Utorak, 25.12.2007.

12:10

Jokanović jednoglasno do klupe

Izvor: ÈŽ

Jokanoviæ jednoglasno do klupe IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

87 Komentari

Sortiraj po:

Max

pre 16 godina

Zamolio bih nekvalifikovane licnosti da se uzdrze prilikom davanja neozbiljnih komentara.Izbor Jokanovica je izuzetno pozitivna stvar i uklapa se u sadasnju politiku kluba.O Jokanovicem neiskustvu se previse prica i pise i pritom svi zaboravljaju da su svi veliki treneri pocinjali kao pocetnici.Jokanovic ima privilegiju da zapocne svoju karijeru u najboljem srpskom klubu,instituciji cije se ime s postovanjem izgovara u fudbalskom svetu.Ima sve predispozicije da postane neko i nesto.Jokanovic je inteligentan covek cije je ime obelezeno uspesima.Autoritet kod igraca mu sigurno nece izostati.Klub stoji iza njega,za srpske fudbalske prilike ima odlican tim koji bi i u Evropi mogao nesto da znaci kad bi se pojacao na nekim deficitarnim mestima,pogotovo u odbrani.Neki navijaci Partizana ne razmisljaju bas mnogo.Hteli bi Mateusa koji je kao licnost totalno rastrgan izmedju posla i privatnog zivota.U Nemackoj, bas zbog te cinjenice nije mnogo interesantan tamnosnjim klubovima.Vermezovic je odlican strucnjak koji na zalost ima onu tesko izbrisivu mrlju sa Petah Tikvom sto mu mnogi Partizanovci jos nisu oprostili.Na domacem trzistu nema nekih posebnih strucnjaka a treneri iz inostranstva su preskupi i ne garantuju uspeh.Zbog svega toga je Jokan odlicno resenje.Ne treba zanemariti cinjenicu da ce uz Jokana biti i Stevanovic,neopravdano zapostavljen veliki strucnjak.Ovaj dvojac ,osvedoceni Grobari ce nas klub dovesti tamo gde mu je i mesto.Na kraju bih zamolio Partizanovce da ne pljuju po licnosti naseg bivseg trenera Djukica.Radio je profesionalno i posteno i otvorio je nove vidike nasem klubu.Sam Djukic nije Partizan.On je bio samo jedna karika u masineriji "Parnog valjka".Jokanovic ce nastaviti tamo gde je Djukic stao na opste zadovoljstvo sviju nas cije srce kuca za crno bele.U to sam vise nego siguran.
Pozdrav

Balansero

pre 16 godina

Ne bih rekao da Jokanovicu fali iskustvo. Mozda samo formalno gledano. Ali reci za coveka koji je uspesno igrao (znaci i radio sa trenerima) u najjacim svetskim ligama, da nema potrebno (trenersko) iskustvo je u najmanju ruku smesno. Nije covek postao trener radeci kao poslasticar. Definitivno ima ogromno fudbalsko iskustvo, kao igrac pre svega, ali i iskustvo rada sa ozbiljnim trenerima i u ozbiljnim klubovima. Samo nek se drzi onoga sto je kao igrac naucio i bice odlican trener.
Uostalom, igrao je na poziciji gde je taktika vaznija od tehnike.
A sto neki i dalje zale za Vermezom to je njihov problem. Uz svo postovanje strucnog znanja i postignutih rezultata, ne mogu da cenim trenera ciji tim onako bezocno proda utakmicu na domacem terenu i tako pljune sve nas koji se godinama mrznemo i kisnemo na tribinama podrzavajuci isti taj tim. Ne sumnjam cak ni da je Vermez castan covek. Mislim da su ga provozali tadasnja uprava i ne znam sta bih ucinio na njegovom mestu, ali je ocigledno da je pristao na takav odnos gde moze neko drugi da mu diktira sastav tima i da moze da proda utakmicu koju on vodi. To veliki treneri ne rade.

Johny

pre 16 godina

Jokanovic jeste neiskusan, ali ima harizmu, volju, znanje, autoritet. U principu, sve je moguce u trenerskom poslu, ali verujem da ce sprovesti svoje ideje na najbolji nacin. Ima onih koji su treneri bar 10 god. imaju kojekakve licence, idu na seminare, treninge, predavanja, prate rad velikih trenera, a nisu presli vise od 10- og mesta u drugoj ligi(bilo gde u Evropi). Jednostavno, ili imas tu zicu ili nemas. Price da bivsi kvalitetni fudbaleri nisu dobri treneri ne pije vodu. Npr. Maldini toliko zna o fudbalu, i toliko toga je prosao i osvojio da bi kao trener bio idealan. Ima sve da postane EXTRA trener ali moguce je da nema tu zicu, tipa Murinja, Ancelotija, Beniteza... I dzabe onda...

Da Bre

pre 16 godina

Daj Bože da grešim, ali ovo s Jokanom ne sluti na dobro. Dokle ćemo da se pravimo pametni i dovodimo početnike? Dokle će kod nas najvažnije da budu prijateljske i kumovske veze? Dokle će da bude najvažnije da si bivši "veliki" igrač (poželjno Partizanov)?Partizan, kao i Crvena zvezda uostalom, kao i svi klubovi koji nastoje da budu, ili ostanu veliki, moraju da imaju ISKUSNOG trenera. Nije isto igrati fudbal i voditi fudbalsku ekipu. To zna svako ko je igrao, pa postao trener. Početnike ne postavlja ni Petrovčić! Trenerski zanat se uči, ali ne kod bata-Đore na Dojranu (gde je teže stići nego dobiti licencu), nego radom u mlađim kategorijama ili uz nekog iskusnog trenera. Plus teoretsko znanje koje se dobija na višim školama i fakultetima, a ne na vikend-kursevima. Ugledajmo se na velike klubove. Ko vodi Mančester, Arsenal, Liverpul, Juventus..., i koliko godina? Mi početnicima služimo da se na nama uče i kao odskočna daska. Isto je sa igračima. Odigra par utakmica, postane kapiten i ode! Dokle bre tako?

Miodrag

pre 16 godina

Pozdravljam izbor Đukića,ako je Klemente već morao da ode. Đukić je u naš fudbal uneo nešto novo.Inače zvezdaš sam.Tumbaković je ograničen trener bez onog što trenera velikog izdvaja od malih.Čim bi Tumba prekoračio granicu Partizan se vraćao napunjene mreže.Za Jokana nisam siguran, neka se dokaže.Kao igrač uglavnom je kvario igru protivnika...

Juve

pre 16 godina

Prvo,Jokanu zelim sve najbolje i neka mu je sa srecom.Koliko je on pravo rjesenje pokazace vrijeme.Ako je upola dobar trener kao sto ja dobar momak nece biti problema.
Drugo,zelio bi da mi neko od "upucenijih" navijaca objasni zasto su Grobari toliko protiv Vermeza.Osvoio je titulu,prezimio u Evropi,licili smo na ozbiljan tim.Sve to sa,ubijedjen sam, 30% slabijom ekipom od ove.Zar je mogao da igra leprsavo i napadacki sa igracima koje je imao,bez ijednog kreativca ranga Moreire i Zuke,bez napadaca kakvi su Jovetic i Diara?Zar je Vermez kriv sto je protiv Artmedije na dvije utakmice propusteno 12 stopostotnih sansi?Poslije toga desila se Tikva i on je jedini otisao.Drugi(zna se koji)su se jos dugo sakrivali iza njegovog odlaska.Bojim se da cemo izgubiti sjajnog trenera,jer Vermez to jeste.Sigurno.
Da se vratim na prvo.Jokanu zelim svu srecu svijeta.Nisam ovo napisao zato sto sam protiv njega.Samo zelim objasnjenje zasto su "svi bolji od Vermeza"!?
Pozdrav svim Grobarima i sretno do Lige sampiona.

vladica

pre 16 godina

Citam vase komentare i mnogo ste smesni!Spominjete neku ligu sampiona i titule!Ovde se titule kupuje a u ligu sampiona ne mozete da udjete ni da vam je Kapelo dosao za trenera!Zelim Jokanu sve najbolje i da na prvoj utakmici nastavi tradiciju petardi po cemu su grobari poznati u Evropi!!!

MILE

pre 16 godina

@ Aco,
Nisam razumeo tvoju poruku.
Izgleda da si jedan od onih koji nista nece, ali neznaju sta hoce.
DOSTA NAM JE VAS.
Grobari, jedinstvo je sledeci preduslov uspeha.
Ostali se kompletiraju.

PARTIZAN ŠAMPION

pre 16 godina

Jokan je kao i Đukić, prošao špansku školu kao igrač. Na raspolaganju ima najbolji tim sasatavljen od najboljih igrača. Sigurno će biti autoritet, a za neiskustvo se ne brinem jer će mu desna ruka biti Goran Stevanović, čovek koji mnogo zna o fudbalu, fantastičan je taktičar, snimi protivnika bez greške i sjajno postavlja igru, što je dokazao u radu sa reprezentacijom. Njih dvojica su kulturni i obrazovani ljudi, odnosno GOSPODA TRENERI. Perfektno govore po nekoliko svetskih jezika, kao i Tomić i Petrić. Sa takvim ljudima Partizan će ući u fudbalsku Evropu, odnosno Ligu Šampiona!

B-R-A-V-O

pre 16 godina

Jedno veliko B-R-A-V-O Goradnu i Ivanu. Izbor Jokanovića ne samo da je dobar sam po sebi (jer će Jokan biti sjajan trener, on je na neki način to bio i dok je igrao fudbal), već i zbog toga što su Gordan i Ivan time dokazali svoju samostalnost i autonomnost. Iako je bivši sportski direktor sa svom svojom bulumentom sve vreme forsirao Vermezovića, Gordan i Ivan su pokazali da se ipak oni pitaju.
Bjekoviću, hajde na Kalemegdan, igraj šah sa kolegama, šetaj unučiće i hrani veverice. Tvoje vreme je prošlo.

Grobar do smrti

pre 16 godina

Dobar izbor!!! Ali mi jedna stvar nije jasna zasto su mnogi toliko protiv Vermeza?! Pa on je jedini trener koji je odlicno igrao u evropi i osvojio titulu bez poraza sa ekipom koja je bila poprilicno limitirana a Artmedija je cista nesreca i on tu nista nije mogao a Petach Tikva je prodana to svi znamo... Bilo bi sjajno kad bi on bio pomocnik Jokanu mada i Stevanaovic nije losa opcija... Slavice se TITULA...

Bozji poslusnik i izvrsitelj-Trajan Krecu-Tigar

pre 16 godina

BOZE,BOZE, sta nam to dade, za rodendan tvoga sina - Isusa Hrista, katolicki Bozic, Jokanovica za trenera Partizana, i Dukica za selektora Srbije !!! Ovo je prevazislo sva moja ocekivanja ! Bit ce, bit ce dobro ...za Partizan i srpski fudbal ! Tacan datum rodenje Isusa Hrista se ne zna, samo se proslavlja........25 decembra ! Partizan ce drmati Evropom, a Srbija ima da bude na SP !

kezman

pre 16 godina

dragi grobari danas se u Partizanu desio 6 oktobar ...bik je konacno razvlacen sa ovim i stavljeno mu je do znanja da nemoze da kadruje iz senke .... jos Batica i Savo na leto i mnoooogo smo jaki .....

madmax

pre 16 godina

@ultraS
Molim te druze, navedi mi samo jedan ralog zbog cega titula ostaje kod Vas. Da nije mozda zbog visedecenijskog iskustva trenerskog maga Bobija, pardon Milojka, pardon juniora Jankovica.

TeoFan

pre 16 godina

E moji grobari...Pa to je isto sto i Dejo Savicevic na klupi reprezentacije,ili Moka u basketu...Sad ce da se uci trenerskom poslu na klupi partizana...

fandjo

pre 16 godina

E,momci na ovoj slici stvarno sijaju entuzijazmom.Ja im verujem.Samo,riba smrdi od glave!Videcemo.Puno srece nasem partizanu.Zivela Srbija!

Vlada

pre 16 godina

Sa srecom neka bude nadam se dugogodisnji rad na klupi Partizana, mislim da je Jokanovic dosao u pravom trenutku, jer imamo ekipu i igrace sa kojom bi i Jesic osvojio titulu, no za Evropu ipak fale 3-4 igraca, dva u odbrani i po jedan vezni i napadac za rotaciju, pa cak mozda i golman!
Sto se tice Ninkova, uprave su se dogovorile, ali je izgleda on blizi tome da ga menadzeri odvedu u inostranstvo, nazalost, mislim da bi napravio veliku gresku!
...SAMO TEBI VRENI SAMO TEBI ODANI...

FoRzA_PxFxCx

pre 16 godina

Jos jednom srecno Jokane!!!
Dobro je da je to ozvaniceno jer su krenule razne gluposti po novinama u cilju destabilizacije Partizana.
A krenuce opet cim pocne transfer rok.
Ne zelim nista unapred da pricam, ali samo da konstatujem da bi prodaja kapitena bila stvarno smesna, mislim covek dodje zimus, postane kapiten i reprezentativac i sad na zimu da ode...
Pokazite bre da smo ozbiljan klub, prodajte viskove ako vec insistirate na prici o ,,Prezivljavanju''.Njih bar uvek ima.

P.S. Sta bi sa ovim iz Cuke, Ninkov Pavle?!?

Mica

pre 16 godina

Jedva cekam da vidim komentare ovih istih ljudi kad pocetnik Jokanovic pocne da puca! Jadna je ova liga kad neko dolazi da bude trener najveceg kluba samo zato sto je nekom levaku, koji se isto tako juce pojavio, kum

Vlada PN

pre 16 godina

Cestitam gospodinu Slaviši Jokanoviću na zvaničnom izboru za trenera!
Nadam se da će i Stručni štab FK ''Partizan'', sa novim trenerom, ukoliko žele da za 7 - 8 meseci učine nešto više u Evro kupovima (Ligi šampiona!!!), razmišljati ''kao sav normalan svet'' i ne rasprodati ekipu (a već po prvim ''potezima'' svih vodećih ljudi u ''Partizanu'' će se videti u kom smeru se kreće klub).
Osvajanje titule ne bi smelo da se dovodi u pitanje, ukoliko je FK ''Partizan'' iole ozbiljna ekipa!

U svakom slučaju, želim puno uspeha ''Partizanu'' sa novim trenerom!

Sale

pre 16 godina

Konacno je i klupa potpuno crno bela !

A u februaru....,sto bi reko Ivan Golac "ZGAZICEMO BORANIJU"

Puno srece;
I jedva cekam da cujem Tumbasa kako ga proziva kao nekad JOKANEEEEEEE

Ski

pre 16 godina

Јуче сте га пљували а данас је добро дошао. :-)
Па ЗВЕЗДО ДОБИЛА СИ ПОЈАЧАЊЕ!

batery

pre 16 godina

1)Jokanovicu zelim puno srece, svakom treneru je potrebna! Takodje, potrebna mu je BEZREZERVNA podrska! Ako, ne daj boze, izgubimo u derbiju, naci ce se neki novi Radovanovic koji ce u Zurnalu ili Sportu ili nekim trecim novinama njega da pljuju. A u derbiju su mnogi gubili, pa i taj Mateus, koga toliko on hvali. Moramo svi pokazati zrelost i dati Jokanovicu polusezonu bez pritisaka. Zelim da vidim igru, a rezultati ce doci!
2)U Tomica i Petrica imam puno poverenje, jer su ga za sada u potpunosti opravdali. Smatram da imaju pravo cak i na gresku, jer su ostavljeni na cedilu od strane Djukica. Dobar trener, ali ne bas tako dobar covek!
3)Iako Karadzica u startu nisam mirisao, mislim da se pokazalo da je rec o vrlo razumnom i sposobnom coveku. Njemu je potrebna podrska navijaca i javnosti da reorganizuje Partizan i da smanji troskove! Za sada ga u potpunosti podrzavam u svim odlukama, pa cak i onim koje se ticu prodaje, ali razumne prodaje. Veruje Tomicu i Petricu i postuje njihove odluke. Ako Tomic i Petric imaju Karadzicevu podrsku, onda mislim da, makar u ovom trenutku, i Karadzic zasluzuje nasu. Inace, vratise nam se opet Z&B, a oni nikog ne pitaju ni za koju odluku.
4)Poslednja, ali ne i najmanje bitna stavka, navijaci. Mislim da bi navijaci trebalo da ovom rukovodstvu daju podrsku neko vreme i da ne ramisljaju o tome kako cemo izgubiti u derbiju, nego kako cemo pobediti. Ne moras u svemu da kontriras da bi pokazao da si nezavisan od uprave. Izgradimo jednom pozitivnu atmosferu. Bojkotovali smo, pobedili i sada je valjda potreban mir u kuci neko vreme. Ako svi mi dovoljno verujemo u Jokanovica, verovace i on sam u sebe! A njemu je samopouzdanje sada najvise potrebno.

shemale

pre 16 godina

Po meni je bila logicnija opcija da goran stevanovic bude trener a jokanovic njegov pomocnik, al ajd.. Nemam nista protiv slavise, ne moze biti gori od onog igumana sto nas je napustio.
Na jokanu je da nas ubedi da je kadar za partizan, a rezultati ce sve reci..

Verni do kiksa

pre 16 godina

Slavisa Jokanovic je najbolji izbor trenutno.... Cestitam Petricu i Tomicu na hrabroj odluci. Imate podrsku svih, jer ste pokazali da sve potezi koje ste vukli od pocetka su bili vasi i opravdani. Sve dok ovako vodite klub mi stojimo iza vas.

Pedja,Cacak

pre 16 godina

Cestitke Slavisi Jokanovicu na izboru za sefa strucnog staba FK Partizan!Uz zelje da makar priblizno (ako ne i bolje) bude trener kao sto je igrac bio!Igracka karijera mu je isla od manjeg ka vecem klubu a trenerska odmah najveci!Nadam se i zelim da ce nastaviti u istom stilu kao i prethodni trener i da nece odstupati od tradicionalne Partizanove igre(za gol vise) zbog koje nas voljeni klub i ima toliku ogromnu armiju navijaca iza sebe,vec decenijama!Iznenadjen sam samim izborom,jer ni u ludilu nisam mogao da se setim Jokana kao kandidata.Hteo bih da porucim svima u FK Partizanu i bivsem i sadasnjem rukovodstvu da se nesvadjaju i prepucavaju preko novina i da pomognu da novi trener ima maksimlnu podrsku u svakom pogledu i svakom trenutku,za dobrobit samog kluba.I Jokan i Vermez i ostali pomenuti kandidati su Partizanovi ljudi uvek bili,tako da neka prepucavanja(koja su na zalost vezana za nas klub)treba izbegavati.
Uz zelje i cestitke novom treneru i FK Partizan naizboru,nadam se da ce ostvariti zacrtane ciljeve i planove na radost svih nas!
Veliki pozdrav svima iz Cacka!!!
NAPRED PARTIZAN!!!

aca

pre 16 godina

Jos jedan marketinski trik velikog maestra Zeke!
Osvojiti MSL nije neki uspeh, pored ovako slabe Zvezde, samo je zamazivanje ociju nevijaca i javnosti, Evropa je merilo uspeha, a za neuspeh su okrivljeni navijaci a sad se pale na Jokana.
Je li dao mozda Zeka ostavku ili su oni protesti bili uzaludni, samo je ostavka Bjekovica skrenula paznju sa losih rezultata.
Rekoh, maestro Zeka!

mujo

pre 16 godina

samo napred ove godine je partizanu izgleda trener potreban samo kao figura jer ima izvanredne igrace koji ce nadam se osvojiti duplu krunu svakako sve pohvale za novog trenera i sve naj u narednom radu neka pola trenira kako je igrao bicemo zadovoljni

Realno

pre 16 godina

Sada je ovo gotovo, i tu se ne može ništa: ako Partizan ne bude šampion, na kraju sezone ostavka Tomića, Petrića i Karadžića, a Jokanović neće biti kriv ništa. On je čovek ionako došao da postane izvršni direktor, pa postavljne za trenera. Samo bi bilo lepo zapamtiti sve ove komentare, i ponovo ih objaviti krajem maja. Ja se plašim da je ovo početak kraja Partizana ove sezone, da je vanfudbalskim marifetlucima jedan besprekoran tim gurnut u ambis, a jako bih voleo da grešim. Prva utakmica na klupi - večiti derbi. Strašno.

B.Mikic

pre 16 godina

Nije uposte bitno ko je predlozen za trenera, da li Jokanovic, Tumbakovic, Mateus ili bilo ko cetvrti. meni je jedino bitan nacin na koji se to obavlja. U upravnom odboru sede gotovo sve ljudi koje je Karadzic doveo i koji mu sluze za sprovodjenje njegovih odluka. To ne moze biti zdrav nacin za zdravu odluku. kako je moguce da bas niko nema nista protiv Jokanovica? Gde su to oni (mislim na ljude iz UO) zapazili trenersku strucnost Jokanovica pa da su tako jednoglasni? Strasno mi to smeta sto Srbija nije u stanju da raskine sa prosloscu ni u jednom segmentu drustva. Samo veze, veze, veze i licni interesi.

Branko

pre 16 godina

Da li neko zna gde bi to trebao da ode Veselinovic?Decko je puno obecavao,ali mrka kapa od njega...Istini za volju,nije puno ni igrao.Neka neko napise odgovor!Cujem da se za Bosancica raspituje OFK-a.

JOKANE MAJSTORE

pre 16 godina

Sad još samo da se otera iz kluba uzdržani Radovanović (čovek koji je toliko "trovao" u medijima proteklih dana) kao i oni kojima on pripada i onda će našem klubu zaista svanuti.
Nego, što si "šmekeru" bio uzdržan, što nisi glasao protiv, a? Milije ti da ostaneš da sediš u fotelji nego što ti je mila budućnost Partizana za koju ti smatraš da je najbolja, a? Jao, jao, jao..Prvo izlećeš sa teškim rečima a kad si uvideo ne da si u manjini nego da si čak jedini u svom naumu, onda se uzdržavaš, a? Molim Partizan da se ubuduće uzdržava od primanja u Upravni Odbor ovakvih članova. Hvala unapred u ime ogromne armije navijača naših crno-belih.

sašica

pre 16 godina

Pa kako vi uvek promenite trenera tako da mu prva (ili druga) utakmica bude protiv Zvezde. Popije šamarčinu čim dođe i posle vuče traume čitav život. Ješić,Mateus, Reber, Đukić, Jokamović... Zašto to radite ljudima? Kakvi ste vi ljudi? Oni posle te frustracije prenose na svoju decu...

zovite_me_dule

pre 16 godina

Srecno!
PS Za predsednika: uvedite godisnje pretplatne karte, ali duplo jevtinije od redovne cene karata. Nema mnogo smisla da pretplatna karta kosta skoro kao i zbir pojedinacnih, a jos ima utakmica za koje se ulaznice ne naplacuju ... Dakle, predlazem: ako je ukupon iznos za drugi deo prventstva 100, pretplatna karta ne bi smela da predje 40 dinara.

GJ1970

pre 16 godina

Velikom Grobaru, coveku i karakteru, zelim puno srece na mestu "gde mu je i mesto"! U maju da otvori sampanjac, u avgustu okrecemo vola! Dobili smo ono sto nam treba, molim sve navijace Partizana da mu pruze bezrezervnu podrsku!

vlada

pre 16 godina

Dosta vise,ko god da nam je trenar osvajamo titulu.Mogao je i moj komsija Zika da vodi Partizan na prolece,bar bi pare na Jokana potrosili na nekog dobrog defanzivca,ne mogu vise Rnica ocima da gledam.Smrt Fasizmu,ziveo Partizan!!

Milan

pre 16 godina

Potpuno pordzavam izbor Jokanovica za trenera. Ipak je on mlad covek, igrao je u ligama u kojima se igra moderan, napadacki fudbal, pa se nadam da je i njegovo shvatanje fudbala takvo. Plus, i Djuka mu je u nasledje ostavio takav koncept igre, pa nema razloga da Jokanovic ne nastavi tamo gde je Djukic stao. Mozda je i Vermez bio solidno resenje, ali ipak njegova ziheraska igra protiv Artmedije u gostima mi jos uvek bode oci, o Tikvi i da ne pricamo. Ukratko, doveden je trener koji je bez iskustva, ali bar nema putera na glavi. E sad, ako i njegova porodica zivi u Spaniji, pitanje je kako ce on to uskladiti. valjda ce izdrzati duze od Djuke:-)
Pozdrav svim grobarima!

bobanmkd

pre 16 godina

Prvo,Jokanovicu zelim svu srecu ovog sveta!Drugo,krajnje je vreme da odgovornost za lose rezultate treba da snosi kompletno rukovodsrvo a ne samo trener kojeg oni biraju! Pogotovo u ovom slucaju,posle dve susne godine, sa 6 bodova prednosti,odluka da se postavi pocetnik.Ukoliko ne osvojimo titulu morace da odu i Tomic i Petric i Karadzic a o Jokanovicu i da ne pricam! Sve ovo zna i ZVEZDAN terzic i on ce sve uciniti da do ovoga dodje! Zato, treba otvoriti cetvoro oci,pojacati tim,nikako ne prodati ni Rukavinu (jer,koji to ozbiljan tim koji juri titulu prodaje svog kapitena u zimskom prelaznom roku )i krenuti dalje! Ja Jokanovicu i rukovodstvu Partizana u ovom momentu verujem,imaju moju podrsku,na njima je da sve ovo opravdaju!

srdjan

pre 16 godina

E, neka je sa srecom Jokane!!!
Titule se boje (ali one na kraju, a ne ove jesenje), tako da mislim da znas sta ti je ciniti!
Jos jednom, srecno!

bobanmkd

pre 16 godina

Prvo,Jokanovicu zelim svu srecu ovog sveta!Drugo,krajnje je vreme da odgovornost za lose rezultate treba da snosi kompletno rukovodsrvo a ne samo trener kojeg oni biraju! Pogotovo u ovom slucaju,posle dve susne godine, sa 6 bodova prednosti,odluka da se postavi pocetnik.Ukoliko ne osvojimo titulu morace da odu i Tomic i Petric i Karadzic a o Jokanovicu i da ne pricam! Sve ovo zna i ZVEZDAN terzic i on ce sve uciniti da do ovoga dodje! Zato, treba otvoriti cetvoro oci,pojacati tim,nikako ne prodati ni Rukavinu (jer,koji to ozbiljan tim koji juri titulu prodaje svog kapitena u zimskom prelaznom roku )i krenuti dalje! Ja Jokanovicu i rukovodstvu Partizana u ovom momentu verujem,imaju moju podrsku,na njima je da sve ovo opravdaju!

GJ1970

pre 16 godina

Velikom Grobaru, coveku i karakteru, zelim puno srece na mestu "gde mu je i mesto"! U maju da otvori sampanjac, u avgustu okrecemo vola! Dobili smo ono sto nam treba, molim sve navijace Partizana da mu pruze bezrezervnu podrsku!

Sale

pre 16 godina

Konacno je i klupa potpuno crno bela !

A u februaru....,sto bi reko Ivan Golac "ZGAZICEMO BORANIJU"

Puno srece;
I jedva cekam da cujem Tumbasa kako ga proziva kao nekad JOKANEEEEEEE

batery

pre 16 godina

1)Jokanovicu zelim puno srece, svakom treneru je potrebna! Takodje, potrebna mu je BEZREZERVNA podrska! Ako, ne daj boze, izgubimo u derbiju, naci ce se neki novi Radovanovic koji ce u Zurnalu ili Sportu ili nekim trecim novinama njega da pljuju. A u derbiju su mnogi gubili, pa i taj Mateus, koga toliko on hvali. Moramo svi pokazati zrelost i dati Jokanovicu polusezonu bez pritisaka. Zelim da vidim igru, a rezultati ce doci!
2)U Tomica i Petrica imam puno poverenje, jer su ga za sada u potpunosti opravdali. Smatram da imaju pravo cak i na gresku, jer su ostavljeni na cedilu od strane Djukica. Dobar trener, ali ne bas tako dobar covek!
3)Iako Karadzica u startu nisam mirisao, mislim da se pokazalo da je rec o vrlo razumnom i sposobnom coveku. Njemu je potrebna podrska navijaca i javnosti da reorganizuje Partizan i da smanji troskove! Za sada ga u potpunosti podrzavam u svim odlukama, pa cak i onim koje se ticu prodaje, ali razumne prodaje. Veruje Tomicu i Petricu i postuje njihove odluke. Ako Tomic i Petric imaju Karadzicevu podrsku, onda mislim da, makar u ovom trenutku, i Karadzic zasluzuje nasu. Inace, vratise nam se opet Z&B, a oni nikog ne pitaju ni za koju odluku.
4)Poslednja, ali ne i najmanje bitna stavka, navijaci. Mislim da bi navijaci trebalo da ovom rukovodstvu daju podrsku neko vreme i da ne ramisljaju o tome kako cemo izgubiti u derbiju, nego kako cemo pobediti. Ne moras u svemu da kontriras da bi pokazao da si nezavisan od uprave. Izgradimo jednom pozitivnu atmosferu. Bojkotovali smo, pobedili i sada je valjda potreban mir u kuci neko vreme. Ako svi mi dovoljno verujemo u Jokanovica, verovace i on sam u sebe! A njemu je samopouzdanje sada najvise potrebno.

madmax

pre 16 godina

@ultraS
Molim te druze, navedi mi samo jedan ralog zbog cega titula ostaje kod Vas. Da nije mozda zbog visedecenijskog iskustva trenerskog maga Bobija, pardon Milojka, pardon juniora Jankovica.

vlada

pre 16 godina

Dosta vise,ko god da nam je trenar osvajamo titulu.Mogao je i moj komsija Zika da vodi Partizan na prolece,bar bi pare na Jokana potrosili na nekog dobrog defanzivca,ne mogu vise Rnica ocima da gledam.Smrt Fasizmu,ziveo Partizan!!

PARTIZAN ŠAMPION

pre 16 godina

Jokan je kao i Đukić, prošao špansku školu kao igrač. Na raspolaganju ima najbolji tim sasatavljen od najboljih igrača. Sigurno će biti autoritet, a za neiskustvo se ne brinem jer će mu desna ruka biti Goran Stevanović, čovek koji mnogo zna o fudbalu, fantastičan je taktičar, snimi protivnika bez greške i sjajno postavlja igru, što je dokazao u radu sa reprezentacijom. Njih dvojica su kulturni i obrazovani ljudi, odnosno GOSPODA TRENERI. Perfektno govore po nekoliko svetskih jezika, kao i Tomić i Petrić. Sa takvim ljudima Partizan će ući u fudbalsku Evropu, odnosno Ligu Šampiona!

JOKANE MAJSTORE

pre 16 godina

Sad još samo da se otera iz kluba uzdržani Radovanović (čovek koji je toliko "trovao" u medijima proteklih dana) kao i oni kojima on pripada i onda će našem klubu zaista svanuti.
Nego, što si "šmekeru" bio uzdržan, što nisi glasao protiv, a? Milije ti da ostaneš da sediš u fotelji nego što ti je mila budućnost Partizana za koju ti smatraš da je najbolja, a? Jao, jao, jao..Prvo izlećeš sa teškim rečima a kad si uvideo ne da si u manjini nego da si čak jedini u svom naumu, onda se uzdržavaš, a? Molim Partizan da se ubuduće uzdržava od primanja u Upravni Odbor ovakvih članova. Hvala unapred u ime ogromne armije navijača naših crno-belih.

srdjan

pre 16 godina

E, neka je sa srecom Jokane!!!
Titule se boje (ali one na kraju, a ne ove jesenje), tako da mislim da znas sta ti je ciniti!
Jos jednom, srecno!

Verni do kiksa

pre 16 godina

Slavisa Jokanovic je najbolji izbor trenutno.... Cestitam Petricu i Tomicu na hrabroj odluci. Imate podrsku svih, jer ste pokazali da sve potezi koje ste vukli od pocetka su bili vasi i opravdani. Sve dok ovako vodite klub mi stojimo iza vas.

kezman

pre 16 godina

dragi grobari danas se u Partizanu desio 6 oktobar ...bik je konacno razvlacen sa ovim i stavljeno mu je do znanja da nemoze da kadruje iz senke .... jos Batica i Savo na leto i mnoooogo smo jaki .....

Grobar do smrti

pre 16 godina

Dobar izbor!!! Ali mi jedna stvar nije jasna zasto su mnogi toliko protiv Vermeza?! Pa on je jedini trener koji je odlicno igrao u evropi i osvojio titulu bez poraza sa ekipom koja je bila poprilicno limitirana a Artmedija je cista nesreca i on tu nista nije mogao a Petach Tikva je prodana to svi znamo... Bilo bi sjajno kad bi on bio pomocnik Jokanu mada i Stevanaovic nije losa opcija... Slavice se TITULA...

zovite_me_dule

pre 16 godina

Srecno!
PS Za predsednika: uvedite godisnje pretplatne karte, ali duplo jevtinije od redovne cene karata. Nema mnogo smisla da pretplatna karta kosta skoro kao i zbir pojedinacnih, a jos ima utakmica za koje se ulaznice ne naplacuju ... Dakle, predlazem: ako je ukupon iznos za drugi deo prventstva 100, pretplatna karta ne bi smela da predje 40 dinara.

FoRzA_PxFxCx

pre 16 godina

Jos jednom srecno Jokane!!!
Dobro je da je to ozvaniceno jer su krenule razne gluposti po novinama u cilju destabilizacije Partizana.
A krenuce opet cim pocne transfer rok.
Ne zelim nista unapred da pricam, ali samo da konstatujem da bi prodaja kapitena bila stvarno smesna, mislim covek dodje zimus, postane kapiten i reprezentativac i sad na zimu da ode...
Pokazite bre da smo ozbiljan klub, prodajte viskove ako vec insistirate na prici o ,,Prezivljavanju''.Njih bar uvek ima.

P.S. Sta bi sa ovim iz Cuke, Ninkov Pavle?!?

shemale

pre 16 godina

Po meni je bila logicnija opcija da goran stevanovic bude trener a jokanovic njegov pomocnik, al ajd.. Nemam nista protiv slavise, ne moze biti gori od onog igumana sto nas je napustio.
Na jokanu je da nas ubedi da je kadar za partizan, a rezultati ce sve reci..

B-R-A-V-O

pre 16 godina

Jedno veliko B-R-A-V-O Goradnu i Ivanu. Izbor Jokanovića ne samo da je dobar sam po sebi (jer će Jokan biti sjajan trener, on je na neki način to bio i dok je igrao fudbal), već i zbog toga što su Gordan i Ivan time dokazali svoju samostalnost i autonomnost. Iako je bivši sportski direktor sa svom svojom bulumentom sve vreme forsirao Vermezovića, Gordan i Ivan su pokazali da se ipak oni pitaju.
Bjekoviću, hajde na Kalemegdan, igraj šah sa kolegama, šetaj unučiće i hrani veverice. Tvoje vreme je prošlo.

Realno

pre 16 godina

Sada je ovo gotovo, i tu se ne može ništa: ako Partizan ne bude šampion, na kraju sezone ostavka Tomića, Petrića i Karadžića, a Jokanović neće biti kriv ništa. On je čovek ionako došao da postane izvršni direktor, pa postavljne za trenera. Samo bi bilo lepo zapamtiti sve ove komentare, i ponovo ih objaviti krajem maja. Ja se plašim da je ovo početak kraja Partizana ove sezone, da je vanfudbalskim marifetlucima jedan besprekoran tim gurnut u ambis, a jako bih voleo da grešim. Prva utakmica na klupi - večiti derbi. Strašno.

Vlada

pre 16 godina

Sa srecom neka bude nadam se dugogodisnji rad na klupi Partizana, mislim da je Jokanovic dosao u pravom trenutku, jer imamo ekipu i igrace sa kojom bi i Jesic osvojio titulu, no za Evropu ipak fale 3-4 igraca, dva u odbrani i po jedan vezni i napadac za rotaciju, pa cak mozda i golman!
Sto se tice Ninkova, uprave su se dogovorile, ali je izgleda on blizi tome da ga menadzeri odvedu u inostranstvo, nazalost, mislim da bi napravio veliku gresku!
...SAMO TEBI VRENI SAMO TEBI ODANI...

Max

pre 16 godina

Zamolio bih nekvalifikovane licnosti da se uzdrze prilikom davanja neozbiljnih komentara.Izbor Jokanovica je izuzetno pozitivna stvar i uklapa se u sadasnju politiku kluba.O Jokanovicem neiskustvu se previse prica i pise i pritom svi zaboravljaju da su svi veliki treneri pocinjali kao pocetnici.Jokanovic ima privilegiju da zapocne svoju karijeru u najboljem srpskom klubu,instituciji cije se ime s postovanjem izgovara u fudbalskom svetu.Ima sve predispozicije da postane neko i nesto.Jokanovic je inteligentan covek cije je ime obelezeno uspesima.Autoritet kod igraca mu sigurno nece izostati.Klub stoji iza njega,za srpske fudbalske prilike ima odlican tim koji bi i u Evropi mogao nesto da znaci kad bi se pojacao na nekim deficitarnim mestima,pogotovo u odbrani.Neki navijaci Partizana ne razmisljaju bas mnogo.Hteli bi Mateusa koji je kao licnost totalno rastrgan izmedju posla i privatnog zivota.U Nemackoj, bas zbog te cinjenice nije mnogo interesantan tamnosnjim klubovima.Vermezovic je odlican strucnjak koji na zalost ima onu tesko izbrisivu mrlju sa Petah Tikvom sto mu mnogi Partizanovci jos nisu oprostili.Na domacem trzistu nema nekih posebnih strucnjaka a treneri iz inostranstva su preskupi i ne garantuju uspeh.Zbog svega toga je Jokan odlicno resenje.Ne treba zanemariti cinjenicu da ce uz Jokana biti i Stevanovic,neopravdano zapostavljen veliki strucnjak.Ovaj dvojac ,osvedoceni Grobari ce nas klub dovesti tamo gde mu je i mesto.Na kraju bih zamolio Partizanovce da ne pljuju po licnosti naseg bivseg trenera Djukica.Radio je profesionalno i posteno i otvorio je nove vidike nasem klubu.Sam Djukic nije Partizan.On je bio samo jedna karika u masineriji "Parnog valjka".Jokanovic ce nastaviti tamo gde je Djukic stao na opste zadovoljstvo sviju nas cije srce kuca za crno bele.U to sam vise nego siguran.
Pozdrav

Pedja,Cacak

pre 16 godina

Cestitke Slavisi Jokanovicu na izboru za sefa strucnog staba FK Partizan!Uz zelje da makar priblizno (ako ne i bolje) bude trener kao sto je igrac bio!Igracka karijera mu je isla od manjeg ka vecem klubu a trenerska odmah najveci!Nadam se i zelim da ce nastaviti u istom stilu kao i prethodni trener i da nece odstupati od tradicionalne Partizanove igre(za gol vise) zbog koje nas voljeni klub i ima toliku ogromnu armiju navijaca iza sebe,vec decenijama!Iznenadjen sam samim izborom,jer ni u ludilu nisam mogao da se setim Jokana kao kandidata.Hteo bih da porucim svima u FK Partizanu i bivsem i sadasnjem rukovodstvu da se nesvadjaju i prepucavaju preko novina i da pomognu da novi trener ima maksimlnu podrsku u svakom pogledu i svakom trenutku,za dobrobit samog kluba.I Jokan i Vermez i ostali pomenuti kandidati su Partizanovi ljudi uvek bili,tako da neka prepucavanja(koja su na zalost vezana za nas klub)treba izbegavati.
Uz zelje i cestitke novom treneru i FK Partizan naizboru,nadam se da ce ostvariti zacrtane ciljeve i planove na radost svih nas!
Veliki pozdrav svima iz Cacka!!!
NAPRED PARTIZAN!!!

Milan

pre 16 godina

Potpuno pordzavam izbor Jokanovica za trenera. Ipak je on mlad covek, igrao je u ligama u kojima se igra moderan, napadacki fudbal, pa se nadam da je i njegovo shvatanje fudbala takvo. Plus, i Djuka mu je u nasledje ostavio takav koncept igre, pa nema razloga da Jokanovic ne nastavi tamo gde je Djukic stao. Mozda je i Vermez bio solidno resenje, ali ipak njegova ziheraska igra protiv Artmedije u gostima mi jos uvek bode oci, o Tikvi i da ne pricamo. Ukratko, doveden je trener koji je bez iskustva, ali bar nema putera na glavi. E sad, ako i njegova porodica zivi u Spaniji, pitanje je kako ce on to uskladiti. valjda ce izdrzati duze od Djuke:-)
Pozdrav svim grobarima!

sašica

pre 16 godina

Pa kako vi uvek promenite trenera tako da mu prva (ili druga) utakmica bude protiv Zvezde. Popije šamarčinu čim dođe i posle vuče traume čitav život. Ješić,Mateus, Reber, Đukić, Jokamović... Zašto to radite ljudima? Kakvi ste vi ljudi? Oni posle te frustracije prenose na svoju decu...

fandjo

pre 16 godina

E,momci na ovoj slici stvarno sijaju entuzijazmom.Ja im verujem.Samo,riba smrdi od glave!Videcemo.Puno srece nasem partizanu.Zivela Srbija!

mujo

pre 16 godina

samo napred ove godine je partizanu izgleda trener potreban samo kao figura jer ima izvanredne igrace koji ce nadam se osvojiti duplu krunu svakako sve pohvale za novog trenera i sve naj u narednom radu neka pola trenira kako je igrao bicemo zadovoljni

B.Mikic

pre 16 godina

Nije uposte bitno ko je predlozen za trenera, da li Jokanovic, Tumbakovic, Mateus ili bilo ko cetvrti. meni je jedino bitan nacin na koji se to obavlja. U upravnom odboru sede gotovo sve ljudi koje je Karadzic doveo i koji mu sluze za sprovodjenje njegovih odluka. To ne moze biti zdrav nacin za zdravu odluku. kako je moguce da bas niko nema nista protiv Jokanovica? Gde su to oni (mislim na ljude iz UO) zapazili trenersku strucnost Jokanovica pa da su tako jednoglasni? Strasno mi to smeta sto Srbija nije u stanju da raskine sa prosloscu ni u jednom segmentu drustva. Samo veze, veze, veze i licni interesi.

Vlada PN

pre 16 godina

Cestitam gospodinu Slaviši Jokanoviću na zvaničnom izboru za trenera!
Nadam se da će i Stručni štab FK ''Partizan'', sa novim trenerom, ukoliko žele da za 7 - 8 meseci učine nešto više u Evro kupovima (Ligi šampiona!!!), razmišljati ''kao sav normalan svet'' i ne rasprodati ekipu (a već po prvim ''potezima'' svih vodećih ljudi u ''Partizanu'' će se videti u kom smeru se kreće klub).
Osvajanje titule ne bi smelo da se dovodi u pitanje, ukoliko je FK ''Partizan'' iole ozbiljna ekipa!

U svakom slučaju, želim puno uspeha ''Partizanu'' sa novim trenerom!

Ski

pre 16 godina

Јуче сте га пљували а данас је добро дошао. :-)
Па ЗВЕЗДО ДОБИЛА СИ ПОЈАЧАЊЕ!

TeoFan

pre 16 godina

E moji grobari...Pa to je isto sto i Dejo Savicevic na klupi reprezentacije,ili Moka u basketu...Sad ce da se uci trenerskom poslu na klupi partizana...

Mica

pre 16 godina

Jedva cekam da vidim komentare ovih istih ljudi kad pocetnik Jokanovic pocne da puca! Jadna je ova liga kad neko dolazi da bude trener najveceg kluba samo zato sto je nekom levaku, koji se isto tako juce pojavio, kum

Bozji poslusnik i izvrsitelj-Trajan Krecu-Tigar

pre 16 godina

BOZE,BOZE, sta nam to dade, za rodendan tvoga sina - Isusa Hrista, katolicki Bozic, Jokanovica za trenera Partizana, i Dukica za selektora Srbije !!! Ovo je prevazislo sva moja ocekivanja ! Bit ce, bit ce dobro ...za Partizan i srpski fudbal ! Tacan datum rodenje Isusa Hrista se ne zna, samo se proslavlja........25 decembra ! Partizan ce drmati Evropom, a Srbija ima da bude na SP !

aca

pre 16 godina

Jos jedan marketinski trik velikog maestra Zeke!
Osvojiti MSL nije neki uspeh, pored ovako slabe Zvezde, samo je zamazivanje ociju nevijaca i javnosti, Evropa je merilo uspeha, a za neuspeh su okrivljeni navijaci a sad se pale na Jokana.
Je li dao mozda Zeka ostavku ili su oni protesti bili uzaludni, samo je ostavka Bjekovica skrenula paznju sa losih rezultata.
Rekoh, maestro Zeka!

Branko

pre 16 godina

Da li neko zna gde bi to trebao da ode Veselinovic?Decko je puno obecavao,ali mrka kapa od njega...Istini za volju,nije puno ni igrao.Neka neko napise odgovor!Cujem da se za Bosancica raspituje OFK-a.

Juve

pre 16 godina

Prvo,Jokanu zelim sve najbolje i neka mu je sa srecom.Koliko je on pravo rjesenje pokazace vrijeme.Ako je upola dobar trener kao sto ja dobar momak nece biti problema.
Drugo,zelio bi da mi neko od "upucenijih" navijaca objasni zasto su Grobari toliko protiv Vermeza.Osvoio je titulu,prezimio u Evropi,licili smo na ozbiljan tim.Sve to sa,ubijedjen sam, 30% slabijom ekipom od ove.Zar je mogao da igra leprsavo i napadacki sa igracima koje je imao,bez ijednog kreativca ranga Moreire i Zuke,bez napadaca kakvi su Jovetic i Diara?Zar je Vermez kriv sto je protiv Artmedije na dvije utakmice propusteno 12 stopostotnih sansi?Poslije toga desila se Tikva i on je jedini otisao.Drugi(zna se koji)su se jos dugo sakrivali iza njegovog odlaska.Bojim se da cemo izgubiti sjajnog trenera,jer Vermez to jeste.Sigurno.
Da se vratim na prvo.Jokanu zelim svu srecu svijeta.Nisam ovo napisao zato sto sam protiv njega.Samo zelim objasnjenje zasto su "svi bolji od Vermeza"!?
Pozdrav svim Grobarima i sretno do Lige sampiona.

MILE

pre 16 godina

@ Aco,
Nisam razumeo tvoju poruku.
Izgleda da si jedan od onih koji nista nece, ali neznaju sta hoce.
DOSTA NAM JE VAS.
Grobari, jedinstvo je sledeci preduslov uspeha.
Ostali se kompletiraju.

Johny

pre 16 godina

Jokanovic jeste neiskusan, ali ima harizmu, volju, znanje, autoritet. U principu, sve je moguce u trenerskom poslu, ali verujem da ce sprovesti svoje ideje na najbolji nacin. Ima onih koji su treneri bar 10 god. imaju kojekakve licence, idu na seminare, treninge, predavanja, prate rad velikih trenera, a nisu presli vise od 10- og mesta u drugoj ligi(bilo gde u Evropi). Jednostavno, ili imas tu zicu ili nemas. Price da bivsi kvalitetni fudbaleri nisu dobri treneri ne pije vodu. Npr. Maldini toliko zna o fudbalu, i toliko toga je prosao i osvojio da bi kao trener bio idealan. Ima sve da postane EXTRA trener ali moguce je da nema tu zicu, tipa Murinja, Ancelotija, Beniteza... I dzabe onda...

Balansero

pre 16 godina

Ne bih rekao da Jokanovicu fali iskustvo. Mozda samo formalno gledano. Ali reci za coveka koji je uspesno igrao (znaci i radio sa trenerima) u najjacim svetskim ligama, da nema potrebno (trenersko) iskustvo je u najmanju ruku smesno. Nije covek postao trener radeci kao poslasticar. Definitivno ima ogromno fudbalsko iskustvo, kao igrac pre svega, ali i iskustvo rada sa ozbiljnim trenerima i u ozbiljnim klubovima. Samo nek se drzi onoga sto je kao igrac naucio i bice odlican trener.
Uostalom, igrao je na poziciji gde je taktika vaznija od tehnike.
A sto neki i dalje zale za Vermezom to je njihov problem. Uz svo postovanje strucnog znanja i postignutih rezultata, ne mogu da cenim trenera ciji tim onako bezocno proda utakmicu na domacem terenu i tako pljune sve nas koji se godinama mrznemo i kisnemo na tribinama podrzavajuci isti taj tim. Ne sumnjam cak ni da je Vermez castan covek. Mislim da su ga provozali tadasnja uprava i ne znam sta bih ucinio na njegovom mestu, ali je ocigledno da je pristao na takav odnos gde moze neko drugi da mu diktira sastav tima i da moze da proda utakmicu koju on vodi. To veliki treneri ne rade.

Da Bre

pre 16 godina

Daj Bože da grešim, ali ovo s Jokanom ne sluti na dobro. Dokle ćemo da se pravimo pametni i dovodimo početnike? Dokle će kod nas najvažnije da budu prijateljske i kumovske veze? Dokle će da bude najvažnije da si bivši "veliki" igrač (poželjno Partizanov)?Partizan, kao i Crvena zvezda uostalom, kao i svi klubovi koji nastoje da budu, ili ostanu veliki, moraju da imaju ISKUSNOG trenera. Nije isto igrati fudbal i voditi fudbalsku ekipu. To zna svako ko je igrao, pa postao trener. Početnike ne postavlja ni Petrovčić! Trenerski zanat se uči, ali ne kod bata-Đore na Dojranu (gde je teže stići nego dobiti licencu), nego radom u mlađim kategorijama ili uz nekog iskusnog trenera. Plus teoretsko znanje koje se dobija na višim školama i fakultetima, a ne na vikend-kursevima. Ugledajmo se na velike klubove. Ko vodi Mančester, Arsenal, Liverpul, Juventus..., i koliko godina? Mi početnicima služimo da se na nama uče i kao odskočna daska. Isto je sa igračima. Odigra par utakmica, postane kapiten i ode! Dokle bre tako?

Miodrag

pre 16 godina

Pozdravljam izbor Đukića,ako je Klemente već morao da ode. Đukić je u naš fudbal uneo nešto novo.Inače zvezdaš sam.Tumbaković je ograničen trener bez onog što trenera velikog izdvaja od malih.Čim bi Tumba prekoračio granicu Partizan se vraćao napunjene mreže.Za Jokana nisam siguran, neka se dokaže.Kao igrač uglavnom je kvario igru protivnika...

vladica

pre 16 godina

Citam vase komentare i mnogo ste smesni!Spominjete neku ligu sampiona i titule!Ovde se titule kupuje a u ligu sampiona ne mozete da udjete ni da vam je Kapelo dosao za trenera!Zelim Jokanu sve najbolje i da na prvoj utakmici nastavi tradiciju petardi po cemu su grobari poznati u Evropi!!!

bobanmkd

pre 16 godina

Prvo,Jokanovicu zelim svu srecu ovog sveta!Drugo,krajnje je vreme da odgovornost za lose rezultate treba da snosi kompletno rukovodsrvo a ne samo trener kojeg oni biraju! Pogotovo u ovom slucaju,posle dve susne godine, sa 6 bodova prednosti,odluka da se postavi pocetnik.Ukoliko ne osvojimo titulu morace da odu i Tomic i Petric i Karadzic a o Jokanovicu i da ne pricam! Sve ovo zna i ZVEZDAN terzic i on ce sve uciniti da do ovoga dodje! Zato, treba otvoriti cetvoro oci,pojacati tim,nikako ne prodati ni Rukavinu (jer,koji to ozbiljan tim koji juri titulu prodaje svog kapitena u zimskom prelaznom roku )i krenuti dalje! Ja Jokanovicu i rukovodstvu Partizana u ovom momentu verujem,imaju moju podrsku,na njima je da sve ovo opravdaju!

Ski

pre 16 godina

Јуче сте га пљували а данас је добро дошао. :-)
Па ЗВЕЗДО ДОБИЛА СИ ПОЈАЧАЊЕ!

vlada

pre 16 godina

Dosta vise,ko god da nam je trenar osvajamo titulu.Mogao je i moj komsija Zika da vodi Partizan na prolece,bar bi pare na Jokana potrosili na nekog dobrog defanzivca,ne mogu vise Rnica ocima da gledam.Smrt Fasizmu,ziveo Partizan!!

aca

pre 16 godina

Jos jedan marketinski trik velikog maestra Zeke!
Osvojiti MSL nije neki uspeh, pored ovako slabe Zvezde, samo je zamazivanje ociju nevijaca i javnosti, Evropa je merilo uspeha, a za neuspeh su okrivljeni navijaci a sad se pale na Jokana.
Je li dao mozda Zeka ostavku ili su oni protesti bili uzaludni, samo je ostavka Bjekovica skrenula paznju sa losih rezultata.
Rekoh, maestro Zeka!

sašica

pre 16 godina

Pa kako vi uvek promenite trenera tako da mu prva (ili druga) utakmica bude protiv Zvezde. Popije šamarčinu čim dođe i posle vuče traume čitav život. Ješić,Mateus, Reber, Đukić, Jokamović... Zašto to radite ljudima? Kakvi ste vi ljudi? Oni posle te frustracije prenose na svoju decu...

Mica

pre 16 godina

Jedva cekam da vidim komentare ovih istih ljudi kad pocetnik Jokanovic pocne da puca! Jadna je ova liga kad neko dolazi da bude trener najveceg kluba samo zato sto je nekom levaku, koji se isto tako juce pojavio, kum

B.Mikic

pre 16 godina

Nije uposte bitno ko je predlozen za trenera, da li Jokanovic, Tumbakovic, Mateus ili bilo ko cetvrti. meni je jedino bitan nacin na koji se to obavlja. U upravnom odboru sede gotovo sve ljudi koje je Karadzic doveo i koji mu sluze za sprovodjenje njegovih odluka. To ne moze biti zdrav nacin za zdravu odluku. kako je moguce da bas niko nema nista protiv Jokanovica? Gde su to oni (mislim na ljude iz UO) zapazili trenersku strucnost Jokanovica pa da su tako jednoglasni? Strasno mi to smeta sto Srbija nije u stanju da raskine sa prosloscu ni u jednom segmentu drustva. Samo veze, veze, veze i licni interesi.

TeoFan

pre 16 godina

E moji grobari...Pa to je isto sto i Dejo Savicevic na klupi reprezentacije,ili Moka u basketu...Sad ce da se uci trenerskom poslu na klupi partizana...

GJ1970

pre 16 godina

Velikom Grobaru, coveku i karakteru, zelim puno srece na mestu "gde mu je i mesto"! U maju da otvori sampanjac, u avgustu okrecemo vola! Dobili smo ono sto nam treba, molim sve navijace Partizana da mu pruze bezrezervnu podrsku!

Milan

pre 16 godina

Potpuno pordzavam izbor Jokanovica za trenera. Ipak je on mlad covek, igrao je u ligama u kojima se igra moderan, napadacki fudbal, pa se nadam da je i njegovo shvatanje fudbala takvo. Plus, i Djuka mu je u nasledje ostavio takav koncept igre, pa nema razloga da Jokanovic ne nastavi tamo gde je Djukic stao. Mozda je i Vermez bio solidno resenje, ali ipak njegova ziheraska igra protiv Artmedije u gostima mi jos uvek bode oci, o Tikvi i da ne pricamo. Ukratko, doveden je trener koji je bez iskustva, ali bar nema putera na glavi. E sad, ako i njegova porodica zivi u Spaniji, pitanje je kako ce on to uskladiti. valjda ce izdrzati duze od Djuke:-)
Pozdrav svim grobarima!

JOKANE MAJSTORE

pre 16 godina

Sad još samo da se otera iz kluba uzdržani Radovanović (čovek koji je toliko "trovao" u medijima proteklih dana) kao i oni kojima on pripada i onda će našem klubu zaista svanuti.
Nego, što si "šmekeru" bio uzdržan, što nisi glasao protiv, a? Milije ti da ostaneš da sediš u fotelji nego što ti je mila budućnost Partizana za koju ti smatraš da je najbolja, a? Jao, jao, jao..Prvo izlećeš sa teškim rečima a kad si uvideo ne da si u manjini nego da si čak jedini u svom naumu, onda se uzdržavaš, a? Molim Partizan da se ubuduće uzdržava od primanja u Upravni Odbor ovakvih članova. Hvala unapred u ime ogromne armije navijača naših crno-belih.

Branko

pre 16 godina

Da li neko zna gde bi to trebao da ode Veselinovic?Decko je puno obecavao,ali mrka kapa od njega...Istini za volju,nije puno ni igrao.Neka neko napise odgovor!Cujem da se za Bosancica raspituje OFK-a.

batery

pre 16 godina

1)Jokanovicu zelim puno srece, svakom treneru je potrebna! Takodje, potrebna mu je BEZREZERVNA podrska! Ako, ne daj boze, izgubimo u derbiju, naci ce se neki novi Radovanovic koji ce u Zurnalu ili Sportu ili nekim trecim novinama njega da pljuju. A u derbiju su mnogi gubili, pa i taj Mateus, koga toliko on hvali. Moramo svi pokazati zrelost i dati Jokanovicu polusezonu bez pritisaka. Zelim da vidim igru, a rezultati ce doci!
2)U Tomica i Petrica imam puno poverenje, jer su ga za sada u potpunosti opravdali. Smatram da imaju pravo cak i na gresku, jer su ostavljeni na cedilu od strane Djukica. Dobar trener, ali ne bas tako dobar covek!
3)Iako Karadzica u startu nisam mirisao, mislim da se pokazalo da je rec o vrlo razumnom i sposobnom coveku. Njemu je potrebna podrska navijaca i javnosti da reorganizuje Partizan i da smanji troskove! Za sada ga u potpunosti podrzavam u svim odlukama, pa cak i onim koje se ticu prodaje, ali razumne prodaje. Veruje Tomicu i Petricu i postuje njihove odluke. Ako Tomic i Petric imaju Karadzicevu podrsku, onda mislim da, makar u ovom trenutku, i Karadzic zasluzuje nasu. Inace, vratise nam se opet Z&B, a oni nikog ne pitaju ni za koju odluku.
4)Poslednja, ali ne i najmanje bitna stavka, navijaci. Mislim da bi navijaci trebalo da ovom rukovodstvu daju podrsku neko vreme i da ne ramisljaju o tome kako cemo izgubiti u derbiju, nego kako cemo pobediti. Ne moras u svemu da kontriras da bi pokazao da si nezavisan od uprave. Izgradimo jednom pozitivnu atmosferu. Bojkotovali smo, pobedili i sada je valjda potreban mir u kuci neko vreme. Ako svi mi dovoljno verujemo u Jokanovica, verovace i on sam u sebe! A njemu je samopouzdanje sada najvise potrebno.

madmax

pre 16 godina

@ultraS
Molim te druze, navedi mi samo jedan ralog zbog cega titula ostaje kod Vas. Da nije mozda zbog visedecenijskog iskustva trenerskog maga Bobija, pardon Milojka, pardon juniora Jankovica.

Grobar do smrti

pre 16 godina

Dobar izbor!!! Ali mi jedna stvar nije jasna zasto su mnogi toliko protiv Vermeza?! Pa on je jedini trener koji je odlicno igrao u evropi i osvojio titulu bez poraza sa ekipom koja je bila poprilicno limitirana a Artmedija je cista nesreca i on tu nista nije mogao a Petach Tikva je prodana to svi znamo... Bilo bi sjajno kad bi on bio pomocnik Jokanu mada i Stevanaovic nije losa opcija... Slavice se TITULA...

vladica

pre 16 godina

Citam vase komentare i mnogo ste smesni!Spominjete neku ligu sampiona i titule!Ovde se titule kupuje a u ligu sampiona ne mozete da udjete ni da vam je Kapelo dosao za trenera!Zelim Jokanu sve najbolje i da na prvoj utakmici nastavi tradiciju petardi po cemu su grobari poznati u Evropi!!!

zovite_me_dule

pre 16 godina

Srecno!
PS Za predsednika: uvedite godisnje pretplatne karte, ali duplo jevtinije od redovne cene karata. Nema mnogo smisla da pretplatna karta kosta skoro kao i zbir pojedinacnih, a jos ima utakmica za koje se ulaznice ne naplacuju ... Dakle, predlazem: ako je ukupon iznos za drugi deo prventstva 100, pretplatna karta ne bi smela da predje 40 dinara.

srdjan

pre 16 godina

E, neka je sa srecom Jokane!!!
Titule se boje (ali one na kraju, a ne ove jesenje), tako da mislim da znas sta ti je ciniti!
Jos jednom, srecno!

mujo

pre 16 godina

samo napred ove godine je partizanu izgleda trener potreban samo kao figura jer ima izvanredne igrace koji ce nadam se osvojiti duplu krunu svakako sve pohvale za novog trenera i sve naj u narednom radu neka pola trenira kako je igrao bicemo zadovoljni

Realno

pre 16 godina

Sada je ovo gotovo, i tu se ne može ništa: ako Partizan ne bude šampion, na kraju sezone ostavka Tomića, Petrića i Karadžića, a Jokanović neće biti kriv ništa. On je čovek ionako došao da postane izvršni direktor, pa postavljne za trenera. Samo bi bilo lepo zapamtiti sve ove komentare, i ponovo ih objaviti krajem maja. Ja se plašim da je ovo početak kraja Partizana ove sezone, da je vanfudbalskim marifetlucima jedan besprekoran tim gurnut u ambis, a jako bih voleo da grešim. Prva utakmica na klupi - večiti derbi. Strašno.

Verni do kiksa

pre 16 godina

Slavisa Jokanovic je najbolji izbor trenutno.... Cestitam Petricu i Tomicu na hrabroj odluci. Imate podrsku svih, jer ste pokazali da sve potezi koje ste vukli od pocetka su bili vasi i opravdani. Sve dok ovako vodite klub mi stojimo iza vas.

Pedja,Cacak

pre 16 godina

Cestitke Slavisi Jokanovicu na izboru za sefa strucnog staba FK Partizan!Uz zelje da makar priblizno (ako ne i bolje) bude trener kao sto je igrac bio!Igracka karijera mu je isla od manjeg ka vecem klubu a trenerska odmah najveci!Nadam se i zelim da ce nastaviti u istom stilu kao i prethodni trener i da nece odstupati od tradicionalne Partizanove igre(za gol vise) zbog koje nas voljeni klub i ima toliku ogromnu armiju navijaca iza sebe,vec decenijama!Iznenadjen sam samim izborom,jer ni u ludilu nisam mogao da se setim Jokana kao kandidata.Hteo bih da porucim svima u FK Partizanu i bivsem i sadasnjem rukovodstvu da se nesvadjaju i prepucavaju preko novina i da pomognu da novi trener ima maksimlnu podrsku u svakom pogledu i svakom trenutku,za dobrobit samog kluba.I Jokan i Vermez i ostali pomenuti kandidati su Partizanovi ljudi uvek bili,tako da neka prepucavanja(koja su na zalost vezana za nas klub)treba izbegavati.
Uz zelje i cestitke novom treneru i FK Partizan naizboru,nadam se da ce ostvariti zacrtane ciljeve i planove na radost svih nas!
Veliki pozdrav svima iz Cacka!!!
NAPRED PARTIZAN!!!

shemale

pre 16 godina

Po meni je bila logicnija opcija da goran stevanovic bude trener a jokanovic njegov pomocnik, al ajd.. Nemam nista protiv slavise, ne moze biti gori od onog igumana sto nas je napustio.
Na jokanu je da nas ubedi da je kadar za partizan, a rezultati ce sve reci..

Sale

pre 16 godina

Konacno je i klupa potpuno crno bela !

A u februaru....,sto bi reko Ivan Golac "ZGAZICEMO BORANIJU"

Puno srece;
I jedva cekam da cujem Tumbasa kako ga proziva kao nekad JOKANEEEEEEE

Vlada PN

pre 16 godina

Cestitam gospodinu Slaviši Jokanoviću na zvaničnom izboru za trenera!
Nadam se da će i Stručni štab FK ''Partizan'', sa novim trenerom, ukoliko žele da za 7 - 8 meseci učine nešto više u Evro kupovima (Ligi šampiona!!!), razmišljati ''kao sav normalan svet'' i ne rasprodati ekipu (a već po prvim ''potezima'' svih vodećih ljudi u ''Partizanu'' će se videti u kom smeru se kreće klub).
Osvajanje titule ne bi smelo da se dovodi u pitanje, ukoliko je FK ''Partizan'' iole ozbiljna ekipa!

U svakom slučaju, želim puno uspeha ''Partizanu'' sa novim trenerom!

fandjo

pre 16 godina

E,momci na ovoj slici stvarno sijaju entuzijazmom.Ja im verujem.Samo,riba smrdi od glave!Videcemo.Puno srece nasem partizanu.Zivela Srbija!

Vlada

pre 16 godina

Sa srecom neka bude nadam se dugogodisnji rad na klupi Partizana, mislim da je Jokanovic dosao u pravom trenutku, jer imamo ekipu i igrace sa kojom bi i Jesic osvojio titulu, no za Evropu ipak fale 3-4 igraca, dva u odbrani i po jedan vezni i napadac za rotaciju, pa cak mozda i golman!
Sto se tice Ninkova, uprave su se dogovorile, ali je izgleda on blizi tome da ga menadzeri odvedu u inostranstvo, nazalost, mislim da bi napravio veliku gresku!
...SAMO TEBI VRENI SAMO TEBI ODANI...

FoRzA_PxFxCx

pre 16 godina

Jos jednom srecno Jokane!!!
Dobro je da je to ozvaniceno jer su krenule razne gluposti po novinama u cilju destabilizacije Partizana.
A krenuce opet cim pocne transfer rok.
Ne zelim nista unapred da pricam, ali samo da konstatujem da bi prodaja kapitena bila stvarno smesna, mislim covek dodje zimus, postane kapiten i reprezentativac i sad na zimu da ode...
Pokazite bre da smo ozbiljan klub, prodajte viskove ako vec insistirate na prici o ,,Prezivljavanju''.Njih bar uvek ima.

P.S. Sta bi sa ovim iz Cuke, Ninkov Pavle?!?

Bozji poslusnik i izvrsitelj-Trajan Krecu-Tigar

pre 16 godina

BOZE,BOZE, sta nam to dade, za rodendan tvoga sina - Isusa Hrista, katolicki Bozic, Jokanovica za trenera Partizana, i Dukica za selektora Srbije !!! Ovo je prevazislo sva moja ocekivanja ! Bit ce, bit ce dobro ...za Partizan i srpski fudbal ! Tacan datum rodenje Isusa Hrista se ne zna, samo se proslavlja........25 decembra ! Partizan ce drmati Evropom, a Srbija ima da bude na SP !

kezman

pre 16 godina

dragi grobari danas se u Partizanu desio 6 oktobar ...bik je konacno razvlacen sa ovim i stavljeno mu je do znanja da nemoze da kadruje iz senke .... jos Batica i Savo na leto i mnoooogo smo jaki .....

B-R-A-V-O

pre 16 godina

Jedno veliko B-R-A-V-O Goradnu i Ivanu. Izbor Jokanovića ne samo da je dobar sam po sebi (jer će Jokan biti sjajan trener, on je na neki način to bio i dok je igrao fudbal), već i zbog toga što su Gordan i Ivan time dokazali svoju samostalnost i autonomnost. Iako je bivši sportski direktor sa svom svojom bulumentom sve vreme forsirao Vermezovića, Gordan i Ivan su pokazali da se ipak oni pitaju.
Bjekoviću, hajde na Kalemegdan, igraj šah sa kolegama, šetaj unučiće i hrani veverice. Tvoje vreme je prošlo.

PARTIZAN ŠAMPION

pre 16 godina

Jokan je kao i Đukić, prošao špansku školu kao igrač. Na raspolaganju ima najbolji tim sasatavljen od najboljih igrača. Sigurno će biti autoritet, a za neiskustvo se ne brinem jer će mu desna ruka biti Goran Stevanović, čovek koji mnogo zna o fudbalu, fantastičan je taktičar, snimi protivnika bez greške i sjajno postavlja igru, što je dokazao u radu sa reprezentacijom. Njih dvojica su kulturni i obrazovani ljudi, odnosno GOSPODA TRENERI. Perfektno govore po nekoliko svetskih jezika, kao i Tomić i Petrić. Sa takvim ljudima Partizan će ući u fudbalsku Evropu, odnosno Ligu Šampiona!

MILE

pre 16 godina

@ Aco,
Nisam razumeo tvoju poruku.
Izgleda da si jedan od onih koji nista nece, ali neznaju sta hoce.
DOSTA NAM JE VAS.
Grobari, jedinstvo je sledeci preduslov uspeha.
Ostali se kompletiraju.

Juve

pre 16 godina

Prvo,Jokanu zelim sve najbolje i neka mu je sa srecom.Koliko je on pravo rjesenje pokazace vrijeme.Ako je upola dobar trener kao sto ja dobar momak nece biti problema.
Drugo,zelio bi da mi neko od "upucenijih" navijaca objasni zasto su Grobari toliko protiv Vermeza.Osvoio je titulu,prezimio u Evropi,licili smo na ozbiljan tim.Sve to sa,ubijedjen sam, 30% slabijom ekipom od ove.Zar je mogao da igra leprsavo i napadacki sa igracima koje je imao,bez ijednog kreativca ranga Moreire i Zuke,bez napadaca kakvi su Jovetic i Diara?Zar je Vermez kriv sto je protiv Artmedije na dvije utakmice propusteno 12 stopostotnih sansi?Poslije toga desila se Tikva i on je jedini otisao.Drugi(zna se koji)su se jos dugo sakrivali iza njegovog odlaska.Bojim se da cemo izgubiti sjajnog trenera,jer Vermez to jeste.Sigurno.
Da se vratim na prvo.Jokanu zelim svu srecu svijeta.Nisam ovo napisao zato sto sam protiv njega.Samo zelim objasnjenje zasto su "svi bolji od Vermeza"!?
Pozdrav svim Grobarima i sretno do Lige sampiona.

Da Bre

pre 16 godina

Daj Bože da grešim, ali ovo s Jokanom ne sluti na dobro. Dokle ćemo da se pravimo pametni i dovodimo početnike? Dokle će kod nas najvažnije da budu prijateljske i kumovske veze? Dokle će da bude najvažnije da si bivši "veliki" igrač (poželjno Partizanov)?Partizan, kao i Crvena zvezda uostalom, kao i svi klubovi koji nastoje da budu, ili ostanu veliki, moraju da imaju ISKUSNOG trenera. Nije isto igrati fudbal i voditi fudbalsku ekipu. To zna svako ko je igrao, pa postao trener. Početnike ne postavlja ni Petrovčić! Trenerski zanat se uči, ali ne kod bata-Đore na Dojranu (gde je teže stići nego dobiti licencu), nego radom u mlađim kategorijama ili uz nekog iskusnog trenera. Plus teoretsko znanje koje se dobija na višim školama i fakultetima, a ne na vikend-kursevima. Ugledajmo se na velike klubove. Ko vodi Mančester, Arsenal, Liverpul, Juventus..., i koliko godina? Mi početnicima služimo da se na nama uče i kao odskočna daska. Isto je sa igračima. Odigra par utakmica, postane kapiten i ode! Dokle bre tako?

Miodrag

pre 16 godina

Pozdravljam izbor Đukića,ako je Klemente već morao da ode. Đukić je u naš fudbal uneo nešto novo.Inače zvezdaš sam.Tumbaković je ograničen trener bez onog što trenera velikog izdvaja od malih.Čim bi Tumba prekoračio granicu Partizan se vraćao napunjene mreže.Za Jokana nisam siguran, neka se dokaže.Kao igrač uglavnom je kvario igru protivnika...

Johny

pre 16 godina

Jokanovic jeste neiskusan, ali ima harizmu, volju, znanje, autoritet. U principu, sve je moguce u trenerskom poslu, ali verujem da ce sprovesti svoje ideje na najbolji nacin. Ima onih koji su treneri bar 10 god. imaju kojekakve licence, idu na seminare, treninge, predavanja, prate rad velikih trenera, a nisu presli vise od 10- og mesta u drugoj ligi(bilo gde u Evropi). Jednostavno, ili imas tu zicu ili nemas. Price da bivsi kvalitetni fudbaleri nisu dobri treneri ne pije vodu. Npr. Maldini toliko zna o fudbalu, i toliko toga je prosao i osvojio da bi kao trener bio idealan. Ima sve da postane EXTRA trener ali moguce je da nema tu zicu, tipa Murinja, Ancelotija, Beniteza... I dzabe onda...

Balansero

pre 16 godina

Ne bih rekao da Jokanovicu fali iskustvo. Mozda samo formalno gledano. Ali reci za coveka koji je uspesno igrao (znaci i radio sa trenerima) u najjacim svetskim ligama, da nema potrebno (trenersko) iskustvo je u najmanju ruku smesno. Nije covek postao trener radeci kao poslasticar. Definitivno ima ogromno fudbalsko iskustvo, kao igrac pre svega, ali i iskustvo rada sa ozbiljnim trenerima i u ozbiljnim klubovima. Samo nek se drzi onoga sto je kao igrac naucio i bice odlican trener.
Uostalom, igrao je na poziciji gde je taktika vaznija od tehnike.
A sto neki i dalje zale za Vermezom to je njihov problem. Uz svo postovanje strucnog znanja i postignutih rezultata, ne mogu da cenim trenera ciji tim onako bezocno proda utakmicu na domacem terenu i tako pljune sve nas koji se godinama mrznemo i kisnemo na tribinama podrzavajuci isti taj tim. Ne sumnjam cak ni da je Vermez castan covek. Mislim da su ga provozali tadasnja uprava i ne znam sta bih ucinio na njegovom mestu, ali je ocigledno da je pristao na takav odnos gde moze neko drugi da mu diktira sastav tima i da moze da proda utakmicu koju on vodi. To veliki treneri ne rade.

Max

pre 16 godina

Zamolio bih nekvalifikovane licnosti da se uzdrze prilikom davanja neozbiljnih komentara.Izbor Jokanovica je izuzetno pozitivna stvar i uklapa se u sadasnju politiku kluba.O Jokanovicem neiskustvu se previse prica i pise i pritom svi zaboravljaju da su svi veliki treneri pocinjali kao pocetnici.Jokanovic ima privilegiju da zapocne svoju karijeru u najboljem srpskom klubu,instituciji cije se ime s postovanjem izgovara u fudbalskom svetu.Ima sve predispozicije da postane neko i nesto.Jokanovic je inteligentan covek cije je ime obelezeno uspesima.Autoritet kod igraca mu sigurno nece izostati.Klub stoji iza njega,za srpske fudbalske prilike ima odlican tim koji bi i u Evropi mogao nesto da znaci kad bi se pojacao na nekim deficitarnim mestima,pogotovo u odbrani.Neki navijaci Partizana ne razmisljaju bas mnogo.Hteli bi Mateusa koji je kao licnost totalno rastrgan izmedju posla i privatnog zivota.U Nemackoj, bas zbog te cinjenice nije mnogo interesantan tamnosnjim klubovima.Vermezovic je odlican strucnjak koji na zalost ima onu tesko izbrisivu mrlju sa Petah Tikvom sto mu mnogi Partizanovci jos nisu oprostili.Na domacem trzistu nema nekih posebnih strucnjaka a treneri iz inostranstva su preskupi i ne garantuju uspeh.Zbog svega toga je Jokan odlicno resenje.Ne treba zanemariti cinjenicu da ce uz Jokana biti i Stevanovic,neopravdano zapostavljen veliki strucnjak.Ovaj dvojac ,osvedoceni Grobari ce nas klub dovesti tamo gde mu je i mesto.Na kraju bih zamolio Partizanovce da ne pljuju po licnosti naseg bivseg trenera Djukica.Radio je profesionalno i posteno i otvorio je nove vidike nasem klubu.Sam Djukic nije Partizan.On je bio samo jedna karika u masineriji "Parnog valjka".Jokanovic ce nastaviti tamo gde je Djukic stao na opste zadovoljstvo sviju nas cije srce kuca za crno bele.U to sam vise nego siguran.
Pozdrav