Četvrtak, 29.07.2021.

14:00

Nina i Novak u polufinalu Igara!

Nina Stojanović i Novak Đoković plasirali su se u polufinale Olimpijskih igara!

Izvor: B92

Nina i Novak u polufinalu Igara! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

121 Komentari

Sortiraj po:

Just sayin'

pre 2 godine

Pa s obzirom da je godinama preskakao DK,da je na ranijim olimpijskim igrama isao da se provodi
(cope, 29. jul 2021 16:52)

Aj ne rise leba ti.
Kakvo ti to zadovoljstvo pruza da lazes a znas da svi znaju da lazes?

misterX

pre 2 godine

Samo da vas podsetim da je jos uvek 20 20 20
(Milos, 29. jul 2021 15:26)

#
#
#

2018 12 20 16
2018 12 20 17
2018 13 20 17
2018 14 20 17
2019 15 20 17
2019 15 20 18
2019 16 20 18
2019 16 20 19
2020 17 20 19
2020 17 20 20
2021 18 20 20
2021 19 20 20
2021 20 20 20

Herr

pre 2 godine

Kad samo pogledate komentare od danas za muske parove kako je to miki maus sport i kakva su se sve potcjenjivanja dala procitati pa usporedim s ovima sada za mjesovite parove koji se ne igraju ama bas nigdje nego na GS turnirima i to samo zbog tradicije mozete lako shvatiti da samo svoje cjenite a sve tude mrzite..i nema tu nekog objasnjenja, jednostavno ste takvi, uvjek i u svemu bolji od drugih.. Iskrene Cestitke Novaku i Nini jer ja u njihovom uspjehu ne vidim nista lose .. Naprotiv!

Riki

pre 2 godine

@ (Young Erotica PFC, 29. jul 2021 15:49)

Da da skroz si objektivan, pogotovo sto je Kubot na nivou igre Djokovica. Bas realno razmisljanje od tebe.

zemunski kej

pre 2 godine

Nina izvini nisam ni znao kako izgledas. Zahvaljujuci Novaku postaces izuzetno popularna jos ako osvojite medalju tvoj zivot vise nece biti isti. Zivot se promeni za nekoliko dana a Novak je tek pre dve nedelje odlucio dA ide u Tokio. Nina je zgodna i dobra devojka ,nenapadna.

Stipe

pre 2 godine

Jel oni koji su za muške parove komentirali da to nitko ne gleda i da je to bez veze,isto misle i za mješovite parove!?Ljudi,zar vas nije sramota?Svaki sport i svaka medalja iziskuje mnogo truda,rada i odricanja,pa imaju istu vrijednost!

slaven osijek

pre 2 godine

@Mario

Nemoj nas zasmijavat! Ja kao Hrvat i bivsi tenisac kazem da je Srbija veca teniska nacija od nas. Srbi su imali po pet prvih na svijetu a Hrvatska nikad nijednog ni tenisaca ni tenisacicu. Hrvatska je rang Njemacke u povijesti tenisa. Srbija rang Spanjolske i Svicarske. Iznad su samo Amerikanci i Australci. Hrvatska do Ivanisevica nije znala sto je tenis a Srbija je vec imala Moniku. Dosta izmisljanja. Ne sramoti nas ovdje.

Antex

pre 2 godine

Hahh vidi ovog sto se usporedjuje sa
...... Svaka cast najboljem Novaku, ali nije to tenis i tradicija. Hrvatska je uvek bila teniska zemlja a vi od pojave Novaka. Pola vas saznalo ko je Boba pre 10 godina.
(Mario, 29. jul 2021 14:19)

Hahahah, da li si ti doista realan da nas usporedjujes u tenisu sa Srbima? Frende, Srbi samo u posljednjih 17 godina imaju preko 30 GS u muskom i zenskom singlu, muskom doublu i mjesovitom dublu. U tome razdoblju imali su dvije prve tenisacice svijeta, prvog double tenisaca svijeta i imaju najveceg tenisaca u povijesti! Imaju osvojen Davis Cup, ATP Cup i finale Fed Kupa. Srbija je imala 3 tenisacice i 2 tenisaca sluzbeno prva na svijetu. Sunarodnjace, doista se nadam da si trol.

HanSolo

pre 2 godine

Nece nolo nikad biti goat
(Milos, 29. jul 2021 15:36)

On je već goat.. A ti si niko i ništa.. Siguran sam da si jedan hrvatijanac bez posla i živata..

DzoniBGood

pre 2 godine

svaka čast Novaku,dečko igra po dva meča na dan,a neki se nisu ni udostojili da lično kažu srpskoj javnosti da neće igrati za Srbiju na olimpijadi,već su to uradili preko posrednika. Novaku naklon do poda, jer on je primer kako se voli svoja zemlja. Bravo Nole i samo napred,pa kad osvojiš dva zlata na olimpijadi onda da još uzmeš i titulu na USA open i svima da zatvoriš ljubomorna usta. Pozz

MARKO

pre 2 godine

Jel partneri u miksu dele istu svlačionicu. Pitam onako, bezveze.
(sve je to normalno., 29. jul 2021 14:21)

Da brate tuširaju se zajedno, jedno drugom trljaju leđa hahaha :D

cope

pre 2 godine

@Zoran
Pa s obzirom da je godinama preskakao DK,da je na ranijim olimpijskim igrama isao da se provodi,i da je pored tog od ovog naroda obozavan kao da je Isus licno,istog naroda koji neke druge sportiste za odustajanja hoce da zive spale,ovo je apsolutno najmanje sto on moze da uradi,bukvalno u istoriji sporta se nije niko toliko uzdigao kao Djokovic u Srbiji,i sad jos treba da mu zahvaljujemo sto koristi svoju priliku koja mu se otvorila kao nikom i kakvu nikad nece vise imati,veliki su oni koji su branili ovu zemlju od ratova i bolestina,ovo su samo telesne vestine,skupo placena zabava,i zaista manimo se preterivanja i preuvelicavanja

dare

pre 2 godine

S obzirom na to da se povela još jedna laička priča u dobu kada smo najbliži dostupnosti informacija, a opet nikad manje informisanih, činjenice moraju razočarati sve komentatore koji su miks dubl videli kao Nininu priliku za nacionalnu penziju i nagradu države za medalju.

Ništa lakše od odlaska na zvaničan sajt WTA i na profilu Nine Stojanović vidite da je devojka samo ove godine od tenisa zaradila $450 261, dok je u karijeri ta cifra $1 118 209.

Kako volite brojeve, ako je zlato sa OI tri puta prosečna plata (pominjala se cifra oko 150 000 dinara, ali ajde da zaokružimo na $1500), to znači da je Nina sa samo 25 godina zaradila 1118209 / 1500 = 745 meseci nacionalne zlatne olimpijske penzije ili 745 / 12 = 62 godine.

Devojka koja je u top100 u singlu i top50 u dublu, što joj sigurno donosi glavni žreb na idućem US openu, za poraz u prvom kolu će dobiti $61 000, a kako će se naći i u dublu, ispadanjem u prvom kolu $15 000 (nagrada je $30 000 po timu). Dakle, njen put u Ameriku kroz koju nedelju i dva "revijalna" meča joj donose minimum $76 000 ili više od 4 godine nacionalne zlatne olimpijske penzije. E sad, poraz u drugom kolu singla je $100 000 (ne sabira se), a dubla $25 000 po takmičarki. Ubode dva zrna (takvu je smatrate) i hop $125 000 u tri-četiri dana ili skoro 7 godina penzije.
(Dilan Dog, 29. jul 2021 14:03)

GO SPO DI NE! Gospodine.

koala voice

pre 2 godine

I naravno niko da pohvali Ninu koja je i vise doprinela pobedi,i onda ljudi ocekuju da sportisti ginu za majku Srbiju,gde 10 godina samo jedan covek se podrzava i velica,

budite istrajni

pre 2 godine

Bravo Nina, sjajna si. Za Novaka već znamo da je fenomenalan i nenadmašan, ali Ninina smirenost i dobra igra su i te kako za pohvalu.
Odlično su se uklopili, puno sreće u i uspeha za dalje...

Zg

pre 2 godine

Hrvati uzeli zlato i srebro u dublu a Srbi ve uzeti singl i mix...gospodo sa zapada zatvorite akademije,ugasite svjetlo i pometite! Zato i nismo vise zajedno jer znaju oni ...vide

dragan

pre 2 godine

Najviše me raduje povratak posle nekog vremena odličnih komentara Dilana Doga... Nedostajao si pravim ljubiteljima tenisa i naravno svih naših igrača pozdrav

GoranRS

pre 2 godine

Zaista me već nekoliko olimpijskih igara koje pratim sve više i više nervira ovo kako organizatori ali i međunarodni olimpijski odbor pravi raspored i satnice .
Nije ovo samo vezano sad za naše sportiste i Novaka već za sve..
Gdje je logika npr. staviti da plivači u nekim disciplinama u par sati plivaju i polufinale i finale , ili kod sprint utrka u atletici .
Zar im nije u interesu da sportaši odmorniji dolaze u finale i da postignu i bolje rezultate .
Tako i tenis sada dan za danom .
Košarka npr u grupi utakmica na svaka tri dana a onda na kraju završnicu strpaju u 4 dana. Ludost

Aleksej

pre 2 godine

Goat Nole hvala mu na svemu, ladno ce covek u individualnom sportu da nam donese dve medalje. A inace Novak nam je pored mnogo srece doneo i titulu Dejvis kupa kao i Atp kupa prosle godine. Tesla u sportu je Novak Djokovic nema sta kaoa dole.

deb'o_mačak

pre 2 godine

Sve mogu da razumem ali toliku mržnju prema svom sunarodniku koji je pri tom najbolji na svetu u onom čime se bavi zaista ne mogu. Koji je to kompleks, kakva trauma iz detinjstva?

dusan

pre 2 godine

Zasto Nina servira prva u drugom setu? Stvarno ne razumem.
(Pedja, 29. jul 2021 14:45)

Zasto bi ti bilo sta razumeo? Sedi, uzivaj, gledaj...

veliki strumf

pre 2 godine

Kakav miks, sjajan miks. Odlično se dopunjuju. Vidi se da Nole retko igra dubl, ponekad krene u stranu gde je Nina i ostavi svoju stranu praznu ali to su sitnice. Izvanredno funkcionišu zajedno. Nadamo se na 2 finala sutra! Veseo dan u Hurgadi. Malo su ga pokvarile košarkašice...

remax

pre 2 godine

Честитке за полуфинале!
Занимљиво да је Новак данас у минут провео исто времена у миксу као и у синглу, по 1ч и 12 мин.
Знамо какав је то змај коме су свакодневни мечеви од по 2 и више сата уобичајена ствар, па нимало не бринем да ће бити сасвим одморан за Зверева.
Треба честитати и Кравицу, после такве музичке каријере играти тенис на ОИ, свака част.

JPR24

pre 2 godine

Koliko je veliki Nole! Igra za Srbiju u 2 kategorije, po ovoj vrucini, gde ljude bukvalno iznose sa terena, on igra 2 meca dnevno. On zeli da bude GOAT, ali njemu i te dve medalje nece nista znaciti u toj trci, jer se to ne vrednuje puno u tenisu. Ne pominje niko da Nadal ima medalju, ili Agasi. A koliko malo zvucnih imena ima u osvajacima, dovoljno govori koliko je nebitno. Ali je bitno za nasu zemlju i nas, tako da hvala ti Nole!
(Zoran, 29. jul 2021 14:42)

Nije bitno u suštini kad je tenis u pitanju, Ali na vidiku je Zlatni Slem, jedino je Stefi Graf uspela uzeti sva četiri Gs i Zlato na Oi, a ta se pamti zbog svega ostalog. Kad bi Nole još uzeo zlatnu i u singlu, i u miksu, ajme ovi pljuvaci na sajtu bi odmah naručili aparate pred U.S Open , ionako već patosiraju od muke !

Baltazar

pre 2 godine

Imam utisak da će Nemci kopirati Brazilce i posle meča izraziti nezadovoljstvo Novakovim prodornim pogledom i načinom kako drži reket.

Young Erotica PFC

pre 2 godine

Svaka čast, ali nažalost mislim da im je polufinale limit, i borba za treće mesto. Karacev i ova Ruskinja su izbacili Hubota i Švjontekovu koji su bili prvi favoriti u miks dublu. Nadamo se najboljem, ali mislim da je to to.

Marko

pre 2 godine

Nole neće osvojiti Zlatni Grend Slem već Dupli Zlatni Grend Slem :) , hajde da vidimo šta će onda da nađu da mu osporavaju :)) Šalim se malo.., ali stvarno Nina i Nole izgledaju kao super tim!! I jedno veliko bravo za Ninu! Napred N&N !! Idemooo!

Vuja neznalica

pre 2 godine

Mario, skidamo vam kapu!
Ali zbog rezultata u boćanju, gađanju glinenih golubova i jedriličarstvu.
A tenis ne uzimajte u usta, nego se poklonite do zemlje jednom, jedinom, najvećem, Bogu tenisa!

O da

pre 2 godine

Nole hvala ti sto si nas!U moru sjajnih,vrhunskih sportista koje je Srbija iznedrila,Novak je apsolutno najveci koji je ikad hodao!Drago mi je sto zivim bas u vremenu u kojem ova legenda igra!

Podgorica

pre 2 godine

Trebace mu odmor sjutra za Zvereva. Cim zavrsite dubl odma u krevet i odradite jedan kondicioni da budete oboje spremni za sjutra. Idemo, bre!

goran

pre 2 godine

Hvala bogu,pa ovi zto nesto kao zameraju su u manjini...inace kakvi smo,nismo ni zasluzili jednog Novaka,a ni ostale sportiste...A ovi sto dup...nisu mrdnuli iz fotelje drze predavanje onima sto od rane mladosti treniraju po 8 sati dnevno...

pc, Niš

pre 2 godine

Ovaj čovek je vanzemaljac! Bojao sam se da li će izdržati nadljudske napore a sada mu od sveg srca želim da srećno završi započeti posao.

hip hop

pre 2 godine

bravo Dilane. znas da Ameri dobijaju $35,000 za zlato, a nema penzije? kako mi, 8x manja ekonomija po glavi stanovnika od Amera mozemo da imamo 3x vece nagrade za medalju?

Mario

pre 2 godine

marko27, jaoooj druze, pa jel to znaci i da ste veca teniska sila od Australije, Francuske i Svedske jer imate Novaka sa 20 gs titula? Covece promasio si temu. Hrvatska jeste veca teniska nacija od Srbije i zasto je to tesko priznati. Mi priznajemo da je Novak goat.

szobi

pre 2 godine

Ljudi moji, pa zar je moguće da smo dušmanima tolike komplekse nabili pa da ne znaju šta da rade više od muke nego da pišu ovde glupe trolovske komentare??
Mogu samo da nas mrze oni što nas ne vole!

Dilan Dog

pre 2 godine

S obzirom na to da se povela još jedna laička priča u dobu kada smo najbliži dostupnosti informacija, a opet nikad manje informisanih, činjenice moraju razočarati sve komentatore koji su miks dubl videli kao Nininu priliku za nacionalnu penziju i nagradu države za medalju.

Ništa lakše od odlaska na zvaničan sajt WTA i na profilu Nine Stojanović vidite da je devojka samo ove godine od tenisa zaradila $450 261, dok je u karijeri ta cifra $1 118 209.

Kako volite brojeve, ako je zlato sa OI tri puta prosečna plata (pominjala se cifra oko 150 000 dinara, ali ajde da zaokružimo na $1500), to znači da je Nina sa samo 25 godina zaradila 1118209 / 1500 = 745 meseci nacionalne zlatne olimpijske penzije ili 745 / 12 = 62 godine.

Devojka koja je u top100 u singlu i top50 u dublu, što joj sigurno donosi glavni žreb na idućem US openu, za poraz u prvom kolu će dobiti $61 000, a kako će se naći i u dublu, ispadanjem u prvom kolu $15 000 (nagrada je $30 000 po timu). Dakle, njen put u Ameriku kroz koju nedelju i dva "revijalna" meča joj donose minimum $76 000 ili više od 4 godine nacionalne zlatne olimpijske penzije. E sad, poraz u drugom kolu singla je $100 000 (ne sabira se), a dubla $25 000 po takmičarki. Ubode dva zrna (takvu je smatrate) i hop $125 000 u tri-četiri dana ili skoro 7 godina penzije.

123

pre 2 godine

Singl i dubl su dva različita sporta, koji nemaju previše dodirnih tačaka. Devojka je odlična igračica, a Nolo je rešio da se žrtvuje i da proba da pomogne svojoj zemlji iako to nije njegova zona komfora.

Moggio

pre 2 godine

Vi znate da nase Nolo ovo ne igra za sebe zbog smesne konkurencije i lakog dolaska do medalje nego zbog majcice Srbije i da pomogne Nini? Niste to znali?

Bocko

pre 2 godine

Dilane, dosta od tog novca odlazi na trenera, smestaj, porez, putovanja i ko zna sta jos. Daj Boze da joj ostane pola. Ja sam za nacionalna priznanja, jer vrhunski sport zahteva velika odricanja i mnogi nisu sposobni za novu karijeru u necem drugom. Jedino i ja mislim da su nagrade za medalje prevelike.

Axl

pre 2 godine

Je l realno da Hrvati čim naprave neki uspeh automatski počnu da sebe stavljaju u prvi plan, ispred Srbije?! Tolika doza licemerstva, bezobrazluka i nepoštovanja je meni nezamisliva. Mislio sam da je ova priča završena, ali očigledno nije, bili su mirni u rupama pa su sad izmigoljili posle novog uspeha i opet, po ko zna koji put, sve po starom... Dakle, da ponovim. Srbija je zemlja tenisa, i sa manjom tradicijom je mnogo uspešnija od Hrvatske. Imamo najvećeg u singlu, jednu od najvećih u ženskom singlu, Anu Ivanović, JJ, Jelenu Dokić dok je predstavljala našu zemlju. U dublu Živojinovića i Zimonjića, evo smeše nam se medalje na "globalno najprestižnijem sportskom takmičenju" u singlu i mešovitim parovima, imamo i timske uspehe... Za padobrance, kad uzmeš papir i po vertikali ga podeliš na pola, u jednoj polovini napišeše uspehe srpskih tenisera, a u drugoj hrvatskih, i na kraju kad ispod toga podvučeš crtu, ne preostaje ti ništa drugo nego da prihvatiš realnost :)

Uh, smoriše ovi padobranci iz Hr. Ajmo mešoviti dubl, samo da ne izgore od želje za zlatom i Nina ne poklekne pred pritiskom, za 'ludog' GOAT se više nema šta reći, po ovim uslovima on hladan kao špricer, max fokusiran, gladan uspeha za svoju zemlju... I da, dok pišem ovo, nalazim se nedaleko od "Jokićevog" hipodroma :(. Jedan je No1e, najbolji sportista ikad!

Lawyer

pre 2 godine

Vidi se pad u Djokovicevoj igri... Poslednja dva gema trokira, zastaje, dvoumi se, a to nije dobro... Ne znam šta da kažem, svaka čast Hrvatima što su nas I OVAJ PUT prevazišli u svakom smislu.

marko27

pre 2 godine

Hahh vidi ovog sto se usporedjuje sa nama u tenisu. Druze imamo 2 gs singl sampiona u muskoj konkurenciji, DC sa 2 generacije, 4 top 10 igraca, Ljubo i Ivanisevic bili 2 na listi, zenskog gs sampiona, u dublovima xy igraca, pogledaj samo koliko titula u dublu, prestizni Atp turnir, Pilicevu akademiju koji je stvorio Novaka i doneo vam Dc, toliko teniskih klubova koji su puni dece koja treniraju. Svaka cast najboljem Novaku, ali nije to tenis i tradicija. Hrvatska je uvek bila teniska zemlja a vi od pojave Novaka. Pola vas saznalo ko je Boba pre 10 godina.
(Mario, 29. jul 2021 14:19)

Taj nas jedan je osvojio GS toliko da Hrvatska to nece dostici dokle god postojala, a i taj jedan je najbolji igrac svih vremena.
Kada se na to doda da bi u istom/slicnom rangu bila i Monika Seles da se nije dogodilo to sto se dogodilo je suverena dominacija u muskom/zenskom tenisu u odnosu na vas.

Dilan Dog

pre 2 godine

bravo Dilane. znas da Ameri dobijaju $35,000 za zlato, a nema penzije? kako mi, 8x manja ekonomija po glavi stanovnika od Amera mozemo da imamo 3x vece nagrade za medalju?
(hip hop, 29. jul 2021 14:21)

Ako ćeš baš te Amere, svaki savez ima svoj fond i nijedan olimpijac nikada nije ostao bez hleba.
Nemoj svoje frustracije ispoljavati nad sportistima. Ne mogu ti ovi ljudi biti krivi što ti familija i prijatelji ćute nad uništavanjem države "jer posao", a ti ih očigledno hrabriš, jer su ti najveći problem sportske penzije.

lal

pre 2 godine

bravo Dilane. znas da Ameri dobijaju $35,000 za zlato, a nema penzije? kako mi, 8x manja ekonomija po glavi stanovnika od Amera mozemo da imamo 3x vece nagrade za medalju?
(hip hop, 29. jul 2021 14:21)
oni ce da osvoje 20x vise medalja, pa izracunaj... i ne zaboravi da pomnozis sve ekipne medalje sa brojem osvajaca...
pritom ti ameri treniraju u idealnim uslovima, imaju maksimalnu podrsku drzave u svemu, cak i kada su u pitanju nedozvoljena sredstva... nasi osvajaju medalje iz garaze... tako da mozes uporediti i novac koji je potrosen u toku ciklusa (i to za sve sportiste, gde vecina nikada ne osvoji medalju), a ne samo direktne nagrade zbog uspeha na samim igrama...

Zoran

pre 2 godine

Koliko je veliki Nole! Igra za Srbiju u 2 kategorije, po ovoj vrucini, gde ljude bukvalno iznose sa terena, on igra 2 meca dnevno. On zeli da bude GOAT, ali njemu i te dve medalje nece nista znaciti u toj trci, jer se to ne vrednuje puno u tenisu. Ne pominje niko da Nadal ima medalju, ili Agasi. A koliko malo zvucnih imena ima u osvajacima, dovoljno govori koliko je nebitno. Ali je bitno za nasu zemlju i nas, tako da hvala ti Nole!

Goksi

pre 2 godine

Nolo majstore ako moze lepse ponasanje nego juce protiv Brazilaca. Ne treba ti to. Svakako nam je imidz u svetu takav kakav je pa nam jos tvoj doprinos tome ne treba.

VR

pre 2 godine

Svaka čast svakom našem olimpijcu bez obzira da li osvojio ili ne medalju.
Što se tiče Novaka Đokovića kao da je osvojio i u dublu i u singlu zlatne medalje. Zaista treba imati srce volju i DUŠU i igrati dva meča dnevno.
Samo napred i od sveg srca želim ti da uspeš u osvajanju medalja.
Još jednom BRAVO i HVALA

Zoran

pre 2 godine

Koliko je veliki Nole! Igra za Srbiju u 2 kategorije, po ovoj vrucini, gde ljude bukvalno iznose sa terena, on igra 2 meca dnevno. On zeli da bude GOAT, ali njemu i te dve medalje nece nista znaciti u toj trci, jer se to ne vrednuje puno u tenisu. Ne pominje niko da Nadal ima medalju, ili Agasi. A koliko malo zvucnih imena ima u osvajacima, dovoljno govori koliko je nebitno. Ali je bitno za nasu zemlju i nas, tako da hvala ti Nole!

szobi

pre 2 godine

Ljudi moji, pa zar je moguće da smo dušmanima tolike komplekse nabili pa da ne znaju šta da rade više od muke nego da pišu ovde glupe trolovske komentare??
Mogu samo da nas mrze oni što nas ne vole!

Dilan Dog

pre 2 godine

S obzirom na to da se povela još jedna laička priča u dobu kada smo najbliži dostupnosti informacija, a opet nikad manje informisanih, činjenice moraju razočarati sve komentatore koji su miks dubl videli kao Nininu priliku za nacionalnu penziju i nagradu države za medalju.

Ništa lakše od odlaska na zvaničan sajt WTA i na profilu Nine Stojanović vidite da je devojka samo ove godine od tenisa zaradila $450 261, dok je u karijeri ta cifra $1 118 209.

Kako volite brojeve, ako je zlato sa OI tri puta prosečna plata (pominjala se cifra oko 150 000 dinara, ali ajde da zaokružimo na $1500), to znači da je Nina sa samo 25 godina zaradila 1118209 / 1500 = 745 meseci nacionalne zlatne olimpijske penzije ili 745 / 12 = 62 godine.

Devojka koja je u top100 u singlu i top50 u dublu, što joj sigurno donosi glavni žreb na idućem US openu, za poraz u prvom kolu će dobiti $61 000, a kako će se naći i u dublu, ispadanjem u prvom kolu $15 000 (nagrada je $30 000 po timu). Dakle, njen put u Ameriku kroz koju nedelju i dva "revijalna" meča joj donose minimum $76 000 ili više od 4 godine nacionalne zlatne olimpijske penzije. E sad, poraz u drugom kolu singla je $100 000 (ne sabira se), a dubla $25 000 po takmičarki. Ubode dva zrna (takvu je smatrate) i hop $125 000 u tri-četiri dana ili skoro 7 godina penzije.

marko27

pre 2 godine

Hahh vidi ovog sto se usporedjuje sa nama u tenisu. Druze imamo 2 gs singl sampiona u muskoj konkurenciji, DC sa 2 generacije, 4 top 10 igraca, Ljubo i Ivanisevic bili 2 na listi, zenskog gs sampiona, u dublovima xy igraca, pogledaj samo koliko titula u dublu, prestizni Atp turnir, Pilicevu akademiju koji je stvorio Novaka i doneo vam Dc, toliko teniskih klubova koji su puni dece koja treniraju. Svaka cast najboljem Novaku, ali nije to tenis i tradicija. Hrvatska je uvek bila teniska zemlja a vi od pojave Novaka. Pola vas saznalo ko je Boba pre 10 godina.
(Mario, 29. jul 2021 14:19)

Taj nas jedan je osvojio GS toliko da Hrvatska to nece dostici dokle god postojala, a i taj jedan je najbolji igrac svih vremena.
Kada se na to doda da bi u istom/slicnom rangu bila i Monika Seles da se nije dogodilo to sto se dogodilo je suverena dominacija u muskom/zenskom tenisu u odnosu na vas.

123

pre 2 godine

Singl i dubl su dva različita sporta, koji nemaju previše dodirnih tačaka. Devojka je odlična igračica, a Nolo je rešio da se žrtvuje i da proba da pomogne svojoj zemlji iako to nije njegova zona komfora.

VR

pre 2 godine

Svaka čast svakom našem olimpijcu bez obzira da li osvojio ili ne medalju.
Što se tiče Novaka Đokovića kao da je osvojio i u dublu i u singlu zlatne medalje. Zaista treba imati srce volju i DUŠU i igrati dva meča dnevno.
Samo napred i od sveg srca želim ti da uspeš u osvajanju medalja.
Još jednom BRAVO i HVALA

Dilan Dog

pre 2 godine

bravo Dilane. znas da Ameri dobijaju $35,000 za zlato, a nema penzije? kako mi, 8x manja ekonomija po glavi stanovnika od Amera mozemo da imamo 3x vece nagrade za medalju?
(hip hop, 29. jul 2021 14:21)

Ako ćeš baš te Amere, svaki savez ima svoj fond i nijedan olimpijac nikada nije ostao bez hleba.
Nemoj svoje frustracije ispoljavati nad sportistima. Ne mogu ti ovi ljudi biti krivi što ti familija i prijatelji ćute nad uništavanjem države "jer posao", a ti ih očigledno hrabriš, jer su ti najveći problem sportske penzije.

remax

pre 2 godine

Честитке за полуфинале!
Занимљиво да је Новак данас у минут провео исто времена у миксу као и у синглу, по 1ч и 12 мин.
Знамо какав је то змај коме су свакодневни мечеви од по 2 и више сата уобичајена ствар, па нимало не бринем да ће бити сасвим одморан за Зверева.
Треба честитати и Кравицу, после такве музичке каријере играти тенис на ОИ, свака част.

Aleksej

pre 2 godine

Goat Nole hvala mu na svemu, ladno ce covek u individualnom sportu da nam donese dve medalje. A inace Novak nam je pored mnogo srece doneo i titulu Dejvis kupa kao i Atp kupa prosle godine. Tesla u sportu je Novak Djokovic nema sta kaoa dole.

Axl

pre 2 godine

Je l realno da Hrvati čim naprave neki uspeh automatski počnu da sebe stavljaju u prvi plan, ispred Srbije?! Tolika doza licemerstva, bezobrazluka i nepoštovanja je meni nezamisliva. Mislio sam da je ova priča završena, ali očigledno nije, bili su mirni u rupama pa su sad izmigoljili posle novog uspeha i opet, po ko zna koji put, sve po starom... Dakle, da ponovim. Srbija je zemlja tenisa, i sa manjom tradicijom je mnogo uspešnija od Hrvatske. Imamo najvećeg u singlu, jednu od najvećih u ženskom singlu, Anu Ivanović, JJ, Jelenu Dokić dok je predstavljala našu zemlju. U dublu Živojinovića i Zimonjića, evo smeše nam se medalje na "globalno najprestižnijem sportskom takmičenju" u singlu i mešovitim parovima, imamo i timske uspehe... Za padobrance, kad uzmeš papir i po vertikali ga podeliš na pola, u jednoj polovini napišeše uspehe srpskih tenisera, a u drugoj hrvatskih, i na kraju kad ispod toga podvučeš crtu, ne preostaje ti ništa drugo nego da prihvatiš realnost :)

Uh, smoriše ovi padobranci iz Hr. Ajmo mešoviti dubl, samo da ne izgore od želje za zlatom i Nina ne poklekne pred pritiskom, za 'ludog' GOAT se više nema šta reći, po ovim uslovima on hladan kao špricer, max fokusiran, gladan uspeha za svoju zemlju... I da, dok pišem ovo, nalazim se nedaleko od "Jokićevog" hipodroma :(. Jedan je No1e, najbolji sportista ikad!

pc, Niš

pre 2 godine

Ovaj čovek je vanzemaljac! Bojao sam se da li će izdržati nadljudske napore a sada mu od sveg srca želim da srećno završi započeti posao.

Bocko

pre 2 godine

Dilane, dosta od tog novca odlazi na trenera, smestaj, porez, putovanja i ko zna sta jos. Daj Boze da joj ostane pola. Ja sam za nacionalna priznanja, jer vrhunski sport zahteva velika odricanja i mnogi nisu sposobni za novu karijeru u necem drugom. Jedino i ja mislim da su nagrade za medalje prevelike.

lal

pre 2 godine

bravo Dilane. znas da Ameri dobijaju $35,000 za zlato, a nema penzije? kako mi, 8x manja ekonomija po glavi stanovnika od Amera mozemo da imamo 3x vece nagrade za medalju?
(hip hop, 29. jul 2021 14:21)
oni ce da osvoje 20x vise medalja, pa izracunaj... i ne zaboravi da pomnozis sve ekipne medalje sa brojem osvajaca...
pritom ti ameri treniraju u idealnim uslovima, imaju maksimalnu podrsku drzave u svemu, cak i kada su u pitanju nedozvoljena sredstva... nasi osvajaju medalje iz garaze... tako da mozes uporediti i novac koji je potrosen u toku ciklusa (i to za sve sportiste, gde vecina nikada ne osvoji medalju), a ne samo direktne nagrade zbog uspeha na samim igrama...

Zg

pre 2 godine

Hrvati uzeli zlato i srebro u dublu a Srbi ve uzeti singl i mix...gospodo sa zapada zatvorite akademije,ugasite svjetlo i pometite! Zato i nismo vise zajedno jer znaju oni ...vide

goran

pre 2 godine

Hvala bogu,pa ovi zto nesto kao zameraju su u manjini...inace kakvi smo,nismo ni zasluzili jednog Novaka,a ni ostale sportiste...A ovi sto dup...nisu mrdnuli iz fotelje drze predavanje onima sto od rane mladosti treniraju po 8 sati dnevno...

veliki strumf

pre 2 godine

Kakav miks, sjajan miks. Odlično se dopunjuju. Vidi se da Nole retko igra dubl, ponekad krene u stranu gde je Nina i ostavi svoju stranu praznu ali to su sitnice. Izvanredno funkcionišu zajedno. Nadamo se na 2 finala sutra! Veseo dan u Hurgadi. Malo su ga pokvarile košarkašice...

deb'o_mačak

pre 2 godine

Sve mogu da razumem ali toliku mržnju prema svom sunarodniku koji je pri tom najbolji na svetu u onom čime se bavi zaista ne mogu. Koji je to kompleks, kakva trauma iz detinjstva?

Vuja neznalica

pre 2 godine

Mario, skidamo vam kapu!
Ali zbog rezultata u boćanju, gađanju glinenih golubova i jedriličarstvu.
A tenis ne uzimajte u usta, nego se poklonite do zemlje jednom, jedinom, najvećem, Bogu tenisa!

slaven osijek

pre 2 godine

@Mario

Nemoj nas zasmijavat! Ja kao Hrvat i bivsi tenisac kazem da je Srbija veca teniska nacija od nas. Srbi su imali po pet prvih na svijetu a Hrvatska nikad nijednog ni tenisaca ni tenisacicu. Hrvatska je rang Njemacke u povijesti tenisa. Srbija rang Spanjolske i Svicarske. Iznad su samo Amerikanci i Australci. Hrvatska do Ivanisevica nije znala sto je tenis a Srbija je vec imala Moniku. Dosta izmisljanja. Ne sramoti nas ovdje.

GoranRS

pre 2 godine

Zaista me već nekoliko olimpijskih igara koje pratim sve više i više nervira ovo kako organizatori ali i međunarodni olimpijski odbor pravi raspored i satnice .
Nije ovo samo vezano sad za naše sportiste i Novaka već za sve..
Gdje je logika npr. staviti da plivači u nekim disciplinama u par sati plivaju i polufinale i finale , ili kod sprint utrka u atletici .
Zar im nije u interesu da sportaši odmorniji dolaze u finale i da postignu i bolje rezultate .
Tako i tenis sada dan za danom .
Košarka npr u grupi utakmica na svaka tri dana a onda na kraju završnicu strpaju u 4 dana. Ludost

Baltazar

pre 2 godine

Imam utisak da će Nemci kopirati Brazilce i posle meča izraziti nezadovoljstvo Novakovim prodornim pogledom i načinom kako drži reket.

O da

pre 2 godine

Nole hvala ti sto si nas!U moru sjajnih,vrhunskih sportista koje je Srbija iznedrila,Novak je apsolutno najveci koji je ikad hodao!Drago mi je sto zivim bas u vremenu u kojem ova legenda igra!

MARKO

pre 2 godine

Jel partneri u miksu dele istu svlačionicu. Pitam onako, bezveze.
(sve je to normalno., 29. jul 2021 14:21)

Da brate tuširaju se zajedno, jedno drugom trljaju leđa hahaha :D

dragan

pre 2 godine

Najviše me raduje povratak posle nekog vremena odličnih komentara Dilana Doga... Nedostajao si pravim ljubiteljima tenisa i naravno svih naših igrača pozdrav

JPR24

pre 2 godine

Koliko je veliki Nole! Igra za Srbiju u 2 kategorije, po ovoj vrucini, gde ljude bukvalno iznose sa terena, on igra 2 meca dnevno. On zeli da bude GOAT, ali njemu i te dve medalje nece nista znaciti u toj trci, jer se to ne vrednuje puno u tenisu. Ne pominje niko da Nadal ima medalju, ili Agasi. A koliko malo zvucnih imena ima u osvajacima, dovoljno govori koliko je nebitno. Ali je bitno za nasu zemlju i nas, tako da hvala ti Nole!
(Zoran, 29. jul 2021 14:42)

Nije bitno u suštini kad je tenis u pitanju, Ali na vidiku je Zlatni Slem, jedino je Stefi Graf uspela uzeti sva četiri Gs i Zlato na Oi, a ta se pamti zbog svega ostalog. Kad bi Nole još uzeo zlatnu i u singlu, i u miksu, ajme ovi pljuvaci na sajtu bi odmah naručili aparate pred U.S Open , ionako već patosiraju od muke !

Antex

pre 2 godine

Hahh vidi ovog sto se usporedjuje sa
...... Svaka cast najboljem Novaku, ali nije to tenis i tradicija. Hrvatska je uvek bila teniska zemlja a vi od pojave Novaka. Pola vas saznalo ko je Boba pre 10 godina.
(Mario, 29. jul 2021 14:19)

Hahahah, da li si ti doista realan da nas usporedjujes u tenisu sa Srbima? Frende, Srbi samo u posljednjih 17 godina imaju preko 30 GS u muskom i zenskom singlu, muskom doublu i mjesovitom dublu. U tome razdoblju imali su dvije prve tenisacice svijeta, prvog double tenisaca svijeta i imaju najveceg tenisaca u povijesti! Imaju osvojen Davis Cup, ATP Cup i finale Fed Kupa. Srbija je imala 3 tenisacice i 2 tenisaca sluzbeno prva na svijetu. Sunarodnjace, doista se nadam da si trol.

budite istrajni

pre 2 godine

Bravo Nina, sjajna si. Za Novaka već znamo da je fenomenalan i nenadmašan, ali Ninina smirenost i dobra igra su i te kako za pohvalu.
Odlično su se uklopili, puno sreće u i uspeha za dalje...

Podgorica

pre 2 godine

Trebace mu odmor sjutra za Zvereva. Cim zavrsite dubl odma u krevet i odradite jedan kondicioni da budete oboje spremni za sjutra. Idemo, bre!

dusan

pre 2 godine

Zasto Nina servira prva u drugom setu? Stvarno ne razumem.
(Pedja, 29. jul 2021 14:45)

Zasto bi ti bilo sta razumeo? Sedi, uzivaj, gledaj...

DzoniBGood

pre 2 godine

svaka čast Novaku,dečko igra po dva meča na dan,a neki se nisu ni udostojili da lično kažu srpskoj javnosti da neće igrati za Srbiju na olimpijadi,već su to uradili preko posrednika. Novaku naklon do poda, jer on je primer kako se voli svoja zemlja. Bravo Nole i samo napred,pa kad osvojiš dva zlata na olimpijadi onda da još uzmeš i titulu na USA open i svima da zatvoriš ljubomorna usta. Pozz

Marko

pre 2 godine

Nole neće osvojiti Zlatni Grend Slem već Dupli Zlatni Grend Slem :) , hajde da vidimo šta će onda da nađu da mu osporavaju :)) Šalim se malo.., ali stvarno Nina i Nole izgledaju kao super tim!! I jedno veliko bravo za Ninu! Napred N&N !! Idemooo!

dare

pre 2 godine

S obzirom na to da se povela još jedna laička priča u dobu kada smo najbliži dostupnosti informacija, a opet nikad manje informisanih, činjenice moraju razočarati sve komentatore koji su miks dubl videli kao Nininu priliku za nacionalnu penziju i nagradu države za medalju.

Ništa lakše od odlaska na zvaničan sajt WTA i na profilu Nine Stojanović vidite da je devojka samo ove godine od tenisa zaradila $450 261, dok je u karijeri ta cifra $1 118 209.

Kako volite brojeve, ako je zlato sa OI tri puta prosečna plata (pominjala se cifra oko 150 000 dinara, ali ajde da zaokružimo na $1500), to znači da je Nina sa samo 25 godina zaradila 1118209 / 1500 = 745 meseci nacionalne zlatne olimpijske penzije ili 745 / 12 = 62 godine.

Devojka koja je u top100 u singlu i top50 u dublu, što joj sigurno donosi glavni žreb na idućem US openu, za poraz u prvom kolu će dobiti $61 000, a kako će se naći i u dublu, ispadanjem u prvom kolu $15 000 (nagrada je $30 000 po timu). Dakle, njen put u Ameriku kroz koju nedelju i dva "revijalna" meča joj donose minimum $76 000 ili više od 4 godine nacionalne zlatne olimpijske penzije. E sad, poraz u drugom kolu singla je $100 000 (ne sabira se), a dubla $25 000 po takmičarki. Ubode dva zrna (takvu je smatrate) i hop $125 000 u tri-četiri dana ili skoro 7 godina penzije.
(Dilan Dog, 29. jul 2021 14:03)

GO SPO DI NE! Gospodine.

Moggio

pre 2 godine

Vi znate da nase Nolo ovo ne igra za sebe zbog smesne konkurencije i lakog dolaska do medalje nego zbog majcice Srbije i da pomogne Nini? Niste to znali?

zemunski kej

pre 2 godine

Nina izvini nisam ni znao kako izgledas. Zahvaljujuci Novaku postaces izuzetno popularna jos ako osvojite medalju tvoj zivot vise nece biti isti. Zivot se promeni za nekoliko dana a Novak je tek pre dve nedelje odlucio dA ide u Tokio. Nina je zgodna i dobra devojka ,nenapadna.

HanSolo

pre 2 godine

Nece nolo nikad biti goat
(Milos, 29. jul 2021 15:36)

On je već goat.. A ti si niko i ništa.. Siguran sam da si jedan hrvatijanac bez posla i živata..

Stipe

pre 2 godine

Jel oni koji su za muške parove komentirali da to nitko ne gleda i da je to bez veze,isto misle i za mješovite parove!?Ljudi,zar vas nije sramota?Svaki sport i svaka medalja iziskuje mnogo truda,rada i odricanja,pa imaju istu vrijednost!

Just sayin'

pre 2 godine

Pa s obzirom da je godinama preskakao DK,da je na ranijim olimpijskim igrama isao da se provodi
(cope, 29. jul 2021 16:52)

Aj ne rise leba ti.
Kakvo ti to zadovoljstvo pruza da lazes a znas da svi znaju da lazes?

misterX

pre 2 godine

Samo da vas podsetim da je jos uvek 20 20 20
(Milos, 29. jul 2021 15:26)

#
#
#

2018 12 20 16
2018 12 20 17
2018 13 20 17
2018 14 20 17
2019 15 20 17
2019 15 20 18
2019 16 20 18
2019 16 20 19
2020 17 20 19
2020 17 20 20
2021 18 20 20
2021 19 20 20
2021 20 20 20

hip hop

pre 2 godine

bravo Dilane. znas da Ameri dobijaju $35,000 za zlato, a nema penzije? kako mi, 8x manja ekonomija po glavi stanovnika od Amera mozemo da imamo 3x vece nagrade za medalju?

Herr

pre 2 godine

Kad samo pogledate komentare od danas za muske parove kako je to miki maus sport i kakva su se sve potcjenjivanja dala procitati pa usporedim s ovima sada za mjesovite parove koji se ne igraju ama bas nigdje nego na GS turnirima i to samo zbog tradicije mozete lako shvatiti da samo svoje cjenite a sve tude mrzite..i nema tu nekog objasnjenja, jednostavno ste takvi, uvjek i u svemu bolji od drugih.. Iskrene Cestitke Novaku i Nini jer ja u njihovom uspjehu ne vidim nista lose .. Naprotiv!

Riki

pre 2 godine

@ (Young Erotica PFC, 29. jul 2021 15:49)

Da da skroz si objektivan, pogotovo sto je Kubot na nivou igre Djokovica. Bas realno razmisljanje od tebe.

koala voice

pre 2 godine

I naravno niko da pohvali Ninu koja je i vise doprinela pobedi,i onda ljudi ocekuju da sportisti ginu za majku Srbiju,gde 10 godina samo jedan covek se podrzava i velica,

Goksi

pre 2 godine

Nolo majstore ako moze lepse ponasanje nego juce protiv Brazilaca. Ne treba ti to. Svakako nam je imidz u svetu takav kakav je pa nam jos tvoj doprinos tome ne treba.

Mario

pre 2 godine

marko27, jaoooj druze, pa jel to znaci i da ste veca teniska sila od Australije, Francuske i Svedske jer imate Novaka sa 20 gs titula? Covece promasio si temu. Hrvatska jeste veca teniska nacija od Srbije i zasto je to tesko priznati. Mi priznajemo da je Novak goat.

Young Erotica PFC

pre 2 godine

Svaka čast, ali nažalost mislim da im je polufinale limit, i borba za treće mesto. Karacev i ova Ruskinja su izbacili Hubota i Švjontekovu koji su bili prvi favoriti u miks dublu. Nadamo se najboljem, ali mislim da je to to.

cope

pre 2 godine

@Zoran
Pa s obzirom da je godinama preskakao DK,da je na ranijim olimpijskim igrama isao da se provodi,i da je pored tog od ovog naroda obozavan kao da je Isus licno,istog naroda koji neke druge sportiste za odustajanja hoce da zive spale,ovo je apsolutno najmanje sto on moze da uradi,bukvalno u istoriji sporta se nije niko toliko uzdigao kao Djokovic u Srbiji,i sad jos treba da mu zahvaljujemo sto koristi svoju priliku koja mu se otvorila kao nikom i kakvu nikad nece vise imati,veliki su oni koji su branili ovu zemlju od ratova i bolestina,ovo su samo telesne vestine,skupo placena zabava,i zaista manimo se preterivanja i preuvelicavanja

Lawyer

pre 2 godine

Vidi se pad u Djokovicevoj igri... Poslednja dva gema trokira, zastaje, dvoumi se, a to nije dobro... Ne znam šta da kažem, svaka čast Hrvatima što su nas I OVAJ PUT prevazišli u svakom smislu.

Lawyer

pre 2 godine

Vidi se pad u Djokovicevoj igri... Poslednja dva gema trokira, zastaje, dvoumi se, a to nije dobro... Ne znam šta da kažem, svaka čast Hrvatima što su nas I OVAJ PUT prevazišli u svakom smislu.

Goksi

pre 2 godine

Nolo majstore ako moze lepse ponasanje nego juce protiv Brazilaca. Ne treba ti to. Svakako nam je imidz u svetu takav kakav je pa nam jos tvoj doprinos tome ne treba.

Moggio

pre 2 godine

Vi znate da nase Nolo ovo ne igra za sebe zbog smesne konkurencije i lakog dolaska do medalje nego zbog majcice Srbije i da pomogne Nini? Niste to znali?

Mario

pre 2 godine

marko27, jaoooj druze, pa jel to znaci i da ste veca teniska sila od Australije, Francuske i Svedske jer imate Novaka sa 20 gs titula? Covece promasio si temu. Hrvatska jeste veca teniska nacija od Srbije i zasto je to tesko priznati. Mi priznajemo da je Novak goat.

cope

pre 2 godine

@Zoran
Pa s obzirom da je godinama preskakao DK,da je na ranijim olimpijskim igrama isao da se provodi,i da je pored tog od ovog naroda obozavan kao da je Isus licno,istog naroda koji neke druge sportiste za odustajanja hoce da zive spale,ovo je apsolutno najmanje sto on moze da uradi,bukvalno u istoriji sporta se nije niko toliko uzdigao kao Djokovic u Srbiji,i sad jos treba da mu zahvaljujemo sto koristi svoju priliku koja mu se otvorila kao nikom i kakvu nikad nece vise imati,veliki su oni koji su branili ovu zemlju od ratova i bolestina,ovo su samo telesne vestine,skupo placena zabava,i zaista manimo se preterivanja i preuvelicavanja

hip hop

pre 2 godine

bravo Dilane. znas da Ameri dobijaju $35,000 za zlato, a nema penzije? kako mi, 8x manja ekonomija po glavi stanovnika od Amera mozemo da imamo 3x vece nagrade za medalju?

Young Erotica PFC

pre 2 godine

Svaka čast, ali nažalost mislim da im je polufinale limit, i borba za treće mesto. Karacev i ova Ruskinja su izbacili Hubota i Švjontekovu koji su bili prvi favoriti u miks dublu. Nadamo se najboljem, ali mislim da je to to.

koala voice

pre 2 godine

I naravno niko da pohvali Ninu koja je i vise doprinela pobedi,i onda ljudi ocekuju da sportisti ginu za majku Srbiju,gde 10 godina samo jedan covek se podrzava i velica,

Herr

pre 2 godine

Kad samo pogledate komentare od danas za muske parove kako je to miki maus sport i kakva su se sve potcjenjivanja dala procitati pa usporedim s ovima sada za mjesovite parove koji se ne igraju ama bas nigdje nego na GS turnirima i to samo zbog tradicije mozete lako shvatiti da samo svoje cjenite a sve tude mrzite..i nema tu nekog objasnjenja, jednostavno ste takvi, uvjek i u svemu bolji od drugih.. Iskrene Cestitke Novaku i Nini jer ja u njihovom uspjehu ne vidim nista lose .. Naprotiv!

Zoran

pre 2 godine

Koliko je veliki Nole! Igra za Srbiju u 2 kategorije, po ovoj vrucini, gde ljude bukvalno iznose sa terena, on igra 2 meca dnevno. On zeli da bude GOAT, ali njemu i te dve medalje nece nista znaciti u toj trci, jer se to ne vrednuje puno u tenisu. Ne pominje niko da Nadal ima medalju, ili Agasi. A koliko malo zvucnih imena ima u osvajacima, dovoljno govori koliko je nebitno. Ali je bitno za nasu zemlju i nas, tako da hvala ti Nole!

Axl

pre 2 godine

Je l realno da Hrvati čim naprave neki uspeh automatski počnu da sebe stavljaju u prvi plan, ispred Srbije?! Tolika doza licemerstva, bezobrazluka i nepoštovanja je meni nezamisliva. Mislio sam da je ova priča završena, ali očigledno nije, bili su mirni u rupama pa su sad izmigoljili posle novog uspeha i opet, po ko zna koji put, sve po starom... Dakle, da ponovim. Srbija je zemlja tenisa, i sa manjom tradicijom je mnogo uspešnija od Hrvatske. Imamo najvećeg u singlu, jednu od najvećih u ženskom singlu, Anu Ivanović, JJ, Jelenu Dokić dok je predstavljala našu zemlju. U dublu Živojinovića i Zimonjića, evo smeše nam se medalje na "globalno najprestižnijem sportskom takmičenju" u singlu i mešovitim parovima, imamo i timske uspehe... Za padobrance, kad uzmeš papir i po vertikali ga podeliš na pola, u jednoj polovini napišeše uspehe srpskih tenisera, a u drugoj hrvatskih, i na kraju kad ispod toga podvučeš crtu, ne preostaje ti ništa drugo nego da prihvatiš realnost :)

Uh, smoriše ovi padobranci iz Hr. Ajmo mešoviti dubl, samo da ne izgore od želje za zlatom i Nina ne poklekne pred pritiskom, za 'ludog' GOAT se više nema šta reći, po ovim uslovima on hladan kao špricer, max fokusiran, gladan uspeha za svoju zemlju... I da, dok pišem ovo, nalazim se nedaleko od "Jokićevog" hipodroma :(. Jedan je No1e, najbolji sportista ikad!

Dilan Dog

pre 2 godine

S obzirom na to da se povela još jedna laička priča u dobu kada smo najbliži dostupnosti informacija, a opet nikad manje informisanih, činjenice moraju razočarati sve komentatore koji su miks dubl videli kao Nininu priliku za nacionalnu penziju i nagradu države za medalju.

Ništa lakše od odlaska na zvaničan sajt WTA i na profilu Nine Stojanović vidite da je devojka samo ove godine od tenisa zaradila $450 261, dok je u karijeri ta cifra $1 118 209.

Kako volite brojeve, ako je zlato sa OI tri puta prosečna plata (pominjala se cifra oko 150 000 dinara, ali ajde da zaokružimo na $1500), to znači da je Nina sa samo 25 godina zaradila 1118209 / 1500 = 745 meseci nacionalne zlatne olimpijske penzije ili 745 / 12 = 62 godine.

Devojka koja je u top100 u singlu i top50 u dublu, što joj sigurno donosi glavni žreb na idućem US openu, za poraz u prvom kolu će dobiti $61 000, a kako će se naći i u dublu, ispadanjem u prvom kolu $15 000 (nagrada je $30 000 po timu). Dakle, njen put u Ameriku kroz koju nedelju i dva "revijalna" meča joj donose minimum $76 000 ili više od 4 godine nacionalne zlatne olimpijske penzije. E sad, poraz u drugom kolu singla je $100 000 (ne sabira se), a dubla $25 000 po takmičarki. Ubode dva zrna (takvu je smatrate) i hop $125 000 u tri-četiri dana ili skoro 7 godina penzije.

szobi

pre 2 godine

Ljudi moji, pa zar je moguće da smo dušmanima tolike komplekse nabili pa da ne znaju šta da rade više od muke nego da pišu ovde glupe trolovske komentare??
Mogu samo da nas mrze oni što nas ne vole!

Stipe

pre 2 godine

Jel oni koji su za muške parove komentirali da to nitko ne gleda i da je to bez veze,isto misle i za mješovite parove!?Ljudi,zar vas nije sramota?Svaki sport i svaka medalja iziskuje mnogo truda,rada i odricanja,pa imaju istu vrijednost!

Bocko

pre 2 godine

Dilane, dosta od tog novca odlazi na trenera, smestaj, porez, putovanja i ko zna sta jos. Daj Boze da joj ostane pola. Ja sam za nacionalna priznanja, jer vrhunski sport zahteva velika odricanja i mnogi nisu sposobni za novu karijeru u necem drugom. Jedino i ja mislim da su nagrade za medalje prevelike.

Vuja neznalica

pre 2 godine

Mario, skidamo vam kapu!
Ali zbog rezultata u boćanju, gađanju glinenih golubova i jedriličarstvu.
A tenis ne uzimajte u usta, nego se poklonite do zemlje jednom, jedinom, najvećem, Bogu tenisa!

Podgorica

pre 2 godine

Trebace mu odmor sjutra za Zvereva. Cim zavrsite dubl odma u krevet i odradite jedan kondicioni da budete oboje spremni za sjutra. Idemo, bre!

123

pre 2 godine

Singl i dubl su dva različita sporta, koji nemaju previše dodirnih tačaka. Devojka je odlična igračica, a Nolo je rešio da se žrtvuje i da proba da pomogne svojoj zemlji iako to nije njegova zona komfora.

Dilan Dog

pre 2 godine

bravo Dilane. znas da Ameri dobijaju $35,000 za zlato, a nema penzije? kako mi, 8x manja ekonomija po glavi stanovnika od Amera mozemo da imamo 3x vece nagrade za medalju?
(hip hop, 29. jul 2021 14:21)

Ako ćeš baš te Amere, svaki savez ima svoj fond i nijedan olimpijac nikada nije ostao bez hleba.
Nemoj svoje frustracije ispoljavati nad sportistima. Ne mogu ti ovi ljudi biti krivi što ti familija i prijatelji ćute nad uništavanjem države "jer posao", a ti ih očigledno hrabriš, jer su ti najveći problem sportske penzije.

VR

pre 2 godine

Svaka čast svakom našem olimpijcu bez obzira da li osvojio ili ne medalju.
Što se tiče Novaka Đokovića kao da je osvojio i u dublu i u singlu zlatne medalje. Zaista treba imati srce volju i DUŠU i igrati dva meča dnevno.
Samo napred i od sveg srca želim ti da uspeš u osvajanju medalja.
Još jednom BRAVO i HVALA

remax

pre 2 godine

Честитке за полуфинале!
Занимљиво да је Новак данас у минут провео исто времена у миксу као и у синглу, по 1ч и 12 мин.
Знамо какав је то змај коме су свакодневни мечеви од по 2 и више сата уобичајена ствар, па нимало не бринем да ће бити сасвим одморан за Зверева.
Треба честитати и Кравицу, после такве музичке каријере играти тенис на ОИ, свака част.

zemunski kej

pre 2 godine

Nina izvini nisam ni znao kako izgledas. Zahvaljujuci Novaku postaces izuzetno popularna jos ako osvojite medalju tvoj zivot vise nece biti isti. Zivot se promeni za nekoliko dana a Novak je tek pre dve nedelje odlucio dA ide u Tokio. Nina je zgodna i dobra devojka ,nenapadna.

marko27

pre 2 godine

Hahh vidi ovog sto se usporedjuje sa nama u tenisu. Druze imamo 2 gs singl sampiona u muskoj konkurenciji, DC sa 2 generacije, 4 top 10 igraca, Ljubo i Ivanisevic bili 2 na listi, zenskog gs sampiona, u dublovima xy igraca, pogledaj samo koliko titula u dublu, prestizni Atp turnir, Pilicevu akademiju koji je stvorio Novaka i doneo vam Dc, toliko teniskih klubova koji su puni dece koja treniraju. Svaka cast najboljem Novaku, ali nije to tenis i tradicija. Hrvatska je uvek bila teniska zemlja a vi od pojave Novaka. Pola vas saznalo ko je Boba pre 10 godina.
(Mario, 29. jul 2021 14:19)

Taj nas jedan je osvojio GS toliko da Hrvatska to nece dostici dokle god postojala, a i taj jedan je najbolji igrac svih vremena.
Kada se na to doda da bi u istom/slicnom rangu bila i Monika Seles da se nije dogodilo to sto se dogodilo je suverena dominacija u muskom/zenskom tenisu u odnosu na vas.

DzoniBGood

pre 2 godine

svaka čast Novaku,dečko igra po dva meča na dan,a neki se nisu ni udostojili da lično kažu srpskoj javnosti da neće igrati za Srbiju na olimpijadi,već su to uradili preko posrednika. Novaku naklon do poda, jer on je primer kako se voli svoja zemlja. Bravo Nole i samo napred,pa kad osvojiš dva zlata na olimpijadi onda da još uzmeš i titulu na USA open i svima da zatvoriš ljubomorna usta. Pozz

slaven osijek

pre 2 godine

@Mario

Nemoj nas zasmijavat! Ja kao Hrvat i bivsi tenisac kazem da je Srbija veca teniska nacija od nas. Srbi su imali po pet prvih na svijetu a Hrvatska nikad nijednog ni tenisaca ni tenisacicu. Hrvatska je rang Njemacke u povijesti tenisa. Srbija rang Spanjolske i Svicarske. Iznad su samo Amerikanci i Australci. Hrvatska do Ivanisevica nije znala sto je tenis a Srbija je vec imala Moniku. Dosta izmisljanja. Ne sramoti nas ovdje.

lal

pre 2 godine

bravo Dilane. znas da Ameri dobijaju $35,000 za zlato, a nema penzije? kako mi, 8x manja ekonomija po glavi stanovnika od Amera mozemo da imamo 3x vece nagrade za medalju?
(hip hop, 29. jul 2021 14:21)
oni ce da osvoje 20x vise medalja, pa izracunaj... i ne zaboravi da pomnozis sve ekipne medalje sa brojem osvajaca...
pritom ti ameri treniraju u idealnim uslovima, imaju maksimalnu podrsku drzave u svemu, cak i kada su u pitanju nedozvoljena sredstva... nasi osvajaju medalje iz garaze... tako da mozes uporediti i novac koji je potrosen u toku ciklusa (i to za sve sportiste, gde vecina nikada ne osvoji medalju), a ne samo direktne nagrade zbog uspeha na samim igrama...

Zg

pre 2 godine

Hrvati uzeli zlato i srebro u dublu a Srbi ve uzeti singl i mix...gospodo sa zapada zatvorite akademije,ugasite svjetlo i pometite! Zato i nismo vise zajedno jer znaju oni ...vide

dusan

pre 2 godine

Zasto Nina servira prva u drugom setu? Stvarno ne razumem.
(Pedja, 29. jul 2021 14:45)

Zasto bi ti bilo sta razumeo? Sedi, uzivaj, gledaj...

GoranRS

pre 2 godine

Zaista me već nekoliko olimpijskih igara koje pratim sve više i više nervira ovo kako organizatori ali i međunarodni olimpijski odbor pravi raspored i satnice .
Nije ovo samo vezano sad za naše sportiste i Novaka već za sve..
Gdje je logika npr. staviti da plivači u nekim disciplinama u par sati plivaju i polufinale i finale , ili kod sprint utrka u atletici .
Zar im nije u interesu da sportaši odmorniji dolaze u finale i da postignu i bolje rezultate .
Tako i tenis sada dan za danom .
Košarka npr u grupi utakmica na svaka tri dana a onda na kraju završnicu strpaju u 4 dana. Ludost

pc, Niš

pre 2 godine

Ovaj čovek je vanzemaljac! Bojao sam se da li će izdržati nadljudske napore a sada mu od sveg srca želim da srećno završi započeti posao.

dragan

pre 2 godine

Najviše me raduje povratak posle nekog vremena odličnih komentara Dilana Doga... Nedostajao si pravim ljubiteljima tenisa i naravno svih naših igrača pozdrav

Antex

pre 2 godine

Hahh vidi ovog sto se usporedjuje sa
...... Svaka cast najboljem Novaku, ali nije to tenis i tradicija. Hrvatska je uvek bila teniska zemlja a vi od pojave Novaka. Pola vas saznalo ko je Boba pre 10 godina.
(Mario, 29. jul 2021 14:19)

Hahahah, da li si ti doista realan da nas usporedjujes u tenisu sa Srbima? Frende, Srbi samo u posljednjih 17 godina imaju preko 30 GS u muskom i zenskom singlu, muskom doublu i mjesovitom dublu. U tome razdoblju imali su dvije prve tenisacice svijeta, prvog double tenisaca svijeta i imaju najveceg tenisaca u povijesti! Imaju osvojen Davis Cup, ATP Cup i finale Fed Kupa. Srbija je imala 3 tenisacice i 2 tenisaca sluzbeno prva na svijetu. Sunarodnjace, doista se nadam da si trol.

dare

pre 2 godine

S obzirom na to da se povela još jedna laička priča u dobu kada smo najbliži dostupnosti informacija, a opet nikad manje informisanih, činjenice moraju razočarati sve komentatore koji su miks dubl videli kao Nininu priliku za nacionalnu penziju i nagradu države za medalju.

Ništa lakše od odlaska na zvaničan sajt WTA i na profilu Nine Stojanović vidite da je devojka samo ove godine od tenisa zaradila $450 261, dok je u karijeri ta cifra $1 118 209.

Kako volite brojeve, ako je zlato sa OI tri puta prosečna plata (pominjala se cifra oko 150 000 dinara, ali ajde da zaokružimo na $1500), to znači da je Nina sa samo 25 godina zaradila 1118209 / 1500 = 745 meseci nacionalne zlatne olimpijske penzije ili 745 / 12 = 62 godine.

Devojka koja je u top100 u singlu i top50 u dublu, što joj sigurno donosi glavni žreb na idućem US openu, za poraz u prvom kolu će dobiti $61 000, a kako će se naći i u dublu, ispadanjem u prvom kolu $15 000 (nagrada je $30 000 po timu). Dakle, njen put u Ameriku kroz koju nedelju i dva "revijalna" meča joj donose minimum $76 000 ili više od 4 godine nacionalne zlatne olimpijske penzije. E sad, poraz u drugom kolu singla je $100 000 (ne sabira se), a dubla $25 000 po takmičarki. Ubode dva zrna (takvu je smatrate) i hop $125 000 u tri-četiri dana ili skoro 7 godina penzije.
(Dilan Dog, 29. jul 2021 14:03)

GO SPO DI NE! Gospodine.

Aleksej

pre 2 godine

Goat Nole hvala mu na svemu, ladno ce covek u individualnom sportu da nam donese dve medalje. A inace Novak nam je pored mnogo srece doneo i titulu Dejvis kupa kao i Atp kupa prosle godine. Tesla u sportu je Novak Djokovic nema sta kaoa dole.

MARKO

pre 2 godine

Jel partneri u miksu dele istu svlačionicu. Pitam onako, bezveze.
(sve je to normalno., 29. jul 2021 14:21)

Da brate tuširaju se zajedno, jedno drugom trljaju leđa hahaha :D

Riki

pre 2 godine

@ (Young Erotica PFC, 29. jul 2021 15:49)

Da da skroz si objektivan, pogotovo sto je Kubot na nivou igre Djokovica. Bas realno razmisljanje od tebe.

HanSolo

pre 2 godine

Nece nolo nikad biti goat
(Milos, 29. jul 2021 15:36)

On je već goat.. A ti si niko i ništa.. Siguran sam da si jedan hrvatijanac bez posla i živata..

veliki strumf

pre 2 godine

Kakav miks, sjajan miks. Odlično se dopunjuju. Vidi se da Nole retko igra dubl, ponekad krene u stranu gde je Nina i ostavi svoju stranu praznu ali to su sitnice. Izvanredno funkcionišu zajedno. Nadamo se na 2 finala sutra! Veseo dan u Hurgadi. Malo su ga pokvarile košarkašice...

Baltazar

pre 2 godine

Imam utisak da će Nemci kopirati Brazilce i posle meča izraziti nezadovoljstvo Novakovim prodornim pogledom i načinom kako drži reket.

O da

pre 2 godine

Nole hvala ti sto si nas!U moru sjajnih,vrhunskih sportista koje je Srbija iznedrila,Novak je apsolutno najveci koji je ikad hodao!Drago mi je sto zivim bas u vremenu u kojem ova legenda igra!

budite istrajni

pre 2 godine

Bravo Nina, sjajna si. Za Novaka već znamo da je fenomenalan i nenadmašan, ali Ninina smirenost i dobra igra su i te kako za pohvalu.
Odlično su se uklopili, puno sreće u i uspeha za dalje...

JPR24

pre 2 godine

Koliko je veliki Nole! Igra za Srbiju u 2 kategorije, po ovoj vrucini, gde ljude bukvalno iznose sa terena, on igra 2 meca dnevno. On zeli da bude GOAT, ali njemu i te dve medalje nece nista znaciti u toj trci, jer se to ne vrednuje puno u tenisu. Ne pominje niko da Nadal ima medalju, ili Agasi. A koliko malo zvucnih imena ima u osvajacima, dovoljno govori koliko je nebitno. Ali je bitno za nasu zemlju i nas, tako da hvala ti Nole!
(Zoran, 29. jul 2021 14:42)

Nije bitno u suštini kad je tenis u pitanju, Ali na vidiku je Zlatni Slem, jedino je Stefi Graf uspela uzeti sva četiri Gs i Zlato na Oi, a ta se pamti zbog svega ostalog. Kad bi Nole još uzeo zlatnu i u singlu, i u miksu, ajme ovi pljuvaci na sajtu bi odmah naručili aparate pred U.S Open , ionako već patosiraju od muke !

Just sayin'

pre 2 godine

Pa s obzirom da je godinama preskakao DK,da je na ranijim olimpijskim igrama isao da se provodi
(cope, 29. jul 2021 16:52)

Aj ne rise leba ti.
Kakvo ti to zadovoljstvo pruza da lazes a znas da svi znaju da lazes?

Marko

pre 2 godine

Nole neće osvojiti Zlatni Grend Slem već Dupli Zlatni Grend Slem :) , hajde da vidimo šta će onda da nađu da mu osporavaju :)) Šalim se malo.., ali stvarno Nina i Nole izgledaju kao super tim!! I jedno veliko bravo za Ninu! Napred N&N !! Idemooo!

misterX

pre 2 godine

Samo da vas podsetim da je jos uvek 20 20 20
(Milos, 29. jul 2021 15:26)

#
#
#

2018 12 20 16
2018 12 20 17
2018 13 20 17
2018 14 20 17
2019 15 20 17
2019 15 20 18
2019 16 20 18
2019 16 20 19
2020 17 20 19
2020 17 20 20
2021 18 20 20
2021 19 20 20
2021 20 20 20

deb'o_mačak

pre 2 godine

Sve mogu da razumem ali toliku mržnju prema svom sunarodniku koji je pri tom najbolji na svetu u onom čime se bavi zaista ne mogu. Koji je to kompleks, kakva trauma iz detinjstva?

goran

pre 2 godine

Hvala bogu,pa ovi zto nesto kao zameraju su u manjini...inace kakvi smo,nismo ni zasluzili jednog Novaka,a ni ostale sportiste...A ovi sto dup...nisu mrdnuli iz fotelje drze predavanje onima sto od rane mladosti treniraju po 8 sati dnevno...