Četvrtak, 20.05.2021.

16:42

Nastavak Evrovizije: Srbija peva deveta; Albina i dalje glavna tema; šta kažu kladionice?

Izvor: B92

Nastavak Evrovizije: Srbija peva deveta; Albina i dalje glavna tema; šta kažu kladionice? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

77 Komentari

Sortiraj po:

Dejan Vu

pre 2 godine

Pesma je posle više slušanja vrlo simpatična i muzički vrlo neobična.
(Milan, 20. maj 2021 18:59)
Posle više slušanja? Ti si moj novi idol!

Washington

pre 2 godine

(Lea, 20. maj 2021 17:48)

Pa po cemu su druge pesme "kulturnije" od nase po tebi? Isto sr*** uglavnom svi pevaju na Evroviziji. Ne kontam sto je to kod nas uvek smak sveta kada se pojavi nas predstavnik Evrovizije!?

Ne brukaju ove devojke Srbiju u svetu, brukaju je negativni ljudi puni mrznje i kompleksa poput tebe.

Sumilex

pre 2 godine

Bolesno je ne podrzavati svoju zemlju pa makar i u mislima a i zasto da se dushmani slade neslogom...
(Gagi, 20. maj 2021 21:51
A zasto je belesno. Ili mi se svidja ili ne,to je sva sustina muzike nikakvo glupavo takmičenje i rang liste. Meni se ne svidja ,recimo svidja mi se Bugarska i Portugal...sta sam ja sad ,izdajnik? Na kraju krajeva koga zabole koje mesto ce osvojiti ,nece vam zivot biti ni bolji ni gori od toga. Ne palite se

David

pre 2 godine

Moj komentar od pre nekih mesec i po dana:
Uraganke nastupaju u drugom polufinalu koje je dosta slabije nego prvo polufinale po pitanju kvaliteta pesama i konkurencije... Realno, u našem polufinalu u kojem ima 17 država, jedine zemlje koje se izdvajaju od drugih i za koje se može sa sigurnošću tvrditi da će proći u finale su Bugarska, Grčka, Island i Švajcarska, dakle samo 4 od 10... Gruzija, Danska, Poljska i Portugal imaju nekonkurentne i preslabe numere tako da one najverovatnije ispadaju u polufinalu, Austrija je isto ''tanka'' i fanovi im mahom predviđaju debakl, Estonija i Češka su ni tamo ni ovamo, mogu proći ali i ne moraju (pre će biti ovo drugo), mislim da će se za ulazak u finale lomiti koplja između Letonije i Moldavije koje imaju solidne pesme ali zavisi od scenskog nastupa koja će biti uspešnija...
Po meni, Srbija je sigurni finalista, ne znam koliko bi ove naše trebale podbaciti po pitanju pevanja i performansa na sceni pa da ne prođu.
I da, ''Loco loco'' je najslušanija pesma na youtube-u od svih drugih ovogodišnjih pesama (a i onih iz prethodnih godina) u martu mesecu i ima najveći broj pregleda! ;) A ukoliko prođu u finale, nikako ne mogu završiti na 20-om mestu i niže, sve i da ne dobiju nijedan, ali nijedan poen od stručnih žirija, pokupiće 12-ice na televotingu od svih ex-yu zemalja (Severne Makedonije, Slovenije i Hrvatske), od dijaspore iz Austrije, Švajcarske i drugih zemalja, tako da im oko 100 poena ne manjka i mogle bi lagano ući u top 15!

abraksas

pre 2 godine

U pocetku su mi delovale kao neke sponzoruse koje je neko na vezu progurao... Prvi put sam ih video na Mocart reklami i mislio da su starlete... Ali zapravo ova crnka ima sjajan glas, a moglo bi se reci i skolovan, imate neke klipove gde sjajno peva mnogo ozbiljnije pesme, a i u jednom intervjuu sve tri poprilicno tecno pricaju engleski. To sto su tako nafrakane je seksi imidz danasnjice na koji vecina nazalost pada. A to sto pevaju ovakvu pesmu je i poenta evrovizije (napraviti zaraznu sto jednostavniju pesmu koja ce se vrteti po klubovima i plazama). Dakle, nisu glupace, i ne pevaju lose. Izgled ponekad ume da prevari.

MK

pre 2 godine

...nase devojke su super. Pesma je evrovizijska,ako vec neko prati ovaj sou razume.I da,nase su. Velika podrska za njih.Svakako smo,pojedinci, najbolji u vredjanju svega sto je nase. Napred devojke. Napred Srbija 🇷🇸🇷🇸🇷🇸

hypatija

pre 2 godine

Pojedini komentari su stvarno bruka,tipa "zelim nasim predstavnicama poslednje mesto"?! Ako hocete gledajte opusteno, ako ne,promenite kanal, gledajte zadrugu, Marica itd..
(dexter, 20. maj 2021 20:31)

Dextere,a gde ti vidiš razliku između Eurovizije i pomenutih srpskih emisija ? Toliko se sve uklapa jedno sa drugim da je to fantastično. Još pinkići Željkovi i stvar je kompletna.
Eurosong je definitivno postao festival LGBT zajednice. Više sam očekivao od njih. Ovako i oni su postali predstava neukusa i nemorala. Stopili su se sa ostalom malograđanštinom i kulturnom impotencijom. Strašno.
Puno uspeha želim našim Hurikankama iako me neodoljivo podsećaju na najjeftinije vašarske droplje.
I da , nisam gledao Euroviziju, samo sam bacio pogled jer je išlo ovde na B92 uživo.

D¿ole

pre 2 godine

Prostacka pesma, prostački izgled i treskanje grivama! Vulgarno i primitivno sve...Naravno da bih glasala za svoju zemlju ali ne znam za šta?!

Samo Realno

pre 2 godine

Albina je bila skroz ok ali je imala ogromnu i veoma jaku konkurenciju.Prvo polufinale je realno puno jace bilo i Hrvatska nije uspela da se izdvoji u drustvu Kipra,Azerbajdzana i Izraela.
Sto se Srbije tice,mislim da je plasman u finale siguran a tamo plasman od 12 do 20 mesta.Treba biti realan.Sto se same pobede tice Italija je i dalje favorit i to ubedljivi u odnosu na Maltu i Kipar.Cekam veceras da vidim Svicu i Francusku.

dexter

pre 2 godine

Pojedini komentari su stvarno bruka,tipa "zelim nasim predstavnicama poslednje mesto"?! Ako hocete gledajte opusteno, ako ne,promenite kanal, gledajte zadrugu, Marica itd..

mina

pre 2 godine

Ako se "Hurricane" nalazi na 21 mestu (po kladionicama), to lako može da bude i njihov krajnji domet, odnosno da se uopšte i ne kvalifikuju za finale...
Naime, u finalni program ulazi 10 iz prvog "polufinala", a zatim još 10 iz drugog (današnjeg).
Čak i ako se nekako domognu finala, biće negde na začelju konačnog skora...
(Zakeralo, 20. maj 2021 20:00)

Plus 5 zemalja koje se direktno kvalifikuju!

Zakeralo

pre 2 godine

Ako se "Hurricane" nalazi na 21 mestu (po kladionicama), to lako može da bude i njihov krajnji domet, odnosno da se uopšte i ne kvalifikuju za finale...
Naime, u finalni program ulazi 10 iz prvog "polufinala", a zatim još 10 iz drugog (današnjeg).
Čak i ako se nekako domognu finala, biće negde na začelju konačnog skora...

kiki

pre 2 godine

Jako mi je žao, probe na Eurosongu sam pogledao nekoliko puta i pokušavam da nadjem bar nešto interesantno i lepo ali ne i ne i ne.
Ceo aranžman i nastup i sama pesma nekako oslikavaju Srbiju poslednjih tridesetak godina, silikoni na sve strane, ova jedna izgleda ko žaba, bacakanje kose na sve strane, fura se neko ludilo a ono ništa posebno.

Parisien

pre 2 godine

Od kako je ova vlast ukinula Ministarstvo za dijasporu,ne trosim vise svakog Maja po +100€ na patriotizam, necemo ni proci u finale.

Bronhitis

pre 2 godine

Bože koliko hejterskih komentara. Eurosong je ove godine sasvim solidan. I nekoliko rok pesama, i etno i modernog popa i balada i orijenta. Svi žanrovi obuhvaćeni i pesme sasvim pristojne i hitične. Svi kao mantru ponavljaju da je to gej takmičenje, a ko to, molim vas, osim Končite i naše Marije ikada pobedio a da je gej za 60 godina postojanja festivala? Pljujete kao da, širom planete, pa i ima bog zna koliko boljih konkursa u popularnoj muzici. Ima izbora za pevače koliko hoćeš, imamo ih i mi u Pinku, Grandu itd, ali ovde se traži i nova i originalna pesma i zato je Eurosong izazov. Ja ću gledati i uživati. Naše možda nisu prva liga, ali ima bar 10 jakih kompozicija.

Istoričar umetnosti

pre 2 godine

Nastupaju naše šund i kič mučenice. Oličenje trenutne kulture u kojoj nažalost živimo. Što je najstrašnije, to prolazi sa odobravanjem, ovacijama i divljenje među širokim narodnim masama.

...i uzmi nešto protiv bolova.

pre 2 godine

Koga bre boli ona stvar za Evroviziju?? Nema vece gluposti i gluplje uytosenih para za to *ranje od takmicenja.
(Mare, 20. maj 2021 17:32)

Očigledno boli tebe čim si napisao tri reda. Ostavi Euroviziju onima koji gledaju, a ti biraj šta voliš. Gledaj svoja posla...

Kozuki Oden

pre 2 godine

Preporucujem svima da umesto piva/vina/rakije/viskija pogledaju nastupe Rusije i Ukrajine, od onolike kolicine krindza nema budjenja do avgusta...

eto

pre 2 godine

Cek cek...kad je Djokovic u pitanju, ovde se vredja svako ko ne navija za njega jer je zaboga NAS covek, e pa gospodo i ove devojke (kakve-takve) su nase, pa navijajmo za NASE. I samo da dodam, pare koje one dobijaju na jut jubu od pregleda njihovih pesama (koji se meri milionima) idu direktno u fondaciju Novaka Djokovica, tako da svaki put kada Djokovic donira nesto, a zbog cega ga vi hvalite, znajte da su delom zaradjene djuskanjem i pevanjem ovih devojaka. Nisam njihov fan ali ne vidim cemu vredjanje.

Realista

pre 2 godine

Evrovizija dozivljava staru slavu kakvu je iamala do 90 tih. I to je nagledaniji prenos u sferi show programa, I posle finala SP I EP u fudbalu I otvaranja LOI najgledaniji prenos I prvi po broju gledala u domenu show live programa. Npr Oskara je
u USA gledalo 10 miliona gledalaca a USA ima stanovnika jos malo ko pola Evrope, a Evroviziju gleda 200 miliona a Evropa ima preko 700 miliona stanovnika.

Miki

pre 2 godine

Milanović me podsetio na ono kad neki sud nekog osudi na doživotnu, a onda saučesnici u zločinu kažu da je do nepošten, politički sud bla, bla... Kao pošteno bi bilo da mu sude ovi njegovi drugovi, oni bi bili objektivni i to...

Hrundi Bakshi

pre 2 godine

Cimate se, a zna se da ce da pobedi ili gej, ili neki trans... sta god, ili neki bisex, ili neko iz politickih, rasnih pobuda i td.

Nebojša

pre 2 godine

Ja sam ovo gledao tamo neke 2005-2010 bio sam tinejdžer tada u tom periodu je još i ličilo na muzičko takmičenje ovo zadnjih godina kicerica, LGBT, quir, šund, silikoni, binarni, nebinarni, svašta nešto samo ne muzičko takmičenje što bi trebalo da bude a šlag na tortu gluposti je i to što pola učesnika možda i više peva na engleskom a ne na maternjem jeziku.

mina

pre 2 godine

Koje je dno ova nasa pesma i ove devojke da ne kazem nesto drugo! Ovo je sramota ko nam zemlju predstavlja, slika i prilika seljakluka koji se primio i pustio korenje. Zelim im poslednje mesto i zvizduke.
(Lea, 20. maj 2021 17:48)

Daleko od mog ukusa! Ali isto tako i vase glediste! Navijajmo za nase Srbi! Pustite gorcinu iz sebe, nije sve tako crno!

Dmitar

pre 2 godine

Ako smem da vas pitam, da li može kladionice za Rolan Garos ? Nole I Rafa su favoriti ali neka bude njih desetak pa da maštamo malo. Lep pozdrav

Milan

pre 2 godine

Devojke srećno! Pesma je pisle više slušanja vrlo simpatična i muzički vrlo neobična. Većina komentatora na žalost je vrlo površna i voli da omaložava.

Janko Veselinovic

pre 2 godine

Како су сви међу коменаторима пуни мржње. Нашим представницама желим пуно среће вечерас и да се лепо забаве.

prevod

pre 2 godine

Nadam se da neće proći u finale i da tako neće moći da izbrukaju Srbiju. Kao neka sinteza američkih influenserki i reperki, samo još lošijeg ukusa.

Mediocritical

pre 2 godine

Čini mi se da je ovaj sikonski talas prošao u svetu... Mi ga i dalje surferski krotimo.
Tako da ćemo im možda izgledati malo zaostalo?

Krle

pre 2 godine

@Koga bre boli ona stvar za Evroviziju?? Nema vece gluposti i gluplje uytosenih para za to *ranje od takmicenja.
(Mare, 20. maj 2021 17:32)

Bravo za komentar, interesuje me ko placa ove tri napumpane sto nastupaju za nas? One kao pevaju? Veze ovo sa pevanjem nema (barem ove nase), nego prodaju poze ”Malo se na*uzi, malo napuci, izbace šoknje vani….”. Ovo *ranje zabraniti pod hitno i to posebno ako moj novac od poreza ide na ovako nesto, barem da moram manje slati sms-om onoj bolesnoj deci na koju je ova ”drzava” odavno zaboravila.

Lea

pre 2 godine

Koje je dno ova nasa pesma i ove devojke da ne kazem nesto drugo! Ovo je sramota ko nam zemlju predstavlja, slika i prilika seljakluka koji se primio i pustio korenje. Zelim im poslednje mesto i zvizduke.

Lea

pre 2 godine

Koje je dno ova nasa pesma i ove devojke da ne kazem nesto drugo! Ovo je sramota ko nam zemlju predstavlja, slika i prilika seljakluka koji se primio i pustio korenje. Zelim im poslednje mesto i zvizduke.

prevod

pre 2 godine

Nadam se da neće proći u finale i da tako neće moći da izbrukaju Srbiju. Kao neka sinteza američkih influenserki i reperki, samo još lošijeg ukusa.

Mediocritical

pre 2 godine

Čini mi se da je ovaj sikonski talas prošao u svetu... Mi ga i dalje surferski krotimo.
Tako da ćemo im možda izgledati malo zaostalo?

Janko Veselinovic

pre 2 godine

Како су сви међу коменаторима пуни мржње. Нашим представницама желим пуно среће вечерас и да се лепо забаве.

Krle

pre 2 godine

@Koga bre boli ona stvar za Evroviziju?? Nema vece gluposti i gluplje uytosenih para za to *ranje od takmicenja.
(Mare, 20. maj 2021 17:32)

Bravo za komentar, interesuje me ko placa ove tri napumpane sto nastupaju za nas? One kao pevaju? Veze ovo sa pevanjem nema (barem ove nase), nego prodaju poze ”Malo se na*uzi, malo napuci, izbace šoknje vani….”. Ovo *ranje zabraniti pod hitno i to posebno ako moj novac od poreza ide na ovako nesto, barem da moram manje slati sms-om onoj bolesnoj deci na koju je ova ”drzava” odavno zaboravila.

kiki

pre 2 godine

Jako mi je žao, probe na Eurosongu sam pogledao nekoliko puta i pokušavam da nadjem bar nešto interesantno i lepo ali ne i ne i ne.
Ceo aranžman i nastup i sama pesma nekako oslikavaju Srbiju poslednjih tridesetak godina, silikoni na sve strane, ova jedna izgleda ko žaba, bacakanje kose na sve strane, fura se neko ludilo a ono ništa posebno.

mina

pre 2 godine

Koje je dno ova nasa pesma i ove devojke da ne kazem nesto drugo! Ovo je sramota ko nam zemlju predstavlja, slika i prilika seljakluka koji se primio i pustio korenje. Zelim im poslednje mesto i zvizduke.
(Lea, 20. maj 2021 17:48)

Daleko od mog ukusa! Ali isto tako i vase glediste! Navijajmo za nase Srbi! Pustite gorcinu iz sebe, nije sve tako crno!

eto

pre 2 godine

Cek cek...kad je Djokovic u pitanju, ovde se vredja svako ko ne navija za njega jer je zaboga NAS covek, e pa gospodo i ove devojke (kakve-takve) su nase, pa navijajmo za NASE. I samo da dodam, pare koje one dobijaju na jut jubu od pregleda njihovih pesama (koji se meri milionima) idu direktno u fondaciju Novaka Djokovica, tako da svaki put kada Djokovic donira nesto, a zbog cega ga vi hvalite, znajte da su delom zaradjene djuskanjem i pevanjem ovih devojaka. Nisam njihov fan ali ne vidim cemu vredjanje.

Istoričar umetnosti

pre 2 godine

Nastupaju naše šund i kič mučenice. Oličenje trenutne kulture u kojoj nažalost živimo. Što je najstrašnije, to prolazi sa odobravanjem, ovacijama i divljenje među širokim narodnim masama.

Nebojša

pre 2 godine

Ja sam ovo gledao tamo neke 2005-2010 bio sam tinejdžer tada u tom periodu je još i ličilo na muzičko takmičenje ovo zadnjih godina kicerica, LGBT, quir, šund, silikoni, binarni, nebinarni, svašta nešto samo ne muzičko takmičenje što bi trebalo da bude a šlag na tortu gluposti je i to što pola učesnika možda i više peva na engleskom a ne na maternjem jeziku.

dexter

pre 2 godine

Pojedini komentari su stvarno bruka,tipa "zelim nasim predstavnicama poslednje mesto"?! Ako hocete gledajte opusteno, ako ne,promenite kanal, gledajte zadrugu, Marica itd..

...i uzmi nešto protiv bolova.

pre 2 godine

Koga bre boli ona stvar za Evroviziju?? Nema vece gluposti i gluplje uytosenih para za to *ranje od takmicenja.
(Mare, 20. maj 2021 17:32)

Očigledno boli tebe čim si napisao tri reda. Ostavi Euroviziju onima koji gledaju, a ti biraj šta voliš. Gledaj svoja posla...

abraksas

pre 2 godine

U pocetku su mi delovale kao neke sponzoruse koje je neko na vezu progurao... Prvi put sam ih video na Mocart reklami i mislio da su starlete... Ali zapravo ova crnka ima sjajan glas, a moglo bi se reci i skolovan, imate neke klipove gde sjajno peva mnogo ozbiljnije pesme, a i u jednom intervjuu sve tri poprilicno tecno pricaju engleski. To sto su tako nafrakane je seksi imidz danasnjice na koji vecina nazalost pada. A to sto pevaju ovakvu pesmu je i poenta evrovizije (napraviti zaraznu sto jednostavniju pesmu koja ce se vrteti po klubovima i plazama). Dakle, nisu glupace, i ne pevaju lose. Izgled ponekad ume da prevari.

Realista

pre 2 godine

Evrovizija dozivljava staru slavu kakvu je iamala do 90 tih. I to je nagledaniji prenos u sferi show programa, I posle finala SP I EP u fudbalu I otvaranja LOI najgledaniji prenos I prvi po broju gledala u domenu show live programa. Npr Oskara je
u USA gledalo 10 miliona gledalaca a USA ima stanovnika jos malo ko pola Evrope, a Evroviziju gleda 200 miliona a Evropa ima preko 700 miliona stanovnika.

MK

pre 2 godine

...nase devojke su super. Pesma je evrovizijska,ako vec neko prati ovaj sou razume.I da,nase su. Velika podrska za njih.Svakako smo,pojedinci, najbolji u vredjanju svega sto je nase. Napred devojke. Napred Srbija 🇷🇸🇷🇸🇷🇸

Milan

pre 2 godine

Devojke srećno! Pesma je pisle više slušanja vrlo simpatična i muzički vrlo neobična. Većina komentatora na žalost je vrlo površna i voli da omaložava.

Bronhitis

pre 2 godine

Bože koliko hejterskih komentara. Eurosong je ove godine sasvim solidan. I nekoliko rok pesama, i etno i modernog popa i balada i orijenta. Svi žanrovi obuhvaćeni i pesme sasvim pristojne i hitične. Svi kao mantru ponavljaju da je to gej takmičenje, a ko to, molim vas, osim Končite i naše Marije ikada pobedio a da je gej za 60 godina postojanja festivala? Pljujete kao da, širom planete, pa i ima bog zna koliko boljih konkursa u popularnoj muzici. Ima izbora za pevače koliko hoćeš, imamo ih i mi u Pinku, Grandu itd, ali ovde se traži i nova i originalna pesma i zato je Eurosong izazov. Ja ću gledati i uživati. Naše možda nisu prva liga, ali ima bar 10 jakih kompozicija.

Zakeralo

pre 2 godine

Ako se "Hurricane" nalazi na 21 mestu (po kladionicama), to lako može da bude i njihov krajnji domet, odnosno da se uopšte i ne kvalifikuju za finale...
Naime, u finalni program ulazi 10 iz prvog "polufinala", a zatim još 10 iz drugog (današnjeg).
Čak i ako se nekako domognu finala, biće negde na začelju konačnog skora...

D¿ole

pre 2 godine

Prostacka pesma, prostački izgled i treskanje grivama! Vulgarno i primitivno sve...Naravno da bih glasala za svoju zemlju ali ne znam za šta?!

Miki

pre 2 godine

Milanović me podsetio na ono kad neki sud nekog osudi na doživotnu, a onda saučesnici u zločinu kažu da je do nepošten, politički sud bla, bla... Kao pošteno bi bilo da mu sude ovi njegovi drugovi, oni bi bili objektivni i to...

Kozuki Oden

pre 2 godine

Preporucujem svima da umesto piva/vina/rakije/viskija pogledaju nastupe Rusije i Ukrajine, od onolike kolicine krindza nema budjenja do avgusta...

Hrundi Bakshi

pre 2 godine

Cimate se, a zna se da ce da pobedi ili gej, ili neki trans... sta god, ili neki bisex, ili neko iz politickih, rasnih pobuda i td.

mina

pre 2 godine

Ako se "Hurricane" nalazi na 21 mestu (po kladionicama), to lako može da bude i njihov krajnji domet, odnosno da se uopšte i ne kvalifikuju za finale...
Naime, u finalni program ulazi 10 iz prvog "polufinala", a zatim još 10 iz drugog (današnjeg).
Čak i ako se nekako domognu finala, biće negde na začelju konačnog skora...
(Zakeralo, 20. maj 2021 20:00)

Plus 5 zemalja koje se direktno kvalifikuju!

Sumilex

pre 2 godine

Bolesno je ne podrzavati svoju zemlju pa makar i u mislima a i zasto da se dushmani slade neslogom...
(Gagi, 20. maj 2021 21:51
A zasto je belesno. Ili mi se svidja ili ne,to je sva sustina muzike nikakvo glupavo takmičenje i rang liste. Meni se ne svidja ,recimo svidja mi se Bugarska i Portugal...sta sam ja sad ,izdajnik? Na kraju krajeva koga zabole koje mesto ce osvojiti ,nece vam zivot biti ni bolji ni gori od toga. Ne palite se

Samo Realno

pre 2 godine

Albina je bila skroz ok ali je imala ogromnu i veoma jaku konkurenciju.Prvo polufinale je realno puno jace bilo i Hrvatska nije uspela da se izdvoji u drustvu Kipra,Azerbajdzana i Izraela.
Sto se Srbije tice,mislim da je plasman u finale siguran a tamo plasman od 12 do 20 mesta.Treba biti realan.Sto se same pobede tice Italija je i dalje favorit i to ubedljivi u odnosu na Maltu i Kipar.Cekam veceras da vidim Svicu i Francusku.

Parisien

pre 2 godine

Od kako je ova vlast ukinula Ministarstvo za dijasporu,ne trosim vise svakog Maja po +100€ na patriotizam, necemo ni proci u finale.

hypatija

pre 2 godine

Pojedini komentari su stvarno bruka,tipa "zelim nasim predstavnicama poslednje mesto"?! Ako hocete gledajte opusteno, ako ne,promenite kanal, gledajte zadrugu, Marica itd..
(dexter, 20. maj 2021 20:31)

Dextere,a gde ti vidiš razliku između Eurovizije i pomenutih srpskih emisija ? Toliko se sve uklapa jedno sa drugim da je to fantastično. Još pinkići Željkovi i stvar je kompletna.
Eurosong je definitivno postao festival LGBT zajednice. Više sam očekivao od njih. Ovako i oni su postali predstava neukusa i nemorala. Stopili su se sa ostalom malograđanštinom i kulturnom impotencijom. Strašno.
Puno uspeha želim našim Hurikankama iako me neodoljivo podsećaju na najjeftinije vašarske droplje.
I da , nisam gledao Euroviziju, samo sam bacio pogled jer je išlo ovde na B92 uživo.

David

pre 2 godine

Moj komentar od pre nekih mesec i po dana:
Uraganke nastupaju u drugom polufinalu koje je dosta slabije nego prvo polufinale po pitanju kvaliteta pesama i konkurencije... Realno, u našem polufinalu u kojem ima 17 država, jedine zemlje koje se izdvajaju od drugih i za koje se može sa sigurnošću tvrditi da će proći u finale su Bugarska, Grčka, Island i Švajcarska, dakle samo 4 od 10... Gruzija, Danska, Poljska i Portugal imaju nekonkurentne i preslabe numere tako da one najverovatnije ispadaju u polufinalu, Austrija je isto ''tanka'' i fanovi im mahom predviđaju debakl, Estonija i Češka su ni tamo ni ovamo, mogu proći ali i ne moraju (pre će biti ovo drugo), mislim da će se za ulazak u finale lomiti koplja između Letonije i Moldavije koje imaju solidne pesme ali zavisi od scenskog nastupa koja će biti uspešnija...
Po meni, Srbija je sigurni finalista, ne znam koliko bi ove naše trebale podbaciti po pitanju pevanja i performansa na sceni pa da ne prođu.
I da, ''Loco loco'' je najslušanija pesma na youtube-u od svih drugih ovogodišnjih pesama (a i onih iz prethodnih godina) u martu mesecu i ima najveći broj pregleda! ;) A ukoliko prođu u finale, nikako ne mogu završiti na 20-om mestu i niže, sve i da ne dobiju nijedan, ali nijedan poen od stručnih žirija, pokupiće 12-ice na televotingu od svih ex-yu zemalja (Severne Makedonije, Slovenije i Hrvatske), od dijaspore iz Austrije, Švajcarske i drugih zemalja, tako da im oko 100 poena ne manjka i mogle bi lagano ući u top 15!

Dmitar

pre 2 godine

Ako smem da vas pitam, da li može kladionice za Rolan Garos ? Nole I Rafa su favoriti ali neka bude njih desetak pa da maštamo malo. Lep pozdrav

Washington

pre 2 godine

(Lea, 20. maj 2021 17:48)

Pa po cemu su druge pesme "kulturnije" od nase po tebi? Isto sr*** uglavnom svi pevaju na Evroviziji. Ne kontam sto je to kod nas uvek smak sveta kada se pojavi nas predstavnik Evrovizije!?

Ne brukaju ove devojke Srbiju u svetu, brukaju je negativni ljudi puni mrznje i kompleksa poput tebe.

Dejan Vu

pre 2 godine

Pesma je posle više slušanja vrlo simpatična i muzički vrlo neobična.
(Milan, 20. maj 2021 18:59)
Posle više slušanja? Ti si moj novi idol!

Lea

pre 2 godine

Koje je dno ova nasa pesma i ove devojke da ne kazem nesto drugo! Ovo je sramota ko nam zemlju predstavlja, slika i prilika seljakluka koji se primio i pustio korenje. Zelim im poslednje mesto i zvizduke.

prevod

pre 2 godine

Nadam se da neće proći u finale i da tako neće moći da izbrukaju Srbiju. Kao neka sinteza američkih influenserki i reperki, samo još lošijeg ukusa.

mina

pre 2 godine

Koje je dno ova nasa pesma i ove devojke da ne kazem nesto drugo! Ovo je sramota ko nam zemlju predstavlja, slika i prilika seljakluka koji se primio i pustio korenje. Zelim im poslednje mesto i zvizduke.
(Lea, 20. maj 2021 17:48)

Daleko od mog ukusa! Ali isto tako i vase glediste! Navijajmo za nase Srbi! Pustite gorcinu iz sebe, nije sve tako crno!

Janko Veselinovic

pre 2 godine

Како су сви међу коменаторима пуни мржње. Нашим представницама желим пуно среће вечерас и да се лепо забаве.

Mediocritical

pre 2 godine

Čini mi se da je ovaj sikonski talas prošao u svetu... Mi ga i dalje surferski krotimo.
Tako da ćemo im možda izgledati malo zaostalo?

Krle

pre 2 godine

@Koga bre boli ona stvar za Evroviziju?? Nema vece gluposti i gluplje uytosenih para za to *ranje od takmicenja.
(Mare, 20. maj 2021 17:32)

Bravo za komentar, interesuje me ko placa ove tri napumpane sto nastupaju za nas? One kao pevaju? Veze ovo sa pevanjem nema (barem ove nase), nego prodaju poze ”Malo se na*uzi, malo napuci, izbace šoknje vani….”. Ovo *ranje zabraniti pod hitno i to posebno ako moj novac od poreza ide na ovako nesto, barem da moram manje slati sms-om onoj bolesnoj deci na koju je ova ”drzava” odavno zaboravila.

MK

pre 2 godine

...nase devojke su super. Pesma je evrovizijska,ako vec neko prati ovaj sou razume.I da,nase su. Velika podrska za njih.Svakako smo,pojedinci, najbolji u vredjanju svega sto je nase. Napred devojke. Napred Srbija 🇷🇸🇷🇸🇷🇸

Istoričar umetnosti

pre 2 godine

Nastupaju naše šund i kič mučenice. Oličenje trenutne kulture u kojoj nažalost živimo. Što je najstrašnije, to prolazi sa odobravanjem, ovacijama i divljenje među širokim narodnim masama.

Dmitar

pre 2 godine

Ako smem da vas pitam, da li može kladionice za Rolan Garos ? Nole I Rafa su favoriti ali neka bude njih desetak pa da maštamo malo. Lep pozdrav

Nebojša

pre 2 godine

Ja sam ovo gledao tamo neke 2005-2010 bio sam tinejdžer tada u tom periodu je još i ličilo na muzičko takmičenje ovo zadnjih godina kicerica, LGBT, quir, šund, silikoni, binarni, nebinarni, svašta nešto samo ne muzičko takmičenje što bi trebalo da bude a šlag na tortu gluposti je i to što pola učesnika možda i više peva na engleskom a ne na maternjem jeziku.

Bronhitis

pre 2 godine

Bože koliko hejterskih komentara. Eurosong je ove godine sasvim solidan. I nekoliko rok pesama, i etno i modernog popa i balada i orijenta. Svi žanrovi obuhvaćeni i pesme sasvim pristojne i hitične. Svi kao mantru ponavljaju da je to gej takmičenje, a ko to, molim vas, osim Končite i naše Marije ikada pobedio a da je gej za 60 godina postojanja festivala? Pljujete kao da, širom planete, pa i ima bog zna koliko boljih konkursa u popularnoj muzici. Ima izbora za pevače koliko hoćeš, imamo ih i mi u Pinku, Grandu itd, ali ovde se traži i nova i originalna pesma i zato je Eurosong izazov. Ja ću gledati i uživati. Naše možda nisu prva liga, ali ima bar 10 jakih kompozicija.

Parisien

pre 2 godine

Od kako je ova vlast ukinula Ministarstvo za dijasporu,ne trosim vise svakog Maja po +100€ na patriotizam, necemo ni proci u finale.

...i uzmi nešto protiv bolova.

pre 2 godine

Koga bre boli ona stvar za Evroviziju?? Nema vece gluposti i gluplje uytosenih para za to *ranje od takmicenja.
(Mare, 20. maj 2021 17:32)

Očigledno boli tebe čim si napisao tri reda. Ostavi Euroviziju onima koji gledaju, a ti biraj šta voliš. Gledaj svoja posla...

Zakeralo

pre 2 godine

Ako se "Hurricane" nalazi na 21 mestu (po kladionicama), to lako može da bude i njihov krajnji domet, odnosno da se uopšte i ne kvalifikuju za finale...
Naime, u finalni program ulazi 10 iz prvog "polufinala", a zatim još 10 iz drugog (današnjeg).
Čak i ako se nekako domognu finala, biće negde na začelju konačnog skora...

Milan

pre 2 godine

Devojke srećno! Pesma je pisle više slušanja vrlo simpatična i muzički vrlo neobična. Većina komentatora na žalost je vrlo površna i voli da omaložava.

D¿ole

pre 2 godine

Prostacka pesma, prostački izgled i treskanje grivama! Vulgarno i primitivno sve...Naravno da bih glasala za svoju zemlju ali ne znam za šta?!

eto

pre 2 godine

Cek cek...kad je Djokovic u pitanju, ovde se vredja svako ko ne navija za njega jer je zaboga NAS covek, e pa gospodo i ove devojke (kakve-takve) su nase, pa navijajmo za NASE. I samo da dodam, pare koje one dobijaju na jut jubu od pregleda njihovih pesama (koji se meri milionima) idu direktno u fondaciju Novaka Djokovica, tako da svaki put kada Djokovic donira nesto, a zbog cega ga vi hvalite, znajte da su delom zaradjene djuskanjem i pevanjem ovih devojaka. Nisam njihov fan ali ne vidim cemu vredjanje.

Kozuki Oden

pre 2 godine

Preporucujem svima da umesto piva/vina/rakije/viskija pogledaju nastupe Rusije i Ukrajine, od onolike kolicine krindza nema budjenja do avgusta...

dexter

pre 2 godine

Pojedini komentari su stvarno bruka,tipa "zelim nasim predstavnicama poslednje mesto"?! Ako hocete gledajte opusteno, ako ne,promenite kanal, gledajte zadrugu, Marica itd..

kiki

pre 2 godine

Jako mi je žao, probe na Eurosongu sam pogledao nekoliko puta i pokušavam da nadjem bar nešto interesantno i lepo ali ne i ne i ne.
Ceo aranžman i nastup i sama pesma nekako oslikavaju Srbiju poslednjih tridesetak godina, silikoni na sve strane, ova jedna izgleda ko žaba, bacakanje kose na sve strane, fura se neko ludilo a ono ništa posebno.

Hrundi Bakshi

pre 2 godine

Cimate se, a zna se da ce da pobedi ili gej, ili neki trans... sta god, ili neki bisex, ili neko iz politickih, rasnih pobuda i td.

hypatija

pre 2 godine

Pojedini komentari su stvarno bruka,tipa "zelim nasim predstavnicama poslednje mesto"?! Ako hocete gledajte opusteno, ako ne,promenite kanal, gledajte zadrugu, Marica itd..
(dexter, 20. maj 2021 20:31)

Dextere,a gde ti vidiš razliku između Eurovizije i pomenutih srpskih emisija ? Toliko se sve uklapa jedno sa drugim da je to fantastično. Još pinkići Željkovi i stvar je kompletna.
Eurosong je definitivno postao festival LGBT zajednice. Više sam očekivao od njih. Ovako i oni su postali predstava neukusa i nemorala. Stopili su se sa ostalom malograđanštinom i kulturnom impotencijom. Strašno.
Puno uspeha želim našim Hurikankama iako me neodoljivo podsećaju na najjeftinije vašarske droplje.
I da , nisam gledao Euroviziju, samo sam bacio pogled jer je išlo ovde na B92 uživo.

Realista

pre 2 godine

Evrovizija dozivljava staru slavu kakvu je iamala do 90 tih. I to je nagledaniji prenos u sferi show programa, I posle finala SP I EP u fudbalu I otvaranja LOI najgledaniji prenos I prvi po broju gledala u domenu show live programa. Npr Oskara je
u USA gledalo 10 miliona gledalaca a USA ima stanovnika jos malo ko pola Evrope, a Evroviziju gleda 200 miliona a Evropa ima preko 700 miliona stanovnika.

abraksas

pre 2 godine

U pocetku su mi delovale kao neke sponzoruse koje je neko na vezu progurao... Prvi put sam ih video na Mocart reklami i mislio da su starlete... Ali zapravo ova crnka ima sjajan glas, a moglo bi se reci i skolovan, imate neke klipove gde sjajno peva mnogo ozbiljnije pesme, a i u jednom intervjuu sve tri poprilicno tecno pricaju engleski. To sto su tako nafrakane je seksi imidz danasnjice na koji vecina nazalost pada. A to sto pevaju ovakvu pesmu je i poenta evrovizije (napraviti zaraznu sto jednostavniju pesmu koja ce se vrteti po klubovima i plazama). Dakle, nisu glupace, i ne pevaju lose. Izgled ponekad ume da prevari.

Miki

pre 2 godine

Milanović me podsetio na ono kad neki sud nekog osudi na doživotnu, a onda saučesnici u zločinu kažu da je do nepošten, politički sud bla, bla... Kao pošteno bi bilo da mu sude ovi njegovi drugovi, oni bi bili objektivni i to...

Samo Realno

pre 2 godine

Albina je bila skroz ok ali je imala ogromnu i veoma jaku konkurenciju.Prvo polufinale je realno puno jace bilo i Hrvatska nije uspela da se izdvoji u drustvu Kipra,Azerbajdzana i Izraela.
Sto se Srbije tice,mislim da je plasman u finale siguran a tamo plasman od 12 do 20 mesta.Treba biti realan.Sto se same pobede tice Italija je i dalje favorit i to ubedljivi u odnosu na Maltu i Kipar.Cekam veceras da vidim Svicu i Francusku.

David

pre 2 godine

Moj komentar od pre nekih mesec i po dana:
Uraganke nastupaju u drugom polufinalu koje je dosta slabije nego prvo polufinale po pitanju kvaliteta pesama i konkurencije... Realno, u našem polufinalu u kojem ima 17 država, jedine zemlje koje se izdvajaju od drugih i za koje se može sa sigurnošću tvrditi da će proći u finale su Bugarska, Grčka, Island i Švajcarska, dakle samo 4 od 10... Gruzija, Danska, Poljska i Portugal imaju nekonkurentne i preslabe numere tako da one najverovatnije ispadaju u polufinalu, Austrija je isto ''tanka'' i fanovi im mahom predviđaju debakl, Estonija i Češka su ni tamo ni ovamo, mogu proći ali i ne moraju (pre će biti ovo drugo), mislim da će se za ulazak u finale lomiti koplja između Letonije i Moldavije koje imaju solidne pesme ali zavisi od scenskog nastupa koja će biti uspešnija...
Po meni, Srbija je sigurni finalista, ne znam koliko bi ove naše trebale podbaciti po pitanju pevanja i performansa na sceni pa da ne prođu.
I da, ''Loco loco'' je najslušanija pesma na youtube-u od svih drugih ovogodišnjih pesama (a i onih iz prethodnih godina) u martu mesecu i ima najveći broj pregleda! ;) A ukoliko prođu u finale, nikako ne mogu završiti na 20-om mestu i niže, sve i da ne dobiju nijedan, ali nijedan poen od stručnih žirija, pokupiće 12-ice na televotingu od svih ex-yu zemalja (Severne Makedonije, Slovenije i Hrvatske), od dijaspore iz Austrije, Švajcarske i drugih zemalja, tako da im oko 100 poena ne manjka i mogle bi lagano ući u top 15!

Washington

pre 2 godine

(Lea, 20. maj 2021 17:48)

Pa po cemu su druge pesme "kulturnije" od nase po tebi? Isto sr*** uglavnom svi pevaju na Evroviziji. Ne kontam sto je to kod nas uvek smak sveta kada se pojavi nas predstavnik Evrovizije!?

Ne brukaju ove devojke Srbiju u svetu, brukaju je negativni ljudi puni mrznje i kompleksa poput tebe.

Sumilex

pre 2 godine

Bolesno je ne podrzavati svoju zemlju pa makar i u mislima a i zasto da se dushmani slade neslogom...
(Gagi, 20. maj 2021 21:51
A zasto je belesno. Ili mi se svidja ili ne,to je sva sustina muzike nikakvo glupavo takmičenje i rang liste. Meni se ne svidja ,recimo svidja mi se Bugarska i Portugal...sta sam ja sad ,izdajnik? Na kraju krajeva koga zabole koje mesto ce osvojiti ,nece vam zivot biti ni bolji ni gori od toga. Ne palite se

mina

pre 2 godine

Ako se "Hurricane" nalazi na 21 mestu (po kladionicama), to lako može da bude i njihov krajnji domet, odnosno da se uopšte i ne kvalifikuju za finale...
Naime, u finalni program ulazi 10 iz prvog "polufinala", a zatim još 10 iz drugog (današnjeg).
Čak i ako se nekako domognu finala, biće negde na začelju konačnog skora...
(Zakeralo, 20. maj 2021 20:00)

Plus 5 zemalja koje se direktno kvalifikuju!

Dejan Vu

pre 2 godine

Pesma je posle više slušanja vrlo simpatična i muzički vrlo neobična.
(Milan, 20. maj 2021 18:59)
Posle više slušanja? Ti si moj novi idol!