Četvrtak, 27.03.2008.

09:17

Peđa, CP3 i Vest vladaju Zapadom

Izvor: B92

Peða, CP3 i Vest vladaju Zapadom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

26 Komentari

Sortiraj po:

Bojan

pre 16 godina

@detroit
Ma sve je u redu da nisam gledao Sakramento.Svi su asistirali osim Pedje.Koliko mi je kosarka
poznata zna se sta ko radi u timu.Pedja je navodno strelac a tek je treci po broju koseva u Hornetsima.Onda mora da radi jos nesto pored ili da skace ili da asistira.Sta je njegova specijalnost.Za pocetak,nadjite mi igraca slicnog profila a da igra u prvoj petorci u jakom klubu.
@andra
A zar nije preplacen.da je Vest nasli svi bi rekli da je on u pravu.

detroit

pre 16 godina

@Bojan

Ja sam napisao o Westu ono sto vidim, nisam analizirao statistiku. Evo sada gledam (http://sports.yahoo.com/nba/teams/nor/stats;_ylt=Av.xQZM0nCwRgrJSMzwbQMx30bYF) , Pedja i nije tako los, ima 1,3 asistencije po utakmici uz 0,8 izgubljenih lopti, odnos assistencije/izgubljene 1,625. West ima 2,3 asistencije i 2,2 izgubljene lopte, odnos 1,05. No kao sto rekoh ja moje misljenje nisam napisao na osnovo statistike vec na osnovu onoga sto sam video.

Svaki put kada dobije loptu Dejvid Vest krene prema kosu. Ako ima i 5 posto sanse da uradi nesto on ce sutirati bez obzira sto je drugi igrac potpuno otvoren. Ako nema sanse za sut on se pocne okretati. Ako primeti da je Pedja otvoren on trazi dalje i (obavezno) daje loptu drugom igracu iako je Pedju prvog primetio i Pedja je u povoljnijoj poziciji. Ako niko drugi sem Pedje nije otvoren on ce ponovo pokusati prodor makar i izgubio loptu. To su cinjenice. Stoga sam na utakmici protiv Klivlenda bio iznenadjen kada je dodao loptu Stojakovicu i ovaj pogodio trojku. West je dobar igrac no njegov ucinak bi bio puno manji da ima ‘flastera’. Kako je Pol obicno udvojen i Pedja obavezno odvuce nekog od visokih igraca sa sobom posao za Westa je znatno olaksan. Da West npr. igra u Detroitu Rasid Valas bi mu davno izvukao usi zbog sebicnosti.

Istine radi i Pol je prilicno bio sebican dok nije nastupio na Olstaru, posle toga igra normalno.

andro

pre 16 godina

Usput, da ne mirise bas Peju, videlo se i iz Westove izjave posto je Peja razvalio na nekoliko utakmica, kada su ga pitali sta misli o Peji rekao je de je on "jos jedna opasnost po protivnika" (jos je u prevodu ovo dobro ispalo, u orginalu je to vise zvucalo kao "ne vredi pola para koje dobija, odigra svaku trecu utakmicu kako valja"). Verovatno je ljubomoran sto Peja ima veci ugovor (to uvek dodje na svoje, u vreme kada je imao MVP sezonu Peja je imao peti ugovor po vrednosti u Sakramentu - iza Webera, Bibija, Divca, Millera).
A da je West sebican, to je tacno (mada prilicno dobro trpa sa poludistance, pa ponekad moze sebi da dozvoli da bude sebican).

Bojan

pre 16 godina

@Detroit
Stvarno mi nije jasno sto West ne daje Pedji loptu a Pedja razbija od asistencija.Hoce li ove godine da predje 100 mislim u celoj sezoni.West moze da nervira sto sutira iz svih pozicija ali zato covek radi sve zivo na terenu.Vidi mu statistiku a vidi Pedji.
@LKbulls
Za 4 utakmice u odnosu na hiljadu ne moze se dokazati nista.Pedja da sam bez udvajanja i utrajanja drzi James-a,ma nema teorije.U NBA sam citao nekoliko komentara strucnjaka i bas kazu da je James prototip igraca za XXI vek,a posebno isticu njegovu neverovatnu brzinu.Cuj kao Pedja cuvao James-a sam!!!

#16

pre 16 godina

svaki put kad gledam NOH nerviram se ko lud, jer ne mogu da podnesem westa pre svega sto suta pedeset puta svaku utakmicu i nikad ne daje loptu, cak i kad je u nemogucoj poziciji on ce uvek da suta i drugo to sto nije neki strasan igrac. pogledajte samo gde su bili NOH bez pedje u zadnjih 7 god.

Mirko

pre 16 godina

Vest je najsebicniji igrac u ligi.Covek se ponasa kao da je sam na terenu.Slazem se da Pedji vrlo retko asistira,ali to je stvar trenera Skota koji mora da ga upozori.Prenos u petak na nemackom Premieru od 00.30

LKbulls

pre 16 godina

Peđa pokazuje, da je vrlo dobar odbrambeni igrač, što su mu mnogi osporavali.
U poslednje 4 utakmice je "stavio u džep" prvo McGrady-ja, koji je imao šut 6/21, a juče i Lebrona (šut 6/14), a oba puta je imao samo JEDAN faul, i 3+2 ukradene lopte BEZ izgubljene.
Svaka čast.
Svakako se u potpunosti slažem sa "Detroit"-om, da je veoma važno za Westa i Pola, Peđino razvlačenje odbrane.

Hjuston je mali grad

pre 16 godina

Ej,nece valjda ovi jadnici iz Hjustona u plej of.Mnogo su gadni,onaj kinez im je najlepsi u timu.Samo da nabace i par japanaca i eto titule

Cris Pol

pre 16 godina

Cris Pol ti si cudo :))
Postatjes najbolji asistent ikad u NBA, samo da te uhvate zene i nocni provodi :)), ovako nastavi i svaka cast.
(Nikola23, 27. mart 2008 11:39)
HVALA

Detroit

pre 16 godina

Odgledao sam citavu utakmicu Klivlend-NO, Hornetsi su uglavnom vodili ali nikako nisu mogli da se odlepe. Klivlend ima dobar tim ali mi se cini da im nedostaje bolji trener. Njegova postavka igre, narocito u zadnjim trenutcima nikako nije dobra. To nije nista novo, prosle godine su u plejofu gubili utakmice zbog njegovih gresaka u zadnjim trenutcima.

Nas Pavlovic je igrao dobro no njegova uloga u Klivlendu je jos uvek sporedna. Ono sto se meni svidja kod njega je prodor prema kosu, jak je i brz. Uz boljeg trenera mogao bi izrasti u solidnog NBA startera… A ako se odluci da igra za Srbiju bio bi veoma vazna karika u timu.

Pedja je sinoc bio jedan od kljuceva pobede. Istina krenuo je dosta lose sa 5 promasaja ali je u isto vreme kompletno zaustavio LeBrona, cak mu je ‘ukrao’ jednu loptu. Za citavu utakmicu LeBron je dobio samo dva duela protiv Pedje, od toga jedan (nazalost) 7 sekundi pre kraja. Pri tome je Pedja napravio samo jedan faul na LeBronu. Istina pomagali su mu i drugi igraci udvajanjem, no prvi stopper je bio uglavnom Pedja. Uostalom sinoc je LeBron imao ‘samo’ 21 poen, pogodio je svega 6 puta iz igre sto je za njega prilicno mizerno.

Da je Pedja sinoc igrao jako dobro govori i cinjenica da je na terenu proveo preko 43 minuta, najvise od svih igraca. Obzirom da su noc ranije igrali protiv Indijane to je bilo jako naporno za njega.

I na kraju, Dejvid Vest. On je sinoc dao pobedonosni kos ali me taj igrac strasno nervira, neverovatno je sebican. Ja sam gledao vecinu utakmica Hornetsa i ne secam se da je Vest ikada dodao loptu Stojakovicu kada je on u poziciji suta! Ostalim igracima ponekad i doda ali Pedji ne! Sinoc (u zadnjoj cetvrtini) se i to cudo dogodilo, Vest je bio blokiran sa svih strana i jedini otvoren igrac je bio Pedja. Vest nije imao izbora, bacio je loptu prema Pedji i ovaj je hladno pogodio trojku. Mozda gresim ali mi se cini da je to prvi pogodak Pedje na dodavanje Vesta u ovoj sezoni!

U petak NO igra u Bostonu, 19:30 po lokalnom vremenu. Bice interesantno. Mec prenosi NBATV tako da postoji mogucnost da se ulovi negde na satelitu ili internetu.

PimPong

pre 16 godina

@Detroit, potpuno se slazem sa tvojom konstantacijom sto se tice West-a. On je jako sebican igrac koji ne bi bio All-Star da nije Paul-a u ekipi. Pedja je ipak dokazan igrac koji je davao 15-20 poena u vise ekipa.

KOSTA1703

pre 16 godina

@aco_bar

3PM-A

6-9

Tako da je apsolutno nemoguce da je od prvih pet lopti sutnuo cetiri puta za trojku.

A da.....app. komentara od juce:
Bas je Pedja dno dna.
hahahaha

Bojan

pre 16 godina

@McGrady
Kakav crni MVP ima 21,8 poena,
5,2 skoka i 5,8 asistencije po
utakmici.Gubi 2,5 lopte prosek
za tri poena samo 30%, juce 0-3 a sut 9-25.Trejsi kad pocne da masi nisu mu ravni ni Kobi ni Karter.

McGrady aka 2pac

pre 16 godina

@ Bojan
O cemu ti pricas decko ?
Ja sam rekao Cris Paul za MVP, a ne trejsija ...
P.S.A Koby i Carter imaju bolji prosek za 3 poena ? Imaju k ...
Trejsi im je tata, nego povrede prijatelju, kilav je ko moja baba ...
I sinoc je igarao sa zavojem na levom ramenu ...

wlado

pre 16 godina

peja je kraaaalj,

25 poena, a na nba.com nisu ga ni pomenuli, a jos dade 11 u zadnjoj cetvrtini....samo cp3 i west....e da vam pedja ne razvlaci odbranu, vraga bi dali po 30 poena obojica....

bane

pre 16 godina

pa ovaj trener klivelanda je pravi kre...n. Pavlovic najbolji u prvom poluvremenu,i covek ga mjenja svake 2 sekunde,i neda mu da igra zavrsetak utakmice,a svu minutazu daje scterbiaku da ga gleda tatica i covek nemoze jedne da pogodi. ahh i peja odlican!

Don_Korleone

pre 16 godina

Samo da prokomentarisem Veberov odlazak u penziju. Ja mnogo gotivim ovog coveka. Obelezio je jedan deo mog zivota, kada je sa divcem i pedjom gazio po NBA. Koliko je samo neprespavanih noci bilo uz sakramento, ceo zivot cu pamtiti onu trojku lejkersa kad su izbacili sakramento u sedmoj utakmici :( I jos da podsetim da je veliki humanista, secamo se svi njegovog dolaska u beograd kad je divac pravio oprostaj.
Jos samo za kraj - Veliki igrac!!!

Bojan

pre 16 godina

Lejkersi pukli protiv Charlotte kod kuce.Manijak posle 13-30 i
11-30 smanjio manijacenje ali mu sut opet ne ide.Samo 8-22 osim Lamara svi ostali chabar.Nema za
Lejkerse bez Gasola i Bajnama.

Nikola23

pre 16 godina

Cris Pol ti si cudo :))
Postatjes najbolji asistent ikad u NBA, samo da te uhvate zene i nocni provodi :)), ovako nastavi i svaka cast.

McGrady aka 2pac

pre 16 godina

Go Houston ...
Tracy-u falila 1. asistencija za tripl-dabl ...
A ovom Polu svaka cast ...
Ej, 20 asistencija ... to je NESTO ...
Ja bi' njega za MVP, kakav Brayant ? I nocas je imao "brilijantno" vece, uz 2 tehnicke greske i NAPOLJE ... ha ha

Don_Korleone

pre 16 godina

Samo da prokomentarisem Veberov odlazak u penziju. Ja mnogo gotivim ovog coveka. Obelezio je jedan deo mog zivota, kada je sa divcem i pedjom gazio po NBA. Koliko je samo neprespavanih noci bilo uz sakramento, ceo zivot cu pamtiti onu trojku lejkersa kad su izbacili sakramento u sedmoj utakmici :( I jos da podsetim da je veliki humanista, secamo se svi njegovog dolaska u beograd kad je divac pravio oprostaj.
Jos samo za kraj - Veliki igrac!!!

wlado

pre 16 godina

peja je kraaaalj,

25 poena, a na nba.com nisu ga ni pomenuli, a jos dade 11 u zadnjoj cetvrtini....samo cp3 i west....e da vam pedja ne razvlaci odbranu, vraga bi dali po 30 poena obojica....

Detroit

pre 16 godina

Odgledao sam citavu utakmicu Klivlend-NO, Hornetsi su uglavnom vodili ali nikako nisu mogli da se odlepe. Klivlend ima dobar tim ali mi se cini da im nedostaje bolji trener. Njegova postavka igre, narocito u zadnjim trenutcima nikako nije dobra. To nije nista novo, prosle godine su u plejofu gubili utakmice zbog njegovih gresaka u zadnjim trenutcima.

Nas Pavlovic je igrao dobro no njegova uloga u Klivlendu je jos uvek sporedna. Ono sto se meni svidja kod njega je prodor prema kosu, jak je i brz. Uz boljeg trenera mogao bi izrasti u solidnog NBA startera… A ako se odluci da igra za Srbiju bio bi veoma vazna karika u timu.

Pedja je sinoc bio jedan od kljuceva pobede. Istina krenuo je dosta lose sa 5 promasaja ali je u isto vreme kompletno zaustavio LeBrona, cak mu je ‘ukrao’ jednu loptu. Za citavu utakmicu LeBron je dobio samo dva duela protiv Pedje, od toga jedan (nazalost) 7 sekundi pre kraja. Pri tome je Pedja napravio samo jedan faul na LeBronu. Istina pomagali su mu i drugi igraci udvajanjem, no prvi stopper je bio uglavnom Pedja. Uostalom sinoc je LeBron imao ‘samo’ 21 poen, pogodio je svega 6 puta iz igre sto je za njega prilicno mizerno.

Da je Pedja sinoc igrao jako dobro govori i cinjenica da je na terenu proveo preko 43 minuta, najvise od svih igraca. Obzirom da su noc ranije igrali protiv Indijane to je bilo jako naporno za njega.

I na kraju, Dejvid Vest. On je sinoc dao pobedonosni kos ali me taj igrac strasno nervira, neverovatno je sebican. Ja sam gledao vecinu utakmica Hornetsa i ne secam se da je Vest ikada dodao loptu Stojakovicu kada je on u poziciji suta! Ostalim igracima ponekad i doda ali Pedji ne! Sinoc (u zadnjoj cetvrtini) se i to cudo dogodilo, Vest je bio blokiran sa svih strana i jedini otvoren igrac je bio Pedja. Vest nije imao izbora, bacio je loptu prema Pedji i ovaj je hladno pogodio trojku. Mozda gresim ali mi se cini da je to prvi pogodak Pedje na dodavanje Vesta u ovoj sezoni!

U petak NO igra u Bostonu, 19:30 po lokalnom vremenu. Bice interesantno. Mec prenosi NBATV tako da postoji mogucnost da se ulovi negde na satelitu ili internetu.

Nikola23

pre 16 godina

Cris Pol ti si cudo :))
Postatjes najbolji asistent ikad u NBA, samo da te uhvate zene i nocni provodi :)), ovako nastavi i svaka cast.

McGrady aka 2pac

pre 16 godina

Go Houston ...
Tracy-u falila 1. asistencija za tripl-dabl ...
A ovom Polu svaka cast ...
Ej, 20 asistencija ... to je NESTO ...
Ja bi' njega za MVP, kakav Brayant ? I nocas je imao "brilijantno" vece, uz 2 tehnicke greske i NAPOLJE ... ha ha

Cris Pol

pre 16 godina

Cris Pol ti si cudo :))
Postatjes najbolji asistent ikad u NBA, samo da te uhvate zene i nocni provodi :)), ovako nastavi i svaka cast.
(Nikola23, 27. mart 2008 11:39)
HVALA

Bojan

pre 16 godina

@McGrady
Kakav crni MVP ima 21,8 poena,
5,2 skoka i 5,8 asistencije po
utakmici.Gubi 2,5 lopte prosek
za tri poena samo 30%, juce 0-3 a sut 9-25.Trejsi kad pocne da masi nisu mu ravni ni Kobi ni Karter.

LKbulls

pre 16 godina

Peđa pokazuje, da je vrlo dobar odbrambeni igrač, što su mu mnogi osporavali.
U poslednje 4 utakmice je "stavio u džep" prvo McGrady-ja, koji je imao šut 6/21, a juče i Lebrona (šut 6/14), a oba puta je imao samo JEDAN faul, i 3+2 ukradene lopte BEZ izgubljene.
Svaka čast.
Svakako se u potpunosti slažem sa "Detroit"-om, da je veoma važno za Westa i Pola, Peđino razvlačenje odbrane.

bane

pre 16 godina

pa ovaj trener klivelanda je pravi kre...n. Pavlovic najbolji u prvom poluvremenu,i covek ga mjenja svake 2 sekunde,i neda mu da igra zavrsetak utakmice,a svu minutazu daje scterbiaku da ga gleda tatica i covek nemoze jedne da pogodi. ahh i peja odlican!

Hjuston je mali grad

pre 16 godina

Ej,nece valjda ovi jadnici iz Hjustona u plej of.Mnogo su gadni,onaj kinez im je najlepsi u timu.Samo da nabace i par japanaca i eto titule

Bojan

pre 16 godina

Lejkersi pukli protiv Charlotte kod kuce.Manijak posle 13-30 i
11-30 smanjio manijacenje ali mu sut opet ne ide.Samo 8-22 osim Lamara svi ostali chabar.Nema za
Lejkerse bez Gasola i Bajnama.

PimPong

pre 16 godina

@Detroit, potpuno se slazem sa tvojom konstantacijom sto se tice West-a. On je jako sebican igrac koji ne bi bio All-Star da nije Paul-a u ekipi. Pedja je ipak dokazan igrac koji je davao 15-20 poena u vise ekipa.

#16

pre 16 godina

svaki put kad gledam NOH nerviram se ko lud, jer ne mogu da podnesem westa pre svega sto suta pedeset puta svaku utakmicu i nikad ne daje loptu, cak i kad je u nemogucoj poziciji on ce uvek da suta i drugo to sto nije neki strasan igrac. pogledajte samo gde su bili NOH bez pedje u zadnjih 7 god.

McGrady aka 2pac

pre 16 godina

@ Bojan
O cemu ti pricas decko ?
Ja sam rekao Cris Paul za MVP, a ne trejsija ...
P.S.A Koby i Carter imaju bolji prosek za 3 poena ? Imaju k ...
Trejsi im je tata, nego povrede prijatelju, kilav je ko moja baba ...
I sinoc je igarao sa zavojem na levom ramenu ...

Mirko

pre 16 godina

Vest je najsebicniji igrac u ligi.Covek se ponasa kao da je sam na terenu.Slazem se da Pedji vrlo retko asistira,ali to je stvar trenera Skota koji mora da ga upozori.Prenos u petak na nemackom Premieru od 00.30

KOSTA1703

pre 16 godina

@aco_bar

3PM-A

6-9

Tako da je apsolutno nemoguce da je od prvih pet lopti sutnuo cetiri puta za trojku.

A da.....app. komentara od juce:
Bas je Pedja dno dna.
hahahaha

detroit

pre 16 godina

@Bojan

Ja sam napisao o Westu ono sto vidim, nisam analizirao statistiku. Evo sada gledam (http://sports.yahoo.com/nba/teams/nor/stats;_ylt=Av.xQZM0nCwRgrJSMzwbQMx30bYF) , Pedja i nije tako los, ima 1,3 asistencije po utakmici uz 0,8 izgubljenih lopti, odnos assistencije/izgubljene 1,625. West ima 2,3 asistencije i 2,2 izgubljene lopte, odnos 1,05. No kao sto rekoh ja moje misljenje nisam napisao na osnovo statistike vec na osnovu onoga sto sam video.

Svaki put kada dobije loptu Dejvid Vest krene prema kosu. Ako ima i 5 posto sanse da uradi nesto on ce sutirati bez obzira sto je drugi igrac potpuno otvoren. Ako nema sanse za sut on se pocne okretati. Ako primeti da je Pedja otvoren on trazi dalje i (obavezno) daje loptu drugom igracu iako je Pedju prvog primetio i Pedja je u povoljnijoj poziciji. Ako niko drugi sem Pedje nije otvoren on ce ponovo pokusati prodor makar i izgubio loptu. To su cinjenice. Stoga sam na utakmici protiv Klivlenda bio iznenadjen kada je dodao loptu Stojakovicu i ovaj pogodio trojku. West je dobar igrac no njegov ucinak bi bio puno manji da ima ‘flastera’. Kako je Pol obicno udvojen i Pedja obavezno odvuce nekog od visokih igraca sa sobom posao za Westa je znatno olaksan. Da West npr. igra u Detroitu Rasid Valas bi mu davno izvukao usi zbog sebicnosti.

Istine radi i Pol je prilicno bio sebican dok nije nastupio na Olstaru, posle toga igra normalno.

andro

pre 16 godina

Usput, da ne mirise bas Peju, videlo se i iz Westove izjave posto je Peja razvalio na nekoliko utakmica, kada su ga pitali sta misli o Peji rekao je de je on "jos jedna opasnost po protivnika" (jos je u prevodu ovo dobro ispalo, u orginalu je to vise zvucalo kao "ne vredi pola para koje dobija, odigra svaku trecu utakmicu kako valja"). Verovatno je ljubomoran sto Peja ima veci ugovor (to uvek dodje na svoje, u vreme kada je imao MVP sezonu Peja je imao peti ugovor po vrednosti u Sakramentu - iza Webera, Bibija, Divca, Millera).
A da je West sebican, to je tacno (mada prilicno dobro trpa sa poludistance, pa ponekad moze sebi da dozvoli da bude sebican).

Bojan

pre 16 godina

@Detroit
Stvarno mi nije jasno sto West ne daje Pedji loptu a Pedja razbija od asistencija.Hoce li ove godine da predje 100 mislim u celoj sezoni.West moze da nervira sto sutira iz svih pozicija ali zato covek radi sve zivo na terenu.Vidi mu statistiku a vidi Pedji.
@LKbulls
Za 4 utakmice u odnosu na hiljadu ne moze se dokazati nista.Pedja da sam bez udvajanja i utrajanja drzi James-a,ma nema teorije.U NBA sam citao nekoliko komentara strucnjaka i bas kazu da je James prototip igraca za XXI vek,a posebno isticu njegovu neverovatnu brzinu.Cuj kao Pedja cuvao James-a sam!!!

Bojan

pre 16 godina

@detroit
Ma sve je u redu da nisam gledao Sakramento.Svi su asistirali osim Pedje.Koliko mi je kosarka
poznata zna se sta ko radi u timu.Pedja je navodno strelac a tek je treci po broju koseva u Hornetsima.Onda mora da radi jos nesto pored ili da skace ili da asistira.Sta je njegova specijalnost.Za pocetak,nadjite mi igraca slicnog profila a da igra u prvoj petorci u jakom klubu.
@andra
A zar nije preplacen.da je Vest nasli svi bi rekli da je on u pravu.

bane

pre 16 godina

pa ovaj trener klivelanda je pravi kre...n. Pavlovic najbolji u prvom poluvremenu,i covek ga mjenja svake 2 sekunde,i neda mu da igra zavrsetak utakmice,a svu minutazu daje scterbiaku da ga gleda tatica i covek nemoze jedne da pogodi. ahh i peja odlican!

Bojan

pre 16 godina

Lejkersi pukli protiv Charlotte kod kuce.Manijak posle 13-30 i
11-30 smanjio manijacenje ali mu sut opet ne ide.Samo 8-22 osim Lamara svi ostali chabar.Nema za
Lejkerse bez Gasola i Bajnama.

Nikola23

pre 16 godina

Cris Pol ti si cudo :))
Postatjes najbolji asistent ikad u NBA, samo da te uhvate zene i nocni provodi :)), ovako nastavi i svaka cast.

Bojan

pre 16 godina

@McGrady
Kakav crni MVP ima 21,8 poena,
5,2 skoka i 5,8 asistencije po
utakmici.Gubi 2,5 lopte prosek
za tri poena samo 30%, juce 0-3 a sut 9-25.Trejsi kad pocne da masi nisu mu ravni ni Kobi ni Karter.

Don_Korleone

pre 16 godina

Samo da prokomentarisem Veberov odlazak u penziju. Ja mnogo gotivim ovog coveka. Obelezio je jedan deo mog zivota, kada je sa divcem i pedjom gazio po NBA. Koliko je samo neprespavanih noci bilo uz sakramento, ceo zivot cu pamtiti onu trojku lejkersa kad su izbacili sakramento u sedmoj utakmici :( I jos da podsetim da je veliki humanista, secamo se svi njegovog dolaska u beograd kad je divac pravio oprostaj.
Jos samo za kraj - Veliki igrac!!!

Hjuston je mali grad

pre 16 godina

Ej,nece valjda ovi jadnici iz Hjustona u plej of.Mnogo su gadni,onaj kinez im je najlepsi u timu.Samo da nabace i par japanaca i eto titule

McGrady aka 2pac

pre 16 godina

Go Houston ...
Tracy-u falila 1. asistencija za tripl-dabl ...
A ovom Polu svaka cast ...
Ej, 20 asistencija ... to je NESTO ...
Ja bi' njega za MVP, kakav Brayant ? I nocas je imao "brilijantno" vece, uz 2 tehnicke greske i NAPOLJE ... ha ha

wlado

pre 16 godina

peja je kraaaalj,

25 poena, a na nba.com nisu ga ni pomenuli, a jos dade 11 u zadnjoj cetvrtini....samo cp3 i west....e da vam pedja ne razvlaci odbranu, vraga bi dali po 30 poena obojica....

KOSTA1703

pre 16 godina

@aco_bar

3PM-A

6-9

Tako da je apsolutno nemoguce da je od prvih pet lopti sutnuo cetiri puta za trojku.

A da.....app. komentara od juce:
Bas je Pedja dno dna.
hahahaha

McGrady aka 2pac

pre 16 godina

@ Bojan
O cemu ti pricas decko ?
Ja sam rekao Cris Paul za MVP, a ne trejsija ...
P.S.A Koby i Carter imaju bolji prosek za 3 poena ? Imaju k ...
Trejsi im je tata, nego povrede prijatelju, kilav je ko moja baba ...
I sinoc je igarao sa zavojem na levom ramenu ...

Detroit

pre 16 godina

Odgledao sam citavu utakmicu Klivlend-NO, Hornetsi su uglavnom vodili ali nikako nisu mogli da se odlepe. Klivlend ima dobar tim ali mi se cini da im nedostaje bolji trener. Njegova postavka igre, narocito u zadnjim trenutcima nikako nije dobra. To nije nista novo, prosle godine su u plejofu gubili utakmice zbog njegovih gresaka u zadnjim trenutcima.

Nas Pavlovic je igrao dobro no njegova uloga u Klivlendu je jos uvek sporedna. Ono sto se meni svidja kod njega je prodor prema kosu, jak je i brz. Uz boljeg trenera mogao bi izrasti u solidnog NBA startera… A ako se odluci da igra za Srbiju bio bi veoma vazna karika u timu.

Pedja je sinoc bio jedan od kljuceva pobede. Istina krenuo je dosta lose sa 5 promasaja ali je u isto vreme kompletno zaustavio LeBrona, cak mu je ‘ukrao’ jednu loptu. Za citavu utakmicu LeBron je dobio samo dva duela protiv Pedje, od toga jedan (nazalost) 7 sekundi pre kraja. Pri tome je Pedja napravio samo jedan faul na LeBronu. Istina pomagali su mu i drugi igraci udvajanjem, no prvi stopper je bio uglavnom Pedja. Uostalom sinoc je LeBron imao ‘samo’ 21 poen, pogodio je svega 6 puta iz igre sto je za njega prilicno mizerno.

Da je Pedja sinoc igrao jako dobro govori i cinjenica da je na terenu proveo preko 43 minuta, najvise od svih igraca. Obzirom da su noc ranije igrali protiv Indijane to je bilo jako naporno za njega.

I na kraju, Dejvid Vest. On je sinoc dao pobedonosni kos ali me taj igrac strasno nervira, neverovatno je sebican. Ja sam gledao vecinu utakmica Hornetsa i ne secam se da je Vest ikada dodao loptu Stojakovicu kada je on u poziciji suta! Ostalim igracima ponekad i doda ali Pedji ne! Sinoc (u zadnjoj cetvrtini) se i to cudo dogodilo, Vest je bio blokiran sa svih strana i jedini otvoren igrac je bio Pedja. Vest nije imao izbora, bacio je loptu prema Pedji i ovaj je hladno pogodio trojku. Mozda gresim ali mi se cini da je to prvi pogodak Pedje na dodavanje Vesta u ovoj sezoni!

U petak NO igra u Bostonu, 19:30 po lokalnom vremenu. Bice interesantno. Mec prenosi NBATV tako da postoji mogucnost da se ulovi negde na satelitu ili internetu.

PimPong

pre 16 godina

@Detroit, potpuno se slazem sa tvojom konstantacijom sto se tice West-a. On je jako sebican igrac koji ne bi bio All-Star da nije Paul-a u ekipi. Pedja je ipak dokazan igrac koji je davao 15-20 poena u vise ekipa.

Cris Pol

pre 16 godina

Cris Pol ti si cudo :))
Postatjes najbolji asistent ikad u NBA, samo da te uhvate zene i nocni provodi :)), ovako nastavi i svaka cast.
(Nikola23, 27. mart 2008 11:39)
HVALA

LKbulls

pre 16 godina

Peđa pokazuje, da je vrlo dobar odbrambeni igrač, što su mu mnogi osporavali.
U poslednje 4 utakmice je "stavio u džep" prvo McGrady-ja, koji je imao šut 6/21, a juče i Lebrona (šut 6/14), a oba puta je imao samo JEDAN faul, i 3+2 ukradene lopte BEZ izgubljene.
Svaka čast.
Svakako se u potpunosti slažem sa "Detroit"-om, da je veoma važno za Westa i Pola, Peđino razvlačenje odbrane.

Mirko

pre 16 godina

Vest je najsebicniji igrac u ligi.Covek se ponasa kao da je sam na terenu.Slazem se da Pedji vrlo retko asistira,ali to je stvar trenera Skota koji mora da ga upozori.Prenos u petak na nemackom Premieru od 00.30

#16

pre 16 godina

svaki put kad gledam NOH nerviram se ko lud, jer ne mogu da podnesem westa pre svega sto suta pedeset puta svaku utakmicu i nikad ne daje loptu, cak i kad je u nemogucoj poziciji on ce uvek da suta i drugo to sto nije neki strasan igrac. pogledajte samo gde su bili NOH bez pedje u zadnjih 7 god.

Bojan

pre 16 godina

@Detroit
Stvarno mi nije jasno sto West ne daje Pedji loptu a Pedja razbija od asistencija.Hoce li ove godine da predje 100 mislim u celoj sezoni.West moze da nervira sto sutira iz svih pozicija ali zato covek radi sve zivo na terenu.Vidi mu statistiku a vidi Pedji.
@LKbulls
Za 4 utakmice u odnosu na hiljadu ne moze se dokazati nista.Pedja da sam bez udvajanja i utrajanja drzi James-a,ma nema teorije.U NBA sam citao nekoliko komentara strucnjaka i bas kazu da je James prototip igraca za XXI vek,a posebno isticu njegovu neverovatnu brzinu.Cuj kao Pedja cuvao James-a sam!!!

andro

pre 16 godina

Usput, da ne mirise bas Peju, videlo se i iz Westove izjave posto je Peja razvalio na nekoliko utakmica, kada su ga pitali sta misli o Peji rekao je de je on "jos jedna opasnost po protivnika" (jos je u prevodu ovo dobro ispalo, u orginalu je to vise zvucalo kao "ne vredi pola para koje dobija, odigra svaku trecu utakmicu kako valja"). Verovatno je ljubomoran sto Peja ima veci ugovor (to uvek dodje na svoje, u vreme kada je imao MVP sezonu Peja je imao peti ugovor po vrednosti u Sakramentu - iza Webera, Bibija, Divca, Millera).
A da je West sebican, to je tacno (mada prilicno dobro trpa sa poludistance, pa ponekad moze sebi da dozvoli da bude sebican).

detroit

pre 16 godina

@Bojan

Ja sam napisao o Westu ono sto vidim, nisam analizirao statistiku. Evo sada gledam (http://sports.yahoo.com/nba/teams/nor/stats;_ylt=Av.xQZM0nCwRgrJSMzwbQMx30bYF) , Pedja i nije tako los, ima 1,3 asistencije po utakmici uz 0,8 izgubljenih lopti, odnos assistencije/izgubljene 1,625. West ima 2,3 asistencije i 2,2 izgubljene lopte, odnos 1,05. No kao sto rekoh ja moje misljenje nisam napisao na osnovo statistike vec na osnovu onoga sto sam video.

Svaki put kada dobije loptu Dejvid Vest krene prema kosu. Ako ima i 5 posto sanse da uradi nesto on ce sutirati bez obzira sto je drugi igrac potpuno otvoren. Ako nema sanse za sut on se pocne okretati. Ako primeti da je Pedja otvoren on trazi dalje i (obavezno) daje loptu drugom igracu iako je Pedju prvog primetio i Pedja je u povoljnijoj poziciji. Ako niko drugi sem Pedje nije otvoren on ce ponovo pokusati prodor makar i izgubio loptu. To su cinjenice. Stoga sam na utakmici protiv Klivlenda bio iznenadjen kada je dodao loptu Stojakovicu i ovaj pogodio trojku. West je dobar igrac no njegov ucinak bi bio puno manji da ima ‘flastera’. Kako je Pol obicno udvojen i Pedja obavezno odvuce nekog od visokih igraca sa sobom posao za Westa je znatno olaksan. Da West npr. igra u Detroitu Rasid Valas bi mu davno izvukao usi zbog sebicnosti.

Istine radi i Pol je prilicno bio sebican dok nije nastupio na Olstaru, posle toga igra normalno.

Bojan

pre 16 godina

@detroit
Ma sve je u redu da nisam gledao Sakramento.Svi su asistirali osim Pedje.Koliko mi je kosarka
poznata zna se sta ko radi u timu.Pedja je navodno strelac a tek je treci po broju koseva u Hornetsima.Onda mora da radi jos nesto pored ili da skace ili da asistira.Sta je njegova specijalnost.Za pocetak,nadjite mi igraca slicnog profila a da igra u prvoj petorci u jakom klubu.
@andra
A zar nije preplacen.da je Vest nasli svi bi rekli da je on u pravu.