Sreda, 06.03.2024.

15:18

Sajsi MC zove advokata zbog PZE

Izvor: B92

Sajsi MC zove advokata zbog PZE IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

91 Komentari

Sortiraj po:

CGSRB

pre 3 meseca

Ma koga briga za wc Sajsi dajte ljudi. Dovedena u ziri zna ze zasto....Koju to popularnost ona ima da nekom bude ziri? Nije u stanju da publikom napuni dnevni boravak

Brzi

pre 3 meseca

Kakvo razočarenje. Uvek sam smatrao da je super kul osoba, alternativac.
Nažalost pokazalo se da joj inteligencija nije jača strana....
(Laki, 06. mart 2024 17:56)

Zato joj je muz intelektualac.
(belmondo, 6. mart 2024 18:35)

Jak je on intelektualac kad je oženio ovu koja je sama sebi dala ime Sajsi.
Poslušaj malo o čemu je "pevala", kakva je to "umetnost", "kritika društva". Najveća joj kvalifikacija što joj tata bio pevač pre 40 godina.

P.S. Da naglasim - DRAGO MI JE ŠTO BRESKVICA NE IDE. Isto seljanka kao Sajsi, samo malo mlađa i lepša.

marko

pre 3 meseca

sabiraju se poeni publike i zirija??? 4 miliona glasa za nekog anda 5 clanova odluci drugacije. Drugo Marija S. i ova satanistkinja su u GEJ lobiju i morale su po komandi da izaberu pobednicu

Žorž

pre 3 meseca

Ne zanima me takmičenje ni njeno glasanje ali, ova osoba je dokaz propasti naše omladine.Da je sreće i zdrave svijesti, ona nebi mogla da nastupa ni na zurci srednjoškolaca a, kamoli da bude član "stručnog" žirija.

Vukasin veliki

pre 3 meseca

Sajsi prvu treba tuziti I zabraniti da zivi u nasoj zemlji jer nece da siri srbovanje i van nase drzave. Mi svi moramo svaki dan samo o kosovu da vicemo i samo time da se bavimo. Zivelo kosovo, kosovski boj i kosovski bozuri. A ko ne voli breskvicu i ne voli da srbuje neka ide negde druge, antisrbi nepravoslavni jedni.

zanimljivo

pre 3 meseca

Sta kaze kolegenice iz Malmea ups Finske mislim da tamo zivi sada,oceli i ona da angazuje advokate posto ste obe sumljive sto se tice glasanja.

Balboa

pre 3 meseca

Tesko nama pored toliko kvalitetnih umetnika ova da odlucuje nesto.... Bukvalno no coment. Mozda jedina koja je toliko providno prihvatila zadatak

Marin

pre 3 meseca

Ne kapiram šta je tu čudno, Breskva u polufinalu 58 poena od stručnog žirija a u finalu 28.

Nastup i performans u finalu su bili duplo gori! Gornje lage i donje, krajevi falševi, vibrato, sve bre zakazalo.

Sasa

pre 3 meseca

Sta je ljudima danas? Ima li zena pravo da joj se pesma ne svidja i da joj ne da ni jedan bod? Da sam ja u ziriju ni od mene ne bi dobila, jer mi se pesma ne svidja. Tacka.
(Ana, 6. mart 2024 18:12)

Clan zirija mora da iskljuci licne muzicke preferencije i pristupi oceni celokupnog nastupa objektivno, a da na to mesto dodje sa ozbiljnim kompetencijama.
Zato ti nisi deo zirija i iz istog razloga nije trebalo da bude ona. Locno misljenje o peski i izvodjacu su nebitni - objektivno misljenje je jedino merodavno. A ovde je izostalo.
Cisto sa shvatis u cemu je razlika i zasto je neki napadaju.

Aleks

pre 3 meseca

Ma neka se srami ova Šajsi. ima karakter kao što i njeno ime ima značenje na Nemačkom (Šajse = 💩). Breskvica nije zaslužila ovu nameštaljku.

brufen

pre 3 meseca

Ona je jos kao srednjoskolka imala javni prezir prema okolini zato sto su joj mama i tata doktori.
(ExApatrid, 06. mart 2024 18:49)

pa neka joj pomognu.

svasta

pre 3 meseca

Samo je trebalo da da bod- dva… ovako je suvise ocigledno. Ne samo sto se izblamirala, nego dovela u pitanje legitimitet zirija, kao i smisao glasanja publike…

Posmatrač

pre 3 meseca

Za Sajsi i njenu pesmu "Ringe jaja" je Mica Trofrtaljka prava gospođetina! I takva na privatnoj bazi odlučuje ko predstavlja Srbiju na Evroviziji!

Saša

pre 3 meseca

Odlično, moguće je da tu ima posla za čike u plavom, dobro bi bilo da stigne do suda. Dobro bi bilo da gospođica na poligrafu odgovori na jednostavno pitanje: "Da li je tačno znala šta radi kada jednom favoritu nije dodelila ni jedan poen, a njenom direktnom konkurentu (drugarici?) maksimum poena?"

Kajoni101

pre 3 meseca

Još 15 dana pre PZE mediji su pisali samo o Breskvici kao favoritu i pobedniku. To se čita po portalima i narod tako glasa po inerciji. To je razlog što je dobila najveći broj glasova naroda. Nikako na kvalitet pesme. Tako je bilo i prošle godine kada je danima pre nastupa u medijima favorizovan kandidat koji je kasnije i pobedio. Verujem, kada bi mediji dali isti prostor svim kandidatima, da bi bilo fer i poštenije glasanje naroda. Devojku su pozvali sa RTS da bude član žirija i žena je glasala u skladu sa pravilima takmičenja. Zaista ne vidim razlog da se po portalima dovodi na stub srama. Potpuno podržavam odluku da zaštitu od klevete potraži putem suda. Na kraju krajeva pobednica je umnogome i muzički obrazovanija, a i pesma je umetnički daleko najbolja.

Voja

pre 3 meseca

Sajsi je pre svega očajna likuša...a posle svega i nekompetentna da odlučuje o bilo čemu. Jedino je vrhunska u neopravdanoj bahatosti...nista vise.

O Bože

pre 3 meseca

Mislim da je ovo u komentarima verbalni linč devojke bez razloga. Nije ona jedina nagrabusila - izvesno je da su i Breskvica, i Teja što se komentara tiče. Ali definitivno nije Sajsi jedina koja se nije složila sa tim da Breskvica predstavlja Srbiju. Pa videli smo koliko je bilo komentara. Ne mali broj. Na šta to liči, stvarno? Budimo malo kulturna Srbija?

Statističar

pre 3 meseca

Ovoj zeni trba da se zabrani da se bavi muzikom.
(ja, 06. mart 2024 17:05)

Pa ne bavi se muzikom.

Probala, ne ide. Onda postala kuma prajda i sad je MAMA svim lgbt pripadnicima u pokušaju pevanja.

svedski tv detektor

pre 3 meseca

Sta je ljudima danas? Ima li zena pravo da joj se pesma ne svidja i da joj ne da ni jedan bod? Da sam ja u ziriju ni od mene ne bi dobila, jer mi se pesma ne svidja. Tacka.
(Ana, 06. mart 2024 18:12)

Kad sednes u ziri na drzavnoj TV, imas pravo da slusas kritike onih koji izdrzavaju tu drzavnu TV.

belmondo

pre 3 meseca

Kakvo razočarenje. Uvek sam smatrao da je super kul osoba, alternativac.
Nažalost pokazalo se da joj inteligencija nije jača strana....
(Laki, 06. mart 2024 17:56)

Zato joj je muz intelektualac.

Dušan

pre 3 meseca

Dovoljno je da je vidiš lice i sve ti jasno. Pokušao sam da slušam njenu muziku. Veliki propust onoga ko ju je stavio u žiri.
Može da ide da bude žiri za neku aroganciju i ko lutanje očiju.

Walter BG

pre 3 meseca

I sad će ona, trećerazredna "reperka", da tuži one, koji kažu da ona nema blage veze sa muzikom i da je nekompetentna? Svako ima pravo na svoje mišljenje. Još ako se to mišljenje podudara sa istinom, šta ima tu da traži advokat? Sujeta nebitne osobe i želja za publicitetom, jer očigledno drugačije ne može, se pretvara u još veću farsu. Sad će mediji da pišu više o nekoj Sajsi (Mi Ga) MC, nego o pobednici ili o "pobednici naroda". Ne može to tako. Ipak je egocentričnost i egomanija bitnija od muzike. Sve dok tabloidi budu pisali o njoj imaće reklamu, kad već ne može da uspe sa svojom "muzikom". Kao što rekoh: Srpska muzička scena je jedna velika farsa.

Ana

pre 3 meseca

Sta je ljudima danas? Ima li zena pravo da joj se pesma ne svidja i da joj ne da ni jedan bod? Da sam ja u ziriju ni od mene ne bi dobila, jer mi se pesma ne svidja. Tacka.

Index

pre 3 meseca

Sve mogu da razumem ali da u 1/2 ima 58 a u finalu 28 poena i da od clana zirija dobije bas 0 poena u finalu, to zaista budi ozbiljnu sumnju. Pa ti angazuj koga hoces 😂

Сујетна Сајси

pre 3 meseca

Можда већу одговорност од саме Сајси има организатор који је баш њу одабрао да оцењује песме и извођаче. Сајси је своју какву-такву препознатљивост стекла првенствено кроз провокативан наступ и текстове, а затим кроз везу са ЛГБТ заједницом. Она свакако није респектабилни музичар који поседује ширину музичког укуса и објективност, што је и демонстрирала очигледно злонамерно додељујући оцене. С обзиром на своју изражену провокативност, оставља нас све зачуђене својом повређеном сујетом. Ја лично мислим да је сасвим ок што је и Теја Дора победила, али можемо ли бар избор за песму да спроведемо без скандала.

nesa

pre 3 meseca

Ona ima pravo da da mišljenje a drugi ne .čime se kvalifikovala da sudi .iskreno nikada nisam čuo za nju ...kada sam pogledao šta peva po netu bio sam u čudu .poslušajte pesmu Ringe jaja ....

kajsija

pre 3 meseca

Gotivim Sajsi, ceo taj fazon kao M.I.A. mi je skroz kul, ali to sa ocenama u kulturi uvek ispadne bzvz. Ovde imamo dodatni element protesta koji su malo mnogo i svako ima pravo da se konsultuje.

Daulex

pre 3 meseca

Obe su pesme očajne. Ali su prilično “komplementarne”.
Onome kome se svidi jedna i druga mora da mu bude bar korektna. Sto ukazuje da je dotična reperka namerno dala 0 Breskvici, odnosto namerno dala 12 ovoj drugoj i ako shodno njenom stavu sam ocekivao da obe pesme dobiju 0 od njene strane.

bota

pre 3 meseca

Osecam se uvredjeno i poniženo da takva osoba sa takvim pesmama je žiri u javnom servisu. Nemam nista licno ni protiv koga al ovo je dno dna. Dotakli smo dno. Da istekne ugovor i otkazujem i televiziju i necu vise gledam.

Ivan

pre 3 meseca

Želeo bih da mi neko objasni zašto se digla ovolika prašina oko ovogodišnje Beovizije, kad se ni prethodnih godina nije uvek poklapalo mišljenje žirija i publike. U ostalom ni na Evroviziji se uvek ne poklopi mišljenje publike i žirija. Ne znam zašto se baš ove godine ovolika polemika vodi. Zaista nisam u toku.

Obrad

pre 3 meseca

Ne shvatam poziv za ovu privilegovanu pozerku koja glumi uličarku. Ako se već mora popuniti kvota žirija za urbanu publiku, pre bihbu žiri pozvao nekoga ko se razume u muziku i stihove tipa Skaj Viklera ili Marčela.

jova

pre 3 meseca

Devojci bi trebao neko da objasni šta na šatrovačkom znači "sajsi".
Dok je moja generacija bila mlada, kada bi nekom rekao "sajsi",
to je bila baš uvreda. Nikada to nije govoreno devojkama.

Vlad

pre 3 meseca

Pazi koliko je ljigava, drska i bezobrazna (a da je i nevaspitana vidimo odavno).
Hladno namešta pobedu svom pulenau ruga se svima u Srbiji i glumi neku veličinu kume prajda. A njena veličina je nula a to je u skladu i sa njenim umetničkim afinitetima. Ne znam samo kom debilu u RTS-u je palo na pamet da nju pozove u žiri? Pevač narodnjaka po svadbama je muzički potkovaniji od te kreature.

Objektivno

pre 3 meseca

Da je bila bilo koja pesma u pitanju razumeo bi ali ovde je ocigledno da Breskvica nije smela da pobedi i svi znamo zasto.Dali neko voleo pesmu ili ne Breskvica je pobedila tako sto je narod to hteo a ziri su odradili posao po nalogu,to je moje licno misljenje.

Freak on a Leash

pre 3 meseca

Ne zanima me Eurosong,niti znam ovu što ide na Eurosong, niti onu Vockicu ali jednostavno nema nikakve logike da pesma koja je dobila najvise glasova od publike, od strucnog,prestrucnog žirija dobije nula poena.

Jedino ako to nisu neki licni razlozi.

Moldavija, Srbija, Albanija, Letonija…

pre 3 meseca

Otkud ova u ziriju?
Njena stvar ako je ljubomorna na Breakvicu ili koji god da je razlog… ali ko je smestio u ziri i po kom osnovu?

Goran Dnevna Doza Bon Jovija

pre 3 meseca

Zoveš advokata zbog "ko je ona da da sud"?

Za šta će advokat tužiti tog nekog?

Za pitanje po čemu si kompetentna?

Laki

pre 3 meseca

Kakvo razočarenje. Uvek sam smatrao da je super kul osoba, alternativac.
Nažalost pokazalo se da joj inteligencija nije jača strana....

Vlad

pre 3 meseca

Pazi koliko je ljigava, drska i bezobrazna (a da je i nevaspitana vidimo odavno).
Hladno namešta pobedu svom pulenau ruga se svima u Srbiji i glumi neku veličinu kume prajda. A njena veličina je nula a to je u skladu i sa njenim umetničkim afinitetima. Ne znam samo kom debilu u RTS-u je palo na pamet da nju pozove u žiri? Pevač narodnjaka po svadbama je muzički potkovaniji od te kreature.

Index

pre 3 meseca

Sve mogu da razumem ali da u 1/2 ima 58 a u finalu 28 poena i da od clana zirija dobije bas 0 poena u finalu, to zaista budi ozbiljnu sumnju. Pa ti angazuj koga hoces 😂

nesa

pre 3 meseca

Ona ima pravo da da mišljenje a drugi ne .čime se kvalifikovala da sudi .iskreno nikada nisam čuo za nju ...kada sam pogledao šta peva po netu bio sam u čudu .poslušajte pesmu Ringe jaja ....

Daulex

pre 3 meseca

Obe su pesme očajne. Ali su prilično “komplementarne”.
Onome kome se svidi jedna i druga mora da mu bude bar korektna. Sto ukazuje da je dotična reperka namerno dala 0 Breskvici, odnosto namerno dala 12 ovoj drugoj i ako shodno njenom stavu sam ocekivao da obe pesme dobiju 0 od njene strane.

Voja

pre 3 meseca

Sajsi je pre svega očajna likuša...a posle svega i nekompetentna da odlučuje o bilo čemu. Jedino je vrhunska u neopravdanoj bahatosti...nista vise.

Obrad

pre 3 meseca

Ne shvatam poziv za ovu privilegovanu pozerku koja glumi uličarku. Ako se već mora popuniti kvota žirija za urbanu publiku, pre bihbu žiri pozvao nekoga ko se razume u muziku i stihove tipa Skaj Viklera ili Marčela.

Moldavija, Srbija, Albanija, Letonija…

pre 3 meseca

Otkud ova u ziriju?
Njena stvar ako je ljubomorna na Breakvicu ili koji god da je razlog… ali ko je smestio u ziri i po kom osnovu?

Balboa

pre 3 meseca

Tesko nama pored toliko kvalitetnih umetnika ova da odlucuje nesto.... Bukvalno no coment. Mozda jedina koja je toliko providno prihvatila zadatak

bota

pre 3 meseca

Osecam se uvredjeno i poniženo da takva osoba sa takvim pesmama je žiri u javnom servisu. Nemam nista licno ni protiv koga al ovo je dno dna. Dotakli smo dno. Da istekne ugovor i otkazujem i televiziju i necu vise gledam.

Ana

pre 3 meseca

Sta je ljudima danas? Ima li zena pravo da joj se pesma ne svidja i da joj ne da ni jedan bod? Da sam ja u ziriju ni od mene ne bi dobila, jer mi se pesma ne svidja. Tacka.

jova

pre 3 meseca

Devojci bi trebao neko da objasni šta na šatrovačkom znači "sajsi".
Dok je moja generacija bila mlada, kada bi nekom rekao "sajsi",
to je bila baš uvreda. Nikada to nije govoreno devojkama.

Freak on a Leash

pre 3 meseca

Ne zanima me Eurosong,niti znam ovu što ide na Eurosong, niti onu Vockicu ali jednostavno nema nikakve logike da pesma koja je dobila najvise glasova od publike, od strucnog,prestrucnog žirija dobije nula poena.

Jedino ako to nisu neki licni razlozi.

Laki

pre 3 meseca

Kakvo razočarenje. Uvek sam smatrao da je super kul osoba, alternativac.
Nažalost pokazalo se da joj inteligencija nije jača strana....

svedski tv detektor

pre 3 meseca

Sta je ljudima danas? Ima li zena pravo da joj se pesma ne svidja i da joj ne da ni jedan bod? Da sam ja u ziriju ni od mene ne bi dobila, jer mi se pesma ne svidja. Tacka.
(Ana, 06. mart 2024 18:12)

Kad sednes u ziri na drzavnoj TV, imas pravo da slusas kritike onih koji izdrzavaju tu drzavnu TV.

Aleks

pre 3 meseca

Ma neka se srami ova Šajsi. ima karakter kao što i njeno ime ima značenje na Nemačkom (Šajse = 💩). Breskvica nije zaslužila ovu nameštaljku.

Kajoni101

pre 3 meseca

Još 15 dana pre PZE mediji su pisali samo o Breskvici kao favoritu i pobedniku. To se čita po portalima i narod tako glasa po inerciji. To je razlog što je dobila najveći broj glasova naroda. Nikako na kvalitet pesme. Tako je bilo i prošle godine kada je danima pre nastupa u medijima favorizovan kandidat koji je kasnije i pobedio. Verujem, kada bi mediji dali isti prostor svim kandidatima, da bi bilo fer i poštenije glasanje naroda. Devojku su pozvali sa RTS da bude član žirija i žena je glasala u skladu sa pravilima takmičenja. Zaista ne vidim razlog da se po portalima dovodi na stub srama. Potpuno podržavam odluku da zaštitu od klevete potraži putem suda. Na kraju krajeva pobednica je umnogome i muzički obrazovanija, a i pesma je umetnički daleko najbolja.

Сујетна Сајси

pre 3 meseca

Можда већу одговорност од саме Сајси има организатор који је баш њу одабрао да оцењује песме и извођаче. Сајси је своју какву-такву препознатљивост стекла првенствено кроз провокативан наступ и текстове, а затим кроз везу са ЛГБТ заједницом. Она свакако није респектабилни музичар који поседује ширину музичког укуса и објективност, што је и демонстрирала очигледно злонамерно додељујући оцене. С обзиром на своју изражену провокативност, оставља нас све зачуђене својом повређеном сујетом. Ја лично мислим да је сасвим ок што је и Теја Дора победила, али можемо ли бар избор за песму да спроведемо без скандала.

Goran Dnevna Doza Bon Jovija

pre 3 meseca

Zoveš advokata zbog "ko je ona da da sud"?

Za šta će advokat tužiti tog nekog?

Za pitanje po čemu si kompetentna?

Statističar

pre 3 meseca

Ovoj zeni trba da se zabrani da se bavi muzikom.
(ja, 06. mart 2024 17:05)

Pa ne bavi se muzikom.

Probala, ne ide. Onda postala kuma prajda i sad je MAMA svim lgbt pripadnicima u pokušaju pevanja.

Ivan

pre 3 meseca

Želeo bih da mi neko objasni zašto se digla ovolika prašina oko ovogodišnje Beovizije, kad se ni prethodnih godina nije uvek poklapalo mišljenje žirija i publike. U ostalom ni na Evroviziji se uvek ne poklopi mišljenje publike i žirija. Ne znam zašto se baš ove godine ovolika polemika vodi. Zaista nisam u toku.

Objektivno

pre 3 meseca

Da je bila bilo koja pesma u pitanju razumeo bi ali ovde je ocigledno da Breskvica nije smela da pobedi i svi znamo zasto.Dali neko voleo pesmu ili ne Breskvica je pobedila tako sto je narod to hteo a ziri su odradili posao po nalogu,to je moje licno misljenje.

Dušan

pre 3 meseca

Dovoljno je da je vidiš lice i sve ti jasno. Pokušao sam da slušam njenu muziku. Veliki propust onoga ko ju je stavio u žiri.
Može da ide da bude žiri za neku aroganciju i ko lutanje očiju.

Walter BG

pre 3 meseca

I sad će ona, trećerazredna "reperka", da tuži one, koji kažu da ona nema blage veze sa muzikom i da je nekompetentna? Svako ima pravo na svoje mišljenje. Još ako se to mišljenje podudara sa istinom, šta ima tu da traži advokat? Sujeta nebitne osobe i želja za publicitetom, jer očigledno drugačije ne može, se pretvara u još veću farsu. Sad će mediji da pišu više o nekoj Sajsi (Mi Ga) MC, nego o pobednici ili o "pobednici naroda". Ne može to tako. Ipak je egocentričnost i egomanija bitnija od muzike. Sve dok tabloidi budu pisali o njoj imaće reklamu, kad već ne može da uspe sa svojom "muzikom". Kao što rekoh: Srpska muzička scena je jedna velika farsa.

Saša

pre 3 meseca

Odlično, moguće je da tu ima posla za čike u plavom, dobro bi bilo da stigne do suda. Dobro bi bilo da gospođica na poligrafu odgovori na jednostavno pitanje: "Da li je tačno znala šta radi kada jednom favoritu nije dodelila ni jedan poen, a njenom direktnom konkurentu (drugarici?) maksimum poena?"

CGSRB

pre 3 meseca

Ma koga briga za wc Sajsi dajte ljudi. Dovedena u ziri zna ze zasto....Koju to popularnost ona ima da nekom bude ziri? Nije u stanju da publikom napuni dnevni boravak

belmondo

pre 3 meseca

Kakvo razočarenje. Uvek sam smatrao da je super kul osoba, alternativac.
Nažalost pokazalo se da joj inteligencija nije jača strana....
(Laki, 06. mart 2024 17:56)

Zato joj je muz intelektualac.

O Bože

pre 3 meseca

Mislim da je ovo u komentarima verbalni linč devojke bez razloga. Nije ona jedina nagrabusila - izvesno je da su i Breskvica, i Teja što se komentara tiče. Ali definitivno nije Sajsi jedina koja se nije složila sa tim da Breskvica predstavlja Srbiju. Pa videli smo koliko je bilo komentara. Ne mali broj. Na šta to liči, stvarno? Budimo malo kulturna Srbija?

marko

pre 3 meseca

sabiraju se poeni publike i zirija??? 4 miliona glasa za nekog anda 5 clanova odluci drugacije. Drugo Marija S. i ova satanistkinja su u GEJ lobiju i morale su po komandi da izaberu pobednicu

brufen

pre 3 meseca

Ona je jos kao srednjoskolka imala javni prezir prema okolini zato sto su joj mama i tata doktori.
(ExApatrid, 06. mart 2024 18:49)

pa neka joj pomognu.

Posmatrač

pre 3 meseca

Za Sajsi i njenu pesmu "Ringe jaja" je Mica Trofrtaljka prava gospođetina! I takva na privatnoj bazi odlučuje ko predstavlja Srbiju na Evroviziji!

Brzi

pre 3 meseca

Kakvo razočarenje. Uvek sam smatrao da je super kul osoba, alternativac.
Nažalost pokazalo se da joj inteligencija nije jača strana....
(Laki, 06. mart 2024 17:56)

Zato joj je muz intelektualac.
(belmondo, 6. mart 2024 18:35)

Jak je on intelektualac kad je oženio ovu koja je sama sebi dala ime Sajsi.
Poslušaj malo o čemu je "pevala", kakva je to "umetnost", "kritika društva". Najveća joj kvalifikacija što joj tata bio pevač pre 40 godina.

P.S. Da naglasim - DRAGO MI JE ŠTO BRESKVICA NE IDE. Isto seljanka kao Sajsi, samo malo mlađa i lepša.

svasta

pre 3 meseca

Samo je trebalo da da bod- dva… ovako je suvise ocigledno. Ne samo sto se izblamirala, nego dovela u pitanje legitimitet zirija, kao i smisao glasanja publike…

Sasa

pre 3 meseca

Sta je ljudima danas? Ima li zena pravo da joj se pesma ne svidja i da joj ne da ni jedan bod? Da sam ja u ziriju ni od mene ne bi dobila, jer mi se pesma ne svidja. Tacka.
(Ana, 6. mart 2024 18:12)

Clan zirija mora da iskljuci licne muzicke preferencije i pristupi oceni celokupnog nastupa objektivno, a da na to mesto dodje sa ozbiljnim kompetencijama.
Zato ti nisi deo zirija i iz istog razloga nije trebalo da bude ona. Locno misljenje o peski i izvodjacu su nebitni - objektivno misljenje je jedino merodavno. A ovde je izostalo.
Cisto sa shvatis u cemu je razlika i zasto je neki napadaju.

Žorž

pre 3 meseca

Ne zanima me takmičenje ni njeno glasanje ali, ova osoba je dokaz propasti naše omladine.Da je sreće i zdrave svijesti, ona nebi mogla da nastupa ni na zurci srednjoškolaca a, kamoli da bude član "stručnog" žirija.

kajsija

pre 3 meseca

Gotivim Sajsi, ceo taj fazon kao M.I.A. mi je skroz kul, ali to sa ocenama u kulturi uvek ispadne bzvz. Ovde imamo dodatni element protesta koji su malo mnogo i svako ima pravo da se konsultuje.

Vukasin veliki

pre 3 meseca

Sajsi prvu treba tuziti I zabraniti da zivi u nasoj zemlji jer nece da siri srbovanje i van nase drzave. Mi svi moramo svaki dan samo o kosovu da vicemo i samo time da se bavimo. Zivelo kosovo, kosovski boj i kosovski bozuri. A ko ne voli breskvicu i ne voli da srbuje neka ide negde druge, antisrbi nepravoslavni jedni.

Marin

pre 3 meseca

Ne kapiram šta je tu čudno, Breskva u polufinalu 58 poena od stručnog žirija a u finalu 28.

Nastup i performans u finalu su bili duplo gori! Gornje lage i donje, krajevi falševi, vibrato, sve bre zakazalo.

zanimljivo

pre 3 meseca

Sta kaze kolegenice iz Malmea ups Finske mislim da tamo zivi sada,oceli i ona da angazuje advokate posto ste obe sumljive sto se tice glasanja.

Vlad

pre 3 meseca

Pazi koliko je ljigava, drska i bezobrazna (a da je i nevaspitana vidimo odavno).
Hladno namešta pobedu svom pulenau ruga se svima u Srbiji i glumi neku veličinu kume prajda. A njena veličina je nula a to je u skladu i sa njenim umetničkim afinitetima. Ne znam samo kom debilu u RTS-u je palo na pamet da nju pozove u žiri? Pevač narodnjaka po svadbama je muzički potkovaniji od te kreature.

Ana

pre 3 meseca

Sta je ljudima danas? Ima li zena pravo da joj se pesma ne svidja i da joj ne da ni jedan bod? Da sam ja u ziriju ni od mene ne bi dobila, jer mi se pesma ne svidja. Tacka.

Kajoni101

pre 3 meseca

Još 15 dana pre PZE mediji su pisali samo o Breskvici kao favoritu i pobedniku. To se čita po portalima i narod tako glasa po inerciji. To je razlog što je dobila najveći broj glasova naroda. Nikako na kvalitet pesme. Tako je bilo i prošle godine kada je danima pre nastupa u medijima favorizovan kandidat koji je kasnije i pobedio. Verujem, kada bi mediji dali isti prostor svim kandidatima, da bi bilo fer i poštenije glasanje naroda. Devojku su pozvali sa RTS da bude član žirija i žena je glasala u skladu sa pravilima takmičenja. Zaista ne vidim razlog da se po portalima dovodi na stub srama. Potpuno podržavam odluku da zaštitu od klevete potraži putem suda. Na kraju krajeva pobednica je umnogome i muzički obrazovanija, a i pesma je umetnički daleko najbolja.

Index

pre 3 meseca

Sve mogu da razumem ali da u 1/2 ima 58 a u finalu 28 poena i da od clana zirija dobije bas 0 poena u finalu, to zaista budi ozbiljnu sumnju. Pa ti angazuj koga hoces 😂

nesa

pre 3 meseca

Ona ima pravo da da mišljenje a drugi ne .čime se kvalifikovala da sudi .iskreno nikada nisam čuo za nju ...kada sam pogledao šta peva po netu bio sam u čudu .poslušajte pesmu Ringe jaja ....

Voja

pre 3 meseca

Sajsi je pre svega očajna likuša...a posle svega i nekompetentna da odlučuje o bilo čemu. Jedino je vrhunska u neopravdanoj bahatosti...nista vise.

Aleks

pre 3 meseca

Ma neka se srami ova Šajsi. ima karakter kao što i njeno ime ima značenje na Nemačkom (Šajse = 💩). Breskvica nije zaslužila ovu nameštaljku.

Daulex

pre 3 meseca

Obe su pesme očajne. Ali su prilično “komplementarne”.
Onome kome se svidi jedna i druga mora da mu bude bar korektna. Sto ukazuje da je dotična reperka namerno dala 0 Breskvici, odnosto namerno dala 12 ovoj drugoj i ako shodno njenom stavu sam ocekivao da obe pesme dobiju 0 od njene strane.

kajsija

pre 3 meseca

Gotivim Sajsi, ceo taj fazon kao M.I.A. mi je skroz kul, ali to sa ocenama u kulturi uvek ispadne bzvz. Ovde imamo dodatni element protesta koji su malo mnogo i svako ima pravo da se konsultuje.

Balboa

pre 3 meseca

Tesko nama pored toliko kvalitetnih umetnika ova da odlucuje nesto.... Bukvalno no coment. Mozda jedina koja je toliko providno prihvatila zadatak

O Bože

pre 3 meseca

Mislim da je ovo u komentarima verbalni linč devojke bez razloga. Nije ona jedina nagrabusila - izvesno je da su i Breskvica, i Teja što se komentara tiče. Ali definitivno nije Sajsi jedina koja se nije složila sa tim da Breskvica predstavlja Srbiju. Pa videli smo koliko je bilo komentara. Ne mali broj. Na šta to liči, stvarno? Budimo malo kulturna Srbija?

jova

pre 3 meseca

Devojci bi trebao neko da objasni šta na šatrovačkom znači "sajsi".
Dok je moja generacija bila mlada, kada bi nekom rekao "sajsi",
to je bila baš uvreda. Nikada to nije govoreno devojkama.

Laki

pre 3 meseca

Kakvo razočarenje. Uvek sam smatrao da je super kul osoba, alternativac.
Nažalost pokazalo se da joj inteligencija nije jača strana....

Saša

pre 3 meseca

Odlično, moguće je da tu ima posla za čike u plavom, dobro bi bilo da stigne do suda. Dobro bi bilo da gospođica na poligrafu odgovori na jednostavno pitanje: "Da li je tačno znala šta radi kada jednom favoritu nije dodelila ni jedan poen, a njenom direktnom konkurentu (drugarici?) maksimum poena?"

svedski tv detektor

pre 3 meseca

Sta je ljudima danas? Ima li zena pravo da joj se pesma ne svidja i da joj ne da ni jedan bod? Da sam ja u ziriju ni od mene ne bi dobila, jer mi se pesma ne svidja. Tacka.
(Ana, 06. mart 2024 18:12)

Kad sednes u ziri na drzavnoj TV, imas pravo da slusas kritike onih koji izdrzavaju tu drzavnu TV.

Ivan

pre 3 meseca

Želeo bih da mi neko objasni zašto se digla ovolika prašina oko ovogodišnje Beovizije, kad se ni prethodnih godina nije uvek poklapalo mišljenje žirija i publike. U ostalom ni na Evroviziji se uvek ne poklopi mišljenje publike i žirija. Ne znam zašto se baš ove godine ovolika polemika vodi. Zaista nisam u toku.

bota

pre 3 meseca

Osecam se uvredjeno i poniženo da takva osoba sa takvim pesmama je žiri u javnom servisu. Nemam nista licno ni protiv koga al ovo je dno dna. Dotakli smo dno. Da istekne ugovor i otkazujem i televiziju i necu vise gledam.

Vukasin veliki

pre 3 meseca

Sajsi prvu treba tuziti I zabraniti da zivi u nasoj zemlji jer nece da siri srbovanje i van nase drzave. Mi svi moramo svaki dan samo o kosovu da vicemo i samo time da se bavimo. Zivelo kosovo, kosovski boj i kosovski bozuri. A ko ne voli breskvicu i ne voli da srbuje neka ide negde druge, antisrbi nepravoslavni jedni.

Objektivno

pre 3 meseca

Da je bila bilo koja pesma u pitanju razumeo bi ali ovde je ocigledno da Breskvica nije smela da pobedi i svi znamo zasto.Dali neko voleo pesmu ili ne Breskvica je pobedila tako sto je narod to hteo a ziri su odradili posao po nalogu,to je moje licno misljenje.

Freak on a Leash

pre 3 meseca

Ne zanima me Eurosong,niti znam ovu što ide na Eurosong, niti onu Vockicu ali jednostavno nema nikakve logike da pesma koja je dobila najvise glasova od publike, od strucnog,prestrucnog žirija dobije nula poena.

Jedino ako to nisu neki licni razlozi.

Walter BG

pre 3 meseca

I sad će ona, trećerazredna "reperka", da tuži one, koji kažu da ona nema blage veze sa muzikom i da je nekompetentna? Svako ima pravo na svoje mišljenje. Još ako se to mišljenje podudara sa istinom, šta ima tu da traži advokat? Sujeta nebitne osobe i želja za publicitetom, jer očigledno drugačije ne može, se pretvara u još veću farsu. Sad će mediji da pišu više o nekoj Sajsi (Mi Ga) MC, nego o pobednici ili o "pobednici naroda". Ne može to tako. Ipak je egocentričnost i egomanija bitnija od muzike. Sve dok tabloidi budu pisali o njoj imaće reklamu, kad već ne može da uspe sa svojom "muzikom". Kao što rekoh: Srpska muzička scena je jedna velika farsa.

Moldavija, Srbija, Albanija, Letonija…

pre 3 meseca

Otkud ova u ziriju?
Njena stvar ako je ljubomorna na Breakvicu ili koji god da je razlog… ali ko je smestio u ziri i po kom osnovu?

Dušan

pre 3 meseca

Dovoljno je da je vidiš lice i sve ti jasno. Pokušao sam da slušam njenu muziku. Veliki propust onoga ko ju je stavio u žiri.
Može da ide da bude žiri za neku aroganciju i ko lutanje očiju.

Obrad

pre 3 meseca

Ne shvatam poziv za ovu privilegovanu pozerku koja glumi uličarku. Ako se već mora popuniti kvota žirija za urbanu publiku, pre bihbu žiri pozvao nekoga ko se razume u muziku i stihove tipa Skaj Viklera ili Marčela.

Сујетна Сајси

pre 3 meseca

Можда већу одговорност од саме Сајси има организатор који је баш њу одабрао да оцењује песме и извођаче. Сајси је своју какву-такву препознатљивост стекла првенствено кроз провокативан наступ и текстове, а затим кроз везу са ЛГБТ заједницом. Она свакако није респектабилни музичар који поседује ширину музичког укуса и објективност, што је и демонстрирала очигледно злонамерно додељујући оцене. С обзиром на своју изражену провокативност, оставља нас све зачуђене својом повређеном сујетом. Ја лично мислим да је сасвим ок што је и Теја Дора победила, али можемо ли бар избор за песму да спроведемо без скандала.

Marin

pre 3 meseca

Ne kapiram šta je tu čudno, Breskva u polufinalu 58 poena od stručnog žirija a u finalu 28.

Nastup i performans u finalu su bili duplo gori! Gornje lage i donje, krajevi falševi, vibrato, sve bre zakazalo.

belmondo

pre 3 meseca

Kakvo razočarenje. Uvek sam smatrao da je super kul osoba, alternativac.
Nažalost pokazalo se da joj inteligencija nije jača strana....
(Laki, 06. mart 2024 17:56)

Zato joj je muz intelektualac.

Posmatrač

pre 3 meseca

Za Sajsi i njenu pesmu "Ringe jaja" je Mica Trofrtaljka prava gospođetina! I takva na privatnoj bazi odlučuje ko predstavlja Srbiju na Evroviziji!

marko

pre 3 meseca

sabiraju se poeni publike i zirija??? 4 miliona glasa za nekog anda 5 clanova odluci drugacije. Drugo Marija S. i ova satanistkinja su u GEJ lobiju i morale su po komandi da izaberu pobednicu

Statističar

pre 3 meseca

Ovoj zeni trba da se zabrani da se bavi muzikom.
(ja, 06. mart 2024 17:05)

Pa ne bavi se muzikom.

Probala, ne ide. Onda postala kuma prajda i sad je MAMA svim lgbt pripadnicima u pokušaju pevanja.

Brzi

pre 3 meseca

Kakvo razočarenje. Uvek sam smatrao da je super kul osoba, alternativac.
Nažalost pokazalo se da joj inteligencija nije jača strana....
(Laki, 06. mart 2024 17:56)

Zato joj je muz intelektualac.
(belmondo, 6. mart 2024 18:35)

Jak je on intelektualac kad je oženio ovu koja je sama sebi dala ime Sajsi.
Poslušaj malo o čemu je "pevala", kakva je to "umetnost", "kritika društva". Najveća joj kvalifikacija što joj tata bio pevač pre 40 godina.

P.S. Da naglasim - DRAGO MI JE ŠTO BRESKVICA NE IDE. Isto seljanka kao Sajsi, samo malo mlađa i lepša.

CGSRB

pre 3 meseca

Ma koga briga za wc Sajsi dajte ljudi. Dovedena u ziri zna ze zasto....Koju to popularnost ona ima da nekom bude ziri? Nije u stanju da publikom napuni dnevni boravak

Goran Dnevna Doza Bon Jovija

pre 3 meseca

Zoveš advokata zbog "ko je ona da da sud"?

Za šta će advokat tužiti tog nekog?

Za pitanje po čemu si kompetentna?

Sasa

pre 3 meseca

Sta je ljudima danas? Ima li zena pravo da joj se pesma ne svidja i da joj ne da ni jedan bod? Da sam ja u ziriju ni od mene ne bi dobila, jer mi se pesma ne svidja. Tacka.
(Ana, 6. mart 2024 18:12)

Clan zirija mora da iskljuci licne muzicke preferencije i pristupi oceni celokupnog nastupa objektivno, a da na to mesto dodje sa ozbiljnim kompetencijama.
Zato ti nisi deo zirija i iz istog razloga nije trebalo da bude ona. Locno misljenje o peski i izvodjacu su nebitni - objektivno misljenje je jedino merodavno. A ovde je izostalo.
Cisto sa shvatis u cemu je razlika i zasto je neki napadaju.

Žorž

pre 3 meseca

Ne zanima me takmičenje ni njeno glasanje ali, ova osoba je dokaz propasti naše omladine.Da je sreće i zdrave svijesti, ona nebi mogla da nastupa ni na zurci srednjoškolaca a, kamoli da bude član "stručnog" žirija.

svasta

pre 3 meseca

Samo je trebalo da da bod- dva… ovako je suvise ocigledno. Ne samo sto se izblamirala, nego dovela u pitanje legitimitet zirija, kao i smisao glasanja publike…

brufen

pre 3 meseca

Ona je jos kao srednjoskolka imala javni prezir prema okolini zato sto su joj mama i tata doktori.
(ExApatrid, 06. mart 2024 18:49)

pa neka joj pomognu.

zanimljivo

pre 3 meseca

Sta kaze kolegenice iz Malmea ups Finske mislim da tamo zivi sada,oceli i ona da angazuje advokate posto ste obe sumljive sto se tice glasanja.