Nedelja, 16.10.2022.

09:35

Bajden uhvatio devojčicu za rame, mirisao joj kosu, pa rekao: "Nemoj pre tridesete" VIDEO

Izvor: B92

Bajden uhvatio devojèicu za rame, mirisao joj kosu, pa rekao: "Nemoj pre tridesete" VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

190 Komentari

Sortiraj po:

Dex

pre 1 godinu

Ne branim ga, ali je u ovoj prilici bio dobronameran. Ono sto svi zanemaruju, a ocigledno da nisu culi da je rekao, je da je to veoma vazan savet koji on daje svojim cerkama i svojim unukama, bez ozbiljnih momaka pre tridesete, nista lose...
(nenad, 17. oktobar 2022 15:36)

Sta on stara mrcina i drtina ima da prica jednoj djevojcici takve stvari? Da to neko kaze mom djetetu olesio bih ga

nenad

pre 1 godinu

Ne branim ga, ali je u ovoj prilici bio dobronameran. Ono sto svi zanemaruju, a ocigledno da nisu culi da je rekao, je da je to veoma vazan savet koji on daje svojim cerkama i svojim unukama, bez ozbiljnih momaka pre tridesete, nista lose...

rebro

pre 1 godinu

@CATAPA, obrati pažnju da se trenutno u svetu vodi ćitav niz ratova, ali mediji pokrivaju samo ovaj u Ukrajini.
Ameri su 20 GODINA proveli u Afganistanu, a nismo čitali izveštavanja iz dana u dan. Saudijci već SEDAM godina bombarduju Jemen i uništavaju sve živo i to samo zato jer su Jemenci zbacili pro-saudijskog predsednika i stavili pro-iranskog. Identična situacija je i u Ukrajini, ali to je agresija, a sve drugo nije i nikoga ne zanima što je Libia uništena, što ameri već 10 godina kradu sirijsku naftu i bombarduju Siriju, ali samo je ruska agresija bitna.
Pa nije.

neutralni felš

pre 1 godinu

U stilu naseg Palme... Da ne sudimo drugima kad u nasoj kuci imamo isto ako ne i jos gore
(PatriJota, 16. oktobar 2022 11:40)

Evo drvenog advokata američke ambasade. Plaćaju li te ili volontiraš? Po Srbiji pljuješ za džabe. Tako te roditelji naučili a oni se učili u Kumrovcu.
(popaj, 16. oktobar 2022 12:10)


inače, palma je srce srbije... jednog dana ćete valjda naučiti da kritikovanje nekih pojava u svojoj državi nije isto što i pljuvanje po istoj.

Mariner10

pre 1 godinu

Šta li na ovo kaže @Los Angeles, baš nas zanima?
(Zagorski, 16. oktobar 2022 10:11)

Nema on sada vremena za priču pošto upravo oblizuje čučavac od ovog dementnog strašila...
(Istrebljivač Vonjevina, 16. oktobar 2022 10:55)

Ko o čemu, Deda Sera o čučavcima.

Мина

pre 1 godinu

Па не треба му све узимати за зло.Пре би се рекло да овај сенилни старац, који уједно води државу, "помешао лончиће" и вратио се у време, када је вероватно давао очинске савете својој деци.Мислим да је овог пута неправедно прозван.

Hm

pre 1 godinu

To su Ametikanci birali da im bude predstavnik! To predstavlja vecinu Amerikanaca!!!
Da li nesto cudi???
Sve ovo se znalo jos kada se kandidivao za predsednika, gledalo se i izabralo se!
Pedofilna Amerika!

CATAPA

pre 1 godinu

Tvoj komentar je tipičan primer nečega što se zove Hegelova piljarica. Objasniću ti šta je to. Kad je jedna žena rekla piljarici kako su joj jaja mućkovi ona je na to kao odbranu počela da joj govori kako je ružna, klempava, bezuba itd. Da li je to pomoglo da jaja ne budu mućkovi. Nije ali onima sa ograničenim nivoom inteligencije je to vrhunac dijaloga. E ti si isti kao Hegelova piljarica.
(oliva, 16. oktobar 2022 12:17)

Ali obrati pažnju. Takva je po pravilu "argumentacija" rusofila. Čak i kad se pomene brutalna agresija na Ukrajinu, "odbrana" rusofila je kako "Amerikanci to rade oduvek" i "da su to uradili nama". Da li to onda postupak čini opravdanim? I obrnuto, ako je aneksija delova Ukrajine i bombardovanje te zemlje od strane Putinovih fašista opravdano, da li je jednako opravdano "otimanje Kosova" od strane Klintonovih?

Inače, tačno je. U vreme hladnog rata, američka i sovjetska đubrad su bila različita đubrad. Sada su potpuno ista, samo će ponekad da promene uloge "good cop - bad cop", ali su jednako umislili da imaju pravo da se ponašaju kao svetski policajci zato što imaju ogroman nuklearni arsenal. Više uopšte nemaju različite ideologije kojima bi kamuflirali imperijalizam i pljačku. Sada imaju u dlaku istu ideologiju, ako fašizam uopšte smemo da računamo kao (legitimnu) ideologiju.

Ta "Hegelova piljarica" je zapravo efikasna taktika. U ambijentu globalne online idiokratizacije, ni ne treba bolja; iole komplikovanija bi bila kontraproduktivna.

Skywalker

pre 1 godinu

"Ali obrisao sve Google kad je senilni postao prezident."

Google ne moze da izbrise ako si skinuo video na svoj racunar. Ako je to uradilo samo 0.0000001% stanovnika planete i nonstop ih postavlja i deli tesko da tu Google moze ista. Samo ako jedan taj video ponovo postavi on ce se poput virusa multiplikovati i rasiriti. Trampa su oni sami nazvali budalom. Od 1945. otkad postoji nuklearno oruzje svet je bio najmirniji kad je na celu SAD bila budala. Tuzno.

joko

pre 1 godinu

Al gde je ovde dokaz za pedofiliju? "Reći ću ti nešto što sam rekao i svojoj deci (ćerkama). Momci do tridesete godine nisu ozbiljni". Možeš da ti se ovo ne dopadne, možeš da budeš sumnjičav, ali ne možeš nekoga zbog ovoga da optužiš da je pedofil. Još je čovek to glasno rekao pred stotine ljudi. Pedofili se ne "udvaraju" pred ostalima.

Gledao sam jedan društveni eksperiment. Devojčica je stajala sama na autobuskom stajalištu. Delovala je zbunjeno i izgubljeno. Niko nije prišao da je išta pita i pomogne. Kada su ih posle pitali zašto nisu prišli devojcici i pitali je šta se dešava, odgovarali su "Pa bojao sam se da bi neko to mogao pogrešno da shvati"

Postali smo paranaoični.

vlast i narod

pre 1 godinu

Nisu to nikakve "zapadne vrednosti". Svi političari imaju afere sa maloletnicama, od Berluskonija, Putina, Klintona, princa Endruja, Japanaca, kod nas je bila afera Palma,...kod Kineza i Arapa to ne sme da se priča...
U istoriji vladari su imali konkubine, na dalekom istoku imali su gejše, na bliskom istoku haremu se pristupalo već sa 13 ili 14. Nikad nije bilo drugačije. Kad glumac nešto uradi razapnu ga svi, ali kad političar uradi onda je to teorija zavere i afera. Javnost prašta političarima i podsvesno se miri sa tim da zakoni važe samo za nas ostale. Inače zbunjeno lice ove mlade tinejdžerke govori hiljadu reči, ali oprostiće Bajdenu svi, a da je bio neki glumac zabranili bi mu da radi sa decom i mladima. Bajdenove ruke izgledaju manje opasne.

Sumadinac

pre 1 godinu

Daj ne mlatite više prazne priče sa tim Bajdenom.
čovek ima 80 godina za svoje godine je genije.
Bori se protiv diktatora na svetu ,protiv komunizma, uradio da se zelena tehnologije plasiraju, pomaže Ukrajini da se oslobodi imperijalista..
Ogroman novac ide na ulaganja infrastruktura i biće zabelezen kao jedan od boljih predsednika u Americi.

Mada posle Trampa bilo ko da dođe izgleda genijalno.
(Naši iz Čikaga, 16. oktobar 2022 16:53) # Link komentara

Taj isti Bajden je predlagao bombardovanje Beograda, i svi ti americki predsednici su bombardovali zemlje 4000 km od njihove Amerike, i kako to nije imperijalizam?

Katai

pre 1 godinu

>> Mada posle Trampa bilo ko da dođe izgleda genijalno.

Ti ovo gore napisa i dobi 23 minusa i samo 3 plusa??? Sta ljudima nije jasno? Sta je u glavi nekoga kome je Tramp kul? Ja se zaista bojim da cemo sa puskama u rukama morati braniti dostignica savremene civilizacije, demokratiju itd.

neko tamo

pre 1 godinu

Pa dobar savet, ocinski. 30 jeste previse, ali Bajden gleda sa pozicije dede od 70. Ne, nego treba da se sek.aju sa 14 ko gomila tinejdzerki danas da bi ispale "likuse" u drustvu pa se posle cesto kaju kad vide da ih svi ustvari vide kao fukse. I, bar na ovom snimku, nije mirisao nista, ponasanje mu je kao u skoro svakog dede u tim godinama, klati se napred nazad, izviruje da vidi sta se desava.

Crtamo nove karte Rusije

pre 1 godinu

Matori perverzni jazavac sve to začinjeno pedofilijom= predsednik Amerike!!!
Zamislite ovo je predsednik jedne Amerike, ovo čudo drži prst na okidaču nuklearnih bojevih glava!!!
Šta ćemo čuti sledeće? Ups...

Strato

pre 1 godinu

Sta je problem? Siri demokratske vrednosti, kao i njegovi prethodnici. Tako jeni Bili mladoj Levinski objasnjavao osnove demokratije.
(Arthur Dent, 16. oktobar 2022 09:41)

Mda rusofilčino, tih stvari u Rusiji sigurno nema, to je svakako odlika isključivo demokratskih društava. Pre će biti da u Rusiji ne postoji medij/novinar koji bi tako nešto smeo da objavi... a da ga posle ne proguta mrak.

Naši iz Čikaga

pre 1 godinu

Daj ne mlatite više prazne priče sa tim Bajdenom.
čovek ima 80 godina za svoje godine je genije.
Bori se protiv diktatora na svetu ,protiv komunizma, uradio da se zelena tehnologije plasiraju, pomaže Ukrajini da se oslobodi imperijalista..
Ogroman novac ide na ulaganja infrastruktura i biće zabelezen kao jedan od boljih predsednika u Americi.

Mada posle Trampa bilo ko da dođe izgleda genijalno.

Hobit

pre 1 godinu

Čitajte o aferi picagejt. Tu je sve opisano šta radi i čime se sve bavi američka politička i biznis elita.
(Realno, 16. oktobar 2022 13:13

Da, da, a Zemlja je ravna ploca

da ti jebe ova matora budaletina sestru

pre 1 godinu

(Loznica, Gučevo, Cer…, 16. oktobar 2022 10:58) Nek Goksi nekome priča da je bolestan a nije makao iz svoje prćije, video bilo šta osim balkanoidnog mentaliteta i običaja pa na osnovu toga sudi šta je normalno jer i sam spada u vrlo normalne. Hahaha
(Aragorn, 16. oktobar 2022 12:53) I dalje bi ovakve budale podržavale ovog pedofila.

no name

pre 1 godinu

DOkej ima mnogo godina Bajden, i kad se našali po meni se ispali. Ali tu nema nikakve bolesti koje vide ovi bolesni ljudi u komentarima. Mene su rodjaci lupali po ledjima, pa kao muško da ojačam.

Srbi su spremi za denacifkaciju u budućnosti. Sledecih 50 god pričaće o RAT-!


Bože oposti im sta uradiše svojoj deci!

Sin Dragan

pre 1 godinu

Kažu da Putin u svom haremu ima 100 djevica na raspolaganju a kad Kadirov dolazi on povede još 100 da ne zafali.
(Ko to tamo peva, 16. oktobar 2022 12:10)

Pa nisu to Hrvati '41 pa da izvode maloletne cerke po ulicima da masu zastavicama i nacistima da imaju zabave.

no name

pre 1 godinu

Okej ima mnogo godina Bajden, i kad se našali po meni se ispali. Ali tu nema nikakve bolesti koje vide ovi bolesni ljudi u komentarima. Mene su rodjaci lupali po ledjima, pa kao muško da ojačam.

Srbi su spremi za denacifkaciju u budućnosti. Sledecih 50 god pričaće o RAT-!


Bože oposti im sta urade svojoj deci!

no name

pre 1 godinu

Okej ima mnogo godina Bajden, i kad se našali po meni se ispali. Ali tu nema nikakve bolesti koje vide ovi bolesni ljudi u komentarima. Mene su rodjaci lupali po ledjima, pa kao muško da ojačam.

Srbi su spremi za denacifkaciju u budućnosti. Sledecih 50 god pričaće o RAT-!


Bože oposti im sta uradiše svojoj deci!

357

pre 1 godinu

Ma dajte ljudi, ovo je ništa. Bila je cela kompilacija gde Bajden nepristojno njuši devojčice i to pred njihovim roditeljima. Na desetine njih. Ali obrisao sve Google kad je senilni postao prezident.
(bts, 16. oktobar 2022 11:03)

Али зато не могу избрисати са Телеграма. Гледао сам ту компилацију снимака, могу рећи да је срамота кога САД имају за предсједника.

no name

pre 1 godinu

Okej ima mnogo godina Bajden, i kad se našali po meni se ispali. Ali tu nema nikakve bolesti koje vide ovi bolesni ljudi u komentarima. Mene su rodjaci lupali po ledjima, pa kao muško da ojačam.

Srbi su spremi za denacifkaciju u budućnosti. Sledecih 50 god pričaće o RAT-!


Bože oposti im sta urade svojoj deci!

veljko

pre 1 godinu

Pa nije je za sisu uhvatio, ne sme se čovek ni našaliti...
(Gogo, 16. oktobar 2022 09:51)
Шта би рекао да се са твојом кћерком овако “нашали"?

Sin Dragan Drugi Deo

pre 1 godinu

Šta li na ovo kaže @Los Angeles, baš nas zanima?
(Zagorski, 16. oktobar 2022 10:11)
Šta ima da kaže? Čovek kroz šalu dao savet a rusofilija odmah u svom matriksu iskonstruisala da je imao seks pred kamerama sa detetom. Potražite pomoć.
(Aragorn, 16. oktobar 2022 12:51)

Evo ga jos jedan sto bi rekli amerikanci "wannabe" amerikano. Izvini aragorne nismo te proznali. Jel ces sad da uzmes svoj mac i krenes da predvodis armiju homica na nas obicne smrtnike, i tako dokazati zapadu da si dovoljno izopacen da te prime pod svoje krilo?

Kj

pre 1 godinu

Razmislite iskreno, da je kojim slučajem umjesto ovog pedofila isto to rekao/uradio V. Putin?
Ja mislim da takvu demonizaciju jedne osobe istorija ne bi više zabilježila. Ali, pošto je u pitanju ovaj demokratsko-liberalni pedofil, sve je "just fine".

U Americi možeš jedino i snimiti i objaviti ovakav video. Aj probaj Putina snimiti ovako. Otišla bi ti glava. Zato biram Ameriku pre Rusije. Pedofila i kriminalaca ima svuda. U Americi se bar može saznati ko je pedofil. U Rusiji sve skriveno
.

no name

pre 1 godinu

Okej ima mnogo godina Bajden, i kad se našali po meni se ispali. Ali tu nema nikakve bolesti koje vide ovi bolesni ljudi u komentarima. Mene su rodjaci lupali po ledjima, pa kao muško da ojačam.

Srbi su spremi za denacifkaciju u budućnosti. Sledecih 50 god pričaće o RAT-!


Bože oposti im sta urade svojoj deci!

no name

pre 1 godinu

Okej ima mnogo godina Bajden, i kad se našali po meni se ispali. Ali tu nema nikakve bolesti koje vide ovi bolesni ljudi u komentarima. Mene su rodjaci lupali po ledjima, pa kao muško da ojačam.

Srbi su spremi za denacifkaciju u budućnosti. Sledecih 50 god pričaće o RAT-!


Bože oposti im sta uradiše svojoj deci!

?Срб_и_ја

pre 1 godinu

Cekamo vas druze, tebe i Vladimira...
(Devojke od zlata, 16. oktobar 2022 12:35)

Доћи ћемо тихо једне ноћи

Mirko

pre 1 godinu

Džabe zlonamerno vadite iz konteksta i tumačite, računajući i onaj video nastao montažom > 30 godina snimaka Bajdena TV mreže CSPAN. Zna se koji su svetski lideri bolesni i nijedan spin to ne može da promeni.

Neuništivi

pre 1 godinu

Za ove sto su se zabrinuli oko nuklearnog kofera, jedini ko preti svetu nuklearnim oruzijem je onaj isti koji je napao Ukrajinu i pokusava da je izbrise sa karte sveta - vas voljeni Vladimir Vladimirovic!

no name

pre 1 godinu

Okej ima mnogo godina Bajden, i kad se našali po meni se ispali. Ali tu nema nikakve bolesti koje vide ovi bolesni ljudi u komentarima. Mene su rodjaci lupali po ledjima, pa kao muško da ojačam.

Srbi su spremi za denacifkaciju u budućnosti. Sledecih 50 god pričaće o RAT-!


Bože oposti im sta uradiše svojoj deci!

oliva

pre 1 godinu

Pa Putin je još gori, partija sa maloletnicama
(Kingston, 16. oktobar 2022 11:44)

Tvoj komentar je tipičan primer nečega što se zove Hegelova piljarica. Objasniću ti šta je to. Kad je jedna žena rekla piljarici kako su joj jaja mućkovi ona je na to kao odbranu počela da joj govori kako je ružna, klempava, bezuba itd. Da li je to pomoglo da jaja ne budu mućkovi. Nije ali onima sa ograničenim nivoom inteligencije je to vrhunac dijaloga. E ti si isti kao Hegelova piljarica.

bečki konjušar

pre 1 godinu

Vidim niste shvatili foru.
(Rkoma, 16. oktobar 2022 11:49)

Hm,da je fora ne bi onaj iz obezbjeđenja mahao rukom(u fazonu ne snimaj) pošto vjerovatno moraju biti spremni na “takve” stvari.

Pljuvac Svih Stilova

pre 1 godinu

Obicno prodje puno vremena ( cak i padne u zaborav) dok ne dodje prilika da nekome kaze : Ha, rekao sam ti! Ali zivimo u dobu kad se sve brzo odigrava, pa evo vakcinasima, Bajdenovcima mozemo da kazemo : Ha , rekao sam ti! Da li vas je sramota kakve ste naivcine ispali? Ogromna je sramota sto ste podrzavali Bajdena. Pa covek je ratni profiter, huskac, lazov.. Tramp je bio najbolji predsednik SAD po SAD ,a i ostatak sveta! Uostalom, videcete 2024te.

Indjija

pre 1 godinu

Joe je rekao "momci do tridesete nisu ozbiljni". I sta je tu lose? Gde se vidi ne daj Boze pedofilija? Ja shvatam da volite vise onoga sto tajno devojkama koje mu mogu biti unuke, pravi decu i drzi ih na tajnim lokacijama, ali makar budimo realni.

Aragorn

pre 1 godinu

Razmislite iskreno, da je kojim slučajem umjesto ovog pedofila isto to rekao/uradio V. Putin?
Ja mislim da takvu demonizaciju jedne osobe istorija ne bi više zabilježila. Ali, pošto je u pitanju ovaj demokratsko-liberalni pedofil, sve je "just fine".
(Gloria, 16. oktobar 2022 10:08) Rusofilija je ozbiljna bolest…to se na ovom primeru najbolje vidi. Čovek se našalio i dao savet a putlerfilska horda odmah krenula na mržnju. Mučenici

Hogar

pre 1 godinu

Ovaj pedofil je dobio na milione glasova???znaci nije u njemu problem!!!

problem je u drustvu,sistemu vrednosti u kojem zivimo.politicari dolaze is tog drustva,iz naroda gradjani ih biraju.

recimo ameri uvek glasaju za istu pilitiku i biraju onog ko im garantuje da ce biti neki rat u svetu.

i ko im garantuje da mogu kupiti licno oruzje na svakom cosku u ulici.uci u skole,trzne centre...i resetati svoje sugradjane,jer tako?

a sto se tice ovog monstruma ljudi bolje i da ne znaju istinu o njemu.on je savrsen za americko neobrazovano drustvo.

Hanibal

pre 1 godinu

Jedina razlika je ta sto sloboda medija na istoku ne postoji, pa ne znate sta se sve radi tamo, a cesto i znate al' vas briga. No dobro, zadatak je mrzeti Zapad. Ne vidim da osudjujete pedofiliju u crkvi, kamenovanje zena u Avganistanu, grupna silovanja u Indiji, sakacenje zenskih genitalija u Africi... Licemeri smo i ponosimo se time.

Aragorn

pre 1 godinu

Da li bi tako reagovao i razmišljao da ti ova matora pedofilčina dira rođenu ćerku?! Ova ista matora pedofilčina je pre par godina rođenu unuku ljubio u usta i to javno. Bolestan si koliko i on.
(Loznica, Gučevo, Cer…, 16. oktobar 2022 10:58) Nek Goksi nekome priča da je bolestan a nije makao iz svoje prćije, video bilo šta osim balkanoidnog mentaliteta i običaja pa na osnovu toga sudi šta je normalno jer i sam spada u vrlo normalne. Hahaha

Aragorn

pre 1 godinu

Šta li na ovo kaže @Los Angeles, baš nas zanima?
(Zagorski, 16. oktobar 2022 10:11)
Šta ima da kaže? Čovek kroz šalu dao savet a rusofilija odmah u svom matriksu iskonstruisala da je imao seks pred kamerama sa detetom. Potražite pomoć.

popaj

pre 1 godinu

U stilu naseg Palme... Da ne sudimo drugima kad u nasoj kuci imamo isto ako ne i jos gore
(PatriJota, 16. oktobar 2022 11:40)

Evo drvenog advokata američke ambasade. Plaćaju li te ili volontiraš? Po Srbiji pljuješ za džabe. Tako te roditelji naučili a oni se učili u Kumrovcu.

Bojan

pre 1 godinu

I ovaj čovek ima kontrolu nad onim koferčetom sa dugmićima za pokretanje nuklearnog oružja...šta ako u trenutku senilnosti pomisli da je to daljinski za TV....
(Александар, 16. oktobar 2022 11:24)
Nema predsednik realnu kontrolu nad tim stvarima, ne sekiraj se.

dr

pre 1 godinu

Jednom može da pogreši, ali desetine snimaka sa ugroženim devojčicama koje stišće otpozadi, miriše ih i priča bizarnosti već ozbiljno plaše. Setimo se Bila Klintona.

Devojke od zlata

pre 1 godinu

Nista se nije desilo, dobili ste nalog da krenete u trolovanja pa zato imamo ovde skoro 100 veoma slicnih komentara? Odvratno.

>> Razvaliće Putin ovu sektašku i bolesnu organizaciju u kojoj je i ovaj samo piun.

Cekamo vas druze, tebe i Vladimira...

Komša

pre 1 godinu

Poznati pedofil!:(
(Smuleco, 16. oktobar 2022 11:47)

Ma nije.
Samo je zaboravio da je mator - vratio se u vreme kada je imao 16 godina.

Ne treba ga kuditi - izgrdice ga pokojna mama kada opet bude pričao sa njom...

Safet

pre 1 godinu

Bajden je rekao "momci pre 30-ete su neozbiljni"....

"Pampers Joe" jeste perverznjak, ali nemojte da mu izmisljate, prevedite kako treba...

Indjija

pre 1 godinu

I ovaj čovek ima kontrolu nad onim koferčetom sa dugmićima za pokretanje nuklearnog oružja...šta ako u trenutku senilnosti pomisli da je to daljinski za TV....
(Александар, 16. oktobar 2022 11:24)

Ne brini za Ameriku. Ima Bajden koferče, ali se od njega vise pitaju savet za nacionalnu bezbednost, kongres, senat i ministsrstvo odbrane. On sam ne moze da uradi bas nista.

Јабучило

pre 1 godinu

Nije pravio decu devojkama 35 godina mlađim od sebe kao trol iz Kremlja.
(1212, 16. oktobar 2022 10:25)

Кад ни није у стању. Иначе, шта је лоше у имати дете са женом од 25-30 година?

vidovita veštačka kobra

pre 1 godinu

I ovaj čovek ima kontrolu nad onim koferčetom sa dugmićima za pokretanje nuklearnog oružja...šta ako u trenutku senilnosti pomisli da je to daljinski za TV....
(Александар, 16. oktobar 2022 11:24

Džaba, neće znati koji kanal je hteo da gleda.U svakom slučaju ko god skine ove sa vlasti treba da dobije nobela za mir pa makar bio pre toga serijski ubica.I od goreg ima gore .

Александар

pre 1 godinu

I ovaj čovek ima kontrolu nad onim koferčetom sa dugmićima za pokretanje nuklearnog oružja...šta ako u trenutku senilnosti pomisli da je to daljinski za TV....

Vrana

pre 1 godinu

Ja ne znam sta je ovde skandal. Cura nije mogla veruje ko se slika sa njom. A covek je nije mirisao vec dao ocinski savet. Covek je veliki vjernik

Pedu

pre 1 godinu

Brate al ste pukli svi!!!
Deda jeste dementan, verovatno retardiran i vodi planetu u propast , ali u ovom konkretnom slucaju nema nista bolesno.
Jos vidi kraj clanka "ovaj JEZIVI snimak..."
Pa nije je spopao tu pred svima...nije poceo da je vacari i skida.

Realno, i dobar savet im je dao....pre 30te nemojte nista ozbiljno.
Isto sam rekao i mojoj deci odavno.

Svi ste mi vi postali mnogo "osetljivi" nesto!
Da je bilo ko drugi ovo rekao, ne biste ni obratili paznju.

Nikola

pre 1 godinu

Senilna pedofilčina. Ratni huškač. Ali, da budemo potpuno nepristrasni, ne zaboravimo ni Trampa koji je svoju ćerku nazivao zgodnom i koji je govorio kako žene treba hvatati za onu stvar.

Jadna je Amerika ako će za dve godine ponovo birati između dva seksualno devijantna i mentalno poremećena matorca.

bts

pre 1 godinu

Ma dajte ljudi, ovo je ništa. Bila je cela kompilacija gde Bajden nepristojno njuši devojčice i to pred njihovim roditeljima. Na desetine njih. Ali obrisao sve Google kad je senilni postao prezident.

Goran

pre 1 godinu

Pedofilcina dementia, o njemu ima bezbroj klipova kako dodiruje mnogo mladju decu.Nazalost ovakve bolesne devijacije su cilj svetskog poretka i vlade iz senke da se sve sto je normalno izopaci i preokrene.Kako je i sam Putin rekao sve se temeljno radi da se doceka i ustolici antihrist.Njegove sluge ne spavaju .

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Pa nije je za sisu uhvatio, ne sme se čovek ni našaliti...
(Gogo, 16. oktobar 2022 09:51)





Da li bi tako reagovao i razmišljao da ti ova matora pedofilčina dira rođenu ćerku?! Ova ista matora pedofilčina je pre par godina rođenu unuku ljubio u usta i to javno. Bolestan si koliko i on.

Јабучило

pre 1 godinu

Pa nije je za sisu uhvatio, ne sme se čovek ni našaliti...
(Gogo, 16. oktobar 2022 09:51)

Нисам сигуран да се нашалио. Дементан је. Потпуно губи појам када је шта примерено. Тако и сад. Председник државе на званичном догађају не сме овако да се понаша.

M

pre 1 godinu

Ovaj blamira USA na svakom koraku...jel nema neki normalan koji može biti na čelu najmoćnije države na svetu?

Ili možda američkim političarima odgovaraju ovakvi idioti da bi mogli upravljati s njima....

Sin Dragan

pre 1 godinu

Šta li na ovo kaže @Los Angeles, baš nas zanima?
(Zagorski, 16. oktobar 2022 10:11)

Druze, taj sto se upisuje kao Los Angeles, to ti je neki baja u kasnim dvadesetima koji zivi na periferiji nekog omanjeg grada, mastajuci da ce jednog dana sa svojim deckom otici u Ameriku i ostvari san. Verovatno radi u nekoj kompaniji koja proizvodi kablove, a u slobodno vreme gleda Google Maps i odusevljava se.

Istrebljivač Vonjevina

pre 1 godinu

Šta li na ovo kaže @Los Angeles, baš nas zanima?
(Zagorski, 16. oktobar 2022 10:11)

Nema on sada vremena za priču pošto upravo oblizuje čučavac od ovog dementnog strašila...

Zoran Knezevic

pre 1 godinu

CIA i MI16 se stalno bave mentalnim problemima i bolestima Putin?! Hvala Bogu da je, barem, Bajden dobro i da su tu stvari pod kontrolom?! Jedina država na ovom svetu, gde su glupost, primitivnost, sila i nepismenost vrline je Amerika. Užasan će biti svet tamo gde oni odredjuju pravila našeg ponašanja.

cvru dezpr

pre 1 godinu

i?meni deluje kao opustena za.ebancija .....ima mnogo gorih ....da se prisetimo naseg vrhovnog vodje i posete fabrici gde uglavnom rade zene....ko pamti pamti....

Marko

pre 1 godinu

E tu rečenicu su nama stalno svi govorili...neopozivo sam shvatio da je najlošija i najgluplja rečenica ikad. Upravo suprotno ŠTO RANIJE TO BOLJE...čovek je hiljadama godina živeo na jedan način a sad hoće da to promene kroz nekoliko decenija!!!! Nije prirodno, nije zdravo, nije dobro!!!!

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Razmislite iskreno, da je kojim slučajem umjesto ovog pedofila isto to rekao/uradio V. Putin?
Ja mislim da takvu demonizaciju jedne osobe istorija ne bi više zabilježila. Ali, pošto je u pitanju ovaj demokratsko-liberalni pedofil, sve je "just fine".
(Gloria, 16. oktobar 2022 10:08)




Pa Putin im ne odgovara jer je protiv pedofilije, promovisanja homoseksualaca, i ostalih gadosti od ovih govana iz Amerike…

Neuništivi Mercedes

pre 1 godinu

Nista se nije desilo, rusofili izmisljaju nepostojece incidente, Bajden je pokusao ispasti smesanm pa je izrekao taj ironicno-saljivi savet i stavio devojci ruku na rame.

Mozete da prduckate koliko hocete, borba protiv diktatora se nastavlja dok ne zaustavi rat i povuce se u svoje granice!

Prsli Klark

pre 1 godinu

Grozim se uprdelih staraca i americkih i ruskih koji ovaj predivni svet pretvaraju u nakaradno pozoriste. Ovo je zaista sramotno i na nivou zadruge i farme. Generalno ljudi koji nas vode sveukupno su najobicnija banda. Bajden, Putin, Vulin.... sve je to isto.

1212

pre 1 godinu

Pedofilčina matora, bolesna.
(Brat Si, 16. oktobar 2022 09:49)

Zašto pedofil da joj je očinski savet.

Nije pravio decu devojkama 35 godina mlađim od sebe kao trol iz Kremlja.

Bang Bang

pre 1 godinu

Znate li šta je radi kao mlađi da devojčicama ?! I ne samo sa devojčicama ?
Hvala demokratskim medijima ako ne znate.

A što se tiče sina Hantera, on već svoje afinitete izabavu nije uspeo da sakrije.

Gloria

pre 1 godinu

Razmislite iskreno, da je kojim slučajem umjesto ovog pedofila isto to rekao/uradio V. Putin?
Ja mislim da takvu demonizaciju jedne osobe istorija ne bi više zabilježila. Ali, pošto je u pitanju ovaj demokratsko-liberalni pedofil, sve je "just fine".

Gangulic

pre 1 godinu

"Bez ozbiljnih momaka do 30, u obzir dolaze samo dedice poput mene" - rece Dzo Bajden i gurnu joj cediljicu sa brojem telefona u zadni dzep farmerica.

Gloria

pre 1 godinu

Razmislite iskreno, da je kojim slučajem umjesto ovog pedofila isto to rekao/uradio V. Putin?
Ja mislim da takvu demonizaciju jedne osobe istorija ne bi više zabilježila. Ali, pošto je u pitanju ovaj demokratsko-liberalni pedofil, sve je "just fine".

Gangulic

pre 1 godinu

"Bez ozbiljnih momaka do 30, u obzir dolaze samo dedice poput mene" - rece Dzo Bajden i gurnu joj cediljicu sa brojem telefona u zadni dzep farmerica.

M

pre 1 godinu

Ovaj blamira USA na svakom koraku...jel nema neki normalan koji može biti na čelu najmoćnije države na svetu?

Ili možda američkim političarima odgovaraju ovakvi idioti da bi mogli upravljati s njima....

Александар

pre 1 godinu

I ovaj čovek ima kontrolu nad onim koferčetom sa dugmićima za pokretanje nuklearnog oružja...šta ako u trenutku senilnosti pomisli da je to daljinski za TV....

Pljuvac Svih Stilova

pre 1 godinu

Obicno prodje puno vremena ( cak i padne u zaborav) dok ne dodje prilika da nekome kaze : Ha, rekao sam ti! Ali zivimo u dobu kad se sve brzo odigrava, pa evo vakcinasima, Bajdenovcima mozemo da kazemo : Ha , rekao sam ti! Da li vas je sramota kakve ste naivcine ispali? Ogromna je sramota sto ste podrzavali Bajdena. Pa covek je ratni profiter, huskac, lazov.. Tramp je bio najbolji predsednik SAD po SAD ,a i ostatak sveta! Uostalom, videcete 2024te.

Nikola

pre 1 godinu

Senilna pedofilčina. Ratni huškač. Ali, da budemo potpuno nepristrasni, ne zaboravimo ni Trampa koji je svoju ćerku nazivao zgodnom i koji je govorio kako žene treba hvatati za onu stvar.

Jadna je Amerika ako će za dve godine ponovo birati između dva seksualno devijantna i mentalno poremećena matorca.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Pa nije je za sisu uhvatio, ne sme se čovek ni našaliti...
(Gogo, 16. oktobar 2022 09:51)





Da li bi tako reagovao i razmišljao da ti ova matora pedofilčina dira rođenu ćerku?! Ova ista matora pedofilčina je pre par godina rođenu unuku ljubio u usta i to javno. Bolestan si koliko i on.

bts

pre 1 godinu

Ma dajte ljudi, ovo je ništa. Bila je cela kompilacija gde Bajden nepristojno njuši devojčice i to pred njihovim roditeljima. Na desetine njih. Ali obrisao sve Google kad je senilni postao prezident.

dr

pre 1 godinu

Jednom može da pogreši, ali desetine snimaka sa ugroženim devojčicama koje stišće otpozadi, miriše ih i priča bizarnosti već ozbiljno plaše. Setimo se Bila Klintona.

Јабучило

pre 1 godinu

Nije pravio decu devojkama 35 godina mlađim od sebe kao trol iz Kremlja.
(1212, 16. oktobar 2022 10:25)

Кад ни није у стању. Иначе, шта је лоше у имати дете са женом од 25-30 година?

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Razmislite iskreno, da je kojim slučajem umjesto ovog pedofila isto to rekao/uradio V. Putin?
Ja mislim da takvu demonizaciju jedne osobe istorija ne bi više zabilježila. Ali, pošto je u pitanju ovaj demokratsko-liberalni pedofil, sve je "just fine".
(Gloria, 16. oktobar 2022 10:08)




Pa Putin im ne odgovara jer je protiv pedofilije, promovisanja homoseksualaca, i ostalih gadosti od ovih govana iz Amerike…

oliva

pre 1 godinu

Pa Putin je još gori, partija sa maloletnicama
(Kingston, 16. oktobar 2022 11:44)

Tvoj komentar je tipičan primer nečega što se zove Hegelova piljarica. Objasniću ti šta je to. Kad je jedna žena rekla piljarici kako su joj jaja mućkovi ona je na to kao odbranu počela da joj govori kako je ružna, klempava, bezuba itd. Da li je to pomoglo da jaja ne budu mućkovi. Nije ali onima sa ograničenim nivoom inteligencije je to vrhunac dijaloga. E ti si isti kao Hegelova piljarica.

veljko

pre 1 godinu

Pa nije je za sisu uhvatio, ne sme se čovek ni našaliti...
(Gogo, 16. oktobar 2022 09:51)
Шта би рекао да се са твојом кћерком овако “нашали"?

vidovita veštačka kobra

pre 1 godinu

I ovaj čovek ima kontrolu nad onim koferčetom sa dugmićima za pokretanje nuklearnog oružja...šta ako u trenutku senilnosti pomisli da je to daljinski za TV....
(Александар, 16. oktobar 2022 11:24

Džaba, neće znati koji kanal je hteo da gleda.U svakom slučaju ko god skine ove sa vlasti treba da dobije nobela za mir pa makar bio pre toga serijski ubica.I od goreg ima gore .

Goran

pre 1 godinu

Pedofilcina dementia, o njemu ima bezbroj klipova kako dodiruje mnogo mladju decu.Nazalost ovakve bolesne devijacije su cilj svetskog poretka i vlade iz senke da se sve sto je normalno izopaci i preokrene.Kako je i sam Putin rekao sve se temeljno radi da se doceka i ustolici antihrist.Njegove sluge ne spavaju .

Komša

pre 1 godinu

Poznati pedofil!:(
(Smuleco, 16. oktobar 2022 11:47)

Ma nije.
Samo je zaboravio da je mator - vratio se u vreme kada je imao 16 godina.

Ne treba ga kuditi - izgrdice ga pokojna mama kada opet bude pričao sa njom...

Јабучило

pre 1 godinu

Pa nije je za sisu uhvatio, ne sme se čovek ni našaliti...
(Gogo, 16. oktobar 2022 09:51)

Нисам сигуран да се нашалио. Дементан је. Потпуно губи појам када је шта примерено. Тако и сад. Председник државе на званичном догађају не сме овако да се понаша.

Sin Dragan

pre 1 godinu

Kažu da Putin u svom haremu ima 100 djevica na raspolaganju a kad Kadirov dolazi on povede još 100 da ne zafali.
(Ko to tamo peva, 16. oktobar 2022 12:10)

Pa nisu to Hrvati '41 pa da izvode maloletne cerke po ulicima da masu zastavicama i nacistima da imaju zabave.

Sin Dragan

pre 1 godinu

Šta li na ovo kaže @Los Angeles, baš nas zanima?
(Zagorski, 16. oktobar 2022 10:11)

Druze, taj sto se upisuje kao Los Angeles, to ti je neki baja u kasnim dvadesetima koji zivi na periferiji nekog omanjeg grada, mastajuci da ce jednog dana sa svojim deckom otici u Ameriku i ostvari san. Verovatno radi u nekoj kompaniji koja proizvodi kablove, a u slobodno vreme gleda Google Maps i odusevljava se.

Sin Dragan Drugi Deo

pre 1 godinu

Šta li na ovo kaže @Los Angeles, baš nas zanima?
(Zagorski, 16. oktobar 2022 10:11)
Šta ima da kaže? Čovek kroz šalu dao savet a rusofilija odmah u svom matriksu iskonstruisala da je imao seks pred kamerama sa detetom. Potražite pomoć.
(Aragorn, 16. oktobar 2022 12:51)

Evo ga jos jedan sto bi rekli amerikanci "wannabe" amerikano. Izvini aragorne nismo te proznali. Jel ces sad da uzmes svoj mac i krenes da predvodis armiju homica na nas obicne smrtnike, i tako dokazati zapadu da si dovoljno izopacen da te prime pod svoje krilo?

Bojan

pre 1 godinu

I ovaj čovek ima kontrolu nad onim koferčetom sa dugmićima za pokretanje nuklearnog oružja...šta ako u trenutku senilnosti pomisli da je to daljinski za TV....
(Александар, 16. oktobar 2022 11:24)
Nema predsednik realnu kontrolu nad tim stvarima, ne sekiraj se.

Sumadinac

pre 1 godinu

Daj ne mlatite više prazne priče sa tim Bajdenom.
čovek ima 80 godina za svoje godine je genije.
Bori se protiv diktatora na svetu ,protiv komunizma, uradio da se zelena tehnologije plasiraju, pomaže Ukrajini da se oslobodi imperijalista..
Ogroman novac ide na ulaganja infrastruktura i biće zabelezen kao jedan od boljih predsednika u Americi.

Mada posle Trampa bilo ko da dođe izgleda genijalno.
(Naši iz Čikaga, 16. oktobar 2022 16:53) # Link komentara

Taj isti Bajden je predlagao bombardovanje Beograda, i svi ti americki predsednici su bombardovali zemlje 4000 km od njihove Amerike, i kako to nije imperijalizam?

?Срб_и_ја

pre 1 godinu

Cekamo vas druze, tebe i Vladimira...
(Devojke od zlata, 16. oktobar 2022 12:35)

Доћи ћемо тихо једне ноћи

bečki konjušar

pre 1 godinu

Vidim niste shvatili foru.
(Rkoma, 16. oktobar 2022 11:49)

Hm,da je fora ne bi onaj iz obezbjeđenja mahao rukom(u fazonu ne snimaj) pošto vjerovatno moraju biti spremni na “takve” stvari.

357

pre 1 godinu

Ma dajte ljudi, ovo je ništa. Bila je cela kompilacija gde Bajden nepristojno njuši devojčice i to pred njihovim roditeljima. Na desetine njih. Ali obrisao sve Google kad je senilni postao prezident.
(bts, 16. oktobar 2022 11:03)

Али зато не могу избрисати са Телеграма. Гледао сам ту компилацију снимака, могу рећи да је срамота кога САД имају за предсједника.

Zoran Knezevic

pre 1 godinu

CIA i MI16 se stalno bave mentalnim problemima i bolestima Putin?! Hvala Bogu da je, barem, Bajden dobro i da su tu stvari pod kontrolom?! Jedina država na ovom svetu, gde su glupost, primitivnost, sila i nepismenost vrline je Amerika. Užasan će biti svet tamo gde oni odredjuju pravila našeg ponašanja.

Hogar

pre 1 godinu

Ovaj pedofil je dobio na milione glasova???znaci nije u njemu problem!!!

problem je u drustvu,sistemu vrednosti u kojem zivimo.politicari dolaze is tog drustva,iz naroda gradjani ih biraju.

recimo ameri uvek glasaju za istu pilitiku i biraju onog ko im garantuje da ce biti neki rat u svetu.

i ko im garantuje da mogu kupiti licno oruzje na svakom cosku u ulici.uci u skole,trzne centre...i resetati svoje sugradjane,jer tako?

a sto se tice ovog monstruma ljudi bolje i da ne znaju istinu o njemu.on je savrsen za americko neobrazovano drustvo.

popaj

pre 1 godinu

U stilu naseg Palme... Da ne sudimo drugima kad u nasoj kuci imamo isto ako ne i jos gore
(PatriJota, 16. oktobar 2022 11:40)

Evo drvenog advokata američke ambasade. Plaćaju li te ili volontiraš? Po Srbiji pljuješ za džabe. Tako te roditelji naučili a oni se učili u Kumrovcu.

Bang Bang

pre 1 godinu

Znate li šta je radi kao mlađi da devojčicama ?! I ne samo sa devojčicama ?
Hvala demokratskim medijima ako ne znate.

A što se tiče sina Hantera, on već svoje afinitete izabavu nije uspeo da sakrije.

Istrebljivač Vonjevina

pre 1 godinu

Šta li na ovo kaže @Los Angeles, baš nas zanima?
(Zagorski, 16. oktobar 2022 10:11)

Nema on sada vremena za priču pošto upravo oblizuje čučavac od ovog dementnog strašila...

Kj

pre 1 godinu

Razmislite iskreno, da je kojim slučajem umjesto ovog pedofila isto to rekao/uradio V. Putin?
Ja mislim da takvu demonizaciju jedne osobe istorija ne bi više zabilježila. Ali, pošto je u pitanju ovaj demokratsko-liberalni pedofil, sve je "just fine".

U Americi možeš jedino i snimiti i objaviti ovakav video. Aj probaj Putina snimiti ovako. Otišla bi ti glava. Zato biram Ameriku pre Rusije. Pedofila i kriminalaca ima svuda. U Americi se bar može saznati ko je pedofil. U Rusiji sve skriveno
.

da ti jebe ova matora budaletina sestru

pre 1 godinu

(Loznica, Gučevo, Cer…, 16. oktobar 2022 10:58) Nek Goksi nekome priča da je bolestan a nije makao iz svoje prćije, video bilo šta osim balkanoidnog mentaliteta i običaja pa na osnovu toga sudi šta je normalno jer i sam spada u vrlo normalne. Hahaha
(Aragorn, 16. oktobar 2022 12:53) I dalje bi ovakve budale podržavale ovog pedofila.

Crtamo nove karte Rusije

pre 1 godinu

Matori perverzni jazavac sve to začinjeno pedofilijom= predsednik Amerike!!!
Zamislite ovo je predsednik jedne Amerike, ovo čudo drži prst na okidaču nuklearnih bojevih glava!!!
Šta ćemo čuti sledeće? Ups...

Pedu

pre 1 godinu

Brate al ste pukli svi!!!
Deda jeste dementan, verovatno retardiran i vodi planetu u propast , ali u ovom konkretnom slucaju nema nista bolesno.
Jos vidi kraj clanka "ovaj JEZIVI snimak..."
Pa nije je spopao tu pred svima...nije poceo da je vacari i skida.

Realno, i dobar savet im je dao....pre 30te nemojte nista ozbiljno.
Isto sam rekao i mojoj deci odavno.

Svi ste mi vi postali mnogo "osetljivi" nesto!
Da je bilo ko drugi ovo rekao, ne biste ni obratili paznju.

Vrana

pre 1 godinu

Ja ne znam sta je ovde skandal. Cura nije mogla veruje ko se slika sa njom. A covek je nije mirisao vec dao ocinski savet. Covek je veliki vjernik

Aragorn

pre 1 godinu

Šta li na ovo kaže @Los Angeles, baš nas zanima?
(Zagorski, 16. oktobar 2022 10:11)
Šta ima da kaže? Čovek kroz šalu dao savet a rusofilija odmah u svom matriksu iskonstruisala da je imao seks pred kamerama sa detetom. Potražite pomoć.

Safet

pre 1 godinu

Bajden je rekao "momci pre 30-ete su neozbiljni"....

"Pampers Joe" jeste perverznjak, ali nemojte da mu izmisljate, prevedite kako treba...

Aragorn

pre 1 godinu

Razmislite iskreno, da je kojim slučajem umjesto ovog pedofila isto to rekao/uradio V. Putin?
Ja mislim da takvu demonizaciju jedne osobe istorija ne bi više zabilježila. Ali, pošto je u pitanju ovaj demokratsko-liberalni pedofil, sve je "just fine".
(Gloria, 16. oktobar 2022 10:08) Rusofilija je ozbiljna bolest…to se na ovom primeru najbolje vidi. Čovek se našalio i dao savet a putlerfilska horda odmah krenula na mržnju. Mučenici

Indjija

pre 1 godinu

I ovaj čovek ima kontrolu nad onim koferčetom sa dugmićima za pokretanje nuklearnog oružja...šta ako u trenutku senilnosti pomisli da je to daljinski za TV....
(Александар, 16. oktobar 2022 11:24)

Ne brini za Ameriku. Ima Bajden koferče, ali se od njega vise pitaju savet za nacionalnu bezbednost, kongres, senat i ministsrstvo odbrane. On sam ne moze da uradi bas nista.

Indjija

pre 1 godinu

Joe je rekao "momci do tridesete nisu ozbiljni". I sta je tu lose? Gde se vidi ne daj Boze pedofilija? Ja shvatam da volite vise onoga sto tajno devojkama koje mu mogu biti unuke, pravi decu i drzi ih na tajnim lokacijama, ali makar budimo realni.

Skywalker

pre 1 godinu

"Ali obrisao sve Google kad je senilni postao prezident."

Google ne moze da izbrise ako si skinuo video na svoj racunar. Ako je to uradilo samo 0.0000001% stanovnika planete i nonstop ih postavlja i deli tesko da tu Google moze ista. Samo ako jedan taj video ponovo postavi on ce se poput virusa multiplikovati i rasiriti. Trampa su oni sami nazvali budalom. Od 1945. otkad postoji nuklearno oruzje svet je bio najmirniji kad je na celu SAD bila budala. Tuzno.

Marko

pre 1 godinu

E tu rečenicu su nama stalno svi govorili...neopozivo sam shvatio da je najlošija i najgluplja rečenica ikad. Upravo suprotno ŠTO RANIJE TO BOLJE...čovek je hiljadama godina živeo na jedan način a sad hoće da to promene kroz nekoliko decenija!!!! Nije prirodno, nije zdravo, nije dobro!!!!

Neuništivi Mercedes

pre 1 godinu

Nista se nije desilo, rusofili izmisljaju nepostojece incidente, Bajden je pokusao ispasti smesanm pa je izrekao taj ironicno-saljivi savet i stavio devojci ruku na rame.

Mozete da prduckate koliko hocete, borba protiv diktatora se nastavlja dok ne zaustavi rat i povuce se u svoje granice!

Aragorn

pre 1 godinu

Da li bi tako reagovao i razmišljao da ti ova matora pedofilčina dira rođenu ćerku?! Ova ista matora pedofilčina je pre par godina rođenu unuku ljubio u usta i to javno. Bolestan si koliko i on.
(Loznica, Gučevo, Cer…, 16. oktobar 2022 10:58) Nek Goksi nekome priča da je bolestan a nije makao iz svoje prćije, video bilo šta osim balkanoidnog mentaliteta i običaja pa na osnovu toga sudi šta je normalno jer i sam spada u vrlo normalne. Hahaha

Hobit

pre 1 godinu

Čitajte o aferi picagejt. Tu je sve opisano šta radi i čime se sve bavi američka politička i biznis elita.
(Realno, 16. oktobar 2022 13:13

Da, da, a Zemlja je ravna ploca

no name

pre 1 godinu

DOkej ima mnogo godina Bajden, i kad se našali po meni se ispali. Ali tu nema nikakve bolesti koje vide ovi bolesni ljudi u komentarima. Mene su rodjaci lupali po ledjima, pa kao muško da ojačam.

Srbi su spremi za denacifkaciju u budućnosti. Sledecih 50 god pričaće o RAT-!


Bože oposti im sta uradiše svojoj deci!

joko

pre 1 godinu

Al gde je ovde dokaz za pedofiliju? "Reći ću ti nešto što sam rekao i svojoj deci (ćerkama). Momci do tridesete godine nisu ozbiljni". Možeš da ti se ovo ne dopadne, možeš da budeš sumnjičav, ali ne možeš nekoga zbog ovoga da optužiš da je pedofil. Još je čovek to glasno rekao pred stotine ljudi. Pedofili se ne "udvaraju" pred ostalima.

Gledao sam jedan društveni eksperiment. Devojčica je stajala sama na autobuskom stajalištu. Delovala je zbunjeno i izgubljeno. Niko nije prišao da je išta pita i pomogne. Kada su ih posle pitali zašto nisu prišli devojcici i pitali je šta se dešava, odgovarali su "Pa bojao sam se da bi neko to mogao pogrešno da shvati"

Postali smo paranaoični.

1212

pre 1 godinu

Pedofilčina matora, bolesna.
(Brat Si, 16. oktobar 2022 09:49)

Zašto pedofil da joj je očinski savet.

Nije pravio decu devojkama 35 godina mlađim od sebe kao trol iz Kremlja.

CATAPA

pre 1 godinu

Tvoj komentar je tipičan primer nečega što se zove Hegelova piljarica. Objasniću ti šta je to. Kad je jedna žena rekla piljarici kako su joj jaja mućkovi ona je na to kao odbranu počela da joj govori kako je ružna, klempava, bezuba itd. Da li je to pomoglo da jaja ne budu mućkovi. Nije ali onima sa ograničenim nivoom inteligencije je to vrhunac dijaloga. E ti si isti kao Hegelova piljarica.
(oliva, 16. oktobar 2022 12:17)

Ali obrati pažnju. Takva je po pravilu "argumentacija" rusofila. Čak i kad se pomene brutalna agresija na Ukrajinu, "odbrana" rusofila je kako "Amerikanci to rade oduvek" i "da su to uradili nama". Da li to onda postupak čini opravdanim? I obrnuto, ako je aneksija delova Ukrajine i bombardovanje te zemlje od strane Putinovih fašista opravdano, da li je jednako opravdano "otimanje Kosova" od strane Klintonovih?

Inače, tačno je. U vreme hladnog rata, američka i sovjetska đubrad su bila različita đubrad. Sada su potpuno ista, samo će ponekad da promene uloge "good cop - bad cop", ali su jednako umislili da imaju pravo da se ponašaju kao svetski policajci zato što imaju ogroman nuklearni arsenal. Više uopšte nemaju različite ideologije kojima bi kamuflirali imperijalizam i pljačku. Sada imaju u dlaku istu ideologiju, ako fašizam uopšte smemo da računamo kao (legitimnu) ideologiju.

Ta "Hegelova piljarica" je zapravo efikasna taktika. U ambijentu globalne online idiokratizacije, ni ne treba bolja; iole komplikovanija bi bila kontraproduktivna.

Devojke od zlata

pre 1 godinu

Nista se nije desilo, dobili ste nalog da krenete u trolovanja pa zato imamo ovde skoro 100 veoma slicnih komentara? Odvratno.

>> Razvaliće Putin ovu sektašku i bolesnu organizaciju u kojoj je i ovaj samo piun.

Cekamo vas druze, tebe i Vladimira...

no name

pre 1 godinu

Okej ima mnogo godina Bajden, i kad se našali po meni se ispali. Ali tu nema nikakve bolesti koje vide ovi bolesni ljudi u komentarima. Mene su rodjaci lupali po ledjima, pa kao muško da ojačam.

Srbi su spremi za denacifkaciju u budućnosti. Sledecih 50 god pričaće o RAT-!


Bože oposti im sta uradiše svojoj deci!

neko tamo

pre 1 godinu

Pa dobar savet, ocinski. 30 jeste previse, ali Bajden gleda sa pozicije dede od 70. Ne, nego treba da se sek.aju sa 14 ko gomila tinejdzerki danas da bi ispale "likuse" u drustvu pa se posle cesto kaju kad vide da ih svi ustvari vide kao fukse. I, bar na ovom snimku, nije mirisao nista, ponasanje mu je kao u skoro svakog dede u tim godinama, klati se napred nazad, izviruje da vidi sta se desava.

cvru dezpr

pre 1 godinu

i?meni deluje kao opustena za.ebancija .....ima mnogo gorih ....da se prisetimo naseg vrhovnog vodje i posete fabrici gde uglavnom rade zene....ko pamti pamti....

Strato

pre 1 godinu

Sta je problem? Siri demokratske vrednosti, kao i njegovi prethodnici. Tako jeni Bili mladoj Levinski objasnjavao osnove demokratije.
(Arthur Dent, 16. oktobar 2022 09:41)

Mda rusofilčino, tih stvari u Rusiji sigurno nema, to je svakako odlika isključivo demokratskih društava. Pre će biti da u Rusiji ne postoji medij/novinar koji bi tako nešto smeo da objavi... a da ga posle ne proguta mrak.

vlast i narod

pre 1 godinu

Nisu to nikakve "zapadne vrednosti". Svi političari imaju afere sa maloletnicama, od Berluskonija, Putina, Klintona, princa Endruja, Japanaca, kod nas je bila afera Palma,...kod Kineza i Arapa to ne sme da se priča...
U istoriji vladari su imali konkubine, na dalekom istoku imali su gejše, na bliskom istoku haremu se pristupalo već sa 13 ili 14. Nikad nije bilo drugačije. Kad glumac nešto uradi razapnu ga svi, ali kad političar uradi onda je to teorija zavere i afera. Javnost prašta političarima i podsvesno se miri sa tim da zakoni važe samo za nas ostale. Inače zbunjeno lice ove mlade tinejdžerke govori hiljadu reči, ali oprostiće Bajdenu svi, a da je bio neki glumac zabranili bi mu da radi sa decom i mladima. Bajdenove ruke izgledaju manje opasne.

no name

pre 1 godinu

Okej ima mnogo godina Bajden, i kad se našali po meni se ispali. Ali tu nema nikakve bolesti koje vide ovi bolesni ljudi u komentarima. Mene su rodjaci lupali po ledjima, pa kao muško da ojačam.

Srbi su spremi za denacifkaciju u budućnosti. Sledecih 50 god pričaće o RAT-!


Bože oposti im sta urade svojoj deci!

Prsli Klark

pre 1 godinu

Grozim se uprdelih staraca i americkih i ruskih koji ovaj predivni svet pretvaraju u nakaradno pozoriste. Ovo je zaista sramotno i na nivou zadruge i farme. Generalno ljudi koji nas vode sveukupno su najobicnija banda. Bajden, Putin, Vulin.... sve je to isto.

Hanibal

pre 1 godinu

Jedina razlika je ta sto sloboda medija na istoku ne postoji, pa ne znate sta se sve radi tamo, a cesto i znate al' vas briga. No dobro, zadatak je mrzeti Zapad. Ne vidim da osudjujete pedofiliju u crkvi, kamenovanje zena u Avganistanu, grupna silovanja u Indiji, sakacenje zenskih genitalija u Africi... Licemeri smo i ponosimo se time.

Mirko

pre 1 godinu

Džabe zlonamerno vadite iz konteksta i tumačite, računajući i onaj video nastao montažom > 30 godina snimaka Bajdena TV mreže CSPAN. Zna se koji su svetski lideri bolesni i nijedan spin to ne može da promeni.

Neuništivi

pre 1 godinu

Za ove sto su se zabrinuli oko nuklearnog kofera, jedini ko preti svetu nuklearnim oruzijem je onaj isti koji je napao Ukrajinu i pokusava da je izbrise sa karte sveta - vas voljeni Vladimir Vladimirovic!

Naši iz Čikaga

pre 1 godinu

Daj ne mlatite više prazne priče sa tim Bajdenom.
čovek ima 80 godina za svoje godine je genije.
Bori se protiv diktatora na svetu ,protiv komunizma, uradio da se zelena tehnologije plasiraju, pomaže Ukrajini da se oslobodi imperijalista..
Ogroman novac ide na ulaganja infrastruktura i biće zabelezen kao jedan od boljih predsednika u Americi.

Mada posle Trampa bilo ko da dođe izgleda genijalno.

Dex

pre 1 godinu

Ne branim ga, ali je u ovoj prilici bio dobronameran. Ono sto svi zanemaruju, a ocigledno da nisu culi da je rekao, je da je to veoma vazan savet koji on daje svojim cerkama i svojim unukama, bez ozbiljnih momaka pre tridesete, nista lose...
(nenad, 17. oktobar 2022 15:36)

Sta on stara mrcina i drtina ima da prica jednoj djevojcici takve stvari? Da to neko kaze mom djetetu olesio bih ga

no name

pre 1 godinu

Okej ima mnogo godina Bajden, i kad se našali po meni se ispali. Ali tu nema nikakve bolesti koje vide ovi bolesni ljudi u komentarima. Mene su rodjaci lupali po ledjima, pa kao muško da ojačam.

Srbi su spremi za denacifkaciju u budućnosti. Sledecih 50 god pričaće o RAT-!


Bože oposti im sta urade svojoj deci!

no name

pre 1 godinu

Okej ima mnogo godina Bajden, i kad se našali po meni se ispali. Ali tu nema nikakve bolesti koje vide ovi bolesni ljudi u komentarima. Mene su rodjaci lupali po ledjima, pa kao muško da ojačam.

Srbi su spremi za denacifkaciju u budućnosti. Sledecih 50 god pričaće o RAT-!


Bože oposti im sta uradiše svojoj deci!

no name

pre 1 godinu

Okej ima mnogo godina Bajden, i kad se našali po meni se ispali. Ali tu nema nikakve bolesti koje vide ovi bolesni ljudi u komentarima. Mene su rodjaci lupali po ledjima, pa kao muško da ojačam.

Srbi su spremi za denacifkaciju u budućnosti. Sledecih 50 god pričaće o RAT-!


Bože oposti im sta uradiše svojoj deci!

Katai

pre 1 godinu

>> Mada posle Trampa bilo ko da dođe izgleda genijalno.

Ti ovo gore napisa i dobi 23 minusa i samo 3 plusa??? Sta ljudima nije jasno? Sta je u glavi nekoga kome je Tramp kul? Ja se zaista bojim da cemo sa puskama u rukama morati braniti dostignica savremene civilizacije, demokratiju itd.

no name

pre 1 godinu

Okej ima mnogo godina Bajden, i kad se našali po meni se ispali. Ali tu nema nikakve bolesti koje vide ovi bolesni ljudi u komentarima. Mene su rodjaci lupali po ledjima, pa kao muško da ojačam.

Srbi su spremi za denacifkaciju u budućnosti. Sledecih 50 god pričaće o RAT-!


Bože oposti im sta urade svojoj deci!

neutralni felš

pre 1 godinu

U stilu naseg Palme... Da ne sudimo drugima kad u nasoj kuci imamo isto ako ne i jos gore
(PatriJota, 16. oktobar 2022 11:40)

Evo drvenog advokata američke ambasade. Plaćaju li te ili volontiraš? Po Srbiji pljuješ za džabe. Tako te roditelji naučili a oni se učili u Kumrovcu.
(popaj, 16. oktobar 2022 12:10)


inače, palma je srce srbije... jednog dana ćete valjda naučiti da kritikovanje nekih pojava u svojoj državi nije isto što i pljuvanje po istoj.

rebro

pre 1 godinu

@CATAPA, obrati pažnju da se trenutno u svetu vodi ćitav niz ratova, ali mediji pokrivaju samo ovaj u Ukrajini.
Ameri su 20 GODINA proveli u Afganistanu, a nismo čitali izveštavanja iz dana u dan. Saudijci već SEDAM godina bombarduju Jemen i uništavaju sve živo i to samo zato jer su Jemenci zbacili pro-saudijskog predsednika i stavili pro-iranskog. Identična situacija je i u Ukrajini, ali to je agresija, a sve drugo nije i nikoga ne zanima što je Libia uništena, što ameri već 10 godina kradu sirijsku naftu i bombarduju Siriju, ali samo je ruska agresija bitna.
Pa nije.

Hm

pre 1 godinu

To su Ametikanci birali da im bude predstavnik! To predstavlja vecinu Amerikanaca!!!
Da li nesto cudi???
Sve ovo se znalo jos kada se kandidivao za predsednika, gledalo se i izabralo se!
Pedofilna Amerika!

Мина

pre 1 godinu

Па не треба му све узимати за зло.Пре би се рекло да овај сенилни старац, који уједно води државу, "помешао лончиће" и вратио се у време, када је вероватно давао очинске савете својој деци.Мислим да је овог пута неправедно прозван.

nenad

pre 1 godinu

Ne branim ga, ali je u ovoj prilici bio dobronameran. Ono sto svi zanemaruju, a ocigledno da nisu culi da je rekao, je da je to veoma vazan savet koji on daje svojim cerkama i svojim unukama, bez ozbiljnih momaka pre tridesete, nista lose...

Mariner10

pre 1 godinu

Šta li na ovo kaže @Los Angeles, baš nas zanima?
(Zagorski, 16. oktobar 2022 10:11)

Nema on sada vremena za priču pošto upravo oblizuje čučavac od ovog dementnog strašila...
(Istrebljivač Vonjevina, 16. oktobar 2022 10:55)

Ko o čemu, Deda Sera o čučavcima.

Aragorn

pre 1 godinu

Razmislite iskreno, da je kojim slučajem umjesto ovog pedofila isto to rekao/uradio V. Putin?
Ja mislim da takvu demonizaciju jedne osobe istorija ne bi više zabilježila. Ali, pošto je u pitanju ovaj demokratsko-liberalni pedofil, sve je "just fine".
(Gloria, 16. oktobar 2022 10:08) Rusofilija je ozbiljna bolest…to se na ovom primeru najbolje vidi. Čovek se našalio i dao savet a putlerfilska horda odmah krenula na mržnju. Mučenici

Aragorn

pre 1 godinu

Šta li na ovo kaže @Los Angeles, baš nas zanima?
(Zagorski, 16. oktobar 2022 10:11)
Šta ima da kaže? Čovek kroz šalu dao savet a rusofilija odmah u svom matriksu iskonstruisala da je imao seks pred kamerama sa detetom. Potražite pomoć.

Vrana

pre 1 godinu

Ja ne znam sta je ovde skandal. Cura nije mogla veruje ko se slika sa njom. A covek je nije mirisao vec dao ocinski savet. Covek je veliki vjernik

Aragorn

pre 1 godinu

Da li bi tako reagovao i razmišljao da ti ova matora pedofilčina dira rođenu ćerku?! Ova ista matora pedofilčina je pre par godina rođenu unuku ljubio u usta i to javno. Bolestan si koliko i on.
(Loznica, Gučevo, Cer…, 16. oktobar 2022 10:58) Nek Goksi nekome priča da je bolestan a nije makao iz svoje prćije, video bilo šta osim balkanoidnog mentaliteta i običaja pa na osnovu toga sudi šta je normalno jer i sam spada u vrlo normalne. Hahaha

Kj

pre 1 godinu

Razmislite iskreno, da je kojim slučajem umjesto ovog pedofila isto to rekao/uradio V. Putin?
Ja mislim da takvu demonizaciju jedne osobe istorija ne bi više zabilježila. Ali, pošto je u pitanju ovaj demokratsko-liberalni pedofil, sve je "just fine".

U Americi možeš jedino i snimiti i objaviti ovakav video. Aj probaj Putina snimiti ovako. Otišla bi ti glava. Zato biram Ameriku pre Rusije. Pedofila i kriminalaca ima svuda. U Americi se bar može saznati ko je pedofil. U Rusiji sve skriveno
.

Indjija

pre 1 godinu

Joe je rekao "momci do tridesete nisu ozbiljni". I sta je tu lose? Gde se vidi ne daj Boze pedofilija? Ja shvatam da volite vise onoga sto tajno devojkama koje mu mogu biti unuke, pravi decu i drzi ih na tajnim lokacijama, ali makar budimo realni.

Neuništivi Mercedes

pre 1 godinu

Nista se nije desilo, rusofili izmisljaju nepostojece incidente, Bajden je pokusao ispasti smesanm pa je izrekao taj ironicno-saljivi savet i stavio devojci ruku na rame.

Mozete da prduckate koliko hocete, borba protiv diktatora se nastavlja dok ne zaustavi rat i povuce se u svoje granice!

no name

pre 1 godinu

DOkej ima mnogo godina Bajden, i kad se našali po meni se ispali. Ali tu nema nikakve bolesti koje vide ovi bolesni ljudi u komentarima. Mene su rodjaci lupali po ledjima, pa kao muško da ojačam.

Srbi su spremi za denacifkaciju u budućnosti. Sledecih 50 god pričaće o RAT-!


Bože oposti im sta uradiše svojoj deci!

Naši iz Čikaga

pre 1 godinu

Daj ne mlatite više prazne priče sa tim Bajdenom.
čovek ima 80 godina za svoje godine je genije.
Bori se protiv diktatora na svetu ,protiv komunizma, uradio da se zelena tehnologije plasiraju, pomaže Ukrajini da se oslobodi imperijalista..
Ogroman novac ide na ulaganja infrastruktura i biće zabelezen kao jedan od boljih predsednika u Americi.

Mada posle Trampa bilo ko da dođe izgleda genijalno.

Pedu

pre 1 godinu

Brate al ste pukli svi!!!
Deda jeste dementan, verovatno retardiran i vodi planetu u propast , ali u ovom konkretnom slucaju nema nista bolesno.
Jos vidi kraj clanka "ovaj JEZIVI snimak..."
Pa nije je spopao tu pred svima...nije poceo da je vacari i skida.

Realno, i dobar savet im je dao....pre 30te nemojte nista ozbiljno.
Isto sam rekao i mojoj deci odavno.

Svi ste mi vi postali mnogo "osetljivi" nesto!
Da je bilo ko drugi ovo rekao, ne biste ni obratili paznju.

1212

pre 1 godinu

Pedofilčina matora, bolesna.
(Brat Si, 16. oktobar 2022 09:49)

Zašto pedofil da joj je očinski savet.

Nije pravio decu devojkama 35 godina mlađim od sebe kao trol iz Kremlja.

no name

pre 1 godinu

Okej ima mnogo godina Bajden, i kad se našali po meni se ispali. Ali tu nema nikakve bolesti koje vide ovi bolesni ljudi u komentarima. Mene su rodjaci lupali po ledjima, pa kao muško da ojačam.

Srbi su spremi za denacifkaciju u budućnosti. Sledecih 50 god pričaće o RAT-!


Bože oposti im sta uradiše svojoj deci!

no name

pre 1 godinu

Okej ima mnogo godina Bajden, i kad se našali po meni se ispali. Ali tu nema nikakve bolesti koje vide ovi bolesni ljudi u komentarima. Mene su rodjaci lupali po ledjima, pa kao muško da ojačam.

Srbi su spremi za denacifkaciju u budućnosti. Sledecih 50 god pričaće o RAT-!


Bože oposti im sta urade svojoj deci!

no name

pre 1 godinu

Okej ima mnogo godina Bajden, i kad se našali po meni se ispali. Ali tu nema nikakve bolesti koje vide ovi bolesni ljudi u komentarima. Mene su rodjaci lupali po ledjima, pa kao muško da ojačam.

Srbi su spremi za denacifkaciju u budućnosti. Sledecih 50 god pričaće o RAT-!


Bože oposti im sta uradiše svojoj deci!

Mirko

pre 1 godinu

Džabe zlonamerno vadite iz konteksta i tumačite, računajući i onaj video nastao montažom > 30 godina snimaka Bajdena TV mreže CSPAN. Zna se koji su svetski lideri bolesni i nijedan spin to ne može da promeni.

no name

pre 1 godinu

Okej ima mnogo godina Bajden, i kad se našali po meni se ispali. Ali tu nema nikakve bolesti koje vide ovi bolesni ljudi u komentarima. Mene su rodjaci lupali po ledjima, pa kao muško da ojačam.

Srbi su spremi za denacifkaciju u budućnosti. Sledecih 50 god pričaće o RAT-!


Bože oposti im sta urade svojoj deci!

no name

pre 1 godinu

Okej ima mnogo godina Bajden, i kad se našali po meni se ispali. Ali tu nema nikakve bolesti koje vide ovi bolesni ljudi u komentarima. Mene su rodjaci lupali po ledjima, pa kao muško da ojačam.

Srbi su spremi za denacifkaciju u budućnosti. Sledecih 50 god pričaće o RAT-!


Bože oposti im sta urade svojoj deci!

no name

pre 1 godinu

Okej ima mnogo godina Bajden, i kad se našali po meni se ispali. Ali tu nema nikakve bolesti koje vide ovi bolesni ljudi u komentarima. Mene su rodjaci lupali po ledjima, pa kao muško da ojačam.

Srbi su spremi za denacifkaciju u budućnosti. Sledecih 50 god pričaće o RAT-!


Bože oposti im sta uradiše svojoj deci!

Hanibal

pre 1 godinu

Jedina razlika je ta sto sloboda medija na istoku ne postoji, pa ne znate sta se sve radi tamo, a cesto i znate al' vas briga. No dobro, zadatak je mrzeti Zapad. Ne vidim da osudjujete pedofiliju u crkvi, kamenovanje zena u Avganistanu, grupna silovanja u Indiji, sakacenje zenskih genitalija u Africi... Licemeri smo i ponosimo se time.

Hobit

pre 1 godinu

Čitajte o aferi picagejt. Tu je sve opisano šta radi i čime se sve bavi američka politička i biznis elita.
(Realno, 16. oktobar 2022 13:13

Da, da, a Zemlja je ravna ploca

Gloria

pre 1 godinu

Razmislite iskreno, da je kojim slučajem umjesto ovog pedofila isto to rekao/uradio V. Putin?
Ja mislim da takvu demonizaciju jedne osobe istorija ne bi više zabilježila. Ali, pošto je u pitanju ovaj demokratsko-liberalni pedofil, sve je "just fine".

Devojke od zlata

pre 1 godinu

Nista se nije desilo, dobili ste nalog da krenete u trolovanja pa zato imamo ovde skoro 100 veoma slicnih komentara? Odvratno.

>> Razvaliće Putin ovu sektašku i bolesnu organizaciju u kojoj je i ovaj samo piun.

Cekamo vas druze, tebe i Vladimira...

Neuništivi

pre 1 godinu

Za ove sto su se zabrinuli oko nuklearnog kofera, jedini ko preti svetu nuklearnim oruzijem je onaj isti koji je napao Ukrajinu i pokusava da je izbrise sa karte sveta - vas voljeni Vladimir Vladimirovic!

cvru dezpr

pre 1 godinu

i?meni deluje kao opustena za.ebancija .....ima mnogo gorih ....da se prisetimo naseg vrhovnog vodje i posete fabrici gde uglavnom rade zene....ko pamti pamti....

Gangulic

pre 1 godinu

"Bez ozbiljnih momaka do 30, u obzir dolaze samo dedice poput mene" - rece Dzo Bajden i gurnu joj cediljicu sa brojem telefona u zadni dzep farmerica.

Katai

pre 1 godinu

>> Mada posle Trampa bilo ko da dođe izgleda genijalno.

Ti ovo gore napisa i dobi 23 minusa i samo 3 plusa??? Sta ljudima nije jasno? Sta je u glavi nekoga kome je Tramp kul? Ja se zaista bojim da cemo sa puskama u rukama morati braniti dostignica savremene civilizacije, demokratiju itd.

Strato

pre 1 godinu

Sta je problem? Siri demokratske vrednosti, kao i njegovi prethodnici. Tako jeni Bili mladoj Levinski objasnjavao osnove demokratije.
(Arthur Dent, 16. oktobar 2022 09:41)

Mda rusofilčino, tih stvari u Rusiji sigurno nema, to je svakako odlika isključivo demokratskih društava. Pre će biti da u Rusiji ne postoji medij/novinar koji bi tako nešto smeo da objavi... a da ga posle ne proguta mrak.

Safet

pre 1 godinu

Bajden je rekao "momci pre 30-ete su neozbiljni"....

"Pampers Joe" jeste perverznjak, ali nemojte da mu izmisljate, prevedite kako treba...

Prsli Klark

pre 1 godinu

Grozim se uprdelih staraca i americkih i ruskih koji ovaj predivni svet pretvaraju u nakaradno pozoriste. Ovo je zaista sramotno i na nivou zadruge i farme. Generalno ljudi koji nas vode sveukupno su najobicnija banda. Bajden, Putin, Vulin.... sve je to isto.

CATAPA

pre 1 godinu

Tvoj komentar je tipičan primer nečega što se zove Hegelova piljarica. Objasniću ti šta je to. Kad je jedna žena rekla piljarici kako su joj jaja mućkovi ona je na to kao odbranu počela da joj govori kako je ružna, klempava, bezuba itd. Da li je to pomoglo da jaja ne budu mućkovi. Nije ali onima sa ograničenim nivoom inteligencije je to vrhunac dijaloga. E ti si isti kao Hegelova piljarica.
(oliva, 16. oktobar 2022 12:17)

Ali obrati pažnju. Takva je po pravilu "argumentacija" rusofila. Čak i kad se pomene brutalna agresija na Ukrajinu, "odbrana" rusofila je kako "Amerikanci to rade oduvek" i "da su to uradili nama". Da li to onda postupak čini opravdanim? I obrnuto, ako je aneksija delova Ukrajine i bombardovanje te zemlje od strane Putinovih fašista opravdano, da li je jednako opravdano "otimanje Kosova" od strane Klintonovih?

Inače, tačno je. U vreme hladnog rata, američka i sovjetska đubrad su bila različita đubrad. Sada su potpuno ista, samo će ponekad da promene uloge "good cop - bad cop", ali su jednako umislili da imaju pravo da se ponašaju kao svetski policajci zato što imaju ogroman nuklearni arsenal. Više uopšte nemaju različite ideologije kojima bi kamuflirali imperijalizam i pljačku. Sada imaju u dlaku istu ideologiju, ako fašizam uopšte smemo da računamo kao (legitimnu) ideologiju.

Ta "Hegelova piljarica" je zapravo efikasna taktika. U ambijentu globalne online idiokratizacije, ni ne treba bolja; iole komplikovanija bi bila kontraproduktivna.

M

pre 1 godinu

Ovaj blamira USA na svakom koraku...jel nema neki normalan koji može biti na čelu najmoćnije države na svetu?

Ili možda američkim političarima odgovaraju ovakvi idioti da bi mogli upravljati s njima....

Јабучило

pre 1 godinu

Nije pravio decu devojkama 35 godina mlađim od sebe kao trol iz Kremlja.
(1212, 16. oktobar 2022 10:25)

Кад ни није у стању. Иначе, шта је лоше у имати дете са женом од 25-30 година?

Александар

pre 1 godinu

I ovaj čovek ima kontrolu nad onim koferčetom sa dugmićima za pokretanje nuklearnog oružja...šta ako u trenutku senilnosti pomisli da je to daljinski za TV....

Pljuvac Svih Stilova

pre 1 godinu

Obicno prodje puno vremena ( cak i padne u zaborav) dok ne dodje prilika da nekome kaze : Ha, rekao sam ti! Ali zivimo u dobu kad se sve brzo odigrava, pa evo vakcinasima, Bajdenovcima mozemo da kazemo : Ha , rekao sam ti! Da li vas je sramota kakve ste naivcine ispali? Ogromna je sramota sto ste podrzavali Bajdena. Pa covek je ratni profiter, huskac, lazov.. Tramp je bio najbolji predsednik SAD po SAD ,a i ostatak sveta! Uostalom, videcete 2024te.

veljko

pre 1 godinu

Pa nije je za sisu uhvatio, ne sme se čovek ni našaliti...
(Gogo, 16. oktobar 2022 09:51)
Шта би рекао да се са твојом кћерком овако “нашали"?

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Pa nije je za sisu uhvatio, ne sme se čovek ni našaliti...
(Gogo, 16. oktobar 2022 09:51)





Da li bi tako reagovao i razmišljao da ti ova matora pedofilčina dira rođenu ćerku?! Ova ista matora pedofilčina je pre par godina rođenu unuku ljubio u usta i to javno. Bolestan si koliko i on.

Nikola

pre 1 godinu

Senilna pedofilčina. Ratni huškač. Ali, da budemo potpuno nepristrasni, ne zaboravimo ni Trampa koji je svoju ćerku nazivao zgodnom i koji je govorio kako žene treba hvatati za onu stvar.

Jadna je Amerika ako će za dve godine ponovo birati između dva seksualno devijantna i mentalno poremećena matorca.

popaj

pre 1 godinu

U stilu naseg Palme... Da ne sudimo drugima kad u nasoj kuci imamo isto ako ne i jos gore
(PatriJota, 16. oktobar 2022 11:40)

Evo drvenog advokata američke ambasade. Plaćaju li te ili volontiraš? Po Srbiji pljuješ za džabe. Tako te roditelji naučili a oni se učili u Kumrovcu.

Indjija

pre 1 godinu

I ovaj čovek ima kontrolu nad onim koferčetom sa dugmićima za pokretanje nuklearnog oružja...šta ako u trenutku senilnosti pomisli da je to daljinski za TV....
(Александар, 16. oktobar 2022 11:24)

Ne brini za Ameriku. Ima Bajden koferče, ali se od njega vise pitaju savet za nacionalnu bezbednost, kongres, senat i ministsrstvo odbrane. On sam ne moze da uradi bas nista.

neko tamo

pre 1 godinu

Pa dobar savet, ocinski. 30 jeste previse, ali Bajden gleda sa pozicije dede od 70. Ne, nego treba da se sek.aju sa 14 ko gomila tinejdzerki danas da bi ispale "likuse" u drustvu pa se posle cesto kaju kad vide da ih svi ustvari vide kao fukse. I, bar na ovom snimku, nije mirisao nista, ponasanje mu je kao u skoro svakog dede u tim godinama, klati se napred nazad, izviruje da vidi sta se desava.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Razmislite iskreno, da je kojim slučajem umjesto ovog pedofila isto to rekao/uradio V. Putin?
Ja mislim da takvu demonizaciju jedne osobe istorija ne bi više zabilježila. Ali, pošto je u pitanju ovaj demokratsko-liberalni pedofil, sve je "just fine".
(Gloria, 16. oktobar 2022 10:08)




Pa Putin im ne odgovara jer je protiv pedofilije, promovisanja homoseksualaca, i ostalih gadosti od ovih govana iz Amerike…

joko

pre 1 godinu

Al gde je ovde dokaz za pedofiliju? "Reći ću ti nešto što sam rekao i svojoj deci (ćerkama). Momci do tridesete godine nisu ozbiljni". Možeš da ti se ovo ne dopadne, možeš da budeš sumnjičav, ali ne možeš nekoga zbog ovoga da optužiš da je pedofil. Još je čovek to glasno rekao pred stotine ljudi. Pedofili se ne "udvaraju" pred ostalima.

Gledao sam jedan društveni eksperiment. Devojčica je stajala sama na autobuskom stajalištu. Delovala je zbunjeno i izgubljeno. Niko nije prišao da je išta pita i pomogne. Kada su ih posle pitali zašto nisu prišli devojcici i pitali je šta se dešava, odgovarali su "Pa bojao sam se da bi neko to mogao pogrešno da shvati"

Postali smo paranaoični.

Marko

pre 1 godinu

E tu rečenicu su nama stalno svi govorili...neopozivo sam shvatio da je najlošija i najgluplja rečenica ikad. Upravo suprotno ŠTO RANIJE TO BOLJE...čovek je hiljadama godina živeo na jedan način a sad hoće da to promene kroz nekoliko decenija!!!! Nije prirodno, nije zdravo, nije dobro!!!!

Sin Dragan Drugi Deo

pre 1 godinu

Šta li na ovo kaže @Los Angeles, baš nas zanima?
(Zagorski, 16. oktobar 2022 10:11)
Šta ima da kaže? Čovek kroz šalu dao savet a rusofilija odmah u svom matriksu iskonstruisala da je imao seks pred kamerama sa detetom. Potražite pomoć.
(Aragorn, 16. oktobar 2022 12:51)

Evo ga jos jedan sto bi rekli amerikanci "wannabe" amerikano. Izvini aragorne nismo te proznali. Jel ces sad da uzmes svoj mac i krenes da predvodis armiju homica na nas obicne smrtnike, i tako dokazati zapadu da si dovoljno izopacen da te prime pod svoje krilo?

Sin Dragan

pre 1 godinu

Kažu da Putin u svom haremu ima 100 djevica na raspolaganju a kad Kadirov dolazi on povede još 100 da ne zafali.
(Ko to tamo peva, 16. oktobar 2022 12:10)

Pa nisu to Hrvati '41 pa da izvode maloletne cerke po ulicima da masu zastavicama i nacistima da imaju zabave.

Istrebljivač Vonjevina

pre 1 godinu

Šta li na ovo kaže @Los Angeles, baš nas zanima?
(Zagorski, 16. oktobar 2022 10:11)

Nema on sada vremena za priču pošto upravo oblizuje čučavac od ovog dementnog strašila...

bts

pre 1 godinu

Ma dajte ljudi, ovo je ništa. Bila je cela kompilacija gde Bajden nepristojno njuši devojčice i to pred njihovim roditeljima. Na desetine njih. Ali obrisao sve Google kad je senilni postao prezident.

?Срб_и_ја

pre 1 godinu

Cekamo vas druze, tebe i Vladimira...
(Devojke od zlata, 16. oktobar 2022 12:35)

Доћи ћемо тихо једне ноћи

Bojan

pre 1 godinu

I ovaj čovek ima kontrolu nad onim koferčetom sa dugmićima za pokretanje nuklearnog oružja...šta ako u trenutku senilnosti pomisli da je to daljinski za TV....
(Александар, 16. oktobar 2022 11:24)
Nema predsednik realnu kontrolu nad tim stvarima, ne sekiraj se.

Sin Dragan

pre 1 godinu

Šta li na ovo kaže @Los Angeles, baš nas zanima?
(Zagorski, 16. oktobar 2022 10:11)

Druze, taj sto se upisuje kao Los Angeles, to ti je neki baja u kasnim dvadesetima koji zivi na periferiji nekog omanjeg grada, mastajuci da ce jednog dana sa svojim deckom otici u Ameriku i ostvari san. Verovatno radi u nekoj kompaniji koja proizvodi kablove, a u slobodno vreme gleda Google Maps i odusevljava se.

Zoran Knezevic

pre 1 godinu

CIA i MI16 se stalno bave mentalnim problemima i bolestima Putin?! Hvala Bogu da je, barem, Bajden dobro i da su tu stvari pod kontrolom?! Jedina država na ovom svetu, gde su glupost, primitivnost, sila i nepismenost vrline je Amerika. Užasan će biti svet tamo gde oni odredjuju pravila našeg ponašanja.

Goran

pre 1 godinu

Pedofilcina dementia, o njemu ima bezbroj klipova kako dodiruje mnogo mladju decu.Nazalost ovakve bolesne devijacije su cilj svetskog poretka i vlade iz senke da se sve sto je normalno izopaci i preokrene.Kako je i sam Putin rekao sve se temeljno radi da se doceka i ustolici antihrist.Njegove sluge ne spavaju .

vidovita veštačka kobra

pre 1 godinu

I ovaj čovek ima kontrolu nad onim koferčetom sa dugmićima za pokretanje nuklearnog oružja...šta ako u trenutku senilnosti pomisli da je to daljinski za TV....
(Александар, 16. oktobar 2022 11:24

Džaba, neće znati koji kanal je hteo da gleda.U svakom slučaju ko god skine ove sa vlasti treba da dobije nobela za mir pa makar bio pre toga serijski ubica.I od goreg ima gore .

Komša

pre 1 godinu

Poznati pedofil!:(
(Smuleco, 16. oktobar 2022 11:47)

Ma nije.
Samo je zaboravio da je mator - vratio se u vreme kada je imao 16 godina.

Ne treba ga kuditi - izgrdice ga pokojna mama kada opet bude pričao sa njom...

Јабучило

pre 1 godinu

Pa nije je za sisu uhvatio, ne sme se čovek ni našaliti...
(Gogo, 16. oktobar 2022 09:51)

Нисам сигуран да се нашалио. Дементан је. Потпуно губи појам када је шта примерено. Тако и сад. Председник државе на званичном догађају не сме овако да се понаша.

oliva

pre 1 godinu

Pa Putin je još gori, partija sa maloletnicama
(Kingston, 16. oktobar 2022 11:44)

Tvoj komentar je tipičan primer nečega što se zove Hegelova piljarica. Objasniću ti šta je to. Kad je jedna žena rekla piljarici kako su joj jaja mućkovi ona je na to kao odbranu počela da joj govori kako je ružna, klempava, bezuba itd. Da li je to pomoglo da jaja ne budu mućkovi. Nije ali onima sa ograničenim nivoom inteligencije je to vrhunac dijaloga. E ti si isti kao Hegelova piljarica.

vlast i narod

pre 1 godinu

Nisu to nikakve "zapadne vrednosti". Svi političari imaju afere sa maloletnicama, od Berluskonija, Putina, Klintona, princa Endruja, Japanaca, kod nas je bila afera Palma,...kod Kineza i Arapa to ne sme da se priča...
U istoriji vladari su imali konkubine, na dalekom istoku imali su gejše, na bliskom istoku haremu se pristupalo već sa 13 ili 14. Nikad nije bilo drugačije. Kad glumac nešto uradi razapnu ga svi, ali kad političar uradi onda je to teorija zavere i afera. Javnost prašta političarima i podsvesno se miri sa tim da zakoni važe samo za nas ostale. Inače zbunjeno lice ove mlade tinejdžerke govori hiljadu reči, ali oprostiće Bajdenu svi, a da je bio neki glumac zabranili bi mu da radi sa decom i mladima. Bajdenove ruke izgledaju manje opasne.

Sumadinac

pre 1 godinu

Daj ne mlatite više prazne priče sa tim Bajdenom.
čovek ima 80 godina za svoje godine je genije.
Bori se protiv diktatora na svetu ,protiv komunizma, uradio da se zelena tehnologije plasiraju, pomaže Ukrajini da se oslobodi imperijalista..
Ogroman novac ide na ulaganja infrastruktura i biće zabelezen kao jedan od boljih predsednika u Americi.

Mada posle Trampa bilo ko da dođe izgleda genijalno.
(Naši iz Čikaga, 16. oktobar 2022 16:53) # Link komentara

Taj isti Bajden je predlagao bombardovanje Beograda, i svi ti americki predsednici su bombardovali zemlje 4000 km od njihove Amerike, i kako to nije imperijalizam?

nenad

pre 1 godinu

Ne branim ga, ali je u ovoj prilici bio dobronameran. Ono sto svi zanemaruju, a ocigledno da nisu culi da je rekao, je da je to veoma vazan savet koji on daje svojim cerkama i svojim unukama, bez ozbiljnih momaka pre tridesete, nista lose...

Bang Bang

pre 1 godinu

Znate li šta je radi kao mlađi da devojčicama ?! I ne samo sa devojčicama ?
Hvala demokratskim medijima ako ne znate.

A što se tiče sina Hantera, on već svoje afinitete izabavu nije uspeo da sakrije.

Hogar

pre 1 godinu

Ovaj pedofil je dobio na milione glasova???znaci nije u njemu problem!!!

problem je u drustvu,sistemu vrednosti u kojem zivimo.politicari dolaze is tog drustva,iz naroda gradjani ih biraju.

recimo ameri uvek glasaju za istu pilitiku i biraju onog ko im garantuje da ce biti neki rat u svetu.

i ko im garantuje da mogu kupiti licno oruzje na svakom cosku u ulici.uci u skole,trzne centre...i resetati svoje sugradjane,jer tako?

a sto se tice ovog monstruma ljudi bolje i da ne znaju istinu o njemu.on je savrsen za americko neobrazovano drustvo.

da ti jebe ova matora budaletina sestru

pre 1 godinu

(Loznica, Gučevo, Cer…, 16. oktobar 2022 10:58) Nek Goksi nekome priča da je bolestan a nije makao iz svoje prćije, video bilo šta osim balkanoidnog mentaliteta i običaja pa na osnovu toga sudi šta je normalno jer i sam spada u vrlo normalne. Hahaha
(Aragorn, 16. oktobar 2022 12:53) I dalje bi ovakve budale podržavale ovog pedofila.

Crtamo nove karte Rusije

pre 1 godinu

Matori perverzni jazavac sve to začinjeno pedofilijom= predsednik Amerike!!!
Zamislite ovo je predsednik jedne Amerike, ovo čudo drži prst na okidaču nuklearnih bojevih glava!!!
Šta ćemo čuti sledeće? Ups...

Dex

pre 1 godinu

Ne branim ga, ali je u ovoj prilici bio dobronameran. Ono sto svi zanemaruju, a ocigledno da nisu culi da je rekao, je da je to veoma vazan savet koji on daje svojim cerkama i svojim unukama, bez ozbiljnih momaka pre tridesete, nista lose...
(nenad, 17. oktobar 2022 15:36)

Sta on stara mrcina i drtina ima da prica jednoj djevojcici takve stvari? Da to neko kaze mom djetetu olesio bih ga

dr

pre 1 godinu

Jednom može da pogreši, ali desetine snimaka sa ugroženim devojčicama koje stišće otpozadi, miriše ih i priča bizarnosti već ozbiljno plaše. Setimo se Bila Klintona.

357

pre 1 godinu

Ma dajte ljudi, ovo je ništa. Bila je cela kompilacija gde Bajden nepristojno njuši devojčice i to pred njihovim roditeljima. Na desetine njih. Ali obrisao sve Google kad je senilni postao prezident.
(bts, 16. oktobar 2022 11:03)

Али зато не могу избрисати са Телеграма. Гледао сам ту компилацију снимака, могу рећи да је срамота кога САД имају за предсједника.

bečki konjušar

pre 1 godinu

Vidim niste shvatili foru.
(Rkoma, 16. oktobar 2022 11:49)

Hm,da je fora ne bi onaj iz obezbjeđenja mahao rukom(u fazonu ne snimaj) pošto vjerovatno moraju biti spremni na “takve” stvari.

Skywalker

pre 1 godinu

"Ali obrisao sve Google kad je senilni postao prezident."

Google ne moze da izbrise ako si skinuo video na svoj racunar. Ako je to uradilo samo 0.0000001% stanovnika planete i nonstop ih postavlja i deli tesko da tu Google moze ista. Samo ako jedan taj video ponovo postavi on ce se poput virusa multiplikovati i rasiriti. Trampa su oni sami nazvali budalom. Od 1945. otkad postoji nuklearno oruzje svet je bio najmirniji kad je na celu SAD bila budala. Tuzno.

Hm

pre 1 godinu

To su Ametikanci birali da im bude predstavnik! To predstavlja vecinu Amerikanaca!!!
Da li nesto cudi???
Sve ovo se znalo jos kada se kandidivao za predsednika, gledalo se i izabralo se!
Pedofilna Amerika!

Мина

pre 1 godinu

Па не треба му све узимати за зло.Пре би се рекло да овај сенилни старац, који уједно води државу, "помешао лончиће" и вратио се у време, када је вероватно давао очинске савете својој деци.Мислим да је овог пута неправедно прозван.

Mariner10

pre 1 godinu

Šta li na ovo kaže @Los Angeles, baš nas zanima?
(Zagorski, 16. oktobar 2022 10:11)

Nema on sada vremena za priču pošto upravo oblizuje čučavac od ovog dementnog strašila...
(Istrebljivač Vonjevina, 16. oktobar 2022 10:55)

Ko o čemu, Deda Sera o čučavcima.

rebro

pre 1 godinu

@CATAPA, obrati pažnju da se trenutno u svetu vodi ćitav niz ratova, ali mediji pokrivaju samo ovaj u Ukrajini.
Ameri su 20 GODINA proveli u Afganistanu, a nismo čitali izveštavanja iz dana u dan. Saudijci već SEDAM godina bombarduju Jemen i uništavaju sve živo i to samo zato jer su Jemenci zbacili pro-saudijskog predsednika i stavili pro-iranskog. Identična situacija je i u Ukrajini, ali to je agresija, a sve drugo nije i nikoga ne zanima što je Libia uništena, što ameri već 10 godina kradu sirijsku naftu i bombarduju Siriju, ali samo je ruska agresija bitna.
Pa nije.

neutralni felš

pre 1 godinu

U stilu naseg Palme... Da ne sudimo drugima kad u nasoj kuci imamo isto ako ne i jos gore
(PatriJota, 16. oktobar 2022 11:40)

Evo drvenog advokata američke ambasade. Plaćaju li te ili volontiraš? Po Srbiji pljuješ za džabe. Tako te roditelji naučili a oni se učili u Kumrovcu.
(popaj, 16. oktobar 2022 12:10)


inače, palma je srce srbije... jednog dana ćete valjda naučiti da kritikovanje nekih pojava u svojoj državi nije isto što i pljuvanje po istoj.