Aktuelno

Ponedeljak, 07.02.2022.

08:30

"Bila sam spremna da cela priča prođe senzacionalistički, ali sada posmatram sve sa uživanjem"

Izvor: B92

"Bila sam spremna da cela prièa proðe senzacionalistièki, ali sada posmatram sve sa uživanjem" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

40 Komentari

Sortiraj po:

Darko

pre 2 godine

Ne, ne, prijatelju, samo jedno pitanje... Zašto je poslala sestru kod silovatelja? Odgovor na to pitanje je čvrst materijalni dokaz. U Aleksićevim rukama.
(Toto-ko-tunjo, 07. februar 2022 12:23)

Morao bi malo da razmislis i da poslusas da ne kazem da procitas, kako funkcionisu zlostavljanja koja se desavaju godinama kod kojih je napasnik vest i inteligentan manipulator a zrtva sa njim od vrlo mlade dobi i kod koje prvo stvori osecaj poverenja i pripadnistva i ocinskog odnosa pa tek onda krenu u "napad". Treba mnogo vremena i rada sa takvim zrtvama da bi uopste one shvatile da taj odnos nije zdrav i da je napasnik bolestan, manipulator i da nije neko ko zrtvu voli i tako joj pokazuje ljubav, nego ozbiljan bolesnik. On je njima upravljao od kad su bile devojcice i stvarao kod njih idolopoklonstvo da bi ih koristio kad su legalno mogle da daju pristanak na sex. I to sve pod krinkom ja sam nastavnik, autoritet, cool tip, nacitan, obrazovan duhovit, religiozan svakako (sto implicira moralno ispravan, a ne mora da znaci jer i najveci krimosi mogu da budu "religiozni" u smislu manifestacije religioznosti) privilegija je biti sa mnom, a roditelji su vam bezveze, prostitutke i kreteni, oni vas ne vole kao ja i jos vaznije oni vas ne razumeju, njima ne pricamo kako ovde ucimo, ovo je nasa oaza... Ako si dobronameran pokusaces da shvatis da ovo postoji i da se i te kako praktikuje, da razumes zbog svih mladih koji to trpe (da, ima i decaka). Ako nisi, nastavices da ponavljas to pitanje iako je psihologija odgovorila na njega daleko pre Mike i pre mee too pokreta.

Princeza u zemlji laži

pre 2 godine

Ja ću razumeti da se neko ko vodi vrlo važnu životnu bitku (ipak je to silovanje, dugogodišnja trauma, jedan treba da završi iza rešetaka) povuče iz javnosti dok ta bitka traje. Da kaže kako jedva čeka da se jednom vrati na pozornicu kada se sva ta strahovita epizoda života završi. I da je javnost razume da par godina neće biti deo javnog života. TO BI BILO PRIRODNO. Ali da se neko šeta kao Engleska princeza, sva nasmejana i kao da je njenih pet minuta slave konačno došlo. Da je ima svuda i da uživa, uživa, uživa... Prvo mi stvara sumnju u autentičnost njenih tvrdnji, a drugo plaši me šta će prosečna srednjoškolka da pomisli gledajući nju? "Možda trebam naći nekog da me siluje?" Najverovatnije će pomisliti to i to me plaši.

i kupite kartu

pre 2 godine

Pomenula vam je koju predstavu sprema, kupite karte obavezno da podrzite nesrecnu devojku, posle će vam napisati koji film da pogledate, obavezno da pogledajte milioni vas. Njoj se već isplatilo, a vi gledajte koga podržavate. To što je za nju rečeno, to što je rečeno, njoj je to sada najmanji problem, može da živi sa tim i živela je. Nego, idite na predstavu, nije valjda da vam nije žao "te dece"?

Kolt 15 GAP

pre 2 godine

Uuuuuu i ova uziva da bude mala od skandala!

E pa, duso, to te probilo. Bez ovoga mrdnula ne bi, gluma ti svakako nije jaca strana. Ili uzivaj u senzacionalizmu ili sedi u zapecku.

genius

pre 2 godine

Ljudi, ova opajdara svakim dahom i izjavom zakopava sve žene koje su preživele nasilje! Da li je moguće da toliko nije svima očigledno da priča nema veze sa životom?
Da, matori jarac ne sme da se bavi time čime se bavi (iz više razloga), ali ova mala je ZLO.
Ovako kao ona ne priča žrtva, nego manipulativni psihopata. Jeziva je...

absolutezero

pre 2 godine

A ko je ova?
(Walter, 07. februar 2022 09:56)

To je ona zbog koje mnogo žena neće biti silovano ili zlostavljano, i zbog koje će mnoge koje to jesu progovoriti i prijaviti silovatelja.

Toto-ko-tunjo

pre 2 godine

"Dajte materijalne dokaze"

A kad im "daju" materijalne dokaze onda krece sta je obukla, gde je isla, sto ga je pozvala u stan, sto je napolju u xx sari, sto ne uci, gde su roditelji...
Nasilnaci ce uvek naci nacin da sve svale na zrtvu
(Darko, 07. februar 2022 10:02)

Ne, ne, prijatelju, samo jedno pitanje... Zašto je poslala sestru kod silovatelja? Odgovor na to pitanje je čvrst materijalni dokaz. U Aleksićevim rukama.

teorija zavere

pre 2 godine

Dosta toga je sumnjivo. Neke žene ne prijave odmah silovanje zato što osećaju stid pošto su doživele silovanje. Po meni, nema šta da osećaju stid jer one nisu učinile ništa loše, već treba odmah da prijave siledžiju. Ako je stvarno bilo silovanja logično je za očekivati da ima još devojaka, ali da se plaše da se priduže ovoj sedmorci. Ako imamo 7, ili više devojaka, devojaka kako je moguće da baš nijedna nije prijavila silovanje kada se dogodilo? Kako je moguće da nijedan roditelj nije primetio promenu ponašanja svog deteta? Uzmite u obzir da su Mikini časovi bili prilično skupi pa su to većinom deca bogatih roditelja, a takva deca su najčešće razmažena i reaguju i kada neko povisi glas na njih ili im se jednostavno nešto ne sviđa. Da takva deca prećute silovanje?

boki

pre 2 godine

njoj ništa nije ni radio osim možda nekih verbalnih upadica
da li bi neko ko je silovan i preživio traume rekao da gleda na sve sa uživanjem.
žalosna promocija
zato ne treba skakati sa teškim izjavama i optužbama čim se neka afera spomene.
sasvim sam siguran da je dotična trenutno pod nečijom "zaštitom" pa se gura ova priča.
prave žrtve od ovih spodoba željnih proboja u karijeri ne mogu da dođu do prostora da ispričaju svoje priče i traume.

ПалманБрахт

pre 2 godine

Само ми није једно јасно, што си сестру уписала у ту исту школу у којој си наводно силована?

mare

pre 2 godine

Silovana je ona sirota zena oborena u mracnom prolazu u Mirijevu, koju je napao neki pijani olos... A ovo, ne znam sta reci... odlazis mu na kucne zurke na bazenu a on te "siluje"... Iako mi je onaj Mika odvratan i siguran sam da ih je iskoriscavao

teorija zavere

pre 2 godine

"Tema položaja žena u 2022. godini nije izašla iz fokusa javnosti što moju odluku čini smislenom", kazala je Radulovićeva". Ovo stvarno zvuči kao neki NVO projekat!

Darko

pre 2 godine

"Dajte materijalne dokaze"

A kad im "daju" materijalne dokaze onda krece sta je obukla, gde je isla, sto ga je pozvala u stan, sto je napolju u xx sari, sto ne uci, gde su roditelji...
Nasilnaci ce uvek naci nacin da sve svale na zrtvu

djole

pre 2 godine

Podrska za hrabre devojke! Nadam se da ce Srbija ovime malo da zakoraci ka vrednostima naprednijih drustava a ne da ostanemo zatucani zauvek.

neutral fe

pre 2 godine

Silovanje za koje nema dokaza se po mom mišljenju zakonski nije ni dogodilo. Može da priča ko šta hoće i da podržava koga god hoće, ako je silovanja bilo dokazi su postojali ubrzo nakon izvršenja, a sada ako ih nema možete samo da se slikate ako će to da pomogne vaše glumačke karijere. Sudske presude ne smeju da se oslanjaju na vaše rekla-kazala. Ja vam ne verujem na reč. Dajte materijalne dokaze. Šta ste čekale do sada?
(VV, 07. februar 2022 09:28)

wannabe ginekolog...

gatuzo

pre 2 godine

Meni je stvarno zao ako su ova deca prosla obo za sta terete ovog hospodina,ali mi nije jasno sto se tice ove debojke kako je mogla posle svega sto je prosla da prihvati takve uloge gde je siluju.Po meni zo nije normalo
ili haka zena ili je tezak profesionalac ili …..

profesor G

pre 2 godine

Da li je bravo za Milenu, sto je kasnije i mladju sestru upisala u skolu kod istog osumnjicenog?
(Zoran, 7. februar 2022 09:48) Pa tada je smatrala da treba spavati sa profesorom, da je to probitačno i pametno, pa je tu sreću htela i seki...Sad ne misli tako, kaje se što je pristala (izjavila neki dan da se kaje što je pristala, nisam ja izmislio!), i evo vidimo sad i da uživa u čitavom ovom cirkusu.

sinisa33

pre 2 godine

@VV, 7. februar 2022 09:28
Biće da si ti silovao ili zlostavljao žene, čim se toliko zalažeš u odbranu očiglednog psihopate... Dakle po tebi se zlih 10 devojaka urotilo protiv predobrog čikice duše od čoveka, samo da bi mu napakostile, a uz to dobijaju bonus da ih ovakve karikature kao ti komentarišu po netu? U kojoj baci ti živiš? Nekoj gde zle žene, klinke smišljaju zlostavljanja iz obesti?

Jadna tvoja ćerka, majka ili sestra, zaista jadne žene oko tebe

Soko

pre 2 godine

Ova devojka je uspela- na svim je televizijama, dobija uloge i postala je poznata. Realno je prevarant i neko ko nije vredan paznje. Americka skola.

Nenad

pre 2 godine

"Alisa u zemlji strahova" je feministicko smece od predstave.
Milena, jos samo da se ugojih jedno 50kg, totalno zanemaris svoj izgled, upropastis ga i postaces prava feministkinja.

Aron

pre 2 godine

Milena Radulović je najveći licemer na svetu i jako loša osoba. Ne mogu da verujem da tako mlada osoba može da bude takva. Sve je to ona isplanirala i istaktiziraka radi lične koristi i promocije. Glumi i živi u konzervativnoj Rusiji a ovamo gura "Me Too" priču. Zbog takvih kao ona prave žrtve ostaju marginalizovane.

Ana

pre 2 godine

bravo Milena i sve druge devojke koje su se osmelile za tako nesto! ali bilo bi lepo da podrzis i svoju koleginicu Danijelu, da ne ignorises i "taj slucaj".

Milance

pre 2 godine

@VV - postoji i maltretiranje i trgovina uticajem i seksualna iznuda, nedozvoljene polne radnje - sve to postoji - to sto ti ne racunas nista osim silovanja sa modricama i oderotinama to je tvoj problem i tvoja neobavestenost.

Po tvom ni Jevtic nije kriv za nedozvoljene polne radnje nad onim mladicem, jer nije bilo "silovanja" kako ga ti zamisljas

Helios

pre 2 godine

Jedino ovde izvesno silovanje je silovanje reči silovanje. Sve je sada silovanje - pa je to čak i izmenjeno sećanje na ranije događanje! Fundamentalna akcija nasilja na svest celokupne javnosti. Nastavak ideološkog napada koji je započeo kada je 5. oktobrom pogoršano sve. Kada smo krenuli da uvodimo zakon o zabrani slobode govora, lažno predstavljen kao nešto dobro floskulom "zabrana govora mržnje". Pa se to isto nastavlja sa ovim apsurdima ispiranja mozga tipa nije prevodilac - ona je prevodilica.
Istorija je period nadmoći nad biološkom tegobom života. U civilizaciji korisnici te pogodnosti su 90% žene a 10% muškarci. Koji su svejedno ginuli od vukova ili ratova, hladnoće i svega; žene 10 puta manje."Potlačeni položaj žena" je stupidni mit. Život je bio, verovali ili ne, bez struje, kanalizacije, pismenosti - pa čak i mobilnog telefona. Ranije su žene živele u iznuđenoj a i prirodnoj asimetriji polova - ne u nepravdi; a tek u XX veku im je život kao bubreg u loju. Tada su, zadržavši 90% prednosti ranije asimetrije, dobile ne 100% ravnopravnosti nego i preko toga, kao "žrtve". A ove distorzije MeeTo tipa idu i dalje. Da se ustanovi zakonski: ako se ona nečega seti ali izmeni sentiment ka tome - onda je i to i istina i zločin nad njom?! Žena - apsolutno i za svagda žrtva, od muškarca, apsolutnog i zauvek nasilnika... Kakva laž a tek bljuvotina.
Glumica je žrtva - ali samo iz njene vizure džender-proleter(ke). A feminizam je sada samo još jedan competitive victimhood.

Zoran

pre 2 godine

bravo Milena i sve druge devojke koje su se osmelile za tako nesto! ali bilo bi lepo da podrzis i svoju koleginicu Danijelu, da ne ignorises i "taj slucaj".
(Ana,
Da li je bravo za Milenu, sto je kasnije i mladju sestru upisala u skolu kod istog osumnjicenog?

Reziel

pre 2 godine

Meni je ova priča, ovako malo hladne glave, zaista sve sumnjivija. Pa tek sad je ispalo da je ona rekla da je doživljavala silovanje pet godina?! I to počev od 17-te godine? Pa dajte ljudi, pa ko to ide seksualnom predatoru u školu, pet godina?! Pa to je veza, nije silovanje niti seksulano uznemiravanje. Mislim da je njena priča zaista tanka, i zvuči mi čak i neverovatno. U početku nisam hteo ništa da komentarišem jer mislim da kao narod imamo problem sa nasiljem nad ženama, ali ovo je stvarno uvreda za sve žene koje su bile silovane..

VV

pre 2 godine

Silovanje za koje nema dokaza se po mom mišljenju zakonski nije ni dogodilo. Može da priča ko šta hoće i da podržava koga god hoće, ako je silovanja bilo dokazi su postojali ubrzo nakon izvršenja, a sada ako ih nema možete samo da se slikate ako će to da pomogne vaše glumačke karijere. Sudske presude ne smeju da se oslanjaju na vaše rekla-kazala. Ja vam ne verujem na reč. Dajte materijalne dokaze. Šta ste čekale do sada?

Aron

pre 2 godine

Milena Radulović je najveći licemer na svetu i jako loša osoba. Ne mogu da verujem da tako mlada osoba može da bude takva. Sve je to ona isplanirala i istaktiziraka radi lične koristi i promocije. Glumi i živi u konzervativnoj Rusiji a ovamo gura "Me Too" priču. Zbog takvih kao ona prave žrtve ostaju marginalizovane.

Nenad

pre 2 godine

"Alisa u zemlji strahova" je feministicko smece od predstave.
Milena, jos samo da se ugojih jedno 50kg, totalno zanemaris svoj izgled, upropastis ga i postaces prava feministkinja.

VV

pre 2 godine

Silovanje za koje nema dokaza se po mom mišljenju zakonski nije ni dogodilo. Može da priča ko šta hoće i da podržava koga god hoće, ako je silovanja bilo dokazi su postojali ubrzo nakon izvršenja, a sada ako ih nema možete samo da se slikate ako će to da pomogne vaše glumačke karijere. Sudske presude ne smeju da se oslanjaju na vaše rekla-kazala. Ja vam ne verujem na reč. Dajte materijalne dokaze. Šta ste čekale do sada?

Reziel

pre 2 godine

Meni je ova priča, ovako malo hladne glave, zaista sve sumnjivija. Pa tek sad je ispalo da je ona rekla da je doživljavala silovanje pet godina?! I to počev od 17-te godine? Pa dajte ljudi, pa ko to ide seksualnom predatoru u školu, pet godina?! Pa to je veza, nije silovanje niti seksulano uznemiravanje. Mislim da je njena priča zaista tanka, i zvuči mi čak i neverovatno. U početku nisam hteo ništa da komentarišem jer mislim da kao narod imamo problem sa nasiljem nad ženama, ali ovo je stvarno uvreda za sve žene koje su bile silovane..

Zoran

pre 2 godine

bravo Milena i sve druge devojke koje su se osmelile za tako nesto! ali bilo bi lepo da podrzis i svoju koleginicu Danijelu, da ne ignorises i "taj slucaj".
(Ana,
Da li je bravo za Milenu, sto je kasnije i mladju sestru upisala u skolu kod istog osumnjicenog?

Soko

pre 2 godine

Ova devojka je uspela- na svim je televizijama, dobija uloge i postala je poznata. Realno je prevarant i neko ko nije vredan paznje. Americka skola.

Darko

pre 2 godine

"Dajte materijalne dokaze"

A kad im "daju" materijalne dokaze onda krece sta je obukla, gde je isla, sto ga je pozvala u stan, sto je napolju u xx sari, sto ne uci, gde su roditelji...
Nasilnaci ce uvek naci nacin da sve svale na zrtvu

profesor G

pre 2 godine

Da li je bravo za Milenu, sto je kasnije i mladju sestru upisala u skolu kod istog osumnjicenog?
(Zoran, 7. februar 2022 09:48) Pa tada je smatrala da treba spavati sa profesorom, da je to probitačno i pametno, pa je tu sreću htela i seki...Sad ne misli tako, kaje se što je pristala (izjavila neki dan da se kaje što je pristala, nisam ja izmislio!), i evo vidimo sad i da uživa u čitavom ovom cirkusu.

Helios

pre 2 godine

Jedino ovde izvesno silovanje je silovanje reči silovanje. Sve je sada silovanje - pa je to čak i izmenjeno sećanje na ranije događanje! Fundamentalna akcija nasilja na svest celokupne javnosti. Nastavak ideološkog napada koji je započeo kada je 5. oktobrom pogoršano sve. Kada smo krenuli da uvodimo zakon o zabrani slobode govora, lažno predstavljen kao nešto dobro floskulom "zabrana govora mržnje". Pa se to isto nastavlja sa ovim apsurdima ispiranja mozga tipa nije prevodilac - ona je prevodilica.
Istorija je period nadmoći nad biološkom tegobom života. U civilizaciji korisnici te pogodnosti su 90% žene a 10% muškarci. Koji su svejedno ginuli od vukova ili ratova, hladnoće i svega; žene 10 puta manje."Potlačeni položaj žena" je stupidni mit. Život je bio, verovali ili ne, bez struje, kanalizacije, pismenosti - pa čak i mobilnog telefona. Ranije su žene živele u iznuđenoj a i prirodnoj asimetriji polova - ne u nepravdi; a tek u XX veku im je život kao bubreg u loju. Tada su, zadržavši 90% prednosti ranije asimetrije, dobile ne 100% ravnopravnosti nego i preko toga, kao "žrtve". A ove distorzije MeeTo tipa idu i dalje. Da se ustanovi zakonski: ako se ona nečega seti ali izmeni sentiment ka tome - onda je i to i istina i zločin nad njom?! Žena - apsolutno i za svagda žrtva, od muškarca, apsolutnog i zauvek nasilnika... Kakva laž a tek bljuvotina.
Glumica je žrtva - ali samo iz njene vizure džender-proleter(ke). A feminizam je sada samo još jedan competitive victimhood.

sinisa33

pre 2 godine

@VV, 7. februar 2022 09:28
Biće da si ti silovao ili zlostavljao žene, čim se toliko zalažeš u odbranu očiglednog psihopate... Dakle po tebi se zlih 10 devojaka urotilo protiv predobrog čikice duše od čoveka, samo da bi mu napakostile, a uz to dobijaju bonus da ih ovakve karikature kao ti komentarišu po netu? U kojoj baci ti živiš? Nekoj gde zle žene, klinke smišljaju zlostavljanja iz obesti?

Jadna tvoja ćerka, majka ili sestra, zaista jadne žene oko tebe

Milance

pre 2 godine

@VV - postoji i maltretiranje i trgovina uticajem i seksualna iznuda, nedozvoljene polne radnje - sve to postoji - to sto ti ne racunas nista osim silovanja sa modricama i oderotinama to je tvoj problem i tvoja neobavestenost.

Po tvom ni Jevtic nije kriv za nedozvoljene polne radnje nad onim mladicem, jer nije bilo "silovanja" kako ga ti zamisljas

Ana

pre 2 godine

bravo Milena i sve druge devojke koje su se osmelile za tako nesto! ali bilo bi lepo da podrzis i svoju koleginicu Danijelu, da ne ignorises i "taj slucaj".

gatuzo

pre 2 godine

Meni je stvarno zao ako su ova deca prosla obo za sta terete ovog hospodina,ali mi nije jasno sto se tice ove debojke kako je mogla posle svega sto je prosla da prihvati takve uloge gde je siluju.Po meni zo nije normalo
ili haka zena ili je tezak profesionalac ili …..

neutral fe

pre 2 godine

Silovanje za koje nema dokaza se po mom mišljenju zakonski nije ni dogodilo. Može da priča ko šta hoće i da podržava koga god hoće, ako je silovanja bilo dokazi su postojali ubrzo nakon izvršenja, a sada ako ih nema možete samo da se slikate ako će to da pomogne vaše glumačke karijere. Sudske presude ne smeju da se oslanjaju na vaše rekla-kazala. Ja vam ne verujem na reč. Dajte materijalne dokaze. Šta ste čekale do sada?
(VV, 07. februar 2022 09:28)

wannabe ginekolog...

djole

pre 2 godine

Podrska za hrabre devojke! Nadam se da ce Srbija ovime malo da zakoraci ka vrednostima naprednijih drustava a ne da ostanemo zatucani zauvek.

Princeza u zemlji laži

pre 2 godine

Ja ću razumeti da se neko ko vodi vrlo važnu životnu bitku (ipak je to silovanje, dugogodišnja trauma, jedan treba da završi iza rešetaka) povuče iz javnosti dok ta bitka traje. Da kaže kako jedva čeka da se jednom vrati na pozornicu kada se sva ta strahovita epizoda života završi. I da je javnost razume da par godina neće biti deo javnog života. TO BI BILO PRIRODNO. Ali da se neko šeta kao Engleska princeza, sva nasmejana i kao da je njenih pet minuta slave konačno došlo. Da je ima svuda i da uživa, uživa, uživa... Prvo mi stvara sumnju u autentičnost njenih tvrdnji, a drugo plaši me šta će prosečna srednjoškolka da pomisli gledajući nju? "Možda trebam naći nekog da me siluje?" Najverovatnije će pomisliti to i to me plaši.

genius

pre 2 godine

Ljudi, ova opajdara svakim dahom i izjavom zakopava sve žene koje su preživele nasilje! Da li je moguće da toliko nije svima očigledno da priča nema veze sa životom?
Da, matori jarac ne sme da se bavi time čime se bavi (iz više razloga), ali ova mala je ZLO.
Ovako kao ona ne priča žrtva, nego manipulativni psihopata. Jeziva je...

Toto-ko-tunjo

pre 2 godine

"Dajte materijalne dokaze"

A kad im "daju" materijalne dokaze onda krece sta je obukla, gde je isla, sto ga je pozvala u stan, sto je napolju u xx sari, sto ne uci, gde su roditelji...
Nasilnaci ce uvek naci nacin da sve svale na zrtvu
(Darko, 07. februar 2022 10:02)

Ne, ne, prijatelju, samo jedno pitanje... Zašto je poslala sestru kod silovatelja? Odgovor na to pitanje je čvrst materijalni dokaz. U Aleksićevim rukama.

boki

pre 2 godine

njoj ništa nije ni radio osim možda nekih verbalnih upadica
da li bi neko ko je silovan i preživio traume rekao da gleda na sve sa uživanjem.
žalosna promocija
zato ne treba skakati sa teškim izjavama i optužbama čim se neka afera spomene.
sasvim sam siguran da je dotična trenutno pod nečijom "zaštitom" pa se gura ova priča.
prave žrtve od ovih spodoba željnih proboja u karijeri ne mogu da dođu do prostora da ispričaju svoje priče i traume.

teorija zavere

pre 2 godine

Dosta toga je sumnjivo. Neke žene ne prijave odmah silovanje zato što osećaju stid pošto su doživele silovanje. Po meni, nema šta da osećaju stid jer one nisu učinile ništa loše, već treba odmah da prijave siledžiju. Ako je stvarno bilo silovanja logično je za očekivati da ima još devojaka, ali da se plaše da se priduže ovoj sedmorci. Ako imamo 7, ili više devojaka, devojaka kako je moguće da baš nijedna nije prijavila silovanje kada se dogodilo? Kako je moguće da nijedan roditelj nije primetio promenu ponašanja svog deteta? Uzmite u obzir da su Mikini časovi bili prilično skupi pa su to većinom deca bogatih roditelja, a takva deca su najčešće razmažena i reaguju i kada neko povisi glas na njih ili im se jednostavno nešto ne sviđa. Da takva deca prećute silovanje?

Kolt 15 GAP

pre 2 godine

Uuuuuu i ova uziva da bude mala od skandala!

E pa, duso, to te probilo. Bez ovoga mrdnula ne bi, gluma ti svakako nije jaca strana. Ili uzivaj u senzacionalizmu ili sedi u zapecku.

i kupite kartu

pre 2 godine

Pomenula vam je koju predstavu sprema, kupite karte obavezno da podrzite nesrecnu devojku, posle će vam napisati koji film da pogledate, obavezno da pogledajte milioni vas. Njoj se već isplatilo, a vi gledajte koga podržavate. To što je za nju rečeno, to što je rečeno, njoj je to sada najmanji problem, može da živi sa tim i živela je. Nego, idite na predstavu, nije valjda da vam nije žao "te dece"?

mare

pre 2 godine

Silovana je ona sirota zena oborena u mracnom prolazu u Mirijevu, koju je napao neki pijani olos... A ovo, ne znam sta reci... odlazis mu na kucne zurke na bazenu a on te "siluje"... Iako mi je onaj Mika odvratan i siguran sam da ih je iskoriscavao

ПалманБрахт

pre 2 godine

Само ми није једно јасно, што си сестру уписала у ту исту школу у којој си наводно силована?

teorija zavere

pre 2 godine

"Tema položaja žena u 2022. godini nije izašla iz fokusa javnosti što moju odluku čini smislenom", kazala je Radulovićeva". Ovo stvarno zvuči kao neki NVO projekat!

Darko

pre 2 godine

Ne, ne, prijatelju, samo jedno pitanje... Zašto je poslala sestru kod silovatelja? Odgovor na to pitanje je čvrst materijalni dokaz. U Aleksićevim rukama.
(Toto-ko-tunjo, 07. februar 2022 12:23)

Morao bi malo da razmislis i da poslusas da ne kazem da procitas, kako funkcionisu zlostavljanja koja se desavaju godinama kod kojih je napasnik vest i inteligentan manipulator a zrtva sa njim od vrlo mlade dobi i kod koje prvo stvori osecaj poverenja i pripadnistva i ocinskog odnosa pa tek onda krenu u "napad". Treba mnogo vremena i rada sa takvim zrtvama da bi uopste one shvatile da taj odnos nije zdrav i da je napasnik bolestan, manipulator i da nije neko ko zrtvu voli i tako joj pokazuje ljubav, nego ozbiljan bolesnik. On je njima upravljao od kad su bile devojcice i stvarao kod njih idolopoklonstvo da bi ih koristio kad su legalno mogle da daju pristanak na sex. I to sve pod krinkom ja sam nastavnik, autoritet, cool tip, nacitan, obrazovan duhovit, religiozan svakako (sto implicira moralno ispravan, a ne mora da znaci jer i najveci krimosi mogu da budu "religiozni" u smislu manifestacije religioznosti) privilegija je biti sa mnom, a roditelji su vam bezveze, prostitutke i kreteni, oni vas ne vole kao ja i jos vaznije oni vas ne razumeju, njima ne pricamo kako ovde ucimo, ovo je nasa oaza... Ako si dobronameran pokusaces da shvatis da ovo postoji i da se i te kako praktikuje, da razumes zbog svih mladih koji to trpe (da, ima i decaka). Ako nisi, nastavices da ponavljas to pitanje iako je psihologija odgovorila na njega daleko pre Mike i pre mee too pokreta.

absolutezero

pre 2 godine

A ko je ova?
(Walter, 07. februar 2022 09:56)

To je ona zbog koje mnogo žena neće biti silovano ili zlostavljano, i zbog koje će mnoge koje to jesu progovoriti i prijaviti silovatelja.

Ana

pre 2 godine

bravo Milena i sve druge devojke koje su se osmelile za tako nesto! ali bilo bi lepo da podrzis i svoju koleginicu Danijelu, da ne ignorises i "taj slucaj".

VV

pre 2 godine

Silovanje za koje nema dokaza se po mom mišljenju zakonski nije ni dogodilo. Može da priča ko šta hoće i da podržava koga god hoće, ako je silovanja bilo dokazi su postojali ubrzo nakon izvršenja, a sada ako ih nema možete samo da se slikate ako će to da pomogne vaše glumačke karijere. Sudske presude ne smeju da se oslanjaju na vaše rekla-kazala. Ja vam ne verujem na reč. Dajte materijalne dokaze. Šta ste čekale do sada?

Aron

pre 2 godine

Milena Radulović je najveći licemer na svetu i jako loša osoba. Ne mogu da verujem da tako mlada osoba može da bude takva. Sve je to ona isplanirala i istaktiziraka radi lične koristi i promocije. Glumi i živi u konzervativnoj Rusiji a ovamo gura "Me Too" priču. Zbog takvih kao ona prave žrtve ostaju marginalizovane.

sinisa33

pre 2 godine

@VV, 7. februar 2022 09:28
Biće da si ti silovao ili zlostavljao žene, čim se toliko zalažeš u odbranu očiglednog psihopate... Dakle po tebi se zlih 10 devojaka urotilo protiv predobrog čikice duše od čoveka, samo da bi mu napakostile, a uz to dobijaju bonus da ih ovakve karikature kao ti komentarišu po netu? U kojoj baci ti živiš? Nekoj gde zle žene, klinke smišljaju zlostavljanja iz obesti?

Jadna tvoja ćerka, majka ili sestra, zaista jadne žene oko tebe

Nenad

pre 2 godine

"Alisa u zemlji strahova" je feministicko smece od predstave.
Milena, jos samo da se ugojih jedno 50kg, totalno zanemaris svoj izgled, upropastis ga i postaces prava feministkinja.

Darko

pre 2 godine

"Dajte materijalne dokaze"

A kad im "daju" materijalne dokaze onda krece sta je obukla, gde je isla, sto ga je pozvala u stan, sto je napolju u xx sari, sto ne uci, gde su roditelji...
Nasilnaci ce uvek naci nacin da sve svale na zrtvu

Helios

pre 2 godine

Jedino ovde izvesno silovanje je silovanje reči silovanje. Sve je sada silovanje - pa je to čak i izmenjeno sećanje na ranije događanje! Fundamentalna akcija nasilja na svest celokupne javnosti. Nastavak ideološkog napada koji je započeo kada je 5. oktobrom pogoršano sve. Kada smo krenuli da uvodimo zakon o zabrani slobode govora, lažno predstavljen kao nešto dobro floskulom "zabrana govora mržnje". Pa se to isto nastavlja sa ovim apsurdima ispiranja mozga tipa nije prevodilac - ona je prevodilica.
Istorija je period nadmoći nad biološkom tegobom života. U civilizaciji korisnici te pogodnosti su 90% žene a 10% muškarci. Koji su svejedno ginuli od vukova ili ratova, hladnoće i svega; žene 10 puta manje."Potlačeni položaj žena" je stupidni mit. Život je bio, verovali ili ne, bez struje, kanalizacije, pismenosti - pa čak i mobilnog telefona. Ranije su žene živele u iznuđenoj a i prirodnoj asimetriji polova - ne u nepravdi; a tek u XX veku im je život kao bubreg u loju. Tada su, zadržavši 90% prednosti ranije asimetrije, dobile ne 100% ravnopravnosti nego i preko toga, kao "žrtve". A ove distorzije MeeTo tipa idu i dalje. Da se ustanovi zakonski: ako se ona nečega seti ali izmeni sentiment ka tome - onda je i to i istina i zločin nad njom?! Žena - apsolutno i za svagda žrtva, od muškarca, apsolutnog i zauvek nasilnika... Kakva laž a tek bljuvotina.
Glumica je žrtva - ali samo iz njene vizure džender-proleter(ke). A feminizam je sada samo još jedan competitive victimhood.

djole

pre 2 godine

Podrska za hrabre devojke! Nadam se da ce Srbija ovime malo da zakoraci ka vrednostima naprednijih drustava a ne da ostanemo zatucani zauvek.

Reziel

pre 2 godine

Meni je ova priča, ovako malo hladne glave, zaista sve sumnjivija. Pa tek sad je ispalo da je ona rekla da je doživljavala silovanje pet godina?! I to počev od 17-te godine? Pa dajte ljudi, pa ko to ide seksualnom predatoru u školu, pet godina?! Pa to je veza, nije silovanje niti seksulano uznemiravanje. Mislim da je njena priča zaista tanka, i zvuči mi čak i neverovatno. U početku nisam hteo ništa da komentarišem jer mislim da kao narod imamo problem sa nasiljem nad ženama, ali ovo je stvarno uvreda za sve žene koje su bile silovane..

Zoran

pre 2 godine

bravo Milena i sve druge devojke koje su se osmelile za tako nesto! ali bilo bi lepo da podrzis i svoju koleginicu Danijelu, da ne ignorises i "taj slucaj".
(Ana,
Da li je bravo za Milenu, sto je kasnije i mladju sestru upisala u skolu kod istog osumnjicenog?

neutral fe

pre 2 godine

Silovanje za koje nema dokaza se po mom mišljenju zakonski nije ni dogodilo. Može da priča ko šta hoće i da podržava koga god hoće, ako je silovanja bilo dokazi su postojali ubrzo nakon izvršenja, a sada ako ih nema možete samo da se slikate ako će to da pomogne vaše glumačke karijere. Sudske presude ne smeju da se oslanjaju na vaše rekla-kazala. Ja vam ne verujem na reč. Dajte materijalne dokaze. Šta ste čekale do sada?
(VV, 07. februar 2022 09:28)

wannabe ginekolog...

Soko

pre 2 godine

Ova devojka je uspela- na svim je televizijama, dobija uloge i postala je poznata. Realno je prevarant i neko ko nije vredan paznje. Americka skola.

profesor G

pre 2 godine

Da li je bravo za Milenu, sto je kasnije i mladju sestru upisala u skolu kod istog osumnjicenog?
(Zoran, 7. februar 2022 09:48) Pa tada je smatrala da treba spavati sa profesorom, da je to probitačno i pametno, pa je tu sreću htela i seki...Sad ne misli tako, kaje se što je pristala (izjavila neki dan da se kaje što je pristala, nisam ja izmislio!), i evo vidimo sad i da uživa u čitavom ovom cirkusu.

gatuzo

pre 2 godine

Meni je stvarno zao ako su ova deca prosla obo za sta terete ovog hospodina,ali mi nije jasno sto se tice ove debojke kako je mogla posle svega sto je prosla da prihvati takve uloge gde je siluju.Po meni zo nije normalo
ili haka zena ili je tezak profesionalac ili …..

Milance

pre 2 godine

@VV - postoji i maltretiranje i trgovina uticajem i seksualna iznuda, nedozvoljene polne radnje - sve to postoji - to sto ti ne racunas nista osim silovanja sa modricama i oderotinama to je tvoj problem i tvoja neobavestenost.

Po tvom ni Jevtic nije kriv za nedozvoljene polne radnje nad onim mladicem, jer nije bilo "silovanja" kako ga ti zamisljas

Princeza u zemlji laži

pre 2 godine

Ja ću razumeti da se neko ko vodi vrlo važnu životnu bitku (ipak je to silovanje, dugogodišnja trauma, jedan treba da završi iza rešetaka) povuče iz javnosti dok ta bitka traje. Da kaže kako jedva čeka da se jednom vrati na pozornicu kada se sva ta strahovita epizoda života završi. I da je javnost razume da par godina neće biti deo javnog života. TO BI BILO PRIRODNO. Ali da se neko šeta kao Engleska princeza, sva nasmejana i kao da je njenih pet minuta slave konačno došlo. Da je ima svuda i da uživa, uživa, uživa... Prvo mi stvara sumnju u autentičnost njenih tvrdnji, a drugo plaši me šta će prosečna srednjoškolka da pomisli gledajući nju? "Možda trebam naći nekog da me siluje?" Najverovatnije će pomisliti to i to me plaši.

absolutezero

pre 2 godine

A ko je ova?
(Walter, 07. februar 2022 09:56)

To je ona zbog koje mnogo žena neće biti silovano ili zlostavljano, i zbog koje će mnoge koje to jesu progovoriti i prijaviti silovatelja.

i kupite kartu

pre 2 godine

Pomenula vam je koju predstavu sprema, kupite karte obavezno da podrzite nesrecnu devojku, posle će vam napisati koji film da pogledate, obavezno da pogledajte milioni vas. Njoj se već isplatilo, a vi gledajte koga podržavate. To što je za nju rečeno, to što je rečeno, njoj je to sada najmanji problem, može da živi sa tim i živela je. Nego, idite na predstavu, nije valjda da vam nije žao "te dece"?

Kolt 15 GAP

pre 2 godine

Uuuuuu i ova uziva da bude mala od skandala!

E pa, duso, to te probilo. Bez ovoga mrdnula ne bi, gluma ti svakako nije jaca strana. Ili uzivaj u senzacionalizmu ili sedi u zapecku.

Toto-ko-tunjo

pre 2 godine

"Dajte materijalne dokaze"

A kad im "daju" materijalne dokaze onda krece sta je obukla, gde je isla, sto ga je pozvala u stan, sto je napolju u xx sari, sto ne uci, gde su roditelji...
Nasilnaci ce uvek naci nacin da sve svale na zrtvu
(Darko, 07. februar 2022 10:02)

Ne, ne, prijatelju, samo jedno pitanje... Zašto je poslala sestru kod silovatelja? Odgovor na to pitanje je čvrst materijalni dokaz. U Aleksićevim rukama.

boki

pre 2 godine

njoj ništa nije ni radio osim možda nekih verbalnih upadica
da li bi neko ko je silovan i preživio traume rekao da gleda na sve sa uživanjem.
žalosna promocija
zato ne treba skakati sa teškim izjavama i optužbama čim se neka afera spomene.
sasvim sam siguran da je dotična trenutno pod nečijom "zaštitom" pa se gura ova priča.
prave žrtve od ovih spodoba željnih proboja u karijeri ne mogu da dođu do prostora da ispričaju svoje priče i traume.

genius

pre 2 godine

Ljudi, ova opajdara svakim dahom i izjavom zakopava sve žene koje su preživele nasilje! Da li je moguće da toliko nije svima očigledno da priča nema veze sa životom?
Da, matori jarac ne sme da se bavi time čime se bavi (iz više razloga), ali ova mala je ZLO.
Ovako kao ona ne priča žrtva, nego manipulativni psihopata. Jeziva je...

mare

pre 2 godine

Silovana je ona sirota zena oborena u mracnom prolazu u Mirijevu, koju je napao neki pijani olos... A ovo, ne znam sta reci... odlazis mu na kucne zurke na bazenu a on te "siluje"... Iako mi je onaj Mika odvratan i siguran sam da ih je iskoriscavao

teorija zavere

pre 2 godine

Dosta toga je sumnjivo. Neke žene ne prijave odmah silovanje zato što osećaju stid pošto su doživele silovanje. Po meni, nema šta da osećaju stid jer one nisu učinile ništa loše, već treba odmah da prijave siledžiju. Ako je stvarno bilo silovanja logično je za očekivati da ima još devojaka, ali da se plaše da se priduže ovoj sedmorci. Ako imamo 7, ili više devojaka, devojaka kako je moguće da baš nijedna nije prijavila silovanje kada se dogodilo? Kako je moguće da nijedan roditelj nije primetio promenu ponašanja svog deteta? Uzmite u obzir da su Mikini časovi bili prilično skupi pa su to većinom deca bogatih roditelja, a takva deca su najčešće razmažena i reaguju i kada neko povisi glas na njih ili im se jednostavno nešto ne sviđa. Da takva deca prećute silovanje?

ПалманБрахт

pre 2 godine

Само ми није једно јасно, што си сестру уписала у ту исту школу у којој си наводно силована?

teorija zavere

pre 2 godine

"Tema položaja žena u 2022. godini nije izašla iz fokusa javnosti što moju odluku čini smislenom", kazala je Radulovićeva". Ovo stvarno zvuči kao neki NVO projekat!

Darko

pre 2 godine

Ne, ne, prijatelju, samo jedno pitanje... Zašto je poslala sestru kod silovatelja? Odgovor na to pitanje je čvrst materijalni dokaz. U Aleksićevim rukama.
(Toto-ko-tunjo, 07. februar 2022 12:23)

Morao bi malo da razmislis i da poslusas da ne kazem da procitas, kako funkcionisu zlostavljanja koja se desavaju godinama kod kojih je napasnik vest i inteligentan manipulator a zrtva sa njim od vrlo mlade dobi i kod koje prvo stvori osecaj poverenja i pripadnistva i ocinskog odnosa pa tek onda krenu u "napad". Treba mnogo vremena i rada sa takvim zrtvama da bi uopste one shvatile da taj odnos nije zdrav i da je napasnik bolestan, manipulator i da nije neko ko zrtvu voli i tako joj pokazuje ljubav, nego ozbiljan bolesnik. On je njima upravljao od kad su bile devojcice i stvarao kod njih idolopoklonstvo da bi ih koristio kad su legalno mogle da daju pristanak na sex. I to sve pod krinkom ja sam nastavnik, autoritet, cool tip, nacitan, obrazovan duhovit, religiozan svakako (sto implicira moralno ispravan, a ne mora da znaci jer i najveci krimosi mogu da budu "religiozni" u smislu manifestacije religioznosti) privilegija je biti sa mnom, a roditelji su vam bezveze, prostitutke i kreteni, oni vas ne vole kao ja i jos vaznije oni vas ne razumeju, njima ne pricamo kako ovde ucimo, ovo je nasa oaza... Ako si dobronameran pokusaces da shvatis da ovo postoji i da se i te kako praktikuje, da razumes zbog svih mladih koji to trpe (da, ima i decaka). Ako nisi, nastavices da ponavljas to pitanje iako je psihologija odgovorila na njega daleko pre Mike i pre mee too pokreta.