Nedelja, 20.02.2022.

08:00

Derbi usijanje

Izvor: Stefan Smuða

Derbi usijanje IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

94 Komentari

Sortiraj po:

Konstatacija

pre 2 godine

Šta je teško prosečnom navijaču iz železnika da poveruje da ona golobrada deca od 18-20 godina vrede desetine miliona eura..
(dejan, 20. februar 2022 11:51)

Izvini što moramo da imamo bar tri iskusna igrača. Da nije njih,mogli bi da igramo omladinsku ligu. Pa za koliko oni igraju,za 13 miliona, pošto ova deca sigurno ne zarađuju godišnje neke enormne pare.
(dejan, 20. februar 2022 14:28)

Avramovic je sigurno dosao dzabe,iako je vec imao ugovor sa Zvezdom,kao sto su i iz NBA dosli za kikiriki Smajlagic i Kuruc,valjda i Madar a i ovaj crni plej se odrekao ogromne plate u Kini da bi igrao za semenke kod vas.

Red usijanje

pre 2 godine

Ne mogu ni da zamislim lozenje onog dvojca sa Arena premium na zvezdu kad je bilo onakvo vristanje svaki put kad FMP da kos.

dejan

pre 2 godine

Šta je teško prosečnom navijaču iz železnika da poveruje da ona golobrada deca od 18-20 godina vrede desetine miliona eura..
(dejan, 20. februar 2022 11:51)

Izvini što moramo da imamo bar tri iskusna igrača. Da nije njih,mogli bi da igramo omladinsku ligu. Pa za koliko oni igraju,za 13 miliona, pošto ova deca sigurno ne zarađuju godišnje neke enormne pare.

23Sudija

pre 2 godine

Šta je teško prosečnom navijaču iz železnika da poveruje da ona golobrada deca od 18-20 godina vrede desetine miliona eura..
(dejan, 20. februar 2022 11:51)

Panter, Lesor i Ledej imaju bradu,a i nisu bas neka deca..

Rollo Tomasi

pre 2 godine

Nakon dolaska Lesora centarska linija Partizana je mnogo bolja u odnosu na prvi deo sezone.Zvezda je osetno bolja na poziciji pleja,što može da bude odlučujuće.Obradović je trebao da povede Madara umesto Kuruca,jer je Mur jedini plejmejker.Partizan će imati problema u igri kada Mur bude odmarao,pa će teret pasti na Avramovića i Pantera.Osim toga,Radonjić ima na raspolaganju 7 igrača sa visinom do 2m,a Partizan 4.Zvezda ima više kombinacija na raspolaganju,dok Partizan nema previše izbora.Ako Panter bude iole dobro čuvan Partizan će teško izbeći poraz.

Mio

pre 2 godine

Rollo Tomasi, 20. februar 2022 13:
Momak,ti si nešto pomešao.
KKP ima 9 igrača preko 2m..
Možda si ti mislio da KKCZ ima teže bekove,koji igraju grubo,uvek u kontaktu i šta se sudi,sudi...
Sudije ne mogu 4 lične u minuti da sviraju!!!!

marko992

pre 2 godine

Misljenja sam da je Zvezda u prednosti iz jednog razloga, imaju pravog pleja.
Mi se krpimo od pocetka sa nekim iznudjenim resenjima koji, na zalost, to ipak nisu.Ne znam o cemu su razmisljali Savic i Obradovic kada su dozvolili da jedini pravi plej bude zelen, bez ozbiljnije kosarke u zivotu(Madar,koji i nije u Nisu).
Velik je to propust.

TD

pre 2 godine

Od 2011. NEMA VEČITOG DERBIJA.FMP -PARTIZAN NIJE VEČITI DERBI!!!
(As Company, 20. februar 2022 09:42)

Misliš od 2007. godine, kada je ugašen partizan. Ovo sad za koga ti navijaš nije partizan već Igokea2..

Zvezdinho

pre 2 godine

(Petar, 20. februar 2022 11:04)

Evo da ti lakse odgovorim.

Moj drug ima kafic i zapao u dugove a moj radi bolje.
Da mu pomognem njegov kafic zameznem da se ne gomilaju dugovi a moj registrujem i preuzmem ine od njega i sve musterije. Novo/stari kafic dobro radi i vraca dugove i kad bude sve na nuli novo/stari ugasim i vrsti moj kafic a njegov kafic odmrznemo i on pocinje da radi jormaljo. To je isti onaj kafic sto se prvi otvorio i dobijo je i sve zasluge novog tako da ne vidim problem o kom vi grobari procete. Slicna je proca i sa vama i Igokeom. Po vama i tad nije postojao Partizan jer se igrali pod imejom Partizan Igokea a Igokea je bila Igokea Partizan. Znaci u tom periodu nije postojao Partizan. Ostalo shvato sam..

Nebitno

pre 2 godine

Mnogo bitnijih stvari u ovoj zemlj ima da se resava, kada se to uradi i dovede u red, onda ce se i sport dozivljavati drugacije nego sad, a sad je borba na zivot i smrt.

borivoje surdilovic

pre 2 godine

Zvezda ima iskustvo i sjajnu igru u odbrani, Partizan dobre individualce i sudije(ko je gledao sve utakmice Partizana ove godine zna o cemu pricam). Neka bude dobra utakmica.
(sptng facts, 20. februar 2022 11:42)

jedino nisi napisao da je zvezda ustvari fmp....ostalo oko sudija si se nalupao...jer je sudjenje bilo korektno...na svim, cak na stetu partizana....

borivoje surdilovic

pre 2 godine

Idemooo ljubavi???????? Ispisujemo novi list slavne istorije velikana košarke Crvene zvezde.Sviii u halu da grmi sve!
(KK CZ. Velikan, 20. februar 2022 10:01)

slavne istorije??????

Petar

pre 2 godine

Ono sto ce meni biti zanimljivo da vidim jeste da li Partizan moci da parira Zvezdi. Prvi derbi je bio razocaravajuci. Zapravo Zvezda je odigrala vrhunski. Meni je vazno da li moze da parira i koliko je u svim segmentima napredovao. Ako Zvezda odradi lagano i ovaj derbi, KKP moze lagano da se okrene EK i probati tu nesto da uradi. I ne smarajte sa sudjenjem. Uvek neko bude ljut, razocaran. Neka prodje u najboljem redu i neka pobedi bolji. Pozdrav

Radoslav, vođa navijača Šibenke!

pre 2 godine

Koga je Danilovic delegirao od sudija, čisto da znamo neke stvari vec sada?
(GM, 20. februar 2022 09:34)

suvise si mlad da se secas cuvenog belosevica... tako da o sudijama sve najbolje deckic
(lily, 20. februar 2022 10:25)

Suviše si mlad da se sećaš Radeta Petrovića... Tako da o sudijama sve najgore, klinčić.

Dusan Uros

pre 2 godine

Od 2011. NEMA VEČITOG DERBIJA.FMP -PARTIZAN NIJE VEČITI DERBI!!!
(As Company, 20. februar 2022 09:42)

Nisam zvezdas daleko od toga, isto tako i Partizan ne marim da vidim. Smatram da su unistili nasu klupsku kosarku i fudbal. Ali da grobari 11 godina vuku istu foru o FMP-u i da ih ne smori, to mi vec nikako nije jasno.
(Kg, 20. februar 2022 10:17) # Link komentara

Evo i ja nisam grobar ali me nervira prevara iz 2011g kada je klub kao zamrznut a igra pod istim imenom. Niko ne vuce istu foru nego boli nepravda i zato mora stalno da se prica. Da se konacno kaze prava istina i prestace prozivanje.

Gossa placa Zeljko 19

pre 2 godine

Zoran, Partizan ocvrsnuo odbranu a prima skoro svaku utakmicu po 90 poena? Zvezda je svakako napredovala u odnosu na prvi derbi, jer je sada kompletna i u boljoj formi. Napad je tecniji mnogo, a odbrana je jos bolja. Video je Uniks to na svojoj kozi jako dobro. Panter i Mur mogu da pogode 10 trojki kada ih cuvaju Dzons i Vujcic, ali kada ih cuvaju Holins, Lazic, Dobric, Lazarevic, Markovic..to malo teze ide. Takodje, treba napomenuti da su i Panter i Mur rupe u odbrani. Videcemo sve veceras, moje misljenje je da je Zvezda svakako favorit i da ima mnogo bolju timsku igru od Partizana. Mnogo vise asistencija, manje izgubljenih lopti, vise opcija u napadu.

nesa80

pre 2 godine

navijam za partizan ali da se ne lazemo zvezda je za nijansu kvalitetnija sto ne mora da znaci nista,dobijali su i gori u derbiju,dobar je i partizan nema tu sta ali zvezda ima kompaktniju ekipu,nisam optimisti jer koliko se secam da obradovic uglavnom gubi od zvezde sa kim god je igrao.ima i zvezda crne rupe u igri ko i mi tako da sve je moguce,nadam se da gresim i da su egal,nemojte da padate u ocaj ako izgubimo i da sve teramo iz kluba jer ova ekipa je tek prva godina tu,budimo realni i skromni.obe ekipe posle duzeg vremena su dobre i u evropskim okvirima

nesa80

pre 2 godine

Nek pocrveni od muke a posle da se tako rumen pokloni šampionima. Idemo bravu Nišu, do koske, samo jako
(tranzicija, 20. februar 2022 11:28)
navijac zvezde vredja obradovica i pise najtrofejnijem treneru u evropi da se pokloni sampionima xaxaxa.tvoj sampion sanja f4 evrolige a obradovicu je neuspeh ako izgubi u polufinale istog

Rade 74

pre 2 godine

Ljudi na fantazirajte više.Pobedit će odbrana,kao Grobar mogu samo da kažem,da imamo slabiju odbranu nego Zvezda.Ako bude Zvezda igrala odbranu tako žestoko kako oni znaju,onda nemamo baš neke velike prilike.Morat će danas Partizan bukvalno,da gine za loptom.

Steamroller

pre 2 godine

Zvezda favorit,uigranija ekipa,igraju jace takmicenje,povreda Smailagica veliki hendikep,nasa prednost je trener,samo da sve protekne u sportskom duhu,da bude dobra utakmica,sa puno lepih poteza,a bolji neka pobedi.Napred Partizan!

Django

pre 2 godine

Derbi treba da bude fer i poštena utakmica, bez ekscesa na tribinama, sportsko navijanje, jedan zdrav ambijent, pre svega. Pa neka pobedi bolja ekipa. Poenta sporta i jeste kompeticija i konkurencija gde će neko da pobedi, ovaj drugi da izgubi.Da se boriš i usavrsavaš, napreduješ. A ne da se pravi atmosfera linča, ispiranje mozga i kao da nam životi zavise sutra od ishoda.

Gossa placa Zeljko 19

pre 2 godine

Gledacemo dve potpune razlicite ekipe koje igraju razlicitu kosarku. Zvezdina kosarka je timska igra, jaka odbrana, zatvaranje linija dodavanja dok Partizan igra kosarku sa mnogo trcanja i za poen vise. Ne mislim da ovaj trofej bilo sta donosi za nastavak sezone niti da je bitan u smislu da donosi nesto. Ali to na stranu, veceras je Zvezda svakako favorit i mislim da to mozemo da pokazemo na terenu. Dosta ce zavisiti i od kriterijuma sudjenja, odnosno da li ce sudije da seckaju igri i sviraju gomilu faulova ili ce da puste da se igra. Videcemo, svakako se nadam dobroj kosarci i atmosferi, pa ko god pobedi.

dejan

pre 2 godine

Jao Bože,silni milioni, 15 miliona....A tim ubedljivo najmlađi u svim takmičenjima gde se takmiči. Ne znam samo koga lažete. Mislim da lažete sebe,jer nema koga drugog. Ustvari, većina slepo veruje čoveku koji je jednom lepo rekao da niko ne može njegovom klubu da zabrani kako će da se zove. Kada vas je preveslao za klub, pa ovo je mala maca. Šta je teško prosečnom navijaču iz železnika da poveruje da ona golobrada deca od 18-20 godina vrede desetine miliona eura..

Strahotni

pre 2 godine

Bude li korektno suđenje Zvezda dobija 15-20 razlike. Bude li se navlačilo Za JSDP , kao što se radi u srpskoj košarci decenijama unazad, opet Zvezda dobija ali 5-10 razlike. Videli smo sinoćnje suđenje protiv FMP-a.

sptng facts

pre 2 godine

Zvezda ima iskustvo i sjajnu igru u odbrani, Partizan dobre individualce i sudije(ko je gledao sve utakmice Partizana ove godine zna o cemu pricam). Neka bude dobra utakmica.

King

pre 2 godine

Kakva razlika juče, panteri nisu napunili Cair, navijaju kao osnovci, Grobari objasnili kako se voli klub i kako se navija. Večeras isto!!!

Srx

pre 2 godine

Ovako stoje stvari. Partizan moze da dobije samo suterskim ludilom, odnosno da ulazi sve zivo i mrtvo, izolacijom dva igraca, Pantera i Ledeja posao bi bio zavrsen. Ne kazem da Partizan nema kvalitet, ima ga itekako ali kracu rotaciju dobrih igraca, ima dobru petorku i jos 2-3 solidne izmene. Zvezda ima dve jednake petorke i bolje moze da drzi ritam. Kontrolisanom igrom i pozicionim napadima Partizan nema sanse, ako se udje u jurnjavu i hrkljus rastu im sanse. Verovatno ce se igrati izolacija na Panteru i izmenjace se Lazarevic, Holins i Laza nad njim.

Kg

pre 2 godine

Od 2011. NEMA VEČITOG DERBIJA.FMP -PARTIZAN NIJE VEČITI DERBI!!!
(As Company, 20. februar 2022 09:42)

Nisam zvezdas daleko od toga, isto tako i Partizan ne marim da vidim. Smatram da su unistili nasu klupsku kosarku i fudbal. Ali da grobari 11 godina vuku istu foru o FMP-u i da ih ne smori, to mi vec nikako nije jasno.

lily

pre 2 godine

Koga je Danilovic delegirao od sudija, čisto da znamo neke stvari vec sada?
(GM, 20. februar 2022 09:34)

suvise si mlad da se secas cuvenog belosevica... tako da o sudijama sve najbolje deckic

Loki

pre 2 godine

Džaba ponavljate večiti, večiti, večiti...
Večita je samo čežnja za ugašenim klubom, a KK Fabrički može da se zove kako hoće :)

Kalcokera

pre 2 godine

Kuzmic > koprivica iskustvo
Mitrovic > lessor inteligencija
Ivanovic Volters > Mur madar
Dobric kalinic > ledej avramovic
Lazic holins > panter

Zvezda ima apsolutno bolji tim
I sve sem pobede je iznenadjenje

realno

pre 2 godine

Ne razumem...zasto neki navijaci Zvezde Partizan poistovecuju sa Igokeom...znam da navijaci Partizana Zvezdu zovu FMP-om,zo nije lepo ali sa pravne strane to jeste tako...
FMP je promenio ime u Zvezda a stara Zvezda je i dan danas u blokadi sa racunom ako vec i nije izbrisana iz sportskog saveza.

vladimir

pre 2 godine

Objektivno je Zvezda bolji tim ali u derbiju se nikad ne zna. Mnogo će zavisiti i od sudija, videćemo već u prvim minutama koliko faulova će svirati Kuzmicu i Kalinicu kao najbitnijim igračima.

Aster Blistok

pre 2 godine

Od 2011. NEMA VEČITOG DERBIJA.FMP -PARTIZAN NIJE VEČITI DERBI!!!
(As Company

U pravu si. Nema večitog derbija od 2006. godine.

nenad

pre 2 godine

Zeleo bih da navijacime velikog kluba iz velegrada podsetim da nekoliko godina nisu prosmrdeli "malom klubu iz predgradja".

Provo ta etiketa pokazuje nivo njihove (ne)kulture i uobrazenosti. Sram vas bilo kvazinavijaci kvazi kluba izdrzavanog od drzave kroz celu istoriju.

Pa ako smatreate da je zvezda "mali klub iz predgradja" onda bi se trebali postideti jer vas taj klub dere godinama...

Toliko.

Rakovcanin

pre 2 godine

Grobari ce se veceras jos jednom uveriti da silni milioni, koje je drzava lopatama ubacivala u Partizan, nisu dovoljni da se pobedi tim koji je sacinjen pretežno od domacih igraca koji zaista vole tim za koji igraju.

Aster Blistok

pre 2 godine

Zvezdana (FMP) je favorit, jer je drzava mazi vec 10 godina.
(Roy74

partizanIGOKEA je favorit, jer ga država mazi još od 90ih godina.

Kramer

pre 2 godine

Obratiti pažnju na zabacivanje Ivanovića, foliranje Lazica i Kalinoglua. Na taj način često iznude faulove. Vršiti pritisak na sudije od prvog minuta i na svaki najmanji pokušaj prevare od strane navedenih.

Plivajuci zamajac

pre 2 godine

zoran, 20. februar 2022 09:28)

Da li je moguce da spominjes nekakvu cvrstinu u odbrani Partizana? Pa oni skoro svaku utakmicu prime oko 90 poena. Ili bolje sutiranje trojki? Pa pogledaj im procente suta za tri poena,medju najgorima su.Mnoge stvari koje si napisao su besmislene. Jedno je sigurno,pobednik se ne zna jos uvek,i verujem da ce biti cvrsta utakmica do kraja,nece biti lagane Zvezdine pobede kao prosli put. Partizan ima bolje pojedince,tu nema dileme,a Zvezda ima bolji tim. Samo da bude sto manje uticaja sudija i spoljasnjih faktora,pa neka pobedi tim koji je zasluzio.

KK CZ. Velikan

pre 2 godine

Idemooo ljubavi☝🏼💪🏻🔴⚪🏀💥 Ispisujemo novi list slavne istorije velikana košarke Crvene zvezde.Sviii u halu da grmi sve!

Doktor

pre 2 godine

Bas volim Partizan, ali ocekivati da ce od veceras odbrana biti funkionalnija je preoptimistican stav. Morali bismo odigrati brze i bez grca. Morali bismo igrati kolektivno, sa mnogo vise kretanja, bez isforsiranog soliranja osim kada bas budemo prisiljeni na to. Neka onda Kevin sutira pa sta bude...
Veoma je vazno da Zvezdu nateramo na pozicionu igru, dakle bez trke i poena u tranziciji, a najvaznije je da se opustimo, sutiramo iz otvorenih pozicija i gradimo svoj reket. Moze Balsa sa posta da sutne kada ostane sam kao ostrvo u reketu. Ne mora ici na ulaz. A Lesor da igra mnogo blize kosu. On nema sut kao Balsa. Zao mi je Alekse. Ne ide ga. A jos mi je gori ako ne pocne kao starter. Da ne duzim. Uopste nisu bolji. To sebi duboko da usadimo u glavu. Znaci, igramo utakmicu sa jako puno samopouzdanja i pameti. Neka nam je sa srecom. Mnogo bih voleo da se Alen nije ozbiljnije povredio. Idemo sampioni.

Dejan CZ

pre 2 godine

Ovakvu utakmicu dobija ekipa koja bude imala manje izgubljenih lopti...Ovo posebno naglasavam za Zvezdinu stranu koja ne sme uci u nikakvu jurnjavu jer su narocito skloni u tome pa se desavaju situacije gde Kalinic zaglavinja pa ispred sebe kao torpedo ili ce dvojicu pregaziti Ili napraviti korake,ista stvar sa Dobricem gde na putu prema kosu cesto promasi polaganje Ili netacnim pasom izgubi loptu,Mitrovic u kontri prvo da mu je na pameti da primi loptu pa da resava situaciju a ne da mu ispada iz ruku,Davidovac kada krene u kontru da je svestan svoje sporosti gde ga igrac stize I izbija loptu iza ledja...Ukoliko Zvezda iskontrolise izgubljene lopte utakmicu dobija rutinski I samo da ne udje u trku uz cvrstu postavljenu odbranu...I jos jednu stvar na koju trener Zvezde treba da obrati paznju je da po isteku pozicionog napada nikada u zadnjoj sekundi Lazic ne zavrsava napad sa svojim iskorakom od koga nikada koristi nismo imali...Dakle kljuc pobede veceras je u izgubljenim loptama.

Rakac

pre 2 godine

Grobari ce se veceras jos jednom uveriti da silni milioni, koje je drzava lopatama ubacivala u Partizan, nisu dovoljni da se pobedi tim koji je sacinjen pretežno od domacih igraca koji zaista vole tim za koji igraju.
(Rakovcanin, 20. februar 2022 10:33)
Idi navijaj za Resnik majstore. Ne lupetaj ovde. Cuj zaista vole. Sta, ovi ne vole klub?

Sima

pre 2 godine

Uopste nemam dilemu ko ce da osvoji kup, jedina dilema mi je u kom trenutku ce delije poceti da kukaju kako Balsa Koprivica ima platu milion, a Uros Trifunovic 2 miliona.

zoran

pre 2 godine

-Derbi pa biće tenzija ali očekujem pehar u rukama igrača Partizana.
-na Zvezdinoj strani su iskustvo i jača odbrana međutim Partizan je od prvog derbija ocvrsnuo odbranu. Tu je sada i Lesor doprinosi cvrstini a Koprivica je pokazao veliku cvrstinu...
-prednost Partizana su plejmekeri i sut za 3. Oanter i Mur lako mogu postići i 10 trojki za meč ako ih malo sluzi sut. Kod Zvezde Volters, Ivanović i Marković ako ubace 3 trojke to je odlično.
-Zvezda je u prvom derbiju sa Kuzmićem i Mitrovićem bila bolja pod kosem ali ne vidim da su jači od Lesora i Koprivice.
-Partizan igra brze, bolji protok lopte, kreativniji su i mnogo bolji napadacki. Zvezda jeste odbrambeno bolja ali će i Partizan igrati cvrstu odbranu...
-Jednostavno mislim da ne moze sve da se resi odbranom,da be moze Zvezda brdo nedostataka da pokrije odbranom...
-Na stranu Partizana ide i najbolji trener koji ima na hiljadu ovakvih utakmica. Radonjić je prosek trener a Zeljko najbolji u evropi.
-Željko će kao iskusan trener stari lisac neutralisati tu prednost Zvezde odbrambeno a gledati da koristiti sve prednosti svoje ekipe.
Radonjic će ići samo na cvrstu odbranu a u napadu sta bude.
-Ovaj derbi ni nalik neće biti onom 1.
Partizan drasticno napredovao a Zvezda stagnira.
Zvezda jeste trebalo biti jača za Vajta ali on nije senka igrača iz priprema.
-sve kad saberem i oduzmem Partizan dobija sa nekih 10 do 15 razlike. Prosto u ovom trenutku je Partizan bolji tim, u boljoj formi.
Sem odbrane sve, bukvalno sve je na strani Partizana.

Iber

pre 2 godine

Uopšte nemam dilemu u vezi sa tim ko ce da osvoji Kup. Jedina dilema mi je u kom trenutku ce grobari da pocnu da se zale ba sudiju i da pričaju kako su osteceni. 2,3 ili 4 sata pre utakmice?

dinosaurus

pre 2 godine

Samo da ne bude nereda na tribinama, a kao istinski ljubitelj kosarke i vatreni navijac Zvezde, zelim ferbi postenu borbu u kojoj ce pobijediti Zvezda, naravno :)

Plivajuci zamajac

pre 2 godine

Da li neko zna kako mogu da dodjem do karte za finale? Pozdrav
(mare, 20. februar 2022 08:58)

Znam ja. Odes na blagajnu i kupis.

deda

pre 2 godine

davno je ovo bio derbi, davno, sad ostaje da se prepucava po komentarima, posle pobede onoga ciji crnci budilu bolji, e moja jadna kosarko na sta si spala..

Plivajuci zamajac

pre 2 godine

Da li neko zna kako mogu da dodjem do karte za finale? Pozdrav
(mare, 20. februar 2022 08:58)

Znam ja. Odes na blagajnu i kupis.

Iber

pre 2 godine

Uopšte nemam dilemu u vezi sa tim ko ce da osvoji Kup. Jedina dilema mi je u kom trenutku ce grobari da pocnu da se zale ba sudiju i da pričaju kako su osteceni. 2,3 ili 4 sata pre utakmice?

dinosaurus

pre 2 godine

Samo da ne bude nereda na tribinama, a kao istinski ljubitelj kosarke i vatreni navijac Zvezde, zelim ferbi postenu borbu u kojoj ce pobijediti Zvezda, naravno :)

KK CZ. Velikan

pre 2 godine

Idemooo ljubavi☝🏼💪🏻🔴⚪🏀💥 Ispisujemo novi list slavne istorije velikana košarke Crvene zvezde.Sviii u halu da grmi sve!

Srx

pre 2 godine

Ovako stoje stvari. Partizan moze da dobije samo suterskim ludilom, odnosno da ulazi sve zivo i mrtvo, izolacijom dva igraca, Pantera i Ledeja posao bi bio zavrsen. Ne kazem da Partizan nema kvalitet, ima ga itekako ali kracu rotaciju dobrih igraca, ima dobru petorku i jos 2-3 solidne izmene. Zvezda ima dve jednake petorke i bolje moze da drzi ritam. Kontrolisanom igrom i pozicionim napadima Partizan nema sanse, ako se udje u jurnjavu i hrkljus rastu im sanse. Verovatno ce se igrati izolacija na Panteru i izmenjace se Lazarevic, Holins i Laza nad njim.

deda

pre 2 godine

davno je ovo bio derbi, davno, sad ostaje da se prepucava po komentarima, posle pobede onoga ciji crnci budilu bolji, e moja jadna kosarko na sta si spala..

Gossa placa Zeljko 19

pre 2 godine

Zoran, Partizan ocvrsnuo odbranu a prima skoro svaku utakmicu po 90 poena? Zvezda je svakako napredovala u odnosu na prvi derbi, jer je sada kompletna i u boljoj formi. Napad je tecniji mnogo, a odbrana je jos bolja. Video je Uniks to na svojoj kozi jako dobro. Panter i Mur mogu da pogode 10 trojki kada ih cuvaju Dzons i Vujcic, ali kada ih cuvaju Holins, Lazic, Dobric, Lazarevic, Markovic..to malo teze ide. Takodje, treba napomenuti da su i Panter i Mur rupe u odbrani. Videcemo sve veceras, moje misljenje je da je Zvezda svakako favorit i da ima mnogo bolju timsku igru od Partizana. Mnogo vise asistencija, manje izgubljenih lopti, vise opcija u napadu.

Sima

pre 2 godine

Uopste nemam dilemu ko ce da osvoji kup, jedina dilema mi je u kom trenutku ce delije poceti da kukaju kako Balsa Koprivica ima platu milion, a Uros Trifunovic 2 miliona.

Rakovcanin

pre 2 godine

Grobari ce se veceras jos jednom uveriti da silni milioni, koje je drzava lopatama ubacivala u Partizan, nisu dovoljni da se pobedi tim koji je sacinjen pretežno od domacih igraca koji zaista vole tim za koji igraju.

Strahotni

pre 2 godine

Bude li korektno suđenje Zvezda dobija 15-20 razlike. Bude li se navlačilo Za JSDP , kao što se radi u srpskoj košarci decenijama unazad, opet Zvezda dobija ali 5-10 razlike. Videli smo sinoćnje suđenje protiv FMP-a.

TD

pre 2 godine

Od 2011. NEMA VEČITOG DERBIJA.FMP -PARTIZAN NIJE VEČITI DERBI!!!
(As Company, 20. februar 2022 09:42)

Misliš od 2007. godine, kada je ugašen partizan. Ovo sad za koga ti navijaš nije partizan već Igokea2..

Kg

pre 2 godine

Od 2011. NEMA VEČITOG DERBIJA.FMP -PARTIZAN NIJE VEČITI DERBI!!!
(As Company, 20. februar 2022 09:42)

Nisam zvezdas daleko od toga, isto tako i Partizan ne marim da vidim. Smatram da su unistili nasu klupsku kosarku i fudbal. Ali da grobari 11 godina vuku istu foru o FMP-u i da ih ne smori, to mi vec nikako nije jasno.

Plivajuci zamajac

pre 2 godine

zoran, 20. februar 2022 09:28)

Da li je moguce da spominjes nekakvu cvrstinu u odbrani Partizana? Pa oni skoro svaku utakmicu prime oko 90 poena. Ili bolje sutiranje trojki? Pa pogledaj im procente suta za tri poena,medju najgorima su.Mnoge stvari koje si napisao su besmislene. Jedno je sigurno,pobednik se ne zna jos uvek,i verujem da ce biti cvrsta utakmica do kraja,nece biti lagane Zvezdine pobede kao prosli put. Partizan ima bolje pojedince,tu nema dileme,a Zvezda ima bolji tim. Samo da bude sto manje uticaja sudija i spoljasnjih faktora,pa neka pobedi tim koji je zasluzio.

Petar

pre 2 godine

Ono sto ce meni biti zanimljivo da vidim jeste da li Partizan moci da parira Zvezdi. Prvi derbi je bio razocaravajuci. Zapravo Zvezda je odigrala vrhunski. Meni je vazno da li moze da parira i koliko je u svim segmentima napredovao. Ako Zvezda odradi lagano i ovaj derbi, KKP moze lagano da se okrene EK i probati tu nesto da uradi. I ne smarajte sa sudjenjem. Uvek neko bude ljut, razocaran. Neka prodje u najboljem redu i neka pobedi bolji. Pozdrav

Rade 74

pre 2 godine

Ljudi na fantazirajte više.Pobedit će odbrana,kao Grobar mogu samo da kažem,da imamo slabiju odbranu nego Zvezda.Ako bude Zvezda igrala odbranu tako žestoko kako oni znaju,onda nemamo baš neke velike prilike.Morat će danas Partizan bukvalno,da gine za loptom.

Aster Blistok

pre 2 godine

Zvezdana (FMP) je favorit, jer je drzava mazi vec 10 godina.
(Roy74

partizanIGOKEA je favorit, jer ga država mazi još od 90ih godina.

dejan

pre 2 godine

Jao Bože,silni milioni, 15 miliona....A tim ubedljivo najmlađi u svim takmičenjima gde se takmiči. Ne znam samo koga lažete. Mislim da lažete sebe,jer nema koga drugog. Ustvari, većina slepo veruje čoveku koji je jednom lepo rekao da niko ne može njegovom klubu da zabrani kako će da se zove. Kada vas je preveslao za klub, pa ovo je mala maca. Šta je teško prosečnom navijaču iz železnika da poveruje da ona golobrada deca od 18-20 godina vrede desetine miliona eura..

borivoje surdilovic

pre 2 godine

Idemooo ljubavi???????? Ispisujemo novi list slavne istorije velikana košarke Crvene zvezde.Sviii u halu da grmi sve!
(KK CZ. Velikan, 20. februar 2022 10:01)

slavne istorije??????

zoran

pre 2 godine

-Derbi pa biće tenzija ali očekujem pehar u rukama igrača Partizana.
-na Zvezdinoj strani su iskustvo i jača odbrana međutim Partizan je od prvog derbija ocvrsnuo odbranu. Tu je sada i Lesor doprinosi cvrstini a Koprivica je pokazao veliku cvrstinu...
-prednost Partizana su plejmekeri i sut za 3. Oanter i Mur lako mogu postići i 10 trojki za meč ako ih malo sluzi sut. Kod Zvezde Volters, Ivanović i Marković ako ubace 3 trojke to je odlično.
-Zvezda je u prvom derbiju sa Kuzmićem i Mitrovićem bila bolja pod kosem ali ne vidim da su jači od Lesora i Koprivice.
-Partizan igra brze, bolji protok lopte, kreativniji su i mnogo bolji napadacki. Zvezda jeste odbrambeno bolja ali će i Partizan igrati cvrstu odbranu...
-Jednostavno mislim da ne moze sve da se resi odbranom,da be moze Zvezda brdo nedostataka da pokrije odbranom...
-Na stranu Partizana ide i najbolji trener koji ima na hiljadu ovakvih utakmica. Radonjić je prosek trener a Zeljko najbolji u evropi.
-Željko će kao iskusan trener stari lisac neutralisati tu prednost Zvezde odbrambeno a gledati da koristiti sve prednosti svoje ekipe.
Radonjic će ići samo na cvrstu odbranu a u napadu sta bude.
-Ovaj derbi ni nalik neće biti onom 1.
Partizan drasticno napredovao a Zvezda stagnira.
Zvezda jeste trebalo biti jača za Vajta ali on nije senka igrača iz priprema.
-sve kad saberem i oduzmem Partizan dobija sa nekih 10 do 15 razlike. Prosto u ovom trenutku je Partizan bolji tim, u boljoj formi.
Sem odbrane sve, bukvalno sve je na strani Partizana.

Aster Blistok

pre 2 godine

Od 2011. NEMA VEČITOG DERBIJA.FMP -PARTIZAN NIJE VEČITI DERBI!!!
(As Company

U pravu si. Nema večitog derbija od 2006. godine.

nesa80

pre 2 godine

Nek pocrveni od muke a posle da se tako rumen pokloni šampionima. Idemo bravu Nišu, do koske, samo jako
(tranzicija, 20. februar 2022 11:28)
navijac zvezde vredja obradovica i pise najtrofejnijem treneru u evropi da se pokloni sampionima xaxaxa.tvoj sampion sanja f4 evrolige a obradovicu je neuspeh ako izgubi u polufinale istog

23Sudija

pre 2 godine

Šta je teško prosečnom navijaču iz železnika da poveruje da ona golobrada deca od 18-20 godina vrede desetine miliona eura..
(dejan, 20. februar 2022 11:51)

Panter, Lesor i Ledej imaju bradu,a i nisu bas neka deca..

borivoje surdilovic

pre 2 godine

Zvezda ima iskustvo i sjajnu igru u odbrani, Partizan dobre individualce i sudije(ko je gledao sve utakmice Partizana ove godine zna o cemu pricam). Neka bude dobra utakmica.
(sptng facts, 20. februar 2022 11:42)

jedino nisi napisao da je zvezda ustvari fmp....ostalo oko sudija si se nalupao...jer je sudjenje bilo korektno...na svim, cak na stetu partizana....

nenad

pre 2 godine

Zeleo bih da navijacime velikog kluba iz velegrada podsetim da nekoliko godina nisu prosmrdeli "malom klubu iz predgradja".

Provo ta etiketa pokazuje nivo njihove (ne)kulture i uobrazenosti. Sram vas bilo kvazinavijaci kvazi kluba izdrzavanog od drzave kroz celu istoriju.

Pa ako smatreate da je zvezda "mali klub iz predgradja" onda bi se trebali postideti jer vas taj klub dere godinama...

Toliko.

Radoslav, vođa navijača Šibenke!

pre 2 godine

Koga je Danilovic delegirao od sudija, čisto da znamo neke stvari vec sada?
(GM, 20. februar 2022 09:34)

suvise si mlad da se secas cuvenog belosevica... tako da o sudijama sve najbolje deckic
(lily, 20. februar 2022 10:25)

Suviše si mlad da se sećaš Radeta Petrovića... Tako da o sudijama sve najgore, klinčić.

sptng facts

pre 2 godine

Zvezda ima iskustvo i sjajnu igru u odbrani, Partizan dobre individualce i sudije(ko je gledao sve utakmice Partizana ove godine zna o cemu pricam). Neka bude dobra utakmica.

Dusan Uros

pre 2 godine

Od 2011. NEMA VEČITOG DERBIJA.FMP -PARTIZAN NIJE VEČITI DERBI!!!
(As Company, 20. februar 2022 09:42)

Nisam zvezdas daleko od toga, isto tako i Partizan ne marim da vidim. Smatram da su unistili nasu klupsku kosarku i fudbal. Ali da grobari 11 godina vuku istu foru o FMP-u i da ih ne smori, to mi vec nikako nije jasno.
(Kg, 20. februar 2022 10:17) # Link komentara

Evo i ja nisam grobar ali me nervira prevara iz 2011g kada je klub kao zamrznut a igra pod istim imenom. Niko ne vuce istu foru nego boli nepravda i zato mora stalno da se prica. Da se konacno kaze prava istina i prestace prozivanje.

Gossa placa Zeljko 19

pre 2 godine

Gledacemo dve potpune razlicite ekipe koje igraju razlicitu kosarku. Zvezdina kosarka je timska igra, jaka odbrana, zatvaranje linija dodavanja dok Partizan igra kosarku sa mnogo trcanja i za poen vise. Ne mislim da ovaj trofej bilo sta donosi za nastavak sezone niti da je bitan u smislu da donosi nesto. Ali to na stranu, veceras je Zvezda svakako favorit i mislim da to mozemo da pokazemo na terenu. Dosta ce zavisiti i od kriterijuma sudjenja, odnosno da li ce sudije da seckaju igri i sviraju gomilu faulova ili ce da puste da se igra. Videcemo, svakako se nadam dobroj kosarci i atmosferi, pa ko god pobedi.

Nebitno

pre 2 godine

Mnogo bitnijih stvari u ovoj zemlj ima da se resava, kada se to uradi i dovede u red, onda ce se i sport dozivljavati drugacije nego sad, a sad je borba na zivot i smrt.

Zvezdinho

pre 2 godine

(Petar, 20. februar 2022 11:04)

Evo da ti lakse odgovorim.

Moj drug ima kafic i zapao u dugove a moj radi bolje.
Da mu pomognem njegov kafic zameznem da se ne gomilaju dugovi a moj registrujem i preuzmem ine od njega i sve musterije. Novo/stari kafic dobro radi i vraca dugove i kad bude sve na nuli novo/stari ugasim i vrsti moj kafic a njegov kafic odmrznemo i on pocinje da radi jormaljo. To je isti onaj kafic sto se prvi otvorio i dobijo je i sve zasluge novog tako da ne vidim problem o kom vi grobari procete. Slicna je proca i sa vama i Igokeom. Po vama i tad nije postojao Partizan jer se igrali pod imejom Partizan Igokea a Igokea je bila Igokea Partizan. Znaci u tom periodu nije postojao Partizan. Ostalo shvato sam..

Django

pre 2 godine

Derbi treba da bude fer i poštena utakmica, bez ekscesa na tribinama, sportsko navijanje, jedan zdrav ambijent, pre svega. Pa neka pobedi bolja ekipa. Poenta sporta i jeste kompeticija i konkurencija gde će neko da pobedi, ovaj drugi da izgubi.Da se boriš i usavrsavaš, napreduješ. A ne da se pravi atmosfera linča, ispiranje mozga i kao da nam životi zavise sutra od ishoda.

Kalcokera

pre 2 godine

Kuzmic > koprivica iskustvo
Mitrovic > lessor inteligencija
Ivanovic Volters > Mur madar
Dobric kalinic > ledej avramovic
Lazic holins > panter

Zvezda ima apsolutno bolji tim
I sve sem pobede je iznenadjenje

marko992

pre 2 godine

Misljenja sam da je Zvezda u prednosti iz jednog razloga, imaju pravog pleja.
Mi se krpimo od pocetka sa nekim iznudjenim resenjima koji, na zalost, to ipak nisu.Ne znam o cemu su razmisljali Savic i Obradovic kada su dozvolili da jedini pravi plej bude zelen, bez ozbiljnije kosarke u zivotu(Madar,koji i nije u Nisu).
Velik je to propust.

vladimir

pre 2 godine

Objektivno je Zvezda bolji tim ali u derbiju se nikad ne zna. Mnogo će zavisiti i od sudija, videćemo već u prvim minutama koliko faulova će svirati Kuzmicu i Kalinicu kao najbitnijim igračima.

Kramer

pre 2 godine

Obratiti pažnju na zabacivanje Ivanovića, foliranje Lazica i Kalinoglua. Na taj način često iznude faulove. Vršiti pritisak na sudije od prvog minuta i na svaki najmanji pokušaj prevare od strane navedenih.

nesa80

pre 2 godine

navijam za partizan ali da se ne lazemo zvezda je za nijansu kvalitetnija sto ne mora da znaci nista,dobijali su i gori u derbiju,dobar je i partizan nema tu sta ali zvezda ima kompaktniju ekipu,nisam optimisti jer koliko se secam da obradovic uglavnom gubi od zvezde sa kim god je igrao.ima i zvezda crne rupe u igri ko i mi tako da sve je moguce,nadam se da gresim i da su egal,nemojte da padate u ocaj ako izgubimo i da sve teramo iz kluba jer ova ekipa je tek prva godina tu,budimo realni i skromni.obe ekipe posle duzeg vremena su dobre i u evropskim okvirima

Rollo Tomasi

pre 2 godine

Nakon dolaska Lesora centarska linija Partizana je mnogo bolja u odnosu na prvi deo sezone.Zvezda je osetno bolja na poziciji pleja,što može da bude odlučujuće.Obradović je trebao da povede Madara umesto Kuruca,jer je Mur jedini plejmejker.Partizan će imati problema u igri kada Mur bude odmarao,pa će teret pasti na Avramovića i Pantera.Osim toga,Radonjić ima na raspolaganju 7 igrača sa visinom do 2m,a Partizan 4.Zvezda ima više kombinacija na raspolaganju,dok Partizan nema previše izbora.Ako Panter bude iole dobro čuvan Partizan će teško izbeći poraz.

Dejan CZ

pre 2 godine

Ovakvu utakmicu dobija ekipa koja bude imala manje izgubljenih lopti...Ovo posebno naglasavam za Zvezdinu stranu koja ne sme uci u nikakvu jurnjavu jer su narocito skloni u tome pa se desavaju situacije gde Kalinic zaglavinja pa ispred sebe kao torpedo ili ce dvojicu pregaziti Ili napraviti korake,ista stvar sa Dobricem gde na putu prema kosu cesto promasi polaganje Ili netacnim pasom izgubi loptu,Mitrovic u kontri prvo da mu je na pameti da primi loptu pa da resava situaciju a ne da mu ispada iz ruku,Davidovac kada krene u kontru da je svestan svoje sporosti gde ga igrac stize I izbija loptu iza ledja...Ukoliko Zvezda iskontrolise izgubljene lopte utakmicu dobija rutinski I samo da ne udje u trku uz cvrstu postavljenu odbranu...I jos jednu stvar na koju trener Zvezde treba da obrati paznju je da po isteku pozicionog napada nikada u zadnjoj sekundi Lazic ne zavrsava napad sa svojim iskorakom od koga nikada koristi nismo imali...Dakle kljuc pobede veceras je u izgubljenim loptama.

realno

pre 2 godine

Ne razumem...zasto neki navijaci Zvezde Partizan poistovecuju sa Igokeom...znam da navijaci Partizana Zvezdu zovu FMP-om,zo nije lepo ali sa pravne strane to jeste tako...
FMP je promenio ime u Zvezda a stara Zvezda je i dan danas u blokadi sa racunom ako vec i nije izbrisana iz sportskog saveza.

Rakac

pre 2 godine

Grobari ce se veceras jos jednom uveriti da silni milioni, koje je drzava lopatama ubacivala u Partizan, nisu dovoljni da se pobedi tim koji je sacinjen pretežno od domacih igraca koji zaista vole tim za koji igraju.
(Rakovcanin, 20. februar 2022 10:33)
Idi navijaj za Resnik majstore. Ne lupetaj ovde. Cuj zaista vole. Sta, ovi ne vole klub?

Loki

pre 2 godine

Džaba ponavljate večiti, večiti, večiti...
Večita je samo čežnja za ugašenim klubom, a KK Fabrički može da se zove kako hoće :)

Konstatacija

pre 2 godine

Šta je teško prosečnom navijaču iz železnika da poveruje da ona golobrada deca od 18-20 godina vrede desetine miliona eura..
(dejan, 20. februar 2022 11:51)

Izvini što moramo da imamo bar tri iskusna igrača. Da nije njih,mogli bi da igramo omladinsku ligu. Pa za koliko oni igraju,za 13 miliona, pošto ova deca sigurno ne zarađuju godišnje neke enormne pare.
(dejan, 20. februar 2022 14:28)

Avramovic je sigurno dosao dzabe,iako je vec imao ugovor sa Zvezdom,kao sto su i iz NBA dosli za kikiriki Smajlagic i Kuruc,valjda i Madar a i ovaj crni plej se odrekao ogromne plate u Kini da bi igrao za semenke kod vas.

King

pre 2 godine

Kakva razlika juče, panteri nisu napunili Cair, navijaju kao osnovci, Grobari objasnili kako se voli klub i kako se navija. Večeras isto!!!

Steamroller

pre 2 godine

Zvezda favorit,uigranija ekipa,igraju jace takmicenje,povreda Smailagica veliki hendikep,nasa prednost je trener,samo da sve protekne u sportskom duhu,da bude dobra utakmica,sa puno lepih poteza,a bolji neka pobedi.Napred Partizan!

Red usijanje

pre 2 godine

Ne mogu ni da zamislim lozenje onog dvojca sa Arena premium na zvezdu kad je bilo onakvo vristanje svaki put kad FMP da kos.

Doktor

pre 2 godine

Bas volim Partizan, ali ocekivati da ce od veceras odbrana biti funkionalnija je preoptimistican stav. Morali bismo odigrati brze i bez grca. Morali bismo igrati kolektivno, sa mnogo vise kretanja, bez isforsiranog soliranja osim kada bas budemo prisiljeni na to. Neka onda Kevin sutira pa sta bude...
Veoma je vazno da Zvezdu nateramo na pozicionu igru, dakle bez trke i poena u tranziciji, a najvaznije je da se opustimo, sutiramo iz otvorenih pozicija i gradimo svoj reket. Moze Balsa sa posta da sutne kada ostane sam kao ostrvo u reketu. Ne mora ici na ulaz. A Lesor da igra mnogo blize kosu. On nema sut kao Balsa. Zao mi je Alekse. Ne ide ga. A jos mi je gori ako ne pocne kao starter. Da ne duzim. Uopste nisu bolji. To sebi duboko da usadimo u glavu. Znaci, igramo utakmicu sa jako puno samopouzdanja i pameti. Neka nam je sa srecom. Mnogo bih voleo da se Alen nije ozbiljnije povredio. Idemo sampioni.

lily

pre 2 godine

Koga je Danilovic delegirao od sudija, čisto da znamo neke stvari vec sada?
(GM, 20. februar 2022 09:34)

suvise si mlad da se secas cuvenog belosevica... tako da o sudijama sve najbolje deckic

dejan

pre 2 godine

Šta je teško prosečnom navijaču iz železnika da poveruje da ona golobrada deca od 18-20 godina vrede desetine miliona eura..
(dejan, 20. februar 2022 11:51)

Izvini što moramo da imamo bar tri iskusna igrača. Da nije njih,mogli bi da igramo omladinsku ligu. Pa za koliko oni igraju,za 13 miliona, pošto ova deca sigurno ne zarađuju godišnje neke enormne pare.

Mio

pre 2 godine

Rollo Tomasi, 20. februar 2022 13:
Momak,ti si nešto pomešao.
KKP ima 9 igrača preko 2m..
Možda si ti mislio da KKCZ ima teže bekove,koji igraju grubo,uvek u kontaktu i šta se sudi,sudi...
Sudije ne mogu 4 lične u minuti da sviraju!!!!

Iber

pre 2 godine

Uopšte nemam dilemu u vezi sa tim ko ce da osvoji Kup. Jedina dilema mi je u kom trenutku ce grobari da pocnu da se zale ba sudiju i da pričaju kako su osteceni. 2,3 ili 4 sata pre utakmice?

zoran

pre 2 godine

-Derbi pa biće tenzija ali očekujem pehar u rukama igrača Partizana.
-na Zvezdinoj strani su iskustvo i jača odbrana međutim Partizan je od prvog derbija ocvrsnuo odbranu. Tu je sada i Lesor doprinosi cvrstini a Koprivica je pokazao veliku cvrstinu...
-prednost Partizana su plejmekeri i sut za 3. Oanter i Mur lako mogu postići i 10 trojki za meč ako ih malo sluzi sut. Kod Zvezde Volters, Ivanović i Marković ako ubace 3 trojke to je odlično.
-Zvezda je u prvom derbiju sa Kuzmićem i Mitrovićem bila bolja pod kosem ali ne vidim da su jači od Lesora i Koprivice.
-Partizan igra brze, bolji protok lopte, kreativniji su i mnogo bolji napadacki. Zvezda jeste odbrambeno bolja ali će i Partizan igrati cvrstu odbranu...
-Jednostavno mislim da ne moze sve da se resi odbranom,da be moze Zvezda brdo nedostataka da pokrije odbranom...
-Na stranu Partizana ide i najbolji trener koji ima na hiljadu ovakvih utakmica. Radonjić je prosek trener a Zeljko najbolji u evropi.
-Željko će kao iskusan trener stari lisac neutralisati tu prednost Zvezde odbrambeno a gledati da koristiti sve prednosti svoje ekipe.
Radonjic će ići samo na cvrstu odbranu a u napadu sta bude.
-Ovaj derbi ni nalik neće biti onom 1.
Partizan drasticno napredovao a Zvezda stagnira.
Zvezda jeste trebalo biti jača za Vajta ali on nije senka igrača iz priprema.
-sve kad saberem i oduzmem Partizan dobija sa nekih 10 do 15 razlike. Prosto u ovom trenutku je Partizan bolji tim, u boljoj formi.
Sem odbrane sve, bukvalno sve je na strani Partizana.

Sima

pre 2 godine

Uopste nemam dilemu ko ce da osvoji kup, jedina dilema mi je u kom trenutku ce delije poceti da kukaju kako Balsa Koprivica ima platu milion, a Uros Trifunovic 2 miliona.

KK CZ. Velikan

pre 2 godine

Idemooo ljubavi☝🏼💪🏻🔴⚪🏀💥 Ispisujemo novi list slavne istorije velikana košarke Crvene zvezde.Sviii u halu da grmi sve!

borivoje surdilovic

pre 2 godine

Idemooo ljubavi???????? Ispisujemo novi list slavne istorije velikana košarke Crvene zvezde.Sviii u halu da grmi sve!
(KK CZ. Velikan, 20. februar 2022 10:01)

slavne istorije??????

Dusan Uros

pre 2 godine

Od 2011. NEMA VEČITOG DERBIJA.FMP -PARTIZAN NIJE VEČITI DERBI!!!
(As Company, 20. februar 2022 09:42)

Nisam zvezdas daleko od toga, isto tako i Partizan ne marim da vidim. Smatram da su unistili nasu klupsku kosarku i fudbal. Ali da grobari 11 godina vuku istu foru o FMP-u i da ih ne smori, to mi vec nikako nije jasno.
(Kg, 20. februar 2022 10:17) # Link komentara

Evo i ja nisam grobar ali me nervira prevara iz 2011g kada je klub kao zamrznut a igra pod istim imenom. Niko ne vuce istu foru nego boli nepravda i zato mora stalno da se prica. Da se konacno kaze prava istina i prestace prozivanje.

Kramer

pre 2 godine

Obratiti pažnju na zabacivanje Ivanovića, foliranje Lazica i Kalinoglua. Na taj način često iznude faulove. Vršiti pritisak na sudije od prvog minuta i na svaki najmanji pokušaj prevare od strane navedenih.

dinosaurus

pre 2 godine

Samo da ne bude nereda na tribinama, a kao istinski ljubitelj kosarke i vatreni navijac Zvezde, zelim ferbi postenu borbu u kojoj ce pobijediti Zvezda, naravno :)

King

pre 2 godine

Kakva razlika juče, panteri nisu napunili Cair, navijaju kao osnovci, Grobari objasnili kako se voli klub i kako se navija. Večeras isto!!!

Plivajuci zamajac

pre 2 godine

Da li neko zna kako mogu da dodjem do karte za finale? Pozdrav
(mare, 20. februar 2022 08:58)

Znam ja. Odes na blagajnu i kupis.

borivoje surdilovic

pre 2 godine

Zvezda ima iskustvo i sjajnu igru u odbrani, Partizan dobre individualce i sudije(ko je gledao sve utakmice Partizana ove godine zna o cemu pricam). Neka bude dobra utakmica.
(sptng facts, 20. februar 2022 11:42)

jedino nisi napisao da je zvezda ustvari fmp....ostalo oko sudija si se nalupao...jer je sudjenje bilo korektno...na svim, cak na stetu partizana....

Zvezdinho

pre 2 godine

(Petar, 20. februar 2022 11:04)

Evo da ti lakse odgovorim.

Moj drug ima kafic i zapao u dugove a moj radi bolje.
Da mu pomognem njegov kafic zameznem da se ne gomilaju dugovi a moj registrujem i preuzmem ine od njega i sve musterije. Novo/stari kafic dobro radi i vraca dugove i kad bude sve na nuli novo/stari ugasim i vrsti moj kafic a njegov kafic odmrznemo i on pocinje da radi jormaljo. To je isti onaj kafic sto se prvi otvorio i dobijo je i sve zasluge novog tako da ne vidim problem o kom vi grobari procete. Slicna je proca i sa vama i Igokeom. Po vama i tad nije postojao Partizan jer se igrali pod imejom Partizan Igokea a Igokea je bila Igokea Partizan. Znaci u tom periodu nije postojao Partizan. Ostalo shvato sam..

Loki

pre 2 godine

Džaba ponavljate večiti, večiti, večiti...
Večita je samo čežnja za ugašenim klubom, a KK Fabrički može da se zove kako hoće :)

dejan

pre 2 godine

Jao Bože,silni milioni, 15 miliona....A tim ubedljivo najmlađi u svim takmičenjima gde se takmiči. Ne znam samo koga lažete. Mislim da lažete sebe,jer nema koga drugog. Ustvari, većina slepo veruje čoveku koji je jednom lepo rekao da niko ne može njegovom klubu da zabrani kako će da se zove. Kada vas je preveslao za klub, pa ovo je mala maca. Šta je teško prosečnom navijaču iz železnika da poveruje da ona golobrada deca od 18-20 godina vrede desetine miliona eura..

Strahotni

pre 2 godine

Bude li korektno suđenje Zvezda dobija 15-20 razlike. Bude li se navlačilo Za JSDP , kao što se radi u srpskoj košarci decenijama unazad, opet Zvezda dobija ali 5-10 razlike. Videli smo sinoćnje suđenje protiv FMP-a.

nesa80

pre 2 godine

Nek pocrveni od muke a posle da se tako rumen pokloni šampionima. Idemo bravu Nišu, do koske, samo jako
(tranzicija, 20. februar 2022 11:28)
navijac zvezde vredja obradovica i pise najtrofejnijem treneru u evropi da se pokloni sampionima xaxaxa.tvoj sampion sanja f4 evrolige a obradovicu je neuspeh ako izgubi u polufinale istog

realno

pre 2 godine

Ne razumem...zasto neki navijaci Zvezde Partizan poistovecuju sa Igokeom...znam da navijaci Partizana Zvezdu zovu FMP-om,zo nije lepo ali sa pravne strane to jeste tako...
FMP je promenio ime u Zvezda a stara Zvezda je i dan danas u blokadi sa racunom ako vec i nije izbrisana iz sportskog saveza.

Rakac

pre 2 godine

Grobari ce se veceras jos jednom uveriti da silni milioni, koje je drzava lopatama ubacivala u Partizan, nisu dovoljni da se pobedi tim koji je sacinjen pretežno od domacih igraca koji zaista vole tim za koji igraju.
(Rakovcanin, 20. februar 2022 10:33)
Idi navijaj za Resnik majstore. Ne lupetaj ovde. Cuj zaista vole. Sta, ovi ne vole klub?

TD

pre 2 godine

Od 2011. NEMA VEČITOG DERBIJA.FMP -PARTIZAN NIJE VEČITI DERBI!!!
(As Company, 20. februar 2022 09:42)

Misliš od 2007. godine, kada je ugašen partizan. Ovo sad za koga ti navijaš nije partizan već Igokea2..

lily

pre 2 godine

Koga je Danilovic delegirao od sudija, čisto da znamo neke stvari vec sada?
(GM, 20. februar 2022 09:34)

suvise si mlad da se secas cuvenog belosevica... tako da o sudijama sve najbolje deckic

sptng facts

pre 2 godine

Zvezda ima iskustvo i sjajnu igru u odbrani, Partizan dobre individualce i sudije(ko je gledao sve utakmice Partizana ove godine zna o cemu pricam). Neka bude dobra utakmica.

Rakovcanin

pre 2 godine

Grobari ce se veceras jos jednom uveriti da silni milioni, koje je drzava lopatama ubacivala u Partizan, nisu dovoljni da se pobedi tim koji je sacinjen pretežno od domacih igraca koji zaista vole tim za koji igraju.

Doktor

pre 2 godine

Bas volim Partizan, ali ocekivati da ce od veceras odbrana biti funkionalnija je preoptimistican stav. Morali bismo odigrati brze i bez grca. Morali bismo igrati kolektivno, sa mnogo vise kretanja, bez isforsiranog soliranja osim kada bas budemo prisiljeni na to. Neka onda Kevin sutira pa sta bude...
Veoma je vazno da Zvezdu nateramo na pozicionu igru, dakle bez trke i poena u tranziciji, a najvaznije je da se opustimo, sutiramo iz otvorenih pozicija i gradimo svoj reket. Moze Balsa sa posta da sutne kada ostane sam kao ostrvo u reketu. Ne mora ici na ulaz. A Lesor da igra mnogo blize kosu. On nema sut kao Balsa. Zao mi je Alekse. Ne ide ga. A jos mi je gori ako ne pocne kao starter. Da ne duzim. Uopste nisu bolji. To sebi duboko da usadimo u glavu. Znaci, igramo utakmicu sa jako puno samopouzdanja i pameti. Neka nam je sa srecom. Mnogo bih voleo da se Alen nije ozbiljnije povredio. Idemo sampioni.

Srx

pre 2 godine

Ovako stoje stvari. Partizan moze da dobije samo suterskim ludilom, odnosno da ulazi sve zivo i mrtvo, izolacijom dva igraca, Pantera i Ledeja posao bi bio zavrsen. Ne kazem da Partizan nema kvalitet, ima ga itekako ali kracu rotaciju dobrih igraca, ima dobru petorku i jos 2-3 solidne izmene. Zvezda ima dve jednake petorke i bolje moze da drzi ritam. Kontrolisanom igrom i pozicionim napadima Partizan nema sanse, ako se udje u jurnjavu i hrkljus rastu im sanse. Verovatno ce se igrati izolacija na Panteru i izmenjace se Lazarevic, Holins i Laza nad njim.

Steamroller

pre 2 godine

Zvezda favorit,uigranija ekipa,igraju jace takmicenje,povreda Smailagica veliki hendikep,nasa prednost je trener,samo da sve protekne u sportskom duhu,da bude dobra utakmica,sa puno lepih poteza,a bolji neka pobedi.Napred Partizan!

Kalcokera

pre 2 godine

Kuzmic > koprivica iskustvo
Mitrovic > lessor inteligencija
Ivanovic Volters > Mur madar
Dobric kalinic > ledej avramovic
Lazic holins > panter

Zvezda ima apsolutno bolji tim
I sve sem pobede je iznenadjenje

Aster Blistok

pre 2 godine

Zvezdana (FMP) je favorit, jer je drzava mazi vec 10 godina.
(Roy74

partizanIGOKEA je favorit, jer ga država mazi još od 90ih godina.

Radoslav, vođa navijača Šibenke!

pre 2 godine

Koga je Danilovic delegirao od sudija, čisto da znamo neke stvari vec sada?
(GM, 20. februar 2022 09:34)

suvise si mlad da se secas cuvenog belosevica... tako da o sudijama sve najbolje deckic
(lily, 20. februar 2022 10:25)

Suviše si mlad da se sećaš Radeta Petrovića... Tako da o sudijama sve najgore, klinčić.

nenad

pre 2 godine

Zeleo bih da navijacime velikog kluba iz velegrada podsetim da nekoliko godina nisu prosmrdeli "malom klubu iz predgradja".

Provo ta etiketa pokazuje nivo njihove (ne)kulture i uobrazenosti. Sram vas bilo kvazinavijaci kvazi kluba izdrzavanog od drzave kroz celu istoriju.

Pa ako smatreate da je zvezda "mali klub iz predgradja" onda bi se trebali postideti jer vas taj klub dere godinama...

Toliko.

Rollo Tomasi

pre 2 godine

Nakon dolaska Lesora centarska linija Partizana je mnogo bolja u odnosu na prvi deo sezone.Zvezda je osetno bolja na poziciji pleja,što može da bude odlučujuće.Obradović je trebao da povede Madara umesto Kuruca,jer je Mur jedini plejmejker.Partizan će imati problema u igri kada Mur bude odmarao,pa će teret pasti na Avramovića i Pantera.Osim toga,Radonjić ima na raspolaganju 7 igrača sa visinom do 2m,a Partizan 4.Zvezda ima više kombinacija na raspolaganju,dok Partizan nema previše izbora.Ako Panter bude iole dobro čuvan Partizan će teško izbeći poraz.

Mio

pre 2 godine

Rollo Tomasi, 20. februar 2022 13:
Momak,ti si nešto pomešao.
KKP ima 9 igrača preko 2m..
Možda si ti mislio da KKCZ ima teže bekove,koji igraju grubo,uvek u kontaktu i šta se sudi,sudi...
Sudije ne mogu 4 lične u minuti da sviraju!!!!

Red usijanje

pre 2 godine

Ne mogu ni da zamislim lozenje onog dvojca sa Arena premium na zvezdu kad je bilo onakvo vristanje svaki put kad FMP da kos.

deda

pre 2 godine

davno je ovo bio derbi, davno, sad ostaje da se prepucava po komentarima, posle pobede onoga ciji crnci budilu bolji, e moja jadna kosarko na sta si spala..

Aster Blistok

pre 2 godine

Od 2011. NEMA VEČITOG DERBIJA.FMP -PARTIZAN NIJE VEČITI DERBI!!!
(As Company

U pravu si. Nema večitog derbija od 2006. godine.

23Sudija

pre 2 godine

Šta je teško prosečnom navijaču iz železnika da poveruje da ona golobrada deca od 18-20 godina vrede desetine miliona eura..
(dejan, 20. februar 2022 11:51)

Panter, Lesor i Ledej imaju bradu,a i nisu bas neka deca..

Kg

pre 2 godine

Od 2011. NEMA VEČITOG DERBIJA.FMP -PARTIZAN NIJE VEČITI DERBI!!!
(As Company, 20. februar 2022 09:42)

Nisam zvezdas daleko od toga, isto tako i Partizan ne marim da vidim. Smatram da su unistili nasu klupsku kosarku i fudbal. Ali da grobari 11 godina vuku istu foru o FMP-u i da ih ne smori, to mi vec nikako nije jasno.

vladimir

pre 2 godine

Objektivno je Zvezda bolji tim ali u derbiju se nikad ne zna. Mnogo će zavisiti i od sudija, videćemo već u prvim minutama koliko faulova će svirati Kuzmicu i Kalinicu kao najbitnijim igračima.

Gossa placa Zeljko 19

pre 2 godine

Zoran, Partizan ocvrsnuo odbranu a prima skoro svaku utakmicu po 90 poena? Zvezda je svakako napredovala u odnosu na prvi derbi, jer je sada kompletna i u boljoj formi. Napad je tecniji mnogo, a odbrana je jos bolja. Video je Uniks to na svojoj kozi jako dobro. Panter i Mur mogu da pogode 10 trojki kada ih cuvaju Dzons i Vujcic, ali kada ih cuvaju Holins, Lazic, Dobric, Lazarevic, Markovic..to malo teze ide. Takodje, treba napomenuti da su i Panter i Mur rupe u odbrani. Videcemo sve veceras, moje misljenje je da je Zvezda svakako favorit i da ima mnogo bolju timsku igru od Partizana. Mnogo vise asistencija, manje izgubljenih lopti, vise opcija u napadu.

Nebitno

pre 2 godine

Mnogo bitnijih stvari u ovoj zemlj ima da se resava, kada se to uradi i dovede u red, onda ce se i sport dozivljavati drugacije nego sad, a sad je borba na zivot i smrt.

Plivajuci zamajac

pre 2 godine

zoran, 20. februar 2022 09:28)

Da li je moguce da spominjes nekakvu cvrstinu u odbrani Partizana? Pa oni skoro svaku utakmicu prime oko 90 poena. Ili bolje sutiranje trojki? Pa pogledaj im procente suta za tri poena,medju najgorima su.Mnoge stvari koje si napisao su besmislene. Jedno je sigurno,pobednik se ne zna jos uvek,i verujem da ce biti cvrsta utakmica do kraja,nece biti lagane Zvezdine pobede kao prosli put. Partizan ima bolje pojedince,tu nema dileme,a Zvezda ima bolji tim. Samo da bude sto manje uticaja sudija i spoljasnjih faktora,pa neka pobedi tim koji je zasluzio.

nesa80

pre 2 godine

navijam za partizan ali da se ne lazemo zvezda je za nijansu kvalitetnija sto ne mora da znaci nista,dobijali su i gori u derbiju,dobar je i partizan nema tu sta ali zvezda ima kompaktniju ekipu,nisam optimisti jer koliko se secam da obradovic uglavnom gubi od zvezde sa kim god je igrao.ima i zvezda crne rupe u igri ko i mi tako da sve je moguce,nadam se da gresim i da su egal,nemojte da padate u ocaj ako izgubimo i da sve teramo iz kluba jer ova ekipa je tek prva godina tu,budimo realni i skromni.obe ekipe posle duzeg vremena su dobre i u evropskim okvirima

dejan

pre 2 godine

Šta je teško prosečnom navijaču iz železnika da poveruje da ona golobrada deca od 18-20 godina vrede desetine miliona eura..
(dejan, 20. februar 2022 11:51)

Izvini što moramo da imamo bar tri iskusna igrača. Da nije njih,mogli bi da igramo omladinsku ligu. Pa za koliko oni igraju,za 13 miliona, pošto ova deca sigurno ne zarađuju godišnje neke enormne pare.

Rade 74

pre 2 godine

Ljudi na fantazirajte više.Pobedit će odbrana,kao Grobar mogu samo da kažem,da imamo slabiju odbranu nego Zvezda.Ako bude Zvezda igrala odbranu tako žestoko kako oni znaju,onda nemamo baš neke velike prilike.Morat će danas Partizan bukvalno,da gine za loptom.

Konstatacija

pre 2 godine

Šta je teško prosečnom navijaču iz železnika da poveruje da ona golobrada deca od 18-20 godina vrede desetine miliona eura..
(dejan, 20. februar 2022 11:51)

Izvini što moramo da imamo bar tri iskusna igrača. Da nije njih,mogli bi da igramo omladinsku ligu. Pa za koliko oni igraju,za 13 miliona, pošto ova deca sigurno ne zarađuju godišnje neke enormne pare.
(dejan, 20. februar 2022 14:28)

Avramovic je sigurno dosao dzabe,iako je vec imao ugovor sa Zvezdom,kao sto su i iz NBA dosli za kikiriki Smajlagic i Kuruc,valjda i Madar a i ovaj crni plej se odrekao ogromne plate u Kini da bi igrao za semenke kod vas.

Dejan CZ

pre 2 godine

Ovakvu utakmicu dobija ekipa koja bude imala manje izgubljenih lopti...Ovo posebno naglasavam za Zvezdinu stranu koja ne sme uci u nikakvu jurnjavu jer su narocito skloni u tome pa se desavaju situacije gde Kalinic zaglavinja pa ispred sebe kao torpedo ili ce dvojicu pregaziti Ili napraviti korake,ista stvar sa Dobricem gde na putu prema kosu cesto promasi polaganje Ili netacnim pasom izgubi loptu,Mitrovic u kontri prvo da mu je na pameti da primi loptu pa da resava situaciju a ne da mu ispada iz ruku,Davidovac kada krene u kontru da je svestan svoje sporosti gde ga igrac stize I izbija loptu iza ledja...Ukoliko Zvezda iskontrolise izgubljene lopte utakmicu dobija rutinski I samo da ne udje u trku uz cvrstu postavljenu odbranu...I jos jednu stvar na koju trener Zvezde treba da obrati paznju je da po isteku pozicionog napada nikada u zadnjoj sekundi Lazic ne zavrsava napad sa svojim iskorakom od koga nikada koristi nismo imali...Dakle kljuc pobede veceras je u izgubljenim loptama.

Gossa placa Zeljko 19

pre 2 godine

Gledacemo dve potpune razlicite ekipe koje igraju razlicitu kosarku. Zvezdina kosarka je timska igra, jaka odbrana, zatvaranje linija dodavanja dok Partizan igra kosarku sa mnogo trcanja i za poen vise. Ne mislim da ovaj trofej bilo sta donosi za nastavak sezone niti da je bitan u smislu da donosi nesto. Ali to na stranu, veceras je Zvezda svakako favorit i mislim da to mozemo da pokazemo na terenu. Dosta ce zavisiti i od kriterijuma sudjenja, odnosno da li ce sudije da seckaju igri i sviraju gomilu faulova ili ce da puste da se igra. Videcemo, svakako se nadam dobroj kosarci i atmosferi, pa ko god pobedi.

marko992

pre 2 godine

Misljenja sam da je Zvezda u prednosti iz jednog razloga, imaju pravog pleja.
Mi se krpimo od pocetka sa nekim iznudjenim resenjima koji, na zalost, to ipak nisu.Ne znam o cemu su razmisljali Savic i Obradovic kada su dozvolili da jedini pravi plej bude zelen, bez ozbiljnije kosarke u zivotu(Madar,koji i nije u Nisu).
Velik je to propust.

Django

pre 2 godine

Derbi treba da bude fer i poštena utakmica, bez ekscesa na tribinama, sportsko navijanje, jedan zdrav ambijent, pre svega. Pa neka pobedi bolja ekipa. Poenta sporta i jeste kompeticija i konkurencija gde će neko da pobedi, ovaj drugi da izgubi.Da se boriš i usavrsavaš, napreduješ. A ne da se pravi atmosfera linča, ispiranje mozga i kao da nam životi zavise sutra od ishoda.

Petar

pre 2 godine

Ono sto ce meni biti zanimljivo da vidim jeste da li Partizan moci da parira Zvezdi. Prvi derbi je bio razocaravajuci. Zapravo Zvezda je odigrala vrhunski. Meni je vazno da li moze da parira i koliko je u svim segmentima napredovao. Ako Zvezda odradi lagano i ovaj derbi, KKP moze lagano da se okrene EK i probati tu nesto da uradi. I ne smarajte sa sudjenjem. Uvek neko bude ljut, razocaran. Neka prodje u najboljem redu i neka pobedi bolji. Pozdrav