Ponedeljak, 21.06.2021.

11:55

Damijano David objasnio bizarno ime svoje mačke

Izvor: B92

Damijano David objasnio bizarno ime svoje maèke IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

78 Komentari

Sortiraj po:

woo

pre 2 godine

Decko ima tek 22 god i stoji mu sminka, mada sa obzirom na nesto ostrije crte lica vec sa 44 god kad se bude nasminkao izgledace kao Alice Cooper

Slovenac

pre 2 godine

Hahahhaha, kratko osisani seljacici se pitaju, zasto je ovaj popularniji od njih. A jos su stavili i tetovazu i krst oko vrata. I nista, samo poneka seljancica, a ni njih vise nema nesto.

David

pre 2 godine

Izgleda da mnogi koji se ovde žale na to kako je danas ovaj festival prepun LGBT ''propagande'', ne znaju da su tokom ranih 2000-tih promocija LGBT prava i pružanje podrške toj populaciji na Evroviziji bili mnogo izraženiji i češći nego što su zadnjih godina, a da ironija bude veća, pokretač toga nije bila nijedna zapadnoevropska zemlja nego, ni više ni manje, jedna bivša sovjetska republika sa istoka Evrope... Naime, 2002. godine je pobedila Letonija koju je predstavljala Marija Naumova (inače Ruskinja poreklom) sa pesmom ''I wanna'', na sceni je bila odevena u muški ''smoking'' sa sve šeširom na glavi i zavodljivo je igrala sa plesačicom, tako da je to bio prvi slučaj koketiranja 2 žene na evrovizijskoj pozornici, a inače, iste godine su Sloveniju predstavljala 3 transvestita i grupa im se zvala ''Sestre''. Naredne godine u Rigi Nemica je pevala ''Let's get happy and let's be gay'' a devojke iz čuvene ruske grupe T.a.t.u su se trebale poljubiti tokom izvođenja svoje pesme ali iz nekog razloga do toga ipak nije došlo. Potom su i muškarci se malo više oslobodili pa je sledeće godine u Istanbulu bilo dosta ''gay friendly'' pesama, a jedna od njih je bila ''In the disco'' koju je pevao predstavnik BiH Deen, nastupivši u roze majici bez rukava itd. :D Hoću reći, inicijatori tog pravca na Eurosongu su bile zemlje istočne i južne Evrope a upravo su u toj deceniji mnoge od njih ostvarile i svoje najbolje rezultate - Grčka, Estonija, Letonija, Rusija, Srbija, Turska i Ukrajina.

mv.

pre 2 godine

"Zovu me i mole me da dodjem, ne pitaju koliko kosta, ovde sam sehr geehrter Herr Mile. Zaradjujem vise novca od svih njih. Ovde je sposoban majstor vredniji od svih doktora, naucnika zajedno i mnogo ga je tesko naci. Nije to uopste kao kod nas. "
Mile Wien
Ne pričaj koješta, Mile, ima nas još koji živimo na Zapadu. Svakome, pa i beskućniku, se obraća sa "gospodine", pa tako i majstorima. I ja za sve zovem majstora, i platim koliko traži, ali, uzalud sebi laskas, majstor je uvek i svuda majstor, a doktor je uvek i svuda doktor. Pogotovo na Zapadu se dobro zna gde je čije mesto. A mogu da zamislim koje su to žene koje se nabacuju znojavim majstorima.

Monella

pre 2 godine

Ne znam zašto neki muški komentatori toliko kritiziraju žene kojima se sviđa ovaj tip. To ne znači da se tim ženama sviđa samo ovakav tip muškarca,već im se mogu istovremeno sviđati različiti tipovi: našminkani poput Damiana, fizički snažni poput Ronalda i uspješni poput nekih poznatih poduzetnika.

@Mile Wien

pre 2 godine

Pun si kompleksa, ne dobacujes i jednom recju ... A, to nije zbog zanimanja, ima takvih i muzicara i doktora i stolara i glumaca... Nego dovoljno je procitati sta pises; ja sa tobom ne bih ni pice popila do kraja. Eto, kratko i jasno. Ovaj decko i sa pet para u dzepu ima vecu harizmu nego sto ces ti ikada imati i da mases bitkoinima iz ferarija.

BGW

pre 2 godine

Tek će bizarno biti kada nam obelodane da li dotični koristi dvoslojni ili troslojni wc papir. Ili možda ne troši ništa od toga što će šiparice baciti u ekstazu. Katastrofa. Zaista je sazrelo vreme za jedan kompletan reset.
(Vot iss yo nem, 21. jun 2021 15:07)

on ne trosi papir, vidis da ima bide.

L.

pre 2 godine

A da pitamo žene da li bi se radije udale za Mileta iz Wiena ili za lekara iz Beča?

Odlična je grupa Maneskin, konačno malo rokenrola na mejn strim sceni.

Dejan

pre 2 godine

Alo be seljoberi, nije vam ovo Sejo Kalac. Momak i ceo bend su pravo osvjezenje na svetskoj sceni..KAko su kreneli prestice i ABBU. Zivim na zapadu i ovakvu histeriju za jednim bendom ne pamtim u zadnjih 10 godina

Gojko

pre 2 godine

kad vidite nasta liči ovaj lik, i kada oduzmete i saberete sve evrovizije za poslednjih dvadeset godina, končite vurst itd, vi shvatite da na čelu te organizacije stoji lgbt.
(dejan, 21. jun 2021 13:22)

Kako je onda pobedila Marija Šerifović?... ne.. čekaj...

sport billy

pre 2 godine

Muškarci se pitaju zašto je ovaj dečko interesantan ženama?
Muškarci ne zaboravite, najveći afrodizijak za žene je USPEH.
Možeš ne znam kako da izgledaš, ali ako si uspešan odmah si interesantan ženama. Valjda ih pali ta fama i popularnost oko nekoga.
Plus, ovaj dečko nije lep, ali ima latinski šarm i harizmu.

@Mile Wien

pre 2 godine

"Po odgovorima/uvredama na moj komentar mogu da zakljucim da nase zene dalje od svoje ulice nisu videle. Ovde na zapadu, ja sam gazda. Ti svi doktori, profesori, ovakvi kao ovaj italijan trebaju majstora za sve zivo jer su operisani od zivota. On radi taj svoj posao ali kada mu procuri crevo iz ves masine, kad se pokvari vodokotlic, pokvari zamrzivac, cak i kad mu nestane struja jer je izbacila sklopka, on mene zove i mene moli da dodjem i da ga opravim jer ne bi imao struju, ne bi imao da jede, plutale bi mu fekalike po stanu. I ja onda odredjujem klijentelu. Zovu me i mole me da dodjem, ne pitaju koliko kosta, ovde sam sehr geehrter Herr Mile. Zaradjujem vise novca od svih njih..."
(Mile Wien, 21. jun 2021 16:43)
Jaoo, e majstor Herr Mile iskuliraj malo. Svako je u nemackom govornom podrucju "sehr geehrte(r). To je normalan vid pisane komunikacije, a ne titula Lorda. A ostalo nije vredno komentarisanja.

Kalevra

pre 2 godine

Neko sluša Cecu Karleušu Rastu Lukasa Eru a neko Led Zeppelin Deep Purple Black Sabath Judas Prieest Pink Floyd Uriah Heep......
Neko mrzi Hrvate Bošnjake Albance Bugare Mađare Austrijance Švicarce Nijemce Engleze Amerikance Turke Arape Jevreje crnce,Rome.....a neko ne.....u Srbiji je jednih 99,5 % a drugih 0,5 % ......

materijal za oblikovanje

pre 2 godine

Prema svim parametrima do 2016. je bio normalan i talentovan.

Sada je izmanipulisan i talentovan.

I to se bas najvise trazi, sto je podlozniji trendovima to bolje.

Menadzeri to najbolje znaju.

Smehotres

pre 2 godine

Tačno sam znao šta ću zateći od komentara.

Žene koje otkidaju na ovog lika i muškarce koji ih "podučavaju" šta treba da im se dopadne a šta ne (kao da je žene briga za njihovo mišljenje).

radford

pre 2 godine

Ala su muski komentatori ljubomorni hahahaha. Pomirite se sa tim da je ovaj tip zgodan, lep, privlacan i ima neverovatan scenski nastup i harizmu. I nece trajati pet minuta, njihovo vreme tek pocinje jer prave kvalitetnu muziku i sve ukupno sa muzikom i stajlingom su dobitna kombinacija. Balkancerosi nek ljubomorisu do sutra slobodno a redakcija neka slobodno objavljuje sto vise vesti o Damijanu :)
(Maja, 21. jun 2021 14:55)

Majo a šta ako se iza tih muških komentatora zapravo kriju devojke, žene ali devojke žene, koje za razliku od tebe, imaju normalne kriterije kako bi trebao izgledati pravi muškarac?

Marko

pre 2 godine

Najbolje bi bilo da se ove nase zene presele u Italiju, a mi da uvozimo Ukrajinke. Lepo i njima i nama. Kao gastarbajter, delio sam sobu u hostelu sa ovakvim Italijanom, jedan jedini ormar u sobi je zauzeo svojim "fensi" kaputima. Kad stignu drugari iz Napulja, ponasaju se kao da je hostel njihov, bez osecaja za druge. Ako im nesto kazes, nadure se. Usrecite se sa takvima 100%. Jedan od 10.000 je poznat i bogat, ostali su kao isfrustrirane zene.

Londoner

pre 2 godine

@long live and David Coverdale

To što si ti slušao je bio kratak vremenski period koji je trajao od 1967 - 1976. U svetu se na tu muziku posmatra kao na narodnjake u Srbiji. Ta vrsta rok muzike je evoluirala. Kako neko da kukumavči za ženskom u 21. veku, kada svi koriste tinder i druge dejting alikacije.

iosonostefan

pre 2 godine

I meni se sviđa kako izgleda lik a strejt sam totalno. Svaka čast na pojavi. Top. Rado bih se družio sa njegovom koleginicom iz benda.

Драган Б.

pre 2 godine

evo mene interesuje zašto mu je potrebno da se šminka i oblači u žensku garderobu,kako mu je baš ta ideja pala na pamet ?,kažete lep je,zgodan,lepo peva,kako mu je baš to sinulo u glavi ?

@long live and David Coverdale

pre 2 godine

Jel realno da u Srbiji ljudi još žive u 19 veku. Čovek je roker, ima devojku, nije gej, žene izludeše za njim. Šminka oči i nosi mindjuše,jel neko od vas zna da je Oliver Mandić to radio pre 40 godina. Nosio suknju i visoke štikle a nije gej. Jel ste čuli za Alisa Kupera i grupu Kiss? Šminkaju se već 50 godina. Nisu gej. Sve je to Rokenrol a nije Ibarska i Era.
(cinjenice, 21. jun 2021 13:39)

Ako je ovo Rokenrol onda ti druže imaš problem.Kakav crni Rokenrol,ovo je teško sranje.
(long live and David Coverdale, 21. jun 2021 15:42)

Ti nisi mrdnuo dalje od hard roka sedamdesetih, nakon toga ima jos 50 godina kako se rok sirio. A i taj tvoj Coverdale, kao i Plant sa onim dugim kosama, uskim pantalonama i vristecim pevanjem su kao muzevniji? Aj da si rekao Motorhead pa da jos i razume covek.

Mile Wien

pre 2 godine

Po odgovorima/uvredama na moj komentar mogu da zakljucim da nase zene dalje od svoje ulice nisu videle. Ovde na zapadu, ja sam gazda. Ti svi doktori, profesori, ovakvi kao ovaj italijan trebaju majstora za sve zivo jer su operisani od zivota. On radi taj svoj posao ali kada mu procuri crevo iz ves masine, kad se pokvari vodokotlic, pokvari zamrzivac, cak i kad mu nestane struja jer je izbacila sklopka, on mene zove i mene moli da dodjem i da ga opravim jer ne bi imao struju, ne bi imao da jede, plutale bi mu fekalike po stanu. I ja onda odredjujem klijentelu. Zovu me i mole me da dodjem, ne pitaju koliko kosta, ovde sam sehr geehrter Herr Mile. Zaradjujem vise novca od svih njih. Ovde je sposoban majstor vredniji od svih doktora, naucnika zajedno i mnogo ga je tesko naci. Nije to uopste kao kod nas. On mora da pozove kod nas u firmi, pa da zakaze termin, pa da moli da dodjemo i sve kosta, put, dnevnica, ruke. E moji vi. A zene njihove kad nas vide, prave muskarce, kad zacusemo rukave pa onako znojavi kad na musko zamirisemo, i resimo im muke, same se nabacuju. Dok njihovi muskarci, kao ovaj, stoje pored, namestaju suknju i lakiraju nokte. Nego dodjice to i kod nas. Samo polako. Onda cete imati bolan povratak u realnost. I pravicete "balkanerose" od blata. Zivi bili pa videli

Marko

pre 2 godine

Ženeee ....eeeee...kakav muškarac...aaaaaaa.....muškarčina!!!
Zove krupne momke vatrogasce da mu spasu macu...of kako je to baš muški!!!

@Mile Wien

pre 2 godine

Kipti bes iz tebe. Bice da si ljubomoran i da moras da platis da bi te neka uopste pogledala. Shvati, zene koje njega gledaju su one o kojima ti mozes samo da sanjas, pa sve i sto puta da unosis i iznosis 20kg i sto puta da uzmes 500 euro(ili bas zbog toga). Jednostavno niste ista kategorija. On moze da se pojavi na bilo kom crvenom tepihu i da pleni paznju, a ti si onaj sto montira skelu i siri crveni tepih.

max

pre 2 godine

Drago mi je sto se on svidja zenama jer mi odmah govore ko su i na kom nivou pa a ne gubim vreme sa tkavim likovima koju su dobre za pink i realiti emisije.

Tr-u77

pre 2 godine

Da, magla je svuda oko nas. I ljudi u u Nojevo vreme su govorili da Noje priča gluposti dok nije došao potop. Naš životni vek je kratak. Kaže jedan skakavac drugom... Da mi bežimo odavde jer priča se da je gazda rekao da će doći i spaliti ovo polje. Ovaj drugi mu kaže. Ma to slušam ceo život a i moj deda je slušao ceo život pa se to nije desilo. Uveče dodje gazda i spali polje zajedno sa skakavcima. U stvari gazda je to rekao na početku nedelje a spalio je polje na kraju nedelje. Životni vek čoveka i skakavca se razlikuje. Za Boga je kaže Biblija 1000 godina kao jedan dan. Božja reč upozorava ljude da će Bog suditi bludnicima i preljubnicima i onima koji se prepuštaju svojim neprirodnim željama. I to će se desiti kao što se desilo sa Sodomom Gomorom i sa ljudima koji su živeli u Nojevo vreme.

Kalevra

pre 2 godine

A kako se ono zove ker Novaka Đokovića....!!!!
Da je Nikola Tesla danas živ on bi po Novaku Đokoviću nazvao neki svoj izum a ova cirkuska budaletina je po TESLI nazvao kera.....a 7 miliona zatucanih ludaka ispranog mozga oduševljeni i u transu njegovim potezom....

long live and David Coverdale

pre 2 godine

Jel realno da u Srbiji ljudi još žive u 19 veku. Čovek je roker, ima devojku, nije gej, žene izludeše za njim. Šminka oči i nosi mindjuše,jel neko od vas zna da je Oliver Mandić to radio pre 40 godina. Nosio suknju i visoke štikle a nije gej. Jel ste čuli za Alisa Kupera i grupu Kiss? Šminkaju se već 50 godina. Nisu gej. Sve je to Rokenrol a nije Ibarska i Era.
(cinjenice, 21. jun 2021 13:39)

Ako je ovo Rokenrol onda ti druže imaš problem.Kakav crni Rokenrol,ovo je teško sranje.

...

pre 2 godine

Šta je sa današnjim devojkama kad je ovaj lik neki seks simbol? Nizak, oblači se kao žena, šminka se...isprani mozgovi
(trp, 21. jun 2021 13:41)
Ovakvi kao ovaj "trp" izgleda nisu bili na časovima istorije kada se učilo i saznavalo kako su izgledali najveći junaci u istoriji. Oni ne znaju da su se šminkali i nosili suknje i haljine i Aleksandar Veliki, i Ahil i Persej i egipatski faraoni, Rimski vojnici, legionari, carevi, ma da ne nabrajam više.. Na kraju krajeva, vešt borac ne mora biti majmunoliki balkanoid bez vrata i kao od brda odvaljen. Može da bude i tanak, žilav, brz. Na kraju krajeva treba da je dovoljno inteligentan da vodi vojsku ili da zaradi puno para pa da drugi ratuju ili rade za njega. Dečko se privatno ne oblači i ne šminka ovako, sasvim prirodno se "nosi". I ima samo 22 godine, toliko toga je pred njim, može kako hoće.

Vot iss yo nem

pre 2 godine

Bizarno je da svakih 5 min objavljujete nešto o tom liku...
(Faruk Hadžibegić, 21. jun 2021 13:07)

Tek će bizarno biti kada nam obelodane da li dotični koristi dvoslojni ili troslojni wc papir. Ili možda ne troši ništa od toga što će šiparice baciti u ekstazu. Katastrofa. Zaista je sazrelo vreme za jedan kompletan reset.

Vlada

pre 2 godine

Zene danas su odlucile da im se samo svidjaju muskarci koji su kao niko drugi, koja god kategorija da je u pitanju, dobra ili losa. Na to je umnogome uticala prisutnost takvih osoba u njihovim zivotima kroz medije i mreze gde se stice utisak kao da su oni tu negde oko nas. Podsvesno sticu utisak da su one deo tog kruga ljudi samo zato sto su oni tu eto oko njih. Sta je problem je to sto iste te zene jedna drugoj konstantno hajpuju prosecnost. Svaka misli da je ne znam ni ja sta, dok ne lupi o zid tridesetih i kad uhvati panika i daj sta das. Tada su zavisne, neizgradjene i psiholoski ranjive. Ja zbog ovoga decu (koju zelim) necu imati, zivimo u prilicno ruznom vremenu.

Kalevra

pre 2 godine

Svako ima pravo na svoj izbor i ukus....
Neko sluša Cecu Karleuša Lukas Rasta a neko Led Zeppelin Deep Purple Black Sabath Judas Prieest Pink Floyd Uriah Heep....🤘🤘🤘🤘

Nije sve kako izgleda

pre 2 godine

kad vidite nasta liči ovaj lik,i kada oduzmete i saberete sve evrovizije za poslednjih dvadeset godina,končite vurst itd,vi shvatite da na čelu te organizacije stoji lgbt.Ovo prelazi svaku meru. Nemam stvarno nista protiv gej populacije,ali mislim da to vise nema takmičarskog smisla.
(dejan, 21. jun 2021 13:22) # Link komentara

On nije gej. I privatno je skroz obican. Ovo je samo ostavljeno za scenu.

mv.

pre 2 godine

Damiano ima jednako lepog brata i zgodne roditelje. Jedna sjajna porodica. O Maneskinu odlično piše i evropska i severnoamericka štampa, koliko god ga ljubomorni balkanerisi pljuvali.
Mile Wien, pa ja, kao i mnogi drugi, radim, pored ostalog, i zato da platim električara I vodoinstalatera, i to nu ne predstavlja problem. Naprotiv, šta bi vi radili i od čega biste živeli da se hirurzi, menadžeri, profesori...bave vašim poslom? Tačno da, u poslednje vreme, frizerke i autolimari misle da više znaju od lekara i naučnika, ali mislim da je ipak bolje da se svako bavi svojim poslom.

Ксенија

pre 2 godine

Симпатична ми је реакција мачо Срба на овог момка. Мушкарчине наше, па он је само један лепушкаст (додуше и прилично се*си) Италијан. Као једна лепа уметничка слика. Све тако нашминкан, само наглашава изглед слабашног, рањивог, благо неухрањеног момка, па се потпуно разне е кад га виде. Одмах би да му нешто скувају. Чак и ако не умеју и не воле да кувају. Још и воли мачке! Пресладак! :)))

Maja

pre 2 godine

Ala su muski komentatori ljubomorni hahahaha. Pomirite se sa tim da je ovaj tip zgodan, lep, privlacan i ima neverovatan scenski nastup i harizmu. I nece trajati pet minuta, njihovo vreme tek pocinje jer prave kvalitetnu muziku i sve ukupno sa muzikom i stajlingom su dobitna kombinacija. Balkancerosi nek ljubomorisu do sutra slobodno a redakcija neka slobodno objavljuje sto vise vesti o Damijanu :)

Lela

pre 2 godine

@"E moje zene...pravice te vi od blata te "balkanerose" u skorijoj buducnosti. "

Ovakvi te barem ne prebijaju redovno kad se vrate pijani dok je komšiluku neprijatno da okrene broj policije.

Satiricno produktivan lik

pre 2 godine

Prelep je, divan, pleni svojom lepotom
(Sandra, 21. jun 2021 14:02) # Link komentara
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

Sedi u automobil i predji preko staze za pesake, zabave radi, dok slusas lepog i zgodnog, a onda i divnog pevaca iz Italije. To rade tvoji umovi i ne bivaju kaznjeni. Srbija, drzava velikog potencijala i jos vece gluposti.

magla svuda oko nas

pre 2 godine

otkad znam za sebe, vernici najavljuju da dolazi neki strasan sud, da smo dotakli dno, bla bla bla, nista se ne desava niti nagovestava da ce se bilo sta desiti, ne znam kako je moguce vise dotaknuti dno nego sto je sada dotaknuto, i sta se to ceka da ce se desiti? ne treba cekati da se nesto desi jer se apsolutno nista desiti nece, nece nikakva visa sila intervenisati, sami se moramo menjati i ispravljati stvari, ako je uopste vise moguce ispraviti..

gargleblaster

pre 2 godine

Bravo za mackoljupca.
Stil zivota i image koji su smrt za majmunolikog balkanoida ali neodoljivi za njihove zenke.
Njihova reakcija na ovog momka je dokaz da su sa balkanoidom samo zbog novca.
Znam sta mi se svidja ali od neceg mora da se zivi.

cinjenice

pre 2 godine

Jel realno da u Srbiji ljudi još žive u 19 veku. Čovek je roker, ima devojku, nije gej, žene izludeše za njim. Šminka oči i nosi mindjuše,jel neko od vas zna da je Oliver Mandić to radio pre 40 godina. Nosio suknju i visoke štikle a nije gej. Jel ste čuli za Alisa Kupera i grupu Kiss? Šminkaju se već 50 godina. Nisu gej. Sve je to Rokenrol a nije Ibarska i Era.

o77

pre 2 godine

Svete se izopačio totalno. Ali i ljudi koji su bili normalni i koji su znali prave vrednosti i šta je normalno a šta nije. Polako kad se kuva žaba a i ne oseti tako ih je ovaj svet izopačio. Sodoma i Gomora nije ravna ovome što se danas radi. Zna se dobro koje su prave vrednosti.

dude

pre 2 godine

Pobogu pise se o njemu kao da je Đoković ili Jokić.
(Aleksandar, 21. jun 2021 12:59)

valjda što dame više vole kad on pomera neke loptice…

dejan

pre 2 godine

kad vidite nasta liči ovaj lik,i kada oduzmete i saberete sve evrovizije za poslednjih dvadeset godina,končite vurst itd,vi shvatite da na čelu te organizacije stoji lgbt.Ovo prelazi svaku meru. Nemam stvarno nista protiv gej populacije,ali mislim da to vise nema takmičarskog smisla.

Stef

pre 2 godine

Auuu, ako je ovaj padavičar neko ko se sviđa ženama, onda stvarno...
Ne'am problem uopšte da im se neka javna ličnost, nejavna ličnost, komšija... nebitno, sviđa i da "seku vene", ali brate da je to čovek. Ono, da je visok, zgodan, uspešan u onome čime se bavi, normalan... Da se lože na neke sportiste odvaljene od brega, koji pritom nisu ograničeni... sve je to ok. Nema šta, alfa pa alfa, normalno da će da se lože. Ali OVO??? Stvarno...

Darko

pre 2 godine

Što se tiče prirodnog izgleda, dečko ima stereotipne muževne crte lica , izražena vilica itd. i lepuškast je ne može se poreći , nikakvo čudo što je nekim ženama privlačan. E sad, što je rešio da izigrava klovna, da li je neki ekscentrik ili malo "odlepršao" to je druga priča.

Neli

pre 2 godine

Ni Lady Gagu niko nije primetio dok nije pocela da sokira izgledom tako da mu je ovo mozda samo za scenu a i malo da nalozi publiku, sta se palite toliko

Mile Wien

pre 2 godine

Znaci morao je da zove vatrogasce da mu izvlace macku? Zanimljivo. I sta rekoste, za njim otkidaju i lude nase zene? On je kao poseban, jedinstven, specijalan, ovako nevoljan, sklepan i smesan, a nasi muskarci "balkanerosi" su selje, primitivci, obicni totalno. E moje zene...pravice te vi od blata te "balkanerose" u skorijoj buducnosti. Svima vam zelim da se udate za nekog ovakvog sonju, pa da vidite sta znaci zivot sa nesposobnim, isfeminiziranim mukarcem kad pravi problemi dodju u zivotu. Posebnost prodje za 2 dana. Ovakvima u Wienu uzimamo 200e kad nas pozovu da im zamenimo sijalicu ili zakucamo par eksera da ne bi nadogradjene nokte polomili a i ne znaju da zavrnu sijalicu. Kad treba da se prenese nesto od 20kg, min 500e uzimamo, deremo ih nesposobne.
Nasim muskarcima bi porucio da se vise okrenu zenama iz istocne evrope jer one znaju kakvo musko treba da bude i sta je porodica. Nase zene vas ocigledno ne zasluzuju, to je prava cinjenica nakon citanja svih ovih uvreda na nacun nasih muskaraca, koji su svi kao nasilni, primitivni, iz pecine izasli. Kako vas bre nije sramota?? Stidite se.

cinjenice

pre 2 godine

Jel realno da u Srbiji ljudi još žive u 19 veku. Čovek je roker, ima devojku, nije gej, žene izludeše za njim. Šminka oči i nosi mindjuše,jel neko od vas zna da je Oliver Mandić to radio pre 40 godina. Nosio suknju i visoke štikle a nije gej. Jel ste čuli za Alisa Kupera i grupu Kiss? Šminkaju se već 50 godina. Nisu gej. Sve je to Rokenrol a nije Ibarska i Era.

mv.

pre 2 godine

Damiano ima jednako lepog brata i zgodne roditelje. Jedna sjajna porodica. O Maneskinu odlično piše i evropska i severnoamericka štampa, koliko god ga ljubomorni balkanerisi pljuvali.
Mile Wien, pa ja, kao i mnogi drugi, radim, pored ostalog, i zato da platim električara I vodoinstalatera, i to nu ne predstavlja problem. Naprotiv, šta bi vi radili i od čega biste živeli da se hirurzi, menadžeri, profesori...bave vašim poslom? Tačno da, u poslednje vreme, frizerke i autolimari misle da više znaju od lekara i naučnika, ali mislim da je ipak bolje da se svako bavi svojim poslom.

Neli

pre 2 godine

Ni Lady Gagu niko nije primetio dok nije pocela da sokira izgledom tako da mu je ovo mozda samo za scenu a i malo da nalozi publiku, sta se palite toliko

dejan

pre 2 godine

kad vidite nasta liči ovaj lik,i kada oduzmete i saberete sve evrovizije za poslednjih dvadeset godina,končite vurst itd,vi shvatite da na čelu te organizacije stoji lgbt.Ovo prelazi svaku meru. Nemam stvarno nista protiv gej populacije,ali mislim da to vise nema takmičarskog smisla.

...

pre 2 godine

Šta je sa današnjim devojkama kad je ovaj lik neki seks simbol? Nizak, oblači se kao žena, šminka se...isprani mozgovi
(trp, 21. jun 2021 13:41)
Ovakvi kao ovaj "trp" izgleda nisu bili na časovima istorije kada se učilo i saznavalo kako su izgledali najveći junaci u istoriji. Oni ne znaju da su se šminkali i nosili suknje i haljine i Aleksandar Veliki, i Ahil i Persej i egipatski faraoni, Rimski vojnici, legionari, carevi, ma da ne nabrajam više.. Na kraju krajeva, vešt borac ne mora biti majmunoliki balkanoid bez vrata i kao od brda odvaljen. Može da bude i tanak, žilav, brz. Na kraju krajeva treba da je dovoljno inteligentan da vodi vojsku ili da zaradi puno para pa da drugi ratuju ili rade za njega. Dečko se privatno ne oblači i ne šminka ovako, sasvim prirodno se "nosi". I ima samo 22 godine, toliko toga je pred njim, može kako hoće.

Nije sve kako izgleda

pre 2 godine

kad vidite nasta liči ovaj lik,i kada oduzmete i saberete sve evrovizije za poslednjih dvadeset godina,končite vurst itd,vi shvatite da na čelu te organizacije stoji lgbt.Ovo prelazi svaku meru. Nemam stvarno nista protiv gej populacije,ali mislim da to vise nema takmičarskog smisla.
(dejan, 21. jun 2021 13:22) # Link komentara

On nije gej. I privatno je skroz obican. Ovo je samo ostavljeno za scenu.

gargleblaster

pre 2 godine

Bravo za mackoljupca.
Stil zivota i image koji su smrt za majmunolikog balkanoida ali neodoljivi za njihove zenke.
Njihova reakcija na ovog momka je dokaz da su sa balkanoidom samo zbog novca.
Znam sta mi se svidja ali od neceg mora da se zivi.

Maja

pre 2 godine

Ala su muski komentatori ljubomorni hahahaha. Pomirite se sa tim da je ovaj tip zgodan, lep, privlacan i ima neverovatan scenski nastup i harizmu. I nece trajati pet minuta, njihovo vreme tek pocinje jer prave kvalitetnu muziku i sve ukupno sa muzikom i stajlingom su dobitna kombinacija. Balkancerosi nek ljubomorisu do sutra slobodno a redakcija neka slobodno objavljuje sto vise vesti o Damijanu :)

Mile Wien

pre 2 godine

Znaci morao je da zove vatrogasce da mu izvlace macku? Zanimljivo. I sta rekoste, za njim otkidaju i lude nase zene? On je kao poseban, jedinstven, specijalan, ovako nevoljan, sklepan i smesan, a nasi muskarci "balkanerosi" su selje, primitivci, obicni totalno. E moje zene...pravice te vi od blata te "balkanerose" u skorijoj buducnosti. Svima vam zelim da se udate za nekog ovakvog sonju, pa da vidite sta znaci zivot sa nesposobnim, isfeminiziranim mukarcem kad pravi problemi dodju u zivotu. Posebnost prodje za 2 dana. Ovakvima u Wienu uzimamo 200e kad nas pozovu da im zamenimo sijalicu ili zakucamo par eksera da ne bi nadogradjene nokte polomili a i ne znaju da zavrnu sijalicu. Kad treba da se prenese nesto od 20kg, min 500e uzimamo, deremo ih nesposobne.
Nasim muskarcima bi porucio da se vise okrenu zenama iz istocne evrope jer one znaju kakvo musko treba da bude i sta je porodica. Nase zene vas ocigledno ne zasluzuju, to je prava cinjenica nakon citanja svih ovih uvreda na nacun nasih muskaraca, koji su svi kao nasilni, primitivni, iz pecine izasli. Kako vas bre nije sramota?? Stidite se.

@Mile Wien

pre 2 godine

Kipti bes iz tebe. Bice da si ljubomoran i da moras da platis da bi te neka uopste pogledala. Shvati, zene koje njega gledaju su one o kojima ti mozes samo da sanjas, pa sve i sto puta da unosis i iznosis 20kg i sto puta da uzmes 500 euro(ili bas zbog toga). Jednostavno niste ista kategorija. On moze da se pojavi na bilo kom crvenom tepihu i da pleni paznju, a ti si onaj sto montira skelu i siri crveni tepih.

Lela

pre 2 godine

@"E moje zene...pravice te vi od blata te "balkanerose" u skorijoj buducnosti. "

Ovakvi te barem ne prebijaju redovno kad se vrate pijani dok je komšiluku neprijatno da okrene broj policije.

Darko

pre 2 godine

Što se tiče prirodnog izgleda, dečko ima stereotipne muževne crte lica , izražena vilica itd. i lepuškast je ne može se poreći , nikakvo čudo što je nekim ženama privlačan. E sad, što je rešio da izigrava klovna, da li je neki ekscentrik ili malo "odlepršao" to je druga priča.

Ксенија

pre 2 godine

Симпатична ми је реакција мачо Срба на овог момка. Мушкарчине наше, па он је само један лепушкаст (додуше и прилично се*си) Италијан. Као једна лепа уметничка слика. Све тако нашминкан, само наглашава изглед слабашног, рањивог, благо неухрањеног момка, па се потпуно разне е кад га виде. Одмах би да му нешто скувају. Чак и ако не умеју и не воле да кувају. Још и воли мачке! Пресладак! :)))

long live and David Coverdale

pre 2 godine

Jel realno da u Srbiji ljudi još žive u 19 veku. Čovek je roker, ima devojku, nije gej, žene izludeše za njim. Šminka oči i nosi mindjuše,jel neko od vas zna da je Oliver Mandić to radio pre 40 godina. Nosio suknju i visoke štikle a nije gej. Jel ste čuli za Alisa Kupera i grupu Kiss? Šminkaju se već 50 godina. Nisu gej. Sve je to Rokenrol a nije Ibarska i Era.
(cinjenice, 21. jun 2021 13:39)

Ako je ovo Rokenrol onda ti druže imaš problem.Kakav crni Rokenrol,ovo je teško sranje.

Smehotres

pre 2 godine

Tačno sam znao šta ću zateći od komentara.

Žene koje otkidaju na ovog lika i muškarce koji ih "podučavaju" šta treba da im se dopadne a šta ne (kao da je žene briga za njihovo mišljenje).

Stef

pre 2 godine

Auuu, ako je ovaj padavičar neko ko se sviđa ženama, onda stvarno...
Ne'am problem uopšte da im se neka javna ličnost, nejavna ličnost, komšija... nebitno, sviđa i da "seku vene", ali brate da je to čovek. Ono, da je visok, zgodan, uspešan u onome čime se bavi, normalan... Da se lože na neke sportiste odvaljene od brega, koji pritom nisu ograničeni... sve je to ok. Nema šta, alfa pa alfa, normalno da će da se lože. Ali OVO??? Stvarno...

iosonostefan

pre 2 godine

I meni se sviđa kako izgleda lik a strejt sam totalno. Svaka čast na pojavi. Top. Rado bih se družio sa njegovom koleginicom iz benda.

Kalevra

pre 2 godine

Svako ima pravo na svoj izbor i ukus....
Neko sluša Cecu Karleuša Lukas Rasta a neko Led Zeppelin Deep Purple Black Sabath Judas Prieest Pink Floyd Uriah Heep....🤘🤘🤘🤘

dude

pre 2 godine

Pobogu pise se o njemu kao da je Đoković ili Jokić.
(Aleksandar, 21. jun 2021 12:59)

valjda što dame više vole kad on pomera neke loptice…

mv.

pre 2 godine

"Zovu me i mole me da dodjem, ne pitaju koliko kosta, ovde sam sehr geehrter Herr Mile. Zaradjujem vise novca od svih njih. Ovde je sposoban majstor vredniji od svih doktora, naucnika zajedno i mnogo ga je tesko naci. Nije to uopste kao kod nas. "
Mile Wien
Ne pričaj koješta, Mile, ima nas još koji živimo na Zapadu. Svakome, pa i beskućniku, se obraća sa "gospodine", pa tako i majstorima. I ja za sve zovem majstora, i platim koliko traži, ali, uzalud sebi laskas, majstor je uvek i svuda majstor, a doktor je uvek i svuda doktor. Pogotovo na Zapadu se dobro zna gde je čije mesto. A mogu da zamislim koje su to žene koje se nabacuju znojavim majstorima.

Kalevra

pre 2 godine

Neko sluša Cecu Karleušu Rastu Lukasa Eru a neko Led Zeppelin Deep Purple Black Sabath Judas Prieest Pink Floyd Uriah Heep......
Neko mrzi Hrvate Bošnjake Albance Bugare Mađare Austrijance Švicarce Nijemce Engleze Amerikance Turke Arape Jevreje crnce,Rome.....a neko ne.....u Srbiji je jednih 99,5 % a drugih 0,5 % ......

@Mile Wien

pre 2 godine

Pun si kompleksa, ne dobacujes i jednom recju ... A, to nije zbog zanimanja, ima takvih i muzicara i doktora i stolara i glumaca... Nego dovoljno je procitati sta pises; ja sa tobom ne bih ni pice popila do kraja. Eto, kratko i jasno. Ovaj decko i sa pet para u dzepu ima vecu harizmu nego sto ces ti ikada imati i da mases bitkoinima iz ferarija.

@Mile Wien

pre 2 godine

"Po odgovorima/uvredama na moj komentar mogu da zakljucim da nase zene dalje od svoje ulice nisu videle. Ovde na zapadu, ja sam gazda. Ti svi doktori, profesori, ovakvi kao ovaj italijan trebaju majstora za sve zivo jer su operisani od zivota. On radi taj svoj posao ali kada mu procuri crevo iz ves masine, kad se pokvari vodokotlic, pokvari zamrzivac, cak i kad mu nestane struja jer je izbacila sklopka, on mene zove i mene moli da dodjem i da ga opravim jer ne bi imao struju, ne bi imao da jede, plutale bi mu fekalike po stanu. I ja onda odredjujem klijentelu. Zovu me i mole me da dodjem, ne pitaju koliko kosta, ovde sam sehr geehrter Herr Mile. Zaradjujem vise novca od svih njih..."
(Mile Wien, 21. jun 2021 16:43)
Jaoo, e majstor Herr Mile iskuliraj malo. Svako je u nemackom govornom podrucju "sehr geehrte(r). To je normalan vid pisane komunikacije, a ne titula Lorda. A ostalo nije vredno komentarisanja.

Mile Wien

pre 2 godine

Po odgovorima/uvredama na moj komentar mogu da zakljucim da nase zene dalje od svoje ulice nisu videle. Ovde na zapadu, ja sam gazda. Ti svi doktori, profesori, ovakvi kao ovaj italijan trebaju majstora za sve zivo jer su operisani od zivota. On radi taj svoj posao ali kada mu procuri crevo iz ves masine, kad se pokvari vodokotlic, pokvari zamrzivac, cak i kad mu nestane struja jer je izbacila sklopka, on mene zove i mene moli da dodjem i da ga opravim jer ne bi imao struju, ne bi imao da jede, plutale bi mu fekalike po stanu. I ja onda odredjujem klijentelu. Zovu me i mole me da dodjem, ne pitaju koliko kosta, ovde sam sehr geehrter Herr Mile. Zaradjujem vise novca od svih njih. Ovde je sposoban majstor vredniji od svih doktora, naucnika zajedno i mnogo ga je tesko naci. Nije to uopste kao kod nas. On mora da pozove kod nas u firmi, pa da zakaze termin, pa da moli da dodjemo i sve kosta, put, dnevnica, ruke. E moji vi. A zene njihove kad nas vide, prave muskarce, kad zacusemo rukave pa onako znojavi kad na musko zamirisemo, i resimo im muke, same se nabacuju. Dok njihovi muskarci, kao ovaj, stoje pored, namestaju suknju i lakiraju nokte. Nego dodjice to i kod nas. Samo polako. Onda cete imati bolan povratak u realnost. I pravicete "balkanerose" od blata. Zivi bili pa videli

Gojko

pre 2 godine

kad vidite nasta liči ovaj lik, i kada oduzmete i saberete sve evrovizije za poslednjih dvadeset godina, končite vurst itd, vi shvatite da na čelu te organizacije stoji lgbt.
(dejan, 21. jun 2021 13:22)

Kako je onda pobedila Marija Šerifović?... ne.. čekaj...

o77

pre 2 godine

Svete se izopačio totalno. Ali i ljudi koji su bili normalni i koji su znali prave vrednosti i šta je normalno a šta nije. Polako kad se kuva žaba a i ne oseti tako ih je ovaj svet izopačio. Sodoma i Gomora nije ravna ovome što se danas radi. Zna se dobro koje su prave vrednosti.

L.

pre 2 godine

A da pitamo žene da li bi se radije udale za Mileta iz Wiena ili za lekara iz Beča?

Odlična je grupa Maneskin, konačno malo rokenrola na mejn strim sceni.

Vot iss yo nem

pre 2 godine

Bizarno je da svakih 5 min objavljujete nešto o tom liku...
(Faruk Hadžibegić, 21. jun 2021 13:07)

Tek će bizarno biti kada nam obelodane da li dotični koristi dvoslojni ili troslojni wc papir. Ili možda ne troši ništa od toga što će šiparice baciti u ekstazu. Katastrofa. Zaista je sazrelo vreme za jedan kompletan reset.

Dejan

pre 2 godine

Alo be seljoberi, nije vam ovo Sejo Kalac. Momak i ceo bend su pravo osvjezenje na svetskoj sceni..KAko su kreneli prestice i ABBU. Zivim na zapadu i ovakvu histeriju za jednim bendom ne pamtim u zadnjih 10 godina

magla svuda oko nas

pre 2 godine

otkad znam za sebe, vernici najavljuju da dolazi neki strasan sud, da smo dotakli dno, bla bla bla, nista se ne desava niti nagovestava da ce se bilo sta desiti, ne znam kako je moguce vise dotaknuti dno nego sto je sada dotaknuto, i sta se to ceka da ce se desiti? ne treba cekati da se nesto desi jer se apsolutno nista desiti nece, nece nikakva visa sila intervenisati, sami se moramo menjati i ispravljati stvari, ako je uopste vise moguce ispraviti..

max

pre 2 godine

Drago mi je sto se on svidja zenama jer mi odmah govore ko su i na kom nivou pa a ne gubim vreme sa tkavim likovima koju su dobre za pink i realiti emisije.

Marko

pre 2 godine

Ženeee ....eeeee...kakav muškarac...aaaaaaa.....muškarčina!!!
Zove krupne momke vatrogasce da mu spasu macu...of kako je to baš muški!!!

Kalevra

pre 2 godine

A kako se ono zove ker Novaka Đokovića....!!!!
Da je Nikola Tesla danas živ on bi po Novaku Đokoviću nazvao neki svoj izum a ova cirkuska budaletina je po TESLI nazvao kera.....a 7 miliona zatucanih ludaka ispranog mozga oduševljeni i u transu njegovim potezom....

BGW

pre 2 godine

Tek će bizarno biti kada nam obelodane da li dotični koristi dvoslojni ili troslojni wc papir. Ili možda ne troši ništa od toga što će šiparice baciti u ekstazu. Katastrofa. Zaista je sazrelo vreme za jedan kompletan reset.
(Vot iss yo nem, 21. jun 2021 15:07)

on ne trosi papir, vidis da ima bide.

Vlada

pre 2 godine

Zene danas su odlucile da im se samo svidjaju muskarci koji su kao niko drugi, koja god kategorija da je u pitanju, dobra ili losa. Na to je umnogome uticala prisutnost takvih osoba u njihovim zivotima kroz medije i mreze gde se stice utisak kao da su oni tu negde oko nas. Podsvesno sticu utisak da su one deo tog kruga ljudi samo zato sto su oni tu eto oko njih. Sta je problem je to sto iste te zene jedna drugoj konstantno hajpuju prosecnost. Svaka misli da je ne znam ni ja sta, dok ne lupi o zid tridesetih i kad uhvati panika i daj sta das. Tada su zavisne, neizgradjene i psiholoski ranjive. Ja zbog ovoga decu (koju zelim) necu imati, zivimo u prilicno ruznom vremenu.

Londoner

pre 2 godine

@long live and David Coverdale

To što si ti slušao je bio kratak vremenski period koji je trajao od 1967 - 1976. U svetu se na tu muziku posmatra kao na narodnjake u Srbiji. Ta vrsta rok muzike je evoluirala. Kako neko da kukumavči za ženskom u 21. veku, kada svi koriste tinder i druge dejting alikacije.

Monella

pre 2 godine

Ne znam zašto neki muški komentatori toliko kritiziraju žene kojima se sviđa ovaj tip. To ne znači da se tim ženama sviđa samo ovakav tip muškarca,već im se mogu istovremeno sviđati različiti tipovi: našminkani poput Damiana, fizički snažni poput Ronalda i uspješni poput nekih poznatih poduzetnika.

materijal za oblikovanje

pre 2 godine

Prema svim parametrima do 2016. je bio normalan i talentovan.

Sada je izmanipulisan i talentovan.

I to se bas najvise trazi, sto je podlozniji trendovima to bolje.

Menadzeri to najbolje znaju.

@long live and David Coverdale

pre 2 godine

Jel realno da u Srbiji ljudi još žive u 19 veku. Čovek je roker, ima devojku, nije gej, žene izludeše za njim. Šminka oči i nosi mindjuše,jel neko od vas zna da je Oliver Mandić to radio pre 40 godina. Nosio suknju i visoke štikle a nije gej. Jel ste čuli za Alisa Kupera i grupu Kiss? Šminkaju se već 50 godina. Nisu gej. Sve je to Rokenrol a nije Ibarska i Era.
(cinjenice, 21. jun 2021 13:39)

Ako je ovo Rokenrol onda ti druže imaš problem.Kakav crni Rokenrol,ovo je teško sranje.
(long live and David Coverdale, 21. jun 2021 15:42)

Ti nisi mrdnuo dalje od hard roka sedamdesetih, nakon toga ima jos 50 godina kako se rok sirio. A i taj tvoj Coverdale, kao i Plant sa onim dugim kosama, uskim pantalonama i vristecim pevanjem su kao muzevniji? Aj da si rekao Motorhead pa da jos i razume covek.

David

pre 2 godine

Izgleda da mnogi koji se ovde žale na to kako je danas ovaj festival prepun LGBT ''propagande'', ne znaju da su tokom ranih 2000-tih promocija LGBT prava i pružanje podrške toj populaciji na Evroviziji bili mnogo izraženiji i češći nego što su zadnjih godina, a da ironija bude veća, pokretač toga nije bila nijedna zapadnoevropska zemlja nego, ni više ni manje, jedna bivša sovjetska republika sa istoka Evrope... Naime, 2002. godine je pobedila Letonija koju je predstavljala Marija Naumova (inače Ruskinja poreklom) sa pesmom ''I wanna'', na sceni je bila odevena u muški ''smoking'' sa sve šeširom na glavi i zavodljivo je igrala sa plesačicom, tako da je to bio prvi slučaj koketiranja 2 žene na evrovizijskoj pozornici, a inače, iste godine su Sloveniju predstavljala 3 transvestita i grupa im se zvala ''Sestre''. Naredne godine u Rigi Nemica je pevala ''Let's get happy and let's be gay'' a devojke iz čuvene ruske grupe T.a.t.u su se trebale poljubiti tokom izvođenja svoje pesme ali iz nekog razloga do toga ipak nije došlo. Potom su i muškarci se malo više oslobodili pa je sledeće godine u Istanbulu bilo dosta ''gay friendly'' pesama, a jedna od njih je bila ''In the disco'' koju je pevao predstavnik BiH Deen, nastupivši u roze majici bez rukava itd. :D Hoću reći, inicijatori tog pravca na Eurosongu su bile zemlje istočne i južne Evrope a upravo su u toj deceniji mnoge od njih ostvarile i svoje najbolje rezultate - Grčka, Estonija, Letonija, Rusija, Srbija, Turska i Ukrajina.

Драган Б.

pre 2 godine

evo mene interesuje zašto mu je potrebno da se šminka i oblači u žensku garderobu,kako mu je baš ta ideja pala na pamet ?,kažete lep je,zgodan,lepo peva,kako mu je baš to sinulo u glavi ?

Satiricno produktivan lik

pre 2 godine

Prelep je, divan, pleni svojom lepotom
(Sandra, 21. jun 2021 14:02) # Link komentara
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

Sedi u automobil i predji preko staze za pesake, zabave radi, dok slusas lepog i zgodnog, a onda i divnog pevaca iz Italije. To rade tvoji umovi i ne bivaju kaznjeni. Srbija, drzava velikog potencijala i jos vece gluposti.

Slovenac

pre 2 godine

Hahahhaha, kratko osisani seljacici se pitaju, zasto je ovaj popularniji od njih. A jos su stavili i tetovazu i krst oko vrata. I nista, samo poneka seljancica, a ni njih vise nema nesto.

sport billy

pre 2 godine

Muškarci se pitaju zašto je ovaj dečko interesantan ženama?
Muškarci ne zaboravite, najveći afrodizijak za žene je USPEH.
Možeš ne znam kako da izgledaš, ali ako si uspešan odmah si interesantan ženama. Valjda ih pali ta fama i popularnost oko nekoga.
Plus, ovaj dečko nije lep, ali ima latinski šarm i harizmu.

Marko

pre 2 godine

Najbolje bi bilo da se ove nase zene presele u Italiju, a mi da uvozimo Ukrajinke. Lepo i njima i nama. Kao gastarbajter, delio sam sobu u hostelu sa ovakvim Italijanom, jedan jedini ormar u sobi je zauzeo svojim "fensi" kaputima. Kad stignu drugari iz Napulja, ponasaju se kao da je hostel njihov, bez osecaja za druge. Ako im nesto kazes, nadure se. Usrecite se sa takvima 100%. Jedan od 10.000 je poznat i bogat, ostali su kao isfrustrirane zene.

radford

pre 2 godine

Ala su muski komentatori ljubomorni hahahaha. Pomirite se sa tim da je ovaj tip zgodan, lep, privlacan i ima neverovatan scenski nastup i harizmu. I nece trajati pet minuta, njihovo vreme tek pocinje jer prave kvalitetnu muziku i sve ukupno sa muzikom i stajlingom su dobitna kombinacija. Balkancerosi nek ljubomorisu do sutra slobodno a redakcija neka slobodno objavljuje sto vise vesti o Damijanu :)
(Maja, 21. jun 2021 14:55)

Majo a šta ako se iza tih muških komentatora zapravo kriju devojke, žene ali devojke žene, koje za razliku od tebe, imaju normalne kriterije kako bi trebao izgledati pravi muškarac?

woo

pre 2 godine

Decko ima tek 22 god i stoji mu sminka, mada sa obzirom na nesto ostrije crte lica vec sa 44 god kad se bude nasminkao izgledace kao Alice Cooper

Tr-u77

pre 2 godine

Da, magla je svuda oko nas. I ljudi u u Nojevo vreme su govorili da Noje priča gluposti dok nije došao potop. Naš životni vek je kratak. Kaže jedan skakavac drugom... Da mi bežimo odavde jer priča se da je gazda rekao da će doći i spaliti ovo polje. Ovaj drugi mu kaže. Ma to slušam ceo život a i moj deda je slušao ceo život pa se to nije desilo. Uveče dodje gazda i spali polje zajedno sa skakavcima. U stvari gazda je to rekao na početku nedelje a spalio je polje na kraju nedelje. Životni vek čoveka i skakavca se razlikuje. Za Boga je kaže Biblija 1000 godina kao jedan dan. Božja reč upozorava ljude da će Bog suditi bludnicima i preljubnicima i onima koji se prepuštaju svojim neprirodnim željama. I to će se desiti kao što se desilo sa Sodomom Gomorom i sa ljudima koji su živeli u Nojevo vreme.

Mile Wien

pre 2 godine

Znaci morao je da zove vatrogasce da mu izvlace macku? Zanimljivo. I sta rekoste, za njim otkidaju i lude nase zene? On je kao poseban, jedinstven, specijalan, ovako nevoljan, sklepan i smesan, a nasi muskarci "balkanerosi" su selje, primitivci, obicni totalno. E moje zene...pravice te vi od blata te "balkanerose" u skorijoj buducnosti. Svima vam zelim da se udate za nekog ovakvog sonju, pa da vidite sta znaci zivot sa nesposobnim, isfeminiziranim mukarcem kad pravi problemi dodju u zivotu. Posebnost prodje za 2 dana. Ovakvima u Wienu uzimamo 200e kad nas pozovu da im zamenimo sijalicu ili zakucamo par eksera da ne bi nadogradjene nokte polomili a i ne znaju da zavrnu sijalicu. Kad treba da se prenese nesto od 20kg, min 500e uzimamo, deremo ih nesposobne.
Nasim muskarcima bi porucio da se vise okrenu zenama iz istocne evrope jer one znaju kakvo musko treba da bude i sta je porodica. Nase zene vas ocigledno ne zasluzuju, to je prava cinjenica nakon citanja svih ovih uvreda na nacun nasih muskaraca, koji su svi kao nasilni, primitivni, iz pecine izasli. Kako vas bre nije sramota?? Stidite se.

Stef

pre 2 godine

Auuu, ako je ovaj padavičar neko ko se sviđa ženama, onda stvarno...
Ne'am problem uopšte da im se neka javna ličnost, nejavna ličnost, komšija... nebitno, sviđa i da "seku vene", ali brate da je to čovek. Ono, da je visok, zgodan, uspešan u onome čime se bavi, normalan... Da se lože na neke sportiste odvaljene od brega, koji pritom nisu ograničeni... sve je to ok. Nema šta, alfa pa alfa, normalno da će da se lože. Ali OVO??? Stvarno...

dejan

pre 2 godine

kad vidite nasta liči ovaj lik,i kada oduzmete i saberete sve evrovizije za poslednjih dvadeset godina,končite vurst itd,vi shvatite da na čelu te organizacije stoji lgbt.Ovo prelazi svaku meru. Nemam stvarno nista protiv gej populacije,ali mislim da to vise nema takmičarskog smisla.

Mile Wien

pre 2 godine

Po odgovorima/uvredama na moj komentar mogu da zakljucim da nase zene dalje od svoje ulice nisu videle. Ovde na zapadu, ja sam gazda. Ti svi doktori, profesori, ovakvi kao ovaj italijan trebaju majstora za sve zivo jer su operisani od zivota. On radi taj svoj posao ali kada mu procuri crevo iz ves masine, kad se pokvari vodokotlic, pokvari zamrzivac, cak i kad mu nestane struja jer je izbacila sklopka, on mene zove i mene moli da dodjem i da ga opravim jer ne bi imao struju, ne bi imao da jede, plutale bi mu fekalike po stanu. I ja onda odredjujem klijentelu. Zovu me i mole me da dodjem, ne pitaju koliko kosta, ovde sam sehr geehrter Herr Mile. Zaradjujem vise novca od svih njih. Ovde je sposoban majstor vredniji od svih doktora, naucnika zajedno i mnogo ga je tesko naci. Nije to uopste kao kod nas. On mora da pozove kod nas u firmi, pa da zakaze termin, pa da moli da dodjemo i sve kosta, put, dnevnica, ruke. E moji vi. A zene njihove kad nas vide, prave muskarce, kad zacusemo rukave pa onako znojavi kad na musko zamirisemo, i resimo im muke, same se nabacuju. Dok njihovi muskarci, kao ovaj, stoje pored, namestaju suknju i lakiraju nokte. Nego dodjice to i kod nas. Samo polako. Onda cete imati bolan povratak u realnost. I pravicete "balkanerose" od blata. Zivi bili pa videli

o77

pre 2 godine

Svete se izopačio totalno. Ali i ljudi koji su bili normalni i koji su znali prave vrednosti i šta je normalno a šta nije. Polako kad se kuva žaba a i ne oseti tako ih je ovaj svet izopačio. Sodoma i Gomora nije ravna ovome što se danas radi. Zna se dobro koje su prave vrednosti.

long live and David Coverdale

pre 2 godine

Jel realno da u Srbiji ljudi još žive u 19 veku. Čovek je roker, ima devojku, nije gej, žene izludeše za njim. Šminka oči i nosi mindjuše,jel neko od vas zna da je Oliver Mandić to radio pre 40 godina. Nosio suknju i visoke štikle a nije gej. Jel ste čuli za Alisa Kupera i grupu Kiss? Šminkaju se već 50 godina. Nisu gej. Sve je to Rokenrol a nije Ibarska i Era.
(cinjenice, 21. jun 2021 13:39)

Ako je ovo Rokenrol onda ti druže imaš problem.Kakav crni Rokenrol,ovo je teško sranje.

Satiricno produktivan lik

pre 2 godine

Prelep je, divan, pleni svojom lepotom
(Sandra, 21. jun 2021 14:02) # Link komentara
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

Sedi u automobil i predji preko staze za pesake, zabave radi, dok slusas lepog i zgodnog, a onda i divnog pevaca iz Italije. To rade tvoji umovi i ne bivaju kaznjeni. Srbija, drzava velikog potencijala i jos vece gluposti.

max

pre 2 godine

Drago mi je sto se on svidja zenama jer mi odmah govore ko su i na kom nivou pa a ne gubim vreme sa tkavim likovima koju su dobre za pink i realiti emisije.

gargleblaster

pre 2 godine

Bravo za mackoljupca.
Stil zivota i image koji su smrt za majmunolikog balkanoida ali neodoljivi za njihove zenke.
Njihova reakcija na ovog momka je dokaz da su sa balkanoidom samo zbog novca.
Znam sta mi se svidja ali od neceg mora da se zivi.

Vlada

pre 2 godine

Zene danas su odlucile da im se samo svidjaju muskarci koji su kao niko drugi, koja god kategorija da je u pitanju, dobra ili losa. Na to je umnogome uticala prisutnost takvih osoba u njihovim zivotima kroz medije i mreze gde se stice utisak kao da su oni tu negde oko nas. Podsvesno sticu utisak da su one deo tog kruga ljudi samo zato sto su oni tu eto oko njih. Sta je problem je to sto iste te zene jedna drugoj konstantno hajpuju prosecnost. Svaka misli da je ne znam ni ja sta, dok ne lupi o zid tridesetih i kad uhvati panika i daj sta das. Tada su zavisne, neizgradjene i psiholoski ranjive. Ja zbog ovoga decu (koju zelim) necu imati, zivimo u prilicno ruznom vremenu.

mv.

pre 2 godine

Damiano ima jednako lepog brata i zgodne roditelje. Jedna sjajna porodica. O Maneskinu odlično piše i evropska i severnoamericka štampa, koliko god ga ljubomorni balkanerisi pljuvali.
Mile Wien, pa ja, kao i mnogi drugi, radim, pored ostalog, i zato da platim električara I vodoinstalatera, i to nu ne predstavlja problem. Naprotiv, šta bi vi radili i od čega biste živeli da se hirurzi, menadžeri, profesori...bave vašim poslom? Tačno da, u poslednje vreme, frizerke i autolimari misle da više znaju od lekara i naučnika, ali mislim da je ipak bolje da se svako bavi svojim poslom.

cinjenice

pre 2 godine

Jel realno da u Srbiji ljudi još žive u 19 veku. Čovek je roker, ima devojku, nije gej, žene izludeše za njim. Šminka oči i nosi mindjuše,jel neko od vas zna da je Oliver Mandić to radio pre 40 godina. Nosio suknju i visoke štikle a nije gej. Jel ste čuli za Alisa Kupera i grupu Kiss? Šminkaju se već 50 godina. Nisu gej. Sve je to Rokenrol a nije Ibarska i Era.

Marko

pre 2 godine

Ženeee ....eeeee...kakav muškarac...aaaaaaa.....muškarčina!!!
Zove krupne momke vatrogasce da mu spasu macu...of kako je to baš muški!!!

Kalevra

pre 2 godine

A kako se ono zove ker Novaka Đokovića....!!!!
Da je Nikola Tesla danas živ on bi po Novaku Đokoviću nazvao neki svoj izum a ova cirkuska budaletina je po TESLI nazvao kera.....a 7 miliona zatucanih ludaka ispranog mozga oduševljeni i u transu njegovim potezom....

Драган Б.

pre 2 godine

evo mene interesuje zašto mu je potrebno da se šminka i oblači u žensku garderobu,kako mu je baš ta ideja pala na pamet ?,kažete lep je,zgodan,lepo peva,kako mu je baš to sinulo u glavi ?

Vot iss yo nem

pre 2 godine

Bizarno je da svakih 5 min objavljujete nešto o tom liku...
(Faruk Hadžibegić, 21. jun 2021 13:07)

Tek će bizarno biti kada nam obelodane da li dotični koristi dvoslojni ili troslojni wc papir. Ili možda ne troši ništa od toga što će šiparice baciti u ekstazu. Katastrofa. Zaista je sazrelo vreme za jedan kompletan reset.

Nije sve kako izgleda

pre 2 godine

kad vidite nasta liči ovaj lik,i kada oduzmete i saberete sve evrovizije za poslednjih dvadeset godina,končite vurst itd,vi shvatite da na čelu te organizacije stoji lgbt.Ovo prelazi svaku meru. Nemam stvarno nista protiv gej populacije,ali mislim da to vise nema takmičarskog smisla.
(dejan, 21. jun 2021 13:22) # Link komentara

On nije gej. I privatno je skroz obican. Ovo je samo ostavljeno za scenu.

magla svuda oko nas

pre 2 godine

otkad znam za sebe, vernici najavljuju da dolazi neki strasan sud, da smo dotakli dno, bla bla bla, nista se ne desava niti nagovestava da ce se bilo sta desiti, ne znam kako je moguce vise dotaknuti dno nego sto je sada dotaknuto, i sta se to ceka da ce se desiti? ne treba cekati da se nesto desi jer se apsolutno nista desiti nece, nece nikakva visa sila intervenisati, sami se moramo menjati i ispravljati stvari, ako je uopste vise moguce ispraviti..

dude

pre 2 godine

Pobogu pise se o njemu kao da je Đoković ili Jokić.
(Aleksandar, 21. jun 2021 12:59)

valjda što dame više vole kad on pomera neke loptice…

...

pre 2 godine

Šta je sa današnjim devojkama kad je ovaj lik neki seks simbol? Nizak, oblači se kao žena, šminka se...isprani mozgovi
(trp, 21. jun 2021 13:41)
Ovakvi kao ovaj "trp" izgleda nisu bili na časovima istorije kada se učilo i saznavalo kako su izgledali najveći junaci u istoriji. Oni ne znaju da su se šminkali i nosili suknje i haljine i Aleksandar Veliki, i Ahil i Persej i egipatski faraoni, Rimski vojnici, legionari, carevi, ma da ne nabrajam više.. Na kraju krajeva, vešt borac ne mora biti majmunoliki balkanoid bez vrata i kao od brda odvaljen. Može da bude i tanak, žilav, brz. Na kraju krajeva treba da je dovoljno inteligentan da vodi vojsku ili da zaradi puno para pa da drugi ratuju ili rade za njega. Dečko se privatno ne oblači i ne šminka ovako, sasvim prirodno se "nosi". I ima samo 22 godine, toliko toga je pred njim, može kako hoće.

materijal za oblikovanje

pre 2 godine

Prema svim parametrima do 2016. je bio normalan i talentovan.

Sada je izmanipulisan i talentovan.

I to se bas najvise trazi, sto je podlozniji trendovima to bolje.

Menadzeri to najbolje znaju.

@Mile Wien

pre 2 godine

Kipti bes iz tebe. Bice da si ljubomoran i da moras da platis da bi te neka uopste pogledala. Shvati, zene koje njega gledaju su one o kojima ti mozes samo da sanjas, pa sve i sto puta da unosis i iznosis 20kg i sto puta da uzmes 500 euro(ili bas zbog toga). Jednostavno niste ista kategorija. On moze da se pojavi na bilo kom crvenom tepihu i da pleni paznju, a ti si onaj sto montira skelu i siri crveni tepih.

Maja

pre 2 godine

Ala su muski komentatori ljubomorni hahahaha. Pomirite se sa tim da je ovaj tip zgodan, lep, privlacan i ima neverovatan scenski nastup i harizmu. I nece trajati pet minuta, njihovo vreme tek pocinje jer prave kvalitetnu muziku i sve ukupno sa muzikom i stajlingom su dobitna kombinacija. Balkancerosi nek ljubomorisu do sutra slobodno a redakcija neka slobodno objavljuje sto vise vesti o Damijanu :)

Darko

pre 2 godine

Što se tiče prirodnog izgleda, dečko ima stereotipne muževne crte lica , izražena vilica itd. i lepuškast je ne može se poreći , nikakvo čudo što je nekim ženama privlačan. E sad, što je rešio da izigrava klovna, da li je neki ekscentrik ili malo "odlepršao" to je druga priča.

Neli

pre 2 godine

Ni Lady Gagu niko nije primetio dok nije pocela da sokira izgledom tako da mu je ovo mozda samo za scenu a i malo da nalozi publiku, sta se palite toliko

radford

pre 2 godine

Ala su muski komentatori ljubomorni hahahaha. Pomirite se sa tim da je ovaj tip zgodan, lep, privlacan i ima neverovatan scenski nastup i harizmu. I nece trajati pet minuta, njihovo vreme tek pocinje jer prave kvalitetnu muziku i sve ukupno sa muzikom i stajlingom su dobitna kombinacija. Balkancerosi nek ljubomorisu do sutra slobodno a redakcija neka slobodno objavljuje sto vise vesti o Damijanu :)
(Maja, 21. jun 2021 14:55)

Majo a šta ako se iza tih muških komentatora zapravo kriju devojke, žene ali devojke žene, koje za razliku od tebe, imaju normalne kriterije kako bi trebao izgledati pravi muškarac?

Ксенија

pre 2 godine

Симпатична ми је реакција мачо Срба на овог момка. Мушкарчине наше, па он је само један лепушкаст (додуше и прилично се*си) Италијан. Као једна лепа уметничка слика. Све тако нашминкан, само наглашава изглед слабашног, рањивог, благо неухрањеног момка, па се потпуно разне е кад га виде. Одмах би да му нешто скувају. Чак и ако не умеју и не воле да кувају. Још и воли мачке! Пресладак! :)))

Kalevra

pre 2 godine

Neko sluša Cecu Karleušu Rastu Lukasa Eru a neko Led Zeppelin Deep Purple Black Sabath Judas Prieest Pink Floyd Uriah Heep......
Neko mrzi Hrvate Bošnjake Albance Bugare Mađare Austrijance Švicarce Nijemce Engleze Amerikance Turke Arape Jevreje crnce,Rome.....a neko ne.....u Srbiji je jednih 99,5 % a drugih 0,5 % ......

Londoner

pre 2 godine

@long live and David Coverdale

To što si ti slušao je bio kratak vremenski period koji je trajao od 1967 - 1976. U svetu se na tu muziku posmatra kao na narodnjake u Srbiji. Ta vrsta rok muzike je evoluirala. Kako neko da kukumavči za ženskom u 21. veku, kada svi koriste tinder i druge dejting alikacije.

Marko

pre 2 godine

Najbolje bi bilo da se ove nase zene presele u Italiju, a mi da uvozimo Ukrajinke. Lepo i njima i nama. Kao gastarbajter, delio sam sobu u hostelu sa ovakvim Italijanom, jedan jedini ormar u sobi je zauzeo svojim "fensi" kaputima. Kad stignu drugari iz Napulja, ponasaju se kao da je hostel njihov, bez osecaja za druge. Ako im nesto kazes, nadure se. Usrecite se sa takvima 100%. Jedan od 10.000 je poznat i bogat, ostali su kao isfrustrirane zene.

sport billy

pre 2 godine

Muškarci se pitaju zašto je ovaj dečko interesantan ženama?
Muškarci ne zaboravite, najveći afrodizijak za žene je USPEH.
Možeš ne znam kako da izgledaš, ali ako si uspešan odmah si interesantan ženama. Valjda ih pali ta fama i popularnost oko nekoga.
Plus, ovaj dečko nije lep, ali ima latinski šarm i harizmu.

iosonostefan

pre 2 godine

I meni se sviđa kako izgleda lik a strejt sam totalno. Svaka čast na pojavi. Top. Rado bih se družio sa njegovom koleginicom iz benda.

Lela

pre 2 godine

@"E moje zene...pravice te vi od blata te "balkanerose" u skorijoj buducnosti. "

Ovakvi te barem ne prebijaju redovno kad se vrate pijani dok je komšiluku neprijatno da okrene broj policije.

Tr-u77

pre 2 godine

Da, magla je svuda oko nas. I ljudi u u Nojevo vreme su govorili da Noje priča gluposti dok nije došao potop. Naš životni vek je kratak. Kaže jedan skakavac drugom... Da mi bežimo odavde jer priča se da je gazda rekao da će doći i spaliti ovo polje. Ovaj drugi mu kaže. Ma to slušam ceo život a i moj deda je slušao ceo život pa se to nije desilo. Uveče dodje gazda i spali polje zajedno sa skakavcima. U stvari gazda je to rekao na početku nedelje a spalio je polje na kraju nedelje. Životni vek čoveka i skakavca se razlikuje. Za Boga je kaže Biblija 1000 godina kao jedan dan. Božja reč upozorava ljude da će Bog suditi bludnicima i preljubnicima i onima koji se prepuštaju svojim neprirodnim željama. I to će se desiti kao što se desilo sa Sodomom Gomorom i sa ljudima koji su živeli u Nojevo vreme.

Smehotres

pre 2 godine

Tačno sam znao šta ću zateći od komentara.

Žene koje otkidaju na ovog lika i muškarce koji ih "podučavaju" šta treba da im se dopadne a šta ne (kao da je žene briga za njihovo mišljenje).

Dejan

pre 2 godine

Alo be seljoberi, nije vam ovo Sejo Kalac. Momak i ceo bend su pravo osvjezenje na svetskoj sceni..KAko su kreneli prestice i ABBU. Zivim na zapadu i ovakvu histeriju za jednim bendom ne pamtim u zadnjih 10 godina

BGW

pre 2 godine

Tek će bizarno biti kada nam obelodane da li dotični koristi dvoslojni ili troslojni wc papir. Ili možda ne troši ništa od toga što će šiparice baciti u ekstazu. Katastrofa. Zaista je sazrelo vreme za jedan kompletan reset.
(Vot iss yo nem, 21. jun 2021 15:07)

on ne trosi papir, vidis da ima bide.

Kalevra

pre 2 godine

Svako ima pravo na svoj izbor i ukus....
Neko sluša Cecu Karleuša Lukas Rasta a neko Led Zeppelin Deep Purple Black Sabath Judas Prieest Pink Floyd Uriah Heep....🤘🤘🤘🤘

Gojko

pre 2 godine

kad vidite nasta liči ovaj lik, i kada oduzmete i saberete sve evrovizije za poslednjih dvadeset godina, končite vurst itd, vi shvatite da na čelu te organizacije stoji lgbt.
(dejan, 21. jun 2021 13:22)

Kako je onda pobedila Marija Šerifović?... ne.. čekaj...

Monella

pre 2 godine

Ne znam zašto neki muški komentatori toliko kritiziraju žene kojima se sviđa ovaj tip. To ne znači da se tim ženama sviđa samo ovakav tip muškarca,već im se mogu istovremeno sviđati različiti tipovi: našminkani poput Damiana, fizički snažni poput Ronalda i uspješni poput nekih poznatih poduzetnika.

mv.

pre 2 godine

"Zovu me i mole me da dodjem, ne pitaju koliko kosta, ovde sam sehr geehrter Herr Mile. Zaradjujem vise novca od svih njih. Ovde je sposoban majstor vredniji od svih doktora, naucnika zajedno i mnogo ga je tesko naci. Nije to uopste kao kod nas. "
Mile Wien
Ne pričaj koješta, Mile, ima nas još koji živimo na Zapadu. Svakome, pa i beskućniku, se obraća sa "gospodine", pa tako i majstorima. I ja za sve zovem majstora, i platim koliko traži, ali, uzalud sebi laskas, majstor je uvek i svuda majstor, a doktor je uvek i svuda doktor. Pogotovo na Zapadu se dobro zna gde je čije mesto. A mogu da zamislim koje su to žene koje se nabacuju znojavim majstorima.

@Mile Wien

pre 2 godine

Pun si kompleksa, ne dobacujes i jednom recju ... A, to nije zbog zanimanja, ima takvih i muzicara i doktora i stolara i glumaca... Nego dovoljno je procitati sta pises; ja sa tobom ne bih ni pice popila do kraja. Eto, kratko i jasno. Ovaj decko i sa pet para u dzepu ima vecu harizmu nego sto ces ti ikada imati i da mases bitkoinima iz ferarija.

David

pre 2 godine

Izgleda da mnogi koji se ovde žale na to kako je danas ovaj festival prepun LGBT ''propagande'', ne znaju da su tokom ranih 2000-tih promocija LGBT prava i pružanje podrške toj populaciji na Evroviziji bili mnogo izraženiji i češći nego što su zadnjih godina, a da ironija bude veća, pokretač toga nije bila nijedna zapadnoevropska zemlja nego, ni više ni manje, jedna bivša sovjetska republika sa istoka Evrope... Naime, 2002. godine je pobedila Letonija koju je predstavljala Marija Naumova (inače Ruskinja poreklom) sa pesmom ''I wanna'', na sceni je bila odevena u muški ''smoking'' sa sve šeširom na glavi i zavodljivo je igrala sa plesačicom, tako da je to bio prvi slučaj koketiranja 2 žene na evrovizijskoj pozornici, a inače, iste godine su Sloveniju predstavljala 3 transvestita i grupa im se zvala ''Sestre''. Naredne godine u Rigi Nemica je pevala ''Let's get happy and let's be gay'' a devojke iz čuvene ruske grupe T.a.t.u su se trebale poljubiti tokom izvođenja svoje pesme ali iz nekog razloga do toga ipak nije došlo. Potom su i muškarci se malo više oslobodili pa je sledeće godine u Istanbulu bilo dosta ''gay friendly'' pesama, a jedna od njih je bila ''In the disco'' koju je pevao predstavnik BiH Deen, nastupivši u roze majici bez rukava itd. :D Hoću reći, inicijatori tog pravca na Eurosongu su bile zemlje istočne i južne Evrope a upravo su u toj deceniji mnoge od njih ostvarile i svoje najbolje rezultate - Grčka, Estonija, Letonija, Rusija, Srbija, Turska i Ukrajina.

L.

pre 2 godine

A da pitamo žene da li bi se radije udale za Mileta iz Wiena ili za lekara iz Beča?

Odlična je grupa Maneskin, konačno malo rokenrola na mejn strim sceni.

@Mile Wien

pre 2 godine

"Po odgovorima/uvredama na moj komentar mogu da zakljucim da nase zene dalje od svoje ulice nisu videle. Ovde na zapadu, ja sam gazda. Ti svi doktori, profesori, ovakvi kao ovaj italijan trebaju majstora za sve zivo jer su operisani od zivota. On radi taj svoj posao ali kada mu procuri crevo iz ves masine, kad se pokvari vodokotlic, pokvari zamrzivac, cak i kad mu nestane struja jer je izbacila sklopka, on mene zove i mene moli da dodjem i da ga opravim jer ne bi imao struju, ne bi imao da jede, plutale bi mu fekalike po stanu. I ja onda odredjujem klijentelu. Zovu me i mole me da dodjem, ne pitaju koliko kosta, ovde sam sehr geehrter Herr Mile. Zaradjujem vise novca od svih njih..."
(Mile Wien, 21. jun 2021 16:43)
Jaoo, e majstor Herr Mile iskuliraj malo. Svako je u nemackom govornom podrucju "sehr geehrte(r). To je normalan vid pisane komunikacije, a ne titula Lorda. A ostalo nije vredno komentarisanja.

woo

pre 2 godine

Decko ima tek 22 god i stoji mu sminka, mada sa obzirom na nesto ostrije crte lica vec sa 44 god kad se bude nasminkao izgledace kao Alice Cooper

@long live and David Coverdale

pre 2 godine

Jel realno da u Srbiji ljudi još žive u 19 veku. Čovek je roker, ima devojku, nije gej, žene izludeše za njim. Šminka oči i nosi mindjuše,jel neko od vas zna da je Oliver Mandić to radio pre 40 godina. Nosio suknju i visoke štikle a nije gej. Jel ste čuli za Alisa Kupera i grupu Kiss? Šminkaju se već 50 godina. Nisu gej. Sve je to Rokenrol a nije Ibarska i Era.
(cinjenice, 21. jun 2021 13:39)

Ako je ovo Rokenrol onda ti druže imaš problem.Kakav crni Rokenrol,ovo je teško sranje.
(long live and David Coverdale, 21. jun 2021 15:42)

Ti nisi mrdnuo dalje od hard roka sedamdesetih, nakon toga ima jos 50 godina kako se rok sirio. A i taj tvoj Coverdale, kao i Plant sa onim dugim kosama, uskim pantalonama i vristecim pevanjem su kao muzevniji? Aj da si rekao Motorhead pa da jos i razume covek.

Slovenac

pre 2 godine

Hahahhaha, kratko osisani seljacici se pitaju, zasto je ovaj popularniji od njih. A jos su stavili i tetovazu i krst oko vrata. I nista, samo poneka seljancica, a ni njih vise nema nesto.