Četvrtak, 18.11.2021.

16:18

Štajnfeld: "Držao me je u zatočeništvu i silovao moj dragi prijatelj i kolega, ozdravila sam"

Izvor: B92

Štajnfeld: "Držao me je u zatoèeništvu i silovao moj dragi prijatelj i kolega, ozdravila sam" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

221 Komentari

Sortiraj po:

Ravnopravnost

pre 2 godine

@(Pozdrav za nejednake, 19. novembar 2021 20:24)

Tako je. Dok ste mlade, niste nejednake. Muskarci vas jure, vaseg uzrasta, mladji, stariji, od magacionera i zanatlije pa do sportista i milionera.
Ali, kad dodjete do 30, pa bogami i 35-40, a jos neudate, pocne da vas hvata panika. Svi ovi koji su vas jurili su vec u braku. Stariji pogotovo, momci vaseg uzrasta jure mladje, mladji takodje jure mladje, izbor vam se rapidno suzava. Pa onda naglo prestanete da budete izbirljive, spustite kriterijume, i veoma brzo postajete nejednake i gledate koga cete da navatate i nadjete da vam prenese gene, kako si i sama napisala. Muskarcima se sa godinama siri izbor. Oni su sigurniji, vise zaradjuju, lepse se oblace (nego kad su bili mladji), voze bolje automobile, imaju stanove, mogu da nadju neku svog uzrasta a i neku 15 godina mladju (bas kao sto ste i vi nekad mogle 15 godina starijeg), postaju izbirljiviji.

Ali nazalost, izbor devojaka kod nas je takav da su mnogi muskarci spustili kriterijume na minimum, tek koliko da nadju neku iole pristojnu sa kojom mogu da razgovaraju.

Mladost je najveci kapital svake zenske osobe. Zvuci neumesno, ali je tako. To cak i zene znaju, inace se ne bi ponasale tako kako se ponasaju. Upravo onako kako sam opisao gore.

Zoki

pre 2 godine

@tako je, video bi tebe da te neko siluje kao klinca, klinku, da li bi prijavila, prijavio, a od Lecica pedofila I osobe pune sebe koja ne trpi odbijanje ovo mogu da ocekujem. Znaci kada cutis da te neko siluje kriv si sto ne prijavis, kada ne cutis zelis malo slave i paznju, cudan smo narod...
(Ccc, 19. novembar 2021 06:15) Klinka? Pa ona je te 2012. imala 28 godina.

Tota

pre 2 godine

Tačno,nisu jednake.Ti moraš da nahvataš neku nejednaku prodajući joj priču da si joj potreban a u stvari je to tvoj jedini način da preneseš svoje gene, dok žene to ne moraju.
(Pozdrav za nejednake, 19. novembar 2021 20:24)

Jel, a kako to, molim te? Pocele ste da se reprodukujete prostom deobom? Ili mislis na banku sperme i VTO, u kom slucaju si verovatno cula i za placeno radjanje?

Ravnopravnost

pre 2 godine

Za (Slovenac, 19. novembar 2021 08:25)

Dobile su prava a skinule obaveze. A kad se sve sabere i oduzme, opet smo na istom. One svoje prihode spucaju u izgled (šminku, tretmane, garderobu,...), a kada dođe vreme za udaju, biraju onog stabilnog, sa stanom i autom. Traže nekog ko će ih voziti na posao, odvesti u inostranstvo (da ne lupaju one svoje glavice sa papirologijom), plaćati ručkove, večere, izlaske, letovanja, zimovanja, kupovati poklončiće (red je, ona je žensko, a muškarac mora spremati iznenađenja, mora da je i dalje osvaja)... a u ljubavnom gnezdu, tj. njegovom stanu, će se boriti za ravnopravnost. Ipak je on "muško" je stalni izgovor. Bas su puno napredovale.

Na zapadu gde stvarno vlada ravnopravnost se sve deli na pola. Od svakog pića koje svako placa za sebe, do kredita za auto, servisa, goriva, izlaska, pa i kirije za stan. Sve po pola. Za razliku od njih, balkanke su evoluirale do faze koja im odgovara. A ako ih malo pritisnes da objasne svoje poimanje ravnopravnosti, već brzo će ti odgovoriti "pa on je muško, to se od njega očekuje".

equal

pre 2 godine

"Ženski mozak je u nekim apektima na nivou malog deteta,iracionalan često i pre svega nestabilan.
Kad to shvatite i prihvatite (danas je to gotovo nemoguće), sve će vam se kasti samo .
(Ne, nisu jednake., 18. novembar 2021 21:58)"

znas li ti koliko nezrelosti medju muskarcima, to nema veze sa polom

Pozdrav za nejednake

pre 2 godine

Ženski mozak je u nekim apektima na nivou malog deteta,iracionalan često i pre svega nestabilan.
Kad to shvatite i prihvatite (danas je to gotovo nemoguće), sve će vam se kasti samo .
(Ne, nisu jednake., 18. novembar 2021 21:58)
Tačno,nisu jednake.Ti moraš da nahvataš neku nejednaku prodajući joj priču da si joj potreban a u stvari je to tvoj jedini način da preneseš svoje gene, dok žene to ne moraju. Vidim da nisi uspeo inače ne bi istresao svoju žuč na forumu. Ne,nisu jednake.

lalo

pre 2 godine

Sada je dodala i zatocenistvo u kojem je na vodn o boravila dok je bila silovana! Pa neverovatno dokle ce ona da ide. Kontra tuzba mora u ovom slucaju biti podneta da bi se zaustavilo ludila feministickog pokreta "Me to" Barem ovde u "zatucanom" Balkanu.

koki

pre 2 godine

Cekajte malo, pricala je da su izasli na pice, setali se u parku, onda je odvezao u vikendicu, a posle toga kuci.
I gde je tu drzanje u zatocenistvu.
Sta ce sledece da izjavi, da je belac terao da bere pamuk.

DaLanik

pre 2 godine

@kopiranosatvitera: ima snimak, koji je sud odbacio. relevantan je samo sud. znaci žena laže zbog medijske pažnje i propagacije ekstremnog feminizma.

Goran Dnevna Doza Bon Jovija

pre 2 godine

Zbog ove njene gnusne laži nikad neću pogledati nijedan njen film, pa makar napredovala u glumi i snimila ikad nešto kvalitetno.

komamdos

pre 2 godine

interesuje me da li ce doticna glumica ici na robiju ako se dokaze da je lagala, posto je sve ovo osum suda stiglo u novine i ceo region pisao o tome. po meni ne bi bila dovoljna samo novcana kazna za nju. ako ima neki pravnik da objasni bas bi voleo da znam. naravno ako se dokaze da je silovana, kastracija za gospodina i samica do kraja zivota.

Rastko

pre 2 godine

Moj komsa Rade istina je da bogu dane krade pa hejteri navalili da zovu samo mene a ustasca im samo pene valjda dok od muke ne pozelene ...!?

Boro iz Pobede

pre 2 godine

Koga ja da tužim što mi mesec dana nije bilo do vodjenja ljubavi zbog medijskih priča o silovanjima? Ispiranje mozgova... Silovali ste srpsku javnost
(Tmu, 18. novembar 2021 22:49)

Skini se sa Pinka i Informera za početak!

Dule

pre 2 godine

@kojadin

Kojadine, čim si ovde, znači luzer ... samo me zanima u koju grupu sebe svrstavaš ... ponavljaci, navijaci, pivopije ili sajber ratnici?

Goran

pre 2 godine

Verivai sam sam da je Lečiču namešteno do skora ali kad se sad opet politički angažovao ubedjen sam da je kriv čim mu treba politička zaštita.

Slovenac

pre 2 godine

@sve ja to razumem: pa bas u tome je problem. Muskarci ostali isti kao pre 100 godina, i nije prosecnom muskarcu jasno, da zena nije vise samo objekat, koji ce pere cisti i kuva. Zene su mnoooooogo napredovale. I izgradile svoj identitet i polozaj u drustvu. Zato ti nista ne razumes.

Dušan

pre 2 godine

U prepiskama koje je Lečić izbacio, od prvog trenutka kako je došla u Srbiju,ona se njemu javlja da želi da ga vidi,i to kaže nemoj javljati ostalima,hoću da vidim samo određene ljude.I kreće bombardovanje porukama da se vide,sve dok se nisu videli.Meni to jasno govori da ona sve vreme zapravo ima jake simpatije prema istom i da se to što se desilo između njih,desilo se zato što su oboje želeli.

Nikola

pre 2 godine

Mislim da zbog tezine optuzbe i eventualnih buducih desavanja po ovakvim optuzbama ne bi trebalo davati ovoj zeni medijskog prostora.Prosto degradira se bivse i buduce prave zrtve.Mislim prosto nije moguce po nasem zakonu dokazati ovo silovanje,osim priznanjem optuzenog.Sada se ovo pretvorilo u silovanje javnosti.

...sve sam reke popio...

pre 2 godine

Sta ovde ima isfrustriranih ,,muskarcina"to nije normalno.Ne beze zene odavde bez veze,a Boga mi,i pametni muskarci.
(cile, 18. novembar 2021 21:34)

Idi, idi nesanice da ne vidim tvoje lice.. Nego?! Nema ovde cile-mile..

zozonpb

pre 2 godine

Šta god da se desilo, a to znaju samo njih dvoje, ponašanje i nastupi Lečića su, najblaže rečeno odvratni. Vrhunac je gostovanje na Pinku i njegova suluda teorija da mu je sve smestio Đilas i ekipa!?

Ccc

pre 2 godine

@tako je, video bi tebe da te neko siluje kao klinca, klinku, da li bi prijavila, prijavio, a od Lecica pedofila I osobe pune sebe koja ne trpi odbijanje ovo mogu da ocekujem. Znaci kada cutis da te neko siluje kriv si sto ne prijavis, kada ne cutis zelis malo slave i paznju, cudan smo narod...

konstantin

pre 2 godine

Читајући коментаре, помислих да сам на неком скупу свезнајућих судија, који познају срце Данијеле боље од ње саме и знају кроз шта је прошла или кроз шта није прошла. Па ми паде на памет оно шта је Господ рекао - не судите да вам се не суди.
(Светосавље, 18. novembar 2021 20:36)

Sve ja to razumem, mi ne mozemo videti istinu, ali zar nikada nisi upoznao ni jednu zenu manipulatorku koja iskrivi pricu u svoju korist? I sta da smo osudili Lecica, a on na kraju covek nije kriv? Ostane zauvek silovatelj i unuci i praunici ga tako pamte, a mi sutra tamo gore gde je istina shvatimo da on nije kriv? Ima i ono sto mozda nije izvorno Biblijsko, "bolje 100 krivaca pustiti (Bog ce im suditi) nego jednog nevinog zatvoriti".

Alan Ford Capri

pre 2 godine

jadno drustvo,ljudi nisu svesni koliko su besvesni...
(mile, 18. novembar 2021 21:31)

Au, kakva formulacija! Pa, ko nam je to mala mudrica?!

duka

pre 2 godine

Kako je krenula, u sledecoj izjavi ce reci da ju je drzao vezanu u podrumu pet godina. Davno je ova prica presla svaku granicu verodostojnosti

Tako je

pre 2 godine

Silovanje je krivično delo koje se dokazuje na sudu a ne po novinama. Ovo je samo vapaj u pomoć, zbog ko zna čega, nesrećne žene. Zašto ovo radi posle xx godina oni znaju ali ovo pokazuje da je spremna na sve zarad malo pažnje i mnogo osvete. Nije dobra osoba.

sve ja to razumem

pre 2 godine

Nije lako prosecnom,zadriglom muskarcu u Srbiji,kome su pivo i fudbal vrh zivota,da razume zenu.I nikad nece.Zato ima sve manje dece a Srbija izumire,nestaje.
(kojadin, 18. novembar 2021 21:39)

Jeste, sigurno je zbog nerazumevanja. Pre 80 godina, kada je svaka prosečna seoska porodica imala po petoro dece, muškarci su mnogo bolje razumeli žene. Muškarci su razumeli da je ženama teško, razumeli su da treba petoro nahraniti, stoku namiriti, u polju raditi, nema struje, po vodu na izvor. Stvarno je tada bilo tesko ženama i muškarci su to razumeli i zato je natalitet bio visok. Sada kada je život lakši i imaju sve, i slobodu i prava i jednakost, samo im nedostaje da ih malo bolje razumemo i opet će sve radjati po petoro.

i šta je bilo na kraju?

pre 2 godine

Ovo je veoma prljav politički slučaj proizveden s namerom da se narodu zamažu oči i da još jedan rialiti, a da se sudskim putem zaključi i "narodu pokaže" dokle je neko spreman da ide u obračunima, odnosno da čak i da je spreman da "napakuje lažno silovanje". Kao slučajno pred izbore. Ova nesrećnica će kad tad reći ko je platio i instruisao. Sve je ovo predstava za one sa jeftinim mozgovima, pardon ulaznicama. Samo postavite sebi pitanje: Kome ova predstava koristi, kako i koliko. Jer ovoliko blaćenje i nizak nivo koji izaziva gađenje, se ne preduzima da bi se samo diskreditovao jedan glumac i/ili jedna glumica.

Павле

pre 2 godine

Комшија сам и пријатељ веома познатог нашег уметника (глумца или глумице, не бих да откривам) кога сам после
неког времена од како је ово актуелно, питао о чему се ту ради и да ли је стварно било напаствовања. Замислио
се, погледао ме и рекао: "Кад год je на сцени однос између два глумца, обавезно је ту и редитељ".

Милош Радунковић

pre 2 godine

Ко може да тврди шта се заправо догодило? Наравно нико, а људи се упорно опредељују на оне који мисле да ничега није било, и оне који кажу да је било силовања! О овој теми једино и искључиво се може причати начелно, а никако се стављати на нечију страну. Пиготово је неприхватљиво да било њу, или њега, у зависности шта мислимо о "спорном догађају" кавалификујемо веома неприкладним, грубим и примитивним квалификацијама. Понављам још једном, ако незнано, а незнано, само пуко предпостављамо шта је и да ли је ичега било, било би најбоље да се оканимо доношења судова.

T. L. L.

pre 2 godine

Ne ulazeći uopšte u to ko je kriv i šta je zapravo istina, ali ta količina mizoginije, primitivizma i banalnog, pretpostavljam muškog humora u komentarima... Pa, to je jezivo. Gde će vam duša?

Dule

pre 2 godine

Komentari samo pokazuju da u Srbiji ne postoji "javno mnenje"...Mi smo vaspitno i obrazovno nedozreo narod...star tačno, ali vekovima egzistancijalno na minimumu mentalnih funkcija...Ova tema daleko prevazilazi naš nivo poimanja stvarnosti, slobode, obaveza, odgovornosti...

AlexaCH

pre 2 godine

Pokusava da se nakaci na 'me too' i dobije simpatije. Ako te je neko drzao zatocenu i silovao, zasto mu se javljas cim sletis u Beograd i obracas sa 'srce'?

Tmu

pre 2 godine

Koga ja da tužim što mi mesec dana nije bilo do vodjenja ljubavi zbog medijskih priča o silovanjima? Ispiranje mozgova... Silovali ste srpsku javnost

Nebojsa

pre 2 godine

Ako procitas nekad ove komentare, reces.. hejteri. Nismo hejteri, vec je za nas razlika u silovanju u tome.. da li je dat povod ili je neko primoran...Niko primoran ne ide da ga siluju radi karijere...

Aule

pre 2 godine

Sta ovde ima isfrustriranih ,,muskarcina"to nije normalno.Ne beze zene odavde bez veze,a Boga mi,i pametni muskarci.
(cile, 18. novembar 2021 21:34)

...jer se do sada nikada nije desilo da zene lazno prijavljuju nasilje??
Iznenadili biste se koliko onda ima frustriranih "muskarcina" i na tom istom Zapadu, gde oni da beze od kleveta i lazi?

Istrebljivač_Vonjevina

pre 2 godine

Моја бака је говорила: после ј....а нема кајања.
(Zoran Dikanov, 18. novembar 2021 19:5

Moja prababa je govorila "ko j.be, zlo ne misli". Pametna žena...

Jelena

pre 2 godine

spremna na sve, jad i cemer (jos koliko ovakvih "objava" pa da ti tamo konacno poveruju i "leave the case"?).Nadam se kontra tuzbi, zao mi istinskih zrtava.Sto montira snimak, majke ti? Jel ovo brani Boza Prelevic??? ccccc....

kojadin

pre 2 godine

Nije lako prosecnom,zadriglom muskarcu u Srbiji,kome su pivo i fudbal vrh zivota,da razume zenu.I nikad nece.Zato ima sve manje dece a Srbija izumire,nestaje.

Slavujka

pre 2 godine

Ona bas hoce da plati odštetu. Kako to, sad je drzao zatočenu? Nema tu figurativno kada krene dokazivanje, zna se sta izraz znaci. Leko, naplati kako spada, a usput namiri se i od onih "glumcica" sto su te ostavili bez hleba u trenutku kada ti je bilo najteže. P.S. ne kapiram zasto je nekima Leka odvratan, covek je glumac i negativne likove koje je glumio moze da igra samo neko ko to konta

Vafi

pre 2 godine

Znaci nije samo silovanje vec i protiv pravno lisavanje slobode? Ako nastavi ovako ocekujem uskoro " moj dragi kolega me je ubio ali sam vaskrsla i ozdravila... "

Vlada

pre 2 godine

Sud bi morao da joj zabrani da nastavlja sa lazima na drustvenim mrezama, tj. da uopste pominje ovaj "slucaj" sem eventualno pred sudom ako se pojave novi dokazi. Sramota je da je celokupna javnost nije vec osudila. Ne bitno je sta svako od nas mislio o Lecicu, ipak pravo vazi i za njega kao za svakog od nas.

Ne, nisu jednake.

pre 2 godine

Ženski mozak je u nekim apektima na nivou malog deteta,iracionalan često i pre svega nestabilan.
Kad to shvatite i prihvatite (danas je to gotovo nemoguće), sve će vam se kasti samo .

John

pre 2 godine

Je l' može da ja ne verujem ni jednom ni drugom? Desilo se tu štošta mnogo drugačije nego što oboje pričaju...
Lečić mi je odvratan (i pre ovoga), a ova deluje da ne zna šta hoće (a nije baš ni da zna šta neće)

ne secam se niknejma

pre 2 godine

Ja sam napisao jednom da ce sada dizati frku Amerikancima, a kasnije ce nas prestaviti kao jednu malu nerazumnu zemlju koja nije osudila "manijaka". I tako mic po mic ona pliva i u centru paznje je, budi empatiju od koje zna samo definiciju...

završiti postupak do kraja

pre 2 godine

Tužba za klevetu Štajfeldovoj i onima koji su neosnovano medijski satanizovali Lečića, i velika odšteta za narušavanje ugleda. Tek kad to budem video verovaću da postoji pravna država. Da i Srbija ima koristi od sponzora ove neznamkakodajenazovem persone. Ozbiljni pravnici su mi rekli da ovo neko "gura" i pravi reality show jer je potreban. Dotična persona je samo pion koji loše glumi.

NoName

pre 2 godine

Моја бака је говорила: после ј....а нема кајања.
(Zoran Dikanov, 18. novembar 2021 19:5


I njena je to govorila.

Светосавље

pre 2 godine

Читајући коментаре, помислих да сам на неком скупу свезнајућих судија, који познају срце Данијеле боље од ње саме и знају кроз шта је прошла или кроз шта није прошла. Па ми паде на памет оно шта је Господ рекао - не судите да вам се не суди.

vujica

pre 2 godine

sad se vadi sto je slala mail sa "dragi leka", pa kao da to izgleda ironicno. da nije smesno bilo bi zalosno. propala ti je fora, idi u maline neku godinu da se ova tvoja bruka zaboravi ako ikako moze.

Ex Sudija

pre 2 godine

Pitam se dokle će ova neostvarena glumica da se javlja. Šta je njen materijalni dokaz osim njene reči. Ja kao nekadašnji sudija u beogradskom prvom opštinskom sudu nikada nisam verovao na reč. Nemam nameru da branim Lečića ali u pravnoj praksi da bi se izvršilo silovanje mora da postoji upotreba sile, upotreba psihoaktivnih sredstava i pretnja oružjem. Ovo se odnosi kada je jedan počinilac. Javiti se posle nekoliko godina je bespredmetno. Moda zavladala u Americi gde se posle više decenija javljaju neostvareme glumice optužujući režisere, producente i sebi prave marketing

Nik

pre 2 godine

ne mogu da tvrdim nesto sto ne znam ,ali Lecic je u to vreme bio faca ,mogao da ima koga pozeli ,bas je imao potrebu za tako nesto,sumnjam ....

Vagica

pre 2 godine

Čitajući komentare, shvatam da previše ljudi opravdava bilo kakbo nasilje, a seksualno se podrazumeva da je opravdano od nekih mupkaraca prema ženama. Sledeće, mnogo njih "ne boli" bitne i popularne ljude, smeta im što su sami nebitni i nepoznati široj javnosti. Kompleksi se ne leče na ovakvim mestima, prihvatite sebe kakvi ste i poradite na sebi.
Svako nasilje treba da se kazni.
Pričanje o zlostavljanju olakšava svakoj žrtvi.

ja

pre 2 godine

Prestani vise
ne razumem
nekoga optuzis za takvo zlodelo i ako ga osude covek.unisten
a da li postoji ista kazna za lazmu prijavu?
ne samo ovaj slucaj
ovde mi nista ne stima
I moje je misljenje da je nije silovao

Branko Djurdjevic

pre 2 godine

Draga danijela,mene da je neko silovao i da tog momenta nisam u stanju da se branim ili zovem policiju a bude mi bolje posle nekog vremena da imam snage da odem u bolnicu i prijavim zlotvora nista me sprecilo ne bi niti karijera niti strah nebi cekao 10 godina na to ako sam u mogucnosti nebi cekao ni 10 sekundi tako da zeno mani se corava posla i nabi glavu u pesak i ne koristi medije ni drustvene mreze za svoje probleme nego za to postoji sud i policija. Ne davite vise sa vasim silovanjima po medimjima nemam pametnije stvari da procitam nego vasa silovanja,a deca nam gladuju i nemaju za lekove a vi popularnost trazite..

Dex

pre 2 godine

On je odvratan a ti si dosadna.
(danju spavam-noću ne vidim, 18. novembar 2021 16:34)

Ako govori istinu onda svakako nije "dosadna". Mozda je dosadno tebi jer te boli briga, ali to nije njen problem.

La la iz Banata

pre 2 godine

Ne znam da li si ti citao nesto dalje, ali ovaj prikaz ekrana na objavljenoj vesti je gramaticki korektan. Pateticno i neiskreno mozda, ali nema tu problema ni sa gramatikom, ni sa sklopom recenice
(Splavar, 18. novembar 2021 17:49)

Ne, nije gramatički korektan. Osnovna karakteristika engleskog jezika je slagnje vremena, to joj baš ne ide najbolje, kao ni upotreba istih. Ali u redu je, nisu ni tamo svi potpuno pismeni.

Zhol

pre 2 godine

@gooz do tog trenutka dragi, jbt podrazumeva se valjda nesto. Bio joj je drag i blizak, a tako nesto joj je uradio, to je htela da naglasi. Na stranu sad da li se stvarno desilo ili ne, necu uopste da ulazim u to.

Zok1

pre 2 godine

Lečića nije optuživala da ju je držao u zatočeništvu, kao ni onoga koga je prijavila da ju je silovao 2012, a čiji opis ne odgovara Lečiću. Ovo je izgleda neko novo silovanje. Engleski jeste gramatički korektan, ali ne zvuči kao native speaker.

Американац

pre 2 godine

Зашто је њена објава на енглеском? Коме се обраћа?
(Стрелац, 18. novembar 2021 16:36)

Америчком тржишту.
(Јабучило, 18. novembar 2021 17:54)

Ми причамо Америчким језиком. На пример фол (fall) значи јесен. ВЈД (WYD) значи шта радиш (дођи по мене да се видимо).

mich

pre 2 godine

Kakva je ovo moda u SAD hahaha, tesko da je njih 3 % silovano od svih ovih koje su se javile, stvarne zrtve tog zlocina imaju ozbiljne posledice...
A ove...? Cirkus.

Podrška

pre 2 godine

Svaka cast svakoj žrtvi, bilo koje vrste, bilo kojeg nasilja, bilo koje nepravde, ponizenja, od bilo koga, od nepoznatog, od kolege, od komšije, vaspitača, od trenera, od učitelja, od vjeroucitelja, od porodice od bilo koga, svaka čast žrtvi koja ima snage i progovori i tako leči i i sebe i drustvo. Ćutanje ne rešava problem. Zato hvala Daanijeli isvima ostalima. Hvala udrugama civilnog društva. Hvala organima države koji rade profesionalno. Hvala medijima.

IntruderBrokoli

pre 2 godine

Kome se SVI vi obracate u komenatrima?? Sramno!! Vi znate da l je neko nekoga silovao, dajete za pravo sta?? Kakvi su vam zubi, kad ste poslednji put uradili nesto dobro za svoju porodicu? Znam da mi kom necete objaviti, kao kad pisem u politici, zdravlju, info i sl. Nebotno! Mnogo zla, mnogo neobrazovanog sveretaaaa!!!

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Štajnfeld: "Držao me je u zatočeništvu i silovao moj dragi prijatelj i kolega, ozdravila sam"




Jesu li te silovali i oni šiptari posle njega? Smaraš za medalju.

US citizen

pre 2 godine

Зашто је њена објава на енглеском? Коме се обраћа?

Obraca se onima koji jos uvek imaju dostojanstvo, saosecanje, samopostovanje, kvalitete koje su mnogi u Srbiji usput izgubili.

Petar

pre 2 godine

Ova mala će na kraju ostati zapamćena jedino po ovom. Kao glumicu je na kraju niko neće ni pamtiti. Vreme je da se mane ovakvih objava i pozabavi karijerom. Stvarno sam na početku bio zgrožen i na njenoj strani, ali počela je da preteruje. Šta god da se desilo bilo je grozno, ali prevaziđi i kreni dalje. Od ovoga nemaš ništa.

Tomy Čubura

pre 2 godine

Samim tim što se pojavio na Pinku, priznao je krivicu. Logično
(Realan, 18. novembar 2021 18:32)
ma mora čovek , kao sto je neko vec napisao mora da odradi slobodu , presudu gostovanjima na svim televizijama posebno pink i happy i da pljuje Djilasa usput . inace odavno je kupljen secate se pokusaja otimanja ds-a

miki

pre 2 godine

Hajde dosadna si vise, u Srbiji to nikoga vise ne zanima. Ta prica mozda prolazi jos kod amerikanaca ali ovde niko ne ceni zene koje se posle xx godina sete da su silovane i to mad im je karijera prosla a dok su bile uspesne nista nisu govorile. Vrati se bolje u Ameriku, mada i njih boli... za tvoju pricu, imaju i oni svojoh dosta. Ostaje ti samo da se slikas po instagramu i probas da uhvatis nekog matorog sponzora da unovcis za stare dane ono malo lepote sto ti je jos ostalo.

Zakon je Zakon!

pre 2 godine

Ta zena je opasan manipulator. Sada menja retoriku nakon sto je provaljena da je bila u super odnosima sa Lecicem godinama nakon "silovanja".
Drustvo mora brzo da reaguje i da promeni zakon koji ce zene koje lazu da su silovane tretirati isto tako kao i one koji su DOKAZANI silovatelju.
I da, izvinite dame, ali samo vasa rec nije dovoljna, moraju da postoje dokazi, cinjenice, za izvrsen zlocin. Probajte da odete u policiju i optuzite nekoga za ubistvo. Videcete da li ce vam verovati na rec ili ce vam traziti dokaze. Sto je dosta, dosta je.

Splavar

pre 2 godine

Ko je ova uopste?
(maka, 18. novembar 2021 16:54)

Ona sto je optuzila Lecica i evo sad svi znamo za nju. Jedini problem u njenom planu sto se nece leba od toga najesti jer niko ovde ne zna ko je Lecic, a silovanih je pun Holivud. Mozda jedino sto je nekakve pratioce na FB i IG nakupila, pa ce nesto da kaplje od reklamiranja tasnica. Bolje i to nego nista

Masturbeator

pre 2 godine

Зашто је њена објава на енглеском? Коме се обраћа?
(Стрелац, 18. novembar 2021 16:36

Anglo- saksonskim foloverima

Freak on a Leash

pre 2 godine

Зашто је њена објава на енглеском? Коме се обраћа?
(Стрелац, 18. novembar 2021 16:36)
Tu mi.

Splavar

pre 2 godine

Sta pise na engleskom kad ne zna gramatiku
(xd, 18. novembar 2021 17:04)

Ne znam da li si ti citao nesto dalje, ali ovaj prikaz ekrana na objavljenoj vesti je gramaticki korektan. Pateticno i neiskreno mozda, ali nema tu problema ni sa gramatikom, ni sa sklopom recenice

Jovana

pre 2 godine

Dakle, on je oslobođen optužbi. Utvrđeno je da je ona dala pogrešan datum. Kako je moguće da se tako nešto desi? Hoće li se ispitati da li je ona lagala?

Fotograf

pre 2 godine

Zašto sve "poznate" osobe moraju da pišu na Engleskom?
To je tako iritirajuće
(Marko, 18. novembar 2021 16:34)

===================================

Da bar znaju engleski, pa da im covek i oprosti.

mokisa

pre 2 godine

3 ribe odu u policiju da prijave silovanje. Pita ih inspektor:"znaci vas 3 ste silovane? "Ne, ne kaze jedna. Nas dve smo silovane a Mara nije. Pa kako vas dve silovali a Maru nisu, pita inspektor? Pa Mara nije htela...

ninepi

pre 2 godine

Sta pise na engleskom kad ne zna gramatiku
(xd, 18. novembar 2021 17:04) # Link komentara

Jeste, nijedno vreme nije stavila u present perfektu. Ispada da nema nicega uzrocno-posledicnog. Nije joj se nista desilo.

Robert

pre 2 godine

Zašto sve "poznate" osobe moraju da pišu na Engleskom?
To je tako iritirajuće
(Marko, 18. novembar 2021 16:34)

Zavisi kakva je struktura pratilaca. Ako su dominantni domaci ljudi koji te prate, pises na maternjem. Kada se struktura promeni i imas, recimo, vise od 70% stranaca, pocnes pisati na nekom od popularnih jezika, a najcesce je to engleski. Nije moranje, samo je nepisano pravilo i nema veze s tim da li imas 1.000 ili 1.000.000 pratilaca. Ako svojim poslom/aktivnoscu privlacis veliki broj stranaca, pre ili kasnije ocekuje te ovakva "transformacija". Nadam se da sam bio od pomoci.

Oliver

pre 2 godine

Lecica očima da gledam ne mogu, od ove mi se povraca
(Obican,

Najbolji i najsazetiji komentar. I nije jedini slucaj,evo Maric i Danijela,ista stvar. Imamo 2 olosa i onda mi treba da se opredeljujemo iako su obe strane ogavne. Ne,ne zelimo da se opredeljujemo izmedju 2 zla!

Јабучило

pre 2 godine

Зашто је њена објава на енглеском? Коме се обраћа?
(Стрелац, 18. novembar 2021 16:36)

Америчком тржишту.

M

pre 2 godine

Ovo je uvreda za prave zrtve silovanja. Ona jadna devojcica iz Malcana ili kako se zove mesto, ona je drzana u zatocenistvu i silovana. A ova "glumica" ocajno pokusava da se umuva u svet soubiznisa i ovim privlaci paznju na sebe.

Nebojsa

pre 2 godine

Da si ti istvarena, ne bi ni znala ko je Lecic. a ovako, trazis krivca za propalu karijeru.
Inace, ne podrzavam Lecica kao uticajnu licnost ni u "slagalici".

Mili

pre 2 godine

Naravno da nije stavila ime kolege jer bi mogla da odgovara za klevetu. Inače, poruka je napisana na engleskom ... kome se u stvari obraća i traži popularnost, stvar je jasna.

NikolaBg

pre 2 godine

Ova je toliko smorila, da ću zaista početi da više verujem Lečiću nego njoj. Voleo bih da ova ako je slagala odleži malo u zatvoru, nema pravo da optužuje bilo koga nevinog.

Obrad

pre 2 godine

Možda si fizički ozdravila, ali psihički si potpuno prsla.. misliš da si doživela nešto što se nije desilo. Da te neko proganja, zatvara? Klasičan primer šizofrene paranoje..

ex

pre 2 godine

"Sestro ako ti je ovo stvarno bila kombinacija za papire, nemam reči.
Ali strogi su Amerikanci po tom pitanju."

Da, ali ako se utvrdi da je iskaz bio lazan, u roku od kratko ce joj ukinuti sve papire.
Gadni su ameri kad utvrde da si neki status stekao na laznim podacima.

Boris

pre 2 godine

pa ti cim odes u grad neko te siluje ... a tebi neprijatnoooooo

posle tuzis ... uzmes lovu ... pa sledeci... kad ne moze da se zivi od glume - moze od tuzbi...

Квасник_Mиле

pre 2 godine

Не бих да је осуђујем али мислим да претерује са јавним иступима. Утеха и снага би могли да се нађу у ближњима, породици и пријатељима а не у виртуалном свету и јавности. Она је свакако скренула пажњу на овај друштвени и социјални проблем и хвала јој на томе. Ипак суд на жалост није успео да потврди њене оптужбе па би то требало да подстакне све жртве да насилнике пријаве одмах након учињеног недела.

Vlada

pre 2 godine

Ja bih i da Lecic ozdravi. Za stetu koju mu je ova kleveta nanela. Finansijski pre svega, sudskim putem. Osecao bih se bar malo sigurnije kao gradjanin ove zemlje.

Vp_Cikago

pre 2 godine

Зашто је њена објава на енглеском? Коме се обраћа?
(Стрелац, 18. novembar 2021 16:36)

Mozda zato sto godinama zivi i radi u NY, pa ima mnogo priljatelja koji nerazumeju Srpski a ona moDa zeli da i oni cuju i razumeju njenu stranu prica. Mozda, a mozda je i cist hir…

Tomy Čubura

pre 2 godine

Зашто је њена објава на енглеском? Коме се обраћа?
(Стрелац, 18. novembar 2021 16:36)
imigracionoj sluzbi USA
da bi dobila papire
ne zna se ko mi je odvratniji onaj matori perveznjak sto je koristio polozaj da vata klinke ili ovakve koje su se drpale sa matorim merverznjakom radi uloga ,preporuka i ostalih privilegija ....
FUJ

Its me

pre 2 godine

Зашто је њена објава на енглеском? Коме се обраћа?
(Стрелац, 18. novembar 2021 16:36)

Sponzorima.

juhu

pre 2 godine

Znači ili ne poštuje odluku suda ili omalovažava sud isterivanjem pravde preko Tvitera. Zbog takvih stvari i dobiješ toliko hejtera. Da ne bude zabune: ja verujem da je doživela neku vrstu nasilja u vreme kada taj vid nasilja još nije bio pravno sankcionisan. Verovatno zato insistira na fizičkom nasilju za koje dokazi ne postoje. Za sada...

Nikola

pre 2 godine

Da li je moguce da ne postoji nacin da se ovoj konacno zacepi gubica. Sta radi taj Lecic uopste? Zasto je ne tuzi za klevetu ako misli da je zaista dokazao da silovanja nije bilo.

Tomy Čubura

pre 2 godine

Зашто је њена објава на енглеском? Коме се обраћа?
(Стрелац, 18. novembar 2021 16:36)
imigracionoj sluzbi USA
da bi dobila papire
ne zna se ko mi je odvratniji onaj matori perveznjak sto je koristio polozaj da vata klinke ili ovakve koje su se drpale sa matorim merverznjakom radi uloga ,preporuka i ostalih privilegija ....
FUJ

M

pre 2 godine

Ovo je uvreda za prave zrtve silovanja. Ona jadna devojcica iz Malcana ili kako se zove mesto, ona je drzana u zatocenistvu i silovana. A ova "glumica" ocajno pokusava da se umuva u svet soubiznisa i ovim privlaci paznju na sebe.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Štajnfeld: "Držao me je u zatočeništvu i silovao moj dragi prijatelj i kolega, ozdravila sam"




Jesu li te silovali i oni šiptari posle njega? Smaraš za medalju.

Its me

pre 2 godine

Зашто је њена објава на енглеском? Коме се обраћа?
(Стрелац, 18. novembar 2021 16:36)

Sponzorima.

Јабучило

pre 2 godine

Зашто је њена објава на енглеском? Коме се обраћа?
(Стрелац, 18. novembar 2021 16:36)

Америчком тржишту.

sve ja to razumem

pre 2 godine

Nije lako prosecnom,zadriglom muskarcu u Srbiji,kome su pivo i fudbal vrh zivota,da razume zenu.I nikad nece.Zato ima sve manje dece a Srbija izumire,nestaje.
(kojadin, 18. novembar 2021 21:39)

Jeste, sigurno je zbog nerazumevanja. Pre 80 godina, kada je svaka prosečna seoska porodica imala po petoro dece, muškarci su mnogo bolje razumeli žene. Muškarci su razumeli da je ženama teško, razumeli su da treba petoro nahraniti, stoku namiriti, u polju raditi, nema struje, po vodu na izvor. Stvarno je tada bilo tesko ženama i muškarci su to razumeli i zato je natalitet bio visok. Sada kada je život lakši i imaju sve, i slobodu i prava i jednakost, samo im nedostaje da ih malo bolje razumemo i opet će sve radjati po petoro.

Boris

pre 2 godine

pa ti cim odes u grad neko te siluje ... a tebi neprijatnoooooo

posle tuzis ... uzmes lovu ... pa sledeci... kad ne moze da se zivi od glume - moze od tuzbi...

Nikola

pre 2 godine

Da li je moguce da ne postoji nacin da se ovoj konacno zacepi gubica. Sta radi taj Lecic uopste? Zasto je ne tuzi za klevetu ako misli da je zaista dokazao da silovanja nije bilo.

Tako je

pre 2 godine

Silovanje je krivično delo koje se dokazuje na sudu a ne po novinama. Ovo je samo vapaj u pomoć, zbog ko zna čega, nesrećne žene. Zašto ovo radi posle xx godina oni znaju ali ovo pokazuje da je spremna na sve zarad malo pažnje i mnogo osvete. Nije dobra osoba.

Zakon je Zakon!

pre 2 godine

Ta zena je opasan manipulator. Sada menja retoriku nakon sto je provaljena da je bila u super odnosima sa Lecicem godinama nakon "silovanja".
Drustvo mora brzo da reaguje i da promeni zakon koji ce zene koje lazu da su silovane tretirati isto tako kao i one koji su DOKAZANI silovatelju.
I da, izvinite dame, ali samo vasa rec nije dovoljna, moraju da postoje dokazi, cinjenice, za izvrsen zlocin. Probajte da odete u policiju i optuzite nekoga za ubistvo. Videcete da li ce vam verovati na rec ili ce vam traziti dokaze. Sto je dosta, dosta je.

Vafi

pre 2 godine

Znaci nije samo silovanje vec i protiv pravno lisavanje slobode? Ako nastavi ovako ocekujem uskoro " moj dragi kolega me je ubio ali sam vaskrsla i ozdravila... "

mokisa

pre 2 godine

3 ribe odu u policiju da prijave silovanje. Pita ih inspektor:"znaci vas 3 ste silovane? "Ne, ne kaze jedna. Nas dve smo silovane a Mara nije. Pa kako vas dve silovali a Maru nisu, pita inspektor? Pa Mara nije htela...

Vlada

pre 2 godine

Ja bih i da Lecic ozdravi. Za stetu koju mu je ova kleveta nanela. Finansijski pre svega, sudskim putem. Osecao bih se bar malo sigurnije kao gradjanin ove zemlje.

Павле

pre 2 godine

Комшија сам и пријатељ веома познатог нашег уметника (глумца или глумице, не бих да откривам) кога сам после
неког времена од како је ово актуелно, питао о чему се ту ради и да ли је стварно било напаствовања. Замислио
се, погледао ме и рекао: "Кад год je на сцени однос између два глумца, обавезно је ту и редитељ".

Ex Sudija

pre 2 godine

Pitam se dokle će ova neostvarena glumica da se javlja. Šta je njen materijalni dokaz osim njene reči. Ja kao nekadašnji sudija u beogradskom prvom opštinskom sudu nikada nisam verovao na reč. Nemam nameru da branim Lečića ali u pravnoj praksi da bi se izvršilo silovanje mora da postoji upotreba sile, upotreba psihoaktivnih sredstava i pretnja oružjem. Ovo se odnosi kada je jedan počinilac. Javiti se posle nekoliko godina je bespredmetno. Moda zavladala u Americi gde se posle više decenija javljaju neostvareme glumice optužujući režisere, producente i sebi prave marketing

završiti postupak do kraja

pre 2 godine

Tužba za klevetu Štajfeldovoj i onima koji su neosnovano medijski satanizovali Lečića, i velika odšteta za narušavanje ugleda. Tek kad to budem video verovaću da postoji pravna država. Da i Srbija ima koristi od sponzora ove neznamkakodajenazovem persone. Ozbiljni pravnici su mi rekli da ovo neko "gura" i pravi reality show jer je potreban. Dotična persona je samo pion koji loše glumi.

Branko Djurdjevic

pre 2 godine

Draga danijela,mene da je neko silovao i da tog momenta nisam u stanju da se branim ili zovem policiju a bude mi bolje posle nekog vremena da imam snage da odem u bolnicu i prijavim zlotvora nista me sprecilo ne bi niti karijera niti strah nebi cekao 10 godina na to ako sam u mogucnosti nebi cekao ni 10 sekundi tako da zeno mani se corava posla i nabi glavu u pesak i ne koristi medije ni drustvene mreze za svoje probleme nego za to postoji sud i policija. Ne davite vise sa vasim silovanjima po medimjima nemam pametnije stvari da procitam nego vasa silovanja,a deca nam gladuju i nemaju za lekove a vi popularnost trazite..

Tmu

pre 2 godine

Koga ja da tužim što mi mesec dana nije bilo do vodjenja ljubavi zbog medijskih priča o silovanjima? Ispiranje mozgova... Silovali ste srpsku javnost

Obrad

pre 2 godine

Možda si fizički ozdravila, ali psihički si potpuno prsla.. misliš da si doživela nešto što se nije desilo. Da te neko proganja, zatvara? Klasičan primer šizofrene paranoje..

Ne, nisu jednake.

pre 2 godine

Ženski mozak je u nekim apektima na nivou malog deteta,iracionalan često i pre svega nestabilan.
Kad to shvatite i prihvatite (danas je to gotovo nemoguće), sve će vam se kasti samo .

juhu

pre 2 godine

Znači ili ne poštuje odluku suda ili omalovažava sud isterivanjem pravde preko Tvitera. Zbog takvih stvari i dobiješ toliko hejtera. Da ne bude zabune: ja verujem da je doživela neku vrstu nasilja u vreme kada taj vid nasilja još nije bio pravno sankcionisan. Verovatno zato insistira na fizičkom nasilju za koje dokazi ne postoje. Za sada...

John

pre 2 godine

Je l' može da ja ne verujem ni jednom ni drugom? Desilo se tu štošta mnogo drugačije nego što oboje pričaju...
Lečić mi je odvratan (i pre ovoga), a ova deluje da ne zna šta hoće (a nije baš ni da zna šta neće)

AlexaCH

pre 2 godine

Pokusava da se nakaci na 'me too' i dobije simpatije. Ako te je neko drzao zatocenu i silovao, zasto mu se javljas cim sletis u Beograd i obracas sa 'srce'?

vujica

pre 2 godine

sad se vadi sto je slala mail sa "dragi leka", pa kao da to izgleda ironicno. da nije smesno bilo bi zalosno. propala ti je fora, idi u maline neku godinu da se ova tvoja bruka zaboravi ako ikako moze.

Zok1

pre 2 godine

Lečića nije optuživala da ju je držao u zatočeništvu, kao ni onoga koga je prijavila da ju je silovao 2012, a čiji opis ne odgovara Lečiću. Ovo je izgleda neko novo silovanje. Engleski jeste gramatički korektan, ali ne zvuči kao native speaker.

ne secam se niknejma

pre 2 godine

Ja sam napisao jednom da ce sada dizati frku Amerikancima, a kasnije ce nas prestaviti kao jednu malu nerazumnu zemlju koja nije osudila "manijaka". I tako mic po mic ona pliva i u centru paznje je, budi empatiju od koje zna samo definiciju...

Aule

pre 2 godine

Sta ovde ima isfrustriranih ,,muskarcina"to nije normalno.Ne beze zene odavde bez veze,a Boga mi,i pametni muskarci.
(cile, 18. novembar 2021 21:34)

...jer se do sada nikada nije desilo da zene lazno prijavljuju nasilje??
Iznenadili biste se koliko onda ima frustriranih "muskarcina" i na tom istom Zapadu, gde oni da beze od kleveta i lazi?

Nik

pre 2 godine

ne mogu da tvrdim nesto sto ne znam ,ali Lecic je u to vreme bio faca ,mogao da ima koga pozeli ,bas je imao potrebu za tako nesto,sumnjam ....

mich

pre 2 godine

Kakva je ovo moda u SAD hahaha, tesko da je njih 3 % silovano od svih ovih koje su se javile, stvarne zrtve tog zlocina imaju ozbiljne posledice...
A ove...? Cirkus.

Светосавље

pre 2 godine

Читајући коментаре, помислих да сам на неком скупу свезнајућих судија, који познају срце Данијеле боље од ње саме и знају кроз шта је прошла или кроз шта није прошла. Па ми паде на памет оно шта је Господ рекао - не судите да вам се не суди.

Jovana

pre 2 godine

Dakle, on je oslobođen optužbi. Utvrđeno je da je ona dala pogrešan datum. Kako je moguće da se tako nešto desi? Hoće li se ispitati da li je ona lagala?

Vp_Cikago

pre 2 godine

Зашто је њена објава на енглеском? Коме се обраћа?
(Стрелац, 18. novembar 2021 16:36)

Mozda zato sto godinama zivi i radi u NY, pa ima mnogo priljatelja koji nerazumeju Srpski a ona moDa zeli da i oni cuju i razumeju njenu stranu prica. Mozda, a mozda je i cist hir…

Милош Радунковић

pre 2 godine

Ко може да тврди шта се заправо догодило? Наравно нико, а људи се упорно опредељују на оне који мисле да ничега није било, и оне који кажу да је било силовања! О овој теми једино и искључиво се може причати начелно, а никако се стављати на нечију страну. Пиготово је неприхватљиво да било њу, или њега, у зависности шта мислимо о "спорном догађају" кавалификујемо веома неприкладним, грубим и примитивним квалификацијама. Понављам још једном, ако незнано, а незнано, само пуко предпостављамо шта је и да ли је ичега било, било би најбоље да се оканимо доношења судова.

i šta je bilo na kraju?

pre 2 godine

Ovo je veoma prljav politički slučaj proizveden s namerom da se narodu zamažu oči i da još jedan rialiti, a da se sudskim putem zaključi i "narodu pokaže" dokle je neko spreman da ide u obračunima, odnosno da čak i da je spreman da "napakuje lažno silovanje". Kao slučajno pred izbore. Ova nesrećnica će kad tad reći ko je platio i instruisao. Sve je ovo predstava za one sa jeftinim mozgovima, pardon ulaznicama. Samo postavite sebi pitanje: Kome ova predstava koristi, kako i koliko. Jer ovoliko blaćenje i nizak nivo koji izaziva gađenje, se ne preduzima da bi se samo diskreditovao jedan glumac i/ili jedna glumica.

Istrebljivač_Vonjevina

pre 2 godine

Моја бака је говорила: после ј....а нема кајања.
(Zoran Dikanov, 18. novembar 2021 19:5

Moja prababa je govorila "ko j.be, zlo ne misli". Pametna žena...

ex

pre 2 godine

"Sestro ako ti je ovo stvarno bila kombinacija za papire, nemam reči.
Ali strogi su Amerikanci po tom pitanju."

Da, ali ako se utvrdi da je iskaz bio lazan, u roku od kratko ce joj ukinuti sve papire.
Gadni su ameri kad utvrde da si neki status stekao na laznim podacima.

Splavar

pre 2 godine

Ko je ova uopste?
(maka, 18. novembar 2021 16:54)

Ona sto je optuzila Lecica i evo sad svi znamo za nju. Jedini problem u njenom planu sto se nece leba od toga najesti jer niko ovde ne zna ko je Lecic, a silovanih je pun Holivud. Mozda jedino sto je nekakve pratioce na FB i IG nakupila, pa ce nesto da kaplje od reklamiranja tasnica. Bolje i to nego nista

Tomy Čubura

pre 2 godine

Samim tim što se pojavio na Pinku, priznao je krivicu. Logično
(Realan, 18. novembar 2021 18:32)
ma mora čovek , kao sto je neko vec napisao mora da odradi slobodu , presudu gostovanjima na svim televizijama posebno pink i happy i da pljuje Djilasa usput . inace odavno je kupljen secate se pokusaja otimanja ds-a

NikolaBg

pre 2 godine

Ova je toliko smorila, da ću zaista početi da više verujem Lečiću nego njoj. Voleo bih da ova ako je slagala odleži malo u zatvoru, nema pravo da optužuje bilo koga nevinog.

Oliver

pre 2 godine

Lecica očima da gledam ne mogu, od ove mi se povraca
(Obican,

Najbolji i najsazetiji komentar. I nije jedini slucaj,evo Maric i Danijela,ista stvar. Imamo 2 olosa i onda mi treba da se opredeljujemo iako su obe strane ogavne. Ne,ne zelimo da se opredeljujemo izmedju 2 zla!

US citizen

pre 2 godine

Зашто је њена објава на енглеском? Коме се обраћа?

Obraca se onima koji jos uvek imaju dostojanstvo, saosecanje, samopostovanje, kvalitete koje su mnogi u Srbiji usput izgubili.

Vlada

pre 2 godine

Sud bi morao da joj zabrani da nastavlja sa lazima na drustvenim mrezama, tj. da uopste pominje ovaj "slucaj" sem eventualno pred sudom ako se pojave novi dokazi. Sramota je da je celokupna javnost nije vec osudila. Ne bitno je sta svako od nas mislio o Lecicu, ipak pravo vazi i za njega kao za svakog od nas.

T. L. L.

pre 2 godine

Ne ulazeći uopšte u to ko je kriv i šta je zapravo istina, ali ta količina mizoginije, primitivizma i banalnog, pretpostavljam muškog humora u komentarima... Pa, to je jezivo. Gde će vam duša?

Fotograf

pre 2 godine

Zašto sve "poznate" osobe moraju da pišu na Engleskom?
To je tako iritirajuće
(Marko, 18. novembar 2021 16:34)

===================================

Da bar znaju engleski, pa da im covek i oprosti.

Masturbeator

pre 2 godine

Зашто је њена објава на енглеском? Коме се обраћа?
(Стрелац, 18. novembar 2021 16:36

Anglo- saksonskim foloverima

NoName

pre 2 godine

Моја бака је говорила: после ј....а нема кајања.
(Zoran Dikanov, 18. novembar 2021 19:5


I njena je to govorila.

Jelena

pre 2 godine

spremna na sve, jad i cemer (jos koliko ovakvih "objava" pa da ti tamo konacno poveruju i "leave the case"?).Nadam se kontra tuzbi, zao mi istinskih zrtava.Sto montira snimak, majke ti? Jel ovo brani Boza Prelevic??? ccccc....

La la iz Banata

pre 2 godine

Ne znam da li si ti citao nesto dalje, ali ovaj prikaz ekrana na objavljenoj vesti je gramaticki korektan. Pateticno i neiskreno mozda, ali nema tu problema ni sa gramatikom, ni sa sklopom recenice
(Splavar, 18. novembar 2021 17:49)

Ne, nije gramatički korektan. Osnovna karakteristika engleskog jezika je slagnje vremena, to joj baš ne ide najbolje, kao ni upotreba istih. Ali u redu je, nisu ni tamo svi potpuno pismeni.

ja

pre 2 godine

Prestani vise
ne razumem
nekoga optuzis za takvo zlodelo i ako ga osude covek.unisten
a da li postoji ista kazna za lazmu prijavu?
ne samo ovaj slucaj
ovde mi nista ne stima
I moje je misljenje da je nije silovao

Nebojsa

pre 2 godine

Da si ti istvarena, ne bi ni znala ko je Lecic. a ovako, trazis krivca za propalu karijeru.
Inace, ne podrzavam Lecica kao uticajnu licnost ni u "slagalici".

Slavujka

pre 2 godine

Ona bas hoce da plati odštetu. Kako to, sad je drzao zatočenu? Nema tu figurativno kada krene dokazivanje, zna se sta izraz znaci. Leko, naplati kako spada, a usput namiri se i od onih "glumcica" sto su te ostavili bez hleba u trenutku kada ti je bilo najteže. P.S. ne kapiram zasto je nekima Leka odvratan, covek je glumac i negativne likove koje je glumio moze da igra samo neko ko to konta

Mili

pre 2 godine

Naravno da nije stavila ime kolege jer bi mogla da odgovara za klevetu. Inače, poruka je napisana na engleskom ... kome se u stvari obraća i traži popularnost, stvar je jasna.

Robert

pre 2 godine

Zašto sve "poznate" osobe moraju da pišu na Engleskom?
To je tako iritirajuće
(Marko, 18. novembar 2021 16:34)

Zavisi kakva je struktura pratilaca. Ako su dominantni domaci ljudi koji te prate, pises na maternjem. Kada se struktura promeni i imas, recimo, vise od 70% stranaca, pocnes pisati na nekom od popularnih jezika, a najcesce je to engleski. Nije moranje, samo je nepisano pravilo i nema veze s tim da li imas 1.000 ili 1.000.000 pratilaca. Ako svojim poslom/aktivnoscu privlacis veliki broj stranaca, pre ili kasnije ocekuje te ovakva "transformacija". Nadam se da sam bio od pomoci.

Dex

pre 2 godine

On je odvratan a ti si dosadna.
(danju spavam-noću ne vidim, 18. novembar 2021 16:34)

Ako govori istinu onda svakako nije "dosadna". Mozda je dosadno tebi jer te boli briga, ali to nije njen problem.

miki

pre 2 godine

Hajde dosadna si vise, u Srbiji to nikoga vise ne zanima. Ta prica mozda prolazi jos kod amerikanaca ali ovde niko ne ceni zene koje se posle xx godina sete da su silovane i to mad im je karijera prosla a dok su bile uspesne nista nisu govorile. Vrati se bolje u Ameriku, mada i njih boli... za tvoju pricu, imaju i oni svojoh dosta. Ostaje ti samo da se slikas po instagramu i probas da uhvatis nekog matorog sponzora da unovcis za stare dane ono malo lepote sto ti je jos ostalo.

kojadin

pre 2 godine

Nije lako prosecnom,zadriglom muskarcu u Srbiji,kome su pivo i fudbal vrh zivota,da razume zenu.I nikad nece.Zato ima sve manje dece a Srbija izumire,nestaje.

Nebojsa

pre 2 godine

Ako procitas nekad ove komentare, reces.. hejteri. Nismo hejteri, vec je za nas razlika u silovanju u tome.. da li je dat povod ili je neko primoran...Niko primoran ne ide da ga siluju radi karijere...

Vagica

pre 2 godine

Čitajući komentare, shvatam da previše ljudi opravdava bilo kakbo nasilje, a seksualno se podrazumeva da je opravdano od nekih mupkaraca prema ženama. Sledeće, mnogo njih "ne boli" bitne i popularne ljude, smeta im što su sami nebitni i nepoznati široj javnosti. Kompleksi se ne leče na ovakvim mestima, prihvatite sebe kakvi ste i poradite na sebi.
Svako nasilje treba da se kazni.
Pričanje o zlostavljanju olakšava svakoj žrtvi.

Splavar

pre 2 godine

Sta pise na engleskom kad ne zna gramatiku
(xd, 18. novembar 2021 17:04)

Ne znam da li si ti citao nesto dalje, ali ovaj prikaz ekrana na objavljenoj vesti je gramaticki korektan. Pateticno i neiskreno mozda, ali nema tu problema ni sa gramatikom, ni sa sklopom recenice

Podrška

pre 2 godine

Svaka cast svakoj žrtvi, bilo koje vrste, bilo kojeg nasilja, bilo koje nepravde, ponizenja, od bilo koga, od nepoznatog, od kolege, od komšije, vaspitača, od trenera, od učitelja, od vjeroucitelja, od porodice od bilo koga, svaka čast žrtvi koja ima snage i progovori i tako leči i i sebe i drustvo. Ćutanje ne rešava problem. Zato hvala Daanijeli isvima ostalima. Hvala udrugama civilnog društva. Hvala organima države koji rade profesionalno. Hvala medijima.

Dule

pre 2 godine

Komentari samo pokazuju da u Srbiji ne postoji "javno mnenje"...Mi smo vaspitno i obrazovno nedozreo narod...star tačno, ali vekovima egzistancijalno na minimumu mentalnih funkcija...Ova tema daleko prevazilazi naš nivo poimanja stvarnosti, slobode, obaveza, odgovornosti...

Petar

pre 2 godine

Ova mala će na kraju ostati zapamćena jedino po ovom. Kao glumicu je na kraju niko neće ni pamtiti. Vreme je da se mane ovakvih objava i pozabavi karijerom. Stvarno sam na početku bio zgrožen i na njenoj strani, ali počela je da preteruje. Šta god da se desilo bilo je grozno, ali prevaziđi i kreni dalje. Od ovoga nemaš ništa.

koki

pre 2 godine

Cekajte malo, pricala je da su izasli na pice, setali se u parku, onda je odvezao u vikendicu, a posle toga kuci.
I gde je tu drzanje u zatocenistvu.
Sta ce sledece da izjavi, da je belac terao da bere pamuk.

IntruderBrokoli

pre 2 godine

Kome se SVI vi obracate u komenatrima?? Sramno!! Vi znate da l je neko nekoga silovao, dajete za pravo sta?? Kakvi su vam zubi, kad ste poslednji put uradili nesto dobro za svoju porodicu? Znam da mi kom necete objaviti, kao kad pisem u politici, zdravlju, info i sl. Nebotno! Mnogo zla, mnogo neobrazovanog sveretaaaa!!!

Zhol

pre 2 godine

@gooz do tog trenutka dragi, jbt podrazumeva se valjda nesto. Bio joj je drag i blizak, a tako nesto joj je uradio, to je htela da naglasi. Na stranu sad da li se stvarno desilo ili ne, necu uopste da ulazim u to.

lalo

pre 2 godine

Sada je dodala i zatocenistvo u kojem je na vodn o boravila dok je bila silovana! Pa neverovatno dokle ce ona da ide. Kontra tuzba mora u ovom slucaju biti podneta da bi se zaustavilo ludila feministickog pokreta "Me to" Barem ovde u "zatucanom" Balkanu.

ninepi

pre 2 godine

Sta pise na engleskom kad ne zna gramatiku
(xd, 18. novembar 2021 17:04) # Link komentara

Jeste, nijedno vreme nije stavila u present perfektu. Ispada da nema nicega uzrocno-posledicnog. Nije joj se nista desilo.

Квасник_Mиле

pre 2 godine

Не бих да је осуђујем али мислим да претерује са јавним иступима. Утеха и снага би могли да се нађу у ближњима, породици и пријатељима а не у виртуалном свету и јавности. Она је свакако скренула пажњу на овај друштвени и социјални проблем и хвала јој на томе. Ипак суд на жалост није успео да потврди њене оптужбе па би то требало да подстакне све жртве да насилнике пријаве одмах након учињеног недела.

Freak on a Leash

pre 2 godine

Зашто је њена објава на енглеском? Коме се обраћа?
(Стрелац, 18. novembar 2021 16:36)
Tu mi.

Американац

pre 2 godine

Зашто је њена објава на енглеском? Коме се обраћа?
(Стрелац, 18. novembar 2021 16:36)

Америчком тржишту.
(Јабучило, 18. novembar 2021 17:54)

Ми причамо Америчким језиком. На пример фол (fall) значи јесен. ВЈД (WYD) значи шта радиш (дођи по мене да се видимо).

Boro iz Pobede

pre 2 godine

Koga ja da tužim što mi mesec dana nije bilo do vodjenja ljubavi zbog medijskih priča o silovanjima? Ispiranje mozgova... Silovali ste srpsku javnost
(Tmu, 18. novembar 2021 22:49)

Skini se sa Pinka i Informera za početak!

DaLanik

pre 2 godine

@kopiranosatvitera: ima snimak, koji je sud odbacio. relevantan je samo sud. znaci žena laže zbog medijske pažnje i propagacije ekstremnog feminizma.

komamdos

pre 2 godine

interesuje me da li ce doticna glumica ici na robiju ako se dokaze da je lagala, posto je sve ovo osum suda stiglo u novine i ceo region pisao o tome. po meni ne bi bila dovoljna samo novcana kazna za nju. ako ima neki pravnik da objasni bas bi voleo da znam. naravno ako se dokaze da je silovana, kastracija za gospodina i samica do kraja zivota.

Ravnopravnost

pre 2 godine

Za (Slovenac, 19. novembar 2021 08:25)

Dobile su prava a skinule obaveze. A kad se sve sabere i oduzme, opet smo na istom. One svoje prihode spucaju u izgled (šminku, tretmane, garderobu,...), a kada dođe vreme za udaju, biraju onog stabilnog, sa stanom i autom. Traže nekog ko će ih voziti na posao, odvesti u inostranstvo (da ne lupaju one svoje glavice sa papirologijom), plaćati ručkove, večere, izlaske, letovanja, zimovanja, kupovati poklončiće (red je, ona je žensko, a muškarac mora spremati iznenađenja, mora da je i dalje osvaja)... a u ljubavnom gnezdu, tj. njegovom stanu, će se boriti za ravnopravnost. Ipak je on "muško" je stalni izgovor. Bas su puno napredovale.

Na zapadu gde stvarno vlada ravnopravnost se sve deli na pola. Od svakog pića koje svako placa za sebe, do kredita za auto, servisa, goriva, izlaska, pa i kirije za stan. Sve po pola. Za razliku od njih, balkanke su evoluirale do faze koja im odgovara. A ako ih malo pritisnes da objasne svoje poimanje ravnopravnosti, već brzo će ti odgovoriti "pa on je muško, to se od njega očekuje".

zozonpb

pre 2 godine

Šta god da se desilo, a to znaju samo njih dvoje, ponašanje i nastupi Lečića su, najblaže rečeno odvratni. Vrhunac je gostovanje na Pinku i njegova suluda teorija da mu je sve smestio Đilas i ekipa!?

Nikola

pre 2 godine

Mislim da zbog tezine optuzbe i eventualnih buducih desavanja po ovakvim optuzbama ne bi trebalo davati ovoj zeni medijskog prostora.Prosto degradira se bivse i buduce prave zrtve.Mislim prosto nije moguce po nasem zakonu dokazati ovo silovanje,osim priznanjem optuzenog.Sada se ovo pretvorilo u silovanje javnosti.

Dušan

pre 2 godine

U prepiskama koje je Lečić izbacio, od prvog trenutka kako je došla u Srbiju,ona se njemu javlja da želi da ga vidi,i to kaže nemoj javljati ostalima,hoću da vidim samo određene ljude.I kreće bombardovanje porukama da se vide,sve dok se nisu videli.Meni to jasno govori da ona sve vreme zapravo ima jake simpatije prema istom i da se to što se desilo između njih,desilo se zato što su oboje želeli.

konstantin

pre 2 godine

Читајући коментаре, помислих да сам на неком скупу свезнајућих судија, који познају срце Данијеле боље од ње саме и знају кроз шта је прошла или кроз шта није прошла. Па ми паде на памет оно шта је Господ рекао - не судите да вам се не суди.
(Светосавље, 18. novembar 2021 20:36)

Sve ja to razumem, mi ne mozemo videti istinu, ali zar nikada nisi upoznao ni jednu zenu manipulatorku koja iskrivi pricu u svoju korist? I sta da smo osudili Lecica, a on na kraju covek nije kriv? Ostane zauvek silovatelj i unuci i praunici ga tako pamte, a mi sutra tamo gore gde je istina shvatimo da on nije kriv? Ima i ono sto mozda nije izvorno Biblijsko, "bolje 100 krivaca pustiti (Bog ce im suditi) nego jednog nevinog zatvoriti".

...sve sam reke popio...

pre 2 godine

Sta ovde ima isfrustriranih ,,muskarcina"to nije normalno.Ne beze zene odavde bez veze,a Boga mi,i pametni muskarci.
(cile, 18. novembar 2021 21:34)

Idi, idi nesanice da ne vidim tvoje lice.. Nego?! Nema ovde cile-mile..

Goran

pre 2 godine

Verivai sam sam da je Lečiču namešteno do skora ali kad se sad opet politički angažovao ubedjen sam da je kriv čim mu treba politička zaštita.

Goran Dnevna Doza Bon Jovija

pre 2 godine

Zbog ove njene gnusne laži nikad neću pogledati nijedan njen film, pa makar napredovala u glumi i snimila ikad nešto kvalitetno.

Tota

pre 2 godine

Tačno,nisu jednake.Ti moraš da nahvataš neku nejednaku prodajući joj priču da si joj potreban a u stvari je to tvoj jedini način da preneseš svoje gene, dok žene to ne moraju.
(Pozdrav za nejednake, 19. novembar 2021 20:24)

Jel, a kako to, molim te? Pocele ste da se reprodukujete prostom deobom? Ili mislis na banku sperme i VTO, u kom slucaju si verovatno cula i za placeno radjanje?

Alan Ford Capri

pre 2 godine

jadno drustvo,ljudi nisu svesni koliko su besvesni...
(mile, 18. novembar 2021 21:31)

Au, kakva formulacija! Pa, ko nam je to mala mudrica?!

Slovenac

pre 2 godine

@sve ja to razumem: pa bas u tome je problem. Muskarci ostali isti kao pre 100 godina, i nije prosecnom muskarcu jasno, da zena nije vise samo objekat, koji ce pere cisti i kuva. Zene su mnoooooogo napredovale. I izgradile svoj identitet i polozaj u drustvu. Zato ti nista ne razumes.

Ccc

pre 2 godine

@tako je, video bi tebe da te neko siluje kao klinca, klinku, da li bi prijavila, prijavio, a od Lecica pedofila I osobe pune sebe koja ne trpi odbijanje ovo mogu da ocekujem. Znaci kada cutis da te neko siluje kriv si sto ne prijavis, kada ne cutis zelis malo slave i paznju, cudan smo narod...

Pozdrav za nejednake

pre 2 godine

Ženski mozak je u nekim apektima na nivou malog deteta,iracionalan često i pre svega nestabilan.
Kad to shvatite i prihvatite (danas je to gotovo nemoguće), sve će vam se kasti samo .
(Ne, nisu jednake., 18. novembar 2021 21:58)
Tačno,nisu jednake.Ti moraš da nahvataš neku nejednaku prodajući joj priču da si joj potreban a u stvari je to tvoj jedini način da preneseš svoje gene, dok žene to ne moraju. Vidim da nisi uspeo inače ne bi istresao svoju žuč na forumu. Ne,nisu jednake.

duka

pre 2 godine

Kako je krenula, u sledecoj izjavi ce reci da ju je drzao vezanu u podrumu pet godina. Davno je ova prica presla svaku granicu verodostojnosti

Dule

pre 2 godine

@kojadin

Kojadine, čim si ovde, znači luzer ... samo me zanima u koju grupu sebe svrstavaš ... ponavljaci, navijaci, pivopije ili sajber ratnici?

Rastko

pre 2 godine

Moj komsa Rade istina je da bogu dane krade pa hejteri navalili da zovu samo mene a ustasca im samo pene valjda dok od muke ne pozelene ...!?

Ravnopravnost

pre 2 godine

@(Pozdrav za nejednake, 19. novembar 2021 20:24)

Tako je. Dok ste mlade, niste nejednake. Muskarci vas jure, vaseg uzrasta, mladji, stariji, od magacionera i zanatlije pa do sportista i milionera.
Ali, kad dodjete do 30, pa bogami i 35-40, a jos neudate, pocne da vas hvata panika. Svi ovi koji su vas jurili su vec u braku. Stariji pogotovo, momci vaseg uzrasta jure mladje, mladji takodje jure mladje, izbor vam se rapidno suzava. Pa onda naglo prestanete da budete izbirljive, spustite kriterijume, i veoma brzo postajete nejednake i gledate koga cete da navatate i nadjete da vam prenese gene, kako si i sama napisala. Muskarcima se sa godinama siri izbor. Oni su sigurniji, vise zaradjuju, lepse se oblace (nego kad su bili mladji), voze bolje automobile, imaju stanove, mogu da nadju neku svog uzrasta a i neku 15 godina mladju (bas kao sto ste i vi nekad mogle 15 godina starijeg), postaju izbirljiviji.

Ali nazalost, izbor devojaka kod nas je takav da su mnogi muskarci spustili kriterijume na minimum, tek koliko da nadju neku iole pristojnu sa kojom mogu da razgovaraju.

Mladost je najveci kapital svake zenske osobe. Zvuci neumesno, ali je tako. To cak i zene znaju, inace se ne bi ponasale tako kako se ponasaju. Upravo onako kako sam opisao gore.

equal

pre 2 godine

"Ženski mozak je u nekim apektima na nivou malog deteta,iracionalan često i pre svega nestabilan.
Kad to shvatite i prihvatite (danas je to gotovo nemoguće), sve će vam se kasti samo .
(Ne, nisu jednake., 18. novembar 2021 21:58)"

znas li ti koliko nezrelosti medju muskarcima, to nema veze sa polom

Zoki

pre 2 godine

@tako je, video bi tebe da te neko siluje kao klinca, klinku, da li bi prijavila, prijavio, a od Lecica pedofila I osobe pune sebe koja ne trpi odbijanje ovo mogu da ocekujem. Znaci kada cutis da te neko siluje kriv si sto ne prijavis, kada ne cutis zelis malo slave i paznju, cudan smo narod...
(Ccc, 19. novembar 2021 06:15) Klinka? Pa ona je te 2012. imala 28 godina.

US citizen

pre 2 godine

Зашто је њена објава на енглеском? Коме се обраћа?

Obraca se onima koji jos uvek imaju dostojanstvo, saosecanje, samopostovanje, kvalitete koje su mnogi u Srbiji usput izgubili.

Vp_Cikago

pre 2 godine

Зашто је њена објава на енглеском? Коме се обраћа?
(Стрелац, 18. novembar 2021 16:36)

Mozda zato sto godinama zivi i radi u NY, pa ima mnogo priljatelja koji nerazumeju Srpski a ona moDa zeli da i oni cuju i razumeju njenu stranu prica. Mozda, a mozda je i cist hir…

kojadin

pre 2 godine

Nije lako prosecnom,zadriglom muskarcu u Srbiji,kome su pivo i fudbal vrh zivota,da razume zenu.I nikad nece.Zato ima sve manje dece a Srbija izumire,nestaje.

Ne, nisu jednake.

pre 2 godine

Ženski mozak je u nekim apektima na nivou malog deteta,iracionalan često i pre svega nestabilan.
Kad to shvatite i prihvatite (danas je to gotovo nemoguće), sve će vam se kasti samo .

Светосавље

pre 2 godine

Читајући коментаре, помислих да сам на неком скупу свезнајућих судија, који познају срце Данијеле боље од ње саме и знају кроз шта је прошла или кроз шта није прошла. Па ми паде на памет оно шта је Господ рекао - не судите да вам се не суди.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Štajnfeld: "Držao me je u zatočeništvu i silovao moj dragi prijatelj i kolega, ozdravila sam"




Jesu li te silovali i oni šiptari posle njega? Smaraš za medalju.

T. L. L.

pre 2 godine

Ne ulazeći uopšte u to ko je kriv i šta je zapravo istina, ali ta količina mizoginije, primitivizma i banalnog, pretpostavljam muškog humora u komentarima... Pa, to je jezivo. Gde će vam duša?

Dex

pre 2 godine

On je odvratan a ti si dosadna.
(danju spavam-noću ne vidim, 18. novembar 2021 16:34)

Ako govori istinu onda svakako nije "dosadna". Mozda je dosadno tebi jer te boli briga, ali to nije njen problem.

Podrška

pre 2 godine

Svaka cast svakoj žrtvi, bilo koje vrste, bilo kojeg nasilja, bilo koje nepravde, ponizenja, od bilo koga, od nepoznatog, od kolege, od komšije, vaspitača, od trenera, od učitelja, od vjeroucitelja, od porodice od bilo koga, svaka čast žrtvi koja ima snage i progovori i tako leči i i sebe i drustvo. Ćutanje ne rešava problem. Zato hvala Daanijeli isvima ostalima. Hvala udrugama civilnog društva. Hvala organima države koji rade profesionalno. Hvala medijima.

Vagica

pre 2 godine

Čitajući komentare, shvatam da previše ljudi opravdava bilo kakbo nasilje, a seksualno se podrazumeva da je opravdano od nekih mupkaraca prema ženama. Sledeće, mnogo njih "ne boli" bitne i popularne ljude, smeta im što su sami nebitni i nepoznati široj javnosti. Kompleksi se ne leče na ovakvim mestima, prihvatite sebe kakvi ste i poradite na sebi.
Svako nasilje treba da se kazni.
Pričanje o zlostavljanju olakšava svakoj žrtvi.

Tomy Čubura

pre 2 godine

Зашто је њена објава на енглеском? Коме се обраћа?
(Стрелац, 18. novembar 2021 16:36)
imigracionoj sluzbi USA
da bi dobila papire
ne zna se ko mi je odvratniji onaj matori perveznjak sto je koristio polozaj da vata klinke ili ovakve koje su se drpale sa matorim merverznjakom radi uloga ,preporuka i ostalih privilegija ....
FUJ

IntruderBrokoli

pre 2 godine

Kome se SVI vi obracate u komenatrima?? Sramno!! Vi znate da l je neko nekoga silovao, dajete za pravo sta?? Kakvi su vam zubi, kad ste poslednji put uradili nesto dobro za svoju porodicu? Znam da mi kom necete objaviti, kao kad pisem u politici, zdravlju, info i sl. Nebotno! Mnogo zla, mnogo neobrazovanog sveretaaaa!!!

Vlada

pre 2 godine

Ja bih i da Lecic ozdravi. Za stetu koju mu je ova kleveta nanela. Finansijski pre svega, sudskim putem. Osecao bih se bar malo sigurnije kao gradjanin ove zemlje.

Nik

pre 2 godine

ne mogu da tvrdim nesto sto ne znam ,ali Lecic je u to vreme bio faca ,mogao da ima koga pozeli ,bas je imao potrebu za tako nesto,sumnjam ....

Tako je

pre 2 godine

Silovanje je krivično delo koje se dokazuje na sudu a ne po novinama. Ovo je samo vapaj u pomoć, zbog ko zna čega, nesrećne žene. Zašto ovo radi posle xx godina oni znaju ali ovo pokazuje da je spremna na sve zarad malo pažnje i mnogo osvete. Nije dobra osoba.

Boris

pre 2 godine

pa ti cim odes u grad neko te siluje ... a tebi neprijatnoooooo

posle tuzis ... uzmes lovu ... pa sledeci... kad ne moze da se zivi od glume - moze od tuzbi...

M

pre 2 godine

Ovo je uvreda za prave zrtve silovanja. Ona jadna devojcica iz Malcana ili kako se zove mesto, ona je drzana u zatocenistvu i silovana. A ova "glumica" ocajno pokusava da se umuva u svet soubiznisa i ovim privlaci paznju na sebe.

Nikola

pre 2 godine

Da li je moguce da ne postoji nacin da se ovoj konacno zacepi gubica. Sta radi taj Lecic uopste? Zasto je ne tuzi za klevetu ako misli da je zaista dokazao da silovanja nije bilo.

završiti postupak do kraja

pre 2 godine

Tužba za klevetu Štajfeldovoj i onima koji su neosnovano medijski satanizovali Lečića, i velika odšteta za narušavanje ugleda. Tek kad to budem video verovaću da postoji pravna država. Da i Srbija ima koristi od sponzora ove neznamkakodajenazovem persone. Ozbiljni pravnici su mi rekli da ovo neko "gura" i pravi reality show jer je potreban. Dotična persona je samo pion koji loše glumi.

vujica

pre 2 godine

sad se vadi sto je slala mail sa "dragi leka", pa kao da to izgleda ironicno. da nije smesno bilo bi zalosno. propala ti je fora, idi u maline neku godinu da se ova tvoja bruka zaboravi ako ikako moze.

Dule

pre 2 godine

Komentari samo pokazuju da u Srbiji ne postoji "javno mnenje"...Mi smo vaspitno i obrazovno nedozreo narod...star tačno, ali vekovima egzistancijalno na minimumu mentalnih funkcija...Ova tema daleko prevazilazi naš nivo poimanja stvarnosti, slobode, obaveza, odgovornosti...

Branko Djurdjevic

pre 2 godine

Draga danijela,mene da je neko silovao i da tog momenta nisam u stanju da se branim ili zovem policiju a bude mi bolje posle nekog vremena da imam snage da odem u bolnicu i prijavim zlotvora nista me sprecilo ne bi niti karijera niti strah nebi cekao 10 godina na to ako sam u mogucnosti nebi cekao ni 10 sekundi tako da zeno mani se corava posla i nabi glavu u pesak i ne koristi medije ni drustvene mreze za svoje probleme nego za to postoji sud i policija. Ne davite vise sa vasim silovanjima po medimjima nemam pametnije stvari da procitam nego vasa silovanja,a deca nam gladuju i nemaju za lekove a vi popularnost trazite..

Американац

pre 2 godine

Зашто је њена објава на енглеском? Коме се обраћа?
(Стрелац, 18. novembar 2021 16:36)

Америчком тржишту.
(Јабучило, 18. novembar 2021 17:54)

Ми причамо Америчким језиком. На пример фол (fall) значи јесен. ВЈД (WYD) значи шта радиш (дођи по мене да се видимо).

i šta je bilo na kraju?

pre 2 godine

Ovo je veoma prljav politički slučaj proizveden s namerom da se narodu zamažu oči i da još jedan rialiti, a da se sudskim putem zaključi i "narodu pokaže" dokle je neko spreman da ide u obračunima, odnosno da čak i da je spreman da "napakuje lažno silovanje". Kao slučajno pred izbore. Ova nesrećnica će kad tad reći ko je platio i instruisao. Sve je ovo predstava za one sa jeftinim mozgovima, pardon ulaznicama. Samo postavite sebi pitanje: Kome ova predstava koristi, kako i koliko. Jer ovoliko blaćenje i nizak nivo koji izaziva gađenje, se ne preduzima da bi se samo diskreditovao jedan glumac i/ili jedna glumica.

mokisa

pre 2 godine

3 ribe odu u policiju da prijave silovanje. Pita ih inspektor:"znaci vas 3 ste silovane? "Ne, ne kaze jedna. Nas dve smo silovane a Mara nije. Pa kako vas dve silovali a Maru nisu, pita inspektor? Pa Mara nije htela...

Its me

pre 2 godine

Зашто је њена објава на енглеском? Коме се обраћа?
(Стрелац, 18. novembar 2021 16:36)

Sponzorima.

Ex Sudija

pre 2 godine

Pitam se dokle će ova neostvarena glumica da se javlja. Šta je njen materijalni dokaz osim njene reči. Ja kao nekadašnji sudija u beogradskom prvom opštinskom sudu nikada nisam verovao na reč. Nemam nameru da branim Lečića ali u pravnoj praksi da bi se izvršilo silovanje mora da postoji upotreba sile, upotreba psihoaktivnih sredstava i pretnja oružjem. Ovo se odnosi kada je jedan počinilac. Javiti se posle nekoliko godina je bespredmetno. Moda zavladala u Americi gde se posle više decenija javljaju neostvareme glumice optužujući režisere, producente i sebi prave marketing

Nebojsa

pre 2 godine

Ako procitas nekad ove komentare, reces.. hejteri. Nismo hejteri, vec je za nas razlika u silovanju u tome.. da li je dat povod ili je neko primoran...Niko primoran ne ide da ga siluju radi karijere...

Павле

pre 2 godine

Комшија сам и пријатељ веома познатог нашег уметника (глумца или глумице, не бих да откривам) кога сам после
неког времена од како је ово актуелно, питао о чему се ту ради и да ли је стварно било напаствовања. Замислио
се, погледао ме и рекао: "Кад год je на сцени однос између два глумца, обавезно је ту и редитељ".

ja

pre 2 godine

Prestani vise
ne razumem
nekoga optuzis za takvo zlodelo i ako ga osude covek.unisten
a da li postoji ista kazna za lazmu prijavu?
ne samo ovaj slucaj
ovde mi nista ne stima
I moje je misljenje da je nije silovao

sve ja to razumem

pre 2 godine

Nije lako prosecnom,zadriglom muskarcu u Srbiji,kome su pivo i fudbal vrh zivota,da razume zenu.I nikad nece.Zato ima sve manje dece a Srbija izumire,nestaje.
(kojadin, 18. novembar 2021 21:39)

Jeste, sigurno je zbog nerazumevanja. Pre 80 godina, kada je svaka prosečna seoska porodica imala po petoro dece, muškarci su mnogo bolje razumeli žene. Muškarci su razumeli da je ženama teško, razumeli su da treba petoro nahraniti, stoku namiriti, u polju raditi, nema struje, po vodu na izvor. Stvarno je tada bilo tesko ženama i muškarci su to razumeli i zato je natalitet bio visok. Sada kada je život lakši i imaju sve, i slobodu i prava i jednakost, samo im nedostaje da ih malo bolje razumemo i opet će sve radjati po petoro.

Zakon je Zakon!

pre 2 godine

Ta zena je opasan manipulator. Sada menja retoriku nakon sto je provaljena da je bila u super odnosima sa Lecicem godinama nakon "silovanja".
Drustvo mora brzo da reaguje i da promeni zakon koji ce zene koje lazu da su silovane tretirati isto tako kao i one koji su DOKAZANI silovatelju.
I da, izvinite dame, ali samo vasa rec nije dovoljna, moraju da postoje dokazi, cinjenice, za izvrsen zlocin. Probajte da odete u policiju i optuzite nekoga za ubistvo. Videcete da li ce vam verovati na rec ili ce vam traziti dokaze. Sto je dosta, dosta je.

Vafi

pre 2 godine

Znaci nije samo silovanje vec i protiv pravno lisavanje slobode? Ako nastavi ovako ocekujem uskoro " moj dragi kolega me je ubio ali sam vaskrsla i ozdravila... "

mich

pre 2 godine

Kakva je ovo moda u SAD hahaha, tesko da je njih 3 % silovano od svih ovih koje su se javile, stvarne zrtve tog zlocina imaju ozbiljne posledice...
A ove...? Cirkus.

juhu

pre 2 godine

Znači ili ne poštuje odluku suda ili omalovažava sud isterivanjem pravde preko Tvitera. Zbog takvih stvari i dobiješ toliko hejtera. Da ne bude zabune: ja verujem da je doživela neku vrstu nasilja u vreme kada taj vid nasilja još nije bio pravno sankcionisan. Verovatno zato insistira na fizičkom nasilju za koje dokazi ne postoje. Za sada...

Aule

pre 2 godine

Sta ovde ima isfrustriranih ,,muskarcina"to nije normalno.Ne beze zene odavde bez veze,a Boga mi,i pametni muskarci.
(cile, 18. novembar 2021 21:34)

...jer se do sada nikada nije desilo da zene lazno prijavljuju nasilje??
Iznenadili biste se koliko onda ima frustriranih "muskarcina" i na tom istom Zapadu, gde oni da beze od kleveta i lazi?

Obrad

pre 2 godine

Možda si fizički ozdravila, ali psihički si potpuno prsla.. misliš da si doživela nešto što se nije desilo. Da te neko proganja, zatvara? Klasičan primer šizofrene paranoje..

Zok1

pre 2 godine

Lečića nije optuživala da ju je držao u zatočeništvu, kao ni onoga koga je prijavila da ju je silovao 2012, a čiji opis ne odgovara Lečiću. Ovo je izgleda neko novo silovanje. Engleski jeste gramatički korektan, ali ne zvuči kao native speaker.

Slavujka

pre 2 godine

Ona bas hoce da plati odštetu. Kako to, sad je drzao zatočenu? Nema tu figurativno kada krene dokazivanje, zna se sta izraz znaci. Leko, naplati kako spada, a usput namiri se i od onih "glumcica" sto su te ostavili bez hleba u trenutku kada ti je bilo najteže. P.S. ne kapiram zasto je nekima Leka odvratan, covek je glumac i negativne likove koje je glumio moze da igra samo neko ko to konta

ne secam se niknejma

pre 2 godine

Ja sam napisao jednom da ce sada dizati frku Amerikancima, a kasnije ce nas prestaviti kao jednu malu nerazumnu zemlju koja nije osudila "manijaka". I tako mic po mic ona pliva i u centru paznje je, budi empatiju od koje zna samo definiciju...

Jelena

pre 2 godine

spremna na sve, jad i cemer (jos koliko ovakvih "objava" pa da ti tamo konacno poveruju i "leave the case"?).Nadam se kontra tuzbi, zao mi istinskih zrtava.Sto montira snimak, majke ti? Jel ovo brani Boza Prelevic??? ccccc....

AlexaCH

pre 2 godine

Pokusava da se nakaci na 'me too' i dobije simpatije. Ako te je neko drzao zatocenu i silovao, zasto mu se javljas cim sletis u Beograd i obracas sa 'srce'?

Petar

pre 2 godine

Ova mala će na kraju ostati zapamćena jedino po ovom. Kao glumicu je na kraju niko neće ni pamtiti. Vreme je da se mane ovakvih objava i pozabavi karijerom. Stvarno sam na početku bio zgrožen i na njenoj strani, ali počela je da preteruje. Šta god da se desilo bilo je grozno, ali prevaziđi i kreni dalje. Od ovoga nemaš ništa.

Istrebljivač_Vonjevina

pre 2 godine

Моја бака је говорила: после ј....а нема кајања.
(Zoran Dikanov, 18. novembar 2021 19:5

Moja prababa je govorila "ko j.be, zlo ne misli". Pametna žena...

NoName

pre 2 godine

Моја бака је говорила: после ј....а нема кајања.
(Zoran Dikanov, 18. novembar 2021 19:5


I njena je to govorila.

miki

pre 2 godine

Hajde dosadna si vise, u Srbiji to nikoga vise ne zanima. Ta prica mozda prolazi jos kod amerikanaca ali ovde niko ne ceni zene koje se posle xx godina sete da su silovane i to mad im je karijera prosla a dok su bile uspesne nista nisu govorile. Vrati se bolje u Ameriku, mada i njih boli... za tvoju pricu, imaju i oni svojoh dosta. Ostaje ti samo da se slikas po instagramu i probas da uhvatis nekog matorog sponzora da unovcis za stare dane ono malo lepote sto ti je jos ostalo.

Splavar

pre 2 godine

Ko je ova uopste?
(maka, 18. novembar 2021 16:54)

Ona sto je optuzila Lecica i evo sad svi znamo za nju. Jedini problem u njenom planu sto se nece leba od toga najesti jer niko ovde ne zna ko je Lecic, a silovanih je pun Holivud. Mozda jedino sto je nekakve pratioce na FB i IG nakupila, pa ce nesto da kaplje od reklamiranja tasnica. Bolje i to nego nista

Vlada

pre 2 godine

Sud bi morao da joj zabrani da nastavlja sa lazima na drustvenim mrezama, tj. da uopste pominje ovaj "slucaj" sem eventualno pred sudom ako se pojave novi dokazi. Sramota je da je celokupna javnost nije vec osudila. Ne bitno je sta svako od nas mislio o Lecicu, ipak pravo vazi i za njega kao za svakog od nas.

Tmu

pre 2 godine

Koga ja da tužim što mi mesec dana nije bilo do vodjenja ljubavi zbog medijskih priča o silovanjima? Ispiranje mozgova... Silovali ste srpsku javnost

Nebojsa

pre 2 godine

Da si ti istvarena, ne bi ni znala ko je Lecic. a ovako, trazis krivca za propalu karijeru.
Inace, ne podrzavam Lecica kao uticajnu licnost ni u "slagalici".

Tomy Čubura

pre 2 godine

Samim tim što se pojavio na Pinku, priznao je krivicu. Logično
(Realan, 18. novembar 2021 18:32)
ma mora čovek , kao sto je neko vec napisao mora da odradi slobodu , presudu gostovanjima na svim televizijama posebno pink i happy i da pljuje Djilasa usput . inace odavno je kupljen secate se pokusaja otimanja ds-a

NikolaBg

pre 2 godine

Ova je toliko smorila, da ću zaista početi da više verujem Lečiću nego njoj. Voleo bih da ova ako je slagala odleži malo u zatvoru, nema pravo da optužuje bilo koga nevinog.

Fotograf

pre 2 godine

Zašto sve "poznate" osobe moraju da pišu na Engleskom?
To je tako iritirajuće
(Marko, 18. novembar 2021 16:34)

===================================

Da bar znaju engleski, pa da im covek i oprosti.

Jovana

pre 2 godine

Dakle, on je oslobođen optužbi. Utvrđeno je da je ona dala pogrešan datum. Kako je moguće da se tako nešto desi? Hoće li se ispitati da li je ona lagala?

Јабучило

pre 2 godine

Зашто је њена објава на енглеском? Коме се обраћа?
(Стрелац, 18. novembar 2021 16:36)

Америчком тржишту.

Mili

pre 2 godine

Naravno da nije stavila ime kolege jer bi mogla da odgovara za klevetu. Inače, poruka je napisana na engleskom ... kome se u stvari obraća i traži popularnost, stvar je jasna.

Slovenac

pre 2 godine

@sve ja to razumem: pa bas u tome je problem. Muskarci ostali isti kao pre 100 godina, i nije prosecnom muskarcu jasno, da zena nije vise samo objekat, koji ce pere cisti i kuva. Zene su mnoooooogo napredovale. I izgradile svoj identitet i polozaj u drustvu. Zato ti nista ne razumes.

Pozdrav za nejednake

pre 2 godine

Ženski mozak je u nekim apektima na nivou malog deteta,iracionalan često i pre svega nestabilan.
Kad to shvatite i prihvatite (danas je to gotovo nemoguće), sve će vam se kasti samo .
(Ne, nisu jednake., 18. novembar 2021 21:58)
Tačno,nisu jednake.Ti moraš da nahvataš neku nejednaku prodajući joj priču da si joj potreban a u stvari je to tvoj jedini način da preneseš svoje gene, dok žene to ne moraju. Vidim da nisi uspeo inače ne bi istresao svoju žuč na forumu. Ne,nisu jednake.

Splavar

pre 2 godine

Sta pise na engleskom kad ne zna gramatiku
(xd, 18. novembar 2021 17:04)

Ne znam da li si ti citao nesto dalje, ali ovaj prikaz ekrana na objavljenoj vesti je gramaticki korektan. Pateticno i neiskreno mozda, ali nema tu problema ni sa gramatikom, ni sa sklopom recenice

ex

pre 2 godine

"Sestro ako ti je ovo stvarno bila kombinacija za papire, nemam reči.
Ali strogi su Amerikanci po tom pitanju."

Da, ali ako se utvrdi da je iskaz bio lazan, u roku od kratko ce joj ukinuti sve papire.
Gadni su ameri kad utvrde da si neki status stekao na laznim podacima.

John

pre 2 godine

Je l' može da ja ne verujem ni jednom ni drugom? Desilo se tu štošta mnogo drugačije nego što oboje pričaju...
Lečić mi je odvratan (i pre ovoga), a ova deluje da ne zna šta hoće (a nije baš ni da zna šta neće)

ninepi

pre 2 godine

Sta pise na engleskom kad ne zna gramatiku
(xd, 18. novembar 2021 17:04) # Link komentara

Jeste, nijedno vreme nije stavila u present perfektu. Ispada da nema nicega uzrocno-posledicnog. Nije joj se nista desilo.

Oliver

pre 2 godine

Lecica očima da gledam ne mogu, od ove mi se povraca
(Obican,

Najbolji i najsazetiji komentar. I nije jedini slucaj,evo Maric i Danijela,ista stvar. Imamo 2 olosa i onda mi treba da se opredeljujemo iako su obe strane ogavne. Ne,ne zelimo da se opredeljujemo izmedju 2 zla!

La la iz Banata

pre 2 godine

Ne znam da li si ti citao nesto dalje, ali ovaj prikaz ekrana na objavljenoj vesti je gramaticki korektan. Pateticno i neiskreno mozda, ali nema tu problema ni sa gramatikom, ni sa sklopom recenice
(Splavar, 18. novembar 2021 17:49)

Ne, nije gramatički korektan. Osnovna karakteristika engleskog jezika je slagnje vremena, to joj baš ne ide najbolje, kao ni upotreba istih. Ali u redu je, nisu ni tamo svi potpuno pismeni.

Милош Радунковић

pre 2 godine

Ко може да тврди шта се заправо догодило? Наравно нико, а људи се упорно опредељују на оне који мисле да ничега није било, и оне који кажу да је било силовања! О овој теми једино и искључиво се може причати начелно, а никако се стављати на нечију страну. Пиготово је неприхватљиво да било њу, или њега, у зависности шта мислимо о "спорном догађају" кавалификујемо веома неприкладним, грубим и примитивним квалификацијама. Понављам још једном, ако незнано, а незнано, само пуко предпостављамо шта је и да ли је ичега било, било би најбоље да се оканимо доношења судова.

lalo

pre 2 godine

Sada je dodala i zatocenistvo u kojem je na vodn o boravila dok je bila silovana! Pa neverovatno dokle ce ona da ide. Kontra tuzba mora u ovom slucaju biti podneta da bi se zaustavilo ludila feministickog pokreta "Me to" Barem ovde u "zatucanom" Balkanu.

Zhol

pre 2 godine

@gooz do tog trenutka dragi, jbt podrazumeva se valjda nesto. Bio joj je drag i blizak, a tako nesto joj je uradio, to je htela da naglasi. Na stranu sad da li se stvarno desilo ili ne, necu uopste da ulazim u to.

Квасник_Mиле

pre 2 godine

Не бих да је осуђујем али мислим да претерује са јавним иступима. Утеха и снага би могли да се нађу у ближњима, породици и пријатељима а не у виртуалном свету и јавности. Она је свакако скренула пажњу на овај друштвени и социјални проблем и хвала јој на томе. Ипак суд на жалост није успео да потврди њене оптужбе па би то требало да подстакне све жртве да насилнике пријаве одмах након учињеног недела.

Goran

pre 2 godine

Verivai sam sam da je Lečiču namešteno do skora ali kad se sad opet politički angažovao ubedjen sam da je kriv čim mu treba politička zaštita.

Boro iz Pobede

pre 2 godine

Koga ja da tužim što mi mesec dana nije bilo do vodjenja ljubavi zbog medijskih priča o silovanjima? Ispiranje mozgova... Silovali ste srpsku javnost
(Tmu, 18. novembar 2021 22:49)

Skini se sa Pinka i Informera za početak!

DaLanik

pre 2 godine

@kopiranosatvitera: ima snimak, koji je sud odbacio. relevantan je samo sud. znaci žena laže zbog medijske pažnje i propagacije ekstremnog feminizma.

Freak on a Leash

pre 2 godine

Зашто је њена објава на енглеском? Коме се обраћа?
(Стрелац, 18. novembar 2021 16:36)
Tu mi.

koki

pre 2 godine

Cekajte malo, pricala je da su izasli na pice, setali se u parku, onda je odvezao u vikendicu, a posle toga kuci.
I gde je tu drzanje u zatocenistvu.
Sta ce sledece da izjavi, da je belac terao da bere pamuk.

Masturbeator

pre 2 godine

Зашто је њена објава на енглеском? Коме се обраћа?
(Стрелац, 18. novembar 2021 16:36

Anglo- saksonskim foloverima

Goran Dnevna Doza Bon Jovija

pre 2 godine

Zbog ove njene gnusne laži nikad neću pogledati nijedan njen film, pa makar napredovala u glumi i snimila ikad nešto kvalitetno.

Ccc

pre 2 godine

@tako je, video bi tebe da te neko siluje kao klinca, klinku, da li bi prijavila, prijavio, a od Lecica pedofila I osobe pune sebe koja ne trpi odbijanje ovo mogu da ocekujem. Znaci kada cutis da te neko siluje kriv si sto ne prijavis, kada ne cutis zelis malo slave i paznju, cudan smo narod...

Nikola

pre 2 godine

Mislim da zbog tezine optuzbe i eventualnih buducih desavanja po ovakvim optuzbama ne bi trebalo davati ovoj zeni medijskog prostora.Prosto degradira se bivse i buduce prave zrtve.Mislim prosto nije moguce po nasem zakonu dokazati ovo silovanje,osim priznanjem optuzenog.Sada se ovo pretvorilo u silovanje javnosti.

Robert

pre 2 godine

Zašto sve "poznate" osobe moraju da pišu na Engleskom?
To je tako iritirajuće
(Marko, 18. novembar 2021 16:34)

Zavisi kakva je struktura pratilaca. Ako su dominantni domaci ljudi koji te prate, pises na maternjem. Kada se struktura promeni i imas, recimo, vise od 70% stranaca, pocnes pisati na nekom od popularnih jezika, a najcesce je to engleski. Nije moranje, samo je nepisano pravilo i nema veze s tim da li imas 1.000 ili 1.000.000 pratilaca. Ako svojim poslom/aktivnoscu privlacis veliki broj stranaca, pre ili kasnije ocekuje te ovakva "transformacija". Nadam se da sam bio od pomoci.

Dušan

pre 2 godine

U prepiskama koje je Lečić izbacio, od prvog trenutka kako je došla u Srbiju,ona se njemu javlja da želi da ga vidi,i to kaže nemoj javljati ostalima,hoću da vidim samo određene ljude.I kreće bombardovanje porukama da se vide,sve dok se nisu videli.Meni to jasno govori da ona sve vreme zapravo ima jake simpatije prema istom i da se to što se desilo između njih,desilo se zato što su oboje želeli.

duka

pre 2 godine

Kako je krenula, u sledecoj izjavi ce reci da ju je drzao vezanu u podrumu pet godina. Davno je ova prica presla svaku granicu verodostojnosti

equal

pre 2 godine

"Ženski mozak je u nekim apektima na nivou malog deteta,iracionalan često i pre svega nestabilan.
Kad to shvatite i prihvatite (danas je to gotovo nemoguće), sve će vam se kasti samo .
(Ne, nisu jednake., 18. novembar 2021 21:58)"

znas li ti koliko nezrelosti medju muskarcima, to nema veze sa polom

zozonpb

pre 2 godine

Šta god da se desilo, a to znaju samo njih dvoje, ponašanje i nastupi Lečića su, najblaže rečeno odvratni. Vrhunac je gostovanje na Pinku i njegova suluda teorija da mu je sve smestio Đilas i ekipa!?

...sve sam reke popio...

pre 2 godine

Sta ovde ima isfrustriranih ,,muskarcina"to nije normalno.Ne beze zene odavde bez veze,a Boga mi,i pametni muskarci.
(cile, 18. novembar 2021 21:34)

Idi, idi nesanice da ne vidim tvoje lice.. Nego?! Nema ovde cile-mile..

konstantin

pre 2 godine

Читајући коментаре, помислих да сам на неком скупу свезнајућих судија, који познају срце Данијеле боље од ње саме и знају кроз шта је прошла или кроз шта није прошла. Па ми паде на памет оно шта је Господ рекао - не судите да вам се не суди.
(Светосавље, 18. novembar 2021 20:36)

Sve ja to razumem, mi ne mozemo videti istinu, ali zar nikada nisi upoznao ni jednu zenu manipulatorku koja iskrivi pricu u svoju korist? I sta da smo osudili Lecica, a on na kraju covek nije kriv? Ostane zauvek silovatelj i unuci i praunici ga tako pamte, a mi sutra tamo gore gde je istina shvatimo da on nije kriv? Ima i ono sto mozda nije izvorno Biblijsko, "bolje 100 krivaca pustiti (Bog ce im suditi) nego jednog nevinog zatvoriti".

komamdos

pre 2 godine

interesuje me da li ce doticna glumica ici na robiju ako se dokaze da je lagala, posto je sve ovo osum suda stiglo u novine i ceo region pisao o tome. po meni ne bi bila dovoljna samo novcana kazna za nju. ako ima neki pravnik da objasni bas bi voleo da znam. naravno ako se dokaze da je silovana, kastracija za gospodina i samica do kraja zivota.

Dule

pre 2 godine

@kojadin

Kojadine, čim si ovde, znači luzer ... samo me zanima u koju grupu sebe svrstavaš ... ponavljaci, navijaci, pivopije ili sajber ratnici?

Rastko

pre 2 godine

Moj komsa Rade istina je da bogu dane krade pa hejteri navalili da zovu samo mene a ustasca im samo pene valjda dok od muke ne pozelene ...!?

Alan Ford Capri

pre 2 godine

jadno drustvo,ljudi nisu svesni koliko su besvesni...
(mile, 18. novembar 2021 21:31)

Au, kakva formulacija! Pa, ko nam je to mala mudrica?!

Ravnopravnost

pre 2 godine

Za (Slovenac, 19. novembar 2021 08:25)

Dobile su prava a skinule obaveze. A kad se sve sabere i oduzme, opet smo na istom. One svoje prihode spucaju u izgled (šminku, tretmane, garderobu,...), a kada dođe vreme za udaju, biraju onog stabilnog, sa stanom i autom. Traže nekog ko će ih voziti na posao, odvesti u inostranstvo (da ne lupaju one svoje glavice sa papirologijom), plaćati ručkove, večere, izlaske, letovanja, zimovanja, kupovati poklončiće (red je, ona je žensko, a muškarac mora spremati iznenađenja, mora da je i dalje osvaja)... a u ljubavnom gnezdu, tj. njegovom stanu, će se boriti za ravnopravnost. Ipak je on "muško" je stalni izgovor. Bas su puno napredovale.

Na zapadu gde stvarno vlada ravnopravnost se sve deli na pola. Od svakog pića koje svako placa za sebe, do kredita za auto, servisa, goriva, izlaska, pa i kirije za stan. Sve po pola. Za razliku od njih, balkanke su evoluirale do faze koja im odgovara. A ako ih malo pritisnes da objasne svoje poimanje ravnopravnosti, već brzo će ti odgovoriti "pa on je muško, to se od njega očekuje".

Ravnopravnost

pre 2 godine

@(Pozdrav za nejednake, 19. novembar 2021 20:24)

Tako je. Dok ste mlade, niste nejednake. Muskarci vas jure, vaseg uzrasta, mladji, stariji, od magacionera i zanatlije pa do sportista i milionera.
Ali, kad dodjete do 30, pa bogami i 35-40, a jos neudate, pocne da vas hvata panika. Svi ovi koji su vas jurili su vec u braku. Stariji pogotovo, momci vaseg uzrasta jure mladje, mladji takodje jure mladje, izbor vam se rapidno suzava. Pa onda naglo prestanete da budete izbirljive, spustite kriterijume, i veoma brzo postajete nejednake i gledate koga cete da navatate i nadjete da vam prenese gene, kako si i sama napisala. Muskarcima se sa godinama siri izbor. Oni su sigurniji, vise zaradjuju, lepse se oblace (nego kad su bili mladji), voze bolje automobile, imaju stanove, mogu da nadju neku svog uzrasta a i neku 15 godina mladju (bas kao sto ste i vi nekad mogle 15 godina starijeg), postaju izbirljiviji.

Ali nazalost, izbor devojaka kod nas je takav da su mnogi muskarci spustili kriterijume na minimum, tek koliko da nadju neku iole pristojnu sa kojom mogu da razgovaraju.

Mladost je najveci kapital svake zenske osobe. Zvuci neumesno, ali je tako. To cak i zene znaju, inace se ne bi ponasale tako kako se ponasaju. Upravo onako kako sam opisao gore.

Tota

pre 2 godine

Tačno,nisu jednake.Ti moraš da nahvataš neku nejednaku prodajući joj priču da si joj potreban a u stvari je to tvoj jedini način da preneseš svoje gene, dok žene to ne moraju.
(Pozdrav za nejednake, 19. novembar 2021 20:24)

Jel, a kako to, molim te? Pocele ste da se reprodukujete prostom deobom? Ili mislis na banku sperme i VTO, u kom slucaju si verovatno cula i za placeno radjanje?

Zoki

pre 2 godine

@tako je, video bi tebe da te neko siluje kao klinca, klinku, da li bi prijavila, prijavio, a od Lecica pedofila I osobe pune sebe koja ne trpi odbijanje ovo mogu da ocekujem. Znaci kada cutis da te neko siluje kriv si sto ne prijavis, kada ne cutis zelis malo slave i paznju, cudan smo narod...
(Ccc, 19. novembar 2021 06:15) Klinka? Pa ona je te 2012. imala 28 godina.