Aktuelno

Nedelja, 29.08.2021.

10:28

Trivan: "Neki su smatrali da je Bjelogrlić zaslužio ovacije, i to me je zabrinulo" VIDEO

Izvor: B92

Trivan: "Neki su smatrali da je Bjelogrliæ zaslužio ovacije, i to me je zabrinulo" VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

139 Komentari

Sortiraj po:

Vladan R

pre 2 godine

Cinjenica je, da se u zavisnosti od necijeg politickog opredeljenja, komentarisu dogadjaji i isti, opravdavaju i osudjuju. To vazi i za osobe na funkciji, kao i za obican narod. U krajnjem slucaju, neka i bude tako, ali kad je tako neka se gospoda iz nazovi gradjanske opcije ne pozivaju na vladavinu prava demokratuju, toleranciju i zakone. Jednostavno isti su ako ne i gori od radikalnih, jer se sve nesto predstavljau kao demokratsku fini i kulturni.

111

pre 2 godine

Bjleogrlica treba apsolutno anatemisati i izbaciti iz svakog javnog diskursa, zauvek.
O novcu za filmove i da ne pisem, on iz budzeta ne sme ni 1 dinar gradjana Srbije da dobije!
Pa neka ide kod srpskih neprijatelja po novac ali u Srbiji ne sme vise da uziva ni trenutka.
Nadam se da ce vlast tako i da uradi, bio bih razocaran ako bi taj smutljivac i huligan bio i dalje prisutan u bilo kom obliku u javnosti Srbije.

Cinique

pre 2 godine

Jel ima neko iz Demokratske stranke sem Djindjica i Djilasa da nije presao u SNS?
(Vanja Grubač, 29. avgust 2021 16:58)
Nije ni Tadić, formalno. A faktički, prebacio je sve ostale. Ko je Tadića poznavao, ni Vučić mu neće teško pasti.

kole

pre 2 godine

Sramota je da je ona na celu FCS, filmska infustrija nam je inace na niskim granama i umesto da FCS vodi neko ko je bar iz ove branse stavljaju nju koja nema veze sa filmom...

Samosvesna građanka

pre 2 godine

Nasilnici i ljubitelji nasilja uvek nađu opravdanje za nasiničko onašanje i da kritikuju i omalovažavaju sve koji su protiv nasilja.

Ahtung

pre 2 godine

Moral mora postojati i u javnoj kući, a kamo li u kafani hotela. Čemu to drsko dobacivanje eminentnom umetniku, koji je, uz to, još i pošao u toalet!?

Vladimir Rolovic

pre 2 godine

@Oliver,
Koliko republikanaca je prešlo u demokratsku stranku kada je Bajden pobedio? A kada su demokrate uzele Kongres?
Tvoj pokušaj da ispadneš pametan i iznad opozicije je više nego patetičan. Vidi se da si bežao sa časova u Avkademiji za mlade vodje a možda nisi ni bio pozvan.

Oliver

pre 2 godine

Meni su najsmesniji i najnaivniji pojedinci koji apeluju na moral u politici. Ljudi,da li ste vi stvarno toliko infantilni da verujete da moral postoji u politici i to ne u Srbiji nego bilo gde i bilo kada? Je l' vi stvarno verujete da u Americi postoji moral u politici,da americka politika nije krcata njihovim Trivankama?? To se u Americi zove flip-flop,kad promenis misljenje za 180 stepeni i to se smatra potpuno legitimnim,samo pod uslovom da napravis jedan flip-flop po jednom pitanju,a ne beskonacno. Pri cemu je potpuno nebitan razlog zasto si napravio flip-flop,da li iz ubedjenja ili iz koristi. Dakle,Trivanka ima pravo i legalno i legitimno da promeni misljenje i partiju.Kome se to ne svidja,neka lepo glasa protiv nje na izborima,to je vrlo prosto. SAmo je vas problem sto ni ovi drugi nisu moralni,sto niko nije moralan u politici,heheh. Zato moj savet za vas: ako imate moral,nemojte se petljati u politiku,nije to za vas. Politika je za ovakve poput mene- prave laksiste sa jakim zelucem i teflonskim obrazom. Uostalom,zar nije onaj vas rekao: "Kome je do morala,nek ide u crkvu?" Sto ne slusate vasu ikonu,hehe??

Perica

pre 2 godine

@bozza snimak jasno pokazuje sta se desilo, a provokacije se ne vide, niti cuju na snimku, sto ce reci rekla kazala. Sve i da je ovaj provocirao Bjelu fizicki napad ne sme da se opravdava i mora biti kaznjen.

gagi4

pre 2 godine

Ko je pa ova? A zašto je njeno mišljenje bitno?
(rassa, 29. avgust 2021 14:56)

E, kratka srpska pamet! Jelena Trivan je bila portparol Demokratske stranke, nekada vatreni protivnik Aleksandra Vucica, sada, verni poslusnik.

Драгивоје

pre 2 godine

принцип Талиона је најпоштенији...а куре ће то стојички издржати, јер
куре је куре.

Бобан

pre 2 godine

Cekaj, vi i dalje lazete da ga je napao s ledja, iako se na snimku vidi da je prisao spreda?
(Milan, 29. avgust 2021 14:40)
Лаж је да га је напао с леђа.Међутим НАПАО је спреда.Јер да је ПРИШАО, донео би му можда пиће,започео разговор,руковао се...
Колико власт ради на подвајању народа,то исто ради и опозиција оправдавајући један класичан напад на особу која није била у ситуацији да се одбрани.

ja

pre 2 godine

Mene zabrinjava što se ti i dalje pojavljuješ u medijima, i to sa pravom da kometarišeš druge, što znači da mi idalje gvacamo u devedesete.

nisam ja

pre 2 godine

al su ovi iz bivšeg režima visoko moralni ljudi. jedino što im nije ispod časti je da prihvate posao kad im ponudi sadašnji režim

petar

pre 2 godine

Odmah da kazem, necu ni da znam ko je na vlasit, ali gospodja Trivan je u pravu 100% sto se tice bjelogrlica, nije u pitanju tuca vec divljacki napad uz ucesce jedne curke glumice koja bi ona da ga ubija, tuzno je isramaota da mozeta da podrzavate tog kabadahiju .

Vojvoda Stepa

pre 2 godine

Uopšte nije pitanje da li je Bjelogrlić imao razloga, povoda ili je isprovociran da pretuče bilo koga. Pitanje je pravne države da takve stvari ne dozvoli, a to znači da ako Bjelogrlić smatra da ga Antonijević lažno optužuje za korupciju ili za nuđenje mita ili šta god, onda treba i on njega da tuži i te stvari da rešava na sudu. Pa ako je u pravu može i da mu uzme velike pare za odštetu, klevetu i povredu ugleda i časti. To on i dalje može da uradi, ali za ovo što je već uradio mora da odgovara.

Deus

pre 2 godine

Cekaj, vi i dalje lazete da ga je napao s ledja, iako se na snimku vidi da je prisao spreda?
(Milan, 29. avgust 2021 14:40)
---
Prisao mu je a da ga covek nije video, to je kao da je sledja. Nevidjen ga je i udario prvi put. Sramno se poneo Bjelogrlic. Nadam se da ce ga maksimalno kazniti. Ne samo za napad vec i za davanje laznog iskaza. Katarinu Radivojevic takodje zbog laznog svedocenja.

Drama, triler, Trivan

pre 2 godine

DS je svojevremeno izgubio izbore izmedju ostalog ponajvise zbog Jelena Trivan. Posle presla u SNS pa je bila nesto u Sluzbenom Glasniku, a evo je vec i filmskoj industriji

haha

pre 2 godine

Dodaje da ne zna šta se tačno desilo, komentarišući navode da je Bjelogrlić reagovao na dobacivanja Antonijevića.
---------------------------------------------------------------------------

Cekaj, ne znas sta se tacno desilo, al' ces to sto ne znas da komentarises na televiziji?

Djoka Fleger

pre 2 godine

U kom svojstvu ova gospodža daje izjavu? Nisam siguran da je Službeni Glasnik nadležan za ovakve dogadjaje ... ili za bilo šta.

bozza

pre 2 godine

Kakve bre veze ima vladajuća partija sa činjenicom da je ovaj pretukao onog drugog? Ono je NEDOPUSTIVO PONAŠANJE, a ovo sto ti pričaš je pokušaj da se ono opravda. Bjelogrlić zaslužuje OSUDU i društva i institucija, a svaki ovakav bedan pokušaj relativizacije nas je i doveo do toga da nam diriguju Cece, Jece, Bjele i Trivanke... Zaboga, čoveče, svojim očima si video da je on napao coveka koji sedi, šta tu tebi nije jasno?
(NoName, 29. avgust 2021 15:02)

jasno mi je da se nasilje ne tolerise i da nije prihvatljiv oblik bilo kakvog ponasanja, niti treba i sme da bude. Nije mi jasno da se provokacije smatraju ptihvatljivim i legitimnim nacinom ponasanja i sredstvom da se postigne neki cilj. U tom smislu, dobio je sta je trazio, primitivno na primitivizam

Krajišnik

pre 2 godine

Ma kad mi moralna gromada i čovek koji svoje političke principe smatra svetim, a lako je zaključiti kako je i sa ostalim karaktetnim osobinama, Jelena Trivan kaže da je danas nedelja ja se bez razmišljanja hvatam za kalendar da proverim.
Ona bukvalno ne ustaje iz kreveta bez interesa. Na žalost, njen i narodni interes su antagonistički postavljeni.
(Krajišnik, 29. avgust 2021 11:28)
Majkane , da nisi slucajno promasio temu ?! Pa kakve veze ima ko prica i kakvog je politickog morla , ako je ono sto prica ispravno ?
(RCZ, 29. avgust 2021 12:22)
Apsolutno si u pravu, u ovakvom društvu ni nema veze ko priča. Zato nam društvo i jeste takvo i biće sve dok ne postane bitno ko priča.
Da je Bjela pogrešio niko ne spori, čak ni on. Ali da Jelena Trivan priča bilo šta o Bjeligrliću, ma o filmskoj umetnosti uopšte, je nedopustivo. Zbog interesa da ostane na mestu na kome nikako ne bi smela da se nalazi. A znamo svi kako je tu došla.
Zato ako tebi nije bitno ko priča, razmisli još jednom o svemu. Pa ako ni tad ne shvatiš ponavljaj prethodni korak sve dok ne vidiš smisao.
Ja drugi savet jednostavno nemam.

nebitan srbin

pre 2 godine

Gospodja mozda jeste zvrsila za profesora srpskog ali definitivno nije neko kome bih poverio svoje dete da ga uci vrednostima jer gospodja nema trunku vrednosti a kako da nesto sto nema prenese na nove generacije.

NoName

pre 2 godine

jedini komenar vredan paznje

"Cinjenica da smo duboko polarizovano drustvo. Cinjenica je da ovi i ovakvi srbijanci koji su u taboru vladajuce partije dele nas jos vise na clanove vladajuce klike i ostale. Na srbe (ili kako rece drugosrbijance), i srbijance. A ja bih dodao i na inteligentne i ovakve. Gejeve i hetero. Patriote i patrijote.... nista lakse nego vladati duboko podeljenim drustvom a podela, logicno odgovara onima koji su na vlasti da bi vladali sto duze. Ako imate kapaciteta, mislite o tome
(Shole, 29. avgust 2021 12:02) "
(haylee, 29. avgust 2021 12:29)

Kakve bre veze ima vladajuća partija sa činjenicom da je ovaj pretukao onog drugog? Ono je NEDOPUSTIVO PONAŠANJE, a ovo sto ti pričaš je pokušaj da se ono opravda. Bjelogrlić zaslužuje OSUDU i društva i institucija, a svaki ovakav bedan pokušaj relativizacije nas je i doveo do toga da nam diriguju Cece, Jece, Bjele i Trivanke... Zaboga, čoveče, svojim očima si video da je on napao coveka koji sedi, šta tu tebi nije jasno?

Baki

pre 2 godine

Ova vlast godinama već vrši nasilje nad sistemom, pravom, strukom, kadrovima, običnim normalnim čovekom,... nasilje i tenzija su svuda oko nas. Pogledajte samo skupštinu na čega nam liči, pink, informer, , drugi tabloidi i televizije,... to sve siluje razum svakog čoveka sa IQ većim od 100. Nervoza i tenzija onda medju ljudima u redovima, u saobraćaju,... Ljudi su pod velikim nabojem i nije ni čudo da neko pukne s vremena na vreme. Ja se plašim da, ako se ova vlast ne prizove pameti, ne pukne kritična masa, a onda nikome neće biti dobro.

Oliver

pre 2 godine

@neutral fe

Taj general je optuzen za mucko ubistvo 42 vojnika JNA u Dobrovoljačkoj ulici u Sarajevu. Za taj,klasican,ratni zlocin niko nikad nije odgovarao. Ako je to "uspešan vojskovodja",ocigledno imamo različite definicije "uspesnosti". I da,svako ima pravo da bira stranu,svako ima pravo da bira izdaju sopstvenog naroda,kao i ti uostalom.

Пера

pre 2 godine

Ја то видим овако. За свој рад и стваралаштво јесте заслужио овације. За физички обрачун у приватном животу заслужио је кривичну пријаву, суђење и адекватну казну. Посао и приватни живот су две одвојене ствари.

koala voice

pre 2 godine

@comi
A sta mislis da li bi iko podrzavao Bjelogrlica da vlast ovo nije zloupotrebila i iskoristila za dnevnopoliticke svrhe deleci gradjane na nase i njihove.I da li bi uopste i saznali za tucu da je bilo obrnuto.Svesno su polarizovali narod a onda satro glume moral,i iznenadjeni povratnom reakcijom.U normalnim zemljama ovo bi iskljucivo bila tema i posao sudije za prekrsaje,ali kao sto vidimo ovo se uzdiglo na nivo drzavnog pitanja gde drzavni sluzbenici komentarisu ono za sta nemaju ovlascenja i time svesno uticu na tuzilastvo,e tu je problem,a ne sto neke javne licnost pobile u kafani

Guns N Roses

pre 2 godine

neki opskurni general? ima ime - Jovan, i prezime -Divjak, i inace je Srbin... njegovo je pravo da bira stranu, a inače je jos iz Jna imao reputaciju kao odlican vojskovodja.
(neutral fe, 29. avgust 2021 12:08)

Inače je u JNA optužen za proneveru i da ne bi išao na robiju prebegao kod neprijatelja.

Čiča Miloje

pre 2 godine

U kulturnim zemljama a i onima gde ima neke casti i etike napasti coveka koji sedi za stolom i pije kafu...

Da li si siguran da se u kukturnim zemljama u 4 ujutru pije kafa... i ako se pije zašto se puje baš kafa...

Milan

pre 2 godine

Ma kad mi moralna gromada i čovek koji svoje političke principe smatra svetim, a lako je zaključiti kako je i sa ostalim karaktetnim osobinama, Jelena Trivan kaže da je danas nedelja ja se bez razmišljanja hvatam za kalendar da proverim.
Ona bukvalno ne ustaje iz kreveta bez interesa. Na žalost, njen i narodni interes su antagonistički postavljeni.
(Krajišnik, 29. avgust 2021 11:28)
Majkane , da nisi slucajno promasio temu ?! Pa kakve veze ima ko prica i kakvog je politickog morla , ako je ono sto prica ispravno ?
(RCZ, 29. avgust 2021 12:22)

Upravo zato. Kad prica neko kao sto je Trivanka, najveca verovatnoca je da to nije istina.

Okrenem se, Batistuta! Gabriel?

pre 2 godine

(neutral fe, 29. avgust 2021 12:08)

Ma od tebe me ništa više ne iznenađuje. Da neko može biti baš toliki autošovinista to ne mogu da shvatim.

malo ja

pre 2 godine

Зар се овације не добијају због одлично одигране улоге?
Ово ме подсећа на историју српског позоришта. Наиме, у 19. веку, када су готово једине представе у тада Кнежевини Србији биле оне са тематиком боја на Косову, глумци који су играли кнеза Лазара и Милоша Обилића су били дочекивани, угошћени и спавали су код највећих газда у селу. Насупрот њима, они који су играли Мурата, Бајазита, Вука Бранковића су били принуђени да беже од сељана који су их јурили вилама и они су због тога неретко спавали на њивама и у шумама.
Нико нормалан не подржава насиље, али аплауз за одличну улогу не треба да изостане.

Čiča Miloje

pre 2 godine

Čudan smo mi narod. Kada bi pustili snimljeni video bez objašnjenja ko je ko u napadu, svi bi osudili napadača.

E neće biti... Svi bi rekli da niko nikog ne napada iz čista mira i bez razloga .... Mora da mu je ovaj napadnuti nešto dugovao...
Samo toliko o tvom zaključku... Ova dvojica me ne zanimaju.

Richard Harrow

pre 2 godine

Neverovatna je činjenica da Jelena Trivan i dalje opstaje u društveno - političkom životu ove države. Da sam na mestu Bjelogrlića, bio bih presrećan da me javno osuđuje jedna ovakva "ljudska gromada"...

John

pre 2 godine

"ali smatra da to nije bila tuča, već napad"

Pa svaka tuča počenje napadom - neko mora prvi da udari.
A toliko "teško" ga je izmlatio da je ovaj koliko sutra zaređao da gostuje po televizijama...

Miloš Ilić

pre 2 godine

Zna li se uopšte povod ovog udaranja koji ne opravdavam uopšte ali treba da se zna pravi razlog.
(BG, 29. avgust 2021 12:50)

Još pre 5 i više godina jer je Antonijević bio u nekoj komisiji za film i od tada njih dvojica imaju neki "nesporazum".

Dart Vader

pre 2 godine

Ne podržavam nasilje. Ni kad Bjelogrlić namlati "starca" (nekoliko godina starijeg od njega), ni kad nekog izmlate u Savamali ni kad neko istuče predsednikovog brata. Ali ovo JESTE kafanska tuča, bez obzira što je žrtva dvorski reditelj a napadač pristalica opozicije (?). Neka nezavisno sudstvo kaže svoju reč.

Džigi

pre 2 godine

Čudan smo mi narod. Kada bi pustili snimljeni video bez objašnjenja ko je ko u napadu, svi bi osudili napadača. Ovako, svi nalaze opravdanje za isti. Imamo dva aršina, pa ih koristimo po potrebi. Stvarno jadno!

Bre!

pre 2 godine

Ljudi generalno gube strpljenje, i treba da Vas brine
(Ivan, 29. avgust 2021 10:41)

Da, ljudi gube strpljenje od botova koji ubedjuju sve oko sebe da je normalno da se navija za jednog lopova u sukobu sa drugim lopovom.
To je ono sto treba da brine botove. Oni sa vlasti i opozicije ce otici na kemerama, vas botoe nece niko ni zapamtiti kako se zovete.

Lars

pre 2 godine

@neki su od političkog navijanja totalno izgubili kompas kad ne vide očito nasilje lika koji ima istoriju kabadahijskog ponašanja.
(dux, 29. avgust 2021 11:44)

Za kabadahijsko ponasanje je zaduzen sud a mi kao publika za ocenu Bjelinog profesionalnog rada. Za to zasluzuje aplauze i to stojece. Sto se tice P
politickog misljenja i tu ga podrzavam, samo neko ko ima korupcijske koristi od nje moze to da podrzava.

Sale

pre 2 godine

Itekako se pominje povod događaja a to je što je ovaj pijani siledžija ostao bez love na koju je unapred računao zahvaljujući ovome što sedi a tolike pare se ne opraštaju...

comi

pre 2 godine

najtuznije od svega je sto neko opravdava napad Bjelogrlica. Da li je moguce da komentarisete odakle je napao , koji su razlozi za napad...pa to je totalno nebitno u celoj prici. Lik je sedio, a on je dosao i napao ga, tu je kraj. sta se to desava u nasim glavama, da to podrzavamo??? Jedna poznata i uspesna osoba poput Bjelogrlica, to sebi nikada nebi smela dozvoliti na javnom mestu i tu je kraj.
Zar treba da se ubijamo zbog toga sto nas neko provocirao???

RCZ

pre 2 godine

Ma kad mi moralna gromada i čovek koji svoje političke principe smatra svetim, a lako je zaključiti kako je i sa ostalim karaktetnim osobinama, Jelena Trivan kaže da je danas nedelja ja se bez razmišljanja hvatam za kalendar da proverim.
Ona bukvalno ne ustaje iz kreveta bez interesa. Na žalost, njen i narodni interes su antagonistički postavljeni.
(Krajišnik, 29. avgust 2021 11:28)
Majkane , da nisi slucajno promasio temu ?! Pa kakve veze ima ko prica i kakvog je politickog morla , ako je ono sto prica ispravno ?

Kosta

pre 2 godine

Sumadinac,kada budes sa drustvom u nekom lokalu,ja cu ti prici sa strane, i dok ti sedis,nabosti te na saku nekoliko puta,pa cu reci da si mi ti nesto uvredljivo dobacio,a ti ostani dosledan,pa me podrzi.Unapred ti zahvaljujem.

Shole

pre 2 godine

Drugosrbijanci i krvati likuju.Srbi razočarani.Ništa novo.Bijela uvek voleo pare i sad
ide ka bogatima.Čuvaće mu du.e kao i svim do sada.Knez Pavle na
primer.Isti su tim.

Cinjenica da smo duboko polarizovano drustvo. Cinjenica je da ovi i ovakvi srbijanci koji su u taboru vladajuce partije dele nas jos vise na clanove vladajuce klike i ostale. Na srbe (ili kako rece drugosrbijance), i srbijance. A ja bih dodao i na inteligentne i ovakve. Gejeve i hetero. Patriote i patrijote.... nista lakse nego vladati duboko podeljenim drustvom a podela, logicno odgovara onima koji su na vlasti da bi vladali sto duze. Ako imate kapaciteta, mislite o tome

Miloš Ilić

pre 2 godine

Jel si tužila kuče, jel to završeno?
(Delije Cikago, 29. avgust 2021 11:47)

Ako si u Čikagu zašto ne spavaš u 05 47 u nedelju ujutro?

Mili

pre 2 godine

Sada će ona lepo da nam objasni,ne znamo mi sami šta i kako da mislimo,ona je tu da razreši sve dilime,uvek i za sva vremena!😠😠😠😡😡😡

Генетика

pre 2 godine

neutral fe@
Јован Дивјак је пред рат био опзужен за финансијске проневере у ЈНА - зато је и остао код муслимана јер га је чекао затвор на другој страни, само је по томе био познат, човек и војсковођа никад није био.

comi

pre 2 godine

sto bi rekao Balasevic:" i niko se nije pitao, gde se to nocu skitao"...
sta ce u cetiri ujutro u kaficu, nasi poznati umetnici...alkosi
e kome se mi divimo celoga zivota, tugooo...

Profa

pre 2 godine

Ljudi,Srbi,ove "moralne gromade" i Bjelogrlic i Antonijevic su u svadji zbog para,interesa,vlasti,moci a ne zbog nas koji navijamo za jednoga ili drugoga.. Obojica su miljenici vlasti ,ove ili one i koriste ih za svoje stranacke nebuloze...Dragan nije trebao da bije i tacka....Morao je prevazici taj poriv u sebi,kad te neko napadne verbalno,verbalno i odgovaras,ako krene fizicki imas pravo da se branis i to je tako i svi vi koji velicate jednog ili drugog znate da je tako...Mislite svojom glavom,znaci sukob je zbog novca a ne zbog "narodnog interesa"...

NoName

pre 2 godine

A jel' to vi gospodjo Marković dokazujete svoju nepristrasnost govoreći o Predragu Antonijevicu kao o drugu Gagi?
(Tebemi, 29. avgust 2021 12:04)

Nepristrasnost dokazuje snimak na kom se vidi da bitanga koja se odaziva na ime Bjela mučki udara čoveka koji sedi.

DAVOR

pre 2 godine

Nije Bjela dobio ovacije zbog svog ponasanja. Vec sto je narodu pun kufer drzavnih reditelja, kulturnih komesara i slicnih. Koji ih je bilo u svim rezimima do sada. Evo primera iz okruzenja gde je drzavni reditelj u Hrvatskoj Vrdoljak bio nedodirljiv i mogao je da radi u svojoj bransi sta mu je cef. Ali od kada je po narudzbi tamosnjeg rezima snimio film i seriju "General" o Gotovini postao je za rezim i tamosnje nacose "sveta krava". Koji bi na slican nacin kao ovde ili jos gore reagovali da se njemu desilo ono sto se dedilo Antonijevicu.

Brejker

pre 2 godine

Sve se obrnulo u ovoj zemlji: umesto pametnih, sposobnih, stručnih i poštenih, za sve se pitanju glupi, nesposobni, nestručni, loopovi i lažovi. Ulizice i lenštine se bogate, a ljudi sa principom i dostojanstvom se blate i batinaju.

neutral fe

pre 2 godine

Баш ме интересује, ко плаћа ове ботове који оправдавају џукачки напад носача мајице са ликом неког опскурног генерала армије БиХ на Гагу Антонијевића, сам носач мајице или браћа му,Хрвати и муслимани.
(Рајко, 29. avgust 2021 11:20)

neki opskurni general? ima ime - Jovan, i prezime -Divjak, i inace je Srbin... njegovo je pravo da bira stranu, a inače je jos iz Jna imao reputaciju kao odlican vojskovodja.

haylee

pre 2 godine

jedini komenar vredan paznje

"Cinjenica da smo duboko polarizovano drustvo. Cinjenica je da ovi i ovakvi srbijanci koji su u taboru vladajuce partije dele nas jos vise na clanove vladajuce klike i ostale. Na srbe (ili kako rece drugosrbijance), i srbijance. A ja bih dodao i na inteligentne i ovakve. Gejeve i hetero. Patriote i patrijote.... nista lakse nego vladati duboko podeljenim drustvom a podela, logicno odgovara onima koji su na vlasti da bi vladali sto duze. Ako imate kapaciteta, mislite o tome
(Shole, 29. avgust 2021 12:02) "

Рајко

pre 2 godine

Баш ме интересује, ко плаћа ове ботове који оправдавају џукачки напад носача мајице са ликом неког опскурног генерала армије БиХ на Гагу Антонијевића, сам носач мајице или браћа му,Хрвати и муслимани.

Krsta

pre 2 godine

Uprkos istini i sopstvenim očima evo i ja sam svedok na osnovu snimka da ga je Bjelogrlić napao sa ledja. Prošao je kroz zid i udario Gagu sa ledja!

Pseudoharms

pre 2 godine

Nemam pojma šta se dogodilo, ali ako Bjelu ova kudi, to znači da mu treba dati orden. Ponavljam, ne znam o čemu se radi, ali istina i pravda moraju biti preko puta ove žene.

Boljševik

pre 2 godine

Morao je da se uzdrzi nije on neki balavac kojeg je psovka uvredila.
(Vladimir, 29. avgust 2021 10:56)

A ne kažeš da je onaj morao da se izdrži od psovanja. Ko se mača lati, od mača i gine. Svi su na sto gradi. Niko nije dužan da sluša uvrede, niti da od istih beži i sklanja se. A ko me uvrediš, budi spreman na odgovor svakog mogućeg tipa.

MR

pre 2 godine

Jelena Trivan??? Ona još postoji u javnom svetu?oooooh moj Bogo…
(Nenad, 29. avgust 2021 10:38)

Čuvena komunistička funkcionerska familija Trivan....

hm

pre 2 godine

Mi smo duboko polarizovano drustvo i to je ono sto treba najvise da brine. Ja nemam pojma sta se desilo ali vidim navijacki diskurs i sa jedne i sa druge "strane". Da li je postalo nemoguce dogadjaje preneti na hladan i objektivan nacin bez navijanja i emotivne dramatizacije?
(Beogradjanin, 29. avgust 2021 10:54)

Nažalost nije a tu 100% odgovornosti snose mediji...

je li sad bolje

pre 2 godine

Evo mene ste ubedili da ga je napao mučki iza ledja. Više verujem vama nego rodjenim očima. Da napao ga je sa ledja.
(Mile, 29. avgust 2021 10:50)

Al ste se zakačili za to "sa leđa". Evo nije sa leđa. Napao ga je na kvarno, sa strane separea, iznenada.

Zohan

pre 2 godine

Mislim da svako ko je prevaren treba da uzme zakon u svoje ruke .... Srbija je zemlja puna prevaranata.... Sud tu ništa ne uradi osim da naplati svoj rad .... Ne može pomoći....
(Neko, 29. avgust 2021 10:45)

Upravo zato jedan deo javnosti podrzava Bjelin napad. Srbin teze prihvata nepravdu od nasilja.

Ja

pre 2 godine

@U kulturnim zemljama a i onima gde ima neke casti i etike napasti coveka koji sedi za stolom i pije kafu i udariti ga u lice smatra se napadom sa ledja

U tim kulturnim zemljama ovaj "čovek" bi bio totalno nebitan lik i ne bi sedeo za stolom, već na nekom drugom mestu.

Krajišnik

pre 2 godine

Ma kad mi moralna gromada i čovek koji svoje političke principe smatra svetim, a lako je zaključiti kako je i sa ostalim karaktetnim osobinama, Jelena Trivan kaže da je danas nedelja ja se bez razmišljanja hvatam za kalendar da proverim.
Ona bukvalno ne ustaje iz kreveta bez interesa. Na žalost, njen i narodni interes su antagonistički postavljeni.

šumadinac

pre 2 godine

Ne znam povod ovog nabadanja.
Al bjela nije napao ovog čika iznenada, stao je pred njega u zvizno ga...

Da ga je zamolio da izađu ispred, da li mislite da bi se ova mešina pomerila, Ne, ovo je bilo neizbežno.

A kao što rekoh na početku, ne znam da li je bilo neophodno... Na kraju krajeva, niko ne pominje povod događaja.

a

pre 2 godine

Drugosrbijanci i krvati likuju.Srbi razočarani.Ništa novo.Bijela uvek voleo pare i sad
ide ka bogatima.Čuvaće mu du.e kao i svim do sada.Knez Pavle na
primer.Isti su tim.

igor

pre 2 godine

Generacija Bjele u tuci nikada nije udarala one koji sede ili su na podu. Postojao je neki ferplej. Pogotovo ako nisu iz podzemlja. Sada i ta generacija probleme resava ovako. Tuzno.

Vladimir

pre 2 godine

@Shigman

U kulturnim zemljama a i onima gde ima neke casti i etike napasti coveka koji sedi za stolom i pije kafu i udariti ga u lice smatra se napadom sa ledja, pogledaj snimak pa zamisli da sedis i da ti se tako nesto desi pa onda ponovo komentarisi. Morao je da se uzdrzi nije on neki balavac kojeg je psovka uvredila.

medjed

pre 2 godine

Uh, vase stavljanje na jednu od strana u ovom sukobu moze samo uticati da se stavimo na suprotnu stranu.... drugim recima, bolje da ste cutali gospodjo Trivan.

Neko

pre 2 godine

Mislim da svako ko je prevaren treba da uzme zakon u svoje ruke .... Srbija je zemlja puna prevaranata.... Sud tu ništa ne uradi osim da naplati svoj rad .... Ne može pomoći....

Beogradjanin

pre 2 godine

Mi smo duboko polarizovano drustvo i to je ono sto treba najvise da brine. Ja nemam pojma sta se desilo ali vidim navijacki diskurs i sa jedne i sa druge "strane". Da li je postalo nemoguce dogadjaje preneti na hladan i objektivan nacin bez navijanja i emotivne dramatizacije?

Shigman

pre 2 godine

"Sa ledja napao". Čekajte, vi hoćete da kažete da treba da verujemo vama a ne sopstvenim očima. Da li vi stvarno mislite da smo mi svi botovi.

Shigman

pre 2 godine

"Sa ledja napao". Čekajte, vi hoćete da kažete da treba da verujemo vama a ne sopstvenim očima. Da li vi stvarno mislite da smo mi svi botovi.

MR

pre 2 godine

Jelena Trivan??? Ona još postoji u javnom svetu?oooooh moj Bogo…
(Nenad, 29. avgust 2021 10:38)

Čuvena komunistička funkcionerska familija Trivan....

medjed

pre 2 godine

Uh, vase stavljanje na jednu od strana u ovom sukobu moze samo uticati da se stavimo na suprotnu stranu.... drugim recima, bolje da ste cutali gospodjo Trivan.

Pseudoharms

pre 2 godine

Nemam pojma šta se dogodilo, ali ako Bjelu ova kudi, to znači da mu treba dati orden. Ponavljam, ne znam o čemu se radi, ali istina i pravda moraju biti preko puta ove žene.

Krajišnik

pre 2 godine

Ma kad mi moralna gromada i čovek koji svoje političke principe smatra svetim, a lako je zaključiti kako je i sa ostalim karaktetnim osobinama, Jelena Trivan kaže da je danas nedelja ja se bez razmišljanja hvatam za kalendar da proverim.
Ona bukvalno ne ustaje iz kreveta bez interesa. Na žalost, njen i narodni interes su antagonistički postavljeni.

Krsta

pre 2 godine

Uprkos istini i sopstvenim očima evo i ja sam svedok na osnovu snimka da ga je Bjelogrlić napao sa ledja. Prošao je kroz zid i udario Gagu sa ledja!

Neko

pre 2 godine

Mislim da svako ko je prevaren treba da uzme zakon u svoje ruke .... Srbija je zemlja puna prevaranata.... Sud tu ništa ne uradi osim da naplati svoj rad .... Ne može pomoći....

John

pre 2 godine

"ali smatra da to nije bila tuča, već napad"

Pa svaka tuča počenje napadom - neko mora prvi da udari.
A toliko "teško" ga je izmlatio da je ovaj koliko sutra zaređao da gostuje po televizijama...

Beogradjanin

pre 2 godine

Mi smo duboko polarizovano drustvo i to je ono sto treba najvise da brine. Ja nemam pojma sta se desilo ali vidim navijacki diskurs i sa jedne i sa druge "strane". Da li je postalo nemoguce dogadjaje preneti na hladan i objektivan nacin bez navijanja i emotivne dramatizacije?

Zohan

pre 2 godine

Mislim da svako ko je prevaren treba da uzme zakon u svoje ruke .... Srbija je zemlja puna prevaranata.... Sud tu ništa ne uradi osim da naplati svoj rad .... Ne može pomoći....
(Neko, 29. avgust 2021 10:45)

Upravo zato jedan deo javnosti podrzava Bjelin napad. Srbin teze prihvata nepravdu od nasilja.

Mili

pre 2 godine

Sada će ona lepo da nam objasni,ne znamo mi sami šta i kako da mislimo,ona je tu da razreši sve dilime,uvek i za sva vremena!😠😠😠😡😡😡

Dart Vader

pre 2 godine

Ne podržavam nasilje. Ni kad Bjelogrlić namlati "starca" (nekoliko godina starijeg od njega), ni kad nekog izmlate u Savamali ni kad neko istuče predsednikovog brata. Ali ovo JESTE kafanska tuča, bez obzira što je žrtva dvorski reditelj a napadač pristalica opozicije (?). Neka nezavisno sudstvo kaže svoju reč.

Richard Harrow

pre 2 godine

Neverovatna je činjenica da Jelena Trivan i dalje opstaje u društveno - političkom životu ove države. Da sam na mestu Bjelogrlića, bio bih presrećan da me javno osuđuje jedna ovakva "ljudska gromada"...

gagi4

pre 2 godine

Ko je pa ova? A zašto je njeno mišljenje bitno?
(rassa, 29. avgust 2021 14:56)

E, kratka srpska pamet! Jelena Trivan je bila portparol Demokratske stranke, nekada vatreni protivnik Aleksandra Vucica, sada, verni poslusnik.

hm

pre 2 godine

Mi smo duboko polarizovano drustvo i to je ono sto treba najvise da brine. Ja nemam pojma sta se desilo ali vidim navijacki diskurs i sa jedne i sa druge "strane". Da li je postalo nemoguce dogadjaje preneti na hladan i objektivan nacin bez navijanja i emotivne dramatizacije?
(Beogradjanin, 29. avgust 2021 10:54)

Nažalost nije a tu 100% odgovornosti snose mediji...

DAVOR

pre 2 godine

Nije Bjela dobio ovacije zbog svog ponasanja. Vec sto je narodu pun kufer drzavnih reditelja, kulturnih komesara i slicnih. Koji ih je bilo u svim rezimima do sada. Evo primera iz okruzenja gde je drzavni reditelj u Hrvatskoj Vrdoljak bio nedodirljiv i mogao je da radi u svojoj bransi sta mu je cef. Ali od kada je po narudzbi tamosnjeg rezima snimio film i seriju "General" o Gotovini postao je za rezim i tamosnje nacose "sveta krava". Koji bi na slican nacin kao ovde ili jos gore reagovali da se njemu desilo ono sto se dedilo Antonijevicu.

Baki

pre 2 godine

Ova vlast godinama već vrši nasilje nad sistemom, pravom, strukom, kadrovima, običnim normalnim čovekom,... nasilje i tenzija su svuda oko nas. Pogledajte samo skupštinu na čega nam liči, pink, informer, , drugi tabloidi i televizije,... to sve siluje razum svakog čoveka sa IQ većim od 100. Nervoza i tenzija onda medju ljudima u redovima, u saobraćaju,... Ljudi su pod velikim nabojem i nije ni čudo da neko pukne s vremena na vreme. Ja se plašim da, ako se ova vlast ne prizove pameti, ne pukne kritična masa, a onda nikome neće biti dobro.

šumadinac

pre 2 godine

Ne znam povod ovog nabadanja.
Al bjela nije napao ovog čika iznenada, stao je pred njega u zvizno ga...

Da ga je zamolio da izađu ispred, da li mislite da bi se ova mešina pomerila, Ne, ovo je bilo neizbežno.

A kao što rekoh na početku, ne znam da li je bilo neophodno... Na kraju krajeva, niko ne pominje povod događaja.

Milan

pre 2 godine

Ma kad mi moralna gromada i čovek koji svoje političke principe smatra svetim, a lako je zaključiti kako je i sa ostalim karaktetnim osobinama, Jelena Trivan kaže da je danas nedelja ja se bez razmišljanja hvatam za kalendar da proverim.
Ona bukvalno ne ustaje iz kreveta bez interesa. Na žalost, njen i narodni interes su antagonistički postavljeni.
(Krajišnik, 29. avgust 2021 11:28)
Majkane , da nisi slucajno promasio temu ?! Pa kakve veze ima ko prica i kakvog je politickog morla , ako je ono sto prica ispravno ?
(RCZ, 29. avgust 2021 12:22)

Upravo zato. Kad prica neko kao sto je Trivanka, najveca verovatnoca je da to nije istina.

nebitan srbin

pre 2 godine

Gospodja mozda jeste zvrsila za profesora srpskog ali definitivno nije neko kome bih poverio svoje dete da ga uci vrednostima jer gospodja nema trunku vrednosti a kako da nesto sto nema prenese na nove generacije.

Ja

pre 2 godine

@U kulturnim zemljama a i onima gde ima neke casti i etike napasti coveka koji sedi za stolom i pije kafu i udariti ga u lice smatra se napadom sa ledja

U tim kulturnim zemljama ovaj "čovek" bi bio totalno nebitan lik i ne bi sedeo za stolom, već na nekom drugom mestu.

neutral fe

pre 2 godine

Баш ме интересује, ко плаћа ове ботове који оправдавају џукачки напад носача мајице са ликом неког опскурног генерала армије БиХ на Гагу Антонијевића, сам носач мајице или браћа му,Хрвати и муслимани.
(Рајко, 29. avgust 2021 11:20)

neki opskurni general? ima ime - Jovan, i prezime -Divjak, i inace je Srbin... njegovo je pravo da bira stranu, a inače je jos iz Jna imao reputaciju kao odlican vojskovodja.

comi

pre 2 godine

sto bi rekao Balasevic:" i niko se nije pitao, gde se to nocu skitao"...
sta ce u cetiri ujutro u kaficu, nasi poznati umetnici...alkosi
e kome se mi divimo celoga zivota, tugooo...

Oliver

pre 2 godine

@neutral fe

Taj general je optuzen za mucko ubistvo 42 vojnika JNA u Dobrovoljačkoj ulici u Sarajevu. Za taj,klasican,ratni zlocin niko nikad nije odgovarao. Ako je to "uspešan vojskovodja",ocigledno imamo različite definicije "uspesnosti". I da,svako ima pravo da bira stranu,svako ima pravo da bira izdaju sopstvenog naroda,kao i ti uostalom.

Boljševik

pre 2 godine

Morao je da se uzdrzi nije on neki balavac kojeg je psovka uvredila.
(Vladimir, 29. avgust 2021 10:56)

A ne kažeš da je onaj morao da se izdrži od psovanja. Ko se mača lati, od mača i gine. Svi su na sto gradi. Niko nije dužan da sluša uvrede, niti da od istih beži i sklanja se. A ko me uvrediš, budi spreman na odgovor svakog mogućeg tipa.

Shole

pre 2 godine

Drugosrbijanci i krvati likuju.Srbi razočarani.Ništa novo.Bijela uvek voleo pare i sad
ide ka bogatima.Čuvaće mu du.e kao i svim do sada.Knez Pavle na
primer.Isti su tim.

Cinjenica da smo duboko polarizovano drustvo. Cinjenica je da ovi i ovakvi srbijanci koji su u taboru vladajuce partije dele nas jos vise na clanove vladajuce klike i ostale. Na srbe (ili kako rece drugosrbijance), i srbijance. A ja bih dodao i na inteligentne i ovakve. Gejeve i hetero. Patriote i patrijote.... nista lakse nego vladati duboko podeljenim drustvom a podela, logicno odgovara onima koji su na vlasti da bi vladali sto duze. Ako imate kapaciteta, mislite o tome

Brejker

pre 2 godine

Sve se obrnulo u ovoj zemlji: umesto pametnih, sposobnih, stručnih i poštenih, za sve se pitanju glupi, nesposobni, nestručni, loopovi i lažovi. Ulizice i lenštine se bogate, a ljudi sa principom i dostojanstvom se blate i batinaju.

Bre!

pre 2 godine

Ljudi generalno gube strpljenje, i treba da Vas brine
(Ivan, 29. avgust 2021 10:41)

Da, ljudi gube strpljenje od botova koji ubedjuju sve oko sebe da je normalno da se navija za jednog lopova u sukobu sa drugim lopovom.
To je ono sto treba da brine botove. Oni sa vlasti i opozicije ce otici na kemerama, vas botoe nece niko ni zapamtiti kako se zovete.

Lars

pre 2 godine

@neki su od političkog navijanja totalno izgubili kompas kad ne vide očito nasilje lika koji ima istoriju kabadahijskog ponašanja.
(dux, 29. avgust 2021 11:44)

Za kabadahijsko ponasanje je zaduzen sud a mi kao publika za ocenu Bjelinog profesionalnog rada. Za to zasluzuje aplauze i to stojece. Sto se tice P
politickog misljenja i tu ga podrzavam, samo neko ko ima korupcijske koristi od nje moze to da podrzava.

nisam ja

pre 2 godine

al su ovi iz bivšeg režima visoko moralni ljudi. jedino što im nije ispod časti je da prihvate posao kad im ponudi sadašnji režim

malo ja

pre 2 godine

Зар се овације не добијају због одлично одигране улоге?
Ово ме подсећа на историју српског позоришта. Наиме, у 19. веку, када су готово једине представе у тада Кнежевини Србији биле оне са тематиком боја на Косову, глумци који су играли кнеза Лазара и Милоша Обилића су били дочекивани, угошћени и спавали су код највећих газда у селу. Насупрот њима, они који су играли Мурата, Бајазита, Вука Бранковића су били принуђени да беже од сељана који су их јурили вилама и они су због тога неретко спавали на њивама и у шумама.
Нико нормалан не подржава насиље, али аплауз за одличну улогу не треба да изостане.

igor

pre 2 godine

Generacija Bjele u tuci nikada nije udarala one koji sede ili su na podu. Postojao je neki ferplej. Pogotovo ako nisu iz podzemlja. Sada i ta generacija probleme resava ovako. Tuzno.

Drama, triler, Trivan

pre 2 godine

DS je svojevremeno izgubio izbore izmedju ostalog ponajvise zbog Jelena Trivan. Posle presla u SNS pa je bila nesto u Sluzbenom Glasniku, a evo je vec i filmskoj industriji

Profa

pre 2 godine

Ljudi,Srbi,ove "moralne gromade" i Bjelogrlic i Antonijevic su u svadji zbog para,interesa,vlasti,moci a ne zbog nas koji navijamo za jednoga ili drugoga.. Obojica su miljenici vlasti ,ove ili one i koriste ih za svoje stranacke nebuloze...Dragan nije trebao da bije i tacka....Morao je prevazici taj poriv u sebi,kad te neko napadne verbalno,verbalno i odgovaras,ako krene fizicki imas pravo da se branis i to je tako i svi vi koji velicate jednog ili drugog znate da je tako...Mislite svojom glavom,znaci sukob je zbog novca a ne zbog "narodnog interesa"...

je li sad bolje

pre 2 godine

Evo mene ste ubedili da ga je napao mučki iza ledja. Više verujem vama nego rodjenim očima. Da napao ga je sa ledja.
(Mile, 29. avgust 2021 10:50)

Al ste se zakačili za to "sa leđa". Evo nije sa leđa. Napao ga je na kvarno, sa strane separea, iznenada.

Miloš Ilić

pre 2 godine

Zna li se uopšte povod ovog udaranja koji ne opravdavam uopšte ali treba da se zna pravi razlog.
(BG, 29. avgust 2021 12:50)

Još pre 5 i više godina jer je Antonijević bio u nekoj komisiji za film i od tada njih dvojica imaju neki "nesporazum".

Генетика

pre 2 godine

neutral fe@
Јован Дивјак је пред рат био опзужен за финансијске проневере у ЈНА - зато је и остао код муслимана јер га је чекао затвор на другој страни, само је по томе био познат, човек и војсковођа никад није био.

Рајко

pre 2 godine

Баш ме интересује, ко плаћа ове ботове који оправдавају џукачки напад носача мајице са ликом неког опскурног генерала армије БиХ на Гагу Антонијевића, сам носач мајице или браћа му,Хрвати и муслимани.

Guns N Roses

pre 2 godine

neki opskurni general? ima ime - Jovan, i prezime -Divjak, i inace je Srbin... njegovo je pravo da bira stranu, a inače je jos iz Jna imao reputaciju kao odlican vojskovodja.
(neutral fe, 29. avgust 2021 12:08)

Inače je u JNA optužen za proneveru i da ne bi išao na robiju prebegao kod neprijatelja.

Vladimir

pre 2 godine

@Shigman

U kulturnim zemljama a i onima gde ima neke casti i etike napasti coveka koji sedi za stolom i pije kafu i udariti ga u lice smatra se napadom sa ledja, pogledaj snimak pa zamisli da sedis i da ti se tako nesto desi pa onda ponovo komentarisi. Morao je da se uzdrzi nije on neki balavac kojeg je psovka uvredila.

Miloš Ilić

pre 2 godine

Jel si tužila kuče, jel to završeno?
(Delije Cikago, 29. avgust 2021 11:47)

Ako si u Čikagu zašto ne spavaš u 05 47 u nedelju ujutro?

Džigi

pre 2 godine

Čudan smo mi narod. Kada bi pustili snimljeni video bez objašnjenja ko je ko u napadu, svi bi osudili napadača. Ovako, svi nalaze opravdanje za isti. Imamo dva aršina, pa ih koristimo po potrebi. Stvarno jadno!

Djoka Fleger

pre 2 godine

U kom svojstvu ova gospodža daje izjavu? Nisam siguran da je Službeni Glasnik nadležan za ovakve dogadjaje ... ili za bilo šta.

a

pre 2 godine

Drugosrbijanci i krvati likuju.Srbi razočarani.Ništa novo.Bijela uvek voleo pare i sad
ide ka bogatima.Čuvaće mu du.e kao i svim do sada.Knez Pavle na
primer.Isti su tim.

Krajišnik

pre 2 godine

Ma kad mi moralna gromada i čovek koji svoje političke principe smatra svetim, a lako je zaključiti kako je i sa ostalim karaktetnim osobinama, Jelena Trivan kaže da je danas nedelja ja se bez razmišljanja hvatam za kalendar da proverim.
Ona bukvalno ne ustaje iz kreveta bez interesa. Na žalost, njen i narodni interes su antagonistički postavljeni.
(Krajišnik, 29. avgust 2021 11:28)
Majkane , da nisi slucajno promasio temu ?! Pa kakve veze ima ko prica i kakvog je politickog morla , ako je ono sto prica ispravno ?
(RCZ, 29. avgust 2021 12:22)
Apsolutno si u pravu, u ovakvom društvu ni nema veze ko priča. Zato nam društvo i jeste takvo i biće sve dok ne postane bitno ko priča.
Da je Bjela pogrešio niko ne spori, čak ni on. Ali da Jelena Trivan priča bilo šta o Bjeligrliću, ma o filmskoj umetnosti uopšte, je nedopustivo. Zbog interesa da ostane na mestu na kome nikako ne bi smela da se nalazi. A znamo svi kako je tu došla.
Zato ako tebi nije bitno ko priča, razmisli još jednom o svemu. Pa ako ni tad ne shvatiš ponavljaj prethodni korak sve dok ne vidiš smisao.
Ja drugi savet jednostavno nemam.

Пера

pre 2 godine

Ја то видим овако. За свој рад и стваралаштво јесте заслужио овације. За физички обрачун у приватном животу заслужио је кривичну пријаву, суђење и адекватну казну. Посао и приватни живот су две одвојене ствари.

ja

pre 2 godine

Mene zabrinjava što se ti i dalje pojavljuješ u medijima, i to sa pravom da kometarišeš druge, što znači da mi idalje gvacamo u devedesete.

kole

pre 2 godine

Sramota je da je ona na celu FCS, filmska infustrija nam je inace na niskim granama i umesto da FCS vodi neko ko je bar iz ove branse stavljaju nju koja nema veze sa filmom...

haylee

pre 2 godine

jedini komenar vredan paznje

"Cinjenica da smo duboko polarizovano drustvo. Cinjenica je da ovi i ovakvi srbijanci koji su u taboru vladajuce partije dele nas jos vise na clanove vladajuce klike i ostale. Na srbe (ili kako rece drugosrbijance), i srbijance. A ja bih dodao i na inteligentne i ovakve. Gejeve i hetero. Patriote i patrijote.... nista lakse nego vladati duboko podeljenim drustvom a podela, logicno odgovara onima koji su na vlasti da bi vladali sto duze. Ako imate kapaciteta, mislite o tome
(Shole, 29. avgust 2021 12:02) "

Cinique

pre 2 godine

Jel ima neko iz Demokratske stranke sem Djindjica i Djilasa da nije presao u SNS?
(Vanja Grubač, 29. avgust 2021 16:58)
Nije ni Tadić, formalno. A faktički, prebacio je sve ostale. Ko je Tadića poznavao, ni Vučić mu neće teško pasti.

Čiča Miloje

pre 2 godine

U kulturnim zemljama a i onima gde ima neke casti i etike napasti coveka koji sedi za stolom i pije kafu...

Da li si siguran da se u kukturnim zemljama u 4 ujutru pije kafa... i ako se pije zašto se puje baš kafa...

Kosta

pre 2 godine

Sumadinac,kada budes sa drustvom u nekom lokalu,ja cu ti prici sa strane, i dok ti sedis,nabosti te na saku nekoliko puta,pa cu reci da si mi ti nesto uvredljivo dobacio,a ti ostani dosledan,pa me podrzi.Unapred ti zahvaljujem.

NoName

pre 2 godine

jedini komenar vredan paznje

"Cinjenica da smo duboko polarizovano drustvo. Cinjenica je da ovi i ovakvi srbijanci koji su u taboru vladajuce partije dele nas jos vise na clanove vladajuce klike i ostale. Na srbe (ili kako rece drugosrbijance), i srbijance. A ja bih dodao i na inteligentne i ovakve. Gejeve i hetero. Patriote i patrijote.... nista lakse nego vladati duboko podeljenim drustvom a podela, logicno odgovara onima koji su na vlasti da bi vladali sto duze. Ako imate kapaciteta, mislite o tome
(Shole, 29. avgust 2021 12:02) "
(haylee, 29. avgust 2021 12:29)

Kakve bre veze ima vladajuća partija sa činjenicom da je ovaj pretukao onog drugog? Ono je NEDOPUSTIVO PONAŠANJE, a ovo sto ti pričaš je pokušaj da se ono opravda. Bjelogrlić zaslužuje OSUDU i društva i institucija, a svaki ovakav bedan pokušaj relativizacije nas je i doveo do toga da nam diriguju Cece, Jece, Bjele i Trivanke... Zaboga, čoveče, svojim očima si video da je on napao coveka koji sedi, šta tu tebi nije jasno?

Čiča Miloje

pre 2 godine

Čudan smo mi narod. Kada bi pustili snimljeni video bez objašnjenja ko je ko u napadu, svi bi osudili napadača.

E neće biti... Svi bi rekli da niko nikog ne napada iz čista mira i bez razloga .... Mora da mu je ovaj napadnuti nešto dugovao...
Samo toliko o tvom zaključku... Ova dvojica me ne zanimaju.

Sale

pre 2 godine

Itekako se pominje povod događaja a to je što je ovaj pijani siledžija ostao bez love na koju je unapred računao zahvaljujući ovome što sedi a tolike pare se ne opraštaju...

bozza

pre 2 godine

Kakve bre veze ima vladajuća partija sa činjenicom da je ovaj pretukao onog drugog? Ono je NEDOPUSTIVO PONAŠANJE, a ovo sto ti pričaš je pokušaj da se ono opravda. Bjelogrlić zaslužuje OSUDU i društva i institucija, a svaki ovakav bedan pokušaj relativizacije nas je i doveo do toga da nam diriguju Cece, Jece, Bjele i Trivanke... Zaboga, čoveče, svojim očima si video da je on napao coveka koji sedi, šta tu tebi nije jasno?
(NoName, 29. avgust 2021 15:02)

jasno mi je da se nasilje ne tolerise i da nije prihvatljiv oblik bilo kakvog ponasanja, niti treba i sme da bude. Nije mi jasno da se provokacije smatraju ptihvatljivim i legitimnim nacinom ponasanja i sredstvom da se postigne neki cilj. U tom smislu, dobio je sta je trazio, primitivno na primitivizam

NoName

pre 2 godine

A jel' to vi gospodjo Marković dokazujete svoju nepristrasnost govoreći o Predragu Antonijevicu kao o drugu Gagi?
(Tebemi, 29. avgust 2021 12:04)

Nepristrasnost dokazuje snimak na kom se vidi da bitanga koja se odaziva na ime Bjela mučki udara čoveka koji sedi.

Perica

pre 2 godine

@bozza snimak jasno pokazuje sta se desilo, a provokacije se ne vide, niti cuju na snimku, sto ce reci rekla kazala. Sve i da je ovaj provocirao Bjelu fizicki napad ne sme da se opravdava i mora biti kaznjen.

comi

pre 2 godine

najtuznije od svega je sto neko opravdava napad Bjelogrlica. Da li je moguce da komentarisete odakle je napao , koji su razlozi za napad...pa to je totalno nebitno u celoj prici. Lik je sedio, a on je dosao i napao ga, tu je kraj. sta se to desava u nasim glavama, da to podrzavamo??? Jedna poznata i uspesna osoba poput Bjelogrlica, to sebi nikada nebi smela dozvoliti na javnom mestu i tu je kraj.
Zar treba da se ubijamo zbog toga sto nas neko provocirao???

Vojvoda Stepa

pre 2 godine

Uopšte nije pitanje da li je Bjelogrlić imao razloga, povoda ili je isprovociran da pretuče bilo koga. Pitanje je pravne države da takve stvari ne dozvoli, a to znači da ako Bjelogrlić smatra da ga Antonijević lažno optužuje za korupciju ili za nuđenje mita ili šta god, onda treba i on njega da tuži i te stvari da rešava na sudu. Pa ako je u pravu može i da mu uzme velike pare za odštetu, klevetu i povredu ugleda i časti. To on i dalje može da uradi, ali za ovo što je već uradio mora da odgovara.

Vladimir Rolovic

pre 2 godine

@Oliver,
Koliko republikanaca je prešlo u demokratsku stranku kada je Bajden pobedio? A kada su demokrate uzele Kongres?
Tvoj pokušaj da ispadneš pametan i iznad opozicije je više nego patetičan. Vidi se da si bežao sa časova u Avkademiji za mlade vodje a možda nisi ni bio pozvan.

Okrenem se, Batistuta! Gabriel?

pre 2 godine

(neutral fe, 29. avgust 2021 12:08)

Ma od tebe me ništa više ne iznenađuje. Da neko može biti baš toliki autošovinista to ne mogu da shvatim.

haha

pre 2 godine

Dodaje da ne zna šta se tačno desilo, komentarišući navode da je Bjelogrlić reagovao na dobacivanja Antonijevića.
---------------------------------------------------------------------------

Cekaj, ne znas sta se tacno desilo, al' ces to sto ne znas da komentarises na televiziji?

Драгивоје

pre 2 godine

принцип Талиона је најпоштенији...а куре ће то стојички издржати, јер
куре је куре.

Oliver

pre 2 godine

Meni su najsmesniji i najnaivniji pojedinci koji apeluju na moral u politici. Ljudi,da li ste vi stvarno toliko infantilni da verujete da moral postoji u politici i to ne u Srbiji nego bilo gde i bilo kada? Je l' vi stvarno verujete da u Americi postoji moral u politici,da americka politika nije krcata njihovim Trivankama?? To se u Americi zove flip-flop,kad promenis misljenje za 180 stepeni i to se smatra potpuno legitimnim,samo pod uslovom da napravis jedan flip-flop po jednom pitanju,a ne beskonacno. Pri cemu je potpuno nebitan razlog zasto si napravio flip-flop,da li iz ubedjenja ili iz koristi. Dakle,Trivanka ima pravo i legalno i legitimno da promeni misljenje i partiju.Kome se to ne svidja,neka lepo glasa protiv nje na izborima,to je vrlo prosto. SAmo je vas problem sto ni ovi drugi nisu moralni,sto niko nije moralan u politici,heheh. Zato moj savet za vas: ako imate moral,nemojte se petljati u politiku,nije to za vas. Politika je za ovakve poput mene- prave laksiste sa jakim zelucem i teflonskim obrazom. Uostalom,zar nije onaj vas rekao: "Kome je do morala,nek ide u crkvu?" Sto ne slusate vasu ikonu,hehe??

petar

pre 2 godine

Odmah da kazem, necu ni da znam ko je na vlasit, ali gospodja Trivan je u pravu 100% sto se tice bjelogrlica, nije u pitanju tuca vec divljacki napad uz ucesce jedne curke glumice koja bi ona da ga ubija, tuzno je isramaota da mozeta da podrzavate tog kabadahiju .

RCZ

pre 2 godine

Ma kad mi moralna gromada i čovek koji svoje političke principe smatra svetim, a lako je zaključiti kako je i sa ostalim karaktetnim osobinama, Jelena Trivan kaže da je danas nedelja ja se bez razmišljanja hvatam za kalendar da proverim.
Ona bukvalno ne ustaje iz kreveta bez interesa. Na žalost, njen i narodni interes su antagonistički postavljeni.
(Krajišnik, 29. avgust 2021 11:28)
Majkane , da nisi slucajno promasio temu ?! Pa kakve veze ima ko prica i kakvog je politickog morla , ako je ono sto prica ispravno ?

koala voice

pre 2 godine

@comi
A sta mislis da li bi iko podrzavao Bjelogrlica da vlast ovo nije zloupotrebila i iskoristila za dnevnopoliticke svrhe deleci gradjane na nase i njihove.I da li bi uopste i saznali za tucu da je bilo obrnuto.Svesno su polarizovali narod a onda satro glume moral,i iznenadjeni povratnom reakcijom.U normalnim zemljama ovo bi iskljucivo bila tema i posao sudije za prekrsaje,ali kao sto vidimo ovo se uzdiglo na nivo drzavnog pitanja gde drzavni sluzbenici komentarisu ono za sta nemaju ovlascenja i time svesno uticu na tuzilastvo,e tu je problem,a ne sto neke javne licnost pobile u kafani

Samosvesna građanka

pre 2 godine

Nasilnici i ljubitelji nasilja uvek nađu opravdanje za nasiničko onašanje i da kritikuju i omalovažavaju sve koji su protiv nasilja.

Ahtung

pre 2 godine

Moral mora postojati i u javnoj kući, a kamo li u kafani hotela. Čemu to drsko dobacivanje eminentnom umetniku, koji je, uz to, još i pošao u toalet!?

Deus

pre 2 godine

Cekaj, vi i dalje lazete da ga je napao s ledja, iako se na snimku vidi da je prisao spreda?
(Milan, 29. avgust 2021 14:40)
---
Prisao mu je a da ga covek nije video, to je kao da je sledja. Nevidjen ga je i udario prvi put. Sramno se poneo Bjelogrlic. Nadam se da ce ga maksimalno kazniti. Ne samo za napad vec i za davanje laznog iskaza. Katarinu Radivojevic takodje zbog laznog svedocenja.

Бобан

pre 2 godine

Cekaj, vi i dalje lazete da ga je napao s ledja, iako se na snimku vidi da je prisao spreda?
(Milan, 29. avgust 2021 14:40)
Лаж је да га је напао с леђа.Међутим НАПАО је спреда.Јер да је ПРИШАО, донео би му можда пиће,започео разговор,руковао се...
Колико власт ради на подвајању народа,то исто ради и опозиција оправдавајући један класичан напад на особу која није била у ситуацији да се одбрани.

Vladan R

pre 2 godine

Cinjenica je, da se u zavisnosti od necijeg politickog opredeljenja, komentarisu dogadjaji i isti, opravdavaju i osudjuju. To vazi i za osobe na funkciji, kao i za obican narod. U krajnjem slucaju, neka i bude tako, ali kad je tako neka se gospoda iz nazovi gradjanske opcije ne pozivaju na vladavinu prava demokratuju, toleranciju i zakone. Jednostavno isti su ako ne i gori od radikalnih, jer se sve nesto predstavljau kao demokratsku fini i kulturni.

111

pre 2 godine

Bjleogrlica treba apsolutno anatemisati i izbaciti iz svakog javnog diskursa, zauvek.
O novcu za filmove i da ne pisem, on iz budzeta ne sme ni 1 dinar gradjana Srbije da dobije!
Pa neka ide kod srpskih neprijatelja po novac ali u Srbiji ne sme vise da uziva ni trenutka.
Nadam se da ce vlast tako i da uradi, bio bih razocaran ako bi taj smutljivac i huligan bio i dalje prisutan u bilo kom obliku u javnosti Srbije.

a

pre 2 godine

Drugosrbijanci i krvati likuju.Srbi razočarani.Ništa novo.Bijela uvek voleo pare i sad
ide ka bogatima.Čuvaće mu du.e kao i svim do sada.Knez Pavle na
primer.Isti su tim.

Рајко

pre 2 godine

Баш ме интересује, ко плаћа ове ботове који оправдавају џукачки напад носача мајице са ликом неког опскурног генерала армије БиХ на Гагу Антонијевића, сам носач мајице или браћа му,Хрвати и муслимани.

igor

pre 2 godine

Generacija Bjele u tuci nikada nije udarala one koji sede ili su na podu. Postojao je neki ferplej. Pogotovo ako nisu iz podzemlja. Sada i ta generacija probleme resava ovako. Tuzno.

je li sad bolje

pre 2 godine

Evo mene ste ubedili da ga je napao mučki iza ledja. Više verujem vama nego rodjenim očima. Da napao ga je sa ledja.
(Mile, 29. avgust 2021 10:50)

Al ste se zakačili za to "sa leđa". Evo nije sa leđa. Napao ga je na kvarno, sa strane separea, iznenada.

Vladimir

pre 2 godine

@Shigman

U kulturnim zemljama a i onima gde ima neke casti i etike napasti coveka koji sedi za stolom i pije kafu i udariti ga u lice smatra se napadom sa ledja, pogledaj snimak pa zamisli da sedis i da ti se tako nesto desi pa onda ponovo komentarisi. Morao je da se uzdrzi nije on neki balavac kojeg je psovka uvredila.

Sale

pre 2 godine

Itekako se pominje povod događaja a to je što je ovaj pijani siledžija ostao bez love na koju je unapred računao zahvaljujući ovome što sedi a tolike pare se ne opraštaju...

NoName

pre 2 godine

A jel' to vi gospodjo Marković dokazujete svoju nepristrasnost govoreći o Predragu Antonijevicu kao o drugu Gagi?
(Tebemi, 29. avgust 2021 12:04)

Nepristrasnost dokazuje snimak na kom se vidi da bitanga koja se odaziva na ime Bjela mučki udara čoveka koji sedi.

neutral fe

pre 2 godine

Баш ме интересује, ко плаћа ове ботове који оправдавају џукачки напад носача мајице са ликом неког опскурног генерала армије БиХ на Гагу Антонијевића, сам носач мајице или браћа му,Хрвати и муслимани.
(Рајко, 29. avgust 2021 11:20)

neki opskurni general? ima ime - Jovan, i prezime -Divjak, i inace je Srbin... njegovo je pravo da bira stranu, a inače je jos iz Jna imao reputaciju kao odlican vojskovodja.

NoName

pre 2 godine

jedini komenar vredan paznje

"Cinjenica da smo duboko polarizovano drustvo. Cinjenica je da ovi i ovakvi srbijanci koji su u taboru vladajuce partije dele nas jos vise na clanove vladajuce klike i ostale. Na srbe (ili kako rece drugosrbijance), i srbijance. A ja bih dodao i na inteligentne i ovakve. Gejeve i hetero. Patriote i patrijote.... nista lakse nego vladati duboko podeljenim drustvom a podela, logicno odgovara onima koji su na vlasti da bi vladali sto duze. Ako imate kapaciteta, mislite o tome
(Shole, 29. avgust 2021 12:02) "
(haylee, 29. avgust 2021 12:29)

Kakve bre veze ima vladajuća partija sa činjenicom da je ovaj pretukao onog drugog? Ono je NEDOPUSTIVO PONAŠANJE, a ovo sto ti pričaš je pokušaj da se ono opravda. Bjelogrlić zaslužuje OSUDU i društva i institucija, a svaki ovakav bedan pokušaj relativizacije nas je i doveo do toga da nam diriguju Cece, Jece, Bjele i Trivanke... Zaboga, čoveče, svojim očima si video da je on napao coveka koji sedi, šta tu tebi nije jasno?

Miloš Ilić

pre 2 godine

Jel si tužila kuče, jel to završeno?
(Delije Cikago, 29. avgust 2021 11:47)

Ako si u Čikagu zašto ne spavaš u 05 47 u nedelju ujutro?

Kosta

pre 2 godine

Sumadinac,kada budes sa drustvom u nekom lokalu,ja cu ti prici sa strane, i dok ti sedis,nabosti te na saku nekoliko puta,pa cu reci da si mi ti nesto uvredljivo dobacio,a ti ostani dosledan,pa me podrzi.Unapred ti zahvaljujem.

RCZ

pre 2 godine

Ma kad mi moralna gromada i čovek koji svoje političke principe smatra svetim, a lako je zaključiti kako je i sa ostalim karaktetnim osobinama, Jelena Trivan kaže da je danas nedelja ja se bez razmišljanja hvatam za kalendar da proverim.
Ona bukvalno ne ustaje iz kreveta bez interesa. Na žalost, njen i narodni interes su antagonistički postavljeni.
(Krajišnik, 29. avgust 2021 11:28)
Majkane , da nisi slucajno promasio temu ?! Pa kakve veze ima ko prica i kakvog je politickog morla , ako je ono sto prica ispravno ?

petar

pre 2 godine

Odmah da kazem, necu ni da znam ko je na vlasit, ali gospodja Trivan je u pravu 100% sto se tice bjelogrlica, nije u pitanju tuca vec divljacki napad uz ucesce jedne curke glumice koja bi ona da ga ubija, tuzno je isramaota da mozeta da podrzavate tog kabadahiju .

Shigman

pre 2 godine

"Sa ledja napao". Čekajte, vi hoćete da kažete da treba da verujemo vama a ne sopstvenim očima. Da li vi stvarno mislite da smo mi svi botovi.

Džigi

pre 2 godine

Čudan smo mi narod. Kada bi pustili snimljeni video bez objašnjenja ko je ko u napadu, svi bi osudili napadača. Ovako, svi nalaze opravdanje za isti. Imamo dva aršina, pa ih koristimo po potrebi. Stvarno jadno!

comi

pre 2 godine

sto bi rekao Balasevic:" i niko se nije pitao, gde se to nocu skitao"...
sta ce u cetiri ujutro u kaficu, nasi poznati umetnici...alkosi
e kome se mi divimo celoga zivota, tugooo...

šumadinac

pre 2 godine

Ne znam povod ovog nabadanja.
Al bjela nije napao ovog čika iznenada, stao je pred njega u zvizno ga...

Da ga je zamolio da izađu ispred, da li mislite da bi se ova mešina pomerila, Ne, ovo je bilo neizbežno.

A kao što rekoh na početku, ne znam da li je bilo neophodno... Na kraju krajeva, niko ne pominje povod događaja.

Krsta

pre 2 godine

Uprkos istini i sopstvenim očima evo i ja sam svedok na osnovu snimka da ga je Bjelogrlić napao sa ledja. Prošao je kroz zid i udario Gagu sa ledja!

Perica

pre 2 godine

@bozza snimak jasno pokazuje sta se desilo, a provokacije se ne vide, niti cuju na snimku, sto ce reci rekla kazala. Sve i da je ovaj provocirao Bjelu fizicki napad ne sme da se opravdava i mora biti kaznjen.

Pseudoharms

pre 2 godine

Nemam pojma šta se dogodilo, ali ako Bjelu ova kudi, to znači da mu treba dati orden. Ponavljam, ne znam o čemu se radi, ali istina i pravda moraju biti preko puta ove žene.

Boljševik

pre 2 godine

Morao je da se uzdrzi nije on neki balavac kojeg je psovka uvredila.
(Vladimir, 29. avgust 2021 10:56)

A ne kažeš da je onaj morao da se izdrži od psovanja. Ko se mača lati, od mača i gine. Svi su na sto gradi. Niko nije dužan da sluša uvrede, niti da od istih beži i sklanja se. A ko me uvrediš, budi spreman na odgovor svakog mogućeg tipa.

comi

pre 2 godine

najtuznije od svega je sto neko opravdava napad Bjelogrlica. Da li je moguce da komentarisete odakle je napao , koji su razlozi za napad...pa to je totalno nebitno u celoj prici. Lik je sedio, a on je dosao i napao ga, tu je kraj. sta se to desava u nasim glavama, da to podrzavamo??? Jedna poznata i uspesna osoba poput Bjelogrlica, to sebi nikada nebi smela dozvoliti na javnom mestu i tu je kraj.
Zar treba da se ubijamo zbog toga sto nas neko provocirao???

Ja

pre 2 godine

@U kulturnim zemljama a i onima gde ima neke casti i etike napasti coveka koji sedi za stolom i pije kafu i udariti ga u lice smatra se napadom sa ledja

U tim kulturnim zemljama ovaj "čovek" bi bio totalno nebitan lik i ne bi sedeo za stolom, već na nekom drugom mestu.

Oliver

pre 2 godine

Meni su najsmesniji i najnaivniji pojedinci koji apeluju na moral u politici. Ljudi,da li ste vi stvarno toliko infantilni da verujete da moral postoji u politici i to ne u Srbiji nego bilo gde i bilo kada? Je l' vi stvarno verujete da u Americi postoji moral u politici,da americka politika nije krcata njihovim Trivankama?? To se u Americi zove flip-flop,kad promenis misljenje za 180 stepeni i to se smatra potpuno legitimnim,samo pod uslovom da napravis jedan flip-flop po jednom pitanju,a ne beskonacno. Pri cemu je potpuno nebitan razlog zasto si napravio flip-flop,da li iz ubedjenja ili iz koristi. Dakle,Trivanka ima pravo i legalno i legitimno da promeni misljenje i partiju.Kome se to ne svidja,neka lepo glasa protiv nje na izborima,to je vrlo prosto. SAmo je vas problem sto ni ovi drugi nisu moralni,sto niko nije moralan u politici,heheh. Zato moj savet za vas: ako imate moral,nemojte se petljati u politiku,nije to za vas. Politika je za ovakve poput mene- prave laksiste sa jakim zelucem i teflonskim obrazom. Uostalom,zar nije onaj vas rekao: "Kome je do morala,nek ide u crkvu?" Sto ne slusate vasu ikonu,hehe??

Samosvesna građanka

pre 2 godine

Nasilnici i ljubitelji nasilja uvek nađu opravdanje za nasiničko onašanje i da kritikuju i omalovažavaju sve koji su protiv nasilja.

medjed

pre 2 godine

Uh, vase stavljanje na jednu od strana u ovom sukobu moze samo uticati da se stavimo na suprotnu stranu.... drugim recima, bolje da ste cutali gospodjo Trivan.

John

pre 2 godine

"ali smatra da to nije bila tuča, već napad"

Pa svaka tuča počenje napadom - neko mora prvi da udari.
A toliko "teško" ga je izmlatio da je ovaj koliko sutra zaređao da gostuje po televizijama...

Zohan

pre 2 godine

Mislim da svako ko je prevaren treba da uzme zakon u svoje ruke .... Srbija je zemlja puna prevaranata.... Sud tu ništa ne uradi osim da naplati svoj rad .... Ne može pomoći....
(Neko, 29. avgust 2021 10:45)

Upravo zato jedan deo javnosti podrzava Bjelin napad. Srbin teze prihvata nepravdu od nasilja.

DAVOR

pre 2 godine

Nije Bjela dobio ovacije zbog svog ponasanja. Vec sto je narodu pun kufer drzavnih reditelja, kulturnih komesara i slicnih. Koji ih je bilo u svim rezimima do sada. Evo primera iz okruzenja gde je drzavni reditelj u Hrvatskoj Vrdoljak bio nedodirljiv i mogao je da radi u svojoj bransi sta mu je cef. Ali od kada je po narudzbi tamosnjeg rezima snimio film i seriju "General" o Gotovini postao je za rezim i tamosnje nacose "sveta krava". Koji bi na slican nacin kao ovde ili jos gore reagovali da se njemu desilo ono sto se dedilo Antonijevicu.

Oliver

pre 2 godine

@neutral fe

Taj general je optuzen za mucko ubistvo 42 vojnika JNA u Dobrovoljačkoj ulici u Sarajevu. Za taj,klasican,ratni zlocin niko nikad nije odgovarao. Ako je to "uspešan vojskovodja",ocigledno imamo različite definicije "uspesnosti". I da,svako ima pravo da bira stranu,svako ima pravo da bira izdaju sopstvenog naroda,kao i ti uostalom.

Baki

pre 2 godine

Ova vlast godinama već vrši nasilje nad sistemom, pravom, strukom, kadrovima, običnim normalnim čovekom,... nasilje i tenzija su svuda oko nas. Pogledajte samo skupštinu na čega nam liči, pink, informer, , drugi tabloidi i televizije,... to sve siluje razum svakog čoveka sa IQ većim od 100. Nervoza i tenzija onda medju ljudima u redovima, u saobraćaju,... Ljudi su pod velikim nabojem i nije ni čudo da neko pukne s vremena na vreme. Ja se plašim da, ako se ova vlast ne prizove pameti, ne pukne kritična masa, a onda nikome neće biti dobro.

Dart Vader

pre 2 godine

Ne podržavam nasilje. Ni kad Bjelogrlić namlati "starca" (nekoliko godina starijeg od njega), ni kad nekog izmlate u Savamali ni kad neko istuče predsednikovog brata. Ali ovo JESTE kafanska tuča, bez obzira što je žrtva dvorski reditelj a napadač pristalica opozicije (?). Neka nezavisno sudstvo kaže svoju reč.

Shole

pre 2 godine

Drugosrbijanci i krvati likuju.Srbi razočarani.Ništa novo.Bijela uvek voleo pare i sad
ide ka bogatima.Čuvaće mu du.e kao i svim do sada.Knez Pavle na
primer.Isti su tim.

Cinjenica da smo duboko polarizovano drustvo. Cinjenica je da ovi i ovakvi srbijanci koji su u taboru vladajuce partije dele nas jos vise na clanove vladajuce klike i ostale. Na srbe (ili kako rece drugosrbijance), i srbijance. A ja bih dodao i na inteligentne i ovakve. Gejeve i hetero. Patriote i patrijote.... nista lakse nego vladati duboko podeljenim drustvom a podela, logicno odgovara onima koji su na vlasti da bi vladali sto duze. Ako imate kapaciteta, mislite o tome

Neko

pre 2 godine

Mislim da svako ko je prevaren treba da uzme zakon u svoje ruke .... Srbija je zemlja puna prevaranata.... Sud tu ništa ne uradi osim da naplati svoj rad .... Ne može pomoći....

MR

pre 2 godine

Jelena Trivan??? Ona još postoji u javnom svetu?oooooh moj Bogo…
(Nenad, 29. avgust 2021 10:38)

Čuvena komunistička funkcionerska familija Trivan....

Guns N Roses

pre 2 godine

neki opskurni general? ima ime - Jovan, i prezime -Divjak, i inace je Srbin... njegovo je pravo da bira stranu, a inače je jos iz Jna imao reputaciju kao odlican vojskovodja.
(neutral fe, 29. avgust 2021 12:08)

Inače je u JNA optužen za proneveru i da ne bi išao na robiju prebegao kod neprijatelja.

Beogradjanin

pre 2 godine

Mi smo duboko polarizovano drustvo i to je ono sto treba najvise da brine. Ja nemam pojma sta se desilo ali vidim navijacki diskurs i sa jedne i sa druge "strane". Da li je postalo nemoguce dogadjaje preneti na hladan i objektivan nacin bez navijanja i emotivne dramatizacije?

Lars

pre 2 godine

@neki su od političkog navijanja totalno izgubili kompas kad ne vide očito nasilje lika koji ima istoriju kabadahijskog ponašanja.
(dux, 29. avgust 2021 11:44)

Za kabadahijsko ponasanje je zaduzen sud a mi kao publika za ocenu Bjelinog profesionalnog rada. Za to zasluzuje aplauze i to stojece. Sto se tice P
politickog misljenja i tu ga podrzavam, samo neko ko ima korupcijske koristi od nje moze to da podrzava.

bozza

pre 2 godine

Kakve bre veze ima vladajuća partija sa činjenicom da je ovaj pretukao onog drugog? Ono je NEDOPUSTIVO PONAŠANJE, a ovo sto ti pričaš je pokušaj da se ono opravda. Bjelogrlić zaslužuje OSUDU i društva i institucija, a svaki ovakav bedan pokušaj relativizacije nas je i doveo do toga da nam diriguju Cece, Jece, Bjele i Trivanke... Zaboga, čoveče, svojim očima si video da je on napao coveka koji sedi, šta tu tebi nije jasno?
(NoName, 29. avgust 2021 15:02)

jasno mi je da se nasilje ne tolerise i da nije prihvatljiv oblik bilo kakvog ponasanja, niti treba i sme da bude. Nije mi jasno da se provokacije smatraju ptihvatljivim i legitimnim nacinom ponasanja i sredstvom da se postigne neki cilj. U tom smislu, dobio je sta je trazio, primitivno na primitivizam

Krajišnik

pre 2 godine

Ma kad mi moralna gromada i čovek koji svoje političke principe smatra svetim, a lako je zaključiti kako je i sa ostalim karaktetnim osobinama, Jelena Trivan kaže da je danas nedelja ja se bez razmišljanja hvatam za kalendar da proverim.
Ona bukvalno ne ustaje iz kreveta bez interesa. Na žalost, njen i narodni interes su antagonistički postavljeni.

Генетика

pre 2 godine

neutral fe@
Јован Дивјак је пред рат био опзужен за финансијске проневере у ЈНА - зато је и остао код муслимана јер га је чекао затвор на другој страни, само је по томе био познат, човек и војсковођа никад није био.

Deus

pre 2 godine

Cekaj, vi i dalje lazete da ga je napao s ledja, iako se na snimku vidi da je prisao spreda?
(Milan, 29. avgust 2021 14:40)
---
Prisao mu je a da ga covek nije video, to je kao da je sledja. Nevidjen ga je i udario prvi put. Sramno se poneo Bjelogrlic. Nadam se da ce ga maksimalno kazniti. Ne samo za napad vec i za davanje laznog iskaza. Katarinu Radivojevic takodje zbog laznog svedocenja.

Mili

pre 2 godine

Sada će ona lepo da nam objasni,ne znamo mi sami šta i kako da mislimo,ona je tu da razreši sve dilime,uvek i za sva vremena!😠😠😠😡😡😡

Bre!

pre 2 godine

Ljudi generalno gube strpljenje, i treba da Vas brine
(Ivan, 29. avgust 2021 10:41)

Da, ljudi gube strpljenje od botova koji ubedjuju sve oko sebe da je normalno da se navija za jednog lopova u sukobu sa drugim lopovom.
To je ono sto treba da brine botove. Oni sa vlasti i opozicije ce otici na kemerama, vas botoe nece niko ni zapamtiti kako se zovete.

Richard Harrow

pre 2 godine

Neverovatna je činjenica da Jelena Trivan i dalje opstaje u društveno - političkom životu ove države. Da sam na mestu Bjelogrlića, bio bih presrećan da me javno osuđuje jedna ovakva "ljudska gromada"...

Okrenem se, Batistuta! Gabriel?

pre 2 godine

(neutral fe, 29. avgust 2021 12:08)

Ma od tebe me ništa više ne iznenađuje. Da neko može biti baš toliki autošovinista to ne mogu da shvatim.

Miloš Ilić

pre 2 godine

Zna li se uopšte povod ovog udaranja koji ne opravdavam uopšte ali treba da se zna pravi razlog.
(BG, 29. avgust 2021 12:50)

Još pre 5 i više godina jer je Antonijević bio u nekoj komisiji za film i od tada njih dvojica imaju neki "nesporazum".

Milan

pre 2 godine

Ma kad mi moralna gromada i čovek koji svoje političke principe smatra svetim, a lako je zaključiti kako je i sa ostalim karaktetnim osobinama, Jelena Trivan kaže da je danas nedelja ja se bez razmišljanja hvatam za kalendar da proverim.
Ona bukvalno ne ustaje iz kreveta bez interesa. Na žalost, njen i narodni interes su antagonistički postavljeni.
(Krajišnik, 29. avgust 2021 11:28)
Majkane , da nisi slucajno promasio temu ?! Pa kakve veze ima ko prica i kakvog je politickog morla , ako je ono sto prica ispravno ?
(RCZ, 29. avgust 2021 12:22)

Upravo zato. Kad prica neko kao sto je Trivanka, najveca verovatnoca je da to nije istina.

gagi4

pre 2 godine

Ko je pa ova? A zašto je njeno mišljenje bitno?
(rassa, 29. avgust 2021 14:56)

E, kratka srpska pamet! Jelena Trivan je bila portparol Demokratske stranke, nekada vatreni protivnik Aleksandra Vucica, sada, verni poslusnik.

Бобан

pre 2 godine

Cekaj, vi i dalje lazete da ga je napao s ledja, iako se na snimku vidi da je prisao spreda?
(Milan, 29. avgust 2021 14:40)
Лаж је да га је напао с леђа.Међутим НАПАО је спреда.Јер да је ПРИШАО, донео би му можда пиће,започео разговор,руковао се...
Колико власт ради на подвајању народа,то исто ради и опозиција оправдавајући један класичан напад на особу која није била у ситуацији да се одбрани.

Čiča Miloje

pre 2 godine

Čudan smo mi narod. Kada bi pustili snimljeni video bez objašnjenja ko je ko u napadu, svi bi osudili napadača.

E neće biti... Svi bi rekli da niko nikog ne napada iz čista mira i bez razloga .... Mora da mu je ovaj napadnuti nešto dugovao...
Samo toliko o tvom zaključku... Ova dvojica me ne zanimaju.

Cinique

pre 2 godine

Jel ima neko iz Demokratske stranke sem Djindjica i Djilasa da nije presao u SNS?
(Vanja Grubač, 29. avgust 2021 16:58)
Nije ni Tadić, formalno. A faktički, prebacio je sve ostale. Ko je Tadića poznavao, ni Vučić mu neće teško pasti.

haylee

pre 2 godine

jedini komenar vredan paznje

"Cinjenica da smo duboko polarizovano drustvo. Cinjenica je da ovi i ovakvi srbijanci koji su u taboru vladajuce partije dele nas jos vise na clanove vladajuce klike i ostale. Na srbe (ili kako rece drugosrbijance), i srbijance. A ja bih dodao i na inteligentne i ovakve. Gejeve i hetero. Patriote i patrijote.... nista lakse nego vladati duboko podeljenim drustvom a podela, logicno odgovara onima koji su na vlasti da bi vladali sto duze. Ako imate kapaciteta, mislite o tome
(Shole, 29. avgust 2021 12:02) "

nebitan srbin

pre 2 godine

Gospodja mozda jeste zvrsila za profesora srpskog ali definitivno nije neko kome bih poverio svoje dete da ga uci vrednostima jer gospodja nema trunku vrednosti a kako da nesto sto nema prenese na nove generacije.

hm

pre 2 godine

Mi smo duboko polarizovano drustvo i to je ono sto treba najvise da brine. Ja nemam pojma sta se desilo ali vidim navijacki diskurs i sa jedne i sa druge "strane". Da li je postalo nemoguce dogadjaje preneti na hladan i objektivan nacin bez navijanja i emotivne dramatizacije?
(Beogradjanin, 29. avgust 2021 10:54)

Nažalost nije a tu 100% odgovornosti snose mediji...

Profa

pre 2 godine

Ljudi,Srbi,ove "moralne gromade" i Bjelogrlic i Antonijevic su u svadji zbog para,interesa,vlasti,moci a ne zbog nas koji navijamo za jednoga ili drugoga.. Obojica su miljenici vlasti ,ove ili one i koriste ih za svoje stranacke nebuloze...Dragan nije trebao da bije i tacka....Morao je prevazici taj poriv u sebi,kad te neko napadne verbalno,verbalno i odgovaras,ako krene fizicki imas pravo da se branis i to je tako i svi vi koji velicate jednog ili drugog znate da je tako...Mislite svojom glavom,znaci sukob je zbog novca a ne zbog "narodnog interesa"...

malo ja

pre 2 godine

Зар се овације не добијају због одлично одигране улоге?
Ово ме подсећа на историју српског позоришта. Наиме, у 19. веку, када су готово једине представе у тада Кнежевини Србији биле оне са тематиком боја на Косову, глумци који су играли кнеза Лазара и Милоша Обилића су били дочекивани, угошћени и спавали су код највећих газда у селу. Насупрот њима, они који су играли Мурата, Бајазита, Вука Бранковића су били принуђени да беже од сељана који су их јурили вилама и они су због тога неретко спавали на њивама и у шумама.
Нико нормалан не подржава насиље, али аплауз за одличну улогу не треба да изостане.

Vladimir Rolovic

pre 2 godine

@Oliver,
Koliko republikanaca je prešlo u demokratsku stranku kada je Bajden pobedio? A kada su demokrate uzele Kongres?
Tvoj pokušaj da ispadneš pametan i iznad opozicije je više nego patetičan. Vidi se da si bežao sa časova u Avkademiji za mlade vodje a možda nisi ni bio pozvan.

111

pre 2 godine

Bjleogrlica treba apsolutno anatemisati i izbaciti iz svakog javnog diskursa, zauvek.
O novcu za filmove i da ne pisem, on iz budzeta ne sme ni 1 dinar gradjana Srbije da dobije!
Pa neka ide kod srpskih neprijatelja po novac ali u Srbiji ne sme vise da uziva ni trenutka.
Nadam se da ce vlast tako i da uradi, bio bih razocaran ako bi taj smutljivac i huligan bio i dalje prisutan u bilo kom obliku u javnosti Srbije.

Čiča Miloje

pre 2 godine

U kulturnim zemljama a i onima gde ima neke casti i etike napasti coveka koji sedi za stolom i pije kafu...

Da li si siguran da se u kukturnim zemljama u 4 ujutru pije kafa... i ako se pije zašto se puje baš kafa...

nisam ja

pre 2 godine

al su ovi iz bivšeg režima visoko moralni ljudi. jedino što im nije ispod časti je da prihvate posao kad im ponudi sadašnji režim

Ahtung

pre 2 godine

Moral mora postojati i u javnoj kući, a kamo li u kafani hotela. Čemu to drsko dobacivanje eminentnom umetniku, koji je, uz to, još i pošao u toalet!?

Пера

pre 2 godine

Ја то видим овако. За свој рад и стваралаштво јесте заслужио овације. За физички обрачун у приватном животу заслужио је кривичну пријаву, суђење и адекватну казну. Посао и приватни живот су две одвојене ствари.

Djoka Fleger

pre 2 godine

U kom svojstvu ova gospodža daje izjavu? Nisam siguran da je Službeni Glasnik nadležan za ovakve dogadjaje ... ili za bilo šta.

Brejker

pre 2 godine

Sve se obrnulo u ovoj zemlji: umesto pametnih, sposobnih, stručnih i poštenih, za sve se pitanju glupi, nesposobni, nestručni, loopovi i lažovi. Ulizice i lenštine se bogate, a ljudi sa principom i dostojanstvom se blate i batinaju.

Драгивоје

pre 2 godine

принцип Талиона је најпоштенији...а куре ће то стојички издржати, јер
куре је куре.

kole

pre 2 godine

Sramota je da je ona na celu FCS, filmska infustrija nam je inace na niskim granama i umesto da FCS vodi neko ko je bar iz ove branse stavljaju nju koja nema veze sa filmom...

Vojvoda Stepa

pre 2 godine

Uopšte nije pitanje da li je Bjelogrlić imao razloga, povoda ili je isprovociran da pretuče bilo koga. Pitanje je pravne države da takve stvari ne dozvoli, a to znači da ako Bjelogrlić smatra da ga Antonijević lažno optužuje za korupciju ili za nuđenje mita ili šta god, onda treba i on njega da tuži i te stvari da rešava na sudu. Pa ako je u pravu može i da mu uzme velike pare za odštetu, klevetu i povredu ugleda i časti. To on i dalje može da uradi, ali za ovo što je već uradio mora da odgovara.

haha

pre 2 godine

Dodaje da ne zna šta se tačno desilo, komentarišući navode da je Bjelogrlić reagovao na dobacivanja Antonijevića.
---------------------------------------------------------------------------

Cekaj, ne znas sta se tacno desilo, al' ces to sto ne znas da komentarises na televiziji?

Drama, triler, Trivan

pre 2 godine

DS je svojevremeno izgubio izbore izmedju ostalog ponajvise zbog Jelena Trivan. Posle presla u SNS pa je bila nesto u Sluzbenom Glasniku, a evo je vec i filmskoj industriji

Krajišnik

pre 2 godine

Ma kad mi moralna gromada i čovek koji svoje političke principe smatra svetim, a lako je zaključiti kako je i sa ostalim karaktetnim osobinama, Jelena Trivan kaže da je danas nedelja ja se bez razmišljanja hvatam za kalendar da proverim.
Ona bukvalno ne ustaje iz kreveta bez interesa. Na žalost, njen i narodni interes su antagonistički postavljeni.
(Krajišnik, 29. avgust 2021 11:28)
Majkane , da nisi slucajno promasio temu ?! Pa kakve veze ima ko prica i kakvog je politickog morla , ako je ono sto prica ispravno ?
(RCZ, 29. avgust 2021 12:22)
Apsolutno si u pravu, u ovakvom društvu ni nema veze ko priča. Zato nam društvo i jeste takvo i biće sve dok ne postane bitno ko priča.
Da je Bjela pogrešio niko ne spori, čak ni on. Ali da Jelena Trivan priča bilo šta o Bjeligrliću, ma o filmskoj umetnosti uopšte, je nedopustivo. Zbog interesa da ostane na mestu na kome nikako ne bi smela da se nalazi. A znamo svi kako je tu došla.
Zato ako tebi nije bitno ko priča, razmisli još jednom o svemu. Pa ako ni tad ne shvatiš ponavljaj prethodni korak sve dok ne vidiš smisao.
Ja drugi savet jednostavno nemam.

koala voice

pre 2 godine

@comi
A sta mislis da li bi iko podrzavao Bjelogrlica da vlast ovo nije zloupotrebila i iskoristila za dnevnopoliticke svrhe deleci gradjane na nase i njihove.I da li bi uopste i saznali za tucu da je bilo obrnuto.Svesno su polarizovali narod a onda satro glume moral,i iznenadjeni povratnom reakcijom.U normalnim zemljama ovo bi iskljucivo bila tema i posao sudije za prekrsaje,ali kao sto vidimo ovo se uzdiglo na nivo drzavnog pitanja gde drzavni sluzbenici komentarisu ono za sta nemaju ovlascenja i time svesno uticu na tuzilastvo,e tu je problem,a ne sto neke javne licnost pobile u kafani

ja

pre 2 godine

Mene zabrinjava što se ti i dalje pojavljuješ u medijima, i to sa pravom da kometarišeš druge, što znači da mi idalje gvacamo u devedesete.

Vladan R

pre 2 godine

Cinjenica je, da se u zavisnosti od necijeg politickog opredeljenja, komentarisu dogadjaji i isti, opravdavaju i osudjuju. To vazi i za osobe na funkciji, kao i za obican narod. U krajnjem slucaju, neka i bude tako, ali kad je tako neka se gospoda iz nazovi gradjanske opcije ne pozivaju na vladavinu prava demokratuju, toleranciju i zakone. Jednostavno isti su ako ne i gori od radikalnih, jer se sve nesto predstavljau kao demokratsku fini i kulturni.