Aktuelno

Četvrtak, 03.11.2022.

12:09

Englezi zgroženi najezdom Albanaca: "To su kriminalci", Edi Rama: "Fini, dobrostojeći momci" VIDEO

Izvor: B92

Englezi zgroženi najezdom Albanaca: "To su kriminalci", Edi Rama: "Fini, dobrostojeæi momci" VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

241 Komentari

Sortiraj po:

е

pre 1 godinu

Davno sam ja pisao komentar kada su naši tadašnji vlastodršci uvažavali mnoge komentare da bi evropa time i balkan, konašno i svet udahnuli novu energiju, prijateljstvo i blagostanje da UN donese odluku orazmeni Albanaca na balkanu sa državom Izrael i njihvim stanovništvom, da se Jevreji presele na teritoriju države Albanija, a da se Albanci sa Balkana presele na teritoriju države Izrael. Albanci bi se tako našli na mestu bliskom njihovom našinu života i dobro bi se slagali sa Palestincima, a Jevreji već su po prirodi evropejci, slobodni, nezavisni među prijateljima. Naizgled teško i lomljivo, ali dugoročno pogodno za sve.

Radivoj

pre 1 godinu

Englezi ne moze tako posto vi pričate o ljudskim pravima ima sve da ih primite dokažite tim da mi srbi nismo u pravu nego im dajte eksluzivno pravo da odmah dobiju britansko drzavljnstvo stan i posao kao što su kod nas dobijali a oni ce vam to vec nekako zapamtiti i vratiti sa srećom

Maja

pre 1 godinu

@Vidim istorija je Srbima jača strana. Sve knjige gde je Srbin ispao najpametniji kao u Bubulejinom vicu uključiti kao obavezni štivo u školama. Sve knjige gde se bilo šta negativno govori o Srbiji ili pozitivno o Hrvatskoj, Albaniji, Turskoj, Nemačkoj, Britaniji, Bugarskoj, Austriji, Americi ili Sao Tome, obavezno šredirati spaliti i zakopati pod Antarktik.
(WallE,

Da, da, hoce to. A hrvatima je povjest mnogo jaka strana, ubilo se. I kakve veze ima ovo sa Srbima. Prica se o albancima kriminalcima koji nisu dobrodosli u Englesku sa razlogom. To je vasa istorija, optuziti Srbe, nema veze sto to nije istina, samo da se oni ocrne, pa idemo dalje. Pa nece moci "prijatelju". Izgleda da je tebi mozak kako ti kazes "šrediran" pa razmisljas sa tim ostatkom od mozga sto ti je ostao u glavi. Malo oladite sa srpskih portala sa vasom "istinom", nema veze sa zdravim mozgom...

Sait Berisha Pec

pre 1 godinu

Dok Zoranu Knezevicu, koji bluje otrov protiv Albanaca odobravate nekoliko komentara , meni zabranjujete jedan odgovor njemu. To nije pravedno a jos manje to dolikuje sajtu B92.

Bio sam u dobrim odnosima sa nekadasnjim moderatorima dok se pokojna Vesna Dozet (Ana Denic na Forumu B92) nije naljutila i preporucila valjda i Vama, zabranu na moje komentare!

I Veran Matic je imao sasvim pozitivno misljenje o meni.

Pozdrav!

tresnjojed

pre 1 godinu

Je li ima neki tvit od Dua Lipe i ostalih siptarsko-albanskih glupaca u vezi ovoga?
Stalno se pravila pametna, a sada je nigde nema.

sara

pre 1 godinu

Ako neko ima twiter,neka napiše ovom Englezu,da budu gostoljubivi prema Albancima,kao što su bili Srbi na Kosovu.Neka ih dočekuju u što većem broju,daju im jezik u školi,vesti na albanskom,Vilijam da kumuje svakom 10.detetu i ako Bog da Albanci će za 30 godina da proglase Vels svojim,da optuže Britance da je Vels uvek bio njihov,ali je otet.Kardif će zvati Kardifi i reći da je Rama nepriznato Čarlsovo dete...Izmisiće novu istoriju i u UK, jer svoju nikada nisu ni imali! Sa srećom Albanci u novom pohodu!
(KvoDi, 03. novembar 2022 23:47)


Ahahahahahahahahaha…..
Ovo je tako dobro, ma bravo… vrlo duhovito, bas dam se nasmejala, hvala..

Milos

pre 1 godinu

@Možda je to tako, ali ipak stupce crne kronike po svijetu ispunjavaju srbi kao najveći dileri droge i ubojice.
(mario

l to kaze predstavnik nacije koja je pobila sve zivo i proterala sve nehrvate iz svoje zemlje. Ajde bre vise Mario idi izleci svoje komplekse negde drugde. Niste to sto mislite da jeste i daleko ste od svega dobroga. Srbi su za vas sto svetlosnih godina ipred po svemu. Za dzaba se batrgate. A sto se tice albanaca i kriminala.. E pa "prijatelju" nisi upoznat sta rade po Londonu i dalje po svetu, trgovina drogom, ljudima i organima, dokazano. Opasni i primitivni kriminalci. Nesto popout vas hrvata bolesnih i ubilacki nastrojenih ljudi... Ne zovete se dzabe bracom..

Kiki

pre 1 godinu

Cuj, englezi zgrozeni albancima, kakva ironija!! Pa i mi smo zgrozeni englezima i albancima zajedno, a vidim javljaju se i hrvati ovde, jos jedna nacija za totalno zgrozavanje. I sta sada? Sve fini vi, svi zajedno. Nema kud vise. E pa drugari imam jako lose vesti za sve vas. Ne znam gde da pocnem, ali nista dobro. Pokazali ste se svi hvala bogu, znamo ko ste i sta ste i sa vama samo distanca...

WallE

pre 1 godinu

Vidim istorija je Srbima jača strana. Sve knjige gde je Srbin ispao najpametniji kao u Bubulejinom vicu uključiti kao obavezni štivo u školama. Sve knjige gde se bilo šta negativno govori o Srbiji ili pozitivno o Hrvatskoj, Albaniji, Turskoj, Nemačkoj, Britaniji, Bugarskoj, Austriji, Americi ili Sao Tome, obavezno šredirati spaliti i zakopati pod Antarktik.

Srbija!

pre 1 godinu

@Vladimir

Vladimire Care!

Narod nas ne kapira da nije isto ko u praksi seta nekom teritorijom, cija je kvazi-policija itd, nego da li je ta kvazi-drzavna tvorevina utemeljana na pravu ili nije.

Ako jeste onda sve pripada tom narodu i toj drzavi i samo je pitanje kada ce to svi da prihvate. A ako nije, onda niko nema prava da vadi resurse i premesta groblja i ostalo. Zato sto to nije njihovo.

Svi resursi sa Kosova i Metohije moraju pripasti i pripadaju Republici Srbiji i Srpskom narodu!

Tamo ima barem dva triliona dolara bogatstva. Jeste, mnogo vise nego sto bi Srbija imala da se prikljuci EU.

Znaci hocete zivotni standard EU, to se ne dobija prikljucenjem nego cuvanjem svojega! Svoje ne dam, tudje necu!

bezobrazluk

pre 1 godinu

А нису вам ваљали Броз и Енвер хоџа? КОлико је тада било криминалаца у Југославији и Албанији, и било где са ових простора? Нешто мало, и сви радили за службе напољу. А сада, нове младе националне државе, и нормално, мора много криминалаца да се регрутује да би радило за нове државе, треба неко дрогу да продаје и обавља остале уобичајене криминлне послове, кад је све остало распродато.

Ceske zahlade

pre 1 godinu

Negde sam procitao da je samo sa Kosova otislo vise od milion Albanaca za poslednjih 15-20 godina, i da ih sada na Kosovu ima oko 700.000 , a nasih Srba oko 130.000

Ako ovako nastave pa mi ce mo postati ubrzo vecina

Mina

pre 1 godinu

Možda je to tako, ali ipak stupce crne kronike po svijetu ispunjavaju srbi kao najveći dileri droge i ubojice.
(mario, 04. novembar 2022 10:44)
Ajde... Gde to.. U albaniji, Hrvatskoj.. Zna se ko su srbi.. Mozete sad da PLJUJETE koliko hoćete srbe ali to prosto nije tacno

Nino Belov

pre 1 godinu

Polako ljudi.

Vratićemo mi njih sve do jednoga natrag u Gruziju odakle su i dovedeni a Britanci koji su sve ovo zakuvali neka im onda reše problem države i nek im daju deo svoje zemlje da formiraju državu pošto su toliko brižni za njihova prava.

Skadar je Srpski grad a Kosovo i Albanija pripadaju Srbiji i Srbima i kad tad ćemo uzeti sve što pripada nama Srbima, prvoj civilizaciji, kulturi i narodu u Evropi.

A možda se tu i ne zaustavimo jer većina Evrope takođe pripada Srbima uključujući tu i Britaniju koju su osnovali prvi Srbi koji su došli tamo (kasnije nazvani Kelti i Velšani) i za šta sada već postoji dovoljno istorijskih, arheoloških, lingvističkih i genetskih dokaza.

sramota

pre 1 godinu

i albanci su ljudi. treba im dati sansu. i mi srbi imamo lopova po belom svetu kolko hoces. ne znaci da ako mi je brat lopov da sam i ja lopov. ne znaci da brat sutra nece biti lopov. treba pomoci ljudima, a ne pljuvati po njima. ajmo malo mozak drugari.
(sram nas bilo kako komentarisemo, 4. novembar 2022 07:30)
---------
Kako reče Njegoš: "Spuštavah se ja na vaše uže, Umalo se uže ne pretrže;
Otada smo viši prijatelji, U glavu mi pamet ućeraste." U pravu ste, treba im dati šansu. Mi Srbi smo od te divlje horde, klani, silovani, pljačkani, paljeni, proterivani još od dolaska tih "ljudi" sa turskim okupatorima pa do dana današnjeg. Danas su nervozni jer nemaju koga da siluju, prebijaju i pljačkaju. Ostalo im je da ruše groblja i srpske manastire, prebijaju malobrojne povratnike i optužuju svakoga ko pokuša da povrati svoju imovinu za ratni zločin, posle čega sledi dugi pritvor, kao opomena ostalim Srbima koji bi se drznuli da se vrate. Medjutim nemam ništa protiv, predlažem Vam da se uselite u zgradu pored one jedine Srpkinje u Djakovici i pokušate da date šansu tim, kako rekoste, ljudima. Obavezno sa sobom povedite ženu i decu. Da vas bude više. Želim Vam da za taj humani poduhvat budete nominovani za Nobelovu nagradu.
(Zoran Knezevic, 04. novembar 2022 10:11)

@zoran
kizo piglu si malo. upravo ti je receno da treba da im pomognes da ne budu kriminalci, lopovi, silovatelji, a ne da ih pljujes i da bezis od njih. po tebi je fer da ceo svet bezi od rusa i srba zato sto smo za sve nacisti, fasisti, zlotvori? pa nismo. nisu ni albanci. naravno da je vecina srba nacionalista, ali to ne znaci da smo losi i odvratni i da treba bezati od nas vec da smo samo glupi. aj pomozite nam. popravite nas. nismo svi 100godina ispred. to je nemoguce. neko mora da bude ispred, a neko iza. ovi sto su iza nisu silovatelji. aj da im pomognemo. razumes zoki?

C i n i k

pre 1 godinu

albaniji ima 2.5 miliona albanaca, a na kosovu 2 miliona. u srbiji ima 7 miliona srba, a na kosovu 100,000. kako je onda kosovo srbija, ajde da mi neko objasni? rusi upravo vode rat siptara u ukrajini tako sto hoce teritoriju 13 miliona rusa i mi to podrzavamo))) nista nema veze s mozgom))
(šalja kujtim, 04. novembar 2022 07:41)
04


Gde si pronasao 2 miliona alb na KiM kad je na zadnjim izborima upisano bilo 1.2 milona, sem toga u ALB nema 2.5 miliona stanovnika vec 2..na KiM zivi 100.000 Srba na jugu a na severu oko 40.000.
A sto se tice teritorije KiM to jeste teritorija SRB tako i pise u rezoluciji 1244,tako da sto se mene tice ja bih licno KiM podelio, i svakako bih dao albance iz SRB iz Preseva za sever KiM i potom bih podigao zid od 10 m gde ni 1 albanac nbi mogao vise da proviri u SRB zauvek...

Vladimir

pre 1 godinu

Za svu ovu "gospodu" kojima nije jasno evo jednom za svagda da shvatite.

Po međunarodnom pravu ni jedan narod ne može imati 2 države već samo jednu.

Zbog toga, ko god da potpiše bilo šta vezano za Kosovo neće biti validno po međunarodnom pravu i neće nikada biti priznato.

To u prevodu znači da Srbi kad tad mogu da izvrše povraćaj teritorija milom ili silom jer imaju pravno utemeljenje za to tj. po zakonu je.

Albanci sa Kosova otvoreno govore da je sledeći korak posle priznanja ujedinjenje sa Albanijom što otvoreno ukazuje na prevaru Albanaca i neiskreno izjašnjavanje da žele da budu nezavisni.
O kakvoj nezavisnosti mi pričamo kada je u pitanju otimanje dela teritorije jedne nezavisne države pod izgovorom kako bi se druga država proširila.

Ovo je presedan i to veoma opasan jer to sada povlači mogućnost bilo kog naroda u drugim državama da imaju pravo da se otcepe i onda prisajedine drugoj državi.

Po toj logici Srbi u Čikagu, Australiji, Austriji, Švajcarskoj, Nemačkoj, npr. Meksikanci u Teksasu a i drugi narodi sada imaju pravo da se otcepe i prisajedine svojim matičnim državama.

Napravili su haos koji će tek imati posledica zbog kršenja međunarodnog prava pa tako zakoni i UN više ne postoje već samo sila jačeg.

Nije im to trebalo. Naročito Americi i državama u kojima ima mnogo stranaca jer od sada je svako otcepljenje legalno a najviše će se tim državama to obiti o glavu.

Dule

pre 1 godinu

Kako narod kaze « nasla krpa zakrpu» tako su Albanci pohotali prema svojim velikim prijateljima Englezima. Oni su ih doskora obucavali lopovluku, kradji, otimanju tudje istorije i umjetnina. Samo eto problema sada uplasili se pokvareni Englezi da ce ih ucenici prevazici, ali od toga nece biti nista, jer Albanci su krininalci na regionalnom nivou, a Englezi kriminalci, pljackasi i ubice svetskog nivoa. Ali neka samo vi u Englesku jer ko hod je kriminalac, pljackas i zlikovac on tamo odlazi.

Lea USA

pre 1 godinu

(mario, 04. novembar 2022 10:44)

Koliko sam primetila ovde u Americi ni hrvati ne zaostaju mnogo u tome uvek su zajedno sa tim istim srbima koje si pomenuo. Bar tu se drze zajedno

stomatolog

pre 1 godinu

А је могуће то,куме? Е што се свијет искварио...А што вели на ово Дуа Љипа, откривачица ајвара?
(lepota poroka, 04. novembar 2022 09:17)

@lepota
ne diraj mi duu. da mi podua odreko bi se kosova i porodice i dece i sviju. najbolja riba ma svetu.

felix

pre 1 godinu

Da da sad su im kriminalci a do juče su im bili borci za slobodu. Zapad je svakog pustio niz vodu čim više nije imao koristi od istih.

xo

pre 1 godinu

albanska mafija došla i do britanskog dvora nema jačih na ostrvu
e sad sadašnjima smetaju što su kosovo kupili od pređašnjih pa bi i oni malo
dok su vam albanci tu biće i za vas polako nećete ih se tako lako otarasiti u stavri oni će vas, bežaćete u brda kao i u nemačkoj i švajcarskoj..

C i n i k

pre 1 godinu

Možda je to tako, ali ipak stupce crne kronike po svijetu ispunjavaju srbi kao najveći dileri droge i ubojice.
(mario, 04. novembar 2022 10:44)


Po kom svetu ?
"Svet" je za tebe ocigledno tvoje selo samo?
Ja kapiram mrznju sve ok, naravno, ni mi Srbi ne volimo vas ujke do mere da kada bi to trenutno bilo izvodljivo, misim da vas nbi ostao ni 1 na kugli zemaljakoj a ne samo u tzv hr....medjutim pisati ovakve idiotluke je ravno psihijatrijskom problemu koji je kod tebe ocigledan..

mr

pre 1 godinu

A mi smo kao veverice pa da ne znamo ko je glavni izvoznik kriminala, heroina, belog roblja i oruzja u Evropu... A narocito su Englezi naivni
(Hecer, 04. novembar 2022 09:24)
Možda je to tako, ali ipak stupce crne kronike po svijetu ispunjavaju srbi kao najveći dileri droge i ubojice.
(mario, 4. novembar 2022 10:44)

Изгледа да су ти морнари мало помутили расуђивање, па чисто да ти помогнем. Швајцарска, Немачка, Белгија, Италија, имају затворе, а у њима је процентуално једна нација најзаступљенија, шта мислиш која. Па ова коју ти и твоји подржавате, али их никако не желите код вас. Да, Албанци. На страну што гомила Албанаца има српске пасоше, па нам набијају статистику.

222

pre 1 godinu

Da vam se množe u Engleskoj, u zdravlju i veselju. Što više da ih imate, pa ako bude sreće da vam sagrade par žutih kuća, da vam vuče na radost.
(pr, 3. novembar 2022 13:56)
Kako je gradnja žutih kuća tebi sreća.

Mija

pre 1 godinu

Britanci su najbolja podrška Albanaca u stvaranju VA .Savetnica u Predsedništvu je Banka hvaljena - sposobna.Englezi su glavni organizatori i instruiranje Šiptara na Kosovu protiv Srbije i inicijatori otcepljenja Kosova od Srbije.Albanci su dominantni u Švajcarskoj a sada zaposedaju i Englesku.Samo neka nastave ,da osete Englezi njihovo divljaštvo jer ih oni podsticali na takvo divljaštvo prema Srbima.Ko drugom jamu kopa ,sam u nju upada - stara pogovorka.

nekako s proljeća

pre 1 godinu

u albaniji ima 2.5 miliona albanaca, a na kosovu 2 miliona. u srbiji ima 7 miliona srba, a na kosovu 100,000. kako je onda kosovo srbija, ajde da mi neko objasni? rusi upravo vode rat siptara u ukrajini tako sto hoce teritoriju 13 miliona rusa i mi to podrzavamo))) nista nema veze s mozgom))
(šalja kujtim, 04. novembar 2022 07:41)
04

Bilo ih je više no ste ih protjerali.

mario

pre 1 godinu

A mi smo kao veverice pa da ne znamo ko je glavni izvoznik kriminala, heroina, belog roblja i oruzja u Evropu... A narocito su Englezi naivni
(Hecer, 04. novembar 2022 09:24)
Možda je to tako, ali ipak stupce crne kronike po svijetu ispunjavaju srbi kao najveći dileri droge i ubojice.

Zoran Knezevic

pre 1 godinu

i albanci su ljudi. treba im dati sansu. i mi srbi imamo lopova po belom svetu kolko hoces. ne znaci da ako mi je brat lopov da sam i ja lopov. ne znaci da brat sutra nece biti lopov. treba pomoci ljudima, a ne pljuvati po njima. ajmo malo mozak drugari.
(sram nas bilo kako komentarisemo, 4. novembar 2022 07:30)
---------
Kako reče Njegoš: "Spuštavah se ja na vaše uže, Umalo se uže ne pretrže;
Otada smo viši prijatelji, U glavu mi pamet ućeraste." U pravu ste, treba im dati šansu. Mi Srbi smo od te divlje horde, klani, silovani, pljačkani, paljeni, proterivani još od dolaska tih "ljudi" sa turskim okupatorima pa do dana današnjeg. Danas su nervozni jer nemaju koga da siluju, prebijaju i pljačkaju. Ostalo im je da ruše groblja i srpske manastire, prebijaju malobrojne povratnike i optužuju svakoga ko pokuša da povrati svoju imovinu za ratni zločin, posle čega sledi dugi pritvor, kao opomena ostalim Srbima koji bi se drznuli da se vrate. Medjutim nemam ništa protiv, predlažem Vam da se uselite u zgradu pored one jedine Srpkinje u Djakovici i pokušate da date šansu tim, kako rekoste, ljudima. Obavezno sa sobom povedite ženu i decu. Da vas bude više. Želim Vam da za taj humani poduhvat budete nominovani za Nobelovu nagradu.

Dobrica

pre 1 godinu

u albaniji ima 2.5 miliona albanaca, a na kosovu 2 miliona. u srbiji ima 7 miliona srba, a na kosovu 100,000. kako je onda kosovo srbija, ajde da mi neko objasni? rusi upravo vode rat siptara u ukrajini tako sto hoce teritoriju 13 miliona rusa i mi to podrzavamo))) nista nema veze s mozgom))
(šalja kujtim, 04. novembar 2022 07:41)

Nisu ti tacne neke brojke, a ostalo ne mogu ni da ti objasnjavam, ionako ne bi shvatio.

TOS 1

pre 1 godinu

(šalja kujtim, 4. novembar 2022 07:41)

2M Albanaca na KiM?! Jesi bio nekad na KiM? Ni u najboljim danima ih nije bilo vise od 1M. Danas osim Prizrena i Pristine sve opustelo dole.
Dakle , ta komunisticka retorika o milionima Albanaca se primila u nas Srba i ostala kao dogma. Vec 40 godina njih na KiM 2M.

lepota poroka

pre 1 godinu

А је могуће то,куме? Е што се свијет искварио...А што вели на ово Дуа Љипа, откривачица ајвара?

повратак отписаних

pre 1 godinu

A gde ćemo, gospodine ministre, ako u London uđu crveno-crni?
Da vam kažem, mladiću, gde ćete...U vražju mater!

Zoran Knezevic

pre 1 godinu

Vec sam se bio zabrinuo da se ovaj izbegli shkavell zoran knezevic nece javiti…
(karin mahani, 4. novembar 2022 09:25)
-------
Mogu da budem bilo šta pa i "shkavell" samo da ne budem ono što ste vi. Inače, kod nas, čak i "shkavelli" kažu: Pa ko smo "shkavelli" nismo arnauti. I oni videli kakva je to divljina. I oni imaju neki moral i etiku, za razliku od poslednjeg divljeg plemena na tlu Evrope.

Hecer

pre 1 godinu

A mi smo kao veverice pa da ne znamo ko je glavni izvoznik kriminala, heroina, belog roblja i oruzja u Evropu... A narocito su Englezi naivni

Smuleco

pre 1 godinu

Ima 140 hiljada Albanaca u VB ..znači, respektibilna cifra. Inače, cenim da ih ima bar duplo više, jer je ogroman broj njih tamo ilegalno, i naravno da takvi nisu registrovani.

Profesor Dušan

pre 1 godinu

1912g. u Londonu stvorena je država Albanija da Srbija ne bi imala izlaz na more i da bi bila slaba,.... ja sam za to da se svi ,,pošteni" Albanci presele u njihovu bratsku Englesku pa neka se međusobno odnose tamo uzduž i popreko....

sram nas bilo kako komentarisemo

pre 1 godinu

i albanci su ljudi. treba im dati sansu. i mi srbi imamo lopova po belom svetu kolko hoces. ne znaci da ako mi je brat lopov da sam i ja lopov. ne znaci da brat sutra nece biti lopov. treba pomoci ljudima, a ne pljuvati po njima. ajmo malo mozak drugari.

šalja kujtim

pre 1 godinu

u albaniji ima 2.5 miliona albanaca, a na kosovu 2 miliona. u srbiji ima 7 miliona srba, a na kosovu 100,000. kako je onda kosovo srbija, ajde da mi neko objasni? rusi upravo vode rat siptara u ukrajini tako sto hoce teritoriju 13 miliona rusa i mi to podrzavamo))) nista nema veze s mozgom))

laki

pre 1 godinu

pa tk su vasi drugari kojima dostavljate oruzje da se bore protiv zlih Srba, zsr ne?
Eto, sad ih lepo i demokraCki primite kod vas i dajte im sve beneficije nacionalne manjine....

Ako želite da vidite prava gov.a,dođite u hrvatsku 🤣

pre 1 godinu

Dejane, mi smatramo da su Srbi izopćenici od Hrvata i da ih stalno treba kažnjavati. Stalno nas izdajete. Ako 90% Hrvata ima srpske pretke, to su oni koji su se su se vratili matičnom narodu.
(zg232, 3. novembar 2022 22:19)

Purgerko, ja smatram da se vasa Severina muva oko Kebinog sina,da slušate Cecu i da imate ćirilicu u centru Zg,e sad ,ako se vaše drmaju u Bg koji je glavni grad svih republika 🤣🤣👍Beograd 🤣

Hogar

pre 1 godinu

HAHAHAHA....A BILI JADNI I NEVINI ..DAO BOG SVI CIFSE DA VAM DODJU INACE TO SU NAJVECI KRIMINALCI RADE SA DROGOM..ORUZJE....BELIM ROBLJEM...OTMICE...UBISTVA...TEK CETE VIDETI KO VAM JE DOSAO

Vam Dam

pre 1 godinu

Srpska policija vrši inspekciju na Kosovu , traži pripadnike OVK-a. I zaustavlja redom:
– Kaži lopata.
– Lopata. A što?
– Pa Šiptar bi rekao ljopata, ali ti si naš.
– Eeee, jesi ljukava ljisica!

Ako želite da vidite prava gov.a,dođite u hrvatsku 🤣

pre 1 godinu

mos u zemëro me drapërin🤣🤣👍
Ako je roba kvalitetna,treba ulagati u logistiku i naučiti Engleski🤣🤣🤣🤣
Sad zamislite anemicne Engleze,kako trce i jure lepe Šipce,cirkus🤣🤣🤣🤣

Hogar

pre 1 godinu

HAHAHAHA....A BILI JADNI I NEVINI ..DAO BOG SVI CIFSE DA VAM DODJU INACE TO SU NAJVECI KRIMINALCI RADE SA DROGOM..ORUZJE....BELIM ROBLJEM...OTMICE...UBISTVA...TEK CETE VIDETI KO VAM JE DOSAO

Ako želite da vidite prava gov.a,dođite u hrvatsku 🤣

pre 1 godinu

Dejane, mi smatramo da su Srbi izopćenici od Hrvata i da ih stalno treba kažnjavati. Stalno nas izdajete. Ako 90% Hrvata ima srpske pretke, to su oni koji su se su se vratili matičnom narodu.
(zg232, 3. novembar 2022 22:19)

Purgerko, ja smatram da se vasa Severina muva oko Kebinog sina,da slušate Cecu i da imate ćirilicu u centru Zg,e sad ,ako se vaše drmaju u Bg koji je glavni grad svih republika 🤣🤣👍Beograd 🤣

Ako želite da vidite prava gov.a,dođite u hrvatsku 🤣

pre 1 godinu

mos u zemëro me drapërin🤣🤣👍
Ako je roba kvalitetna,treba ulagati u logistiku i naučiti Engleski🤣🤣🤣🤣
Sad zamislite anemicne Engleze,kako trce i jure lepe Šipce,cirkus🤣🤣🤣🤣

Antusa

pre 1 godinu

Dobro sad nisu ni Srbi cvećke. Pink Panteri i ostale kriminalne srpske grupe su poznate širom Evrope. Pa i ona Netflix-ova serija ''La casa de papel'' je bila puna Srba.

remizator

pre 1 godinu

A inače najezda albanaca traje već dugo,preplavili su celu Evropu,u Italiji blizu Udina su se nagomilali do te mere da već traže kulturnu autonomiju,Venecija ih je puna,tako da taj komfor koji dobijaju od Evrope obiçe im se o glavu vrlo brzo,pošto kod njih inače vlada glad za tuđim teritorijama,eto šansa Evropi da im to reši,malo u Italiji,pa Engleskoj i tako redom,a oni su što kaže prepošteni Rama fini momci koji se bave svim kategorijama kriminala pa Evropo izvoli pa preuzmi i ugosti i učini ljude srećnim ne samo na Kosovu već ih pusti da se šire Evropom..

grandiozo

pre 1 godinu

A inače najezda albanaca traje već dugo,preplavili su celu Evropu,u Italiji blizu Udina su se nagomilali do te mere da već traže kulturnu autonomiju,Venecija ih je puna,tako da taj komfor koji dobijaju od Evrope obiçe im se o glavu vrlo brzo,pošto kod njih inače vlada glad za tuđim teritorijama,eto šansa Evropi da im to reši,malo u Italiji,pa Engleskoj i tako redom,a oni su što kaže prepošteni Rama fini momci koji se bave svim kategorijama kriminala pa Evropo izvoli pa preuzmi i ugosti i učini ljude srećnim ne samo na Kosovu već ih pusti da se šire Evropom..

grandiozo

pre 1 godinu

A inače najezda albanaca traje već dugo,preplavili su celu Evropu,u Italiji blizu Udina su se nagomilali do te mere da već traže kulturnu autonomiju,Venecija ih je puna,tako da taj komfor koji dobijaju od Evrope obiçe im se o glavu vrlo brzo,pošto kod njih inače vlada glad za tuđim teritorijama,eto šansa Evropi da im to reši,malo u Italiji,pa Engleskoj i tako redom,a oni su što kaže prepošteni Rama fini momci koji se bave svim kategorijama kriminala pa Evropo izvoli pa preuzmi i ugosti i učini ljude srećnim ne samo na Kosovu već ih pusti da se šire Evropom..

A da soli pamet zna

pre 1 godinu

pogledaj te samo kravatu ovog covjeku a vjerovatno ima i patike na nogama i bice vam jasno kakav ne politicar prica

sasa

pre 1 godinu

Zelim Vam od sveg srca da se ubrza parenje izmedju engleskinja i dobrih ljudi iz albanije koji emigriraju u istu, na taj nacin podmladjuju englesku krv,englezi novorodjeni kao takvi ce biti jos lepsi i pametniji-cista korist za obe nacije! Pozdrav od malog srbina iz sveta!Hvala!
(Petar Veliki, 3. novembar 2022 17:36
kakav ce to offspring ispasti, wrong turn koljaci

raspop

pre 1 godinu

Какви смо ми (Срби) кад су нам такви Албанци( као што смо их описали у коментарима) одузели целу покрајину Косово и Метохију,и по Србији имају стотине својих пекара,посластичарница.Они су организовани,великим делом у криминалу,а исто тако великим делом и у легалним пословима.Ево ја живим у Немачкој и највише фирми у грађевинским пословима су у власништву Албанаца,само на комбијима читаш њихова презимена.Нас нема нигде,можемо само да им завидимо на повезаности.Друго њихова политика,криминал и пословни људи делују заједно у остварењу албанских националних циљева,сви заједно лобирају и шаљу паре за независно Косово.
(нс бој, 3. novembar 2022 20:09)

Srpski komunisti su oduzeli Srbiji Kosovo jos 1945, tada je Srbima proteranim sa Kosova, zabranjeno da se vrate na svoja ognjista. Albanci su samo iskoristili ukazanu priliku. Nama neprijatelji ne trebaju.

Zagor

pre 1 godinu

Ma Rama je u pravu to su sve sami IT (illegal trafficking) stručnjaci, doktori za vađenje organa, filmski producenti i uzgajivači koza za potrebe filmske industrije za odrasle albanskog govornog područja...

Zapanjena

pre 1 godinu

Vidi ti to, odkud? Malu, slatki, nevini dok su ubijali Srbe, a sad kriminalci??? Očas posla! Nisu to Albanci samo iz Albanije, pre bih rekla da su sa Kosova, nego Britanci i ne znaju koga finansiraju već decenijama! Ali polako! Zaigra e mečka, ovo su samo pripreme!

KvoDi

pre 1 godinu

Ako neko ima twiter,neka napiše ovom Englezu,da budu gostoljubivi prema Albancima,kao što su bili Srbi na Kosovu.Neka ih dočekuju u što većem broju,daju im jezik u školi,vesti na albanskom,Vilijam da kumuje svakom 10.detetu i ako Bog da Albanci će za 30 godina da proglase Vels svojim,da optuže Britance da je Vels uvek bio njihov,ali je otet.Kardif će zvati Kardifi i reći da je Rama nepriznato Čarlsovo dete...Izmisiće novu istoriju i u UK, jer svoju nikada nisu ni imali! Sa srećom Albanci u novom pohodu!

Zoran Knezevic

pre 1 godinu

Kao da su Albanci prvi se setili da diluju drogu...

Kad su srušili Slobu u trezoru Narodne banke su našli heroin, pošto je novac bio bezvredan!

Pamentom dosta...
(Leta Semoa, 3. novembar 2022 18:20)
-------
A glupaku još više.

vukica

pre 1 godinu

Ne znam za balkansku zemlju koja nema svoju mafiju u inostranstvu, plus italijani, rusi, poljaci, turci, japanci, koreanci, izgleda samo autohtoni skandinavci nemaju

Zoran Knezevic

pre 1 godinu

Evo moj primer. Kao neko iz Srbije kada sam hteo da se manem predrasuda i da poverujem jednom Albancu Kosovaru u mojoj prvoj godini zivota u inostranstvu i da se uzdam u tu njihovu tkzv "Besu" koja je "cvrsca od bilo cega", zavrnuo me lik bez pardona. Platio sam skolu i od tada ne verujem vise ni u kakve njihove "bese", cast ili bilo sta. Lopurde i prevaranti. Mogu biti i 30 i vise godina negde u inostranstvu, ali oni se nikada nece integrisati. Ja sam svoju naivnost i dobru volju da ih posmatram bez predrasuda platio. A to je i moj savet svima koji ikada dodju u bilokakav kontakt sa njima.
(sve tacno, 3. novembar 2022 22:26)
-----------
Ne postoji ništa bezvrednije i bezveznije od te "bese". Mi Srbi smo osmislili te nebuloze i mitove o njihovoj časti i poštenju. Sada nam se to obija o glavu. Tragika je da nam u te laži nisu poverovali šiptari već Srbi, koji i dan-danas nemaju pojma sa čime imaju posla. Pre neki dan jedan od srpskih moralnih gromada reče kako su šiptari čuvali Pećku Patrijaršiju za vreme rata?! Zaboravio je samo da nam kaže od koga su je čuvali? Silovali časne sestre i pljačkali manastirsko imanje, nadajući se da će na kraju to biti njihovo. Moj savet svim srpskim ovcama: Ne pružajte im ruku i ne okrećite ledja. U prvom slučaju uješće vas za ruku a, u drugom, zabiti nož u ledja.

škavelčić

pre 1 godinu

1984-85,sluzio JNA u Prokuplju i za divno cudo,pola kasarne siptari.Izgleda da njih nisu slali daleko od kuce na odsluzenje.Nisam mogao kao 19-godisnjak da shvatim ,ai danas mi mnoge stvari nisu jasne,da postoji takav narod,takav coporski mentalitet,animalan i u teskom raskoraku sa normalnim.Kao da smo sa dve galaksije,dve planete.Mogu misliti kakvi su tek danas.Niko od nas "ostalih' nikakav kontakt sa njima nije imao.Druzili bi se izmedju sebe,brslali na onom svom jeziku,puni mrznje i pakosti,netolerantni i za svaki ukor bi se pozivali na 'NACIONALNU" manjinu.Nek je Bog na pomoci Srbima koji sa ovim coporom mora da deli isti "pasnjak".
(OBRISANI, 03. novembar 2022 16:38)

E ako si nam rekao, ti tako tolerantan, pun ljubavi i tako to…

Mileta

pre 1 godinu

Kao da su Albanci prvi se setili da diluju drogu...

Kad su srušili Slobu u trezoru Narodne banke su našli heroin, pošto je novac bio bezvredan!

Pamentom dosta...
(Leta Semoa, 3. novembar 2022 18:20)

A Vi ste to videli svojim očima? Bili ste prisutni na tom mestu tog momenta?

sve tacno

pre 1 godinu

Evo moj primer. Kao neko iz Srbije kada sam hteo da se manem predrasuda i da poverujem jednom Albancu Kosovaru u mojoj prvoj godini zivota u inostranstvu i da se uzdam u tu njihovu tkzv "Besu" koja je "cvrsca od bilo cega", zavrnuo me lik bez pardona. Platio sam skolu i od tada ne verujem vise ni u kakve njihove "bese", cast ili bilo sta. Lopurde i prevaranti. Mogu biti i 30 i vise godina negde u inostranstvu, ali oni se nikada nece integrisati. Ja sam svoju naivnost i dobru volju da ih posmatram bez predrasuda platio. A to je i moj savet svima koji ikada dodju u bilokakav kontakt sa njima.

zg232

pre 1 godinu

Imaš pravo. Previše smo krvi prolili za najdražu nam domovinu.
(zg232, 03. novembar 2022 16:29)

Да, проли сте превише крви српске деце...
(Црвена звезда 1913, 03. novembar 2022 16:54)

90% Hrvata ima srpsko poreklo tako da su sva stradanja ustvari samo stradanja Srba i nikog drugog.Na žalost svih nevinih duša
(Dejan, 3. novembar 2022 17:50


Dejane, mi smatramo da su Srbi izopćenici od Hrvata i da ih stalno treba kažnjavati. Stalno nas izdajete. Ako 90% Hrvata ima srpske pretke, to su oni koji su se su se vratili matičnom narodu.

blatobran

pre 1 godinu

Albanaca zajedno u Albaniji i na Kosovu ima nešto preko 5 miliona, a komentator dole kaže da ih samo u Britaniji ima preko 6. To jednostavno ne može biti tačno.

crni

pre 1 godinu

@(Ivan HH, 3. novembar 2022 15:58)
O čemu govoriš? Pa Englezi su i danas jedan od najružnijih naroda sveta. Stranci se ne računaju, mislim ovi stranog porekla tipa, Indijci, Arapi, Afrikanci i drugi. To je sve zbog endogenog mešanja, mislim između sebe, sa bliskim rođacima. Žene su im odebele i ružne kao lopate.

Sailor

pre 1 godinu

U Austriju su masovno dosli nakon 1999,Sticajem okolnosti zbog posla sam ih dosta sretao i upoznao.Subjektivno misljenje je da ih je svega 5% uspesno proslo period integracije..Ostali su zaglavljeni u plemenskim obicajima 19 veka..I da pored čečena su glavni u distribuciji narkotika,kriminalu svih oblika..Slucajno?Kako to recimo nisu Makedonci,Poljaci,Bosanci...Austrijancima se vratio bumerang u vidu ovoh ljudi..Njihovi i nijedni drugii politicari nikada nisu niti ce snositi odgovornost za dolazak ovih ljudi bez ikakve provere..Ostaje nama koji smo u njihovoj blizini da gledamo i cutimo..

darojko

pre 1 godinu

Kosovo, Albanija, BiH Federacija i Hrvatska imaju najveću stopu odliva stanovništva u NATO zemlje.

e ali vi neće da može da ugazite u tu stopu odliva iako bi želeli više od svega ali eto nije vam dano pa onda pravimo se da baš vas briga za truli zapad , ali da kaže može pola srbije bi iscurelo momentalno

Mare

pre 1 godinu

Albanski narod je vredan,pošten čak i porez plaćaju...Uostalom, ne bi ni postojali da im VI to niste omogućili...
Nemojte sada tako dragi Britanci,nije u redu.

Zoran Knezevic

pre 1 godinu

Koja ironija? A, Albanija je, kao država, stvorena 1912 godine na insistiranje, tada još uvek velike kolonijalne sile, Velike Britanije, koja sebe nikada nije smatrala delom Evrope osim, kada je od toga imala koristi, sa ciljem, da Albaniju koriti kao "Žulj u peti Ebvrope", koji se uvek može aktivirati po želji britanskih majstora intriga.

M

pre 1 godinu

U Britaniji sam već vise od 30 godina i činjenica jeste da su preuzeli podzemlje i poznati po surovosti. Isto tako veliki procenat se uselio iz Albanije a slagali da su sa Kosova s čim sa se licno uvjerio bezbroj puta…

Berisha

pre 1 godinu

Pa kolonizatori se s nikim ne odnose sa postovanjem, a kamoli sa
Albanijom. Britanci bi, kao i kauboji, trebali dobiti po nosu u vlastitoj
zemlji, pa ce se tada mozda opametiti.

нс бој

pre 1 godinu

Какви смо ми (Срби) кад су нам такви Албанци( као што смо их описали у коментарима) одузели целу покрајину Косово и Метохију,и по Србији имају стотине својих пекара,посластичарница.Они су организовани,великим делом у криминалу,а исто тако великим делом и у легалним пословима.Ево ја живим у Немачкој и највише фирми у грађевинским пословима су у власништву Албанаца,само на комбијима читаш њихова презимена.Нас нема нигде,можемо само да им завидимо на повезаности.Друго њихова политика,криминал и пословни људи делују заједно у остварењу албанских националних циљева,сви заједно лобирају и шаљу паре за независно Косово.

Marko

pre 1 godinu

Ko misli da su oni problem engleskoj policiji i MI5, taj pojma nema o Englezima. No, englezi vole da dizu prasinu. Zivim u toj zemlji i imam prijatelja u njihovoj policiji, te znam par stvari iz prve ruke.
Svi imaju sliku njihovog bobija policajca koji se seta onako bezazleno, ali to vam je opaka maska.
Ne dao ti Bog da te stave na zub,pa te posete kada se najmanje nadas, na mestu gde ni u snu ne ocekujes. Koji crni Albanci i slicna boranija.

woos

pre 1 godinu

Fina narko organi ekipica,, vasi miljenici:)
(Djidji, 3. novembar 2022 17:55)

Kao da su Albanci prvi se setili da diluju drogu...

Kad su srušili Slobu u trezoru Narodne banke su našli heroin, pošto je novac bio bezvredan!

Pamentom dosta...
(Leta Semoa, 3. novembar 2022 18:20)

Svaka drzava ima takve 'rezerve' ako zatreba da intervenise, ali kod ovih engleskih prijatelja to je glavna grana privrede. Jel ti dosta?

Leta Semoa

pre 1 godinu

Fina narko organi ekipica,, vasi miljenici:)
(Djidji, 3. novembar 2022 17:55)

Kao da su Albanci prvi se setili da diluju drogu...

Kad su srušili Slobu u trezoru Narodne banke su našli heroin, pošto je novac bio bezvredan!

Pamentom dosta...

Deep Throat

pre 1 godinu

Ajde šta lupetate?!

Rusija, Italija i Kina imaju mafiju stotinama godina unazad!

Albanci su tu u toj priči početnici, ako su uspjeli preuzeti britansko tržište kokaina onda super, pametni su i sposobni, brzo uče.

RCZ

pre 1 godinu

Pomozite “jadnim albancima i siptarima sa Kosova “. Sve ih uselite u britaniju . Da malo vi uzivate sa njima . To su sve ozbiljni , skolovani , prijatni i produhovljeni ljudi koji ce u svakom smislu unaprediti svaki vid kriminala koga se dohvate .

Lawless

pre 1 godinu

Britanija nikada ali nikada nece pokazati postovanje prema Albaniji. To je posledica Albanskog odnosa prema Britaniji. A to je vazalni odnos i tu price nema.
E sad, komentar o divljackom i necivilizovanom ponasanju a da dolazi od Engleza, to je previse.

N.Sad

pre 1 godinu

U mom gradu postoje Albanci koji su dobrostojeći a nisu povezani sa albanskom mafijom. Uglavnom pekari, ugostitelji... A ni poštene "poljoprivrednike" iz Lazareta ne smatram mafijom:)
(commie, 03. novembar 2022 14:59)

Uh, bas ce tebi da se poveravaju sa kim su povezani, ne budi naivan.

tompus

pre 1 godinu

Pa da pokažu kroz koju godinu Škotima,Velšanima i Ircima kako se pravi republika!
(statuskan, 03. novembar 2022 16:07)

Zahvaljujemo

najače...ha,ha...

Dejan

pre 1 godinu

Imaš pravo. Previše smo krvi prolili za najdražu nam domovinu.
(zg232, 03. novembar 2022 16:29)

Да, проли сте превише крви српске деце...
(Црвена звезда 1913, 03. novembar 2022 16:54)

90% Hrvata ima srpsko poreklo tako da su sva stradanja ustvari samo stradanja Srba i nikog drugog.Na žalost svih nevinih duša

Petar Veliki

pre 1 godinu

Zelim Vam od sveg srca da se ubrza parenje izmedju engleskinja i dobrih ljudi iz albanije koji emigriraju u istu, na taj nacin podmladjuju englesku krv,englezi novorodjeni kao takvi ce biti jos lepsi i pametniji-cista korist za obe nacije! Pozdrav od malog srbina iz sveta!Hvala!

pseudo_slucajno

pre 1 godinu

Da vam se množe u Engleskoj, u zdravlju i veselju. Što više da ih imate, pa ako bude sreće da vam sagrade par žutih kuća, da vam vuče na radost.
(pr, 03. novembar 2022 13:56)

Амин!

fra Filipovic

pre 1 godinu

To kao kad bi hrvatijanci rekli ono nisu logori bili, već gostionica luksuzna.
(UFO, 03. novembar 2022 15:07)

Ne kaže se Hrvatijanac nego Krvat.
(djani, 3. novembar 2022 15:37)

Imaš pravo. Previše smo krvi prolili za najdražu nam domovinu.
(zg232, 3. novembar 2022 16:29)

Grof Drakula da vam pozavidi.

OBRISANI

pre 1 godinu

1984-85,sluzio JNA u Prokuplju i za divno cudo,pola kasarne siptari.Izgleda da njih nisu slali daleko od kuce na odsluzenje.Nisam mogao kao 19-godisnjak da shvatim ,ai danas mi mnoge stvari nisu jasne,da postoji takav narod,takav coporski mentalitet,animalan i u teskom raskoraku sa normalnim.Kao da smo sa dve galaksije,dve planete.Mogu misliti kakvi su tek danas.Niko od nas "ostalih' nikakav kontakt sa njima nije imao.Druzili bi se izmedju sebe,brslali na onom svom jeziku,puni mrznje i pakosti,netolerantni i za svaki ukor bi se pozivali na 'NACIONALNU" manjinu.Nek je Bog na pomoci Srbima koji sa ovim coporom mora da deli isti "pasnjak".

Komentator

pre 1 godinu

Britanija je izmislila Albaniju i Albance (zajedno sa Austorugarskom i Vatikanom) i stvorila je albansku mafiju, pa sada neka se nosi sa njima.

vlaske

pre 1 godinu

tvrdim pouzdano, 2000tih su britanci davali državljanstvo svim Šiptarima koji su to tražili. teško je poverovati u to, obzirom koliko su strogi. sada im smeta ta ista radna snaga

Црвена звезда 1913

pre 1 godinu

Imaš pravo. Previše smo krvi prolili za najdražu nam domovinu.
(zg232, 03. novembar 2022 16:29)

Да, проли сте превише крви српске деце...

Marko

pre 1 godinu

Lol pa prošlo je to vreme Rama kada ste mogli tako da lupetate i svi vam aplaudiraju. A iskreno potpuno vas podržavam da što više naselite Zapad Evrope kako ste krenuli zadnjih nekoliko decenija. U švici ne možeš ciglu ugraditi a da ne pitaš njih, svu građevinu drže. BTW fun fuct, Albanija je zemlja sa najvećim odlivom stanovništva u Evropi, većim i od BiH u kojoj je bio rat. Sve Vam govori.

djordje

pre 1 godinu

Uh sto bih voleo da im albanci vode kriminal na ulicama, uvoze drogu i onda traze svoja prava. Pa da im se obije o glavu priznavanje Kosova

zg232

pre 1 godinu

To kao kad bi hrvatijanci rekli ono nisu logori bili, već gostionica luksuzna.
(UFO, 03. novembar 2022 15:07)

Ne kaže se Hrvatijanac nego Krvat.
(djani, 3. novembar 2022 15:37)


Imaš pravo. Previše smo krvi prolili za najdražu nam domovinu.

kraja

pre 1 godinu

...sad vam je malo jasnije zasto cela evropa prica o bezviznom rezimu za kosovo, ali ga niko ne realizuje...
...ceska mafija, austrijska mafija, svajcarska mafija, francuska mafija, evo sad i britanska...
...ostali jos uvek cute...
...na plati su...

Srbin iz RS

pre 1 godinu

"Imaš pravo. Previše smo krvi prolili za najdražu nam domovinu.
(zg232, 03. novembar 2022 16:29)"

Znamo, osjetili smo i Pag i Jasenovac i Jadovno i Bljesak i Oluju. Šta da kažem, čestitam...

Ivan HH

pre 1 godinu

Nisu svi Albanci iz Albanije.
(Boza, 03. novembar 2022 15:06)

Ako im,NE DAJ BOZE, uspe da zapad pogura nasu juznu pokrajnu u EU(u sastavu Srbije ili ne,u ovoj recenici nebitno),eto njima 90% šiptara po njihovim zemljama!Niko nece cekati 3-5 godina da bi ostarili pravo na rad kao Bugari i Rumuni,nacice se nacin...Britanci ce za 10-tak godina biti ruzni ko onaj Saćiri?

Namesnik

pre 1 godinu

Dobrostojeci Albanci, potomci brojnih naucnika, profesora, pisaca, etablisment. Kulturna elita koja se preselila na ostrvo da razvija kulturu i biznis. Zelim im puno srece. Ovi Britanci odmah napadaju nevine ljude. Sram ih bilo

Црвена звезда 1913

pre 1 godinu

Истини за вољу вредан и радан су народ али неписмен и затуцан.
Исто тако су познати и по криминалним пословима, предњаче у бизнису са дрогом и белим робљем, широм Европе. Нису добродошли нигде осим као радна снага за најтеже и најпрљавије послове, наравно има изузетака али су баш ретки.

Mile

pre 1 godinu

Siptari sa Kosova i Metohije i Siptari iz Siptarije se ne podnose,to sto izigravaju " savez," je samo rezirana predstava koju Engleska i njhova kolonija Amerika sprovode iz nekih svojih prljavih interesa,tako da ima istine u tome sto Rama kaze.

djani

pre 1 godinu

To kao kad bi hrvatijanci rekli ono nisu logori bili, već gostionica luksuzna.
(UFO, 03. novembar 2022 15:07)

Ne kaže se Hrvatijanac nego Krvat.

EdiSrama

pre 1 godinu

Prosto sam zapanjen da neko na ovaj način tretira Albance (i Šiptare) pored njihove lelelepne istorije i kulturnog uzdizanja kroz istu!
Samo pogledajte doprinos Albanaca i Šiptara razvoju trgovine u Evropi, ponude najrazličitijih roba i usluga, pa do njihovog šarma i samog obrazovanja po kome se izdvajaju od ostatka Evrope!

Da to su ti ljudi, ta bića željna boljeg života u UK, Nemačkoj, Švajcarskoj, Austriji, Švedskoj...otvorite im širom vrata i spasite nas (njihove susede) bede.

super

pre 1 godinu

Nekako mi je drago sto im se dešava ovo pre samo nekoliko god mi smo bili kriminalci čudovišta i sve a sad kruže reklame da smo svet neka albanci svi juriš na zapadne zemlje radite to sto radite najbolje pekare poslastičarnice gradnja kriminal i sirite sve po svetu šaljite jasnu poruku svima o vama

commie

pre 1 godinu

Ne postoji dobrostojeci albanac koji nije povezan sa albanskom mafijom, na bilo koji nacin.
(Max, 3. novembar 2022 13:54)

U mom gradu postoje Albanci koji su dobrostojeći a nisu povezani sa albanskom mafijom. Uglavnom pekari, ugostitelji... A ni poštene "poljoprivrednike" iz Lazareta ne smatram mafijom:)

dragan

pre 1 godinu

Albanci generalno ne podnose druge narode a pogotovo one slavenskog porijekla a razlog je inferiornost u svakom pogledu od sporta do kulture i znanosti. Glavna asocijacija na njih mi je njihova mafija, i to je uglavnom to o njima.

Londoner

pre 1 godinu

Niko nije kriv što su ga roditelji napravili na Balkanu. pa koje god vere bio i kome god narodu pripadao. Što se Evrope tiče, nema goreg regiona.

Ivan

pre 1 godinu

Ma jok. Bave se poljoprivredom. Abanci svakako nisu najveci izvoznici Heroina u svetu. Nisu trgovci ljudskim organima, a jos manje se bave trgovinom ljudima za nasilnu Prostituciju. Iliri i potomci Troje da to rade ? Boze sta vam pada na pamet. Narod koji je izrodio Aleksandra velikog Albanskog, celu lozu Nemanjica, Leonidas i 300 Albanaca kod Termopolja, graditelji Pecke Patrijarsije i Decana, potomci velikog Albanca Kneza Lazara itd....
Englezi, znate kako kaze naj stariji narod u Evropi ili ti sada bez Sarkazma, SRBI ????? Kako sejes, pa tako ces i da zanjes. Svako ubire plodove svoje sadnje.

JB

pre 1 godinu

Neki dan pročitaj intervju sa sinom od Marine Tucaković koji reče da je njena putovanja po svetu financirao imućan ujak koji se nažalost razboleo po izlasku iz zatvora. E tako su i ovo Albanci imućni

Sale

pre 1 godinu

Ma jok...samo ih 5.000 mesecno stize preko Lamansa u britaniju, na gumenim camcima.
Cena "transporta" je 4.000 funti.
Trenutno, 10% novorodjenih beba u britaniji imaju albansko poreklo. Za koju godinu presisace Pakistance i Indijce.
(Kobaja Grande, 3. novembar 2022 13:48)

10%? si normalan?

Pera Srbin

pre 1 godinu

Ma lažu Srbi! Ovaj Englezi. Nema pošteniji ljudi od Albaneza. Evo svi ovi što voze Ferarije i Ljamborđini, svi rade u posljastičarnicama.

solunac

pre 1 godinu

Šta je Englezi, otela vam se deca iz ruku? Ako, vi ste ih napravili, sad ih ljuljajte. Da lepo porastu i namnože se. Posle možda traže i deo teritorije, šta će, navikli.

Dragan - Sava

pre 1 godinu

Svaka cast Rami na odgovoru! Ovi naši dopuštaju da nas svi blate a odgovore daju samo ovde za domaću upotrebu i dnevnu politiku. Pravi odgovor na pravu adresu ne znaju da pošalju i da brane naše dostojanstvo. Na primer šta je juče Boris Johnson izjavio o Kosovu i Miloševiću i niko da odgovori!

daj, bre!

pre 1 godinu

ahahahahaha...pa, da, lepi, naočiti, sa svetskim manirima...
dal' da im pošalješ poresku, da sa ponosom objaviš njihove poštene transakcije...

berberin

pre 1 godinu

Rama:'Britanija se prema Albaniji mora odnositi s poštovanjem'

A hahahaha, ne verujem šta čitam!
I jedni i drugi bi rođenu majku prodali, kakvo crno poštovanje.

pr

pre 1 godinu

Da vam se množe u Engleskoj, u zdravlju i veselju. Što više da ih imate, pa ako bude sreće da vam sagrade par žutih kuća, da vam vuče na radost.

Kobaja Grande

pre 1 godinu

Ma jok...samo ih 5.000 mesecno stize preko Lamansa u britaniju, na gumenim camcima.
Cena "transporta" je 4.000 funti.
Trenutno, 10% novorodjenih beba u britaniji imaju albansko poreklo. Za koju godinu presisace Pakistance i Indijce.

pr

pre 1 godinu

Da vam se množe u Engleskoj, u zdravlju i veselju. Što više da ih imate, pa ako bude sreće da vam sagrade par žutih kuća, da vam vuče na radost.

solunac

pre 1 godinu

Šta je Englezi, otela vam se deca iz ruku? Ako, vi ste ih napravili, sad ih ljuljajte. Da lepo porastu i namnože se. Posle možda traže i deo teritorije, šta će, navikli.

Kobaja Grande

pre 1 godinu

Ma jok...samo ih 5.000 mesecno stize preko Lamansa u britaniju, na gumenim camcima.
Cena "transporta" je 4.000 funti.
Trenutno, 10% novorodjenih beba u britaniji imaju albansko poreklo. Za koju godinu presisace Pakistance i Indijce.

Namesnik

pre 1 godinu

Dobrostojeci Albanci, potomci brojnih naucnika, profesora, pisaca, etablisment. Kulturna elita koja se preselila na ostrvo da razvija kulturu i biznis. Zelim im puno srece. Ovi Britanci odmah napadaju nevine ljude. Sram ih bilo

berberin

pre 1 godinu

Rama:'Britanija se prema Albaniji mora odnositi s poštovanjem'

A hahahaha, ne verujem šta čitam!
I jedni i drugi bi rođenu majku prodali, kakvo crno poštovanje.

OBRISANI

pre 1 godinu

1984-85,sluzio JNA u Prokuplju i za divno cudo,pola kasarne siptari.Izgleda da njih nisu slali daleko od kuce na odsluzenje.Nisam mogao kao 19-godisnjak da shvatim ,ai danas mi mnoge stvari nisu jasne,da postoji takav narod,takav coporski mentalitet,animalan i u teskom raskoraku sa normalnim.Kao da smo sa dve galaksije,dve planete.Mogu misliti kakvi su tek danas.Niko od nas "ostalih' nikakav kontakt sa njima nije imao.Druzili bi se izmedju sebe,brslali na onom svom jeziku,puni mrznje i pakosti,netolerantni i za svaki ukor bi se pozivali na 'NACIONALNU" manjinu.Nek je Bog na pomoci Srbima koji sa ovim coporom mora da deli isti "pasnjak".

KvoDi

pre 1 godinu

Ako neko ima twiter,neka napiše ovom Englezu,da budu gostoljubivi prema Albancima,kao što su bili Srbi na Kosovu.Neka ih dočekuju u što većem broju,daju im jezik u školi,vesti na albanskom,Vilijam da kumuje svakom 10.detetu i ako Bog da Albanci će za 30 godina da proglase Vels svojim,da optuže Britance da je Vels uvek bio njihov,ali je otet.Kardif će zvati Kardifi i reći da je Rama nepriznato Čarlsovo dete...Izmisiće novu istoriju i u UK, jer svoju nikada nisu ni imali! Sa srećom Albanci u novom pohodu!

dragan

pre 1 godinu

Albanci generalno ne podnose druge narode a pogotovo one slavenskog porijekla a razlog je inferiornost u svakom pogledu od sporta do kulture i znanosti. Glavna asocijacija na njih mi je njihova mafija, i to je uglavnom to o njima.

Komentator

pre 1 godinu

Britanija je izmislila Albaniju i Albance (zajedno sa Austorugarskom i Vatikanom) i stvorila je albansku mafiju, pa sada neka se nosi sa njima.

pseudo_slucajno

pre 1 godinu

Da vam se množe u Engleskoj, u zdravlju i veselju. Što više da ih imate, pa ako bude sreće da vam sagrade par žutih kuća, da vam vuče na radost.
(pr, 03. novembar 2022 13:56)

Амин!

Црвена звезда 1913

pre 1 godinu

Истини за вољу вредан и радан су народ али неписмен и затуцан.
Исто тако су познати и по криминалним пословима, предњаче у бизнису са дрогом и белим робљем, широм Европе. Нису добродошли нигде осим као радна снага за најтеже и најпрљавије послове, наравно има изузетака али су баш ретки.

EdiSrama

pre 1 godinu

Prosto sam zapanjen da neko na ovaj način tretira Albance (i Šiptare) pored njihove lelelepne istorije i kulturnog uzdizanja kroz istu!
Samo pogledajte doprinos Albanaca i Šiptara razvoju trgovine u Evropi, ponude najrazličitijih roba i usluga, pa do njihovog šarma i samog obrazovanja po kome se izdvajaju od ostatka Evrope!

Da to su ti ljudi, ta bića željna boljeg života u UK, Nemačkoj, Švajcarskoj, Austriji, Švedskoj...otvorite im širom vrata i spasite nas (njihove susede) bede.

Ivan

pre 1 godinu

Ma jok. Bave se poljoprivredom. Abanci svakako nisu najveci izvoznici Heroina u svetu. Nisu trgovci ljudskim organima, a jos manje se bave trgovinom ljudima za nasilnu Prostituciju. Iliri i potomci Troje da to rade ? Boze sta vam pada na pamet. Narod koji je izrodio Aleksandra velikog Albanskog, celu lozu Nemanjica, Leonidas i 300 Albanaca kod Termopolja, graditelji Pecke Patrijarsije i Decana, potomci velikog Albanca Kneza Lazara itd....
Englezi, znate kako kaze naj stariji narod u Evropi ili ti sada bez Sarkazma, SRBI ????? Kako sejes, pa tako ces i da zanjes. Svako ubire plodove svoje sadnje.

Pera Srbin

pre 1 godinu

Ma lažu Srbi! Ovaj Englezi. Nema pošteniji ljudi od Albaneza. Evo svi ovi što voze Ferarije i Ljamborđini, svi rade u posljastičarnicama.

Zoran Knezevic

pre 1 godinu

Evo moj primer. Kao neko iz Srbije kada sam hteo da se manem predrasuda i da poverujem jednom Albancu Kosovaru u mojoj prvoj godini zivota u inostranstvu i da se uzdam u tu njihovu tkzv "Besu" koja je "cvrsca od bilo cega", zavrnuo me lik bez pardona. Platio sam skolu i od tada ne verujem vise ni u kakve njihove "bese", cast ili bilo sta. Lopurde i prevaranti. Mogu biti i 30 i vise godina negde u inostranstvu, ali oni se nikada nece integrisati. Ja sam svoju naivnost i dobru volju da ih posmatram bez predrasuda platio. A to je i moj savet svima koji ikada dodju u bilokakav kontakt sa njima.
(sve tacno, 3. novembar 2022 22:26)
-----------
Ne postoji ništa bezvrednije i bezveznije od te "bese". Mi Srbi smo osmislili te nebuloze i mitove o njihovoj časti i poštenju. Sada nam se to obija o glavu. Tragika je da nam u te laži nisu poverovali šiptari već Srbi, koji i dan-danas nemaju pojma sa čime imaju posla. Pre neki dan jedan od srpskih moralnih gromada reče kako su šiptari čuvali Pećku Patrijaršiju za vreme rata?! Zaboravio je samo da nam kaže od koga su je čuvali? Silovali časne sestre i pljačkali manastirsko imanje, nadajući se da će na kraju to biti njihovo. Moj savet svim srpskim ovcama: Ne pružajte im ruku i ne okrećite ledja. U prvom slučaju uješće vas za ruku a, u drugom, zabiti nož u ledja.

RCZ

pre 1 godinu

Pomozite “jadnim albancima i siptarima sa Kosova “. Sve ih uselite u britaniju . Da malo vi uzivate sa njima . To su sve ozbiljni , skolovani , prijatni i produhovljeni ljudi koji ce u svakom smislu unaprediti svaki vid kriminala koga se dohvate .

tompus

pre 1 godinu

Pa da pokažu kroz koju godinu Škotima,Velšanima i Ircima kako se pravi republika!
(statuskan, 03. novembar 2022 16:07)

Zahvaljujemo

najače...ha,ha...

Marko

pre 1 godinu

Lol pa prošlo je to vreme Rama kada ste mogli tako da lupetate i svi vam aplaudiraju. A iskreno potpuno vas podržavam da što više naselite Zapad Evrope kako ste krenuli zadnjih nekoliko decenija. U švici ne možeš ciglu ugraditi a da ne pitaš njih, svu građevinu drže. BTW fun fuct, Albanija je zemlja sa najvećim odlivom stanovništva u Evropi, većim i od BiH u kojoj je bio rat. Sve Vam govori.

Dragan - Sava

pre 1 godinu

Svaka cast Rami na odgovoru! Ovi naši dopuštaju da nas svi blate a odgovore daju samo ovde za domaću upotrebu i dnevnu politiku. Pravi odgovor na pravu adresu ne znaju da pošalju i da brane naše dostojanstvo. Na primer šta je juče Boris Johnson izjavio o Kosovu i Miloševiću i niko da odgovori!

vlaske

pre 1 godinu

tvrdim pouzdano, 2000tih su britanci davali državljanstvo svim Šiptarima koji su to tražili. teško je poverovati u to, obzirom koliko su strogi. sada im smeta ta ista radna snaga

Ivan HH

pre 1 godinu

Nisu svi Albanci iz Albanije.
(Boza, 03. novembar 2022 15:06)

Ako im,NE DAJ BOZE, uspe da zapad pogura nasu juznu pokrajnu u EU(u sastavu Srbije ili ne,u ovoj recenici nebitno),eto njima 90% šiptara po njihovim zemljama!Niko nece cekati 3-5 godina da bi ostarili pravo na rad kao Bugari i Rumuni,nacice se nacin...Britanci ce za 10-tak godina biti ruzni ko onaj Saćiri?

daj, bre!

pre 1 godinu

ahahahahaha...pa, da, lepi, naočiti, sa svetskim manirima...
dal' da im pošalješ poresku, da sa ponosom objaviš njihove poštene transakcije...

super

pre 1 godinu

Nekako mi je drago sto im se dešava ovo pre samo nekoliko god mi smo bili kriminalci čudovišta i sve a sad kruže reklame da smo svet neka albanci svi juriš na zapadne zemlje radite to sto radite najbolje pekare poslastičarnice gradnja kriminal i sirite sve po svetu šaljite jasnu poruku svima o vama

Црвена звезда 1913

pre 1 godinu

Imaš pravo. Previše smo krvi prolili za najdražu nam domovinu.
(zg232, 03. novembar 2022 16:29)

Да, проли сте превише крви српске деце...

sve tacno

pre 1 godinu

Evo moj primer. Kao neko iz Srbije kada sam hteo da se manem predrasuda i da poverujem jednom Albancu Kosovaru u mojoj prvoj godini zivota u inostranstvu i da se uzdam u tu njihovu tkzv "Besu" koja je "cvrsca od bilo cega", zavrnuo me lik bez pardona. Platio sam skolu i od tada ne verujem vise ni u kakve njihove "bese", cast ili bilo sta. Lopurde i prevaranti. Mogu biti i 30 i vise godina negde u inostranstvu, ali oni se nikada nece integrisati. Ja sam svoju naivnost i dobru volju da ih posmatram bez predrasuda platio. A to je i moj savet svima koji ikada dodju u bilokakav kontakt sa njima.

Sale

pre 1 godinu

Ma jok...samo ih 5.000 mesecno stize preko Lamansa u britaniju, na gumenim camcima.
Cena "transporta" je 4.000 funti.
Trenutno, 10% novorodjenih beba u britaniji imaju albansko poreklo. Za koju godinu presisace Pakistance i Indijce.
(Kobaja Grande, 3. novembar 2022 13:48)

10%? si normalan?

Zapanjena

pre 1 godinu

Vidi ti to, odkud? Malu, slatki, nevini dok su ubijali Srbe, a sad kriminalci??? Očas posla! Nisu to Albanci samo iz Albanije, pre bih rekla da su sa Kosova, nego Britanci i ne znaju koga finansiraju već decenijama! Ali polako! Zaigra e mečka, ovo su samo pripreme!

djani

pre 1 godinu

To kao kad bi hrvatijanci rekli ono nisu logori bili, već gostionica luksuzna.
(UFO, 03. novembar 2022 15:07)

Ne kaže se Hrvatijanac nego Krvat.

Zoran Knezevic

pre 1 godinu

Koja ironija? A, Albanija je, kao država, stvorena 1912 godine na insistiranje, tada još uvek velike kolonijalne sile, Velike Britanije, koja sebe nikada nije smatrala delom Evrope osim, kada je od toga imala koristi, sa ciljem, da Albaniju koriti kao "Žulj u peti Ebvrope", koji se uvek može aktivirati po želji britanskih majstora intriga.

kraja

pre 1 godinu

...sad vam je malo jasnije zasto cela evropa prica o bezviznom rezimu za kosovo, ali ga niko ne realizuje...
...ceska mafija, austrijska mafija, svajcarska mafija, francuska mafija, evo sad i britanska...
...ostali jos uvek cute...
...na plati su...

Sailor

pre 1 godinu

U Austriju su masovno dosli nakon 1999,Sticajem okolnosti zbog posla sam ih dosta sretao i upoznao.Subjektivno misljenje je da ih je svega 5% uspesno proslo period integracije..Ostali su zaglavljeni u plemenskim obicajima 19 veka..I da pored čečena su glavni u distribuciji narkotika,kriminalu svih oblika..Slucajno?Kako to recimo nisu Makedonci,Poljaci,Bosanci...Austrijancima se vratio bumerang u vidu ovoh ljudi..Njihovi i nijedni drugii politicari nikada nisu niti ce snositi odgovornost za dolazak ovih ljudi bez ikakve provere..Ostaje nama koji smo u njihovoj blizini da gledamo i cutimo..

Mare

pre 1 godinu

Albanski narod je vredan,pošten čak i porez plaćaju...Uostalom, ne bi ni postojali da im VI to niste omogućili...
Nemojte sada tako dragi Britanci,nije u redu.

woos

pre 1 godinu

Fina narko organi ekipica,, vasi miljenici:)
(Djidji, 3. novembar 2022 17:55)

Kao da su Albanci prvi se setili da diluju drogu...

Kad su srušili Slobu u trezoru Narodne banke su našli heroin, pošto je novac bio bezvredan!

Pamentom dosta...
(Leta Semoa, 3. novembar 2022 18:20)

Svaka drzava ima takve 'rezerve' ako zatreba da intervenise, ali kod ovih engleskih prijatelja to je glavna grana privrede. Jel ti dosta?

Zoran Knezevic

pre 1 godinu

Kao da su Albanci prvi se setili da diluju drogu...

Kad su srušili Slobu u trezoru Narodne banke su našli heroin, pošto je novac bio bezvredan!

Pamentom dosta...
(Leta Semoa, 3. novembar 2022 18:20)
-------
A glupaku još više.

crni

pre 1 godinu

@(Ivan HH, 3. novembar 2022 15:58)
O čemu govoriš? Pa Englezi su i danas jedan od najružnijih naroda sveta. Stranci se ne računaju, mislim ovi stranog porekla tipa, Indijci, Arapi, Afrikanci i drugi. To je sve zbog endogenog mešanja, mislim između sebe, sa bliskim rođacima. Žene su im odebele i ružne kao lopate.

JB

pre 1 godinu

Neki dan pročitaj intervju sa sinom od Marine Tucaković koji reče da je njena putovanja po svetu financirao imućan ujak koji se nažalost razboleo po izlasku iz zatvora. E tako su i ovo Albanci imućni

Mileta

pre 1 godinu

Kao da su Albanci prvi se setili da diluju drogu...

Kad su srušili Slobu u trezoru Narodne banke su našli heroin, pošto je novac bio bezvredan!

Pamentom dosta...
(Leta Semoa, 3. novembar 2022 18:20)

A Vi ste to videli svojim očima? Bili ste prisutni na tom mestu tog momenta?

N.Sad

pre 1 godinu

U mom gradu postoje Albanci koji su dobrostojeći a nisu povezani sa albanskom mafijom. Uglavnom pekari, ugostitelji... A ni poštene "poljoprivrednike" iz Lazareta ne smatram mafijom:)
(commie, 03. novembar 2022 14:59)

Uh, bas ce tebi da se poveravaju sa kim su povezani, ne budi naivan.

Lawless

pre 1 godinu

Britanija nikada ali nikada nece pokazati postovanje prema Albaniji. To je posledica Albanskog odnosa prema Britaniji. A to je vazalni odnos i tu price nema.
E sad, komentar o divljackom i necivilizovanom ponasanju a da dolazi od Engleza, to je previse.

M

pre 1 godinu

U Britaniji sam već vise od 30 godina i činjenica jeste da su preuzeli podzemlje i poznati po surovosti. Isto tako veliki procenat se uselio iz Albanije a slagali da su sa Kosova s čim sa se licno uvjerio bezbroj puta…

нс бој

pre 1 godinu

Какви смо ми (Срби) кад су нам такви Албанци( као што смо их описали у коментарима) одузели целу покрајину Косово и Метохију,и по Србији имају стотине својих пекара,посластичарница.Они су организовани,великим делом у криминалу,а исто тако великим делом и у легалним пословима.Ево ја живим у Немачкој и највише фирми у грађевинским пословима су у власништву Албанаца,само на комбијима читаш њихова презимена.Нас нема нигде,можемо само да им завидимо на повезаности.Друго њихова политика,криминал и пословни људи делују заједно у остварењу албанских националних циљева,сви заједно лобирају и шаљу паре за независно Косово.

Petar Veliki

pre 1 godinu

Zelim Vam od sveg srca da se ubrza parenje izmedju engleskinja i dobrih ljudi iz albanije koji emigriraju u istu, na taj nacin podmladjuju englesku krv,englezi novorodjeni kao takvi ce biti jos lepsi i pametniji-cista korist za obe nacije! Pozdrav od malog srbina iz sveta!Hvala!

Mile

pre 1 godinu

Siptari sa Kosova i Metohije i Siptari iz Siptarije se ne podnose,to sto izigravaju " savez," je samo rezirana predstava koju Engleska i njhova kolonija Amerika sprovode iz nekih svojih prljavih interesa,tako da ima istine u tome sto Rama kaze.

Srbin iz RS

pre 1 godinu

"Imaš pravo. Previše smo krvi prolili za najdražu nam domovinu.
(zg232, 03. novembar 2022 16:29)"

Znamo, osjetili smo i Pag i Jasenovac i Jadovno i Bljesak i Oluju. Šta da kažem, čestitam...

blatobran

pre 1 godinu

Albanaca zajedno u Albaniji i na Kosovu ima nešto preko 5 miliona, a komentator dole kaže da ih samo u Britaniji ima preko 6. To jednostavno ne može biti tačno.

djordje

pre 1 godinu

Uh sto bih voleo da im albanci vode kriminal na ulicama, uvoze drogu i onda traze svoja prava. Pa da im se obije o glavu priznavanje Kosova

vukica

pre 1 godinu

Ne znam za balkansku zemlju koja nema svoju mafiju u inostranstvu, plus italijani, rusi, poljaci, turci, japanci, koreanci, izgleda samo autohtoni skandinavci nemaju

Smuleco

pre 1 godinu

Ima 140 hiljada Albanaca u VB ..znači, respektibilna cifra. Inače, cenim da ih ima bar duplo više, jer je ogroman broj njih tamo ilegalno, i naravno da takvi nisu registrovani.

Mina

pre 1 godinu

Možda je to tako, ali ipak stupce crne kronike po svijetu ispunjavaju srbi kao najveći dileri droge i ubojice.
(mario, 04. novembar 2022 10:44)
Ajde... Gde to.. U albaniji, Hrvatskoj.. Zna se ko su srbi.. Mozete sad da PLJUJETE koliko hoćete srbe ali to prosto nije tacno

Dobrica

pre 1 godinu

u albaniji ima 2.5 miliona albanaca, a na kosovu 2 miliona. u srbiji ima 7 miliona srba, a na kosovu 100,000. kako je onda kosovo srbija, ajde da mi neko objasni? rusi upravo vode rat siptara u ukrajini tako sto hoce teritoriju 13 miliona rusa i mi to podrzavamo))) nista nema veze s mozgom))
(šalja kujtim, 04. novembar 2022 07:41)

Nisu ti tacne neke brojke, a ostalo ne mogu ni da ti objasnjavam, ionako ne bi shvatio.

fra Filipovic

pre 1 godinu

To kao kad bi hrvatijanci rekli ono nisu logori bili, već gostionica luksuzna.
(UFO, 03. novembar 2022 15:07)

Ne kaže se Hrvatijanac nego Krvat.
(djani, 3. novembar 2022 15:37)

Imaš pravo. Previše smo krvi prolili za najdražu nam domovinu.
(zg232, 3. novembar 2022 16:29)

Grof Drakula da vam pozavidi.

Berisha

pre 1 godinu

Pa kolonizatori se s nikim ne odnose sa postovanjem, a kamoli sa
Albanijom. Britanci bi, kao i kauboji, trebali dobiti po nosu u vlastitoj
zemlji, pa ce se tada mozda opametiti.

lepota poroka

pre 1 godinu

А је могуће то,куме? Е што се свијет искварио...А што вели на ово Дуа Љипа, откривачица ајвара?

Zoran Knezevic

pre 1 godinu

i albanci su ljudi. treba im dati sansu. i mi srbi imamo lopova po belom svetu kolko hoces. ne znaci da ako mi je brat lopov da sam i ja lopov. ne znaci da brat sutra nece biti lopov. treba pomoci ljudima, a ne pljuvati po njima. ajmo malo mozak drugari.
(sram nas bilo kako komentarisemo, 4. novembar 2022 07:30)
---------
Kako reče Njegoš: "Spuštavah se ja na vaše uže, Umalo se uže ne pretrže;
Otada smo viši prijatelji, U glavu mi pamet ućeraste." U pravu ste, treba im dati šansu. Mi Srbi smo od te divlje horde, klani, silovani, pljačkani, paljeni, proterivani još od dolaska tih "ljudi" sa turskim okupatorima pa do dana današnjeg. Danas su nervozni jer nemaju koga da siluju, prebijaju i pljačkaju. Ostalo im je da ruše groblja i srpske manastire, prebijaju malobrojne povratnike i optužuju svakoga ko pokuša da povrati svoju imovinu za ratni zločin, posle čega sledi dugi pritvor, kao opomena ostalim Srbima koji bi se drznuli da se vrate. Medjutim nemam ništa protiv, predlažem Vam da se uselite u zgradu pored one jedine Srpkinje u Djakovici i pokušate da date šansu tim, kako rekoste, ljudima. Obavezno sa sobom povedite ženu i decu. Da vas bude više. Želim Vam da za taj humani poduhvat budete nominovani za Nobelovu nagradu.

sara

pre 1 godinu

Ako neko ima twiter,neka napiše ovom Englezu,da budu gostoljubivi prema Albancima,kao što su bili Srbi na Kosovu.Neka ih dočekuju u što većem broju,daju im jezik u školi,vesti na albanskom,Vilijam da kumuje svakom 10.detetu i ako Bog da Albanci će za 30 godina da proglase Vels svojim,da optuže Britance da je Vels uvek bio njihov,ali je otet.Kardif će zvati Kardifi i reći da je Rama nepriznato Čarlsovo dete...Izmisiće novu istoriju i u UK, jer svoju nikada nisu ni imali! Sa srećom Albanci u novom pohodu!
(KvoDi, 03. novembar 2022 23:47)


Ahahahahahahahahaha…..
Ovo je tako dobro, ma bravo… vrlo duhovito, bas dam se nasmejala, hvala..

Hecer

pre 1 godinu

A mi smo kao veverice pa da ne znamo ko je glavni izvoznik kriminala, heroina, belog roblja i oruzja u Evropu... A narocito su Englezi naivni

commie

pre 1 godinu

Ne postoji dobrostojeci albanac koji nije povezan sa albanskom mafijom, na bilo koji nacin.
(Max, 3. novembar 2022 13:54)

U mom gradu postoje Albanci koji su dobrostojeći a nisu povezani sa albanskom mafijom. Uglavnom pekari, ugostitelji... A ni poštene "poljoprivrednike" iz Lazareta ne smatram mafijom:)

Dejan

pre 1 godinu

Imaš pravo. Previše smo krvi prolili za najdražu nam domovinu.
(zg232, 03. novembar 2022 16:29)

Да, проли сте превише крви српске деце...
(Црвена звезда 1913, 03. novembar 2022 16:54)

90% Hrvata ima srpsko poreklo tako da su sva stradanja ustvari samo stradanja Srba i nikog drugog.Na žalost svih nevinih duša

Marko

pre 1 godinu

Ko misli da su oni problem engleskoj policiji i MI5, taj pojma nema o Englezima. No, englezi vole da dizu prasinu. Zivim u toj zemlji i imam prijatelja u njihovoj policiji, te znam par stvari iz prve ruke.
Svi imaju sliku njihovog bobija policajca koji se seta onako bezazleno, ali to vam je opaka maska.
Ne dao ti Bog da te stave na zub,pa te posete kada se najmanje nadas, na mestu gde ni u snu ne ocekujes. Koji crni Albanci i slicna boranija.

TOS 1

pre 1 godinu

(šalja kujtim, 4. novembar 2022 07:41)

2M Albanaca na KiM?! Jesi bio nekad na KiM? Ni u najboljim danima ih nije bilo vise od 1M. Danas osim Prizrena i Pristine sve opustelo dole.
Dakle , ta komunisticka retorika o milionima Albanaca se primila u nas Srba i ostala kao dogma. Vec 40 godina njih na KiM 2M.

C i n i k

pre 1 godinu

albaniji ima 2.5 miliona albanaca, a na kosovu 2 miliona. u srbiji ima 7 miliona srba, a na kosovu 100,000. kako je onda kosovo srbija, ajde da mi neko objasni? rusi upravo vode rat siptara u ukrajini tako sto hoce teritoriju 13 miliona rusa i mi to podrzavamo))) nista nema veze s mozgom))
(šalja kujtim, 04. novembar 2022 07:41)
04


Gde si pronasao 2 miliona alb na KiM kad je na zadnjim izborima upisano bilo 1.2 milona, sem toga u ALB nema 2.5 miliona stanovnika vec 2..na KiM zivi 100.000 Srba na jugu a na severu oko 40.000.
A sto se tice teritorije KiM to jeste teritorija SRB tako i pise u rezoluciji 1244,tako da sto se mene tice ja bih licno KiM podelio, i svakako bih dao albance iz SRB iz Preseva za sever KiM i potom bih podigao zid od 10 m gde ni 1 albanac nbi mogao vise da proviri u SRB zauvek...

Nino Belov

pre 1 godinu

Polako ljudi.

Vratićemo mi njih sve do jednoga natrag u Gruziju odakle su i dovedeni a Britanci koji su sve ovo zakuvali neka im onda reše problem države i nek im daju deo svoje zemlje da formiraju državu pošto su toliko brižni za njihova prava.

Skadar je Srpski grad a Kosovo i Albanija pripadaju Srbiji i Srbima i kad tad ćemo uzeti sve što pripada nama Srbima, prvoj civilizaciji, kulturi i narodu u Evropi.

A možda se tu i ne zaustavimo jer većina Evrope takođe pripada Srbima uključujući tu i Britaniju koju su osnovali prvi Srbi koji su došli tamo (kasnije nazvani Kelti i Velšani) i za šta sada već postoji dovoljno istorijskih, arheoloških, lingvističkih i genetskih dokaza.

Deep Throat

pre 1 godinu

Ajde šta lupetate?!

Rusija, Italija i Kina imaju mafiju stotinama godina unazad!

Albanci su tu u toj priči početnici, ako su uspjeli preuzeti britansko tržište kokaina onda super, pametni su i sposobni, brzo uče.

повратак отписаних

pre 1 godinu

A gde ćemo, gospodine ministre, ako u London uđu crveno-crni?
Da vam kažem, mladiću, gde ćete...U vražju mater!

Kiki

pre 1 godinu

Cuj, englezi zgrozeni albancima, kakva ironija!! Pa i mi smo zgrozeni englezima i albancima zajedno, a vidim javljaju se i hrvati ovde, jos jedna nacija za totalno zgrozavanje. I sta sada? Sve fini vi, svi zajedno. Nema kud vise. E pa drugari imam jako lose vesti za sve vas. Ne znam gde da pocnem, ali nista dobro. Pokazali ste se svi hvala bogu, znamo ko ste i sta ste i sa vama samo distanca...

Vladimir

pre 1 godinu

Za svu ovu "gospodu" kojima nije jasno evo jednom za svagda da shvatite.

Po međunarodnom pravu ni jedan narod ne može imati 2 države već samo jednu.

Zbog toga, ko god da potpiše bilo šta vezano za Kosovo neće biti validno po međunarodnom pravu i neće nikada biti priznato.

To u prevodu znači da Srbi kad tad mogu da izvrše povraćaj teritorija milom ili silom jer imaju pravno utemeljenje za to tj. po zakonu je.

Albanci sa Kosova otvoreno govore da je sledeći korak posle priznanja ujedinjenje sa Albanijom što otvoreno ukazuje na prevaru Albanaca i neiskreno izjašnjavanje da žele da budu nezavisni.
O kakvoj nezavisnosti mi pričamo kada je u pitanju otimanje dela teritorije jedne nezavisne države pod izgovorom kako bi se druga država proširila.

Ovo je presedan i to veoma opasan jer to sada povlači mogućnost bilo kog naroda u drugim državama da imaju pravo da se otcepe i onda prisajedine drugoj državi.

Po toj logici Srbi u Čikagu, Australiji, Austriji, Švajcarskoj, Nemačkoj, npr. Meksikanci u Teksasu a i drugi narodi sada imaju pravo da se otcepe i prisajedine svojim matičnim državama.

Napravili su haos koji će tek imati posledica zbog kršenja međunarodnog prava pa tako zakoni i UN više ne postoje već samo sila jačeg.

Nije im to trebalo. Naročito Americi i državama u kojima ima mnogo stranaca jer od sada je svako otcepljenje legalno a najviše će se tim državama to obiti o glavu.

Profesor Dušan

pre 1 godinu

1912g. u Londonu stvorena je država Albanija da Srbija ne bi imala izlaz na more i da bi bila slaba,.... ja sam za to da se svi ,,pošteni" Albanci presele u njihovu bratsku Englesku pa neka se međusobno odnose tamo uzduž i popreko....

Milos

pre 1 godinu

@Možda je to tako, ali ipak stupce crne kronike po svijetu ispunjavaju srbi kao najveći dileri droge i ubojice.
(mario

l to kaze predstavnik nacije koja je pobila sve zivo i proterala sve nehrvate iz svoje zemlje. Ajde bre vise Mario idi izleci svoje komplekse negde drugde. Niste to sto mislite da jeste i daleko ste od svega dobroga. Srbi su za vas sto svetlosnih godina ipred po svemu. Za dzaba se batrgate. A sto se tice albanaca i kriminala.. E pa "prijatelju" nisi upoznat sta rade po Londonu i dalje po svetu, trgovina drogom, ljudima i organima, dokazano. Opasni i primitivni kriminalci. Nesto popout vas hrvata bolesnih i ubilacki nastrojenih ljudi... Ne zovete se dzabe bracom..

Lea USA

pre 1 godinu

(mario, 04. novembar 2022 10:44)

Koliko sam primetila ovde u Americi ni hrvati ne zaostaju mnogo u tome uvek su zajedno sa tim istim srbima koje si pomenuo. Bar tu se drze zajedno

zg232

pre 1 godinu

To kao kad bi hrvatijanci rekli ono nisu logori bili, već gostionica luksuzna.
(UFO, 03. novembar 2022 15:07)

Ne kaže se Hrvatijanac nego Krvat.
(djani, 3. novembar 2022 15:37)


Imaš pravo. Previše smo krvi prolili za najdražu nam domovinu.

Mija

pre 1 godinu

Britanci su najbolja podrška Albanaca u stvaranju VA .Savetnica u Predsedništvu je Banka hvaljena - sposobna.Englezi su glavni organizatori i instruiranje Šiptara na Kosovu protiv Srbije i inicijatori otcepljenja Kosova od Srbije.Albanci su dominantni u Švajcarskoj a sada zaposedaju i Englesku.Samo neka nastave ,da osete Englezi njihovo divljaštvo jer ih oni podsticali na takvo divljaštvo prema Srbima.Ko drugom jamu kopa ,sam u nju upada - stara pogovorka.

mr

pre 1 godinu

A mi smo kao veverice pa da ne znamo ko je glavni izvoznik kriminala, heroina, belog roblja i oruzja u Evropu... A narocito su Englezi naivni
(Hecer, 04. novembar 2022 09:24)
Možda je to tako, ali ipak stupce crne kronike po svijetu ispunjavaju srbi kao najveći dileri droge i ubojice.
(mario, 4. novembar 2022 10:44)

Изгледа да су ти морнари мало помутили расуђивање, па чисто да ти помогнем. Швајцарска, Немачка, Белгија, Италија, имају затворе, а у њима је процентуално једна нација најзаступљенија, шта мислиш која. Па ова коју ти и твоји подржавате, али их никако не желите код вас. Да, Албанци. На страну што гомила Албанаца има српске пасоше, па нам набијају статистику.

Zoran Knezevic

pre 1 godinu

Vec sam se bio zabrinuo da se ovaj izbegli shkavell zoran knezevic nece javiti…
(karin mahani, 4. novembar 2022 09:25)
-------
Mogu da budem bilo šta pa i "shkavell" samo da ne budem ono što ste vi. Inače, kod nas, čak i "shkavelli" kažu: Pa ko smo "shkavelli" nismo arnauti. I oni videli kakva je to divljina. I oni imaju neki moral i etiku, za razliku od poslednjeg divljeg plemena na tlu Evrope.

Dule

pre 1 godinu

Kako narod kaze « nasla krpa zakrpu» tako su Albanci pohotali prema svojim velikim prijateljima Englezima. Oni su ih doskora obucavali lopovluku, kradji, otimanju tudje istorije i umjetnina. Samo eto problema sada uplasili se pokvareni Englezi da ce ih ucenici prevazici, ali od toga nece biti nista, jer Albanci su krininalci na regionalnom nivou, a Englezi kriminalci, pljackasi i ubice svetskog nivoa. Ali neka samo vi u Englesku jer ko hod je kriminalac, pljackas i zlikovac on tamo odlazi.

222

pre 1 godinu

Da vam se množe u Engleskoj, u zdravlju i veselju. Što više da ih imate, pa ako bude sreće da vam sagrade par žutih kuća, da vam vuče na radost.
(pr, 3. novembar 2022 13:56)
Kako je gradnja žutih kuća tebi sreća.

nekako s proljeća

pre 1 godinu

u albaniji ima 2.5 miliona albanaca, a na kosovu 2 miliona. u srbiji ima 7 miliona srba, a na kosovu 100,000. kako je onda kosovo srbija, ajde da mi neko objasni? rusi upravo vode rat siptara u ukrajini tako sto hoce teritoriju 13 miliona rusa i mi to podrzavamo))) nista nema veze s mozgom))
(šalja kujtim, 04. novembar 2022 07:41)
04

Bilo ih je više no ste ih protjerali.

C i n i k

pre 1 godinu

Možda je to tako, ali ipak stupce crne kronike po svijetu ispunjavaju srbi kao najveći dileri droge i ubojice.
(mario, 04. novembar 2022 10:44)


Po kom svetu ?
"Svet" je za tebe ocigledno tvoje selo samo?
Ja kapiram mrznju sve ok, naravno, ni mi Srbi ne volimo vas ujke do mere da kada bi to trenutno bilo izvodljivo, misim da vas nbi ostao ni 1 na kugli zemaljakoj a ne samo u tzv hr....medjutim pisati ovakve idiotluke je ravno psihijatrijskom problemu koji je kod tebe ocigledan..

Londoner

pre 1 godinu

Niko nije kriv što su ga roditelji napravili na Balkanu. pa koje god vere bio i kome god narodu pripadao. Što se Evrope tiče, nema goreg regiona.

škavelčić

pre 1 godinu

1984-85,sluzio JNA u Prokuplju i za divno cudo,pola kasarne siptari.Izgleda da njih nisu slali daleko od kuce na odsluzenje.Nisam mogao kao 19-godisnjak da shvatim ,ai danas mi mnoge stvari nisu jasne,da postoji takav narod,takav coporski mentalitet,animalan i u teskom raskoraku sa normalnim.Kao da smo sa dve galaksije,dve planete.Mogu misliti kakvi su tek danas.Niko od nas "ostalih' nikakav kontakt sa njima nije imao.Druzili bi se izmedju sebe,brslali na onom svom jeziku,puni mrznje i pakosti,netolerantni i za svaki ukor bi se pozivali na 'NACIONALNU" manjinu.Nek je Bog na pomoci Srbima koji sa ovim coporom mora da deli isti "pasnjak".
(OBRISANI, 03. novembar 2022 16:38)

E ako si nam rekao, ti tako tolerantan, pun ljubavi i tako to…

raspop

pre 1 godinu

Какви смо ми (Срби) кад су нам такви Албанци( као што смо их описали у коментарима) одузели целу покрајину Косово и Метохију,и по Србији имају стотине својих пекара,посластичарница.Они су организовани,великим делом у криминалу,а исто тако великим делом и у легалним пословима.Ево ја живим у Немачкој и највише фирми у грађевинским пословима су у власништву Албанаца,само на комбијима читаш њихова презимена.Нас нема нигде,можемо само да им завидимо на повезаности.Друго њихова политика,криминал и пословни људи делују заједно у остварењу албанских националних циљева,сви заједно лобирају и шаљу паре за независно Косово.
(нс бој, 3. novembar 2022 20:09)

Srpski komunisti su oduzeli Srbiji Kosovo jos 1945, tada je Srbima proteranim sa Kosova, zabranjeno da se vrate na svoja ognjista. Albanci su samo iskoristili ukazanu priliku. Nama neprijatelji ne trebaju.

Leta Semoa

pre 1 godinu

Fina narko organi ekipica,, vasi miljenici:)
(Djidji, 3. novembar 2022 17:55)

Kao da su Albanci prvi se setili da diluju drogu...

Kad su srušili Slobu u trezoru Narodne banke su našli heroin, pošto je novac bio bezvredan!

Pamentom dosta...

Ceske zahlade

pre 1 godinu

Negde sam procitao da je samo sa Kosova otislo vise od milion Albanaca za poslednjih 15-20 godina, i da ih sada na Kosovu ima oko 700.000 , a nasih Srba oko 130.000

Ako ovako nastave pa mi ce mo postati ubrzo vecina

laki

pre 1 godinu

pa tk su vasi drugari kojima dostavljate oruzje da se bore protiv zlih Srba, zsr ne?
Eto, sad ih lepo i demokraCki primite kod vas i dajte im sve beneficije nacionalne manjine....

felix

pre 1 godinu

Da da sad su im kriminalci a do juče su im bili borci za slobodu. Zapad je svakog pustio niz vodu čim više nije imao koristi od istih.

Zagor

pre 1 godinu

Ma Rama je u pravu to su sve sami IT (illegal trafficking) stručnjaci, doktori za vađenje organa, filmski producenti i uzgajivači koza za potrebe filmske industrije za odrasle albanskog govornog područja...

grandiozo

pre 1 godinu

A inače najezda albanaca traje već dugo,preplavili su celu Evropu,u Italiji blizu Udina su se nagomilali do te mere da već traže kulturnu autonomiju,Venecija ih je puna,tako da taj komfor koji dobijaju od Evrope obiçe im se o glavu vrlo brzo,pošto kod njih inače vlada glad za tuđim teritorijama,eto šansa Evropi da im to reši,malo u Italiji,pa Engleskoj i tako redom,a oni su što kaže prepošteni Rama fini momci koji se bave svim kategorijama kriminala pa Evropo izvoli pa preuzmi i ugosti i učini ljude srećnim ne samo na Kosovu već ih pusti da se šire Evropom..

Vam Dam

pre 1 godinu

Srpska policija vrši inspekciju na Kosovu , traži pripadnike OVK-a. I zaustavlja redom:
– Kaži lopata.
– Lopata. A što?
– Pa Šiptar bi rekao ljopata, ali ti si naš.
– Eeee, jesi ljukava ljisica!

Srbija!

pre 1 godinu

@Vladimir

Vladimire Care!

Narod nas ne kapira da nije isto ko u praksi seta nekom teritorijom, cija je kvazi-policija itd, nego da li je ta kvazi-drzavna tvorevina utemeljana na pravu ili nije.

Ako jeste onda sve pripada tom narodu i toj drzavi i samo je pitanje kada ce to svi da prihvate. A ako nije, onda niko nema prava da vadi resurse i premesta groblja i ostalo. Zato sto to nije njihovo.

Svi resursi sa Kosova i Metohije moraju pripasti i pripadaju Republici Srbiji i Srpskom narodu!

Tamo ima barem dva triliona dolara bogatstva. Jeste, mnogo vise nego sto bi Srbija imala da se prikljuci EU.

Znaci hocete zivotni standard EU, to se ne dobija prikljucenjem nego cuvanjem svojega! Svoje ne dam, tudje necu!

sram nas bilo kako komentarisemo

pre 1 godinu

i albanci su ljudi. treba im dati sansu. i mi srbi imamo lopova po belom svetu kolko hoces. ne znaci da ako mi je brat lopov da sam i ja lopov. ne znaci da brat sutra nece biti lopov. treba pomoci ljudima, a ne pljuvati po njima. ajmo malo mozak drugari.

Maja

pre 1 godinu

@Vidim istorija je Srbima jača strana. Sve knjige gde je Srbin ispao najpametniji kao u Bubulejinom vicu uključiti kao obavezni štivo u školama. Sve knjige gde se bilo šta negativno govori o Srbiji ili pozitivno o Hrvatskoj, Albaniji, Turskoj, Nemačkoj, Britaniji, Bugarskoj, Austriji, Americi ili Sao Tome, obavezno šredirati spaliti i zakopati pod Antarktik.
(WallE,

Da, da, hoce to. A hrvatima je povjest mnogo jaka strana, ubilo se. I kakve veze ima ovo sa Srbima. Prica se o albancima kriminalcima koji nisu dobrodosli u Englesku sa razlogom. To je vasa istorija, optuziti Srbe, nema veze sto to nije istina, samo da se oni ocrne, pa idemo dalje. Pa nece moci "prijatelju". Izgleda da je tebi mozak kako ti kazes "šrediran" pa razmisljas sa tim ostatkom od mozga sto ti je ostao u glavi. Malo oladite sa srpskih portala sa vasom "istinom", nema veze sa zdravim mozgom...

Hogar

pre 1 godinu

HAHAHAHA....A BILI JADNI I NEVINI ..DAO BOG SVI CIFSE DA VAM DODJU INACE TO SU NAJVECI KRIMINALCI RADE SA DROGOM..ORUZJE....BELIM ROBLJEM...OTMICE...UBISTVA...TEK CETE VIDETI KO VAM JE DOSAO

Ako želite da vidite prava gov.a,dođite u hrvatsku 🤣

pre 1 godinu

Dejane, mi smatramo da su Srbi izopćenici od Hrvata i da ih stalno treba kažnjavati. Stalno nas izdajete. Ako 90% Hrvata ima srpske pretke, to su oni koji su se su se vratili matičnom narodu.
(zg232, 3. novembar 2022 22:19)

Purgerko, ja smatram da se vasa Severina muva oko Kebinog sina,da slušate Cecu i da imate ćirilicu u centru Zg,e sad ,ako se vaše drmaju u Bg koji je glavni grad svih republika 🤣🤣👍Beograd 🤣

Radivoj

pre 1 godinu

Englezi ne moze tako posto vi pričate o ljudskim pravima ima sve da ih primite dokažite tim da mi srbi nismo u pravu nego im dajte eksluzivno pravo da odmah dobiju britansko drzavljnstvo stan i posao kao što su kod nas dobijali a oni ce vam to vec nekako zapamtiti i vratiti sa srećom

sasa

pre 1 godinu

Zelim Vam od sveg srca da se ubrza parenje izmedju engleskinja i dobrih ljudi iz albanije koji emigriraju u istu, na taj nacin podmladjuju englesku krv,englezi novorodjeni kao takvi ce biti jos lepsi i pametniji-cista korist za obe nacije! Pozdrav od malog srbina iz sveta!Hvala!
(Petar Veliki, 3. novembar 2022 17:36
kakav ce to offspring ispasti, wrong turn koljaci

xo

pre 1 godinu

albanska mafija došla i do britanskog dvora nema jačih na ostrvu
e sad sadašnjima smetaju što su kosovo kupili od pređašnjih pa bi i oni malo
dok su vam albanci tu biće i za vas polako nećete ih se tako lako otarasiti u stavri oni će vas, bežaćete u brda kao i u nemačkoj i švajcarskoj..

tresnjojed

pre 1 godinu

Je li ima neki tvit od Dua Lipe i ostalih siptarsko-albanskih glupaca u vezi ovoga?
Stalno se pravila pametna, a sada je nigde nema.

Ako želite da vidite prava gov.a,dođite u hrvatsku 🤣

pre 1 godinu

mos u zemëro me drapërin🤣🤣👍
Ako je roba kvalitetna,treba ulagati u logistiku i naučiti Engleski🤣🤣🤣🤣
Sad zamislite anemicne Engleze,kako trce i jure lepe Šipce,cirkus🤣🤣🤣🤣

bezobrazluk

pre 1 godinu

А нису вам ваљали Броз и Енвер хоџа? КОлико је тада било криминалаца у Југославији и Албанији, и било где са ових простора? Нешто мало, и сви радили за службе напољу. А сада, нове младе националне државе, и нормално, мора много криминалаца да се регрутује да би радило за нове државе, треба неко дрогу да продаје и обавља остале уобичајене криминлне послове, кад је све остало распродато.

Hogar

pre 1 godinu

HAHAHAHA....A BILI JADNI I NEVINI ..DAO BOG SVI CIFSE DA VAM DODJU INACE TO SU NAJVECI KRIMINALCI RADE SA DROGOM..ORUZJE....BELIM ROBLJEM...OTMICE...UBISTVA...TEK CETE VIDETI KO VAM JE DOSAO

grandiozo

pre 1 godinu

A inače najezda albanaca traje već dugo,preplavili su celu Evropu,u Italiji blizu Udina su se nagomilali do te mere da već traže kulturnu autonomiju,Venecija ih je puna,tako da taj komfor koji dobijaju od Evrope obiçe im se o glavu vrlo brzo,pošto kod njih inače vlada glad za tuđim teritorijama,eto šansa Evropi da im to reši,malo u Italiji,pa Engleskoj i tako redom,a oni su što kaže prepošteni Rama fini momci koji se bave svim kategorijama kriminala pa Evropo izvoli pa preuzmi i ugosti i učini ljude srećnim ne samo na Kosovu već ih pusti da se šire Evropom..

Ako želite da vidite prava gov.a,dođite u hrvatsku 🤣

pre 1 godinu

Dejane, mi smatramo da su Srbi izopćenici od Hrvata i da ih stalno treba kažnjavati. Stalno nas izdajete. Ako 90% Hrvata ima srpske pretke, to su oni koji su se su se vratili matičnom narodu.
(zg232, 3. novembar 2022 22:19)

Purgerko, ja smatram da se vasa Severina muva oko Kebinog sina,da slušate Cecu i da imate ćirilicu u centru Zg,e sad ,ako se vaše drmaju u Bg koji je glavni grad svih republika 🤣🤣👍Beograd 🤣

šalja kujtim

pre 1 godinu

u albaniji ima 2.5 miliona albanaca, a na kosovu 2 miliona. u srbiji ima 7 miliona srba, a na kosovu 100,000. kako je onda kosovo srbija, ajde da mi neko objasni? rusi upravo vode rat siptara u ukrajini tako sto hoce teritoriju 13 miliona rusa i mi to podrzavamo))) nista nema veze s mozgom))

remizator

pre 1 godinu

A inače najezda albanaca traje već dugo,preplavili su celu Evropu,u Italiji blizu Udina su se nagomilali do te mere da već traže kulturnu autonomiju,Venecija ih je puna,tako da taj komfor koji dobijaju od Evrope obiçe im se o glavu vrlo brzo,pošto kod njih inače vlada glad za tuđim teritorijama,eto šansa Evropi da im to reši,malo u Italiji,pa Engleskoj i tako redom,a oni su što kaže prepošteni Rama fini momci koji se bave svim kategorijama kriminala pa Evropo izvoli pa preuzmi i ugosti i učini ljude srećnim ne samo na Kosovu već ih pusti da se šire Evropom..

mario

pre 1 godinu

A mi smo kao veverice pa da ne znamo ko je glavni izvoznik kriminala, heroina, belog roblja i oruzja u Evropu... A narocito su Englezi naivni
(Hecer, 04. novembar 2022 09:24)
Možda je to tako, ali ipak stupce crne kronike po svijetu ispunjavaju srbi kao najveći dileri droge i ubojice.

stomatolog

pre 1 godinu

А је могуће то,куме? Е што се свијет искварио...А што вели на ово Дуа Љипа, откривачица ајвара?
(lepota poroka, 04. novembar 2022 09:17)

@lepota
ne diraj mi duu. da mi podua odreko bi se kosova i porodice i dece i sviju. najbolja riba ma svetu.

darojko

pre 1 godinu

Kosovo, Albanija, BiH Federacija i Hrvatska imaju najveću stopu odliva stanovništva u NATO zemlje.

e ali vi neće da može da ugazite u tu stopu odliva iako bi želeli više od svega ali eto nije vam dano pa onda pravimo se da baš vas briga za truli zapad , ali da kaže može pola srbije bi iscurelo momentalno

zg232

pre 1 godinu

Imaš pravo. Previše smo krvi prolili za najdražu nam domovinu.
(zg232, 03. novembar 2022 16:29)

Да, проли сте превише крви српске деце...
(Црвена звезда 1913, 03. novembar 2022 16:54)

90% Hrvata ima srpsko poreklo tako da su sva stradanja ustvari samo stradanja Srba i nikog drugog.Na žalost svih nevinih duša
(Dejan, 3. novembar 2022 17:50


Dejane, mi smatramo da su Srbi izopćenici od Hrvata i da ih stalno treba kažnjavati. Stalno nas izdajete. Ako 90% Hrvata ima srpske pretke, to su oni koji su se su se vratili matičnom narodu.

Ako želite da vidite prava gov.a,dođite u hrvatsku 🤣

pre 1 godinu

mos u zemëro me drapërin🤣🤣👍
Ako je roba kvalitetna,treba ulagati u logistiku i naučiti Engleski🤣🤣🤣🤣
Sad zamislite anemicne Engleze,kako trce i jure lepe Šipce,cirkus🤣🤣🤣🤣

е

pre 1 godinu

Davno sam ja pisao komentar kada su naši tadašnji vlastodršci uvažavali mnoge komentare da bi evropa time i balkan, konašno i svet udahnuli novu energiju, prijateljstvo i blagostanje da UN donese odluku orazmeni Albanaca na balkanu sa državom Izrael i njihvim stanovništvom, da se Jevreji presele na teritoriju države Albanija, a da se Albanci sa Balkana presele na teritoriju države Izrael. Albanci bi se tako našli na mestu bliskom njihovom našinu života i dobro bi se slagali sa Palestincima, a Jevreji već su po prirodi evropejci, slobodni, nezavisni među prijateljima. Naizgled teško i lomljivo, ali dugoročno pogodno za sve.

WallE

pre 1 godinu

Vidim istorija je Srbima jača strana. Sve knjige gde je Srbin ispao najpametniji kao u Bubulejinom vicu uključiti kao obavezni štivo u školama. Sve knjige gde se bilo šta negativno govori o Srbiji ili pozitivno o Hrvatskoj, Albaniji, Turskoj, Nemačkoj, Britaniji, Bugarskoj, Austriji, Americi ili Sao Tome, obavezno šredirati spaliti i zakopati pod Antarktik.

Antusa

pre 1 godinu

Dobro sad nisu ni Srbi cvećke. Pink Panteri i ostale kriminalne srpske grupe su poznate širom Evrope. Pa i ona Netflix-ova serija ''La casa de papel'' je bila puna Srba.

sramota

pre 1 godinu

i albanci su ljudi. treba im dati sansu. i mi srbi imamo lopova po belom svetu kolko hoces. ne znaci da ako mi je brat lopov da sam i ja lopov. ne znaci da brat sutra nece biti lopov. treba pomoci ljudima, a ne pljuvati po njima. ajmo malo mozak drugari.
(sram nas bilo kako komentarisemo, 4. novembar 2022 07:30)
---------
Kako reče Njegoš: "Spuštavah se ja na vaše uže, Umalo se uže ne pretrže;
Otada smo viši prijatelji, U glavu mi pamet ućeraste." U pravu ste, treba im dati šansu. Mi Srbi smo od te divlje horde, klani, silovani, pljačkani, paljeni, proterivani još od dolaska tih "ljudi" sa turskim okupatorima pa do dana današnjeg. Danas su nervozni jer nemaju koga da siluju, prebijaju i pljačkaju. Ostalo im je da ruše groblja i srpske manastire, prebijaju malobrojne povratnike i optužuju svakoga ko pokuša da povrati svoju imovinu za ratni zločin, posle čega sledi dugi pritvor, kao opomena ostalim Srbima koji bi se drznuli da se vrate. Medjutim nemam ništa protiv, predlažem Vam da se uselite u zgradu pored one jedine Srpkinje u Djakovici i pokušate da date šansu tim, kako rekoste, ljudima. Obavezno sa sobom povedite ženu i decu. Da vas bude više. Želim Vam da za taj humani poduhvat budete nominovani za Nobelovu nagradu.
(Zoran Knezevic, 04. novembar 2022 10:11)

@zoran
kizo piglu si malo. upravo ti je receno da treba da im pomognes da ne budu kriminalci, lopovi, silovatelji, a ne da ih pljujes i da bezis od njih. po tebi je fer da ceo svet bezi od rusa i srba zato sto smo za sve nacisti, fasisti, zlotvori? pa nismo. nisu ni albanci. naravno da je vecina srba nacionalista, ali to ne znaci da smo losi i odvratni i da treba bezati od nas vec da smo samo glupi. aj pomozite nam. popravite nas. nismo svi 100godina ispred. to je nemoguce. neko mora da bude ispred, a neko iza. ovi sto su iza nisu silovatelji. aj da im pomognemo. razumes zoki?

A da soli pamet zna

pre 1 godinu

pogledaj te samo kravatu ovog covjeku a vjerovatno ima i patike na nogama i bice vam jasno kakav ne politicar prica

Sait Berisha Pec

pre 1 godinu

Dok Zoranu Knezevicu, koji bluje otrov protiv Albanaca odobravate nekoliko komentara , meni zabranjujete jedan odgovor njemu. To nije pravedno a jos manje to dolikuje sajtu B92.

Bio sam u dobrim odnosima sa nekadasnjim moderatorima dok se pokojna Vesna Dozet (Ana Denic na Forumu B92) nije naljutila i preporucila valjda i Vama, zabranu na moje komentare!

I Veran Matic je imao sasvim pozitivno misljenje o meni.

Pozdrav!

škavelčić

pre 1 godinu

1984-85,sluzio JNA u Prokuplju i za divno cudo,pola kasarne siptari.Izgleda da njih nisu slali daleko od kuce na odsluzenje.Nisam mogao kao 19-godisnjak da shvatim ,ai danas mi mnoge stvari nisu jasne,da postoji takav narod,takav coporski mentalitet,animalan i u teskom raskoraku sa normalnim.Kao da smo sa dve galaksije,dve planete.Mogu misliti kakvi su tek danas.Niko od nas "ostalih' nikakav kontakt sa njima nije imao.Druzili bi se izmedju sebe,brslali na onom svom jeziku,puni mrznje i pakosti,netolerantni i za svaki ukor bi se pozivali na 'NACIONALNU" manjinu.Nek je Bog na pomoci Srbima koji sa ovim coporom mora da deli isti "pasnjak".
(OBRISANI, 03. novembar 2022 16:38)

E ako si nam rekao, ti tako tolerantan, pun ljubavi i tako to…

zg232

pre 1 godinu

To kao kad bi hrvatijanci rekli ono nisu logori bili, već gostionica luksuzna.
(UFO, 03. novembar 2022 15:07)

Ne kaže se Hrvatijanac nego Krvat.
(djani, 3. novembar 2022 15:37)


Imaš pravo. Previše smo krvi prolili za najdražu nam domovinu.

commie

pre 1 godinu

Ne postoji dobrostojeci albanac koji nije povezan sa albanskom mafijom, na bilo koji nacin.
(Max, 3. novembar 2022 13:54)

U mom gradu postoje Albanci koji su dobrostojeći a nisu povezani sa albanskom mafijom. Uglavnom pekari, ugostitelji... A ni poštene "poljoprivrednike" iz Lazareta ne smatram mafijom:)

zg232

pre 1 godinu

Imaš pravo. Previše smo krvi prolili za najdražu nam domovinu.
(zg232, 03. novembar 2022 16:29)

Да, проли сте превише крви српске деце...
(Црвена звезда 1913, 03. novembar 2022 16:54)

90% Hrvata ima srpsko poreklo tako da su sva stradanja ustvari samo stradanja Srba i nikog drugog.Na žalost svih nevinih duša
(Dejan, 3. novembar 2022 17:50


Dejane, mi smatramo da su Srbi izopćenici od Hrvata i da ih stalno treba kažnjavati. Stalno nas izdajete. Ako 90% Hrvata ima srpske pretke, to su oni koji su se su se vratili matičnom narodu.

Leta Semoa

pre 1 godinu

Fina narko organi ekipica,, vasi miljenici:)
(Djidji, 3. novembar 2022 17:55)

Kao da su Albanci prvi se setili da diluju drogu...

Kad su srušili Slobu u trezoru Narodne banke su našli heroin, pošto je novac bio bezvredan!

Pamentom dosta...

Londoner

pre 1 godinu

Niko nije kriv što su ga roditelji napravili na Balkanu. pa koje god vere bio i kome god narodu pripadao. Što se Evrope tiče, nema goreg regiona.

darojko

pre 1 godinu

Kosovo, Albanija, BiH Federacija i Hrvatska imaju najveću stopu odliva stanovništva u NATO zemlje.

e ali vi neće da može da ugazite u tu stopu odliva iako bi želeli više od svega ali eto nije vam dano pa onda pravimo se da baš vas briga za truli zapad , ali da kaže može pola srbije bi iscurelo momentalno

šalja kujtim

pre 1 godinu

u albaniji ima 2.5 miliona albanaca, a na kosovu 2 miliona. u srbiji ima 7 miliona srba, a na kosovu 100,000. kako je onda kosovo srbija, ajde da mi neko objasni? rusi upravo vode rat siptara u ukrajini tako sto hoce teritoriju 13 miliona rusa i mi to podrzavamo))) nista nema veze s mozgom))

mario

pre 1 godinu

A mi smo kao veverice pa da ne znamo ko je glavni izvoznik kriminala, heroina, belog roblja i oruzja u Evropu... A narocito su Englezi naivni
(Hecer, 04. novembar 2022 09:24)
Možda je to tako, ali ipak stupce crne kronike po svijetu ispunjavaju srbi kao najveći dileri droge i ubojice.

Dragan - Sava

pre 1 godinu

Svaka cast Rami na odgovoru! Ovi naši dopuštaju da nas svi blate a odgovore daju samo ovde za domaću upotrebu i dnevnu politiku. Pravi odgovor na pravu adresu ne znaju da pošalju i da brane naše dostojanstvo. Na primer šta je juče Boris Johnson izjavio o Kosovu i Miloševiću i niko da odgovori!

sramota

pre 1 godinu

i albanci su ljudi. treba im dati sansu. i mi srbi imamo lopova po belom svetu kolko hoces. ne znaci da ako mi je brat lopov da sam i ja lopov. ne znaci da brat sutra nece biti lopov. treba pomoci ljudima, a ne pljuvati po njima. ajmo malo mozak drugari.
(sram nas bilo kako komentarisemo, 4. novembar 2022 07:30)
---------
Kako reče Njegoš: "Spuštavah se ja na vaše uže, Umalo se uže ne pretrže;
Otada smo viši prijatelji, U glavu mi pamet ućeraste." U pravu ste, treba im dati šansu. Mi Srbi smo od te divlje horde, klani, silovani, pljačkani, paljeni, proterivani još od dolaska tih "ljudi" sa turskim okupatorima pa do dana današnjeg. Danas su nervozni jer nemaju koga da siluju, prebijaju i pljačkaju. Ostalo im je da ruše groblja i srpske manastire, prebijaju malobrojne povratnike i optužuju svakoga ko pokuša da povrati svoju imovinu za ratni zločin, posle čega sledi dugi pritvor, kao opomena ostalim Srbima koji bi se drznuli da se vrate. Medjutim nemam ništa protiv, predlažem Vam da se uselite u zgradu pored one jedine Srpkinje u Djakovici i pokušate da date šansu tim, kako rekoste, ljudima. Obavezno sa sobom povedite ženu i decu. Da vas bude više. Želim Vam da za taj humani poduhvat budete nominovani za Nobelovu nagradu.
(Zoran Knezevic, 04. novembar 2022 10:11)

@zoran
kizo piglu si malo. upravo ti je receno da treba da im pomognes da ne budu kriminalci, lopovi, silovatelji, a ne da ih pljujes i da bezis od njih. po tebi je fer da ceo svet bezi od rusa i srba zato sto smo za sve nacisti, fasisti, zlotvori? pa nismo. nisu ni albanci. naravno da je vecina srba nacionalista, ali to ne znaci da smo losi i odvratni i da treba bezati od nas vec da smo samo glupi. aj pomozite nam. popravite nas. nismo svi 100godina ispred. to je nemoguce. neko mora da bude ispred, a neko iza. ovi sto su iza nisu silovatelji. aj da im pomognemo. razumes zoki?

stomatolog

pre 1 godinu

А је могуће то,куме? Е што се свијет искварио...А што вели на ово Дуа Љипа, откривачица ајвара?
(lepota poroka, 04. novembar 2022 09:17)

@lepota
ne diraj mi duu. da mi podua odreko bi se kosova i porodice i dece i sviju. najbolja riba ma svetu.

sram nas bilo kako komentarisemo

pre 1 godinu

i albanci su ljudi. treba im dati sansu. i mi srbi imamo lopova po belom svetu kolko hoces. ne znaci da ako mi je brat lopov da sam i ja lopov. ne znaci da brat sutra nece biti lopov. treba pomoci ljudima, a ne pljuvati po njima. ajmo malo mozak drugari.

Deep Throat

pre 1 godinu

Ajde šta lupetate?!

Rusija, Italija i Kina imaju mafiju stotinama godina unazad!

Albanci su tu u toj priči početnici, ako su uspjeli preuzeti britansko tržište kokaina onda super, pametni su i sposobni, brzo uče.

pr

pre 1 godinu

Da vam se množe u Engleskoj, u zdravlju i veselju. Što više da ih imate, pa ako bude sreće da vam sagrade par žutih kuća, da vam vuče na radost.

OBRISANI

pre 1 godinu

1984-85,sluzio JNA u Prokuplju i za divno cudo,pola kasarne siptari.Izgleda da njih nisu slali daleko od kuce na odsluzenje.Nisam mogao kao 19-godisnjak da shvatim ,ai danas mi mnoge stvari nisu jasne,da postoji takav narod,takav coporski mentalitet,animalan i u teskom raskoraku sa normalnim.Kao da smo sa dve galaksije,dve planete.Mogu misliti kakvi su tek danas.Niko od nas "ostalih' nikakav kontakt sa njima nije imao.Druzili bi se izmedju sebe,brslali na onom svom jeziku,puni mrznje i pakosti,netolerantni i za svaki ukor bi se pozivali na 'NACIONALNU" manjinu.Nek je Bog na pomoci Srbima koji sa ovim coporom mora da deli isti "pasnjak".

Nino Belov

pre 1 godinu

Polako ljudi.

Vratićemo mi njih sve do jednoga natrag u Gruziju odakle su i dovedeni a Britanci koji su sve ovo zakuvali neka im onda reše problem države i nek im daju deo svoje zemlje da formiraju državu pošto su toliko brižni za njihova prava.

Skadar je Srpski grad a Kosovo i Albanija pripadaju Srbiji i Srbima i kad tad ćemo uzeti sve što pripada nama Srbima, prvoj civilizaciji, kulturi i narodu u Evropi.

A možda se tu i ne zaustavimo jer većina Evrope takođe pripada Srbima uključujući tu i Britaniju koju su osnovali prvi Srbi koji su došli tamo (kasnije nazvani Kelti i Velšani) i za šta sada već postoji dovoljno istorijskih, arheoloških, lingvističkih i genetskih dokaza.

WallE

pre 1 godinu

Vidim istorija je Srbima jača strana. Sve knjige gde je Srbin ispao najpametniji kao u Bubulejinom vicu uključiti kao obavezni štivo u školama. Sve knjige gde se bilo šta negativno govori o Srbiji ili pozitivno o Hrvatskoj, Albaniji, Turskoj, Nemačkoj, Britaniji, Bugarskoj, Austriji, Americi ili Sao Tome, obavezno šredirati spaliti i zakopati pod Antarktik.

222

pre 1 godinu

Da vam se množe u Engleskoj, u zdravlju i veselju. Što više da ih imate, pa ako bude sreće da vam sagrade par žutih kuća, da vam vuče na radost.
(pr, 3. novembar 2022 13:56)
Kako je gradnja žutih kuća tebi sreća.

dragan

pre 1 godinu

Albanci generalno ne podnose druge narode a pogotovo one slavenskog porijekla a razlog je inferiornost u svakom pogledu od sporta do kulture i znanosti. Glavna asocijacija na njih mi je njihova mafija, i to je uglavnom to o njima.

djani

pre 1 godinu

To kao kad bi hrvatijanci rekli ono nisu logori bili, već gostionica luksuzna.
(UFO, 03. novembar 2022 15:07)

Ne kaže se Hrvatijanac nego Krvat.

Ivan

pre 1 godinu

Ma jok. Bave se poljoprivredom. Abanci svakako nisu najveci izvoznici Heroina u svetu. Nisu trgovci ljudskim organima, a jos manje se bave trgovinom ljudima za nasilnu Prostituciju. Iliri i potomci Troje da to rade ? Boze sta vam pada na pamet. Narod koji je izrodio Aleksandra velikog Albanskog, celu lozu Nemanjica, Leonidas i 300 Albanaca kod Termopolja, graditelji Pecke Patrijarsije i Decana, potomci velikog Albanca Kneza Lazara itd....
Englezi, znate kako kaze naj stariji narod u Evropi ili ti sada bez Sarkazma, SRBI ????? Kako sejes, pa tako ces i da zanjes. Svako ubire plodove svoje sadnje.

EdiSrama

pre 1 godinu

Prosto sam zapanjen da neko na ovaj način tretira Albance (i Šiptare) pored njihove lelelepne istorije i kulturnog uzdizanja kroz istu!
Samo pogledajte doprinos Albanaca i Šiptara razvoju trgovine u Evropi, ponude najrazličitijih roba i usluga, pa do njihovog šarma i samog obrazovanja po kome se izdvajaju od ostatka Evrope!

Da to su ti ljudi, ta bića željna boljeg života u UK, Nemačkoj, Švajcarskoj, Austriji, Švedskoj...otvorite im širom vrata i spasite nas (njihove susede) bede.

Mile

pre 1 godinu

Siptari sa Kosova i Metohije i Siptari iz Siptarije se ne podnose,to sto izigravaju " savez," je samo rezirana predstava koju Engleska i njhova kolonija Amerika sprovode iz nekih svojih prljavih interesa,tako da ima istine u tome sto Rama kaze.

Mileta

pre 1 godinu

Kao da su Albanci prvi se setili da diluju drogu...

Kad su srušili Slobu u trezoru Narodne banke su našli heroin, pošto je novac bio bezvredan!

Pamentom dosta...
(Leta Semoa, 3. novembar 2022 18:20)

A Vi ste to videli svojim očima? Bili ste prisutni na tom mestu tog momenta?

KvoDi

pre 1 godinu

Ako neko ima twiter,neka napiše ovom Englezu,da budu gostoljubivi prema Albancima,kao što su bili Srbi na Kosovu.Neka ih dočekuju u što većem broju,daju im jezik u školi,vesti na albanskom,Vilijam da kumuje svakom 10.detetu i ako Bog da Albanci će za 30 godina da proglase Vels svojim,da optuže Britance da je Vels uvek bio njihov,ali je otet.Kardif će zvati Kardifi i reći da je Rama nepriznato Čarlsovo dete...Izmisiće novu istoriju i u UK, jer svoju nikada nisu ni imali! Sa srećom Albanci u novom pohodu!

Komentator

pre 1 godinu

Britanija je izmislila Albaniju i Albance (zajedno sa Austorugarskom i Vatikanom) i stvorila je albansku mafiju, pa sada neka se nosi sa njima.

Црвена звезда 1913

pre 1 godinu

Истини за вољу вредан и радан су народ али неписмен и затуцан.
Исто тако су познати и по криминалним пословима, предњаче у бизнису са дрогом и белим робљем, широм Европе. Нису добродошли нигде осим као радна снага за најтеже и најпрљавије послове, наравно има изузетака али су баш ретки.

crni

pre 1 godinu

@(Ivan HH, 3. novembar 2022 15:58)
O čemu govoriš? Pa Englezi su i danas jedan od najružnijih naroda sveta. Stranci se ne računaju, mislim ovi stranog porekla tipa, Indijci, Arapi, Afrikanci i drugi. To je sve zbog endogenog mešanja, mislim između sebe, sa bliskim rođacima. Žene su im odebele i ružne kao lopate.

Ivan HH

pre 1 godinu

Nisu svi Albanci iz Albanije.
(Boza, 03. novembar 2022 15:06)

Ako im,NE DAJ BOZE, uspe da zapad pogura nasu juznu pokrajnu u EU(u sastavu Srbije ili ne,u ovoj recenici nebitno),eto njima 90% šiptara po njihovim zemljama!Niko nece cekati 3-5 godina da bi ostarili pravo na rad kao Bugari i Rumuni,nacice se nacin...Britanci ce za 10-tak godina biti ruzni ko onaj Saćiri?

Црвена звезда 1913

pre 1 godinu

Imaš pravo. Previše smo krvi prolili za najdražu nam domovinu.
(zg232, 03. novembar 2022 16:29)

Да, проли сте превише крви српске деце...

Kobaja Grande

pre 1 godinu

Ma jok...samo ih 5.000 mesecno stize preko Lamansa u britaniju, na gumenim camcima.
Cena "transporta" je 4.000 funti.
Trenutno, 10% novorodjenih beba u britaniji imaju albansko poreklo. Za koju godinu presisace Pakistance i Indijce.

Sale

pre 1 godinu

Ma jok...samo ih 5.000 mesecno stize preko Lamansa u britaniju, na gumenim camcima.
Cena "transporta" je 4.000 funti.
Trenutno, 10% novorodjenih beba u britaniji imaju albansko poreklo. Za koju godinu presisace Pakistance i Indijce.
(Kobaja Grande, 3. novembar 2022 13:48)

10%? si normalan?

solunac

pre 1 godinu

Šta je Englezi, otela vam se deca iz ruku? Ako, vi ste ih napravili, sad ih ljuljajte. Da lepo porastu i namnože se. Posle možda traže i deo teritorije, šta će, navikli.

Zoran Knezevic

pre 1 godinu

Evo moj primer. Kao neko iz Srbije kada sam hteo da se manem predrasuda i da poverujem jednom Albancu Kosovaru u mojoj prvoj godini zivota u inostranstvu i da se uzdam u tu njihovu tkzv "Besu" koja je "cvrsca od bilo cega", zavrnuo me lik bez pardona. Platio sam skolu i od tada ne verujem vise ni u kakve njihove "bese", cast ili bilo sta. Lopurde i prevaranti. Mogu biti i 30 i vise godina negde u inostranstvu, ali oni se nikada nece integrisati. Ja sam svoju naivnost i dobru volju da ih posmatram bez predrasuda platio. A to je i moj savet svima koji ikada dodju u bilokakav kontakt sa njima.
(sve tacno, 3. novembar 2022 22:26)
-----------
Ne postoji ništa bezvrednije i bezveznije od te "bese". Mi Srbi smo osmislili te nebuloze i mitove o njihovoj časti i poštenju. Sada nam se to obija o glavu. Tragika je da nam u te laži nisu poverovali šiptari već Srbi, koji i dan-danas nemaju pojma sa čime imaju posla. Pre neki dan jedan od srpskih moralnih gromada reče kako su šiptari čuvali Pećku Patrijaršiju za vreme rata?! Zaboravio je samo da nam kaže od koga su je čuvali? Silovali časne sestre i pljačkali manastirsko imanje, nadajući se da će na kraju to biti njihovo. Moj savet svim srpskim ovcama: Ne pružajte im ruku i ne okrećite ledja. U prvom slučaju uješće vas za ruku a, u drugom, zabiti nož u ledja.

Dobrica

pre 1 godinu

u albaniji ima 2.5 miliona albanaca, a na kosovu 2 miliona. u srbiji ima 7 miliona srba, a na kosovu 100,000. kako je onda kosovo srbija, ajde da mi neko objasni? rusi upravo vode rat siptara u ukrajini tako sto hoce teritoriju 13 miliona rusa i mi to podrzavamo))) nista nema veze s mozgom))
(šalja kujtim, 04. novembar 2022 07:41)

Nisu ti tacne neke brojke, a ostalo ne mogu ni da ti objasnjavam, ionako ne bi shvatio.

Namesnik

pre 1 godinu

Dobrostojeci Albanci, potomci brojnih naucnika, profesora, pisaca, etablisment. Kulturna elita koja se preselila na ostrvo da razvija kulturu i biznis. Zelim im puno srece. Ovi Britanci odmah napadaju nevine ljude. Sram ih bilo

Antusa

pre 1 godinu

Dobro sad nisu ni Srbi cvećke. Pink Panteri i ostale kriminalne srpske grupe su poznate širom Evrope. Pa i ona Netflix-ova serija ''La casa de papel'' je bila puna Srba.

Marko

pre 1 godinu

Ko misli da su oni problem engleskoj policiji i MI5, taj pojma nema o Englezima. No, englezi vole da dizu prasinu. Zivim u toj zemlji i imam prijatelja u njihovoj policiji, te znam par stvari iz prve ruke.
Svi imaju sliku njihovog bobija policajca koji se seta onako bezazleno, ali to vam je opaka maska.
Ne dao ti Bog da te stave na zub,pa te posete kada se najmanje nadas, na mestu gde ni u snu ne ocekujes. Koji crni Albanci i slicna boranija.

berberin

pre 1 godinu

Rama:'Britanija se prema Albaniji mora odnositi s poštovanjem'

A hahahaha, ne verujem šta čitam!
I jedni i drugi bi rođenu majku prodali, kakvo crno poštovanje.

pseudo_slucajno

pre 1 godinu

Da vam se množe u Engleskoj, u zdravlju i veselju. Što više da ih imate, pa ako bude sreće da vam sagrade par žutih kuća, da vam vuče na radost.
(pr, 03. novembar 2022 13:56)

Амин!

vukica

pre 1 godinu

Ne znam za balkansku zemlju koja nema svoju mafiju u inostranstvu, plus italijani, rusi, poljaci, turci, japanci, koreanci, izgleda samo autohtoni skandinavci nemaju

RCZ

pre 1 godinu

Pomozite “jadnim albancima i siptarima sa Kosova “. Sve ih uselite u britaniju . Da malo vi uzivate sa njima . To su sve ozbiljni , skolovani , prijatni i produhovljeni ljudi koji ce u svakom smislu unaprediti svaki vid kriminala koga se dohvate .

Zoran Knezevic

pre 1 godinu

Kao da su Albanci prvi se setili da diluju drogu...

Kad su srušili Slobu u trezoru Narodne banke su našli heroin, pošto je novac bio bezvredan!

Pamentom dosta...
(Leta Semoa, 3. novembar 2022 18:20)
-------
A glupaku još više.

nekako s proljeća

pre 1 godinu

u albaniji ima 2.5 miliona albanaca, a na kosovu 2 miliona. u srbiji ima 7 miliona srba, a na kosovu 100,000. kako je onda kosovo srbija, ajde da mi neko objasni? rusi upravo vode rat siptara u ukrajini tako sto hoce teritoriju 13 miliona rusa i mi to podrzavamo))) nista nema veze s mozgom))
(šalja kujtim, 04. novembar 2022 07:41)
04

Bilo ih je više no ste ih protjerali.

Pera Srbin

pre 1 godinu

Ma lažu Srbi! Ovaj Englezi. Nema pošteniji ljudi od Albaneza. Evo svi ovi što voze Ferarije i Ljamborđini, svi rade u posljastičarnicama.

sve tacno

pre 1 godinu

Evo moj primer. Kao neko iz Srbije kada sam hteo da se manem predrasuda i da poverujem jednom Albancu Kosovaru u mojoj prvoj godini zivota u inostranstvu i da se uzdam u tu njihovu tkzv "Besu" koja je "cvrsca od bilo cega", zavrnuo me lik bez pardona. Platio sam skolu i od tada ne verujem vise ni u kakve njihove "bese", cast ili bilo sta. Lopurde i prevaranti. Mogu biti i 30 i vise godina negde u inostranstvu, ali oni se nikada nece integrisati. Ja sam svoju naivnost i dobru volju da ih posmatram bez predrasuda platio. A to je i moj savet svima koji ikada dodju u bilokakav kontakt sa njima.

TOS 1

pre 1 godinu

(šalja kujtim, 4. novembar 2022 07:41)

2M Albanaca na KiM?! Jesi bio nekad na KiM? Ni u najboljim danima ih nije bilo vise od 1M. Danas osim Prizrena i Pristine sve opustelo dole.
Dakle , ta komunisticka retorika o milionima Albanaca se primila u nas Srba i ostala kao dogma. Vec 40 godina njih na KiM 2M.

Zoran Knezevic

pre 1 godinu

i albanci su ljudi. treba im dati sansu. i mi srbi imamo lopova po belom svetu kolko hoces. ne znaci da ako mi je brat lopov da sam i ja lopov. ne znaci da brat sutra nece biti lopov. treba pomoci ljudima, a ne pljuvati po njima. ajmo malo mozak drugari.
(sram nas bilo kako komentarisemo, 4. novembar 2022 07:30)
---------
Kako reče Njegoš: "Spuštavah se ja na vaše uže, Umalo se uže ne pretrže;
Otada smo viši prijatelji, U glavu mi pamet ućeraste." U pravu ste, treba im dati šansu. Mi Srbi smo od te divlje horde, klani, silovani, pljačkani, paljeni, proterivani još od dolaska tih "ljudi" sa turskim okupatorima pa do dana današnjeg. Danas su nervozni jer nemaju koga da siluju, prebijaju i pljačkaju. Ostalo im je da ruše groblja i srpske manastire, prebijaju malobrojne povratnike i optužuju svakoga ko pokuša da povrati svoju imovinu za ratni zločin, posle čega sledi dugi pritvor, kao opomena ostalim Srbima koji bi se drznuli da se vrate. Medjutim nemam ništa protiv, predlažem Vam da se uselite u zgradu pored one jedine Srpkinje u Djakovici i pokušate da date šansu tim, kako rekoste, ljudima. Obavezno sa sobom povedite ženu i decu. Da vas bude više. Želim Vam da za taj humani poduhvat budete nominovani za Nobelovu nagradu.

Sait Berisha Pec

pre 1 godinu

Dok Zoranu Knezevicu, koji bluje otrov protiv Albanaca odobravate nekoliko komentara , meni zabranjujete jedan odgovor njemu. To nije pravedno a jos manje to dolikuje sajtu B92.

Bio sam u dobrim odnosima sa nekadasnjim moderatorima dok se pokojna Vesna Dozet (Ana Denic na Forumu B92) nije naljutila i preporucila valjda i Vama, zabranu na moje komentare!

I Veran Matic je imao sasvim pozitivno misljenje o meni.

Pozdrav!

super

pre 1 godinu

Nekako mi je drago sto im se dešava ovo pre samo nekoliko god mi smo bili kriminalci čudovišta i sve a sad kruže reklame da smo svet neka albanci svi juriš na zapadne zemlje radite to sto radite najbolje pekare poslastičarnice gradnja kriminal i sirite sve po svetu šaljite jasnu poruku svima o vama

Dejan

pre 1 godinu

Imaš pravo. Previše smo krvi prolili za najdražu nam domovinu.
(zg232, 03. novembar 2022 16:29)

Да, проли сте превише крви српске деце...
(Црвена звезда 1913, 03. novembar 2022 16:54)

90% Hrvata ima srpsko poreklo tako da su sva stradanja ustvari samo stradanja Srba i nikog drugog.Na žalost svih nevinih duša

woos

pre 1 godinu

Fina narko organi ekipica,, vasi miljenici:)
(Djidji, 3. novembar 2022 17:55)

Kao da su Albanci prvi se setili da diluju drogu...

Kad su srušili Slobu u trezoru Narodne banke su našli heroin, pošto je novac bio bezvredan!

Pamentom dosta...
(Leta Semoa, 3. novembar 2022 18:20)

Svaka drzava ima takve 'rezerve' ako zatreba da intervenise, ali kod ovih engleskih prijatelja to je glavna grana privrede. Jel ti dosta?

Mare

pre 1 godinu

Albanski narod je vredan,pošten čak i porez plaćaju...Uostalom, ne bi ni postojali da im VI to niste omogućili...
Nemojte sada tako dragi Britanci,nije u redu.

Zoran Knezevic

pre 1 godinu

Vec sam se bio zabrinuo da se ovaj izbegli shkavell zoran knezevic nece javiti…
(karin mahani, 4. novembar 2022 09:25)
-------
Mogu da budem bilo šta pa i "shkavell" samo da ne budem ono što ste vi. Inače, kod nas, čak i "shkavelli" kažu: Pa ko smo "shkavelli" nismo arnauti. I oni videli kakva je to divljina. I oni imaju neki moral i etiku, za razliku od poslednjeg divljeg plemena na tlu Evrope.

C i n i k

pre 1 godinu

albaniji ima 2.5 miliona albanaca, a na kosovu 2 miliona. u srbiji ima 7 miliona srba, a na kosovu 100,000. kako je onda kosovo srbija, ajde da mi neko objasni? rusi upravo vode rat siptara u ukrajini tako sto hoce teritoriju 13 miliona rusa i mi to podrzavamo))) nista nema veze s mozgom))
(šalja kujtim, 04. novembar 2022 07:41)
04


Gde si pronasao 2 miliona alb na KiM kad je na zadnjim izborima upisano bilo 1.2 milona, sem toga u ALB nema 2.5 miliona stanovnika vec 2..na KiM zivi 100.000 Srba na jugu a na severu oko 40.000.
A sto se tice teritorije KiM to jeste teritorija SRB tako i pise u rezoluciji 1244,tako da sto se mene tice ja bih licno KiM podelio, i svakako bih dao albance iz SRB iz Preseva za sever KiM i potom bih podigao zid od 10 m gde ni 1 albanac nbi mogao vise da proviri u SRB zauvek...

JB

pre 1 godinu

Neki dan pročitaj intervju sa sinom od Marine Tucaković koji reče da je njena putovanja po svetu financirao imućan ujak koji se nažalost razboleo po izlasku iz zatvora. E tako su i ovo Albanci imućni

Zapanjena

pre 1 godinu

Vidi ti to, odkud? Malu, slatki, nevini dok su ubijali Srbe, a sad kriminalci??? Očas posla! Nisu to Albanci samo iz Albanije, pre bih rekla da su sa Kosova, nego Britanci i ne znaju koga finansiraju već decenijama! Ali polako! Zaigra e mečka, ovo su samo pripreme!

N.Sad

pre 1 godinu

U mom gradu postoje Albanci koji su dobrostojeći a nisu povezani sa albanskom mafijom. Uglavnom pekari, ugostitelji... A ni poštene "poljoprivrednike" iz Lazareta ne smatram mafijom:)
(commie, 03. novembar 2022 14:59)

Uh, bas ce tebi da se poveravaju sa kim su povezani, ne budi naivan.

нс бој

pre 1 godinu

Какви смо ми (Срби) кад су нам такви Албанци( као што смо их описали у коментарима) одузели целу покрајину Косово и Метохију,и по Србији имају стотине својих пекара,посластичарница.Они су организовани,великим делом у криминалу,а исто тако великим делом и у легалним пословима.Ево ја живим у Немачкој и највише фирми у грађевинским пословима су у власништву Албанаца,само на комбијима читаш њихова презимена.Нас нема нигде,можемо само да им завидимо на повезаности.Друго њихова политика,криминал и пословни људи делују заједно у остварењу албанских националних циљева,сви заједно лобирају и шаљу паре за независно Косово.

Zoran Knezevic

pre 1 godinu

Koja ironija? A, Albanija je, kao država, stvorena 1912 godine na insistiranje, tada još uvek velike kolonijalne sile, Velike Britanije, koja sebe nikada nije smatrala delom Evrope osim, kada je od toga imala koristi, sa ciljem, da Albaniju koriti kao "Žulj u peti Ebvrope", koji se uvek može aktivirati po želji britanskih majstora intriga.

blatobran

pre 1 godinu

Albanaca zajedno u Albaniji i na Kosovu ima nešto preko 5 miliona, a komentator dole kaže da ih samo u Britaniji ima preko 6. To jednostavno ne može biti tačno.

Vladimir

pre 1 godinu

Za svu ovu "gospodu" kojima nije jasno evo jednom za svagda da shvatite.

Po međunarodnom pravu ni jedan narod ne može imati 2 države već samo jednu.

Zbog toga, ko god da potpiše bilo šta vezano za Kosovo neće biti validno po međunarodnom pravu i neće nikada biti priznato.

To u prevodu znači da Srbi kad tad mogu da izvrše povraćaj teritorija milom ili silom jer imaju pravno utemeljenje za to tj. po zakonu je.

Albanci sa Kosova otvoreno govore da je sledeći korak posle priznanja ujedinjenje sa Albanijom što otvoreno ukazuje na prevaru Albanaca i neiskreno izjašnjavanje da žele da budu nezavisni.
O kakvoj nezavisnosti mi pričamo kada je u pitanju otimanje dela teritorije jedne nezavisne države pod izgovorom kako bi se druga država proširila.

Ovo je presedan i to veoma opasan jer to sada povlači mogućnost bilo kog naroda u drugim državama da imaju pravo da se otcepe i onda prisajedine drugoj državi.

Po toj logici Srbi u Čikagu, Australiji, Austriji, Švajcarskoj, Nemačkoj, npr. Meksikanci u Teksasu a i drugi narodi sada imaju pravo da se otcepe i prisajedine svojim matičnim državama.

Napravili su haos koji će tek imati posledica zbog kršenja međunarodnog prava pa tako zakoni i UN više ne postoje već samo sila jačeg.

Nije im to trebalo. Naročito Americi i državama u kojima ima mnogo stranaca jer od sada je svako otcepljenje legalno a najviše će se tim državama to obiti o glavu.

vlaske

pre 1 godinu

tvrdim pouzdano, 2000tih su britanci davali državljanstvo svim Šiptarima koji su to tražili. teško je poverovati u to, obzirom koliko su strogi. sada im smeta ta ista radna snaga

Petar Veliki

pre 1 godinu

Zelim Vam od sveg srca da se ubrza parenje izmedju engleskinja i dobrih ljudi iz albanije koji emigriraju u istu, na taj nacin podmladjuju englesku krv,englezi novorodjeni kao takvi ce biti jos lepsi i pametniji-cista korist za obe nacije! Pozdrav od malog srbina iz sveta!Hvala!

Mina

pre 1 godinu

Možda je to tako, ali ipak stupce crne kronike po svijetu ispunjavaju srbi kao najveći dileri droge i ubojice.
(mario, 04. novembar 2022 10:44)
Ajde... Gde to.. U albaniji, Hrvatskoj.. Zna se ko su srbi.. Mozete sad da PLJUJETE koliko hoćete srbe ali to prosto nije tacno

fra Filipovic

pre 1 godinu

To kao kad bi hrvatijanci rekli ono nisu logori bili, već gostionica luksuzna.
(UFO, 03. novembar 2022 15:07)

Ne kaže se Hrvatijanac nego Krvat.
(djani, 3. novembar 2022 15:37)

Imaš pravo. Previše smo krvi prolili za najdražu nam domovinu.
(zg232, 3. novembar 2022 16:29)

Grof Drakula da vam pozavidi.

xo

pre 1 godinu

albanska mafija došla i do britanskog dvora nema jačih na ostrvu
e sad sadašnjima smetaju što su kosovo kupili od pređašnjih pa bi i oni malo
dok su vam albanci tu biće i za vas polako nećete ih se tako lako otarasiti u stavri oni će vas, bežaćete u brda kao i u nemačkoj i švajcarskoj..

daj, bre!

pre 1 godinu

ahahahahaha...pa, da, lepi, naočiti, sa svetskim manirima...
dal' da im pošalješ poresku, da sa ponosom objaviš njihove poštene transakcije...

Marko

pre 1 godinu

Lol pa prošlo je to vreme Rama kada ste mogli tako da lupetate i svi vam aplaudiraju. A iskreno potpuno vas podržavam da što više naselite Zapad Evrope kako ste krenuli zadnjih nekoliko decenija. U švici ne možeš ciglu ugraditi a da ne pitaš njih, svu građevinu drže. BTW fun fuct, Albanija je zemlja sa najvećim odlivom stanovništva u Evropi, većim i od BiH u kojoj je bio rat. Sve Vam govori.

kraja

pre 1 godinu

...sad vam je malo jasnije zasto cela evropa prica o bezviznom rezimu za kosovo, ali ga niko ne realizuje...
...ceska mafija, austrijska mafija, svajcarska mafija, francuska mafija, evo sad i britanska...
...ostali jos uvek cute...
...na plati su...

Srbin iz RS

pre 1 godinu

"Imaš pravo. Previše smo krvi prolili za najdražu nam domovinu.
(zg232, 03. novembar 2022 16:29)"

Znamo, osjetili smo i Pag i Jasenovac i Jadovno i Bljesak i Oluju. Šta da kažem, čestitam...

djordje

pre 1 godinu

Uh sto bih voleo da im albanci vode kriminal na ulicama, uvoze drogu i onda traze svoja prava. Pa da im se obije o glavu priznavanje Kosova

Berisha

pre 1 godinu

Pa kolonizatori se s nikim ne odnose sa postovanjem, a kamoli sa
Albanijom. Britanci bi, kao i kauboji, trebali dobiti po nosu u vlastitoj
zemlji, pa ce se tada mozda opametiti.

lepota poroka

pre 1 godinu

А је могуће то,куме? Е што се свијет искварио...А што вели на ово Дуа Љипа, откривачица ајвара?

Mija

pre 1 godinu

Britanci su najbolja podrška Albanaca u stvaranju VA .Savetnica u Predsedništvu je Banka hvaljena - sposobna.Englezi su glavni organizatori i instruiranje Šiptara na Kosovu protiv Srbije i inicijatori otcepljenja Kosova od Srbije.Albanci su dominantni u Švajcarskoj a sada zaposedaju i Englesku.Samo neka nastave ,da osete Englezi njihovo divljaštvo jer ih oni podsticali na takvo divljaštvo prema Srbima.Ko drugom jamu kopa ,sam u nju upada - stara pogovorka.

C i n i k

pre 1 godinu

Možda je to tako, ali ipak stupce crne kronike po svijetu ispunjavaju srbi kao najveći dileri droge i ubojice.
(mario, 04. novembar 2022 10:44)


Po kom svetu ?
"Svet" je za tebe ocigledno tvoje selo samo?
Ja kapiram mrznju sve ok, naravno, ni mi Srbi ne volimo vas ujke do mere da kada bi to trenutno bilo izvodljivo, misim da vas nbi ostao ni 1 na kugli zemaljakoj a ne samo u tzv hr....medjutim pisati ovakve idiotluke je ravno psihijatrijskom problemu koji je kod tebe ocigledan..

Kiki

pre 1 godinu

Cuj, englezi zgrozeni albancima, kakva ironija!! Pa i mi smo zgrozeni englezima i albancima zajedno, a vidim javljaju se i hrvati ovde, jos jedna nacija za totalno zgrozavanje. I sta sada? Sve fini vi, svi zajedno. Nema kud vise. E pa drugari imam jako lose vesti za sve vas. Ne znam gde da pocnem, ali nista dobro. Pokazali ste se svi hvala bogu, znamo ko ste i sta ste i sa vama samo distanca...

tompus

pre 1 godinu

Pa da pokažu kroz koju godinu Škotima,Velšanima i Ircima kako se pravi republika!
(statuskan, 03. novembar 2022 16:07)

Zahvaljujemo

najače...ha,ha...

Vam Dam

pre 1 godinu

Srpska policija vrši inspekciju na Kosovu , traži pripadnike OVK-a. I zaustavlja redom:
– Kaži lopata.
– Lopata. A što?
– Pa Šiptar bi rekao ljopata, ali ti si naš.
– Eeee, jesi ljukava ljisica!

Profesor Dušan

pre 1 godinu

1912g. u Londonu stvorena je država Albanija da Srbija ne bi imala izlaz na more i da bi bila slaba,.... ja sam za to da se svi ,,pošteni" Albanci presele u njihovu bratsku Englesku pa neka se međusobno odnose tamo uzduž i popreko....

bezobrazluk

pre 1 godinu

А нису вам ваљали Броз и Енвер хоџа? КОлико је тада било криминалаца у Југославији и Албанији, и било где са ових простора? Нешто мало, и сви радили за службе напољу. А сада, нове младе националне државе, и нормално, мора много криминалаца да се регрутује да би радило за нове државе, треба неко дрогу да продаје и обавља остале уобичајене криминлне послове, кад је све остало распродато.

sara

pre 1 godinu

Ako neko ima twiter,neka napiše ovom Englezu,da budu gostoljubivi prema Albancima,kao što su bili Srbi na Kosovu.Neka ih dočekuju u što većem broju,daju im jezik u školi,vesti na albanskom,Vilijam da kumuje svakom 10.detetu i ako Bog da Albanci će za 30 godina da proglase Vels svojim,da optuže Britance da je Vels uvek bio njihov,ali je otet.Kardif će zvati Kardifi i reći da je Rama nepriznato Čarlsovo dete...Izmisiće novu istoriju i u UK, jer svoju nikada nisu ni imali! Sa srećom Albanci u novom pohodu!
(KvoDi, 03. novembar 2022 23:47)


Ahahahahahahahahaha…..
Ovo je tako dobro, ma bravo… vrlo duhovito, bas dam se nasmejala, hvala..

Lawless

pre 1 godinu

Britanija nikada ali nikada nece pokazati postovanje prema Albaniji. To je posledica Albanskog odnosa prema Britaniji. A to je vazalni odnos i tu price nema.
E sad, komentar o divljackom i necivilizovanom ponasanju a da dolazi od Engleza, to je previse.

M

pre 1 godinu

U Britaniji sam već vise od 30 godina i činjenica jeste da su preuzeli podzemlje i poznati po surovosti. Isto tako veliki procenat se uselio iz Albanije a slagali da su sa Kosova s čim sa se licno uvjerio bezbroj puta…

Hogar

pre 1 godinu

HAHAHAHA....A BILI JADNI I NEVINI ..DAO BOG SVI CIFSE DA VAM DODJU INACE TO SU NAJVECI KRIMINALCI RADE SA DROGOM..ORUZJE....BELIM ROBLJEM...OTMICE...UBISTVA...TEK CETE VIDETI KO VAM JE DOSAO

Hogar

pre 1 godinu

HAHAHAHA....A BILI JADNI I NEVINI ..DAO BOG SVI CIFSE DA VAM DODJU INACE TO SU NAJVECI KRIMINALCI RADE SA DROGOM..ORUZJE....BELIM ROBLJEM...OTMICE...UBISTVA...TEK CETE VIDETI KO VAM JE DOSAO

Ako želite da vidite prava gov.a,dođite u hrvatsku 🤣

pre 1 godinu

mos u zemëro me drapërin🤣🤣👍
Ako je roba kvalitetna,treba ulagati u logistiku i naučiti Engleski🤣🤣🤣🤣
Sad zamislite anemicne Engleze,kako trce i jure lepe Šipce,cirkus🤣🤣🤣🤣

Ako želite da vidite prava gov.a,dođite u hrvatsku 🤣

pre 1 godinu

mos u zemëro me drapërin🤣🤣👍
Ako je roba kvalitetna,treba ulagati u logistiku i naučiti Engleski🤣🤣🤣🤣
Sad zamislite anemicne Engleze,kako trce i jure lepe Šipce,cirkus🤣🤣🤣🤣

Smuleco

pre 1 godinu

Ima 140 hiljada Albanaca u VB ..znači, respektibilna cifra. Inače, cenim da ih ima bar duplo više, jer je ogroman broj njih tamo ilegalno, i naravno da takvi nisu registrovani.

Hecer

pre 1 godinu

A mi smo kao veverice pa da ne znamo ko je glavni izvoznik kriminala, heroina, belog roblja i oruzja u Evropu... A narocito su Englezi naivni

mr

pre 1 godinu

A mi smo kao veverice pa da ne znamo ko je glavni izvoznik kriminala, heroina, belog roblja i oruzja u Evropu... A narocito su Englezi naivni
(Hecer, 04. novembar 2022 09:24)
Možda je to tako, ali ipak stupce crne kronike po svijetu ispunjavaju srbi kao najveći dileri droge i ubojice.
(mario, 4. novembar 2022 10:44)

Изгледа да су ти морнари мало помутили расуђивање, па чисто да ти помогнем. Швајцарска, Немачка, Белгија, Италија, имају затворе, а у њима је процентуално једна нација најзаступљенија, шта мислиш која. Па ова коју ти и твоји подржавате, али их никако не желите код вас. Да, Албанци. На страну што гомила Албанаца има српске пасоше, па нам набијају статистику.

Dule

pre 1 godinu

Kako narod kaze « nasla krpa zakrpu» tako su Albanci pohotali prema svojim velikim prijateljima Englezima. Oni su ih doskora obucavali lopovluku, kradji, otimanju tudje istorije i umjetnina. Samo eto problema sada uplasili se pokvareni Englezi da ce ih ucenici prevazici, ali od toga nece biti nista, jer Albanci su krininalci na regionalnom nivou, a Englezi kriminalci, pljackasi i ubice svetskog nivoa. Ali neka samo vi u Englesku jer ko hod je kriminalac, pljackas i zlikovac on tamo odlazi.

Ceske zahlade

pre 1 godinu

Negde sam procitao da je samo sa Kosova otislo vise od milion Albanaca za poslednjih 15-20 godina, i da ih sada na Kosovu ima oko 700.000 , a nasih Srba oko 130.000

Ako ovako nastave pa mi ce mo postati ubrzo vecina

Sailor

pre 1 godinu

U Austriju su masovno dosli nakon 1999,Sticajem okolnosti zbog posla sam ih dosta sretao i upoznao.Subjektivno misljenje je da ih je svega 5% uspesno proslo period integracije..Ostali su zaglavljeni u plemenskim obicajima 19 veka..I da pored čečena su glavni u distribuciji narkotika,kriminalu svih oblika..Slucajno?Kako to recimo nisu Makedonci,Poljaci,Bosanci...Austrijancima se vratio bumerang u vidu ovoh ljudi..Njihovi i nijedni drugii politicari nikada nisu niti ce snositi odgovornost za dolazak ovih ljudi bez ikakve provere..Ostaje nama koji smo u njihovoj blizini da gledamo i cutimo..

sasa

pre 1 godinu

Zelim Vam od sveg srca da se ubrza parenje izmedju engleskinja i dobrih ljudi iz albanije koji emigriraju u istu, na taj nacin podmladjuju englesku krv,englezi novorodjeni kao takvi ce biti jos lepsi i pametniji-cista korist za obe nacije! Pozdrav od malog srbina iz sveta!Hvala!
(Petar Veliki, 3. novembar 2022 17:36
kakav ce to offspring ispasti, wrong turn koljaci

grandiozo

pre 1 godinu

A inače najezda albanaca traje već dugo,preplavili su celu Evropu,u Italiji blizu Udina su se nagomilali do te mere da već traže kulturnu autonomiju,Venecija ih je puna,tako da taj komfor koji dobijaju od Evrope obiçe im se o glavu vrlo brzo,pošto kod njih inače vlada glad za tuđim teritorijama,eto šansa Evropi da im to reši,malo u Italiji,pa Engleskoj i tako redom,a oni su što kaže prepošteni Rama fini momci koji se bave svim kategorijama kriminala pa Evropo izvoli pa preuzmi i ugosti i učini ljude srećnim ne samo na Kosovu već ih pusti da se šire Evropom..

Ako želite da vidite prava gov.a,dođite u hrvatsku 🤣

pre 1 godinu

Dejane, mi smatramo da su Srbi izopćenici od Hrvata i da ih stalno treba kažnjavati. Stalno nas izdajete. Ako 90% Hrvata ima srpske pretke, to su oni koji su se su se vratili matičnom narodu.
(zg232, 3. novembar 2022 22:19)

Purgerko, ja smatram da se vasa Severina muva oko Kebinog sina,da slušate Cecu i da imate ćirilicu u centru Zg,e sad ,ako se vaše drmaju u Bg koji je glavni grad svih republika 🤣🤣👍Beograd 🤣

Ako želite da vidite prava gov.a,dođite u hrvatsku 🤣

pre 1 godinu

Dejane, mi smatramo da su Srbi izopćenici od Hrvata i da ih stalno treba kažnjavati. Stalno nas izdajete. Ako 90% Hrvata ima srpske pretke, to su oni koji su se su se vratili matičnom narodu.
(zg232, 3. novembar 2022 22:19)

Purgerko, ja smatram da se vasa Severina muva oko Kebinog sina,da slušate Cecu i da imate ćirilicu u centru Zg,e sad ,ako se vaše drmaju u Bg koji je glavni grad svih republika 🤣🤣👍Beograd 🤣

повратак отписаних

pre 1 godinu

A gde ćemo, gospodine ministre, ako u London uđu crveno-crni?
Da vam kažem, mladiću, gde ćete...U vražju mater!

Milos

pre 1 godinu

@Možda je to tako, ali ipak stupce crne kronike po svijetu ispunjavaju srbi kao najveći dileri droge i ubojice.
(mario

l to kaze predstavnik nacije koja je pobila sve zivo i proterala sve nehrvate iz svoje zemlje. Ajde bre vise Mario idi izleci svoje komplekse negde drugde. Niste to sto mislite da jeste i daleko ste od svega dobroga. Srbi su za vas sto svetlosnih godina ipred po svemu. Za dzaba se batrgate. A sto se tice albanaca i kriminala.. E pa "prijatelju" nisi upoznat sta rade po Londonu i dalje po svetu, trgovina drogom, ljudima i organima, dokazano. Opasni i primitivni kriminalci. Nesto popout vas hrvata bolesnih i ubilacki nastrojenih ljudi... Ne zovete se dzabe bracom..

Srbija!

pre 1 godinu

@Vladimir

Vladimire Care!

Narod nas ne kapira da nije isto ko u praksi seta nekom teritorijom, cija je kvazi-policija itd, nego da li je ta kvazi-drzavna tvorevina utemeljana na pravu ili nije.

Ako jeste onda sve pripada tom narodu i toj drzavi i samo je pitanje kada ce to svi da prihvate. A ako nije, onda niko nema prava da vadi resurse i premesta groblja i ostalo. Zato sto to nije njihovo.

Svi resursi sa Kosova i Metohije moraju pripasti i pripadaju Republici Srbiji i Srpskom narodu!

Tamo ima barem dva triliona dolara bogatstva. Jeste, mnogo vise nego sto bi Srbija imala da se prikljuci EU.

Znaci hocete zivotni standard EU, to se ne dobija prikljucenjem nego cuvanjem svojega! Svoje ne dam, tudje necu!

tresnjojed

pre 1 godinu

Je li ima neki tvit od Dua Lipe i ostalih siptarsko-albanskih glupaca u vezi ovoga?
Stalno se pravila pametna, a sada je nigde nema.

raspop

pre 1 godinu

Какви смо ми (Срби) кад су нам такви Албанци( као што смо их описали у коментарима) одузели целу покрајину Косово и Метохију,и по Србији имају стотине својих пекара,посластичарница.Они су организовани,великим делом у криминалу,а исто тако великим делом и у легалним пословима.Ево ја живим у Немачкој и највише фирми у грађевинским пословима су у власништву Албанаца,само на комбијима читаш њихова презимена.Нас нема нигде,можемо само да им завидимо на повезаности.Друго њихова политика,криминал и пословни људи делују заједно у остварењу албанских националних циљева,сви заједно лобирају и шаљу паре за независно Косово.
(нс бој, 3. novembar 2022 20:09)

Srpski komunisti su oduzeli Srbiji Kosovo jos 1945, tada je Srbima proteranim sa Kosova, zabranjeno da se vrate na svoja ognjista. Albanci su samo iskoristili ukazanu priliku. Nama neprijatelji ne trebaju.

grandiozo

pre 1 godinu

A inače najezda albanaca traje već dugo,preplavili su celu Evropu,u Italiji blizu Udina su se nagomilali do te mere da već traže kulturnu autonomiju,Venecija ih je puna,tako da taj komfor koji dobijaju od Evrope obiçe im se o glavu vrlo brzo,pošto kod njih inače vlada glad za tuđim teritorijama,eto šansa Evropi da im to reši,malo u Italiji,pa Engleskoj i tako redom,a oni su što kaže prepošteni Rama fini momci koji se bave svim kategorijama kriminala pa Evropo izvoli pa preuzmi i ugosti i učini ljude srećnim ne samo na Kosovu već ih pusti da se šire Evropom..

remizator

pre 1 godinu

A inače najezda albanaca traje već dugo,preplavili su celu Evropu,u Italiji blizu Udina su se nagomilali do te mere da već traže kulturnu autonomiju,Venecija ih je puna,tako da taj komfor koji dobijaju od Evrope obiçe im se o glavu vrlo brzo,pošto kod njih inače vlada glad za tuđim teritorijama,eto šansa Evropi da im to reši,malo u Italiji,pa Engleskoj i tako redom,a oni su što kaže prepošteni Rama fini momci koji se bave svim kategorijama kriminala pa Evropo izvoli pa preuzmi i ugosti i učini ljude srećnim ne samo na Kosovu već ih pusti da se šire Evropom..

laki

pre 1 godinu

pa tk su vasi drugari kojima dostavljate oruzje da se bore protiv zlih Srba, zsr ne?
Eto, sad ih lepo i demokraCki primite kod vas i dajte im sve beneficije nacionalne manjine....

Lea USA

pre 1 godinu

(mario, 04. novembar 2022 10:44)

Koliko sam primetila ovde u Americi ni hrvati ne zaostaju mnogo u tome uvek su zajedno sa tim istim srbima koje si pomenuo. Bar tu se drze zajedno

Radivoj

pre 1 godinu

Englezi ne moze tako posto vi pričate o ljudskim pravima ima sve da ih primite dokažite tim da mi srbi nismo u pravu nego im dajte eksluzivno pravo da odmah dobiju britansko drzavljnstvo stan i posao kao što su kod nas dobijali a oni ce vam to vec nekako zapamtiti i vratiti sa srećom

е

pre 1 godinu

Davno sam ja pisao komentar kada su naši tadašnji vlastodršci uvažavali mnoge komentare da bi evropa time i balkan, konašno i svet udahnuli novu energiju, prijateljstvo i blagostanje da UN donese odluku orazmeni Albanaca na balkanu sa državom Izrael i njihvim stanovništvom, da se Jevreji presele na teritoriju države Albanija, a da se Albanci sa Balkana presele na teritoriju države Izrael. Albanci bi se tako našli na mestu bliskom njihovom našinu života i dobro bi se slagali sa Palestincima, a Jevreji već su po prirodi evropejci, slobodni, nezavisni među prijateljima. Naizgled teško i lomljivo, ali dugoročno pogodno za sve.

Zagor

pre 1 godinu

Ma Rama je u pravu to su sve sami IT (illegal trafficking) stručnjaci, doktori za vađenje organa, filmski producenti i uzgajivači koza za potrebe filmske industrije za odrasle albanskog govornog područja...

felix

pre 1 godinu

Da da sad su im kriminalci a do juče su im bili borci za slobodu. Zapad je svakog pustio niz vodu čim više nije imao koristi od istih.

Maja

pre 1 godinu

@Vidim istorija je Srbima jača strana. Sve knjige gde je Srbin ispao najpametniji kao u Bubulejinom vicu uključiti kao obavezni štivo u školama. Sve knjige gde se bilo šta negativno govori o Srbiji ili pozitivno o Hrvatskoj, Albaniji, Turskoj, Nemačkoj, Britaniji, Bugarskoj, Austriji, Americi ili Sao Tome, obavezno šredirati spaliti i zakopati pod Antarktik.
(WallE,

Da, da, hoce to. A hrvatima je povjest mnogo jaka strana, ubilo se. I kakve veze ima ovo sa Srbima. Prica se o albancima kriminalcima koji nisu dobrodosli u Englesku sa razlogom. To je vasa istorija, optuziti Srbe, nema veze sto to nije istina, samo da se oni ocrne, pa idemo dalje. Pa nece moci "prijatelju". Izgleda da je tebi mozak kako ti kazes "šrediran" pa razmisljas sa tim ostatkom od mozga sto ti je ostao u glavi. Malo oladite sa srpskih portala sa vasom "istinom", nema veze sa zdravim mozgom...

A da soli pamet zna

pre 1 godinu

pogledaj te samo kravatu ovog covjeku a vjerovatno ima i patike na nogama i bice vam jasno kakav ne politicar prica