Subota, 22.01.2022.

12:55

Tadić: Kakav, bre, eventualni plasman – možemo kao Hrvati

Reprezentativac Srbije Dušan Tadić govorio je o očekivanjima pred Svetsko prvenstvo.

Izvor:

Tadiæ: Kakav, bre, eventualni plasman – možemo kao Hrvati IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

63 Komentari

Sortiraj po:

Balls of Steel

pre 2 godine

Na svetskom prvenstvu sve i svasta moze da se desi. Odlucuje trenutno raspolozenje i jedan potez moze da zapecati sudbinu jedne reprezentacije. Mislim da je sve moguce. Stizali su i Turci i Juznokoreanci i Bugari do polufinala. Zasto ne bi i mi...

mighty banana

pre 2 godine

Tako i treba! Svi znamo da je to nerealno ali ako ćete da razmišljate o "eventualnom" prolazu bolje da ni ne putujete tamo. Srećno vam bilo, sa takvim stavom verovatno ćete konačno nešto dobro i da postignete!

drex

pre 2 godine

Realno opet smo ekipa koja samo igra na rezultat. Da je kod sa Portugalom kod 1:2 bilo još 20 minuta do kraja, mi bismo igrali bunker. Nikada nećemo biti ko Hrvati koji na 2:0 protiv Argentine jure treći gol i postižu ga.

Mario

pre 2 godine

Prateci fudbal ohoj godina dosao sam do zakljucka da su samo Srbima penali lutrija.. A dobro, kada krenu oni njihovi strucnjaci na drzavnoj tv da pricaju kako je to sreca,kako da necete poverovati. U fudbalskim zemljama je to karakter, hrqbrost, smirenost, velicina igraca. Pa nisu valjda vasi kosarkasi miljenici srece kada pogadjaju slobodna bacanja na kraju meceva?

Јабучило

pre 2 godine

Petarda sledi u grupi od nekoga... I onda mora da se pobedi Brazil sa dva razlike da bi se prosla grupa...
(Aca, 22. januar 2022 17:21)

Какве су будале, још би их и добили...

Kontras

pre 2 godine

@ pazarac

Jeste bio ponisten cist gol, ali nije bilo VAR-a za proveru. S druge strane, nama nisu u Rusiji svirali cist penal iako je bilo VAR-a za proveru.

Vidi prijatelju, ako nam krene i kockice se poklope, a imam dobar osecaj, ima da gledas reprizu Zvezde iz 1991. i Srbiju u finalu SP.

Kakav Portugal, ako nam krene, ni Francuska, ni Brazil, ni Engleska niti bilo ko drugi nas nece zaustaviti, igracemo u transu i rusicemo redom.

:D

pre 2 godine

Srbija moze i vise nego Hrvatska. Srbija je uvijek imala izvrsnu individualnu kvalitetu ali je redovito padala na losim izbornicima i nedostatku kemije u momcadi. Sada doista djelujete jako i skladno te Srbija ukoliko bude imala makar dijelic ludjacke srece sa zdrijebom i penalima kakvu je Hrvatska imala u Rusiji, napravit ce veliki rezultat.
(marko dalmatinac46, 22. januar 2022 16:17)

Kada je to Srbija imala 6-7 igrača u polufinalu i finalu LP? A sreću treba izazvati. Piksija slijedi scenarij Đerona.

Mitomanija stop!

pre 2 godine

@ Kada je to Srbija imala 6-7 igrača u polufinalu i finalu LP?

Mitomanija kreće. A kada ste vi imali 6,7 igrača u polufinalu i finalu LP? I kakve to veze ima sa reprezentacijom?
Vi ste pod Bilicem imali jednog igrača u velikom klubu i opet ste pobedjivali Nemačku i jake reprezentacije tako da ispadaš smešan sa tim “argumentom.”

Ssss

pre 2 godine

pa samo se sa ovakvim stavom i moze nesto. Od 2010. nije bila ovako dobra energija medju nasima, ali dzabe kad su nas od reprezentacije otudjili Tole Karadzic i njemu slicni.

Pijani zlotvor

pre 2 godine

Lol, evo ga, pocelo je. :D
Kako vam vise ne dosadi? Jel vi shvacate u kojim klubovima i koje uloge su imali hr igraci 2018? To je bila ekipa krcata klasama i uz to sa gomilom iskustva, a svejedno smo na penale prosli bitno losije ruse i dance, to je uteg od milijardu tona kad si u eliminacijskoj fazi.

:D

pre 2 godine

Kao Hrvat mogu reci da sa onakvom igrom, Srbija bi prosla baraz. Veca je sreca Hrvatskoj, ona sa onakvom igrom tijekom cijelih kvalifikacija ne bi da si Rusija samu sebe nije izbacila i poslala nas izravno na SP.
(marko dalmatinac46, 22. januar 2022 16:57)

Misliš ona Rusija koja je prešla centar samo na poluvreme? Takva ekipa zaslužuje pet autogola, a ne jedan. Ne blamiraj se više gedžo.

djedmedjed

pre 2 godine

Čudna i nepravedna stvar je taj nogomet. Tu ne smiješ praviti nikakav ražanj dok je zec još u šumi. Hrvatska je 1996. (6 bodova), 2008. ( 9 bodova) i 2016.( 7 bodova + tukli Španjolsku ) uvjerljivo prošla skupinu te sva tri puta igrala i bolje nego u Rusiji, ali loš dan, nedostatak sreće ili manjkav sudac i sve ti ode u 3 lepe...

Samuilo

pre 2 godine

Sada doista djelujete jako i skladno te Srbija ukoliko bude imala makar dijelic ludjacke srece sa zdrijebom i penalima kakvu je Hrvatska imala u Rusiji, napravit ce veliki rezultat.
(marko dalmatinac46, 22. januar 2022 16:17)

Doista ti si lazov i da ti je malo ludacke srece i pameti nebi se vise ni javljao.

Argo

pre 2 godine

Ne mozete vidjeti euro 24g,a htjeli bi u finale SP. Sta je toliko bolno priznati da su Hrvati talentiraniji za nogomet ili je jednostavno nemoguce da je netko bolji od Srba,a da se u pricu ne ubaci kult,trener,savez,sreca i sta sve vec ne?

Mrgud

pre 2 godine

Vidim po komentarima da je ocigledno lose verovati u sebe, bodriti se, nadati se. Sta treba da kaze kapiten pa da vama bude po volji? Sad kad smo posle sto godina u naletu treba da prekino to i kaze "pa znate i nismo mi bas nesto, i ovo je veliki uspeh. Pokusacemo da izgubimo sa sto manjom razlikom utakmice u grupi". To treba jedan kapiten da govori?

Zigzag

pre 2 godine

Petarda sledi u grupi od nekoga... I onda mora da se pobedi Brazil sa dva razlike da bi se prosla grupa...
(Aca, 22. januar 2022 17:21)

Vjerojatno od Francuske ili Spanjolske, koje nam tradicionalno uvaljuju petarde. Ali frende, ne pricamo o Hrvatskoj sada.

AndyCole

pre 2 godine

Kada ne bi insistirao na svakoj reci da bude hrvatska, mozda bismo ti i poverovali da si odande.
(JimHoyle018, 22. januar 2022 16:57)

Kad vjerujes da je polovica "srbijanskih" komentara iz Srbije, a ne iz Hrvatske kako zapravo je, mozes vjerovati i u duhove.

Davor

pre 2 godine

Ne poznajem baš dobro vašu repku, znam da imate Vlahovića koji je trenutno top 3 napadač, Jović ok( mi bi bili sretni da imamo takvog napadaća) , Tadić (top 30) , Mitrović stari vuk koji je odličan kad je formi, nešto kao Perišić. Napadači ok ali vezni red, tu ste tanji. Ne znsm šts je sa SMS - om, nekad najveca nada svjetskog nogometa ne znam koliko je danas dobar. Uglavnom , stvorilili ste nekakvu atmosferu, skupinu možete proći, kasnije su malo ozboljnije rrprezentacije i svi igraju dobar nogomet. Minus vam je neiskustvo na velikim natjecanjima. Mi npr. nemamo top napadace, ali imamo top vezni red, i uskoro cemo imati vezne igraće iz top 5 klubova, koji nece moci igrati u reprezentaciji. Ako se dobto uigramo, ako ce neki igraći bizi u top formi(Petković, Livaja,Kramarić) i neki mlađi još napreduju do SP, nebi me začudio jako visok plasman. Eh, ali da se poklopi hahaha

Kajverson

pre 2 godine

@Davor

Ak ne znas koliko je SMS danas dobar to znaci da uopce ne pratis nogomet! On je trenutacno prvi asistent talijanske lige i medju 10 najbolje ocijenjenih igraca u sezoni.

prika iz susjedstva

pre 2 godine

Ali da bi bio autentičan uzeo nik “Domagoj”, ahahahaha. A opet, vjerojatno je to isto srpsko ime iz DU kraja pa ok ;)…

Ante

pre 2 godine

Normalno da možete! Što ne bi mogli i nadmašiti Hrvate, osvojite 3 mjesto, pa 2 mjesto, pa 1 mjesto!
Šalu na stranu, kad ovo kaže vaš, po meni najbolji igrač, onda što bi sumnjali u to?
Rijetko ko ide na S.P s mišlju da NE MOŽE da dogura do kraja! To je nogomet, zato ga i volimo. Znamo da ima jačih, ali znamo i da jači ne pobjeđuju baš svaki put.
E sad, od "možemo" i "e da nije, ili da je", je tanka crta, a najčešće je ovo drugo. Ustvari, kod većine će biti tako, osim možda onih koji doguraju do polufinala.

cxy

pre 2 godine

Ali da bi bio autentičan uzeo nik “Domagoj”, ahahahaha. A opet, vjerojatno je to isto srpsko ime iz DU kraja pa ok ;)…
(prika iz susjedstva, 22. januar 2022 17:17)

Ali da bi bio autentican uzeo nik "Peta kolona" ahahahahaha. A opet, valjda misli da je to antisrpsko znacenje pa ok :)

Nepristrasni gledalac

pre 2 godine

Nije realno koje smo mi paljevine od naroda.
Da nije pao onaj gol u 90.minutu ne bi zivi ostali od uvreda.
Ovako odma osvajamo Svetsko.

Mitomanija do Istre

pre 2 godine

Je, i vi ćete ko i mi. Sutra. Malo sutra.
Ispadate u prvoj fazi, gol tazlika 0:11.
(Mitomani, 22. januar 2022 17:04)

Je, je bit ce 0:11 ako nam dodje Spanjolska. Ako ne, bit ce malo manje, 0:9. Hrvatskoj ne gine minus 9 najmanje.

Kontras

pre 2 godine

Ja sam pogodio rezultat utakmice u Lisabonu. Umereni sam optimista. I nisam optimista samo zbog zbog rezultata u Lisabonu.

Optimista sam zbog igre. Mi smo unistili igrom jedan Portugal u 3 od cetiri poluvremena u obe utakmice. Protiv Irske smo odigrali fascinantnih 70 minuta, lagano preokrecemo rezultat, igramo strasan presing.

Odlicne kvalifikacije. Jaki smo i imamo najbolji tim jos od 1998.

Sta je realnost u Kataru? Neka osmina finala jer tada krecu jace i iskusnije ekipe od nas. Da li je moguce da napravimo fenomenalan uspeh i dotaknemo nebo? Da, uz mnogo srece.

Ipak, ova generacija za neko polufinale ili mozda cak i nesto vise treba jos da stasava i da se kali. Recimo da bi uz kvalitetan rad za par godina Srbija mogla bar do polufinala velikog takmicenja.

U Kataru neka daju sve od sebe, odigraju maksimalno kao do sad i sta bude bice. Bog zna - sa ovim momcima nebo je granica.

Mook tamo

pre 2 godine

Ma prije utakmica na SP će protivnici odbiti igrati protiv Srbije i izgubiti 0:3 jer će im to biti lakši porazi ,nego da ih unakazite sa 5-6 razlike.
Majko moja koji ste vi Srbijanci megalomani. Vi nemate mjere ni u hvaljenju ni u kuđenju.
Pričekat ćemo i vidjeti dokle ćete stići u Kataru.
Što se mojih Vatrenih tiče, bio bih presretan s prolaskom grupe i još jednog kola, pa makar i na produžetke i penale.
"Lijepa li si..."

Antex

pre 2 godine

Mozete. Ja verujem da mozete proci grupu, pa osminu, pa cetvrt, pa polufinale. Ma vi mozete igrati finale najveceg dogadjaja ikada. Samo da vas sudije ne pokradu.

pazarac

pre 2 godine

Krenulo je uzdizanje samih sebe. A da nije bilo gola u zadnjem minutu u Portugalu verovatno ne bi prošli baraž.
(Peta kolona, 22. januar 2022 16:45)
I ponisten ČIST gola Cristijana Ronalda

marko dalmatinac46

pre 2 godine

Srbija moze i vise nego Hrvatska. Srbija je uvijek imala izvrsnu individualnu kvalitetu ali je redovito padala na losim izbornicima i nedostatku kemije u momcadi. Sada doista djelujete jako i skladno te Srbija ukoliko bude imala makar dijelic ludjacke srece sa zdrijebom i penalima kakvu je Hrvatska imala u Rusiji, napravit ce veliki rezultat.

нс бој

pre 2 godine

Добро је уливати оптимизам и храброст,то и јесте задатак капитена.Реално пролазак групе је успех,стварање позитивне атмосфере је успех Пиксија.Од једне мучне теме до омиљене.Највећи проблем је што немамо замену за Тадића,па је будућност дискутабилна,ал ваљда ће се појавити ускоро.

TRUMP WON, PASS IT ON!

pre 2 godine

Za pocetak, i jedno cetvrtfinale bi bilo odlicno, o plasiranju dalje iz grupe da i ne pisem. Rajkovic, Dmitrovic, Vanja Milinkovic-Savic, Milenkovic, Veljkovic, Spajic, Nastasic, Pavlovic, Lazovic, Radonjic, Maksimovic, Grujic, Gudelj, Lukic, Kostic, Mladenovic, Tadic, Zivkovic, Sergej Milinkovic-Savic, Djuricic, Mitrovic, Vlahovic, Jovic. Selektor: REVOLT. Ako ne budu isla ova 23 momka (mozda ih bude i vise ako FIFA tako odluci), izgubicemo sve tri utakmice u grupi.

neobjavljeni komentar

pre 2 godine

Samo hrabro momci, svi Srbi su uz vas i navijaju za vas. Pametno, hrabro i patriotski!
Ne podcjenjujte nikoga, ali se nikoga ni ne plasite!

milos

pre 2 godine

Pokraće nas sudije kao i uvek i onda ide plakanje naredne tri godine do ponovnog loženja da osvajamo svetsko. Pesimista je optimista sa iskustvom.

Domagoj

pre 2 godine

Ma ne ko hrvati, bolji ste tadicu, bolji!
Nije bitno sto sto godina niste vidjeli euro, osvajate mundijal. Al ce bit cviljenja kad ispadnu auu
(gadni, 22. januar 2022 16:31)

Ma ne ko Srbi, bolji smo! Nije bitno sto nogometni trofej nikad vidjeli nismo niti cemo, osvajamo sve Munduale i Eure! Jedna Grcka nije vidila Euro 24 godine dosla pa ga osvojila. Hrvatska ga moze gledat stalno osvojat ga nikad nece. To nas boli. Al ce bit cviljenja kad ispadnemo a Srbi prodju auuu

marko dalmatinac46

pre 2 godine

Srbija moze i vise nego Hrvatska. Srbija je uvijek imala izvrsnu individualnu kvalitetu ali je redovito padala na losim izbornicima i nedostatku kemije u momcadi. Sada doista djelujete jako i skladno te Srbija ukoliko bude imala makar dijelic ludjacke srece sa zdrijebom i penalima kakvu je Hrvatska imala u Rusiji, napravit ce veliki rezultat.

JimHoyle018

pre 2 godine

marko dalmatinac46, 22. januar 2022 16:17)
Kada ne bi insistirao na svakoj reci da bude hrvatska, mozda bismo ti i poverovali da si odande.

marko dalmatinac46

pre 2 godine

Krenulo je uzdizanje samih sebe. A da nije bilo gola u zadnjem minutu u Portugalu verovatno ne bi prošli baraž.
(Peta kolona, 22. januar 2022 16:45)

Kao Hrvat mogu reci da sa onakvom igrom, Srbija bi prosla baraz. Veca je sreca Hrvatskoj, ona sa onakvom igrom tijekom cijelih kvalifikacija ne bi da si Rusija samu sebe nije izbacila i poslala nas izravno na SP.

Dragan RS

pre 2 godine

Spustimo se na zemlju, sta radi taj Pixi pa ovakve budalastine mu igraci govore.

Jos nismo dostigli duh repke Hrvatske i zajednistvo koje imaju ne samo medju igracima vec i medju navijacima, dug je to proces ali nije nerealan. Nesto slicno kao sto imamo u kosarci a oni nemaju niti ce imati nikad.

Da nismo dali gol i eventualnim vise mogucim porazom u barazu pljuvali bi repku i kao pre, luzeri manekeni itd. Znaci spustajte loptu ljudi, podrska nece izostati, jedva cekamo svi SP.

gadni

pre 2 godine

Ma ne ko hrvati, bolji ste tadicu, bolji!
Nije bitno sto sto godina niste vidjeli euro, osvajate mundijal. Al ce bit cviljenja kad ispadnu auu

gadni

pre 2 godine

Ma ne ko hrvati, bolji ste tadicu, bolji!
Nije bitno sto sto godina niste vidjeli euro, osvajate mundijal. Al ce bit cviljenja kad ispadnu auu

neobjavljeni komentar

pre 2 godine

Samo hrabro momci, svi Srbi su uz vas i navijaju za vas. Pametno, hrabro i patriotski!
Ne podcjenjujte nikoga, ali se nikoga ni ne plasite!

marko dalmatinac46

pre 2 godine

Srbija moze i vise nego Hrvatska. Srbija je uvijek imala izvrsnu individualnu kvalitetu ali je redovito padala na losim izbornicima i nedostatku kemije u momcadi. Sada doista djelujete jako i skladno te Srbija ukoliko bude imala makar dijelic ludjacke srece sa zdrijebom i penalima kakvu je Hrvatska imala u Rusiji, napravit ce veliki rezultat.

marko dalmatinac46

pre 2 godine

Srbija moze i vise nego Hrvatska. Srbija je uvijek imala izvrsnu individualnu kvalitetu ali je redovito padala na losim izbornicima i nedostatku kemije u momcadi. Sada doista djelujete jako i skladno te Srbija ukoliko bude imala makar dijelic ludjacke srece sa zdrijebom i penalima kakvu je Hrvatska imala u Rusiji, napravit ce veliki rezultat.

Nepristrasni gledalac

pre 2 godine

Nije realno koje smo mi paljevine od naroda.
Da nije pao onaj gol u 90.minutu ne bi zivi ostali od uvreda.
Ovako odma osvajamo Svetsko.

Dragan RS

pre 2 godine

Spustimo se na zemlju, sta radi taj Pixi pa ovakve budalastine mu igraci govore.

Jos nismo dostigli duh repke Hrvatske i zajednistvo koje imaju ne samo medju igracima vec i medju navijacima, dug je to proces ali nije nerealan. Nesto slicno kao sto imamo u kosarci a oni nemaju niti ce imati nikad.

Da nismo dali gol i eventualnim vise mogucim porazom u barazu pljuvali bi repku i kao pre, luzeri manekeni itd. Znaci spustajte loptu ljudi, podrska nece izostati, jedva cekamo svi SP.

:D

pre 2 godine

Kao Hrvat mogu reci da sa onakvom igrom, Srbija bi prosla baraz. Veca je sreca Hrvatskoj, ona sa onakvom igrom tijekom cijelih kvalifikacija ne bi da si Rusija samu sebe nije izbacila i poslala nas izravno na SP.
(marko dalmatinac46, 22. januar 2022 16:57)

Misliš ona Rusija koja je prešla centar samo na poluvreme? Takva ekipa zaslužuje pet autogola, a ne jedan. Ne blamiraj se više gedžo.

djedmedjed

pre 2 godine

Čudna i nepravedna stvar je taj nogomet. Tu ne smiješ praviti nikakav ražanj dok je zec još u šumi. Hrvatska je 1996. (6 bodova), 2008. ( 9 bodova) i 2016.( 7 bodova + tukli Španjolsku ) uvjerljivo prošla skupinu te sva tri puta igrala i bolje nego u Rusiji, ali loš dan, nedostatak sreće ili manjkav sudac i sve ti ode u 3 lepe...

Domagoj

pre 2 godine

Ma ne ko hrvati, bolji ste tadicu, bolji!
Nije bitno sto sto godina niste vidjeli euro, osvajate mundijal. Al ce bit cviljenja kad ispadnu auu
(gadni, 22. januar 2022 16:31)

Ma ne ko Srbi, bolji smo! Nije bitno sto nogometni trofej nikad vidjeli nismo niti cemo, osvajamo sve Munduale i Eure! Jedna Grcka nije vidila Euro 24 godine dosla pa ga osvojila. Hrvatska ga moze gledat stalno osvojat ga nikad nece. To nas boli. Al ce bit cviljenja kad ispadnemo a Srbi prodju auuu

Argo

pre 2 godine

Ne mozete vidjeti euro 24g,a htjeli bi u finale SP. Sta je toliko bolno priznati da su Hrvati talentiraniji za nogomet ili je jednostavno nemoguce da je netko bolji od Srba,a da se u pricu ne ubaci kult,trener,savez,sreca i sta sve vec ne?

Davor

pre 2 godine

Ne poznajem baš dobro vašu repku, znam da imate Vlahovića koji je trenutno top 3 napadač, Jović ok( mi bi bili sretni da imamo takvog napadaća) , Tadić (top 30) , Mitrović stari vuk koji je odličan kad je formi, nešto kao Perišić. Napadači ok ali vezni red, tu ste tanji. Ne znsm šts je sa SMS - om, nekad najveca nada svjetskog nogometa ne znam koliko je danas dobar. Uglavnom , stvorilili ste nekakvu atmosferu, skupinu možete proći, kasnije su malo ozboljnije rrprezentacije i svi igraju dobar nogomet. Minus vam je neiskustvo na velikim natjecanjima. Mi npr. nemamo top napadace, ali imamo top vezni red, i uskoro cemo imati vezne igraće iz top 5 klubova, koji nece moci igrati u reprezentaciji. Ako se dobto uigramo, ako ce neki igraći bizi u top formi(Petković, Livaja,Kramarić) i neki mlađi još napreduju do SP, nebi me začudio jako visok plasman. Eh, ali da se poklopi hahaha

нс бој

pre 2 godine

Добро је уливати оптимизам и храброст,то и јесте задатак капитена.Реално пролазак групе је успех,стварање позитивне атмосфере је успех Пиксија.Од једне мучне теме до омиљене.Највећи проблем је што немамо замену за Тадића,па је будућност дискутабилна,ал ваљда ће се појавити ускоро.

JimHoyle018

pre 2 godine

marko dalmatinac46, 22. januar 2022 16:17)
Kada ne bi insistirao na svakoj reci da bude hrvatska, mozda bismo ti i poverovali da si odande.

drex

pre 2 godine

Realno opet smo ekipa koja samo igra na rezultat. Da je kod sa Portugalom kod 1:2 bilo još 20 minuta do kraja, mi bismo igrali bunker. Nikada nećemo biti ko Hrvati koji na 2:0 protiv Argentine jure treći gol i postižu ga.

Pijani zlotvor

pre 2 godine

Lol, evo ga, pocelo je. :D
Kako vam vise ne dosadi? Jel vi shvacate u kojim klubovima i koje uloge su imali hr igraci 2018? To je bila ekipa krcata klasama i uz to sa gomilom iskustva, a svejedno smo na penale prosli bitno losije ruse i dance, to je uteg od milijardu tona kad si u eliminacijskoj fazi.

Samuilo

pre 2 godine

Sada doista djelujete jako i skladno te Srbija ukoliko bude imala makar dijelic ludjacke srece sa zdrijebom i penalima kakvu je Hrvatska imala u Rusiji, napravit ce veliki rezultat.
(marko dalmatinac46, 22. januar 2022 16:17)

Doista ti si lazov i da ti je malo ludacke srece i pameti nebi se vise ni javljao.

pazarac

pre 2 godine

Krenulo je uzdizanje samih sebe. A da nije bilo gola u zadnjem minutu u Portugalu verovatno ne bi prošli baraž.
(Peta kolona, 22. januar 2022 16:45)
I ponisten ČIST gola Cristijana Ronalda

Mook tamo

pre 2 godine

Ma prije utakmica na SP će protivnici odbiti igrati protiv Srbije i izgubiti 0:3 jer će im to biti lakši porazi ,nego da ih unakazite sa 5-6 razlike.
Majko moja koji ste vi Srbijanci megalomani. Vi nemate mjere ni u hvaljenju ni u kuđenju.
Pričekat ćemo i vidjeti dokle ćete stići u Kataru.
Što se mojih Vatrenih tiče, bio bih presretan s prolaskom grupe i još jednog kola, pa makar i na produžetke i penale.
"Lijepa li si..."

Mrgud

pre 2 godine

Vidim po komentarima da je ocigledno lose verovati u sebe, bodriti se, nadati se. Sta treba da kaze kapiten pa da vama bude po volji? Sad kad smo posle sto godina u naletu treba da prekino to i kaze "pa znate i nismo mi bas nesto, i ovo je veliki uspeh. Pokusacemo da izgubimo sa sto manjom razlikom utakmice u grupi". To treba jedan kapiten da govori?

:D

pre 2 godine

Srbija moze i vise nego Hrvatska. Srbija je uvijek imala izvrsnu individualnu kvalitetu ali je redovito padala na losim izbornicima i nedostatku kemije u momcadi. Sada doista djelujete jako i skladno te Srbija ukoliko bude imala makar dijelic ludjacke srece sa zdrijebom i penalima kakvu je Hrvatska imala u Rusiji, napravit ce veliki rezultat.
(marko dalmatinac46, 22. januar 2022 16:17)

Kada je to Srbija imala 6-7 igrača u polufinalu i finalu LP? A sreću treba izazvati. Piksija slijedi scenarij Đerona.

prika iz susjedstva

pre 2 godine

Ali da bi bio autentičan uzeo nik “Domagoj”, ahahahaha. A opet, vjerojatno je to isto srpsko ime iz DU kraja pa ok ;)…

Mario

pre 2 godine

Prateci fudbal ohoj godina dosao sam do zakljucka da su samo Srbima penali lutrija.. A dobro, kada krenu oni njihovi strucnjaci na drzavnoj tv da pricaju kako je to sreca,kako da necete poverovati. U fudbalskim zemljama je to karakter, hrqbrost, smirenost, velicina igraca. Pa nisu valjda vasi kosarkasi miljenici srece kada pogadjaju slobodna bacanja na kraju meceva?

Ante

pre 2 godine

Normalno da možete! Što ne bi mogli i nadmašiti Hrvate, osvojite 3 mjesto, pa 2 mjesto, pa 1 mjesto!
Šalu na stranu, kad ovo kaže vaš, po meni najbolji igrač, onda što bi sumnjali u to?
Rijetko ko ide na S.P s mišlju da NE MOŽE da dogura do kraja! To je nogomet, zato ga i volimo. Znamo da ima jačih, ali znamo i da jači ne pobjeđuju baš svaki put.
E sad, od "možemo" i "e da nije, ili da je", je tanka crta, a najčešće je ovo drugo. Ustvari, kod većine će biti tako, osim možda onih koji doguraju do polufinala.

Kontras

pre 2 godine

Ja sam pogodio rezultat utakmice u Lisabonu. Umereni sam optimista. I nisam optimista samo zbog zbog rezultata u Lisabonu.

Optimista sam zbog igre. Mi smo unistili igrom jedan Portugal u 3 od cetiri poluvremena u obe utakmice. Protiv Irske smo odigrali fascinantnih 70 minuta, lagano preokrecemo rezultat, igramo strasan presing.

Odlicne kvalifikacije. Jaki smo i imamo najbolji tim jos od 1998.

Sta je realnost u Kataru? Neka osmina finala jer tada krecu jace i iskusnije ekipe od nas. Da li je moguce da napravimo fenomenalan uspeh i dotaknemo nebo? Da, uz mnogo srece.

Ipak, ova generacija za neko polufinale ili mozda cak i nesto vise treba jos da stasava i da se kali. Recimo da bi uz kvalitetan rad za par godina Srbija mogla bar do polufinala velikog takmicenja.

U Kataru neka daju sve od sebe, odigraju maksimalno kao do sad i sta bude bice. Bog zna - sa ovim momcima nebo je granica.

milos

pre 2 godine

Pokraće nas sudije kao i uvek i onda ide plakanje naredne tri godine do ponovnog loženja da osvajamo svetsko. Pesimista je optimista sa iskustvom.

Antex

pre 2 godine

Mozete. Ja verujem da mozete proci grupu, pa osminu, pa cetvrt, pa polufinale. Ma vi mozete igrati finale najveceg dogadjaja ikada. Samo da vas sudije ne pokradu.

Zigzag

pre 2 godine

Petarda sledi u grupi od nekoga... I onda mora da se pobedi Brazil sa dva razlike da bi se prosla grupa...
(Aca, 22. januar 2022 17:21)

Vjerojatno od Francuske ili Spanjolske, koje nam tradicionalno uvaljuju petarde. Ali frende, ne pricamo o Hrvatskoj sada.

mighty banana

pre 2 godine

Tako i treba! Svi znamo da je to nerealno ali ako ćete da razmišljate o "eventualnom" prolazu bolje da ni ne putujete tamo. Srećno vam bilo, sa takvim stavom verovatno ćete konačno nešto dobro i da postignete!

Kajverson

pre 2 godine

@Davor

Ak ne znas koliko je SMS danas dobar to znaci da uopce ne pratis nogomet! On je trenutacno prvi asistent talijanske lige i medju 10 najbolje ocijenjenih igraca u sezoni.

Kontras

pre 2 godine

@ pazarac

Jeste bio ponisten cist gol, ali nije bilo VAR-a za proveru. S druge strane, nama nisu u Rusiji svirali cist penal iako je bilo VAR-a za proveru.

Vidi prijatelju, ako nam krene i kockice se poklope, a imam dobar osecaj, ima da gledas reprizu Zvezde iz 1991. i Srbiju u finalu SP.

Kakav Portugal, ako nam krene, ni Francuska, ni Brazil, ni Engleska niti bilo ko drugi nas nece zaustaviti, igracemo u transu i rusicemo redom.

Јабучило

pre 2 godine

Petarda sledi u grupi od nekoga... I onda mora da se pobedi Brazil sa dva razlike da bi se prosla grupa...
(Aca, 22. januar 2022 17:21)

Какве су будале, још би их и добили...

marko dalmatinac46

pre 2 godine

Krenulo je uzdizanje samih sebe. A da nije bilo gola u zadnjem minutu u Portugalu verovatno ne bi prošli baraž.
(Peta kolona, 22. januar 2022 16:45)

Kao Hrvat mogu reci da sa onakvom igrom, Srbija bi prosla baraz. Veca je sreca Hrvatskoj, ona sa onakvom igrom tijekom cijelih kvalifikacija ne bi da si Rusija samu sebe nije izbacila i poslala nas izravno na SP.

Ssss

pre 2 godine

pa samo se sa ovakvim stavom i moze nesto. Od 2010. nije bila ovako dobra energija medju nasima, ali dzabe kad su nas od reprezentacije otudjili Tole Karadzic i njemu slicni.

TRUMP WON, PASS IT ON!

pre 2 godine

Za pocetak, i jedno cetvrtfinale bi bilo odlicno, o plasiranju dalje iz grupe da i ne pisem. Rajkovic, Dmitrovic, Vanja Milinkovic-Savic, Milenkovic, Veljkovic, Spajic, Nastasic, Pavlovic, Lazovic, Radonjic, Maksimovic, Grujic, Gudelj, Lukic, Kostic, Mladenovic, Tadic, Zivkovic, Sergej Milinkovic-Savic, Djuricic, Mitrovic, Vlahovic, Jovic. Selektor: REVOLT. Ako ne budu isla ova 23 momka (mozda ih bude i vise ako FIFA tako odluci), izgubicemo sve tri utakmice u grupi.

AndyCole

pre 2 godine

Kada ne bi insistirao na svakoj reci da bude hrvatska, mozda bismo ti i poverovali da si odande.
(JimHoyle018, 22. januar 2022 16:57)

Kad vjerujes da je polovica "srbijanskih" komentara iz Srbije, a ne iz Hrvatske kako zapravo je, mozes vjerovati i u duhove.

Mitomanija stop!

pre 2 godine

@ Kada je to Srbija imala 6-7 igrača u polufinalu i finalu LP?

Mitomanija kreće. A kada ste vi imali 6,7 igrača u polufinalu i finalu LP? I kakve to veze ima sa reprezentacijom?
Vi ste pod Bilicem imali jednog igrača u velikom klubu i opet ste pobedjivali Nemačku i jake reprezentacije tako da ispadaš smešan sa tim “argumentom.”

Mitomanija do Istre

pre 2 godine

Je, i vi ćete ko i mi. Sutra. Malo sutra.
Ispadate u prvoj fazi, gol tazlika 0:11.
(Mitomani, 22. januar 2022 17:04)

Je, je bit ce 0:11 ako nam dodje Spanjolska. Ako ne, bit ce malo manje, 0:9. Hrvatskoj ne gine minus 9 najmanje.

cxy

pre 2 godine

Ali da bi bio autentičan uzeo nik “Domagoj”, ahahahaha. A opet, vjerojatno je to isto srpsko ime iz DU kraja pa ok ;)…
(prika iz susjedstva, 22. januar 2022 17:17)

Ali da bi bio autentican uzeo nik "Peta kolona" ahahahahaha. A opet, valjda misli da je to antisrpsko znacenje pa ok :)

Balls of Steel

pre 2 godine

Na svetskom prvenstvu sve i svasta moze da se desi. Odlucuje trenutno raspolozenje i jedan potez moze da zapecati sudbinu jedne reprezentacije. Mislim da je sve moguce. Stizali su i Turci i Juznokoreanci i Bugari do polufinala. Zasto ne bi i mi...

marko dalmatinac46

pre 2 godine

Srbija moze i vise nego Hrvatska. Srbija je uvijek imala izvrsnu individualnu kvalitetu ali je redovito padala na losim izbornicima i nedostatku kemije u momcadi. Sada doista djelujete jako i skladno te Srbija ukoliko bude imala makar dijelic ludjacke srece sa zdrijebom i penalima kakvu je Hrvatska imala u Rusiji, napravit ce veliki rezultat.

marko dalmatinac46

pre 2 godine

Srbija moze i vise nego Hrvatska. Srbija je uvijek imala izvrsnu individualnu kvalitetu ali je redovito padala na losim izbornicima i nedostatku kemije u momcadi. Sada doista djelujete jako i skladno te Srbija ukoliko bude imala makar dijelic ludjacke srece sa zdrijebom i penalima kakvu je Hrvatska imala u Rusiji, napravit ce veliki rezultat.

Domagoj

pre 2 godine

Ma ne ko hrvati, bolji ste tadicu, bolji!
Nije bitno sto sto godina niste vidjeli euro, osvajate mundijal. Al ce bit cviljenja kad ispadnu auu
(gadni, 22. januar 2022 16:31)

Ma ne ko Srbi, bolji smo! Nije bitno sto nogometni trofej nikad vidjeli nismo niti cemo, osvajamo sve Munduale i Eure! Jedna Grcka nije vidila Euro 24 godine dosla pa ga osvojila. Hrvatska ga moze gledat stalno osvojat ga nikad nece. To nas boli. Al ce bit cviljenja kad ispadnemo a Srbi prodju auuu

gadni

pre 2 godine

Ma ne ko hrvati, bolji ste tadicu, bolji!
Nije bitno sto sto godina niste vidjeli euro, osvajate mundijal. Al ce bit cviljenja kad ispadnu auu

TRUMP WON, PASS IT ON!

pre 2 godine

Za pocetak, i jedno cetvrtfinale bi bilo odlicno, o plasiranju dalje iz grupe da i ne pisem. Rajkovic, Dmitrovic, Vanja Milinkovic-Savic, Milenkovic, Veljkovic, Spajic, Nastasic, Pavlovic, Lazovic, Radonjic, Maksimovic, Grujic, Gudelj, Lukic, Kostic, Mladenovic, Tadic, Zivkovic, Sergej Milinkovic-Savic, Djuricic, Mitrovic, Vlahovic, Jovic. Selektor: REVOLT. Ako ne budu isla ova 23 momka (mozda ih bude i vise ako FIFA tako odluci), izgubicemo sve tri utakmice u grupi.

marko dalmatinac46

pre 2 godine

Krenulo je uzdizanje samih sebe. A da nije bilo gola u zadnjem minutu u Portugalu verovatno ne bi prošli baraž.
(Peta kolona, 22. januar 2022 16:45)

Kao Hrvat mogu reci da sa onakvom igrom, Srbija bi prosla baraz. Veca je sreca Hrvatskoj, ona sa onakvom igrom tijekom cijelih kvalifikacija ne bi da si Rusija samu sebe nije izbacila i poslala nas izravno na SP.

Kontras

pre 2 godine

@ pazarac

Jeste bio ponisten cist gol, ali nije bilo VAR-a za proveru. S druge strane, nama nisu u Rusiji svirali cist penal iako je bilo VAR-a za proveru.

Vidi prijatelju, ako nam krene i kockice se poklope, a imam dobar osecaj, ima da gledas reprizu Zvezde iz 1991. i Srbiju u finalu SP.

Kakav Portugal, ako nam krene, ni Francuska, ni Brazil, ni Engleska niti bilo ko drugi nas nece zaustaviti, igracemo u transu i rusicemo redom.

Dragan RS

pre 2 godine

Spustimo se na zemlju, sta radi taj Pixi pa ovakve budalastine mu igraci govore.

Jos nismo dostigli duh repke Hrvatske i zajednistvo koje imaju ne samo medju igracima vec i medju navijacima, dug je to proces ali nije nerealan. Nesto slicno kao sto imamo u kosarci a oni nemaju niti ce imati nikad.

Da nismo dali gol i eventualnim vise mogucim porazom u barazu pljuvali bi repku i kao pre, luzeri manekeni itd. Znaci spustajte loptu ljudi, podrska nece izostati, jedva cekamo svi SP.

Zigzag

pre 2 godine

Petarda sledi u grupi od nekoga... I onda mora da se pobedi Brazil sa dva razlike da bi se prosla grupa...
(Aca, 22. januar 2022 17:21)

Vjerojatno od Francuske ili Spanjolske, koje nam tradicionalno uvaljuju petarde. Ali frende, ne pricamo o Hrvatskoj sada.

Nepristrasni gledalac

pre 2 godine

Nije realno koje smo mi paljevine od naroda.
Da nije pao onaj gol u 90.minutu ne bi zivi ostali od uvreda.
Ovako odma osvajamo Svetsko.

Mitomanija stop!

pre 2 godine

@ Kada je to Srbija imala 6-7 igrača u polufinalu i finalu LP?

Mitomanija kreće. A kada ste vi imali 6,7 igrača u polufinalu i finalu LP? I kakve to veze ima sa reprezentacijom?
Vi ste pod Bilicem imali jednog igrača u velikom klubu i opet ste pobedjivali Nemačku i jake reprezentacije tako da ispadaš smešan sa tim “argumentom.”

Mitomanija do Istre

pre 2 godine

Je, i vi ćete ko i mi. Sutra. Malo sutra.
Ispadate u prvoj fazi, gol tazlika 0:11.
(Mitomani, 22. januar 2022 17:04)

Je, je bit ce 0:11 ako nam dodje Spanjolska. Ako ne, bit ce malo manje, 0:9. Hrvatskoj ne gine minus 9 najmanje.

pazarac

pre 2 godine

Krenulo je uzdizanje samih sebe. A da nije bilo gola u zadnjem minutu u Portugalu verovatno ne bi prošli baraž.
(Peta kolona, 22. januar 2022 16:45)
I ponisten ČIST gola Cristijana Ronalda

:D

pre 2 godine

Srbija moze i vise nego Hrvatska. Srbija je uvijek imala izvrsnu individualnu kvalitetu ali je redovito padala na losim izbornicima i nedostatku kemije u momcadi. Sada doista djelujete jako i skladno te Srbija ukoliko bude imala makar dijelic ludjacke srece sa zdrijebom i penalima kakvu je Hrvatska imala u Rusiji, napravit ce veliki rezultat.
(marko dalmatinac46, 22. januar 2022 16:17)

Kada je to Srbija imala 6-7 igrača u polufinalu i finalu LP? A sreću treba izazvati. Piksija slijedi scenarij Đerona.

Argo

pre 2 godine

Ne mozete vidjeti euro 24g,a htjeli bi u finale SP. Sta je toliko bolno priznati da su Hrvati talentiraniji za nogomet ili je jednostavno nemoguce da je netko bolji od Srba,a da se u pricu ne ubaci kult,trener,savez,sreca i sta sve vec ne?

neobjavljeni komentar

pre 2 godine

Samo hrabro momci, svi Srbi su uz vas i navijaju za vas. Pametno, hrabro i patriotski!
Ne podcjenjujte nikoga, ali se nikoga ni ne plasite!

prika iz susjedstva

pre 2 godine

Ali da bi bio autentičan uzeo nik “Domagoj”, ahahahaha. A opet, vjerojatno je to isto srpsko ime iz DU kraja pa ok ;)…

Antex

pre 2 godine

Mozete. Ja verujem da mozete proci grupu, pa osminu, pa cetvrt, pa polufinale. Ma vi mozete igrati finale najveceg dogadjaja ikada. Samo da vas sudije ne pokradu.

cxy

pre 2 godine

Ali da bi bio autentičan uzeo nik “Domagoj”, ahahahaha. A opet, vjerojatno je to isto srpsko ime iz DU kraja pa ok ;)…
(prika iz susjedstva, 22. januar 2022 17:17)

Ali da bi bio autentican uzeo nik "Peta kolona" ahahahahaha. A opet, valjda misli da je to antisrpsko znacenje pa ok :)

Ssss

pre 2 godine

pa samo se sa ovakvim stavom i moze nesto. Od 2010. nije bila ovako dobra energija medju nasima, ali dzabe kad su nas od reprezentacije otudjili Tole Karadzic i njemu slicni.

Pijani zlotvor

pre 2 godine

Lol, evo ga, pocelo je. :D
Kako vam vise ne dosadi? Jel vi shvacate u kojim klubovima i koje uloge su imali hr igraci 2018? To je bila ekipa krcata klasama i uz to sa gomilom iskustva, a svejedno smo na penale prosli bitno losije ruse i dance, to je uteg od milijardu tona kad si u eliminacijskoj fazi.

milos

pre 2 godine

Pokraće nas sudije kao i uvek i onda ide plakanje naredne tri godine do ponovnog loženja da osvajamo svetsko. Pesimista je optimista sa iskustvom.

Davor

pre 2 godine

Ne poznajem baš dobro vašu repku, znam da imate Vlahovića koji je trenutno top 3 napadač, Jović ok( mi bi bili sretni da imamo takvog napadaća) , Tadić (top 30) , Mitrović stari vuk koji je odličan kad je formi, nešto kao Perišić. Napadači ok ali vezni red, tu ste tanji. Ne znsm šts je sa SMS - om, nekad najveca nada svjetskog nogometa ne znam koliko je danas dobar. Uglavnom , stvorilili ste nekakvu atmosferu, skupinu možete proći, kasnije su malo ozboljnije rrprezentacije i svi igraju dobar nogomet. Minus vam je neiskustvo na velikim natjecanjima. Mi npr. nemamo top napadace, ali imamo top vezni red, i uskoro cemo imati vezne igraće iz top 5 klubova, koji nece moci igrati u reprezentaciji. Ako se dobto uigramo, ako ce neki igraći bizi u top formi(Petković, Livaja,Kramarić) i neki mlađi još napreduju do SP, nebi me začudio jako visok plasman. Eh, ali da se poklopi hahaha

Kajverson

pre 2 godine

@Davor

Ak ne znas koliko je SMS danas dobar to znaci da uopce ne pratis nogomet! On je trenutacno prvi asistent talijanske lige i medju 10 najbolje ocijenjenih igraca u sezoni.

Mook tamo

pre 2 godine

Ma prije utakmica na SP će protivnici odbiti igrati protiv Srbije i izgubiti 0:3 jer će im to biti lakši porazi ,nego da ih unakazite sa 5-6 razlike.
Majko moja koji ste vi Srbijanci megalomani. Vi nemate mjere ni u hvaljenju ni u kuđenju.
Pričekat ćemo i vidjeti dokle ćete stići u Kataru.
Što se mojih Vatrenih tiče, bio bih presretan s prolaskom grupe i još jednog kola, pa makar i na produžetke i penale.
"Lijepa li si..."

AndyCole

pre 2 godine

Kada ne bi insistirao na svakoj reci da bude hrvatska, mozda bismo ti i poverovali da si odande.
(JimHoyle018, 22. januar 2022 16:57)

Kad vjerujes da je polovica "srbijanskih" komentara iz Srbije, a ne iz Hrvatske kako zapravo je, mozes vjerovati i u duhove.

Samuilo

pre 2 godine

Sada doista djelujete jako i skladno te Srbija ukoliko bude imala makar dijelic ludjacke srece sa zdrijebom i penalima kakvu je Hrvatska imala u Rusiji, napravit ce veliki rezultat.
(marko dalmatinac46, 22. januar 2022 16:17)

Doista ti si lazov i da ti je malo ludacke srece i pameti nebi se vise ni javljao.

drex

pre 2 godine

Realno opet smo ekipa koja samo igra na rezultat. Da je kod sa Portugalom kod 1:2 bilo još 20 minuta do kraja, mi bismo igrali bunker. Nikada nećemo biti ko Hrvati koji na 2:0 protiv Argentine jure treći gol i postižu ga.

mighty banana

pre 2 godine

Tako i treba! Svi znamo da je to nerealno ali ako ćete da razmišljate o "eventualnom" prolazu bolje da ni ne putujete tamo. Srećno vam bilo, sa takvim stavom verovatno ćete konačno nešto dobro i da postignete!

Balls of Steel

pre 2 godine

Na svetskom prvenstvu sve i svasta moze da se desi. Odlucuje trenutno raspolozenje i jedan potez moze da zapecati sudbinu jedne reprezentacije. Mislim da je sve moguce. Stizali su i Turci i Juznokoreanci i Bugari do polufinala. Zasto ne bi i mi...

нс бој

pre 2 godine

Добро је уливати оптимизам и храброст,то и јесте задатак капитена.Реално пролазак групе је успех,стварање позитивне атмосфере је успех Пиксија.Од једне мучне теме до омиљене.Највећи проблем је што немамо замену за Тадића,па је будућност дискутабилна,ал ваљда ће се појавити ускоро.

Kontras

pre 2 godine

Ja sam pogodio rezultat utakmice u Lisabonu. Umereni sam optimista. I nisam optimista samo zbog zbog rezultata u Lisabonu.

Optimista sam zbog igre. Mi smo unistili igrom jedan Portugal u 3 od cetiri poluvremena u obe utakmice. Protiv Irske smo odigrali fascinantnih 70 minuta, lagano preokrecemo rezultat, igramo strasan presing.

Odlicne kvalifikacije. Jaki smo i imamo najbolji tim jos od 1998.

Sta je realnost u Kataru? Neka osmina finala jer tada krecu jace i iskusnije ekipe od nas. Da li je moguce da napravimo fenomenalan uspeh i dotaknemo nebo? Da, uz mnogo srece.

Ipak, ova generacija za neko polufinale ili mozda cak i nesto vise treba jos da stasava i da se kali. Recimo da bi uz kvalitetan rad za par godina Srbija mogla bar do polufinala velikog takmicenja.

U Kataru neka daju sve od sebe, odigraju maksimalno kao do sad i sta bude bice. Bog zna - sa ovim momcima nebo je granica.

:D

pre 2 godine

Kao Hrvat mogu reci da sa onakvom igrom, Srbija bi prosla baraz. Veca je sreca Hrvatskoj, ona sa onakvom igrom tijekom cijelih kvalifikacija ne bi da si Rusija samu sebe nije izbacila i poslala nas izravno na SP.
(marko dalmatinac46, 22. januar 2022 16:57)

Misliš ona Rusija koja je prešla centar samo na poluvreme? Takva ekipa zaslužuje pet autogola, a ne jedan. Ne blamiraj se više gedžo.

Mrgud

pre 2 godine

Vidim po komentarima da je ocigledno lose verovati u sebe, bodriti se, nadati se. Sta treba da kaze kapiten pa da vama bude po volji? Sad kad smo posle sto godina u naletu treba da prekino to i kaze "pa znate i nismo mi bas nesto, i ovo je veliki uspeh. Pokusacemo da izgubimo sa sto manjom razlikom utakmice u grupi". To treba jedan kapiten da govori?

JimHoyle018

pre 2 godine

marko dalmatinac46, 22. januar 2022 16:17)
Kada ne bi insistirao na svakoj reci da bude hrvatska, mozda bismo ti i poverovali da si odande.

Ante

pre 2 godine

Normalno da možete! Što ne bi mogli i nadmašiti Hrvate, osvojite 3 mjesto, pa 2 mjesto, pa 1 mjesto!
Šalu na stranu, kad ovo kaže vaš, po meni najbolji igrač, onda što bi sumnjali u to?
Rijetko ko ide na S.P s mišlju da NE MOŽE da dogura do kraja! To je nogomet, zato ga i volimo. Znamo da ima jačih, ali znamo i da jači ne pobjeđuju baš svaki put.
E sad, od "možemo" i "e da nije, ili da je", je tanka crta, a najčešće je ovo drugo. Ustvari, kod većine će biti tako, osim možda onih koji doguraju do polufinala.

djedmedjed

pre 2 godine

Čudna i nepravedna stvar je taj nogomet. Tu ne smiješ praviti nikakav ražanj dok je zec još u šumi. Hrvatska je 1996. (6 bodova), 2008. ( 9 bodova) i 2016.( 7 bodova + tukli Španjolsku ) uvjerljivo prošla skupinu te sva tri puta igrala i bolje nego u Rusiji, ali loš dan, nedostatak sreće ili manjkav sudac i sve ti ode u 3 lepe...

Јабучило

pre 2 godine

Petarda sledi u grupi od nekoga... I onda mora da se pobedi Brazil sa dva razlike da bi se prosla grupa...
(Aca, 22. januar 2022 17:21)

Какве су будале, још би их и добили...

Mario

pre 2 godine

Prateci fudbal ohoj godina dosao sam do zakljucka da su samo Srbima penali lutrija.. A dobro, kada krenu oni njihovi strucnjaci na drzavnoj tv da pricaju kako je to sreca,kako da necete poverovati. U fudbalskim zemljama je to karakter, hrqbrost, smirenost, velicina igraca. Pa nisu valjda vasi kosarkasi miljenici srece kada pogadjaju slobodna bacanja na kraju meceva?