Četvrtak, 13.01.2022.

19:45

Francuzi prejaki za Hrvate – incident obeležio derbi u Segedinu

Rukometaši Francuske su pobedom nad Hrvatskom započeli su nastup u grupi A Evropskog prvenstva u Segedinu.

Izvor: SS

Francuzi prejaki za Hrvate – incident obeležio derbi u Segedinu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

63 Komentari

Sortiraj po:

drago

pre 2 godine

Red Storm

Manda = Mandic, vise Hrvatica ima s tim imenom. Kako su Matic (Mate) i Antic (Ante) Srbi?


Treba uzeti u obzir da su nam falili Duvnjak, Cindric, Mamic, Stepancic a ne znam zašto nema Sege i Karacica. To je cijela vanjska linija + golman.

DrazHr

pre 2 godine

Kad se Francuzi žale na grubost,a zato i jesu toliko uspješni jer su u prošlosti najgrublje igrali,a suci im tolerirali takvu igru.

Red Storm

pre 2 godine

@Jbt sta je bivsih Srba na b92….
(Bane, 14. januar 2022 01:36)
Oni su i sada Srbi samo sto su Katolici i meni su vrlo dragi i OK.

sweswe

pre 2 godine

samo mogu reći, da bih volio vidjet čehe u meču FRA-SRB, čisto da vidim komentare ovdje poslje utakmice, na gotovo identične situacije. suvišno je i pričat o ovim česima, obični plaćenici, gledam ih već ne znam ni sam koje prvenstvo, i uvijek nam sude u ključnim duelima, sigurno je slučajnost u pitanju, kao i sve ostalo kad je EHF u pitanju. a na stranu sad ovo zezanje ovdje, ovakvo suđenje ne bih poželio ni najgorem neprijatelju, ovo doslovce ubija drža sporta. a rukometni suci su sramota, svakog suđenja, i Ante Kostelić je bio rukometaš pa je kaže odlučio djecu stavit u sport u kojem neće biti sudaca, već samo staza i štoperica. i napravio šampione od oboje, da ih je poslo u svoj rukomet, vjerojatno bi Janica ispaštala zbog nekog Čeha, ili Ivica, ovi česi su sramota, i svaki put ih gledam em nemaju pojma sudit, em namjerno sude na štetu onih koji su odabrani prije utakmice da budu oštećeni. sada smo mi u pitanju, a drugi put će biti netko drugi. ali to je EHF, i onda im prigovoriš na suđenje, pa još jače udare po leđima i glavi. mi jesmo slabi, realno bez Duuvnjaka i Cindrića, bit će teško dobit i Ukrajinu, kamoli ne Srbiju...
(BoKemia, 13. januar 2022 22:24)

Super napisano, a sad zamisli sportiste Srbije, sve to tvoje na sta se zalis i na kvadrat...
To ti vjerovatno ne smeta, ili?
//Pozdrav Kaubojima (Ime vam govori mnogo toga, gonici krava, niste imali nista pametnije da smislite?? Revolverasi zvuci bolje...)

kralj

pre 2 godine

Sudije jesu navlacile za Francuze ali I Hrvati igraju cak I prljavije od Francuza,sva tri iskljucenja su bila,sedmerac ni u ludilu,tu sam prestao da gledam,ne volim nepravdu pa makar I prema Hrvatima.Imaju obe ekipe mnogo iskustva,imaju I pomoc sudija za razliku od nas,bice tesko,da se potucemo,pa kom opanci kom obojci,dobro smo I mi I imamo odlicnog selektora I dosta dobre igrace,podjednakog kvaliteta.

Dekigrobar011

pre 2 godine

Nije mi jasan pristup Hr igrača ovako važnoj utakmici.
Mislim da je taktika HURAAAAAA potpuno neuračunljiva i pogrešna.
Startovi na ivici isključenja,tuča permanentna i incidenata ma pretek.
Ne može se amaterskim greškama dobiti iako oslabljen ipak vrhunski tim.
Samo čvrsta,mirna i pametno voljena igra bez silovanja,ludila i bez potrebne euforije.
Mislim da je utakmica Srb - Cro potpuno izjednačena gde bi recimo ovo divljanje moglo upaliti protiv zemalja iz okruženja.Protiv iskusnih,mirnih i pametnih reprezentacija ne.
Ostaje da vidimo može li se odigrati na najvišem nivou jer ekipa baš obećava.
Srećno momci u crvenom !

pravda

pre 2 godine

Francuzi uz Špance decenijama unazad igraju najprljaviju odbranu na svetu. Takođe, decenijama unazad im se to toleriše. Onaj mali Mandić jeste naoravio glupost i zasluženo dobio oba kartona , ali budimo pošteni, tri isključenja u jednom napadu, od čega je jedno zbog prigovora, u trenutcima kad se lomi utakmica je čist bezobrazluk.

Sulic igor

pre 2 godine

Gledao sam prije naših i Srbe u ogledu sa Ukrajinom. Igraju jako moderno, brzo i točno. Ovaj Španjolac ih je doista posložio kao nitko prije. Djeluje da je to repka koja će se boriti za medalje u godinama koje dolaze. Nažalost preslabi smo za takvu Srbiju i naravno Francuze, za koje smo većinom bili slabi i kad smo bili najjači. Debakl i ispadanje je naša realnost.

Goša Smederevo

pre 2 godine

Hrvati su dvostruki olimpijski kao i svetski šampioni biće nam jako teško. Pogotovo što im se vraća srednji bek Cindrić i pivot Marić biće mnogo jači a srednji bek Gadža nije odgovorio izazovu ali jesu mladi Lučin i Srna. Biće vrlo čupavo u subotu.

BoKemia

pre 2 godine

samo mogu reći, da bih volio vidjet čehe u meču FRA-SRB, čisto da vidim komentare ovdje poslje utakmice, na gotovo identične situacije. suvišno je i pričat o ovim česima, obični plaćenici, gledam ih već ne znam ni sam koje prvenstvo, i uvijek nam sude u ključnim duelima, sigurno je slučajnost u pitanju, kao i sve ostalo kad je EHF u pitanju. a na stranu sad ovo zezanje ovdje, ovakvo suđenje ne bih poželio ni najgorem neprijatelju, ovo doslovce ubija drža sporta. a rukometni suci su sramota, svakog suđenja, i Ante Kostelić je bio rukometaš pa je kaže odlučio djecu stavit u sport u kojem neće biti sudaca, već samo staza i štoperica. i napravio šampione od oboje, da ih je poslo u svoj rukomet, vjerojatno bi Janica ispaštala zbog nekog Čeha, ili Ivica, ovi česi su sramota, i svaki put ih gledam em nemaju pojma sudit, em namjerno sude na štetu onih koji su odabrani prije utakmice da budu oštećeni. sada smo mi u pitanju, a drugi put će biti netko drugi. ali to je EHF, i onda im prigovoriš na suđenje, pa još jače udare po leđima i glavi. mi jesmo slabi, realno bez Duuvnjaka i Cindrića, bit će teško dobit i Ukrajinu, kamoli ne Srbiju. tako da, ne nadam se ničem dobrom, ali se nadam prolazu dok god postoje teoretske šanse.

Kajverson

pre 2 godine

Bas smo slabi, nemamo sto traziti sa Srbima. Do jucer mi je bilo nevjerojatno ali je doslo i to vrijeme gdje su Srbi jaci od nas u rukometu.

mario

pre 2 godine

Nekada silni kauboji su se godinama unazad pretvorili u smijesne klaune. Rukomet nam nezadrzivo ide dolje, ne predstavljamo nikakav faktor u europskome elitnome drustvu. Vjerojatno najgore razdoblje hrvatskog rukometa jos od pocetka 2000-tih kada smo takodjer bili kanta za napucavanje. U subotu nas vjerojatno ceka poraz od nabrijane i jake Srbije te smo popili jos jedan samar poslije sramotnoga nastupa na SP prosle godine i neodlaska u Tokyo na OI posle toliko nastupa.

ALO

pre 2 godine

Zbog Korone nije igralo 6 Francuza i 4 Hrvata (Među njima i Duvnjak, Cindrić..) a uz to su Hrvatima prvi put igrala 4 nova mlada rukometaša. Srbija nema šanse.

pozz

pre 2 godine

Super mi je kako neki vec unaprijed najavljuju pobjedu Srbije protiv Hrvatske. Polako, komsije, ne kazem ja da nije moguce da nas dobijete, moze bit neizvjesno, al vi ste zakljucili da cete nas pobijedit jer smo izgubili od Francuske, trenutnog olimpijskog prvaka, i to su nam u odlucujucem trenutku, kad smo se vracali u igru i kad su nasi napokon shvatili da se protiv Francuza moze igrat, u jednom francuskom napadu iskljucena 3 igraca i dosuden penal. Aj malo se smirite i spustite na zemlju, niste najbolji i najveci. Vidjet cemo sta ce bit u subotu. Do tada ugodan dan.

Pall Mall

pre 2 godine

Hrvati vise nisu dobri kao nekada to je definitivno. Francuzi su kontrolisali mec od starta i rutinski priveli kraju. Ovo je deveta pobeda Francuza u zadnjih 12 odigranih protiv Hrvata. Uz jedan remi i dve pobede kockastih. Zasigurno će duel između Srbija- Hrvatska odlučiti ko ce biti drugi u ovoj grupi u subotu vece.

Doktor rukometa

pre 2 godine

Drage komšije. Ova naša nova repka ce bit cudo. A vama u subotu se ne piše dobro. Pregazit ce vas. Ovo su bili Francuzi, favoriti za prvo mesto, a ne Ukrajina koja je favorit za zadnje mesto. Hvala i sretno

Rastko

pre 2 godine

Hrvati su jako losi u rukometu sada i mi smo puno bolji. Francuzi sa pola gasa pobedili ih rutinski. Duvnjak i Cindric su bili totalno nevidljivi veceras. Razbit cemo ih u subotu kao macka zvecku!

UVEK VERNO

pre 2 godine

Treba biti pošten pa reći da Hrvati brane srebro sa prošlog Eura. A to nije bilo tako davno. O kakvom bre padu govorimo? Tako smo i mi u košarci. Nešto lošiji rezultati u zadnje vreme, ali niko ne može da kaže da je ce da nas dobije sigurno. Tako su i oni u rukometu.
Previše smo poleteli bojim se, mogli bi nisko pasti u subotu...

goran

pre 2 godine

Interesantnoj je da je samo četiri igrača Francuske postizalo golove. Deska je imao sedam, Mem šest, Fabregas pet, a Mae je postigao tri. Pa ko je onda dao preostalih 6 golova?!!!

Aleksandar veliki

pre 2 godine

Hrvati su jako losi u rukometu sada i mi smo puno bolji. Francuzi sa pola gasa pobedili ih rutinski. Duvnjak i Cindric su bili totalno nevidljivi veceras. Razbit cemo ih u subotu kao macka zvecku!
(Rastko, 13. januar 2022 22:01)

Francuzi su se danas baš mučili. Bilo im je lako sa 3 isključena Hrvatska igrača a plus 2 najbolja igrača HR nisu igrali.

Tako da je dobro prošla FR, HR malo peh.
Mogli su da to dobiju.

Milan

pre 2 godine

Cuj ovo kao hrvati losi a igrali bez dva ponajbolja svjetska igraca duvnjak i cindric...naravno kad se lomi utakmica francuzima odmah 3 igraca vise i sudije sramota...najbolji vanjski igraci mladi na svijetu tu nema govora martinovic lucin jaganjac za koju godinu totalna dominacija...najbolja skola rukometa na svijetu kad usporedimo sa brojem stanovnika...dakle zna se koja je najbolja skola rukometa na svijetu a to je ppd koji gazi u svim mladjim uzrastima bilo koga u evropi...banja luka isto odlicna skola partizan isto ok, danci i svedi osto u mladim ali ppd je barcelona u rukometu za stvaranje igraca i to svi u europi znaju a onda ti igraci idu svugdje poslje...ugl ne brinite za hrv jer je to rukometna nacija i za koju god sigurno opet top 3...ima strasnih talenata u svim uzrastima nema brige

Koala

pre 2 godine

Sramota. Još od raspada sam bio ljubitelj hrvatske reprezentacije. Kada se samo setim Saračevića i Perkovca. Kakvi su to majstori bili. Ovo sada je slabo.

Ivan Livno CRO

pre 2 godine

Kad se sjetim kako smo nekada se veselili gledajući Kauboje, a sada se sramotima i poslije dvije minute odgledane tekme. Nije ono SP bilo slučajno, rukomet nam je u teškom kanalu i pitanje je kad će se povratiti na one razine na koje smo navikli. Srbija će nas dobiti idući meč i vraćamo se doma.

w2

pre 2 godine

Iskreno, kao hrvatu, želja mi je da ispadnu jer nismo ni blizu kao nekad, ali nažalost, vjerojatno ćemo dobiti vas jer smo ipak i sa ovim 'no name' igračima jači, ali kasnije ćemo se opet patiti protiv ozbiljnijih ekipa..

Giga Moravac

pre 2 godine

Bez obzira na današnje izdanje mislim da je Hrvatska ipak favorit protiv nas. Imaju veliko iskustvo, a i vraćaju se Cinrić i Duvnjak. Sa njima će biti to druga ekipa. Mi da učimo i da se spremamo za buduća prvenstva jer idemo uzlaznom putanjom i za par godina biće ovo vrlo jaka ekipa.Sa Nenadićem kao najiskusnijim uz ovakvog selektora možemo i medalje uskoro.

Ideeeeeeeeeeeš

pre 2 godine

Bila dva fajta! Hrvati dođu na dva razlike i dobiju crveni karton i ostanu sa tri igrača manje i na kraju izgube sa minus pet.

jeste

pre 2 godine

jeste, 13. januar 2022 20:58)

Vidi se da si strucnjak za rukomet?
(Baraba, 13. januar 2022 21:12)
Definitivno si klinac pod uticajem destrukcije,cim vredjas!
Srbija dobija ovakvu CRO plus 8.
Francusku +5.

Mihajlo

pre 2 godine

Ako Cindric ne bude igrao dobijamo sigurno a ako bude igrao onda je 50:50 utakmica. Treba im zatvoriti asistencije ka pivotu Sipicu,posebno ga Gadza stalno trazi i utrcavanja krila na pivota. Spolja deluje da Jaganjac nije u formi,Martinovic je jedini opasan suter,Lucin vise ide na tehniku i probija do kraja. Cini mi se da konacno mi Srbi imamo s cim da im se suprotstavimo i da ih pobedimo. Pratim samo kad reprezentacije igraju i mnogi su me iznenadili,prvi put su u reprezentaciji a odlicni su,posebno bih pohvalio levo krilo Sotica,ima vrhunsku realizaciju,morao je ranije dobiti sansu u reprezentaciji,tu je jos par mladih bombardera i dva vrhunska pivota,nema razloga da ne verujemo u pobedu protiv Hrvata,a mozda i Francuze pobedimo,ko zna,nisu igrali nista posebno,kad god su se Hrvati vracali u igru sudije im podele par iskljucenja,sedmeraca. Zato je bolje dobiti Hrvate,jer tesko je pobediti kad sudije navlace celu utakmicu za Francuze.

Slavko Vrekic

pre 2 godine

Ništa specijalno ni jedni ni drugi.
Od Hrvata smo jači a protiv Francuza smo pokazali prošle godine kako trebamo da igramo.
Sprečimo im brzi centar i oni su gotovi.

Zeljko

pre 2 godine

Budite realni i Francuska i Hrvatska su jači u rukometu od nas ali sve je moguće. Upravo gledam Fra-Hrv, Hrvati su izgubili kompas sa grubom igrom

jeste

pre 2 godine

Hrvatska deluje vrlo tromo,najsporija kretnja u odbrani u ovoj grupi.
U napadu bez realizacije dogovorenog.
Francuzi nesto brzi ali odbrana Francuske mnogo sporija od prikazane brzine Srbije.
Nista Ukrajinci nisu igrali losije od ove igre Hrvata,cak,bili su brzi.

UVEK VERNO

pre 2 godine

Treba biti pošten pa reći da Hrvati brane srebro sa prošlog Eura. A to nije bilo tako davno. O kakvom bre padu govorimo? Tako smo i mi u košarci. Nešto lošiji rezultati u zadnje vreme, ali niko ne može da kaže da je ce da nas dobije sigurno. Tako su i oni u rukometu.
Previše smo poleteli bojim se, mogli bi nisko pasti u subotu...

Zeljko

pre 2 godine

Budite realni i Francuska i Hrvatska su jači u rukometu od nas ali sve je moguće. Upravo gledam Fra-Hrv, Hrvati su izgubili kompas sa grubom igrom

pravda

pre 2 godine

Francuzi uz Špance decenijama unazad igraju najprljaviju odbranu na svetu. Takođe, decenijama unazad im se to toleriše. Onaj mali Mandić jeste naoravio glupost i zasluženo dobio oba kartona , ali budimo pošteni, tri isključenja u jednom napadu, od čega je jedno zbog prigovora, u trenutcima kad se lomi utakmica je čist bezobrazluk.

pozz

pre 2 godine

Super mi je kako neki vec unaprijed najavljuju pobjedu Srbije protiv Hrvatske. Polako, komsije, ne kazem ja da nije moguce da nas dobijete, moze bit neizvjesno, al vi ste zakljucili da cete nas pobijedit jer smo izgubili od Francuske, trenutnog olimpijskog prvaka, i to su nam u odlucujucem trenutku, kad smo se vracali u igru i kad su nasi napokon shvatili da se protiv Francuza moze igrat, u jednom francuskom napadu iskljucena 3 igraca i dosuden penal. Aj malo se smirite i spustite na zemlju, niste najbolji i najveci. Vidjet cemo sta ce bit u subotu. Do tada ugodan dan.

Giga Moravac

pre 2 godine

Bez obzira na današnje izdanje mislim da je Hrvatska ipak favorit protiv nas. Imaju veliko iskustvo, a i vraćaju se Cinrić i Duvnjak. Sa njima će biti to druga ekipa. Mi da učimo i da se spremamo za buduća prvenstva jer idemo uzlaznom putanjom i za par godina biće ovo vrlo jaka ekipa.Sa Nenadićem kao najiskusnijim uz ovakvog selektora možemo i medalje uskoro.

Mihajlo

pre 2 godine

Ako Cindric ne bude igrao dobijamo sigurno a ako bude igrao onda je 50:50 utakmica. Treba im zatvoriti asistencije ka pivotu Sipicu,posebno ga Gadza stalno trazi i utrcavanja krila na pivota. Spolja deluje da Jaganjac nije u formi,Martinovic je jedini opasan suter,Lucin vise ide na tehniku i probija do kraja. Cini mi se da konacno mi Srbi imamo s cim da im se suprotstavimo i da ih pobedimo. Pratim samo kad reprezentacije igraju i mnogi su me iznenadili,prvi put su u reprezentaciji a odlicni su,posebno bih pohvalio levo krilo Sotica,ima vrhunsku realizaciju,morao je ranije dobiti sansu u reprezentaciji,tu je jos par mladih bombardera i dva vrhunska pivota,nema razloga da ne verujemo u pobedu protiv Hrvata,a mozda i Francuze pobedimo,ko zna,nisu igrali nista posebno,kad god su se Hrvati vracali u igru sudije im podele par iskljucenja,sedmeraca. Zato je bolje dobiti Hrvate,jer tesko je pobediti kad sudije navlace celu utakmicu za Francuze.

Slavko Vrekic

pre 2 godine

Ništa specijalno ni jedni ni drugi.
Od Hrvata smo jači a protiv Francuza smo pokazali prošle godine kako trebamo da igramo.
Sprečimo im brzi centar i oni su gotovi.

Ideeeeeeeeeeeš

pre 2 godine

Bila dva fajta! Hrvati dođu na dva razlike i dobiju crveni karton i ostanu sa tri igrača manje i na kraju izgube sa minus pet.

BoKemia

pre 2 godine

samo mogu reći, da bih volio vidjet čehe u meču FRA-SRB, čisto da vidim komentare ovdje poslje utakmice, na gotovo identične situacije. suvišno je i pričat o ovim česima, obični plaćenici, gledam ih već ne znam ni sam koje prvenstvo, i uvijek nam sude u ključnim duelima, sigurno je slučajnost u pitanju, kao i sve ostalo kad je EHF u pitanju. a na stranu sad ovo zezanje ovdje, ovakvo suđenje ne bih poželio ni najgorem neprijatelju, ovo doslovce ubija drža sporta. a rukometni suci su sramota, svakog suđenja, i Ante Kostelić je bio rukometaš pa je kaže odlučio djecu stavit u sport u kojem neće biti sudaca, već samo staza i štoperica. i napravio šampione od oboje, da ih je poslo u svoj rukomet, vjerojatno bi Janica ispaštala zbog nekog Čeha, ili Ivica, ovi česi su sramota, i svaki put ih gledam em nemaju pojma sudit, em namjerno sude na štetu onih koji su odabrani prije utakmice da budu oštećeni. sada smo mi u pitanju, a drugi put će biti netko drugi. ali to je EHF, i onda im prigovoriš na suđenje, pa još jače udare po leđima i glavi. mi jesmo slabi, realno bez Duuvnjaka i Cindrića, bit će teško dobit i Ukrajinu, kamoli ne Srbiju. tako da, ne nadam se ničem dobrom, ali se nadam prolazu dok god postoje teoretske šanse.

Pall Mall

pre 2 godine

Hrvati vise nisu dobri kao nekada to je definitivno. Francuzi su kontrolisali mec od starta i rutinski priveli kraju. Ovo je deveta pobeda Francuza u zadnjih 12 odigranih protiv Hrvata. Uz jedan remi i dve pobede kockastih. Zasigurno će duel između Srbija- Hrvatska odlučiti ko ce biti drugi u ovoj grupi u subotu vece.

jeste

pre 2 godine

Hrvatska deluje vrlo tromo,najsporija kretnja u odbrani u ovoj grupi.
U napadu bez realizacije dogovorenog.
Francuzi nesto brzi ali odbrana Francuske mnogo sporija od prikazane brzine Srbije.
Nista Ukrajinci nisu igrali losije od ove igre Hrvata,cak,bili su brzi.

Goša Smederevo

pre 2 godine

Hrvati su dvostruki olimpijski kao i svetski šampioni biće nam jako teško. Pogotovo što im se vraća srednji bek Cindrić i pivot Marić biće mnogo jači a srednji bek Gadža nije odgovorio izazovu ali jesu mladi Lučin i Srna. Biće vrlo čupavo u subotu.

Aleksandar veliki

pre 2 godine

Hrvati su jako losi u rukometu sada i mi smo puno bolji. Francuzi sa pola gasa pobedili ih rutinski. Duvnjak i Cindric su bili totalno nevidljivi veceras. Razbit cemo ih u subotu kao macka zvecku!
(Rastko, 13. januar 2022 22:01)

Francuzi su se danas baš mučili. Bilo im je lako sa 3 isključena Hrvatska igrača a plus 2 najbolja igrača HR nisu igrali.

Tako da je dobro prošla FR, HR malo peh.
Mogli su da to dobiju.

Sulic igor

pre 2 godine

Gledao sam prije naših i Srbe u ogledu sa Ukrajinom. Igraju jako moderno, brzo i točno. Ovaj Španjolac ih je doista posložio kao nitko prije. Djeluje da je to repka koja će se boriti za medalje u godinama koje dolaze. Nažalost preslabi smo za takvu Srbiju i naravno Francuze, za koje smo većinom bili slabi i kad smo bili najjači. Debakl i ispadanje je naša realnost.

Milan

pre 2 godine

Cuj ovo kao hrvati losi a igrali bez dva ponajbolja svjetska igraca duvnjak i cindric...naravno kad se lomi utakmica francuzima odmah 3 igraca vise i sudije sramota...najbolji vanjski igraci mladi na svijetu tu nema govora martinovic lucin jaganjac za koju godinu totalna dominacija...najbolja skola rukometa na svijetu kad usporedimo sa brojem stanovnika...dakle zna se koja je najbolja skola rukometa na svijetu a to je ppd koji gazi u svim mladjim uzrastima bilo koga u evropi...banja luka isto odlicna skola partizan isto ok, danci i svedi osto u mladim ali ppd je barcelona u rukometu za stvaranje igraca i to svi u europi znaju a onda ti igraci idu svugdje poslje...ugl ne brinite za hrv jer je to rukometna nacija i za koju god sigurno opet top 3...ima strasnih talenata u svim uzrastima nema brige

Ivan Livno CRO

pre 2 godine

Kad se sjetim kako smo nekada se veselili gledajući Kauboje, a sada se sramotima i poslije dvije minute odgledane tekme. Nije ono SP bilo slučajno, rukomet nam je u teškom kanalu i pitanje je kad će se povratiti na one razine na koje smo navikli. Srbija će nas dobiti idući meč i vraćamo se doma.

Doktor rukometa

pre 2 godine

Drage komšije. Ova naša nova repka ce bit cudo. A vama u subotu se ne piše dobro. Pregazit ce vas. Ovo su bili Francuzi, favoriti za prvo mesto, a ne Ukrajina koja je favorit za zadnje mesto. Hvala i sretno

ALO

pre 2 godine

Zbog Korone nije igralo 6 Francuza i 4 Hrvata (Među njima i Duvnjak, Cindrić..) a uz to su Hrvatima prvi put igrala 4 nova mlada rukometaša. Srbija nema šanse.

w2

pre 2 godine

Iskreno, kao hrvatu, želja mi je da ispadnu jer nismo ni blizu kao nekad, ali nažalost, vjerojatno ćemo dobiti vas jer smo ipak i sa ovim 'no name' igračima jači, ali kasnije ćemo se opet patiti protiv ozbiljnijih ekipa..

mario

pre 2 godine

Nekada silni kauboji su se godinama unazad pretvorili u smijesne klaune. Rukomet nam nezadrzivo ide dolje, ne predstavljamo nikakav faktor u europskome elitnome drustvu. Vjerojatno najgore razdoblje hrvatskog rukometa jos od pocetka 2000-tih kada smo takodjer bili kanta za napucavanje. U subotu nas vjerojatno ceka poraz od nabrijane i jake Srbije te smo popili jos jedan samar poslije sramotnoga nastupa na SP prosle godine i neodlaska u Tokyo na OI posle toliko nastupa.

kralj

pre 2 godine

Sudije jesu navlacile za Francuze ali I Hrvati igraju cak I prljavije od Francuza,sva tri iskljucenja su bila,sedmerac ni u ludilu,tu sam prestao da gledam,ne volim nepravdu pa makar I prema Hrvatima.Imaju obe ekipe mnogo iskustva,imaju I pomoc sudija za razliku od nas,bice tesko,da se potucemo,pa kom opanci kom obojci,dobro smo I mi I imamo odlicnog selektora I dosta dobre igrace,podjednakog kvaliteta.

Rastko

pre 2 godine

Hrvati su jako losi u rukometu sada i mi smo puno bolji. Francuzi sa pola gasa pobedili ih rutinski. Duvnjak i Cindric su bili totalno nevidljivi veceras. Razbit cemo ih u subotu kao macka zvecku!

Dekigrobar011

pre 2 godine

Nije mi jasan pristup Hr igrača ovako važnoj utakmici.
Mislim da je taktika HURAAAAAA potpuno neuračunljiva i pogrešna.
Startovi na ivici isključenja,tuča permanentna i incidenata ma pretek.
Ne može se amaterskim greškama dobiti iako oslabljen ipak vrhunski tim.
Samo čvrsta,mirna i pametno voljena igra bez silovanja,ludila i bez potrebne euforije.
Mislim da je utakmica Srb - Cro potpuno izjednačena gde bi recimo ovo divljanje moglo upaliti protiv zemalja iz okruženja.Protiv iskusnih,mirnih i pametnih reprezentacija ne.
Ostaje da vidimo može li se odigrati na najvišem nivou jer ekipa baš obećava.
Srećno momci u crvenom !

sweswe

pre 2 godine

samo mogu reći, da bih volio vidjet čehe u meču FRA-SRB, čisto da vidim komentare ovdje poslje utakmice, na gotovo identične situacije. suvišno je i pričat o ovim česima, obični plaćenici, gledam ih već ne znam ni sam koje prvenstvo, i uvijek nam sude u ključnim duelima, sigurno je slučajnost u pitanju, kao i sve ostalo kad je EHF u pitanju. a na stranu sad ovo zezanje ovdje, ovakvo suđenje ne bih poželio ni najgorem neprijatelju, ovo doslovce ubija drža sporta. a rukometni suci su sramota, svakog suđenja, i Ante Kostelić je bio rukometaš pa je kaže odlučio djecu stavit u sport u kojem neće biti sudaca, već samo staza i štoperica. i napravio šampione od oboje, da ih je poslo u svoj rukomet, vjerojatno bi Janica ispaštala zbog nekog Čeha, ili Ivica, ovi česi su sramota, i svaki put ih gledam em nemaju pojma sudit, em namjerno sude na štetu onih koji su odabrani prije utakmice da budu oštećeni. sada smo mi u pitanju, a drugi put će biti netko drugi. ali to je EHF, i onda im prigovoriš na suđenje, pa još jače udare po leđima i glavi. mi jesmo slabi, realno bez Duuvnjaka i Cindrića, bit će teško dobit i Ukrajinu, kamoli ne Srbiju...
(BoKemia, 13. januar 2022 22:24)

Super napisano, a sad zamisli sportiste Srbije, sve to tvoje na sta se zalis i na kvadrat...
To ti vjerovatno ne smeta, ili?
//Pozdrav Kaubojima (Ime vam govori mnogo toga, gonici krava, niste imali nista pametnije da smislite?? Revolverasi zvuci bolje...)

goran

pre 2 godine

Interesantnoj je da je samo četiri igrača Francuske postizalo golove. Deska je imao sedam, Mem šest, Fabregas pet, a Mae je postigao tri. Pa ko je onda dao preostalih 6 golova?!!!

Kajverson

pre 2 godine

Bas smo slabi, nemamo sto traziti sa Srbima. Do jucer mi je bilo nevjerojatno ali je doslo i to vrijeme gdje su Srbi jaci od nas u rukometu.

Koala

pre 2 godine

Sramota. Još od raspada sam bio ljubitelj hrvatske reprezentacije. Kada se samo setim Saračevića i Perkovca. Kakvi su to majstori bili. Ovo sada je slabo.

jeste

pre 2 godine

jeste, 13. januar 2022 20:58)

Vidi se da si strucnjak za rukomet?
(Baraba, 13. januar 2022 21:12)
Definitivno si klinac pod uticajem destrukcije,cim vredjas!
Srbija dobija ovakvu CRO plus 8.
Francusku +5.

drago

pre 2 godine

Red Storm

Manda = Mandic, vise Hrvatica ima s tim imenom. Kako su Matic (Mate) i Antic (Ante) Srbi?


Treba uzeti u obzir da su nam falili Duvnjak, Cindric, Mamic, Stepancic a ne znam zašto nema Sege i Karacica. To je cijela vanjska linija + golman.

DrazHr

pre 2 godine

Kad se Francuzi žale na grubost,a zato i jesu toliko uspješni jer su u prošlosti najgrublje igrali,a suci im tolerirali takvu igru.

Red Storm

pre 2 godine

@Jbt sta je bivsih Srba na b92….
(Bane, 14. januar 2022 01:36)
Oni su i sada Srbi samo sto su Katolici i meni su vrlo dragi i OK.

jeste

pre 2 godine

Hrvatska deluje vrlo tromo,najsporija kretnja u odbrani u ovoj grupi.
U napadu bez realizacije dogovorenog.
Francuzi nesto brzi ali odbrana Francuske mnogo sporija od prikazane brzine Srbije.
Nista Ukrajinci nisu igrali losije od ove igre Hrvata,cak,bili su brzi.

Slavko Vrekic

pre 2 godine

Ništa specijalno ni jedni ni drugi.
Od Hrvata smo jači a protiv Francuza smo pokazali prošle godine kako trebamo da igramo.
Sprečimo im brzi centar i oni su gotovi.

Rastko

pre 2 godine

Hrvati su jako losi u rukometu sada i mi smo puno bolji. Francuzi sa pola gasa pobedili ih rutinski. Duvnjak i Cindric su bili totalno nevidljivi veceras. Razbit cemo ih u subotu kao macka zvecku!

Doktor rukometa

pre 2 godine

Drage komšije. Ova naša nova repka ce bit cudo. A vama u subotu se ne piše dobro. Pregazit ce vas. Ovo su bili Francuzi, favoriti za prvo mesto, a ne Ukrajina koja je favorit za zadnje mesto. Hvala i sretno

Ivan Livno CRO

pre 2 godine

Kad se sjetim kako smo nekada se veselili gledajući Kauboje, a sada se sramotima i poslije dvije minute odgledane tekme. Nije ono SP bilo slučajno, rukomet nam je u teškom kanalu i pitanje je kad će se povratiti na one razine na koje smo navikli. Srbija će nas dobiti idući meč i vraćamo se doma.

w2

pre 2 godine

Iskreno, kao hrvatu, želja mi je da ispadnu jer nismo ni blizu kao nekad, ali nažalost, vjerojatno ćemo dobiti vas jer smo ipak i sa ovim 'no name' igračima jači, ali kasnije ćemo se opet patiti protiv ozbiljnijih ekipa..

Milan

pre 2 godine

Cuj ovo kao hrvati losi a igrali bez dva ponajbolja svjetska igraca duvnjak i cindric...naravno kad se lomi utakmica francuzima odmah 3 igraca vise i sudije sramota...najbolji vanjski igraci mladi na svijetu tu nema govora martinovic lucin jaganjac za koju godinu totalna dominacija...najbolja skola rukometa na svijetu kad usporedimo sa brojem stanovnika...dakle zna se koja je najbolja skola rukometa na svijetu a to je ppd koji gazi u svim mladjim uzrastima bilo koga u evropi...banja luka isto odlicna skola partizan isto ok, danci i svedi osto u mladim ali ppd je barcelona u rukometu za stvaranje igraca i to svi u europi znaju a onda ti igraci idu svugdje poslje...ugl ne brinite za hrv jer je to rukometna nacija i za koju god sigurno opet top 3...ima strasnih talenata u svim uzrastima nema brige

Zeljko

pre 2 godine

Budite realni i Francuska i Hrvatska su jači u rukometu od nas ali sve je moguće. Upravo gledam Fra-Hrv, Hrvati su izgubili kompas sa grubom igrom

ALO

pre 2 godine

Zbog Korone nije igralo 6 Francuza i 4 Hrvata (Među njima i Duvnjak, Cindrić..) a uz to su Hrvatima prvi put igrala 4 nova mlada rukometaša. Srbija nema šanse.

mario

pre 2 godine

Nekada silni kauboji su se godinama unazad pretvorili u smijesne klaune. Rukomet nam nezadrzivo ide dolje, ne predstavljamo nikakav faktor u europskome elitnome drustvu. Vjerojatno najgore razdoblje hrvatskog rukometa jos od pocetka 2000-tih kada smo takodjer bili kanta za napucavanje. U subotu nas vjerojatno ceka poraz od nabrijane i jake Srbije te smo popili jos jedan samar poslije sramotnoga nastupa na SP prosle godine i neodlaska u Tokyo na OI posle toliko nastupa.

Koala

pre 2 godine

Sramota. Još od raspada sam bio ljubitelj hrvatske reprezentacije. Kada se samo setim Saračevića i Perkovca. Kakvi su to majstori bili. Ovo sada je slabo.

jeste

pre 2 godine

jeste, 13. januar 2022 20:58)

Vidi se da si strucnjak za rukomet?
(Baraba, 13. januar 2022 21:12)
Definitivno si klinac pod uticajem destrukcije,cim vredjas!
Srbija dobija ovakvu CRO plus 8.
Francusku +5.

Sulic igor

pre 2 godine

Gledao sam prije naših i Srbe u ogledu sa Ukrajinom. Igraju jako moderno, brzo i točno. Ovaj Španjolac ih je doista posložio kao nitko prije. Djeluje da je to repka koja će se boriti za medalje u godinama koje dolaze. Nažalost preslabi smo za takvu Srbiju i naravno Francuze, za koje smo većinom bili slabi i kad smo bili najjači. Debakl i ispadanje je naša realnost.

Kajverson

pre 2 godine

Bas smo slabi, nemamo sto traziti sa Srbima. Do jucer mi je bilo nevjerojatno ali je doslo i to vrijeme gdje su Srbi jaci od nas u rukometu.

pozz

pre 2 godine

Super mi je kako neki vec unaprijed najavljuju pobjedu Srbije protiv Hrvatske. Polako, komsije, ne kazem ja da nije moguce da nas dobijete, moze bit neizvjesno, al vi ste zakljucili da cete nas pobijedit jer smo izgubili od Francuske, trenutnog olimpijskog prvaka, i to su nam u odlucujucem trenutku, kad smo se vracali u igru i kad su nasi napokon shvatili da se protiv Francuza moze igrat, u jednom francuskom napadu iskljucena 3 igraca i dosuden penal. Aj malo se smirite i spustite na zemlju, niste najbolji i najveci. Vidjet cemo sta ce bit u subotu. Do tada ugodan dan.

Pall Mall

pre 2 godine

Hrvati vise nisu dobri kao nekada to je definitivno. Francuzi su kontrolisali mec od starta i rutinski priveli kraju. Ovo je deveta pobeda Francuza u zadnjih 12 odigranih protiv Hrvata. Uz jedan remi i dve pobede kockastih. Zasigurno će duel između Srbija- Hrvatska odlučiti ko ce biti drugi u ovoj grupi u subotu vece.

Aleksandar veliki

pre 2 godine

Hrvati su jako losi u rukometu sada i mi smo puno bolji. Francuzi sa pola gasa pobedili ih rutinski. Duvnjak i Cindric su bili totalno nevidljivi veceras. Razbit cemo ih u subotu kao macka zvecku!
(Rastko, 13. januar 2022 22:01)

Francuzi su se danas baš mučili. Bilo im je lako sa 3 isključena Hrvatska igrača a plus 2 najbolja igrača HR nisu igrali.

Tako da je dobro prošla FR, HR malo peh.
Mogli su da to dobiju.

sweswe

pre 2 godine

samo mogu reći, da bih volio vidjet čehe u meču FRA-SRB, čisto da vidim komentare ovdje poslje utakmice, na gotovo identične situacije. suvišno je i pričat o ovim česima, obični plaćenici, gledam ih već ne znam ni sam koje prvenstvo, i uvijek nam sude u ključnim duelima, sigurno je slučajnost u pitanju, kao i sve ostalo kad je EHF u pitanju. a na stranu sad ovo zezanje ovdje, ovakvo suđenje ne bih poželio ni najgorem neprijatelju, ovo doslovce ubija drža sporta. a rukometni suci su sramota, svakog suđenja, i Ante Kostelić je bio rukometaš pa je kaže odlučio djecu stavit u sport u kojem neće biti sudaca, već samo staza i štoperica. i napravio šampione od oboje, da ih je poslo u svoj rukomet, vjerojatno bi Janica ispaštala zbog nekog Čeha, ili Ivica, ovi česi su sramota, i svaki put ih gledam em nemaju pojma sudit, em namjerno sude na štetu onih koji su odabrani prije utakmice da budu oštećeni. sada smo mi u pitanju, a drugi put će biti netko drugi. ali to je EHF, i onda im prigovoriš na suđenje, pa još jače udare po leđima i glavi. mi jesmo slabi, realno bez Duuvnjaka i Cindrića, bit će teško dobit i Ukrajinu, kamoli ne Srbiju...
(BoKemia, 13. januar 2022 22:24)

Super napisano, a sad zamisli sportiste Srbije, sve to tvoje na sta se zalis i na kvadrat...
To ti vjerovatno ne smeta, ili?
//Pozdrav Kaubojima (Ime vam govori mnogo toga, gonici krava, niste imali nista pametnije da smislite?? Revolverasi zvuci bolje...)

Giga Moravac

pre 2 godine

Bez obzira na današnje izdanje mislim da je Hrvatska ipak favorit protiv nas. Imaju veliko iskustvo, a i vraćaju se Cinrić i Duvnjak. Sa njima će biti to druga ekipa. Mi da učimo i da se spremamo za buduća prvenstva jer idemo uzlaznom putanjom i za par godina biće ovo vrlo jaka ekipa.Sa Nenadićem kao najiskusnijim uz ovakvog selektora možemo i medalje uskoro.

UVEK VERNO

pre 2 godine

Treba biti pošten pa reći da Hrvati brane srebro sa prošlog Eura. A to nije bilo tako davno. O kakvom bre padu govorimo? Tako smo i mi u košarci. Nešto lošiji rezultati u zadnje vreme, ali niko ne može da kaže da je ce da nas dobije sigurno. Tako su i oni u rukometu.
Previše smo poleteli bojim se, mogli bi nisko pasti u subotu...

Mihajlo

pre 2 godine

Ako Cindric ne bude igrao dobijamo sigurno a ako bude igrao onda je 50:50 utakmica. Treba im zatvoriti asistencije ka pivotu Sipicu,posebno ga Gadza stalno trazi i utrcavanja krila na pivota. Spolja deluje da Jaganjac nije u formi,Martinovic je jedini opasan suter,Lucin vise ide na tehniku i probija do kraja. Cini mi se da konacno mi Srbi imamo s cim da im se suprotstavimo i da ih pobedimo. Pratim samo kad reprezentacije igraju i mnogi su me iznenadili,prvi put su u reprezentaciji a odlicni su,posebno bih pohvalio levo krilo Sotica,ima vrhunsku realizaciju,morao je ranije dobiti sansu u reprezentaciji,tu je jos par mladih bombardera i dva vrhunska pivota,nema razloga da ne verujemo u pobedu protiv Hrvata,a mozda i Francuze pobedimo,ko zna,nisu igrali nista posebno,kad god su se Hrvati vracali u igru sudije im podele par iskljucenja,sedmeraca. Zato je bolje dobiti Hrvate,jer tesko je pobediti kad sudije navlace celu utakmicu za Francuze.

Red Storm

pre 2 godine

@Jbt sta je bivsih Srba na b92….
(Bane, 14. januar 2022 01:36)
Oni su i sada Srbi samo sto su Katolici i meni su vrlo dragi i OK.

Ideeeeeeeeeeeš

pre 2 godine

Bila dva fajta! Hrvati dođu na dva razlike i dobiju crveni karton i ostanu sa tri igrača manje i na kraju izgube sa minus pet.

BoKemia

pre 2 godine

samo mogu reći, da bih volio vidjet čehe u meču FRA-SRB, čisto da vidim komentare ovdje poslje utakmice, na gotovo identične situacije. suvišno je i pričat o ovim česima, obični plaćenici, gledam ih već ne znam ni sam koje prvenstvo, i uvijek nam sude u ključnim duelima, sigurno je slučajnost u pitanju, kao i sve ostalo kad je EHF u pitanju. a na stranu sad ovo zezanje ovdje, ovakvo suđenje ne bih poželio ni najgorem neprijatelju, ovo doslovce ubija drža sporta. a rukometni suci su sramota, svakog suđenja, i Ante Kostelić je bio rukometaš pa je kaže odlučio djecu stavit u sport u kojem neće biti sudaca, već samo staza i štoperica. i napravio šampione od oboje, da ih je poslo u svoj rukomet, vjerojatno bi Janica ispaštala zbog nekog Čeha, ili Ivica, ovi česi su sramota, i svaki put ih gledam em nemaju pojma sudit, em namjerno sude na štetu onih koji su odabrani prije utakmice da budu oštećeni. sada smo mi u pitanju, a drugi put će biti netko drugi. ali to je EHF, i onda im prigovoriš na suđenje, pa još jače udare po leđima i glavi. mi jesmo slabi, realno bez Duuvnjaka i Cindrića, bit će teško dobit i Ukrajinu, kamoli ne Srbiju. tako da, ne nadam se ničem dobrom, ali se nadam prolazu dok god postoje teoretske šanse.

Goša Smederevo

pre 2 godine

Hrvati su dvostruki olimpijski kao i svetski šampioni biće nam jako teško. Pogotovo što im se vraća srednji bek Cindrić i pivot Marić biće mnogo jači a srednji bek Gadža nije odgovorio izazovu ali jesu mladi Lučin i Srna. Biće vrlo čupavo u subotu.

pravda

pre 2 godine

Francuzi uz Špance decenijama unazad igraju najprljaviju odbranu na svetu. Takođe, decenijama unazad im se to toleriše. Onaj mali Mandić jeste naoravio glupost i zasluženo dobio oba kartona , ali budimo pošteni, tri isključenja u jednom napadu, od čega je jedno zbog prigovora, u trenutcima kad se lomi utakmica je čist bezobrazluk.

goran

pre 2 godine

Interesantnoj je da je samo četiri igrača Francuske postizalo golove. Deska je imao sedam, Mem šest, Fabregas pet, a Mae je postigao tri. Pa ko je onda dao preostalih 6 golova?!!!

Dekigrobar011

pre 2 godine

Nije mi jasan pristup Hr igrača ovako važnoj utakmici.
Mislim da je taktika HURAAAAAA potpuno neuračunljiva i pogrešna.
Startovi na ivici isključenja,tuča permanentna i incidenata ma pretek.
Ne može se amaterskim greškama dobiti iako oslabljen ipak vrhunski tim.
Samo čvrsta,mirna i pametno voljena igra bez silovanja,ludila i bez potrebne euforije.
Mislim da je utakmica Srb - Cro potpuno izjednačena gde bi recimo ovo divljanje moglo upaliti protiv zemalja iz okruženja.Protiv iskusnih,mirnih i pametnih reprezentacija ne.
Ostaje da vidimo može li se odigrati na najvišem nivou jer ekipa baš obećava.
Srećno momci u crvenom !

kralj

pre 2 godine

Sudije jesu navlacile za Francuze ali I Hrvati igraju cak I prljavije od Francuza,sva tri iskljucenja su bila,sedmerac ni u ludilu,tu sam prestao da gledam,ne volim nepravdu pa makar I prema Hrvatima.Imaju obe ekipe mnogo iskustva,imaju I pomoc sudija za razliku od nas,bice tesko,da se potucemo,pa kom opanci kom obojci,dobro smo I mi I imamo odlicnog selektora I dosta dobre igrace,podjednakog kvaliteta.

drago

pre 2 godine

Red Storm

Manda = Mandic, vise Hrvatica ima s tim imenom. Kako su Matic (Mate) i Antic (Ante) Srbi?


Treba uzeti u obzir da su nam falili Duvnjak, Cindric, Mamic, Stepancic a ne znam zašto nema Sege i Karacica. To je cijela vanjska linija + golman.

DrazHr

pre 2 godine

Kad se Francuzi žale na grubost,a zato i jesu toliko uspješni jer su u prošlosti najgrublje igrali,a suci im tolerirali takvu igru.