Aktuelno

Sreda, 24.01.2024.

10:04

Stigao je! VW Golf za 2024. FOTO

Izvor:

Stigao je! VW Golf za 2024. FOTO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

117 Komentari

Sortiraj po:

Srđan BL

pre 3 meseca

Mario, tj. Ivan ZG
Izgleda da tebe muci to sto nemas para za auto sa navigacijom uopste... Je l' jos palis duga svjetla kada neko ispred tebe u koloni drzi nogu na kocnici (u skupljem autu)?

koji motor ?

pre 3 meseca

Nemaš brige iz Stelantisa mogu samo pod katanac ili kod Kineza.
(kimi R, 25. januar 2024 18:36)

Znam, nemam brige ali zamišljam, mašta

Petar

pre 3 meseca

Svaka kompanija ima svoj DNK i to se ne menja ili esktremno tesko.Zato je dizajn kakav jeste i sve ostalo.Menadzment ciljevi su u kontra fazi sa vasim zemljama, jer oni treba da prave ustede, profit da bi oni dobili bonuse.Ne, vi cete dobiti brijanje usiju.Zato kvalitet opada, jer stalno je cilj smanjuj troskove, a to napravis tako sto npr. pomeris fabriku delova u Srbiju ili u Indiju, ali nakon toga je manevarski prostor manji, pa udare na kvalitet.Zato dominira plastika, nema vise hroma, koze, drveta.Dobijete malo, ali to dobro mora da platite.

massimo

pre 3 meseca

Citiraću jednog vozača Alfe sa jedne od tema gde su pljuvali i sprdali se sa Alfom. Kaže"za dobrim konjem prašina se diže" molio bih pomenutog ako slučajno čita da nas počastvuje prisustvom i pojasni da li se komentar odnosio samo na Alfu ili podrazumeva i ostale slučajeve pljuvanja ? Hvala unapred dobri čoveče !

koji motor ?

pre 3 meseca

zar stvarno zamisljas da u vw ili mercedesu rade samo nemci, u alfi samo italijani itd..?
(El Doctore, 25. januar 2024 13:34)

Ne druže, zamišljam nešto puno jezivije....VW kupio Alfa Romeo

El Doctore

pre 3 meseca

@(koji motor ?, 24. januar 2024 22:56)

Kazes - Italijan pravi dobar dizajn, Svaba ne zna da crta, uvek los dizajn itd…

Druze u kojoj godini ti zivis?

Prvo - generalizujes, a drugo - sve i da je istina da neki narod nesto zna a drugi ne zna, zar stvarno zamisljas da u vw ili mercedesu rade samo nemci, u alfi samo italijani itd..?

Dejan

pre 3 meseca

Ovi svi što pljuju VW , bez obzira na modele, garantujem da ni jedan od njih nije nikada vozio nov, ali bukvalno nov auto. Ne mislim na službeni. Svi su razočarani jer su vozili iste, sa cajagerom od 100 do 150000 a zapravo je stvarnost min puta 2 ako ne i 3 i sada im je kriv VW što su kupili " kršotine" i pljuju na sve.

Mario

pre 3 meseca

Golf 2048. će imati ekran od 25 inča da mu svi zavide.
Kada stavite na navigaciju i vozač auta iza vas će bez problema moći gledat vašu navigaciju i po njoj voziti.
E to ja zovem napredak.
Ostalo će naravno biti isto.

Djorke

pre 3 meseca

@
Ima jedna neprocenjiva stvar kod Golfa,ako ništa zbog toga bi ga kupio.Savršeno dira u živac malog ozlojeđenog mržnjom zadojenog srbendu !

(ciga, 24. januar 2024 21:18

Zaista nisam ljubitelj golfa, ali iz istog razloga volim sto postoji.

Replay

pre 3 meseca

Ko ovo bre još kupuje samo što je Golf ,ni Nemci ga u Nemačkoj ne voze al ga Srbi voze dokle
(Eee, 24. januar 2024 16:08
Pa Golf je tamo najprodavaniji uvek, a u i Evropi je bio prvi godinama dok nisu digli cene u nebo.

Ovi brze izbacuju od Samsunga.
(nesa, 24. januar 2024 16:51)
Samsung izbacuje na godinu dana bas kao i svako drugi, bas kao i svaki proizvodjac automobila na 7 godina, a ovo je pametnjakovicu samo facelift.
Svako li danas komentarise, pojma nemaju, samo da lupe nesto pa bilo sta.

Dragan

pre 3 meseca

Ne znam œto ste navalili da pljujete po autu. Fenomenalan auto, ja bih ga odmah kupio. Samo da pitam, jel u osnovnoj verziji dolazi sa volanom i ručicom menjača ili se i to doplaċuje ?

Mare

pre 3 meseca

Poslednji revolucionarni Golf bio je III. Sve od tada, pa do sad, karakteriše ga pad kvaliteta, povećanje cene i apsolutna dizajnerska neinventivnost!

Hej.ba

pre 3 meseca

Sta mislite o Golfu bi trebao pitanje psihijatra pri odredjivanju tipa licnosti. Licno, sta me briga nikada ne bi dao pare za tako nesto.

Veliki brat

pre 3 meseca

Kad već nema ručicu menjača, što umesto onog "sedla" ne stave još jedno sedište ili još bolje klupicu kao kod nekadašnjih američkih auta :)))

Milos Radulovic

pre 3 meseca

Uvek jedan te isti izgled. Nesumnjivo da ima izmena, i da je kvalitetan, ali izgled je postao potpuno prevazidjen .Čak i Kineski automobili izgledaju kao "svemirski brod" u odnosu na Golfa.

the whoo

pre 3 meseca

Nemacka kanta, kao i sve ostalo iz '' fau we'', segmenta. Drzi vas jedino vas lobi u Evropi, u ostatku sveta vas niko ne bi pogledao u odnosu na druge proizvodjace, prvenstveno mislim na golfove..

Nele

pre 3 meseca

Vozim Golfa 7 TSii mnogo dobar. uradio sam tuning I sad ima 245hp (vise nego GTI).
Ali ovi novi modeli su, kao sto i svi kazu, cista budalastina.
Za pare koliko ce kostati nov Golf R moze da se kupi odlican Porsche star oko 15 god (911 carerra ili Targa) koji je po mom misljenju daleko bolji auto.

koji motor ?

pre 3 meseca

Ne razumem pojedine ljude koji se stalno hvataju za dizajn i to kako nije previse promenjen. A sta ocekujete da treba da se desi!? Dizajn mora da ostane takav da auto bude lako prepoznatljiv, obzirom da je to mozda i najpoznatiji njihov model, a da u isto vreme bude malo modernizovan. Golf ce UVEK imati izgled Golfa i to je to, i tako treba i da bude. Ako ga promene previse onda to nije vise Golf nego nov model. Pogledajte Porsea 911, na primer, sve ove godine. Slicnih primera ima koliko hoces. Silueta i poznat oblik jednostavno mora da ostane, a to znaci da ce razlike u dizajnu skoro uvek biti relativno male.
(Milos, 24. januar 2024 15:39)

Prvo, Golf uvek treba da izgleda kao Golf, da podseti da su mu karakterne crte iscrtali Italijani.
Drugo, on jeste mnogoprodavani klasik, čiju vizuelnu suštinu ne treba dirati.
Treće, ne daj bože da Švaba, prirodno nenadaren za lepo, nešto brlja po dizajnu.
Treće A - dobro se prodaje kupcima zadovoljnim finalnim izgledom proizvoda, tj. prosečan kupac je u svemu ispod prosečan, posebno u osećaju za lepo (see Goxe).
Treće B - BMW je pokušao da radikalnije nastupi i uskočio u nepoznato, a ružno, dakle radikalne vizuelne promene vode u grčku tragediju.

Prema tome, Švabe malo iz suštinskih a mnogo više iz praktičnih razloga (hvala ispodprosečnim kupcima) vrše minijaturne promene u izgledu Golfa.
O multimediji ostavljam korisnicima da raspravljaju

VW

pre 3 meseca

Do golfa trojke se još znalo koji je prvi,drugi,treči..., Posle su svi nešto slični. Pa i sam imam noviji golf,znam godište,model.., al pojma nemam u koju generaciju pripada.

shpile

pre 3 meseca

ne kupujte vw od 2019 pa na vamo, od korone, delova nije bilo, sva su auta montirana pa razmontirana, dodavano sve naknadno, bilo je bitno samo da moze da se upali i istera sa linije na parking, to isto vazi i za pojedine modele audija, porschea, skode, svevsto spada pod njih, to su sklopocije od kola... ni slucajno, radim u jednoj od fabrika, to je moj savet, bez obzira kako lepo izgleda nije vredan tih para, hyundai ili toyota, to preporucujem

Mileee

pre 3 meseca

Golf u raskoraku. Ostali su prilagodili tablu velikim multimedijama, tipa Reno sa Australom, Astra L. Golf ostao u fazi Fokusa, Kie Ceed. Samo što je Ceed na tržištu ohoho a ovaj "novi" Golf tek stigao.

ciga

pre 3 meseca

Ima jedna neprocenjiva stvar kod Golfa,ako ništa zbog toga bi ga kupio.Savršeno dira u živac malog ozlojeđenog mržnjom zadojenog srbendu !

gagit

pre 3 meseca

A o motorizaciji ni reci u tekstu, najbitnija je multimedija!?
(Blok45, 24. januar 2024 10:32)

Pre neki dan, na jednoj televiziji, predstavljaju jedan auto, sve covek isprica, i dijagonala monitora, i sta sve tu ima, i pikseli, rezolucija, svasta nesto, a tek na kraju, onako usput, kao da uopste nije bitno, rece da je benzinac, 1.2 sa tri cilindra!? Tacno ne bi ni gledao da je prvo to rekao! Uzas!

Straight Outta München

pre 3 meseca

reterano velika multimedia, ovo nije vozački auto. Ovo je postala šminkerica za za ove napumpane silikonke da mogu da budu na mrežama dok voze.
(Otorinolaringolog, 24. januar 2024 15:52)

Na mrezama u Golfu ahahahhaha

Vlasnik IMT 539 delux

pre 3 meseca

"Redizajnirani Golf će biti opremljen multimedijalnim sistemom sledeće generacije"... U poslednjih par godina, opis svakog modela pocinja kao opis telefona ili nekog elektronskog uredjaja...a motorizacija, ogibljenje, upravljanje, kocnice, dimenzije, otpor vazduha karoserije i sl se ni ne pominju...
(cirkus, 24. januar 2024 12:12)

Nazalost sve to sto si nabrojao postaje samo nasledje iz proslog veka, naredne generacije ce to sve manje da interesuje a sve vise koliko ima RAM-a i kakav mu je procesor. Deluje besmisleno ali se ide ka tome. Ako stvarno zazive elektricni automobili, sve ono sto je nas zanimalo u vezi auta bice totalno irelevantno narednim generacijama vozaca.

zikapn

pre 3 meseca

Procitao sam tekst, pa komentare i pitam se, sta je to sto jednog coveka moze da privuce da kupi nesto ovako. Razumem tradiciju, kvalitet, ergonomiju, pouzdanost, dizajn, cenu odrzavanja..da ima.. Ali sve to Golf odavno nema, isto kao i Passat?! Ljudi VW odavno vise nije ono sto je bio, zasto zudite za necim sto vise ne postoji i cega vise nema, zasto lazete sebe?! Doduse to vazi i za mnoge druge proizvodjace, Ford, Opel.. nema vise, pa pa..Okrenite se na neku drugu stranu dok sve ne uniste..

Al

pre 3 meseca

Kako vi, narode, uopšte razlikujete generacije golfa, mislim na ove novije? Meni posle golfa 4 s onom imbecilnom kvakom na petim vratima svi izgledaju isto...

Slik

pre 3 meseca

Predstavnik klase na izdisaju. SUV i Krosoveri su preuzeli primat. Golf 8 je solidan autic, fin iznutra ali realno mali za porodicu. Za te pare moze se naci bolje.

koji motor ?

pre 3 meseca

Ne razumem pojedine ljude koji se stalno hvataju za dizajn i to kako nije previse promenjen. A sta ocekujete da treba da se desi!? Dizajn mora da ostane takav da auto bude lako prepoznatljiv, obzirom da je to mozda i najpoznatiji njihov model, a da u isto vreme bude malo modernizovan. Golf ce UVEK imati izgled Golfa i to je to, i tako treba i da bude. Ako ga promene previse onda to nije vise Golf nego nov model. Pogledajte Porsea 911, na primer, sve ove godine. Slicnih primera ima koliko hoces. Silueta i poznat oblik jednostavno mora da ostane, a to znaci da ce razlike u dizajnu skoro uvek biti relativno male.
(Milos, 24. januar 2024 15:39)

Prvo, Golf uvek treba da izgleda kao Golf, da podseti da su mu karakterne crte iscrtali Italijani.
Drugo, on jeste mnogoprodavani klasik, čiju vizuelnu suštinu ne treba dirati.
Treće, ne daj bože da Švaba, prirodno nenadaren za lepo, nešto brlja po dizajnu.
Treće A - dobro se prodaje kupcima zadovoljnim finalnim izgledom proizvoda, tj. prosečan kupac je u svemu ispod prosečan, posebno u osećaju za lepo (see Goxe).
Treće B - BMW je pokušao da radikalnije nastupi i uskočio u nepoznato, a ružno, dakle radikalne vizuelne promene vode u grčku tragediju.

Prema tome, Švabe malo iz suštinskih a mnogo više iz praktičnih razloga (hvala ispodprosečnim kupcima) vrše minijaturne promene u izgledu Golfa.
O multimediji ostavljam korisnicima da raspravljaju

možda i objavite komentar

pre 3 meseca

@ curkus
Na žalost potpuno si u pravu. Pogledaj testove većine kanala o automobilima, najviše vremena se bave nebitnim stvarima, malo ko priča o vešanju motore manje više samo pomenu, niko ne piše na koliko obrtaja je auto na 130 km/h itd.
I naravno da će u ovom slučaju da mašu novom multimedijom pošto su sa prethodnom imali loša iskustva.

Darkveber

pre 3 meseca

Conor Mcgregor medju automobilima.
Jedni ga mrze, drugi obozavaju, a u komentarima gomila dokolicara mlati praznu slamu...na celu sa mnom.

Milos

pre 3 meseca

Ne razumem pojedine ljude koji se stalno hvataju za dizajn i to kako nije previse promenjen. A sta ocekujete da treba da se desi!? Dizajn mora da ostane takav da auto bude lako prepoznatljiv, obzirom da je to mozda i najpoznatiji njihov model, a da u isto vreme bude malo modernizovan. Golf ce UVEK imati izgled Golfa i to je to, i tako treba i da bude. Ako ga promene previse onda to nije vise Golf nego nov model. Pogledajte Porsea 911, na primer, sve ove godine. Slicnih primera ima koliko hoces. Silueta i poznat oblik jednostavno mora da ostane, a to znaci da ce razlike u dizajnu skoro uvek biti relativno male.

Otorinolaringolog

pre 3 meseca

Preterano velika multimedia, ovo nije vozački auto. Ovo je postala šminkerica za za ove napumpane silikonke da mogu da budu na mrežama dok voze.

Milos

pre 3 meseca

@Kikiriki mozgovi ako ti smeta svetlo koje ima jacinu maltene pozicije, i 5 puta slabije od LED farova, i koje realno uopste ne smeta, onda prijatelju nemoj ni da sedas u kola vise u zivotu. Postali ste svi redom toliko razmazeni da je to neverovatno!

Sasa

pre 3 meseca

Logicno da je multimedija najnovije generacije, posto kolega ima Golf.8, 2020.godiste cija multimedija nece da se upali kada auto stoji na jakom suncu. Komedija, o udobnosti i pouzdanosti da ne pricam.

Srđan BL

pre 3 meseca

Mario, tj. Ivan ZG i treci, cetvrti...
Ti si musterija pa ti bitni podaci? Multi link je preko 150KS, valjda si mogao zapamtiti do sada (ako je sve isto kako kazes)? Inace "facelift" modele svih proizvodjaca prate revolucionarne promjene?

Mario

pre 3 meseca

Pa ovo je stvarno velika promjena.
Golf 1 je potpuno drugačije izgledao.

Motori se ne spominju jer kao da je nekome bitno koji je motor.
Potrošnja? Udobnost? Kvaliteta materijala?
Ovjes? Ima li multilink odostraga ili je to rezervirano za one sa više od 250 KS?
Sami su rekli da neće dalje razvijati SUS motore pa se nisu htjeli ponavljati. Sve ostalo prepišite iz brošure iz 2017..
I neka netko kaže da vrijeme nije stalo.
Je ako ste ljubitelj VW-a.

već vidjeno

pre 3 meseca

A o motorizaciji ni reci u tekstu, najbitnija je multimedija!?
(Blok45, 24. januar 2024 10:32)

To je današnja "auto-industrija". Naštimaš multimediju malo izmeniš plastiku napred i nazad i povećaš cenu za 20%.

Baja Mali Njujorkšanin

pre 3 meseca

Slika i prilika Zapada:
Svaki Iphone model isti.
Svaki Samung model isti.
Svaki Golf, gle čuda, isti.
Kamo dizajneri braćo?

Rema

pre 3 meseca

Iole bolje opremljen će ići lagano preko 50k.

Ovi u osnovnoj opremi za 30k verovatno stižu sa kurblom za paljenje, otvaranjem prozora na ručku, volanom bez serva i ventilatorima umesto klime.

cirkus

pre 3 meseca

"Redizajnirani Golf će biti opremljen multimedijalnim sistemom sledeće generacije"... U poslednjih par godina, opis svakog modela pocinja kao opis telefona ili nekog elektronskog uredjaja...a motorizacija, ogibljenje, upravljanje, kocnice, dimenzije, otpor vazduha karoserije i sl se ni ne pominju...

CikitOoo8

pre 3 meseca

Možda je kvalitet današnjeg modela upitan ali Golf jeste rodonačelnik klase i ostaće njen reper dok god ta klasa opstaje(tj ne postane neka verzija SUV). Kad se čitaju pojedini komentari ispada da je izgled Golfa uvek isti, ali apsurdno je, da se ne menja 1 bi bila ista kao 8. Doduše najočiglednija razlika je na prelazu sa 2 na 3.
Inače, subjektivnog sam mišljenja da je 7 najbolji Golf, a odmah zatim, gotovo u istoj ravni, 4.

Kikiriki mozgovi

pre 3 meseca

Ne znam ko je njuškama iz VW dozvolio da stave ovu retardiranu svetlosnu lajsnu izmedju prednjih svetala. Pre neki dan se neki bilde vozio iza mene sa novim golfom i sve vreme zaslepljuje.

Pazi koliko glup i bez mašte moraš da bude staviš tako nešto na kola...

cirkus

pre 3 meseca

"Redizajnirani Golf će biti opremljen multimedijalnim sistemom sledeće generacije"... U poslednjih par godina, opis svakog modela pocinja kao opis telefona ili nekog elektronskog uredjaja...a motorizacija, ogibljenje, upravljanje, kocnice, dimenzije, otpor vazduha karoserije i sl se ni ne pominju...

već vidjeno

pre 3 meseca

A o motorizaciji ni reci u tekstu, najbitnija je multimedija!?
(Blok45, 24. januar 2024 10:32)

To je današnja "auto-industrija". Naštimaš multimediju malo izmeniš plastiku napred i nazad i povećaš cenu za 20%.

Rema

pre 3 meseca

Iole bolje opremljen će ići lagano preko 50k.

Ovi u osnovnoj opremi za 30k verovatno stižu sa kurblom za paljenje, otvaranjem prozora na ručku, volanom bez serva i ventilatorima umesto klime.

Baja Mali Njujorkšanin

pre 3 meseca

Slika i prilika Zapada:
Svaki Iphone model isti.
Svaki Samung model isti.
Svaki Golf, gle čuda, isti.
Kamo dizajneri braćo?

Mario

pre 3 meseca

Pa ovo je stvarno velika promjena.
Golf 1 je potpuno drugačije izgledao.

Motori se ne spominju jer kao da je nekome bitno koji je motor.
Potrošnja? Udobnost? Kvaliteta materijala?
Ovjes? Ima li multilink odostraga ili je to rezervirano za one sa više od 250 KS?
Sami su rekli da neće dalje razvijati SUS motore pa se nisu htjeli ponavljati. Sve ostalo prepišite iz brošure iz 2017..
I neka netko kaže da vrijeme nije stalo.
Je ako ste ljubitelj VW-a.

Kikiriki mozgovi

pre 3 meseca

Ne znam ko je njuškama iz VW dozvolio da stave ovu retardiranu svetlosnu lajsnu izmedju prednjih svetala. Pre neki dan se neki bilde vozio iza mene sa novim golfom i sve vreme zaslepljuje.

Pazi koliko glup i bez mašte moraš da bude staviš tako nešto na kola...

Darkveber

pre 3 meseca

Conor Mcgregor medju automobilima.
Jedni ga mrze, drugi obozavaju, a u komentarima gomila dokolicara mlati praznu slamu...na celu sa mnom.

Milos

pre 3 meseca

Ne razumem pojedine ljude koji se stalno hvataju za dizajn i to kako nije previse promenjen. A sta ocekujete da treba da se desi!? Dizajn mora da ostane takav da auto bude lako prepoznatljiv, obzirom da je to mozda i najpoznatiji njihov model, a da u isto vreme bude malo modernizovan. Golf ce UVEK imati izgled Golfa i to je to, i tako treba i da bude. Ako ga promene previse onda to nije vise Golf nego nov model. Pogledajte Porsea 911, na primer, sve ove godine. Slicnih primera ima koliko hoces. Silueta i poznat oblik jednostavno mora da ostane, a to znaci da ce razlike u dizajnu skoro uvek biti relativno male.

Sasa

pre 3 meseca

Logicno da je multimedija najnovije generacije, posto kolega ima Golf.8, 2020.godiste cija multimedija nece da se upali kada auto stoji na jakom suncu. Komedija, o udobnosti i pouzdanosti da ne pricam.

gagit

pre 3 meseca

A o motorizaciji ni reci u tekstu, najbitnija je multimedija!?
(Blok45, 24. januar 2024 10:32)

Pre neki dan, na jednoj televiziji, predstavljaju jedan auto, sve covek isprica, i dijagonala monitora, i sta sve tu ima, i pikseli, rezolucija, svasta nesto, a tek na kraju, onako usput, kao da uopste nije bitno, rece da je benzinac, 1.2 sa tri cilindra!? Tacno ne bi ni gledao da je prvo to rekao! Uzas!

ciga

pre 3 meseca

Ima jedna neprocenjiva stvar kod Golfa,ako ništa zbog toga bi ga kupio.Savršeno dira u živac malog ozlojeđenog mržnjom zadojenog srbendu !

Otorinolaringolog

pre 3 meseca

Preterano velika multimedia, ovo nije vozački auto. Ovo je postala šminkerica za za ove napumpane silikonke da mogu da budu na mrežama dok voze.

CikitOoo8

pre 3 meseca

Možda je kvalitet današnjeg modela upitan ali Golf jeste rodonačelnik klase i ostaće njen reper dok god ta klasa opstaje(tj ne postane neka verzija SUV). Kad se čitaju pojedini komentari ispada da je izgled Golfa uvek isti, ali apsurdno je, da se ne menja 1 bi bila ista kao 8. Doduše najočiglednija razlika je na prelazu sa 2 na 3.
Inače, subjektivnog sam mišljenja da je 7 najbolji Golf, a odmah zatim, gotovo u istoj ravni, 4.

the whoo

pre 3 meseca

Nemacka kanta, kao i sve ostalo iz '' fau we'', segmenta. Drzi vas jedino vas lobi u Evropi, u ostatku sveta vas niko ne bi pogledao u odnosu na druge proizvodjace, prvenstveno mislim na golfove..

Srđan BL

pre 3 meseca

Mario, tj. Ivan ZG i treci, cetvrti...
Ti si musterija pa ti bitni podaci? Multi link je preko 150KS, valjda si mogao zapamtiti do sada (ako je sve isto kako kazes)? Inace "facelift" modele svih proizvodjaca prate revolucionarne promjene?

Milos

pre 3 meseca

@Kikiriki mozgovi ako ti smeta svetlo koje ima jacinu maltene pozicije, i 5 puta slabije od LED farova, i koje realno uopste ne smeta, onda prijatelju nemoj ni da sedas u kola vise u zivotu. Postali ste svi redom toliko razmazeni da je to neverovatno!

Al

pre 3 meseca

Kako vi, narode, uopšte razlikujete generacije golfa, mislim na ove novije? Meni posle golfa 4 s onom imbecilnom kvakom na petim vratima svi izgledaju isto...

Milos Radulovic

pre 3 meseca

Uvek jedan te isti izgled. Nesumnjivo da ima izmena, i da je kvalitetan, ali izgled je postao potpuno prevazidjen .Čak i Kineski automobili izgledaju kao "svemirski brod" u odnosu na Golfa.

Vlasnik IMT 539 delux

pre 3 meseca

"Redizajnirani Golf će biti opremljen multimedijalnim sistemom sledeće generacije"... U poslednjih par godina, opis svakog modela pocinja kao opis telefona ili nekog elektronskog uredjaja...a motorizacija, ogibljenje, upravljanje, kocnice, dimenzije, otpor vazduha karoserije i sl se ni ne pominju...
(cirkus, 24. januar 2024 12:12)

Nazalost sve to sto si nabrojao postaje samo nasledje iz proslog veka, naredne generacije ce to sve manje da interesuje a sve vise koliko ima RAM-a i kakav mu je procesor. Deluje besmisleno ali se ide ka tome. Ako stvarno zazive elektricni automobili, sve ono sto je nas zanimalo u vezi auta bice totalno irelevantno narednim generacijama vozaca.

zikapn

pre 3 meseca

Procitao sam tekst, pa komentare i pitam se, sta je to sto jednog coveka moze da privuce da kupi nesto ovako. Razumem tradiciju, kvalitet, ergonomiju, pouzdanost, dizajn, cenu odrzavanja..da ima.. Ali sve to Golf odavno nema, isto kao i Passat?! Ljudi VW odavno vise nije ono sto je bio, zasto zudite za necim sto vise ne postoji i cega vise nema, zasto lazete sebe?! Doduse to vazi i za mnoge druge proizvodjace, Ford, Opel.. nema vise, pa pa..Okrenite se na neku drugu stranu dok sve ne uniste..

shpile

pre 3 meseca

ne kupujte vw od 2019 pa na vamo, od korone, delova nije bilo, sva su auta montirana pa razmontirana, dodavano sve naknadno, bilo je bitno samo da moze da se upali i istera sa linije na parking, to isto vazi i za pojedine modele audija, porschea, skode, svevsto spada pod njih, to su sklopocije od kola... ni slucajno, radim u jednoj od fabrika, to je moj savet, bez obzira kako lepo izgleda nije vredan tih para, hyundai ili toyota, to preporucujem

koji motor ?

pre 3 meseca

Ne razumem pojedine ljude koji se stalno hvataju za dizajn i to kako nije previse promenjen. A sta ocekujete da treba da se desi!? Dizajn mora da ostane takav da auto bude lako prepoznatljiv, obzirom da je to mozda i najpoznatiji njihov model, a da u isto vreme bude malo modernizovan. Golf ce UVEK imati izgled Golfa i to je to, i tako treba i da bude. Ako ga promene previse onda to nije vise Golf nego nov model. Pogledajte Porsea 911, na primer, sve ove godine. Slicnih primera ima koliko hoces. Silueta i poznat oblik jednostavno mora da ostane, a to znaci da ce razlike u dizajnu skoro uvek biti relativno male.
(Milos, 24. januar 2024 15:39)

Prvo, Golf uvek treba da izgleda kao Golf, da podseti da su mu karakterne crte iscrtali Italijani.
Drugo, on jeste mnogoprodavani klasik, čiju vizuelnu suštinu ne treba dirati.
Treće, ne daj bože da Švaba, prirodno nenadaren za lepo, nešto brlja po dizajnu.
Treće A - dobro se prodaje kupcima zadovoljnim finalnim izgledom proizvoda, tj. prosečan kupac je u svemu ispod prosečan, posebno u osećaju za lepo (see Goxe).
Treće B - BMW je pokušao da radikalnije nastupi i uskočio u nepoznato, a ružno, dakle radikalne vizuelne promene vode u grčku tragediju.

Prema tome, Švabe malo iz suštinskih a mnogo više iz praktičnih razloga (hvala ispodprosečnim kupcima) vrše minijaturne promene u izgledu Golfa.
O multimediji ostavljam korisnicima da raspravljaju

VW

pre 3 meseca

Do golfa trojke se još znalo koji je prvi,drugi,treči..., Posle su svi nešto slični. Pa i sam imam noviji golf,znam godište,model.., al pojma nemam u koju generaciju pripada.

Slik

pre 3 meseca

Predstavnik klase na izdisaju. SUV i Krosoveri su preuzeli primat. Golf 8 je solidan autic, fin iznutra ali realno mali za porodicu. Za te pare moze se naci bolje.

možda i objavite komentar

pre 3 meseca

@ curkus
Na žalost potpuno si u pravu. Pogledaj testove većine kanala o automobilima, najviše vremena se bave nebitnim stvarima, malo ko priča o vešanju motore manje više samo pomenu, niko ne piše na koliko obrtaja je auto na 130 km/h itd.
I naravno da će u ovom slučaju da mašu novom multimedijom pošto su sa prethodnom imali loša iskustva.

Mileee

pre 3 meseca

Golf u raskoraku. Ostali su prilagodili tablu velikim multimedijama, tipa Reno sa Australom, Astra L. Golf ostao u fazi Fokusa, Kie Ceed. Samo što je Ceed na tržištu ohoho a ovaj "novi" Golf tek stigao.

koji motor ?

pre 3 meseca

Ne razumem pojedine ljude koji se stalno hvataju za dizajn i to kako nije previse promenjen. A sta ocekujete da treba da se desi!? Dizajn mora da ostane takav da auto bude lako prepoznatljiv, obzirom da je to mozda i najpoznatiji njihov model, a da u isto vreme bude malo modernizovan. Golf ce UVEK imati izgled Golfa i to je to, i tako treba i da bude. Ako ga promene previse onda to nije vise Golf nego nov model. Pogledajte Porsea 911, na primer, sve ove godine. Slicnih primera ima koliko hoces. Silueta i poznat oblik jednostavno mora da ostane, a to znaci da ce razlike u dizajnu skoro uvek biti relativno male.
(Milos, 24. januar 2024 15:39)

Prvo, Golf uvek treba da izgleda kao Golf, da podseti da su mu karakterne crte iscrtali Italijani.
Drugo, on jeste mnogoprodavani klasik, čiju vizuelnu suštinu ne treba dirati.
Treće, ne daj bože da Švaba, prirodno nenadaren za lepo, nešto brlja po dizajnu.
Treće A - dobro se prodaje kupcima zadovoljnim finalnim izgledom proizvoda, tj. prosečan kupac je u svemu ispod prosečan, posebno u osećaju za lepo (see Goxe).
Treće B - BMW je pokušao da radikalnije nastupi i uskočio u nepoznato, a ružno, dakle radikalne vizuelne promene vode u grčku tragediju.

Prema tome, Švabe malo iz suštinskih a mnogo više iz praktičnih razloga (hvala ispodprosečnim kupcima) vrše minijaturne promene u izgledu Golfa.
O multimediji ostavljam korisnicima da raspravljaju

Nele

pre 3 meseca

Vozim Golfa 7 TSii mnogo dobar. uradio sam tuning I sad ima 245hp (vise nego GTI).
Ali ovi novi modeli su, kao sto i svi kazu, cista budalastina.
Za pare koliko ce kostati nov Golf R moze da se kupi odlican Porsche star oko 15 god (911 carerra ili Targa) koji je po mom misljenju daleko bolji auto.

Dejan

pre 3 meseca

Ovi svi što pljuju VW , bez obzira na modele, garantujem da ni jedan od njih nije nikada vozio nov, ali bukvalno nov auto. Ne mislim na službeni. Svi su razočarani jer su vozili iste, sa cajagerom od 100 do 150000 a zapravo je stvarnost min puta 2 ako ne i 3 i sada im je kriv VW što su kupili " kršotine" i pljuju na sve.

Straight Outta München

pre 3 meseca

reterano velika multimedia, ovo nije vozački auto. Ovo je postala šminkerica za za ove napumpane silikonke da mogu da budu na mrežama dok voze.
(Otorinolaringolog, 24. januar 2024 15:52)

Na mrezama u Golfu ahahahhaha

Srđan BL

pre 3 meseca

Mario, tj. Ivan ZG
Izgleda da tebe muci to sto nemas para za auto sa navigacijom uopste... Je l' jos palis duga svjetla kada neko ispred tebe u koloni drzi nogu na kocnici (u skupljem autu)?

Djorke

pre 3 meseca

@
Ima jedna neprocenjiva stvar kod Golfa,ako ništa zbog toga bi ga kupio.Savršeno dira u živac malog ozlojeđenog mržnjom zadojenog srbendu !

(ciga, 24. januar 2024 21:18

Zaista nisam ljubitelj golfa, ali iz istog razloga volim sto postoji.

Replay

pre 3 meseca

Ko ovo bre još kupuje samo što je Golf ,ni Nemci ga u Nemačkoj ne voze al ga Srbi voze dokle
(Eee, 24. januar 2024 16:08
Pa Golf je tamo najprodavaniji uvek, a u i Evropi je bio prvi godinama dok nisu digli cene u nebo.

Ovi brze izbacuju od Samsunga.
(nesa, 24. januar 2024 16:51)
Samsung izbacuje na godinu dana bas kao i svako drugi, bas kao i svaki proizvodjac automobila na 7 godina, a ovo je pametnjakovicu samo facelift.
Svako li danas komentarise, pojma nemaju, samo da lupe nesto pa bilo sta.

Mario

pre 3 meseca

Golf 2048. će imati ekran od 25 inča da mu svi zavide.
Kada stavite na navigaciju i vozač auta iza vas će bez problema moći gledat vašu navigaciju i po njoj voziti.
E to ja zovem napredak.
Ostalo će naravno biti isto.

massimo

pre 3 meseca

Citiraću jednog vozača Alfe sa jedne od tema gde su pljuvali i sprdali se sa Alfom. Kaže"za dobrim konjem prašina se diže" molio bih pomenutog ako slučajno čita da nas počastvuje prisustvom i pojasni da li se komentar odnosio samo na Alfu ili podrazumeva i ostale slučajeve pljuvanja ? Hvala unapred dobri čoveče !

El Doctore

pre 3 meseca

@(koji motor ?, 24. januar 2024 22:56)

Kazes - Italijan pravi dobar dizajn, Svaba ne zna da crta, uvek los dizajn itd…

Druze u kojoj godini ti zivis?

Prvo - generalizujes, a drugo - sve i da je istina da neki narod nesto zna a drugi ne zna, zar stvarno zamisljas da u vw ili mercedesu rade samo nemci, u alfi samo italijani itd..?

Dragan

pre 3 meseca

Ne znam œto ste navalili da pljujete po autu. Fenomenalan auto, ja bih ga odmah kupio. Samo da pitam, jel u osnovnoj verziji dolazi sa volanom i ručicom menjača ili se i to doplaċuje ?

koji motor ?

pre 3 meseca

zar stvarno zamisljas da u vw ili mercedesu rade samo nemci, u alfi samo italijani itd..?
(El Doctore, 25. januar 2024 13:34)

Ne druže, zamišljam nešto puno jezivije....VW kupio Alfa Romeo

Hej.ba

pre 3 meseca

Sta mislite o Golfu bi trebao pitanje psihijatra pri odredjivanju tipa licnosti. Licno, sta me briga nikada ne bi dao pare za tako nesto.

Veliki brat

pre 3 meseca

Kad već nema ručicu menjača, što umesto onog "sedla" ne stave još jedno sedište ili još bolje klupicu kao kod nekadašnjih američkih auta :)))

Mare

pre 3 meseca

Poslednji revolucionarni Golf bio je III. Sve od tada, pa do sad, karakteriše ga pad kvaliteta, povećanje cene i apsolutna dizajnerska neinventivnost!

koji motor ?

pre 3 meseca

Nemaš brige iz Stelantisa mogu samo pod katanac ili kod Kineza.
(kimi R, 25. januar 2024 18:36)

Znam, nemam brige ali zamišljam, mašta

Petar

pre 3 meseca

Svaka kompanija ima svoj DNK i to se ne menja ili esktremno tesko.Zato je dizajn kakav jeste i sve ostalo.Menadzment ciljevi su u kontra fazi sa vasim zemljama, jer oni treba da prave ustede, profit da bi oni dobili bonuse.Ne, vi cete dobiti brijanje usiju.Zato kvalitet opada, jer stalno je cilj smanjuj troskove, a to napravis tako sto npr. pomeris fabriku delova u Srbiju ili u Indiju, ali nakon toga je manevarski prostor manji, pa udare na kvalitet.Zato dominira plastika, nema vise hroma, koze, drveta.Dobijete malo, ali to dobro mora da platite.

ciga

pre 3 meseca

Ima jedna neprocenjiva stvar kod Golfa,ako ništa zbog toga bi ga kupio.Savršeno dira u živac malog ozlojeđenog mržnjom zadojenog srbendu !

the whoo

pre 3 meseca

Nemacka kanta, kao i sve ostalo iz '' fau we'', segmenta. Drzi vas jedino vas lobi u Evropi, u ostatku sveta vas niko ne bi pogledao u odnosu na druge proizvodjace, prvenstveno mislim na golfove..

Nele

pre 3 meseca

Vozim Golfa 7 TSii mnogo dobar. uradio sam tuning I sad ima 245hp (vise nego GTI).
Ali ovi novi modeli su, kao sto i svi kazu, cista budalastina.
Za pare koliko ce kostati nov Golf R moze da se kupi odlican Porsche star oko 15 god (911 carerra ili Targa) koji je po mom misljenju daleko bolji auto.

Milos Radulovic

pre 3 meseca

Uvek jedan te isti izgled. Nesumnjivo da ima izmena, i da je kvalitetan, ali izgled je postao potpuno prevazidjen .Čak i Kineski automobili izgledaju kao "svemirski brod" u odnosu na Golfa.

Baja Mali Njujorkšanin

pre 3 meseca

Slika i prilika Zapada:
Svaki Iphone model isti.
Svaki Samung model isti.
Svaki Golf, gle čuda, isti.
Kamo dizajneri braćo?

Sasa

pre 3 meseca

Logicno da je multimedija najnovije generacije, posto kolega ima Golf.8, 2020.godiste cija multimedija nece da se upali kada auto stoji na jakom suncu. Komedija, o udobnosti i pouzdanosti da ne pricam.

Kikiriki mozgovi

pre 3 meseca

Ne znam ko je njuškama iz VW dozvolio da stave ovu retardiranu svetlosnu lajsnu izmedju prednjih svetala. Pre neki dan se neki bilde vozio iza mene sa novim golfom i sve vreme zaslepljuje.

Pazi koliko glup i bez mašte moraš da bude staviš tako nešto na kola...

shpile

pre 3 meseca

ne kupujte vw od 2019 pa na vamo, od korone, delova nije bilo, sva su auta montirana pa razmontirana, dodavano sve naknadno, bilo je bitno samo da moze da se upali i istera sa linije na parking, to isto vazi i za pojedine modele audija, porschea, skode, svevsto spada pod njih, to su sklopocije od kola... ni slucajno, radim u jednoj od fabrika, to je moj savet, bez obzira kako lepo izgleda nije vredan tih para, hyundai ili toyota, to preporucujem

Mario

pre 3 meseca

Pa ovo je stvarno velika promjena.
Golf 1 je potpuno drugačije izgledao.

Motori se ne spominju jer kao da je nekome bitno koji je motor.
Potrošnja? Udobnost? Kvaliteta materijala?
Ovjes? Ima li multilink odostraga ili je to rezervirano za one sa više od 250 KS?
Sami su rekli da neće dalje razvijati SUS motore pa se nisu htjeli ponavljati. Sve ostalo prepišite iz brošure iz 2017..
I neka netko kaže da vrijeme nije stalo.
Je ako ste ljubitelj VW-a.

Srđan BL

pre 3 meseca

Mario, tj. Ivan ZG i treci, cetvrti...
Ti si musterija pa ti bitni podaci? Multi link je preko 150KS, valjda si mogao zapamtiti do sada (ako je sve isto kako kazes)? Inace "facelift" modele svih proizvodjaca prate revolucionarne promjene?

Milos

pre 3 meseca

Ne razumem pojedine ljude koji se stalno hvataju za dizajn i to kako nije previse promenjen. A sta ocekujete da treba da se desi!? Dizajn mora da ostane takav da auto bude lako prepoznatljiv, obzirom da je to mozda i najpoznatiji njihov model, a da u isto vreme bude malo modernizovan. Golf ce UVEK imati izgled Golfa i to je to, i tako treba i da bude. Ako ga promene previse onda to nije vise Golf nego nov model. Pogledajte Porsea 911, na primer, sve ove godine. Slicnih primera ima koliko hoces. Silueta i poznat oblik jednostavno mora da ostane, a to znaci da ce razlike u dizajnu skoro uvek biti relativno male.

VW

pre 3 meseca

Do golfa trojke se još znalo koji je prvi,drugi,treči..., Posle su svi nešto slični. Pa i sam imam noviji golf,znam godište,model.., al pojma nemam u koju generaciju pripada.

zikapn

pre 3 meseca

Procitao sam tekst, pa komentare i pitam se, sta je to sto jednog coveka moze da privuce da kupi nesto ovako. Razumem tradiciju, kvalitet, ergonomiju, pouzdanost, dizajn, cenu odrzavanja..da ima.. Ali sve to Golf odavno nema, isto kao i Passat?! Ljudi VW odavno vise nije ono sto je bio, zasto zudite za necim sto vise ne postoji i cega vise nema, zasto lazete sebe?! Doduse to vazi i za mnoge druge proizvodjace, Ford, Opel.. nema vise, pa pa..Okrenite se na neku drugu stranu dok sve ne uniste..

CikitOoo8

pre 3 meseca

Možda je kvalitet današnjeg modela upitan ali Golf jeste rodonačelnik klase i ostaće njen reper dok god ta klasa opstaje(tj ne postane neka verzija SUV). Kad se čitaju pojedini komentari ispada da je izgled Golfa uvek isti, ali apsurdno je, da se ne menja 1 bi bila ista kao 8. Doduše najočiglednija razlika je na prelazu sa 2 na 3.
Inače, subjektivnog sam mišljenja da je 7 najbolji Golf, a odmah zatim, gotovo u istoj ravni, 4.

Rema

pre 3 meseca

Iole bolje opremljen će ići lagano preko 50k.

Ovi u osnovnoj opremi za 30k verovatno stižu sa kurblom za paljenje, otvaranjem prozora na ručku, volanom bez serva i ventilatorima umesto klime.

Otorinolaringolog

pre 3 meseca

Preterano velika multimedia, ovo nije vozački auto. Ovo je postala šminkerica za za ove napumpane silikonke da mogu da budu na mrežama dok voze.

Al

pre 3 meseca

Kako vi, narode, uopšte razlikujete generacije golfa, mislim na ove novije? Meni posle golfa 4 s onom imbecilnom kvakom na petim vratima svi izgledaju isto...

koji motor ?

pre 3 meseca

Ne razumem pojedine ljude koji se stalno hvataju za dizajn i to kako nije previse promenjen. A sta ocekujete da treba da se desi!? Dizajn mora da ostane takav da auto bude lako prepoznatljiv, obzirom da je to mozda i najpoznatiji njihov model, a da u isto vreme bude malo modernizovan. Golf ce UVEK imati izgled Golfa i to je to, i tako treba i da bude. Ako ga promene previse onda to nije vise Golf nego nov model. Pogledajte Porsea 911, na primer, sve ove godine. Slicnih primera ima koliko hoces. Silueta i poznat oblik jednostavno mora da ostane, a to znaci da ce razlike u dizajnu skoro uvek biti relativno male.
(Milos, 24. januar 2024 15:39)

Prvo, Golf uvek treba da izgleda kao Golf, da podseti da su mu karakterne crte iscrtali Italijani.
Drugo, on jeste mnogoprodavani klasik, čiju vizuelnu suštinu ne treba dirati.
Treće, ne daj bože da Švaba, prirodno nenadaren za lepo, nešto brlja po dizajnu.
Treće A - dobro se prodaje kupcima zadovoljnim finalnim izgledom proizvoda, tj. prosečan kupac je u svemu ispod prosečan, posebno u osećaju za lepo (see Goxe).
Treće B - BMW je pokušao da radikalnije nastupi i uskočio u nepoznato, a ružno, dakle radikalne vizuelne promene vode u grčku tragediju.

Prema tome, Švabe malo iz suštinskih a mnogo više iz praktičnih razloga (hvala ispodprosečnim kupcima) vrše minijaturne promene u izgledu Golfa.
O multimediji ostavljam korisnicima da raspravljaju

Straight Outta München

pre 3 meseca

reterano velika multimedia, ovo nije vozački auto. Ovo je postala šminkerica za za ove napumpane silikonke da mogu da budu na mrežama dok voze.
(Otorinolaringolog, 24. januar 2024 15:52)

Na mrezama u Golfu ahahahhaha

Darkveber

pre 3 meseca

Conor Mcgregor medju automobilima.
Jedni ga mrze, drugi obozavaju, a u komentarima gomila dokolicara mlati praznu slamu...na celu sa mnom.

cirkus

pre 3 meseca

"Redizajnirani Golf će biti opremljen multimedijalnim sistemom sledeće generacije"... U poslednjih par godina, opis svakog modela pocinja kao opis telefona ili nekog elektronskog uredjaja...a motorizacija, ogibljenje, upravljanje, kocnice, dimenzije, otpor vazduha karoserije i sl se ni ne pominju...

Mileee

pre 3 meseca

Golf u raskoraku. Ostali su prilagodili tablu velikim multimedijama, tipa Reno sa Australom, Astra L. Golf ostao u fazi Fokusa, Kie Ceed. Samo što je Ceed na tržištu ohoho a ovaj "novi" Golf tek stigao.

Milos

pre 3 meseca

@Kikiriki mozgovi ako ti smeta svetlo koje ima jacinu maltene pozicije, i 5 puta slabije od LED farova, i koje realno uopste ne smeta, onda prijatelju nemoj ni da sedas u kola vise u zivotu. Postali ste svi redom toliko razmazeni da je to neverovatno!

Vlasnik IMT 539 delux

pre 3 meseca

"Redizajnirani Golf će biti opremljen multimedijalnim sistemom sledeće generacije"... U poslednjih par godina, opis svakog modela pocinja kao opis telefona ili nekog elektronskog uredjaja...a motorizacija, ogibljenje, upravljanje, kocnice, dimenzije, otpor vazduha karoserije i sl se ni ne pominju...
(cirkus, 24. januar 2024 12:12)

Nazalost sve to sto si nabrojao postaje samo nasledje iz proslog veka, naredne generacije ce to sve manje da interesuje a sve vise koliko ima RAM-a i kakav mu je procesor. Deluje besmisleno ali se ide ka tome. Ako stvarno zazive elektricni automobili, sve ono sto je nas zanimalo u vezi auta bice totalno irelevantno narednim generacijama vozaca.

već vidjeno

pre 3 meseca

A o motorizaciji ni reci u tekstu, najbitnija je multimedija!?
(Blok45, 24. januar 2024 10:32)

To je današnja "auto-industrija". Naštimaš multimediju malo izmeniš plastiku napred i nazad i povećaš cenu za 20%.

koji motor ?

pre 3 meseca

Ne razumem pojedine ljude koji se stalno hvataju za dizajn i to kako nije previse promenjen. A sta ocekujete da treba da se desi!? Dizajn mora da ostane takav da auto bude lako prepoznatljiv, obzirom da je to mozda i najpoznatiji njihov model, a da u isto vreme bude malo modernizovan. Golf ce UVEK imati izgled Golfa i to je to, i tako treba i da bude. Ako ga promene previse onda to nije vise Golf nego nov model. Pogledajte Porsea 911, na primer, sve ove godine. Slicnih primera ima koliko hoces. Silueta i poznat oblik jednostavno mora da ostane, a to znaci da ce razlike u dizajnu skoro uvek biti relativno male.
(Milos, 24. januar 2024 15:39)

Prvo, Golf uvek treba da izgleda kao Golf, da podseti da su mu karakterne crte iscrtali Italijani.
Drugo, on jeste mnogoprodavani klasik, čiju vizuelnu suštinu ne treba dirati.
Treće, ne daj bože da Švaba, prirodno nenadaren za lepo, nešto brlja po dizajnu.
Treće A - dobro se prodaje kupcima zadovoljnim finalnim izgledom proizvoda, tj. prosečan kupac je u svemu ispod prosečan, posebno u osećaju za lepo (see Goxe).
Treće B - BMW je pokušao da radikalnije nastupi i uskočio u nepoznato, a ružno, dakle radikalne vizuelne promene vode u grčku tragediju.

Prema tome, Švabe malo iz suštinskih a mnogo više iz praktičnih razloga (hvala ispodprosečnim kupcima) vrše minijaturne promene u izgledu Golfa.
O multimediji ostavljam korisnicima da raspravljaju

Hej.ba

pre 3 meseca

Sta mislite o Golfu bi trebao pitanje psihijatra pri odredjivanju tipa licnosti. Licno, sta me briga nikada ne bi dao pare za tako nesto.

Slik

pre 3 meseca

Predstavnik klase na izdisaju. SUV i Krosoveri su preuzeli primat. Golf 8 je solidan autic, fin iznutra ali realno mali za porodicu. Za te pare moze se naci bolje.

Mare

pre 3 meseca

Poslednji revolucionarni Golf bio je III. Sve od tada, pa do sad, karakteriše ga pad kvaliteta, povećanje cene i apsolutna dizajnerska neinventivnost!

Replay

pre 3 meseca

Ko ovo bre još kupuje samo što je Golf ,ni Nemci ga u Nemačkoj ne voze al ga Srbi voze dokle
(Eee, 24. januar 2024 16:08
Pa Golf je tamo najprodavaniji uvek, a u i Evropi je bio prvi godinama dok nisu digli cene u nebo.

Ovi brze izbacuju od Samsunga.
(nesa, 24. januar 2024 16:51)
Samsung izbacuje na godinu dana bas kao i svako drugi, bas kao i svaki proizvodjac automobila na 7 godina, a ovo je pametnjakovicu samo facelift.
Svako li danas komentarise, pojma nemaju, samo da lupe nesto pa bilo sta.

Mario

pre 3 meseca

Golf 2048. će imati ekran od 25 inča da mu svi zavide.
Kada stavite na navigaciju i vozač auta iza vas će bez problema moći gledat vašu navigaciju i po njoj voziti.
E to ja zovem napredak.
Ostalo će naravno biti isto.

koji motor ?

pre 3 meseca

zar stvarno zamisljas da u vw ili mercedesu rade samo nemci, u alfi samo italijani itd..?
(El Doctore, 25. januar 2024 13:34)

Ne druže, zamišljam nešto puno jezivije....VW kupio Alfa Romeo

gagit

pre 3 meseca

A o motorizaciji ni reci u tekstu, najbitnija je multimedija!?
(Blok45, 24. januar 2024 10:32)

Pre neki dan, na jednoj televiziji, predstavljaju jedan auto, sve covek isprica, i dijagonala monitora, i sta sve tu ima, i pikseli, rezolucija, svasta nesto, a tek na kraju, onako usput, kao da uopste nije bitno, rece da je benzinac, 1.2 sa tri cilindra!? Tacno ne bi ni gledao da je prvo to rekao! Uzas!

Veliki brat

pre 3 meseca

Kad već nema ručicu menjača, što umesto onog "sedla" ne stave još jedno sedište ili još bolje klupicu kao kod nekadašnjih američkih auta :)))

Dejan

pre 3 meseca

Ovi svi što pljuju VW , bez obzira na modele, garantujem da ni jedan od njih nije nikada vozio nov, ali bukvalno nov auto. Ne mislim na službeni. Svi su razočarani jer su vozili iste, sa cajagerom od 100 do 150000 a zapravo je stvarnost min puta 2 ako ne i 3 i sada im je kriv VW što su kupili " kršotine" i pljuju na sve.

možda i objavite komentar

pre 3 meseca

@ curkus
Na žalost potpuno si u pravu. Pogledaj testove većine kanala o automobilima, najviše vremena se bave nebitnim stvarima, malo ko priča o vešanju motore manje više samo pomenu, niko ne piše na koliko obrtaja je auto na 130 km/h itd.
I naravno da će u ovom slučaju da mašu novom multimedijom pošto su sa prethodnom imali loša iskustva.

Dragan

pre 3 meseca

Ne znam œto ste navalili da pljujete po autu. Fenomenalan auto, ja bih ga odmah kupio. Samo da pitam, jel u osnovnoj verziji dolazi sa volanom i ručicom menjača ili se i to doplaċuje ?

Djorke

pre 3 meseca

@
Ima jedna neprocenjiva stvar kod Golfa,ako ništa zbog toga bi ga kupio.Savršeno dira u živac malog ozlojeđenog mržnjom zadojenog srbendu !

(ciga, 24. januar 2024 21:18

Zaista nisam ljubitelj golfa, ali iz istog razloga volim sto postoji.

El Doctore

pre 3 meseca

@(koji motor ?, 24. januar 2024 22:56)

Kazes - Italijan pravi dobar dizajn, Svaba ne zna da crta, uvek los dizajn itd…

Druze u kojoj godini ti zivis?

Prvo - generalizujes, a drugo - sve i da je istina da neki narod nesto zna a drugi ne zna, zar stvarno zamisljas da u vw ili mercedesu rade samo nemci, u alfi samo italijani itd..?

Srđan BL

pre 3 meseca

Mario, tj. Ivan ZG
Izgleda da tebe muci to sto nemas para za auto sa navigacijom uopste... Je l' jos palis duga svjetla kada neko ispred tebe u koloni drzi nogu na kocnici (u skupljem autu)?

Petar

pre 3 meseca

Svaka kompanija ima svoj DNK i to se ne menja ili esktremno tesko.Zato je dizajn kakav jeste i sve ostalo.Menadzment ciljevi su u kontra fazi sa vasim zemljama, jer oni treba da prave ustede, profit da bi oni dobili bonuse.Ne, vi cete dobiti brijanje usiju.Zato kvalitet opada, jer stalno je cilj smanjuj troskove, a to napravis tako sto npr. pomeris fabriku delova u Srbiju ili u Indiju, ali nakon toga je manevarski prostor manji, pa udare na kvalitet.Zato dominira plastika, nema vise hroma, koze, drveta.Dobijete malo, ali to dobro mora da platite.

massimo

pre 3 meseca

Citiraću jednog vozača Alfe sa jedne od tema gde su pljuvali i sprdali se sa Alfom. Kaže"za dobrim konjem prašina se diže" molio bih pomenutog ako slučajno čita da nas počastvuje prisustvom i pojasni da li se komentar odnosio samo na Alfu ili podrazumeva i ostale slučajeve pljuvanja ? Hvala unapred dobri čoveče !

koji motor ?

pre 3 meseca

Nemaš brige iz Stelantisa mogu samo pod katanac ili kod Kineza.
(kimi R, 25. januar 2024 18:36)

Znam, nemam brige ali zamišljam, mašta