Četvrtak, 16.03.2023.

17:30

Šampion opet na kolenima: Partizan "pokorio" Istanbul – Top 8 nije daleko

Košarkaši Partizana pobedili su Anadolu Efes rezultatom 97:84 u 29. kolu Evrolige.

Izvor: SN

Šampion opet na kolenima: Partizan "pokorio" Istanbul – Top 8 nije daleko IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

370 Komentari

Sortiraj po:

Moralni gmizavac

pre 1 godinu

Partizan ce da bude 9-ti i imace isti odnos pobeda i poraza kao osmi, isto kao Zvezda 2017-te. Ove godine im karma vraća za ono podsmevanje Zvezdikad je bila deveta.
(Pera, 16. mart 2023 18:42)

Oni jadni pamte sezonu kada su bili deveti, jedini put u istoriji.. Teska prica

Јабучило

pre 1 godinu

Partizan ce da bude 9-ti i imace isti odnos pobeda i poraza kao osmi, isto kao Zvezda 2017-te. Ove godine im karma vraća za ono podsmevanje Zvezdikad je bila deveta.
(Pera, 16. mart 2023 18:42)

Могуће. Али сами зависимо од себе, имамо већ понеко полуфинале и понеку евротитулу за собом и нису нас замрзавали.

nesa80

pre 1 godinu

Ja sad garantujem da Panter i Lesor nece nigde iz Partizana
(zilijen, 16. mart 2023 22:26
ako ostane obradovic zacementirani su lesor,panter,exum,naneli i mozda ledej.pa nije obradovic dosao bez neke garancije dok je on u klubu,nece covek dozvoliti da stvori tim i hemiju i drugi da mu odnesu igrace,ja ove sad igrace nebi menjao ni sa sve jamesom,larkinom i micicem.mislim da ce otici-vukcevic,papapetru,andjusic i mozda trifke a da ce se to popuniti sa jaramazom,mozda lucicem,jednim centrom...napravice se jos bolji tim,kad se zavrsi ciklus sa obradovicem svi ce se razici

111

pre 1 godinu

Grobari dzaba se nadate. Pusticemo i Baskoniju i Valensiju. Necemo u top 8 al necete ni vi.
(Zeks, 16. mart 2023 22:20)


Necete vi da ih pustite nego ce oni da vas razbiju..Partizam SAM odlucuje o sebi. To smo rekli pre Efesa , to vazi i za ostale ali u Areni..

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Apsolutno sve cestitke Partizanu na odlicnoj igri i velikoj pobedi. Potvrdilo se ono sto sam i pisao pre utakmice. Efes nema igru i ono sto je dobio je bilo na sudije i ludacki sut. Rekao sam vam, Partizan je imao jako dobre sanse za pobedu. Narocito kada sudi Perez, legendarni sudija koji dopusta kontakt igru, in nikada ne navlaci za jaceg. Cak je i nama pomogao protiv Makabija i Virtusa kuci. Da se vratimo na igru. Odlicna igra pre svega protok lopte u napadu, Efes je to jako tesko branio. Cim lopta kruzi dobro i prave se dobri blokovi, dolazi se do otvorenih suteva i dize se samopouzdanje ekipi. Odbrana odlicno skautirana. Presing konstantan na Vasi i Larkinu po cenu faula, Klajburn pusten ali ova dvojica odsecena u potpunosti. Mislim da Partizan lagano ide u top 8.

ccc

pre 1 godinu

Lagano grobari odose u F4, kako su talicni ni oni ne znaju kako dobise ovo...
(mich, 16. mart 2023 21:50)


Zna Efes i Ataman..Ali najbolje zna Zeljko..

zemunski kej

pre 1 godinu

Ode Zeljko u Abu Dabi sa Savicem,Panterom,Nanelijem,Ledejom,Ekzumom. Ponuda koja se ne odbija. Partizan ce biti i dalje jak jer je sada brend u Evropi. Moguce da ih finansira neki kineski fond. Partizan Huawei..ocekujem nesto takvo.Moguce da komplet odu u London ,Pariz jer se zali da se pokrenu ta dva grada u kosarci.

Šomi

pre 1 godinu

Jedno je sigurno,kk Partizan možda ne igra najbolju košarku u Evropi ali sigurno igra najlepšu,bravo crno-beli,bravo Željko velemajstore..

П Т З Н

pre 1 godinu

Ogromna pobeda. Medjutim, daleko smo od plej ofa jos uvek. Ako pogledate raspored, videcete da Zalgiris, Makabi i Baskonija imaju dosta lakse protivnike od Partizana. Razlika izmedju nas, Zalgirisa i Baskonije ce posle ovog kola biti jedna pobeda, tako da realno moramo da dobijemo makar 3 od narednih 5 utakmica da kazemo da smo skoro sigurno obezbedili plej of. Sa 18 pobeda zavisimo potpuno od drugih. Ja sam ubedjen da prolazimo dalje, ali jos uvek ima dosta da ginemo do cilja. Napred Partizan!
(Dilan Dog, 16. mart 2023 21:23)

Без везе ти је ово. Од како је почела прича о тешком распореду, наш скор је 4:1. Какав бре "тежак распоред"? Видиш да газимо. Код куће ми смо фаворити против свакога. Партизан је последња екипа са којом било ко жели да игра, а поготово у Арени. Не требамо никога да се бојимо. Нека се боје нас, као што се и боје. Гази Партизане!

boki

pre 1 godinu

Bilo koji od ovih igrača je lud ako ode iz Partizana tj. od Željka. Jedini izuzetak je Papapetru koji će iz nekog razloga igrati dobro ili bolje u drugoj ekipi. Svi ostali mogu samo da sanjaju ovakve partije..

aca

pre 1 godinu

Smeo bih da se kladim da nijedna EL ekipa da je imala Partizanov raspored u ovih 7 dana ne bi imala sve pobede. Od 4 preteske utakmice 3 dobijene, svaka cast. I manite se gluposti kako ne ulazimo u top 8, to se prica vec mesec dana da nam sledi prizemljenje a mi iz nedelje u nedelju se penjemo na tabeli.

Marko

pre 1 godinu

Uglavnom pričamo o ofanzivi, ali Larkin i Vasa zajedno 10 poena u drugom poluvremenu.

Kidali su na obe strane. Bravo za pripremu i egzekuciju.

deki27

pre 1 godinu

Bravo grobari na pobedi, svaka cast. Nema tu sta da se prica, igraci za sada pokazuju da se svaki evro isplatio. Jedna stvar je zanimljiva, ovih 6 stranaca igra konstantno mnogo minuta a rekao bih da jedino Partizan nije imao problema sa povredama glavnih igraca. Avramovic jeste bio povredjen ali on nije prva opcija, Balsa pogotovo

123

pre 1 godinu

(Nerealno, 16. mart 2023 20:44)

U derbiju je bilo 28, 28, veceras 28, 28..I Partizan je pogodio sva sl. bacanja..Smesno je da samo znaju da kukaju na sudije i da su one krive jer imaju 20 prednosti a veceras 17 i izgube utakmicu? To je kvalitet, znanje, trener, i mentalna sigurnost da se igra do kraja. Ovi sto kukaju ne shvataju da njihov tim to NEMA. Kraj price. Umalo veceras stota..o cemu mi pricamo? I Real i Barsa nece bolje da prodju, to zelim da svi zapamte. Samo gledajte..

Ivan

pre 1 godinu

Sigurno će biti ogromna potražnja za Partizanovim igračima na kraju sezone. Teško da ćemo uspeti da ih zadržimo, ali sigurno nikad više ovako dobro neće igrati kad ih bude neki drugi trener trenirao i kad on bude trebalo da im nađe mesto u nekom novom timu.

Demar Derozan

pre 1 godinu

Partizan je napadacki utegnut dosta dobro sto je delo Zoca. To je vazan aspekt jer je tekme lakse dobijati napadacki u EL - na veliki broj tekmi, a uz to i potrosnja igraca se smanjuje. Vazna pobeda za top8 koji je sada na vidiku. Videcemo kako ce sve to izgledati kada dodje sam finis sezone u oba takmicenja. Ipak, lepo je videti da pojedini igraci napreduju kroz rad sa Zeljko, npr. odlican Aleksa u oba smera veceras, a u derbiju protiv Zvezde Madar je bio 'game changer'.

Diletant

pre 1 godinu

Ovu utakmicu su dobili Obradović i Avramović.
Koliko energije unosi Avramović, koliko želje pokazuje, podigne i motiviše celu ekipu kao nekad Novica. Bravo Aleksa !

Prolom

pre 1 godinu

Pa to cekamo godinu dana, jasno je kao dan da Ldej ne moze defanzivno i u skoku parirati njjednoj iole jacoj cetvorci u EL.
Takodje smo 6 meseci cekali da vidimo tandem Exum i Madar, brzina, odbrana , konstantna opasnost... i Aleksu tu negde, kakva energija.

Napred Crno Bela Familijo !!!

petar

pre 1 godinu

Sami smo sebi krivi! Dok mi 10 godina na klupi imamo bar trojicu u odelima i crvenim kravatama čiji je jedini zadatak da igrače koji izađu iz igre, tapšu po dupetu i "bacaju im pet"(na čelu sa neuništvim Ilićem), u Partizanu očigledno svi oko kluba imaju mnogo preciznija i ozbiljnija zaduženja. I zato u drugom delu sezonu vidimo da u sastavu imaju 7 ili čak 8 vrhunskih igrača koji bez problema mogu da daju 15 i više poena. Pri tome mogu bez problema da poentiraju u poslednjim minutima kada se lomi rezultat... S druge strane, Zvezdini stručnjaci doveli su Holanda, Adamsa, Raduljicu, Bentila, Martina, Ivanovića... koji su u iole neizvesnoj utakmici apsolutno neupotrebljivi... Ako tome dodamo nepotrebnu avanturu u vezi sa dolaskom Kampaca, koja nam je uništila Vildosu i dobrim delom Nedovića... jasno nam je da možemo da besnimo jedino sami na sebe... Svi sportski rezoni u ovoj sezoni nalaze se na strani Partizana. Naravno, fimansijska podloga na kojoj svoje postojanje temelje i jedni i drugi, posebna je priča. Jednog dana i o tome ćemo sigurno mnogo više znati.

КОШАРКА - ТО ЈЕ ПАРТИЗАН!

pre 1 godinu

КК ПАРТИЗАН ЈЕДНАКО КОШАРКА...ЈЕДНАКО ПОНОС СРБИЈЕ...ЈЕДНАКО ТОП 8...

War Inside My Head

pre 1 godinu

@Vidovnjak,pa šta je trebalo,da se pomjeri večerašnja utakmica redovnog kola,zakazana početkom sezone?Ispade Partizan kriv i zbog zemljotresa u Turskoj!Nevjerovatno,zar je toliko teško prihvatiti trenutnu realnost,Partizan igra u dobroj formi,Zvezda stagnira,tako je kako je,ali stalno tražiti krivca negdje drugo,a ne u sebi,stvarno mi nije jasno!Lesor državni neprijatelj br.1,igrao u Zvezdi,Panter isto tako,snašli su se u Partizanu,igraju vjerovatno utakmice života.F8 jeste blizu,ali daleko od toga da je osiguran,EL je ove godine dramatično ujednačena,svako pored svojih utakmica iščekuje rezultate konkurenata,ništa do poslednjeg kola nije sigurno.

sportdetective

pre 1 godinu

Ako zelis kao partizan momentalni uspeh onda uradis ovakvo saspes ogromno para u ekipu i eto F8. Drugo je pitanje sta ce biti sledece sezone, ako se ne bude igrala EL, odose stranci s nismo napravili okosnicu tima sa nasim igracima i opet sve po starom.

Milos

pre 1 godinu

S obzirom da je Zalgiris izgubio,ako Baskonija izgubi od Makabija,Partizanu ce do kraja 2 pobede biti dovoljne za top8,s obzirom da smo u medjusobnom skoru bolji od Zalgirisa i Baskonije,a imamo pobedu vise od njih.
Sjajan posao veceras odradjen,uzivanje je gledati ekipu koja u tri dana stize minus od 20 razlike i dobija lagano utakmicu.

charlie

pre 1 godinu

I kad gube 17 razlike ladno gledam utakmicu. Ova ekipa moze da stigne i vecu razliku kada udje u ritam. Ovde je toliko ofanzivnog potencijala + odlican trener koji oseca igru. Prezadovoljan sam sa ovim do sada. Sanse za top 8 su (porazom Zalgirisa) realne ako od 4 kuci dobijemo 2

Zoran

pre 1 godinu

Ako Evroliga ima hrabrosti neka kazni Lesora zvog udaranja Atamana ljudine, preterao je grebe se kao " panter" , da se tako nije ponasao bili bi na deobi 14- og mesta.

Doktor

pre 1 godinu

Od sveg srca zelim cestitati igracima i strucnom stabu. Naravno, nista od ovog ne bi moglo bez najboljih navijaca na celom svetu. Jasno je da je Partizan kosarkaska institucija. Ovo zaista ne moze svako. Predivno vece. Hvala vam do neba. Idemo na Oli...

Dilan Dog

pre 1 godinu

Ogromna pobeda. Medjutim, daleko smo od plej ofa jos uvek. Ako pogledate raspored, videcete da Zalgiris, Makabi i Baskonija imaju dosta lakse protivnike od Partizana. Razlika izmedju nas, Zalgirisa i Baskonije ce posle ovog kola biti jedna pobeda, tako da realno moramo da dobijemo makar 3 od narednih 5 utakmica da kazemo da smo skoro sigurno obezbedili plej of. Sa 18 pobeda zavisimo potpuno od drugih. Ja sam ubedjen da prolazimo dalje, ali jos uvek ima dosta da ginemo do cilja. Napred Partizan!

Grobar-España

pre 1 godinu

Na prvom mestu da se zahvalim svoj braći srbima koji navijaju za Zvezdu i čestitaju.
Svaka čast. Samo Sloga Srbina Spašava.
Na drugom bih da poručim svim "Grobarima" koji umesto da slave pobedu i raduju se uspehu našeg kluba, prozivaju navijače najvećeg rivala.
"U dobru se ne ponesi a zlu se ne ponizi".

Ako ničega imamo previše, to su neprijatelji.
Nemamo pravo da kao navijači koji se kunu u Srbiju i na svakoj utakmici kače zastavu "Kosovo Je Srbija", podstičemo međusrpske podele i netrpeljivost.
Nemamo pravo, ni mi ni oni ako hoćemo da se nazivamo Srbima.

Lord

pre 1 godinu

CIA, MI6, Mossad, Zelenski, Igor Konašenkov, Bodiroga, besplatna arena... bla, bla... sve samo ne da je Željko ćaća ove igrice!

Pazljivo sam pogledao raapored, nema sanse da ispadnemo iz 8. Nek' nam je sa srećom!

Kodi

pre 1 godinu

A koliko je ZOC veliki pazi sad ovo,

Izvukao Smajlija uz rupe i napravio reprezentativca.
Od Lesora napravio najboljeg centra u Evropi.
Uspeo covek da obuzda Kevina Pantera ejj bre..
Neneli kome niko u EL nije verovao i koga niko sem ZOC-a nije ni hteo, covek postaje prava tempirana bomba uvek kada treba ekipi.
Od Trife i izlaznih vrata partizana do reprezentacije.
Aleksa odlican.
Papapetru stena u odbrani...
.....

bvb

pre 1 godinu

Kako je ovaj Efes dobio Real pre dva dana meni nije jasno ali stvarno. Raspad su od ekipe, da li su se zasitili ili su umorni ne znam ali da dozvole da ih ovako nakantai KKP i prosle nedelje Zvezda u ovom delu sezone...

Dule

pre 1 godinu

Vidim ovde pojedinci pominju Aba ligu i finale večitih ,kao normalnu stvar.Ne bih ja bio tako siguran ,iscrpljujuca sezona,a ni Buducnost ni Cedevita nisu tako loši...

Džoni

pre 1 godinu

Kao Zvezdaš kažem da se sada igra fajnal for Partizan bi osvojio titulu. Sto posto, toliko energije i želje odavno nisam video i traje to kod njih već jedno dva meseca sigurno. Samo je pitanje umora, ali izgleda da se ne umaraju? Ali ćemo mi osvojiti ABA jer će oni biti verovatno ispražnjeni posle EL ma šta uradili?

обс

pre 1 godinu

Ову утакмицу треба запамтити као врхунац владања материјом, кошарком, једног тренера. Његово величанство: господин Жељко Обрадовић - ЖОЦ! Партизан у ствари игра са 6 ирача јер Жоц је капитен и у екипи је стално, на паркету, као сенка која се не види. У Арени, с публиком Партизан има чак 7 играча. Играчи су одиграли за тим, за тренера, за себе и за навијаче. Поносан сам на ову шансону од кошарке. Господски амбијент у хали, господско понашање играча и публике. Судије одличне. Играчи Партизана дисциплиновани, фокусирани, самопоуздани уз поменутог тренерског мага. Пут до ф8 отворен. Хвала Партизану!
П. С. Лесор одличан, опуштен и моћан! Фенер и Ефес одлични домаћини и Партизан то треба да запамти и да такође буде примерен домаћин у будућим сусретима.

dovla delija

pre 1 godinu

svaka cast partizanu,pobedjuje kad je najbitnije za razliku od zvezde. realno ne vidim da neko moze mnogo da ugrozi partizan za f8.

costadeen

pre 1 godinu

U cetvrtfinalu na Monako, naravno oni imaju prednost domaceg terena, napunimo onu njihovu halu obe tekme i brejknemo ih sa "domacinskim" navijanjem. U Beogradu resavamo i Kaunas here we come.

Uzmi Zeljko evro-titulu!

Drente

pre 1 godinu

Sve je namesteno, sve se unapred zna i koliko ce zavrsiti prva cetvrtina i poluvreme i ko ce kojom razlikom pobediti na kraju. Isti scenario Zvezda-Alba i ovo danas.

Pljuvac Svih Stilova

pre 1 godinu

Cale mi je bio kosarkas,sudija i kosarkaski trener. Nikad nije favorizovao bilo koju ekipu, uvek je navijao za kosarku. To klanje medju tzv. navijacima nikad nije razumeo, voleo niti podrzavao, a to je preneo i na mene. Svi oko mene su se delili na Partizan, odnosno Zvezdu. Ja sam samo voleo i jos uvek volim gledati kosarku. Medjutim, pre jedno 15 godina sam primetio da ipak imam neki drugi osecaj dok gledam Partizan. Zapalim se vise, nekako mi bude draze. I uvek sam potajno favorizovao Partizan iako nisam navijac. Mislim da su za to zasluzne decenije kvalitetnog rada,treneri, igracki kadar, disciplina i uspesi. Pogotovo onaj period sa Vujosevicem kad su cesto bili autsajderi u EL, a cesto bi igrali F4. Da se ne ljude zvezdasi, ali ipak je Partizan ime u kosarci, hteli vi to sebi da priznate ili ne. Toliko.

Sta uradi to Matijase Lesoru

pre 1 godinu

Partizan je izjednacio rekord Zvezde u broju pobeda u jednoj sezoni EL. Zvezda je tad za 30 kola imala 16 pobeda, a Partizan ima priliku da obori i to u sledecem mecu posto sad ima 16/13.

Juga

pre 1 godinu

Treba reci pošteno da Partizan ima domaćinsko sudjenje u Evroligi.Ali da ispustis 15 razlike za 10 minuta uz bilo kakvo sudjenje moze samo gubitnička ekipa kojoj se bez Micica ne pise dobro.

Аца "Притисак!"

pre 1 godinu

А,још пре сат времена,било је "Партизан се распада". Браво Црно-бели!

Slavko Vrekic

pre 1 godinu

Kakvo je ovo savrsentvo Partizana ove godine ...
Ovo kako igra Partizan je bukvalno nevjerovatno .
Hvala vam momci, hvala ti Zeljko jer stobom smo dobili poštovanje cijele Europe .
Ponos države je Partizan...

Lannister

pre 1 godinu

Svaka čast momci! Hvala za predivnu sezonu. Još PAO i jedna iz četiri i idemo u top 8. Pored prve petorke prolazi još Partizan, Makabi i Efes. U finom smo društvu.

Dejan Lekic

pre 1 godinu

Da Partizan igra odbranu stalno kao sto je igrao u ovoj utakmici, njih ne bi mogao niko da pobedi u Evroligi... Prijatno sam iznenadjen odbranom. Svaka cast.

veoma zanimljivo

pre 1 godinu

Evo ukratko.Partizan je imao domaćinsko sudjenje ali nista što bi odlučilo i da nije.Efes dobar u 1/4 gde je Klajburn briljirao,a Partizan nije mogao da pogodi nista ali ne zbog neke specijalne odbrane Efesa vec je ušao u kanal psiholoski. Efes pri tom imao par šuteva koji udju jednom godišnje,njima su takva tri ušla.Jasno je bilo da Partizan sa takvom napadačkom ekipom ne moze i drugo da odigra tako loše i krenuo je natenane da smanjuje i preokrece.Efes bez Micica i indisponiranog Larkina se pogubio. Na kraju Partizan zasluženo jer realno koliko god da sudije navlače za njih, prosto ozbilna ekipa ne moze da prokocka 15 razlike jer postavlja se pitanje šta ste vi pogodili u 2.poluvremenu čak iako su sudije favorizovale gosta u par odluka?

zemunski kej

pre 1 godinu

Secam se nepoverenja i objektivno dosta losije igre prosle sezone. Medjutim za sve treba vremena ,ove godine razbijaju kako igraju i smesi im se F8 ,Nije jos gotovo ali imaju cemu da se nadaju . Dobar trener,dobri igraci ,dobar sportski direktor nista nije slucajno pa moramo da pohvalimo i Ostoju za njegov rad u KK Partizan.

Partizan je kosarka

pre 1 godinu

Trojka Pantera preko ruke, blokada, pa trojka Nanelija, mislim da me citav komsiluk cuo... Svaka cast momci tako se bori za Partizan, i strani i domaci igraci svaku utakmicu daju maksimum BRAVO!!!

PAJSER

pre 1 godinu

Šta god rekli, moramo priznati da odavno nismo videli ekipu koja šutira 28/28 slobodna bacanja. Svaka čast, grobari. Ne volim vas nikako, ali igrate košarku, braćo. Srećno!

demo

pre 1 godinu

Da Partizan igra odbranu stalno kao sto je igrao u ovoj utakmici, njih ne bi mogao niko da pobedi u Evroligi... Prijatno sam iznenadjen odbranom. Svaka cast
da ali neće sudije uvek dopustiti ovakvu odbranu, svaka je na ivici faula. vcrs su pustili. svaka čast na pobedi sad nema pritisak ove tri njome dve lagano da pobedi

Baron

pre 1 godinu

Како год да се заврши утакмица ја сам поносан на ову борву и жељу коју показују играчи Партизана. Напред Партизане лављег срца!

Витез

pre 1 godinu

Дупла победа против двоструког узастопног првака. Сад ми није жао и да не прођемо даље. ЖОЦ. Идемо!

nesa80

pre 1 godinu

ja sam skoro pisao da ce nam najteza utakmica biti protiv milana u gostima a da cemo ladno igrati sa efesom,i monako mozemo dobiti opusteno,real obavezno,pao obavezno,olimpijakos i barsa tesno.napisao sam da imamo odlican raspored a ne tezak ko sto kukaju,kakva smo timcina-krenemo utakmicu opusteno i posle stezemo i ubedljivo dobijamo

TIGER

pre 1 godinu

Kako ono beše!?
"U EL nećete imati ni pet pobeda!"
Ili ono, gde su vam srpski igrači!?
Nadam se da su Avram, Smajli i Trifa koji je zatvorio Vasu opravdali vaša očekivanja? :)

Гале

pre 1 godinu

Честитке за ову победу од звездаша. Штос и јесте у томе да победиш кад је најпотребније. И наравно да навијам за српски тим.

Nerealno

pre 1 godinu

Pazi što ovi navijači efesa kukaju na sudije. A ne vide razliku u igri prvo i drugo poluvreme. Prvo partizan 20% šut za tri, efes 45%.
Skokovi 17-4 za efes u jednom momentu. Drugo poluvreme Partizan došao do 36% za 3, efes pao na 27%.
Skokovi 20-12 za Partizan!
Asistencije na kraju 18-15.
5 izgubljenih lopti više efes, blokade 5-0 za Partizan.
Prekršaji na šta toliko kukate na sudije su 29-29.
Ja zaista ne znam da li je moguće da ste toliko bezobrazni da jednom u životu ne priznate poraz pošteno.

Hahaha

pre 1 godinu

Aha..znaci poraz Efesa je zbog sudija....vodis 20 razlike...i umesto da dokrajcis protivnika ti gubis utakmicu 13 razlike...primas 90 poena za 3 cetvrtine..po ko zna koji put...prestanite da kukate...i sami znate da ste u psiholoskom problemu sa privodjenjem kraju svih utakmica protiv Partizana...a vi nastavite da se lazete ako vam je tako lakse.

Mutimir

pre 1 godinu

Kako god da prodjemo sjajna tekma i sjajna botba Partizana ! Svaka cast ! Ovako igrati protiv Evro prvaka u gostima sa punim sastavom...

Hrundi Bakshi

pre 1 godinu

Kao zvezdas,ali sportista pre svega, cestitam Partizanu na plasmanu na F8.
A mi da se zapitamo kakav koncept, koju misiju i zadatak ima nas veliki Guru pred svaku sezonu?
A od gomile pitanja, samo jedno da izdvojim, zasto tri poslednje sezone igramo bez pravih plejeva i pravih centara?
Sportski pozdrav

Никола

pre 1 godinu

100% са пенала. Не памтим да смо имали такве проценте.
Зрело друго полувреме. Осим прве четвртине момци нису имали жуте минуте.
А имали смо ту бољку да нам је 3/4 била најслабија карика.
Имали смо 6 играча са 10+ поена ако се не варам?

Mahatma Pandi

pre 1 godinu

Kakva je ovo ekipa!

Kakva timska hemija!

Kakva volja!

Kakva borbenost!

Bravo, igrači!

Bravo, Žoc!

Svaka čast za obe pobede u ovoj nedelji!

Napred, Partizan!

Košarkaš

pre 1 godinu

Efes odograo uzasno. A da budemo realni, sudije su masakrirale Efes u drugom poluvremenu. Micic i Larkin su prebijeni, a nista nije svirano. I bas u tim trenucima se pravi odlucijuca razlika.

Volim ga

pre 1 godinu

Ovo kako Partizan igra nikad ni jedna ekipa sa ovih prostora nije imala, ovako brutalno ofanzivnu kosarku gde skoro svaki mec moze stotka da padne.
BRAVO MOMCI BRAVO ZELJKO

Видовњак

pre 1 godinu

Потпуно је несхватљиво да је Ефесу после одигране заостале утакмице дат овај термин, само 48h после меча са Реалом уместо сутра увече. Потпуно су физички пали. Намешта се све Партизану али добро се сетите ових речи- Партизан иде у Топ 8 али идуће године Звезда иде на Ф4.

DB

pre 1 godinu

Pa dobro bre što im to radite?!
Moraće do kraja da zatvore fabriku metalnih proizvoda i otvore fabriku papirnih maramica. Zanimljivo bi zvučalo novo ime FPM :)

Ima jedan tim

pre 1 godinu

Uvek mi je bilo fascinantno da koji god stranac dodje u Partizan gine i bori se kao da je odrastao uz klub, ta energija i atmosfera koju Partizan ima se ne moze kupiti i to je ta razlika izmedju nas i nekih drugih
NAPRED PARTIZAN

ntibazonkiza

pre 1 godinu

Kakva Zeljkova minijatura u cetvrtoj cetvrtini sa Smajlijem na poziciji krilnog centra, zakljucali smo sve u odbrani, svaka cast majstori, pobeda vredna top 8!

Šomi

pre 1 godinu

Fanstastična utakmica crno-belih! 2,3 i 4 četvrtina su verovatno najbolje nešto što košarka moze trenutno da ima u Evropi.. Partizan trenutno igra najlepšu košarku u Evropi,tu više nema dileme.. BRAVO CRNO-BELI,BRAVO ŽELJKO MAJSTORE,BRAVO PARTIZANE MOJ!

Mikii

pre 1 godinu

Rekoh lepo da ne treba da nas zanima Real niti bilo ko drugi, nego da odemo u Istanbul da ih dobijemo i sami odlučimo o sopstvenoj sudbini. Sad imamo ispred sebe 3 najteža moguća protivnika i odličnu proveru pred plej-of, jer će nam jedan od njih tri tamo biti rival. Voleo bih da izbegnemo Špance, jači su, vole da igraju prljavo i na sve to nam nikako ne leže.

Серби народ најстарији!

pre 1 godinu

Промаћи ће им топ8, АБУ неће освојити и биће то још једна у низу сезона за заборав, живи били па видели!

Raucher

pre 1 godinu

Posle silnog drvlja i kamenja na početku utakmice bilo bi dobro da se ponovo jave veliki analitičari, košarkaški stručnjaci i dežurni pljuvači ove ekipe Partizana. Ma kako završila utakmica ovi momci su pokazali još jednom da su philoški dobro pripremljeni i da se mogu i te kako vratiti poslevelikog zaostatka i krize u igri.

czz

pre 1 godinu

Pa kad ih je Zvezda dobila 20 razlike s onim raspadom od tima s trenerom koji kao da je na koksu, bez krila i krstenog krilnog centra, Partizan s ovim prosecnim timom koji igra jaku kosarku na misice bez +20 se ne vracaju sigurno..Ovo pisem kao navijac Cz

veliki

pre 1 godinu

Од 16 разлике сиђе Партизан на 3 и тек тада овај задригли лик на клупи тражи тајм аут! Исто тако Ефес дозволио и велики повратак Реалу после 17 разлике након 3/4! Глупандер тежак од тренера, везе с мозгом нема. Уместо да одмах реши меч, он спава на клупи пуне стомачине. Ексума му чува Ларкин који везе нема. Допусти потпуно повратак противнику јер како је Ларкин ушао тако су се распали. И ево од -16 на -1.

Slavko Vrekic

pre 1 godinu

Svaka čast Partizani ove godine bez obzira kako se završi.
Tolika želja stranaca, borba bez predaje je ono što poštuje svaki navijač Partizana i to je jedino bitno i kad se gubi i dobija.

veliki

pre 1 godinu

Невероватно ко је данас тренер великих европских екипа! Људи који немају елементарни осећај када да позову тајм аут или измене играча. Овај одвратни лик на клупи Ефеса допушта да му тим 5 минута не постигне кош, да противник направи серију 11-0 и 15-2 и тек тада затражи тајм аут! Уместо да на време прекине серију противника, да промени поставу, он допушта огромну серију. Може да освоји још 5 титула првака Европе али је нула тренер. Такође, лик не види да га Ларкин упропаштава, у одбрани ништа не може да сачува, у нападу ништа да убаци и држи га све време у игри! Невероватна тренерска незналица.

ZaphodBeeblebrox

pre 1 godinu

Pola druge četvrtine a Lesor nijedno slobodno bacanje i dva faula. Šta se to dešava, protiv Zvezde je već 11 izveo do ovog vremena???

Mile

pre 1 godinu

Partizan ovde nema sta da trazi jednostavno nemaju kvalitet za top 8. Kao navijac partizana lesor treba da dobije zabranu igranja od bar 20 utakmica za divljacki napad na petruseva.

demogra

pre 1 godinu

tesko ce da ostane ovako sudjenje, da partizanu puste da igra ovakvu odbranu, punu kontakata da nista ne sviraju, a na kontra strani se svira pogled. plus fener masi sve zivo.

heavy

pre 1 godinu

Sviraju faul u napadu Lesoru na doskoku,leđima okrenut igraču koji mu se podvukao po cenu da ga povredi.
Seku nam sudije seriju,šta li će tek biti u završnici.

Doktor

pre 1 godinu

Koliko je samo vazno imati igrace gladne pobeda i igraca koji izgaraju u odbrani. Idemo Partizane, mi nemamo sta izgubiti a dobiti mozemo jako mnogo. Ipak, bas se vidi da je nemio dogadjaj sa derbija ostavio traga na igracima, njihovom raspolozenju. Napred insitucijo kosarkaska.

Doktor

pre 1 godinu

Jos uvek smatram da imamo sansu pobediti Monako i u zadnjem kolu Panatu, te na taj nacin u nikada neizvesnijoj sezoni zavrsiti kao osmi. A onda, ne bih bio u kozi nijednog potencijalnog protivnika. Najvaznije je da smo videli da mozemo sa svima. Bog neka nam pomogne.

demogra

pre 1 godinu

Kakvi smo mi baksuzi da su im se vratili Micic i Larkin
Mi smo jedni odigrali obe protiv kompletnog Milana
ako je neko imao srece ove sezone sa povredama protivncickih igraca to jje partizan, al aj ver zelimir kaze da nije tako pa vi svi verujete u to kao sto kaze da kampazo bio najbolji igrac denvera uz jokica :-D plus to sto igaaju ne znaci da su na 100 posto vec da moraju da igraju, jer verovaatno vataju poslednji voz za top 8, i plus bobua ne igra, a on im je ponajbolji igrac mozda ne najbolji al svakako je bio najkostantniji.

Džoni

pre 1 godinu

Partizan je izgleda našao nekog vrača koji počne seansu kad oni gube velikom razlikom? Nekako ne izgleda da zaigraju nešto mnogo bolje, ali je činjenica da se protivnici isključe totalno i niko više od njih ne može da se sastavi? Ako ovo dobiju onda su može se reći u top 8 i to zasluženo, dok Efes onda ispada iz trke što mi je neverovatno jer su aktuelni šampioni i imaju prejak tim, ok povrede i sve ostalo, ali sam ih i pored svega video u 8?

samo polako...

pre 1 godinu

Sta bi bilo da zvezda nije dobila Efes u Pioniru? e pa Nadam se da cemo da izgubimo od Baskonije I Valensije posto mi se "brukamo" u evroligi, neka sami izbore Evroligu be nase pomoci...

glupi zmaj

pre 1 godinu

Očekujem, po običaju, pranje a posle šuplje priče kao opravdanje.
Ne zna Partizan da igra u gostima s publika i domaći teren su 50% njegove snage.
Daj Bože da grešim.

Baki

pre 1 godinu

Idemo prvi od 5 poraza u nizu.Zapalio sam sveću,od sada imate mnogo masovnu negativnu energiju koja će vas uništiti.Srećno na putu u provaliju,a onom Lesoru...

Pera

pre 1 godinu

Partizan ce da bude 9-ti i imace isti odnos pobeda i poraza kao osmi, isto kao Zvezda 2017-te. Ove godine im karma vraća za ono podsmevanje Zvezdikad je bila deveta.

iskreno

pre 1 godinu

Upravo sam ugasio tv. Ne mogu da se nerviram. Za ovu prvu četvrtinu sam se toliko gluposti nagledao, draži su mi moji živci od ove grupe idiota. Posle ovog kola možemo da se pozdravimo sa plej ofom. Pozdrav svima.

Misin

pre 1 godinu

Ja ne vidim način da se ovo dobije posle ovih dešavanja nakon derbija.To mora da ima svoje posledice na igru ,na sve koji su tu unitra u grupi.

Neđo Valderama

pre 1 godinu

Noćas vas čeka gašenje iluzija o top 8, u junu ostajete bez titule, a od septembra ide slobodan pad u drugu ligu gde vam je prirodno i mesto.

veliki

pre 1 godinu

Хахах овај први кош… Готово идентична ситуација била је у дербију кад је Партизан окренуо на 59-58 и судије нису признале кош Кузмића. Тада је лопта сигурно више била изашла из Кузмићеве руке него сада а опет судије нису признале кош. Тада би се Звезда вратила у вођство и мало опоравила после очајне серије и ко зна шта би било. Овако, после тог непризнатог коша више се нисмо саставили.

Simba

pre 1 godinu

Partizan ce na kraju biti deveti, a zvezda 13, bas kao sto su najavljivali na pocetku EL, a oni uvek znaju unapred sta ce biti, ko to prati zna o cemu pricam.. Lupajte minuse, pa se cujemo na kraju... Pozdrav

aanfhn

pre 1 godinu

Ovi su pokrali real kuci pre dva dana, partizan ce izgubiti lagano ovde. Ako slucajno igraju bas bas dobro, ukljucice se sudije.

89:79 tacan.

Smailagic manje poena za kucu i imanje.

iskreno

pre 1 godinu

Nije to loš start. To je ono što ja pričam od početka sezone. Ova ekipa je skup fizički jako dobrih individualaca i šutera, ali i skup ne preterano inteligentnih igrača. A kada u ekipi nemaš bar jednog inteligentnog, onda je to skroz promašena ekipa. Nek nam je bog u pomoći...

bvb

pre 1 godinu

Opet ovog Glikmana pokazuju i to sa sve sinom. LIk toliko neozbiljno deluje, pokusava kao da pokaze kako je tu, na utakmicama i radi kao nesto i onda mrtav ladan izjavi kako slusa sina za savete... Prave od njega neku medijsku licnost na silu, a covek ne zna gde bije.

black_mirror

pre 1 godinu

Sudeci po prvih 7 minuta prvog poluvremena Efes je jednostavno bolja ekipa. Mislim da se sa tim treba pomiriti. Ja se nadam da gresim i da ce se pokazati drugacije do kraja utakmice, ali po svemu ovome sto vidim, izgleda mi da je velika razlika u kvalitetu..

PAJSER

pre 1 godinu

Efes nema pojma u zadnje vreme. Razbila ga Zvezda, pa i Makabi u Istanbulu i to sve ubedljivo. Oni su najlakši protivnik otkad nema Mićića i Larkina. Ovi ostali su neki nepoznati plus Klajburn, koji je ok. Treba da dobije Partizan

Zdravko

pre 1 godinu

Partizan je rastimovana ekipa.
Odbrana je 0 jer igraci ne razumeju trenerove ideje.Traje to celu sezonu i nije to pitanje htenja i borbenosti vec nerazumevanja.Napad je prica za sebe.Apsolutno ne postoji sistem u igri,ideja,samo 1 na 1,pik i to bi bilo to.Obradovic ima vise negativan uticaj na ekipu nego pozitivan.Stihija jedna klasicna.Pred punom Arenom ovoj ekipi ne treba trener.

stevan

pre 1 godinu

Ako vala i neka izgubi. Znalo se da cemo prolaz da trazimo u Areni. Neka tako i bude. Srecno momci, stigao je umor ali samo gurajte ponosni smo na vas.

Ana

pre 1 godinu

Da li sa 4 pobede kod kuće idemo u playoff? Mada volela bih da večeras pobedimo i olakšano sebi, ali neće biti lako napraviti taj podvig u Istanbulu.

daleke jecaju zvezde

pre 1 godinu

grobari, verujte u partizan kao što NC veruje u nas prolaz u top 8, zato se ovoliko i bruka ovih dana, samo da bi nas poremetio.

Petar

pre 1 godinu

Da Partizan igra protiv šampiona Evrope, zvezda je pre nekoliko nedelja pobedila " samo Efes", jer je pomenuti klub igrao u sastavu bez 4 igrača iz postave( zbog povreda).... Srećno Partizanu , koji još uvek ima šanse za ulazak u osam najboljih.....

PAJSER

pre 1 godinu

Šta god rekli, moramo priznati da odavno nismo videli ekipu koja šutira 28/28 slobodna bacanja. Svaka čast, grobari. Ne volim vas nikako, ali igrate košarku, braćo. Srećno!

Pljuvac Svih Stilova

pre 1 godinu

Cale mi je bio kosarkas,sudija i kosarkaski trener. Nikad nije favorizovao bilo koju ekipu, uvek je navijao za kosarku. To klanje medju tzv. navijacima nikad nije razumeo, voleo niti podrzavao, a to je preneo i na mene. Svi oko mene su se delili na Partizan, odnosno Zvezdu. Ja sam samo voleo i jos uvek volim gledati kosarku. Medjutim, pre jedno 15 godina sam primetio da ipak imam neki drugi osecaj dok gledam Partizan. Zapalim se vise, nekako mi bude draze. I uvek sam potajno favorizovao Partizan iako nisam navijac. Mislim da su za to zasluzne decenije kvalitetnog rada,treneri, igracki kadar, disciplina i uspesi. Pogotovo onaj period sa Vujosevicem kad su cesto bili autsajderi u EL, a cesto bi igrali F4. Da se ne ljude zvezdasi, ali ipak je Partizan ime u kosarci, hteli vi to sebi da priznate ili ne. Toliko.

Volim ga

pre 1 godinu

Ovo kako Partizan igra nikad ni jedna ekipa sa ovih prostora nije imala, ovako brutalno ofanzivnu kosarku gde skoro svaki mec moze stotka da padne.
BRAVO MOMCI BRAVO ZELJKO

Гале

pre 1 godinu

Честитке за ову победу од звездаша. Штос и јесте у томе да победиш кад је најпотребније. И наравно да навијам за српски тим.

ntibazonkiza

pre 1 godinu

Kakva Zeljkova minijatura u cetvrtoj cetvrtini sa Smajlijem na poziciji krilnog centra, zakljucali smo sve u odbrani, svaka cast majstori, pobeda vredna top 8!

Kodi

pre 1 godinu

A koliko je ZOC veliki pazi sad ovo,

Izvukao Smajlija uz rupe i napravio reprezentativca.
Od Lesora napravio najboljeg centra u Evropi.
Uspeo covek da obuzda Kevina Pantera ejj bre..
Neneli kome niko u EL nije verovao i koga niko sem ZOC-a nije ni hteo, covek postaje prava tempirana bomba uvek kada treba ekipi.
Od Trife i izlaznih vrata partizana do reprezentacije.
Aleksa odlican.
Papapetru stena u odbrani...
.....

111

pre 1 godinu

Grobari dzaba se nadate. Pusticemo i Baskoniju i Valensiju. Necemo u top 8 al necete ni vi.
(Zeks, 16. mart 2023 22:20)


Necete vi da ih pustite nego ce oni da vas razbiju..Partizam SAM odlucuje o sebi. To smo rekli pre Efesa , to vazi i za ostale ali u Areni..

Mahatma Pandi

pre 1 godinu

Kakva je ovo ekipa!

Kakva timska hemija!

Kakva volja!

Kakva borbenost!

Bravo, igrači!

Bravo, Žoc!

Svaka čast za obe pobede u ovoj nedelji!

Napred, Partizan!

Nerealno

pre 1 godinu

Pazi što ovi navijači efesa kukaju na sudije. A ne vide razliku u igri prvo i drugo poluvreme. Prvo partizan 20% šut za tri, efes 45%.
Skokovi 17-4 za efes u jednom momentu. Drugo poluvreme Partizan došao do 36% za 3, efes pao na 27%.
Skokovi 20-12 za Partizan!
Asistencije na kraju 18-15.
5 izgubljenih lopti više efes, blokade 5-0 za Partizan.
Prekršaji na šta toliko kukate na sudije su 29-29.
Ja zaista ne znam da li je moguće da ste toliko bezobrazni da jednom u životu ne priznate poraz pošteno.

petar

pre 1 godinu

Sami smo sebi krivi! Dok mi 10 godina na klupi imamo bar trojicu u odelima i crvenim kravatama čiji je jedini zadatak da igrače koji izađu iz igre, tapšu po dupetu i "bacaju im pet"(na čelu sa neuništvim Ilićem), u Partizanu očigledno svi oko kluba imaju mnogo preciznija i ozbiljnija zaduženja. I zato u drugom delu sezonu vidimo da u sastavu imaju 7 ili čak 8 vrhunskih igrača koji bez problema mogu da daju 15 i više poena. Pri tome mogu bez problema da poentiraju u poslednjim minutima kada se lomi rezultat... S druge strane, Zvezdini stručnjaci doveli su Holanda, Adamsa, Raduljicu, Bentila, Martina, Ivanovića... koji su u iole neizvesnoj utakmici apsolutno neupotrebljivi... Ako tome dodamo nepotrebnu avanturu u vezi sa dolaskom Kampaca, koja nam je uništila Vildosu i dobrim delom Nedovića... jasno nam je da možemo da besnimo jedino sami na sebe... Svi sportski rezoni u ovoj sezoni nalaze se na strani Partizana. Naravno, fimansijska podloga na kojoj svoje postojanje temelje i jedni i drugi, posebna je priča. Jednog dana i o tome ćemo sigurno mnogo više znati.

Grobar-España

pre 1 godinu

Na prvom mestu da se zahvalim svoj braći srbima koji navijaju za Zvezdu i čestitaju.
Svaka čast. Samo Sloga Srbina Spašava.
Na drugom bih da poručim svim "Grobarima" koji umesto da slave pobedu i raduju se uspehu našeg kluba, prozivaju navijače najvećeg rivala.
"U dobru se ne ponesi a zlu se ne ponizi".

Ako ničega imamo previše, to su neprijatelji.
Nemamo pravo da kao navijači koji se kunu u Srbiju i na svakoj utakmici kače zastavu "Kosovo Je Srbija", podstičemo međusrpske podele i netrpeljivost.
Nemamo pravo, ni mi ni oni ako hoćemo da se nazivamo Srbima.

Slavko Vrekic

pre 1 godinu

Kakvo je ovo savrsentvo Partizana ove godine ...
Ovo kako igra Partizan je bukvalno nevjerovatno .
Hvala vam momci, hvala ti Zeljko jer stobom smo dobili poštovanje cijele Europe .
Ponos države je Partizan...

ccc

pre 1 godinu

Lagano grobari odose u F4, kako su talicni ni oni ne znaju kako dobise ovo...
(mich, 16. mart 2023 21:50)


Zna Efes i Ataman..Ali najbolje zna Zeljko..

П Т З Н

pre 1 godinu

Ogromna pobeda. Medjutim, daleko smo od plej ofa jos uvek. Ako pogledate raspored, videcete da Zalgiris, Makabi i Baskonija imaju dosta lakse protivnike od Partizana. Razlika izmedju nas, Zalgirisa i Baskonije ce posle ovog kola biti jedna pobeda, tako da realno moramo da dobijemo makar 3 od narednih 5 utakmica da kazemo da smo skoro sigurno obezbedili plej of. Sa 18 pobeda zavisimo potpuno od drugih. Ja sam ubedjen da prolazimo dalje, ali jos uvek ima dosta da ginemo do cilja. Napred Partizan!
(Dilan Dog, 16. mart 2023 21:23)

Без везе ти је ово. Од како је почела прича о тешком распореду, наш скор је 4:1. Какав бре "тежак распоред"? Видиш да газимо. Код куће ми смо фаворити против свакога. Партизан је последња екипа са којом било ко жели да игра, а поготово у Арени. Не требамо никога да се бојимо. Нека се боје нас, као што се и боје. Гази Партизане!

Lord

pre 1 godinu

CIA, MI6, Mossad, Zelenski, Igor Konašenkov, Bodiroga, besplatna arena... bla, bla... sve samo ne da je Željko ćaća ove igrice!

Pazljivo sam pogledao raapored, nema sanse da ispadnemo iz 8. Nek' nam je sa srećom!

Diletant

pre 1 godinu

Ovu utakmicu su dobili Obradović i Avramović.
Koliko energije unosi Avramović, koliko želje pokazuje, podigne i motiviše celu ekipu kao nekad Novica. Bravo Aleksa !

Hrundi Bakshi

pre 1 godinu

Kao zvezdas,ali sportista pre svega, cestitam Partizanu na plasmanu na F8.
A mi da se zapitamo kakav koncept, koju misiju i zadatak ima nas veliki Guru pred svaku sezonu?
A od gomile pitanja, samo jedno da izdvojim, zasto tri poslednje sezone igramo bez pravih plejeva i pravih centara?
Sportski pozdrav

TIGER

pre 1 godinu

Kako ono beše!?
"U EL nećete imati ni pet pobeda!"
Ili ono, gde su vam srpski igrači!?
Nadam se da su Avram, Smajli i Trifa koji je zatvorio Vasu opravdali vaša očekivanja? :)

zemunski kej

pre 1 godinu

Secam se nepoverenja i objektivno dosta losije igre prosle sezone. Medjutim za sve treba vremena ,ove godine razbijaju kako igraju i smesi im se F8 ,Nije jos gotovo ali imaju cemu da se nadaju . Dobar trener,dobri igraci ,dobar sportski direktor nista nije slucajno pa moramo da pohvalimo i Ostoju za njegov rad u KK Partizan.

Sta uradi to Matijase Lesoru

pre 1 godinu

Partizan je izjednacio rekord Zvezde u broju pobeda u jednoj sezoni EL. Zvezda je tad za 30 kola imala 16 pobeda, a Partizan ima priliku da obori i to u sledecem mecu posto sad ima 16/13.

Аца "Притисак!"

pre 1 godinu

А,још пре сат времена,било је "Партизан се распада". Браво Црно-бели!

Raucher

pre 1 godinu

Posle silnog drvlja i kamenja na početku utakmice bilo bi dobro da se ponovo jave veliki analitičari, košarkaški stručnjaci i dežurni pljuvači ove ekipe Partizana. Ma kako završila utakmica ovi momci su pokazali još jednom da su philoški dobro pripremljeni i da se mogu i te kako vratiti poslevelikog zaostatka i krize u igri.

Doktor

pre 1 godinu

Od sveg srca zelim cestitati igracima i strucnom stabu. Naravno, nista od ovog ne bi moglo bez najboljih navijaca na celom svetu. Jasno je da je Partizan kosarkaska institucija. Ovo zaista ne moze svako. Predivno vece. Hvala vam do neba. Idemo na Oli...

Šomi

pre 1 godinu

Fanstastična utakmica crno-belih! 2,3 i 4 četvrtina su verovatno najbolje nešto što košarka moze trenutno da ima u Evropi.. Partizan trenutno igra najlepšu košarku u Evropi,tu više nema dileme.. BRAVO CRNO-BELI,BRAVO ŽELJKO MAJSTORE,BRAVO PARTIZANE MOJ!

Никола

pre 1 godinu

100% са пенала. Не памтим да смо имали такве проценте.
Зрело друго полувреме. Осим прве четвртине момци нису имали жуте минуте.
А имали смо ту бољку да нам је 3/4 била најслабија карика.
Имали смо 6 играча са 10+ поена ако се не варам?

Ima jedan tim

pre 1 godinu

Uvek mi je bilo fascinantno da koji god stranac dodje u Partizan gine i bori se kao da je odrastao uz klub, ta energija i atmosfera koju Partizan ima se ne moze kupiti i to je ta razlika izmedju nas i nekih drugih
NAPRED PARTIZAN

charlie

pre 1 godinu

I kad gube 17 razlike ladno gledam utakmicu. Ova ekipa moze da stigne i vecu razliku kada udje u ritam. Ovde je toliko ofanzivnog potencijala + odlican trener koji oseca igru. Prezadovoljan sam sa ovim do sada. Sanse za top 8 su (porazom Zalgirisa) realne ako od 4 kuci dobijemo 2

КОШАРКА - ТО ЈЕ ПАРТИЗАН!

pre 1 godinu

КК ПАРТИЗАН ЈЕДНАКО КОШАРКА...ЈЕДНАКО ПОНОС СРБИЈЕ...ЈЕДНАКО ТОП 8...

War Inside My Head

pre 1 godinu

@Vidovnjak,pa šta je trebalo,da se pomjeri večerašnja utakmica redovnog kola,zakazana početkom sezone?Ispade Partizan kriv i zbog zemljotresa u Turskoj!Nevjerovatno,zar je toliko teško prihvatiti trenutnu realnost,Partizan igra u dobroj formi,Zvezda stagnira,tako je kako je,ali stalno tražiti krivca negdje drugo,a ne u sebi,stvarno mi nije jasno!Lesor državni neprijatelj br.1,igrao u Zvezdi,Panter isto tako,snašli su se u Partizanu,igraju vjerovatno utakmice života.F8 jeste blizu,ali daleko od toga da je osiguran,EL je ove godine dramatično ujednačena,svako pored svojih utakmica iščekuje rezultate konkurenata,ništa do poslednjeg kola nije sigurno.

Šomi

pre 1 godinu

Jedno je sigurno,kk Partizan možda ne igra najbolju košarku u Evropi ali sigurno igra najlepšu,bravo crno-beli,bravo Željko velemajstore..

Ivan

pre 1 godinu

Sigurno će biti ogromna potražnja za Partizanovim igračima na kraju sezone. Teško da ćemo uspeti da ih zadržimo, ali sigurno nikad više ovako dobro neće igrati kad ih bude neki drugi trener trenirao i kad on bude trebalo da im nađe mesto u nekom novom timu.

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Apsolutno sve cestitke Partizanu na odlicnoj igri i velikoj pobedi. Potvrdilo se ono sto sam i pisao pre utakmice. Efes nema igru i ono sto je dobio je bilo na sudije i ludacki sut. Rekao sam vam, Partizan je imao jako dobre sanse za pobedu. Narocito kada sudi Perez, legendarni sudija koji dopusta kontakt igru, in nikada ne navlaci za jaceg. Cak je i nama pomogao protiv Makabija i Virtusa kuci. Da se vratimo na igru. Odlicna igra pre svega protok lopte u napadu, Efes je to jako tesko branio. Cim lopta kruzi dobro i prave se dobri blokovi, dolazi se do otvorenih suteva i dize se samopouzdanje ekipi. Odbrana odlicno skautirana. Presing konstantan na Vasi i Larkinu po cenu faula, Klajburn pusten ali ova dvojica odsecena u potpunosti. Mislim da Partizan lagano ide u top 8.

boki

pre 1 godinu

Bilo koji od ovih igrača je lud ako ode iz Partizana tj. od Željka. Jedini izuzetak je Papapetru koji će iz nekog razloga igrati dobro ili bolje u drugoj ekipi. Svi ostali mogu samo da sanjaju ovakve partije..

DB

pre 1 godinu

Pa dobro bre što im to radite?!
Moraće do kraja da zatvore fabriku metalnih proizvoda i otvore fabriku papirnih maramica. Zanimljivo bi zvučalo novo ime FPM :)

Milos

pre 1 godinu

S obzirom da je Zalgiris izgubio,ako Baskonija izgubi od Makabija,Partizanu ce do kraja 2 pobede biti dovoljne za top8,s obzirom da smo u medjusobnom skoru bolji od Zalgirisa i Baskonije,a imamo pobedu vise od njih.
Sjajan posao veceras odradjen,uzivanje je gledati ekipu koja u tri dana stize minus od 20 razlike i dobija lagano utakmicu.

обс

pre 1 godinu

Ову утакмицу треба запамтити као врхунац владања материјом, кошарком, једног тренера. Његово величанство: господин Жељко Обрадовић - ЖОЦ! Партизан у ствари игра са 6 ирача јер Жоц је капитен и у екипи је стално, на паркету, као сенка која се не види. У Арени, с публиком Партизан има чак 7 играча. Играчи су одиграли за тим, за тренера, за себе и за навијаче. Поносан сам на ову шансону од кошарке. Господски амбијент у хали, господско понашање играча и публике. Судије одличне. Играчи Партизана дисциплиновани, фокусирани, самопоуздани уз поменутог тренерског мага. Пут до ф8 отворен. Хвала Партизану!
П. С. Лесор одличан, опуштен и моћан! Фенер и Ефес одлични домаћини и Партизан то треба да запамти и да такође буде примерен домаћин у будућим сусретима.

nesa80

pre 1 godinu

Ja sad garantujem da Panter i Lesor nece nigde iz Partizana
(zilijen, 16. mart 2023 22:26
ako ostane obradovic zacementirani su lesor,panter,exum,naneli i mozda ledej.pa nije obradovic dosao bez neke garancije dok je on u klubu,nece covek dozvoliti da stvori tim i hemiju i drugi da mu odnesu igrace,ja ove sad igrace nebi menjao ni sa sve jamesom,larkinom i micicem.mislim da ce otici-vukcevic,papapetru,andjusic i mozda trifke a da ce se to popuniti sa jaramazom,mozda lucicem,jednim centrom...napravice se jos bolji tim,kad se zavrsi ciklus sa obradovicem svi ce se razici

aca

pre 1 godinu

Smeo bih da se kladim da nijedna EL ekipa da je imala Partizanov raspored u ovih 7 dana ne bi imala sve pobede. Od 4 preteske utakmice 3 dobijene, svaka cast. I manite se gluposti kako ne ulazimo u top 8, to se prica vec mesec dana da nam sledi prizemljenje a mi iz nedelje u nedelju se penjemo na tabeli.

Demar Derozan

pre 1 godinu

Partizan je napadacki utegnut dosta dobro sto je delo Zoca. To je vazan aspekt jer je tekme lakse dobijati napadacki u EL - na veliki broj tekmi, a uz to i potrosnja igraca se smanjuje. Vazna pobeda za top8 koji je sada na vidiku. Videcemo kako ce sve to izgledati kada dodje sam finis sezone u oba takmicenja. Ipak, lepo je videti da pojedini igraci napreduju kroz rad sa Zeljko, npr. odlican Aleksa u oba smera veceras, a u derbiju protiv Zvezde Madar je bio 'game changer'.

Partizan je kosarka

pre 1 godinu

Trojka Pantera preko ruke, blokada, pa trojka Nanelija, mislim da me citav komsiluk cuo... Svaka cast momci tako se bori za Partizan, i strani i domaci igraci svaku utakmicu daju maksimum BRAVO!!!

123

pre 1 godinu

(Nerealno, 16. mart 2023 20:44)

U derbiju je bilo 28, 28, veceras 28, 28..I Partizan je pogodio sva sl. bacanja..Smesno je da samo znaju da kukaju na sudije i da su one krive jer imaju 20 prednosti a veceras 17 i izgube utakmicu? To je kvalitet, znanje, trener, i mentalna sigurnost da se igra do kraja. Ovi sto kukaju ne shvataju da njihov tim to NEMA. Kraj price. Umalo veceras stota..o cemu mi pricamo? I Real i Barsa nece bolje da prodju, to zelim da svi zapamte. Samo gledajte..

costadeen

pre 1 godinu

U cetvrtfinalu na Monako, naravno oni imaju prednost domaceg terena, napunimo onu njihovu halu obe tekme i brejknemo ih sa "domacinskim" navijanjem. U Beogradu resavamo i Kaunas here we come.

Uzmi Zeljko evro-titulu!

Dejan Lekic

pre 1 godinu

Da Partizan igra odbranu stalno kao sto je igrao u ovoj utakmici, njih ne bi mogao niko da pobedi u Evroligi... Prijatno sam iznenadjen odbranom. Svaka cast.

nesa80

pre 1 godinu

ja sam skoro pisao da ce nam najteza utakmica biti protiv milana u gostima a da cemo ladno igrati sa efesom,i monako mozemo dobiti opusteno,real obavezno,pao obavezno,olimpijakos i barsa tesno.napisao sam da imamo odlican raspored a ne tezak ko sto kukaju,kakva smo timcina-krenemo utakmicu opusteno i posle stezemo i ubedljivo dobijamo

Dilan Dog

pre 1 godinu

Ogromna pobeda. Medjutim, daleko smo od plej ofa jos uvek. Ako pogledate raspored, videcete da Zalgiris, Makabi i Baskonija imaju dosta lakse protivnike od Partizana. Razlika izmedju nas, Zalgirisa i Baskonije ce posle ovog kola biti jedna pobeda, tako da realno moramo da dobijemo makar 3 od narednih 5 utakmica da kazemo da smo skoro sigurno obezbedili plej of. Sa 18 pobeda zavisimo potpuno od drugih. Ja sam ubedjen da prolazimo dalje, ali jos uvek ima dosta da ginemo do cilja. Napred Partizan!

Mikii

pre 1 godinu

Rekoh lepo da ne treba da nas zanima Real niti bilo ko drugi, nego da odemo u Istanbul da ih dobijemo i sami odlučimo o sopstvenoj sudbini. Sad imamo ispred sebe 3 najteža moguća protivnika i odličnu proveru pred plej-of, jer će nam jedan od njih tri tamo biti rival. Voleo bih da izbegnemo Špance, jači su, vole da igraju prljavo i na sve to nam nikako ne leže.

Витез

pre 1 godinu

Дупла победа против двоструког узастопног првака. Сад ми није жао и да не прођемо даље. ЖОЦ. Идемо!

Marko

pre 1 godinu

Uglavnom pričamo o ofanzivi, ali Larkin i Vasa zajedno 10 poena u drugom poluvremenu.

Kidali su na obe strane. Bravo za pripremu i egzekuciju.

Hahaha

pre 1 godinu

Aha..znaci poraz Efesa je zbog sudija....vodis 20 razlike...i umesto da dokrajcis protivnika ti gubis utakmicu 13 razlike...primas 90 poena za 3 cetvrtine..po ko zna koji put...prestanite da kukate...i sami znate da ste u psiholoskom problemu sa privodjenjem kraju svih utakmica protiv Partizana...a vi nastavite da se lazete ako vam je tako lakse.

Zoran

pre 1 godinu

Ako Evroliga ima hrabrosti neka kazni Lesora zvog udaranja Atamana ljudine, preterao je grebe se kao " panter" , da se tako nije ponasao bili bi na deobi 14- og mesta.

Baron

pre 1 godinu

Како год да се заврши утакмица ја сам поносан на ову борву и жељу коју показују играчи Партизана. Напред Партизане лављег срца!

Prolom

pre 1 godinu

Pa to cekamo godinu dana, jasno je kao dan da Ldej ne moze defanzivno i u skoku parirati njjednoj iole jacoj cetvorci u EL.
Takodje smo 6 meseci cekali da vidimo tandem Exum i Madar, brzina, odbrana , konstantna opasnost... i Aleksu tu negde, kakva energija.

Napred Crno Bela Familijo !!!

Ana

pre 1 godinu

Da li sa 4 pobede kod kuće idemo u playoff? Mada volela bih da večeras pobedimo i olakšano sebi, ali neće biti lako napraviti taj podvig u Istanbulu.

Lannister

pre 1 godinu

Svaka čast momci! Hvala za predivnu sezonu. Još PAO i jedna iz četiri i idemo u top 8. Pored prve petorke prolazi još Partizan, Makabi i Efes. U finom smo društvu.

dovla delija

pre 1 godinu

svaka cast partizanu,pobedjuje kad je najbitnije za razliku od zvezde. realno ne vidim da neko moze mnogo da ugrozi partizan za f8.

Džoni

pre 1 godinu

Kao Zvezdaš kažem da se sada igra fajnal for Partizan bi osvojio titulu. Sto posto, toliko energije i želje odavno nisam video i traje to kod njih već jedno dva meseca sigurno. Samo je pitanje umora, ali izgleda da se ne umaraju? Ali ćemo mi osvojiti ABA jer će oni biti verovatno ispražnjeni posle EL ma šta uradili?

Džoni

pre 1 godinu

Partizan je izgleda našao nekog vrača koji počne seansu kad oni gube velikom razlikom? Nekako ne izgleda da zaigraju nešto mnogo bolje, ali je činjenica da se protivnici isključe totalno i niko više od njih ne može da se sastavi? Ako ovo dobiju onda su može se reći u top 8 i to zasluženo, dok Efes onda ispada iz trke što mi je neverovatno jer su aktuelni šampioni i imaju prejak tim, ok povrede i sve ostalo, ali sam ih i pored svega video u 8?

Mutimir

pre 1 godinu

Kako god da prodjemo sjajna tekma i sjajna botba Partizana ! Svaka cast ! Ovako igrati protiv Evro prvaka u gostima sa punim sastavom...

Doktor

pre 1 godinu

Jos uvek smatram da imamo sansu pobediti Monako i u zadnjem kolu Panatu, te na taj nacin u nikada neizvesnijoj sezoni zavrsiti kao osmi. A onda, ne bih bio u kozi nijednog potencijalnog protivnika. Najvaznije je da smo videli da mozemo sa svima. Bog neka nam pomogne.

daleke jecaju zvezde

pre 1 godinu

grobari, verujte u partizan kao što NC veruje u nas prolaz u top 8, zato se ovoliko i bruka ovih dana, samo da bi nas poremetio.

Јабучило

pre 1 godinu

Partizan ce da bude 9-ti i imace isti odnos pobeda i poraza kao osmi, isto kao Zvezda 2017-te. Ove godine im karma vraća za ono podsmevanje Zvezdikad je bila deveta.
(Pera, 16. mart 2023 18:42)

Могуће. Али сами зависимо од себе, имамо већ понеко полуфинале и понеку евротитулу за собом и нису нас замрзавали.

Dule

pre 1 godinu

Vidim ovde pojedinci pominju Aba ligu i finale večitih ,kao normalnu stvar.Ne bih ja bio tako siguran ,iscrpljujuca sezona,a ni Buducnost ni Cedevita nisu tako loši...

Slavko Vrekic

pre 1 godinu

Svaka čast Partizani ove godine bez obzira kako se završi.
Tolika želja stranaca, borba bez predaje je ono što poštuje svaki navijač Partizana i to je jedino bitno i kad se gubi i dobija.

demo

pre 1 godinu

Da Partizan igra odbranu stalno kao sto je igrao u ovoj utakmici, njih ne bi mogao niko da pobedi u Evroligi... Prijatno sam iznenadjen odbranom. Svaka cast
da ali neće sudije uvek dopustiti ovakvu odbranu, svaka je na ivici faula. vcrs su pustili. svaka čast na pobedi sad nema pritisak ove tri njome dve lagano da pobedi

deki27

pre 1 godinu

Bravo grobari na pobedi, svaka cast. Nema tu sta da se prica, igraci za sada pokazuju da se svaki evro isplatio. Jedna stvar je zanimljiva, ovih 6 stranaca igra konstantno mnogo minuta a rekao bih da jedino Partizan nije imao problema sa povredama glavnih igraca. Avramovic jeste bio povredjen ali on nije prva opcija, Balsa pogotovo

heavy

pre 1 godinu

Sviraju faul u napadu Lesoru na doskoku,leđima okrenut igraču koji mu se podvukao po cenu da ga povredi.
Seku nam sudije seriju,šta li će tek biti u završnici.

czz

pre 1 godinu

Pa kad ih je Zvezda dobila 20 razlike s onim raspadom od tima s trenerom koji kao da je na koksu, bez krila i krstenog krilnog centra, Partizan s ovim prosecnim timom koji igra jaku kosarku na misice bez +20 se ne vracaju sigurno..Ovo pisem kao navijac Cz

Doktor

pre 1 godinu

Koliko je samo vazno imati igrace gladne pobeda i igraca koji izgaraju u odbrani. Idemo Partizane, mi nemamo sta izgubiti a dobiti mozemo jako mnogo. Ipak, bas se vidi da je nemio dogadjaj sa derbija ostavio traga na igracima, njihovom raspolozenju. Napred insitucijo kosarkaska.

Petar

pre 1 godinu

Da Partizan igra protiv šampiona Evrope, zvezda je pre nekoliko nedelja pobedila " samo Efes", jer je pomenuti klub igrao u sastavu bez 4 igrača iz postave( zbog povreda).... Srećno Partizanu , koji još uvek ima šanse za ulazak u osam najboljih.....

Baki

pre 1 godinu

Idemo prvi od 5 poraza u nizu.Zapalio sam sveću,od sada imate mnogo masovnu negativnu energiju koja će vas uništiti.Srećno na putu u provaliju,a onom Lesoru...

Simba

pre 1 godinu

Partizan ce na kraju biti deveti, a zvezda 13, bas kao sto su najavljivali na pocetku EL, a oni uvek znaju unapred sta ce biti, ko to prati zna o cemu pricam.. Lupajte minuse, pa se cujemo na kraju... Pozdrav

bvb

pre 1 godinu

Kako je ovaj Efes dobio Real pre dva dana meni nije jasno ali stvarno. Raspad su od ekipe, da li su se zasitili ili su umorni ne znam ali da dozvole da ih ovako nakantai KKP i prosle nedelje Zvezda u ovom delu sezone...

ZaphodBeeblebrox

pre 1 godinu

Pola druge četvrtine a Lesor nijedno slobodno bacanje i dva faula. Šta se to dešava, protiv Zvezde je već 11 izveo do ovog vremena???

veliki

pre 1 godinu

Од 16 разлике сиђе Партизан на 3 и тек тада овај задригли лик на клупи тражи тајм аут! Исто тако Ефес дозволио и велики повратак Реалу после 17 разлике након 3/4! Глупандер тежак од тренера, везе с мозгом нема. Уместо да одмах реши меч, он спава на клупи пуне стомачине. Ексума му чува Ларкин који везе нема. Допусти потпуно повратак противнику јер како је Ларкин ушао тако су се распали. И ево од -16 на -1.

stevan

pre 1 godinu

Ako vala i neka izgubi. Znalo se da cemo prolaz da trazimo u Areni. Neka tako i bude. Srecno momci, stigao je umor ali samo gurajte ponosni smo na vas.

Серби народ најстарији!

pre 1 godinu

Промаћи ће им топ8, АБУ неће освојити и биће то још једна у низу сезона за заборав, живи били па видели!

bvb

pre 1 godinu

Opet ovog Glikmana pokazuju i to sa sve sinom. LIk toliko neozbiljno deluje, pokusava kao da pokaze kako je tu, na utakmicama i radi kao nesto i onda mrtav ladan izjavi kako slusa sina za savete... Prave od njega neku medijsku licnost na silu, a covek ne zna gde bije.

zemunski kej

pre 1 godinu

Ode Zeljko u Abu Dabi sa Savicem,Panterom,Nanelijem,Ledejom,Ekzumom. Ponuda koja se ne odbija. Partizan ce biti i dalje jak jer je sada brend u Evropi. Moguce da ih finansira neki kineski fond. Partizan Huawei..ocekujem nesto takvo.Moguce da komplet odu u London ,Pariz jer se zali da se pokrenu ta dva grada u kosarci.

veoma zanimljivo

pre 1 godinu

Evo ukratko.Partizan je imao domaćinsko sudjenje ali nista što bi odlučilo i da nije.Efes dobar u 1/4 gde je Klajburn briljirao,a Partizan nije mogao da pogodi nista ali ne zbog neke specijalne odbrane Efesa vec je ušao u kanal psiholoski. Efes pri tom imao par šuteva koji udju jednom godišnje,njima su takva tri ušla.Jasno je bilo da Partizan sa takvom napadačkom ekipom ne moze i drugo da odigra tako loše i krenuo je natenane da smanjuje i preokrece.Efes bez Micica i indisponiranog Larkina se pogubio. Na kraju Partizan zasluženo jer realno koliko god da sudije navlače za njih, prosto ozbilna ekipa ne moze da prokocka 15 razlike jer postavlja se pitanje šta ste vi pogodili u 2.poluvremenu čak iako su sudije favorizovale gosta u par odluka?

demogra

pre 1 godinu

Kakvi smo mi baksuzi da su im se vratili Micic i Larkin
Mi smo jedni odigrali obe protiv kompletnog Milana
ako je neko imao srece ove sezone sa povredama protivncickih igraca to jje partizan, al aj ver zelimir kaze da nije tako pa vi svi verujete u to kao sto kaze da kampazo bio najbolji igrac denvera uz jokica :-D plus to sto igaaju ne znaci da su na 100 posto vec da moraju da igraju, jer verovaatno vataju poslednji voz za top 8, i plus bobua ne igra, a on im je ponajbolji igrac mozda ne najbolji al svakako je bio najkostantniji.

Juga

pre 1 godinu

Treba reci pošteno da Partizan ima domaćinsko sudjenje u Evroligi.Ali da ispustis 15 razlike za 10 minuta uz bilo kakvo sudjenje moze samo gubitnička ekipa kojoj se bez Micica ne pise dobro.

sportdetective

pre 1 godinu

Ako zelis kao partizan momentalni uspeh onda uradis ovakvo saspes ogromno para u ekipu i eto F8. Drugo je pitanje sta ce biti sledece sezone, ako se ne bude igrala EL, odose stranci s nismo napravili okosnicu tima sa nasim igracima i opet sve po starom.

Видовњак

pre 1 godinu

Потпуно је несхватљиво да је Ефесу после одигране заостале утакмице дат овај термин, само 48h после меча са Реалом уместо сутра увече. Потпуно су физички пали. Намешта се све Партизану али добро се сетите ових речи- Партизан иде у Топ 8 али идуће године Звезда иде на Ф4.

PAJSER

pre 1 godinu

Efes nema pojma u zadnje vreme. Razbila ga Zvezda, pa i Makabi u Istanbulu i to sve ubedljivo. Oni su najlakši protivnik otkad nema Mićića i Larkina. Ovi ostali su neki nepoznati plus Klajburn, koji je ok. Treba da dobije Partizan

veliki

pre 1 godinu

Невероватно ко је данас тренер великих европских екипа! Људи који немају елементарни осећај када да позову тајм аут или измене играча. Овај одвратни лик на клупи Ефеса допушта да му тим 5 минута не постигне кош, да противник направи серију 11-0 и 15-2 и тек тада затражи тајм аут! Уместо да на време прекине серију противника, да промени поставу, он допушта огромну серију. Може да освоји још 5 титула првака Европе али је нула тренер. Такође, лик не види да га Ларкин упропаштава, у одбрани ништа не може да сачува, у нападу ништа да убаци и држи га све време у игри! Невероватна тренерска незналица.

aanfhn

pre 1 godinu

Ovi su pokrali real kuci pre dva dana, partizan ce izgubiti lagano ovde. Ako slucajno igraju bas bas dobro, ukljucice se sudije.

89:79 tacan.

Smailagic manje poena za kucu i imanje.

Misin

pre 1 godinu

Ja ne vidim način da se ovo dobije posle ovih dešavanja nakon derbija.To mora da ima svoje posledice na igru ,na sve koji su tu unitra u grupi.

Drente

pre 1 godinu

Sve je namesteno, sve se unapred zna i koliko ce zavrsiti prva cetvrtina i poluvreme i ko ce kojom razlikom pobediti na kraju. Isti scenario Zvezda-Alba i ovo danas.

Neđo Valderama

pre 1 godinu

Noćas vas čeka gašenje iluzija o top 8, u junu ostajete bez titule, a od septembra ide slobodan pad u drugu ligu gde vam je prirodno i mesto.

Zdravko

pre 1 godinu

Partizan je rastimovana ekipa.
Odbrana je 0 jer igraci ne razumeju trenerove ideje.Traje to celu sezonu i nije to pitanje htenja i borbenosti vec nerazumevanja.Napad je prica za sebe.Apsolutno ne postoji sistem u igri,ideja,samo 1 na 1,pik i to bi bilo to.Obradovic ima vise negativan uticaj na ekipu nego pozitivan.Stihija jedna klasicna.Pred punom Arenom ovoj ekipi ne treba trener.

samo polako...

pre 1 godinu

Sta bi bilo da zvezda nije dobila Efes u Pioniru? e pa Nadam se da cemo da izgubimo od Baskonije I Valensije posto mi se "brukamo" u evroligi, neka sami izbore Evroligu be nase pomoci...

iskreno

pre 1 godinu

Upravo sam ugasio tv. Ne mogu da se nerviram. Za ovu prvu četvrtinu sam se toliko gluposti nagledao, draži su mi moji živci od ove grupe idiota. Posle ovog kola možemo da se pozdravimo sa plej ofom. Pozdrav svima.

Moralni gmizavac

pre 1 godinu

Partizan ce da bude 9-ti i imace isti odnos pobeda i poraza kao osmi, isto kao Zvezda 2017-te. Ove godine im karma vraća za ono podsmevanje Zvezdikad je bila deveta.
(Pera, 16. mart 2023 18:42)

Oni jadni pamte sezonu kada su bili deveti, jedini put u istoriji.. Teska prica

black_mirror

pre 1 godinu

Sudeci po prvih 7 minuta prvog poluvremena Efes je jednostavno bolja ekipa. Mislim da se sa tim treba pomiriti. Ja se nadam da gresim i da ce se pokazati drugacije do kraja utakmice, ali po svemu ovome sto vidim, izgleda mi da je velika razlika u kvalitetu..

Pera

pre 1 godinu

Partizan ce da bude 9-ti i imace isti odnos pobeda i poraza kao osmi, isto kao Zvezda 2017-te. Ove godine im karma vraća za ono podsmevanje Zvezdikad je bila deveta.

Košarkaš

pre 1 godinu

Efes odograo uzasno. A da budemo realni, sudije su masakrirale Efes u drugom poluvremenu. Micic i Larkin su prebijeni, a nista nije svirano. I bas u tim trenucima se pravi odlucijuca razlika.

iskreno

pre 1 godinu

Nije to loš start. To je ono što ja pričam od početka sezone. Ova ekipa je skup fizički jako dobrih individualaca i šutera, ali i skup ne preterano inteligentnih igrača. A kada u ekipi nemaš bar jednog inteligentnog, onda je to skroz promašena ekipa. Nek nam je bog u pomoći...

veliki

pre 1 godinu

Хахах овај први кош… Готово идентична ситуација била је у дербију кад је Партизан окренуо на 59-58 и судије нису признале кош Кузмића. Тада је лопта сигурно више била изашла из Кузмићеве руке него сада а опет судије нису признале кош. Тада би се Звезда вратила у вођство и мало опоравила после очајне серије и ко зна шта би било. Овако, после тог непризнатог коша више се нисмо саставили.

demogra

pre 1 godinu

tesko ce da ostane ovako sudjenje, da partizanu puste da igra ovakvu odbranu, punu kontakata da nista ne sviraju, a na kontra strani se svira pogled. plus fener masi sve zivo.

glupi zmaj

pre 1 godinu

Očekujem, po običaju, pranje a posle šuplje priče kao opravdanje.
Ne zna Partizan da igra u gostima s publika i domaći teren su 50% njegove snage.
Daj Bože da grešim.

Mile

pre 1 godinu

Partizan ovde nema sta da trazi jednostavno nemaju kvalitet za top 8. Kao navijac partizana lesor treba da dobije zabranu igranja od bar 20 utakmica za divljacki napad na petruseva.

Серби народ најстарији!

pre 1 godinu

Промаћи ће им топ8, АБУ неће освојити и биће то још једна у низу сезона за заборав, живи били па видели!

Видовњак

pre 1 godinu

Потпуно је несхватљиво да је Ефесу после одигране заостале утакмице дат овај термин, само 48h после меча са Реалом уместо сутра увече. Потпуно су физички пали. Намешта се све Партизану али добро се сетите ових речи- Партизан иде у Топ 8 али идуће године Звезда иде на Ф4.

sportdetective

pre 1 godinu

Ako zelis kao partizan momentalni uspeh onda uradis ovakvo saspes ogromno para u ekipu i eto F8. Drugo je pitanje sta ce biti sledece sezone, ako se ne bude igrala EL, odose stranci s nismo napravili okosnicu tima sa nasim igracima i opet sve po starom.

Baki

pre 1 godinu

Idemo prvi od 5 poraza u nizu.Zapalio sam sveću,od sada imate mnogo masovnu negativnu energiju koja će vas uništiti.Srećno na putu u provaliju,a onom Lesoru...

ZaphodBeeblebrox

pre 1 godinu

Pola druge četvrtine a Lesor nijedno slobodno bacanje i dva faula. Šta se to dešava, protiv Zvezde je već 11 izveo do ovog vremena???

Košarkaš

pre 1 godinu

Efes odograo uzasno. A da budemo realni, sudije su masakrirale Efes u drugom poluvremenu. Micic i Larkin su prebijeni, a nista nije svirano. I bas u tim trenucima se pravi odlucijuca razlika.

zemunski kej

pre 1 godinu

Ode Zeljko u Abu Dabi sa Savicem,Panterom,Nanelijem,Ledejom,Ekzumom. Ponuda koja se ne odbija. Partizan ce biti i dalje jak jer je sada brend u Evropi. Moguce da ih finansira neki kineski fond. Partizan Huawei..ocekujem nesto takvo.Moguce da komplet odu u London ,Pariz jer se zali da se pokrenu ta dva grada u kosarci.

Zdravko

pre 1 godinu

Partizan je rastimovana ekipa.
Odbrana je 0 jer igraci ne razumeju trenerove ideje.Traje to celu sezonu i nije to pitanje htenja i borbenosti vec nerazumevanja.Napad je prica za sebe.Apsolutno ne postoji sistem u igri,ideja,samo 1 na 1,pik i to bi bilo to.Obradovic ima vise negativan uticaj na ekipu nego pozitivan.Stihija jedna klasicna.Pred punom Arenom ovoj ekipi ne treba trener.

veliki

pre 1 godinu

Од 16 разлике сиђе Партизан на 3 и тек тада овај задригли лик на клупи тражи тајм аут! Исто тако Ефес дозволио и велики повратак Реалу после 17 разлике након 3/4! Глупандер тежак од тренера, везе с мозгом нема. Уместо да одмах реши меч, он спава на клупи пуне стомачине. Ексума му чува Ларкин који везе нема. Допусти потпуно повратак противнику јер како је Ларкин ушао тако су се распали. И ево од -16 на -1.

Mile

pre 1 godinu

Partizan ovde nema sta da trazi jednostavno nemaju kvalitet za top 8. Kao navijac partizana lesor treba da dobije zabranu igranja od bar 20 utakmica za divljacki napad na petruseva.

veoma zanimljivo

pre 1 godinu

Evo ukratko.Partizan je imao domaćinsko sudjenje ali nista što bi odlučilo i da nije.Efes dobar u 1/4 gde je Klajburn briljirao,a Partizan nije mogao da pogodi nista ali ne zbog neke specijalne odbrane Efesa vec je ušao u kanal psiholoski. Efes pri tom imao par šuteva koji udju jednom godišnje,njima su takva tri ušla.Jasno je bilo da Partizan sa takvom napadačkom ekipom ne moze i drugo da odigra tako loše i krenuo je natenane da smanjuje i preokrece.Efes bez Micica i indisponiranog Larkina se pogubio. Na kraju Partizan zasluženo jer realno koliko god da sudije navlače za njih, prosto ozbilna ekipa ne moze da prokocka 15 razlike jer postavlja se pitanje šta ste vi pogodili u 2.poluvremenu čak iako su sudije favorizovale gosta u par odluka?

Drente

pre 1 godinu

Sve je namesteno, sve se unapred zna i koliko ce zavrsiti prva cetvrtina i poluvreme i ko ce kojom razlikom pobediti na kraju. Isti scenario Zvezda-Alba i ovo danas.

Juga

pre 1 godinu

Treba reci pošteno da Partizan ima domaćinsko sudjenje u Evroligi.Ali da ispustis 15 razlike za 10 minuta uz bilo kakvo sudjenje moze samo gubitnička ekipa kojoj se bez Micica ne pise dobro.

Simba

pre 1 godinu

Partizan ce na kraju biti deveti, a zvezda 13, bas kao sto su najavljivali na pocetku EL, a oni uvek znaju unapred sta ce biti, ko to prati zna o cemu pricam.. Lupajte minuse, pa se cujemo na kraju... Pozdrav

Neđo Valderama

pre 1 godinu

Noćas vas čeka gašenje iluzija o top 8, u junu ostajete bez titule, a od septembra ide slobodan pad u drugu ligu gde vam je prirodno i mesto.

iskreno

pre 1 godinu

Upravo sam ugasio tv. Ne mogu da se nerviram. Za ovu prvu četvrtinu sam se toliko gluposti nagledao, draži su mi moji živci od ove grupe idiota. Posle ovog kola možemo da se pozdravimo sa plej ofom. Pozdrav svima.

demogra

pre 1 godinu

tesko ce da ostane ovako sudjenje, da partizanu puste da igra ovakvu odbranu, punu kontakata da nista ne sviraju, a na kontra strani se svira pogled. plus fener masi sve zivo.

demogra

pre 1 godinu

Kakvi smo mi baksuzi da su im se vratili Micic i Larkin
Mi smo jedni odigrali obe protiv kompletnog Milana
ako je neko imao srece ove sezone sa povredama protivncickih igraca to jje partizan, al aj ver zelimir kaze da nije tako pa vi svi verujete u to kao sto kaze da kampazo bio najbolji igrac denvera uz jokica :-D plus to sto igaaju ne znaci da su na 100 posto vec da moraju da igraju, jer verovaatno vataju poslednji voz za top 8, i plus bobua ne igra, a on im je ponajbolji igrac mozda ne najbolji al svakako je bio najkostantniji.

veliki

pre 1 godinu

Невероватно ко је данас тренер великих европских екипа! Људи који немају елементарни осећај када да позову тајм аут или измене играча. Овај одвратни лик на клупи Ефеса допушта да му тим 5 минута не постигне кош, да противник направи серију 11-0 и 15-2 и тек тада затражи тајм аут! Уместо да на време прекине серију противника, да промени поставу, он допушта огромну серију. Може да освоји још 5 титула првака Европе али је нула тренер. Такође, лик не види да га Ларкин упропаштава, у одбрани ништа не може да сачува, у нападу ништа да убаци и држи га све време у игри! Невероватна тренерска незналица.

PAJSER

pre 1 godinu

Efes nema pojma u zadnje vreme. Razbila ga Zvezda, pa i Makabi u Istanbulu i to sve ubedljivo. Oni su najlakši protivnik otkad nema Mićića i Larkina. Ovi ostali su neki nepoznati plus Klajburn, koji je ok. Treba da dobije Partizan

Misin

pre 1 godinu

Ja ne vidim način da se ovo dobije posle ovih dešavanja nakon derbija.To mora da ima svoje posledice na igru ,na sve koji su tu unitra u grupi.

Pera

pre 1 godinu

Partizan ce da bude 9-ti i imace isti odnos pobeda i poraza kao osmi, isto kao Zvezda 2017-te. Ove godine im karma vraća za ono podsmevanje Zvezdikad je bila deveta.

aanfhn

pre 1 godinu

Ovi su pokrali real kuci pre dva dana, partizan ce izgubiti lagano ovde. Ako slucajno igraju bas bas dobro, ukljucice se sudije.

89:79 tacan.

Smailagic manje poena za kucu i imanje.

samo polako...

pre 1 godinu

Sta bi bilo da zvezda nije dobila Efes u Pioniru? e pa Nadam se da cemo da izgubimo od Baskonije I Valensije posto mi se "brukamo" u evroligi, neka sami izbore Evroligu be nase pomoci...

bvb

pre 1 godinu

Opet ovog Glikmana pokazuju i to sa sve sinom. LIk toliko neozbiljno deluje, pokusava kao da pokaze kako je tu, na utakmicama i radi kao nesto i onda mrtav ladan izjavi kako slusa sina za savete... Prave od njega neku medijsku licnost na silu, a covek ne zna gde bije.

bvb

pre 1 godinu

Kako je ovaj Efes dobio Real pre dva dana meni nije jasno ali stvarno. Raspad su od ekipe, da li su se zasitili ili su umorni ne znam ali da dozvole da ih ovako nakantai KKP i prosle nedelje Zvezda u ovom delu sezone...

black_mirror

pre 1 godinu

Sudeci po prvih 7 minuta prvog poluvremena Efes je jednostavno bolja ekipa. Mislim da se sa tim treba pomiriti. Ja se nadam da gresim i da ce se pokazati drugacije do kraja utakmice, ali po svemu ovome sto vidim, izgleda mi da je velika razlika u kvalitetu..

iskreno

pre 1 godinu

Nije to loš start. To je ono što ja pričam od početka sezone. Ova ekipa je skup fizički jako dobrih individualaca i šutera, ali i skup ne preterano inteligentnih igrača. A kada u ekipi nemaš bar jednog inteligentnog, onda je to skroz promašena ekipa. Nek nam je bog u pomoći...

veliki

pre 1 godinu

Хахах овај први кош… Готово идентична ситуација била је у дербију кад је Партизан окренуо на 59-58 и судије нису признале кош Кузмића. Тада је лопта сигурно више била изашла из Кузмићеве руке него сада а опет судије нису признале кош. Тада би се Звезда вратила у вођство и мало опоравила после очајне серије и ко зна шта би било. Овако, после тог непризнатог коша више се нисмо саставили.

stevan

pre 1 godinu

Ako vala i neka izgubi. Znalo se da cemo prolaz da trazimo u Areni. Neka tako i bude. Srecno momci, stigao je umor ali samo gurajte ponosni smo na vas.

glupi zmaj

pre 1 godinu

Očekujem, po običaju, pranje a posle šuplje priče kao opravdanje.
Ne zna Partizan da igra u gostima s publika i domaći teren su 50% njegove snage.
Daj Bože da grešim.

Pljuvac Svih Stilova

pre 1 godinu

Cale mi je bio kosarkas,sudija i kosarkaski trener. Nikad nije favorizovao bilo koju ekipu, uvek je navijao za kosarku. To klanje medju tzv. navijacima nikad nije razumeo, voleo niti podrzavao, a to je preneo i na mene. Svi oko mene su se delili na Partizan, odnosno Zvezdu. Ja sam samo voleo i jos uvek volim gledati kosarku. Medjutim, pre jedno 15 godina sam primetio da ipak imam neki drugi osecaj dok gledam Partizan. Zapalim se vise, nekako mi bude draze. I uvek sam potajno favorizovao Partizan iako nisam navijac. Mislim da su za to zasluzne decenije kvalitetnog rada,treneri, igracki kadar, disciplina i uspesi. Pogotovo onaj period sa Vujosevicem kad su cesto bili autsajderi u EL, a cesto bi igrali F4. Da se ne ljude zvezdasi, ali ipak je Partizan ime u kosarci, hteli vi to sebi da priznate ili ne. Toliko.

Petar

pre 1 godinu

Da Partizan igra protiv šampiona Evrope, zvezda je pre nekoliko nedelja pobedila " samo Efes", jer je pomenuti klub igrao u sastavu bez 4 igrača iz postave( zbog povreda).... Srećno Partizanu , koji još uvek ima šanse za ulazak u osam najboljih.....

Džoni

pre 1 godinu

Kao Zvezdaš kažem da se sada igra fajnal for Partizan bi osvojio titulu. Sto posto, toliko energije i želje odavno nisam video i traje to kod njih već jedno dva meseca sigurno. Samo je pitanje umora, ali izgleda da se ne umaraju? Ali ćemo mi osvojiti ABA jer će oni biti verovatno ispražnjeni posle EL ma šta uradili?

Dilan Dog

pre 1 godinu

Ogromna pobeda. Medjutim, daleko smo od plej ofa jos uvek. Ako pogledate raspored, videcete da Zalgiris, Makabi i Baskonija imaju dosta lakse protivnike od Partizana. Razlika izmedju nas, Zalgirisa i Baskonije ce posle ovog kola biti jedna pobeda, tako da realno moramo da dobijemo makar 3 od narednih 5 utakmica da kazemo da smo skoro sigurno obezbedili plej of. Sa 18 pobeda zavisimo potpuno od drugih. Ja sam ubedjen da prolazimo dalje, ali jos uvek ima dosta da ginemo do cilja. Napred Partizan!

Ana

pre 1 godinu

Da li sa 4 pobede kod kuće idemo u playoff? Mada volela bih da večeras pobedimo i olakšano sebi, ali neće biti lako napraviti taj podvig u Istanbulu.

daleke jecaju zvezde

pre 1 godinu

grobari, verujte u partizan kao što NC veruje u nas prolaz u top 8, zato se ovoliko i bruka ovih dana, samo da bi nas poremetio.

deki27

pre 1 godinu

Bravo grobari na pobedi, svaka cast. Nema tu sta da se prica, igraci za sada pokazuju da se svaki evro isplatio. Jedna stvar je zanimljiva, ovih 6 stranaca igra konstantno mnogo minuta a rekao bih da jedino Partizan nije imao problema sa povredama glavnih igraca. Avramovic jeste bio povredjen ali on nije prva opcija, Balsa pogotovo

Volim ga

pre 1 godinu

Ovo kako Partizan igra nikad ni jedna ekipa sa ovih prostora nije imala, ovako brutalno ofanzivnu kosarku gde skoro svaki mec moze stotka da padne.
BRAVO MOMCI BRAVO ZELJKO

demo

pre 1 godinu

Da Partizan igra odbranu stalno kao sto je igrao u ovoj utakmici, njih ne bi mogao niko da pobedi u Evroligi... Prijatno sam iznenadjen odbranom. Svaka cast
da ali neće sudije uvek dopustiti ovakvu odbranu, svaka je na ivici faula. vcrs su pustili. svaka čast na pobedi sad nema pritisak ove tri njome dve lagano da pobedi

Grobar-España

pre 1 godinu

Na prvom mestu da se zahvalim svoj braći srbima koji navijaju za Zvezdu i čestitaju.
Svaka čast. Samo Sloga Srbina Spašava.
Na drugom bih da poručim svim "Grobarima" koji umesto da slave pobedu i raduju se uspehu našeg kluba, prozivaju navijače najvećeg rivala.
"U dobru se ne ponesi a zlu se ne ponizi".

Ako ničega imamo previše, to su neprijatelji.
Nemamo pravo da kao navijači koji se kunu u Srbiju i na svakoj utakmici kače zastavu "Kosovo Je Srbija", podstičemo međusrpske podele i netrpeljivost.
Nemamo pravo, ni mi ni oni ako hoćemo da se nazivamo Srbima.

Sta uradi to Matijase Lesoru

pre 1 godinu

Partizan je izjednacio rekord Zvezde u broju pobeda u jednoj sezoni EL. Zvezda je tad za 30 kola imala 16 pobeda, a Partizan ima priliku da obori i to u sledecem mecu posto sad ima 16/13.

czz

pre 1 godinu

Pa kad ih je Zvezda dobila 20 razlike s onim raspadom od tima s trenerom koji kao da je na koksu, bez krila i krstenog krilnog centra, Partizan s ovim prosecnim timom koji igra jaku kosarku na misice bez +20 se ne vracaju sigurno..Ovo pisem kao navijac Cz

PAJSER

pre 1 godinu

Šta god rekli, moramo priznati da odavno nismo videli ekipu koja šutira 28/28 slobodna bacanja. Svaka čast, grobari. Ne volim vas nikako, ali igrate košarku, braćo. Srećno!

Kodi

pre 1 godinu

A koliko je ZOC veliki pazi sad ovo,

Izvukao Smajlija uz rupe i napravio reprezentativca.
Od Lesora napravio najboljeg centra u Evropi.
Uspeo covek da obuzda Kevina Pantera ejj bre..
Neneli kome niko u EL nije verovao i koga niko sem ZOC-a nije ni hteo, covek postaje prava tempirana bomba uvek kada treba ekipi.
Od Trife i izlaznih vrata partizana do reprezentacije.
Aleksa odlican.
Papapetru stena u odbrani...
.....

Гале

pre 1 godinu

Честитке за ову победу од звездаша. Штос и јесте у томе да победиш кад је најпотребније. И наравно да навијам за српски тим.

Slavko Vrekic

pre 1 godinu

Kakvo je ovo savrsentvo Partizana ove godine ...
Ovo kako igra Partizan je bukvalno nevjerovatno .
Hvala vam momci, hvala ti Zeljko jer stobom smo dobili poštovanje cijele Europe .
Ponos države je Partizan...

nesa80

pre 1 godinu

ja sam skoro pisao da ce nam najteza utakmica biti protiv milana u gostima a da cemo ladno igrati sa efesom,i monako mozemo dobiti opusteno,real obavezno,pao obavezno,olimpijakos i barsa tesno.napisao sam da imamo odlican raspored a ne tezak ko sto kukaju,kakva smo timcina-krenemo utakmicu opusteno i posle stezemo i ubedljivo dobijamo

КОШАРКА - ТО ЈЕ ПАРТИЗАН!

pre 1 godinu

КК ПАРТИЗАН ЈЕДНАКО КОШАРКА...ЈЕДНАКО ПОНОС СРБИЈЕ...ЈЕДНАКО ТОП 8...

Nerealno

pre 1 godinu

Pazi što ovi navijači efesa kukaju na sudije. A ne vide razliku u igri prvo i drugo poluvreme. Prvo partizan 20% šut za tri, efes 45%.
Skokovi 17-4 za efes u jednom momentu. Drugo poluvreme Partizan došao do 36% za 3, efes pao na 27%.
Skokovi 20-12 za Partizan!
Asistencije na kraju 18-15.
5 izgubljenih lopti više efes, blokade 5-0 za Partizan.
Prekršaji na šta toliko kukate na sudije su 29-29.
Ja zaista ne znam da li je moguće da ste toliko bezobrazni da jednom u životu ne priznate poraz pošteno.

Lord

pre 1 godinu

CIA, MI6, Mossad, Zelenski, Igor Konašenkov, Bodiroga, besplatna arena... bla, bla... sve samo ne da je Željko ćaća ove igrice!

Pazljivo sam pogledao raapored, nema sanse da ispadnemo iz 8. Nek' nam je sa srećom!

111

pre 1 godinu

Grobari dzaba se nadate. Pusticemo i Baskoniju i Valensiju. Necemo u top 8 al necete ni vi.
(Zeks, 16. mart 2023 22:20)


Necete vi da ih pustite nego ce oni da vas razbiju..Partizam SAM odlucuje o sebi. To smo rekli pre Efesa , to vazi i za ostale ali u Areni..

nesa80

pre 1 godinu

Ja sad garantujem da Panter i Lesor nece nigde iz Partizana
(zilijen, 16. mart 2023 22:26
ako ostane obradovic zacementirani su lesor,panter,exum,naneli i mozda ledej.pa nije obradovic dosao bez neke garancije dok je on u klubu,nece covek dozvoliti da stvori tim i hemiju i drugi da mu odnesu igrace,ja ove sad igrace nebi menjao ni sa sve jamesom,larkinom i micicem.mislim da ce otici-vukcevic,papapetru,andjusic i mozda trifke a da ce se to popuniti sa jaramazom,mozda lucicem,jednim centrom...napravice se jos bolji tim,kad se zavrsi ciklus sa obradovicem svi ce se razici

Džoni

pre 1 godinu

Partizan je izgleda našao nekog vrača koji počne seansu kad oni gube velikom razlikom? Nekako ne izgleda da zaigraju nešto mnogo bolje, ali je činjenica da se protivnici isključe totalno i niko više od njih ne može da se sastavi? Ako ovo dobiju onda su može se reći u top 8 i to zasluženo, dok Efes onda ispada iz trke što mi je neverovatno jer su aktuelni šampioni i imaju prejak tim, ok povrede i sve ostalo, ali sam ih i pored svega video u 8?

Doktor

pre 1 godinu

Od sveg srca zelim cestitati igracima i strucnom stabu. Naravno, nista od ovog ne bi moglo bez najboljih navijaca na celom svetu. Jasno je da je Partizan kosarkaska institucija. Ovo zaista ne moze svako. Predivno vece. Hvala vam do neba. Idemo na Oli...

Zoran

pre 1 godinu

Ako Evroliga ima hrabrosti neka kazni Lesora zvog udaranja Atamana ljudine, preterao je grebe se kao " panter" , da se tako nije ponasao bili bi na deobi 14- og mesta.

Ivan

pre 1 godinu

Sigurno će biti ogromna potražnja za Partizanovim igračima na kraju sezone. Teško da ćemo uspeti da ih zadržimo, ali sigurno nikad više ovako dobro neće igrati kad ih bude neki drugi trener trenirao i kad on bude trebalo da im nađe mesto u nekom novom timu.

heavy

pre 1 godinu

Sviraju faul u napadu Lesoru na doskoku,leđima okrenut igraču koji mu se podvukao po cenu da ga povredi.
Seku nam sudije seriju,šta li će tek biti u završnici.

Doktor

pre 1 godinu

Jos uvek smatram da imamo sansu pobediti Monako i u zadnjem kolu Panatu, te na taj nacin u nikada neizvesnijoj sezoni zavrsiti kao osmi. A onda, ne bih bio u kozi nijednog potencijalnog protivnika. Najvaznije je da smo videli da mozemo sa svima. Bog neka nam pomogne.

Hrundi Bakshi

pre 1 godinu

Kao zvezdas,ali sportista pre svega, cestitam Partizanu na plasmanu na F8.
A mi da se zapitamo kakav koncept, koju misiju i zadatak ima nas veliki Guru pred svaku sezonu?
A od gomile pitanja, samo jedno da izdvojim, zasto tri poslednje sezone igramo bez pravih plejeva i pravih centara?
Sportski pozdrav

ntibazonkiza

pre 1 godinu

Kakva Zeljkova minijatura u cetvrtoj cetvrtini sa Smajlijem na poziciji krilnog centra, zakljucali smo sve u odbrani, svaka cast majstori, pobeda vredna top 8!

War Inside My Head

pre 1 godinu

@Vidovnjak,pa šta je trebalo,da se pomjeri večerašnja utakmica redovnog kola,zakazana početkom sezone?Ispade Partizan kriv i zbog zemljotresa u Turskoj!Nevjerovatno,zar je toliko teško prihvatiti trenutnu realnost,Partizan igra u dobroj formi,Zvezda stagnira,tako je kako je,ali stalno tražiti krivca negdje drugo,a ne u sebi,stvarno mi nije jasno!Lesor državni neprijatelj br.1,igrao u Zvezdi,Panter isto tako,snašli su se u Partizanu,igraju vjerovatno utakmice života.F8 jeste blizu,ali daleko od toga da je osiguran,EL je ove godine dramatično ujednačena,svako pored svojih utakmica iščekuje rezultate konkurenata,ništa do poslednjeg kola nije sigurno.

123

pre 1 godinu

(Nerealno, 16. mart 2023 20:44)

U derbiju je bilo 28, 28, veceras 28, 28..I Partizan je pogodio sva sl. bacanja..Smesno je da samo znaju da kukaju na sudije i da su one krive jer imaju 20 prednosti a veceras 17 i izgube utakmicu? To je kvalitet, znanje, trener, i mentalna sigurnost da se igra do kraja. Ovi sto kukaju ne shvataju da njihov tim to NEMA. Kraj price. Umalo veceras stota..o cemu mi pricamo? I Real i Barsa nece bolje da prodju, to zelim da svi zapamte. Samo gledajte..

П Т З Н

pre 1 godinu

Ogromna pobeda. Medjutim, daleko smo od plej ofa jos uvek. Ako pogledate raspored, videcete da Zalgiris, Makabi i Baskonija imaju dosta lakse protivnike od Partizana. Razlika izmedju nas, Zalgirisa i Baskonije ce posle ovog kola biti jedna pobeda, tako da realno moramo da dobijemo makar 3 od narednih 5 utakmica da kazemo da smo skoro sigurno obezbedili plej of. Sa 18 pobeda zavisimo potpuno od drugih. Ja sam ubedjen da prolazimo dalje, ali jos uvek ima dosta da ginemo do cilja. Napred Partizan!
(Dilan Dog, 16. mart 2023 21:23)

Без везе ти је ово. Од како је почела прича о тешком распореду, наш скор је 4:1. Какав бре "тежак распоред"? Видиш да газимо. Код куће ми смо фаворити против свакога. Партизан је последња екипа са којом било ко жели да игра, а поготово у Арени. Не требамо никога да се бојимо. Нека се боје нас, као што се и боје. Гази Партизане!

ccc

pre 1 godinu

Lagano grobari odose u F4, kako su talicni ni oni ne znaju kako dobise ovo...
(mich, 16. mart 2023 21:50)


Zna Efes i Ataman..Ali najbolje zna Zeljko..

Dule

pre 1 godinu

Vidim ovde pojedinci pominju Aba ligu i finale večitih ,kao normalnu stvar.Ne bih ja bio tako siguran ,iscrpljujuca sezona,a ni Buducnost ni Cedevita nisu tako loši...

costadeen

pre 1 godinu

U cetvrtfinalu na Monako, naravno oni imaju prednost domaceg terena, napunimo onu njihovu halu obe tekme i brejknemo ih sa "domacinskim" navijanjem. U Beogradu resavamo i Kaunas here we come.

Uzmi Zeljko evro-titulu!

Витез

pre 1 godinu

Дупла победа против двоструког узастопног првака. Сад ми није жао и да не прођемо даље. ЖОЦ. Идемо!

zemunski kej

pre 1 godinu

Secam se nepoverenja i objektivno dosta losije igre prosle sezone. Medjutim za sve treba vremena ,ove godine razbijaju kako igraju i smesi im se F8 ,Nije jos gotovo ali imaju cemu da se nadaju . Dobar trener,dobri igraci ,dobar sportski direktor nista nije slucajno pa moramo da pohvalimo i Ostoju za njegov rad u KK Partizan.

petar

pre 1 godinu

Sami smo sebi krivi! Dok mi 10 godina na klupi imamo bar trojicu u odelima i crvenim kravatama čiji je jedini zadatak da igrače koji izađu iz igre, tapšu po dupetu i "bacaju im pet"(na čelu sa neuništvim Ilićem), u Partizanu očigledno svi oko kluba imaju mnogo preciznija i ozbiljnija zaduženja. I zato u drugom delu sezonu vidimo da u sastavu imaju 7 ili čak 8 vrhunskih igrača koji bez problema mogu da daju 15 i više poena. Pri tome mogu bez problema da poentiraju u poslednjim minutima kada se lomi rezultat... S druge strane, Zvezdini stručnjaci doveli su Holanda, Adamsa, Raduljicu, Bentila, Martina, Ivanovića... koji su u iole neizvesnoj utakmici apsolutno neupotrebljivi... Ako tome dodamo nepotrebnu avanturu u vezi sa dolaskom Kampaca, koja nam je uništila Vildosu i dobrim delom Nedovića... jasno nam je da možemo da besnimo jedino sami na sebe... Svi sportski rezoni u ovoj sezoni nalaze se na strani Partizana. Naravno, fimansijska podloga na kojoj svoje postojanje temelje i jedni i drugi, posebna je priča. Jednog dana i o tome ćemo sigurno mnogo više znati.

Šomi

pre 1 godinu

Jedno je sigurno,kk Partizan možda ne igra najbolju košarku u Evropi ali sigurno igra najlepšu,bravo crno-beli,bravo Željko velemajstore..

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Apsolutno sve cestitke Partizanu na odlicnoj igri i velikoj pobedi. Potvrdilo se ono sto sam i pisao pre utakmice. Efes nema igru i ono sto je dobio je bilo na sudije i ludacki sut. Rekao sam vam, Partizan je imao jako dobre sanse za pobedu. Narocito kada sudi Perez, legendarni sudija koji dopusta kontakt igru, in nikada ne navlaci za jaceg. Cak je i nama pomogao protiv Makabija i Virtusa kuci. Da se vratimo na igru. Odlicna igra pre svega protok lopte u napadu, Efes je to jako tesko branio. Cim lopta kruzi dobro i prave se dobri blokovi, dolazi se do otvorenih suteva i dize se samopouzdanje ekipi. Odbrana odlicno skautirana. Presing konstantan na Vasi i Larkinu po cenu faula, Klajburn pusten ali ova dvojica odsecena u potpunosti. Mislim da Partizan lagano ide u top 8.

Mahatma Pandi

pre 1 godinu

Kakva je ovo ekipa!

Kakva timska hemija!

Kakva volja!

Kakva borbenost!

Bravo, igrači!

Bravo, Žoc!

Svaka čast za obe pobede u ovoj nedelji!

Napred, Partizan!

Demar Derozan

pre 1 godinu

Partizan je napadacki utegnut dosta dobro sto je delo Zoca. To je vazan aspekt jer je tekme lakse dobijati napadacki u EL - na veliki broj tekmi, a uz to i potrosnja igraca se smanjuje. Vazna pobeda za top8 koji je sada na vidiku. Videcemo kako ce sve to izgledati kada dodje sam finis sezone u oba takmicenja. Ipak, lepo je videti da pojedini igraci napreduju kroz rad sa Zeljko, npr. odlican Aleksa u oba smera veceras, a u derbiju protiv Zvezde Madar je bio 'game changer'.

aca

pre 1 godinu

Smeo bih da se kladim da nijedna EL ekipa da je imala Partizanov raspored u ovih 7 dana ne bi imala sve pobede. Od 4 preteske utakmice 3 dobijene, svaka cast. I manite se gluposti kako ne ulazimo u top 8, to se prica vec mesec dana da nam sledi prizemljenje a mi iz nedelje u nedelju se penjemo na tabeli.

Lannister

pre 1 godinu

Svaka čast momci! Hvala za predivnu sezonu. Još PAO i jedna iz četiri i idemo u top 8. Pored prve petorke prolazi još Partizan, Makabi i Efes. U finom smo društvu.

Prolom

pre 1 godinu

Pa to cekamo godinu dana, jasno je kao dan da Ldej ne moze defanzivno i u skoku parirati njjednoj iole jacoj cetvorci u EL.
Takodje smo 6 meseci cekali da vidimo tandem Exum i Madar, brzina, odbrana , konstantna opasnost... i Aleksu tu negde, kakva energija.

Napred Crno Bela Familijo !!!

Raucher

pre 1 godinu

Posle silnog drvlja i kamenja na početku utakmice bilo bi dobro da se ponovo jave veliki analitičari, košarkaški stručnjaci i dežurni pljuvači ove ekipe Partizana. Ma kako završila utakmica ovi momci su pokazali još jednom da su philoški dobro pripremljeni i da se mogu i te kako vratiti poslevelikog zaostatka i krize u igri.

TIGER

pre 1 godinu

Kako ono beše!?
"U EL nećete imati ni pet pobeda!"
Ili ono, gde su vam srpski igrači!?
Nadam se da su Avram, Smajli i Trifa koji je zatvorio Vasu opravdali vaša očekivanja? :)

Šomi

pre 1 godinu

Fanstastična utakmica crno-belih! 2,3 i 4 četvrtina su verovatno najbolje nešto što košarka moze trenutno da ima u Evropi.. Partizan trenutno igra najlepšu košarku u Evropi,tu više nema dileme.. BRAVO CRNO-BELI,BRAVO ŽELJKO MAJSTORE,BRAVO PARTIZANE MOJ!

boki

pre 1 godinu

Bilo koji od ovih igrača je lud ako ode iz Partizana tj. od Željka. Jedini izuzetak je Papapetru koji će iz nekog razloga igrati dobro ili bolje u drugoj ekipi. Svi ostali mogu samo da sanjaju ovakve partije..

Slavko Vrekic

pre 1 godinu

Svaka čast Partizani ove godine bez obzira kako se završi.
Tolika želja stranaca, borba bez predaje je ono što poštuje svaki navijač Partizana i to je jedino bitno i kad se gubi i dobija.

Dejan Lekic

pre 1 godinu

Da Partizan igra odbranu stalno kao sto je igrao u ovoj utakmici, njih ne bi mogao niko da pobedi u Evroligi... Prijatno sam iznenadjen odbranom. Svaka cast.

обс

pre 1 godinu

Ову утакмицу треба запамтити као врхунац владања материјом, кошарком, једног тренера. Његово величанство: господин Жељко Обрадовић - ЖОЦ! Партизан у ствари игра са 6 ирача јер Жоц је капитен и у екипи је стално, на паркету, као сенка која се не види. У Арени, с публиком Партизан има чак 7 играча. Играчи су одиграли за тим, за тренера, за себе и за навијаче. Поносан сам на ову шансону од кошарке. Господски амбијент у хали, господско понашање играча и публике. Судије одличне. Играчи Партизана дисциплиновани, фокусирани, самопоуздани уз поменутог тренерског мага. Пут до ф8 отворен. Хвала Партизану!
П. С. Лесор одличан, опуштен и моћан! Фенер и Ефес одлични домаћини и Партизан то треба да запамти и да такође буде примерен домаћин у будућим сусретима.

dovla delija

pre 1 godinu

svaka cast partizanu,pobedjuje kad je najbitnije za razliku od zvezde. realno ne vidim da neko moze mnogo da ugrozi partizan za f8.

Milos

pre 1 godinu

S obzirom da je Zalgiris izgubio,ako Baskonija izgubi od Makabija,Partizanu ce do kraja 2 pobede biti dovoljne za top8,s obzirom da smo u medjusobnom skoru bolji od Zalgirisa i Baskonije,a imamo pobedu vise od njih.
Sjajan posao veceras odradjen,uzivanje je gledati ekipu koja u tri dana stize minus od 20 razlike i dobija lagano utakmicu.

Marko

pre 1 godinu

Uglavnom pričamo o ofanzivi, ali Larkin i Vasa zajedno 10 poena u drugom poluvremenu.

Kidali su na obe strane. Bravo za pripremu i egzekuciju.

Аца "Притисак!"

pre 1 godinu

А,још пре сат времена,било је "Партизан се распада". Браво Црно-бели!

Никола

pre 1 godinu

100% са пенала. Не памтим да смо имали такве проценте.
Зрело друго полувреме. Осим прве четвртине момци нису имали жуте минуте.
А имали смо ту бољку да нам је 3/4 била најслабија карика.
Имали смо 6 играча са 10+ поена ако се не варам?

Ima jedan tim

pre 1 godinu

Uvek mi je bilo fascinantno da koji god stranac dodje u Partizan gine i bori se kao da je odrastao uz klub, ta energija i atmosfera koju Partizan ima se ne moze kupiti i to je ta razlika izmedju nas i nekih drugih
NAPRED PARTIZAN

charlie

pre 1 godinu

I kad gube 17 razlike ladno gledam utakmicu. Ova ekipa moze da stigne i vecu razliku kada udje u ritam. Ovde je toliko ofanzivnog potencijala + odlican trener koji oseca igru. Prezadovoljan sam sa ovim do sada. Sanse za top 8 su (porazom Zalgirisa) realne ako od 4 kuci dobijemo 2

Doktor

pre 1 godinu

Koliko je samo vazno imati igrace gladne pobeda i igraca koji izgaraju u odbrani. Idemo Partizane, mi nemamo sta izgubiti a dobiti mozemo jako mnogo. Ipak, bas se vidi da je nemio dogadjaj sa derbija ostavio traga na igracima, njihovom raspolozenju. Napred insitucijo kosarkaska.

Mutimir

pre 1 godinu

Kako god da prodjemo sjajna tekma i sjajna botba Partizana ! Svaka cast ! Ovako igrati protiv Evro prvaka u gostima sa punim sastavom...

DB

pre 1 godinu

Pa dobro bre što im to radite?!
Moraće do kraja da zatvore fabriku metalnih proizvoda i otvore fabriku papirnih maramica. Zanimljivo bi zvučalo novo ime FPM :)

Diletant

pre 1 godinu

Ovu utakmicu su dobili Obradović i Avramović.
Koliko energije unosi Avramović, koliko želje pokazuje, podigne i motiviše celu ekipu kao nekad Novica. Bravo Aleksa !

Baron

pre 1 godinu

Како год да се заврши утакмица ја сам поносан на ову борву и жељу коју показују играчи Партизана. Напред Партизане лављег срца!

Partizan je kosarka

pre 1 godinu

Trojka Pantera preko ruke, blokada, pa trojka Nanelija, mislim da me citav komsiluk cuo... Svaka cast momci tako se bori za Partizan, i strani i domaci igraci svaku utakmicu daju maksimum BRAVO!!!

Hahaha

pre 1 godinu

Aha..znaci poraz Efesa je zbog sudija....vodis 20 razlike...i umesto da dokrajcis protivnika ti gubis utakmicu 13 razlike...primas 90 poena za 3 cetvrtine..po ko zna koji put...prestanite da kukate...i sami znate da ste u psiholoskom problemu sa privodjenjem kraju svih utakmica protiv Partizana...a vi nastavite da se lazete ako vam je tako lakse.

Mikii

pre 1 godinu

Rekoh lepo da ne treba da nas zanima Real niti bilo ko drugi, nego da odemo u Istanbul da ih dobijemo i sami odlučimo o sopstvenoj sudbini. Sad imamo ispred sebe 3 najteža moguća protivnika i odličnu proveru pred plej-of, jer će nam jedan od njih tri tamo biti rival. Voleo bih da izbegnemo Špance, jači su, vole da igraju prljavo i na sve to nam nikako ne leže.

Јабучило

pre 1 godinu

Partizan ce da bude 9-ti i imace isti odnos pobeda i poraza kao osmi, isto kao Zvezda 2017-te. Ove godine im karma vraća za ono podsmevanje Zvezdikad je bila deveta.
(Pera, 16. mart 2023 18:42)

Могуће. Али сами зависимо од себе, имамо већ понеко полуфинале и понеку евротитулу за собом и нису нас замрзавали.

Moralni gmizavac

pre 1 godinu

Partizan ce da bude 9-ti i imace isti odnos pobeda i poraza kao osmi, isto kao Zvezda 2017-te. Ove godine im karma vraća za ono podsmevanje Zvezdikad je bila deveta.
(Pera, 16. mart 2023 18:42)

Oni jadni pamte sezonu kada su bili deveti, jedini put u istoriji.. Teska prica