Ponedeljak, 21.04.2008.

06:39

SRS i DSS: Nema sporazuma

Pisanje medija o tome da su stranke Vojislava Koštunice i Vojislava Šešelja postigle<a href="http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2008&amp;mm=04&amp;dd=19&amp;nav_id=294754" class="text-link" target= "_blank"> sporazum </a>o formiranju Vlade posle izbora 11. maja, DSS i radikali i dalje demantuju.

Izvor: Tanjug

SRS i DSS: Nema sporazuma IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

36 Komentari

Sortiraj po:

plavuša

pre 16 godina

Pa šta će im bilo kakav sporazum, pa oni su istomišljenici od kako su formirani, mislim formirale ih „iste“ Miloševićeve strukture pa su isti! Samo da se „raja ne doseti“ SRS i DSS su kobojagi dve zazličite stranke! Pa jel Vučić, Todorović i Nikolić sede u „državnim stanovima“ stanovima aktivnih državnih funkcionera – znači oni su sa DSS u vlasti! Nikad nisu sa vlasti ni silazili.

Goran

pre 16 godina

Ne verujem da ima ikakvog dogovora izmedju ove dve stranke. Da oni mogu oko bilo cega da se dogovore, nebi ni bilo ovih izbora, vec bi V.K. ili T.N. nakon ostavke vlade objavili koalicioni sporazum i izasli pred Skupstinu da predlogom novog sastava Vlade, sacinjene od DSS, SRS i NS. Mogli bi stabilno da vladaju pune tri godine do novih redovnih izbora. Zasto bi se onda "kockali" na ovim izborima?!

skandinavac

pre 16 godina

ne vidim tu neki pomak demokratije ..pa bio to bilo koji savez ..kostunica,nikolic,tadic..?! svejedno je..isti su u svojoj temeljnoj zamisli velike srbije..samo su im putevi sad malo kao lavirinovani..jedina iskrena struja koja moze izvesti srbiju iz provalije je Liberalna stranka kojoj bi se trebalo prikljuciti i sve srbijanske manjine..i to bi bilo to .sav svijet bi ih podrzao.lici na utopiju ali to je to..

Brankica

pre 16 godina

Ma da, i mi samo još treba da poverujemo vašim pričama. Da mi smo od juče, pa ne znamo ko je Voja Koštunica. Ma dajte, nemojte više ... A ja bih baš volela da potrčite jedni drugima u zagrljaj, i da jednom završimo sa tom pričom i sa vašim ucenama.

Mihajlo

pre 16 godina

Ako narod bude birao Kostunjavog i Tomu da vode Srbiju ka "buducnosti" bice to samo jer se ta (ne daj Boze)vecina plasi rada, napredovanja i takmicenja. Toma i Kostunjavi za jednaku raspodelu bede, Boris i Ceda za nejednaku raspodelu blagostanja. Za zadravopametnog izbor vise nego lak!

Petar

pre 16 godina

Donedavno je Tomislav Nikolic imao ambiciju da bude predsednik Srbije, a sada se vratio na mesto koje mu pripada. To je Seseljev potrcko koji se nece mnogo joguniti na gazdin zahtev da ustupi polozaj premijera Kostunici.

Figaro

pre 16 godina

HAHAHA!Al' nam se naljutio Koštunicin klon,Mladenović,kad ga je pitala novinarka da li će posle najavljene saradnje sa radikalima izbaciti iz imena stranke Demokratska.
Posle svega šta ste uradili za Srbiju,mogli biste se zvati Deficitarna Stranka Srbije.

Sajo

pre 16 godina

Program zvuci dobro,ako je to u opste program a ne prazna predizborna obecanja ili spisak zelja dobronamernih ljudi kojih verovatno ima u DSS-NS.Takve ili slicne programe imaju i SRS,SPS-PUPS,JS.Takve programe imaju i DS,G17+,LSV,samo sto ovi imaju i osnovu za takve programe,evro-atlanske integracije i pomoc pristupnih fondova EU,posle potpisivanje sprazuma o pridruzivanju,to je nesto izvesno,opipljivo i realno a kako misli Voja strateg da namakne investicije i pare izolacijom,i svadjom sa EU,nece valjda da nas ubedi da ce Rusija da ulozi 3-4 milijarde godisnje u Srbiju.Nece valjda da nas ubedi da mozemo ocekivati od Rusije 140.000.000 bespovratne pomoci godisnje koje dobismo pre mesec dana od EU.Ja sam ubedjen da su moji dragi sugradjani svesni manipulacije,ovaj put i da ce Kostunocu poslati,blago receno u penziju,da ne pominjem nesto teze,kao sto je odgovornost za zaustavljanje reformi ovih 8 godina,za odgovornost ubistva Zorana Djindjica,za odgovornost poklanjanja NIS-a,za jos ko zna koje odgovornosti koje sigurno mogu da se prepisu njegovom politickom delovanju a da ne govorimo o lideru NS....koji mu je desna ruka,a mozda i levi dzep...

Jasna

pre 16 godina

Šormaz je rekao da "svako zna da je ta laž izašla iz kuhinje 'žutih', a sve u cilju zastrašivanja glasača". Znaci i Sormaz priznaje da bi koalicija SRS-DSS bila opasna kombinacija koje se gradjani srbije uzasavaju i plase.

ana

pre 16 godina

Ciljevi previsoko postavljeni, instrumentarij - prazna puska. Predlozene mere - miks populistickih mera namenjenih poreskim obveznicima, domacim i stranim investitorima bez sistemskog sagledavanja potreba za reformama i modernizacijom. Ko ce da plati ovu muziku - bez SSP-a - njegovo visocanstvo domaci poreski obveznik - boss i go. Na pr.: hoce da smanje javnu potrosnju za preko 10% za 4 godine, a nisu bili u stanju da smanjuju u prethodnom periodu po 1% godisnje (zahtev MMF-a); poreze bi da smanjuju sacometrijski - tragokomedija; hoce da uvedu municipalne akcije - malo zasenjivanja neuke raje - ovo je moguce vec vise 3 godine po odredbama Zakona o hartijama od vrednosti i pripadajucim podzakonskim aktima; hoce izvoz sa stopom rasta od 17% godisnje a nema instrumentarija za sprovodjenje ove muzicke zelje; nema instrumentalicacije regionalnog razvoja, razvoja infrastrukture (opet pogresan koncept autoput Horgos - Pozega umesto autoputa do crnogorske granice, sa pogresnim modelom finansiranja... ). Itd., itsl. Tragikomedija u nastavnicma. 'Za sada samo bossi, a nedajboze i goli', mada se sa ovima nikad ne zna.

Petar

pre 16 godina

Ovi ciljevi u privredi su jako lepi, teško da se neko ne želi to da vidi.Jedino što vrsni stručnjaci u svom "programu" nisu napisali ni jednu reč o tome kako to misle da ostvare. Tako što su napravili spisak "lepih želja" i to nazvali programom?
Nemaju oni nikakav drugi program osim kako da ostanu doživotno na vlasti. Zato im i treba zatvorena Srbija, jer samo u takvoj izolovanoj zemlji oni mogu predstavljati neki činilac od uticaja. U normalnoj državi, sa ovakvim "programom", davno bi nestali sa političke scene.

mina

pre 16 godina

Naravno da nece sad da pravi koalicije - ceka da vidi da se bez njega ne moze, pa preti - icice sa radikalima ako ne dobije mesto premijera. Kostunjavi, samo ti budi i dalje ovako transparentan u svojim motivima, narod te je provalio!

ROMIC

pre 16 godina

Ne krije Kostunica bas nista, pa zasto bi onda krio dogovor sa Radikalima?
Do sada nam nije sakrio da je protiv svega sto je dobro za Srbiju, nije nam sakrio da ga samo vlast zanima, nije nam sakrio da niko sem njega ne voli Srbiju, a pogorovo ohih preko 50% koji su protiv njega i njegovih kompanjona. Nista nam covjek nije sakrio, takav je otvoren i jasan. Samo se nadam da ce i nama do 11 maja postati jasno i da cemo reci - IDI COVECE PUSTI NAS

sladjana

pre 16 godina

Izbori 11. maja su konacni referendum - Srbija u Evropi, odnosno gradjani Srbije protiv Miskovica (SRS-DSS-NS-SPS-PSS i ostale snage Milosevicevog/Miskovicevog rezima).
Zna gazda Misko sta se valja iza brda a Kosovska nesreca mu dobro dodje kao dimna zavesa za njegove prave namere: da i dalje nema konkurenciju i da njegovo kriminalno steceno bogatstvo ostane netaknuto.
Zato je ceo Beograd ispisan grafitom (ista ruka, isti sprej),: Djilas tajkun. Da se iza njega ne krije opasna namera bio bi smesan.
DS+G17+LDP+manjine = Srbija u Evropi a Miskovic gde mu je mesto.

nebojsa

pre 16 godina

kada bi rekao da ide sa radikalima ne bi preso cenzus od 5%. zato mudro cuti i nada se da ce da posle sa 6% glasova da bude opet premijer

Ziak Milenkovic

pre 16 godina

Sva ta divna obecanja o porastu ekonomije, otvaranju novih radnih mesta, brizi za decu, trudnice, penzionere, i sire narodne mase, ce se SIGURNO ostvariti ako se potrudimo da u Evropu ne udjemo za jos dugi niz godina, kako nam je premijer natuknuo u jednoj od nedavnih beseda. Ima da cveta na sve strane samo da njega izaberemo!

Zabrinuti građanin

pre 16 godina

Mene ove najave smanjenja poreza veoma plaše iz razloga što kad god se smanji poresko opterećenje poslodavaca (firmi) automatski se poveća poresko opterećenje građana, bilo kroz poreze na imovinu ili što je još atraktivnije, kroz godišnji porez na dohodak građana.

Nele

pre 16 godina

Kakvo je nevinasce ovaj Kostunjavi, pa to nije normalno, samo ko mu veruje i taj bas nije normalan. Kaze da "ne bi krio dogovor sa SRS"... Pa krio je, od ociju javnosti, ugovor o auto putu, najnovije sto je krio je famozni akcioni plan od koga dugo nece moci da se oporave Srbi na Kosovu koji su lepo imali svoja radna mesta. Ja bih licno voleo da udje u tu koaliciju sa SRS pa da se i on njegova DSS vrate na mesto i broj clanova koji su imali pre 5.oktobra.

Draža

pre 16 godina

Koštunica se nada da su građani Srbije zaboravili prošlogodišnji izbor Tome Nikolića za predsednika Skupštine? Upravo je DSS to učinio.
Ovo ponašanje Koštunice je svojevrsna demonstracija PREZIRA prema vlastitim biračima.

Bojan Todorović

pre 16 godina

Tako je !!! Ja mu sve verujem !! Pa kad je on nešto lagao ???? Kad vidim onaj očaravajući otvoreni i iskeni osmeh na dragom licu...Tako simpatičan i pošten čovek ....

Mila

pre 16 godina

Nema potrebe da DSS razgovara sa SRS jer se oni razumeju i bez reči. Kao što će se G17 utopiti u DS tako će se i deo DSS ući u SRS, a deo u istoriju. Ukoliko Boris Tadić pristane posle izbora na koaliciju sa Koštunicom onda nije zaslužio da više bude predsednik Srbije.

djordje

pre 16 godina

Ocekivanje ex premijera da mu verujemo je uvreda za nas intelekt.
Sklon je svemu sto bi mu obezbedilo vlast.
On radi po sistemu"ko da vise".
Buduceg koalicionog partnera je u roku od 48h izabrao na mesto predsednika Skupstine i smenio.
Zar se takvom coveku moze bilo sta verovati?
djordje

Davitelj

pre 16 godina

Da je formirana Vlada sa SRS bez izbora Kostunicu bi smatrali iskljucivo odgovornim svi oni za koje se ocekuje da u paketu "dobrovoljno" budu poslani u Hag,u okviru razmene "svi za jednog".Kosovom je placena sloboda za ratne zlocince.Srbijom i ratnim zlocincima platice se sloboda Seselju.

djordje

pre 16 godina

Ocekivanje ex premijera da mu verujemo je uvreda za nas intelekt.
Sklon je svemu sto bi mu obezbedilo vlast.
On radi po sistemu"ko da vise".
Buduceg koalicionog partnera je u roku od 48h izabrao na mesto predsednika Skupstine i smenio.
Zar se takvom coveku moze bilo sta verovati?
djordje

Bojan Todorović

pre 16 godina

Tako je !!! Ja mu sve verujem !! Pa kad je on nešto lagao ???? Kad vidim onaj očaravajući otvoreni i iskeni osmeh na dragom licu...Tako simpatičan i pošten čovek ....

Mila

pre 16 godina

Nema potrebe da DSS razgovara sa SRS jer se oni razumeju i bez reči. Kao što će se G17 utopiti u DS tako će se i deo DSS ući u SRS, a deo u istoriju. Ukoliko Boris Tadić pristane posle izbora na koaliciju sa Koštunicom onda nije zaslužio da više bude predsednik Srbije.

nebojsa

pre 16 godina

kada bi rekao da ide sa radikalima ne bi preso cenzus od 5%. zato mudro cuti i nada se da ce da posle sa 6% glasova da bude opet premijer

Nele

pre 16 godina

Kakvo je nevinasce ovaj Kostunjavi, pa to nije normalno, samo ko mu veruje i taj bas nije normalan. Kaze da "ne bi krio dogovor sa SRS"... Pa krio je, od ociju javnosti, ugovor o auto putu, najnovije sto je krio je famozni akcioni plan od koga dugo nece moci da se oporave Srbi na Kosovu koji su lepo imali svoja radna mesta. Ja bih licno voleo da udje u tu koaliciju sa SRS pa da se i on njegova DSS vrate na mesto i broj clanova koji su imali pre 5.oktobra.

Draža

pre 16 godina

Koštunica se nada da su građani Srbije zaboravili prošlogodišnji izbor Tome Nikolića za predsednika Skupštine? Upravo je DSS to učinio.
Ovo ponašanje Koštunice je svojevrsna demonstracija PREZIRA prema vlastitim biračima.

sladjana

pre 16 godina

Izbori 11. maja su konacni referendum - Srbija u Evropi, odnosno gradjani Srbije protiv Miskovica (SRS-DSS-NS-SPS-PSS i ostale snage Milosevicevog/Miskovicevog rezima).
Zna gazda Misko sta se valja iza brda a Kosovska nesreca mu dobro dodje kao dimna zavesa za njegove prave namere: da i dalje nema konkurenciju i da njegovo kriminalno steceno bogatstvo ostane netaknuto.
Zato je ceo Beograd ispisan grafitom (ista ruka, isti sprej),: Djilas tajkun. Da se iza njega ne krije opasna namera bio bi smesan.
DS+G17+LDP+manjine = Srbija u Evropi a Miskovic gde mu je mesto.

Davitelj

pre 16 godina

Da je formirana Vlada sa SRS bez izbora Kostunicu bi smatrali iskljucivo odgovornim svi oni za koje se ocekuje da u paketu "dobrovoljno" budu poslani u Hag,u okviru razmene "svi za jednog".Kosovom je placena sloboda za ratne zlocince.Srbijom i ratnim zlocincima platice se sloboda Seselju.

mina

pre 16 godina

Naravno da nece sad da pravi koalicije - ceka da vidi da se bez njega ne moze, pa preti - icice sa radikalima ako ne dobije mesto premijera. Kostunjavi, samo ti budi i dalje ovako transparentan u svojim motivima, narod te je provalio!

Zabrinuti građanin

pre 16 godina

Mene ove najave smanjenja poreza veoma plaše iz razloga što kad god se smanji poresko opterećenje poslodavaca (firmi) automatski se poveća poresko opterećenje građana, bilo kroz poreze na imovinu ili što je još atraktivnije, kroz godišnji porez na dohodak građana.

Ziak Milenkovic

pre 16 godina

Sva ta divna obecanja o porastu ekonomije, otvaranju novih radnih mesta, brizi za decu, trudnice, penzionere, i sire narodne mase, ce se SIGURNO ostvariti ako se potrudimo da u Evropu ne udjemo za jos dugi niz godina, kako nam je premijer natuknuo u jednoj od nedavnih beseda. Ima da cveta na sve strane samo da njega izaberemo!

Jasna

pre 16 godina

Šormaz je rekao da "svako zna da je ta laž izašla iz kuhinje 'žutih', a sve u cilju zastrašivanja glasača". Znaci i Sormaz priznaje da bi koalicija SRS-DSS bila opasna kombinacija koje se gradjani srbije uzasavaju i plase.

ROMIC

pre 16 godina

Ne krije Kostunica bas nista, pa zasto bi onda krio dogovor sa Radikalima?
Do sada nam nije sakrio da je protiv svega sto je dobro za Srbiju, nije nam sakrio da ga samo vlast zanima, nije nam sakrio da niko sem njega ne voli Srbiju, a pogorovo ohih preko 50% koji su protiv njega i njegovih kompanjona. Nista nam covjek nije sakrio, takav je otvoren i jasan. Samo se nadam da ce i nama do 11 maja postati jasno i da cemo reci - IDI COVECE PUSTI NAS

Figaro

pre 16 godina

HAHAHA!Al' nam se naljutio Koštunicin klon,Mladenović,kad ga je pitala novinarka da li će posle najavljene saradnje sa radikalima izbaciti iz imena stranke Demokratska.
Posle svega šta ste uradili za Srbiju,mogli biste se zvati Deficitarna Stranka Srbije.

ana

pre 16 godina

Ciljevi previsoko postavljeni, instrumentarij - prazna puska. Predlozene mere - miks populistickih mera namenjenih poreskim obveznicima, domacim i stranim investitorima bez sistemskog sagledavanja potreba za reformama i modernizacijom. Ko ce da plati ovu muziku - bez SSP-a - njegovo visocanstvo domaci poreski obveznik - boss i go. Na pr.: hoce da smanje javnu potrosnju za preko 10% za 4 godine, a nisu bili u stanju da smanjuju u prethodnom periodu po 1% godisnje (zahtev MMF-a); poreze bi da smanjuju sacometrijski - tragokomedija; hoce da uvedu municipalne akcije - malo zasenjivanja neuke raje - ovo je moguce vec vise 3 godine po odredbama Zakona o hartijama od vrednosti i pripadajucim podzakonskim aktima; hoce izvoz sa stopom rasta od 17% godisnje a nema instrumentarija za sprovodjenje ove muzicke zelje; nema instrumentalicacije regionalnog razvoja, razvoja infrastrukture (opet pogresan koncept autoput Horgos - Pozega umesto autoputa do crnogorske granice, sa pogresnim modelom finansiranja... ). Itd., itsl. Tragikomedija u nastavnicma. 'Za sada samo bossi, a nedajboze i goli', mada se sa ovima nikad ne zna.

Petar

pre 16 godina

Donedavno je Tomislav Nikolic imao ambiciju da bude predsednik Srbije, a sada se vratio na mesto koje mu pripada. To je Seseljev potrcko koji se nece mnogo joguniti na gazdin zahtev da ustupi polozaj premijera Kostunici.

Petar

pre 16 godina

Ovi ciljevi u privredi su jako lepi, teško da se neko ne želi to da vidi.Jedino što vrsni stručnjaci u svom "programu" nisu napisali ni jednu reč o tome kako to misle da ostvare. Tako što su napravili spisak "lepih želja" i to nazvali programom?
Nemaju oni nikakav drugi program osim kako da ostanu doživotno na vlasti. Zato im i treba zatvorena Srbija, jer samo u takvoj izolovanoj zemlji oni mogu predstavljati neki činilac od uticaja. U normalnoj državi, sa ovakvim "programom", davno bi nestali sa političke scene.

Sajo

pre 16 godina

Program zvuci dobro,ako je to u opste program a ne prazna predizborna obecanja ili spisak zelja dobronamernih ljudi kojih verovatno ima u DSS-NS.Takve ili slicne programe imaju i SRS,SPS-PUPS,JS.Takve programe imaju i DS,G17+,LSV,samo sto ovi imaju i osnovu za takve programe,evro-atlanske integracije i pomoc pristupnih fondova EU,posle potpisivanje sprazuma o pridruzivanju,to je nesto izvesno,opipljivo i realno a kako misli Voja strateg da namakne investicije i pare izolacijom,i svadjom sa EU,nece valjda da nas ubedi da ce Rusija da ulozi 3-4 milijarde godisnje u Srbiju.Nece valjda da nas ubedi da mozemo ocekivati od Rusije 140.000.000 bespovratne pomoci godisnje koje dobismo pre mesec dana od EU.Ja sam ubedjen da su moji dragi sugradjani svesni manipulacije,ovaj put i da ce Kostunocu poslati,blago receno u penziju,da ne pominjem nesto teze,kao sto je odgovornost za zaustavljanje reformi ovih 8 godina,za odgovornost ubistva Zorana Djindjica,za odgovornost poklanjanja NIS-a,za jos ko zna koje odgovornosti koje sigurno mogu da se prepisu njegovom politickom delovanju a da ne govorimo o lideru NS....koji mu je desna ruka,a mozda i levi dzep...

Mihajlo

pre 16 godina

Ako narod bude birao Kostunjavog i Tomu da vode Srbiju ka "buducnosti" bice to samo jer se ta (ne daj Boze)vecina plasi rada, napredovanja i takmicenja. Toma i Kostunjavi za jednaku raspodelu bede, Boris i Ceda za nejednaku raspodelu blagostanja. Za zadravopametnog izbor vise nego lak!

Brankica

pre 16 godina

Ma da, i mi samo još treba da poverujemo vašim pričama. Da mi smo od juče, pa ne znamo ko je Voja Koštunica. Ma dajte, nemojte više ... A ja bih baš volela da potrčite jedni drugima u zagrljaj, i da jednom završimo sa tom pričom i sa vašim ucenama.

plavuša

pre 16 godina

Pa šta će im bilo kakav sporazum, pa oni su istomišljenici od kako su formirani, mislim formirale ih „iste“ Miloševićeve strukture pa su isti! Samo da se „raja ne doseti“ SRS i DSS su kobojagi dve zazličite stranke! Pa jel Vučić, Todorović i Nikolić sede u „državnim stanovima“ stanovima aktivnih državnih funkcionera – znači oni su sa DSS u vlasti! Nikad nisu sa vlasti ni silazili.

Goran

pre 16 godina

Ne verujem da ima ikakvog dogovora izmedju ove dve stranke. Da oni mogu oko bilo cega da se dogovore, nebi ni bilo ovih izbora, vec bi V.K. ili T.N. nakon ostavke vlade objavili koalicioni sporazum i izasli pred Skupstinu da predlogom novog sastava Vlade, sacinjene od DSS, SRS i NS. Mogli bi stabilno da vladaju pune tri godine do novih redovnih izbora. Zasto bi se onda "kockali" na ovim izborima?!

skandinavac

pre 16 godina

ne vidim tu neki pomak demokratije ..pa bio to bilo koji savez ..kostunica,nikolic,tadic..?! svejedno je..isti su u svojoj temeljnoj zamisli velike srbije..samo su im putevi sad malo kao lavirinovani..jedina iskrena struja koja moze izvesti srbiju iz provalije je Liberalna stranka kojoj bi se trebalo prikljuciti i sve srbijanske manjine..i to bi bilo to .sav svijet bi ih podrzao.lici na utopiju ali to je to..

Bojan Todorović

pre 16 godina

Tako je !!! Ja mu sve verujem !! Pa kad je on nešto lagao ???? Kad vidim onaj očaravajući otvoreni i iskeni osmeh na dragom licu...Tako simpatičan i pošten čovek ....

djordje

pre 16 godina

Ocekivanje ex premijera da mu verujemo je uvreda za nas intelekt.
Sklon je svemu sto bi mu obezbedilo vlast.
On radi po sistemu"ko da vise".
Buduceg koalicionog partnera je u roku od 48h izabrao na mesto predsednika Skupstine i smenio.
Zar se takvom coveku moze bilo sta verovati?
djordje

Mila

pre 16 godina

Nema potrebe da DSS razgovara sa SRS jer se oni razumeju i bez reči. Kao što će se G17 utopiti u DS tako će se i deo DSS ući u SRS, a deo u istoriju. Ukoliko Boris Tadić pristane posle izbora na koaliciju sa Koštunicom onda nije zaslužio da više bude predsednik Srbije.

Nele

pre 16 godina

Kakvo je nevinasce ovaj Kostunjavi, pa to nije normalno, samo ko mu veruje i taj bas nije normalan. Kaze da "ne bi krio dogovor sa SRS"... Pa krio je, od ociju javnosti, ugovor o auto putu, najnovije sto je krio je famozni akcioni plan od koga dugo nece moci da se oporave Srbi na Kosovu koji su lepo imali svoja radna mesta. Ja bih licno voleo da udje u tu koaliciju sa SRS pa da se i on njegova DSS vrate na mesto i broj clanova koji su imali pre 5.oktobra.

Draža

pre 16 godina

Koštunica se nada da su građani Srbije zaboravili prošlogodišnji izbor Tome Nikolića za predsednika Skupštine? Upravo je DSS to učinio.
Ovo ponašanje Koštunice je svojevrsna demonstracija PREZIRA prema vlastitim biračima.

nebojsa

pre 16 godina

kada bi rekao da ide sa radikalima ne bi preso cenzus od 5%. zato mudro cuti i nada se da ce da posle sa 6% glasova da bude opet premijer

mina

pre 16 godina

Naravno da nece sad da pravi koalicije - ceka da vidi da se bez njega ne moze, pa preti - icice sa radikalima ako ne dobije mesto premijera. Kostunjavi, samo ti budi i dalje ovako transparentan u svojim motivima, narod te je provalio!

Davitelj

pre 16 godina

Da je formirana Vlada sa SRS bez izbora Kostunicu bi smatrali iskljucivo odgovornim svi oni za koje se ocekuje da u paketu "dobrovoljno" budu poslani u Hag,u okviru razmene "svi za jednog".Kosovom je placena sloboda za ratne zlocince.Srbijom i ratnim zlocincima platice se sloboda Seselju.

skandinavac

pre 16 godina

ne vidim tu neki pomak demokratije ..pa bio to bilo koji savez ..kostunica,nikolic,tadic..?! svejedno je..isti su u svojoj temeljnoj zamisli velike srbije..samo su im putevi sad malo kao lavirinovani..jedina iskrena struja koja moze izvesti srbiju iz provalije je Liberalna stranka kojoj bi se trebalo prikljuciti i sve srbijanske manjine..i to bi bilo to .sav svijet bi ih podrzao.lici na utopiju ali to je to..

Goran

pre 16 godina

Ne verujem da ima ikakvog dogovora izmedju ove dve stranke. Da oni mogu oko bilo cega da se dogovore, nebi ni bilo ovih izbora, vec bi V.K. ili T.N. nakon ostavke vlade objavili koalicioni sporazum i izasli pred Skupstinu da predlogom novog sastava Vlade, sacinjene od DSS, SRS i NS. Mogli bi stabilno da vladaju pune tri godine do novih redovnih izbora. Zasto bi se onda "kockali" na ovim izborima?!

sladjana

pre 16 godina

Izbori 11. maja su konacni referendum - Srbija u Evropi, odnosno gradjani Srbije protiv Miskovica (SRS-DSS-NS-SPS-PSS i ostale snage Milosevicevog/Miskovicevog rezima).
Zna gazda Misko sta se valja iza brda a Kosovska nesreca mu dobro dodje kao dimna zavesa za njegove prave namere: da i dalje nema konkurenciju i da njegovo kriminalno steceno bogatstvo ostane netaknuto.
Zato je ceo Beograd ispisan grafitom (ista ruka, isti sprej),: Djilas tajkun. Da se iza njega ne krije opasna namera bio bi smesan.
DS+G17+LDP+manjine = Srbija u Evropi a Miskovic gde mu je mesto.

plavuša

pre 16 godina

Pa šta će im bilo kakav sporazum, pa oni su istomišljenici od kako su formirani, mislim formirale ih „iste“ Miloševićeve strukture pa su isti! Samo da se „raja ne doseti“ SRS i DSS su kobojagi dve zazličite stranke! Pa jel Vučić, Todorović i Nikolić sede u „državnim stanovima“ stanovima aktivnih državnih funkcionera – znači oni su sa DSS u vlasti! Nikad nisu sa vlasti ni silazili.

Zabrinuti građanin

pre 16 godina

Mene ove najave smanjenja poreza veoma plaše iz razloga što kad god se smanji poresko opterećenje poslodavaca (firmi) automatski se poveća poresko opterećenje građana, bilo kroz poreze na imovinu ili što je još atraktivnije, kroz godišnji porez na dohodak građana.

Ziak Milenkovic

pre 16 godina

Sva ta divna obecanja o porastu ekonomije, otvaranju novih radnih mesta, brizi za decu, trudnice, penzionere, i sire narodne mase, ce se SIGURNO ostvariti ako se potrudimo da u Evropu ne udjemo za jos dugi niz godina, kako nam je premijer natuknuo u jednoj od nedavnih beseda. Ima da cveta na sve strane samo da njega izaberemo!

ROMIC

pre 16 godina

Ne krije Kostunica bas nista, pa zasto bi onda krio dogovor sa Radikalima?
Do sada nam nije sakrio da je protiv svega sto je dobro za Srbiju, nije nam sakrio da ga samo vlast zanima, nije nam sakrio da niko sem njega ne voli Srbiju, a pogorovo ohih preko 50% koji su protiv njega i njegovih kompanjona. Nista nam covjek nije sakrio, takav je otvoren i jasan. Samo se nadam da ce i nama do 11 maja postati jasno i da cemo reci - IDI COVECE PUSTI NAS

Petar

pre 16 godina

Ovi ciljevi u privredi su jako lepi, teško da se neko ne želi to da vidi.Jedino što vrsni stručnjaci u svom "programu" nisu napisali ni jednu reč o tome kako to misle da ostvare. Tako što su napravili spisak "lepih želja" i to nazvali programom?
Nemaju oni nikakav drugi program osim kako da ostanu doživotno na vlasti. Zato im i treba zatvorena Srbija, jer samo u takvoj izolovanoj zemlji oni mogu predstavljati neki činilac od uticaja. U normalnoj državi, sa ovakvim "programom", davno bi nestali sa političke scene.

ana

pre 16 godina

Ciljevi previsoko postavljeni, instrumentarij - prazna puska. Predlozene mere - miks populistickih mera namenjenih poreskim obveznicima, domacim i stranim investitorima bez sistemskog sagledavanja potreba za reformama i modernizacijom. Ko ce da plati ovu muziku - bez SSP-a - njegovo visocanstvo domaci poreski obveznik - boss i go. Na pr.: hoce da smanje javnu potrosnju za preko 10% za 4 godine, a nisu bili u stanju da smanjuju u prethodnom periodu po 1% godisnje (zahtev MMF-a); poreze bi da smanjuju sacometrijski - tragokomedija; hoce da uvedu municipalne akcije - malo zasenjivanja neuke raje - ovo je moguce vec vise 3 godine po odredbama Zakona o hartijama od vrednosti i pripadajucim podzakonskim aktima; hoce izvoz sa stopom rasta od 17% godisnje a nema instrumentarija za sprovodjenje ove muzicke zelje; nema instrumentalicacije regionalnog razvoja, razvoja infrastrukture (opet pogresan koncept autoput Horgos - Pozega umesto autoputa do crnogorske granice, sa pogresnim modelom finansiranja... ). Itd., itsl. Tragikomedija u nastavnicma. 'Za sada samo bossi, a nedajboze i goli', mada se sa ovima nikad ne zna.

Sajo

pre 16 godina

Program zvuci dobro,ako je to u opste program a ne prazna predizborna obecanja ili spisak zelja dobronamernih ljudi kojih verovatno ima u DSS-NS.Takve ili slicne programe imaju i SRS,SPS-PUPS,JS.Takve programe imaju i DS,G17+,LSV,samo sto ovi imaju i osnovu za takve programe,evro-atlanske integracije i pomoc pristupnih fondova EU,posle potpisivanje sprazuma o pridruzivanju,to je nesto izvesno,opipljivo i realno a kako misli Voja strateg da namakne investicije i pare izolacijom,i svadjom sa EU,nece valjda da nas ubedi da ce Rusija da ulozi 3-4 milijarde godisnje u Srbiju.Nece valjda da nas ubedi da mozemo ocekivati od Rusije 140.000.000 bespovratne pomoci godisnje koje dobismo pre mesec dana od EU.Ja sam ubedjen da su moji dragi sugradjani svesni manipulacije,ovaj put i da ce Kostunocu poslati,blago receno u penziju,da ne pominjem nesto teze,kao sto je odgovornost za zaustavljanje reformi ovih 8 godina,za odgovornost ubistva Zorana Djindjica,za odgovornost poklanjanja NIS-a,za jos ko zna koje odgovornosti koje sigurno mogu da se prepisu njegovom politickom delovanju a da ne govorimo o lideru NS....koji mu je desna ruka,a mozda i levi dzep...

Jasna

pre 16 godina

Šormaz je rekao da "svako zna da je ta laž izašla iz kuhinje 'žutih', a sve u cilju zastrašivanja glasača". Znaci i Sormaz priznaje da bi koalicija SRS-DSS bila opasna kombinacija koje se gradjani srbije uzasavaju i plase.

Mihajlo

pre 16 godina

Ako narod bude birao Kostunjavog i Tomu da vode Srbiju ka "buducnosti" bice to samo jer se ta (ne daj Boze)vecina plasi rada, napredovanja i takmicenja. Toma i Kostunjavi za jednaku raspodelu bede, Boris i Ceda za nejednaku raspodelu blagostanja. Za zadravopametnog izbor vise nego lak!

Figaro

pre 16 godina

HAHAHA!Al' nam se naljutio Koštunicin klon,Mladenović,kad ga je pitala novinarka da li će posle najavljene saradnje sa radikalima izbaciti iz imena stranke Demokratska.
Posle svega šta ste uradili za Srbiju,mogli biste se zvati Deficitarna Stranka Srbije.

Petar

pre 16 godina

Donedavno je Tomislav Nikolic imao ambiciju da bude predsednik Srbije, a sada se vratio na mesto koje mu pripada. To je Seseljev potrcko koji se nece mnogo joguniti na gazdin zahtev da ustupi polozaj premijera Kostunici.

Brankica

pre 16 godina

Ma da, i mi samo još treba da poverujemo vašim pričama. Da mi smo od juče, pa ne znamo ko je Voja Koštunica. Ma dajte, nemojte više ... A ja bih baš volela da potrčite jedni drugima u zagrljaj, i da jednom završimo sa tom pričom i sa vašim ucenama.