom Beogradu bogami neće.

Sax

pre 15 godina

Vucicu, ne talasaj, dobro znas da te Beogradjani ne zele za gradonacelnika, to su izbori pokazali. A to sto kujes zaveru sa ljudima koji ne znaju ni ime glavnog grada da izgovore pravilno, to je sasvim druga prica. Definitivno si izgubio na proslim izborima, pa predlazem da protestvujes u prigradskim opstinama gde si donekle i pobedio.

Mladen

pre 15 godina

Razlik izmedju ovih protesta i protesta 2000. godine je ta sto sada nece biti spaljena skupstina, a ni opljackan RTS. DS je sramota ovog naroda.

Kosovo, Srbija

pre 15 godina

Vucic je u pravu. Treba organizovati proteste jer se radi o grubom krsenju demokratskih principa. Ali ocigledno je da ce sve pokusati da ostanu na vlasti. Najave Pajtica za koaliciju sa SPS-om mi deluje kao javna trgovina oko poslanika SPS-a. A njihovo licemerno udvaranje kao vrhunac politickog nemorala i nedostatka principa.

Milena

pre 15 godina

Pitam sve clanove i simpatizere DS-a, a posebno rukovodstvo stranke: da li su ovo evropski standardi i principi koje treba da dostignemo da bismo usli u EU? Da li ste se za ovakvu demokratiju zalagali devedesetih, kada ste rusili Milosevica? Svakom coveku zravog razuma je sada definitivno jasno da ste demokrate samo utoliko sto vam ta rec stoji u nazivu stranke. Priznajte poraz i dozvolite da oni koji su ovoga puta sakupili vecinu, pocnu da rade posao za koji su izabrani. Gradjani ce ih, uostalom, svakako oceniti na nekim narednim izborima, kao sto su i vas ovoga puta. Mislila sam da je proslo vreme kada se na vlasti ostajalo silom, a ne izbornom voljom gradjana...

Jelena

pre 15 godina

Neka ih... neka narod vidi ko su i sta su DS...dno dna. Spremni su brate na sve...SPS sile mraka su sad nesto na cemu se temelji i sama EU... vrh! A sad je frka...kad krenu Kipar...i ostali racuni DS-a...samo Ministarstvo za dijasporu je zveknulo 125.000 eur za tzv.virtuelnu zgradu na internetu...ludilo. Ziveli radikali, Srbija i vjecnaja pamjat!:)

NiB

pre 15 godina

Jedva cekam te proteste po Beogradu. Bice interesantno kada me "Beogradjani" zabrinuti zbog "uvodjenja diktature" budu pitali kako se stize do Vukovog spomenika ili do parkinga kod hale "Pionir".
Jedva cekam da ih posaljem na tramvaj broj 7 pa pravac buvljak :)

zoksi87

pre 15 godina

Ovaj covek ne zeli nerede vez zeli da na nacin, kako je to cinjeno 1996. godine i 2000. godine Slobodanu Milosevichu, DS dokaze da su izgubili vlast u Beograd...I sta je tu lose... Ko gubi ima pravo da se ljuti, kaze izreka... Kolicina nedemokraticnosti koju, medjuitm,DS pokazuje pslednjih dana je neprihvatljiva za svakog normalnog coveka, pa i za one koji su, ocito zavedeni, na poslednjim izborima glasali za tu stranku...Ne bi bilo na odmet malo vise dostojanstsva u trenucima znacajnim za zemlju i narod... Eto vam, gospodo Vojvodine, pa tamo vladajte!!!

Josip Vasilj

pre 15 godina

Otkud sad pa ovi?
A jučer su tvrdili da je BEOGRAD SLOBODAN, pa smo svi mislili da su se oni, svjesni svoje nesposobnosti povukli, i prepustili vlast demokratskim, proevropski orijentiranim snagama…

Milica Bg

pre 15 godina

Ako, ako...'Gospodar Vuchic' pokusava da 'zavede red u me'ani' ali mislim da je to mlak pokusaj opstruiranja poslednjeg shanse da se ona polovina koja nece 'bash charshiju' od Beograda zaplashi. Nema nista od toga,radikalchici! Povucite se i bezite! Beogradjani vas nece!!!

Мики

pre 15 godina

Види, види, Вучић мисли да је Вук. Ти си само мали вук-вучић, који, бре, протести?! Београђани, на тај протест доћи ће радикали из других градова, а најмање из Београда.За ДСС и нема више ко да дође они су безопасни. Тако да ће тај протест бити протест очајника, али било је и време да буду очајни! РАДИКАЛИ З Б О Г О М!!!

Bole

pre 15 godina

Svi vi koji pozivate DS da preda grad i gradsku skupštinu demokratskim putem izgleda niste razumeli, pa DS će to i da uradi 14 jula 2008.godine, ne vidim šta je tu problem, ovde niko nije pokrao izbore, za razliku od 1996 god. i 2000 god., kad su bili pokradeni izbori i kada nisu hteli da priznaju izbornu volju gradjana. Ja ne vidim da je DS rekla da ne priznaje izbornu volju gradjana time što je zakazala po ZAKONU konstitutivnu sednicu za 14 jul. A to što se nekom žuri, to je morate priznati problem onih kojima se žuri. Ako su oni 100% sigurni da imaju skupštinsku većinu, oni će onda mirno sačekati 14 juli i formirati tu svoju skupštinsku većinu. Prema tome mislim da tu nema mesta prozivanja demokratske stranke da ona nije demokratska i da je diktatorska. Jel se sve radi po zakonu, radi se. Pa i DSS i SRS se zalažu za poštovanje Zakona, zar ne, ili možda samo onoliko koliko njima odgovara.

izborko

pre 15 godina

ne mogu da verujem da je DS resio da upropasti tekovine i secanje na oktobar 2000. Ako ne preda vlast u Beogradu,koju je izgubio na izborima i ako koalicija krene u setnje,verujem da ce primeniti iste metode kao i pre petog oktobra.Pistaljke,serpe,pesmu,igru,parole gotov je i ubi se Boriseee,i posle toga velike demonstracije ispred gradske skupstine.Naravno ,svakim danom ce dozirati sve vise i vise pristalica i na kraju ce DS doziveti moralni pad.Predace vlast ali ce upropastiti secanje na peti oktobar.A o tome da se upadne u gradsku skupstinu i u studio b, ne smem ni da razmisljam.Zato gospodo tajkuni ,vi koji pritiskate rukovodstvo DSa,ne upropascujte stranku sa evropskom perspektivnom,ne vrsite pritisak na njih.A vi iz vrha DSa,vi koji ste doneli odluku da ne zakazujete gradsku skupstinu do 14.07. pogledajte oko sebe.Pitajte prijatelje,novinare,poznate ljude iz borbe za demokratiju,slusajte sta ce vam oni reci.Juce Zarkovic,danas Tirnanic,pre neki dan neko isto od onih za koje necemo reci da su bliski radikalima.Svi su oni protiv takvog ponasanja DSa.A znajte,trebace vam njihova podrska nekada.Kako da vam je daju ako ne veruju u vasu demokratiju.Pa nece Sava Milosevic iz Spanije,Italije,Rusije da brani Beograd.Zakazite skupstinu,ne dozvolite proteste.Jer protesti unistavaju secanje na peti oktobar.Podsecaju na kradju.

Maja_V

pre 15 godina

Molim vas povedite i onog laznog demokratu zbog kojeg se prosla vlada sastavljala 2 meseca, 30 dana, 11 sati i 45 minuta. Znate onog koji je iskoristio vaseg vecitog potpredsednika za pritisak na labavog, da bo dobio...zna se policiju, Biu i premijersku fotelju.
Red bi bio da i on malo seta ulicama grada, nama je bilo dosta.

nebojsa

pre 15 godina

Treba odvojiti Beograd-skinuti sa SISE razne Mladenovce,Lazarevce,Batajnice,grocke,Barajeva,Arnajevo,CACA naselja kao sto je i pre bilo pa neka Radikali i Kostunjavi tamo luduje i vladaju koliko hoce.

Blazenka

pre 15 godina

Bas nesto gledam ove prirodne katastrofe po svetu i pitam se sta bi bilo sa nama da nam se,ne daj boze,nesto slicno desi.Pa ovi bi se i dalje svadjali u cijoj je i da li je neto u nadleznosti.Srecom,na takvom smo mestu da nam se nista tako strasno nece desiti,valjda.
Ako je demokratija 50+1,onda su radikali pobedili i gotovo,i Novi Sad je preziveo,mozemo i mi.

city of futrure

pre 15 godina

Nema problema gospodine vucicu! Ako hocete demonstracije slobodno vi demonstrirajte u Mladenovcu, Lazarevcu i ostalim selima! Cik probajte da pridjete Starom Gradu, Novom Beogradu, Cukarici!!! Pustite normalan sve da uci i radi, jer vi nikada necete biti nas gradonacelnika, a ako su vam demonstracije toliko bitne - mozemo i mi OPET na ulice!!
...gde vam se to zuri, kad ste toliko sigurni da vas socijalisti nece izdati????

neko-iz-mase

pre 15 godina

Pa dobro,najavio je protest,ali nije dodao MIRAN,zbunio se,a toliko je vezbao finocu i osmehe.Par puta sam se prepala da ce,gostujuci na b92,skochiti i izljubiti novinara(ku).Ma hajte molim vas,promenio se covek.Ne znam samo ..zasto mu ne verujem?

Milos

pre 15 godina

Laki je malo nervozan!? Možda nije baš fer plej DS-a, ali se sve i dalje odvija u zakonskim okvirima, tako da ne znam odakle Vučiću pravo da poziva na bilo kakve demonstracije.
Samo se nadam da neće organizovati moleban i ovog puta, znamo kako se prošli put to završilo.

Boban

pre 15 godina

Odluka o sazivanju skupštine je u skladu sa zakonom (ne verujem nikome pa sam sam proverio, a možete i vi).
Može biti da je to deo političke borbe tj. neetički, ali je zakonski.
Zato podsećam Vučića, da dok smo mi protestvovali protiv očigledne kradje na izborima(i to više komada) on se nije pozivao na "nemoral i neverovatnost".
Opet se služi raspaljivanjem strasti radi političkih poena.
Ako će to raditi i dok bude gradonačelnik, neko će da "obere bostan" da li mi ili on videćemo.

nono

pre 15 godina

Zašto niko ne iznosi prave razloge žurbe? To Vučić nehotice otkriva (pristaje da bude i smenjen ako se to uslovi prilikom formiranja buduće vlade, ali mora hitno prvo da bude gradonačelnik). Treba saamo povezati činjenice! Kupujemo relativno najskuplju hranu u Evropi. Kako građani Beograda (koji su glasali za Đilasa grozeći se i pomisli da glasaju za kandidate stranke čija su trojica čelnika sebi podelila oko 4 ara stanova u reprezentativnom delu Beograda u vreme kada su sedeli u vladi, a mi se istovremeno nadali da nas neće pogoditi bombe), tako i građani varošica (Mladenovac, Lazarevac, Batajnica, Grocka i dr.) oko Beograda koji su samo administrativnim formiranjem biračkih teritorija postali Beograđani (a koji su, nedovoljno informisani, Vučiću omogućili da namakne koji mandat više iznad mandata koji pripadaju stvarnim Beograđanima). Ogromne pare su u pitanju! Nastavak bogaćenja. Đilas je obećao da će "privatizovano" zemljište Luke Beograd odmah vratiti Gradu, a Vučić nije. Sve ostalo su sitnice. Očigledno, hitno treba onemogućiti zaštitu naše imovine. Makar i glasovima onih koji ni ne znaju gde je Luka Beograd. Stoga smatram da se v.d. gradonačelnika pokazao dostojnim funkcije koju obavlja, obezbeđujući da odgovornost po ovom pitanju preuzme gradska vlast koja će trajnije, a ne samo privremeno obavljati tu funkciju. Da li će to biti radikali ili demokrate je irelevantno. Jedino na taj način će na sledećim izborima moći da odgovaraju za arčenje ili zaštitu naše imovine. To je suština demokratije, a ne koji dan ranije ili kasnije.

Sarke

pre 15 godina

Ovo je strasno,imam osecaj da ce grad biti ponovo unisten i opustosen ko u martu.Ne smemo da dopustimo da se to opet dogodi,nikad ne treba da dozvolimo Radkialima da uzmu nas Beograd,zato mi pravi Beogradjani treba da napravimo kontra protest a ne da cutimo i stalno bezimo od njih.

moja i tvoja demokratija

pre 15 godina

Čitajući dosadašnje komentare, stvarno se pitam koliko smo zaista demokratski zrelo drustvo. NI meni se ne svidja sto su radikali u mogućnosti da formiraju vlast u Beogradu. Ali to što se meni ne svidja ne znaci da prost "zbir demokratskih volja" ne donosi dovoljan broj odbornika koji im omogućavaju da formiraju vlast u gradu. Niko nije osporio regularnost izbora, a to što su Beogradjani glasali kako su glasali, takvu će vlast i imati. Zamislite da su radikali na ranijim parlamentarnim izborima insistirali da su oni, kao stranka koja je pojedinačno osvojila najveći broj glasova, "većinska volja Srbije" koja kao takva jedina može da formira vladu. Ova kombinatorika DS-a sa besmislenim pomeranjem roka za konstituisanje skupštine zvuči prilično očajnički, nesuvislo i nepristojno (kako god čitali zakon). Bojim se da će se to upravo njima olupati o glavu.

burda

pre 15 godina

siromah,
sta ce tek da radi kad dobije vlast... jadan narod... odusevio se sto moze da postane neko i nesto pa nestrpljiv... e jadni mi

mIROSLAV

pre 15 godina

Ja pozivam sve pristalice DS a (ja nisam) da oni izvrse pritisak na njihove politicke kadrove da predaju vlast. To bi stvarno bio znak demokratske vrednosti ove partije.Ova situacija nije vidjena ni u komunisticko vreme a kamoli Milosevicevo.U svakom slucaju narod nece dozvoliti radjanje nekakve diktature, bila ona proevropska ili "demokratska"

Jelena

pre 15 godina

Neka ih... neka narod vidi ko su i sta su DS...dno dna. Spremni su brate na sve...SPS sile mraka su sad nesto na cemu se temelji i sama EU... vrh! A sad je frka...kad krenu Kipar...i ostali racuni DS-a...samo Ministarstvo za dijasporu je zveknulo 125.000 eur za tzv.virtuelnu zgradu na internetu...ludilo. Ziveli radikali, Srbija i vjecnaja pamjat!:)

Kosovo, Srbija

pre 15 godina

Vucic je u pravu. Treba organizovati proteste jer se radi o grubom krsenju demokratskih principa. Ali ocigledno je da ce sve pokusati da ostanu na vlasti. Najave Pajtica za koaliciju sa SPS-om mi deluje kao javna trgovina oko poslanika SPS-a. A njihovo licemerno udvaranje kao vrhunac politickog nemorala i nedostatka principa.

Brankica

pre 15 godina

Jel neko obavestio Aleksandra Vučića i tu nazovi nacionalističku koaloiciju da su oni izgubili izbore na svim nivoima. Ako nisu obavešteni treba ih što pre obavestiti, da ljudi nebi trošili energiju uzalud. Mogu oni da protestuju tamo u Belanovici, ali u našem slobodnom Beogradu bogami neće.

Mladen

pre 15 godina

Razlik izmedju ovih protesta i protesta 2000. godine je ta sto sada nece biti spaljena skupstina, a ni opljackan RTS. DS je sramota ovog naroda.

zoksi87

pre 15 godina

Ovaj covek ne zeli nerede vez zeli da na nacin, kako je to cinjeno 1996. godine i 2000. godine Slobodanu Milosevichu, DS dokaze da su izgubili vlast u Beograd...I sta je tu lose... Ko gubi ima pravo da se ljuti, kaze izreka... Kolicina nedemokraticnosti koju, medjuitm,DS pokazuje pslednjih dana je neprihvatljiva za svakog normalnog coveka, pa i za one koji su, ocito zavedeni, na poslednjim izborima glasali za tu stranku...Ne bi bilo na odmet malo vise dostojanstsva u trenucima znacajnim za zemlju i narod... Eto vam, gospodo Vojvodine, pa tamo vladajte!!!

bezimena

pre 15 godina

"On je kazao da će to odugovlačenje "skupo koštati Beograd".

Ova pretnja je velika greška Vučiću, u Beogradu su i veći slomili zube...

Milena

pre 15 godina

Pitam sve clanove i simpatizere DS-a, a posebno rukovodstvo stranke: da li su ovo evropski standardi i principi koje treba da dostignemo da bismo usli u EU? Da li ste se za ovakvu demokratiju zalagali devedesetih, kada ste rusili Milosevica? Svakom coveku zravog razuma je sada definitivno jasno da ste demokrate samo utoliko sto vam ta rec stoji u nazivu stranke. Priznajte poraz i dozvolite da oni koji su ovoga puta sakupili vecinu, pocnu da rade posao za koji su izabrani. Gradjani ce ih, uostalom, svakako oceniti na nekim narednim izborima, kao sto su i vas ovoga puta. Mislila sam da je proslo vreme kada se na vlasti ostajalo silom, a ne izbornom voljom gradjana...

ha ha

pre 15 godina

Vucic i protesti...SRS je poznat po svojim gradjanskim inicijativama.
A poslednji put kada je Kostunica protiv necega protestovao spaljeno je pola grada.

Josip Vasilj

pre 15 godina

Otkud sad pa ovi?
A jučer su tvrdili da je BEOGRAD SLOBODAN, pa smo svi mislili da su se oni, svjesni svoje nesposobnosti povukli, i prepustili vlast demokratskim, proevropski orijentiranim snagama…

COFI

pre 15 godina

Ovaj covek zeli ponovo nerede, ne zna sta radi, njegovi glasaci su se pre par meseci pokazali na ulicama Beograda, a navodno zeli da pomogne unapredjenu naseg glavnog grada !

Figaro

pre 15 godina

Gospodine Popoviću,DSS je na vlasti u Beogradu sa DS-om već 8 godina i nikakvo pravo vi nemate da nekom držite moralne pridike o samovolji i uzurpaciji vlasti.
Vi ste ti koji uzurpirate vlast jer možete da sadite tikve i sa jednima i sa drugima i umesto što nam svima držite predavanja,bolje bi bilo da objasnite svojim biračima kako su njihovi glasovi završili kao orasi u džepu Aleksandra Vučića!

Sax

pre 15 godina

Vucicu, ne talasaj, dobro znas da te Beogradjani ne zele za gradonacelnika, to su izbori pokazali. A to sto kujes zaveru sa ljudima koji ne znaju ni ime glavnog grada da izgovore pravilno, to je sasvim druga prica. Definitivno si izgubio na proslim izborima, pa predlazem da protestvujes u prigradskim opstinama gde si donekle i pobedio.

Milica Bg

pre 15 godina

Ako, ako...'Gospodar Vuchic' pokusava da 'zavede red u me'ani' ali mislim da je to mlak pokusaj opstruiranja poslednjeg shanse da se ona polovina koja nece 'bash charshiju' od Beograda zaplashi. Nema nista od toga,radikalchici! Povucite se i bezite! Beogradjani vas nece!!!

Brankica

pre 15 godina

Ja mislim da vi gospodo i treba malo da šetate i idete u proteste, da bi ste videli kako je nama bilo, po kiši, snegu, suncu, samo jedino što će vama biti uskraćeno, za razliku od nas, to su policijski pendreci, policijski šmrkovi na -10 stepeni, a vi ste za to vreme udobno sedeli u svojim političkim foteljama, nas borce za pravu demokratiju, a ne tu kvazi, koju vi sada zagovarate zajedno sa vašim koalicionim partnerima koji nikada nisu učestvovali ni u kakvim protestima i borbama za demokratiju, nazivali stranim plaćenicima, šizofrenicima, huliganima, kriminalcima. E moj Vučiću i svi vi iz DSS koji nikada niste hteli da se pridružite protestima koje je opozicija u vreme Miloševića organizovala, (govorili ste da ulica nije da se na njoj bori za demokratiju, nego to treba raditi u ustanovama sistema), šta sad hoćete, odjednom ste promenili svoje mišljenje i svoje principe. Ubedjena sam da nikada više vi nećete biti u vlasti u ovoj našoj prelepoj Srbiji, i ovom našem prelepom Beogradu.

Sarke

pre 15 godina

Ovo je strasno,imam osecaj da ce grad biti ponovo unisten i opustosen ko u martu.Ne smemo da dopustimo da se to opet dogodi,nikad ne treba da dozvolimo Radkialima da uzmu nas Beograd,zato mi pravi Beogradjani treba da napravimo kontra protest a ne da cutimo i stalno bezimo od njih.

Мики

pre 15 godina

Види, види, Вучић мисли да је Вук. Ти си само мали вук-вучић, који, бре, протести?! Београђани, на тај протест доћи ће радикали из других градова, а најмање из Београда.За ДСС и нема више ко да дође они су безопасни. Тако да ће тај протест бити протест очајника, али било је и време да буду очајни! РАДИКАЛИ З Б О Г О М!!!

neko-iz-mase

pre 15 godina

Pa dobro,najavio je protest,ali nije dodao MIRAN,zbunio se,a toliko je vezbao finocu i osmehe.Par puta sam se prepala da ce,gostujuci na b92,skochiti i izljubiti novinara(ku).Ma hajte molim vas,promenio se covek.Ne znam samo ..zasto mu ne verujem?

izborko

pre 15 godina

ne mogu da verujem da je DS resio da upropasti tekovine i secanje na oktobar 2000. Ako ne preda vlast u Beogradu,koju je izgubio na izborima i ako koalicija krene u setnje,verujem da ce primeniti iste metode kao i pre petog oktobra.Pistaljke,serpe,pesmu,igru,parole gotov je i ubi se Boriseee,i posle toga velike demonstracije ispred gradske skupstine.Naravno ,svakim danom ce dozirati sve vise i vise pristalica i na kraju ce DS doziveti moralni pad.Predace vlast ali ce upropastiti secanje na peti oktobar.A o tome da se upadne u gradsku skupstinu i u studio b, ne smem ni da razmisljam.Zato gospodo tajkuni ,vi koji pritiskate rukovodstvo DSa,ne upropascujte stranku sa evropskom perspektivnom,ne vrsite pritisak na njih.A vi iz vrha DSa,vi koji ste doneli odluku da ne zakazujete gradsku skupstinu do 14.07. pogledajte oko sebe.Pitajte prijatelje,novinare,poznate ljude iz borbe za demokratiju,slusajte sta ce vam oni reci.Juce Zarkovic,danas Tirnanic,pre neki dan neko isto od onih za koje necemo reci da su bliski radikalima.Svi su oni protiv takvog ponasanja DSa.A znajte,trebace vam njihova podrska nekada.Kako da vam je daju ako ne veruju u vasu demokratiju.Pa nece Sava Milosevic iz Spanije,Italije,Rusije da brani Beograd.Zakazite skupstinu,ne dozvolite proteste.Jer protesti unistavaju secanje na peti oktobar.Podsecaju na kradju.

Bole

pre 15 godina

Svi vi koji pozivate DS da preda grad i gradsku skupštinu demokratskim putem izgleda niste razumeli, pa DS će to i da uradi 14 jula 2008.godine, ne vidim šta je tu problem, ovde niko nije pokrao izbore, za razliku od 1996 god. i 2000 god., kad su bili pokradeni izbori i kada nisu hteli da priznaju izbornu volju gradjana. Ja ne vidim da je DS rekla da ne priznaje izbornu volju gradjana time što je zakazala po ZAKONU konstitutivnu sednicu za 14 jul. A to što se nekom žuri, to je morate priznati problem onih kojima se žuri. Ako su oni 100% sigurni da imaju skupštinsku većinu, oni će onda mirno sačekati 14 juli i formirati tu svoju skupštinsku većinu. Prema tome mislim da tu nema mesta prozivanja demokratske stranke da ona nije demokratska i da je diktatorska. Jel se sve radi po zakonu, radi se. Pa i DSS i SRS se zalažu za poštovanje Zakona, zar ne, ili možda samo onoliko koliko njima odgovara.

nebojsa

pre 15 godina

Treba odvojiti Beograd-skinuti sa SISE razne Mladenovce,Lazarevce,Batajnice,grocke,Barajeva,Arnajevo,CACA naselja kao sto je i pre bilo pa neka Radikali i Kostunjavi tamo luduje i vladaju koliko hoce.

moja i tvoja demokratija

pre 15 godina

Čitajući dosadašnje komentare, stvarno se pitam koliko smo zaista demokratski zrelo drustvo. NI meni se ne svidja sto su radikali u mogućnosti da formiraju vlast u Beogradu. Ali to što se meni ne svidja ne znaci da prost "zbir demokratskih volja" ne donosi dovoljan broj odbornika koji im omogućavaju da formiraju vlast u gradu. Niko nije osporio regularnost izbora, a to što su Beogradjani glasali kako su glasali, takvu će vlast i imati. Zamislite da su radikali na ranijim parlamentarnim izborima insistirali da su oni, kao stranka koja je pojedinačno osvojila najveći broj glasova, "većinska volja Srbije" koja kao takva jedina može da formira vladu. Ova kombinatorika DS-a sa besmislenim pomeranjem roka za konstituisanje skupštine zvuči prilično očajnički, nesuvislo i nepristojno (kako god čitali zakon). Bojim se da će se to upravo njima olupati o glavu.

Milos

pre 15 godina

Laki je malo nervozan!? Možda nije baš fer plej DS-a, ali se sve i dalje odvija u zakonskim okvirima, tako da ne znam odakle Vučiću pravo da poziva na bilo kakve demonstracije.
Samo se nadam da neće organizovati moleban i ovog puta, znamo kako se prošli put to završilo.

NiB

pre 15 godina

Jedva cekam te proteste po Beogradu. Bice interesantno kada me "Beogradjani" zabrinuti zbog "uvodjenja diktature" budu pitali kako se stize do Vukovog spomenika ili do parkinga kod hale "Pionir".
Jedva cekam da ih posaljem na tramvaj broj 7 pa pravac buvljak :)

Boban

pre 15 godina

Odluka o sazivanju skupštine je u skladu sa zakonom (ne verujem nikome pa sam sam proverio, a možete i vi).
Može biti da je to deo političke borbe tj. neetički, ali je zakonski.
Zato podsećam Vučića, da dok smo mi protestvovali protiv očigledne kradje na izborima(i to više komada) on se nije pozivao na "nemoral i neverovatnost".
Opet se služi raspaljivanjem strasti radi političkih poena.
Ako će to raditi i dok bude gradonačelnik, neko će da "obere bostan" da li mi ili on videćemo.

Maja_V

pre 15 godina

Molim vas povedite i onog laznog demokratu zbog kojeg se prosla vlada sastavljala 2 meseca, 30 dana, 11 sati i 45 minuta. Znate onog koji je iskoristio vaseg vecitog potpredsednika za pritisak na labavog, da bo dobio...zna se policiju, Biu i premijersku fotelju.
Red bi bio da i on malo seta ulicama grada, nama je bilo dosta.

nono

pre 15 godina

Zašto niko ne iznosi prave razloge žurbe? To Vučić nehotice otkriva (pristaje da bude i smenjen ako se to uslovi prilikom formiranja buduće vlade, ali mora hitno prvo da bude gradonačelnik). Treba saamo povezati činjenice! Kupujemo relativno najskuplju hranu u Evropi. Kako građani Beograda (koji su glasali za Đilasa grozeći se i pomisli da glasaju za kandidate stranke čija su trojica čelnika sebi podelila oko 4 ara stanova u reprezentativnom delu Beograda u vreme kada su sedeli u vladi, a mi se istovremeno nadali da nas neće pogoditi bombe), tako i građani varošica (Mladenovac, Lazarevac, Batajnica, Grocka i dr.) oko Beograda koji su samo administrativnim formiranjem biračkih teritorija postali Beograđani (a koji su, nedovoljno informisani, Vučiću omogućili da namakne koji mandat više iznad mandata koji pripadaju stvarnim Beograđanima). Ogromne pare su u pitanju! Nastavak bogaćenja. Đilas je obećao da će "privatizovano" zemljište Luke Beograd odmah vratiti Gradu, a Vučić nije. Sve ostalo su sitnice. Očigledno, hitno treba onemogućiti zaštitu naše imovine. Makar i glasovima onih koji ni ne znaju gde je Luka Beograd. Stoga smatram da se v.d. gradonačelnika pokazao dostojnim funkcije koju obavlja, obezbeđujući da odgovornost po ovom pitanju preuzme gradska vlast koja će trajnije, a ne samo privremeno obavljati tu funkciju. Da li će to biti radikali ili demokrate je irelevantno. Jedino na taj način će na sledećim izborima moći da odgovaraju za arčenje ili zaštitu naše imovine. To je suština demokratije, a ne koji dan ranije ili kasnije.

city of futrure

pre 15 godina

Nema problema gospodine vucicu! Ako hocete demonstracije slobodno vi demonstrirajte u Mladenovcu, Lazarevcu i ostalim selima! Cik probajte da pridjete Starom Gradu, Novom Beogradu, Cukarici!!! Pustite normalan sve da uci i radi, jer vi nikada necete biti nas gradonacelnika, a ako su vam demonstracije toliko bitne - mozemo i mi OPET na ulice!!
...gde vam se to zuri, kad ste toliko sigurni da vas socijalisti nece izdati????

Blazenka

pre 15 godina

Bas nesto gledam ove prirodne katastrofe po svetu i pitam se sta bi bilo sa nama da nam se,ne daj boze,nesto slicno desi.Pa ovi bi se i dalje svadjali u cijoj je i da li je neto u nadleznosti.Srecom,na takvom smo mestu da nam se nista tako strasno nece desiti,valjda.
Ako je demokratija 50+1,onda su radikali pobedili i gotovo,i Novi Sad je preziveo,mozemo i mi.

burda

pre 15 godina

siromah,
sta ce tek da radi kad dobije vlast... jadan narod... odusevio se sto moze da postane neko i nesto pa nestrpljiv... e jadni mi