Sreda, 27.10.2021.

13:06

Misica poručila "Srbendama": "Licemerje je mnogo gora sramota od moje greške"

Izvor: B92

Misica poruèila "Srbendama": "Licemerje je mnogo gora sramota od moje greške" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

159 Komentari

Sortiraj po:

bane

pre 2 godine

Bravo cure!
Tezak udarac za sve primitivce i nacionaliste.
Fino se druzite i uzivajte bez obzira ko ste ili gjde ste rodjene.
(DR, 28. oktobar 2021 13:01)

Kakvo je to druženje kada Albanke stalno pokazuju klepetalo i razvijaju albansku zastavu. Zar ne bi bilo lepo da se malo opuste i da se nauče druženju bez nacionalizma? To rade sve Šiptarke u svetu, čim vide neku kameru. Šta bi bilo da su Srpkinje pokazivale tri prsta ili srpsku zastavu, odmah bi se reklo nacionalizam.

Bre!

pre 2 godine

Ova kokoska prica o nekoj "gresci" kao da je nesto sto je samo jedanput uradila.
Dobro, oprastamo ti. Ipak si manekenka i jedina vestina koju imas u zivotu je da se na kraju piste okrenes levo ili desno u stilu.

Robin Hud

pre 2 godine

di ti lepo dole pa se probijaj na svoj nacin, a ostavi " licemere" da se bore za svoju zemlju.
(stara skola, 27. oktobar 2021 13:43)

Ona se bori za zemlju tako što pomiruje narod, ona je veći patriota od tebe, bar sudeći po tvom komentaru. Ti nemaš pravo da nekoga teraš iz zemlje.

Isto tako, po tvom shvatanju patriotizma, ti bi trebao da odeš dole da živiš i boriš se pa time učiniš da na Kosovu bude više srba, što naravno nećeš učiniti. Patriote ste samo preko tuđih leđa. Sramota.

Robin Hud

pre 2 godine

Mnoge "srbende" su kroz istoriju položile živote da bi današnja balavurdija imala svoju dedovinu.
(Milunka Savić, 27. oktobar 2021 16:53)

Vidim da ti nisi jedan od tih pa nemoj da govoriš u njihovo ime.

Oni koji su iskusili rat čeznu za mirom i normalnim odnosima, šanse su da bi ti više bili na njenoj strani nego tvojoj.

313

pre 2 godine

Bura u lavoru. Besposlenih patriJota ima previše. Ostavite devojku na miru i diskutujte o ozbiljnijim temama ako imate mentalnih sposobnosti.

miss pigy

pre 2 godine

MISS SRB je posledica roditelja,drustva i SRB medija,koji zastupaju filozofiju da nije vazno ko je koje nacije i vere,vazno da je covek i da siri ljubav. Doticni ne znaju da objasne sledece:Ako to nije vazno,sto konvertiti iz regiona insistiraju da nisu Srbi,da ne pripadaju SPC?!

mrzimantivaksere

pre 2 godine

Auu kakve gluposti..Prvo koja je fora sa tim dvoglavim orlom, koliko znam on je simbol i Srbije i Crne Gore... Drugo,ta fora sa tri srpska prsta, glupost potekla sa Draškovićevih mitinga devedesetih,ne znam da je ikada pre spominjano kao simbol naš...i treće, pustite devojku na miru,ako je to najvažnija priča u ovoj našoj prćiji...

Toto-ko-tunjo

pre 2 godine

Pa i one su digle 3 prsts cemu se vi bavite u 21 veku
(dani, 27. oktobar 2021 17:01)

Kome objašnjavaš, prijatelju... Vidiš da bolest zahvatila duboko.

Toto-ko-tunjo

pre 2 godine

Pravac Albanija, ostavi nas Srbende da se borimo za nasu zemlju. I ostavi pasos na srpskoj granici kad izadjes !!!
(Predator, 27. oktobar 2021 14:18)

Ako ćeš ti i tebi slični da se borite za našu zemlju ja ću prvi da ostavim pasoš. Najglasniji ste i najhrabriji samo dok ne zaprdi. A onda opet ja i meni slični puške u ruke.
(absolutezero, 27. oktobar 2021 17:34) 

Naravno. Najviše se busaju u grudi oni koji su civilno služili. I koje puška ne bi videla. Veruj mi, nema jednog da znam, a da nije "velika Srbenda".

Toto-ko-tunjo

pre 2 godine

Bravo, devojke! Pametna deca. Još i Hrvaticu da su pozvale, da urade fotku i sa dva prsta. Radikalni zahvati, poput ovog, jedino su rešenje za bolest koja se ovde odavno zapatila, a mnogo je opasnija od kovida.

Max von Laaberg

pre 2 godine

Iz jedne gluposti u drugu,pokazivanjem orla ili tri prsta je politika ti si u izboru za ???mis valjda se tome razumes,ostavi po strani politiku i koncetrise na to cem se razumes.Ispada da ti nemas pojma sta sve moze da ti padne na glavu.Odradi to za izbor Mis ostavi religiju politiku narodnosti i navijanje po strani.Zasto mnogi imaju sekretara vodica pomocnika Agenta i sl.da ne lupetaju i brljave u oblastima koje im mogu doneti neprijatnosti i stetu.

M

pre 2 godine

Nadam se da ce u buduce izbor za mis Srbije voditi racuna koga izabira i ko ce da prestavlja Srbiju. To nije nivo zadruge. Ovoj sadasnjoj mis pored vaspitanja i obrazovanja jos dosta toga fali.

mare

pre 2 godine

mogu li roditelji ove dece da im umesto telefona i casopisa kupe neku knjigu, makar slikovnicu da procitaju. uzasno smo nepismeni, a velika vecina nas razmislja u frazama, floskulama i postapalicama koje nemaju nikakvo ili promaseno znacenje u odnosu na temu. Secam se svakog intervijua Ane Ivanovic, niz istih recenica koje vrti u krug bez razmisljanja.

Aleksandar

pre 2 godine

Gospođice pod tim simbolom koji ti sa osmehom na licu pokuzaješ rukama mučeno je, ubijeno i silovano ko zna koliko Srba i Srbkinja. Ti jednostavno nemaš kapaciteta da shvatiš koliko je bola taj simbol naneo Srbima.

Sympathy for the....

pre 2 godine

Kod ove devojke priroda promasila u svemu? Nekad se govorilo "lepa, ali glupa" ili "lepa i pametna", kod nje izgleda "ruzna i glupa"? To sto je neko progurao da bude Mis to ie vec druga stvar! Devojka je bas, ali bas ruzna, na zalost i glupa!

kad porastem biću kengur

pre 2 godine

Ovoj pod hitno oduzeti pravo da predstavlja Srbiju..em što je glupa, em pogrešila, em vredja narod države koju predstavlja. Oduzeti joj je**nu licencu pa neka predstavlja samu sebe

Miami

pre 2 godine

Pravi Srbi ne psuju Boga, nisu licemerni. Srbenda je pogrdan nacin za Srbe patriote. Njena glava ocigledno sluzi samo za cesljanje. A drugo,mnogo bitnije je da na takmicenju ne predstavlja sebe, vec Srbiju. Objasnite joj.

absolutezero

pre 2 godine

Pravac Albanija, ostavi nas Srbende da se borimo za nasu zemlju. I ostavi pasos na srpskoj granici kad izadjes !!!
(Predator, 27. oktobar 2021 14:18)

Ako ćeš ti i tebi slični da se borite za našu zemlju ja ću prvi da ostavim pasoš. Najglasniji ste i najhrabriji samo dok ne zaprdi. A onda opet ja i meni slični puške u ruke.

ra

pre 2 godine

Sama Albanska nacija se jako naslanja na nasu istoriju, sam Skenderbeg je srpskog porekla, pola Albanije srpsko, tako da je i ovaj pozdrav u našu čast, zar nemamo i mi dvoglavog orla, mi belog oni crnog. Opustite se naši su, samo što trenutno ne kapiraju, a i ulaze u matricu da smo sami sebi najveći neprijatelji, niko nas u istoriji nije razorio koliko sami sebe.

Zagor, zvezdarski

pre 2 godine

Bila je mala vest pre dva dana. Sve sad je samo još podgrejavanje. Dosta je. Nemojte više da se palite. Rekla, uradila, prošao voz. Bajate vesti. Ona bi sad još da iskoristi situaciju da bude u centru pažnje. Ali niti je nešto lepa, niti je bitna. Imala je svojih 5 minuta. Idemo dalje. Ljudi, ima i boljih tema od ove.

Boss

pre 2 godine

Znaci glupsonka je ladno požar sad gasila benzinom, pa je sve kriticare njenog gesta nazvala "srbendama" koje pljuju, Boga psuju i licemerni su. U njenom svetu ako joj skrenes paznju da je ispala glupaca, ona ne prizna gresku, nego optuzi sve kriticare da su primitivni. Previse gluposti cak i za misicu

Rumi

pre 2 godine

Ja koliko vidim ovo je politički korektno jer držale su i tri prsta na drugoj fotki. Mislim da trebamo bar mi narod (i one) da se nesvađamo i batalimo tu politiku. Mir u svetu.

Standardi

pre 2 godine

@Od srpskog nacionalizma ne postoji veca bolest u Evropi. Toliko to jadno i bedno izgleda da se svaki iole normalan covek gadi toga.
(edi, 27. oktobar 2021 15:20)
Ne znas ti decko ni sta pricas ni istoriju Srba, Srbije a ni Evrope.
Grci blokirali Makedoniju zbog imena, jer ce im osvojiti Solunsku regiju.
Bugari proterali 350 000 hiljada Turaka jos 70ih jer nisu hteli da se bugarizuju, Makedoncima ne priznaju status nacije, a fasisticku okupaciju nazivaju administracijom. Turci izvrsili genocid nad Armenima, proterali 2 500 000 grka,Grci 500 000 Turaka.Istocna Evropa, u nameri da dalje jaca antiruski sentiment, favorizuje nacionalne fasiste i kolabiracioniste kao nacionalne heroje. Zapadna Evropa je i zacela nacionalizam ( pravilno je reci sovinizam) Napoleon, De Gol, Miteran ( Francuska), Englezi ( ubodi prstom bilo koji zemlju na svetu, ratovali si sa Englezima, tacnije 90% drzava) SAD najveci sovinisti na planeti, pobili indijance( manifest destiny) o daljem i ne treba. Madjari, istorijski, potrazuju celu Hrvatsku, Bosnu, severnu Srbiju, Eedelj, celu Slovacku, Galiciju. O komsijama samo ukratko, NDH i Handzar divizija, a o spomenutim u clanku, Cele Kula, proterivanje Srba do 1912, Sota, pogrom 1941-1945, nasilje nad Srbima SFRJ,OVK, zuta kuca, upad u centralnu Srbiju 2001,rusenje manastira marta 2004 i kos nije kraj. Tako da, zamerio se nekom ili ne, bilo koja javna licnost mora da pazi sta radi, jer predstavlja moj narod, a moj narod je isuvise stradao.Tako da moj, autosovinisto, srci taj nes i bistri o lopti, nije istorija ni politika za tebe.

Japanski car

pre 2 godine

Od srpskog nacionalizma ne postoji veca bolest u Evropi. Toliko to jadno i bedno izgleda da se svaki iole normalan covek gadi toga.
(edi, 27. oktobar 2021 15:20)

Netacno... Muslimanski ekstremizam je br 1...a Srpski nacionalizam i treba da bude prisutan u Srbiji jer to predatavlja očuvanje i veličanje tradicionalnih vrednosti jednog naroda.

Ne vredi vise stara skola

pre 2 godine

Idi ti lepo dole pa se probijaj na svoj nacin, a ostavi " licemere" da se bore za svoju zemlju.
(stara skola, 27. oktobar 2021 13:43)

Nemojte vise da nas branite molim vas. Toliko nas dobro branite da imamo vise Srba u rasejanju nego u matici a matica se od silnog branjenja skoro svela na Beogradski pasaluk.

NNN

pre 2 godine

Podrška za misice (i našu i albansku), devojke se međusobno poštuju i podržavaju, a od ovih nacinalista i sa jedne i sa druge strane (mada postoji samo jedna ista nacionalistička strana) ništa dobro nismo videli evo već više od 30 godina!

Vrle

pre 2 godine

Koliko mi Srbi volimo svoju zemlju moze da se vidi po tome kako cuvamo nase reke, kako ne bacamo djubre kroz prozor, kako najskolovaniji i najsposobniji sede na vodecim pozicijama, kako se kulturno obracamo jedni drugima, kako ne mozemo da skupimo novac za lecenje nase dece dok za dan posaljemo milion poruka u farmu ili zadrugu...
Ali bitno je da dignemo tri prsta i naravno komentarisemo svaciji postupak, pogotovo ako nema bas nikakav znacaj za nase zivote!

Aleksandar iz Osla

pre 2 godine

Velika šteta i razočarenje što se izvinjavala, pa i posle dalje branila.
Uradila je, zajedno sa ostalim devojkama, apsolutnu divnu i normalnu stvar. Potez potpune suprotnosti mržnji, koja se odavno gaji i odlično uspeva na našim prostorima.
Digni glavu visoko devojko, postidela si veći deo političara sa svih strana naših granica.

саша

pre 2 godine

Mala je ovo sve odradila radi svoje reklame,namerno prvo orao ljudi poleteli,posle toga tri prsta i o njoj se priča sedam dana.svaka čast, reklama osmišljena odlično

korleone

pre 2 godine

Čekaj bre, pa sad se pojavljuje odjednom gomila fotki sa pokazanim simbolima, znači nije to jednom bilo "kao slučajno namešteno" nego više puta. Što je najsmešnije pokazale su i orla i tri prsta, a vidim na jednoj slici i sa dva. Dakle još samo fali slika sa jednim prstom i to srednjim...

Crnogorac

pre 2 godine

Srbi i Albanci u sukobu oko “memes”. Da li je njihov meme u stvari naš? Ili je naš meme možds njihov? Blago Balkanu sa vama memoglavcima.

dtegaq62

pre 2 godine

I dalje ostaješ glupa to se ne menja a sad postaješ i bezobrazna. Nije stvar u nacionalizmu već u onome što albanci sa kojima se ne volimo potenciraju taj neki svoj simbol kao borba protiv Srba . A ti si kao srpkinja needukovana i neobrazovana pritom si svojom glupošću navukla mržnju i svog naroda jer simbol koji si pokazivala većina nas smatra provokacijom ne zato što je simbol stvoren u miru sa tim narodom već u baš suprotnom stanju. Glupača !

Раша

pre 2 godine

Из овог се види колико су образоване наше девојке или боље речено млади људи

Marko

pre 2 godine

Objavu "želim da se izvinim..." je očigledno pisala Vesna Jugović, a objavu "oglasiću se povodom..." je pisala misica Valentina. Jednostavno vidi se ogromna razlika u stilu i pismenosti objava.

"Sada sam naučila da nemamo toliko prijatelja među stranama koje nas zlostavljaju i maltretiraju!" - gde si Valentina ti bila do sada, ispod kog kamena si ispuzala?

Nazovimo stvari pravim imenom

pre 2 godine

Neko je mozda vec napisao-mislite da ona zna sta je to simbilizovalo? Kao sto dizu dva prsta, ne znaju sta je, ili kaziprst i mali. Neke predrasude ne postoje bas slucajno, a jedna od njih je i, cast izuzecima, da misice nisu bas najpametnija bica na planeti.

Aleksis Sanco Panco

pre 2 godine

Kakva gomila paćenika. Raspravljate se oko misice i predlažete joj da ostavi pasoš na albanskoj granici. Devojka je više uradila za Srbiju predstavljanjem na ovakvoj gluposti od takmičenja za mis gde je pokazala da ne mrzi Albance, čime kao 'predstavlja stav svoje zemlje', nego vi koji pišete komentare pune gorčine i besa. Ljudi dobijaju sliku o nama i kakvu mi prezentujemo. Daleko od toga da smatram da je njen čin pametan, kontra tome mislim, i smatram da ako se sa nečime ne treba miriti to je sa stanjem Srba na Kosovu, ali dajte bre, mrzite neku 'misicu' zbog 'albanskog pozdrava'.

Cala Calesa

pre 2 godine

Evo sajber patriJote koji ''brane'' Kosovo srce Srbije preko neta, zapenili u osudi devojke koja je itekako normalna za razliku od njih!Najbolje da se nacionalisti i fasisti sa obe strane nadju na nekoj livadi i poubijaju, da se resimo budala. Hvala na vremenu!

mitar

pre 2 godine

Sramota je moja misice sto ne razlikujes simbole, sto si sigurno prepisivava u osnovnoj i srednjoj, sto ne znas ko su prijatelji a ko neprijatelji tvoje zemlje.. Mozda je i za tebe himna Sveti Sava kao sto ti je neko i sada sastavio tekst za medije. Bavi se svojim usnama,
grudima i tim sto najbolje znas...
Nemoj samo da nam solis pamet, sto se mene licno tice u istom si rangu sa Sacirijem...

Robert

pre 2 godine

Razvoj situacije mi je tako mio zbog svih onih koji su podržali top komentar na prethodnoj vesti, a koji glasi:

"Bas me zanima da li ti njima mogla da namestis 3 prsta za neko slikanje na brzinu?"

To je sa podsmehom izrečeno, a slatko zamišljam facu autora komentara kada je saznao da je cura zaista uspela da nagovori koleginice da poziraju sa tri prsta. Uživanje.

Ogorčeni

pre 2 godine

Narodi na Balkanu = plemena.
Svaki iskorak u smeru pomirebja i poštovanja drugih je osuđen na propast.

A što se dvoglavog orla tiče... jedan je na našoj zastavi, još jedan na zastavi Crne Gore, a postoji i na albanskoj i ruskoj zastavi. Šta je sporno u dvoglavom orlu? Sporno je što niko ni ne zna odakle nam svima a koriste se istim. Simbolika potiče iz tzv. Vizantije. I dalje se nalazi na zastavi Svete gore, a predstavlja jedinstvo crkve i države, a ima i drugih značenja.

Milos

pre 2 godine

Sve tri devojke zajedno pokazuju da je moguce normalizovati odnose izmedju Srbije i Albanije onako kako je to uradjeno izmedju Nemacke i Francuske

Svaka cast na tome, samo napred!

A ako ih primitivne balkanske drzave skinu sa takmicenja zato sto dizu glas protiv sukoba, nadam se da ce organizator takmicenja da reaguje

ninoslav

pre 2 godine

Glavno pitanje je ko ovu posla na izbor za mis. Ja mislim da bi u gradskom našli lepšu. Da ne spominjem svetske mačke iz Južne Amerike itd

Vladimir

pre 2 godine

Kao prvo to što joj se desilo bio je trenutak ne pažnje. U to iskreno verujem. Devojka se izvinila zbog svoje greške i to je to. Problem je što je ova epizoda sa dvoglavim orlom izazvala više pažnje i bacila u zasenjak celo miss takmičenje za koje ja ja nisam ni znao da se ono održava, niti me zanimalo, kao i većinu nas u komentarima. Ostavite devojku na miru ne dozvolite da zli i nepotrebni komentari u njoj izazovu nepotrebni mržnju i inat prema onome što treba da predstavlja. Ako se to na žalost desi onda su oni koji nas mrze pobedili.

Ag

pre 2 godine

Nije mi jasno zbog čega je simbol dvoglavog orla albanski, kada ga mi imamo na grbu i kada su ga Albanci od nas prisvojili?
(Rust, 27. oktobar 2021 14:26)

Nije problem dvoglavi orao, nego njihova zla namera, prvo što su taj simbol ukrali od Nemanjića, a drugo što ga predstavljaju kao simbol velike albanije.

Jadnici, II deo

pre 2 godine

Pravac Albanija, ostavi nas Srbende da se borimo za nasu zemlju. I ostavi pasos na srpskoj granici kad izadjes !!!
(Predator, 27. oktobar 2021 14:18

Auuuu, koji patriJota, boktemazo!
Leba ti, kako i gde se ti to "boriš" za "našu zemlju"?
I ko si ti uopšte da deliš iili oduzimaš državljanstvo drugim Srbima??

Nešto tebe muči, a? Da nije mala plata? Kriza? Sve poskupelo?

x-ray

pre 2 godine

"nismo ulazili u dalju dubiozu"....

Kada ce ljudi nauciti da dubioza znaci sumnja, a ne dubina...cemu potreba za koriscenjem reci koje se ne razumeju...

Šopen Amadeus Mocart

pre 2 godine

Idi ti lepo dole pa se probijaj na svoj nacin, a ostavi " licemere" da se bore za svoju zemlju.
(stara skola, 27. oktobar 2021 13:43)

Gde dole da se bori i za sta?Za zemlju koju su Srbi decenijama prodavali Albancima i kupovali imanja po centralnoj Srbiji.Jel ona kriva za 1999 godinu i Kumanovski a kasni Briselski sporazum koji su oterali Srpsku vojsku i policiju sa Kosova.Srbende su se primile kao da nemaju pametnijeg posla.

Novak

pre 2 godine

Svaka vam cast devojke i na tri prsta i na dvoglavom orlu! Tim cinom radite veliku stvar, obesmisljavate nenormalne nacionalisticke gluposti i pokazujete da smo svi ljudi i da je nebitno kojoj naciji i religiji pripadamo.

Srbenda

pre 2 godine

A ja joj porucujem da onda ide u Albaniju ako joj je tamo bolje. A ovi auotsovinisti sto brze bolje bi da pljunu po sebi jer misle da je to in, neka odu malo do Francuske, Nemacke, Italije pa da vidi sta oni misle o svojim susedima, pa nikom ne pada na pamet da se nekome dodvorava da bi ispao "evropejac".

KERBER

pre 2 godine

Uvek sam se pitao koji je to intelektualni soj koji moj narod zove Srbendama.
(Malo iznad, 27. oktobar 2021 13:47)


Pa to je isti onaj soj koji patriota piše sa "J" kao "patriJota", dakle druga Srbija, a to su otprilike upravo ovakve holivudske rijaliti kvazizvezde, autošovinistički pašnjak koji je ako se sećaš i uvezao rijaliti u Srbiju početkom dvehiljaditih.

Lajavi krelac

pre 2 godine

Devojko, ako možeš, beži što dalje od ovog ludila i ne osvrći se ni sekunde.

Za tvoj "nepatriotizam" te osuđuju ili oni koji Kosovo videli nisu osim na slikama i televizijskim izveštajima, ili oni koji su se masno obogatili tamo pa sad provociraju ili oni koji i dalje misle da je Kosovo srpsko ali ne smeju nogom da kroče tamo. Oni četvrti su najgori...

Ukratko, vređa te najprimitivniji i najpokvareniji sloj ljudi, dakle ogromna većina Srba.

Simets

pre 2 godine

Она прича о лицемерју.. Јуче је изјавила како је све било спонтано на журци. А данас каже да се то исто "спонтано" поновило у соби. Као, није знала шта ради.. Забранити јој улазак у Србију, нека иде код своје сестре у Тирану.
(Маркос, 27. oktobar 2021 14:11

Dečko, po ustavu ne SMEŠ da zabraniš građaninu ove zemlje da uđe u nju, šta god uradio. Informiši se malo

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Uvek sam se pitao koji je to intelektualni soj koji moj narod zove Srbendama.
(Malo iznad, 27. oktobar 2021 13:47) Tebi i sličnima nedokučiv ali to nije strašno. Svako ima svoje limite…

M84

pre 2 godine

Nisi nista pogresila,one postuju tvoje ti postujes njihovo i to je to.Kad je trebala vojska da se sluzi nije vas bilo mnogo ,volite vise tastaturu fićfirići

boris

pre 2 godine

Zašto bi se kajala. Ne razumem ove kojima je problem prijateljstvo, treba ih ignorisati.
Uzdam se u nove, razumnije generacije. Dosta su neostvareni matorci i nezreli klinci krojili obrazac ponašanja.
Bravo za svaki gest povezivanja. Život je dovoljno težak i bez ovih gluposti.

Kiki

pre 2 godine

Devojko moj savet,beži odavde što dalje ako mozes.mlada lepa probaj nešto da uradiš.ne vraćaj se u ovu ludaru...ovde su skoro svi prsli!!!

i nemoj se vise oglasavati,moj savet.samo beži odavde...

GanDra Šajkaš

pre 2 godine

Ne znam zasto se ovoj personi pridodaje znacaj? .
Do pre neki dan nisam znao ni da postoji.
Isto to vazi i za ubuduce. Ona za mene ne postoji!!!

@Predator

pre 2 godine

Pravac Albanija, ostavi nas Srbende da se borimo za nasu zemlju. I ostavi pasos na srpskoj granici kad izadjes !!!
(Predator, 27. oktobar 2021 14:18) 
Jaoo, evo ga jos jedan internet ratnik i prekaljeni borac. Iz koje si cete junace? Treca virtualna, specijalisti za kucanje komentara? Cega si ti predator? Igrica sa torrenta?

Маркос

pre 2 godine

Она прича о лицемерју.. Јуче је изјавила како је све било спонтано на журци. А данас каже да се то исто "спонтано" поновило у соби. Као, није знала шта ради.. Забранити јој улазак у Србију, нека иде код своје сестре у Тирану.

kaokakao

pre 2 godine

Prvo se slika, pa sad moralise, sjutra ce ko zna sta da uradi. A sve tri su ovo uradile radi publiciteta, sto ih jedino i interesuje, tj pare.

ja kole

pre 2 godine

Ja mislim da svi treba da koristimo taj simbol umesto što osuđujemo devojku... Pa mi smo taj simbol i protumačili kao albanski iako on nema veze sa tim.. Ja sam taj simbol koristio kao klinac pre 30 godina aludirajući na našeg dvoglavog orla... Albanci neka traže drugi simbol ovo je naš simbol samo ga nismo koristili često

Aleksa1978

pre 2 godine

ko je ovaj sto kaže da je vera simbol Srbije? pa nije gospodine, Srbin sam a tri prsta i vera mi ništa ne znače. to mi nije smetalo da 99 budem sa 20 god dobrovoljno na Kosovu. Dosadni ste sa tom verom više. Pozdrav od ateiste.

Truth hurts

pre 2 godine

Koliko povrijeđenih egoa vidi se po komentarima. Ali istina boli, šta je tu je. Srećom ima pravih patriota i vjernika, ali oni neće ni komentarisati niti napadati ovu misicu jer su iznad toga, a vi "srbende" napadajte i ljutite se.

pfffffff

pre 2 godine

Mozes ti sad da pala...is koliko hoces i da pokusavas da se operes, ne vredi. Poenta je u tome da si slagala sve sto si rekla, tako da je bolje da cutis i da ne upadas sve dublje u blato. Cuj euforija na zurci. A da li je bila euforija u sobi? Ma vazi. Jadna nije znala nista, naivna i postena. Tako jadna si pokazala neverovatnu glupost. Znas kako se kaze... prazna tikva sama zveci.

c i t i z e n

pre 2 godine

Нашу већ линчујете а питам се шта ће снаћи Албанке јер показују три прста. Ја сам све то разумео као да девојке извргавају руглу међунационалну мржњу.

Misa mouse

pre 2 godine

Žao mi je misice, ali, upotrebila si pogrešnu reč, licemer, koja oslikava tvoj stav a ne naš.
Idi u Dubai. Tamo ti je mesto i životno i radno.

Живчани_неки_лик

pre 2 godine

Ова се не гаси. Требала је после прве изјаве да стане, али не, она и даље наставља... И та три прста нису никакав симбол Србије...

Maksim

pre 2 godine

Ostavite devojku, Albanke su je nasamarile. Ona ne zna ni šta znače tako nameštene ruke, niti zna šta simbolizuje. Ona je otišla zbog lepote, a ne zbog politike.

Pokondirena tikvica

pre 2 godine

Opaaa "Srbende",ti devojko sama sebe ukopavas sve dublje.Umesto da ponosno predstavljas svoju zemlju kada su te vec izabrali da to radis ti pljujes po njoj.

Vojislav

pre 2 godine

Ako imate malo mozga a ne samo lažni patriotizam u glavi, razmislite da je dvoglavi orao i srpski simbol, a pored toga i ruski, crnogorski, Svete gore itd. Isti ste kao pojedini albanci koji su svoju misicu napali jer je na drugoj fotografiji ona pokazala tri prsta i znači svi treba da se poubijamo zbog toga?!

Autobus 88

pre 2 godine

Nebitna glupost. Skretanje sa bitnih tema, devojka očigledno neupućena, sa druge strane ovi što pljuju još manje. Nekome će sad smetati tri ispravljena prsta, jer nikad u životu nisu videli sliku Paje Jovanovića "Takovski ustanak", gde, verovatno izdajnik, Miloš Obrenović predaje barjak Simi Milosavljeviću Paštrmcu, dok pored stoji iguman i mitropolit Melentije Pavlović, svi sa uzdignuta tri prsta.

Meni je u oko zapalo ovo "srbenda". Zaista ne kapiram zašto bi se to smatralo uvredom? Momak komentator je plići od ovih licemernih što ih vraćaju sa Jarinja zbog PCR testa, a oni krenuli da oslobađaju Prizren.

Srbija je divna, plodna, lepa. Država je nešto sasvim drugo. Prestanite više da pljujete Srbiju jer nam je ona dala mogućnost da savršeno živimo, gde god da pljunete, nešto će izrasti, dakle gladnih ne bi trebalo da ima. Vode imamo u izobilju. Čiste, zdrave, lekovite, mineralne. Klima nam je odlična. To što su je neki ljudi uništili, nije ona kriva, već svi mi zajedno i naši preci decenijama unazad.

Za kraj, neka ovaj momak pokuša da uvredi Amerikanca tako što će ga osloviti sa "amerikančino" ili Nemca sa "nemčino", Engleza sa "englesčino", Papau Novogvinejca sa "papaunovogvinejčino", Bolivijca sa "bolivijčino" ili bilo koga drugog na čitavom svetu. Da li bi se ko uvredio? Sumnjam. Jedino bi mogao da popije šamar ako primete da je želeo da uvredi.

sir oliver

pre 2 godine

Uvek sam se pitao koji je to intelektualni soj koji moj narod zove Srbendama.
(Malo iznad, 27. oktobar 2021 13:47)
Imasih i ovde u komentarima, tacno polovina! Obicno mladji od 30 godina, kad su bili ratovi, bili su mali, a vojsku nisu služili! Nemaju obrazovanje i novac, pa nisu nigde ni putovali, zanose se velikom Srbijom, a prvi bi pobegli kad bi se zapucalo! Ah, da, nemaju PCR, pa ne mogu da idu na Kosovo, da se bore za srpsku stvar! To su ovi obrazovaniji, sa vise novca, budici patriotski ratni profiteri! Krenuli oni, ali im kosovski policajci nisu dali da udju bez testa! Eto, to su ti Srbende!

Normalna Srbija

pre 2 godine

Devojko,
ništa ti pogrešno nisi učinila. Naprotiv! Pokazala si da si ZDRAVA i da ne patiš od naci-mržnje. Mržnja je bolest a ti i tvoje koleginice ste otporne, bogu hvala. Neka patriJote pate.

SrbimAliNeBudaletina

pre 2 godine

Ove albanke na kraju ispadose lafice,na veliku zalost hejtera rodoljuba koji nemaju svoje zivote pa obozavaju da komentarisu tuđe i da iz velike njihove frustracije pokusaju da iste uniste

Normalna Srbija

pre 2 godine

Devojko,
ništa ti pogrešno nisi učinila. Naprotiv! Pokazala si da si ZDRAVA i da ne patiš od naci-mržnje. Mržnja je bolest a ti i tvoje koleginice ste otporne, bogu hvala. Neka patriJote pate.

Pokondirena tikvica

pre 2 godine

Opaaa "Srbende",ti devojko sama sebe ukopavas sve dublje.Umesto da ponosno predstavljas svoju zemlju kada su te vec izabrali da to radis ti pljujes po njoj.

Ogorčeni

pre 2 godine

Narodi na Balkanu = plemena.
Svaki iskorak u smeru pomirebja i poštovanja drugih je osuđen na propast.

A što se dvoglavog orla tiče... jedan je na našoj zastavi, još jedan na zastavi Crne Gore, a postoji i na albanskoj i ruskoj zastavi. Šta je sporno u dvoglavom orlu? Sporno je što niko ni ne zna odakle nam svima a koriste se istim. Simbolika potiče iz tzv. Vizantije. I dalje se nalazi na zastavi Svete gore, a predstavlja jedinstvo crkve i države, a ima i drugih značenja.

Jadnici, II deo

pre 2 godine

Pravac Albanija, ostavi nas Srbende da se borimo za nasu zemlju. I ostavi pasos na srpskoj granici kad izadjes !!!
(Predator, 27. oktobar 2021 14:18

Auuuu, koji patriJota, boktemazo!
Leba ti, kako i gde se ti to "boriš" za "našu zemlju"?
I ko si ti uopšte da deliš iili oduzimaš državljanstvo drugim Srbima??

Nešto tebe muči, a? Da nije mala plata? Kriza? Sve poskupelo?

Vojislav

pre 2 godine

Ako imate malo mozga a ne samo lažni patriotizam u glavi, razmislite da je dvoglavi orao i srpski simbol, a pored toga i ruski, crnogorski, Svete gore itd. Isti ste kao pojedini albanci koji su svoju misicu napali jer je na drugoj fotografiji ona pokazala tri prsta i znači svi treba da se poubijamo zbog toga?!

KERBER

pre 2 godine

Uvek sam se pitao koji je to intelektualni soj koji moj narod zove Srbendama.
(Malo iznad, 27. oktobar 2021 13:47)


Pa to je isti onaj soj koji patriota piše sa "J" kao "patriJota", dakle druga Srbija, a to su otprilike upravo ovakve holivudske rijaliti kvazizvezde, autošovinistički pašnjak koji je ako se sećaš i uvezao rijaliti u Srbiju početkom dvehiljaditih.

Живчани_неки_лик

pre 2 godine

Ова се не гаси. Требала је после прве изјаве да стане, али не, она и даље наставља... И та три прста нису никакав симбол Србије...

ninoslav

pre 2 godine

Glavno pitanje je ko ovu posla na izbor za mis. Ja mislim da bi u gradskom našli lepšu. Da ne spominjem svetske mačke iz Južne Amerike itd

Milos

pre 2 godine

Sve tri devojke zajedno pokazuju da je moguce normalizovati odnose izmedju Srbije i Albanije onako kako je to uradjeno izmedju Nemacke i Francuske

Svaka cast na tome, samo napred!

A ako ih primitivne balkanske drzave skinu sa takmicenja zato sto dizu glas protiv sukoba, nadam se da ce organizator takmicenja da reaguje

Lajavi krelac

pre 2 godine

Devojko, ako možeš, beži što dalje od ovog ludila i ne osvrći se ni sekunde.

Za tvoj "nepatriotizam" te osuđuju ili oni koji Kosovo videli nisu osim na slikama i televizijskim izveštajima, ili oni koji su se masno obogatili tamo pa sad provociraju ili oni koji i dalje misle da je Kosovo srpsko ali ne smeju nogom da kroče tamo. Oni četvrti su najgori...

Ukratko, vređa te najprimitivniji i najpokvareniji sloj ljudi, dakle ogromna većina Srba.

pfffffff

pre 2 godine

Mozes ti sad da pala...is koliko hoces i da pokusavas da se operes, ne vredi. Poenta je u tome da si slagala sve sto si rekla, tako da je bolje da cutis i da ne upadas sve dublje u blato. Cuj euforija na zurci. A da li je bila euforija u sobi? Ma vazi. Jadna nije znala nista, naivna i postena. Tako jadna si pokazala neverovatnu glupost. Znas kako se kaze... prazna tikva sama zveci.

Kiki

pre 2 godine

Devojko moj savet,beži odavde što dalje ako mozes.mlada lepa probaj nešto da uradiš.ne vraćaj se u ovu ludaru...ovde su skoro svi prsli!!!

i nemoj se vise oglasavati,moj savet.samo beži odavde...

Crnogorac

pre 2 godine

Srbi i Albanci u sukobu oko “memes”. Da li je njihov meme u stvari naš? Ili je naš meme možds njihov? Blago Balkanu sa vama memoglavcima.

Aleksa1978

pre 2 godine

ko je ovaj sto kaže da je vera simbol Srbije? pa nije gospodine, Srbin sam a tri prsta i vera mi ništa ne znače. to mi nije smetalo da 99 budem sa 20 god dobrovoljno na Kosovu. Dosadni ste sa tom verom više. Pozdrav od ateiste.

M84

pre 2 godine

Nisi nista pogresila,one postuju tvoje ti postujes njihovo i to je to.Kad je trebala vojska da se sluzi nije vas bilo mnogo ,volite vise tastaturu fićfirići

Robert

pre 2 godine

Razvoj situacije mi je tako mio zbog svih onih koji su podržali top komentar na prethodnoj vesti, a koji glasi:

"Bas me zanima da li ti njima mogla da namestis 3 prsta za neko slikanje na brzinu?"

To je sa podsmehom izrečeno, a slatko zamišljam facu autora komentara kada je saznao da je cura zaista uspela da nagovori koleginice da poziraju sa tri prsta. Uživanje.

Simets

pre 2 godine

Она прича о лицемерју.. Јуче је изјавила како је све било спонтано на журци. А данас каже да се то исто "спонтано" поновило у соби. Као, није знала шта ради.. Забранити јој улазак у Србију, нека иде код своје сестре у Тирану.
(Маркос, 27. oktobar 2021 14:11

Dečko, po ustavu ne SMEŠ da zabraniš građaninu ove zemlje da uđe u nju, šta god uradio. Informiši se malo

Aleksis Sanco Panco

pre 2 godine

Kakva gomila paćenika. Raspravljate se oko misice i predlažete joj da ostavi pasoš na albanskoj granici. Devojka je više uradila za Srbiju predstavljanjem na ovakvoj gluposti od takmičenja za mis gde je pokazala da ne mrzi Albance, čime kao 'predstavlja stav svoje zemlje', nego vi koji pišete komentare pune gorčine i besa. Ljudi dobijaju sliku o nama i kakvu mi prezentujemo. Daleko od toga da smatram da je njen čin pametan, kontra tome mislim, i smatram da ako se sa nečime ne treba miriti to je sa stanjem Srba na Kosovu, ali dajte bre, mrzite neku 'misicu' zbog 'albanskog pozdrava'.

sir oliver

pre 2 godine

Uvek sam se pitao koji je to intelektualni soj koji moj narod zove Srbendama.
(Malo iznad, 27. oktobar 2021 13:47)
Imasih i ovde u komentarima, tacno polovina! Obicno mladji od 30 godina, kad su bili ratovi, bili su mali, a vojsku nisu služili! Nemaju obrazovanje i novac, pa nisu nigde ni putovali, zanose se velikom Srbijom, a prvi bi pobegli kad bi se zapucalo! Ah, da, nemaju PCR, pa ne mogu da idu na Kosovo, da se bore za srpsku stvar! To su ovi obrazovaniji, sa vise novca, budici patriotski ratni profiteri! Krenuli oni, ali im kosovski policajci nisu dali da udju bez testa! Eto, to su ti Srbende!

Cala Calesa

pre 2 godine

Evo sajber patriJote koji ''brane'' Kosovo srce Srbije preko neta, zapenili u osudi devojke koja je itekako normalna za razliku od njih!Najbolje da se nacionalisti i fasisti sa obe strane nadju na nekoj livadi i poubijaju, da se resimo budala. Hvala na vremenu!

Маркос

pre 2 godine

Она прича о лицемерју.. Јуче је изјавила како је све било спонтано на журци. А данас каже да се то исто "спонтано" поновило у соби. Као, није знала шта ради.. Забранити јој улазак у Србију, нека иде код своје сестре у Тирану.

@Predator

pre 2 godine

Pravac Albanija, ostavi nas Srbende da se borimo za nasu zemlju. I ostavi pasos na srpskoj granici kad izadjes !!!
(Predator, 27. oktobar 2021 14:18) 
Jaoo, evo ga jos jedan internet ratnik i prekaljeni borac. Iz koje si cete junace? Treca virtualna, specijalisti za kucanje komentara? Cega si ti predator? Igrica sa torrenta?

Ag

pre 2 godine

Nije mi jasno zbog čega je simbol dvoglavog orla albanski, kada ga mi imamo na grbu i kada su ga Albanci od nas prisvojili?
(Rust, 27. oktobar 2021 14:26)

Nije problem dvoglavi orao, nego njihova zla namera, prvo što su taj simbol ukrali od Nemanjića, a drugo što ga predstavljaju kao simbol velike albanije.

Boss

pre 2 godine

Znaci glupsonka je ladno požar sad gasila benzinom, pa je sve kriticare njenog gesta nazvala "srbendama" koje pljuju, Boga psuju i licemerni su. U njenom svetu ako joj skrenes paznju da je ispala glupaca, ona ne prizna gresku, nego optuzi sve kriticare da su primitivni. Previse gluposti cak i za misicu

x-ray

pre 2 godine

"nismo ulazili u dalju dubiozu"....

Kada ce ljudi nauciti da dubioza znaci sumnja, a ne dubina...cemu potreba za koriscenjem reci koje se ne razumeju...

Japanski car

pre 2 godine

Od srpskog nacionalizma ne postoji veca bolest u Evropi. Toliko to jadno i bedno izgleda da se svaki iole normalan covek gadi toga.
(edi, 27. oktobar 2021 15:20)

Netacno... Muslimanski ekstremizam je br 1...a Srpski nacionalizam i treba da bude prisutan u Srbiji jer to predatavlja očuvanje i veličanje tradicionalnih vrednosti jednog naroda.

Miami

pre 2 godine

Pravi Srbi ne psuju Boga, nisu licemerni. Srbenda je pogrdan nacin za Srbe patriote. Njena glava ocigledno sluzi samo za cesljanje. A drugo,mnogo bitnije je da na takmicenju ne predstavlja sebe, vec Srbiju. Objasnite joj.

Novak

pre 2 godine

Svaka vam cast devojke i na tri prsta i na dvoglavom orlu! Tim cinom radite veliku stvar, obesmisljavate nenormalne nacionalisticke gluposti i pokazujete da smo svi ljudi i da je nebitno kojoj naciji i religiji pripadamo.

Misa mouse

pre 2 godine

Žao mi je misice, ali, upotrebila si pogrešnu reč, licemer, koja oslikava tvoj stav a ne naš.
Idi u Dubai. Tamo ti je mesto i životno i radno.

Šopen Amadeus Mocart

pre 2 godine

Idi ti lepo dole pa se probijaj na svoj nacin, a ostavi " licemere" da se bore za svoju zemlju.
(stara skola, 27. oktobar 2021 13:43)

Gde dole da se bori i za sta?Za zemlju koju su Srbi decenijama prodavali Albancima i kupovali imanja po centralnoj Srbiji.Jel ona kriva za 1999 godinu i Kumanovski a kasni Briselski sporazum koji su oterali Srpsku vojsku i policiju sa Kosova.Srbende su se primile kao da nemaju pametnijeg posla.

kad porastem biću kengur

pre 2 godine

Ovoj pod hitno oduzeti pravo da predstavlja Srbiju..em što je glupa, em pogrešila, em vredja narod države koju predstavlja. Oduzeti joj je**nu licencu pa neka predstavlja samu sebe

SrbimAliNeBudaletina

pre 2 godine

Ove albanke na kraju ispadose lafice,na veliku zalost hejtera rodoljuba koji nemaju svoje zivote pa obozavaju da komentarisu tuđe i da iz velike njihove frustracije pokusaju da iste uniste

Autobus 88

pre 2 godine

Nebitna glupost. Skretanje sa bitnih tema, devojka očigledno neupućena, sa druge strane ovi što pljuju još manje. Nekome će sad smetati tri ispravljena prsta, jer nikad u životu nisu videli sliku Paje Jovanovića "Takovski ustanak", gde, verovatno izdajnik, Miloš Obrenović predaje barjak Simi Milosavljeviću Paštrmcu, dok pored stoji iguman i mitropolit Melentije Pavlović, svi sa uzdignuta tri prsta.

Meni je u oko zapalo ovo "srbenda". Zaista ne kapiram zašto bi se to smatralo uvredom? Momak komentator je plići od ovih licemernih što ih vraćaju sa Jarinja zbog PCR testa, a oni krenuli da oslobađaju Prizren.

Srbija je divna, plodna, lepa. Država je nešto sasvim drugo. Prestanite više da pljujete Srbiju jer nam je ona dala mogućnost da savršeno živimo, gde god da pljunete, nešto će izrasti, dakle gladnih ne bi trebalo da ima. Vode imamo u izobilju. Čiste, zdrave, lekovite, mineralne. Klima nam je odlična. To što su je neki ljudi uništili, nije ona kriva, već svi mi zajedno i naši preci decenijama unazad.

Za kraj, neka ovaj momak pokuša da uvredi Amerikanca tako što će ga osloviti sa "amerikančino" ili Nemca sa "nemčino", Engleza sa "englesčino", Papau Novogvinejca sa "papaunovogvinejčino", Bolivijca sa "bolivijčino" ili bilo koga drugog na čitavom svetu. Da li bi se ko uvredio? Sumnjam. Jedino bi mogao da popije šamar ako primete da je želeo da uvredi.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Uvek sam se pitao koji je to intelektualni soj koji moj narod zove Srbendama.
(Malo iznad, 27. oktobar 2021 13:47) Tebi i sličnima nedokučiv ali to nije strašno. Svako ima svoje limite…

boris

pre 2 godine

Zašto bi se kajala. Ne razumem ove kojima je problem prijateljstvo, treba ih ignorisati.
Uzdam se u nove, razumnije generacije. Dosta su neostvareni matorci i nezreli klinci krojili obrazac ponašanja.
Bravo za svaki gest povezivanja. Život je dovoljno težak i bez ovih gluposti.

c i t i z e n

pre 2 godine

Нашу већ линчујете а питам се шта ће снаћи Албанке јер показују три прста. Ја сам све то разумео као да девојке извргавају руглу међунационалну мржњу.

dtegaq62

pre 2 godine

I dalje ostaješ glupa to se ne menja a sad postaješ i bezobrazna. Nije stvar u nacionalizmu već u onome što albanci sa kojima se ne volimo potenciraju taj neki svoj simbol kao borba protiv Srba . A ti si kao srpkinja needukovana i neobrazovana pritom si svojom glupošću navukla mržnju i svog naroda jer simbol koji si pokazivala većina nas smatra provokacijom ne zato što je simbol stvoren u miru sa tim narodom već u baš suprotnom stanju. Glupača !

kaokakao

pre 2 godine

Prvo se slika, pa sad moralise, sjutra ce ko zna sta da uradi. A sve tri su ovo uradile radi publiciteta, sto ih jedino i interesuje, tj pare.

Truth hurts

pre 2 godine

Koliko povrijeđenih egoa vidi se po komentarima. Ali istina boli, šta je tu je. Srećom ima pravih patriota i vjernika, ali oni neće ni komentarisati niti napadati ovu misicu jer su iznad toga, a vi "srbende" napadajte i ljutite se.

Sympathy for the....

pre 2 godine

Kod ove devojke priroda promasila u svemu? Nekad se govorilo "lepa, ali glupa" ili "lepa i pametna", kod nje izgleda "ruzna i glupa"? To sto je neko progurao da bude Mis to ie vec druga stvar! Devojka je bas, ali bas ruzna, na zalost i glupa!

absolutezero

pre 2 godine

Pravac Albanija, ostavi nas Srbende da se borimo za nasu zemlju. I ostavi pasos na srpskoj granici kad izadjes !!!
(Predator, 27. oktobar 2021 14:18)

Ako ćeš ti i tebi slični da se borite za našu zemlju ja ću prvi da ostavim pasoš. Najglasniji ste i najhrabriji samo dok ne zaprdi. A onda opet ja i meni slični puške u ruke.

313

pre 2 godine

Bura u lavoru. Besposlenih patriJota ima previše. Ostavite devojku na miru i diskutujte o ozbiljnijim temama ako imate mentalnih sposobnosti.

mrzimantivaksere

pre 2 godine

Auu kakve gluposti..Prvo koja je fora sa tim dvoglavim orlom, koliko znam on je simbol i Srbije i Crne Gore... Drugo,ta fora sa tri srpska prsta, glupost potekla sa Draškovićevih mitinga devedesetih,ne znam da je ikada pre spominjano kao simbol naš...i treće, pustite devojku na miru,ako je to najvažnija priča u ovoj našoj prćiji...

miss pigy

pre 2 godine

MISS SRB je posledica roditelja,drustva i SRB medija,koji zastupaju filozofiju da nije vazno ko je koje nacije i vere,vazno da je covek i da siri ljubav. Doticni ne znaju da objasne sledece:Ako to nije vazno,sto konvertiti iz regiona insistiraju da nisu Srbi,da ne pripadaju SPC?!

Srbenda

pre 2 godine

A ja joj porucujem da onda ide u Albaniju ako joj je tamo bolje. A ovi auotsovinisti sto brze bolje bi da pljunu po sebi jer misle da je to in, neka odu malo do Francuske, Nemacke, Italije pa da vidi sta oni misle o svojim susedima, pa nikom ne pada na pamet da se nekome dodvorava da bi ispao "evropejac".

ra

pre 2 godine

Sama Albanska nacija se jako naslanja na nasu istoriju, sam Skenderbeg je srpskog porekla, pola Albanije srpsko, tako da je i ovaj pozdrav u našu čast, zar nemamo i mi dvoglavog orla, mi belog oni crnog. Opustite se naši su, samo što trenutno ne kapiraju, a i ulaze u matricu da smo sami sebi najveći neprijatelji, niko nas u istoriji nije razorio koliko sami sebe.

GanDra Šajkaš

pre 2 godine

Ne znam zasto se ovoj personi pridodaje znacaj? .
Do pre neki dan nisam znao ni da postoji.
Isto to vazi i za ubuduce. Ona za mene ne postoji!!!

mare

pre 2 godine

mogu li roditelji ove dece da im umesto telefona i casopisa kupe neku knjigu, makar slikovnicu da procitaju. uzasno smo nepismeni, a velika vecina nas razmislja u frazama, floskulama i postapalicama koje nemaju nikakvo ili promaseno znacenje u odnosu na temu. Secam se svakog intervijua Ane Ivanovic, niz istih recenica koje vrti u krug bez razmisljanja.

Rumi

pre 2 godine

Ja koliko vidim ovo je politički korektno jer držale su i tri prsta na drugoj fotki. Mislim da trebamo bar mi narod (i one) da se nesvađamo i batalimo tu politiku. Mir u svetu.

Aleksandar

pre 2 godine

Gospođice pod tim simbolom koji ti sa osmehom na licu pokuzaješ rukama mučeno je, ubijeno i silovano ko zna koliko Srba i Srbkinja. Ti jednostavno nemaš kapaciteta da shvatiš koliko je bola taj simbol naneo Srbima.

NNN

pre 2 godine

Podrška za misice (i našu i albansku), devojke se međusobno poštuju i podržavaju, a od ovih nacinalista i sa jedne i sa druge strane (mada postoji samo jedna ista nacionalistička strana) ništa dobro nismo videli evo već više od 30 godina!

Toto-ko-tunjo

pre 2 godine

Bravo, devojke! Pametna deca. Još i Hrvaticu da su pozvale, da urade fotku i sa dva prsta. Radikalni zahvati, poput ovog, jedino su rešenje za bolest koja se ovde odavno zapatila, a mnogo je opasnija od kovida.

Zagor, zvezdarski

pre 2 godine

Bila je mala vest pre dva dana. Sve sad je samo još podgrejavanje. Dosta je. Nemojte više da se palite. Rekla, uradila, prošao voz. Bajate vesti. Ona bi sad još da iskoristi situaciju da bude u centru pažnje. Ali niti je nešto lepa, niti je bitna. Imala je svojih 5 minuta. Idemo dalje. Ljudi, ima i boljih tema od ove.

ja kole

pre 2 godine

Ja mislim da svi treba da koristimo taj simbol umesto što osuđujemo devojku... Pa mi smo taj simbol i protumačili kao albanski iako on nema veze sa tim.. Ja sam taj simbol koristio kao klinac pre 30 godina aludirajući na našeg dvoglavog orla... Albanci neka traže drugi simbol ovo je naš simbol samo ga nismo koristili često

Standardi

pre 2 godine

@Od srpskog nacionalizma ne postoji veca bolest u Evropi. Toliko to jadno i bedno izgleda da se svaki iole normalan covek gadi toga.
(edi, 27. oktobar 2021 15:20)
Ne znas ti decko ni sta pricas ni istoriju Srba, Srbije a ni Evrope.
Grci blokirali Makedoniju zbog imena, jer ce im osvojiti Solunsku regiju.
Bugari proterali 350 000 hiljada Turaka jos 70ih jer nisu hteli da se bugarizuju, Makedoncima ne priznaju status nacije, a fasisticku okupaciju nazivaju administracijom. Turci izvrsili genocid nad Armenima, proterali 2 500 000 grka,Grci 500 000 Turaka.Istocna Evropa, u nameri da dalje jaca antiruski sentiment, favorizuje nacionalne fasiste i kolabiracioniste kao nacionalne heroje. Zapadna Evropa je i zacela nacionalizam ( pravilno je reci sovinizam) Napoleon, De Gol, Miteran ( Francuska), Englezi ( ubodi prstom bilo koji zemlju na svetu, ratovali si sa Englezima, tacnije 90% drzava) SAD najveci sovinisti na planeti, pobili indijance( manifest destiny) o daljem i ne treba. Madjari, istorijski, potrazuju celu Hrvatsku, Bosnu, severnu Srbiju, Eedelj, celu Slovacku, Galiciju. O komsijama samo ukratko, NDH i Handzar divizija, a o spomenutim u clanku, Cele Kula, proterivanje Srba do 1912, Sota, pogrom 1941-1945, nasilje nad Srbima SFRJ,OVK, zuta kuca, upad u centralnu Srbiju 2001,rusenje manastira marta 2004 i kos nije kraj. Tako da, zamerio se nekom ili ne, bilo koja javna licnost mora da pazi sta radi, jer predstavlja moj narod, a moj narod je isuvise stradao.Tako da moj, autosovinisto, srci taj nes i bistri o lopti, nije istorija ni politika za tebe.

Toto-ko-tunjo

pre 2 godine

Pravac Albanija, ostavi nas Srbende da se borimo za nasu zemlju. I ostavi pasos na srpskoj granici kad izadjes !!!
(Predator, 27. oktobar 2021 14:18)

Ako ćeš ti i tebi slični da se borite za našu zemlju ja ću prvi da ostavim pasoš. Najglasniji ste i najhrabriji samo dok ne zaprdi. A onda opet ja i meni slični puške u ruke.
(absolutezero, 27. oktobar 2021 17:34) 

Naravno. Najviše se busaju u grudi oni koji su civilno služili. I koje puška ne bi videla. Veruj mi, nema jednog da znam, a da nije "velika Srbenda".

M

pre 2 godine

Nadam se da ce u buduce izbor za mis Srbije voditi racuna koga izabira i ko ce da prestavlja Srbiju. To nije nivo zadruge. Ovoj sadasnjoj mis pored vaspitanja i obrazovanja jos dosta toga fali.

Toto-ko-tunjo

pre 2 godine

Pa i one su digle 3 prsts cemu se vi bavite u 21 veku
(dani, 27. oktobar 2021 17:01)

Kome objašnjavaš, prijatelju... Vidiš da bolest zahvatila duboko.

Maksim

pre 2 godine

Ostavite devojku, Albanke su je nasamarile. Ona ne zna ni šta znače tako nameštene ruke, niti zna šta simbolizuje. Ona je otišla zbog lepote, a ne zbog politike.

korleone

pre 2 godine

Čekaj bre, pa sad se pojavljuje odjednom gomila fotki sa pokazanim simbolima, znači nije to jednom bilo "kao slučajno namešteno" nego više puta. Što je najsmešnije pokazale su i orla i tri prsta, a vidim na jednoj slici i sa dva. Dakle još samo fali slika sa jednim prstom i to srednjim...

Раша

pre 2 godine

Из овог се види колико су образоване наше девојке или боље речено млади људи

Max von Laaberg

pre 2 godine

Iz jedne gluposti u drugu,pokazivanjem orla ili tri prsta je politika ti si u izboru za ???mis valjda se tome razumes,ostavi po strani politiku i koncetrise na to cem se razumes.Ispada da ti nemas pojma sta sve moze da ti padne na glavu.Odradi to za izbor Mis ostavi religiju politiku narodnosti i navijanje po strani.Zasto mnogi imaju sekretara vodica pomocnika Agenta i sl.da ne lupetaju i brljave u oblastima koje im mogu doneti neprijatnosti i stetu.

Ne vredi vise stara skola

pre 2 godine

Idi ti lepo dole pa se probijaj na svoj nacin, a ostavi " licemere" da se bore za svoju zemlju.
(stara skola, 27. oktobar 2021 13:43)

Nemojte vise da nas branite molim vas. Toliko nas dobro branite da imamo vise Srba u rasejanju nego u matici a matica se od silnog branjenja skoro svela na Beogradski pasaluk.

саша

pre 2 godine

Mala je ovo sve odradila radi svoje reklame,namerno prvo orao ljudi poleteli,posle toga tri prsta i o njoj se priča sedam dana.svaka čast, reklama osmišljena odlično

Aleksandar iz Osla

pre 2 godine

Velika šteta i razočarenje što se izvinjavala, pa i posle dalje branila.
Uradila je, zajedno sa ostalim devojkama, apsolutnu divnu i normalnu stvar. Potez potpune suprotnosti mržnji, koja se odavno gaji i odlično uspeva na našim prostorima.
Digni glavu visoko devojko, postidela si veći deo političara sa svih strana naših granica.

mitar

pre 2 godine

Sramota je moja misice sto ne razlikujes simbole, sto si sigurno prepisivava u osnovnoj i srednjoj, sto ne znas ko su prijatelji a ko neprijatelji tvoje zemlje.. Mozda je i za tebe himna Sveti Sava kao sto ti je neko i sada sastavio tekst za medije. Bavi se svojim usnama,
grudima i tim sto najbolje znas...
Nemoj samo da nam solis pamet, sto se mene licno tice u istom si rangu sa Sacirijem...

Bre!

pre 2 godine

Ova kokoska prica o nekoj "gresci" kao da je nesto sto je samo jedanput uradila.
Dobro, oprastamo ti. Ipak si manekenka i jedina vestina koju imas u zivotu je da se na kraju piste okrenes levo ili desno u stilu.

bane

pre 2 godine

Bravo cure!
Tezak udarac za sve primitivce i nacionaliste.
Fino se druzite i uzivajte bez obzira ko ste ili gjde ste rodjene.
(DR, 28. oktobar 2021 13:01)

Kakvo je to druženje kada Albanke stalno pokazuju klepetalo i razvijaju albansku zastavu. Zar ne bi bilo lepo da se malo opuste i da se nauče druženju bez nacionalizma? To rade sve Šiptarke u svetu, čim vide neku kameru. Šta bi bilo da su Srpkinje pokazivale tri prsta ili srpsku zastavu, odmah bi se reklo nacionalizam.

Marko

pre 2 godine

Objavu "želim da se izvinim..." je očigledno pisala Vesna Jugović, a objavu "oglasiću se povodom..." je pisala misica Valentina. Jednostavno vidi se ogromna razlika u stilu i pismenosti objava.

"Sada sam naučila da nemamo toliko prijatelja među stranama koje nas zlostavljaju i maltretiraju!" - gde si Valentina ti bila do sada, ispod kog kamena si ispuzala?

Nazovimo stvari pravim imenom

pre 2 godine

Neko je mozda vec napisao-mislite da ona zna sta je to simbilizovalo? Kao sto dizu dva prsta, ne znaju sta je, ili kaziprst i mali. Neke predrasude ne postoje bas slucajno, a jedna od njih je i, cast izuzecima, da misice nisu bas najpametnija bica na planeti.

Vrle

pre 2 godine

Koliko mi Srbi volimo svoju zemlju moze da se vidi po tome kako cuvamo nase reke, kako ne bacamo djubre kroz prozor, kako najskolovaniji i najsposobniji sede na vodecim pozicijama, kako se kulturno obracamo jedni drugima, kako ne mozemo da skupimo novac za lecenje nase dece dok za dan posaljemo milion poruka u farmu ili zadrugu...
Ali bitno je da dignemo tri prsta i naravno komentarisemo svaciji postupak, pogotovo ako nema bas nikakav znacaj za nase zivote!

Robin Hud

pre 2 godine

di ti lepo dole pa se probijaj na svoj nacin, a ostavi " licemere" da se bore za svoju zemlju.
(stara skola, 27. oktobar 2021 13:43)

Ona se bori za zemlju tako što pomiruje narod, ona je veći patriota od tebe, bar sudeći po tvom komentaru. Ti nemaš pravo da nekoga teraš iz zemlje.

Isto tako, po tvom shvatanju patriotizma, ti bi trebao da odeš dole da živiš i boriš se pa time učiniš da na Kosovu bude više srba, što naravno nećeš učiniti. Patriote ste samo preko tuđih leđa. Sramota.

Robin Hud

pre 2 godine

Mnoge "srbende" su kroz istoriju položile živote da bi današnja balavurdija imala svoju dedovinu.
(Milunka Savić, 27. oktobar 2021 16:53)

Vidim da ti nisi jedan od tih pa nemoj da govoriš u njihovo ime.

Oni koji su iskusili rat čeznu za mirom i normalnim odnosima, šanse su da bi ti više bili na njenoj strani nego tvojoj.

Vladimir

pre 2 godine

Kao prvo to što joj se desilo bio je trenutak ne pažnje. U to iskreno verujem. Devojka se izvinila zbog svoje greške i to je to. Problem je što je ova epizoda sa dvoglavim orlom izazvala više pažnje i bacila u zasenjak celo miss takmičenje za koje ja ja nisam ni znao da se ono održava, niti me zanimalo, kao i većinu nas u komentarima. Ostavite devojku na miru ne dozvolite da zli i nepotrebni komentari u njoj izazovu nepotrebni mržnju i inat prema onome što treba da predstavlja. Ako se to na žalost desi onda su oni koji nas mrze pobedili.

Normalna Srbija

pre 2 godine

Devojko,
ništa ti pogrešno nisi učinila. Naprotiv! Pokazala si da si ZDRAVA i da ne patiš od naci-mržnje. Mržnja je bolest a ti i tvoje koleginice ste otporne, bogu hvala. Neka patriJote pate.

Aleksis Sanco Panco

pre 2 godine

Kakva gomila paćenika. Raspravljate se oko misice i predlažete joj da ostavi pasoš na albanskoj granici. Devojka je više uradila za Srbiju predstavljanjem na ovakvoj gluposti od takmičenja za mis gde je pokazala da ne mrzi Albance, čime kao 'predstavlja stav svoje zemlje', nego vi koji pišete komentare pune gorčine i besa. Ljudi dobijaju sliku o nama i kakvu mi prezentujemo. Daleko od toga da smatram da je njen čin pametan, kontra tome mislim, i smatram da ako se sa nečime ne treba miriti to je sa stanjem Srba na Kosovu, ali dajte bre, mrzite neku 'misicu' zbog 'albanskog pozdrava'.

Pokondirena tikvica

pre 2 godine

Opaaa "Srbende",ti devojko sama sebe ukopavas sve dublje.Umesto da ponosno predstavljas svoju zemlju kada su te vec izabrali da to radis ti pljujes po njoj.

Lajavi krelac

pre 2 godine

Devojko, ako možeš, beži što dalje od ovog ludila i ne osvrći se ni sekunde.

Za tvoj "nepatriotizam" te osuđuju ili oni koji Kosovo videli nisu osim na slikama i televizijskim izveštajima, ili oni koji su se masno obogatili tamo pa sad provociraju ili oni koji i dalje misle da je Kosovo srpsko ali ne smeju nogom da kroče tamo. Oni četvrti su najgori...

Ukratko, vređa te najprimitivniji i najpokvareniji sloj ljudi, dakle ogromna većina Srba.

Milos

pre 2 godine

Sve tri devojke zajedno pokazuju da je moguce normalizovati odnose izmedju Srbije i Albanije onako kako je to uradjeno izmedju Nemacke i Francuske

Svaka cast na tome, samo napred!

A ako ih primitivne balkanske drzave skinu sa takmicenja zato sto dizu glas protiv sukoba, nadam se da ce organizator takmicenja da reaguje

Cala Calesa

pre 2 godine

Evo sajber patriJote koji ''brane'' Kosovo srce Srbije preko neta, zapenili u osudi devojke koja je itekako normalna za razliku od njih!Najbolje da se nacionalisti i fasisti sa obe strane nadju na nekoj livadi i poubijaju, da se resimo budala. Hvala na vremenu!

Kiki

pre 2 godine

Devojko moj savet,beži odavde što dalje ako mozes.mlada lepa probaj nešto da uradiš.ne vraćaj se u ovu ludaru...ovde su skoro svi prsli!!!

i nemoj se vise oglasavati,moj savet.samo beži odavde...

Jadnici, II deo

pre 2 godine

Pravac Albanija, ostavi nas Srbende da se borimo za nasu zemlju. I ostavi pasos na srpskoj granici kad izadjes !!!
(Predator, 27. oktobar 2021 14:18

Auuuu, koji patriJota, boktemazo!
Leba ti, kako i gde se ti to "boriš" za "našu zemlju"?
I ko si ti uopšte da deliš iili oduzimaš državljanstvo drugim Srbima??

Nešto tebe muči, a? Da nije mala plata? Kriza? Sve poskupelo?

Vojislav

pre 2 godine

Ako imate malo mozga a ne samo lažni patriotizam u glavi, razmislite da je dvoglavi orao i srpski simbol, a pored toga i ruski, crnogorski, Svete gore itd. Isti ste kao pojedini albanci koji su svoju misicu napali jer je na drugoj fotografiji ona pokazala tri prsta i znači svi treba da se poubijamo zbog toga?!

ninoslav

pre 2 godine

Glavno pitanje je ko ovu posla na izbor za mis. Ja mislim da bi u gradskom našli lepšu. Da ne spominjem svetske mačke iz Južne Amerike itd

Ogorčeni

pre 2 godine

Narodi na Balkanu = plemena.
Svaki iskorak u smeru pomirebja i poštovanja drugih je osuđen na propast.

A što se dvoglavog orla tiče... jedan je na našoj zastavi, još jedan na zastavi Crne Gore, a postoji i na albanskoj i ruskoj zastavi. Šta je sporno u dvoglavom orlu? Sporno je što niko ni ne zna odakle nam svima a koriste se istim. Simbolika potiče iz tzv. Vizantije. I dalje se nalazi na zastavi Svete gore, a predstavlja jedinstvo crkve i države, a ima i drugih značenja.

Живчани_неки_лик

pre 2 godine

Ова се не гаси. Требала је после прве изјаве да стане, али не, она и даље наставља... И та три прста нису никакав симбол Србије...

KERBER

pre 2 godine

Uvek sam se pitao koji je to intelektualni soj koji moj narod zove Srbendama.
(Malo iznad, 27. oktobar 2021 13:47)


Pa to je isti onaj soj koji patriota piše sa "J" kao "patriJota", dakle druga Srbija, a to su otprilike upravo ovakve holivudske rijaliti kvazizvezde, autošovinistički pašnjak koji je ako se sećaš i uvezao rijaliti u Srbiju početkom dvehiljaditih.

Šopen Amadeus Mocart

pre 2 godine

Idi ti lepo dole pa se probijaj na svoj nacin, a ostavi " licemere" da se bore za svoju zemlju.
(stara skola, 27. oktobar 2021 13:43)

Gde dole da se bori i za sta?Za zemlju koju su Srbi decenijama prodavali Albancima i kupovali imanja po centralnoj Srbiji.Jel ona kriva za 1999 godinu i Kumanovski a kasni Briselski sporazum koji su oterali Srpsku vojsku i policiju sa Kosova.Srbende su se primile kao da nemaju pametnijeg posla.

pfffffff

pre 2 godine

Mozes ti sad da pala...is koliko hoces i da pokusavas da se operes, ne vredi. Poenta je u tome da si slagala sve sto si rekla, tako da je bolje da cutis i da ne upadas sve dublje u blato. Cuj euforija na zurci. A da li je bila euforija u sobi? Ma vazi. Jadna nije znala nista, naivna i postena. Tako jadna si pokazala neverovatnu glupost. Znas kako se kaze... prazna tikva sama zveci.

Маркос

pre 2 godine

Она прича о лицемерју.. Јуче је изјавила како је све било спонтано на журци. А данас каже да се то исто "спонтано" поновило у соби. Као, није знала шта ради.. Забранити јој улазак у Србију, нека иде код своје сестре у Тирану.

Maksim

pre 2 godine

Ostavite devojku, Albanke su je nasamarile. Ona ne zna ni šta znače tako nameštene ruke, niti zna šta simbolizuje. Ona je otišla zbog lepote, a ne zbog politike.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Uvek sam se pitao koji je to intelektualni soj koji moj narod zove Srbendama.
(Malo iznad, 27. oktobar 2021 13:47) Tebi i sličnima nedokučiv ali to nije strašno. Svako ima svoje limite…

sir oliver

pre 2 godine

Uvek sam se pitao koji je to intelektualni soj koji moj narod zove Srbendama.
(Malo iznad, 27. oktobar 2021 13:47)
Imasih i ovde u komentarima, tacno polovina! Obicno mladji od 30 godina, kad su bili ratovi, bili su mali, a vojsku nisu služili! Nemaju obrazovanje i novac, pa nisu nigde ni putovali, zanose se velikom Srbijom, a prvi bi pobegli kad bi se zapucalo! Ah, da, nemaju PCR, pa ne mogu da idu na Kosovo, da se bore za srpsku stvar! To su ovi obrazovaniji, sa vise novca, budici patriotski ratni profiteri! Krenuli oni, ali im kosovski policajci nisu dali da udju bez testa! Eto, to su ti Srbende!

Srbenda

pre 2 godine

A ja joj porucujem da onda ide u Albaniju ako joj je tamo bolje. A ovi auotsovinisti sto brze bolje bi da pljunu po sebi jer misle da je to in, neka odu malo do Francuske, Nemacke, Italije pa da vidi sta oni misle o svojim susedima, pa nikom ne pada na pamet da se nekome dodvorava da bi ispao "evropejac".

Ag

pre 2 godine

Nije mi jasno zbog čega je simbol dvoglavog orla albanski, kada ga mi imamo na grbu i kada su ga Albanci od nas prisvojili?
(Rust, 27. oktobar 2021 14:26)

Nije problem dvoglavi orao, nego njihova zla namera, prvo što su taj simbol ukrali od Nemanjića, a drugo što ga predstavljaju kao simbol velike albanije.

Truth hurts

pre 2 godine

Koliko povrijeđenih egoa vidi se po komentarima. Ali istina boli, šta je tu je. Srećom ima pravih patriota i vjernika, ali oni neće ni komentarisati niti napadati ovu misicu jer su iznad toga, a vi "srbende" napadajte i ljutite se.

ra

pre 2 godine

Sama Albanska nacija se jako naslanja na nasu istoriju, sam Skenderbeg je srpskog porekla, pola Albanije srpsko, tako da je i ovaj pozdrav u našu čast, zar nemamo i mi dvoglavog orla, mi belog oni crnog. Opustite se naši su, samo što trenutno ne kapiraju, a i ulaze u matricu da smo sami sebi najveći neprijatelji, niko nas u istoriji nije razorio koliko sami sebe.

Miami

pre 2 godine

Pravi Srbi ne psuju Boga, nisu licemerni. Srbenda je pogrdan nacin za Srbe patriote. Njena glava ocigledno sluzi samo za cesljanje. A drugo,mnogo bitnije je da na takmicenju ne predstavlja sebe, vec Srbiju. Objasnite joj.

M84

pre 2 godine

Nisi nista pogresila,one postuju tvoje ti postujes njihovo i to je to.Kad je trebala vojska da se sluzi nije vas bilo mnogo ,volite vise tastaturu fićfirići

kad porastem biću kengur

pre 2 godine

Ovoj pod hitno oduzeti pravo da predstavlja Srbiju..em što je glupa, em pogrešila, em vredja narod države koju predstavlja. Oduzeti joj je**nu licencu pa neka predstavlja samu sebe

Japanski car

pre 2 godine

Od srpskog nacionalizma ne postoji veca bolest u Evropi. Toliko to jadno i bedno izgleda da se svaki iole normalan covek gadi toga.
(edi, 27. oktobar 2021 15:20)

Netacno... Muslimanski ekstremizam je br 1...a Srpski nacionalizam i treba da bude prisutan u Srbiji jer to predatavlja očuvanje i veličanje tradicionalnih vrednosti jednog naroda.

Novak

pre 2 godine

Svaka vam cast devojke i na tri prsta i na dvoglavom orlu! Tim cinom radite veliku stvar, obesmisljavate nenormalne nacionalisticke gluposti i pokazujete da smo svi ljudi i da je nebitno kojoj naciji i religiji pripadamo.

Sympathy for the....

pre 2 godine

Kod ove devojke priroda promasila u svemu? Nekad se govorilo "lepa, ali glupa" ili "lepa i pametna", kod nje izgleda "ruzna i glupa"? To sto je neko progurao da bude Mis to ie vec druga stvar! Devojka je bas, ali bas ruzna, na zalost i glupa!

ja kole

pre 2 godine

Ja mislim da svi treba da koristimo taj simbol umesto što osuđujemo devojku... Pa mi smo taj simbol i protumačili kao albanski iako on nema veze sa tim.. Ja sam taj simbol koristio kao klinac pre 30 godina aludirajući na našeg dvoglavog orla... Albanci neka traže drugi simbol ovo je naš simbol samo ga nismo koristili često

Simets

pre 2 godine

Она прича о лицемерју.. Јуче је изјавила како је све било спонтано на журци. А данас каже да се то исто "спонтано" поновило у соби. Као, није знала шта ради.. Забранити јој улазак у Србију, нека иде код своје сестре у Тирану.
(Маркос, 27. oktobar 2021 14:11

Dečko, po ustavu ne SMEŠ da zabraniš građaninu ove zemlje da uđe u nju, šta god uradio. Informiši se malo

Misa mouse

pre 2 godine

Žao mi je misice, ali, upotrebila si pogrešnu reč, licemer, koja oslikava tvoj stav a ne naš.
Idi u Dubai. Tamo ti je mesto i životno i radno.

boris

pre 2 godine

Zašto bi se kajala. Ne razumem ove kojima je problem prijateljstvo, treba ih ignorisati.
Uzdam se u nove, razumnije generacije. Dosta su neostvareni matorci i nezreli klinci krojili obrazac ponašanja.
Bravo za svaki gest povezivanja. Život je dovoljno težak i bez ovih gluposti.

NNN

pre 2 godine

Podrška za misice (i našu i albansku), devojke se međusobno poštuju i podržavaju, a od ovih nacinalista i sa jedne i sa druge strane (mada postoji samo jedna ista nacionalistička strana) ništa dobro nismo videli evo već više od 30 godina!

Aleksa1978

pre 2 godine

ko je ovaj sto kaže da je vera simbol Srbije? pa nije gospodine, Srbin sam a tri prsta i vera mi ništa ne znače. to mi nije smetalo da 99 budem sa 20 god dobrovoljno na Kosovu. Dosadni ste sa tom verom više. Pozdrav od ateiste.

Robert

pre 2 godine

Razvoj situacije mi je tako mio zbog svih onih koji su podržali top komentar na prethodnoj vesti, a koji glasi:

"Bas me zanima da li ti njima mogla da namestis 3 prsta za neko slikanje na brzinu?"

To je sa podsmehom izrečeno, a slatko zamišljam facu autora komentara kada je saznao da je cura zaista uspela da nagovori koleginice da poziraju sa tri prsta. Uživanje.

Toto-ko-tunjo

pre 2 godine

Bravo, devojke! Pametna deca. Još i Hrvaticu da su pozvale, da urade fotku i sa dva prsta. Radikalni zahvati, poput ovog, jedino su rešenje za bolest koja se ovde odavno zapatila, a mnogo je opasnija od kovida.

@Predator

pre 2 godine

Pravac Albanija, ostavi nas Srbende da se borimo za nasu zemlju. I ostavi pasos na srpskoj granici kad izadjes !!!
(Predator, 27. oktobar 2021 14:18) 
Jaoo, evo ga jos jedan internet ratnik i prekaljeni borac. Iz koje si cete junace? Treca virtualna, specijalisti za kucanje komentara? Cega si ti predator? Igrica sa torrenta?

Crnogorac

pre 2 godine

Srbi i Albanci u sukobu oko “memes”. Da li je njihov meme u stvari naš? Ili je naš meme možds njihov? Blago Balkanu sa vama memoglavcima.

SrbimAliNeBudaletina

pre 2 godine

Ove albanke na kraju ispadose lafice,na veliku zalost hejtera rodoljuba koji nemaju svoje zivote pa obozavaju da komentarisu tuđe i da iz velike njihove frustracije pokusaju da iste uniste

GanDra Šajkaš

pre 2 godine

Ne znam zasto se ovoj personi pridodaje znacaj? .
Do pre neki dan nisam znao ni da postoji.
Isto to vazi i za ubuduce. Ona za mene ne postoji!!!

313

pre 2 godine

Bura u lavoru. Besposlenih patriJota ima previše. Ostavite devojku na miru i diskutujte o ozbiljnijim temama ako imate mentalnih sposobnosti.

c i t i z e n

pre 2 godine

Нашу већ линчујете а питам се шта ће снаћи Албанке јер показују три прста. Ја сам све то разумео као да девојке извргавају руглу међунационалну мржњу.

mrzimantivaksere

pre 2 godine

Auu kakve gluposti..Prvo koja je fora sa tim dvoglavim orlom, koliko znam on je simbol i Srbije i Crne Gore... Drugo,ta fora sa tri srpska prsta, glupost potekla sa Draškovićevih mitinga devedesetih,ne znam da je ikada pre spominjano kao simbol naš...i treće, pustite devojku na miru,ako je to najvažnija priča u ovoj našoj prćiji...

Aleksandar iz Osla

pre 2 godine

Velika šteta i razočarenje što se izvinjavala, pa i posle dalje branila.
Uradila je, zajedno sa ostalim devojkama, apsolutnu divnu i normalnu stvar. Potez potpune suprotnosti mržnji, koja se odavno gaji i odlično uspeva na našim prostorima.
Digni glavu visoko devojko, postidela si veći deo političara sa svih strana naših granica.

absolutezero

pre 2 godine

Pravac Albanija, ostavi nas Srbende da se borimo za nasu zemlju. I ostavi pasos na srpskoj granici kad izadjes !!!
(Predator, 27. oktobar 2021 14:18)

Ako ćeš ti i tebi slični da se borite za našu zemlju ja ću prvi da ostavim pasoš. Najglasniji ste i najhrabriji samo dok ne zaprdi. A onda opet ja i meni slični puške u ruke.

Toto-ko-tunjo

pre 2 godine

Pravac Albanija, ostavi nas Srbende da se borimo za nasu zemlju. I ostavi pasos na srpskoj granici kad izadjes !!!
(Predator, 27. oktobar 2021 14:18)

Ako ćeš ti i tebi slični da se borite za našu zemlju ja ću prvi da ostavim pasoš. Najglasniji ste i najhrabriji samo dok ne zaprdi. A onda opet ja i meni slični puške u ruke.
(absolutezero, 27. oktobar 2021 17:34) 

Naravno. Najviše se busaju u grudi oni koji su civilno služili. I koje puška ne bi videla. Veruj mi, nema jednog da znam, a da nije "velika Srbenda".

Boss

pre 2 godine

Znaci glupsonka je ladno požar sad gasila benzinom, pa je sve kriticare njenog gesta nazvala "srbendama" koje pljuju, Boga psuju i licemerni su. U njenom svetu ako joj skrenes paznju da je ispala glupaca, ona ne prizna gresku, nego optuzi sve kriticare da su primitivni. Previse gluposti cak i za misicu

kaokakao

pre 2 godine

Prvo se slika, pa sad moralise, sjutra ce ko zna sta da uradi. A sve tri su ovo uradile radi publiciteta, sto ih jedino i interesuje, tj pare.

Toto-ko-tunjo

pre 2 godine

Pa i one su digle 3 prsts cemu se vi bavite u 21 veku
(dani, 27. oktobar 2021 17:01)

Kome objašnjavaš, prijatelju... Vidiš da bolest zahvatila duboko.

Rumi

pre 2 godine

Ja koliko vidim ovo je politički korektno jer držale su i tri prsta na drugoj fotki. Mislim da trebamo bar mi narod (i one) da se nesvađamo i batalimo tu politiku. Mir u svetu.

Ne vredi vise stara skola

pre 2 godine

Idi ti lepo dole pa se probijaj na svoj nacin, a ostavi " licemere" da se bore za svoju zemlju.
(stara skola, 27. oktobar 2021 13:43)

Nemojte vise da nas branite molim vas. Toliko nas dobro branite da imamo vise Srba u rasejanju nego u matici a matica se od silnog branjenja skoro svela na Beogradski pasaluk.

Aleksandar

pre 2 godine

Gospođice pod tim simbolom koji ti sa osmehom na licu pokuzaješ rukama mučeno je, ubijeno i silovano ko zna koliko Srba i Srbkinja. Ti jednostavno nemaš kapaciteta da shvatiš koliko je bola taj simbol naneo Srbima.

miss pigy

pre 2 godine

MISS SRB je posledica roditelja,drustva i SRB medija,koji zastupaju filozofiju da nije vazno ko je koje nacije i vere,vazno da je covek i da siri ljubav. Doticni ne znaju da objasne sledece:Ako to nije vazno,sto konvertiti iz regiona insistiraju da nisu Srbi,da ne pripadaju SPC?!

dtegaq62

pre 2 godine

I dalje ostaješ glupa to se ne menja a sad postaješ i bezobrazna. Nije stvar u nacionalizmu već u onome što albanci sa kojima se ne volimo potenciraju taj neki svoj simbol kao borba protiv Srba . A ti si kao srpkinja needukovana i neobrazovana pritom si svojom glupošću navukla mržnju i svog naroda jer simbol koji si pokazivala većina nas smatra provokacijom ne zato što je simbol stvoren u miru sa tim narodom već u baš suprotnom stanju. Glupača !

Autobus 88

pre 2 godine

Nebitna glupost. Skretanje sa bitnih tema, devojka očigledno neupućena, sa druge strane ovi što pljuju još manje. Nekome će sad smetati tri ispravljena prsta, jer nikad u životu nisu videli sliku Paje Jovanovića "Takovski ustanak", gde, verovatno izdajnik, Miloš Obrenović predaje barjak Simi Milosavljeviću Paštrmcu, dok pored stoji iguman i mitropolit Melentije Pavlović, svi sa uzdignuta tri prsta.

Meni je u oko zapalo ovo "srbenda". Zaista ne kapiram zašto bi se to smatralo uvredom? Momak komentator je plići od ovih licemernih što ih vraćaju sa Jarinja zbog PCR testa, a oni krenuli da oslobađaju Prizren.

Srbija je divna, plodna, lepa. Država je nešto sasvim drugo. Prestanite više da pljujete Srbiju jer nam je ona dala mogućnost da savršeno živimo, gde god da pljunete, nešto će izrasti, dakle gladnih ne bi trebalo da ima. Vode imamo u izobilju. Čiste, zdrave, lekovite, mineralne. Klima nam je odlična. To što su je neki ljudi uništili, nije ona kriva, već svi mi zajedno i naši preci decenijama unazad.

Za kraj, neka ovaj momak pokuša da uvredi Amerikanca tako što će ga osloviti sa "amerikančino" ili Nemca sa "nemčino", Engleza sa "englesčino", Papau Novogvinejca sa "papaunovogvinejčino", Bolivijca sa "bolivijčino" ili bilo koga drugog na čitavom svetu. Da li bi se ko uvredio? Sumnjam. Jedino bi mogao da popije šamar ako primete da je želeo da uvredi.

M

pre 2 godine

Nadam se da ce u buduce izbor za mis Srbije voditi racuna koga izabira i ko ce da prestavlja Srbiju. To nije nivo zadruge. Ovoj sadasnjoj mis pored vaspitanja i obrazovanja jos dosta toga fali.

Robin Hud

pre 2 godine

Mnoge "srbende" su kroz istoriju položile živote da bi današnja balavurdija imala svoju dedovinu.
(Milunka Savić, 27. oktobar 2021 16:53)

Vidim da ti nisi jedan od tih pa nemoj da govoriš u njihovo ime.

Oni koji su iskusili rat čeznu za mirom i normalnim odnosima, šanse su da bi ti više bili na njenoj strani nego tvojoj.

Zagor, zvezdarski

pre 2 godine

Bila je mala vest pre dva dana. Sve sad je samo još podgrejavanje. Dosta je. Nemojte više da se palite. Rekla, uradila, prošao voz. Bajate vesti. Ona bi sad još da iskoristi situaciju da bude u centru pažnje. Ali niti je nešto lepa, niti je bitna. Imala je svojih 5 minuta. Idemo dalje. Ljudi, ima i boljih tema od ove.

Robin Hud

pre 2 godine

di ti lepo dole pa se probijaj na svoj nacin, a ostavi " licemere" da se bore za svoju zemlju.
(stara skola, 27. oktobar 2021 13:43)

Ona se bori za zemlju tako što pomiruje narod, ona je veći patriota od tebe, bar sudeći po tvom komentaru. Ti nemaš pravo da nekoga teraš iz zemlje.

Isto tako, po tvom shvatanju patriotizma, ti bi trebao da odeš dole da živiš i boriš se pa time učiniš da na Kosovu bude više srba, što naravno nećeš učiniti. Patriote ste samo preko tuđih leđa. Sramota.

Раша

pre 2 godine

Из овог се види колико су образоване наше девојке или боље речено млади људи

Vladimir

pre 2 godine

Kao prvo to što joj se desilo bio je trenutak ne pažnje. U to iskreno verujem. Devojka se izvinila zbog svoje greške i to je to. Problem je što je ova epizoda sa dvoglavim orlom izazvala više pažnje i bacila u zasenjak celo miss takmičenje za koje ja ja nisam ni znao da se ono održava, niti me zanimalo, kao i većinu nas u komentarima. Ostavite devojku na miru ne dozvolite da zli i nepotrebni komentari u njoj izazovu nepotrebni mržnju i inat prema onome što treba da predstavlja. Ako se to na žalost desi onda su oni koji nas mrze pobedili.

саша

pre 2 godine

Mala je ovo sve odradila radi svoje reklame,namerno prvo orao ljudi poleteli,posle toga tri prsta i o njoj se priča sedam dana.svaka čast, reklama osmišljena odlično

Standardi

pre 2 godine

@Od srpskog nacionalizma ne postoji veca bolest u Evropi. Toliko to jadno i bedno izgleda da se svaki iole normalan covek gadi toga.
(edi, 27. oktobar 2021 15:20)
Ne znas ti decko ni sta pricas ni istoriju Srba, Srbije a ni Evrope.
Grci blokirali Makedoniju zbog imena, jer ce im osvojiti Solunsku regiju.
Bugari proterali 350 000 hiljada Turaka jos 70ih jer nisu hteli da se bugarizuju, Makedoncima ne priznaju status nacije, a fasisticku okupaciju nazivaju administracijom. Turci izvrsili genocid nad Armenima, proterali 2 500 000 grka,Grci 500 000 Turaka.Istocna Evropa, u nameri da dalje jaca antiruski sentiment, favorizuje nacionalne fasiste i kolabiracioniste kao nacionalne heroje. Zapadna Evropa je i zacela nacionalizam ( pravilno je reci sovinizam) Napoleon, De Gol, Miteran ( Francuska), Englezi ( ubodi prstom bilo koji zemlju na svetu, ratovali si sa Englezima, tacnije 90% drzava) SAD najveci sovinisti na planeti, pobili indijance( manifest destiny) o daljem i ne treba. Madjari, istorijski, potrazuju celu Hrvatsku, Bosnu, severnu Srbiju, Eedelj, celu Slovacku, Galiciju. O komsijama samo ukratko, NDH i Handzar divizija, a o spomenutim u clanku, Cele Kula, proterivanje Srba do 1912, Sota, pogrom 1941-1945, nasilje nad Srbima SFRJ,OVK, zuta kuca, upad u centralnu Srbiju 2001,rusenje manastira marta 2004 i kos nije kraj. Tako da, zamerio se nekom ili ne, bilo koja javna licnost mora da pazi sta radi, jer predstavlja moj narod, a moj narod je isuvise stradao.Tako da moj, autosovinisto, srci taj nes i bistri o lopti, nije istorija ni politika za tebe.

Vrle

pre 2 godine

Koliko mi Srbi volimo svoju zemlju moze da se vidi po tome kako cuvamo nase reke, kako ne bacamo djubre kroz prozor, kako najskolovaniji i najsposobniji sede na vodecim pozicijama, kako se kulturno obracamo jedni drugima, kako ne mozemo da skupimo novac za lecenje nase dece dok za dan posaljemo milion poruka u farmu ili zadrugu...
Ali bitno je da dignemo tri prsta i naravno komentarisemo svaciji postupak, pogotovo ako nema bas nikakav znacaj za nase zivote!

mitar

pre 2 godine

Sramota je moja misice sto ne razlikujes simbole, sto si sigurno prepisivava u osnovnoj i srednjoj, sto ne znas ko su prijatelji a ko neprijatelji tvoje zemlje.. Mozda je i za tebe himna Sveti Sava kao sto ti je neko i sada sastavio tekst za medije. Bavi se svojim usnama,
grudima i tim sto najbolje znas...
Nemoj samo da nam solis pamet, sto se mene licno tice u istom si rangu sa Sacirijem...

mare

pre 2 godine

mogu li roditelji ove dece da im umesto telefona i casopisa kupe neku knjigu, makar slikovnicu da procitaju. uzasno smo nepismeni, a velika vecina nas razmislja u frazama, floskulama i postapalicama koje nemaju nikakvo ili promaseno znacenje u odnosu na temu. Secam se svakog intervijua Ane Ivanovic, niz istih recenica koje vrti u krug bez razmisljanja.

Max von Laaberg

pre 2 godine

Iz jedne gluposti u drugu,pokazivanjem orla ili tri prsta je politika ti si u izboru za ???mis valjda se tome razumes,ostavi po strani politiku i koncetrise na to cem se razumes.Ispada da ti nemas pojma sta sve moze da ti padne na glavu.Odradi to za izbor Mis ostavi religiju politiku narodnosti i navijanje po strani.Zasto mnogi imaju sekretara vodica pomocnika Agenta i sl.da ne lupetaju i brljave u oblastima koje im mogu doneti neprijatnosti i stetu.

Bre!

pre 2 godine

Ova kokoska prica o nekoj "gresci" kao da je nesto sto je samo jedanput uradila.
Dobro, oprastamo ti. Ipak si manekenka i jedina vestina koju imas u zivotu je da se na kraju piste okrenes levo ili desno u stilu.

x-ray

pre 2 godine

"nismo ulazili u dalju dubiozu"....

Kada ce ljudi nauciti da dubioza znaci sumnja, a ne dubina...cemu potreba za koriscenjem reci koje se ne razumeju...

korleone

pre 2 godine

Čekaj bre, pa sad se pojavljuje odjednom gomila fotki sa pokazanim simbolima, znači nije to jednom bilo "kao slučajno namešteno" nego više puta. Što je najsmešnije pokazale su i orla i tri prsta, a vidim na jednoj slici i sa dva. Dakle još samo fali slika sa jednim prstom i to srednjim...

Nazovimo stvari pravim imenom

pre 2 godine

Neko je mozda vec napisao-mislite da ona zna sta je to simbilizovalo? Kao sto dizu dva prsta, ne znaju sta je, ili kaziprst i mali. Neke predrasude ne postoje bas slucajno, a jedna od njih je i, cast izuzecima, da misice nisu bas najpametnija bica na planeti.

Marko

pre 2 godine

Objavu "želim da se izvinim..." je očigledno pisala Vesna Jugović, a objavu "oglasiću se povodom..." je pisala misica Valentina. Jednostavno vidi se ogromna razlika u stilu i pismenosti objava.

"Sada sam naučila da nemamo toliko prijatelja među stranama koje nas zlostavljaju i maltretiraju!" - gde si Valentina ti bila do sada, ispod kog kamena si ispuzala?

bane

pre 2 godine

Bravo cure!
Tezak udarac za sve primitivce i nacionaliste.
Fino se druzite i uzivajte bez obzira ko ste ili gjde ste rodjene.
(DR, 28. oktobar 2021 13:01)

Kakvo je to druženje kada Albanke stalno pokazuju klepetalo i razvijaju albansku zastavu. Zar ne bi bilo lepo da se malo opuste i da se nauče druženju bez nacionalizma? To rade sve Šiptarke u svetu, čim vide neku kameru. Šta bi bilo da su Srpkinje pokazivale tri prsta ili srpsku zastavu, odmah bi se reklo nacionalizam.