Četvrtak, 24.01.2008.

07:09

Nikolić: Izvrnute izjave

Tomislav Nikolić poručio porodici Zorana Đinđića da oni koji su odgovorni za njegovo ubistvo kod njega nikada neće naći zaštitu.

Izvor: Beta

Nikoliæ: Izvrnute izjave IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

38 Komentari

Sortiraj po:

Srba

pre 16 godina

Ja ne znam šta se desilo Nikoliću
pa se pravi ovako fin (kako provalio je taktiku) al' me zanima kad već on spominje da isto hoće u Evropu,kojim to putem?Ulicom Srpskog Heroja Ratka Mladića?

rammstein

pre 16 godina

Gospodine Nikolicu dali su sve Vase izjave uvrnute i na You Tube, na sajtu gde postiji hiljade i hiljade Vasih izjava gospodine Nikolicu, gospodina Seselja i Vama slicnih istomisljenika. Kako cete mene gospodine Nikolicu ubediti da imam suprotno misljenje o Vama i Vasoj kampanji koju trenutno vodite za izbor predsednika 3. februara pored onoliko Vasih dosadasnjih izjava? Mene nemozete nikako gospodine Nikolicu. I kao sto je vec neko rekao u prethodnim komentarima, ne ostaje ni meni drugo nego da se upisem na biracki spisak, prvi put u mojih 30g i mojim glasom pomognem Srbiji i ne dozvolim da je unistite.

Cezaru Cezarovo

pre 16 godina

Svako neka radi ono za šta je kvalifikovan. Profesori, učite decu, nemojte zidati zgrade. Lekari, lečite pacijente, nemojte se baviti vodoinstalaterskim radovima. Gospođice Šerifović, lepo pevajte, to najbolje radite, politiku pustite drugome... Ako svako bude radio ono što najbolje zna, eto Srbije u blagostanju, a ne u ograđenom grobu!

GuC

pre 16 godina

Kao prvo, ovaj strasni covek neka se ne usudjuje da se uopste obraca porodici Djindjic, upravo ON! A zasto, mislim da je svakoj osobi koja ima jos malo morala i normalnosti, ne treba ni objasnjavati.
Drugo, Marija Serifovic je sjajna pevacia, ali na zalost slika i prilika agresivne i frustrirane Srbije, posle ratova koje je vodila, gubila i izgubila samu sebe. Podrzavam bilo koga ko preispituje i osudjuje njen politicki izbor...a nivo njenog izbora pokazuje da je bila nedostojna poverenja koje joj je ukazano kao ambasadoru Eu. Klasicni radikalski obrazac, cinican,nezahvalan, nepristojan...i jos sve sto ne bi objavili.

william

pre 16 godina

Jako sam se razocarao u Mariju Serifovic, navijao sam za nju ali kada sam je video u sred staba radikalne stranke s izvinjenjem zgadila mi se!!! I treba da je iskljuce kao ambasadora EU, neko ko propagira ultra-nacionalisticku propagandu nije zasluzio da bude clan tako ugledne institucije, taman i da je najbolja pevacica. Marija vise nemas moju podrsku!!!

darkfactory

pre 16 godina

Iskreno, ne mislim da ce Nikolic osloboditi Zoranove ubice, ovo je receno ipak u kampanji. Ali, svaku hipoteticku ideju o tome osudjujem. Mislim da je ovo bio klasican aut-gol Nikolica. Borise, pobedi!

gradjanin bg

pre 16 godina

Doticnom gospodinu bih preporucio da pregleda spise u slucaju kada je krvnicki pretucen advokat Nikola Barovic. Zanima me misljenje takvog pravnog eksperta da li je validan dokaz kora od banane koju je g-din Seselj doneo u sudnicu podsmevajuci se okrivljenom. Znamo mi g-dine Nikolicu kakvo je sudstvo bilo u vase vreme. I kako vas nije sramota da se obracate porodici pokojnog premijera, pre dva meseca vas poslanik u skupstini Srbije je rekao da je Zoran Djindjic dobio sta je zasluzio. Tada se taj poslanik navodno pogresno izrazio.

Zeka peka

pre 16 godina

Dovoljno se setiti i one Nikoliceve izjave na jednom predizbornom mitingu SRS 2 nedelje pred ubistvo Zorana Djindjica koja je ovako glasila:
"Ako neko od vas ovih dana vidi Zorana Đinđića neka mu prenese da je i Tito pred smrt imao problema sa nogom".
Zar stvarno zelite da vam ovakav covek bude predsednik? Ja ne zelim niti cu ikad zeleti...

Jasna

pre 16 godina

Potreban je prosečan nivo inteligencije i elementarno poznavanje principa nezavisnog sudstva i predsedničkih ovlašćenja, da bi bilo jasno da je ovaj čovek OPASAN po sve nas. Džaba sva šminka, američka kampanja, rad psihijatara na kreiranju novog karaktera (dosta se uložilo i u njega i u Vučića, nema šta), kada istina i prava narav isplivaju kad-tad. Ja se samo plašim za tu prosečnu inteligenciju...

Vladimir

pre 16 godina

Ovaj ce sada sve da kaze i obeca samo da se domogne fotelje da moze da nas upropasti...u normalnoj drzavi ne bi nasao posao ni u struci.

divlja nana

pre 16 godina

Ovih dana Nikolic ponovo daje dobar primer zasto ne bi nikad smeo da postane predsednik Srbije. Ljudi, 3. februara pamet u glavu jer ne smemo dozvoliti da ovaj covek postane predsednik!

Beli

pre 16 godina

Nikolic prica o kriminalu? Pa u stranci mu je Pelevic, Arkanov covek od najveceg poverenja! Takodje kaze da nije dobro interpretiran? Pa covek ima problem sa samim sobom. Niko ga i nije iterpretirao, samo je pusten snimak njegove izjave. Mislim da ovaj drugi krug pokazuje ko je ko u Srbiji. Dosta vise mimikrije, izlazimo na crtu mi i oni pa sta bude bice.

SALE

pre 16 godina

Priznajem da nisam objektivan, jer ja i inače glasam za Borisa i DS, ali pozivam sve one koji nisu glasači DS-a, a ne podržavaju politiku SRS, da racionalno procene štetu ili korist od toga da ovaj čovek predstavlja Srbiju sledećih 5 godina...

spijun

pre 16 godina

Zaboravili ste jadnog Milovanovica koji nije mogao da zaustavi voz ubicu. Pronacice Nikolic sve lokatore i krivce za taj nemili dogadjaj! Legiju i Milovanovica treba u stvari proglasiti za mucenike 5 reda! Postenjacina Nikolic je dao vrlo kreativno radikalsko tumacenje pravde i istine u ovoj zemlji juce ispred Palate pravde.
ps. Sloba je isto bio jako posten i skroman covek iz naroda, pa je mukica zavrsio u zatvoru.

draza

pre 16 godina

Gospodin Nikolic je jedan neozbiljan politicar. I za njega bi bilo najbolje da bude SAMO poslanik u Skupstini Srbije. Covek, koji je na pitanje zasto se kandidovao za Predsednika Srbije, odgovara: ZBOG SLAVE. Pitam se, zar nam takav Predsednik treba? Taj covek nema karizmu da bude predsednik i mislim da nije zreo za takvu funkciju. A o njegovim kontradiktornim izjavama, bolje ne trositi reci a ni vreme. Nadam se da ce pamet Srbije da glasa na pravog coveka.

Nikola

pre 16 godina

Ukoliko budete verovali ovom coveku, i date njemu glas (ili ne izadjete na izbore)... Nemojte se iznenaditi, kada Nikolic pobedi, u oglasima nadjete gomilu clanaka tipa: "Menjam indeks za pasos i vizu"!!!
P.S. Jedan od njih ce biti moj.

Pedja Z

pre 16 godina

Mislim da je sada i malom Djokici jasno da je NIkolic kandidat mafije. Pa, pogledajte - dovodi u sumnju boravak kriminalaca iz Zemunskog klana (ili kako ih on zove Zemunaca) u zatvoru, a zalaze se protiv zakona o oduzimanju nelegalno stecene imovine. Takav zakon je u Italiji bio najefikasnije sredstvo borbi protiv mafije. Zaista, treba biti umno ogranicen pa ne videti ko stoji iza ove osobe.

slobodan

pre 16 godina

Zanimljivo da stalno pogrešno interpretiraju njegove izjave, što smo svi čuli na TV šta je rekao nema veze, sada će oni da nam objasne šta je radikalčić rekao, stvarno, mi smo glupi, ništa ne razumemo, treba radikalčići da nam sve pojasne. ma nosite se...

draganm

pre 16 godina

opet nesto mulja. svi smo culi sta je rekao i nema tu nikakvih losih interpretacijama. a sta ima da kaze rodbini poginulih ljudi na rts-u tokom nato bombardovanja?

Krusevac

pre 16 godina

Jeste, jeste, samo mu izvrcu izjave, kako da ne! Covek sve sto kaze mora da porice, kao sto je rekao da se salio za rusku guberniju. Aman bre, i takav srednjoskolac bez znanja ijednog stranog jezika da nam bude predsednik! To nigde nema na svetu. Ljudi, predsednik drzave da se sali da cemo postati ruska gubernija, i da abolirati ubicu premijera Srbije!

Luna

pre 16 godina

Kako vas nije sramota Nikoliću, pa jel vi mislite da smo mi budale i da smo zaboravili šta ste sve govorili, stvarno mislite da smo maloumni, kako vas nije sramota?!

Grobari su najjaci

pre 16 godina

Ovaj je prevazisao Velju. Ja njegove izjave stvarno vise ne mogu da sortiram, koliko su kontradiktorne. Sve sam blizi verovanju da je on u stanju da pomiluje Legiju, na osnovu svog "bogatog" pravnickog iskustva!

Alex

pre 16 godina

Onomad se salio, sad ga nisu dobro razumeli... Pa, kako se sve to bas samo njemu dogadja? Bice da to iz njegove trenutne jagnjece koze proviruje onaj stari vuk.

Mis Co

pre 16 godina

A sto li je Nikolic uopste pominjao pomilovanje ili amnestiju Legije u trenutku kad treba da se koncentrise na Izbore? Otkud bas da on sada razmislja o mogucnosti da ako mu neko donese molbu onda bi on morao...Nikolic je brutalan i prepreden covek.

Sandra

pre 16 godina

Vuk dlaku menja ali cud nikada!!!!Gospodine Nikolicu,nece vam pomoci nikakva sminka niti experti iz Ameriku da od vas naprave civilizovanog i humanog coveka!Vi ste porucivali Djindicu pred ubistvo sledece:"Ako neko vidi gospodina Djindjica neka mu kaze da je i Broz imao problema sa nogom pre nego sto je umro"
Ja samo da podsetim na ove reci sve one koji su pomislili da ce Tomic i Vruce usne Srbije da naprave nekakve promene na bolje!
Hvala!
Ode Ana u finale!!!!!

Nele

pre 16 godina

Kako da ne, izvrnute izjave. Ej ljudi, jasno mi je zasto ovaj prica svasta ali mi nije jasno glasacko telo koje dozvoljava da im ovaj lik vredja inteligenciju. Kao, nije to rekao... Verovatno misli da smo svi mi ili slepi ili gluvi ili glupi pa nam nije jasno sta on prica, strasno... Ja se zaista nadam da ce mnogi koji su glasali za njega do 3. februara da progledaju.

mj

pre 16 godina

Sta sve nece da izjavi samo da privuce glasace. A do juce je Djindjic bio mafijas i kriminalac. Ima i da pocne da ljubi Dzordza Busa ako ce to da mu donese pobedu.

mmm

pre 16 godina

Odlčno! Ako pobedi Nikolić nama više nisu potrebna drugostepena veća i presude, sedne Toma (sa Vučićem, of course) malo uz kaficu, rakijicu i meze, stavi naočare, prelista spise, ne udubljuje se previše da bi sačuvao objektivnost, odreže "ni po babu ni po stričevima" i idemo dalje. U sledećoj fazi bi se ukinula i prvostepena veća i sudovi a Toma bi za sva dela za koja je zaprećeno kaznom većom od pet godina sam odlučivao i presuđivao. Za lakša dela od ovoga bismo svi imali imunitet (kao poslanici, ustvari oni bi imali totalni imunitet) i niko ne bi ni bio procesuiran. Uštede - ogromne, poštenje - zagarantovano, objektivnost - ma, molim vas, znanje - svim srcem. Pa gde je podrška Nikoliću bila najubedljivija? U zatvorima (preko 78% izašlih na birališta), naravno, gde čame pošteni ljudi i čekaju da ih neko ponovo sasluša i pregleda spise, ma može i bez gledanja. Ne bi valjda ljudi lagali?! Samo napred Tomo, ljudi smo. Ponos naroda je najvažnija stvar, za ostalo nas b... Ma važi, Brate.

Milos

pre 16 godina

Gospodin Nikolic je kratkog pamcenja.Neka se samo seti sta je sve izjavljivao posle ubista Zorana Djindjica.Kako
ga nije stid(ako ga i ole ima)da se sada u oci izbora dodvorava biracima.

Tijana

pre 16 godina

Boze o cemu ovaj covek prica?! I taj da bude predsednik i predstavlja srpski narod?! Strasno. Svaka njegova izjava ne dolikuje nekome ko bi trebalo da bude predsednik i to iritira.

BiiBoo

pre 16 godina

Ma da, opet se šalio..! Kako je samo funny naš Tomica, joooj, jedva čekam da nam dođe za predsednika!
Šaljivdžija naš! :-)

stefan

pre 16 godina

Ne mogu da verujem da Srbija tako lako i brzo zaboravlja neke stvari. Setite se izjava radikala od 12 marta, čija zastava nije bila na pola koplja 12 marta, ko je slavio 12 marta...i sada svi treba da se upecamo na tu promenjenu retoriku radikala u poslednjih mesec dana...
Taj isti Toma je pre dva meseca rekao da Srbija treba da bude Ruska gubernija, da nam je Predsednik izdajica i ustaša...
Tužna si Srbijo kada uopšte postavljaš pitanje o izboru Predsednika između ova dva kandidata.
Borise B O R I S E!!!

djura

pre 16 godina

Citajuci sve izjave i demante ovog coveka dosao sam do zakljucka da sledeci scenario sa njim kao predsednikom je vrlo moguc.
Moze da nam se desi recimo da objavi mobilizaciju i posalje nasu vojsku na Kosovo i kada izginu hiljade ljudi on ce samo da kaze "izvinite, lose su me interpretirali" ili "samo sam se salio" ne bi ja to ni u ludilu uradio".
Eto, 1.600.000 ljudi veruje takvom coveku.
Dolazim 2. Februara kuci iz inostranstva da glasam, nema mi druge, jer ovde gde se trenutno nalazim nemam te mogucnosti, a nesmem da rizikujem i da dopustim da ovaj covek postane predsednik.
Jedan glas nije puno, ali moze da znaci.
Pozdrav, i ljudi, nemojte da se igrate, izadjite da glasate, mrak koji ce da nastane ako Toma postane predsednik bice gori od mraka u crnoj rupi!

djura

pre 16 godina

Citajuci sve izjave i demante ovog coveka dosao sam do zakljucka da sledeci scenario sa njim kao predsednikom je vrlo moguc.
Moze da nam se desi recimo da objavi mobilizaciju i posalje nasu vojsku na Kosovo i kada izginu hiljade ljudi on ce samo da kaze "izvinite, lose su me interpretirali" ili "samo sam se salio" ne bi ja to ni u ludilu uradio".
Eto, 1.600.000 ljudi veruje takvom coveku.
Dolazim 2. Februara kuci iz inostranstva da glasam, nema mi druge, jer ovde gde se trenutno nalazim nemam te mogucnosti, a nesmem da rizikujem i da dopustim da ovaj covek postane predsednik.
Jedan glas nije puno, ali moze da znaci.
Pozdrav, i ljudi, nemojte da se igrate, izadjite da glasate, mrak koji ce da nastane ako Toma postane predsednik bice gori od mraka u crnoj rupi!

stefan

pre 16 godina

Ne mogu da verujem da Srbija tako lako i brzo zaboravlja neke stvari. Setite se izjava radikala od 12 marta, čija zastava nije bila na pola koplja 12 marta, ko je slavio 12 marta...i sada svi treba da se upecamo na tu promenjenu retoriku radikala u poslednjih mesec dana...
Taj isti Toma je pre dva meseca rekao da Srbija treba da bude Ruska gubernija, da nam je Predsednik izdajica i ustaša...
Tužna si Srbijo kada uopšte postavljaš pitanje o izboru Predsednika između ova dva kandidata.
Borise B O R I S E!!!

mmm

pre 16 godina

Odlčno! Ako pobedi Nikolić nama više nisu potrebna drugostepena veća i presude, sedne Toma (sa Vučićem, of course) malo uz kaficu, rakijicu i meze, stavi naočare, prelista spise, ne udubljuje se previše da bi sačuvao objektivnost, odreže "ni po babu ni po stričevima" i idemo dalje. U sledećoj fazi bi se ukinula i prvostepena veća i sudovi a Toma bi za sva dela za koja je zaprećeno kaznom većom od pet godina sam odlučivao i presuđivao. Za lakša dela od ovoga bismo svi imali imunitet (kao poslanici, ustvari oni bi imali totalni imunitet) i niko ne bi ni bio procesuiran. Uštede - ogromne, poštenje - zagarantovano, objektivnost - ma, molim vas, znanje - svim srcem. Pa gde je podrška Nikoliću bila najubedljivija? U zatvorima (preko 78% izašlih na birališta), naravno, gde čame pošteni ljudi i čekaju da ih neko ponovo sasluša i pregleda spise, ma može i bez gledanja. Ne bi valjda ljudi lagali?! Samo napred Tomo, ljudi smo. Ponos naroda je najvažnija stvar, za ostalo nas b... Ma važi, Brate.

Mis Co

pre 16 godina

A sto li je Nikolic uopste pominjao pomilovanje ili amnestiju Legije u trenutku kad treba da se koncentrise na Izbore? Otkud bas da on sada razmislja o mogucnosti da ako mu neko donese molbu onda bi on morao...Nikolic je brutalan i prepreden covek.

Sandra

pre 16 godina

Vuk dlaku menja ali cud nikada!!!!Gospodine Nikolicu,nece vam pomoci nikakva sminka niti experti iz Ameriku da od vas naprave civilizovanog i humanog coveka!Vi ste porucivali Djindicu pred ubistvo sledece:"Ako neko vidi gospodina Djindjica neka mu kaze da je i Broz imao problema sa nogom pre nego sto je umro"
Ja samo da podsetim na ove reci sve one koji su pomislili da ce Tomic i Vruce usne Srbije da naprave nekakve promene na bolje!
Hvala!
Ode Ana u finale!!!!!

Grobari su najjaci

pre 16 godina

Ovaj je prevazisao Velju. Ja njegove izjave stvarno vise ne mogu da sortiram, koliko su kontradiktorne. Sve sam blizi verovanju da je on u stanju da pomiluje Legiju, na osnovu svog "bogatog" pravnickog iskustva!

Pedja Z

pre 16 godina

Mislim da je sada i malom Djokici jasno da je NIkolic kandidat mafije. Pa, pogledajte - dovodi u sumnju boravak kriminalaca iz Zemunskog klana (ili kako ih on zove Zemunaca) u zatvoru, a zalaze se protiv zakona o oduzimanju nelegalno stecene imovine. Takav zakon je u Italiji bio najefikasnije sredstvo borbi protiv mafije. Zaista, treba biti umno ogranicen pa ne videti ko stoji iza ove osobe.

Beli

pre 16 godina

Nikolic prica o kriminalu? Pa u stranci mu je Pelevic, Arkanov covek od najveceg poverenja! Takodje kaze da nije dobro interpretiran? Pa covek ima problem sa samim sobom. Niko ga i nije iterpretirao, samo je pusten snimak njegove izjave. Mislim da ovaj drugi krug pokazuje ko je ko u Srbiji. Dosta vise mimikrije, izlazimo na crtu mi i oni pa sta bude bice.

Alex

pre 16 godina

Onomad se salio, sad ga nisu dobro razumeli... Pa, kako se sve to bas samo njemu dogadja? Bice da to iz njegove trenutne jagnjece koze proviruje onaj stari vuk.

Nele

pre 16 godina

Kako da ne, izvrnute izjave. Ej ljudi, jasno mi je zasto ovaj prica svasta ali mi nije jasno glasacko telo koje dozvoljava da im ovaj lik vredja inteligenciju. Kao, nije to rekao... Verovatno misli da smo svi mi ili slepi ili gluvi ili glupi pa nam nije jasno sta on prica, strasno... Ja se zaista nadam da ce mnogi koji su glasali za njega do 3. februara da progledaju.

slobodan

pre 16 godina

Zanimljivo da stalno pogrešno interpretiraju njegove izjave, što smo svi čuli na TV šta je rekao nema veze, sada će oni da nam objasne šta je radikalčić rekao, stvarno, mi smo glupi, ništa ne razumemo, treba radikalčići da nam sve pojasne. ma nosite se...

Milos

pre 16 godina

Gospodin Nikolic je kratkog pamcenja.Neka se samo seti sta je sve izjavljivao posle ubista Zorana Djindjica.Kako
ga nije stid(ako ga i ole ima)da se sada u oci izbora dodvorava biracima.

Nikola

pre 16 godina

Ukoliko budete verovali ovom coveku, i date njemu glas (ili ne izadjete na izbore)... Nemojte se iznenaditi, kada Nikolic pobedi, u oglasima nadjete gomilu clanaka tipa: "Menjam indeks za pasos i vizu"!!!
P.S. Jedan od njih ce biti moj.

gradjanin bg

pre 16 godina

Doticnom gospodinu bih preporucio da pregleda spise u slucaju kada je krvnicki pretucen advokat Nikola Barovic. Zanima me misljenje takvog pravnog eksperta da li je validan dokaz kora od banane koju je g-din Seselj doneo u sudnicu podsmevajuci se okrivljenom. Znamo mi g-dine Nikolicu kakvo je sudstvo bilo u vase vreme. I kako vas nije sramota da se obracate porodici pokojnog premijera, pre dva meseca vas poslanik u skupstini Srbije je rekao da je Zoran Djindjic dobio sta je zasluzio. Tada se taj poslanik navodno pogresno izrazio.

Tijana

pre 16 godina

Boze o cemu ovaj covek prica?! I taj da bude predsednik i predstavlja srpski narod?! Strasno. Svaka njegova izjava ne dolikuje nekome ko bi trebalo da bude predsednik i to iritira.

mj

pre 16 godina

Sta sve nece da izjavi samo da privuce glasace. A do juce je Djindjic bio mafijas i kriminalac. Ima i da pocne da ljubi Dzordza Busa ako ce to da mu donese pobedu.

draganm

pre 16 godina

opet nesto mulja. svi smo culi sta je rekao i nema tu nikakvih losih interpretacijama. a sta ima da kaze rodbini poginulih ljudi na rts-u tokom nato bombardovanja?

Krusevac

pre 16 godina

Jeste, jeste, samo mu izvrcu izjave, kako da ne! Covek sve sto kaze mora da porice, kao sto je rekao da se salio za rusku guberniju. Aman bre, i takav srednjoskolac bez znanja ijednog stranog jezika da nam bude predsednik! To nigde nema na svetu. Ljudi, predsednik drzave da se sali da cemo postati ruska gubernija, i da abolirati ubicu premijera Srbije!

william

pre 16 godina

Jako sam se razocarao u Mariju Serifovic, navijao sam za nju ali kada sam je video u sred staba radikalne stranke s izvinjenjem zgadila mi se!!! I treba da je iskljuce kao ambasadora EU, neko ko propagira ultra-nacionalisticku propagandu nije zasluzio da bude clan tako ugledne institucije, taman i da je najbolja pevacica. Marija vise nemas moju podrsku!!!

Luna

pre 16 godina

Kako vas nije sramota Nikoliću, pa jel vi mislite da smo mi budale i da smo zaboravili šta ste sve govorili, stvarno mislite da smo maloumni, kako vas nije sramota?!

divlja nana

pre 16 godina

Ovih dana Nikolic ponovo daje dobar primer zasto ne bi nikad smeo da postane predsednik Srbije. Ljudi, 3. februara pamet u glavu jer ne smemo dozvoliti da ovaj covek postane predsednik!

Jasna

pre 16 godina

Potreban je prosečan nivo inteligencije i elementarno poznavanje principa nezavisnog sudstva i predsedničkih ovlašćenja, da bi bilo jasno da je ovaj čovek OPASAN po sve nas. Džaba sva šminka, američka kampanja, rad psihijatara na kreiranju novog karaktera (dosta se uložilo i u njega i u Vučića, nema šta), kada istina i prava narav isplivaju kad-tad. Ja se samo plašim za tu prosečnu inteligenciju...

BiiBoo

pre 16 godina

Ma da, opet se šalio..! Kako je samo funny naš Tomica, joooj, jedva čekam da nam dođe za predsednika!
Šaljivdžija naš! :-)

Zeka peka

pre 16 godina

Dovoljno se setiti i one Nikoliceve izjave na jednom predizbornom mitingu SRS 2 nedelje pred ubistvo Zorana Djindjica koja je ovako glasila:
"Ako neko od vas ovih dana vidi Zorana Đinđića neka mu prenese da je i Tito pred smrt imao problema sa nogom".
Zar stvarno zelite da vam ovakav covek bude predsednik? Ja ne zelim niti cu ikad zeleti...

GuC

pre 16 godina

Kao prvo, ovaj strasni covek neka se ne usudjuje da se uopste obraca porodici Djindjic, upravo ON! A zasto, mislim da je svakoj osobi koja ima jos malo morala i normalnosti, ne treba ni objasnjavati.
Drugo, Marija Serifovic je sjajna pevacia, ali na zalost slika i prilika agresivne i frustrirane Srbije, posle ratova koje je vodila, gubila i izgubila samu sebe. Podrzavam bilo koga ko preispituje i osudjuje njen politicki izbor...a nivo njenog izbora pokazuje da je bila nedostojna poverenja koje joj je ukazano kao ambasadoru Eu. Klasicni radikalski obrazac, cinican,nezahvalan, nepristojan...i jos sve sto ne bi objavili.

draza

pre 16 godina

Gospodin Nikolic je jedan neozbiljan politicar. I za njega bi bilo najbolje da bude SAMO poslanik u Skupstini Srbije. Covek, koji je na pitanje zasto se kandidovao za Predsednika Srbije, odgovara: ZBOG SLAVE. Pitam se, zar nam takav Predsednik treba? Taj covek nema karizmu da bude predsednik i mislim da nije zreo za takvu funkciju. A o njegovim kontradiktornim izjavama, bolje ne trositi reci a ni vreme. Nadam se da ce pamet Srbije da glasa na pravog coveka.

spijun

pre 16 godina

Zaboravili ste jadnog Milovanovica koji nije mogao da zaustavi voz ubicu. Pronacice Nikolic sve lokatore i krivce za taj nemili dogadjaj! Legiju i Milovanovica treba u stvari proglasiti za mucenike 5 reda! Postenjacina Nikolic je dao vrlo kreativno radikalsko tumacenje pravde i istine u ovoj zemlji juce ispred Palate pravde.
ps. Sloba je isto bio jako posten i skroman covek iz naroda, pa je mukica zavrsio u zatvoru.

darkfactory

pre 16 godina

Iskreno, ne mislim da ce Nikolic osloboditi Zoranove ubice, ovo je receno ipak u kampanji. Ali, svaku hipoteticku ideju o tome osudjujem. Mislim da je ovo bio klasican aut-gol Nikolica. Borise, pobedi!

SALE

pre 16 godina

Priznajem da nisam objektivan, jer ja i inače glasam za Borisa i DS, ali pozivam sve one koji nisu glasači DS-a, a ne podržavaju politiku SRS, da racionalno procene štetu ili korist od toga da ovaj čovek predstavlja Srbiju sledećih 5 godina...

Vladimir

pre 16 godina

Ovaj ce sada sve da kaze i obeca samo da se domogne fotelje da moze da nas upropasti...u normalnoj drzavi ne bi nasao posao ni u struci.

Cezaru Cezarovo

pre 16 godina

Svako neka radi ono za šta je kvalifikovan. Profesori, učite decu, nemojte zidati zgrade. Lekari, lečite pacijente, nemojte se baviti vodoinstalaterskim radovima. Gospođice Šerifović, lepo pevajte, to najbolje radite, politiku pustite drugome... Ako svako bude radio ono što najbolje zna, eto Srbije u blagostanju, a ne u ograđenom grobu!

rammstein

pre 16 godina

Gospodine Nikolicu dali su sve Vase izjave uvrnute i na You Tube, na sajtu gde postiji hiljade i hiljade Vasih izjava gospodine Nikolicu, gospodina Seselja i Vama slicnih istomisljenika. Kako cete mene gospodine Nikolicu ubediti da imam suprotno misljenje o Vama i Vasoj kampanji koju trenutno vodite za izbor predsednika 3. februara pored onoliko Vasih dosadasnjih izjava? Mene nemozete nikako gospodine Nikolicu. I kao sto je vec neko rekao u prethodnim komentarima, ne ostaje ni meni drugo nego da se upisem na biracki spisak, prvi put u mojih 30g i mojim glasom pomognem Srbiji i ne dozvolim da je unistite.

Srba

pre 16 godina

Ja ne znam šta se desilo Nikoliću
pa se pravi ovako fin (kako provalio je taktiku) al' me zanima kad već on spominje da isto hoće u Evropu,kojim to putem?Ulicom Srpskog Heroja Ratka Mladića?

djura

pre 16 godina

Citajuci sve izjave i demante ovog coveka dosao sam do zakljucka da sledeci scenario sa njim kao predsednikom je vrlo moguc.
Moze da nam se desi recimo da objavi mobilizaciju i posalje nasu vojsku na Kosovo i kada izginu hiljade ljudi on ce samo da kaze "izvinite, lose su me interpretirali" ili "samo sam se salio" ne bi ja to ni u ludilu uradio".
Eto, 1.600.000 ljudi veruje takvom coveku.
Dolazim 2. Februara kuci iz inostranstva da glasam, nema mi druge, jer ovde gde se trenutno nalazim nemam te mogucnosti, a nesmem da rizikujem i da dopustim da ovaj covek postane predsednik.
Jedan glas nije puno, ali moze da znaci.
Pozdrav, i ljudi, nemojte da se igrate, izadjite da glasate, mrak koji ce da nastane ako Toma postane predsednik bice gori od mraka u crnoj rupi!

mmm

pre 16 godina

Odlčno! Ako pobedi Nikolić nama više nisu potrebna drugostepena veća i presude, sedne Toma (sa Vučićem, of course) malo uz kaficu, rakijicu i meze, stavi naočare, prelista spise, ne udubljuje se previše da bi sačuvao objektivnost, odreže "ni po babu ni po stričevima" i idemo dalje. U sledećoj fazi bi se ukinula i prvostepena veća i sudovi a Toma bi za sva dela za koja je zaprećeno kaznom većom od pet godina sam odlučivao i presuđivao. Za lakša dela od ovoga bismo svi imali imunitet (kao poslanici, ustvari oni bi imali totalni imunitet) i niko ne bi ni bio procesuiran. Uštede - ogromne, poštenje - zagarantovano, objektivnost - ma, molim vas, znanje - svim srcem. Pa gde je podrška Nikoliću bila najubedljivija? U zatvorima (preko 78% izašlih na birališta), naravno, gde čame pošteni ljudi i čekaju da ih neko ponovo sasluša i pregleda spise, ma može i bez gledanja. Ne bi valjda ljudi lagali?! Samo napred Tomo, ljudi smo. Ponos naroda je najvažnija stvar, za ostalo nas b... Ma važi, Brate.

william

pre 16 godina

Jako sam se razocarao u Mariju Serifovic, navijao sam za nju ali kada sam je video u sred staba radikalne stranke s izvinjenjem zgadila mi se!!! I treba da je iskljuce kao ambasadora EU, neko ko propagira ultra-nacionalisticku propagandu nije zasluzio da bude clan tako ugledne institucije, taman i da je najbolja pevacica. Marija vise nemas moju podrsku!!!

stefan

pre 16 godina

Ne mogu da verujem da Srbija tako lako i brzo zaboravlja neke stvari. Setite se izjava radikala od 12 marta, čija zastava nije bila na pola koplja 12 marta, ko je slavio 12 marta...i sada svi treba da se upecamo na tu promenjenu retoriku radikala u poslednjih mesec dana...
Taj isti Toma je pre dva meseca rekao da Srbija treba da bude Ruska gubernija, da nam je Predsednik izdajica i ustaša...
Tužna si Srbijo kada uopšte postavljaš pitanje o izboru Predsednika između ova dva kandidata.
Borise B O R I S E!!!

Mis Co

pre 16 godina

A sto li je Nikolic uopste pominjao pomilovanje ili amnestiju Legije u trenutku kad treba da se koncentrise na Izbore? Otkud bas da on sada razmislja o mogucnosti da ako mu neko donese molbu onda bi on morao...Nikolic je brutalan i prepreden covek.

Nele

pre 16 godina

Kako da ne, izvrnute izjave. Ej ljudi, jasno mi je zasto ovaj prica svasta ali mi nije jasno glasacko telo koje dozvoljava da im ovaj lik vredja inteligenciju. Kao, nije to rekao... Verovatno misli da smo svi mi ili slepi ili gluvi ili glupi pa nam nije jasno sta on prica, strasno... Ja se zaista nadam da ce mnogi koji su glasali za njega do 3. februara da progledaju.

Grobari su najjaci

pre 16 godina

Ovaj je prevazisao Velju. Ja njegove izjave stvarno vise ne mogu da sortiram, koliko su kontradiktorne. Sve sam blizi verovanju da je on u stanju da pomiluje Legiju, na osnovu svog "bogatog" pravnickog iskustva!

Tijana

pre 16 godina

Boze o cemu ovaj covek prica?! I taj da bude predsednik i predstavlja srpski narod?! Strasno. Svaka njegova izjava ne dolikuje nekome ko bi trebalo da bude predsednik i to iritira.

Sandra

pre 16 godina

Vuk dlaku menja ali cud nikada!!!!Gospodine Nikolicu,nece vam pomoci nikakva sminka niti experti iz Ameriku da od vas naprave civilizovanog i humanog coveka!Vi ste porucivali Djindicu pred ubistvo sledece:"Ako neko vidi gospodina Djindjica neka mu kaze da je i Broz imao problema sa nogom pre nego sto je umro"
Ja samo da podsetim na ove reci sve one koji su pomislili da ce Tomic i Vruce usne Srbije da naprave nekakve promene na bolje!
Hvala!
Ode Ana u finale!!!!!

mj

pre 16 godina

Sta sve nece da izjavi samo da privuce glasace. A do juce je Djindjic bio mafijas i kriminalac. Ima i da pocne da ljubi Dzordza Busa ako ce to da mu donese pobedu.

Pedja Z

pre 16 godina

Mislim da je sada i malom Djokici jasno da je NIkolic kandidat mafije. Pa, pogledajte - dovodi u sumnju boravak kriminalaca iz Zemunskog klana (ili kako ih on zove Zemunaca) u zatvoru, a zalaze se protiv zakona o oduzimanju nelegalno stecene imovine. Takav zakon je u Italiji bio najefikasnije sredstvo borbi protiv mafije. Zaista, treba biti umno ogranicen pa ne videti ko stoji iza ove osobe.

Luna

pre 16 godina

Kako vas nije sramota Nikoliću, pa jel vi mislite da smo mi budale i da smo zaboravili šta ste sve govorili, stvarno mislite da smo maloumni, kako vas nije sramota?!

draza

pre 16 godina

Gospodin Nikolic je jedan neozbiljan politicar. I za njega bi bilo najbolje da bude SAMO poslanik u Skupstini Srbije. Covek, koji je na pitanje zasto se kandidovao za Predsednika Srbije, odgovara: ZBOG SLAVE. Pitam se, zar nam takav Predsednik treba? Taj covek nema karizmu da bude predsednik i mislim da nije zreo za takvu funkciju. A o njegovim kontradiktornim izjavama, bolje ne trositi reci a ni vreme. Nadam se da ce pamet Srbije da glasa na pravog coveka.

SALE

pre 16 godina

Priznajem da nisam objektivan, jer ja i inače glasam za Borisa i DS, ali pozivam sve one koji nisu glasači DS-a, a ne podržavaju politiku SRS, da racionalno procene štetu ili korist od toga da ovaj čovek predstavlja Srbiju sledećih 5 godina...

spijun

pre 16 godina

Zaboravili ste jadnog Milovanovica koji nije mogao da zaustavi voz ubicu. Pronacice Nikolic sve lokatore i krivce za taj nemili dogadjaj! Legiju i Milovanovica treba u stvari proglasiti za mucenike 5 reda! Postenjacina Nikolic je dao vrlo kreativno radikalsko tumacenje pravde i istine u ovoj zemlji juce ispred Palate pravde.
ps. Sloba je isto bio jako posten i skroman covek iz naroda, pa je mukica zavrsio u zatvoru.

Nikola

pre 16 godina

Ukoliko budete verovali ovom coveku, i date njemu glas (ili ne izadjete na izbore)... Nemojte se iznenaditi, kada Nikolic pobedi, u oglasima nadjete gomilu clanaka tipa: "Menjam indeks za pasos i vizu"!!!
P.S. Jedan od njih ce biti moj.

Zeka peka

pre 16 godina

Dovoljno se setiti i one Nikoliceve izjave na jednom predizbornom mitingu SRS 2 nedelje pred ubistvo Zorana Djindjica koja je ovako glasila:
"Ako neko od vas ovih dana vidi Zorana Đinđića neka mu prenese da je i Tito pred smrt imao problema sa nogom".
Zar stvarno zelite da vam ovakav covek bude predsednik? Ja ne zelim niti cu ikad zeleti...

gradjanin bg

pre 16 godina

Doticnom gospodinu bih preporucio da pregleda spise u slucaju kada je krvnicki pretucen advokat Nikola Barovic. Zanima me misljenje takvog pravnog eksperta da li je validan dokaz kora od banane koju je g-din Seselj doneo u sudnicu podsmevajuci se okrivljenom. Znamo mi g-dine Nikolicu kakvo je sudstvo bilo u vase vreme. I kako vas nije sramota da se obracate porodici pokojnog premijera, pre dva meseca vas poslanik u skupstini Srbije je rekao da je Zoran Djindjic dobio sta je zasluzio. Tada se taj poslanik navodno pogresno izrazio.

GuC

pre 16 godina

Kao prvo, ovaj strasni covek neka se ne usudjuje da se uopste obraca porodici Djindjic, upravo ON! A zasto, mislim da je svakoj osobi koja ima jos malo morala i normalnosti, ne treba ni objasnjavati.
Drugo, Marija Serifovic je sjajna pevacia, ali na zalost slika i prilika agresivne i frustrirane Srbije, posle ratova koje je vodila, gubila i izgubila samu sebe. Podrzavam bilo koga ko preispituje i osudjuje njen politicki izbor...a nivo njenog izbora pokazuje da je bila nedostojna poverenja koje joj je ukazano kao ambasadoru Eu. Klasicni radikalski obrazac, cinican,nezahvalan, nepristojan...i jos sve sto ne bi objavili.

Milos

pre 16 godina

Gospodin Nikolic je kratkog pamcenja.Neka se samo seti sta je sve izjavljivao posle ubista Zorana Djindjica.Kako
ga nije stid(ako ga i ole ima)da se sada u oci izbora dodvorava biracima.

Alex

pre 16 godina

Onomad se salio, sad ga nisu dobro razumeli... Pa, kako se sve to bas samo njemu dogadja? Bice da to iz njegove trenutne jagnjece koze proviruje onaj stari vuk.

BiiBoo

pre 16 godina

Ma da, opet se šalio..! Kako je samo funny naš Tomica, joooj, jedva čekam da nam dođe za predsednika!
Šaljivdžija naš! :-)

draganm

pre 16 godina

opet nesto mulja. svi smo culi sta je rekao i nema tu nikakvih losih interpretacijama. a sta ima da kaze rodbini poginulih ljudi na rts-u tokom nato bombardovanja?

slobodan

pre 16 godina

Zanimljivo da stalno pogrešno interpretiraju njegove izjave, što smo svi čuli na TV šta je rekao nema veze, sada će oni da nam objasne šta je radikalčić rekao, stvarno, mi smo glupi, ništa ne razumemo, treba radikalčići da nam sve pojasne. ma nosite se...

Krusevac

pre 16 godina

Jeste, jeste, samo mu izvrcu izjave, kako da ne! Covek sve sto kaze mora da porice, kao sto je rekao da se salio za rusku guberniju. Aman bre, i takav srednjoskolac bez znanja ijednog stranog jezika da nam bude predsednik! To nigde nema na svetu. Ljudi, predsednik drzave da se sali da cemo postati ruska gubernija, i da abolirati ubicu premijera Srbije!

Beli

pre 16 godina

Nikolic prica o kriminalu? Pa u stranci mu je Pelevic, Arkanov covek od najveceg poverenja! Takodje kaze da nije dobro interpretiran? Pa covek ima problem sa samim sobom. Niko ga i nije iterpretirao, samo je pusten snimak njegove izjave. Mislim da ovaj drugi krug pokazuje ko je ko u Srbiji. Dosta vise mimikrije, izlazimo na crtu mi i oni pa sta bude bice.

divlja nana

pre 16 godina

Ovih dana Nikolic ponovo daje dobar primer zasto ne bi nikad smeo da postane predsednik Srbije. Ljudi, 3. februara pamet u glavu jer ne smemo dozvoliti da ovaj covek postane predsednik!

Jasna

pre 16 godina

Potreban je prosečan nivo inteligencije i elementarno poznavanje principa nezavisnog sudstva i predsedničkih ovlašćenja, da bi bilo jasno da je ovaj čovek OPASAN po sve nas. Džaba sva šminka, američka kampanja, rad psihijatara na kreiranju novog karaktera (dosta se uložilo i u njega i u Vučića, nema šta), kada istina i prava narav isplivaju kad-tad. Ja se samo plašim za tu prosečnu inteligenciju...

Vladimir

pre 16 godina

Ovaj ce sada sve da kaze i obeca samo da se domogne fotelje da moze da nas upropasti...u normalnoj drzavi ne bi nasao posao ni u struci.

darkfactory

pre 16 godina

Iskreno, ne mislim da ce Nikolic osloboditi Zoranove ubice, ovo je receno ipak u kampanji. Ali, svaku hipoteticku ideju o tome osudjujem. Mislim da je ovo bio klasican aut-gol Nikolica. Borise, pobedi!

Cezaru Cezarovo

pre 16 godina

Svako neka radi ono za šta je kvalifikovan. Profesori, učite decu, nemojte zidati zgrade. Lekari, lečite pacijente, nemojte se baviti vodoinstalaterskim radovima. Gospođice Šerifović, lepo pevajte, to najbolje radite, politiku pustite drugome... Ako svako bude radio ono što najbolje zna, eto Srbije u blagostanju, a ne u ograđenom grobu!

rammstein

pre 16 godina

Gospodine Nikolicu dali su sve Vase izjave uvrnute i na You Tube, na sajtu gde postiji hiljade i hiljade Vasih izjava gospodine Nikolicu, gospodina Seselja i Vama slicnih istomisljenika. Kako cete mene gospodine Nikolicu ubediti da imam suprotno misljenje o Vama i Vasoj kampanji koju trenutno vodite za izbor predsednika 3. februara pored onoliko Vasih dosadasnjih izjava? Mene nemozete nikako gospodine Nikolicu. I kao sto je vec neko rekao u prethodnim komentarima, ne ostaje ni meni drugo nego da se upisem na biracki spisak, prvi put u mojih 30g i mojim glasom pomognem Srbiji i ne dozvolim da je unistite.

Srba

pre 16 godina

Ja ne znam šta se desilo Nikoliću
pa se pravi ovako fin (kako provalio je taktiku) al' me zanima kad već on spominje da isto hoće u Evropu,kojim to putem?Ulicom Srpskog Heroja Ratka Mladića?