Utorak, 24.07.2007.

17:26

Kaka: "Nikada nisam tražio da odem"

Izvor: A K

Kaka: "Nikada nisam tražio da odem" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

13 Komentari

Sortiraj po:

kenan

pre 16 godina

zasto kaka da ode iz milana on je najbolji igrac evrope 2007 godine jeste mislio da ce da ode u spaniju da popise ugovor sa FC REAL MADRIDOM

Jovana

pre 16 godina

Joj hvala ti brate,zapusio si usta ovima iz Reala...Hvala Bogu,valjda su sad ukapirali da si ti veran svom klubu,a ne ko ona izdajica Shevchenko...Kaka i AC Milan NAJBOLJI

Milan-sempre per te

pre 16 godina

Pa normalno da nece otici u Real jer ce tamo propasti kao Kanavaro ili Robinjo. On je pravi fudbaler a ne onaj Bekam koji se samo slika i pozira.

Zorz Vea

pre 16 godina

Vidim daje postovani ukljucio zdrav razum i dosao do JEDNE VRLO BITNE CINJENICE:ekipa AC Milan ima SRCE I TO OGROMNO,A ONO JE DOBILO SVE TE UTAKMICE A NE "KOCKARNICE" I KAPITAL SUMNJIVOG POREKLA!!!

Nastavi svoj put u zaborav putevima od zute cigle...

Zivela Srbija i forza prvak Evrope AC Milan!!!

Gaetano Scirea

pre 16 godina

Pazljivo sam pratio izjave Berlusconija i ostalih funkcionera Milana tokom prethodnog perioda. Nije potrebno vise od prosecne inteligencije da se shvati o cemu je tu rec. Na pocetku su istakli da im je preko potreban spic igrac sto je realno potpuno tacno. Nekoliko nedelja kasnije, svedoci smo da je najveca ponuda data za veznog fudbalera(Ronaldinho) i da su released Oliveiru. Dakle ostali su na tri spica, Ronaldo(sa viskom kilograma, viskom godina i bogatom istorijom povreda), Inzaghi i Gilardino. Prognoziram brz zavrsetak sezone za Inzaghija jer cim mu neko od onih ludaka tipa Materazzi, Samuel etc udje malo jace u duel, tu kesu ce da iznesu sa terena. Gilardina nije potrebno da komentarisem, videli smo koliko moze. Da li vi vidite koliko je ovo apsurdna situacija? Dakle nude 100mil za jednog veznog fudbalera a spiceva ni od korova. Jure kobajagi jednog Drogbu, Eto’o, Schevcenko a jasno je i vrabcima na grani da prva dvojica imaju cvrste ugovore i od tog transfera nema nista. Dakle Berlusconi svo ovo vreme obmanjuje navijace. Na kraju je bio najaktuelniji Schevcenko i tu vidimo Berlusconijevu demagogiju na delu u najboljem svetlu. Sa jedne strane pun je reci hvale za Schevu koji mu je kao sin i izvanredan fudbaler koji bi imao instant impact na igru Milana a sa druge strane nudi 100mil za Ronaldinha(koji je vise vezni igrac i kao takav nije prioritet milana) i komentarise kako je Scheva preskup. Imajuci u vidu da Drogbi je mesto zacementirano kao i da Mourinho vec hvali Pizzara na sva usta, postoje dve varijante. Prva, da Roman kao pametan biznismen hoce samo da povrati kintu i dao bi ga za istu cenu(znaci do 50mil) a dobrodoslo bi mu da ne placa platu od 130000 nedeljno. Dakle ako su vec nudili 100+ mil za Ronaldinha i oko 50 za Eto’o, pa zar ne moze da ponudi 50 i za igraca ‘koji mu je kao sin’. Pravo licemerje. Druga varijanta je da Mourinho racuna na Schevu i da Roman zbog prijateljskih veza nece da ga pusti. Ako je ovo slucaj, onda je Berlusconi svo ovo vreme obmanjivao javnost a jasno je bilo da od transfera nema nista. Sve me ovo podseca na sredinu prosle sezone kada je Milan bio na petom mestu na tabeli i onda je onaj licemer i bivsi premier skretao paznju sa te porazavajuce situacije bombasticnim izjavama tipa dovescemo Ronaldinha i slicno.

Osvrnuo bih se ovde kratko na slucaj Ronaldinha. Ako se ukljuci zdrav razum u celu pricu, stizemo do nekoliko cinjenica. Prvo, Ronaldinho ima cvrst ugovor do 2010. Laporta zna kakav status kod navijaca je Ronaldinho izgradio i ako ga kojim slucajem proda, oni ludi Katalonci bi ga lincovali. Drugo, svi znamo da je Ronaldinho prva zvezda Nike-a. I sad ce oni kao da puste da im takav jedan superstar igra za klub koji je sponzorisan od adidasa, rivalske kuce? Jel vi vidite koliko je ovo besmisleno. Zato su jedan Zidane i Beckham igrali u Madridu(adidas), Lampard igra za Chelsea, Kaka je u Milanu a kao alternative je bio Real(oba adidas) a Ronaldinho je u Barci gde ce i ostati.

Kako stvari stoje, jedini napadac koji bi ovog leta mogao da pojaca Milan bi mogao da bude Baptista. Ako se on i moze nazvati spicem uopste. Dakle, najverovatnije ostaju na Ronaldo-Inzaghi-Gilardino. Ovo samo moze da znaci sledece, da ce Milan nastaviti da igra u jajarskoj taktici 4-5-1. Svako, ali svako, ko je fudbal ucio kroz treninge i takmicarske utakmice a ne na tribinama i za kompjuterom(citaj: manager), zna da je tako najlakse da se igra. To opet moze da znaci dve stvari, da ekipa nema potreban kvalitet(liverpool) ili da nemaju muda(milan). U oba slucaja, takav jedan tim ne zasluzuje preterani respect a kamoli da se nazove velikim. Dakle sva je prilika da cemo i naredne sezone gledati ziherasenje od strane Milana. Pitaju se neki, pa tolike pare usle u klub a nijednog igraca nisu doveli. Gde ce te pare da odu? A ja cu vam reci da ce Milan opet da igra jedno takmicenje u sezoni i to ono sa namestenim zrebom kao sto je bio slucaj ove godine. U kupu Italije, uradili su nista. U prvenstvu su se razvlacili cele godine na petom mestu da bi na kraju se usunjali na trece mesto zahvaljujuci svim onim golovima u nadoknadi vremena, brojnim penalima I sumnjivim sudijskim odlukama. Sto se mene tice gledajuci zreb, odigrali su jednu utakmicu u Ligi Sampiona i to finalnu. Ovo ostalo je pre za Ligu Kupa UEFA i to takmicenje po grupama. Tu lezi i odgovor gde idu pare od osvojenog trofeja. Otisle su da se podmiri onaj koji je namestio zreb, onda za sudije iz meceva protiv Celtica i Bayerna(4-ti u ligi skromnog kvaliteta kakva je bundes) kao i za onog u finalu koji je kriterijumom navlacio za Milan. Verovatno i ona kockarnica koju reklamiraju je dobila svoj deo. Pritom Barcelona reklamira UNICEF. Da li vi shvatate kolika je razlika izmedju dve ovakve institucije?

Berlusconi bolje da ide u Vatikan da se moli i da trazi blagoslov od Pape jer ako se povredi neko ili dvojica iz ove trojke Kaka-Pirlo-Sedorf(koja cini srce ekipe), dace gol svaku trecu utakmicu i svo podmicivanje im nece pomoci. Mozda su uspeli da poture kukavicije jaje Juventusu prosle godine i to pre svega zato sto je kvartet Moggi, Giraudo, Capelo, Betega svojom pojavom u javnosti i po mentalitetu izgledao vise kao kriminalci nego kao sportski radnici. Ovaj detalj je izmanipulisan na najgori moguci nacin. Medjutim, jasno je o cemu se tu zapravo radi iako je steta vec ucinjena. Vratice se to ovim misevima iz Milana kad-tad. Za to vreme, La Vecchia Signora u prijateljskim mecevima(iako protiv fizicki spremnijih ekipa) uigrava 4-4-2 i 4-3-3 za razliku od ovih jajara iz Milana. Neki su se pozivali na istoriju u proteklih nekoliko dana. A ja cu reci sledece, mislim da samo mediokriteti zive u proslosti i moj akcenat je bio na sadasnjem timu Milana i njihovoj nazovi igri. Kako bilo, Juve je u istom periodu imao 4 finala Lige Sampiona(3 uzastopna), redovno je bio u vrhu u Serie A(sem one godine kad je Del Pieru polomljena noga). Ovo sve jos vise dobija na znacaju kada se zna da je pokojni gazda Agnelli istovremeno sponzorisao Ferrari F1 team koji svi znamo koliko kosta i kakve je rezultate imao. Da li je potrebno da spominjem da Berlusconi ne sponzorise nikoga. E zato je Juve to sto jeste, aristokratski klub i institucija u pravom smislu te reci.

forza_milan_1899

pre 16 godina

KAKA' IN PRESS CONFERENCE
7/24/2007
MILANELLO - Ricky Kakà was the progatonist of today's press conference at Milanello. The Brazilian explained: "I see myself as the symbol of Milan, I want to be a symbol of this team."


Izjava Kake za italijanske medije!

Riquelme

pre 16 godina

Pa naravno da ce ovo sad da kaze kad je postao sigurana da berlusconi nece da ga pusti a da hoce otisao bi on tamo za 5 sekundi!!!!

Gaetano Scirea

pre 16 godina

Pazljivo sam pratio izjave Berlusconija i ostalih funkcionera Milana tokom prethodnog perioda. Nije potrebno vise od prosecne inteligencije da se shvati o cemu je tu rec. Na pocetku su istakli da im je preko potreban spic igrac sto je realno potpuno tacno. Nekoliko nedelja kasnije, svedoci smo da je najveca ponuda data za veznog fudbalera(Ronaldinho) i da su released Oliveiru. Dakle ostali su na tri spica, Ronaldo(sa viskom kilograma, viskom godina i bogatom istorijom povreda), Inzaghi i Gilardino. Prognoziram brz zavrsetak sezone za Inzaghija jer cim mu neko od onih ludaka tipa Materazzi, Samuel etc udje malo jace u duel, tu kesu ce da iznesu sa terena. Gilardina nije potrebno da komentarisem, videli smo koliko moze. Da li vi vidite koliko je ovo apsurdna situacija? Dakle nude 100mil za jednog veznog fudbalera a spiceva ni od korova. Jure kobajagi jednog Drogbu, Eto’o, Schevcenko a jasno je i vrabcima na grani da prva dvojica imaju cvrste ugovore i od tog transfera nema nista. Dakle Berlusconi svo ovo vreme obmanjuje navijace. Na kraju je bio najaktuelniji Schevcenko i tu vidimo Berlusconijevu demagogiju na delu u najboljem svetlu. Sa jedne strane pun je reci hvale za Schevu koji mu je kao sin i izvanredan fudbaler koji bi imao instant impact na igru Milana a sa druge strane nudi 100mil za Ronaldinha(koji je vise vezni igrac i kao takav nije prioritet milana) i komentarise kako je Scheva preskup. Imajuci u vidu da Drogbi je mesto zacementirano kao i da Mourinho vec hvali Pizzara na sva usta, postoje dve varijante. Prva, da Roman kao pametan biznismen hoce samo da povrati kintu i dao bi ga za istu cenu(znaci do 50mil) a dobrodoslo bi mu da ne placa platu od 130000 nedeljno. Dakle ako su vec nudili 100+ mil za Ronaldinha i oko 50 za Eto’o, pa zar ne moze da ponudi 50 i za igraca ‘koji mu je kao sin’. Pravo licemerje. Druga varijanta je da Mourinho racuna na Schevu i da Roman zbog prijateljskih veza nece da ga pusti. Ako je ovo slucaj, onda je Berlusconi svo ovo vreme obmanjivao javnost a jasno je bilo da od transfera nema nista. Sve me ovo podseca na sredinu prosle sezone kada je Milan bio na petom mestu na tabeli i onda je onaj licemer i bivsi premier skretao paznju sa te porazavajuce situacije bombasticnim izjavama tipa dovescemo Ronaldinha i slicno.

Osvrnuo bih se ovde kratko na slucaj Ronaldinha. Ako se ukljuci zdrav razum u celu pricu, stizemo do nekoliko cinjenica. Prvo, Ronaldinho ima cvrst ugovor do 2010. Laporta zna kakav status kod navijaca je Ronaldinho izgradio i ako ga kojim slucajem proda, oni ludi Katalonci bi ga lincovali. Drugo, svi znamo da je Ronaldinho prva zvezda Nike-a. I sad ce oni kao da puste da im takav jedan superstar igra za klub koji je sponzorisan od adidasa, rivalske kuce? Jel vi vidite koliko je ovo besmisleno. Zato su jedan Zidane i Beckham igrali u Madridu(adidas), Lampard igra za Chelsea, Kaka je u Milanu a kao alternative je bio Real(oba adidas) a Ronaldinho je u Barci gde ce i ostati.

Kako stvari stoje, jedini napadac koji bi ovog leta mogao da pojaca Milan bi mogao da bude Baptista. Ako se on i moze nazvati spicem uopste. Dakle, najverovatnije ostaju na Ronaldo-Inzaghi-Gilardino. Ovo samo moze da znaci sledece, da ce Milan nastaviti da igra u jajarskoj taktici 4-5-1. Svako, ali svako, ko je fudbal ucio kroz treninge i takmicarske utakmice a ne na tribinama i za kompjuterom(citaj: manager), zna da je tako najlakse da se igra. To opet moze da znaci dve stvari, da ekipa nema potreban kvalitet(liverpool) ili da nemaju muda(milan). U oba slucaja, takav jedan tim ne zasluzuje preterani respect a kamoli da se nazove velikim. Dakle sva je prilika da cemo i naredne sezone gledati ziherasenje od strane Milana. Pitaju se neki, pa tolike pare usle u klub a nijednog igraca nisu doveli. Gde ce te pare da odu? A ja cu vam reci da ce Milan opet da igra jedno takmicenje u sezoni i to ono sa namestenim zrebom kao sto je bio slucaj ove godine. U kupu Italije, uradili su nista. U prvenstvu su se razvlacili cele godine na petom mestu da bi na kraju se usunjali na trece mesto zahvaljujuci svim onim golovima u nadoknadi vremena, brojnim penalima I sumnjivim sudijskim odlukama. Sto se mene tice gledajuci zreb, odigrali su jednu utakmicu u Ligi Sampiona i to finalnu. Ovo ostalo je pre za Ligu Kupa UEFA i to takmicenje po grupama. Tu lezi i odgovor gde idu pare od osvojenog trofeja. Otisle su da se podmiri onaj koji je namestio zreb, onda za sudije iz meceva protiv Celtica i Bayerna(4-ti u ligi skromnog kvaliteta kakva je bundes) kao i za onog u finalu koji je kriterijumom navlacio za Milan. Verovatno i ona kockarnica koju reklamiraju je dobila svoj deo. Pritom Barcelona reklamira UNICEF. Da li vi shvatate kolika je razlika izmedju dve ovakve institucije?

Berlusconi bolje da ide u Vatikan da se moli i da trazi blagoslov od Pape jer ako se povredi neko ili dvojica iz ove trojke Kaka-Pirlo-Sedorf(koja cini srce ekipe), dace gol svaku trecu utakmicu i svo podmicivanje im nece pomoci. Mozda su uspeli da poture kukavicije jaje Juventusu prosle godine i to pre svega zato sto je kvartet Moggi, Giraudo, Capelo, Betega svojom pojavom u javnosti i po mentalitetu izgledao vise kao kriminalci nego kao sportski radnici. Ovaj detalj je izmanipulisan na najgori moguci nacin. Medjutim, jasno je o cemu se tu zapravo radi iako je steta vec ucinjena. Vratice se to ovim misevima iz Milana kad-tad. Za to vreme, La Vecchia Signora u prijateljskim mecevima(iako protiv fizicki spremnijih ekipa) uigrava 4-4-2 i 4-3-3 za razliku od ovih jajara iz Milana. Neki su se pozivali na istoriju u proteklih nekoliko dana. A ja cu reci sledece, mislim da samo mediokriteti zive u proslosti i moj akcenat je bio na sadasnjem timu Milana i njihovoj nazovi igri. Kako bilo, Juve je u istom periodu imao 4 finala Lige Sampiona(3 uzastopna), redovno je bio u vrhu u Serie A(sem one godine kad je Del Pieru polomljena noga). Ovo sve jos vise dobija na znacaju kada se zna da je pokojni gazda Agnelli istovremeno sponzorisao Ferrari F1 team koji svi znamo koliko kosta i kakve je rezultate imao. Da li je potrebno da spominjem da Berlusconi ne sponzorise nikoga. E zato je Juve to sto jeste, aristokratski klub i institucija u pravom smislu te reci.

Riquelme

pre 16 godina

Pa naravno da ce ovo sad da kaze kad je postao sigurana da berlusconi nece da ga pusti a da hoce otisao bi on tamo za 5 sekundi!!!!

forza_milan_1899

pre 16 godina

KAKA' IN PRESS CONFERENCE
7/24/2007
MILANELLO - Ricky Kakà was the progatonist of today's press conference at Milanello. The Brazilian explained: "I see myself as the symbol of Milan, I want to be a symbol of this team."


Izjava Kake za italijanske medije!

Milan-sempre per te

pre 16 godina

Pa normalno da nece otici u Real jer ce tamo propasti kao Kanavaro ili Robinjo. On je pravi fudbaler a ne onaj Bekam koji se samo slika i pozira.

Jovana

pre 16 godina

Joj hvala ti brate,zapusio si usta ovima iz Reala...Hvala Bogu,valjda su sad ukapirali da si ti veran svom klubu,a ne ko ona izdajica Shevchenko...Kaka i AC Milan NAJBOLJI

Zorz Vea

pre 16 godina

Vidim daje postovani ukljucio zdrav razum i dosao do JEDNE VRLO BITNE CINJENICE:ekipa AC Milan ima SRCE I TO OGROMNO,A ONO JE DOBILO SVE TE UTAKMICE A NE "KOCKARNICE" I KAPITAL SUMNJIVOG POREKLA!!!

Nastavi svoj put u zaborav putevima od zute cigle...

Zivela Srbija i forza prvak Evrope AC Milan!!!

kenan

pre 16 godina

zasto kaka da ode iz milana on je najbolji igrac evrope 2007 godine jeste mislio da ce da ode u spaniju da popise ugovor sa FC REAL MADRIDOM

Riquelme

pre 16 godina

Pa naravno da ce ovo sad da kaze kad je postao sigurana da berlusconi nece da ga pusti a da hoce otisao bi on tamo za 5 sekundi!!!!

Gaetano Scirea

pre 16 godina

Pazljivo sam pratio izjave Berlusconija i ostalih funkcionera Milana tokom prethodnog perioda. Nije potrebno vise od prosecne inteligencije da se shvati o cemu je tu rec. Na pocetku su istakli da im je preko potreban spic igrac sto je realno potpuno tacno. Nekoliko nedelja kasnije, svedoci smo da je najveca ponuda data za veznog fudbalera(Ronaldinho) i da su released Oliveiru. Dakle ostali su na tri spica, Ronaldo(sa viskom kilograma, viskom godina i bogatom istorijom povreda), Inzaghi i Gilardino. Prognoziram brz zavrsetak sezone za Inzaghija jer cim mu neko od onih ludaka tipa Materazzi, Samuel etc udje malo jace u duel, tu kesu ce da iznesu sa terena. Gilardina nije potrebno da komentarisem, videli smo koliko moze. Da li vi vidite koliko je ovo apsurdna situacija? Dakle nude 100mil za jednog veznog fudbalera a spiceva ni od korova. Jure kobajagi jednog Drogbu, Eto’o, Schevcenko a jasno je i vrabcima na grani da prva dvojica imaju cvrste ugovore i od tog transfera nema nista. Dakle Berlusconi svo ovo vreme obmanjuje navijace. Na kraju je bio najaktuelniji Schevcenko i tu vidimo Berlusconijevu demagogiju na delu u najboljem svetlu. Sa jedne strane pun je reci hvale za Schevu koji mu je kao sin i izvanredan fudbaler koji bi imao instant impact na igru Milana a sa druge strane nudi 100mil za Ronaldinha(koji je vise vezni igrac i kao takav nije prioritet milana) i komentarise kako je Scheva preskup. Imajuci u vidu da Drogbi je mesto zacementirano kao i da Mourinho vec hvali Pizzara na sva usta, postoje dve varijante. Prva, da Roman kao pametan biznismen hoce samo da povrati kintu i dao bi ga za istu cenu(znaci do 50mil) a dobrodoslo bi mu da ne placa platu od 130000 nedeljno. Dakle ako su vec nudili 100+ mil za Ronaldinha i oko 50 za Eto’o, pa zar ne moze da ponudi 50 i za igraca ‘koji mu je kao sin’. Pravo licemerje. Druga varijanta je da Mourinho racuna na Schevu i da Roman zbog prijateljskih veza nece da ga pusti. Ako je ovo slucaj, onda je Berlusconi svo ovo vreme obmanjivao javnost a jasno je bilo da od transfera nema nista. Sve me ovo podseca na sredinu prosle sezone kada je Milan bio na petom mestu na tabeli i onda je onaj licemer i bivsi premier skretao paznju sa te porazavajuce situacije bombasticnim izjavama tipa dovescemo Ronaldinha i slicno.

Osvrnuo bih se ovde kratko na slucaj Ronaldinha. Ako se ukljuci zdrav razum u celu pricu, stizemo do nekoliko cinjenica. Prvo, Ronaldinho ima cvrst ugovor do 2010. Laporta zna kakav status kod navijaca je Ronaldinho izgradio i ako ga kojim slucajem proda, oni ludi Katalonci bi ga lincovali. Drugo, svi znamo da je Ronaldinho prva zvezda Nike-a. I sad ce oni kao da puste da im takav jedan superstar igra za klub koji je sponzorisan od adidasa, rivalske kuce? Jel vi vidite koliko je ovo besmisleno. Zato su jedan Zidane i Beckham igrali u Madridu(adidas), Lampard igra za Chelsea, Kaka je u Milanu a kao alternative je bio Real(oba adidas) a Ronaldinho je u Barci gde ce i ostati.

Kako stvari stoje, jedini napadac koji bi ovog leta mogao da pojaca Milan bi mogao da bude Baptista. Ako se on i moze nazvati spicem uopste. Dakle, najverovatnije ostaju na Ronaldo-Inzaghi-Gilardino. Ovo samo moze da znaci sledece, da ce Milan nastaviti da igra u jajarskoj taktici 4-5-1. Svako, ali svako, ko je fudbal ucio kroz treninge i takmicarske utakmice a ne na tribinama i za kompjuterom(citaj: manager), zna da je tako najlakse da se igra. To opet moze da znaci dve stvari, da ekipa nema potreban kvalitet(liverpool) ili da nemaju muda(milan). U oba slucaja, takav jedan tim ne zasluzuje preterani respect a kamoli da se nazove velikim. Dakle sva je prilika da cemo i naredne sezone gledati ziherasenje od strane Milana. Pitaju se neki, pa tolike pare usle u klub a nijednog igraca nisu doveli. Gde ce te pare da odu? A ja cu vam reci da ce Milan opet da igra jedno takmicenje u sezoni i to ono sa namestenim zrebom kao sto je bio slucaj ove godine. U kupu Italije, uradili su nista. U prvenstvu su se razvlacili cele godine na petom mestu da bi na kraju se usunjali na trece mesto zahvaljujuci svim onim golovima u nadoknadi vremena, brojnim penalima I sumnjivim sudijskim odlukama. Sto se mene tice gledajuci zreb, odigrali su jednu utakmicu u Ligi Sampiona i to finalnu. Ovo ostalo je pre za Ligu Kupa UEFA i to takmicenje po grupama. Tu lezi i odgovor gde idu pare od osvojenog trofeja. Otisle su da se podmiri onaj koji je namestio zreb, onda za sudije iz meceva protiv Celtica i Bayerna(4-ti u ligi skromnog kvaliteta kakva je bundes) kao i za onog u finalu koji je kriterijumom navlacio za Milan. Verovatno i ona kockarnica koju reklamiraju je dobila svoj deo. Pritom Barcelona reklamira UNICEF. Da li vi shvatate kolika je razlika izmedju dve ovakve institucije?

Berlusconi bolje da ide u Vatikan da se moli i da trazi blagoslov od Pape jer ako se povredi neko ili dvojica iz ove trojke Kaka-Pirlo-Sedorf(koja cini srce ekipe), dace gol svaku trecu utakmicu i svo podmicivanje im nece pomoci. Mozda su uspeli da poture kukavicije jaje Juventusu prosle godine i to pre svega zato sto je kvartet Moggi, Giraudo, Capelo, Betega svojom pojavom u javnosti i po mentalitetu izgledao vise kao kriminalci nego kao sportski radnici. Ovaj detalj je izmanipulisan na najgori moguci nacin. Medjutim, jasno je o cemu se tu zapravo radi iako je steta vec ucinjena. Vratice se to ovim misevima iz Milana kad-tad. Za to vreme, La Vecchia Signora u prijateljskim mecevima(iako protiv fizicki spremnijih ekipa) uigrava 4-4-2 i 4-3-3 za razliku od ovih jajara iz Milana. Neki su se pozivali na istoriju u proteklih nekoliko dana. A ja cu reci sledece, mislim da samo mediokriteti zive u proslosti i moj akcenat je bio na sadasnjem timu Milana i njihovoj nazovi igri. Kako bilo, Juve je u istom periodu imao 4 finala Lige Sampiona(3 uzastopna), redovno je bio u vrhu u Serie A(sem one godine kad je Del Pieru polomljena noga). Ovo sve jos vise dobija na znacaju kada se zna da je pokojni gazda Agnelli istovremeno sponzorisao Ferrari F1 team koji svi znamo koliko kosta i kakve je rezultate imao. Da li je potrebno da spominjem da Berlusconi ne sponzorise nikoga. E zato je Juve to sto jeste, aristokratski klub i institucija u pravom smislu te reci.

Zorz Vea

pre 16 godina

Vidim daje postovani ukljucio zdrav razum i dosao do JEDNE VRLO BITNE CINJENICE:ekipa AC Milan ima SRCE I TO OGROMNO,A ONO JE DOBILO SVE TE UTAKMICE A NE "KOCKARNICE" I KAPITAL SUMNJIVOG POREKLA!!!

Nastavi svoj put u zaborav putevima od zute cigle...

Zivela Srbija i forza prvak Evrope AC Milan!!!

forza_milan_1899

pre 16 godina

KAKA' IN PRESS CONFERENCE
7/24/2007
MILANELLO - Ricky Kakà was the progatonist of today's press conference at Milanello. The Brazilian explained: "I see myself as the symbol of Milan, I want to be a symbol of this team."


Izjava Kake za italijanske medije!

Milan-sempre per te

pre 16 godina

Pa normalno da nece otici u Real jer ce tamo propasti kao Kanavaro ili Robinjo. On je pravi fudbaler a ne onaj Bekam koji se samo slika i pozira.

Jovana

pre 16 godina

Joj hvala ti brate,zapusio si usta ovima iz Reala...Hvala Bogu,valjda su sad ukapirali da si ti veran svom klubu,a ne ko ona izdajica Shevchenko...Kaka i AC Milan NAJBOLJI

kenan

pre 16 godina

zasto kaka da ode iz milana on je najbolji igrac evrope 2007 godine jeste mislio da ce da ode u spaniju da popise ugovor sa FC REAL MADRIDOM