Utorak, 02.08.2022.

11:40

Zvezda saznala potencijalnog rivala u borbi za Ligu šampiona

Fudbaleri Crvene zvezde, ukoliko eliminišu Pjunik, igraće protiv Makabija iz Haife ili Apolona u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izvor: B92

Zvezda saznala potencijalnog rivala u borbi za Ligu šampiona IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

108 Komentari

Sortiraj po:

Bogumilskigor

pre 1 godinu

Po imenu i tradiciji ovo je najlakši put Zvezde do Lige šampiona!
Ako nemogu da izbace Jermene,Kiprane/Izraelce ondak nezaslužuju da igraju uopšte Evropu!
Dosta je raznih izgovora,Realno po imenu i kvalitetu trenutnom Zvezda treba da bez Većih problema uđe ove sezone u LŠ!
Ostalo bi sve bio neuspeh po mom mišljenju!
To isto važi i za Partizan!
A Čukarički moŸe ako bude igrao srcem i hrabro svašta da uradi,jer nema šta da izgube jer realno nisu ni favoriti za razliku od Partizana/Zvezde!
Najviše se obruko Radnički,al to s jedne strane nije iznenađenje jer su sva tri prestavnika Malte prošla u sledeće kolo lige konferencije!
Idealna dansa ove sezone da skupimo još bodova i sa srećom sledeće sezone dva kluba u ligi šampiona,jedan u LE i dva u ligi koferencije!
Ovu priliku Srbski klubovi/fudbal,a i savez nesmeju da propuste!
Sretno Zvezdi, Partizanu i Čukaričkom!
Od navijača iz Gore!

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

"@СЛОБИНАТОР - Ако тако буде частим печеним прасетом и гајбом пива. А ти музику плати. 🖐"

slobinator

pre 1 godinu

prvo da se prođu jermeni,a ne kao prošle godine kad su svi već pričali o mečevima sa dinamom,a pitao se nešto i šerif.drugo,pitanje je hoće li makabi proći apolon.to što je makabi deklasirao olimpijakos govori o tome koliko su grci bili očajni.gledao sam malo utakmicu u atini.olimpijakosovi igrači su izgledali kao da 5 dana nisu jeli i spavali,a nakon njihovih jalovih napada sledile su ubitačne kontre iz kojih je makabi u 2 -3 poteza stizao do gola olimpijakosa.ukoliko dođe do tog meča mislim da će to u zvezdi pažljivo analizirati i neće dozvoliti sličan scenario pogotovu ne na marakani.

Medvedev

pre 1 godinu

Pa šta ako je Makabi pobedio Olimpijakos 0:4, to ne znaci da su zaista toliko jaki. Da li to o da znači da ako je Zvezda pobedila Liverpul u 4 kolu da je Napoli trebao nas da se plaši posle te pobede?

slobinator

pre 1 godinu

(ДЕЛИЈА🔴⚪, 2. avgust 2022 17:24)

evo ove godine ulazimo u lš,pa kao treći u grupi prelazimo u le i osvajamo je.to uopšte ne bi bio loš scenario

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

Naravno ako prođemo Jermene, bilo bi glupo vraćati se za BG. nego pravo na Kipar ili u Izrael da završimo posao kad smo već u komšiluku.

A Jermenija je u komsiluku Kipra i Izraela? :))) Sta sve necu procitati ovde...
(DelBoy, 02. avgust 2022 15:42)

Nego šta je?

Vidim dobio si puno pluseva za komentar i to od grobara operisanih za geografiju.

Od Kipra do Izraela avionom možda pola sata vremena...max. Od Kipra je Jermenija duplo bliže nego Beograd.

Kakvih sve neznalica ima ljudi moji.

View

pre 1 godinu

Čukaricki - Tvente i Fjorentina za ligu konferencije . E na sta je spsla LS kad se u nju ulazi preko nekih timova za koje niko nije ni cuo.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

@МИСИМ, @БЕОГРАДСКИ - Слажем се да имамо шансе да освојимо лигу Европе, а тај нам трофеј још и фали. Ал играње у елити је ипак нешто најбоље

Misim

pre 1 godinu

ДЕЛИЈА

Ma slazem se druze, vidis da i sam verujem da mozemo osvojiti LE. Sto kaze "beogradski", ako je onaj Rendzers mogao da igra finale, pa vala moze Zvezda i da ga osvoji.

objektivni grobar

pre 1 godinu

Zaista ako ovo Crvena zvezda ne prođe kao plitak potok, ne zaslužuje onda ništa. Protivnici kao što su Pjunik, Makabi Haifa ili Apolon su po meri, kvalitet je na strani Crvene zvezde i prolaz u grupnu fazu LŠ je jedina opcija. Sve ostalo bi bilo katastrofa, a ta priča ne treba našim klubovima LŠ jer su ekipe suviše jake, pa što se onda igra fudbal? Suština je doći do grupne faze, pa onda pokušati nešto, ni 3 mesto nije loše u takvoj konstalaciji snaga.

Pera

pre 1 godinu

Grobari, ostavite se komentarisanja Zvezde u fudbalu, a naročito u ligi sampiona gde smo mnogooo vise postigli od vas. Da ste neko i nesto u fudbalu onda i mozete da komentarisete Zvezdu koja je institucija u fudbalu, najtrofejniji klub u srbiji a i sire. Idite i komentarisite kosarku i to da li uopste mozete da udjete u top 8, to je sport za vas a ne fudbal.

drex

pre 1 godinu

O majko neko napisa da je Makabi blagi favorit. Kakve gluposti. Pa šta ako su pobedili Olimpijakos 4:0. To ih ne čini favoritima. I Zvezda je pobedila Liverpul, pa nije bila favorit protiv PSŽa i Napolija posle, nego su kvote na pomenute klubove bile 1.15. Makabi je napravio iznenađenje, biće malo jača kvota na Zvezdu nego da nije bilo tog iznenaženja, ali da su oni nekakvi favoriti je glupost.

beogradski

pre 1 godinu

Liga sampiona donosi atraktivne utakmice i naravno novac. Ali realno to je druga dimenzija i tesko je obezbediti prolece (jedno od prva tri mesta). Pjunik treba proci, a zatim mozda povuci rucnu. LE je takmicenje po meri za Zvezdu i tu verujem da mozemo cak i do pehara u naredne 2-3 godine ako se nastavi politika zadrzavanja kostura tima od 4-5 kljucnih igraca.
(misim, 02. avgust 2022 13:41)
dobar vic. :)
(vuk, 2. avgust 2022 14:00)

Uopste nije vic. Ispali smo on Rendzersa, koji je dosao do finala, od kojeg smo bili bolji, u drugoj utakmici definitivno, u prvoj barem ravnopravni. Zvuci smesno posle 3:0, ali ko je gledao utakmicu video je 3 kiks gola koje smo primili i 5 100% sansi koje smo promasili, ukljucujuci i penal. Ja tvrdim da Zvezda ove sezone ima tim koji moze da osvoji LK, a u LE moze sigurno do 1/4 finala. LS je dobra zbog kinte, ali realno, od 31 ekipe, 29 su jace od nas. Ovim tenpom rasta kluba, za par godina mozemo ozbiljno da se smatramo favoritima za osvajanje LE. Pomogla bi cinjenica da imamo jace domace takmicenje. Tu bi i savez mogao barem malo da pomogne i poizbacuje razne Kolubare, Nove Pazare, Surdulice i napravi ligu od 10 klubova, da se ja pitam od 8, pa da svake nedelje igras iole jacu tekmu.

Mikeli

pre 1 godinu

Dace Bog da se opet primi 30 komada u grupnoj fazi.
(crna ovca drustva, 02. avgust 2022 13:03)

Teško da će Partizan uopšte i ući u grupnu fazu lige Evrope. Tako da ništa od tih 30 golova po svemu sudeći.

повратак отписаних

pre 1 godinu

Voleo bih da se varam, ali mislim da će Zvezda proći Pjunik, a onda će Stanković namerno izgubiti 4. kolo, izvešće Š tim na teren...Nema on stomak za poraze koji su nam suđeni ako uđemo u LŠ, iako bi nas povoljan žreb možda stavio i u prednost u borbi za 3. mesto.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

@МИСИМ - Боље да играмо лигу шампиона па како год прођемо. Јер тако размишљају шампиони и побједници.

BOBA ZVEZDA

pre 1 godinu

Najbitnija stvar je proći Pjunik jer nam to obezbeđuje LE. Želja, pa i mogućnosti su takve da možemo u LŠ ali prvo sigurna Evropa, korak po korak. Tako treba klub da razmišlja i da radi u tom maniru.
Naravno potencijalni protivnik nam daje za pravo da se nadamo LŠ jer ulazak u LŠ bi nam najverovatnije obezbedio dve LŠ zaredom. To je iskorak kakav klub ne sme da propusti! To otvara mogućnosti za prodaju igrača po znatno višim cenama, kupovinu skupljih igrača i naravno zadržavanje onih igrača koji su neophodni za kontinuitet takvih rezultata. Ako uđemo sada nema više priča, treba da prodamo nekog da bi preživeli i slične gluposti. Bukvalno šansa koja nije postojala 30 godina.

Severnjača

pre 1 godinu

Pustite plej-of, Pjunik je ključ cele sezone za Zvezdu! Ako ne prođemo Jermene, za plasman u LE nas čekaju Šerif ili Plzenj a oni su mnogo ozbiljnija prepreka! Zato bez opuštanja od prvog minuta, prvo da stavimo LE u džep a posle svejedno! LŠ je atraktivnija i donosi više para ali u LE možemo mnogo da popravimo klupski koeficijent i da doguramo dalje! Napred Zvezda!

Александар

pre 1 godinu

Поштено речено,боље није могло.Ако нисмо у стању да ове две екипе прођемо,не заслужујемо пролаз .Као звездашу,ми је жао то рећи,али то је реална истина.

DelBoy

pre 1 godinu

Naravno ako prođemo Jermene, bilo bi glupo vraćati se za BG. nego pravo na Kipar ili u Izrael da završimo posao kad smo već u komšiluku.

A Jermenija je u komsiluku Kipra i Izraela? :))) Sta sve necu procitati ovde...

vuk

pre 1 godinu

Liga sampiona donosi atraktivne utakmice i naravno novac. Ali realno to je druga dimenzija i tesko je obezbediti prolece (jedno od prva tri mesta). Pjunik treba proci, a zatim mozda povuci rucnu. LE je takmicenje po meri za Zvezdu i tu verujem da mozemo cak i do pehara u naredne 2-3 godine ako se nastavi politika zadrzavanja kostura tima od 4-5 kljucnih igraca.
(misim, 02. avgust 2022 13:41)
dobar vic. :)

Nebojsa

pre 1 godinu

Mislim da smo pozurili sa vracanjem Milunovica i Pesica.
Ovaj tim je mogao i bez njih da prodje ove kvalifikacije.
Ako bi se desilo da preskoce trece kolo
i plejof i udju LS, tada je trebalo potegnuti za kvalitetnim pojacanjima.
Dobili bi ozbiljan novac za ulazak u LS i mogli bi dovesti igrace na kljucnim mestima, pa i da ih dobro platis.
Ova dvojica nisu pojacanje za LS?!

veliki strumf

pre 1 godinu

Макаби је реално најслабији од потенцијална 3 противника. Међутим, добили су у сред Атине Олимпијакос 4-0 и то је велико упозорење. Ни њихов пролаз наравно није сигуран. Аполон је вело незгодна екипа, свашта је ту могуће. Добра ствар свакако је што реванш играмо кући.
(veliki strumf, 02. avgust 2022 12:16)

Po cemu je to Makabi slabiji od Bodo??? dajte ne pisite nebuloze...
(ZvezdasSrb, 02. avgust 2022 12:38). Погледај резултате Бода задњих година и сам ћеш увидети. По мом мишљењу је лакши. Осим тога, у две припремне утакмице у јулу није дао гол Мехелену и Витесеу, изгубио је Супер куп од Хапоела, а Олимпијакос су добили на контре јер Оли никад оволико рано није почињао сезону. Код нас су рецимо већ 4 кола одиграна а у Грчкој првенство почиње тек 21. августа. Дакле, Оли је ове мечеве играо МЕСЕЦ ДАНА пре почетка првенства, наравно да су у тоталном ауту.

Tatko

pre 1 godinu

Kako je Zvezda drastično smanjila dug sa 67 miliona € na ispod 40 miliona €, zvanično po svim revizorima i po apru?
(Loznica, Gučevo, Cer....., 2. avgust 2022 12:12)

Aj bre, ne smaraj više, i gledaj da l će tvoj klub imati za šampon ove godine.

Milan

pre 1 godinu

Makabi koji izbaci Olimpijakos 1:5 ukupnim rezultatom Olimpijakos, sigurno nije laganica niti je to otvoren put prema Ligi Sampiona...
(ZvezdasSrb, 02. avgust 2022 12:42
nije otvoren put naravno ali lkse od ovoga da se udje u ligu sampiona ne moze

Mile

pre 1 godinu

Ajde prvo da prodjemo Pjunik.Prosle godine svi smo vec videli Zvezda-Dinamo pa nista nije bilo od toga,sada vec svi vidimo ligu sampiona.Hajde da prvo skocimo pa onda kazemo hop!

jahorinac

pre 1 godinu

Srecice nase. Znaci opet idu petarde i sestarde ove sezone u evropi
(Tor, 02. avgust 2022 12:40)

Ako,ako.. Ako se uđe u LŠ idu i novci, a to je opet pravljenje ozbiljne ekipe kojoj dugi niz godina u Srbiji niko neće moći parirati. Nabavi garniture dresova evropskih velikana i spremi se za višegodišnje navijanje.

misim

pre 1 godinu

Liga sampiona donosi atraktivne utakmice i naravno novac. Ali realno to je druga dimenzija i tesko je obezbediti prolece (jedno od prva tri mesta). Pjunik treba proci, a zatim mozda povuci rucnu. LE je takmicenje po meri za Zvezdu i tu verujem da mozemo cak i do pehara u naredne 2-3 godine ako se nastavi politika zadrzavanja kostura tima od 4-5 kljucnih igraca.

To je to

pre 1 godinu

U principu je ok,ali,jel Olijmpijakos toliko slab ove godine da ih je Makabi
prosto razbio.Sa druge strane kad se setim Milana,Bajera iz Leverkuzena,PSV-a ovi ipak deluju mnooogo lakši.Pre svega da sačekamo i vidimo taj Pjunik,i da saznamo da li je Zvezda ove godine stvarno moćna ili ćemo opet pričati da svi igraju fudbal.

Johny Walker

pre 1 godinu

Makabi koji izbaci Olimpijakos 1:5 ukupnim rezultatom Olimpijakos, sigurno nije laganica niti je to otvoren put prema Ligi Sampiona...
(ZvezdasSrb, 02. avgust 2022 12:42)

Olimpijakos je krenuo sa pripremama. To je mač sa dve oštrice sa timovima čija prvenstva počinju kasnije pa i pripreme krenu kasnije

Zlatko

pre 1 godinu

Rezultatima u poslednjih pet godina doveli smo sebe u situaciju da igramo tek u avgustu (a ako bude kako se nadamo, sledeće godine nećemo ni u avgustu igrati), ali Pjunik-Didelanž za LE i Makabi Haifa-Apolon za LŠ, po mom mišljenju je više nego dobra ponuda. To što imamo bolji koeficijent od svih i što smo favoriti treba pokazati na terenu jer koeficijent nije garancija prolaza, ali žreb je više nego korektan za jesen u Evropi.

Goat

pre 1 godinu

Daj Trabzon,da se zagrejemo za Ligu sampiona
(milos, 02. avgust 2022 11:52)

Daj Bodo da se zagrejemo za LS, tako misli covek koji ima malo mozga...
(realnost, 02. avgust 2022 12:00)

Daj Apolon ili Makabi tako misli covek koji ceka da se zavrsi zreb...

Ss

pre 1 godinu

@Loznica,Gučevo,Cer

Dečko izađi malo napolje, prošetaj, bavi se sportom, nađi devojku.
Nije normalno da neko po ceo dan mesecima,godinama visi na sajtu i komentariše svaku moguću vest.

mdj

pre 1 godinu

Najgora moguca opcija, pre svega zbog puta i paklene temperature bio to Kipar ili Izrael. Uopste nece biti lako ali sta je tu je, kad se zgazi bice draze. :)

Fikio

pre 1 godinu

Imamo nestvarno dobru sansu da opet igramo Ligu Sampiona 2 puta za redom, ali moramo pametno I obazrivo uci u svaki mec, a pogotovu one protiv Makabi Haife, ako prodjemo Pjunik naravno, jer vec su pokazali protiv Olimpijakosa sta se moze desiti kada ih neko poceni!

Gradjanin Kejn

pre 1 godinu

Gledao sam Makabi protiv Olimpijakosa u Atini. Odlicna su ekipa, igraju vrlo brzo, razbili su Olimpijakos brzinom. Mislim da su oni blagi favoriti, srecno Zvezdi!

ZvezdasSrb

pre 1 godinu

Макаби је реално најслабији од потенцијална 3 противника. Међутим, добили су у сред Атине Олимпијакос 4-0 и то је велико упозорење. Ни њихов пролаз наравно није сигуран. Аполон је вело незгодна екипа, свашта је ту могуће. Добра ствар свакако је што реванш играмо кући.
(veliki strumf, 02. avgust 2022 12:16)

Po cemu je to Makabi slabiji od Bodo??? dajte ne pisite nebuloze...

Nemanja

pre 1 godinu

Ako se plasiramo u Ligu Sampiona a to ne uspeju Dinamo Zg, Benfika i Rendzers, bicemo u 3. sesiru za zrebanje grupa. Kada se pogleda s kim se oni sastaju, reklo bi se da taj scenario nije nemoguc:
Dinamo Zg igra sa Ludogorecom pa pobednikom meca Bodo Glimt - Zalgiris, Benfika igra sa Mitjlendom pa pobednikom meca Dinamo Kijev - Sturm Grac, Renzders igra sa belgijskim Unionom pa pobednikom meca Nonako - Psv.

Katai

pre 1 godinu

Haifa igrala 1:1 u Izraelu, i 0:4 dobili Olympiacos, pre će oni nego Apolon, ko god da dođe moramo se plasirati u Grupnu fazu Lige Šampiona, ovo je prilika koja se ne propušta !

Zvezda može da uzme više od 50 miliona € za 2 Lige Šampiona, što bi napravilo umobolnu razliku u kvalitetu u odnosu na Partizan, bili bismo Šampioni makar do 2028.

A onda naravno nije isto da li bismo dobili prvu ili drugu grupu, koju ću navesti

1)

Porto
Sevilla
Šahtjor
Zvezda

2)

PSG
Barca
Inter
Zvezda

P.S. Srećno svim našim klubovima u Evropi !!!

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Nema tu mnogo filozofije. CZ će ove sezone igrati grupnu fazu LŠ, a Partizan će ispasti sad u prvoj evropskoj utakmici kvalifikacija…

Andrea Djani

pre 1 godinu

Znaci , opet u LS , pa sledece godine opet i ako sada ne napravimo iskorak , koji je recimo napravio Ajaks posle godina bez znacajnijih rezultata , necemo nikad . To bi moralo da svima u klubu bude jasno , da je ovo sansa decenije i ako se ne iskoristi , ko zna kada ce biti sledeca .

Мица Melbourne

pre 1 godinu

Naravno ako prođemo Jermene, bilo bi glupo vraćati se za BG. nego pravo na Kipar ili u Izrael da završimo posao kad smo već u komšiluku.

realnost

pre 1 godinu

Daj Trabzon,da se zagrejemo za Ligu sampiona
(milos, 02. avgust 2022 11:52)

Daj Bodo da se zagrejemo za LS, tako misli covek koji ima malo mozga...

veliki strumf

pre 1 godinu

Макаби је реално најслабији од потенцијална 3 противника. Међутим, добили су у сред Атине Олимпијакос 4-0 и то је велико упозорење. Ни њихов пролаз наравно није сигуран. Аполон је вело незгодна екипа, свашта је ту могуће. Добра ствар свакако је што реванш играмо кући.

Dragan

pre 1 godinu

Apolon moze da iznenadi Makabi. Tamo igraju Vukasin Jovanovic, Djordje Denic i golman Aleksandar Jovanovic. Protiv Kiprana smo igrali davne 1991.

Stiven

pre 1 godinu

Ovo kao da su kvalifikacije za ligu evrope, u najboljem slucaju, katastrofa stvarno. I posle se svi cude kako zvezda sa ovako losim timom igra ligu sampiona kad ima Pjunik i Haifu, presmesno.

Milutin

pre 1 godinu

Kiprani i izraelci nisu ni malo naivni
0:4 olimpiakos nešto znsči
Nego daj pokažimo snagu pa dobimo pjuik 5:0 ja ću bit sa tim zadovoljan

milos

pre 1 godinu

Daj Trabzon,da se zagrejemo za Ligu sampiona
(milos, 02. avgust 2022 11:52)

Daj Bodo da se zagrejemo za LS, tako misli covek koji ima malo mozga...
Dobijemo Bodo i udjemo u LS i tamo ne znamo gde je levo,trebaju nam jace utakmice...

miloje car

pre 1 godinu

Daj Trabzon,da se zagrejemo za Ligu sampiona
(milos, 02. avgust 2022 11:52) ma može ko god da se igramo, sada kada je dug zvanično po revizorima i apr-u ispod četrdeset miliona eura, nije nam toliko ni bitna lš, bolje juriti četvrt finale ili polu filale le.

aleksaczv

pre 1 godinu

ja sa apsolutno zadovoljan. ako hocemo ls ovo moramo da prodjemo. tacka. pa sta biste zeleli? da nam padne partizan pa da imamo siguricu? :)

JJ

pre 1 godinu

Ljudi, nije taj Makabi Haifa naivan klub, oni su u prošlom kolu pobedili Olimpijakos 4:0 u Atini. Sad, ne znam da li je možda taj Olimpijakos u nekom raspadu, ali sigurno neće to biti tako lako.

Srx

pre 1 godinu

Ovo mora da se iskoristi. Udjemo ove godine, sledece ulazimo direktno, dve vezane godine Ls…Stabilni naredne 4 i onda vrh pojacanja za napade na nove Ls, tako treba da razmisljaju…

Loznica, Gučevo, Cer.....

pre 1 godinu

Kako je Zvezda drastično smanjila dug sa 67 miliona € na ispod 40 miliona €, zvanično po svim revizorima i po apru?

svakodobro

pre 1 godinu

Vrednost po transfer marketu

Zvezda 54 miliona
Makabi 19 miliona
Apolon 16 miliona

Ovo ne mora nista da znaci, bitno je samo da se odigra u gostima maksimalno ozbiljno a kuci ostaje da se stavi tacka na i... Ali prvo Pjunik da se prodje!

aleksaczv

pre 1 godinu

ja sa apsolutno zadovoljan. ako hocemo ls ovo moramo da prodjemo. tacka. pa sta biste zeleli? da nam padne partizan pa da imamo siguricu? :)

Srx

pre 1 godinu

Ovo mora da se iskoristi. Udjemo ove godine, sledece ulazimo direktno, dve vezane godine Ls…Stabilni naredne 4 i onda vrh pojacanja za napade na nove Ls, tako treba da razmisljaju…

realnost

pre 1 godinu

Daj Trabzon,da se zagrejemo za Ligu sampiona
(milos, 02. avgust 2022 11:52)

Daj Bodo da se zagrejemo za LS, tako misli covek koji ima malo mozga...

Milan

pre 1 godinu

Makabi koji izbaci Olimpijakos 1:5 ukupnim rezultatom Olimpijakos, sigurno nije laganica niti je to otvoren put prema Ligi Sampiona...
(ZvezdasSrb, 02. avgust 2022 12:42
nije otvoren put naravno ali lkse od ovoga da se udje u ligu sampiona ne moze

Andrea Djani

pre 1 godinu

Znaci , opet u LS , pa sledece godine opet i ako sada ne napravimo iskorak , koji je recimo napravio Ajaks posle godina bez znacajnijih rezultata , necemo nikad . To bi moralo da svima u klubu bude jasno , da je ovo sansa decenije i ako se ne iskoristi , ko zna kada ce biti sledeca .

svakodobro

pre 1 godinu

Vrednost po transfer marketu

Zvezda 54 miliona
Makabi 19 miliona
Apolon 16 miliona

Ovo ne mora nista da znaci, bitno je samo da se odigra u gostima maksimalno ozbiljno a kuci ostaje da se stavi tacka na i... Ali prvo Pjunik da se prodje!

Tatko

pre 1 godinu

Kako je Zvezda drastično smanjila dug sa 67 miliona € na ispod 40 miliona €, zvanično po svim revizorima i po apru?
(Loznica, Gučevo, Cer....., 2. avgust 2022 12:12)

Aj bre, ne smaraj više, i gledaj da l će tvoj klub imati za šampon ove godine.

Nemanja

pre 1 godinu

Ako se plasiramo u Ligu Sampiona a to ne uspeju Dinamo Zg, Benfika i Rendzers, bicemo u 3. sesiru za zrebanje grupa. Kada se pogleda s kim se oni sastaju, reklo bi se da taj scenario nije nemoguc:
Dinamo Zg igra sa Ludogorecom pa pobednikom meca Bodo Glimt - Zalgiris, Benfika igra sa Mitjlendom pa pobednikom meca Dinamo Kijev - Sturm Grac, Renzders igra sa belgijskim Unionom pa pobednikom meca Nonako - Psv.

Mile

pre 1 godinu

Ajde prvo da prodjemo Pjunik.Prosle godine svi smo vec videli Zvezda-Dinamo pa nista nije bilo od toga,sada vec svi vidimo ligu sampiona.Hajde da prvo skocimo pa onda kazemo hop!

jahorinac

pre 1 godinu

Srecice nase. Znaci opet idu petarde i sestarde ove sezone u evropi
(Tor, 02. avgust 2022 12:40)

Ako,ako.. Ako se uđe u LŠ idu i novci, a to je opet pravljenje ozbiljne ekipe kojoj dugi niz godina u Srbiji niko neće moći parirati. Nabavi garniture dresova evropskih velikana i spremi se za višegodišnje navijanje.

To je to

pre 1 godinu

U principu je ok,ali,jel Olijmpijakos toliko slab ove godine da ih je Makabi
prosto razbio.Sa druge strane kad se setim Milana,Bajera iz Leverkuzena,PSV-a ovi ipak deluju mnooogo lakši.Pre svega da sačekamo i vidimo taj Pjunik,i da saznamo da li je Zvezda ove godine stvarno moćna ili ćemo opet pričati da svi igraju fudbal.

Zlatko

pre 1 godinu

Rezultatima u poslednjih pet godina doveli smo sebe u situaciju da igramo tek u avgustu (a ako bude kako se nadamo, sledeće godine nećemo ni u avgustu igrati), ali Pjunik-Didelanž za LE i Makabi Haifa-Apolon za LŠ, po mom mišljenju je više nego dobra ponuda. To što imamo bolji koeficijent od svih i što smo favoriti treba pokazati na terenu jer koeficijent nije garancija prolaza, ali žreb je više nego korektan za jesen u Evropi.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Nema tu mnogo filozofije. CZ će ove sezone igrati grupnu fazu LŠ, a Partizan će ispasti sad u prvoj evropskoj utakmici kvalifikacija…

Fikio

pre 1 godinu

Imamo nestvarno dobru sansu da opet igramo Ligu Sampiona 2 puta za redom, ali moramo pametno I obazrivo uci u svaki mec, a pogotovu one protiv Makabi Haife, ako prodjemo Pjunik naravno, jer vec su pokazali protiv Olimpijakosa sta se moze desiti kada ih neko poceni!

Мица Melbourne

pre 1 godinu

Naravno ako prođemo Jermene, bilo bi glupo vraćati se za BG. nego pravo na Kipar ili u Izrael da završimo posao kad smo već u komšiluku.

Johny Walker

pre 1 godinu

Makabi koji izbaci Olimpijakos 1:5 ukupnim rezultatom Olimpijakos, sigurno nije laganica niti je to otvoren put prema Ligi Sampiona...
(ZvezdasSrb, 02. avgust 2022 12:42)

Olimpijakos je krenuo sa pripremama. To je mač sa dve oštrice sa timovima čija prvenstva počinju kasnije pa i pripreme krenu kasnije

Mikeli

pre 1 godinu

Dace Bog da se opet primi 30 komada u grupnoj fazi.
(crna ovca drustva, 02. avgust 2022 13:03)

Teško da će Partizan uopšte i ući u grupnu fazu lige Evrope. Tako da ništa od tih 30 golova po svemu sudeći.

JJ

pre 1 godinu

Ljudi, nije taj Makabi Haifa naivan klub, oni su u prošlom kolu pobedili Olimpijakos 4:0 u Atini. Sad, ne znam da li je možda taj Olimpijakos u nekom raspadu, ali sigurno neće to biti tako lako.

beogradski

pre 1 godinu

Liga sampiona donosi atraktivne utakmice i naravno novac. Ali realno to je druga dimenzija i tesko je obezbediti prolece (jedno od prva tri mesta). Pjunik treba proci, a zatim mozda povuci rucnu. LE je takmicenje po meri za Zvezdu i tu verujem da mozemo cak i do pehara u naredne 2-3 godine ako se nastavi politika zadrzavanja kostura tima od 4-5 kljucnih igraca.
(misim, 02. avgust 2022 13:41)
dobar vic. :)
(vuk, 2. avgust 2022 14:00)

Uopste nije vic. Ispali smo on Rendzersa, koji je dosao do finala, od kojeg smo bili bolji, u drugoj utakmici definitivno, u prvoj barem ravnopravni. Zvuci smesno posle 3:0, ali ko je gledao utakmicu video je 3 kiks gola koje smo primili i 5 100% sansi koje smo promasili, ukljucujuci i penal. Ja tvrdim da Zvezda ove sezone ima tim koji moze da osvoji LK, a u LE moze sigurno do 1/4 finala. LS je dobra zbog kinte, ali realno, od 31 ekipe, 29 su jace od nas. Ovim tenpom rasta kluba, za par godina mozemo ozbiljno da se smatramo favoritima za osvajanje LE. Pomogla bi cinjenica da imamo jace domace takmicenje. Tu bi i savez mogao barem malo da pomogne i poizbacuje razne Kolubare, Nove Pazare, Surdulice i napravi ligu od 10 klubova, da se ja pitam od 8, pa da svake nedelje igras iole jacu tekmu.

Gradjanin Kejn

pre 1 godinu

Gledao sam Makabi protiv Olimpijakosa u Atini. Odlicna su ekipa, igraju vrlo brzo, razbili su Olimpijakos brzinom. Mislim da su oni blagi favoriti, srecno Zvezdi!

objektivni grobar

pre 1 godinu

Zaista ako ovo Crvena zvezda ne prođe kao plitak potok, ne zaslužuje onda ništa. Protivnici kao što su Pjunik, Makabi Haifa ili Apolon su po meri, kvalitet je na strani Crvene zvezde i prolaz u grupnu fazu LŠ je jedina opcija. Sve ostalo bi bilo katastrofa, a ta priča ne treba našim klubovima LŠ jer su ekipe suviše jake, pa što se onda igra fudbal? Suština je doći do grupne faze, pa onda pokušati nešto, ni 3 mesto nije loše u takvoj konstalaciji snaga.

Milutin

pre 1 godinu

Kiprani i izraelci nisu ni malo naivni
0:4 olimpiakos nešto znsči
Nego daj pokažimo snagu pa dobimo pjuik 5:0 ja ću bit sa tim zadovoljan

Severnjača

pre 1 godinu

Pustite plej-of, Pjunik je ključ cele sezone za Zvezdu! Ako ne prođemo Jermene, za plasman u LE nas čekaju Šerif ili Plzenj a oni su mnogo ozbiljnija prepreka! Zato bez opuštanja od prvog minuta, prvo da stavimo LE u džep a posle svejedno! LŠ je atraktivnija i donosi više para ali u LE možemo mnogo da popravimo klupski koeficijent i da doguramo dalje! Napred Zvezda!

BOBA ZVEZDA

pre 1 godinu

Najbitnija stvar je proći Pjunik jer nam to obezbeđuje LE. Želja, pa i mogućnosti su takve da možemo u LŠ ali prvo sigurna Evropa, korak po korak. Tako treba klub da razmišlja i da radi u tom maniru.
Naravno potencijalni protivnik nam daje za pravo da se nadamo LŠ jer ulazak u LŠ bi nam najverovatnije obezbedio dve LŠ zaredom. To je iskorak kakav klub ne sme da propusti! To otvara mogućnosti za prodaju igrača po znatno višim cenama, kupovinu skupljih igrača i naravno zadržavanje onih igrača koji su neophodni za kontinuitet takvih rezultata. Ako uđemo sada nema više priča, treba da prodamo nekog da bi preživeli i slične gluposti. Bukvalno šansa koja nije postojala 30 godina.

Katai

pre 1 godinu

Haifa igrala 1:1 u Izraelu, i 0:4 dobili Olympiacos, pre će oni nego Apolon, ko god da dođe moramo se plasirati u Grupnu fazu Lige Šampiona, ovo je prilika koja se ne propušta !

Zvezda može da uzme više od 50 miliona € za 2 Lige Šampiona, što bi napravilo umobolnu razliku u kvalitetu u odnosu na Partizan, bili bismo Šampioni makar do 2028.

A onda naravno nije isto da li bismo dobili prvu ili drugu grupu, koju ću navesti

1)

Porto
Sevilla
Šahtjor
Zvezda

2)

PSG
Barca
Inter
Zvezda

P.S. Srećno svim našim klubovima u Evropi !!!

veliki strumf

pre 1 godinu

Макаби је реално најслабији од потенцијална 3 противника. Међутим, добили су у сред Атине Олимпијакос 4-0 и то је велико упозорење. Ни њихов пролаз наравно није сигуран. Аполон је вело незгодна екипа, свашта је ту могуће. Добра ствар свакако је што реванш играмо кући.
(veliki strumf, 02. avgust 2022 12:16)

Po cemu je to Makabi slabiji od Bodo??? dajte ne pisite nebuloze...
(ZvezdasSrb, 02. avgust 2022 12:38). Погледај резултате Бода задњих година и сам ћеш увидети. По мом мишљењу је лакши. Осим тога, у две припремне утакмице у јулу није дао гол Мехелену и Витесеу, изгубио је Супер куп од Хапоела, а Олимпијакос су добили на контре јер Оли никад оволико рано није почињао сезону. Код нас су рецимо већ 4 кола одиграна а у Грчкој првенство почиње тек 21. августа. Дакле, Оли је ове мечеве играо МЕСЕЦ ДАНА пре почетка првенства, наравно да су у тоталном ауту.

Goat

pre 1 godinu

Daj Trabzon,da se zagrejemo za Ligu sampiona
(milos, 02. avgust 2022 11:52)

Daj Bodo da se zagrejemo za LS, tako misli covek koji ima malo mozga...
(realnost, 02. avgust 2022 12:00)

Daj Apolon ili Makabi tako misli covek koji ceka da se zavrsi zreb...

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

@МИСИМ - Боље да играмо лигу шампиона па како год прођемо. Јер тако размишљају шампиони и побједници.

veliki strumf

pre 1 godinu

Макаби је реално најслабији од потенцијална 3 противника. Међутим, добили су у сред Атине Олимпијакос 4-0 и то је велико упозорење. Ни њихов пролаз наравно није сигуран. Аполон је вело незгодна екипа, свашта је ту могуће. Добра ствар свакако је што реванш играмо кући.

Александар

pre 1 godinu

Поштено речено,боље није могло.Ако нисмо у стању да ове две екипе прођемо,не заслужујемо пролаз .Као звездашу,ми је жао то рећи,али то је реална истина.

ZvezdasSrb

pre 1 godinu

Макаби је реално најслабији од потенцијална 3 противника. Међутим, добили су у сред Атине Олимпијакос 4-0 и то је велико упозорење. Ни њихов пролаз наравно није сигуран. Аполон је вело незгодна екипа, свашта је ту могуће. Добра ствар свакако је што реванш играмо кући.
(veliki strumf, 02. avgust 2022 12:16)

Po cemu je to Makabi slabiji od Bodo??? dajte ne pisite nebuloze...

DelBoy

pre 1 godinu

Naravno ako prođemo Jermene, bilo bi glupo vraćati se za BG. nego pravo na Kipar ili u Izrael da završimo posao kad smo već u komšiluku.

A Jermenija je u komsiluku Kipra i Izraela? :))) Sta sve necu procitati ovde...

Ss

pre 1 godinu

@Loznica,Gučevo,Cer

Dečko izađi malo napolje, prošetaj, bavi se sportom, nađi devojku.
Nije normalno da neko po ceo dan mesecima,godinama visi na sajtu i komentariše svaku moguću vest.

vuk

pre 1 godinu

Liga sampiona donosi atraktivne utakmice i naravno novac. Ali realno to je druga dimenzija i tesko je obezbediti prolece (jedno od prva tri mesta). Pjunik treba proci, a zatim mozda povuci rucnu. LE je takmicenje po meri za Zvezdu i tu verujem da mozemo cak i do pehara u naredne 2-3 godine ako se nastavi politika zadrzavanja kostura tima od 4-5 kljucnih igraca.
(misim, 02. avgust 2022 13:41)
dobar vic. :)

Loznica, Gučevo, Cer.....

pre 1 godinu

Kako je Zvezda drastično smanjila dug sa 67 miliona € na ispod 40 miliona €, zvanično po svim revizorima i po apru?

drex

pre 1 godinu

O majko neko napisa da je Makabi blagi favorit. Kakve gluposti. Pa šta ako su pobedili Olimpijakos 4:0. To ih ne čini favoritima. I Zvezda je pobedila Liverpul, pa nije bila favorit protiv PSŽa i Napolija posle, nego su kvote na pomenute klubove bile 1.15. Makabi je napravio iznenađenje, biće malo jača kvota na Zvezdu nego da nije bilo tog iznenaženja, ali da su oni nekakvi favoriti je glupost.

Misim

pre 1 godinu

ДЕЛИЈА

Ma slazem se druze, vidis da i sam verujem da mozemo osvojiti LE. Sto kaze "beogradski", ako je onaj Rendzers mogao da igra finale, pa vala moze Zvezda i da ga osvoji.

Pera

pre 1 godinu

Grobari, ostavite se komentarisanja Zvezde u fudbalu, a naročito u ligi sampiona gde smo mnogooo vise postigli od vas. Da ste neko i nesto u fudbalu onda i mozete da komentarisete Zvezdu koja je institucija u fudbalu, najtrofejniji klub u srbiji a i sire. Idite i komentarisite kosarku i to da li uopste mozete da udjete u top 8, to je sport za vas a ne fudbal.

Nebojsa

pre 1 godinu

Mislim da smo pozurili sa vracanjem Milunovica i Pesica.
Ovaj tim je mogao i bez njih da prodje ove kvalifikacije.
Ako bi se desilo da preskoce trece kolo
i plejof i udju LS, tada je trebalo potegnuti za kvalitetnim pojacanjima.
Dobili bi ozbiljan novac za ulazak u LS i mogli bi dovesti igrace na kljucnim mestima, pa i da ih dobro platis.
Ova dvojica nisu pojacanje za LS?!

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

Naravno ako prođemo Jermene, bilo bi glupo vraćati se za BG. nego pravo na Kipar ili u Izrael da završimo posao kad smo već u komšiluku.

A Jermenija je u komsiluku Kipra i Izraela? :))) Sta sve necu procitati ovde...
(DelBoy, 02. avgust 2022 15:42)

Nego šta je?

Vidim dobio si puno pluseva za komentar i to od grobara operisanih za geografiju.

Od Kipra do Izraela avionom možda pola sata vremena...max. Od Kipra je Jermenija duplo bliže nego Beograd.

Kakvih sve neznalica ima ljudi moji.

Medvedev

pre 1 godinu

Pa šta ako je Makabi pobedio Olimpijakos 0:4, to ne znaci da su zaista toliko jaki. Da li to o da znači da ako je Zvezda pobedila Liverpul u 4 kolu da je Napoli trebao nas da se plaši posle te pobede?

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

@МИСИМ, @БЕОГРАДСКИ - Слажем се да имамо шансе да освојимо лигу Европе, а тај нам трофеј још и фали. Ал играње у елити је ипак нешто најбоље

slobinator

pre 1 godinu

(ДЕЛИЈА🔴⚪, 2. avgust 2022 17:24)

evo ove godine ulazimo u lš,pa kao treći u grupi prelazimo u le i osvajamo je.to uopšte ne bi bio loš scenario

slobinator

pre 1 godinu

prvo da se prođu jermeni,a ne kao prošle godine kad su svi već pričali o mečevima sa dinamom,a pitao se nešto i šerif.drugo,pitanje je hoće li makabi proći apolon.to što je makabi deklasirao olimpijakos govori o tome koliko su grci bili očajni.gledao sam malo utakmicu u atini.olimpijakosovi igrači su izgledali kao da 5 dana nisu jeli i spavali,a nakon njihovih jalovih napada sledile su ubitačne kontre iz kojih je makabi u 2 -3 poteza stizao do gola olimpijakosa.ukoliko dođe do tog meča mislim da će to u zvezdi pažljivo analizirati i neće dozvoliti sličan scenario pogotovu ne na marakani.

Dragan

pre 1 godinu

Apolon moze da iznenadi Makabi. Tamo igraju Vukasin Jovanovic, Djordje Denic i golman Aleksandar Jovanovic. Protiv Kiprana smo igrali davne 1991.

Bogumilskigor

pre 1 godinu

Po imenu i tradiciji ovo je najlakši put Zvezde do Lige šampiona!
Ako nemogu da izbace Jermene,Kiprane/Izraelce ondak nezaslužuju da igraju uopšte Evropu!
Dosta je raznih izgovora,Realno po imenu i kvalitetu trenutnom Zvezda treba da bez Većih problema uđe ove sezone u LŠ!
Ostalo bi sve bio neuspeh po mom mišljenju!
To isto važi i za Partizan!
A Čukarički moŸe ako bude igrao srcem i hrabro svašta da uradi,jer nema šta da izgube jer realno nisu ni favoriti za razliku od Partizana/Zvezde!
Najviše se obruko Radnički,al to s jedne strane nije iznenađenje jer su sva tri prestavnika Malte prošla u sledeće kolo lige konferencije!
Idealna dansa ove sezone da skupimo još bodova i sa srećom sledeće sezone dva kluba u ligi šampiona,jedan u LE i dva u ligi koferencije!
Ovu priliku Srbski klubovi/fudbal,a i savez nesmeju da propuste!
Sretno Zvezdi, Partizanu i Čukaričkom!
Od navijača iz Gore!

miloje car

pre 1 godinu

Daj Trabzon,da se zagrejemo za Ligu sampiona
(milos, 02. avgust 2022 11:52) ma može ko god da se igramo, sada kada je dug zvanično po revizorima i apr-u ispod četrdeset miliona eura, nije nam toliko ni bitna lš, bolje juriti četvrt finale ili polu filale le.

Stiven

pre 1 godinu

Ovo kao da su kvalifikacije za ligu evrope, u najboljem slucaju, katastrofa stvarno. I posle se svi cude kako zvezda sa ovako losim timom igra ligu sampiona kad ima Pjunik i Haifu, presmesno.

misim

pre 1 godinu

Liga sampiona donosi atraktivne utakmice i naravno novac. Ali realno to je druga dimenzija i tesko je obezbediti prolece (jedno od prva tri mesta). Pjunik treba proci, a zatim mozda povuci rucnu. LE je takmicenje po meri za Zvezdu i tu verujem da mozemo cak i do pehara u naredne 2-3 godine ako se nastavi politika zadrzavanja kostura tima od 4-5 kljucnih igraca.

mdj

pre 1 godinu

Najgora moguca opcija, pre svega zbog puta i paklene temperature bio to Kipar ili Izrael. Uopste nece biti lako ali sta je tu je, kad se zgazi bice draze. :)

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

"@СЛОБИНАТОР - Ако тако буде частим печеним прасетом и гајбом пива. А ти музику плати. 🖐"

повратак отписаних

pre 1 godinu

Voleo bih da se varam, ali mislim da će Zvezda proći Pjunik, a onda će Stanković namerno izgubiti 4. kolo, izvešće Š tim na teren...Nema on stomak za poraze koji su nam suđeni ako uđemo u LŠ, iako bi nas povoljan žreb možda stavio i u prednost u borbi za 3. mesto.

View

pre 1 godinu

Čukaricki - Tvente i Fjorentina za ligu konferencije . E na sta je spsla LS kad se u nju ulazi preko nekih timova za koje niko nije ni cuo.

milos

pre 1 godinu

Daj Trabzon,da se zagrejemo za Ligu sampiona
(milos, 02. avgust 2022 11:52)

Daj Bodo da se zagrejemo za LS, tako misli covek koji ima malo mozga...
Dobijemo Bodo i udjemo u LS i tamo ne znamo gde je levo,trebaju nam jace utakmice...

Loznica, Gučevo, Cer.....

pre 1 godinu

Kako je Zvezda drastično smanjila dug sa 67 miliona € na ispod 40 miliona €, zvanično po svim revizorima i po apru?

Stiven

pre 1 godinu

Ovo kao da su kvalifikacije za ligu evrope, u najboljem slucaju, katastrofa stvarno. I posle se svi cude kako zvezda sa ovako losim timom igra ligu sampiona kad ima Pjunik i Haifu, presmesno.

vuk

pre 1 godinu

Liga sampiona donosi atraktivne utakmice i naravno novac. Ali realno to je druga dimenzija i tesko je obezbediti prolece (jedno od prva tri mesta). Pjunik treba proci, a zatim mozda povuci rucnu. LE je takmicenje po meri za Zvezdu i tu verujem da mozemo cak i do pehara u naredne 2-3 godine ako se nastavi politika zadrzavanja kostura tima od 4-5 kljucnih igraca.
(misim, 02. avgust 2022 13:41)
dobar vic. :)

misim

pre 1 godinu

Liga sampiona donosi atraktivne utakmice i naravno novac. Ali realno to je druga dimenzija i tesko je obezbediti prolece (jedno od prva tri mesta). Pjunik treba proci, a zatim mozda povuci rucnu. LE je takmicenje po meri za Zvezdu i tu verujem da mozemo cak i do pehara u naredne 2-3 godine ako se nastavi politika zadrzavanja kostura tima od 4-5 kljucnih igraca.

повратак отписаних

pre 1 godinu

Voleo bih da se varam, ali mislim da će Zvezda proći Pjunik, a onda će Stanković namerno izgubiti 4. kolo, izvešće Š tim na teren...Nema on stomak za poraze koji su nam suđeni ako uđemo u LŠ, iako bi nas povoljan žreb možda stavio i u prednost u borbi za 3. mesto.

miloje car

pre 1 godinu

Daj Trabzon,da se zagrejemo za Ligu sampiona
(milos, 02. avgust 2022 11:52) ma može ko god da se igramo, sada kada je dug zvanično po revizorima i apr-u ispod četrdeset miliona eura, nije nam toliko ni bitna lš, bolje juriti četvrt finale ili polu filale le.

Nebojsa

pre 1 godinu

Mislim da smo pozurili sa vracanjem Milunovica i Pesica.
Ovaj tim je mogao i bez njih da prodje ove kvalifikacije.
Ako bi se desilo da preskoce trece kolo
i plejof i udju LS, tada je trebalo potegnuti za kvalitetnim pojacanjima.
Dobili bi ozbiljan novac za ulazak u LS i mogli bi dovesti igrace na kljucnim mestima, pa i da ih dobro platis.
Ova dvojica nisu pojacanje za LS?!

View

pre 1 godinu

Čukaricki - Tvente i Fjorentina za ligu konferencije . E na sta je spsla LS kad se u nju ulazi preko nekih timova za koje niko nije ni cuo.

milos

pre 1 godinu

Daj Trabzon,da se zagrejemo za Ligu sampiona
(milos, 02. avgust 2022 11:52)

Daj Bodo da se zagrejemo za LS, tako misli covek koji ima malo mozga...
Dobijemo Bodo i udjemo u LS i tamo ne znamo gde je levo,trebaju nam jace utakmice...

mdj

pre 1 godinu

Najgora moguca opcija, pre svega zbog puta i paklene temperature bio to Kipar ili Izrael. Uopste nece biti lako ali sta je tu je, kad se zgazi bice draze. :)

Ss

pre 1 godinu

@Loznica,Gučevo,Cer

Dečko izađi malo napolje, prošetaj, bavi se sportom, nađi devojku.
Nije normalno da neko po ceo dan mesecima,godinama visi na sajtu i komentariše svaku moguću vest.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Nema tu mnogo filozofije. CZ će ove sezone igrati grupnu fazu LŠ, a Partizan će ispasti sad u prvoj evropskoj utakmici kvalifikacija…

beogradski

pre 1 godinu

Liga sampiona donosi atraktivne utakmice i naravno novac. Ali realno to je druga dimenzija i tesko je obezbediti prolece (jedno od prva tri mesta). Pjunik treba proci, a zatim mozda povuci rucnu. LE je takmicenje po meri za Zvezdu i tu verujem da mozemo cak i do pehara u naredne 2-3 godine ako se nastavi politika zadrzavanja kostura tima od 4-5 kljucnih igraca.
(misim, 02. avgust 2022 13:41)
dobar vic. :)
(vuk, 2. avgust 2022 14:00)

Uopste nije vic. Ispali smo on Rendzersa, koji je dosao do finala, od kojeg smo bili bolji, u drugoj utakmici definitivno, u prvoj barem ravnopravni. Zvuci smesno posle 3:0, ali ko je gledao utakmicu video je 3 kiks gola koje smo primili i 5 100% sansi koje smo promasili, ukljucujuci i penal. Ja tvrdim da Zvezda ove sezone ima tim koji moze da osvoji LK, a u LE moze sigurno do 1/4 finala. LS je dobra zbog kinte, ali realno, od 31 ekipe, 29 su jace od nas. Ovim tenpom rasta kluba, za par godina mozemo ozbiljno da se smatramo favoritima za osvajanje LE. Pomogla bi cinjenica da imamo jace domace takmicenje. Tu bi i savez mogao barem malo da pomogne i poizbacuje razne Kolubare, Nove Pazare, Surdulice i napravi ligu od 10 klubova, da se ja pitam od 8, pa da svake nedelje igras iole jacu tekmu.

realnost

pre 1 godinu

Daj Trabzon,da se zagrejemo za Ligu sampiona
(milos, 02. avgust 2022 11:52)

Daj Bodo da se zagrejemo za LS, tako misli covek koji ima malo mozga...

aleksaczv

pre 1 godinu

ja sa apsolutno zadovoljan. ako hocemo ls ovo moramo da prodjemo. tacka. pa sta biste zeleli? da nam padne partizan pa da imamo siguricu? :)

DelBoy

pre 1 godinu

Naravno ako prođemo Jermene, bilo bi glupo vraćati se za BG. nego pravo na Kipar ili u Izrael da završimo posao kad smo već u komšiluku.

A Jermenija je u komsiluku Kipra i Izraela? :))) Sta sve necu procitati ovde...

Pera

pre 1 godinu

Grobari, ostavite se komentarisanja Zvezde u fudbalu, a naročito u ligi sampiona gde smo mnogooo vise postigli od vas. Da ste neko i nesto u fudbalu onda i mozete da komentarisete Zvezdu koja je institucija u fudbalu, najtrofejniji klub u srbiji a i sire. Idite i komentarisite kosarku i to da li uopste mozete da udjete u top 8, to je sport za vas a ne fudbal.

Tatko

pre 1 godinu

Kako je Zvezda drastično smanjila dug sa 67 miliona € na ispod 40 miliona €, zvanično po svim revizorima i po apru?
(Loznica, Gučevo, Cer....., 2. avgust 2022 12:12)

Aj bre, ne smaraj više, i gledaj da l će tvoj klub imati za šampon ove godine.

Katai

pre 1 godinu

Haifa igrala 1:1 u Izraelu, i 0:4 dobili Olympiacos, pre će oni nego Apolon, ko god da dođe moramo se plasirati u Grupnu fazu Lige Šampiona, ovo je prilika koja se ne propušta !

Zvezda može da uzme više od 50 miliona € za 2 Lige Šampiona, što bi napravilo umobolnu razliku u kvalitetu u odnosu na Partizan, bili bismo Šampioni makar do 2028.

A onda naravno nije isto da li bismo dobili prvu ili drugu grupu, koju ću navesti

1)

Porto
Sevilla
Šahtjor
Zvezda

2)

PSG
Barca
Inter
Zvezda

P.S. Srećno svim našim klubovima u Evropi !!!

Nemanja

pre 1 godinu

Ako se plasiramo u Ligu Sampiona a to ne uspeju Dinamo Zg, Benfika i Rendzers, bicemo u 3. sesiru za zrebanje grupa. Kada se pogleda s kim se oni sastaju, reklo bi se da taj scenario nije nemoguc:
Dinamo Zg igra sa Ludogorecom pa pobednikom meca Bodo Glimt - Zalgiris, Benfika igra sa Mitjlendom pa pobednikom meca Dinamo Kijev - Sturm Grac, Renzders igra sa belgijskim Unionom pa pobednikom meca Nonako - Psv.

Мица Melbourne

pre 1 godinu

Naravno ako prođemo Jermene, bilo bi glupo vraćati se za BG. nego pravo na Kipar ili u Izrael da završimo posao kad smo već u komšiluku.

Andrea Djani

pre 1 godinu

Znaci , opet u LS , pa sledece godine opet i ako sada ne napravimo iskorak , koji je recimo napravio Ajaks posle godina bez znacajnijih rezultata , necemo nikad . To bi moralo da svima u klubu bude jasno , da je ovo sansa decenije i ako se ne iskoristi , ko zna kada ce biti sledeca .

Mikeli

pre 1 godinu

Dace Bog da se opet primi 30 komada u grupnoj fazi.
(crna ovca drustva, 02. avgust 2022 13:03)

Teško da će Partizan uopšte i ući u grupnu fazu lige Evrope. Tako da ništa od tih 30 golova po svemu sudeći.

svakodobro

pre 1 godinu

Vrednost po transfer marketu

Zvezda 54 miliona
Makabi 19 miliona
Apolon 16 miliona

Ovo ne mora nista da znaci, bitno je samo da se odigra u gostima maksimalno ozbiljno a kuci ostaje da se stavi tacka na i... Ali prvo Pjunik da se prodje!

slobinator

pre 1 godinu

(ДЕЛИЈА🔴⚪, 2. avgust 2022 17:24)

evo ove godine ulazimo u lš,pa kao treći u grupi prelazimo u le i osvajamo je.to uopšte ne bi bio loš scenario

Gradjanin Kejn

pre 1 godinu

Gledao sam Makabi protiv Olimpijakosa u Atini. Odlicna su ekipa, igraju vrlo brzo, razbili su Olimpijakos brzinom. Mislim da su oni blagi favoriti, srecno Zvezdi!

JJ

pre 1 godinu

Ljudi, nije taj Makabi Haifa naivan klub, oni su u prošlom kolu pobedili Olimpijakos 4:0 u Atini. Sad, ne znam da li je možda taj Olimpijakos u nekom raspadu, ali sigurno neće to biti tako lako.

Fikio

pre 1 godinu

Imamo nestvarno dobru sansu da opet igramo Ligu Sampiona 2 puta za redom, ali moramo pametno I obazrivo uci u svaki mec, a pogotovu one protiv Makabi Haife, ako prodjemo Pjunik naravno, jer vec su pokazali protiv Olimpijakosa sta se moze desiti kada ih neko poceni!

Srx

pre 1 godinu

Ovo mora da se iskoristi. Udjemo ove godine, sledece ulazimo direktno, dve vezane godine Ls…Stabilni naredne 4 i onda vrh pojacanja za napade na nove Ls, tako treba da razmisljaju…

jahorinac

pre 1 godinu

Srecice nase. Znaci opet idu petarde i sestarde ove sezone u evropi
(Tor, 02. avgust 2022 12:40)

Ako,ako.. Ako se uđe u LŠ idu i novci, a to je opet pravljenje ozbiljne ekipe kojoj dugi niz godina u Srbiji niko neće moći parirati. Nabavi garniture dresova evropskih velikana i spremi se za višegodišnje navijanje.

objektivni grobar

pre 1 godinu

Zaista ako ovo Crvena zvezda ne prođe kao plitak potok, ne zaslužuje onda ništa. Protivnici kao što su Pjunik, Makabi Haifa ili Apolon su po meri, kvalitet je na strani Crvene zvezde i prolaz u grupnu fazu LŠ je jedina opcija. Sve ostalo bi bilo katastrofa, a ta priča ne treba našim klubovima LŠ jer su ekipe suviše jake, pa što se onda igra fudbal? Suština je doći do grupne faze, pa onda pokušati nešto, ni 3 mesto nije loše u takvoj konstalaciji snaga.

drex

pre 1 godinu

O majko neko napisa da je Makabi blagi favorit. Kakve gluposti. Pa šta ako su pobedili Olimpijakos 4:0. To ih ne čini favoritima. I Zvezda je pobedila Liverpul, pa nije bila favorit protiv PSŽa i Napolija posle, nego su kvote na pomenute klubove bile 1.15. Makabi je napravio iznenađenje, biće malo jača kvota na Zvezdu nego da nije bilo tog iznenaženja, ali da su oni nekakvi favoriti je glupost.

Milutin

pre 1 godinu

Kiprani i izraelci nisu ni malo naivni
0:4 olimpiakos nešto znsči
Nego daj pokažimo snagu pa dobimo pjuik 5:0 ja ću bit sa tim zadovoljan

ZvezdasSrb

pre 1 godinu

Макаби је реално најслабији од потенцијална 3 противника. Међутим, добили су у сред Атине Олимпијакос 4-0 и то је велико упозорење. Ни њихов пролаз наравно није сигуран. Аполон је вело незгодна екипа, свашта је ту могуће. Добра ствар свакако је што реванш играмо кући.
(veliki strumf, 02. avgust 2022 12:16)

Po cemu je to Makabi slabiji od Bodo??? dajte ne pisite nebuloze...

veliki strumf

pre 1 godinu

Макаби је реално најслабији од потенцијална 3 противника. Међутим, добили су у сред Атине Олимпијакос 4-0 и то је велико упозорење. Ни њихов пролаз наравно није сигуран. Аполон је вело незгодна екипа, свашта је ту могуће. Добра ствар свакако је што реванш играмо кући.

Goat

pre 1 godinu

Daj Trabzon,da se zagrejemo za Ligu sampiona
(milos, 02. avgust 2022 11:52)

Daj Bodo da se zagrejemo za LS, tako misli covek koji ima malo mozga...
(realnost, 02. avgust 2022 12:00)

Daj Apolon ili Makabi tako misli covek koji ceka da se zavrsi zreb...

To je to

pre 1 godinu

U principu je ok,ali,jel Olijmpijakos toliko slab ove godine da ih je Makabi
prosto razbio.Sa druge strane kad se setim Milana,Bajera iz Leverkuzena,PSV-a ovi ipak deluju mnooogo lakši.Pre svega da sačekamo i vidimo taj Pjunik,i da saznamo da li je Zvezda ove godine stvarno moćna ili ćemo opet pričati da svi igraju fudbal.

Medvedev

pre 1 godinu

Pa šta ako je Makabi pobedio Olimpijakos 0:4, to ne znaci da su zaista toliko jaki. Da li to o da znači da ako je Zvezda pobedila Liverpul u 4 kolu da je Napoli trebao nas da se plaši posle te pobede?

Dragan

pre 1 godinu

Apolon moze da iznenadi Makabi. Tamo igraju Vukasin Jovanovic, Djordje Denic i golman Aleksandar Jovanovic. Protiv Kiprana smo igrali davne 1991.

Milan

pre 1 godinu

Makabi koji izbaci Olimpijakos 1:5 ukupnim rezultatom Olimpijakos, sigurno nije laganica niti je to otvoren put prema Ligi Sampiona...
(ZvezdasSrb, 02. avgust 2022 12:42
nije otvoren put naravno ali lkse od ovoga da se udje u ligu sampiona ne moze

Severnjača

pre 1 godinu

Pustite plej-of, Pjunik je ključ cele sezone za Zvezdu! Ako ne prođemo Jermene, za plasman u LE nas čekaju Šerif ili Plzenj a oni su mnogo ozbiljnija prepreka! Zato bez opuštanja od prvog minuta, prvo da stavimo LE u džep a posle svejedno! LŠ je atraktivnija i donosi više para ali u LE možemo mnogo da popravimo klupski koeficijent i da doguramo dalje! Napred Zvezda!

BOBA ZVEZDA

pre 1 godinu

Najbitnija stvar je proći Pjunik jer nam to obezbeđuje LE. Želja, pa i mogućnosti su takve da možemo u LŠ ali prvo sigurna Evropa, korak po korak. Tako treba klub da razmišlja i da radi u tom maniru.
Naravno potencijalni protivnik nam daje za pravo da se nadamo LŠ jer ulazak u LŠ bi nam najverovatnije obezbedio dve LŠ zaredom. To je iskorak kakav klub ne sme da propusti! To otvara mogućnosti za prodaju igrača po znatno višim cenama, kupovinu skupljih igrača i naravno zadržavanje onih igrača koji su neophodni za kontinuitet takvih rezultata. Ako uđemo sada nema više priča, treba da prodamo nekog da bi preživeli i slične gluposti. Bukvalno šansa koja nije postojala 30 godina.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

@МИСИМ - Боље да играмо лигу шампиона па како год прођемо. Јер тако размишљају шампиони и побједници.

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

Naravno ako prođemo Jermene, bilo bi glupo vraćati se za BG. nego pravo na Kipar ili u Izrael da završimo posao kad smo već u komšiluku.

A Jermenija je u komsiluku Kipra i Izraela? :))) Sta sve necu procitati ovde...
(DelBoy, 02. avgust 2022 15:42)

Nego šta je?

Vidim dobio si puno pluseva za komentar i to od grobara operisanih za geografiju.

Od Kipra do Izraela avionom možda pola sata vremena...max. Od Kipra je Jermenija duplo bliže nego Beograd.

Kakvih sve neznalica ima ljudi moji.

Bogumilskigor

pre 1 godinu

Po imenu i tradiciji ovo je najlakši put Zvezde do Lige šampiona!
Ako nemogu da izbace Jermene,Kiprane/Izraelce ondak nezaslužuju da igraju uopšte Evropu!
Dosta je raznih izgovora,Realno po imenu i kvalitetu trenutnom Zvezda treba da bez Većih problema uđe ove sezone u LŠ!
Ostalo bi sve bio neuspeh po mom mišljenju!
To isto važi i za Partizan!
A Čukarički moŸe ako bude igrao srcem i hrabro svašta da uradi,jer nema šta da izgube jer realno nisu ni favoriti za razliku od Partizana/Zvezde!
Najviše se obruko Radnički,al to s jedne strane nije iznenađenje jer su sva tri prestavnika Malte prošla u sledeće kolo lige konferencije!
Idealna dansa ove sezone da skupimo još bodova i sa srećom sledeće sezone dva kluba u ligi šampiona,jedan u LE i dva u ligi koferencije!
Ovu priliku Srbski klubovi/fudbal,a i savez nesmeju da propuste!
Sretno Zvezdi, Partizanu i Čukaričkom!
Od navijača iz Gore!

veliki strumf

pre 1 godinu

Макаби је реално најслабији од потенцијална 3 противника. Међутим, добили су у сред Атине Олимпијакос 4-0 и то је велико упозорење. Ни њихов пролаз наравно није сигуран. Аполон је вело незгодна екипа, свашта је ту могуће. Добра ствар свакако је што реванш играмо кући.
(veliki strumf, 02. avgust 2022 12:16)

Po cemu je to Makabi slabiji od Bodo??? dajte ne pisite nebuloze...
(ZvezdasSrb, 02. avgust 2022 12:38). Погледај резултате Бода задњих година и сам ћеш увидети. По мом мишљењу је лакши. Осим тога, у две припремне утакмице у јулу није дао гол Мехелену и Витесеу, изгубио је Супер куп од Хапоела, а Олимпијакос су добили на контре јер Оли никад оволико рано није почињао сезону. Код нас су рецимо већ 4 кола одиграна а у Грчкој првенство почиње тек 21. августа. Дакле, Оли је ове мечеве играо МЕСЕЦ ДАНА пре почетка првенства, наравно да су у тоталном ауту.

Mile

pre 1 godinu

Ajde prvo da prodjemo Pjunik.Prosle godine svi smo vec videli Zvezda-Dinamo pa nista nije bilo od toga,sada vec svi vidimo ligu sampiona.Hajde da prvo skocimo pa onda kazemo hop!

Misim

pre 1 godinu

ДЕЛИЈА

Ma slazem se druze, vidis da i sam verujem da mozemo osvojiti LE. Sto kaze "beogradski", ako je onaj Rendzers mogao da igra finale, pa vala moze Zvezda i da ga osvoji.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

@МИСИМ, @БЕОГРАДСКИ - Слажем се да имамо шансе да освојимо лигу Европе, а тај нам трофеј још и фали. Ал играње у елити је ипак нешто најбоље

slobinator

pre 1 godinu

prvo da se prođu jermeni,a ne kao prošle godine kad su svi već pričali o mečevima sa dinamom,a pitao se nešto i šerif.drugo,pitanje je hoće li makabi proći apolon.to što je makabi deklasirao olimpijakos govori o tome koliko su grci bili očajni.gledao sam malo utakmicu u atini.olimpijakosovi igrači su izgledali kao da 5 dana nisu jeli i spavali,a nakon njihovih jalovih napada sledile su ubitačne kontre iz kojih je makabi u 2 -3 poteza stizao do gola olimpijakosa.ukoliko dođe do tog meča mislim da će to u zvezdi pažljivo analizirati i neće dozvoliti sličan scenario pogotovu ne na marakani.

Johny Walker

pre 1 godinu

Makabi koji izbaci Olimpijakos 1:5 ukupnim rezultatom Olimpijakos, sigurno nije laganica niti je to otvoren put prema Ligi Sampiona...
(ZvezdasSrb, 02. avgust 2022 12:42)

Olimpijakos je krenuo sa pripremama. To je mač sa dve oštrice sa timovima čija prvenstva počinju kasnije pa i pripreme krenu kasnije

Александар

pre 1 godinu

Поштено речено,боље није могло.Ако нисмо у стању да ове две екипе прођемо,не заслужујемо пролаз .Као звездашу,ми је жао то рећи,али то је реална истина.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

"@СЛОБИНАТОР - Ако тако буде частим печеним прасетом и гајбом пива. А ти музику плати. 🖐"

Zlatko

pre 1 godinu

Rezultatima u poslednjih pet godina doveli smo sebe u situaciju da igramo tek u avgustu (a ako bude kako se nadamo, sledeće godine nećemo ni u avgustu igrati), ali Pjunik-Didelanž za LE i Makabi Haifa-Apolon za LŠ, po mom mišljenju je više nego dobra ponuda. To što imamo bolji koeficijent od svih i što smo favoriti treba pokazati na terenu jer koeficijent nije garancija prolaza, ali žreb je više nego korektan za jesen u Evropi.