Nedelja, 27.02.2022.

16:00

Ohi i Katai presudili Partizanu – Zvezda prišla na -2! VIDEO

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su na stadionu "Rajko Mitić" ekipu Partizana rezultatom 2:0, u derbiju, u okviru 24. kola Superlige Srbije.

Izvor: MT

Ohi i Katai presudili Partizanu – Zvezda prišla na -2! VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

519 Komentari

Sortiraj po:

gladijator

pre 2 godine

Gladijator, kom Rikardu se prosli derbi ponistava regularan gol? Mislis na onu situaciju kada je igrac Partizana udario nogom u telo Rodica, Rodic pao, a Rikardo nakon ociglednog faula dao gol? Vama je to stvarno regularan gol? Ovo veceras sam zacudjen da stvarno i ozbiljno neko mislis da je penal.
(Gossa placa Zeljko 69, 27. februar 2022 23:18)

ma naravno da je "bio" faul, zar ima ikakve sumnje.kad sudi terzićev komšija iz Lovćenca sve je dozvoljeno samo da se Partizan ne odlepi
-produžavanje utakmice do 102 minuta (rekordno) ne bi li zvezda ijzednačla
- izmišljeni faulovi (pretposlednji derbi)

Brutal Deluxe

pre 2 godine

Dragi komentatori ma ovoj vesti, kad vas ima ovoliko koji se oko ove beznačajne stvari prepirete u ovom trenutku pomislim kako bih vam, da sam ja vlast, svima podelio lopate i ašove i poslao na omladinske radne akcije umesto što traćite mladost na onaniju mobilnim telefonima i računarima.

Mohikanac

pre 2 godine

marko992

Mislim da treba bar malo da te sramota.

"Život vam zavisi od toga...." ozbiljno?

Ne nego treba da gledamo konstantne krađe u derbiju, navlačenje svesno ubacivanje Zvezde u nervozu i pritisak i Vaše keserenje "niste bolji" ili "Eto ne možete da pobedite"...da li znaš kome život zavisi kada od 12 prvenstvenih utakmica pobedi JEDNU u 5-6 sezona?

Taj isti deli premije za nerešeno u derbiju, slavi par puta što je imao sreće...izvodi geometra?

Nama nema šta da zavisi život od ovoga....okreni se oko sebe...mi smo 35ti tim Evrope od Rendžersa nam nešto zavisi a ne od gorih od sebe.

Niste vi naše merilo nikada bili...dok vi stremite Zvezdi i ovo vam znači sve Zvezda ima druge prioritete i ravna se sa šampionima što Partizan nije.

Pa kome onda "ovo život znači"?

Jedino eto razbucali smo vas pa ne možete da lajete o našim titulama ili bar pametni ne bi.

Batko

pre 2 godine

marko992, 28. februar 2022 10:21


Na više portala od juttos imaš objašnjenje nekoliko sudija ZAŠTO nije penal.

Ali ti nastavi da teraš po svome. Verovatno ti je tako lakše

zdravko

pre 2 godine

Ali na zalost tvoju u pleofu opet se derbij igra na marakani her pravila su taka of ta dva derbija u regularnom prvenstvu boji on je u pleofu domacin

marko992

pre 2 godine

(Gossa placa Zeljko 69, 28. februar 2022 00:20)

Pravila postoje da bi se koristila kako ko hoce, pogotovo kod nas to vazi.Jako je redak slucaj koji se juce desio, iako je u pitanju nespretna reakcija problem je sto mu je lopta ostala u posedu, da nije bilo kontakta sa rukom nisam siguran da bi tako bilo.Pre bih rekao da lopta ide levo od njega ka grupi igraca (njih 4,5 od kojih su dva Partizanova).Kako bi ko reagovao je pitanje.Ovde se radi o tome koliko ovo branite kao da vam zivot zavisi.Ubedjen sam da bi drugacije pricali da se ovo vama desilo.Ocajna igra i posebno postavka trenera Stanojevica nikakve veze nema sa ovom situacijom.

šteta

pre 2 godine

ohi osim gola koji je dao posle katastrofalne greške golmana nije pokazao ništa.on nije ni prići pavkovu...

(slobinator, 27. februar 2022 22:30)

Napadač koji ne ide na golmana posle šuta saigrača, nije ozbiljan napadač.

Ohi to jeste, Pavkov, uz svo poštovanje, to nije.

Da je Stanković bio malo hrabriji, komotno je moglo da bude 3, 4 komada u mreži Partizana.

Imaš igrača koji je brz, koji ima odličnu završnicu, imaš protivnika koji mora da juri reziltat i ti ne napraviš ni jednu kontru.

nista o nicemu

pre 2 godine

kakva demagogija stankovića.stavljaš u ekipu srnića i on je kao presudio.ohi osim gola koji je dao posle katastrofalne greške golmana nije pokazao ništa.on nije ni prići pavkovu.držiš bena i pavkova na klupi do 80 minuta,a oni su igrači stvoreni za ovakve mečeve.braniš se na 2-0 čak i sa igračem više umesto da zgaziš indisponiranog protivnika.to je filozofija fudbala koju ne razumem.ja sam počeo da gledam fudbal sa 9 godina ,onu generaciju pižona ,savića i šestića.tada se igralo da daš gol više
(slobinator, 27. februar 2022 22:30)

Ohi je i dosao da bi davao golove, a ne da bi se video na terenu.

zvezdaš

pre 2 godine

Što se tiče penala, on nike bio iz više razloga. Prvo, lopta odskače od zemlje i udara igrača Zvezde u ruku koja je u prirodnom položaju. Kao drugo, ta lopta nije išla ka golu pada je zaustavila potencionalni gol. Kao treće, lopta nije išla ni prema nekom igraču partizana već je bila "u posedu" tog ^zvezdinog igrača,tj. i da ga nije pogodila u ruku prilikom odskoka, opet bi bila kod njega. I kao zadnje, ako me sećanje ne vara, skoro je došlo do promene u tom pravilu "igranja rukom u šesnaestercu" koje kaže da se ne svira penal ako je lopta upućena na metar od odbrambenog igrača ili ako ga prilikom odskoka sa trave lopta pogodi u ruku, i ako zbog toga on nema vremena da skloni ruku. To pravilo je promenjeno zbog upornog pokušavanja oznudjivanja penala na taj način od strane protivničkih fudbalera koji su uvek pokušavali da "gadjaju" ruku protivnika.(Napominjem ponovo, nisam siguran ali mislim da je tako nešto u pitanju)

nenad

pre 2 godine

Jao komsije pa vi cete da izgubite namestenu titulu??? ccccccc

Ili ne, namesteno je za Zvezdu? Ili sta god.Zahvalite Stanoju Murinju na ovome sto ste. Defanziva sa vrebanjem nekih kontri ...

I ne zaboravite slavna Sparta koju ste podigli na vrh Evro fudbala ispala je od Spartaka iz Subotice.

Sablast

pre 2 godine

KOliko je efektivno trajalo drugo poluvreme?Igraci zvezde su vise lezali po travi nego sto se igralo,garantujem,jer su bili pritisnuti.E,moj Stanoje ,da si stavio Terzica,Jevtovica i Zivkovica od starta druga bi se prica pricala,ovako sa jovicem i jojicem -muka nasa.

Moje je ime sef tamne strane meseca

pre 2 godine

Па ови ни југ не могу да попуне. Идем на дерби од Калемегдана, преко Теразија, Славије и Аутокоманде, ниједно Партизаново обележје не видех. Одакле бре та шака јада долази на стадион? С Миљаковца, Кумодража, Коњарника...
(Марко,
Ti stadion video nisi.Za ovaj derbi nam je dato 5500 karata za Jug,i sve karte su kupljene jos juce,a Grobari su bili i na istoku u velikom broju i nesto na zapadu-prema jugu.Nemoj izmisljati.Kako vi nama-tako cemo i mi vama,i vi cete dobiti 2800 karata za sever,pa snadjite se...

ZLO !

pre 2 godine

Videlo se ko je mnogo kvalitetniji i ko ima bolje igrace i ko zasluzuje titulu.Citave polusezone pene navijaci malog kluba kako su jaci ali zasto nisu to dokazali.Godinama se provlace remijima,sudije ih guraju o evo sad kad su mogli osigurati titulu,dokazuju ono o cemu pisem jos od pocetka prvenstva.Zvezda je za klasu jaca i to minimum.Steta samo sto je Stankovic odlucio da brani rezultat u drugom poluvremenu jer su bili zreli za petardu.
(Najrealnije,
Mnogo si mi ti "realan"Pises sta ti odgovara.Kako mislis "videlo se ko je kvalitetniji i ko ima bolje igrace i ko zasluzuje titulu"???Jer postoje druge utakmice sem derbija?Jer Partizan kriv sto ste izgubili 5 boda od Radnika?I,od kada to jedan dobijeni derbi od tri ukupno je dovoljno za titulu i za to da se kaze ko je bolji?Partizan je imao pre nepuna tri dana jaku utakmicu u Evropi,nisu bili svezi,Stanojevic promasio tim,skoro i da smo igrali sa tri igraca manje"...Kada su u drugom pol.usla tri sveza igraca situacija se promenila,sve vreme smo napadali,i da je sudija svirao penal-tesko da biste pobedili.Polako,imamo jos jedan,valjda na nasem stadionu,mozda ce te i tamo morati po pobedu.Pouka Stanojevica,valjda je jasno da Miletic Natko i posebno "veciti talenat" jovic nisu za velika dela,Natko zbog fiz.kondicije,ne odgovara mu krljanje,ostalima fali znanje.Drugo pol -putokaz+ ako zatreba i dupli centarfor.Sa Jevtovicem i Fejsom bice to ok,privescemo kraj kako treba.

Gossa placa Zeljko 69

pre 2 godine

Sudija, netacno. Pravila su promenjena u martu prosle godine. Imas izjave sudijskih ekseperta, a i sam Pantic kaze da nije penal. Na sajtu UEFA lepo stoji da nije penal ako nema namere ili ako telo nije bilo u neprirodnom polozaju. Evo original. It is an offence if a player:
deliberately touches the ball with their hand/arm, or for example moving the hand/arm towards the ball
touches the ball with their hand/arm when it has made their body unnaturally bigger. A player is considered to have made their body unnaturally bigger when the position of their hand/arm is not a consequence of, or justifiable by, the player’s body movement for that specific situation. By having their hand/arm in such a position, the player takes a risk of their hand/arm being hit by the ball and being penalised.

Ernan Barkos

pre 2 godine

Meni samo žao što ne odigrasmo bar nešto u drugom poluvremu, bili su zreli za totalno gaženje i 4 komada. Kanga, Ivanić, Drago, Rodić, Sanogo - po ki da li. Pićini skroz okej, konačno smo imali oba beka i sve bilo lepše. Ohi prvenac na derbiju, to je zverka! Zvezda!

Čestitke svim ciganima, na titulu i da razbijemo i taj Renžers. Ide gas do daske!

g

pre 2 godine

Dok je Partizan jurio Zvezdu prošlih sezona bio je bolji u derbiju, sad kad Zvezda juri njih ona je bolja, znači sve je u pristupu utakmici, ako igraš ziheraški na nerešeno izgubićeš, pobeđuje hrabriji koji ide na pobedu

One night in May

pre 2 godine

Dok je Partizan jurio Zvezdu prošlih sezona bio je bolji u derbiju, sad kad Zvezda juri njih ona je bolja, znači sve je u pristupu utakmici, ako igraš ziheraški na nerešeno izgubićeš, pobeđuje hrabriji koji ide na pobedu
(g, 27. februar 2022 23:09)


Sta je Partizan jurio proslih sezona??? - 30??
Partizan je mogao da juri da smanji bodovnu razliku, od titule bi se oprastao sredinom novembra.

cole

pre 2 godine

ajde ako vam je lakse, grobari: da, penal je bio...ali, da...takav penal se ne svira protiv velikana. naucite i upamtite: mali ste bili, sada ste i bicete. zvezda je najveci klub u regionu, bio, sada je i bice. i protiv nas se takve stvari ne sviraju! jel vam lakse sad?
a vi i dalje dovodite trenere amatere, drvored od fudbalera, pa ce djavo da vam bude kriv sto nikada nista da osvojite necete. tim u kojem su urosevic, miletic, vujacic, jojic, natho, markovic, miljkovic, neki zivkovic, ostojic, zdjelar, menig...to je vama tim od kojeg nesto ocekujete?!? to i o vama govori mnogo.

Sabre

pre 2 godine

to je filozofija fudbala koju ne razumem.ja sam počeo da gledam fudbal sa 9 godina ,onu generaciju pižona ,savića i šestića.tada se igralo da daš gol više
(slobinator, 27. februar 2022 22:30)

I zato je neko legenda srpskog i italijanskog fudbala i covek koji je Zvezdu sa poluigracima doveo do osmine finala Lige Evrope, a ti si neki random lik sa neta.

Pitanje

pre 2 godine

Neka napise neko od ovih sto su bili na stadion,jesu li bili geometri na poluvremenu da izmere Rodicev centarsut jer kako kazu,lopta nema pravo onakvom putanjom da ide,mozda je izasla pola metra van igralista.Takodje Katai nije bas morao po sredini da pocepa mrezu.

Gospodin

pre 2 godine

Ovo plakanje i kukanje grobara me sad vec zestoko smorila,pa dal je moguce da toliko gledam i citam kako placete na svakom portalu? Sta vam nije jasno? Losi ste kao sto se i vidi i tacka. Imate google,nadjete pravilnik,ruka u prirodnom polozaju,sudac odlican,isti kriterijum,umesto da prestanete plakat i zapitate se kako to da ste imali samo jedan sut u okvir gola i to slucajan? Ne,nego vama krivi svi zivi samo vasi igraci ne,sta bude onda? Plakanje i kukanje,ajde bre vise...suocite se sa svojim dvoristem i naucite primit poraz i cao. Pogledate snimak i naucite na greskama svojim. Od plakanja nema nista.

Gossa placa Zeljko 69

pre 2 godine

Gladijator, kom Rikardu se prosli derbi ponistava regularan gol? Mislis na onu situaciju kada je igrac Partizana udario nogom u telo Rodica, Rodic pao, a Rikardo nakon ociglednog faula dao gol? Vama je to stvarno regularan gol? Ovo veceras sam zacudjen da stvarno i ozbiljno neko mislis da je penal.

Najrealnije

pre 2 godine

Videlo se ko je mnogo kvalitetniji i ko ima bolje igrace i ko zasluzuje titulu.Citave polusezone pene navijaci malog kluba kako su jaci ali zasto nisu to dokazali.Godinama se provlace remijima,sudije ih guraju o evo sad kad su mogli osigurati titulu,dokazuju ono o cemu pisem jos od pocetka prvenstva.Zvezda je za klasu jaca i to minimum.Steta samo sto je Stankovic odlucio da brani rezultat u drugom poluvremenu jer su bili zreli za petardu.

sasa

pre 2 godine

Evo malo pomoci oko mogućeg penala. Ne gleda se da li je bila namera ili ne. Niko ne igra namerno rukom. Imate primer LS gde se sudilo milion penala na napucane lopte. Nijedna od tih nije bila namerno igranje. Penal se NE sudi ukoliko je igraca lopta pogodila u ruku odbijajući se od drugog dela tela (noga, glava). U svakom drugom slucaju pipanje lopte rukom (bez obzira s namerom ili ne) je penal.
Što se tiče same igre zaslužena pobeda zvezde. Partizan ocajan prvo poluvreme, drugo jalov. Zvezda odlična prvo , uzasna drugo.
(Sudija, 27. februar 2022 23:14)

Bravo za komentar

stara skola

pre 2 godine

Navijam za zvezdu, ali ona koreografija u ovim trenutcima me ni malo nije podsetila na maratonce. Moj prvi komentar je bio sram vas bilo. Znam da vecina ljudi u ovoj zemlji podrzava Ruse, ali ja vise volim da gledam decu kako rastu u miru. Jos jednom cu napisati SRAM VAS BILO jer ono nisu maratonci, a vi " vatreni" navijaci koji kazete da Zvezdu volite vise od mene zivite u miru i pricajte sta hocete. Sramota za Srpsku navijacku scenu.

miško

pre 2 godine

Svi su se složili pre derbija da će on rešiti prvenstvo. Zvezda je pobedila, statistika kaže da su grobari "zgeženi"i šta još hoćete.

Sudija

pre 2 godine

Evo malo pomoci oko mogućeg penala. Ne gleda se da li je bila namera ili ne. Niko ne igra namerno rukom. Imate primer LS gde se sudilo milion penala na napucane lopte. Nijedna od tih nije bila namerno igranje. Penal se NE sudi ukoliko je igraca lopta pogodila u ruku odbijajući se od drugog dela tela (noga, glava). U svakom drugom slucaju pipanje lopte rukom (bez obzira s namerom ili ne) je penal.
Što se tiče same igre zaslužena pobeda zvezde. Partizan ocajan prvo poluvreme, drugo jalov. Zvezda odlična prvo , uzasna drugo.

Medvedev

pre 2 godine

Dejani su za nedelju dana srušili tri grobara. Prvo je pao čuveni Željko Žoc Obradović, i to debelo; zatim Stanoje i kao šlag na tortu Sale Djordjević.

totti

pre 2 godine

@Aster Blistok, 27. februar 2022 22:06)

Stručno mišljenje Vaše ako moze, da li je Rnic namerno igrao butinom pa je bio penal za Zvezdu, ili ga je lopta slučajno pogodila u butinu pa je bio penal za Zvezdu?

mark

pre 2 godine

zdjelar..baletan...bez trunka inteligencije!!! hoce li mu neko reci da ne mora da dolazi za cek na kraju meseca? kriv je za oba gola! i za drugi zuti takodje...kod prvog gola on gleda i divi se protivnickom igracu koji se sprema da centrira levom nogom i prilazi mu stidljivo i nenametljivo... i nije samo on, vec dugo, problem...nisam odavno video toliko neinteligentnih igraca i trenera, glupih ubacivanja lopte u protivnicki 16-erac gde nema NIKOGA..bas nikoga...trenera koji ubacuje penzionere kad treba da napravi pritisak u drugom poluvremenu...sto se mene tice mozete vec sada da cestitate zvezdi na sledecoj tituli...NEZNALICE splavarske!

Ex "sudac"

pre 2 godine

ex"sudac"
Ako si ti bivsi sudija onda nije ni cudo sto nam je sudjenje takvo kakvo jeste, odnosno otvoreno navijas za zvezdu a trebalo bi da si nepristrasan.Majstore Eraković je ustopovao loptu rukom i zadrzao je u svom posedu i tako je uspeo da izbaci iz kaznenog,s da to nije uradio gde bi otisla i sta bi bilo jer je kazneni prostor bio pun partizanovih igrača.Cist penal,a jedini koji veze nema sa fudbalom si ti,a ocigledno ni sa sudjenjem,i bolje je sto si ex!
(vlado, 27. februar 2022 21:50)

Da te ja ne bih ubedjivao i pisao nešto što ti nećeš da razumeš valjda umeš da guglaš i izguglaš Pravilnik fudbalske igre. Poglavlje kazneni udarac. Tamo objašnjeno sve. Pusti navijačko kukanje. Ja sam pokušao da objasnim ali ti ne shvataš

Partizan moj život

pre 2 godine

Miletić ne može i ne treba da igra u Partizanu!!!
Zdjelar kriv kod oba gola.
Zvezda nije bila bolja nego je Partizan bio loš.

Aster Blistok

pre 2 godine

@aster blistok
Igranjem rukom je ustopovao loptu koja je ostala u njegovom posedu.To si namernog prenrbregnuo ili slucajno,hm,hm! U svakom slučaju cist penal!Ali to nije razlog da se na bilo koji način umanji potpuno zaslužena zvezdina pobeda
(vlado

Nisam ja ništa namerno prenabregnuo. Tebi i svim ostalima koji lupate gluposti poručujem. NEMATE POJMA SA PRAVILIMA. Nije on ništa u toj situaciji NAMERNO uradio, a najmanje da je NAMERNO UŠTOPVAO LOPTU. Jednostavno, lopta odskače i udara ga u ruku koja je U PRIRODNIM POLOŽAJU. Ne utiče na dalji igru, jer i da ga nije udarila u ruku opet bi bila U NJEGOVOJ BLIZINI, tj. opet bi on prvi došao do lopte.



Lupetate gluposti.

marko

pre 2 godine

Tako je, svi ti verujemo. Ko bi pomislio da je u pitanju nešto drugo.
(dejan, 27. februar 2022 21:30)

Nema sta meni da se veruje ili ne veruje... Ko je bio na stadionu video je!? mozda na tv-u nisu prikazali koreografiju kako treba... setalica sa likom koji izgovara "dobro vece", je drugi deo koreografije... koga interesuje lako moze naci fotke po netu...

slobinator

pre 2 godine

kakva demagogija stankovića.stavljaš u ekipu srnića i on je kao presudio.ohi osim gola koji je dao posle katastrofalne greške golmana nije pokazao ništa.on nije ni prići pavkovu.držiš bena i pavkova na klupi do 80 minuta,a oni su igrači stvoreni za ovakve mečeve.braniš se na 2-0 čak i sa igračem više umesto da zgaziš indisponiranog protivnika.to je filozofija fudbala koju ne razumem.ja sam počeo da gledam fudbal sa 9 godina ,onu generaciju pižona ,savića i šestića.tada se igralo da daš gol više

Rocky

pre 2 godine

Lopta se odbila od zemlje... nije penal. Naučite pravila.

A i da nije od zemlje, ne ostoj namera, nije ni video loptu ruka u prirodnom položaju.

Jadni mali šamrokovci....za nešto oni moraju da kukaju.

Loši ste i to je to, Zvezda vas je pregazila..I da je trebalo dala bi vam lako još golova. Rutinska pobeda.

momo brko

pre 2 godine

Kakav penal želite kad ste za 90 minuta jednom pucali na gol zvezde zar vas nije sramota da pominjete penal uvek tražimo greške na pogrešnoj strani gde se zaglavijo parni valjak to analizirajte!!!

marko992

pre 2 godine

Marko992, uopste nisam licemeran, vec gledam realno situaciju. Promasio je loptu glavom, lopta pada od zemlju, odbija se nazad i pogadja ga u ruku. Niko od igraca Partizana oko njega, nikakva sansa za bilo sta, lopta ne ide ka golu, sam kazes da namere nema nikakve sto smo svi videli, pa ja stvarno ne znam po kom kriterijumu bi ovo trebalo da se svira kao penal? Zbog cega, jer ga je lopta pogodila u ruku? Kako je Erakovic ovo mogao da izbegne, na koji nacin?
(Gossa placa Zeljko 69, 27. februar 2022 21:51)

Namera nije jedina stvar koja se gleda.Za ovu nesmotrenost igrac se kaznjava prekrsajem ali ne i kartonom.Shvatas li da je Erakovic igrao DVA puta, slucajno je ustopovao loptu, ostala mu je u posedu i ruka mu NIJE bila pri telu.
Sta nije tacno?
Lako se praviti naivan, ocigledno je da kod nas nikada nece biti nicega zdravog , normalnog a najmanje realnog.

gladijator

pre 2 godine

penal ko suza, na prošlom derbiju poništava se Rikardu regularan gol, boači postiže gol iako lopta ne prelazi gol liniju itd ..beskrajna krađa i lopovluci

Ipak, nismo zaslužili bolje večeras. Čim sam video da izlazimo poziciono umesto presingom kao u obe utakmice protiv Sparte,, očekivao sam nešto slično.
Tako smo i protiv Genta pa i Flore i dobili smo po nosu.
Treći put uzastopce primamo gol iz centaršuta. Tu je zvezda iznad nas u u napadu i u odbrani
Ipak će odlučiti poslednji derbi.

marko992

pre 2 godine

marko992


A, što ne naučiš pravila,pa se javiš...?
(Batko, 27. februar 2022 21:44)

Nemoj samo ti o pravilima.
Pojma ti nemas.
Imas pomoc, ruka je bila u prirodnom polozaju....sada ti nastavi pametnjakovicu.

Papilon

pre 2 godine

Najjace mi je ovo pominjanje koreografije od strane "grobosa", ono kad nemas za sta da se hvatas pa ti je kriv onaj u Brazilu sto prelazi ulicu van pesackog.

Aspera

pre 2 godine

Aspera, u kom skoku kada je bio u doskoku i lopta se od zemlje odbila u njegovu ruku? Gde je to penal? Gde je bilo kakva namera igranja rukom? Sta je trebao da otkine sam sebi ruku mozda?
(Gossa placa Zeljko 69, 27. februar 2022 20:43)

Odskok i doskok su delovi radnje koja se zove, zamisli, skok. Blago tebi kad ti doskok nema veze sa skokom. Takodje, loptu je tek nakon primirivanja rukom uspeo da izbaci, ko zna gde bi otisla i sta bi bilo jer se to desavalo u kaznenom prostoru punom protivnickih igraca.

Ohi

pre 2 godine

Odučili smo Partizan od fudbala, ipak se vidi razlika u klasi i ko igra 1/8 Finala nikad jače Lige Evrope, a ko 1/8 Finala Lige Konferencija.

Partizan svima u Ligi daje po 3-4 komada, a za 2 derbija ukupno 2 šuta u okvir gola.

Šutevi u OKVIR 7:1 za Zvezdu.
Ukupno šuteva 9:5

Rikardo se nije video, ipak ste i vi i Sparta mali klubovi za nas.

garda

pre 2 godine

Zvezda puno bolja, previse se povukla u drugom poluvremenu, a da je pri tome slabo isla u kontre, mozda par puta u toku poluvremena. Partizan bezopasan celu utakmicu.

vlado

pre 2 godine

@ex"sudac"
Ako si ti bivsi sudija onda nije ni cudo sto nam je sudjenje takvo kakvo jeste, odnosno otvoreno navijas za zvezdu a trebalo bi da si nepristrasan.Majstore Eraković je ustopovao loptu rukom i zadrzao je u svom posedu i tako je uspeo da izbaci iz kaznenog,s da to nije uradio gde bi otisla i sta bi bilo jer je kazneni prostor bio pun partizanovih igrača.Cist penal,a jedini koji veze nema sa fudbalom si ti,a ocigledno ni sa sudjenjem,i bolje je sto si ex!

Racundzija

pre 2 godine

Gledam tabelu, Partizan ima gol razliku za +10 bolju od Zvezde. Jeli to znaci da u poslednjih 12 kola treba jos 2 kiksa Partizana , odnosno da samo 1 kiks nece biti dovoljan ?

djuka_pg

pre 2 godine

Sta ćemo sa bojama? Hoćeš da kažeš da nije zastava ukrajine? Da su crne boje a ne plave ne bi bilo zamerke.
(kopiranosatvitera, 27. februar 2022 20:30)

Ovo je najbolja koreografija delija u zadnje vrijeme, a što se tiče boja svako vidi ono što želi da vidi. Neko vidi dobru koreografiju, neko zastavu ukrajine a neko nešto treće. Sve u svemu ja nemam zamjerke?

miodrag

pre 2 godine

Ičestotam Crvenoj Zvezdi na pobedi. Večeras su bili bolji. Bili su svežija i dobro pripremljena ekipa svaka čast. Čestitam i trenerima obe ekipe na korektnim i džentlamenskim izjavama. Konačno jedan dobar derbi sa dobrim suđenjem navijanjem i igrom. Tim za koji navijam je izgubio ali idemo dalje. Ima još dosta da se igra do kraja prvenstva. Sve čestitke na organizaciju navijanje suđenje i atmosferu na derbiju. Ćeraćemo se još. Napred PFC

Aspera

pre 2 godine

(Gossa placa Zeljko 69, 27. februar 2022 20:25)

Jeste Zvezda igrala bolje i ovaj i prosli derbi, ali je isto tako cinjenica da je u proslom derbiju ponisten cist pogodak Gomesa i da je Erakovic bio u skoku, a u skoku nema prirodnog polozaja ruke, nikad i nigde.
(Aspera, 27. februar 2022 20:33)


Чисто да знаш да смо због тога испали са СП-а 2010. када је играч Аустралије млатнуо лопту руком у скоку при чему му је рука била испружена. Судија није свирао пенал за Србију и остало је нерешено.
(Марко, 27. februar 2022 21:20)

I svi smo bili slozni da je bio cist penal, bar sam ja imao takav utisak i mislim da je i to bio penal.

2CRAZY

pre 2 godine

A mozda su se i dogovorili da Partizan sad izgubi i onda kao zanimljivije prvenstvo, a na kraju da uzme titulu.

(2CRAZY, 27. februar 2022 20:10)

Kako su se dogovorili kada je Partizan igrao najbolje što može, i jedino što je postigao jeste jedna napucana lopta u jedanestercu.

Sad, više nema Toleta, pa su ostali na nuli.
(Pera, 27. februar 2022 20:30)

Ma gde najbolje, vidi se da su bili premoreni od prosle tekme u evropi.

hypatija

pre 2 godine

kNa žalost Borjan ne igra sledecu utakmicu,povredio se.Tj. nije se povredio nego se covek smrzo na ovoj utakmici pa mu Deki dao pauzu.
(Back in Black, 27. februar 2022 21:33)

koji si ti kralj, ahahahahaha !!!!

marko

pre 2 godine

E, a kakva je ono koreografija Delija bila?
(Grom, 27. februar 2022 20:56)

Scena iz filma "Maratonci"...

Noc, groblje... Dolaze "grobari"... U jednom trenutku se pojavljuje lik koji vice "dobro vece"! U tom trenutku kod grobara nastaje panika i bezanija...

Master Yoda

pre 2 godine

Ubedljiva pobeda i ubedljiva igra Zvezde, nadigrali smo ih u svakom segmentu. Da se do ujutru igralo ne bi dali gol, Zvezda jaca u svakom duelu.
Lepo je bilo gledati Zvezdu danas!
Idemo po titulu!

dejan

pre 2 godine

Noc, groblje... Dolaze "grobari"... U jednom trenutku se pojavljuje lik koji vice "dobro vece"! U tom trenutku kod grobara nastaje panika i bezanija...
(marko, 27. februar 2022 21:19)

Tako je, svi ti verujemo. Ko bi pomislio da je u pitanju nešto drugo.

Back in Black

pre 2 godine

Na žalost Borjan ne igra sledecu utakmicu,povredio se.Tj. nije se povredio nego se covek smrzo na ovoj utakmici pa mu Deki dao pauzu.

sportista

pre 2 godine

Mene kao navijaca Zvezde naravno raduje pobeda crveno-belih I dobra igra. Ipak, nekoliko stvari me posebno odusevilo. Prvo, razgovor Dekija I Stanoja na kraju, svaka cast. Drugo, Stanojevicevo priznanje za bolju igru Zvezde I cestitke, postovanje. Trece, odlicno pripremljen stadion, prenos meca, sve uradjeno sjajno. Kad se setim kako je to sve izgledalo pre deset godina.. I naravno pun stadion, bas je bilo lepo videti, bez incidenata.. Kao da se igralo bilo gde u Evropi. Kad bi nam se ovako pratila liga, gde bi nam kraj bio. Uz par dobrih stadiona koji se rade, I uspehe koje smo postigli prethodne dve godine u fudbalu, mozemo da napravimo lepu pricu. Svakako, Zvezda I Partizan imaju sanse u osmini finala evropskih utakmica, a borba za titulu ce biti neizvesna do samog kraja.. Zelim srecu I jednima I drugima u Evropi, svaki bod je velika stvar za nas fudbal. Sportski pozdrav.

Aster Blistok

pre 2 godine

.P.S. Cist penal za Partizan posle igranja rukom Erakovića!
(vlado

Apsolutno NETAČNO. Ruka jeste bila ali od odbotka sa zemlje i u prirodnom položaju. Nije uopšte uticala na igru. Ni govora o penalu.

marko992

pre 2 godine

Aspera, u kom skoku kada je bio u doskoku i lopta se od zemlje odbila u njegovu ruku? Gde je to penal? Gde je bilo kakva namera igranja rukom? Sta je trebao da otkine sam sebi ruku mozda?
(Gossa placa Zeljko 69, 27. februar 2022 20:43)

Nisi u pravu, namera nije postojala to je tacno,, ruka nije pri telu i nije prirodan polozaj.Lako je sve proverljivo.Bas je cudno da ni war nije bio potreban(odnosno sudije u war sobi su izgleda "lako" presudile).

Hudini

pre 2 godine

Nezainteresovanost kako igrača tako i trenera Partizana za najbitniju utakmicu je katastrofična takva letargičnost odbrane Partizana skoro nije viđena ono je strašno nadskače ih Katai koji je visok metar i žilet Zaječar nemo stoji i gleda Srnica kako centrira neometano pri prvom golu pa onda taj isti Zaječar dodaje loptu Katajiju ovaj daje drugi gol ono je strašno šta su oni oprmili da igra u Partizanu. Trener iznenadjujuce hladan i deluje kao da ga ništa ne interesuje ili je zvezda toliko nadmoćna ili je prvo poluvreme namešteno .

Mali Hijavata

pre 2 godine

Odskok i doskok su delovi radnje koja se zove, zamisli, skok. Blago tebi kad ti doskok nema veze sa skokom. Takodje, loptu je tek nakon primirivanja rukom uspeo da izbaci, ko zna gde bi otisla i sta bi bilo jer se to desavalo u kaznenom prostoru punom protivnickih igraca.
(Aspera, 27. februar 2022 21:12)

Oko lopte su bili samo igrači Zvezde, ni blizu nijedan igrač Partizana, tako da udarac lopte u ruku nije ni najmanje uticao na igru. O prirodnom položaju ruke bolje da i ne govorimo. Ovakav penal se sudi samo Sitiju i Zvezdi i Partizanu protiv Surdulice i Mačve kad je 0-0. Sudija je, za uslove srpskog derbija, bio odličan.

šomi

pre 2 godine

Jako je ružno ovo što ću reći (i loše je što je naš fudbal u takvoj situaciji) - Zvezda je odigrala taman koliko treba. U derbiju, ej...

Ako su ruze, procvetace...

pre 2 godine

gledao samo prvo poluvreme.
- velika zelja zvezde, dosta bolje trcanje.
- zdjelar totalno dekoncenteisan, bavio se svadjanjem a ne fudbalom, krvivac za oba gola, posebo prvi.
- ivanic, dragovic i katai su klasa za sve ostale na terenu.
- dragovic stavio rikarda u dzep
- stanojevic napravio pocetnicke greske, igrao na kontru sa sporacima nathom i jojicem.
- sudjenje odlicno, blago domacinski 55-45 ali to je vise nego fer gde god da gostujes, ocekujem isto i na JNA.
- Jojicu, Senicaninu definitvno nije mesto u partizanu, nego u nekom rekreativno/amaterskom klubu.
- Partizan mora da promeni 8 od 10 igraca u polju, totalno rasporda tim i krene ispocekta. Ovo je skup poluproizvoda, amatera, rekreativaca i beznadeznih talenata.
- Popovic je najbolji primer najgore jugoslovensko/socjetske skole golmana, linijas koji ne izlazi do peterca, mesto mu je u 1970. a ne u 2022.
- Zvezda 6/11, Borjan, Katai, Dragovic, Ivanic su ozbiljne njuske, partizan nema nijednog igraca tog kalibra.
Sve u svemu, zvezda ima bolji tim, sto nije strasno, ali brine atonpartizan niti ima tim, niti ima talente za razvoj ili prodaju. Ja ovde ne vidim nijednog Mitrovica, Jovetica, Zivkovica...Skup rekreativaca predvodjen Jojicem i Markovicem, potpomognut penzosom Nathom i gomilom neskolovanih tabanasa sa dve leve noge.
Svaka cast komsinici, bolji su.
Svaka cast Stanoju sto je od ovakonloseg tima prvi na tabeli i jos ziv u evropi.

marko992

pre 2 godine

na glasu.

Marko9922,jesam, pogledao sam 5 puta situaciju. Decko je promasio loptu glavom, lopta pala na zemlju, potom se odbila u njegovu ruku. Ni P od penala niti N od namere. Mogao je VAR da gleda 3 puta, penala ne bi bilo jer ovo nije penal realno.
(Gossa placa Zeljko 69, 27. februar 2022 21:11)

Da li ti shvatas da je covek loptu ustopovao, ostala mu je kasnije u posedu.
Kako mozete reci da je ruka pri telu.Od sve vase price jedina je istina da namera nije postojala.To nikako, a nikada i nije do sada, ne moze biti jedini razlog za ne sviranje najstroze kazne.
Stvarno bi voleo da je bila obrnuta situacija, 100% sam ubedjen da bi isto reagovali.Lcemerno je tako se ponasati.

my way

pre 2 godine

Реално, први дерби после много времена који је имао тежину за Звезду и одмах се види разлика у класи. Рутинска победа, нема шта. Оно што је сигурно је да ће следећа сезона која ће доносити директан пласман у Лигу шампиона бити много важнија.

Марко

pre 2 godine

(Gossa placa Zeljko 69, 27. februar 2022 20:25)

Jeste Zvezda igrala bolje i ovaj i prosli derbi, ali je isto tako cinjenica da je u proslom derbiju ponisten cist pogodak Gomesa i da je Erakovic bio u skoku, a u skoku nema prirodnog polozaja ruke, nikad i nigde.
(Aspera, 27. februar 2022 20:33)


Чисто да знаш да смо због тога испали са СП-а 2010. када је играч Аустралије млатнуо лопту руком у скоку при чему му је рука била испружена. Судија није свирао пенал за Србију и остало је нерешено.

реално

pre 2 godine

Zvezda je i prošli derbi bila bolja ali nesretno primila gol koji su Partizani branili do kraja. Ovog puta posle mnogo godina maltene rutinski odradila Partizan. Šteta trebala je da ih bije najmanje sa četiri gola jer mnogo je jača i kvalitetniji tim. Partizan ako uzme titulu to je velika nameštaljka u ovoj sezoni

Gossa placa Zeljko 69

pre 2 godine

Marko9922,jesam, pogledao sam 5 puta situaciju. Decko je promasio loptu glavom, lopta pala na zemlju, potom se odbila u njegovu ruku. Ni P od penala niti N od namere. Mogao je VAR da gleda 3 puta, penala ne bi bilo jer ovo nije penal realno.

Gossa placa Zeljko 69

pre 2 godine

Marko992, uopste nisam licemeran, vec gledam realno situaciju. Promasio je loptu glavom, lopta pada od zemlju, odbija se nazad i pogadja ga u ruku. Niko od igraca Partizana oko njega, nikakva sansa za bilo sta, lopta ne ide ka golu, sam kazes da namere nema nikakve sto smo svi videli, pa ja stvarno ne znam po kom kriterijumu bi ovo trebalo da se svira kao penal? Zbog cega, jer ga je lopta pogodila u ruku? Kako je Erakovic ovo mogao da izbegne, na koji nacin?

vlado

pre 2 godine

@aster blistok
Igranjem rukom je ustopovao loptu koja je ostala u njegovom posedu.To si namernog prenrbregnuo ili slucajno,hm,hm! U svakom slučaju cist penal!Ali to nije razlog da se na bilo koji način umanji potpuno zaslužena zvezdina pobeda

Dragisa

pre 2 godine

Zvezda je bolja ekipa od Partizana i potpuno zasluzena pobeda.Partizan nema igrace kao Katai,Ivanić,Kanga,Rodic koji prave razliku na terenu uz Dragovica nazad koji je neprelazan

kodzo

pre 2 godine

Mister mi je ponovo ogadio pobedu u derbiju. Celo poluvreme se branis i zadrzavas igru protiv ovog ocajnog Partizana. Umesto da im das jos 2 komada, ekipa potpuno nezainteresovana da da gol. Odlazi iz Zvezde, ovo nije nasa igra.

DžejAr65

pre 2 godine

Taman koliko je vas bila sramota da osvajate titule bez VAR-a dok ste u tri dernija Savi presli centar UKUPNO dva puta. Kapiras. U tri utakmice ste presli centar DVA puta i uzimali Kokeza titule.
(Grga, 27. februar 2022 19:29)
колико сте пута победили за то време

Ranko

pre 2 godine

Ko zna koji derbi koji Zvezda dobija " ni kriva ni duzna".
Bila bolja,mozda ne za 2:0,ali Stanojevic ih pocastio Jovicem i Mileticem na strani na kojoj se zna da je Zvezda najjaca.Sudija nikoga nije ostetio,ali ocajan ne razume
igru.Zvezdini igraci i trener opravdali naziv svojih navijaca.To je onaj karakter da ne znas da li su gori kada dobijaju ili gube.
Kanga najbolji maneken tog karaktera.Neko voli Maradonu,neko Krojfa.

Миливоје Ватрогасац

pre 2 godine

Свака част наша Црвена Звездо! Прво полувреме како је договорено, друго полувреме тактички баш како је договорено у паузи између првог и другог. Сасвим довољно да се мала партизанка стави у џеп. Овако до априла, а од 4. априла освајамо титулу. Свима нама честитам победу у дербију, живели!

Pera

pre 2 godine

A mozda su se i dogovorili da Partizan sad izgubi i onda kao zanimljivije prvenstvo, a na kraju da uzme titulu.

(2CRAZY, 27. februar 2022 20:10)

Kako su se dogovorili kada je Partizan igrao najbolje što može, i jedino što je postigao jeste jedna napucana lopta u jedanestercu.

Sad, više nema Toleta, pa su ostali na nuli.

Andriaj

pre 2 godine

Svaki put kada celo Miletić bude igrao mi ćemo izgubiti
Koliko sam se radovao kad je otišao ….. ali brzo nam ga vratise, besplatno

Istina Boli

pre 2 godine

Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi. Stanojević je izabrao taktiku i tim, i vršio izmene, upravo kako je odgovaralo protivniku. Jović od početka i igra do kraja?! Čime je zaslužio takvu minutažu? Jojić sveta krava. Spor, loš u duel igri. Ali menja ga Holenderom?! Rikarda po ko zna koji put žrtvuje. Nijednu akciju, nijedan upotrebljiv pas za njega. Samo baloni ispucani da skače sa po tri igrača na leđima. Još sudija svira svaki treći faul na njemu. Terziću ni minut. Zamenu za Natha nemamo. Bravo Stanoje! Da onako postaviš igru protiv Sparte a ovako protiv Zvezde. To je stvarno umetnost.

Pop Cira

pre 2 godine

Podsećanje: Jovic košta 4 MILIONA EVRA!
(Samo govorim istinu, 27. februar 2022 20:06)

Iskreno dobro bih se zamislio da li da platim za njega 4 evra.

boza pub

pre 2 godine

Stanoju se o glavu obio Natho. Sa Jevtovicem na zadnjem veznom i sa Jojićem bliže golu imali bi više šansi za dobar rezultat. Zdjelar nije bio na nivou ali takav borac i ratnik je bitan za imati...Zvezda deluje fizički nespremno... Partizan sa dve evropske utakmice više u nogama u ih je nadtrčao u drugom delu...

Ne smes se plasiti ako hoces titulu

pre 2 godine

Evo, par utisaka o derbiju. Prvi, osnovni i najveci je da kad god je Partizan usao ovako u utakmicu nije uspeo da izbegne poraz, to je cinjenica. Svaki put kad smo pokusavali da cekamo nesto, to je bilo pogubno. Protiv zvezde trebas igrati, ako se vratis i cekas da te pobede, pobedice te sigurno. Znaci ne kazem da je Partizan trebao da napadne, ali je jednostavno usao premekano. Osnovni razlog za to je postava sa Nathom i Jojicem koji pokusavaju da se islepaju sa trcanjem, slabi su u duelu i sto je najtuznije ne rade ono zbog cega su istovremeno na terenu. Ni jedan precizan pas, ni jedno odigravanje sa vizijom samo po sistemu daj sto pre napred bez ikakve ideje. Druga stvar je celavi na beku, znaci Miljkon je doktor fudbala za ovakve utakmice, celavi je najgore resenje jer su nas razbucali po toj strani. Onda, ni grama smirenosti na lopti, panicna ispucavanja svih, dodavanja samo sto dalje od gola i to u situacijama kad nigde nema igraca Zvezde oko njih. Dalje, kad igras tako u derbiju onda sudija dopusta da ti stoperi prebiju napadaca bez faula bukvalno, veceras Dragovic deset dosudjenih i deset nedosudjenih faulova. I na kraju najgori izbor bonusa za ovakvu utakmicu. Sve u svemu, Partizan je podbacio u svemu u cemu je mogao. Da napomenem da je Zdjelaru ovo najgora utakmica od kad je u Partizanu, bez pasa preciznog, bez njegove energije. Golovi amaterski oba, ali to nije odlucilo, izgubili bi ga svakako sa pristupom koji smo imali

vlado

pre 2 godine

Potpuno zaslužena pobeda Zvezde,cist drugi zuti Zdjelara, Partizan potrosen posle Sparte,jako tanak roster bez kreativnog igraca,i drugog ozbiljnog napadača,Jović nema sta da trazi u Partizanu.
P.S. Cist penal za Partizan posle igranja rukom Erakovića!

djani

pre 2 godine

Nema potrebe da se stalno meddjusobno svadjqmo i vredjamo,ovo je sport i bolji je pobedio.Navijam za Partizan,ali realno niti imamo igru niti bilo sta i to ne sada nego ko zna kolilo godina unazad.Sve se vrti oko Zvezde i Partizana i ko ce biti na celu drzave,da jednima da vise nego drugima.Totalna besmislica srpskog pregazenog fudba
la.Sa druge strane crno beli nemaju,vodju na tereneu,dobre inorganizovane stopere,krila koja ce igrati bez stajanja i probijati odbranu,napadaca da primi loptu,spusti,prosledi,asistira ili da gol,nema to Partizan vec 20 godina,a i duze mozda.Kad smo na svom stadionu odigrali ubedljivo jedan derbi od pocetka do kraja i recimo pobedili 3:0 ili nebitno kad smo dali 3 gola.Ja bar ne znam.Uvek neko taktiziranje i jedna totalna nula,a toliko mladih i perspektivnih igraca,koji odlaze za dzabe,to je realnost i mislim da umesto sto se medjusobno vredjamo treba da bidrimo jedni druge da nam klubovi ne budu leglo kriminala...Cestitam Zvezdasima zasluzenu pobedu!!!

Ex "sudac"

pre 2 godine

.S. Cist penal za Partizan posle igranja rukom Erakovića!
(vlado, 27. februar 2022 20:03)

Dečko ti pojma nemaš o fudbalu. I još si Grobar. Onaj Raka Djurovic pa sada Dejan Nedić onemeše od objašnjenja da nije svaki dodir lopte i ruke penal. Prvo lopta odskače od zemlje. Drugo. Ruka u prirodnom položaju. Treće. Nije bila šansa. Četvrto. Lopta je udarila u ruku a ne ruka u loptu.

marko992

pre 2 godine

Cestitam Zvezdi na zasluzenoj pobedi.
Stanojeviceva taktika cuvanja 0:0 je "dala" rezultat.Sramotna taktika.Da smo igrali pritiv PSZ-a ili tako neke ekipe pa i da razumem, ovo je samo njegov poraz.Zvezda bolja,ali nista posebno,dali smo Zvezdi da igra a mi cemo kao posle....kada oni daju gol. .Derbi ukupno jadan kao i obicno poslednjih ko zna koliko godina.

Toto-ko-tunjo

pre 2 godine

Čestitam cigani, zasluzeno. Nema nikakvih zamerki. Nećemo da se izvlačimo na ruku, ona je uz telo, nema namere.
(Bubson, 27. februar 2022 20:03)

Zasluženo jeste, ali kad pogledam drugo Zvezdino poluvreme, plače mi se. Naravno, teši me što je vama za plakanje cela utakmica. Što se ruke tiče, mogao je, ali i nije morao da svira. Imaju valjda taj VAR, pa valjda su nešto gledali.

matori

pre 2 godine

Stanoje potvrdio da je prilično velika neznalica i prirodan gubitnik. Prvo poluvreme sramota za svakoga ko za sebe tvrdi da je fudbaler. Drugo malo bolje ali Zvezda rutunski. Svaka im čast!

no name

pre 2 godine

Голман Партизана је крив за оба гола...
(кићОне, 27. februar 2022 19:12)

Ne lupaj, Zdjelar kriv za oba gola!
(voma, 27. februar 2022 19:35)

Nažalost golman je kriv za oba gola. Tačnije jedine dve sanse koja je C.Zvezda imala u prvom poluvremenu. Zdelar je malo kriv ko drugog gola. I Ne moze Zdjelar da bude kriv za centarsut, sta se tu sve desava posle gola. Takvi centarsuteva ima na uta.

Golman odlican mora nesto i da odbrani.
Tako da sad je na Popovicu da li ce da prlegrmi ovu krizu postane golman ili nista.Tako nazalost ti lupas.

P.s Čini mi se da je Stanojevic zrtvovao ovu utakmicu. Terzic je morao da počne. Zašto je tako? Nema odgovora,.jer Zvezda ima problem da da gol ako je nepoklonis

guu

pre 2 godine

cestitke navijacima i igracima Zvezde na pobedi, Stanojeviću kakva je ovo igra?Sto se tice penala ja kao navijac Partizana u zivotu ne bih svirao takav penal.

zeder

pre 2 godine

Ima li sporijeg igraca u citavoj ligi od Erakovica? Covek se gega, ne trci! Sramota od igre, negledljivo Stankovicu nisi ti za ovaj sport!

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

После оног дербија септембра 2015-е кад смо их на нашем стадиону побиједили 3-1 головима Виеире и Катаиа, ово је наш најбоље одигран дерби у новије вријеме. И игром и резултатски. Било је ту и грешака ал и оне су саставни дио игре поготово у дербију кад је највећи притисак. Да су наши играчи били присебнији у завршници, прије свих Иванић, била би ово и убједљивија побједа. Ал генерално сам и више него задовољан. И даље је све "у нашим рукама" и шансе за одбрану титуле су се знатно повећале. Добро је и навијање било без неких испада, бар се то у преносу није видјело. БРАВО ЗВЕЗДО❤! 👏👏👏

smeh

pre 2 godine

Meni jedino žao onog Borjana. Čovek se smrzao. Bukvalno nije bilo potrebe da bude na golu Zvezde večeras. Trebao je neko da odnese jaknu čoveku. Sa druge strane to je taj naš najbolji klub koji gazi u našoj ligi koga stigne, ako izuzmemo Zvezdu? Žali Bože naš fudbal ako su oni zaista najbolji.

Sofronije

pre 2 godine

Mičiland-Zvezda 1-1
Zvezda-Mičiland 0-1

Dinamo-Sevilla 1-0
West Ham United-Dinamo 0-1

nagradno pitanje ciji su jaci protivnici Dinamovi ili Zvezdini?
(DINAMO ZAGREB - TOTTENHAM HOTSPUR 3-0, 27. februar 2022 17:24) # Link komentara

A poenta tvog komentara utakmice Zvezda - Partizan je?

Ohi rutinirao

pre 2 godine

Zvezda klasu iznad. Igrala je u prvom koliko je trebalo za 2-0, u drugom su mogli i kadeti - Partizan nema nista cime bi mogao da ugrozi gol.
Zasto Rikardo nije igrao - crveni iz Evrope ne vazi u domacim takmicenjima??

Cubaka

pre 2 godine

Raspored Partizana u Ling-long ligi :
Sklanjalica
Sklanjalica
Sklanjalica
Sklanjalica
Crvena Zvezda
Sklanjalica
Sklanjalica
Sklanjalica.........

veliki strumf

pre 2 godine

Цео 1 шут у оквир гола су имали и то из контре после грешке Пићинија. То је и једина шанса. У другом цела 3 шута ван оквира а јурили резултат! Смешна екипа. Титула остаје на правој страни брда, много смо бољи тим!

kopiranosatvitera

pre 2 godine

Je si li ti shvatio koreografiju uopšte???
(djuka_pg, 27. februar 2022 20:09)

Sta ćemo sa bojama? Hoćeš da kažeš da nije zastava ukrajine? Da su crne boje a ne plave ne bi bilo zamerke.

Sofronije

pre 2 godine

Kad se ne igra sklanjalica, Partizan ne može da da gol, Rikardo se ne vidi, Zdjelar dobije dva žuta, a Partizanova moćna odbrana koja je u prethodne 23 utakmice primila samo 6 golova, sada za jedno poluvreme primi trećinu od toga.

James993

pre 2 godine

I da budemo prvi do kraja (Partizan), sa kojim timom da napadnemo LS? Ekipa za mali fudbal: Jojic, Markovic, Miletic, Fejsa, Jevtovic, Smiljanic... Fale nam Raca Petrovic i Pjer Boja.

super

pre 2 godine

Ma nema veze što je penal i ruka.
Mora se igrati dalje, mora državna mezimica da pobjedi.
(Slavko Vrekic, 27. februar 2022 19:25)penal nije bio,postoji razlika kad ima igrač nameru da igra rukom i kad je ruka uz telo.... proverite pravila ali znao sam da ćete se vaditi na navodnu kradju...bolje gledajte da niste imali krštenu šansu za celu utakmicu!!!Jad i veša kad je ovakav tim Partizana nepobediv u ovoj ligi i onda dodje Zvezda i zgazi ga ko mrava!Sklanjalica,možete sem derbija sve da zatvorite utakmice...

iDroid

pre 2 godine

Ne znam čemu potreba da se u drugo poluvreme izađe onako defanzivno. Protivnik je bio zreo da se večaras popravi gol razlika. Ovako je moglo da se mnogo zakomplikuje. P.S. Dragović je klasa, tačno se vidi da odskače kvalitetom. Trener nam ja malo "paljevina", al' šta da se radi :-)

Cubaka

pre 2 godine

Bilo bi gusto da su igrali Rikardo i Mening... :))))
(Xide, 27. februar 2022 20:02)

Jo bi bilo gore da su ubacili Markeca, Jovica, Natha i Gelendera.

ZvezdasSrb

pre 2 godine

Partizan 17 pobeda u nizu pa poraz u derbiju prosle sezone ovde sada prvi poraz od zvezde, i cekajte ocete da kazete da ovakav partizan ne sme da izgubi? Inace Stanojevic protiv Stankovica ni jedna jedina pobeda.Pametnom dovoljno.Uzimaju namestenu titulu

Pall Mall

pre 2 godine

Zvezda jaca za klasu. I timski i individualno mnogo jaci. Natcho Zdjelar Jojic ta sredina terena nula kod Partizana. Sanogo Katai Kanga su ih pojeli u prvom poluvremenu.Stankovic je malo taktizirao u drugom hteo je da upravi igru i da sačuva prednost. Uspeo je u tome. Uglavnom Zvezda boja i zasluženo dobija bodove iz ovog derbija.

Марко

pre 2 godine

Па ови ни југ не могу да попуне. Идем на дерби од Калемегдана, преко Теразија, Славије и Аутокоманде, ниједно Партизаново обележје не видех. Одакле бре та шака јада долази на стадион? С Миљаковца, Кумодража, Коњарника...

lule

pre 2 godine

Pre svega čestitam na lepom fudbalu! Mnogo je bilo bolje nego mnooogo godina unazad…navikli su nas da stalno prekidanje igre a veceras je bilo jako lepo za gledanje i realno bolji tim je pobedio.

Sentor

pre 2 godine

Kao što reče veliki mislilac Milan Lolo Smiljanić, onomad kad je Partizai nakon šest godina dobio Zvezdu "Ako ih nije sramota, neka uzmu titulu".

bobanmkd

pre 2 godine

Samo da vas potsetim...vi ste uzeli ipak titulu kada je ono Lola rekao.

Zasluzena pobeda zvezde...poraz Stanoja...koji je morao da igra bunker jer je ekipa ipak pre 3 dana do 23 h uvece igrala Euro utakmicu.

Miletic I Natko I tada bili najgori I ti kreces sa njima.

Za kraj...procitajte Josh jednom prvu recenicu ;))))

Gossa placa Zeljko 69

pre 2 godine

Aspera, u kom skoku kada je bio u doskoku i lopta se od zemlje odbila u njegovu ruku? Gde je to penal? Gde je bilo kakva namera igranja rukom? Sta je trebao da otkine sam sebi ruku mozda?

Zeleni Bil

pre 2 godine

Ako je ono što igra Miletić fudbal, ja sam nuklearni fizičar. On siroma ne zna gde je levo. A naš stameni skakač Vujačić, na svakom derbiju biva nadskočen od igrača koji sem na derbiju skoro nikada ni ne udare loptu glavom. Hitri, refleks ko moja baba, Saničanin je posebna priča. Tako da smo dobro i prošli. Lako je primiti malo golova od ekipa koje se brane i napadaju sa jednim ili 2 igrača ali čim nas neko frontalno napadne, nema nas nigde. Gomila sporaća i kiksara.

Vlada

pre 2 godine

Standardno zvezdina utakmica.Nema penala za protivnika ali ima crveni.
Uvijek isto .
(Slavko Vrekic, 27. februar 2022 19:54)

Protiv Proletera mora da im se omaklo da penal sviraju Proleteru i da crveni daju tek u 90. minutu...

Aspera

pre 2 godine

(Gossa placa Zeljko 69, 27. februar 2022 20:25)

Jeste Zvezda igrala bolje i ovaj i prosli derbi, ali je isto tako cinjenica da je u proslom derbiju ponisten cist pogodak Gomesa i da je Erakovic bio u skoku, a u skoku nema prirodnog polozaja ruke, nikad i nigde.

ništa lično

pre 2 godine

"Samo da vas potsetim...vi ste uzeli ipak titulu kada je ono Lola rekao.

bobanmkd"

Samo da te podsetim da ste te sezone izgubili 3 od 4 Derbija.

Dva u Prvenstvu i jedan u Kupu.

Zato se svi uvek smejemo Lolinoj izjavi a i ti si smešan.

Normalno selektivno pamćenje...ili računa se od...ili ne računa se to...ili visoka trava...ili...uvek neko i nešto ILI.

marko992

pre 2 godine

Ex "sudac", 27. februar 2022 20:43)

Ni na trenutak ne zelim da osporim Zvezdinu zasluzenu pobedu.Ruka od lakta na dole NIJE pri telu.Lopta je rukom bukvalno ustopovana.Umesto da priznate da je ovo mogao biti sviran penal, po meni 50:50, tu izmisljate kao neka pravila.
Lik je rukom ustopovao loptu,ruka ISPRED tela,kakav prirodan polozaj, o cemu pisete?!

Toto-ko-tunjo

pre 2 godine

Bili smo bolji u prvom a Partizan u drugom. Mogao je penal za Partizan da se sudi. Idemo po titulu!!!
(dule, 27. februar 2022 20:03)

Ko je bre bio bolji u drugom!? Na gol nisu šutnuli! Šta si ti prijatelju gledao???

djuka_pg

pre 2 godine

00

Šta ćemo sa koreografijom spornom, Zvezdo moja?
(kopiranosatvitera, 27. februar 2022 19:55)

Je si li ti shvatio koreografiju uopšte???

Goran.

pre 2 godine

Kad sam video kako Zdjelar brani Rodićev centaršut prilikom prvog gola ugasio sam televizor. To nema ni u školskom dvorištu kad igraju prvaci.

Црвена звезда 1913

pre 2 godine

Sledeci ce dobiti Partizan, sve je ovo predstava za narod.
Providni ste.
(Lord, 27. februar 2022 20:31)

"Ми ћемо ту утакмицу добити".....

Jones

pre 2 godine

Iskreno, nisam očekivao ovakvo rutiniranje Zvezde. Mislio sam da je Partizan barem jednak, ako ne i kvalitetniji sudeći po broju pobeda u šampionatu i načina na koji su dolazili do tih pobeda. Ali očigledno da nešto tu ne štima...

zex

pre 2 godine

Italijanski stil Zvezde, kontrolisali su drugo poluvreme, zasto srljati na 2-0, imali smo zicer Ivanica, Rikardo u dzepu kod Dragovica.Vidi se razlika u kvalitetu,Zvezda se odbranila od mnogo jacih timova u evropi i u tome je razlika.Jedina sansa partizana je bila ona greska kange, kada je Mening iskosa sutirao, zasluzena pobeda, onako kako je Partizan ulazio u meceve ranije, tako je zvezda sada, ostro i blizu igraca.Podcenili su Zvezdu zbog nesto losijeg izdanja na pocetku ove sezone.Cestitke i Partizanu, idemo dalje u evropu, Zvezdi je potrebna ova pobeda da konacno razbije maler.

Gossa placa Zeljko 69

pre 2 godine

Roy 74, sve mogu da razume i navijacku ostracenost i sve. Ali da neko ovoliko spinuje kao da nemamo oci i da imamo amneziju je stvarno previse. Koji penal za Partizan danas? Lopta se odbija od zemlje i pogadja Erakovica u ruku, ruka u prirodnom polozaju i to je penal? U prvom derbiju ove sezone je Zvezda bila toliko nadmocna, imala vise sansi, vi ste 70 minuta igrali bunker. Svi se toga secamo, ali vi jednostavno ne umete da gubite i da cestitate pobedu. Samo pogledaj izjavu Stanojevica koji makar ljudski cestita.

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Zvezda je pokazala da je najbolji tim. Jednostavno, najbolje simuliraju, najbolje odugovlače, najbolje foliraju, klinci su do detalja obučeni da protivniku "na vreme" vrate loptu, a po potrebi da u teren ubace i drugu, i stvarno su naj, naj, naj....
(profa, 27. februar 2022 20:15)

I najbolje daju golove...

roten

pre 2 godine

Razlika u klasi je evidentna, očekivana pobeda Zvezde.I naravno očekivani nož u leđa biznismena sa severne tribine,nadam se da ćemo preživeti onu koreografiju sa početka utakmice i da nas UEFA neće izbaciti iz Evrope.

pst

pre 2 godine

Eto, čisto da se zna gde je kome mesto. Nema vremena za radovanje jer njihova prljava igra neće prestati do sledećeg derbija gde opet moraju da budu poniženi. ?????

realno

pre 2 godine

Realan odnos snaga.Derbi je uvek bio i bice nepredvidiv ali razlika izmedju kontinuiranog igranja u Evropi i to u dva najaca takmicenja pravi razliku.

profa

pre 2 godine

Zvezda je pokazala da je najbolji tim. Jednostavno, najbolje simuliraju, najbolje odugovlače, najbolje foliraju, klinci su do detalja obučeni da protivniku "na vreme" vrate loptu, a po potrebi da u teren ubace i drugu, i stvarno su naj, naj, naj....

Bezobrazluk

pre 2 godine

opet kradja !!!! Bravo !!!
(sumadinacc, 27. februar 2022 19:48) Ajde ne brukaj se...
Niste veceras nista zasluzili, u dzep smo vas stavili.

Gossa placa Zeljko 69

pre 2 godine

Bravo momci, bravo Deki na taktici i igri. Bukvalno smo razbili lagano Partizan i pokazali da smo mnogo bolji. Steta sto Mirko ono nije realizovao da bude 3:0, ali nema veze. Partizan je ocajan i sada je svima jasno da je onaj niz produkt sklanjalica a ne kvaliteta.

Веља

pre 2 godine

Гробоси, ВАР иде на захтев судије, а не Александра Станојевића. Ераковић није играо руком , лопта га је погодила у руку. То нико нормалан не би судио.

2CRAZY

pre 2 godine

Au Stanoje, sta nam ucini...
Umesto da napadnemo od prvog minuta da pobedimo i obezbedimo titulu, on krenuo maximalno defanzivno, prepustio ceo teren Zvezdi i ovi naravno dali dva gola...
Rikard je izgubio svaki duel sa Dragovicem i tako je bilo i na proslom derbiju, morao je Stanojevic da ovaj put pokusa nesto drugo.
Mladi golman Popic je bas lose odbio loptu kod prvog gola, ima jos dosta da uci, a Jovic opet nije nista pokazao i mislim da ne trebaju vise da mu se daju sanse.

DELIJA bosanceros

pre 2 godine

Имамо лијепу предност ал још нисмо завршили посао. Пуна концентрација и само овако наставити.
(ДЕЛИЈА??, 27. februar 2022 18:55)

Odlicno si navijao brate moj!

Realno

pre 2 godine

Patlidzan bez suta na gol, bez ulaska h 16erac, Zvezda za 3 klase bolja i ovako sa pola gasa, elegantno, pametno i gospodski. Bez truda dali dva a realno mogli jos 2-3 da zabiju patlidzanovcima..steta sto im nisu bili na terenu Rikardo, Jojic, Markovic, Natho…zna li se sta zasto nisu igrali?

2CRAZY

pre 2 godine

Ali ali nemaju nijedan poraz!

Ali ali dobili su Spartu!
(Stark, 27. februar 2022 20:00)

Pa sto places sto ste vi izgubili od nekih anonimusa?
Partizan je sve ozbiljno shvatio, zato i vodimo.

Batko

pre 2 godine

Kada pogledaš ponašanje Stankovića shvatiš zašto zvezdaše zovu kako zovu.
(Krcun, 27. februar 2022 20:09)

Preživeo si basket prošlog vikenda nekako...
Taman se rehabilitovao kad ono fudbal...Teško, a ?

Marko

pre 2 godine

Nisam dugo gledao nas fudbal i šokiran sam ponašanjem svih fudbalera na terenu kao i trenera. Toliko nepotrebnog divljanja, raspravljanja sa sudijama, sa svojim i tudjim igračima. Foliranja, bespotrebnih prljavih startova. Ovo je jednostavno užasno neprijatno za gledanje. Sramota i užas

Bata

pre 2 godine

Čestitke Zvezdi na zasluženoj pobedi. Bila je bolja danas. Igrači i Stanoje, glavu gore. Ima još dosta da, se igra. Sportski, pa neka bolji osvoji titulu.

Papilon

pre 2 godine

Ok, Zvezda je mnogo bolja veceras, Partizan ocajan, ali zasto nema Var-a za onu situaciju?
(Mile, 27. februar 2022 19:38)

Nema jer nije bilo potrebe lopta udarila u ruku a ne ruka u loptu. Ruka u prirodnom položaju. Nije postojala namera, nije ruka proširila telo. Tako piše u pravilniku
(Zuja, 27. februar 2022 19:50)

"Grobosima" da napises na celo pravinik oni ga ni tada nikada ne bi naucili.

dragan

pre 2 godine

Što se vi sekirate,kad će melanhonični nazovi trener Partizana,samo kada igra protiv Zvezde je melanholičan,sa velikim intelektualcima iz Uprave,vam na JNA ustupiti i rezultat i igru.
Niko vam ne spori kvalitet.
Samo neka objasni, zašto je nezainteresovan,za razliku od drugih utakmica,samo kada igra protiv Zvezde.
Ali u redu.N8čija nije do zore.

onako

pre 2 godine

E moj Stankoviću...ok da se zatvoriš i igraš kontru ali bar neka je razviju.

Ko zna koji put Zvezda ne zna da razvije kontru. Šteta.

Iskreno ne vidim razlog da menja jer je pojeo Partizan u prvom poluvremenu... mogao je da ih ugazi sa 4,5 golova jer nisu znali gde su.

Puštati Stankoviću i igračima drugo poluvreme da gledaju kako ne treba.

Branislav

pre 2 godine

Partizanu je presudio Stanojević. Uđeš u derbi da se praviš mrtav... I neka su izgubili jer antifudbalu nije mesto u Partizanu.

nesa80

pre 2 godine

poraz stanojevica,igrao je neko cekanje na svoju polovinu,dok je zvezda grizla i isplatilo se,umesto da ih napali da trce on ih je umlitavio i cekao neku gresku,u drugom poluvremenu su poceli da trce ali kasno,nikad lakse nije zvezda dobila derbi,i sami golovi su greske odbrane.i jos jedna greska sto je miletic igrao beka.kosarka 20 razlike,fudbal 2-0,nadam se kad krene konacna borba za titulu da ce se trgnuti,previse opusteno i mlitavo ulaze u derbi jer ima rezultata u evropi,ovo se ocekivako posle sparte realno

Gogara

pre 2 godine

Idemoooo breee ! Bravo Zvezdo moja👏 Potpuno zasluzena pobeda koja nas vraca u borbu za titulu.Takticki perfektno smo odigrali,potpuno smo zatvorili Partizan koji nista nije mogao.Dragovic jos jedna perfektna partija. Rikardo se nije video i delovalo da ni nije na terenu :) Kanga posle duzeg vremena odigrao jedan odlican derbi,svuda ga je bilo,borben,dobre lopte davao.Katai i Ivanic pokazali klasu i nema boljih od njih u nasoj ligi.Ohi prva utakmica u derbija i odma gol.Mislim da posle duzeg vremena imamo pravog napadaca koji će dati dosta golova

Erceze

pre 2 godine

Mičiland-Zvezda 1-1
Zvezda-Mičiland 0-1

Dinamo-Sevilla 1-0
West Ham United-Dinamo 0-1

nagradno pitanje ciji su jaci protivnici Dinamovi ili Zvezdini?
(DINAMO ZAGREB - TOTTENHAM HOTSPUR 3-0, 27. februar 2022 17:24) # Link komentara


A sada nagradno pitanje, protiv koga igra primamo u osmini finala lige evrope?

mr.wolf

pre 2 godine

Steta sto Stankovic postuje ovog diletanta od trenera,pa je stao u drugom... a da su hteli na kontre, pukla bi petarda danas lagano. Ovi su preslabi, jedino ko se ne skloni ih nakanta.

2CRAZY

pre 2 godine

Au Stanoje, sta nam ucini...
Umesto da napadnemo od prvog minuta da pobedimo i obezbedimo titulu, on krenuo maximalno defanzivno, prepustio ceo teren Zvezdi i ovi naravno dali dva gola...
Rikardo je izgubio svaki duel sa Dragovicem i tako je bilo i na proslom derbiju, morao je Stanojevic da ovaj put pokusa nesto drugo.
Mladi golman Popovic je bas lose odbio loptu kod prvog gola, ima jos dosta da uci, a Jovic opet nije nista pokazao i mislim da ne trebaju vise da mu se daju sanse.

mr.wolf

pre 2 godine

neka osvoje sada titulu ako ih nije sramota
(cowboy, 27. februar 2022 19:21)
Taman koliko je vas bila sramota da osvajate titule bez VAR-a dok ste u tri dernija Savi presli centar UKUPNO dva puta. Kapiras. U tri utakmice ste presli centar DVA puta i uzimali Kokeza titule.
(Grga, 27. februar 2022 19:29)

U zadnja 11 prvenstvena derbija ste pobedili 1. JEDNOM !
Kapiras ?

Skorpion

pre 2 godine

Legenda kaže da je u igru ušao Lazar Markovic.
(Back in Black, 27. februar 2022 19:55)

Da, da prica se ali ga posle toga niko nije video.

zex

pre 2 godine

2-0 je opasan rezultat uvek bio i ostao, zvezda mora jako, samo jako i jace po jos golova.Partizan je opasan iz kontri kada mozebda izvede kontru.

montoya

pre 2 godine

Stanoje koja ti je filozofija? 16 zadnjih veznih, ne podizati glavu ni pod razno, nabiti loptu sto vise i dalje I cekati gresku protivnika?

Fili

pre 2 godine

Nije sviran penal prilikom Rikardove sanse (ruka na ledjima Rikarda) i nije sviran penal kod kosarkasog udarca zvezdine odbrane - sve je jasno.

igor

pre 2 godine

Najveca slabost Stanojevica definitivno su izmene.
Izvesti Meniga koji je ubedljivo najbrzi na terenu i pri rezultatu od 2:0 je totalno neznanje.
Kakav katastrofalan potez.

Roy 74

pre 2 godine

U meču odigranom na JNA Partizanu ukradena pobeda, poništen čist gol Rikarda.

Večeras, Partizan oštećen za penal, a sudija nas dokusurio crvenom kartonom kojeg je dodelio Zdjelaru.

Dakle, sve je onako kako se i očekivalo.

aco

pre 2 godine

Звезда је ипак квалитетнија екипа од Партизана. Искуство и суви квалитет праве разлику. Није лош ни Партизан.

Optimista

pre 2 godine

Stanojević nastavlja da "briljira". Partizan se nikada ne brani a ovako kukavičku igru nisam video odavno. Nikada nije imao srce, petlju, ovaj derbi na njegovu dušu.

Grga

pre 2 godine

neka osvoje sada titulu ako ih nije sramota
(cowboy, 27. februar 2022 19:21)
Taman koliko je vas bila sramota da osvajate titule bez VAR-a dok ste u tri dernija Savi presli centar UKUPNO dva puta. Kapiras. U tri utakmice ste presli centar DVA puta i uzimali Kokeza titule.

Zoran

pre 2 godine

Niti na jednoj jakoj utakmici Natkho nije odigrao bilo šta da valja. Nestane bez traga. Igrač za male utakmice. Suma je bio igrač za velike mečeve, ali Stanoje "zna".
Ovo je najslabiji Partizan u poslednjoj deceniji.

Brooklyn boy

pre 2 godine

Koji su to kompleksaši - slave gol pred jugom.
(Miloš, 27. februar 2022 18:36)

Колико се сећам, Евертон је баш са јужне стране трчао до севера да прослави гол...

Pavle

pre 2 godine

Rezultat odraz razlike u klasi. Drugo poluvreme super interesantno da se pokaže koliko je Partizan nemoćan i nema nikakvu ideju u napadu. Sanogo i Srnić ugasili vezni red Partizana, Dragović kao i ranije uvek za korak ispred Rikarda. Odbrana Partizana amaterska (u ligi neće niko da ih napadne). Toliko panike kod svakog centaršuta. Na kraju čisti kvalitet koga ima više Zvezda je odneo prevagu.

lol

pre 2 godine

Kada lopta pogodi lopta u ruku igraca proletera problema ,nema problema, za komentatora , kaze nema elementata, a sada videce se u analizi I slicno ,koliki licemer moze da bude bas ovaj isti komentator

exe

pre 2 godine

Ma nema veze što je penal i ruka.
Mora se igrati dalje, mora državna mezimica da pobjedi.
(Slavko Vrekic, 27. februar 2022 19:25)

Lopta pogodi igraca proletera u prošlom kolu u ruku protiv zvezde isto nije bio penal,isto nije radio Var, sta kukate

Rajko

pre 2 godine

Kratka analiza fk partizan-trubadur

Golman - amater
Odbrana - rupa
Sredina - ne postoji
Napad - koji napad ??

Suma sumarum - rahitični panjevi.
(Analitičar, 27. februar 2022 19:02) Ali evo sad ce da analiziraju ovaj napucanac u ruku od zemlje..da ne bude sve cisto ,napasce sad drzavu da im otima titulu a to sto Rikardo i kompanija šutnuli po golu nisu ,pusti to !

Fenris

pre 2 godine

Ne treba stati kao u košarci. Treba gaziti do petarde kao što je trebalo da Radonja tera do +45. To je taj Partizan, koji u Srbiji ne može bod da izgubi.

shone bjelovacki

pre 2 godine

Briljantno prvo poluvreme,vidi se razlika u klasi i da smo odigrali vise utakmica sa kvalitetnijim protivnicima u Evropi! Bravo Zvezdo

CJC

pre 2 godine

Najiskrenije bih želeo da primimo 2 pa i 3 gola pa da ovog Stankovića lepo oteraju. Imaš 2-0, mnogo si bolji i umesto da napadaš da im daš još golova ti se povlačiš, puštaš ih do 30m bez otpora.

Analitičar

pre 2 godine

Kratka analiza fk partizan-trubadur

Golman - amater
Odbrana - rupa
Sredina - ne postoji
Napad - koji napad ??

Suma sumarum - rahitični panjevi.

mr

pre 2 godine

Играч Паритзана се спрема да одбије лопту, иза леђа му притрчава Катаи и скида му лопту испред носа и голамн ту лопту невешто испушта и играч прати купи одпадак и даје лагани гол. Дакле на један центаршут две кардиналне грешке два кључна играча одбране. Видим у другој вести да управа Партизана тражи некакве контроле. Можда би управи било боље да играче тренирају да играју фудбал, да то раде из љубави и страсти према игри, да буду спортски мотивисани, да не праве почетничке грешке, а не да се надају да ће смешно-јандо-медисјким ратом, добити нешто јефтино на столу. Нема тога, већ само рад и залагање. Али више је него очигледно да све иде од управе, која своје пропусте покушава медијском халабуком да прекрије.

Tetak od analiticara

pre 2 godine

Da, imali smo 5 bodova prednosti i odgovaralo bi nereseno, ali onoliki kukavicluk smo igrali kao da nam i 7:0 za Zvezdu odgovara. Do prvog gola nismo povezali vise od dva pasa, a za poluvreme od 10 nicijih lopti svih 10 postalo je Zvezdinih. Zvezdi cestitke, pisem na poluvremenu i prognoziram da ce ostati 2:0. Rikarda manekena je trebalo zameniti u 20oj minuti.Stanojevicu idi kuci.

Kole

pre 2 godine

Uživo: Erakovića lopta pogodila u ruku, Jovanović odmahnuo rukom...

A komentator objašnjava kako za penal mora da je uhvati sa obe ruke i da tapka :)

Zuja

pre 2 godine

Ok, Zvezda je mnogo bolja veceras, Partizan ocajan, ali zasto nema Var-a za onu situaciju?
(Mile, 27. februar 2022 19:38)

Nema jer nije bilo potrebe lopta udarila u ruku a ne ruka u loptu. Ruka u prirodnom položaju. Nije postojala namera, nije ruka proširila telo. Tako piše u pravilniku

Batko

pre 2 godine

Školski primer krađe.
(Moca, 27. februar 2022 19:46)

Joj, pa nauči više pravila dete

Znam...prošle nedelje basket, sad šurenje u fudbalu...nije ti lako

djuro

pre 2 godine

Lazar Marković najbolji Zvezdin igrač.

A Zdjelar kopija svog trenera po drčnosti i nevaspitanju.

Ako se zna da su im to kapiteni, nije teško videti u čemu je problem Partizana, inače sasvim solidna ekipa.

pera cika

pre 2 godine

Ovaj krljator Zdjelar ovako igra svaku utakmicu ali nijedan sudija osim ovih sto sude ozbiljne utakmice u Evropi ne sme da ga izbaci. Da je posteno pola bi ih zavrsio u svlacionici.

voma

pre 2 godine

Голман Партизана је крив за оба гола...
(кићОне, 27. februar 2022 19:12)

Ne lupaj, Zdjelar kriv za oba gola!

Doktor

pre 2 godine

Stanoje trenerčina,
uđe u utakmicu da čuva 0:0. Sabije sve igrače na svoju polovinu, pa kad primi dva komada reši da napadne.
Mega diplomac.

Пера Живац

pre 2 godine

Не очајавај, гробље. Све би било другачије да су играли Маркец и Рикардо!

Zuja

pre 2 godine

Je l realno da nema prenos na RTS-u? Je l ih nije sramota???
(Nnn, 27. februar 2022 18:02)

Nema ni na RAI, TVE,, BBC, ARD ili ZDF. Prenose uglavnom vrše privatne TV, kablovski operateri koji otkupljuju TV prava i to naplaćuju. PL prenosi Sky sport i to košta 25 funti mesečno

aus

pre 2 godine

Stanoje nema veze sa mozgom,sve promasaj do promasaja,taktika,igraci,zamene... Drzi nervoznog Zdjelara sa zutim kartonom,a izvodi Meninga,Natha..

zeder

pre 2 godine

Dva srecna gola protiv ovih crno belih amatera i zatvori se covek u drugom, kao da igra protiv Sitija! Odlazi, ovo bi normalan naduvao do petice!

onako

pre 2 godine

Dva derbija Katai nadskače štopere Partizana koje ovde dižete u nebesa.

U milionima im cifre gurate a Magiko četvrti peti put u šansi glavom.

Partizan baš slab... Zvezda sa većom željom i boljom igrom.

hahahhaa

pre 2 godine

Uzasna igra zvezde u drugom poluvremenu. Potpuni amaterizam u igri, ispod nivoa beogradske zone. Nijedan pas u drugom ne postoji. Samo duvanje lopte, s tim sto Erakovic to radi od pocetka utakmice. Od njega nikad igrac. Jedino sto me tesi je rezultat, ali je ovo sada stvarno tesko za gledanje.
Sto se tice igranja rukom , bio je cist penal. Jos jednom je Erakovic pokazao svoj amaterizam, da ne kazem nivo. Tu mu se pridruzio I Ivanic koji je namestio da Erakovic igra rukom. Zadovoljan sam rezultatom , ali igra u drugom poluvremenu......

Granota

pre 2 godine

Je l realno da nema prenos na RTS-u? Je l ih nije sramota???
(Nnn, 27. februar 2022 18:02)

Ja stvarno ne razumem ovakve komentare. GODINAMA u svim ligama, TV prava su centralizovana. Derbi prenosi onaj koji je kupio prava na prenos lige. Mislim, nije teško shvatiti, zato ne razumem ovakve komentare - osim u slučaju trolovanja

Coa

pre 2 godine

Bravo Zvezdo, pobedila je razlika u klasi koja je i laiku lako uočljiva.
Nešto slično kao u košarci.
Zvezda je igrala tako da mi je stvorila osećaj da bi postigla i 5 golova ako bi joj bilo potrebno.
Nisam očekivao ovoliko jalov partizan.
Prešao je na Zvezdinu polovinu tek onda kad smo im mi to dozvolili.
Nismo trebali, morali smo im dati 5 kom ali šta je tu je.
Čestitke braćo Cigani!

Grobar-España

pre 2 godine

Trebalo je da dovedemo još dva zanja vezna. Malo je ovih osam što imamo. Ivica Bomba I ekipa iz uprave, sve visokoobrazovani stručnjaci.
Nama trebaju osmica I desetka a oni dovode "Kreativne" zadnje vezne koji nisu igrali u poslednjih šest meseci.
Zvezda dovela Ohija,Pičinija i malog Motiku a mi Fejsu i Jevtovica.
Na stranu Stanojeva kukavička postavka igre u nameri da brani 0:0.
Zvezda ima kreatore igre a mi zadnje vezne. Rezultat je realan i sada nema šanse da dovedemo par igrača koji bi pomogli. Titulu možemo da uzmemo samo ako se Zvezda opusti i kiksne negde jer mi očigledno možemo da dobijemo samo ekipe iz ostatka lige koje su realno slabije od nas.
Mene je kao dugogodišnjeg Grobara sramota da se ponašamo i igramo kao mala seoska ekipa. Stanoja i Ivicu nije. Ja volim Partizan. Oni ga muzu i uništavaju.

zoro

pre 2 godine

zdjelar kriv za oba gola ocigledno plus sasvim zasluzen crveni. ajde prvi zuti da mu oprostim, ali drugi?! uklizava sa dve noge kao da je ne znam sta, treca engleska liga pre 50 godina. kakvo pomracenje zdjelara...
a stanojevic posebna prica. krenuo na 0:0. ne znam kad sam zadnji put u zivotu video da je to nekom uspelo. mozda 1990i neke. zadnjih 20 godina to ne prolazi u fudbalu, bar ne u utakmicama sa nekim znacajem.

Jednoruki Krstivoje

pre 2 godine

Sramna igra Partizana, u drugom poluvremenu ni sut u gol! Da nije Stankovic kukavicki odigrao drugih 45 minuta ( kao njegov napredni kolega ceo mec), mogli su da im daju bar jos 2-3 gola.

asdf

pre 2 godine

Nije sviran penal prilikom Rikardove sanse (ruka na ledjima Rikarda) i nije sviran penal kod kosarkasog udarca zvezdine odbrane - sve je jasno.
(Fili, 27. februar 2022 19:35)

Jasno je jedino da te boli poraz jako...

profa

pre 2 godine

Ima li Mladog Jovića na terenu, i čemu on služi. To je problem u našem fudbalu, kada te sa 18 god. treneri i novinari proglase za zvezdu i ti pomisliš da je to istina.

Hamurabi

pre 2 godine

Zgaženi ste večeras. A jedina krađa je Partizanov celosezonski niz bez poraza. Stanković je odučio Murinja Stanojevića od fudbala. Sad uzmite titulu ako vas nije sramota, što bi reko Lolo.

Che

pre 2 godine

Bilo koju utakmicu NBA lige ili lige šampiona gledam sasvim normalno preko streama, ali utakmice Zvezde ili Partizana nema šanse da gledam bez prekida svakih 15 sekundi. Odgledao sam prvo poluvreme s 7 minuta zakašnjenja za realnim vremenom. Kao da je 5 miliona ljudi prikačeno!

Ljubo

pre 2 godine

Hoće li početi ova policija da radi svoj posao konačno i da prvo pretrese stadion 2 sata pre utakmice a na ulazu pretrese ove huligane i da ni jedna baklja i petarde ne uđe na stadion.Stvarno me više nervira ovo uopšte se ne može gledati utakmica.

Juris

pre 2 godine

Grga

U ala ti lazes, svaka cast. Od 2018 samo ste jednom pobedili, mi dva puta. Ostalo sve remiji od kojih ste na dve utakmice trebali da izgubite. Ponisteni regularni golovi Milunovica i Bena.

est

pre 2 godine

Koji su to kompleksaši - slave gol pred jugom.
(Miloš, 27. februar 2022 18:36)
fudbalski klub Crvena Zvezda ima komopeks od fudbalskog kluba Partizan.hahahahhahahahaha..hit

lupa

pre 2 godine

P@opovicev gol, umesto da izboksuje loptu, on hvata brzu loptu ispada mu i sta? Gol. Los golman realno
(Paradox, 27. februar 2022 18:33)


Nije on kriv, jak šut iz ne velike daljine. Krivi su prvo Zdjelar koji dopušta centaršut, pa onda štoperi koji dozvoljavaju da lako šutne a i onda ne isprate drugog igrača.

zox

pre 2 godine

I dalje smatram da Stanoje nije nikakav trener a to bar ovo poluvreme dokazuje. Zvezdi svaka čast da želju da pobede.
Čekam komentare kao oni odmorni mi umorni od Sparte tralala la.

Natocimo sampanj pice!

pre 2 godine

@Paradox..kakav crni Popovicev gol...Katai opet glavom sutira sam kao duh...na proslom derbiju tri takve situacije...epilog isti...nismo ispravili taj segment igre i ovo je rezultat..

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Имамо лијепу предност ал још нисмо завршили посао. Пуна концентрација и само овако наставити.

Nikola

pre 2 godine

Tako je bre, kidaj! Da se zna ko vozi traktor a ko otvara kapiju :D
(Miloje, 27. februar 2022 18:48)

Samo nemoj tu foru pred drustvom u skoli jer je mnogo stara i neces ispasti kul

tom pus

pre 2 godine

zdjelar nikakav igrač al šta ja znam,struka zna,ne blokira centaršut...ha,ha..idi bre...u drugom jojić daje kratki pas u šesnest nekom zvezdinom da ga spoji sa golom...ume on to ..partizan nema kapi tima...zvezda ima katajia,ivanića,kangu,dragovića...jača mnogo

Mitar

pre 2 godine

Zdjelar direktni krivac za oba gola Zvezde u prvom poluvremenu.Jako limitiran igrac u tehnickom smislu.Mora to bolje.Volim Partizan ... ajmo 2-3

lupa

pre 2 godine

E Zdjelare, Zdjelare, trebao si još malo da pustiš Rodića. Umesto da ga napadneš ti ga puštaš i još mu i ostavljaš mesta za centaršut.
Kod drugog gola, opet odbijaš loptu vrljavo...

Neo@

pre 2 godine

Ohi pomešao strane radovanja... Trebao je neko da mu kaže da su Delije na drugoj strani!
Partizan kao bez energije, možda ih umor drži od četvrtka, a Zvezda neuporedivo bolja! Bolji tim, bolji igrači, bolje sve!
Navijače ne razumem sa tim vatrama, ali ajde, znaju valjda šta rade! Milina kad vidiš pun stadion!
Prva polovina I poluvremena derbija očaj, druga polovina za dva nivoa bolje.

Verbal

pre 2 godine

Rodic ima svo vreme ovog sveta kod centarsuta i pogledao i lagano se namestio dok mali Jovic stoji metar od njega i gleda, nije ni nogu ispruzio da pokusa da ga blokira. Menadzerski igrac, nit srcan nit borben sam pada sa loptom, a u startnoj postavi pre Terzica i Lazara. E moj Stanoje. A o golmanovoj reakciji nema potrebe trositi reci. Tuga.

King

pre 2 godine

Zdjelar kriv za oba gola. Pušta Rodića da centrira, a da je jedva podigao nogu, kod drugog umesto da izbije on valjda pokušava da je uštopa.

zemunski kej

pre 2 godine

Poluvreme.Mnogo bolja Zvezda,Partizan gubi jer nema desnu stranu greska sa Jovicem i Mileticem sa druge strane Picini prijatno iznenadio ni jedan napad sa te strane gde je Parizan najjaci. Videcemo u drugom poluvremenu. Nema Partizan sta bolje da ponudu napadacki .

Back in Black

pre 2 godine

Koji su to kompleksaši - slave gol pred jugom.
(Miloš, 27. februar 2022 18:36)
Lik je stanac nije ni znao gde slavi,vidi se kako ga Ivanic zove.

est

pre 2 godine

Kao i u kosarci presudilo je iskustvo Zvezde u ozbiljnijem takmicenju i u desetinama slicnih utakmica ovih 6.godina.
Sa druge strane kad je partizan u fudbalu nesto i znao.
cudi me sto Partizan nije mogao vise obzirom da je Zvezda u krizi.

veliki strumf

pre 2 godine

Код оба гола врло важну улогу имао Срнић. Код првог пас за Роду, код другог убацивање. Такви играчи који трче свуда, отварају се при чему нико на њих не обраћа пажњу, а позади крљају - злата су вредни. Звезда је згазила у првом полувремену. Очекујем гажење и у другом - Партизан нема играче за притисак и константне нападе, они су екипа за полуконтре и контре и то им не смемо допустити. Треба држати лопту што више, чекати прилику и из противудара их нокаутирати трећим голом.

as

pre 2 godine

Partizan usao premekano u mec.
Zvezda igra pametno,prave faul posle svake izgubljene lopte da bi sprecili tranziciju Partizana.
Ali ono sto je presudilo je cvrstina u duelima,Zvezda mnogo cvrsca a Partizan zacudjujuce mekan.
Ono sto mu je najveca snaga danas uopste ne koristi.
Ni 10% onog trcanja i cvrstine u duelima kao protiv Sparte nisu pokazali.

Cuveni Zdjelar

pre 2 godine

Samo je bilo pitanje vremena kad se nas Zdjelar sahraniti. Ljudi ga dizali u nebesa, a covek jedino sto zna jeste da trci. Kod oba gola kriv. Kao i milion puta do sada. Nazalost kasno cemo shvatiti da je to zapravo los igrac.

Lose Partizan, bas

pre 2 godine

E, a kazete ne valja Miljkon. A kad god je on igrao ovi na toj strani nista nisu imali. Inace prvi gol je klasika za Partizan, sest igraca Partizana od dva metra u petercu i naravno dodje covek od metar i sedamdeset i uspe da ih nadskoci. Ovo je ja ne znam koji put na isti nacin da kiksamo...

Nikola MNE

pre 2 godine

Ocekivano, Cz je bolja ekipa a ovi iz Partizana pomislili da su igraci pobjedama nad mladom Spartom i to je to. Bice dobro ako ne bude 4-5 komada.

kris

pre 2 godine

Biće dobro ako Borjan,Erakovic i Dragović nešto iskreiraju za gol,jer jedino što vidimo od tima kojem treba pobjeda jeste njihovo kombinovanje ispred sopstvenog šesnaesterca.Picini još nije nijednu dodao kome treba.Evo upravo dadosmo gol,po meni prerano jer sad očekujem da se panično branimo sat vremena.

Zoran

pre 2 godine

Ma ne treba Suma Partizanu...Zna Stanojević...Ovi bukvalno blage veze sa fudbalom nemaju.Koje crno prvo mesto. Ovi ne znaju jednu akciju da sastave.

belmundo

pre 2 godine

Zdjelar je prodao utakmicu 100%
Sta je uradio covek ?
Prvo pustio na centartsut nije izasao u blok kod prvog gola, drugi gol covek dodao loptu Kataiu. Zvezda bolja za klasu i cestitam im na pobedi.

...

pre 2 godine

Šta igra Partizan, nije mi jasno. Ni jedna akcija.
(Danilo, 27. februar 2022 18:35)

Znanje je krhko...ne sklanja se protivnik,sudija svira po pravilima i naravno pravi odraz kvaliteta dva kluba,za poluvreme je ovaj.Da se zna najbolji.

Kontras

pre 2 godine

Partizanovac sam. Partizan, da li zbog Sparte ili cega vec, izgleda mlako i nemotivisano, lose. Zvezda zasluzeno vodu, ovo je 95 posto reseno.

deki 27

pre 2 godine

Zvezda zasluzeno vodi, ciketanska igra Partizana na bod dovela je do ovakvog rezultata . Stankovic nedostojan klupe Zvezde, da bi bio trener nasih najvecih ekipa, moras biti gospodin covek u pravom smislu te reci. Jeste sudija pogresio kod onog faula nad Kangom ali onako reagovati a vodis 2-0 .A onaj Smiljanjic, isto tako, zali boze ko prima pare od fudbala

Fenomen

pre 2 godine

Šta kažu grobosi? Sklanjalica i Borjan u ofsajdu. Ništa još nije rešeno...plašim se taktike u drugom poluvremenu našeg trenera u pokušaju
Inače Zvezda je za sada mnogo bolja. Ako pobedimo Partizan je još uvek bliži tituli, ali...

Zoran

pre 2 godine

Za 25min. Partizan bukvalno nije napravio jednu akciju..jedno normalno dodavanje, ništa. Rikardo jedva prosečan igrač..ne zna da zagradi loptu. Odbrana Partizana živa komedija. Sve u svemu nikada slabiji tim Partizana. Da li Natkho i Jojić igraju. Evo pade gol , sasvim zasluženo, jer ovo su nevidjene vezare.
Golman umesto da hvata loptu on je spušta ovom na noge...ha,ha..

Komšija

pre 2 godine

Gaziiiiii breeee Zvezdo.Gube nameštenu titulu.Samo jedan tim nisu mogli da kupe.Ovo se u istoriji nije desilo.Stamota glodari.Sramotaaaaaa.

true men don't kill coyotes

pre 2 godine

Sumnjiva utakmica. Partizan premekano ulazi u svaki duel. Dozvoljava centarsuteve bez ometanja i sl. Nesto smrdi...

mr.wolf

pre 2 godine

Kaže Ibanjez u ovom video dole hahaha, slobodan udarac je bio malo dalje a ja lepo pomerio loptu gde mi više paše hahahahhaha.
(Lester Bo McCaleb, 27. februar 2022 17:00)

Inace, to nikad, ni jedan igrac nije uradio. Pogotovo za slobodnjake na 35m od gola.

realan zvezdas

pre 2 godine

Još jutros sam napisao da će Srnic sigurno igrati.. Najveći trkač i najborbeniji igrač u Zvezdi.. I jedini koji može da zakrpi rupe u veznom redu. I puno poštovanje za njega, jer znam da ce dati i zadnji atom snage, da Zvezda pobedi. Nikada ne išli na sebe, uvek za tim.

DINAMO ZAGREB - TOTTENHAM HOTSPUR 3-0

pre 2 godine

Mičiland-Zvezda 1-1
Zvezda-Mičiland 0-1

Dinamo-Sevilla 1-0
West Ham United-Dinamo 0-1

nagradno pitanje ciji su jaci protivnici Dinamovi ili Zvezdini?

Макарије

pre 2 godine

nadam se da derbi prolazi bez politickih parola vezanih na Ukrajinu…
(dare slovenac, 27. februar 2022 17:40)

Е то је баш битно. И за Русе, и за Украјинце, и за дерби.

Lester Bo McCaleb

pre 2 godine

Kaže Ibanjez u ovom video dole hahaha, slobodan udarac je bio malo dalje a ja lepo pomerio loptu gde mi više paše hahahahhaha.

Zhol

pre 2 godine

ako nemamo boljeg od srnica ne treba ni da igramo uopste!!!
(snajper, 27. februar 2022 17:40)

Buraz, igraju protiv tima u kom je iznenadjenje sto Miljkovic ne igra u startnoj postavi, o cemu razgovaramo? xD

...

pre 2 godine

Zašto bre Srnić,brate mili? Bolje da je Falko igrao,eventualno Ben,možda i Motika a da se Kanga malo povuče.Ovako,totalno nekreativni Srnić na mestu gde treba da se razmišlja.Bolje bi bilo i Krstičić da je na tom mestu.

Aster Blistok

pre 2 godine

Teško, vrlo teško da će Zvezda da pobedi. partizan je u odličnom momentu i zaista igra dobar fudbal. Naročito dobro izgleda na terenu kada ima rezultat koji mu odgovara, što je u ovom slučaju tako. Ume da igra strpljivo i da čeka protivnika da krene na sve ili ništa i tada koristi to za egzekuciju. Ako izvučemo remi, tipa 0-0 ili 1-1 da budemo srećni. Da ne bude zabune, ovo pišem kao zvezdaš.
Srećno mojoj Zvezdi.

Pedja

pre 2 godine

Ne mogu da verujem da se Stankovic ipak odlucio za Srnica. Jeste da je solidan na sredini, prekida akcije, ali nema kreativnosti. Ovde Zvezda juri pobedu, a nema potrebu da se brani. Pa je bolje da je igrao Stanic ili da je ubacio Motiku na krilo, pa cak i Stankovica. Svi su oni bili po meni bolja resenja.

muntakis

pre 2 godine

sta je sa krsticicem? povreda ili to nije onaj igrac iz proslog boravka u zvezdi? malo mi nerealno da je srnic prva opcija u vezi. nikolic je ispricana prica to vidim vec

Dorotej

pre 2 godine

@kugla čarobna
Nisi ti gledao u čarobnu kuglu, nego u pasulj, tako mi se čini.
Ne možemo mi da živimo bez teorija zavera i unapred pripremljenih alibija u slučaju neuspeha.
Dobro bi bilo da se jedamput za promenu svi okrenemo gledanju utakmice i ne raspredamo "babske priče".

roarrr

pre 2 godine

Kao grobar, mogu da poželim da derbi bude fer i korektan, a neka pobedi bolji.

Ako, kojim slučajem, pobedi Zvezda koja nije bolja, ne treba da joj čestitamo.

Dorotej

pre 2 godine

Nema još sastava. Očekujem da krenemo sa Srnićem i jednim napadačem. To ne bih voleo. Ako idemo na pobedu, treba krenuti od početka sa dvojicom pa šta bude. Radnik nas je ukanalio i nemamo više šta da izgubimo.

Batko

pre 2 godine

Kada pogledaš ponašanje Stankovića shvatiš zašto zvezdaše zovu kako zovu.
(Krcun, 27. februar 2022 20:09)

Preživeo si basket prošlog vikenda nekako...
Taman se rehabilitovao kad ono fudbal...Teško, a ?

Back in Black

pre 2 godine

Koji su to kompleksaši - slave gol pred jugom.
(Miloš, 27. februar 2022 18:36)
Lik je stanac nije ni znao gde slavi,vidi se kako ga Ivanic zove.

Sofronije

pre 2 godine

Mičiland-Zvezda 1-1
Zvezda-Mičiland 0-1

Dinamo-Sevilla 1-0
West Ham United-Dinamo 0-1

nagradno pitanje ciji su jaci protivnici Dinamovi ili Zvezdini?
(DINAMO ZAGREB - TOTTENHAM HOTSPUR 3-0, 27. februar 2022 17:24) # Link komentara

A poenta tvog komentara utakmice Zvezda - Partizan je?

Cubaka

pre 2 godine

Raspored Partizana u Ling-long ligi :
Sklanjalica
Sklanjalica
Sklanjalica
Sklanjalica
Crvena Zvezda
Sklanjalica
Sklanjalica
Sklanjalica.........

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Zvezda je pokazala da je najbolji tim. Jednostavno, najbolje simuliraju, najbolje odugovlače, najbolje foliraju, klinci su do detalja obučeni da protivniku "na vreme" vrate loptu, a po potrebi da u teren ubace i drugu, i stvarno su naj, naj, naj....
(profa, 27. februar 2022 20:15)

I najbolje daju golove...

Medvedev

pre 2 godine

Dejani su za nedelju dana srušili tri grobara. Prvo je pao čuveni Željko Žoc Obradović, i to debelo; zatim Stanoje i kao šlag na tortu Sale Djordjević.

sportista

pre 2 godine

Mene kao navijaca Zvezde naravno raduje pobeda crveno-belih I dobra igra. Ipak, nekoliko stvari me posebno odusevilo. Prvo, razgovor Dekija I Stanoja na kraju, svaka cast. Drugo, Stanojevicevo priznanje za bolju igru Zvezde I cestitke, postovanje. Trece, odlicno pripremljen stadion, prenos meca, sve uradjeno sjajno. Kad se setim kako je to sve izgledalo pre deset godina.. I naravno pun stadion, bas je bilo lepo videti, bez incidenata.. Kao da se igralo bilo gde u Evropi. Kad bi nam se ovako pratila liga, gde bi nam kraj bio. Uz par dobrih stadiona koji se rade, I uspehe koje smo postigli prethodne dve godine u fudbalu, mozemo da napravimo lepu pricu. Svakako, Zvezda I Partizan imaju sanse u osmini finala evropskih utakmica, a borba za titulu ce biti neizvesna do samog kraja.. Zelim srecu I jednima I drugima u Evropi, svaki bod je velika stvar za nas fudbal. Sportski pozdrav.

Verbal

pre 2 godine

Rodic ima svo vreme ovog sveta kod centarsuta i pogledao i lagano se namestio dok mali Jovic stoji metar od njega i gleda, nije ni nogu ispruzio da pokusa da ga blokira. Menadzerski igrac, nit srcan nit borben sam pada sa loptom, a u startnoj postavi pre Terzica i Lazara. E moj Stanoje. A o golmanovoj reakciji nema potrebe trositi reci. Tuga.

Pavle

pre 2 godine

Rezultat odraz razlike u klasi. Drugo poluvreme super interesantno da se pokaže koliko je Partizan nemoćan i nema nikakvu ideju u napadu. Sanogo i Srnić ugasili vezni red Partizana, Dragović kao i ranije uvek za korak ispred Rikarda. Odbrana Partizana amaterska (u ligi neće niko da ih napadne). Toliko panike kod svakog centaršuta. Na kraju čisti kvalitet koga ima više Zvezda je odneo prevagu.

One night in May

pre 2 godine

Dok je Partizan jurio Zvezdu prošlih sezona bio je bolji u derbiju, sad kad Zvezda juri njih ona je bolja, znači sve je u pristupu utakmici, ako igraš ziheraški na nerešeno izgubićeš, pobeđuje hrabriji koji ide na pobedu
(g, 27. februar 2022 23:09)


Sta je Partizan jurio proslih sezona??? - 30??
Partizan je mogao da juri da smanji bodovnu razliku, od titule bi se oprastao sredinom novembra.

Najrealnije

pre 2 godine

Videlo se ko je mnogo kvalitetniji i ko ima bolje igrace i ko zasluzuje titulu.Citave polusezone pene navijaci malog kluba kako su jaci ali zasto nisu to dokazali.Godinama se provlace remijima,sudije ih guraju o evo sad kad su mogli osigurati titulu,dokazuju ono o cemu pisem jos od pocetka prvenstva.Zvezda je za klasu jaca i to minimum.Steta samo sto je Stankovic odlucio da brani rezultat u drugom poluvremenu jer su bili zreli za petardu.

asdf

pre 2 godine

Nije sviran penal prilikom Rikardove sanse (ruka na ledjima Rikarda) i nije sviran penal kod kosarkasog udarca zvezdine odbrane - sve je jasno.
(Fili, 27. februar 2022 19:35)

Jasno je jedino da te boli poraz jako...

Cuveni Zdjelar

pre 2 godine

Samo je bilo pitanje vremena kad se nas Zdjelar sahraniti. Ljudi ga dizali u nebesa, a covek jedino sto zna jeste da trci. Kod oba gola kriv. Kao i milion puta do sada. Nazalost kasno cemo shvatiti da je to zapravo los igrac.

momo brko

pre 2 godine

Kakav penal želite kad ste za 90 minuta jednom pucali na gol zvezde zar vas nije sramota da pominjete penal uvek tražimo greške na pogrešnoj strani gde se zaglavijo parni valjak to analizirajte!!!

mark

pre 2 godine

zdjelar..baletan...bez trunka inteligencije!!! hoce li mu neko reci da ne mora da dolazi za cek na kraju meseca? kriv je za oba gola! i za drugi zuti takodje...kod prvog gola on gleda i divi se protivnickom igracu koji se sprema da centrira levom nogom i prilazi mu stidljivo i nenametljivo... i nije samo on, vec dugo, problem...nisam odavno video toliko neinteligentnih igraca i trenera, glupih ubacivanja lopte u protivnicki 16-erac gde nema NIKOGA..bas nikoga...trenera koji ubacuje penzionere kad treba da napravi pritisak u drugom poluvremenu...sto se mene tice mozete vec sada da cestitate zvezdi na sledecoj tituli...NEZNALICE splavarske!

Hamurabi

pre 2 godine

Zgaženi ste večeras. A jedina krađa je Partizanov celosezonski niz bez poraza. Stanković je odučio Murinja Stanojevića od fudbala. Sad uzmite titulu ako vas nije sramota, što bi reko Lolo.

Pitanje

pre 2 godine

Neka napise neko od ovih sto su bili na stadion,jesu li bili geometri na poluvremenu da izmere Rodicev centarsut jer kako kazu,lopta nema pravo onakvom putanjom da ide,mozda je izasla pola metra van igralista.Takodje Katai nije bas morao po sredini da pocepa mrezu.

Gossa placa Zeljko 69

pre 2 godine

Gladijator, kom Rikardu se prosli derbi ponistava regularan gol? Mislis na onu situaciju kada je igrac Partizana udario nogom u telo Rodica, Rodic pao, a Rikardo nakon ociglednog faula dao gol? Vama je to stvarno regularan gol? Ovo veceras sam zacudjen da stvarno i ozbiljno neko mislis da je penal.

Gospodin

pre 2 godine

Ovo plakanje i kukanje grobara me sad vec zestoko smorila,pa dal je moguce da toliko gledam i citam kako placete na svakom portalu? Sta vam nije jasno? Losi ste kao sto se i vidi i tacka. Imate google,nadjete pravilnik,ruka u prirodnom polozaju,sudac odlican,isti kriterijum,umesto da prestanete plakat i zapitate se kako to da ste imali samo jedan sut u okvir gola i to slucajan? Ne,nego vama krivi svi zivi samo vasi igraci ne,sta bude onda? Plakanje i kukanje,ajde bre vise...suocite se sa svojim dvoristem i naucite primit poraz i cao. Pogledate snimak i naucite na greskama svojim. Od plakanja nema nista.

Batko

pre 2 godine

Školski primer krađe.
(Moca, 27. februar 2022 19:46)

Joj, pa nauči više pravila dete

Znam...prošle nedelje basket, sad šurenje u fudbalu...nije ti lako

Rocky

pre 2 godine

Lopta se odbila od zemlje... nije penal. Naučite pravila.

A i da nije od zemlje, ne ostoj namera, nije ni video loptu ruka u prirodnom položaju.

Jadni mali šamrokovci....za nešto oni moraju da kukaju.

Loši ste i to je to, Zvezda vas je pregazila..I da je trebalo dala bi vam lako još golova. Rutinska pobeda.

Back in Black

pre 2 godine

Na žalost Borjan ne igra sledecu utakmicu,povredio se.Tj. nije se povredio nego se covek smrzo na ovoj utakmici pa mu Deki dao pauzu.

stara skola

pre 2 godine

Navijam za zvezdu, ali ona koreografija u ovim trenutcima me ni malo nije podsetila na maratonce. Moj prvi komentar je bio sram vas bilo. Znam da vecina ljudi u ovoj zemlji podrzava Ruse, ali ja vise volim da gledam decu kako rastu u miru. Jos jednom cu napisati SRAM VAS BILO jer ono nisu maratonci, a vi " vatreni" navijaci koji kazete da Zvezdu volite vise od mene zivite u miru i pricajte sta hocete. Sramota za Srpsku navijacku scenu.

Rajko

pre 2 godine

Kratka analiza fk partizan-trubadur

Golman - amater
Odbrana - rupa
Sredina - ne postoji
Napad - koji napad ??

Suma sumarum - rahitični panjevi.
(Analitičar, 27. februar 2022 19:02) Ali evo sad ce da analiziraju ovaj napucanac u ruku od zemlje..da ne bude sve cisto ,napasce sad drzavu da im otima titulu a to sto Rikardo i kompanija šutnuli po golu nisu ,pusti to !

lupa

pre 2 godine

E Zdjelare, Zdjelare, trebao si još malo da pustiš Rodića. Umesto da ga napadneš ti ga puštaš i još mu i ostavljaš mesta za centaršut.
Kod drugog gola, opet odbijaš loptu vrljavo...

Erceze

pre 2 godine

Mičiland-Zvezda 1-1
Zvezda-Mičiland 0-1

Dinamo-Sevilla 1-0
West Ham United-Dinamo 0-1

nagradno pitanje ciji su jaci protivnici Dinamovi ili Zvezdini?
(DINAMO ZAGREB - TOTTENHAM HOTSPUR 3-0, 27. februar 2022 17:24) # Link komentara


A sada nagradno pitanje, protiv koga igra primamo u osmini finala lige evrope?

hypatija

pre 2 godine

kNa žalost Borjan ne igra sledecu utakmicu,povredio se.Tj. nije se povredio nego se covek smrzo na ovoj utakmici pa mu Deki dao pauzu.
(Back in Black, 27. februar 2022 21:33)

koji si ti kralj, ahahahahaha !!!!

miško

pre 2 godine

Svi su se složili pre derbija da će on rešiti prvenstvo. Zvezda je pobedila, statistika kaže da su grobari "zgeženi"i šta još hoćete.

Goran.

pre 2 godine

Kad sam video kako Zdjelar brani Rodićev centaršut prilikom prvog gola ugasio sam televizor. To nema ni u školskom dvorištu kad igraju prvaci.

cole

pre 2 godine

ajde ako vam je lakse, grobari: da, penal je bio...ali, da...takav penal se ne svira protiv velikana. naucite i upamtite: mali ste bili, sada ste i bicete. zvezda je najveci klub u regionu, bio, sada je i bice. i protiv nas se takve stvari ne sviraju! jel vam lakse sad?
a vi i dalje dovodite trenere amatere, drvored od fudbalera, pa ce djavo da vam bude kriv sto nikada nista da osvojite necete. tim u kojem su urosevic, miletic, vujacic, jojic, natho, markovic, miljkovic, neki zivkovic, ostojic, zdjelar, menig...to je vama tim od kojeg nesto ocekujete?!? to i o vama govori mnogo.

Optimista

pre 2 godine

Stanojević nastavlja da "briljira". Partizan se nikada ne brani a ovako kukavičku igru nisam video odavno. Nikada nije imao srce, petlju, ovaj derbi na njegovu dušu.

Tetak od analiticara

pre 2 godine

Da, imali smo 5 bodova prednosti i odgovaralo bi nereseno, ali onoliki kukavicluk smo igrali kao da nam i 7:0 za Zvezdu odgovara. Do prvog gola nismo povezali vise od dva pasa, a za poluvreme od 10 nicijih lopti svih 10 postalo je Zvezdinih. Zvezdi cestitke, pisem na poluvremenu i prognoziram da ce ostati 2:0. Rikarda manekena je trebalo zameniti u 20oj minuti.Stanojevicu idi kuci.

Ako su ruze, procvetace...

pre 2 godine

gledao samo prvo poluvreme.
- velika zelja zvezde, dosta bolje trcanje.
- zdjelar totalno dekoncenteisan, bavio se svadjanjem a ne fudbalom, krvivac za oba gola, posebo prvi.
- ivanic, dragovic i katai su klasa za sve ostale na terenu.
- dragovic stavio rikarda u dzep
- stanojevic napravio pocetnicke greske, igrao na kontru sa sporacima nathom i jojicem.
- sudjenje odlicno, blago domacinski 55-45 ali to je vise nego fer gde god da gostujes, ocekujem isto i na JNA.
- Jojicu, Senicaninu definitvno nije mesto u partizanu, nego u nekom rekreativno/amaterskom klubu.
- Partizan mora da promeni 8 od 10 igraca u polju, totalno rasporda tim i krene ispocekta. Ovo je skup poluproizvoda, amatera, rekreativaca i beznadeznih talenata.
- Popovic je najbolji primer najgore jugoslovensko/socjetske skole golmana, linijas koji ne izlazi do peterca, mesto mu je u 1970. a ne u 2022.
- Zvezda 6/11, Borjan, Katai, Dragovic, Ivanic su ozbiljne njuske, partizan nema nijednog igraca tog kalibra.
Sve u svemu, zvezda ima bolji tim, sto nije strasno, ali brine atonpartizan niti ima tim, niti ima talente za razvoj ili prodaju. Ja ovde ne vidim nijednog Mitrovica, Jovetica, Zivkovica...Skup rekreativaca predvodjen Jojicem i Markovicem, potpomognut penzosom Nathom i gomilom neskolovanih tabanasa sa dve leve noge.
Svaka cast komsinici, bolji su.
Svaka cast Stanoju sto je od ovakonloseg tima prvi na tabeli i jos ziv u evropi.

Papilon

pre 2 godine

Najjace mi je ovo pominjanje koreografije od strane "grobosa", ono kad nemas za sta da se hvatas pa ti je kriv onaj u Brazilu sto prelazi ulicu van pesackog.

Doktor

pre 2 godine

Stanoje trenerčina,
uđe u utakmicu da čuva 0:0. Sabije sve igrače na svoju polovinu, pa kad primi dva komada reši da napadne.
Mega diplomac.

miodrag

pre 2 godine

Ičestotam Crvenoj Zvezdi na pobedi. Večeras su bili bolji. Bili su svežija i dobro pripremljena ekipa svaka čast. Čestitam i trenerima obe ekipe na korektnim i džentlamenskim izjavama. Konačno jedan dobar derbi sa dobrim suđenjem navijanjem i igrom. Tim za koji navijam je izgubio ali idemo dalje. Ima još dosta da se igra do kraja prvenstva. Sve čestitke na organizaciju navijanje suđenje i atmosferu na derbiju. Ćeraćemo se još. Napred PFC

zex

pre 2 godine

Italijanski stil Zvezde, kontrolisali su drugo poluvreme, zasto srljati na 2-0, imali smo zicer Ivanica, Rikardo u dzepu kod Dragovica.Vidi se razlika u kvalitetu,Zvezda se odbranila od mnogo jacih timova u evropi i u tome je razlika.Jedina sansa partizana je bila ona greska kange, kada je Mening iskosa sutirao, zasluzena pobeda, onako kako je Partizan ulazio u meceve ranije, tako je zvezda sada, ostro i blizu igraca.Podcenili su Zvezdu zbog nesto losijeg izdanja na pocetku ove sezone.Cestitke i Partizanu, idemo dalje u evropu, Zvezdi je potrebna ova pobeda da konacno razbije maler.

Zoran

pre 2 godine

Ma ne treba Suma Partizanu...Zna Stanojević...Ovi bukvalno blage veze sa fudbalom nemaju.Koje crno prvo mesto. Ovi ne znaju jednu akciju da sastave.

guu

pre 2 godine

cestitke navijacima i igracima Zvezde na pobedi, Stanojeviću kakva je ovo igra?Sto se tice penala ja kao navijac Partizana u zivotu ne bih svirao takav penal.

šomi

pre 2 godine

Jako je ružno ovo što ću reći (i loše je što je naš fudbal u takvoj situaciji) - Zvezda je odigrala taman koliko treba. U derbiju, ej...

Sabre

pre 2 godine

to je filozofija fudbala koju ne razumem.ja sam počeo da gledam fudbal sa 9 godina ,onu generaciju pižona ,savića i šestića.tada se igralo da daš gol više
(slobinator, 27. februar 2022 22:30)

I zato je neko legenda srpskog i italijanskog fudbala i covek koji je Zvezdu sa poluigracima doveo do osmine finala Lige Evrope, a ti si neki random lik sa neta.

Natocimo sampanj pice!

pre 2 godine

@Paradox..kakav crni Popovicev gol...Katai opet glavom sutira sam kao duh...na proslom derbiju tri takve situacije...epilog isti...nismo ispravili taj segment igre i ovo je rezultat..

Sentor

pre 2 godine

Kao što reče veliki mislilac Milan Lolo Smiljanić, onomad kad je Partizai nakon šest godina dobio Zvezdu "Ako ih nije sramota, neka uzmu titulu".

my way

pre 2 godine

Реално, први дерби после много времена који је имао тежину за Звезду и одмах се види разлика у класи. Рутинска победа, нема шта. Оно што је сигурно је да ће следећа сезона која ће доносити директан пласман у Лигу шампиона бити много важнија.

Toto-ko-tunjo

pre 2 godine

Bili smo bolji u prvom a Partizan u drugom. Mogao je penal za Partizan da se sudi. Idemo po titulu!!!
(dule, 27. februar 2022 20:03)

Ko je bre bio bolji u drugom!? Na gol nisu šutnuli! Šta si ti prijatelju gledao???

Марко

pre 2 godine

Па ови ни југ не могу да попуне. Идем на дерби од Калемегдана, преко Теразија, Славије и Аутокоманде, ниједно Партизаново обележје не видех. Одакле бре та шака јада долази на стадион? С Миљаковца, Кумодража, Коњарника...

Ohi

pre 2 godine

Odučili smo Partizan od fudbala, ipak se vidi razlika u klasi i ko igra 1/8 Finala nikad jače Lige Evrope, a ko 1/8 Finala Lige Konferencija.

Partizan svima u Ligi daje po 3-4 komada, a za 2 derbija ukupno 2 šuta u okvir gola.

Šutevi u OKVIR 7:1 za Zvezdu.
Ukupno šuteva 9:5

Rikardo se nije video, ipak ste i vi i Sparta mali klubovi za nas.

marko

pre 2 godine

E, a kakva je ono koreografija Delija bila?
(Grom, 27. februar 2022 20:56)

Scena iz filma "Maratonci"...

Noc, groblje... Dolaze "grobari"... U jednom trenutku se pojavljuje lik koji vice "dobro vece"! U tom trenutku kod grobara nastaje panika i bezanija...

Црвена звезда 1913

pre 2 godine

Sledeci ce dobiti Partizan, sve je ovo predstava za narod.
Providni ste.
(Lord, 27. februar 2022 20:31)

"Ми ћемо ту утакмицу добити".....

James993

pre 2 godine

I da budemo prvi do kraja (Partizan), sa kojim timom da napadnemo LS? Ekipa za mali fudbal: Jojic, Markovic, Miletic, Fejsa, Jevtovic, Smiljanic... Fale nam Raca Petrovic i Pjer Boja.

Master Yoda

pre 2 godine

Ubedljiva pobeda i ubedljiva igra Zvezde, nadigrali smo ih u svakom segmentu. Da se do ujutru igralo ne bi dali gol, Zvezda jaca u svakom duelu.
Lepo je bilo gledati Zvezdu danas!
Idemo po titulu!

Ex "sudac"

pre 2 godine

ex"sudac"
Ako si ti bivsi sudija onda nije ni cudo sto nam je sudjenje takvo kakvo jeste, odnosno otvoreno navijas za zvezdu a trebalo bi da si nepristrasan.Majstore Eraković je ustopovao loptu rukom i zadrzao je u svom posedu i tako je uspeo da izbaci iz kaznenog,s da to nije uradio gde bi otisla i sta bi bilo jer je kazneni prostor bio pun partizanovih igrača.Cist penal,a jedini koji veze nema sa fudbalom si ti,a ocigledno ni sa sudjenjem,i bolje je sto si ex!
(vlado, 27. februar 2022 21:50)

Da te ja ne bih ubedjivao i pisao nešto što ti nećeš da razumeš valjda umeš da guglaš i izguglaš Pravilnik fudbalske igre. Poglavlje kazneni udarac. Tamo objašnjeno sve. Pusti navijačko kukanje. Ja sam pokušao da objasnim ali ti ne shvataš

Ljubo

pre 2 godine

Hoće li početi ova policija da radi svoj posao konačno i da prvo pretrese stadion 2 sata pre utakmice a na ulazu pretrese ove huligane i da ni jedna baklja i petarde ne uđe na stadion.Stvarno me više nervira ovo uopšte se ne može gledati utakmica.

iDroid

pre 2 godine

Ne znam čemu potreba da se u drugo poluvreme izađe onako defanzivno. Protivnik je bio zreo da se večaras popravi gol razlika. Ovako je moglo da se mnogo zakomplikuje. P.S. Dragović je klasa, tačno se vidi da odskače kvalitetom. Trener nam ja malo "paljevina", al' šta da se radi :-)

est

pre 2 godine

Koji su to kompleksaši - slave gol pred jugom.
(Miloš, 27. februar 2022 18:36)
fudbalski klub Crvena Zvezda ima komopeks od fudbalskog kluba Partizan.hahahahhahahahaha..hit

igor

pre 2 godine

Najveca slabost Stanojevica definitivno su izmene.
Izvesti Meniga koji je ubedljivo najbrzi na terenu i pri rezultatu od 2:0 je totalno neznanje.
Kakav katastrofalan potez.

реално

pre 2 godine

Zvezda je i prošli derbi bila bolja ali nesretno primila gol koji su Partizani branili do kraja. Ovog puta posle mnogo godina maltene rutinski odradila Partizan. Šteta trebala je da ih bije najmanje sa četiri gola jer mnogo je jača i kvalitetniji tim. Partizan ako uzme titulu to je velika nameštaljka u ovoj sezoni

sasa

pre 2 godine

Evo malo pomoci oko mogućeg penala. Ne gleda se da li je bila namera ili ne. Niko ne igra namerno rukom. Imate primer LS gde se sudilo milion penala na napucane lopte. Nijedna od tih nije bila namerno igranje. Penal se NE sudi ukoliko je igraca lopta pogodila u ruku odbijajući se od drugog dela tela (noga, glava). U svakom drugom slucaju pipanje lopte rukom (bez obzira s namerom ili ne) je penal.
Što se tiče same igre zaslužena pobeda zvezde. Partizan ocajan prvo poluvreme, drugo jalov. Zvezda odlična prvo , uzasna drugo.
(Sudija, 27. februar 2022 23:14)

Bravo za komentar

Granota

pre 2 godine

Je l realno da nema prenos na RTS-u? Je l ih nije sramota???
(Nnn, 27. februar 2022 18:02)

Ja stvarno ne razumem ovakve komentare. GODINAMA u svim ligama, TV prava su centralizovana. Derbi prenosi onaj koji je kupio prava na prenos lige. Mislim, nije teško shvatiti, zato ne razumem ovakve komentare - osim u slučaju trolovanja

Веља

pre 2 godine

Гробоси, ВАР иде на захтев судије, а не Александра Станојевића. Ераковић није играо руком , лопта га је погодила у руку. То нико нормалан не би судио.

Gossa placa Zeljko 69

pre 2 godine

Roy 74, sve mogu da razume i navijacku ostracenost i sve. Ali da neko ovoliko spinuje kao da nemamo oci i da imamo amneziju je stvarno previse. Koji penal za Partizan danas? Lopta se odbija od zemlje i pogadja Erakovica u ruku, ruka u prirodnom polozaju i to je penal? U prvom derbiju ove sezone je Zvezda bila toliko nadmocna, imala vise sansi, vi ste 70 minuta igrali bunker. Svi se toga secamo, ali vi jednostavno ne umete da gubite i da cestitate pobedu. Samo pogledaj izjavu Stanojevica koji makar ljudski cestita.

Ex "sudac"

pre 2 godine

.S. Cist penal za Partizan posle igranja rukom Erakovića!
(vlado, 27. februar 2022 20:03)

Dečko ti pojma nemaš o fudbalu. I još si Grobar. Onaj Raka Djurovic pa sada Dejan Nedić onemeše od objašnjenja da nije svaki dodir lopte i ruke penal. Prvo lopta odskače od zemlje. Drugo. Ruka u prirodnom položaju. Treće. Nije bila šansa. Četvrto. Lopta je udarila u ruku a ne ruka u loptu.

Coa

pre 2 godine

Bravo Zvezdo, pobedila je razlika u klasi koja je i laiku lako uočljiva.
Nešto slično kao u košarci.
Zvezda je igrala tako da mi je stvorila osećaj da bi postigla i 5 golova ako bi joj bilo potrebno.
Nisam očekivao ovoliko jalov partizan.
Prešao je na Zvezdinu polovinu tek onda kad smo im mi to dozvolili.
Nismo trebali, morali smo im dati 5 kom ali šta je tu je.
Čestitke braćo Cigani!

Fenris

pre 2 godine

Ne treba stati kao u košarci. Treba gaziti do petarde kao što je trebalo da Radonja tera do +45. To je taj Partizan, koji u Srbiji ne može bod da izgubi.

nista o nicemu

pre 2 godine

kakva demagogija stankovića.stavljaš u ekipu srnića i on je kao presudio.ohi osim gola koji je dao posle katastrofalne greške golmana nije pokazao ništa.on nije ni prići pavkovu.držiš bena i pavkova na klupi do 80 minuta,a oni su igrači stvoreni za ovakve mečeve.braniš se na 2-0 čak i sa igračem više umesto da zgaziš indisponiranog protivnika.to je filozofija fudbala koju ne razumem.ja sam počeo da gledam fudbal sa 9 godina ,onu generaciju pižona ,savića i šestića.tada se igralo da daš gol više
(slobinator, 27. februar 2022 22:30)

Ohi je i dosao da bi davao golove, a ne da bi se video na terenu.

pera cika

pre 2 godine

Ovaj krljator Zdjelar ovako igra svaku utakmicu ali nijedan sudija osim ovih sto sude ozbiljne utakmice u Evropi ne sme da ga izbaci. Da je posteno pola bi ih zavrsio u svlacionici.

Aster Blistok

pre 2 godine

@aster blistok
Igranjem rukom je ustopovao loptu koja je ostala u njegovom posedu.To si namernog prenrbregnuo ili slucajno,hm,hm! U svakom slučaju cist penal!Ali to nije razlog da se na bilo koji način umanji potpuno zaslužena zvezdina pobeda
(vlado

Nisam ja ništa namerno prenabregnuo. Tebi i svim ostalima koji lupate gluposti poručujem. NEMATE POJMA SA PRAVILIMA. Nije on ništa u toj situaciji NAMERNO uradio, a najmanje da je NAMERNO UŠTOPVAO LOPTU. Jednostavno, lopta odskače i udara ga u ruku koja je U PRIRODNIM POLOŽAJU. Ne utiče na dalji igru, jer i da ga nije udarila u ruku opet bi bila U NJEGOVOJ BLIZINI, tj. opet bi on prvi došao do lopte.



Lupetate gluposti.

mr.wolf

pre 2 godine

neka osvoje sada titulu ako ih nije sramota
(cowboy, 27. februar 2022 19:21)
Taman koliko je vas bila sramota da osvajate titule bez VAR-a dok ste u tri dernija Savi presli centar UKUPNO dva puta. Kapiras. U tri utakmice ste presli centar DVA puta i uzimali Kokeza titule.
(Grga, 27. februar 2022 19:29)

U zadnja 11 prvenstvena derbija ste pobedili 1. JEDNOM !
Kapiras ?

Aster Blistok

pre 2 godine

.P.S. Cist penal za Partizan posle igranja rukom Erakovića!
(vlado

Apsolutno NETAČNO. Ruka jeste bila ali od odbotka sa zemlje i u prirodnom položaju. Nije uopšte uticala na igru. Ni govora o penalu.

...

pre 2 godine

Šta igra Partizan, nije mi jasno. Ni jedna akcija.
(Danilo, 27. februar 2022 18:35)

Znanje je krhko...ne sklanja se protivnik,sudija svira po pravilima i naravno pravi odraz kvaliteta dva kluba,za poluvreme je ovaj.Da se zna najbolji.

Dragisa

pre 2 godine

Zvezda je bolja ekipa od Partizana i potpuno zasluzena pobeda.Partizan nema igrace kao Katai,Ivanić,Kanga,Rodic koji prave razliku na terenu uz Dragovica nazad koji je neprelazan

Gogara

pre 2 godine

Idemoooo breee ! Bravo Zvezdo moja👏 Potpuno zasluzena pobeda koja nas vraca u borbu za titulu.Takticki perfektno smo odigrali,potpuno smo zatvorili Partizan koji nista nije mogao.Dragovic jos jedna perfektna partija. Rikardo se nije video i delovalo da ni nije na terenu :) Kanga posle duzeg vremena odigrao jedan odlican derbi,svuda ga je bilo,borben,dobre lopte davao.Katai i Ivanic pokazali klasu i nema boljih od njih u nasoj ligi.Ohi prva utakmica u derbija i odma gol.Mislim da posle duzeg vremena imamo pravog napadaca koji će dati dosta golova

garda

pre 2 godine

Zvezda puno bolja, previse se povukla u drugom poluvremenu, a da je pri tome slabo isla u kontre, mozda par puta u toku poluvremena. Partizan bezopasan celu utakmicu.

Brooklyn boy

pre 2 godine

Koji su to kompleksaši - slave gol pred jugom.
(Miloš, 27. februar 2022 18:36)

Колико се сећам, Евертон је баш са јужне стране трчао до севера да прослави гол...

Jones

pre 2 godine

Iskreno, nisam očekivao ovakvo rutiniranje Zvezde. Mislio sam da je Partizan barem jednak, ako ne i kvalitetniji sudeći po broju pobeda u šampionatu i načina na koji su dolazili do tih pobeda. Ali očigledno da nešto tu ne štima...

smeh

pre 2 godine

Meni jedino žao onog Borjana. Čovek se smrzao. Bukvalno nije bilo potrebe da bude na golu Zvezde večeras. Trebao je neko da odnese jaknu čoveku. Sa druge strane to je taj naš najbolji klub koji gazi u našoj ligi koga stigne, ako izuzmemo Zvezdu? Žali Bože naš fudbal ako su oni zaista najbolji.

Grobar-España

pre 2 godine

Trebalo je da dovedemo još dva zanja vezna. Malo je ovih osam što imamo. Ivica Bomba I ekipa iz uprave, sve visokoobrazovani stručnjaci.
Nama trebaju osmica I desetka a oni dovode "Kreativne" zadnje vezne koji nisu igrali u poslednjih šest meseci.
Zvezda dovela Ohija,Pičinija i malog Motiku a mi Fejsu i Jevtovica.
Na stranu Stanojeva kukavička postavka igre u nameri da brani 0:0.
Zvezda ima kreatore igre a mi zadnje vezne. Rezultat je realan i sada nema šanse da dovedemo par igrača koji bi pomogli. Titulu možemo da uzmemo samo ako se Zvezda opusti i kiksne negde jer mi očigledno možemo da dobijemo samo ekipe iz ostatka lige koje su realno slabije od nas.
Mene je kao dugogodišnjeg Grobara sramota da se ponašamo i igramo kao mala seoska ekipa. Stanoja i Ivicu nije. Ja volim Partizan. Oni ga muzu i uništavaju.

Zoran

pre 2 godine

Za 25min. Partizan bukvalno nije napravio jednu akciju..jedno normalno dodavanje, ništa. Rikardo jedva prosečan igrač..ne zna da zagradi loptu. Odbrana Partizana živa komedija. Sve u svemu nikada slabiji tim Partizana. Da li Natkho i Jojić igraju. Evo pade gol , sasvim zasluženo, jer ovo su nevidjene vezare.
Golman umesto da hvata loptu on je spušta ovom na noge...ha,ha..

Pera

pre 2 godine

A mozda su se i dogovorili da Partizan sad izgubi i onda kao zanimljivije prvenstvo, a na kraju da uzme titulu.

(2CRAZY, 27. februar 2022 20:10)

Kako su se dogovorili kada je Partizan igrao najbolje što može, i jedino što je postigao jeste jedna napucana lopta u jedanestercu.

Sad, više nema Toleta, pa su ostali na nuli.

Миливоје Ватрогасац

pre 2 godine

Свака част наша Црвена Звездо! Прво полувреме како је договорено, друго полувреме тактички баш како је договорено у паузи између првог и другог. Сасвим довољно да се мала партизанка стави у џеп. Овако до априла, а од 4. априла освајамо титулу. Свима нама честитам победу у дербију, живели!

marko

pre 2 godine

Tako je, svi ti verujemo. Ko bi pomislio da je u pitanju nešto drugo.
(dejan, 27. februar 2022 21:30)

Nema sta meni da se veruje ili ne veruje... Ko je bio na stadionu video je!? mozda na tv-u nisu prikazali koreografiju kako treba... setalica sa likom koji izgovara "dobro vece", je drugi deo koreografije... koga interesuje lako moze naci fotke po netu...

Sofronije

pre 2 godine

Kad se ne igra sklanjalica, Partizan ne može da da gol, Rikardo se ne vidi, Zdjelar dobije dva žuta, a Partizanova moćna odbrana koja je u prethodne 23 utakmice primila samo 6 golova, sada za jedno poluvreme primi trećinu od toga.

voma

pre 2 godine

Голман Партизана је крив за оба гола...
(кићОне, 27. februar 2022 19:12)

Ne lupaj, Zdjelar kriv za oba gola!

Papilon

pre 2 godine

Ok, Zvezda je mnogo bolja veceras, Partizan ocajan, ali zasto nema Var-a za onu situaciju?
(Mile, 27. februar 2022 19:38)

Nema jer nije bilo potrebe lopta udarila u ruku a ne ruka u loptu. Ruka u prirodnom položaju. Nije postojala namera, nije ruka proširila telo. Tako piše u pravilniku
(Zuja, 27. februar 2022 19:50)

"Grobosima" da napises na celo pravinik oni ga ni tada nikada ne bi naucili.

ništa lično

pre 2 godine

"Samo da vas potsetim...vi ste uzeli ipak titulu kada je ono Lola rekao.

bobanmkd"

Samo da te podsetim da ste te sezone izgubili 3 od 4 Derbija.

Dva u Prvenstvu i jedan u Kupu.

Zato se svi uvek smejemo Lolinoj izjavi a i ti si smešan.

Normalno selektivno pamćenje...ili računa se od...ili ne računa se to...ili visoka trava...ili...uvek neko i nešto ILI.

djuro

pre 2 godine

Lazar Marković najbolji Zvezdin igrač.

A Zdjelar kopija svog trenera po drčnosti i nevaspitanju.

Ako se zna da su im to kapiteni, nije teško videti u čemu je problem Partizana, inače sasvim solidna ekipa.

Pop Cira

pre 2 godine

Podsećanje: Jovic košta 4 MILIONA EVRA!
(Samo govorim istinu, 27. februar 2022 20:06)

Iskreno dobro bih se zamislio da li da platim za njega 4 evra.

Zeleni Bil

pre 2 godine

Ako je ono što igra Miletić fudbal, ja sam nuklearni fizičar. On siroma ne zna gde je levo. A naš stameni skakač Vujačić, na svakom derbiju biva nadskočen od igrača koji sem na derbiju skoro nikada ni ne udare loptu glavom. Hitri, refleks ko moja baba, Saničanin je posebna priča. Tako da smo dobro i prošli. Lako je primiti malo golova od ekipa koje se brane i napadaju sa jednim ili 2 igrača ali čim nas neko frontalno napadne, nema nas nigde. Gomila sporaća i kiksara.

djuka_pg

pre 2 godine

Sta ćemo sa bojama? Hoćeš da kažeš da nije zastava ukrajine? Da su crne boje a ne plave ne bi bilo zamerke.
(kopiranosatvitera, 27. februar 2022 20:30)

Ovo je najbolja koreografija delija u zadnje vrijeme, a što se tiče boja svako vidi ono što želi da vidi. Neko vidi dobru koreografiju, neko zastavu ukrajine a neko nešto treće. Sve u svemu ja nemam zamjerke?

Kontras

pre 2 godine

Partizanovac sam. Partizan, da li zbog Sparte ili cega vec, izgleda mlako i nemotivisano, lose. Zvezda zasluzeno vodu, ovo je 95 posto reseno.

Analitičar

pre 2 godine

Kratka analiza fk partizan-trubadur

Golman - amater
Odbrana - rupa
Sredina - ne postoji
Napad - koji napad ??

Suma sumarum - rahitični panjevi.

Vlada

pre 2 godine

Standardno zvezdina utakmica.Nema penala za protivnika ali ima crveni.
Uvijek isto .
(Slavko Vrekic, 27. februar 2022 19:54)

Protiv Proletera mora da im se omaklo da penal sviraju Proleteru i da crveni daju tek u 90. minutu...

mr

pre 2 godine

Играч Паритзана се спрема да одбије лопту, иза леђа му притрчава Катаи и скида му лопту испред носа и голамн ту лопту невешто испушта и играч прати купи одпадак и даје лагани гол. Дакле на један центаршут две кардиналне грешке два кључна играча одбране. Видим у другој вести да управа Партизана тражи некакве контроле. Можда би управи било боље да играче тренирају да играју фудбал, да то раде из љубави и страсти према игри, да буду спортски мотивисани, да не праве почетничке грешке, а не да се надају да ће смешно-јандо-медисјким ратом, добити нешто јефтино на столу. Нема тога, већ само рад и залагање. Али више је него очигледно да све иде од управе, која своје пропусте покушава медијском халабуком да прекрије.

Andriaj

pre 2 godine

Svaki put kada celo Miletić bude igrao mi ćemo izgubiti
Koliko sam se radovao kad je otišao ….. ali brzo nam ga vratise, besplatno

Пера Живац

pre 2 godine

Не очајавај, гробље. Све би било другачије да су играли Маркец и Рикардо!

Ohi rutinirao

pre 2 godine

Zvezda klasu iznad. Igrala je u prvom koliko je trebalo za 2-0, u drugom su mogli i kadeti - Partizan nema nista cime bi mogao da ugrozi gol.
Zasto Rikardo nije igrao - crveni iz Evrope ne vazi u domacim takmicenjima??

slobinator

pre 2 godine

kakva demagogija stankovića.stavljaš u ekipu srnića i on je kao presudio.ohi osim gola koji je dao posle katastrofalne greške golmana nije pokazao ništa.on nije ni prići pavkovu.držiš bena i pavkova na klupi do 80 minuta,a oni su igrači stvoreni za ovakve mečeve.braniš se na 2-0 čak i sa igračem više umesto da zgaziš indisponiranog protivnika.to je filozofija fudbala koju ne razumem.ja sam počeo da gledam fudbal sa 9 godina ,onu generaciju pižona ,savića i šestića.tada se igralo da daš gol više

exe

pre 2 godine

Ma nema veze što je penal i ruka.
Mora se igrati dalje, mora državna mezimica da pobjedi.
(Slavko Vrekic, 27. februar 2022 19:25)

Lopta pogodi igraca proletera u prošlom kolu u ruku protiv zvezde isto nije bio penal,isto nije radio Var, sta kukate

profa

pre 2 godine

Ima li Mladog Jovića na terenu, i čemu on služi. To je problem u našem fudbalu, kada te sa 18 god. treneri i novinari proglase za zvezdu i ti pomisliš da je to istina.

Zuja

pre 2 godine

Ok, Zvezda je mnogo bolja veceras, Partizan ocajan, ali zasto nema Var-a za onu situaciju?
(Mile, 27. februar 2022 19:38)

Nema jer nije bilo potrebe lopta udarila u ruku a ne ruka u loptu. Ruka u prirodnom položaju. Nije postojala namera, nije ruka proširila telo. Tako piše u pravilniku

nenad

pre 2 godine

Jao komsije pa vi cete da izgubite namestenu titulu??? ccccccc

Ili ne, namesteno je za Zvezdu? Ili sta god.Zahvalite Stanoju Murinju na ovome sto ste. Defanziva sa vrebanjem nekih kontri ...

I ne zaboravite slavna Sparta koju ste podigli na vrh Evro fudbala ispala je od Spartaka iz Subotice.

djani

pre 2 godine

Nema potrebe da se stalno meddjusobno svadjqmo i vredjamo,ovo je sport i bolji je pobedio.Navijam za Partizan,ali realno niti imamo igru niti bilo sta i to ne sada nego ko zna kolilo godina unazad.Sve se vrti oko Zvezde i Partizana i ko ce biti na celu drzave,da jednima da vise nego drugima.Totalna besmislica srpskog pregazenog fudba
la.Sa druge strane crno beli nemaju,vodju na tereneu,dobre inorganizovane stopere,krila koja ce igrati bez stajanja i probijati odbranu,napadaca da primi loptu,spusti,prosledi,asistira ili da gol,nema to Partizan vec 20 godina,a i duze mozda.Kad smo na svom stadionu odigrali ubedljivo jedan derbi od pocetka do kraja i recimo pobedili 3:0 ili nebitno kad smo dali 3 gola.Ja bar ne znam.Uvek neko taktiziranje i jedna totalna nula,a toliko mladih i perspektivnih igraca,koji odlaze za dzabe,to je realnost i mislim da umesto sto se medjusobno vredjamo treba da bidrimo jedni druge da nam klubovi ne budu leglo kriminala...Cestitam Zvezdasima zasluzenu pobedu!!!

est

pre 2 godine

Kao i u kosarci presudilo je iskustvo Zvezde u ozbiljnijem takmicenju i u desetinama slicnih utakmica ovih 6.godina.
Sa druge strane kad je partizan u fudbalu nesto i znao.
cudi me sto Partizan nije mogao vise obzirom da je Zvezda u krizi.

Lose Partizan, bas

pre 2 godine

E, a kazete ne valja Miljkon. A kad god je on igrao ovi na toj strani nista nisu imali. Inace prvi gol je klasika za Partizan, sest igraca Partizana od dva metra u petercu i naravno dodje covek od metar i sedamdeset i uspe da ih nadskoci. Ovo je ja ne znam koji put na isti nacin da kiksamo...

Juris

pre 2 godine

Grga

U ala ti lazes, svaka cast. Od 2018 samo ste jednom pobedili, mi dva puta. Ostalo sve remiji od kojih ste na dve utakmice trebali da izgubite. Ponisteni regularni golovi Milunovica i Bena.

g

pre 2 godine

Dok je Partizan jurio Zvezdu prošlih sezona bio je bolji u derbiju, sad kad Zvezda juri njih ona je bolja, znači sve je u pristupu utakmici, ako igraš ziheraški na nerešeno izgubićeš, pobeđuje hrabriji koji ide na pobedu

onako

pre 2 godine

E moj Stankoviću...ok da se zatvoriš i igraš kontru ali bar neka je razviju.

Ko zna koji put Zvezda ne zna da razvije kontru. Šteta.

Iskreno ne vidim razlog da menja jer je pojeo Partizan u prvom poluvremenu... mogao je da ih ugazi sa 4,5 golova jer nisu znali gde su.

Puštati Stankoviću i igračima drugo poluvreme da gledaju kako ne treba.

matori

pre 2 godine

Stanoje potvrdio da je prilično velika neznalica i prirodan gubitnik. Prvo poluvreme sramota za svakoga ko za sebe tvrdi da je fudbaler. Drugo malo bolje ali Zvezda rutunski. Svaka im čast!

aco

pre 2 godine

Звезда је ипак квалитетнија екипа од Партизана. Искуство и суви квалитет праве разлику. Није лош ни Партизан.

zoro

pre 2 godine

zdjelar kriv za oba gola ocigledno plus sasvim zasluzen crveni. ajde prvi zuti da mu oprostim, ali drugi?! uklizava sa dve noge kao da je ne znam sta, treca engleska liga pre 50 godina. kakvo pomracenje zdjelara...
a stanojevic posebna prica. krenuo na 0:0. ne znam kad sam zadnji put u zivotu video da je to nekom uspelo. mozda 1990i neke. zadnjih 20 godina to ne prolazi u fudbalu, bar ne u utakmicama sa nekim znacajem.

Jednoruki Krstivoje

pre 2 godine

Sramna igra Partizana, u drugom poluvremenu ni sut u gol! Da nije Stankovic kukavicki odigrao drugih 45 minuta ( kao njegov napredni kolega ceo mec), mogli su da im daju bar jos 2-3 gola.

veliki strumf

pre 2 godine

Цео 1 шут у оквир гола су имали и то из контре после грешке Пићинија. То је и једина шанса. У другом цела 3 шута ван оквира а јурили резултат! Смешна екипа. Титула остаје на правој страни брда, много смо бољи тим!

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

После оног дербија септембра 2015-е кад смо их на нашем стадиону побиједили 3-1 головима Виеире и Катаиа, ово је наш најбоље одигран дерби у новије вријеме. И игром и резултатски. Било је ту и грешака ал и оне су саставни дио игре поготово у дербију кад је највећи притисак. Да су наши играчи били присебнији у завршници, прије свих Иванић, била би ово и убједљивија побједа. Ал генерално сам и више него задовољан. И даље је све "у нашим рукама" и шансе за одбрану титуле су се знатно повећале. Добро је и навијање било без неких испада, бар се то у преносу није видјело. БРАВО ЗВЕЗДО❤! 👏👏👏

CJC

pre 2 godine

Najiskrenije bih želeo da primimo 2 pa i 3 gola pa da ovog Stankovića lepo oteraju. Imaš 2-0, mnogo si bolji i umesto da napadaš da im daš još golova ti se povlačiš, puštaš ih do 30m bez otpora.

Skorpion

pre 2 godine

Legenda kaže da je u igru ušao Lazar Markovic.
(Back in Black, 27. februar 2022 19:55)

Da, da prica se ali ga posle toga niko nije video.

deki 27

pre 2 godine

Zvezda zasluzeno vodi, ciketanska igra Partizana na bod dovela je do ovakvog rezultata . Stankovic nedostojan klupe Zvezde, da bi bio trener nasih najvecih ekipa, moras biti gospodin covek u pravom smislu te reci. Jeste sudija pogresio kod onog faula nad Kangom ali onako reagovati a vodis 2-0 .A onaj Smiljanjic, isto tako, zali boze ko prima pare od fudbala

Bezobrazluk

pre 2 godine

opet kradja !!!! Bravo !!!
(sumadinacc, 27. februar 2022 19:48) Ajde ne brukaj se...
Niste veceras nista zasluzili, u dzep smo vas stavili.

Cubaka

pre 2 godine

Bilo bi gusto da su igrali Rikardo i Mening... :))))
(Xide, 27. februar 2022 20:02)

Jo bi bilo gore da su ubacili Markeca, Jovica, Natha i Gelendera.

onako

pre 2 godine

Dva derbija Katai nadskače štopere Partizana koje ovde dižete u nebesa.

U milionima im cifre gurate a Magiko četvrti peti put u šansi glavom.

Partizan baš slab... Zvezda sa većom željom i boljom igrom.

Zoran

pre 2 godine

Niti na jednoj jakoj utakmici Natkho nije odigrao bilo šta da valja. Nestane bez traga. Igrač za male utakmice. Suma je bio igrač za velike mečeve, ali Stanoje "zna".
Ovo je najslabiji Partizan u poslednjoj deceniji.

Mali Hijavata

pre 2 godine

Odskok i doskok su delovi radnje koja se zove, zamisli, skok. Blago tebi kad ti doskok nema veze sa skokom. Takodje, loptu je tek nakon primirivanja rukom uspeo da izbaci, ko zna gde bi otisla i sta bi bilo jer se to desavalo u kaznenom prostoru punom protivnickih igraca.
(Aspera, 27. februar 2022 21:12)

Oko lopte su bili samo igrači Zvezde, ni blizu nijedan igrač Partizana, tako da udarac lopte u ruku nije ni najmanje uticao na igru. O prirodnom položaju ruke bolje da i ne govorimo. Ovakav penal se sudi samo Sitiju i Zvezdi i Partizanu protiv Surdulice i Mačve kad je 0-0. Sudija je, za uslove srpskog derbija, bio odličan.

zox

pre 2 godine

I dalje smatram da Stanoje nije nikakav trener a to bar ovo poluvreme dokazuje. Zvezdi svaka čast da želju da pobede.
Čekam komentare kao oni odmorni mi umorni od Sparte tralala la.

Istina Boli

pre 2 godine

Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi. Stanojević je izabrao taktiku i tim, i vršio izmene, upravo kako je odgovaralo protivniku. Jović od početka i igra do kraja?! Čime je zaslužio takvu minutažu? Jojić sveta krava. Spor, loš u duel igri. Ali menja ga Holenderom?! Rikarda po ko zna koji put žrtvuje. Nijednu akciju, nijedan upotrebljiv pas za njega. Samo baloni ispucani da skače sa po tri igrača na leđima. Još sudija svira svaki treći faul na njemu. Terziću ni minut. Zamenu za Natha nemamo. Bravo Stanoje! Da onako postaviš igru protiv Sparte a ovako protiv Zvezde. To je stvarno umetnost.

Gossa placa Zeljko 69

pre 2 godine

Marko9922,jesam, pogledao sam 5 puta situaciju. Decko je promasio loptu glavom, lopta pala na zemlju, potom se odbila u njegovu ruku. Ni P od penala niti N od namere. Mogao je VAR da gleda 3 puta, penala ne bi bilo jer ovo nije penal realno.

šteta

pre 2 godine

ohi osim gola koji je dao posle katastrofalne greške golmana nije pokazao ništa.on nije ni prići pavkovu...

(slobinator, 27. februar 2022 22:30)

Napadač koji ne ide na golmana posle šuta saigrača, nije ozbiljan napadač.

Ohi to jeste, Pavkov, uz svo poštovanje, to nije.

Da je Stanković bio malo hrabriji, komotno je moglo da bude 3, 4 komada u mreži Partizana.

Imaš igrača koji je brz, koji ima odličnu završnicu, imaš protivnika koji mora da juri reziltat i ti ne napraviš ni jednu kontru.

Zuja

pre 2 godine

Je l realno da nema prenos na RTS-u? Je l ih nije sramota???
(Nnn, 27. februar 2022 18:02)

Nema ni na RAI, TVE,, BBC, ARD ili ZDF. Prenose uglavnom vrše privatne TV, kablovski operateri koji otkupljuju TV prava i to naplaćuju. PL prenosi Sky sport i to košta 25 funti mesečno

Nikola MNE

pre 2 godine

Ocekivano, Cz je bolja ekipa a ovi iz Partizana pomislili da su igraci pobjedama nad mladom Spartom i to je to. Bice dobro ako ne bude 4-5 komada.

Ne smes se plasiti ako hoces titulu

pre 2 godine

Evo, par utisaka o derbiju. Prvi, osnovni i najveci je da kad god je Partizan usao ovako u utakmicu nije uspeo da izbegne poraz, to je cinjenica. Svaki put kad smo pokusavali da cekamo nesto, to je bilo pogubno. Protiv zvezde trebas igrati, ako se vratis i cekas da te pobede, pobedice te sigurno. Znaci ne kazem da je Partizan trebao da napadne, ali je jednostavno usao premekano. Osnovni razlog za to je postava sa Nathom i Jojicem koji pokusavaju da se islepaju sa trcanjem, slabi su u duelu i sto je najtuznije ne rade ono zbog cega su istovremeno na terenu. Ni jedan precizan pas, ni jedno odigravanje sa vizijom samo po sistemu daj sto pre napred bez ikakve ideje. Druga stvar je celavi na beku, znaci Miljkon je doktor fudbala za ovakve utakmice, celavi je najgore resenje jer su nas razbucali po toj strani. Onda, ni grama smirenosti na lopti, panicna ispucavanja svih, dodavanja samo sto dalje od gola i to u situacijama kad nigde nema igraca Zvezde oko njih. Dalje, kad igras tako u derbiju onda sudija dopusta da ti stoperi prebiju napadaca bez faula bukvalno, veceras Dragovic deset dosudjenih i deset nedosudjenih faulova. I na kraju najgori izbor bonusa za ovakvu utakmicu. Sve u svemu, Partizan je podbacio u svemu u cemu je mogao. Da napomenem da je Zdjelaru ovo najgora utakmica od kad je u Partizanu, bez pasa preciznog, bez njegove energije. Golovi amaterski oba, ali to nije odlucilo, izgubili bi ga svakako sa pristupom koji smo imali

lol

pre 2 godine

Kada lopta pogodi lopta u ruku igraca proletera problema ,nema problema, za komentatora , kaze nema elementata, a sada videce se u analizi I slicno ,koliki licemer moze da bude bas ovaj isti komentator

DžejAr65

pre 2 godine

Taman koliko je vas bila sramota da osvajate titule bez VAR-a dok ste u tri dernija Savi presli centar UKUPNO dva puta. Kapiras. U tri utakmice ste presli centar DVA puta i uzimali Kokeza titule.
(Grga, 27. februar 2022 19:29)
колико сте пута победили за то време

Gossa placa Zeljko 69

pre 2 godine

Bravo momci, bravo Deki na taktici i igri. Bukvalno smo razbili lagano Partizan i pokazali da smo mnogo bolji. Steta sto Mirko ono nije realizovao da bude 3:0, ali nema veze. Partizan je ocajan i sada je svima jasno da je onaj niz produkt sklanjalica a ne kvaliteta.

zeder

pre 2 godine

Dva srecna gola protiv ovih crno belih amatera i zatvori se covek u drugom, kao da igra protiv Sitija! Odlazi, ovo bi normalan naduvao do petice!

Realno

pre 2 godine

Patlidzan bez suta na gol, bez ulaska h 16erac, Zvezda za 3 klase bolja i ovako sa pola gasa, elegantno, pametno i gospodski. Bez truda dali dva a realno mogli jos 2-3 da zabiju patlidzanovcima..steta sto im nisu bili na terenu Rikardo, Jojic, Markovic, Natho…zna li se sta zasto nisu igrali?

aus

pre 2 godine

Stanoje nema veze sa mozgom,sve promasaj do promasaja,taktika,igraci,zamene... Drzi nervoznog Zdjelara sa zutim kartonom,a izvodi Meninga,Natha..

2CRAZY

pre 2 godine

Au Stanoje, sta nam ucini...
Umesto da napadnemo od prvog minuta da pobedimo i obezbedimo titulu, on krenuo maximalno defanzivno, prepustio ceo teren Zvezdi i ovi naravno dali dva gola...
Rikardo je izgubio svaki duel sa Dragovicem i tako je bilo i na proslom derbiju, morao je Stanojevic da ovaj put pokusa nesto drugo.
Mladi golman Popovic je bas lose odbio loptu kod prvog gola, ima jos dosta da uci, a Jovic opet nije nista pokazao i mislim da ne trebaju vise da mu se daju sanse.

Mohikanac

pre 2 godine

marko992

Mislim da treba bar malo da te sramota.

"Život vam zavisi od toga...." ozbiljno?

Ne nego treba da gledamo konstantne krađe u derbiju, navlačenje svesno ubacivanje Zvezde u nervozu i pritisak i Vaše keserenje "niste bolji" ili "Eto ne možete da pobedite"...da li znaš kome život zavisi kada od 12 prvenstvenih utakmica pobedi JEDNU u 5-6 sezona?

Taj isti deli premije za nerešeno u derbiju, slavi par puta što je imao sreće...izvodi geometra?

Nama nema šta da zavisi život od ovoga....okreni se oko sebe...mi smo 35ti tim Evrope od Rendžersa nam nešto zavisi a ne od gorih od sebe.

Niste vi naše merilo nikada bili...dok vi stremite Zvezdi i ovo vam znači sve Zvezda ima druge prioritete i ravna se sa šampionima što Partizan nije.

Pa kome onda "ovo život znači"?

Jedino eto razbucali smo vas pa ne možete da lajete o našim titulama ili bar pametni ne bi.

realno

pre 2 godine

Realan odnos snaga.Derbi je uvek bio i bice nepredvidiv ali razlika izmedju kontinuiranog igranja u Evropi i to u dva najaca takmicenja pravi razliku.

belmundo

pre 2 godine

Zdjelar je prodao utakmicu 100%
Sta je uradio covek ?
Prvo pustio na centartsut nije izasao u blok kod prvog gola, drugi gol covek dodao loptu Kataiu. Zvezda bolja za klasu i cestitam im na pobedi.

Gossa placa Zeljko 69

pre 2 godine

Aspera, u kom skoku kada je bio u doskoku i lopta se od zemlje odbila u njegovu ruku? Gde je to penal? Gde je bilo kakva namera igranja rukom? Sta je trebao da otkine sam sebi ruku mozda?

realan zvezdas

pre 2 godine

Još jutros sam napisao da će Srnic sigurno igrati.. Najveći trkač i najborbeniji igrač u Zvezdi.. I jedini koji može da zakrpi rupe u veznom redu. I puno poštovanje za njega, jer znam da ce dati i zadnji atom snage, da Zvezda pobedi. Nikada ne išli na sebe, uvek za tim.

Che

pre 2 godine

Bilo koju utakmicu NBA lige ili lige šampiona gledam sasvim normalno preko streama, ali utakmice Zvezde ili Partizana nema šanse da gledam bez prekida svakih 15 sekundi. Odgledao sam prvo poluvreme s 7 minuta zakašnjenja za realnim vremenom. Kao da je 5 miliona ljudi prikačeno!

djuka_pg

pre 2 godine

00

Šta ćemo sa koreografijom spornom, Zvezdo moja?
(kopiranosatvitera, 27. februar 2022 19:55)

Je si li ti shvatio koreografiju uopšte???

Макарије

pre 2 godine

nadam se da derbi prolazi bez politickih parola vezanih na Ukrajinu…
(dare slovenac, 27. februar 2022 17:40)

Е то је баш битно. И за Русе, и за Украјинце, и за дерби.

Pall Mall

pre 2 godine

Zvezda jaca za klasu. I timski i individualno mnogo jaci. Natcho Zdjelar Jojic ta sredina terena nula kod Partizana. Sanogo Katai Kanga su ih pojeli u prvom poluvremenu.Stankovic je malo taktizirao u drugom hteo je da upravi igru i da sačuva prednost. Uspeo je u tome. Uglavnom Zvezda boja i zasluženo dobija bodove iz ovog derbija.

Gossa placa Zeljko 69

pre 2 godine

Marko992, uopste nisam licemeran, vec gledam realno situaciju. Promasio je loptu glavom, lopta pada od zemlju, odbija se nazad i pogadja ga u ruku. Niko od igraca Partizana oko njega, nikakva sansa za bilo sta, lopta ne ide ka golu, sam kazes da namere nema nikakve sto smo svi videli, pa ja stvarno ne znam po kom kriterijumu bi ovo trebalo da se svira kao penal? Zbog cega, jer ga je lopta pogodila u ruku? Kako je Erakovic ovo mogao da izbegne, na koji nacin?

shone bjelovacki

pre 2 godine

Briljantno prvo poluvreme,vidi se razlika u klasi i da smo odigrali vise utakmica sa kvalitetnijim protivnicima u Evropi! Bravo Zvezdo

Toto-ko-tunjo

pre 2 godine

Čestitam cigani, zasluzeno. Nema nikakvih zamerki. Nećemo da se izvlačimo na ruku, ona je uz telo, nema namere.
(Bubson, 27. februar 2022 20:03)

Zasluženo jeste, ali kad pogledam drugo Zvezdino poluvreme, plače mi se. Naravno, teši me što je vama za plakanje cela utakmica. Što se ruke tiče, mogao je, ali i nije morao da svira. Imaju valjda taj VAR, pa valjda su nešto gledali.

...

pre 2 godine

Zašto bre Srnić,brate mili? Bolje da je Falko igrao,eventualno Ben,možda i Motika a da se Kanga malo povuče.Ovako,totalno nekreativni Srnić na mestu gde treba da se razmišlja.Bolje bi bilo i Krstičić da je na tom mestu.

Branislav

pre 2 godine

Partizanu je presudio Stanojević. Uđeš u derbi da se praviš mrtav... I neka su izgubili jer antifudbalu nije mesto u Partizanu.

marko992

pre 2 godine

marko992


A, što ne naučiš pravila,pa se javiš...?
(Batko, 27. februar 2022 21:44)

Nemoj samo ti o pravilima.
Pojma ti nemas.
Imas pomoc, ruka je bila u prirodnom polozaju....sada ti nastavi pametnjakovicu.

Batko

pre 2 godine

marko992, 28. februar 2022 10:21


Na više portala od juttos imaš objašnjenje nekoliko sudija ZAŠTO nije penal.

Ali ti nastavi da teraš po svome. Verovatno ti je tako lakše

Komšija

pre 2 godine

Gaziiiiii breeee Zvezdo.Gube nameštenu titulu.Samo jedan tim nisu mogli da kupe.Ovo se u istoriji nije desilo.Stamota glodari.Sramotaaaaaa.

Ernan Barkos

pre 2 godine

Meni samo žao što ne odigrasmo bar nešto u drugom poluvremu, bili su zreli za totalno gaženje i 4 komada. Kanga, Ivanić, Drago, Rodić, Sanogo - po ki da li. Pićini skroz okej, konačno smo imali oba beka i sve bilo lepše. Ohi prvenac na derbiju, to je zverka! Zvezda!

Čestitke svim ciganima, na titulu i da razbijemo i taj Renžers. Ide gas do daske!

zvezdaš

pre 2 godine

Što se tiče penala, on nike bio iz više razloga. Prvo, lopta odskače od zemlje i udara igrača Zvezde u ruku koja je u prirodnom položaju. Kao drugo, ta lopta nije išla ka golu pada je zaustavila potencionalni gol. Kao treće, lopta nije išla ni prema nekom igraču partizana već je bila "u posedu" tog ^zvezdinog igrača,tj. i da ga nije pogodila u ruku prilikom odskoka, opet bi bila kod njega. I kao zadnje, ako me sećanje ne vara, skoro je došlo do promene u tom pravilu "igranja rukom u šesnaestercu" koje kaže da se ne svira penal ako je lopta upućena na metar od odbrambenog igrača ili ako ga prilikom odskoka sa trave lopta pogodi u ruku, i ako zbog toga on nema vremena da skloni ruku. To pravilo je promenjeno zbog upornog pokušavanja oznudjivanja penala na taj način od strane protivničkih fudbalera koji su uvek pokušavali da "gadjaju" ruku protivnika.(Napominjem ponovo, nisam siguran ali mislim da je tako nešto u pitanju)

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Имамо лијепу предност ал још нисмо завршили посао. Пуна концентрација и само овако наставити.

montoya

pre 2 godine

Stanoje koja ti je filozofija? 16 zadnjih veznih, ne podizati glavu ni pod razno, nabiti loptu sto vise i dalje I cekati gresku protivnika?

mr.wolf

pre 2 godine

Steta sto Stankovic postuje ovog diletanta od trenera,pa je stao u drugom... a da su hteli na kontre, pukla bi petarda danas lagano. Ovi su preslabi, jedino ko se ne skloni ih nakanta.

super

pre 2 godine

Ma nema veze što je penal i ruka.
Mora se igrati dalje, mora državna mezimica da pobjedi.
(Slavko Vrekic, 27. februar 2022 19:25)penal nije bio,postoji razlika kad ima igrač nameru da igra rukom i kad je ruka uz telo.... proverite pravila ali znao sam da ćete se vaditi na navodnu kradju...bolje gledajte da niste imali krštenu šansu za celu utakmicu!!!Jad i veša kad je ovakav tim Partizana nepobediv u ovoj ligi i onda dodje Zvezda i zgazi ga ko mrava!Sklanjalica,možete sem derbija sve da zatvorite utakmice...

pst

pre 2 godine

Eto, čisto da se zna gde je kome mesto. Nema vremena za radovanje jer njihova prljava igra neće prestati do sledećeg derbija gde opet moraju da budu poniženi. ?????

lupa

pre 2 godine

P@opovicev gol, umesto da izboksuje loptu, on hvata brzu loptu ispada mu i sta? Gol. Los golman realno
(Paradox, 27. februar 2022 18:33)


Nije on kriv, jak šut iz ne velike daljine. Krivi su prvo Zdjelar koji dopušta centaršut, pa onda štoperi koji dozvoljavaju da lako šutne a i onda ne isprate drugog igrača.

Марко

pre 2 godine

(Gossa placa Zeljko 69, 27. februar 2022 20:25)

Jeste Zvezda igrala bolje i ovaj i prosli derbi, ali je isto tako cinjenica da je u proslom derbiju ponisten cist pogodak Gomesa i da je Erakovic bio u skoku, a u skoku nema prirodnog polozaja ruke, nikad i nigde.
(Aspera, 27. februar 2022 20:33)


Чисто да знаш да смо због тога испали са СП-а 2010. када је играч Аустралије млатнуо лопту руком у скоку при чему му је рука била испружена. Судија није свирао пенал за Србију и остало је нерешено.

mr.wolf

pre 2 godine

Kaže Ibanjez u ovom video dole hahaha, slobodan udarac je bio malo dalje a ja lepo pomerio loptu gde mi više paše hahahahhaha.
(Lester Bo McCaleb, 27. februar 2022 17:00)

Inace, to nikad, ni jedan igrac nije uradio. Pogotovo za slobodnjake na 35m od gola.

Marko

pre 2 godine

Nisam dugo gledao nas fudbal i šokiran sam ponašanjem svih fudbalera na terenu kao i trenera. Toliko nepotrebnog divljanja, raspravljanja sa sudijama, sa svojim i tudjim igračima. Foliranja, bespotrebnih prljavih startova. Ovo je jednostavno užasno neprijatno za gledanje. Sramota i užas

lule

pre 2 godine

Pre svega čestitam na lepom fudbalu! Mnogo je bilo bolje nego mnooogo godina unazad…navikli su nas da stalno prekidanje igre a veceras je bilo jako lepo za gledanje i realno bolji tim je pobedio.

Gossa placa Zeljko 69

pre 2 godine

Sudija, netacno. Pravila su promenjena u martu prosle godine. Imas izjave sudijskih ekseperta, a i sam Pantic kaze da nije penal. Na sajtu UEFA lepo stoji da nije penal ako nema namere ili ako telo nije bilo u neprirodnom polozaju. Evo original. It is an offence if a player:
deliberately touches the ball with their hand/arm, or for example moving the hand/arm towards the ball
touches the ball with their hand/arm when it has made their body unnaturally bigger. A player is considered to have made their body unnaturally bigger when the position of their hand/arm is not a consequence of, or justifiable by, the player’s body movement for that specific situation. By having their hand/arm in such a position, the player takes a risk of their hand/arm being hit by the ball and being penalised.

Kole

pre 2 godine

Uživo: Erakovića lopta pogodila u ruku, Jovanović odmahnuo rukom...

A komentator objašnjava kako za penal mora da je uhvati sa obe ruke i da tapka :)

veliki strumf

pre 2 godine

Код оба гола врло важну улогу имао Срнић. Код првог пас за Роду, код другог убацивање. Такви играчи који трче свуда, отварају се при чему нико на њих не обраћа пажњу, а позади крљају - злата су вредни. Звезда је згазила у првом полувремену. Очекујем гажење и у другом - Партизан нема играче за притисак и константне нападе, они су екипа за полуконтре и контре и то им не смемо допустити. Треба држати лопту што више, чекати прилику и из противудара их нокаутирати трећим голом.

marko992

pre 2 godine

Cestitam Zvezdi na zasluzenoj pobedi.
Stanojeviceva taktika cuvanja 0:0 je "dala" rezultat.Sramotna taktika.Da smo igrali pritiv PSZ-a ili tako neke ekipe pa i da razumem, ovo je samo njegov poraz.Zvezda bolja,ali nista posebno,dali smo Zvezdi da igra a mi cemo kao posle....kada oni daju gol. .Derbi ukupno jadan kao i obicno poslednjih ko zna koliko godina.

Fenomen

pre 2 godine

Šta kažu grobosi? Sklanjalica i Borjan u ofsajdu. Ništa još nije rešeno...plašim se taktike u drugom poluvremenu našeg trenera u pokušaju
Inače Zvezda je za sada mnogo bolja. Ako pobedimo Partizan je još uvek bliži tituli, ali...

Neo@

pre 2 godine

Ohi pomešao strane radovanja... Trebao je neko da mu kaže da su Delije na drugoj strani!
Partizan kao bez energije, možda ih umor drži od četvrtka, a Zvezda neuporedivo bolja! Bolji tim, bolji igrači, bolje sve!
Navijače ne razumem sa tim vatrama, ali ajde, znaju valjda šta rade! Milina kad vidiš pun stadion!
Prva polovina I poluvremena derbija očaj, druga polovina za dva nivoa bolje.

Lester Bo McCaleb

pre 2 godine

Kaže Ibanjez u ovom video dole hahaha, slobodan udarac je bio malo dalje a ja lepo pomerio loptu gde mi više paše hahahahhaha.

Zhol

pre 2 godine

ako nemamo boljeg od srnica ne treba ni da igramo uopste!!!
(snajper, 27. februar 2022 17:40)

Buraz, igraju protiv tima u kom je iznenadjenje sto Miljkovic ne igra u startnoj postavi, o cemu razgovaramo? xD

Bata

pre 2 godine

Čestitke Zvezdi na zasluženoj pobedi. Bila je bolja danas. Igrači i Stanoje, glavu gore. Ima još dosta da, se igra. Sportski, pa neka bolji osvoji titulu.

zemunski kej

pre 2 godine

Poluvreme.Mnogo bolja Zvezda,Partizan gubi jer nema desnu stranu greska sa Jovicem i Mileticem sa druge strane Picini prijatno iznenadio ni jedan napad sa te strane gde je Parizan najjaci. Videcemo u drugom poluvremenu. Nema Partizan sta bolje da ponudu napadacki .

2CRAZY

pre 2 godine

Au Stanoje, sta nam ucini...
Umesto da napadnemo od prvog minuta da pobedimo i obezbedimo titulu, on krenuo maximalno defanzivno, prepustio ceo teren Zvezdi i ovi naravno dali dva gola...
Rikard je izgubio svaki duel sa Dragovicem i tako je bilo i na proslom derbiju, morao je Stanojevic da ovaj put pokusa nesto drugo.
Mladi golman Popic je bas lose odbio loptu kod prvog gola, ima jos dosta da uci, a Jovic opet nije nista pokazao i mislim da ne trebaju vise da mu se daju sanse.

King

pre 2 godine

Zdjelar kriv za oba gola. Pušta Rodića da centrira, a da je jedva podigao nogu, kod drugog umesto da izbije on valjda pokušava da je uštopa.

roten

pre 2 godine

Razlika u klasi je evidentna, očekivana pobeda Zvezde.I naravno očekivani nož u leđa biznismena sa severne tribine,nadam se da ćemo preživeti onu koreografiju sa početka utakmice i da nas UEFA neće izbaciti iz Evrope.

Dorotej

pre 2 godine

Nema još sastava. Očekujem da krenemo sa Srnićem i jednim napadačem. To ne bih voleo. Ako idemo na pobedu, treba krenuti od početka sa dvojicom pa šta bude. Radnik nas je ukanalio i nemamo više šta da izgubimo.

ZvezdasSrb

pre 2 godine

Partizan 17 pobeda u nizu pa poraz u derbiju prosle sezone ovde sada prvi poraz od zvezde, i cekajte ocete da kazete da ovakav partizan ne sme da izgubi? Inace Stanojevic protiv Stankovica ni jedna jedina pobeda.Pametnom dovoljno.Uzimaju namestenu titulu

as

pre 2 godine

Partizan usao premekano u mec.
Zvezda igra pametno,prave faul posle svake izgubljene lopte da bi sprecili tranziciju Partizana.
Ali ono sto je presudilo je cvrstina u duelima,Zvezda mnogo cvrsca a Partizan zacudjujuce mekan.
Ono sto mu je najveca snaga danas uopste ne koristi.
Ni 10% onog trcanja i cvrstine u duelima kao protiv Sparte nisu pokazali.

Nikola

pre 2 godine

Tako je bre, kidaj! Da se zna ko vozi traktor a ko otvara kapiju :D
(Miloje, 27. februar 2022 18:48)

Samo nemoj tu foru pred drustvom u skoli jer je mnogo stara i neces ispasti kul

nesa80

pre 2 godine

poraz stanojevica,igrao je neko cekanje na svoju polovinu,dok je zvezda grizla i isplatilo se,umesto da ih napali da trce on ih je umlitavio i cekao neku gresku,u drugom poluvremenu su poceli da trce ali kasno,nikad lakse nije zvezda dobila derbi,i sami golovi su greske odbrane.i jos jedna greska sto je miletic igrao beka.kosarka 20 razlike,fudbal 2-0,nadam se kad krene konacna borba za titulu da ce se trgnuti,previse opusteno i mlitavo ulaze u derbi jer ima rezultata u evropi,ovo se ocekivako posle sparte realno

Partizan moj život

pre 2 godine

Miletić ne može i ne treba da igra u Partizanu!!!
Zdjelar kriv kod oba gola.
Zvezda nije bila bolja nego je Partizan bio loš.

Pedja

pre 2 godine

Ne mogu da verujem da se Stankovic ipak odlucio za Srnica. Jeste da je solidan na sredini, prekida akcije, ali nema kreativnosti. Ovde Zvezda juri pobedu, a nema potrebu da se brani. Pa je bolje da je igrao Stanic ili da je ubacio Motiku na krilo, pa cak i Stankovica. Svi su oni bili po meni bolja resenja.

roarrr

pre 2 godine

Kao grobar, mogu da poželim da derbi bude fer i korektan, a neka pobedi bolji.

Ako, kojim slučajem, pobedi Zvezda koja nije bolja, ne treba da joj čestitamo.

vlado

pre 2 godine

Potpuno zaslužena pobeda Zvezde,cist drugi zuti Zdjelara, Partizan potrosen posle Sparte,jako tanak roster bez kreativnog igraca,i drugog ozbiljnog napadača,Jović nema sta da trazi u Partizanu.
P.S. Cist penal za Partizan posle igranja rukom Erakovića!

Dorotej

pre 2 godine

@kugla čarobna
Nisi ti gledao u čarobnu kuglu, nego u pasulj, tako mi se čini.
Ne možemo mi da živimo bez teorija zavera i unapred pripremljenih alibija u slučaju neuspeha.
Dobro bi bilo da se jedamput za promenu svi okrenemo gledanju utakmice i ne raspredamo "babske priče".

tom pus

pre 2 godine

zdjelar nikakav igrač al šta ja znam,struka zna,ne blokira centaršut...ha,ha..idi bre...u drugom jojić daje kratki pas u šesnest nekom zvezdinom da ga spoji sa golom...ume on to ..partizan nema kapi tima...zvezda ima katajia,ivanića,kangu,dragovića...jača mnogo

kodzo

pre 2 godine

Mister mi je ponovo ogadio pobedu u derbiju. Celo poluvreme se branis i zadrzavas igru protiv ovog ocajnog Partizana. Umesto da im das jos 2 komada, ekipa potpuno nezainteresovana da da gol. Odlazi iz Zvezde, ovo nije nasa igra.

Sudija

pre 2 godine

Evo malo pomoci oko mogućeg penala. Ne gleda se da li je bila namera ili ne. Niko ne igra namerno rukom. Imate primer LS gde se sudilo milion penala na napucane lopte. Nijedna od tih nije bila namerno igranje. Penal se NE sudi ukoliko je igraca lopta pogodila u ruku odbijajući se od drugog dela tela (noga, glava). U svakom drugom slucaju pipanje lopte rukom (bez obzira s namerom ili ne) je penal.
Što se tiče same igre zaslužena pobeda zvezde. Partizan ocajan prvo poluvreme, drugo jalov. Zvezda odlična prvo , uzasna drugo.

true men don't kill coyotes

pre 2 godine

Sumnjiva utakmica. Partizan premekano ulazi u svaki duel. Dozvoljava centarsuteve bez ometanja i sl. Nesto smrdi...

hahahhaa

pre 2 godine

Uzasna igra zvezde u drugom poluvremenu. Potpuni amaterizam u igri, ispod nivoa beogradske zone. Nijedan pas u drugom ne postoji. Samo duvanje lopte, s tim sto Erakovic to radi od pocetka utakmice. Od njega nikad igrac. Jedino sto me tesi je rezultat, ali je ovo sada stvarno tesko za gledanje.
Sto se tice igranja rukom , bio je cist penal. Jos jednom je Erakovic pokazao svoj amaterizam, da ne kazem nivo. Tu mu se pridruzio I Ivanic koji je namestio da Erakovic igra rukom. Zadovoljan sam rezultatom , ali igra u drugom poluvremenu......

Grga

pre 2 godine

neka osvoje sada titulu ako ih nije sramota
(cowboy, 27. februar 2022 19:21)
Taman koliko je vas bila sramota da osvajate titule bez VAR-a dok ste u tri dernija Savi presli centar UKUPNO dva puta. Kapiras. U tri utakmice ste presli centar DVA puta i uzimali Kokeza titule.

gladijator

pre 2 godine

penal ko suza, na prošlom derbiju poništava se Rikardu regularan gol, boači postiže gol iako lopta ne prelazi gol liniju itd ..beskrajna krađa i lopovluci

Ipak, nismo zaslužili bolje večeras. Čim sam video da izlazimo poziciono umesto presingom kao u obe utakmice protiv Sparte,, očekivao sam nešto slično.
Tako smo i protiv Genta pa i Flore i dobili smo po nosu.
Treći put uzastopce primamo gol iz centaršuta. Tu je zvezda iznad nas u u napadu i u odbrani
Ipak će odlučiti poslednji derbi.

Fili

pre 2 godine

Nije sviran penal prilikom Rikardove sanse (ruka na ledjima Rikarda) i nije sviran penal kod kosarkasog udarca zvezdine odbrane - sve je jasno.

muntakis

pre 2 godine

sta je sa krsticicem? povreda ili to nije onaj igrac iz proslog boravka u zvezdi? malo mi nerealno da je srnic prva opcija u vezi. nikolic je ispricana prica to vidim vec

dragan

pre 2 godine

Što se vi sekirate,kad će melanhonični nazovi trener Partizana,samo kada igra protiv Zvezde je melanholičan,sa velikim intelektualcima iz Uprave,vam na JNA ustupiti i rezultat i igru.
Niko vam ne spori kvalitet.
Samo neka objasni, zašto je nezainteresovan,za razliku od drugih utakmica,samo kada igra protiv Zvezde.
Ali u redu.N8čija nije do zore.

totti

pre 2 godine

@Aster Blistok, 27. februar 2022 22:06)

Stručno mišljenje Vaše ako moze, da li je Rnic namerno igrao butinom pa je bio penal za Zvezdu, ili ga je lopta slučajno pogodila u butinu pa je bio penal za Zvezdu?

Mitar

pre 2 godine

Zdjelar direktni krivac za oba gola Zvezde u prvom poluvremenu.Jako limitiran igrac u tehnickom smislu.Mora to bolje.Volim Partizan ... ajmo 2-3

marko992

pre 2 godine

Marko992, uopste nisam licemeran, vec gledam realno situaciju. Promasio je loptu glavom, lopta pada od zemlju, odbija se nazad i pogadja ga u ruku. Niko od igraca Partizana oko njega, nikakva sansa za bilo sta, lopta ne ide ka golu, sam kazes da namere nema nikakve sto smo svi videli, pa ja stvarno ne znam po kom kriterijumu bi ovo trebalo da se svira kao penal? Zbog cega, jer ga je lopta pogodila u ruku? Kako je Erakovic ovo mogao da izbegne, na koji nacin?
(Gossa placa Zeljko 69, 27. februar 2022 21:51)

Namera nije jedina stvar koja se gleda.Za ovu nesmotrenost igrac se kaznjava prekrsajem ali ne i kartonom.Shvatas li da je Erakovic igrao DVA puta, slucajno je ustopovao loptu, ostala mu je u posedu i ruka mu NIJE bila pri telu.
Sta nije tacno?
Lako se praviti naivan, ocigledno je da kod nas nikada nece biti nicega zdravog , normalnog a najmanje realnog.

Aster Blistok

pre 2 godine

Teško, vrlo teško da će Zvezda da pobedi. partizan je u odličnom momentu i zaista igra dobar fudbal. Naročito dobro izgleda na terenu kada ima rezultat koji mu odgovara, što je u ovom slučaju tako. Ume da igra strpljivo i da čeka protivnika da krene na sve ili ništa i tada koristi to za egzekuciju. Ako izvučemo remi, tipa 0-0 ili 1-1 da budemo srećni. Da ne bude zabune, ovo pišem kao zvezdaš.
Srećno mojoj Zvezdi.

zex

pre 2 godine

2-0 je opasan rezultat uvek bio i ostao, zvezda mora jako, samo jako i jace po jos golova.Partizan je opasan iz kontri kada mozebda izvede kontru.

zeder

pre 2 godine

Ima li sporijeg igraca u citavoj ligi od Erakovica? Covek se gega, ne trci! Sramota od igre, negledljivo Stankovicu nisi ti za ovaj sport!

Hudini

pre 2 godine

Nezainteresovanost kako igrača tako i trenera Partizana za najbitniju utakmicu je katastrofična takva letargičnost odbrane Partizana skoro nije viđena ono je strašno nadskače ih Katai koji je visok metar i žilet Zaječar nemo stoji i gleda Srnica kako centrira neometano pri prvom golu pa onda taj isti Zaječar dodaje loptu Katajiju ovaj daje drugi gol ono je strašno šta su oni oprmili da igra u Partizanu. Trener iznenadjujuce hladan i deluje kao da ga ništa ne interesuje ili je zvezda toliko nadmoćna ili je prvo poluvreme namešteno .

bobanmkd

pre 2 godine

Samo da vas potsetim...vi ste uzeli ipak titulu kada je ono Lola rekao.

Zasluzena pobeda zvezde...poraz Stanoja...koji je morao da igra bunker jer je ekipa ipak pre 3 dana do 23 h uvece igrala Euro utakmicu.

Miletic I Natko I tada bili najgori I ti kreces sa njima.

Za kraj...procitajte Josh jednom prvu recenicu ;))))

kopiranosatvitera

pre 2 godine

Je si li ti shvatio koreografiju uopšte???
(djuka_pg, 27. februar 2022 20:09)

Sta ćemo sa bojama? Hoćeš da kažeš da nije zastava ukrajine? Da su crne boje a ne plave ne bi bilo zamerke.

kris

pre 2 godine

Biće dobro ako Borjan,Erakovic i Dragović nešto iskreiraju za gol,jer jedino što vidimo od tima kojem treba pobjeda jeste njihovo kombinovanje ispred sopstvenog šesnaesterca.Picini još nije nijednu dodao kome treba.Evo upravo dadosmo gol,po meni prerano jer sad očekujem da se panično branimo sat vremena.

no name

pre 2 godine

Голман Партизана је крив за оба гола...
(кићОне, 27. februar 2022 19:12)

Ne lupaj, Zdjelar kriv za oba gola!
(voma, 27. februar 2022 19:35)

Nažalost golman je kriv za oba gola. Tačnije jedine dve sanse koja je C.Zvezda imala u prvom poluvremenu. Zdelar je malo kriv ko drugog gola. I Ne moze Zdjelar da bude kriv za centarsut, sta se tu sve desava posle gola. Takvi centarsuteva ima na uta.

Golman odlican mora nesto i da odbrani.
Tako da sad je na Popovicu da li ce da prlegrmi ovu krizu postane golman ili nista.Tako nazalost ti lupas.

P.s Čini mi se da je Stanojevic zrtvovao ovu utakmicu. Terzic je morao da počne. Zašto je tako? Nema odgovora,.jer Zvezda ima problem da da gol ako je nepoklonis

Aspera

pre 2 godine

(Gossa placa Zeljko 69, 27. februar 2022 20:25)

Jeste Zvezda igrala bolje i ovaj i prosli derbi, ali je isto tako cinjenica da je u proslom derbiju ponisten cist pogodak Gomesa i da je Erakovic bio u skoku, a u skoku nema prirodnog polozaja ruke, nikad i nigde.

marko992

pre 2 godine

Ex "sudac", 27. februar 2022 20:43)

Ni na trenutak ne zelim da osporim Zvezdinu zasluzenu pobedu.Ruka od lakta na dole NIJE pri telu.Lopta je rukom bukvalno ustopovana.Umesto da priznate da je ovo mogao biti sviran penal, po meni 50:50, tu izmisljate kao neka pravila.
Lik je rukom ustopovao loptu,ruka ISPRED tela,kakav prirodan polozaj, o cemu pisete?!

Moje je ime sef tamne strane meseca

pre 2 godine

Па ови ни југ не могу да попуне. Идем на дерби од Калемегдана, преко Теразија, Славије и Аутокоманде, ниједно Партизаново обележје не видех. Одакле бре та шака јада долази на стадион? С Миљаковца, Кумодража, Коњарника...
(Марко,
Ti stadion video nisi.Za ovaj derbi nam je dato 5500 karata za Jug,i sve karte su kupljene jos juce,a Grobari su bili i na istoku u velikom broju i nesto na zapadu-prema jugu.Nemoj izmisljati.Kako vi nama-tako cemo i mi vama,i vi cete dobiti 2800 karata za sever,pa snadjite se...

marko992

pre 2 godine

(Gossa placa Zeljko 69, 28. februar 2022 00:20)

Pravila postoje da bi se koristila kako ko hoce, pogotovo kod nas to vazi.Jako je redak slucaj koji se juce desio, iako je u pitanju nespretna reakcija problem je sto mu je lopta ostala u posedu, da nije bilo kontakta sa rukom nisam siguran da bi tako bilo.Pre bih rekao da lopta ide levo od njega ka grupi igraca (njih 4,5 od kojih su dva Partizanova).Kako bi ko reagovao je pitanje.Ovde se radi o tome koliko ovo branite kao da vam zivot zavisi.Ubedjen sam da bi drugacije pricali da se ovo vama desilo.Ocajna igra i posebno postavka trenera Stanojevica nikakve veze nema sa ovom situacijom.

Roy 74

pre 2 godine

U meču odigranom na JNA Partizanu ukradena pobeda, poništen čist gol Rikarda.

Večeras, Partizan oštećen za penal, a sudija nas dokusurio crvenom kartonom kojeg je dodelio Zdjelaru.

Dakle, sve je onako kako se i očekivalo.

Ranko

pre 2 godine

Ko zna koji derbi koji Zvezda dobija " ni kriva ni duzna".
Bila bolja,mozda ne za 2:0,ali Stanojevic ih pocastio Jovicem i Mileticem na strani na kojoj se zna da je Zvezda najjaca.Sudija nikoga nije ostetio,ali ocajan ne razume
igru.Zvezdini igraci i trener opravdali naziv svojih navijaca.To je onaj karakter da ne znas da li su gori kada dobijaju ili gube.
Kanga najbolji maneken tog karaktera.Neko voli Maradonu,neko Krojfa.

DINAMO ZAGREB - TOTTENHAM HOTSPUR 3-0

pre 2 godine

Mičiland-Zvezda 1-1
Zvezda-Mičiland 0-1

Dinamo-Sevilla 1-0
West Ham United-Dinamo 0-1

nagradno pitanje ciji su jaci protivnici Dinamovi ili Zvezdini?

DELIJA bosanceros

pre 2 godine

Имамо лијепу предност ал још нисмо завршили посао. Пуна концентрација и само овако наставити.
(ДЕЛИЈА??, 27. februar 2022 18:55)

Odlicno si navijao brate moj!

marko992

pre 2 godine

Aspera, u kom skoku kada je bio u doskoku i lopta se od zemlje odbila u njegovu ruku? Gde je to penal? Gde je bilo kakva namera igranja rukom? Sta je trebao da otkine sam sebi ruku mozda?
(Gossa placa Zeljko 69, 27. februar 2022 20:43)

Nisi u pravu, namera nije postojala to je tacno,, ruka nije pri telu i nije prirodan polozaj.Lako je sve proverljivo.Bas je cudno da ni war nije bio potreban(odnosno sudije u war sobi su izgleda "lako" presudile).

dejan

pre 2 godine

Noc, groblje... Dolaze "grobari"... U jednom trenutku se pojavljuje lik koji vice "dobro vece"! U tom trenutku kod grobara nastaje panika i bezanija...
(marko, 27. februar 2022 21:19)

Tako je, svi ti verujemo. Ko bi pomislio da je u pitanju nešto drugo.

marko992

pre 2 godine

na glasu.

Marko9922,jesam, pogledao sam 5 puta situaciju. Decko je promasio loptu glavom, lopta pala na zemlju, potom se odbila u njegovu ruku. Ni P od penala niti N od namere. Mogao je VAR da gleda 3 puta, penala ne bi bilo jer ovo nije penal realno.
(Gossa placa Zeljko 69, 27. februar 2022 21:11)

Da li ti shvatas da je covek loptu ustopovao, ostala mu je kasnije u posedu.
Kako mozete reci da je ruka pri telu.Od sve vase price jedina je istina da namera nije postojala.To nikako, a nikada i nije do sada, ne moze biti jedini razlog za ne sviranje najstroze kazne.
Stvarno bi voleo da je bila obrnuta situacija, 100% sam ubedjen da bi isto reagovali.Lcemerno je tako se ponasati.

Brutal Deluxe

pre 2 godine

Dragi komentatori ma ovoj vesti, kad vas ima ovoliko koji se oko ove beznačajne stvari prepirete u ovom trenutku pomislim kako bih vam, da sam ja vlast, svima podelio lopate i ašove i poslao na omladinske radne akcije umesto što traćite mladost na onaniju mobilnim telefonima i računarima.

vlado

pre 2 godine

@aster blistok
Igranjem rukom je ustopovao loptu koja je ostala u njegovom posedu.To si namernog prenrbregnuo ili slucajno,hm,hm! U svakom slučaju cist penal!Ali to nije razlog da se na bilo koji način umanji potpuno zaslužena zvezdina pobeda

Aspera

pre 2 godine

(Gossa placa Zeljko 69, 27. februar 2022 20:25)

Jeste Zvezda igrala bolje i ovaj i prosli derbi, ali je isto tako cinjenica da je u proslom derbiju ponisten cist pogodak Gomesa i da je Erakovic bio u skoku, a u skoku nema prirodnog polozaja ruke, nikad i nigde.
(Aspera, 27. februar 2022 20:33)


Чисто да знаш да смо због тога испали са СП-а 2010. када је играч Аустралије млатнуо лопту руком у скоку при чему му је рука била испружена. Судија није свирао пенал за Србију и остало је нерешено.
(Марко, 27. februar 2022 21:20)

I svi smo bili slozni da je bio cist penal, bar sam ja imao takav utisak i mislim da je i to bio penal.

ZLO !

pre 2 godine

Videlo se ko je mnogo kvalitetniji i ko ima bolje igrace i ko zasluzuje titulu.Citave polusezone pene navijaci malog kluba kako su jaci ali zasto nisu to dokazali.Godinama se provlace remijima,sudije ih guraju o evo sad kad su mogli osigurati titulu,dokazuju ono o cemu pisem jos od pocetka prvenstva.Zvezda je za klasu jaca i to minimum.Steta samo sto je Stankovic odlucio da brani rezultat u drugom poluvremenu jer su bili zreli za petardu.
(Najrealnije,
Mnogo si mi ti "realan"Pises sta ti odgovara.Kako mislis "videlo se ko je kvalitetniji i ko ima bolje igrace i ko zasluzuje titulu"???Jer postoje druge utakmice sem derbija?Jer Partizan kriv sto ste izgubili 5 boda od Radnika?I,od kada to jedan dobijeni derbi od tri ukupno je dovoljno za titulu i za to da se kaze ko je bolji?Partizan je imao pre nepuna tri dana jaku utakmicu u Evropi,nisu bili svezi,Stanojevic promasio tim,skoro i da smo igrali sa tri igraca manje"...Kada su u drugom pol.usla tri sveza igraca situacija se promenila,sve vreme smo napadali,i da je sudija svirao penal-tesko da biste pobedili.Polako,imamo jos jedan,valjda na nasem stadionu,mozda ce te i tamo morati po pobedu.Pouka Stanojevica,valjda je jasno da Miletic Natko i posebno "veciti talenat" jovic nisu za velika dela,Natko zbog fiz.kondicije,ne odgovara mu krljanje,ostalima fali znanje.Drugo pol -putokaz+ ako zatreba i dupli centarfor.Sa Jevtovicem i Fejsom bice to ok,privescemo kraj kako treba.

Sablast

pre 2 godine

KOliko je efektivno trajalo drugo poluvreme?Igraci zvezde su vise lezali po travi nego sto se igralo,garantujem,jer su bili pritisnuti.E,moj Stanoje ,da si stavio Terzica,Jevtovica i Zivkovica od starta druga bi se prica pricala,ovako sa jovicem i jojicem -muka nasa.

profa

pre 2 godine

Zvezda je pokazala da je najbolji tim. Jednostavno, najbolje simuliraju, najbolje odugovlače, najbolje foliraju, klinci su do detalja obučeni da protivniku "na vreme" vrate loptu, a po potrebi da u teren ubace i drugu, i stvarno su naj, naj, naj....

Aspera

pre 2 godine

Aspera, u kom skoku kada je bio u doskoku i lopta se od zemlje odbila u njegovu ruku? Gde je to penal? Gde je bilo kakva namera igranja rukom? Sta je trebao da otkine sam sebi ruku mozda?
(Gossa placa Zeljko 69, 27. februar 2022 20:43)

Odskok i doskok su delovi radnje koja se zove, zamisli, skok. Blago tebi kad ti doskok nema veze sa skokom. Takodje, loptu je tek nakon primirivanja rukom uspeo da izbaci, ko zna gde bi otisla i sta bi bilo jer se to desavalo u kaznenom prostoru punom protivnickih igraca.

vlado

pre 2 godine

@ex"sudac"
Ako si ti bivsi sudija onda nije ni cudo sto nam je sudjenje takvo kakvo jeste, odnosno otvoreno navijas za zvezdu a trebalo bi da si nepristrasan.Majstore Eraković je ustopovao loptu rukom i zadrzao je u svom posedu i tako je uspeo da izbaci iz kaznenog,s da to nije uradio gde bi otisla i sta bi bilo jer je kazneni prostor bio pun partizanovih igrača.Cist penal,a jedini koji veze nema sa fudbalom si ti,a ocigledno ni sa sudjenjem,i bolje je sto si ex!

zdravko

pre 2 godine

Ali na zalost tvoju u pleofu opet se derbij igra na marakani her pravila su taka of ta dva derbija u regularnom prvenstvu boji on je u pleofu domacin

boza pub

pre 2 godine

Stanoju se o glavu obio Natho. Sa Jevtovicem na zadnjem veznom i sa Jojićem bliže golu imali bi više šansi za dobar rezultat. Zdjelar nije bio na nivou ali takav borac i ratnik je bitan za imati...Zvezda deluje fizički nespremno... Partizan sa dve evropske utakmice više u nogama u ih je nadtrčao u drugom delu...

2CRAZY

pre 2 godine

Ali ali nemaju nijedan poraz!

Ali ali dobili su Spartu!
(Stark, 27. februar 2022 20:00)

Pa sto places sto ste vi izgubili od nekih anonimusa?
Partizan je sve ozbiljno shvatio, zato i vodimo.

Racundzija

pre 2 godine

Gledam tabelu, Partizan ima gol razliku za +10 bolju od Zvezde. Jeli to znaci da u poslednjih 12 kola treba jos 2 kiksa Partizana , odnosno da samo 1 kiks nece biti dovoljan ?

2CRAZY

pre 2 godine

A mozda su se i dogovorili da Partizan sad izgubi i onda kao zanimljivije prvenstvo, a na kraju da uzme titulu.

(2CRAZY, 27. februar 2022 20:10)

Kako su se dogovorili kada je Partizan igrao najbolje što može, i jedino što je postigao jeste jedna napucana lopta u jedanestercu.

Sad, više nema Toleta, pa su ostali na nuli.
(Pera, 27. februar 2022 20:30)

Ma gde najbolje, vidi se da su bili premoreni od prosle tekme u evropi.

gladijator

pre 2 godine

Gladijator, kom Rikardu se prosli derbi ponistava regularan gol? Mislis na onu situaciju kada je igrac Partizana udario nogom u telo Rodica, Rodic pao, a Rikardo nakon ociglednog faula dao gol? Vama je to stvarno regularan gol? Ovo veceras sam zacudjen da stvarno i ozbiljno neko mislis da je penal.
(Gossa placa Zeljko 69, 27. februar 2022 23:18)

ma naravno da je "bio" faul, zar ima ikakve sumnje.kad sudi terzićev komšija iz Lovćenca sve je dozvoljeno samo da se Partizan ne odlepi
-produžavanje utakmice do 102 minuta (rekordno) ne bi li zvezda ijzednačla
- izmišljeni faulovi (pretposlednji derbi)

slobinator

pre 2 godine

kakva demagogija stankovića.stavljaš u ekipu srnića i on je kao presudio.ohi osim gola koji je dao posle katastrofalne greške golmana nije pokazao ništa.on nije ni prići pavkovu.držiš bena i pavkova na klupi do 80 minuta,a oni su igrači stvoreni za ovakve mečeve.braniš se na 2-0 čak i sa igračem više umesto da zgaziš indisponiranog protivnika.to je filozofija fudbala koju ne razumem.ja sam počeo da gledam fudbal sa 9 godina ,onu generaciju pižona ,savića i šestića.tada se igralo da daš gol više

stara skola

pre 2 godine

Navijam za zvezdu, ali ona koreografija u ovim trenutcima me ni malo nije podsetila na maratonce. Moj prvi komentar je bio sram vas bilo. Znam da vecina ljudi u ovoj zemlji podrzava Ruse, ali ja vise volim da gledam decu kako rastu u miru. Jos jednom cu napisati SRAM VAS BILO jer ono nisu maratonci, a vi " vatreni" navijaci koji kazete da Zvezdu volite vise od mene zivite u miru i pricajte sta hocete. Sramota za Srpsku navijacku scenu.

Partizan moj život

pre 2 godine

Miletić ne može i ne treba da igra u Partizanu!!!
Zdjelar kriv kod oba gola.
Zvezda nije bila bolja nego je Partizan bio loš.

Roy 74

pre 2 godine

U meču odigranom na JNA Partizanu ukradena pobeda, poništen čist gol Rikarda.

Večeras, Partizan oštećen za penal, a sudija nas dokusurio crvenom kartonom kojeg je dodelio Zdjelaru.

Dakle, sve je onako kako se i očekivalo.

gladijator

pre 2 godine

penal ko suza, na prošlom derbiju poništava se Rikardu regularan gol, boači postiže gol iako lopta ne prelazi gol liniju itd ..beskrajna krađa i lopovluci

Ipak, nismo zaslužili bolje večeras. Čim sam video da izlazimo poziciono umesto presingom kao u obe utakmice protiv Sparte,, očekivao sam nešto slično.
Tako smo i protiv Genta pa i Flore i dobili smo po nosu.
Treći put uzastopce primamo gol iz centaršuta. Tu je zvezda iznad nas u u napadu i u odbrani
Ipak će odlučiti poslednji derbi.

Fili

pre 2 godine

Nije sviran penal prilikom Rikardove sanse (ruka na ledjima Rikarda) i nije sviran penal kod kosarkasog udarca zvezdine odbrane - sve je jasno.

marko992

pre 2 godine

Marko992, uopste nisam licemeran, vec gledam realno situaciju. Promasio je loptu glavom, lopta pada od zemlju, odbija se nazad i pogadja ga u ruku. Niko od igraca Partizana oko njega, nikakva sansa za bilo sta, lopta ne ide ka golu, sam kazes da namere nema nikakve sto smo svi videli, pa ja stvarno ne znam po kom kriterijumu bi ovo trebalo da se svira kao penal? Zbog cega, jer ga je lopta pogodila u ruku? Kako je Erakovic ovo mogao da izbegne, na koji nacin?
(Gossa placa Zeljko 69, 27. februar 2022 21:51)

Namera nije jedina stvar koja se gleda.Za ovu nesmotrenost igrac se kaznjava prekrsajem ali ne i kartonom.Shvatas li da je Erakovic igrao DVA puta, slucajno je ustopovao loptu, ostala mu je u posedu i ruka mu NIJE bila pri telu.
Sta nije tacno?
Lako se praviti naivan, ocigledno je da kod nas nikada nece biti nicega zdravog , normalnog a najmanje realnog.

DINAMO ZAGREB - TOTTENHAM HOTSPUR 3-0

pre 2 godine

Mičiland-Zvezda 1-1
Zvezda-Mičiland 0-1

Dinamo-Sevilla 1-0
West Ham United-Dinamo 0-1

nagradno pitanje ciji su jaci protivnici Dinamovi ili Zvezdini?

totti

pre 2 godine

@Aster Blistok, 27. februar 2022 22:06)

Stručno mišljenje Vaše ako moze, da li je Rnic namerno igrao butinom pa je bio penal za Zvezdu, ili ga je lopta slučajno pogodila u butinu pa je bio penal za Zvezdu?

roarrr

pre 2 godine

Kao grobar, mogu da poželim da derbi bude fer i korektan, a neka pobedi bolji.

Ako, kojim slučajem, pobedi Zvezda koja nije bolja, ne treba da joj čestitamo.

Aspera

pre 2 godine

(Gossa placa Zeljko 69, 27. februar 2022 20:25)

Jeste Zvezda igrala bolje i ovaj i prosli derbi, ali je isto tako cinjenica da je u proslom derbiju ponisten cist pogodak Gomesa i da je Erakovic bio u skoku, a u skoku nema prirodnog polozaja ruke, nikad i nigde.

profa

pre 2 godine

Zvezda je pokazala da je najbolji tim. Jednostavno, najbolje simuliraju, najbolje odugovlače, najbolje foliraju, klinci su do detalja obučeni da protivniku "na vreme" vrate loptu, a po potrebi da u teren ubace i drugu, i stvarno su naj, naj, naj....

marko992

pre 2 godine

na glasu.

Marko9922,jesam, pogledao sam 5 puta situaciju. Decko je promasio loptu glavom, lopta pala na zemlju, potom se odbila u njegovu ruku. Ni P od penala niti N od namere. Mogao je VAR da gleda 3 puta, penala ne bi bilo jer ovo nije penal realno.
(Gossa placa Zeljko 69, 27. februar 2022 21:11)

Da li ti shvatas da je covek loptu ustopovao, ostala mu je kasnije u posedu.
Kako mozete reci da je ruka pri telu.Od sve vase price jedina je istina da namera nije postojala.To nikako, a nikada i nije do sada, ne moze biti jedini razlog za ne sviranje najstroze kazne.
Stvarno bi voleo da je bila obrnuta situacija, 100% sam ubedjen da bi isto reagovali.Lcemerno je tako se ponasati.

Sudija

pre 2 godine

Evo malo pomoci oko mogućeg penala. Ne gleda se da li je bila namera ili ne. Niko ne igra namerno rukom. Imate primer LS gde se sudilo milion penala na napucane lopte. Nijedna od tih nije bila namerno igranje. Penal se NE sudi ukoliko je igraca lopta pogodila u ruku odbijajući se od drugog dela tela (noga, glava). U svakom drugom slucaju pipanje lopte rukom (bez obzira s namerom ili ne) je penal.
Što se tiče same igre zaslužena pobeda zvezde. Partizan ocajan prvo poluvreme, drugo jalov. Zvezda odlična prvo , uzasna drugo.

true men don't kill coyotes

pre 2 godine

Sumnjiva utakmica. Partizan premekano ulazi u svaki duel. Dozvoljava centarsuteve bez ometanja i sl. Nesto smrdi...

zeder

pre 2 godine

Ima li sporijeg igraca u citavoj ligi od Erakovica? Covek se gega, ne trci! Sramota od igre, negledljivo Stankovicu nisi ti za ovaj sport!

Grga

pre 2 godine

neka osvoje sada titulu ako ih nije sramota
(cowboy, 27. februar 2022 19:21)
Taman koliko je vas bila sramota da osvajate titule bez VAR-a dok ste u tri dernija Savi presli centar UKUPNO dva puta. Kapiras. U tri utakmice ste presli centar DVA puta i uzimali Kokeza titule.

hahahhaa

pre 2 godine

Uzasna igra zvezde u drugom poluvremenu. Potpuni amaterizam u igri, ispod nivoa beogradske zone. Nijedan pas u drugom ne postoji. Samo duvanje lopte, s tim sto Erakovic to radi od pocetka utakmice. Od njega nikad igrac. Jedino sto me tesi je rezultat, ali je ovo sada stvarno tesko za gledanje.
Sto se tice igranja rukom , bio je cist penal. Jos jednom je Erakovic pokazao svoj amaterizam, da ne kazem nivo. Tu mu se pridruzio I Ivanic koji je namestio da Erakovic igra rukom. Zadovoljan sam rezultatom , ali igra u drugom poluvremenu......

Ranko

pre 2 godine

Ko zna koji derbi koji Zvezda dobija " ni kriva ni duzna".
Bila bolja,mozda ne za 2:0,ali Stanojevic ih pocastio Jovicem i Mileticem na strani na kojoj se zna da je Zvezda najjaca.Sudija nikoga nije ostetio,ali ocajan ne razume
igru.Zvezdini igraci i trener opravdali naziv svojih navijaca.To je onaj karakter da ne znas da li su gori kada dobijaju ili gube.
Kanga najbolji maneken tog karaktera.Neko voli Maradonu,neko Krojfa.

Racundzija

pre 2 godine

Gledam tabelu, Partizan ima gol razliku za +10 bolju od Zvezde. Jeli to znaci da u poslednjih 12 kola treba jos 2 kiksa Partizana , odnosno da samo 1 kiks nece biti dovoljan ?

vlado

pre 2 godine

@ex"sudac"
Ako si ti bivsi sudija onda nije ni cudo sto nam je sudjenje takvo kakvo jeste, odnosno otvoreno navijas za zvezdu a trebalo bi da si nepristrasan.Majstore Eraković je ustopovao loptu rukom i zadrzao je u svom posedu i tako je uspeo da izbaci iz kaznenog,s da to nije uradio gde bi otisla i sta bi bilo jer je kazneni prostor bio pun partizanovih igrača.Cist penal,a jedini koji veze nema sa fudbalom si ti,a ocigledno ni sa sudjenjem,i bolje je sto si ex!

sasa

pre 2 godine

Evo malo pomoci oko mogućeg penala. Ne gleda se da li je bila namera ili ne. Niko ne igra namerno rukom. Imate primer LS gde se sudilo milion penala na napucane lopte. Nijedna od tih nije bila namerno igranje. Penal se NE sudi ukoliko je igraca lopta pogodila u ruku odbijajući se od drugog dela tela (noga, glava). U svakom drugom slucaju pipanje lopte rukom (bez obzira s namerom ili ne) je penal.
Što se tiče same igre zaslužena pobeda zvezde. Partizan ocajan prvo poluvreme, drugo jalov. Zvezda odlična prvo , uzasna drugo.
(Sudija, 27. februar 2022 23:14)

Bravo za komentar

dejan

pre 2 godine

Noc, groblje... Dolaze "grobari"... U jednom trenutku se pojavljuje lik koji vice "dobro vece"! U tom trenutku kod grobara nastaje panika i bezanija...
(marko, 27. februar 2022 21:19)

Tako je, svi ti verujemo. Ko bi pomislio da je u pitanju nešto drugo.

boza pub

pre 2 godine

Stanoju se o glavu obio Natho. Sa Jevtovicem na zadnjem veznom i sa Jojićem bliže golu imali bi više šansi za dobar rezultat. Zdjelar nije bio na nivou ali takav borac i ratnik je bitan za imati...Zvezda deluje fizički nespremno... Partizan sa dve evropske utakmice više u nogama u ih je nadtrčao u drugom delu...

marko992

pre 2 godine

Ex "sudac", 27. februar 2022 20:43)

Ni na trenutak ne zelim da osporim Zvezdinu zasluzenu pobedu.Ruka od lakta na dole NIJE pri telu.Lopta je rukom bukvalno ustopovana.Umesto da priznate da je ovo mogao biti sviran penal, po meni 50:50, tu izmisljate kao neka pravila.
Lik je rukom ustopovao loptu,ruka ISPRED tela,kakav prirodan polozaj, o cemu pisete?!

marko992

pre 2 godine

Aspera, u kom skoku kada je bio u doskoku i lopta se od zemlje odbila u njegovu ruku? Gde je to penal? Gde je bilo kakva namera igranja rukom? Sta je trebao da otkine sam sebi ruku mozda?
(Gossa placa Zeljko 69, 27. februar 2022 20:43)

Nisi u pravu, namera nije postojala to je tacno,, ruka nije pri telu i nije prirodan polozaj.Lako je sve proverljivo.Bas je cudno da ni war nije bio potreban(odnosno sudije u war sobi su izgleda "lako" presudile).

Moje je ime sef tamne strane meseca

pre 2 godine

Па ови ни југ не могу да попуне. Идем на дерби од Калемегдана, преко Теразија, Славије и Аутокоманде, ниједно Партизаново обележје не видех. Одакле бре та шака јада долази на стадион? С Миљаковца, Кумодража, Коњарника...
(Марко,
Ti stadion video nisi.Za ovaj derbi nam je dato 5500 karata za Jug,i sve karte su kupljene jos juce,a Grobari su bili i na istoku u velikom broju i nesto na zapadu-prema jugu.Nemoj izmisljati.Kako vi nama-tako cemo i mi vama,i vi cete dobiti 2800 karata za sever,pa snadjite se...

kris

pre 2 godine

Biće dobro ako Borjan,Erakovic i Dragović nešto iskreiraju za gol,jer jedino što vidimo od tima kojem treba pobjeda jeste njihovo kombinovanje ispred sopstvenog šesnaesterca.Picini još nije nijednu dodao kome treba.Evo upravo dadosmo gol,po meni prerano jer sad očekujem da se panično branimo sat vremena.

Hudini

pre 2 godine

Nezainteresovanost kako igrača tako i trenera Partizana za najbitniju utakmicu je katastrofična takva letargičnost odbrane Partizana skoro nije viđena ono je strašno nadskače ih Katai koji je visok metar i žilet Zaječar nemo stoji i gleda Srnica kako centrira neometano pri prvom golu pa onda taj isti Zaječar dodaje loptu Katajiju ovaj daje drugi gol ono je strašno šta su oni oprmili da igra u Partizanu. Trener iznenadjujuce hladan i deluje kao da ga ništa ne interesuje ili je zvezda toliko nadmoćna ili je prvo poluvreme namešteno .

kopiranosatvitera

pre 2 godine

Je si li ti shvatio koreografiju uopšte???
(djuka_pg, 27. februar 2022 20:09)

Sta ćemo sa bojama? Hoćeš da kažeš da nije zastava ukrajine? Da su crne boje a ne plave ne bi bilo zamerke.

dragan

pre 2 godine

Što se vi sekirate,kad će melanhonični nazovi trener Partizana,samo kada igra protiv Zvezde je melanholičan,sa velikim intelektualcima iz Uprave,vam na JNA ustupiti i rezultat i igru.
Niko vam ne spori kvalitet.
Samo neka objasni, zašto je nezainteresovan,za razliku od drugih utakmica,samo kada igra protiv Zvezde.
Ali u redu.N8čija nije do zore.

Sablast

pre 2 godine

KOliko je efektivno trajalo drugo poluvreme?Igraci zvezde su vise lezali po travi nego sto se igralo,garantujem,jer su bili pritisnuti.E,moj Stanoje ,da si stavio Terzica,Jevtovica i Zivkovica od starta druga bi se prica pricala,ovako sa jovicem i jojicem -muka nasa.

Aspera

pre 2 godine

Aspera, u kom skoku kada je bio u doskoku i lopta se od zemlje odbila u njegovu ruku? Gde je to penal? Gde je bilo kakva namera igranja rukom? Sta je trebao da otkine sam sebi ruku mozda?
(Gossa placa Zeljko 69, 27. februar 2022 20:43)

Odskok i doskok su delovi radnje koja se zove, zamisli, skok. Blago tebi kad ti doskok nema veze sa skokom. Takodje, loptu je tek nakon primirivanja rukom uspeo da izbaci, ko zna gde bi otisla i sta bi bilo jer se to desavalo u kaznenom prostoru punom protivnickih igraca.

vlado

pre 2 godine

Potpuno zaslužena pobeda Zvezde,cist drugi zuti Zdjelara, Partizan potrosen posle Sparte,jako tanak roster bez kreativnog igraca,i drugog ozbiljnog napadača,Jović nema sta da trazi u Partizanu.
P.S. Cist penal za Partizan posle igranja rukom Erakovića!

Aspera

pre 2 godine

(Gossa placa Zeljko 69, 27. februar 2022 20:25)

Jeste Zvezda igrala bolje i ovaj i prosli derbi, ali je isto tako cinjenica da je u proslom derbiju ponisten cist pogodak Gomesa i da je Erakovic bio u skoku, a u skoku nema prirodnog polozaja ruke, nikad i nigde.
(Aspera, 27. februar 2022 20:33)


Чисто да знаш да смо због тога испали са СП-а 2010. када је играч Аустралије млатнуо лопту руком у скоку при чему му је рука била испружена. Судија није свирао пенал за Србију и остало је нерешено.
(Марко, 27. februar 2022 21:20)

I svi smo bili slozni da je bio cist penal, bar sam ja imao takav utisak i mislim da je i to bio penal.

ZLO !

pre 2 godine

Videlo se ko je mnogo kvalitetniji i ko ima bolje igrace i ko zasluzuje titulu.Citave polusezone pene navijaci malog kluba kako su jaci ali zasto nisu to dokazali.Godinama se provlace remijima,sudije ih guraju o evo sad kad su mogli osigurati titulu,dokazuju ono o cemu pisem jos od pocetka prvenstva.Zvezda je za klasu jaca i to minimum.Steta samo sto je Stankovic odlucio da brani rezultat u drugom poluvremenu jer su bili zreli za petardu.
(Najrealnije,
Mnogo si mi ti "realan"Pises sta ti odgovara.Kako mislis "videlo se ko je kvalitetniji i ko ima bolje igrace i ko zasluzuje titulu"???Jer postoje druge utakmice sem derbija?Jer Partizan kriv sto ste izgubili 5 boda od Radnika?I,od kada to jedan dobijeni derbi od tri ukupno je dovoljno za titulu i za to da se kaze ko je bolji?Partizan je imao pre nepuna tri dana jaku utakmicu u Evropi,nisu bili svezi,Stanojevic promasio tim,skoro i da smo igrali sa tri igraca manje"...Kada su u drugom pol.usla tri sveza igraca situacija se promenila,sve vreme smo napadali,i da je sudija svirao penal-tesko da biste pobedili.Polako,imamo jos jedan,valjda na nasem stadionu,mozda ce te i tamo morati po pobedu.Pouka Stanojevica,valjda je jasno da Miletic Natko i posebno "veciti talenat" jovic nisu za velika dela,Natko zbog fiz.kondicije,ne odgovara mu krljanje,ostalima fali znanje.Drugo pol -putokaz+ ako zatreba i dupli centarfor.Sa Jevtovicem i Fejsom bice to ok,privescemo kraj kako treba.

no name

pre 2 godine

Голман Партизана је крив за оба гола...
(кићОне, 27. februar 2022 19:12)

Ne lupaj, Zdjelar kriv za oba gola!
(voma, 27. februar 2022 19:35)

Nažalost golman je kriv za oba gola. Tačnije jedine dve sanse koja je C.Zvezda imala u prvom poluvremenu. Zdelar je malo kriv ko drugog gola. I Ne moze Zdjelar da bude kriv za centarsut, sta se tu sve desava posle gola. Takvi centarsuteva ima na uta.

Golman odlican mora nesto i da odbrani.
Tako da sad je na Popovicu da li ce da prlegrmi ovu krizu postane golman ili nista.Tako nazalost ti lupas.

P.s Čini mi se da je Stanojevic zrtvovao ovu utakmicu. Terzic je morao da počne. Zašto je tako? Nema odgovora,.jer Zvezda ima problem da da gol ako je nepoklonis

2CRAZY

pre 2 godine

A mozda su se i dogovorili da Partizan sad izgubi i onda kao zanimljivije prvenstvo, a na kraju da uzme titulu.

(2CRAZY, 27. februar 2022 20:10)

Kako su se dogovorili kada je Partizan igrao najbolje što može, i jedino što je postigao jeste jedna napucana lopta u jedanestercu.

Sad, više nema Toleta, pa su ostali na nuli.
(Pera, 27. februar 2022 20:30)

Ma gde najbolje, vidi se da su bili premoreni od prosle tekme u evropi.

Kole

pre 2 godine

Uživo: Erakovića lopta pogodila u ruku, Jovanović odmahnuo rukom...

A komentator objašnjava kako za penal mora da je uhvati sa obe ruke i da tapka :)

kodzo

pre 2 godine

Mister mi je ponovo ogadio pobedu u derbiju. Celo poluvreme se branis i zadrzavas igru protiv ovog ocajnog Partizana. Umesto da im das jos 2 komada, ekipa potpuno nezainteresovana da da gol. Odlazi iz Zvezde, ovo nije nasa igra.

vlado

pre 2 godine

@aster blistok
Igranjem rukom je ustopovao loptu koja je ostala u njegovom posedu.To si namernog prenrbregnuo ili slucajno,hm,hm! U svakom slučaju cist penal!Ali to nije razlog da se na bilo koji način umanji potpuno zaslužena zvezdina pobeda

2CRAZY

pre 2 godine

Ali ali nemaju nijedan poraz!

Ali ali dobili su Spartu!
(Stark, 27. februar 2022 20:00)

Pa sto places sto ste vi izgubili od nekih anonimusa?
Partizan je sve ozbiljno shvatio, zato i vodimo.

marko992

pre 2 godine

(Gossa placa Zeljko 69, 28. februar 2022 00:20)

Pravila postoje da bi se koristila kako ko hoce, pogotovo kod nas to vazi.Jako je redak slucaj koji se juce desio, iako je u pitanju nespretna reakcija problem je sto mu je lopta ostala u posedu, da nije bilo kontakta sa rukom nisam siguran da bi tako bilo.Pre bih rekao da lopta ide levo od njega ka grupi igraca (njih 4,5 od kojih su dva Partizanova).Kako bi ko reagovao je pitanje.Ovde se radi o tome koliko ovo branite kao da vam zivot zavisi.Ubedjen sam da bi drugacije pricali da se ovo vama desilo.Ocajna igra i posebno postavka trenera Stanojevica nikakve veze nema sa ovom situacijom.

Cubaka

pre 2 godine

Raspored Partizana u Ling-long ligi :
Sklanjalica
Sklanjalica
Sklanjalica
Sklanjalica
Crvena Zvezda
Sklanjalica
Sklanjalica
Sklanjalica.........

Batko

pre 2 godine

Kada pogledaš ponašanje Stankovića shvatiš zašto zvezdaše zovu kako zovu.
(Krcun, 27. februar 2022 20:09)

Preživeo si basket prošlog vikenda nekako...
Taman se rehabilitovao kad ono fudbal...Teško, a ?

Aster Blistok

pre 2 godine

Teško, vrlo teško da će Zvezda da pobedi. partizan je u odličnom momentu i zaista igra dobar fudbal. Naročito dobro izgleda na terenu kada ima rezultat koji mu odgovara, što je u ovom slučaju tako. Ume da igra strpljivo i da čeka protivnika da krene na sve ili ništa i tada koristi to za egzekuciju. Ako izvučemo remi, tipa 0-0 ili 1-1 da budemo srećni. Da ne bude zabune, ovo pišem kao zvezdaš.
Srećno mojoj Zvezdi.

bobanmkd

pre 2 godine

Samo da vas potsetim...vi ste uzeli ipak titulu kada je ono Lola rekao.

Zasluzena pobeda zvezde...poraz Stanoja...koji je morao da igra bunker jer je ekipa ipak pre 3 dana do 23 h uvece igrala Euro utakmicu.

Miletic I Natko I tada bili najgori I ti kreces sa njima.

Za kraj...procitajte Josh jednom prvu recenicu ;))))

Najrealnije

pre 2 godine

Videlo se ko je mnogo kvalitetniji i ko ima bolje igrace i ko zasluzuje titulu.Citave polusezone pene navijaci malog kluba kako su jaci ali zasto nisu to dokazali.Godinama se provlace remijima,sudije ih guraju o evo sad kad su mogli osigurati titulu,dokazuju ono o cemu pisem jos od pocetka prvenstva.Zvezda je za klasu jaca i to minimum.Steta samo sto je Stankovic odlucio da brani rezultat u drugom poluvremenu jer su bili zreli za petardu.

Nikola

pre 2 godine

Tako je bre, kidaj! Da se zna ko vozi traktor a ko otvara kapiju :D
(Miloje, 27. februar 2022 18:48)

Samo nemoj tu foru pred drustvom u skoli jer je mnogo stara i neces ispasti kul

cole

pre 2 godine

ajde ako vam je lakse, grobari: da, penal je bio...ali, da...takav penal se ne svira protiv velikana. naucite i upamtite: mali ste bili, sada ste i bicete. zvezda je najveci klub u regionu, bio, sada je i bice. i protiv nas se takve stvari ne sviraju! jel vam lakse sad?
a vi i dalje dovodite trenere amatere, drvored od fudbalera, pa ce djavo da vam bude kriv sto nikada nista da osvojite necete. tim u kojem su urosevic, miletic, vujacic, jojic, natho, markovic, miljkovic, neki zivkovic, ostojic, zdjelar, menig...to je vama tim od kojeg nesto ocekujete?!? to i o vama govori mnogo.

CJC

pre 2 godine

Najiskrenije bih želeo da primimo 2 pa i 3 gola pa da ovog Stankovića lepo oteraju. Imaš 2-0, mnogo si bolji i umesto da napadaš da im daš još golova ti se povlačiš, puštaš ih do 30m bez otpora.

Mitar

pre 2 godine

Zdjelar direktni krivac za oba gola Zvezde u prvom poluvremenu.Jako limitiran igrac u tehnickom smislu.Mora to bolje.Volim Partizan ... ajmo 2-3

...

pre 2 godine

Zašto bre Srnić,brate mili? Bolje da je Falko igrao,eventualno Ben,možda i Motika a da se Kanga malo povuče.Ovako,totalno nekreativni Srnić na mestu gde treba da se razmišlja.Bolje bi bilo i Krstičić da je na tom mestu.

gladijator

pre 2 godine

Gladijator, kom Rikardu se prosli derbi ponistava regularan gol? Mislis na onu situaciju kada je igrac Partizana udario nogom u telo Rodica, Rodic pao, a Rikardo nakon ociglednog faula dao gol? Vama je to stvarno regularan gol? Ovo veceras sam zacudjen da stvarno i ozbiljno neko mislis da je penal.
(Gossa placa Zeljko 69, 27. februar 2022 23:18)

ma naravno da je "bio" faul, zar ima ikakve sumnje.kad sudi terzićev komšija iz Lovćenca sve je dozvoljeno samo da se Partizan ne odlepi
-produžavanje utakmice do 102 minuta (rekordno) ne bi li zvezda ijzednačla
- izmišljeni faulovi (pretposlednji derbi)

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Zvezda je pokazala da je najbolji tim. Jednostavno, najbolje simuliraju, najbolje odugovlače, najbolje foliraju, klinci su do detalja obučeni da protivniku "na vreme" vrate loptu, a po potrebi da u teren ubace i drugu, i stvarno su naj, naj, naj....
(profa, 27. februar 2022 20:15)

I najbolje daju golove...

marko992

pre 2 godine

marko992


A, što ne naučiš pravila,pa se javiš...?
(Batko, 27. februar 2022 21:44)

Nemoj samo ti o pravilima.
Pojma ti nemas.
Imas pomoc, ruka je bila u prirodnom polozaju....sada ti nastavi pametnjakovicu.

g

pre 2 godine

Dok je Partizan jurio Zvezdu prošlih sezona bio je bolji u derbiju, sad kad Zvezda juri njih ona je bolja, znači sve je u pristupu utakmici, ako igraš ziheraški na nerešeno izgubićeš, pobeđuje hrabriji koji ide na pobedu

Granota

pre 2 godine

Je l realno da nema prenos na RTS-u? Je l ih nije sramota???
(Nnn, 27. februar 2022 18:02)

Ja stvarno ne razumem ovakve komentare. GODINAMA u svim ligama, TV prava su centralizovana. Derbi prenosi onaj koji je kupio prava na prenos lige. Mislim, nije teško shvatiti, zato ne razumem ovakve komentare - osim u slučaju trolovanja

Hamurabi

pre 2 godine

Zgaženi ste večeras. A jedina krađa je Partizanov celosezonski niz bez poraza. Stanković je odučio Murinja Stanojevića od fudbala. Sad uzmite titulu ako vas nije sramota, što bi reko Lolo.

Marko

pre 2 godine

Nisam dugo gledao nas fudbal i šokiran sam ponašanjem svih fudbalera na terenu kao i trenera. Toliko nepotrebnog divljanja, raspravljanja sa sudijama, sa svojim i tudjim igračima. Foliranja, bespotrebnih prljavih startova. Ovo je jednostavno užasno neprijatno za gledanje. Sramota i užas

Toto-ko-tunjo

pre 2 godine

Čestitam cigani, zasluzeno. Nema nikakvih zamerki. Nećemo da se izvlačimo na ruku, ona je uz telo, nema namere.
(Bubson, 27. februar 2022 20:03)

Zasluženo jeste, ali kad pogledam drugo Zvezdino poluvreme, plače mi se. Naravno, teši me što je vama za plakanje cela utakmica. Što se ruke tiče, mogao je, ali i nije morao da svira. Imaju valjda taj VAR, pa valjda su nešto gledali.

Back in Black

pre 2 godine

Koji su to kompleksaši - slave gol pred jugom.
(Miloš, 27. februar 2022 18:36)
Lik je stanac nije ni znao gde slavi,vidi se kako ga Ivanic zove.

Gospodin

pre 2 godine

Ovo plakanje i kukanje grobara me sad vec zestoko smorila,pa dal je moguce da toliko gledam i citam kako placete na svakom portalu? Sta vam nije jasno? Losi ste kao sto se i vidi i tacka. Imate google,nadjete pravilnik,ruka u prirodnom polozaju,sudac odlican,isti kriterijum,umesto da prestanete plakat i zapitate se kako to da ste imali samo jedan sut u okvir gola i to slucajan? Ne,nego vama krivi svi zivi samo vasi igraci ne,sta bude onda? Plakanje i kukanje,ajde bre vise...suocite se sa svojim dvoristem i naucite primit poraz i cao. Pogledate snimak i naucite na greskama svojim. Od plakanja nema nista.

Fenris

pre 2 godine

Ne treba stati kao u košarci. Treba gaziti do petarde kao što je trebalo da Radonja tera do +45. To je taj Partizan, koji u Srbiji ne može bod da izgubi.

Medvedev

pre 2 godine

Dejani su za nedelju dana srušili tri grobara. Prvo je pao čuveni Željko Žoc Obradović, i to debelo; zatim Stanoje i kao šlag na tortu Sale Djordjević.

est

pre 2 godine

Koji su to kompleksaši - slave gol pred jugom.
(Miloš, 27. februar 2022 18:36)
fudbalski klub Crvena Zvezda ima komopeks od fudbalskog kluba Partizan.hahahahhahahahaha..hit

zeder

pre 2 godine

Dva srecna gola protiv ovih crno belih amatera i zatvori se covek u drugom, kao da igra protiv Sitija! Odlazi, ovo bi normalan naduvao do petice!

roten

pre 2 godine

Razlika u klasi je evidentna, očekivana pobeda Zvezde.I naravno očekivani nož u leđa biznismena sa severne tribine,nadam se da ćemo preživeti onu koreografiju sa početka utakmice i da nas UEFA neće izbaciti iz Evrope.

Марко

pre 2 godine

Па ови ни југ не могу да попуне. Идем на дерби од Калемегдана, преко Теразија, Славије и Аутокоманде, ниједно Партизаново обележје не видех. Одакле бре та шака јада долази на стадион? С Миљаковца, Кумодража, Коњарника...

One night in May

pre 2 godine

Dok je Partizan jurio Zvezdu prošlih sezona bio je bolji u derbiju, sad kad Zvezda juri njih ona je bolja, znači sve je u pristupu utakmici, ako igraš ziheraški na nerešeno izgubićeš, pobeđuje hrabriji koji ide na pobedu
(g, 27. februar 2022 23:09)


Sta je Partizan jurio proslih sezona??? - 30??
Partizan je mogao da juri da smanji bodovnu razliku, od titule bi se oprastao sredinom novembra.

asdf

pre 2 godine

Nije sviran penal prilikom Rikardove sanse (ruka na ledjima Rikarda) i nije sviran penal kod kosarkasog udarca zvezdine odbrane - sve je jasno.
(Fili, 27. februar 2022 19:35)

Jasno je jedino da te boli poraz jako...

Ex "sudac"

pre 2 godine

.S. Cist penal za Partizan posle igranja rukom Erakovića!
(vlado, 27. februar 2022 20:03)

Dečko ti pojma nemaš o fudbalu. I još si Grobar. Onaj Raka Djurovic pa sada Dejan Nedić onemeše od objašnjenja da nije svaki dodir lopte i ruke penal. Prvo lopta odskače od zemlje. Drugo. Ruka u prirodnom položaju. Treće. Nije bila šansa. Četvrto. Lopta je udarila u ruku a ne ruka u loptu.

Rajko

pre 2 godine

Kratka analiza fk partizan-trubadur

Golman - amater
Odbrana - rupa
Sredina - ne postoji
Napad - koji napad ??

Suma sumarum - rahitični panjevi.
(Analitičar, 27. februar 2022 19:02) Ali evo sad ce da analiziraju ovaj napucanac u ruku od zemlje..da ne bude sve cisto ,napasce sad drzavu da im otima titulu a to sto Rikardo i kompanija šutnuli po golu nisu ,pusti to !

Ohi

pre 2 godine

Odučili smo Partizan od fudbala, ipak se vidi razlika u klasi i ko igra 1/8 Finala nikad jače Lige Evrope, a ko 1/8 Finala Lige Konferencija.

Partizan svima u Ligi daje po 3-4 komada, a za 2 derbija ukupno 2 šuta u okvir gola.

Šutevi u OKVIR 7:1 za Zvezdu.
Ukupno šuteva 9:5

Rikardo se nije video, ipak ste i vi i Sparta mali klubovi za nas.

Gossa placa Zeljko 69

pre 2 godine

Gladijator, kom Rikardu se prosli derbi ponistava regularan gol? Mislis na onu situaciju kada je igrac Partizana udario nogom u telo Rodica, Rodic pao, a Rikardo nakon ociglednog faula dao gol? Vama je to stvarno regularan gol? Ovo veceras sam zacudjen da stvarno i ozbiljno neko mislis da je penal.

zdravko

pre 2 godine

Ali na zalost tvoju u pleofu opet se derbij igra na marakani her pravila su taka of ta dva derbija u regularnom prvenstvu boji on je u pleofu domacin

Pavle

pre 2 godine

Rezultat odraz razlike u klasi. Drugo poluvreme super interesantno da se pokaže koliko je Partizan nemoćan i nema nikakvu ideju u napadu. Sanogo i Srnić ugasili vezni red Partizana, Dragović kao i ranije uvek za korak ispred Rikarda. Odbrana Partizana amaterska (u ligi neće niko da ih napadne). Toliko panike kod svakog centaršuta. Na kraju čisti kvalitet koga ima više Zvezda je odneo prevagu.

Back in Black

pre 2 godine

Na žalost Borjan ne igra sledecu utakmicu,povredio se.Tj. nije se povredio nego se covek smrzo na ovoj utakmici pa mu Deki dao pauzu.

Dorotej

pre 2 godine

Nema još sastava. Očekujem da krenemo sa Srnićem i jednim napadačem. To ne bih voleo. Ako idemo na pobedu, treba krenuti od početka sa dvojicom pa šta bude. Radnik nas je ukanalio i nemamo više šta da izgubimo.

Lester Bo McCaleb

pre 2 godine

Kaže Ibanjez u ovom video dole hahaha, slobodan udarac je bio malo dalje a ja lepo pomerio loptu gde mi više paše hahahahhaha.

Pedja

pre 2 godine

Ne mogu da verujem da se Stankovic ipak odlucio za Srnica. Jeste da je solidan na sredini, prekida akcije, ali nema kreativnosti. Ovde Zvezda juri pobedu, a nema potrebu da se brani. Pa je bolje da je igrao Stanic ili da je ubacio Motiku na krilo, pa cak i Stankovica. Svi su oni bili po meni bolja resenja.

Verbal

pre 2 godine

Rodic ima svo vreme ovog sveta kod centarsuta i pogledao i lagano se namestio dok mali Jovic stoji metar od njega i gleda, nije ni nogu ispruzio da pokusa da ga blokira. Menadzerski igrac, nit srcan nit borben sam pada sa loptom, a u startnoj postavi pre Terzica i Lazara. E moj Stanoje. A o golmanovoj reakciji nema potrebe trositi reci. Tuga.

exe

pre 2 godine

Ma nema veze što je penal i ruka.
Mora se igrati dalje, mora državna mezimica da pobjedi.
(Slavko Vrekic, 27. februar 2022 19:25)

Lopta pogodi igraca proletera u prošlom kolu u ruku protiv zvezde isto nije bio penal,isto nije radio Var, sta kukate

DELIJA bosanceros

pre 2 godine

Имамо лијепу предност ал још нисмо завршили посао. Пуна концентрација и само овако наставити.
(ДЕЛИЈА??, 27. februar 2022 18:55)

Odlicno si navijao brate moj!

djuka_pg

pre 2 godine

00

Šta ćemo sa koreografijom spornom, Zvezdo moja?
(kopiranosatvitera, 27. februar 2022 19:55)

Je si li ti shvatio koreografiju uopšte???

Rocky

pre 2 godine

Lopta se odbila od zemlje... nije penal. Naučite pravila.

A i da nije od zemlje, ne ostoj namera, nije ni video loptu ruka u prirodnom položaju.

Jadni mali šamrokovci....za nešto oni moraju da kukaju.

Loši ste i to je to, Zvezda vas je pregazila..I da je trebalo dala bi vam lako još golova. Rutinska pobeda.

Cuveni Zdjelar

pre 2 godine

Samo je bilo pitanje vremena kad se nas Zdjelar sahraniti. Ljudi ga dizali u nebesa, a covek jedino sto zna jeste da trci. Kod oba gola kriv. Kao i milion puta do sada. Nazalost kasno cemo shvatiti da je to zapravo los igrac.

Ljubo

pre 2 godine

Hoće li početi ova policija da radi svoj posao konačno i da prvo pretrese stadion 2 sata pre utakmice a na ulazu pretrese ove huligane i da ni jedna baklja i petarde ne uđe na stadion.Stvarno me više nervira ovo uopšte se ne može gledati utakmica.

Веља

pre 2 godine

Гробоси, ВАР иде на захтев судије, а не Александра Станојевића. Ераковић није играо руком , лопта га је погодила у руку. То нико нормалан не би судио.

Миливоје Ватрогасац

pre 2 godine

Свака част наша Црвена Звездо! Прво полувреме како је договорено, друго полувреме тактички баш како је договорено у паузи између првог и другог. Сасвим довољно да се мала партизанка стави у џеп. Овако до априла, а од 4. априла освајамо титулу. Свима нама честитам победу у дербију, живели!

djuka_pg

pre 2 godine

Sta ćemo sa bojama? Hoćeš da kažeš da nije zastava ukrajine? Da su crne boje a ne plave ne bi bilo zamerke.
(kopiranosatvitera, 27. februar 2022 20:30)

Ovo je najbolja koreografija delija u zadnje vrijeme, a što se tiče boja svako vidi ono što želi da vidi. Neko vidi dobru koreografiju, neko zastavu ukrajine a neko nešto treće. Sve u svemu ja nemam zamjerke?

sportista

pre 2 godine

Mene kao navijaca Zvezde naravno raduje pobeda crveno-belih I dobra igra. Ipak, nekoliko stvari me posebno odusevilo. Prvo, razgovor Dekija I Stanoja na kraju, svaka cast. Drugo, Stanojevicevo priznanje za bolju igru Zvezde I cestitke, postovanje. Trece, odlicno pripremljen stadion, prenos meca, sve uradjeno sjajno. Kad se setim kako je to sve izgledalo pre deset godina.. I naravno pun stadion, bas je bilo lepo videti, bez incidenata.. Kao da se igralo bilo gde u Evropi. Kad bi nam se ovako pratila liga, gde bi nam kraj bio. Uz par dobrih stadiona koji se rade, I uspehe koje smo postigli prethodne dve godine u fudbalu, mozemo da napravimo lepu pricu. Svakako, Zvezda I Partizan imaju sanse u osmini finala evropskih utakmica, a borba za titulu ce biti neizvesna do samog kraja.. Zelim srecu I jednima I drugima u Evropi, svaki bod je velika stvar za nas fudbal. Sportski pozdrav.

Ex "sudac"

pre 2 godine

ex"sudac"
Ako si ti bivsi sudija onda nije ni cudo sto nam je sudjenje takvo kakvo jeste, odnosno otvoreno navijas za zvezdu a trebalo bi da si nepristrasan.Majstore Eraković je ustopovao loptu rukom i zadrzao je u svom posedu i tako je uspeo da izbaci iz kaznenog,s da to nije uradio gde bi otisla i sta bi bilo jer je kazneni prostor bio pun partizanovih igrača.Cist penal,a jedini koji veze nema sa fudbalom si ti,a ocigledno ni sa sudjenjem,i bolje je sto si ex!
(vlado, 27. februar 2022 21:50)

Da te ja ne bih ubedjivao i pisao nešto što ti nećeš da razumeš valjda umeš da guglaš i izguglaš Pravilnik fudbalske igre. Poglavlje kazneni udarac. Tamo objašnjeno sve. Pusti navijačko kukanje. Ja sam pokušao da objasnim ali ti ne shvataš

...

pre 2 godine

Šta igra Partizan, nije mi jasno. Ni jedna akcija.
(Danilo, 27. februar 2022 18:35)

Znanje je krhko...ne sklanja se protivnik,sudija svira po pravilima i naravno pravi odraz kvaliteta dva kluba,za poluvreme je ovaj.Da se zna najbolji.

mr.wolf

pre 2 godine

neka osvoje sada titulu ako ih nije sramota
(cowboy, 27. februar 2022 19:21)
Taman koliko je vas bila sramota da osvajate titule bez VAR-a dok ste u tri dernija Savi presli centar UKUPNO dva puta. Kapiras. U tri utakmice ste presli centar DVA puta i uzimali Kokeza titule.
(Grga, 27. februar 2022 19:29)

U zadnja 11 prvenstvena derbija ste pobedili 1. JEDNOM !
Kapiras ?

Gossa placa Zeljko 69

pre 2 godine

Bravo momci, bravo Deki na taktici i igri. Bukvalno smo razbili lagano Partizan i pokazali da smo mnogo bolji. Steta sto Mirko ono nije realizovao da bude 3:0, ali nema veze. Partizan je ocajan i sada je svima jasno da je onaj niz produkt sklanjalica a ne kvaliteta.

Gossa placa Zeljko 69

pre 2 godine

Marko9922,jesam, pogledao sam 5 puta situaciju. Decko je promasio loptu glavom, lopta pala na zemlju, potom se odbila u njegovu ruku. Ni P od penala niti N od namere. Mogao je VAR da gleda 3 puta, penala ne bi bilo jer ovo nije penal realno.

Aster Blistok

pre 2 godine

.P.S. Cist penal za Partizan posle igranja rukom Erakovića!
(vlado

Apsolutno NETAČNO. Ruka jeste bila ali od odbotka sa zemlje i u prirodnom položaju. Nije uopšte uticala na igru. Ni govora o penalu.

momo brko

pre 2 godine

Kakav penal želite kad ste za 90 minuta jednom pucali na gol zvezde zar vas nije sramota da pominjete penal uvek tražimo greške na pogrešnoj strani gde se zaglavijo parni valjak to analizirajte!!!

Batko

pre 2 godine

marko992, 28. februar 2022 10:21


Na više portala od juttos imaš objašnjenje nekoliko sudija ZAŠTO nije penal.

Ali ti nastavi da teraš po svome. Verovatno ti je tako lakše

mr.wolf

pre 2 godine

Kaže Ibanjez u ovom video dole hahaha, slobodan udarac je bio malo dalje a ja lepo pomerio loptu gde mi više paše hahahahhaha.
(Lester Bo McCaleb, 27. februar 2022 17:00)

Inace, to nikad, ni jedan igrac nije uradio. Pogotovo za slobodnjake na 35m od gola.

est

pre 2 godine

Kao i u kosarci presudilo je iskustvo Zvezde u ozbiljnijem takmicenju i u desetinama slicnih utakmica ovih 6.godina.
Sa druge strane kad je partizan u fudbalu nesto i znao.
cudi me sto Partizan nije mogao vise obzirom da je Zvezda u krizi.

lol

pre 2 godine

Kada lopta pogodi lopta u ruku igraca proletera problema ,nema problema, za komentatora , kaze nema elementata, a sada videce se u analizi I slicno ,koliki licemer moze da bude bas ovaj isti komentator

Coa

pre 2 godine

Bravo Zvezdo, pobedila je razlika u klasi koja je i laiku lako uočljiva.
Nešto slično kao u košarci.
Zvezda je igrala tako da mi je stvorila osećaj da bi postigla i 5 golova ako bi joj bilo potrebno.
Nisam očekivao ovoliko jalov partizan.
Prešao je na Zvezdinu polovinu tek onda kad smo im mi to dozvolili.
Nismo trebali, morali smo im dati 5 kom ali šta je tu je.
Čestitke braćo Cigani!

djuro

pre 2 godine

Lazar Marković najbolji Zvezdin igrač.

A Zdjelar kopija svog trenera po drčnosti i nevaspitanju.

Ako se zna da su im to kapiteni, nije teško videti u čemu je problem Partizana, inače sasvim solidna ekipa.

Aster Blistok

pre 2 godine

@aster blistok
Igranjem rukom je ustopovao loptu koja je ostala u njegovom posedu.To si namernog prenrbregnuo ili slucajno,hm,hm! U svakom slučaju cist penal!Ali to nije razlog da se na bilo koji način umanji potpuno zaslužena zvezdina pobeda
(vlado

Nisam ja ništa namerno prenabregnuo. Tebi i svim ostalima koji lupate gluposti poručujem. NEMATE POJMA SA PRAVILIMA. Nije on ništa u toj situaciji NAMERNO uradio, a najmanje da je NAMERNO UŠTOPVAO LOPTU. Jednostavno, lopta odskače i udara ga u ruku koja je U PRIRODNIM POLOŽAJU. Ne utiče na dalji igru, jer i da ga nije udarila u ruku opet bi bila U NJEGOVOJ BLIZINI, tj. opet bi on prvi došao do lopte.



Lupetate gluposti.

zvezdaš

pre 2 godine

Što se tiče penala, on nike bio iz više razloga. Prvo, lopta odskače od zemlje i udara igrača Zvezde u ruku koja je u prirodnom položaju. Kao drugo, ta lopta nije išla ka golu pada je zaustavila potencionalni gol. Kao treće, lopta nije išla ni prema nekom igraču partizana već je bila "u posedu" tog ^zvezdinog igrača,tj. i da ga nije pogodila u ruku prilikom odskoka, opet bi bila kod njega. I kao zadnje, ako me sećanje ne vara, skoro je došlo do promene u tom pravilu "igranja rukom u šesnaestercu" koje kaže da se ne svira penal ako je lopta upućena na metar od odbrambenog igrača ili ako ga prilikom odskoka sa trave lopta pogodi u ruku, i ako zbog toga on nema vremena da skloni ruku. To pravilo je promenjeno zbog upornog pokušavanja oznudjivanja penala na taj način od strane protivničkih fudbalera koji su uvek pokušavali da "gadjaju" ruku protivnika.(Napominjem ponovo, nisam siguran ali mislim da je tako nešto u pitanju)

muntakis

pre 2 godine

sta je sa krsticicem? povreda ili to nije onaj igrac iz proslog boravka u zvezdi? malo mi nerealno da je srnic prva opcija u vezi. nikolic je ispricana prica to vidim vec

realan zvezdas

pre 2 godine

Još jutros sam napisao da će Srnic sigurno igrati.. Najveći trkač i najborbeniji igrač u Zvezdi.. I jedini koji može da zakrpi rupe u veznom redu. I puno poštovanje za njega, jer znam da ce dati i zadnji atom snage, da Zvezda pobedi. Nikada ne išli na sebe, uvek za tim.

Komšija

pre 2 godine

Gaziiiiii breeee Zvezdo.Gube nameštenu titulu.Samo jedan tim nisu mogli da kupe.Ovo se u istoriji nije desilo.Stamota glodari.Sramotaaaaaa.

onako

pre 2 godine

E moj Stankoviću...ok da se zatvoriš i igraš kontru ali bar neka je razviju.

Ko zna koji put Zvezda ne zna da razvije kontru. Šteta.

Iskreno ne vidim razlog da menja jer je pojeo Partizan u prvom poluvremenu... mogao je da ih ugazi sa 4,5 golova jer nisu znali gde su.

Puštati Stankoviću i igračima drugo poluvreme da gledaju kako ne treba.

Sabre

pre 2 godine

to je filozofija fudbala koju ne razumem.ja sam počeo da gledam fudbal sa 9 godina ,onu generaciju pižona ,savića i šestića.tada se igralo da daš gol više
(slobinator, 27. februar 2022 22:30)

I zato je neko legenda srpskog i italijanskog fudbala i covek koji je Zvezdu sa poluigracima doveo do osmine finala Lige Evrope, a ti si neki random lik sa neta.

Zoran

pre 2 godine

Za 25min. Partizan bukvalno nije napravio jednu akciju..jedno normalno dodavanje, ništa. Rikardo jedva prosečan igrač..ne zna da zagradi loptu. Odbrana Partizana živa komedija. Sve u svemu nikada slabiji tim Partizana. Da li Natkho i Jojić igraju. Evo pade gol , sasvim zasluženo, jer ovo su nevidjene vezare.
Golman umesto da hvata loptu on je spušta ovom na noge...ha,ha..

deki 27

pre 2 godine

Zvezda zasluzeno vodi, ciketanska igra Partizana na bod dovela je do ovakvog rezultata . Stankovic nedostojan klupe Zvezde, da bi bio trener nasih najvecih ekipa, moras biti gospodin covek u pravom smislu te reci. Jeste sudija pogresio kod onog faula nad Kangom ali onako reagovati a vodis 2-0 .A onaj Smiljanjic, isto tako, zali boze ko prima pare od fudbala

Brooklyn boy

pre 2 godine

Koji su to kompleksaši - slave gol pred jugom.
(Miloš, 27. februar 2022 18:36)

Колико се сећам, Евертон је баш са јужне стране трчао до севера да прослави гол...

Zuja

pre 2 godine

Je l realno da nema prenos na RTS-u? Je l ih nije sramota???
(Nnn, 27. februar 2022 18:02)

Nema ni na RAI, TVE,, BBC, ARD ili ZDF. Prenose uglavnom vrše privatne TV, kablovski operateri koji otkupljuju TV prava i to naplaćuju. PL prenosi Sky sport i to košta 25 funti mesečno

Zuja

pre 2 godine

Ok, Zvezda je mnogo bolja veceras, Partizan ocajan, ali zasto nema Var-a za onu situaciju?
(Mile, 27. februar 2022 19:38)

Nema jer nije bilo potrebe lopta udarila u ruku a ne ruka u loptu. Ruka u prirodnom položaju. Nije postojala namera, nije ruka proširila telo. Tako piše u pravilniku

pera cika

pre 2 godine

Ovaj krljator Zdjelar ovako igra svaku utakmicu ali nijedan sudija osim ovih sto sude ozbiljne utakmice u Evropi ne sme da ga izbaci. Da je posteno pola bi ih zavrsio u svlacionici.

Jones

pre 2 godine

Iskreno, nisam očekivao ovakvo rutiniranje Zvezde. Mislio sam da je Partizan barem jednak, ako ne i kvalitetniji sudeći po broju pobeda u šampionatu i načina na koji su dolazili do tih pobeda. Ali očigledno da nešto tu ne štima...

Toto-ko-tunjo

pre 2 godine

Bili smo bolji u prvom a Partizan u drugom. Mogao je penal za Partizan da se sudi. Idemo po titulu!!!
(dule, 27. februar 2022 20:03)

Ko je bre bio bolji u drugom!? Na gol nisu šutnuli! Šta si ti prijatelju gledao???

marko992

pre 2 godine

Cestitam Zvezdi na zasluzenoj pobedi.
Stanojeviceva taktika cuvanja 0:0 je "dala" rezultat.Sramotna taktika.Da smo igrali pritiv PSZ-a ili tako neke ekipe pa i da razumem, ovo je samo njegov poraz.Zvezda bolja,ali nista posebno,dali smo Zvezdi da igra a mi cemo kao posle....kada oni daju gol. .Derbi ukupno jadan kao i obicno poslednjih ko zna koliko godina.

Sofronije

pre 2 godine

Kad se ne igra sklanjalica, Partizan ne može da da gol, Rikardo se ne vidi, Zdjelar dobije dva žuta, a Partizanova moćna odbrana koja je u prethodne 23 utakmice primila samo 6 golova, sada za jedno poluvreme primi trećinu od toga.

marko

pre 2 godine

E, a kakva je ono koreografija Delija bila?
(Grom, 27. februar 2022 20:56)

Scena iz filma "Maratonci"...

Noc, groblje... Dolaze "grobari"... U jednom trenutku se pojavljuje lik koji vice "dobro vece"! U tom trenutku kod grobara nastaje panika i bezanija...

Pitanje

pre 2 godine

Neka napise neko od ovih sto su bili na stadion,jesu li bili geometri na poluvremenu da izmere Rodicev centarsut jer kako kazu,lopta nema pravo onakvom putanjom da ide,mozda je izasla pola metra van igralista.Takodje Katai nije bas morao po sredini da pocepa mrezu.

as

pre 2 godine

Partizan usao premekano u mec.
Zvezda igra pametno,prave faul posle svake izgubljene lopte da bi sprecili tranziciju Partizana.
Ali ono sto je presudilo je cvrstina u duelima,Zvezda mnogo cvrsca a Partizan zacudjujuce mekan.
Ono sto mu je najveca snaga danas uopste ne koristi.
Ni 10% onog trcanja i cvrstine u duelima kao protiv Sparte nisu pokazali.

Analitičar

pre 2 godine

Kratka analiza fk partizan-trubadur

Golman - amater
Odbrana - rupa
Sredina - ne postoji
Napad - koji napad ??

Suma sumarum - rahitični panjevi.

ZvezdasSrb

pre 2 godine

Partizan 17 pobeda u nizu pa poraz u derbiju prosle sezone ovde sada prvi poraz od zvezde, i cekajte ocete da kazete da ovakav partizan ne sme da izgubi? Inace Stanojevic protiv Stankovica ni jedna jedina pobeda.Pametnom dovoljno.Uzimaju namestenu titulu

Sentor

pre 2 godine

Kao što reče veliki mislilac Milan Lolo Smiljanić, onomad kad je Partizai nakon šest godina dobio Zvezdu "Ako ih nije sramota, neka uzmu titulu".

реално

pre 2 godine

Zvezda je i prošli derbi bila bolja ali nesretno primila gol koji su Partizani branili do kraja. Ovog puta posle mnogo godina maltene rutinski odradila Partizan. Šteta trebala je da ih bije najmanje sa četiri gola jer mnogo je jača i kvalitetniji tim. Partizan ako uzme titulu to je velika nameštaljka u ovoj sezoni

miško

pre 2 godine

Svi su se složili pre derbija da će on rešiti prvenstvo. Zvezda je pobedila, statistika kaže da su grobari "zgeženi"i šta još hoćete.

Nikola MNE

pre 2 godine

Ocekivano, Cz je bolja ekipa a ovi iz Partizana pomislili da su igraci pobjedama nad mladom Spartom i to je to. Bice dobro ako ne bude 4-5 komada.

Пера Живац

pre 2 godine

Не очајавај, гробље. Све би било другачије да су играли Маркец и Рикардо!

Batko

pre 2 godine

Školski primer krađe.
(Moca, 27. februar 2022 19:46)

Joj, pa nauči više pravila dete

Znam...prošle nedelje basket, sad šurenje u fudbalu...nije ti lako

veliki strumf

pre 2 godine

Цео 1 шут у оквир гола су имали и то из контре после грешке Пићинија. То је и једина шанса. У другом цела 3 шута ван оквира а јурили резултат! Смешна екипа. Титула остаје на правој страни брда, много смо бољи тим!

Vlada

pre 2 godine

Standardno zvezdina utakmica.Nema penala za protivnika ali ima crveni.
Uvijek isto .
(Slavko Vrekic, 27. februar 2022 19:54)

Protiv Proletera mora da im se omaklo da penal sviraju Proleteru i da crveni daju tek u 90. minutu...

Gossa placa Zeljko 69

pre 2 godine

Marko992, uopste nisam licemeran, vec gledam realno situaciju. Promasio je loptu glavom, lopta pada od zemlju, odbija se nazad i pogadja ga u ruku. Niko od igraca Partizana oko njega, nikakva sansa za bilo sta, lopta ne ide ka golu, sam kazes da namere nema nikakve sto smo svi videli, pa ja stvarno ne znam po kom kriterijumu bi ovo trebalo da se svira kao penal? Zbog cega, jer ga je lopta pogodila u ruku? Kako je Erakovic ovo mogao da izbegne, na koji nacin?

marko

pre 2 godine

Tako je, svi ti verujemo. Ko bi pomislio da je u pitanju nešto drugo.
(dejan, 27. februar 2022 21:30)

Nema sta meni da se veruje ili ne veruje... Ko je bio na stadionu video je!? mozda na tv-u nisu prikazali koreografiju kako treba... setalica sa likom koji izgovara "dobro vece", je drugi deo koreografije... koga interesuje lako moze naci fotke po netu...

nenad

pre 2 godine

Jao komsije pa vi cete da izgubite namestenu titulu??? ccccccc

Ili ne, namesteno je za Zvezdu? Ili sta god.Zahvalite Stanoju Murinju na ovome sto ste. Defanziva sa vrebanjem nekih kontri ...

I ne zaboravite slavna Sparta koju ste podigli na vrh Evro fudbala ispala je od Spartaka iz Subotice.

belmundo

pre 2 godine

Zdjelar je prodao utakmicu 100%
Sta je uradio covek ?
Prvo pustio na centartsut nije izasao u blok kod prvog gola, drugi gol covek dodao loptu Kataiu. Zvezda bolja za klasu i cestitam im na pobedi.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Имамо лијепу предност ал још нисмо завршили посао. Пуна концентрација и само овако наставити.

Zoran

pre 2 godine

Niti na jednoj jakoj utakmici Natkho nije odigrao bilo šta da valja. Nestane bez traga. Igrač za male utakmice. Suma je bio igrač za velike mečeve, ali Stanoje "zna".
Ovo je najslabiji Partizan u poslednjoj deceniji.

zex

pre 2 godine

2-0 je opasan rezultat uvek bio i ostao, zvezda mora jako, samo jako i jace po jos golova.Partizan je opasan iz kontri kada mozebda izvede kontru.

DžejAr65

pre 2 godine

Taman koliko je vas bila sramota da osvajate titule bez VAR-a dok ste u tri dernija Savi presli centar UKUPNO dva puta. Kapiras. U tri utakmice ste presli centar DVA puta i uzimali Kokeza titule.
(Grga, 27. februar 2022 19:29)
колико сте пута победили за то време

Istina Boli

pre 2 godine

Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi. Stanojević je izabrao taktiku i tim, i vršio izmene, upravo kako je odgovaralo protivniku. Jović od početka i igra do kraja?! Čime je zaslužio takvu minutažu? Jojić sveta krava. Spor, loš u duel igri. Ali menja ga Holenderom?! Rikarda po ko zna koji put žrtvuje. Nijednu akciju, nijedan upotrebljiv pas za njega. Samo baloni ispucani da skače sa po tri igrača na leđima. Još sudija svira svaki treći faul na njemu. Terziću ni minut. Zamenu za Natha nemamo. Bravo Stanoje! Da onako postaviš igru protiv Sparte a ovako protiv Zvezde. To je stvarno umetnost.

guu

pre 2 godine

cestitke navijacima i igracima Zvezde na pobedi, Stanojeviću kakva je ovo igra?Sto se tice penala ja kao navijac Partizana u zivotu ne bih svirao takav penal.

Gogara

pre 2 godine

Idemoooo breee ! Bravo Zvezdo moja👏 Potpuno zasluzena pobeda koja nas vraca u borbu za titulu.Takticki perfektno smo odigrali,potpuno smo zatvorili Partizan koji nista nije mogao.Dragovic jos jedna perfektna partija. Rikardo se nije video i delovalo da ni nije na terenu :) Kanga posle duzeg vremena odigrao jedan odlican derbi,svuda ga je bilo,borben,dobre lopte davao.Katai i Ivanic pokazali klasu i nema boljih od njih u nasoj ligi.Ohi prva utakmica u derbija i odma gol.Mislim da posle duzeg vremena imamo pravog napadaca koji će dati dosta golova

Pera

pre 2 godine

A mozda su se i dogovorili da Partizan sad izgubi i onda kao zanimljivije prvenstvo, a na kraju da uzme titulu.

(2CRAZY, 27. februar 2022 20:10)

Kako su se dogovorili kada je Partizan igrao najbolje što može, i jedino što je postigao jeste jedna napucana lopta u jedanestercu.

Sad, više nema Toleta, pa su ostali na nuli.

Gossa placa Zeljko 69

pre 2 godine

Aspera, u kom skoku kada je bio u doskoku i lopta se od zemlje odbila u njegovu ruku? Gde je to penal? Gde je bilo kakva namera igranja rukom? Sta je trebao da otkine sam sebi ruku mozda?

ništa lično

pre 2 godine

"Samo da vas potsetim...vi ste uzeli ipak titulu kada je ono Lola rekao.

bobanmkd"

Samo da te podsetim da ste te sezone izgubili 3 od 4 Derbija.

Dva u Prvenstvu i jedan u Kupu.

Zato se svi uvek smejemo Lolinoj izjavi a i ti si smešan.

Normalno selektivno pamćenje...ili računa se od...ili ne računa se to...ili visoka trava...ili...uvek neko i nešto ILI.

Mohikanac

pre 2 godine

marko992

Mislim da treba bar malo da te sramota.

"Život vam zavisi od toga...." ozbiljno?

Ne nego treba da gledamo konstantne krađe u derbiju, navlačenje svesno ubacivanje Zvezde u nervozu i pritisak i Vaše keserenje "niste bolji" ili "Eto ne možete da pobedite"...da li znaš kome život zavisi kada od 12 prvenstvenih utakmica pobedi JEDNU u 5-6 sezona?

Taj isti deli premije za nerešeno u derbiju, slavi par puta što je imao sreće...izvodi geometra?

Nama nema šta da zavisi život od ovoga....okreni se oko sebe...mi smo 35ti tim Evrope od Rendžersa nam nešto zavisi a ne od gorih od sebe.

Niste vi naše merilo nikada bili...dok vi stremite Zvezdi i ovo vam znači sve Zvezda ima druge prioritete i ravna se sa šampionima što Partizan nije.

Pa kome onda "ovo život znači"?

Jedino eto razbucali smo vas pa ne možete da lajete o našim titulama ili bar pametni ne bi.

Макарије

pre 2 godine

nadam se da derbi prolazi bez politickih parola vezanih na Ukrajinu…
(dare slovenac, 27. februar 2022 17:40)

Е то је баш битно. И за Русе, и за Украјинце, и за дерби.

lupa

pre 2 godine

E Zdjelare, Zdjelare, trebao si još malo da pustiš Rodića. Umesto da ga napadneš ti ga puštaš i još mu i ostavljaš mesta za centaršut.
Kod drugog gola, opet odbijaš loptu vrljavo...

Neo@

pre 2 godine

Ohi pomešao strane radovanja... Trebao je neko da mu kaže da su Delije na drugoj strani!
Partizan kao bez energije, možda ih umor drži od četvrtka, a Zvezda neuporedivo bolja! Bolji tim, bolji igrači, bolje sve!
Navijače ne razumem sa tim vatrama, ali ajde, znaju valjda šta rade! Milina kad vidiš pun stadion!
Prva polovina I poluvremena derbija očaj, druga polovina za dva nivoa bolje.

zox

pre 2 godine

I dalje smatram da Stanoje nije nikakav trener a to bar ovo poluvreme dokazuje. Zvezdi svaka čast da želju da pobede.
Čekam komentare kao oni odmorni mi umorni od Sparte tralala la.

aco

pre 2 godine

Звезда је ипак квалитетнија екипа од Партизана. Искуство и суви квалитет праве разлику. Није лош ни Партизан.

igor

pre 2 godine

Najveca slabost Stanojevica definitivno su izmene.
Izvesti Meniga koji je ubedljivo najbrzi na terenu i pri rezultatu od 2:0 je totalno neznanje.
Kakav katastrofalan potez.

shone bjelovacki

pre 2 godine

Briljantno prvo poluvreme,vidi se razlika u klasi i da smo odigrali vise utakmica sa kvalitetnijim protivnicima u Evropi! Bravo Zvezdo

Realno

pre 2 godine

Patlidzan bez suta na gol, bez ulaska h 16erac, Zvezda za 3 klase bolja i ovako sa pola gasa, elegantno, pametno i gospodski. Bez truda dali dva a realno mogli jos 2-3 da zabiju patlidzanovcima..steta sto im nisu bili na terenu Rikardo, Jojic, Markovic, Natho…zna li se sta zasto nisu igrali?

smeh

pre 2 godine

Meni jedino žao onog Borjana. Čovek se smrzao. Bukvalno nije bilo potrebe da bude na golu Zvezde večeras. Trebao je neko da odnese jaknu čoveku. Sa druge strane to je taj naš najbolji klub koji gazi u našoj ligi koga stigne, ako izuzmemo Zvezdu? Žali Bože naš fudbal ako su oni zaista najbolji.

Andriaj

pre 2 godine

Svaki put kada celo Miletić bude igrao mi ćemo izgubiti
Koliko sam se radovao kad je otišao ….. ali brzo nam ga vratise, besplatno

Brutal Deluxe

pre 2 godine

Dragi komentatori ma ovoj vesti, kad vas ima ovoliko koji se oko ove beznačajne stvari prepirete u ovom trenutku pomislim kako bih vam, da sam ja vlast, svima podelio lopate i ašove i poslao na omladinske radne akcije umesto što traćite mladost na onaniju mobilnim telefonima i računarima.

Natocimo sampanj pice!

pre 2 godine

@Paradox..kakav crni Popovicev gol...Katai opet glavom sutira sam kao duh...na proslom derbiju tri takve situacije...epilog isti...nismo ispravili taj segment igre i ovo je rezultat..

lupa

pre 2 godine

P@opovicev gol, umesto da izboksuje loptu, on hvata brzu loptu ispada mu i sta? Gol. Los golman realno
(Paradox, 27. februar 2022 18:33)


Nije on kriv, jak šut iz ne velike daljine. Krivi su prvo Zdjelar koji dopušta centaršut, pa onda štoperi koji dozvoljavaju da lako šutne a i onda ne isprate drugog igrača.

mr.wolf

pre 2 godine

Steta sto Stankovic postuje ovog diletanta od trenera,pa je stao u drugom... a da su hteli na kontre, pukla bi petarda danas lagano. Ovi su preslabi, jedino ko se ne skloni ih nakanta.

2CRAZY

pre 2 godine

Au Stanoje, sta nam ucini...
Umesto da napadnemo od prvog minuta da pobedimo i obezbedimo titulu, on krenuo maximalno defanzivno, prepustio ceo teren Zvezdi i ovi naravno dali dva gola...
Rikardo je izgubio svaki duel sa Dragovicem i tako je bilo i na proslom derbiju, morao je Stanojevic da ovaj put pokusa nesto drugo.
Mladi golman Popovic je bas lose odbio loptu kod prvog gola, ima jos dosta da uci, a Jovic opet nije nista pokazao i mislim da ne trebaju vise da mu se daju sanse.

Ohi rutinirao

pre 2 godine

Zvezda klasu iznad. Igrala je u prvom koliko je trebalo za 2-0, u drugom su mogli i kadeti - Partizan nema nista cime bi mogao da ugrozi gol.
Zasto Rikardo nije igrao - crveni iz Evrope ne vazi u domacim takmicenjima??

super

pre 2 godine

Ma nema veze što je penal i ruka.
Mora se igrati dalje, mora državna mezimica da pobjedi.
(Slavko Vrekic, 27. februar 2022 19:25)penal nije bio,postoji razlika kad ima igrač nameru da igra rukom i kad je ruka uz telo.... proverite pravila ali znao sam da ćete se vaditi na navodnu kradju...bolje gledajte da niste imali krštenu šansu za celu utakmicu!!!Jad i veša kad je ovakav tim Partizana nepobediv u ovoj ligi i onda dodje Zvezda i zgazi ga ko mrava!Sklanjalica,možete sem derbija sve da zatvorite utakmice...

Ne smes se plasiti ako hoces titulu

pre 2 godine

Evo, par utisaka o derbiju. Prvi, osnovni i najveci je da kad god je Partizan usao ovako u utakmicu nije uspeo da izbegne poraz, to je cinjenica. Svaki put kad smo pokusavali da cekamo nesto, to je bilo pogubno. Protiv zvezde trebas igrati, ako se vratis i cekas da te pobede, pobedice te sigurno. Znaci ne kazem da je Partizan trebao da napadne, ali je jednostavno usao premekano. Osnovni razlog za to je postava sa Nathom i Jojicem koji pokusavaju da se islepaju sa trcanjem, slabi su u duelu i sto je najtuznije ne rade ono zbog cega su istovremeno na terenu. Ni jedan precizan pas, ni jedno odigravanje sa vizijom samo po sistemu daj sto pre napred bez ikakve ideje. Druga stvar je celavi na beku, znaci Miljkon je doktor fudbala za ovakve utakmice, celavi je najgore resenje jer su nas razbucali po toj strani. Onda, ni grama smirenosti na lopti, panicna ispucavanja svih, dodavanja samo sto dalje od gola i to u situacijama kad nigde nema igraca Zvezde oko njih. Dalje, kad igras tako u derbiju onda sudija dopusta da ti stoperi prebiju napadaca bez faula bukvalno, veceras Dragovic deset dosudjenih i deset nedosudjenih faulova. I na kraju najgori izbor bonusa za ovakvu utakmicu. Sve u svemu, Partizan je podbacio u svemu u cemu je mogao. Da napomenem da je Zdjelaru ovo najgora utakmica od kad je u Partizanu, bez pasa preciznog, bez njegove energije. Golovi amaterski oba, ali to nije odlucilo, izgubili bi ga svakako sa pristupom koji smo imali

Papilon

pre 2 godine

Ok, Zvezda je mnogo bolja veceras, Partizan ocajan, ali zasto nema Var-a za onu situaciju?
(Mile, 27. februar 2022 19:38)

Nema jer nije bilo potrebe lopta udarila u ruku a ne ruka u loptu. Ruka u prirodnom položaju. Nije postojala namera, nije ruka proširila telo. Tako piše u pravilniku
(Zuja, 27. februar 2022 19:50)

"Grobosima" da napises na celo pravinik oni ga ni tada nikada ne bi naucili.

matori

pre 2 godine

Stanoje potvrdio da je prilično velika neznalica i prirodan gubitnik. Prvo poluvreme sramota za svakoga ko za sebe tvrdi da je fudbaler. Drugo malo bolje ali Zvezda rutunski. Svaka im čast!

Gossa placa Zeljko 69

pre 2 godine

Roy 74, sve mogu da razume i navijacku ostracenost i sve. Ali da neko ovoliko spinuje kao da nemamo oci i da imamo amneziju je stvarno previse. Koji penal za Partizan danas? Lopta se odbija od zemlje i pogadja Erakovica u ruku, ruka u prirodnom polozaju i to je penal? U prvom derbiju ove sezone je Zvezda bila toliko nadmocna, imala vise sansi, vi ste 70 minuta igrali bunker. Svi se toga secamo, ali vi jednostavno ne umete da gubite i da cestitate pobedu. Samo pogledaj izjavu Stanojevica koji makar ljudski cestita.

Erceze

pre 2 godine

Mičiland-Zvezda 1-1
Zvezda-Mičiland 0-1

Dinamo-Sevilla 1-0
West Ham United-Dinamo 0-1

nagradno pitanje ciji su jaci protivnici Dinamovi ili Zvezdini?
(DINAMO ZAGREB - TOTTENHAM HOTSPUR 3-0, 27. februar 2022 17:24) # Link komentara


A sada nagradno pitanje, protiv koga igra primamo u osmini finala lige evrope?

šomi

pre 2 godine

Jako je ružno ovo što ću reći (i loše je što je naš fudbal u takvoj situaciji) - Zvezda je odigrala taman koliko treba. U derbiju, ej...

Ako su ruze, procvetace...

pre 2 godine

gledao samo prvo poluvreme.
- velika zelja zvezde, dosta bolje trcanje.
- zdjelar totalno dekoncenteisan, bavio se svadjanjem a ne fudbalom, krvivac za oba gola, posebo prvi.
- ivanic, dragovic i katai su klasa za sve ostale na terenu.
- dragovic stavio rikarda u dzep
- stanojevic napravio pocetnicke greske, igrao na kontru sa sporacima nathom i jojicem.
- sudjenje odlicno, blago domacinski 55-45 ali to je vise nego fer gde god da gostujes, ocekujem isto i na JNA.
- Jojicu, Senicaninu definitvno nije mesto u partizanu, nego u nekom rekreativno/amaterskom klubu.
- Partizan mora da promeni 8 od 10 igraca u polju, totalno rasporda tim i krene ispocekta. Ovo je skup poluproizvoda, amatera, rekreativaca i beznadeznih talenata.
- Popovic je najbolji primer najgore jugoslovensko/socjetske skole golmana, linijas koji ne izlazi do peterca, mesto mu je u 1970. a ne u 2022.
- Zvezda 6/11, Borjan, Katai, Dragovic, Ivanic su ozbiljne njuske, partizan nema nijednog igraca tog kalibra.
Sve u svemu, zvezda ima bolji tim, sto nije strasno, ali brine atonpartizan niti ima tim, niti ima talente za razvoj ili prodaju. Ja ovde ne vidim nijednog Mitrovica, Jovetica, Zivkovica...Skup rekreativaca predvodjen Jojicem i Markovicem, potpomognut penzosom Nathom i gomilom neskolovanih tabanasa sa dve leve noge.
Svaka cast komsinici, bolji su.
Svaka cast Stanoju sto je od ovakonloseg tima prvi na tabeli i jos ziv u evropi.

Dorotej

pre 2 godine

@kugla čarobna
Nisi ti gledao u čarobnu kuglu, nego u pasulj, tako mi se čini.
Ne možemo mi da živimo bez teorija zavera i unapred pripremljenih alibija u slučaju neuspeha.
Dobro bi bilo da se jedamput za promenu svi okrenemo gledanju utakmice i ne raspredamo "babske priče".

Lose Partizan, bas

pre 2 godine

E, a kazete ne valja Miljkon. A kad god je on igrao ovi na toj strani nista nisu imali. Inace prvi gol je klasika za Partizan, sest igraca Partizana od dva metra u petercu i naravno dodje covek od metar i sedamdeset i uspe da ih nadskoci. Ovo je ja ne znam koji put na isti nacin da kiksamo...

Fenomen

pre 2 godine

Šta kažu grobosi? Sklanjalica i Borjan u ofsajdu. Ništa još nije rešeno...plašim se taktike u drugom poluvremenu našeg trenera u pokušaju
Inače Zvezda je za sada mnogo bolja. Ako pobedimo Partizan je još uvek bliži tituli, ali...

Che

pre 2 godine

Bilo koju utakmicu NBA lige ili lige šampiona gledam sasvim normalno preko streama, ali utakmice Zvezde ili Partizana nema šanse da gledam bez prekida svakih 15 sekundi. Odgledao sam prvo poluvreme s 7 minuta zakašnjenja za realnim vremenom. Kao da je 5 miliona ljudi prikačeno!

Juris

pre 2 godine

Grga

U ala ti lazes, svaka cast. Od 2018 samo ste jednom pobedili, mi dva puta. Ostalo sve remiji od kojih ste na dve utakmice trebali da izgubite. Ponisteni regularni golovi Milunovica i Bena.

Branislav

pre 2 godine

Partizanu je presudio Stanojević. Uđeš u derbi da se praviš mrtav... I neka su izgubili jer antifudbalu nije mesto u Partizanu.

Bezobrazluk

pre 2 godine

opet kradja !!!! Bravo !!!
(sumadinacc, 27. februar 2022 19:48) Ajde ne brukaj se...
Niste veceras nista zasluzili, u dzep smo vas stavili.

zex

pre 2 godine

Italijanski stil Zvezde, kontrolisali su drugo poluvreme, zasto srljati na 2-0, imali smo zicer Ivanica, Rikardo u dzepu kod Dragovica.Vidi se razlika u kvalitetu,Zvezda se odbranila od mnogo jacih timova u evropi i u tome je razlika.Jedina sansa partizana je bila ona greska kange, kada je Mening iskosa sutirao, zasluzena pobeda, onako kako je Partizan ulazio u meceve ranije, tako je zvezda sada, ostro i blizu igraca.Podcenili su Zvezdu zbog nesto losijeg izdanja na pocetku ove sezone.Cestitke i Partizanu, idemo dalje u evropu, Zvezdi je potrebna ova pobeda da konacno razbije maler.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

После оног дербија септембра 2015-е кад смо их на нашем стадиону побиједили 3-1 головима Виеире и Катаиа, ово је наш најбоље одигран дерби у новије вријеме. И игром и резултатски. Било је ту и грешака ал и оне су саставни дио игре поготово у дербију кад је највећи притисак. Да су наши играчи били присебнији у завршници, прије свих Иванић, била би ово и убједљивија побједа. Ал генерално сам и више него задовољан. И даље је све "у нашим рукама" и шансе за одбрану титуле су се знатно повећале. Добро је и навијање било без неких испада, бар се то у преносу није видјело. БРАВО ЗВЕЗДО❤! 👏👏👏

iDroid

pre 2 godine

Ne znam čemu potreba da se u drugo poluvreme izađe onako defanzivno. Protivnik je bio zreo da se večaras popravi gol razlika. Ovako je moglo da se mnogo zakomplikuje. P.S. Dragović je klasa, tačno se vidi da odskače kvalitetom. Trener nam ja malo "paljevina", al' šta da se radi :-)

Goran.

pre 2 godine

Kad sam video kako Zdjelar brani Rodićev centaršut prilikom prvog gola ugasio sam televizor. To nema ni u školskom dvorištu kad igraju prvaci.

my way

pre 2 godine

Реално, први дерби после много времена који је имао тежину за Звезду и одмах се види разлика у класи. Рутинска победа, нема шта. Оно што је сигурно је да ће следећа сезона која ће доносити директан пласман у Лигу шампиона бити много важнија.

miodrag

pre 2 godine

Ičestotam Crvenoj Zvezdi na pobedi. Večeras su bili bolji. Bili su svežija i dobro pripremljena ekipa svaka čast. Čestitam i trenerima obe ekipe na korektnim i džentlamenskim izjavama. Konačno jedan dobar derbi sa dobrim suđenjem navijanjem i igrom. Tim za koji navijam je izgubio ali idemo dalje. Ima još dosta da se igra do kraja prvenstva. Sve čestitke na organizaciju navijanje suđenje i atmosferu na derbiju. Ćeraćemo se još. Napred PFC

Mali Hijavata

pre 2 godine

Odskok i doskok su delovi radnje koja se zove, zamisli, skok. Blago tebi kad ti doskok nema veze sa skokom. Takodje, loptu je tek nakon primirivanja rukom uspeo da izbaci, ko zna gde bi otisla i sta bi bilo jer se to desavalo u kaznenom prostoru punom protivnickih igraca.
(Aspera, 27. februar 2022 21:12)

Oko lopte su bili samo igrači Zvezde, ni blizu nijedan igrač Partizana, tako da udarac lopte u ruku nije ni najmanje uticao na igru. O prirodnom položaju ruke bolje da i ne govorimo. Ovakav penal se sudi samo Sitiju i Zvezdi i Partizanu protiv Surdulice i Mačve kad je 0-0. Sudija je, za uslove srpskog derbija, bio odličan.

hypatija

pre 2 godine

kNa žalost Borjan ne igra sledecu utakmicu,povredio se.Tj. nije se povredio nego se covek smrzo na ovoj utakmici pa mu Deki dao pauzu.
(Back in Black, 27. februar 2022 21:33)

koji si ti kralj, ahahahahaha !!!!

Ernan Barkos

pre 2 godine

Meni samo žao što ne odigrasmo bar nešto u drugom poluvremu, bili su zreli za totalno gaženje i 4 komada. Kanga, Ivanić, Drago, Rodić, Sanogo - po ki da li. Pićini skroz okej, konačno smo imali oba beka i sve bilo lepše. Ohi prvenac na derbiju, to je zverka! Zvezda!

Čestitke svim ciganima, na titulu i da razbijemo i taj Renžers. Ide gas do daske!

šteta

pre 2 godine

ohi osim gola koji je dao posle katastrofalne greške golmana nije pokazao ništa.on nije ni prići pavkovu...

(slobinator, 27. februar 2022 22:30)

Napadač koji ne ide na golmana posle šuta saigrača, nije ozbiljan napadač.

Ohi to jeste, Pavkov, uz svo poštovanje, to nije.

Da je Stanković bio malo hrabriji, komotno je moglo da bude 3, 4 komada u mreži Partizana.

Imaš igrača koji je brz, koji ima odličnu završnicu, imaš protivnika koji mora da juri reziltat i ti ne napraviš ni jednu kontru.

Zoran

pre 2 godine

Ma ne treba Suma Partizanu...Zna Stanojević...Ovi bukvalno blage veze sa fudbalom nemaju.Koje crno prvo mesto. Ovi ne znaju jednu akciju da sastave.

veliki strumf

pre 2 godine

Код оба гола врло важну улогу имао Срнић. Код првог пас за Роду, код другог убацивање. Такви играчи који трче свуда, отварају се при чему нико на њих не обраћа пажњу, а позади крљају - злата су вредни. Звезда је згазила у првом полувремену. Очекујем гажење и у другом - Партизан нема играче за притисак и константне нападе, они су екипа за полуконтре и контре и то им не смемо допустити. Треба држати лопту што више, чекати прилику и из противудара их нокаутирати трећим голом.

voma

pre 2 godine

Голман Партизана је крив за оба гола...
(кићОне, 27. februar 2022 19:12)

Ne lupaj, Zdjelar kriv za oba gola!

aus

pre 2 godine

Stanoje nema veze sa mozgom,sve promasaj do promasaja,taktika,igraci,zamene... Drzi nervoznog Zdjelara sa zutim kartonom,a izvodi Meninga,Natha..

James993

pre 2 godine

I da budemo prvi do kraja (Partizan), sa kojim timom da napadnemo LS? Ekipa za mali fudbal: Jojic, Markovic, Miletic, Fejsa, Jevtovic, Smiljanic... Fale nam Raca Petrovic i Pjer Boja.

lule

pre 2 godine

Pre svega čestitam na lepom fudbalu! Mnogo je bilo bolje nego mnooogo godina unazad…navikli su nas da stalno prekidanje igre a veceras je bilo jako lepo za gledanje i realno bolji tim je pobedio.

pst

pre 2 godine

Eto, čisto da se zna gde je kome mesto. Nema vremena za radovanje jer njihova prljava igra neće prestati do sledećeg derbija gde opet moraju da budu poniženi. ?????

djani

pre 2 godine

Nema potrebe da se stalno meddjusobno svadjqmo i vredjamo,ovo je sport i bolji je pobedio.Navijam za Partizan,ali realno niti imamo igru niti bilo sta i to ne sada nego ko zna kolilo godina unazad.Sve se vrti oko Zvezde i Partizana i ko ce biti na celu drzave,da jednima da vise nego drugima.Totalna besmislica srpskog pregazenog fudba
la.Sa druge strane crno beli nemaju,vodju na tereneu,dobre inorganizovane stopere,krila koja ce igrati bez stajanja i probijati odbranu,napadaca da primi loptu,spusti,prosledi,asistira ili da gol,nema to Partizan vec 20 godina,a i duze mozda.Kad smo na svom stadionu odigrali ubedljivo jedan derbi od pocetka do kraja i recimo pobedili 3:0 ili nebitno kad smo dali 3 gola.Ja bar ne znam.Uvek neko taktiziranje i jedna totalna nula,a toliko mladih i perspektivnih igraca,koji odlaze za dzabe,to je realnost i mislim da umesto sto se medjusobno vredjamo treba da bidrimo jedni druge da nam klubovi ne budu leglo kriminala...Cestitam Zvezdasima zasluzenu pobedu!!!

Sofronije

pre 2 godine

Mičiland-Zvezda 1-1
Zvezda-Mičiland 0-1

Dinamo-Sevilla 1-0
West Ham United-Dinamo 0-1

nagradno pitanje ciji su jaci protivnici Dinamovi ili Zvezdini?
(DINAMO ZAGREB - TOTTENHAM HOTSPUR 3-0, 27. februar 2022 17:24) # Link komentara

A poenta tvog komentara utakmice Zvezda - Partizan je?

Pop Cira

pre 2 godine

Podsećanje: Jovic košta 4 MILIONA EVRA!
(Samo govorim istinu, 27. februar 2022 20:06)

Iskreno dobro bih se zamislio da li da platim za njega 4 evra.

Papilon

pre 2 godine

Najjace mi je ovo pominjanje koreografije od strane "grobosa", ono kad nemas za sta da se hvatas pa ti je kriv onaj u Brazilu sto prelazi ulicu van pesackog.

mark

pre 2 godine

zdjelar..baletan...bez trunka inteligencije!!! hoce li mu neko reci da ne mora da dolazi za cek na kraju meseca? kriv je za oba gola! i za drugi zuti takodje...kod prvog gola on gleda i divi se protivnickom igracu koji se sprema da centrira levom nogom i prilazi mu stidljivo i nenametljivo... i nije samo on, vec dugo, problem...nisam odavno video toliko neinteligentnih igraca i trenera, glupih ubacivanja lopte u protivnicki 16-erac gde nema NIKOGA..bas nikoga...trenera koji ubacuje penzionere kad treba da napravi pritisak u drugom poluvremenu...sto se mene tice mozete vec sada da cestitate zvezdi na sledecoj tituli...NEZNALICE splavarske!

Zhol

pre 2 godine

ako nemamo boljeg od srnica ne treba ni da igramo uopste!!!
(snajper, 27. februar 2022 17:40)

Buraz, igraju protiv tima u kom je iznenadjenje sto Miljkovic ne igra u startnoj postavi, o cemu razgovaramo? xD

Kontras

pre 2 godine

Partizanovac sam. Partizan, da li zbog Sparte ili cega vec, izgleda mlako i nemotivisano, lose. Zvezda zasluzeno vodu, ovo je 95 posto reseno.

tom pus

pre 2 godine

zdjelar nikakav igrač al šta ja znam,struka zna,ne blokira centaršut...ha,ha..idi bre...u drugom jojić daje kratki pas u šesnest nekom zvezdinom da ga spoji sa golom...ume on to ..partizan nema kapi tima...zvezda ima katajia,ivanića,kangu,dragovića...jača mnogo

zemunski kej

pre 2 godine

Poluvreme.Mnogo bolja Zvezda,Partizan gubi jer nema desnu stranu greska sa Jovicem i Mileticem sa druge strane Picini prijatno iznenadio ni jedan napad sa te strane gde je Parizan najjaci. Videcemo u drugom poluvremenu. Nema Partizan sta bolje da ponudu napadacki .

mr

pre 2 godine

Играч Паритзана се спрема да одбије лопту, иза леђа му притрчава Катаи и скида му лопту испред носа и голамн ту лопту невешто испушта и играч прати купи одпадак и даје лагани гол. Дакле на један центаршут две кардиналне грешке два кључна играча одбране. Видим у другој вести да управа Партизана тражи некакве контроле. Можда би управи било боље да играче тренирају да играју фудбал, да то раде из љубави и страсти према игри, да буду спортски мотивисани, да не праве почетничке грешке, а не да се надају да ће смешно-јандо-медисјким ратом, добити нешто јефтино на столу. Нема тога, већ само рад и залагање. Али више је него очигледно да све иде од управе, која своје пропусте покушава медијском халабуком да прекрије.

Grobar-España

pre 2 godine

Trebalo je da dovedemo još dva zanja vezna. Malo je ovih osam što imamo. Ivica Bomba I ekipa iz uprave, sve visokoobrazovani stručnjaci.
Nama trebaju osmica I desetka a oni dovode "Kreativne" zadnje vezne koji nisu igrali u poslednjih šest meseci.
Zvezda dovela Ohija,Pičinija i malog Motiku a mi Fejsu i Jevtovica.
Na stranu Stanojeva kukavička postavka igre u nameri da brani 0:0.
Zvezda ima kreatore igre a mi zadnje vezne. Rezultat je realan i sada nema šanse da dovedemo par igrača koji bi pomogli. Titulu možemo da uzmemo samo ako se Zvezda opusti i kiksne negde jer mi očigledno možemo da dobijemo samo ekipe iz ostatka lige koje su realno slabije od nas.
Mene je kao dugogodišnjeg Grobara sramota da se ponašamo i igramo kao mala seoska ekipa. Stanoja i Ivicu nije. Ja volim Partizan. Oni ga muzu i uništavaju.

Jednoruki Krstivoje

pre 2 godine

Sramna igra Partizana, u drugom poluvremenu ni sut u gol! Da nije Stankovic kukavicki odigrao drugih 45 minuta ( kao njegov napredni kolega ceo mec), mogli su da im daju bar jos 2-3 gola.

nesa80

pre 2 godine

poraz stanojevica,igrao je neko cekanje na svoju polovinu,dok je zvezda grizla i isplatilo se,umesto da ih napali da trce on ih je umlitavio i cekao neku gresku,u drugom poluvremenu su poceli da trce ali kasno,nikad lakse nije zvezda dobila derbi,i sami golovi su greske odbrane.i jos jedna greska sto je miletic igrao beka.kosarka 20 razlike,fudbal 2-0,nadam se kad krene konacna borba za titulu da ce se trgnuti,previse opusteno i mlitavo ulaze u derbi jer ima rezultata u evropi,ovo se ocekivako posle sparte realno

Dragisa

pre 2 godine

Zvezda je bolja ekipa od Partizana i potpuno zasluzena pobeda.Partizan nema igrace kao Katai,Ivanić,Kanga,Rodic koji prave razliku na terenu uz Dragovica nazad koji je neprelazan

Црвена звезда 1913

pre 2 godine

Sledeci ce dobiti Partizan, sve je ovo predstava za narod.
Providni ste.
(Lord, 27. februar 2022 20:31)

"Ми ћемо ту утакмицу добити".....

garda

pre 2 godine

Zvezda puno bolja, previse se povukla u drugom poluvremenu, a da je pri tome slabo isla u kontre, mozda par puta u toku poluvremena. Partizan bezopasan celu utakmicu.

King

pre 2 godine

Zdjelar kriv za oba gola. Pušta Rodića da centrira, a da je jedva podigao nogu, kod drugog umesto da izbije on valjda pokušava da je uštopa.

Tetak od analiticara

pre 2 godine

Da, imali smo 5 bodova prednosti i odgovaralo bi nereseno, ali onoliki kukavicluk smo igrali kao da nam i 7:0 za Zvezdu odgovara. Do prvog gola nismo povezali vise od dva pasa, a za poluvreme od 10 nicijih lopti svih 10 postalo je Zvezdinih. Zvezdi cestitke, pisem na poluvremenu i prognoziram da ce ostati 2:0. Rikarda manekena je trebalo zameniti u 20oj minuti.Stanojevicu idi kuci.

montoya

pre 2 godine

Stanoje koja ti je filozofija? 16 zadnjih veznih, ne podizati glavu ni pod razno, nabiti loptu sto vise i dalje I cekati gresku protivnika?

profa

pre 2 godine

Ima li Mladog Jovića na terenu, i čemu on služi. To je problem u našem fudbalu, kada te sa 18 god. treneri i novinari proglase za zvezdu i ti pomisliš da je to istina.

realno

pre 2 godine

Realan odnos snaga.Derbi je uvek bio i bice nepredvidiv ali razlika izmedju kontinuiranog igranja u Evropi i to u dva najaca takmicenja pravi razliku.

Cubaka

pre 2 godine

Bilo bi gusto da su igrali Rikardo i Mening... :))))
(Xide, 27. februar 2022 20:02)

Jo bi bilo gore da su ubacili Markeca, Jovica, Natha i Gelendera.

onako

pre 2 godine

Dva derbija Katai nadskače štopere Partizana koje ovde dižete u nebesa.

U milionima im cifre gurate a Magiko četvrti peti put u šansi glavom.

Partizan baš slab... Zvezda sa većom željom i boljom igrom.

Optimista

pre 2 godine

Stanojević nastavlja da "briljira". Partizan se nikada ne brani a ovako kukavičku igru nisam video odavno. Nikada nije imao srce, petlju, ovaj derbi na njegovu dušu.

zoro

pre 2 godine

zdjelar kriv za oba gola ocigledno plus sasvim zasluzen crveni. ajde prvi zuti da mu oprostim, ali drugi?! uklizava sa dve noge kao da je ne znam sta, treca engleska liga pre 50 godina. kakvo pomracenje zdjelara...
a stanojevic posebna prica. krenuo na 0:0. ne znam kad sam zadnji put u zivotu video da je to nekom uspelo. mozda 1990i neke. zadnjih 20 godina to ne prolazi u fudbalu, bar ne u utakmicama sa nekim znacajem.

2CRAZY

pre 2 godine

Au Stanoje, sta nam ucini...
Umesto da napadnemo od prvog minuta da pobedimo i obezbedimo titulu, on krenuo maximalno defanzivno, prepustio ceo teren Zvezdi i ovi naravno dali dva gola...
Rikard je izgubio svaki duel sa Dragovicem i tako je bilo i na proslom derbiju, morao je Stanojevic da ovaj put pokusa nesto drugo.
Mladi golman Popic je bas lose odbio loptu kod prvog gola, ima jos dosta da uci, a Jovic opet nije nista pokazao i mislim da ne trebaju vise da mu se daju sanse.

Pall Mall

pre 2 godine

Zvezda jaca za klasu. I timski i individualno mnogo jaci. Natcho Zdjelar Jojic ta sredina terena nula kod Partizana. Sanogo Katai Kanga su ih pojeli u prvom poluvremenu.Stankovic je malo taktizirao u drugom hteo je da upravi igru i da sačuva prednost. Uspeo je u tome. Uglavnom Zvezda boja i zasluženo dobija bodove iz ovog derbija.

Zeleni Bil

pre 2 godine

Ako je ono što igra Miletić fudbal, ja sam nuklearni fizičar. On siroma ne zna gde je levo. A naš stameni skakač Vujačić, na svakom derbiju biva nadskočen od igrača koji sem na derbiju skoro nikada ni ne udare loptu glavom. Hitri, refleks ko moja baba, Saničanin je posebna priča. Tako da smo dobro i prošli. Lako je primiti malo golova od ekipa koje se brane i napadaju sa jednim ili 2 igrača ali čim nas neko frontalno napadne, nema nas nigde. Gomila sporaća i kiksara.

Марко

pre 2 godine

(Gossa placa Zeljko 69, 27. februar 2022 20:25)

Jeste Zvezda igrala bolje i ovaj i prosli derbi, ali je isto tako cinjenica da je u proslom derbiju ponisten cist pogodak Gomesa i da je Erakovic bio u skoku, a u skoku nema prirodnog polozaja ruke, nikad i nigde.
(Aspera, 27. februar 2022 20:33)


Чисто да знаш да смо због тога испали са СП-а 2010. када је играч Аустралије млатнуо лопту руком у скоку при чему му је рука била испружена. Судија није свирао пенал за Србију и остало је нерешено.

Gossa placa Zeljko 69

pre 2 godine

Sudija, netacno. Pravila su promenjena u martu prosle godine. Imas izjave sudijskih ekseperta, a i sam Pantic kaze da nije penal. Na sajtu UEFA lepo stoji da nije penal ako nema namere ili ako telo nije bilo u neprirodnom polozaju. Evo original. It is an offence if a player:
deliberately touches the ball with their hand/arm, or for example moving the hand/arm towards the ball
touches the ball with their hand/arm when it has made their body unnaturally bigger. A player is considered to have made their body unnaturally bigger when the position of their hand/arm is not a consequence of, or justifiable by, the player’s body movement for that specific situation. By having their hand/arm in such a position, the player takes a risk of their hand/arm being hit by the ball and being penalised.

nista o nicemu

pre 2 godine

kakva demagogija stankovića.stavljaš u ekipu srnića i on je kao presudio.ohi osim gola koji je dao posle katastrofalne greške golmana nije pokazao ništa.on nije ni prići pavkovu.držiš bena i pavkova na klupi do 80 minuta,a oni su igrači stvoreni za ovakve mečeve.braniš se na 2-0 čak i sa igračem više umesto da zgaziš indisponiranog protivnika.to je filozofija fudbala koju ne razumem.ja sam počeo da gledam fudbal sa 9 godina ,onu generaciju pižona ,savića i šestića.tada se igralo da daš gol više
(slobinator, 27. februar 2022 22:30)

Ohi je i dosao da bi davao golove, a ne da bi se video na terenu.

Doktor

pre 2 godine

Stanoje trenerčina,
uđe u utakmicu da čuva 0:0. Sabije sve igrače na svoju polovinu, pa kad primi dva komada reši da napadne.
Mega diplomac.

Bata

pre 2 godine

Čestitke Zvezdi na zasluženoj pobedi. Bila je bolja danas. Igrači i Stanoje, glavu gore. Ima još dosta da, se igra. Sportski, pa neka bolji osvoji titulu.

Skorpion

pre 2 godine

Legenda kaže da je u igru ušao Lazar Markovic.
(Back in Black, 27. februar 2022 19:55)

Da, da prica se ali ga posle toga niko nije video.

Master Yoda

pre 2 godine

Ubedljiva pobeda i ubedljiva igra Zvezde, nadigrali smo ih u svakom segmentu. Da se do ujutru igralo ne bi dali gol, Zvezda jaca u svakom duelu.
Lepo je bilo gledati Zvezdu danas!
Idemo po titulu!