Nedelja, 16.05.2021.

17:30

Zvezda srušila Budućnost posle drame i povela u finalu!

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Budućnost 82:78 u prvom meču finalne serije ABA lige.

Izvor:

Zvezda srušila Buduænost posle drame i povela u finalu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

303 Komentari

Sortiraj po:

slobinator

pre 2 godine

tu se Partizan najmanje pita,pozdrav.
(Qwerty, 17. maj 2021 16:02)
Nemam ništa protiv da se pita još manje barem narednih dvadesetak godina.posle više i nije bitno

Qwerty

pre 2 godine

@Znam da je tesko gledati dominatnu C.Zvezdu i da pojedinim navijacima preostaje samo mrznja.
U sportu mora da postoji rivalitet i da teren bude merilo necijeg kvaliteta.
Vredjanje one koje ne volite nikad nije nikom donela dobro.
Cak i udrizavanje sa onima za koje znamo da nemate lepo misljenje da bi nesto naskodili C.Zvezdi, moze samo da vam bude kontraefekat.
Ko ne bi voleo da je nas najveci rival Partizan,a ne Buducnost.
To nije pitanje za C.Zvezdu nego za Partizan.
(Nebojsa, 17. maj 2021 10:54)

Svaka cast za komentar.Upravo to smo mi vama pricali 13 godina,ali nije vredelo,napadali ste nas za sve,i sto jeste i sto nije,pravili incidente,prekidali utakmice,lomili pehare,drmali koseve i sta sve jos ne.Kulminiralo je odlukom drzave da se prekine Partizanova dominacija i izdigne vestacki projekat iz Zeleznika koji danas zovete Zvezdom,uz cuveni UPPR,otpis 15 miliona duga i ponudjenih 2,5% poveriocima uz moto uzmi ili ostavi.Tako da prijatelju malo je licemerno danas pricati o tome na taj nacin,upravo je mrznja dovela do danasnjeg odnosa snaga i tu se Partizan najmanje pita,pozdrav.

Црвена звезда 1913

pre 2 godine

Tako da prijatelju malo je licemerno danas pricati o tome na taj nacin,upravo je mrznja dovela do danasnjeg odnosa snaga i tu se Partizan najmanje pita,pozdrav.
(Qwerty, 17. maj

Зар мислиш да се онда Звезда питала? Зар си заборавио поноћне седнице, отимање играча, премлаћивање судија, одређивање кошаркашких функционера.... Зар си заборавио да је ДВ ведрио и облачио комплетном кошаркашком ситуацијом, био и политички комесар и тренер и председник и одређивао шта је добро а шта лоше за нашу кошарку? Зар си заборавио ону чувену-Погрешне су и клубашке приче.....?
Знамо вас партизани, узалуд спинујете...

Prosečni basketaš

pre 2 godine

ja, 16. maj 2021 23:59
Izvinjavam se. Mislio sam da je u pitanju neko od klinaca, koji samo znaju da vređaju i provociraju.
Naravno da se pravila menjaju i mi koji volimo košarku se informišemo pre svake sezone šta je novo u pravilnicima.
Srdačan pozdrav,

Nebojsa

pre 2 godine

Znam da je tesko gledati dominatnu C.Zvezdu i da pojedinim navijacima preostaje samo mrznja.
U sportu mora da postoji rivalitet i da teren bude merilo necijeg kvaliteta.
Vredjanje one koje ne volite nikad nije nikom donela dobro.
Cak i udrizavanje sa onima za koje znamo da nemate lepo misljenje da bi nesto naskodili C.Zvezdi, moze samo da vam bude kontraefekat.
Ko ne bi voleo da je nas najveci rival Partizan,a ne Buducnost.
To nije pitanje za C.Zvezdu nego za Partizan.

Ona stvar

pre 2 godine

Hoće li meni neko da objasni kako je moguće da na svadbi koja je bila na otvorenom u subotu u 18:00 i pored toga što je bila akustična muzika, dolaze komunalci a ovamo 1500 ljudi u zatvorenom, deru se i skaču jedni drugima za vrat i ništa? Ko će da odgovara za ovu represiju nad normalnim ljudima kad životinje očigledno imaju veća prava?

slobinator

pre 2 godine

vidim da se ovde najveća polemika vodi oko hola.mogu vam reći da je dečko odigrao dobro večeras.nije poenter to se vidi iz aviona,ali je odličan posao napravio u odbrani.presekao je par bitnih lopti,nekoliko puta odlično asistirao.pokazao se boljim od uskokovića jer dečko jednostavno nema minute u nogama.naravno da hol nije kapacitet za evro-ligu,ali bez njega u odsustvu voldena koji takođe nije plej zvezda ovo ne bi večeras dobila.sećam se recimo i one utakmice sa bajernom od pre par sezona kada je jović postavio rekord evro-lige sa 19 asistencija.i on tada verovatno nije dao više od 4 poena na utakmici,ali je njegov učinak bio nemerljiv.realno zvezda je ovo večeras trebala dobiti ubedljivije da nije bilo nekih početničkih grešaka.presudila je borbenost i skok u napadu.još ako zvezdi krene šut u 2.utakmici,a lojd ne bude protraćio onako veliki broj lopti mislim da neće biti problema

Mikele

pre 2 godine

@Mohikanac
Vidi se da si Mohikanac...
Obradović je napustio Monako i potpisao za Crvenu Zvezdu o svom trošku. Šta misliš da li je lepše raditi i živeti u Francuskoj ili u Srbiji. Ovde kada izgubiš jednu utakmicu svi te pljuju i teraju, u Francuskoj ni približno tako,plus je Sale igračka legenda kluba,tu se pokazuje koliko se voli klub, da li bi Radonjić ili bilo ko napustio Bajern i potpisao za Zvezdu, retoričko pitanje? Kada je napravio istorijski uspeh tražio je platu 60 hiljada, a imao je 29 hiljada. Sa početka sezone ste ti i slični bodrili Obradovića do koske, kada je krenulo nizbrdo svi ste se okrenuli protiv njega, to ne rade pravi navijači. Radonju je isto gubio i gubio i njega ste pljuvali, ali je njega klub podržao i kasnije se ispostavilo da takvi kao ti nisu upravu, Obradović je porazgovarao sa klubom i ponudio ostavku, ali je javno mnjenje bilo to koje je vršilo pritisak da se skloni i sklonio se, koliko je imao poraza u Abi. Evroliga nikada jača nije bila, ali nikada. Pogledaj Himkija koje je igrače imao u rosteru i zadnji bio, pogledaj Makabi, Olimpijakos, to su timovi sa ozbiljno upucanim novcem. Dragan Šakota je prošle sezone bio na 2 pobede od TOP 8, pobedio je onaj Partizan i u kupu izgubio na onaj krajnje sumnjiv faul Pantera nad Pejdžom u napadu, drugo ove sezone nisu bili navijači koliko bi pobeda navijači doneli koji su ogromna Zvezdina prednost bar 30 posto, i Šakotu ste terali...
Što se tiče Lengstona Hola, postavljam ti pitanje kako je igrao na početku sezone, svi ste ga hvalili...Ozbiljna povreda i korona virus koji je trajao dugo i kada je Radonja došao, čovek je bio pod koronom, javnost ga je prežalila, doveli Koloma i totalno izgubljeno samopouzdanje, pogledaj njegove brojke u Promiteasu i Evrokupu, to je čovek koji ne donosi poene na papiru, ali kreira igru i ne divlja. Pogledaj kako je Lengston Hol danas zakopčao Dela Valea i na smenu sa Lazićem Kobsa i koliko je imao asistencija... Ko je danas imao najviše asistencija na meču???
Pozdrav.

ja

pre 2 godine

ja, 16. maj 2021 21:26
..."ali gledao sam mnogo utakmica Evrolige i Evrokupa u poslednjih par godina"....
E, to je problem.Ima nas koji gledamo decenijama.
(Prosečni basketaš, 16. maj 2021 21:54)

Ahahah, nemojte više da se sramotite molim vas. Napisao sam u poslednjih par godina, jer se u poslednjih par godina to pravilo o nesportskoj primenjuje. Ako nisi uspeo da naučiš tokom tih decenija praćenja košarke, sudijske komisije se sastaju pred početak svake sezone da usaglase pravila koje će primenjivati, vezane za to šta su koraci, nošena, faul prilikom postavljanja bloka, nesportska itd.

Bane

pre 2 godine

neko je napisao ,kako volim sto pate grobari...i to je tacno patimo,jer smo godinama unazad bili dominatni.I ja sam znao da ce se i ta velika serija Partizana okoncati,sto je normalno.Zivimo sad i sa losijim rezultatima,volimo svoj klub.Ali vi ste sebi ucinili medvedju uslugu ,tako sto ste onu ugasenu Zvezdu dali u ruke privatnika,jer kad on jednom sklizne dole,a to ce se neminovno desiti jednog dana,vi više bukvalno nećete postojati i to je tragedija za ovo podneblje i to kazem bez bilo kakvog sarkazma ,jer bez Zvezde i Partizana ,razvoj kosarke u Srbiji je sveden na amterizam.
(Mile, 16. maj 2021 22:31)

Vi ste kao i sto ste bili u kosarci... niko i ništa. Sve vam je poklanjano pa i taj lažni Evropski pehar. Za vas je Zvezda institucija uvek bila.... lažna gromado

molina

pre 2 godine

Utakmica u utorak ce proci kako prodje, a u u Titogradu vec naslucujem scenario. U prvoj cetvrtini ce se svirati i najmanji kontakt na spoljnoj liniji, sa ciljem da Zvezda oslabi pritisak u odbrani.
Veceras nisu videli kos.

Ajmo

pre 2 godine

Odigrali smo jednu od gorih utakmica,promasili 10 slobodnih I izgubili 4 razlike...
U utorak dobijamo I ovo zavrsavamo u PG!
Pozdrav za mog kuma Dragana,velikog grobara koji je nocas samnom svim srcem navijao za plave!
VOLIM BUDUCNOST!
(Damir PG ??, 16. maj 2021 21:44) Izgleda nisi gledao dobro utakmicu Zvezda je vodila 15 razlike i da nisu napravili par grešaka bilo bi po vas i gore... pogledaj šut za 3 poena i biće ti sve jasno,znači imali smo očajno šutersko veče trebalo je biti +20 ali smo vas malo i pustili i to bez dva bitna igrača Woldena i Kuridže!
pola koševa ste dali iz slobodnih bacanja ali suđenje neću da komentarišem mada je bilo par čudnih odluka,Ivanović ruši Hola koji stoji čvrsto na zemlji i kad Cobs udara Dobrića a dobija da šutira 3bacanja...

SrbEUin

pre 2 godine

(Mile, 16. maj 2021 22:31)

Najbolji svetski klubovi su privatni.
Navedi neki koji nije. Kamo sreće da je Zvezda privatna. Ima brend, prepoznatljivost, podršku navijača i kod kuće i na strani. Može da bude stabilna u vrhu.

NastyB

pre 2 godine

Inače nema potrebe ovde neke stvari da pišeš...realno 21.vek imamo svi Tv ne slušamo prenos preko radia...Hol nema apsolutno ništa potrebno za CZ...ispod svakog nivoa ABA lige je. Ovo nije jedna nego naprotiv ko zna koja utakmica da on ne može da pogodi ništa...a ti upravo potvrđuješ to ...potenciraš jednu ili dve utakmice a Zvezdi je ovo 70ta do sada...jel čuješ sebe?
(Mohikanac, 16. maj 2021 22:37)

Upotrebi malo to što pišeš da imaš. Evo koliko je igrao ove godine - https://www.basketball-reference.com/international/players/langston-hall-1.html Od ovih 40-ak utakmica na većini je igrao po nekoliko minuta zbog povrede, ali se, naravno, toga niko ne seća.

Usput, ja samo kažem da je Radonja teška neznalica i da bi ovaj tim sa Salom Obradovićem bio MNOGO bolji nego što je ova neznalica uradila.
Naravno, RADONJA je dobio odbranom, a kad nas neko opere onda su Sale i igrači krivi.

Ali, polako, videćete. Zapamtite šta kaže neko ko je odigrao tri basketa pred zgradom.

Zastava101Specijal

pre 2 godine

Miloje veze sa vezom,pojma nema.Kad ovo.nemoze resiti kako ce u Evropi.Samo dalje od Partizana.
(Nocni cuvar, 16. maj 2021 21:49)
Kakva crna Evropa i još crnji Partizan!! veze to jedno sa drugim nema.

dinamore

pre 2 godine

Ova godina je bas teška... Pozorišta su zatvorena, a moj partizan ni ove godine neje upalio mašinu... U svakom slučaju I ovo će se juče zvati sutra

NastyB

pre 2 godine

Hol..voleo bih da se javi NastyB i objasni čuveni Prometeas ili Obradovićev izbor ...ovo je sramota živa da plej potpuno sam kao duh promaši sve šuteve iz naskoka...akcija nacrtana da se napuni Budućnost on majstor 0/8...inače defanzivno vrlo korektno izdanje Hola, ne mogu da mu oduzmem zalaganje.
(Mohikanac, 16. maj 2021 21:32)

Da malo pratiš košarku znao bi da Hol NIKADA nije bio "skorer" nego igrač koji je u Promiteasu odlično pokretao akcije, asistirao i pravio viškove, što u Zvezdi ne može da radi. I bio je sasvim dobar u rotaciji sa Lojdom i Voldenom kada je Sale sa tri beka razbio slabo pokretni Asvel, na primer. Veoma je lako otići na sajt Evrolige i videti njegove brojke što se tiče asistencija i igre uopšte dok je Sale bio tu i kakav je posle.
Samo što ogromna većina pamti samo dva dana unazad.

A to što misliš da je "sam kao duh" je tek nepoznavanje košarke, jer kad ne očekuješ loptu i kad moraš da šutiraš u poslednjoj sekundi iz neizgrađene akcije je već dovoljno loše.

mladići borovi, devojke jele

pre 2 godine

voleo bih da se javi NastyB i objasni čuveni Prometeas ili Obradovićev izbor
(Mohikanac, 16. maj 2021 21:32)





pa, taj lumen, po tome koliko nema pojma o košarci, je - o bradović lično...

uplakani bunkeraš

pre 2 godine

Успут, какве ово везе има са навијачима звезде угашене, сад већ давне 2011. године?
(BocaJoca, 16. maj 2021 21:49)

Mislim da si pogrešio godinu, da je 2007. pitanju ali ok. Davno je to bilo...

Drug Igrutin

pre 2 godine

Ali, faul za tri poena bradom u lakat...ali, faul Hola, a čovek se pomakao nije....
Pa kako će u PG da sude, živote?
(pedja71, 16. maj 2021 21:54)

Ove sudije ćemo od blata da pravimo, kad nas dohvate Javor, Boltauzer i Sreten Radović.

Mohikanac

pre 2 godine

NastyB

Korektno si se javio...ali to je sve.

Nema potrebe da lažeš jer je šutirao sa posta 7 puta izlazeći iz bloka i ostajao sam, svi znaju da je ciglar uključujući i Radonjića ali se nadao da ovaj bar nešto može da pogodi.

Inače nema potrebe ovde neke stvari da pišeš...realno 21.vek imamo svi Tv ne slušamo prenos preko radia...Hol nema apsolutno ništa potrebno za CZ...ispod svakog nivoa ABA lige je. Ovo nije jedna nego naprotiv ko zna koja utakmica da on ne može da pogodi ništa...a ti upravo potvrđuješ to ...potenciraš jednu ili dve utakmice a Zvezdi je ovo 70ta do sada...jel čuješ sebe?

Ovakvu rupetinu na pleju nemaju ni ovi klubovi iz KLS a Obradovića neću više da čujem da ima veze sa CZ...to mi je velika želja da ne svrati ni u prolazu...pokvariće nešto sigurno.

Walldorf

pre 2 godine

Kada dobro otvorimo utakmicu i budemo u fokusu,zaista je potrebno čudo da bi nas izbacilo iz koloseka.Tako je bilo večeras.Kako sam onomad govorio,ovakve utakmice odlučuje i prelama iskustvo.Simonović,Kuzmić,Lazić,Davidovac,Dobrić i trener Radonjić su osvajači.Znaju kako se to radi i to se ne može kupiti.To se stiče vremenom,radom i ovakvim utakmicama u kontinuitetu.Ono što treneru Radonjiću malo otežava posao je činjenica da ove sezone,osim Lojda i Voldena,nemamo strance kakvih smo imali poslednjih 7-8.sezona.Taj nedostatak trener Radonjić nadomešćuje upravo onim o čemu sam govorio.Iskustvom igrača kojima raspolaže.U takvoj situaciji,neophodno je da neko,iz utakmice u utakmicu,iskoči i odluči meč.Protiv Igokee,to je bio Davidovac.Večeras je meč viner bio Ognjen Dobrić.Čovek je dominirao terenom,bukvalno.U napadu miran,koncentrisan,izvanredan.U odbrani sa Lazićem odsekao Kobsa,koji je "Alfa i Omega" Podgoričana.Uz put,"žrtve" su bili i Ivanović i Popović,pa je Budućnost grdne muke mučila u organizaciji napada,iako u pomenutoj trojici ima vrhinske špilmahere.Davidovac vrlo dobar,Lojd takodje,Kuzmić i NNoko pokupili dosta toga,lepo zatvarali pik igru Budućnosti i možda je to i bio ključni momenat večeras.Može li Milojević šta promeniti u utakmicama koje slede?Rekao bih,teško.Nema on iskustva za ovakve utakmice i zaista ne mogu verovati da su trenera Mijovića zamenili Milojevićem.No,dobro.Hvala im na tome.Idemo dalje.Po titulu.Korak po korak.Napred ZVEZDA!!!Sportski pozdrav!

Demar Derozan

pre 2 godine

Egal tekma, za malo je Zvezda bila bolja veceras, a Noko je resio onim kosem na oko 1:10 pre kraja. Inace kvalitet kisarke je ocajan, nedostojno Evrolige, a mizda i Evrokupa. Nekada su stranci ovde ucili kako se igra kosarka takticki i tehnicki, a veceras ne zna se ni ko pije ni ko placa. Ne razlikuje se vise sta je cvrsta, muska odbrana, vec se pristupa rukometnoj odbrani, rvackim zahvatima ... nema vise ovde kvaliteta i talenta. Duh igre je unisten kvazi rezultatom u kvazi takmicenju.

mile

pre 2 godine

Psi laju karavani prolaze,do sad su vikali razbija buducnost 3-0, a sad vicu 3-1 za buducnost prave se veliki stricnjaci I poznavaoci kosarke I svake godine tako kenjkaju I onda kad ih zvezda pobedi kao da nista nije bilo kao da nista nisu pricali I pametovali krene prica o sledecoj sezoni ( ovo vazi I za grobare I milogorce)

Zastava101Specijal

pre 2 godine

Strasne centre ima Buducnost,bice tesko Zvezdi bez obzira na pobedu.
(Dejan, 16. maj 2021 22:10)
Kako nas večeras nisu trojke htele tako će se to vratiti u sledećoj utakmicu, a centru jesu dobri možda uzmemo jednog za EL sledeće godine.

Mile

pre 2 godine

neko je napisao ,kako volim sto pate grobari...i to je tacno patimo,jer smo godinama unazad bili dominatni.I ja sam znao da ce se i ta velika serija Partizana okoncati,sto je normalno.Zivimo sad i sa losijim rezultatima,volimo svoj klub.Ali vi ste sebi ucinili medvedju uslugu ,tako sto ste onu ugasenu Zvezdu dali u ruke privatnika,jer kad on jednom sklizne dole,a to ce se neminovno desiti jednog dana,vi više bukvalno nećete postojati i to je tragedija za ovo podneblje i to kazem bez bilo kakvog sarkazma ,jer bez Zvezde i Partizana ,razvoj kosarke u Srbiji je sveden na amterizam.

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Sad ide dva dana lozenje kako ce to Miloje da preokrene. Posle utorka ide prica o budzetu od 20m eur sve do septembra i nove sezone. U januaru sledece godine opet produzeni raspust do kraja sezone.

mladići borovi, devojke jele

pre 2 godine

Каква радост у Железнику, шампањац у Стјепана Супанца 1, радост породичног блага...
Успут, какве ово везе има са навијачима звезде угашене, сад већ давне 2011. године?
(BocaJoca, 16. maj 2021 21:49)





:)))))
grešna mi duša, baš uživam što ovoliko pate!

uplakani bunkeraš

pre 2 godine

Nema nam NastyB da nam objasni, posto je on trenirao kosarku, kako Radonja nema pojma, a Obradovicu je falilo samo jos malo pa da kidamo Lejkerse.
Ali, poznavajuci taj mentalite, eto njega posle prvog poraza u seriji.

Zastava101Specijal

pre 2 godine

Ovi grobari nemaju sport u kojem nešto vrede, da imaju pa makar i hokej na travi ostavili bi tamo stotinak komentara ne ovde na vestima o Zvedi protiv Budućnosti gde bi apsolutno trebalo da im je sve jedno ko će da pobedi ali ne oni navijaju za crnogorsku ekipu.

Gorki

pre 2 godine

Успут, какве ово везе има са навијачима звезде угашене, сад већ давне 2011. године?
(BocaJoca

Usput, kakve ovo ima veze sa navijacima partizana ugasenog sada vec davnije 2006. godine?

NastyB

pre 2 godine

Ovo je dobio Dejan Radonjic, ne znam kako, bolji su na svakoj poziciji od nas, samo ako nas Bog pogleda, da zaigra KW, dobijamo u utorak!!!Pomozi Boze!!!
(Cekamo 5.prsten, 16. maj 2021 21:18)

Ovo je toliko smešno da ne mogu da verujem. Jedino Rida bi voleo da vidim u Zvezdi, svi ostali su suvi prosek, a kamoli bolji od igrača Zvezde.

I ono što mi je najsmešnije - nema ko nije rekao da Volden nema pojma, nema ko nije rekao da ga treba oterati, da Kuridža nije ni za ABA2, a sad su gotovo najbolji igrači Zvezde i RADONJA (?????) je dobio ovo odbranom.
Naravno, ako u utorak dobije Futura tada će igrači biti krivi, jer ti od utorka nisu igrali danas, nego je Radonja vitlao po terenu.

A i ja se raspravljam sa decom...

deki

pre 2 godine

Za sve dusebriznike, bice nas jos vise u Utorak i platicemo kaznu. Bice publike i u Podgorici iako je dole losija epidemioloska situacija. Ako mogu da budu pune kafane i trzni centri, moze i 1500 ljudi u hali. Pa GSP je hiljadu puta veci epidemioloski rizik od 1500 ljudi u hali koja prima 8 hiljada gledalaca.Eto tako , sto rece davno jedan covek "moze nam se "

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Velja, slazem se. Nema mesta euforiji, ali svakako ova pobeda budi nadu za trofej. Mi smo dobili uz ocaja sut za 3 gde su nam igraci bili sami. Odbranu smo odlicnu odigrali. Ako dobijemo u utorak, ova serija nece ici na 5 utakmica. Ako izgubimo, mislim da ide na 5 onda.

uplakani bunkeraš

pre 2 godine

voleo bih da se javi NastyB i objasni čuveni Prometeas ili Obradovićev izbor
(Mohikanac, 16. maj 2021 21:32)

Poslao sam isti komentar pre nego su tvoj objavili, majke mi :-)))

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

NastyB, ti si ocigledno kosarku samo ispred zgrade igrao. Kada primis 78 poena za utakmicu gde protivnik ima 31 bacanje sta je to nego dobra odbrana. Do zadnje cetvrtine Ivanovic je dao 2 poena. Kori nam je prvi plej, normalno je da je falio. Kuridza je startna cetvorka, normalno je da je falio. Ova pobeda je pecat Dejana Radonjica i to svi znamo. E sad, to sto pobede Radonje tebi smetaju je neka druga stvar. Ali za Miloja je Radonj doktor kosarke.

uplakani bunkeraš

pre 2 godine

Sudije su lomile utakmicu svirajući faul u napadu igračima Budućnosti, svaki put kad bi prišli na koš ili dva razlike.
(Moke, 16. maj 2021 21:56)

Šta li si ti gledao...Zadrugu ?!

ja

pre 2 godine

Sve može da prođe, ali najveći skandal je nedosuđena nesportska Lojdu kada je povukao Ivanovića za ruku nakon što je izgubio loptu. I to nakon pregledavanja snimka. To je suprotno pravilima. Sudije se nisu pridržavale pravila.
(ja, 16. maj 2021 20:44)
Da nisi ostrascen video bi da je Lojd cak i sklanjao ruku i da nije imao ni nameru da napravi faul. Sudije su trebale da puste igru, jer takvih kontakata ima mali milion
(Krle, 16. maj 2021 20:50)

Jok, ti nisi ostrašćen hahahahaha. Džabe se raspravljamo kada na komentarima nema nikog neutralnog da presudi, a i takav nije gledao ovu smešnu utakmicu. Slažem se da je glupost svirati takve stvari, ali gledao sam mnogo utakmica Evrolige i Evrokupa u poslednjih par godina i uvek se to svira kao nesportska.

Zavrsiti ovo i onda razlaz

pre 2 godine

Svaka cask Radonji i igracima na odlicnoj energiji i pozrtvovanju. Skok je bio odlican, sut moze i bolje ali pobeda je bitna. Treba dobiti i drugu i onda probati sa brejkom zavrsiti ovo finale. Aba liga odavno nema smisla zbog favorizovanja svih timova protiv Zvezde pa makar se igralo i u Beogradu.

Radikal Republika Srpska

pre 2 godine

Drame, ma dajte molim vas koju ste vi utakmicu gledali i da li ste uopšte.Rutinski, prelagano sa nekih 1,001 posto snage odrađen trening Radonjatora i Crvene Furije srpskog evroligasa sa A licencom(višegodišnjim ugovorom), a ovaj put snagu crveno bele mašinerije osetila je simpatična Cipiripi ekipica Buducnosti.Jedna lagana,dozirana,kontrolisana utakmica, igra mačke i miša koju su povremeno kvratile sudije svojim marifetlucima .Kao sto sam i govorio prethodnih dana i mesecima unazad, sa iole normalnim suđenjem sve ispod petnaestak razlike za srpskog evroligasa ravno je senzaciji.Jednostavno takva je razlika u kvalitetu i iskustvu, pa kako da se jedna ispodprosecna Cipiripi ekipica suprostavi stabilnom evroligasu, suverenom vladaru Srbije i jadrana, timu koji je ove sezone u evroligi održao casove moderne kosarke jednom Realu, CSKA, Armanijju, Baskoniji, itd.itd.Odlicna timska košarka u oba pravca i to sve bez Voldena i Kurudze uz doktorsku partiju Big Kuza, Lojda, Dobrica, Davidovca i Lazaronija, a na sve to i mali Uskok.Znate kako kaze Grba, pricao sam vam o tome, sada počinju utakmice za pare a tada kvalitet dolazi do izražaja i Zvezda nema milosti.Bravo momci, samo cvrsto i u telo, samo tako se moze protiv ovakvih ekipica koje su bez sudija mrtve, napad dobija pojedinačne utakmice a odbrana osvaja titule i prvenstva.Radonjator, tačka!

Bocko

pre 2 godine

Cetiri i po decenije pratim kosarku, ali prvi put sam video da je igrac napravio faul tako sto je bradom ( Dobric ), udario protivnika ( Kobs ) u lakat. I to jos za tri poena. I posle se navijaci Buducnosti i Partizana zale na sudjenje veceras.

Mohikanac

pre 2 godine

Da kojim slučajem imamo pleja koji bar 50% pogađa šut sa poludistance Zvezda bi odrala Budućnost sa 20 razlike.

Realno za toliko je bila bolja večeras.

Milojević razbijen i napadački i odbrambeno i samo ta činjenica slaba realizacija za 2 u IIpp je uticala na rezultat.

Hol..voleo bih da se javi NastyB i objasni čuveni Prometeas ili Obradovićev izbor ...ovo je sramota živa da plej potpuno sam kao duh promaši sve šuteve iz naskoka...akcija nacrtana da se napuni Budućnost on majstor 0/8...inače defanzivno vrlo korektno izdanje Hola, ne mogu da mu oduzmem zalaganje.

Skauting urađen besprekorno da je Budućnost izgledala veći deo meča jadno, napad postavljen tako da se ne vidi Rid koji je odličan igrač... sve završavano iz floutera da je Rid ostao na ničijoj zemlji, jako pametno.

Duxevaca 80

pre 2 godine

Velika pobeda na startu finalne serije bez dva bitna igraca! Jesmo umalo prokockali 15 razlike, jer nam napad zavisi od 2-3 coveka, ali smo toliko agresivno igrali odbranu, "citali" im napadacke akcije, da bi bila prava steta da nismo dobili. Ova utakmica se vec zaboravlja i sav fokus na megdan u utorak treba prebaciti. Ako Zvezda dobije, verovatno uzima titulu, u protivnik, Buducnost je blagi favorit. Svaka cast jos jednom Radonjicu na doktorskom skautingu i fantasticnoj taktickoj pripremi!

Aca

pre 2 godine

(uplakani bunkeraš, 16. maj 2021 20:40)
Sve si lepo napisao, dokumentovao. Ali džaba, nemaju oni obraza, a sad su u misjim rupama, promolice se pred sledeću utakmicu sa novim budalastim komentarima. A svet ostaje protiv njih.

Pera

pre 2 godine

Sve ste pogresno videli ,nisu to bili navijaci u hali,to smo posebnom tehnologijom oživeli slike onih ljudi koje su tu postavljene od pocetka sezone,nego cekali smo finale da to uradimo...

Richard from Bokanjac

pre 2 godine

Zvezda je prelomila utakmicu pogotkom Luke Mitrovica u finisu. Luka kao veliki zvezdas imao je jako losu utakmicu ali je pokazao klasu kad je bilo najvaznije.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Bravo Zvezdo !!!!!!!!!!
Svako je dao doprinos na svoj nacin.
Ovde cak i komentatori na Areni navijaju protiv Zvezde ali ne vredi jaci smo od svega.
Novinar je mogao bar da pomene da nam nije igrao ponajbolji igrac ali smo se i na to navikli u poslednjih par sezona.
Kako objasniti faul Dobricu kad ga je Kobs udario laktom u lice i jos dobio 3 bacanja i kako objasniti onaj faul Hola kada je stajao sa obe noge na zemlji a Ivanovic dobio 2 bacanja ? Kako ?

Nikako objasnio je bivši igrač i otac nba zvezde Dalasa Dončiča na sprt klubu Slovenija da su sudije uradile ponešto velikih grešaka i čudnih odluka na štetu Crvene zvezde.

Djenka

pre 2 godine

@Damir Pg tako je Damire, a mi smo veceras zato sutirali fenomenalno, igrali sa svim igracima i dobili 4 razlike. Vase sanse da dobijete seriju posle ovog poraza nisu vece od 25%. Nadam se da ce Volden da nam se oporavi, a da su on i Kuridza tu ne bi imali nikakvih sansi. Ovako mozete uvek da nas dobijete na sutersko ludilo ili da nastavite da sutirate preko 30 bacanja u svakom mecu.

Damir PG 🔵⚪

pre 2 godine

Odigrali smo jednu od gorih utakmica,promasili 10 slobodnih I izgubili 4 razlike...
U utorak dobijamo I ovo zavrsavamo u PG!
Pozdrav za mog kuma Dragana,velikog grobara koji je nocas samnom svim srcem navijao za plave!
VOLIM BUDUCNOST!

Voja

pre 2 godine

Ovo je cista pobeda Radonjica, jer je pustio Rida, a zaustavio sve ostale Milejevic je odličan trener, ali Radonjic ima preko 100 evroligaskih meceva, i ne moze mu nista.Inece i sad mislim da Budućnost ima mnogo popunjeniji tim na svim pozicijama.Zvezda nema postenog pleja, centara i krilnog centra, ubi nas selekcija Sase Obradovića.Hol, Noko i Kuzmic nisu ni za FMP.

Severnjača

pre 2 godine

Bez Voldena i sa očajnim šutem pobedili smo odbranom! Bravo za Radonju i Dobrića, ovo je njihova pobeda! Izbacili smo ih u napadu, čitali im akcije, jedino je Rid nešto igrao! Miloje treba još mnogo da uči, ako nam krene šut za 3 poena biće lakša pobeda! Napred Zvezdo, u inat svim dušmanima!

Kikujiro

pre 2 godine

Jeste faul u bloku, pomerio je rame sa namerom da zakači igrača Zvezde, i zakačio ga je, to je toliko očigledno, nije za vas košarka.

To je očigledan primer kako se lažno predstavlja da je sudija pomogao Zvezdi a oštetio Budućnost.

Cekamo 5.prsten

pre 2 godine

Ovo je dobio Dejan Radonjic, ne znam kako, bolji su na svakoj poziciji od nas, samo ako nas Bog pogleda, da zaigra KW, dobijamo u utorak!!!Pomozi Boze!!!

Mudra breskva

pre 2 godine

Bravo Zvezdo !!!!!!!!!!
Svako je dao doprinos na svoj nacin.
Ovde cak i komentatori na Areni navijaju protiv Zvezde ali ne vredi jaci smo od svega.
Novinar je mogao bar da pomene da nam nije igrao ponajbolji igrac ali smo se i na to navikli u poslednjih par sezona.
Kako objasniti faul Dobricu kad ga je Kobs udario laktom u lice i jos dobio 3 bacanja i kako objasniti onaj faul Hola kada je stajao sa obe noge na zemlji a Ivanovic dobio 2 bacanja ? Kako ?

BocaJoca

pre 2 godine

Каква туга у хумској...
(Црвена звезда 1913, 16. maj 2021 21:18)

Каква радост у Железнику, шампањац у Стјепана Супанца 1, радост породичног блага...
Успут, какве ово везе има са навијачима звезде угашене, сад већ давне 2011. године?

kalcokera i Croasano jaguar

pre 2 godine

Dobrić,i Lazić,kraj priče!Ovo kažem kao ljubitelj "domaćih" igrača,nebitno iz koje novonastale države,nekako mi je milo kad to vidim,nikakva jugonostalgija nije u pitanju!Cobs nosi Budućnost,skoro cijelu sezonu,noćas zaustavljen,mogla bi finalna serija da bude veoma intersantna.
(War Inside My Head, 16. maj 2021 20:55)

zaboravljas I davidovca

Ivan

pre 2 godine

grobosi posto je zvezda pobedila jedino vam ostaje da brojite koliko gledalaca je bilo i da kukate na nekog ko je to dozvolio, jedino tu vidim neki tracak da nahranite vasu zlobu veceras.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Dobrič je igrač za reprezentaciju ali neki treneri koji pojma nemaju gotovo da su išli u uništenje karijere ovakvo kvalitetnog igrača koji je motor ekipe kako u fenomenalnoj odbrani tako i odličnom napadu sa ludačkim skokom i energijom koja se retko viđa sem njega nije postojao igrač koji može probiti odbranu Budučnosti.Dobriču kapa do poda i što pre da shvate da je igrač za prvi sastav Srbske reprezentacije u košarci.

Пикси из корнера, гробари невера

pre 2 godine

E limari tužni, videćete kad proradi i šut za tri. Ja iskreno ne znam kako smo ovo dobili? Trojka ništa, Walden ne igra, Hall, Simonović standardno ocajni... Loyd katastrofa, bez obzira na 20+ poena, Kuzmic nije kosarkas... Samo na srce sampionsko..
(Spale, 16. maj 2021 20:53)
Мало и на Добрића ?

Mirko Pavlović

pre 2 godine

U inat dusmanima slavice se titula u Podgorici posle trece utakmice. Morace bokan da dovede Lebrona Karija da proba da nas skine sa trona
(Pedja, 16. maj 2021 19:36)

Ko su dušmani??

uplakani bunkeraš

pre 2 godine

Lako je igrati uz pun Pionir.
(Vakcinisan, 16. maj 2021 20:39)

Jel ti krivo ?

Aj, budi covek pa reci slobodno...Jel ti krivo sto je Zvezda pobedili ili mnogo ?!

Prosečni basketaš

pre 2 godine

ja, 16. maj 2021 21:26
..."ali gledao sam mnogo utakmica Evrolige i Evrokupa u poslednjih par godina"....
E, to je problem.Ima nas koji gledamo decenijama.

prijatelj nekih prijatelja

pre 2 godine

1. Radonja je Željko/Duda/Kari za Miloja. Apsolutno njegova pobeda. Bez Voldena sa Holom i Uskokom na 1 protiv Ivanovića i Kobsa. Maestralno. Svaku seriju sekao, svaki tajmaut je rodio nešto dobro. Trener sa T.

2. Dobrić i Davidovac 2 zvezdina lava! Do kraja karijera u Zvezdi i da jednog dana uđu u legendu kako Bog i običaji nalažu. Hvala vam!

3. Valjda je jasno zašto je Branko Lazić najbolji odbrambeni igrač lige. Urnisao, zaključao, izludeo Kobsa i Ivanovića. Sam.

4. Kuzmić razbio odbranu od pika i kontrolu skoka. Kao u onim Ekpe Judo danima. Bravo momčino, jarane naš, to nam treba.

Idemo dalje. Samo polako, fali još jedna. Verujte u momke i Dejana. Ajmo ciganiiii!

Radonjaaaa

pre 2 godine

Evo ih Ostojini,gledali, navijali za Mila...Plačite,samo plačite...Da je bilo pravde,ispali bi iz ABA...The end...Kraj...Nema više...Ajte sad svi u bunker...

Realno

pre 2 godine

Svetska zdravstvena organizacija je odavno ostavila lokalnim samoupravama da odluče u vezi publike na sportskim terenima.
Gledate li vi Điro d'Italia,teniski turnir u Rimu?
Smeta vam publika na košarci a kafići,restorani,tržni centri,gradski prevoz—prepuni??

Moke

pre 2 godine

Zvezda je prelomila utakmicu pogotkom Luke Mitrovica u finisu. Luka kao veliki zvezdas imao je jako losu utakmicu ali je pokazao klasu kad je bilo najvaznije.
(Richard from Bokanjac, 16. maj 2021 21:42)

Sudije su lomile utakmicu svirajući faul u napadu igračima Budućnosti, svaki put kad bi prišli na koš ili dva razlike.

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Bravo momci, bravo Radonja. Sjajna odbrana 35 minuta, uz ocajan sut mi smo veceras dobili bez prvog pleja Voldena. Sa malo boljim sutom, razlika bi bila i veca. Jos jednom, svaka cast na borbi, na svemu veceras. Toliko o tome da ce nas Buducnost pobediti 3:0. Idemo da osvojimo ovo. Zvezda sampion.

Kikujiro

pre 2 godine

Komentari pre utakmice:

"Zvezda nema nikakve šanse protiv Budućnosti"

"Zvezda nema šta da traži protiv Budućnosti"

"Zvezda je toliko loša, gubi 3-0 sigurno"

"Demoliraće Zvezdu Budućnost"

"Jad i beda od igre CZ, nemaju nikakve šanse"

"Zvezda izgleda amaterski, pokešće ih Milojević"

"Ne zna se ko je gori u Zvezdi, nema nikakve šanse u finalu"

"Zvezda raspad sistema, finale mogu i da ne igraju"

Dambldor

pre 2 godine

Slazem se sa komentarom ,ako Zvezda dobije drugu tesko je verovati da Buducnost dobije tri za redom.Ako Radonja zategne odbranu kako on zna ima nade.

Milan

pre 2 godine

Kad god je Budućnost pobeđivala CZ ključni igrači su bili Ivanović i Nikolić. Večeras loš Nikolić a Ivanović se kasno probudio, tačnije odlična odbrana na njemu 33 minuta.
Dobrić igrač utakmice. Po koji put se pokazuje da stranci nisu odlučujući faktor u plej-offu. Za ukupnu pobedu potreban je bolji šut za tri

Oj

pre 2 godine

Izbacili su edzima, izbacili su danila nikolica i vrhunac je da lojdov faul nije nesportski nego obican, i stvarno je jako tesko ne misliti da postoji tendencija

onako

pre 2 godine

"proradio Ivanović"... xaxaaxa proradio dobri stari scenario sa bacanjima.

Elem Radonjić odškolovao Milojevića valjda to nije sporno.
Zvezda zatvorila sve napade sem Rida koji stvarno sve hvata oko obruča.
Doktorski zatvoreni bekovi i krila.
Odbrana Budućnosti razbijena 2na 2.


Pad u igri je neminovan jer nema Voldena a i teško je 40min izgurati ovaj nivo preuzimanja i rotiranja.
Lično prezadovoljan vođenjem utakmice i zalaganjem igrača.

ja

pre 2 godine

Sve može da prođe, ali najveći skandal je nedosuđena nesportska Lojdu kada je povukao Ivanovića za ruku nakon što je izgubio loptu. I to nakon pregledavanja snimka. To je suprotno pravilima. Sudije se nisu pridržavale pravila.

uplakani bunkeraš

pre 2 godine

Spin majstorija iz Železnika. Volden će igrati a MJK je ionako nebitan lik.
(matori2, 15. maj 2021 22:41)

Počela kuknjava unapred...sastav tima, sudije, protokoli. Žao mi je svakog suduje kohi mora da sudi ovakve utakmice u burazersko paktaskoj ligi!!
(Dembelija zemlja, 15. maj 2021 20:12)

Ocekujem cudesan oporavak Voldena pred sjutrasnji mec. Svakako, nadam se da se Milojevic sprema kao da ce igrati.
(BRAVO PLAVI, 15. maj 2021 14:30)

Zna se ko voli da laže i krade :)
(sasa pg, 15. maj 2021 14:24)

Bez Voldena??? Čisto sujmammmm!!!
(Je l nestalo struje?, 15. maj 2021 14:00)

Zna se ko voli da laze i krade naravno ,evo ako Volden ne bude igrao sjutra svima se zvinjavam odje . i nikad vise necu da komentarisem Zvezdu dajem rijec!
(Clasic, 15. maj 2021 14:58)

ČEKA SE KOMENTAR LIKA POD NIKOM "CLASIC".
Nema veze, daj baci neki komnetar, znam da ti je glupo ali ajde...malo zabave nije na odmet.

Za ostali "trust mozgova" bez obraza nista osim pozdrava uz pesmu "Izadji mala" !!!

Grobar na raspustu

pre 2 godine

Opet mi je Zvezda unistila ovaj poduzi raspust od januara. Sad ostaje da samo sa nasom bracom iz Podgorice se zagrlim i zajedno ridamo u suzama veceras.

Podgoričanin

pre 2 godine

Edzimov 5-ti faul u napadu je najsmijesniji faul u napadu koji mozete vidjeti u istoriji kosarke. Samo pogledajte snimak. Sramota koliko kradete. Sramota.

Kikujiro

pre 2 godine

Zvezda je ušla u ovo finale kao totalni autsajder, ako pročitate komentare i navijača Zvezde i komentare mrzitelja-grobara i jedna jedina poneda Zvezde bi bila čudo nevidjeno.

A sada svi oni navijači Zvezde koji su pljuvali i predvidali katastrofu sada kao nisu zadovoljni pobedom, nisu zadovoljni igrom... bolje da je Zvezda izgubila, tada bi bili zadovoljni, ovako prognoze im se nisu ostvarrile.

Utakmica je dobijena odbranom, Uskoković, Lazić, Dobrič, Simoniovič, Davidovac, Kuzmić su dobili ovu utakmicu odbranom, bravo.

Fenomen

pre 2 godine

Bio sam pesimista uoči utakmice, utoliko se više radujem pobedi Zvezde. Drago mi je što je utakmica protekla bez incidenata na terenu, a sramotno je bilo vređanje sa tribina Mitrovića i Milojevića...pogotovo što se radi o korektnim likovima koji ne zaslužuju tako nešto. Milojević jeste grobar, ali oduševio me je svojom korektnom izjavom nakon utakmice...svaka čast legendo. Sudije su za divno čudo solidno obavile posao uz greške koje se događaju, ali nisu bili tendenciozno, a očekivao sam nešto drugo. I na kraju rekao BiH da Hol ne zaslužuje da se zove košarkašem...njegova igra je katastrofa za tim. Nisam fan ni Uskokovića, ali Hol...

Spale

pre 2 godine

E limari tužni, videćete kad proradi i šut za tri. Ja iskreno ne znam kako smo ovo dobili? Trojka ništa, Walden ne igra, Hall, Simonović standardno ocajni... Loyd katastrofa, bez obzira na 20+ poena, Kuzmic nije kosarkas... Samo na srce sampionsko..

Max

pre 2 godine

Faul Dobrica u 2/4 na Kobsu, čista kradja i tri poena za milogorce, faul Hola u 4/4 gde je čovek stajao, što realno samo i zna da radi, bacanja za milogorce, umesto faula u napadu, kradja. I još mnogo primera večeras.
SAMO MI NIJE JASNO STA JE SASA GLEDAO KAD JE DOVEO HOLA ZA PLEJA. COVEK I KOSARKA NE IDU U ISTOJ RECENICI. A još manje mi je jasan Radonja koji mu daje ovoliko minuta. SIMON TUGA, KUZ RASPAD...I DA, JEDVA CEKAM KRAJ SEZONE DA OVOM RAMBU KONACNO VIDIM LEDJA. NEKOLIKO VEOMA BITNIH LOPTI JE IZGUBIO, I DZABA MU SVE STO JE URADIO, KAD JE MOGLO SKUPO DA NAS KOSTA.
REVOLTIRAN, ODMAH NAKON TEKME, UTISCE SE JOS NISU SLEGLI. JEDNA TEMELJNA REKONSTRUKCIJA NA KRAJU SEZONE.

Krle

pre 2 godine

Sve može da prođe, ali najveći skandal je nedosuđena nesportska Lojdu kada je povukao Ivanovića za ruku nakon što je izgubio loptu. I to nakon pregledavanja snimka. To je suprotno pravilima. Sudije se nisu pridržavale pravila.
(ja, 16. maj 2021 20:44)
Da nisi ostrascen video bi da je Lojd cak i sklanjao ruku i da nije imao ni nameru da napravi faul. Sudije su trebale da puste igru, jer takvih kontakata ima mali milion

marka

pre 2 godine

@koleCZ Bista za Radonjica ako pobedi Luku Mitrovica, Z. Nikolica, Popovica, Sehovica, Apica, Zugica? Svaki od tih tvojih nabrojanih je bolji igrac od ovih anonimusa iz PG :)

Црвена звезда 1913

pre 2 godine

Izbacili su edzima, izbacili su danila nikolica i vrhunac je da lojdov faul nije nesportski nego obican, i stvarno je jako tesko ne misliti da postoji tendencija
(Oj, 16. maj 2021 20:37)

Врхунац је твоја тенденциозност и одсуство познавања правила као и занемаривање чињенице да над Лојдом није досуђен фаул непосредно пре његовог фаула као и неколико фаулова који су редовно свирани над Ивановићем.
Препорука: "Зона прес" - ваша сигурна кућа. Плачи!

Grobar na raspustu

pre 2 godine

Sa Voldenom u rotaciji i uz bolji sut za 3, Zvezda je bolja za minimum 10-15 poena. Odbranu igramo fenomenalnu, napad i sut ce doci u ovoj seriji kad bude trebalo. Bravo momci, bravo Radonja. Sad da se spremimo zestoko za utorak i da povedemo 2:0.

jezzz

pre 2 godine

Kada Milojevic nije dobio ovakvu Zvezdu onda nek se zamisle Podgoricani za trenera...pa bolje igrace ima Buducnost a Zvezda BEZ SUTA ZA 3 poena. Kako izgubili ovo ? Lose je to...
A dole treba ocekivati poraz Zvezde od 10 razlije zbog sudjenja. Ovde sudije korektne, uz gresku za 5. faul Danila Nikolica mada bilo sitnih gresaka i na drugoj strani.
Sve u svemu GAZI ZVEZDO !

Max

pre 2 godine

Uuuu, koliko komentara uplakanih!
Pa vi ste na raspustu. Opustite se, gledajte u zvezde, mirišite cveće...
Nije ovo dobro po vaše mentalno zdravlje.
Zvezda samo jako do titule i EL.

uplakani bunkeraš

pre 2 godine

Otkud navijaci u dvorani? Treba ovaj mec registrovati u korist Buducnosti.
(Will Mosley, 16. maj 2021 19:21)

Bezi Bodibond, razbiće te baba. Opet joj krades telefin

Qala'at

pre 2 godine

Buducnost oce da dobije utakmicu a puste Dobrica da da 23 poena.Sveukupmo u karijeri ako je dao 23.
(Znalac, 16. maj 2021 20:47)

Psiha ti ocito nije jaca strana. A ni gramatika.

Pantelejac

pre 2 godine

Igrali smo dobar deo utakmice sa domaćom petorkom, što dovoljno govori o našim strancima. A što se tiče grobarskih komentara, ja ih zaista razumem. Boli, a tek će da ih boli. Ne shvataju da im je Nolan Smit ugasio svetlo.

Podgoricki

pre 2 godine

Da pricamo realno, CZ bolja nocas, Buducnost prrevise rupa u odbrani previse praznog hoda... zasluzenih 1-0
Nadamo se boljoj igri plavih, s igrom od nocas nemamo sto da trazimo

War Inside My Head

pre 2 godine

Dobrić,i Lazić,kraj priče!Ovo kažem kao ljubitelj "domaćih" igrača,nebitno iz koje novonastale države,nekako mi je milo kad to vidim,nikakva jugonostalgija nije u pitanju!Cobs nosi Budućnost,skoro cijelu sezonu,noćas zaustavljen,mogla bi finalna serija da bude veoma intersantna.

Milan

pre 2 godine

@Podgoričanin
Koliko poznajete košarku vidi se na šta se žalite. Odavno je zabranjeno laktom praviti prostor za šut, čist faul. Druga je stvar što Simonović ume da naglasi taj faul ali svakako postoji. Ako postoji situacija na koju možete da se žalite onda je to peti faul za Nikolića. Po meni je bio čist blok. Samo ne zaboravite obe noge Loyda na zemlji kad je Ivanović uhvatio pas Noka iz auta.
Ako ćete biti pošteni, utakmicu nisu rešile sudije nego slobodna bacanja. Nedopustivo je da vam plej maši slobodna u ovakvoj utakmici

rna njojze

pre 2 godine

Mnogo se potcenjivala Zvezda pre početka. Daleko je od neke lepote od košarke, ali imamo Dejana na klupi, Lojda, Dobrića, Davidovca, Noka, Branka za peglanje. Sasvim dovoljno. Od Budućnosti se napravio Efes, a oni ljudi ispali od Monaka, prve ozbilinije ekipe iz Evrokupa. Dobra je ekipa, samo daleko od nepobedive. Zvezda je čvršća, snažnija i trofejnija ekipa, što se dokazalo večeras.

duledudule

pre 2 godine

Zasluzeno smo pobedili, Buducnost je opasna i cvrsta ekipa, slusam sada Milojevica pravi gospodin nema sta. Idemo dalje nadam se i drugoj pobedi u Podgorici ce biti veoma tesko. Srecno

Mirko Pavlović

pre 2 godine

Sviđa mi se kad C.Zvezda Beograd pobedi. Odmah izađu sa komentarima iste one delije da se lupaju u grudi koje su jutros predviđali da će izgubiti.
Drago mi svakako i nadam se pobedi u seriji sa 3:0, da ne slušamo priče o suđenju, lošim protokolima i losem sastavu.

CZBG

pre 2 godine

Dvije nesportske be sviraju u zadnjem minitu Crvenoj zvezdi... Da poklone Buducnosti pobjedu sudije,nemamo se sta zalizi .Sramota me je bilo ovo da gledam

garda

pre 2 godine

Za mene neocekivano, bez Voldena koji je u ovom nasem rosteru medju 3 najvaznija igraca. Sjajni Dobric i Lazic, a iznenadjujuce dobar Kuzmic. Buducnost ima prednost u napadu pod kosem zbog Rida koji ima osecaj i mekocu ruke za razliku od nasih centara. Lojd katastrofalan bez obzira na poene, gori samo Simonovic. Velika je steta za Hola sto nema nikakav sut, ostalo dobro radi. Sledeca je najvaznija i ako Zvezda pobedi tesko da Buducnost moze da dobije 3 za redom.

Milan

pre 2 godine

Buducnost posle ove kradje treba da napusti finale. Sudija ne smije Lojdu da sudi cisti namjeran 2 minuta do kraja, Nikolicu sude 5 ti faul gdje se mrdnuo nije u bloku, umjesto da dobije dva slobodna. Citav mec navlace za Zvezdu, godinama ih sudije guraju i ovo veze sa sportom nemaju. Da bar igraju kosarku, nego ove crncuge siluju samo.
(Vuk, 16. maj 2021 20:35)

Auuuuu, do sada kuknjava, a sada bi i da biju. Šizofrenija

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Могло је и боље ал добро је и овако. Мора то боље у наредним утакмицама. БРАВО ЗВЕЗДО. 👏👏👏🇷🇸

Pantelejac

pre 2 godine

Danas smo igrali košarku. Ono protiv Igokee je bilo zabrinjavajuće. Trebalo bi poboljšati šut za tri poena i ponoviti ovu odbranu. Da pobedimo i drugu pa u PG šta bude, bravo momci i srećno.

Admiral

pre 2 godine

@ Da li jos uvek vazi zabrana prisustva publici ili za mezimicu to ne vazi?
(RSB bot, 16. maj 2021 18:24)

Naravno da ne vazi, njima je sve dozvoljeno, taman posla da vodjinoj mezimici nesto bude uskraceno, a ovamo nam svaki dan ispiru mozak da postujemo mere, sramno

Vuk

pre 2 godine

Buducnost posle ove kradje treba da napusti finale. Sudija ne smije Lojdu da sudi cisti namjeran 2 minuta do kraja, Nikolicu sude 5 ti faul gdje se mrdnuo nije u bloku, umjesto da dobije dva slobodna. Citav mec navlace za Zvezdu, godinama ih sudije guraju i ovo veze sa sportom nemaju. Da bar igraju kosarku, nego ove crncuge siluju samo.

uplakani bunkeraš

pre 2 godine

Od publike do sudija...šta reći...vrhunac sramote i bezobrazluka. Ali od njih ništa neočekivano...
(ja, 16. maj 2021 20:04)

Cmizdriš i na raspustu ?
Pa ne ide sine, nije to dobro

Michael Jordan

pre 2 godine

Nameštena utakmica.
Ne znam razlog zašto je Budućnost pustila Zvezdu da pobedi.
U svakom slučaju, hvala braćo Montenegrijanci.

Bok

pre 2 godine

Kakva tmurna sezona a mi poveli u seriji!? Neverovatno... Samo na srce... Bez plejeva... I dalje mislim da je kvalitet na strani Budućnosti.Bravo Radonja, ovo je bio tvoj lični pečat. Večeras ću da uživam u komentarima...Ovaj rezultat će sasvim sigurno rasterati naše drage goste. Pada noć, sada mogu i da plaču. I naravno nek sad broje koliko je bilo publike. To je jedini podatak koji noćas može da nahrani njihovu zlobu.

Istina

pre 2 godine

Izbacili su edzima, izbacili su danila nikolica i vrhunac je da lojdov faul nije nesportski nego obican, i stvarno je jako tesko ne misliti da postoji tendencija
(Oj, 16. maj 2021 20:37

Izbacili su ih jer su napravili 5 faula a ne pominješ faul Ivanovića u napadu kad skače na Hola a sudije svirale ličnu Holu iako je samo stajao,na samo par minuta pre kraja kada su vas vraćale u igru.

Admiral

pre 2 godine

@ Da je partizan u finalu rts bi prenosio
(paja, 16. maj 2021 20:12)

Haha, jako duhovito, zato je vama "sirotima i potlacenima" dozvoljena puna hala publike dok mere zabrane zbog korone jos vaze

mile

pre 2 godine

Kad vas đetići brejknu ima moraču dupke da ispune!evrocup vas ceka
(Izvođač kornera, 16. maj 2021 18:58)

Srecom vi ste se te muke resili jos pre 3 meseca. Sada baljezgate bez trunke napetosti

Gorki

pre 2 godine

Nesto meni ovde nije jasno cele sezone? Zasto nisu oterali Hola cele sezone? Kako niko ne vidi da ovaj covek ne zna kosarku uopste?!?! Strasno. Njega bi trener(ako ga vec nije oterao na vreme) trebao ostavljati u hali posle treninga da uci vodjenje lopte, da uci ulaz pod kos, da uci sut.

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Kako smo sjajno zaustavili poprilicno Kobsa i Ivanovica veceras i to bez Voldena u timu. Svaka nam cast na igri, borbi, zelji veceras. Uz ocajan sut za 3 uz 8 bacanja vise za Buducnost, opet pobeda na kraju. Bravo momci, bravo Radonja.

CZ99

pre 2 godine

Sve može da prođe, ali najveći skandal je nedosuđena nesportska Lojdu kada je povukao Ivanovića za ruku nakon što je izgubio loptu. I to nakon pregledavanja snimka. To je suprotno pravilima. Sudije se nisu pridržavale pravila.
(ja, 16. maj 2021 20:44

Na tvoju tvoju žalost išao je ka lopti, a nije ni bio zadnji u odbrani.

Kikujiro

pre 2 godine

Iznenedjujuće dobra igra Zvezde, da je Zvezda kompletna bila bi to sigurna pobeda.

Petorka na terenu na kraju prve četvrtine: Uskokovič, Lazič, Simonović, Davidovac, Kuzmić, kakav je ovo vrhunski kvalitet...

urke

pre 2 godine

Radonjic takticki i psiholoski odlicno spremio ekipu, za sada smo odlicni.
Tek sada se vidi koliko je Milojevic los trener, ima mnogo siri roster od nas, realno je da Buducnost vodi 10-ak na poluvremenu...
Ne kazem da na kraju nece da pobede, alj mnogo je tanak...
Zvezda bez krstenog pleja, Voldenaz Kuridze..

Jareca brada

pre 2 godine

Otkud navijaci u dvorani? Treba ovaj mec registrovati u korist Buducnosti.
(Will Mosley, 16. maj 2021 19:21)
Da, da, I direktno Partizan Igokeu poslati u EL:))))))))....Mislim, bas bi bilo lepo:))))))))))

Бане

pre 2 godine

Navijam za sve što igraju protiv Crvene Zvezde!
Toma Zdravković
(Dule, 16. maj 2021 19:02) # Link kome

Не заборави притом да је највећи наш боем и фолкер био ироничан. Био је и он делија.

Под тиме је мислио "Навијам да изгубе....".

Grobar na raspustu

pre 2 godine

Gorki, i ja kao grobar koji je na raspustu jos od januara kazem da nema sanse da ovo Zvezda izgubi. Pa Zvezda sa ocajnim sutem za 3 vodi na poluvremenu. U drugom ako malo krene sut za 3, Zvezda dobija to sa plus 10 lagano.

Pedja

pre 2 godine

U inat dusmanima slavice se titula u Podgorici posle trece utakmice. Morace bokan da dovede Lebrona Karija da proba da nas skine sa trona

Niška patka

pre 2 godine

Da li će Branko uspeti da se oporavi i zaigra u drugom poluvremenu posle onakvog divljačkog napada na njegovu ličnost i delo od strane Kobsa. Jednom lična a drugom Oskar.

neutrino

pre 2 godine

Ova Zvezda je toliko loša ove godine da mi je mučno gledati je! U ovom meču je toliko ofanzivno nesnađena da i ono što eventualno dobro urade skok igrom uprskaju! Što se kaže kod mene u kraju "krava dâ mleko, pa onda šutne kofu i prosipa ga..."

sever

pre 2 godine

Sramotna igra zvezdinih stranaca...Kod svih timova u ABA i EL stranci su najbolji igraci, samo su kod nas menadzerske prevare, dosli da odigraju za licnu statistiku i VELIKE PARE...

Hrundi Bakshi

pre 2 godine

Ovde nema ni promil domacinskog sudjenja.
A sto Zvezde tice, jedino ako iskoristi domaci teren.
Ovo ni na sta ne lici. Pogotovu kad udju sa klupe...

Goran NS

pre 2 godine

Ovi što "pljuju" Kuzmića,blage veze sa košarkom nemaju.
Čovek ima 6 skokova i bar još 4 iznuđena u napadu u prvom polćvremenu!
Ofanzivno može da bude bolji jedino ako, kažem ako, dobija upotrebljive lopte od plejeva.
Kako tako,najbitnije da se ova utakmica dobije.
Napred Zvezda!

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Svidja mi se sto "prenosite" i ovaj mec
(Urox, 16. maj 2021 17:40)


Jedina zemlja na svetu gde ljudi žele da plate i sport klub i arenu ali im vlast ne dozvoljava. Ne žele zdravu konkureciju već monopol. Što je nezamislivo na zapadu u Srbistanu je ostvarljivo.

Filip

pre 2 godine

Svaka cast Radonjicu kako jd zategao odbranu a nas kapiten Lebrankoopet jebe Milogorce podrzane od strane ustaskog kluba Partizana.Navijaci nisu svesni kakvoblago imamo.

Stanko Veselica

pre 2 godine

Ovima sto traze link, da ih obavestim da je dozvoljeno prisustvo publike mada to niko nije javio. A dva komentatora sa arene ni jednog momenta da kazu koliko ima gledalaca. A njih dva kukavca maske u studiju ne skidaju.

djura

pre 2 godine

kao I uvek, na svakoj zvezdinoj vesti 90% komentara je kuknjava groblja ahahaha pa njihovi zivoti su unisteni u fulu ali nije mi ih zao ni malo, idemo do 100%! :)

Srx

pre 2 godine

Nemamo nikakvih sansi...Bez Woldena sa presmesnim Holom i Uskokom mi nismo konkurentni ni Splitu...Nazalost ali je tako...O centrima i krilnim centrima necu ni da govorim...

Dzoni

pre 2 godine

Da li jos uvek vazi zabrana prisustva publici ili za mezimicu to ne vazi?
(RSB bot, 16. maj 2021 18:24)

Kada je bilo publike u podgorici protiv zvezde niste se bunili...

Dzoni

pre 2 godine

Da li jos uvek vazi zabrana prisustva publici ili za mezimicu to ne vazi?
(RSB bot, 16. maj 2021 18:24)

Kada je bilo publike u podgorici protiv zvezde niste se bunili...

Gorki

pre 2 godine

Gledam utakmicu i zaista moram da kazem da ce biti veliko iznenadjenje ako Zvezda ovo pobedi. Buducnost je zaista bolja ekipa. Da ne bi bilo zabune, ja sam zvezdas.

samo istina

pre 2 godine

Vidim da ce navijaci partizana  da navijaju za Buducnost kao da igra partizan maltene, mada su oni uvek navijali uvek za navijace protivnika zvezde vise nego za svoj klub, samo sutra kada budete igrali finale sa njima nemojte da kukate na sudije ili ostalo, budite malo manje licemerni imajte malo dostojanstva
(samo istina, 16. maj 2021 17:40)


Da necemo mozda za vas navijati?! Malo manje patetike u komentarima.
(...., 16. maj 2021 17:57)

Vi u navijanju protiv zvezde prevsrite svaku meru, a onda kukate kada samo neko vam vrati I to malo, odma se pozivate na patriotisam

Legolas

pre 2 godine

Ajmo Buducnost do brejka!!
(Grobar, 16. maj 2021 17:32) i ja navijam za Budućnost i Partizan dve institucije iako se moji Partizan raspao na param parčiće

Duxevaca 80

pre 2 godine

Zasto nema prenosa utakmice,a najavljeno je da cete prenositi prvu, trecu i eventualnu petu? Nikakvog objasnjenja, nicega. Sad moramo da se dovijamo i trazimo objekte gde ima arene. Zaista neozbiljno i nadasve neprofesionalno!

....

pre 2 godine

Vidim da ce navijaci partizana  da navijaju za Buducnost kao da igra partizan maltene, mada su oni uvek navijali uvek za navijace protivnika zvezde vise nego za svoj klub, samo sutra kada budete igrali finale sa njima nemojte da kukate na sudije ili ostalo, budite malo manje licemerni imajte malo dostojanstva
(samo istina, 16. maj 2021 17:40)


Da necemo mozda za vas navijati?! Malo manje patetike u komentarima.

samo istina

pre 2 godine

Vidim da ce navijaci partizana  da navijaju za Buducnost kao da igra partizan maltene, mada su oni uvek navijali uvek za navijace protivnika zvezde vise nego za svoj klub, samo sutra kada budete igrali finale sa njima nemojte da kukate na sudije ili ostalo, budite malo manje licemerni imajte malo dostojanstva

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Svidja mi se sto "prenosite" i ovaj mec
(Urox, 16. maj 2021 17:40)


Jedina zemlja na svetu gde ljudi žele da plate i sport klub i arenu ali im vlast ne dozvoljava. Ne žele zdravu konkureciju već monopol. Što je nezamislivo na zapadu u Srbistanu je ostvarljivo.

Jareca brada

pre 2 godine

Otkud navijaci u dvorani? Treba ovaj mec registrovati u korist Buducnosti.
(Will Mosley, 16. maj 2021 19:21)
Da, da, I direktno Partizan Igokeu poslati u EL:))))))))....Mislim, bas bi bilo lepo:))))))))))

uplakani bunkeraš

pre 2 godine

Od publike do sudija...šta reći...vrhunac sramote i bezobrazluka. Ali od njih ništa neočekivano...
(ja, 16. maj 2021 20:04)

Cmizdriš i na raspustu ?
Pa ne ide sine, nije to dobro

Duxevaca 80

pre 2 godine

Zasto nema prenosa utakmice,a najavljeno je da cete prenositi prvu, trecu i eventualnu petu? Nikakvog objasnjenja, nicega. Sad moramo da se dovijamo i trazimo objekte gde ima arene. Zaista neozbiljno i nadasve neprofesionalno!

Bocko

pre 2 godine

Cetiri i po decenije pratim kosarku, ali prvi put sam video da je igrac napravio faul tako sto je bradom ( Dobric ), udario protivnika ( Kobs ) u lakat. I to jos za tri poena. I posle se navijaci Buducnosti i Partizana zale na sudjenje veceras.

Milan

pre 2 godine

Buducnost posle ove kradje treba da napusti finale. Sudija ne smije Lojdu da sudi cisti namjeran 2 minuta do kraja, Nikolicu sude 5 ti faul gdje se mrdnuo nije u bloku, umjesto da dobije dva slobodna. Citav mec navlace za Zvezdu, godinama ih sudije guraju i ovo veze sa sportom nemaju. Da bar igraju kosarku, nego ove crncuge siluju samo.
(Vuk, 16. maj 2021 20:35)

Auuuuu, do sada kuknjava, a sada bi i da biju. Šizofrenija

mile

pre 2 godine

Kad vas đetići brejknu ima moraču dupke da ispune!evrocup vas ceka
(Izvođač kornera, 16. maj 2021 18:58)

Srecom vi ste se te muke resili jos pre 3 meseca. Sada baljezgate bez trunke napetosti

slaviša šmigič

pre 2 godine

Dobrič je igrač za reprezentaciju ali neki treneri koji pojma nemaju gotovo da su išli u uništenje karijere ovakvo kvalitetnog igrača koji je motor ekipe kako u fenomenalnoj odbrani tako i odličnom napadu sa ludačkim skokom i energijom koja se retko viđa sem njega nije postojao igrač koji može probiti odbranu Budučnosti.Dobriču kapa do poda i što pre da shvate da je igrač za prvi sastav Srbske reprezentacije u košarci.

Realno

pre 2 godine

Svetska zdravstvena organizacija je odavno ostavila lokalnim samoupravama da odluče u vezi publike na sportskim terenima.
Gledate li vi Điro d'Italia,teniski turnir u Rimu?
Smeta vam publika na košarci a kafići,restorani,tržni centri,gradski prevoz—prepuni??

Црвена звезда 1913

pre 2 godine

Izbacili su edzima, izbacili su danila nikolica i vrhunac je da lojdov faul nije nesportski nego obican, i stvarno je jako tesko ne misliti da postoji tendencija
(Oj, 16. maj 2021 20:37)

Врхунац је твоја тенденциозност и одсуство познавања правила као и занемаривање чињенице да над Лојдом није досуђен фаул непосредно пре његовог фаула као и неколико фаулова који су редовно свирани над Ивановићем.
Препорука: "Зона прес" - ваша сигурна кућа. Плачи!

Qala'at

pre 2 godine

Buducnost oce da dobije utakmicu a puste Dobrica da da 23 poena.Sveukupmo u karijeri ako je dao 23.
(Znalac, 16. maj 2021 20:47)

Psiha ti ocito nije jaca strana. A ni gramatika.

uplakani bunkeraš

pre 2 godine

Lako je igrati uz pun Pionir.
(Vakcinisan, 16. maj 2021 20:39)

Jel ti krivo ?

Aj, budi covek pa reci slobodno...Jel ti krivo sto je Zvezda pobedili ili mnogo ?!

Mudra breskva

pre 2 godine

Bravo Zvezdo !!!!!!!!!!
Svako je dao doprinos na svoj nacin.
Ovde cak i komentatori na Areni navijaju protiv Zvezde ali ne vredi jaci smo od svega.
Novinar je mogao bar da pomene da nam nije igrao ponajbolji igrac ali smo se i na to navikli u poslednjih par sezona.
Kako objasniti faul Dobricu kad ga je Kobs udario laktom u lice i jos dobio 3 bacanja i kako objasniti onaj faul Hola kada je stajao sa obe noge na zemlji a Ivanovic dobio 2 bacanja ? Kako ?

Ivan

pre 2 godine

grobosi posto je zvezda pobedila jedino vam ostaje da brojite koliko gledalaca je bilo i da kukate na nekog ko je to dozvolio, jedino tu vidim neki tracak da nahranite vasu zlobu veceras.

Pantelejac

pre 2 godine

Igrali smo dobar deo utakmice sa domaćom petorkom, što dovoljno govori o našim strancima. A što se tiče grobarskih komentara, ja ih zaista razumem. Boli, a tek će da ih boli. Ne shvataju da im je Nolan Smit ugasio svetlo.

Grobar na raspustu

pre 2 godine

Sa Voldenom u rotaciji i uz bolji sut za 3, Zvezda je bolja za minimum 10-15 poena. Odbranu igramo fenomenalnu, napad i sut ce doci u ovoj seriji kad bude trebalo. Bravo momci, bravo Radonja. Sad da se spremimo zestoko za utorak i da povedemo 2:0.

prijatelj nekih prijatelja

pre 2 godine

1. Radonja je Željko/Duda/Kari za Miloja. Apsolutno njegova pobeda. Bez Voldena sa Holom i Uskokom na 1 protiv Ivanovića i Kobsa. Maestralno. Svaku seriju sekao, svaki tajmaut je rodio nešto dobro. Trener sa T.

2. Dobrić i Davidovac 2 zvezdina lava! Do kraja karijera u Zvezdi i da jednog dana uđu u legendu kako Bog i običaji nalažu. Hvala vam!

3. Valjda je jasno zašto je Branko Lazić najbolji odbrambeni igrač lige. Urnisao, zaključao, izludeo Kobsa i Ivanovića. Sam.

4. Kuzmić razbio odbranu od pika i kontrolu skoka. Kao u onim Ekpe Judo danima. Bravo momčino, jarane naš, to nam treba.

Idemo dalje. Samo polako, fali još jedna. Verujte u momke i Dejana. Ajmo ciganiiii!

Istina

pre 2 godine

Izbacili su edzima, izbacili su danila nikolica i vrhunac je da lojdov faul nije nesportski nego obican, i stvarno je jako tesko ne misliti da postoji tendencija
(Oj, 16. maj 2021 20:37

Izbacili su ih jer su napravili 5 faula a ne pominješ faul Ivanovića u napadu kad skače na Hola a sudije svirale ličnu Holu iako je samo stajao,na samo par minuta pre kraja kada su vas vraćale u igru.

mladići borovi, devojke jele

pre 2 godine

Каква радост у Железнику, шампањац у Стјепана Супанца 1, радост породичног блага...
Успут, какве ово везе има са навијачима звезде угашене, сад већ давне 2011. године?
(BocaJoca, 16. maj 2021 21:49)





:)))))
grešna mi duša, baš uživam što ovoliko pate!

deki

pre 2 godine

Za sve dusebriznike, bice nas jos vise u Utorak i platicemo kaznu. Bice publike i u Podgorici iako je dole losija epidemioloska situacija. Ako mogu da budu pune kafane i trzni centri, moze i 1500 ljudi u hali. Pa GSP je hiljadu puta veci epidemioloski rizik od 1500 ljudi u hali koja prima 8 hiljada gledalaca.Eto tako , sto rece davno jedan covek "moze nam se "

Severnjača

pre 2 godine

Bez Voldena i sa očajnim šutem pobedili smo odbranom! Bravo za Radonju i Dobrića, ovo je njihova pobeda! Izbacili smo ih u napadu, čitali im akcije, jedino je Rid nešto igrao! Miloje treba još mnogo da uči, ako nam krene šut za 3 poena biće lakša pobeda! Napred Zvezdo, u inat svim dušmanima!

Ajmo

pre 2 godine

Odigrali smo jednu od gorih utakmica,promasili 10 slobodnih I izgubili 4 razlike...
U utorak dobijamo I ovo zavrsavamo u PG!
Pozdrav za mog kuma Dragana,velikog grobara koji je nocas samnom svim srcem navijao za plave!
VOLIM BUDUCNOST!
(Damir PG ??, 16. maj 2021 21:44) Izgleda nisi gledao dobro utakmicu Zvezda je vodila 15 razlike i da nisu napravili par grešaka bilo bi po vas i gore... pogledaj šut za 3 poena i biće ti sve jasno,znači imali smo očajno šutersko veče trebalo je biti +20 ali smo vas malo i pustili i to bez dva bitna igrača Woldena i Kuridže!
pola koševa ste dali iz slobodnih bacanja ali suđenje neću da komentarišem mada je bilo par čudnih odluka,Ivanović ruši Hola koji stoji čvrsto na zemlji i kad Cobs udara Dobrića a dobija da šutira 3bacanja...

slaviša šmigič

pre 2 godine

Bravo Zvezdo !!!!!!!!!!
Svako je dao doprinos na svoj nacin.
Ovde cak i komentatori na Areni navijaju protiv Zvezde ali ne vredi jaci smo od svega.
Novinar je mogao bar da pomene da nam nije igrao ponajbolji igrac ali smo se i na to navikli u poslednjih par sezona.
Kako objasniti faul Dobricu kad ga je Kobs udario laktom u lice i jos dobio 3 bacanja i kako objasniti onaj faul Hola kada je stajao sa obe noge na zemlji a Ivanovic dobio 2 bacanja ? Kako ?

Nikako objasnio je bivši igrač i otac nba zvezde Dalasa Dončiča na sprt klubu Slovenija da su sudije uradile ponešto velikih grešaka i čudnih odluka na štetu Crvene zvezde.

Radonjaaaa

pre 2 godine

Evo ih Ostojini,gledali, navijali za Mila...Plačite,samo plačite...Da je bilo pravde,ispali bi iz ABA...The end...Kraj...Nema više...Ajte sad svi u bunker...

uplakani bunkeraš

pre 2 godine

Sudije su lomile utakmicu svirajući faul u napadu igračima Budućnosti, svaki put kad bi prišli na koš ili dva razlike.
(Moke, 16. maj 2021 21:56)

Šta li si ti gledao...Zadrugu ?!

Bok

pre 2 godine

Kakva tmurna sezona a mi poveli u seriji!? Neverovatno... Samo na srce... Bez plejeva... I dalje mislim da je kvalitet na strani Budućnosti.Bravo Radonja, ovo je bio tvoj lični pečat. Večeras ću da uživam u komentarima...Ovaj rezultat će sasvim sigurno rasterati naše drage goste. Pada noć, sada mogu i da plaču. I naravno nek sad broje koliko je bilo publike. To je jedini podatak koji noćas može da nahrani njihovu zlobu.

Voja

pre 2 godine

Ovo je cista pobeda Radonjica, jer je pustio Rida, a zaustavio sve ostale Milejevic je odličan trener, ali Radonjic ima preko 100 evroligaskih meceva, i ne moze mu nista.Inece i sad mislim da Budućnost ima mnogo popunjeniji tim na svim pozicijama.Zvezda nema postenog pleja, centara i krilnog centra, ubi nas selekcija Sase Obradovića.Hol, Noko i Kuzmic nisu ni za FMP.

Kikujiro

pre 2 godine

Zvezda je ušla u ovo finale kao totalni autsajder, ako pročitate komentare i navijača Zvezde i komentare mrzitelja-grobara i jedna jedina poneda Zvezde bi bila čudo nevidjeno.

A sada svi oni navijači Zvezde koji su pljuvali i predvidali katastrofu sada kao nisu zadovoljni pobedom, nisu zadovoljni igrom... bolje da je Zvezda izgubila, tada bi bili zadovoljni, ovako prognoze im se nisu ostvarrile.

Utakmica je dobijena odbranom, Uskoković, Lazić, Dobrič, Simoniovič, Davidovac, Kuzmić su dobili ovu utakmicu odbranom, bravo.

molina

pre 2 godine

Utakmica u utorak ce proci kako prodje, a u u Titogradu vec naslucujem scenario. U prvoj cetvrtini ce se svirati i najmanji kontakt na spoljnoj liniji, sa ciljem da Zvezda oslabi pritisak u odbrani.
Veceras nisu videli kos.

Бане

pre 2 godine

Navijam za sve što igraju protiv Crvene Zvezde!
Toma Zdravković
(Dule, 16. maj 2021 19:02) # Link kome

Не заборави притом да је највећи наш боем и фолкер био ироничан. Био је и он делија.

Под тиме је мислио "Навијам да изгубе....".

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Kako smo sjajno zaustavili poprilicno Kobsa i Ivanovica veceras i to bez Voldena u timu. Svaka nam cast na igri, borbi, zelji veceras. Uz ocajan sut za 3 uz 8 bacanja vise za Buducnost, opet pobeda na kraju. Bravo momci, bravo Radonja.

Cekamo 5.prsten

pre 2 godine

Ovo je dobio Dejan Radonjic, ne znam kako, bolji su na svakoj poziciji od nas, samo ako nas Bog pogleda, da zaigra KW, dobijamo u utorak!!!Pomozi Boze!!!

Drug Igrutin

pre 2 godine

Ali, faul za tri poena bradom u lakat...ali, faul Hola, a čovek se pomakao nije....
Pa kako će u PG da sude, živote?
(pedja71, 16. maj 2021 21:54)

Ove sudije ćemo od blata da pravimo, kad nas dohvate Javor, Boltauzer i Sreten Radović.

Duxevaca 80

pre 2 godine

Velika pobeda na startu finalne serije bez dva bitna igraca! Jesmo umalo prokockali 15 razlike, jer nam napad zavisi od 2-3 coveka, ali smo toliko agresivno igrali odbranu, "citali" im napadacke akcije, da bi bila prava steta da nismo dobili. Ova utakmica se vec zaboravlja i sav fokus na megdan u utorak treba prebaciti. Ako Zvezda dobije, verovatno uzima titulu, u protivnik, Buducnost je blagi favorit. Svaka cast jos jednom Radonjicu na doktorskom skautingu i fantasticnoj taktickoj pripremi!

slobinator

pre 2 godine

vidim da se ovde najveća polemika vodi oko hola.mogu vam reći da je dečko odigrao dobro večeras.nije poenter to se vidi iz aviona,ali je odličan posao napravio u odbrani.presekao je par bitnih lopti,nekoliko puta odlično asistirao.pokazao se boljim od uskokovića jer dečko jednostavno nema minute u nogama.naravno da hol nije kapacitet za evro-ligu,ali bez njega u odsustvu voldena koji takođe nije plej zvezda ovo ne bi večeras dobila.sećam se recimo i one utakmice sa bajernom od pre par sezona kada je jović postavio rekord evro-lige sa 19 asistencija.i on tada verovatno nije dao više od 4 poena na utakmici,ali je njegov učinak bio nemerljiv.realno zvezda je ovo večeras trebala dobiti ubedljivije da nije bilo nekih početničkih grešaka.presudila je borbenost i skok u napadu.još ako zvezdi krene šut u 2.utakmici,a lojd ne bude protraćio onako veliki broj lopti mislim da neće biti problema

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Sad ide dva dana lozenje kako ce to Miloje da preokrene. Posle utorka ide prica o budzetu od 20m eur sve do septembra i nove sezone. U januaru sledece godine opet produzeni raspust do kraja sezone.

kalcokera i Croasano jaguar

pre 2 godine

Dobrić,i Lazić,kraj priče!Ovo kažem kao ljubitelj "domaćih" igrača,nebitno iz koje novonastale države,nekako mi je milo kad to vidim,nikakva jugonostalgija nije u pitanju!Cobs nosi Budućnost,skoro cijelu sezonu,noćas zaustavljen,mogla bi finalna serija da bude veoma intersantna.
(War Inside My Head, 16. maj 2021 20:55)

zaboravljas I davidovca

Пикси из корнера, гробари невера

pre 2 godine

E limari tužni, videćete kad proradi i šut za tri. Ja iskreno ne znam kako smo ovo dobili? Trojka ništa, Walden ne igra, Hall, Simonović standardno ocajni... Loyd katastrofa, bez obzira na 20+ poena, Kuzmic nije kosarkas... Samo na srce sampionsko..
(Spale, 16. maj 2021 20:53)
Мало и на Добрића ?

Grobar na raspustu

pre 2 godine

Opet mi je Zvezda unistila ovaj poduzi raspust od januara. Sad ostaje da samo sa nasom bracom iz Podgorice se zagrlim i zajedno ridamo u suzama veceras.

rna njojze

pre 2 godine

Mnogo se potcenjivala Zvezda pre početka. Daleko je od neke lepote od košarke, ali imamo Dejana na klupi, Lojda, Dobrića, Davidovca, Noka, Branka za peglanje. Sasvim dovoljno. Od Budućnosti se napravio Efes, a oni ljudi ispali od Monaka, prve ozbilinije ekipe iz Evrokupa. Dobra je ekipa, samo daleko od nepobedive. Zvezda je čvršća, snažnija i trofejnija ekipa, što se dokazalo večeras.

Bane

pre 2 godine

neko je napisao ,kako volim sto pate grobari...i to je tacno patimo,jer smo godinama unazad bili dominatni.I ja sam znao da ce se i ta velika serija Partizana okoncati,sto je normalno.Zivimo sad i sa losijim rezultatima,volimo svoj klub.Ali vi ste sebi ucinili medvedju uslugu ,tako sto ste onu ugasenu Zvezdu dali u ruke privatnika,jer kad on jednom sklizne dole,a to ce se neminovno desiti jednog dana,vi više bukvalno nećete postojati i to je tragedija za ovo podneblje i to kazem bez bilo kakvog sarkazma ,jer bez Zvezde i Partizana ,razvoj kosarke u Srbiji je sveden na amterizam.
(Mile, 16. maj 2021 22:31)

Vi ste kao i sto ste bili u kosarci... niko i ništa. Sve vam je poklanjano pa i taj lažni Evropski pehar. Za vas je Zvezda institucija uvek bila.... lažna gromado

Dambldor

pre 2 godine

Slazem se sa komentarom ,ako Zvezda dobije drugu tesko je verovati da Buducnost dobije tri za redom.Ako Radonja zategne odbranu kako on zna ima nade.

garda

pre 2 godine

Za mene neocekivano, bez Voldena koji je u ovom nasem rosteru medju 3 najvaznija igraca. Sjajni Dobric i Lazic, a iznenadjujuce dobar Kuzmic. Buducnost ima prednost u napadu pod kosem zbog Rida koji ima osecaj i mekocu ruke za razliku od nasih centara. Lojd katastrofalan bez obzira na poene, gori samo Simonovic. Velika je steta za Hola sto nema nikakav sut, ostalo dobro radi. Sledeca je najvaznija i ako Zvezda pobedi tesko da Buducnost moze da dobije 3 za redom.

Max

pre 2 godine

Uuuu, koliko komentara uplakanih!
Pa vi ste na raspustu. Opustite se, gledajte u zvezde, mirišite cveće...
Nije ovo dobro po vaše mentalno zdravlje.
Zvezda samo jako do titule i EL.

Pera

pre 2 godine

Sve ste pogresno videli ,nisu to bili navijaci u hali,to smo posebnom tehnologijom oživeli slike onih ljudi koje su tu postavljene od pocetka sezone,nego cekali smo finale da to uradimo...

Djenka

pre 2 godine

@Damir Pg tako je Damire, a mi smo veceras zato sutirali fenomenalno, igrali sa svim igracima i dobili 4 razlike. Vase sanse da dobijete seriju posle ovog poraza nisu vece od 25%. Nadam se da ce Volden da nam se oporavi, a da su on i Kuridza tu ne bi imali nikakvih sansi. Ovako mozete uvek da nas dobijete na sutersko ludilo ili da nastavite da sutirate preko 30 bacanja u svakom mecu.

Gorki

pre 2 godine

Успут, какве ово везе има са навијачима звезде угашене, сад већ давне 2011. године?
(BocaJoca

Usput, kakve ovo ima veze sa navijacima partizana ugasenog sada vec davnije 2006. godine?

Milan

pre 2 godine

Kad god je Budućnost pobeđivala CZ ključni igrači su bili Ivanović i Nikolić. Večeras loš Nikolić a Ivanović se kasno probudio, tačnije odlična odbrana na njemu 33 minuta.
Dobrić igrač utakmice. Po koji put se pokazuje da stranci nisu odlučujući faktor u plej-offu. Za ukupnu pobedu potreban je bolji šut za tri

CZ99

pre 2 godine

Sve može da prođe, ali najveći skandal je nedosuđena nesportska Lojdu kada je povukao Ivanovića za ruku nakon što je izgubio loptu. I to nakon pregledavanja snimka. To je suprotno pravilima. Sudije se nisu pridržavale pravila.
(ja, 16. maj 2021 20:44

Na tvoju tvoju žalost išao je ka lopti, a nije ni bio zadnji u odbrani.

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

NastyB, ti si ocigledno kosarku samo ispred zgrade igrao. Kada primis 78 poena za utakmicu gde protivnik ima 31 bacanje sta je to nego dobra odbrana. Do zadnje cetvrtine Ivanovic je dao 2 poena. Kori nam je prvi plej, normalno je da je falio. Kuridza je startna cetvorka, normalno je da je falio. Ova pobeda je pecat Dejana Radonjica i to svi znamo. E sad, to sto pobede Radonje tebi smetaju je neka druga stvar. Ali za Miloja je Radonj doktor kosarke.

Zastava101Specijal

pre 2 godine

Miloje veze sa vezom,pojma nema.Kad ovo.nemoze resiti kako ce u Evropi.Samo dalje od Partizana.
(Nocni cuvar, 16. maj 2021 21:49)
Kakva crna Evropa i još crnji Partizan!! veze to jedno sa drugim nema.

uplakani bunkeraš

pre 2 godine

Spin majstorija iz Železnika. Volden će igrati a MJK je ionako nebitan lik.
(matori2, 15. maj 2021 22:41)

Počela kuknjava unapred...sastav tima, sudije, protokoli. Žao mi je svakog suduje kohi mora da sudi ovakve utakmice u burazersko paktaskoj ligi!!
(Dembelija zemlja, 15. maj 2021 20:12)

Ocekujem cudesan oporavak Voldena pred sjutrasnji mec. Svakako, nadam se da se Milojevic sprema kao da ce igrati.
(BRAVO PLAVI, 15. maj 2021 14:30)

Zna se ko voli da laže i krade :)
(sasa pg, 15. maj 2021 14:24)

Bez Voldena??? Čisto sujmammmm!!!
(Je l nestalo struje?, 15. maj 2021 14:00)

Zna se ko voli da laze i krade naravno ,evo ako Volden ne bude igrao sjutra svima se zvinjavam odje . i nikad vise necu da komentarisem Zvezdu dajem rijec!
(Clasic, 15. maj 2021 14:58)

ČEKA SE KOMENTAR LIKA POD NIKOM "CLASIC".
Nema veze, daj baci neki komnetar, znam da ti je glupo ali ajde...malo zabave nije na odmet.

Za ostali "trust mozgova" bez obraza nista osim pozdrava uz pesmu "Izadji mala" !!!

Kikujiro

pre 2 godine

Komentari pre utakmice:

"Zvezda nema nikakve šanse protiv Budućnosti"

"Zvezda nema šta da traži protiv Budućnosti"

"Zvezda je toliko loša, gubi 3-0 sigurno"

"Demoliraće Zvezdu Budućnost"

"Jad i beda od igre CZ, nemaju nikakve šanse"

"Zvezda izgleda amaterski, pokešće ih Milojević"

"Ne zna se ko je gori u Zvezdi, nema nikakve šanse u finalu"

"Zvezda raspad sistema, finale mogu i da ne igraju"

SrbEUin

pre 2 godine

(Mile, 16. maj 2021 22:31)

Najbolji svetski klubovi su privatni.
Navedi neki koji nije. Kamo sreće da je Zvezda privatna. Ima brend, prepoznatljivost, podršku navijača i kod kuće i na strani. Može da bude stabilna u vrhu.

onako

pre 2 godine

"proradio Ivanović"... xaxaaxa proradio dobri stari scenario sa bacanjima.

Elem Radonjić odškolovao Milojevića valjda to nije sporno.
Zvezda zatvorila sve napade sem Rida koji stvarno sve hvata oko obruča.
Doktorski zatvoreni bekovi i krila.
Odbrana Budućnosti razbijena 2na 2.


Pad u igri je neminovan jer nema Voldena a i teško je 40min izgurati ovaj nivo preuzimanja i rotiranja.
Lično prezadovoljan vođenjem utakmice i zalaganjem igrača.

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Bravo momci, bravo Radonja. Sjajna odbrana 35 minuta, uz ocajan sut mi smo veceras dobili bez prvog pleja Voldena. Sa malo boljim sutom, razlika bi bila i veca. Jos jednom, svaka cast na borbi, na svemu veceras. Toliko o tome da ce nas Buducnost pobediti 3:0. Idemo da osvojimo ovo. Zvezda sampion.

Goran NS

pre 2 godine

Ovi što "pljuju" Kuzmića,blage veze sa košarkom nemaju.
Čovek ima 6 skokova i bar još 4 iznuđena u napadu u prvom polćvremenu!
Ofanzivno može da bude bolji jedino ako, kažem ako, dobija upotrebljive lopte od plejeva.
Kako tako,najbitnije da se ova utakmica dobije.
Napred Zvezda!

Mikele

pre 2 godine

@Mohikanac
Vidi se da si Mohikanac...
Obradović je napustio Monako i potpisao za Crvenu Zvezdu o svom trošku. Šta misliš da li je lepše raditi i živeti u Francuskoj ili u Srbiji. Ovde kada izgubiš jednu utakmicu svi te pljuju i teraju, u Francuskoj ni približno tako,plus je Sale igračka legenda kluba,tu se pokazuje koliko se voli klub, da li bi Radonjić ili bilo ko napustio Bajern i potpisao za Zvezdu, retoričko pitanje? Kada je napravio istorijski uspeh tražio je platu 60 hiljada, a imao je 29 hiljada. Sa početka sezone ste ti i slični bodrili Obradovića do koske, kada je krenulo nizbrdo svi ste se okrenuli protiv njega, to ne rade pravi navijači. Radonju je isto gubio i gubio i njega ste pljuvali, ali je njega klub podržao i kasnije se ispostavilo da takvi kao ti nisu upravu, Obradović je porazgovarao sa klubom i ponudio ostavku, ali je javno mnjenje bilo to koje je vršilo pritisak da se skloni i sklonio se, koliko je imao poraza u Abi. Evroliga nikada jača nije bila, ali nikada. Pogledaj Himkija koje je igrače imao u rosteru i zadnji bio, pogledaj Makabi, Olimpijakos, to su timovi sa ozbiljno upucanim novcem. Dragan Šakota je prošle sezone bio na 2 pobede od TOP 8, pobedio je onaj Partizan i u kupu izgubio na onaj krajnje sumnjiv faul Pantera nad Pejdžom u napadu, drugo ove sezone nisu bili navijači koliko bi pobeda navijači doneli koji su ogromna Zvezdina prednost bar 30 posto, i Šakotu ste terali...
Što se tiče Lengstona Hola, postavljam ti pitanje kako je igrao na početku sezone, svi ste ga hvalili...Ozbiljna povreda i korona virus koji je trajao dugo i kada je Radonja došao, čovek je bio pod koronom, javnost ga je prežalila, doveli Koloma i totalno izgubljeno samopouzdanje, pogledaj njegove brojke u Promiteasu i Evrokupu, to je čovek koji ne donosi poene na papiru, ali kreira igru i ne divlja. Pogledaj kako je Lengston Hol danas zakopčao Dela Valea i na smenu sa Lazićem Kobsa i koliko je imao asistencija... Ko je danas imao najviše asistencija na meču???
Pozdrav.

Kikujiro

pre 2 godine

Jeste faul u bloku, pomerio je rame sa namerom da zakači igrača Zvezde, i zakačio ga je, to je toliko očigledno, nije za vas košarka.

To je očigledan primer kako se lažno predstavlja da je sudija pomogao Zvezdi a oštetio Budućnost.

mile

pre 2 godine

Psi laju karavani prolaze,do sad su vikali razbija buducnost 3-0, a sad vicu 3-1 za buducnost prave se veliki stricnjaci I poznavaoci kosarke I svake godine tako kenjkaju I onda kad ih zvezda pobedi kao da nista nije bilo kao da nista nisu pricali I pametovali krene prica o sledecoj sezoni ( ovo vazi I za grobare I milogorce)

Zastava101Specijal

pre 2 godine

Strasne centre ima Buducnost,bice tesko Zvezdi bez obzira na pobedu.
(Dejan, 16. maj 2021 22:10)
Kako nas večeras nisu trojke htele tako će se to vratiti u sledećoj utakmicu, a centru jesu dobri možda uzmemo jednog za EL sledeće godine.

Spale

pre 2 godine

E limari tužni, videćete kad proradi i šut za tri. Ja iskreno ne znam kako smo ovo dobili? Trojka ništa, Walden ne igra, Hall, Simonović standardno ocajni... Loyd katastrofa, bez obzira na 20+ poena, Kuzmic nije kosarkas... Samo na srce sampionsko..

Zavrsiti ovo i onda razlaz

pre 2 godine

Svaka cask Radonji i igracima na odlicnoj energiji i pozrtvovanju. Skok je bio odlican, sut moze i bolje ali pobeda je bitna. Treba dobiti i drugu i onda probati sa brejkom zavrsiti ovo finale. Aba liga odavno nema smisla zbog favorizovanja svih timova protiv Zvezde pa makar se igralo i u Beogradu.

Milan

pre 2 godine

@Podgoričanin
Koliko poznajete košarku vidi se na šta se žalite. Odavno je zabranjeno laktom praviti prostor za šut, čist faul. Druga je stvar što Simonović ume da naglasi taj faul ali svakako postoji. Ako postoji situacija na koju možete da se žalite onda je to peti faul za Nikolića. Po meni je bio čist blok. Samo ne zaboravite obe noge Loyda na zemlji kad je Ivanović uhvatio pas Noka iz auta.
Ako ćete biti pošteni, utakmicu nisu rešile sudije nego slobodna bacanja. Nedopustivo je da vam plej maši slobodna u ovakvoj utakmici

Walldorf

pre 2 godine

Kada dobro otvorimo utakmicu i budemo u fokusu,zaista je potrebno čudo da bi nas izbacilo iz koloseka.Tako je bilo večeras.Kako sam onomad govorio,ovakve utakmice odlučuje i prelama iskustvo.Simonović,Kuzmić,Lazić,Davidovac,Dobrić i trener Radonjić su osvajači.Znaju kako se to radi i to se ne može kupiti.To se stiče vremenom,radom i ovakvim utakmicama u kontinuitetu.Ono što treneru Radonjiću malo otežava posao je činjenica da ove sezone,osim Lojda i Voldena,nemamo strance kakvih smo imali poslednjih 7-8.sezona.Taj nedostatak trener Radonjić nadomešćuje upravo onim o čemu sam govorio.Iskustvom igrača kojima raspolaže.U takvoj situaciji,neophodno je da neko,iz utakmice u utakmicu,iskoči i odluči meč.Protiv Igokee,to je bio Davidovac.Večeras je meč viner bio Ognjen Dobrić.Čovek je dominirao terenom,bukvalno.U napadu miran,koncentrisan,izvanredan.U odbrani sa Lazićem odsekao Kobsa,koji je "Alfa i Omega" Podgoričana.Uz put,"žrtve" su bili i Ivanović i Popović,pa je Budućnost grdne muke mučila u organizaciji napada,iako u pomenutoj trojici ima vrhinske špilmahere.Davidovac vrlo dobar,Lojd takodje,Kuzmić i NNoko pokupili dosta toga,lepo zatvarali pik igru Budućnosti i možda je to i bio ključni momenat večeras.Može li Milojević šta promeniti u utakmicama koje slede?Rekao bih,teško.Nema on iskustva za ovakve utakmice i zaista ne mogu verovati da su trenera Mijovića zamenili Milojevićem.No,dobro.Hvala im na tome.Idemo dalje.Po titulu.Korak po korak.Napred ZVEZDA!!!Sportski pozdrav!

uplakani bunkeraš

pre 2 godine

Успут, какве ово везе има са навијачима звезде угашене, сад већ давне 2011. године?
(BocaJoca, 16. maj 2021 21:49)

Mislim da si pogrešio godinu, da je 2007. pitanju ali ok. Davno je to bilo...

Aca

pre 2 godine

(uplakani bunkeraš, 16. maj 2021 20:40)
Sve si lepo napisao, dokumentovao. Ali džaba, nemaju oni obraza, a sad su u misjim rupama, promolice se pred sledeću utakmicu sa novim budalastim komentarima. A svet ostaje protiv njih.

jezzz

pre 2 godine

Kada Milojevic nije dobio ovakvu Zvezdu onda nek se zamisle Podgoricani za trenera...pa bolje igrace ima Buducnost a Zvezda BEZ SUTA ZA 3 poena. Kako izgubili ovo ? Lose je to...
A dole treba ocekivati poraz Zvezde od 10 razlije zbog sudjenja. Ovde sudije korektne, uz gresku za 5. faul Danila Nikolica mada bilo sitnih gresaka i na drugoj strani.
Sve u svemu GAZI ZVEZDO !

duledudule

pre 2 godine

Zasluzeno smo pobedili, Buducnost je opasna i cvrsta ekipa, slusam sada Milojevica pravi gospodin nema sta. Idemo dalje nadam se i drugoj pobedi u Podgorici ce biti veoma tesko. Srecno

Mohikanac

pre 2 godine

Da kojim slučajem imamo pleja koji bar 50% pogađa šut sa poludistance Zvezda bi odrala Budućnost sa 20 razlike.

Realno za toliko je bila bolja večeras.

Milojević razbijen i napadački i odbrambeno i samo ta činjenica slaba realizacija za 2 u IIpp je uticala na rezultat.

Hol..voleo bih da se javi NastyB i objasni čuveni Prometeas ili Obradovićev izbor ...ovo je sramota živa da plej potpuno sam kao duh promaši sve šuteve iz naskoka...akcija nacrtana da se napuni Budućnost on majstor 0/8...inače defanzivno vrlo korektno izdanje Hola, ne mogu da mu oduzmem zalaganje.

Skauting urađen besprekorno da je Budućnost izgledala veći deo meča jadno, napad postavljen tako da se ne vidi Rid koji je odličan igrač... sve završavano iz floutera da je Rid ostao na ničijoj zemlji, jako pametno.

Radikal Republika Srpska

pre 2 godine

Drame, ma dajte molim vas koju ste vi utakmicu gledali i da li ste uopšte.Rutinski, prelagano sa nekih 1,001 posto snage odrađen trening Radonjatora i Crvene Furije srpskog evroligasa sa A licencom(višegodišnjim ugovorom), a ovaj put snagu crveno bele mašinerije osetila je simpatična Cipiripi ekipica Buducnosti.Jedna lagana,dozirana,kontrolisana utakmica, igra mačke i miša koju su povremeno kvratile sudije svojim marifetlucima .Kao sto sam i govorio prethodnih dana i mesecima unazad, sa iole normalnim suđenjem sve ispod petnaestak razlike za srpskog evroligasa ravno je senzaciji.Jednostavno takva je razlika u kvalitetu i iskustvu, pa kako da se jedna ispodprosecna Cipiripi ekipica suprostavi stabilnom evroligasu, suverenom vladaru Srbije i jadrana, timu koji je ove sezone u evroligi održao casove moderne kosarke jednom Realu, CSKA, Armanijju, Baskoniji, itd.itd.Odlicna timska košarka u oba pravca i to sve bez Voldena i Kurudze uz doktorsku partiju Big Kuza, Lojda, Dobrica, Davidovca i Lazaronija, a na sve to i mali Uskok.Znate kako kaze Grba, pricao sam vam o tome, sada počinju utakmice za pare a tada kvalitet dolazi do izražaja i Zvezda nema milosti.Bravo momci, samo cvrsto i u telo, samo tako se moze protiv ovakvih ekipica koje su bez sudija mrtve, napad dobija pojedinačne utakmice a odbrana osvaja titule i prvenstva.Radonjator, tačka!

Dzoni

pre 2 godine

Da li jos uvek vazi zabrana prisustva publici ili za mezimicu to ne vazi?
(RSB bot, 16. maj 2021 18:24)

Kada je bilo publike u podgorici protiv zvezde niste se bunili...

Zastava101Specijal

pre 2 godine

Ovi grobari nemaju sport u kojem nešto vrede, da imaju pa makar i hokej na travi ostavili bi tamo stotinak komentara ne ovde na vestima o Zvedi protiv Budućnosti gde bi apsolutno trebalo da im je sve jedno ko će da pobedi ali ne oni navijaju za crnogorsku ekipu.

Krle

pre 2 godine

Sve može da prođe, ali najveći skandal je nedosuđena nesportska Lojdu kada je povukao Ivanovića za ruku nakon što je izgubio loptu. I to nakon pregledavanja snimka. To je suprotno pravilima. Sudije se nisu pridržavale pravila.
(ja, 16. maj 2021 20:44)
Da nisi ostrascen video bi da je Lojd cak i sklanjao ruku i da nije imao ni nameru da napravi faul. Sudije su trebale da puste igru, jer takvih kontakata ima mali milion

War Inside My Head

pre 2 godine

Dobrić,i Lazić,kraj priče!Ovo kažem kao ljubitelj "domaćih" igrača,nebitno iz koje novonastale države,nekako mi je milo kad to vidim,nikakva jugonostalgija nije u pitanju!Cobs nosi Budućnost,skoro cijelu sezonu,noćas zaustavljen,mogla bi finalna serija da bude veoma intersantna.

djura

pre 2 godine

kao I uvek, na svakoj zvezdinoj vesti 90% komentara je kuknjava groblja ahahaha pa njihovi zivoti su unisteni u fulu ali nije mi ih zao ni malo, idemo do 100%! :)

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Могло је и боље ал добро је и овако. Мора то боље у наредним утакмицама. БРАВО ЗВЕЗДО. 👏👏👏🇷🇸

Pantelejac

pre 2 godine

Danas smo igrali košarku. Ono protiv Igokee je bilo zabrinjavajuće. Trebalo bi poboljšati šut za tri poena i ponoviti ovu odbranu. Da pobedimo i drugu pa u PG šta bude, bravo momci i srećno.

Fenomen

pre 2 godine

Bio sam pesimista uoči utakmice, utoliko se više radujem pobedi Zvezde. Drago mi je što je utakmica protekla bez incidenata na terenu, a sramotno je bilo vređanje sa tribina Mitrovića i Milojevića...pogotovo što se radi o korektnim likovima koji ne zaslužuju tako nešto. Milojević jeste grobar, ali oduševio me je svojom korektnom izjavom nakon utakmice...svaka čast legendo. Sudije su za divno čudo solidno obavile posao uz greške koje se događaju, ali nisu bili tendenciozno, a očekivao sam nešto drugo. I na kraju rekao BiH da Hol ne zaslužuje da se zove košarkašem...njegova igra je katastrofa za tim. Nisam fan ni Uskokovića, ali Hol...

Stanko Veselica

pre 2 godine

Ovima sto traze link, da ih obavestim da je dozvoljeno prisustvo publike mada to niko nije javio. A dva komentatora sa arene ni jednog momenta da kazu koliko ima gledalaca. A njih dva kukavca maske u studiju ne skidaju.

Mohikanac

pre 2 godine

NastyB

Korektno si se javio...ali to je sve.

Nema potrebe da lažeš jer je šutirao sa posta 7 puta izlazeći iz bloka i ostajao sam, svi znaju da je ciglar uključujući i Radonjića ali se nadao da ovaj bar nešto može da pogodi.

Inače nema potrebe ovde neke stvari da pišeš...realno 21.vek imamo svi Tv ne slušamo prenos preko radia...Hol nema apsolutno ništa potrebno za CZ...ispod svakog nivoa ABA lige je. Ovo nije jedna nego naprotiv ko zna koja utakmica da on ne može da pogodi ništa...a ti upravo potvrđuješ to ...potenciraš jednu ili dve utakmice a Zvezdi je ovo 70ta do sada...jel čuješ sebe?

Ovakvu rupetinu na pleju nemaju ni ovi klubovi iz KLS a Obradovića neću više da čujem da ima veze sa CZ...to mi je velika želja da ne svrati ni u prolazu...pokvariće nešto sigurno.

ja

pre 2 godine

ja, 16. maj 2021 21:26
..."ali gledao sam mnogo utakmica Evrolige i Evrokupa u poslednjih par godina"....
E, to je problem.Ima nas koji gledamo decenijama.
(Prosečni basketaš, 16. maj 2021 21:54)

Ahahah, nemojte više da se sramotite molim vas. Napisao sam u poslednjih par godina, jer se u poslednjih par godina to pravilo o nesportskoj primenjuje. Ako nisi uspeo da naučiš tokom tih decenija praćenja košarke, sudijske komisije se sastaju pred početak svake sezone da usaglase pravila koje će primenjivati, vezane za to šta su koraci, nošena, faul prilikom postavljanja bloka, nesportska itd.

dinamore

pre 2 godine

Ova godina je bas teška... Pozorišta su zatvorena, a moj partizan ni ove godine neje upalio mašinu... U svakom slučaju I ovo će se juče zvati sutra

Grobar na raspustu

pre 2 godine

Gorki, i ja kao grobar koji je na raspustu jos od januara kazem da nema sanse da ovo Zvezda izgubi. Pa Zvezda sa ocajnim sutem za 3 vodi na poluvremenu. U drugom ako malo krene sut za 3, Zvezda dobija to sa plus 10 lagano.

urke

pre 2 godine

Radonjic takticki i psiholoski odlicno spremio ekipu, za sada smo odlicni.
Tek sada se vidi koliko je Milojevic los trener, ima mnogo siri roster od nas, realno je da Buducnost vodi 10-ak na poluvremenu...
Ne kazem da na kraju nece da pobede, alj mnogo je tanak...
Zvezda bez krstenog pleja, Voldenaz Kuridze..

Richard from Bokanjac

pre 2 godine

Zvezda je prelomila utakmicu pogotkom Luke Mitrovica u finisu. Luka kao veliki zvezdas imao je jako losu utakmicu ali je pokazao klasu kad je bilo najvaznije.

Mirko Pavlović

pre 2 godine

Sviđa mi se kad C.Zvezda Beograd pobedi. Odmah izađu sa komentarima iste one delije da se lupaju u grudi koje su jutros predviđali da će izgubiti.
Drago mi svakako i nadam se pobedi u seriji sa 3:0, da ne slušamo priče o suđenju, lošim protokolima i losem sastavu.

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Velja, slazem se. Nema mesta euforiji, ali svakako ova pobeda budi nadu za trofej. Mi smo dobili uz ocaja sut za 3 gde su nam igraci bili sami. Odbranu smo odlicnu odigrali. Ako dobijemo u utorak, ova serija nece ici na 5 utakmica. Ako izgubimo, mislim da ide na 5 onda.

Kikujiro

pre 2 godine

Iznenedjujuće dobra igra Zvezde, da je Zvezda kompletna bila bi to sigurna pobeda.

Petorka na terenu na kraju prve četvrtine: Uskokovič, Lazič, Simonović, Davidovac, Kuzmić, kakav je ovo vrhunski kvalitet...

uplakani bunkeraš

pre 2 godine

Nema nam NastyB da nam objasni, posto je on trenirao kosarku, kako Radonja nema pojma, a Obradovicu je falilo samo jos malo pa da kidamo Lejkerse.
Ali, poznavajuci taj mentalite, eto njega posle prvog poraza u seriji.

Pedja

pre 2 godine

U inat dusmanima slavice se titula u Podgorici posle trece utakmice. Morace bokan da dovede Lebrona Karija da proba da nas skine sa trona

....

pre 2 godine

Vidim da ce navijaci partizana  da navijaju za Buducnost kao da igra partizan maltene, mada su oni uvek navijali uvek za navijace protivnika zvezde vise nego za svoj klub, samo sutra kada budete igrali finale sa njima nemojte da kukate na sudije ili ostalo, budite malo manje licemerni imajte malo dostojanstva
(samo istina, 16. maj 2021 17:40)


Da necemo mozda za vas navijati?! Malo manje patetike u komentarima.

Filip

pre 2 godine

Svaka cast Radonjicu kako jd zategao odbranu a nas kapiten Lebrankoopet jebe Milogorce podrzane od strane ustaskog kluba Partizana.Navijaci nisu svesni kakvoblago imamo.

samo istina

pre 2 godine

Vidim da ce navijaci partizana  da navijaju za Buducnost kao da igra partizan maltene, mada su oni uvek navijali uvek za navijace protivnika zvezde vise nego za svoj klub, samo sutra kada budete igrali finale sa njima nemojte da kukate na sudije ili ostalo, budite malo manje licemerni imajte malo dostojanstva
(samo istina, 16. maj 2021 17:40)


Da necemo mozda za vas navijati?! Malo manje patetike u komentarima.
(...., 16. maj 2021 17:57)

Vi u navijanju protiv zvezde prevsrite svaku meru, a onda kukate kada samo neko vam vrati I to malo, odma se pozivate na patriotisam

Dzoni

pre 2 godine

Da li jos uvek vazi zabrana prisustva publici ili za mezimicu to ne vazi?
(RSB bot, 16. maj 2021 18:24)

Kada je bilo publike u podgorici protiv zvezde niste se bunili...

Admiral

pre 2 godine

@ Da je partizan u finalu rts bi prenosio
(paja, 16. maj 2021 20:12)

Haha, jako duhovito, zato je vama "sirotima i potlacenima" dozvoljena puna hala publike dok mere zabrane zbog korone jos vaze

Podgoricki

pre 2 godine

Da pricamo realno, CZ bolja nocas, Buducnost prrevise rupa u odbrani previse praznog hoda... zasluzenih 1-0
Nadamo se boljoj igri plavih, s igrom od nocas nemamo sto da trazimo

Nebojsa

pre 2 godine

Znam da je tesko gledati dominatnu C.Zvezdu i da pojedinim navijacima preostaje samo mrznja.
U sportu mora da postoji rivalitet i da teren bude merilo necijeg kvaliteta.
Vredjanje one koje ne volite nikad nije nikom donela dobro.
Cak i udrizavanje sa onima za koje znamo da nemate lepo misljenje da bi nesto naskodili C.Zvezdi, moze samo da vam bude kontraefekat.
Ko ne bi voleo da je nas najveci rival Partizan,a ne Buducnost.
To nije pitanje za C.Zvezdu nego za Partizan.

samo istina

pre 2 godine

Vidim da ce navijaci partizana  da navijaju za Buducnost kao da igra partizan maltene, mada su oni uvek navijali uvek za navijace protivnika zvezde vise nego za svoj klub, samo sutra kada budete igrali finale sa njima nemojte da kukate na sudije ili ostalo, budite malo manje licemerni imajte malo dostojanstva

uplakani bunkeraš

pre 2 godine

voleo bih da se javi NastyB i objasni čuveni Prometeas ili Obradovićev izbor
(Mohikanac, 16. maj 2021 21:32)

Poslao sam isti komentar pre nego su tvoj objavili, majke mi :-)))

Podgoričanin

pre 2 godine

Edzimov 5-ti faul u napadu je najsmijesniji faul u napadu koji mozete vidjeti u istoriji kosarke. Samo pogledajte snimak. Sramota koliko kradete. Sramota.

Admiral

pre 2 godine

@ Da li jos uvek vazi zabrana prisustva publici ili za mezimicu to ne vazi?
(RSB bot, 16. maj 2021 18:24)

Naravno da ne vazi, njima je sve dozvoljeno, taman posla da vodjinoj mezimici nesto bude uskraceno, a ovamo nam svaki dan ispiru mozak da postujemo mere, sramno

Gorki

pre 2 godine

Nesto meni ovde nije jasno cele sezone? Zasto nisu oterali Hola cele sezone? Kako niko ne vidi da ovaj covek ne zna kosarku uopste?!?! Strasno. Njega bi trener(ako ga vec nije oterao na vreme) trebao ostavljati u hali posle treninga da uci vodjenje lopte, da uci ulaz pod kos, da uci sut.

Gorki

pre 2 godine

Gledam utakmicu i zaista moram da kazem da ce biti veliko iznenadjenje ako Zvezda ovo pobedi. Buducnost je zaista bolja ekipa. Da ne bi bilo zabune, ja sam zvezdas.

mladići borovi, devojke jele

pre 2 godine

voleo bih da se javi NastyB i objasni čuveni Prometeas ili Obradovićev izbor
(Mohikanac, 16. maj 2021 21:32)





pa, taj lumen, po tome koliko nema pojma o košarci, je - o bradović lično...

sever

pre 2 godine

Sramotna igra zvezdinih stranaca...Kod svih timova u ABA i EL stranci su najbolji igraci, samo su kod nas menadzerske prevare, dosli da odigraju za licnu statistiku i VELIKE PARE...

Damir PG 🔵⚪

pre 2 godine

Odigrali smo jednu od gorih utakmica,promasili 10 slobodnih I izgubili 4 razlike...
U utorak dobijamo I ovo zavrsavamo u PG!
Pozdrav za mog kuma Dragana,velikog grobara koji je nocas samnom svim srcem navijao za plave!
VOLIM BUDUCNOST!

Ona stvar

pre 2 godine

Hoće li meni neko da objasni kako je moguće da na svadbi koja je bila na otvorenom u subotu u 18:00 i pored toga što je bila akustična muzika, dolaze komunalci a ovamo 1500 ljudi u zatvorenom, deru se i skaču jedni drugima za vrat i ništa? Ko će da odgovara za ovu represiju nad normalnim ljudima kad životinje očigledno imaju veća prava?

Црвена звезда 1913

pre 2 godine

Tako da prijatelju malo je licemerno danas pricati o tome na taj nacin,upravo je mrznja dovela do danasnjeg odnosa snaga i tu se Partizan najmanje pita,pozdrav.
(Qwerty, 17. maj

Зар мислиш да се онда Звезда питала? Зар си заборавио поноћне седнице, отимање играча, премлаћивање судија, одређивање кошаркашких функционера.... Зар си заборавио да је ДВ ведрио и облачио комплетном кошаркашком ситуацијом, био и политички комесар и тренер и председник и одређивао шта је добро а шта лоше за нашу кошарку? Зар си заборавио ону чувену-Погрешне су и клубашке приче.....?
Знамо вас партизани, узалуд спинујете...

Max

pre 2 godine

Faul Dobrica u 2/4 na Kobsu, čista kradja i tri poena za milogorce, faul Hola u 4/4 gde je čovek stajao, što realno samo i zna da radi, bacanja za milogorce, umesto faula u napadu, kradja. I još mnogo primera večeras.
SAMO MI NIJE JASNO STA JE SASA GLEDAO KAD JE DOVEO HOLA ZA PLEJA. COVEK I KOSARKA NE IDU U ISTOJ RECENICI. A još manje mi je jasan Radonja koji mu daje ovoliko minuta. SIMON TUGA, KUZ RASPAD...I DA, JEDVA CEKAM KRAJ SEZONE DA OVOM RAMBU KONACNO VIDIM LEDJA. NEKOLIKO VEOMA BITNIH LOPTI JE IZGUBIO, I DZABA MU SVE STO JE URADIO, KAD JE MOGLO SKUPO DA NAS KOSTA.
REVOLTIRAN, ODMAH NAKON TEKME, UTISCE SE JOS NISU SLEGLI. JEDNA TEMELJNA REKONSTRUKCIJA NA KRAJU SEZONE.

Niška patka

pre 2 godine

Da li će Branko uspeti da se oporavi i zaigra u drugom poluvremenu posle onakvog divljačkog napada na njegovu ličnost i delo od strane Kobsa. Jednom lična a drugom Oskar.

Legolas

pre 2 godine

Ajmo Buducnost do brejka!!
(Grobar, 16. maj 2021 17:32) i ja navijam za Budućnost i Partizan dve institucije iako se moji Partizan raspao na param parčiće

Oj

pre 2 godine

Izbacili su edzima, izbacili su danila nikolica i vrhunac je da lojdov faul nije nesportski nego obican, i stvarno je jako tesko ne misliti da postoji tendencija

Hrundi Bakshi

pre 2 godine

Ovde nema ni promil domacinskog sudjenja.
A sto Zvezde tice, jedino ako iskoristi domaci teren.
Ovo ni na sta ne lici. Pogotovu kad udju sa klupe...

Mirko Pavlović

pre 2 godine

U inat dusmanima slavice se titula u Podgorici posle trece utakmice. Morace bokan da dovede Lebrona Karija da proba da nas skine sa trona
(Pedja, 16. maj 2021 19:36)

Ko su dušmani??

Prosečni basketaš

pre 2 godine

ja, 16. maj 2021 21:26
..."ali gledao sam mnogo utakmica Evrolige i Evrokupa u poslednjih par godina"....
E, to je problem.Ima nas koji gledamo decenijama.

BocaJoca

pre 2 godine

Каква туга у хумској...
(Црвена звезда 1913, 16. maj 2021 21:18)

Каква радост у Железнику, шампањац у Стјепана Супанца 1, радост породичног блага...
Успут, какве ово везе има са навијачима звезде угашене, сад већ давне 2011. године?

Moke

pre 2 godine

Zvezda je prelomila utakmicu pogotkom Luke Mitrovica u finisu. Luka kao veliki zvezdas imao je jako losu utakmicu ali je pokazao klasu kad je bilo najvaznije.
(Richard from Bokanjac, 16. maj 2021 21:42)

Sudije su lomile utakmicu svirajući faul u napadu igračima Budućnosti, svaki put kad bi prišli na koš ili dva razlike.

Demar Derozan

pre 2 godine

Egal tekma, za malo je Zvezda bila bolja veceras, a Noko je resio onim kosem na oko 1:10 pre kraja. Inace kvalitet kisarke je ocajan, nedostojno Evrolige, a mizda i Evrokupa. Nekada su stranci ovde ucili kako se igra kosarka takticki i tehnicki, a veceras ne zna se ni ko pije ni ko placa. Ne razlikuje se vise sta je cvrsta, muska odbrana, vec se pristupa rukometnoj odbrani, rvackim zahvatima ... nema vise ovde kvaliteta i talenta. Duh igre je unisten kvazi rezultatom u kvazi takmicenju.

Srx

pre 2 godine

Nemamo nikakvih sansi...Bez Woldena sa presmesnim Holom i Uskokom mi nismo konkurentni ni Splitu...Nazalost ali je tako...O centrima i krilnim centrima necu ni da govorim...

ja

pre 2 godine

Sve može da prođe, ali najveći skandal je nedosuđena nesportska Lojdu kada je povukao Ivanovića za ruku nakon što je izgubio loptu. I to nakon pregledavanja snimka. To je suprotno pravilima. Sudije se nisu pridržavale pravila.

NastyB

pre 2 godine

Ovo je dobio Dejan Radonjic, ne znam kako, bolji su na svakoj poziciji od nas, samo ako nas Bog pogleda, da zaigra KW, dobijamo u utorak!!!Pomozi Boze!!!
(Cekamo 5.prsten, 16. maj 2021 21:18)

Ovo je toliko smešno da ne mogu da verujem. Jedino Rida bi voleo da vidim u Zvezdi, svi ostali su suvi prosek, a kamoli bolji od igrača Zvezde.

I ono što mi je najsmešnije - nema ko nije rekao da Volden nema pojma, nema ko nije rekao da ga treba oterati, da Kuridža nije ni za ABA2, a sad su gotovo najbolji igrači Zvezde i RADONJA (?????) je dobio ovo odbranom.
Naravno, ako u utorak dobije Futura tada će igrači biti krivi, jer ti od utorka nisu igrali danas, nego je Radonja vitlao po terenu.

A i ja se raspravljam sa decom...

NastyB

pre 2 godine

Hol..voleo bih da se javi NastyB i objasni čuveni Prometeas ili Obradovićev izbor ...ovo je sramota živa da plej potpuno sam kao duh promaši sve šuteve iz naskoka...akcija nacrtana da se napuni Budućnost on majstor 0/8...inače defanzivno vrlo korektno izdanje Hola, ne mogu da mu oduzmem zalaganje.
(Mohikanac, 16. maj 2021 21:32)

Da malo pratiš košarku znao bi da Hol NIKADA nije bio "skorer" nego igrač koji je u Promiteasu odlično pokretao akcije, asistirao i pravio viškove, što u Zvezdi ne može da radi. I bio je sasvim dobar u rotaciji sa Lojdom i Voldenom kada je Sale sa tri beka razbio slabo pokretni Asvel, na primer. Veoma je lako otići na sajt Evrolige i videti njegove brojke što se tiče asistencija i igre uopšte dok je Sale bio tu i kakav je posle.
Samo što ogromna većina pamti samo dva dana unazad.

A to što misliš da je "sam kao duh" je tek nepoznavanje košarke, jer kad ne očekuješ loptu i kad moraš da šutiraš u poslednjoj sekundi iz neizgrađene akcije je već dovoljno loše.

uplakani bunkeraš

pre 2 godine

Otkud navijaci u dvorani? Treba ovaj mec registrovati u korist Buducnosti.
(Will Mosley, 16. maj 2021 19:21)

Bezi Bodibond, razbiće te baba. Opet joj krades telefin

Vuk

pre 2 godine

Buducnost posle ove kradje treba da napusti finale. Sudija ne smije Lojdu da sudi cisti namjeran 2 minuta do kraja, Nikolicu sude 5 ti faul gdje se mrdnuo nije u bloku, umjesto da dobije dva slobodna. Citav mec navlace za Zvezdu, godinama ih sudije guraju i ovo veze sa sportom nemaju. Da bar igraju kosarku, nego ove crncuge siluju samo.

Qwerty

pre 2 godine

@Znam da je tesko gledati dominatnu C.Zvezdu i da pojedinim navijacima preostaje samo mrznja.
U sportu mora da postoji rivalitet i da teren bude merilo necijeg kvaliteta.
Vredjanje one koje ne volite nikad nije nikom donela dobro.
Cak i udrizavanje sa onima za koje znamo da nemate lepo misljenje da bi nesto naskodili C.Zvezdi, moze samo da vam bude kontraefekat.
Ko ne bi voleo da je nas najveci rival Partizan,a ne Buducnost.
To nije pitanje za C.Zvezdu nego za Partizan.
(Nebojsa, 17. maj 2021 10:54)

Svaka cast za komentar.Upravo to smo mi vama pricali 13 godina,ali nije vredelo,napadali ste nas za sve,i sto jeste i sto nije,pravili incidente,prekidali utakmice,lomili pehare,drmali koseve i sta sve jos ne.Kulminiralo je odlukom drzave da se prekine Partizanova dominacija i izdigne vestacki projekat iz Zeleznika koji danas zovete Zvezdom,uz cuveni UPPR,otpis 15 miliona duga i ponudjenih 2,5% poveriocima uz moto uzmi ili ostavi.Tako da prijatelju malo je licemerno danas pricati o tome na taj nacin,upravo je mrznja dovela do danasnjeg odnosa snaga i tu se Partizan najmanje pita,pozdrav.

ja

pre 2 godine

Sve može da prođe, ali najveći skandal je nedosuđena nesportska Lojdu kada je povukao Ivanovića za ruku nakon što je izgubio loptu. I to nakon pregledavanja snimka. To je suprotno pravilima. Sudije se nisu pridržavale pravila.
(ja, 16. maj 2021 20:44)
Da nisi ostrascen video bi da je Lojd cak i sklanjao ruku i da nije imao ni nameru da napravi faul. Sudije su trebale da puste igru, jer takvih kontakata ima mali milion
(Krle, 16. maj 2021 20:50)

Jok, ti nisi ostrašćen hahahahaha. Džabe se raspravljamo kada na komentarima nema nikog neutralnog da presudi, a i takav nije gledao ovu smešnu utakmicu. Slažem se da je glupost svirati takve stvari, ali gledao sam mnogo utakmica Evrolige i Evrokupa u poslednjih par godina i uvek se to svira kao nesportska.

Michael Jordan

pre 2 godine

Nameštena utakmica.
Ne znam razlog zašto je Budućnost pustila Zvezdu da pobedi.
U svakom slučaju, hvala braćo Montenegrijanci.

slobinator

pre 2 godine

tu se Partizan najmanje pita,pozdrav.
(Qwerty, 17. maj 2021 16:02)
Nemam ništa protiv da se pita još manje barem narednih dvadesetak godina.posle više i nije bitno

neutrino

pre 2 godine

Ova Zvezda je toliko loša ove godine da mi je mučno gledati je! U ovom meču je toliko ofanzivno nesnađena da i ono što eventualno dobro urade skok igrom uprskaju! Što se kaže kod mene u kraju "krava dâ mleko, pa onda šutne kofu i prosipa ga..."

CZBG

pre 2 godine

Dvije nesportske be sviraju u zadnjem minitu Crvenoj zvezdi... Da poklone Buducnosti pobjedu sudije,nemamo se sta zalizi .Sramota me je bilo ovo da gledam

NastyB

pre 2 godine

Inače nema potrebe ovde neke stvari da pišeš...realno 21.vek imamo svi Tv ne slušamo prenos preko radia...Hol nema apsolutno ništa potrebno za CZ...ispod svakog nivoa ABA lige je. Ovo nije jedna nego naprotiv ko zna koja utakmica da on ne može da pogodi ništa...a ti upravo potvrđuješ to ...potenciraš jednu ili dve utakmice a Zvezdi je ovo 70ta do sada...jel čuješ sebe?
(Mohikanac, 16. maj 2021 22:37)

Upotrebi malo to što pišeš da imaš. Evo koliko je igrao ove godine - https://www.basketball-reference.com/international/players/langston-hall-1.html Od ovih 40-ak utakmica na većini je igrao po nekoliko minuta zbog povrede, ali se, naravno, toga niko ne seća.

Usput, ja samo kažem da je Radonja teška neznalica i da bi ovaj tim sa Salom Obradovićem bio MNOGO bolji nego što je ova neznalica uradila.
Naravno, RADONJA je dobio odbranom, a kad nas neko opere onda su Sale i igrači krivi.

Ali, polako, videćete. Zapamtite šta kaže neko ko je odigrao tri basketa pred zgradom.

marka

pre 2 godine

@koleCZ Bista za Radonjica ako pobedi Luku Mitrovica, Z. Nikolica, Popovica, Sehovica, Apica, Zugica? Svaki od tih tvojih nabrojanih je bolji igrac od ovih anonimusa iz PG :)

Mile

pre 2 godine

neko je napisao ,kako volim sto pate grobari...i to je tacno patimo,jer smo godinama unazad bili dominatni.I ja sam znao da ce se i ta velika serija Partizana okoncati,sto je normalno.Zivimo sad i sa losijim rezultatima,volimo svoj klub.Ali vi ste sebi ucinili medvedju uslugu ,tako sto ste onu ugasenu Zvezdu dali u ruke privatnika,jer kad on jednom sklizne dole,a to ce se neminovno desiti jednog dana,vi više bukvalno nećete postojati i to je tragedija za ovo podneblje i to kazem bez bilo kakvog sarkazma ,jer bez Zvezde i Partizana ,razvoj kosarke u Srbiji je sveden na amterizam.

Prosečni basketaš

pre 2 godine

ja, 16. maj 2021 23:59
Izvinjavam se. Mislio sam da je u pitanju neko od klinaca, koji samo znaju da vređaju i provociraju.
Naravno da se pravila menjaju i mi koji volimo košarku se informišemo pre svake sezone šta je novo u pravilnicima.
Srdačan pozdrav,

Damir PG 🔵⚪

pre 2 godine

Odigrali smo jednu od gorih utakmica,promasili 10 slobodnih I izgubili 4 razlike...
U utorak dobijamo I ovo zavrsavamo u PG!
Pozdrav za mog kuma Dragana,velikog grobara koji je nocas samnom svim srcem navijao za plave!
VOLIM BUDUCNOST!

Podgoričanin

pre 2 godine

Edzimov 5-ti faul u napadu je najsmijesniji faul u napadu koji mozete vidjeti u istoriji kosarke. Samo pogledajte snimak. Sramota koliko kradete. Sramota.

BocaJoca

pre 2 godine

Каква туга у хумској...
(Црвена звезда 1913, 16. maj 2021 21:18)

Каква радост у Железнику, шампањац у Стјепана Супанца 1, радост породичног блага...
Успут, какве ово везе има са навијачима звезде угашене, сад већ давне 2011. године?

Vuk

pre 2 godine

Buducnost posle ove kradje treba da napusti finale. Sudija ne smije Lojdu da sudi cisti namjeran 2 minuta do kraja, Nikolicu sude 5 ti faul gdje se mrdnuo nije u bloku, umjesto da dobije dva slobodna. Citav mec navlace za Zvezdu, godinama ih sudije guraju i ovo veze sa sportom nemaju. Da bar igraju kosarku, nego ove crncuge siluju samo.

ja

pre 2 godine

Sve može da prođe, ali najveći skandal je nedosuđena nesportska Lojdu kada je povukao Ivanovića za ruku nakon što je izgubio loptu. I to nakon pregledavanja snimka. To je suprotno pravilima. Sudije se nisu pridržavale pravila.

Moke

pre 2 godine

Zvezda je prelomila utakmicu pogotkom Luke Mitrovica u finisu. Luka kao veliki zvezdas imao je jako losu utakmicu ali je pokazao klasu kad je bilo najvaznije.
(Richard from Bokanjac, 16. maj 2021 21:42)

Sudije su lomile utakmicu svirajući faul u napadu igračima Budućnosti, svaki put kad bi prišli na koš ili dva razlike.

Oj

pre 2 godine

Izbacili su edzima, izbacili su danila nikolica i vrhunac je da lojdov faul nije nesportski nego obican, i stvarno je jako tesko ne misliti da postoji tendencija

Admiral

pre 2 godine

@ Da li jos uvek vazi zabrana prisustva publici ili za mezimicu to ne vazi?
(RSB bot, 16. maj 2021 18:24)

Naravno da ne vazi, njima je sve dozvoljeno, taman posla da vodjinoj mezimici nesto bude uskraceno, a ovamo nam svaki dan ispiru mozak da postujemo mere, sramno

Admiral

pre 2 godine

@ Da je partizan u finalu rts bi prenosio
(paja, 16. maj 2021 20:12)

Haha, jako duhovito, zato je vama "sirotima i potlacenima" dozvoljena puna hala publike dok mere zabrane zbog korone jos vaze

....

pre 2 godine

Vidim da ce navijaci partizana  da navijaju za Buducnost kao da igra partizan maltene, mada su oni uvek navijali uvek za navijace protivnika zvezde vise nego za svoj klub, samo sutra kada budete igrali finale sa njima nemojte da kukate na sudije ili ostalo, budite malo manje licemerni imajte malo dostojanstva
(samo istina, 16. maj 2021 17:40)


Da necemo mozda za vas navijati?! Malo manje patetike u komentarima.

ja

pre 2 godine

Sve može da prođe, ali najveći skandal je nedosuđena nesportska Lojdu kada je povukao Ivanovića za ruku nakon što je izgubio loptu. I to nakon pregledavanja snimka. To je suprotno pravilima. Sudije se nisu pridržavale pravila.
(ja, 16. maj 2021 20:44)
Da nisi ostrascen video bi da je Lojd cak i sklanjao ruku i da nije imao ni nameru da napravi faul. Sudije su trebale da puste igru, jer takvih kontakata ima mali milion
(Krle, 16. maj 2021 20:50)

Jok, ti nisi ostrašćen hahahahaha. Džabe se raspravljamo kada na komentarima nema nikog neutralnog da presudi, a i takav nije gledao ovu smešnu utakmicu. Slažem se da je glupost svirati takve stvari, ali gledao sam mnogo utakmica Evrolige i Evrokupa u poslednjih par godina i uvek se to svira kao nesportska.

NastyB

pre 2 godine

Inače nema potrebe ovde neke stvari da pišeš...realno 21.vek imamo svi Tv ne slušamo prenos preko radia...Hol nema apsolutno ništa potrebno za CZ...ispod svakog nivoa ABA lige je. Ovo nije jedna nego naprotiv ko zna koja utakmica da on ne može da pogodi ništa...a ti upravo potvrđuješ to ...potenciraš jednu ili dve utakmice a Zvezdi je ovo 70ta do sada...jel čuješ sebe?
(Mohikanac, 16. maj 2021 22:37)

Upotrebi malo to što pišeš da imaš. Evo koliko je igrao ove godine - https://www.basketball-reference.com/international/players/langston-hall-1.html Od ovih 40-ak utakmica na većini je igrao po nekoliko minuta zbog povrede, ali se, naravno, toga niko ne seća.

Usput, ja samo kažem da je Radonja teška neznalica i da bi ovaj tim sa Salom Obradovićem bio MNOGO bolji nego što je ova neznalica uradila.
Naravno, RADONJA je dobio odbranom, a kad nas neko opere onda su Sale i igrači krivi.

Ali, polako, videćete. Zapamtite šta kaže neko ko je odigrao tri basketa pred zgradom.

Demar Derozan

pre 2 godine

Egal tekma, za malo je Zvezda bila bolja veceras, a Noko je resio onim kosem na oko 1:10 pre kraja. Inace kvalitet kisarke je ocajan, nedostojno Evrolige, a mizda i Evrokupa. Nekada su stranci ovde ucili kako se igra kosarka takticki i tehnicki, a veceras ne zna se ni ko pije ni ko placa. Ne razlikuje se vise sta je cvrsta, muska odbrana, vec se pristupa rukometnoj odbrani, rvackim zahvatima ... nema vise ovde kvaliteta i talenta. Duh igre je unisten kvazi rezultatom u kvazi takmicenju.

Mile

pre 2 godine

neko je napisao ,kako volim sto pate grobari...i to je tacno patimo,jer smo godinama unazad bili dominatni.I ja sam znao da ce se i ta velika serija Partizana okoncati,sto je normalno.Zivimo sad i sa losijim rezultatima,volimo svoj klub.Ali vi ste sebi ucinili medvedju uslugu ,tako sto ste onu ugasenu Zvezdu dali u ruke privatnika,jer kad on jednom sklizne dole,a to ce se neminovno desiti jednog dana,vi više bukvalno nećete postojati i to je tragedija za ovo podneblje i to kazem bez bilo kakvog sarkazma ,jer bez Zvezde i Partizana ,razvoj kosarke u Srbiji je sveden na amterizam.

Michael Jordan

pre 2 godine

Nameštena utakmica.
Ne znam razlog zašto je Budućnost pustila Zvezdu da pobedi.
U svakom slučaju, hvala braćo Montenegrijanci.

NastyB

pre 2 godine

Ovo je dobio Dejan Radonjic, ne znam kako, bolji su na svakoj poziciji od nas, samo ako nas Bog pogleda, da zaigra KW, dobijamo u utorak!!!Pomozi Boze!!!
(Cekamo 5.prsten, 16. maj 2021 21:18)

Ovo je toliko smešno da ne mogu da verujem. Jedino Rida bi voleo da vidim u Zvezdi, svi ostali su suvi prosek, a kamoli bolji od igrača Zvezde.

I ono što mi je najsmešnije - nema ko nije rekao da Volden nema pojma, nema ko nije rekao da ga treba oterati, da Kuridža nije ni za ABA2, a sad su gotovo najbolji igrači Zvezde i RADONJA (?????) je dobio ovo odbranom.
Naravno, ako u utorak dobije Futura tada će igrači biti krivi, jer ti od utorka nisu igrali danas, nego je Radonja vitlao po terenu.

A i ja se raspravljam sa decom...

Gorki

pre 2 godine

Gledam utakmicu i zaista moram da kazem da ce biti veliko iznenadjenje ako Zvezda ovo pobedi. Buducnost je zaista bolja ekipa. Da ne bi bilo zabune, ja sam zvezdas.

Ona stvar

pre 2 godine

Hoće li meni neko da objasni kako je moguće da na svadbi koja je bila na otvorenom u subotu u 18:00 i pored toga što je bila akustična muzika, dolaze komunalci a ovamo 1500 ljudi u zatvorenom, deru se i skaču jedni drugima za vrat i ništa? Ko će da odgovara za ovu represiju nad normalnim ljudima kad životinje očigledno imaju veća prava?

neutrino

pre 2 godine

Ova Zvezda je toliko loša ove godine da mi je mučno gledati je! U ovom meču je toliko ofanzivno nesnađena da i ono što eventualno dobro urade skok igrom uprskaju! Što se kaže kod mene u kraju "krava dâ mleko, pa onda šutne kofu i prosipa ga..."

marka

pre 2 godine

@koleCZ Bista za Radonjica ako pobedi Luku Mitrovica, Z. Nikolica, Popovica, Sehovica, Apica, Zugica? Svaki od tih tvojih nabrojanih je bolji igrac od ovih anonimusa iz PG :)

Filip

pre 2 godine

Svaka cast Radonjicu kako jd zategao odbranu a nas kapiten Lebrankoopet jebe Milogorce podrzane od strane ustaskog kluba Partizana.Navijaci nisu svesni kakvoblago imamo.

Mirko Pavlović

pre 2 godine

U inat dusmanima slavice se titula u Podgorici posle trece utakmice. Morace bokan da dovede Lebrona Karija da proba da nas skine sa trona
(Pedja, 16. maj 2021 19:36)

Ko su dušmani??

Srx

pre 2 godine

Nemamo nikakvih sansi...Bez Woldena sa presmesnim Holom i Uskokom mi nismo konkurentni ni Splitu...Nazalost ali je tako...O centrima i krilnim centrima necu ni da govorim...

uplakani bunkeraš

pre 2 godine

Od publike do sudija...šta reći...vrhunac sramote i bezobrazluka. Ali od njih ništa neočekivano...
(ja, 16. maj 2021 20:04)

Cmizdriš i na raspustu ?
Pa ne ide sine, nije to dobro

Pedja

pre 2 godine

U inat dusmanima slavice se titula u Podgorici posle trece utakmice. Morace bokan da dovede Lebrona Karija da proba da nas skine sa trona

CZBG

pre 2 godine

Dvije nesportske be sviraju u zadnjem minitu Crvenoj zvezdi... Da poklone Buducnosti pobjedu sudije,nemamo se sta zalizi .Sramota me je bilo ovo da gledam

Jareca brada

pre 2 godine

Otkud navijaci u dvorani? Treba ovaj mec registrovati u korist Buducnosti.
(Will Mosley, 16. maj 2021 19:21)
Da, da, I direktno Partizan Igokeu poslati u EL:))))))))....Mislim, bas bi bilo lepo:))))))))))

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Svidja mi se sto "prenosite" i ovaj mec
(Urox, 16. maj 2021 17:40)


Jedina zemlja na svetu gde ljudi žele da plate i sport klub i arenu ali im vlast ne dozvoljava. Ne žele zdravu konkureciju već monopol. Što je nezamislivo na zapadu u Srbistanu je ostvarljivo.

NastyB

pre 2 godine

Hol..voleo bih da se javi NastyB i objasni čuveni Prometeas ili Obradovićev izbor ...ovo je sramota živa da plej potpuno sam kao duh promaši sve šuteve iz naskoka...akcija nacrtana da se napuni Budućnost on majstor 0/8...inače defanzivno vrlo korektno izdanje Hola, ne mogu da mu oduzmem zalaganje.
(Mohikanac, 16. maj 2021 21:32)

Da malo pratiš košarku znao bi da Hol NIKADA nije bio "skorer" nego igrač koji je u Promiteasu odlično pokretao akcije, asistirao i pravio viškove, što u Zvezdi ne može da radi. I bio je sasvim dobar u rotaciji sa Lojdom i Voldenom kada je Sale sa tri beka razbio slabo pokretni Asvel, na primer. Veoma je lako otići na sajt Evrolige i videti njegove brojke što se tiče asistencija i igre uopšte dok je Sale bio tu i kakav je posle.
Samo što ogromna većina pamti samo dva dana unazad.

A to što misliš da je "sam kao duh" je tek nepoznavanje košarke, jer kad ne očekuješ loptu i kad moraš da šutiraš u poslednjoj sekundi iz neizgrađene akcije je već dovoljno loše.

sever

pre 2 godine

Sramotna igra zvezdinih stranaca...Kod svih timova u ABA i EL stranci su najbolji igraci, samo su kod nas menadzerske prevare, dosli da odigraju za licnu statistiku i VELIKE PARE...

Legolas

pre 2 godine

Ajmo Buducnost do brejka!!
(Grobar, 16. maj 2021 17:32) i ja navijam za Budućnost i Partizan dve institucije iako se moji Partizan raspao na param parčiće

Bocko

pre 2 godine

Cetiri i po decenije pratim kosarku, ali prvi put sam video da je igrac napravio faul tako sto je bradom ( Dobric ), udario protivnika ( Kobs ) u lakat. I to jos za tri poena. I posle se navijaci Buducnosti i Partizana zale na sudjenje veceras.

Dzoni

pre 2 godine

Da li jos uvek vazi zabrana prisustva publici ili za mezimicu to ne vazi?
(RSB bot, 16. maj 2021 18:24)

Kada je bilo publike u podgorici protiv zvezde niste se bunili...

Hrundi Bakshi

pre 2 godine

Ovde nema ni promil domacinskog sudjenja.
A sto Zvezde tice, jedino ako iskoristi domaci teren.
Ovo ni na sta ne lici. Pogotovu kad udju sa klupe...

Max

pre 2 godine

Faul Dobrica u 2/4 na Kobsu, čista kradja i tri poena za milogorce, faul Hola u 4/4 gde je čovek stajao, što realno samo i zna da radi, bacanja za milogorce, umesto faula u napadu, kradja. I još mnogo primera večeras.
SAMO MI NIJE JASNO STA JE SASA GLEDAO KAD JE DOVEO HOLA ZA PLEJA. COVEK I KOSARKA NE IDU U ISTOJ RECENICI. A još manje mi je jasan Radonja koji mu daje ovoliko minuta. SIMON TUGA, KUZ RASPAD...I DA, JEDVA CEKAM KRAJ SEZONE DA OVOM RAMBU KONACNO VIDIM LEDJA. NEKOLIKO VEOMA BITNIH LOPTI JE IZGUBIO, I DZABA MU SVE STO JE URADIO, KAD JE MOGLO SKUPO DA NAS KOSTA.
REVOLTIRAN, ODMAH NAKON TEKME, UTISCE SE JOS NISU SLEGLI. JEDNA TEMELJNA REKONSTRUKCIJA NA KRAJU SEZONE.

Bane

pre 2 godine

neko je napisao ,kako volim sto pate grobari...i to je tacno patimo,jer smo godinama unazad bili dominatni.I ja sam znao da ce se i ta velika serija Partizana okoncati,sto je normalno.Zivimo sad i sa losijim rezultatima,volimo svoj klub.Ali vi ste sebi ucinili medvedju uslugu ,tako sto ste onu ugasenu Zvezdu dali u ruke privatnika,jer kad on jednom sklizne dole,a to ce se neminovno desiti jednog dana,vi više bukvalno nećete postojati i to je tragedija za ovo podneblje i to kazem bez bilo kakvog sarkazma ,jer bez Zvezde i Partizana ,razvoj kosarke u Srbiji je sveden na amterizam.
(Mile, 16. maj 2021 22:31)

Vi ste kao i sto ste bili u kosarci... niko i ništa. Sve vam je poklanjano pa i taj lažni Evropski pehar. Za vas je Zvezda institucija uvek bila.... lažna gromado

Qwerty

pre 2 godine

@Znam da je tesko gledati dominatnu C.Zvezdu i da pojedinim navijacima preostaje samo mrznja.
U sportu mora da postoji rivalitet i da teren bude merilo necijeg kvaliteta.
Vredjanje one koje ne volite nikad nije nikom donela dobro.
Cak i udrizavanje sa onima za koje znamo da nemate lepo misljenje da bi nesto naskodili C.Zvezdi, moze samo da vam bude kontraefekat.
Ko ne bi voleo da je nas najveci rival Partizan,a ne Buducnost.
To nije pitanje za C.Zvezdu nego za Partizan.
(Nebojsa, 17. maj 2021 10:54)

Svaka cast za komentar.Upravo to smo mi vama pricali 13 godina,ali nije vredelo,napadali ste nas za sve,i sto jeste i sto nije,pravili incidente,prekidali utakmice,lomili pehare,drmali koseve i sta sve jos ne.Kulminiralo je odlukom drzave da se prekine Partizanova dominacija i izdigne vestacki projekat iz Zeleznika koji danas zovete Zvezdom,uz cuveni UPPR,otpis 15 miliona duga i ponudjenih 2,5% poveriocima uz moto uzmi ili ostavi.Tako da prijatelju malo je licemerno danas pricati o tome na taj nacin,upravo je mrznja dovela do danasnjeg odnosa snaga i tu se Partizan najmanje pita,pozdrav.

Radikal Republika Srpska

pre 2 godine

Drame, ma dajte molim vas koju ste vi utakmicu gledali i da li ste uopšte.Rutinski, prelagano sa nekih 1,001 posto snage odrađen trening Radonjatora i Crvene Furije srpskog evroligasa sa A licencom(višegodišnjim ugovorom), a ovaj put snagu crveno bele mašinerije osetila je simpatična Cipiripi ekipica Buducnosti.Jedna lagana,dozirana,kontrolisana utakmica, igra mačke i miša koju su povremeno kvratile sudije svojim marifetlucima .Kao sto sam i govorio prethodnih dana i mesecima unazad, sa iole normalnim suđenjem sve ispod petnaestak razlike za srpskog evroligasa ravno je senzaciji.Jednostavno takva je razlika u kvalitetu i iskustvu, pa kako da se jedna ispodprosecna Cipiripi ekipica suprostavi stabilnom evroligasu, suverenom vladaru Srbije i jadrana, timu koji je ove sezone u evroligi održao casove moderne kosarke jednom Realu, CSKA, Armanijju, Baskoniji, itd.itd.Odlicna timska košarka u oba pravca i to sve bez Voldena i Kurudze uz doktorsku partiju Big Kuza, Lojda, Dobrica, Davidovca i Lazaronija, a na sve to i mali Uskok.Znate kako kaze Grba, pricao sam vam o tome, sada počinju utakmice za pare a tada kvalitet dolazi do izražaja i Zvezda nema milosti.Bravo momci, samo cvrsto i u telo, samo tako se moze protiv ovakvih ekipica koje su bez sudija mrtve, napad dobija pojedinačne utakmice a odbrana osvaja titule i prvenstva.Radonjator, tačka!

Dzoni

pre 2 godine

Da li jos uvek vazi zabrana prisustva publici ili za mezimicu to ne vazi?
(RSB bot, 16. maj 2021 18:24)

Kada je bilo publike u podgorici protiv zvezde niste se bunili...

Milan

pre 2 godine

Buducnost posle ove kradje treba da napusti finale. Sudija ne smije Lojdu da sudi cisti namjeran 2 minuta do kraja, Nikolicu sude 5 ti faul gdje se mrdnuo nije u bloku, umjesto da dobije dva slobodna. Citav mec navlace za Zvezdu, godinama ih sudije guraju i ovo veze sa sportom nemaju. Da bar igraju kosarku, nego ove crncuge siluju samo.
(Vuk, 16. maj 2021 20:35)

Auuuuu, do sada kuknjava, a sada bi i da biju. Šizofrenija

djura

pre 2 godine

kao I uvek, na svakoj zvezdinoj vesti 90% komentara je kuknjava groblja ahahaha pa njihovi zivoti su unisteni u fulu ali nije mi ih zao ni malo, idemo do 100%! :)

deki

pre 2 godine

Za sve dusebriznike, bice nas jos vise u Utorak i platicemo kaznu. Bice publike i u Podgorici iako je dole losija epidemioloska situacija. Ako mogu da budu pune kafane i trzni centri, moze i 1500 ljudi u hali. Pa GSP je hiljadu puta veci epidemioloski rizik od 1500 ljudi u hali koja prima 8 hiljada gledalaca.Eto tako , sto rece davno jedan covek "moze nam se "

Niška patka

pre 2 godine

Da li će Branko uspeti da se oporavi i zaigra u drugom poluvremenu posle onakvog divljačkog napada na njegovu ličnost i delo od strane Kobsa. Jednom lična a drugom Oskar.

Mohikanac

pre 2 godine

NastyB

Korektno si se javio...ali to je sve.

Nema potrebe da lažeš jer je šutirao sa posta 7 puta izlazeći iz bloka i ostajao sam, svi znaju da je ciglar uključujući i Radonjića ali se nadao da ovaj bar nešto može da pogodi.

Inače nema potrebe ovde neke stvari da pišeš...realno 21.vek imamo svi Tv ne slušamo prenos preko radia...Hol nema apsolutno ništa potrebno za CZ...ispod svakog nivoa ABA lige je. Ovo nije jedna nego naprotiv ko zna koja utakmica da on ne može da pogodi ništa...a ti upravo potvrđuješ to ...potenciraš jednu ili dve utakmice a Zvezdi je ovo 70ta do sada...jel čuješ sebe?

Ovakvu rupetinu na pleju nemaju ni ovi klubovi iz KLS a Obradovića neću više da čujem da ima veze sa CZ...to mi je velika želja da ne svrati ni u prolazu...pokvariće nešto sigurno.

samo istina

pre 2 godine

Vidim da ce navijaci partizana  da navijaju za Buducnost kao da igra partizan maltene, mada su oni uvek navijali uvek za navijace protivnika zvezde vise nego za svoj klub, samo sutra kada budete igrali finale sa njima nemojte da kukate na sudije ili ostalo, budite malo manje licemerni imajte malo dostojanstva

uplakani bunkeraš

pre 2 godine

Sudije su lomile utakmicu svirajući faul u napadu igračima Budućnosti, svaki put kad bi prišli na koš ili dva razlike.
(Moke, 16. maj 2021 21:56)

Šta li si ti gledao...Zadrugu ?!

Gorki

pre 2 godine

Nesto meni ovde nije jasno cele sezone? Zasto nisu oterali Hola cele sezone? Kako niko ne vidi da ovaj covek ne zna kosarku uopste?!?! Strasno. Njega bi trener(ako ga vec nije oterao na vreme) trebao ostavljati u hali posle treninga da uci vodjenje lopte, da uci ulaz pod kos, da uci sut.

Ajmo

pre 2 godine

Odigrali smo jednu od gorih utakmica,promasili 10 slobodnih I izgubili 4 razlike...
U utorak dobijamo I ovo zavrsavamo u PG!
Pozdrav za mog kuma Dragana,velikog grobara koji je nocas samnom svim srcem navijao za plave!
VOLIM BUDUCNOST!
(Damir PG ??, 16. maj 2021 21:44) Izgleda nisi gledao dobro utakmicu Zvezda je vodila 15 razlike i da nisu napravili par grešaka bilo bi po vas i gore... pogledaj šut za 3 poena i biće ti sve jasno,znači imali smo očajno šutersko veče trebalo je biti +20 ali smo vas malo i pustili i to bez dva bitna igrača Woldena i Kuridže!
pola koševa ste dali iz slobodnih bacanja ali suđenje neću da komentarišem mada je bilo par čudnih odluka,Ivanović ruši Hola koji stoji čvrsto na zemlji i kad Cobs udara Dobrića a dobija da šutira 3bacanja...

molina

pre 2 godine

Utakmica u utorak ce proci kako prodje, a u u Titogradu vec naslucujem scenario. U prvoj cetvrtini ce se svirati i najmanji kontakt na spoljnoj liniji, sa ciljem da Zvezda oslabi pritisak u odbrani.
Veceras nisu videli kos.

Бане

pre 2 godine

Navijam za sve što igraju protiv Crvene Zvezde!
Toma Zdravković
(Dule, 16. maj 2021 19:02) # Link kome

Не заборави притом да је највећи наш боем и фолкер био ироничан. Био је и он делија.

Под тиме је мислио "Навијам да изгубе....".

Mikele

pre 2 godine

@Mohikanac
Vidi se da si Mohikanac...
Obradović je napustio Monako i potpisao za Crvenu Zvezdu o svom trošku. Šta misliš da li je lepše raditi i živeti u Francuskoj ili u Srbiji. Ovde kada izgubiš jednu utakmicu svi te pljuju i teraju, u Francuskoj ni približno tako,plus je Sale igračka legenda kluba,tu se pokazuje koliko se voli klub, da li bi Radonjić ili bilo ko napustio Bajern i potpisao za Zvezdu, retoričko pitanje? Kada je napravio istorijski uspeh tražio je platu 60 hiljada, a imao je 29 hiljada. Sa početka sezone ste ti i slični bodrili Obradovića do koske, kada je krenulo nizbrdo svi ste se okrenuli protiv njega, to ne rade pravi navijači. Radonju je isto gubio i gubio i njega ste pljuvali, ali je njega klub podržao i kasnije se ispostavilo da takvi kao ti nisu upravu, Obradović je porazgovarao sa klubom i ponudio ostavku, ali je javno mnjenje bilo to koje je vršilo pritisak da se skloni i sklonio se, koliko je imao poraza u Abi. Evroliga nikada jača nije bila, ali nikada. Pogledaj Himkija koje je igrače imao u rosteru i zadnji bio, pogledaj Makabi, Olimpijakos, to su timovi sa ozbiljno upucanim novcem. Dragan Šakota je prošle sezone bio na 2 pobede od TOP 8, pobedio je onaj Partizan i u kupu izgubio na onaj krajnje sumnjiv faul Pantera nad Pejdžom u napadu, drugo ove sezone nisu bili navijači koliko bi pobeda navijači doneli koji su ogromna Zvezdina prednost bar 30 posto, i Šakotu ste terali...
Što se tiče Lengstona Hola, postavljam ti pitanje kako je igrao na početku sezone, svi ste ga hvalili...Ozbiljna povreda i korona virus koji je trajao dugo i kada je Radonja došao, čovek je bio pod koronom, javnost ga je prežalila, doveli Koloma i totalno izgubljeno samopouzdanje, pogledaj njegove brojke u Promiteasu i Evrokupu, to je čovek koji ne donosi poene na papiru, ali kreira igru i ne divlja. Pogledaj kako je Lengston Hol danas zakopčao Dela Valea i na smenu sa Lazićem Kobsa i koliko je imao asistencija... Ko je danas imao najviše asistencija na meču???
Pozdrav.

Fenomen

pre 2 godine

Bio sam pesimista uoči utakmice, utoliko se više radujem pobedi Zvezde. Drago mi je što je utakmica protekla bez incidenata na terenu, a sramotno je bilo vređanje sa tribina Mitrovića i Milojevića...pogotovo što se radi o korektnim likovima koji ne zaslužuju tako nešto. Milojević jeste grobar, ali oduševio me je svojom korektnom izjavom nakon utakmice...svaka čast legendo. Sudije su za divno čudo solidno obavile posao uz greške koje se događaju, ali nisu bili tendenciozno, a očekivao sam nešto drugo. I na kraju rekao BiH da Hol ne zaslužuje da se zove košarkašem...njegova igra je katastrofa za tim. Nisam fan ni Uskokovića, ali Hol...

Prosečni basketaš

pre 2 godine

ja, 16. maj 2021 21:26
..."ali gledao sam mnogo utakmica Evrolige i Evrokupa u poslednjih par godina"....
E, to je problem.Ima nas koji gledamo decenijama.

Mirko Pavlović

pre 2 godine

Sviđa mi se kad C.Zvezda Beograd pobedi. Odmah izađu sa komentarima iste one delije da se lupaju u grudi koje su jutros predviđali da će izgubiti.
Drago mi svakako i nadam se pobedi u seriji sa 3:0, da ne slušamo priče o suđenju, lošim protokolima i losem sastavu.

prijatelj nekih prijatelja

pre 2 godine

1. Radonja je Željko/Duda/Kari za Miloja. Apsolutno njegova pobeda. Bez Voldena sa Holom i Uskokom na 1 protiv Ivanovića i Kobsa. Maestralno. Svaku seriju sekao, svaki tajmaut je rodio nešto dobro. Trener sa T.

2. Dobrić i Davidovac 2 zvezdina lava! Do kraja karijera u Zvezdi i da jednog dana uđu u legendu kako Bog i običaji nalažu. Hvala vam!

3. Valjda je jasno zašto je Branko Lazić najbolji odbrambeni igrač lige. Urnisao, zaključao, izludeo Kobsa i Ivanovića. Sam.

4. Kuzmić razbio odbranu od pika i kontrolu skoka. Kao u onim Ekpe Judo danima. Bravo momčino, jarane naš, to nam treba.

Idemo dalje. Samo polako, fali još jedna. Verujte u momke i Dejana. Ajmo ciganiiii!

ja

pre 2 godine

ja, 16. maj 2021 21:26
..."ali gledao sam mnogo utakmica Evrolige i Evrokupa u poslednjih par godina"....
E, to je problem.Ima nas koji gledamo decenijama.
(Prosečni basketaš, 16. maj 2021 21:54)

Ahahah, nemojte više da se sramotite molim vas. Napisao sam u poslednjih par godina, jer se u poslednjih par godina to pravilo o nesportskoj primenjuje. Ako nisi uspeo da naučiš tokom tih decenija praćenja košarke, sudijske komisije se sastaju pred početak svake sezone da usaglase pravila koje će primenjivati, vezane za to šta su koraci, nošena, faul prilikom postavljanja bloka, nesportska itd.

samo istina

pre 2 godine

Vidim da ce navijaci partizana  da navijaju za Buducnost kao da igra partizan maltene, mada su oni uvek navijali uvek za navijace protivnika zvezde vise nego za svoj klub, samo sutra kada budete igrali finale sa njima nemojte da kukate na sudije ili ostalo, budite malo manje licemerni imajte malo dostojanstva
(samo istina, 16. maj 2021 17:40)


Da necemo mozda za vas navijati?! Malo manje patetike u komentarima.
(...., 16. maj 2021 17:57)

Vi u navijanju protiv zvezde prevsrite svaku meru, a onda kukate kada samo neko vam vrati I to malo, odma se pozivate na patriotisam

Stanko Veselica

pre 2 godine

Ovima sto traze link, da ih obavestim da je dozvoljeno prisustvo publike mada to niko nije javio. A dva komentatora sa arene ni jednog momenta da kazu koliko ima gledalaca. A njih dva kukavca maske u studiju ne skidaju.

Црвена звезда 1913

pre 2 godine

Izbacili su edzima, izbacili su danila nikolica i vrhunac je da lojdov faul nije nesportski nego obican, i stvarno je jako tesko ne misliti da postoji tendencija
(Oj, 16. maj 2021 20:37)

Врхунац је твоја тенденциозност и одсуство познавања правила као и занемаривање чињенице да над Лојдом није досуђен фаул непосредно пре његовог фаула као и неколико фаулова који су редовно свирани над Ивановићем.
Препорука: "Зона прес" - ваша сигурна кућа. Плачи!

Spale

pre 2 godine

E limari tužni, videćete kad proradi i šut za tri. Ja iskreno ne znam kako smo ovo dobili? Trojka ništa, Walden ne igra, Hall, Simonović standardno ocajni... Loyd katastrofa, bez obzira na 20+ poena, Kuzmic nije kosarkas... Samo na srce sampionsko..

slaviša šmigič

pre 2 godine

Dobrič je igrač za reprezentaciju ali neki treneri koji pojma nemaju gotovo da su išli u uništenje karijere ovakvo kvalitetnog igrača koji je motor ekipe kako u fenomenalnoj odbrani tako i odličnom napadu sa ludačkim skokom i energijom koja se retko viđa sem njega nije postojao igrač koji može probiti odbranu Budučnosti.Dobriču kapa do poda i što pre da shvate da je igrač za prvi sastav Srbske reprezentacije u košarci.

dinamore

pre 2 godine

Ova godina je bas teška... Pozorišta su zatvorena, a moj partizan ni ove godine neje upalio mašinu... U svakom slučaju I ovo će se juče zvati sutra

Nebojsa

pre 2 godine

Znam da je tesko gledati dominatnu C.Zvezdu i da pojedinim navijacima preostaje samo mrznja.
U sportu mora da postoji rivalitet i da teren bude merilo necijeg kvaliteta.
Vredjanje one koje ne volite nikad nije nikom donela dobro.
Cak i udrizavanje sa onima za koje znamo da nemate lepo misljenje da bi nesto naskodili C.Zvezdi, moze samo da vam bude kontraefekat.
Ko ne bi voleo da je nas najveci rival Partizan,a ne Buducnost.
To nije pitanje za C.Zvezdu nego za Partizan.

Podgoricki

pre 2 godine

Da pricamo realno, CZ bolja nocas, Buducnost prrevise rupa u odbrani previse praznog hoda... zasluzenih 1-0
Nadamo se boljoj igri plavih, s igrom od nocas nemamo sto da trazimo

Voja

pre 2 godine

Ovo je cista pobeda Radonjica, jer je pustio Rida, a zaustavio sve ostale Milejevic je odličan trener, ali Radonjic ima preko 100 evroligaskih meceva, i ne moze mu nista.Inece i sad mislim da Budućnost ima mnogo popunjeniji tim na svim pozicijama.Zvezda nema postenog pleja, centara i krilnog centra, ubi nas selekcija Sase Obradovića.Hol, Noko i Kuzmic nisu ni za FMP.

Gorki

pre 2 godine

Успут, какве ово везе има са навијачима звезде угашене, сад већ давне 2011. године?
(BocaJoca

Usput, kakve ovo ima veze sa navijacima partizana ugasenog sada vec davnije 2006. godine?

Zastava101Specijal

pre 2 godine

Miloje veze sa vezom,pojma nema.Kad ovo.nemoze resiti kako ce u Evropi.Samo dalje od Partizana.
(Nocni cuvar, 16. maj 2021 21:49)
Kakva crna Evropa i još crnji Partizan!! veze to jedno sa drugim nema.

SrbEUin

pre 2 godine

(Mile, 16. maj 2021 22:31)

Najbolji svetski klubovi su privatni.
Navedi neki koji nije. Kamo sreće da je Zvezda privatna. Ima brend, prepoznatljivost, podršku navijača i kod kuće i na strani. Može da bude stabilna u vrhu.

Црвена звезда 1913

pre 2 godine

Tako da prijatelju malo je licemerno danas pricati o tome na taj nacin,upravo je mrznja dovela do danasnjeg odnosa snaga i tu se Partizan najmanje pita,pozdrav.
(Qwerty, 17. maj

Зар мислиш да се онда Звезда питала? Зар си заборавио поноћне седнице, отимање играча, премлаћивање судија, одређивање кошаркашких функционера.... Зар си заборавио да је ДВ ведрио и облачио комплетном кошаркашком ситуацијом, био и политички комесар и тренер и председник и одређивао шта је добро а шта лоше за нашу кошарку? Зар си заборавио ону чувену-Погрешне су и клубашке приче.....?
Знамо вас партизани, узалуд спинујете...

Realno

pre 2 godine

Svetska zdravstvena organizacija je odavno ostavila lokalnim samoupravama da odluče u vezi publike na sportskim terenima.
Gledate li vi Điro d'Italia,teniski turnir u Rimu?
Smeta vam publika na košarci a kafići,restorani,tržni centri,gradski prevoz—prepuni??

Aca

pre 2 godine

(uplakani bunkeraš, 16. maj 2021 20:40)
Sve si lepo napisao, dokumentovao. Ali džaba, nemaju oni obraza, a sad su u misjim rupama, promolice se pred sledeću utakmicu sa novim budalastim komentarima. A svet ostaje protiv njih.

Ivan

pre 2 godine

grobosi posto je zvezda pobedila jedino vam ostaje da brojite koliko gledalaca je bilo i da kukate na nekog ko je to dozvolio, jedino tu vidim neki tracak da nahranite vasu zlobu veceras.

Kikujiro

pre 2 godine

Iznenedjujuće dobra igra Zvezde, da je Zvezda kompletna bila bi to sigurna pobeda.

Petorka na terenu na kraju prve četvrtine: Uskokovič, Lazič, Simonović, Davidovac, Kuzmić, kakav je ovo vrhunski kvalitet...

Qala'at

pre 2 godine

Buducnost oce da dobije utakmicu a puste Dobrica da da 23 poena.Sveukupmo u karijeri ako je dao 23.
(Znalac, 16. maj 2021 20:47)

Psiha ti ocito nije jaca strana. A ni gramatika.

uplakani bunkeraš

pre 2 godine

Успут, какве ово везе има са навијачима звезде угашене, сад већ давне 2011. године?
(BocaJoca, 16. maj 2021 21:49)

Mislim da si pogrešio godinu, da je 2007. pitanju ali ok. Davno je to bilo...

urke

pre 2 godine

Radonjic takticki i psiholoski odlicno spremio ekipu, za sada smo odlicni.
Tek sada se vidi koliko je Milojevic los trener, ima mnogo siri roster od nas, realno je da Buducnost vodi 10-ak na poluvremenu...
Ne kazem da na kraju nece da pobede, alj mnogo je tanak...
Zvezda bez krstenog pleja, Voldenaz Kuridze..

Pera

pre 2 godine

Sve ste pogresno videli ,nisu to bili navijaci u hali,to smo posebnom tehnologijom oživeli slike onih ljudi koje su tu postavljene od pocetka sezone,nego cekali smo finale da to uradimo...

Richard from Bokanjac

pre 2 godine

Zvezda je prelomila utakmicu pogotkom Luke Mitrovica u finisu. Luka kao veliki zvezdas imao je jako losu utakmicu ali je pokazao klasu kad je bilo najvaznije.

Zastava101Specijal

pre 2 godine

Ovi grobari nemaju sport u kojem nešto vrede, da imaju pa makar i hokej na travi ostavili bi tamo stotinak komentara ne ovde na vestima o Zvedi protiv Budućnosti gde bi apsolutno trebalo da im je sve jedno ko će da pobedi ali ne oni navijaju za crnogorsku ekipu.

Duxevaca 80

pre 2 godine

Zasto nema prenosa utakmice,a najavljeno je da cete prenositi prvu, trecu i eventualnu petu? Nikakvog objasnjenja, nicega. Sad moramo da se dovijamo i trazimo objekte gde ima arene. Zaista neozbiljno i nadasve neprofesionalno!

Pantelejac

pre 2 godine

Igrali smo dobar deo utakmice sa domaćom petorkom, što dovoljno govori o našim strancima. A što se tiče grobarskih komentara, ja ih zaista razumem. Boli, a tek će da ih boli. Ne shvataju da im je Nolan Smit ugasio svetlo.

Cekamo 5.prsten

pre 2 godine

Ovo je dobio Dejan Radonjic, ne znam kako, bolji su na svakoj poziciji od nas, samo ako nas Bog pogleda, da zaigra KW, dobijamo u utorak!!!Pomozi Boze!!!

slaviša šmigič

pre 2 godine

Bravo Zvezdo !!!!!!!!!!
Svako je dao doprinos na svoj nacin.
Ovde cak i komentatori na Areni navijaju protiv Zvezde ali ne vredi jaci smo od svega.
Novinar je mogao bar da pomene da nam nije igrao ponajbolji igrac ali smo se i na to navikli u poslednjih par sezona.
Kako objasniti faul Dobricu kad ga je Kobs udario laktom u lice i jos dobio 3 bacanja i kako objasniti onaj faul Hola kada je stajao sa obe noge na zemlji a Ivanovic dobio 2 bacanja ? Kako ?

Nikako objasnio je bivši igrač i otac nba zvezde Dalasa Dončiča na sprt klubu Slovenija da su sudije uradile ponešto velikih grešaka i čudnih odluka na štetu Crvene zvezde.

mladići borovi, devojke jele

pre 2 godine

Каква радост у Железнику, шампањац у Стјепана Супанца 1, радост породичног блага...
Успут, какве ово везе има са навијачима звезде угашене, сад већ давне 2011. године?
(BocaJoca, 16. maj 2021 21:49)





:)))))
grešna mi duša, baš uživam što ovoliko pate!

Grobar na raspustu

pre 2 godine

Sa Voldenom u rotaciji i uz bolji sut za 3, Zvezda je bolja za minimum 10-15 poena. Odbranu igramo fenomenalnu, napad i sut ce doci u ovoj seriji kad bude trebalo. Bravo momci, bravo Radonja. Sad da se spremimo zestoko za utorak i da povedemo 2:0.

jezzz

pre 2 godine

Kada Milojevic nije dobio ovakvu Zvezdu onda nek se zamisle Podgoricani za trenera...pa bolje igrace ima Buducnost a Zvezda BEZ SUTA ZA 3 poena. Kako izgubili ovo ? Lose je to...
A dole treba ocekivati poraz Zvezde od 10 razlije zbog sudjenja. Ovde sudije korektne, uz gresku za 5. faul Danila Nikolica mada bilo sitnih gresaka i na drugoj strani.
Sve u svemu GAZI ZVEZDO !

Mudra breskva

pre 2 godine

Bravo Zvezdo !!!!!!!!!!
Svako je dao doprinos na svoj nacin.
Ovde cak i komentatori na Areni navijaju protiv Zvezde ali ne vredi jaci smo od svega.
Novinar je mogao bar da pomene da nam nije igrao ponajbolji igrac ali smo se i na to navikli u poslednjih par sezona.
Kako objasniti faul Dobricu kad ga je Kobs udario laktom u lice i jos dobio 3 bacanja i kako objasniti onaj faul Hola kada je stajao sa obe noge na zemlji a Ivanovic dobio 2 bacanja ? Kako ?

uplakani bunkeraš

pre 2 godine

Lako je igrati uz pun Pionir.
(Vakcinisan, 16. maj 2021 20:39)

Jel ti krivo ?

Aj, budi covek pa reci slobodno...Jel ti krivo sto je Zvezda pobedili ili mnogo ?!

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

NastyB, ti si ocigledno kosarku samo ispred zgrade igrao. Kada primis 78 poena za utakmicu gde protivnik ima 31 bacanje sta je to nego dobra odbrana. Do zadnje cetvrtine Ivanovic je dao 2 poena. Kori nam je prvi plej, normalno je da je falio. Kuridza je startna cetvorka, normalno je da je falio. Ova pobeda je pecat Dejana Radonjica i to svi znamo. E sad, to sto pobede Radonje tebi smetaju je neka druga stvar. Ali za Miloja je Radonj doktor kosarke.

Bok

pre 2 godine

Kakva tmurna sezona a mi poveli u seriji!? Neverovatno... Samo na srce... Bez plejeva... I dalje mislim da je kvalitet na strani Budućnosti.Bravo Radonja, ovo je bio tvoj lični pečat. Večeras ću da uživam u komentarima...Ovaj rezultat će sasvim sigurno rasterati naše drage goste. Pada noć, sada mogu i da plaču. I naravno nek sad broje koliko je bilo publike. To je jedini podatak koji noćas može da nahrani njihovu zlobu.

CZ99

pre 2 godine

Sve može da prođe, ali najveći skandal je nedosuđena nesportska Lojdu kada je povukao Ivanovića za ruku nakon što je izgubio loptu. I to nakon pregledavanja snimka. To je suprotno pravilima. Sudije se nisu pridržavale pravila.
(ja, 16. maj 2021 20:44

Na tvoju tvoju žalost išao je ka lopti, a nije ni bio zadnji u odbrani.

mile

pre 2 godine

Kad vas đetići brejknu ima moraču dupke da ispune!evrocup vas ceka
(Izvođač kornera, 16. maj 2021 18:58)

Srecom vi ste se te muke resili jos pre 3 meseca. Sada baljezgate bez trunke napetosti

Severnjača

pre 2 godine

Bez Voldena i sa očajnim šutem pobedili smo odbranom! Bravo za Radonju i Dobrića, ovo je njihova pobeda! Izbacili smo ih u napadu, čitali im akcije, jedino je Rid nešto igrao! Miloje treba još mnogo da uči, ako nam krene šut za 3 poena biće lakša pobeda! Napred Zvezdo, u inat svim dušmanima!

Djenka

pre 2 godine

@Damir Pg tako je Damire, a mi smo veceras zato sutirali fenomenalno, igrali sa svim igracima i dobili 4 razlike. Vase sanse da dobijete seriju posle ovog poraza nisu vece od 25%. Nadam se da ce Volden da nam se oporavi, a da su on i Kuridza tu ne bi imali nikakvih sansi. Ovako mozete uvek da nas dobijete na sutersko ludilo ili da nastavite da sutirate preko 30 bacanja u svakom mecu.

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Sad ide dva dana lozenje kako ce to Miloje da preokrene. Posle utorka ide prica o budzetu od 20m eur sve do septembra i nove sezone. U januaru sledece godine opet produzeni raspust do kraja sezone.

mladići borovi, devojke jele

pre 2 godine

voleo bih da se javi NastyB i objasni čuveni Prometeas ili Obradovićev izbor
(Mohikanac, 16. maj 2021 21:32)





pa, taj lumen, po tome koliko nema pojma o košarci, je - o bradović lično...

uplakani bunkeraš

pre 2 godine

Nema nam NastyB da nam objasni, posto je on trenirao kosarku, kako Radonja nema pojma, a Obradovicu je falilo samo jos malo pa da kidamo Lejkerse.
Ali, poznavajuci taj mentalite, eto njega posle prvog poraza u seriji.

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Kako smo sjajno zaustavili poprilicno Kobsa i Ivanovica veceras i to bez Voldena u timu. Svaka nam cast na igri, borbi, zelji veceras. Uz ocajan sut za 3 uz 8 bacanja vise za Buducnost, opet pobeda na kraju. Bravo momci, bravo Radonja.

Krle

pre 2 godine

Sve može da prođe, ali najveći skandal je nedosuđena nesportska Lojdu kada je povukao Ivanovića za ruku nakon što je izgubio loptu. I to nakon pregledavanja snimka. To je suprotno pravilima. Sudije se nisu pridržavale pravila.
(ja, 16. maj 2021 20:44)
Da nisi ostrascen video bi da je Lojd cak i sklanjao ruku i da nije imao ni nameru da napravi faul. Sudije su trebale da puste igru, jer takvih kontakata ima mali milion

rna njojze

pre 2 godine

Mnogo se potcenjivala Zvezda pre početka. Daleko je od neke lepote od košarke, ali imamo Dejana na klupi, Lojda, Dobrića, Davidovca, Noka, Branka za peglanje. Sasvim dovoljno. Od Budućnosti se napravio Efes, a oni ljudi ispali od Monaka, prve ozbilinije ekipe iz Evrokupa. Dobra je ekipa, samo daleko od nepobedive. Zvezda je čvršća, snažnija i trofejnija ekipa, što se dokazalo večeras.

Duxevaca 80

pre 2 godine

Velika pobeda na startu finalne serije bez dva bitna igraca! Jesmo umalo prokockali 15 razlike, jer nam napad zavisi od 2-3 coveka, ali smo toliko agresivno igrali odbranu, "citali" im napadacke akcije, da bi bila prava steta da nismo dobili. Ova utakmica se vec zaboravlja i sav fokus na megdan u utorak treba prebaciti. Ako Zvezda dobije, verovatno uzima titulu, u protivnik, Buducnost je blagi favorit. Svaka cast jos jednom Radonjicu na doktorskom skautingu i fantasticnoj taktickoj pripremi!

Kikujiro

pre 2 godine

Jeste faul u bloku, pomerio je rame sa namerom da zakači igrača Zvezde, i zakačio ga je, to je toliko očigledno, nije za vas košarka.

To je očigledan primer kako se lažno predstavlja da je sudija pomogao Zvezdi a oštetio Budućnost.

Пикси из корнера, гробари невера

pre 2 godine

E limari tužni, videćete kad proradi i šut za tri. Ja iskreno ne znam kako smo ovo dobili? Trojka ništa, Walden ne igra, Hall, Simonović standardno ocajni... Loyd katastrofa, bez obzira na 20+ poena, Kuzmic nije kosarkas... Samo na srce sampionsko..
(Spale, 16. maj 2021 20:53)
Мало и на Добрића ?

Mohikanac

pre 2 godine

Da kojim slučajem imamo pleja koji bar 50% pogađa šut sa poludistance Zvezda bi odrala Budućnost sa 20 razlike.

Realno za toliko je bila bolja večeras.

Milojević razbijen i napadački i odbrambeno i samo ta činjenica slaba realizacija za 2 u IIpp je uticala na rezultat.

Hol..voleo bih da se javi NastyB i objasni čuveni Prometeas ili Obradovićev izbor ...ovo je sramota živa da plej potpuno sam kao duh promaši sve šuteve iz naskoka...akcija nacrtana da se napuni Budućnost on majstor 0/8...inače defanzivno vrlo korektno izdanje Hola, ne mogu da mu oduzmem zalaganje.

Skauting urađen besprekorno da je Budućnost izgledala veći deo meča jadno, napad postavljen tako da se ne vidi Rid koji je odličan igrač... sve završavano iz floutera da je Rid ostao na ničijoj zemlji, jako pametno.

Goran NS

pre 2 godine

Ovi što "pljuju" Kuzmića,blage veze sa košarkom nemaju.
Čovek ima 6 skokova i bar još 4 iznuđena u napadu u prvom polćvremenu!
Ofanzivno može da bude bolji jedino ako, kažem ako, dobija upotrebljive lopte od plejeva.
Kako tako,najbitnije da se ova utakmica dobije.
Napred Zvezda!

Kikujiro

pre 2 godine

Komentari pre utakmice:

"Zvezda nema nikakve šanse protiv Budućnosti"

"Zvezda nema šta da traži protiv Budućnosti"

"Zvezda je toliko loša, gubi 3-0 sigurno"

"Demoliraće Zvezdu Budućnost"

"Jad i beda od igre CZ, nemaju nikakve šanse"

"Zvezda izgleda amaterski, pokešće ih Milojević"

"Ne zna se ko je gori u Zvezdi, nema nikakve šanse u finalu"

"Zvezda raspad sistema, finale mogu i da ne igraju"

Radonjaaaa

pre 2 godine

Evo ih Ostojini,gledali, navijali za Mila...Plačite,samo plačite...Da je bilo pravde,ispali bi iz ABA...The end...Kraj...Nema više...Ajte sad svi u bunker...

Zavrsiti ovo i onda razlaz

pre 2 godine

Svaka cask Radonji i igracima na odlicnoj energiji i pozrtvovanju. Skok je bio odlican, sut moze i bolje ali pobeda je bitna. Treba dobiti i drugu i onda probati sa brejkom zavrsiti ovo finale. Aba liga odavno nema smisla zbog favorizovanja svih timova protiv Zvezde pa makar se igralo i u Beogradu.

mile

pre 2 godine

Psi laju karavani prolaze,do sad su vikali razbija buducnost 3-0, a sad vicu 3-1 za buducnost prave se veliki stricnjaci I poznavaoci kosarke I svake godine tako kenjkaju I onda kad ih zvezda pobedi kao da nista nije bilo kao da nista nisu pricali I pametovali krene prica o sledecoj sezoni ( ovo vazi I za grobare I milogorce)

uplakani bunkeraš

pre 2 godine

voleo bih da se javi NastyB i objasni čuveni Prometeas ili Obradovićev izbor
(Mohikanac, 16. maj 2021 21:32)

Poslao sam isti komentar pre nego su tvoj objavili, majke mi :-)))

Zastava101Specijal

pre 2 godine

Strasne centre ima Buducnost,bice tesko Zvezdi bez obzira na pobedu.
(Dejan, 16. maj 2021 22:10)
Kako nas večeras nisu trojke htele tako će se to vratiti u sledećoj utakmicu, a centru jesu dobri možda uzmemo jednog za EL sledeće godine.

slobinator

pre 2 godine

vidim da se ovde najveća polemika vodi oko hola.mogu vam reći da je dečko odigrao dobro večeras.nije poenter to se vidi iz aviona,ali je odličan posao napravio u odbrani.presekao je par bitnih lopti,nekoliko puta odlično asistirao.pokazao se boljim od uskokovića jer dečko jednostavno nema minute u nogama.naravno da hol nije kapacitet za evro-ligu,ali bez njega u odsustvu voldena koji takođe nije plej zvezda ovo ne bi večeras dobila.sećam se recimo i one utakmice sa bajernom od pre par sezona kada je jović postavio rekord evro-lige sa 19 asistencija.i on tada verovatno nije dao više od 4 poena na utakmici,ali je njegov učinak bio nemerljiv.realno zvezda je ovo večeras trebala dobiti ubedljivije da nije bilo nekih početničkih grešaka.presudila je borbenost i skok u napadu.još ako zvezdi krene šut u 2.utakmici,a lojd ne bude protraćio onako veliki broj lopti mislim da neće biti problema

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Bravo momci, bravo Radonja. Sjajna odbrana 35 minuta, uz ocajan sut mi smo veceras dobili bez prvog pleja Voldena. Sa malo boljim sutom, razlika bi bila i veca. Jos jednom, svaka cast na borbi, na svemu veceras. Toliko o tome da ce nas Buducnost pobediti 3:0. Idemo da osvojimo ovo. Zvezda sampion.

Milan

pre 2 godine

@Podgoričanin
Koliko poznajete košarku vidi se na šta se žalite. Odavno je zabranjeno laktom praviti prostor za šut, čist faul. Druga je stvar što Simonović ume da naglasi taj faul ali svakako postoji. Ako postoji situacija na koju možete da se žalite onda je to peti faul za Nikolića. Po meni je bio čist blok. Samo ne zaboravite obe noge Loyda na zemlji kad je Ivanović uhvatio pas Noka iz auta.
Ako ćete biti pošteni, utakmicu nisu rešile sudije nego slobodna bacanja. Nedopustivo je da vam plej maši slobodna u ovakvoj utakmici

Istina

pre 2 godine

Izbacili su edzima, izbacili su danila nikolica i vrhunac je da lojdov faul nije nesportski nego obican, i stvarno je jako tesko ne misliti da postoji tendencija
(Oj, 16. maj 2021 20:37

Izbacili su ih jer su napravili 5 faula a ne pominješ faul Ivanovića u napadu kad skače na Hola a sudije svirale ličnu Holu iako je samo stajao,na samo par minuta pre kraja kada su vas vraćale u igru.

slobinator

pre 2 godine

tu se Partizan najmanje pita,pozdrav.
(Qwerty, 17. maj 2021 16:02)
Nemam ništa protiv da se pita još manje barem narednih dvadesetak godina.posle više i nije bitno

uplakani bunkeraš

pre 2 godine

Spin majstorija iz Železnika. Volden će igrati a MJK je ionako nebitan lik.
(matori2, 15. maj 2021 22:41)

Počela kuknjava unapred...sastav tima, sudije, protokoli. Žao mi je svakog suduje kohi mora da sudi ovakve utakmice u burazersko paktaskoj ligi!!
(Dembelija zemlja, 15. maj 2021 20:12)

Ocekujem cudesan oporavak Voldena pred sjutrasnji mec. Svakako, nadam se da se Milojevic sprema kao da ce igrati.
(BRAVO PLAVI, 15. maj 2021 14:30)

Zna se ko voli da laže i krade :)
(sasa pg, 15. maj 2021 14:24)

Bez Voldena??? Čisto sujmammmm!!!
(Je l nestalo struje?, 15. maj 2021 14:00)

Zna se ko voli da laze i krade naravno ,evo ako Volden ne bude igrao sjutra svima se zvinjavam odje . i nikad vise necu da komentarisem Zvezdu dajem rijec!
(Clasic, 15. maj 2021 14:58)

ČEKA SE KOMENTAR LIKA POD NIKOM "CLASIC".
Nema veze, daj baci neki komnetar, znam da ti je glupo ali ajde...malo zabave nije na odmet.

Za ostali "trust mozgova" bez obraza nista osim pozdrava uz pesmu "Izadji mala" !!!

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Velja, slazem se. Nema mesta euforiji, ali svakako ova pobeda budi nadu za trofej. Mi smo dobili uz ocaja sut za 3 gde su nam igraci bili sami. Odbranu smo odlicnu odigrali. Ako dobijemo u utorak, ova serija nece ici na 5 utakmica. Ako izgubimo, mislim da ide na 5 onda.

Drug Igrutin

pre 2 godine

Ali, faul za tri poena bradom u lakat...ali, faul Hola, a čovek se pomakao nije....
Pa kako će u PG da sude, živote?
(pedja71, 16. maj 2021 21:54)

Ove sudije ćemo od blata da pravimo, kad nas dohvate Javor, Boltauzer i Sreten Radović.

Grobar na raspustu

pre 2 godine

Gorki, i ja kao grobar koji je na raspustu jos od januara kazem da nema sanse da ovo Zvezda izgubi. Pa Zvezda sa ocajnim sutem za 3 vodi na poluvremenu. U drugom ako malo krene sut za 3, Zvezda dobija to sa plus 10 lagano.

garda

pre 2 godine

Za mene neocekivano, bez Voldena koji je u ovom nasem rosteru medju 3 najvaznija igraca. Sjajni Dobric i Lazic, a iznenadjujuce dobar Kuzmic. Buducnost ima prednost u napadu pod kosem zbog Rida koji ima osecaj i mekocu ruke za razliku od nasih centara. Lojd katastrofalan bez obzira na poene, gori samo Simonovic. Velika je steta za Hola sto nema nikakav sut, ostalo dobro radi. Sledeca je najvaznija i ako Zvezda pobedi tesko da Buducnost moze da dobije 3 za redom.

Max

pre 2 godine

Uuuu, koliko komentara uplakanih!
Pa vi ste na raspustu. Opustite se, gledajte u zvezde, mirišite cveće...
Nije ovo dobro po vaše mentalno zdravlje.
Zvezda samo jako do titule i EL.

Dambldor

pre 2 godine

Slazem se sa komentarom ,ako Zvezda dobije drugu tesko je verovati da Buducnost dobije tri za redom.Ako Radonja zategne odbranu kako on zna ima nade.

kalcokera i Croasano jaguar

pre 2 godine

Dobrić,i Lazić,kraj priče!Ovo kažem kao ljubitelj "domaćih" igrača,nebitno iz koje novonastale države,nekako mi je milo kad to vidim,nikakva jugonostalgija nije u pitanju!Cobs nosi Budućnost,skoro cijelu sezonu,noćas zaustavljen,mogla bi finalna serija da bude veoma intersantna.
(War Inside My Head, 16. maj 2021 20:55)

zaboravljas I davidovca

Walldorf

pre 2 godine

Kada dobro otvorimo utakmicu i budemo u fokusu,zaista je potrebno čudo da bi nas izbacilo iz koloseka.Tako je bilo večeras.Kako sam onomad govorio,ovakve utakmice odlučuje i prelama iskustvo.Simonović,Kuzmić,Lazić,Davidovac,Dobrić i trener Radonjić su osvajači.Znaju kako se to radi i to se ne može kupiti.To se stiče vremenom,radom i ovakvim utakmicama u kontinuitetu.Ono što treneru Radonjiću malo otežava posao je činjenica da ove sezone,osim Lojda i Voldena,nemamo strance kakvih smo imali poslednjih 7-8.sezona.Taj nedostatak trener Radonjić nadomešćuje upravo onim o čemu sam govorio.Iskustvom igrača kojima raspolaže.U takvoj situaciji,neophodno je da neko,iz utakmice u utakmicu,iskoči i odluči meč.Protiv Igokee,to je bio Davidovac.Večeras je meč viner bio Ognjen Dobrić.Čovek je dominirao terenom,bukvalno.U napadu miran,koncentrisan,izvanredan.U odbrani sa Lazićem odsekao Kobsa,koji je "Alfa i Omega" Podgoričana.Uz put,"žrtve" su bili i Ivanović i Popović,pa je Budućnost grdne muke mučila u organizaciji napada,iako u pomenutoj trojici ima vrhinske špilmahere.Davidovac vrlo dobar,Lojd takodje,Kuzmić i NNoko pokupili dosta toga,lepo zatvarali pik igru Budućnosti i možda je to i bio ključni momenat večeras.Može li Milojević šta promeniti u utakmicama koje slede?Rekao bih,teško.Nema on iskustva za ovakve utakmice i zaista ne mogu verovati da su trenera Mijovića zamenili Milojevićem.No,dobro.Hvala im na tome.Idemo dalje.Po titulu.Korak po korak.Napred ZVEZDA!!!Sportski pozdrav!

Pantelejac

pre 2 godine

Danas smo igrali košarku. Ono protiv Igokee je bilo zabrinjavajuće. Trebalo bi poboljšati šut za tri poena i ponoviti ovu odbranu. Da pobedimo i drugu pa u PG šta bude, bravo momci i srećno.

War Inside My Head

pre 2 godine

Dobrić,i Lazić,kraj priče!Ovo kažem kao ljubitelj "domaćih" igrača,nebitno iz koje novonastale države,nekako mi je milo kad to vidim,nikakva jugonostalgija nije u pitanju!Cobs nosi Budućnost,skoro cijelu sezonu,noćas zaustavljen,mogla bi finalna serija da bude veoma intersantna.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Могло је и боље ал добро је и овако. Мора то боље у наредним утакмицама. БРАВО ЗВЕЗДО. 👏👏👏🇷🇸

onako

pre 2 godine

"proradio Ivanović"... xaxaaxa proradio dobri stari scenario sa bacanjima.

Elem Radonjić odškolovao Milojevića valjda to nije sporno.
Zvezda zatvorila sve napade sem Rida koji stvarno sve hvata oko obruča.
Doktorski zatvoreni bekovi i krila.
Odbrana Budućnosti razbijena 2na 2.


Pad u igri je neminovan jer nema Voldena a i teško je 40min izgurati ovaj nivo preuzimanja i rotiranja.
Lično prezadovoljan vođenjem utakmice i zalaganjem igrača.

Grobar na raspustu

pre 2 godine

Opet mi je Zvezda unistila ovaj poduzi raspust od januara. Sad ostaje da samo sa nasom bracom iz Podgorice se zagrlim i zajedno ridamo u suzama veceras.

Kikujiro

pre 2 godine

Zvezda je ušla u ovo finale kao totalni autsajder, ako pročitate komentare i navijača Zvezde i komentare mrzitelja-grobara i jedna jedina poneda Zvezde bi bila čudo nevidjeno.

A sada svi oni navijači Zvezde koji su pljuvali i predvidali katastrofu sada kao nisu zadovoljni pobedom, nisu zadovoljni igrom... bolje da je Zvezda izgubila, tada bi bili zadovoljni, ovako prognoze im se nisu ostvarrile.

Utakmica je dobijena odbranom, Uskoković, Lazić, Dobrič, Simoniovič, Davidovac, Kuzmić su dobili ovu utakmicu odbranom, bravo.

uplakani bunkeraš

pre 2 godine

Otkud navijaci u dvorani? Treba ovaj mec registrovati u korist Buducnosti.
(Will Mosley, 16. maj 2021 19:21)

Bezi Bodibond, razbiće te baba. Opet joj krades telefin

duledudule

pre 2 godine

Zasluzeno smo pobedili, Buducnost je opasna i cvrsta ekipa, slusam sada Milojevica pravi gospodin nema sta. Idemo dalje nadam se i drugoj pobedi u Podgorici ce biti veoma tesko. Srecno

Milan

pre 2 godine

Kad god je Budućnost pobeđivala CZ ključni igrači su bili Ivanović i Nikolić. Večeras loš Nikolić a Ivanović se kasno probudio, tačnije odlična odbrana na njemu 33 minuta.
Dobrić igrač utakmice. Po koji put se pokazuje da stranci nisu odlučujući faktor u plej-offu. Za ukupnu pobedu potreban je bolji šut za tri

Prosečni basketaš

pre 2 godine

ja, 16. maj 2021 23:59
Izvinjavam se. Mislio sam da je u pitanju neko od klinaca, koji samo znaju da vređaju i provociraju.
Naravno da se pravila menjaju i mi koji volimo košarku se informišemo pre svake sezone šta je novo u pravilnicima.
Srdačan pozdrav,