Aktuelno

Nedelja, 30.10.2022.

13:15

"Pravi Putin možda više i ne postoji"

Izvor: Net.hr

"Pravi Putin možda više i ne postoji" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

207 Komentari

Sortiraj po:

Posmatrač

pre 1 godinu

"Drogirani nacisti i banderovci očigledno haluciniraju usled teškog predoziranja. Putin će im uskoro dati poseban lek...
(Istrebljivač vonjevina, 30. oktobar 2022 21:20) "


Dali tebi govori nešto ime MIHAIL HODORKOVSKI ? Ako ti ne govori, proguglaj. Putin je zaratio s Jevrejima i strašno je pogrešio...

Hrkljus

pre 1 godinu

Lideri najznacajnijih zemalja sveta igraju jednu ezotericnu igru koja je krajem osamdeseth godina proslog veka napravljena os strane jedne nadarene grupe ljudi u Sarajevu. Nakon objavljivanja pravila igre na nacionalnim TeVe stanicama, brzo je prihvacena od lokalnih lidera, a posle diljem planete Zemlje. Ne smem da izgovorim ime igre, jer me odmah spuca, a oporavak je vrlo tezak. Samo oko iskusnog igraca moze da prepozna o kojoj igru se radi.

Jupiterijanka

pre 1 godinu

Ma konecno,
Sto bi vodio politiku i borio se protuv zla, kada moze da gleda na TV kako ste se pogubili.
Aloooo, braco Slovenska, uzmite se u pamet. Setite se istorije.
Zashto ste dozvolili da na bracu nasrcete, to ni Bogu nije miloooo

bunny

pre 1 godinu

ja mislim da je to vanzemaljski reptil koji je poprimio putinov lik i koji huska ruse protiv amera kako bi oni medjusobno zaratili i oslabili i da bi onda oni lakse nakon toga mogli da pokore citavu planetu i iskoriste sve njene resurse.

I tako...

pre 1 godinu

Elementarno znanje kaze - troica dvojnika je sest pojedinaca koji lice na Putina !
(MrsiMudoje- Maratonci i dalje trce pocasni krug, 30. oktobar 2022 14:59)

Trojica dvojnika = jedan šestornik

Ante

pre 1 godinu

Dobar dan, dragi gledaoci, na poluvremenu, Rusija je izvela sasvim novi tim na teren, s mnogo izmjena!
Umjesto Šojgua, u obrani desno krilo, Putin... Na mjesto golmana, umjesto Sitovskog, Putin! Srednji vezni, umjesto Špagovskog, Putin, i na kraju,na mjesu špica, umjesto Preciznevskog, pogodite ko? Putin!!

Rusohejter

pre 1 godinu

Najnovije objasnjenje putinoljubaca i rusofila jer ne mogu da prihvate realnost da je njihov idol ubica i diktator i da strasno gube u Ukraini.

Tri Tacke

pre 1 godinu

Od 2013 izgleda, tad je ronio na dah 5 dana. Tj. Nije ga bilo pet dana posle ronjenja u nekoj podmornici, koju su kasnije izvukli kranom... brakorazvodni spor sa suprugom je, takođe, indikativan. A, i Nemački je zaboravio... baš kao Tito Engleski posle 1974-te... Jovanka je tada isparanoisala da to Nije Tito i izbegavala ga je skoro do smrti...

Bumbar

pre 1 godinu

Ovaj zdepasti Mongol ni ne liči na originalnog Putina. Botoksiran da bi se mislilo da ima škiljave oči zbog botoksa. Ovaj je imao škiljave oči i kad je bio beba.

Jeste li vi slepi? Pogledajte usko, slovensko lice pravog Putina, a pogledajte okruglu glavudžu ovog Mongola. Ni nalik.

Istrebljivač vonjevina

pre 1 godinu

Drogirani nacisti i banderovci očigledno haluciniraju usled teškog predoziranja. Putin će im uskoro dati poseban lek...

EU Citizen

pre 1 godinu

Zato.je Zelenski autentičan lik, ponikao iz naroda, koji je, eto, srećnom slučajnošću dobio izbore taman da odigra ključnu ulogu u ovoj fars... pardon, ratu :))))

Cvrc

pre 1 godinu

Bajdena ismevaju jer se par puta "rukovao sa vazduhom" a u stvari se rukovao sa Putinovim dvojnikom koga mi nismo mogli videti jer smo bili isuviše daleko da bismo analizirali ušnu školjku.

Nenad

pre 1 godinu

Pa što prozivate Putina da vodi rat kad to radi neko NN lice. Odlučite se. Ili možda imate problem što čovek psihofizički vitalan. Nije umro od milion nepoznatih bolesti. Ja bih se zabrinuo o količini opijata i alkohola koje konzumirate

chica

pre 1 godinu

@Hexagon
За разлику од Европе и Европљана којих је све више. Додуше пуне се имигранрима.

Црвена звезда 1913

pre 1 godinu

Само је Зелени прави, увек га можете препознати по широким зеницама после широких "линија"....

todos

pre 1 godinu

Putin je imao samo jedan gaf ako nije onaj pravi. Prijem kod Erdogana kad je čekao malo duže Predsednika Turske. Možda i ono čudno izlaženje iz aviona.
Postojali su dvojnici odvajkada.

banacanin

pre 1 godinu

mozda putin i ne postoji ali bajden postoji sto posto.vise mrzim amere nego sto volim ruse a ukrainaca mi je zao najebace ko i mi dok se cobani svadjaju magarac dobije batine.

nenad

pre 1 godinu

Hahahaha ono kada sami Englezi ne znaju sta pricaju! Moze i ovako: Ako je Putin projekat Rusije koliko je onda BESMISLENO nadati se da ce vam biti bolje ako njega smene? Bice neko novi, generalije su nebitne! U problemu ste gosn cajdzije!

Ljubomir

pre 1 godinu

Ne mogu da verujem šta čitam. Uz ovaj zapad smo mi nekada gledali i želeli da budemo deo njih....Pa oni su gluplji od debila. Putinovi dvojnici....Da nije Putin bili bi dvojnici nekog Nikolaja, Ivana ... Ne vide da su pročitani da su godinama živeli na jeftinim resursima i energetika i Ruskim.... Rusija se probudila a zapad benavi u svojim teorijama zavere

Norge

pre 1 godinu

Kucajte u pretraživače termin"Vladimir Putin body doubler" i klikinite na photo/images sekciju i gledajte koliko dvojnika.

Nezvanično pravi Vladimir Putin je umro od raka 2014 e godine.

Ovaj novi u 2022 oj ne zna reč nemačkog.Pravi Putin je radio kao službeni prevodioc za ondašnji KGB u Berlinu gde je i živeo preko 20 godina pre nego je ušao u politiku.

Prethodni se nikada nije nasmejao pred kamerama do 2014 e godine ovaj se smeje i samom sebi.

Zastava101Specijal

pre 1 godinu

Jeste tu su i Sadam, Milošević, Gadafi, možda Brus li i Elvis, Tito je možda i umro ali za Kenedija se zna da je živ pa je i on tu kao podrška.

Hexagon

pre 1 godinu

Nd postoji, kao ni prava Rusija,koja je nestala 1917e.

Otad su na vlasti komunisti, Rusija je slabija iz godine u godinu, svake godine ih je manje i manje i ako se ne oslobode svojih okupatora, nestaće sa planete

hm?

pre 1 godinu

Prica se da su Spektra i Blofeld ubacili u Kremlj jos dvojicu Putinovih dvojnika, tako da ih je sada ukupno pet. Ako Bond i MI6 eliminisu vecinu, da bar jedan uspe da lansira rakete…

Apokalipso

pre 1 godinu

Promenio pol, podmladili ga i sad igra pole dance u jednom baru u Las Vegasu... reče mi jedan čoek...slučajno ukrajinski obaveštajac :))))

Александар

pre 1 godinu

Кажем ја јуче комшији,ма комшија ниси добро укапирао,а он ма јок пре комшо,кад ти кажем,сигуран сам да не постоји више.Слушај Перо мора да си попио неку,јок не постоји кад ти кажем.Ма о чему причаш?О Украјини ,Бог те мазо,ниси укапирао.

borivoje surdilovic

pre 1 godinu

tacno....vidi se i na ovom samitu kada odhovara novinarima i dok je drzao govor...glas mu nije isti....vuce na bosanski....

Александар

pre 1 godinu

Ови Руси мнго зајебан народ.Ратују против пола света и уместо да производе ракете,производе нове Путин-е.

Bajo moj

pre 1 godinu

Судећи по изјавама оваквих стручњака, изгледа да прави никад није ни постојао!

isidor saric

pre 1 godinu

Ovi su morni,ta priopaganda je neveverovatna, ko normalan to uposte i ovo cita a da se ne naasmeje,odnosno veruje takvim budalastinama.Nece uskoro umreti,na vasu zalost.
Mislim da je putin za vas vanzemaljac haha

Zatavnik Stojan Govnarković

pre 1 godinu

Više puta dokazano.
Ja sam lično video snimke kako pada sa stepenica aviona,
kako se gubi u dvorištu kuće, kako ne može da izgovori reči, kako priča gluposti i neistine u vezi svog pokojnog sina...
(Zastavnik Stojan Mučibabić, 30. oktobar 2022 14:21)

Jel si video? Bravo!

Pavle

pre 1 godinu

Pozitivna vest. Kamo sreće da je 20 dvojnika u rezervi, a svi se drže istog konstruktivnog Hrišćanskog plana.
Inače nijedan ne odlučuje sam i ne smišlja sve sam, naprotiv uključeni su najpametniji raspoloživi mozgovi.

(Pr)Oliver

pre 1 godinu

Zna se to odavno, taj covek nikad nije ni postojao. Sta cemo sad. Koga bismo u Hag dok ruski narod cvrsto brani crnomorske rebublike. Ja bi predlozio Bajden Juniora ili nekog kijevskog narkomana, a mozda bi mogli nekog bivseg boksera. Ima tu raznih kandidata umesto nepostojeceg Predsednika

Skale

pre 1 godinu

Nista neobicno, istu praksu imaju i druge zemlje. Ali izneti nesto bez ikakvog dokaza, lako je reci tako nesto ali zbog cega je tesko izneti na videlo navedene dokaze!?

Zoran Knezevic

pre 1 godinu

Bože, Bože?! Ne mogu da se otmem utisku da ovaj svet mentalno i moralno nepovratno klizi unazad. Šta sve od ukrainsko-zapdnih tručnjaka nećemo čuti? Putin je umirao i nestajao stotinu puta od početka sukoba u Ukraini. Interesantno je da se nikada nije pojavio Jeljcinov dvojnik? A baš je njega Zapad trebalo da, triplicira aako ništa drugo. On je bio tako simpatičan. Uvek su mu se smejali. Posebno je bio simpatičan kada je imao dilirijumske izlive. Verovatno ovo šro sebe zome "medjunarodnom zajednicom", kao i Ukraina očekuju da ova, trojica Putina zarate medjusobno na njihovu opštu radost. Ipak, ćak i tada, ostaje nepoznanica, da li će onaj Putin, koji pobedi, biti "kontruktivan"?

cistaSrbija

pre 1 godinu

Ukrajina vise ne postoji. Putin postoji i te kako...
(I support the current thing, 30. oktobar 2022 13:27)
I tzv kosovo u tvojoj glavi ne postoji ali je ipak drzava

bez problema

pre 1 godinu

Pouka ove price je... da bi postao šef ukrajinske vojne obavještajne službe možeš da budeš i potpuno glup, tup i nesposoban - i posao je tvoj!!!

Sekula S

pre 1 godinu

Putin više i ne postoji, ali zauzimanjem Hersona bi imalo tragične posledice po Putina ??? Pa ovi što daju ovakve izjave nemaju grama pameti.

Smaraci

pre 1 godinu

Znamo vec te engleske price, Tito je zamenjen, Kastro je zamenjen, Kim Dzong Un je zamenjen, Sadam dok ga nisu uhvatili. Ma svi koji su protivnici ili im nesto fali ili su zamenjeni, kao pokvarrna ploca.

Sub013

pre 1 godinu

Ne bi mogo da opišem u kilometrima ali kolko sam čuo Putin ima 3 dvojnika, on sa dva radi uvek a na bagremove paše otvara i trećeg, a ona dva u stranu i dok učini zzuuuu zzuuu on ode, pitaj boga kolika je ta brzina.
OK, ajde da se uozbiljimo, dakle prvi Putin je ubijen u puču, drugi je umro od parkinsa a treći od raka, logično zato i ima 3 dvojnika, koji btw nisu iste visine, a ona dva u stranu. Kakav mind blow

Komentatorka

pre 1 godinu

Ukrajinske službe su po metodama rada ostale u sovijet režimu, ništa puno drugačije od ruskih, a u komentarima napadate SAD, Engleze, Zapad... Biće da ili ne čitate tekst pažljivo, što bi učiteljica rekla "s razumevanjem pročitanog" ili ste prolupali potpuno u toj slepoj mržnji Zapada.
E sad, što se tiče Putina i njegovih "dvojnika" - nek ih sve eliminišu kao što to službe sovijet režima inače rade - ne vidim problem da se jedan oklizne na koru banane, drugi samoubije, treći popije toplu šolju čaja...

Неутрални посматрач

pre 1 godinu

soba A: Ja sam Vladimir Vladimirović Putin.

Osoba B: Ja sam Vladimir Vladimirović Putin.

Osoba C: Ja sam Vladimir Vladimirović Putin.
(Obruc, 30. oktobar 2022 13:50)

Особа Ц је сигурно, види се по ушним ресицама!

Jakov

pre 1 godinu

U Rusiji medju narodom ova prica kruzi jos od 2014, novodno je tada ubijen. Neke tvrdnje se i poklapaju, tada se navodno razveo posle 40 godina braka, sto je nelogicno, isto tako navodno je njegova zena rekla prijateljima da je njen muz ubijen a ovo je dvojnik.

Пера

pre 1 godinu

Једва чекам да од интернета почну да праве ролне од папира па да бришемо с њим *упе!

The_Dejan

pre 1 godinu

Jednu stvar si pogrešio. Posle svega ovoga, Ukrajina više ne postoji, zemlja je već u silnim dugovima, šta će tek biti kada se rat završi.. A ti momče, teši se to za Putina. Da l si realan šta si izjavio??

NS

pre 1 godinu

Ja mislim da Bajden ima 6! Samo uđu u neki starački dom i pokupe muškarce, malo ih izoperišu, demencija je već zastupljena, i to tako prođe. Dabome.

sun cu

pre 1 godinu

Koje ludilo I paranoja, da li se svi u vrhu Ukrofasistije drogiraju!!!Toliko ljudi su izgubiti I umesto da sednu za sto I dalje teraju ljude u smrt!!!

Sub013

pre 1 godinu

Ne bi mogo da opišem u kilometrima ali kolko sam čuo Putin ima 3 dvojnika, on sa dva radi uvek a na bagremove paše otvara i trećeg, a ona dva u stranu i dok učini zzuuuu zzuuu on ode, pitaj boga kolika je ta brzina.
OK, ajde da se uozbiljimo, dakle prvi Putin je ubijen u puču, drugi je umro od parkinsa a treći od raka, logično zato i ima 3 dvojnika, koji btw nisu iste visine, a ona dva u stranu. Kakav mind blow

Zastavnik Stojan Mučibabić

pre 1 godinu

Više puta dokazano.
Ja sam lično video snimke kako pada sa stepenica aviona,
kako se gubi u dvorištu kuće, kako ne može da izgovori reči, kako priča gluposti i neistine u vezi svog pokojnog sina...

Bakshi Hrundy

pre 1 godinu

Ovaj od pre neki dan sa ekonomskog foruma ga je čak i prevazišao... Liči na njega, govori kao on, pametan kao on, šali se kao on. Bravo za Ruse, napravili još boljeg!

нс бој

pre 1 godinu

И онда како да верујем у било шта из украјинских извора.Значи стари Путин вас је волео а овај је неки радикалан и не воли вас.Истина је да ни педља нема одступања у Путиновој политици и односу према западу све време,па која је онда сврха пуча.Друго што би пучисти стављали двојника,смеју да га смене насилно а не смеју то да кажу јавности.Промил шансе нема да је ова вест истинита,више личи на неке дечије емисије.

spooky

pre 1 godinu

Ja se divim ovim zapadnjacima !!!! Kako se vise ne umore sa tim izmisljotinama, pa ja stvarno neznam ko jos tome sta veruje. Toliko puta su slagali i varali da cu poceti stvarno sumnjati da je sta bilo uopste u pearl harbor-ju, da su ih stvarno japanci napali. Mislim sto je previse, previse jer do sada je Putin 12x umro od bolesti, 14 x od raka , od tresenja nogu i alzheimerjeve bolesti, sada pored 11 dvojnika ostadose bez originala .... uporni su toliko da imamo osecaj da se takmice medjusobno USA i GB ko ce ispasti veci debil.

dejan

pre 1 godinu

Ko zna možda to nisi ni ti, pametnjakoviću.
Gde je granica ludila u ovom svetu. Verovatno ne postoji. Ali vesti moraju svakodnevno da se plasiraju pa makar bile i ovakve.

Daily Observer

pre 1 godinu

Koliko treba da si pomeren da dajes ovakve izjave i koliko treba da je bolestan mediji koji ovo plasira:)
Jos vam treba Abdullah Sidran koji tvrdi da Kusta nije Kusta:)

Maxa

pre 1 godinu

" No, rekao je da bi ukrajinsko oslobađanje Hersona moglo da ima dramatične posledice za Putina i njegove saradnike."

Kog Putina? Ovog što više ne postoji?

NS

pre 1 godinu

Ja mislim da Bajden ima 6! Samo uđu u neki starački dom i pokupe muškarce, malo ih izoperišu, demencija je već zastupljena, i to tako prođe. Dabome.

Maxa

pre 1 godinu

" No, rekao je da bi ukrajinsko oslobađanje Hersona moglo da ima dramatične posledice za Putina i njegove saradnike."

Kog Putina? Ovog što više ne postoji?

spooky

pre 1 godinu

Ja se divim ovim zapadnjacima !!!! Kako se vise ne umore sa tim izmisljotinama, pa ja stvarno neznam ko jos tome sta veruje. Toliko puta su slagali i varali da cu poceti stvarno sumnjati da je sta bilo uopste u pearl harbor-ju, da su ih stvarno japanci napali. Mislim sto je previse, previse jer do sada je Putin 12x umro od bolesti, 14 x od raka , od tresenja nogu i alzheimerjeve bolesti, sada pored 11 dvojnika ostadose bez originala .... uporni su toliko da imamo osecaj da se takmice medjusobno USA i GB ko ce ispasti veci debil.

нс бој

pre 1 godinu

И онда како да верујем у било шта из украјинских извора.Значи стари Путин вас је волео а овај је неки радикалан и не воли вас.Истина је да ни педља нема одступања у Путиновој политици и односу према западу све време,па која је онда сврха пуча.Друго што би пучисти стављали двојника,смеју да га смене насилно а не смеју то да кажу јавности.Промил шансе нема да је ова вест истинита,више личи на неке дечије емисије.

Daily Observer

pre 1 godinu

Koliko treba da si pomeren da dajes ovakve izjave i koliko treba da je bolestan mediji koji ovo plasira:)
Jos vam treba Abdullah Sidran koji tvrdi da Kusta nije Kusta:)

Црвена звезда 1913

pre 1 godinu

Само је Зелени прави, увек га можете препознати по широким зеницама после широких "линија"....

EU Citizen

pre 1 godinu

Zato.je Zelenski autentičan lik, ponikao iz naroda, koji je, eto, srećnom slučajnošću dobio izbore taman da odigra ključnu ulogu u ovoj fars... pardon, ratu :))))

Cvrc

pre 1 godinu

Bajdena ismevaju jer se par puta "rukovao sa vazduhom" a u stvari se rukovao sa Putinovim dvojnikom koga mi nismo mogli videti jer smo bili isuviše daleko da bismo analizirali ušnu školjku.

Ljubomir

pre 1 godinu

Ne mogu da verujem šta čitam. Uz ovaj zapad smo mi nekada gledali i želeli da budemo deo njih....Pa oni su gluplji od debila. Putinovi dvojnici....Da nije Putin bili bi dvojnici nekog Nikolaja, Ivana ... Ne vide da su pročitani da su godinama živeli na jeftinim resursima i energetika i Ruskim.... Rusija se probudila a zapad benavi u svojim teorijama zavere

Неутрални посматрач

pre 1 godinu

soba A: Ja sam Vladimir Vladimirović Putin.

Osoba B: Ja sam Vladimir Vladimirović Putin.

Osoba C: Ja sam Vladimir Vladimirović Putin.
(Obruc, 30. oktobar 2022 13:50)

Особа Ц је сигурно, види се по ушним ресицама!

Bakshi Hrundy

pre 1 godinu

Ovaj od pre neki dan sa ekonomskog foruma ga je čak i prevazišao... Liči na njega, govori kao on, pametan kao on, šali se kao on. Bravo za Ruse, napravili još boljeg!

Smaraci

pre 1 godinu

Znamo vec te engleske price, Tito je zamenjen, Kastro je zamenjen, Kim Dzong Un je zamenjen, Sadam dok ga nisu uhvatili. Ma svi koji su protivnici ili im nesto fali ili su zamenjeni, kao pokvarrna ploca.

Istrebljivač vonjevina

pre 1 godinu

Drogirani nacisti i banderovci očigledno haluciniraju usled teškog predoziranja. Putin će im uskoro dati poseban lek...

Sekula S

pre 1 godinu

Putin više i ne postoji, ali zauzimanjem Hersona bi imalo tragične posledice po Putina ??? Pa ovi što daju ovakve izjave nemaju grama pameti.

dejan

pre 1 godinu

Ko zna možda to nisi ni ti, pametnjakoviću.
Gde je granica ludila u ovom svetu. Verovatno ne postoji. Ali vesti moraju svakodnevno da se plasiraju pa makar bile i ovakve.

Bajo moj

pre 1 godinu

Судећи по изјавама оваквих стручњака, изгледа да прави никад није ни постојао!

banacanin

pre 1 godinu

mozda putin i ne postoji ali bajden postoji sto posto.vise mrzim amere nego sto volim ruse a ukrainaca mi je zao najebace ko i mi dok se cobani svadjaju magarac dobije batine.

Zoran Knezevic

pre 1 godinu

Bože, Bože?! Ne mogu da se otmem utisku da ovaj svet mentalno i moralno nepovratno klizi unazad. Šta sve od ukrainsko-zapdnih tručnjaka nećemo čuti? Putin je umirao i nestajao stotinu puta od početka sukoba u Ukraini. Interesantno je da se nikada nije pojavio Jeljcinov dvojnik? A baš je njega Zapad trebalo da, triplicira aako ništa drugo. On je bio tako simpatičan. Uvek su mu se smejali. Posebno je bio simpatičan kada je imao dilirijumske izlive. Verovatno ovo šro sebe zome "medjunarodnom zajednicom", kao i Ukraina očekuju da ova, trojica Putina zarate medjusobno na njihovu opštu radost. Ipak, ćak i tada, ostaje nepoznanica, da li će onaj Putin, koji pobedi, biti "kontruktivan"?

Zastava101Specijal

pre 1 godinu

Jeste tu su i Sadam, Milošević, Gadafi, možda Brus li i Elvis, Tito je možda i umro ali za Kenedija se zna da je živ pa je i on tu kao podrška.

bez problema

pre 1 godinu

Pouka ove price je... da bi postao šef ukrajinske vojne obavještajne službe možeš da budeš i potpuno glup, tup i nesposoban - i posao je tvoj!!!

Sub013

pre 1 godinu

Ne bi mogo da opišem u kilometrima ali kolko sam čuo Putin ima 3 dvojnika, on sa dva radi uvek a na bagremove paše otvara i trećeg, a ona dva u stranu i dok učini zzuuuu zzuuu on ode, pitaj boga kolika je ta brzina.
OK, ajde da se uozbiljimo, dakle prvi Putin je ubijen u puču, drugi je umro od parkinsa a treći od raka, logično zato i ima 3 dvojnika, koji btw nisu iste visine, a ona dva u stranu. Kakav mind blow

hm?

pre 1 godinu

Prica se da su Spektra i Blofeld ubacili u Kremlj jos dvojicu Putinovih dvojnika, tako da ih je sada ukupno pet. Ako Bond i MI6 eliminisu vecinu, da bar jedan uspe da lansira rakete…

Zastavnik Stojan Mučibabić

pre 1 godinu

Više puta dokazano.
Ja sam lično video snimke kako pada sa stepenica aviona,
kako se gubi u dvorištu kuće, kako ne može da izgovori reči, kako priča gluposti i neistine u vezi svog pokojnog sina...

sun cu

pre 1 godinu

Koje ludilo I paranoja, da li se svi u vrhu Ukrofasistije drogiraju!!!Toliko ljudi su izgubiti I umesto da sednu za sto I dalje teraju ljude u smrt!!!

Pavle

pre 1 godinu

Pozitivna vest. Kamo sreće da je 20 dvojnika u rezervi, a svi se drže istog konstruktivnog Hrišćanskog plana.
Inače nijedan ne odlučuje sam i ne smišlja sve sam, naprotiv uključeni su najpametniji raspoloživi mozgovi.

borivoje surdilovic

pre 1 godinu

tacno....vidi se i na ovom samitu kada odhovara novinarima i dok je drzao govor...glas mu nije isti....vuce na bosanski....

nenad

pre 1 godinu

Hahahaha ono kada sami Englezi ne znaju sta pricaju! Moze i ovako: Ako je Putin projekat Rusije koliko je onda BESMISLENO nadati se da ce vam biti bolje ako njega smene? Bice neko novi, generalije su nebitne! U problemu ste gosn cajdzije!

The_Dejan

pre 1 godinu

Jednu stvar si pogrešio. Posle svega ovoga, Ukrajina više ne postoji, zemlja je već u silnim dugovima, šta će tek biti kada se rat završi.. A ti momče, teši se to za Putina. Da l si realan šta si izjavio??

(Pr)Oliver

pre 1 godinu

Zna se to odavno, taj covek nikad nije ni postojao. Sta cemo sad. Koga bismo u Hag dok ruski narod cvrsto brani crnomorske rebublike. Ja bi predlozio Bajden Juniora ili nekog kijevskog narkomana, a mozda bi mogli nekog bivseg boksera. Ima tu raznih kandidata umesto nepostojeceg Predsednika

Skale

pre 1 godinu

Nista neobicno, istu praksu imaju i druge zemlje. Ali izneti nesto bez ikakvog dokaza, lako je reci tako nesto ali zbog cega je tesko izneti na videlo navedene dokaze!?

Александар

pre 1 godinu

Ови Руси мнго зајебан народ.Ратују против пола света и уместо да производе ракете,производе нове Путин-е.

Apokalipso

pre 1 godinu

Promenio pol, podmladili ga i sad igra pole dance u jednom baru u Las Vegasu... reče mi jedan čoek...slučajno ukrajinski obaveštajac :))))

Nenad

pre 1 godinu

Pa što prozivate Putina da vodi rat kad to radi neko NN lice. Odlučite se. Ili možda imate problem što čovek psihofizički vitalan. Nije umro od milion nepoznatih bolesti. Ja bih se zabrinuo o količini opijata i alkohola koje konzumirate

chica

pre 1 godinu

@Hexagon
За разлику од Европе и Европљана којих је све више. Додуше пуне се имигранрима.

Hexagon

pre 1 godinu

Nd postoji, kao ni prava Rusija,koja je nestala 1917e.

Otad su na vlasti komunisti, Rusija je slabija iz godine u godinu, svake godine ih je manje i manje i ako se ne oslobode svojih okupatora, nestaće sa planete

Пера

pre 1 godinu

Једва чекам да од интернета почну да праве ролне од папира па да бришемо с њим *упе!

Zatavnik Stojan Govnarković

pre 1 godinu

Više puta dokazano.
Ja sam lično video snimke kako pada sa stepenica aviona,
kako se gubi u dvorištu kuće, kako ne može da izgovori reči, kako priča gluposti i neistine u vezi svog pokojnog sina...
(Zastavnik Stojan Mučibabić, 30. oktobar 2022 14:21)

Jel si video? Bravo!

isidor saric

pre 1 godinu

Ovi su morni,ta priopaganda je neveverovatna, ko normalan to uposte i ovo cita a da se ne naasmeje,odnosno veruje takvim budalastinama.Nece uskoro umreti,na vasu zalost.
Mislim da je putin za vas vanzemaljac haha

Sub013

pre 1 godinu

Ne bi mogo da opišem u kilometrima ali kolko sam čuo Putin ima 3 dvojnika, on sa dva radi uvek a na bagremove paše otvara i trećeg, a ona dva u stranu i dok učini zzuuuu zzuuu on ode, pitaj boga kolika je ta brzina.
OK, ajde da se uozbiljimo, dakle prvi Putin je ubijen u puču, drugi je umro od parkinsa a treći od raka, logično zato i ima 3 dvojnika, koji btw nisu iste visine, a ona dva u stranu. Kakav mind blow

Norge

pre 1 godinu

Kucajte u pretraživače termin"Vladimir Putin body doubler" i klikinite na photo/images sekciju i gledajte koliko dvojnika.

Nezvanično pravi Vladimir Putin je umro od raka 2014 e godine.

Ovaj novi u 2022 oj ne zna reč nemačkog.Pravi Putin je radio kao službeni prevodioc za ondašnji KGB u Berlinu gde je i živeo preko 20 godina pre nego je ušao u politiku.

Prethodni se nikada nije nasmejao pred kamerama do 2014 e godine ovaj se smeje i samom sebi.

cistaSrbija

pre 1 godinu

Ukrajina vise ne postoji. Putin postoji i te kako...
(I support the current thing, 30. oktobar 2022 13:27)
I tzv kosovo u tvojoj glavi ne postoji ali je ipak drzava

Komentatorka

pre 1 godinu

Ukrajinske službe su po metodama rada ostale u sovijet režimu, ništa puno drugačije od ruskih, a u komentarima napadate SAD, Engleze, Zapad... Biće da ili ne čitate tekst pažljivo, što bi učiteljica rekla "s razumevanjem pročitanog" ili ste prolupali potpuno u toj slepoj mržnji Zapada.
E sad, što se tiče Putina i njegovih "dvojnika" - nek ih sve eliminišu kao što to službe sovijet režima inače rade - ne vidim problem da se jedan oklizne na koru banane, drugi samoubije, treći popije toplu šolju čaja...

Tri Tacke

pre 1 godinu

Od 2013 izgleda, tad je ronio na dah 5 dana. Tj. Nije ga bilo pet dana posle ronjenja u nekoj podmornici, koju su kasnije izvukli kranom... brakorazvodni spor sa suprugom je, takođe, indikativan. A, i Nemački je zaboravio... baš kao Tito Engleski posle 1974-te... Jovanka je tada isparanoisala da to Nije Tito i izbegavala ga je skoro do smrti...

Bumbar

pre 1 godinu

Ovaj zdepasti Mongol ni ne liči na originalnog Putina. Botoksiran da bi se mislilo da ima škiljave oči zbog botoksa. Ovaj je imao škiljave oči i kad je bio beba.

Jeste li vi slepi? Pogledajte usko, slovensko lice pravog Putina, a pogledajte okruglu glavudžu ovog Mongola. Ni nalik.

todos

pre 1 godinu

Putin je imao samo jedan gaf ako nije onaj pravi. Prijem kod Erdogana kad je čekao malo duže Predsednika Turske. Možda i ono čudno izlaženje iz aviona.
Postojali su dvojnici odvajkada.

Александар

pre 1 godinu

Кажем ја јуче комшији,ма комшија ниси добро укапирао,а он ма јок пре комшо,кад ти кажем,сигуран сам да не постоји више.Слушај Перо мора да си попио неку,јок не постоји кад ти кажем.Ма о чему причаш?О Украјини ,Бог те мазо,ниси укапирао.

Jakov

pre 1 godinu

U Rusiji medju narodom ova prica kruzi jos od 2014, novodno je tada ubijen. Neke tvrdnje se i poklapaju, tada se navodno razveo posle 40 godina braka, sto je nelogicno, isto tako navodno je njegova zena rekla prijateljima da je njen muz ubijen a ovo je dvojnik.

Rusohejter

pre 1 godinu

Najnovije objasnjenje putinoljubaca i rusofila jer ne mogu da prihvate realnost da je njihov idol ubica i diktator i da strasno gube u Ukraini.

Jupiterijanka

pre 1 godinu

Ma konecno,
Sto bi vodio politiku i borio se protuv zla, kada moze da gleda na TV kako ste se pogubili.
Aloooo, braco Slovenska, uzmite se u pamet. Setite se istorije.
Zashto ste dozvolili da na bracu nasrcete, to ni Bogu nije miloooo

Posmatrač

pre 1 godinu

"Drogirani nacisti i banderovci očigledno haluciniraju usled teškog predoziranja. Putin će im uskoro dati poseban lek...
(Istrebljivač vonjevina, 30. oktobar 2022 21:20) "


Dali tebi govori nešto ime MIHAIL HODORKOVSKI ? Ako ti ne govori, proguglaj. Putin je zaratio s Jevrejima i strašno je pogrešio...

Ante

pre 1 godinu

Dobar dan, dragi gledaoci, na poluvremenu, Rusija je izvela sasvim novi tim na teren, s mnogo izmjena!
Umjesto Šojgua, u obrani desno krilo, Putin... Na mjesto golmana, umjesto Sitovskog, Putin! Srednji vezni, umjesto Špagovskog, Putin, i na kraju,na mjesu špica, umjesto Preciznevskog, pogodite ko? Putin!!

bunny

pre 1 godinu

ja mislim da je to vanzemaljski reptil koji je poprimio putinov lik i koji huska ruse protiv amera kako bi oni medjusobno zaratili i oslabili i da bi onda oni lakse nakon toga mogli da pokore citavu planetu i iskoriste sve njene resurse.

I tako...

pre 1 godinu

Elementarno znanje kaze - troica dvojnika je sest pojedinaca koji lice na Putina !
(MrsiMudoje- Maratonci i dalje trce pocasni krug, 30. oktobar 2022 14:59)

Trojica dvojnika = jedan šestornik

Hrkljus

pre 1 godinu

Lideri najznacajnijih zemalja sveta igraju jednu ezotericnu igru koja je krajem osamdeseth godina proslog veka napravljena os strane jedne nadarene grupe ljudi u Sarajevu. Nakon objavljivanja pravila igre na nacionalnim TeVe stanicama, brzo je prihvacena od lokalnih lidera, a posle diljem planete Zemlje. Ne smem da izgovorim ime igre, jer me odmah spuca, a oporavak je vrlo tezak. Samo oko iskusnog igraca moze da prepozna o kojoj igru se radi.

Komentatorka

pre 1 godinu

Ukrajinske službe su po metodama rada ostale u sovijet režimu, ništa puno drugačije od ruskih, a u komentarima napadate SAD, Engleze, Zapad... Biće da ili ne čitate tekst pažljivo, što bi učiteljica rekla "s razumevanjem pročitanog" ili ste prolupali potpuno u toj slepoj mržnji Zapada.
E sad, što se tiče Putina i njegovih "dvojnika" - nek ih sve eliminišu kao što to službe sovijet režima inače rade - ne vidim problem da se jedan oklizne na koru banane, drugi samoubije, treći popije toplu šolju čaja...

cistaSrbija

pre 1 godinu

Ukrajina vise ne postoji. Putin postoji i te kako...
(I support the current thing, 30. oktobar 2022 13:27)
I tzv kosovo u tvojoj glavi ne postoji ali je ipak drzava

Norge

pre 1 godinu

Kucajte u pretraživače termin"Vladimir Putin body doubler" i klikinite na photo/images sekciju i gledajte koliko dvojnika.

Nezvanično pravi Vladimir Putin je umro od raka 2014 e godine.

Ovaj novi u 2022 oj ne zna reč nemačkog.Pravi Putin je radio kao službeni prevodioc za ondašnji KGB u Berlinu gde je i živeo preko 20 godina pre nego je ušao u politiku.

Prethodni se nikada nije nasmejao pred kamerama do 2014 e godine ovaj se smeje i samom sebi.

Hexagon

pre 1 godinu

Nd postoji, kao ni prava Rusija,koja je nestala 1917e.

Otad su na vlasti komunisti, Rusija je slabija iz godine u godinu, svake godine ih je manje i manje i ako se ne oslobode svojih okupatora, nestaće sa planete

Jakov

pre 1 godinu

U Rusiji medju narodom ova prica kruzi jos od 2014, novodno je tada ubijen. Neke tvrdnje se i poklapaju, tada se navodno razveo posle 40 godina braka, sto je nelogicno, isto tako navodno je njegova zena rekla prijateljima da je njen muz ubijen a ovo je dvojnik.

Zatavnik Stojan Govnarković

pre 1 godinu

Više puta dokazano.
Ja sam lično video snimke kako pada sa stepenica aviona,
kako se gubi u dvorištu kuće, kako ne može da izgovori reči, kako priča gluposti i neistine u vezi svog pokojnog sina...
(Zastavnik Stojan Mučibabić, 30. oktobar 2022 14:21)

Jel si video? Bravo!

Bumbar

pre 1 godinu

Ovaj zdepasti Mongol ni ne liči na originalnog Putina. Botoksiran da bi se mislilo da ima škiljave oči zbog botoksa. Ovaj je imao škiljave oči i kad je bio beba.

Jeste li vi slepi? Pogledajte usko, slovensko lice pravog Putina, a pogledajte okruglu glavudžu ovog Mongola. Ni nalik.

Tri Tacke

pre 1 godinu

Od 2013 izgleda, tad je ronio na dah 5 dana. Tj. Nije ga bilo pet dana posle ronjenja u nekoj podmornici, koju su kasnije izvukli kranom... brakorazvodni spor sa suprugom je, takođe, indikativan. A, i Nemački je zaboravio... baš kao Tito Engleski posle 1974-te... Jovanka je tada isparanoisala da to Nije Tito i izbegavala ga je skoro do smrti...

NS

pre 1 godinu

Ja mislim da Bajden ima 6! Samo uđu u neki starački dom i pokupe muškarce, malo ih izoperišu, demencija je već zastupljena, i to tako prođe. Dabome.

Istrebljivač vonjevina

pre 1 godinu

Drogirani nacisti i banderovci očigledno haluciniraju usled teškog predoziranja. Putin će im uskoro dati poseban lek...

Ljubomir

pre 1 godinu

Ne mogu da verujem šta čitam. Uz ovaj zapad smo mi nekada gledali i želeli da budemo deo njih....Pa oni su gluplji od debila. Putinovi dvojnici....Da nije Putin bili bi dvojnici nekog Nikolaja, Ivana ... Ne vide da su pročitani da su godinama živeli na jeftinim resursima i energetika i Ruskim.... Rusija se probudila a zapad benavi u svojim teorijama zavere

spooky

pre 1 godinu

Ja se divim ovim zapadnjacima !!!! Kako se vise ne umore sa tim izmisljotinama, pa ja stvarno neznam ko jos tome sta veruje. Toliko puta su slagali i varali da cu poceti stvarno sumnjati da je sta bilo uopste u pearl harbor-ju, da su ih stvarno japanci napali. Mislim sto je previse, previse jer do sada je Putin 12x umro od bolesti, 14 x od raka , od tresenja nogu i alzheimerjeve bolesti, sada pored 11 dvojnika ostadose bez originala .... uporni su toliko da imamo osecaj da se takmice medjusobno USA i GB ko ce ispasti veci debil.

Zoran Knezevic

pre 1 godinu

Bože, Bože?! Ne mogu da se otmem utisku da ovaj svet mentalno i moralno nepovratno klizi unazad. Šta sve od ukrainsko-zapdnih tručnjaka nećemo čuti? Putin je umirao i nestajao stotinu puta od početka sukoba u Ukraini. Interesantno je da se nikada nije pojavio Jeljcinov dvojnik? A baš je njega Zapad trebalo da, triplicira aako ništa drugo. On je bio tako simpatičan. Uvek su mu se smejali. Posebno je bio simpatičan kada je imao dilirijumske izlive. Verovatno ovo šro sebe zome "medjunarodnom zajednicom", kao i Ukraina očekuju da ova, trojica Putina zarate medjusobno na njihovu opštu radost. Ipak, ćak i tada, ostaje nepoznanica, da li će onaj Putin, koji pobedi, biti "kontruktivan"?

Pavle

pre 1 godinu

Pozitivna vest. Kamo sreće da je 20 dvojnika u rezervi, a svi se drže istog konstruktivnog Hrišćanskog plana.
Inače nijedan ne odlučuje sam i ne smišlja sve sam, naprotiv uključeni su najpametniji raspoloživi mozgovi.

Sub013

pre 1 godinu

Ne bi mogo da opišem u kilometrima ali kolko sam čuo Putin ima 3 dvojnika, on sa dva radi uvek a na bagremove paše otvara i trećeg, a ona dva u stranu i dok učini zzuuuu zzuuu on ode, pitaj boga kolika je ta brzina.
OK, ajde da se uozbiljimo, dakle prvi Putin je ubijen u puču, drugi je umro od parkinsa a treći od raka, logično zato i ima 3 dvojnika, koji btw nisu iste visine, a ona dva u stranu. Kakav mind blow

Smaraci

pre 1 godinu

Znamo vec te engleske price, Tito je zamenjen, Kastro je zamenjen, Kim Dzong Un je zamenjen, Sadam dok ga nisu uhvatili. Ma svi koji su protivnici ili im nesto fali ili su zamenjeni, kao pokvarrna ploca.

Skale

pre 1 godinu

Nista neobicno, istu praksu imaju i druge zemlje. Ali izneti nesto bez ikakvog dokaza, lako je reci tako nesto ali zbog cega je tesko izneti na videlo navedene dokaze!?

Неутрални посматрач

pre 1 godinu

soba A: Ja sam Vladimir Vladimirović Putin.

Osoba B: Ja sam Vladimir Vladimirović Putin.

Osoba C: Ja sam Vladimir Vladimirović Putin.
(Obruc, 30. oktobar 2022 13:50)

Особа Ц је сигурно, види се по ушним ресицама!

bez problema

pre 1 godinu

Pouka ove price je... da bi postao šef ukrajinske vojne obavještajne službe možeš da budeš i potpuno glup, tup i nesposoban - i posao je tvoj!!!

Daily Observer

pre 1 godinu

Koliko treba da si pomeren da dajes ovakve izjave i koliko treba da je bolestan mediji koji ovo plasira:)
Jos vam treba Abdullah Sidran koji tvrdi da Kusta nije Kusta:)

нс бој

pre 1 godinu

И онда како да верујем у било шта из украјинских извора.Значи стари Путин вас је волео а овај је неки радикалан и не воли вас.Истина је да ни педља нема одступања у Путиновој политици и односу према западу све време,па која је онда сврха пуча.Друго што би пучисти стављали двојника,смеју да га смене насилно а не смеју то да кажу јавности.Промил шансе нема да је ова вест истинита,више личи на неке дечије емисије.

(Pr)Oliver

pre 1 godinu

Zna se to odavno, taj covek nikad nije ni postojao. Sta cemo sad. Koga bismo u Hag dok ruski narod cvrsto brani crnomorske rebublike. Ja bi predlozio Bajden Juniora ili nekog kijevskog narkomana, a mozda bi mogli nekog bivseg boksera. Ima tu raznih kandidata umesto nepostojeceg Predsednika

Maxa

pre 1 godinu

" No, rekao je da bi ukrajinsko oslobađanje Hersona moglo da ima dramatične posledice za Putina i njegove saradnike."

Kog Putina? Ovog što više ne postoji?

Zastavnik Stojan Mučibabić

pre 1 godinu

Više puta dokazano.
Ja sam lično video snimke kako pada sa stepenica aviona,
kako se gubi u dvorištu kuće, kako ne može da izgovori reči, kako priča gluposti i neistine u vezi svog pokojnog sina...

Sub013

pre 1 godinu

Ne bi mogo da opišem u kilometrima ali kolko sam čuo Putin ima 3 dvojnika, on sa dva radi uvek a na bagremove paše otvara i trećeg, a ona dva u stranu i dok učini zzuuuu zzuuu on ode, pitaj boga kolika je ta brzina.
OK, ajde da se uozbiljimo, dakle prvi Putin je ubijen u puču, drugi je umro od parkinsa a treći od raka, logično zato i ima 3 dvojnika, koji btw nisu iste visine, a ona dva u stranu. Kakav mind blow

Bajo moj

pre 1 godinu

Судећи по изјавама оваквих стручњака, изгледа да прави никад није ни постојао!

EU Citizen

pre 1 godinu

Zato.je Zelenski autentičan lik, ponikao iz naroda, koji je, eto, srećnom slučajnošću dobio izbore taman da odigra ključnu ulogu u ovoj fars... pardon, ratu :))))

sun cu

pre 1 godinu

Koje ludilo I paranoja, da li se svi u vrhu Ukrofasistije drogiraju!!!Toliko ljudi su izgubiti I umesto da sednu za sto I dalje teraju ljude u smrt!!!

Sekula S

pre 1 godinu

Putin više i ne postoji, ali zauzimanjem Hersona bi imalo tragične posledice po Putina ??? Pa ovi što daju ovakve izjave nemaju grama pameti.

The_Dejan

pre 1 godinu

Jednu stvar si pogrešio. Posle svega ovoga, Ukrajina više ne postoji, zemlja je već u silnim dugovima, šta će tek biti kada se rat završi.. A ti momče, teši se to za Putina. Da l si realan šta si izjavio??

hm?

pre 1 godinu

Prica se da su Spektra i Blofeld ubacili u Kremlj jos dvojicu Putinovih dvojnika, tako da ih je sada ukupno pet. Ako Bond i MI6 eliminisu vecinu, da bar jedan uspe da lansira rakete…

dejan

pre 1 godinu

Ko zna možda to nisi ni ti, pametnjakoviću.
Gde je granica ludila u ovom svetu. Verovatno ne postoji. Ali vesti moraju svakodnevno da se plasiraju pa makar bile i ovakve.

Bakshi Hrundy

pre 1 godinu

Ovaj od pre neki dan sa ekonomskog foruma ga je čak i prevazišao... Liči na njega, govori kao on, pametan kao on, šali se kao on. Bravo za Ruse, napravili još boljeg!

Zastava101Specijal

pre 1 godinu

Jeste tu su i Sadam, Milošević, Gadafi, možda Brus li i Elvis, Tito je možda i umro ali za Kenedija se zna da je živ pa je i on tu kao podrška.

Пера

pre 1 godinu

Једва чекам да од интернета почну да праве ролне од папира па да бришемо с њим *упе!

Црвена звезда 1913

pre 1 godinu

Само је Зелени прави, увек га можете препознати по широким зеницама после широких "линија"....

nenad

pre 1 godinu

Hahahaha ono kada sami Englezi ne znaju sta pricaju! Moze i ovako: Ako je Putin projekat Rusije koliko je onda BESMISLENO nadati se da ce vam biti bolje ako njega smene? Bice neko novi, generalije su nebitne! U problemu ste gosn cajdzije!

Cvrc

pre 1 godinu

Bajdena ismevaju jer se par puta "rukovao sa vazduhom" a u stvari se rukovao sa Putinovim dvojnikom koga mi nismo mogli videti jer smo bili isuviše daleko da bismo analizirali ušnu školjku.

Александар

pre 1 godinu

Кажем ја јуче комшији,ма комшија ниси добро укапирао,а он ма јок пре комшо,кад ти кажем,сигуран сам да не постоји више.Слушај Перо мора да си попио неку,јок не постоји кад ти кажем.Ма о чему причаш?О Украјини ,Бог те мазо,ниси укапирао.

isidor saric

pre 1 godinu

Ovi su morni,ta priopaganda je neveverovatna, ko normalan to uposte i ovo cita a da se ne naasmeje,odnosno veruje takvim budalastinama.Nece uskoro umreti,na vasu zalost.
Mislim da je putin za vas vanzemaljac haha

Apokalipso

pre 1 godinu

Promenio pol, podmladili ga i sad igra pole dance u jednom baru u Las Vegasu... reče mi jedan čoek...slučajno ukrajinski obaveštajac :))))

Nenad

pre 1 godinu

Pa što prozivate Putina da vodi rat kad to radi neko NN lice. Odlučite se. Ili možda imate problem što čovek psihofizički vitalan. Nije umro od milion nepoznatih bolesti. Ja bih se zabrinuo o količini opijata i alkohola koje konzumirate

todos

pre 1 godinu

Putin je imao samo jedan gaf ako nije onaj pravi. Prijem kod Erdogana kad je čekao malo duže Predsednika Turske. Možda i ono čudno izlaženje iz aviona.
Postojali su dvojnici odvajkada.

chica

pre 1 godinu

@Hexagon
За разлику од Европе и Европљана којих је све више. Додуше пуне се имигранрима.

Александар

pre 1 godinu

Ови Руси мнго зајебан народ.Ратују против пола света и уместо да производе ракете,производе нове Путин-е.

borivoje surdilovic

pre 1 godinu

tacno....vidi se i na ovom samitu kada odhovara novinarima i dok je drzao govor...glas mu nije isti....vuce na bosanski....

banacanin

pre 1 godinu

mozda putin i ne postoji ali bajden postoji sto posto.vise mrzim amere nego sto volim ruse a ukrainaca mi je zao najebace ko i mi dok se cobani svadjaju magarac dobije batine.

Rusohejter

pre 1 godinu

Najnovije objasnjenje putinoljubaca i rusofila jer ne mogu da prihvate realnost da je njihov idol ubica i diktator i da strasno gube u Ukraini.

Ante

pre 1 godinu

Dobar dan, dragi gledaoci, na poluvremenu, Rusija je izvela sasvim novi tim na teren, s mnogo izmjena!
Umjesto Šojgua, u obrani desno krilo, Putin... Na mjesto golmana, umjesto Sitovskog, Putin! Srednji vezni, umjesto Špagovskog, Putin, i na kraju,na mjesu špica, umjesto Preciznevskog, pogodite ko? Putin!!

bunny

pre 1 godinu

ja mislim da je to vanzemaljski reptil koji je poprimio putinov lik i koji huska ruse protiv amera kako bi oni medjusobno zaratili i oslabili i da bi onda oni lakse nakon toga mogli da pokore citavu planetu i iskoriste sve njene resurse.

I tako...

pre 1 godinu

Elementarno znanje kaze - troica dvojnika je sest pojedinaca koji lice na Putina !
(MrsiMudoje- Maratonci i dalje trce pocasni krug, 30. oktobar 2022 14:59)

Trojica dvojnika = jedan šestornik

Jupiterijanka

pre 1 godinu

Ma konecno,
Sto bi vodio politiku i borio se protuv zla, kada moze da gleda na TV kako ste se pogubili.
Aloooo, braco Slovenska, uzmite se u pamet. Setite se istorije.
Zashto ste dozvolili da na bracu nasrcete, to ni Bogu nije miloooo

Hrkljus

pre 1 godinu

Lideri najznacajnijih zemalja sveta igraju jednu ezotericnu igru koja je krajem osamdeseth godina proslog veka napravljena os strane jedne nadarene grupe ljudi u Sarajevu. Nakon objavljivanja pravila igre na nacionalnim TeVe stanicama, brzo je prihvacena od lokalnih lidera, a posle diljem planete Zemlje. Ne smem da izgovorim ime igre, jer me odmah spuca, a oporavak je vrlo tezak. Samo oko iskusnog igraca moze da prepozna o kojoj igru se radi.

Posmatrač

pre 1 godinu

"Drogirani nacisti i banderovci očigledno haluciniraju usled teškog predoziranja. Putin će im uskoro dati poseban lek...
(Istrebljivač vonjevina, 30. oktobar 2022 21:20) "


Dali tebi govori nešto ime MIHAIL HODORKOVSKI ? Ako ti ne govori, proguglaj. Putin je zaratio s Jevrejima i strašno je pogrešio...