Ponedeljak, 07.04.2008.

14:00

DSS: DS bi možda priznao Kosovo

Iza propagande koalicije oko Demokratske stranke možda stoji namera priznavanja Kosova, ocenjuje lider DSS-a Vojislav Koštunica.

Izvor: Tanjug

DSS: DS bi možda priznao Kosovo IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

53 Komentari

Sortiraj po:

dusan

pre 16 godina

a, evo i njega! bubalo, glavom i bradom...
malo je cudno, jer se obicno javlja kada se neko usudi da napadne deltu i gazda miska.
"Mislio sam da je po Ustavu zadatak šefa države da se bori za njen teritorijalni integritet i za bolji život svih građana, a ne da ustane protiv onih koji u narodu imaju najveće poverenje", rekao je Bubalo.
1. bota, iako ga bas ne podrzavam previse, se borbom protiv narodnjaka i srs i bori za bolji zivot gradjana. o teritorijalnom integritetu ne bih... ipak ste vi narodnjaci tu strucnjaci. bota se ipak bori za mogucnost da srbi na kosovu zive, koliko je moguce, normalno sa svojim komsijama. najbolji nacin za to je puna komunikacija i saradnja srbije sa eu i nato.
2. a po kojim anketama vi to imate najvece poverenje u narodu? sram te bilo tadicu, kritikujuci narodnjake, napao si narod. a da mozda nisi mislilo na srs??? e, ako je tako, onda izvini. nisam znao da si promenio gazdu.
o vk, ne vredi vise trositi reci - DNO.

Božidar

pre 16 godina

DSS se kao brine za Kosovo a suština je u tome da je to načina kao doći do para na lak način ( a i glasova, bogami ).
Tako je bilo i za vreme rata u Bosni kada se navodno pomagalo Republici Srpskoj a zapravo veći deo se slivao u privatne dzepove.
Sa ovom praksom koja traje već decenijama treba prekinuti što pre kako bi najzad postali narmalna zemlja.

Treba samo postaviti pitanja koja sama posebi daju odgovore a to su :

Da li će ikada Kovovo biti Srpsko ?.

Da li će ikada Albanci
želeti da žive sa Srbima ?.

Dali će ikada NATO promeniti svoj stav o Kosovu ?.

Ovaj mali test inteligencije je za političare koji neznaju i neće da iskreno da odgovore na ova ključna pitanja.

Zbog takvig političara Srbija ima veoma burnu istoriju i bojim se da će mo još dugo biti zatočenici jedne nerealne politike koja će nas još dugo sputavati da kao zenlja napredujemo.

Milica

pre 16 godina

Obavestite Koštunicu da Srbija nije samo Kosovo, već i Kraljevo, Kragujevac, Vojvodina, Niš, Leskovac, Zaječar i da ne nabrajam dalje. Ako nema s čim da se hvali neka ne ladi džaba usta!

bojan

pre 16 godina

pa i da priznaju sta onda?
jel zna neko neki potpis koji je trajao vjekovima?
ja ne
cim bi se situacija promjenila za onog koji ga je potpisao za ove bi postao nevazeci...

Zoran - Johanezburg

pre 16 godina

Ljudi, setite se Miloseviceve izjave na televiziji, 3 dana pred pad, kada nam je objasnjavao sta ce da nam donese pobeda opozicije, i kako cemo svoj nacionalni identitet imati samo na Pitralonu i parizeru.
Ocigledno je i ovu izjavu bivseg (nikad vise) premijera napisala ista ruka.
Slobodane bela lica - sad se zoves Kostunica!

Dragan Markovic

pre 16 godina

Dakle Toma Nikolic je u potpunosti nadrljao. Njegov novi saveznik mu tako ljupko mece kamen oko vrata da je zabava gledati. A jos zabavnije ce biti kada im svima budemo gledali u ledja.

Marko exNS

pre 16 godina

Sta sve prica odjednom ovaj lik, ne mogu da poverujem da neko moze to da misli? Pa zar ne vidi da nas tera u jos dublje blato. Jedino objasnjenje je da mora biti da ili radi za Albance, ili ga placa SRS. Ili je nacisto odlepio...

bezimena

pre 16 godina

Da je koalicija DSS-NS skup pametnih, Premijer bi isticao svoje uspehe. Medjutim, kako istih nema, i to u dva mandata, okosnica predizborne kampanje narodnjaka je pljuvanje oponenata. Mizerno i providno, ali i očekivano ruralno!

Svetlana M.,Zrenjanin

pre 16 godina

Gospodine Kostunica zasto u Ustav niste stavili izbore u Pokrajini Kosovo?!
Gospodine Kostunica zasto akcije nisu podeljene i gradjanima Kosova, ako su vec gradjani Republike Srbije?!
Gospodine Kostunica, vi ste ti koji ste priznali nezavisno Kosovo, a sada lazete.
Nije vama stalo do gradjana Kosova. Vama je samo stalo do tih 15%. To je bolesno razmisljanje.
Znate sta je vas problem sa Nenadom Cankom. To sto on govori ISTINU, koju vi ne zelite da cujete, koju svi mi vidimo, a vi ne zelite da je vidite.
A Canka mozete da pljujete koliko god zelite, vi nikada necete biti u istoj kategoriji. Canak je covek!

isabela

pre 16 godina

ako je stvarno tako onda cu ja 100% da glasam za DS i G17 pa da pocnemo da zivimo normalno, ceo svet zivi u 21. veku a mi smo ostali jos u 19.

Maksimalno orao pozitivno

pre 16 godina

"...da kreatori te propagande pokušavaju nešto da prikriju."
"Catman" je raskrinkao Trijade, Sionski Priorat,Trilateralu, DS, Masone, Grupu TNT...Ostaje mi samo da se divim i bacakam se od sreće.

Marko

pre 16 godina

Ovoga julovske logike sam se nagledao 90-ih. Ali samo jedna stvar: Kostunice, ne moras nista da se pravdas, svi mi odavno znamo da si "s' one strane".
I nemoj vise, slucajno, da si nas pogledao u oci.

Radule

pre 16 godina

Čekaj, Koštunesku spočitava 'novoj koaliciji Čanak, DS i G17' da sprovode 'veliku propagandu i zastrašivanje građana', a DSS je, pak, mnogo fini, nikada se (sačuvaj bože, daleko bilo, pu-pu-pu) ne bi služio prljavom kampanjom, propagandom i zastrašivanjem?! Majke ti, Vojislave, pročitaj šta si rekao. Ako tvoja izjava nije velika propaganda i zastrašivanje građana, iz ovih stopa idem da se učlanim u DSS...

EU Citizen

pre 16 godina

Možda će DS jednog dana i priznati Kosovo, ali to "možda" je jedna vrlo široka i neobavezujuća reč, kao stvorena za laži tokom predizborne kampanje i manipulisanje lakovernima. Ja isto tako kao vi mogu reći, čak i sa mnogo više indicija (ako ništa drugo princip cui bono?) da ste vi i vaši drugari iz Državne bezbednosti "možda" organizovali ubistvo pokojnog premijera Đinđića, da ste "možda" u dosluhu sa ruskim obaveštajnim službama, da ste "možda" na platnom spisku gospodina Miškovića i još nekolicine slične "gospode" džepova punih naših para ili da "možda" znate gde su Mladić i Karadžić pa ste "možda" i ubili dvoje nevine dece jer su tu imala nesreću da vide nešto što nisu smela, ali dogod nemam apsolutno nikakve dokaze za sve ove tvrdnje, to je sve nažalost samo prodavanje magle, isto kao i vaše priče o priznavanju Kosova. Kad budete imali neki dokaz o tome šta u budućnosti planira DS, onda slobodno pričajte o tome, a budite sigurni i da čim prvi dokazi za sve gornje "možda" navode u vezi s vama "možda" isplivaju (a nadajmo se da hoće, kada ih Jočić i Bulatović više ne budu tako revnosno sakrivali) da ni mi to nećemo tajiti, već ćemo vas vrlo rado strpati tamo gde vam je po našem "slobodnom sudijskom uverenju" odavno mesto - iza rešetaka...

SVI VI STO MASTATE O SRECI

pre 16 godina

Nije prosao Marsicanin, neces proci ni ti. A i mator si, vreme ti je za penziju, ne znam po kom osnovu ti jos daju da ides na posao.

samo vas gledam

pre 16 godina

Bas bih voleo da mi ovaj gospodin objasni kakve veze ima potpisivanje sporazuma sa EU i nezavisnost Kosova. Jadni smo mi ko nam je sve skole zavrsavao - pa sad nose neke titule - a Zivkovicu ste zamerali sto nema skole - pa on je za Kostunicu doktor nauka.
Ako on misli da to sto cemo jesti korenje i biti beda znaci da ce se neko smilovati i vratiti nam Kosovo - grdno se vara. Mogao je malo procitati skoriju istoriju - ima ih i pre njega koji su tako mislili - pa su se grdno zeznuli - cak takvom politikom doveli nas u ovu situaciju.
I

Lara

pre 16 godina

A, kada je neko iz Ds-a rekao da priznaje nezavisnost Kosova? Gospodin Kostunica, uporno, ali bezuspesno, pokusava da se bavi demagogiom.

Dragan KG

pre 16 godina

Ovaj covek mi se poceo gaditi,ne mogu ocima vise da ga gledam i usima slusam,moram stalno gasiti TV kad ga vidim na nekom od TV kanala.
Sada se tek vidi ,da su stvarno u pravu oni koji mu pevaju vec par godina "Slobo bela lica,sad se zoves Kostunica",jer ja stvarno vise nikakvu razliku ne vidim izmedju njega i druga Slobe.

sasa

pre 16 godina

Navika strasnog besednistva sastoji se u navici stecenoj povezivanjem strasnih reci i njihovom upotrebom na postojece strasti slusaoca. U govorima Voje Kostunice ima strastvenosti, ali nikako besednistva.

sladjana

pre 16 godina

Ako zanemarimo Kosovo, (koje vise, da se razumemo, i nije nas problem), ostaju svi drugi problemi koje bi vajni doktor da turi pod tepih JER NE UME DA IH RESI.
DSS nema ni kadrovsku strukturu za resavanje ovih problema, a cini mi se da ce ih i oni malobrojni kvalitetni i posteni clanovi, napustiti cim se DSS utopi u SRS.
Kostunice, tvoja demagogija je odurna, a samo da mi je znati za ciji interes radis. Za interes Srbije sigurno ne.
Cini mi se da gazda Misko duva i u tvoja jedra, o, "preposteni".

vladimirrr

pre 16 godina

ARGUMENTI jednog profesora i politicara:mozda, zato, ako, nije ovo, vec ovo!!! strasno. KAKO LI NAS JE SVE PREVARIO.............

viewfromcy

pre 16 godina

Bivsi premijer Kostunica polako ali sigurno tone u jako mutne vode iz kojih ce slabo ili nikako isplivati. Predsednik Tadic je govorio o tome sta je bilo spreceno a bivsi premijer misli da je Nostradamus pa vec predvidja sta ce biti.Njegovo svakodnevno blacenje,kritikovanje i licemerno pljuvanje po DS vec je tako nisko da cak ni RS i Nikolic tako nisko ne bi isli.

Maksimalno orao pozitivno

pre 16 godina

"Postoji pravilo da kada se posegne za tako velikom propagandom i zastrašivanjem građana da kreatori te propagande pokušavaju nešto da prikriju."
Znameniti psihoanalitičar pronikao je u suštinu zavere.

beogradjanin

pre 16 godina

Gospodine Kostunica, u pokusaju demagogije postajete smesni zaista.
Sta je to pitam li se pitam , sta vas tera da ostanete u vlasti po bilo koju cenu , pa makar i po cenu nelegalne i protivustavne prodaje zlatne akcije NIS-a stranoj drzavi , a vi dobro znate koliko je to krivicno delo.
Ako ne znate procitajte ustav koji ste pisali.
Nesto gori debelo doktore , pitam li se pitam sta je to.

Boban

pre 16 godina

"Postoji pravilo da kada se posegne za tako velikom propagandom i zastrašivanjem građana da kreatori te propagande pokušavaju nešto da prikriju", navodi Koštunica

Kako se ovo zove u psihologiji, kada u drugima vidis sebe i svoje akcije? Projekcija ili tako nesto? U svakom slucaju, VK je slucaj za posmatranje... Nikako za posmatranje sa govornice i sa grbom Srbije iza ledja.

christian

pre 16 godina

Pa kad tad i vi i Tadic moracete da je priznate!!! Ako se mora bolje je odmah to uraditi i krenuti napred!!!Ovako samo sebi nanesimo stetu!!!

Mirko

pre 16 godina

Nikada nisam sumnjao da ce Kostunica, Patriota NO1, da rabi Kosovo do iznemoglosti za svoje predizborne svrhe. Proslo je Milosevicu pa sto ne bi i njemu...

Baksuz

pre 16 godina

Ovakve insinuacije su toliko niske i odvratne, da mislim da ih vise ne treba ni komentarisati. One vise govore o onome koji ih izgovara, nego o onima kojima su upucene.

Sedam

pre 16 godina

Divno, ovaj lik toliko uspešno nervira ljude, da će izići na birališta makar samo da bi mu videli leđa u odlasku. Kada bi se još g. Vučić samo malo ažurnije uključio u kampanju, onako kako samo on to ume, i kako je već radio između dva kruga predsedničkih izbora... Gde bi nam bio kraj :)

npb

pre 16 godina

VK je u svom prirodnom habitusu. Otkako se prisetio 12. marta (i koliko mu Djindjic i sad smeta) i raspustanja vlade, govorljiviji je i aktivniji nego dok je toboze obnasao najvazniju funkciju u drzavi.

Dragan

pre 16 godina

Bojim se da ima istine u ovome sta da kaze Kostunica.Pa prisetite se samo stavova Canka,koji nije glasao ni za jednu rezoluciju oko Kosova,pa stavova Dinkica koji je rekao da je za njih glasao da bi se ocuvala Vlada,a ne zato sto milsi da je Kosovo srbija,pa stavova Vuka koji sve vreme kritukuje drzavnu politiku oko Kosova.Ako se tome pridoda i postizbiorna koalicija sa LDPom i manjinama,bojim se da je razlog za sumnju jos opravdaniji.Naravno,ne bi oni zvanicno potpisali da Srbija priznaje nezavisnost,nego bi odustali od borbe za njega,i u nekim Sporazumima sasvim sigurno ne bi insistirali na pominjanju Kosova,kao sastavnog dela Srbije.A to bi bilo posredno priznavanje nezavisnosti,i put bez povratka,to jest krajnji gubitak Kosova.

(Vlast)a

pre 16 godina

Jedno sto bi DS zaista pametno mogla uraditi i sto bih zaista pozdravila jeste priznavanje stvarnosti,a to je:Kosovo vise nije u Srbiji,ali ga niko iz nasih srca i secanja ne moze izbaciti.Zivot mora da ide dalje,ne moze se placati dvostrukim platama nerad,cak i ako je srpski,a da po Srbiji ljudi umiru od gladi i da to nikoga ne pogadja.Kosovo nije toliko jadno kakvim ga vi,politicari, pravite:to jeste nasa duhovna vertikala,ali nikako moneta za potkusurivanje.Do dvadesete godine Kosovo nisam videla niti sam znala tacno gde je i kakvo je,ali sam znala sve mitove koji su oplemenili moje detinjstvo.Kao sto Bog nije stvarno u onom vinu i hlebu na pricescu,tako je i sa Kosovom.Dok mi mislimo na njega,volimo ga i obilazimo,ono ce biti i nase,a receni hleb i vino ce,zbog nase vere,na svakoj liturgiji postajati telo i krv naseg Gospoda.Ovo sto su rekli drugovi iz DSS-a razumecemo kao malo,pakosno cinkarenje i odmah ga zaboraviti jer je nedostojno casnih ljudi.

Figaro

pre 16 godina

A kad je to bilo ko od navedenih rekao da vidi da je Kosovo već nezavisno?
A ti napadi na Čanka su vam tako truli i providni!Ni ja se ne slažem sa Čankom o mnogim stvarima,ali koalicija je stvorena radi jednog jedinog cilja-da Srbija ide ka Evropskoj uniji i stvarno je podmuklo to što preko Čanka pokušavate da ućarite neki glas!

Nada

pre 16 godina

Gospodine Koštunica, zašto je vaša stranka zajedno sa DS i G17 podržala zakon o dodeli besplatnih akcija građanima Srbije, a pri tome niste uzeli u obzir i 1,8 miliona Albanaca na Kosovu? TIME STE I SAMI POSREDNO PRIZNALI KOSOVO KAO POSEBNU DRŽAVU. Ako ste Vi zagovornik Kosova u Srbiji onda treba da budete zagovornik ravnopravnog položaja Albanaca i ostalih građana u Srbiji. Ne može 15% teritorije bez 20% stanovništva.
Zato, TREBA PRIZNATI KOSOVO jer se tu već odavno ne može ništa dobro uraditi.

bozana arandjelovac

pre 16 godina

"Kostunica nije samo fini gospodin koji samo stoji sa strane i koji je samo nesposoban, vec i mnogo vise od toga". Z.Djindjic
Mislim da je ovim sve receno.

Goran

pre 16 godina

"Zato će Amerika pojačati pritisak na određene partije u Srbiji da kroz potpisivanje nekog sporazuma, najverovatnije sa EU, prizna nezavisnost Kosova". Aj, brate Vojo, posto si ti strucnjak za medjunardno i svako drugo pravo, ajde svima nama lepo objasni kako se priznaje Kosovo kroz potpisivanje nekog sporazuma sa EU. Da znaju ljudi sta pricas.
Ja znam i razumem sta i zasto govoris, i vise mi je zao nego sto zam ljut, jer sam te nekad cenio i glasao za tebe i verovao da si intelektualac i gospodin, a ti se ovim izjavama spustas na nivo vucaranja po blatu primitivizma s Vucicem, Dacicem i ostlima protiv kojih smo se zajedno borili. Ali to je tebi na cast, ako tebe licno nije sramota, onda nista.

bozana arandjelovac

pre 16 godina

"Kostunica nije samo fini gospodin koji samo stoji sa strane i koji je samo nesposoban, vec i mnogo vise od toga". Z.Djindjic
Mislim da je ovim sve receno.

Nada

pre 16 godina

Gospodine Koštunica, zašto je vaša stranka zajedno sa DS i G17 podržala zakon o dodeli besplatnih akcija građanima Srbije, a pri tome niste uzeli u obzir i 1,8 miliona Albanaca na Kosovu? TIME STE I SAMI POSREDNO PRIZNALI KOSOVO KAO POSEBNU DRŽAVU. Ako ste Vi zagovornik Kosova u Srbiji onda treba da budete zagovornik ravnopravnog položaja Albanaca i ostalih građana u Srbiji. Ne može 15% teritorije bez 20% stanovništva.
Zato, TREBA PRIZNATI KOSOVO jer se tu već odavno ne može ništa dobro uraditi.

beogradjanin

pre 16 godina

Gospodine Kostunica, u pokusaju demagogije postajete smesni zaista.
Sta je to pitam li se pitam , sta vas tera da ostanete u vlasti po bilo koju cenu , pa makar i po cenu nelegalne i protivustavne prodaje zlatne akcije NIS-a stranoj drzavi , a vi dobro znate koliko je to krivicno delo.
Ako ne znate procitajte ustav koji ste pisali.
Nesto gori debelo doktore , pitam li se pitam sta je to.

Figaro

pre 16 godina

A kad je to bilo ko od navedenih rekao da vidi da je Kosovo već nezavisno?
A ti napadi na Čanka su vam tako truli i providni!Ni ja se ne slažem sa Čankom o mnogim stvarima,ali koalicija je stvorena radi jednog jedinog cilja-da Srbija ide ka Evropskoj uniji i stvarno je podmuklo to što preko Čanka pokušavate da ućarite neki glas!

Mirko

pre 16 godina

Nikada nisam sumnjao da ce Kostunica, Patriota NO1, da rabi Kosovo do iznemoglosti za svoje predizborne svrhe. Proslo je Milosevicu pa sto ne bi i njemu...

Goran

pre 16 godina

"Zato će Amerika pojačati pritisak na određene partije u Srbiji da kroz potpisivanje nekog sporazuma, najverovatnije sa EU, prizna nezavisnost Kosova". Aj, brate Vojo, posto si ti strucnjak za medjunardno i svako drugo pravo, ajde svima nama lepo objasni kako se priznaje Kosovo kroz potpisivanje nekog sporazuma sa EU. Da znaju ljudi sta pricas.
Ja znam i razumem sta i zasto govoris, i vise mi je zao nego sto zam ljut, jer sam te nekad cenio i glasao za tebe i verovao da si intelektualac i gospodin, a ti se ovim izjavama spustas na nivo vucaranja po blatu primitivizma s Vucicem, Dacicem i ostlima protiv kojih smo se zajedno borili. Ali to je tebi na cast, ako tebe licno nije sramota, onda nista.

Maksimalno orao pozitivno

pre 16 godina

"Postoji pravilo da kada se posegne za tako velikom propagandom i zastrašivanjem građana da kreatori te propagande pokušavaju nešto da prikriju."
Znameniti psihoanalitičar pronikao je u suštinu zavere.

EU Citizen

pre 16 godina

Možda će DS jednog dana i priznati Kosovo, ali to "možda" je jedna vrlo široka i neobavezujuća reč, kao stvorena za laži tokom predizborne kampanje i manipulisanje lakovernima. Ja isto tako kao vi mogu reći, čak i sa mnogo više indicija (ako ništa drugo princip cui bono?) da ste vi i vaši drugari iz Državne bezbednosti "možda" organizovali ubistvo pokojnog premijera Đinđića, da ste "možda" u dosluhu sa ruskim obaveštajnim službama, da ste "možda" na platnom spisku gospodina Miškovića i još nekolicine slične "gospode" džepova punih naših para ili da "možda" znate gde su Mladić i Karadžić pa ste "možda" i ubili dvoje nevine dece jer su tu imala nesreću da vide nešto što nisu smela, ali dogod nemam apsolutno nikakve dokaze za sve ove tvrdnje, to je sve nažalost samo prodavanje magle, isto kao i vaše priče o priznavanju Kosova. Kad budete imali neki dokaz o tome šta u budućnosti planira DS, onda slobodno pričajte o tome, a budite sigurni i da čim prvi dokazi za sve gornje "možda" navode u vezi s vama "možda" isplivaju (a nadajmo se da hoće, kada ih Jočić i Bulatović više ne budu tako revnosno sakrivali) da ni mi to nećemo tajiti, već ćemo vas vrlo rado strpati tamo gde vam je po našem "slobodnom sudijskom uverenju" odavno mesto - iza rešetaka...

Boban

pre 16 godina

"Postoji pravilo da kada se posegne za tako velikom propagandom i zastrašivanjem građana da kreatori te propagande pokušavaju nešto da prikriju", navodi Koštunica

Kako se ovo zove u psihologiji, kada u drugima vidis sebe i svoje akcije? Projekcija ili tako nesto? U svakom slucaju, VK je slucaj za posmatranje... Nikako za posmatranje sa govornice i sa grbom Srbije iza ledja.

Svetlana M.,Zrenjanin

pre 16 godina

Gospodine Kostunica zasto u Ustav niste stavili izbore u Pokrajini Kosovo?!
Gospodine Kostunica zasto akcije nisu podeljene i gradjanima Kosova, ako su vec gradjani Republike Srbije?!
Gospodine Kostunica, vi ste ti koji ste priznali nezavisno Kosovo, a sada lazete.
Nije vama stalo do gradjana Kosova. Vama je samo stalo do tih 15%. To je bolesno razmisljanje.
Znate sta je vas problem sa Nenadom Cankom. To sto on govori ISTINU, koju vi ne zelite da cujete, koju svi mi vidimo, a vi ne zelite da je vidite.
A Canka mozete da pljujete koliko god zelite, vi nikada necete biti u istoj kategoriji. Canak je covek!

Sedam

pre 16 godina

Divno, ovaj lik toliko uspešno nervira ljude, da će izići na birališta makar samo da bi mu videli leđa u odlasku. Kada bi se još g. Vučić samo malo ažurnije uključio u kampanju, onako kako samo on to ume, i kako je već radio između dva kruga predsedničkih izbora... Gde bi nam bio kraj :)

(Vlast)a

pre 16 godina

Jedno sto bi DS zaista pametno mogla uraditi i sto bih zaista pozdravila jeste priznavanje stvarnosti,a to je:Kosovo vise nije u Srbiji,ali ga niko iz nasih srca i secanja ne moze izbaciti.Zivot mora da ide dalje,ne moze se placati dvostrukim platama nerad,cak i ako je srpski,a da po Srbiji ljudi umiru od gladi i da to nikoga ne pogadja.Kosovo nije toliko jadno kakvim ga vi,politicari, pravite:to jeste nasa duhovna vertikala,ali nikako moneta za potkusurivanje.Do dvadesete godine Kosovo nisam videla niti sam znala tacno gde je i kakvo je,ali sam znala sve mitove koji su oplemenili moje detinjstvo.Kao sto Bog nije stvarno u onom vinu i hlebu na pricescu,tako je i sa Kosovom.Dok mi mislimo na njega,volimo ga i obilazimo,ono ce biti i nase,a receni hleb i vino ce,zbog nase vere,na svakoj liturgiji postajati telo i krv naseg Gospoda.Ovo sto su rekli drugovi iz DSS-a razumecemo kao malo,pakosno cinkarenje i odmah ga zaboraviti jer je nedostojno casnih ljudi.

christian

pre 16 godina

Pa kad tad i vi i Tadic moracete da je priznate!!! Ako se mora bolje je odmah to uraditi i krenuti napred!!!Ovako samo sebi nanesimo stetu!!!

Dragan KG

pre 16 godina

Ovaj covek mi se poceo gaditi,ne mogu ocima vise da ga gledam i usima slusam,moram stalno gasiti TV kad ga vidim na nekom od TV kanala.
Sada se tek vidi ,da su stvarno u pravu oni koji mu pevaju vec par godina "Slobo bela lica,sad se zoves Kostunica",jer ja stvarno vise nikakvu razliku ne vidim izmedju njega i druga Slobe.

Baksuz

pre 16 godina

Ovakve insinuacije su toliko niske i odvratne, da mislim da ih vise ne treba ni komentarisati. One vise govore o onome koji ih izgovara, nego o onima kojima su upucene.

npb

pre 16 godina

VK je u svom prirodnom habitusu. Otkako se prisetio 12. marta (i koliko mu Djindjic i sad smeta) i raspustanja vlade, govorljiviji je i aktivniji nego dok je toboze obnasao najvazniju funkciju u drzavi.

viewfromcy

pre 16 godina

Bivsi premijer Kostunica polako ali sigurno tone u jako mutne vode iz kojih ce slabo ili nikako isplivati. Predsednik Tadic je govorio o tome sta je bilo spreceno a bivsi premijer misli da je Nostradamus pa vec predvidja sta ce biti.Njegovo svakodnevno blacenje,kritikovanje i licemerno pljuvanje po DS vec je tako nisko da cak ni RS i Nikolic tako nisko ne bi isli.

Marko

pre 16 godina

Ovoga julovske logike sam se nagledao 90-ih. Ali samo jedna stvar: Kostunice, ne moras nista da se pravdas, svi mi odavno znamo da si "s' one strane".
I nemoj vise, slucajno, da si nas pogledao u oci.

vladimirrr

pre 16 godina

ARGUMENTI jednog profesora i politicara:mozda, zato, ako, nije ovo, vec ovo!!! strasno. KAKO LI NAS JE SVE PREVARIO.............

samo vas gledam

pre 16 godina

Bas bih voleo da mi ovaj gospodin objasni kakve veze ima potpisivanje sporazuma sa EU i nezavisnost Kosova. Jadni smo mi ko nam je sve skole zavrsavao - pa sad nose neke titule - a Zivkovicu ste zamerali sto nema skole - pa on je za Kostunicu doktor nauka.
Ako on misli da to sto cemo jesti korenje i biti beda znaci da ce se neko smilovati i vratiti nam Kosovo - grdno se vara. Mogao je malo procitati skoriju istoriju - ima ih i pre njega koji su tako mislili - pa su se grdno zeznuli - cak takvom politikom doveli nas u ovu situaciju.
I

bezimena

pre 16 godina

Da je koalicija DSS-NS skup pametnih, Premijer bi isticao svoje uspehe. Medjutim, kako istih nema, i to u dva mandata, okosnica predizborne kampanje narodnjaka je pljuvanje oponenata. Mizerno i providno, ali i očekivano ruralno!

Radule

pre 16 godina

Čekaj, Koštunesku spočitava 'novoj koaliciji Čanak, DS i G17' da sprovode 'veliku propagandu i zastrašivanje građana', a DSS je, pak, mnogo fini, nikada se (sačuvaj bože, daleko bilo, pu-pu-pu) ne bi služio prljavom kampanjom, propagandom i zastrašivanjem?! Majke ti, Vojislave, pročitaj šta si rekao. Ako tvoja izjava nije velika propaganda i zastrašivanje građana, iz ovih stopa idem da se učlanim u DSS...

isabela

pre 16 godina

ako je stvarno tako onda cu ja 100% da glasam za DS i G17 pa da pocnemo da zivimo normalno, ceo svet zivi u 21. veku a mi smo ostali jos u 19.

Dragan

pre 16 godina

Bojim se da ima istine u ovome sta da kaze Kostunica.Pa prisetite se samo stavova Canka,koji nije glasao ni za jednu rezoluciju oko Kosova,pa stavova Dinkica koji je rekao da je za njih glasao da bi se ocuvala Vlada,a ne zato sto milsi da je Kosovo srbija,pa stavova Vuka koji sve vreme kritukuje drzavnu politiku oko Kosova.Ako se tome pridoda i postizbiorna koalicija sa LDPom i manjinama,bojim se da je razlog za sumnju jos opravdaniji.Naravno,ne bi oni zvanicno potpisali da Srbija priznaje nezavisnost,nego bi odustali od borbe za njega,i u nekim Sporazumima sasvim sigurno ne bi insistirali na pominjanju Kosova,kao sastavnog dela Srbije.A to bi bilo posredno priznavanje nezavisnosti,i put bez povratka,to jest krajnji gubitak Kosova.

sladjana

pre 16 godina

Ako zanemarimo Kosovo, (koje vise, da se razumemo, i nije nas problem), ostaju svi drugi problemi koje bi vajni doktor da turi pod tepih JER NE UME DA IH RESI.
DSS nema ni kadrovsku strukturu za resavanje ovih problema, a cini mi se da ce ih i oni malobrojni kvalitetni i posteni clanovi, napustiti cim se DSS utopi u SRS.
Kostunice, tvoja demagogija je odurna, a samo da mi je znati za ciji interes radis. Za interes Srbije sigurno ne.
Cini mi se da gazda Misko duva i u tvoja jedra, o, "preposteni".

Lara

pre 16 godina

A, kada je neko iz Ds-a rekao da priznaje nezavisnost Kosova? Gospodin Kostunica, uporno, ali bezuspesno, pokusava da se bavi demagogiom.

SVI VI STO MASTATE O SRECI

pre 16 godina

Nije prosao Marsicanin, neces proci ni ti. A i mator si, vreme ti je za penziju, ne znam po kom osnovu ti jos daju da ides na posao.

Dragan Markovic

pre 16 godina

Dakle Toma Nikolic je u potpunosti nadrljao. Njegov novi saveznik mu tako ljupko mece kamen oko vrata da je zabava gledati. A jos zabavnije ce biti kada im svima budemo gledali u ledja.

Marko exNS

pre 16 godina

Sta sve prica odjednom ovaj lik, ne mogu da poverujem da neko moze to da misli? Pa zar ne vidi da nas tera u jos dublje blato. Jedino objasnjenje je da mora biti da ili radi za Albance, ili ga placa SRS. Ili je nacisto odlepio...

Maksimalno orao pozitivno

pre 16 godina

"...da kreatori te propagande pokušavaju nešto da prikriju."
"Catman" je raskrinkao Trijade, Sionski Priorat,Trilateralu, DS, Masone, Grupu TNT...Ostaje mi samo da se divim i bacakam se od sreće.

Zoran - Johanezburg

pre 16 godina

Ljudi, setite se Miloseviceve izjave na televiziji, 3 dana pred pad, kada nam je objasnjavao sta ce da nam donese pobeda opozicije, i kako cemo svoj nacionalni identitet imati samo na Pitralonu i parizeru.
Ocigledno je i ovu izjavu bivseg (nikad vise) premijera napisala ista ruka.
Slobodane bela lica - sad se zoves Kostunica!

sasa

pre 16 godina

Navika strasnog besednistva sastoji se u navici stecenoj povezivanjem strasnih reci i njihovom upotrebom na postojece strasti slusaoca. U govorima Voje Kostunice ima strastvenosti, ali nikako besednistva.

Milica

pre 16 godina

Obavestite Koštunicu da Srbija nije samo Kosovo, već i Kraljevo, Kragujevac, Vojvodina, Niš, Leskovac, Zaječar i da ne nabrajam dalje. Ako nema s čim da se hvali neka ne ladi džaba usta!

Božidar

pre 16 godina

DSS se kao brine za Kosovo a suština je u tome da je to načina kao doći do para na lak način ( a i glasova, bogami ).
Tako je bilo i za vreme rata u Bosni kada se navodno pomagalo Republici Srpskoj a zapravo veći deo se slivao u privatne dzepove.
Sa ovom praksom koja traje već decenijama treba prekinuti što pre kako bi najzad postali narmalna zemlja.

Treba samo postaviti pitanja koja sama posebi daju odgovore a to su :

Da li će ikada Kovovo biti Srpsko ?.

Da li će ikada Albanci
želeti da žive sa Srbima ?.

Dali će ikada NATO promeniti svoj stav o Kosovu ?.

Ovaj mali test inteligencije je za političare koji neznaju i neće da iskreno da odgovore na ova ključna pitanja.

Zbog takvig političara Srbija ima veoma burnu istoriju i bojim se da će mo još dugo biti zatočenici jedne nerealne politike koja će nas još dugo sputavati da kao zenlja napredujemo.

dusan

pre 16 godina

a, evo i njega! bubalo, glavom i bradom...
malo je cudno, jer se obicno javlja kada se neko usudi da napadne deltu i gazda miska.
"Mislio sam da je po Ustavu zadatak šefa države da se bori za njen teritorijalni integritet i za bolji život svih građana, a ne da ustane protiv onih koji u narodu imaju najveće poverenje", rekao je Bubalo.
1. bota, iako ga bas ne podrzavam previse, se borbom protiv narodnjaka i srs i bori za bolji zivot gradjana. o teritorijalnom integritetu ne bih... ipak ste vi narodnjaci tu strucnjaci. bota se ipak bori za mogucnost da srbi na kosovu zive, koliko je moguce, normalno sa svojim komsijama. najbolji nacin za to je puna komunikacija i saradnja srbije sa eu i nato.
2. a po kojim anketama vi to imate najvece poverenje u narodu? sram te bilo tadicu, kritikujuci narodnjake, napao si narod. a da mozda nisi mislilo na srs??? e, ako je tako, onda izvini. nisam znao da si promenio gazdu.
o vk, ne vredi vise trositi reci - DNO.

bojan

pre 16 godina

pa i da priznaju sta onda?
jel zna neko neki potpis koji je trajao vjekovima?
ja ne
cim bi se situacija promjenila za onog koji ga je potpisao za ove bi postao nevazeci...

Dragan

pre 16 godina

Bojim se da ima istine u ovome sta da kaze Kostunica.Pa prisetite se samo stavova Canka,koji nije glasao ni za jednu rezoluciju oko Kosova,pa stavova Dinkica koji je rekao da je za njih glasao da bi se ocuvala Vlada,a ne zato sto milsi da je Kosovo srbija,pa stavova Vuka koji sve vreme kritukuje drzavnu politiku oko Kosova.Ako se tome pridoda i postizbiorna koalicija sa LDPom i manjinama,bojim se da je razlog za sumnju jos opravdaniji.Naravno,ne bi oni zvanicno potpisali da Srbija priznaje nezavisnost,nego bi odustali od borbe za njega,i u nekim Sporazumima sasvim sigurno ne bi insistirali na pominjanju Kosova,kao sastavnog dela Srbije.A to bi bilo posredno priznavanje nezavisnosti,i put bez povratka,to jest krajnji gubitak Kosova.

Nada

pre 16 godina

Gospodine Koštunica, zašto je vaša stranka zajedno sa DS i G17 podržala zakon o dodeli besplatnih akcija građanima Srbije, a pri tome niste uzeli u obzir i 1,8 miliona Albanaca na Kosovu? TIME STE I SAMI POSREDNO PRIZNALI KOSOVO KAO POSEBNU DRŽAVU. Ako ste Vi zagovornik Kosova u Srbiji onda treba da budete zagovornik ravnopravnog položaja Albanaca i ostalih građana u Srbiji. Ne može 15% teritorije bez 20% stanovništva.
Zato, TREBA PRIZNATI KOSOVO jer se tu već odavno ne može ništa dobro uraditi.

beogradjanin

pre 16 godina

Gospodine Kostunica, u pokusaju demagogije postajete smesni zaista.
Sta je to pitam li se pitam , sta vas tera da ostanete u vlasti po bilo koju cenu , pa makar i po cenu nelegalne i protivustavne prodaje zlatne akcije NIS-a stranoj drzavi , a vi dobro znate koliko je to krivicno delo.
Ako ne znate procitajte ustav koji ste pisali.
Nesto gori debelo doktore , pitam li se pitam sta je to.

Maksimalno orao pozitivno

pre 16 godina

"Postoji pravilo da kada se posegne za tako velikom propagandom i zastrašivanjem građana da kreatori te propagande pokušavaju nešto da prikriju."
Znameniti psihoanalitičar pronikao je u suštinu zavere.

Mirko

pre 16 godina

Nikada nisam sumnjao da ce Kostunica, Patriota NO1, da rabi Kosovo do iznemoglosti za svoje predizborne svrhe. Proslo je Milosevicu pa sto ne bi i njemu...

bozana arandjelovac

pre 16 godina

"Kostunica nije samo fini gospodin koji samo stoji sa strane i koji je samo nesposoban, vec i mnogo vise od toga". Z.Djindjic
Mislim da je ovim sve receno.

Boban

pre 16 godina

"Postoji pravilo da kada se posegne za tako velikom propagandom i zastrašivanjem građana da kreatori te propagande pokušavaju nešto da prikriju", navodi Koštunica

Kako se ovo zove u psihologiji, kada u drugima vidis sebe i svoje akcije? Projekcija ili tako nesto? U svakom slucaju, VK je slucaj za posmatranje... Nikako za posmatranje sa govornice i sa grbom Srbije iza ledja.

(Vlast)a

pre 16 godina

Jedno sto bi DS zaista pametno mogla uraditi i sto bih zaista pozdravila jeste priznavanje stvarnosti,a to je:Kosovo vise nije u Srbiji,ali ga niko iz nasih srca i secanja ne moze izbaciti.Zivot mora da ide dalje,ne moze se placati dvostrukim platama nerad,cak i ako je srpski,a da po Srbiji ljudi umiru od gladi i da to nikoga ne pogadja.Kosovo nije toliko jadno kakvim ga vi,politicari, pravite:to jeste nasa duhovna vertikala,ali nikako moneta za potkusurivanje.Do dvadesete godine Kosovo nisam videla niti sam znala tacno gde je i kakvo je,ali sam znala sve mitove koji su oplemenili moje detinjstvo.Kao sto Bog nije stvarno u onom vinu i hlebu na pricescu,tako je i sa Kosovom.Dok mi mislimo na njega,volimo ga i obilazimo,ono ce biti i nase,a receni hleb i vino ce,zbog nase vere,na svakoj liturgiji postajati telo i krv naseg Gospoda.Ovo sto su rekli drugovi iz DSS-a razumecemo kao malo,pakosno cinkarenje i odmah ga zaboraviti jer je nedostojno casnih ljudi.

Goran

pre 16 godina

"Zato će Amerika pojačati pritisak na određene partije u Srbiji da kroz potpisivanje nekog sporazuma, najverovatnije sa EU, prizna nezavisnost Kosova". Aj, brate Vojo, posto si ti strucnjak za medjunardno i svako drugo pravo, ajde svima nama lepo objasni kako se priznaje Kosovo kroz potpisivanje nekog sporazuma sa EU. Da znaju ljudi sta pricas.
Ja znam i razumem sta i zasto govoris, i vise mi je zao nego sto zam ljut, jer sam te nekad cenio i glasao za tebe i verovao da si intelektualac i gospodin, a ti se ovim izjavama spustas na nivo vucaranja po blatu primitivizma s Vucicem, Dacicem i ostlima protiv kojih smo se zajedno borili. Ali to je tebi na cast, ako tebe licno nije sramota, onda nista.

Sedam

pre 16 godina

Divno, ovaj lik toliko uspešno nervira ljude, da će izići na birališta makar samo da bi mu videli leđa u odlasku. Kada bi se još g. Vučić samo malo ažurnije uključio u kampanju, onako kako samo on to ume, i kako je već radio između dva kruga predsedničkih izbora... Gde bi nam bio kraj :)

christian

pre 16 godina

Pa kad tad i vi i Tadic moracete da je priznate!!! Ako se mora bolje je odmah to uraditi i krenuti napred!!!Ovako samo sebi nanesimo stetu!!!

Svetlana M.,Zrenjanin

pre 16 godina

Gospodine Kostunica zasto u Ustav niste stavili izbore u Pokrajini Kosovo?!
Gospodine Kostunica zasto akcije nisu podeljene i gradjanima Kosova, ako su vec gradjani Republike Srbije?!
Gospodine Kostunica, vi ste ti koji ste priznali nezavisno Kosovo, a sada lazete.
Nije vama stalo do gradjana Kosova. Vama je samo stalo do tih 15%. To je bolesno razmisljanje.
Znate sta je vas problem sa Nenadom Cankom. To sto on govori ISTINU, koju vi ne zelite da cujete, koju svi mi vidimo, a vi ne zelite da je vidite.
A Canka mozete da pljujete koliko god zelite, vi nikada necete biti u istoj kategoriji. Canak je covek!

Figaro

pre 16 godina

A kad je to bilo ko od navedenih rekao da vidi da je Kosovo već nezavisno?
A ti napadi na Čanka su vam tako truli i providni!Ni ja se ne slažem sa Čankom o mnogim stvarima,ali koalicija je stvorena radi jednog jedinog cilja-da Srbija ide ka Evropskoj uniji i stvarno je podmuklo to što preko Čanka pokušavate da ućarite neki glas!

EU Citizen

pre 16 godina

Možda će DS jednog dana i priznati Kosovo, ali to "možda" je jedna vrlo široka i neobavezujuća reč, kao stvorena za laži tokom predizborne kampanje i manipulisanje lakovernima. Ja isto tako kao vi mogu reći, čak i sa mnogo više indicija (ako ništa drugo princip cui bono?) da ste vi i vaši drugari iz Državne bezbednosti "možda" organizovali ubistvo pokojnog premijera Đinđića, da ste "možda" u dosluhu sa ruskim obaveštajnim službama, da ste "možda" na platnom spisku gospodina Miškovića i još nekolicine slične "gospode" džepova punih naših para ili da "možda" znate gde su Mladić i Karadžić pa ste "možda" i ubili dvoje nevine dece jer su tu imala nesreću da vide nešto što nisu smela, ali dogod nemam apsolutno nikakve dokaze za sve ove tvrdnje, to je sve nažalost samo prodavanje magle, isto kao i vaše priče o priznavanju Kosova. Kad budete imali neki dokaz o tome šta u budućnosti planira DS, onda slobodno pričajte o tome, a budite sigurni i da čim prvi dokazi za sve gornje "možda" navode u vezi s vama "možda" isplivaju (a nadajmo se da hoće, kada ih Jočić i Bulatović više ne budu tako revnosno sakrivali) da ni mi to nećemo tajiti, već ćemo vas vrlo rado strpati tamo gde vam je po našem "slobodnom sudijskom uverenju" odavno mesto - iza rešetaka...

viewfromcy

pre 16 godina

Bivsi premijer Kostunica polako ali sigurno tone u jako mutne vode iz kojih ce slabo ili nikako isplivati. Predsednik Tadic je govorio o tome sta je bilo spreceno a bivsi premijer misli da je Nostradamus pa vec predvidja sta ce biti.Njegovo svakodnevno blacenje,kritikovanje i licemerno pljuvanje po DS vec je tako nisko da cak ni RS i Nikolic tako nisko ne bi isli.

npb

pre 16 godina

VK je u svom prirodnom habitusu. Otkako se prisetio 12. marta (i koliko mu Djindjic i sad smeta) i raspustanja vlade, govorljiviji je i aktivniji nego dok je toboze obnasao najvazniju funkciju u drzavi.

Baksuz

pre 16 godina

Ovakve insinuacije su toliko niske i odvratne, da mislim da ih vise ne treba ni komentarisati. One vise govore o onome koji ih izgovara, nego o onima kojima su upucene.

bojan

pre 16 godina

pa i da priznaju sta onda?
jel zna neko neki potpis koji je trajao vjekovima?
ja ne
cim bi se situacija promjenila za onog koji ga je potpisao za ove bi postao nevazeci...

vladimirrr

pre 16 godina

ARGUMENTI jednog profesora i politicara:mozda, zato, ako, nije ovo, vec ovo!!! strasno. KAKO LI NAS JE SVE PREVARIO.............

sasa

pre 16 godina

Navika strasnog besednistva sastoji se u navici stecenoj povezivanjem strasnih reci i njihovom upotrebom na postojece strasti slusaoca. U govorima Voje Kostunice ima strastvenosti, ali nikako besednistva.

sladjana

pre 16 godina

Ako zanemarimo Kosovo, (koje vise, da se razumemo, i nije nas problem), ostaju svi drugi problemi koje bi vajni doktor da turi pod tepih JER NE UME DA IH RESI.
DSS nema ni kadrovsku strukturu za resavanje ovih problema, a cini mi se da ce ih i oni malobrojni kvalitetni i posteni clanovi, napustiti cim se DSS utopi u SRS.
Kostunice, tvoja demagogija je odurna, a samo da mi je znati za ciji interes radis. Za interes Srbije sigurno ne.
Cini mi se da gazda Misko duva i u tvoja jedra, o, "preposteni".

Lara

pre 16 godina

A, kada je neko iz Ds-a rekao da priznaje nezavisnost Kosova? Gospodin Kostunica, uporno, ali bezuspesno, pokusava da se bavi demagogiom.

Dragan KG

pre 16 godina

Ovaj covek mi se poceo gaditi,ne mogu ocima vise da ga gledam i usima slusam,moram stalno gasiti TV kad ga vidim na nekom od TV kanala.
Sada se tek vidi ,da su stvarno u pravu oni koji mu pevaju vec par godina "Slobo bela lica,sad se zoves Kostunica",jer ja stvarno vise nikakvu razliku ne vidim izmedju njega i druga Slobe.

samo vas gledam

pre 16 godina

Bas bih voleo da mi ovaj gospodin objasni kakve veze ima potpisivanje sporazuma sa EU i nezavisnost Kosova. Jadni smo mi ko nam je sve skole zavrsavao - pa sad nose neke titule - a Zivkovicu ste zamerali sto nema skole - pa on je za Kostunicu doktor nauka.
Ako on misli da to sto cemo jesti korenje i biti beda znaci da ce se neko smilovati i vratiti nam Kosovo - grdno se vara. Mogao je malo procitati skoriju istoriju - ima ih i pre njega koji su tako mislili - pa su se grdno zeznuli - cak takvom politikom doveli nas u ovu situaciju.
I

SVI VI STO MASTATE O SRECI

pre 16 godina

Nije prosao Marsicanin, neces proci ni ti. A i mator si, vreme ti je za penziju, ne znam po kom osnovu ti jos daju da ides na posao.

Maksimalno orao pozitivno

pre 16 godina

"...da kreatori te propagande pokušavaju nešto da prikriju."
"Catman" je raskrinkao Trijade, Sionski Priorat,Trilateralu, DS, Masone, Grupu TNT...Ostaje mi samo da se divim i bacakam se od sreće.

Radule

pre 16 godina

Čekaj, Koštunesku spočitava 'novoj koaliciji Čanak, DS i G17' da sprovode 'veliku propagandu i zastrašivanje građana', a DSS je, pak, mnogo fini, nikada se (sačuvaj bože, daleko bilo, pu-pu-pu) ne bi služio prljavom kampanjom, propagandom i zastrašivanjem?! Majke ti, Vojislave, pročitaj šta si rekao. Ako tvoja izjava nije velika propaganda i zastrašivanje građana, iz ovih stopa idem da se učlanim u DSS...

Marko

pre 16 godina

Ovoga julovske logike sam se nagledao 90-ih. Ali samo jedna stvar: Kostunice, ne moras nista da se pravdas, svi mi odavno znamo da si "s' one strane".
I nemoj vise, slucajno, da si nas pogledao u oci.

isabela

pre 16 godina

ako je stvarno tako onda cu ja 100% da glasam za DS i G17 pa da pocnemo da zivimo normalno, ceo svet zivi u 21. veku a mi smo ostali jos u 19.

Marko exNS

pre 16 godina

Sta sve prica odjednom ovaj lik, ne mogu da poverujem da neko moze to da misli? Pa zar ne vidi da nas tera u jos dublje blato. Jedino objasnjenje je da mora biti da ili radi za Albance, ili ga placa SRS. Ili je nacisto odlepio...

bezimena

pre 16 godina

Da je koalicija DSS-NS skup pametnih, Premijer bi isticao svoje uspehe. Medjutim, kako istih nema, i to u dva mandata, okosnica predizborne kampanje narodnjaka je pljuvanje oponenata. Mizerno i providno, ali i očekivano ruralno!

Dragan Markovic

pre 16 godina

Dakle Toma Nikolic je u potpunosti nadrljao. Njegov novi saveznik mu tako ljupko mece kamen oko vrata da je zabava gledati. A jos zabavnije ce biti kada im svima budemo gledali u ledja.

Zoran - Johanezburg

pre 16 godina

Ljudi, setite se Miloseviceve izjave na televiziji, 3 dana pred pad, kada nam je objasnjavao sta ce da nam donese pobeda opozicije, i kako cemo svoj nacionalni identitet imati samo na Pitralonu i parizeru.
Ocigledno je i ovu izjavu bivseg (nikad vise) premijera napisala ista ruka.
Slobodane bela lica - sad se zoves Kostunica!

Milica

pre 16 godina

Obavestite Koštunicu da Srbija nije samo Kosovo, već i Kraljevo, Kragujevac, Vojvodina, Niš, Leskovac, Zaječar i da ne nabrajam dalje. Ako nema s čim da se hvali neka ne ladi džaba usta!

Božidar

pre 16 godina

DSS se kao brine za Kosovo a suština je u tome da je to načina kao doći do para na lak način ( a i glasova, bogami ).
Tako je bilo i za vreme rata u Bosni kada se navodno pomagalo Republici Srpskoj a zapravo veći deo se slivao u privatne dzepove.
Sa ovom praksom koja traje već decenijama treba prekinuti što pre kako bi najzad postali narmalna zemlja.

Treba samo postaviti pitanja koja sama posebi daju odgovore a to su :

Da li će ikada Kovovo biti Srpsko ?.

Da li će ikada Albanci
želeti da žive sa Srbima ?.

Dali će ikada NATO promeniti svoj stav o Kosovu ?.

Ovaj mali test inteligencije je za političare koji neznaju i neće da iskreno da odgovore na ova ključna pitanja.

Zbog takvig političara Srbija ima veoma burnu istoriju i bojim se da će mo još dugo biti zatočenici jedne nerealne politike koja će nas još dugo sputavati da kao zenlja napredujemo.

dusan

pre 16 godina

a, evo i njega! bubalo, glavom i bradom...
malo je cudno, jer se obicno javlja kada se neko usudi da napadne deltu i gazda miska.
"Mislio sam da je po Ustavu zadatak šefa države da se bori za njen teritorijalni integritet i za bolji život svih građana, a ne da ustane protiv onih koji u narodu imaju najveće poverenje", rekao je Bubalo.
1. bota, iako ga bas ne podrzavam previse, se borbom protiv narodnjaka i srs i bori za bolji zivot gradjana. o teritorijalnom integritetu ne bih... ipak ste vi narodnjaci tu strucnjaci. bota se ipak bori za mogucnost da srbi na kosovu zive, koliko je moguce, normalno sa svojim komsijama. najbolji nacin za to je puna komunikacija i saradnja srbije sa eu i nato.
2. a po kojim anketama vi to imate najvece poverenje u narodu? sram te bilo tadicu, kritikujuci narodnjake, napao si narod. a da mozda nisi mislilo na srs??? e, ako je tako, onda izvini. nisam znao da si promenio gazdu.
o vk, ne vredi vise trositi reci - DNO.