Aktuelno

Sreda, 22.12.2021.

08:29

Progovorila još jedna Plejbojeva zečica: "Drogirao nas je da bismo lakše širile noge"

Izvor: B92

Progovorila još jedna Plejbojeva zeèica: "Drogirao nas je da bismo lakše širile noge" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

203 Komentari

Sortiraj po:

Malo sutra

pre 2 godine

E moja Milice, svim normalnim ljudima se gade sve te zečice, fufice, i silikonske lutkice koje ceo zivot traže bogate uspešne sponzore, a onda im čim se ukaže prilike zabijaju nož u leđa.
(Playboy, 23. decembar 2021 16:14)

Ma kakvi normalni ljudi se njima ne bave. Hejtuju i "gade se" oni koji bi sa takvima da orgijaju i izivljavaju se ali su nebitni pa sede sami i frustrirani, puni mrznje.

Hmmm

pre 2 godine

Cemu ovi komentari ove zene naplacuju intervjue pa moraju nesto i da kazu. Pozeljno nesto sto dize tiraz.
Ono sto je zanimljivo za raspravu je da su se sve dobro udale.

Playboy

pre 2 godine

Gade mi se svi ovi muškarci koji mrze žene, kojima su žene uvek krive za sve, koji svaki loš postupak od bilo kog muškarca prema bilo kojoj ženi pravdaju nekim nebulozama. Kako ne kažete - e neka joj je pružio šta nije imala, i ona je njemu pružila šta on nije imao? Za lepe stvari? Vama je u glavama samo nasilje, samo silovanja, smao to biste hteli, iživljavanje na ženama kao slabijima od sebe jer ste toliko iskompleksirani da vas ni rođene majke ne vole?
(Milica, 22. decembar 2021 18:43)

E moja Milice, svim normalnim ljudima se gade sve te zečice, fufice, i silikonske lutkice koje ceo zivot traže bogate uspešne sponzore, a onda im čim se ukaže prilike zabijaju nož u leđa. Devojka je profesionalna Plejbojeva Zečica. Znaš li ti kakav je to zanat? Pa zar da nam jedna profesionalna prostitutka drži časove morala? Da nas farba kako joj je gazda na silu sipao kokain u šampanjac svako veče desetak godina u nizu? Ne budimo naivni Milice.

Borkes

pre 2 godine

@uskok
Да си мало размислио пре него што си оставио коментар увидео би и сам да је човек био у праву.
Замисли само неког зависника од секса који има брдо лове када дође у позне године, у животно доба када "питон" спава и никава Вијагра га не може пробудити.
Тешке су то муке.
Идемо даље.

E, bas si odbrusio

pre 2 godine

@Zanimljiv broj mizogena i iskompleksiranih likova u komentarima. Kad bi samo žene bile razlog što vi živite promašen život... Ali one su samo ogledalo toga da ste luzeri i zato ih i mrzite.
(Djoksa, 23. decembar 2021 07:25)

Na jednu generalizaciju drugom generalizacijom. Nemas niti jedan razlog da mislis o sebi da si nesto posebno ni intelektualno ni duhovno.

Vladan R

pre 2 godine

Najobicnije rospije. Prijao im je sav taj glamur, raskos, popularnost, zelele tada da mnogo toga probaju, sad su najednom postale svetice i nesto kao fine. I danas, svako malo, izlaze slike, gde gole ili u najboljem slucaju polugole devojke, u gomili, sa osmehom od uva do uva, okruzuju razno razne bogate plejboje. Za 10 ili 20 godina kad im atraktivnist opadne, krenuce sa pricama kako nisu znale sta rade, kako su zloupotrebljene, i da se na sve zale, zeleci damo dodatnu popularnost i da izvuku jos koji dolar vise. Fuj.

Kosta

pre 2 godine

Pocev od 1920 polozaj polova u drustvu je temeljno promesan i sa neizvesnim ishodom. Ne cudi da su danas svi zbunjeni nekim novim polozajem do koga smo dosli marketingom odozgo, a ne razvojem zajednice.

Tradicionalna porodica je u polu ilegali, promocija novih pod polova je u jeku, a partnerstvo treba da zameni brak kod raznopolnih zajednica.
Na braku se insistira jedino od strane gej populacije.

Prostitucija je konacno konstatovana kao sira aktivnost koja ne podrazumeva seks iskljucivo vec se odnosi na trgovinu moralnim vrednostima pre svega.

Svedocenja prostitutki, u starom znacenju te reci, izaziva mnoge frustrirane komentare.
Umesto sazaljenja i empatije prema bicima koja su trgovala svojim telima bivsi zapostavljena od svojih tada vec unistenih porodica.

Saša

pre 2 godine

Progovorila još jedna Plejbojeva zečica: "Drogirao nas je da bismo lakše širile noge"

Ako ih širiš,svejedno je da li to radiš lakše ili "teže".
Uostalom,savršeno dobro ste znale zašto ste tamo i tamo ste bile svojom voljom.

Salle

pre 2 godine

Ovo je naravno strašno, ali mnogo strašnije je da su te žene sve to znale, i svesno ćutale o tome...msm, baš nijedna od njih koliko, 100? 1000? da se otme i kaže kako ih zlostavljaju tamo? Nezahvalno je ovako iz trećeg lica pisati i suditi o tome, ali sve one govore posle X godina o tome kako su bile zlostavljane i omaložavane, a nigde ne pominju što su se uopšte upustile u to. Uvek ću podržavati prava žena, i stati protiv nasilja uopšte, ali koliko god želim da se napregnem u ovom slučaju, nekako mi sve ovo jeftino deluje. Opet kažem, nemam pojma da li su bile zastrašivane ili šta, ali da bar jedna nije mogla da se otme iz tih kandži i kaže sve to za njegovog života....ne znam više ništa. Sa ovim internetom prava ljudska osobina izgleda izlazi na videlo...ne sviđa mi se uopšte.

Ciklicna desavanja….

pre 2 godine

@Šemsa
Njegove “devojke” su bile “legalne” prostitutke koje su tamo zivele i radile sta su radile i za to bile dobro placene. A naravno da su se i drogirali jer kapiram da ti nije lako da sa 20-30 legnes sa nekim ko ima 70/80/90 godina a za to si ipak placen pa ono kao moras. Ipak ti treba stimulans. Mozes ti to da nazivas kako zelis ali je tako. Ovo sada su samo pokusaji da se to jos malo unovci jer je matori umro pa je vecini nestao stalni izvor prihoda .. Treba zaliti prave zrtve, o njima pricati i njima pomagati. Ima ih toliko da niste svesni.

Markobg

pre 2 godine

Koji kralj!
Pa ko mu je bio ravan?

@Mazalo


Samo Čarli Šin je ravan Hju Hefneru!
(Oliver, 22. decembar 2021 22:12)

Iz najboljih dana nije za bacanje ni Džek Nikolson.

Djoksa

pre 2 godine

Zanimljiv broj mizogena i iskompleksiranih likova u komentarima. Kad bi samo žene bile razlog što vi živite promašen život... Ali one su samo ogledalo toga da ste luzeri i zato ih i mrzite.

Uskok

pre 2 godine

Kakav razvratnik matori je to bio, kako je njemu starost bijedna bila.
(marko, 22. decembar 2021 16:38)

I ja se slažem, bijednik. Imati milion godina i biti okružen milionima dolara i isto toliko zečica. Kakav promašaj u životu...a mogao je da bude farmer na srednjem zapadu, mogao je da bude bagerista, mogao je da ima pečenjaru...ccc

XP

pre 2 godine

E'o ih vrlih komentatora, koji imaju žene koje im "ne daju", koje su im se uvalile "na gajbu" (u brak), koji ne smeju njima da pisnu, koji su i sami besparovići i lenštine, nikakvi frajeri, ružnjikavi, priglupi, bez šarma, i oni nađu da nekome komentarišu za to što se žali da ga je bilo ko drigorao? Pogledajte, lepo žena kaže da LAKŠE šire noge, a ne da ih uopšte šire. Jadni vi, jadni vaši roditelji i jadna vaša deca sa vama takvima. A i ovaj svet sa vama takvima!
(Šemsa, 22. decembar 2021 22:48)

Čime ih je drogirao da LAKŠE šire noge? Sa WD-40?

mich

pre 2 godine

Hefner pre svega jedan veliki gospodin, covek proveo zivozćt u bade mantilu i okruzen sa 30 zena, pa on je bog, a ove "klosarke" sto ga danas optuzuju, pa ceo svet zna zasto su bile tamo...

Alain Charnier

pre 2 godine

Niko nikoga nema pravo da siluje. Ni da ti je rođena supruga. Čak i ako ti kaže da hoće seks, pa onda kaže da neće, ti ne smeš da navaljuješ. Isto je i sa drogom. U zatvor.
(Hipo, 22. decembar 2021 17:20)

A ako slucajno kaze da nece, pa onda da hoce, a ti nastavis da navaljujes - na vesala...

Profesor Dušan

pre 2 godine

dobro otišle same tamo
nisu mislile da hrana, odeća, prestiž, titula mis, naslovna strana i sve što ide uz to se dobija za badava ?

Mislim nije to publikacija univerziteta za negu lepote aman ...

mozga bez ..

C i n i k

pre 2 godine

Nikakva droga njima nije bila potrebna, tu je bila rec o visokoj prostiruciji pretezno za VIP osobe iz Usa i Arabije, sa zagarantovanom diskrecijom, i uz cene sa 6 nula, svi su sve znali i svi su dobrovoljno u tome bili...

Oliver

pre 2 godine

@kiki


E moja Kiki,ocigledno je da ti ne znas nas muskarce. Vecina nas muskaraca,neprivlacne zene koje niko nece, nazivamo zargonski "otpacima". Naravno samo u nasim muskim razgovorima,dok se pred vama pretvaramo i lazemo vas,heheh

Šemsa

pre 2 godine

E'o ih vrlih komentatora, koji imaju žene koje im "ne daju", koje su im se uvalile "na gajbu" (u brak), koji ne smeju njima da pisnu, koji su i sami besparovići i lenštine, nikakvi frajeri, ružnjikavi, priglupi, bez šarma, i oni nađu da nekome komentarišu za to što se žali da ga je bilo ko drigorao? Pogledajte, lepo žena kaže da LAKŠE šire noge, a ne da ih uopšte šire. Jadni vi, jadni vaši roditelji i jadna vaša deca sa vama takvima. A i ovaj svet sa vama takvima!

Miško

pre 2 godine

Nimalo mi nije žao nijedne od ovih devojaka,jer su sve svesno odabrale taj put zarad novca/slave/čega već. Decenijama se znalo ko su i šta su,te da se u Hefovu vilu ne useljavaju kako bi igrale šah i domine sa njim. Dobro,možda neku malo jaču verziju domina… I što neko reče,sve do jednoj bi im više bila potrebna droga za skupljanje nogu.

Марко

pre 2 godine

“””Sudeci po komentarima skroz je ok da ja nadjem gomilu cimera, dorgiram ih i silujem jer Boze moj sami su pristali da budu moji cimeri.
(hm, 22. decembar 2021 18:07)

Цимери обично деле трошкове становања, а нешто ми се чини да овде договор није био баш такав.

Oliver

pre 2 godine

Nije to nista. Treba da procitate sta rade elitne prostitutke u Emiratima. Recimo, citao sam ispovest jedne koja je za 5000 dolara na dan radila sve u seksu ukljucujuci svakodnevnu urofiliju i koprofiliju. ( Ko ne zna ove termine,neka gugla). Posle godinu dana "rada" se povukla sa 1825000 dolara na računu. Naravno,sve je bilo apsolutno dobrovoljno,maltene pod ugovorom.

BobmarkSRB "kojekude"

pre 2 godine

Navodna silovanja i zlostavljanja "od ranije" su neki novi trend sto u svetu pa i kod nas. Sve mi se cini da je Sotona zavladala a uz to je zenskog roda :).

Toto-ko-tunjo

pre 2 godine

“””Sudeci po komentarima skroz je ok da ja nadjem gomilu cimera, dorgiram ih i silujem jer Boze moj sami su pristali da budu moji cimeri.
(hm, 22. decembar 2021 18:07)

Цимери обично деле трошкове становања, а нешто ми се чини да овде договор није био баш такав.
(Марко, 22. decembar 2021 21:13)

Sjajno! ;)

Aleksandar

pre 2 godine

Čekajte, ljudi. Od kada je to Hefova vila "zloglasna"? Ovaj svet ide dođavola. Sreća Hefova, pa ne mora ovo da gleda.
Istina je da su se zečice utrkivale koja će prva da raširi noge, a Hef je to i te kako plaćao. O tome ne govore.

kiki

pre 2 godine

@Long John, Da li ti to opisujes devojke kao "skot" i "otpatke"?!? Majko mila, koliko debilan moras biti da tako nazivas ljudska bica...To sto su neke devojke manje privlacne ne daje tebi za pravo da tako pricas o njima, jako, jako losa osoba samo moze ovako nesto da izgovori. Prilazili su mi mnogi muskarci u zivotu i mnoge sam odbila na fin nacin, nikad ih ne nazvavsi ni iza ledja ovakvik pogrdnom nazivima.

hahahhaa

pre 2 godine

Sudeci po komentarima skroz je ok da ja nadjem gomilu cimera, dorgiram ih i silujem jer Boze moj sami su pristali da budu moji cimeri.
(hm, 22. decembar 2021 18:07)

Hahahaha , izgleda da se samo pravis blesav. Niko od ovih koji su bili u vili nisu dosli kod Hefnera da im bude cimer. Vec iz toga sledi da ti je komentar potpuno pogresan. Sve su dosle tamo da bi se j..... s dedom za pare. Niko ih nije drogirao nego su se same drogirale. One dve sestre bliznakinje nisi trebao ni da drogiras. Mozes da ukucas njihova imena na guglu pa da vidis cime se sad bave kad su se spasle od Hefnera (teske pornicarke).

Todor

pre 2 godine

Pa ko vam je kriv što niste otišli u Dubai, svako veče modne revije, para do krova :)
(Veliki brat, 22. decembar 2021

Mislio si "modne ravije"...

UzasiPromiskuiteta

pre 2 godine

Znale su sta ce raditi tamo, ono sto nisu znale je da nema tih para koje umiruju odvratnost. Znao je Hju pa im je nudio sedativ. Uz obesvescivac im je jedino bio podnosljiv matori zborani pokvarenjak.

Ана

pre 2 godine

Сама је изабрала тај пут.
Могла је и другачије да живи да је хтела...тако да, све има своју цену.

gißtro

pre 2 godine

Jadna žena šta je sve preživela, ne bio joj u koži... Zamisli monstruma da ih drogira da bi širile noge. Strašno pa ja sam šokiran. ?

Long John

pre 2 godine

"Drogirao nas je da bismo lakše širile noge."
Strašno!!!! Pa zar u tom sportu nema doping kontrole?
Mada ne mogu baš da 100% poverujem, imam drugara koji je spavao sa X devojaka, sačeka 05h i kraj u nekom klubu a onda vodi kući otpatke, ono što niko nije već odveo u normalno vreme.... sutra se po pravilu da ga ne bi zaebavali prvi javi i žali kako je bio pijan (od 2 piva) i nije znao šta radi i kako mu je teško palo buđenje pored skota. Hafner mi deluje kao pijanstvo posle 2. flaše piva....

marek

pre 2 godine

Realno, one su bile ono što se danas naziva seks radnicama. E sad, da li treba da se organizuju u sindikat i bore za bolje uslove rada (tj. bez hemijskih pomagala) mislim se, što da ne? Ali trebalo bi i da se pridržavaju non disclosure agreement-a kao i svaki pravi profesionalac, odnosno profesionalka, ipak su pošteno plaćene - to nijedna ne osporava.

severnjak

pre 2 godine

Bukvalno vas niko nije terao da idete kod cike u Playboy Mansion. Sad su sve produhovljene, a dok su naduvavale gajde i zivele u luksuzu nista nisu govorile. Bljak. Licemerije uzelo maha nekontrolisano.

i tako to..

pre 2 godine

Najbolje bi bilo da si sedela sa njim, pila caj od nane i cavrljala o Dostojevskom ili igrala domine, a da ti je na racun konstantno legao masan honorar... Jer verovatno si samo to ocekivala, kada si presla prag njegove vile!

drama

pre 2 godine

Za sve druge teme mogu da razumem ove zgrožene puritance u komentarima, samo ne da se šokiraju time što je bilo seksa i droge u Plejboj vili. E tad znam da se zgražavate samo jer vam fali pažnje.

Vladan Grujić

pre 2 godine

Da li nekome Holi Medison izgleda kao žena koju treba drogirati da bi, citiram nju samu "lakše širila noge"?
Ono što sam ja video u TV reality-ju "Girls from the Playboy mansion" su tri radodajke koje bi za bezbrižan i luksuzan život dale SVE. Moja favoritkinja je bila ona priglupa Bridžit(ka). Da li je stvarno glupa ili je glumila glupaču, to je već njen problem.
Očigledno je Holi Medison uhvatila neka kriza (finansijska ili kriza godina) pa sad po medijima razvlači nekada dragog "sugar daddy"-ja, kako bi zardila neki dolar više ili našla nekog novog "taticu".

XP

pre 2 godine

Sudeci po komentarima skroz je ok da ja nadjem gomilu cimera, dorgiram ih i silujem jer Boze moj sami su pristali da budu moji cimeri.
(hm, 22. decembar 2021 18:07)

Kako nisu bile "cimerke" sa nekim konobarom, taksistom, magacionerom iz "Volmarta"?

Japanski car

pre 2 godine

Seko bila si k.rva tolike godine i za tebe se zna isključivo zbog njega. Mogla si da odeš da si htela kad god, ali pare su ipak bitne.

Neka tamo

pre 2 godine

@ Nije vam bilo doma dobro sa roditeljima? Sve slozeno ,oprano , skuvano.
Umesto dalje skole ili posla , sto su vas isti savetovali. Vi pravo u fabriku sexa.
Ako budete imale decu,posavetujte je. Da ne prave istu gresku.
(Istinaa, 22. decembar 2021 18:38)

Ko kaže da su im mame i tate dozvoljavali da žive kao u hotelu i to besplatno? Previše si ti, i slični tebi, razmažen, bahat i nisi mrdnuo iz maminog i tatinog gnezda do tridesete.
Ima žena koje su se obrazovale, tražile posao i opet naišle na zlostavljače. Seksualne. Takvih je previše, to su bolesni ljudi.
Svima je zajedničko da su ih zlostavljali muškarci, bile one obrazovane ili ne, vredne ili ne, lepe ili ne, mlade ili ne.
Zapamtite tu istinu, jednu jedinu.

Dr. Realan

pre 2 godine

“””Sudeci po komentarima skroz je ok da ja nadjem gomilu cimera, dorgiram ih i silujem jer Boze moj sami su pristali da budu moji cimeri.
(hm, 22. decembar 2021 18:07)
“””

Sve se bojim da su plaćale kiriju kao svaki drugi normalni cimeri.

Pravda za Hjua

pre 2 godine

Presmesno, bar kako je predstavljeno, ja cenim da je tu bilo svasta ali da 91-godisnji deda sa jednom nogom u grobu moze da se izivljava nad mladim i snaznim zenama to ne mogu nikako poverovati. Pri tome kao ona osisala kosu on joj rekao da izgleda odvratno/jeftino... vau, mislim sta sad s tim? Lik je bio dzukela ali za tako nesto se ne ide u zatvor.

Petar

pre 2 godine

Sudeci po komentarima skroz je ok da ja nadjem gomilu cimera, dorgiram ih i silujem jer Boze moj sami su pristali da budu moji cimeri.
(hm, 22. decembar 2021 18:07)

Niti su one bile cimerke niti su zivjele u sobi....
Totalno ti je promašeno poredjenje.

Istinaa

pre 2 godine

Nije vam bilo doma dobro sa roditeljima? Sve slozeno ,oprano , skuvano.
Umesto dalje skole ili posla , sto su vas isti savetovali. Vi pravo u fabriku sexa.
Ako budete imale decu,posavetujte je. Da ne prave istu gresku.

Istinaa

pre 2 godine

Nije vam bilo doma dobro sa roditeljima? Sve slozeno ,oprano , skuvano.
Umesto dalje skole ili posla , sto su vas isti savetovali. Vi pravo u fabriku sexa.
Ako budete imale decu,posavetujte je. Da ne prave istu gresku.

Neko iz mase

pre 2 godine

Znači one su širle noge svakako a on im je pomagao da to lakše urade i kad ih nije ubacio u testament onda je to pomaganje zloupotreba.

EU Citizen

pre 2 godine

Obožavam ove prostitutke koje uzmu pare, pa kada vide da mogu nešto da ušićare na levičarskom političkom kriminalu i woke histeriji, odjednom "razviju" savest, sumnje, kajanje, i, razume se, počnu sa masnim laganjem o banalnim seksualnim transakcijama i dilovima tipa seks za pare ili seks za posao/ulogu/unapređenje na koje su same i dobrovoljno pristale, iako su, razume se, imale i te kakav izbor, pre svega da se jednostavno okrenu i odu, postoje stotine miliona atraktivnih ali poštenih devojaka na svetu koje rade po buticima, restoranima i slično, i niti se prostituišu (protiv čega ja lično, da se razumemo, nemam ništa protiv za punoletne ljude, i ne mislim da je nešto ružno i nepošteno, iako svojoj kćeri takvu karijeru nikad ne bih savetovao,. slično kao što joj ne bih preporučio da bude čistačica ili nešto slično), a još manje se bave ovakvim ružnim i perfidnim ličnim nameštaljlama i političkom propagandom za pare, što je apsolutno dno života, sto puta gore od onoga što su kod Hjua u kući radile.

Milica

pre 2 godine

Gade mi se svi ovi muškarci koji mrze žene, kojima su žene uvek krive za sve, koji svaki loš postupak od bilo kog muškarca prema bilo kojoj ženi pravdaju nekim nebulozama. Kako ne kažete - e neka joj je pružio šta nije imala, i ona je njemu pružila šta on nije imao? Za lepe stvari? Vama je u glavama samo nasilje, samo silovanja, smao to biste hteli, iživljavanje na ženama kao slabijima od sebe jer ste toliko iskompleksirani da vas ni rođene majke ne vole?

joj

pre 2 godine

Matori je zloupotrebljavao njihovo poverenje, naivnost i težak materijalni položaj.
:-)
(Dragoslav, 22. decembar 2021 17:21) # Link komentara
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

Ma jok nego su sve zene iz bogatih porodica isle u vilu, siromastvo bas nikakve veze nije imalo s tim.

meki

pre 2 godine

A sigurno je mislila da je dosla u samostan.
(valpovo city, 22. decembar 2021 16:03)

Moguce, Hefner je oduvek izgledao onako isposnicki, i jos kad otvori velika drvena vrata. Lako je pogresiti

Samo nemoj po kosi

pre 2 godine

I danas bi sve to ponovile za slavu i pare a sad glume neko ludilo aj makse. Da nisi htela siriti nogu kad god matorcu zapane ne bi ni otisla tamo. A verovatno ste i ugovor potpisali pre toga

Hipo

pre 2 godine

Niko nikoga nema pravo da siluje. Ni da ti je rođena supruga. Čak i ako ti kaže da hoće seks, pa onda kaže da neće, ti ne smeš da navaljuješ. Isto je i sa drogom. U zatvor.

Pokondirena tikvica

pre 2 godine

Ja sam mislio da one idu tamo da izucavaju ucenja drevnih kineskih mudraca,kakvo sirenje nogu,kakav nemoral,iznenadjen sam.

Realno

pre 2 godine

Zato ne treba legalizovati prostituciju.
Ljudima (muskarcima i zenama) iz d u glavu dodje tek oko 40-te godine, i onda tek shvate kakve su uzasne greske cinili, a nisu morali.

Oliver

pre 2 godine

@Nada

Naravno da je sve bilo na dobrovoljnoj bazi,moze da nam ispriča i nasa Stanija. Devojke su mogle da odu kad god pozele i niko ih nije prisiljavao na bilo sta,niti na lekove,niti na seks. One su to same zelele,a zauzvrat su dobijale besplatan smestaj,najbolju hranu i pice,slikanje za Playboy,slavu,novac itd. Hju Hefner je ostvario san svakog strejt muskarca- da celog zivota bude okruzen prelepim i glupim mladim zenama s kojima je mogao da radi sta hoce u seksu!

Play boy

pre 2 godine

Ko vas je prisiljavao da idete k Hafneru?
Dok ste živele u luksuzu i dobro zaradjivale
niste se nikome zalile. Sada kada ga više
nema da i on iznese svoje izjave, optuzujete
ga. A širile ste noge i bez uzimanja droge.

Profa

pre 2 godine

Mozda se na ovu tuznu pricu prepunu emocija upeca opet neki dobrostojeci cikica 80 + i eto njoj opet lagodnog zivota .. Stvarno tesko s...e !!!

oduzmi sve

pre 2 godine

I sad jos i zaradjuje na prljavstini koju iznosi u javnost iz svog bludnog zivota!!!!! Pa to samo ima u ovom nenormalnom svetu.
Da se ja pitam, ja bih joj sad sve oduzeo sto je stekla od bludnicenje i sve po cemu bi bila poznata je da je jos jedna bludnica koja je pristala da bude sve to zarad slave i para. NA ZID SRAMA A NE DA MISLI DA JE ZRTVA!!!!!!!
DA SE STANE VISE NA PUT OVIM LUDACIMA I SVEMU STO ONI PREDSTAVLJAJU!!!!!

realno

pre 2 godine

"NE" Stani, imam decka(muza), prekini.. ok, u redu sestro draga prekidam, prepade me.. 3 minuta kasnije, cekaj pa zasto nastavi sama da skidas pantalone, a i gaće sad? pa zuljaju me nesto.. 10 godina kasnije: a rekla sam mu "NE"!!

Oliver

pre 2 godine

Quaaluds ili metakvalon nije droga,nego efikasan sedativ i hipnotik. Koristio se sedamdesetih za lecenje nesanice,a po mehanizmu dejstva slican je barbituratima i danasnjim benzodijazepinima. To sto se zloupotrebljavao kao "disko keks" u klubovima kao rekreacijska droga,je druga prica. I danas mnogi zloupotrebljavaju bensedin,ali to ne znaci da je bensedin droga.

Ljuba

pre 2 godine

Sta je očekivala ulaskom u Playboy kuću? Sve su se dobrovoljno prijavile i dobronsu znale dešavanja u kući, ali niko ništa nije prijavljivao upravo iz koristi. Sada kada je matori otišao i kada nema keša ajde da ga pljujemo kako smo mi jadne i poštene...

Vedran

pre 2 godine

Sigurno je da tu ima istine ali što se nisi pokupila i otišla?Sad kad je Hefner mrtav nema priliva pa hajde da napišem neku jeftinu knjigu kako bi prikupila na olak način još love.Hefner sigurno nije bio mala maca ali ni vi zajedno sa njim niste bili naivni.

Stojan

pre 2 godine

Suze mi idu niz lice. Kakva je nepravda učinjena ovim divnim nevinim bićima. Onaj zli čičica Hefner im obezbedio lagodan život ali, zamislite, hteo nešto od njih zauzvrat. I one svojevoljno pristale...

Mr. Max

pre 2 godine

Mučenice a jedva su čekale da ih primi u svoju vilu. Sad otkrivaju tajne posle njegove smrti jer ih nije stavio u testament. Iskopaće njega Bili.

Vladimir

pre 2 godine

Ako su one odlazile u tu vilu misleći da će tamo po ceo dan smo da se kupaju u bazenu, onda treba neki psiholog ozbiljno da se pozabavi tim devojkama.

2CRAZY

pre 2 godine

Ajde, ronim suze...
A sta ste trazile tamo?
Sistem u Americi pokusava da zene ucini sto ravnopravnijim, sto je potpuno ispravno, problem je sto dosta zena zloupotrebljava taj sistem.

Stojan

pre 2 godine

Suze mi idu niz lice. Kakva je nepravda učinjena ovim divnim nevinim bićima. Onaj zli čičica Hefner im obezbedio lagodan život ali, zamislite, hteo nešto od njih zauzvrat. I one svojevoljno pristale...

Vladimir

pre 2 godine

Ako su one odlazile u tu vilu misleći da će tamo po ceo dan smo da se kupaju u bazenu, onda treba neki psiholog ozbiljno da se pozabavi tim devojkama.

meki

pre 2 godine

A sigurno je mislila da je dosla u samostan.
(valpovo city, 22. decembar 2021 16:03)

Moguce, Hefner je oduvek izgledao onako isposnicki, i jos kad otvori velika drvena vrata. Lako je pogresiti

XP

pre 2 godine

Sudeci po komentarima skroz je ok da ja nadjem gomilu cimera, dorgiram ih i silujem jer Boze moj sami su pristali da budu moji cimeri.
(hm, 22. decembar 2021 18:07)

Kako nisu bile "cimerke" sa nekim konobarom, taksistom, magacionerom iz "Volmarta"?

Mr. Max

pre 2 godine

Mučenice a jedva su čekale da ih primi u svoju vilu. Sad otkrivaju tajne posle njegove smrti jer ih nije stavio u testament. Iskopaće njega Bili.

Samo nemoj po kosi

pre 2 godine

I danas bi sve to ponovile za slavu i pare a sad glume neko ludilo aj makse. Da nisi htela siriti nogu kad god matorcu zapane ne bi ni otisla tamo. A verovatno ste i ugovor potpisali pre toga

Aleksandar

pre 2 godine

Čekajte, ljudi. Od kada je to Hefova vila "zloglasna"? Ovaj svet ide dođavola. Sreća Hefova, pa ne mora ovo da gleda.
Istina je da su se zečice utrkivale koja će prva da raširi noge, a Hef je to i te kako plaćao. O tome ne govore.

Neko iz mase

pre 2 godine

Znači one su širle noge svakako a on im je pomagao da to lakše urade i kad ih nije ubacio u testament onda je to pomaganje zloupotreba.

Vedran

pre 2 godine

Sigurno je da tu ima istine ali što se nisi pokupila i otišla?Sad kad je Hefner mrtav nema priliva pa hajde da napišem neku jeftinu knjigu kako bi prikupila na olak način još love.Hefner sigurno nije bio mala maca ali ni vi zajedno sa njim niste bili naivni.

C i n i k

pre 2 godine

Nikakva droga njima nije bila potrebna, tu je bila rec o visokoj prostiruciji pretezno za VIP osobe iz Usa i Arabije, sa zagarantovanom diskrecijom, i uz cene sa 6 nula, svi su sve znali i svi su dobrovoljno u tome bili...

Japanski car

pre 2 godine

Seko bila si k.rva tolike godine i za tebe se zna isključivo zbog njega. Mogla si da odeš da si htela kad god, ali pare su ipak bitne.

Oliver

pre 2 godine

Quaaluds ili metakvalon nije droga,nego efikasan sedativ i hipnotik. Koristio se sedamdesetih za lecenje nesanice,a po mehanizmu dejstva slican je barbituratima i danasnjim benzodijazepinima. To sto se zloupotrebljavao kao "disko keks" u klubovima kao rekreacijska droga,je druga prica. I danas mnogi zloupotrebljavaju bensedin,ali to ne znaci da je bensedin droga.

Марко

pre 2 godine

“””Sudeci po komentarima skroz je ok da ja nadjem gomilu cimera, dorgiram ih i silujem jer Boze moj sami su pristali da budu moji cimeri.
(hm, 22. decembar 2021 18:07)

Цимери обично деле трошкове становања, а нешто ми се чини да овде договор није био баш такав.

Dr. Realan

pre 2 godine

“””Sudeci po komentarima skroz je ok da ja nadjem gomilu cimera, dorgiram ih i silujem jer Boze moj sami su pristali da budu moji cimeri.
(hm, 22. decembar 2021 18:07)
“””

Sve se bojim da su plaćale kiriju kao svaki drugi normalni cimeri.

Pokondirena tikvica

pre 2 godine

Ja sam mislio da one idu tamo da izucavaju ucenja drevnih kineskih mudraca,kakvo sirenje nogu,kakav nemoral,iznenadjen sam.

Ljuba

pre 2 godine

Sta je očekivala ulaskom u Playboy kuću? Sve su se dobrovoljno prijavile i dobronsu znale dešavanja u kući, ali niko ništa nije prijavljivao upravo iz koristi. Sada kada je matori otišao i kada nema keša ajde da ga pljujemo kako smo mi jadne i poštene...

oduzmi sve

pre 2 godine

I sad jos i zaradjuje na prljavstini koju iznosi u javnost iz svog bludnog zivota!!!!! Pa to samo ima u ovom nenormalnom svetu.
Da se ja pitam, ja bih joj sad sve oduzeo sto je stekla od bludnicenje i sve po cemu bi bila poznata je da je jos jedna bludnica koja je pristala da bude sve to zarad slave i para. NA ZID SRAMA A NE DA MISLI DA JE ZRTVA!!!!!!!
DA SE STANE VISE NA PUT OVIM LUDACIMA I SVEMU STO ONI PREDSTAVLJAJU!!!!!

i tako to..

pre 2 godine

Najbolje bi bilo da si sedela sa njim, pila caj od nane i cavrljala o Dostojevskom ili igrala domine, a da ti je na racun konstantno legao masan honorar... Jer verovatno si samo to ocekivala, kada si presla prag njegove vile!

Istinaa

pre 2 godine

Nije vam bilo doma dobro sa roditeljima? Sve slozeno ,oprano , skuvano.
Umesto dalje skole ili posla , sto su vas isti savetovali. Vi pravo u fabriku sexa.
Ako budete imale decu,posavetujte je. Da ne prave istu gresku.

severnjak

pre 2 godine

Bukvalno vas niko nije terao da idete kod cike u Playboy Mansion. Sad su sve produhovljene, a dok su naduvavale gajde i zivele u luksuzu nista nisu govorile. Bljak. Licemerije uzelo maha nekontrolisano.

Ана

pre 2 godine

Сама је изабрала тај пут.
Могла је и другачије да живи да је хтела...тако да, све има своју цену.

Miško

pre 2 godine

Nimalo mi nije žao nijedne od ovih devojaka,jer su sve svesno odabrale taj put zarad novca/slave/čega već. Decenijama se znalo ko su i šta su,te da se u Hefovu vilu ne useljavaju kako bi igrale šah i domine sa njim. Dobro,možda neku malo jaču verziju domina… I što neko reče,sve do jednoj bi im više bila potrebna droga za skupljanje nogu.

Todor

pre 2 godine

Pa ko vam je kriv što niste otišli u Dubai, svako veče modne revije, para do krova :)
(Veliki brat, 22. decembar 2021

Mislio si "modne ravije"...

Petar

pre 2 godine

Sudeci po komentarima skroz je ok da ja nadjem gomilu cimera, dorgiram ih i silujem jer Boze moj sami su pristali da budu moji cimeri.
(hm, 22. decembar 2021 18:07)

Niti su one bile cimerke niti su zivjele u sobi....
Totalno ti je promašeno poredjenje.

2CRAZY

pre 2 godine

Ajde, ronim suze...
A sta ste trazile tamo?
Sistem u Americi pokusava da zene ucini sto ravnopravnijim, sto je potpuno ispravno, problem je sto dosta zena zloupotrebljava taj sistem.

Toto-ko-tunjo

pre 2 godine

“””Sudeci po komentarima skroz je ok da ja nadjem gomilu cimera, dorgiram ih i silujem jer Boze moj sami su pristali da budu moji cimeri.
(hm, 22. decembar 2021 18:07)

Цимери обично деле трошкове становања, а нешто ми се чини да овде договор није био баш такав.
(Марко, 22. decembar 2021 21:13)

Sjajno! ;)

UzasiPromiskuiteta

pre 2 godine

Znale su sta ce raditi tamo, ono sto nisu znale je da nema tih para koje umiruju odvratnost. Znao je Hju pa im je nudio sedativ. Uz obesvescivac im je jedino bio podnosljiv matori zborani pokvarenjak.

hahahhaa

pre 2 godine

Sudeci po komentarima skroz je ok da ja nadjem gomilu cimera, dorgiram ih i silujem jer Boze moj sami su pristali da budu moji cimeri.
(hm, 22. decembar 2021 18:07)

Hahahaha , izgleda da se samo pravis blesav. Niko od ovih koji su bili u vili nisu dosli kod Hefnera da im bude cimer. Vec iz toga sledi da ti je komentar potpuno pogresan. Sve su dosle tamo da bi se j..... s dedom za pare. Niko ih nije drogirao nego su se same drogirale. One dve sestre bliznakinje nisi trebao ni da drogiras. Mozes da ukucas njihova imena na guglu pa da vidis cime se sad bave kad su se spasle od Hefnera (teske pornicarke).

Play boy

pre 2 godine

Ko vas je prisiljavao da idete k Hafneru?
Dok ste živele u luksuzu i dobro zaradjivale
niste se nikome zalile. Sada kada ga više
nema da i on iznese svoje izjave, optuzujete
ga. A širile ste noge i bez uzimanja droge.

Profesor Dušan

pre 2 godine

dobro otišle same tamo
nisu mislile da hrana, odeća, prestiž, titula mis, naslovna strana i sve što ide uz to se dobija za badava ?

Mislim nije to publikacija univerziteta za negu lepote aman ...

mozga bez ..

realno

pre 2 godine

"NE" Stani, imam decka(muza), prekini.. ok, u redu sestro draga prekidam, prepade me.. 3 minuta kasnije, cekaj pa zasto nastavi sama da skidas pantalone, a i gaće sad? pa zuljaju me nesto.. 10 godina kasnije: a rekla sam mu "NE"!!

Pravda za Hjua

pre 2 godine

Presmesno, bar kako je predstavljeno, ja cenim da je tu bilo svasta ali da 91-godisnji deda sa jednom nogom u grobu moze da se izivljava nad mladim i snaznim zenama to ne mogu nikako poverovati. Pri tome kao ona osisala kosu on joj rekao da izgleda odvratno/jeftino... vau, mislim sta sad s tim? Lik je bio dzukela ali za tako nesto se ne ide u zatvor.

Oliver

pre 2 godine

Nije to nista. Treba da procitate sta rade elitne prostitutke u Emiratima. Recimo, citao sam ispovest jedne koja je za 5000 dolara na dan radila sve u seksu ukljucujuci svakodnevnu urofiliju i koprofiliju. ( Ko ne zna ove termine,neka gugla). Posle godinu dana "rada" se povukla sa 1825000 dolara na računu. Naravno,sve je bilo apsolutno dobrovoljno,maltene pod ugovorom.

EU Citizen

pre 2 godine

Obožavam ove prostitutke koje uzmu pare, pa kada vide da mogu nešto da ušićare na levičarskom političkom kriminalu i woke histeriji, odjednom "razviju" savest, sumnje, kajanje, i, razume se, počnu sa masnim laganjem o banalnim seksualnim transakcijama i dilovima tipa seks za pare ili seks za posao/ulogu/unapređenje na koje su same i dobrovoljno pristale, iako su, razume se, imale i te kakav izbor, pre svega da se jednostavno okrenu i odu, postoje stotine miliona atraktivnih ali poštenih devojaka na svetu koje rade po buticima, restoranima i slično, i niti se prostituišu (protiv čega ja lično, da se razumemo, nemam ništa protiv za punoletne ljude, i ne mislim da je nešto ružno i nepošteno, iako svojoj kćeri takvu karijeru nikad ne bih savetovao,. slično kao što joj ne bih preporučio da bude čistačica ili nešto slično), a još manje se bave ovakvim ružnim i perfidnim ličnim nameštaljlama i političkom propagandom za pare, što je apsolutno dno života, sto puta gore od onoga što su kod Hjua u kući radile.

Realno

pre 2 godine

Zato ne treba legalizovati prostituciju.
Ljudima (muskarcima i zenama) iz d u glavu dodje tek oko 40-te godine, i onda tek shvate kakve su uzasne greske cinili, a nisu morali.

marek

pre 2 godine

Realno, one su bile ono što se danas naziva seks radnicama. E sad, da li treba da se organizuju u sindikat i bore za bolje uslove rada (tj. bez hemijskih pomagala) mislim se, što da ne? Ali trebalo bi i da se pridržavaju non disclosure agreement-a kao i svaki pravi profesionalac, odnosno profesionalka, ipak su pošteno plaćene - to nijedna ne osporava.

drama

pre 2 godine

Za sve druge teme mogu da razumem ove zgrožene puritance u komentarima, samo ne da se šokiraju time što je bilo seksa i droge u Plejboj vili. E tad znam da se zgražavate samo jer vam fali pažnje.

Profa

pre 2 godine

Mozda se na ovu tuznu pricu prepunu emocija upeca opet neki dobrostojeci cikica 80 + i eto njoj opet lagodnog zivota .. Stvarno tesko s...e !!!

Long John

pre 2 godine

"Drogirao nas je da bismo lakše širile noge."
Strašno!!!! Pa zar u tom sportu nema doping kontrole?
Mada ne mogu baš da 100% poverujem, imam drugara koji je spavao sa X devojaka, sačeka 05h i kraj u nekom klubu a onda vodi kući otpatke, ono što niko nije već odveo u normalno vreme.... sutra se po pravilu da ga ne bi zaebavali prvi javi i žali kako je bio pijan (od 2 piva) i nije znao šta radi i kako mu je teško palo buđenje pored skota. Hafner mi deluje kao pijanstvo posle 2. flaše piva....

Oliver

pre 2 godine

@Nada

Naravno da je sve bilo na dobrovoljnoj bazi,moze da nam ispriča i nasa Stanija. Devojke su mogle da odu kad god pozele i niko ih nije prisiljavao na bilo sta,niti na lekove,niti na seks. One su to same zelele,a zauzvrat su dobijale besplatan smestaj,najbolju hranu i pice,slikanje za Playboy,slavu,novac itd. Hju Hefner je ostvario san svakog strejt muskarca- da celog zivota bude okruzen prelepim i glupim mladim zenama s kojima je mogao da radi sta hoce u seksu!

joj

pre 2 godine

Matori je zloupotrebljavao njihovo poverenje, naivnost i težak materijalni položaj.
:-)
(Dragoslav, 22. decembar 2021 17:21) # Link komentara
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

Ma jok nego su sve zene iz bogatih porodica isle u vilu, siromastvo bas nikakve veze nije imalo s tim.

Vladan Grujić

pre 2 godine

Da li nekome Holi Medison izgleda kao žena koju treba drogirati da bi, citiram nju samu "lakše širila noge"?
Ono što sam ja video u TV reality-ju "Girls from the Playboy mansion" su tri radodajke koje bi za bezbrižan i luksuzan život dale SVE. Moja favoritkinja je bila ona priglupa Bridžit(ka). Da li je stvarno glupa ili je glumila glupaču, to je već njen problem.
Očigledno je Holi Medison uhvatila neka kriza (finansijska ili kriza godina) pa sad po medijima razvlači nekada dragog "sugar daddy"-ja, kako bi zardila neki dolar više ili našla nekog novog "taticu".

kiki

pre 2 godine

@Long John, Da li ti to opisujes devojke kao "skot" i "otpatke"?!? Majko mila, koliko debilan moras biti da tako nazivas ljudska bica...To sto su neke devojke manje privlacne ne daje tebi za pravo da tako pricas o njima, jako, jako losa osoba samo moze ovako nesto da izgovori. Prilazili su mi mnogi muskarci u zivotu i mnoge sam odbila na fin nacin, nikad ih ne nazvavsi ni iza ledja ovakvik pogrdnom nazivima.

Uskok

pre 2 godine

Kakav razvratnik matori je to bio, kako je njemu starost bijedna bila.
(marko, 22. decembar 2021 16:38)

I ja se slažem, bijednik. Imati milion godina i biti okružen milionima dolara i isto toliko zečica. Kakav promašaj u životu...a mogao je da bude farmer na srednjem zapadu, mogao je da bude bagerista, mogao je da ima pečenjaru...ccc

mich

pre 2 godine

Hefner pre svega jedan veliki gospodin, covek proveo zivozćt u bade mantilu i okruzen sa 30 zena, pa on je bog, a ove "klosarke" sto ga danas optuzuju, pa ceo svet zna zasto su bile tamo...

XP

pre 2 godine

E'o ih vrlih komentatora, koji imaju žene koje im "ne daju", koje su im se uvalile "na gajbu" (u brak), koji ne smeju njima da pisnu, koji su i sami besparovići i lenštine, nikakvi frajeri, ružnjikavi, priglupi, bez šarma, i oni nađu da nekome komentarišu za to što se žali da ga je bilo ko drigorao? Pogledajte, lepo žena kaže da LAKŠE šire noge, a ne da ih uopšte šire. Jadni vi, jadni vaši roditelji i jadna vaša deca sa vama takvima. A i ovaj svet sa vama takvima!
(Šemsa, 22. decembar 2021 22:48)

Čime ih je drogirao da LAKŠE šire noge? Sa WD-40?

BobmarkSRB "kojekude"

pre 2 godine

Navodna silovanja i zlostavljanja "od ranije" su neki novi trend sto u svetu pa i kod nas. Sve mi se cini da je Sotona zavladala a uz to je zenskog roda :).

gißtro

pre 2 godine

Jadna žena šta je sve preživela, ne bio joj u koži... Zamisli monstruma da ih drogira da bi širile noge. Strašno pa ja sam šokiran. ?

Oliver

pre 2 godine

@kiki


E moja Kiki,ocigledno je da ti ne znas nas muskarce. Vecina nas muskaraca,neprivlacne zene koje niko nece, nazivamo zargonski "otpacima". Naravno samo u nasim muskim razgovorima,dok se pred vama pretvaramo i lazemo vas,heheh

Hipo

pre 2 godine

Niko nikoga nema pravo da siluje. Ni da ti je rođena supruga. Čak i ako ti kaže da hoće seks, pa onda kaže da neće, ti ne smeš da navaljuješ. Isto je i sa drogom. U zatvor.

Istinaa

pre 2 godine

Nije vam bilo doma dobro sa roditeljima? Sve slozeno ,oprano , skuvano.
Umesto dalje skole ili posla , sto su vas isti savetovali. Vi pravo u fabriku sexa.
Ako budete imale decu,posavetujte je. Da ne prave istu gresku.

Šemsa

pre 2 godine

E'o ih vrlih komentatora, koji imaju žene koje im "ne daju", koje su im se uvalile "na gajbu" (u brak), koji ne smeju njima da pisnu, koji su i sami besparovići i lenštine, nikakvi frajeri, ružnjikavi, priglupi, bez šarma, i oni nađu da nekome komentarišu za to što se žali da ga je bilo ko drigorao? Pogledajte, lepo žena kaže da LAKŠE šire noge, a ne da ih uopšte šire. Jadni vi, jadni vaši roditelji i jadna vaša deca sa vama takvima. A i ovaj svet sa vama takvima!

Playboy

pre 2 godine

Gade mi se svi ovi muškarci koji mrze žene, kojima su žene uvek krive za sve, koji svaki loš postupak od bilo kog muškarca prema bilo kojoj ženi pravdaju nekim nebulozama. Kako ne kažete - e neka joj je pružio šta nije imala, i ona je njemu pružila šta on nije imao? Za lepe stvari? Vama je u glavama samo nasilje, samo silovanja, smao to biste hteli, iživljavanje na ženama kao slabijima od sebe jer ste toliko iskompleksirani da vas ni rođene majke ne vole?
(Milica, 22. decembar 2021 18:43)

E moja Milice, svim normalnim ljudima se gade sve te zečice, fufice, i silikonske lutkice koje ceo zivot traže bogate uspešne sponzore, a onda im čim se ukaže prilike zabijaju nož u leđa. Devojka je profesionalna Plejbojeva Zečica. Znaš li ti kakav je to zanat? Pa zar da nam jedna profesionalna prostitutka drži časove morala? Da nas farba kako joj je gazda na silu sipao kokain u šampanjac svako veče desetak godina u nizu? Ne budimo naivni Milice.

Milica

pre 2 godine

Gade mi se svi ovi muškarci koji mrze žene, kojima su žene uvek krive za sve, koji svaki loš postupak od bilo kog muškarca prema bilo kojoj ženi pravdaju nekim nebulozama. Kako ne kažete - e neka joj je pružio šta nije imala, i ona je njemu pružila šta on nije imao? Za lepe stvari? Vama je u glavama samo nasilje, samo silovanja, smao to biste hteli, iživljavanje na ženama kao slabijima od sebe jer ste toliko iskompleksirani da vas ni rođene majke ne vole?

Neka tamo

pre 2 godine

@ Nije vam bilo doma dobro sa roditeljima? Sve slozeno ,oprano , skuvano.
Umesto dalje skole ili posla , sto su vas isti savetovali. Vi pravo u fabriku sexa.
Ako budete imale decu,posavetujte je. Da ne prave istu gresku.
(Istinaa, 22. decembar 2021 18:38)

Ko kaže da su im mame i tate dozvoljavali da žive kao u hotelu i to besplatno? Previše si ti, i slični tebi, razmažen, bahat i nisi mrdnuo iz maminog i tatinog gnezda do tridesete.
Ima žena koje su se obrazovale, tražile posao i opet naišle na zlostavljače. Seksualne. Takvih je previše, to su bolesni ljudi.
Svima je zajedničko da su ih zlostavljali muškarci, bile one obrazovane ili ne, vredne ili ne, lepe ili ne, mlade ili ne.
Zapamtite tu istinu, jednu jedinu.

Alain Charnier

pre 2 godine

Niko nikoga nema pravo da siluje. Ni da ti je rođena supruga. Čak i ako ti kaže da hoće seks, pa onda kaže da neće, ti ne smeš da navaljuješ. Isto je i sa drogom. U zatvor.
(Hipo, 22. decembar 2021 17:20)

A ako slucajno kaze da nece, pa onda da hoce, a ti nastavis da navaljujes - na vesala...

Hmmm

pre 2 godine

Cemu ovi komentari ove zene naplacuju intervjue pa moraju nesto i da kazu. Pozeljno nesto sto dize tiraz.
Ono sto je zanimljivo za raspravu je da su se sve dobro udale.

Djoksa

pre 2 godine

Zanimljiv broj mizogena i iskompleksiranih likova u komentarima. Kad bi samo žene bile razlog što vi živite promašen život... Ali one su samo ogledalo toga da ste luzeri i zato ih i mrzite.

Saša

pre 2 godine

Progovorila još jedna Plejbojeva zečica: "Drogirao nas je da bismo lakše širile noge"

Ako ih širiš,svejedno je da li to radiš lakše ili "teže".
Uostalom,savršeno dobro ste znale zašto ste tamo i tamo ste bile svojom voljom.

E, bas si odbrusio

pre 2 godine

@Zanimljiv broj mizogena i iskompleksiranih likova u komentarima. Kad bi samo žene bile razlog što vi živite promašen život... Ali one su samo ogledalo toga da ste luzeri i zato ih i mrzite.
(Djoksa, 23. decembar 2021 07:25)

Na jednu generalizaciju drugom generalizacijom. Nemas niti jedan razlog da mislis o sebi da si nesto posebno ni intelektualno ni duhovno.

Vladan R

pre 2 godine

Najobicnije rospije. Prijao im je sav taj glamur, raskos, popularnost, zelele tada da mnogo toga probaju, sad su najednom postale svetice i nesto kao fine. I danas, svako malo, izlaze slike, gde gole ili u najboljem slucaju polugole devojke, u gomili, sa osmehom od uva do uva, okruzuju razno razne bogate plejboje. Za 10 ili 20 godina kad im atraktivnist opadne, krenuce sa pricama kako nisu znale sta rade, kako su zloupotrebljene, i da se na sve zale, zeleci damo dodatnu popularnost i da izvuku jos koji dolar vise. Fuj.

Malo sutra

pre 2 godine

E moja Milice, svim normalnim ljudima se gade sve te zečice, fufice, i silikonske lutkice koje ceo zivot traže bogate uspešne sponzore, a onda im čim se ukaže prilike zabijaju nož u leđa.
(Playboy, 23. decembar 2021 16:14)

Ma kakvi normalni ljudi se njima ne bave. Hejtuju i "gade se" oni koji bi sa takvima da orgijaju i izivljavaju se ali su nebitni pa sede sami i frustrirani, puni mrznje.

Ciklicna desavanja….

pre 2 godine

@Šemsa
Njegove “devojke” su bile “legalne” prostitutke koje su tamo zivele i radile sta su radile i za to bile dobro placene. A naravno da su se i drogirali jer kapiram da ti nije lako da sa 20-30 legnes sa nekim ko ima 70/80/90 godina a za to si ipak placen pa ono kao moras. Ipak ti treba stimulans. Mozes ti to da nazivas kako zelis ali je tako. Ovo sada su samo pokusaji da se to jos malo unovci jer je matori umro pa je vecini nestao stalni izvor prihoda .. Treba zaliti prave zrtve, o njima pricati i njima pomagati. Ima ih toliko da niste svesni.

Markobg

pre 2 godine

Koji kralj!
Pa ko mu je bio ravan?

@Mazalo


Samo Čarli Šin je ravan Hju Hefneru!
(Oliver, 22. decembar 2021 22:12)

Iz najboljih dana nije za bacanje ni Džek Nikolson.

Salle

pre 2 godine

Ovo je naravno strašno, ali mnogo strašnije je da su te žene sve to znale, i svesno ćutale o tome...msm, baš nijedna od njih koliko, 100? 1000? da se otme i kaže kako ih zlostavljaju tamo? Nezahvalno je ovako iz trećeg lica pisati i suditi o tome, ali sve one govore posle X godina o tome kako su bile zlostavljane i omaložavane, a nigde ne pominju što su se uopšte upustile u to. Uvek ću podržavati prava žena, i stati protiv nasilja uopšte, ali koliko god želim da se napregnem u ovom slučaju, nekako mi sve ovo jeftino deluje. Opet kažem, nemam pojma da li su bile zastrašivane ili šta, ali da bar jedna nije mogla da se otme iz tih kandži i kaže sve to za njegovog života....ne znam više ništa. Sa ovim internetom prava ljudska osobina izgleda izlazi na videlo...ne sviđa mi se uopšte.

Kosta

pre 2 godine

Pocev od 1920 polozaj polova u drustvu je temeljno promesan i sa neizvesnim ishodom. Ne cudi da su danas svi zbunjeni nekim novim polozajem do koga smo dosli marketingom odozgo, a ne razvojem zajednice.

Tradicionalna porodica je u polu ilegali, promocija novih pod polova je u jeku, a partnerstvo treba da zameni brak kod raznopolnih zajednica.
Na braku se insistira jedino od strane gej populacije.

Prostitucija je konacno konstatovana kao sira aktivnost koja ne podrazumeva seks iskljucivo vec se odnosi na trgovinu moralnim vrednostima pre svega.

Svedocenja prostitutki, u starom znacenju te reci, izaziva mnoge frustrirane komentare.
Umesto sazaljenja i empatije prema bicima koja su trgovala svojim telima bivsi zapostavljena od svojih tada vec unistenih porodica.

Borkes

pre 2 godine

@uskok
Да си мало размислио пре него што си оставио коментар увидео би и сам да је човек био у праву.
Замисли само неког зависника од секса који има брдо лове када дође у позне године, у животно доба када "питон" спава и никава Вијагра га не може пробудити.
Тешке су то муке.
Идемо даље.

Hipo

pre 2 godine

Niko nikoga nema pravo da siluje. Ni da ti je rođena supruga. Čak i ako ti kaže da hoće seks, pa onda kaže da neće, ti ne smeš da navaljuješ. Isto je i sa drogom. U zatvor.

Šemsa

pre 2 godine

E'o ih vrlih komentatora, koji imaju žene koje im "ne daju", koje su im se uvalile "na gajbu" (u brak), koji ne smeju njima da pisnu, koji su i sami besparovići i lenštine, nikakvi frajeri, ružnjikavi, priglupi, bez šarma, i oni nađu da nekome komentarišu za to što se žali da ga je bilo ko drigorao? Pogledajte, lepo žena kaže da LAKŠE šire noge, a ne da ih uopšte šire. Jadni vi, jadni vaši roditelji i jadna vaša deca sa vama takvima. A i ovaj svet sa vama takvima!

Milica

pre 2 godine

Gade mi se svi ovi muškarci koji mrze žene, kojima su žene uvek krive za sve, koji svaki loš postupak od bilo kog muškarca prema bilo kojoj ženi pravdaju nekim nebulozama. Kako ne kažete - e neka joj je pružio šta nije imala, i ona je njemu pružila šta on nije imao? Za lepe stvari? Vama je u glavama samo nasilje, samo silovanja, smao to biste hteli, iživljavanje na ženama kao slabijima od sebe jer ste toliko iskompleksirani da vas ni rođene majke ne vole?

Neka tamo

pre 2 godine

@ Nije vam bilo doma dobro sa roditeljima? Sve slozeno ,oprano , skuvano.
Umesto dalje skole ili posla , sto su vas isti savetovali. Vi pravo u fabriku sexa.
Ako budete imale decu,posavetujte je. Da ne prave istu gresku.
(Istinaa, 22. decembar 2021 18:38)

Ko kaže da su im mame i tate dozvoljavali da žive kao u hotelu i to besplatno? Previše si ti, i slični tebi, razmažen, bahat i nisi mrdnuo iz maminog i tatinog gnezda do tridesete.
Ima žena koje su se obrazovale, tražile posao i opet naišle na zlostavljače. Seksualne. Takvih je previše, to su bolesni ljudi.
Svima je zajedničko da su ih zlostavljali muškarci, bile one obrazovane ili ne, vredne ili ne, lepe ili ne, mlade ili ne.
Zapamtite tu istinu, jednu jedinu.

Djoksa

pre 2 godine

Zanimljiv broj mizogena i iskompleksiranih likova u komentarima. Kad bi samo žene bile razlog što vi živite promašen život... Ali one su samo ogledalo toga da ste luzeri i zato ih i mrzite.

Realno

pre 2 godine

Zato ne treba legalizovati prostituciju.
Ljudima (muskarcima i zenama) iz d u glavu dodje tek oko 40-te godine, i onda tek shvate kakve su uzasne greske cinili, a nisu morali.

kiki

pre 2 godine

@Long John, Da li ti to opisujes devojke kao "skot" i "otpatke"?!? Majko mila, koliko debilan moras biti da tako nazivas ljudska bica...To sto su neke devojke manje privlacne ne daje tebi za pravo da tako pricas o njima, jako, jako losa osoba samo moze ovako nesto da izgovori. Prilazili su mi mnogi muskarci u zivotu i mnoge sam odbila na fin nacin, nikad ih ne nazvavsi ni iza ledja ovakvik pogrdnom nazivima.

Long John

pre 2 godine

"Drogirao nas je da bismo lakše širile noge."
Strašno!!!! Pa zar u tom sportu nema doping kontrole?
Mada ne mogu baš da 100% poverujem, imam drugara koji je spavao sa X devojaka, sačeka 05h i kraj u nekom klubu a onda vodi kući otpatke, ono što niko nije već odveo u normalno vreme.... sutra se po pravilu da ga ne bi zaebavali prvi javi i žali kako je bio pijan (od 2 piva) i nije znao šta radi i kako mu je teško palo buđenje pored skota. Hafner mi deluje kao pijanstvo posle 2. flaše piva....

joj

pre 2 godine

Matori je zloupotrebljavao njihovo poverenje, naivnost i težak materijalni položaj.
:-)
(Dragoslav, 22. decembar 2021 17:21) # Link komentara
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

Ma jok nego su sve zene iz bogatih porodica isle u vilu, siromastvo bas nikakve veze nije imalo s tim.

Oliver

pre 2 godine

@kiki


E moja Kiki,ocigledno je da ti ne znas nas muskarce. Vecina nas muskaraca,neprivlacne zene koje niko nece, nazivamo zargonski "otpacima". Naravno samo u nasim muskim razgovorima,dok se pred vama pretvaramo i lazemo vas,heheh

BobmarkSRB "kojekude"

pre 2 godine

Navodna silovanja i zlostavljanja "od ranije" su neki novi trend sto u svetu pa i kod nas. Sve mi se cini da je Sotona zavladala a uz to je zenskog roda :).

Stojan

pre 2 godine

Suze mi idu niz lice. Kakva je nepravda učinjena ovim divnim nevinim bićima. Onaj zli čičica Hefner im obezbedio lagodan život ali, zamislite, hteo nešto od njih zauzvrat. I one svojevoljno pristale...

realno

pre 2 godine

"NE" Stani, imam decka(muza), prekini.. ok, u redu sestro draga prekidam, prepade me.. 3 minuta kasnije, cekaj pa zasto nastavi sama da skidas pantalone, a i gaće sad? pa zuljaju me nesto.. 10 godina kasnije: a rekla sam mu "NE"!!

gißtro

pre 2 godine

Jadna žena šta je sve preživela, ne bio joj u koži... Zamisli monstruma da ih drogira da bi širile noge. Strašno pa ja sam šokiran. ?

Oliver

pre 2 godine

Quaaluds ili metakvalon nije droga,nego efikasan sedativ i hipnotik. Koristio se sedamdesetih za lecenje nesanice,a po mehanizmu dejstva slican je barbituratima i danasnjim benzodijazepinima. To sto se zloupotrebljavao kao "disko keks" u klubovima kao rekreacijska droga,je druga prica. I danas mnogi zloupotrebljavaju bensedin,ali to ne znaci da je bensedin droga.

Aleksandar

pre 2 godine

Čekajte, ljudi. Od kada je to Hefova vila "zloglasna"? Ovaj svet ide dođavola. Sreća Hefova, pa ne mora ovo da gleda.
Istina je da su se zečice utrkivale koja će prva da raširi noge, a Hef je to i te kako plaćao. O tome ne govore.

Oliver

pre 2 godine

Nije to nista. Treba da procitate sta rade elitne prostitutke u Emiratima. Recimo, citao sam ispovest jedne koja je za 5000 dolara na dan radila sve u seksu ukljucujuci svakodnevnu urofiliju i koprofiliju. ( Ko ne zna ove termine,neka gugla). Posle godinu dana "rada" se povukla sa 1825000 dolara na računu. Naravno,sve je bilo apsolutno dobrovoljno,maltene pod ugovorom.

Uskok

pre 2 godine

Kakav razvratnik matori je to bio, kako je njemu starost bijedna bila.
(marko, 22. decembar 2021 16:38)

I ja se slažem, bijednik. Imati milion godina i biti okružen milionima dolara i isto toliko zečica. Kakav promašaj u životu...a mogao je da bude farmer na srednjem zapadu, mogao je da bude bagerista, mogao je da ima pečenjaru...ccc

Japanski car

pre 2 godine

Seko bila si k.rva tolike godine i za tebe se zna isključivo zbog njega. Mogla si da odeš da si htela kad god, ali pare su ipak bitne.

XP

pre 2 godine

Sudeci po komentarima skroz je ok da ja nadjem gomilu cimera, dorgiram ih i silujem jer Boze moj sami su pristali da budu moji cimeri.
(hm, 22. decembar 2021 18:07)

Kako nisu bile "cimerke" sa nekim konobarom, taksistom, magacionerom iz "Volmarta"?

Pravda za Hjua

pre 2 godine

Presmesno, bar kako je predstavljeno, ja cenim da je tu bilo svasta ali da 91-godisnji deda sa jednom nogom u grobu moze da se izivljava nad mladim i snaznim zenama to ne mogu nikako poverovati. Pri tome kao ona osisala kosu on joj rekao da izgleda odvratno/jeftino... vau, mislim sta sad s tim? Lik je bio dzukela ali za tako nesto se ne ide u zatvor.

C i n i k

pre 2 godine

Nikakva droga njima nije bila potrebna, tu je bila rec o visokoj prostiruciji pretezno za VIP osobe iz Usa i Arabije, sa zagarantovanom diskrecijom, i uz cene sa 6 nula, svi su sve znali i svi su dobrovoljno u tome bili...

Vladan Grujić

pre 2 godine

Da li nekome Holi Medison izgleda kao žena koju treba drogirati da bi, citiram nju samu "lakše širila noge"?
Ono što sam ja video u TV reality-ju "Girls from the Playboy mansion" su tri radodajke koje bi za bezbrižan i luksuzan život dale SVE. Moja favoritkinja je bila ona priglupa Bridžit(ka). Da li je stvarno glupa ili je glumila glupaču, to je već njen problem.
Očigledno je Holi Medison uhvatila neka kriza (finansijska ili kriza godina) pa sad po medijima razvlači nekada dragog "sugar daddy"-ja, kako bi zardila neki dolar više ili našla nekog novog "taticu".

Dr. Realan

pre 2 godine

“””Sudeci po komentarima skroz je ok da ja nadjem gomilu cimera, dorgiram ih i silujem jer Boze moj sami su pristali da budu moji cimeri.
(hm, 22. decembar 2021 18:07)
“””

Sve se bojim da su plaćale kiriju kao svaki drugi normalni cimeri.

drama

pre 2 godine

Za sve druge teme mogu da razumem ove zgrožene puritance u komentarima, samo ne da se šokiraju time što je bilo seksa i droge u Plejboj vili. E tad znam da se zgražavate samo jer vam fali pažnje.

Марко

pre 2 godine

“””Sudeci po komentarima skroz je ok da ja nadjem gomilu cimera, dorgiram ih i silujem jer Boze moj sami su pristali da budu moji cimeri.
(hm, 22. decembar 2021 18:07)

Цимери обично деле трошкове становања, а нешто ми се чини да овде договор није био баш такав.

Miško

pre 2 godine

Nimalo mi nije žao nijedne od ovih devojaka,jer su sve svesno odabrale taj put zarad novca/slave/čega već. Decenijama se znalo ko su i šta su,te da se u Hefovu vilu ne useljavaju kako bi igrale šah i domine sa njim. Dobro,možda neku malo jaču verziju domina… I što neko reče,sve do jednoj bi im više bila potrebna droga za skupljanje nogu.

Profa

pre 2 godine

Mozda se na ovu tuznu pricu prepunu emocija upeca opet neki dobrostojeci cikica 80 + i eto njoj opet lagodnog zivota .. Stvarno tesko s...e !!!

Oliver

pre 2 godine

@Nada

Naravno da je sve bilo na dobrovoljnoj bazi,moze da nam ispriča i nasa Stanija. Devojke su mogle da odu kad god pozele i niko ih nije prisiljavao na bilo sta,niti na lekove,niti na seks. One su to same zelele,a zauzvrat su dobijale besplatan smestaj,najbolju hranu i pice,slikanje za Playboy,slavu,novac itd. Hju Hefner je ostvario san svakog strejt muskarca- da celog zivota bude okruzen prelepim i glupim mladim zenama s kojima je mogao da radi sta hoce u seksu!

Neko iz mase

pre 2 godine

Znači one su širle noge svakako a on im je pomagao da to lakše urade i kad ih nije ubacio u testament onda je to pomaganje zloupotreba.

hahahhaa

pre 2 godine

Sudeci po komentarima skroz je ok da ja nadjem gomilu cimera, dorgiram ih i silujem jer Boze moj sami su pristali da budu moji cimeri.
(hm, 22. decembar 2021 18:07)

Hahahaha , izgleda da se samo pravis blesav. Niko od ovih koji su bili u vili nisu dosli kod Hefnera da im bude cimer. Vec iz toga sledi da ti je komentar potpuno pogresan. Sve su dosle tamo da bi se j..... s dedom za pare. Niko ih nije drogirao nego su se same drogirale. One dve sestre bliznakinje nisi trebao ni da drogiras. Mozes da ukucas njihova imena na guglu pa da vidis cime se sad bave kad su se spasle od Hefnera (teske pornicarke).

Toto-ko-tunjo

pre 2 godine

“””Sudeci po komentarima skroz je ok da ja nadjem gomilu cimera, dorgiram ih i silujem jer Boze moj sami su pristali da budu moji cimeri.
(hm, 22. decembar 2021 18:07)

Цимери обично деле трошкове становања, а нешто ми се чини да овде договор није био баш такав.
(Марко, 22. decembar 2021 21:13)

Sjajno! ;)

mich

pre 2 godine

Hefner pre svega jedan veliki gospodin, covek proveo zivozćt u bade mantilu i okruzen sa 30 zena, pa on je bog, a ove "klosarke" sto ga danas optuzuju, pa ceo svet zna zasto su bile tamo...

Istinaa

pre 2 godine

Nije vam bilo doma dobro sa roditeljima? Sve slozeno ,oprano , skuvano.
Umesto dalje skole ili posla , sto su vas isti savetovali. Vi pravo u fabriku sexa.
Ako budete imale decu,posavetujte je. Da ne prave istu gresku.

Petar

pre 2 godine

Sudeci po komentarima skroz je ok da ja nadjem gomilu cimera, dorgiram ih i silujem jer Boze moj sami su pristali da budu moji cimeri.
(hm, 22. decembar 2021 18:07)

Niti su one bile cimerke niti su zivjele u sobi....
Totalno ti je promašeno poredjenje.

EU Citizen

pre 2 godine

Obožavam ove prostitutke koje uzmu pare, pa kada vide da mogu nešto da ušićare na levičarskom političkom kriminalu i woke histeriji, odjednom "razviju" savest, sumnje, kajanje, i, razume se, počnu sa masnim laganjem o banalnim seksualnim transakcijama i dilovima tipa seks za pare ili seks za posao/ulogu/unapređenje na koje su same i dobrovoljno pristale, iako su, razume se, imale i te kakav izbor, pre svega da se jednostavno okrenu i odu, postoje stotine miliona atraktivnih ali poštenih devojaka na svetu koje rade po buticima, restoranima i slično, i niti se prostituišu (protiv čega ja lično, da se razumemo, nemam ništa protiv za punoletne ljude, i ne mislim da je nešto ružno i nepošteno, iako svojoj kćeri takvu karijeru nikad ne bih savetovao,. slično kao što joj ne bih preporučio da bude čistačica ili nešto slično), a još manje se bave ovakvim ružnim i perfidnim ličnim nameštaljlama i političkom propagandom za pare, što je apsolutno dno života, sto puta gore od onoga što su kod Hjua u kući radile.

Profesor Dušan

pre 2 godine

dobro otišle same tamo
nisu mislile da hrana, odeća, prestiž, titula mis, naslovna strana i sve što ide uz to se dobija za badava ?

Mislim nije to publikacija univerziteta za negu lepote aman ...

mozga bez ..

Vedran

pre 2 godine

Sigurno je da tu ima istine ali što se nisi pokupila i otišla?Sad kad je Hefner mrtav nema priliva pa hajde da napišem neku jeftinu knjigu kako bi prikupila na olak način još love.Hefner sigurno nije bio mala maca ali ni vi zajedno sa njim niste bili naivni.

2CRAZY

pre 2 godine

Ajde, ronim suze...
A sta ste trazile tamo?
Sistem u Americi pokusava da zene ucini sto ravnopravnijim, sto je potpuno ispravno, problem je sto dosta zena zloupotrebljava taj sistem.

Ljuba

pre 2 godine

Sta je očekivala ulaskom u Playboy kuću? Sve su se dobrovoljno prijavile i dobronsu znale dešavanja u kući, ali niko ništa nije prijavljivao upravo iz koristi. Sada kada je matori otišao i kada nema keša ajde da ga pljujemo kako smo mi jadne i poštene...

Mr. Max

pre 2 godine

Mučenice a jedva su čekale da ih primi u svoju vilu. Sad otkrivaju tajne posle njegove smrti jer ih nije stavio u testament. Iskopaće njega Bili.

oduzmi sve

pre 2 godine

I sad jos i zaradjuje na prljavstini koju iznosi u javnost iz svog bludnog zivota!!!!! Pa to samo ima u ovom nenormalnom svetu.
Da se ja pitam, ja bih joj sad sve oduzeo sto je stekla od bludnicenje i sve po cemu bi bila poznata je da je jos jedna bludnica koja je pristala da bude sve to zarad slave i para. NA ZID SRAMA A NE DA MISLI DA JE ZRTVA!!!!!!!
DA SE STANE VISE NA PUT OVIM LUDACIMA I SVEMU STO ONI PREDSTAVLJAJU!!!!!

Samo nemoj po kosi

pre 2 godine

I danas bi sve to ponovile za slavu i pare a sad glume neko ludilo aj makse. Da nisi htela siriti nogu kad god matorcu zapane ne bi ni otisla tamo. A verovatno ste i ugovor potpisali pre toga

meki

pre 2 godine

A sigurno je mislila da je dosla u samostan.
(valpovo city, 22. decembar 2021 16:03)

Moguce, Hefner je oduvek izgledao onako isposnicki, i jos kad otvori velika drvena vrata. Lako je pogresiti

Istinaa

pre 2 godine

Nije vam bilo doma dobro sa roditeljima? Sve slozeno ,oprano , skuvano.
Umesto dalje skole ili posla , sto su vas isti savetovali. Vi pravo u fabriku sexa.
Ako budete imale decu,posavetujte je. Da ne prave istu gresku.

severnjak

pre 2 godine

Bukvalno vas niko nije terao da idete kod cike u Playboy Mansion. Sad su sve produhovljene, a dok su naduvavale gajde i zivele u luksuzu nista nisu govorile. Bljak. Licemerije uzelo maha nekontrolisano.

Ана

pre 2 godine

Сама је изабрала тај пут.
Могла је и другачије да живи да је хтела...тако да, све има своју цену.

i tako to..

pre 2 godine

Najbolje bi bilo da si sedela sa njim, pila caj od nane i cavrljala o Dostojevskom ili igrala domine, a da ti je na racun konstantno legao masan honorar... Jer verovatno si samo to ocekivala, kada si presla prag njegove vile!

Todor

pre 2 godine

Pa ko vam je kriv što niste otišli u Dubai, svako veče modne revije, para do krova :)
(Veliki brat, 22. decembar 2021

Mislio si "modne ravije"...

UzasiPromiskuiteta

pre 2 godine

Znale su sta ce raditi tamo, ono sto nisu znale je da nema tih para koje umiruju odvratnost. Znao je Hju pa im je nudio sedativ. Uz obesvescivac im je jedino bio podnosljiv matori zborani pokvarenjak.

XP

pre 2 godine

E'o ih vrlih komentatora, koji imaju žene koje im "ne daju", koje su im se uvalile "na gajbu" (u brak), koji ne smeju njima da pisnu, koji su i sami besparovići i lenštine, nikakvi frajeri, ružnjikavi, priglupi, bez šarma, i oni nađu da nekome komentarišu za to što se žali da ga je bilo ko drigorao? Pogledajte, lepo žena kaže da LAKŠE šire noge, a ne da ih uopšte šire. Jadni vi, jadni vaši roditelji i jadna vaša deca sa vama takvima. A i ovaj svet sa vama takvima!
(Šemsa, 22. decembar 2021 22:48)

Čime ih je drogirao da LAKŠE šire noge? Sa WD-40?

Playboy

pre 2 godine

Gade mi se svi ovi muškarci koji mrze žene, kojima su žene uvek krive za sve, koji svaki loš postupak od bilo kog muškarca prema bilo kojoj ženi pravdaju nekim nebulozama. Kako ne kažete - e neka joj je pružio šta nije imala, i ona je njemu pružila šta on nije imao? Za lepe stvari? Vama je u glavama samo nasilje, samo silovanja, smao to biste hteli, iživljavanje na ženama kao slabijima od sebe jer ste toliko iskompleksirani da vas ni rođene majke ne vole?
(Milica, 22. decembar 2021 18:43)

E moja Milice, svim normalnim ljudima se gade sve te zečice, fufice, i silikonske lutkice koje ceo zivot traže bogate uspešne sponzore, a onda im čim se ukaže prilike zabijaju nož u leđa. Devojka je profesionalna Plejbojeva Zečica. Znaš li ti kakav je to zanat? Pa zar da nam jedna profesionalna prostitutka drži časove morala? Da nas farba kako joj je gazda na silu sipao kokain u šampanjac svako veče desetak godina u nizu? Ne budimo naivni Milice.

Vladimir

pre 2 godine

Ako su one odlazile u tu vilu misleći da će tamo po ceo dan smo da se kupaju u bazenu, onda treba neki psiholog ozbiljno da se pozabavi tim devojkama.

Play boy

pre 2 godine

Ko vas je prisiljavao da idete k Hafneru?
Dok ste živele u luksuzu i dobro zaradjivale
niste se nikome zalile. Sada kada ga više
nema da i on iznese svoje izjave, optuzujete
ga. A širile ste noge i bez uzimanja droge.

Pokondirena tikvica

pre 2 godine

Ja sam mislio da one idu tamo da izucavaju ucenja drevnih kineskih mudraca,kakvo sirenje nogu,kakav nemoral,iznenadjen sam.

Alain Charnier

pre 2 godine

Niko nikoga nema pravo da siluje. Ni da ti je rođena supruga. Čak i ako ti kaže da hoće seks, pa onda kaže da neće, ti ne smeš da navaljuješ. Isto je i sa drogom. U zatvor.
(Hipo, 22. decembar 2021 17:20)

A ako slucajno kaze da nece, pa onda da hoce, a ti nastavis da navaljujes - na vesala...

marek

pre 2 godine

Realno, one su bile ono što se danas naziva seks radnicama. E sad, da li treba da se organizuju u sindikat i bore za bolje uslove rada (tj. bez hemijskih pomagala) mislim se, što da ne? Ali trebalo bi i da se pridržavaju non disclosure agreement-a kao i svaki pravi profesionalac, odnosno profesionalka, ipak su pošteno plaćene - to nijedna ne osporava.

Markobg

pre 2 godine

Koji kralj!
Pa ko mu je bio ravan?

@Mazalo


Samo Čarli Šin je ravan Hju Hefneru!
(Oliver, 22. decembar 2021 22:12)

Iz najboljih dana nije za bacanje ni Džek Nikolson.

Saša

pre 2 godine

Progovorila još jedna Plejbojeva zečica: "Drogirao nas je da bismo lakše širile noge"

Ako ih širiš,svejedno je da li to radiš lakše ili "teže".
Uostalom,savršeno dobro ste znale zašto ste tamo i tamo ste bile svojom voljom.

Kosta

pre 2 godine

Pocev od 1920 polozaj polova u drustvu je temeljno promesan i sa neizvesnim ishodom. Ne cudi da su danas svi zbunjeni nekim novim polozajem do koga smo dosli marketingom odozgo, a ne razvojem zajednice.

Tradicionalna porodica je u polu ilegali, promocija novih pod polova je u jeku, a partnerstvo treba da zameni brak kod raznopolnih zajednica.
Na braku se insistira jedino od strane gej populacije.

Prostitucija je konacno konstatovana kao sira aktivnost koja ne podrazumeva seks iskljucivo vec se odnosi na trgovinu moralnim vrednostima pre svega.

Svedocenja prostitutki, u starom znacenju te reci, izaziva mnoge frustrirane komentare.
Umesto sazaljenja i empatije prema bicima koja su trgovala svojim telima bivsi zapostavljena od svojih tada vec unistenih porodica.

E, bas si odbrusio

pre 2 godine

@Zanimljiv broj mizogena i iskompleksiranih likova u komentarima. Kad bi samo žene bile razlog što vi živite promašen život... Ali one su samo ogledalo toga da ste luzeri i zato ih i mrzite.
(Djoksa, 23. decembar 2021 07:25)

Na jednu generalizaciju drugom generalizacijom. Nemas niti jedan razlog da mislis o sebi da si nesto posebno ni intelektualno ni duhovno.

Ciklicna desavanja….

pre 2 godine

@Šemsa
Njegove “devojke” su bile “legalne” prostitutke koje su tamo zivele i radile sta su radile i za to bile dobro placene. A naravno da su se i drogirali jer kapiram da ti nije lako da sa 20-30 legnes sa nekim ko ima 70/80/90 godina a za to si ipak placen pa ono kao moras. Ipak ti treba stimulans. Mozes ti to da nazivas kako zelis ali je tako. Ovo sada su samo pokusaji da se to jos malo unovci jer je matori umro pa je vecini nestao stalni izvor prihoda .. Treba zaliti prave zrtve, o njima pricati i njima pomagati. Ima ih toliko da niste svesni.

Salle

pre 2 godine

Ovo je naravno strašno, ali mnogo strašnije je da su te žene sve to znale, i svesno ćutale o tome...msm, baš nijedna od njih koliko, 100? 1000? da se otme i kaže kako ih zlostavljaju tamo? Nezahvalno je ovako iz trećeg lica pisati i suditi o tome, ali sve one govore posle X godina o tome kako su bile zlostavljane i omaložavane, a nigde ne pominju što su se uopšte upustile u to. Uvek ću podržavati prava žena, i stati protiv nasilja uopšte, ali koliko god želim da se napregnem u ovom slučaju, nekako mi sve ovo jeftino deluje. Opet kažem, nemam pojma da li su bile zastrašivane ili šta, ali da bar jedna nije mogla da se otme iz tih kandži i kaže sve to za njegovog života....ne znam više ništa. Sa ovim internetom prava ljudska osobina izgleda izlazi na videlo...ne sviđa mi se uopšte.

Vladan R

pre 2 godine

Najobicnije rospije. Prijao im je sav taj glamur, raskos, popularnost, zelele tada da mnogo toga probaju, sad su najednom postale svetice i nesto kao fine. I danas, svako malo, izlaze slike, gde gole ili u najboljem slucaju polugole devojke, u gomili, sa osmehom od uva do uva, okruzuju razno razne bogate plejboje. Za 10 ili 20 godina kad im atraktivnist opadne, krenuce sa pricama kako nisu znale sta rade, kako su zloupotrebljene, i da se na sve zale, zeleci damo dodatnu popularnost i da izvuku jos koji dolar vise. Fuj.

Borkes

pre 2 godine

@uskok
Да си мало размислио пре него што си оставио коментар увидео би и сам да је човек био у праву.
Замисли само неког зависника од секса који има брдо лове када дође у позне године, у животно доба када "питон" спава и никава Вијагра га не може пробудити.
Тешке су то муке.
Идемо даље.

Hmmm

pre 2 godine

Cemu ovi komentari ove zene naplacuju intervjue pa moraju nesto i da kazu. Pozeljno nesto sto dize tiraz.
Ono sto je zanimljivo za raspravu je da su se sve dobro udale.

Malo sutra

pre 2 godine

E moja Milice, svim normalnim ljudima se gade sve te zečice, fufice, i silikonske lutkice koje ceo zivot traže bogate uspešne sponzore, a onda im čim se ukaže prilike zabijaju nož u leđa.
(Playboy, 23. decembar 2021 16:14)

Ma kakvi normalni ljudi se njima ne bave. Hejtuju i "gade se" oni koji bi sa takvima da orgijaju i izivljavaju se ali su nebitni pa sede sami i frustrirani, puni mrznje.