Sreda, 28.11.2007.

23:05

Bamberg naneo Partizanu treći poraz

Izvor: Željko Èaèija

Bamberg naneo Partizanu treæi poraz IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

157 Komentari

Sortiraj po:

Space Jam

pre 16 godina

Ovo je bio praktičan čas iz teorije košarke trenera Bauermana treneru Vujoševiću i njegovim igračima. Ekipa Bamberga je neutralisala sve adute Partizana, uz maksimalno korišćenje njegovih slabosti i svojih kvaliteta. U adute Partizana bih ubrojao: dobru igru Pekovića, odličan skok u odbrani i naročito u napadu, kolektivnu igru i brz kontranapad, a u slabosti: loš šut za tri poena spoljnih igrača, nedostatak još jednog kvalitetnog pleja, sporost i lošu igru jedan na jedan bekova Partizana, kako u napadu (Božić, Tripković i donekle Tepić), tako i u odbrani (Tripković, Palasio, Božić i donekle Tepić) "kratku" (lošu) klupu (na pozicijama 1 i 4). Na ovoj utakmici Peković je bio neutralisan konstantnim udvajanjem, prednost Partizanau u skoku je bila zanemarljiva, povratni pasovi su bili čitani a brzi kontranapadi sprečavani. S druge strane Bamberg je iskoristio brzinu, bolju igru
jedan na jedan i bolji šut svojih spoljnih igrača (Grina, Šuputa, Hamana pa čak i svog centra Fena). Šteta je što Partizan nije pokušao sa zonskom odbranom da spreči odličnu pokretljivost i igru jedan na jedan igrača Bamberga. Kada se uzme u obzir da su Tripković, Tepić, Palasio i Božić zajedno imali indeks korisnosti -16, jasno je zašto je utakmica završena sa upravo tolikom razlikom u njihovu korist.

parni valjak

pre 16 godina

@Munja
Da, da, dolazi zvezdino vreme, vreme mocne zvezde koja konstantno gubi od Partizana poslednjih 10 godina,koja je poslednji derbi izgubila sa "samo" 15 razlike.
o cemu ti decko govoris, alo bre!!!
a sto se same utakmice tice, meni nikako ne ulazi u glavu ko je onog Vranesa doveo u Partizan.od starta sezone, on je potpuno beskoristan, njegova jedina uloga u timu je da zameni Pekovica kako bi se ovaj malo odmorio i da svojom visinom plasi protivnicke igrace.lopta i da ima ručku, on ne bi znao da je uhvati kako treba.
isti slucaj sa nasim voljenim kapitenom koji kao da je na lakim drogama, pa kad primi loptu ne zna sta ce i kako ce.
pekovic se nije video.
sta se sinoc izdesavalo, meni apsolutno nije jasno,pa nisu se valjda uplasili one "paklene" atmosfere i "vatrenih" navijaca koji vicu DEFENCE(Boze sacuvaj)
no, sta je tu je, treba ovo s..nje sto pre zaboraviti i okrenuti se narednim utakmicama, posebno onim u Bgu, jer ako njih dobijemo, posao je zavrsen, TOP 16 je osiguran.
SAMO NAPRED PARTIZAN!

Objektivan

pre 16 godina

Normalno. Partizan je postigao top formu kada se druge ekipe tek zagrejavaju za sezonu. Sada će morati da se navikavaju na poraze u Evroligi i NLB ligi!

pharaoh

pre 16 godina

Dobro je, poraz Fenerbahčea, a verovatno i Roana dolazi u pravo vreme, tako da jučerašnji poraz ostaje bez posledica. Situacija ostaje ista na tabeli. Odlično.

Peđa

pre 16 godina

Ne mogu da verujem da zvezdaši još uvek komentarišu naše utakmice.Kada mi kažemo da je Partizan igrao loše to je još uvek mnogo više nego zad Zvezda igra odlično.Shvatite već jednom da to nije razlika u klasi,nego su to dva različita sporta.

Djordje

pre 16 godina

da nastavim da ovde igra sa hnajvecim zarom i treba nam centar poput Ogija(Askrabica),privatnoga znam i sjajan je decko i igrac koji ima skoro sve,jos jednog sutera Kecmanu skinuta kapa jer je ostao i posle ponuda boljih,plej mi je bolji jos malo da se privikne na timsku igru i eto.Bozic pravi cap.,pokazuje sa kakvim se zarom pristupa svakoj tekmi,tEPIC MALI CE TEK DA EKSPLODIRA POBOGU PA ON NEMA NI 20-NA, Pekovic je napredovao nesto slicno kao Drobnjak ej covek kad je dosao nije mogao dvokorak,samo Peki se gradjenjenje u nlb i eg svira sasvim drugacije kad bi ovi igraci dali 70% mislim da bi tim bio pravi i ne slazem se da je sledeca presudna ima tu da se igra POZDRAV GROBARIMA I SVI KOJI GA PRATE UVEK SMO BILI I BICEMO SRPSKI PREDSTAVNIK U EVROPI POZDRAV.

Djordje

pre 16 godina

Iskreno utakmoicu nisam gledao ali iz postojecih komentara sklopio bih nesto.Tripkovic sjajan suter ali sta se sa njim desava ne samo tekme u EvG nego i NLB liga sto se tice EG sta ce mu veca motivacija od 7 i vise hiljada navijaca,Vranes vidi se da decko za raz;liku od Urosa ima zelju ali mu konstitucija ne dozvoljava brzo istrcavanje,Rodmanov jedini posao je bio hvatanje lopti setimo se DUENJASA za razliku od spanca Vranes ima meku ruku a o broju lopti koje treba da uhvati da ne pricamo igrao je u Buducnosti Zvezdi ali mislim

grobar-BL

pre 16 godina

Fino bi bilo da je bilo, ali nije bilo! Sad je tu imperativ pobjede nad turskim predstavnikom u sledecem kolu i ulazak u drugi krug sa 4:3. Ne bi valjalo izgubiti jer bi za 7:7 morali pobjediti nekoga na strani (ne vidim koga), tek i ovim porazom od sinoc dodjosmo u situaciju da cemo morati dobiti Real u Beogradu, sto je malo tezi posao. Sve, naravno ako hocemo taj 7:7 i siguran put u grupe po 4!

ma daj...

pre 16 godina

Ne mogu da verujem da nam se ovo stalno desava, da cim protivnik odigra malo cvrscu odbranu mi se potpuno izgubimo. Tako je bilo i protiv Reala i protiv Huventuda prosle godine... Treba ocekivati oscilacije ovog tima ali ovo je stvarno bilo kriminalno!

Partizan Sampion,a ko bi drugi ? ? ?

pre 16 godina

Ali pozdrav samo pravim Grobarima,a ovi shto su prosle nedelje hvalili,a sada pljuju te iste igrace samo cu reci.Da nama pmazu tajkuni kao komsijama i fudbalu i u kosarci mi bi smo u basketu bili prvaci evrope 10 puta za redom.Da tim koji u proseku ima 22 god.,a u Evroligi ima 3:3 to samo moze da bude uspeh.A komsije trebaju jednom da shvate ako mi dobijemo jednu Barcelonu igramo egal sa prvakom evrope i pobedimo u gostima prvoplasiranog iz Francuske,a da ne pricam o ranijim sezonama kada je vash topli brat Olympiakos pao sa 20 razlike i ne znam ko sve.Pa kada te ekipe padaju zashto nebi i vi moze sudija da ti pomogne jednom ajde dva puta ali ako ti u poslednjih 40 derbija izgubish 32 onda to nije stvar sudija nego stvar komplexa za koji vi lepo kazete da je neizleciv.I ponovo igrajte vash uleb cup sa rumunima i cesima,a mi cemo se u F16 nekako snaci

PARTIZAN SAMPION 007

rin

pre 16 godina

muka mi je od ovih pametnih koji posle jednog "neplaniranog" poraza odmah kritikuju...to je bas jadno...
momci su se borili nije ih htelo a i nemci uopste nisu slabi..
bravo momci..samo napred!!!!

Raso

pre 16 godina

Marko, samo bih te podsetio da Partizan posle nekoliko godina prvi put ne kasni sa isplatama plata igracima. te zato nemoj da pljujes Dodika vec mu zahvali sto nam bar i to daje kad vec niko drugi nece.

Miki

pre 16 godina

Nisam gledao celu utakmicu ali sam pogledao jednu cetvrtinu.Partizanova igra mi se uopste nije svidela.I sa Panatinaikosom igra na nekoliko kosa razlike (doduse izgubili su,ali nema veze),vazno je da su igrali i da su se casno borili pa makar i izgubili.Ova utakmica je bila grozna.Dobro igraju protiv Panatinaikosa a protiv ovog slabijeg tima izgube i to ubedljivo.

Pozz!!!

Deutsch

pre 16 godina

@Tupan und glupan

Ako si hteo da kažeš: "Dvesta Partizana su trčali kroz kukuruz sa Vranešom i Tripkovićem", trebalo je to ovako da kažeš: "Zwei hundert Partisanen SIND durch MAIS mit Vranes und Tripkovic gelaufen."

12345

pre 16 godina

@basket
Poredis Dinamo i Bamberg!? Pa dinamo bi ih pobedio 40 razlike u najavi..Pa ovima je najbolji igrac suput.Taj Dinamo bi lagano prosao ovu grup, uz poraze od Pao-a..Bamberg je na nivou onog Panelionosa...Tu su negde Suput i Dozet

dal' je moguce

pre 16 godina

Meni stvarno nije jasno,da li se zvezdasi stvarno zale na sudjenje u nasoj ligi i misle da se nama poklanjaju titule?Ja se sada ne salim,ali zar je moguce da neko bude toliko neobjektivan i da misli kako u derbijima umesto 43-15 u slobodnim bacanjima za zvezdu sudija treba da im pokloni jos 20-ak sl.bacanj pa da ce tek onada sa 63-15 biti sudjenje regularno.Komentarisanje zvezdasa o sudjenju u nasoj ligi vec pocinje da nervira svakog normalnog coveka(nebitno da li je navijac Partizana).To je isto kao kada bi se Real zalio na sudjenje protiv Partizana(samo sto je nas Real pobedio a mi zvezdu deremo kad' god nam se posreci da naletimo na nju.

Jabbar

pre 16 godina

Posto ovde ima puno genijalaca sa kratkim pamcenjem od kojih coveku moze da pozli, da pojasnim:

1. Palasio je u timu da bi probijao, razigravao, pogadjao bacanja (Barsa), trojke (Hemofarm) i slicno. Da ne pravi kojekakve nebulozne greske on bi bio prvi plej nekog NBA tima, a ne danasnjeg Partizana.

2. Tepic je tu da bi sto cesce plenio zrelom igrom (Barsa), asistirao, igrao dva na dva sa Pekom i resavao utakmice (Cibona). Ne secam se da se neko tada zalio na njegovu igru.

3. Tripkovic je u timu zato sto jeste jedan od najboljih sutera Evrope, ume da vrati ekipu na pobednicki kolosek (Cibona) i zato sto uglavnom pogadja kad treba (citaj plej-of). Naravno da gresi, ali decko ima 20 godina. Uzgred, voleo bih da mi neko kaze koliko bi titula mi to imali u poslednjih sest godina da on nije bio deo tima i pogadjao vrlo bitno trojke. Da vam nije Avdalovic mozda bio bolji?

Razumem da su ocekivanja velika i da su pocetkom sezone narasla, ali stvarno dosta vise sa pljuvacinom.

007 my name is dule ,dule vujosevic

pre 16 godina

@KALE KV

da brinete se vi u poslednjih 10 godina ste se bas pobrinuli...idi lepo na komentare o kk"sledeca sezona" pa tamo leci komplekse,medju sampionima ti nije mesto,decko.

viper

pre 16 godina

Ajmo redom... Kao prvo, ne mozemo kljuc poraza traziti u Vranjesu, covek je u Partizanu dosao samo da odradjuje treninge za druge saigrace (pre svih Pekovica jer je visok dovoljno da se Pekovic extra uchi) i to bi trebao da zna onaj koji malo bolje poznaje kosarku. Ko god da pomisli da ga je Dule doveo da igra, grdno se vara. E, sada ko god da se pita sto je on tu, verujte da onoliko koliko sluzi toliko i kosta jer upravo Dule, preko Vranjesa, Pekovica pravi igraca, i ne samo njega. Tripkovic je definitvno jos jedan Partizanov Cubrilo i ma kolike god ga povrede pratile, decko definitivno nije ono u sta je njega Dule hteo da pretvori. Sut, samo na momente dobar, slab u duelu, losa leva ruka, nesiguran krajnje. I ne mozemo da vise krivimo njegovu mladost, ima on par sezona u nogama. Ali, desava se, da je bio telenat, bio je. Ako se neko seca koliko su Cubrila gurali i nista, mislim da ce se tako avrsiti i sa tripom. Novica je, ko opet poznaje kosarku, skandalozan. Decko je krajnje nedefinisan u timu. Tu ne mogu da prozrem Duleta, ali definitivno, borbenost - 10, sut - 2, kretanje i pozicioniranje -3, i po meni, osim sto da volim kao veliki "Grobar" od njega 'leba nema. Voleo bih da gresim. Palasio je za onoliko koliko je doveden jos i dobar, mada je neverovatno za playa onoliko izgubljenih lopti, ali bolje nemamo. Ovo je Partizanova realnost, a pun Pionir je nesto sasvim drugo. Nismo mi sesti igrac, mi smo bukvalno sedmi.

dragan

pre 16 godina

ljudi bre!
pa ko je ocekivao skor 3 3 posle 6 kola!!!!neka se javi takav ako ga ima!!
moralo je doci do pada, mlad smo tim, to je normalno.
ocekivao sam poraz veceras, jer pratim kosarku mnogo mnogo dugo. ko god se iole malo razume, zna o cemu pricam. nema veze idemo dalje imamo odlicne sanse za top 16! pobede kod kuce su kljuc, na gostovanjema neka gubimo i sa 20 razlike, nebitno je. ako pobedimo sve kuci imamo 7 7 skor i to je to.
napred partizan!

Joe

pre 16 godina

ovo je bilo dobro spustanje na zemlji,gde su sad oni koji pricaju,sta vam je pobedjujemo sigurni,jer mi smo partizan.mi jesmo partizan i imamo dobro mladu ekipu,ali mi nismo vise sila kao pre 10 tak godina,da bi se reklo lako cemo sa protivnicima kao sto je bamberg.kad ce vec jednom da budemo realni navijaci i reci da je svaka utakmica a pogotovo u evroligi najteza.nezrelost tima je sto po prvi put partizan bio blagi favorit u evroligi,i sada pocinju kritike.to je strasno.losa utakmica losa igra partizana,lose sudjenje,i sta sad,izgubili nista vise ni manje.vaznija utakmica sledi u sredu protiv fenera,to bi bila pobeda od znacaja.sretno partizane,i nemojte da umalozavate uspeh ovih kosarkasa.a i delije nerazumem sta se oni javljaju ovde i slade se.cudni smo mi srbi,to se moze razume kad si slab a drugi jak to boli puno.

yogi

pre 16 godina

kosarka je postala odvratna, uopsteno govoreci... sudije su sada u glavnim ulogama, sa svojim ,,kako mi se prohte,, kriterijumima..a najodvratnije od svega je sudijska gestikulacija posle svake odsvirane odluke...kako je to samo debilski???zami slite, na primer, da fudbalski sudija dosudi, recimo, faul, i onda ukliza da to pokaze?! mislim da je to skroz bezveze. a tek kako pekovicu sviraju licne, pa to je ispod svakog dobrog i objektivnog kriterijuma.

VukSrbin

pre 16 godina

Ako je nešto dobro u sinoćnjem izdanju, onda je to naslađivanje večitih kompleksaša koji se tek pomole iz rupe kad (nadam se) sportskom rivalu loše ide.
Drago mi je zbog njihovih malih i ničim izazvanih radosti. A još mi je draže jer UOPŠTE NE ČITAM VESTI U KOJIMA JE KK Sledeća sezona u naslovu pa ih i ne komentarišem. A najdraži su mi GROBARI koji samo zamišljaju šta znači biti GROBAR po karakternoj strukturi. To su oni isti sa kojima sam hteo da se pobijem kada nam je SAŠA ĐORĐEVIĆ u dresu Barselone dao 49 komada a oni mu skandirali p.... ćelava. To su oni koji SVE ZNAJU pa i košarku bolje od Dušana Vujoševića koji (GLE ČUDA) ne igra na terenu... E "crni dani, crna sudbino"... Ti kvazi GROBARI, su ustvari prikriveni ljubitelji kluba ženskog roda (ta CZ), koji bi i sa osvajanjem NBA lige bili nezadovoljni i tražili još i još... A sve to iz fotelje... I to posle poraza, koji verovatno neće značiti ništa (jer će nemci biti ispod nas, kao i 1914 ili 1945)... A što se tiče ove dece koja IGRAJU I VOLE PARTIZAN (SA SVE TRENEROM) DO KOSKE, njima kapa dole ZA SVE URAĐENO ZA PARTIZAN I SRBIJU OD KADA POSTOJE... Tepiću, a posebno Tripkoviću, svo vaše odricanje od normalnog života koji imaju navijačice KK sledeća sezona i foteljaški i samozvani GROBARI, kako bi trenirali, putovali i igrali utakmice do besvesti, a sve zarad UVESELJAVANJA PRAVIH GROBARA i DOSTOJNOG PREDSTAVLJANJA SRBIJE u evropi i svetu, glavu gore... VI STE ŠAMPIONI. VI STE ODABRANI DA IGRATE ZA NAJVEĆI KK SVIH VREMENA. Tako se i ponašajte. I Saleta su pljuvali sve do Istanbula. Ove navijačice i prikrivene navijačice koje su umislile da su GROBARI...
EJ BRE... BITI GROBAR JE PRIVILEGIJA... I tačka.

Kao što rekoh ranije, više ne morate dobiti nijednu utakmicu, VI STE TOLIKO VEĆ URADILI DA VAS NIKO VIŠE NE MOŽE STIĆI...

PS. Moje izvinjenje i poštovanje za prave NAVIJAČE CRVENE ZVEZDE koji ne žive od poraza do poraza Partizana. I time se ne naslađuju...

mare

pre 16 godina

nisam ni sumnjao da ce da padne pljuvanje posle 2. lose utakmice u sezoni(1. protiv fmp).Pogled na nas sastav i pogledi na tabele u takmicenjima u kojima igramo ne daju mi za pravo da pljujem po igracima i treneru koji su mi ove sezone doneli toliko radosti.Svi imaju pravo na los dan pa i ovi mladi momci.Roma je veceras izgubila,pa ako i fener sutra izgubi mi smo na nuli posle ovog kola.Pobeda u sl kolu donosi mnogo vise nego sto nam oduzima ovaj poraz.Ovim momcima treba podrska a mi smo pohlepan narod,pricamo o nekom final-fouru a top 16 bi bio strasan uspeh.Na kraju vidim da svi pljuju po Urosu,nije ga islo,slazem se,lose igra od pocetka sezone,slazem se,ali decko nije ni trenirao celo leto.On je nas,prima tamo neku crkavicu,a oni koji nisu nasi primaju 5-10 puta vece pare a ne prikazuju nista vise.Ajmo u subotu svi na Siroki da ovim momcima pokazemo kako smo sa njima i u dobru i u zlu(prijatelj se u nevolji pokazuje),pa onda na Fener da pocnemo sa overavanjem top 16.
poz

ivan ts

pre 16 godina

Samo mi je krivo što se pre nisam javio, ovako ne znam da li će neko uopšte pročitati moj komentar! Delije naše, pa gde se vi pronalazite u svemu ovome pa se javljate! Ljudi nemojte da ste smešni! Zna se koji klub je institucija u evropskoj košarci, a iz zemlje Srbije! To KK Crvena Zvezde neće biti nikada! NIKADA!!! Zato se ne radujte tuđim porazima, već gledajte u svoje dvorište! Kao napravili ste neku ekipu,dođe derbi kad ono 20 razlike, lagano! Nije bitno što smo izgubili, proći ćemo u TOP 16! Roma je izgubila kod kuće, tako da i dalje prvih 5 ekipa ide u top 16! A sa njima i PARTIZAN!!! Samo napred momci, glavu gore, srcem uz PARTIZAN!!!

Patriots

pre 16 godina

Jednostavno sta reci nego da se ponavlja slika protiv Reala !!!

Pekovic zaustavljen Partizan gubi lagano !!! Kada sam posle poraza od Reala rekao da svaka ekipa koja ima kvalitetnog centra koji moze da se nosi sa Pekovicem ili ga zaustavi odbranom sigorno ce pobediti Partizan ! Mnogi su mi se tada smejali sa komentarima kako nije tacno da su Partizanovi bekovi nula po kvalitetu za Evroligu i da ne mogu da vode ekipu bez poz igre preko centra do pobede , nazalost a to je realnost !! Josh jednom se isto potvrdilo da Vujoshevic zna da forsira igru samo preko centara i da je za takvu igru strucnjak ali kad to ne ide dolazi do raspada sistema !!!
Nazalost sta se drugo moglo i ocekivati kad na beku igra Vitkovac koji nije imao mesta u Zvezdi za koju svi pricate da je ocajna !!
Sto se Tripkovica tice po meni je on uvek bio isforsirani talenat koji takvu ulogu ne moze da opravda !! on pogadja trojke i pogadjao je kada ide sve lepo igra preko centara i td... a kada treba da budesh kljucni igrac obicno dolazi do ovoga da sutira trojke ocajno 1-7 !!!! Ovo vec nije losh dan to je vec njegov kvalitet dobri igraci moraju bar da odigraju utakmice bar 50% tj 1 dobru pa jednu losu da bi bio solidan igrac a kod njega je slucaj da odigra 1 dobru pa jedno 10 losih !!
A sto se tice top 16 shanse postoje je su Roma i Roan smeshne ekipe a bamberg je imao i suvishe losh start , a sto se ostalih ekipa tice daleko su ispred Partizana i bice ispred njega na tabeli !!!

dragan

pre 16 godina

Bas me zanima da mi neko objasni koja je uloga Palacia i Vranesa u timu Partizana!? Prvi bi trebalo da bude plejmejker ali on niti kreira igru, niti daje koseve, niti asistira! Jedino je dobar u gubljenju lopti.

Sto se tice Vranesa, u mom kraju sam video nekoliko bandera koje se krecu mnogo bolje nego on,covek ima 229 cm i ne ume da zakuca!

Hell

pre 16 godina

Molim sve grobare da prestanu da se ubedjuju sa ciganima i da ne reaguju na njihove komentare jer je svima poznato ko smo mi a ko oni u kosarci.Oni nikada nece zaigrati u Evroligi a kamo li ostvariti 3 pobede iz 6 kola,to ce za njih biti veciti san i to ih boli pa zato salju ovakve provokativne komentare,sta da se radi kada su iskompleksirani.Uostalom 6 uzastopnih titula govori sve kao i to koliko su nas puta pobedili u poslednjih 30-ak utakmica

stefke

pre 16 godina

Dobro,lepo su rekli da je fudbal igra gde ima 11 igraca na svakoj strani,i gde nemci uvek pobedjuju,ali i u kosarci?
e moji grobari,nemamo mi nista protiv vasih uspeha,hvala puno sto nas lepo predstavljate,ali ovo vam nije trebalo

crazy_south

pre 16 godina

Jos nesto: meni uopste nije jasno zasto se ovde javljaju navijaci ucesnika kupa lilijane ronketi(kk sledeca sezona). Kakve vi veze imate sa vestima iz evrolige?Podsecanja radi i ovaj poslednji derbi biste zavrsili na -20 i kusur da dule nije ubacio decicu da se igraju sa vama.

Milan

pre 16 godina

Bio sam juce u JAKO areni i moram da kazem da ono sto juce dogodilo je bruka i sramota!
Pri tome ne mislim na igru Partizana. To je normalno, razumljivo jer je na kraju to sastavni deo kosarke i sporta. Spoljnu liniju nije sluzi sut (sto bi se od njih ocekivalo/izumimam Kecmana), centar je bio na proslogodisnjem nivou (Vranjesa ne komentarisem, momku je potrebno vreme), Palasio je promasio nekoliko lakih ulaza...Velickovic umesto da krade lopte sto smo od njega navikli on ih je gubio...i na kraju to je jedno vece koje je susta suprotnost nadahnuca jedne ekipe i sto je razumljivo...Tripkovica ce nadam se krenuti sut vec na sledecoj utakmici(samo da ga ne forsira kada ne ide kao veceras)...
Ali ONO sto je utrcalo nateren je bruka i sramota mog tima i moje zemlje. Takvo ponasanje ne moze da seopravda nicime, pa ni emocijama. Secate se kada smo bili mali pa kada izgubimo u nekoj igri i ne zelimo da cestitamo protivniku odmah bi nam stariji govorili kako to nije lepo i kako je to stvar nadmetanja:Nekad si bolji, nekad nisi (to naravno, ne znaci da si losiji ili manje vredan). TO ocigledno da nema kucno vaspitanje kada moze tako nesto da uradi, a molim vas da mi navijaci Partizana, ali i gradjani Srbije (apelujem ne samo Srbi) porazmislimo kakav ugled to ostavlja o nama. Kome je naneta steta time sto je on utrcao na teren i hteo da udari bilo koga...Naneta je steta Srbiji jer ostavlja onasim gradjanima sliku da ne znamo da se ponasamo, naneta je steta Partizanu, jer ce posle ovoga zasigurno uslediti opomena (u najmanju ruku), nantea je steta navijacima Partizana koji su dosli sa raznih strana, a narocito onima koji su dosli iz Beograda. Organizator je dao mesta organizovanoj grupi iza kosa, obezbedjenje je bilo slabije kako je utakmica odmicala jer se vecina navijaca ponasala veoma korektno i sportski:navijali su, pevali..a onda kada je TO utrcalo na teren veliko obezbedjenje je okruzilo grupu zbog cega je izgledalo kao da su neka horda (sto nisu!), a verujem da su kasnije ti korektni navijaci koji su prevalili ukupno preko 2000km bili tretirani dosta drugacije i od strane policije i na granicnim prelazima i od strane organizatora. I na kraju naneta je steta meni! Prvo sto je prokomentarisao moj kolega sa kojim sam bio na utakmici je da je to lose za ugled Srbije u svetu i pitao me je da li jeto uobicajno za nase utakmice. Sta da kazem coveku kada se samo setim Zrinjskog, kada se setim utakmice protiv Engleske U21,prekida fudbalskih i kosarkaskih utakmica...i sta ja tada njemu da kazem i cime da opravdam...molim vas da niko tada ne prica o istoriji i nasoj kulturi- ocigledno je da mi nase pretke nismo zasluzili. Tada mogu samo da cutim i da kazem da je TO jedan idiot, a da idiota ima svuda, a u Srbiji ih ima dosta.
TO od nas, od gradjana Srbije, od Partizana, od navijaca i od mene pravi taoce te je najbolje da takve primerke zadrzimo zakljucane, ali ne samo u nasim secanjima na devedesete nego i zakljucane daleko od svega sto bi moglo da nas reprezentuje TO i takvi kao TO nam ne trebaju!Dalje od nas i sto se mene tice takvi nisu niti navijaci Partizana, gradjani Srbije i takvima nije mesto na utakmici.

Za bolji Partizan sutra (a vec je dosta dobar), za bolju Srbiju sutra

VOLIM PARTIZAN, VOLIM SRBIJU!

Milan

crazy_south

pre 16 godina

(j0ca, 28. novembar 2007 23:08)
Pa o cemu ti sine pricas, da li si svestan da vas deklasiramo gde god stignemo.Niko ovde nije pricao da je Partizan mnogo jak ove godine, ali bi on to bio da mu drzava daje bar pola onoga sto vi dobijate od iste.Vi ste, sine neupuceni, na drzavnom i gradskom budzetu od 2000. godine i svi vidimo kakve "sjajne" rezultate imate.Kog igraca ste izbacili u tom periodu?Kupujete neplanski po 7-8 igraca godisnje, za njih dajete ogromne sume i meni je jasno da tebi ovi komentari dobro dodju kao izduvni ventil posto imas priliku par puta godisnje da se radujes(i to Partizanovom neeuspehu, nikako u derbiu, naravno.Voleo bih da vidim tvoj komentar tamo krajem juna kad Dule bude postao Tajni agent 007.
Toliko

Eddie

pre 16 godina

@ -_-, 29. novembar
O čemu ti pričaš rođače ?!!!! Na kom jeziku je ovo što si napisao?Ch,sh,itd..Imaš i srpski na tastaturi ali s obzirom na tvoje godine ima vremena da naučiš.
P.S. Kada će jednom navijači Partizana da čestitaju protivniku a ne da svaki put kukaju na sudije.Ali ladno su sudije krive za svaki poraz.Ccccc

Ljubitelj kosarke

pre 16 godina

Ja ponavljam komentare ali ne vredi. Treba jos jedan petica jer Vranesa ne znam kako bih nazvao ali kosarkasem za Euroligu sigurno ne, treba dobar suter po mogucnosti stariji, iskusan. Isto tako Partizan treba da isplati Duletu koliko misli da bi dobio od transfera Tripkovica pa da decka puste da ne obara rekorde u minus ucinku jer nije za ovo. Nema igre, zatvori se Pekovic, Palaciu nije vece i nigde Partizana.

Basket

pre 16 godina

Vi zvezdaši ništa ne razumete.
Posle 15 utakmica, odlično odigranih, došla je jedna slaba. Ovo je Evroliga, nije utešni Uleb, koju vi dugo još nećete igrati, a Partizan će sigurno ući u prvih 16. Toliki ste vezaroši, toliko pojma nemate o ovom takmičenju, da niste dostojni pažnje. Sve što je juče izgubljeno, biće nadoknađeno u Beogradu. Vi ste nedavno izgubili od Dinama, koji nije prvak Rusije, sa 21 razlike! Bolje ćutite.

nemanjaNS

pre 16 godina

Nisam ni procitao sve komentare, vidim, pametni se vec javljaju, kritikuju itd. Dobro neko rece, da smo dobili, pricalo bi se o final4, ovako, dno, ocaj smo zivi itd... Nema razloga za paniku. Pogledajte kako igraju ekipe koje su iza nas. Skor Rome i Bamberga je 1-5, a Roana ce biti isto 1-5. Sledece kolo je zaista veoma vazno, jer treba dobijati kod kuce. Sa tom pobedom i skorom od 4-3, verovatno bi se vec ustolicili u prvih pet. Fener danas igra sa PAO kod kuce, i tesko da ce dobiti. U slucaju da izgubi, imace 3-3 kao i mi, a dolaze nam u BG. Roma igra sledece kolo u Francuskoj protiv Roana, treba ocekivati da Francuzi dobiju jos nekog, eto im prilike, tada bi Roma imala dalekih 1-6, Bamberg ce izgubiti od Barse u gostima, takodje 1-6, a u tom slucaju Roan 2-5, ali smo ih dobili u gostima. Ako Roma dobije, opet nije strasno, imace 2-5, a Roan i Bamberg vec otpisani na 1-6. Fener iu slucaju pobede nad PAO, dolazi kod nas, i mozemo da ih stignemo na 4-3. Razlika izmedju pete i seste ekipe ce biti i dalje dve pobede, sto govori da je grupa takva da ce Roan i Bamberg, pa i Roma, svojim losim rezultatima omoguciti da se cak i sa 6 pobeda ladno kao peti ode dalje. Nije nam izjednacena grupa, odskacu PAO, Real i Barsa, koji ce uglavnom dobijati ove najslabije. Neku sredinu cemo ciniti mi i Fener, dok mislim da ce ROma, Roan i Bamberg biti u zacelju. Prema tome, nema mesta panici. Treba se skoncentrisati i dobiti Fener u grotlu Pionira, posle toga imamo dva zicera kod kuce, Roan i kasnije Bamberg. Sa tih 6 pobeda, kako stoje stvari, ici cemo kao peti dalje. A imamo i Real u Pioniru, sto nije nemoguca misija. Dobro je sto ovaj ubedljiv poraz od Nemaca nece imati veliki znacaj, jer necemo ulaziti u krugove sa Bambergom, pa nam samim tim nece biti potrebna pobeda veca od 16 razlike. P.S. Sto se tice Tripka, moram da priznam da i mene pomalo brine njegova forma i igracki napredak. U svakom slucaju, ovu sezonu ga treba istrpeti, videti da li ce se popraviti, a ako ne, Dule najbolje zna sta dalje. Pozz svima!

DelPiero

pre 16 godina

@j0ca

mislim da bi neki morali malo vise da se informisu o neki osnovnim stvarima...pritisak se izrazava u mbar-ima a vlaznost vazduha u procentima...znaci strasno!!!

asterix

pre 16 godina

Tripkovic je definitivno najvecu promasaj Partizana u zadnjih trideset godina. Zaista ne znam cime zasluzuje ovoliko kredita a i epitete talenta. Ni njegov otac da je trener ne bi ga ovoliko trpeo.Decko nema pojma ali krenimo redom :Indeks (ne)uspesnosti u devedeset odsto utakmica evrolige katastrofalan,procenat suta za dva i tri poena je bedan,ocajna selekcija suta,takodje i slobodna bacanja za sutera slaba oko sedamdeset odsto.Dalje,dribling ocajan mnogo izgubljenih lopti,levom rukom ne zna da vodi loptu ona stalno bezi,ulaz nikakav pun straha i retko do kraja,ukradene lopte za njega ne postoje da li se neko seca kad je ukrao loptu ili iznudio licnu u napadu,skokova i asistencija skupi dvadesetak za citavu sezonu.I ono najgore,skandalozna igra u odbrani, nije u stanju da cuva nijednog igraca u regionalnoj a kamoli u evroligi.Probija ga kako ko stigne ,a jedino sto mu uspeva je da napravi faul uz kos i slobodno bacanje.Ne mrzim decka,nemam razloga za to ali krajnje je vreme da neko kaze dosta, car je go.

гробари думру

pre 16 godina

I ovo je previše 3-3 od Patlidžana, budimo realni. Pa pre početka sezone svi grobarčići bi oberučke prihvatili ovakav skor. A sada su apetiti poresli i eto ti ga neki Blambleberg ili kako već (prvi put čuo) da ih vrati u realnost. Tišina grobarčići.

Novica_Velickovic

pre 16 godina

Svaka cast Kecmanu I Novici,jedini koji su srce ostavili na terenu!Pekovic zakazao!Tepicu I Palaciju bih samo porucio:Spasite Partizan tako sto ce te otici iz njega!!!

Novica_Velickovic

pre 16 godina

Dzabe Novice,dzabe!Ne vrede nista tvoje trojke I lavlje srce kada je tu gospodin Palacio da sve prokocka!Bas me interesuje gde su sada gospoda Boyo I Andriya d aim cestitam na igri njihovog klovna Milta!Vidi se da je u cirkusu poceo da uci neke dodatne poteze tako da prosiruje svoj repertoar

kiza

pre 16 godina

Molim navijače kk sledeča sezona,državni projekat br.1,da o snazi KK PARTIZANA pričaju kad i ako pobede isti;Ovako samo ispadaju najblaže rečeno smešni;Poslenja utakmica -15 bolje mislite na to nego da procenjujete snagu za sad šestostrukog uzastopnog prvaka!!!!!!!!

carmali

pre 16 godina

БРАВО ЦРНО БЕЛИ МОМЦИ.
Борили сте се, није ишло, па шта?Па шта ако сте изгубили једну утакмицу коју сте можда могли да добијете. Па шта!
Таман изгубили све до краја, ја ћу доћи на сваку утакмицу и навијати из свег грла. За последњих седам година сте урадили толико, да код мене имате кредита за наредних десет. Зато главу горе, ни један прави гробар вам ништа не замера (а како је могуће да неко нешто замери Чеди Витковцу који се без маске и са поломљеним носем иде право на кош - директно у два играча). Зато, ЦРНО БЕЛИ БРАВО, БРАВО.
Наш велики успех би био улазак у ТОП 16, у шта ја не сумњам (победе против Фенера, Роана и Бамберга кући + Реал кући или Фенер или Рома у гостима). Можда и 6 победа буде доста за 5. место (у нашој групи су 3 неприкосновене екипе). Па ко ће још победити Барсу кући, као што су то урадили наши момци.
А сви ви који критикујете, кошаркашке свезналице (који би и Дулета да смените, Трипка да отерате) и сви ви који се осећате покраденим после продаје Крстића, Милојевића, Перовића РЕСТАРТУЈТЕ ВАШ РАЧУНАР ПА ПОНОВО ОДИГРАЈТЕ NBA LIVE или FIFU, МОЖДА ОВАЈ ПУТ ПОБЕДИТЕ.
Поздрав свим правим гробарима и видимо се у Пиониру у суботу.
Хвала ти, хвала ти,црно-бела љубави...

johny

pre 16 godina

Objektivno,lose vece Partizana,ali idemo dalje,to je ligasko takmicenje.U sezoni kad smo bili prvaci Evrope,u grupi smo izgubili u Belgiji od Maes Pilsa.Da je onda bilo neta i komentara,sigurno bi ovi tuzni i nesrecni navijaci drzavnog projekta likovali.Nema potrebe da komentarisemo pisanje navijaca tog tuznog i smehotresnog projekta koji ne znaci u Evropi ama bas nista.Potpuno nebitan klub za evropske prilike.Prema tome,igrajte ULEB kup,to je vas maximum.Drzavni projekat,KK Parking servis,Draskovi sampioni,kako god nazivali taj klub,ostaje vecito mali.

raky

pre 16 godina

odgovor na 1. komentar:
bas si lik....to sa visokom travom je vas izgovor,kada su sudije na vasoj strani pa se ne mozete izvlaciti na njih,pa onda krivite travu,da vam golica ... u stvari,ne znam sta vas muci sa visokom travom,kada nema sta da vam golica,nemate muda...ne kontam u cemu je onda problem!? a,jbg...ciganska posla. samo lazete i muljate.
ali ako nisi skontao ovde se radi o kosarci,gde nema trave nego se igra na parketu. ali sta vi cigani o tome znate!!!
u ostalom kada ste ono zadnji put nekoga pobedili!?
partizan i pored lose igre vas gazi kako hoce.
nego braco,grobar i svi ljubitelji kvalitetne kosarke,nemojte zamerati ovim deckima na oscilacijama. koliko se secam,cilj nam je bio uazak u tu ligu,u tome smo uspeli. ambicije su malo porasle ali ipak treba ostati na zemlji. priznajte da pre nekoliko meseci niste od njih vise ni ockivali,ipak s uonitamo trebali biti totalni autsideri. decki su mladi,i pred njima je jos puno uspeha... u svakom slucaju,dobro im dodje ovakvo evropsko iskustvo.

raul

pre 16 godina

najjace su mi sad ove cige sto su sretni sto su pobedili talijane.... ejjjj talijane,bre!!!!
ha,ha... a gde su ti talijani u italiji?
ako niste skontali do sada,brose je prvak nemacke....samo do sada ih nije islo u evopi,a vi i vasi talijani igrate,gde ono!?
to je onaj uleb ili tako nesto???
intertoto....wtf!?

xxx

pre 16 godina

Vazno je da bi oni odrali fortitudo sa 120 razlike bez jedne noge i ruke kako rece jedan. Kao vi bi osvojili Uleb kup bez problema,pa momci ovaj tim Bamberga nije nista jaci od bar jedno 50% timova u Uleb kupu. Meni je zao sto je Partizan izgubio,ocigledno je da im ne prestoji ni malo lak posao da udju medju top 16.

Milutin

pre 16 godina

Lepo je danas biti Nemac u Beogradu! To sto vi igrate nije kosarka vec ragbi sa dosta kecerskih zahvata i to moze da prodje u Pioniru gde lete sa svih strana uplajaci i novcici pa i sudije i gosti jedva cekaju da se utakmica zavrsi. U normalnoj atmosferi ste smesni.

Selena - Grobarka KG

pre 16 godina

Nisam mogla sinoc da pisem,jer sam se plasila da cu moja osecanja ispoljiti prema ovoj jadnoj tastaturi!
Znaci ne verujem!Samo Kecmana mogu da pohvalim,a svim ostalim treba odrediti dobru vaspitnu meru,u nadi da se ovo vise nikad ne ponovi!Necu nikog da kritikujem posebno,jer ne bi moglo sve da stane!Nadam se da je ovo bilo samo jedno lose vece i da ga NECE ponovo biti!!
A za onog genijalca sto je utrcao na teren sve pohvale!Pa jel on normalan?!Zbog takvih na kraju Grobari vaze za divljake!Neka je njemu na cast!!!
Sto se tice cigana,bolje da se NE javljaju i neka se poklope usima,ako su bar malo normalni!Gde vi zivite?!Partizan jednom izgubi i vi se odmah ponadate necemu.Samo cemu?Zar ste vec zaboravili koliko smo vas prosli put "ponizili",ili ste na to navikli,pa je to za vas sasvim normalno?!Ma hajte molim vas!
Crno-beli,samo hrabro napred,Grobari su uz vas!!
VOLIM PARTIZAN!!
Pozz za SVE Grobare!

chera-bera

pre 16 godina

Nema lakih koseva, lake ekipe a kamoli lake pobede. Kome to nije jasno u velikom je problemu. Neka pogleda neku utakmicu Barcelone, Panatenaikosa ,.., pa da vidi kako se "lako" dobijaju utakmice?
Dule ne brini, na pravom si putu !

Борко

pre 16 godina

Ја мислим браћо гробари да мора одмах да се напусти Евролига и да идемо у ФИБА Ервролигу. Па ми смо бре шампиони Европе и не могу они тако да нам суде. Краду нас, бре! Сматрам да Дуле треба да изведе екипу са терена. Не мислим да му је био добар потез са сином оног функционера Партизана који је утрчао на терен односно није успео да скрене пажњу судија на крађу. Они чак нису ни помислили да је то због њих. Треба бити оштрији. Треба да напустимо и Јадранску лигу, треба да напустимо и домаћу лигу - свуда нас краду. Играћемо ФИБА Евролигу а у терминима Јадранске играћемо противу Игокее, наше браће, једном код нас, једном код њих! Чувајмо образ!

sanja74

pre 16 godina

Dule, daj momcima da čitaju autobiografije Bodiroge, Paspalja, Đorđevića, Kiće, Praje....Onaj deo treninga šuta na koš!!!!!!!!

Lazar

pre 16 godina

Posle ovakve utakmice Partizana i sjajne pobede Zvezde od utorka definitivno sam prelomio i poceo da navijam za Zvezdu. Zao mi je samo sto sam trideset godina bio slep kod ociju i navijao za ekipu kakva je Partizan!

KKP

pre 16 godina

Bamberg je najslabija ekipa u grupi i ovo mu je prva pobeda. To su indijanci koji nikad nisu igrali EL dok je Partizan cudo, najmocniji klub, veciti prvak itd.
Treznjenje je bolno ali sami smo krivi. Dok se ne dovede Dzikic nema nista. Ono je bila bruka.

bam? berg?

pre 16 godina

a pazi ovog mladica predlaze napustanje utakmice...pa sta mislis, da je ULEB isti ko vas Bojic i ekipa? Dobili bi 3 godine zabrane takmicenja, pa bi igrali FIBA kup. Mozda i da probate da prebijete nekog sudiju, prosle godine vam je to uspelo...

vsv

pre 16 godina

Ovo bi trebalo da je vec dobijen mec ali mnogo puta smo takve meceve gubili...
Ajmo crno-beli!!!
(vsv, 27. novembar 2007 17:10)
Upravo ono o cemu sam se bojao...

miki

pre 16 godina

Da da, opet krive sudije... E pa dragi moji grobari nije vam ovo Jovcic, ili mozda onaj kum od todorica, koji vam poklanjaju titule iz godine u godinu! Ovo je realnost! Niti ste vi za ls niti je srpska kosarka kao sto je bila...poz

delboygreentooth

pre 16 godina

Igraci partizana bi trebalo da shvate da ovo nije srpska liga u kojoj su navikli da im se "duva u jedra".
Ova ekipa moze da pobedjuje u evroligi ,ali samo ako igra na granici svojih mogucnosti i koncentrisano svih 40 min.

FoRzA_PxFxCx

pre 16 godina

Pogresi covek, idemo dalje sta?
Juce price fajnal for ludilo, danas kritika.Nadjite sredinu ljudi licite sve vise na nase ,,objektivne'' komsije.
Evo ja cu pokusati da sagledam stvari realno.
1.Peka je CAR, i da on je najveci talenat i bice najveci igrac zato sto odigra deset dobrih, dve osrednje pa jednu losu utakmicu i tako redja.
Dok u nas Srba(generalno) vlada misljenje da je neko posle jedne(eventualno dve)utakmice sa 15-20 poena, 2-3 gola talenat svetskih razmera.
2.Na gostovanjima smo(realno)druga ekipa, zasto ne znam, cudi me da ih u klubu malo bolje ne spreme za utakmice na strani, to vec traje godinama i ozbiljan je problem.Kao da igraju ,,Po atmosferi'' u Pioniru ludilo igra se, na strani manje vise letargija spavamo i mi.
3.Nas dobro poznati mentalitet ah oni imaju 0-5 ma lako cemo(ali to se desava stalno,fudbaleri su klasican primer), a to sto su gubili tesno od PAO-a bas kao i mi nikom nista.Dule kaze lepo kako mu se ne svidja atmosfera koja se pravi pred utakmicu i bio je covek u pravu.
4.Mora uvek sa srcem za Partizan, borbenost nije bila na nivou, oni nisu PAO ali de ces bolju motivaciju od atmosfere koju oni prave ,,Dobro je sto dolazi Partizan da i mi nekog dobijemo''.
5.@Dragan
Super si izanalizirao Tripka pre neki dan, samo sto on to ocigledno nije procitao.
Svaku utakmicu se nadam sad ce, krenuce ali on je izgleda(voleo bih da gresim)onaj slucaj suprotno od Pekovica, jedna dobra u sto godina.
6.Protiv basketasa kao sto su ovi iz Bamberga ne smes da upadnes u njihovu zamku i da ides ko'muva bez glave a Milton je upravo to ucinio.
7.OK slazem se da je sudjenje bilo lose ali slozite se da smo i mi bili gori od njega!!!
8.Umalo zaboravih Tepica!!!
Bilo je lose, ekipu nije islo, uzmi loptu, preuzmi odgovornost, pogresi nista ti necemo zameriti ali pokusaj ne krij se.
Najveci genije Bodiroga je iz meca u mec, iz godine u godinu to DOKTORIRAO!!!
A posle njega u reprezentaciji, ma nigde takvog igaca NEMA(Dijamantidis podseca)!!!

Ajmo Crno-Beli glavu gore opet 3-3 je sjajan uspeh za sada, i dalje imamo dve pobede viska u odnosu na pretendente za 5. mesto(pobeda Barse nad Lottom.)Oscilacija je bilo i bice kao i prosle godine tako da ni najmanje ne brinem da ce se traziti karta vise za TOP16!!!
...I radost i tugu mi delimo s njim...

Bata pfc

pre 16 godina

Ej pa sve mogu da razumem,i da nas pobedi Bamberg sampion Nemacke,i da nas pobedi Real sampion Spanije,i da nas pobedi Panethinaikos prvak Grcke i evrope,ali ne razumem nikako navijace Crvene Zvezde koji se javljaju na ovu vest,jer oni su bili sampioni drzave u proslom veku srdinom devedesetih,a pre toga sredinom cetrdesetih kada su im centri bili Tito i Kardelj,a pley Djilas ili neko slican tom profilu igraca!!!!Ali komleks...ups ne komleks vec KOMLEKSCINA JE VEEEEEEEEELIKA i tu definitivno nema spasa!!!!

Vucko

pre 16 godina

Ma jadni vi, kako bas vas uvek pokradu sudije to mi nije jasno, a svi znamo kako iz godine u godinu pobedjujete u nasem prvenstvu. Trebali ste da se pokupite i napustite dvoranu jer ste za to odlicno obucavani. E grobari, grobari da vam nije mozda smetao i vlazan parket i lose osvetljenje u dvorani!

medjutim

pre 16 godina

Jedan poraz u gostima je dovoljan da svi pljuju ekipu i pored odlicnog ukupnog rezultata. Da smo dobili, svi bi se lozili na fajnal for, koji posle ove utakmice nije ni blize ni dalje.
Iskreno mi je zao navijaca KK Sledeca Sezona koji nemaju dovoljno radosti u svom dvoristu, pa se od muke raduju pobedama nemackih timova. Ko zna, mozda je ljubav prema Nemcima normalna, mozda sam i ja trebao ovako da se veselim pobedi Bajerna..

pera mitic

pre 16 godina

Repriza utakmice sa Realom! Ocajno sudjenje, katastrofalan sut, puno izgubljenih lopti...
Jos i onaj navijac (*/**-*) na parketu...
Nadam se da ce u Pioniru protiv Turaka biti repriza utakmice sa Rimljanima!
Grobari-glavu gore!
Ostali-pssst!

zex

pre 16 godina

Ekipu je veceras ocigledno stigao umor.Sad se vidi da Peka ne moze sve sam!
Treba nam pod hitno jedan dobar suter jer Tripko to ocigledno nije i nikada nece ni biti posto nema muda i izgleda mi uplaseno na terenu.Sudije po obicaju kad god mi gostujemo vuku za domacina tako da je to postalo vec uobicajeno i kad nesto odsviraju za nas prosto se iznenadim!
Pozdrav za sve grobare!

Zufer Avdija

pre 16 godina

@Vucko
Smetale su nam boje dresova Bamberga, posto smo navikli da deremo samo crveno-belu kombinaciju ... Nego ,pusti te Evroligu i Partizan nije to za tebe ... Skupi bolje josh 4000 drugara da barem JEDNOM ispunite Pionir na nekoj utakmici u kupu Lilijane Roketi ...

todorPFC

pre 16 godina

pukli smo,jbg..ni pao ne pobedjuje uvek!ne vidim zashto se dizhe tolika frka!to je ekipa koja je jednostavno morala pobediti posle 5 poraza..a kad im u halu dodje slavni partizan-dodatna motivacija,napune halu..to je kao kada zvezdi dodje fortitudo (samo oni ne napune halu) jbg

Gost

pre 16 godina

Stvarno ne svatam u cemu je ovde problem, nemci uopste nisu losa ekipa, trener im je osvojio sa reprezentacijom drugo mesto u Jevropi. Sudije su svesrdno ih pomogle, tako da se od ove mlade ekipe i nije moglo vise ocekivati. Samo napred. Treba pobediti Ferenbakce u sledecem kolu... Ovaj poraz ne znaci nista.

Nesa-delija

pre 16 godina

Nas sampion je izgubio 16 razlike od tima koji je promasio cak 15 slobodnih bacanja! Tacno je da je nemacki tim imao mnogo vise bacanja ali kakav bi tek rezultat bio da je ta bacanja bolje izvodio?

Nesa

pre 16 godina

@j0ca:"ili vlaznost vazduha u dworani nije bila tacno 1013 milibara???"

Vlaznost vazduha se meri u procentima a onih 1013 milibara koje spominjes predstavljaju normalan vazdusni PRITISAK na nivou mora a ne vlaznost u dVorani!!!

Mrske

pre 16 godina

Slazem se da partizan veceras nije bio onaj pravi. Bre kad te nece, nece te. Ali je zato Bamberg sve htelo, svaka bitna trojka im je usla(pa cak i ona na kraju sa 8 i kusur metara).
Samo jos da dodam da je jadno sto ove delije sad nesto ismejavaju partizan. Bre ljudi gledajte svoje dvoriste, pa vi nama niste ni do clanka, jedva igrate ULEB kup, a nama se smejete sto 7 godina zaredom igramo evroligu, postizemo kakve-takve rezultate, i to sa manjim budzetom nego vi.

Max

pre 16 godina

Partizan veceras nije licio na sebe.Odigrao je katastrofalno.Bamberg je imao kontrolu tokom citave tekme.Najgori igrac je bio po obicaju Tripkovic.Taj covek je stvarno "livada"od igraca.Treba ga najuriti sto pre jer samo unosi nesigurnost u redove tima.Uporno forsira sut i pored cinjenice da mu ne ide.Vujosevic je kriv sto ga stavlja u tim.Decko je psihicki labilan i cisto sumnjam da ce od njega ikad biti neki igrac.Ni ostali se nisu proslavili.Sve u svemu ocajno slaba igra Partizana i veliko razocarenje za sve navijace Partizana.
Pozdrav

seba

pre 16 godina

Moja dva kuma,Radule, Djole Dalmacija i ja bez prava zamene bi dobili danas Partizan sa ovakvom igrom i katastrofalnim šutom za 2 i 3 poena.Moramo mi učiniti ekipi koja ima 0/5 skor da prekine crnu seriji.Ne bi mi bili PARTIZAN kada se to ne bi desilo.Volim Vas, i shvatiću ovo kao loše veče, ali ste me iznervirali do tojaša!!!

Tanja

pre 16 godina

Moram da priznam da sam ocekivala mnooooogo bolju igru i,da se ne lazemo, ocekivala sam pobedu ali, nazalost, nista od toga.Sta je tu je.Necu ni po kome da pljujem jer mozda veceras nas tim jeste odigrao lose ali ja pamtim i PAO, Barsu,Olimpiju... Mlad je ovo tim, a psiha je cudo. Svi smo mi racunali da je ovaj mec vec dobijen.Upisali smo pobedu mozda jos i pre pocetka sezone i kako sad da zamerim igracimo sto su i oni to ucinili. Znamo ovaj tim, u skore sve utakmice ulaze maksimalno skoncetrisano, nikog ne potcenjuju, ali veceras nije bilo tako. Ja im necu zameriti,jer verujem da ce vec sledecu utakmicu odigrat mnogo bolje, svako ima pravo na gresku.A Vi?Hocete li im Vi zameriti? I naravno VOLIM PARTIZAN

Dzoni

pre 16 godina

Stvarno je vrijeme da se spustimo konačno na zemlju i pomirimo se sa realnim "kvalitetom"ekipe!! Ekipa u kojoj ne jeden bek (sem nešto Kecmana) ne može da pogodi za 3 poena niti da odigra 1na1 ne zaslužuje prolaz u dalju fazu. Ove dosadašnje pobjede su bile plod više borbenosti i požrtvovanja nego znanja i kvaliteta,i ako se ne angažuje pod hitno bek i centar noćašnji scenario će nažalost postati praksa!! Slažem se da se Ukiju treba zahvalit,noćas je kap prelila čašu! Bolje onoga Riznića polako uvoditi u selekciju!!! Ništa,s ovakvom ekipom,moramo biti prezadovoljni rezultatima koji u postignuti do sada i nastaviti da se nadamo nekim novim čudima i naravno nejboljoj publici na svijetu!! VOLIM PARTIZAN

Filip iz Zemuna

pre 16 godina

@kole

Njihov trener je najavio udvajanje Pekovica po cenu primljenih trojki,pa kao navijac Partizana necu valjda ocekivati da Tripkovic promasuje otvorene suteve,vec da daje barem svaki drugi sut.

Nidza

pre 16 godina

Pa ovo je smesno bambi iz nemacke koji ne moze nikog da pobedi razvalio Partizan.Ne znam sta uopste Roan i Bamberg rade u Evroligi nisu dobri ni za uleb kup.Posto u Evroligi nema kfalifikacija nadju se mnogo slabi timovi koje bi realno srpski sampion trebao da pobedi.Ali umesto toga on im pokljanja pobede.

Zaista ovaj Partizan je toliko los da ne zasluzuje prolaz dalje nadam se da ce im Bambi uzeti mesto

Goran_Zr

pre 16 godina

Nemci su do ove utakmice bili ekipa koja postize manje od 70 poena po mecu. Veceras im nisu isla slobodna bacanja. Da su gadjali penale bar 80% uvalili bi nam 90 poena. Toliko o nasoj cuvenoj odbrani. Sudjenje ne vredi komentarisati, ono je takvo kakvo je. Uostalom, posle ovakve igre nema smisla pominjati arbitre. Ostvarili smo tri pobede jer nikome nije bilo ni na kraj pameti da treba samo da nas pusti da neometano sutiramo trojke. Nemojte mi reci da nas nije hteo sut za tri. Bio je u skladu sa nasim dosadasnjim prosekom u EL. Srednja metalska skola iz Zrenjanina znatno bolje pogadja otvorene suteve od nase spoljne linije. Kecman od table pogadja trojku, a Palacio sutira trojku i pogadja - tablu. Komedija...

Grobar

pre 16 godina

Ovo veceras je bilo kao u holivudskim filmovima, dodjes do pet razlike i promasis napad, oni sevnu trojku u zadnjoj sekundi i to sa devet metara. Ovo je tek pocetak tog filma, kada se pravi uvertira i kada se sprema za razvoj radnje i sam finis koji uvek ima srecan kraj, glavni junaci uvek pobede, a ti junaci su CRNO-BELI, dokazali su to mnogo puta!!!
pozdrav

-_-

pre 16 godina

Samo chekam naslov sutra u novinama… Tipujem na to da ni jedne jedine novine nece napisati kako je Partizan ostecen u ovoj tekmi… Pa daj bre,dokle??? Video sam kako zvezda igra u Euroleague … sorry,lazhem imam 16godina pa se ne secam kada je zvezda zadnji put igrala… ne,ne nisu ovo kompleksi,jednostavno me nervira to sto HRVATSKA postuje CIBONU,koja ih predstavlja u najjachem kosharkashkom takmcihenju na ovom kontinentu,a nashi??? Vazhnija je pobeda zvezda nad tamo nekim prvakom Cheshke,nego egal Partizana sa prvakom Evrope…

Ljudi pogledajte na chemu je nasha kosharka…Kakve smo igrache dali svetu , a za reprezentaciju nam igraju momci sa 18-19god… Istina Gurovica prezirem ,ali on je za mene igrac koji voli SRB,a ne oni tamo NBA igrachi koje zabole ,da ne kazhem shta, za SRB,a on je ipak pristao da igra…Ok,ponovo cu pevati onu “staru” pesmu u Pioniru kada bude igrao protiv Partizana,ali…

Da se vratim ovoj tekmi… Brose je dokazao zashto je izgubio od PAO manje od 5poena… Morali su i oni nekoga pobediti… Istina Partizan je odigrao katastrofalno…
Tripkovicu treba josh treninga… Vranes polako “uchi” tajne kosharke… Bicemo mi dobar tim u top16 fazi…

U nashoj zemlji smo neprikosnoveni (6god) , u NLB (1god pobeda ,dve finale … to be continued) , red je i na Evropu ;)

Vidimo se u sredu protiv Fenerbakchea…

P.S. ko nije prochitao izjavu Bejlija (vaterpoliste Partizana) neka nadje negde na netu i vidi shta je GROBAR :D…

MlaDeN

pre 16 godina

Loshe veche..Bozhe moj...bitje bolje..verujem da mozhemo u top 16.. Slavko je promashaj godine...glupo je shto Zvezdashi neshto prichaju kad oni evrolige nisu videli godinama..i u Srbiji su tek na 4 mestu posle Partizana,FMP-a i Hemofarma..

12345

pre 16 godina

Koliko podsmevanja zvezdinim protivnicima u ULEB kupu..a svi bi zgazili ovaj Bamberg, pa verovatno i Nimburk..Sve u svemu ocajna ekipa..Koja je sastavljena od nemackih igraca koji su strah i trepet u Evropi..Partizan je imao veliku srecu u zrebu jer je izvukao ovaj Bamberg i Roan, verovatno najslabije ekipe...

Vuk

pre 16 godina

Najslabija igra Partizana ove sezone, u svim takmicenjima. To je i bilo ocekivano, bice i jos slabijih veceri, ipak je Partizan izuzetno mlada ekipa, ali vise bih voleo da se ovakvo vece desilo protiv Pao ili Reala, a da smo kada je to najpotrebnije, ipak igrali na nivou mogucnosti i slavili protiv direktnog konkurenta za top 16. O ekipi Bamberga imam jeko kristalno misljenje-u pitanju je skup basketara, koji se nabildovao u teretani i igra tzv. "ratnicku" kosarku u najpogrdnijem mogucem smislu ovog izraza. Ovo potkrepljujem cinjenicom da je doticni Fen sutirao bacanja 10%, a pogodio 2 trojke sa 8 metara, i to na nasu nesrecu bas kad s se lomio rezultat. Okuladza koji postize na -6 onu dvojku iz nemoguce pozicije pri isteku napada, a isto tako masi bacanja i zicere. Dovoljno je reci da je Suput njihov najjaci igrac, a po meni je on priuceno ni krilo ni centar, koji je, dok je bio u Partizanu, uglavnom najvise pomogao da se upropasti Luka Bogdanovic (igraju na istoj poziciji), a ne u dobroj igri nase ekipe. Ipak, to je zivot. Veceras su podbacili bekovi, cak ne toliko Tripkovic (iako je imao ocajan sut), koliko Palasio (totalno bez ideje, delimicno zato sto je "prebijen", ali najvise zbog lose veceri) i Tepic (koga gotovoda nismo ni mogli da primetimo na terenu). Ako ovome dodamo Cedino objektivno lose stanje zbog loma nosa i poslovicnu nemogucnost Bozica da pomogne u napadu, time je sve jasno. Kecman se sjajno borio, ali on nije igrac koji ce izneti celu ekipu na svojim ledjima, njegovo je da da dobru potporu takvom igracu. Takodje, Pekovic je promasio jedno 5 ili 6 zicera koje redovno pogadja i-eto. Rezultat-ocajan sut za 2, sto je nase najjace oruzje. Takodje smo nadskoceni, sto nije poslo za rukom ni mnogo boljim ekipama od Bamberga. O Vranesu, i onom promasenom zakucavanju kad to nije smelo da se desi, bolje da nista ne kazem, izacicu iz okvira pristojnog ponasanja.

Ipak, na kraju, najvise me boli sto Bamberg po novinama vec nedelju dana trubi da ce pobediti Partizan, a to se na kraju i desi. Nista, idemo dalje, podrska za ovaj mladi tim...

Pozz

zooro

pre 16 godina

Kaoko je Partizan i njegov veliki trener Vujosevic zvani Mrgud izgledao u Bambergu,pa kao kad mama kad odvede dete u DIZNILEND,izgubljeno.

Nesa

pre 16 godina

Potpuno zasluzeno,cesto kritikujem Tripkovica veceras je stvarno imao lose vece index uspesnosti: -8? Skoro nisam video veci Tepic index:-6.Sut Tripkovica za tri poena je bio 1/7 za dva poena 0/2 .i to za 18 min , napravio je 4 licne greske . Ova utakmica ide na dusu iskljucivo Vujosevicu ,Tepic je bio ocajan takodje je proveo 18 min na terenu . 36 min su proveli na parketu i tu je kljuc neuspeha jer Pekovic brzo usao u problem sa licnim greskama , i bio je dosta opterecewn i pod pritiskom , ovu utakmicu je izxgubio Vujosevic i izgubili ste sto ste imali kratku klupu ,jer nema ko da zameni igrace kada im ide lose . Bozic , Vranes ,Strahinja,Borovnjak. nisu kvalitetni igraci koji mogu dugo da igraju na visokom kvalitetu u ovom momentu .Bros baskets je kontrolisao utakmicu 40 min , ne znam da li je Partizan jedan minut vodio ? U prvoj cetvrtini samo 12 poena u drugoj 15 , slabo..........

Slavoljub

pre 16 godina

Nikada vi necete biti veliki klub!Mozete u ovoj nasoj jadnoj ligi da se duvate, jer kupujete sudije i sve ostalo, ali u Evropi... to tesko ide.Da dozvolite sebi da izgubite sa 15 razlike od nekog jadnog kluba kome ste vi prva i verovatno poslednja zrtva u Evropi je zalosno.Nasa jadna i bedna Zvezda bije Italijane sa 33 razlike, ej Italijanski klub, kakav je da je bolji je od ovih klosara.Doduse i mi pucamo od smesnih klubova ali za razliku od vas bar se ne duvamo.PS. koliko nam bodova bezite u fudbali, a toliko ste se duvali na pocetku sezone.E, nikada vi necete odrasti.

Vladan

pre 16 godina

Navijac sam zvezde i ne zelim da se sladim porazom Partizana ali smatram da je dobrodosao cisto da spusti ga na zemlju i ukaze mu da je previse uzleteo posle tek dve dobre odigrane utakmice i da ovaj poraz sa onim porazom od Reala ukazuje da su price o odlasku na fajnal for nerealne tj dok su igrali svoju igru bili prizmni sa planovima - prolazak u drugi krug sve je bilo odlicno.I da se osvrnem na izjavu Todorica kada bi drzava pomogla Partizan bi na fajnal for ha ha babi se snilo sto joj bilo milo pa i Zvezdi bi da je drzava pomogla da zadrzi Stojakovica Radmanovica Rakocevica Vujanica Jarica Tomasevica(sve igraci iz Zvezdinog podmlatka) i da je jos odresila kesu da dovedemo Tima Dankana verovatno bismo imali 10tak uzastopnih titula eurolige.Ja ne znam samo sta onda uprava kluba radi valjda je njihov posao da obezbede novcana sredstva a ne da zahvataju drzavne odnosno narodne pare koliko im drago. Sto ne potpisu ugovor sa grupom igraca na cetiri godine umesto na godinu dve pa da im ne odlaze igraci ,to se odnosi i na Partizan a jos vise na Zvezdu ,cim makar jednu sezonu odigraju dobro

GROBAR NIS

pre 16 godina

los dan...nista nam nije polazilo za rukom!i najvecim sampionima se desi...ali glavu gore!sledeceg cetvrtka svi u pionir da podrzimo ove momke i da pokazemo da smo tu ikad se gubi...nadam se pobedi protiv fenera!ko se slaze nek preporuci...VOLIM PARTIZAN!!!

superhik

pre 16 godina

Nakon pet odlicnih izdanja u EL i 10 u jadranskoj veceras smo videli Partizan koji smo cesto gledali ranijih sezona.Bez ideje, bez resenja
u napadu, konfuzan u odbrani.Nemci su odlicno zatvorili Pekovica od pocetka.
Vujosevic je uveo Tripkovica da proba sa trojkama ali je ovaj imao stvarno lose vece.Palacio nije drzao konce kao da nije bio prisutan na utakmici.Tepic takodje nije bio na visini zadatka.Novica borben ali sa puno gresaka.
Jedino je Kecman igrao za prelaznu ocenu.Vitkovac i dalje igra sa strahom(ah Bakicu, Bakicu).Sudije nisu krive za poraz ali su svoj deo poslaodradile sa pocetnih 15-7 u faulovima.Sve u svemu vece za zaborav.Nije strasno, ovo moze biti bezbolan poraz ako izvucemo pouke iz njega.Idemo dalje, turci padaju!

vlada

pre 16 godina

Od svih 6 utakmica Partizana koje sam gledao ove sezone, na svakoj je sudjenje bilo KRIMINALNO!!!
Pa dokle cemo mi vise da trpimo takav bezobrazluk?!
Da li neko moze da se suprotstavi tome?! Koliko je samo na vecerasnjoj utakmici sudjeno NEPOSTOJECIH faulova nemackoj ekipi a sa druge strane nisu svirani ocigledni faulovi nad nasim igracima, sto pri sutu iz reketa, sto u fazi odbrane i sto u postavljanju blokade.
Da sam bio na mestu trenera, odmah u prvom poluvremenu bih posle par takvih odluka, mirne glave povukao ekipu sa parketa.
Jedino tako se moze skrenuti paznja na takve stvari.
Secam se da je to dalo rezultat prosle godine u Jadranskoj ligi, na utakmici protiv Zvezde, zasto ne i sad u EL.
SRAMOTA ZA ULEB.

j0ca

pre 16 godina

Toliko o slabom BROSU i mocnom parizanu:D Mozda vam je bila visoka trava??? :) ili vlaznost vazduha u dworani nije bila tacno 1013 milibara??? ma neki dobar razlog jeste sigurno:D ZVEZDA ZIVOT JE.....

Dusan Kecman

pre 16 godina

Nemate pojma koliko sam se iznerviaro!Nadao sam se pobedi,Moj Omiljeni Igrac Tripkovic toliko je lose igrao da je to strasno!1-7 za 3 katastorfa.Ne mogu nikako da se smirim,Moramo da dobijemo sledece srede Ulker.treba pohvaliti veceras fenomenalnog Dusana KECMANA decko je KRALJ!Bamberg je prosecna ekipa,imali i dosta srece,svaki njihov sut je ulazio.A nama bukvalno skoro svaki sut je izlazio iz obruca!Nista,sledece srede idemo u Pionir da dobijemo tu utakmicu kako znamo i umemo.Pozdrav za sve navijace Partizana!

Kao sto rekoh, Marko

pre 16 godina

Jako sam besan.

Znaci dokle moramo da trpimo Vranesa u timu? Ja nemam nista protiv da on bude treci centar, ali da covek sa 2.40 promasi zakucavanje u momentima kada se mozda i mogla lomiti utakmica, posle kojeg oni daju nama kos iz alley oop-a, i sledi tehnicka greska, ja ne znam. Pocinjem ubrzano da gubim strpljenje. Dokle? To pod broj 1.

Pod broj 2, ne znam zasto mi Srbi uvek moramo da ispadnemo SVINJE BELOSVETSKE, i da uvek pravimo s..nja, nije mi jasno. Pa zasto uvek moramo da budemo neandertalci u ocima stranaca, ne znam, ne znam... Zasto je onaj idiot izleteo na teren, ne znam, ali sta god da je u pitanju (pogledao ga je mrko njihov igrac, sudija lose sudio, besan sto Partizan gubi), ne bitno, on nije smeo da uradi ono sto je uradio. Pa zar i u basketu trebamo da dospemo na crnu listu i da nas i iz Euroleague izbace? Ja ne znam koji smo mi svet. I posle UEFA, ULEB i ostali protiv nas. Ma daaaa...

Pod broj 3, molim Upravu, evo ja ih moliiiim, preklinjem, da izbace ono Igokea iz naseg naziva, jer od kada je Igokea dosla u Partizan, jedini igrac koji je dosao je Vranes. Pa ljudi moji, evo stavite moje ime, da se zovemo Partizan Marko, ja ne bi imao pare da dovedem igraca, al ne bi nikog ni dovodio, mislim bolje to nego ovako. Ma nasao bih bre na ulici nekog basketasa koji bar puca trojke dobro. A ima takvih. Drugo, ako hoce neko da se ime njegove firme ili sta vec nalazi pored jednog velikana u kosarci, ima bre da ulozi pare ili CAO! Pa nismo mi bre (necu da navodim imena, ne zelim nikoga da uvredim) da se igra sa nasim imenom. Dodik ili odresi kesu, ili bezi iz Partizana, sto se mene tice. Sledeci put kada udjes u halu ima da ti ja sam zvizdim celu tekmu.

Pod 4, Tripkovicu, zadnji je voz covece, ajde bre stegni malo m...a, sta si se sav... da ne kazem sta. Gde je bre tu sportska drskost, budi malo bezobrazan bre covece. Malo to agresivnije, bezobraznije.

I pod broj pet, nadam se da cemo ove Brose basketase da oderemo sa 40 razlike minimum u Beogradu. Tu utakmicu cu sa uzivanjem gledati u nasem hramu kosarke.

Pozdrav svim grobarima koji su se mnogo nervirali veceras, mojne da se nervirate, ove cemo specijalno da otkinemo u Beogradu, za kaznu.

V.Radosavljevic

pre 16 godina

Nema veze! Nije moralo ovako da bude, ali sta je, tu je. Moramo podrzati svoj klub i u ovim trenucima

Idemo dalje, u subotu pada Siroki Brijeg, a u sredu u prepunom Pioniru i Fener...

A KAD DODJU NEVOLJE
I KAD DODJE TUGA
UVEK CE TE VOLETI
GROBARI SA JUGA

peja

pre 16 godina

PEJA ne gresi u procenama (pogledati komentar pre tekme sa barsom i sve ce vam se samo kasti)...
vredni pomena su samo kecman i ceda (rizikovao igrajuci bez maske), a ostali... peka i milt razocarali. kosarka se bez MOZGA ne igra! tripu i tepu pod hitno par vaspitnih, da se opamete, a vranes:-)))... divim mu se do imbecilnosti!
ipak, ne ocajavajte, ako je verovati PEJI, protiv fenera dobijamo i idemo na sigurnih 4:3!:-)

POZDRAV SVIMA!

nz

pre 16 godina

Ovo nije neocekivano.Nisu izdrzali breme favorita.Skok slab,sut isto.Nisu se snasli protiv agresivne Bambergove odbrane.Plasim se da ce nas ovo kostati u nastavku takmicenja.

doom

pre 16 godina

naravno da smo izgubili, kad crnac peva nemacku himnu u soul fazonu a nemci se deru "defense, defense"... kad je naopako, naopako je. ja sam se malo smejao malo krstio sa obe ruke...

Peggy Sue

pre 16 godina

Sut je ocajan bio u celoj utakmici(izuzev Kecmanove dve trojke)...Uistinu nam fali dobar(tj.iskusan bek suter)
Poslednjih 2-3 minuta nisam ni odgledala.A mozda i bolje...
Mada atmosfera je za domacine bila extra povoljna!I jos onaj ludak("navijac")na terenu je falio...
Lose,lose...Ali ne odustajte momci!

Sta reci

pre 16 godina

Koliko je Partizan bio los Bambergu nije bilo tesko da trijumfuje...Imali su i srece jer su pogadjali trojke kad su god trebali a Partizan osim Pekovica(Vranes masi zakucavanje?!?!?!?)i to moze biti veliki problem za Partizan.Bekovi su masili sve otvorene suteve a Palacio odigrao najgoru utakmicu uz dosta nizerazrednih gresaka.Steta jer bi uz ovu pobjedu Partizan otvorio put do TOP16 ali ima i ovako dobre sanse samo da se dobije kuce Fenerbahce...i da se dovede dobar centar ili suter.

Dovla N.S.

pre 16 godina

Mnogo ste se uzdigli...
Pricate o nekom fajnal foru a jos nismo ni u sledecu rundu prosli...
Svejedno...

Partizane jedini
mi za tebe zivimo
samo tebe volimo
i tebi se divimo

A kad dodju nevolje
i kad dodje tuga
uvek cete voleti
grobari sa juga!!!

VOLIM PARTIZAN!!!

moj_zarko

pre 16 godina

Tesko je protiv bilo koga u gostima...Ali Partizan mora da se oslobodi ovog Tripkovica pod hitno...Decko godinama ne opravdava ono sto se od njega ocekuje..

Kale ZV

pre 16 godina

Pozdrav svim grobarima koji su likovali Zvezdinom porazu u Moskvi, zahladnilo i u Bambergu -16!!!

P.S. Grobari ne brinite uzećete titulu u VATERPOLU, a za fudbal, rukomet, odbojku a bogami i košarku pobrinućemo se mi

Expert

pre 16 godina

Ovakav rasplet dogadjaja sam juce i najavio. Nadao sam se da Partizan moze do pobede ali LJUDI: BAMBERG JE SUTNUO 37 PENALA A PARTIZAN 16 ! Pa koji je to kriterijum sudjenja ? Pa to je skandalozno. Partizan ima najdominantnijeg centra u Evropi koga ne mozes izbaciti iz reketa, narocito ne ekipa kao Bamberg. I onda Partizanu sude 19 faulova vise ???

CIST KRIMINAL !!!

realno

pre 16 godina

***
Jako loša utakmica, najgora u sezoni. Nije štimala ni odbrana, a naročito napad.
Jedino DOBRO večeras je poraz Rome, koja sada ima 1-5, dok je Partizan na 3-3.
Popravni za ovaj poraz je definitivno utakmica protiv Fenera u Pioniru, sa tom pobedom Partizan je uradio veliki deo posla.
UVEREN sam u prolaz u top 16.

ps. Svaka čast Novici index 20, čak 13 skokova, i Kecmana

Jedva čekam utakmicu protv Fenera, gde ćemo pokazati da je ovo bio samo slab dan.

VOLIM PARTIZAN

Igor86

pre 16 godina

Momcima iz Partizana jednostavno nije bio dan... Napromasivali su se trojki, gubili su lopte, shta reci... Zao mi je sto su izgubili, ali Bamberg je odigrao cvrsto u odbrani i efikasno u napadu. Dokaz vam je to sto su vodili celu utakmicu.
A sto se tice ovog navijaca koji je uleteo na teren, na takvo ponasanje gledam kao na jos jednu priliku evropske javnosti da nas prikaze kao divljake :(

za one sa sluhom i njuhom

pre 16 godina

Sest godina Partizan konstantno igra Euroligu.Sest sezona sam verovao bezrezervno,slepo.Posle vecerasnje utakmice postavljam pitanje:

1. Da li Dusko Vujosevic treba da ostane na klupi?
Mislim da trener koji pet godina pusta Bozica da prenosi loptu,da Tripkovic ne igra odbranu,da se ispucava,da vec godinama igramo samo sa jednim plejom,da smo po proseku jedna od najmladjih ekipa a da igramo dosadnu kosarku,bez kontranapada,da ove godine igramo samo sa jednim centrom,koji kad nema dan mi licimo na mrzovoljnu druzinu koja jedva ceka kraj utakmice.Budzet nema veze sa nekim stvarima tj svaki euro dat za Palasia je bacen,ko garantuje da imamo 10 puta veci budzet ne bi lose kupovali.Ne mogu me ubediti da je jedan Step preskup da Kamings nije mogao da ostane.Samo od prodaje Nenada Krstica mogli smo osvojiti Euroligu.Gospodo recite vec jednom pod kojim uslovima je Krstic otisao,koliko je bilo obestecenje.Ja da imam da bacim milione ne bih dao dinara ako me neko zavlaci,zato i nemate sponzora.Neko da da kintu a Danilovic da kupuje i prodaje......Vranjes,Borovnjak,DJurkovic,Bozic, ne mogu da verujem da cu ovo napisati ali i Tripkovic nisu za Partizan.
Sest godina je dug period ,za to vreme kroz Partizan je proslo dosta igraca ,kvalitetniji su ostajali sezonu,losiji se talozili i jos su tu.Za to vreme samo jednom smo usli medju 16.Sto je malo malo je.

sve je na svom mestu

pre 16 godina

Evo, sve sto kazete - u pravu ste. Sve je upravo onako kako vi kazete, u potpunosti se slazem s vama u svim vasim navodima, ali kako ste, pobogu, uspeli da izgubite od Broze Basketa sa 16 razlike? Objasnite mi, molim vas, kako vam je poslo za rukom da skinete gace i pred Esmingerima, Hamanima i Fenovima?

ckbckb

pre 16 godina

Nadam se da ce sada svi shvatiti da bi Partizan bio bolji bez Tripkovica,sto je uocljivo odavno,ali ljudi toliko vole Partizan i njegove igrace da nece da kazu nista protiv coveka koji u vecini utakmica ima indeks u minusu.Dobar je samo protiv slabih ekipa.

Volim ga ko oka dva

pre 16 godina

Ma nema veze sto nas je razvalio Bamberg,vazno da smo mi mislima na F4,da imamo supertalentovanog Tripkovica-novog Danilovica,da imamo kapitena od kog se krv ledi u zilama,da imamo strasnog centra u razvoju Vranesa.E moj Partizane,pitam se ponekad da li vredi nervirati se zbog gore navedenih igraca,ne mogu da shvatim da ekipa moze da odigra utakmicu od sjaja protiv Olimpije do ocaja protiv Bamberga,definitivno smo ekipa za domaci teren i to je realnost.Pozdrav za Filipa iz Zemuna koji je juce "predvideo"da ce Tripko eksplodirati,hvala ali nemoj vise da prognoziras

iznervirani

pre 16 godina

Hoce li neko da mi objasni dokle ce vise Palasijo da igra ovako?!Pogledaj te njegovu statistiku u evroligi i nlb ligi.Tepic je vezao 10-ak ocajnih utakmica.Ovo nije realnost Partizana,ovo je mlad tim ali tim koji realno nema kvaliteta da se bori sa jakim timovima(to nije Bamberg),on moze da iznenadi nekoga u Pioniru ali...U timu su:Vranes(drugi centar ekipe),koji je definitivno netalentovan za sport,Tripkovic koji ne moze da se vrati u sutersku formu(7-1 za tri veceras),Tepic koji svoj talenat ne pokazuje od pocetka sezone,Palasija necu komentarisati,nemam zivaca za to,Bozic koji bukvalno zna samo da napravi faul,Velickovic koji me stalno neprijatno iznenadjuje(iako je solidno odigrao veceras)...Pola od ovih stvari cak i nemislim ali sam sada previse iznerviran...(osim za Palasija,on je STVARNO veliki promasaj)

PFC

pre 16 godina

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sta bi ovo???? je ovo partizan igrao na parketu???
Muka mi!
A kad dodju nevolje i kad dodje tuga uvek ce te voleti grobari sa juga!

Nix

pre 16 godina

Slaba partija celog tima. Pokazale su se sve slabosti. Igracima se ne moze zameriti nista posebno, sto se tice pristupa utakmici ili pozrtvovanosti, na protiv.Ali, na zalost, izgleda da je mentalitet ipak odradio svoje,tako da nismo uspeli da izglavimo na kraj sa jednom tek prosecnom ekipom.
Tesko je opisati koliko su samo srece Nemci imali u cetvrtoj cetvrtini kada smo se priblizili na -6.
Pekovica su uspeli da zaustave od samog pocetka udvajanjima. Jos na pocetku utakmice su ga naveli na seriju gresaka, sto je rezultovalo nervozom, iz koje nije uspeo da se izvuce sve do kraja utakmice. To se moglo i ocekivati. Peka jeste u fenomenalnoj formi, ali ne moze da igra protiv tri centra koji se na njemu menjaju. Nas problem je u tome sto nismo imali igrace koji ce da se nametnu u ovakvoj situaciji.
Tripkovic je definitivno gubitnik utakmice. Zivo me interesuje njegov procenat suta za tri poena. Nemam ja nista protiv njega, smatram da se radi o dobrom potencijalu, ali decko nikako da se izvuce iz teske krize. Pitanje koliko como morati jos da cekamo na njega.
Vranes... Nemam reci. Mislim da cu veceras da sanjam ono njegovo promaseno zakucavanje... i kontru koja je sledila. Moja malenkost je visoka oko 190 cm. Dok sam trenirao kosarku, mogao sam da zakucam kada bih sam istrcao kontru. Ostaje ogromno pitanje koliko los kosarkas trebas da budes da bi onako promasio sa skoro 230 cm. Ostaje samo da se nadamo da je Dule Vujosevic toliki cudotvorac da i od onakvog drveta izrezbari nesto.
Kecman dobar, ali nije imao podrsku. A mislim da nam je trebao jos samo jedan stvarno raspolozen igrac i utakmica bi bila mnogo neizvesnija.
Velika steta sto nismo uspeli da pobedom zaokruzimo uspesnu nedelju za srpsku kosarku. Pritisak iz ove utakmice se prenosi na utakmicu sledece nedelje, cega me je iskreno strah. Ekipa jeste malo pala, ali se nadam da ce do pobede moci da je iznese 7000 fanaticnih navijaca. Zato svi u Pionir! Sledeca utakmica je definitivno prelomna za TOP 16.
Pozdrav ljubiteljima kosarke, a posebno navijacima Partizana.

grunf

pre 16 godina

ne treba se zavaravati.Nemamo dovoljan fond igraca za evroligu i u sustini veceras smo igrali sa 4 igraca(Pekovic,Novica,Kecman i Milton)s tim sto je ovaj poslednji odigrao katastrofalno a Peki jednostavno nije bilo vece.Ajmo da budemo iskreni:VRANES,BOZIC I STRAHINJA NISU ZA PARTIZAN.To su maksimum igraci za uleb kup.Svi znamo da Dule ima strpljenja za igrace i da moramo mnogo toga da istrpimo pre nego sto neko postane igrac ali ponekad to jednostavno nema smisla.Kostu smo trpeli 4 godine i nismo od njega napravili nista a kostao nas je utakmica ko Svetog Petra popara.Plasim se da nas sa Vranesom ceka nesto slicno.Da li je neko ranije gledao Strahinju i da li on moze bolje ili je ovo njegov maksimum?Kod kuce navijaci mogu da zakrpe rupe u igrackom fondu i da nose ove momke do pobede ali na strani nas u ovom sastavu ne ceka nista dobro.Dobro je da je roma izgubila i ipak imamo realne sanse za top 16.Ako ne stignu pare od Dodika i ne dovedemo jos jednog ozbiljnog igraca plasim se da sezonu necemo izgurati do kraja(citaj do titule)pogotovo ako se neko od kljucnih igraca ne daj boze povredi...sve u svemu,NAPRED PARTIZAN

Jabbar

pre 16 godina

Nista nas nije htelo, al' smo se bar borili, kao i uvek. Ostaje zal za preokretom kad smo stigli na -6, ali kad Trip ne moze vola da ubode, covek od 2.30 promasuje zakucavanje a NBA plejmejker ne moze da napravi ni ulaz ni asistenciju, realno nismo ni mogli bolje. Ipak, stvarno je kuriozitet da najtezi poraz u ovakvoj grupi dozivimo od objektivno priucenih kosarkasa.

Ovo samo pokazuje da jos nismo tim koji u kontinuitetu moze da igra bas dobro. Dodatna briga je prakticno nepostojanje Tepica na parketu. Bez obzira sto imam ogromno poverenje u njega, ne sme bas toliko da se gubi. Igrac takvog kalibra jednostavno mora da nadje nacin da kroz ulaze i licne dodje na liniju slobodnih bacanja i svoj ucinak koliko-toliko upristoji.

Tripa necu da kritikujem, bice dovoljno drugih koji to redovno rade. Ni njegovi najveci kriticari ne mogu da kazu da je ovakav procenat za njega realan, mada ocigledno u ovom trenutku jeste. Zelim da verujem da ce za mesec-dva pronaci bar neku umereno dobru formu sa kojom se nesto da uraditi.

Ne treba mnogo zaliti za ovom utakmicom, napravicemo mi vec negde iznenadjenje. Nego da oladimo Fener sledece nedelje pa opet nazad u mirnije EL vode. Na kraju, moram da pohvalim Novicu koji non-stiop pokazuje kako srcem moze da se nadomesti apsolutno sve.

Glavu gore, idemo dalje. Ajmo crno-beli!

Mile R

pre 16 godina

Homer je najveci mag kosarke, u tenutku kada Partizan stize na -6 izbodi Kecmana (koji je jedini razigrani igrac) i razlika za 3 min. odlazi na +16.
Bravo Homi, samo tako nastavi.
Palasio ocajan sa nekim nemogucim ulaziima, Tripkovic jedna velika NULA, Tepic nista, Pekovic totalno zatvoren,pa se nije nista drugo ni moglp ocekivati

Carapan

pre 16 godina

Zaklinjem se da vise nikad necu ostavljti komentar pre utakmice,jer ovi nasi nisu normalni!?Pozdrav za sve GROBARE ma gde god bili-idemo dalje!

Kao sto rekoh, Marko

pre 16 godina

Jako sam besan.

Znaci dokle moramo da trpimo Vranesa u timu? Ja nemam nista protiv da on bude treci centar, ali da covek sa 2.40 promasi zakucavanje u momentima kada se mozda i mogla lomiti utakmica, posle kojeg oni daju nama kos iz alley oop-a, i sledi tehnicka greska, ja ne znam. Pocinjem ubrzano da gubim strpljenje. Dokle? To pod broj 1.

Pod broj 2, ne znam zasto mi Srbi uvek moramo da ispadnemo SVINJE BELOSVETSKE, i da uvek pravimo s..nja, nije mi jasno. Pa zasto uvek moramo da budemo neandertalci u ocima stranaca, ne znam, ne znam... Zasto je onaj idiot izleteo na teren, ne znam, ali sta god da je u pitanju (pogledao ga je mrko njihov igrac, sudija lose sudio, besan sto Partizan gubi), ne bitno, on nije smeo da uradi ono sto je uradio. Pa zar i u basketu trebamo da dospemo na crnu listu i da nas i iz Euroleague izbace? Ja ne znam koji smo mi svet. I posle UEFA, ULEB i ostali protiv nas. Ma daaaa...

Pod broj 3, molim Upravu, evo ja ih moliiiim, preklinjem, da izbace ono Igokea iz naseg naziva, jer od kada je Igokea dosla u Partizan, jedini igrac koji je dosao je Vranes. Pa ljudi moji, evo stavite moje ime, da se zovemo Partizan Marko, ja ne bi imao pare da dovedem igraca, al ne bi nikog ni dovodio, mislim bolje to nego ovako. Ma nasao bih bre na ulici nekog basketasa koji bar puca trojke dobro. A ima takvih. Drugo, ako hoce neko da se ime njegove firme ili sta vec nalazi pored jednog velikana u kosarci, ima bre da ulozi pare ili CAO! Pa nismo mi bre (necu da navodim imena, ne zelim nikoga da uvredim) da se igra sa nasim imenom. Dodik ili odresi kesu, ili bezi iz Partizana, sto se mene tice. Sledeci put kada udjes u halu ima da ti ja sam zvizdim celu tekmu.

Pod 4, Tripkovicu, zadnji je voz covece, ajde bre stegni malo m...a, sta si se sav... da ne kazem sta. Gde je bre tu sportska drskost, budi malo bezobrazan bre covece. Malo to agresivnije, bezobraznije.

I pod broj pet, nadam se da cemo ove Brose basketase da oderemo sa 40 razlike minimum u Beogradu. Tu utakmicu cu sa uzivanjem gledati u nasem hramu kosarke.

Pozdrav svim grobarima koji su se mnogo nervirali veceras, mojne da se nervirate, ove cemo specijalno da otkinemo u Beogradu, za kaznu.

Nesa

pre 16 godina

@j0ca:"ili vlaznost vazduha u dworani nije bila tacno 1013 milibara???"

Vlaznost vazduha se meri u procentima a onih 1013 milibara koje spominjes predstavljaju normalan vazdusni PRITISAK na nivou mora a ne vlaznost u dVorani!!!

Jabbar

pre 16 godina

Nista nas nije htelo, al' smo se bar borili, kao i uvek. Ostaje zal za preokretom kad smo stigli na -6, ali kad Trip ne moze vola da ubode, covek od 2.30 promasuje zakucavanje a NBA plejmejker ne moze da napravi ni ulaz ni asistenciju, realno nismo ni mogli bolje. Ipak, stvarno je kuriozitet da najtezi poraz u ovakvoj grupi dozivimo od objektivno priucenih kosarkasa.

Ovo samo pokazuje da jos nismo tim koji u kontinuitetu moze da igra bas dobro. Dodatna briga je prakticno nepostojanje Tepica na parketu. Bez obzira sto imam ogromno poverenje u njega, ne sme bas toliko da se gubi. Igrac takvog kalibra jednostavno mora da nadje nacin da kroz ulaze i licne dodje na liniju slobodnih bacanja i svoj ucinak koliko-toliko upristoji.

Tripa necu da kritikujem, bice dovoljno drugih koji to redovno rade. Ni njegovi najveci kriticari ne mogu da kazu da je ovakav procenat za njega realan, mada ocigledno u ovom trenutku jeste. Zelim da verujem da ce za mesec-dva pronaci bar neku umereno dobru formu sa kojom se nesto da uraditi.

Ne treba mnogo zaliti za ovom utakmicom, napravicemo mi vec negde iznenadjenje. Nego da oladimo Fener sledece nedelje pa opet nazad u mirnije EL vode. Na kraju, moram da pohvalim Novicu koji non-stiop pokazuje kako srcem moze da se nadomesti apsolutno sve.

Glavu gore, idemo dalje. Ajmo crno-beli!

doom

pre 16 godina

naravno da smo izgubili, kad crnac peva nemacku himnu u soul fazonu a nemci se deru "defense, defense"... kad je naopako, naopako je. ja sam se malo smejao malo krstio sa obe ruke...

j0ca

pre 16 godina

Toliko o slabom BROSU i mocnom parizanu:D Mozda vam je bila visoka trava??? :) ili vlaznost vazduha u dworani nije bila tacno 1013 milibara??? ma neki dobar razlog jeste sigurno:D ZVEZDA ZIVOT JE.....

vlada

pre 16 godina

Od svih 6 utakmica Partizana koje sam gledao ove sezone, na svakoj je sudjenje bilo KRIMINALNO!!!
Pa dokle cemo mi vise da trpimo takav bezobrazluk?!
Da li neko moze da se suprotstavi tome?! Koliko je samo na vecerasnjoj utakmici sudjeno NEPOSTOJECIH faulova nemackoj ekipi a sa druge strane nisu svirani ocigledni faulovi nad nasim igracima, sto pri sutu iz reketa, sto u fazi odbrane i sto u postavljanju blokade.
Da sam bio na mestu trenera, odmah u prvom poluvremenu bih posle par takvih odluka, mirne glave povukao ekipu sa parketa.
Jedino tako se moze skrenuti paznja na takve stvari.
Secam se da je to dalo rezultat prosle godine u Jadranskoj ligi, na utakmici protiv Zvezde, zasto ne i sad u EL.
SRAMOTA ZA ULEB.

za one sa sluhom i njuhom

pre 16 godina

Sest godina Partizan konstantno igra Euroligu.Sest sezona sam verovao bezrezervno,slepo.Posle vecerasnje utakmice postavljam pitanje:

1. Da li Dusko Vujosevic treba da ostane na klupi?
Mislim da trener koji pet godina pusta Bozica da prenosi loptu,da Tripkovic ne igra odbranu,da se ispucava,da vec godinama igramo samo sa jednim plejom,da smo po proseku jedna od najmladjih ekipa a da igramo dosadnu kosarku,bez kontranapada,da ove godine igramo samo sa jednim centrom,koji kad nema dan mi licimo na mrzovoljnu druzinu koja jedva ceka kraj utakmice.Budzet nema veze sa nekim stvarima tj svaki euro dat za Palasia je bacen,ko garantuje da imamo 10 puta veci budzet ne bi lose kupovali.Ne mogu me ubediti da je jedan Step preskup da Kamings nije mogao da ostane.Samo od prodaje Nenada Krstica mogli smo osvojiti Euroligu.Gospodo recite vec jednom pod kojim uslovima je Krstic otisao,koliko je bilo obestecenje.Ja da imam da bacim milione ne bih dao dinara ako me neko zavlaci,zato i nemate sponzora.Neko da da kintu a Danilovic da kupuje i prodaje......Vranjes,Borovnjak,DJurkovic,Bozic, ne mogu da verujem da cu ovo napisati ali i Tripkovic nisu za Partizan.
Sest godina je dug period ,za to vreme kroz Partizan je proslo dosta igraca ,kvalitetniji su ostajali sezonu,losiji se talozili i jos su tu.Za to vreme samo jednom smo usli medju 16.Sto je malo malo je.

Expert

pre 16 godina

Ovakav rasplet dogadjaja sam juce i najavio. Nadao sam se da Partizan moze do pobede ali LJUDI: BAMBERG JE SUTNUO 37 PENALA A PARTIZAN 16 ! Pa koji je to kriterijum sudjenja ? Pa to je skandalozno. Partizan ima najdominantnijeg centra u Evropi koga ne mozes izbaciti iz reketa, narocito ne ekipa kao Bamberg. I onda Partizanu sude 19 faulova vise ???

CIST KRIMINAL !!!

carmali

pre 16 godina

БРАВО ЦРНО БЕЛИ МОМЦИ.
Борили сте се, није ишло, па шта?Па шта ако сте изгубили једну утакмицу коју сте можда могли да добијете. Па шта!
Таман изгубили све до краја, ја ћу доћи на сваку утакмицу и навијати из свег грла. За последњих седам година сте урадили толико, да код мене имате кредита за наредних десет. Зато главу горе, ни један прави гробар вам ништа не замера (а како је могуће да неко нешто замери Чеди Витковцу који се без маске и са поломљеним носем иде право на кош - директно у два играча). Зато, ЦРНО БЕЛИ БРАВО, БРАВО.
Наш велики успех би био улазак у ТОП 16, у шта ја не сумњам (победе против Фенера, Роана и Бамберга кући + Реал кући или Фенер или Рома у гостима). Можда и 6 победа буде доста за 5. место (у нашој групи су 3 неприкосновене екипе). Па ко ће још победити Барсу кући, као што су то урадили наши момци.
А сви ви који критикујете, кошаркашке свезналице (који би и Дулета да смените, Трипка да отерате) и сви ви који се осећате покраденим после продаје Крстића, Милојевића, Перовића РЕСТАРТУЈТЕ ВАШ РАЧУНАР ПА ПОНОВО ОДИГРАЈТЕ NBA LIVE или FIFU, МОЖДА ОВАЈ ПУТ ПОБЕДИТЕ.
Поздрав свим правим гробарима и видимо се у Пиониру у суботу.
Хвала ти, хвала ти,црно-бела љубави...

superhik

pre 16 godina

Nakon pet odlicnih izdanja u EL i 10 u jadranskoj veceras smo videli Partizan koji smo cesto gledali ranijih sezona.Bez ideje, bez resenja
u napadu, konfuzan u odbrani.Nemci su odlicno zatvorili Pekovica od pocetka.
Vujosevic je uveo Tripkovica da proba sa trojkama ali je ovaj imao stvarno lose vece.Palacio nije drzao konce kao da nije bio prisutan na utakmici.Tepic takodje nije bio na visini zadatka.Novica borben ali sa puno gresaka.
Jedino je Kecman igrao za prelaznu ocenu.Vitkovac i dalje igra sa strahom(ah Bakicu, Bakicu).Sudije nisu krive za poraz ali su svoj deo poslaodradile sa pocetnih 15-7 u faulovima.Sve u svemu vece za zaborav.Nije strasno, ovo moze biti bezbolan poraz ako izvucemo pouke iz njega.Idemo dalje, turci padaju!

Dovla N.S.

pre 16 godina

Mnogo ste se uzdigli...
Pricate o nekom fajnal foru a jos nismo ni u sledecu rundu prosli...
Svejedno...

Partizane jedini
mi za tebe zivimo
samo tebe volimo
i tebi se divimo

A kad dodju nevolje
i kad dodje tuga
uvek cete voleti
grobari sa juga!!!

VOLIM PARTIZAN!!!

VukSrbin

pre 16 godina

Ako je nešto dobro u sinoćnjem izdanju, onda je to naslađivanje večitih kompleksaša koji se tek pomole iz rupe kad (nadam se) sportskom rivalu loše ide.
Drago mi je zbog njihovih malih i ničim izazvanih radosti. A još mi je draže jer UOPŠTE NE ČITAM VESTI U KOJIMA JE KK Sledeća sezona u naslovu pa ih i ne komentarišem. A najdraži su mi GROBARI koji samo zamišljaju šta znači biti GROBAR po karakternoj strukturi. To su oni isti sa kojima sam hteo da se pobijem kada nam je SAŠA ĐORĐEVIĆ u dresu Barselone dao 49 komada a oni mu skandirali p.... ćelava. To su oni koji SVE ZNAJU pa i košarku bolje od Dušana Vujoševića koji (GLE ČUDA) ne igra na terenu... E "crni dani, crna sudbino"... Ti kvazi GROBARI, su ustvari prikriveni ljubitelji kluba ženskog roda (ta CZ), koji bi i sa osvajanjem NBA lige bili nezadovoljni i tražili još i još... A sve to iz fotelje... I to posle poraza, koji verovatno neće značiti ništa (jer će nemci biti ispod nas, kao i 1914 ili 1945)... A što se tiče ove dece koja IGRAJU I VOLE PARTIZAN (SA SVE TRENEROM) DO KOSKE, njima kapa dole ZA SVE URAĐENO ZA PARTIZAN I SRBIJU OD KADA POSTOJE... Tepiću, a posebno Tripkoviću, svo vaše odricanje od normalnog života koji imaju navijačice KK sledeća sezona i foteljaški i samozvani GROBARI, kako bi trenirali, putovali i igrali utakmice do besvesti, a sve zarad UVESELJAVANJA PRAVIH GROBARA i DOSTOJNOG PREDSTAVLJANJA SRBIJE u evropi i svetu, glavu gore... VI STE ŠAMPIONI. VI STE ODABRANI DA IGRATE ZA NAJVEĆI KK SVIH VREMENA. Tako se i ponašajte. I Saleta su pljuvali sve do Istanbula. Ove navijačice i prikrivene navijačice koje su umislile da su GROBARI...
EJ BRE... BITI GROBAR JE PRIVILEGIJA... I tačka.

Kao što rekoh ranije, više ne morate dobiti nijednu utakmicu, VI STE TOLIKO VEĆ URADILI DA VAS NIKO VIŠE NE MOŽE STIĆI...

PS. Moje izvinjenje i poštovanje za prave NAVIJAČE CRVENE ZVEZDE koji ne žive od poraza do poraza Partizana. I time se ne naslađuju...

Nix

pre 16 godina

Slaba partija celog tima. Pokazale su se sve slabosti. Igracima se ne moze zameriti nista posebno, sto se tice pristupa utakmici ili pozrtvovanosti, na protiv.Ali, na zalost, izgleda da je mentalitet ipak odradio svoje,tako da nismo uspeli da izglavimo na kraj sa jednom tek prosecnom ekipom.
Tesko je opisati koliko su samo srece Nemci imali u cetvrtoj cetvrtini kada smo se priblizili na -6.
Pekovica su uspeli da zaustave od samog pocetka udvajanjima. Jos na pocetku utakmice su ga naveli na seriju gresaka, sto je rezultovalo nervozom, iz koje nije uspeo da se izvuce sve do kraja utakmice. To se moglo i ocekivati. Peka jeste u fenomenalnoj formi, ali ne moze da igra protiv tri centra koji se na njemu menjaju. Nas problem je u tome sto nismo imali igrace koji ce da se nametnu u ovakvoj situaciji.
Tripkovic je definitivno gubitnik utakmice. Zivo me interesuje njegov procenat suta za tri poena. Nemam ja nista protiv njega, smatram da se radi o dobrom potencijalu, ali decko nikako da se izvuce iz teske krize. Pitanje koliko como morati jos da cekamo na njega.
Vranes... Nemam reci. Mislim da cu veceras da sanjam ono njegovo promaseno zakucavanje... i kontru koja je sledila. Moja malenkost je visoka oko 190 cm. Dok sam trenirao kosarku, mogao sam da zakucam kada bih sam istrcao kontru. Ostaje ogromno pitanje koliko los kosarkas trebas da budes da bi onako promasio sa skoro 230 cm. Ostaje samo da se nadamo da je Dule Vujosevic toliki cudotvorac da i od onakvog drveta izrezbari nesto.
Kecman dobar, ali nije imao podrsku. A mislim da nam je trebao jos samo jedan stvarno raspolozen igrac i utakmica bi bila mnogo neizvesnija.
Velika steta sto nismo uspeli da pobedom zaokruzimo uspesnu nedelju za srpsku kosarku. Pritisak iz ove utakmice se prenosi na utakmicu sledece nedelje, cega me je iskreno strah. Ekipa jeste malo pala, ali se nadam da ce do pobede moci da je iznese 7000 fanaticnih navijaca. Zato svi u Pionir! Sledeca utakmica je definitivno prelomna za TOP 16.
Pozdrav ljubiteljima kosarke, a posebno navijacima Partizana.

GROBAR NIS

pre 16 godina

los dan...nista nam nije polazilo za rukom!i najvecim sampionima se desi...ali glavu gore!sledeceg cetvrtka svi u pionir da podrzimo ove momke i da pokazemo da smo tu ikad se gubi...nadam se pobedi protiv fenera!ko se slaze nek preporuci...VOLIM PARTIZAN!!!

Milan

pre 16 godina

Bio sam juce u JAKO areni i moram da kazem da ono sto juce dogodilo je bruka i sramota!
Pri tome ne mislim na igru Partizana. To je normalno, razumljivo jer je na kraju to sastavni deo kosarke i sporta. Spoljnu liniju nije sluzi sut (sto bi se od njih ocekivalo/izumimam Kecmana), centar je bio na proslogodisnjem nivou (Vranjesa ne komentarisem, momku je potrebno vreme), Palasio je promasio nekoliko lakih ulaza...Velickovic umesto da krade lopte sto smo od njega navikli on ih je gubio...i na kraju to je jedno vece koje je susta suprotnost nadahnuca jedne ekipe i sto je razumljivo...Tripkovica ce nadam se krenuti sut vec na sledecoj utakmici(samo da ga ne forsira kada ne ide kao veceras)...
Ali ONO sto je utrcalo nateren je bruka i sramota mog tima i moje zemlje. Takvo ponasanje ne moze da seopravda nicime, pa ni emocijama. Secate se kada smo bili mali pa kada izgubimo u nekoj igri i ne zelimo da cestitamo protivniku odmah bi nam stariji govorili kako to nije lepo i kako je to stvar nadmetanja:Nekad si bolji, nekad nisi (to naravno, ne znaci da si losiji ili manje vredan). TO ocigledno da nema kucno vaspitanje kada moze tako nesto da uradi, a molim vas da mi navijaci Partizana, ali i gradjani Srbije (apelujem ne samo Srbi) porazmislimo kakav ugled to ostavlja o nama. Kome je naneta steta time sto je on utrcao na teren i hteo da udari bilo koga...Naneta je steta Srbiji jer ostavlja onasim gradjanima sliku da ne znamo da se ponasamo, naneta je steta Partizanu, jer ce posle ovoga zasigurno uslediti opomena (u najmanju ruku), nantea je steta navijacima Partizana koji su dosli sa raznih strana, a narocito onima koji su dosli iz Beograda. Organizator je dao mesta organizovanoj grupi iza kosa, obezbedjenje je bilo slabije kako je utakmica odmicala jer se vecina navijaca ponasala veoma korektno i sportski:navijali su, pevali..a onda kada je TO utrcalo na teren veliko obezbedjenje je okruzilo grupu zbog cega je izgledalo kao da su neka horda (sto nisu!), a verujem da su kasnije ti korektni navijaci koji su prevalili ukupno preko 2000km bili tretirani dosta drugacije i od strane policije i na granicnim prelazima i od strane organizatora. I na kraju naneta je steta meni! Prvo sto je prokomentarisao moj kolega sa kojim sam bio na utakmici je da je to lose za ugled Srbije u svetu i pitao me je da li jeto uobicajno za nase utakmice. Sta da kazem coveku kada se samo setim Zrinjskog, kada se setim utakmice protiv Engleske U21,prekida fudbalskih i kosarkaskih utakmica...i sta ja tada njemu da kazem i cime da opravdam...molim vas da niko tada ne prica o istoriji i nasoj kulturi- ocigledno je da mi nase pretke nismo zasluzili. Tada mogu samo da cutim i da kazem da je TO jedan idiot, a da idiota ima svuda, a u Srbiji ih ima dosta.
TO od nas, od gradjana Srbije, od Partizana, od navijaca i od mene pravi taoce te je najbolje da takve primerke zadrzimo zakljucane, ali ne samo u nasim secanjima na devedesete nego i zakljucane daleko od svega sto bi moglo da nas reprezentuje TO i takvi kao TO nam ne trebaju!Dalje od nas i sto se mene tice takvi nisu niti navijaci Partizana, gradjani Srbije i takvima nije mesto na utakmici.

Za bolji Partizan sutra (a vec je dosta dobar), za bolju Srbiju sutra

VOLIM PARTIZAN, VOLIM SRBIJU!

Milan

Jabbar

pre 16 godina

Posto ovde ima puno genijalaca sa kratkim pamcenjem od kojih coveku moze da pozli, da pojasnim:

1. Palasio je u timu da bi probijao, razigravao, pogadjao bacanja (Barsa), trojke (Hemofarm) i slicno. Da ne pravi kojekakve nebulozne greske on bi bio prvi plej nekog NBA tima, a ne danasnjeg Partizana.

2. Tepic je tu da bi sto cesce plenio zrelom igrom (Barsa), asistirao, igrao dva na dva sa Pekom i resavao utakmice (Cibona). Ne secam se da se neko tada zalio na njegovu igru.

3. Tripkovic je u timu zato sto jeste jedan od najboljih sutera Evrope, ume da vrati ekipu na pobednicki kolosek (Cibona) i zato sto uglavnom pogadja kad treba (citaj plej-of). Naravno da gresi, ali decko ima 20 godina. Uzgred, voleo bih da mi neko kaze koliko bi titula mi to imali u poslednjih sest godina da on nije bio deo tima i pogadjao vrlo bitno trojke. Da vam nije Avdalovic mozda bio bolji?

Razumem da su ocekivanja velika i da su pocetkom sezone narasla, ali stvarno dosta vise sa pljuvacinom.

Vuk

pre 16 godina

Najslabija igra Partizana ove sezone, u svim takmicenjima. To je i bilo ocekivano, bice i jos slabijih veceri, ipak je Partizan izuzetno mlada ekipa, ali vise bih voleo da se ovakvo vece desilo protiv Pao ili Reala, a da smo kada je to najpotrebnije, ipak igrali na nivou mogucnosti i slavili protiv direktnog konkurenta za top 16. O ekipi Bamberga imam jeko kristalno misljenje-u pitanju je skup basketara, koji se nabildovao u teretani i igra tzv. "ratnicku" kosarku u najpogrdnijem mogucem smislu ovog izraza. Ovo potkrepljujem cinjenicom da je doticni Fen sutirao bacanja 10%, a pogodio 2 trojke sa 8 metara, i to na nasu nesrecu bas kad s se lomio rezultat. Okuladza koji postize na -6 onu dvojku iz nemoguce pozicije pri isteku napada, a isto tako masi bacanja i zicere. Dovoljno je reci da je Suput njihov najjaci igrac, a po meni je on priuceno ni krilo ni centar, koji je, dok je bio u Partizanu, uglavnom najvise pomogao da se upropasti Luka Bogdanovic (igraju na istoj poziciji), a ne u dobroj igri nase ekipe. Ipak, to je zivot. Veceras su podbacili bekovi, cak ne toliko Tripkovic (iako je imao ocajan sut), koliko Palasio (totalno bez ideje, delimicno zato sto je "prebijen", ali najvise zbog lose veceri) i Tepic (koga gotovoda nismo ni mogli da primetimo na terenu). Ako ovome dodamo Cedino objektivno lose stanje zbog loma nosa i poslovicnu nemogucnost Bozica da pomogne u napadu, time je sve jasno. Kecman se sjajno borio, ali on nije igrac koji ce izneti celu ekipu na svojim ledjima, njegovo je da da dobru potporu takvom igracu. Takodje, Pekovic je promasio jedno 5 ili 6 zicera koje redovno pogadja i-eto. Rezultat-ocajan sut za 2, sto je nase najjace oruzje. Takodje smo nadskoceni, sto nije poslo za rukom ni mnogo boljim ekipama od Bamberga. O Vranesu, i onom promasenom zakucavanju kad to nije smelo da se desi, bolje da nista ne kazem, izacicu iz okvira pristojnog ponasanja.

Ipak, na kraju, najvise me boli sto Bamberg po novinama vec nedelju dana trubi da ce pobediti Partizan, a to se na kraju i desi. Nista, idemo dalje, podrska za ovaj mladi tim...

Pozz

-_-

pre 16 godina

Samo chekam naslov sutra u novinama… Tipujem na to da ni jedne jedine novine nece napisati kako je Partizan ostecen u ovoj tekmi… Pa daj bre,dokle??? Video sam kako zvezda igra u Euroleague … sorry,lazhem imam 16godina pa se ne secam kada je zvezda zadnji put igrala… ne,ne nisu ovo kompleksi,jednostavno me nervira to sto HRVATSKA postuje CIBONU,koja ih predstavlja u najjachem kosharkashkom takmcihenju na ovom kontinentu,a nashi??? Vazhnija je pobeda zvezda nad tamo nekim prvakom Cheshke,nego egal Partizana sa prvakom Evrope…

Ljudi pogledajte na chemu je nasha kosharka…Kakve smo igrache dali svetu , a za reprezentaciju nam igraju momci sa 18-19god… Istina Gurovica prezirem ,ali on je za mene igrac koji voli SRB,a ne oni tamo NBA igrachi koje zabole ,da ne kazhem shta, za SRB,a on je ipak pristao da igra…Ok,ponovo cu pevati onu “staru” pesmu u Pioniru kada bude igrao protiv Partizana,ali…

Da se vratim ovoj tekmi… Brose je dokazao zashto je izgubio od PAO manje od 5poena… Morali su i oni nekoga pobediti… Istina Partizan je odigrao katastrofalno…
Tripkovicu treba josh treninga… Vranes polako “uchi” tajne kosharke… Bicemo mi dobar tim u top16 fazi…

U nashoj zemlji smo neprikosnoveni (6god) , u NLB (1god pobeda ,dve finale … to be continued) , red je i na Evropu ;)

Vidimo se u sredu protiv Fenerbakchea…

P.S. ko nije prochitao izjavu Bejlija (vaterpoliste Partizana) neka nadje negde na netu i vidi shta je GROBAR :D…

Slavoljub

pre 16 godina

Nikada vi necete biti veliki klub!Mozete u ovoj nasoj jadnoj ligi da se duvate, jer kupujete sudije i sve ostalo, ali u Evropi... to tesko ide.Da dozvolite sebi da izgubite sa 15 razlike od nekog jadnog kluba kome ste vi prva i verovatno poslednja zrtva u Evropi je zalosno.Nasa jadna i bedna Zvezda bije Italijane sa 33 razlike, ej Italijanski klub, kakav je da je bolji je od ovih klosara.Doduse i mi pucamo od smesnih klubova ali za razliku od vas bar se ne duvamo.PS. koliko nam bodova bezite u fudbali, a toliko ste se duvali na pocetku sezone.E, nikada vi necete odrasti.

peja

pre 16 godina

PEJA ne gresi u procenama (pogledati komentar pre tekme sa barsom i sve ce vam se samo kasti)...
vredni pomena su samo kecman i ceda (rizikovao igrajuci bez maske), a ostali... peka i milt razocarali. kosarka se bez MOZGA ne igra! tripu i tepu pod hitno par vaspitnih, da se opamete, a vranes:-)))... divim mu se do imbecilnosti!
ipak, ne ocajavajte, ako je verovati PEJI, protiv fenera dobijamo i idemo na sigurnih 4:3!:-)

POZDRAV SVIMA!

medjutim

pre 16 godina

Jedan poraz u gostima je dovoljan da svi pljuju ekipu i pored odlicnog ukupnog rezultata. Da smo dobili, svi bi se lozili na fajnal for, koji posle ove utakmice nije ni blize ni dalje.
Iskreno mi je zao navijaca KK Sledeca Sezona koji nemaju dovoljno radosti u svom dvoristu, pa se od muke raduju pobedama nemackih timova. Ko zna, mozda je ljubav prema Nemcima normalna, mozda sam i ja trebao ovako da se veselim pobedi Bajerna..

realno

pre 16 godina

***
Jako loša utakmica, najgora u sezoni. Nije štimala ni odbrana, a naročito napad.
Jedino DOBRO večeras je poraz Rome, koja sada ima 1-5, dok je Partizan na 3-3.
Popravni za ovaj poraz je definitivno utakmica protiv Fenera u Pioniru, sa tom pobedom Partizan je uradio veliki deo posla.
UVEREN sam u prolaz u top 16.

ps. Svaka čast Novici index 20, čak 13 skokova, i Kecmana

Jedva čekam utakmicu protv Fenera, gde ćemo pokazati da je ovo bio samo slab dan.

VOLIM PARTIZAN

nemanjaNS

pre 16 godina

Nisam ni procitao sve komentare, vidim, pametni se vec javljaju, kritikuju itd. Dobro neko rece, da smo dobili, pricalo bi se o final4, ovako, dno, ocaj smo zivi itd... Nema razloga za paniku. Pogledajte kako igraju ekipe koje su iza nas. Skor Rome i Bamberga je 1-5, a Roana ce biti isto 1-5. Sledece kolo je zaista veoma vazno, jer treba dobijati kod kuce. Sa tom pobedom i skorom od 4-3, verovatno bi se vec ustolicili u prvih pet. Fener danas igra sa PAO kod kuce, i tesko da ce dobiti. U slucaju da izgubi, imace 3-3 kao i mi, a dolaze nam u BG. Roma igra sledece kolo u Francuskoj protiv Roana, treba ocekivati da Francuzi dobiju jos nekog, eto im prilike, tada bi Roma imala dalekih 1-6, Bamberg ce izgubiti od Barse u gostima, takodje 1-6, a u tom slucaju Roan 2-5, ali smo ih dobili u gostima. Ako Roma dobije, opet nije strasno, imace 2-5, a Roan i Bamberg vec otpisani na 1-6. Fener iu slucaju pobede nad PAO, dolazi kod nas, i mozemo da ih stignemo na 4-3. Razlika izmedju pete i seste ekipe ce biti i dalje dve pobede, sto govori da je grupa takva da ce Roan i Bamberg, pa i Roma, svojim losim rezultatima omoguciti da se cak i sa 6 pobeda ladno kao peti ode dalje. Nije nam izjednacena grupa, odskacu PAO, Real i Barsa, koji ce uglavnom dobijati ove najslabije. Neku sredinu cemo ciniti mi i Fener, dok mislim da ce ROma, Roan i Bamberg biti u zacelju. Prema tome, nema mesta panici. Treba se skoncentrisati i dobiti Fener u grotlu Pionira, posle toga imamo dva zicera kod kuce, Roan i kasnije Bamberg. Sa tih 6 pobeda, kako stoje stvari, ici cemo kao peti dalje. A imamo i Real u Pioniru, sto nije nemoguca misija. Dobro je sto ovaj ubedljiv poraz od Nemaca nece imati veliki znacaj, jer necemo ulaziti u krugove sa Bambergom, pa nam samim tim nece biti potrebna pobeda veca od 16 razlike. P.S. Sto se tice Tripka, moram da priznam da i mene pomalo brine njegova forma i igracki napredak. U svakom slucaju, ovu sezonu ga treba istrpeti, videti da li ce se popraviti, a ako ne, Dule najbolje zna sta dalje. Pozz svima!

Mile R

pre 16 godina

Homer je najveci mag kosarke, u tenutku kada Partizan stize na -6 izbodi Kecmana (koji je jedini razigrani igrac) i razlika za 3 min. odlazi na +16.
Bravo Homi, samo tako nastavi.
Palasio ocajan sa nekim nemogucim ulaziima, Tripkovic jedna velika NULA, Tepic nista, Pekovic totalno zatvoren,pa se nije nista drugo ni moglp ocekivati

V.Radosavljevic

pre 16 godina

Nema veze! Nije moralo ovako da bude, ali sta je, tu je. Moramo podrzati svoj klub i u ovim trenucima

Idemo dalje, u subotu pada Siroki Brijeg, a u sredu u prepunom Pioniru i Fener...

A KAD DODJU NEVOLJE
I KAD DODJE TUGA
UVEK CE TE VOLETI
GROBARI SA JUGA

Vladan

pre 16 godina

Navijac sam zvezde i ne zelim da se sladim porazom Partizana ali smatram da je dobrodosao cisto da spusti ga na zemlju i ukaze mu da je previse uzleteo posle tek dve dobre odigrane utakmice i da ovaj poraz sa onim porazom od Reala ukazuje da su price o odlasku na fajnal for nerealne tj dok su igrali svoju igru bili prizmni sa planovima - prolazak u drugi krug sve je bilo odlicno.I da se osvrnem na izjavu Todorica kada bi drzava pomogla Partizan bi na fajnal for ha ha babi se snilo sto joj bilo milo pa i Zvezdi bi da je drzava pomogla da zadrzi Stojakovica Radmanovica Rakocevica Vujanica Jarica Tomasevica(sve igraci iz Zvezdinog podmlatka) i da je jos odresila kesu da dovedemo Tima Dankana verovatno bismo imali 10tak uzastopnih titula eurolige.Ja ne znam samo sta onda uprava kluba radi valjda je njihov posao da obezbede novcana sredstva a ne da zahvataju drzavne odnosno narodne pare koliko im drago. Sto ne potpisu ugovor sa grupom igraca na cetiri godine umesto na godinu dve pa da im ne odlaze igraci ,to se odnosi i na Partizan a jos vise na Zvezdu ,cim makar jednu sezonu odigraju dobro

Partizan Sampion,a ko bi drugi ? ? ?

pre 16 godina

Ali pozdrav samo pravim Grobarima,a ovi shto su prosle nedelje hvalili,a sada pljuju te iste igrace samo cu reci.Da nama pmazu tajkuni kao komsijama i fudbalu i u kosarci mi bi smo u basketu bili prvaci evrope 10 puta za redom.Da tim koji u proseku ima 22 god.,a u Evroligi ima 3:3 to samo moze da bude uspeh.A komsije trebaju jednom da shvate ako mi dobijemo jednu Barcelonu igramo egal sa prvakom evrope i pobedimo u gostima prvoplasiranog iz Francuske,a da ne pricam o ranijim sezonama kada je vash topli brat Olympiakos pao sa 20 razlike i ne znam ko sve.Pa kada te ekipe padaju zashto nebi i vi moze sudija da ti pomogne jednom ajde dva puta ali ako ti u poslednjih 40 derbija izgubish 32 onda to nije stvar sudija nego stvar komplexa za koji vi lepo kazete da je neizleciv.I ponovo igrajte vash uleb cup sa rumunima i cesima,a mi cemo se u F16 nekako snaci

PARTIZAN SAMPION 007

Filip iz Zemuna

pre 16 godina

@kole

Njihov trener je najavio udvajanje Pekovica po cenu primljenih trojki,pa kao navijac Partizana necu valjda ocekivati da Tripkovic promasuje otvorene suteve,vec da daje barem svaki drugi sut.

FoRzA_PxFxCx

pre 16 godina

Pogresi covek, idemo dalje sta?
Juce price fajnal for ludilo, danas kritika.Nadjite sredinu ljudi licite sve vise na nase ,,objektivne'' komsije.
Evo ja cu pokusati da sagledam stvari realno.
1.Peka je CAR, i da on je najveci talenat i bice najveci igrac zato sto odigra deset dobrih, dve osrednje pa jednu losu utakmicu i tako redja.
Dok u nas Srba(generalno) vlada misljenje da je neko posle jedne(eventualno dve)utakmice sa 15-20 poena, 2-3 gola talenat svetskih razmera.
2.Na gostovanjima smo(realno)druga ekipa, zasto ne znam, cudi me da ih u klubu malo bolje ne spreme za utakmice na strani, to vec traje godinama i ozbiljan je problem.Kao da igraju ,,Po atmosferi'' u Pioniru ludilo igra se, na strani manje vise letargija spavamo i mi.
3.Nas dobro poznati mentalitet ah oni imaju 0-5 ma lako cemo(ali to se desava stalno,fudbaleri su klasican primer), a to sto su gubili tesno od PAO-a bas kao i mi nikom nista.Dule kaze lepo kako mu se ne svidja atmosfera koja se pravi pred utakmicu i bio je covek u pravu.
4.Mora uvek sa srcem za Partizan, borbenost nije bila na nivou, oni nisu PAO ali de ces bolju motivaciju od atmosfere koju oni prave ,,Dobro je sto dolazi Partizan da i mi nekog dobijemo''.
5.@Dragan
Super si izanalizirao Tripka pre neki dan, samo sto on to ocigledno nije procitao.
Svaku utakmicu se nadam sad ce, krenuce ali on je izgleda(voleo bih da gresim)onaj slucaj suprotno od Pekovica, jedna dobra u sto godina.
6.Protiv basketasa kao sto su ovi iz Bamberga ne smes da upadnes u njihovu zamku i da ides ko'muva bez glave a Milton je upravo to ucinio.
7.OK slazem se da je sudjenje bilo lose ali slozite se da smo i mi bili gori od njega!!!
8.Umalo zaboravih Tepica!!!
Bilo je lose, ekipu nije islo, uzmi loptu, preuzmi odgovornost, pogresi nista ti necemo zameriti ali pokusaj ne krij se.
Najveci genije Bodiroga je iz meca u mec, iz godine u godinu to DOKTORIRAO!!!
A posle njega u reprezentaciji, ma nigde takvog igaca NEMA(Dijamantidis podseca)!!!

Ajmo Crno-Beli glavu gore opet 3-3 je sjajan uspeh za sada, i dalje imamo dve pobede viska u odnosu na pretendente za 5. mesto(pobeda Barse nad Lottom.)Oscilacija je bilo i bice kao i prosle godine tako da ni najmanje ne brinem da ce se traziti karta vise za TOP16!!!
...I radost i tugu mi delimo s njim...

kiza

pre 16 godina

Molim navijače kk sledeča sezona,državni projekat br.1,da o snazi KK PARTIZANA pričaju kad i ako pobede isti;Ovako samo ispadaju najblaže rečeno smešni;Poslenja utakmica -15 bolje mislite na to nego da procenjujete snagu za sad šestostrukog uzastopnog prvaka!!!!!!!!

Volim ga ko oka dva

pre 16 godina

Ma nema veze sto nas je razvalio Bamberg,vazno da smo mi mislima na F4,da imamo supertalentovanog Tripkovica-novog Danilovica,da imamo kapitena od kog se krv ledi u zilama,da imamo strasnog centra u razvoju Vranesa.E moj Partizane,pitam se ponekad da li vredi nervirati se zbog gore navedenih igraca,ne mogu da shvatim da ekipa moze da odigra utakmicu od sjaja protiv Olimpije do ocaja protiv Bamberga,definitivno smo ekipa za domaci teren i to je realnost.Pozdrav za Filipa iz Zemuna koji je juce "predvideo"da ce Tripko eksplodirati,hvala ali nemoj vise da prognoziras

Peggy Sue

pre 16 godina

Sut je ocajan bio u celoj utakmici(izuzev Kecmanove dve trojke)...Uistinu nam fali dobar(tj.iskusan bek suter)
Poslednjih 2-3 minuta nisam ni odgledala.A mozda i bolje...
Mada atmosfera je za domacine bila extra povoljna!I jos onaj ludak("navijac")na terenu je falio...
Lose,lose...Ali ne odustajte momci!

johny

pre 16 godina

Objektivno,lose vece Partizana,ali idemo dalje,to je ligasko takmicenje.U sezoni kad smo bili prvaci Evrope,u grupi smo izgubili u Belgiji od Maes Pilsa.Da je onda bilo neta i komentara,sigurno bi ovi tuzni i nesrecni navijaci drzavnog projekta likovali.Nema potrebe da komentarisemo pisanje navijaca tog tuznog i smehotresnog projekta koji ne znaci u Evropi ama bas nista.Potpuno nebitan klub za evropske prilike.Prema tome,igrajte ULEB kup,to je vas maximum.Drzavni projekat,KK Parking servis,Draskovi sampioni,kako god nazivali taj klub,ostaje vecito mali.

Kale ZV

pre 16 godina

Pozdrav svim grobarima koji su likovali Zvezdinom porazu u Moskvi, zahladnilo i u Bambergu -16!!!

P.S. Grobari ne brinite uzećete titulu u VATERPOLU, a za fudbal, rukomet, odbojku a bogami i košarku pobrinućemo se mi

12345

pre 16 godina

Koliko podsmevanja zvezdinim protivnicima u ULEB kupu..a svi bi zgazili ovaj Bamberg, pa verovatno i Nimburk..Sve u svemu ocajna ekipa..Koja je sastavljena od nemackih igraca koji su strah i trepet u Evropi..Partizan je imao veliku srecu u zrebu jer je izvukao ovaj Bamberg i Roan, verovatno najslabije ekipe...

grunf

pre 16 godina

ne treba se zavaravati.Nemamo dovoljan fond igraca za evroligu i u sustini veceras smo igrali sa 4 igraca(Pekovic,Novica,Kecman i Milton)s tim sto je ovaj poslednji odigrao katastrofalno a Peki jednostavno nije bilo vece.Ajmo da budemo iskreni:VRANES,BOZIC I STRAHINJA NISU ZA PARTIZAN.To su maksimum igraci za uleb kup.Svi znamo da Dule ima strpljenja za igrace i da moramo mnogo toga da istrpimo pre nego sto neko postane igrac ali ponekad to jednostavno nema smisla.Kostu smo trpeli 4 godine i nismo od njega napravili nista a kostao nas je utakmica ko Svetog Petra popara.Plasim se da nas sa Vranesom ceka nesto slicno.Da li je neko ranije gledao Strahinju i da li on moze bolje ili je ovo njegov maksimum?Kod kuce navijaci mogu da zakrpe rupe u igrackom fondu i da nose ove momke do pobede ali na strani nas u ovom sastavu ne ceka nista dobro.Dobro je da je roma izgubila i ipak imamo realne sanse za top 16.Ako ne stignu pare od Dodika i ne dovedemo jos jednog ozbiljnog igraca plasim se da sezonu necemo izgurati do kraja(citaj do titule)pogotovo ako se neko od kljucnih igraca ne daj boze povredi...sve u svemu,NAPRED PARTIZAN

sve je na svom mestu

pre 16 godina

Evo, sve sto kazete - u pravu ste. Sve je upravo onako kako vi kazete, u potpunosti se slazem s vama u svim vasim navodima, ali kako ste, pobogu, uspeli da izgubite od Broze Basketa sa 16 razlike? Objasnite mi, molim vas, kako vam je poslo za rukom da skinete gace i pred Esmingerima, Hamanima i Fenovima?

Zufer Avdija

pre 16 godina

@Vucko
Smetale su nam boje dresova Bamberga, posto smo navikli da deremo samo crveno-belu kombinaciju ... Nego ,pusti te Evroligu i Partizan nije to za tebe ... Skupi bolje josh 4000 drugara da barem JEDNOM ispunite Pionir na nekoj utakmici u kupu Lilijane Roketi ...

raul

pre 16 godina

najjace su mi sad ove cige sto su sretni sto su pobedili talijane.... ejjjj talijane,bre!!!!
ha,ha... a gde su ti talijani u italiji?
ako niste skontali do sada,brose je prvak nemacke....samo do sada ih nije islo u evopi,a vi i vasi talijani igrate,gde ono!?
to je onaj uleb ili tako nesto???
intertoto....wtf!?

crazy_south

pre 16 godina

(j0ca, 28. novembar 2007 23:08)
Pa o cemu ti sine pricas, da li si svestan da vas deklasiramo gde god stignemo.Niko ovde nije pricao da je Partizan mnogo jak ove godine, ali bi on to bio da mu drzava daje bar pola onoga sto vi dobijate od iste.Vi ste, sine neupuceni, na drzavnom i gradskom budzetu od 2000. godine i svi vidimo kakve "sjajne" rezultate imate.Kog igraca ste izbacili u tom periodu?Kupujete neplanski po 7-8 igraca godisnje, za njih dajete ogromne sume i meni je jasno da tebi ovi komentari dobro dodju kao izduvni ventil posto imas priliku par puta godisnje da se radujes(i to Partizanovom neeuspehu, nikako u derbiu, naravno.Voleo bih da vidim tvoj komentar tamo krajem juna kad Dule bude postao Tajni agent 007.
Toliko

PFC

pre 16 godina

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sta bi ovo???? je ovo partizan igrao na parketu???
Muka mi!
A kad dodju nevolje i kad dodje tuga uvek ce te voleti grobari sa juga!

Igor86

pre 16 godina

Momcima iz Partizana jednostavno nije bio dan... Napromasivali su se trojki, gubili su lopte, shta reci... Zao mi je sto su izgubili, ali Bamberg je odigrao cvrsto u odbrani i efikasno u napadu. Dokaz vam je to sto su vodili celu utakmicu.
A sto se tice ovog navijaca koji je uleteo na teren, na takvo ponasanje gledam kao na jos jednu priliku evropske javnosti da nas prikaze kao divljake :(

Bata pfc

pre 16 godina

Ej pa sve mogu da razumem,i da nas pobedi Bamberg sampion Nemacke,i da nas pobedi Real sampion Spanije,i da nas pobedi Panethinaikos prvak Grcke i evrope,ali ne razumem nikako navijace Crvene Zvezde koji se javljaju na ovu vest,jer oni su bili sampioni drzave u proslom veku srdinom devedesetih,a pre toga sredinom cetrdesetih kada su im centri bili Tito i Kardelj,a pley Djilas ili neko slican tom profilu igraca!!!!Ali komleks...ups ne komleks vec KOMLEKSCINA JE VEEEEEEEEELIKA i tu definitivno nema spasa!!!!

Lazar

pre 16 godina

Posle ovakve utakmice Partizana i sjajne pobede Zvezde od utorka definitivno sam prelomio i poceo da navijam za Zvezdu. Zao mi je samo sto sam trideset godina bio slep kod ociju i navijao za ekipu kakva je Partizan!

Basket

pre 16 godina

Vi zvezdaši ništa ne razumete.
Posle 15 utakmica, odlično odigranih, došla je jedna slaba. Ovo je Evroliga, nije utešni Uleb, koju vi dugo još nećete igrati, a Partizan će sigurno ući u prvih 16. Toliki ste vezaroši, toliko pojma nemate o ovom takmičenju, da niste dostojni pažnje. Sve što je juče izgubljeno, biće nadoknađeno u Beogradu. Vi ste nedavno izgubili od Dinama, koji nije prvak Rusije, sa 21 razlike! Bolje ćutite.

moj_zarko

pre 16 godina

Tesko je protiv bilo koga u gostima...Ali Partizan mora da se oslobodi ovog Tripkovica pod hitno...Decko godinama ne opravdava ono sto se od njega ocekuje..

Dusan Kecman

pre 16 godina

Nemate pojma koliko sam se iznerviaro!Nadao sam se pobedi,Moj Omiljeni Igrac Tripkovic toliko je lose igrao da je to strasno!1-7 za 3 katastorfa.Ne mogu nikako da se smirim,Moramo da dobijemo sledece srede Ulker.treba pohvaliti veceras fenomenalnog Dusana KECMANA decko je KRALJ!Bamberg je prosecna ekipa,imali i dosta srece,svaki njihov sut je ulazio.A nama bukvalno skoro svaki sut je izlazio iz obruca!Nista,sledece srede idemo u Pionir da dobijemo tu utakmicu kako znamo i umemo.Pozdrav za sve navijace Partizana!

seba

pre 16 godina

Moja dva kuma,Radule, Djole Dalmacija i ja bez prava zamene bi dobili danas Partizan sa ovakvom igrom i katastrofalnim šutom za 2 i 3 poena.Moramo mi učiniti ekipi koja ima 0/5 skor da prekine crnu seriji.Ne bi mi bili PARTIZAN kada se to ne bi desilo.Volim Vas, i shvatiću ovo kao loše veče, ali ste me iznervirali do tojaša!!!

Tanja

pre 16 godina

Moram da priznam da sam ocekivala mnooooogo bolju igru i,da se ne lazemo, ocekivala sam pobedu ali, nazalost, nista od toga.Sta je tu je.Necu ni po kome da pljujem jer mozda veceras nas tim jeste odigrao lose ali ja pamtim i PAO, Barsu,Olimpiju... Mlad je ovo tim, a psiha je cudo. Svi smo mi racunali da je ovaj mec vec dobijen.Upisali smo pobedu mozda jos i pre pocetka sezone i kako sad da zamerim igracimo sto su i oni to ucinili. Znamo ovaj tim, u skore sve utakmice ulaze maksimalno skoncetrisano, nikog ne potcenjuju, ali veceras nije bilo tako. Ja im necu zameriti,jer verujem da ce vec sledecu utakmicu odigrat mnogo bolje, svako ima pravo na gresku.A Vi?Hocete li im Vi zameriti? I naravno VOLIM PARTIZAN

Dzoni

pre 16 godina

Stvarno je vrijeme da se spustimo konačno na zemlju i pomirimo se sa realnim "kvalitetom"ekipe!! Ekipa u kojoj ne jeden bek (sem nešto Kecmana) ne može da pogodi za 3 poena niti da odigra 1na1 ne zaslužuje prolaz u dalju fazu. Ove dosadašnje pobjede su bile plod više borbenosti i požrtvovanja nego znanja i kvaliteta,i ako se ne angažuje pod hitno bek i centar noćašnji scenario će nažalost postati praksa!! Slažem se da se Ukiju treba zahvalit,noćas je kap prelila čašu! Bolje onoga Riznića polako uvoditi u selekciju!!! Ništa,s ovakvom ekipom,moramo biti prezadovoljni rezultatima koji u postignuti do sada i nastaviti da se nadamo nekim novim čudima i naravno nejboljoj publici na svijetu!! VOLIM PARTIZAN

miki

pre 16 godina

Da da, opet krive sudije... E pa dragi moji grobari nije vam ovo Jovcic, ili mozda onaj kum od todorica, koji vam poklanjaju titule iz godine u godinu! Ovo je realnost! Niti ste vi za ls niti je srpska kosarka kao sto je bila...poz

bam? berg?

pre 16 godina

a pazi ovog mladica predlaze napustanje utakmice...pa sta mislis, da je ULEB isti ko vas Bojic i ekipa? Dobili bi 3 godine zabrane takmicenja, pa bi igrali FIBA kup. Mozda i da probate da prebijete nekog sudiju, prosle godine vam je to uspelo...

asterix

pre 16 godina

Tripkovic je definitivno najvecu promasaj Partizana u zadnjih trideset godina. Zaista ne znam cime zasluzuje ovoliko kredita a i epitete talenta. Ni njegov otac da je trener ne bi ga ovoliko trpeo.Decko nema pojma ali krenimo redom :Indeks (ne)uspesnosti u devedeset odsto utakmica evrolige katastrofalan,procenat suta za dva i tri poena je bedan,ocajna selekcija suta,takodje i slobodna bacanja za sutera slaba oko sedamdeset odsto.Dalje,dribling ocajan mnogo izgubljenih lopti,levom rukom ne zna da vodi loptu ona stalno bezi,ulaz nikakav pun straha i retko do kraja,ukradene lopte za njega ne postoje da li se neko seca kad je ukrao loptu ili iznudio licnu u napadu,skokova i asistencija skupi dvadesetak za citavu sezonu.I ono najgore,skandalozna igra u odbrani, nije u stanju da cuva nijednog igraca u regionalnoj a kamoli u evroligi.Probija ga kako ko stigne ,a jedino sto mu uspeva je da napravi faul uz kos i slobodno bacanje.Ne mrzim decka,nemam razloga za to ali krajnje je vreme da neko kaze dosta, car je go.

DelPiero

pre 16 godina

@j0ca

mislim da bi neki morali malo vise da se informisu o neki osnovnim stvarima...pritisak se izrazava u mbar-ima a vlaznost vazduha u procentima...znaci strasno!!!

crazy_south

pre 16 godina

Jos nesto: meni uopste nije jasno zasto se ovde javljaju navijaci ucesnika kupa lilijane ronketi(kk sledeca sezona). Kakve vi veze imate sa vestima iz evrolige?Podsecanja radi i ovaj poslednji derbi biste zavrsili na -20 i kusur da dule nije ubacio decicu da se igraju sa vama.

ivan ts

pre 16 godina

Samo mi je krivo što se pre nisam javio, ovako ne znam da li će neko uopšte pročitati moj komentar! Delije naše, pa gde se vi pronalazite u svemu ovome pa se javljate! Ljudi nemojte da ste smešni! Zna se koji klub je institucija u evropskoj košarci, a iz zemlje Srbije! To KK Crvena Zvezde neće biti nikada! NIKADA!!! Zato se ne radujte tuđim porazima, već gledajte u svoje dvorište! Kao napravili ste neku ekipu,dođe derbi kad ono 20 razlike, lagano! Nije bitno što smo izgubili, proći ćemo u TOP 16! Roma je izgubila kod kuće, tako da i dalje prvih 5 ekipa ide u top 16! A sa njima i PARTIZAN!!! Samo napred momci, glavu gore, srcem uz PARTIZAN!!!

mare

pre 16 godina

nisam ni sumnjao da ce da padne pljuvanje posle 2. lose utakmice u sezoni(1. protiv fmp).Pogled na nas sastav i pogledi na tabele u takmicenjima u kojima igramo ne daju mi za pravo da pljujem po igracima i treneru koji su mi ove sezone doneli toliko radosti.Svi imaju pravo na los dan pa i ovi mladi momci.Roma je veceras izgubila,pa ako i fener sutra izgubi mi smo na nuli posle ovog kola.Pobeda u sl kolu donosi mnogo vise nego sto nam oduzima ovaj poraz.Ovim momcima treba podrska a mi smo pohlepan narod,pricamo o nekom final-fouru a top 16 bi bio strasan uspeh.Na kraju vidim da svi pljuju po Urosu,nije ga islo,slazem se,lose igra od pocetka sezone,slazem se,ali decko nije ni trenirao celo leto.On je nas,prima tamo neku crkavicu,a oni koji nisu nasi primaju 5-10 puta vece pare a ne prikazuju nista vise.Ajmo u subotu svi na Siroki da ovim momcima pokazemo kako smo sa njima i u dobru i u zlu(prijatelj se u nevolji pokazuje),pa onda na Fener da pocnemo sa overavanjem top 16.
poz

007 my name is dule ,dule vujosevic

pre 16 godina

@KALE KV

da brinete se vi u poslednjih 10 godina ste se bas pobrinuli...idi lepo na komentare o kk"sledeca sezona" pa tamo leci komplekse,medju sampionima ti nije mesto,decko.

Nesa-delija

pre 16 godina

Nas sampion je izgubio 16 razlike od tima koji je promasio cak 15 slobodnih bacanja! Tacno je da je nemacki tim imao mnogo vise bacanja ali kakav bi tek rezultat bio da je ta bacanja bolje izvodio?

pera mitic

pre 16 godina

Repriza utakmice sa Realom! Ocajno sudjenje, katastrofalan sut, puno izgubljenih lopti...
Jos i onaj navijac (*/**-*) na parketu...
Nadam se da ce u Pioniru protiv Turaka biti repriza utakmice sa Rimljanima!
Grobari-glavu gore!
Ostali-pssst!

Milutin

pre 16 godina

Lepo je danas biti Nemac u Beogradu! To sto vi igrate nije kosarka vec ragbi sa dosta kecerskih zahvata i to moze da prodje u Pioniru gde lete sa svih strana uplajaci i novcici pa i sudije i gosti jedva cekaju da se utakmica zavrsi. U normalnoj atmosferi ste smesni.

Hell

pre 16 godina

Molim sve grobare da prestanu da se ubedjuju sa ciganima i da ne reaguju na njihove komentare jer je svima poznato ko smo mi a ko oni u kosarci.Oni nikada nece zaigrati u Evroligi a kamo li ostvariti 3 pobede iz 6 kola,to ce za njih biti veciti san i to ih boli pa zato salju ovakve provokativne komentare,sta da se radi kada su iskompleksirani.Uostalom 6 uzastopnih titula govori sve kao i to koliko su nas puta pobedili u poslednjih 30-ak utakmica

Raso

pre 16 godina

Marko, samo bih te podsetio da Partizan posle nekoliko godina prvi put ne kasni sa isplatama plata igracima. te zato nemoj da pljujes Dodika vec mu zahvali sto nam bar i to daje kad vec niko drugi nece.

Carapan

pre 16 godina

Zaklinjem se da vise nikad necu ostavljti komentar pre utakmice,jer ovi nasi nisu normalni!?Pozdrav za sve GROBARE ma gde god bili-idemo dalje!

ckbckb

pre 16 godina

Nadam se da ce sada svi shvatiti da bi Partizan bio bolji bez Tripkovica,sto je uocljivo odavno,ali ljudi toliko vole Partizan i njegove igrace da nece da kazu nista protiv coveka koji u vecini utakmica ima indeks u minusu.Dobar je samo protiv slabih ekipa.

zooro

pre 16 godina

Kaoko je Partizan i njegov veliki trener Vujosevic zvani Mrgud izgledao u Bambergu,pa kao kad mama kad odvede dete u DIZNILEND,izgubljeno.

todorPFC

pre 16 godina

pukli smo,jbg..ni pao ne pobedjuje uvek!ne vidim zashto se dizhe tolika frka!to je ekipa koja je jednostavno morala pobediti posle 5 poraza..a kad im u halu dodje slavni partizan-dodatna motivacija,napune halu..to je kao kada zvezdi dodje fortitudo (samo oni ne napune halu) jbg

Vucko

pre 16 godina

Ma jadni vi, kako bas vas uvek pokradu sudije to mi nije jasno, a svi znamo kako iz godine u godinu pobedjujete u nasem prvenstvu. Trebali ste da se pokupite i napustite dvoranu jer ste za to odlicno obucavani. E grobari, grobari da vam nije mozda smetao i vlazan parket i lose osvetljenje u dvorani!

Gost

pre 16 godina

Stvarno ne svatam u cemu je ovde problem, nemci uopste nisu losa ekipa, trener im je osvojio sa reprezentacijom drugo mesto u Jevropi. Sudije su svesrdno ih pomogle, tako da se od ove mlade ekipe i nije moglo vise ocekivati. Samo napred. Treba pobediti Ferenbakce u sledecem kolu... Ovaj poraz ne znaci nista.

Deutsch

pre 16 godina

@Tupan und glupan

Ako si hteo da kažeš: "Dvesta Partizana su trčali kroz kukuruz sa Vranešom i Tripkovićem", trebalo je to ovako da kažeš: "Zwei hundert Partisanen SIND durch MAIS mit Vranes und Tripkovic gelaufen."

iznervirani

pre 16 godina

Hoce li neko da mi objasni dokle ce vise Palasijo da igra ovako?!Pogledaj te njegovu statistiku u evroligi i nlb ligi.Tepic je vezao 10-ak ocajnih utakmica.Ovo nije realnost Partizana,ovo je mlad tim ali tim koji realno nema kvaliteta da se bori sa jakim timovima(to nije Bamberg),on moze da iznenadi nekoga u Pioniru ali...U timu su:Vranes(drugi centar ekipe),koji je definitivno netalentovan za sport,Tripkovic koji ne moze da se vrati u sutersku formu(7-1 za tri veceras),Tepic koji svoj talenat ne pokazuje od pocetka sezone,Palasija necu komentarisati,nemam zivaca za to,Bozic koji bukvalno zna samo da napravi faul,Velickovic koji me stalno neprijatno iznenadjuje(iako je solidno odigrao veceras)...Pola od ovih stvari cak i nemislim ali sam sada previse iznerviran...(osim za Palasija,on je STVARNO veliki promasaj)

Goran_Zr

pre 16 godina

Nemci su do ove utakmice bili ekipa koja postize manje od 70 poena po mecu. Veceras im nisu isla slobodna bacanja. Da su gadjali penale bar 80% uvalili bi nam 90 poena. Toliko o nasoj cuvenoj odbrani. Sudjenje ne vredi komentarisati, ono je takvo kakvo je. Uostalom, posle ovakve igre nema smisla pominjati arbitre. Ostvarili smo tri pobede jer nikome nije bilo ni na kraj pameti da treba samo da nas pusti da neometano sutiramo trojke. Nemojte mi reci da nas nije hteo sut za tri. Bio je u skladu sa nasim dosadasnjim prosekom u EL. Srednja metalska skola iz Zrenjanina znatno bolje pogadja otvorene suteve od nase spoljne linije. Kecman od table pogadja trojku, a Palacio sutira trojku i pogadja - tablu. Komedija...

Nesa

pre 16 godina

Potpuno zasluzeno,cesto kritikujem Tripkovica veceras je stvarno imao lose vece index uspesnosti: -8? Skoro nisam video veci Tepic index:-6.Sut Tripkovica za tri poena je bio 1/7 za dva poena 0/2 .i to za 18 min , napravio je 4 licne greske . Ova utakmica ide na dusu iskljucivo Vujosevicu ,Tepic je bio ocajan takodje je proveo 18 min na terenu . 36 min su proveli na parketu i tu je kljuc neuspeha jer Pekovic brzo usao u problem sa licnim greskama , i bio je dosta opterecewn i pod pritiskom , ovu utakmicu je izxgubio Vujosevic i izgubili ste sto ste imali kratku klupu ,jer nema ko da zameni igrace kada im ide lose . Bozic , Vranes ,Strahinja,Borovnjak. nisu kvalitetni igraci koji mogu dugo da igraju na visokom kvalitetu u ovom momentu .Bros baskets je kontrolisao utakmicu 40 min , ne znam da li je Partizan jedan minut vodio ? U prvoj cetvrtini samo 12 poena u drugoj 15 , slabo..........

Max

pre 16 godina

Partizan veceras nije licio na sebe.Odigrao je katastrofalno.Bamberg je imao kontrolu tokom citave tekme.Najgori igrac je bio po obicaju Tripkovic.Taj covek je stvarno "livada"od igraca.Treba ga najuriti sto pre jer samo unosi nesigurnost u redove tima.Uporno forsira sut i pored cinjenice da mu ne ide.Vujosevic je kriv sto ga stavlja u tim.Decko je psihicki labilan i cisto sumnjam da ce od njega ikad biti neki igrac.Ni ostali se nisu proslavili.Sve u svemu ocajno slaba igra Partizana i veliko razocarenje za sve navijace Partizana.
Pozdrav

Grobar

pre 16 godina

Ovo veceras je bilo kao u holivudskim filmovima, dodjes do pet razlike i promasis napad, oni sevnu trojku u zadnjoj sekundi i to sa devet metara. Ovo je tek pocetak tog filma, kada se pravi uvertira i kada se sprema za razvoj radnje i sam finis koji uvek ima srecan kraj, glavni junaci uvek pobede, a ti junaci su CRNO-BELI, dokazali su to mnogo puta!!!
pozdrav

delboygreentooth

pre 16 godina

Igraci partizana bi trebalo da shvate da ovo nije srpska liga u kojoj su navikli da im se "duva u jedra".
Ova ekipa moze da pobedjuje u evroligi ,ali samo ako igra na granici svojih mogucnosti i koncentrisano svih 40 min.

KKP

pre 16 godina

Bamberg je najslabija ekipa u grupi i ovo mu je prva pobeda. To su indijanci koji nikad nisu igrali EL dok je Partizan cudo, najmocniji klub, veciti prvak itd.
Treznjenje je bolno ali sami smo krivi. Dok se ne dovede Dzikic nema nista. Ono je bila bruka.

Борко

pre 16 godina

Ја мислим браћо гробари да мора одмах да се напусти Евролига и да идемо у ФИБА Ервролигу. Па ми смо бре шампиони Европе и не могу они тако да нам суде. Краду нас, бре! Сматрам да Дуле треба да изведе екипу са терена. Не мислим да му је био добар потез са сином оног функционера Партизана који је утрчао на терен односно није успео да скрене пажњу судија на крађу. Они чак нису ни помислили да је то због њих. Треба бити оштрији. Треба да напустимо и Јадранску лигу, треба да напустимо и домаћу лигу - свуда нас краду. Играћемо ФИБА Евролигу а у терминима Јадранске играћемо противу Игокее, наше браће, једном код нас, једном код њих! Чувајмо образ!

xxx

pre 16 godina

Vazno je da bi oni odrali fortitudo sa 120 razlike bez jedne noge i ruke kako rece jedan. Kao vi bi osvojili Uleb kup bez problema,pa momci ovaj tim Bamberga nije nista jaci od bar jedno 50% timova u Uleb kupu. Meni je zao sto je Partizan izgubio,ocigledno je da im ne prestoji ni malo lak posao da udju medju top 16.

Ljubitelj kosarke

pre 16 godina

Ja ponavljam komentare ali ne vredi. Treba jos jedan petica jer Vranesa ne znam kako bih nazvao ali kosarkasem za Euroligu sigurno ne, treba dobar suter po mogucnosti stariji, iskusan. Isto tako Partizan treba da isplati Duletu koliko misli da bi dobio od transfera Tripkovica pa da decka puste da ne obara rekorde u minus ucinku jer nije za ovo. Nema igre, zatvori se Pekovic, Palaciu nije vece i nigde Partizana.

Eddie

pre 16 godina

@ -_-, 29. novembar
O čemu ti pričaš rođače ?!!!! Na kom jeziku je ovo što si napisao?Ch,sh,itd..Imaš i srpski na tastaturi ali s obzirom na tvoje godine ima vremena da naučiš.
P.S. Kada će jednom navijači Partizana da čestitaju protivniku a ne da svaki put kukaju na sudije.Ali ladno su sudije krive za svaki poraz.Ccccc

yogi

pre 16 godina

kosarka je postala odvratna, uopsteno govoreci... sudije su sada u glavnim ulogama, sa svojim ,,kako mi se prohte,, kriterijumima..a najodvratnije od svega je sudijska gestikulacija posle svake odsvirane odluke...kako je to samo debilski???zami slite, na primer, da fudbalski sudija dosudi, recimo, faul, i onda ukliza da to pokaze?! mislim da je to skroz bezveze. a tek kako pekovicu sviraju licne, pa to je ispod svakog dobrog i objektivnog kriterijuma.

dal' je moguce

pre 16 godina

Meni stvarno nije jasno,da li se zvezdasi stvarno zale na sudjenje u nasoj ligi i misle da se nama poklanjaju titule?Ja se sada ne salim,ali zar je moguce da neko bude toliko neobjektivan i da misli kako u derbijima umesto 43-15 u slobodnim bacanjima za zvezdu sudija treba da im pokloni jos 20-ak sl.bacanj pa da ce tek onada sa 63-15 biti sudjenje regularno.Komentarisanje zvezdasa o sudjenju u nasoj ligi vec pocinje da nervira svakog normalnog coveka(nebitno da li je navijac Partizana).To je isto kao kada bi se Real zalio na sudjenje protiv Partizana(samo sto je nas Real pobedio a mi zvezdu deremo kad' god nam se posreci da naletimo na nju.

Peđa

pre 16 godina

Ne mogu da verujem da zvezdaši još uvek komentarišu naše utakmice.Kada mi kažemo da je Partizan igrao loše to je još uvek mnogo više nego zad Zvezda igra odlično.Shvatite već jednom da to nije razlika u klasi,nego su to dva različita sporta.

nz

pre 16 godina

Ovo nije neocekivano.Nisu izdrzali breme favorita.Skok slab,sut isto.Nisu se snasli protiv agresivne Bambergove odbrane.Plasim se da ce nas ovo kostati u nastavku takmicenja.

Mrske

pre 16 godina

Slazem se da partizan veceras nije bio onaj pravi. Bre kad te nece, nece te. Ali je zato Bamberg sve htelo, svaka bitna trojka im je usla(pa cak i ona na kraju sa 8 i kusur metara).
Samo jos da dodam da je jadno sto ove delije sad nesto ismejavaju partizan. Bre ljudi gledajte svoje dvoriste, pa vi nama niste ni do clanka, jedva igrate ULEB kup, a nama se smejete sto 7 godina zaredom igramo evroligu, postizemo kakve-takve rezultate, i to sa manjim budzetom nego vi.

Nidza

pre 16 godina

Pa ovo je smesno bambi iz nemacke koji ne moze nikog da pobedi razvalio Partizan.Ne znam sta uopste Roan i Bamberg rade u Evroligi nisu dobri ni za uleb kup.Posto u Evroligi nema kfalifikacija nadju se mnogo slabi timovi koje bi realno srpski sampion trebao da pobedi.Ali umesto toga on im pokljanja pobede.

Zaista ovaj Partizan je toliko los da ne zasluzuje prolaz dalje nadam se da ce im Bambi uzeti mesto

chera-bera

pre 16 godina

Nema lakih koseva, lake ekipe a kamoli lake pobede. Kome to nije jasno u velikom je problemu. Neka pogleda neku utakmicu Barcelone, Panatenaikosa ,.., pa da vidi kako se "lako" dobijaju utakmice?
Dule ne brini, na pravom si putu !

гробари думру

pre 16 godina

I ovo je previše 3-3 od Patlidžana, budimo realni. Pa pre početka sezone svi grobarčići bi oberučke prihvatili ovakav skor. A sada su apetiti poresli i eto ti ga neki Blambleberg ili kako već (prvi put čuo) da ih vrati u realnost. Tišina grobarčići.

Patriots

pre 16 godina

Jednostavno sta reci nego da se ponavlja slika protiv Reala !!!

Pekovic zaustavljen Partizan gubi lagano !!! Kada sam posle poraza od Reala rekao da svaka ekipa koja ima kvalitetnog centra koji moze da se nosi sa Pekovicem ili ga zaustavi odbranom sigorno ce pobediti Partizan ! Mnogi su mi se tada smejali sa komentarima kako nije tacno da su Partizanovi bekovi nula po kvalitetu za Evroligu i da ne mogu da vode ekipu bez poz igre preko centra do pobede , nazalost a to je realnost !! Josh jednom se isto potvrdilo da Vujoshevic zna da forsira igru samo preko centara i da je za takvu igru strucnjak ali kad to ne ide dolazi do raspada sistema !!!
Nazalost sta se drugo moglo i ocekivati kad na beku igra Vitkovac koji nije imao mesta u Zvezdi za koju svi pricate da je ocajna !!
Sto se Tripkovica tice po meni je on uvek bio isforsirani talenat koji takvu ulogu ne moze da opravda !! on pogadja trojke i pogadjao je kada ide sve lepo igra preko centara i td... a kada treba da budesh kljucni igrac obicno dolazi do ovoga da sutira trojke ocajno 1-7 !!!! Ovo vec nije losh dan to je vec njegov kvalitet dobri igraci moraju bar da odigraju utakmice bar 50% tj 1 dobru pa jednu losu da bi bio solidan igrac a kod njega je slucaj da odigra 1 dobru pa jedno 10 losih !!
A sto se tice top 16 shanse postoje je su Roma i Roan smeshne ekipe a bamberg je imao i suvishe losh start , a sto se ostalih ekipa tice daleko su ispred Partizana i bice ispred njega na tabeli !!!

viper

pre 16 godina

Ajmo redom... Kao prvo, ne mozemo kljuc poraza traziti u Vranjesu, covek je u Partizanu dosao samo da odradjuje treninge za druge saigrace (pre svih Pekovica jer je visok dovoljno da se Pekovic extra uchi) i to bi trebao da zna onaj koji malo bolje poznaje kosarku. Ko god da pomisli da ga je Dule doveo da igra, grdno se vara. E, sada ko god da se pita sto je on tu, verujte da onoliko koliko sluzi toliko i kosta jer upravo Dule, preko Vranjesa, Pekovica pravi igraca, i ne samo njega. Tripkovic je definitvno jos jedan Partizanov Cubrilo i ma kolike god ga povrede pratile, decko definitivno nije ono u sta je njega Dule hteo da pretvori. Sut, samo na momente dobar, slab u duelu, losa leva ruka, nesiguran krajnje. I ne mozemo da vise krivimo njegovu mladost, ima on par sezona u nogama. Ali, desava se, da je bio telenat, bio je. Ako se neko seca koliko su Cubrila gurali i nista, mislim da ce se tako avrsiti i sa tripom. Novica je, ko opet poznaje kosarku, skandalozan. Decko je krajnje nedefinisan u timu. Tu ne mogu da prozrem Duleta, ali definitivno, borbenost - 10, sut - 2, kretanje i pozicioniranje -3, i po meni, osim sto da volim kao veliki "Grobar" od njega 'leba nema. Voleo bih da gresim. Palasio je za onoliko koliko je doveden jos i dobar, mada je neverovatno za playa onoliko izgubljenih lopti, ali bolje nemamo. Ovo je Partizanova realnost, a pun Pionir je nesto sasvim drugo. Nismo mi sesti igrac, mi smo bukvalno sedmi.

Djordje

pre 16 godina

da nastavim da ovde igra sa hnajvecim zarom i treba nam centar poput Ogija(Askrabica),privatnoga znam i sjajan je decko i igrac koji ima skoro sve,jos jednog sutera Kecmanu skinuta kapa jer je ostao i posle ponuda boljih,plej mi je bolji jos malo da se privikne na timsku igru i eto.Bozic pravi cap.,pokazuje sa kakvim se zarom pristupa svakoj tekmi,tEPIC MALI CE TEK DA EKSPLODIRA POBOGU PA ON NEMA NI 20-NA, Pekovic je napredovao nesto slicno kao Drobnjak ej covek kad je dosao nije mogao dvokorak,samo Peki se gradjenjenje u nlb i eg svira sasvim drugacije kad bi ovi igraci dali 70% mislim da bi tim bio pravi i ne slazem se da je sledeca presudna ima tu da se igra POZDRAV GROBARIMA I SVI KOJI GA PRATE UVEK SMO BILI I BICEMO SRPSKI PREDSTAVNIK U EVROPI POZDRAV.

parni valjak

pre 16 godina

@Munja
Da, da, dolazi zvezdino vreme, vreme mocne zvezde koja konstantno gubi od Partizana poslednjih 10 godina,koja je poslednji derbi izgubila sa "samo" 15 razlike.
o cemu ti decko govoris, alo bre!!!
a sto se same utakmice tice, meni nikako ne ulazi u glavu ko je onog Vranesa doveo u Partizan.od starta sezone, on je potpuno beskoristan, njegova jedina uloga u timu je da zameni Pekovica kako bi se ovaj malo odmorio i da svojom visinom plasi protivnicke igrace.lopta i da ima ručku, on ne bi znao da je uhvati kako treba.
isti slucaj sa nasim voljenim kapitenom koji kao da je na lakim drogama, pa kad primi loptu ne zna sta ce i kako ce.
pekovic se nije video.
sta se sinoc izdesavalo, meni apsolutno nije jasno,pa nisu se valjda uplasili one "paklene" atmosfere i "vatrenih" navijaca koji vicu DEFENCE(Boze sacuvaj)
no, sta je tu je, treba ovo s..nje sto pre zaboraviti i okrenuti se narednim utakmicama, posebno onim u Bgu, jer ako njih dobijemo, posao je zavrsen, TOP 16 je osiguran.
SAMO NAPRED PARTIZAN!

Space Jam

pre 16 godina

Ovo je bio praktičan čas iz teorije košarke trenera Bauermana treneru Vujoševiću i njegovim igračima. Ekipa Bamberga je neutralisala sve adute Partizana, uz maksimalno korišćenje njegovih slabosti i svojih kvaliteta. U adute Partizana bih ubrojao: dobru igru Pekovića, odličan skok u odbrani i naročito u napadu, kolektivnu igru i brz kontranapad, a u slabosti: loš šut za tri poena spoljnih igrača, nedostatak još jednog kvalitetnog pleja, sporost i lošu igru jedan na jedan bekova Partizana, kako u napadu (Božić, Tripković i donekle Tepić), tako i u odbrani (Tripković, Palasio, Božić i donekle Tepić) "kratku" (lošu) klupu (na pozicijama 1 i 4). Na ovoj utakmici Peković je bio neutralisan konstantnim udvajanjem, prednost Partizanau u skoku je bila zanemarljiva, povratni pasovi su bili čitani a brzi kontranapadi sprečavani. S druge strane Bamberg je iskoristio brzinu, bolju igru
jedan na jedan i bolji šut svojih spoljnih igrača (Grina, Šuputa, Hamana pa čak i svog centra Fena). Šteta je što Partizan nije pokušao sa zonskom odbranom da spreči odličnu pokretljivost i igru jedan na jedan igrača Bamberga. Kada se uzme u obzir da su Tripković, Tepić, Palasio i Božić zajedno imali indeks korisnosti -16, jasno je zašto je utakmica završena sa upravo tolikom razlikom u njihovu korist.

Sta reci

pre 16 godina

Koliko je Partizan bio los Bambergu nije bilo tesko da trijumfuje...Imali su i srece jer su pogadjali trojke kad su god trebali a Partizan osim Pekovica(Vranes masi zakucavanje?!?!?!?)i to moze biti veliki problem za Partizan.Bekovi su masili sve otvorene suteve a Palacio odigrao najgoru utakmicu uz dosta nizerazrednih gresaka.Steta jer bi uz ovu pobjedu Partizan otvorio put do TOP16 ali ima i ovako dobre sanse samo da se dobije kuce Fenerbahce...i da se dovede dobar centar ili suter.

zex

pre 16 godina

Ekipu je veceras ocigledno stigao umor.Sad se vidi da Peka ne moze sve sam!
Treba nam pod hitno jedan dobar suter jer Tripko to ocigledno nije i nikada nece ni biti posto nema muda i izgleda mi uplaseno na terenu.Sudije po obicaju kad god mi gostujemo vuku za domacina tako da je to postalo vec uobicajeno i kad nesto odsviraju za nas prosto se iznenadim!
Pozdrav za sve grobare!

sanja74

pre 16 godina

Dule, daj momcima da čitaju autobiografije Bodiroge, Paspalja, Đorđevića, Kiće, Praje....Onaj deo treninga šuta na koš!!!!!!!!

Selena - Grobarka KG

pre 16 godina

Nisam mogla sinoc da pisem,jer sam se plasila da cu moja osecanja ispoljiti prema ovoj jadnoj tastaturi!
Znaci ne verujem!Samo Kecmana mogu da pohvalim,a svim ostalim treba odrediti dobru vaspitnu meru,u nadi da se ovo vise nikad ne ponovi!Necu nikog da kritikujem posebno,jer ne bi moglo sve da stane!Nadam se da je ovo bilo samo jedno lose vece i da ga NECE ponovo biti!!
A za onog genijalca sto je utrcao na teren sve pohvale!Pa jel on normalan?!Zbog takvih na kraju Grobari vaze za divljake!Neka je njemu na cast!!!
Sto se tice cigana,bolje da se NE javljaju i neka se poklope usima,ako su bar malo normalni!Gde vi zivite?!Partizan jednom izgubi i vi se odmah ponadate necemu.Samo cemu?Zar ste vec zaboravili koliko smo vas prosli put "ponizili",ili ste na to navikli,pa je to za vas sasvim normalno?!Ma hajte molim vas!
Crno-beli,samo hrabro napred,Grobari su uz vas!!
VOLIM PARTIZAN!!
Pozz za SVE Grobare!

Novica_Velickovic

pre 16 godina

Dzabe Novice,dzabe!Ne vrede nista tvoje trojke I lavlje srce kada je tu gospodin Palacio da sve prokocka!Bas me interesuje gde su sada gospoda Boyo I Andriya d aim cestitam na igri njihovog klovna Milta!Vidi se da je u cirkusu poceo da uci neke dodatne poteze tako da prosiruje svoj repertoar

Novica_Velickovic

pre 16 godina

Svaka cast Kecmanu I Novici,jedini koji su srce ostavili na terenu!Pekovic zakazao!Tepicu I Palaciju bih samo porucio:Spasite Partizan tako sto ce te otici iz njega!!!

raky

pre 16 godina

odgovor na 1. komentar:
bas si lik....to sa visokom travom je vas izgovor,kada su sudije na vasoj strani pa se ne mozete izvlaciti na njih,pa onda krivite travu,da vam golica ... u stvari,ne znam sta vas muci sa visokom travom,kada nema sta da vam golica,nemate muda...ne kontam u cemu je onda problem!? a,jbg...ciganska posla. samo lazete i muljate.
ali ako nisi skontao ovde se radi o kosarci,gde nema trave nego se igra na parketu. ali sta vi cigani o tome znate!!!
u ostalom kada ste ono zadnji put nekoga pobedili!?
partizan i pored lose igre vas gazi kako hoce.
nego braco,grobar i svi ljubitelji kvalitetne kosarke,nemojte zamerati ovim deckima na oscilacijama. koliko se secam,cilj nam je bio uazak u tu ligu,u tome smo uspeli. ambicije su malo porasle ali ipak treba ostati na zemlji. priznajte da pre nekoliko meseci niste od njih vise ni ockivali,ipak s uonitamo trebali biti totalni autsideri. decki su mladi,i pred njima je jos puno uspeha... u svakom slucaju,dobro im dodje ovakvo evropsko iskustvo.

dragan

pre 16 godina

Bas me zanima da mi neko objasni koja je uloga Palacia i Vranesa u timu Partizana!? Prvi bi trebalo da bude plejmejker ali on niti kreira igru, niti daje koseve, niti asistira! Jedino je dobar u gubljenju lopti.

Sto se tice Vranesa, u mom kraju sam video nekoliko bandera koje se krecu mnogo bolje nego on,covek ima 229 cm i ne ume da zakuca!

stefke

pre 16 godina

Dobro,lepo su rekli da je fudbal igra gde ima 11 igraca na svakoj strani,i gde nemci uvek pobedjuju,ali i u kosarci?
e moji grobari,nemamo mi nista protiv vasih uspeha,hvala puno sto nas lepo predstavljate,ali ovo vam nije trebalo

dragan

pre 16 godina

ljudi bre!
pa ko je ocekivao skor 3 3 posle 6 kola!!!!neka se javi takav ako ga ima!!
moralo je doci do pada, mlad smo tim, to je normalno.
ocekivao sam poraz veceras, jer pratim kosarku mnogo mnogo dugo. ko god se iole malo razume, zna o cemu pricam. nema veze idemo dalje imamo odlicne sanse za top 16! pobede kod kuce su kljuc, na gostovanjema neka gubimo i sa 20 razlike, nebitno je. ako pobedimo sve kuci imamo 7 7 skor i to je to.
napred partizan!

Joe

pre 16 godina

ovo je bilo dobro spustanje na zemlji,gde su sad oni koji pricaju,sta vam je pobedjujemo sigurni,jer mi smo partizan.mi jesmo partizan i imamo dobro mladu ekipu,ali mi nismo vise sila kao pre 10 tak godina,da bi se reklo lako cemo sa protivnicima kao sto je bamberg.kad ce vec jednom da budemo realni navijaci i reci da je svaka utakmica a pogotovo u evroligi najteza.nezrelost tima je sto po prvi put partizan bio blagi favorit u evroligi,i sada pocinju kritike.to je strasno.losa utakmica losa igra partizana,lose sudjenje,i sta sad,izgubili nista vise ni manje.vaznija utakmica sledi u sredu protiv fenera,to bi bila pobeda od znacaja.sretno partizane,i nemojte da umalozavate uspeh ovih kosarkasa.a i delije nerazumem sta se oni javljaju ovde i slade se.cudni smo mi srbi,to se moze razume kad si slab a drugi jak to boli puno.

12345

pre 16 godina

@basket
Poredis Dinamo i Bamberg!? Pa dinamo bi ih pobedio 40 razlike u najavi..Pa ovima je najbolji igrac suput.Taj Dinamo bi lagano prosao ovu grup, uz poraze od Pao-a..Bamberg je na nivou onog Panelionosa...Tu su negde Suput i Dozet

MlaDeN

pre 16 godina

Loshe veche..Bozhe moj...bitje bolje..verujem da mozhemo u top 16.. Slavko je promashaj godine...glupo je shto Zvezdashi neshto prichaju kad oni evrolige nisu videli godinama..i u Srbiji su tek na 4 mestu posle Partizana,FMP-a i Hemofarma..

vsv

pre 16 godina

Ovo bi trebalo da je vec dobijen mec ali mnogo puta smo takve meceve gubili...
Ajmo crno-beli!!!
(vsv, 27. novembar 2007 17:10)
Upravo ono o cemu sam se bojao...

ma daj...

pre 16 godina

Ne mogu da verujem da nam se ovo stalno desava, da cim protivnik odigra malo cvrscu odbranu mi se potpuno izgubimo. Tako je bilo i protiv Reala i protiv Huventuda prosle godine... Treba ocekivati oscilacije ovog tima ali ovo je stvarno bilo kriminalno!

rin

pre 16 godina

muka mi je od ovih pametnih koji posle jednog "neplaniranog" poraza odmah kritikuju...to je bas jadno...
momci su se borili nije ih htelo a i nemci uopste nisu slabi..
bravo momci..samo napred!!!!

Djordje

pre 16 godina

Iskreno utakmoicu nisam gledao ali iz postojecih komentara sklopio bih nesto.Tripkovic sjajan suter ali sta se sa njim desava ne samo tekme u EvG nego i NLB liga sto se tice EG sta ce mu veca motivacija od 7 i vise hiljada navijaca,Vranes vidi se da decko za raz;liku od Urosa ima zelju ali mu konstitucija ne dozvoljava brzo istrcavanje,Rodmanov jedini posao je bio hvatanje lopti setimo se DUENJASA za razliku od spanca Vranes ima meku ruku a o broju lopti koje treba da uhvati da ne pricamo igrao je u Buducnosti Zvezdi ali mislim

pharaoh

pre 16 godina

Dobro je, poraz Fenerbahčea, a verovatno i Roana dolazi u pravo vreme, tako da jučerašnji poraz ostaje bez posledica. Situacija ostaje ista na tabeli. Odlično.

Objektivan

pre 16 godina

Normalno. Partizan je postigao top formu kada se druge ekipe tek zagrejavaju za sezonu. Sada će morati da se navikavaju na poraze u Evroligi i NLB ligi!

Miki

pre 16 godina

Nisam gledao celu utakmicu ali sam pogledao jednu cetvrtinu.Partizanova igra mi se uopste nije svidela.I sa Panatinaikosom igra na nekoliko kosa razlike (doduse izgubili su,ali nema veze),vazno je da su igrali i da su se casno borili pa makar i izgubili.Ova utakmica je bila grozna.Dobro igraju protiv Panatinaikosa a protiv ovog slabijeg tima izgube i to ubedljivo.

Pozz!!!

grobar-BL

pre 16 godina

Fino bi bilo da je bilo, ali nije bilo! Sad je tu imperativ pobjede nad turskim predstavnikom u sledecem kolu i ulazak u drugi krug sa 4:3. Ne bi valjalo izgubiti jer bi za 7:7 morali pobjediti nekoga na strani (ne vidim koga), tek i ovim porazom od sinoc dodjosmo u situaciju da cemo morati dobiti Real u Beogradu, sto je malo tezi posao. Sve, naravno ako hocemo taj 7:7 i siguran put u grupe po 4!

j0ca

pre 16 godina

Toliko o slabom BROSU i mocnom parizanu:D Mozda vam je bila visoka trava??? :) ili vlaznost vazduha u dworani nije bila tacno 1013 milibara??? ma neki dobar razlog jeste sigurno:D ZVEZDA ZIVOT JE.....

Slavoljub

pre 16 godina

Nikada vi necete biti veliki klub!Mozete u ovoj nasoj jadnoj ligi da se duvate, jer kupujete sudije i sve ostalo, ali u Evropi... to tesko ide.Da dozvolite sebi da izgubite sa 15 razlike od nekog jadnog kluba kome ste vi prva i verovatno poslednja zrtva u Evropi je zalosno.Nasa jadna i bedna Zvezda bije Italijane sa 33 razlike, ej Italijanski klub, kakav je da je bolji je od ovih klosara.Doduse i mi pucamo od smesnih klubova ali za razliku od vas bar se ne duvamo.PS. koliko nam bodova bezite u fudbali, a toliko ste se duvali na pocetku sezone.E, nikada vi necete odrasti.

za one sa sluhom i njuhom

pre 16 godina

Sest godina Partizan konstantno igra Euroligu.Sest sezona sam verovao bezrezervno,slepo.Posle vecerasnje utakmice postavljam pitanje:

1. Da li Dusko Vujosevic treba da ostane na klupi?
Mislim da trener koji pet godina pusta Bozica da prenosi loptu,da Tripkovic ne igra odbranu,da se ispucava,da vec godinama igramo samo sa jednim plejom,da smo po proseku jedna od najmladjih ekipa a da igramo dosadnu kosarku,bez kontranapada,da ove godine igramo samo sa jednim centrom,koji kad nema dan mi licimo na mrzovoljnu druzinu koja jedva ceka kraj utakmice.Budzet nema veze sa nekim stvarima tj svaki euro dat za Palasia je bacen,ko garantuje da imamo 10 puta veci budzet ne bi lose kupovali.Ne mogu me ubediti da je jedan Step preskup da Kamings nije mogao da ostane.Samo od prodaje Nenada Krstica mogli smo osvojiti Euroligu.Gospodo recite vec jednom pod kojim uslovima je Krstic otisao,koliko je bilo obestecenje.Ja da imam da bacim milione ne bih dao dinara ako me neko zavlaci,zato i nemate sponzora.Neko da da kintu a Danilovic da kupuje i prodaje......Vranjes,Borovnjak,DJurkovic,Bozic, ne mogu da verujem da cu ovo napisati ali i Tripkovic nisu za Partizan.
Sest godina je dug period ,za to vreme kroz Partizan je proslo dosta igraca ,kvalitetniji su ostajali sezonu,losiji se talozili i jos su tu.Za to vreme samo jednom smo usli medju 16.Sto je malo malo je.

Kale ZV

pre 16 godina

Pozdrav svim grobarima koji su likovali Zvezdinom porazu u Moskvi, zahladnilo i u Bambergu -16!!!

P.S. Grobari ne brinite uzećete titulu u VATERPOLU, a za fudbal, rukomet, odbojku a bogami i košarku pobrinućemo se mi

vlada

pre 16 godina

Od svih 6 utakmica Partizana koje sam gledao ove sezone, na svakoj je sudjenje bilo KRIMINALNO!!!
Pa dokle cemo mi vise da trpimo takav bezobrazluk?!
Da li neko moze da se suprotstavi tome?! Koliko je samo na vecerasnjoj utakmici sudjeno NEPOSTOJECIH faulova nemackoj ekipi a sa druge strane nisu svirani ocigledni faulovi nad nasim igracima, sto pri sutu iz reketa, sto u fazi odbrane i sto u postavljanju blokade.
Da sam bio na mestu trenera, odmah u prvom poluvremenu bih posle par takvih odluka, mirne glave povukao ekipu sa parketa.
Jedino tako se moze skrenuti paznja na takve stvari.
Secam se da je to dalo rezultat prosle godine u Jadranskoj ligi, na utakmici protiv Zvezde, zasto ne i sad u EL.
SRAMOTA ZA ULEB.

Lazar

pre 16 godina

Posle ovakve utakmice Partizana i sjajne pobede Zvezde od utorka definitivno sam prelomio i poceo da navijam za Zvezdu. Zao mi je samo sto sam trideset godina bio slep kod ociju i navijao za ekipu kakva je Partizan!

Milutin

pre 16 godina

Lepo je danas biti Nemac u Beogradu! To sto vi igrate nije kosarka vec ragbi sa dosta kecerskih zahvata i to moze da prodje u Pioniru gde lete sa svih strana uplajaci i novcici pa i sudije i gosti jedva cekaju da se utakmica zavrsi. U normalnoj atmosferi ste smesni.

гробари думру

pre 16 godina

I ovo je previše 3-3 od Patlidžana, budimo realni. Pa pre početka sezone svi grobarčići bi oberučke prihvatili ovakav skor. A sada su apetiti poresli i eto ti ga neki Blambleberg ili kako već (prvi put čuo) da ih vrati u realnost. Tišina grobarčići.

Nidza

pre 16 godina

Pa ovo je smesno bambi iz nemacke koji ne moze nikog da pobedi razvalio Partizan.Ne znam sta uopste Roan i Bamberg rade u Evroligi nisu dobri ni za uleb kup.Posto u Evroligi nema kfalifikacija nadju se mnogo slabi timovi koje bi realno srpski sampion trebao da pobedi.Ali umesto toga on im pokljanja pobede.

Zaista ovaj Partizan je toliko los da ne zasluzuje prolaz dalje nadam se da ce im Bambi uzeti mesto

bam? berg?

pre 16 godina

a pazi ovog mladica predlaze napustanje utakmice...pa sta mislis, da je ULEB isti ko vas Bojic i ekipa? Dobili bi 3 godine zabrane takmicenja, pa bi igrali FIBA kup. Mozda i da probate da prebijete nekog sudiju, prosle godine vam je to uspelo...

Vladan

pre 16 godina

Navijac sam zvezde i ne zelim da se sladim porazom Partizana ali smatram da je dobrodosao cisto da spusti ga na zemlju i ukaze mu da je previse uzleteo posle tek dve dobre odigrane utakmice i da ovaj poraz sa onim porazom od Reala ukazuje da su price o odlasku na fajnal for nerealne tj dok su igrali svoju igru bili prizmni sa planovima - prolazak u drugi krug sve je bilo odlicno.I da se osvrnem na izjavu Todorica kada bi drzava pomogla Partizan bi na fajnal for ha ha babi se snilo sto joj bilo milo pa i Zvezdi bi da je drzava pomogla da zadrzi Stojakovica Radmanovica Rakocevica Vujanica Jarica Tomasevica(sve igraci iz Zvezdinog podmlatka) i da je jos odresila kesu da dovedemo Tima Dankana verovatno bismo imali 10tak uzastopnih titula eurolige.Ja ne znam samo sta onda uprava kluba radi valjda je njihov posao da obezbede novcana sredstva a ne da zahvataju drzavne odnosno narodne pare koliko im drago. Sto ne potpisu ugovor sa grupom igraca na cetiri godine umesto na godinu dve pa da im ne odlaze igraci ,to se odnosi i na Partizan a jos vise na Zvezdu ,cim makar jednu sezonu odigraju dobro

12345

pre 16 godina

Koliko podsmevanja zvezdinim protivnicima u ULEB kupu..a svi bi zgazili ovaj Bamberg, pa verovatno i Nimburk..Sve u svemu ocajna ekipa..Koja je sastavljena od nemackih igraca koji su strah i trepet u Evropi..Partizan je imao veliku srecu u zrebu jer je izvukao ovaj Bamberg i Roan, verovatno najslabije ekipe...

Kao sto rekoh, Marko

pre 16 godina

Jako sam besan.

Znaci dokle moramo da trpimo Vranesa u timu? Ja nemam nista protiv da on bude treci centar, ali da covek sa 2.40 promasi zakucavanje u momentima kada se mozda i mogla lomiti utakmica, posle kojeg oni daju nama kos iz alley oop-a, i sledi tehnicka greska, ja ne znam. Pocinjem ubrzano da gubim strpljenje. Dokle? To pod broj 1.

Pod broj 2, ne znam zasto mi Srbi uvek moramo da ispadnemo SVINJE BELOSVETSKE, i da uvek pravimo s..nja, nije mi jasno. Pa zasto uvek moramo da budemo neandertalci u ocima stranaca, ne znam, ne znam... Zasto je onaj idiot izleteo na teren, ne znam, ali sta god da je u pitanju (pogledao ga je mrko njihov igrac, sudija lose sudio, besan sto Partizan gubi), ne bitno, on nije smeo da uradi ono sto je uradio. Pa zar i u basketu trebamo da dospemo na crnu listu i da nas i iz Euroleague izbace? Ja ne znam koji smo mi svet. I posle UEFA, ULEB i ostali protiv nas. Ma daaaa...

Pod broj 3, molim Upravu, evo ja ih moliiiim, preklinjem, da izbace ono Igokea iz naseg naziva, jer od kada je Igokea dosla u Partizan, jedini igrac koji je dosao je Vranes. Pa ljudi moji, evo stavite moje ime, da se zovemo Partizan Marko, ja ne bi imao pare da dovedem igraca, al ne bi nikog ni dovodio, mislim bolje to nego ovako. Ma nasao bih bre na ulici nekog basketasa koji bar puca trojke dobro. A ima takvih. Drugo, ako hoce neko da se ime njegove firme ili sta vec nalazi pored jednog velikana u kosarci, ima bre da ulozi pare ili CAO! Pa nismo mi bre (necu da navodim imena, ne zelim nikoga da uvredim) da se igra sa nasim imenom. Dodik ili odresi kesu, ili bezi iz Partizana, sto se mene tice. Sledeci put kada udjes u halu ima da ti ja sam zvizdim celu tekmu.

Pod 4, Tripkovicu, zadnji je voz covece, ajde bre stegni malo m...a, sta si se sav... da ne kazem sta. Gde je bre tu sportska drskost, budi malo bezobrazan bre covece. Malo to agresivnije, bezobraznije.

I pod broj pet, nadam se da cemo ove Brose basketase da oderemo sa 40 razlike minimum u Beogradu. Tu utakmicu cu sa uzivanjem gledati u nasem hramu kosarke.

Pozdrav svim grobarima koji su se mnogo nervirali veceras, mojne da se nervirate, ove cemo specijalno da otkinemo u Beogradu, za kaznu.

Vucko

pre 16 godina

Ma jadni vi, kako bas vas uvek pokradu sudije to mi nije jasno, a svi znamo kako iz godine u godinu pobedjujete u nasem prvenstvu. Trebali ste da se pokupite i napustite dvoranu jer ste za to odlicno obucavani. E grobari, grobari da vam nije mozda smetao i vlazan parket i lose osvetljenje u dvorani!

GROBAR NIS

pre 16 godina

los dan...nista nam nije polazilo za rukom!i najvecim sampionima se desi...ali glavu gore!sledeceg cetvrtka svi u pionir da podrzimo ove momke i da pokazemo da smo tu ikad se gubi...nadam se pobedi protiv fenera!ko se slaze nek preporuci...VOLIM PARTIZAN!!!

Mile R

pre 16 godina

Homer je najveci mag kosarke, u tenutku kada Partizan stize na -6 izbodi Kecmana (koji je jedini razigrani igrac) i razlika za 3 min. odlazi na +16.
Bravo Homi, samo tako nastavi.
Palasio ocajan sa nekim nemogucim ulaziima, Tripkovic jedna velika NULA, Tepic nista, Pekovic totalno zatvoren,pa se nije nista drugo ni moglp ocekivati

Expert

pre 16 godina

Ovakav rasplet dogadjaja sam juce i najavio. Nadao sam se da Partizan moze do pobede ali LJUDI: BAMBERG JE SUTNUO 37 PENALA A PARTIZAN 16 ! Pa koji je to kriterijum sudjenja ? Pa to je skandalozno. Partizan ima najdominantnijeg centra u Evropi koga ne mozes izbaciti iz reketa, narocito ne ekipa kao Bamberg. I onda Partizanu sude 19 faulova vise ???

CIST KRIMINAL !!!

miki

pre 16 godina

Da da, opet krive sudije... E pa dragi moji grobari nije vam ovo Jovcic, ili mozda onaj kum od todorica, koji vam poklanjaju titule iz godine u godinu! Ovo je realnost! Niti ste vi za ls niti je srpska kosarka kao sto je bila...poz

asterix

pre 16 godina

Tripkovic je definitivno najvecu promasaj Partizana u zadnjih trideset godina. Zaista ne znam cime zasluzuje ovoliko kredita a i epitete talenta. Ni njegov otac da je trener ne bi ga ovoliko trpeo.Decko nema pojma ali krenimo redom :Indeks (ne)uspesnosti u devedeset odsto utakmica evrolige katastrofalan,procenat suta za dva i tri poena je bedan,ocajna selekcija suta,takodje i slobodna bacanja za sutera slaba oko sedamdeset odsto.Dalje,dribling ocajan mnogo izgubljenih lopti,levom rukom ne zna da vodi loptu ona stalno bezi,ulaz nikakav pun straha i retko do kraja,ukradene lopte za njega ne postoje da li se neko seca kad je ukrao loptu ili iznudio licnu u napadu,skokova i asistencija skupi dvadesetak za citavu sezonu.I ono najgore,skandalozna igra u odbrani, nije u stanju da cuva nijednog igraca u regionalnoj a kamoli u evroligi.Probija ga kako ko stigne ,a jedino sto mu uspeva je da napravi faul uz kos i slobodno bacanje.Ne mrzim decka,nemam razloga za to ali krajnje je vreme da neko kaze dosta, car je go.

Nesa

pre 16 godina

@j0ca:"ili vlaznost vazduha u dworani nije bila tacno 1013 milibara???"

Vlaznost vazduha se meri u procentima a onih 1013 milibara koje spominjes predstavljaju normalan vazdusni PRITISAK na nivou mora a ne vlaznost u dVorani!!!

zooro

pre 16 godina

Kaoko je Partizan i njegov veliki trener Vujosevic zvani Mrgud izgledao u Bambergu,pa kao kad mama kad odvede dete u DIZNILEND,izgubljeno.

Eddie

pre 16 godina

@ -_-, 29. novembar
O čemu ti pričaš rođače ?!!!! Na kom jeziku je ovo što si napisao?Ch,sh,itd..Imaš i srpski na tastaturi ali s obzirom na tvoje godine ima vremena da naučiš.
P.S. Kada će jednom navijači Partizana da čestitaju protivniku a ne da svaki put kukaju na sudije.Ali ladno su sudije krive za svaki poraz.Ccccc

Jabbar

pre 16 godina

Nista nas nije htelo, al' smo se bar borili, kao i uvek. Ostaje zal za preokretom kad smo stigli na -6, ali kad Trip ne moze vola da ubode, covek od 2.30 promasuje zakucavanje a NBA plejmejker ne moze da napravi ni ulaz ni asistenciju, realno nismo ni mogli bolje. Ipak, stvarno je kuriozitet da najtezi poraz u ovakvoj grupi dozivimo od objektivno priucenih kosarkasa.

Ovo samo pokazuje da jos nismo tim koji u kontinuitetu moze da igra bas dobro. Dodatna briga je prakticno nepostojanje Tepica na parketu. Bez obzira sto imam ogromno poverenje u njega, ne sme bas toliko da se gubi. Igrac takvog kalibra jednostavno mora da nadje nacin da kroz ulaze i licne dodje na liniju slobodnih bacanja i svoj ucinak koliko-toliko upristoji.

Tripa necu da kritikujem, bice dovoljno drugih koji to redovno rade. Ni njegovi najveci kriticari ne mogu da kazu da je ovakav procenat za njega realan, mada ocigledno u ovom trenutku jeste. Zelim da verujem da ce za mesec-dva pronaci bar neku umereno dobru formu sa kojom se nesto da uraditi.

Ne treba mnogo zaliti za ovom utakmicom, napravicemo mi vec negde iznenadjenje. Nego da oladimo Fener sledece nedelje pa opet nazad u mirnije EL vode. Na kraju, moram da pohvalim Novicu koji non-stiop pokazuje kako srcem moze da se nadomesti apsolutno sve.

Glavu gore, idemo dalje. Ajmo crno-beli!

ckbckb

pre 16 godina

Nadam se da ce sada svi shvatiti da bi Partizan bio bolji bez Tripkovica,sto je uocljivo odavno,ali ljudi toliko vole Partizan i njegove igrace da nece da kazu nista protiv coveka koji u vecini utakmica ima indeks u minusu.Dobar je samo protiv slabih ekipa.

peja

pre 16 godina

PEJA ne gresi u procenama (pogledati komentar pre tekme sa barsom i sve ce vam se samo kasti)...
vredni pomena su samo kecman i ceda (rizikovao igrajuci bez maske), a ostali... peka i milt razocarali. kosarka se bez MOZGA ne igra! tripu i tepu pod hitno par vaspitnih, da se opamete, a vranes:-)))... divim mu se do imbecilnosti!
ipak, ne ocajavajte, ako je verovati PEJI, protiv fenera dobijamo i idemo na sigurnih 4:3!:-)

POZDRAV SVIMA!

sve je na svom mestu

pre 16 godina

Evo, sve sto kazete - u pravu ste. Sve je upravo onako kako vi kazete, u potpunosti se slazem s vama u svim vasim navodima, ali kako ste, pobogu, uspeli da izgubite od Broze Basketa sa 16 razlike? Objasnite mi, molim vas, kako vam je poslo za rukom da skinete gace i pred Esmingerima, Hamanima i Fenovima?

Dzoni

pre 16 godina

Stvarno je vrijeme da se spustimo konačno na zemlju i pomirimo se sa realnim "kvalitetom"ekipe!! Ekipa u kojoj ne jeden bek (sem nešto Kecmana) ne može da pogodi za 3 poena niti da odigra 1na1 ne zaslužuje prolaz u dalju fazu. Ove dosadašnje pobjede su bile plod više borbenosti i požrtvovanja nego znanja i kvaliteta,i ako se ne angažuje pod hitno bek i centar noćašnji scenario će nažalost postati praksa!! Slažem se da se Ukiju treba zahvalit,noćas je kap prelila čašu! Bolje onoga Riznića polako uvoditi u selekciju!!! Ništa,s ovakvom ekipom,moramo biti prezadovoljni rezultatima koji u postignuti do sada i nastaviti da se nadamo nekim novim čudima i naravno nejboljoj publici na svijetu!! VOLIM PARTIZAN

-_-

pre 16 godina

Samo chekam naslov sutra u novinama… Tipujem na to da ni jedne jedine novine nece napisati kako je Partizan ostecen u ovoj tekmi… Pa daj bre,dokle??? Video sam kako zvezda igra u Euroleague … sorry,lazhem imam 16godina pa se ne secam kada je zvezda zadnji put igrala… ne,ne nisu ovo kompleksi,jednostavno me nervira to sto HRVATSKA postuje CIBONU,koja ih predstavlja u najjachem kosharkashkom takmcihenju na ovom kontinentu,a nashi??? Vazhnija je pobeda zvezda nad tamo nekim prvakom Cheshke,nego egal Partizana sa prvakom Evrope…

Ljudi pogledajte na chemu je nasha kosharka…Kakve smo igrache dali svetu , a za reprezentaciju nam igraju momci sa 18-19god… Istina Gurovica prezirem ,ali on je za mene igrac koji voli SRB,a ne oni tamo NBA igrachi koje zabole ,da ne kazhem shta, za SRB,a on je ipak pristao da igra…Ok,ponovo cu pevati onu “staru” pesmu u Pioniru kada bude igrao protiv Partizana,ali…

Da se vratim ovoj tekmi… Brose je dokazao zashto je izgubio od PAO manje od 5poena… Morali su i oni nekoga pobediti… Istina Partizan je odigrao katastrofalno…
Tripkovicu treba josh treninga… Vranes polako “uchi” tajne kosharke… Bicemo mi dobar tim u top16 fazi…

U nashoj zemlji smo neprikosnoveni (6god) , u NLB (1god pobeda ,dve finale … to be continued) , red je i na Evropu ;)

Vidimo se u sredu protiv Fenerbakchea…

P.S. ko nije prochitao izjavu Bejlija (vaterpoliste Partizana) neka nadje negde na netu i vidi shta je GROBAR :D…

Nesa-delija

pre 16 godina

Nas sampion je izgubio 16 razlike od tima koji je promasio cak 15 slobodnih bacanja! Tacno je da je nemacki tim imao mnogo vise bacanja ali kakav bi tek rezultat bio da je ta bacanja bolje izvodio?

delboygreentooth

pre 16 godina

Igraci partizana bi trebalo da shvate da ovo nije srpska liga u kojoj su navikli da im se "duva u jedra".
Ova ekipa moze da pobedjuje u evroligi ,ali samo ako igra na granici svojih mogucnosti i koncentrisano svih 40 min.

KKP

pre 16 godina

Bamberg je najslabija ekipa u grupi i ovo mu je prva pobeda. To su indijanci koji nikad nisu igrali EL dok je Partizan cudo, najmocniji klub, veciti prvak itd.
Treznjenje je bolno ali sami smo krivi. Dok se ne dovede Dzikic nema nista. Ono je bila bruka.

Борко

pre 16 godina

Ја мислим браћо гробари да мора одмах да се напусти Евролига и да идемо у ФИБА Ервролигу. Па ми смо бре шампиони Европе и не могу они тако да нам суде. Краду нас, бре! Сматрам да Дуле треба да изведе екипу са терена. Не мислим да му је био добар потез са сином оног функционера Партизана који је утрчао на терен односно није успео да скрене пажњу судија на крађу. Они чак нису ни помислили да је то због њих. Треба бити оштрији. Треба да напустимо и Јадранску лигу, треба да напустимо и домаћу лигу - свуда нас краду. Играћемо ФИБА Евролигу а у терминима Јадранске играћемо противу Игокее, наше браће, једном код нас, једном код њих! Чувајмо образ!

VukSrbin

pre 16 godina

Ako je nešto dobro u sinoćnjem izdanju, onda je to naslađivanje večitih kompleksaša koji se tek pomole iz rupe kad (nadam se) sportskom rivalu loše ide.
Drago mi je zbog njihovih malih i ničim izazvanih radosti. A još mi je draže jer UOPŠTE NE ČITAM VESTI U KOJIMA JE KK Sledeća sezona u naslovu pa ih i ne komentarišem. A najdraži su mi GROBARI koji samo zamišljaju šta znači biti GROBAR po karakternoj strukturi. To su oni isti sa kojima sam hteo da se pobijem kada nam je SAŠA ĐORĐEVIĆ u dresu Barselone dao 49 komada a oni mu skandirali p.... ćelava. To su oni koji SVE ZNAJU pa i košarku bolje od Dušana Vujoševića koji (GLE ČUDA) ne igra na terenu... E "crni dani, crna sudbino"... Ti kvazi GROBARI, su ustvari prikriveni ljubitelji kluba ženskog roda (ta CZ), koji bi i sa osvajanjem NBA lige bili nezadovoljni i tražili još i još... A sve to iz fotelje... I to posle poraza, koji verovatno neće značiti ništa (jer će nemci biti ispod nas, kao i 1914 ili 1945)... A što se tiče ove dece koja IGRAJU I VOLE PARTIZAN (SA SVE TRENEROM) DO KOSKE, njima kapa dole ZA SVE URAĐENO ZA PARTIZAN I SRBIJU OD KADA POSTOJE... Tepiću, a posebno Tripkoviću, svo vaše odricanje od normalnog života koji imaju navijačice KK sledeća sezona i foteljaški i samozvani GROBARI, kako bi trenirali, putovali i igrali utakmice do besvesti, a sve zarad UVESELJAVANJA PRAVIH GROBARA i DOSTOJNOG PREDSTAVLJANJA SRBIJE u evropi i svetu, glavu gore... VI STE ŠAMPIONI. VI STE ODABRANI DA IGRATE ZA NAJVEĆI KK SVIH VREMENA. Tako se i ponašajte. I Saleta su pljuvali sve do Istanbula. Ove navijačice i prikrivene navijačice koje su umislile da su GROBARI...
EJ BRE... BITI GROBAR JE PRIVILEGIJA... I tačka.

Kao što rekoh ranije, više ne morate dobiti nijednu utakmicu, VI STE TOLIKO VEĆ URADILI DA VAS NIKO VIŠE NE MOŽE STIĆI...

PS. Moje izvinjenje i poštovanje za prave NAVIJAČE CRVENE ZVEZDE koji ne žive od poraza do poraza Partizana. I time se ne naslađuju...

Nix

pre 16 godina

Slaba partija celog tima. Pokazale su se sve slabosti. Igracima se ne moze zameriti nista posebno, sto se tice pristupa utakmici ili pozrtvovanosti, na protiv.Ali, na zalost, izgleda da je mentalitet ipak odradio svoje,tako da nismo uspeli da izglavimo na kraj sa jednom tek prosecnom ekipom.
Tesko je opisati koliko su samo srece Nemci imali u cetvrtoj cetvrtini kada smo se priblizili na -6.
Pekovica su uspeli da zaustave od samog pocetka udvajanjima. Jos na pocetku utakmice su ga naveli na seriju gresaka, sto je rezultovalo nervozom, iz koje nije uspeo da se izvuce sve do kraja utakmice. To se moglo i ocekivati. Peka jeste u fenomenalnoj formi, ali ne moze da igra protiv tri centra koji se na njemu menjaju. Nas problem je u tome sto nismo imali igrace koji ce da se nametnu u ovakvoj situaciji.
Tripkovic je definitivno gubitnik utakmice. Zivo me interesuje njegov procenat suta za tri poena. Nemam ja nista protiv njega, smatram da se radi o dobrom potencijalu, ali decko nikako da se izvuce iz teske krize. Pitanje koliko como morati jos da cekamo na njega.
Vranes... Nemam reci. Mislim da cu veceras da sanjam ono njegovo promaseno zakucavanje... i kontru koja je sledila. Moja malenkost je visoka oko 190 cm. Dok sam trenirao kosarku, mogao sam da zakucam kada bih sam istrcao kontru. Ostaje ogromno pitanje koliko los kosarkas trebas da budes da bi onako promasio sa skoro 230 cm. Ostaje samo da se nadamo da je Dule Vujosevic toliki cudotvorac da i od onakvog drveta izrezbari nesto.
Kecman dobar, ali nije imao podrsku. A mislim da nam je trebao jos samo jedan stvarno raspolozen igrac i utakmica bi bila mnogo neizvesnija.
Velika steta sto nismo uspeli da pobedom zaokruzimo uspesnu nedelju za srpsku kosarku. Pritisak iz ove utakmice se prenosi na utakmicu sledece nedelje, cega me je iskreno strah. Ekipa jeste malo pala, ali se nadam da ce do pobede moci da je iznese 7000 fanaticnih navijaca. Zato svi u Pionir! Sledeca utakmica je definitivno prelomna za TOP 16.
Pozdrav ljubiteljima kosarke, a posebno navijacima Partizana.

superhik

pre 16 godina

Nakon pet odlicnih izdanja u EL i 10 u jadranskoj veceras smo videli Partizan koji smo cesto gledali ranijih sezona.Bez ideje, bez resenja
u napadu, konfuzan u odbrani.Nemci su odlicno zatvorili Pekovica od pocetka.
Vujosevic je uveo Tripkovica da proba sa trojkama ali je ovaj imao stvarno lose vece.Palacio nije drzao konce kao da nije bio prisutan na utakmici.Tepic takodje nije bio na visini zadatka.Novica borben ali sa puno gresaka.
Jedino je Kecman igrao za prelaznu ocenu.Vitkovac i dalje igra sa strahom(ah Bakicu, Bakicu).Sudije nisu krive za poraz ali su svoj deo poslaodradile sa pocetnih 15-7 u faulovima.Sve u svemu vece za zaborav.Nije strasno, ovo moze biti bezbolan poraz ako izvucemo pouke iz njega.Idemo dalje, turci padaju!

Dovla N.S.

pre 16 godina

Mnogo ste se uzdigli...
Pricate o nekom fajnal foru a jos nismo ni u sledecu rundu prosli...
Svejedno...

Partizane jedini
mi za tebe zivimo
samo tebe volimo
i tebi se divimo

A kad dodju nevolje
i kad dodje tuga
uvek cete voleti
grobari sa juga!!!

VOLIM PARTIZAN!!!

PFC

pre 16 godina

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sta bi ovo???? je ovo partizan igrao na parketu???
Muka mi!
A kad dodju nevolje i kad dodje tuga uvek ce te voleti grobari sa juga!

Vuk

pre 16 godina

Najslabija igra Partizana ove sezone, u svim takmicenjima. To je i bilo ocekivano, bice i jos slabijih veceri, ipak je Partizan izuzetno mlada ekipa, ali vise bih voleo da se ovakvo vece desilo protiv Pao ili Reala, a da smo kada je to najpotrebnije, ipak igrali na nivou mogucnosti i slavili protiv direktnog konkurenta za top 16. O ekipi Bamberga imam jeko kristalno misljenje-u pitanju je skup basketara, koji se nabildovao u teretani i igra tzv. "ratnicku" kosarku u najpogrdnijem mogucem smislu ovog izraza. Ovo potkrepljujem cinjenicom da je doticni Fen sutirao bacanja 10%, a pogodio 2 trojke sa 8 metara, i to na nasu nesrecu bas kad s se lomio rezultat. Okuladza koji postize na -6 onu dvojku iz nemoguce pozicije pri isteku napada, a isto tako masi bacanja i zicere. Dovoljno je reci da je Suput njihov najjaci igrac, a po meni je on priuceno ni krilo ni centar, koji je, dok je bio u Partizanu, uglavnom najvise pomogao da se upropasti Luka Bogdanovic (igraju na istoj poziciji), a ne u dobroj igri nase ekipe. Ipak, to je zivot. Veceras su podbacili bekovi, cak ne toliko Tripkovic (iako je imao ocajan sut), koliko Palasio (totalno bez ideje, delimicno zato sto je "prebijen", ali najvise zbog lose veceri) i Tepic (koga gotovoda nismo ni mogli da primetimo na terenu). Ako ovome dodamo Cedino objektivno lose stanje zbog loma nosa i poslovicnu nemogucnost Bozica da pomogne u napadu, time je sve jasno. Kecman se sjajno borio, ali on nije igrac koji ce izneti celu ekipu na svojim ledjima, njegovo je da da dobru potporu takvom igracu. Takodje, Pekovic je promasio jedno 5 ili 6 zicera koje redovno pogadja i-eto. Rezultat-ocajan sut za 2, sto je nase najjace oruzje. Takodje smo nadskoceni, sto nije poslo za rukom ni mnogo boljim ekipama od Bamberga. O Vranesu, i onom promasenom zakucavanju kad to nije smelo da se desi, bolje da nista ne kazem, izacicu iz okvira pristojnog ponasanja.

Ipak, na kraju, najvise me boli sto Bamberg po novinama vec nedelju dana trubi da ce pobediti Partizan, a to se na kraju i desi. Nista, idemo dalje, podrska za ovaj mladi tim...

Pozz

Max

pre 16 godina

Partizan veceras nije licio na sebe.Odigrao je katastrofalno.Bamberg je imao kontrolu tokom citave tekme.Najgori igrac je bio po obicaju Tripkovic.Taj covek je stvarno "livada"od igraca.Treba ga najuriti sto pre jer samo unosi nesigurnost u redove tima.Uporno forsira sut i pored cinjenice da mu ne ide.Vujosevic je kriv sto ga stavlja u tim.Decko je psihicki labilan i cisto sumnjam da ce od njega ikad biti neki igrac.Ni ostali se nisu proslavili.Sve u svemu ocajno slaba igra Partizana i veliko razocarenje za sve navijace Partizana.
Pozdrav

Zufer Avdija

pre 16 godina

@Vucko
Smetale su nam boje dresova Bamberga, posto smo navikli da deremo samo crveno-belu kombinaciju ... Nego ,pusti te Evroligu i Partizan nije to za tebe ... Skupi bolje josh 4000 drugara da barem JEDNOM ispunite Pionir na nekoj utakmici u kupu Lilijane Roketi ...

Jabbar

pre 16 godina

Posto ovde ima puno genijalaca sa kratkim pamcenjem od kojih coveku moze da pozli, da pojasnim:

1. Palasio je u timu da bi probijao, razigravao, pogadjao bacanja (Barsa), trojke (Hemofarm) i slicno. Da ne pravi kojekakve nebulozne greske on bi bio prvi plej nekog NBA tima, a ne danasnjeg Partizana.

2. Tepic je tu da bi sto cesce plenio zrelom igrom (Barsa), asistirao, igrao dva na dva sa Pekom i resavao utakmice (Cibona). Ne secam se da se neko tada zalio na njegovu igru.

3. Tripkovic je u timu zato sto jeste jedan od najboljih sutera Evrope, ume da vrati ekipu na pobednicki kolosek (Cibona) i zato sto uglavnom pogadja kad treba (citaj plej-of). Naravno da gresi, ali decko ima 20 godina. Uzgred, voleo bih da mi neko kaze koliko bi titula mi to imali u poslednjih sest godina da on nije bio deo tima i pogadjao vrlo bitno trojke. Da vam nije Avdalovic mozda bio bolji?

Razumem da su ocekivanja velika i da su pocetkom sezone narasla, ali stvarno dosta vise sa pljuvacinom.

Peggy Sue

pre 16 godina

Sut je ocajan bio u celoj utakmici(izuzev Kecmanove dve trojke)...Uistinu nam fali dobar(tj.iskusan bek suter)
Poslednjih 2-3 minuta nisam ni odgledala.A mozda i bolje...
Mada atmosfera je za domacine bila extra povoljna!I jos onaj ludak("navijac")na terenu je falio...
Lose,lose...Ali ne odustajte momci!

Volim ga ko oka dva

pre 16 godina

Ma nema veze sto nas je razvalio Bamberg,vazno da smo mi mislima na F4,da imamo supertalentovanog Tripkovica-novog Danilovica,da imamo kapitena od kog se krv ledi u zilama,da imamo strasnog centra u razvoju Vranesa.E moj Partizane,pitam se ponekad da li vredi nervirati se zbog gore navedenih igraca,ne mogu da shvatim da ekipa moze da odigra utakmicu od sjaja protiv Olimpije do ocaja protiv Bamberga,definitivno smo ekipa za domaci teren i to je realnost.Pozdrav za Filipa iz Zemuna koji je juce "predvideo"da ce Tripko eksplodirati,hvala ali nemoj vise da prognoziras

Carapan

pre 16 godina

Zaklinjem se da vise nikad necu ostavljti komentar pre utakmice,jer ovi nasi nisu normalni!?Pozdrav za sve GROBARE ma gde god bili-idemo dalje!

grunf

pre 16 godina

ne treba se zavaravati.Nemamo dovoljan fond igraca za evroligu i u sustini veceras smo igrali sa 4 igraca(Pekovic,Novica,Kecman i Milton)s tim sto je ovaj poslednji odigrao katastrofalno a Peki jednostavno nije bilo vece.Ajmo da budemo iskreni:VRANES,BOZIC I STRAHINJA NISU ZA PARTIZAN.To su maksimum igraci za uleb kup.Svi znamo da Dule ima strpljenja za igrace i da moramo mnogo toga da istrpimo pre nego sto neko postane igrac ali ponekad to jednostavno nema smisla.Kostu smo trpeli 4 godine i nismo od njega napravili nista a kostao nas je utakmica ko Svetog Petra popara.Plasim se da nas sa Vranesom ceka nesto slicno.Da li je neko ranije gledao Strahinju i da li on moze bolje ili je ovo njegov maksimum?Kod kuce navijaci mogu da zakrpe rupe u igrackom fondu i da nose ove momke do pobede ali na strani nas u ovom sastavu ne ceka nista dobro.Dobro je da je roma izgubila i ipak imamo realne sanse za top 16.Ako ne stignu pare od Dodika i ne dovedemo jos jednog ozbiljnog igraca plasim se da sezonu necemo izgurati do kraja(citaj do titule)pogotovo ako se neko od kljucnih igraca ne daj boze povredi...sve u svemu,NAPRED PARTIZAN

moj_zarko

pre 16 godina

Tesko je protiv bilo koga u gostima...Ali Partizan mora da se oslobodi ovog Tripkovica pod hitno...Decko godinama ne opravdava ono sto se od njega ocekuje..

iznervirani

pre 16 godina

Hoce li neko da mi objasni dokle ce vise Palasijo da igra ovako?!Pogledaj te njegovu statistiku u evroligi i nlb ligi.Tepic je vezao 10-ak ocajnih utakmica.Ovo nije realnost Partizana,ovo je mlad tim ali tim koji realno nema kvaliteta da se bori sa jakim timovima(to nije Bamberg),on moze da iznenadi nekoga u Pioniru ali...U timu su:Vranes(drugi centar ekipe),koji je definitivno netalentovan za sport,Tripkovic koji ne moze da se vrati u sutersku formu(7-1 za tri veceras),Tepic koji svoj talenat ne pokazuje od pocetka sezone,Palasija necu komentarisati,nemam zivaca za to,Bozic koji bukvalno zna samo da napravi faul,Velickovic koji me stalno neprijatno iznenadjuje(iako je solidno odigrao veceras)...Pola od ovih stvari cak i nemislim ali sam sada previse iznerviran...(osim za Palasija,on je STVARNO veliki promasaj)

Dusan Kecman

pre 16 godina

Nemate pojma koliko sam se iznerviaro!Nadao sam se pobedi,Moj Omiljeni Igrac Tripkovic toliko je lose igrao da je to strasno!1-7 za 3 katastorfa.Ne mogu nikako da se smirim,Moramo da dobijemo sledece srede Ulker.treba pohvaliti veceras fenomenalnog Dusana KECMANA decko je KRALJ!Bamberg je prosecna ekipa,imali i dosta srece,svaki njihov sut je ulazio.A nama bukvalno skoro svaki sut je izlazio iz obruca!Nista,sledece srede idemo u Pionir da dobijemo tu utakmicu kako znamo i umemo.Pozdrav za sve navijace Partizana!

realno

pre 16 godina

***
Jako loša utakmica, najgora u sezoni. Nije štimala ni odbrana, a naročito napad.
Jedino DOBRO večeras je poraz Rome, koja sada ima 1-5, dok je Partizan na 3-3.
Popravni za ovaj poraz je definitivno utakmica protiv Fenera u Pioniru, sa tom pobedom Partizan je uradio veliki deo posla.
UVEREN sam u prolaz u top 16.

ps. Svaka čast Novici index 20, čak 13 skokova, i Kecmana

Jedva čekam utakmicu protv Fenera, gde ćemo pokazati da je ovo bio samo slab dan.

VOLIM PARTIZAN

seba

pre 16 godina

Moja dva kuma,Radule, Djole Dalmacija i ja bez prava zamene bi dobili danas Partizan sa ovakvom igrom i katastrofalnim šutom za 2 i 3 poena.Moramo mi učiniti ekipi koja ima 0/5 skor da prekine crnu seriji.Ne bi mi bili PARTIZAN kada se to ne bi desilo.Volim Vas, i shvatiću ovo kao loše veče, ali ste me iznervirali do tojaša!!!

MlaDeN

pre 16 godina

Loshe veche..Bozhe moj...bitje bolje..verujem da mozhemo u top 16.. Slavko je promashaj godine...glupo je shto Zvezdashi neshto prichaju kad oni evrolige nisu videli godinama..i u Srbiji su tek na 4 mestu posle Partizana,FMP-a i Hemofarma..

Grobar

pre 16 godina

Ovo veceras je bilo kao u holivudskim filmovima, dodjes do pet razlike i promasis napad, oni sevnu trojku u zadnjoj sekundi i to sa devet metara. Ovo je tek pocetak tog filma, kada se pravi uvertira i kada se sprema za razvoj radnje i sam finis koji uvek ima srecan kraj, glavni junaci uvek pobede, a ti junaci su CRNO-BELI, dokazali su to mnogo puta!!!
pozdrav

todorPFC

pre 16 godina

pukli smo,jbg..ni pao ne pobedjuje uvek!ne vidim zashto se dizhe tolika frka!to je ekipa koja je jednostavno morala pobediti posle 5 poraza..a kad im u halu dodje slavni partizan-dodatna motivacija,napune halu..to je kao kada zvezdi dodje fortitudo (samo oni ne napune halu) jbg

medjutim

pre 16 godina

Jedan poraz u gostima je dovoljan da svi pljuju ekipu i pored odlicnog ukupnog rezultata. Da smo dobili, svi bi se lozili na fajnal for, koji posle ove utakmice nije ni blize ni dalje.
Iskreno mi je zao navijaca KK Sledeca Sezona koji nemaju dovoljno radosti u svom dvoristu, pa se od muke raduju pobedama nemackih timova. Ko zna, mozda je ljubav prema Nemcima normalna, mozda sam i ja trebao ovako da se veselim pobedi Bajerna..

chera-bera

pre 16 godina

Nema lakih koseva, lake ekipe a kamoli lake pobede. Kome to nije jasno u velikom je problemu. Neka pogleda neku utakmicu Barcelone, Panatenaikosa ,.., pa da vidi kako se "lako" dobijaju utakmice?
Dule ne brini, na pravom si putu !

kiza

pre 16 godina

Molim navijače kk sledeča sezona,državni projekat br.1,da o snazi KK PARTIZANA pričaju kad i ako pobede isti;Ovako samo ispadaju najblaže rečeno smešni;Poslenja utakmica -15 bolje mislite na to nego da procenjujete snagu za sad šestostrukog uzastopnog prvaka!!!!!!!!

carmali

pre 16 godina

БРАВО ЦРНО БЕЛИ МОМЦИ.
Борили сте се, није ишло, па шта?Па шта ако сте изгубили једну утакмицу коју сте можда могли да добијете. Па шта!
Таман изгубили све до краја, ја ћу доћи на сваку утакмицу и навијати из свег грла. За последњих седам година сте урадили толико, да код мене имате кредита за наредних десет. Зато главу горе, ни један прави гробар вам ништа не замера (а како је могуће да неко нешто замери Чеди Витковцу који се без маске и са поломљеним носем иде право на кош - директно у два играча). Зато, ЦРНО БЕЛИ БРАВО, БРАВО.
Наш велики успех би био улазак у ТОП 16, у шта ја не сумњам (победе против Фенера, Роана и Бамберга кући + Реал кући или Фенер или Рома у гостима). Можда и 6 победа буде доста за 5. место (у нашој групи су 3 неприкосновене екипе). Па ко ће још победити Барсу кући, као што су то урадили наши момци.
А сви ви који критикујете, кошаркашке свезналице (који би и Дулета да смените, Трипка да отерате) и сви ви који се осећате покраденим после продаје Крстића, Милојевића, Перовића РЕСТАРТУЈТЕ ВАШ РАЧУНАР ПА ПОНОВО ОДИГРАЈТЕ NBA LIVE или FIFU, МОЖДА ОВАЈ ПУТ ПОБЕДИТЕ.
Поздрав свим правим гробарима и видимо се у Пиониру у суботу.
Хвала ти, хвала ти,црно-бела љубави...

Novica_Velickovic

pre 16 godina

Dzabe Novice,dzabe!Ne vrede nista tvoje trojke I lavlje srce kada je tu gospodin Palacio da sve prokocka!Bas me interesuje gde su sada gospoda Boyo I Andriya d aim cestitam na igri njihovog klovna Milta!Vidi se da je u cirkusu poceo da uci neke dodatne poteze tako da prosiruje svoj repertoar

Novica_Velickovic

pre 16 godina

Svaka cast Kecmanu I Novici,jedini koji su srce ostavili na terenu!Pekovic zakazao!Tepicu I Palaciju bih samo porucio:Spasite Partizan tako sto ce te otici iz njega!!!

xxx

pre 16 godina

Vazno je da bi oni odrali fortitudo sa 120 razlike bez jedne noge i ruke kako rece jedan. Kao vi bi osvojili Uleb kup bez problema,pa momci ovaj tim Bamberga nije nista jaci od bar jedno 50% timova u Uleb kupu. Meni je zao sto je Partizan izgubio,ocigledno je da im ne prestoji ni malo lak posao da udju medju top 16.

raky

pre 16 godina

odgovor na 1. komentar:
bas si lik....to sa visokom travom je vas izgovor,kada su sudije na vasoj strani pa se ne mozete izvlaciti na njih,pa onda krivite travu,da vam golica ... u stvari,ne znam sta vas muci sa visokom travom,kada nema sta da vam golica,nemate muda...ne kontam u cemu je onda problem!? a,jbg...ciganska posla. samo lazete i muljate.
ali ako nisi skontao ovde se radi o kosarci,gde nema trave nego se igra na parketu. ali sta vi cigani o tome znate!!!
u ostalom kada ste ono zadnji put nekoga pobedili!?
partizan i pored lose igre vas gazi kako hoce.
nego braco,grobar i svi ljubitelji kvalitetne kosarke,nemojte zamerati ovim deckima na oscilacijama. koliko se secam,cilj nam je bio uazak u tu ligu,u tome smo uspeli. ambicije su malo porasle ali ipak treba ostati na zemlji. priznajte da pre nekoliko meseci niste od njih vise ni ockivali,ipak s uonitamo trebali biti totalni autsideri. decki su mladi,i pred njima je jos puno uspeha... u svakom slucaju,dobro im dodje ovakvo evropsko iskustvo.

raul

pre 16 godina

najjace su mi sad ove cige sto su sretni sto su pobedili talijane.... ejjjj talijane,bre!!!!
ha,ha... a gde su ti talijani u italiji?
ako niste skontali do sada,brose je prvak nemacke....samo do sada ih nije islo u evopi,a vi i vasi talijani igrate,gde ono!?
to je onaj uleb ili tako nesto???
intertoto....wtf!?

Basket

pre 16 godina

Vi zvezdaši ništa ne razumete.
Posle 15 utakmica, odlično odigranih, došla je jedna slaba. Ovo je Evroliga, nije utešni Uleb, koju vi dugo još nećete igrati, a Partizan će sigurno ući u prvih 16. Toliki ste vezaroši, toliko pojma nemate o ovom takmičenju, da niste dostojni pažnje. Sve što je juče izgubljeno, biće nadoknađeno u Beogradu. Vi ste nedavno izgubili od Dinama, koji nije prvak Rusije, sa 21 razlike! Bolje ćutite.

Ljubitelj kosarke

pre 16 godina

Ja ponavljam komentare ali ne vredi. Treba jos jedan petica jer Vranesa ne znam kako bih nazvao ali kosarkasem za Euroligu sigurno ne, treba dobar suter po mogucnosti stariji, iskusan. Isto tako Partizan treba da isplati Duletu koliko misli da bi dobio od transfera Tripkovica pa da decka puste da ne obara rekorde u minus ucinku jer nije za ovo. Nema igre, zatvori se Pekovic, Palaciu nije vece i nigde Partizana.

nemanjaNS

pre 16 godina

Nisam ni procitao sve komentare, vidim, pametni se vec javljaju, kritikuju itd. Dobro neko rece, da smo dobili, pricalo bi se o final4, ovako, dno, ocaj smo zivi itd... Nema razloga za paniku. Pogledajte kako igraju ekipe koje su iza nas. Skor Rome i Bamberga je 1-5, a Roana ce biti isto 1-5. Sledece kolo je zaista veoma vazno, jer treba dobijati kod kuce. Sa tom pobedom i skorom od 4-3, verovatno bi se vec ustolicili u prvih pet. Fener danas igra sa PAO kod kuce, i tesko da ce dobiti. U slucaju da izgubi, imace 3-3 kao i mi, a dolaze nam u BG. Roma igra sledece kolo u Francuskoj protiv Roana, treba ocekivati da Francuzi dobiju jos nekog, eto im prilike, tada bi Roma imala dalekih 1-6, Bamberg ce izgubiti od Barse u gostima, takodje 1-6, a u tom slucaju Roan 2-5, ali smo ih dobili u gostima. Ako Roma dobije, opet nije strasno, imace 2-5, a Roan i Bamberg vec otpisani na 1-6. Fener iu slucaju pobede nad PAO, dolazi kod nas, i mozemo da ih stignemo na 4-3. Razlika izmedju pete i seste ekipe ce biti i dalje dve pobede, sto govori da je grupa takva da ce Roan i Bamberg, pa i Roma, svojim losim rezultatima omoguciti da se cak i sa 6 pobeda ladno kao peti ode dalje. Nije nam izjednacena grupa, odskacu PAO, Real i Barsa, koji ce uglavnom dobijati ove najslabije. Neku sredinu cemo ciniti mi i Fener, dok mislim da ce ROma, Roan i Bamberg biti u zacelju. Prema tome, nema mesta panici. Treba se skoncentrisati i dobiti Fener u grotlu Pionira, posle toga imamo dva zicera kod kuce, Roan i kasnije Bamberg. Sa tih 6 pobeda, kako stoje stvari, ici cemo kao peti dalje. A imamo i Real u Pioniru, sto nije nemoguca misija. Dobro je sto ovaj ubedljiv poraz od Nemaca nece imati veliki znacaj, jer necemo ulaziti u krugove sa Bambergom, pa nam samim tim nece biti potrebna pobeda veca od 16 razlike. P.S. Sto se tice Tripka, moram da priznam da i mene pomalo brine njegova forma i igracki napredak. U svakom slucaju, ovu sezonu ga treba istrpeti, videti da li ce se popraviti, a ako ne, Dule najbolje zna sta dalje. Pozz svima!

crazy_south

pre 16 godina

Jos nesto: meni uopste nije jasno zasto se ovde javljaju navijaci ucesnika kupa lilijane ronketi(kk sledeca sezona). Kakve vi veze imate sa vestima iz evrolige?Podsecanja radi i ovaj poslednji derbi biste zavrsili na -20 i kusur da dule nije ubacio decicu da se igraju sa vama.

dragan

pre 16 godina

Bas me zanima da mi neko objasni koja je uloga Palacia i Vranesa u timu Partizana!? Prvi bi trebalo da bude plejmejker ali on niti kreira igru, niti daje koseve, niti asistira! Jedino je dobar u gubljenju lopti.

Sto se tice Vranesa, u mom kraju sam video nekoliko bandera koje se krecu mnogo bolje nego on,covek ima 229 cm i ne ume da zakuca!

Hell

pre 16 godina

Molim sve grobare da prestanu da se ubedjuju sa ciganima i da ne reaguju na njihove komentare jer je svima poznato ko smo mi a ko oni u kosarci.Oni nikada nece zaigrati u Evroligi a kamo li ostvariti 3 pobede iz 6 kola,to ce za njih biti veciti san i to ih boli pa zato salju ovakve provokativne komentare,sta da se radi kada su iskompleksirani.Uostalom 6 uzastopnih titula govori sve kao i to koliko su nas puta pobedili u poslednjih 30-ak utakmica

Milan

pre 16 godina

Bio sam juce u JAKO areni i moram da kazem da ono sto juce dogodilo je bruka i sramota!
Pri tome ne mislim na igru Partizana. To je normalno, razumljivo jer je na kraju to sastavni deo kosarke i sporta. Spoljnu liniju nije sluzi sut (sto bi se od njih ocekivalo/izumimam Kecmana), centar je bio na proslogodisnjem nivou (Vranjesa ne komentarisem, momku je potrebno vreme), Palasio je promasio nekoliko lakih ulaza...Velickovic umesto da krade lopte sto smo od njega navikli on ih je gubio...i na kraju to je jedno vece koje je susta suprotnost nadahnuca jedne ekipe i sto je razumljivo...Tripkovica ce nadam se krenuti sut vec na sledecoj utakmici(samo da ga ne forsira kada ne ide kao veceras)...
Ali ONO sto je utrcalo nateren je bruka i sramota mog tima i moje zemlje. Takvo ponasanje ne moze da seopravda nicime, pa ni emocijama. Secate se kada smo bili mali pa kada izgubimo u nekoj igri i ne zelimo da cestitamo protivniku odmah bi nam stariji govorili kako to nije lepo i kako je to stvar nadmetanja:Nekad si bolji, nekad nisi (to naravno, ne znaci da si losiji ili manje vredan). TO ocigledno da nema kucno vaspitanje kada moze tako nesto da uradi, a molim vas da mi navijaci Partizana, ali i gradjani Srbije (apelujem ne samo Srbi) porazmislimo kakav ugled to ostavlja o nama. Kome je naneta steta time sto je on utrcao na teren i hteo da udari bilo koga...Naneta je steta Srbiji jer ostavlja onasim gradjanima sliku da ne znamo da se ponasamo, naneta je steta Partizanu, jer ce posle ovoga zasigurno uslediti opomena (u najmanju ruku), nantea je steta navijacima Partizana koji su dosli sa raznih strana, a narocito onima koji su dosli iz Beograda. Organizator je dao mesta organizovanoj grupi iza kosa, obezbedjenje je bilo slabije kako je utakmica odmicala jer se vecina navijaca ponasala veoma korektno i sportski:navijali su, pevali..a onda kada je TO utrcalo na teren veliko obezbedjenje je okruzilo grupu zbog cega je izgledalo kao da su neka horda (sto nisu!), a verujem da su kasnije ti korektni navijaci koji su prevalili ukupno preko 2000km bili tretirani dosta drugacije i od strane policije i na granicnim prelazima i od strane organizatora. I na kraju naneta je steta meni! Prvo sto je prokomentarisao moj kolega sa kojim sam bio na utakmici je da je to lose za ugled Srbije u svetu i pitao me je da li jeto uobicajno za nase utakmice. Sta da kazem coveku kada se samo setim Zrinjskog, kada se setim utakmice protiv Engleske U21,prekida fudbalskih i kosarkaskih utakmica...i sta ja tada njemu da kazem i cime da opravdam...molim vas da niko tada ne prica o istoriji i nasoj kulturi- ocigledno je da mi nase pretke nismo zasluzili. Tada mogu samo da cutim i da kazem da je TO jedan idiot, a da idiota ima svuda, a u Srbiji ih ima dosta.
TO od nas, od gradjana Srbije, od Partizana, od navijaca i od mene pravi taoce te je najbolje da takve primerke zadrzimo zakljucane, ali ne samo u nasim secanjima na devedesete nego i zakljucane daleko od svega sto bi moglo da nas reprezentuje TO i takvi kao TO nam ne trebaju!Dalje od nas i sto se mene tice takvi nisu niti navijaci Partizana, gradjani Srbije i takvima nije mesto na utakmici.

Za bolji Partizan sutra (a vec je dosta dobar), za bolju Srbiju sutra

VOLIM PARTIZAN, VOLIM SRBIJU!

Milan

stefke

pre 16 godina

Dobro,lepo su rekli da je fudbal igra gde ima 11 igraca na svakoj strani,i gde nemci uvek pobedjuju,ali i u kosarci?
e moji grobari,nemamo mi nista protiv vasih uspeha,hvala puno sto nas lepo predstavljate,ali ovo vam nije trebalo

ivan ts

pre 16 godina

Samo mi je krivo što se pre nisam javio, ovako ne znam da li će neko uopšte pročitati moj komentar! Delije naše, pa gde se vi pronalazite u svemu ovome pa se javljate! Ljudi nemojte da ste smešni! Zna se koji klub je institucija u evropskoj košarci, a iz zemlje Srbije! To KK Crvena Zvezde neće biti nikada! NIKADA!!! Zato se ne radujte tuđim porazima, već gledajte u svoje dvorište! Kao napravili ste neku ekipu,dođe derbi kad ono 20 razlike, lagano! Nije bitno što smo izgubili, proći ćemo u TOP 16! Roma je izgubila kod kuće, tako da i dalje prvih 5 ekipa ide u top 16! A sa njima i PARTIZAN!!! Samo napred momci, glavu gore, srcem uz PARTIZAN!!!

viper

pre 16 godina

Ajmo redom... Kao prvo, ne mozemo kljuc poraza traziti u Vranjesu, covek je u Partizanu dosao samo da odradjuje treninge za druge saigrace (pre svih Pekovica jer je visok dovoljno da se Pekovic extra uchi) i to bi trebao da zna onaj koji malo bolje poznaje kosarku. Ko god da pomisli da ga je Dule doveo da igra, grdno se vara. E, sada ko god da se pita sto je on tu, verujte da onoliko koliko sluzi toliko i kosta jer upravo Dule, preko Vranjesa, Pekovica pravi igraca, i ne samo njega. Tripkovic je definitvno jos jedan Partizanov Cubrilo i ma kolike god ga povrede pratile, decko definitivno nije ono u sta je njega Dule hteo da pretvori. Sut, samo na momente dobar, slab u duelu, losa leva ruka, nesiguran krajnje. I ne mozemo da vise krivimo njegovu mladost, ima on par sezona u nogama. Ali, desava se, da je bio telenat, bio je. Ako se neko seca koliko su Cubrila gurali i nista, mislim da ce se tako avrsiti i sa tripom. Novica je, ko opet poznaje kosarku, skandalozan. Decko je krajnje nedefinisan u timu. Tu ne mogu da prozrem Duleta, ali definitivno, borbenost - 10, sut - 2, kretanje i pozicioniranje -3, i po meni, osim sto da volim kao veliki "Grobar" od njega 'leba nema. Voleo bih da gresim. Palasio je za onoliko koliko je doveden jos i dobar, mada je neverovatno za playa onoliko izgubljenih lopti, ali bolje nemamo. Ovo je Partizanova realnost, a pun Pionir je nesto sasvim drugo. Nismo mi sesti igrac, mi smo bukvalno sedmi.

12345

pre 16 godina

@basket
Poredis Dinamo i Bamberg!? Pa dinamo bi ih pobedio 40 razlike u najavi..Pa ovima je najbolji igrac suput.Taj Dinamo bi lagano prosao ovu grup, uz poraze od Pao-a..Bamberg je na nivou onog Panelionosa...Tu su negde Suput i Dozet

Deutsch

pre 16 godina

@Tupan und glupan

Ako si hteo da kažeš: "Dvesta Partizana su trčali kroz kukuruz sa Vranešom i Tripkovićem", trebalo je to ovako da kažeš: "Zwei hundert Partisanen SIND durch MAIS mit Vranes und Tripkovic gelaufen."

Objektivan

pre 16 godina

Normalno. Partizan je postigao top formu kada se druge ekipe tek zagrejavaju za sezonu. Sada će morati da se navikavaju na poraze u Evroligi i NLB ligi!

doom

pre 16 godina

naravno da smo izgubili, kad crnac peva nemacku himnu u soul fazonu a nemci se deru "defense, defense"... kad je naopako, naopako je. ja sam se malo smejao malo krstio sa obe ruke...

Sta reci

pre 16 godina

Koliko je Partizan bio los Bambergu nije bilo tesko da trijumfuje...Imali su i srece jer su pogadjali trojke kad su god trebali a Partizan osim Pekovica(Vranes masi zakucavanje?!?!?!?)i to moze biti veliki problem za Partizan.Bekovi su masili sve otvorene suteve a Palacio odigrao najgoru utakmicu uz dosta nizerazrednih gresaka.Steta jer bi uz ovu pobjedu Partizan otvorio put do TOP16 ali ima i ovako dobre sanse samo da se dobije kuce Fenerbahce...i da se dovede dobar centar ili suter.

V.Radosavljevic

pre 16 godina

Nema veze! Nije moralo ovako da bude, ali sta je, tu je. Moramo podrzati svoj klub i u ovim trenucima

Idemo dalje, u subotu pada Siroki Brijeg, a u sredu u prepunom Pioniru i Fener...

A KAD DODJU NEVOLJE
I KAD DODJE TUGA
UVEK CE TE VOLETI
GROBARI SA JUGA

nz

pre 16 godina

Ovo nije neocekivano.Nisu izdrzali breme favorita.Skok slab,sut isto.Nisu se snasli protiv agresivne Bambergove odbrane.Plasim se da ce nas ovo kostati u nastavku takmicenja.

Igor86

pre 16 godina

Momcima iz Partizana jednostavno nije bio dan... Napromasivali su se trojki, gubili su lopte, shta reci... Zao mi je sto su izgubili, ali Bamberg je odigrao cvrsto u odbrani i efikasno u napadu. Dokaz vam je to sto su vodili celu utakmicu.
A sto se tice ovog navijaca koji je uleteo na teren, na takvo ponasanje gledam kao na jos jednu priliku evropske javnosti da nas prikaze kao divljake :(

Tanja

pre 16 godina

Moram da priznam da sam ocekivala mnooooogo bolju igru i,da se ne lazemo, ocekivala sam pobedu ali, nazalost, nista od toga.Sta je tu je.Necu ni po kome da pljujem jer mozda veceras nas tim jeste odigrao lose ali ja pamtim i PAO, Barsu,Olimpiju... Mlad je ovo tim, a psiha je cudo. Svi smo mi racunali da je ovaj mec vec dobijen.Upisali smo pobedu mozda jos i pre pocetka sezone i kako sad da zamerim igracimo sto su i oni to ucinili. Znamo ovaj tim, u skore sve utakmice ulaze maksimalno skoncetrisano, nikog ne potcenjuju, ali veceras nije bilo tako. Ja im necu zameriti,jer verujem da ce vec sledecu utakmicu odigrat mnogo bolje, svako ima pravo na gresku.A Vi?Hocete li im Vi zameriti? I naravno VOLIM PARTIZAN

Goran_Zr

pre 16 godina

Nemci su do ove utakmice bili ekipa koja postize manje od 70 poena po mecu. Veceras im nisu isla slobodna bacanja. Da su gadjali penale bar 80% uvalili bi nam 90 poena. Toliko o nasoj cuvenoj odbrani. Sudjenje ne vredi komentarisati, ono je takvo kakvo je. Uostalom, posle ovakve igre nema smisla pominjati arbitre. Ostvarili smo tri pobede jer nikome nije bilo ni na kraj pameti da treba samo da nas pusti da neometano sutiramo trojke. Nemojte mi reci da nas nije hteo sut za tri. Bio je u skladu sa nasim dosadasnjim prosekom u EL. Srednja metalska skola iz Zrenjanina znatno bolje pogadja otvorene suteve od nase spoljne linije. Kecman od table pogadja trojku, a Palacio sutira trojku i pogadja - tablu. Komedija...

Nesa

pre 16 godina

Potpuno zasluzeno,cesto kritikujem Tripkovica veceras je stvarno imao lose vece index uspesnosti: -8? Skoro nisam video veci Tepic index:-6.Sut Tripkovica za tri poena je bio 1/7 za dva poena 0/2 .i to za 18 min , napravio je 4 licne greske . Ova utakmica ide na dusu iskljucivo Vujosevicu ,Tepic je bio ocajan takodje je proveo 18 min na terenu . 36 min su proveli na parketu i tu je kljuc neuspeha jer Pekovic brzo usao u problem sa licnim greskama , i bio je dosta opterecewn i pod pritiskom , ovu utakmicu je izxgubio Vujosevic i izgubili ste sto ste imali kratku klupu ,jer nema ko da zameni igrace kada im ide lose . Bozic , Vranes ,Strahinja,Borovnjak. nisu kvalitetni igraci koji mogu dugo da igraju na visokom kvalitetu u ovom momentu .Bros baskets je kontrolisao utakmicu 40 min , ne znam da li je Partizan jedan minut vodio ? U prvoj cetvrtini samo 12 poena u drugoj 15 , slabo..........

Mrske

pre 16 godina

Slazem se da partizan veceras nije bio onaj pravi. Bre kad te nece, nece te. Ali je zato Bamberg sve htelo, svaka bitna trojka im je usla(pa cak i ona na kraju sa 8 i kusur metara).
Samo jos da dodam da je jadno sto ove delije sad nesto ismejavaju partizan. Bre ljudi gledajte svoje dvoriste, pa vi nama niste ni do clanka, jedva igrate ULEB kup, a nama se smejete sto 7 godina zaredom igramo evroligu, postizemo kakve-takve rezultate, i to sa manjim budzetom nego vi.

Filip iz Zemuna

pre 16 godina

@kole

Njihov trener je najavio udvajanje Pekovica po cenu primljenih trojki,pa kao navijac Partizana necu valjda ocekivati da Tripkovic promasuje otvorene suteve,vec da daje barem svaki drugi sut.

pera mitic

pre 16 godina

Repriza utakmice sa Realom! Ocajno sudjenje, katastrofalan sut, puno izgubljenih lopti...
Jos i onaj navijac (*/**-*) na parketu...
Nadam se da ce u Pioniru protiv Turaka biti repriza utakmice sa Rimljanima!
Grobari-glavu gore!
Ostali-pssst!

Gost

pre 16 godina

Stvarno ne svatam u cemu je ovde problem, nemci uopste nisu losa ekipa, trener im je osvojio sa reprezentacijom drugo mesto u Jevropi. Sudije su svesrdno ih pomogle, tako da se od ove mlade ekipe i nije moglo vise ocekivati. Samo napred. Treba pobediti Ferenbakce u sledecem kolu... Ovaj poraz ne znaci nista.

zex

pre 16 godina

Ekipu je veceras ocigledno stigao umor.Sad se vidi da Peka ne moze sve sam!
Treba nam pod hitno jedan dobar suter jer Tripko to ocigledno nije i nikada nece ni biti posto nema muda i izgleda mi uplaseno na terenu.Sudije po obicaju kad god mi gostujemo vuku za domacina tako da je to postalo vec uobicajeno i kad nesto odsviraju za nas prosto se iznenadim!
Pozdrav za sve grobare!

FoRzA_PxFxCx

pre 16 godina

Pogresi covek, idemo dalje sta?
Juce price fajnal for ludilo, danas kritika.Nadjite sredinu ljudi licite sve vise na nase ,,objektivne'' komsije.
Evo ja cu pokusati da sagledam stvari realno.
1.Peka je CAR, i da on je najveci talenat i bice najveci igrac zato sto odigra deset dobrih, dve osrednje pa jednu losu utakmicu i tako redja.
Dok u nas Srba(generalno) vlada misljenje da je neko posle jedne(eventualno dve)utakmice sa 15-20 poena, 2-3 gola talenat svetskih razmera.
2.Na gostovanjima smo(realno)druga ekipa, zasto ne znam, cudi me da ih u klubu malo bolje ne spreme za utakmice na strani, to vec traje godinama i ozbiljan je problem.Kao da igraju ,,Po atmosferi'' u Pioniru ludilo igra se, na strani manje vise letargija spavamo i mi.
3.Nas dobro poznati mentalitet ah oni imaju 0-5 ma lako cemo(ali to se desava stalno,fudbaleri su klasican primer), a to sto su gubili tesno od PAO-a bas kao i mi nikom nista.Dule kaze lepo kako mu se ne svidja atmosfera koja se pravi pred utakmicu i bio je covek u pravu.
4.Mora uvek sa srcem za Partizan, borbenost nije bila na nivou, oni nisu PAO ali de ces bolju motivaciju od atmosfere koju oni prave ,,Dobro je sto dolazi Partizan da i mi nekog dobijemo''.
5.@Dragan
Super si izanalizirao Tripka pre neki dan, samo sto on to ocigledno nije procitao.
Svaku utakmicu se nadam sad ce, krenuce ali on je izgleda(voleo bih da gresim)onaj slucaj suprotno od Pekovica, jedna dobra u sto godina.
6.Protiv basketasa kao sto su ovi iz Bamberga ne smes da upadnes u njihovu zamku i da ides ko'muva bez glave a Milton je upravo to ucinio.
7.OK slazem se da je sudjenje bilo lose ali slozite se da smo i mi bili gori od njega!!!
8.Umalo zaboravih Tepica!!!
Bilo je lose, ekipu nije islo, uzmi loptu, preuzmi odgovornost, pogresi nista ti necemo zameriti ali pokusaj ne krij se.
Najveci genije Bodiroga je iz meca u mec, iz godine u godinu to DOKTORIRAO!!!
A posle njega u reprezentaciji, ma nigde takvog igaca NEMA(Dijamantidis podseca)!!!

Ajmo Crno-Beli glavu gore opet 3-3 je sjajan uspeh za sada, i dalje imamo dve pobede viska u odnosu na pretendente za 5. mesto(pobeda Barse nad Lottom.)Oscilacija je bilo i bice kao i prosle godine tako da ni najmanje ne brinem da ce se traziti karta vise za TOP16!!!
...I radost i tugu mi delimo s njim...

Bata pfc

pre 16 godina

Ej pa sve mogu da razumem,i da nas pobedi Bamberg sampion Nemacke,i da nas pobedi Real sampion Spanije,i da nas pobedi Panethinaikos prvak Grcke i evrope,ali ne razumem nikako navijace Crvene Zvezde koji se javljaju na ovu vest,jer oni su bili sampioni drzave u proslom veku srdinom devedesetih,a pre toga sredinom cetrdesetih kada su im centri bili Tito i Kardelj,a pley Djilas ili neko slican tom profilu igraca!!!!Ali komleks...ups ne komleks vec KOMLEKSCINA JE VEEEEEEEEELIKA i tu definitivno nema spasa!!!!

vsv

pre 16 godina

Ovo bi trebalo da je vec dobijen mec ali mnogo puta smo takve meceve gubili...
Ajmo crno-beli!!!
(vsv, 27. novembar 2007 17:10)
Upravo ono o cemu sam se bojao...

sanja74

pre 16 godina

Dule, daj momcima da čitaju autobiografije Bodiroge, Paspalja, Đorđevića, Kiće, Praje....Onaj deo treninga šuta na koš!!!!!!!!

Selena - Grobarka KG

pre 16 godina

Nisam mogla sinoc da pisem,jer sam se plasila da cu moja osecanja ispoljiti prema ovoj jadnoj tastaturi!
Znaci ne verujem!Samo Kecmana mogu da pohvalim,a svim ostalim treba odrediti dobru vaspitnu meru,u nadi da se ovo vise nikad ne ponovi!Necu nikog da kritikujem posebno,jer ne bi moglo sve da stane!Nadam se da je ovo bilo samo jedno lose vece i da ga NECE ponovo biti!!
A za onog genijalca sto je utrcao na teren sve pohvale!Pa jel on normalan?!Zbog takvih na kraju Grobari vaze za divljake!Neka je njemu na cast!!!
Sto se tice cigana,bolje da se NE javljaju i neka se poklope usima,ako su bar malo normalni!Gde vi zivite?!Partizan jednom izgubi i vi se odmah ponadate necemu.Samo cemu?Zar ste vec zaboravili koliko smo vas prosli put "ponizili",ili ste na to navikli,pa je to za vas sasvim normalno?!Ma hajte molim vas!
Crno-beli,samo hrabro napred,Grobari su uz vas!!
VOLIM PARTIZAN!!
Pozz za SVE Grobare!

johny

pre 16 godina

Objektivno,lose vece Partizana,ali idemo dalje,to je ligasko takmicenje.U sezoni kad smo bili prvaci Evrope,u grupi smo izgubili u Belgiji od Maes Pilsa.Da je onda bilo neta i komentara,sigurno bi ovi tuzni i nesrecni navijaci drzavnog projekta likovali.Nema potrebe da komentarisemo pisanje navijaca tog tuznog i smehotresnog projekta koji ne znaci u Evropi ama bas nista.Potpuno nebitan klub za evropske prilike.Prema tome,igrajte ULEB kup,to je vas maximum.Drzavni projekat,KK Parking servis,Draskovi sampioni,kako god nazivali taj klub,ostaje vecito mali.

DelPiero

pre 16 godina

@j0ca

mislim da bi neki morali malo vise da se informisu o neki osnovnim stvarima...pritisak se izrazava u mbar-ima a vlaznost vazduha u procentima...znaci strasno!!!

crazy_south

pre 16 godina

(j0ca, 28. novembar 2007 23:08)
Pa o cemu ti sine pricas, da li si svestan da vas deklasiramo gde god stignemo.Niko ovde nije pricao da je Partizan mnogo jak ove godine, ali bi on to bio da mu drzava daje bar pola onoga sto vi dobijate od iste.Vi ste, sine neupuceni, na drzavnom i gradskom budzetu od 2000. godine i svi vidimo kakve "sjajne" rezultate imate.Kog igraca ste izbacili u tom periodu?Kupujete neplanski po 7-8 igraca godisnje, za njih dajete ogromne sume i meni je jasno da tebi ovi komentari dobro dodju kao izduvni ventil posto imas priliku par puta godisnje da se radujes(i to Partizanovom neeuspehu, nikako u derbiu, naravno.Voleo bih da vidim tvoj komentar tamo krajem juna kad Dule bude postao Tajni agent 007.
Toliko

Patriots

pre 16 godina

Jednostavno sta reci nego da se ponavlja slika protiv Reala !!!

Pekovic zaustavljen Partizan gubi lagano !!! Kada sam posle poraza od Reala rekao da svaka ekipa koja ima kvalitetnog centra koji moze da se nosi sa Pekovicem ili ga zaustavi odbranom sigorno ce pobediti Partizan ! Mnogi su mi se tada smejali sa komentarima kako nije tacno da su Partizanovi bekovi nula po kvalitetu za Evroligu i da ne mogu da vode ekipu bez poz igre preko centra do pobede , nazalost a to je realnost !! Josh jednom se isto potvrdilo da Vujoshevic zna da forsira igru samo preko centara i da je za takvu igru strucnjak ali kad to ne ide dolazi do raspada sistema !!!
Nazalost sta se drugo moglo i ocekivati kad na beku igra Vitkovac koji nije imao mesta u Zvezdi za koju svi pricate da je ocajna !!
Sto se Tripkovica tice po meni je on uvek bio isforsirani talenat koji takvu ulogu ne moze da opravda !! on pogadja trojke i pogadjao je kada ide sve lepo igra preko centara i td... a kada treba da budesh kljucni igrac obicno dolazi do ovoga da sutira trojke ocajno 1-7 !!!! Ovo vec nije losh dan to je vec njegov kvalitet dobri igraci moraju bar da odigraju utakmice bar 50% tj 1 dobru pa jednu losu da bi bio solidan igrac a kod njega je slucaj da odigra 1 dobru pa jedno 10 losih !!
A sto se tice top 16 shanse postoje je su Roma i Roan smeshne ekipe a bamberg je imao i suvishe losh start , a sto se ostalih ekipa tice daleko su ispred Partizana i bice ispred njega na tabeli !!!

yogi

pre 16 godina

kosarka je postala odvratna, uopsteno govoreci... sudije su sada u glavnim ulogama, sa svojim ,,kako mi se prohte,, kriterijumima..a najodvratnije od svega je sudijska gestikulacija posle svake odsvirane odluke...kako je to samo debilski???zami slite, na primer, da fudbalski sudija dosudi, recimo, faul, i onda ukliza da to pokaze?! mislim da je to skroz bezveze. a tek kako pekovicu sviraju licne, pa to je ispod svakog dobrog i objektivnog kriterijuma.

mare

pre 16 godina

nisam ni sumnjao da ce da padne pljuvanje posle 2. lose utakmice u sezoni(1. protiv fmp).Pogled na nas sastav i pogledi na tabele u takmicenjima u kojima igramo ne daju mi za pravo da pljujem po igracima i treneru koji su mi ove sezone doneli toliko radosti.Svi imaju pravo na los dan pa i ovi mladi momci.Roma je veceras izgubila,pa ako i fener sutra izgubi mi smo na nuli posle ovog kola.Pobeda u sl kolu donosi mnogo vise nego sto nam oduzima ovaj poraz.Ovim momcima treba podrska a mi smo pohlepan narod,pricamo o nekom final-fouru a top 16 bi bio strasan uspeh.Na kraju vidim da svi pljuju po Urosu,nije ga islo,slazem se,lose igra od pocetka sezone,slazem se,ali decko nije ni trenirao celo leto.On je nas,prima tamo neku crkavicu,a oni koji nisu nasi primaju 5-10 puta vece pare a ne prikazuju nista vise.Ajmo u subotu svi na Siroki da ovim momcima pokazemo kako smo sa njima i u dobru i u zlu(prijatelj se u nevolji pokazuje),pa onda na Fener da pocnemo sa overavanjem top 16.
poz

007 my name is dule ,dule vujosevic

pre 16 godina

@KALE KV

da brinete se vi u poslednjih 10 godina ste se bas pobrinuli...idi lepo na komentare o kk"sledeca sezona" pa tamo leci komplekse,medju sampionima ti nije mesto,decko.

dragan

pre 16 godina

ljudi bre!
pa ko je ocekivao skor 3 3 posle 6 kola!!!!neka se javi takav ako ga ima!!
moralo je doci do pada, mlad smo tim, to je normalno.
ocekivao sam poraz veceras, jer pratim kosarku mnogo mnogo dugo. ko god se iole malo razume, zna o cemu pricam. nema veze idemo dalje imamo odlicne sanse za top 16! pobede kod kuce su kljuc, na gostovanjema neka gubimo i sa 20 razlike, nebitno je. ako pobedimo sve kuci imamo 7 7 skor i to je to.
napred partizan!

Joe

pre 16 godina

ovo je bilo dobro spustanje na zemlji,gde su sad oni koji pricaju,sta vam je pobedjujemo sigurni,jer mi smo partizan.mi jesmo partizan i imamo dobro mladu ekipu,ali mi nismo vise sila kao pre 10 tak godina,da bi se reklo lako cemo sa protivnicima kao sto je bamberg.kad ce vec jednom da budemo realni navijaci i reci da je svaka utakmica a pogotovo u evroligi najteza.nezrelost tima je sto po prvi put partizan bio blagi favorit u evroligi,i sada pocinju kritike.to je strasno.losa utakmica losa igra partizana,lose sudjenje,i sta sad,izgubili nista vise ni manje.vaznija utakmica sledi u sredu protiv fenera,to bi bila pobeda od znacaja.sretno partizane,i nemojte da umalozavate uspeh ovih kosarkasa.a i delije nerazumem sta se oni javljaju ovde i slade se.cudni smo mi srbi,to se moze razume kad si slab a drugi jak to boli puno.

dal' je moguce

pre 16 godina

Meni stvarno nije jasno,da li se zvezdasi stvarno zale na sudjenje u nasoj ligi i misle da se nama poklanjaju titule?Ja se sada ne salim,ali zar je moguce da neko bude toliko neobjektivan i da misli kako u derbijima umesto 43-15 u slobodnim bacanjima za zvezdu sudija treba da im pokloni jos 20-ak sl.bacanj pa da ce tek onada sa 63-15 biti sudjenje regularno.Komentarisanje zvezdasa o sudjenju u nasoj ligi vec pocinje da nervira svakog normalnog coveka(nebitno da li je navijac Partizana).To je isto kao kada bi se Real zalio na sudjenje protiv Partizana(samo sto je nas Real pobedio a mi zvezdu deremo kad' god nam se posreci da naletimo na nju.

Raso

pre 16 godina

Marko, samo bih te podsetio da Partizan posle nekoliko godina prvi put ne kasni sa isplatama plata igracima. te zato nemoj da pljujes Dodika vec mu zahvali sto nam bar i to daje kad vec niko drugi nece.

Miki

pre 16 godina

Nisam gledao celu utakmicu ali sam pogledao jednu cetvrtinu.Partizanova igra mi se uopste nije svidela.I sa Panatinaikosom igra na nekoliko kosa razlike (doduse izgubili su,ali nema veze),vazno je da su igrali i da su se casno borili pa makar i izgubili.Ova utakmica je bila grozna.Dobro igraju protiv Panatinaikosa a protiv ovog slabijeg tima izgube i to ubedljivo.

Pozz!!!

ma daj...

pre 16 godina

Ne mogu da verujem da nam se ovo stalno desava, da cim protivnik odigra malo cvrscu odbranu mi se potpuno izgubimo. Tako je bilo i protiv Reala i protiv Huventuda prosle godine... Treba ocekivati oscilacije ovog tima ali ovo je stvarno bilo kriminalno!

rin

pre 16 godina

muka mi je od ovih pametnih koji posle jednog "neplaniranog" poraza odmah kritikuju...to je bas jadno...
momci su se borili nije ih htelo a i nemci uopste nisu slabi..
bravo momci..samo napred!!!!

Partizan Sampion,a ko bi drugi ? ? ?

pre 16 godina

Ali pozdrav samo pravim Grobarima,a ovi shto su prosle nedelje hvalili,a sada pljuju te iste igrace samo cu reci.Da nama pmazu tajkuni kao komsijama i fudbalu i u kosarci mi bi smo u basketu bili prvaci evrope 10 puta za redom.Da tim koji u proseku ima 22 god.,a u Evroligi ima 3:3 to samo moze da bude uspeh.A komsije trebaju jednom da shvate ako mi dobijemo jednu Barcelonu igramo egal sa prvakom evrope i pobedimo u gostima prvoplasiranog iz Francuske,a da ne pricam o ranijim sezonama kada je vash topli brat Olympiakos pao sa 20 razlike i ne znam ko sve.Pa kada te ekipe padaju zashto nebi i vi moze sudija da ti pomogne jednom ajde dva puta ali ako ti u poslednjih 40 derbija izgubish 32 onda to nije stvar sudija nego stvar komplexa za koji vi lepo kazete da je neizleciv.I ponovo igrajte vash uleb cup sa rumunima i cesima,a mi cemo se u F16 nekako snaci

PARTIZAN SAMPION 007

grobar-BL

pre 16 godina

Fino bi bilo da je bilo, ali nije bilo! Sad je tu imperativ pobjede nad turskim predstavnikom u sledecem kolu i ulazak u drugi krug sa 4:3. Ne bi valjalo izgubiti jer bi za 7:7 morali pobjediti nekoga na strani (ne vidim koga), tek i ovim porazom od sinoc dodjosmo u situaciju da cemo morati dobiti Real u Beogradu, sto je malo tezi posao. Sve, naravno ako hocemo taj 7:7 i siguran put u grupe po 4!

Djordje

pre 16 godina

Iskreno utakmoicu nisam gledao ali iz postojecih komentara sklopio bih nesto.Tripkovic sjajan suter ali sta se sa njim desava ne samo tekme u EvG nego i NLB liga sto se tice EG sta ce mu veca motivacija od 7 i vise hiljada navijaca,Vranes vidi se da decko za raz;liku od Urosa ima zelju ali mu konstitucija ne dozvoljava brzo istrcavanje,Rodmanov jedini posao je bio hvatanje lopti setimo se DUENJASA za razliku od spanca Vranes ima meku ruku a o broju lopti koje treba da uhvati da ne pricamo igrao je u Buducnosti Zvezdi ali mislim

Djordje

pre 16 godina

da nastavim da ovde igra sa hnajvecim zarom i treba nam centar poput Ogija(Askrabica),privatnoga znam i sjajan je decko i igrac koji ima skoro sve,jos jednog sutera Kecmanu skinuta kapa jer je ostao i posle ponuda boljih,plej mi je bolji jos malo da se privikne na timsku igru i eto.Bozic pravi cap.,pokazuje sa kakvim se zarom pristupa svakoj tekmi,tEPIC MALI CE TEK DA EKSPLODIRA POBOGU PA ON NEMA NI 20-NA, Pekovic je napredovao nesto slicno kao Drobnjak ej covek kad je dosao nije mogao dvokorak,samo Peki se gradjenjenje u nlb i eg svira sasvim drugacije kad bi ovi igraci dali 70% mislim da bi tim bio pravi i ne slazem se da je sledeca presudna ima tu da se igra POZDRAV GROBARIMA I SVI KOJI GA PRATE UVEK SMO BILI I BICEMO SRPSKI PREDSTAVNIK U EVROPI POZDRAV.

Peđa

pre 16 godina

Ne mogu da verujem da zvezdaši još uvek komentarišu naše utakmice.Kada mi kažemo da je Partizan igrao loše to je još uvek mnogo više nego zad Zvezda igra odlično.Shvatite već jednom da to nije razlika u klasi,nego su to dva različita sporta.

pharaoh

pre 16 godina

Dobro je, poraz Fenerbahčea, a verovatno i Roana dolazi u pravo vreme, tako da jučerašnji poraz ostaje bez posledica. Situacija ostaje ista na tabeli. Odlično.

parni valjak

pre 16 godina

@Munja
Da, da, dolazi zvezdino vreme, vreme mocne zvezde koja konstantno gubi od Partizana poslednjih 10 godina,koja je poslednji derbi izgubila sa "samo" 15 razlike.
o cemu ti decko govoris, alo bre!!!
a sto se same utakmice tice, meni nikako ne ulazi u glavu ko je onog Vranesa doveo u Partizan.od starta sezone, on je potpuno beskoristan, njegova jedina uloga u timu je da zameni Pekovica kako bi se ovaj malo odmorio i da svojom visinom plasi protivnicke igrace.lopta i da ima ručku, on ne bi znao da je uhvati kako treba.
isti slucaj sa nasim voljenim kapitenom koji kao da je na lakim drogama, pa kad primi loptu ne zna sta ce i kako ce.
pekovic se nije video.
sta se sinoc izdesavalo, meni apsolutno nije jasno,pa nisu se valjda uplasili one "paklene" atmosfere i "vatrenih" navijaca koji vicu DEFENCE(Boze sacuvaj)
no, sta je tu je, treba ovo s..nje sto pre zaboraviti i okrenuti se narednim utakmicama, posebno onim u Bgu, jer ako njih dobijemo, posao je zavrsen, TOP 16 je osiguran.
SAMO NAPRED PARTIZAN!

Space Jam

pre 16 godina

Ovo je bio praktičan čas iz teorije košarke trenera Bauermana treneru Vujoševiću i njegovim igračima. Ekipa Bamberga je neutralisala sve adute Partizana, uz maksimalno korišćenje njegovih slabosti i svojih kvaliteta. U adute Partizana bih ubrojao: dobru igru Pekovića, odličan skok u odbrani i naročito u napadu, kolektivnu igru i brz kontranapad, a u slabosti: loš šut za tri poena spoljnih igrača, nedostatak još jednog kvalitetnog pleja, sporost i lošu igru jedan na jedan bekova Partizana, kako u napadu (Božić, Tripković i donekle Tepić), tako i u odbrani (Tripković, Palasio, Božić i donekle Tepić) "kratku" (lošu) klupu (na pozicijama 1 i 4). Na ovoj utakmici Peković je bio neutralisan konstantnim udvajanjem, prednost Partizanau u skoku je bila zanemarljiva, povratni pasovi su bili čitani a brzi kontranapadi sprečavani. S druge strane Bamberg je iskoristio brzinu, bolju igru
jedan na jedan i bolji šut svojih spoljnih igrača (Grina, Šuputa, Hamana pa čak i svog centra Fena). Šteta je što Partizan nije pokušao sa zonskom odbranom da spreči odličnu pokretljivost i igru jedan na jedan igrača Bamberga. Kada se uzme u obzir da su Tripković, Tepić, Palasio i Božić zajedno imali indeks korisnosti -16, jasno je zašto je utakmica završena sa upravo tolikom razlikom u njihovu korist.