Petak, 25.04.2008.

22:53

Partizan pobedom za srpsko finale

Izvor: Nina Kolundžija

Partizan pobedom za srpsko finale IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

68 Komentari

Sortiraj po:

Pavle

pre 16 godina

Objektivno, ovo je najslABIJA igra Partizana ove sezone.
A evo i zasto:
Sve utakmice u Evropi smo dobili skokom, sad je skok bio katastrofa.
Bili smo slABIJI u asistencijama, vise igubljenih lopti, losa bacanja, egaql dvojke, nesto jeci u trojkama itd...
za dobijanje ove tekme zasluzna su dva posredna razloga :
prvi
ucenik je jos mali za ucitelja
i drugi
I slab Partizan je najaci na ovim prostorima...
...a to izaziva strah.

Crno-bela krv

pre 16 godina

Još jednom se videlo, ko je gazda u košarci, na ovim prostorima!Srbi naravno, a najbolji među Srbima, naš Partizan. Videli smo i navijače koji žive u EU, koji su deo kulturne Europe, koji se ponašaju baš europski.Bahato, nasilno, nesportski.Onakvo ponašanje u Pioniru, značilo bi suspenziju hale i za treninge!I onda dođe neko od tih europejaca, pa nam soli pamet, hoće da nas civilizuje, da nas prosvetli, da nas bije i ko zna šta sve još, "za naše dobro"!Neka dođu u Pionir, kad igra Partizan, pa neka vide šta je navijanje i civilizacija!Ali, ni onakvo ponašanje sinoć, nije im ništa vredelo.Dođu "ludi" Srbi, oduče ih od košarke i pokažu im, ko se tu pita.I na kraju...ziveo Partizan i majka Srbija!!!

delia glingon

pre 16 godina

@(Sasa,
a sta ce nba teknika, kad sve se to moze na misice i anabole, efedre itd, doduse evropska kosarka se dopiguje vise ali su ipak bez misica i spori!

ajant

pre 16 godina

@ majstor,
Pridruzujem se pitanju. Ima li ko da nam objasni to bodovanje za trogodisnji ugovor sa Evroligom ?
Unapred hvala...
I naravno,
AJMO CRNO-BELI !!!

mali ostaje mali

pre 16 godina

A Rojal liga u Skandinaviji?Mala plemena se moraju necim leciti,sport u komsijskim okvirima je najbolji lek za ljudski poriv kojim se zeli dominirati komsijama.A sto Francuzi ,Nemci i Englezi ne prave zajednicku ligu?Odgovor:"Nisu frustrirani"!

Grobari Skopje

pre 16 godina

Svaka vam cast majstori, sutra ocekujemo nova titula, naravno i titula sampiona Srbije, 2009 godine sto da ne budemo i sampioni Evro lige

Sasa

pre 16 godina

@Eastenders: Mozda si rekao u sali onako, ali NBA klubovi igraju 82 utakmice u toku regularne sezone. Ako se plasiras u playoff, teoretski mozes da odigras jos 28 utakmica na putu do trona, ali 4 su ti zagarantovane. U NBA se daleko najvise igra, pa igraci nemaju prostora da napreduju za vreme sezone. Tehniku i ostale elemente moraju da usavrsavaju tokom leta ili u 'training camp-u'. Pozdrav.

Tanasije

pre 16 godina

Ne slazem se sa onima koji tvrde da je sutrasnje finale "prijateljsko" i "nevazno". Naprotiv, vrlo je bitno iz dva razloga: 40.000 evra + 15 bodova vise za 3-godisnji ugovor sa EL! Time bismo zacementirali nasu poziciju #1 u trci za ovim ugovorom, a i zasto bi prepustili lepe pare "debeloj banatskoj guski" koja ima bogatog sponzora, Hemofarm - Stadu. Drugo, i ona ogromna kristalna vaza koja ide pobedniku nije za baciti. Plase me samo tri stvari: umor, umor i umor... ali se nadam da ce Dule sutra izvuci nekog dzokera iz rukava i da ce Pera kapiten podici onu vazu u vazduh. U inat dusmanima koji su nas ucenom uvukli u "jadran":)

volim ga ko oka dva

pre 16 godina

IDEMOOOO KRALJEVI na celu sa Homerom 007!
Pekovic definitivno najjachi covek na svetu..onaj crnac Tejlor se zaleti iz sve snage naskoci na naseg Pekmena i padne kao pokosen,a ovaj ostane na nogama i pogleda kao u fazonu-gde si posh'o???

zovite_me_dule

pre 16 godina

@Djordje Stanic
Ne razumem sta ti nije jasno.
Poenta nije u sudjenju vec u igri i vodjenju igre sa protivnicke klupe. da je na protivnickoj strani sedeo Spahija ili Aco Petrovic (mladji brat blizanac), i sudjenje ne bi moglo da izdrzi pritisak. Naravno, Marko Milic nije Spliter, i Bejli nije Rakocevic, ali u zapaljivoj atmosferi gde leti sve i svasta, gde Trip ne moze da izvede loptu jer ga saplicu iz publike, gde "navijaci" utrcavaju u teren, sve bi bilo moguce. Dzikic zato svaka cast, kapa dole!!! Hvala, dzile, sto si doprineo da se igra kosarka!!!
A Pionir banovan? Pa mi smo Evropa za ove iz Tivolija!
Napred, partizan! Napred, Dule! Napred ekipo!

Carli

pre 16 godina

Bravo, crno-beli!Svaka cast i organizatorima turnira koji su dopustili da navijac useta (ne utrci) na teren.Slovenci su veceras pokazali svoju sportsku kulturu bacanjem svega i svacega na parket.Cela utakmica je bila "naelektrisana", ali je kvalitetniji tim ipak pobedio.Bice im tesko da povrate snagu do sutra, ali vrhunski igraci kao sto su oni i to mogu.Titula je titula, makar i u ovoj ligi, pa treba da daju sve od sebe.SAMO NAPRED I SRECNO!

POBEDA

pre 16 godina

Kako prljavo igraju slovenci.Videli ste navijanje i ponasanje EVROPE!!!Da smo to mi uradili(bacanje stvari na teren,uletanje navijaca i uticaj raznoraznih ljudi na sudije)uveli bi nam sankcije na domacem terenu.

P.S Onaj lik hoce da se obracuna sa Pekovicem?!Pa kad bi ga Pekovic udario zavrsio bi u bolnici u komi!!!

FoRzA_PxFxCx

pre 16 godina

Kecman car, peskir, ha ha, Dule legenda!!!
Pekmen objasnjava neke stvari!!!
Svaka cast crno-beli, vi prvo igrate protiv umora a tek onda protiv rivala...

Eastenders

pre 16 godina

Svaka je pobeda vazna za Partizan, ali je ova utoliko vaznija jer su Slovenci pokusali da do nje dodju na silu (pouceni iskustvom Taukeramike). Daakle, udru igrace Partizana a posebno Pekovica, pa im Pekmen zavukao 31 kos! Tek da se zna ko su ovde Zvezde. Kosarka je igra u kojoj kvalitet odlucuje, ne moze se nista na silu. Nije lako ali je zabavno ovako igrati protiv svih zastava, samo za svoju crno-belu! Bravo majstori! Hajde da sutra jos jednom razbijemo Hemofarm, koji godinama igra po istom principu protiv nas - placu, kukaju, provociraju, vrse pritisak na sudije, bacakaju se (u poslednje vreme je za to odredjen Macvan, pre svega) i, naravno, uredno gube. Daj da ih razbijemo. Naravno, sutra cemo za nas klub bodriti u hali, ujutru krecemo u Ljubljanu. Plasimo se samo umora igraca, sutra je nasa 60 utakmica u sezoni u kojoj cemo opet debelo preci 70 meceva. To ne igra NIKO na svetu, cak ni NBA klubovi (ko nam je kriv kada smo najbolji). Gde god ti da igras tu su tvoji Grobari!

branko

pre 16 godina

Већ давно је јасно свакоме да NLB лига у СПОРТСКОМ смислу није у интересу српеке кошарке, или бар не оваква. Финале Партизан – Хемофарм је јеш једна потврда тога. Да ли је та лига нечији комерцијални интерес – то не знам. Зато сви који воде нашу кошарку морају наћи неки модел такмичења у коме ће домаћа лига бити главна а ова NLB лига може евентуални да се игра после домаће, ако за то постоји неки интерес. Српска клупска кошарка коју већ годинама сјајно предводи Партизан је убедљиво најбоља у региону а ја очекујем да ће и А селекција већ од овог лета кренути путем повратка у европски врх. Све честитке Партизану о Хемофарму.

Srboje

pre 16 godina

U jadranskoj ligi zna se koja nacija uzima takmicenje. Samo je pitanje svake godine da li ce se igrati srpsko polufinale ili `samo` srpsko finale.

Srbin sa Ozrena

pre 16 godina

Prvo Hemofarm, pa Nole, onda Partizan, večeras Peđa, sutra Ana i Jelena, nadam se i Nemanja...Kako život zna biti lijep!

hahaaha

pre 16 godina

Dule nije dao kamerama da snimaju njegove akcije i razgovor sa igracima za vrijeme Time-outa....
Ko se kaci sa Dulom taj obicno ne prodje dobro......

Ceda

pre 16 godina

NAvijam za Zvezdu, al volim kad nasi klubovi pobede strance, narocito ove ex-yu. Za sve koji isto misle:
http://www.charazay.com/?act=user&code=2&ref=113035

razbojnik

pre 16 godina

Mnogo je umoran Partizan, ova sezona je prenaporna za igru na 4 fronta sa objektivno tankom klupom. Sve je palo na 5-6 igrača. Novica i Tepić su mnogo pali u formi ali očigledno je Partizanu za domaa takmičenja dovoljno da ima 2 raspoložena pa da dobija utakmice. Oni malo pritegnu naprave razliku ali onda stanu jer su očigledno hronično umorni. Nema više one svežine da nabiju na 20-30 razlike i da završe posao.
Sutra treba da puste Hemofarm, ionako je potpuno nebitno.

majstor

pre 16 godina

Molio bih da mi neko objasni ili da me uputi na neki link gde je lepo objašnjeno kakve su propozicije za plasman u EVROLIGU što se tiče timova bivše SFRJ. Da li Partizan ima obezbeđeno učešće sledeće godine u EVROLIGI ili ne?

krf

pre 16 godina

Dule silni spalio Zmajceke. he he he.
Predivno europsko ponasanje publike. Pa za njih smo izmislili navijanje.
Opet SRPSKO finale. Mislim da je vreme da otkacimo europljane i ostale zaebante,tipa Siroki i uski Brijeg, Heliose, Splitove, Zagrebe, Cibone, zmajeve, i da formiramo jaku Srpsku ligu.

A sad adio i ko zna kad i ko zna gde.

Boske

pre 16 godina

Molim gospodu koja podrzava KK"Sledeca sezona" da ne komentarisu rutinsku igru naseg KK PARTIZANA na putu ka osvajanju tripl krune...........

Boske

pre 16 godina

....nije mi jasno zasto se ova liga zove JADRANSKA........pa nijedan tim neke od zemalja koje izlaze na jadran vec cetri godine nije ni video finale a kamoli osvojio tu njihovu ligu........PARTIZAN sampion!!!!!!!

Toma

pre 16 godina

Crno-beli majstori su to je priča znana, a najbolji među njima Peki je s Balkana.Bravo crno-beli.Iako vidno umorni pokazali smo da smo najbolji, a Hemofarm bi trebali pobjediti.Pozdrav za sve grobare ma gdje bili od navijača PARTIZANA iz Zagreba.

Macvanin

pre 16 godina

Ovi momci su zaista jaci od svega. Iako su nagradjeni sa F4, Slovenci (Bosanci ,Ameri, budzeni Srbi...) su zeleli i veliki vetar u ledja. Kada su dobili mali, mogli smo videti koliko su civilizovani. Bila bi velika nepravda da su oni dosli u sitiaciju da osvoje turnir jer su se vecinu sezone zaj....ali, a sad hoce sve. I Zadar je na neki nacin ostecen ovim nakaradnima sistemom, mada je pobeda Hemofarma potpuno zasluzena. Ovo nije Bogohuljenje, ali meni je ova ekipa vise prirasla srcu od one iz '92.

Djordje Stanic

pre 16 godina

Opet mi. Neka, neka nek se navikavaju.

Ipak, malo mi je bilo cudno sudjenje, cini mi se da nisam gledao utakmicu na kojoj je Partizan u gostima imao ovako sudjenje cak sta vise mislim da je sudjenje islo na nasu stranu. Da li je to posledica evropskog rejtinga, uterivanja hrvatske sudijske trojke slovencima za nedodeljivanje turnira Zadru ili nesto trece ne znam ali mi se svidelo…

S

pre 16 godina

Partizan - institucija. a sada u Beograd ili Vršac pa da se igra finale, jer ono je sramotno ponašanje "kulturnih" slovenaca. Miliču (ili Milić, kako li se zove)ne bi ni tata Vladimir (bivši prvak Jugoslavije u bacanju kugle) m, mogao pomoći u "duelu" sa Pekovićem. Svaka čast momci na igri i na ponašanju. Jedino mi malo žao Džikića.

mile

pre 16 godina

svaka cast momcima na pobedi. umor je ocigledan cim nas je olimpija nadskocila. svaka cast i duletu.uspeo je da pobedi silno motivisanu ekipu olimpije.ono sto raduje je tripkova forma i zato napred partizan!!!!!!!!!

Boske

pre 16 godina

...stvarno mi je zao Hemofarma.......vec smo ih dobili 4 puta ove sezone......2 puta u guma ligi,zatim u finalu kupa Radivoja Koraca i pre neki dan u nasoj Swislion ligi.........sada moramo da ih bijemo i sutra....pa jos jednom u swislion ligi......i na kraju u finalu playoffa 3 puta........9 puta u sezoni........mnogo brate....to moze da ostavi posledice.........ali sta se mora nije tesko...zar ne?......NAPRED PARTIZAN

Boske

pre 16 godina

....nije mi jasno zasto se ova liga zove JADRANSKA........pa nijedan tim neke od zemalja koje izlaze na jadran vec cetri godine nije ni video finale a kamoli osvojio tu njihovu ligu........PARTIZAN sampion!!!!!!!

volim ga ko oka dva

pre 16 godina

IDEMOOOO KRALJEVI na celu sa Homerom 007!
Pekovic definitivno najjachi covek na svetu..onaj crnac Tejlor se zaleti iz sve snage naskoci na naseg Pekmena i padne kao pokosen,a ovaj ostane na nogama i pogleda kao u fazonu-gde si posh'o???

POBEDA

pre 16 godina

Kako prljavo igraju slovenci.Videli ste navijanje i ponasanje EVROPE!!!Da smo to mi uradili(bacanje stvari na teren,uletanje navijaca i uticaj raznoraznih ljudi na sudije)uveli bi nam sankcije na domacem terenu.

P.S Onaj lik hoce da se obracuna sa Pekovicem?!Pa kad bi ga Pekovic udario zavrsio bi u bolnici u komi!!!

hahaaha

pre 16 godina

Dule nije dao kamerama da snimaju njegove akcije i razgovor sa igracima za vrijeme Time-outa....
Ko se kaci sa Dulom taj obicno ne prodje dobro......

Boske

pre 16 godina

...stvarno mi je zao Hemofarma.......vec smo ih dobili 4 puta ove sezone......2 puta u guma ligi,zatim u finalu kupa Radivoja Koraca i pre neki dan u nasoj Swislion ligi.........sada moramo da ih bijemo i sutra....pa jos jednom u swislion ligi......i na kraju u finalu playoffa 3 puta........9 puta u sezoni........mnogo brate....to moze da ostavi posledice.........ali sta se mora nije tesko...zar ne?......NAPRED PARTIZAN

zovite_me_dule

pre 16 godina

@Djordje Stanic
Ne razumem sta ti nije jasno.
Poenta nije u sudjenju vec u igri i vodjenju igre sa protivnicke klupe. da je na protivnickoj strani sedeo Spahija ili Aco Petrovic (mladji brat blizanac), i sudjenje ne bi moglo da izdrzi pritisak. Naravno, Marko Milic nije Spliter, i Bejli nije Rakocevic, ali u zapaljivoj atmosferi gde leti sve i svasta, gde Trip ne moze da izvede loptu jer ga saplicu iz publike, gde "navijaci" utrcavaju u teren, sve bi bilo moguce. Dzikic zato svaka cast, kapa dole!!! Hvala, dzile, sto si doprineo da se igra kosarka!!!
A Pionir banovan? Pa mi smo Evropa za ove iz Tivolija!
Napred, partizan! Napred, Dule! Napred ekipo!

branko

pre 16 godina

Већ давно је јасно свакоме да NLB лига у СПОРТСКОМ смислу није у интересу српеке кошарке, или бар не оваква. Финале Партизан – Хемофарм је јеш једна потврда тога. Да ли је та лига нечији комерцијални интерес – то не знам. Зато сви који воде нашу кошарку морају наћи неки модел такмичења у коме ће домаћа лига бити главна а ова NLB лига може евентуални да се игра после домаће, ако за то постоји неки интерес. Српска клупска кошарка коју већ годинама сјајно предводи Партизан је убедљиво најбоља у региону а ја очекујем да ће и А селекција већ од овог лета кренути путем повратка у европски врх. Све честитке Партизану о Хемофарму.

S

pre 16 godina

Partizan - institucija. a sada u Beograd ili Vršac pa da se igra finale, jer ono je sramotno ponašanje "kulturnih" slovenaca. Miliču (ili Milić, kako li se zove)ne bi ni tata Vladimir (bivši prvak Jugoslavije u bacanju kugle) m, mogao pomoći u "duelu" sa Pekovićem. Svaka čast momci na igri i na ponašanju. Jedino mi malo žao Džikića.

Ceda

pre 16 godina

NAvijam za Zvezdu, al volim kad nasi klubovi pobede strance, narocito ove ex-yu. Za sve koji isto misle:
http://www.charazay.com/?act=user&code=2&ref=113035

Boske

pre 16 godina

Molim gospodu koja podrzava KK"Sledeca sezona" da ne komentarisu rutinsku igru naseg KK PARTIZANA na putu ka osvajanju tripl krune...........

krf

pre 16 godina

Dule silni spalio Zmajceke. he he he.
Predivno europsko ponasanje publike. Pa za njih smo izmislili navijanje.
Opet SRPSKO finale. Mislim da je vreme da otkacimo europljane i ostale zaebante,tipa Siroki i uski Brijeg, Heliose, Splitove, Zagrebe, Cibone, zmajeve, i da formiramo jaku Srpsku ligu.

A sad adio i ko zna kad i ko zna gde.

Eastenders

pre 16 godina

Svaka je pobeda vazna za Partizan, ali je ova utoliko vaznija jer su Slovenci pokusali da do nje dodju na silu (pouceni iskustvom Taukeramike). Daakle, udru igrace Partizana a posebno Pekovica, pa im Pekmen zavukao 31 kos! Tek da se zna ko su ovde Zvezde. Kosarka je igra u kojoj kvalitet odlucuje, ne moze se nista na silu. Nije lako ali je zabavno ovako igrati protiv svih zastava, samo za svoju crno-belu! Bravo majstori! Hajde da sutra jos jednom razbijemo Hemofarm, koji godinama igra po istom principu protiv nas - placu, kukaju, provociraju, vrse pritisak na sudije, bacakaju se (u poslednje vreme je za to odredjen Macvan, pre svega) i, naravno, uredno gube. Daj da ih razbijemo. Naravno, sutra cemo za nas klub bodriti u hali, ujutru krecemo u Ljubljanu. Plasimo se samo umora igraca, sutra je nasa 60 utakmica u sezoni u kojoj cemo opet debelo preci 70 meceva. To ne igra NIKO na svetu, cak ni NBA klubovi (ko nam je kriv kada smo najbolji). Gde god ti da igras tu su tvoji Grobari!

Djordje Stanic

pre 16 godina

Opet mi. Neka, neka nek se navikavaju.

Ipak, malo mi je bilo cudno sudjenje, cini mi se da nisam gledao utakmicu na kojoj je Partizan u gostima imao ovako sudjenje cak sta vise mislim da je sudjenje islo na nasu stranu. Da li je to posledica evropskog rejtinga, uterivanja hrvatske sudijske trojke slovencima za nedodeljivanje turnira Zadru ili nesto trece ne znam ali mi se svidelo…

Srbin sa Ozrena

pre 16 godina

Prvo Hemofarm, pa Nole, onda Partizan, večeras Peđa, sutra Ana i Jelena, nadam se i Nemanja...Kako život zna biti lijep!

Toma

pre 16 godina

Crno-beli majstori su to je priča znana, a najbolji među njima Peki je s Balkana.Bravo crno-beli.Iako vidno umorni pokazali smo da smo najbolji, a Hemofarm bi trebali pobjediti.Pozdrav za sve grobare ma gdje bili od navijača PARTIZANA iz Zagreba.

FoRzA_PxFxCx

pre 16 godina

Kecman car, peskir, ha ha, Dule legenda!!!
Pekmen objasnjava neke stvari!!!
Svaka cast crno-beli, vi prvo igrate protiv umora a tek onda protiv rivala...

Carli

pre 16 godina

Bravo, crno-beli!Svaka cast i organizatorima turnira koji su dopustili da navijac useta (ne utrci) na teren.Slovenci su veceras pokazali svoju sportsku kulturu bacanjem svega i svacega na parket.Cela utakmica je bila "naelektrisana", ali je kvalitetniji tim ipak pobedio.Bice im tesko da povrate snagu do sutra, ali vrhunski igraci kao sto su oni i to mogu.Titula je titula, makar i u ovoj ligi, pa treba da daju sve od sebe.SAMO NAPRED I SRECNO!

razbojnik

pre 16 godina

Mnogo je umoran Partizan, ova sezona je prenaporna za igru na 4 fronta sa objektivno tankom klupom. Sve je palo na 5-6 igrača. Novica i Tepić su mnogo pali u formi ali očigledno je Partizanu za domaa takmičenja dovoljno da ima 2 raspoložena pa da dobija utakmice. Oni malo pritegnu naprave razliku ali onda stanu jer su očigledno hronično umorni. Nema više one svežine da nabiju na 20-30 razlike i da završe posao.
Sutra treba da puste Hemofarm, ionako je potpuno nebitno.

Macvanin

pre 16 godina

Ovi momci su zaista jaci od svega. Iako su nagradjeni sa F4, Slovenci (Bosanci ,Ameri, budzeni Srbi...) su zeleli i veliki vetar u ledja. Kada su dobili mali, mogli smo videti koliko su civilizovani. Bila bi velika nepravda da su oni dosli u sitiaciju da osvoje turnir jer su se vecinu sezone zaj....ali, a sad hoce sve. I Zadar je na neki nacin ostecen ovim nakaradnima sistemom, mada je pobeda Hemofarma potpuno zasluzena. Ovo nije Bogohuljenje, ali meni je ova ekipa vise prirasla srcu od one iz '92.

Srboje

pre 16 godina

U jadranskoj ligi zna se koja nacija uzima takmicenje. Samo je pitanje svake godine da li ce se igrati srpsko polufinale ili `samo` srpsko finale.

mile

pre 16 godina

svaka cast momcima na pobedi. umor je ocigledan cim nas je olimpija nadskocila. svaka cast i duletu.uspeo je da pobedi silno motivisanu ekipu olimpije.ono sto raduje je tripkova forma i zato napred partizan!!!!!!!!!

Grobari Skopje

pre 16 godina

Svaka vam cast majstori, sutra ocekujemo nova titula, naravno i titula sampiona Srbije, 2009 godine sto da ne budemo i sampioni Evro lige

Tanasije

pre 16 godina

Ne slazem se sa onima koji tvrde da je sutrasnje finale "prijateljsko" i "nevazno". Naprotiv, vrlo je bitno iz dva razloga: 40.000 evra + 15 bodova vise za 3-godisnji ugovor sa EL! Time bismo zacementirali nasu poziciju #1 u trci za ovim ugovorom, a i zasto bi prepustili lepe pare "debeloj banatskoj guski" koja ima bogatog sponzora, Hemofarm - Stadu. Drugo, i ona ogromna kristalna vaza koja ide pobedniku nije za baciti. Plase me samo tri stvari: umor, umor i umor... ali se nadam da ce Dule sutra izvuci nekog dzokera iz rukava i da ce Pera kapiten podici onu vazu u vazduh. U inat dusmanima koji su nas ucenom uvukli u "jadran":)

majstor

pre 16 godina

Molio bih da mi neko objasni ili da me uputi na neki link gde je lepo objašnjeno kakve su propozicije za plasman u EVROLIGU što se tiče timova bivše SFRJ. Da li Partizan ima obezbeđeno učešće sledeće godine u EVROLIGI ili ne?

Sasa

pre 16 godina

@Eastenders: Mozda si rekao u sali onako, ali NBA klubovi igraju 82 utakmice u toku regularne sezone. Ako se plasiras u playoff, teoretski mozes da odigras jos 28 utakmica na putu do trona, ali 4 su ti zagarantovane. U NBA se daleko najvise igra, pa igraci nemaju prostora da napreduju za vreme sezone. Tehniku i ostale elemente moraju da usavrsavaju tokom leta ili u 'training camp-u'. Pozdrav.

mali ostaje mali

pre 16 godina

A Rojal liga u Skandinaviji?Mala plemena se moraju necim leciti,sport u komsijskim okvirima je najbolji lek za ljudski poriv kojim se zeli dominirati komsijama.A sto Francuzi ,Nemci i Englezi ne prave zajednicku ligu?Odgovor:"Nisu frustrirani"!

ajant

pre 16 godina

@ majstor,
Pridruzujem se pitanju. Ima li ko da nam objasni to bodovanje za trogodisnji ugovor sa Evroligom ?
Unapred hvala...
I naravno,
AJMO CRNO-BELI !!!

Crno-bela krv

pre 16 godina

Još jednom se videlo, ko je gazda u košarci, na ovim prostorima!Srbi naravno, a najbolji među Srbima, naš Partizan. Videli smo i navijače koji žive u EU, koji su deo kulturne Europe, koji se ponašaju baš europski.Bahato, nasilno, nesportski.Onakvo ponašanje u Pioniru, značilo bi suspenziju hale i za treninge!I onda dođe neko od tih europejaca, pa nam soli pamet, hoće da nas civilizuje, da nas prosvetli, da nas bije i ko zna šta sve još, "za naše dobro"!Neka dođu u Pionir, kad igra Partizan, pa neka vide šta je navijanje i civilizacija!Ali, ni onakvo ponašanje sinoć, nije im ništa vredelo.Dođu "ludi" Srbi, oduče ih od košarke i pokažu im, ko se tu pita.I na kraju...ziveo Partizan i majka Srbija!!!

Pavle

pre 16 godina

Objektivno, ovo je najslABIJA igra Partizana ove sezone.
A evo i zasto:
Sve utakmice u Evropi smo dobili skokom, sad je skok bio katastrofa.
Bili smo slABIJI u asistencijama, vise igubljenih lopti, losa bacanja, egaql dvojke, nesto jeci u trojkama itd...
za dobijanje ove tekme zasluzna su dva posredna razloga :
prvi
ucenik je jos mali za ucitelja
i drugi
I slab Partizan je najaci na ovim prostorima...
...a to izaziva strah.

delia glingon

pre 16 godina

@(Sasa,
a sta ce nba teknika, kad sve se to moze na misice i anabole, efedre itd, doduse evropska kosarka se dopiguje vise ali su ipak bez misica i spori!

razbojnik

pre 16 godina

Mnogo je umoran Partizan, ova sezona je prenaporna za igru na 4 fronta sa objektivno tankom klupom. Sve je palo na 5-6 igrača. Novica i Tepić su mnogo pali u formi ali očigledno je Partizanu za domaa takmičenja dovoljno da ima 2 raspoložena pa da dobija utakmice. Oni malo pritegnu naprave razliku ali onda stanu jer su očigledno hronično umorni. Nema više one svežine da nabiju na 20-30 razlike i da završe posao.
Sutra treba da puste Hemofarm, ionako je potpuno nebitno.

Djordje Stanic

pre 16 godina

Opet mi. Neka, neka nek se navikavaju.

Ipak, malo mi je bilo cudno sudjenje, cini mi se da nisam gledao utakmicu na kojoj je Partizan u gostima imao ovako sudjenje cak sta vise mislim da je sudjenje islo na nasu stranu. Da li je to posledica evropskog rejtinga, uterivanja hrvatske sudijske trojke slovencima za nedodeljivanje turnira Zadru ili nesto trece ne znam ali mi se svidelo…

volim ga ko oka dva

pre 16 godina

IDEMOOOO KRALJEVI na celu sa Homerom 007!
Pekovic definitivno najjachi covek na svetu..onaj crnac Tejlor se zaleti iz sve snage naskoci na naseg Pekmena i padne kao pokosen,a ovaj ostane na nogama i pogleda kao u fazonu-gde si posh'o???

Sasa

pre 16 godina

@Eastenders: Mozda si rekao u sali onako, ali NBA klubovi igraju 82 utakmice u toku regularne sezone. Ako se plasiras u playoff, teoretski mozes da odigras jos 28 utakmica na putu do trona, ali 4 su ti zagarantovane. U NBA se daleko najvise igra, pa igraci nemaju prostora da napreduju za vreme sezone. Tehniku i ostale elemente moraju da usavrsavaju tokom leta ili u 'training camp-u'. Pozdrav.

krf

pre 16 godina

Dule silni spalio Zmajceke. he he he.
Predivno europsko ponasanje publike. Pa za njih smo izmislili navijanje.
Opet SRPSKO finale. Mislim da je vreme da otkacimo europljane i ostale zaebante,tipa Siroki i uski Brijeg, Heliose, Splitove, Zagrebe, Cibone, zmajeve, i da formiramo jaku Srpsku ligu.

A sad adio i ko zna kad i ko zna gde.

Ceda

pre 16 godina

NAvijam za Zvezdu, al volim kad nasi klubovi pobede strance, narocito ove ex-yu. Za sve koji isto misle:
http://www.charazay.com/?act=user&code=2&ref=113035

Boske

pre 16 godina

Molim gospodu koja podrzava KK"Sledeca sezona" da ne komentarisu rutinsku igru naseg KK PARTIZANA na putu ka osvajanju tripl krune...........

Eastenders

pre 16 godina

Svaka je pobeda vazna za Partizan, ali je ova utoliko vaznija jer su Slovenci pokusali da do nje dodju na silu (pouceni iskustvom Taukeramike). Daakle, udru igrace Partizana a posebno Pekovica, pa im Pekmen zavukao 31 kos! Tek da se zna ko su ovde Zvezde. Kosarka je igra u kojoj kvalitet odlucuje, ne moze se nista na silu. Nije lako ali je zabavno ovako igrati protiv svih zastava, samo za svoju crno-belu! Bravo majstori! Hajde da sutra jos jednom razbijemo Hemofarm, koji godinama igra po istom principu protiv nas - placu, kukaju, provociraju, vrse pritisak na sudije, bacakaju se (u poslednje vreme je za to odredjen Macvan, pre svega) i, naravno, uredno gube. Daj da ih razbijemo. Naravno, sutra cemo za nas klub bodriti u hali, ujutru krecemo u Ljubljanu. Plasimo se samo umora igraca, sutra je nasa 60 utakmica u sezoni u kojoj cemo opet debelo preci 70 meceva. To ne igra NIKO na svetu, cak ni NBA klubovi (ko nam je kriv kada smo najbolji). Gde god ti da igras tu su tvoji Grobari!

Boske

pre 16 godina

....nije mi jasno zasto se ova liga zove JADRANSKA........pa nijedan tim neke od zemalja koje izlaze na jadran vec cetri godine nije ni video finale a kamoli osvojio tu njihovu ligu........PARTIZAN sampion!!!!!!!

branko

pre 16 godina

Већ давно је јасно свакоме да NLB лига у СПОРТСКОМ смислу није у интересу српеке кошарке, или бар не оваква. Финале Партизан – Хемофарм је јеш једна потврда тога. Да ли је та лига нечији комерцијални интерес – то не знам. Зато сви који воде нашу кошарку морају наћи неки модел такмичења у коме ће домаћа лига бити главна а ова NLB лига може евентуални да се игра после домаће, ако за то постоји неки интерес. Српска клупска кошарка коју већ годинама сјајно предводи Партизан је убедљиво најбоља у региону а ја очекујем да ће и А селекција већ од овог лета кренути путем повратка у европски врх. Све честитке Партизану о Хемофарму.

hahaaha

pre 16 godina

Dule nije dao kamerama da snimaju njegove akcije i razgovor sa igracima za vrijeme Time-outa....
Ko se kaci sa Dulom taj obicno ne prodje dobro......

S

pre 16 godina

Partizan - institucija. a sada u Beograd ili Vršac pa da se igra finale, jer ono je sramotno ponašanje "kulturnih" slovenaca. Miliču (ili Milić, kako li se zove)ne bi ni tata Vladimir (bivši prvak Jugoslavije u bacanju kugle) m, mogao pomoći u "duelu" sa Pekovićem. Svaka čast momci na igri i na ponašanju. Jedino mi malo žao Džikića.

Toma

pre 16 godina

Crno-beli majstori su to je priča znana, a najbolji među njima Peki je s Balkana.Bravo crno-beli.Iako vidno umorni pokazali smo da smo najbolji, a Hemofarm bi trebali pobjediti.Pozdrav za sve grobare ma gdje bili od navijača PARTIZANA iz Zagreba.

POBEDA

pre 16 godina

Kako prljavo igraju slovenci.Videli ste navijanje i ponasanje EVROPE!!!Da smo to mi uradili(bacanje stvari na teren,uletanje navijaca i uticaj raznoraznih ljudi na sudije)uveli bi nam sankcije na domacem terenu.

P.S Onaj lik hoce da se obracuna sa Pekovicem?!Pa kad bi ga Pekovic udario zavrsio bi u bolnici u komi!!!

Boske

pre 16 godina

...stvarno mi je zao Hemofarma.......vec smo ih dobili 4 puta ove sezone......2 puta u guma ligi,zatim u finalu kupa Radivoja Koraca i pre neki dan u nasoj Swislion ligi.........sada moramo da ih bijemo i sutra....pa jos jednom u swislion ligi......i na kraju u finalu playoffa 3 puta........9 puta u sezoni........mnogo brate....to moze da ostavi posledice.........ali sta se mora nije tesko...zar ne?......NAPRED PARTIZAN

Macvanin

pre 16 godina

Ovi momci su zaista jaci od svega. Iako su nagradjeni sa F4, Slovenci (Bosanci ,Ameri, budzeni Srbi...) su zeleli i veliki vetar u ledja. Kada su dobili mali, mogli smo videti koliko su civilizovani. Bila bi velika nepravda da su oni dosli u sitiaciju da osvoje turnir jer su se vecinu sezone zaj....ali, a sad hoce sve. I Zadar je na neki nacin ostecen ovim nakaradnima sistemom, mada je pobeda Hemofarma potpuno zasluzena. Ovo nije Bogohuljenje, ali meni je ova ekipa vise prirasla srcu od one iz '92.

Srboje

pre 16 godina

U jadranskoj ligi zna se koja nacija uzima takmicenje. Samo je pitanje svake godine da li ce se igrati srpsko polufinale ili `samo` srpsko finale.

mile

pre 16 godina

svaka cast momcima na pobedi. umor je ocigledan cim nas je olimpija nadskocila. svaka cast i duletu.uspeo je da pobedi silno motivisanu ekipu olimpije.ono sto raduje je tripkova forma i zato napred partizan!!!!!!!!!

Srbin sa Ozrena

pre 16 godina

Prvo Hemofarm, pa Nole, onda Partizan, večeras Peđa, sutra Ana i Jelena, nadam se i Nemanja...Kako život zna biti lijep!

majstor

pre 16 godina

Molio bih da mi neko objasni ili da me uputi na neki link gde je lepo objašnjeno kakve su propozicije za plasman u EVROLIGU što se tiče timova bivše SFRJ. Da li Partizan ima obezbeđeno učešće sledeće godine u EVROLIGI ili ne?

zovite_me_dule

pre 16 godina

@Djordje Stanic
Ne razumem sta ti nije jasno.
Poenta nije u sudjenju vec u igri i vodjenju igre sa protivnicke klupe. da je na protivnickoj strani sedeo Spahija ili Aco Petrovic (mladji brat blizanac), i sudjenje ne bi moglo da izdrzi pritisak. Naravno, Marko Milic nije Spliter, i Bejli nije Rakocevic, ali u zapaljivoj atmosferi gde leti sve i svasta, gde Trip ne moze da izvede loptu jer ga saplicu iz publike, gde "navijaci" utrcavaju u teren, sve bi bilo moguce. Dzikic zato svaka cast, kapa dole!!! Hvala, dzile, sto si doprineo da se igra kosarka!!!
A Pionir banovan? Pa mi smo Evropa za ove iz Tivolija!
Napred, partizan! Napred, Dule! Napred ekipo!

FoRzA_PxFxCx

pre 16 godina

Kecman car, peskir, ha ha, Dule legenda!!!
Pekmen objasnjava neke stvari!!!
Svaka cast crno-beli, vi prvo igrate protiv umora a tek onda protiv rivala...

Carli

pre 16 godina

Bravo, crno-beli!Svaka cast i organizatorima turnira koji su dopustili da navijac useta (ne utrci) na teren.Slovenci su veceras pokazali svoju sportsku kulturu bacanjem svega i svacega na parket.Cela utakmica je bila "naelektrisana", ali je kvalitetniji tim ipak pobedio.Bice im tesko da povrate snagu do sutra, ali vrhunski igraci kao sto su oni i to mogu.Titula je titula, makar i u ovoj ligi, pa treba da daju sve od sebe.SAMO NAPRED I SRECNO!

Grobari Skopje

pre 16 godina

Svaka vam cast majstori, sutra ocekujemo nova titula, naravno i titula sampiona Srbije, 2009 godine sto da ne budemo i sampioni Evro lige

Tanasije

pre 16 godina

Ne slazem se sa onima koji tvrde da je sutrasnje finale "prijateljsko" i "nevazno". Naprotiv, vrlo je bitno iz dva razloga: 40.000 evra + 15 bodova vise za 3-godisnji ugovor sa EL! Time bismo zacementirali nasu poziciju #1 u trci za ovim ugovorom, a i zasto bi prepustili lepe pare "debeloj banatskoj guski" koja ima bogatog sponzora, Hemofarm - Stadu. Drugo, i ona ogromna kristalna vaza koja ide pobedniku nije za baciti. Plase me samo tri stvari: umor, umor i umor... ali se nadam da ce Dule sutra izvuci nekog dzokera iz rukava i da ce Pera kapiten podici onu vazu u vazduh. U inat dusmanima koji su nas ucenom uvukli u "jadran":)

mali ostaje mali

pre 16 godina

A Rojal liga u Skandinaviji?Mala plemena se moraju necim leciti,sport u komsijskim okvirima je najbolji lek za ljudski poriv kojim se zeli dominirati komsijama.A sto Francuzi ,Nemci i Englezi ne prave zajednicku ligu?Odgovor:"Nisu frustrirani"!

ajant

pre 16 godina

@ majstor,
Pridruzujem se pitanju. Ima li ko da nam objasni to bodovanje za trogodisnji ugovor sa Evroligom ?
Unapred hvala...
I naravno,
AJMO CRNO-BELI !!!

delia glingon

pre 16 godina

@(Sasa,
a sta ce nba teknika, kad sve se to moze na misice i anabole, efedre itd, doduse evropska kosarka se dopiguje vise ali su ipak bez misica i spori!

Crno-bela krv

pre 16 godina

Još jednom se videlo, ko je gazda u košarci, na ovim prostorima!Srbi naravno, a najbolji među Srbima, naš Partizan. Videli smo i navijače koji žive u EU, koji su deo kulturne Europe, koji se ponašaju baš europski.Bahato, nasilno, nesportski.Onakvo ponašanje u Pioniru, značilo bi suspenziju hale i za treninge!I onda dođe neko od tih europejaca, pa nam soli pamet, hoće da nas civilizuje, da nas prosvetli, da nas bije i ko zna šta sve još, "za naše dobro"!Neka dođu u Pionir, kad igra Partizan, pa neka vide šta je navijanje i civilizacija!Ali, ni onakvo ponašanje sinoć, nije im ništa vredelo.Dođu "ludi" Srbi, oduče ih od košarke i pokažu im, ko se tu pita.I na kraju...ziveo Partizan i majka Srbija!!!

Pavle

pre 16 godina

Objektivno, ovo je najslABIJA igra Partizana ove sezone.
A evo i zasto:
Sve utakmice u Evropi smo dobili skokom, sad je skok bio katastrofa.
Bili smo slABIJI u asistencijama, vise igubljenih lopti, losa bacanja, egaql dvojke, nesto jeci u trojkama itd...
za dobijanje ove tekme zasluzna su dva posredna razloga :
prvi
ucenik je jos mali za ucitelja
i drugi
I slab Partizan je najaci na ovim prostorima...
...a to izaziva strah.