Sreda, 31.08.2022.

09:00

Sve je isto, samo njega nema

Izvor: Milan Tomiæ

Sve je isto, samo njega nema IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

56 Komentari

Sortiraj po:

kike

pre 1 godinu

ajmo da krenemo peticiju za objavljivanje referenduma za privatizaciju zvezde i partizana. dokle da nas ovi pljackaju vise? ajde da svaki drzavljanin dobije akcije ako necemo investitoru da damo pa neka investitori sami kupuju akcije od naroda po ceni kojoj narod zeli da proda. ajmo vise.

Vratiće se Tole

pre 1 godinu

''Zar je moguce da se neko jos uvek lozi na derbi i na ling long ligu kada se sve zna,dok je onaj na vlasti zvezda mora da bude sampion,dok je onaj na vlasti zvezda ce biti favorizovana od strane sudija,medija,logistike,o finansijama sam vec pisao,nigde na svetu nije ovako namesteno i nigde nije ovako korumpirano,sramno je koliko su ogadili ovaj lepi sport
(Šomi, 31. avgust 2022 11:58)''

Bravo majstore! Dok je Tole upravljao, u Srbiji se igrao najlepši i najpošteniji fudbal na svetu! Bilo je divno biti navijačem Partizana.

Ovo što su komšije povećali koeficijent u Evropi, je zasluga državne politike i korumpiranosti.

Ali vratiće se slavni dani...

smeh

pre 1 godinu

Manite ovu priču već prenosite dokle je stigao Ohi? Da li je poleteo, sleteo ili možda i dalje leti? Ljudi rešili da pokažu novu taktiku i da igraju bez napadača. Do juče su imali bukvu koju ako pogodiš kako treba može se desiti da se lopta odbije u gol plus Ohija. Ko im sada ostao?

zemunski kej

pre 1 godinu

Crvena Zvezda ima 110 igraca pod ugovorom. Od stipendijskih do najvisih profesionalnih kojih ima 34 .Neki su na pozajmici pa ne dobijaju platu od Zvezde ili delimicno primaju. Plus treneri ,administracija ,Fudbal je preskup sport.

xd

pre 1 godinu

(zigi ciganin, 31. avgust 2022 10:12)

Ista dilema. Ono sa Ohijem je kap koja je prelila casu kod mene. Dve lige sampiona nisu dovoljne da se od kluba napravi nesto, transfer politika ista vec 4 godina, od La Pare do bez pare. Dug isti kao i ranije, gde su onda pare od Evrope? Igraci se dovode za dzabe, i to bas zbog tog razloga. A kad dovedu igraca za dobre pare (Motika, 2.5 miliona) stave ga u sef. Nista mi nije jasno, jedino to da terzicu, odlazecem precedniku vec, koliko? pet godima, se pune dzepovi.

Šomi

pre 1 godinu

Zar je moguce da se neko jos uvek lozi na derbi i na ling long ligu kada se sve zna,dok je onaj na vlasti zvezda mora da bude sampion,dok je onaj na vlasti zvezda ce biti favorizovana od strane sudija,medija,logistike,o finansijama sam vec pisao,nigde na svetu nije ovako namesteno i nigde nije ovako korumpirano,sramno je koliko su ogadili ovaj lepi sport

Žile

pre 1 godinu

Zadnjih ne znam koliko godina ( malo je izuzetaka ) svaki derbi je mučenje za gledanje. Milion faulova, drugih raznih prekida, bakljada -kao nešto se desilo, zadržavanja igre, valjanja po terenu, bez akcija i šansi. I na kraju bude 0:0, 1:1 itd, i to jedva.
Tako da ni danas ne očekujem nešto drugačiji "fudbal", na žalost, daj Bože da grešim, i na kraju oba tima "ipak zadovoljna remijem", jer, tobože, oba tima su u "specifičnim situacijama".
A što se tiče Ohija, čudno je, tj smrdi da je 2.juna bila vest da je dobijena ponuda iz Amerike za 3 miliona koju je kao Zvezda "odbila", a sad je prodat za valjda milion, ako se ne varam.
Ne ulazim sad u njegove kvalitete za da ili ne, nego kao još jedan dokaz koliko nas lažu i muljaju i to bez ikakve logike.
Tako da ne vidim neku lepu budućnost pred nama, posle svih ovih čudnih prodaja i jos čudnijih dovodjenja u najmanju ruku neproverenih igrača i njihovo nagomilavanje.

Boki

pre 1 godinu

Bice teska utakmica ali samo za fudbalsku loptu koju ce neznalice sa obe strane brda da siluju celu utakmicu. Negledljivi su. Negledljivo je i sve okolo, plaćeni navijači, uprave lopovske, sportski komentatori i novinari koji sve ovo ne mogu sutradan da nazovu pravim imenom da ne bi imali probleme vec upakuju u celofane. Svi beze od odgovornosti, niko ne talasa jer svima njima je dobro ovako koje sam gore naveo jedino su pravi neplaćeni ljubitelji fudbala razocarani.

zigi ciganin

pre 1 godinu

ne znam sta da kazem. sto je zvezda bolja to su stvari gore. pomesana osecanja. kako da navijam za dobre rezultate, kada to daje vetar u ledja terzama i mrkelama da prave cirkus od kluba? a kako da navijam protiv kad njih ni losi rezultati nece oterati? a i da ih oteraju, nece doci bolji. pa nemam ja 15 godina. imam 40+. veci deo mog zivota zvezda nije ono sto je bila do 1991. a zakacio sam taman toliko da znam klub koji je rasirenih ruku primao sve balkance i u tim i na tribine. koji kada igra protiv reala ili milana, da igraci na terenu zamene dresove ne bi znao ko je ko, jer je kvalitet bio egal. klub koji na marakani rutinski cepa real 4:2. titula 1991 nije bila slucajna, nego plod dobrih i postenih igara rada i rezultata decenijama do tada. kao sto ni sada nije slucajno da nas pune makabi, serif, omonija i ko sve vec...
mislim da posto ne mozemo da se vratimo tim sportskim i viteskim vrednostima koje su nas proslavile i zbog kojih milioni navijaju za klub, mozda bolje da se promeni ime i da svima bude jasno da to vise nije to.
cuj CRVENA ZVEZDA bi da dovede igraca koji je dobio ime po hitleru?! pa nemojte ljudi. promenite onda ime u npr. beli orlovi, pa radite sta hocete. kao sto su navijaci promenili ime iz cigani u delije. posteno. sad znamo da to vise nije narodna tribina svih balkanaca, nego tribina neonacistickih narkodilera.
objavite mi komentar. mnogo sam besan i tuzan. pa nek mi svi izrokaju minuse, nebitno. samo da mi bude lakse da se "izvicem".

Jaa

pre 1 godinu

Zvezda treba da izađe na teren sa mišlju da igra protiv ekipe koja bi bila u zoni ispadanja da nije igrala po 90+6 min. Znači izađite na teren i dajte im 5 komada!

hypatija

pre 1 godinu

Da se ne lažemo, kakav god Partizan da izađe i kako god da igra, sve ispod 3 : 0 za moju Crvenu Zvezdu je neuspeh. To je moje mišljenje. A i ako ne bude tako nikakve veze nema i dalje smo prvi. Gazi Zvezdoooo !!!

Zvezdaš iz Hrvatske

pre 1 godinu

''a zakacio sam taman toliko da znam klub koji je rasirenih ruku primao sve balkance i u tim i na tribine. koji kada igra protiv reala ili milana, da igraci na terenu zamene dresove ne bi znao ko je ko, jer je kvalitet bio egal. klub koji na marakani rutinski cepa real 4:2. titula 1991 nije bila slucajna, nego plod dobrih i postenih igara rada i rezultata decenijama do tada''

Nekad bilo sad se spominjalo. Promijenilo se puno toga. Nema više jake YU lige gdje je bilo jako puno odličnih igrača. Danas mladi talenti potpisuju ugovore s 18 godina i odlaze u inozemstvo.

Nogomet se proširio i po zemljama koje nisu znale kako lopta izgleda. Šerif dobio Reala u Madridu, Real osvojio Ligu prvaka.

Utopija je navijača koji su uvjereni da neki klub iz bivše YU može opet osvojiti LP ili Ligu Evrope ili čak i Konferencijsku ligu.

Ono što je Zvezda napravila 91e vječno je i neponovljivo.

Danas je veliki uspjeh činjenica da slijedeće godine srpski prvak ide direktno u LP. Znamo tko je najviše tome pridonio. Sigurno nije tole i njegovo ukopavanje srpskog nogometa.

Ovi što piskaraju, blate po netu, što su otjerali Stankovića, valjda misle da si Zvezda može priuštiti Emerija, Ancelottija, igrače iz Liga petice... ili ne misle uopće... frustrirane simpatizere poljoprivrednog kombinata iz Humske ne računam...

dzontra

pre 1 godinu

svaki derbi zadnjih pet godina idu komentari da je zvezda za 2 koplja bolja i uvek se zavrsi 0-0 ili 1-1...tako ce i ovaj a ne bi me cudilo i da Partizan dobije da se skrenu misli sa povecanja cena svega i svacega.

View

pre 1 godinu

Skoro da je i nevažno ko je trener CZ. Stanković je dobio otkaz od onoga ko ga je i postavio. Planirani novac nije stigao i svi su nezadovoljni od uprave, menadžera pa i igrača. Domaće prvenstvo je postalo liga bez briga. A derbi, pa i njega su skoro već uništili, igra mora da se vrati na teren, jer frustracijama mora jednom doći kraj.

Arkadius

pre 1 godinu

Niko ne patetise poltronu, nego je cinjenica da je klub u g****ma do guse i da ovi samo trpaju u dzepove a prave nerezonske poteze. Od naredne sezone smo ugasili nacisto ako se nastavi ovakva politika vodjenja kluba. I sta nema kvalitet. Ohi je u rangu najboljih napadaca nase lige, bio najbolji strelac norveskog prvenstva, koje je u rangu ako ne i rang iznad naseg.

macconi

pre 1 godinu

Stankovic je trebao da ode svakako...ne zbog Omonije i Serifa,vec zbog amaterske pripreme meca protiv Makabija,a rekao je da su dobro skautirani i da zna sve o njima...glavno nije primetio,da su Zvezdini igraci fizicki spremni da pariraju Makabiju samo jedno poluvreme...posto nije tako zamisljao tu utakmicu ,pogubio se i sa izmenama i sa promenom taktike...ne treba ga zaliti...dosao je novi trener koji ne zna gde mu je igrac...doveli smo zamenu za Pavkova,igraca koji nije igrao nekoliko meseci i on ce dobiti sansu u derbiju...mnogo su veci navijaci oni koji kritikuju klub za koji navijaju kada za to postoje objektivni razlozi i cinjenice i vise im je stalo od ovih sto govore za njih da to nisu navijaci

Gradimir

pre 1 godinu

Зашто потенцирате да Звезда није победила шест ипо година на стадиону ЈНА, а не пишете када је последњи пут Партизан победио у дербију, мамлази ?

Ćopa

pre 1 godinu

Meni kao grobaru je više žao što je otišao Pavkov nego Ohi sad pored Rikarda nema ko dati gola ovako nas je mogao Pavkov spasiti još ako Gobelja ne bude igrao ima da izgubimo večeras.

Hagiano

pre 1 godinu

(cinjenica, 31. avgust 2022 09:31)

Druže, duže sam navijač Zvezde nego što Pešić ima godina života....
Ovo sa Ohijem mi deluje na krimi radnje uprave..
Oteraš ubedljivo najboljeg napadača da bi forsirao Pešića, što?
Kulibalija sad i onog Argentinca?
Znači sve si napadače izmešao pre početka sezone.. To se ne radi u ozbiljnim klubovima. Pri tome oteraš Ohija kojeg si doveo za siću a bolji je od sve trojice trenutnih napadača.. Zašto? Zbog dubokog džepa? Da se napravi + transfer još jedan Pa onda oni iz uprave nisu u Zvezdi jer je vole, već jer se okorišćavaju o istu.
Pravi navijač Zvezde voli i kritikuje kad vidi nepravdu i vidi da neko nije u pravu, ili se potežu loši potezi uprave.. A ovi plaćeni navijači, oni će da zvižde Piksiju, a kamoli Ohiju...

cinjenica

pre 1 godinu

Kada je prodat Aleksandar Pesic za 4.2 miliona u Arabiju, da bi klub zaradio , posle neverovatne sezone , navijace zvezde je bolelo uvo,
I to je u periodu kada je trebalo igrati kvalifikacije za LS ,leto 2018 a dosao muceni Stojiljkovic kao zamena , niko suzu nije pustio za Pesicem,
I sta je dočekao taj Pesic, prošlog leta masovna pljuvacina kao on nije za zvezdu nema kvalitet . A sad placi kukaj za Ohijem

pogledajte profil Pesica na Instagramu ni jedna objava oko zvezde a 2017 je objavljivao non stop, prosto covek je razocaran medju kakve ljude je dosao mislim na internet navijace,

iz istog razloga je otisao Stankovic a pre njega Milojevic , pesic je progutao svoj ponos I dosao .A vi internet navijaci se razmislite da li zasluzujete ista radosti koje vam zvezda donosi.I kakvi ste vi navijaci zvezde...

ajmo bre zvezdo, danas ih zakucaj

pre 1 godinu

nece haiфa biti zaboravljena, ne brinite nista,
ima ko ce da cuva uspomenu na omoniju,
na moћnog шerifa i na straшni miћilend :)
(wer, 31. avgust 2022 09:25)
Kod ludog Žeksa momentalno, ali momentalno na terapiju

realan zvezdas

pre 1 godinu

Pocetak kraja jednog velikog kluba zahvaljujuci ljudima iz uprave. Procitajte na instagram sta je Ohi napisao kako su ga oterali i sve ce vam biti jasno.
(Arkadius, 31. avgust 2022 09:05)

Pa jel ti stvarno misliš da je on neki veliki igrač... Toliko godina igrao u Evropi, i nisu ga zapazili, pa ga ja Mrkela prepoznao kao neviđen talenat. U ovoj našoj ligi, svi stranci koji su dolazili, su imali poneku manu. I ko misli da za 1 mil. možeš da kupiš ozbiljnog igrača, i da igra za 500 hiljada i da je vrhunski igrač, taj stvarno živi u zabludi. Čak i oni koji deluju kao dobri igrači imali su teške bubice u glavi(Kanga, Leonardo, Vierija, Šuma...). Zato su i završili u našoj ligi. Ostali koji su nastupali su recimo imali solidnu tehniku, ali i užasno spori(Ben, Sanogo, Donald...) i zbog toga su i oni igrali u našoj ligi.

Da bi zaista imao vrhunskog igrača, mora da ga napraviš iz svog omladinskog pogona. Ali tu niko nema strpljenja. Traže se iskusni igrači, jer oni prave rezultat..

duledudule

pre 1 godinu

Kada je prodat Aleksandar Pesic za 4.2 miliona u Arabiju, da bi klub zaradio , posle neverovatne sezone , navijace zvezde je bolelo uvo,
I to je u periodu kada je trebalo igrati kvalifikacije za LS ,leto 2018 a dosao muceni Stojiljkovic kao zamena , niko suzu nije pustio za Pesicem,
I sta je dočekao taj Pesic, prošlog leta masovna pljuvacina kao on nije za zvezdu nema kvalitet . A sad placi kukaj za Ohijem

pogledajte profil Pesica na Instagramu ni jedna objava oko zvezde a 2017 je objavljivao non stop, prosto covek je razocaran medju kakve ljude je dosao mislim na internet navijace,

iz istog razloga je otisao Stankovic a pre njega Milojevic , pesic je progutao svoj ponos I dosao .A vi internet navijaci se razmislite da li zasluzujete ista radosti koje vam zvezda donosi.I kakvi ste vi navijaci zvezde...
(cinjenica, 31. avgust 2022 09:31)
Ja protiv Šilje nemam nista, naprotiv volim takav tip špica, radilica, primi, preda, otvori se. Sjajan napadac i svakako nam je potreban. I kakve objave po instagramima, nije on tinejdzer nego profesionalni fudbaler, sta ima da pise po netu. Sto se Ohija tice drugi tip ali isto sjajan napadac i niko nije terao Pesica vec su svi ljuti na ova dva bandita posto Ohiju nisu pruzili sansu. A kada das 12 na 24 utakmice, kvalitet imas, zar ne. I pusti ti internet navijace, oni sa mnogo vecom emocijom vole Zvezdu nego pola onih na tribini koji od te Zvezde zive..

Hamurabi

pre 1 godinu

Razmišljam o igračima, Katai, Ivanić, Bukari, Pešić... Partizan nema ovakve, donekle Rikardo je uporediv sa Pešićem i Urošević sa Rodićem, na svakoj drugoj poziciji imamo kvalitetnije igrače. Naravno, derbi je posebna utakmica i tu glava igra veliku ulogu, domaći teren takođe, ali sve ostalo je na našoj strani. Zbog velikih turbulencija u klubu poslednjih dana, bio bih zadovoljan remijem, ali ova Zvezda bi morala da oduva ovaj Partizan, koji prima 3 komada od Maltežana.

cirkus

pre 1 godinu

"zvezdasi" zele da zvezda izgubi veceras od Partizana jer im je otišao igrac omiljeni kojeg su voleli vise nego sto vole klub,a nije ništa specijalno pokazao, pustih suzu , eto toliko o vasem zvezdastvu , vi niste zvezdasi vi ste da ne kazem

ZvezdasSrb

pre 1 godinu

Pocetak kraja jednog velikog kluba zahvaljujuci ljudima iz uprave. Procitajte na instagram sta je Ohi napisao kako su ga oterali i sve ce vam biti jasno.
(Arkadius, 31. avgust 2022 09:05)

Dokle ćete vise da patetisete????

Arkadius

pre 1 godinu

Pocetak kraja jednog velikog kluba zahvaljujuci ljudima iz uprave. Procitajte na instagram sta je Ohi napisao kako su ga oterali i sve ce vam biti jasno.

ZvezdasSrb

pre 1 godinu

Najveci problem navijaca je sto precenju svoju i potcenjuju druge ekipe a onda padaju u depresiju kao da se svet srusio a pre toga govorili kako nismo bili dugo jaci, nesrećno smo ispali od timova koji bi izbacili I jace od nas, a to su Šerif I Haifa... To je serif pokazao u LS ...nema razloga za neko kukanje.

ZvezdasSrb

pre 1 godinu

Čekajte iz mog razloga je teran Stankovic? mislim da ne zna niko živi...
(dexim, 31. avgust 2022 08:11)

Nije oteran nego sam dao odkaz.
(ivandelija, 31. avgust 2022 08:27)

samo je bila max pljuvacina prema njemu... I onda kao zašto je otišao...

Goran Dnevna Doza Bon Jovija

pre 1 godinu

Čekajte iz mog razloga je teran Stankovic? mislim da ne zna niko živi...
(dexim, 31. avgust 2022 08:11)

Zato što nije uveo tim u LŠ (veće pare) u tri navrata zaredom, protiv na papiru slabijih protivnika (Omonija, Šerif, Haifa).

Komentator

pre 1 godinu

Zašto ste pred derbi prodali Ohija? Zašto niste dali šansu napadaču koji je dao 11 golova u polusezoni? Zašto Motika ne dobija šansu? Kad stiže desni bek? Kao zvezdaš se nadam da izgubite večeras, preterali ste sa kombinacijama!

ZvezdasSrb

pre 1 godinu

Zašto ste pred derbi prodali Ohija? Zašto niste dali šansu napadaču koji je dao 11 golova u polusezoni? Zašto Motika ne dobija šansu? Kad stiže desni bek? Kao zvezdaš se nadam da izgubite večeras, preterali ste sa kombinacijama!
(Komentator, 31. avgust 2022 08:19)

nisi ti ni Z od zvezdasa...

ivandelija

pre 1 godinu

Čekajte iz mog razloga je teran Stankovic? mislim da ne zna niko živi...
(dexim, 31. avgust 2022 08:11)

Nije oteran nego sam dao odkaz.

ZvezdasSrb

pre 1 godinu

Zašto ste pred derbi prodali Ohija? Zašto niste dali šansu napadaču koji je dao 11 golova u polusezoni? Zašto Motika ne dobija šansu? Kad stiže desni bek? Kao zvezdaš se nadam da izgubite večeras, preterali ste sa kombinacijama!
(Komentator, 31. avgust 2022 08:19)

ti navijac zvezde nisi kada zelis da zvezda izgubi...

Komentator

pre 1 godinu

Zašto ste pred derbi prodali Ohija? Zašto niste dali šansu napadaču koji je dao 11 golova u polusezoni? Zašto Motika ne dobija šansu? Kad stiže desni bek? Kao zvezdaš se nadam da izgubite večeras, preterali ste sa kombinacijama!

ivandelija

pre 1 godinu

Čekajte iz mog razloga je teran Stankovic? mislim da ne zna niko živi...
(dexim, 31. avgust 2022 08:11)

Nije oteran nego sam dao odkaz.

Goran Dnevna Doza Bon Jovija

pre 1 godinu

Čekajte iz mog razloga je teran Stankovic? mislim da ne zna niko živi...
(dexim, 31. avgust 2022 08:11)

Zato što nije uveo tim u LŠ (veće pare) u tri navrata zaredom, protiv na papiru slabijih protivnika (Omonija, Šerif, Haifa).

ZvezdasSrb

pre 1 godinu

Najveci problem navijaca je sto precenju svoju i potcenjuju druge ekipe a onda padaju u depresiju kao da se svet srusio a pre toga govorili kako nismo bili dugo jaci, nesrećno smo ispali od timova koji bi izbacili I jace od nas, a to su Šerif I Haifa... To je serif pokazao u LS ...nema razloga za neko kukanje.

Hamurabi

pre 1 godinu

Razmišljam o igračima, Katai, Ivanić, Bukari, Pešić... Partizan nema ovakve, donekle Rikardo je uporediv sa Pešićem i Urošević sa Rodićem, na svakoj drugoj poziciji imamo kvalitetnije igrače. Naravno, derbi je posebna utakmica i tu glava igra veliku ulogu, domaći teren takođe, ali sve ostalo je na našoj strani. Zbog velikih turbulencija u klubu poslednjih dana, bio bih zadovoljan remijem, ali ova Zvezda bi morala da oduva ovaj Partizan, koji prima 3 komada od Maltežana.

zigi ciganin

pre 1 godinu

ne znam sta da kazem. sto je zvezda bolja to su stvari gore. pomesana osecanja. kako da navijam za dobre rezultate, kada to daje vetar u ledja terzama i mrkelama da prave cirkus od kluba? a kako da navijam protiv kad njih ni losi rezultati nece oterati? a i da ih oteraju, nece doci bolji. pa nemam ja 15 godina. imam 40+. veci deo mog zivota zvezda nije ono sto je bila do 1991. a zakacio sam taman toliko da znam klub koji je rasirenih ruku primao sve balkance i u tim i na tribine. koji kada igra protiv reala ili milana, da igraci na terenu zamene dresove ne bi znao ko je ko, jer je kvalitet bio egal. klub koji na marakani rutinski cepa real 4:2. titula 1991 nije bila slucajna, nego plod dobrih i postenih igara rada i rezultata decenijama do tada. kao sto ni sada nije slucajno da nas pune makabi, serif, omonija i ko sve vec...
mislim da posto ne mozemo da se vratimo tim sportskim i viteskim vrednostima koje su nas proslavile i zbog kojih milioni navijaju za klub, mozda bolje da se promeni ime i da svima bude jasno da to vise nije to.
cuj CRVENA ZVEZDA bi da dovede igraca koji je dobio ime po hitleru?! pa nemojte ljudi. promenite onda ime u npr. beli orlovi, pa radite sta hocete. kao sto su navijaci promenili ime iz cigani u delije. posteno. sad znamo da to vise nije narodna tribina svih balkanaca, nego tribina neonacistickih narkodilera.
objavite mi komentar. mnogo sam besan i tuzan. pa nek mi svi izrokaju minuse, nebitno. samo da mi bude lakse da se "izvicem".

xd

pre 1 godinu

(zigi ciganin, 31. avgust 2022 10:12)

Ista dilema. Ono sa Ohijem je kap koja je prelila casu kod mene. Dve lige sampiona nisu dovoljne da se od kluba napravi nesto, transfer politika ista vec 4 godina, od La Pare do bez pare. Dug isti kao i ranije, gde su onda pare od Evrope? Igraci se dovode za dzabe, i to bas zbog tog razloga. A kad dovedu igraca za dobre pare (Motika, 2.5 miliona) stave ga u sef. Nista mi nije jasno, jedino to da terzicu, odlazecem precedniku vec, koliko? pet godima, se pune dzepovi.

duledudule

pre 1 godinu

Kada je prodat Aleksandar Pesic za 4.2 miliona u Arabiju, da bi klub zaradio , posle neverovatne sezone , navijace zvezde je bolelo uvo,
I to je u periodu kada je trebalo igrati kvalifikacije za LS ,leto 2018 a dosao muceni Stojiljkovic kao zamena , niko suzu nije pustio za Pesicem,
I sta je dočekao taj Pesic, prošlog leta masovna pljuvacina kao on nije za zvezdu nema kvalitet . A sad placi kukaj za Ohijem

pogledajte profil Pesica na Instagramu ni jedna objava oko zvezde a 2017 je objavljivao non stop, prosto covek je razocaran medju kakve ljude je dosao mislim na internet navijace,

iz istog razloga je otisao Stankovic a pre njega Milojevic , pesic je progutao svoj ponos I dosao .A vi internet navijaci se razmislite da li zasluzujete ista radosti koje vam zvezda donosi.I kakvi ste vi navijaci zvezde...
(cinjenica, 31. avgust 2022 09:31)
Ja protiv Šilje nemam nista, naprotiv volim takav tip špica, radilica, primi, preda, otvori se. Sjajan napadac i svakako nam je potreban. I kakve objave po instagramima, nije on tinejdzer nego profesionalni fudbaler, sta ima da pise po netu. Sto se Ohija tice drugi tip ali isto sjajan napadac i niko nije terao Pesica vec su svi ljuti na ova dva bandita posto Ohiju nisu pruzili sansu. A kada das 12 na 24 utakmice, kvalitet imas, zar ne. I pusti ti internet navijace, oni sa mnogo vecom emocijom vole Zvezdu nego pola onih na tribini koji od te Zvezde zive..

Jaa

pre 1 godinu

Zvezda treba da izađe na teren sa mišlju da igra protiv ekipe koja bi bila u zoni ispadanja da nije igrala po 90+6 min. Znači izađite na teren i dajte im 5 komada!

Arkadius

pre 1 godinu

Pocetak kraja jednog velikog kluba zahvaljujuci ljudima iz uprave. Procitajte na instagram sta je Ohi napisao kako su ga oterali i sve ce vam biti jasno.

Gradimir

pre 1 godinu

Зашто потенцирате да Звезда није победила шест ипо година на стадиону ЈНА, а не пишете када је последњи пут Партизан победио у дербију, мамлази ?

Zvezdaš iz Hrvatske

pre 1 godinu

''a zakacio sam taman toliko da znam klub koji je rasirenih ruku primao sve balkance i u tim i na tribine. koji kada igra protiv reala ili milana, da igraci na terenu zamene dresove ne bi znao ko je ko, jer je kvalitet bio egal. klub koji na marakani rutinski cepa real 4:2. titula 1991 nije bila slucajna, nego plod dobrih i postenih igara rada i rezultata decenijama do tada''

Nekad bilo sad se spominjalo. Promijenilo se puno toga. Nema više jake YU lige gdje je bilo jako puno odličnih igrača. Danas mladi talenti potpisuju ugovore s 18 godina i odlaze u inozemstvo.

Nogomet se proširio i po zemljama koje nisu znale kako lopta izgleda. Šerif dobio Reala u Madridu, Real osvojio Ligu prvaka.

Utopija je navijača koji su uvjereni da neki klub iz bivše YU može opet osvojiti LP ili Ligu Evrope ili čak i Konferencijsku ligu.

Ono što je Zvezda napravila 91e vječno je i neponovljivo.

Danas je veliki uspjeh činjenica da slijedeće godine srpski prvak ide direktno u LP. Znamo tko je najviše tome pridonio. Sigurno nije tole i njegovo ukopavanje srpskog nogometa.

Ovi što piskaraju, blate po netu, što su otjerali Stankovića, valjda misle da si Zvezda može priuštiti Emerija, Ancelottija, igrače iz Liga petice... ili ne misle uopće... frustrirane simpatizere poljoprivrednog kombinata iz Humske ne računam...

ZvezdasSrb

pre 1 godinu

Čekajte iz mog razloga je teran Stankovic? mislim da ne zna niko živi...
(dexim, 31. avgust 2022 08:11)

Nije oteran nego sam dao odkaz.
(ivandelija, 31. avgust 2022 08:27)

samo je bila max pljuvacina prema njemu... I onda kao zašto je otišao...

realan zvezdas

pre 1 godinu

Pocetak kraja jednog velikog kluba zahvaljujuci ljudima iz uprave. Procitajte na instagram sta je Ohi napisao kako su ga oterali i sve ce vam biti jasno.
(Arkadius, 31. avgust 2022 09:05)

Pa jel ti stvarno misliš da je on neki veliki igrač... Toliko godina igrao u Evropi, i nisu ga zapazili, pa ga ja Mrkela prepoznao kao neviđen talenat. U ovoj našoj ligi, svi stranci koji su dolazili, su imali poneku manu. I ko misli da za 1 mil. možeš da kupiš ozbiljnog igrača, i da igra za 500 hiljada i da je vrhunski igrač, taj stvarno živi u zabludi. Čak i oni koji deluju kao dobri igrači imali su teške bubice u glavi(Kanga, Leonardo, Vierija, Šuma...). Zato su i završili u našoj ligi. Ostali koji su nastupali su recimo imali solidnu tehniku, ali i užasno spori(Ben, Sanogo, Donald...) i zbog toga su i oni igrali u našoj ligi.

Da bi zaista imao vrhunskog igrača, mora da ga napraviš iz svog omladinskog pogona. Ali tu niko nema strpljenja. Traže se iskusni igrači, jer oni prave rezultat..

Boki

pre 1 godinu

Bice teska utakmica ali samo za fudbalsku loptu koju ce neznalice sa obe strane brda da siluju celu utakmicu. Negledljivi su. Negledljivo je i sve okolo, plaćeni navijači, uprave lopovske, sportski komentatori i novinari koji sve ovo ne mogu sutradan da nazovu pravim imenom da ne bi imali probleme vec upakuju u celofane. Svi beze od odgovornosti, niko ne talasa jer svima njima je dobro ovako koje sam gore naveo jedino su pravi neplaćeni ljubitelji fudbala razocarani.

Hagiano

pre 1 godinu

(cinjenica, 31. avgust 2022 09:31)

Druže, duže sam navijač Zvezde nego što Pešić ima godina života....
Ovo sa Ohijem mi deluje na krimi radnje uprave..
Oteraš ubedljivo najboljeg napadača da bi forsirao Pešića, što?
Kulibalija sad i onog Argentinca?
Znači sve si napadače izmešao pre početka sezone.. To se ne radi u ozbiljnim klubovima. Pri tome oteraš Ohija kojeg si doveo za siću a bolji je od sve trojice trenutnih napadača.. Zašto? Zbog dubokog džepa? Da se napravi + transfer još jedan Pa onda oni iz uprave nisu u Zvezdi jer je vole, već jer se okorišćavaju o istu.
Pravi navijač Zvezde voli i kritikuje kad vidi nepravdu i vidi da neko nije u pravu, ili se potežu loši potezi uprave.. A ovi plaćeni navijači, oni će da zvižde Piksiju, a kamoli Ohiju...

macconi

pre 1 godinu

Stankovic je trebao da ode svakako...ne zbog Omonije i Serifa,vec zbog amaterske pripreme meca protiv Makabija,a rekao je da su dobro skautirani i da zna sve o njima...glavno nije primetio,da su Zvezdini igraci fizicki spremni da pariraju Makabiju samo jedno poluvreme...posto nije tako zamisljao tu utakmicu ,pogubio se i sa izmenama i sa promenom taktike...ne treba ga zaliti...dosao je novi trener koji ne zna gde mu je igrac...doveli smo zamenu za Pavkova,igraca koji nije igrao nekoliko meseci i on ce dobiti sansu u derbiju...mnogo su veci navijaci oni koji kritikuju klub za koji navijaju kada za to postoje objektivni razlozi i cinjenice i vise im je stalo od ovih sto govore za njih da to nisu navijaci

ZvezdasSrb

pre 1 godinu

Zašto ste pred derbi prodali Ohija? Zašto niste dali šansu napadaču koji je dao 11 golova u polusezoni? Zašto Motika ne dobija šansu? Kad stiže desni bek? Kao zvezdaš se nadam da izgubite večeras, preterali ste sa kombinacijama!
(Komentator, 31. avgust 2022 08:19)

ti navijac zvezde nisi kada zelis da zvezda izgubi...

ZvezdasSrb

pre 1 godinu

Pocetak kraja jednog velikog kluba zahvaljujuci ljudima iz uprave. Procitajte na instagram sta je Ohi napisao kako su ga oterali i sve ce vam biti jasno.
(Arkadius, 31. avgust 2022 09:05)

Dokle ćete vise da patetisete????

Arkadius

pre 1 godinu

Niko ne patetise poltronu, nego je cinjenica da je klub u g****ma do guse i da ovi samo trpaju u dzepove a prave nerezonske poteze. Od naredne sezone smo ugasili nacisto ako se nastavi ovakva politika vodjenja kluba. I sta nema kvalitet. Ohi je u rangu najboljih napadaca nase lige, bio najbolji strelac norveskog prvenstva, koje je u rangu ako ne i rang iznad naseg.

Žile

pre 1 godinu

Zadnjih ne znam koliko godina ( malo je izuzetaka ) svaki derbi je mučenje za gledanje. Milion faulova, drugih raznih prekida, bakljada -kao nešto se desilo, zadržavanja igre, valjanja po terenu, bez akcija i šansi. I na kraju bude 0:0, 1:1 itd, i to jedva.
Tako da ni danas ne očekujem nešto drugačiji "fudbal", na žalost, daj Bože da grešim, i na kraju oba tima "ipak zadovoljna remijem", jer, tobože, oba tima su u "specifičnim situacijama".
A što se tiče Ohija, čudno je, tj smrdi da je 2.juna bila vest da je dobijena ponuda iz Amerike za 3 miliona koju je kao Zvezda "odbila", a sad je prodat za valjda milion, ako se ne varam.
Ne ulazim sad u njegove kvalitete za da ili ne, nego kao još jedan dokaz koliko nas lažu i muljaju i to bez ikakve logike.
Tako da ne vidim neku lepu budućnost pred nama, posle svih ovih čudnih prodaja i jos čudnijih dovodjenja u najmanju ruku neproverenih igrača i njihovo nagomilavanje.

ZvezdasSrb

pre 1 godinu

Zašto ste pred derbi prodali Ohija? Zašto niste dali šansu napadaču koji je dao 11 golova u polusezoni? Zašto Motika ne dobija šansu? Kad stiže desni bek? Kao zvezdaš se nadam da izgubite večeras, preterali ste sa kombinacijama!
(Komentator, 31. avgust 2022 08:19)

nisi ti ni Z od zvezdasa...

ajmo bre zvezdo, danas ih zakucaj

pre 1 godinu

nece haiфa biti zaboravljena, ne brinite nista,
ima ko ce da cuva uspomenu na omoniju,
na moћnog шerifa i na straшni miћilend :)
(wer, 31. avgust 2022 09:25)
Kod ludog Žeksa momentalno, ali momentalno na terapiju

hypatija

pre 1 godinu

Da se ne lažemo, kakav god Partizan da izađe i kako god da igra, sve ispod 3 : 0 za moju Crvenu Zvezdu je neuspeh. To je moje mišljenje. A i ako ne bude tako nikakve veze nema i dalje smo prvi. Gazi Zvezdoooo !!!

cinjenica

pre 1 godinu

Kada je prodat Aleksandar Pesic za 4.2 miliona u Arabiju, da bi klub zaradio , posle neverovatne sezone , navijace zvezde je bolelo uvo,
I to je u periodu kada je trebalo igrati kvalifikacije za LS ,leto 2018 a dosao muceni Stojiljkovic kao zamena , niko suzu nije pustio za Pesicem,
I sta je dočekao taj Pesic, prošlog leta masovna pljuvacina kao on nije za zvezdu nema kvalitet . A sad placi kukaj za Ohijem

pogledajte profil Pesica na Instagramu ni jedna objava oko zvezde a 2017 je objavljivao non stop, prosto covek je razocaran medju kakve ljude je dosao mislim na internet navijace,

iz istog razloga je otisao Stankovic a pre njega Milojevic , pesic je progutao svoj ponos I dosao .A vi internet navijaci se razmislite da li zasluzujete ista radosti koje vam zvezda donosi.I kakvi ste vi navijaci zvezde...

View

pre 1 godinu

Skoro da je i nevažno ko je trener CZ. Stanković je dobio otkaz od onoga ko ga je i postavio. Planirani novac nije stigao i svi su nezadovoljni od uprave, menadžera pa i igrača. Domaće prvenstvo je postalo liga bez briga. A derbi, pa i njega su skoro već uništili, igra mora da se vrati na teren, jer frustracijama mora jednom doći kraj.

cirkus

pre 1 godinu

"zvezdasi" zele da zvezda izgubi veceras od Partizana jer im je otišao igrac omiljeni kojeg su voleli vise nego sto vole klub,a nije ništa specijalno pokazao, pustih suzu , eto toliko o vasem zvezdastvu , vi niste zvezdasi vi ste da ne kazem

Ćopa

pre 1 godinu

Meni kao grobaru je više žao što je otišao Pavkov nego Ohi sad pored Rikarda nema ko dati gola ovako nas je mogao Pavkov spasiti još ako Gobelja ne bude igrao ima da izgubimo večeras.

dzontra

pre 1 godinu

svaki derbi zadnjih pet godina idu komentari da je zvezda za 2 koplja bolja i uvek se zavrsi 0-0 ili 1-1...tako ce i ovaj a ne bi me cudilo i da Partizan dobije da se skrenu misli sa povecanja cena svega i svacega.

Vratiće se Tole

pre 1 godinu

''Zar je moguce da se neko jos uvek lozi na derbi i na ling long ligu kada se sve zna,dok je onaj na vlasti zvezda mora da bude sampion,dok je onaj na vlasti zvezda ce biti favorizovana od strane sudija,medija,logistike,o finansijama sam vec pisao,nigde na svetu nije ovako namesteno i nigde nije ovako korumpirano,sramno je koliko su ogadili ovaj lepi sport
(Šomi, 31. avgust 2022 11:58)''

Bravo majstore! Dok je Tole upravljao, u Srbiji se igrao najlepši i najpošteniji fudbal na svetu! Bilo je divno biti navijačem Partizana.

Ovo što su komšije povećali koeficijent u Evropi, je zasluga državne politike i korumpiranosti.

Ali vratiće se slavni dani...

Šomi

pre 1 godinu

Zar je moguce da se neko jos uvek lozi na derbi i na ling long ligu kada se sve zna,dok je onaj na vlasti zvezda mora da bude sampion,dok je onaj na vlasti zvezda ce biti favorizovana od strane sudija,medija,logistike,o finansijama sam vec pisao,nigde na svetu nije ovako namesteno i nigde nije ovako korumpirano,sramno je koliko su ogadili ovaj lepi sport

smeh

pre 1 godinu

Manite ovu priču već prenosite dokle je stigao Ohi? Da li je poleteo, sleteo ili možda i dalje leti? Ljudi rešili da pokažu novu taktiku i da igraju bez napadača. Do juče su imali bukvu koju ako pogodiš kako treba može se desiti da se lopta odbije u gol plus Ohija. Ko im sada ostao?

zemunski kej

pre 1 godinu

Crvena Zvezda ima 110 igraca pod ugovorom. Od stipendijskih do najvisih profesionalnih kojih ima 34 .Neki su na pozajmici pa ne dobijaju platu od Zvezde ili delimicno primaju. Plus treneri ,administracija ,Fudbal je preskup sport.

kike

pre 1 godinu

ajmo da krenemo peticiju za objavljivanje referenduma za privatizaciju zvezde i partizana. dokle da nas ovi pljackaju vise? ajde da svaki drzavljanin dobije akcije ako necemo investitoru da damo pa neka investitori sami kupuju akcije od naroda po ceni kojoj narod zeli da proda. ajmo vise.

ZvezdasSrb

pre 1 godinu

Zašto ste pred derbi prodali Ohija? Zašto niste dali šansu napadaču koji je dao 11 golova u polusezoni? Zašto Motika ne dobija šansu? Kad stiže desni bek? Kao zvezdaš se nadam da izgubite večeras, preterali ste sa kombinacijama!
(Komentator, 31. avgust 2022 08:19)

nisi ti ni Z od zvezdasa...

ZvezdasSrb

pre 1 godinu

Zašto ste pred derbi prodali Ohija? Zašto niste dali šansu napadaču koji je dao 11 golova u polusezoni? Zašto Motika ne dobija šansu? Kad stiže desni bek? Kao zvezdaš se nadam da izgubite večeras, preterali ste sa kombinacijama!
(Komentator, 31. avgust 2022 08:19)

ti navijac zvezde nisi kada zelis da zvezda izgubi...

ZvezdasSrb

pre 1 godinu

Pocetak kraja jednog velikog kluba zahvaljujuci ljudima iz uprave. Procitajte na instagram sta je Ohi napisao kako su ga oterali i sve ce vam biti jasno.
(Arkadius, 31. avgust 2022 09:05)

Dokle ćete vise da patetisete????

Komentator

pre 1 godinu

Zašto ste pred derbi prodali Ohija? Zašto niste dali šansu napadaču koji je dao 11 golova u polusezoni? Zašto Motika ne dobija šansu? Kad stiže desni bek? Kao zvezdaš se nadam da izgubite večeras, preterali ste sa kombinacijama!

cinjenica

pre 1 godinu

Kada je prodat Aleksandar Pesic za 4.2 miliona u Arabiju, da bi klub zaradio , posle neverovatne sezone , navijace zvezde je bolelo uvo,
I to je u periodu kada je trebalo igrati kvalifikacije za LS ,leto 2018 a dosao muceni Stojiljkovic kao zamena , niko suzu nije pustio za Pesicem,
I sta je dočekao taj Pesic, prošlog leta masovna pljuvacina kao on nije za zvezdu nema kvalitet . A sad placi kukaj za Ohijem

pogledajte profil Pesica na Instagramu ni jedna objava oko zvezde a 2017 je objavljivao non stop, prosto covek je razocaran medju kakve ljude je dosao mislim na internet navijace,

iz istog razloga je otisao Stankovic a pre njega Milojevic , pesic je progutao svoj ponos I dosao .A vi internet navijaci se razmislite da li zasluzujete ista radosti koje vam zvezda donosi.I kakvi ste vi navijaci zvezde...

Arkadius

pre 1 godinu

Pocetak kraja jednog velikog kluba zahvaljujuci ljudima iz uprave. Procitajte na instagram sta je Ohi napisao kako su ga oterali i sve ce vam biti jasno.

cirkus

pre 1 godinu

"zvezdasi" zele da zvezda izgubi veceras od Partizana jer im je otišao igrac omiljeni kojeg su voleli vise nego sto vole klub,a nije ništa specijalno pokazao, pustih suzu , eto toliko o vasem zvezdastvu , vi niste zvezdasi vi ste da ne kazem

ivandelija

pre 1 godinu

Čekajte iz mog razloga je teran Stankovic? mislim da ne zna niko živi...
(dexim, 31. avgust 2022 08:11)

Nije oteran nego sam dao odkaz.

ZvezdasSrb

pre 1 godinu

Čekajte iz mog razloga je teran Stankovic? mislim da ne zna niko živi...
(dexim, 31. avgust 2022 08:11)

Nije oteran nego sam dao odkaz.
(ivandelija, 31. avgust 2022 08:27)

samo je bila max pljuvacina prema njemu... I onda kao zašto je otišao...

Šomi

pre 1 godinu

Zar je moguce da se neko jos uvek lozi na derbi i na ling long ligu kada se sve zna,dok je onaj na vlasti zvezda mora da bude sampion,dok je onaj na vlasti zvezda ce biti favorizovana od strane sudija,medija,logistike,o finansijama sam vec pisao,nigde na svetu nije ovako namesteno i nigde nije ovako korumpirano,sramno je koliko su ogadili ovaj lepi sport

hypatija

pre 1 godinu

Da se ne lažemo, kakav god Partizan da izađe i kako god da igra, sve ispod 3 : 0 za moju Crvenu Zvezdu je neuspeh. To je moje mišljenje. A i ako ne bude tako nikakve veze nema i dalje smo prvi. Gazi Zvezdoooo !!!

Gradimir

pre 1 godinu

Зашто потенцирате да Звезда није победила шест ипо година на стадиону ЈНА, а не пишете када је последњи пут Партизан победио у дербију, мамлази ?

ZvezdasSrb

pre 1 godinu

Najveci problem navijaca je sto precenju svoju i potcenjuju druge ekipe a onda padaju u depresiju kao da se svet srusio a pre toga govorili kako nismo bili dugo jaci, nesrećno smo ispali od timova koji bi izbacili I jace od nas, a to su Šerif I Haifa... To je serif pokazao u LS ...nema razloga za neko kukanje.

Goran Dnevna Doza Bon Jovija

pre 1 godinu

Čekajte iz mog razloga je teran Stankovic? mislim da ne zna niko živi...
(dexim, 31. avgust 2022 08:11)

Zato što nije uveo tim u LŠ (veće pare) u tri navrata zaredom, protiv na papiru slabijih protivnika (Omonija, Šerif, Haifa).

Zvezdaš iz Hrvatske

pre 1 godinu

''a zakacio sam taman toliko da znam klub koji je rasirenih ruku primao sve balkance i u tim i na tribine. koji kada igra protiv reala ili milana, da igraci na terenu zamene dresove ne bi znao ko je ko, jer je kvalitet bio egal. klub koji na marakani rutinski cepa real 4:2. titula 1991 nije bila slucajna, nego plod dobrih i postenih igara rada i rezultata decenijama do tada''

Nekad bilo sad se spominjalo. Promijenilo se puno toga. Nema više jake YU lige gdje je bilo jako puno odličnih igrača. Danas mladi talenti potpisuju ugovore s 18 godina i odlaze u inozemstvo.

Nogomet se proširio i po zemljama koje nisu znale kako lopta izgleda. Šerif dobio Reala u Madridu, Real osvojio Ligu prvaka.

Utopija je navijača koji su uvjereni da neki klub iz bivše YU može opet osvojiti LP ili Ligu Evrope ili čak i Konferencijsku ligu.

Ono što je Zvezda napravila 91e vječno je i neponovljivo.

Danas je veliki uspjeh činjenica da slijedeće godine srpski prvak ide direktno u LP. Znamo tko je najviše tome pridonio. Sigurno nije tole i njegovo ukopavanje srpskog nogometa.

Ovi što piskaraju, blate po netu, što su otjerali Stankovića, valjda misle da si Zvezda može priuštiti Emerija, Ancelottija, igrače iz Liga petice... ili ne misle uopće... frustrirane simpatizere poljoprivrednog kombinata iz Humske ne računam...

zemunski kej

pre 1 godinu

Crvena Zvezda ima 110 igraca pod ugovorom. Od stipendijskih do najvisih profesionalnih kojih ima 34 .Neki su na pozajmici pa ne dobijaju platu od Zvezde ili delimicno primaju. Plus treneri ,administracija ,Fudbal je preskup sport.

Ćopa

pre 1 godinu

Meni kao grobaru je više žao što je otišao Pavkov nego Ohi sad pored Rikarda nema ko dati gola ovako nas je mogao Pavkov spasiti još ako Gobelja ne bude igrao ima da izgubimo večeras.

realan zvezdas

pre 1 godinu

Pocetak kraja jednog velikog kluba zahvaljujuci ljudima iz uprave. Procitajte na instagram sta je Ohi napisao kako su ga oterali i sve ce vam biti jasno.
(Arkadius, 31. avgust 2022 09:05)

Pa jel ti stvarno misliš da je on neki veliki igrač... Toliko godina igrao u Evropi, i nisu ga zapazili, pa ga ja Mrkela prepoznao kao neviđen talenat. U ovoj našoj ligi, svi stranci koji su dolazili, su imali poneku manu. I ko misli da za 1 mil. možeš da kupiš ozbiljnog igrača, i da igra za 500 hiljada i da je vrhunski igrač, taj stvarno živi u zabludi. Čak i oni koji deluju kao dobri igrači imali su teške bubice u glavi(Kanga, Leonardo, Vierija, Šuma...). Zato su i završili u našoj ligi. Ostali koji su nastupali su recimo imali solidnu tehniku, ali i užasno spori(Ben, Sanogo, Donald...) i zbog toga su i oni igrali u našoj ligi.

Da bi zaista imao vrhunskog igrača, mora da ga napraviš iz svog omladinskog pogona. Ali tu niko nema strpljenja. Traže se iskusni igrači, jer oni prave rezultat..

zigi ciganin

pre 1 godinu

ne znam sta da kazem. sto je zvezda bolja to su stvari gore. pomesana osecanja. kako da navijam za dobre rezultate, kada to daje vetar u ledja terzama i mrkelama da prave cirkus od kluba? a kako da navijam protiv kad njih ni losi rezultati nece oterati? a i da ih oteraju, nece doci bolji. pa nemam ja 15 godina. imam 40+. veci deo mog zivota zvezda nije ono sto je bila do 1991. a zakacio sam taman toliko da znam klub koji je rasirenih ruku primao sve balkance i u tim i na tribine. koji kada igra protiv reala ili milana, da igraci na terenu zamene dresove ne bi znao ko je ko, jer je kvalitet bio egal. klub koji na marakani rutinski cepa real 4:2. titula 1991 nije bila slucajna, nego plod dobrih i postenih igara rada i rezultata decenijama do tada. kao sto ni sada nije slucajno da nas pune makabi, serif, omonija i ko sve vec...
mislim da posto ne mozemo da se vratimo tim sportskim i viteskim vrednostima koje su nas proslavile i zbog kojih milioni navijaju za klub, mozda bolje da se promeni ime i da svima bude jasno da to vise nije to.
cuj CRVENA ZVEZDA bi da dovede igraca koji je dobio ime po hitleru?! pa nemojte ljudi. promenite onda ime u npr. beli orlovi, pa radite sta hocete. kao sto su navijaci promenili ime iz cigani u delije. posteno. sad znamo da to vise nije narodna tribina svih balkanaca, nego tribina neonacistickih narkodilera.
objavite mi komentar. mnogo sam besan i tuzan. pa nek mi svi izrokaju minuse, nebitno. samo da mi bude lakse da se "izvicem".

dzontra

pre 1 godinu

svaki derbi zadnjih pet godina idu komentari da je zvezda za 2 koplja bolja i uvek se zavrsi 0-0 ili 1-1...tako ce i ovaj a ne bi me cudilo i da Partizan dobije da se skrenu misli sa povecanja cena svega i svacega.

Arkadius

pre 1 godinu

Niko ne patetise poltronu, nego je cinjenica da je klub u g****ma do guse i da ovi samo trpaju u dzepove a prave nerezonske poteze. Od naredne sezone smo ugasili nacisto ako se nastavi ovakva politika vodjenja kluba. I sta nema kvalitet. Ohi je u rangu najboljih napadaca nase lige, bio najbolji strelac norveskog prvenstva, koje je u rangu ako ne i rang iznad naseg.

smeh

pre 1 godinu

Manite ovu priču već prenosite dokle je stigao Ohi? Da li je poleteo, sleteo ili možda i dalje leti? Ljudi rešili da pokažu novu taktiku i da igraju bez napadača. Do juče su imali bukvu koju ako pogodiš kako treba može se desiti da se lopta odbije u gol plus Ohija. Ko im sada ostao?

ajmo bre zvezdo, danas ih zakucaj

pre 1 godinu

nece haiфa biti zaboravljena, ne brinite nista,
ima ko ce da cuva uspomenu na omoniju,
na moћnog шerifa i na straшni miћilend :)
(wer, 31. avgust 2022 09:25)
Kod ludog Žeksa momentalno, ali momentalno na terapiju

duledudule

pre 1 godinu

Kada je prodat Aleksandar Pesic za 4.2 miliona u Arabiju, da bi klub zaradio , posle neverovatne sezone , navijace zvezde je bolelo uvo,
I to je u periodu kada je trebalo igrati kvalifikacije za LS ,leto 2018 a dosao muceni Stojiljkovic kao zamena , niko suzu nije pustio za Pesicem,
I sta je dočekao taj Pesic, prošlog leta masovna pljuvacina kao on nije za zvezdu nema kvalitet . A sad placi kukaj za Ohijem

pogledajte profil Pesica na Instagramu ni jedna objava oko zvezde a 2017 je objavljivao non stop, prosto covek je razocaran medju kakve ljude je dosao mislim na internet navijace,

iz istog razloga je otisao Stankovic a pre njega Milojevic , pesic je progutao svoj ponos I dosao .A vi internet navijaci se razmislite da li zasluzujete ista radosti koje vam zvezda donosi.I kakvi ste vi navijaci zvezde...
(cinjenica, 31. avgust 2022 09:31)
Ja protiv Šilje nemam nista, naprotiv volim takav tip špica, radilica, primi, preda, otvori se. Sjajan napadac i svakako nam je potreban. I kakve objave po instagramima, nije on tinejdzer nego profesionalni fudbaler, sta ima da pise po netu. Sto se Ohija tice drugi tip ali isto sjajan napadac i niko nije terao Pesica vec su svi ljuti na ova dva bandita posto Ohiju nisu pruzili sansu. A kada das 12 na 24 utakmice, kvalitet imas, zar ne. I pusti ti internet navijace, oni sa mnogo vecom emocijom vole Zvezdu nego pola onih na tribini koji od te Zvezde zive..

macconi

pre 1 godinu

Stankovic je trebao da ode svakako...ne zbog Omonije i Serifa,vec zbog amaterske pripreme meca protiv Makabija,a rekao je da su dobro skautirani i da zna sve o njima...glavno nije primetio,da su Zvezdini igraci fizicki spremni da pariraju Makabiju samo jedno poluvreme...posto nije tako zamisljao tu utakmicu ,pogubio se i sa izmenama i sa promenom taktike...ne treba ga zaliti...dosao je novi trener koji ne zna gde mu je igrac...doveli smo zamenu za Pavkova,igraca koji nije igrao nekoliko meseci i on ce dobiti sansu u derbiju...mnogo su veci navijaci oni koji kritikuju klub za koji navijaju kada za to postoje objektivni razlozi i cinjenice i vise im je stalo od ovih sto govore za njih da to nisu navijaci

View

pre 1 godinu

Skoro da je i nevažno ko je trener CZ. Stanković je dobio otkaz od onoga ko ga je i postavio. Planirani novac nije stigao i svi su nezadovoljni od uprave, menadžera pa i igrača. Domaće prvenstvo je postalo liga bez briga. A derbi, pa i njega su skoro već uništili, igra mora da se vrati na teren, jer frustracijama mora jednom doći kraj.

Jaa

pre 1 godinu

Zvezda treba da izađe na teren sa mišlju da igra protiv ekipe koja bi bila u zoni ispadanja da nije igrala po 90+6 min. Znači izađite na teren i dajte im 5 komada!

Vratiće se Tole

pre 1 godinu

''Zar je moguce da se neko jos uvek lozi na derbi i na ling long ligu kada se sve zna,dok je onaj na vlasti zvezda mora da bude sampion,dok je onaj na vlasti zvezda ce biti favorizovana od strane sudija,medija,logistike,o finansijama sam vec pisao,nigde na svetu nije ovako namesteno i nigde nije ovako korumpirano,sramno je koliko su ogadili ovaj lepi sport
(Šomi, 31. avgust 2022 11:58)''

Bravo majstore! Dok je Tole upravljao, u Srbiji se igrao najlepši i najpošteniji fudbal na svetu! Bilo je divno biti navijačem Partizana.

Ovo što su komšije povećali koeficijent u Evropi, je zasluga državne politike i korumpiranosti.

Ali vratiće se slavni dani...

Hamurabi

pre 1 godinu

Razmišljam o igračima, Katai, Ivanić, Bukari, Pešić... Partizan nema ovakve, donekle Rikardo je uporediv sa Pešićem i Urošević sa Rodićem, na svakoj drugoj poziciji imamo kvalitetnije igrače. Naravno, derbi je posebna utakmica i tu glava igra veliku ulogu, domaći teren takođe, ali sve ostalo je na našoj strani. Zbog velikih turbulencija u klubu poslednjih dana, bio bih zadovoljan remijem, ali ova Zvezda bi morala da oduva ovaj Partizan, koji prima 3 komada od Maltežana.

Hagiano

pre 1 godinu

(cinjenica, 31. avgust 2022 09:31)

Druže, duže sam navijač Zvezde nego što Pešić ima godina života....
Ovo sa Ohijem mi deluje na krimi radnje uprave..
Oteraš ubedljivo najboljeg napadača da bi forsirao Pešića, što?
Kulibalija sad i onog Argentinca?
Znači sve si napadače izmešao pre početka sezone.. To se ne radi u ozbiljnim klubovima. Pri tome oteraš Ohija kojeg si doveo za siću a bolji je od sve trojice trenutnih napadača.. Zašto? Zbog dubokog džepa? Da se napravi + transfer još jedan Pa onda oni iz uprave nisu u Zvezdi jer je vole, već jer se okorišćavaju o istu.
Pravi navijač Zvezde voli i kritikuje kad vidi nepravdu i vidi da neko nije u pravu, ili se potežu loši potezi uprave.. A ovi plaćeni navijači, oni će da zvižde Piksiju, a kamoli Ohiju...

Boki

pre 1 godinu

Bice teska utakmica ali samo za fudbalsku loptu koju ce neznalice sa obe strane brda da siluju celu utakmicu. Negledljivi su. Negledljivo je i sve okolo, plaćeni navijači, uprave lopovske, sportski komentatori i novinari koji sve ovo ne mogu sutradan da nazovu pravim imenom da ne bi imali probleme vec upakuju u celofane. Svi beze od odgovornosti, niko ne talasa jer svima njima je dobro ovako koje sam gore naveo jedino su pravi neplaćeni ljubitelji fudbala razocarani.

xd

pre 1 godinu

(zigi ciganin, 31. avgust 2022 10:12)

Ista dilema. Ono sa Ohijem je kap koja je prelila casu kod mene. Dve lige sampiona nisu dovoljne da se od kluba napravi nesto, transfer politika ista vec 4 godina, od La Pare do bez pare. Dug isti kao i ranije, gde su onda pare od Evrope? Igraci se dovode za dzabe, i to bas zbog tog razloga. A kad dovedu igraca za dobre pare (Motika, 2.5 miliona) stave ga u sef. Nista mi nije jasno, jedino to da terzicu, odlazecem precedniku vec, koliko? pet godima, se pune dzepovi.

kike

pre 1 godinu

ajmo da krenemo peticiju za objavljivanje referenduma za privatizaciju zvezde i partizana. dokle da nas ovi pljackaju vise? ajde da svaki drzavljanin dobije akcije ako necemo investitoru da damo pa neka investitori sami kupuju akcije od naroda po ceni kojoj narod zeli da proda. ajmo vise.

Žile

pre 1 godinu

Zadnjih ne znam koliko godina ( malo je izuzetaka ) svaki derbi je mučenje za gledanje. Milion faulova, drugih raznih prekida, bakljada -kao nešto se desilo, zadržavanja igre, valjanja po terenu, bez akcija i šansi. I na kraju bude 0:0, 1:1 itd, i to jedva.
Tako da ni danas ne očekujem nešto drugačiji "fudbal", na žalost, daj Bože da grešim, i na kraju oba tima "ipak zadovoljna remijem", jer, tobože, oba tima su u "specifičnim situacijama".
A što se tiče Ohija, čudno je, tj smrdi da je 2.juna bila vest da je dobijena ponuda iz Amerike za 3 miliona koju je kao Zvezda "odbila", a sad je prodat za valjda milion, ako se ne varam.
Ne ulazim sad u njegove kvalitete za da ili ne, nego kao još jedan dokaz koliko nas lažu i muljaju i to bez ikakve logike.
Tako da ne vidim neku lepu budućnost pred nama, posle svih ovih čudnih prodaja i jos čudnijih dovodjenja u najmanju ruku neproverenih igrača i njihovo nagomilavanje.