Petak, 08.12.2023.

12:37

Zvezda oslabljena protiv Baskonije – bez Nejpira u Vitoriji

Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos neće moći da računa na Šabaza Nejpira za meč 13. kola protiv Baskonije.

Izvor:

Zvezda oslabljena protiv Baskonije – bez Nejpira u Vitoriji IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

104 Komentari

Sortiraj po:

bvb

pre 7 meseci

3 minuta proslo već gotovo. Lazarevic šutira trojku jer nema ko u napadu da završava. Pritom, startna petorka sa Davidovcem i Lazarevićem u timu…

kris

pre 7 meseci

Neko ovdje napisa da Nejpir nije nista kriv i da mu treba prostor koji mu saigraci ne obezbjedjuju.Mozda ima nesto istine u tome,ali druze on ni slobodno bacanje ne moze pogoditi uz sav prostor ovog svijeta.Trojke sutira 1 od 9,a bar 8 je sam kao duh.Svako drugo dodavanje je protivniku u ruke i da ne nabrajam dalje.Pogledaj mu plus minus kolicnik,daleko najpogubniji za ekipu u citavoj EL.Nejasno je sta je u pitanju,jer je na pocetku sezone pokazao da itekako zna kosarku.Da stvar bude gora nije jedini,Litvanac ista stvar.Teo je sad dosta bolji u odnosu na start sezone,ali on nije neko ko treba da rijesava utakmice,kao ni Nedovic,jer ce jednu od 10 rijesiti u nasu korist.Nemaju psihu za to.Trenutno Mitrovic i Bolomboj igraju u formi,sve ostalo je u kanalu ili jednostavno ne moze bolje,poput Lazarevica,Kuzmica,Ilica,Lazica.

Buzdovan

pre 7 meseci

Partizan će biti 11-ti, Zvezda od 13 do 15.
Tek ćete videti kako će svi da grizu sem Bajerna, Zvezde, Albe i Asvela koji nemaju baš nikakve šanse.

slobinator

pre 7 meseci

kako mislite oslabljena? valjda pojačana.ja goreg igrača nisam video za 45 godina praćenja sporta.čović se inati iz godine u godinu kako je rasturio onu šampionsku ekipu 1997 godine.markus vilijams je bio najbolji plej koji je ikada igrao u zvezdi,a stefan jović još korisniji od njega zbog sjajne odbrane.mislim da jović još uvek drži rekord po broju asistencija u evro-ligi na jednom meču,19.ostaće zapamćeno kako je čovek igrao pik sa majkom cirbesom.za sve ove godine čović eksperimentiše i sa trenerima a boljeg od radonje nije mogao naći.kad ga je istrpeo posle one 2014 potpuno je nejasno šta se događalo posle sjajne sledeće 3 sezonei zašto zbog svoga ega ne dozvoljava da klub napreduje već stagnira nekoliko sezona.

DUDA

pre 7 meseci

Neverovatna količina nezadovoljstva u komentarima - na adresu Nejpira...Što,je sasvim razumljivo obzirom na OČEKIVANJA ! Ali,u istu kolonu staviti Nedovica i Tea zajedno sa njim? Ajde,što u finišu meča nisu (obojica)smireni i uspešni pri šutu...Stigle godine ! Dok se ima snage,i jedan i drugi su među najboljim na terenu (uz Mitrovica)na skoro svakoj utakmici ! A,šta je sa :Davidovcem,Litvancem,Tobijem,Lazarevicem,Simonovicem i ostalim mučenicima?Kako ih nije sramota,da REDOVNO primaju mesečne apanaze ?

SrbEUin

pre 7 meseci

U EL ima samo dva-tri slabija rostera, i samo dva-tri jača od ostalih. Svi ostali mečevi su u egalu, i mogli bi otići i na jednu i na drugu stranu. Ali sam roster nije presudan več motivacija i timska hemija. Ovi Zvezdini igraju kao svako za sebe, naintresovano, kilavo, mlitavo. Rekreativno.
Najveći problem je što ne postoji hijerarhija u svlačionici ina terenu. Ne zna se ko je glavni i ko preuzima odgovornost u tesnim završnicama. Teo Neda ili Shabaz?
Teo je iznad trenera i to ubija koncepciju igre. On igra po svom, bez obzira na taktiku. Kad nije u igri taktike (uigrane koncepcije) nema.
Neipir je fizički slabašan, bojažljiv i bezopasan u napadu. U odbrani ima po jednu ukradenu loptu ali ni jednog igrača ne može da sačuva.
Bekovi preslabi u odbrani: Neda, Shabaz, Teo, Yago... Koga oni mogu da sačuvaju???

Patriota

pre 7 meseci

Nejpir je kriv za sve poraze Zvezde. Krive su dve zvezde, dve uvedete, dva genija koja igraju za Zvezdu. To su Teodosić i Nedovic. Ni jedna završnica mečeva nije prošla bez njih i njihovih promašaja u odlučujućim trenucima utakmice. U tim momentima se pokazuju igrači koji vrede i rešavaju mečeve. Ova dvojica to nisu. Daj boze da postanu. A Teodosićev šut za tri poena u tablu, ej u tablu je za anale. Ni obruč nije lopta pogodila. Pogledajte sve izgubljene utakmice Zvezde ove sezone u gostima. Da li je navedeni dvojac dao koševe kada je trebalo. Nije. Dosta vise napada na druge igrače Zvezde, prvenstvo strance. Kriv Nejpir, Tobi, Jago, Gedraitis, Bolomboj. Svi su krivi samo Teodosić i Nedovic igraju košarku. I još ova činjenica Teodosić daje savete igračima na taj autu koji je uzeo trener Sferopulos. Ej trener sluša šta igrač ima da kaže i da se to sprovede. E jadna si Zvezdo.

Djura

pre 7 meseci

Prvo taj Davidovac nema blage veze, da valja ne bi se vratio, Lazic nije za EL, kao ni Kuzmic, Simonovic. Skauting za igrace ravan 0.Ko ih doveo moze slobodno sa njima sto dalje iz kluba.

Djura

pre 7 meseci

Prvo taj Davidovac nema blage veze, da valja ne bi se vratio, Lazic nije za EL, kao ni Kuzmic, Simonovic. Skauting za igrace ravan 0.Ko ih doveo moze slobodno sa njima sto dalje iz kluba.

fenomen

pre 7 meseci

Nadam se da Psiho neće razo?arati "manjinski" pametniji deo Srbije i 30-ak razlike u korist Baskonije biće sasvim ok.
Dobar je Nejpir ali verovatno mu ne odgovara što je Teo dirigent.

apsolutnih sto

pre 7 meseci

Čitajući komentare navijača C.Zvezde jasno je da tu nema spasa. Teži oblik odvajanja od realnosti sa kojim svaki racionalan oblik komunikacije predstavlja samo gubljenje vremena. Uživajte u uspesima!

bvb

pre 7 meseci

u Zvezdi nisu valjali ni Panter, Lesor, Vildosa, Kampaco, Lorenco Braun, gotovo sada najbolji igraci Evrolige, pa sada im ne valja ni Sabaz, neverovatno kako lose rade sa vrhunskim igracima!!!
(NIKI, 8. decembar 2023 14:37)

HAHAhhahah ono kad pratis kosarku od pre dve godine...Bukvalno su svi imali odlicne sezone u Zvezdi igracki sem Lesora koji je bio u Zvezdi sa 20 godina, cak bi i ta sezona bila skroz okej da on nije promasio onaj zicer u Moraci i vratio seriju u Beograd. Panter je u Zvezdi oziveo kraijeru nakon sto je tavorio na klupi Olimpijakosa iz Zvezde otisao u Armani pravo na F4 odakle ste ga i oteli. Vildosa u Panatinaikosa ne igra ni delic oonoga sto je ovde igrao dok nije potpisao za njih proletos. Braun odlicnu sezonu imao ovde i otisao u Fenerbahce. Kampaco moter ekipe cele sezone, vukao kao blesav. Posto kosarku pratite od pre dve godine naucite i da stranci koji su dolazili u Zvezdu su redom prelazili iz Zvezde u najjace EL ekipe. Zvezda nikada nija imala para da zadrzi na okupu najbolje igrace nego je svake godine cerupaju za razliku od nekih koji prijavljuju trenera i igrace na KK Ofy dok im dva najbolja stranca, koji su najbolji igraci u Evropi na svojim pozicijama, evo trecu sezonu u nizu ostaju.

sve je relativno

pre 7 meseci

Обо је појачање и веровстно ће Шабаз напустити клуб шти је добра одлука, видело се да није он за овај менталитет и кошарку, само му је нба у глави. Ако дође Васа биће пун погодак.
(Бананамен, 08. decembar 2023 13:49)

Vasa? Koji Vasa? Micić? Na čemu si ti čoveče? Vasa da dođe u Zvezdu pored 12 između kojih može da bira, koje se bore za play off EL?

Dusanovo carstvo!

pre 7 meseci

u Zvezdi nisu valjali ni Panter, Lesor, Vildosa, Kampaco, Lorenco Braun, gotovo sada najbolji igraci Evrolige, pa sada im ne valja ni Sabaz, neverovatno kako lose rade sa vrhunskim igracima!!!

Panter nam je bio preskup...

Lesor je samo prosek običan šti se i vidi ove godine (bolji vam je ovaj Kaboklo)

Vildosa "usrećuje" Panatu trenutno :)) Baš sam ga gledao sinoć, mislim da nije dao koš to poluvreme što sam gledao...

Kampaco je došao nespreman i počeo da igra od marta. Takodje nam je i preskup.

Lorenco nije ništa posebno, isto kao Lojd i ostala boranija.


I, mi smo se spasli plata od 2 miliona evra a vi sve pokupovali, i?

Koji je efekat?

Imate 2 pobede više? Ha ha ha pa tak je počelo...


Šta li ćete tek ako se neko povredi? Kao podsetnik mi nemamo Bjelicu ni Kuzmića zbog povreda a sa njima bi se borili za prvo mesto sa Real bukvalno...

Rumeni

pre 7 meseci

u Zvezdi nisu valjali ni Panter, Lesor, Vildosa, Kampaco, Lorenco Braun, gotovo sada najbolji igraci Evrolige, pa sada im ne valja ni Sabaz, neverovatno kako lose rade sa vrhunskim igracima!!!
(NIKI, 08. decembar 2023 14:37)

Lupio si, bili su svi odlični u zvezdi ali nisu imali sa kim da igraju

Aster Blistok

pre 7 meseci

Na našu žalost, mi ne samo da ne možemo da pobedimo, već nećemo i naredne nekoliko. U prevodu, završili smo sa Evroligom.
Koštaće nas,uostalom kao i godinama unazad to što uporno zadržavamo neke igrače koji su zaista preterani višak kao što su Kuzmić, Lazarević, Ilić i slični. Koštaće nas totalni promašaj u odabiru rostera jer smo u suštini doveli sve islužene igrače koji su ili bleda senka onih igrača što su bili ili su previše podložni povredama. Na kraju i ne manje bitno, koštaće nas i to što jedino mi nismo nadomestili roster nekim novim igračima kada su se dešavale povrede, kao što to većina klubova u Evroligi i radi!
Meni kao navijaču Zvezde je zaista žao što će i ova godina biti promašena.

mladići borovi, devojke jele

pre 7 meseci

Ако дође Васа биће пун погодак.
(Бананамен, 8. decembar 2023 13:49)


laskam sebi da se razumem u košarku, pa verovatno grešim u tome što mi je mnogo krivo to da su micić i davidovac zvezdaši... daleko im lepa kuća...

Mrnjau

pre 7 meseci

Protiv Valensije na - 1 kada smo se vratili, cini mi se, sa - 14, Sabaz ulazi, a Valensija odmah pravi 8+. Uzasan je po, i ovako, kritican sastav Zvezde.

PAOK

pre 7 meseci

Ово је наш дан, нема предаје, до победе у Виторији!
После ових најновијих ставова навијача малог клуба основаног у Загорју против српске православне цркве, огромна је срамота за Србију и српски народ да пола Београда буде осликано њиховим муралима, где се славе Иљеш Шпиц, бивши репрезентативци НДХ...
Покажимо свима за кога навија 90% Србије, осликајмо Београд и Србију са нашим херојима и јунацима, са нашим великим Србима, са тренерима и играчима Звезде кроз историју, са глумцима, писцима који су навијали за њу и пронели славу... Док се за partizan навија по загребачким кафићима наша Црвена Звезда се дочекује на нож у Задру.
(Драгутин, 8. decembar 2023 13:50)

Српске православне цркве NEPISMENI.

pedja2206

pre 7 meseci

Večeras bi trebalo svi navijači u Srbiji da navijamo za Zvezdu. Dosta je podela i mržnje, koja najvećim delom je počela od jednog malog čoveka koji vodi veliki klub i koji više želi da mu drugi klub izgubi nego da on dobije.

Aster Blistok

pre 7 meseci

u Zvezdi nisu valjali ni Panter, Lesor, Vildosa, Kampaco, Lorenco Braun, gotovo sada najbolji igraci Evrolige, pa sada im ne valja ni Sabaz, neverovatno kako lose rade sa vrhunskim igracima!!!
(NIKI

Ne mlati gluposti. Ko je uopšte rekao da svi oni "nisu valjali"?!
Svi su oni ostavili dobar utisak u Zvezdi, osim možda Lesora jer smo zbog njegove neinteligencije ostali bukvalno bez titule
U suštini to što si napisao je laž koju si podmuklo pokušao da plasiraš, a istina je sasvim suprotna. Oni su ustvari igrači koji su se zbog Zvezde i afirmisali!!! Sam Panter demantuje tvoju laž onim što je rekao, "da ga je Zvezda vratila u život" !!!!

no name

pre 7 meseci

Videlo se da je gresaka bilo koliko hoces,u ovom slucaju su gosti jaako osteceni .Ne bitno.Jedno zapazanje je ,a to je da sve neki igraju strani tamnoputi igraci pogotovo u ovom partizanu,ja to ne smatram da je to dobro Zvezda mozda manje ,o drugim timovima da ne pricam.U feneru nema dvojica da su domaci...Sve se svelo da osvajaju stranci Evroligu. To je tuzno...

metalstorm

pre 7 meseci

Nejpir je bio treći plej u Armaniju. Iza Pengosa i Šildsa. Neko iz naše uprave je očekivao da ovde gde je mnogo veći pritisak može da bude prvi plej i suknuo mu nenormalne pare. Taj neko treba da odgovara. Na stranu što ovi Portorikanci izgleda sa ozbiljnom košarkom završavaju sa 29 godina. Smešan basketaš kao i Holand pit bul prošle godine. Očekujem Šilbovanje do nove godine, smatraću to poklonom.

NIKI

pre 7 meseci

u Zvezdi nisu valjali ni Panter, Lesor, Vildosa, Kampaco, Lorenco Braun, gotovo sada najbolji igraci Evrolige, pa sada im ne valja ni Sabaz, neverovatno kako lose rade sa vrhunskim igracima!!!

Ko to tamo peva

pre 7 meseci

Težak folirant i glumac. Tolike pare za nista bačene u bunar. Evo 12-13 kola EL smešan igrac po meni. Kao neki klinac junior tako mi deluje na parketu. A odbranu sto igra ono je neviđeno. Da je ostao Topic mnogo bolje bi bilo i za njega i za klub a ne sto su ovog doveli kao najveći promašaj a Topic da se kali u Megi. Nigde veze. Nejpir je katastrofalan po ekipu. Kao muva bez glave u napadu. A sut za tri 1/9 Po meču. Uzas zivi.

Gossa placa Zeljko 89

pre 7 meseci

google maps, nije zalutao posto na ovom portalu na vestima koje su predvidjene za politiku, komentare moze da ostavi samo jedna specificna grupa ljudi. To su ljudi iz centrale, koji pisu bajke i hvalospeve o NJEMU. Tako da svaki komentar koji govori o NJEMU na nacin da nije iz centrale nije zalutao.

severnjača

pre 7 meseci

Nejpir je u kontraritmu, to se vidi i utiče negativno na ekipu ali nije samo on problem! Nemamo krštenog centra tj klasičnu peticu a igramo EL! Simonović je totalno razočarenje, Tobi može samo da bude kratkominutna zamena (kao Vukčević ili Koprivica u KKP), Mitar se zbog toga previše troši i ne može sam da iznese teret utakmica! Jedino Bolomboj koliko-toliko ispunjava očekivanja! Ilić nezasluženo ne dobija šansu! Rokas upao u debelu krizu, kod Ivanovića je startovao punom parom, rešetao i igrao odbranu! Hanga se takođe "izgubio" promenom trenera a izgleda da se žestoko povredio! Lazić na svom očekivanom nivou, Davidovac može mnogo bolje! Najviše me brine pozicija 2, Nedović ne može sam da iznese sezonu, nema konstantno dobre partije a drugog igrača na toj poziciji nemamo! Sve u svemu, samo Teo i Jago guraju koliko mogu, ovog prvog pritisle godine a ovaj drugi nema visinu ni iskustvo za EL!

google maps

pre 7 meseci

"Takođe, on se zahvalio srpskom košarkašu Nikoli Jokiću, kao i njegovoj braći, na podršci listi "Aleksandar Vučič - Srbija ne sme da stane"

Ziveo Jokic, ziveo Predsednik!!

E zato je Bogdan najveci!!!
(nista o nicemu, 08. decembar 2023 12:46)

A da nisi malo zalutao?

mario

pre 7 meseci

Zapamtite ove riječi .
Ovaj igrač u Partizanu bio bi 3 puta bolji nego što je sad .
Druga je energija u Partizanu potpuno .
(Realan ., 08. decembar 2023 12:53)

Nesto nije bilo tako dok nisu poceli da se dovode igraci sa Fajnal fora u evrokup.

Gossa placa Zeljko 89

pre 7 meseci

Ne razumem komentare koji hejtuju Sabaza. Nije on kod nas pao sa neba, vec ga je neko doveo u sistem Zvezde. On igra ono sto trener trazi od njega. Nije ni prvi ni poslednji koji je dosao kao veliko pojacanja a ispostavilo se da to nije. Njemu sigurno ne odgovara ovakva igra i tim Zvezde. Da bi igrac Nejpirovih karakteristika bio od koristi, mora da ima drugacije igrace u timu. Svi pricaju jao on tapka loptu 10 sekundi i nista od toga. Pa kako da bude nesto kada u timu nema nikog da mu napravi normalan blok? Izadje mu Mitar ili Tobi ili Bolemboj u blok to ie kao da mu je Kasper izasao u blok. I onda je stalno pod pritiskom i razumljivo ie da pravi greske. Ne moze da napravi prednost jer on ima brzinu ali nema prostor. Da bi dobio prostor, mora da ima blok koji nema. Sa svojom visinom ne moze da zavrsi prodor jer se visoki igraci protivnika brzo vracaju. A vracaju se brzo jer iz mlakih blokova lako izlaze.

Aleksandar

pre 7 meseci

Nesto nije bilo tako dok nisu poceli da se dovode igraci sa Fajnal fora u evrokup.
(mario, 08. decembar 2023 13:20)
naravno da je bilo dok niste ukrali još jedno prvenstvo i el učešće zbog korone. Sa prosečnim igračima gazili smo sve

Драгутин

pre 7 meseci

Ово је наш дан, нема предаје, до победе у Виторији!
После ових најновијих ставова навијача малог клуба основаног у Загорју против српске православне цркве, огромна је срамота за Србију и српски народ да пола Београда буде осликано њиховим муралима, где се славе Иљеш Шпиц, бивши репрезентативци НДХ...
Покажимо свима за кога навија 90% Србије, осликајмо Београд и Србију са нашим херојима и јунацима, са нашим великим Србима, са тренерима и играчима Звезде кроз историју, са глумцима, писцима који су навијали за њу и пронели славу... Док се за partizan навија по загребачким кафићима наша Црвена Звезда се дочекује на нож у Задру.

veverac

pre 7 meseci

Zapamtite ove riječi .
Ovaj igrač u Partizanu bio bi 3 puta bolji nego što je sad .
Druga je energija u Partizanu potpuno .
(Realan ., 08. decembar 2023 12:53)

ma evo pamtimo šta svaki stručnjak iz fotelje napiše ovuda

Бананамен

pre 7 meseci

Обо је појачање и веровстно ће Шабаз напустити клуб шти је добра одлука, видело се да није он за овај менталитет и кошарку, само му је нба у глави. Ако дође Васа биће пун погодак.

nista o nicemu

pre 7 meseci

"Takođe, on se zahvalio srpskom košarkašu Nikoli Jokiću, kao i njegovoj braći, na podršci listi "Aleksandar Vučič - Srbija ne sme da stane"

Ziveo Jokic, ziveo Predsednik!!

E zato je Bogdan najveci!!!

nista o nicemu

pre 7 meseci

"Takođe, on se zahvalio srpskom košarkašu Nikoli Jokiću, kao i njegovoj braći, na podršci listi "Aleksandar Vučič - Srbija ne sme da stane"

Ziveo Jokic, ziveo Predsednik!!

E zato je Bogdan najveci!!!

NIKI

pre 7 meseci

u Zvezdi nisu valjali ni Panter, Lesor, Vildosa, Kampaco, Lorenco Braun, gotovo sada najbolji igraci Evrolige, pa sada im ne valja ni Sabaz, neverovatno kako lose rade sa vrhunskim igracima!!!

veverac

pre 7 meseci

Zapamtite ove riječi .
Ovaj igrač u Partizanu bio bi 3 puta bolji nego što je sad .
Druga je energija u Partizanu potpuno .
(Realan ., 08. decembar 2023 12:53)

ma evo pamtimo šta svaki stručnjak iz fotelje napiše ovuda

Aster Blistok

pre 7 meseci

u Zvezdi nisu valjali ni Panter, Lesor, Vildosa, Kampaco, Lorenco Braun, gotovo sada najbolji igraci Evrolige, pa sada im ne valja ni Sabaz, neverovatno kako lose rade sa vrhunskim igracima!!!
(NIKI

Ne mlati gluposti. Ko je uopšte rekao da svi oni "nisu valjali"?!
Svi su oni ostavili dobar utisak u Zvezdi, osim možda Lesora jer smo zbog njegove neinteligencije ostali bukvalno bez titule
U suštini to što si napisao je laž koju si podmuklo pokušao da plasiraš, a istina je sasvim suprotna. Oni su ustvari igrači koji su se zbog Zvezde i afirmisali!!! Sam Panter demantuje tvoju laž onim što je rekao, "da ga je Zvezda vratila u život" !!!!

Gossa placa Zeljko 89

pre 7 meseci

Ne razumem komentare koji hejtuju Sabaza. Nije on kod nas pao sa neba, vec ga je neko doveo u sistem Zvezde. On igra ono sto trener trazi od njega. Nije ni prvi ni poslednji koji je dosao kao veliko pojacanja a ispostavilo se da to nije. Njemu sigurno ne odgovara ovakva igra i tim Zvezde. Da bi igrac Nejpirovih karakteristika bio od koristi, mora da ima drugacije igrace u timu. Svi pricaju jao on tapka loptu 10 sekundi i nista od toga. Pa kako da bude nesto kada u timu nema nikog da mu napravi normalan blok? Izadje mu Mitar ili Tobi ili Bolemboj u blok to ie kao da mu je Kasper izasao u blok. I onda je stalno pod pritiskom i razumljivo ie da pravi greske. Ne moze da napravi prednost jer on ima brzinu ali nema prostor. Da bi dobio prostor, mora da ima blok koji nema. Sa svojom visinom ne moze da zavrsi prodor jer se visoki igraci protivnika brzo vracaju. A vracaju se brzo jer iz mlakih blokova lako izlaze.

mario

pre 7 meseci

Zapamtite ove riječi .
Ovaj igrač u Partizanu bio bi 3 puta bolji nego što je sad .
Druga je energija u Partizanu potpuno .
(Realan ., 08. decembar 2023 12:53)

Nesto nije bilo tako dok nisu poceli da se dovode igraci sa Fajnal fora u evrokup.

metalstorm

pre 7 meseci

Nejpir je bio treći plej u Armaniju. Iza Pengosa i Šildsa. Neko iz naše uprave je očekivao da ovde gde je mnogo veći pritisak može da bude prvi plej i suknuo mu nenormalne pare. Taj neko treba da odgovara. Na stranu što ovi Portorikanci izgleda sa ozbiljnom košarkom završavaju sa 29 godina. Smešan basketaš kao i Holand pit bul prošle godine. Očekujem Šilbovanje do nove godine, smatraću to poklonom.

google maps

pre 7 meseci

"Takođe, on se zahvalio srpskom košarkašu Nikoli Jokiću, kao i njegovoj braći, na podršci listi "Aleksandar Vučič - Srbija ne sme da stane"

Ziveo Jokic, ziveo Predsednik!!

E zato je Bogdan najveci!!!
(nista o nicemu, 08. decembar 2023 12:46)

A da nisi malo zalutao?

Gossa placa Zeljko 89

pre 7 meseci

google maps, nije zalutao posto na ovom portalu na vestima koje su predvidjene za politiku, komentare moze da ostavi samo jedna specificna grupa ljudi. To su ljudi iz centrale, koji pisu bajke i hvalospeve o NJEMU. Tako da svaki komentar koji govori o NJEMU na nacin da nije iz centrale nije zalutao.

bvb

pre 7 meseci

u Zvezdi nisu valjali ni Panter, Lesor, Vildosa, Kampaco, Lorenco Braun, gotovo sada najbolji igraci Evrolige, pa sada im ne valja ni Sabaz, neverovatno kako lose rade sa vrhunskim igracima!!!
(NIKI, 8. decembar 2023 14:37)

HAHAhhahah ono kad pratis kosarku od pre dve godine...Bukvalno su svi imali odlicne sezone u Zvezdi igracki sem Lesora koji je bio u Zvezdi sa 20 godina, cak bi i ta sezona bila skroz okej da on nije promasio onaj zicer u Moraci i vratio seriju u Beograd. Panter je u Zvezdi oziveo kraijeru nakon sto je tavorio na klupi Olimpijakosa iz Zvezde otisao u Armani pravo na F4 odakle ste ga i oteli. Vildosa u Panatinaikosa ne igra ni delic oonoga sto je ovde igrao dok nije potpisao za njih proletos. Braun odlicnu sezonu imao ovde i otisao u Fenerbahce. Kampaco moter ekipe cele sezone, vukao kao blesav. Posto kosarku pratite od pre dve godine naucite i da stranci koji su dolazili u Zvezdu su redom prelazili iz Zvezde u najjace EL ekipe. Zvezda nikada nija imala para da zadrzi na okupu najbolje igrace nego je svake godine cerupaju za razliku od nekih koji prijavljuju trenera i igrace na KK Ofy dok im dva najbolja stranca, koji su najbolji igraci u Evropi na svojim pozicijama, evo trecu sezonu u nizu ostaju.

sve je relativno

pre 7 meseci

Обо је појачање и веровстно ће Шабаз напустити клуб шти је добра одлука, видело се да није он за овај менталитет и кошарку, само му је нба у глави. Ако дође Васа биће пун погодак.
(Бананамен, 08. decembar 2023 13:49)

Vasa? Koji Vasa? Micić? Na čemu si ti čoveče? Vasa da dođe u Zvezdu pored 12 između kojih može da bira, koje se bore za play off EL?

severnjača

pre 7 meseci

Nejpir je u kontraritmu, to se vidi i utiče negativno na ekipu ali nije samo on problem! Nemamo krštenog centra tj klasičnu peticu a igramo EL! Simonović je totalno razočarenje, Tobi može samo da bude kratkominutna zamena (kao Vukčević ili Koprivica u KKP), Mitar se zbog toga previše troši i ne može sam da iznese teret utakmica! Jedino Bolomboj koliko-toliko ispunjava očekivanja! Ilić nezasluženo ne dobija šansu! Rokas upao u debelu krizu, kod Ivanovića je startovao punom parom, rešetao i igrao odbranu! Hanga se takođe "izgubio" promenom trenera a izgleda da se žestoko povredio! Lazić na svom očekivanom nivou, Davidovac može mnogo bolje! Najviše me brine pozicija 2, Nedović ne može sam da iznese sezonu, nema konstantno dobre partije a drugog igrača na toj poziciji nemamo! Sve u svemu, samo Teo i Jago guraju koliko mogu, ovog prvog pritisle godine a ovaj drugi nema visinu ni iskustvo za EL!

Aleksandar

pre 7 meseci

Nesto nije bilo tako dok nisu poceli da se dovode igraci sa Fajnal fora u evrokup.
(mario, 08. decembar 2023 13:20)
naravno da je bilo dok niste ukrali još jedno prvenstvo i el učešće zbog korone. Sa prosečnim igračima gazili smo sve

PAOK

pre 7 meseci

Ово је наш дан, нема предаје, до победе у Виторији!
После ових најновијих ставова навијача малог клуба основаног у Загорју против српске православне цркве, огромна је срамота за Србију и српски народ да пола Београда буде осликано њиховим муралима, где се славе Иљеш Шпиц, бивши репрезентативци НДХ...
Покажимо свима за кога навија 90% Србије, осликајмо Београд и Србију са нашим херојима и јунацима, са нашим великим Србима, са тренерима и играчима Звезде кроз историју, са глумцима, писцима који су навијали за њу и пронели славу... Док се за partizan навија по загребачким кафићима наша Црвена Звезда се дочекује на нож у Задру.
(Драгутин, 8. decembar 2023 13:50)

Српске православне цркве NEPISMENI.

Драгутин

pre 7 meseci

Ово је наш дан, нема предаје, до победе у Виторији!
После ових најновијих ставова навијача малог клуба основаног у Загорју против српске православне цркве, огромна је срамота за Србију и српски народ да пола Београда буде осликано њиховим муралима, где се славе Иљеш Шпиц, бивши репрезентативци НДХ...
Покажимо свима за кога навија 90% Србије, осликајмо Београд и Србију са нашим херојима и јунацима, са нашим великим Србима, са тренерима и играчима Звезде кроз историју, са глумцима, писцима који су навијали за њу и пронели славу... Док се за partizan навија по загребачким кафићима наша Црвена Звезда се дочекује на нож у Задру.

Mrnjau

pre 7 meseci

Protiv Valensije na - 1 kada smo se vratili, cini mi se, sa - 14, Sabaz ulazi, a Valensija odmah pravi 8+. Uzasan je po, i ovako, kritican sastav Zvezde.

Patriota

pre 7 meseci

Nejpir je kriv za sve poraze Zvezde. Krive su dve zvezde, dve uvedete, dva genija koja igraju za Zvezdu. To su Teodosić i Nedovic. Ni jedna završnica mečeva nije prošla bez njih i njihovih promašaja u odlučujućim trenucima utakmice. U tim momentima se pokazuju igrači koji vrede i rešavaju mečeve. Ova dvojica to nisu. Daj boze da postanu. A Teodosićev šut za tri poena u tablu, ej u tablu je za anale. Ni obruč nije lopta pogodila. Pogledajte sve izgubljene utakmice Zvezde ove sezone u gostima. Da li je navedeni dvojac dao koševe kada je trebalo. Nije. Dosta vise napada na druge igrače Zvezde, prvenstvo strance. Kriv Nejpir, Tobi, Jago, Gedraitis, Bolomboj. Svi su krivi samo Teodosić i Nedovic igraju košarku. I još ova činjenica Teodosić daje savete igračima na taj autu koji je uzeo trener Sferopulos. Ej trener sluša šta igrač ima da kaže i da se to sprovede. E jadna si Zvezdo.

Aster Blistok

pre 7 meseci

Na našu žalost, mi ne samo da ne možemo da pobedimo, već nećemo i naredne nekoliko. U prevodu, završili smo sa Evroligom.
Koštaće nas,uostalom kao i godinama unazad to što uporno zadržavamo neke igrače koji su zaista preterani višak kao što su Kuzmić, Lazarević, Ilić i slični. Koštaće nas totalni promašaj u odabiru rostera jer smo u suštini doveli sve islužene igrače koji su ili bleda senka onih igrača što su bili ili su previše podložni povredama. Na kraju i ne manje bitno, koštaće nas i to što jedino mi nismo nadomestili roster nekim novim igračima kada su se dešavale povrede, kao što to većina klubova u Evroligi i radi!
Meni kao navijaču Zvezde je zaista žao što će i ova godina biti promašena.

apsolutnih sto

pre 7 meseci

Čitajući komentare navijača C.Zvezde jasno je da tu nema spasa. Teži oblik odvajanja od realnosti sa kojim svaki racionalan oblik komunikacije predstavlja samo gubljenje vremena. Uživajte u uspesima!

pedja2206

pre 7 meseci

Večeras bi trebalo svi navijači u Srbiji da navijamo za Zvezdu. Dosta je podela i mržnje, koja najvećim delom je počela od jednog malog čoveka koji vodi veliki klub i koji više želi da mu drugi klub izgubi nego da on dobije.

Djura

pre 7 meseci

Prvo taj Davidovac nema blage veze, da valja ne bi se vratio, Lazic nije za EL, kao ni Kuzmic, Simonovic. Skauting za igrace ravan 0.Ko ih doveo moze slobodno sa njima sto dalje iz kluba.

Ko to tamo peva

pre 7 meseci

Težak folirant i glumac. Tolike pare za nista bačene u bunar. Evo 12-13 kola EL smešan igrac po meni. Kao neki klinac junior tako mi deluje na parketu. A odbranu sto igra ono je neviđeno. Da je ostao Topic mnogo bolje bi bilo i za njega i za klub a ne sto su ovog doveli kao najveći promašaj a Topic da se kali u Megi. Nigde veze. Nejpir je katastrofalan po ekipu. Kao muva bez glave u napadu. A sut za tri 1/9 Po meču. Uzas zivi.

Бананамен

pre 7 meseci

Обо је појачање и веровстно ће Шабаз напустити клуб шти је добра одлука, видело се да није он за овај менталитет и кошарку, само му је нба у глави. Ако дође Васа биће пун погодак.

fenomen

pre 7 meseci

Nadam se da Psiho neće razo?arati "manjinski" pametniji deo Srbije i 30-ak razlike u korist Baskonije biće sasvim ok.
Dobar je Nejpir ali verovatno mu ne odgovara što je Teo dirigent.

kris

pre 7 meseci

Neko ovdje napisa da Nejpir nije nista kriv i da mu treba prostor koji mu saigraci ne obezbjedjuju.Mozda ima nesto istine u tome,ali druze on ni slobodno bacanje ne moze pogoditi uz sav prostor ovog svijeta.Trojke sutira 1 od 9,a bar 8 je sam kao duh.Svako drugo dodavanje je protivniku u ruke i da ne nabrajam dalje.Pogledaj mu plus minus kolicnik,daleko najpogubniji za ekipu u citavoj EL.Nejasno je sta je u pitanju,jer je na pocetku sezone pokazao da itekako zna kosarku.Da stvar bude gora nije jedini,Litvanac ista stvar.Teo je sad dosta bolji u odnosu na start sezone,ali on nije neko ko treba da rijesava utakmice,kao ni Nedovic,jer ce jednu od 10 rijesiti u nasu korist.Nemaju psihu za to.Trenutno Mitrovic i Bolomboj igraju u formi,sve ostalo je u kanalu ili jednostavno ne moze bolje,poput Lazarevica,Kuzmica,Ilica,Lazica.

mladići borovi, devojke jele

pre 7 meseci

Ако дође Васа биће пун погодак.
(Бананамен, 8. decembar 2023 13:49)


laskam sebi da se razumem u košarku, pa verovatno grešim u tome što mi je mnogo krivo to da su micić i davidovac zvezdaši... daleko im lepa kuća...

Dusanovo carstvo!

pre 7 meseci

u Zvezdi nisu valjali ni Panter, Lesor, Vildosa, Kampaco, Lorenco Braun, gotovo sada najbolji igraci Evrolige, pa sada im ne valja ni Sabaz, neverovatno kako lose rade sa vrhunskim igracima!!!

Panter nam je bio preskup...

Lesor je samo prosek običan šti se i vidi ove godine (bolji vam je ovaj Kaboklo)

Vildosa "usrećuje" Panatu trenutno :)) Baš sam ga gledao sinoć, mislim da nije dao koš to poluvreme što sam gledao...

Kampaco je došao nespreman i počeo da igra od marta. Takodje nam je i preskup.

Lorenco nije ništa posebno, isto kao Lojd i ostala boranija.


I, mi smo se spasli plata od 2 miliona evra a vi sve pokupovali, i?

Koji je efekat?

Imate 2 pobede više? Ha ha ha pa tak je počelo...


Šta li ćete tek ako se neko povredi? Kao podsetnik mi nemamo Bjelicu ni Kuzmića zbog povreda a sa njima bi se borili za prvo mesto sa Real bukvalno...

Djura

pre 7 meseci

Prvo taj Davidovac nema blage veze, da valja ne bi se vratio, Lazic nije za EL, kao ni Kuzmic, Simonovic. Skauting za igrace ravan 0.Ko ih doveo moze slobodno sa njima sto dalje iz kluba.

Rumeni

pre 7 meseci

u Zvezdi nisu valjali ni Panter, Lesor, Vildosa, Kampaco, Lorenco Braun, gotovo sada najbolji igraci Evrolige, pa sada im ne valja ni Sabaz, neverovatno kako lose rade sa vrhunskim igracima!!!
(NIKI, 08. decembar 2023 14:37)

Lupio si, bili su svi odlični u zvezdi ali nisu imali sa kim da igraju

SrbEUin

pre 7 meseci

U EL ima samo dva-tri slabija rostera, i samo dva-tri jača od ostalih. Svi ostali mečevi su u egalu, i mogli bi otići i na jednu i na drugu stranu. Ali sam roster nije presudan več motivacija i timska hemija. Ovi Zvezdini igraju kao svako za sebe, naintresovano, kilavo, mlitavo. Rekreativno.
Najveći problem je što ne postoji hijerarhija u svlačionici ina terenu. Ne zna se ko je glavni i ko preuzima odgovornost u tesnim završnicama. Teo Neda ili Shabaz?
Teo je iznad trenera i to ubija koncepciju igre. On igra po svom, bez obzira na taktiku. Kad nije u igri taktike (uigrane koncepcije) nema.
Neipir je fizički slabašan, bojažljiv i bezopasan u napadu. U odbrani ima po jednu ukradenu loptu ali ni jednog igrača ne može da sačuva.
Bekovi preslabi u odbrani: Neda, Shabaz, Teo, Yago... Koga oni mogu da sačuvaju???

no name

pre 7 meseci

Videlo se da je gresaka bilo koliko hoces,u ovom slucaju su gosti jaako osteceni .Ne bitno.Jedno zapazanje je ,a to je da sve neki igraju strani tamnoputi igraci pogotovo u ovom partizanu,ja to ne smatram da je to dobro Zvezda mozda manje ,o drugim timovima da ne pricam.U feneru nema dvojica da su domaci...Sve se svelo da osvajaju stranci Evroligu. To je tuzno...

slobinator

pre 7 meseci

kako mislite oslabljena? valjda pojačana.ja goreg igrača nisam video za 45 godina praćenja sporta.čović se inati iz godine u godinu kako je rasturio onu šampionsku ekipu 1997 godine.markus vilijams je bio najbolji plej koji je ikada igrao u zvezdi,a stefan jović još korisniji od njega zbog sjajne odbrane.mislim da jović još uvek drži rekord po broju asistencija u evro-ligi na jednom meču,19.ostaće zapamćeno kako je čovek igrao pik sa majkom cirbesom.za sve ove godine čović eksperimentiše i sa trenerima a boljeg od radonje nije mogao naći.kad ga je istrpeo posle one 2014 potpuno je nejasno šta se događalo posle sjajne sledeće 3 sezonei zašto zbog svoga ega ne dozvoljava da klub napreduje već stagnira nekoliko sezona.

Buzdovan

pre 7 meseci

Partizan će biti 11-ti, Zvezda od 13 do 15.
Tek ćete videti kako će svi da grizu sem Bajerna, Zvezde, Albe i Asvela koji nemaju baš nikakve šanse.

bvb

pre 7 meseci

3 minuta proslo već gotovo. Lazarevic šutira trojku jer nema ko u napadu da završava. Pritom, startna petorka sa Davidovcem i Lazarevićem u timu…

DUDA

pre 7 meseci

Neverovatna količina nezadovoljstva u komentarima - na adresu Nejpira...Što,je sasvim razumljivo obzirom na OČEKIVANJA ! Ali,u istu kolonu staviti Nedovica i Tea zajedno sa njim? Ajde,što u finišu meča nisu (obojica)smireni i uspešni pri šutu...Stigle godine ! Dok se ima snage,i jedan i drugi su među najboljim na terenu (uz Mitrovica)na skoro svakoj utakmici ! A,šta je sa :Davidovcem,Litvancem,Tobijem,Lazarevicem,Simonovicem i ostalim mučenicima?Kako ih nije sramota,da REDOVNO primaju mesečne apanaze ?

Драгутин

pre 7 meseci

Ово је наш дан, нема предаје, до победе у Виторији!
После ових најновијих ставова навијача малог клуба основаног у Загорју против српске православне цркве, огромна је срамота за Србију и српски народ да пола Београда буде осликано њиховим муралима, где се славе Иљеш Шпиц, бивши репрезентативци НДХ...
Покажимо свима за кога навија 90% Србије, осликајмо Београд и Србију са нашим херојима и јунацима, са нашим великим Србима, са тренерима и играчима Звезде кроз историју, са глумцима, писцима који су навијали за њу и пронели славу... Док се за partizan навија по загребачким кафићима наша Црвена Звезда се дочекује на нож у Задру.

veverac

pre 7 meseci

Zapamtite ove riječi .
Ovaj igrač u Partizanu bio bi 3 puta bolji nego što je sad .
Druga je energija u Partizanu potpuno .
(Realan ., 08. decembar 2023 12:53)

ma evo pamtimo šta svaki stručnjak iz fotelje napiše ovuda

NIKI

pre 7 meseci

u Zvezdi nisu valjali ni Panter, Lesor, Vildosa, Kampaco, Lorenco Braun, gotovo sada najbolji igraci Evrolige, pa sada im ne valja ni Sabaz, neverovatno kako lose rade sa vrhunskim igracima!!!

google maps

pre 7 meseci

"Takođe, on se zahvalio srpskom košarkašu Nikoli Jokiću, kao i njegovoj braći, na podršci listi "Aleksandar Vučič - Srbija ne sme da stane"

Ziveo Jokic, ziveo Predsednik!!

E zato je Bogdan najveci!!!
(nista o nicemu, 08. decembar 2023 12:46)

A da nisi malo zalutao?

mario

pre 7 meseci

Zapamtite ove riječi .
Ovaj igrač u Partizanu bio bi 3 puta bolji nego što je sad .
Druga je energija u Partizanu potpuno .
(Realan ., 08. decembar 2023 12:53)

Nesto nije bilo tako dok nisu poceli da se dovode igraci sa Fajnal fora u evrokup.

Aster Blistok

pre 7 meseci

u Zvezdi nisu valjali ni Panter, Lesor, Vildosa, Kampaco, Lorenco Braun, gotovo sada najbolji igraci Evrolige, pa sada im ne valja ni Sabaz, neverovatno kako lose rade sa vrhunskim igracima!!!
(NIKI

Ne mlati gluposti. Ko je uopšte rekao da svi oni "nisu valjali"?!
Svi su oni ostavili dobar utisak u Zvezdi, osim možda Lesora jer smo zbog njegove neinteligencije ostali bukvalno bez titule
U suštini to što si napisao je laž koju si podmuklo pokušao da plasiraš, a istina je sasvim suprotna. Oni su ustvari igrači koji su se zbog Zvezde i afirmisali!!! Sam Panter demantuje tvoju laž onim što je rekao, "da ga je Zvezda vratila u život" !!!!

Dusanovo carstvo!

pre 7 meseci

u Zvezdi nisu valjali ni Panter, Lesor, Vildosa, Kampaco, Lorenco Braun, gotovo sada najbolji igraci Evrolige, pa sada im ne valja ni Sabaz, neverovatno kako lose rade sa vrhunskim igracima!!!

Panter nam je bio preskup...

Lesor je samo prosek običan šti se i vidi ove godine (bolji vam je ovaj Kaboklo)

Vildosa "usrećuje" Panatu trenutno :)) Baš sam ga gledao sinoć, mislim da nije dao koš to poluvreme što sam gledao...

Kampaco je došao nespreman i počeo da igra od marta. Takodje nam je i preskup.

Lorenco nije ništa posebno, isto kao Lojd i ostala boranija.


I, mi smo se spasli plata od 2 miliona evra a vi sve pokupovali, i?

Koji je efekat?

Imate 2 pobede više? Ha ha ha pa tak je počelo...


Šta li ćete tek ako se neko povredi? Kao podsetnik mi nemamo Bjelicu ni Kuzmića zbog povreda a sa njima bi se borili za prvo mesto sa Real bukvalno...

pedja2206

pre 7 meseci

Večeras bi trebalo svi navijači u Srbiji da navijamo za Zvezdu. Dosta je podela i mržnje, koja najvećim delom je počela od jednog malog čoveka koji vodi veliki klub i koji više želi da mu drugi klub izgubi nego da on dobije.

bvb

pre 7 meseci

u Zvezdi nisu valjali ni Panter, Lesor, Vildosa, Kampaco, Lorenco Braun, gotovo sada najbolji igraci Evrolige, pa sada im ne valja ni Sabaz, neverovatno kako lose rade sa vrhunskim igracima!!!
(NIKI, 8. decembar 2023 14:37)

HAHAhhahah ono kad pratis kosarku od pre dve godine...Bukvalno su svi imali odlicne sezone u Zvezdi igracki sem Lesora koji je bio u Zvezdi sa 20 godina, cak bi i ta sezona bila skroz okej da on nije promasio onaj zicer u Moraci i vratio seriju u Beograd. Panter je u Zvezdi oziveo kraijeru nakon sto je tavorio na klupi Olimpijakosa iz Zvezde otisao u Armani pravo na F4 odakle ste ga i oteli. Vildosa u Panatinaikosa ne igra ni delic oonoga sto je ovde igrao dok nije potpisao za njih proletos. Braun odlicnu sezonu imao ovde i otisao u Fenerbahce. Kampaco moter ekipe cele sezone, vukao kao blesav. Posto kosarku pratite od pre dve godine naucite i da stranci koji su dolazili u Zvezdu su redom prelazili iz Zvezde u najjace EL ekipe. Zvezda nikada nija imala para da zadrzi na okupu najbolje igrace nego je svake godine cerupaju za razliku od nekih koji prijavljuju trenera i igrace na KK Ofy dok im dva najbolja stranca, koji su najbolji igraci u Evropi na svojim pozicijama, evo trecu sezonu u nizu ostaju.

nista o nicemu

pre 7 meseci

"Takođe, on se zahvalio srpskom košarkašu Nikoli Jokiću, kao i njegovoj braći, na podršci listi "Aleksandar Vučič - Srbija ne sme da stane"

Ziveo Jokic, ziveo Predsednik!!

E zato je Bogdan najveci!!!

Бананамен

pre 7 meseci

Обо је појачање и веровстно ће Шабаз напустити клуб шти је добра одлука, видело се да није он за овај менталитет и кошарку, само му је нба у глави. Ако дође Васа биће пун погодак.

Gossa placa Zeljko 89

pre 7 meseci

Ne razumem komentare koji hejtuju Sabaza. Nije on kod nas pao sa neba, vec ga je neko doveo u sistem Zvezde. On igra ono sto trener trazi od njega. Nije ni prvi ni poslednji koji je dosao kao veliko pojacanja a ispostavilo se da to nije. Njemu sigurno ne odgovara ovakva igra i tim Zvezde. Da bi igrac Nejpirovih karakteristika bio od koristi, mora da ima drugacije igrace u timu. Svi pricaju jao on tapka loptu 10 sekundi i nista od toga. Pa kako da bude nesto kada u timu nema nikog da mu napravi normalan blok? Izadje mu Mitar ili Tobi ili Bolemboj u blok to ie kao da mu je Kasper izasao u blok. I onda je stalno pod pritiskom i razumljivo ie da pravi greske. Ne moze da napravi prednost jer on ima brzinu ali nema prostor. Da bi dobio prostor, mora da ima blok koji nema. Sa svojom visinom ne moze da zavrsi prodor jer se visoki igraci protivnika brzo vracaju. A vracaju se brzo jer iz mlakih blokova lako izlaze.

PAOK

pre 7 meseci

Ово је наш дан, нема предаје, до победе у Виторији!
После ових најновијих ставова навијача малог клуба основаног у Загорју против српске православне цркве, огромна је срамота за Србију и српски народ да пола Београда буде осликано њиховим муралима, где се славе Иљеш Шпиц, бивши репрезентативци НДХ...
Покажимо свима за кога навија 90% Србије, осликајмо Београд и Србију са нашим херојима и јунацима, са нашим великим Србима, са тренерима и играчима Звезде кроз историју, са глумцима, писцима који су навијали за њу и пронели славу... Док се за partizan навија по загребачким кафићима наша Црвена Звезда се дочекује на нож у Задру.
(Драгутин, 8. decembar 2023 13:50)

Српске православне цркве NEPISMENI.

Aleksandar

pre 7 meseci

Nesto nije bilo tako dok nisu poceli da se dovode igraci sa Fajnal fora u evrokup.
(mario, 08. decembar 2023 13:20)
naravno da je bilo dok niste ukrali još jedno prvenstvo i el učešće zbog korone. Sa prosečnim igračima gazili smo sve

mladići borovi, devojke jele

pre 7 meseci

Ако дође Васа биће пун погодак.
(Бананамен, 8. decembar 2023 13:49)


laskam sebi da se razumem u košarku, pa verovatno grešim u tome što mi je mnogo krivo to da su micić i davidovac zvezdaši... daleko im lepa kuća...

metalstorm

pre 7 meseci

Nejpir je bio treći plej u Armaniju. Iza Pengosa i Šildsa. Neko iz naše uprave je očekivao da ovde gde je mnogo veći pritisak može da bude prvi plej i suknuo mu nenormalne pare. Taj neko treba da odgovara. Na stranu što ovi Portorikanci izgleda sa ozbiljnom košarkom završavaju sa 29 godina. Smešan basketaš kao i Holand pit bul prošle godine. Očekujem Šilbovanje do nove godine, smatraću to poklonom.

no name

pre 7 meseci

Videlo se da je gresaka bilo koliko hoces,u ovom slucaju su gosti jaako osteceni .Ne bitno.Jedno zapazanje je ,a to je da sve neki igraju strani tamnoputi igraci pogotovo u ovom partizanu,ja to ne smatram da je to dobro Zvezda mozda manje ,o drugim timovima da ne pricam.U feneru nema dvojica da su domaci...Sve se svelo da osvajaju stranci Evroligu. To je tuzno...

Rumeni

pre 7 meseci

u Zvezdi nisu valjali ni Panter, Lesor, Vildosa, Kampaco, Lorenco Braun, gotovo sada najbolji igraci Evrolige, pa sada im ne valja ni Sabaz, neverovatno kako lose rade sa vrhunskim igracima!!!
(NIKI, 08. decembar 2023 14:37)

Lupio si, bili su svi odlični u zvezdi ali nisu imali sa kim da igraju

apsolutnih sto

pre 7 meseci

Čitajući komentare navijača C.Zvezde jasno je da tu nema spasa. Teži oblik odvajanja od realnosti sa kojim svaki racionalan oblik komunikacije predstavlja samo gubljenje vremena. Uživajte u uspesima!

Ko to tamo peva

pre 7 meseci

Težak folirant i glumac. Tolike pare za nista bačene u bunar. Evo 12-13 kola EL smešan igrac po meni. Kao neki klinac junior tako mi deluje na parketu. A odbranu sto igra ono je neviđeno. Da je ostao Topic mnogo bolje bi bilo i za njega i za klub a ne sto su ovog doveli kao najveći promašaj a Topic da se kali u Megi. Nigde veze. Nejpir je katastrofalan po ekipu. Kao muva bez glave u napadu. A sut za tri 1/9 Po meču. Uzas zivi.

fenomen

pre 7 meseci

Nadam se da Psiho neće razo?arati "manjinski" pametniji deo Srbije i 30-ak razlike u korist Baskonije biće sasvim ok.
Dobar je Nejpir ali verovatno mu ne odgovara što je Teo dirigent.

Gossa placa Zeljko 89

pre 7 meseci

google maps, nije zalutao posto na ovom portalu na vestima koje su predvidjene za politiku, komentare moze da ostavi samo jedna specificna grupa ljudi. To su ljudi iz centrale, koji pisu bajke i hvalospeve o NJEMU. Tako da svaki komentar koji govori o NJEMU na nacin da nije iz centrale nije zalutao.

Djura

pre 7 meseci

Prvo taj Davidovac nema blage veze, da valja ne bi se vratio, Lazic nije za EL, kao ni Kuzmic, Simonovic. Skauting za igrace ravan 0.Ko ih doveo moze slobodno sa njima sto dalje iz kluba.

Patriota

pre 7 meseci

Nejpir je kriv za sve poraze Zvezde. Krive su dve zvezde, dve uvedete, dva genija koja igraju za Zvezdu. To su Teodosić i Nedovic. Ni jedna završnica mečeva nije prošla bez njih i njihovih promašaja u odlučujućim trenucima utakmice. U tim momentima se pokazuju igrači koji vrede i rešavaju mečeve. Ova dvojica to nisu. Daj boze da postanu. A Teodosićev šut za tri poena u tablu, ej u tablu je za anale. Ni obruč nije lopta pogodila. Pogledajte sve izgubljene utakmice Zvezde ove sezone u gostima. Da li je navedeni dvojac dao koševe kada je trebalo. Nije. Dosta vise napada na druge igrače Zvezde, prvenstvo strance. Kriv Nejpir, Tobi, Jago, Gedraitis, Bolomboj. Svi su krivi samo Teodosić i Nedovic igraju košarku. I još ova činjenica Teodosić daje savete igračima na taj autu koji je uzeo trener Sferopulos. Ej trener sluša šta igrač ima da kaže i da se to sprovede. E jadna si Zvezdo.

Djura

pre 7 meseci

Prvo taj Davidovac nema blage veze, da valja ne bi se vratio, Lazic nije za EL, kao ni Kuzmic, Simonovic. Skauting za igrace ravan 0.Ko ih doveo moze slobodno sa njima sto dalje iz kluba.

Buzdovan

pre 7 meseci

Partizan će biti 11-ti, Zvezda od 13 do 15.
Tek ćete videti kako će svi da grizu sem Bajerna, Zvezde, Albe i Asvela koji nemaju baš nikakve šanse.

severnjača

pre 7 meseci

Nejpir je u kontraritmu, to se vidi i utiče negativno na ekipu ali nije samo on problem! Nemamo krštenog centra tj klasičnu peticu a igramo EL! Simonović je totalno razočarenje, Tobi može samo da bude kratkominutna zamena (kao Vukčević ili Koprivica u KKP), Mitar se zbog toga previše troši i ne može sam da iznese teret utakmica! Jedino Bolomboj koliko-toliko ispunjava očekivanja! Ilić nezasluženo ne dobija šansu! Rokas upao u debelu krizu, kod Ivanovića je startovao punom parom, rešetao i igrao odbranu! Hanga se takođe "izgubio" promenom trenera a izgleda da se žestoko povredio! Lazić na svom očekivanom nivou, Davidovac može mnogo bolje! Najviše me brine pozicija 2, Nedović ne može sam da iznese sezonu, nema konstantno dobre partije a drugog igrača na toj poziciji nemamo! Sve u svemu, samo Teo i Jago guraju koliko mogu, ovog prvog pritisle godine a ovaj drugi nema visinu ni iskustvo za EL!

Mrnjau

pre 7 meseci

Protiv Valensije na - 1 kada smo se vratili, cini mi se, sa - 14, Sabaz ulazi, a Valensija odmah pravi 8+. Uzasan je po, i ovako, kritican sastav Zvezde.

Aster Blistok

pre 7 meseci

Na našu žalost, mi ne samo da ne možemo da pobedimo, već nećemo i naredne nekoliko. U prevodu, završili smo sa Evroligom.
Koštaće nas,uostalom kao i godinama unazad to što uporno zadržavamo neke igrače koji su zaista preterani višak kao što su Kuzmić, Lazarević, Ilić i slični. Koštaće nas totalni promašaj u odabiru rostera jer smo u suštini doveli sve islužene igrače koji su ili bleda senka onih igrača što su bili ili su previše podložni povredama. Na kraju i ne manje bitno, koštaće nas i to što jedino mi nismo nadomestili roster nekim novim igračima kada su se dešavale povrede, kao što to većina klubova u Evroligi i radi!
Meni kao navijaču Zvezde je zaista žao što će i ova godina biti promašena.

sve je relativno

pre 7 meseci

Обо је појачање и веровстно ће Шабаз напустити клуб шти је добра одлука, видело се да није он за овај менталитет и кошарку, само му је нба у глави. Ако дође Васа биће пун погодак.
(Бананамен, 08. decembar 2023 13:49)

Vasa? Koji Vasa? Micić? Na čemu si ti čoveče? Vasa da dođe u Zvezdu pored 12 između kojih može da bira, koje se bore za play off EL?

kris

pre 7 meseci

Neko ovdje napisa da Nejpir nije nista kriv i da mu treba prostor koji mu saigraci ne obezbjedjuju.Mozda ima nesto istine u tome,ali druze on ni slobodno bacanje ne moze pogoditi uz sav prostor ovog svijeta.Trojke sutira 1 od 9,a bar 8 je sam kao duh.Svako drugo dodavanje je protivniku u ruke i da ne nabrajam dalje.Pogledaj mu plus minus kolicnik,daleko najpogubniji za ekipu u citavoj EL.Nejasno je sta je u pitanju,jer je na pocetku sezone pokazao da itekako zna kosarku.Da stvar bude gora nije jedini,Litvanac ista stvar.Teo je sad dosta bolji u odnosu na start sezone,ali on nije neko ko treba da rijesava utakmice,kao ni Nedovic,jer ce jednu od 10 rijesiti u nasu korist.Nemaju psihu za to.Trenutno Mitrovic i Bolomboj igraju u formi,sve ostalo je u kanalu ili jednostavno ne moze bolje,poput Lazarevica,Kuzmica,Ilica,Lazica.

slobinator

pre 7 meseci

kako mislite oslabljena? valjda pojačana.ja goreg igrača nisam video za 45 godina praćenja sporta.čović se inati iz godine u godinu kako je rasturio onu šampionsku ekipu 1997 godine.markus vilijams je bio najbolji plej koji je ikada igrao u zvezdi,a stefan jović još korisniji od njega zbog sjajne odbrane.mislim da jović još uvek drži rekord po broju asistencija u evro-ligi na jednom meču,19.ostaće zapamćeno kako je čovek igrao pik sa majkom cirbesom.za sve ove godine čović eksperimentiše i sa trenerima a boljeg od radonje nije mogao naći.kad ga je istrpeo posle one 2014 potpuno je nejasno šta se događalo posle sjajne sledeće 3 sezonei zašto zbog svoga ega ne dozvoljava da klub napreduje već stagnira nekoliko sezona.

DUDA

pre 7 meseci

Neverovatna količina nezadovoljstva u komentarima - na adresu Nejpira...Što,je sasvim razumljivo obzirom na OČEKIVANJA ! Ali,u istu kolonu staviti Nedovica i Tea zajedno sa njim? Ajde,što u finišu meča nisu (obojica)smireni i uspešni pri šutu...Stigle godine ! Dok se ima snage,i jedan i drugi su među najboljim na terenu (uz Mitrovica)na skoro svakoj utakmici ! A,šta je sa :Davidovcem,Litvancem,Tobijem,Lazarevicem,Simonovicem i ostalim mučenicima?Kako ih nije sramota,da REDOVNO primaju mesečne apanaze ?

bvb

pre 7 meseci

3 minuta proslo već gotovo. Lazarevic šutira trojku jer nema ko u napadu da završava. Pritom, startna petorka sa Davidovcem i Lazarevićem u timu…

SrbEUin

pre 7 meseci

U EL ima samo dva-tri slabija rostera, i samo dva-tri jača od ostalih. Svi ostali mečevi su u egalu, i mogli bi otići i na jednu i na drugu stranu. Ali sam roster nije presudan več motivacija i timska hemija. Ovi Zvezdini igraju kao svako za sebe, naintresovano, kilavo, mlitavo. Rekreativno.
Najveći problem je što ne postoji hijerarhija u svlačionici ina terenu. Ne zna se ko je glavni i ko preuzima odgovornost u tesnim završnicama. Teo Neda ili Shabaz?
Teo je iznad trenera i to ubija koncepciju igre. On igra po svom, bez obzira na taktiku. Kad nije u igri taktike (uigrane koncepcije) nema.
Neipir je fizički slabašan, bojažljiv i bezopasan u napadu. U odbrani ima po jednu ukradenu loptu ali ni jednog igrača ne može da sačuva.
Bekovi preslabi u odbrani: Neda, Shabaz, Teo, Yago... Koga oni mogu da sačuvaju???