Ponedeljak, 21.06.2021.

21:00

Srbija bez Nedovića

Srpski košarkaš Nemanja Nedović neće igrati za reprezentaciju Srbije.

Izvor: SN

Srbija bez Nedoviæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

70 Komentari

Sortiraj po:

ali...

pre 2 godine

Jaramaz je već precrtan za kvalifikacije zbog povrede, Milutinov najverovatnije neće biti spreman. Sumnjam da će se Raduljica vratiti u formu do kvalifikacija. Verujem da će sprman Dalibor Ilić dobiti prednost u odnosu na nespremnog Raduljicu. Mogućih 12 za kval:

1. Micić(1), Teodosić(1), Jović(1)
2. Dobrić(2/3), Avramović(1/2)
3. Lučić(3), Gudurić(2/3) / Davidovac(3) - zavisi od spremnosti Gudurića
4. Bjelica(4), Kalinić(3/4), Ilić (4)
5. Bobi(5), Petrušev(4/5)

Verujem da će petorku činiti:
1. Micić,
2. Dobrić ili Avramović, mada mislim da tu dobija prednost Dobrić,
3. Luča ili Kalina, opet zavisi ko bude spremniji
4. i 5. Bjelica i Bobi, dvojac startera sa akropolis kupa.

No name

pre 2 godine

Stvarno nema sreće ovaj momak kroz karijere samo povrede u zadnje vreme i naravno ovakav nespreman ni ne treba Srbiji. Brz oporavak mu želim.

milan

pre 2 godine

Ko zna da čita između redova, lako vidi da nema ništa od Nedovića na OI ako se kivalifikujemo. Sve mi nešto miriše da će voditi 3 pleja, odnosno da će ići Jović a da će tu ispasti Avramović što bi bilo katastrofalna odluka. Avramović je uz Petruševa i Dobrića bio naš najbolji igrač. nadam se sledećem sastavu

1. Teodosić(1), Micić(1)
2. Avramović(1/2), Dobrić(2/3), Jaramaz(2)
3. Lučić(3), Gudurić(2/3)
4. Kalinić(3/4), Bjelica(4)
5. Petrušev(4/5), Marjanović(5), Milutinov(5)

lerma

pre 2 godine

Naravno da ne treba, ako oseća da neće biti spreman. Čak i da može da bude, ako on ne misli tako, džaba. A i kada je teo da igra, odbačen kao rovit, a bio bi nam suvo zlato u meču s Argentinom.
Podržavam odluku, ako mogu da te izbace kada ti se igra, možeš i da ne igraš kada te hoće.

Cvetković Andrija

pre 2 godine

Celu karijeru ima neke povrede, mnogo često otkazuje reprezentaciji. Jednom rečju svilen igrač koji ne treba reprezentaciji! Nije ratnik, nije spreman da gine, da se žrtvuje, a nema ni srca i još ponešto....

nije šteta

pre 2 godine

dečko klasičan šminker, vile, poršei i ostalo. Košarku je zaboravio da igra od one sezone u Valensiji, realno mnogo više u ovom trenutku na toj poziciji mogu da pruže: Dobrić, Avramović i Anđišić

NikolaBg

pre 2 godine

Pustite dečka da ide svojim putem, zašto odmah napadi. Prvo pogledajte kakvo nam je stanje u državi ne samo sa sportistima koji treniraju u lošim uslovima, već sa čitavim mentalitetom nacije i političarima.

made in Serbia

pre 2 godine

E moji, kada sam urlao da Marina preuzme Partizan, sujete muške u volovskim glavama Uprave postaviše Makedonca. I? Osim nekih kvazi-država u Evropi, Srbija je lider u diskriminaciji i ksenofobičnisti.... Hvala Crkvi što se ne pomeramo ni milimetar napred već 700 godina.

Western Devil

pre 2 godine

Čim oni selektora zovu sa "Igor" kao da su ortaci, može se naslutiti domet na OI.

Stankoviću se smejali lad je tražio da ga zovu "Mister", ali ima autoritet, i kad podvikne, igraju svi bolje, makar loše i postavio taktiku. I Dule Vujošević je možda i bolji primer, kad pogleda onako ispod naočara kao Đorđe Čvarkov, tada Kosta Perović postane Karim Abdul Džabar na par minuta. Trebalo je neko na te utakmice da nosi Gajgerov brojač kada Dule drži timeout. A to se ne može "drugarski".

Slađana

pre 2 godine

Momci,
zašto mračite ,toliko talentovanih igrača imamo za sve pozicije da treneri mogu da biraju.Nek su oni nama živi i zdravi.
Povređenima želim brz oporavak.
Medalju u Tokiju svakako uzimamo bez brige.

милан

pre 2 godine

Хахахаха...већина "родољуба" би рађе себи одсекла ноге него да играју за тамо неки прљави национални тим

Ako su ruze, procvetace...

pre 2 godine

Bjelica mora konacno da preuzme odgovornost.
poslednjih 5 godina spava.
u reketu ga nema, baca kamenje a ne trojke preko one stvari.
u odbrano je nevidljiv.
lici kao da ceka da zavrsi karijeru,ali eto ima dobar igovor pa otaljava.
vreme je da da srce, da pokaze zasto je bio MVP EL.
Vreme je Beli !

Oki

pre 2 godine

Bogdan posle nba da lepo sedne i odmori. Načela mu se stara povreda, pusti prezentaciju važno je zdravlje da sačuva. Kad dođe olimpijada neka lepo vidi da li može

PAR

pre 2 godine

Nedović out, Dobrić in. Bogi, Gudurić, Dobrić, uz Vasu i Tea na kecu, odlična bekovska linija, samo da budu zdravi. Trojka Kalinić i Lučić, četvorka Bjelica i videćemo ko još, centar Milutinov, Bobi, Petrušev. A ako baš nema druge četvorke jer se Smailagić i Poku (očekivano) spremaju za sledeću sezonu, tu je uvek Birča (malo zezanja, naravno). Nekako je ta četvorka uvek najveći problem godinama unazad. Šteta što Boriša nije pokazao više, od njega se očekivalo puno. Šta reći kada su u Partizanu i Zvezdi ove godine na 4 igrali Novica i Simonović...

ccc?

pre 2 godine

Bogdan ako ne sanira povredu logicno je da ne treba da ide na OI. On prvi nece biti zadovoljan ako ne moze da pruzi svoj maksimum. A vidimo trenutno u plej ofu da ne moze. Njegova igra je mucenje za njega a opet srce ne zeli da sada kada je vazno za tim odustaje. Jasno je da se to vidi prvenstveno na sut. Drugo da li ide ili ne, cucemo od njega. Ja nisam do sada cuo da je on rekao da nece da igra ? Ko je to cuo ili procitao, molim link da se uverim? Takodje je nerealno da igra pa i da je zdrav u kvalifikacijama a Atlanta tek pocinje da igra finalni mec sa Milvokijem? Ako taj susret ide na 7 utakmica? Polako, vreme ce sve pokazati..

Ljubo

pre 2 godine

Po meni mi bolje da se tamo ni ne plasirano jer će mo doživeti fijasko na tim olimpijskim igrama.Voleo bi da grešim ali mi ova imena ne daju nikakav optimizam.Mnogi igrači su na zalasku svojih karijera,a ostali su ili prosečni ili povređeni.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Uzečemo medalju uvek smo bili dobri kad je bilo teško.Setih se samo kakvu utakmicu je odigrao Gurovič protiv Amera prosto jih pocepao strašan igrač još kad se zainati tek tad je razvaljivao e sad očekujem veliku partiju od Dobriča i Lučiča a verujem da če Petrušev biti veliko iznenadjenje za ostale reprezentacije tu je i Teo da pravi čuda sa svojim asistencijama gde če trpati Milutinov ma jaki smo kako god okreneš.

Rokabili

pre 2 godine

Ja koliko pamtim bar 3-4 poslednja takmičenja, uvek je pozvan i uvek je bio povređen... Za celu karijeru mislim da je bio samo na jednom... A onda se naprasno oporavi i igra dobro za klubove... Neverovatno...

Istrebljivac Vonjevina

pre 2 godine

Covek je zadnjih 10.000 godina konstantno kao povredjen i uvek mu nesto fali kada trebe da igra za reprezentaciju.
Jednostavno ga obrisati sa liste...

Dr Hitch

pre 2 godine

Nemanja brz oporavak ti želim, zdravlje ipak mora biti na prvom mestu. Steta, dečko je uvek imao želju da igra ali te povrede nikako da ga puste kroz celu karijeru.

Razmisli

pre 2 godine

Šteta.To su već tri otkaza iz prve petorke.Ako tome pridodamo Bjelicu koji više liči na rekreativca nego li na profesionalnog sportistu ne treba se previše nadati, ako se plasiramo na olimpijadu.

Demar Derozan

pre 2 godine

Samo da spomenem nesto u vezi Nece sto nije vezano za koronu. Jedan trener sto je radio sa njim u mladjim kategorijama rekao mi je da je od malena imao fantasticne fizikalije, kucao leteci kroz vazduh, ali bas zbog toga je morap mnogo cesce od ostalih igraca da se docekuje na jak doskok kolenima i zglobovima, sto je dugorocno najverovatniji uzrok svih njegovih nedaca sa povredama. Nekada fizicka smaga predstavlja i hendikep u karijeri.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Priznajem da me to nezabrinjava na tim položajima smo strašno jaki e sad da nema Milutinova tu bi se več pokazao problem čak ni Jokič nije nikakav problem mnogoče više faliti Bogi.Bekovi su nam strava imamo pomeni najbolje bekove od svih reprezentacija u evropi i 2 visoke Četvorke što je takodjer dobro,nadam se da je Braduljica u kolko tolko dobroj formi jer ako nije onda imamo samo jednog pravog centra ispod obruča Bobija neračunam otkako je otišao u nba ligu za ozbiljno neinteresuje ga odbrana i drži spuštene ruke čak ispod obruča drži ruke nisko svud smo lepo popunjeni sem na Petici gde ostaje Milutinon jedini ozbiljan centar ispod obruča.

vlade

pre 2 godine

zenit ove generacije je trebao da bude eurobasket ove godine, koji je pomeren na sledeću zbog korone.. španci ostaju bez gasola i ekipe, francuzi još zeleni, Litvanci nikad slabiji, grčka, Italija takođe, nemci, turci, rusi na margini, hrvati redovne mušterije! zlato se samo po sebi nametalo, čekamo ga predugo.. zlato bi smo sigurno osvojili i 2017 godine da je igrao barem teo ili jokić, a i ove godine imali bi smo šansu ogromnu protiv amera, da igramo u najjačem sastavu.. i dalje verujem u čuda, jer već sledeće godine na eurobasketu, neće biti tea, bjelice, raduljice, a vrv ni bobija.. ova ili sledeća godina su rezervisane za zlato, sledeća šansa, ko zna kad!

ацос

pre 2 godine

Ајмо овако, с обзиром да смо без Неде и Богија на оном турниру за ОИ, тим би требао да изгледа овако (стављам и Гудуру под упитник)

Тео
Мицић
Јовић
Аврамовић
Маринковић
Добрић
Калинић
Лучић
Бјелица
Петрушев
Милутинов
Боби

Е сад и Милутинов је упитник чини ми се, али надам се да ће или он или Гудура ипак бити спремни за турнир. Анђушић такође веома интересантан и чини ми се да је то то. За ОИ ако се пласирамо, биће веома тешко селектору прецртати неког са овог списка и убацити Богдана, па и Гудуру. Недовић мислим да отпада и за ОИ јер није у ритму, а и човек је од стакла, боље га не водити. Тако да Богдан ако буде све у реду са њим требало би да замени најлошијег на турниру. Такође и Гудура

aco

pre 2 godine

Ако се ни Гудурић не опорави, а Богдан не издржи овај ритам, онда ће нам Вања Маринковић бити стартер. Неко је споменуо Кончара, мислим да је врло добар играч, одиграо је ове сезоне велики број утакмица у НБА. Ако зна српски, требало би га позвати.

ja

pre 2 godine

Vidim u nekom komentaru da se spominju Smailagic i Pokuševski. Da li vi stvarno mislite da su to igrači koji mogu doneti prevagu u bitnim utakmicama? U svakom slučaju, obzirom da u ovim godinama odbijaju reprezentaciju, smatram da im se treba zahvaliti i više ih ne pozivati u reprezentaciju.

Mikloš Salamander

pre 2 godine

Nedovicu zelim dobro zdravlje i sve najbolje u zivotu, iskreno nije nikakav hendikep to sto nece igrati za rep.imamo vrhunske igrace na toj poziciji tako da i da je zdrav veliko pitanje bi bilo i da li bi ga Igor uopste zvao!.

Fudbaler

pre 2 godine

Žao mi je što neće ići.Baš nema sreće.Zaista ok dečko.
Ali zdravlje je najvažnije. Na svu sreću iskočio je Ognjen Dobrić kao adekvatna zamena.
Jedino se bojim da sad ni Gudura neće moći da igra.
Onda bi na bekovima baš bili oslabljeni.

Mix

pre 2 godine

Toliko smo se ložili na ove OI kako ćemo imati najjači tim u istoriji, a na kraju kakve smo sreće ne bi me iznenadilo da odemo u Tokio bez pola ekipe.

Prošlo prvenstvo se povrijedi Teodosić, sada Jokić nije tu, naredne neće moći neko treći, onda one tamo povrjediće se neko četvrti itd.

Nažalost, teško da ćemo mi ikad dočekati da gledamo pravi drim tim Srbije.

Legolas

pre 2 godine

Najvažnije da se oporaviš i da se vratiš na nivo,na kojem si bio pre Korone.
Zdravlje je najpreče!
Mada bilo bi odlično da odeš u Tokio.Za tebe i za reprezentaciju.
Samo se oporavi najpre.

nista o nicemu

pre 2 godine

Nedović je o predstojećoj Olimpijadi razgovarao i sa Bogdanovićem.
"Boca neće moći zbog sezone, čuo sam se i sa njim. Rekao mu je da bi preskočio", nasmejao se Nedović.


Jel treba jos dokaza da Bogdan ne ide na OI i to je odluceno jos u aprilu ili cete da opet izmisljate da se to nije desilo?

Slobodanka

pre 2 godine

I 2017 ste je isto bilo ovako Jokić odma odbio a Nedović od svoje povrede pravio špansku seruju čas je mogao pa ne i na kraju odlučio da je najbolje da ne ide

Stivi G

pre 2 godine

Penzionisi se vise. Druze stalno si povredjen. Kosarksaski Stevan Jovetic. Ajde Jovetica da razumem posto je 5 godina stariji od krstenice flasifikovane, ali ovaj...

ljubitelj košarke

pre 2 godine

Najveći baskuz ikada, od svih živih povreda do jačih posledica virusa. Neverovatno stvarno. Eto neki su i odazivaju se stalno, kao on i Gagi ali ne vredi. Drži se brate, prošao si ovo 50x.

Slogan KSS da bude - dogodine sa zdravim Nedovićem( i neumornim Jokićem) :D

boki_marad

pre 2 godine

Lik je celog života bio igrač manje, zbog silnih povreda... šteta, bio je potencijal, al nekim igračima jednostavno nije suđeno, genetika je to, ne može se pobeći. mislim jedno 5/6 reprezentativnih takmičenja je propustio zbog povrede

qantas

pre 2 godine

Da li ovaj lik nema srece ili je nesto drugo u pitanju ne znam ali uvek ista prica. Dodje na prozivku, prva dva tereninga kao suta na kos onda odmara, povreda, sedi na tribiniama, zeza se sa novinarima, daje intervjue i na kraju ne ide jer je povredjen.
(Ivan, 21. jun 2021 21:14)

Dodje da vidi šta ima...

gremlin je dosao da kaze sta mu je na duši,plagijator može....

pre 2 godine

Bio je u Obruču,i decko je lepo objasnio koliko je povreda imao i koliko ga je kovid “uništio i kakve posledice vuče”na kraju ko god bude igrao slava i podrška a ko ne bude ne smemo pljuvati jer naši su,sam je rekao Skola je fenomen od igra u klubu da bi se pripremao za Argentinu…mnogo se utakmica igra,nisu roboti…a tek mentalno zdravlje…napred Srbija i Kokoskov ko god da dodje…

Jako Bitno

pre 2 godine

Ja ne pamtim zadnje veliko takmicenje (evropsko, svetsko, OI) da ovaj covek nije bio povredjen. Ako nece da igra za reprezentaciju, ili mu klub ne dozvoljava, ili se boji da se povredi, onda neka tako i kaze, a ne da se uvek krije iza "povreda". Malo je cudno, a i statisticki skoro pa nemoguce, da je covek uvek povredjen pred neko veliko takmicenje. Sigurno nam nece nedostajati, ali eto, lepo bi bilo sa njegove strane da bude posten prema onim momcima koji hoce da igraju za Srbiju.

neko

pre 2 godine

Da li će iko poželeti momku skori oporavak ? Mislim ,bori se protiv bolesti ... Mlad momak ,a tako ga savatalo ,to niko da primeti . Koga briga za sport

Aleksandar

pre 2 godine

Svako realan ce shvatiti da ni Bogdanović ne treba da ide.Imao je napornu i dugu sezonu koja jos traje a i vuce povredu.Treba mu odmor i ne treba praviti neki pritisak da on mora da igra jer nam je sad najveća uzdanica.

Saša

pre 2 godine

Šteta zbog ove vesti. Odličan igrač u napadu i odbrani, mnogo je napredovao i bio u izvanrednoj formi. Brz oporavak, Nemanja, nedostajaćeš puno na Olimpijadi.

Грађевинац

pre 2 godine

Штета, много добар кошаркаш, фалиће његова брзина и експлозивност против атлетски јаких екипа(ако се пласирамо).

Linet Masai

pre 2 godine

Nece igrati u kvalifikacijama, a za Olimpijadu ce videti. Molim vas budite precizni. Vecina ljudi nece ni procitati intervju, vec samo prvu recenicu. Brz oporavak u svakom slucaju. Nema zezanja sto kazes.

Kosta

pre 2 godine

2016 je odigrao lud meč protiv Amerikanaca u finalu, 21 poen za 17 minuta ako se ne varam, ima on košarku u sebi ali telo ga ne može pratiti.

Ivan

pre 2 godine

Da li ovaj lik nema srece ili je nesto drugo u pitanju ne znam ali uvek ista prica. Dodje na prozivku, prva dva tereninga kao suta na kos onda odmara, povreda, sedi na tribiniama, zeza se sa novinarima, daje intervjue i na kraju ne ide jer je povredjen.

Legolas

pre 2 godine

Najvažnije da se oporaviš i da se vratiš na nivo,na kojem si bio pre Korone.
Zdravlje je najpreče!
Mada bilo bi odlično da odeš u Tokio.Za tebe i za reprezentaciju.
Samo se oporavi najpre.

Mix

pre 2 godine

Toliko smo se ložili na ove OI kako ćemo imati najjači tim u istoriji, a na kraju kakve smo sreće ne bi me iznenadilo da odemo u Tokio bez pola ekipe.

Prošlo prvenstvo se povrijedi Teodosić, sada Jokić nije tu, naredne neće moći neko treći, onda one tamo povrjediće se neko četvrti itd.

Nažalost, teško da ćemo mi ikad dočekati da gledamo pravi drim tim Srbije.

neko

pre 2 godine

Da li će iko poželeti momku skori oporavak ? Mislim ,bori se protiv bolesti ... Mlad momak ,a tako ga savatalo ,to niko da primeti . Koga briga za sport

Kosta

pre 2 godine

2016 je odigrao lud meč protiv Amerikanaca u finalu, 21 poen za 17 minuta ako se ne varam, ima on košarku u sebi ali telo ga ne može pratiti.

Fudbaler

pre 2 godine

Žao mi je što neće ići.Baš nema sreće.Zaista ok dečko.
Ali zdravlje je najvažnije. Na svu sreću iskočio je Ognjen Dobrić kao adekvatna zamena.
Jedino se bojim da sad ni Gudura neće moći da igra.
Onda bi na bekovima baš bili oslabljeni.

ljubitelj košarke

pre 2 godine

Najveći baskuz ikada, od svih živih povreda do jačih posledica virusa. Neverovatno stvarno. Eto neki su i odazivaju se stalno, kao on i Gagi ali ne vredi. Drži se brate, prošao si ovo 50x.

Slogan KSS da bude - dogodine sa zdravim Nedovićem( i neumornim Jokićem) :D

Грађевинац

pre 2 godine

Штета, много добар кошаркаш, фалиће његова брзина и експлозивност против атлетски јаких екипа(ако се пласирамо).

Linet Masai

pre 2 godine

Nece igrati u kvalifikacijama, a za Olimpijadu ce videti. Molim vas budite precizni. Vecina ljudi nece ni procitati intervju, vec samo prvu recenicu. Brz oporavak u svakom slucaju. Nema zezanja sto kazes.

Aleksandar

pre 2 godine

Svako realan ce shvatiti da ni Bogdanović ne treba da ide.Imao je napornu i dugu sezonu koja jos traje a i vuce povredu.Treba mu odmor i ne treba praviti neki pritisak da on mora da igra jer nam je sad najveća uzdanica.

ja

pre 2 godine

Vidim u nekom komentaru da se spominju Smailagic i Pokuševski. Da li vi stvarno mislite da su to igrači koji mogu doneti prevagu u bitnim utakmicama? U svakom slučaju, obzirom da u ovim godinama odbijaju reprezentaciju, smatram da im se treba zahvaliti i više ih ne pozivati u reprezentaciju.

Saša

pre 2 godine

Šteta zbog ove vesti. Odličan igrač u napadu i odbrani, mnogo je napredovao i bio u izvanrednoj formi. Brz oporavak, Nemanja, nedostajaćeš puno na Olimpijadi.

Demar Derozan

pre 2 godine

Samo da spomenem nesto u vezi Nece sto nije vezano za koronu. Jedan trener sto je radio sa njim u mladjim kategorijama rekao mi je da je od malena imao fantasticne fizikalije, kucao leteci kroz vazduh, ali bas zbog toga je morap mnogo cesce od ostalih igraca da se docekuje na jak doskok kolenima i zglobovima, sto je dugorocno najverovatniji uzrok svih njegovih nedaca sa povredama. Nekada fizicka smaga predstavlja i hendikep u karijeri.

boki_marad

pre 2 godine

Lik je celog života bio igrač manje, zbog silnih povreda... šteta, bio je potencijal, al nekim igračima jednostavno nije suđeno, genetika je to, ne može se pobeći. mislim jedno 5/6 reprezentativnih takmičenja je propustio zbog povrede

gremlin je dosao da kaze sta mu je na duši,plagijator može....

pre 2 godine

Bio je u Obruču,i decko je lepo objasnio koliko je povreda imao i koliko ga je kovid “uništio i kakve posledice vuče”na kraju ko god bude igrao slava i podrška a ko ne bude ne smemo pljuvati jer naši su,sam je rekao Skola je fenomen od igra u klubu da bi se pripremao za Argentinu…mnogo se utakmica igra,nisu roboti…a tek mentalno zdravlje…napred Srbija i Kokoskov ko god da dodje…

Ivan

pre 2 godine

Da li ovaj lik nema srece ili je nesto drugo u pitanju ne znam ali uvek ista prica. Dodje na prozivku, prva dva tereninga kao suta na kos onda odmara, povreda, sedi na tribiniama, zeza se sa novinarima, daje intervjue i na kraju ne ide jer je povredjen.

vlade

pre 2 godine

zenit ove generacije je trebao da bude eurobasket ove godine, koji je pomeren na sledeću zbog korone.. španci ostaju bez gasola i ekipe, francuzi još zeleni, Litvanci nikad slabiji, grčka, Italija takođe, nemci, turci, rusi na margini, hrvati redovne mušterije! zlato se samo po sebi nametalo, čekamo ga predugo.. zlato bi smo sigurno osvojili i 2017 godine da je igrao barem teo ili jokić, a i ove godine imali bi smo šansu ogromnu protiv amera, da igramo u najjačem sastavu.. i dalje verujem u čuda, jer već sledeće godine na eurobasketu, neće biti tea, bjelice, raduljice, a vrv ni bobija.. ova ili sledeća godina su rezervisane za zlato, sledeća šansa, ko zna kad!

Dr Hitch

pre 2 godine

Nemanja brz oporavak ti želim, zdravlje ipak mora biti na prvom mestu. Steta, dečko je uvek imao želju da igra ali te povrede nikako da ga puste kroz celu karijeru.

qantas

pre 2 godine

Da li ovaj lik nema srece ili je nesto drugo u pitanju ne znam ali uvek ista prica. Dodje na prozivku, prva dva tereninga kao suta na kos onda odmara, povreda, sedi na tribiniama, zeza se sa novinarima, daje intervjue i na kraju ne ide jer je povredjen.
(Ivan, 21. jun 2021 21:14)

Dodje da vidi šta ima...

ацос

pre 2 godine

Ајмо овако, с обзиром да смо без Неде и Богија на оном турниру за ОИ, тим би требао да изгледа овако (стављам и Гудуру под упитник)

Тео
Мицић
Јовић
Аврамовић
Маринковић
Добрић
Калинић
Лучић
Бјелица
Петрушев
Милутинов
Боби

Е сад и Милутинов је упитник чини ми се, али надам се да ће или он или Гудура ипак бити спремни за турнир. Анђушић такође веома интересантан и чини ми се да је то то. За ОИ ако се пласирамо, биће веома тешко селектору прецртати неког са овог списка и убацити Богдана, па и Гудуру. Недовић мислим да отпада и за ОИ јер није у ритму, а и човек је од стакла, боље га не водити. Тако да Богдан ако буде све у реду са њим требало би да замени најлошијег на турниру. Такође и Гудура

Istrebljivac Vonjevina

pre 2 godine

Covek je zadnjih 10.000 godina konstantno kao povredjen i uvek mu nesto fali kada trebe da igra za reprezentaciju.
Jednostavno ga obrisati sa liste...

Razmisli

pre 2 godine

Šteta.To su već tri otkaza iz prve petorke.Ako tome pridodamo Bjelicu koji više liči na rekreativca nego li na profesionalnog sportistu ne treba se previše nadati, ako se plasiramo na olimpijadu.

Rokabili

pre 2 godine

Ja koliko pamtim bar 3-4 poslednja takmičenja, uvek je pozvan i uvek je bio povređen... Za celu karijeru mislim da je bio samo na jednom... A onda se naprasno oporavi i igra dobro za klubove... Neverovatno...

aco

pre 2 godine

Ако се ни Гудурић не опорави, а Богдан не издржи овај ритам, онда ће нам Вања Маринковић бити стартер. Неко је споменуо Кончара, мислим да је врло добар играч, одиграо је ове сезоне велики број утакмица у НБА. Ако зна српски, требало би га позвати.

ccc?

pre 2 godine

Bogdan ako ne sanira povredu logicno je da ne treba da ide na OI. On prvi nece biti zadovoljan ako ne moze da pruzi svoj maksimum. A vidimo trenutno u plej ofu da ne moze. Njegova igra je mucenje za njega a opet srce ne zeli da sada kada je vazno za tim odustaje. Jasno je da se to vidi prvenstveno na sut. Drugo da li ide ili ne, cucemo od njega. Ja nisam do sada cuo da je on rekao da nece da igra ? Ko je to cuo ili procitao, molim link da se uverim? Takodje je nerealno da igra pa i da je zdrav u kvalifikacijama a Atlanta tek pocinje da igra finalni mec sa Milvokijem? Ako taj susret ide na 7 utakmica? Polako, vreme ce sve pokazati..

slaviša šmigič

pre 2 godine

Uzečemo medalju uvek smo bili dobri kad je bilo teško.Setih se samo kakvu utakmicu je odigrao Gurovič protiv Amera prosto jih pocepao strašan igrač još kad se zainati tek tad je razvaljivao e sad očekujem veliku partiju od Dobriča i Lučiča a verujem da če Petrušev biti veliko iznenadjenje za ostale reprezentacije tu je i Teo da pravi čuda sa svojim asistencijama gde če trpati Milutinov ma jaki smo kako god okreneš.

Stivi G

pre 2 godine

Penzionisi se vise. Druze stalno si povredjen. Kosarksaski Stevan Jovetic. Ajde Jovetica da razumem posto je 5 godina stariji od krstenice flasifikovane, ali ovaj...

Mikloš Salamander

pre 2 godine

Nedovicu zelim dobro zdravlje i sve najbolje u zivotu, iskreno nije nikakav hendikep to sto nece igrati za rep.imamo vrhunske igrace na toj poziciji tako da i da je zdrav veliko pitanje bi bilo i da li bi ga Igor uopste zvao!.

nista o nicemu

pre 2 godine

Nedović je o predstojećoj Olimpijadi razgovarao i sa Bogdanovićem.
"Boca neće moći zbog sezone, čuo sam se i sa njim. Rekao mu je da bi preskočio", nasmejao se Nedović.


Jel treba jos dokaza da Bogdan ne ide na OI i to je odluceno jos u aprilu ili cete da opet izmisljate da se to nije desilo?

Slobodanka

pre 2 godine

I 2017 ste je isto bilo ovako Jokić odma odbio a Nedović od svoje povrede pravio špansku seruju čas je mogao pa ne i na kraju odlučio da je najbolje da ne ide

Ako su ruze, procvetace...

pre 2 godine

Bjelica mora konacno da preuzme odgovornost.
poslednjih 5 godina spava.
u reketu ga nema, baca kamenje a ne trojke preko one stvari.
u odbrano je nevidljiv.
lici kao da ceka da zavrsi karijeru,ali eto ima dobar igovor pa otaljava.
vreme je da da srce, da pokaze zasto je bio MVP EL.
Vreme je Beli !

Jako Bitno

pre 2 godine

Ja ne pamtim zadnje veliko takmicenje (evropsko, svetsko, OI) da ovaj covek nije bio povredjen. Ako nece da igra za reprezentaciju, ili mu klub ne dozvoljava, ili se boji da se povredi, onda neka tako i kaze, a ne da se uvek krije iza "povreda". Malo je cudno, a i statisticki skoro pa nemoguce, da je covek uvek povredjen pred neko veliko takmicenje. Sigurno nam nece nedostajati, ali eto, lepo bi bilo sa njegove strane da bude posten prema onim momcima koji hoce da igraju za Srbiju.

NikolaBg

pre 2 godine

Pustite dečka da ide svojim putem, zašto odmah napadi. Prvo pogledajte kakvo nam je stanje u državi ne samo sa sportistima koji treniraju u lošim uslovima, već sa čitavim mentalitetom nacije i političarima.

Oki

pre 2 godine

Bogdan posle nba da lepo sedne i odmori. Načela mu se stara povreda, pusti prezentaciju važno je zdravlje da sačuva. Kad dođe olimpijada neka lepo vidi da li može

Western Devil

pre 2 godine

Čim oni selektora zovu sa "Igor" kao da su ortaci, može se naslutiti domet na OI.

Stankoviću se smejali lad je tražio da ga zovu "Mister", ali ima autoritet, i kad podvikne, igraju svi bolje, makar loše i postavio taktiku. I Dule Vujošević je možda i bolji primer, kad pogleda onako ispod naočara kao Đorđe Čvarkov, tada Kosta Perović postane Karim Abdul Džabar na par minuta. Trebalo je neko na te utakmice da nosi Gajgerov brojač kada Dule drži timeout. A to se ne može "drugarski".

Slađana

pre 2 godine

Momci,
zašto mračite ,toliko talentovanih igrača imamo za sve pozicije da treneri mogu da biraju.Nek su oni nama živi i zdravi.
Povređenima želim brz oporavak.
Medalju u Tokiju svakako uzimamo bez brige.

Ljubo

pre 2 godine

Po meni mi bolje da se tamo ni ne plasirano jer će mo doživeti fijasko na tim olimpijskim igrama.Voleo bi da grešim ali mi ova imena ne daju nikakav optimizam.Mnogi igrači su na zalasku svojih karijera,a ostali su ili prosečni ili povređeni.

PAR

pre 2 godine

Nedović out, Dobrić in. Bogi, Gudurić, Dobrić, uz Vasu i Tea na kecu, odlična bekovska linija, samo da budu zdravi. Trojka Kalinić i Lučić, četvorka Bjelica i videćemo ko još, centar Milutinov, Bobi, Petrušev. A ako baš nema druge četvorke jer se Smailagić i Poku (očekivano) spremaju za sledeću sezonu, tu je uvek Birča (malo zezanja, naravno). Nekako je ta četvorka uvek najveći problem godinama unazad. Šteta što Boriša nije pokazao više, od njega se očekivalo puno. Šta reći kada su u Partizanu i Zvezdi ove godine na 4 igrali Novica i Simonović...

made in Serbia

pre 2 godine

E moji, kada sam urlao da Marina preuzme Partizan, sujete muške u volovskim glavama Uprave postaviše Makedonca. I? Osim nekih kvazi-država u Evropi, Srbija je lider u diskriminaciji i ksenofobičnisti.... Hvala Crkvi što se ne pomeramo ni milimetar napred već 700 godina.

милан

pre 2 godine

Хахахаха...већина "родољуба" би рађе себи одсекла ноге него да играју за тамо неки прљави национални тим

nije šteta

pre 2 godine

dečko klasičan šminker, vile, poršei i ostalo. Košarku je zaboravio da igra od one sezone u Valensiji, realno mnogo više u ovom trenutku na toj poziciji mogu da pruže: Dobrić, Avramović i Anđišić

slaviša šmigič

pre 2 godine

Priznajem da me to nezabrinjava na tim položajima smo strašno jaki e sad da nema Milutinova tu bi se več pokazao problem čak ni Jokič nije nikakav problem mnogoče više faliti Bogi.Bekovi su nam strava imamo pomeni najbolje bekove od svih reprezentacija u evropi i 2 visoke Četvorke što je takodjer dobro,nadam se da je Braduljica u kolko tolko dobroj formi jer ako nije onda imamo samo jednog pravog centra ispod obruča Bobija neračunam otkako je otišao u nba ligu za ozbiljno neinteresuje ga odbrana i drži spuštene ruke čak ispod obruča drži ruke nisko svud smo lepo popunjeni sem na Petici gde ostaje Milutinon jedini ozbiljan centar ispod obruča.

lerma

pre 2 godine

Naravno da ne treba, ako oseća da neće biti spreman. Čak i da može da bude, ako on ne misli tako, džaba. A i kada je teo da igra, odbačen kao rovit, a bio bi nam suvo zlato u meču s Argentinom.
Podržavam odluku, ako mogu da te izbace kada ti se igra, možeš i da ne igraš kada te hoće.

No name

pre 2 godine

Stvarno nema sreće ovaj momak kroz karijere samo povrede u zadnje vreme i naravno ovakav nespreman ni ne treba Srbiji. Brz oporavak mu želim.

milan

pre 2 godine

Ko zna da čita između redova, lako vidi da nema ništa od Nedovića na OI ako se kivalifikujemo. Sve mi nešto miriše da će voditi 3 pleja, odnosno da će ići Jović a da će tu ispasti Avramović što bi bilo katastrofalna odluka. Avramović je uz Petruševa i Dobrića bio naš najbolji igrač. nadam se sledećem sastavu

1. Teodosić(1), Micić(1)
2. Avramović(1/2), Dobrić(2/3), Jaramaz(2)
3. Lučić(3), Gudurić(2/3)
4. Kalinić(3/4), Bjelica(4)
5. Petrušev(4/5), Marjanović(5), Milutinov(5)

Cvetković Andrija

pre 2 godine

Celu karijeru ima neke povrede, mnogo često otkazuje reprezentaciji. Jednom rečju svilen igrač koji ne treba reprezentaciji! Nije ratnik, nije spreman da gine, da se žrtvuje, a nema ni srca i još ponešto....

ali...

pre 2 godine

Jaramaz je već precrtan za kvalifikacije zbog povrede, Milutinov najverovatnije neće biti spreman. Sumnjam da će se Raduljica vratiti u formu do kvalifikacija. Verujem da će sprman Dalibor Ilić dobiti prednost u odnosu na nespremnog Raduljicu. Mogućih 12 za kval:

1. Micić(1), Teodosić(1), Jović(1)
2. Dobrić(2/3), Avramović(1/2)
3. Lučić(3), Gudurić(2/3) / Davidovac(3) - zavisi od spremnosti Gudurića
4. Bjelica(4), Kalinić(3/4), Ilić (4)
5. Bobi(5), Petrušev(4/5)

Verujem da će petorku činiti:
1. Micić,
2. Dobrić ili Avramović, mada mislim da tu dobija prednost Dobrić,
3. Luča ili Kalina, opet zavisi ko bude spremniji
4. i 5. Bjelica i Bobi, dvojac startera sa akropolis kupa.

Jako Bitno

pre 2 godine

Ja ne pamtim zadnje veliko takmicenje (evropsko, svetsko, OI) da ovaj covek nije bio povredjen. Ako nece da igra za reprezentaciju, ili mu klub ne dozvoljava, ili se boji da se povredi, onda neka tako i kaze, a ne da se uvek krije iza "povreda". Malo je cudno, a i statisticki skoro pa nemoguce, da je covek uvek povredjen pred neko veliko takmicenje. Sigurno nam nece nedostajati, ali eto, lepo bi bilo sa njegove strane da bude posten prema onim momcima koji hoce da igraju za Srbiju.

Ljubo

pre 2 godine

Po meni mi bolje da se tamo ni ne plasirano jer će mo doživeti fijasko na tim olimpijskim igrama.Voleo bi da grešim ali mi ova imena ne daju nikakav optimizam.Mnogi igrači su na zalasku svojih karijera,a ostali su ili prosečni ili povređeni.

nista o nicemu

pre 2 godine

Nedović je o predstojećoj Olimpijadi razgovarao i sa Bogdanovićem.
"Boca neće moći zbog sezone, čuo sam se i sa njim. Rekao mu je da bi preskočio", nasmejao se Nedović.


Jel treba jos dokaza da Bogdan ne ide na OI i to je odluceno jos u aprilu ili cete da opet izmisljate da se to nije desilo?

Stivi G

pre 2 godine

Penzionisi se vise. Druze stalno si povredjen. Kosarksaski Stevan Jovetic. Ajde Jovetica da razumem posto je 5 godina stariji od krstenice flasifikovane, ali ovaj...

Rokabili

pre 2 godine

Ja koliko pamtim bar 3-4 poslednja takmičenja, uvek je pozvan i uvek je bio povređen... Za celu karijeru mislim da je bio samo na jednom... A onda se naprasno oporavi i igra dobro za klubove... Neverovatno...

Slobodanka

pre 2 godine

I 2017 ste je isto bilo ovako Jokić odma odbio a Nedović od svoje povrede pravio špansku seruju čas je mogao pa ne i na kraju odlučio da je najbolje da ne ide

Istrebljivac Vonjevina

pre 2 godine

Covek je zadnjih 10.000 godina konstantno kao povredjen i uvek mu nesto fali kada trebe da igra za reprezentaciju.
Jednostavno ga obrisati sa liste...

ja

pre 2 godine

Vidim u nekom komentaru da se spominju Smailagic i Pokuševski. Da li vi stvarno mislite da su to igrači koji mogu doneti prevagu u bitnim utakmicama? U svakom slučaju, obzirom da u ovim godinama odbijaju reprezentaciju, smatram da im se treba zahvaliti i više ih ne pozivati u reprezentaciju.

made in Serbia

pre 2 godine

E moji, kada sam urlao da Marina preuzme Partizan, sujete muške u volovskim glavama Uprave postaviše Makedonca. I? Osim nekih kvazi-država u Evropi, Srbija je lider u diskriminaciji i ksenofobičnisti.... Hvala Crkvi što se ne pomeramo ni milimetar napred već 700 godina.

Mikloš Salamander

pre 2 godine

Nedovicu zelim dobro zdravlje i sve najbolje u zivotu, iskreno nije nikakav hendikep to sto nece igrati za rep.imamo vrhunske igrace na toj poziciji tako da i da je zdrav veliko pitanje bi bilo i da li bi ga Igor uopste zvao!.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Priznajem da me to nezabrinjava na tim položajima smo strašno jaki e sad da nema Milutinova tu bi se več pokazao problem čak ni Jokič nije nikakav problem mnogoče više faliti Bogi.Bekovi su nam strava imamo pomeni najbolje bekove od svih reprezentacija u evropi i 2 visoke Četvorke što je takodjer dobro,nadam se da je Braduljica u kolko tolko dobroj formi jer ako nije onda imamo samo jednog pravog centra ispod obruča Bobija neračunam otkako je otišao u nba ligu za ozbiljno neinteresuje ga odbrana i drži spuštene ruke čak ispod obruča drži ruke nisko svud smo lepo popunjeni sem na Petici gde ostaje Milutinon jedini ozbiljan centar ispod obruča.

Ivan

pre 2 godine

Da li ovaj lik nema srece ili je nesto drugo u pitanju ne znam ali uvek ista prica. Dodje na prozivku, prva dva tereninga kao suta na kos onda odmara, povreda, sedi na tribiniama, zeza se sa novinarima, daje intervjue i na kraju ne ide jer je povredjen.

Razmisli

pre 2 godine

Šteta.To su već tri otkaza iz prve petorke.Ako tome pridodamo Bjelicu koji više liči na rekreativca nego li na profesionalnog sportistu ne treba se previše nadati, ako se plasiramo na olimpijadu.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Uzečemo medalju uvek smo bili dobri kad je bilo teško.Setih se samo kakvu utakmicu je odigrao Gurovič protiv Amera prosto jih pocepao strašan igrač još kad se zainati tek tad je razvaljivao e sad očekujem veliku partiju od Dobriča i Lučiča a verujem da če Petrušev biti veliko iznenadjenje za ostale reprezentacije tu je i Teo da pravi čuda sa svojim asistencijama gde če trpati Milutinov ma jaki smo kako god okreneš.

Cvetković Andrija

pre 2 godine

Celu karijeru ima neke povrede, mnogo često otkazuje reprezentaciji. Jednom rečju svilen igrač koji ne treba reprezentaciji! Nije ratnik, nije spreman da gine, da se žrtvuje, a nema ni srca i još ponešto....

nije šteta

pre 2 godine

dečko klasičan šminker, vile, poršei i ostalo. Košarku je zaboravio da igra od one sezone u Valensiji, realno mnogo više u ovom trenutku na toj poziciji mogu da pruže: Dobrić, Avramović i Anđišić

qantas

pre 2 godine

Da li ovaj lik nema srece ili je nesto drugo u pitanju ne znam ali uvek ista prica. Dodje na prozivku, prva dva tereninga kao suta na kos onda odmara, povreda, sedi na tribiniama, zeza se sa novinarima, daje intervjue i na kraju ne ide jer je povredjen.
(Ivan, 21. jun 2021 21:14)

Dodje da vidi šta ima...

aco

pre 2 godine

Ако се ни Гудурић не опорави, а Богдан не издржи овај ритам, онда ће нам Вања Маринковић бити стартер. Неко је споменуо Кончара, мислим да је врло добар играч, одиграо је ове сезоне велики број утакмица у НБА. Ако зна српски, требало би га позвати.

Western Devil

pre 2 godine

Čim oni selektora zovu sa "Igor" kao da su ortaci, može se naslutiti domet na OI.

Stankoviću se smejali lad je tražio da ga zovu "Mister", ali ima autoritet, i kad podvikne, igraju svi bolje, makar loše i postavio taktiku. I Dule Vujošević je možda i bolji primer, kad pogleda onako ispod naočara kao Đorđe Čvarkov, tada Kosta Perović postane Karim Abdul Džabar na par minuta. Trebalo je neko na te utakmice da nosi Gajgerov brojač kada Dule drži timeout. A to se ne može "drugarski".

Mix

pre 2 godine

Toliko smo se ložili na ove OI kako ćemo imati najjači tim u istoriji, a na kraju kakve smo sreće ne bi me iznenadilo da odemo u Tokio bez pola ekipe.

Prošlo prvenstvo se povrijedi Teodosić, sada Jokić nije tu, naredne neće moći neko treći, onda one tamo povrjediće se neko četvrti itd.

Nažalost, teško da ćemo mi ikad dočekati da gledamo pravi drim tim Srbije.

Aleksandar

pre 2 godine

Svako realan ce shvatiti da ni Bogdanović ne treba da ide.Imao je napornu i dugu sezonu koja jos traje a i vuce povredu.Treba mu odmor i ne treba praviti neki pritisak da on mora da igra jer nam je sad najveća uzdanica.

vlade

pre 2 godine

zenit ove generacije je trebao da bude eurobasket ove godine, koji je pomeren na sledeću zbog korone.. španci ostaju bez gasola i ekipe, francuzi još zeleni, Litvanci nikad slabiji, grčka, Italija takođe, nemci, turci, rusi na margini, hrvati redovne mušterije! zlato se samo po sebi nametalo, čekamo ga predugo.. zlato bi smo sigurno osvojili i 2017 godine da je igrao barem teo ili jokić, a i ove godine imali bi smo šansu ogromnu protiv amera, da igramo u najjačem sastavu.. i dalje verujem u čuda, jer već sledeće godine na eurobasketu, neće biti tea, bjelice, raduljice, a vrv ni bobija.. ova ili sledeća godina su rezervisane za zlato, sledeća šansa, ko zna kad!

Legolas

pre 2 godine

Najvažnije da se oporaviš i da se vratiš na nivo,na kojem si bio pre Korone.
Zdravlje je najpreče!
Mada bilo bi odlično da odeš u Tokio.Za tebe i za reprezentaciju.
Samo se oporavi najpre.

ацос

pre 2 godine

Ајмо овако, с обзиром да смо без Неде и Богија на оном турниру за ОИ, тим би требао да изгледа овако (стављам и Гудуру под упитник)

Тео
Мицић
Јовић
Аврамовић
Маринковић
Добрић
Калинић
Лучић
Бјелица
Петрушев
Милутинов
Боби

Е сад и Милутинов је упитник чини ми се, али надам се да ће или он или Гудура ипак бити спремни за турнир. Анђушић такође веома интересантан и чини ми се да је то то. За ОИ ако се пласирамо, биће веома тешко селектору прецртати неког са овог списка и убацити Богдана, па и Гудуру. Недовић мислим да отпада и за ОИ јер није у ритму, а и човек је од стакла, боље га не водити. Тако да Богдан ако буде све у реду са њим требало би да замени најлошијег на турниру. Такође и Гудура

Fudbaler

pre 2 godine

Žao mi je što neće ići.Baš nema sreće.Zaista ok dečko.
Ali zdravlje je najvažnije. Na svu sreću iskočio je Ognjen Dobrić kao adekvatna zamena.
Jedino se bojim da sad ni Gudura neće moći da igra.
Onda bi na bekovima baš bili oslabljeni.

boki_marad

pre 2 godine

Lik je celog života bio igrač manje, zbog silnih povreda... šteta, bio je potencijal, al nekim igračima jednostavno nije suđeno, genetika je to, ne može se pobeći. mislim jedno 5/6 reprezentativnih takmičenja je propustio zbog povrede

Грађевинац

pre 2 godine

Штета, много добар кошаркаш, фалиће његова брзина и експлозивност против атлетски јаких екипа(ако се пласирамо).

neko

pre 2 godine

Da li će iko poželeti momku skori oporavak ? Mislim ,bori se protiv bolesti ... Mlad momak ,a tako ga savatalo ,to niko da primeti . Koga briga za sport

Linet Masai

pre 2 godine

Nece igrati u kvalifikacijama, a za Olimpijadu ce videti. Molim vas budite precizni. Vecina ljudi nece ni procitati intervju, vec samo prvu recenicu. Brz oporavak u svakom slucaju. Nema zezanja sto kazes.

gremlin je dosao da kaze sta mu je na duši,plagijator može....

pre 2 godine

Bio je u Obruču,i decko je lepo objasnio koliko je povreda imao i koliko ga je kovid “uništio i kakve posledice vuče”na kraju ko god bude igrao slava i podrška a ko ne bude ne smemo pljuvati jer naši su,sam je rekao Skola je fenomen od igra u klubu da bi se pripremao za Argentinu…mnogo se utakmica igra,nisu roboti…a tek mentalno zdravlje…napred Srbija i Kokoskov ko god da dodje…

ljubitelj košarke

pre 2 godine

Najveći baskuz ikada, od svih živih povreda do jačih posledica virusa. Neverovatno stvarno. Eto neki su i odazivaju se stalno, kao on i Gagi ali ne vredi. Drži se brate, prošao si ovo 50x.

Slogan KSS da bude - dogodine sa zdravim Nedovićem( i neumornim Jokićem) :D

ccc?

pre 2 godine

Bogdan ako ne sanira povredu logicno je da ne treba da ide na OI. On prvi nece biti zadovoljan ako ne moze da pruzi svoj maksimum. A vidimo trenutno u plej ofu da ne moze. Njegova igra je mucenje za njega a opet srce ne zeli da sada kada je vazno za tim odustaje. Jasno je da se to vidi prvenstveno na sut. Drugo da li ide ili ne, cucemo od njega. Ja nisam do sada cuo da je on rekao da nece da igra ? Ko je to cuo ili procitao, molim link da se uverim? Takodje je nerealno da igra pa i da je zdrav u kvalifikacijama a Atlanta tek pocinje da igra finalni mec sa Milvokijem? Ako taj susret ide na 7 utakmica? Polako, vreme ce sve pokazati..

NikolaBg

pre 2 godine

Pustite dečka da ide svojim putem, zašto odmah napadi. Prvo pogledajte kakvo nam je stanje u državi ne samo sa sportistima koji treniraju u lošim uslovima, već sa čitavim mentalitetom nacije i političarima.

Saša

pre 2 godine

Šteta zbog ove vesti. Odličan igrač u napadu i odbrani, mnogo je napredovao i bio u izvanrednoj formi. Brz oporavak, Nemanja, nedostajaćeš puno na Olimpijadi.

Kosta

pre 2 godine

2016 je odigrao lud meč protiv Amerikanaca u finalu, 21 poen za 17 minuta ako se ne varam, ima on košarku u sebi ali telo ga ne može pratiti.

Demar Derozan

pre 2 godine

Samo da spomenem nesto u vezi Nece sto nije vezano za koronu. Jedan trener sto je radio sa njim u mladjim kategorijama rekao mi je da je od malena imao fantasticne fizikalije, kucao leteci kroz vazduh, ali bas zbog toga je morap mnogo cesce od ostalih igraca da se docekuje na jak doskok kolenima i zglobovima, sto je dugorocno najverovatniji uzrok svih njegovih nedaca sa povredama. Nekada fizicka smaga predstavlja i hendikep u karijeri.

милан

pre 2 godine

Хахахаха...већина "родољуба" би рађе себи одсекла ноге него да играју за тамо неки прљави национални тим

lerma

pre 2 godine

Naravno da ne treba, ako oseća da neće biti spreman. Čak i da može da bude, ako on ne misli tako, džaba. A i kada je teo da igra, odbačen kao rovit, a bio bi nam suvo zlato u meču s Argentinom.
Podržavam odluku, ako mogu da te izbace kada ti se igra, možeš i da ne igraš kada te hoće.

Dr Hitch

pre 2 godine

Nemanja brz oporavak ti želim, zdravlje ipak mora biti na prvom mestu. Steta, dečko je uvek imao želju da igra ali te povrede nikako da ga puste kroz celu karijeru.

PAR

pre 2 godine

Nedović out, Dobrić in. Bogi, Gudurić, Dobrić, uz Vasu i Tea na kecu, odlična bekovska linija, samo da budu zdravi. Trojka Kalinić i Lučić, četvorka Bjelica i videćemo ko još, centar Milutinov, Bobi, Petrušev. A ako baš nema druge četvorke jer se Smailagić i Poku (očekivano) spremaju za sledeću sezonu, tu je uvek Birča (malo zezanja, naravno). Nekako je ta četvorka uvek najveći problem godinama unazad. Šteta što Boriša nije pokazao više, od njega se očekivalo puno. Šta reći kada su u Partizanu i Zvezdi ove godine na 4 igrali Novica i Simonović...

Ako su ruze, procvetace...

pre 2 godine

Bjelica mora konacno da preuzme odgovornost.
poslednjih 5 godina spava.
u reketu ga nema, baca kamenje a ne trojke preko one stvari.
u odbrano je nevidljiv.
lici kao da ceka da zavrsi karijeru,ali eto ima dobar igovor pa otaljava.
vreme je da da srce, da pokaze zasto je bio MVP EL.
Vreme je Beli !

Slađana

pre 2 godine

Momci,
zašto mračite ,toliko talentovanih igrača imamo za sve pozicije da treneri mogu da biraju.Nek su oni nama živi i zdravi.
Povređenima želim brz oporavak.
Medalju u Tokiju svakako uzimamo bez brige.

milan

pre 2 godine

Ko zna da čita između redova, lako vidi da nema ništa od Nedovića na OI ako se kivalifikujemo. Sve mi nešto miriše da će voditi 3 pleja, odnosno da će ići Jović a da će tu ispasti Avramović što bi bilo katastrofalna odluka. Avramović je uz Petruševa i Dobrića bio naš najbolji igrač. nadam se sledećem sastavu

1. Teodosić(1), Micić(1)
2. Avramović(1/2), Dobrić(2/3), Jaramaz(2)
3. Lučić(3), Gudurić(2/3)
4. Kalinić(3/4), Bjelica(4)
5. Petrušev(4/5), Marjanović(5), Milutinov(5)

Oki

pre 2 godine

Bogdan posle nba da lepo sedne i odmori. Načela mu se stara povreda, pusti prezentaciju važno je zdravlje da sačuva. Kad dođe olimpijada neka lepo vidi da li može

No name

pre 2 godine

Stvarno nema sreće ovaj momak kroz karijere samo povrede u zadnje vreme i naravno ovakav nespreman ni ne treba Srbiji. Brz oporavak mu želim.

ali...

pre 2 godine

Jaramaz je već precrtan za kvalifikacije zbog povrede, Milutinov najverovatnije neće biti spreman. Sumnjam da će se Raduljica vratiti u formu do kvalifikacija. Verujem da će sprman Dalibor Ilić dobiti prednost u odnosu na nespremnog Raduljicu. Mogućih 12 za kval:

1. Micić(1), Teodosić(1), Jović(1)
2. Dobrić(2/3), Avramović(1/2)
3. Lučić(3), Gudurić(2/3) / Davidovac(3) - zavisi od spremnosti Gudurića
4. Bjelica(4), Kalinić(3/4), Ilić (4)
5. Bobi(5), Petrušev(4/5)

Verujem da će petorku činiti:
1. Micić,
2. Dobrić ili Avramović, mada mislim da tu dobija prednost Dobrić,
3. Luča ili Kalina, opet zavisi ko bude spremniji
4. i 5. Bjelica i Bobi, dvojac startera sa akropolis kupa.