Aktuelno

Petak, 18.02.2022.

17:04

"Petra, hvala ti" - Milena Radulović i Danijela Štajnfeld se oglasile nakon incidenta sa Saveljićem

Izvor: Blic

"Petra, hvala ti" - Milena Raduloviæ i Danijela Štajnfeld se oglasile nakon incidenta sa Saveljiæem IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

105 Komentari

Sortiraj po:

Voja

pre 2 godine

Valjda je mogla da na svom telefonu da ga stavi na crnu listu. Nebi primala ni pozive ni poruke Ali, možda je želela da pročita još neku.....

istraumirana i na psihoterapiji

pre 2 godine

Trebalo je da ODMAH obavesti policiju pa tek onda sve medije (na tenane i detaljno). Ja ne znam zasto policija odmah ne hapsi, u kakvoj to zemlji zivimio?

uznemiravanje = neprikladno uzbuđenje

pre 2 godine

Mene seksualno uznemiri Radulovicka kad je stalno gledam golu! Kome da se jadam?
(Mr.Montenegro, 18. februar 2022 18:49)

Druze, to nije sexualno uznemiravanje, to je sexualno uzbudjavanje.;)
(Dr Sretjko, 19. februar 2022 11:56)

E ovo je dobro poređenje. Muškarac pričom želi da uzbudi ženu, one se ne uzbuđuju kad se šetamo goli, uzbuđuju se gejevi, one se uzbuđuju na priču, i upravo zato i sude jer ih je neko "nepozvan" uzbudio. Onda potupno isto pravo onda imaš da se žališ da te polugola nepozvana žena seksualno uznemirava, inače ne bi se od njih tražila pristojna garderoba od kako je sveta i veka, pokrivale obavezno grudi, a čak im se u nekim kulturama vide samo oči. Ako smo mi prihvatili njih gole, nek prihvate komentare i nek se ne ponašaju kao strine zbog komentara koje ne mogu ujesti, ali mogu ih uzbuditi i što može nekada njoj biti neprikladno.
Psihološki rezime:
Petra se uzbudila u porodičnom domu i sudila prvo sebi, pa njemu. Da se nije uzbudila umrla bi od smeha i rekla matorac je prolupao i poslala drugarici skrin.

Sonja

pre 2 godine

Milena je pocela da glumi i dobija uloge tek kada je Lecicu zivot upropastila! Valjda ces i ti Petra zauzvrat dobiti nesto sto Saveljicu upropascujes zivot!! Sram vas bilo devojke!!! Uvek su se muskarci udvarali devojci a sada je to seksualno uznemiravanje. Trebala si da sacekas da prodje makar deset godina pa onda da ga prijavis. Nagradu ces sigurno dobiti.

Alcale

pre 2 godine

Није поента у полу. Може бити мушко а може и женско. Поента је у нежељеном сексуалном узнемиравању. Њу је узнемиравао сексуално старији човек. Сутра ће вас, да тебе, мушкарца, да узнемирава хомосексуалац. Наравно да ћеш лоше да се осећаш. Није битан пол или сексуална оријентација. Битно је да вас неко узнемирава и то треба пријавити и томе треба стати у крај! Није нормално узнемиравати некога и трпети тортуру а нарочито сексуалну без обзира од кога долази!
(Дођош, 18. februar 2022 17:51)

Koje bre uznemiravanje? Žena ima 25g, napisao joj je da je lepa, da se dugo nisu videli i da bi trebalo da se vide! Šta je tu uznemiravanje? Nije joj poslao 10000 poruka ili fotografije polnog organa! Kako to treba muškarac da priđe devojci a da nije uznemiravanje?

Nbc

pre 2 godine

Petra jedan savjet. Što dalje od osoba poput Danijele. Ne znam šta se digla ovolika prašina. Saveljić je možda prešao neke granice ali pobogu nije to za ovoliki publicitet. Divac je procijenio kako da reaguje i završena priča.

Dr Sretjko

pre 2 godine

Mene seksualno uznemiri Radulovicka kad je stalno gledam golu! Kome da se jadam?
(Mr.Montenegro, 18. februar 2022 18:49)

Druze, to nije sexualno uznemiravanje, to je sexualno uzbudjavanje.;)

Pelcoje

pre 2 godine

Da li ju je seksualno iskoristio ili samo govorio...a ona lazljiva Stajvecsta...sta jos hoce..pa sud je presudio da je lagala da je montirala zvucni zapis

Zile

pre 2 godine

U celoj ovoj prici, jedini koji je uradio nesto nezakonito i nasilno - je Vlade Divac! Hoce li odgovarati?

Da je pravde, Vlade bi uskoro, zbog nasilnickog ponasanja i to pred ocima javnosti, zaigrao preferans u zatvoru sa Dragnom Bjelogrlicem i Cedomirom Jovanovicem.

Sto se Petre tice, jasno je da je "navlacila" Nisu dok je "sakupljala dokaze", ona je to prakticno i sama priznala u svom "saopstenju" od pre nekoliko dana. Njoj mogu da porucim jedino da je nista ne primorava da cita nezeljene poruke.
To je na nivou onih koje "uznemiri" ili "uvredi" televizijski program, uprkos tome sto u ruci drze daljinski upravljac.

Inace, pretvaranje ovog slucaja obicnog neukusa u slucaj "zlostavljanja", a sve uz podrsku ove dve "propovednice" zbog kojih sada ponovo citamo o Petri i Nisi, a ne o tome da je Vlade Divac siledzija, je cista sizofrenija!

S druge strane, javna podrska Divcu za njegovo divljacko ponasanje od strane pripadnika oba pola, samo pokazuje da nasilnih zena ima isto koliko i muskaraca.

Asimetrija

pre 2 godine

Kazu neki ovde "ne smes zeni da kazes da je lepa." A zasto bi, pobogu, iz cista mira govorio zenama da su lepe?! Kako biste se vi osecali da vam pridje koleginica ili nepoznata zena i kaze vam da ste lepi? Pomislili biste da je luda. Otkud nekome pravo da komentarise neciju intimu? To je ono sto zovu uznemiravanje. Sasvim je druga stvar kad s nekim zapocinjete neki emotivni odnos gde je i druga strana zainteresovana. U suprotnom, ko te je pitao za misljenje uopste?!
(Blah, 19. februar 2022 01:23)

A ti osnuj agenciju za izdavanje dozvola za prilazenje zenama, kao i republicki zavod za gledanje u pasulj i citanje misli, ok?
Jadne sve one macke koje ce te trpeti, sahranjivaces ih brze nego sto bi muzeve.

Provaljene ste

pre 2 godine

Ma ovo je fabrikovanje afera, lazne feministkinje, placene za lazno moralisanje. Svaka prica ima istu semu, samo se glavne junakinje menjaju. Sve je ovo pritisak na sud, da bi se verovalo mileni, jer nema dokaza.

Psiholog

pre 2 godine

@Branko

Ne branis ti, ne znam ni sta branis, jer imas zensku decu, vec zato sto znas sta si radio tudjoj zenskoj deci, a sada na red dolaze tvoja. Nemoj ni na trenutak pomisliti da znas sta je tvojim cerkama u glavi !

Yeke

pre 2 godine

Ljudi ne shvataju sta je udvaranje a sta uznemiravanje. Sve ono sto je protiv volje i zelje suprotne strane jeste uznemiravanje. Dakle, ako mu je jednom stavila do znanja da nije zainteresovana, a on po svemu sudeci nastavio jos 100x sa sve seksualnim aluzijama, to je zesce uznemiravanje. Nema veze toliko ni sto je stariji, ni sto je tatin drug, to ovako pride daje jos gadniju sliku svemu.

Blah

pre 2 godine

Kazu neki ovde "ne smes zeni da kazes da je lepa." A zasto bi, pobogu, iz cista mira govorio zenama da su lepe?! Kako biste se vi osecali da vam pridje koleginica ili nepoznata zena i kaze vam da ste lepi? Pomislili biste da je luda. Otkud nekome pravo da komentarise neciju intimu? To je ono sto zovu uznemiravanje. Sasvim je druga stvar kad s nekim zapocinjete neki emotivni odnos gde je i druga strana zainteresovana. U suprotnom, ko te je pitao za misljenje uopste?!

Ana

pre 2 godine

U ovim kriznim vremenima, gde mladoj genetciji nismo ostavili nista dobro, osim dugova (i treba da matorima placaju penziju), mi matori jarci jurimo mlade curice (to jest unuke) i ne stidimo se toga. Prvi primerak je Deka Leka. Pitajte ga za savet kako juriti i napastvovati unuke a izbeci tuzbu!

tito

pre 2 godine

greska u koracima. Divac je tu najveci krivac, trebalo je da spusti loptu, ali ocigledno mu treba paznja po svaku cenu, makar i preko cerke. Ona razmazena izigrava neko nevinasce, a verovatno je odasiljala odavno neke signale prema Saveljicu, koji su lako mogli biti protumaceni onako kako ih je on protumacio. Zapravo je on u ovoj prici najmanji krivac, s obzirom da su poruke koja je poslao zapravo relativno pristojne.

Vukosava

pre 2 godine

Neuspeli srpski meetoo pokret.
Pustite ,nas normalne, više na miru i ne trujte muško-ženske odnose.
Niko nije kriv sto ste nezadovoljne scojim životima.
Žena sam i ne sviđa mi se da se sve negativno od Zapada mora i kod nas iskopirati. Valjda ce pobediti zdrav razum.

fuuuujjjjj

pre 2 godine

Gdje ste Balkanski macori?! Moze i djed od 50,60,70 muvat, pisati i nasrtati na djevojku od 18 godina i jedan dan? Jer punoljetna je,zar ne? Bolesnici bolesni!

Zoran

pre 2 godine

Za sve vas koji “ne smete više ni da se udvarate” ima lak recept da znate kad se udvarate a kad uznemiravate. Samo se zapitajte da li bi bilo ok da se gej ragbista dva sa dva obraća/ponaša tako prema vama. Ako vam je reakcija “pa dobro, ima čovek prava da pita” - sve je ok, a ako bi vas uznemirilo - onda je uznemiravanje. Lako je, zar ne? I sigurna sam da itekako razumete razliku kada je to što vam je gej ragbista rekao Lep si kompliment, a kada je jezivo.

Eto, čestitam, zapravo sve vreme itekako znate šta je uznemiravanje, ali biste voleli da nekažnjeno uznemiravate žene i zato vam smetaju neke tu što bi da isteruju pravdu, iako baš ni malo ne biste voleli da živite u svetu gej ragbista koji se prave da ne znaju šta je uznemiravanje i kad vas šljepnu odpozadi kažu “ajd kakav si ne daš se pomaziti a namerno si te pantalonice obukao a ovamo kao praviš nevin…”

Pa sad, ako vam se sviđa da vam ćerke rastu u svetu u kom su “same tražile” a vi nastavite da se pravite blesavi i zanosite se da je to “samo” poruka, “samo” udvaranje, “samo” kompliment, …
(Ndndn, 18. februar 2022 18:48)

Gej populacija, sa sve naduvavanjima i preterivanjima cini (mozda) deset posto populacije, a dva sa dva sportista gej je promil te populacije. Privlacnih zena je daleko vise.
Sanse da se desi to sto pricas su minimalne, a i da se se to nekako i desi, prvo, ne bih bio u vrucim pantalonicama (??), da se setate polugole je ipak vasa specijalnost, drugo, analogija ti ne stima, jer bi mi ragbista rekao da sam mu privlacan i da zeli da izadje sa mnom...i ja bih to, zamisli...odbio, i ne bih laprdao unaokolo da sam time traumiran, jer naprosto ne bih bio traumiran! On je gej, i on mora nekako da stavi do znanja bez overenog dokumenta od notara da mu se neko svidja, zar ne?
A cerke rastu u svetu najpogodnijem za zene od kada je sveta i veka, iako je zapravo to poslednje sto cete ikada priznati, jer morate biti vecite zrtve vecite nepravde.
Kada budete mozda, ali samo mozda pokusale da razmotrite da postoji i vas udeo krivice u danasnjem ludilu viktimizacije kojim nam se ispira mozak, znate ono kada ukljucite vama nepoznati koncept samokriticnosti mozemo da razgovaramo, do tada, bolje je raditi dve smene u rudniku dnevno nego biti u braku sa vama, jer pod milim bogom nista dobro ne donosite osim gubljenja vremena i nerava.

Valderama

pre 2 godine

Mene je sestrina drugarica isprozivala jer nisam hteo da budem sa njom, ona je tad imala 19 a ja 29 godina, ono, u fazonu kakva sam ja p...a, ona mi se nudi a ja necu, ladno svima pricala...Ja tada stvarno nisam zeleo da budem sa njom, prolazio sam kroz jednu veliku psihicku krizu, zaista nisam bio dobro tad jer sam izgubio clana porodice, i ona mi se cinila kao tempirana bomba koja bi donela samo haos u moj ionako nemiran svet tako da nisam hteo nista sa njom...Hocu da kazem, trpe i muskarci uznemiravanje od strane zena, vreme je da se oglase...

dule bg

pre 2 godine

00

Za sve vas koji “ne smete više ni da se udvarate” ima lak recept da znate kad se udvarate a kad uznemiravate. Samo se zapitajte da li bi bilo ok da se gej ragbista dva sa dva obraća/ponaša tako prema vama. Ako vam je reakcija “pa dobro, ima čovek prava da pita” - sve je ok, a ako bi vas uznemirilo - onda je uznemiravanje. Lako je, zar ne? I sigurna sam da itekako razumete razliku kada je to što vam je gej ragbista rekao Lep si kompliment, a kada je jezivo.

Eto, čestitam, zapravo sve vreme itekako znate šta je uznemiravanje, ali biste voleli da nekažnjeno uznemiravate žene i zato vam smetaju neke tu što bi da isteruju pravdu, iako baš ni malo ne biste voleli da živite u svetu gej ragbista koji se prave da ne znaju šta je uznemiravanje i kad vas šljepnu odpozadi kažu “ajd kakav si ne daš se pomaziti a namerno si te pantalonice obukao a ovamo kao praviš nevin…”

Pa sad, ako vam se sviđa da vam ćerke rastu u svetu u kom su “same tražile” a vi nastavite da se pravite blesavi i zanosite se da je to “samo” poruka, “samo” udvaranje, “samo” kompliment, …
(Ndndn, 18. februar 2022 18:48)


Odavno nisam procitao vecu glupost.

Beograđanka

pre 2 godine

Pre par godina sam rafila preko leta u CG i redovno gledala kako devojke jure Nišu. Ne toliko mlade, ali bacale su mu se pred kolena stalno. Mogao je da bira celo leto. Čovek jeste izgubio kompas, ali su pre njega roditelji koji su vaspitavali sve te devojke izgubili kompas.

idi pa opet dođi

pre 2 godine

Није поента у полу. Може бити мушко а може и женско. Поента је у нежељеном сексуалном узнемиравању. Њу је узнемиравао сексуално старији човек.
(Дођош, 18. februar 2022 17:51)

Seksualno stariji čovek? Šta je to seksualno stariji čovek? Postoji li seksalno dete možda? O čemu ti pričaš, postoji samo jedno jedino seksualno zrelo doba.

marea

pre 2 godine

@@ "Nisu mi jasni ljudi koji tu ne vide ništa sporno. Kao punoljetna je i sasvim je legitimno da joj se udvara duplo stariji čovjek. Shvatam i da se tu radi o ljudima koji nemaju žensku djecu i koji nisu kadri staviti se u poziciju dotične i zamisliti kako bi se se bijedno osjećali da im se udvara takva neka odrpina. Ali opet. Da takav uopšte pomisli da bi ona možda bila s njime takvim je uvredljivo i na granici seksualnog nasilja.
(Branko, 18. februar 2022 17:41)"

Branko seti se kad si imao 22, želeo si onu duplo stariju cicu bez pardona. Isto tako i devojke od 22 požele duplo starijeg miću. Tako da ćeš u suštini ispadati smešan u njihovim očima i ako ti to ne bi direktno rekle jer si se naelektrisao negativno. Ali ovde se radi da ova mala ili želi biti poznata pa je podelila kako joj se "fuj odvarao stariji", čitaj "vidite kakva sam riba", ili je zaista zaostala u mentalnom razvoju pa veruje da još uvek treba tata Divac da je vodi u luna park, a ne da joj čike govore da je lepa.

dzoni

pre 2 godine

Sta da ovde komentarises.. Gde je paralela izmedju Radulovic i Divac? Jedna je navodno silovana za prave a druga preko poruke! Lincujemo ljude bez ijednog konkretnog dokaza.. Javno ga prozovi i puj pije nevazi kad se kao kod stajnfeld dokaze da je laz.. Mi smo uzasno drustvo postali,, ovo je novi lov na vestice.. Mi muskarci uskoro za pogled na ulici idemo na sud i zatvor.. Biti ce dovoljno da zensko na sudu kaze smara me..... Preko instagrama i ti bajo ides u zatvor! Sramite te se necasne zene, ima da vi prave muskarce pravite od blata uskoro jer taj lazni faminizam sto su vam uvalili vam bas daje sjajne rezultate.. Zene ste samo na sistematskom pregledu!

Matori Kesa

pre 2 godine

Branko - imam ja zensku decu ali kad vidim na ulici ili gde vec, lepo celjade svasta mi pada na pamet a prvo da mi je novcanik Tanak !

Olja

pre 2 godine

Odrasla devojka a radi gluposti. Kad ti neko šalje poruke koje te iritiraju ti lepo blokiraš čoveka...A ona sebi pravi reklamu dok mama Sneža šeta svog gurua iz Indije...Niša je frajer u životu,i gospodin. Ovo je sramota što mu prišivaju.

Manipulacija poruka

pre 2 godine

Neka objavi celu prepisku od pocetka, a ne samo modifikovane delove, koji nagovestavaju "neku losu nameru" ovog coveka. Tako su i one dve objavile samo njihovu istinu, uverene da ce "zrtvama" svi verovati, bez namere da se cuje i druga strana.

Komsija

pre 2 godine

Crni Nisko hteo na pristojan nacin da proba (bzvz jeste) a dobi medijski linc i batine... Nije heroj, ali nije ni zlocinac, ostavite coceka na miru, dobio je sta je trazio!

Darko Blazevic

pre 2 godine

"Petra, hvala ti" - Milena Radulović i Danijela Štajnfeld se oglasile nakon incidenta sa Saveljićem"
Zahvalile se vlasnice licence za "seksualno zlostavljanje", ko bi drugi nego najpoznatije žrtve i gle čuda, najlošije glumice...

Bgd

pre 2 godine

Šta ove očekuju da se desi posle ovakvih postupaka? Biće ko kužne, ni jedan muškarac ih neće hteti, pitanje je dana kada će Petra dobiti nogu od njenog sadašnjeg? Ako ima mozga bežaće od nje čim je vidi...

Levi ulaz

pre 2 godine

Dodjoš
da li si ti pročitao šta si napisao? Kažeš: "Pol nije bitan. Mozda će i tebe nekad startovati homoseksualac." Pa što ne bi startovala starija žena? Šta, to nije tako loše kao kad startuje stariji strejt muškarac ženu ili stariji homoseksualac nekog muškarca? Izgleda je posedovanje muškog polnog organa u startu otežavajuća okolnost. Po tebi samo muškarci mogu da uznemiravaju. Pol tebi nije bitan kada si žrtva ali napasnik mora biti muško.

marea

pre 2 godine

Muškarci, ma ima još normalnih žena, ne sekirajte se.
Ne budite na kraj srca zbog par pohlepnih ljiga.
"Četvoro očiju otvori kad biraš ženu", rekla mi moja baba, još onomad.

(E moja baba, bila si potpuno u pravu, hvala ti!, 18. februar 2022 18:26)


Ne savetuju ni majke džabe, "Sine, čuvaj se žena".

Мина

pre 2 godine

Шта се ова Радуловићка и Штајнфелдова "трпају" уз ово дивно и невино дете, није исто њихово и њено, то треба да им је јасно, или иако им је јасно оне би да их ставе у исти кош.Треба Владе и њима да подвикне.

Ciko

pre 2 godine

Sada iskreno da li se ovo neko sprda sa nama ili ce zaista svako moci da te prijavi za seksualno uznemiravanje ako kazes lepa si, voleo bi da te izvedem na veceru. Sto se tice toga mene to ne pogadja ali mi je zao novih generacija. Zar nikada da ne moze da kaze lepa si? Kako ce uopste to ici? Prvo kod Notara da overi mogu li da ti se obratim, pa onda ona da overi mozes a onda on da kaze lepa si. Auuuuuuuu ala smo zabrazdili. Znam da ima manijaka, ludaka i sve se ovo se odnosi samo na punoletne osobe ali malo bi mogli da ukocimo sa strahom od ljubavi i strasti. Sve te overe umeju da ubiju trenutak. Drugo notari ne rade nocu...

Ndndn

pre 2 godine

Za sve vas koji “ne smete više ni da se udvarate” ima lak recept da znate kad se udvarate a kad uznemiravate. Samo se zapitajte da li bi bilo ok da se gej ragbista dva sa dva obraća/ponaša tako prema vama. Ako vam je reakcija “pa dobro, ima čovek prava da pita” - sve je ok, a ako bi vas uznemirilo - onda je uznemiravanje. Lako je, zar ne? I sigurna sam da itekako razumete razliku kada je to što vam je gej ragbista rekao Lep si kompliment, a kada je jezivo.

Eto, čestitam, zapravo sve vreme itekako znate šta je uznemiravanje, ali biste voleli da nekažnjeno uznemiravate žene i zato vam smetaju neke tu što bi da isteruju pravdu, iako baš ni malo ne biste voleli da živite u svetu gej ragbista koji se prave da ne znaju šta je uznemiravanje i kad vas šljepnu odpozadi kažu “ajd kakav si ne daš se pomaziti a namerno si te pantalonice obukao a ovamo kao praviš nevin…”

Pa sad, ako vam se sviđa da vam ćerke rastu u svetu u kom su “same tražile” a vi nastavite da se pravite blesavi i zanosite se da je to “samo” poruka, “samo” udvaranje, “samo” kompliment, …

Zoran

pre 2 godine

Nepodnosljivi smrad neoliberalnog fasizma, woke ispiranja mozga i feminacizma se siri od ovih losih glumica.

Nikada vam to nece proci u Srbiji, ali nikada.

maja

pre 2 godine

To su takve gluposti pa i Petar Graso je prijatelj Toncija i stariji od Hane Huljic 20-25 gogina i sad cekaju bebu, pa niko ne prica da je pedofil.

Goran

pre 2 godine

Serija Azbuka našeg života. Ljubav 50-to godišnjaka i mlade djevojke. U Hrvatskoj se ženi Petar Grašo sa ćerkomprijatelja! Nitko od toga ne pravi skandal!!

kojot mirkovski

pre 2 godine

@Branko

Trk sad sve to sto si napisao da objasnis zeni Vinsenta Kasela. Jadna ona i ne zna u kakvom to nastranom braku zivi...

sone

pre 2 godine

Ima u ovom slucaju verovatno jos nesto sto ne otkrivaju ni jedni ni drugi.Poruke same po sebi su ništa .
Ono kao knjiga koju citas ,a ne znas da nedostaje dvadeset najvaznijih strana.
Na kraju ti nista nije jasno.

Војвода

pre 2 godine

Ima u ovom slucaju verovatno jos nesto sto ne otkrivaju ni jedni ni drugi.Poruke same po sebi su ništa .
Ono kao knjiga koju citas ,a ne znas da nedostaje dvadeset najvaznijih strana.
Na kraju ti nista nije jasno.
(sone, 18. februar 2022 18:28)
Па што не открије, скандал је већ избио, и обија им се о главу...

Војвода

pre 2 godine

Није поента у полу. Може бити мушко а може и женско. Поента је у нежељеном сексуалном узнемиравању. Њу је узнемиравао сексуално старији човек. Сутра ће вас, да тебе, мушкарца, да узнемирава хомосексуалац. Наравно да ћеш лоше да се осећаш. Није битан пол или сексуална оријентација. Битно је да вас неко узнемирава и то треба пријавити и томе треба стати у крај! Није нормално узнемиравати некога и трпети тортуру а нарочито сексуалну без обзира од кога долази!
(Дођош, 18. februar 2022 17:51)
Добро да, али да ли ти личе ове приче на узнемиравање или?

Kolt 15 GAP

pre 2 godine

Nista ja ne verujem onoj nasoj najtalentovanijoj i najlepsoj glumici Radulovic i njenim, verovatno istim takvim, drugaricama... Onoj lepoti seljackoj i talentu neponovljivom sto je prebegla u USA jos manje. Sramota je samo kaciti se ovom detetu sada i prikupljati jeftine poene.

Naivni Gedža

pre 2 godine

Divci i Nišeljići su ove nesporazume trebali rešavati porodično, ne zagađujući javni prostor. Ovako, čini se da je slanje poruka sekundarna stvar a da je primarni cilj promocija Divčeve mlade a punoletne kćeri. Dosta je bila u zapećku.

Djoksa

pre 2 godine

Ne vredi se uopšte zamarati sa hejterima. Oni se jednostavno dele u dve grupe: mizoginisti i psihopate. Da dam primer, to bi bilo kao kad bi partizanovcu hteo da objasniš da je FK Crvena Zvezda najuspešniji fudbalski klub jer je osvojila KEŠ i Interkontinenralni kup. Ili zvezdašu da je košarkaški i vaterpolo klub Partizan daleko uspešniji od Crvene Zvezde. Oni (mizoginisti i psihopate) iz nekog razloga mrze žene i iskoristiće svaki povod i situaciju da tu mržnju iskažu. Apeli na to kako bi se osećali da je u pitanju njihova majka, sestra, ćerka jednostavno ne vrede. Oni mrze i njih. Verovatno ne otvoreno jer to društvo ne dozvoljava ali kroz svoje ponašanje prema njima sigurno da. Pa dovoljno je samo proći letimično kroz crnu hroniku i videti koliko je tu ustvari nasilja prema ženama.

goffY

pre 2 godine

Za šta je ove devojke podržavaju, jel ova mala silovana, zlostavljana? Uznemirila se što je muvao drugar njenog ćaleta, loša priča svakako al šta je tu toliko strašno na kraju dana po nju pa da ima traume, jbt kroz šta sve ljudi prolaze pa ne kukaju tako, koji vam je? Smarao te Lik lepo ga odjebeš i dovidjenja, ako te kojim slučajem napadne fizički ili nastavi da te smara preko poruka pa prijavi ga, ovo ovako kad krene da se razvlači priča koja je poenta?

Јабучило

pre 2 godine

Nisu mi jasni ljudi koji tu ne vide ništa sporno. Kao punoljetna je i sasvim je legitimno da joj se udvara duplo stariji čovjek. Shvatam i da se tu radi o ljudima koji nemaju žensku djecu i koji nisu kadri staviti se u poziciju dotične i zamisliti kako bi se se bijedno osjećali da im se udvara takva neka odrpina. Ali opet. Da takav uopšte pomisli da bi ona možda bila s njime takvim je uvredljivo i na granici seksualnog nasilja.
(Branko, 18. februar 2022 17:41)

Причаш глупости. Од А до Ш. Свако пунолетан има право да се удвара свакоме пунолетном (а по закону и малолетном одређених година). То што неко матор и ружан стартује младу и лепу НИЈЕ узнемиравање. А то што неки очеви (које, узгред, обично није брига за туђе ћерке које су освајали) сада патолошки чувају своје ћерке од света је неки други проблем. Овде је једини етички проблем удварање ортаковој ћерци.

E moja baba, bila si potpuno u pravu, hvala ti!

pre 2 godine

Muškarci, ma ima još normalnih žena, ne sekirajte se.

Ne budite na kraj srca zbog par pohlepnih ljiga.


"Četvoro očiju otvori kad biraš ženu", rekla mi moja baba, još onomad.

Bakljon

pre 2 godine

Polako i Srbija postaje infektirana ‘Woke’-virusom koji prelazi na nas iz Amerike, kao nuspojava ide kenselovanje i sve to uz budno oko američkih nvo koji plasiraju sve ovo preko medija.

dragan

pre 2 godine

pa vi posle svakakvima ukazujte nicim zasluzenu paznju 😆😆

zene, dozivexete da vas niko nece ni pogledati.

hvala bogu pa sam nasao normalnu zenu.

Irish

pre 2 godine

Zenomrsci, jadna vam majka koja vas rodila. Brak se, sa bilo kom razlikom u godinama ne temelji na uznemiravanju, vec simpatijama i ljubavi. Nije to isto kao sto mnogi u komentarima pokusavaju da izjednace.

lekcija broj jedan

pre 2 godine

Pravda za Nišu! Petra je samo još jedan od me too attention seekers-a. Mogla je da iskulira to njegovo, rekao bih pristojno, udvaranje na 1000 načina.
Ajmo sada lažni moralisti, udrite minuse.
(Teča, 18. februar 2022 17:39)

Sad će drugarice da je posavetuju kako se to zapravo radi. Mlada je i još uvek nije u štosu. Trebala je da ga pusti da ode malo dublje, u poruke mislim, i da ga nekako razjari kao bika da on postane neotesan. To umetnice prirodno znaju mada nije nešto što se ne može naučiti. Kasnije mu je lakše suditi zato što je poželeo žensko...

NRLJ

pre 2 godine

Duša je ova radulovićka. Vaspitana devojka pa uloge trazi preko skidanja itd. nadjite mi jednu njenu ulogu a da nema scena skidanja,seksa itd.

Kud plovi ovaj brod

pre 2 godine

Znaci sada ne smemo ni poruku da posaljemo jer je to uznemiravanje ! I naravno ovo sada mora da bude javno, s'obzirom da nema nikakvih kvaliteta, osim sto je usvojena od strane Divca, mora ovako da se pojavi u novinama ! Od kako postoji svet, mi smo najgluplja civilizacija !

Cile Mile

pre 2 godine

Baš me zanima koja je razlika imeđu uznemiravanja, udvaranja, nabacivanja... Mogla je jednostavno da ga blokira. Toliko znaju moja deca koja su osnovna škola.

Levi ulaz

pre 2 godine

Mi smo otišli u aut totalno. Devojka ima 21 godinu. Alo žene uveliko radjaju u tim godinama. Idu u vojsku. Startovao je tip porukama. Ona ga otkačila i razlaz. Tata dotične odlepio jer je udvarač njegov prijatelj i u godinama je. Kakva crna podrška dotičnoj. Pola poznatih muškaraca ima duplo mladje žene od sebe. Kad je Demi Mur smuljala Eštona niko mu podršku nije u medijima davao.

Petar

pre 2 godine

Nisu mi jasni ljudi koji tu ne vide ništa sporno. Kao punoljetna je i sasvim je legitimno da joj se udvara duplo stariji čovjek. Shvatam i da se tu radi o ljudima koji nemaju žensku djecu i koji nisu kadri staviti se u poziciju dotične i zamisliti kako bi se se bijedno osjećali da im se udvara takva neka odrpina. Ali opet. Da takav uopšte pomisli da bi ona možda bila s njime takvim je uvredljivo i na granici seksualnog nasilja.
(Branko, 18. februar 2022 17:41) # Link komentara

Zašto je to sporno? Ima veza i brakova sa tom razlikom u godinama. Šta je sa vama ljudi!?! Ovaj se očigledno random nabacivao i to cerki svog prijatelja, ali sad baš da ga biješ i provlačiš danima kroz tabloide stvarno nije u redu.

Šmeker u pokušaju

pre 2 godine

Nikada u životu nisam bio nasilan i napadan prema devojkama, ali sada saznajem da treba da strepim, jer je veoma moguće da će me veliki broj devojka, koje sam kroz period srednje škole i fakulteta zvao na piće, tužiti za uznemiravanje. Kuku lele, bežim iz zemlje dok je vreme.

Branko

pre 2 godine

Nisu mi jasni ljudi koji tu ne vide ništa sporno. Kao punoljetna je i sasvim je legitimno da joj se udvara duplo stariji čovjek. Shvatam i da se tu radi o ljudima koji nemaju žensku djecu i koji nisu kadri staviti se u poziciju dotične i zamisliti kako bi se se bijedno osjećali da im se udvara takva neka odrpina. Ali opet. Da takav uopšte pomisli da bi ona možda bila s njime takvim je uvredljivo i na granici seksualnog nasilja.

ignore

pre 2 godine

Koje su ovo..napravile od udvaranja najveći zločin a sve da bi bile u centru pažnje. Za njih je najveća kazna muški pezir jer one imaju samo dva cilja u životu.Novac i da se svide muškom rodu.Ignorišite ih.

Gem

pre 2 godine

A kome ja da se javim za zlostavljanje - žene mi redovno pišu, pitaju kad ćemo na kafu, govore mi da sam spreman za ženidbu, trpim najstrašnije uznemiravanje?

Јабучило

pre 2 godine

Шта је овде конкретно узнемиравање?
Најискреније молим да ми неко објасни. Притом су обоје пунолетни.
Наравно, није у реду стартовати ортакову ћерку, али овде тренутно не говоримо о етици него о кршењу закона.

Stefan

pre 2 godine

Ljudi su se toliko odaljili od stvarnog sveta da je to jezivo. Napisao joj da se vide i da je lepa... Covek je prolupao, ali je nije terao ni na sta. Vlade je dobro postupio sto ga je izbacio i prodrmao, mogao je i da ga malo bolje nalupa. Izaslo je u javnost i to donekle mogu da razumem, neka ga javno obrukaju, ali dokle ovo ide? Sve postaje rijaliti.

Teča

pre 2 godine

Pravda za Nišu! Petra je samo još jedan od me too attention seekers-a. Mogla je da iskulira to njegovo, rekao bih pristojno, udvaranje na 1000 načina.
Ajmo sada lažni moralisti, udrite minuse.

Ove zenkinje treba da se stide napadaju planirano cekaju da godine prodju jer znaju da su dokazi nestali sa prohujalim godinama

pre 2 godine

Nema nista gore od zenske sekte ili jos gore zenske mafije

Дођош

pre 2 godine

Није поента у полу. Може бити мушко а може и женско. Поента је у нежељеном сексуалном узнемиравању. Њу је узнемиравао сексуално старији човек. Сутра ће вас, да тебе, мушкарца, да узнемирава хомосексуалац. Наравно да ћеш лоше да се осећаш. Није битан пол или сексуална оријентација. Битно је да вас неко узнемирава и то треба пријавити и томе треба стати у крај! Није нормално узнемиравати некога и трпети тортуру а нарочито сексуалну без обзира од кога долази!

Gem

pre 2 godine

A kome ja da se javim za zlostavljanje - žene mi redovno pišu, pitaju kad ćemo na kafu, govore mi da sam spreman za ženidbu, trpim najstrašnije uznemiravanje?

Levi ulaz

pre 2 godine

Mi smo otišli u aut totalno. Devojka ima 21 godinu. Alo žene uveliko radjaju u tim godinama. Idu u vojsku. Startovao je tip porukama. Ona ga otkačila i razlaz. Tata dotične odlepio jer je udvarač njegov prijatelj i u godinama je. Kakva crna podrška dotičnoj. Pola poznatih muškaraca ima duplo mladje žene od sebe. Kad je Demi Mur smuljala Eštona niko mu podršku nije u medijima davao.

Cile Mile

pre 2 godine

Baš me zanima koja je razlika imeđu uznemiravanja, udvaranja, nabacivanja... Mogla je jednostavno da ga blokira. Toliko znaju moja deca koja su osnovna škola.

Stefan

pre 2 godine

Ljudi su se toliko odaljili od stvarnog sveta da je to jezivo. Napisao joj da se vide i da je lepa... Covek je prolupao, ali je nije terao ni na sta. Vlade je dobro postupio sto ga je izbacio i prodrmao, mogao je i da ga malo bolje nalupa. Izaslo je u javnost i to donekle mogu da razumem, neka ga javno obrukaju, ali dokle ovo ide? Sve postaje rijaliti.

Teča

pre 2 godine

Pravda za Nišu! Petra je samo još jedan od me too attention seekers-a. Mogla je da iskulira to njegovo, rekao bih pristojno, udvaranje na 1000 načina.
Ajmo sada lažni moralisti, udrite minuse.

Јабучило

pre 2 godine

Шта је овде конкретно узнемиравање?
Најискреније молим да ми неко објасни. Притом су обоје пунолетни.
Наравно, није у реду стартовати ортакову ћерку, али овде тренутно не говоримо о етици него о кршењу закона.

Šmeker u pokušaju

pre 2 godine

Nikada u životu nisam bio nasilan i napadan prema devojkama, ali sada saznajem da treba da strepim, jer je veoma moguće da će me veliki broj devojka, koje sam kroz period srednje škole i fakulteta zvao na piće, tužiti za uznemiravanje. Kuku lele, bežim iz zemlje dok je vreme.

NRLJ

pre 2 godine

Duša je ova radulovićka. Vaspitana devojka pa uloge trazi preko skidanja itd. nadjite mi jednu njenu ulogu a da nema scena skidanja,seksa itd.

Petar

pre 2 godine

Nisu mi jasni ljudi koji tu ne vide ništa sporno. Kao punoljetna je i sasvim je legitimno da joj se udvara duplo stariji čovjek. Shvatam i da se tu radi o ljudima koji nemaju žensku djecu i koji nisu kadri staviti se u poziciju dotične i zamisliti kako bi se se bijedno osjećali da im se udvara takva neka odrpina. Ali opet. Da takav uopšte pomisli da bi ona možda bila s njime takvim je uvredljivo i na granici seksualnog nasilja.
(Branko, 18. februar 2022 17:41) # Link komentara

Zašto je to sporno? Ima veza i brakova sa tom razlikom u godinama. Šta je sa vama ljudi!?! Ovaj se očigledno random nabacivao i to cerki svog prijatelja, ali sad baš da ga biješ i provlačiš danima kroz tabloide stvarno nije u redu.

Kud plovi ovaj brod

pre 2 godine

Znaci sada ne smemo ni poruku da posaljemo jer je to uznemiravanje ! I naravno ovo sada mora da bude javno, s'obzirom da nema nikakvih kvaliteta, osim sto je usvojena od strane Divca, mora ovako da se pojavi u novinama ! Od kako postoji svet, mi smo najgluplja civilizacija !

Јабучило

pre 2 godine

Nisu mi jasni ljudi koji tu ne vide ništa sporno. Kao punoljetna je i sasvim je legitimno da joj se udvara duplo stariji čovjek. Shvatam i da se tu radi o ljudima koji nemaju žensku djecu i koji nisu kadri staviti se u poziciju dotične i zamisliti kako bi se se bijedno osjećali da im se udvara takva neka odrpina. Ali opet. Da takav uopšte pomisli da bi ona možda bila s njime takvim je uvredljivo i na granici seksualnog nasilja.
(Branko, 18. februar 2022 17:41)

Причаш глупости. Од А до Ш. Свако пунолетан има право да се удвара свакоме пунолетном (а по закону и малолетном одређених година). То што неко матор и ружан стартује младу и лепу НИЈЕ узнемиравање. А то што неки очеви (које, узгред, обично није брига за туђе ћерке које су освајали) сада патолошки чувају своје ћерке од света је неки други проблем. Овде је једини етички проблем удварање ортаковој ћерци.

E moja baba, bila si potpuno u pravu, hvala ti!

pre 2 godine

Muškarci, ma ima još normalnih žena, ne sekirajte se.

Ne budite na kraj srca zbog par pohlepnih ljiga.


"Četvoro očiju otvori kad biraš ženu", rekla mi moja baba, još onomad.

goffY

pre 2 godine

Za šta je ove devojke podržavaju, jel ova mala silovana, zlostavljana? Uznemirila se što je muvao drugar njenog ćaleta, loša priča svakako al šta je tu toliko strašno na kraju dana po nju pa da ima traume, jbt kroz šta sve ljudi prolaze pa ne kukaju tako, koji vam je? Smarao te Lik lepo ga odjebeš i dovidjenja, ako te kojim slučajem napadne fizički ili nastavi da te smara preko poruka pa prijavi ga, ovo ovako kad krene da se razvlači priča koja je poenta?

Goran

pre 2 godine

Serija Azbuka našeg života. Ljubav 50-to godišnjaka i mlade djevojke. U Hrvatskoj se ženi Petar Grašo sa ćerkomprijatelja! Nitko od toga ne pravi skandal!!

ignore

pre 2 godine

Koje su ovo..napravile od udvaranja najveći zločin a sve da bi bile u centru pažnje. Za njih je najveća kazna muški pezir jer one imaju samo dva cilja u životu.Novac i da se svide muškom rodu.Ignorišite ih.

Ove zenkinje treba da se stide napadaju planirano cekaju da godine prodju jer znaju da su dokazi nestali sa prohujalim godinama

pre 2 godine

Nema nista gore od zenske sekte ili jos gore zenske mafije

Bakljon

pre 2 godine

Polako i Srbija postaje infektirana ‘Woke’-virusom koji prelazi na nas iz Amerike, kao nuspojava ide kenselovanje i sve to uz budno oko američkih nvo koji plasiraju sve ovo preko medija.

Kolt 15 GAP

pre 2 godine

Nista ja ne verujem onoj nasoj najtalentovanijoj i najlepsoj glumici Radulovic i njenim, verovatno istim takvim, drugaricama... Onoj lepoti seljackoj i talentu neponovljivom sto je prebegla u USA jos manje. Sramota je samo kaciti se ovom detetu sada i prikupljati jeftine poene.

dragan

pre 2 godine

pa vi posle svakakvima ukazujte nicim zasluzenu paznju 😆😆

zene, dozivexete da vas niko nece ni pogledati.

hvala bogu pa sam nasao normalnu zenu.

Valderama

pre 2 godine

Mene je sestrina drugarica isprozivala jer nisam hteo da budem sa njom, ona je tad imala 19 a ja 29 godina, ono, u fazonu kakva sam ja p...a, ona mi se nudi a ja necu, ladno svima pricala...Ja tada stvarno nisam zeleo da budem sa njom, prolazio sam kroz jednu veliku psihicku krizu, zaista nisam bio dobro tad jer sam izgubio clana porodice, i ona mi se cinila kao tempirana bomba koja bi donela samo haos u moj ionako nemiran svet tako da nisam hteo nista sa njom...Hocu da kazem, trpe i muskarci uznemiravanje od strane zena, vreme je da se oglase...

Vukosava

pre 2 godine

Neuspeli srpski meetoo pokret.
Pustite ,nas normalne, više na miru i ne trujte muško-ženske odnose.
Niko nije kriv sto ste nezadovoljne scojim životima.
Žena sam i ne sviđa mi se da se sve negativno od Zapada mora i kod nas iskopirati. Valjda ce pobediti zdrav razum.

Мина

pre 2 godine

Шта се ова Радуловићка и Штајнфелдова "трпају" уз ово дивно и невино дете, није исто њихово и њено, то треба да им је јасно, или иако им је јасно оне би да их ставе у исти кош.Треба Владе и њима да подвикне.

maja

pre 2 godine

To su takve gluposti pa i Petar Graso je prijatelj Toncija i stariji od Hane Huljic 20-25 gogina i sad cekaju bebu, pa niko ne prica da je pedofil.

Manipulacija poruka

pre 2 godine

Neka objavi celu prepisku od pocetka, a ne samo modifikovane delove, koji nagovestavaju "neku losu nameru" ovog coveka. Tako su i one dve objavile samo njihovu istinu, uverene da ce "zrtvama" svi verovati, bez namere da se cuje i druga strana.

lekcija broj jedan

pre 2 godine

Pravda za Nišu! Petra je samo još jedan od me too attention seekers-a. Mogla je da iskulira to njegovo, rekao bih pristojno, udvaranje na 1000 načina.
Ajmo sada lažni moralisti, udrite minuse.
(Teča, 18. februar 2022 17:39)

Sad će drugarice da je posavetuju kako se to zapravo radi. Mlada je i još uvek nije u štosu. Trebala je da ga pusti da ode malo dublje, u poruke mislim, i da ga nekako razjari kao bika da on postane neotesan. To umetnice prirodno znaju mada nije nešto što se ne može naučiti. Kasnije mu je lakše suditi zato što je poželeo žensko...

dzoni

pre 2 godine

Sta da ovde komentarises.. Gde je paralela izmedju Radulovic i Divac? Jedna je navodno silovana za prave a druga preko poruke! Lincujemo ljude bez ijednog konkretnog dokaza.. Javno ga prozovi i puj pije nevazi kad se kao kod stajnfeld dokaze da je laz.. Mi smo uzasno drustvo postali,, ovo je novi lov na vestice.. Mi muskarci uskoro za pogled na ulici idemo na sud i zatvor.. Biti ce dovoljno da zensko na sudu kaze smara me..... Preko instagrama i ti bajo ides u zatvor! Sramite te se necasne zene, ima da vi prave muskarce pravite od blata uskoro jer taj lazni faminizam sto su vam uvalili vam bas daje sjajne rezultate.. Zene ste samo na sistematskom pregledu!

Komsija

pre 2 godine

Crni Nisko hteo na pristojan nacin da proba (bzvz jeste) a dobi medijski linc i batine... Nije heroj, ali nije ni zlocinac, ostavite coceka na miru, dobio je sta je trazio!

marea

pre 2 godine

@@ "Nisu mi jasni ljudi koji tu ne vide ništa sporno. Kao punoljetna je i sasvim je legitimno da joj se udvara duplo stariji čovjek. Shvatam i da se tu radi o ljudima koji nemaju žensku djecu i koji nisu kadri staviti se u poziciju dotične i zamisliti kako bi se se bijedno osjećali da im se udvara takva neka odrpina. Ali opet. Da takav uopšte pomisli da bi ona možda bila s njime takvim je uvredljivo i na granici seksualnog nasilja.
(Branko, 18. februar 2022 17:41)"

Branko seti se kad si imao 22, želeo si onu duplo stariju cicu bez pardona. Isto tako i devojke od 22 požele duplo starijeg miću. Tako da ćeš u suštini ispadati smešan u njihovim očima i ako ti to ne bi direktno rekle jer si se naelektrisao negativno. Ali ovde se radi da ova mala ili želi biti poznata pa je podelila kako joj se "fuj odvarao stariji", čitaj "vidite kakva sam riba", ili je zaista zaostala u mentalnom razvoju pa veruje da još uvek treba tata Divac da je vodi u luna park, a ne da joj čike govore da je lepa.

sone

pre 2 godine

Ima u ovom slucaju verovatno jos nesto sto ne otkrivaju ni jedni ni drugi.Poruke same po sebi su ništa .
Ono kao knjiga koju citas ,a ne znas da nedostaje dvadeset najvaznijih strana.
Na kraju ti nista nije jasno.

Војвода

pre 2 godine

Није поента у полу. Може бити мушко а може и женско. Поента је у нежељеном сексуалном узнемиравању. Њу је узнемиравао сексуално старији човек. Сутра ће вас, да тебе, мушкарца, да узнемирава хомосексуалац. Наравно да ћеш лоше да се осећаш. Није битан пол или сексуална оријентација. Битно је да вас неко узнемирава и то треба пријавити и томе треба стати у крај! Није нормално узнемиравати некога и трпети тортуру а нарочито сексуалну без обзира од кога долази!
(Дођош, 18. februar 2022 17:51)
Добро да, али да ли ти личе ове приче на узнемиравање или?

Levi ulaz

pre 2 godine

Dodjoš
da li si ti pročitao šta si napisao? Kažeš: "Pol nije bitan. Mozda će i tebe nekad startovati homoseksualac." Pa što ne bi startovala starija žena? Šta, to nije tako loše kao kad startuje stariji strejt muškarac ženu ili stariji homoseksualac nekog muškarca? Izgleda je posedovanje muškog polnog organa u startu otežavajuća okolnost. Po tebi samo muškarci mogu da uznemiravaju. Pol tebi nije bitan kada si žrtva ali napasnik mora biti muško.

Olja

pre 2 godine

Odrasla devojka a radi gluposti. Kad ti neko šalje poruke koje te iritiraju ti lepo blokiraš čoveka...A ona sebi pravi reklamu dok mama Sneža šeta svog gurua iz Indije...Niša je frajer u životu,i gospodin. Ovo je sramota što mu prišivaju.

Darko Blazevic

pre 2 godine

"Petra, hvala ti" - Milena Radulović i Danijela Štajnfeld se oglasile nakon incidenta sa Saveljićem"
Zahvalile se vlasnice licence za "seksualno zlostavljanje", ko bi drugi nego najpoznatije žrtve i gle čuda, najlošije glumice...

Zoran

pre 2 godine

Nepodnosljivi smrad neoliberalnog fasizma, woke ispiranja mozga i feminacizma se siri od ovih losih glumica.

Nikada vam to nece proci u Srbiji, ali nikada.

Branko

pre 2 godine

Nisu mi jasni ljudi koji tu ne vide ništa sporno. Kao punoljetna je i sasvim je legitimno da joj se udvara duplo stariji čovjek. Shvatam i da se tu radi o ljudima koji nemaju žensku djecu i koji nisu kadri staviti se u poziciju dotične i zamisliti kako bi se se bijedno osjećali da im se udvara takva neka odrpina. Ali opet. Da takav uopšte pomisli da bi ona možda bila s njime takvim je uvredljivo i na granici seksualnog nasilja.

Beograđanka

pre 2 godine

Pre par godina sam rafila preko leta u CG i redovno gledala kako devojke jure Nišu. Ne toliko mlade, ali bacale su mu se pred kolena stalno. Mogao je da bira celo leto. Čovek jeste izgubio kompas, ali su pre njega roditelji koji su vaspitavali sve te devojke izgubili kompas.

Naivni Gedža

pre 2 godine

Divci i Nišeljići su ove nesporazume trebali rešavati porodično, ne zagađujući javni prostor. Ovako, čini se da je slanje poruka sekundarna stvar a da je primarni cilj promocija Divčeve mlade a punoletne kćeri. Dosta je bila u zapećku.

Дођош

pre 2 godine

Није поента у полу. Може бити мушко а може и женско. Поента је у нежељеном сексуалном узнемиравању. Њу је узнемиравао сексуално старији човек. Сутра ће вас, да тебе, мушкарца, да узнемирава хомосексуалац. Наравно да ћеш лоше да се осећаш. Није битан пол или сексуална оријентација. Битно је да вас неко узнемирава и то треба пријавити и томе треба стати у крај! Није нормално узнемиравати некога и трпети тортуру а нарочито сексуалну без обзира од кога долази!

dule bg

pre 2 godine

00

Za sve vas koji “ne smete više ni da se udvarate” ima lak recept da znate kad se udvarate a kad uznemiravate. Samo se zapitajte da li bi bilo ok da se gej ragbista dva sa dva obraća/ponaša tako prema vama. Ako vam je reakcija “pa dobro, ima čovek prava da pita” - sve je ok, a ako bi vas uznemirilo - onda je uznemiravanje. Lako je, zar ne? I sigurna sam da itekako razumete razliku kada je to što vam je gej ragbista rekao Lep si kompliment, a kada je jezivo.

Eto, čestitam, zapravo sve vreme itekako znate šta je uznemiravanje, ali biste voleli da nekažnjeno uznemiravate žene i zato vam smetaju neke tu što bi da isteruju pravdu, iako baš ni malo ne biste voleli da živite u svetu gej ragbista koji se prave da ne znaju šta je uznemiravanje i kad vas šljepnu odpozadi kažu “ajd kakav si ne daš se pomaziti a namerno si te pantalonice obukao a ovamo kao praviš nevin…”

Pa sad, ako vam se sviđa da vam ćerke rastu u svetu u kom su “same tražile” a vi nastavite da se pravite blesavi i zanosite se da je to “samo” poruka, “samo” udvaranje, “samo” kompliment, …
(Ndndn, 18. februar 2022 18:48)


Odavno nisam procitao vecu glupost.

tito

pre 2 godine

greska u koracima. Divac je tu najveci krivac, trebalo je da spusti loptu, ali ocigledno mu treba paznja po svaku cenu, makar i preko cerke. Ona razmazena izigrava neko nevinasce, a verovatno je odasiljala odavno neke signale prema Saveljicu, koji su lako mogli biti protumaceni onako kako ih je on protumacio. Zapravo je on u ovoj prici najmanji krivac, s obzirom da su poruke koja je poslao zapravo relativno pristojne.

marea

pre 2 godine

Muškarci, ma ima još normalnih žena, ne sekirajte se.
Ne budite na kraj srca zbog par pohlepnih ljiga.
"Četvoro očiju otvori kad biraš ženu", rekla mi moja baba, još onomad.

(E moja baba, bila si potpuno u pravu, hvala ti!, 18. februar 2022 18:26)


Ne savetuju ni majke džabe, "Sine, čuvaj se žena".

Zoran

pre 2 godine

Za sve vas koji “ne smete više ni da se udvarate” ima lak recept da znate kad se udvarate a kad uznemiravate. Samo se zapitajte da li bi bilo ok da se gej ragbista dva sa dva obraća/ponaša tako prema vama. Ako vam je reakcija “pa dobro, ima čovek prava da pita” - sve je ok, a ako bi vas uznemirilo - onda je uznemiravanje. Lako je, zar ne? I sigurna sam da itekako razumete razliku kada je to što vam je gej ragbista rekao Lep si kompliment, a kada je jezivo.

Eto, čestitam, zapravo sve vreme itekako znate šta je uznemiravanje, ali biste voleli da nekažnjeno uznemiravate žene i zato vam smetaju neke tu što bi da isteruju pravdu, iako baš ni malo ne biste voleli da živite u svetu gej ragbista koji se prave da ne znaju šta je uznemiravanje i kad vas šljepnu odpozadi kažu “ajd kakav si ne daš se pomaziti a namerno si te pantalonice obukao a ovamo kao praviš nevin…”

Pa sad, ako vam se sviđa da vam ćerke rastu u svetu u kom su “same tražile” a vi nastavite da se pravite blesavi i zanosite se da je to “samo” poruka, “samo” udvaranje, “samo” kompliment, …
(Ndndn, 18. februar 2022 18:48)

Gej populacija, sa sve naduvavanjima i preterivanjima cini (mozda) deset posto populacije, a dva sa dva sportista gej je promil te populacije. Privlacnih zena je daleko vise.
Sanse da se desi to sto pricas su minimalne, a i da se se to nekako i desi, prvo, ne bih bio u vrucim pantalonicama (??), da se setate polugole je ipak vasa specijalnost, drugo, analogija ti ne stima, jer bi mi ragbista rekao da sam mu privlacan i da zeli da izadje sa mnom...i ja bih to, zamisli...odbio, i ne bih laprdao unaokolo da sam time traumiran, jer naprosto ne bih bio traumiran! On je gej, i on mora nekako da stavi do znanja bez overenog dokumenta od notara da mu se neko svidja, zar ne?
A cerke rastu u svetu najpogodnijem za zene od kada je sveta i veka, iako je zapravo to poslednje sto cete ikada priznati, jer morate biti vecite zrtve vecite nepravde.
Kada budete mozda, ali samo mozda pokusale da razmotrite da postoji i vas udeo krivice u danasnjem ludilu viktimizacije kojim nam se ispira mozak, znate ono kada ukljucite vama nepoznati koncept samokriticnosti mozemo da razgovaramo, do tada, bolje je raditi dve smene u rudniku dnevno nego biti u braku sa vama, jer pod milim bogom nista dobro ne donosite osim gubljenja vremena i nerava.

idi pa opet dođi

pre 2 godine

Није поента у полу. Може бити мушко а може и женско. Поента је у нежељеном сексуалном узнемиравању. Њу је узнемиравао сексуално старији човек.
(Дођош, 18. februar 2022 17:51)

Seksualno stariji čovek? Šta je to seksualno stariji čovek? Postoji li seksalno dete možda? O čemu ti pričaš, postoji samo jedno jedino seksualno zrelo doba.

Ciko

pre 2 godine

Sada iskreno da li se ovo neko sprda sa nama ili ce zaista svako moci da te prijavi za seksualno uznemiravanje ako kazes lepa si, voleo bi da te izvedem na veceru. Sto se tice toga mene to ne pogadja ali mi je zao novih generacija. Zar nikada da ne moze da kaze lepa si? Kako ce uopste to ici? Prvo kod Notara da overi mogu li da ti se obratim, pa onda ona da overi mozes a onda on da kaze lepa si. Auuuuuuuu ala smo zabrazdili. Znam da ima manijaka, ludaka i sve se ovo se odnosi samo na punoletne osobe ali malo bi mogli da ukocimo sa strahom od ljubavi i strasti. Sve te overe umeju da ubiju trenutak. Drugo notari ne rade nocu...

Matori Kesa

pre 2 godine

Branko - imam ja zensku decu ali kad vidim na ulici ili gde vec, lepo celjade svasta mi pada na pamet a prvo da mi je novcanik Tanak !

Bgd

pre 2 godine

Šta ove očekuju da se desi posle ovakvih postupaka? Biće ko kužne, ni jedan muškarac ih neće hteti, pitanje je dana kada će Petra dobiti nogu od njenog sadašnjeg? Ako ima mozga bežaće od nje čim je vidi...

fuuuujjjjj

pre 2 godine

Gdje ste Balkanski macori?! Moze i djed od 50,60,70 muvat, pisati i nasrtati na djevojku od 18 godina i jedan dan? Jer punoljetna je,zar ne? Bolesnici bolesni!

kojot mirkovski

pre 2 godine

@Branko

Trk sad sve to sto si napisao da objasnis zeni Vinsenta Kasela. Jadna ona i ne zna u kakvom to nastranom braku zivi...

Ndndn

pre 2 godine

Za sve vas koji “ne smete više ni da se udvarate” ima lak recept da znate kad se udvarate a kad uznemiravate. Samo se zapitajte da li bi bilo ok da se gej ragbista dva sa dva obraća/ponaša tako prema vama. Ako vam je reakcija “pa dobro, ima čovek prava da pita” - sve je ok, a ako bi vas uznemirilo - onda je uznemiravanje. Lako je, zar ne? I sigurna sam da itekako razumete razliku kada je to što vam je gej ragbista rekao Lep si kompliment, a kada je jezivo.

Eto, čestitam, zapravo sve vreme itekako znate šta je uznemiravanje, ali biste voleli da nekažnjeno uznemiravate žene i zato vam smetaju neke tu što bi da isteruju pravdu, iako baš ni malo ne biste voleli da živite u svetu gej ragbista koji se prave da ne znaju šta je uznemiravanje i kad vas šljepnu odpozadi kažu “ajd kakav si ne daš se pomaziti a namerno si te pantalonice obukao a ovamo kao praviš nevin…”

Pa sad, ako vam se sviđa da vam ćerke rastu u svetu u kom su “same tražile” a vi nastavite da se pravite blesavi i zanosite se da je to “samo” poruka, “samo” udvaranje, “samo” kompliment, …

Zile

pre 2 godine

U celoj ovoj prici, jedini koji je uradio nesto nezakonito i nasilno - je Vlade Divac! Hoce li odgovarati?

Da je pravde, Vlade bi uskoro, zbog nasilnickog ponasanja i to pred ocima javnosti, zaigrao preferans u zatvoru sa Dragnom Bjelogrlicem i Cedomirom Jovanovicem.

Sto se Petre tice, jasno je da je "navlacila" Nisu dok je "sakupljala dokaze", ona je to prakticno i sama priznala u svom "saopstenju" od pre nekoliko dana. Njoj mogu da porucim jedino da je nista ne primorava da cita nezeljene poruke.
To je na nivou onih koje "uznemiri" ili "uvredi" televizijski program, uprkos tome sto u ruci drze daljinski upravljac.

Inace, pretvaranje ovog slucaja obicnog neukusa u slucaj "zlostavljanja", a sve uz podrsku ove dve "propovednice" zbog kojih sada ponovo citamo o Petri i Nisi, a ne o tome da je Vlade Divac siledzija, je cista sizofrenija!

S druge strane, javna podrska Divcu za njegovo divljacko ponasanje od strane pripadnika oba pola, samo pokazuje da nasilnih zena ima isto koliko i muskaraca.

Irish

pre 2 godine

Zenomrsci, jadna vam majka koja vas rodila. Brak se, sa bilo kom razlikom u godinama ne temelji na uznemiravanju, vec simpatijama i ljubavi. Nije to isto kao sto mnogi u komentarima pokusavaju da izjednace.

Yeke

pre 2 godine

Ljudi ne shvataju sta je udvaranje a sta uznemiravanje. Sve ono sto je protiv volje i zelje suprotne strane jeste uznemiravanje. Dakle, ako mu je jednom stavila do znanja da nije zainteresovana, a on po svemu sudeci nastavio jos 100x sa sve seksualnim aluzijama, to je zesce uznemiravanje. Nema veze toliko ni sto je stariji, ni sto je tatin drug, to ovako pride daje jos gadniju sliku svemu.

Provaljene ste

pre 2 godine

Ma ovo je fabrikovanje afera, lazne feministkinje, placene za lazno moralisanje. Svaka prica ima istu semu, samo se glavne junakinje menjaju. Sve je ovo pritisak na sud, da bi se verovalo mileni, jer nema dokaza.

uznemiravanje = neprikladno uzbuđenje

pre 2 godine

Mene seksualno uznemiri Radulovicka kad je stalno gledam golu! Kome da se jadam?
(Mr.Montenegro, 18. februar 2022 18:49)

Druze, to nije sexualno uznemiravanje, to je sexualno uzbudjavanje.;)
(Dr Sretjko, 19. februar 2022 11:56)

E ovo je dobro poređenje. Muškarac pričom želi da uzbudi ženu, one se ne uzbuđuju kad se šetamo goli, uzbuđuju se gejevi, one se uzbuđuju na priču, i upravo zato i sude jer ih je neko "nepozvan" uzbudio. Onda potupno isto pravo onda imaš da se žališ da te polugola nepozvana žena seksualno uznemirava, inače ne bi se od njih tražila pristojna garderoba od kako je sveta i veka, pokrivale obavezno grudi, a čak im se u nekim kulturama vide samo oči. Ako smo mi prihvatili njih gole, nek prihvate komentare i nek se ne ponašaju kao strine zbog komentara koje ne mogu ujesti, ali mogu ih uzbuditi i što može nekada njoj biti neprikladno.
Psihološki rezime:
Petra se uzbudila u porodičnom domu i sudila prvo sebi, pa njemu. Da se nije uzbudila umrla bi od smeha i rekla matorac je prolupao i poslala drugarici skrin.

Djoksa

pre 2 godine

Ne vredi se uopšte zamarati sa hejterima. Oni se jednostavno dele u dve grupe: mizoginisti i psihopate. Da dam primer, to bi bilo kao kad bi partizanovcu hteo da objasniš da je FK Crvena Zvezda najuspešniji fudbalski klub jer je osvojila KEŠ i Interkontinenralni kup. Ili zvezdašu da je košarkaški i vaterpolo klub Partizan daleko uspešniji od Crvene Zvezde. Oni (mizoginisti i psihopate) iz nekog razloga mrze žene i iskoristiće svaki povod i situaciju da tu mržnju iskažu. Apeli na to kako bi se osećali da je u pitanju njihova majka, sestra, ćerka jednostavno ne vrede. Oni mrze i njih. Verovatno ne otvoreno jer to društvo ne dozvoljava ali kroz svoje ponašanje prema njima sigurno da. Pa dovoljno je samo proći letimično kroz crnu hroniku i videti koliko je tu ustvari nasilja prema ženama.

Alcale

pre 2 godine

Није поента у полу. Може бити мушко а може и женско. Поента је у нежељеном сексуалном узнемиравању. Њу је узнемиравао сексуално старији човек. Сутра ће вас, да тебе, мушкарца, да узнемирава хомосексуалац. Наравно да ћеш лоше да се осећаш. Није битан пол или сексуална оријентација. Битно је да вас неко узнемирава и то треба пријавити и томе треба стати у крај! Није нормално узнемиравати некога и трпети тортуру а нарочито сексуалну без обзира од кога долази!
(Дођош, 18. februar 2022 17:51)

Koje bre uznemiravanje? Žena ima 25g, napisao joj je da je lepa, da se dugo nisu videli i da bi trebalo da se vide! Šta je tu uznemiravanje? Nije joj poslao 10000 poruka ili fotografije polnog organa! Kako to treba muškarac da priđe devojci a da nije uznemiravanje?

Asimetrija

pre 2 godine

Kazu neki ovde "ne smes zeni da kazes da je lepa." A zasto bi, pobogu, iz cista mira govorio zenama da su lepe?! Kako biste se vi osecali da vam pridje koleginica ili nepoznata zena i kaze vam da ste lepi? Pomislili biste da je luda. Otkud nekome pravo da komentarise neciju intimu? To je ono sto zovu uznemiravanje. Sasvim je druga stvar kad s nekim zapocinjete neki emotivni odnos gde je i druga strana zainteresovana. U suprotnom, ko te je pitao za misljenje uopste?!
(Blah, 19. februar 2022 01:23)

A ti osnuj agenciju za izdavanje dozvola za prilazenje zenama, kao i republicki zavod za gledanje u pasulj i citanje misli, ok?
Jadne sve one macke koje ce te trpeti, sahranjivaces ih brze nego sto bi muzeve.

Sonja

pre 2 godine

Milena je pocela da glumi i dobija uloge tek kada je Lecicu zivot upropastila! Valjda ces i ti Petra zauzvrat dobiti nesto sto Saveljicu upropascujes zivot!! Sram vas bilo devojke!!! Uvek su se muskarci udvarali devojci a sada je to seksualno uznemiravanje. Trebala si da sacekas da prodje makar deset godina pa onda da ga prijavis. Nagradu ces sigurno dobiti.

Војвода

pre 2 godine

Ima u ovom slucaju verovatno jos nesto sto ne otkrivaju ni jedni ni drugi.Poruke same po sebi su ništa .
Ono kao knjiga koju citas ,a ne znas da nedostaje dvadeset najvaznijih strana.
Na kraju ti nista nije jasno.
(sone, 18. februar 2022 18:28)
Па што не открије, скандал је већ избио, и обија им се о главу...

Blah

pre 2 godine

Kazu neki ovde "ne smes zeni da kazes da je lepa." A zasto bi, pobogu, iz cista mira govorio zenama da su lepe?! Kako biste se vi osecali da vam pridje koleginica ili nepoznata zena i kaze vam da ste lepi? Pomislili biste da je luda. Otkud nekome pravo da komentarise neciju intimu? To je ono sto zovu uznemiravanje. Sasvim je druga stvar kad s nekim zapocinjete neki emotivni odnos gde je i druga strana zainteresovana. U suprotnom, ko te je pitao za misljenje uopste?!

Ana

pre 2 godine

U ovim kriznim vremenima, gde mladoj genetciji nismo ostavili nista dobro, osim dugova (i treba da matorima placaju penziju), mi matori jarci jurimo mlade curice (to jest unuke) i ne stidimo se toga. Prvi primerak je Deka Leka. Pitajte ga za savet kako juriti i napastvovati unuke a izbeci tuzbu!

Psiholog

pre 2 godine

@Branko

Ne branis ti, ne znam ni sta branis, jer imas zensku decu, vec zato sto znas sta si radio tudjoj zenskoj deci, a sada na red dolaze tvoja. Nemoj ni na trenutak pomisliti da znas sta je tvojim cerkama u glavi !

Pelcoje

pre 2 godine

Da li ju je seksualno iskoristio ili samo govorio...a ona lazljiva Stajvecsta...sta jos hoce..pa sud je presudio da je lagala da je montirala zvucni zapis

Nbc

pre 2 godine

Petra jedan savjet. Što dalje od osoba poput Danijele. Ne znam šta se digla ovolika prašina. Saveljić je možda prešao neke granice ali pobogu nije to za ovoliki publicitet. Divac je procijenio kako da reaguje i završena priča.

Dr Sretjko

pre 2 godine

Mene seksualno uznemiri Radulovicka kad je stalno gledam golu! Kome da se jadam?
(Mr.Montenegro, 18. februar 2022 18:49)

Druze, to nije sexualno uznemiravanje, to je sexualno uzbudjavanje.;)

istraumirana i na psihoterapiji

pre 2 godine

Trebalo je da ODMAH obavesti policiju pa tek onda sve medije (na tenane i detaljno). Ja ne znam zasto policija odmah ne hapsi, u kakvoj to zemlji zivimio?

Voja

pre 2 godine

Valjda je mogla da na svom telefonu da ga stavi na crnu listu. Nebi primala ni pozive ni poruke Ali, možda je želela da pročita još neku.....

Branko

pre 2 godine

Nisu mi jasni ljudi koji tu ne vide ništa sporno. Kao punoljetna je i sasvim je legitimno da joj se udvara duplo stariji čovjek. Shvatam i da se tu radi o ljudima koji nemaju žensku djecu i koji nisu kadri staviti se u poziciju dotične i zamisliti kako bi se se bijedno osjećali da im se udvara takva neka odrpina. Ali opet. Da takav uopšte pomisli da bi ona možda bila s njime takvim je uvredljivo i na granici seksualnog nasilja.

Дођош

pre 2 godine

Није поента у полу. Може бити мушко а може и женско. Поента је у нежељеном сексуалном узнемиравању. Њу је узнемиравао сексуално старији човек. Сутра ће вас, да тебе, мушкарца, да узнемирава хомосексуалац. Наравно да ћеш лоше да се осећаш. Није битан пол или сексуална оријентација. Битно је да вас неко узнемирава и то треба пријавити и томе треба стати у крај! Није нормално узнемиравати некога и трпети тортуру а нарочито сексуалну без обзира од кога долази!

fuuuujjjjj

pre 2 godine

Gdje ste Balkanski macori?! Moze i djed od 50,60,70 muvat, pisati i nasrtati na djevojku od 18 godina i jedan dan? Jer punoljetna je,zar ne? Bolesnici bolesni!

Ndndn

pre 2 godine

Za sve vas koji “ne smete više ni da se udvarate” ima lak recept da znate kad se udvarate a kad uznemiravate. Samo se zapitajte da li bi bilo ok da se gej ragbista dva sa dva obraća/ponaša tako prema vama. Ako vam je reakcija “pa dobro, ima čovek prava da pita” - sve je ok, a ako bi vas uznemirilo - onda je uznemiravanje. Lako je, zar ne? I sigurna sam da itekako razumete razliku kada je to što vam je gej ragbista rekao Lep si kompliment, a kada je jezivo.

Eto, čestitam, zapravo sve vreme itekako znate šta je uznemiravanje, ali biste voleli da nekažnjeno uznemiravate žene i zato vam smetaju neke tu što bi da isteruju pravdu, iako baš ni malo ne biste voleli da živite u svetu gej ragbista koji se prave da ne znaju šta je uznemiravanje i kad vas šljepnu odpozadi kažu “ajd kakav si ne daš se pomaziti a namerno si te pantalonice obukao a ovamo kao praviš nevin…”

Pa sad, ako vam se sviđa da vam ćerke rastu u svetu u kom su “same tražile” a vi nastavite da se pravite blesavi i zanosite se da je to “samo” poruka, “samo” udvaranje, “samo” kompliment, …

Teča

pre 2 godine

Pravda za Nišu! Petra je samo još jedan od me too attention seekers-a. Mogla je da iskulira to njegovo, rekao bih pristojno, udvaranje na 1000 načina.
Ajmo sada lažni moralisti, udrite minuse.

Levi ulaz

pre 2 godine

Mi smo otišli u aut totalno. Devojka ima 21 godinu. Alo žene uveliko radjaju u tim godinama. Idu u vojsku. Startovao je tip porukama. Ona ga otkačila i razlaz. Tata dotične odlepio jer je udvarač njegov prijatelj i u godinama je. Kakva crna podrška dotičnoj. Pola poznatih muškaraca ima duplo mladje žene od sebe. Kad je Demi Mur smuljala Eštona niko mu podršku nije u medijima davao.

Gem

pre 2 godine

A kome ja da se javim za zlostavljanje - žene mi redovno pišu, pitaju kad ćemo na kafu, govore mi da sam spreman za ženidbu, trpim najstrašnije uznemiravanje?

Мина

pre 2 godine

Шта се ова Радуловићка и Штајнфелдова "трпају" уз ово дивно и невино дете, није исто њихово и њено, то треба да им је јасно, или иако им је јасно оне би да их ставе у исти кош.Треба Владе и њима да подвикне.

Irish

pre 2 godine

Zenomrsci, jadna vam majka koja vas rodila. Brak se, sa bilo kom razlikom u godinama ne temelji na uznemiravanju, vec simpatijama i ljubavi. Nije to isto kao sto mnogi u komentarima pokusavaju da izjednace.

Matori Kesa

pre 2 godine

Branko - imam ja zensku decu ali kad vidim na ulici ili gde vec, lepo celjade svasta mi pada na pamet a prvo da mi je novcanik Tanak !

Blah

pre 2 godine

Kazu neki ovde "ne smes zeni da kazes da je lepa." A zasto bi, pobogu, iz cista mira govorio zenama da su lepe?! Kako biste se vi osecali da vam pridje koleginica ili nepoznata zena i kaze vam da ste lepi? Pomislili biste da je luda. Otkud nekome pravo da komentarise neciju intimu? To je ono sto zovu uznemiravanje. Sasvim je druga stvar kad s nekim zapocinjete neki emotivni odnos gde je i druga strana zainteresovana. U suprotnom, ko te je pitao za misljenje uopste?!

NRLJ

pre 2 godine

Duša je ova radulovićka. Vaspitana devojka pa uloge trazi preko skidanja itd. nadjite mi jednu njenu ulogu a da nema scena skidanja,seksa itd.

Stefan

pre 2 godine

Ljudi su se toliko odaljili od stvarnog sveta da je to jezivo. Napisao joj da se vide i da je lepa... Covek je prolupao, ali je nije terao ni na sta. Vlade je dobro postupio sto ga je izbacio i prodrmao, mogao je i da ga malo bolje nalupa. Izaslo je u javnost i to donekle mogu da razumem, neka ga javno obrukaju, ali dokle ovo ide? Sve postaje rijaliti.

marea

pre 2 godine

@@ "Nisu mi jasni ljudi koji tu ne vide ništa sporno. Kao punoljetna je i sasvim je legitimno da joj se udvara duplo stariji čovjek. Shvatam i da se tu radi o ljudima koji nemaju žensku djecu i koji nisu kadri staviti se u poziciju dotične i zamisliti kako bi se se bijedno osjećali da im se udvara takva neka odrpina. Ali opet. Da takav uopšte pomisli da bi ona možda bila s njime takvim je uvredljivo i na granici seksualnog nasilja.
(Branko, 18. februar 2022 17:41)"

Branko seti se kad si imao 22, želeo si onu duplo stariju cicu bez pardona. Isto tako i devojke od 22 požele duplo starijeg miću. Tako da ćeš u suštini ispadati smešan u njihovim očima i ako ti to ne bi direktno rekle jer si se naelektrisao negativno. Ali ovde se radi da ova mala ili želi biti poznata pa je podelila kako joj se "fuj odvarao stariji", čitaj "vidite kakva sam riba", ili je zaista zaostala u mentalnom razvoju pa veruje da još uvek treba tata Divac da je vodi u luna park, a ne da joj čike govore da je lepa.

Djoksa

pre 2 godine

Ne vredi se uopšte zamarati sa hejterima. Oni se jednostavno dele u dve grupe: mizoginisti i psihopate. Da dam primer, to bi bilo kao kad bi partizanovcu hteo da objasniš da je FK Crvena Zvezda najuspešniji fudbalski klub jer je osvojila KEŠ i Interkontinenralni kup. Ili zvezdašu da je košarkaški i vaterpolo klub Partizan daleko uspešniji od Crvene Zvezde. Oni (mizoginisti i psihopate) iz nekog razloga mrze žene i iskoristiće svaki povod i situaciju da tu mržnju iskažu. Apeli na to kako bi se osećali da je u pitanju njihova majka, sestra, ćerka jednostavno ne vrede. Oni mrze i njih. Verovatno ne otvoreno jer to društvo ne dozvoljava ali kroz svoje ponašanje prema njima sigurno da. Pa dovoljno je samo proći letimično kroz crnu hroniku i videti koliko je tu ustvari nasilja prema ženama.

Zoran

pre 2 godine

Za sve vas koji “ne smete više ni da se udvarate” ima lak recept da znate kad se udvarate a kad uznemiravate. Samo se zapitajte da li bi bilo ok da se gej ragbista dva sa dva obraća/ponaša tako prema vama. Ako vam je reakcija “pa dobro, ima čovek prava da pita” - sve je ok, a ako bi vas uznemirilo - onda je uznemiravanje. Lako je, zar ne? I sigurna sam da itekako razumete razliku kada je to što vam je gej ragbista rekao Lep si kompliment, a kada je jezivo.

Eto, čestitam, zapravo sve vreme itekako znate šta je uznemiravanje, ali biste voleli da nekažnjeno uznemiravate žene i zato vam smetaju neke tu što bi da isteruju pravdu, iako baš ni malo ne biste voleli da živite u svetu gej ragbista koji se prave da ne znaju šta je uznemiravanje i kad vas šljepnu odpozadi kažu “ajd kakav si ne daš se pomaziti a namerno si te pantalonice obukao a ovamo kao praviš nevin…”

Pa sad, ako vam se sviđa da vam ćerke rastu u svetu u kom su “same tražile” a vi nastavite da se pravite blesavi i zanosite se da je to “samo” poruka, “samo” udvaranje, “samo” kompliment, …
(Ndndn, 18. februar 2022 18:48)

Gej populacija, sa sve naduvavanjima i preterivanjima cini (mozda) deset posto populacije, a dva sa dva sportista gej je promil te populacije. Privlacnih zena je daleko vise.
Sanse da se desi to sto pricas su minimalne, a i da se se to nekako i desi, prvo, ne bih bio u vrucim pantalonicama (??), da se setate polugole je ipak vasa specijalnost, drugo, analogija ti ne stima, jer bi mi ragbista rekao da sam mu privlacan i da zeli da izadje sa mnom...i ja bih to, zamisli...odbio, i ne bih laprdao unaokolo da sam time traumiran, jer naprosto ne bih bio traumiran! On je gej, i on mora nekako da stavi do znanja bez overenog dokumenta od notara da mu se neko svidja, zar ne?
A cerke rastu u svetu najpogodnijem za zene od kada je sveta i veka, iako je zapravo to poslednje sto cete ikada priznati, jer morate biti vecite zrtve vecite nepravde.
Kada budete mozda, ali samo mozda pokusale da razmotrite da postoji i vas udeo krivice u danasnjem ludilu viktimizacije kojim nam se ispira mozak, znate ono kada ukljucite vama nepoznati koncept samokriticnosti mozemo da razgovaramo, do tada, bolje je raditi dve smene u rudniku dnevno nego biti u braku sa vama, jer pod milim bogom nista dobro ne donosite osim gubljenja vremena i nerava.

Šmeker u pokušaju

pre 2 godine

Nikada u životu nisam bio nasilan i napadan prema devojkama, ali sada saznajem da treba da strepim, jer je veoma moguće da će me veliki broj devojka, koje sam kroz period srednje škole i fakulteta zvao na piće, tužiti za uznemiravanje. Kuku lele, bežim iz zemlje dok je vreme.

Petar

pre 2 godine

Nisu mi jasni ljudi koji tu ne vide ništa sporno. Kao punoljetna je i sasvim je legitimno da joj se udvara duplo stariji čovjek. Shvatam i da se tu radi o ljudima koji nemaju žensku djecu i koji nisu kadri staviti se u poziciju dotične i zamisliti kako bi se se bijedno osjećali da im se udvara takva neka odrpina. Ali opet. Da takav uopšte pomisli da bi ona možda bila s njime takvim je uvredljivo i na granici seksualnog nasilja.
(Branko, 18. februar 2022 17:41) # Link komentara

Zašto je to sporno? Ima veza i brakova sa tom razlikom u godinama. Šta je sa vama ljudi!?! Ovaj se očigledno random nabacivao i to cerki svog prijatelja, ali sad baš da ga biješ i provlačiš danima kroz tabloide stvarno nije u redu.

Ove zenkinje treba da se stide napadaju planirano cekaju da godine prodju jer znaju da su dokazi nestali sa prohujalim godinama

pre 2 godine

Nema nista gore od zenske sekte ili jos gore zenske mafije

Јабучило

pre 2 godine

Шта је овде конкретно узнемиравање?
Најискреније молим да ми неко објасни. Притом су обоје пунолетни.
Наравно, није у реду стартовати ортакову ћерку, али овде тренутно не говоримо о етици него о кршењу закона.

tito

pre 2 godine

greska u koracima. Divac je tu najveci krivac, trebalo je da spusti loptu, ali ocigledno mu treba paznja po svaku cenu, makar i preko cerke. Ona razmazena izigrava neko nevinasce, a verovatno je odasiljala odavno neke signale prema Saveljicu, koji su lako mogli biti protumaceni onako kako ih je on protumacio. Zapravo je on u ovoj prici najmanji krivac, s obzirom da su poruke koja je poslao zapravo relativno pristojne.

Olja

pre 2 godine

Odrasla devojka a radi gluposti. Kad ti neko šalje poruke koje te iritiraju ti lepo blokiraš čoveka...A ona sebi pravi reklamu dok mama Sneža šeta svog gurua iz Indije...Niša je frajer u životu,i gospodin. Ovo je sramota što mu prišivaju.

Cile Mile

pre 2 godine

Baš me zanima koja je razlika imeđu uznemiravanja, udvaranja, nabacivanja... Mogla je jednostavno da ga blokira. Toliko znaju moja deca koja su osnovna škola.

ignore

pre 2 godine

Koje su ovo..napravile od udvaranja najveći zločin a sve da bi bile u centru pažnje. Za njih je najveća kazna muški pezir jer one imaju samo dva cilja u životu.Novac i da se svide muškom rodu.Ignorišite ih.

Kud plovi ovaj brod

pre 2 godine

Znaci sada ne smemo ni poruku da posaljemo jer je to uznemiravanje ! I naravno ovo sada mora da bude javno, s'obzirom da nema nikakvih kvaliteta, osim sto je usvojena od strane Divca, mora ovako da se pojavi u novinama ! Od kako postoji svet, mi smo najgluplja civilizacija !

dule bg

pre 2 godine

00

Za sve vas koji “ne smete više ni da se udvarate” ima lak recept da znate kad se udvarate a kad uznemiravate. Samo se zapitajte da li bi bilo ok da se gej ragbista dva sa dva obraća/ponaša tako prema vama. Ako vam je reakcija “pa dobro, ima čovek prava da pita” - sve je ok, a ako bi vas uznemirilo - onda je uznemiravanje. Lako je, zar ne? I sigurna sam da itekako razumete razliku kada je to što vam je gej ragbista rekao Lep si kompliment, a kada je jezivo.

Eto, čestitam, zapravo sve vreme itekako znate šta je uznemiravanje, ali biste voleli da nekažnjeno uznemiravate žene i zato vam smetaju neke tu što bi da isteruju pravdu, iako baš ni malo ne biste voleli da živite u svetu gej ragbista koji se prave da ne znaju šta je uznemiravanje i kad vas šljepnu odpozadi kažu “ajd kakav si ne daš se pomaziti a namerno si te pantalonice obukao a ovamo kao praviš nevin…”

Pa sad, ako vam se sviđa da vam ćerke rastu u svetu u kom su “same tražile” a vi nastavite da se pravite blesavi i zanosite se da je to “samo” poruka, “samo” udvaranje, “samo” kompliment, …
(Ndndn, 18. februar 2022 18:48)


Odavno nisam procitao vecu glupost.

lekcija broj jedan

pre 2 godine

Pravda za Nišu! Petra je samo još jedan od me too attention seekers-a. Mogla je da iskulira to njegovo, rekao bih pristojno, udvaranje na 1000 načina.
Ajmo sada lažni moralisti, udrite minuse.
(Teča, 18. februar 2022 17:39)

Sad će drugarice da je posavetuju kako se to zapravo radi. Mlada je i još uvek nije u štosu. Trebala je da ga pusti da ode malo dublje, u poruke mislim, i da ga nekako razjari kao bika da on postane neotesan. To umetnice prirodno znaju mada nije nešto što se ne može naučiti. Kasnije mu je lakše suditi zato što je poželeo žensko...

Bakljon

pre 2 godine

Polako i Srbija postaje infektirana ‘Woke’-virusom koji prelazi na nas iz Amerike, kao nuspojava ide kenselovanje i sve to uz budno oko američkih nvo koji plasiraju sve ovo preko medija.

Kolt 15 GAP

pre 2 godine

Nista ja ne verujem onoj nasoj najtalentovanijoj i najlepsoj glumici Radulovic i njenim, verovatno istim takvim, drugaricama... Onoj lepoti seljackoj i talentu neponovljivom sto je prebegla u USA jos manje. Sramota je samo kaciti se ovom detetu sada i prikupljati jeftine poene.

dzoni

pre 2 godine

Sta da ovde komentarises.. Gde je paralela izmedju Radulovic i Divac? Jedna je navodno silovana za prave a druga preko poruke! Lincujemo ljude bez ijednog konkretnog dokaza.. Javno ga prozovi i puj pije nevazi kad se kao kod stajnfeld dokaze da je laz.. Mi smo uzasno drustvo postali,, ovo je novi lov na vestice.. Mi muskarci uskoro za pogled na ulici idemo na sud i zatvor.. Biti ce dovoljno da zensko na sudu kaze smara me..... Preko instagrama i ti bajo ides u zatvor! Sramite te se necasne zene, ima da vi prave muskarce pravite od blata uskoro jer taj lazni faminizam sto su vam uvalili vam bas daje sjajne rezultate.. Zene ste samo na sistematskom pregledu!

maja

pre 2 godine

To su takve gluposti pa i Petar Graso je prijatelj Toncija i stariji od Hane Huljic 20-25 gogina i sad cekaju bebu, pa niko ne prica da je pedofil.

Ana

pre 2 godine

U ovim kriznim vremenima, gde mladoj genetciji nismo ostavili nista dobro, osim dugova (i treba da matorima placaju penziju), mi matori jarci jurimo mlade curice (to jest unuke) i ne stidimo se toga. Prvi primerak je Deka Leka. Pitajte ga za savet kako juriti i napastvovati unuke a izbeci tuzbu!

goffY

pre 2 godine

Za šta je ove devojke podržavaju, jel ova mala silovana, zlostavljana? Uznemirila se što je muvao drugar njenog ćaleta, loša priča svakako al šta je tu toliko strašno na kraju dana po nju pa da ima traume, jbt kroz šta sve ljudi prolaze pa ne kukaju tako, koji vam je? Smarao te Lik lepo ga odjebeš i dovidjenja, ako te kojim slučajem napadne fizički ili nastavi da te smara preko poruka pa prijavi ga, ovo ovako kad krene da se razvlači priča koja je poenta?

dragan

pre 2 godine

pa vi posle svakakvima ukazujte nicim zasluzenu paznju 😆😆

zene, dozivexete da vas niko nece ni pogledati.

hvala bogu pa sam nasao normalnu zenu.

Vukosava

pre 2 godine

Neuspeli srpski meetoo pokret.
Pustite ,nas normalne, više na miru i ne trujte muško-ženske odnose.
Niko nije kriv sto ste nezadovoljne scojim životima.
Žena sam i ne sviđa mi se da se sve negativno od Zapada mora i kod nas iskopirati. Valjda ce pobediti zdrav razum.

Војвода

pre 2 godine

Није поента у полу. Може бити мушко а може и женско. Поента је у нежељеном сексуалном узнемиравању. Њу је узнемиравао сексуално старији човек. Сутра ће вас, да тебе, мушкарца, да узнемирава хомосексуалац. Наравно да ћеш лоше да се осећаш. Није битан пол или сексуална оријентација. Битно је да вас неко узнемирава и то треба пријавити и томе треба стати у крај! Није нормално узнемиравати некога и трпети тортуру а нарочито сексуалну без обзира од кога долази!
(Дођош, 18. februar 2022 17:51)
Добро да, али да ли ти личе ове приче на узнемиравање или?

Zoran

pre 2 godine

Nepodnosljivi smrad neoliberalnog fasizma, woke ispiranja mozga i feminacizma se siri od ovih losih glumica.

Nikada vam to nece proci u Srbiji, ali nikada.

Komsija

pre 2 godine

Crni Nisko hteo na pristojan nacin da proba (bzvz jeste) a dobi medijski linc i batine... Nije heroj, ali nije ni zlocinac, ostavite coceka na miru, dobio je sta je trazio!

Manipulacija poruka

pre 2 godine

Neka objavi celu prepisku od pocetka, a ne samo modifikovane delove, koji nagovestavaju "neku losu nameru" ovog coveka. Tako su i one dve objavile samo njihovu istinu, uverene da ce "zrtvama" svi verovati, bez namere da se cuje i druga strana.

Јабучило

pre 2 godine

Nisu mi jasni ljudi koji tu ne vide ništa sporno. Kao punoljetna je i sasvim je legitimno da joj se udvara duplo stariji čovjek. Shvatam i da se tu radi o ljudima koji nemaju žensku djecu i koji nisu kadri staviti se u poziciju dotične i zamisliti kako bi se se bijedno osjećali da im se udvara takva neka odrpina. Ali opet. Da takav uopšte pomisli da bi ona možda bila s njime takvim je uvredljivo i na granici seksualnog nasilja.
(Branko, 18. februar 2022 17:41)

Причаш глупости. Од А до Ш. Свако пунолетан има право да се удвара свакоме пунолетном (а по закону и малолетном одређених година). То што неко матор и ружан стартује младу и лепу НИЈЕ узнемиравање. А то што неки очеви (које, узгред, обично није брига за туђе ћерке које су освајали) сада патолошки чувају своје ћерке од света је неки други проблем. Овде је једини етички проблем удварање ортаковој ћерци.

Levi ulaz

pre 2 godine

Dodjoš
da li si ti pročitao šta si napisao? Kažeš: "Pol nije bitan. Mozda će i tebe nekad startovati homoseksualac." Pa što ne bi startovala starija žena? Šta, to nije tako loše kao kad startuje stariji strejt muškarac ženu ili stariji homoseksualac nekog muškarca? Izgleda je posedovanje muškog polnog organa u startu otežavajuća okolnost. Po tebi samo muškarci mogu da uznemiravaju. Pol tebi nije bitan kada si žrtva ali napasnik mora biti muško.

Bgd

pre 2 godine

Šta ove očekuju da se desi posle ovakvih postupaka? Biće ko kužne, ni jedan muškarac ih neće hteti, pitanje je dana kada će Petra dobiti nogu od njenog sadašnjeg? Ako ima mozga bežaće od nje čim je vidi...

Goran

pre 2 godine

Serija Azbuka našeg života. Ljubav 50-to godišnjaka i mlade djevojke. U Hrvatskoj se ženi Petar Grašo sa ćerkomprijatelja! Nitko od toga ne pravi skandal!!

Ciko

pre 2 godine

Sada iskreno da li se ovo neko sprda sa nama ili ce zaista svako moci da te prijavi za seksualno uznemiravanje ako kazes lepa si, voleo bi da te izvedem na veceru. Sto se tice toga mene to ne pogadja ali mi je zao novih generacija. Zar nikada da ne moze da kaze lepa si? Kako ce uopste to ici? Prvo kod Notara da overi mogu li da ti se obratim, pa onda ona da overi mozes a onda on da kaze lepa si. Auuuuuuuu ala smo zabrazdili. Znam da ima manijaka, ludaka i sve se ovo se odnosi samo na punoletne osobe ali malo bi mogli da ukocimo sa strahom od ljubavi i strasti. Sve te overe umeju da ubiju trenutak. Drugo notari ne rade nocu...

marea

pre 2 godine

Muškarci, ma ima još normalnih žena, ne sekirajte se.
Ne budite na kraj srca zbog par pohlepnih ljiga.
"Četvoro očiju otvori kad biraš ženu", rekla mi moja baba, još onomad.

(E moja baba, bila si potpuno u pravu, hvala ti!, 18. februar 2022 18:26)


Ne savetuju ni majke džabe, "Sine, čuvaj se žena".

idi pa opet dođi

pre 2 godine

Није поента у полу. Може бити мушко а може и женско. Поента је у нежељеном сексуалном узнемиравању. Њу је узнемиравао сексуално старији човек.
(Дођош, 18. februar 2022 17:51)

Seksualno stariji čovek? Šta je to seksualno stariji čovek? Postoji li seksalno dete možda? O čemu ti pričaš, postoji samo jedno jedino seksualno zrelo doba.

Sonja

pre 2 godine

Milena je pocela da glumi i dobija uloge tek kada je Lecicu zivot upropastila! Valjda ces i ti Petra zauzvrat dobiti nesto sto Saveljicu upropascujes zivot!! Sram vas bilo devojke!!! Uvek su se muskarci udvarali devojci a sada je to seksualno uznemiravanje. Trebala si da sacekas da prodje makar deset godina pa onda da ga prijavis. Nagradu ces sigurno dobiti.

istraumirana i na psihoterapiji

pre 2 godine

Trebalo je da ODMAH obavesti policiju pa tek onda sve medije (na tenane i detaljno). Ja ne znam zasto policija odmah ne hapsi, u kakvoj to zemlji zivimio?

E moja baba, bila si potpuno u pravu, hvala ti!

pre 2 godine

Muškarci, ma ima još normalnih žena, ne sekirajte se.

Ne budite na kraj srca zbog par pohlepnih ljiga.


"Četvoro očiju otvori kad biraš ženu", rekla mi moja baba, još onomad.

sone

pre 2 godine

Ima u ovom slucaju verovatno jos nesto sto ne otkrivaju ni jedni ni drugi.Poruke same po sebi su ništa .
Ono kao knjiga koju citas ,a ne znas da nedostaje dvadeset najvaznijih strana.
Na kraju ti nista nije jasno.

Naivni Gedža

pre 2 godine

Divci i Nišeljići su ove nesporazume trebali rešavati porodično, ne zagađujući javni prostor. Ovako, čini se da je slanje poruka sekundarna stvar a da je primarni cilj promocija Divčeve mlade a punoletne kćeri. Dosta je bila u zapećku.

Darko Blazevic

pre 2 godine

"Petra, hvala ti" - Milena Radulović i Danijela Štajnfeld se oglasile nakon incidenta sa Saveljićem"
Zahvalile se vlasnice licence za "seksualno zlostavljanje", ko bi drugi nego najpoznatije žrtve i gle čuda, najlošije glumice...

Psiholog

pre 2 godine

@Branko

Ne branis ti, ne znam ni sta branis, jer imas zensku decu, vec zato sto znas sta si radio tudjoj zenskoj deci, a sada na red dolaze tvoja. Nemoj ni na trenutak pomisliti da znas sta je tvojim cerkama u glavi !

Војвода

pre 2 godine

Ima u ovom slucaju verovatno jos nesto sto ne otkrivaju ni jedni ni drugi.Poruke same po sebi su ništa .
Ono kao knjiga koju citas ,a ne znas da nedostaje dvadeset najvaznijih strana.
Na kraju ti nista nije jasno.
(sone, 18. februar 2022 18:28)
Па што не открије, скандал је већ избио, и обија им се о главу...

Yeke

pre 2 godine

Ljudi ne shvataju sta je udvaranje a sta uznemiravanje. Sve ono sto je protiv volje i zelje suprotne strane jeste uznemiravanje. Dakle, ako mu je jednom stavila do znanja da nije zainteresovana, a on po svemu sudeci nastavio jos 100x sa sve seksualnim aluzijama, to je zesce uznemiravanje. Nema veze toliko ni sto je stariji, ni sto je tatin drug, to ovako pride daje jos gadniju sliku svemu.

Asimetrija

pre 2 godine

Kazu neki ovde "ne smes zeni da kazes da je lepa." A zasto bi, pobogu, iz cista mira govorio zenama da su lepe?! Kako biste se vi osecali da vam pridje koleginica ili nepoznata zena i kaze vam da ste lepi? Pomislili biste da je luda. Otkud nekome pravo da komentarise neciju intimu? To je ono sto zovu uznemiravanje. Sasvim je druga stvar kad s nekim zapocinjete neki emotivni odnos gde je i druga strana zainteresovana. U suprotnom, ko te je pitao za misljenje uopste?!
(Blah, 19. februar 2022 01:23)

A ti osnuj agenciju za izdavanje dozvola za prilazenje zenama, kao i republicki zavod za gledanje u pasulj i citanje misli, ok?
Jadne sve one macke koje ce te trpeti, sahranjivaces ih brze nego sto bi muzeve.

Pelcoje

pre 2 godine

Da li ju je seksualno iskoristio ili samo govorio...a ona lazljiva Stajvecsta...sta jos hoce..pa sud je presudio da je lagala da je montirala zvucni zapis

Alcale

pre 2 godine

Није поента у полу. Може бити мушко а може и женско. Поента је у нежељеном сексуалном узнемиравању. Њу је узнемиравао сексуално старији човек. Сутра ће вас, да тебе, мушкарца, да узнемирава хомосексуалац. Наравно да ћеш лоше да се осећаш. Није битан пол или сексуална оријентација. Битно је да вас неко узнемирава и то треба пријавити и томе треба стати у крај! Није нормално узнемиравати некога и трпети тортуру а нарочито сексуалну без обзира од кога долази!
(Дођош, 18. februar 2022 17:51)

Koje bre uznemiravanje? Žena ima 25g, napisao joj je da je lepa, da se dugo nisu videli i da bi trebalo da se vide! Šta je tu uznemiravanje? Nije joj poslao 10000 poruka ili fotografije polnog organa! Kako to treba muškarac da priđe devojci a da nije uznemiravanje?

kojot mirkovski

pre 2 godine

@Branko

Trk sad sve to sto si napisao da objasnis zeni Vinsenta Kasela. Jadna ona i ne zna u kakvom to nastranom braku zivi...

Valderama

pre 2 godine

Mene je sestrina drugarica isprozivala jer nisam hteo da budem sa njom, ona je tad imala 19 a ja 29 godina, ono, u fazonu kakva sam ja p...a, ona mi se nudi a ja necu, ladno svima pricala...Ja tada stvarno nisam zeleo da budem sa njom, prolazio sam kroz jednu veliku psihicku krizu, zaista nisam bio dobro tad jer sam izgubio clana porodice, i ona mi se cinila kao tempirana bomba koja bi donela samo haos u moj ionako nemiran svet tako da nisam hteo nista sa njom...Hocu da kazem, trpe i muskarci uznemiravanje od strane zena, vreme je da se oglase...

Provaljene ste

pre 2 godine

Ma ovo je fabrikovanje afera, lazne feministkinje, placene za lazno moralisanje. Svaka prica ima istu semu, samo se glavne junakinje menjaju. Sve je ovo pritisak na sud, da bi se verovalo mileni, jer nema dokaza.

Beograđanka

pre 2 godine

Pre par godina sam rafila preko leta u CG i redovno gledala kako devojke jure Nišu. Ne toliko mlade, ali bacale su mu se pred kolena stalno. Mogao je da bira celo leto. Čovek jeste izgubio kompas, ali su pre njega roditelji koji su vaspitavali sve te devojke izgubili kompas.

uznemiravanje = neprikladno uzbuđenje

pre 2 godine

Mene seksualno uznemiri Radulovicka kad je stalno gledam golu! Kome da se jadam?
(Mr.Montenegro, 18. februar 2022 18:49)

Druze, to nije sexualno uznemiravanje, to je sexualno uzbudjavanje.;)
(Dr Sretjko, 19. februar 2022 11:56)

E ovo je dobro poređenje. Muškarac pričom želi da uzbudi ženu, one se ne uzbuđuju kad se šetamo goli, uzbuđuju se gejevi, one se uzbuđuju na priču, i upravo zato i sude jer ih je neko "nepozvan" uzbudio. Onda potupno isto pravo onda imaš da se žališ da te polugola nepozvana žena seksualno uznemirava, inače ne bi se od njih tražila pristojna garderoba od kako je sveta i veka, pokrivale obavezno grudi, a čak im se u nekim kulturama vide samo oči. Ako smo mi prihvatili njih gole, nek prihvate komentare i nek se ne ponašaju kao strine zbog komentara koje ne mogu ujesti, ali mogu ih uzbuditi i što može nekada njoj biti neprikladno.
Psihološki rezime:
Petra se uzbudila u porodičnom domu i sudila prvo sebi, pa njemu. Da se nije uzbudila umrla bi od smeha i rekla matorac je prolupao i poslala drugarici skrin.

Nbc

pre 2 godine

Petra jedan savjet. Što dalje od osoba poput Danijele. Ne znam šta se digla ovolika prašina. Saveljić je možda prešao neke granice ali pobogu nije to za ovoliki publicitet. Divac je procijenio kako da reaguje i završena priča.

Dr Sretjko

pre 2 godine

Mene seksualno uznemiri Radulovicka kad je stalno gledam golu! Kome da se jadam?
(Mr.Montenegro, 18. februar 2022 18:49)

Druze, to nije sexualno uznemiravanje, to je sexualno uzbudjavanje.;)

Zile

pre 2 godine

U celoj ovoj prici, jedini koji je uradio nesto nezakonito i nasilno - je Vlade Divac! Hoce li odgovarati?

Da je pravde, Vlade bi uskoro, zbog nasilnickog ponasanja i to pred ocima javnosti, zaigrao preferans u zatvoru sa Dragnom Bjelogrlicem i Cedomirom Jovanovicem.

Sto se Petre tice, jasno je da je "navlacila" Nisu dok je "sakupljala dokaze", ona je to prakticno i sama priznala u svom "saopstenju" od pre nekoliko dana. Njoj mogu da porucim jedino da je nista ne primorava da cita nezeljene poruke.
To je na nivou onih koje "uznemiri" ili "uvredi" televizijski program, uprkos tome sto u ruci drze daljinski upravljac.

Inace, pretvaranje ovog slucaja obicnog neukusa u slucaj "zlostavljanja", a sve uz podrsku ove dve "propovednice" zbog kojih sada ponovo citamo o Petri i Nisi, a ne o tome da je Vlade Divac siledzija, je cista sizofrenija!

S druge strane, javna podrska Divcu za njegovo divljacko ponasanje od strane pripadnika oba pola, samo pokazuje da nasilnih zena ima isto koliko i muskaraca.

Voja

pre 2 godine

Valjda je mogla da na svom telefonu da ga stavi na crnu listu. Nebi primala ni pozive ni poruke Ali, možda je želela da pročita još neku.....