Četvrtak, 02.08.2007.

20:33

Partizan deklasirao Zrinjski 5:0

Izvor: A K

Partizan deklasirao Zrinjski 5:0 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

169 Komentari

Sortiraj po:

Bzzz

pre 16 godina

E, pa ovako. "Fino" izdanje Grobara i Partizanovog rukovodstva sinoc je upravo to sto ce poslati crno-bele iz UEFA-kupa. Sinoc se htelo fino, dobro tj. kako treba i onda ide. Posto se desilo ono sto se desilo u Mostaru, a i na jos 25 utakmica, onda je to dokaz da niti je rukovodstvo kluba htelo/znalo kako da pristupi ovakvim utakmicama (sto je stvarno deprimirajuci), niti su to Grobari hteli. Ako se organizovano mogao sprovesti sinocni mec onda se lako moze naslutiti zasto oni drugih 25 nije.
Volio bih da nije tako, ali ne samo Grobari nego gotovo cela nasa navijacka scena tezi ka "navijanju" gde je siledzijsko ponasanje najvaznije. Uostalom ta scena je stvarno smesna jer su nase grupe uglavnom male a nase dve jedine vece postoje samo u medjusobnim susretima ili na nekoj medjunarodnoj utakmici - gde se najcesce brukaju nasiljem.
Da su se navijaci i uprava bavili sportom sada bi crno-beli sportski cekali sledeceg rivala jer su sportski pregazili sincnog protivnika. Ali neka. Lepse je igrati za Bezanijom i slicnima nego sa evropskim ekipama.

grobar_brisel

pre 16 godina

FREDDY KRUGER ...
brate znam da ti je krivo sto je partizan bolji trenutno od zvezde ali sta ces tako stvari stoje,plasim se za vas da ne primite 5 komada od RENDZERSA sa ovom ekipom koju imate sada i nemoj pricati o stvarima koje ne znas molim te zato i ti zacepi gubicu...PARTIZAN CHAMPION !

Kaca

pre 16 godina

@ Stevan :
Hvala ti za ovo "pravi navijac Partizana",ako nisi mislio ironicno (?)...A sto se tice ovog Grobara sto si spomenuo-smarao je,i to mnogo!
Rabotnicki je tezak protivnik,al s onakvom igrom kakvu su nasi pokazali sinoc (i kod njih),ne vidim razlog zasto se ne bi plasirali dalje (ako nas pomiluju,naravno)
POzz svim Grobarima

Sokrates

pre 16 godina

Proteklih dana sam u prilicno ostroj formi komentarisao ponasanje Grobara.Ovaj put jedno veliko bravo za Grobare.Pokazali su kako se moze sportski navijati bez bilo kakvog incidenta.Sa takvim navijacima kao sinoc Partizan je neuporedivo jaci.Nadam se da ce i u buducnosti biti tako.Srbija je je uvjek bila sportska nacija i u tom skladu se treba tako i ponasati.Jos jednom moj respekt za sve koji su sinoc bili na stadionu.
Pozdrav

stefanpartizan

pre 16 godina

Cisto ad pomenem-dole u golubovcima su dva fudbalera extra klase,Cetkovic i Stjepanovic.Bombe!Kad bi igrali u Partizanu...

Menitingplent

pre 16 godina

"U 19. minutu fudbaleri Zrinjskog su stvorili dobru šansu, ali je faul na ivici kaznenog prostora Partizana Rnić načinio faul nad Matkom. Na prvi pogled se činilo da je u pitanju penal, ali sudija je doneo ispravnu odluku, i samo Rniću dao žuti karton."
Nije Rnic dobio zuti karton, vec Matko, i to potpuno opravdano.
Inace, Rnica treba odmah menjati, Predraga Lazica se sto pre otarasiti, a i onog Veselinovica. Mislim da ni Maleticu nije mesto u Partizanu, ali priznajem da je odigrao vrlo dobro sinoc.
Rukavina je pravi kapiten!

STEVAN

pre 16 godina

Kaca vidi se da si pravi navijac partizana znas sve informacije, a to sto ti je neki grobar trazio broj(valjda u poluvremenu) treba da ti imponuje, jedino ako te nije smarao.

Marej

pre 16 godina

Znamo mi da "Zrinjski" nije jak, ali isto to važi i za "Levadiju". Mostar je bar bio grad velikih fudbalera, ima fudbalsku tradiciju, a šta imaju Estonci? Ako ih prođete, čeka vas neki "Glazgov Rendžers", mislim da ste veliki favoriti. Kako ste igrali protiv "Levadije"? Slabije nego "Zrinjsski"? Ipak, rezultat od 11:1 nešto govori. Gospodo, crveni i beli, nije vam lako, daleko je Australija. A mi ne očekujemo nikakvo milosrđe iz Niona. Idemo da igramo za prvbenstvo Srbije.

neumann

pre 16 godina

@Navijac Zrinskog
Nadam se da stvarno pozdravljas iz Bosne, jer ti Hercegovci to ne bi oprostili. Sto se tice poganih Partizanovih navijaca, to je tacno, pa na kub. Ali ne znam sta cemo sa Zrinskim i njihovim "navijacima"? Ne znam ko je ona ekipa skupljena s koca i konopca, ali oni su fino reminiscirali na svetli period hrvatske povijesti 1941-1945, pominjali neko orudje i oruzje, sa sve vrbama i Kosovom republikom. Nisu imali nijednu navijacku pesmu, ali su zato o Juri i Bobanu znali sve u glas. Pozdrav

Munze Konza

pre 16 godina

Bio na Istoku, super beše. Manite se Zeke, to je jedino pokvarilo priču - umesto da utakmicu i plasman u sledeće kolo čestitamo nekom lepom pesmom, mi opet po Zeki. Ko mu šmirgla uši, važniji je Partizan od njega.

Za one koji nisu provalili - "Give peace a chance", skandiranje "UEFA" i aplauzi delegatima su sprdnja i šala i komika, a ne podrška - nismo pomerili pameću od pre dve nedelje.

Igra - sjajna, iznenađen sam, jako. Golovi i šanse nisu padali samo posle grešaka protivnika, već su to bile izrađene akcije, voleji, sjajna dodavanja koja ne bi presekli ni mnogo jači timovi, a ne nejaki hrvatski drugoligaš. Pojačanja (ovi stranci) su me oduševili - znaju d aigraju, znaju da se ubace, ne možeš ih oboriti nikako, sjajne lopte dele.... Kao da igraju zajedno sto godina. Videćemo protiv nekog jačeg kakvi su "u pravom životu".

E sad, ovo prženje o osvajanju kupa UEFA i dobijanju Zvezde sa 3-0, manite se deco - tek smo počeli sa igrom (ako nas ne izbace), tek ćemo da vidimo vredimo li šta. I ne malerišite - ne treba nam Hajduk iz Splita (koji cenim) u sledećem kolu, jer će to samo stvoriti negativnu atmosferu, pa opet gostovanje, pa tuče kojih je u Splitu vazda bilo (ceo grad te juri, još u doba SFRJ, a kamoli sada). Mada je sigurno da bi policija u Splitu bolje i profesionalnije uradila svoj posao nego oni amateri u Mostaru, bolje je ne prizivati đavola. Neka bude neko iz zapadne Evrope, a ne opet Hrvati - previše je tenzija i ne može normalno da se igra fudbal.

Zaista, manite se Bakinog engleskog - on je čovek igrao fudbal, a nije se bavio prevođenjem. Osim toga, garantujem da bi se nas pola snaslo mnogo gore pred kamerama, pričajući na stranom jeziku. Njegove izjave su bile sasvim korektne, na kom god jeziku da su bile. Moramo to da poštujemo.

Pozdrav Grobarima, sjajni ste bili, ceo Jug skače, kao u stara dobra vremena. A vidim i da su se fudbaleri baš naložili, malo ko od njih je imao priliku da igra u takvoj atmosferi. Pozdrav i zvaničnom spikeru stadiona Partizana, posle objave - "žuti karton Nemanja Rnić. Yellow card Rnić Nemanja"!?!?! Sjajan prevod, nema šta!

Milan

pre 16 godina

Prvo bas me briga dali cemo igrati evropu. Ako ne bude bojkota, eto mene opet na svakoj utakmici. Posle sinoc mi je srce na mestu.

Drugo zamolio bih ljude koji pisu ovde da ne dele navijace partizana na navijace i simpatizere. Sinoc je na stadionu bilo istih onih 14 hiljada koji dodju i na OFK i na zadnje kolo protiv apatina i na krusevac kuci. To je to mi smo jezgro kluba i svi smo sinoc pevali. A ovi sto dolaze kad je jak protivnik oni dolaze zbog protivnika, il da pricaju da su bili. Ja idem da gledam partizana pa ko god da je protivnik sve jedno mi je.

"Bas me briga za njih sve jer ja zivim za tebe..."

Dakle nemojte vise da vredjate nas koji idemo na istok ili zapad, time sto govorite da smo simpatizeri. Simpatizer vam keva bre, dizite zadnjicu iz fotelja i dodjite na stadion ili vecno cutite.

Kad je vruce bolje je na zapadu je popodne ladovina, ali nemojte da se zeznete da u jesen i prolece idete na zapad jer iako je sunce, na zapadu bude ladno pa se smrznes :-D.

Ne lupajte vise gluposti o simpatizerima i slicnim bezveznim kategorizacijama.

Sinoc je bilo fantasticno, pre izlaska smo svi pevali "Ljubav prema klubu". pa "Boze pravde" Kad dodje "Javi se istok", cini mi se da smo jaci bili na istoku od juga, sve fin svet, gomila klinaca doveli ih roditelji, poneka slatka cica... ma fenomenalno, prosto neopisivo i svi zajedno i svi vole partizan, oseca se u vazduhu.

Toliko je bilo lepo sinoc i toliko se osecala ljubav prema klubu, da verujem da mi, navijaci, zajedno sa klubom imamo snage i zasluzujemo krov evrope, desice se, uskoro, zivim za taj dan.

"Ti si jedini od svih..."

RODEO

pre 16 godina

@Dejan Delije Sever
Hoces da ti ja kazem zasto nije u 12:00?! Zato sto si ti jos veci kompleksas od tih par klinaca koji nemaju pojma sta pisu! Nasao si da zameras onom @Grobar_Brisel!!!
Da li covece imas morala?! Pa on Srbiju gleda samo na TV-u! Tamo su vaspitavana deca da budu tako sebicna! Sve za sebe! Ja sam pravi Grobar, i nikada ne bih pljuvao po tudjim ekipama... Sta mene boli uvo kako igra neki Zrinjski, Petah Tikva, Zvezda... Gledam bre u svoje dvoriste! Radujem se kad Partizan dobro igra i pobedjuje. Ne interesuje meni niko drugi. Ja kontrolisem svoje misli i sasvim sam zadovoljan. Gledajte svoja posla! Vama Zvezdasima djavo ne da mira cim ste vi dosli na komentare za PARTIZAN DOBIO ZRINjSKI 5:0. P iako ste dosli da vidite sta se pise, budite uzdrzani ili hvalite. Nemojte da se prepucavate kao deca, sem ako niste deca. Mada po nacinu pisanja rekao bih da ste samo paljevine... Bzv.

NAPRED PARTIZAN!!!

P.S. Koncentrisite se vi na Levadiju pa onda na Rendzers/Zeta, batalite Partizan

Suzy Quatro

pre 16 godina

Bravo momci!!! Svaka čast za prikazanu igru, tako se brane boje našeg kluba, našeg Partizana! I navijači su napokon stali uz klub i igrače, nadam se da će to postati normalna pojava na našim stadionima. Đukiću, bravo majstore! Mislim da bi UEFA zaista mogla da nam da drugu šansu, iako smo svesni da su oni velika organizacija, gde se zakon poštuje i da su bez emocija prema bilo kome. Mesto nam je u Evropi, dokazali smo to.
Videh jedan komentar gore, mislila sam da sam jedina ali ipak nisam. Pojačan tv do maximuma, navija se iz sve snage, čak su mi i suze krenule u pojedinim momentima!

Na svetu ništa lepše ne može da postoji, kao što je naša ljubav prema crno beloj boji!!!!

Pedja Matovic

pre 16 godina

Ovako, nisam pročitao sve komentare, ali bih hteo, ako to niko gore nije uradio da objasnim "pozanavaocima" fudbala, da, ako izbace patlidzan, u treć kolo ide protivnik koji će danas biti izvučen žrebom, a ne Zrinjski.
Kad su javili da je patlidzan izbačen osetio sam da mi je žao, ali to je potrajalo samo dok nisam počeo da čitam grobarsku pljuvačinu po ZVEZDI. Zato, molim te bože da im UEFA produži kaznu, pa neka svisnu.
A ove nesrećne Rvate bi dobio i Omladinac iz Mokrog Luga.

lektor

pre 16 godina

sta ste ovde napisali?

U 19. minutu fudbaleri Zrinjskog su stvorili dobru šansu, ali je faul na ivici kaznenog prostora Partizana Rnić načinio faul nad Matkom. Na prvi pogled se činilo da je u pitanju penal, ali sudija je doneo ispravnu odluku, i samo Rniću dao žuti karton.

listopad

pre 16 godina

vidim neki prozivaju slabiji odziv publike nocas
pre svega ne mislim da je sinoc bila slaba poseta
drugo i vaznije jeste da se navijaci ponasajau uvek, kao nocas i onda ce malo po malo i publika doci na stadione .
jer odlazak na stadione za vecinu populacije je kao i sve ostalo "trend"
ili ti bolje receno
"kud svi turci tu i mali mujo"
hvala Grobarima za nocasnji ambijent bilo je fenomenalno

Navijac Zrinjskog

pre 16 godina

ne znam da li da se smijem ili da zalim ovaj partizan toliko truda u ove dvije utakmice ce biti uzalud.
Sta mi tu mozemo vase grobare niko ne moze obuzdati i mislim da uefa postupa samo po pravilima i nadam se da ni sada nece odstupati od pravila
jer smatram da partizan uprkos igri koju su demonstrirali nisu zasluzili da idu dalje i tu nema polemike ni dvojbe.
medutim sramota bi bilo i da zrinjski ode dalje ovakvom igrom ne zasluzuju mjesto u evropi srce me boli kad to govorim ali moram biti realan koliko god da je to bolno.
Sliskovic se pokazao kao los strateg kao neznalica opet je dokazao da je velika luzercina to je bio dok je vodio reprezentaciju srecom sad je pravi covjek sjeo na klupu Reprezentacije i konacno se Bosna malo dize iz ponora u koju je Sliskovic gurnuo.
Predlazem da se taj luzer smjeni i dovede neko ko se razumije u fudbal.
ako ostavim to po strani moram reci da me je sarajevo prijatno iznenadilo nisam ocekivao pobjedu u belgiji.
svakacast igracima rukovodstvu treneru svima dokazali su da za njih ipak ima mjesta u evropi tako da nije sve crno na kraju tunela ipak ima svjetla.
i za kraj moram cestitati igracima partizana na pobjedi jer su sinoc pokazali da su vrhunska ekipa samo da nemaju nako pogane navijace zazelio bi im srecu kod uefe no ovako im ne zelim.
molim moderatora da objavi ovaj komentar koji je pisan iskreno iz dubine duse..
pozdrav iz Bosne....

BRKAJLIJA

pre 16 godina

*** Mozemo,
*** Zelimo,
*** Hocemo
Bravo Grobari. Ovo je jedan prepoznatljiv ambijent i kao da vreme stoji kad je Grobarski huk u pitanju. Jug grmi, istok i zapad asistiraju, a i sever grmi kad je protivnik atraktivniji.
Rezultat je bitan utoliko sto se demonstrirala zelja, umece i odlucnost, trenera Dukica i njegovih pulena, da pokazu da zasluzuju podrsku.
Bravo za Grobare(i one sto 90 minuta bodre, i navijace koji samo posmatraju i simpatizere ...), sa svih strana.
Idemo dalje i nesto razmisljam...Pa i protiv Vose mozemo pokazati taj navijacki sklad i sprotski duh u navijanju.
Sad, nekako dobro ide ona: ZA DRUGE SE NAVIJA PARTIZAN SE VOLI.
I tako jeste i neka bude uvek.

red star

pre 16 godina

Ajde sta ste uzleteli protiv jednog tima koji je gori od Kabela iz Novog sada.I smesno UEFA dovela dvojicu kontrolaora u Beograd kada se znale da ce u Beogradu biti OK i da nece biti ni jednog navijaca Zrinjskog. Prave samo farsu.Nisu problem navijaci u Beogradu nego oni koji idu na gostovanje.Ni Legija nije izbacena sto je u Varsavi napravljen nered nego u Estoniji. Ovo vam samo malo nade daju

good gardener

pre 16 godina

Vidis da moze da se odigra utakmica bez incidenata, tuce, baklji, nerasnog navijanja i ostalih gluposti kojima smo skloni. Sad to za nauk i samim grobarima i delijama i slaninarima i ostalim navijacima sirom srbije, pa i cg, bih, cro. Tako bi trebala da izgleda svaka utakmica jednog kluba, bilo da igra protiv kluba iz hrvatske, konga, kine ili ekvadora. Aj se jednom opametimo, mislim da je ovo desavanje dovoljan povod za to. Cestitke i Zvezdi na minimali, Vosi, Partizanu. Vratice se publika na stadione, ako utakmice budu izgledale kao ova protiv Zrinjskog, a to je valjda cilj. Publika na stadionu!!!

Marko

pre 16 godina

Sinocno pevanje pesme "give peace a chance" je parodija Grobara na sramnu odluku Uefe.
Sinocnje navijanje bez i jedne uvrede,baklje,petarde je dokaz organizovanosti navijacke grupe Grobari-Jug.
Podseticu da na samom stadionu nije bilo ni jednog policajca.
UPRAVA NAPOLJE

Balansero

pre 16 godina

Vodimo 11-1 ukupno, do kraja manje od 5 minuta, protivnik nimalo atraktivan, utakmica sama po sebi beznacajna a momci u crno belom igraju presing do protivnickog sesnaesterca!!!

Bravo Djuka! Uzivanje je gledati ovakav Partizan.

stevan

pre 16 godina

Svima smo pokazali kakvi smo navijaci kad nas niko ne dira i ne provocira,bez ijedne mrlje je proteklo sinocnje navijanje. Jedino mi je smetalo sto su mi panduri na ulazu zavrtali dres da vide da nekrijem neku majcu sa nacionalistiskim slikama ili simbolima, i to sto su se beogradjani obrukali i dosli u malom broju na stadion,vise je bilo nas iz KRAGUJEVCA,cacka,kraljeva,ue,i drugih gradova nego beogradjana. Navijanje za 10-ku, ali nije bas grmelo sa juga kao obicno. ... sve tvoje drugove iz loze pocasne... ...zenu znaj ali to nije kraj... caleta zandara i cerku... sto kole ... nanananana

doom

pre 16 godina

@Dejan Delije Sever
brate, bio sam na obe tekme, i vasoj i nasoj :) nemam problem,
samo cekam i zelim, vi da prodjete livadu, nas Bog da pogleda za Evropu a za prvenstvo... necete ga majci... ajd svako dobro!

Delija Sremska Mitrovca

pre 16 godina

Ajde grobari budite malo realni. Pa ovaj Zrinjski nije ni za za našu treću ligu.
Imate extra ekipu, i iskreno ove godine će nam biti malo teže da osvojimo duplu krunu nego prošle, ali s'verom u boga i to će se desiti :)

Želim vam puno sreće 10.-tog i da prođete dalje.

Gvozden

pre 16 godina

Sta ste skocili? Pa i ptice znaju da je ovo bila samo revijalna utakmica. Ispadate. Dalje ide protivnik iz drugog kola. Vi kompleksasi i kad gubite i kad dobijate ne mozete a da ne pljujete po Zvezdi. Ipak, to je srpski najbolji i NAJVECI klub. Vidimo se u prvenstvu! Zvezda do zvezda!

Mile-Pazza Inter amala

pre 16 godina

I thinks it's rezultat real,you know what you want. Zrinski in played good first dva minutes of
meca because bilo je 0:0. Partizan in played good 88 minutes,and I thinks rezultat 11-1 is very good for Zrinski,and I takodje thinks Partizan ide in second kolo.
ENGLISHMAN!

Dejan Delije Sever

pre 16 godina

E pa ovako-znate i sami da su se u mnogobrojnim komentarima u proslom periodu grobari zalili sto ostavljamo (Delije) komentare kada je u pitanju vest o partizanu,i evo sada citam prvih 70-ak komentara i vidim da je tu i 7-8 simpatizera Zvezde koji vam cestitaju na pobedi(cestitke cete od mene cuti kada pobedite nas),ali neda djavo mira grobarima poput @grobar brisel,@doom,@zokipfc,@gajgsajf,@realan ,i eto iako nisam hteo da dajem komentar naterase me ljudi da im kazem samo ovo:sada vi ostavite zvezdu na miru,njenu mrsavu pobedu,njena pojacanja,to kako cete nas dobiti 3:0 u prvom sledecem derbiju i tako dalje!I setite se ko je aktuelni osvajac duple krune(znam da vas to boli)!A da,i ovo jos,sutra mi gledamo izvlacenje parova u 12:00h a vi u 13:30h,samo ako moze neko da mi objasni zasto nije u isto vreme,nije mi jasno :)

fcrs

pre 16 godina

Svaka cast za pobjedu protiv "prejakog" Zrinjskog!!!
Sta kazete?
-Ima da pravite rsum u evropi?
Moguce, ali mozda za koju godinu...
Dobro ima vremena,
nece Evropa nigdje pobjeci, samo se postarajte da vi ne pobjegnete od nje:)
Nada poslednja umire

Stefan Paris

pre 16 godina

SVAKA CAST za ovu fudbalsku predstavu bio sam na tekmi i mogu da pohvalim partizan u svim segmentima pocevsi od organizacije pa do navijanja bio sam posebno odusevljen navijanjem nije sporno ni igra ali i protivnik nije bio nimalo dostojan protivnik partizanu a za ono prozivanje grobara za zeku ja mislim kako zeku nije sramota vise da bude tu.ZEKO NAPOLJE.I zeleo bih da sutra dobijemo hajduk iz splita bilo bi strava i uz to naravno da nas ne izbaci iz evrope a za ovo veceras bilo bi steta(zbog navijanja i atmosfere)i zaista bi bilo zalosno da izbace partizan jer mislim da moze da prezimi u evropi i mozda cak prodje dalje nego pre 3 godine.Pozdrav svim grobarima i svaka cast za navijace sa juga.

FK LEOTAR

pre 16 godina

Pa sad partizan sigurno nece proci. Pa zar uefa da pusti da se partizan tako poigrava sa cijelom evropom i jos ce da osvoje kup uefa a onda ih niko ne bi gledo i ne bi bilo zarade jer mnogo su jaki hahahahaha.


Pozdrav iz srpske hercegovine i dodjite nam opet za 14 dana da igrate protiv sirokog, to bi bila fora zar ne.

sima14

pre 16 godina

Dobicete sta ste zasluzili grobari. Mislite jedna tekma bez incidenata i to je to, a da se one prethodne zaboravljaju...malo morgen. Budite srecni ako bude samo godinu dana ako ne budu dve

Freddy Kruger

pre 16 godina

@grobar_brisel
Ti si jedan iskoompleksirani navijac partizana ...Iste ovakve komentare ste pisali i prosle godine ... Partizan ce da odere zvezdu , nema vise cile mile ... kad ono bum 19 boda razlike ... sad opet tako pisete , kako cete da nas oderete ... sad ce da bude vise od 19 ... A da je Zrinjski bolja ekipa od levadije sad bi igrao 2. kolo kvalifikacija za LS , a ne 1 kolo kvalifikacija sa tamo nekim partizanom... Smiri strasti jer ce opet da bude puno bodova razlike na tabeli ... I zbog takvih tebi slicnih navijaca , bas bi voleo da izbace partizan , da se jos malo nervirate... A to sto pises ovde po sajtu b92 , izadji i kazi nekom zvezdasu u lice ... Nesmes ? Zasto ? Sigurno zato sto si neki klinac koji proziva po forumima , a na ulici nesme ni da pisne ... Znam na stotine takvih kao ti . Zato zacepi gupicu i pusti "PRAVE" navijace partizana da komentarisu , a ne iskompleksirana gov*a kao sto si ti ....

Гробар-љубљана

pre 16 godina

Дај боже само Хајдука у следечем колу, не знам зашто али волио би тај окршај да гледам уживо на ЈНА...
па ако нјих добијемо, што се мене тиче ко да смо прваци европе :)

Somi_grobar

pre 16 godina

Sjajna igra partizana. Ove sezone imamo velike sanse da osvojimo duplu krunu. Verujem u ovaj tim i pozdrav za sve grobare!!!

fudbaleri timovi i tako to

pre 16 godina

ljudi kazem ja
dovedi te jos ZOKIJA TOSICA I NINA PEKARICA
i ima da razbijamo u ZEMLJI A I SIRE
ZAMISLITE TAJ SASTAV
partizan odavno nije bolje iskoristio prelazni rok(suprotno od komsija)
Moreira,Juca,Diari uz gore navedenu dvojicu
polufinale kupa uefa i titula sigurno
GROBAR DO GROBA

Zemunac

pre 16 godina

Mislim da ce definitivno izbaciti PARTIZAN iz UEFA kupa jer ipak je utakmica bila pod posebnom prismotrom a mi dozvolili da pikne petarda :-)

Happy

pre 16 godina

Partizanova igra je CISTO SAVRSENSTVO!
Neko ce reci-hajde da sacekamo tezeg protivnika, ali ja kazem ideja, brzina, tecnost, raznovrsnost kojom Partizan igra ce davati rezultat i protiv mnogo jacih ekipa.
Neverovatno je kako delujemo uigrano za pocetak sezone- ali to je kad igraju znalci…znalci se uvek prepoznaju medjusobno, jos kad sve sastavis sa dobrim trenerom odmah ide ko podmazano.
Ma od pocetka priprema se lepo videlo, iako tada jos nismo bili fizicki spremni, imali smo tacan pas.
Nase tehnicare iz Partizanove skole smo dopunili stranim pojacanjima koji su pokazali da su izuzetni tehnicari, i eto…
Ne pamtim da je neki srpski klub zadnjih 15 god. imao ovako brzu igru kakvu ima sad Partizan.
Toliko brzo razvijamo napad da jedva moze okom da se isprati…
TOMICU ALAL VERA ZA POJACANJA- Zuka, Moreira, Diara, ne zna se ko je od koga bolji. Ekipa je ukomponovana ko bombona.
BOZOVIC JE NAJBOLJI GOLMAN KOGA IMA SRBIJA.
Svi su odigrali odlicno danas.
Vidim neki kritikuju Rnica-decko uopste nije bio toliko los (zapravo cela zadnja linija je prilicno dobro funcionisala, a s obzirom da je bila dosta pomerena napred, logicno je da i protivnicka ekipa onda napravi neku sansu…ljudi vi zaboravljate da igramo sa jednim zadnjim veznim, onda zadnja linija ima vise posla) cak se dosta ubacivao u napad, jeste kiksnuo 2 put na kraju tekme, ali to je vec pad koncentracije

marsenije

pre 16 godina

E aj ovako da se dogovorimo. Da ne tripujete da sam neki radikal i tako to. Ja sam od ovih suprotnih za 180 stepeni. Od ove price sam hteo da bljujem. Grobar sam 100 posto, ali ovog blama nisam video nigde. Prvo onaj kretenski "evropski" stil tipa "mi smo u Evropi", pa ludacki aplauz delegatima iz UEFA. Cekaj bre malo majku mu, pa zar posle onih silnih "MLADICA" i "Noz zica Srebrenica", odjednom postasmo "Give peace a chance", tu mi je nesto sumljivo. Zbog grobara nisam otisao na poslednjih 8 derbija. Cekaj, pa mi smo takvi i takvi. J... ga sta da se radi, nemojte onima sa tribina koji su dosli sa dvogledima da se prodajemo na naj glupli nacin. Mislite o tome "SRBIJA U EVROPI", ali bez sranja na tribinama i okolo. Bilo ok, prico mi deda. Volis KLUB, ali ne seri po tudjinu, jer si ti bolji od njih. BUDI COVEK JE BOTE !!!!!!!! Srpskim kvazi nacionalistima sa Mladicevom slikom, setite se ili procitajte memoare Z.Misica pa valjda posle toga ce te da VOLITE svoje, a postujete TUDJE. Pozdrav braci HRVATIMA.

blok 29

pre 16 godina

Ljudi hocete li shvatiti da ako PARTIZAN izbace,zrinjski ne ide dalje,vec ekipa koju izvucemo na zrebu!!!! ali imajmo malo vere!!!!

Srba_chetnik

pre 16 godina

Svaka cast za 5:0!
Umete biti fini
Ali taj Zrinjski je grupa gradjana.
Ako vas pomiluju dobijate Atletiko iz Madrida.
E ako do tog doje pokazite se protiv prave ekipe!!!

ZVEZDA je zivot....

Neutron

pre 16 godina

E, mnogo mi je drago sto je Partizan pobedio. Nadam se da ce se provuci sa Uefinom odlukom. Zasluzili su, ne samo sto su 50 puta bolji tim, vec sto je u ovoj prilici bilo mozda nefer izbaciti Partizan kao gostujuci tim u utakmici u kojoj su i domaci, tj. navijaci Zrinjskog, isto pravili sranje i na kraju krajeva, oni, kao domacini, bili odgovorni za organizaciju i sigurnost. Dakle, onako neutralno posmatrano, Zrinjski stvarno ne bi trebalo da ima osnov za zalbu. Dobro, to sa jedne strane. A sada sa druge...
BIZGOVCINE JEDNE NEVASPITANE! OVO VAM JE TREBALO PA DA NAUCITE DA POSTUJETE LJUDSKA BICA!? SADA SE PRAVITE FINI, A STA SA ONIH DRUGIH 25 KAZNI? STA, KAO I U SVIM TIM SLUCAJEVIMA VAM JE NEKO DRUGI BIO KRIV? NIJE, NEGO STE BIZGOVI I BIZGOVIMA BEZ MOZGA OVAKVE MERE MORA DA SE NAMETNU DA UDJE U NJIHOV BIZGOVSKI MOZAK DA MORA DA SE POSTUJE SVAKO LJUDSKO BICE. JA SAM DELIJA I ISTO TO IDE ZA DELIJE, DA SE NE PRIHVATE OVE PRILIKE, STO HOCE SIGURNO, DA BI SE PREDSTAVILI KAO DALEKO CIVILIZOVANIJI. ISTI STE SVI! NEMOJTE MENI DA PRICATE KAD SAM OCEVIDAC. NA PRIMER, NA ZAPADNOJ TRIBINI, MLADI OTAC, SEDI PORED MENE, I UCI MLADU CERKICU KAKO DA VICE "U,U,U" KADA PROTIVNICKI CRNI IGRAC DOBIJE LOPTU! SVE TO 'LADNO PROLAZI, LJUDI OKOLO UOPSTE NE PRIMECUJU. E, SADA, BIZGOVCINE RASISTICKE, NEVASPITANE, NAUCITE LEKCIJU A AKO NISTE UKAPIRALI PORUKU SVETA, NADAM SE DA CE TE DA BUDETE IZBACENI U BUDUCE. I NEMOJTE MOLIM VAS ONO "PA STA? ONI SU IMALI ROBOVE A NE MI, PA STA O JASENOVCU...?". PUSTI TI NJIH! NEGO GLEDAJ NA SEBE, POGOTOVU STO STALNO NESTO KENJ..E O HRISCANSTVU.
Toliko

GrobarBG

pre 16 godina

Sjajno!Jedino skripi u odbrani.Rnic uzasan,kiks-majstor...Zna li neko sto Sikimic nije igrao?Mali Obradovic je mnogo bolji od Lazarevica!Moreira je pravi majstor!Prava pojacanja,a i starosedeoci duplo bolji nego prosle sezone.Za sad...Ocekujem pomilovanje od UEFE.Ovako se organizuje utakmica.

drejko

pre 16 godina

jel vam bilo dosta mostarci?? Neka bude i treca tekma da probamo opet da dodjemo do 10.. nece nas nesto? Ovaj Djuka cim neko da 3 gola on ga izbaci. E moj ti.. ja na FIFI dam 5 golovva sa Runijem pa ga ne izbacim :)

danzig

pre 16 godina

Ovo je smejurija, sreca po Zrinjski da nije otiso dalje jer bi sigurno primili 20 komada od sledeceg protivnika a sa ovakvom igrom u Srbiji nebi igrali ni u drugoj srpskoj ligi a kamo li u MSL

Mix

pre 16 godina

Pet pivca na ex!
Tako se to radi, rece neko!
Imamo super tim i dace bog da i sveta krava zazmuri na oba oka!
E sad, malkice o navijacima. Pa vidjosmo da moze bez svinjarije, dakle mozemo i mi da budemo kulturni i bez tuce i provokacija. Sada kada smo prosli tu medju koja znaci normalno polje gravitacije, hajde da tako ostanemo uvek. Da pevamo momcima i aplaudiramo majstorima fudbala. Da se ne oblacimo prasumljacki, da je sal i sveti dres glavna garderoba i da su pesme naseg kluba jedini potpuri koji znamo na nasem i ostalim stadionima gde gostujemo.
Mi mozemo da osecamo u sebi i ostale vrste "ponosa" ali na otvorenom to ne smemo da izrazavamo, to moramo shvatiti. Ako mislimo dobro sebi i nasem Partizanu. Ovaj put ce Cure i Zeka verovatno uspeti da spasu nespasivo(od kada UEFA postoji nije bilo kao u ovom slucaju!). Dovoljno da skinemo kapu velikom Curetu i bogami i Zeki, mada je u odlasku. Ali i oni kao i svaki pravi partizanovac, pokazase da u nevolji nema podela . Moramo shvatiti da ljude ne treba nabijati na kolac samo zato sto se nije uspelo prema zeljama ili ti zbog rekla-kazala.
Ne shvatite ovo kao neko naknadno pametovanje u vezi poznatog problema koji razdire nasu dusu i srca partizanovska, jednostavno ODAJMO PRIZNANJE ljudima koji su to zasluzili.
Svi smo mi Partizan!!!

DDT

pre 16 godina

Zvezdaš sam, ali najiskrenije želim da PFC prodje, odn. da mu UEFA smanji kaznu.
Još nešto, onaj Žuka je za mene najveće otkrovenje prelaznog perioda. Gde ste ga samo iskopali? Komotno bi mogao da daje časove fudbala svim našim pridošlicama (Barcos, Molina, Lucas...).
Zbog takvih majstora fudbala bi bila još veća šteta da vam UEFA potvrdi kaznu.
Srećno!

slava

pre 16 godina

Odlicno. Navijaci fantasticni,rezultat ocekivan. Sada sam siguran da ako nas puste da igramo, prezimecemo u evropi. U svakom slucaju Partizan ima odlican tim, titula se vraca na Partizanov stadion. SLAVA-OBREZ

PAJA

pre 16 godina

Ma dajte ljudi,mnogo smo se primili.Stvarno mi je lepo posle ove pobede ali ovaj Zrinjski je stvarno smejurija.Sta cemo raditi kada nam dodje ZVEZDA,opet ce nas trpati,a ja vise ne mogu to trpeti.mi smo super navijali,a kada nam dodju ganci mi cemo opet kao bojkotovati tekme iz nemoci da im se suprostavimo.Stegnimo zube i nedajmo zvezdasima da nas najure sa stadiona kada god im se cefne!

drejko

pre 16 godina

@phoboskv

E moj ti... Jel si ti covece lud? Da si mozda pomerio zadnjicu iz svoje fotelje (izvini ako si invalid) i dosao na tekmu video bi da je na istoku i zapadu bilo na stotine klinaca ispod 5 godina a da ni ne govorim o ovim starijima (usput sever je bio zatvoren za publiku i nisu pustene karte)

Ja ne volim huligane ali mislim da je VRLO glupo generalizovati gorbare kao takve ali tamo ne mozes da dovedes malo dete koje ce u onoj guzvi da se povredi!!

Ispred kapije za jug preko 100 pandura, pa kom detetu trebaju takve scene??

MeridianSuperLiga

pre 16 godina

bravo momci svaka cast!!!
ja sam uveren da ce vojvodina zajedno sa PFC u ligu kup uefa!!!i zvezda u LS!!!
samo jos da se vrate 16klubova u MSL i da bude jos NIS,KRAGUJEVAC,KRUSEVAC,KRALJEVO,SUBOTICA,ITD. bice nam liga jos jaca!!!i bice i bolji rezultata!!!
AJMO SVI NA STADIONE!!!
bruka za srpski fudbal da nam je prosek samo 2.800!!!treba min. od 7000-8000!!!
ALI JA SAM UVEREN BICE BOLJE!!!
sverom u boga!!!
pozzz iz REPUBLIKE SRPSKE!!

007

pre 16 godina

svaka im cast...stvarno nije lako dat 11komada u dvije utakmice bilo kome....a zrinjski je rang mozda rada ili mladosti iz apatina...sad samo da mafiosi promjene odluku i da nas puste da ostanemo u evropi....

spike

pre 16 godina

Stvarno se pitam da li bi bilo humano pustiti ovaj Zrinjski da ide u drugo kolo?! Pa ocigledno je da oni ljudi nemaju veze sa fudbalom,mislim da bi cak i prosecna ulicarska reprezentacija mogla da im da pet komada. Svaka cast Partizanu, jos jednom smo pokazali da smo najveci i najbolji klub u Srbiji! Nadam se da ce UEFA doneti ispravnu odluku i ostaviti nas u Evropi sto bi ujedno bila i najnormalnija odluka jer bi bila sramota za evropski fudbal da ovaj Zrinjski igra i dalje kvalifikacije posle ovakvog ubedljivog i katastrofalnog poraza. Iskreno,cini mi se da su oni u ovo takmicenje ocigledno zalutali. A i na kraju krajeva, zasto bi Partizan posle jednog malo veceg incidenta ( mada u Mostaru su se navijaci ipak morali tuci sa nekim a ne sami sa sobom,pa i zasto onda samo mi da budemo krivi)budemo izbaceni a Zvezda koja je isto tako pravila ispade,mozda cak i vece nego Partizan da bude "samo" pod uslovnom kaznom? Nadamo se ostanku Partizana u Evropi i daljem punjenju protivnickih mreza! Kao sto kazu navijaci Partizana na utakmici, gospodo iz UEFA: " GIVE PEACE A CHANCE"!

Srbija #17

pre 16 godina

svaka cast partizanu na lepoj igri, nadam se da cemo videti 3 SRPSKE EKIPE u evropi ove godine! SAMO NAPRED VOSA, ZVEZDA I PARTIZAN!

Kaca

pre 16 godina

O,Partizane,ti nepobediv si
O,Partizane,ceo moj zivot si,
O,Partizane,na svetu najbolji si!!!

Sjajna atmosvera na tekmi,ludilo ;)
(mada bilo bi jos bolje da me neki lik nije smarao da mu dam br)
NAPRED PARTIZAN!!!!!!!!!

Deki

pre 16 godina

BEZ KOMENTARA... Mislim da ce se sada u uefi malo bolje porazmisliti dali ce nas izbaciti ili NE! JOVETICU TI SI LEGENDA.

Jos nesto, ja sam cuo da i u slucaju da nas izbace sada posto je odigrana i druga utakmica a mi smo zvanicno prosli dalje, da nece Zrinjski ici dalje, vec ekipa koju Partizan sutra izvuce u zrebu... pa bi ta izvucena ekipa isla direktno dalje u prvo(trece) kolo kvalifikacija.....

[-_-]_513

pre 16 godina

Ima li srecnijeg coveka od mene???




Klub za koji zivim je u dve tekme bukvalno ubio protivnika sa 11:1,i nadam se ,da se plasirao u drugo kolo...

Sve je na UEFI - ako nas izbace nema spasa srpskom fudbalu,pa i da zvezda osvoji LS (ali kako je igrala protiv Levadije tesko)...
Oni pricaju nesto o Fejnordu...Alo u Holandiji Ajax i PSV svake godine u LS,dok AZ i Groningem u UEFA,i njima je jedan klub manje vise isto,a nam??? Samo PFC i zvezda...

Grobarima svaka cast-to je patriotizam,a ne ono sto su pokazali u Mostaru...

Moreira - Diara ODLICNI
Maletic - Po meni najbolji igrac PARTIZANA
Jovetic - Dokazao je svoj kvalitet
Bozovic - Samo jedan kiks(kada je Rukavina izbacio loptu sa linije)ostalo ODLICAN
Rukavina - Kapit kapitenski

...


VOLIM PARTIZAN!!!

Ina

pre 16 godina

Ma kakvih 3:0 prvi derbi ima da bude mnogo vise...Mi pobedili Zrnjski 11:1 , a Zvezda jedva izvukla 1:0 sa Levadiom, treba da da u sledecoj utakmici 11 komada da bi bila bolja od Partizana (BAR U OVOM TRENUTKU)
Posle jucerasnjeg SMORA, veceras je bilo EXTRA ZANIMLJIVO...POZDRAV GROBARIMA...GROBARKA FOREVER
p.s. Vidite da mozete lepo da navijate samo kada hocete :-)

Gost

pre 16 godina

Mislim da je vec neukusno ovo ismejavanje Sliskovica i njegovog engleskog. U pocetku je bilo simpaticno ali preteraste ga. A covek veceras posteno rece i to na nekom bosansko-hrvatsko-srpskom (redosled je zbog osobe koja je izgovorila sledece): Ne želim da ulazim u to kakvu će odluku UEFA da donese, ali smatram da je teren jedini merodavan.

Crno-beli

pre 16 godina

Ovi igrači tzv.HŠK Zrinjskog bi ipak trebalo da ostave fubal i da počnu da gaje voće i povrće na Neretvi!Jel se slažete?

DaniloRU

pre 16 godina

Ај тинкс дат Зрињски плејд вел ин фрррст халф анд резлтат д гејм ис нот рил.

grobar_brisel

pre 16 godina

Bilo bi stvarno zalosno da posle ovoga izbace partizan iz daljeg takmicenja.
Otvorili smo oci uefi,videli su kako se organizuje evropska utakmica sta vise reci na njima je da odluce ali moram da priznam da ova ekipa ZRINJSKOG je ipak bolja od one LEVADIJE sigurno !

pinki

pre 16 godina

UEFA:"Nije tesko biti fin"

PFC:"Mi smo """krivi""" i biti cemo fini"

I prolazimo dalje ! ! !

Slab je zrinjski za nas,
vidjecete u evropi ima rsum da napravimo

JanePFC

pre 16 godina

Jos jednom smo pokazali ko je najveci i najbolji klub u Srbiji.Partizan je jedini srpsko.evropski brend,budimo realni.Inace svaka cast za pojacanja sve koje smo doveli su fenomenalni igraci.Pozz

phoboskv

pre 16 godina

I.....??? Sta sad dragi simpatizeri? Gde ste na stadionu? Zasto niste doveli svoju decu,o cemu kukate ovde svaki dan,kad je na stadionu i vise nego bezbedno? Zasto niste napunili istok?Zasto niste napunili zapad? Zasto niste napunili sever? A? Prokukaste kako zbog Grobara ne smete ici na stadion i voditi svoju decu,a sad,kad je najbezbednije,nema vas ni 10000...BRUKA...Sada ste se pokazali.Pokazali ste da ovo kukanje na ovom sajtu nije nista drugo nego vase prenemaganje,kao ne smemo zbog huligana,a zapravo,mrzi vas da se pomerite iz fotelje.A da idete na gostovanja...ma daj.Za partizan se navija i kad igra u gostima...A to rade GROBARI,koje svi vi kritikujete ovih dana.GROBARI i sada navijaju na stadionu,skoro skroz popunjen jug i prave atmosferu kakvu ne bi napravili ni 200000 vas simpatizera....Kao sto ste primetili,ni ja nisam na stadionu,ali oduvek podrzavam grobare i cenim to sto oni rade(na stranu incidenti,toga ima u svim zemljama)....Bravo Grobari,a vi simpatizeri stidite se...cast onima na stadionu

Billy

pre 16 godina

Da citiram nekoga sa istoka: "Pa dobro ljudi, je l' su lepo rekli iz UEFA da ne sme petarda da padne" :)

Kazna za Partizan ce biti smanjena, umesto na godinu dana, kaznice nas na 2 meseca neigranja zbog ovih 11 komada, taman na pochetak takmichenja po grupama :D

N.

pre 16 godina

Kao prvo, svaka chast Partizanu i navijachima vecheras. Zanima me samo da li je bilo uopshte protivnichkih navijacha i ako nije, onda sigurno ne mozhemo porediti vecherashnju situaciju sa onom iz Mostara (ovo izjavljujem iz perspektive UEFInih posmatracha)..

Uglavnom, imamo prolaz i sada se samo nadajmo da ce nas pomilovati, iako su za to male shanse, i da cemo nastaviti u Evropi jer kako stvari stoje imamo tim sa mozhda i najvecim potencijalom i kvalitetom u poslednjih nekoliko sezona i mogli bi dogurati bash daleko..

Sada pitanje za experte shto se tiche UEFA koeficijenata i bodovanja: Da li, u sluchaju da nas ne daj Bozhe izbace, ova 2 boda od pobeda sa Zrinjskim rachunaju u nash koef?

Simpatizer Partizana

pre 16 godina

rnic,mihajlov,lazic su losi.Na tim mestima treba dovesti igrace!ovo ostalo izgleda sasvim ok!mali obradovic me odusevio!

Najveci problem partizana u ovoj sezoni moze da bude to sto nemamo klupu!nece imati ko da zameni rukavinu,moreiru...

Pozdrav svim ljubiteljima domaceg fudbala!

doom

pre 16 godina

hehe, Partizan igra svoju igru ponovo, Juca, Moreira i Diara su se pokazali kao odlicna pojacanja koja apsolutno odgovaraju nasem stilu i mnogo sam srecan zbot toga, Joveticu majstore hvala ti sto si ostao :) "give peace a chance" je bilo za one zbirove iz uefe...
daj Boze i Sveti Ilija da ostanemo u Evropi jer ocu bre opet da uzivam... Komsije, a vi kako te?

Srđan

pre 16 godina

Ljudi, grešite.
Zrinjski nikako ne može dalje. Ako Partizanu (ne daj bože)bude potvrđena kazna, dalje bez borbe ide Partizanov protivnik koga će dobiti sutra na žrebu.
Žreb za LŠ je u 12.00h
Žreb za kup Uefa u 13.30h
Direktan prenos na Eurosportu.
Neka je sa srećom našim klubovima na žrebu.

grobar_brisel

pre 16 godina

zanima me komentar delija,da li su svesni da imamo bolji tim od njih,pa napravili smo extra ekipu uzeli bolja pojacanja,za desetku odigrana utakmica...bravo crno beli !

mole

pre 16 godina

Iako sam zvezdas svaka cast partizanu na pobedi nadam se da ce desetog da ih puste da igraju dalje treba srbiji bodova,ali nisam siguran da je ova utakmica pravi pokazatelj jacine partizana jer je zrinjski tliko los da bi ga spartak iz subotice koji je u trecoj ligi pobedio makar sa 1-0 tek u sledecm kolu se moze reci koliko ovaj partizan stvarno vredi poz svima i cetitka jos jednom.

gajgsajf

pre 16 godina

ovako se igra fudbal a ne ko zvezda sinoc...cela ekipa je odigrala odlicno...Samo Jovetic, Diara i Moreira su 10 puta bolji od svih zvezdinih pojacanja ove sezone...ima da vas rastavimo u prvenstvu...

Billy The Kid

pre 16 godina

Hoće li neko da mi kaže šta treba da uradi Zvezdan Terzić ako žalba uprave urodi plodom i Partizan ostane u kupu UEFA?!? Da podsetim da je on prvi zagovarao priču da se ne vredi žaliti jer "Može se desiti da kazna ČAK bude povećana". On, koji treba da brani interese Srpskih klubova pred tom istom UEFA-om. STRAŠNO!!!
Svaka čast igračima Partizana na večerašnjoj igri i zalaganju do poslednjeg minuta, čime su pokazali da im je mesto u Kupu UEFA, a daće Bog, sledeće godine i u Ligi Šampiona.

VOLIM PARTIZAN !!!

Gavrilo

pre 16 godina

Zrinski bi sad trebalo da zamoli UEFA da im ne dozvoli da nastave takmcenje. Ako im jedanaest komada nije dovoljno za to, onda
su stvarno bez blama. Bruka kako smo ih ispeglali, ha ha ha. nama je za ovu sezonu i ovliko dosta. mada, mogli bi i hajduk malo da im izmaltretiramo

Makaveli

pre 16 godina

Sportsi je sve ucinjeno da idemo dalje. Sta ce se odluciti za zelenim stolom je druga prica. Ali bruka bi bila kad bi pustili tim koji je izgubio 1:11 da prodje dalje. Uostalom, incidenti su se desili na njihovom stadionu i bilo bi logicno da se oni kazne.
6 i 5 = zrinjski :-))

Csaba

pre 16 godina

Ta ljudi moji , napolje sa barabama, kakav fudbal i o kakavim uspesima sanjate sa ovakvim "navijacima". Rigirozno, na minimum 5 godina, pa onda neka se nose majice " tzv. nacionalnih heroja".

Dejan BG

pre 16 godina

Bilo je i krajnje vreme da pokazemo Evropi da i ovde ima normalnih ljudi, koji znaju da bodre svoj klub, a da pritom ne moraju da pokazuju kako mrze sve ostale.Ipak je i nama mesto u Evropi, svidelo se to nekima ili ne.

Vule

pre 16 godina

Jesam zvezdas,ali je Partizan zasluzio sansu na nastavi da igra u Evropi na terenu. Nisam od onih koji razmisljaju u stilu da "komsiji crkne krava" kad nasi klubovi igraju u Evropi,naprotiv ja uvek navijam za nase klubove u Evropi,makar to bio i Partizan jer samo ako su svi nasi klubovi uspesni mi mozemo ocekivati veci bodovni koeficijent.

Zika,skiatos

pre 16 godina

E sada ce nas UEFA definitivno izbaciti zbog ponizavanja protivnika,sto po uefinom pravilniku nije dozvoljeno!!!Pozdrav za sve Grobare iz Aleksinca

Bobisha

pre 16 godina

Mnogo bolji fudbal u odnosu na sinocnji smor. Bravo Partizan, lepo i organizovano. Zuki fali gol. DEobar je i koristan igrac ali mu treba gol. Samo napred momci valjda ce ovi iz UEFE imati u vidu ponasanje Grobara veceras, koje je bilo za desetku, kao i dobru organizaciju cele utakmice.

Zrinjski, zbunjeno,zbunjeno,zbunjeno...

Milan

pre 16 godina

Sto kaze onaj komentator za Jovetica "Bolje sto je ostao u Partizan, da je otisao u Keln mozda bi ga oni pozajmili u neku drugoligasku ekipu" Neka ga neko obavesti da je Keln drugoligaska ekipa.

Bozji poslusnik i izvrsitelj-Trajan Krecu-Tigar

pre 16 godina

Hvala Sveopstom za pobedu Partizana ! Partizan decenijama igra u Evropu, i dobio je nekoliko petardi, izgleda da je doslo vreme da damo petarde, vec dve na 2 utakmice ! Istina je, hteo sam da bude 9:0, ali , izgleda da se i Zrinjski dobro borio i imao svoje sanse ! Utakmicu nisam gledao, ali sam pratio putem interneta, ali se videlo da Partizan stalno napada! Dobro je sto su Zvezda i Vojvodina , pobedile , jer su potrebne bodove Srbji ! I jako nisam sa vama, moje srecno srce ........je izmedu vas !

miki

pre 16 godina

nazalost i pored svega partizan ce biti izbacen iz kvalifikacija za uefa kup. samo sto ovoga puta to nece biti jedna godina nego samo sest meseci (sto nam se isto hvata) i 49999 svajcarskih franaka (sve zbog dobre organizacije sada u beogradu).
i to vam je uefa!!!

Zoran

pre 16 godina

Ljudi, moraću na ovom sajtu uvek da poželim želju. Ja ih pitao u prošlom komentaru, jel može petarda? i oni me shvatili ozbiljno. Hvala vam, samo tako nastavite.

Aleksandar Bn.

pre 16 godina

Dobra igra Partizana.Medjutim svima je jasno,da je Zrinjski amaterski klub,oni bre ne znaju aut da izvedu kako treba,prave pocetnicke grske u odbrani itd...U odbrani Partizana promaja ,protiv ozbiljnijih ekipa bice tesko sacuvati gol.Ali dobri su.Prednost Partizana u odnosu na Zvezdu lezi u treneru.Djukic se razume u ovaj posao a Bole ne(ljepse se i oblaci od Boleta).Kod Djukica se zna ko sta igra u timo ,ko je krilo, ko zadnji a ko prednji vezni,bek itd....Basta treba da uci od Rukavine kako se ubacuje u napad i kako se uopste rotiraju u napadu krilo i bek.(toga u Zvezdi nema).

zvezda

pre 16 godina

Zvezdas sam ali svaka cast igracima i navijacima partizana odradili su poso za cistu 10-ku.Bilo bi toliko glupo da posle ovog debakla Partizan ne prodje dalje, a da prodje Zrinjski.

Darko

pre 16 godina

@ mario (br.9)
omladinac, mislim da svoju neinformisanost i neupucenost ne bi trebali da delimo sa brojnim auditorijumom. Tacno je da je na od 36 utakmica Partizan bio kaznjen na 25, ali one nisu bile na strani, kako ti napisa. Drugo, brojke cesto znaju da zavaraju um. U tih 25 kazni broje se i one za
npr, dve petarde i jednu baklju...ili za tri dimne kutije...itd.. a ti "mario", raspitaj se malo, procitaj nesto, utvrdi gradivo, pa onda na forum...

human

pre 16 godina

Ne znam samo sta bi bila veca sramota: da prodje Zrinski sa ovako bednom igrom ili da se Partizanu ublazi kazna zbog divljanja navijaca.
Mada da budem realan ni njhivi se navijaci (policija) nicu mnogo bolje pokazali!

Macvanin

pre 16 godina

Sve, sve, ali Rnic. Decko kao da je lomio lobanju, a ne nogu. Zamislite onaj njegov start (uz jos neke bisere) protiv jace ekipe sa vise autoriteta kod sudija - crveni + penal,a do kraja jos poluvreme ipo. Ima jos rupa u odbrani, ali sveukupno svidja mi se kako igraju, kolektivno i borbeno, nadam se da cemo ostati u Evropi.

ciculja

pre 16 godina

Супер...је!!!!!!!!Бас би било штета да нас не пуста у Европи!Навијање за памћење...замислите каква је то утакмица када женско пајача до краја тон, плаче од среће и скаче.....EXTRAAAA BRE!
Momci svaka cast!

PFC Forever

pre 16 godina

Ova petarda u golu je glasnija od petarde na tribinama. Mnogooo bolje od bilo kog politickog/ etnickog skandiranja.

Nadam se da je ovo pocetak boljeg fudbala i normalnog navijanja.

All we are saying je krajnje nepotrebno al' daleko bolje od Ratka i Radovana ...

milos ns

pre 16 godina

svaka cast !!!!za igru i navijanje..pokazali smo evropi da smo pravi tim..dosta je bojkota ..svi na stadion da pomognemo partizanu da dodje do titule....NAPRED PARTIZAN111

dane

pre 16 godina

Ovo ljudi moji nije dovoljno jaka ekipa ni za pripremnu utakmicu a ne za kup uefa. Vi ste ponosni do neba sto je Partizan pobedio ekipu kojoj je najveci uspeh prvo pretkolo inter toto kupa i prvo pretkolo lige sampiona (i to samo po jednom)!!!!Mislim, svaka cast... Tri gola su bila cist poklon.
Skripace tu u odbrani najvise, mozda vec protiv Vojvodine.

Илија Чворовић

pre 16 godina

Звездаш сам из породице која је навијала за звезду (укључујући обојицу деда). Много ми се допада начин на који игра Партизан, борбено, офанзивно, лепо, за гол више, за публику. Поштујем то.

Било би лепо да прекинемо да се делимо на Звездаше, Партизановце, ове оне, да се бијемо и мрзимо. Замислите кад би се Срби сложили и кренули заједно. Замислите да своју децу образујемо, волимо, поштујемо. Да нам државу, факултете, школе, болнице, фудбалске клубове воде паметни, образовани, амбициозни људи. Где би нам био крај? Или је боље да нас воде искомплексирани, неуспешни, националисти који се само крију иза тог национализма и само нам наносе штету. Уместо оних правих националиста који чине добро свом народу.

На крају крајева, избор је наш зар не? На нашем радном месту, у породици, на стадиону...

Pedja

pre 16 godina

Za sada je sve u redu sa navijanjem !
Igru i golove ( 3:0 ) da i ne spominjem,suvisno je..
Eh kako bi mi bilo krivo da nas izbace...
Odlicne ekipa Partizana !!

slatkish(grobarka do groba)

pre 16 godina

Ma ovo je obicno zagrevanje za Partizan!Nisu valjda stvarno mislili da ce otici kuci kao pobednici!A ako ipak jesu to je onda najsmesniji vic koji sam skoro cula!PFC FOREVER

Mix

pre 16 godina

Ma rezultat ovde uopste nije bitan ni sporan. Zna se da cemo ih lupati sa min. tri komada razlike, ali je pitanje mozemo li na tribinama biti idealni....Pomaze bog, bice sve u redu, nadam se!
mene raduje da mi imamo igru i efikasnost. To je dokaz da smo odradili prelazni rok super, a za komsije mi se cini da su se ispromasivali. No videcemo!

bice bolje

pre 16 godina

i sta sad??? partizan ce pobediti i za nedelju dana uefa ga izbacuje!!! gde je tu lgike... bezveze, igraju se sa nama kao sa misevima.... ako, tako smo i zasluzili!!!!

mario

pre 16 godina

vidim transparent "Dokažimo da nam je mesto u Europi" da nije istinito bilo bi žalosno sada smo najesnom mirni momci a od 36 utakmica odigranih vani u 25 incidenti partizanovih navijača jer izgleda i UEFA vas se boji da nebi i njih ispeglali

Илија Чворовић

pre 16 godina

Звездаш сам из породице која је навијала за звезду (укључујући обојицу деда). Много ми се допада начин на који игра Партизан, борбено, офанзивно, лепо, за гол више, за публику. Поштујем то.

Било би лепо да прекинемо да се делимо на Звездаше, Партизановце, ове оне, да се бијемо и мрзимо. Замислите кад би се Срби сложили и кренули заједно. Замислите да своју децу образујемо, волимо, поштујемо. Да нам државу, факултете, школе, болнице, фудбалске клубове воде паметни, образовани, амбициозни људи. Где би нам био крај? Или је боље да нас воде искомплексирани, неуспешни, националисти који се само крију иза тог национализма и само нам наносе штету. Уместо оних правих националиста који чине добро свом народу.

На крају крајева, избор је наш зар не? На нашем радном месту, у породици, на стадиону...

phoboskv

pre 16 godina

I.....??? Sta sad dragi simpatizeri? Gde ste na stadionu? Zasto niste doveli svoju decu,o cemu kukate ovde svaki dan,kad je na stadionu i vise nego bezbedno? Zasto niste napunili istok?Zasto niste napunili zapad? Zasto niste napunili sever? A? Prokukaste kako zbog Grobara ne smete ici na stadion i voditi svoju decu,a sad,kad je najbezbednije,nema vas ni 10000...BRUKA...Sada ste se pokazali.Pokazali ste da ovo kukanje na ovom sajtu nije nista drugo nego vase prenemaganje,kao ne smemo zbog huligana,a zapravo,mrzi vas da se pomerite iz fotelje.A da idete na gostovanja...ma daj.Za partizan se navija i kad igra u gostima...A to rade GROBARI,koje svi vi kritikujete ovih dana.GROBARI i sada navijaju na stadionu,skoro skroz popunjen jug i prave atmosferu kakvu ne bi napravili ni 200000 vas simpatizera....Kao sto ste primetili,ni ja nisam na stadionu,ali oduvek podrzavam grobare i cenim to sto oni rade(na stranu incidenti,toga ima u svim zemljama)....Bravo Grobari,a vi simpatizeri stidite se...cast onima na stadionu

Milan

pre 16 godina

Sto kaze onaj komentator za Jovetica "Bolje sto je ostao u Partizan, da je otisao u Keln mozda bi ga oni pozajmili u neku drugoligasku ekipu" Neka ga neko obavesti da je Keln drugoligaska ekipa.

Zika,skiatos

pre 16 godina

E sada ce nas UEFA definitivno izbaciti zbog ponizavanja protivnika,sto po uefinom pravilniku nije dozvoljeno!!!Pozdrav za sve Grobare iz Aleksinca

zvezda

pre 16 godina

Zvezdas sam ali svaka cast igracima i navijacima partizana odradili su poso za cistu 10-ku.Bilo bi toliko glupo da posle ovog debakla Partizan ne prodje dalje, a da prodje Zrinjski.

Vule

pre 16 godina

Jesam zvezdas,ali je Partizan zasluzio sansu na nastavi da igra u Evropi na terenu. Nisam od onih koji razmisljaju u stilu da "komsiji crkne krava" kad nasi klubovi igraju u Evropi,naprotiv ja uvek navijam za nase klubove u Evropi,makar to bio i Partizan jer samo ako su svi nasi klubovi uspesni mi mozemo ocekivati veci bodovni koeficijent.

doom

pre 16 godina

hehe, Partizan igra svoju igru ponovo, Juca, Moreira i Diara su se pokazali kao odlicna pojacanja koja apsolutno odgovaraju nasem stilu i mnogo sam srecan zbot toga, Joveticu majstore hvala ti sto si ostao :) "give peace a chance" je bilo za one zbirove iz uefe...
daj Boze i Sveti Ilija da ostanemo u Evropi jer ocu bre opet da uzivam... Komsije, a vi kako te?

mole

pre 16 godina

Iako sam zvezdas svaka cast partizanu na pobedi nadam se da ce desetog da ih puste da igraju dalje treba srbiji bodova,ali nisam siguran da je ova utakmica pravi pokazatelj jacine partizana jer je zrinjski tliko los da bi ga spartak iz subotice koji je u trecoj ligi pobedio makar sa 1-0 tek u sledecm kolu se moze reci koliko ovaj partizan stvarno vredi poz svima i cetitka jos jednom.

Aleksandar Bn.

pre 16 godina

Dobra igra Partizana.Medjutim svima je jasno,da je Zrinjski amaterski klub,oni bre ne znaju aut da izvedu kako treba,prave pocetnicke grske u odbrani itd...U odbrani Partizana promaja ,protiv ozbiljnijih ekipa bice tesko sacuvati gol.Ali dobri su.Prednost Partizana u odnosu na Zvezdu lezi u treneru.Djukic se razume u ovaj posao a Bole ne(ljepse se i oblaci od Boleta).Kod Djukica se zna ko sta igra u timo ,ko je krilo, ko zadnji a ko prednji vezni,bek itd....Basta treba da uci od Rukavine kako se ubacuje u napad i kako se uopste rotiraju u napadu krilo i bek.(toga u Zvezdi nema).

Billy The Kid

pre 16 godina

Hoće li neko da mi kaže šta treba da uradi Zvezdan Terzić ako žalba uprave urodi plodom i Partizan ostane u kupu UEFA?!? Da podsetim da je on prvi zagovarao priču da se ne vredi žaliti jer "Može se desiti da kazna ČAK bude povećana". On, koji treba da brani interese Srpskih klubova pred tom istom UEFA-om. STRAŠNO!!!
Svaka čast igračima Partizana na večerašnjoj igri i zalaganju do poslednjeg minuta, čime su pokazali da im je mesto u Kupu UEFA, a daće Bog, sledeće godine i u Ligi Šampiona.

VOLIM PARTIZAN !!!

Macvanin

pre 16 godina

Sve, sve, ali Rnic. Decko kao da je lomio lobanju, a ne nogu. Zamislite onaj njegov start (uz jos neke bisere) protiv jace ekipe sa vise autoriteta kod sudija - crveni + penal,a do kraja jos poluvreme ipo. Ima jos rupa u odbrani, ali sveukupno svidja mi se kako igraju, kolektivno i borbeno, nadam se da cemo ostati u Evropi.

Darko

pre 16 godina

@ mario (br.9)
omladinac, mislim da svoju neinformisanost i neupucenost ne bi trebali da delimo sa brojnim auditorijumom. Tacno je da je na od 36 utakmica Partizan bio kaznjen na 25, ali one nisu bile na strani, kako ti napisa. Drugo, brojke cesto znaju da zavaraju um. U tih 25 kazni broje se i one za
npr, dve petarde i jednu baklju...ili za tri dimne kutije...itd.. a ti "mario", raspitaj se malo, procitaj nesto, utvrdi gradivo, pa onda na forum...

Gavrilo

pre 16 godina

Zrinski bi sad trebalo da zamoli UEFA da im ne dozvoli da nastave takmcenje. Ako im jedanaest komada nije dovoljno za to, onda
su stvarno bez blama. Bruka kako smo ih ispeglali, ha ha ha. nama je za ovu sezonu i ovliko dosta. mada, mogli bi i hajduk malo da im izmaltretiramo

Srđan

pre 16 godina

Ljudi, grešite.
Zrinjski nikako ne može dalje. Ako Partizanu (ne daj bože)bude potvrđena kazna, dalje bez borbe ide Partizanov protivnik koga će dobiti sutra na žrebu.
Žreb za LŠ je u 12.00h
Žreb za kup Uefa u 13.30h
Direktan prenos na Eurosportu.
Neka je sa srećom našim klubovima na žrebu.

PFC Forever

pre 16 godina

Ova petarda u golu je glasnija od petarde na tribinama. Mnogooo bolje od bilo kog politickog/ etnickog skandiranja.

Nadam se da je ovo pocetak boljeg fudbala i normalnog navijanja.

All we are saying je krajnje nepotrebno al' daleko bolje od Ratka i Radovana ...

mario

pre 16 godina

vidim transparent "Dokažimo da nam je mesto u Europi" da nije istinito bilo bi žalosno sada smo najesnom mirni momci a od 36 utakmica odigranih vani u 25 incidenti partizanovih navijača jer izgleda i UEFA vas se boji da nebi i njih ispeglali

Zoran

pre 16 godina

Ljudi, moraću na ovom sajtu uvek da poželim želju. Ja ih pitao u prošlom komentaru, jel može petarda? i oni me shvatili ozbiljno. Hvala vam, samo tako nastavite.

Bozji poslusnik i izvrsitelj-Trajan Krecu-Tigar

pre 16 godina

Hvala Sveopstom za pobedu Partizana ! Partizan decenijama igra u Evropu, i dobio je nekoliko petardi, izgleda da je doslo vreme da damo petarde, vec dve na 2 utakmice ! Istina je, hteo sam da bude 9:0, ali , izgleda da se i Zrinjski dobro borio i imao svoje sanse ! Utakmicu nisam gledao, ali sam pratio putem interneta, ali se videlo da Partizan stalno napada! Dobro je sto su Zvezda i Vojvodina , pobedile , jer su potrebne bodove Srbji ! I jako nisam sa vama, moje srecno srce ........je izmedu vas !

gajgsajf

pre 16 godina

ovako se igra fudbal a ne ko zvezda sinoc...cela ekipa je odigrala odlicno...Samo Jovetic, Diara i Moreira su 10 puta bolji od svih zvezdinih pojacanja ove sezone...ima da vas rastavimo u prvenstvu...

dane

pre 16 godina

Ovo ljudi moji nije dovoljno jaka ekipa ni za pripremnu utakmicu a ne za kup uefa. Vi ste ponosni do neba sto je Partizan pobedio ekipu kojoj je najveci uspeh prvo pretkolo inter toto kupa i prvo pretkolo lige sampiona (i to samo po jednom)!!!!Mislim, svaka cast... Tri gola su bila cist poklon.
Skripace tu u odbrani najvise, mozda vec protiv Vojvodine.

Гробар-љубљана

pre 16 godina

Дај боже само Хајдука у следечем колу, не знам зашто али волио би тај окршај да гледам уживо на ЈНА...
па ако нјих добијемо, што се мене тиче ко да смо прваци европе :)

marsenije

pre 16 godina

E aj ovako da se dogovorimo. Da ne tripujete da sam neki radikal i tako to. Ja sam od ovih suprotnih za 180 stepeni. Od ove price sam hteo da bljujem. Grobar sam 100 posto, ali ovog blama nisam video nigde. Prvo onaj kretenski "evropski" stil tipa "mi smo u Evropi", pa ludacki aplauz delegatima iz UEFA. Cekaj bre malo majku mu, pa zar posle onih silnih "MLADICA" i "Noz zica Srebrenica", odjednom postasmo "Give peace a chance", tu mi je nesto sumljivo. Zbog grobara nisam otisao na poslednjih 8 derbija. Cekaj, pa mi smo takvi i takvi. J... ga sta da se radi, nemojte onima sa tribina koji su dosli sa dvogledima da se prodajemo na naj glupli nacin. Mislite o tome "SRBIJA U EVROPI", ali bez sranja na tribinama i okolo. Bilo ok, prico mi deda. Volis KLUB, ali ne seri po tudjinu, jer si ti bolji od njih. BUDI COVEK JE BOTE !!!!!!!! Srpskim kvazi nacionalistima sa Mladicevom slikom, setite se ili procitajte memoare Z.Misica pa valjda posle toga ce te da VOLITE svoje, a postujete TUDJE. Pozdrav braci HRVATIMA.

Makaveli

pre 16 godina

Sportsi je sve ucinjeno da idemo dalje. Sta ce se odluciti za zelenim stolom je druga prica. Ali bruka bi bila kad bi pustili tim koji je izgubio 1:11 da prodje dalje. Uostalom, incidenti su se desili na njihovom stadionu i bilo bi logicno da se oni kazne.
6 i 5 = zrinjski :-))

Billy

pre 16 godina

Da citiram nekoga sa istoka: "Pa dobro ljudi, je l' su lepo rekli iz UEFA da ne sme petarda da padne" :)

Kazna za Partizan ce biti smanjena, umesto na godinu dana, kaznice nas na 2 meseca neigranja zbog ovih 11 komada, taman na pochetak takmichenja po grupama :D

Neutron

pre 16 godina

E, mnogo mi je drago sto je Partizan pobedio. Nadam se da ce se provuci sa Uefinom odlukom. Zasluzili su, ne samo sto su 50 puta bolji tim, vec sto je u ovoj prilici bilo mozda nefer izbaciti Partizan kao gostujuci tim u utakmici u kojoj su i domaci, tj. navijaci Zrinjskog, isto pravili sranje i na kraju krajeva, oni, kao domacini, bili odgovorni za organizaciju i sigurnost. Dakle, onako neutralno posmatrano, Zrinjski stvarno ne bi trebalo da ima osnov za zalbu. Dobro, to sa jedne strane. A sada sa druge...
BIZGOVCINE JEDNE NEVASPITANE! OVO VAM JE TREBALO PA DA NAUCITE DA POSTUJETE LJUDSKA BICA!? SADA SE PRAVITE FINI, A STA SA ONIH DRUGIH 25 KAZNI? STA, KAO I U SVIM TIM SLUCAJEVIMA VAM JE NEKO DRUGI BIO KRIV? NIJE, NEGO STE BIZGOVI I BIZGOVIMA BEZ MOZGA OVAKVE MERE MORA DA SE NAMETNU DA UDJE U NJIHOV BIZGOVSKI MOZAK DA MORA DA SE POSTUJE SVAKO LJUDSKO BICE. JA SAM DELIJA I ISTO TO IDE ZA DELIJE, DA SE NE PRIHVATE OVE PRILIKE, STO HOCE SIGURNO, DA BI SE PREDSTAVILI KAO DALEKO CIVILIZOVANIJI. ISTI STE SVI! NEMOJTE MENI DA PRICATE KAD SAM OCEVIDAC. NA PRIMER, NA ZAPADNOJ TRIBINI, MLADI OTAC, SEDI PORED MENE, I UCI MLADU CERKICU KAKO DA VICE "U,U,U" KADA PROTIVNICKI CRNI IGRAC DOBIJE LOPTU! SVE TO 'LADNO PROLAZI, LJUDI OKOLO UOPSTE NE PRIMECUJU. E, SADA, BIZGOVCINE RASISTICKE, NEVASPITANE, NAUCITE LEKCIJU A AKO NISTE UKAPIRALI PORUKU SVETA, NADAM SE DA CE TE DA BUDETE IZBACENI U BUDUCE. I NEMOJTE MOLIM VAS ONO "PA STA? ONI SU IMALI ROBOVE A NE MI, PA STA O JASENOVCU...?". PUSTI TI NJIH! NEGO GLEDAJ NA SEBE, POGOTOVU STO STALNO NESTO KENJ..E O HRISCANSTVU.
Toliko

Crno-beli

pre 16 godina

Ovi igrači tzv.HŠK Zrinjskog bi ipak trebalo da ostave fubal i da počnu da gaje voće i povrće na Neretvi!Jel se slažete?

ciculja

pre 16 godina

Супер...је!!!!!!!!Бас би било штета да нас не пуста у Европи!Навијање за памћење...замислите каква је то утакмица када женско пајача до краја тон, плаче од среће и скаче.....EXTRAAAA BRE!
Momci svaka cast!

DDT

pre 16 godina

Zvezdaš sam, ali najiskrenije želim da PFC prodje, odn. da mu UEFA smanji kaznu.
Još nešto, onaj Žuka je za mene najveće otkrovenje prelaznog perioda. Gde ste ga samo iskopali? Komotno bi mogao da daje časove fudbala svim našim pridošlicama (Barcos, Molina, Lucas...).
Zbog takvih majstora fudbala bi bila još veća šteta da vam UEFA potvrdi kaznu.
Srećno!

Mix

pre 16 godina

Pet pivca na ex!
Tako se to radi, rece neko!
Imamo super tim i dace bog da i sveta krava zazmuri na oba oka!
E sad, malkice o navijacima. Pa vidjosmo da moze bez svinjarije, dakle mozemo i mi da budemo kulturni i bez tuce i provokacija. Sada kada smo prosli tu medju koja znaci normalno polje gravitacije, hajde da tako ostanemo uvek. Da pevamo momcima i aplaudiramo majstorima fudbala. Da se ne oblacimo prasumljacki, da je sal i sveti dres glavna garderoba i da su pesme naseg kluba jedini potpuri koji znamo na nasem i ostalim stadionima gde gostujemo.
Mi mozemo da osecamo u sebi i ostale vrste "ponosa" ali na otvorenom to ne smemo da izrazavamo, to moramo shvatiti. Ako mislimo dobro sebi i nasem Partizanu. Ovaj put ce Cure i Zeka verovatno uspeti da spasu nespasivo(od kada UEFA postoji nije bilo kao u ovom slucaju!). Dovoljno da skinemo kapu velikom Curetu i bogami i Zeki, mada je u odlasku. Ali i oni kao i svaki pravi partizanovac, pokazase da u nevolji nema podela . Moramo shvatiti da ljude ne treba nabijati na kolac samo zato sto se nije uspelo prema zeljama ili ti zbog rekla-kazala.
Ne shvatite ovo kao neko naknadno pametovanje u vezi poznatog problema koji razdire nasu dusu i srca partizanovska, jednostavno ODAJMO PRIZNANJE ljudima koji su to zasluzili.
Svi smo mi Partizan!!!

Csaba

pre 16 godina

Ta ljudi moji , napolje sa barabama, kakav fudbal i o kakavim uspesima sanjate sa ovakvim "navijacima". Rigirozno, na minimum 5 godina, pa onda neka se nose majice " tzv. nacionalnih heroja".

Happy

pre 16 godina

Partizanova igra je CISTO SAVRSENSTVO!
Neko ce reci-hajde da sacekamo tezeg protivnika, ali ja kazem ideja, brzina, tecnost, raznovrsnost kojom Partizan igra ce davati rezultat i protiv mnogo jacih ekipa.
Neverovatno je kako delujemo uigrano za pocetak sezone- ali to je kad igraju znalci…znalci se uvek prepoznaju medjusobno, jos kad sve sastavis sa dobrim trenerom odmah ide ko podmazano.
Ma od pocetka priprema se lepo videlo, iako tada jos nismo bili fizicki spremni, imali smo tacan pas.
Nase tehnicare iz Partizanove skole smo dopunili stranim pojacanjima koji su pokazali da su izuzetni tehnicari, i eto…
Ne pamtim da je neki srpski klub zadnjih 15 god. imao ovako brzu igru kakvu ima sad Partizan.
Toliko brzo razvijamo napad da jedva moze okom da se isprati…
TOMICU ALAL VERA ZA POJACANJA- Zuka, Moreira, Diara, ne zna se ko je od koga bolji. Ekipa je ukomponovana ko bombona.
BOZOVIC JE NAJBOLJI GOLMAN KOGA IMA SRBIJA.
Svi su odigrali odlicno danas.
Vidim neki kritikuju Rnica-decko uopste nije bio toliko los (zapravo cela zadnja linija je prilicno dobro funcionisala, a s obzirom da je bila dosta pomerena napred, logicno je da i protivnicka ekipa onda napravi neku sansu…ljudi vi zaboravljate da igramo sa jednim zadnjim veznim, onda zadnja linija ima vise posla) cak se dosta ubacivao u napad, jeste kiksnuo 2 put na kraju tekme, ali to je vec pad koncentracije

Dejan BG

pre 16 godina

Bilo je i krajnje vreme da pokazemo Evropi da i ovde ima normalnih ljudi, koji znaju da bodre svoj klub, a da pritom ne moraju da pokazuju kako mrze sve ostale.Ipak je i nama mesto u Evropi, svidelo se to nekima ili ne.

grobar_brisel

pre 16 godina

zanima me komentar delija,da li su svesni da imamo bolji tim od njih,pa napravili smo extra ekipu uzeli bolja pojacanja,za desetku odigrana utakmica...bravo crno beli !

Kaca

pre 16 godina

O,Partizane,ti nepobediv si
O,Partizane,ceo moj zivot si,
O,Partizane,na svetu najbolji si!!!

Sjajna atmosvera na tekmi,ludilo ;)
(mada bilo bi jos bolje da me neki lik nije smarao da mu dam br)
NAPRED PARTIZAN!!!!!!!!!

fudbaleri timovi i tako to

pre 16 godina

ljudi kazem ja
dovedi te jos ZOKIJA TOSICA I NINA PEKARICA
i ima da razbijamo u ZEMLJI A I SIRE
ZAMISLITE TAJ SASTAV
partizan odavno nije bolje iskoristio prelazni rok(suprotno od komsija)
Moreira,Juca,Diari uz gore navedenu dvojicu
polufinale kupa uefa i titula sigurno
GROBAR DO GROBA

FK LEOTAR

pre 16 godina

Pa sad partizan sigurno nece proci. Pa zar uefa da pusti da se partizan tako poigrava sa cijelom evropom i jos ce da osvoje kup uefa a onda ih niko ne bi gledo i ne bi bilo zarade jer mnogo su jaki hahahahaha.


Pozdrav iz srpske hercegovine i dodjite nam opet za 14 dana da igrate protiv sirokog, to bi bila fora zar ne.

slatkish(grobarka do groba)

pre 16 godina

Ma ovo je obicno zagrevanje za Partizan!Nisu valjda stvarno mislili da ce otici kuci kao pobednici!A ako ipak jesu to je onda najsmesniji vic koji sam skoro cula!PFC FOREVER

Mix

pre 16 godina

Ma rezultat ovde uopste nije bitan ni sporan. Zna se da cemo ih lupati sa min. tri komada razlike, ali je pitanje mozemo li na tribinama biti idealni....Pomaze bog, bice sve u redu, nadam se!
mene raduje da mi imamo igru i efikasnost. To je dokaz da smo odradili prelazni rok super, a za komsije mi se cini da su se ispromasivali. No videcemo!

milos ns

pre 16 godina

svaka cast !!!!za igru i navijanje..pokazali smo evropi da smo pravi tim..dosta je bojkota ..svi na stadion da pomognemo partizanu da dodje do titule....NAPRED PARTIZAN111

Bobisha

pre 16 godina

Mnogo bolji fudbal u odnosu na sinocnji smor. Bravo Partizan, lepo i organizovano. Zuki fali gol. DEobar je i koristan igrac ali mu treba gol. Samo napred momci valjda ce ovi iz UEFE imati u vidu ponasanje Grobara veceras, koje je bilo za desetku, kao i dobru organizaciju cele utakmice.

Zrinjski, zbunjeno,zbunjeno,zbunjeno...

JanePFC

pre 16 godina

Jos jednom smo pokazali ko je najveci i najbolji klub u Srbiji.Partizan je jedini srpsko.evropski brend,budimo realni.Inace svaka cast za pojacanja sve koje smo doveli su fenomenalni igraci.Pozz

pinki

pre 16 godina

UEFA:"Nije tesko biti fin"

PFC:"Mi smo """krivi""" i biti cemo fini"

I prolazimo dalje ! ! !

Slab je zrinjski za nas,
vidjecete u evropi ima rsum da napravimo

Gost

pre 16 godina

Mislim da je vec neukusno ovo ismejavanje Sliskovica i njegovog engleskog. U pocetku je bilo simpaticno ali preteraste ga. A covek veceras posteno rece i to na nekom bosansko-hrvatsko-srpskom (redosled je zbog osobe koja je izgovorila sledece): Ne želim da ulazim u to kakvu će odluku UEFA da donese, ali smatram da je teren jedini merodavan.

drejko

pre 16 godina

@phoboskv

E moj ti... Jel si ti covece lud? Da si mozda pomerio zadnjicu iz svoje fotelje (izvini ako si invalid) i dosao na tekmu video bi da je na istoku i zapadu bilo na stotine klinaca ispod 5 godina a da ni ne govorim o ovim starijima (usput sever je bio zatvoren za publiku i nisu pustene karte)

Ja ne volim huligane ali mislim da je VRLO glupo generalizovati gorbare kao takve ali tamo ne mozes da dovedes malo dete koje ce u onoj guzvi da se povredi!!

Ispred kapije za jug preko 100 pandura, pa kom detetu trebaju takve scene??

DaniloRU

pre 16 godina

Ај тинкс дат Зрињски плејд вел ин фрррст халф анд резлтат д гејм ис нот рил.

Freddy Kruger

pre 16 godina

@grobar_brisel
Ti si jedan iskoompleksirani navijac partizana ...Iste ovakve komentare ste pisali i prosle godine ... Partizan ce da odere zvezdu , nema vise cile mile ... kad ono bum 19 boda razlike ... sad opet tako pisete , kako cete da nas oderete ... sad ce da bude vise od 19 ... A da je Zrinjski bolja ekipa od levadije sad bi igrao 2. kolo kvalifikacija za LS , a ne 1 kolo kvalifikacija sa tamo nekim partizanom... Smiri strasti jer ce opet da bude puno bodova razlike na tabeli ... I zbog takvih tebi slicnih navijaca , bas bi voleo da izbace partizan , da se jos malo nervirate... A to sto pises ovde po sajtu b92 , izadji i kazi nekom zvezdasu u lice ... Nesmes ? Zasto ? Sigurno zato sto si neki klinac koji proziva po forumima , a na ulici nesme ni da pisne ... Znam na stotine takvih kao ti . Zato zacepi gupicu i pusti "PRAVE" navijace partizana da komentarisu , a ne iskompleksirana gov*a kao sto si ti ....

Mile-Pazza Inter amala

pre 16 godina

I thinks it's rezultat real,you know what you want. Zrinski in played good first dva minutes of
meca because bilo je 0:0. Partizan in played good 88 minutes,and I thinks rezultat 11-1 is very good for Zrinski,and I takodje thinks Partizan ide in second kolo.
ENGLISHMAN!

Pedja

pre 16 godina

Za sada je sve u redu sa navijanjem !
Igru i golove ( 3:0 ) da i ne spominjem,suvisno je..
Eh kako bi mi bilo krivo da nas izbace...
Odlicne ekipa Partizana !!

N.

pre 16 godina

Kao prvo, svaka chast Partizanu i navijachima vecheras. Zanima me samo da li je bilo uopshte protivnichkih navijacha i ako nije, onda sigurno ne mozhemo porediti vecherashnju situaciju sa onom iz Mostara (ovo izjavljujem iz perspektive UEFInih posmatracha)..

Uglavnom, imamo prolaz i sada se samo nadajmo da ce nas pomilovati, iako su za to male shanse, i da cemo nastaviti u Evropi jer kako stvari stoje imamo tim sa mozhda i najvecim potencijalom i kvalitetom u poslednjih nekoliko sezona i mogli bi dogurati bash daleko..

Sada pitanje za experte shto se tiche UEFA koeficijenata i bodovanja: Da li, u sluchaju da nas ne daj Bozhe izbace, ova 2 boda od pobeda sa Zrinjskim rachunaju u nash koef?

grobar_brisel

pre 16 godina

Bilo bi stvarno zalosno da posle ovoga izbace partizan iz daljeg takmicenja.
Otvorili smo oci uefi,videli su kako se organizuje evropska utakmica sta vise reci na njima je da odluce ali moram da priznam da ova ekipa ZRINJSKOG je ipak bolja od one LEVADIJE sigurno !

GrobarBG

pre 16 godina

Sjajno!Jedino skripi u odbrani.Rnic uzasan,kiks-majstor...Zna li neko sto Sikimic nije igrao?Mali Obradovic je mnogo bolji od Lazarevica!Moreira je pravi majstor!Prava pojacanja,a i starosedeoci duplo bolji nego prosle sezone.Za sad...Ocekujem pomilovanje od UEFE.Ovako se organizuje utakmica.

blok 29

pre 16 godina

Ljudi hocete li shvatiti da ako PARTIZAN izbace,zrinjski ne ide dalje,vec ekipa koju izvucemo na zrebu!!!! ali imajmo malo vere!!!!

doom

pre 16 godina

@Dejan Delije Sever
brate, bio sam na obe tekme, i vasoj i nasoj :) nemam problem,
samo cekam i zelim, vi da prodjete livadu, nas Bog da pogleda za Evropu a za prvenstvo... necete ga majci... ajd svako dobro!

Munze Konza

pre 16 godina

Bio na Istoku, super beše. Manite se Zeke, to je jedino pokvarilo priču - umesto da utakmicu i plasman u sledeće kolo čestitamo nekom lepom pesmom, mi opet po Zeki. Ko mu šmirgla uši, važniji je Partizan od njega.

Za one koji nisu provalili - "Give peace a chance", skandiranje "UEFA" i aplauzi delegatima su sprdnja i šala i komika, a ne podrška - nismo pomerili pameću od pre dve nedelje.

Igra - sjajna, iznenađen sam, jako. Golovi i šanse nisu padali samo posle grešaka protivnika, već su to bile izrađene akcije, voleji, sjajna dodavanja koja ne bi presekli ni mnogo jači timovi, a ne nejaki hrvatski drugoligaš. Pojačanja (ovi stranci) su me oduševili - znaju d aigraju, znaju da se ubace, ne možeš ih oboriti nikako, sjajne lopte dele.... Kao da igraju zajedno sto godina. Videćemo protiv nekog jačeg kakvi su "u pravom životu".

E sad, ovo prženje o osvajanju kupa UEFA i dobijanju Zvezde sa 3-0, manite se deco - tek smo počeli sa igrom (ako nas ne izbace), tek ćemo da vidimo vredimo li šta. I ne malerišite - ne treba nam Hajduk iz Splita (koji cenim) u sledećem kolu, jer će to samo stvoriti negativnu atmosferu, pa opet gostovanje, pa tuče kojih je u Splitu vazda bilo (ceo grad te juri, još u doba SFRJ, a kamoli sada). Mada je sigurno da bi policija u Splitu bolje i profesionalnije uradila svoj posao nego oni amateri u Mostaru, bolje je ne prizivati đavola. Neka bude neko iz zapadne Evrope, a ne opet Hrvati - previše je tenzija i ne može normalno da se igra fudbal.

Zaista, manite se Bakinog engleskog - on je čovek igrao fudbal, a nije se bavio prevođenjem. Osim toga, garantujem da bi se nas pola snaslo mnogo gore pred kamerama, pričajući na stranom jeziku. Njegove izjave su bile sasvim korektne, na kom god jeziku da su bile. Moramo to da poštujemo.

Pozdrav Grobarima, sjajni ste bili, ceo Jug skače, kao u stara dobra vremena. A vidim i da su se fudbaleri baš naložili, malo ko od njih je imao priliku da igra u takvoj atmosferi. Pozdrav i zvaničnom spikeru stadiona Partizana, posle objave - "žuti karton Nemanja Rnić. Yellow card Rnić Nemanja"!?!?! Sjajan prevod, nema šta!

human

pre 16 godina

Ne znam samo sta bi bila veca sramota: da prodje Zrinski sa ovako bednom igrom ili da se Partizanu ublazi kazna zbog divljanja navijaca.
Mada da budem realan ni njhivi se navijaci (policija) nicu mnogo bolje pokazali!

Simpatizer Partizana

pre 16 godina

rnic,mihajlov,lazic su losi.Na tim mestima treba dovesti igrace!ovo ostalo izgleda sasvim ok!mali obradovic me odusevio!

Najveci problem partizana u ovoj sezoni moze da bude to sto nemamo klupu!nece imati ko da zameni rukavinu,moreiru...

Pozdrav svim ljubiteljima domaceg fudbala!

Srbija #17

pre 16 godina

svaka cast partizanu na lepoj igri, nadam se da cemo videti 3 SRPSKE EKIPE u evropi ove godine! SAMO NAPRED VOSA, ZVEZDA I PARTIZAN!

PAJA

pre 16 godina

Ma dajte ljudi,mnogo smo se primili.Stvarno mi je lepo posle ove pobede ali ovaj Zrinjski je stvarno smejurija.Sta cemo raditi kada nam dodje ZVEZDA,opet ce nas trpati,a ja vise ne mogu to trpeti.mi smo super navijali,a kada nam dodju ganci mi cemo opet kao bojkotovati tekme iz nemoci da im se suprostavimo.Stegnimo zube i nedajmo zvezdasima da nas najure sa stadiona kada god im se cefne!

Ina

pre 16 godina

Ma kakvih 3:0 prvi derbi ima da bude mnogo vise...Mi pobedili Zrnjski 11:1 , a Zvezda jedva izvukla 1:0 sa Levadiom, treba da da u sledecoj utakmici 11 komada da bi bila bolja od Partizana (BAR U OVOM TRENUTKU)
Posle jucerasnjeg SMORA, veceras je bilo EXTRA ZANIMLJIVO...POZDRAV GROBARIMA...GROBARKA FOREVER
p.s. Vidite da mozete lepo da navijate samo kada hocete :-)

drejko

pre 16 godina

jel vam bilo dosta mostarci?? Neka bude i treca tekma da probamo opet da dodjemo do 10.. nece nas nesto? Ovaj Djuka cim neko da 3 gola on ga izbaci. E moj ti.. ja na FIFI dam 5 golovva sa Runijem pa ga ne izbacim :)

MeridianSuperLiga

pre 16 godina

bravo momci svaka cast!!!
ja sam uveren da ce vojvodina zajedno sa PFC u ligu kup uefa!!!i zvezda u LS!!!
samo jos da se vrate 16klubova u MSL i da bude jos NIS,KRAGUJEVAC,KRUSEVAC,KRALJEVO,SUBOTICA,ITD. bice nam liga jos jaca!!!i bice i bolji rezultata!!!
AJMO SVI NA STADIONE!!!
bruka za srpski fudbal da nam je prosek samo 2.800!!!treba min. od 7000-8000!!!
ALI JA SAM UVEREN BICE BOLJE!!!
sverom u boga!!!
pozzz iz REPUBLIKE SRPSKE!!

Dejan Delije Sever

pre 16 godina

E pa ovako-znate i sami da su se u mnogobrojnim komentarima u proslom periodu grobari zalili sto ostavljamo (Delije) komentare kada je u pitanju vest o partizanu,i evo sada citam prvih 70-ak komentara i vidim da je tu i 7-8 simpatizera Zvezde koji vam cestitaju na pobedi(cestitke cete od mene cuti kada pobedite nas),ali neda djavo mira grobarima poput @grobar brisel,@doom,@zokipfc,@gajgsajf,@realan ,i eto iako nisam hteo da dajem komentar naterase me ljudi da im kazem samo ovo:sada vi ostavite zvezdu na miru,njenu mrsavu pobedu,njena pojacanja,to kako cete nas dobiti 3:0 u prvom sledecem derbiju i tako dalje!I setite se ko je aktuelni osvajac duple krune(znam da vas to boli)!A da,i ovo jos,sutra mi gledamo izvlacenje parova u 12:00h a vi u 13:30h,samo ako moze neko da mi objasni zasto nije u isto vreme,nije mi jasno :)

Stefan Paris

pre 16 godina

SVAKA CAST za ovu fudbalsku predstavu bio sam na tekmi i mogu da pohvalim partizan u svim segmentima pocevsi od organizacije pa do navijanja bio sam posebno odusevljen navijanjem nije sporno ni igra ali i protivnik nije bio nimalo dostojan protivnik partizanu a za ono prozivanje grobara za zeku ja mislim kako zeku nije sramota vise da bude tu.ZEKO NAPOLJE.I zeleo bih da sutra dobijemo hajduk iz splita bilo bi strava i uz to naravno da nas ne izbaci iz evrope a za ovo veceras bilo bi steta(zbog navijanja i atmosfere)i zaista bi bilo zalosno da izbace partizan jer mislim da moze da prezimi u evropi i mozda cak prodje dalje nego pre 3 godine.Pozdrav svim grobarima i svaka cast za navijace sa juga.

Marko

pre 16 godina

Sinocno pevanje pesme "give peace a chance" je parodija Grobara na sramnu odluku Uefe.
Sinocnje navijanje bez i jedne uvrede,baklje,petarde je dokaz organizovanosti navijacke grupe Grobari-Jug.
Podseticu da na samom stadionu nije bilo ni jednog policajca.
UPRAVA NAPOLJE

bice bolje

pre 16 godina

i sta sad??? partizan ce pobediti i za nedelju dana uefa ga izbacuje!!! gde je tu lgike... bezveze, igraju se sa nama kao sa misevima.... ako, tako smo i zasluzili!!!!

slava

pre 16 godina

Odlicno. Navijaci fantasticni,rezultat ocekivan. Sada sam siguran da ako nas puste da igramo, prezimecemo u evropi. U svakom slucaju Partizan ima odlican tim, titula se vraca na Partizanov stadion. SLAVA-OBREZ

[-_-]_513

pre 16 godina

Ima li srecnijeg coveka od mene???




Klub za koji zivim je u dve tekme bukvalno ubio protivnika sa 11:1,i nadam se ,da se plasirao u drugo kolo...

Sve je na UEFI - ako nas izbace nema spasa srpskom fudbalu,pa i da zvezda osvoji LS (ali kako je igrala protiv Levadije tesko)...
Oni pricaju nesto o Fejnordu...Alo u Holandiji Ajax i PSV svake godine u LS,dok AZ i Groningem u UEFA,i njima je jedan klub manje vise isto,a nam??? Samo PFC i zvezda...

Grobarima svaka cast-to je patriotizam,a ne ono sto su pokazali u Mostaru...

Moreira - Diara ODLICNI
Maletic - Po meni najbolji igrac PARTIZANA
Jovetic - Dokazao je svoj kvalitet
Bozovic - Samo jedan kiks(kada je Rukavina izbacio loptu sa linije)ostalo ODLICAN
Rukavina - Kapit kapitenski

...


VOLIM PARTIZAN!!!

Deki

pre 16 godina

BEZ KOMENTARA... Mislim da ce se sada u uefi malo bolje porazmisliti dali ce nas izbaciti ili NE! JOVETICU TI SI LEGENDA.

Jos nesto, ja sam cuo da i u slucaju da nas izbace sada posto je odigrana i druga utakmica a mi smo zvanicno prosli dalje, da nece Zrinjski ici dalje, vec ekipa koju Partizan sutra izvuce u zrebu... pa bi ta izvucena ekipa isla direktno dalje u prvo(trece) kolo kvalifikacija.....

Zemunac

pre 16 godina

Mislim da ce definitivno izbaciti PARTIZAN iz UEFA kupa jer ipak je utakmica bila pod posebnom prismotrom a mi dozvolili da pikne petarda :-)

BRKAJLIJA

pre 16 godina

*** Mozemo,
*** Zelimo,
*** Hocemo
Bravo Grobari. Ovo je jedan prepoznatljiv ambijent i kao da vreme stoji kad je Grobarski huk u pitanju. Jug grmi, istok i zapad asistiraju, a i sever grmi kad je protivnik atraktivniji.
Rezultat je bitan utoliko sto se demonstrirala zelja, umece i odlucnost, trenera Dukica i njegovih pulena, da pokazu da zasluzuju podrsku.
Bravo za Grobare(i one sto 90 minuta bodre, i navijace koji samo posmatraju i simpatizere ...), sa svih strana.
Idemo dalje i nesto razmisljam...Pa i protiv Vose mozemo pokazati taj navijacki sklad i sprotski duh u navijanju.
Sad, nekako dobro ide ona: ZA DRUGE SE NAVIJA PARTIZAN SE VOLI.
I tako jeste i neka bude uvek.

Navijac Zrinjskog

pre 16 godina

ne znam da li da se smijem ili da zalim ovaj partizan toliko truda u ove dvije utakmice ce biti uzalud.
Sta mi tu mozemo vase grobare niko ne moze obuzdati i mislim da uefa postupa samo po pravilima i nadam se da ni sada nece odstupati od pravila
jer smatram da partizan uprkos igri koju su demonstrirali nisu zasluzili da idu dalje i tu nema polemike ni dvojbe.
medutim sramota bi bilo i da zrinjski ode dalje ovakvom igrom ne zasluzuju mjesto u evropi srce me boli kad to govorim ali moram biti realan koliko god da je to bolno.
Sliskovic se pokazao kao los strateg kao neznalica opet je dokazao da je velika luzercina to je bio dok je vodio reprezentaciju srecom sad je pravi covjek sjeo na klupu Reprezentacije i konacno se Bosna malo dize iz ponora u koju je Sliskovic gurnuo.
Predlazem da se taj luzer smjeni i dovede neko ko se razumije u fudbal.
ako ostavim to po strani moram reci da me je sarajevo prijatno iznenadilo nisam ocekivao pobjedu u belgiji.
svakacast igracima rukovodstvu treneru svima dokazali su da za njih ipak ima mjesta u evropi tako da nije sve crno na kraju tunela ipak ima svjetla.
i za kraj moram cestitati igracima partizana na pobjedi jer su sinoc pokazali da su vrhunska ekipa samo da nemaju nako pogane navijace zazelio bi im srecu kod uefe no ovako im ne zelim.
molim moderatora da objavi ovaj komentar koji je pisan iskreno iz dubine duse..
pozdrav iz Bosne....

Balansero

pre 16 godina

Vodimo 11-1 ukupno, do kraja manje od 5 minuta, protivnik nimalo atraktivan, utakmica sama po sebi beznacajna a momci u crno belom igraju presing do protivnickog sesnaesterca!!!

Bravo Djuka! Uzivanje je gledati ovakav Partizan.

good gardener

pre 16 godina

Vidis da moze da se odigra utakmica bez incidenata, tuce, baklji, nerasnog navijanja i ostalih gluposti kojima smo skloni. Sad to za nauk i samim grobarima i delijama i slaninarima i ostalim navijacima sirom srbije, pa i cg, bih, cro. Tako bi trebala da izgleda svaka utakmica jednog kluba, bilo da igra protiv kluba iz hrvatske, konga, kine ili ekvadora. Aj se jednom opametimo, mislim da je ovo desavanje dovoljan povod za to. Cestitke i Zvezdi na minimali, Vosi, Partizanu. Vratice se publika na stadione, ako utakmice budu izgledale kao ova protiv Zrinjskog, a to je valjda cilj. Publika na stadionu!!!

Milan

pre 16 godina

Prvo bas me briga dali cemo igrati evropu. Ako ne bude bojkota, eto mene opet na svakoj utakmici. Posle sinoc mi je srce na mestu.

Drugo zamolio bih ljude koji pisu ovde da ne dele navijace partizana na navijace i simpatizere. Sinoc je na stadionu bilo istih onih 14 hiljada koji dodju i na OFK i na zadnje kolo protiv apatina i na krusevac kuci. To je to mi smo jezgro kluba i svi smo sinoc pevali. A ovi sto dolaze kad je jak protivnik oni dolaze zbog protivnika, il da pricaju da su bili. Ja idem da gledam partizana pa ko god da je protivnik sve jedno mi je.

"Bas me briga za njih sve jer ja zivim za tebe..."

Dakle nemojte vise da vredjate nas koji idemo na istok ili zapad, time sto govorite da smo simpatizeri. Simpatizer vam keva bre, dizite zadnjicu iz fotelja i dodjite na stadion ili vecno cutite.

Kad je vruce bolje je na zapadu je popodne ladovina, ali nemojte da se zeznete da u jesen i prolece idete na zapad jer iako je sunce, na zapadu bude ladno pa se smrznes :-D.

Ne lupajte vise gluposti o simpatizerima i slicnim bezveznim kategorizacijama.

Sinoc je bilo fantasticno, pre izlaska smo svi pevali "Ljubav prema klubu". pa "Boze pravde" Kad dodje "Javi se istok", cini mi se da smo jaci bili na istoku od juga, sve fin svet, gomila klinaca doveli ih roditelji, poneka slatka cica... ma fenomenalno, prosto neopisivo i svi zajedno i svi vole partizan, oseca se u vazduhu.

Toliko je bilo lepo sinoc i toliko se osecala ljubav prema klubu, da verujem da mi, navijaci, zajedno sa klubom imamo snage i zasluzujemo krov evrope, desice se, uskoro, zivim za taj dan.

"Ti si jedini od svih..."

RODEO

pre 16 godina

@Dejan Delije Sever
Hoces da ti ja kazem zasto nije u 12:00?! Zato sto si ti jos veci kompleksas od tih par klinaca koji nemaju pojma sta pisu! Nasao si da zameras onom @Grobar_Brisel!!!
Da li covece imas morala?! Pa on Srbiju gleda samo na TV-u! Tamo su vaspitavana deca da budu tako sebicna! Sve za sebe! Ja sam pravi Grobar, i nikada ne bih pljuvao po tudjim ekipama... Sta mene boli uvo kako igra neki Zrinjski, Petah Tikva, Zvezda... Gledam bre u svoje dvoriste! Radujem se kad Partizan dobro igra i pobedjuje. Ne interesuje meni niko drugi. Ja kontrolisem svoje misli i sasvim sam zadovoljan. Gledajte svoja posla! Vama Zvezdasima djavo ne da mira cim ste vi dosli na komentare za PARTIZAN DOBIO ZRINjSKI 5:0. P iako ste dosli da vidite sta se pise, budite uzdrzani ili hvalite. Nemojte da se prepucavate kao deca, sem ako niste deca. Mada po nacinu pisanja rekao bih da ste samo paljevine... Bzv.

NAPRED PARTIZAN!!!

P.S. Koncentrisite se vi na Levadiju pa onda na Rendzers/Zeta, batalite Partizan

miki

pre 16 godina

nazalost i pored svega partizan ce biti izbacen iz kvalifikacija za uefa kup. samo sto ovoga puta to nece biti jedna godina nego samo sest meseci (sto nam se isto hvata) i 49999 svajcarskih franaka (sve zbog dobre organizacije sada u beogradu).
i to vam je uefa!!!

Somi_grobar

pre 16 godina

Sjajna igra partizana. Ove sezone imamo velike sanse da osvojimo duplu krunu. Verujem u ovaj tim i pozdrav za sve grobare!!!

Srba_chetnik

pre 16 godina

Svaka cast za 5:0!
Umete biti fini
Ali taj Zrinjski je grupa gradjana.
Ako vas pomiluju dobijate Atletiko iz Madrida.
E ako do tog doje pokazite se protiv prave ekipe!!!

ZVEZDA je zivot....

sima14

pre 16 godina

Dobicete sta ste zasluzili grobari. Mislite jedna tekma bez incidenata i to je to, a da se one prethodne zaboravljaju...malo morgen. Budite srecni ako bude samo godinu dana ako ne budu dve

fcrs

pre 16 godina

Svaka cast za pobjedu protiv "prejakog" Zrinjskog!!!
Sta kazete?
-Ima da pravite rsum u evropi?
Moguce, ali mozda za koju godinu...
Dobro ima vremena,
nece Evropa nigdje pobjeci, samo se postarajte da vi ne pobjegnete od nje:)
Nada poslednja umire

Gvozden

pre 16 godina

Sta ste skocili? Pa i ptice znaju da je ovo bila samo revijalna utakmica. Ispadate. Dalje ide protivnik iz drugog kola. Vi kompleksasi i kad gubite i kad dobijate ne mozete a da ne pljujete po Zvezdi. Ipak, to je srpski najbolji i NAJVECI klub. Vidimo se u prvenstvu! Zvezda do zvezda!

Delija Sremska Mitrovca

pre 16 godina

Ajde grobari budite malo realni. Pa ovaj Zrinjski nije ni za za našu treću ligu.
Imate extra ekipu, i iskreno ove godine će nam biti malo teže da osvojimo duplu krunu nego prošle, ali s'verom u boga i to će se desiti :)

Želim vam puno sreće 10.-tog i da prođete dalje.

lektor

pre 16 godina

sta ste ovde napisali?

U 19. minutu fudbaleri Zrinjskog su stvorili dobru šansu, ali je faul na ivici kaznenog prostora Partizana Rnić načinio faul nad Matkom. Na prvi pogled se činilo da je u pitanju penal, ali sudija je doneo ispravnu odluku, i samo Rniću dao žuti karton.

listopad

pre 16 godina

vidim neki prozivaju slabiji odziv publike nocas
pre svega ne mislim da je sinoc bila slaba poseta
drugo i vaznije jeste da se navijaci ponasajau uvek, kao nocas i onda ce malo po malo i publika doci na stadione .
jer odlazak na stadione za vecinu populacije je kao i sve ostalo "trend"
ili ti bolje receno
"kud svi turci tu i mali mujo"
hvala Grobarima za nocasnji ambijent bilo je fenomenalno

Marej

pre 16 godina

Znamo mi da "Zrinjski" nije jak, ali isto to važi i za "Levadiju". Mostar je bar bio grad velikih fudbalera, ima fudbalsku tradiciju, a šta imaju Estonci? Ako ih prođete, čeka vas neki "Glazgov Rendžers", mislim da ste veliki favoriti. Kako ste igrali protiv "Levadije"? Slabije nego "Zrinjsski"? Ipak, rezultat od 11:1 nešto govori. Gospodo, crveni i beli, nije vam lako, daleko je Australija. A mi ne očekujemo nikakvo milosrđe iz Niona. Idemo da igramo za prvbenstvo Srbije.

STEVAN

pre 16 godina

Kaca vidi se da si pravi navijac partizana znas sve informacije, a to sto ti je neki grobar trazio broj(valjda u poluvremenu) treba da ti imponuje, jedino ako te nije smarao.

Sokrates

pre 16 godina

Proteklih dana sam u prilicno ostroj formi komentarisao ponasanje Grobara.Ovaj put jedno veliko bravo za Grobare.Pokazali su kako se moze sportski navijati bez bilo kakvog incidenta.Sa takvim navijacima kao sinoc Partizan je neuporedivo jaci.Nadam se da ce i u buducnosti biti tako.Srbija je je uvjek bila sportska nacija i u tom skladu se treba tako i ponasati.Jos jednom moj respekt za sve koji su sinoc bili na stadionu.
Pozdrav

grobar_brisel

pre 16 godina

FREDDY KRUGER ...
brate znam da ti je krivo sto je partizan bolji trenutno od zvezde ali sta ces tako stvari stoje,plasim se za vas da ne primite 5 komada od RENDZERSA sa ovom ekipom koju imate sada i nemoj pricati o stvarima koje ne znas molim te zato i ti zacepi gubicu...PARTIZAN CHAMPION !

Kaca

pre 16 godina

@ Stevan :
Hvala ti za ovo "pravi navijac Partizana",ako nisi mislio ironicno (?)...A sto se tice ovog Grobara sto si spomenuo-smarao je,i to mnogo!
Rabotnicki je tezak protivnik,al s onakvom igrom kakvu su nasi pokazali sinoc (i kod njih),ne vidim razlog zasto se ne bi plasirali dalje (ako nas pomiluju,naravno)
POzz svim Grobarima

Bzzz

pre 16 godina

E, pa ovako. "Fino" izdanje Grobara i Partizanovog rukovodstva sinoc je upravo to sto ce poslati crno-bele iz UEFA-kupa. Sinoc se htelo fino, dobro tj. kako treba i onda ide. Posto se desilo ono sto se desilo u Mostaru, a i na jos 25 utakmica, onda je to dokaz da niti je rukovodstvo kluba htelo/znalo kako da pristupi ovakvim utakmicama (sto je stvarno deprimirajuci), niti su to Grobari hteli. Ako se organizovano mogao sprovesti sinocni mec onda se lako moze naslutiti zasto oni drugih 25 nije.
Volio bih da nije tako, ali ne samo Grobari nego gotovo cela nasa navijacka scena tezi ka "navijanju" gde je siledzijsko ponasanje najvaznije. Uostalom ta scena je stvarno smesna jer su nase grupe uglavnom male a nase dve jedine vece postoje samo u medjusobnim susretima ili na nekoj medjunarodnoj utakmici - gde se najcesce brukaju nasiljem.
Da su se navijaci i uprava bavili sportom sada bi crno-beli sportski cekali sledeceg rivala jer su sportski pregazili sincnog protivnika. Ali neka. Lepse je igrati za Bezanijom i slicnima nego sa evropskim ekipama.

007

pre 16 godina

svaka im cast...stvarno nije lako dat 11komada u dvije utakmice bilo kome....a zrinjski je rang mozda rada ili mladosti iz apatina...sad samo da mafiosi promjene odluku i da nas puste da ostanemo u evropi....

danzig

pre 16 godina

Ovo je smejurija, sreca po Zrinjski da nije otiso dalje jer bi sigurno primili 20 komada od sledeceg protivnika a sa ovakvom igrom u Srbiji nebi igrali ni u drugoj srpskoj ligi a kamo li u MSL

spike

pre 16 godina

Stvarno se pitam da li bi bilo humano pustiti ovaj Zrinjski da ide u drugo kolo?! Pa ocigledno je da oni ljudi nemaju veze sa fudbalom,mislim da bi cak i prosecna ulicarska reprezentacija mogla da im da pet komada. Svaka cast Partizanu, jos jednom smo pokazali da smo najveci i najbolji klub u Srbiji! Nadam se da ce UEFA doneti ispravnu odluku i ostaviti nas u Evropi sto bi ujedno bila i najnormalnija odluka jer bi bila sramota za evropski fudbal da ovaj Zrinjski igra i dalje kvalifikacije posle ovakvog ubedljivog i katastrofalnog poraza. Iskreno,cini mi se da su oni u ovo takmicenje ocigledno zalutali. A i na kraju krajeva, zasto bi Partizan posle jednog malo veceg incidenta ( mada u Mostaru su se navijaci ipak morali tuci sa nekim a ne sami sa sobom,pa i zasto onda samo mi da budemo krivi)budemo izbaceni a Zvezda koja je isto tako pravila ispade,mozda cak i vece nego Partizan da bude "samo" pod uslovnom kaznom? Nadamo se ostanku Partizana u Evropi i daljem punjenju protivnickih mreza! Kao sto kazu navijaci Partizana na utakmici, gospodo iz UEFA: " GIVE PEACE A CHANCE"!

red star

pre 16 godina

Ajde sta ste uzleteli protiv jednog tima koji je gori od Kabela iz Novog sada.I smesno UEFA dovela dvojicu kontrolaora u Beograd kada se znale da ce u Beogradu biti OK i da nece biti ni jednog navijaca Zrinjskog. Prave samo farsu.Nisu problem navijaci u Beogradu nego oni koji idu na gostovanje.Ni Legija nije izbacena sto je u Varsavi napravljen nered nego u Estoniji. Ovo vam samo malo nade daju

stevan

pre 16 godina

Svima smo pokazali kakvi smo navijaci kad nas niko ne dira i ne provocira,bez ijedne mrlje je proteklo sinocnje navijanje. Jedino mi je smetalo sto su mi panduri na ulazu zavrtali dres da vide da nekrijem neku majcu sa nacionalistiskim slikama ili simbolima, i to sto su se beogradjani obrukali i dosli u malom broju na stadion,vise je bilo nas iz KRAGUJEVCA,cacka,kraljeva,ue,i drugih gradova nego beogradjana. Navijanje za 10-ku, ali nije bas grmelo sa juga kao obicno. ... sve tvoje drugove iz loze pocasne... ...zenu znaj ali to nije kraj... caleta zandara i cerku... sto kole ... nanananana

Suzy Quatro

pre 16 godina

Bravo momci!!! Svaka čast za prikazanu igru, tako se brane boje našeg kluba, našeg Partizana! I navijači su napokon stali uz klub i igrače, nadam se da će to postati normalna pojava na našim stadionima. Đukiću, bravo majstore! Mislim da bi UEFA zaista mogla da nam da drugu šansu, iako smo svesni da su oni velika organizacija, gde se zakon poštuje i da su bez emocija prema bilo kome. Mesto nam je u Evropi, dokazali smo to.
Videh jedan komentar gore, mislila sam da sam jedina ali ipak nisam. Pojačan tv do maximuma, navija se iz sve snage, čak su mi i suze krenule u pojedinim momentima!

Na svetu ništa lepše ne može da postoji, kao što je naša ljubav prema crno beloj boji!!!!

Pedja Matovic

pre 16 godina

Ovako, nisam pročitao sve komentare, ali bih hteo, ako to niko gore nije uradio da objasnim "pozanavaocima" fudbala, da, ako izbace patlidzan, u treć kolo ide protivnik koji će danas biti izvučen žrebom, a ne Zrinjski.
Kad su javili da je patlidzan izbačen osetio sam da mi je žao, ali to je potrajalo samo dok nisam počeo da čitam grobarsku pljuvačinu po ZVEZDI. Zato, molim te bože da im UEFA produži kaznu, pa neka svisnu.
A ove nesrećne Rvate bi dobio i Omladinac iz Mokrog Luga.

neumann

pre 16 godina

@Navijac Zrinskog
Nadam se da stvarno pozdravljas iz Bosne, jer ti Hercegovci to ne bi oprostili. Sto se tice poganih Partizanovih navijaca, to je tacno, pa na kub. Ali ne znam sta cemo sa Zrinskim i njihovim "navijacima"? Ne znam ko je ona ekipa skupljena s koca i konopca, ali oni su fino reminiscirali na svetli period hrvatske povijesti 1941-1945, pominjali neko orudje i oruzje, sa sve vrbama i Kosovom republikom. Nisu imali nijednu navijacku pesmu, ali su zato o Juri i Bobanu znali sve u glas. Pozdrav

Menitingplent

pre 16 godina

"U 19. minutu fudbaleri Zrinjskog su stvorili dobru šansu, ali je faul na ivici kaznenog prostora Partizana Rnić načinio faul nad Matkom. Na prvi pogled se činilo da je u pitanju penal, ali sudija je doneo ispravnu odluku, i samo Rniću dao žuti karton."
Nije Rnic dobio zuti karton, vec Matko, i to potpuno opravdano.
Inace, Rnica treba odmah menjati, Predraga Lazica se sto pre otarasiti, a i onog Veselinovica. Mislim da ni Maleticu nije mesto u Partizanu, ali priznajem da je odigrao vrlo dobro sinoc.
Rukavina je pravi kapiten!

stefanpartizan

pre 16 godina

Cisto ad pomenem-dole u golubovcima su dva fudbalera extra klase,Cetkovic i Stjepanovic.Bombe!Kad bi igrali u Partizanu...

Csaba

pre 16 godina

Ta ljudi moji , napolje sa barabama, kakav fudbal i o kakavim uspesima sanjate sa ovakvim "navijacima". Rigirozno, na minimum 5 godina, pa onda neka se nose majice " tzv. nacionalnih heroja".

mario

pre 16 godina

vidim transparent "Dokažimo da nam je mesto u Europi" da nije istinito bilo bi žalosno sada smo najesnom mirni momci a od 36 utakmica odigranih vani u 25 incidenti partizanovih navijača jer izgleda i UEFA vas se boji da nebi i njih ispeglali

Илија Чворовић

pre 16 godina

Звездаш сам из породице која је навијала за звезду (укључујући обојицу деда). Много ми се допада начин на који игра Партизан, борбено, офанзивно, лепо, за гол више, за публику. Поштујем то.

Било би лепо да прекинемо да се делимо на Звездаше, Партизановце, ове оне, да се бијемо и мрзимо. Замислите кад би се Срби сложили и кренули заједно. Замислите да своју децу образујемо, волимо, поштујемо. Да нам државу, факултете, школе, болнице, фудбалске клубове воде паметни, образовани, амбициозни људи. Где би нам био крај? Или је боље да нас воде искомплексирани, неуспешни, националисти који се само крију иза тог национализма и само нам наносе штету. Уместо оних правих националиста који чине добро свом народу.

На крају крајева, избор је наш зар не? На нашем радном месту, у породици, на стадиону...

phoboskv

pre 16 godina

I.....??? Sta sad dragi simpatizeri? Gde ste na stadionu? Zasto niste doveli svoju decu,o cemu kukate ovde svaki dan,kad je na stadionu i vise nego bezbedno? Zasto niste napunili istok?Zasto niste napunili zapad? Zasto niste napunili sever? A? Prokukaste kako zbog Grobara ne smete ici na stadion i voditi svoju decu,a sad,kad je najbezbednije,nema vas ni 10000...BRUKA...Sada ste se pokazali.Pokazali ste da ovo kukanje na ovom sajtu nije nista drugo nego vase prenemaganje,kao ne smemo zbog huligana,a zapravo,mrzi vas da se pomerite iz fotelje.A da idete na gostovanja...ma daj.Za partizan se navija i kad igra u gostima...A to rade GROBARI,koje svi vi kritikujete ovih dana.GROBARI i sada navijaju na stadionu,skoro skroz popunjen jug i prave atmosferu kakvu ne bi napravili ni 200000 vas simpatizera....Kao sto ste primetili,ni ja nisam na stadionu,ali oduvek podrzavam grobare i cenim to sto oni rade(na stranu incidenti,toga ima u svim zemljama)....Bravo Grobari,a vi simpatizeri stidite se...cast onima na stadionu

Freddy Kruger

pre 16 godina

@grobar_brisel
Ti si jedan iskoompleksirani navijac partizana ...Iste ovakve komentare ste pisali i prosle godine ... Partizan ce da odere zvezdu , nema vise cile mile ... kad ono bum 19 boda razlike ... sad opet tako pisete , kako cete da nas oderete ... sad ce da bude vise od 19 ... A da je Zrinjski bolja ekipa od levadije sad bi igrao 2. kolo kvalifikacija za LS , a ne 1 kolo kvalifikacija sa tamo nekim partizanom... Smiri strasti jer ce opet da bude puno bodova razlike na tabeli ... I zbog takvih tebi slicnih navijaca , bas bi voleo da izbace partizan , da se jos malo nervirate... A to sto pises ovde po sajtu b92 , izadji i kazi nekom zvezdasu u lice ... Nesmes ? Zasto ? Sigurno zato sto si neki klinac koji proziva po forumima , a na ulici nesme ni da pisne ... Znam na stotine takvih kao ti . Zato zacepi gupicu i pusti "PRAVE" navijace partizana da komentarisu , a ne iskompleksirana gov*a kao sto si ti ....

marsenije

pre 16 godina

E aj ovako da se dogovorimo. Da ne tripujete da sam neki radikal i tako to. Ja sam od ovih suprotnih za 180 stepeni. Od ove price sam hteo da bljujem. Grobar sam 100 posto, ali ovog blama nisam video nigde. Prvo onaj kretenski "evropski" stil tipa "mi smo u Evropi", pa ludacki aplauz delegatima iz UEFA. Cekaj bre malo majku mu, pa zar posle onih silnih "MLADICA" i "Noz zica Srebrenica", odjednom postasmo "Give peace a chance", tu mi je nesto sumljivo. Zbog grobara nisam otisao na poslednjih 8 derbija. Cekaj, pa mi smo takvi i takvi. J... ga sta da se radi, nemojte onima sa tribina koji su dosli sa dvogledima da se prodajemo na naj glupli nacin. Mislite o tome "SRBIJA U EVROPI", ali bez sranja na tribinama i okolo. Bilo ok, prico mi deda. Volis KLUB, ali ne seri po tudjinu, jer si ti bolji od njih. BUDI COVEK JE BOTE !!!!!!!! Srpskim kvazi nacionalistima sa Mladicevom slikom, setite se ili procitajte memoare Z.Misica pa valjda posle toga ce te da VOLITE svoje, a postujete TUDJE. Pozdrav braci HRVATIMA.

Navijac Zrinjskog

pre 16 godina

ne znam da li da se smijem ili da zalim ovaj partizan toliko truda u ove dvije utakmice ce biti uzalud.
Sta mi tu mozemo vase grobare niko ne moze obuzdati i mislim da uefa postupa samo po pravilima i nadam se da ni sada nece odstupati od pravila
jer smatram da partizan uprkos igri koju su demonstrirali nisu zasluzili da idu dalje i tu nema polemike ni dvojbe.
medutim sramota bi bilo i da zrinjski ode dalje ovakvom igrom ne zasluzuju mjesto u evropi srce me boli kad to govorim ali moram biti realan koliko god da je to bolno.
Sliskovic se pokazao kao los strateg kao neznalica opet je dokazao da je velika luzercina to je bio dok je vodio reprezentaciju srecom sad je pravi covjek sjeo na klupu Reprezentacije i konacno se Bosna malo dize iz ponora u koju je Sliskovic gurnuo.
Predlazem da se taj luzer smjeni i dovede neko ko se razumije u fudbal.
ako ostavim to po strani moram reci da me je sarajevo prijatno iznenadilo nisam ocekivao pobjedu u belgiji.
svakacast igracima rukovodstvu treneru svima dokazali su da za njih ipak ima mjesta u evropi tako da nije sve crno na kraju tunela ipak ima svjetla.
i za kraj moram cestitati igracima partizana na pobjedi jer su sinoc pokazali da su vrhunska ekipa samo da nemaju nako pogane navijace zazelio bi im srecu kod uefe no ovako im ne zelim.
molim moderatora da objavi ovaj komentar koji je pisan iskreno iz dubine duse..
pozdrav iz Bosne....

gajgsajf

pre 16 godina

ovako se igra fudbal a ne ko zvezda sinoc...cela ekipa je odigrala odlicno...Samo Jovetic, Diara i Moreira su 10 puta bolji od svih zvezdinih pojacanja ove sezone...ima da vas rastavimo u prvenstvu...

fcrs

pre 16 godina

Svaka cast za pobjedu protiv "prejakog" Zrinjskog!!!
Sta kazete?
-Ima da pravite rsum u evropi?
Moguce, ali mozda za koju godinu...
Dobro ima vremena,
nece Evropa nigdje pobjeci, samo se postarajte da vi ne pobjegnete od nje:)
Nada poslednja umire

Dejan Delije Sever

pre 16 godina

E pa ovako-znate i sami da su se u mnogobrojnim komentarima u proslom periodu grobari zalili sto ostavljamo (Delije) komentare kada je u pitanju vest o partizanu,i evo sada citam prvih 70-ak komentara i vidim da je tu i 7-8 simpatizera Zvezde koji vam cestitaju na pobedi(cestitke cete od mene cuti kada pobedite nas),ali neda djavo mira grobarima poput @grobar brisel,@doom,@zokipfc,@gajgsajf,@realan ,i eto iako nisam hteo da dajem komentar naterase me ljudi da im kazem samo ovo:sada vi ostavite zvezdu na miru,njenu mrsavu pobedu,njena pojacanja,to kako cete nas dobiti 3:0 u prvom sledecem derbiju i tako dalje!I setite se ko je aktuelni osvajac duple krune(znam da vas to boli)!A da,i ovo jos,sutra mi gledamo izvlacenje parova u 12:00h a vi u 13:30h,samo ako moze neko da mi objasni zasto nije u isto vreme,nije mi jasno :)

bice bolje

pre 16 godina

i sta sad??? partizan ce pobediti i za nedelju dana uefa ga izbacuje!!! gde je tu lgike... bezveze, igraju se sa nama kao sa misevima.... ako, tako smo i zasluzili!!!!

human

pre 16 godina

Ne znam samo sta bi bila veca sramota: da prodje Zrinski sa ovako bednom igrom ili da se Partizanu ublazi kazna zbog divljanja navijaca.
Mada da budem realan ni njhivi se navijaci (policija) nicu mnogo bolje pokazali!

dane

pre 16 godina

Ovo ljudi moji nije dovoljno jaka ekipa ni za pripremnu utakmicu a ne za kup uefa. Vi ste ponosni do neba sto je Partizan pobedio ekipu kojoj je najveci uspeh prvo pretkolo inter toto kupa i prvo pretkolo lige sampiona (i to samo po jednom)!!!!Mislim, svaka cast... Tri gola su bila cist poklon.
Skripace tu u odbrani najvise, mozda vec protiv Vojvodine.

PAJA

pre 16 godina

Ma dajte ljudi,mnogo smo se primili.Stvarno mi je lepo posle ove pobede ali ovaj Zrinjski je stvarno smejurija.Sta cemo raditi kada nam dodje ZVEZDA,opet ce nas trpati,a ja vise ne mogu to trpeti.mi smo super navijali,a kada nam dodju ganci mi cemo opet kao bojkotovati tekme iz nemoci da im se suprostavimo.Stegnimo zube i nedajmo zvezdasima da nas najure sa stadiona kada god im se cefne!

Neutron

pre 16 godina

E, mnogo mi je drago sto je Partizan pobedio. Nadam se da ce se provuci sa Uefinom odlukom. Zasluzili su, ne samo sto su 50 puta bolji tim, vec sto je u ovoj prilici bilo mozda nefer izbaciti Partizan kao gostujuci tim u utakmici u kojoj su i domaci, tj. navijaci Zrinjskog, isto pravili sranje i na kraju krajeva, oni, kao domacini, bili odgovorni za organizaciju i sigurnost. Dakle, onako neutralno posmatrano, Zrinjski stvarno ne bi trebalo da ima osnov za zalbu. Dobro, to sa jedne strane. A sada sa druge...
BIZGOVCINE JEDNE NEVASPITANE! OVO VAM JE TREBALO PA DA NAUCITE DA POSTUJETE LJUDSKA BICA!? SADA SE PRAVITE FINI, A STA SA ONIH DRUGIH 25 KAZNI? STA, KAO I U SVIM TIM SLUCAJEVIMA VAM JE NEKO DRUGI BIO KRIV? NIJE, NEGO STE BIZGOVI I BIZGOVIMA BEZ MOZGA OVAKVE MERE MORA DA SE NAMETNU DA UDJE U NJIHOV BIZGOVSKI MOZAK DA MORA DA SE POSTUJE SVAKO LJUDSKO BICE. JA SAM DELIJA I ISTO TO IDE ZA DELIJE, DA SE NE PRIHVATE OVE PRILIKE, STO HOCE SIGURNO, DA BI SE PREDSTAVILI KAO DALEKO CIVILIZOVANIJI. ISTI STE SVI! NEMOJTE MENI DA PRICATE KAD SAM OCEVIDAC. NA PRIMER, NA ZAPADNOJ TRIBINI, MLADI OTAC, SEDI PORED MENE, I UCI MLADU CERKICU KAKO DA VICE "U,U,U" KADA PROTIVNICKI CRNI IGRAC DOBIJE LOPTU! SVE TO 'LADNO PROLAZI, LJUDI OKOLO UOPSTE NE PRIMECUJU. E, SADA, BIZGOVCINE RASISTICKE, NEVASPITANE, NAUCITE LEKCIJU A AKO NISTE UKAPIRALI PORUKU SVETA, NADAM SE DA CE TE DA BUDETE IZBACENI U BUDUCE. I NEMOJTE MOLIM VAS ONO "PA STA? ONI SU IMALI ROBOVE A NE MI, PA STA O JASENOVCU...?". PUSTI TI NJIH! NEGO GLEDAJ NA SEBE, POGOTOVU STO STALNO NESTO KENJ..E O HRISCANSTVU.
Toliko

sima14

pre 16 godina

Dobicete sta ste zasluzili grobari. Mislite jedna tekma bez incidenata i to je to, a da se one prethodne zaboravljaju...malo morgen. Budite srecni ako bude samo godinu dana ako ne budu dve

slatkish(grobarka do groba)

pre 16 godina

Ma ovo je obicno zagrevanje za Partizan!Nisu valjda stvarno mislili da ce otici kuci kao pobednici!A ako ipak jesu to je onda najsmesniji vic koji sam skoro cula!PFC FOREVER

mole

pre 16 godina

Iako sam zvezdas svaka cast partizanu na pobedi nadam se da ce desetog da ih puste da igraju dalje treba srbiji bodova,ali nisam siguran da je ova utakmica pravi pokazatelj jacine partizana jer je zrinjski tliko los da bi ga spartak iz subotice koji je u trecoj ligi pobedio makar sa 1-0 tek u sledecm kolu se moze reci koliko ovaj partizan stvarno vredi poz svima i cetitka jos jednom.

Zika,skiatos

pre 16 godina

E sada ce nas UEFA definitivno izbaciti zbog ponizavanja protivnika,sto po uefinom pravilniku nije dozvoljeno!!!Pozdrav za sve Grobare iz Aleksinca

zvezda

pre 16 godina

Zvezdas sam ali svaka cast igracima i navijacima partizana odradili su poso za cistu 10-ku.Bilo bi toliko glupo da posle ovog debakla Partizan ne prodje dalje, a da prodje Zrinjski.

JanePFC

pre 16 godina

Jos jednom smo pokazali ko je najveci i najbolji klub u Srbiji.Partizan je jedini srpsko.evropski brend,budimo realni.Inace svaka cast za pojacanja sve koje smo doveli su fenomenalni igraci.Pozz

grobar_brisel

pre 16 godina

zanima me komentar delija,da li su svesni da imamo bolji tim od njih,pa napravili smo extra ekipu uzeli bolja pojacanja,za desetku odigrana utakmica...bravo crno beli !

listopad

pre 16 godina

vidim neki prozivaju slabiji odziv publike nocas
pre svega ne mislim da je sinoc bila slaba poseta
drugo i vaznije jeste da se navijaci ponasajau uvek, kao nocas i onda ce malo po malo i publika doci na stadione .
jer odlazak na stadione za vecinu populacije je kao i sve ostalo "trend"
ili ti bolje receno
"kud svi turci tu i mali mujo"
hvala Grobarima za nocasnji ambijent bilo je fenomenalno

Pedja Matovic

pre 16 godina

Ovako, nisam pročitao sve komentare, ali bih hteo, ako to niko gore nije uradio da objasnim "pozanavaocima" fudbala, da, ako izbace patlidzan, u treć kolo ide protivnik koji će danas biti izvučen žrebom, a ne Zrinjski.
Kad su javili da je patlidzan izbačen osetio sam da mi je žao, ali to je potrajalo samo dok nisam počeo da čitam grobarsku pljuvačinu po ZVEZDI. Zato, molim te bože da im UEFA produži kaznu, pa neka svisnu.
A ove nesrećne Rvate bi dobio i Omladinac iz Mokrog Luga.

Mix

pre 16 godina

Ma rezultat ovde uopste nije bitan ni sporan. Zna se da cemo ih lupati sa min. tri komada razlike, ali je pitanje mozemo li na tribinama biti idealni....Pomaze bog, bice sve u redu, nadam se!
mene raduje da mi imamo igru i efikasnost. To je dokaz da smo odradili prelazni rok super, a za komsije mi se cini da su se ispromasivali. No videcemo!

Aleksandar Bn.

pre 16 godina

Dobra igra Partizana.Medjutim svima je jasno,da je Zrinjski amaterski klub,oni bre ne znaju aut da izvedu kako treba,prave pocetnicke grske u odbrani itd...U odbrani Partizana promaja ,protiv ozbiljnijih ekipa bice tesko sacuvati gol.Ali dobri su.Prednost Partizana u odnosu na Zvezdu lezi u treneru.Djukic se razume u ovaj posao a Bole ne(ljepse se i oblaci od Boleta).Kod Djukica se zna ko sta igra u timo ,ko je krilo, ko zadnji a ko prednji vezni,bek itd....Basta treba da uci od Rukavine kako se ubacuje u napad i kako se uopste rotiraju u napadu krilo i bek.(toga u Zvezdi nema).

Dejan BG

pre 16 godina

Bilo je i krajnje vreme da pokazemo Evropi da i ovde ima normalnih ljudi, koji znaju da bodre svoj klub, a da pritom ne moraju da pokazuju kako mrze sve ostale.Ipak je i nama mesto u Evropi, svidelo se to nekima ili ne.

Bozji poslusnik i izvrsitelj-Trajan Krecu-Tigar

pre 16 godina

Hvala Sveopstom za pobedu Partizana ! Partizan decenijama igra u Evropu, i dobio je nekoliko petardi, izgleda da je doslo vreme da damo petarde, vec dve na 2 utakmice ! Istina je, hteo sam da bude 9:0, ali , izgleda da se i Zrinjski dobro borio i imao svoje sanse ! Utakmicu nisam gledao, ali sam pratio putem interneta, ali se videlo da Partizan stalno napada! Dobro je sto su Zvezda i Vojvodina , pobedile , jer su potrebne bodove Srbji ! I jako nisam sa vama, moje srecno srce ........je izmedu vas !

PFC Forever

pre 16 godina

Ova petarda u golu je glasnija od petarde na tribinama. Mnogooo bolje od bilo kog politickog/ etnickog skandiranja.

Nadam se da je ovo pocetak boljeg fudbala i normalnog navijanja.

All we are saying je krajnje nepotrebno al' daleko bolje od Ratka i Radovana ...

Makaveli

pre 16 godina

Sportsi je sve ucinjeno da idemo dalje. Sta ce se odluciti za zelenim stolom je druga prica. Ali bruka bi bila kad bi pustili tim koji je izgubio 1:11 da prodje dalje. Uostalom, incidenti su se desili na njihovom stadionu i bilo bi logicno da se oni kazne.
6 i 5 = zrinjski :-))

ciculja

pre 16 godina

Супер...је!!!!!!!!Бас би било штета да нас не пуста у Европи!Навијање за памћење...замислите каква је то утакмица када женско пајача до краја тон, плаче од среће и скаче.....EXTRAAAA BRE!
Momci svaka cast!

Billy The Kid

pre 16 godina

Hoće li neko da mi kaže šta treba da uradi Zvezdan Terzić ako žalba uprave urodi plodom i Partizan ostane u kupu UEFA?!? Da podsetim da je on prvi zagovarao priču da se ne vredi žaliti jer "Može se desiti da kazna ČAK bude povećana". On, koji treba da brani interese Srpskih klubova pred tom istom UEFA-om. STRAŠNO!!!
Svaka čast igračima Partizana na večerašnjoj igri i zalaganju do poslednjeg minuta, čime su pokazali da im je mesto u Kupu UEFA, a daće Bog, sledeće godine i u Ligi Šampiona.

VOLIM PARTIZAN !!!

Macvanin

pre 16 godina

Sve, sve, ali Rnic. Decko kao da je lomio lobanju, a ne nogu. Zamislite onaj njegov start (uz jos neke bisere) protiv jace ekipe sa vise autoriteta kod sudija - crveni + penal,a do kraja jos poluvreme ipo. Ima jos rupa u odbrani, ali sveukupno svidja mi se kako igraju, kolektivno i borbeno, nadam se da cemo ostati u Evropi.

Darko

pre 16 godina

@ mario (br.9)
omladinac, mislim da svoju neinformisanost i neupucenost ne bi trebali da delimo sa brojnim auditorijumom. Tacno je da je na od 36 utakmica Partizan bio kaznjen na 25, ali one nisu bile na strani, kako ti napisa. Drugo, brojke cesto znaju da zavaraju um. U tih 25 kazni broje se i one za
npr, dve petarde i jednu baklju...ili za tri dimne kutije...itd.. a ti "mario", raspitaj se malo, procitaj nesto, utvrdi gradivo, pa onda na forum...

doom

pre 16 godina

hehe, Partizan igra svoju igru ponovo, Juca, Moreira i Diara su se pokazali kao odlicna pojacanja koja apsolutno odgovaraju nasem stilu i mnogo sam srecan zbot toga, Joveticu majstore hvala ti sto si ostao :) "give peace a chance" je bilo za one zbirove iz uefe...
daj Boze i Sveti Ilija da ostanemo u Evropi jer ocu bre opet da uzivam... Komsije, a vi kako te?

grobar_brisel

pre 16 godina

Bilo bi stvarno zalosno da posle ovoga izbace partizan iz daljeg takmicenja.
Otvorili smo oci uefi,videli su kako se organizuje evropska utakmica sta vise reci na njima je da odluce ali moram da priznam da ova ekipa ZRINJSKOG je ipak bolja od one LEVADIJE sigurno !

Ina

pre 16 godina

Ma kakvih 3:0 prvi derbi ima da bude mnogo vise...Mi pobedili Zrnjski 11:1 , a Zvezda jedva izvukla 1:0 sa Levadiom, treba da da u sledecoj utakmici 11 komada da bi bila bolja od Partizana (BAR U OVOM TRENUTKU)
Posle jucerasnjeg SMORA, veceras je bilo EXTRA ZANIMLJIVO...POZDRAV GROBARIMA...GROBARKA FOREVER
p.s. Vidite da mozete lepo da navijate samo kada hocete :-)

Гробар-љубљана

pre 16 godina

Дај боже само Хајдука у следечем колу, не знам зашто али волио би тај окршај да гледам уживо на ЈНА...
па ако нјих добијемо, што се мене тиче ко да смо прваци европе :)

Stefan Paris

pre 16 godina

SVAKA CAST za ovu fudbalsku predstavu bio sam na tekmi i mogu da pohvalim partizan u svim segmentima pocevsi od organizacije pa do navijanja bio sam posebno odusevljen navijanjem nije sporno ni igra ali i protivnik nije bio nimalo dostojan protivnik partizanu a za ono prozivanje grobara za zeku ja mislim kako zeku nije sramota vise da bude tu.ZEKO NAPOLJE.I zeleo bih da sutra dobijemo hajduk iz splita bilo bi strava i uz to naravno da nas ne izbaci iz evrope a za ovo veceras bilo bi steta(zbog navijanja i atmosfere)i zaista bi bilo zalosno da izbace partizan jer mislim da moze da prezimi u evropi i mozda cak prodje dalje nego pre 3 godine.Pozdrav svim grobarima i svaka cast za navijace sa juga.

Delija Sremska Mitrovca

pre 16 godina

Ajde grobari budite malo realni. Pa ovaj Zrinjski nije ni za za našu treću ligu.
Imate extra ekipu, i iskreno ove godine će nam biti malo teže da osvojimo duplu krunu nego prošle, ali s'verom u boga i to će se desiti :)

Želim vam puno sreće 10.-tog i da prođete dalje.

red star

pre 16 godina

Ajde sta ste uzleteli protiv jednog tima koji je gori od Kabela iz Novog sada.I smesno UEFA dovela dvojicu kontrolaora u Beograd kada se znale da ce u Beogradu biti OK i da nece biti ni jednog navijaca Zrinjskog. Prave samo farsu.Nisu problem navijaci u Beogradu nego oni koji idu na gostovanje.Ni Legija nije izbacena sto je u Varsavi napravljen nered nego u Estoniji. Ovo vam samo malo nade daju

stevan

pre 16 godina

Svima smo pokazali kakvi smo navijaci kad nas niko ne dira i ne provocira,bez ijedne mrlje je proteklo sinocnje navijanje. Jedino mi je smetalo sto su mi panduri na ulazu zavrtali dres da vide da nekrijem neku majcu sa nacionalistiskim slikama ili simbolima, i to sto su se beogradjani obrukali i dosli u malom broju na stadion,vise je bilo nas iz KRAGUJEVCA,cacka,kraljeva,ue,i drugih gradova nego beogradjana. Navijanje za 10-ku, ali nije bas grmelo sa juga kao obicno. ... sve tvoje drugove iz loze pocasne... ...zenu znaj ali to nije kraj... caleta zandara i cerku... sto kole ... nanananana

Bzzz

pre 16 godina

E, pa ovako. "Fino" izdanje Grobara i Partizanovog rukovodstva sinoc je upravo to sto ce poslati crno-bele iz UEFA-kupa. Sinoc se htelo fino, dobro tj. kako treba i onda ide. Posto se desilo ono sto se desilo u Mostaru, a i na jos 25 utakmica, onda je to dokaz da niti je rukovodstvo kluba htelo/znalo kako da pristupi ovakvim utakmicama (sto je stvarno deprimirajuci), niti su to Grobari hteli. Ako se organizovano mogao sprovesti sinocni mec onda se lako moze naslutiti zasto oni drugih 25 nije.
Volio bih da nije tako, ali ne samo Grobari nego gotovo cela nasa navijacka scena tezi ka "navijanju" gde je siledzijsko ponasanje najvaznije. Uostalom ta scena je stvarno smesna jer su nase grupe uglavnom male a nase dve jedine vece postoje samo u medjusobnim susretima ili na nekoj medjunarodnoj utakmici - gde se najcesce brukaju nasiljem.
Da su se navijaci i uprava bavili sportom sada bi crno-beli sportski cekali sledeceg rivala jer su sportski pregazili sincnog protivnika. Ali neka. Lepse je igrati za Bezanijom i slicnima nego sa evropskim ekipama.

Pedja

pre 16 godina

Za sada je sve u redu sa navijanjem !
Igru i golove ( 3:0 ) da i ne spominjem,suvisno je..
Eh kako bi mi bilo krivo da nas izbace...
Odlicne ekipa Partizana !!

miki

pre 16 godina

nazalost i pored svega partizan ce biti izbacen iz kvalifikacija za uefa kup. samo sto ovoga puta to nece biti jedna godina nego samo sest meseci (sto nam se isto hvata) i 49999 svajcarskih franaka (sve zbog dobre organizacije sada u beogradu).
i to vam je uefa!!!

Milan

pre 16 godina

Sto kaze onaj komentator za Jovetica "Bolje sto je ostao u Partizan, da je otisao u Keln mozda bi ga oni pozajmili u neku drugoligasku ekipu" Neka ga neko obavesti da je Keln drugoligaska ekipa.

Gavrilo

pre 16 godina

Zrinski bi sad trebalo da zamoli UEFA da im ne dozvoli da nastave takmcenje. Ako im jedanaest komada nije dovoljno za to, onda
su stvarno bez blama. Bruka kako smo ih ispeglali, ha ha ha. nama je za ovu sezonu i ovliko dosta. mada, mogli bi i hajduk malo da im izmaltretiramo

milos ns

pre 16 godina

svaka cast !!!!za igru i navijanje..pokazali smo evropi da smo pravi tim..dosta je bojkota ..svi na stadion da pomognemo partizanu da dodje do titule....NAPRED PARTIZAN111

Bobisha

pre 16 godina

Mnogo bolji fudbal u odnosu na sinocnji smor. Bravo Partizan, lepo i organizovano. Zuki fali gol. DEobar je i koristan igrac ali mu treba gol. Samo napred momci valjda ce ovi iz UEFE imati u vidu ponasanje Grobara veceras, koje je bilo za desetku, kao i dobru organizaciju cele utakmice.

Zrinjski, zbunjeno,zbunjeno,zbunjeno...

Zoran

pre 16 godina

Ljudi, moraću na ovom sajtu uvek da poželim želju. Ja ih pitao u prošlom komentaru, jel može petarda? i oni me shvatili ozbiljno. Hvala vam, samo tako nastavite.

Vule

pre 16 godina

Jesam zvezdas,ali je Partizan zasluzio sansu na nastavi da igra u Evropi na terenu. Nisam od onih koji razmisljaju u stilu da "komsiji crkne krava" kad nasi klubovi igraju u Evropi,naprotiv ja uvek navijam za nase klubove u Evropi,makar to bio i Partizan jer samo ako su svi nasi klubovi uspesni mi mozemo ocekivati veci bodovni koeficijent.

Srđan

pre 16 godina

Ljudi, grešite.
Zrinjski nikako ne može dalje. Ako Partizanu (ne daj bože)bude potvrđena kazna, dalje bez borbe ide Partizanov protivnik koga će dobiti sutra na žrebu.
Žreb za LŠ je u 12.00h
Žreb za kup Uefa u 13.30h
Direktan prenos na Eurosportu.
Neka je sa srećom našim klubovima na žrebu.

Simpatizer Partizana

pre 16 godina

rnic,mihajlov,lazic su losi.Na tim mestima treba dovesti igrace!ovo ostalo izgleda sasvim ok!mali obradovic me odusevio!

Najveci problem partizana u ovoj sezoni moze da bude to sto nemamo klupu!nece imati ko da zameni rukavinu,moreiru...

Pozdrav svim ljubiteljima domaceg fudbala!

pinki

pre 16 godina

UEFA:"Nije tesko biti fin"

PFC:"Mi smo """krivi""" i biti cemo fini"

I prolazimo dalje ! ! !

Slab je zrinjski za nas,
vidjecete u evropi ima rsum da napravimo

N.

pre 16 godina

Kao prvo, svaka chast Partizanu i navijachima vecheras. Zanima me samo da li je bilo uopshte protivnichkih navijacha i ako nije, onda sigurno ne mozhemo porediti vecherashnju situaciju sa onom iz Mostara (ovo izjavljujem iz perspektive UEFInih posmatracha)..

Uglavnom, imamo prolaz i sada se samo nadajmo da ce nas pomilovati, iako su za to male shanse, i da cemo nastaviti u Evropi jer kako stvari stoje imamo tim sa mozhda i najvecim potencijalom i kvalitetom u poslednjih nekoliko sezona i mogli bi dogurati bash daleko..

Sada pitanje za experte shto se tiche UEFA koeficijenata i bodovanja: Da li, u sluchaju da nas ne daj Bozhe izbace, ova 2 boda od pobeda sa Zrinjskim rachunaju u nash koef?

Billy

pre 16 godina

Da citiram nekoga sa istoka: "Pa dobro ljudi, je l' su lepo rekli iz UEFA da ne sme petarda da padne" :)

Kazna za Partizan ce biti smanjena, umesto na godinu dana, kaznice nas na 2 meseca neigranja zbog ovih 11 komada, taman na pochetak takmichenja po grupama :D

DDT

pre 16 godina

Zvezdaš sam, ali najiskrenije želim da PFC prodje, odn. da mu UEFA smanji kaznu.
Još nešto, onaj Žuka je za mene najveće otkrovenje prelaznog perioda. Gde ste ga samo iskopali? Komotno bi mogao da daje časove fudbala svim našim pridošlicama (Barcos, Molina, Lucas...).
Zbog takvih majstora fudbala bi bila još veća šteta da vam UEFA potvrdi kaznu.
Srećno!

Gost

pre 16 godina

Mislim da je vec neukusno ovo ismejavanje Sliskovica i njegovog engleskog. U pocetku je bilo simpaticno ali preteraste ga. A covek veceras posteno rece i to na nekom bosansko-hrvatsko-srpskom (redosled je zbog osobe koja je izgovorila sledece): Ne želim da ulazim u to kakvu će odluku UEFA da donese, ali smatram da je teren jedini merodavan.

Mix

pre 16 godina

Pet pivca na ex!
Tako se to radi, rece neko!
Imamo super tim i dace bog da i sveta krava zazmuri na oba oka!
E sad, malkice o navijacima. Pa vidjosmo da moze bez svinjarije, dakle mozemo i mi da budemo kulturni i bez tuce i provokacija. Sada kada smo prosli tu medju koja znaci normalno polje gravitacije, hajde da tako ostanemo uvek. Da pevamo momcima i aplaudiramo majstorima fudbala. Da se ne oblacimo prasumljacki, da je sal i sveti dres glavna garderoba i da su pesme naseg kluba jedini potpuri koji znamo na nasem i ostalim stadionima gde gostujemo.
Mi mozemo da osecamo u sebi i ostale vrste "ponosa" ali na otvorenom to ne smemo da izrazavamo, to moramo shvatiti. Ako mislimo dobro sebi i nasem Partizanu. Ovaj put ce Cure i Zeka verovatno uspeti da spasu nespasivo(od kada UEFA postoji nije bilo kao u ovom slucaju!). Dovoljno da skinemo kapu velikom Curetu i bogami i Zeki, mada je u odlasku. Ali i oni kao i svaki pravi partizanovac, pokazase da u nevolji nema podela . Moramo shvatiti da ljude ne treba nabijati na kolac samo zato sto se nije uspelo prema zeljama ili ti zbog rekla-kazala.
Ne shvatite ovo kao neko naknadno pametovanje u vezi poznatog problema koji razdire nasu dusu i srca partizanovska, jednostavno ODAJMO PRIZNANJE ljudima koji su to zasluzili.
Svi smo mi Partizan!!!

slava

pre 16 godina

Odlicno. Navijaci fantasticni,rezultat ocekivan. Sada sam siguran da ako nas puste da igramo, prezimecemo u evropi. U svakom slucaju Partizan ima odlican tim, titula se vraca na Partizanov stadion. SLAVA-OBREZ

Srbija #17

pre 16 godina

svaka cast partizanu na lepoj igri, nadam se da cemo videti 3 SRPSKE EKIPE u evropi ove godine! SAMO NAPRED VOSA, ZVEZDA I PARTIZAN!

drejko

pre 16 godina

@phoboskv

E moj ti... Jel si ti covece lud? Da si mozda pomerio zadnjicu iz svoje fotelje (izvini ako si invalid) i dosao na tekmu video bi da je na istoku i zapadu bilo na stotine klinaca ispod 5 godina a da ni ne govorim o ovim starijima (usput sever je bio zatvoren za publiku i nisu pustene karte)

Ja ne volim huligane ali mislim da je VRLO glupo generalizovati gorbare kao takve ali tamo ne mozes da dovedes malo dete koje ce u onoj guzvi da se povredi!!

Ispred kapije za jug preko 100 pandura, pa kom detetu trebaju takve scene??

007

pre 16 godina

svaka im cast...stvarno nije lako dat 11komada u dvije utakmice bilo kome....a zrinjski je rang mozda rada ili mladosti iz apatina...sad samo da mafiosi promjene odluku i da nas puste da ostanemo u evropi....

danzig

pre 16 godina

Ovo je smejurija, sreca po Zrinjski da nije otiso dalje jer bi sigurno primili 20 komada od sledeceg protivnika a sa ovakvom igrom u Srbiji nebi igrali ni u drugoj srpskoj ligi a kamo li u MSL

Crno-beli

pre 16 godina

Ovi igrači tzv.HŠK Zrinjskog bi ipak trebalo da ostave fubal i da počnu da gaje voće i povrće na Neretvi!Jel se slažete?

[-_-]_513

pre 16 godina

Ima li srecnijeg coveka od mene???




Klub za koji zivim je u dve tekme bukvalno ubio protivnika sa 11:1,i nadam se ,da se plasirao u drugo kolo...

Sve je na UEFI - ako nas izbace nema spasa srpskom fudbalu,pa i da zvezda osvoji LS (ali kako je igrala protiv Levadije tesko)...
Oni pricaju nesto o Fejnordu...Alo u Holandiji Ajax i PSV svake godine u LS,dok AZ i Groningem u UEFA,i njima je jedan klub manje vise isto,a nam??? Samo PFC i zvezda...

Grobarima svaka cast-to je patriotizam,a ne ono sto su pokazali u Mostaru...

Moreira - Diara ODLICNI
Maletic - Po meni najbolji igrac PARTIZANA
Jovetic - Dokazao je svoj kvalitet
Bozovic - Samo jedan kiks(kada je Rukavina izbacio loptu sa linije)ostalo ODLICAN
Rukavina - Kapit kapitenski

...


VOLIM PARTIZAN!!!

Kaca

pre 16 godina

O,Partizane,ti nepobediv si
O,Partizane,ceo moj zivot si,
O,Partizane,na svetu najbolji si!!!

Sjajna atmosvera na tekmi,ludilo ;)
(mada bilo bi jos bolje da me neki lik nije smarao da mu dam br)
NAPRED PARTIZAN!!!!!!!!!

drejko

pre 16 godina

jel vam bilo dosta mostarci?? Neka bude i treca tekma da probamo opet da dodjemo do 10.. nece nas nesto? Ovaj Djuka cim neko da 3 gola on ga izbaci. E moj ti.. ja na FIFI dam 5 golovva sa Runijem pa ga ne izbacim :)

Deki

pre 16 godina

BEZ KOMENTARA... Mislim da ce se sada u uefi malo bolje porazmisliti dali ce nas izbaciti ili NE! JOVETICU TI SI LEGENDA.

Jos nesto, ja sam cuo da i u slucaju da nas izbace sada posto je odigrana i druga utakmica a mi smo zvanicno prosli dalje, da nece Zrinjski ici dalje, vec ekipa koju Partizan sutra izvuce u zrebu... pa bi ta izvucena ekipa isla direktno dalje u prvo(trece) kolo kvalifikacija.....

DaniloRU

pre 16 godina

Ај тинкс дат Зрињски плејд вел ин фрррст халф анд резлтат д гејм ис нот рил.

GrobarBG

pre 16 godina

Sjajno!Jedino skripi u odbrani.Rnic uzasan,kiks-majstor...Zna li neko sto Sikimic nije igrao?Mali Obradovic je mnogo bolji od Lazarevica!Moreira je pravi majstor!Prava pojacanja,a i starosedeoci duplo bolji nego prosle sezone.Za sad...Ocekujem pomilovanje od UEFE.Ovako se organizuje utakmica.

spike

pre 16 godina

Stvarno se pitam da li bi bilo humano pustiti ovaj Zrinjski da ide u drugo kolo?! Pa ocigledno je da oni ljudi nemaju veze sa fudbalom,mislim da bi cak i prosecna ulicarska reprezentacija mogla da im da pet komada. Svaka cast Partizanu, jos jednom smo pokazali da smo najveci i najbolji klub u Srbiji! Nadam se da ce UEFA doneti ispravnu odluku i ostaviti nas u Evropi sto bi ujedno bila i najnormalnija odluka jer bi bila sramota za evropski fudbal da ovaj Zrinjski igra i dalje kvalifikacije posle ovakvog ubedljivog i katastrofalnog poraza. Iskreno,cini mi se da su oni u ovo takmicenje ocigledno zalutali. A i na kraju krajeva, zasto bi Partizan posle jednog malo veceg incidenta ( mada u Mostaru su se navijaci ipak morali tuci sa nekim a ne sami sa sobom,pa i zasto onda samo mi da budemo krivi)budemo izbaceni a Zvezda koja je isto tako pravila ispade,mozda cak i vece nego Partizan da bude "samo" pod uslovnom kaznom? Nadamo se ostanku Partizana u Evropi i daljem punjenju protivnickih mreza! Kao sto kazu navijaci Partizana na utakmici, gospodo iz UEFA: " GIVE PEACE A CHANCE"!

MeridianSuperLiga

pre 16 godina

bravo momci svaka cast!!!
ja sam uveren da ce vojvodina zajedno sa PFC u ligu kup uefa!!!i zvezda u LS!!!
samo jos da se vrate 16klubova u MSL i da bude jos NIS,KRAGUJEVAC,KRUSEVAC,KRALJEVO,SUBOTICA,ITD. bice nam liga jos jaca!!!i bice i bolji rezultata!!!
AJMO SVI NA STADIONE!!!
bruka za srpski fudbal da nam je prosek samo 2.800!!!treba min. od 7000-8000!!!
ALI JA SAM UVEREN BICE BOLJE!!!
sverom u boga!!!
pozzz iz REPUBLIKE SRPSKE!!

blok 29

pre 16 godina

Ljudi hocete li shvatiti da ako PARTIZAN izbace,zrinjski ne ide dalje,vec ekipa koju izvucemo na zrebu!!!! ali imajmo malo vere!!!!

Somi_grobar

pre 16 godina

Sjajna igra partizana. Ove sezone imamo velike sanse da osvojimo duplu krunu. Verujem u ovaj tim i pozdrav za sve grobare!!!

Zemunac

pre 16 godina

Mislim da ce definitivno izbaciti PARTIZAN iz UEFA kupa jer ipak je utakmica bila pod posebnom prismotrom a mi dozvolili da pikne petarda :-)

Happy

pre 16 godina

Partizanova igra je CISTO SAVRSENSTVO!
Neko ce reci-hajde da sacekamo tezeg protivnika, ali ja kazem ideja, brzina, tecnost, raznovrsnost kojom Partizan igra ce davati rezultat i protiv mnogo jacih ekipa.
Neverovatno je kako delujemo uigrano za pocetak sezone- ali to je kad igraju znalci…znalci se uvek prepoznaju medjusobno, jos kad sve sastavis sa dobrim trenerom odmah ide ko podmazano.
Ma od pocetka priprema se lepo videlo, iako tada jos nismo bili fizicki spremni, imali smo tacan pas.
Nase tehnicare iz Partizanove skole smo dopunili stranim pojacanjima koji su pokazali da su izuzetni tehnicari, i eto…
Ne pamtim da je neki srpski klub zadnjih 15 god. imao ovako brzu igru kakvu ima sad Partizan.
Toliko brzo razvijamo napad da jedva moze okom da se isprati…
TOMICU ALAL VERA ZA POJACANJA- Zuka, Moreira, Diara, ne zna se ko je od koga bolji. Ekipa je ukomponovana ko bombona.
BOZOVIC JE NAJBOLJI GOLMAN KOGA IMA SRBIJA.
Svi su odigrali odlicno danas.
Vidim neki kritikuju Rnica-decko uopste nije bio toliko los (zapravo cela zadnja linija je prilicno dobro funcionisala, a s obzirom da je bila dosta pomerena napred, logicno je da i protivnicka ekipa onda napravi neku sansu…ljudi vi zaboravljate da igramo sa jednim zadnjim veznim, onda zadnja linija ima vise posla) cak se dosta ubacivao u napad, jeste kiksnuo 2 put na kraju tekme, ali to je vec pad koncentracije

Srba_chetnik

pre 16 godina

Svaka cast za 5:0!
Umete biti fini
Ali taj Zrinjski je grupa gradjana.
Ako vas pomiluju dobijate Atletiko iz Madrida.
E ako do tog doje pokazite se protiv prave ekipe!!!

ZVEZDA je zivot....

fudbaleri timovi i tako to

pre 16 godina

ljudi kazem ja
dovedi te jos ZOKIJA TOSICA I NINA PEKARICA
i ima da razbijamo u ZEMLJI A I SIRE
ZAMISLITE TAJ SASTAV
partizan odavno nije bolje iskoristio prelazni rok(suprotno od komsija)
Moreira,Juca,Diari uz gore navedenu dvojicu
polufinale kupa uefa i titula sigurno
GROBAR DO GROBA

Mile-Pazza Inter amala

pre 16 godina

I thinks it's rezultat real,you know what you want. Zrinski in played good first dva minutes of
meca because bilo je 0:0. Partizan in played good 88 minutes,and I thinks rezultat 11-1 is very good for Zrinski,and I takodje thinks Partizan ide in second kolo.
ENGLISHMAN!

FK LEOTAR

pre 16 godina

Pa sad partizan sigurno nece proci. Pa zar uefa da pusti da se partizan tako poigrava sa cijelom evropom i jos ce da osvoje kup uefa a onda ih niko ne bi gledo i ne bi bilo zarade jer mnogo su jaki hahahahaha.


Pozdrav iz srpske hercegovine i dodjite nam opet za 14 dana da igrate protiv sirokog, to bi bila fora zar ne.

Gvozden

pre 16 godina

Sta ste skocili? Pa i ptice znaju da je ovo bila samo revijalna utakmica. Ispadate. Dalje ide protivnik iz drugog kola. Vi kompleksasi i kad gubite i kad dobijate ne mozete a da ne pljujete po Zvezdi. Ipak, to je srpski najbolji i NAJVECI klub. Vidimo se u prvenstvu! Zvezda do zvezda!

doom

pre 16 godina

@Dejan Delije Sever
brate, bio sam na obe tekme, i vasoj i nasoj :) nemam problem,
samo cekam i zelim, vi da prodjete livadu, nas Bog da pogleda za Evropu a za prvenstvo... necete ga majci... ajd svako dobro!

BRKAJLIJA

pre 16 godina

*** Mozemo,
*** Zelimo,
*** Hocemo
Bravo Grobari. Ovo je jedan prepoznatljiv ambijent i kao da vreme stoji kad je Grobarski huk u pitanju. Jug grmi, istok i zapad asistiraju, a i sever grmi kad je protivnik atraktivniji.
Rezultat je bitan utoliko sto se demonstrirala zelja, umece i odlucnost, trenera Dukica i njegovih pulena, da pokazu da zasluzuju podrsku.
Bravo za Grobare(i one sto 90 minuta bodre, i navijace koji samo posmatraju i simpatizere ...), sa svih strana.
Idemo dalje i nesto razmisljam...Pa i protiv Vose mozemo pokazati taj navijacki sklad i sprotski duh u navijanju.
Sad, nekako dobro ide ona: ZA DRUGE SE NAVIJA PARTIZAN SE VOLI.
I tako jeste i neka bude uvek.

Marko

pre 16 godina

Sinocno pevanje pesme "give peace a chance" je parodija Grobara na sramnu odluku Uefe.
Sinocnje navijanje bez i jedne uvrede,baklje,petarde je dokaz organizovanosti navijacke grupe Grobari-Jug.
Podseticu da na samom stadionu nije bilo ni jednog policajca.
UPRAVA NAPOLJE

lektor

pre 16 godina

sta ste ovde napisali?

U 19. minutu fudbaleri Zrinjskog su stvorili dobru šansu, ali je faul na ivici kaznenog prostora Partizana Rnić načinio faul nad Matkom. Na prvi pogled se činilo da je u pitanju penal, ali sudija je doneo ispravnu odluku, i samo Rniću dao žuti karton.

Balansero

pre 16 godina

Vodimo 11-1 ukupno, do kraja manje od 5 minuta, protivnik nimalo atraktivan, utakmica sama po sebi beznacajna a momci u crno belom igraju presing do protivnickog sesnaesterca!!!

Bravo Djuka! Uzivanje je gledati ovakav Partizan.

good gardener

pre 16 godina

Vidis da moze da se odigra utakmica bez incidenata, tuce, baklji, nerasnog navijanja i ostalih gluposti kojima smo skloni. Sad to za nauk i samim grobarima i delijama i slaninarima i ostalim navijacima sirom srbije, pa i cg, bih, cro. Tako bi trebala da izgleda svaka utakmica jednog kluba, bilo da igra protiv kluba iz hrvatske, konga, kine ili ekvadora. Aj se jednom opametimo, mislim da je ovo desavanje dovoljan povod za to. Cestitke i Zvezdi na minimali, Vosi, Partizanu. Vratice se publika na stadione, ako utakmice budu izgledale kao ova protiv Zrinjskog, a to je valjda cilj. Publika na stadionu!!!

Milan

pre 16 godina

Prvo bas me briga dali cemo igrati evropu. Ako ne bude bojkota, eto mene opet na svakoj utakmici. Posle sinoc mi je srce na mestu.

Drugo zamolio bih ljude koji pisu ovde da ne dele navijace partizana na navijace i simpatizere. Sinoc je na stadionu bilo istih onih 14 hiljada koji dodju i na OFK i na zadnje kolo protiv apatina i na krusevac kuci. To je to mi smo jezgro kluba i svi smo sinoc pevali. A ovi sto dolaze kad je jak protivnik oni dolaze zbog protivnika, il da pricaju da su bili. Ja idem da gledam partizana pa ko god da je protivnik sve jedno mi je.

"Bas me briga za njih sve jer ja zivim za tebe..."

Dakle nemojte vise da vredjate nas koji idemo na istok ili zapad, time sto govorite da smo simpatizeri. Simpatizer vam keva bre, dizite zadnjicu iz fotelja i dodjite na stadion ili vecno cutite.

Kad je vruce bolje je na zapadu je popodne ladovina, ali nemojte da se zeznete da u jesen i prolece idete na zapad jer iako je sunce, na zapadu bude ladno pa se smrznes :-D.

Ne lupajte vise gluposti o simpatizerima i slicnim bezveznim kategorizacijama.

Sinoc je bilo fantasticno, pre izlaska smo svi pevali "Ljubav prema klubu". pa "Boze pravde" Kad dodje "Javi se istok", cini mi se da smo jaci bili na istoku od juga, sve fin svet, gomila klinaca doveli ih roditelji, poneka slatka cica... ma fenomenalno, prosto neopisivo i svi zajedno i svi vole partizan, oseca se u vazduhu.

Toliko je bilo lepo sinoc i toliko se osecala ljubav prema klubu, da verujem da mi, navijaci, zajedno sa klubom imamo snage i zasluzujemo krov evrope, desice se, uskoro, zivim za taj dan.

"Ti si jedini od svih..."

Suzy Quatro

pre 16 godina

Bravo momci!!! Svaka čast za prikazanu igru, tako se brane boje našeg kluba, našeg Partizana! I navijači su napokon stali uz klub i igrače, nadam se da će to postati normalna pojava na našim stadionima. Đukiću, bravo majstore! Mislim da bi UEFA zaista mogla da nam da drugu šansu, iako smo svesni da su oni velika organizacija, gde se zakon poštuje i da su bez emocija prema bilo kome. Mesto nam je u Evropi, dokazali smo to.
Videh jedan komentar gore, mislila sam da sam jedina ali ipak nisam. Pojačan tv do maximuma, navija se iz sve snage, čak su mi i suze krenule u pojedinim momentima!

Na svetu ništa lepše ne može da postoji, kao što je naša ljubav prema crno beloj boji!!!!

RODEO

pre 16 godina

@Dejan Delije Sever
Hoces da ti ja kazem zasto nije u 12:00?! Zato sto si ti jos veci kompleksas od tih par klinaca koji nemaju pojma sta pisu! Nasao si da zameras onom @Grobar_Brisel!!!
Da li covece imas morala?! Pa on Srbiju gleda samo na TV-u! Tamo su vaspitavana deca da budu tako sebicna! Sve za sebe! Ja sam pravi Grobar, i nikada ne bih pljuvao po tudjim ekipama... Sta mene boli uvo kako igra neki Zrinjski, Petah Tikva, Zvezda... Gledam bre u svoje dvoriste! Radujem se kad Partizan dobro igra i pobedjuje. Ne interesuje meni niko drugi. Ja kontrolisem svoje misli i sasvim sam zadovoljan. Gledajte svoja posla! Vama Zvezdasima djavo ne da mira cim ste vi dosli na komentare za PARTIZAN DOBIO ZRINjSKI 5:0. P iako ste dosli da vidite sta se pise, budite uzdrzani ili hvalite. Nemojte da se prepucavate kao deca, sem ako niste deca. Mada po nacinu pisanja rekao bih da ste samo paljevine... Bzv.

NAPRED PARTIZAN!!!

P.S. Koncentrisite se vi na Levadiju pa onda na Rendzers/Zeta, batalite Partizan

Munze Konza

pre 16 godina

Bio na Istoku, super beše. Manite se Zeke, to je jedino pokvarilo priču - umesto da utakmicu i plasman u sledeće kolo čestitamo nekom lepom pesmom, mi opet po Zeki. Ko mu šmirgla uši, važniji je Partizan od njega.

Za one koji nisu provalili - "Give peace a chance", skandiranje "UEFA" i aplauzi delegatima su sprdnja i šala i komika, a ne podrška - nismo pomerili pameću od pre dve nedelje.

Igra - sjajna, iznenađen sam, jako. Golovi i šanse nisu padali samo posle grešaka protivnika, već su to bile izrađene akcije, voleji, sjajna dodavanja koja ne bi presekli ni mnogo jači timovi, a ne nejaki hrvatski drugoligaš. Pojačanja (ovi stranci) su me oduševili - znaju d aigraju, znaju da se ubace, ne možeš ih oboriti nikako, sjajne lopte dele.... Kao da igraju zajedno sto godina. Videćemo protiv nekog jačeg kakvi su "u pravom životu".

E sad, ovo prženje o osvajanju kupa UEFA i dobijanju Zvezde sa 3-0, manite se deco - tek smo počeli sa igrom (ako nas ne izbace), tek ćemo da vidimo vredimo li šta. I ne malerišite - ne treba nam Hajduk iz Splita (koji cenim) u sledećem kolu, jer će to samo stvoriti negativnu atmosferu, pa opet gostovanje, pa tuče kojih je u Splitu vazda bilo (ceo grad te juri, još u doba SFRJ, a kamoli sada). Mada je sigurno da bi policija u Splitu bolje i profesionalnije uradila svoj posao nego oni amateri u Mostaru, bolje je ne prizivati đavola. Neka bude neko iz zapadne Evrope, a ne opet Hrvati - previše je tenzija i ne može normalno da se igra fudbal.

Zaista, manite se Bakinog engleskog - on je čovek igrao fudbal, a nije se bavio prevođenjem. Osim toga, garantujem da bi se nas pola snaslo mnogo gore pred kamerama, pričajući na stranom jeziku. Njegove izjave su bile sasvim korektne, na kom god jeziku da su bile. Moramo to da poštujemo.

Pozdrav Grobarima, sjajni ste bili, ceo Jug skače, kao u stara dobra vremena. A vidim i da su se fudbaleri baš naložili, malo ko od njih je imao priliku da igra u takvoj atmosferi. Pozdrav i zvaničnom spikeru stadiona Partizana, posle objave - "žuti karton Nemanja Rnić. Yellow card Rnić Nemanja"!?!?! Sjajan prevod, nema šta!

Marej

pre 16 godina

Znamo mi da "Zrinjski" nije jak, ali isto to važi i za "Levadiju". Mostar je bar bio grad velikih fudbalera, ima fudbalsku tradiciju, a šta imaju Estonci? Ako ih prođete, čeka vas neki "Glazgov Rendžers", mislim da ste veliki favoriti. Kako ste igrali protiv "Levadije"? Slabije nego "Zrinjsski"? Ipak, rezultat od 11:1 nešto govori. Gospodo, crveni i beli, nije vam lako, daleko je Australija. A mi ne očekujemo nikakvo milosrđe iz Niona. Idemo da igramo za prvbenstvo Srbije.

neumann

pre 16 godina

@Navijac Zrinskog
Nadam se da stvarno pozdravljas iz Bosne, jer ti Hercegovci to ne bi oprostili. Sto se tice poganih Partizanovih navijaca, to je tacno, pa na kub. Ali ne znam sta cemo sa Zrinskim i njihovim "navijacima"? Ne znam ko je ona ekipa skupljena s koca i konopca, ali oni su fino reminiscirali na svetli period hrvatske povijesti 1941-1945, pominjali neko orudje i oruzje, sa sve vrbama i Kosovom republikom. Nisu imali nijednu navijacku pesmu, ali su zato o Juri i Bobanu znali sve u glas. Pozdrav

STEVAN

pre 16 godina

Kaca vidi se da si pravi navijac partizana znas sve informacije, a to sto ti je neki grobar trazio broj(valjda u poluvremenu) treba da ti imponuje, jedino ako te nije smarao.

Menitingplent

pre 16 godina

"U 19. minutu fudbaleri Zrinjskog su stvorili dobru šansu, ali je faul na ivici kaznenog prostora Partizana Rnić načinio faul nad Matkom. Na prvi pogled se činilo da je u pitanju penal, ali sudija je doneo ispravnu odluku, i samo Rniću dao žuti karton."
Nije Rnic dobio zuti karton, vec Matko, i to potpuno opravdano.
Inace, Rnica treba odmah menjati, Predraga Lazica se sto pre otarasiti, a i onog Veselinovica. Mislim da ni Maleticu nije mesto u Partizanu, ali priznajem da je odigrao vrlo dobro sinoc.
Rukavina je pravi kapiten!

stefanpartizan

pre 16 godina

Cisto ad pomenem-dole u golubovcima su dva fudbalera extra klase,Cetkovic i Stjepanovic.Bombe!Kad bi igrali u Partizanu...

Sokrates

pre 16 godina

Proteklih dana sam u prilicno ostroj formi komentarisao ponasanje Grobara.Ovaj put jedno veliko bravo za Grobare.Pokazali su kako se moze sportski navijati bez bilo kakvog incidenta.Sa takvim navijacima kao sinoc Partizan je neuporedivo jaci.Nadam se da ce i u buducnosti biti tako.Srbija je je uvjek bila sportska nacija i u tom skladu se treba tako i ponasati.Jos jednom moj respekt za sve koji su sinoc bili na stadionu.
Pozdrav

grobar_brisel

pre 16 godina

FREDDY KRUGER ...
brate znam da ti je krivo sto je partizan bolji trenutno od zvezde ali sta ces tako stvari stoje,plasim se za vas da ne primite 5 komada od RENDZERSA sa ovom ekipom koju imate sada i nemoj pricati o stvarima koje ne znas molim te zato i ti zacepi gubicu...PARTIZAN CHAMPION !

Kaca

pre 16 godina

@ Stevan :
Hvala ti za ovo "pravi navijac Partizana",ako nisi mislio ironicno (?)...A sto se tice ovog Grobara sto si spomenuo-smarao je,i to mnogo!
Rabotnicki je tezak protivnik,al s onakvom igrom kakvu su nasi pokazali sinoc (i kod njih),ne vidim razlog zasto se ne bi plasirali dalje (ako nas pomiluju,naravno)
POzz svim Grobarima