Utorak, 27.04.2021.

19:00

"Lebron nije najbolji, predvodio je juriš u supertimove" VIDEO

Neko misli da je Lebron Džejms najbolji, a neko ne misli.

Izvor: SN

"Lebron nije najbolji, predvodio je juriš u supertimove" VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

107 Komentari

Sortiraj po:

danevla

pre 3 godine

Није баш нека аргументација. Какви су то супер тимови када без Џејмса доигравање не би видели?! Кад је отишао из Мајамија, плеј-оф нису играли исте године, Кливленд је служио за кош разлику, а Лејкерси не могу да забележе победу без њега у тиму. Кад је Ирвинг био лидер Кливленда а Дејвис главна звезда Њу Орлеанса а (тренутно предводи Лејкерсе док Леброна нема због повреде), исти ти тимови имају или су имали очајне резултате без Џејмса. Да не причамо какав је састав Кливленда одвео у финале 2007. и 2016. У тим екипама у првим петоркама су играли Павловић, Иглаускас, Делаведова итд.

Beks

pre 3 godine

@Thetruth Ocajnicki pokusaji vadjenja :D Jos jednom ponavljam,za supertim Filadelfije nije bila bruka sto su izgubili od Seltilsa,ali za Dzordana i polu igrace jeste i to protiv 5 puta jaceg tim od svih Lebronovih istocnih protivnika :)) Luk Longli bolji od Hornoceka auu sine,Hornocek je jos kao clan Finixa sa ostalima izbacivao 63-19 Medzikove Lejkerse,samo ne znam ako je Juta bila samo dva igrac kako su sa 4-0 pocistili 61-21 Lejkerse sa 4 all star igraca Shaq,kobi,edi dzons,van eksel,plus Hory,Fisher,Fox koji su svi bili mladji,brzi,jaci od tog Hornoceka?! Izgleda da belci jos vise potcenjuju belce od tamnoputih. Jason Terry je bio bolji u finalu od Lebrona i Bosha,tacka..kraj!!!

Beks

pre 3 godine

@Truth Luk Longli 7 poena po mecu za karijeru,11 u najboljoj sezoni sa 4 skoka u proseku,Harper 13ppg i 4ass,22ppg u prvoj sezoni. Jeff Hornocek 14,5ppg uz 5ass za karijeru,20ppg u najboljoj sezoni i preko 40% za 3 poena u karijeri,bravo znalcu :DD Juta je izbacivala Hakima,Barklija,Drexlera,Dankana,Robinsona,Shaqa,Kobija,Jonesa,Van Eksela,Horija,Foxa,Fishera sa 2 igraca :DD a tim Bullsa predstavlja kao vanzemaljce iz space jama,ali da je Juta imala jos jednog igraca dobila bi ih :)) Kako je prosao MJ prvu rundu zbog Pipena i Granta kada su oni bili sesti i sedmi po ucinku u timu :D znaci Bullsi bi prosli Boston Seltikse sa Pipenom i njegovih 7 poena po mecu da je doso ranije :)) Phil Jackson dosao kao startni trener pocetnik a triangle offense izum Tex Wintera,MJ ball hog sa 30p,8sk i 8ass u proseku uz 53% suta sezonu pre Dzeksona,zanimljivo :)

StalinistTroglodyte

pre 3 godine

@truth Posto nema argumenata protiv stvari iznetih pre poslednje recenice (Stockton/Malone referenca) ostaje samo jos da i sledece resimo: nije tim 2 igraca svakako, ni 3, ni 4, vec najmanje 5 (rezerve nisu nevazne). Pogledati season statistike J. Hornaceka ('97 i '98) naspram Kukoca i/ili Harpera (koji su, recimo, 3 opcija) za iste godine. Od obojice ponaosob Hornacek (koji je od obojice nizi btw) u proseku ima vise poena (14.5) i barem isto asistencija kao Kukoc jedne od ih godina (Kukocev max 4.5, Harper je ispod toga), te bolji FG% i 3pt% i broj kradja po utakmici. Btw Jordan je mozda gubio od Birda i Ajzeje (Hall of Fameri) ali je bar ulazio u play off od pocetka. LBJ prve 2 godine ni to nije uspeo.
Usput, dodatna napomena za one koji tvrde da su Pistonsi bili matori kad su ih Bulsi dobili (Ajzeja, Dumars, Rodman, Aguirre svi izmedju 28-32 godina), pogledati starost Dankana (36-37) Djinobilija (35-36) i Parkera (31-32) kad su favorizovane Heatlese oducili od kosarke sa rekordnom razlikom u finalu (a kad su Spursi bili u prajamu 2007 videli smo tek sta se dogodilo)

paa

pre 3 godine

Lebron je kao i CR7 u fudbalu, marketinški produkt u super timovima, bez tehnike, inteligencije i talenta, samo fizikalije i nula od konkurencije.
(Mali Hijavata, 28. april 2021 09:32)

Ovo je savršeno poređenje iako deo za inteligenciju nije tačan, Lebron ima jedan visok košarkaški iq (u ovaj standarni ne ulazim lol) ali da, tačno to, fizikalije i marketing i dobar izbor timova i supertimova pa ispada jedan od najvećih ikada.

the truth

pre 3 godine

@stalinist, nije tim 2 igrača, 3 najbolji igrač Jute je bio Džef Hornasek, sve govori. Za njega su Rodman, Kukoč, Luk Longli, Ron Harper Dzordan lično. Juta da je imala još jednog top igrača bi dobila Bulse, to je bila knjiga sa 2 slova. #beks ajde molim te odgovori sa da ili ne. Da li je istina do pojave Granta i Pipena Dzordana su čistili po 3 :0 stalno? Samo toliko. Dzordan do pojave Fil Dzeksona ( najboljeg trenera uistoriji) je bio bol hog i ništa viœe. Talenat mu ne oduzimam.

StalinistTroglodyte

pre 3 godine

Ovako: Ako je Rodman sa 34 (kad je MJ sa njim poceo da igra) superstar onda je i 2009 Shaq u Klivlendu - da LBJ je igrao sa Shaqom (ako kazete Shaq tada bio star videti napomenu za Rodmana iznad) kao i D Howard (isto tako multiple DPOY kao i Rodman). Dalje, pogledati PER i proseke poena/skokova za K. Love i Bosa neposrednu sezonu pre pridruzivanju Lebronu u Klivlendu odn. Majamiju. Da li su njihovi brojevi postali bolji nakon toga? Upravo tako lol Navesti sa kojim se igracima sa takvim prosecima iz drugih timova MJ udruzio (34g. star Rodman?)tokom svoje karijere? Plus DWade vec bio sampion i MVP finala pre LBJ. Kom sampionu i MVP finala je na noge dosao MJ? Da li smatrate Steve Kerra ili J. Paxsona boljim all time PG od Kajrija, Ronda (sampiona pre Lebrona). Kakav je JJ Barea ili J Terry zaustavio MJ u finalu? To nisu mogli ni najbolji asistent i kradljivac lige (Stokton) ni drugi strelac u istoriji NBA (Malone) - zajedno! GTFOH peace #micdrop

Beks

pre 3 godine

Samim tim sto Pavlovica pominjes pre Hjuza,Ilgauskasa,Goodena,Marshala,Gibsona zelis da stvoris sliku kako je Pavlovic bio najbolji Lebronov saigrac :D Pavlovic je svakako bio bolji igrac 2007 od Paxtona iz 86,jer paxton iz 1991 i 86 nisu isto :)) kao sto je 7 godina iskusni Larry Hjuz koji je dosao u Cavalirse sa sezonama 18ppg i 22ppg bio bolji od Ruki Pipena sa 7ppg koji nije imao ni sut,ni svoju defanzivu po kojoj je kasnije postao poznat,kao sto ruki Grant nije mogao biti bolji od Drew Goodena. Zidrunas Ilgauskas je bio all star i bez Lebrona,a za Korzina ne zna ni njegova uza familija :) skor bullsa 21:43 bez mladog MJa mnogo kaze. Jos jednom da sumiramo "Nije bruka kada supertim Filadelfije izgubi od mocnih Seliksa" ali "Dzordan sa Korzinom,Wuldridzom gubio od Bostona" lelee :))) Lebron izgubio 2-4 od Hauarda i Orlanda,5 puta slabijim timom od Seltiksa!! A mozda i nisu bili slabiji🙈😂

Beks

pre 3 godine

Sabotiran sam od strane likova koji su zaduzeni za komentare ne vredi :D Zato i napisem par komentara jer nemam pojma koji ce da objave. Aj jos jednom da probam. @Thetruth taj tim Bullsa 3:0 sa dzordanom start sezone,21:43 posle loma zgloba,toliko o tome. Cavalirsi 124-100,124-97,106-95,96-98 bez Lebrona 2007 godine. U tim mecevima Hjuz,Big Z,Sasa 20+ poena,7+ asistencija bez Lebrona!! 4ta rangirana defanziva sa trenerom Braunom u ligi. Nije sramota da "supertim" Filadelfije izgubi od Seltiksa ali "ciscenje poda" Dzordana i polu igraca je sramota a Boston uz to bio jaci 3X od svih lebronovih protivnika kad se spoje na istoku. Lebron 27ppg,Irving 26ppg protiv Wariorsa "Lebron sam osvojio". MJ 45ppg,pipen 7ppg,bolji MJ u svih 5 kategorija " nije uradio nista dok nisu dosli pipen i grant". Samo znas njihova imena a ne kakvi su igraci bili tada,prosli su prvo kolo zbog Jordana i jer nisu igrali sa kasnijim sampionom Bostonom i u to vreme nisu bili nista bolji igraci ni od tog Pavlovica koji je bio peti igrac Cavsa.

Mali Hijavata

pre 3 godine

Pazi ga ovaj čiča Toma priča o uticaju igrača na formiranje timova kao da je to nešto loše. Navikao sedamdesetih da bude u vlasništo franšize i sad gubi tlo pod nogama kad nema svog valsnika. LeBron i jeste najveći jer je uspeo da pravi timove koji pobeđuju. Za razliku od prodavca kineskih patika, koji znao da pobeđuje samo dok mu je sve organizaovao Kraus. Posle kad je nešto probao u Vašingtonu videli smo kako je prošao.
(Uroš, 28. april 2021 02:10)

Taj čiča Toma bi ove manekene tipa Lebron odvaljivao kao trulu tarabu. Imao bi 40 poena po meču u današnjoj konkurenciji. A Džordanu i Kobiju bi morali da vežu desnu ruku da bi ostali imali fer uslove.
Lebron je kao i CR7 u fudbalu, marketinški produkt u super timovima, bez tehnike, inteligencije i talenta, samo fizikalije i nula od konkurencije. Gledanost NBA pala je za 40% u odnosu na Džordanovu generaciju. Šta misliš, zašto? Zbog kvaliteta? Vratiće oni i šezdesetogodišnjeg Džordana, jer sa ovim asovima propade im basket.

D

pre 3 godine

Sve mogu da razumem, ali da se Lebron pominje kao veci od Medžika stvarno nema smisla. Medžik je imao neverovatnu karijeru, mislim da je u 12 sezona 9 puta igrao finale (96 ne vredi ni racunati mada je igrao odlicno), 5 puta osvojio. ROY i MVP iste sezone. Verovatno ga zbog AIDSa drze van te price. Jedva cekam dokumentarac koji se trenutno snima.

the truth

pre 3 godine

I Dzordan je gubio 3 :0 dvaputa protiv Seltiksa, u timu sa Vuldridzom, Ouklijem, Paxtonom I Korzinom. Tek kad je došao Pipen I Grant je uradio nešto u plej ofu. Do tada je bilo čišćenje poda. Ili ko što ti kažes Sasa Pavlović i ostatk ekipe su bolji od ovih igrača Bulsa?

meda

pre 3 godine

Sve poznavalac do poznavaoca. Ali najjači mi je ovaj što se vratio u 60-te (kada verovatno nije bio ni rođen) pa objašnjava kako je tad bilo super timova.
Pa majstore, tada je NBA liga imala 8 timova. Jeste da nije bilo internacionalnih igrača kao danas, ali je koncentracija kvaliteta drastično veća ako imaš 8 a ne 30 timova. Uzmi redom 4 po 4 NBA tima pa iz njih biraj samo najbolje igrače i pravi jedan tim i vidi kako to izgleda, svaki tim će da deluje kao super tim.

Uroš

pre 3 godine

Pazi ga ovaj čiča Toma priča o uticaju igrača na formiranje timova kao da je to nešto loše. Navikao sedamdesetih da bude u vlasništo franšize i sad gubi tlo pod nogama kad nema svog valsnika. LeBron i jeste najveći jer je uspeo da pravi timove koji pobeđuju. Za razliku od prodavca kineskih patika, koji znao da pobeđuje samo dok mu je sve organizaovao Kraus. Posle kad je nešto probao u Vašingtonu videli smo kako je prošao.

Beks

pre 3 godine

Okej "the truth" sada ima najvise talenata,ali Filadelfija iz 1983 je bolja od Majamija modernog,uklapa se bas,slazem se :D Sta je uradila Filadelfija 84,85,86 posto je to bio "supertim" :D Jer "supertimovi" obicno traju i nakon jedne titule!! Ti si vec mnogo puta kmecao da te "pustim" u komentarima jer si uvek bio spusten,sa drugima mozes da manipulises,al to nije slucaj sa mnom jer znam mnogo vise podataka od tebe,a na kontradiktorne izjave sam vec ukazao. Lebron,Mozes,Toney,Chiks znas kad bi to vama licemerima bio "supertim" naspram Medzika,Karima,Whortija,Kupera,Scotta,Makadua i drugih..nikad pa cak ni tad. Kao sto vam Majamijeva velika trojka nije bila favorit protiv Dirka 33,Terija 34,Kida 38,Mariona 33 godine fakticki bez pomoci Stojakovica 34 u finalu.

Beks

pre 3 godine

Pominjanje necijih roditelja kad nemas argumente je jos jedan pokazatelj nemoci!! Dakle ovako,pojmas je rekao da su Mozes Malone,Doktor,Bobby Jones,Andrew Toney,Maurice Chiks mozda defanzivno najbolji tim ikada. Sa druge strane ce reci da su ti igraci smesni u odnosu na danasnje,ali ce reci da su duplo bolji od Majamija..ok slazem se Doktor je bolji od Lebrona :D Vec sam pomenuo kontradiktornost izjave da nije sramota sto je "najbolji tim ikada" izgubio u finalu istoka od Birdovih Selticsa,ali je isti covek izjavio da je Bird tamburao Dzordana i grupu gradjana...:DD "The Truth" najveci pojmas na sajtu!!!!

medžik

pre 3 godine

Eh, zaboravih da napišem šta najviše cenim kod Lebrona - koliko temeljno proučava protivničke ekipe i koliko duboko analizira igru, on bolje od njih zna koje će akcije da pozovu. ? Pošto sam uvek više cenila rad i posvećenost nego igrače koji igraju "na foru", ne mogu biti licemerna. 
A ne znam da li su mi gori Bronovi fanatični fanovi, ili ovi što tvrde da bi pre 50 godina davao 10p ?
(Aleks, 27. april 2021 23:35)

Nit proučava niti zna šta će da odigraju, čak šta više, njega pročitaju često igrači...

Beks

pre 3 godine

Nigde pojmasu nije pomenuto da je Mozes bio star vec da je prolazio zenit a Doktor i Chiks svakako nisu bili isti igraci kao u prajmu. Jos jedna kontradiktorna izjava "Nije sramota izgubiti od Birda,Mekhejla,Parisha,Johnsona,Ejndza u finalu istoka" a sa druge strane "Bird tukao Dzordana". Dakle nije sramota da tvoj supertim izgubi od Seltiksa ali prajm Bird je " sam" tukao mladog Dzordana i slabe Bullse..pa bravooo :D

Beks

pre 3 godine

@Thetruth a koliko si ti mali govori to sto penis koliko je neko imao lajkova i dislajkova na prozivanje Lebrona :)) kada je Bill Walton pobedio u finalu doktora,dzonsa i ostale jel ti i tad to bio supertim :)) Kakve ti kontradiktorne i pristrasne izjave imas to je strasno. Mislim da bih te u debati uzivo rasplakao koliko samo ne znas kosarku i nba ligu.

Beks

pre 3 godine

@Vosak Majami je bio apsolutni favorit protiv Dalasa,a to sto je Dalas izbacio Lejkerse nema nikakve veze jer Majami je bio favorit odmah na pocetku sezone za titulu. Protiv Lejkersa veliku ulogu je imao nas Stojakovic koji protiv Majamija maltene nije ni igrao zbog povrede. @Thetruth Ne samo da je Mozes bio u padu karijere vec i sam Doktor sto se videlo vec sledece sezone kada su draftovali i Barklija,oni su bili dobar tim,nikako supertim. Ako je Lary Bird sa Mekhejlom,Parisom,Johnsonom,Ejndzom tamburao mladog Dzordana i drustvo,onda je Dankan po tvome tamburao Lebrona..11-4 u finalima?? A mozda i Hauard koji ga je izbacio bez domaceg terena prednosti,gde su Cavsi bili favoriti...jedini koji se blamira si ti sa svojim pristrasnim komentarima koji nemaju dodira sa realnoscu.

the truth

pre 3 godine

!milos k, molim te ne blamiraj se, eto toliko. Jokić je za 2 klase bolji od Divca i sam Divac je to rekao. Jokić je najkompletniji i mozda najbolji ofanzivni centar u istoriji. Inače Divca sam uvijek obožavao i jako ga poštujem, al to kao da poredis Ficu I Ferari. Divac je bio vrhunski defanzivni centar, ogroman ofanzivni potencijal, al teški neradnik. Jokić je toliko talentovan da nema odbrane, kao što nije bilo pritiv Dzordana, Birda, Kobija, Durenta, Lebrona itd..

Aleks

pre 3 godine

Eh, zaboravih da napišem šta najviše cenim kod Lebrona - koliko temeljno proučava protivničke ekipe i koliko duboko analizira igru, on bolje od njih zna koje će akcije da pozovu. 😄 Pošto sam uvek više cenila rad i posvećenost nego igrače koji igraju "na foru", ne mogu biti licemerna.
A ne znam da li su mi gori Bronovi fanatični fanovi, ili ovi što tvrde da bi pre 50 godina davao 10p 🙄

the truth

pre 3 godine

@beks, molim te ne komentariši moje komentare, jer ti nemas intelektualnih kapaciteta za to. Ja ovdje ne komentarišem Lebrona, ne znam dal sam 5 komentara ostavio do sada. A tvoje znanje govori sve, kažeš da Philadelfija 83 nije bolja od Majamija. Taj tvoj dekica Meloun je imao 27 godina i imao 26 poena i 18 skokova i to protiv Dzabara. Niko se ne blamira kao ti, svojim neznanjem. I usput Bird dok je bio zdrav, prašio je Dzordana gdje stigne i ne samo njega, nego Medzika, u prajmu. I ja smatram da je imao dužu karijeru, bio bi najbolji ikada. Siksersi su dobili Lejkerse 4 : 0, to dovoljno govori o njihovoj snazi. Ti druže imaš mentalnih problema, samo pričas o košarci I to u prošlosti i pljujes po sadasnjosti. Jeste da se košarka promijenila, igra je mnogo mekša. Al nikada do sada nije bilo ovoliko talenta. To ne kažem ja, nego svi asovi iz prošlosti. Tvoja ograničenost to ne vidi, pusti nas da gledamo, ne smaraj po vazdan!!

Lajavi Krelac

pre 3 godine

Vidim komentare znalaca ovdje, a ne znaju da je Philadelfija 83 imala super, super tim. Tim koji je imao Mozesa Melona, Andrju Tonija, Moris Čiksa I Bobi Dzonsa. Tim koji je 2 puta jači na papiru od Majamija. Da ne pričamo o Seltiksima 60 ih ili Lejkersi sa Viltom, Vestom, Bejlorom, Gajl Guldričem I Hepi Hajstrom. Seltiksi Lejkeri 80 is su imali po 4 superstara. Sramotno od čovjeka koji je imao super tim i čekao Mozes Melona da osvoji tutulu. Inače taj tim po meni najbolji u istoriji.
(the truth, 27. april 2021 21:01)


Nije što od detinstva navijam za Filadelfiju, i što sam kao zavisnik čekao presnimljene video kasete sa italijanske televizije tih godina, ali slažem se sa tobom da je ta ekipa 1983. a bogami možda čak i 1982. bila jedna od top 3 svih vvremena, ako ne i najbolja.

Endru Toni je jedan od najboljih skorera koje sam ikada gledao.

Preteča ovih 6th man igrača koji danas ulaze sa klupe.

To je bilo neverovatno, s njim nema neizvesnoti, koliko minuta igra toliko koševa zabije. Strašan tim.

the truth

pre 3 godine

@beks, ti samo možes da rasplaces mamu i tatu, jer su te rodili takvog :d. O tebi dovoljno govori da si rekao Mozes Meloun bio star a imao 27 godina. Dalja rasprava nepotrebna.@lajavi molim te objasni ovom dotičnom pajseru kakav je to bio tim, ja mislim da su možda i defanzivno bili najbolji tim ikada, svi iz prve petorke zveri u odbrani. Sledeće godine ispali u finalu, al nije bilo sramota izgubiti protiv Birda, Mekhela, Periša, Dzonsona, Deni Ejndza.

Beks

pre 3 godine

@BBL bas naprotiv Triangle Offense je bila timska kosarka gde su svih 5 igraca imali dodira sa loptom tokom napada,Dzordan se odrekao licne statistike i sistema Dag Kolinsa gde je on bio covek tim 30,8,8 sezona da bi ucestvovao u timskom sistemu gde su svi ukljuceni. Dzordan i kad je sutirao,radio je to odmah ili iz jednog driblinga a nije davio loptu 10 sekundi dok mu saigraci coskare i cekaju. Zato je Kobi rekao da je najveca vrlina Dzordana,jednostavnost igre i poteza,sto je najteze,po njegovim recima. Da ne igra mozda Westbruk kosarku kako treba da se igra??

BBL101

pre 3 godine

Jedan je izmislio super timove a drugi hero ball. Daj loptu broju 23 i svi se sklonite... Ma fantastična košarka. Niste zapravo gledali utakmice, ne znate koliko je to bila glupa kosarka. Kao kad je igrao kobi ili ajverson. Dosadnije nego boćanje...
Ali eto i posle toliko godina ljudi misle da su bekovi šuteri najbolja stvar u košarci... A niko zapravo utakmici da pogleda gde jedan čovek šutira 40 puta.
Lebron je bolji zato što igra košarku kako se igra, i to je to.

Beks

pre 3 godine

Takodje mi se svidja cinjenica sto bolje poznajem karijeru samog Lebrona od vecine njegovih fanova,jer kad o necemu zelim da polemisem,ne zelim da to bude povrsno i ofrlje. Evo ovaj kaze da je Lebronu Mo Wiliams bio saigrac 7 godina iako je on dosao u Klivlend 2007/08 :)) Pipen,barkli,Hakim su se spojili daleko van prajma i ispali u prvom kolu,kakav supertim. Chris Bosh je bio drugi najbolji PF tada Dweyn Wade top 2 bek lige i igrac koji je vec osvajao titulu. Za Kevina Lava su prosledili prvog pika Nba lige,a sad uporedite Minesotu u kojoj je igrao Lav,sa Minesotom u kojoj igra Tauns. Pa onda pricajte o playoffu. Drago mi je da tvrdite kako Irving nije mogao meda u Klivlendu i da se obrukao u Bostonu jer ste vi isti koji od njega sad pravite supermena jer igra za Bruklin,da bi se cinili sto jaci,ako to nije kontradiktorno ne znam sta je. Klivlend nije igrao playoff 2 godine do dolaska trenera Majk Brauna koji je od njih napravio defanzivnu masinu. Larry Hjuz je u Cavse dosao sa sezonama 18ppg i 22ppg i sa 7 godina iskustva igranja NBA kosarke. I ko je veca pomoc u prvoj sezoni,taj igrac ili ruki Pipen sa 7ppg..samo zato sto je Pipen kasnije postao ime,pojmasi ce reci Pipen. Dok je Braun predvodio Cavse,ta "slaba" ekipa je bez Lebrona dobila svoje meceve 2007 124-100,124-97,106-95 i jedan poraz 98-96. A taj Braun je napustio Cavalirse kad i Lebron a o tankovanju da ne pricam.

VOSAK

pre 3 godine

Jedini "casual" fanovi ste ti i "the truth". Takvi kao vi stalno vrte pricu kako je sve danas bolje,medjutim sad je tim Filadelfije iz 1983 duplo bolji od Majamija :D Fora je da je ta ista Filadelfija bila slabija od Lejkersa a Mozesa su doveli kada je vec prosao svoj zenit kao odgovor na Karim Abdul Dzabara. Majamijevi igraci su se sastavili su svom prajmu i najavili 8 titula i svakako su bili apsolutni favoriti protiv Dalasa za razliku od Filadelfije protiv Lejkersa. Wilt i West su titulu osvojili bez Beylora a Wilt iz Lejkersa je vec bio totalno drugi igrac. Spursi su draftovali sve pomenute igrace od kojih pojedini prave supertim,dok je Rodman oteran iz Spursa. Takodje lik koji je jedino Hjuston pokusao da predstavi kao konkurenciju Bullsima,pitanje kako su onda ispadali od Sijetla,Jute 2x itd :D
(Beks, 27. april 2021 22:21)


Bio je favorit protiv Dalasa a zaboravljaš da je taj Dalas počistio Kobija i Lejkerse u finalu zapada koji su branili titulu ???

Nalupetao si se za medalju, ja nigde nikad nisam pominjao da je danas bolje nego pre, nego mi se sere od Vas koji pričate da je pre bilo mnogo bolje, pre supertimovi nisu postojali, bla bla bla, u to će vam poverovati samo ljudi koji žele a ne oni koji i znaju i prate košarku.

Beks

pre 3 godine

@Vosak Jedini "casual" fanovi ste ti i "the truth". Takvi kao vi stalno vrte pricu kako je sve danas bolje,medjutim sad je tim Filadelfije iz 1983 duplo bolji od Majamija :D Fora je da je ta ista Filadelfija bila slabija od Lejkersa a Mozesa su doveli kada je vec prosao svoj zenit kao odgovor na Karim Abdul Dzabara. Majamijevi igraci su se sastavili su svom prajmu i najavili 8 titula i svakako su bili apsolutni favoriti protiv Dalasa za razliku od Filadelfije protiv Lejkersa. Wilt i West su titulu osvojili bez Beylora a Wilt iz Lejkersa je vec bio totalno drugi igrac. Spursi su draftovali sve pomenute igrace od kojih pojedini prave supertim,dok je Rodman oteran iz Spursa. Takodje lik koji je jedino Hjuston pokusao da predstavi kao konkurenciju Bullsima,pitanje kako su onda ispadali od Sijetla,Jute 2x itd :D

Roki

pre 3 godine

Super ste mi vi sa tim ko razume shvatiće. Dr J preteruje, Lebron nije ni prvi ni poslednji koji igra u super timu. Ako je Klivlend to bio, ja onda stvarno nemam sta da dodam.

Miloš

pre 3 godine

@Petar - niti u bunilu.
Leflopa ne bi nitko razuman birao kraj Dejvisa, Janisa, Duranta (ok, on ovisno o lekarskom mišljenju).
Prošlogodišnju titulu Lejkersima je donio Dejvis. Ako ne veruješ pogledaj snimke finala, nije ih problem naći.

Aleks

pre 3 godine

Petar

Pa birali bismo Lebrona ali kao GM-a, jer uz njega dolaze Dejvis, Irving itd. xD Šalu na stranu, mislim da on treba da nastavi karijeru u tom pravcu, ima smisla za sklapanje ekipa. :))
Neko je danas odlično opisao Vestbruka - mnogo je bolji nego što pričaju za njega, ali mnogo lošiji nego što on sam za sebe govori. Slično je i sa Bronom; neosporno veliki igrač, velika karijera, mnogo veća nego što govore njegovi mrzitelji, ali je i mnogo da kažem lošiji nego što njegovi fanatični fanovi zagovaraju. Ima on previše "mrlja" u karijeri da bi se nazivao najvećim, ali za ulaganje u sebe, trud, upornost svih ovih godina - kapa dole. Tu mu nema ravnog.
E sad, onaj tim Klivlenda stvarno nije bio supertim. Majami sa Vejdom i Bošom jeste, a prošlogodišnji Lejkersi su bili blizu toga.

milos. k

pre 3 godine

Današnji klinci će reći da je Dončić bolji od Kukoča. Ima onih koji će reći da je Bogdan bolji od Danilovića, a ja vam kaze da pogledate recimo duel Divac-Šek, ili Divac-Hakim, i da vidite kako se danas čuva Jokić, pa Divac bi danas davao 40+ poena!

maSi

pre 3 godine

Svašta sam gledao, ali većeg foliranta od Leflopa, posebno prošle godine kada je sramotno uzeo titulu sa Fejkersima, takvo ljigavo igranje do tada nisam video.
Leflop je Cirkuzant, crni rasista, retko bezobrazno stvorenje.

Srpce

pre 3 godine

Kako Kobe, Dankan i ostali nisu mijenjali timove i ostali u istom timu... Ni do clanaka Kobiju...
I tako prica kosarkaski neobrazovana balavurdija. Kobe dva puta pokusao da ide iz Lejkersa. Ej, Lejkersa. A sto bi isao iz Lejkersa, najvece fransize, iz grada LA, najboljeg za zivot tamo... Druga stvar... Lebron donio titulu u grad koji za to nije znao, u luzersku organizaciju. Znate li vi sto to znaci u danasnjem NBA? Pa toliko puta vidjeno, mozes imati brutalno dobar tim, titula nece doci u neke fransize jer nemaju trziste i nemaju kulturu, organizaciju.
Dalje... Napravio sam video o njemu i izanalizirao njegov put... On uopste nije ni u jednom trenutku imao najbolji tim u ligi.
Ni u jednom trenutku. Pa i ovi Lejkerski s kojima uze titulu prakticno iz prve, predvidjali su im probleme sa svim protivnicima, a za LAC su bili ubijedjeni da ce ih nadmasiti.
I sad kad je skupio 4 titule, u vrijeme mnogih velikih igraca dje najblizi ima 3 titule i to dvije sa stvarnim super timom (GSW sa KD) dodju neki pametnjakovici da pricaju o njemu kako nije veliki igrac.
Alo rodjaci, 4 MVP finala i najtrofejniji veliki igrac u skoro dvije generacije igraca... Ma manite se te glupave price vise.

the truth

pre 3 godine

Vidim komentare znalaca ovdje, a ne znaju da je Philadelfija 83 imala super, super tim. Tim koji je imao Mozesa Melona, Andrju Tonija, Moris Čiksa I Bobi Dzonsa. Tim koji je 2 puta jači na papiru od Majamija. Da ne pričamo o Seltiksima 60 ih ili Lejkersi sa Viltom, Vestom, Bejlorom, Gajl Guldričem I Hepi Hajstrom. Seltiksi Lejkeri 80 is su imali po 4 superstara. Sramotno od čovjeka koji je imao super tim i čekao Mozes Melona da osvoji tutulu. Inače taj tim po meni najbolji u istoriji.

VOSAK

pre 3 godine

Doktor Džej preteruje "malo" previše. Ako je Majami supertim onda je Džordanov Čikago. Za Kavse ne vredi ni komentarisati, to je kompletna glupost, takodje i Lejkersi. Očigledno će Brona početi da poštuju kada bude imao petorku na nivou ABA lige, a i tada ćete naći nešto da zamerite.
(LeBron, 27. april 2021 20:45)


Dva puta je došao do finala sa Kavsima gde su najbolji saigrači bili Vilijams Mo i u drugom mandatu grupa građana Leri Nens Džunior i kompanija.
Pravi supertimovi.
Ludi ljudi, čovek u sva 4 finala pre Lejkersa nije bio favorit niti je imao jači tim od GSW, posebno nakon dolaska Durenta

Petar

pre 3 godine

Jednostavno pitanje koje resava ko je trenutno najbolji kosarkas sveta.
Da sutra kupite svoju fransizu i da mozete da birate jednog kosarkasa (kojeg god) koji ce vam doneti titulu, koga biste uzeli? Mozete sad pricati sta hocete ali 99% bi uzelo Lebrona i tu je kraj svake price o MVP igracu NBA lige. Moze biti Jokic MVP, mogu i Westbrook, Harden, Lillard, Curry, Durant…ali da treba da odaberete jednog koji ce vam doneti titulu samo se jedno ime moze pomenuti a to je Lebron

DraganChe

pre 3 godine

Sine da ne bi Lebrona ti sto nisu zeljeli da budu sluge u Klivlendu ne bi vidjeli titulu ni na igrici, pa Irving nije ni do PO dobacio bez Lebrona pa je otisao u Boston i doslovno se obrukao, Jr, Dzeferson, Tristan, Lov ma niko ne bi bio ni blizu nekog uspjeha plus omogucio im je covjek nestvarne ugovore a tom titulom u istoriju kosarke ih je uveo jer su dobili GSW koja je jedna od najjacih ekipa ikad. Djec su nam neobrazovana to svakako a posebno ti od knina, bas si covjece neobrazovan.

Beks

pre 3 godine

@DrE,Sumadinac i the truth su likovi zbog kojih Lebrona vecina ljudi ne moze da smisli. Ovaj prvi poredi Dzordana sa Kembom Wokerom iako je Dzordan super verzija Kavaja Lenarda. Pominje sta mu je radio Ajverson,a radi se o jednom jedinom crossoveru,a Peja Stojakovic i JJ Redik su Lebrona bacili na parket istim,proverite!! Pominju kako je odveo Pavlovica do finala iako ke ovaj bio sesti igrac Klivlenda i naravno ne pominju da je to uradio preko najlakse konkurencije ikada i zato je lako pociscen u finalu. Pa onda,ne mogu da budu supertimovi oni koji su skopljeni na draftu,kao i trula prica da Dzordan nije prosao prvo kolo pre Pipena,nije prosao jer je igrao sa velikim Seltiksima a Pipen je u prvom playoffu bio sesti igrac Bullsa sa 7 poena po mecu i nije bio faktor. Garnet,Alen i Pirsu su se spojili sa 30+ godina a sva trojica sa svojim timovima sezonu ranije su imali katastrofa skor i daleko od playoffa. Takodje i ne volim da imenujem najboljeg svih vremena kao nadmeni Lebronovi poklonici,ali Dzordan svakako jeste najveci i bolji igrac od Lebrona,a bolji igrac od Lebrona je sigurno i Larry Bird..Umetnik.

the truth

pre 3 godine

I sramotno je ovoliki broj minusa i likovanje protiv najboljeg košarkaša ikada. Najbolji tim koji je imao je sada ovaj u Lejkersima i jedini koje se može reci da je super tim. Mada I tu nemate trećeg igrača koji je zvijezda. Razumijem frustraciju fanova jer njihovi idoli su ugroženi, al tolika mržnja i pristrasnost je sramota.

VOSAK

pre 3 godine

Vidim komentare znalaca ovdje, a ne znaju da je Philadelfija 83 imala super, super tim. Tim koji je imao Mozesa Melona, Andrju Tonija, Moris Čiksa I Bobi Dzonsa. Tim koji je 2 puta jači na papiru od Majamija. Da ne pričamo o Seltiksima 60 ih ili Lejkersi sa Viltom, Vestom, Bejlorom, Gajl Guldričem I Hepi Hajstrom. Seltiksi Lejkeri 80 is su imali po 4 superstara. Sramotno od čovjeka koji je imao super tim i čekao Mozes Melona da osvoji tutulu. Inače taj tim po meni najbolji u istoriji.
(the truth, 27. april 2021 21:01)


Ma džaba pišeš brate, klasični casual fanovi košarke i obožavaoci Jordana.
Obožavaoci Jordana su najgori, gori od fanova Lebrona, jer oni sve iz tog doba preuveličavaju spram današnjeg.

milos. k

pre 3 godine

Pravio super timove i osvojio samo 4 titule. Više izgubljenih finala. Gubio od dekara iz Dalasa i San Antonija. Dobio Oklahomu bez jednog superstara, mislim da je Vestbruk bio povređen. Dobio Golden Stejt kad je suspendovan Grin. Sve u svemu, odličan igrač ali ni u top 10 svih vremena, možda ni u top 20!

Wllaxy

pre 3 godine

Za one koji govore o supertimu Čikaga sa MJ, Pipenom, Rodmanom i upoređuju ih sa ovim koje pravi LBJ reći ću da su te dve stvari neuporedive jer MJ nije dovlačio formirane superstarove već je tim građen tako što je recimo Pipen draftovan (od Sijetla i odmah prosleđen u Čikago za Polinajsa i druge pikove) ili je osvajao bez Rodmana (tri titule sa njim, tri bez njega).

Eric Snow

pre 3 godine

Da lebron je kriv jer mu je u prvih 7 sezona najbolji saigrac bio mo vilijams, prosle sezone je pokazao da mu treba jedan all star da izgazi celu ligu. Vidim da su titovi pioniri senilni pa zaboravljaju recimo roketse sa pipenom barklijem i oladzuvonom ili lejkerse pocetkom novog milenijuma kad vec kazete da je bolji kobi, o seltiksima posle da ne pricam

građanin opasnih namera

pre 3 godine

DrE@
ti ako znas ko je bii Džordan ima da se besim, uuu jee koja samouverenost u teškoj gluposti....ovakvi su opasni po sve oko sebe!

Соко сиви

pre 3 godine

Jedno je super tim koji to postane kroz draft i selekciju a drugo veštački super tim koji se stvori za dve sezone kao današnji Netsi ili Lejkersi. Uvek je za prsten bila potrebna super trojka. Šta Pipen? Pa nije on došao u Čikago kao izgrađen igrač, on je i koštao Čikago dva ispadanja zaredom dok nije stasao. Da li se oko tebe pravi super tim kroz proces i vreme ili ti kao glavni igrač samo pređeš u oformljen tim, to je pitanje. Respekt Lebronu, ja ne vidim da je on nešto dužan da se objašnjava bilo kome, kao Durent. Ipak je vodio rat sa GSW imperijom za koju tvrde da je najjači tim ikad 4 godine zaredom. Vremena su se promenila, igra se promenila

fff

pre 3 godine

Realno, MJ23-u ni do cukljeva, a Bogami ni Kobiju
(Anthony Soprano, 27. april 2021 19:11)

Samo teski nepoznavaoci kosarke misle da je kobi bolji od lebrona, za dzordana se slazemo...

slaviša šmigič

pre 3 godine

Sasvim je upravu ruku na srce nije ni top 10.tu ima puno boljih igrača ali nekad igrači nisu niti bili zaštičeni poput belih medveda i nije se svirao svaki pogled več se igrala jaka,čvrsta i muška odbrana a ekipa NEW YORK je prednjačila u snažnoj odbrani gde se nisu svirali kontakti kao deci kad vetar slučajno prejako duvno i eto tebe na mestu za slobodna bacanja.To je razlika izmedju danas smešne Nba lige i nekadašnje čvrste nba lige gde su pravila bila 100 posto drugačija od evrope i bio je dozvoljen jači kontakt.Danas je po tom pitanju užas kako u Evropi tako u nba ligi koja je bila interesantna za gledanje ja sam gledao gotovo sve dok je Berluskoni puštao na tv kopar prenose i snimke celih utakmica danas negledam drugo sem na b92 odgledam video higlites Jokiča nba je potpuno neiteresantna kako su obezvredili ligu gde se sada sve radi kako bi neko strpaoogroman broj koševa i pritom pola svega sa slobodnih ili uz koš faul.

PimPong

pre 3 godine

Lebron je definitivno jedan od najboljih svih vremena. Ne znam tacno koji je po redu, ali to nije mnogo vazno. Samo da ovo kazem:

Lakers: Magic, Kareem, Worthy i Byron Scott
Celtics: Bird, McHale i Parish
Pistons: Thomas, Dumars i Rodman

Odnosno, supertimovi su postojali i ranije. E sad, neki ce reci da igraci nisu skovali te ekipe, vec da su to direktori tih klubova uradili, sto je mozda i tacno. Ali u sustini, po meni su to male razlike, a mogu sve to da nazovem mozda i snalazljivost sa strane igraca. Kad ti vlasnici ekipa zaradjuju tolike vise para u odnosu na igrace (koji su takodje odlicno placeni) i koji su spremni da ih otpuste ili prodaju cim imaju malo losiju sezonu, zasto onda ne bi igraci uzeli stvari u svoje ruke i napravili sebi najpovoljniju situaciju za osvajanje trofeja?

Dogodine do Prizrena, dogodine do Knina

pre 3 godine

Nece biti.. Kako moze biti super tim kada Kris Bos nije bio ni u najboljih 20 u ligi, pogotovo u playofu. Kevin Love isto. SuperTimovi pre tog Majamija i Klivlenda - San Antonio ( Duncan, Parker, Ginobili, Lenard ) , Cikago Bulls ( Jordan, Pipen, Rodman) i mnogi mnogi drugi. Pa vise je super tim i Oklahoma ( Durant, Harden, Westbruk). Magic Johnson i Jabar plus par odlicnih igraca. A tek Bostonova velika trojka na celu sa Bil Raselom..
Slazem se da nije najbolji igrac u istoriji, tu je u top 10.
(crvenkapic, 27. april 2021 19:29)

2plusa 47 minusa na komentar.

Jel realno da ni to lebotovima nije pokazatelj neki?

Sta raditi kad ni batina ne pomaze

DeusJ35

pre 3 godine

Svakom rečju opravdava svoj nadimak...A vi fanovi Lebrona umrite of muke što čovek priča istinu...Lebronu čak i u filmu treba super tim da bi pobedio...

Dogodine do Prizrena, dogodine do Knina

pre 3 godine

Jednostavno Lebron dize kvalitet prosjecnih igraca oko sebe kao Pavlovic, Ilgauskas, Vest itd i sa njim u timu evidentno je finale. Svakako mrlja na karijeru su porazi u supertimu Majamija gdje ih je San Antonio razmontirao i od Dalasa je stvarno sramota. Opet s druge strane mislim da je s godinama postao bolji igrač i to se vidjelo u finalima protiv GSW. Naravno on nije bio sam Kajri je igrao kao u transu a uveliko su pomogli i Jr, Love itd. Ono sto Lebronu fali je malo bolja igra 1 na 1 i drskost kpju on prirodno nema jer je momak dobar kao hljeb sto pokazuje i djelovanje izvan terena. U svakom slucaju MJ je broj jedan ali iskreno Lbj je kompletniji igrac.
(DraganChe, 27. april 2021 20:24)

Bukvalno kao da si opisivao nekog drugog igraca. Ovo da igraci postaju bolji vazi za Ceo tim golden stejta. U tom sistemu iz svakoga se uzima ono potrebno u svako postaje mnogo bolji. Mnogi igraci koji nisu zeleli da budu sluge i dobijaju na kasicicu su bili nezadovoljni dzejmsom.Pre svega u klivlendu.
Kad deca komentarisu. Deca su nam u opasnosti koliko su neobrazovana

LeBron

pre 3 godine

Doktor Džej preteruje "malo" previše. Ako je Majami supertim onda je Džordanov Čikago. Za Kavse ne vredi ni komentarisati, to je kompletna glupost, takodje i Lejkersi. Očigledno će Brona početi da poštuju kada bude imao petorku na nivou ABA lige, a i tada ćete naći nešto da zamerite.

Шумадинац 100%

pre 3 godine

Наравно да јесте најбољи свих времена. Биће вам јасније када пређе 40к поена и једно 12к скокова и асистенција...

Slicna prica kao i sa Vestbrukom

pre 3 godine

Doc, koji jedan od 5-10 najboljih igraca u istoriji kosarke, odlicno zna da LeBron ne moze da se poredi sa starijom generacijom. Ono sto je Doc radio LeBron moze samo da sanja.

chiefOFjustice

pre 3 godine

MJ u regularnom dijelu sezone imao prosjek 30+ 8 puta, a u playoff 12 puta. Lebron samo dva puta u regularnom dijelu sezone, u playoff 5 puta, pri tom igra duze od Jordana u NBA. Nesporno je da je svestran igrač, ali nikad nece biti umjetnik kakav je bio Jordan, jednostavno nema stila. Medju top 5 najboljih igraca, ali Magica stavljam ispred Lebrona. Mojih top 5 NBA igraca:
Michael Jordan




Larry Bird
Magic Johnson
Lebron James
Isiah Thomas

Realno

pre 3 godine

Dvejn Vejd ima titulu sa Majamijem i pre LeBrona. Ok imao je Seka, ali Sek je već tada bio godinama, nije bio onaj iz tandema sa Kobeom.

Svakako LeBron je jedan od najboljih ikada!

slaviša šmigič

pre 3 godine

Sasvim je upravu ruku na srce nije ni top 10.tu ima puno boljih igrača ali nekad igrači nisu niti bili zaštičeni poput belih medveda i nije se svirao svaki pogled več se igrala jaka,čvrsta i muška odbrana a ekipa NEW YORK je prednjačila u snažnoj odbrani gde se nisu svirali kontakti kao deci kad vetar slučajno prejako duvno i eto tebe na mestu za slobodna bacanja.To je razlika izmedju danas smešne Nba lige i nekadašnje čvrste nba lige gde su pravila bila 100 posto drugačija od evrope i bio je dozvoljen jači kontakt.Danas je po tom pitanju užas kako u Evropi tako u nba ligi koja je bila interesantna za gledanje ja sam gledao gotovo sve dok je Berluskoni puštao na tv kopar prenose i snimke celih utakmica danas negledam drugo sem na b92 odgledam video higlites Jokiča nba je potpuno neiteresantna kako su obezvredili ligu gde se sada sve radi kako bi neko strpaoogroman broj koševa i pritom pola svega sa slobodnih ili uz koš faul.

CJC

pre 3 godine

Prvo, nije tačno da su Lejkersi i Seltiksi imali supertimove, tu se tačno znalo ko je br 1(Magic, Bird), 2(Jabbar, Parish), 3(Worthy, McHale)... Ko je sad u Lakersima, Netsima prva zvezda? Nemaš pojma jer su svi podjednako dobri...
Drugo, osim KAJ, i Lakersi i Celticsi i Bullsi su svoje super zvezde doveli sa koledža pa onda od njih napravili takve igrače.
Lebron i Durent još samo da se udruže i onda će zatvoriti listu svih superstarova sa kojim su igrali u prethodnoj deceniji...

DraganChe

pre 3 godine

Jednostavno Lebron dize kvalitet prosjecnih igraca oko sebe kao Pavlovic, Ilgauskas, Vest itd i sa njim u timu evidentno je finale. Svakako mrlja na karijeru su porazi u supertimu Majamija gdje ih je San Antonio razmontirao i od Dalasa je stvarno sramota. Opet s druge strane mislim da je s godinama postao bolji igrač i to se vidjelo u finalima protiv GSW. Naravno on nije bio sam Kajri je igrao kao u transu a uveliko su pomogli i Jr, Love itd. Ono sto Lebronu fali je malo bolja igra 1 na 1 i drskost kpju on prirodno nema jer je momak dobar kao hljeb sto pokazuje i djelovanje izvan terena. U svakom slucaju MJ je broj jedan ali iskreno Lbj je kompletniji igrac.

nista o nicemu

pre 3 godine

Људи да се не лажемо супер тимови су одувек постојали. Погледајте само Бостон са Леријем и ЛА са Маџиком. Кад је он играо из Кливленд, морао је да иде преко супер тима, Пирс, Гарнет, Ален и Рондо... Ови му никад нису доводили играче, један Павловић Саша је био познат кад је играо са њим. Да је остао никад ништа не би узео... Џордан без Пипина није могао прво коло да прође, исто као да Кобијем без Шакила... Није да сам његов фан али доста греше љиди о њему...
(stefan, 27. april 2021 19:22) # Link komentara

Slaze se, sad objasni kako su se Dzordan i Pipen udruzili i napravili jak tim, da nije slucajno draftom na kojem su Bulsi izabrali obojicu?
Ne lupaj gluposti, lakse je tako.

JPR24

pre 3 godine

Ovo je vec preterivanje. Istina je da je Lebron u poslednjih 10 godina karijere maltene sam sastavljao ekipe, i imao vrlo jak tim oko sebe, ali reci da nije u top 10 je budalastina. Mozda nije na nivou Dzordana ili Kobija, ali tesko da ima 10 kosarkasa koji su bili bolji od Lebrona

Jordan, Jabbar, Hakeem jesu ispred, a da li su Magic i Bird to je već pitanje?
(kentaur, 27. april 2021 19:34)

Da si ih gledao, ne bi ni pomislio da li je pitanje uopšte. Ne zbog neke nostalgije itd, već prosto zbog kosarkaskog umeća, znanja, magije, borbenosti, željom za pobedu na svakoj, ama bas svakoj utakmici, željom da budeš bolji... Fight Spirit sto kažu Irci.

VOSAK

pre 3 godine

Pravićemo se ludi i blesavi s tim da Lebron nije izmislio supertimove i da se šta više pre Majamija i borio protiv jednog u vidu Seltiksa ?

Lejkersi od kad postoje skoro uvek dovodili superstarove, od Vilta, Karima do Šeka.

Banjaluka

pre 3 godine

U redu, imam pitanje. Sta je najveci svih vremena Dzordan mogao uraditi 'sam' protiv Lejkersa, Seltiksa i Detroita dok nije imao 'super' tim Cikaga, vec su ga mlatili... Kosarka je timski sport, nije tenis u pitanju. Dzaba biti i Dzordan kad igras u Vasingtonu...Lebron je najbolja petorka ikad, najkonstantniji igrac ikad, to je objektivno, a redosljed manje vise...

Petar

pre 3 godine

Kakve to veze ima sa tim kakav je on igrac? Kakve ima veze sa kim igra Ronaldinjo sa tim kakav je on igrac? Da igra sa najgotim saigracima na svetu i dalje ce imati identican dribling i brzinu kao i da igra sa najboljim.

mahea

pre 3 godine

Ma sta zna legenda Irving. Sad ce da se javi neki "strucnjak" 99 godiste iz Mackovca pa da objasni Irvingu zasto je "King" (btw, jedini igrac koji je sam sebi dao nadimak) naaajbolji. Kako on jaaako kuca i bas je mocan...

Purke

pre 3 godine

Lebron je strasan igrac u vremenu koje mu odgovara i pravilima (npr. defanzivne tri sekunde) u NBA koja idu u korist atletama kao sto je on (Janis, Ras itd.). Licno, igrac koji ima dve bronze sa reprezentacijom (a timovi su bili preozbiljni) ne moze u grupu 10 najboljih ikada u zemlji koja je toliko kosarkaski dominantna. I generalno, mnoge stvari su devalvirale, skoro cujem neke "strucnjake" kako pricaju da je Janis najbolji evropski igrac ikada, slusam i ne verujem, ali izgleda da je nastupila neka marketing realnost koja nema mnogo veze sa pravim vrednostima.

BORac

pre 3 godine

Pa, u pravu je. Džordan nikada za sebe nije rekao da je najbolji ikada, samo je uvek zadovoljno pokazivao 6 prstena kada se povede ova teme. Ko ga je slušao, zna da je uvek iskoristio priliku da pomene i one pre njega. Tada je bilo drugačije, Rodmana su molili da ne pije i da se ne kocka, a on ipak to uradi i na narednu utakmicu pokida, to je karakter, tada je karakter igrao veću ulogu i osvajao titule. Danas se projektuju timovi za to. Dobar je bio gelden stejt, ali realno dok bisu doveli Durenta nisu imali taj kvalitet i kontinuitet.

srle

pre 3 godine

Ostaće zapamćen kao čovek koji je išao iz kluba u klub, skupljao druge superstarove i na taj način osvojio nekoliko titula. Ni blizu Džordana, Kobija ili čak Dirka Novickog. Svi ovi igrači su bili lica franšize, a kako će se pamtiti Lebron? Više poštujem Lilarda i Stefa Karija koji igraju za jedan tim, bez obzira da li su prvi ili na dnu. Ovo što radi Lebron i timovi poput Bruklina, nema veze sa fer plejom i košarkom.

JPR24

pre 3 godine

Kakve to veze ima sa tim kakav je on igrac? Kakve ima veze sa kim igra Ronaldinjo sa tim kakav je on igrac? Da igra sa najgotim saigracima na svetu i dalje ce imati identican dribling i brzinu kao i da igra sa najboljim.
(Petar, 27. april 2021 19:09)
Kakve veze imaš ti sa košarkom ?

kentaur

pre 3 godine

Ovo je vec preterivanje. Istina je da je Lebron u poslednjih 10 godina karijere maltene sam sastavljao ekipe, i imao vrlo jak tim oko sebe, ali reci da nije u top 10 je budalastina. Mozda nije na nivou Dzordana ili Kobija, ali tesko da ima 10 kosarkasa koji su bili bolji od Lebrona

Jordan, Jabbar, Hakeem jesu ispred, a da li su Magic i Bird to je već pitanje?

Sir i vojna muzika

pre 3 godine

Rezultati nek daju odgovor kao i u tenisu i u svakom sportu na kraju se svode računi . Računi kažu za sad da MJ ima 6 prstena LJ za sada tri ako se ne varam . Uticaj na igru timova i +/- statistika i sve ostalo u to ulazi. Ja bi više obratio pažnju na Jokića koji sa ovim igrama ako nastavi i počne da osvaja prstenje može glatko da ugazi pa barem LJ i KB za MJ 6 prstena teško ali nije nedostižno ..vreme će dati odgovore u svakom sportu su rezultati dostižni i niko nije goat dok na papiru ne stoji tačka .

Salle

pre 3 godine

Kakve to veze ima sa tim kakav je on igrac? Kakve ima veze sa kim igra Ronaldinjo sa tim kakav je on igrac? Da igra sa najgotim saigracima na svetu i dalje ce imati identican dribling i brzinu kao i da igra sa najboljim.
(Petar, 27. april 2021 19:09)

Rasel Westbruk???

stefan

pre 3 godine

Људи да се не лажемо супер тимови су одувек постојали. Погледајте само Бостон са Леријем и ЛА са Маџиком. Кад је он играо из Кливленд, морао је да иде преко супер тима, Пирс, Гарнет, Ален и Рондо... Ови му никад нису доводили играче, један Павловић Саша је био познат кад је играо са њим. Да је остао никад ништа не би узео... Џордан без Пипина није могао прво коло да прође, исто као да Кобијем без Шакила... Није да сам његов фан али доста греше љиди о њему...

LeBron drugi najbolji svih vremena

pre 3 godine

Mnogi kao Redzi Miler, Barkli ili Ajversin nisu imali oko sebe super zvezde ali nisu ni osvojili prsen a nisam siguran da li su igrali finale uopste a Lebron ima 4 prstena, njegova statistika u plej of mecevima je fantasticna, covek je bio MVP u 4 navrata a Kobi svega 2 puta, u preostalim sezonama kad je osvajao pehar Sakil je bio MVP, stariji uglavnom nisu ni vredni pomena pa makar bili i Vilt ili Rasel, tako da je Lebron ubedljivo najbolji igrac danasnjice i drugi najbolji svih vremena.

crvenkapic

pre 3 godine

Nece biti.. Kako moze biti super tim kada Kris Bos nije bio ni u najboljih 20 u ligi, pogotovo u playofu. Kevin Love isto. SuperTimovi pre tog Majamija i Klivlenda - San Antonio ( Duncan, Parker, Ginobili, Lenard ) , Cikago Bulls ( Jordan, Pipen, Rodman) i mnogi mnogi drugi. Pa vise je super tim i Oklahoma ( Durant, Harden, Westbruk). Magic Johnson i Jabar plus par odlicnih igraca. A tek Bostonova velika trojka na celu sa Bil Raselom..
Slazem se da nije najbolji igrac u istoriji, tu je u top 10.

DrE

pre 3 godine

Ček, ček, sad će Milisav iz Slankamena, 49o godište da nam objasni kako se Lebron dopinguje, a najbolji ikada je Dražen Dalipagić. Ni jednu utakmicu u životu nisu pogledali, ali se zato sećaju u Sportskom Žurnalu da su čitali dok su čekali red kod berberina da neki tamo Đordan u Amerikama daje 200 poJena po utakmici. Pa tog Džordana je polupani Ajveron pravio na magarca, a šta bi mu sad radili to bi bilo sramotno. Nivo Kembe Vokera (u najboljem slučaju), imao čovek sreću da je postojao jedan ozbiljan tim u ligi (Hjuston) pa je sa još 3 all stara u timu pobeđivao neke tamo seoske franšize poput Indijane i Detroita.

Paja

pre 3 godine

Nigde veze.Samo potpuna neznalica moze da kaze da nije najbolji u zadnjih 20god.Dzordan je Dzordan i to je druga era.Supertim sa Klivlendom protiv onakvog GS...Pa i K. Bos .Jedino sto su vredeli D Vejd i sada Dejvis.A realno ni Dzordan nije io samotnjak

Brutal

pre 3 godine

Ovo je vec preterivanje. Istina je da je Lebron u poslednjih 10 godina karijere maltene sam sastavljao ekipe, i imao vrlo jak tim oko sebe, ali reci da nije u top 10 je budalastina. Mozda nije na nivou Dzordana ili Kobija, ali tesko da ima 10 kosarkasa koji su bili bolji od Lebrona

Luka magija

pre 3 godine

Doktor Džej mi je od danas zauvek pao u očima... Od početka karijere Lebron je govorio kako su Doktor Džej i Džordan njemu bili idoli i po njemu najbolji igrači ikad i on sad dolazi i govori ovo. Ljudi koji ne poštuju Lebrona više govore o sebi nego o njemu

Mikan

pre 3 godine

Ova polemika u sustini ne bi trebala ni da se vodi ni u jednom sportu, prosto vremena su drugacija kosarka je drugacija a i samim tim je dosta glupo uopste pricati ko je GOAT. Pogotovu jer je kosarka timski sport i sam uspeh tih pojedinaca koji se pominju kao GOATovi verovatno ne bi bio moguc bez odredjenij saigraca. Cist primer je Jokic, da ima barem dva kvalitetna saigraca koji su po kvalitetu priblizni njemu vec sada bi imao i MVP titulu i prsten, tako da na pitanje ko je GOAT verovatno nikada necemo dobiti odgovor...

srle

pre 3 godine

Ostaće zapamćen kao čovek koji je išao iz kluba u klub, skupljao druge superstarove i na taj način osvojio nekoliko titula. Ni blizu Džordana, Kobija ili čak Dirka Novickog. Svi ovi igrači su bili lica franšize, a kako će se pamtiti Lebron? Više poštujem Lilarda i Stefa Karija koji igraju za jedan tim, bez obzira da li su prvi ili na dnu. Ovo što radi Lebron i timovi poput Bruklina, nema veze sa fer plejom i košarkom.

mahea

pre 3 godine

Ma sta zna legenda Irving. Sad ce da se javi neki "strucnjak" 99 godiste iz Mackovca pa da objasni Irvingu zasto je "King" (btw, jedini igrac koji je sam sebi dao nadimak) naaajbolji. Kako on jaaako kuca i bas je mocan...

JPR24

pre 3 godine

Kakve to veze ima sa tim kakav je on igrac? Kakve ima veze sa kim igra Ronaldinjo sa tim kakav je on igrac? Da igra sa najgotim saigracima na svetu i dalje ce imati identican dribling i brzinu kao i da igra sa najboljim.
(Petar, 27. april 2021 19:09)
Kakve veze imaš ti sa košarkom ?

BORac

pre 3 godine

Pa, u pravu je. Džordan nikada za sebe nije rekao da je najbolji ikada, samo je uvek zadovoljno pokazivao 6 prstena kada se povede ova teme. Ko ga je slušao, zna da je uvek iskoristio priliku da pomene i one pre njega. Tada je bilo drugačije, Rodmana su molili da ne pije i da se ne kocka, a on ipak to uradi i na narednu utakmicu pokida, to je karakter, tada je karakter igrao veću ulogu i osvajao titule. Danas se projektuju timovi za to. Dobar je bio gelden stejt, ali realno dok bisu doveli Durenta nisu imali taj kvalitet i kontinuitet.

Purke

pre 3 godine

Lebron je strasan igrac u vremenu koje mu odgovara i pravilima (npr. defanzivne tri sekunde) u NBA koja idu u korist atletama kao sto je on (Janis, Ras itd.). Licno, igrac koji ima dve bronze sa reprezentacijom (a timovi su bili preozbiljni) ne moze u grupu 10 najboljih ikada u zemlji koja je toliko kosarkaski dominantna. I generalno, mnoge stvari su devalvirale, skoro cujem neke "strucnjake" kako pricaju da je Janis najbolji evropski igrac ikada, slusam i ne verujem, ali izgleda da je nastupila neka marketing realnost koja nema mnogo veze sa pravim vrednostima.

Mikan

pre 3 godine

Ova polemika u sustini ne bi trebala ni da se vodi ni u jednom sportu, prosto vremena su drugacija kosarka je drugacija a i samim tim je dosta glupo uopste pricati ko je GOAT. Pogotovu jer je kosarka timski sport i sam uspeh tih pojedinaca koji se pominju kao GOATovi verovatno ne bi bio moguc bez odredjenij saigraca. Cist primer je Jokic, da ima barem dva kvalitetna saigraca koji su po kvalitetu priblizni njemu vec sada bi imao i MVP titulu i prsten, tako da na pitanje ko je GOAT verovatno nikada necemo dobiti odgovor...

Salle

pre 3 godine

Kakve to veze ima sa tim kakav je on igrac? Kakve ima veze sa kim igra Ronaldinjo sa tim kakav je on igrac? Da igra sa najgotim saigracima na svetu i dalje ce imati identican dribling i brzinu kao i da igra sa najboljim.
(Petar, 27. april 2021 19:09)

Rasel Westbruk???

VOSAK

pre 3 godine

Pravićemo se ludi i blesavi s tim da Lebron nije izmislio supertimove i da se šta više pre Majamija i borio protiv jednog u vidu Seltiksa ?

Lejkersi od kad postoje skoro uvek dovodili superstarove, od Vilta, Karima do Šeka.

Beks

pre 3 godine

@DrE,Sumadinac i the truth su likovi zbog kojih Lebrona vecina ljudi ne moze da smisli. Ovaj prvi poredi Dzordana sa Kembom Wokerom iako je Dzordan super verzija Kavaja Lenarda. Pominje sta mu je radio Ajverson,a radi se o jednom jedinom crossoveru,a Peja Stojakovic i JJ Redik su Lebrona bacili na parket istim,proverite!! Pominju kako je odveo Pavlovica do finala iako ke ovaj bio sesti igrac Klivlenda i naravno ne pominju da je to uradio preko najlakse konkurencije ikada i zato je lako pociscen u finalu. Pa onda,ne mogu da budu supertimovi oni koji su skopljeni na draftu,kao i trula prica da Dzordan nije prosao prvo kolo pre Pipena,nije prosao jer je igrao sa velikim Seltiksima a Pipen je u prvom playoffu bio sesti igrac Bullsa sa 7 poena po mecu i nije bio faktor. Garnet,Alen i Pirsu su se spojili sa 30+ godina a sva trojica sa svojim timovima sezonu ranije su imali katastrofa skor i daleko od playoffa. Takodje i ne volim da imenujem najboljeg svih vremena kao nadmeni Lebronovi poklonici,ali Dzordan svakako jeste najveci i bolji igrac od Lebrona,a bolji igrac od Lebrona je sigurno i Larry Bird..Umetnik.

maSi

pre 3 godine

Svašta sam gledao, ali većeg foliranta od Leflopa, posebno prošle godine kada je sramotno uzeo titulu sa Fejkersima, takvo ljigavo igranje do tada nisam video.
Leflop je Cirkuzant, crni rasista, retko bezobrazno stvorenje.

stefan

pre 3 godine

Људи да се не лажемо супер тимови су одувек постојали. Погледајте само Бостон са Леријем и ЛА са Маџиком. Кад је он играо из Кливленд, морао је да иде преко супер тима, Пирс, Гарнет, Ален и Рондо... Ови му никад нису доводили играче, један Павловић Саша је био познат кад је играо са њим. Да је остао никад ништа не би узео... Џордан без Пипина није могао прво коло да прође, исто као да Кобијем без Шакила... Није да сам његов фан али доста греше љиди о њему...

nista o nicemu

pre 3 godine

Људи да се не лажемо супер тимови су одувек постојали. Погледајте само Бостон са Леријем и ЛА са Маџиком. Кад је он играо из Кливленд, морао је да иде преко супер тима, Пирс, Гарнет, Ален и Рондо... Ови му никад нису доводили играче, један Павловић Саша је био познат кад је играо са њим. Да је остао никад ништа не би узео... Џордан без Пипина није могао прво коло да прође, исто као да Кобијем без Шакила... Није да сам његов фан али доста греше љиди о њему...
(stefan, 27. april 2021 19:22) # Link komentara

Slaze se, sad objasni kako su se Dzordan i Pipen udruzili i napravili jak tim, da nije slucajno draftom na kojem su Bulsi izabrali obojicu?
Ne lupaj gluposti, lakse je tako.

DeusJ35

pre 3 godine

Svakom rečju opravdava svoj nadimak...A vi fanovi Lebrona umrite of muke što čovek priča istinu...Lebronu čak i u filmu treba super tim da bi pobedio...

Petar

pre 3 godine

Kakve to veze ima sa tim kakav je on igrac? Kakve ima veze sa kim igra Ronaldinjo sa tim kakav je on igrac? Da igra sa najgotim saigracima na svetu i dalje ce imati identican dribling i brzinu kao i da igra sa najboljim.

Brutal

pre 3 godine

Ovo je vec preterivanje. Istina je da je Lebron u poslednjih 10 godina karijere maltene sam sastavljao ekipe, i imao vrlo jak tim oko sebe, ali reci da nije u top 10 je budalastina. Mozda nije na nivou Dzordana ili Kobija, ali tesko da ima 10 kosarkasa koji su bili bolji od Lebrona

medžik

pre 3 godine

Eh, zaboravih da napišem šta najviše cenim kod Lebrona - koliko temeljno proučava protivničke ekipe i koliko duboko analizira igru, on bolje od njih zna koje će akcije da pozovu. ? Pošto sam uvek više cenila rad i posvećenost nego igrače koji igraju "na foru", ne mogu biti licemerna. 
A ne znam da li su mi gori Bronovi fanatični fanovi, ili ovi što tvrde da bi pre 50 godina davao 10p ?
(Aleks, 27. april 2021 23:35)

Nit proučava niti zna šta će da odigraju, čak šta više, njega pročitaju često igrači...

Luka magija

pre 3 godine

Doktor Džej mi je od danas zauvek pao u očima... Od početka karijere Lebron je govorio kako su Doktor Džej i Džordan njemu bili idoli i po njemu najbolji igrači ikad i on sad dolazi i govori ovo. Ljudi koji ne poštuju Lebrona više govore o sebi nego o njemu

Beks

pre 3 godine

@BBL bas naprotiv Triangle Offense je bila timska kosarka gde su svih 5 igraca imali dodira sa loptom tokom napada,Dzordan se odrekao licne statistike i sistema Dag Kolinsa gde je on bio covek tim 30,8,8 sezona da bi ucestvovao u timskom sistemu gde su svi ukljuceni. Dzordan i kad je sutirao,radio je to odmah ili iz jednog driblinga a nije davio loptu 10 sekundi dok mu saigraci coskare i cekaju. Zato je Kobi rekao da je najveca vrlina Dzordana,jednostavnost igre i poteza,sto je najteze,po njegovim recima. Da ne igra mozda Westbruk kosarku kako treba da se igra??

Mali Hijavata

pre 3 godine

Pazi ga ovaj čiča Toma priča o uticaju igrača na formiranje timova kao da je to nešto loše. Navikao sedamdesetih da bude u vlasništo franšize i sad gubi tlo pod nogama kad nema svog valsnika. LeBron i jeste najveći jer je uspeo da pravi timove koji pobeđuju. Za razliku od prodavca kineskih patika, koji znao da pobeđuje samo dok mu je sve organizaovao Kraus. Posle kad je nešto probao u Vašingtonu videli smo kako je prošao.
(Uroš, 28. april 2021 02:10)

Taj čiča Toma bi ove manekene tipa Lebron odvaljivao kao trulu tarabu. Imao bi 40 poena po meču u današnjoj konkurenciji. A Džordanu i Kobiju bi morali da vežu desnu ruku da bi ostali imali fer uslove.
Lebron je kao i CR7 u fudbalu, marketinški produkt u super timovima, bez tehnike, inteligencije i talenta, samo fizikalije i nula od konkurencije. Gledanost NBA pala je za 40% u odnosu na Džordanovu generaciju. Šta misliš, zašto? Zbog kvaliteta? Vratiće oni i šezdesetogodišnjeg Džordana, jer sa ovim asovima propade im basket.

Banjaluka

pre 3 godine

U redu, imam pitanje. Sta je najveci svih vremena Dzordan mogao uraditi 'sam' protiv Lejkersa, Seltiksa i Detroita dok nije imao 'super' tim Cikaga, vec su ga mlatili... Kosarka je timski sport, nije tenis u pitanju. Dzaba biti i Dzordan kad igras u Vasingtonu...Lebron je najbolja petorka ikad, najkonstantniji igrac ikad, to je objektivno, a redosljed manje vise...

fff

pre 3 godine

Realno, MJ23-u ni do cukljeva, a Bogami ni Kobiju
(Anthony Soprano, 27. april 2021 19:11)

Samo teski nepoznavaoci kosarke misle da je kobi bolji od lebrona, za dzordana se slazemo...

Paja

pre 3 godine

Nigde veze.Samo potpuna neznalica moze da kaze da nije najbolji u zadnjih 20god.Dzordan je Dzordan i to je druga era.Supertim sa Klivlendom protiv onakvog GS...Pa i K. Bos .Jedino sto su vredeli D Vejd i sada Dejvis.A realno ni Dzordan nije io samotnjak

Соко сиви

pre 3 godine

Jedno je super tim koji to postane kroz draft i selekciju a drugo veštački super tim koji se stvori za dve sezone kao današnji Netsi ili Lejkersi. Uvek je za prsten bila potrebna super trojka. Šta Pipen? Pa nije on došao u Čikago kao izgrađen igrač, on je i koštao Čikago dva ispadanja zaredom dok nije stasao. Da li se oko tebe pravi super tim kroz proces i vreme ili ti kao glavni igrač samo pređeš u oformljen tim, to je pitanje. Respekt Lebronu, ja ne vidim da je on nešto dužan da se objašnjava bilo kome, kao Durent. Ipak je vodio rat sa GSW imperijom za koju tvrde da je najjači tim ikad 4 godine zaredom. Vremena su se promenila, igra se promenila

VOSAK

pre 3 godine

Doktor Džej preteruje "malo" previše. Ako je Majami supertim onda je Džordanov Čikago. Za Kavse ne vredi ni komentarisati, to je kompletna glupost, takodje i Lejkersi. Očigledno će Brona početi da poštuju kada bude imao petorku na nivou ABA lige, a i tada ćete naći nešto da zamerite.
(LeBron, 27. april 2021 20:45)


Dva puta je došao do finala sa Kavsima gde su najbolji saigrači bili Vilijams Mo i u drugom mandatu grupa građana Leri Nens Džunior i kompanija.
Pravi supertimovi.
Ludi ljudi, čovek u sva 4 finala pre Lejkersa nije bio favorit niti je imao jači tim od GSW, posebno nakon dolaska Durenta

Lajavi Krelac

pre 3 godine

Vidim komentare znalaca ovdje, a ne znaju da je Philadelfija 83 imala super, super tim. Tim koji je imao Mozesa Melona, Andrju Tonija, Moris Čiksa I Bobi Dzonsa. Tim koji je 2 puta jači na papiru od Majamija. Da ne pričamo o Seltiksima 60 ih ili Lejkersi sa Viltom, Vestom, Bejlorom, Gajl Guldričem I Hepi Hajstrom. Seltiksi Lejkeri 80 is su imali po 4 superstara. Sramotno od čovjeka koji je imao super tim i čekao Mozes Melona da osvoji tutulu. Inače taj tim po meni najbolji u istoriji.
(the truth, 27. april 2021 21:01)


Nije što od detinstva navijam za Filadelfiju, i što sam kao zavisnik čekao presnimljene video kasete sa italijanske televizije tih godina, ali slažem se sa tobom da je ta ekipa 1983. a bogami možda čak i 1982. bila jedna od top 3 svih vvremena, ako ne i najbolja.

Endru Toni je jedan od najboljih skorera koje sam ikada gledao.

Preteča ovih 6th man igrača koji danas ulaze sa klupe.

To je bilo neverovatno, s njim nema neizvesnoti, koliko minuta igra toliko koševa zabije. Strašan tim.

Realno

pre 3 godine

Dvejn Vejd ima titulu sa Majamijem i pre LeBrona. Ok imao je Seka, ali Sek je već tada bio godinama, nije bio onaj iz tandema sa Kobeom.

Svakako LeBron je jedan od najboljih ikada!

DraganChe

pre 3 godine

Sine da ne bi Lebrona ti sto nisu zeljeli da budu sluge u Klivlendu ne bi vidjeli titulu ni na igrici, pa Irving nije ni do PO dobacio bez Lebrona pa je otisao u Boston i doslovno se obrukao, Jr, Dzeferson, Tristan, Lov ma niko ne bi bio ni blizu nekog uspjeha plus omogucio im je covjek nestvarne ugovore a tom titulom u istoriju kosarke ih je uveo jer su dobili GSW koja je jedna od najjacih ekipa ikad. Djec su nam neobrazovana to svakako a posebno ti od knina, bas si covjece neobrazovan.

crvenkapic

pre 3 godine

Nece biti.. Kako moze biti super tim kada Kris Bos nije bio ni u najboljih 20 u ligi, pogotovo u playofu. Kevin Love isto. SuperTimovi pre tog Majamija i Klivlenda - San Antonio ( Duncan, Parker, Ginobili, Lenard ) , Cikago Bulls ( Jordan, Pipen, Rodman) i mnogi mnogi drugi. Pa vise je super tim i Oklahoma ( Durant, Harden, Westbruk). Magic Johnson i Jabar plus par odlicnih igraca. A tek Bostonova velika trojka na celu sa Bil Raselom..
Slazem se da nije najbolji igrac u istoriji, tu je u top 10.

Slicna prica kao i sa Vestbrukom

pre 3 godine

Doc, koji jedan od 5-10 najboljih igraca u istoriji kosarke, odlicno zna da LeBron ne moze da se poredi sa starijom generacijom. Ono sto je Doc radio LeBron moze samo da sanja.

JPR24

pre 3 godine

Ovo je vec preterivanje. Istina je da je Lebron u poslednjih 10 godina karijere maltene sam sastavljao ekipe, i imao vrlo jak tim oko sebe, ali reci da nije u top 10 je budalastina. Mozda nije na nivou Dzordana ili Kobija, ali tesko da ima 10 kosarkasa koji su bili bolji od Lebrona

Jordan, Jabbar, Hakeem jesu ispred, a da li su Magic i Bird to je već pitanje?
(kentaur, 27. april 2021 19:34)

Da si ih gledao, ne bi ni pomislio da li je pitanje uopšte. Ne zbog neke nostalgije itd, već prosto zbog kosarkaskog umeća, znanja, magije, borbenosti, željom za pobedu na svakoj, ama bas svakoj utakmici, željom da budeš bolji... Fight Spirit sto kažu Irci.

Wllaxy

pre 3 godine

Za one koji govore o supertimu Čikaga sa MJ, Pipenom, Rodmanom i upoređuju ih sa ovim koje pravi LBJ reći ću da su te dve stvari neuporedive jer MJ nije dovlačio formirane superstarove već je tim građen tako što je recimo Pipen draftovan (od Sijetla i odmah prosleđen u Čikago za Polinajsa i druge pikove) ili je osvajao bez Rodmana (tri titule sa njim, tri bez njega).

D

pre 3 godine

Sve mogu da razumem, ali da se Lebron pominje kao veci od Medžika stvarno nema smisla. Medžik je imao neverovatnu karijeru, mislim da je u 12 sezona 9 puta igrao finale (96 ne vredi ni racunati mada je igrao odlicno), 5 puta osvojio. ROY i MVP iste sezone. Verovatno ga zbog AIDSa drze van te price. Jedva cekam dokumentarac koji se trenutno snima.

VOSAK

pre 3 godine

Vidim komentare znalaca ovdje, a ne znaju da je Philadelfija 83 imala super, super tim. Tim koji je imao Mozesa Melona, Andrju Tonija, Moris Čiksa I Bobi Dzonsa. Tim koji je 2 puta jači na papiru od Majamija. Da ne pričamo o Seltiksima 60 ih ili Lejkersi sa Viltom, Vestom, Bejlorom, Gajl Guldričem I Hepi Hajstrom. Seltiksi Lejkeri 80 is su imali po 4 superstara. Sramotno od čovjeka koji je imao super tim i čekao Mozes Melona da osvoji tutulu. Inače taj tim po meni najbolji u istoriji.
(the truth, 27. april 2021 21:01)


Ma džaba pišeš brate, klasični casual fanovi košarke i obožavaoci Jordana.
Obožavaoci Jordana su najgori, gori od fanova Lebrona, jer oni sve iz tog doba preuveličavaju spram današnjeg.

the truth

pre 3 godine

!milos k, molim te ne blamiraj se, eto toliko. Jokić je za 2 klase bolji od Divca i sam Divac je to rekao. Jokić je najkompletniji i mozda najbolji ofanzivni centar u istoriji. Inače Divca sam uvijek obožavao i jako ga poštujem, al to kao da poredis Ficu I Ferari. Divac je bio vrhunski defanzivni centar, ogroman ofanzivni potencijal, al teški neradnik. Jokić je toliko talentovan da nema odbrane, kao što nije bilo pritiv Dzordana, Birda, Kobija, Durenta, Lebrona itd..

meda

pre 3 godine

Sve poznavalac do poznavaoca. Ali najjači mi je ovaj što se vratio u 60-te (kada verovatno nije bio ni rođen) pa objašnjava kako je tad bilo super timova.
Pa majstore, tada je NBA liga imala 8 timova. Jeste da nije bilo internacionalnih igrača kao danas, ali je koncentracija kvaliteta drastično veća ako imaš 8 a ne 30 timova. Uzmi redom 4 po 4 NBA tima pa iz njih biraj samo najbolje igrače i pravi jedan tim i vidi kako to izgleda, svaki tim će da deluje kao super tim.

Шумадинац 100%

pre 3 godine

Наравно да јесте најбољи свих времена. Биће вам јасније када пређе 40к поена и једно 12к скокова и асистенција...

DraganChe

pre 3 godine

Jednostavno Lebron dize kvalitet prosjecnih igraca oko sebe kao Pavlovic, Ilgauskas, Vest itd i sa njim u timu evidentno je finale. Svakako mrlja na karijeru su porazi u supertimu Majamija gdje ih je San Antonio razmontirao i od Dalasa je stvarno sramota. Opet s druge strane mislim da je s godinama postao bolji igrač i to se vidjelo u finalima protiv GSW. Naravno on nije bio sam Kajri je igrao kao u transu a uveliko su pomogli i Jr, Love itd. Ono sto Lebronu fali je malo bolja igra 1 na 1 i drskost kpju on prirodno nema jer je momak dobar kao hljeb sto pokazuje i djelovanje izvan terena. U svakom slucaju MJ je broj jedan ali iskreno Lbj je kompletniji igrac.

Dogodine do Prizrena, dogodine do Knina

pre 3 godine

Jednostavno Lebron dize kvalitet prosjecnih igraca oko sebe kao Pavlovic, Ilgauskas, Vest itd i sa njim u timu evidentno je finale. Svakako mrlja na karijeru su porazi u supertimu Majamija gdje ih je San Antonio razmontirao i od Dalasa je stvarno sramota. Opet s druge strane mislim da je s godinama postao bolji igrač i to se vidjelo u finalima protiv GSW. Naravno on nije bio sam Kajri je igrao kao u transu a uveliko su pomogli i Jr, Love itd. Ono sto Lebronu fali je malo bolja igra 1 na 1 i drskost kpju on prirodno nema jer je momak dobar kao hljeb sto pokazuje i djelovanje izvan terena. U svakom slucaju MJ je broj jedan ali iskreno Lbj je kompletniji igrac.
(DraganChe, 27. april 2021 20:24)

Bukvalno kao da si opisivao nekog drugog igraca. Ovo da igraci postaju bolji vazi za Ceo tim golden stejta. U tom sistemu iz svakoga se uzima ono potrebno u svako postaje mnogo bolji. Mnogi igraci koji nisu zeleli da budu sluge i dobijaju na kasicicu su bili nezadovoljni dzejmsom.Pre svega u klivlendu.
Kad deca komentarisu. Deca su nam u opasnosti koliko su neobrazovana

Petar

pre 3 godine

Jednostavno pitanje koje resava ko je trenutno najbolji kosarkas sveta.
Da sutra kupite svoju fransizu i da mozete da birate jednog kosarkasa (kojeg god) koji ce vam doneti titulu, koga biste uzeli? Mozete sad pricati sta hocete ali 99% bi uzelo Lebrona i tu je kraj svake price o MVP igracu NBA lige. Moze biti Jokic MVP, mogu i Westbrook, Harden, Lillard, Curry, Durant…ali da treba da odaberete jednog koji ce vam doneti titulu samo se jedno ime moze pomenuti a to je Lebron

DrE

pre 3 godine

Ček, ček, sad će Milisav iz Slankamena, 49o godište da nam objasni kako se Lebron dopinguje, a najbolji ikada je Dražen Dalipagić. Ni jednu utakmicu u životu nisu pogledali, ali se zato sećaju u Sportskom Žurnalu da su čitali dok su čekali red kod berberina da neki tamo Đordan u Amerikama daje 200 poJena po utakmici. Pa tog Džordana je polupani Ajveron pravio na magarca, a šta bi mu sad radili to bi bilo sramotno. Nivo Kembe Vokera (u najboljem slučaju), imao čovek sreću da je postojao jedan ozbiljan tim u ligi (Hjuston) pa je sa još 3 all stara u timu pobeđivao neke tamo seoske franšize poput Indijane i Detroita.

milos. k

pre 3 godine

Pravio super timove i osvojio samo 4 titule. Više izgubljenih finala. Gubio od dekara iz Dalasa i San Antonija. Dobio Oklahomu bez jednog superstara, mislim da je Vestbruk bio povređen. Dobio Golden Stejt kad je suspendovan Grin. Sve u svemu, odličan igrač ali ni u top 10 svih vremena, možda ni u top 20!

Roki

pre 3 godine

Super ste mi vi sa tim ko razume shvatiće. Dr J preteruje, Lebron nije ni prvi ni poslednji koji igra u super timu. Ako je Klivlend to bio, ja onda stvarno nemam sta da dodam.

milos. k

pre 3 godine

Današnji klinci će reći da je Dončić bolji od Kukoča. Ima onih koji će reći da je Bogdan bolji od Danilovića, a ja vam kaze da pogledate recimo duel Divac-Šek, ili Divac-Hakim, i da vidite kako se danas čuva Jokić, pa Divac bi danas davao 40+ poena!

BBL101

pre 3 godine

Jedan je izmislio super timove a drugi hero ball. Daj loptu broju 23 i svi se sklonite... Ma fantastična košarka. Niste zapravo gledali utakmice, ne znate koliko je to bila glupa kosarka. Kao kad je igrao kobi ili ajverson. Dosadnije nego boćanje...
Ali eto i posle toliko godina ljudi misle da su bekovi šuteri najbolja stvar u košarci... A niko zapravo utakmici da pogleda gde jedan čovek šutira 40 puta.
Lebron je bolji zato što igra košarku kako se igra, i to je to.

StalinistTroglodyte

pre 3 godine

Ovako: Ako je Rodman sa 34 (kad je MJ sa njim poceo da igra) superstar onda je i 2009 Shaq u Klivlendu - da LBJ je igrao sa Shaqom (ako kazete Shaq tada bio star videti napomenu za Rodmana iznad) kao i D Howard (isto tako multiple DPOY kao i Rodman). Dalje, pogledati PER i proseke poena/skokova za K. Love i Bosa neposrednu sezonu pre pridruzivanju Lebronu u Klivlendu odn. Majamiju. Da li su njihovi brojevi postali bolji nakon toga? Upravo tako lol Navesti sa kojim se igracima sa takvim prosecima iz drugih timova MJ udruzio (34g. star Rodman?)tokom svoje karijere? Plus DWade vec bio sampion i MVP finala pre LBJ. Kom sampionu i MVP finala je na noge dosao MJ? Da li smatrate Steve Kerra ili J. Paxsona boljim all time PG od Kajrija, Ronda (sampiona pre Lebrona). Kakav je JJ Barea ili J Terry zaustavio MJ u finalu? To nisu mogli ni najbolji asistent i kradljivac lige (Stokton) ni drugi strelac u istoriji NBA (Malone) - zajedno! GTFOH peace #micdrop

kentaur

pre 3 godine

Ovo je vec preterivanje. Istina je da je Lebron u poslednjih 10 godina karijere maltene sam sastavljao ekipe, i imao vrlo jak tim oko sebe, ali reci da nije u top 10 je budalastina. Mozda nije na nivou Dzordana ili Kobija, ali tesko da ima 10 kosarkasa koji su bili bolji od Lebrona

Jordan, Jabbar, Hakeem jesu ispred, a da li su Magic i Bird to je već pitanje?

LeBron drugi najbolji svih vremena

pre 3 godine

Mnogi kao Redzi Miler, Barkli ili Ajversin nisu imali oko sebe super zvezde ali nisu ni osvojili prsen a nisam siguran da li su igrali finale uopste a Lebron ima 4 prstena, njegova statistika u plej of mecevima je fantasticna, covek je bio MVP u 4 navrata a Kobi svega 2 puta, u preostalim sezonama kad je osvajao pehar Sakil je bio MVP, stariji uglavnom nisu ni vredni pomena pa makar bili i Vilt ili Rasel, tako da je Lebron ubedljivo najbolji igrac danasnjice i drugi najbolji svih vremena.

građanin opasnih namera

pre 3 godine

DrE@
ti ako znas ko je bii Džordan ima da se besim, uuu jee koja samouverenost u teškoj gluposti....ovakvi su opasni po sve oko sebe!

the truth

pre 3 godine

I Dzordan je gubio 3 :0 dvaputa protiv Seltiksa, u timu sa Vuldridzom, Ouklijem, Paxtonom I Korzinom. Tek kad je došao Pipen I Grant je uradio nešto u plej ofu. Do tada je bilo čišćenje poda. Ili ko što ti kažes Sasa Pavlović i ostatk ekipe su bolji od ovih igrača Bulsa?

Srpce

pre 3 godine

Kako Kobe, Dankan i ostali nisu mijenjali timove i ostali u istom timu... Ni do clanaka Kobiju...
I tako prica kosarkaski neobrazovana balavurdija. Kobe dva puta pokusao da ide iz Lejkersa. Ej, Lejkersa. A sto bi isao iz Lejkersa, najvece fransize, iz grada LA, najboljeg za zivot tamo... Druga stvar... Lebron donio titulu u grad koji za to nije znao, u luzersku organizaciju. Znate li vi sto to znaci u danasnjem NBA? Pa toliko puta vidjeno, mozes imati brutalno dobar tim, titula nece doci u neke fransize jer nemaju trziste i nemaju kulturu, organizaciju.
Dalje... Napravio sam video o njemu i izanalizirao njegov put... On uopste nije ni u jednom trenutku imao najbolji tim u ligi.
Ni u jednom trenutku. Pa i ovi Lejkerski s kojima uze titulu prakticno iz prve, predvidjali su im probleme sa svim protivnicima, a za LAC su bili ubijedjeni da ce ih nadmasiti.
I sad kad je skupio 4 titule, u vrijeme mnogih velikih igraca dje najblizi ima 3 titule i to dvije sa stvarnim super timom (GSW sa KD) dodju neki pametnjakovici da pricaju o njemu kako nije veliki igrac.
Alo rodjaci, 4 MVP finala i najtrofejniji veliki igrac u skoro dvije generacije igraca... Ma manite se te glupave price vise.

Beks

pre 3 godine

Takodje mi se svidja cinjenica sto bolje poznajem karijeru samog Lebrona od vecine njegovih fanova,jer kad o necemu zelim da polemisem,ne zelim da to bude povrsno i ofrlje. Evo ovaj kaze da je Lebronu Mo Wiliams bio saigrac 7 godina iako je on dosao u Klivlend 2007/08 :)) Pipen,barkli,Hakim su se spojili daleko van prajma i ispali u prvom kolu,kakav supertim. Chris Bosh je bio drugi najbolji PF tada Dweyn Wade top 2 bek lige i igrac koji je vec osvajao titulu. Za Kevina Lava su prosledili prvog pika Nba lige,a sad uporedite Minesotu u kojoj je igrao Lav,sa Minesotom u kojoj igra Tauns. Pa onda pricajte o playoffu. Drago mi je da tvrdite kako Irving nije mogao meda u Klivlendu i da se obrukao u Bostonu jer ste vi isti koji od njega sad pravite supermena jer igra za Bruklin,da bi se cinili sto jaci,ako to nije kontradiktorno ne znam sta je. Klivlend nije igrao playoff 2 godine do dolaska trenera Majk Brauna koji je od njih napravio defanzivnu masinu. Larry Hjuz je u Cavse dosao sa sezonama 18ppg i 22ppg i sa 7 godina iskustva igranja NBA kosarke. I ko je veca pomoc u prvoj sezoni,taj igrac ili ruki Pipen sa 7ppg..samo zato sto je Pipen kasnije postao ime,pojmasi ce reci Pipen. Dok je Braun predvodio Cavse,ta "slaba" ekipa je bez Lebrona dobila svoje meceve 2007 124-100,124-97,106-95 i jedan poraz 98-96. A taj Braun je napustio Cavalirse kad i Lebron a o tankovanju da ne pricam.

paa

pre 3 godine

Lebron je kao i CR7 u fudbalu, marketinški produkt u super timovima, bez tehnike, inteligencije i talenta, samo fizikalije i nula od konkurencije.
(Mali Hijavata, 28. april 2021 09:32)

Ovo je savršeno poređenje iako deo za inteligenciju nije tačan, Lebron ima jedan visok košarkaški iq (u ovaj standarni ne ulazim lol) ali da, tačno to, fizikalije i marketing i dobar izbor timova i supertimova pa ispada jedan od najvećih ikada.

LeBron

pre 3 godine

Doktor Džej preteruje "malo" previše. Ako je Majami supertim onda je Džordanov Čikago. Za Kavse ne vredi ni komentarisati, to je kompletna glupost, takodje i Lejkersi. Očigledno će Brona početi da poštuju kada bude imao petorku na nivou ABA lige, a i tada ćete naći nešto da zamerite.

Eric Snow

pre 3 godine

Da lebron je kriv jer mu je u prvih 7 sezona najbolji saigrac bio mo vilijams, prosle sezone je pokazao da mu treba jedan all star da izgazi celu ligu. Vidim da su titovi pioniri senilni pa zaboravljaju recimo roketse sa pipenom barklijem i oladzuvonom ili lejkerse pocetkom novog milenijuma kad vec kazete da je bolji kobi, o seltiksima posle da ne pricam

Aleks

pre 3 godine

Petar

Pa birali bismo Lebrona ali kao GM-a, jer uz njega dolaze Dejvis, Irving itd. xD Šalu na stranu, mislim da on treba da nastavi karijeru u tom pravcu, ima smisla za sklapanje ekipa. :))
Neko je danas odlično opisao Vestbruka - mnogo je bolji nego što pričaju za njega, ali mnogo lošiji nego što on sam za sebe govori. Slično je i sa Bronom; neosporno veliki igrač, velika karijera, mnogo veća nego što govore njegovi mrzitelji, ali je i mnogo da kažem lošiji nego što njegovi fanatični fanovi zagovaraju. Ima on previše "mrlja" u karijeri da bi se nazivao najvećim, ali za ulaganje u sebe, trud, upornost svih ovih godina - kapa dole. Tu mu nema ravnog.
E sad, onaj tim Klivlenda stvarno nije bio supertim. Majami sa Vejdom i Bošom jeste, a prošlogodišnji Lejkersi su bili blizu toga.

the truth

pre 3 godine

@beks, molim te ne komentariši moje komentare, jer ti nemas intelektualnih kapaciteta za to. Ja ovdje ne komentarišem Lebrona, ne znam dal sam 5 komentara ostavio do sada. A tvoje znanje govori sve, kažeš da Philadelfija 83 nije bolja od Majamija. Taj tvoj dekica Meloun je imao 27 godina i imao 26 poena i 18 skokova i to protiv Dzabara. Niko se ne blamira kao ti, svojim neznanjem. I usput Bird dok je bio zdrav, prašio je Dzordana gdje stigne i ne samo njega, nego Medzika, u prajmu. I ja smatram da je imao dužu karijeru, bio bi najbolji ikada. Siksersi su dobili Lejkerse 4 : 0, to dovoljno govori o njihovoj snazi. Ti druže imaš mentalnih problema, samo pričas o košarci I to u prošlosti i pljujes po sadasnjosti. Jeste da se košarka promijenila, igra je mnogo mekša. Al nikada do sada nije bilo ovoliko talenta. To ne kažem ja, nego svi asovi iz prošlosti. Tvoja ograničenost to ne vidi, pusti nas da gledamo, ne smaraj po vazdan!!

Beks

pre 3 godine

@Vosak Majami je bio apsolutni favorit protiv Dalasa,a to sto je Dalas izbacio Lejkerse nema nikakve veze jer Majami je bio favorit odmah na pocetku sezone za titulu. Protiv Lejkersa veliku ulogu je imao nas Stojakovic koji protiv Majamija maltene nije ni igrao zbog povrede. @Thetruth Ne samo da je Mozes bio u padu karijere vec i sam Doktor sto se videlo vec sledece sezone kada su draftovali i Barklija,oni su bili dobar tim,nikako supertim. Ako je Lary Bird sa Mekhejlom,Parisom,Johnsonom,Ejndzom tamburao mladog Dzordana i drustvo,onda je Dankan po tvome tamburao Lebrona..11-4 u finalima?? A mozda i Hauard koji ga je izbacio bez domaceg terena prednosti,gde su Cavsi bili favoriti...jedini koji se blamira si ti sa svojim pristrasnim komentarima koji nemaju dodira sa realnoscu.

the truth

pre 3 godine

@beks, ti samo možes da rasplaces mamu i tatu, jer su te rodili takvog :d. O tebi dovoljno govori da si rekao Mozes Meloun bio star a imao 27 godina. Dalja rasprava nepotrebna.@lajavi molim te objasni ovom dotičnom pajseru kakav je to bio tim, ja mislim da su možda i defanzivno bili najbolji tim ikada, svi iz prve petorke zveri u odbrani. Sledeće godine ispali u finalu, al nije bilo sramota izgubiti protiv Birda, Mekhela, Periša, Dzonsona, Deni Ejndza.

Beks

pre 3 godine

Sabotiran sam od strane likova koji su zaduzeni za komentare ne vredi :D Zato i napisem par komentara jer nemam pojma koji ce da objave. Aj jos jednom da probam. @Thetruth taj tim Bullsa 3:0 sa dzordanom start sezone,21:43 posle loma zgloba,toliko o tome. Cavalirsi 124-100,124-97,106-95,96-98 bez Lebrona 2007 godine. U tim mecevima Hjuz,Big Z,Sasa 20+ poena,7+ asistencija bez Lebrona!! 4ta rangirana defanziva sa trenerom Braunom u ligi. Nije sramota da "supertim" Filadelfije izgubi od Seltiksa ali "ciscenje poda" Dzordana i polu igraca je sramota a Boston uz to bio jaci 3X od svih lebronovih protivnika kad se spoje na istoku. Lebron 27ppg,Irving 26ppg protiv Wariorsa "Lebron sam osvojio". MJ 45ppg,pipen 7ppg,bolji MJ u svih 5 kategorija " nije uradio nista dok nisu dosli pipen i grant". Samo znas njihova imena a ne kakvi su igraci bili tada,prosli su prvo kolo zbog Jordana i jer nisu igrali sa kasnijim sampionom Bostonom i u to vreme nisu bili nista bolji igraci ni od tog Pavlovica koji je bio peti igrac Cavsa.

CJC

pre 3 godine

Prvo, nije tačno da su Lejkersi i Seltiksi imali supertimove, tu se tačno znalo ko je br 1(Magic, Bird), 2(Jabbar, Parish), 3(Worthy, McHale)... Ko je sad u Lakersima, Netsima prva zvezda? Nemaš pojma jer su svi podjednako dobri...
Drugo, osim KAJ, i Lakersi i Celticsi i Bullsi su svoje super zvezde doveli sa koledža pa onda od njih napravili takve igrače.
Lebron i Durent još samo da se udruže i onda će zatvoriti listu svih superstarova sa kojim su igrali u prethodnoj deceniji...

chiefOFjustice

pre 3 godine

MJ u regularnom dijelu sezone imao prosjek 30+ 8 puta, a u playoff 12 puta. Lebron samo dva puta u regularnom dijelu sezone, u playoff 5 puta, pri tom igra duze od Jordana u NBA. Nesporno je da je svestran igrač, ali nikad nece biti umjetnik kakav je bio Jordan, jednostavno nema stila. Medju top 5 najboljih igraca, ali Magica stavljam ispred Lebrona. Mojih top 5 NBA igraca:
Michael Jordan




Larry Bird
Magic Johnson
Lebron James
Isiah Thomas

the truth

pre 3 godine

I sramotno je ovoliki broj minusa i likovanje protiv najboljeg košarkaša ikada. Najbolji tim koji je imao je sada ovaj u Lejkersima i jedini koje se može reci da je super tim. Mada I tu nemate trećeg igrača koji je zvijezda. Razumijem frustraciju fanova jer njihovi idoli su ugroženi, al tolika mržnja i pristrasnost je sramota.

Sir i vojna muzika

pre 3 godine

Rezultati nek daju odgovor kao i u tenisu i u svakom sportu na kraju se svode računi . Računi kažu za sad da MJ ima 6 prstena LJ za sada tri ako se ne varam . Uticaj na igru timova i +/- statistika i sve ostalo u to ulazi. Ja bi više obratio pažnju na Jokića koji sa ovim igrama ako nastavi i počne da osvaja prstenje može glatko da ugazi pa barem LJ i KB za MJ 6 prstena teško ali nije nedostižno ..vreme će dati odgovore u svakom sportu su rezultati dostižni i niko nije goat dok na papiru ne stoji tačka .

the truth

pre 3 godine

Vidim komentare znalaca ovdje, a ne znaju da je Philadelfija 83 imala super, super tim. Tim koji je imao Mozesa Melona, Andrju Tonija, Moris Čiksa I Bobi Dzonsa. Tim koji je 2 puta jači na papiru od Majamija. Da ne pričamo o Seltiksima 60 ih ili Lejkersi sa Viltom, Vestom, Bejlorom, Gajl Guldričem I Hepi Hajstrom. Seltiksi Lejkeri 80 is su imali po 4 superstara. Sramotno od čovjeka koji je imao super tim i čekao Mozes Melona da osvoji tutulu. Inače taj tim po meni najbolji u istoriji.

VOSAK

pre 3 godine

Jedini "casual" fanovi ste ti i "the truth". Takvi kao vi stalno vrte pricu kako je sve danas bolje,medjutim sad je tim Filadelfije iz 1983 duplo bolji od Majamija :D Fora je da je ta ista Filadelfija bila slabija od Lejkersa a Mozesa su doveli kada je vec prosao svoj zenit kao odgovor na Karim Abdul Dzabara. Majamijevi igraci su se sastavili su svom prajmu i najavili 8 titula i svakako su bili apsolutni favoriti protiv Dalasa za razliku od Filadelfije protiv Lejkersa. Wilt i West su titulu osvojili bez Beylora a Wilt iz Lejkersa je vec bio totalno drugi igrac. Spursi su draftovali sve pomenute igrace od kojih pojedini prave supertim,dok je Rodman oteran iz Spursa. Takodje lik koji je jedino Hjuston pokusao da predstavi kao konkurenciju Bullsima,pitanje kako su onda ispadali od Sijetla,Jute 2x itd :D
(Beks, 27. april 2021 22:21)


Bio je favorit protiv Dalasa a zaboravljaš da je taj Dalas počistio Kobija i Lejkerse u finalu zapada koji su branili titulu ???

Nalupetao si se za medalju, ja nigde nikad nisam pominjao da je danas bolje nego pre, nego mi se sere od Vas koji pričate da je pre bilo mnogo bolje, pre supertimovi nisu postojali, bla bla bla, u to će vam poverovati samo ljudi koji žele a ne oni koji i znaju i prate košarku.

StalinistTroglodyte

pre 3 godine

@truth Posto nema argumenata protiv stvari iznetih pre poslednje recenice (Stockton/Malone referenca) ostaje samo jos da i sledece resimo: nije tim 2 igraca svakako, ni 3, ni 4, vec najmanje 5 (rezerve nisu nevazne). Pogledati season statistike J. Hornaceka ('97 i '98) naspram Kukoca i/ili Harpera (koji su, recimo, 3 opcija) za iste godine. Od obojice ponaosob Hornacek (koji je od obojice nizi btw) u proseku ima vise poena (14.5) i barem isto asistencija kao Kukoc jedne od ih godina (Kukocev max 4.5, Harper je ispod toga), te bolji FG% i 3pt% i broj kradja po utakmici. Btw Jordan je mozda gubio od Birda i Ajzeje (Hall of Fameri) ali je bar ulazio u play off od pocetka. LBJ prve 2 godine ni to nije uspeo.
Usput, dodatna napomena za one koji tvrde da su Pistonsi bili matori kad su ih Bulsi dobili (Ajzeja, Dumars, Rodman, Aguirre svi izmedju 28-32 godina), pogledati starost Dankana (36-37) Djinobilija (35-36) i Parkera (31-32) kad su favorizovane Heatlese oducili od kosarke sa rekordnom razlikom u finalu (a kad su Spursi bili u prajamu 2007 videli smo tek sta se dogodilo)

Beks

pre 3 godine

@Thetruth Ocajnicki pokusaji vadjenja :D Jos jednom ponavljam,za supertim Filadelfije nije bila bruka sto su izgubili od Seltilsa,ali za Dzordana i polu igrace jeste i to protiv 5 puta jaceg tim od svih Lebronovih istocnih protivnika :)) Luk Longli bolji od Hornoceka auu sine,Hornocek je jos kao clan Finixa sa ostalima izbacivao 63-19 Medzikove Lejkerse,samo ne znam ako je Juta bila samo dva igrac kako su sa 4-0 pocistili 61-21 Lejkerse sa 4 all star igraca Shaq,kobi,edi dzons,van eksel,plus Hory,Fisher,Fox koji su svi bili mladji,brzi,jaci od tog Hornoceka?! Izgleda da belci jos vise potcenjuju belce od tamnoputih. Jason Terry je bio bolji u finalu od Lebrona i Bosha,tacka..kraj!!!

PimPong

pre 3 godine

Lebron je definitivno jedan od najboljih svih vremena. Ne znam tacno koji je po redu, ali to nije mnogo vazno. Samo da ovo kazem:

Lakers: Magic, Kareem, Worthy i Byron Scott
Celtics: Bird, McHale i Parish
Pistons: Thomas, Dumars i Rodman

Odnosno, supertimovi su postojali i ranije. E sad, neki ce reci da igraci nisu skovali te ekipe, vec da su to direktori tih klubova uradili, sto je mozda i tacno. Ali u sustini, po meni su to male razlike, a mogu sve to da nazovem mozda i snalazljivost sa strane igraca. Kad ti vlasnici ekipa zaradjuju tolike vise para u odnosu na igrace (koji su takodje odlicno placeni) i koji su spremni da ih otpuste ili prodaju cim imaju malo losiju sezonu, zasto onda ne bi igraci uzeli stvari u svoje ruke i napravili sebi najpovoljniju situaciju za osvajanje trofeja?

slaviša šmigič

pre 3 godine

Sasvim je upravu ruku na srce nije ni top 10.tu ima puno boljih igrača ali nekad igrači nisu niti bili zaštičeni poput belih medveda i nije se svirao svaki pogled več se igrala jaka,čvrsta i muška odbrana a ekipa NEW YORK je prednjačila u snažnoj odbrani gde se nisu svirali kontakti kao deci kad vetar slučajno prejako duvno i eto tebe na mestu za slobodna bacanja.To je razlika izmedju danas smešne Nba lige i nekadašnje čvrste nba lige gde su pravila bila 100 posto drugačija od evrope i bio je dozvoljen jači kontakt.Danas je po tom pitanju užas kako u Evropi tako u nba ligi koja je bila interesantna za gledanje ja sam gledao gotovo sve dok je Berluskoni puštao na tv kopar prenose i snimke celih utakmica danas negledam drugo sem na b92 odgledam video higlites Jokiča nba je potpuno neiteresantna kako su obezvredili ligu gde se sada sve radi kako bi neko strpaoogroman broj koševa i pritom pola svega sa slobodnih ili uz koš faul.

Miloš

pre 3 godine

@Petar - niti u bunilu.
Leflopa ne bi nitko razuman birao kraj Dejvisa, Janisa, Duranta (ok, on ovisno o lekarskom mišljenju).
Prošlogodišnju titulu Lejkersima je donio Dejvis. Ako ne veruješ pogledaj snimke finala, nije ih problem naći.

Aleks

pre 3 godine

Eh, zaboravih da napišem šta najviše cenim kod Lebrona - koliko temeljno proučava protivničke ekipe i koliko duboko analizira igru, on bolje od njih zna koje će akcije da pozovu. 😄 Pošto sam uvek više cenila rad i posvećenost nego igrače koji igraju "na foru", ne mogu biti licemerna.
A ne znam da li su mi gori Bronovi fanatični fanovi, ili ovi što tvrde da bi pre 50 godina davao 10p 🙄

Beks

pre 3 godine

@Thetruth a koliko si ti mali govori to sto penis koliko je neko imao lajkova i dislajkova na prozivanje Lebrona :)) kada je Bill Walton pobedio u finalu doktora,dzonsa i ostale jel ti i tad to bio supertim :)) Kakve ti kontradiktorne i pristrasne izjave imas to je strasno. Mislim da bih te u debati uzivo rasplakao koliko samo ne znas kosarku i nba ligu.

Beks

pre 3 godine

Pominjanje necijih roditelja kad nemas argumente je jos jedan pokazatelj nemoci!! Dakle ovako,pojmas je rekao da su Mozes Malone,Doktor,Bobby Jones,Andrew Toney,Maurice Chiks mozda defanzivno najbolji tim ikada. Sa druge strane ce reci da su ti igraci smesni u odnosu na danasnje,ali ce reci da su duplo bolji od Majamija..ok slazem se Doktor je bolji od Lebrona :D Vec sam pomenuo kontradiktornost izjave da nije sramota sto je "najbolji tim ikada" izgubio u finalu istoka od Birdovih Selticsa,ali je isti covek izjavio da je Bird tamburao Dzordana i grupu gradjana...:DD "The Truth" najveci pojmas na sajtu!!!!

Beks

pre 3 godine

Samim tim sto Pavlovica pominjes pre Hjuza,Ilgauskasa,Goodena,Marshala,Gibsona zelis da stvoris sliku kako je Pavlovic bio najbolji Lebronov saigrac :D Pavlovic je svakako bio bolji igrac 2007 od Paxtona iz 86,jer paxton iz 1991 i 86 nisu isto :)) kao sto je 7 godina iskusni Larry Hjuz koji je dosao u Cavalirse sa sezonama 18ppg i 22ppg bio bolji od Ruki Pipena sa 7ppg koji nije imao ni sut,ni svoju defanzivu po kojoj je kasnije postao poznat,kao sto ruki Grant nije mogao biti bolji od Drew Goodena. Zidrunas Ilgauskas je bio all star i bez Lebrona,a za Korzina ne zna ni njegova uza familija :) skor bullsa 21:43 bez mladog MJa mnogo kaze. Jos jednom da sumiramo "Nije bruka kada supertim Filadelfije izgubi od mocnih Seliksa" ali "Dzordan sa Korzinom,Wuldridzom gubio od Bostona" lelee :))) Lebron izgubio 2-4 od Hauarda i Orlanda,5 puta slabijim timom od Seltiksa!! A mozda i nisu bili slabiji🙈😂

Beks

pre 3 godine

@Truth Luk Longli 7 poena po mecu za karijeru,11 u najboljoj sezoni sa 4 skoka u proseku,Harper 13ppg i 4ass,22ppg u prvoj sezoni. Jeff Hornocek 14,5ppg uz 5ass za karijeru,20ppg u najboljoj sezoni i preko 40% za 3 poena u karijeri,bravo znalcu :DD Juta je izbacivala Hakima,Barklija,Drexlera,Dankana,Robinsona,Shaqa,Kobija,Jonesa,Van Eksela,Horija,Foxa,Fishera sa 2 igraca :DD a tim Bullsa predstavlja kao vanzemaljce iz space jama,ali da je Juta imala jos jednog igraca dobila bi ih :)) Kako je prosao MJ prvu rundu zbog Pipena i Granta kada su oni bili sesti i sedmi po ucinku u timu :D znaci Bullsi bi prosli Boston Seltikse sa Pipenom i njegovih 7 poena po mecu da je doso ranije :)) Phil Jackson dosao kao startni trener pocetnik a triangle offense izum Tex Wintera,MJ ball hog sa 30p,8sk i 8ass u proseku uz 53% suta sezonu pre Dzeksona,zanimljivo :)

Dogodine do Prizrena, dogodine do Knina

pre 3 godine

Nece biti.. Kako moze biti super tim kada Kris Bos nije bio ni u najboljih 20 u ligi, pogotovo u playofu. Kevin Love isto. SuperTimovi pre tog Majamija i Klivlenda - San Antonio ( Duncan, Parker, Ginobili, Lenard ) , Cikago Bulls ( Jordan, Pipen, Rodman) i mnogi mnogi drugi. Pa vise je super tim i Oklahoma ( Durant, Harden, Westbruk). Magic Johnson i Jabar plus par odlicnih igraca. A tek Bostonova velika trojka na celu sa Bil Raselom..
Slazem se da nije najbolji igrac u istoriji, tu je u top 10.
(crvenkapic, 27. april 2021 19:29)

2plusa 47 minusa na komentar.

Jel realno da ni to lebotovima nije pokazatelj neki?

Sta raditi kad ni batina ne pomaze

slaviša šmigič

pre 3 godine

Sasvim je upravu ruku na srce nije ni top 10.tu ima puno boljih igrača ali nekad igrači nisu niti bili zaštičeni poput belih medveda i nije se svirao svaki pogled več se igrala jaka,čvrsta i muška odbrana a ekipa NEW YORK je prednjačila u snažnoj odbrani gde se nisu svirali kontakti kao deci kad vetar slučajno prejako duvno i eto tebe na mestu za slobodna bacanja.To je razlika izmedju danas smešne Nba lige i nekadašnje čvrste nba lige gde su pravila bila 100 posto drugačija od evrope i bio je dozvoljen jači kontakt.Danas je po tom pitanju užas kako u Evropi tako u nba ligi koja je bila interesantna za gledanje ja sam gledao gotovo sve dok je Berluskoni puštao na tv kopar prenose i snimke celih utakmica danas negledam drugo sem na b92 odgledam video higlites Jokiča nba je potpuno neiteresantna kako su obezvredili ligu gde se sada sve radi kako bi neko strpaoogroman broj koševa i pritom pola svega sa slobodnih ili uz koš faul.

Beks

pre 3 godine

@Vosak Jedini "casual" fanovi ste ti i "the truth". Takvi kao vi stalno vrte pricu kako je sve danas bolje,medjutim sad je tim Filadelfije iz 1983 duplo bolji od Majamija :D Fora je da je ta ista Filadelfija bila slabija od Lejkersa a Mozesa su doveli kada je vec prosao svoj zenit kao odgovor na Karim Abdul Dzabara. Majamijevi igraci su se sastavili su svom prajmu i najavili 8 titula i svakako su bili apsolutni favoriti protiv Dalasa za razliku od Filadelfije protiv Lejkersa. Wilt i West su titulu osvojili bez Beylora a Wilt iz Lejkersa je vec bio totalno drugi igrac. Spursi su draftovali sve pomenute igrace od kojih pojedini prave supertim,dok je Rodman oteran iz Spursa. Takodje lik koji je jedino Hjuston pokusao da predstavi kao konkurenciju Bullsima,pitanje kako su onda ispadali od Sijetla,Jute 2x itd :D

Beks

pre 3 godine

Okej "the truth" sada ima najvise talenata,ali Filadelfija iz 1983 je bolja od Majamija modernog,uklapa se bas,slazem se :D Sta je uradila Filadelfija 84,85,86 posto je to bio "supertim" :D Jer "supertimovi" obicno traju i nakon jedne titule!! Ti si vec mnogo puta kmecao da te "pustim" u komentarima jer si uvek bio spusten,sa drugima mozes da manipulises,al to nije slucaj sa mnom jer znam mnogo vise podataka od tebe,a na kontradiktorne izjave sam vec ukazao. Lebron,Mozes,Toney,Chiks znas kad bi to vama licemerima bio "supertim" naspram Medzika,Karima,Whortija,Kupera,Scotta,Makadua i drugih..nikad pa cak ni tad. Kao sto vam Majamijeva velika trojka nije bila favorit protiv Dirka 33,Terija 34,Kida 38,Mariona 33 godine fakticki bez pomoci Stojakovica 34 u finalu.

Beks

pre 3 godine

Nigde pojmasu nije pomenuto da je Mozes bio star vec da je prolazio zenit a Doktor i Chiks svakako nisu bili isti igraci kao u prajmu. Jos jedna kontradiktorna izjava "Nije sramota izgubiti od Birda,Mekhejla,Parisha,Johnsona,Ejndza u finalu istoka" a sa druge strane "Bird tukao Dzordana". Dakle nije sramota da tvoj supertim izgubi od Seltiksa ali prajm Bird je " sam" tukao mladog Dzordana i slabe Bullse..pa bravooo :D

Uroš

pre 3 godine

Pazi ga ovaj čiča Toma priča o uticaju igrača na formiranje timova kao da je to nešto loše. Navikao sedamdesetih da bude u vlasništo franšize i sad gubi tlo pod nogama kad nema svog valsnika. LeBron i jeste najveći jer je uspeo da pravi timove koji pobeđuju. Za razliku od prodavca kineskih patika, koji znao da pobeđuje samo dok mu je sve organizaovao Kraus. Posle kad je nešto probao u Vašingtonu videli smo kako je prošao.

the truth

pre 3 godine

@stalinist, nije tim 2 igrača, 3 najbolji igrač Jute je bio Džef Hornasek, sve govori. Za njega su Rodman, Kukoč, Luk Longli, Ron Harper Dzordan lično. Juta da je imala još jednog top igrača bi dobila Bulse, to je bila knjiga sa 2 slova. #beks ajde molim te odgovori sa da ili ne. Da li je istina do pojave Granta i Pipena Dzordana su čistili po 3 :0 stalno? Samo toliko. Dzordan do pojave Fil Dzeksona ( najboljeg trenera uistoriji) je bio bol hog i ništa viœe. Talenat mu ne oduzimam.

danevla

pre 3 godine

Није баш нека аргументација. Какви су то супер тимови када без Џејмса доигравање не би видели?! Кад је отишао из Мајамија, плеј-оф нису играли исте године, Кливленд је служио за кош разлику, а Лејкерси не могу да забележе победу без њега у тиму. Кад је Ирвинг био лидер Кливленда а Дејвис главна звезда Њу Орлеанса а (тренутно предводи Лејкерсе док Леброна нема због повреде), исти ти тимови имају или су имали очајне резултате без Џејмса. Да не причамо какав је састав Кливленда одвео у финале 2007. и 2016. У тим екипама у првим петоркама су играли Павловић, Иглаускас, Делаведова итд.

Luka magija

pre 3 godine

Doktor Džej mi je od danas zauvek pao u očima... Od početka karijere Lebron je govorio kako su Doktor Džej i Džordan njemu bili idoli i po njemu najbolji igrači ikad i on sad dolazi i govori ovo. Ljudi koji ne poštuju Lebrona više govore o sebi nego o njemu

Petar

pre 3 godine

Kakve to veze ima sa tim kakav je on igrac? Kakve ima veze sa kim igra Ronaldinjo sa tim kakav je on igrac? Da igra sa najgotim saigracima na svetu i dalje ce imati identican dribling i brzinu kao i da igra sa najboljim.

stefan

pre 3 godine

Људи да се не лажемо супер тимови су одувек постојали. Погледајте само Бостон са Леријем и ЛА са Маџиком. Кад је он играо из Кливленд, морао је да иде преко супер тима, Пирс, Гарнет, Ален и Рондо... Ови му никад нису доводили играче, један Павловић Саша је био познат кад је играо са њим. Да је остао никад ништа не би узео... Џордан без Пипина није могао прво коло да прође, исто као да Кобијем без Шакила... Није да сам његов фан али доста греше љиди о њему...

crvenkapic

pre 3 godine

Nece biti.. Kako moze biti super tim kada Kris Bos nije bio ni u najboljih 20 u ligi, pogotovo u playofu. Kevin Love isto. SuperTimovi pre tog Majamija i Klivlenda - San Antonio ( Duncan, Parker, Ginobili, Lenard ) , Cikago Bulls ( Jordan, Pipen, Rodman) i mnogi mnogi drugi. Pa vise je super tim i Oklahoma ( Durant, Harden, Westbruk). Magic Johnson i Jabar plus par odlicnih igraca. A tek Bostonova velika trojka na celu sa Bil Raselom..
Slazem se da nije najbolji igrac u istoriji, tu je u top 10.

DrE

pre 3 godine

Ček, ček, sad će Milisav iz Slankamena, 49o godište da nam objasni kako se Lebron dopinguje, a najbolji ikada je Dražen Dalipagić. Ni jednu utakmicu u životu nisu pogledali, ali se zato sećaju u Sportskom Žurnalu da su čitali dok su čekali red kod berberina da neki tamo Đordan u Amerikama daje 200 poJena po utakmici. Pa tog Džordana je polupani Ajveron pravio na magarca, a šta bi mu sad radili to bi bilo sramotno. Nivo Kembe Vokera (u najboljem slučaju), imao čovek sreću da je postojao jedan ozbiljan tim u ligi (Hjuston) pa je sa još 3 all stara u timu pobeđivao neke tamo seoske franšize poput Indijane i Detroita.

LeBron drugi najbolji svih vremena

pre 3 godine

Mnogi kao Redzi Miler, Barkli ili Ajversin nisu imali oko sebe super zvezde ali nisu ni osvojili prsen a nisam siguran da li su igrali finale uopste a Lebron ima 4 prstena, njegova statistika u plej of mecevima je fantasticna, covek je bio MVP u 4 navrata a Kobi svega 2 puta, u preostalim sezonama kad je osvajao pehar Sakil je bio MVP, stariji uglavnom nisu ni vredni pomena pa makar bili i Vilt ili Rasel, tako da je Lebron ubedljivo najbolji igrac danasnjice i drugi najbolji svih vremena.

srle

pre 3 godine

Ostaće zapamćen kao čovek koji je išao iz kluba u klub, skupljao druge superstarove i na taj način osvojio nekoliko titula. Ni blizu Džordana, Kobija ili čak Dirka Novickog. Svi ovi igrači su bili lica franšize, a kako će se pamtiti Lebron? Više poštujem Lilarda i Stefa Karija koji igraju za jedan tim, bez obzira da li su prvi ili na dnu. Ovo što radi Lebron i timovi poput Bruklina, nema veze sa fer plejom i košarkom.

Paja

pre 3 godine

Nigde veze.Samo potpuna neznalica moze da kaze da nije najbolji u zadnjih 20god.Dzordan je Dzordan i to je druga era.Supertim sa Klivlendom protiv onakvog GS...Pa i K. Bos .Jedino sto su vredeli D Vejd i sada Dejvis.A realno ni Dzordan nije io samotnjak

kentaur

pre 3 godine

Ovo je vec preterivanje. Istina je da je Lebron u poslednjih 10 godina karijere maltene sam sastavljao ekipe, i imao vrlo jak tim oko sebe, ali reci da nije u top 10 je budalastina. Mozda nije na nivou Dzordana ili Kobija, ali tesko da ima 10 kosarkasa koji su bili bolji od Lebrona

Jordan, Jabbar, Hakeem jesu ispred, a da li su Magic i Bird to je već pitanje?

Banjaluka

pre 3 godine

U redu, imam pitanje. Sta je najveci svih vremena Dzordan mogao uraditi 'sam' protiv Lejkersa, Seltiksa i Detroita dok nije imao 'super' tim Cikaga, vec su ga mlatili... Kosarka je timski sport, nije tenis u pitanju. Dzaba biti i Dzordan kad igras u Vasingtonu...Lebron je najbolja petorka ikad, najkonstantniji igrac ikad, to je objektivno, a redosljed manje vise...

Brutal

pre 3 godine

Ovo je vec preterivanje. Istina je da je Lebron u poslednjih 10 godina karijere maltene sam sastavljao ekipe, i imao vrlo jak tim oko sebe, ali reci da nije u top 10 je budalastina. Mozda nije na nivou Dzordana ili Kobija, ali tesko da ima 10 kosarkasa koji su bili bolji od Lebrona

fff

pre 3 godine

Realno, MJ23-u ni do cukljeva, a Bogami ni Kobiju
(Anthony Soprano, 27. april 2021 19:11)

Samo teski nepoznavaoci kosarke misle da je kobi bolji od lebrona, za dzordana se slazemo...

Шумадинац 100%

pre 3 godine

Наравно да јесте најбољи свих времена. Биће вам јасније када пређе 40к поена и једно 12к скокова и асистенција...

the truth

pre 3 godine

I sramotno je ovoliki broj minusa i likovanje protiv najboljeg košarkaša ikada. Najbolji tim koji je imao je sada ovaj u Lejkersima i jedini koje se može reci da je super tim. Mada I tu nemate trećeg igrača koji je zvijezda. Razumijem frustraciju fanova jer njihovi idoli su ugroženi, al tolika mržnja i pristrasnost je sramota.

Uroš

pre 3 godine

Pazi ga ovaj čiča Toma priča o uticaju igrača na formiranje timova kao da je to nešto loše. Navikao sedamdesetih da bude u vlasništo franšize i sad gubi tlo pod nogama kad nema svog valsnika. LeBron i jeste najveći jer je uspeo da pravi timove koji pobeđuju. Za razliku od prodavca kineskih patika, koji znao da pobeđuje samo dok mu je sve organizaovao Kraus. Posle kad je nešto probao u Vašingtonu videli smo kako je prošao.

Petar

pre 3 godine

Jednostavno pitanje koje resava ko je trenutno najbolji kosarkas sveta.
Da sutra kupite svoju fransizu i da mozete da birate jednog kosarkasa (kojeg god) koji ce vam doneti titulu, koga biste uzeli? Mozete sad pricati sta hocete ali 99% bi uzelo Lebrona i tu je kraj svake price o MVP igracu NBA lige. Moze biti Jokic MVP, mogu i Westbrook, Harden, Lillard, Curry, Durant…ali da treba da odaberete jednog koji ce vam doneti titulu samo se jedno ime moze pomenuti a to je Lebron

BBL101

pre 3 godine

Jedan je izmislio super timove a drugi hero ball. Daj loptu broju 23 i svi se sklonite... Ma fantastična košarka. Niste zapravo gledali utakmice, ne znate koliko je to bila glupa kosarka. Kao kad je igrao kobi ili ajverson. Dosadnije nego boćanje...
Ali eto i posle toliko godina ljudi misle da su bekovi šuteri najbolja stvar u košarci... A niko zapravo utakmici da pogleda gde jedan čovek šutira 40 puta.
Lebron je bolji zato što igra košarku kako se igra, i to je to.

VOSAK

pre 3 godine

Vidim komentare znalaca ovdje, a ne znaju da je Philadelfija 83 imala super, super tim. Tim koji je imao Mozesa Melona, Andrju Tonija, Moris Čiksa I Bobi Dzonsa. Tim koji je 2 puta jači na papiru od Majamija. Da ne pričamo o Seltiksima 60 ih ili Lejkersi sa Viltom, Vestom, Bejlorom, Gajl Guldričem I Hepi Hajstrom. Seltiksi Lejkeri 80 is su imali po 4 superstara. Sramotno od čovjeka koji je imao super tim i čekao Mozes Melona da osvoji tutulu. Inače taj tim po meni najbolji u istoriji.
(the truth, 27. april 2021 21:01)


Ma džaba pišeš brate, klasični casual fanovi košarke i obožavaoci Jordana.
Obožavaoci Jordana su najgori, gori od fanova Lebrona, jer oni sve iz tog doba preuveličavaju spram današnjeg.

DraganChe

pre 3 godine

Jednostavno Lebron dize kvalitet prosjecnih igraca oko sebe kao Pavlovic, Ilgauskas, Vest itd i sa njim u timu evidentno je finale. Svakako mrlja na karijeru su porazi u supertimu Majamija gdje ih je San Antonio razmontirao i od Dalasa je stvarno sramota. Opet s druge strane mislim da je s godinama postao bolji igrač i to se vidjelo u finalima protiv GSW. Naravno on nije bio sam Kajri je igrao kao u transu a uveliko su pomogli i Jr, Love itd. Ono sto Lebronu fali je malo bolja igra 1 na 1 i drskost kpju on prirodno nema jer je momak dobar kao hljeb sto pokazuje i djelovanje izvan terena. U svakom slucaju MJ je broj jedan ali iskreno Lbj je kompletniji igrac.

mahea

pre 3 godine

Ma sta zna legenda Irving. Sad ce da se javi neki "strucnjak" 99 godiste iz Mackovca pa da objasni Irvingu zasto je "King" (btw, jedini igrac koji je sam sebi dao nadimak) naaajbolji. Kako on jaaako kuca i bas je mocan...

Sir i vojna muzika

pre 3 godine

Rezultati nek daju odgovor kao i u tenisu i u svakom sportu na kraju se svode računi . Računi kažu za sad da MJ ima 6 prstena LJ za sada tri ako se ne varam . Uticaj na igru timova i +/- statistika i sve ostalo u to ulazi. Ja bi više obratio pažnju na Jokića koji sa ovim igrama ako nastavi i počne da osvaja prstenje može glatko da ugazi pa barem LJ i KB za MJ 6 prstena teško ali nije nedostižno ..vreme će dati odgovore u svakom sportu su rezultati dostižni i niko nije goat dok na papiru ne stoji tačka .

BORac

pre 3 godine

Pa, u pravu je. Džordan nikada za sebe nije rekao da je najbolji ikada, samo je uvek zadovoljno pokazivao 6 prstena kada se povede ova teme. Ko ga je slušao, zna da je uvek iskoristio priliku da pomene i one pre njega. Tada je bilo drugačije, Rodmana su molili da ne pije i da se ne kocka, a on ipak to uradi i na narednu utakmicu pokida, to je karakter, tada je karakter igrao veću ulogu i osvajao titule. Danas se projektuju timovi za to. Dobar je bio gelden stejt, ali realno dok bisu doveli Durenta nisu imali taj kvalitet i kontinuitet.

LeBron

pre 3 godine

Doktor Džej preteruje "malo" previše. Ako je Majami supertim onda je Džordanov Čikago. Za Kavse ne vredi ni komentarisati, to je kompletna glupost, takodje i Lejkersi. Očigledno će Brona početi da poštuju kada bude imao petorku na nivou ABA lige, a i tada ćete naći nešto da zamerite.

Srpce

pre 3 godine

Kako Kobe, Dankan i ostali nisu mijenjali timove i ostali u istom timu... Ni do clanaka Kobiju...
I tako prica kosarkaski neobrazovana balavurdija. Kobe dva puta pokusao da ide iz Lejkersa. Ej, Lejkersa. A sto bi isao iz Lejkersa, najvece fransize, iz grada LA, najboljeg za zivot tamo... Druga stvar... Lebron donio titulu u grad koji za to nije znao, u luzersku organizaciju. Znate li vi sto to znaci u danasnjem NBA? Pa toliko puta vidjeno, mozes imati brutalno dobar tim, titula nece doci u neke fransize jer nemaju trziste i nemaju kulturu, organizaciju.
Dalje... Napravio sam video o njemu i izanalizirao njegov put... On uopste nije ni u jednom trenutku imao najbolji tim u ligi.
Ni u jednom trenutku. Pa i ovi Lejkerski s kojima uze titulu prakticno iz prve, predvidjali su im probleme sa svim protivnicima, a za LAC su bili ubijedjeni da ce ih nadmasiti.
I sad kad je skupio 4 titule, u vrijeme mnogih velikih igraca dje najblizi ima 3 titule i to dvije sa stvarnim super timom (GSW sa KD) dodju neki pametnjakovici da pricaju o njemu kako nije veliki igrac.
Alo rodjaci, 4 MVP finala i najtrofejniji veliki igrac u skoro dvije generacije igraca... Ma manite se te glupave price vise.

Eric Snow

pre 3 godine

Da lebron je kriv jer mu je u prvih 7 sezona najbolji saigrac bio mo vilijams, prosle sezone je pokazao da mu treba jedan all star da izgazi celu ligu. Vidim da su titovi pioniri senilni pa zaboravljaju recimo roketse sa pipenom barklijem i oladzuvonom ili lejkerse pocetkom novog milenijuma kad vec kazete da je bolji kobi, o seltiksima posle da ne pricam

JPR24

pre 3 godine

Kakve to veze ima sa tim kakav je on igrac? Kakve ima veze sa kim igra Ronaldinjo sa tim kakav je on igrac? Da igra sa najgotim saigracima na svetu i dalje ce imati identican dribling i brzinu kao i da igra sa najboljim.
(Petar, 27. april 2021 19:09)
Kakve veze imaš ti sa košarkom ?

Purke

pre 3 godine

Lebron je strasan igrac u vremenu koje mu odgovara i pravilima (npr. defanzivne tri sekunde) u NBA koja idu u korist atletama kao sto je on (Janis, Ras itd.). Licno, igrac koji ima dve bronze sa reprezentacijom (a timovi su bili preozbiljni) ne moze u grupu 10 najboljih ikada u zemlji koja je toliko kosarkaski dominantna. I generalno, mnoge stvari su devalvirale, skoro cujem neke "strucnjake" kako pricaju da je Janis najbolji evropski igrac ikada, slusam i ne verujem, ali izgleda da je nastupila neka marketing realnost koja nema mnogo veze sa pravim vrednostima.

VOSAK

pre 3 godine

Doktor Džej preteruje "malo" previše. Ako je Majami supertim onda je Džordanov Čikago. Za Kavse ne vredi ni komentarisati, to je kompletna glupost, takodje i Lejkersi. Očigledno će Brona početi da poštuju kada bude imao petorku na nivou ABA lige, a i tada ćete naći nešto da zamerite.
(LeBron, 27. april 2021 20:45)


Dva puta je došao do finala sa Kavsima gde su najbolji saigrači bili Vilijams Mo i u drugom mandatu grupa građana Leri Nens Džunior i kompanija.
Pravi supertimovi.
Ludi ljudi, čovek u sva 4 finala pre Lejkersa nije bio favorit niti je imao jači tim od GSW, posebno nakon dolaska Durenta

DraganChe

pre 3 godine

Sine da ne bi Lebrona ti sto nisu zeljeli da budu sluge u Klivlendu ne bi vidjeli titulu ni na igrici, pa Irving nije ni do PO dobacio bez Lebrona pa je otisao u Boston i doslovno se obrukao, Jr, Dzeferson, Tristan, Lov ma niko ne bi bio ni blizu nekog uspjeha plus omogucio im je covjek nestvarne ugovore a tom titulom u istoriju kosarke ih je uveo jer su dobili GSW koja je jedna od najjacih ekipa ikad. Djec su nam neobrazovana to svakako a posebno ti od knina, bas si covjece neobrazovan.

maSi

pre 3 godine

Svašta sam gledao, ali većeg foliranta od Leflopa, posebno prošle godine kada je sramotno uzeo titulu sa Fejkersima, takvo ljigavo igranje do tada nisam video.
Leflop je Cirkuzant, crni rasista, retko bezobrazno stvorenje.

the truth

pre 3 godine

@beks, molim te ne komentariši moje komentare, jer ti nemas intelektualnih kapaciteta za to. Ja ovdje ne komentarišem Lebrona, ne znam dal sam 5 komentara ostavio do sada. A tvoje znanje govori sve, kažeš da Philadelfija 83 nije bolja od Majamija. Taj tvoj dekica Meloun je imao 27 godina i imao 26 poena i 18 skokova i to protiv Dzabara. Niko se ne blamira kao ti, svojim neznanjem. I usput Bird dok je bio zdrav, prašio je Dzordana gdje stigne i ne samo njega, nego Medzika, u prajmu. I ja smatram da je imao dužu karijeru, bio bi najbolji ikada. Siksersi su dobili Lejkerse 4 : 0, to dovoljno govori o njihovoj snazi. Ti druže imaš mentalnih problema, samo pričas o košarci I to u prošlosti i pljujes po sadasnjosti. Jeste da se košarka promijenila, igra je mnogo mekša. Al nikada do sada nije bilo ovoliko talenta. To ne kažem ja, nego svi asovi iz prošlosti. Tvoja ograničenost to ne vidi, pusti nas da gledamo, ne smaraj po vazdan!!

the truth

pre 3 godine

Vidim komentare znalaca ovdje, a ne znaju da je Philadelfija 83 imala super, super tim. Tim koji je imao Mozesa Melona, Andrju Tonija, Moris Čiksa I Bobi Dzonsa. Tim koji je 2 puta jači na papiru od Majamija. Da ne pričamo o Seltiksima 60 ih ili Lejkersi sa Viltom, Vestom, Bejlorom, Gajl Guldričem I Hepi Hajstrom. Seltiksi Lejkeri 80 is su imali po 4 superstara. Sramotno od čovjeka koji je imao super tim i čekao Mozes Melona da osvoji tutulu. Inače taj tim po meni najbolji u istoriji.

Aleks

pre 3 godine

Eh, zaboravih da napišem šta najviše cenim kod Lebrona - koliko temeljno proučava protivničke ekipe i koliko duboko analizira igru, on bolje od njih zna koje će akcije da pozovu. 😄 Pošto sam uvek više cenila rad i posvećenost nego igrače koji igraju "na foru", ne mogu biti licemerna.
A ne znam da li su mi gori Bronovi fanatični fanovi, ili ovi što tvrde da bi pre 50 godina davao 10p 🙄

milos. k

pre 3 godine

Današnji klinci će reći da je Dončić bolji od Kukoča. Ima onih koji će reći da je Bogdan bolji od Danilovića, a ja vam kaze da pogledate recimo duel Divac-Šek, ili Divac-Hakim, i da vidite kako se danas čuva Jokić, pa Divac bi danas davao 40+ poena!

VOSAK

pre 3 godine

Jedini "casual" fanovi ste ti i "the truth". Takvi kao vi stalno vrte pricu kako je sve danas bolje,medjutim sad je tim Filadelfije iz 1983 duplo bolji od Majamija :D Fora je da je ta ista Filadelfija bila slabija od Lejkersa a Mozesa su doveli kada je vec prosao svoj zenit kao odgovor na Karim Abdul Dzabara. Majamijevi igraci su se sastavili su svom prajmu i najavili 8 titula i svakako su bili apsolutni favoriti protiv Dalasa za razliku od Filadelfije protiv Lejkersa. Wilt i West su titulu osvojili bez Beylora a Wilt iz Lejkersa je vec bio totalno drugi igrac. Spursi su draftovali sve pomenute igrace od kojih pojedini prave supertim,dok je Rodman oteran iz Spursa. Takodje lik koji je jedino Hjuston pokusao da predstavi kao konkurenciju Bullsima,pitanje kako su onda ispadali od Sijetla,Jute 2x itd :D
(Beks, 27. april 2021 22:21)


Bio je favorit protiv Dalasa a zaboravljaš da je taj Dalas počistio Kobija i Lejkerse u finalu zapada koji su branili titulu ???

Nalupetao si se za medalju, ja nigde nikad nisam pominjao da je danas bolje nego pre, nego mi se sere od Vas koji pričate da je pre bilo mnogo bolje, pre supertimovi nisu postojali, bla bla bla, u to će vam poverovati samo ljudi koji žele a ne oni koji i znaju i prate košarku.

the truth

pre 3 godine

I Dzordan je gubio 3 :0 dvaputa protiv Seltiksa, u timu sa Vuldridzom, Ouklijem, Paxtonom I Korzinom. Tek kad je došao Pipen I Grant je uradio nešto u plej ofu. Do tada je bilo čišćenje poda. Ili ko što ti kažes Sasa Pavlović i ostatk ekipe su bolji od ovih igrača Bulsa?

DeusJ35

pre 3 godine

Svakom rečju opravdava svoj nadimak...A vi fanovi Lebrona umrite of muke što čovek priča istinu...Lebronu čak i u filmu treba super tim da bi pobedio...

PimPong

pre 3 godine

Lebron je definitivno jedan od najboljih svih vremena. Ne znam tacno koji je po redu, ali to nije mnogo vazno. Samo da ovo kazem:

Lakers: Magic, Kareem, Worthy i Byron Scott
Celtics: Bird, McHale i Parish
Pistons: Thomas, Dumars i Rodman

Odnosno, supertimovi su postojali i ranije. E sad, neki ce reci da igraci nisu skovali te ekipe, vec da su to direktori tih klubova uradili, sto je mozda i tacno. Ali u sustini, po meni su to male razlike, a mogu sve to da nazovem mozda i snalazljivost sa strane igraca. Kad ti vlasnici ekipa zaradjuju tolike vise para u odnosu na igrace (koji su takodje odlicno placeni) i koji su spremni da ih otpuste ili prodaju cim imaju malo losiju sezonu, zasto onda ne bi igraci uzeli stvari u svoje ruke i napravili sebi najpovoljniju situaciju za osvajanje trofeja?

the truth

pre 3 godine

!milos k, molim te ne blamiraj se, eto toliko. Jokić je za 2 klase bolji od Divca i sam Divac je to rekao. Jokić je najkompletniji i mozda najbolji ofanzivni centar u istoriji. Inače Divca sam uvijek obožavao i jako ga poštujem, al to kao da poredis Ficu I Ferari. Divac je bio vrhunski defanzivni centar, ogroman ofanzivni potencijal, al teški neradnik. Jokić je toliko talentovan da nema odbrane, kao što nije bilo pritiv Dzordana, Birda, Kobija, Durenta, Lebrona itd..

the truth

pre 3 godine

@beks, ti samo možes da rasplaces mamu i tatu, jer su te rodili takvog :d. O tebi dovoljno govori da si rekao Mozes Meloun bio star a imao 27 godina. Dalja rasprava nepotrebna.@lajavi molim te objasni ovom dotičnom pajseru kakav je to bio tim, ja mislim da su možda i defanzivno bili najbolji tim ikada, svi iz prve petorke zveri u odbrani. Sledeće godine ispali u finalu, al nije bilo sramota izgubiti protiv Birda, Mekhela, Periša, Dzonsona, Deni Ejndza.

Wllaxy

pre 3 godine

Za one koji govore o supertimu Čikaga sa MJ, Pipenom, Rodmanom i upoređuju ih sa ovim koje pravi LBJ reći ću da su te dve stvari neuporedive jer MJ nije dovlačio formirane superstarove već je tim građen tako što je recimo Pipen draftovan (od Sijetla i odmah prosleđen u Čikago za Polinajsa i druge pikove) ili je osvajao bez Rodmana (tri titule sa njim, tri bez njega).

milos. k

pre 3 godine

Pravio super timove i osvojio samo 4 titule. Više izgubljenih finala. Gubio od dekara iz Dalasa i San Antonija. Dobio Oklahomu bez jednog superstara, mislim da je Vestbruk bio povređen. Dobio Golden Stejt kad je suspendovan Grin. Sve u svemu, odličan igrač ali ni u top 10 svih vremena, možda ni u top 20!

the truth

pre 3 godine

@stalinist, nije tim 2 igrača, 3 najbolji igrač Jute je bio Džef Hornasek, sve govori. Za njega su Rodman, Kukoč, Luk Longli, Ron Harper Dzordan lično. Juta da je imala još jednog top igrača bi dobila Bulse, to je bila knjiga sa 2 slova. #beks ajde molim te odgovori sa da ili ne. Da li je istina do pojave Granta i Pipena Dzordana su čistili po 3 :0 stalno? Samo toliko. Dzordan do pojave Fil Dzeksona ( najboljeg trenera uistoriji) je bio bol hog i ništa viœe. Talenat mu ne oduzimam.

Beks

pre 3 godine

@Thetruth a koliko si ti mali govori to sto penis koliko je neko imao lajkova i dislajkova na prozivanje Lebrona :)) kada je Bill Walton pobedio u finalu doktora,dzonsa i ostale jel ti i tad to bio supertim :)) Kakve ti kontradiktorne i pristrasne izjave imas to je strasno. Mislim da bih te u debati uzivo rasplakao koliko samo ne znas kosarku i nba ligu.

VOSAK

pre 3 godine

Pravićemo se ludi i blesavi s tim da Lebron nije izmislio supertimove i da se šta više pre Majamija i borio protiv jednog u vidu Seltiksa ?

Lejkersi od kad postoje skoro uvek dovodili superstarove, od Vilta, Karima do Šeka.

Realno

pre 3 godine

Dvejn Vejd ima titulu sa Majamijem i pre LeBrona. Ok imao je Seka, ali Sek je već tada bio godinama, nije bio onaj iz tandema sa Kobeom.

Svakako LeBron je jedan od najboljih ikada!

medžik

pre 3 godine

Eh, zaboravih da napišem šta najviše cenim kod Lebrona - koliko temeljno proučava protivničke ekipe i koliko duboko analizira igru, on bolje od njih zna koje će akcije da pozovu. ? Pošto sam uvek više cenila rad i posvećenost nego igrače koji igraju "na foru", ne mogu biti licemerna. 
A ne znam da li su mi gori Bronovi fanatični fanovi, ili ovi što tvrde da bi pre 50 godina davao 10p ?
(Aleks, 27. april 2021 23:35)

Nit proučava niti zna šta će da odigraju, čak šta više, njega pročitaju često igrači...

Beks

pre 3 godine

Pominjanje necijih roditelja kad nemas argumente je jos jedan pokazatelj nemoci!! Dakle ovako,pojmas je rekao da su Mozes Malone,Doktor,Bobby Jones,Andrew Toney,Maurice Chiks mozda defanzivno najbolji tim ikada. Sa druge strane ce reci da su ti igraci smesni u odnosu na danasnje,ali ce reci da su duplo bolji od Majamija..ok slazem se Doktor je bolji od Lebrona :D Vec sam pomenuo kontradiktornost izjave da nije sramota sto je "najbolji tim ikada" izgubio u finalu istoka od Birdovih Selticsa,ali je isti covek izjavio da je Bird tamburao Dzordana i grupu gradjana...:DD "The Truth" najveci pojmas na sajtu!!!!

meda

pre 3 godine

Sve poznavalac do poznavaoca. Ali najjači mi je ovaj što se vratio u 60-te (kada verovatno nije bio ni rođen) pa objašnjava kako je tad bilo super timova.
Pa majstore, tada je NBA liga imala 8 timova. Jeste da nije bilo internacionalnih igrača kao danas, ali je koncentracija kvaliteta drastično veća ako imaš 8 a ne 30 timova. Uzmi redom 4 po 4 NBA tima pa iz njih biraj samo najbolje igrače i pravi jedan tim i vidi kako to izgleda, svaki tim će da deluje kao super tim.

Mikan

pre 3 godine

Ova polemika u sustini ne bi trebala ni da se vodi ni u jednom sportu, prosto vremena su drugacija kosarka je drugacija a i samim tim je dosta glupo uopste pricati ko je GOAT. Pogotovu jer je kosarka timski sport i sam uspeh tih pojedinaca koji se pominju kao GOATovi verovatno ne bi bio moguc bez odredjenij saigraca. Cist primer je Jokic, da ima barem dva kvalitetna saigraca koji su po kvalitetu priblizni njemu vec sada bi imao i MVP titulu i prsten, tako da na pitanje ko je GOAT verovatno nikada necemo dobiti odgovor...

Dogodine do Prizrena, dogodine do Knina

pre 3 godine

Jednostavno Lebron dize kvalitet prosjecnih igraca oko sebe kao Pavlovic, Ilgauskas, Vest itd i sa njim u timu evidentno je finale. Svakako mrlja na karijeru su porazi u supertimu Majamija gdje ih je San Antonio razmontirao i od Dalasa je stvarno sramota. Opet s druge strane mislim da je s godinama postao bolji igrač i to se vidjelo u finalima protiv GSW. Naravno on nije bio sam Kajri je igrao kao u transu a uveliko su pomogli i Jr, Love itd. Ono sto Lebronu fali je malo bolja igra 1 na 1 i drskost kpju on prirodno nema jer je momak dobar kao hljeb sto pokazuje i djelovanje izvan terena. U svakom slucaju MJ je broj jedan ali iskreno Lbj je kompletniji igrac.
(DraganChe, 27. april 2021 20:24)

Bukvalno kao da si opisivao nekog drugog igraca. Ovo da igraci postaju bolji vazi za Ceo tim golden stejta. U tom sistemu iz svakoga se uzima ono potrebno u svako postaje mnogo bolji. Mnogi igraci koji nisu zeleli da budu sluge i dobijaju na kasicicu su bili nezadovoljni dzejmsom.Pre svega u klivlendu.
Kad deca komentarisu. Deca su nam u opasnosti koliko su neobrazovana

Dogodine do Prizrena, dogodine do Knina

pre 3 godine

Nece biti.. Kako moze biti super tim kada Kris Bos nije bio ni u najboljih 20 u ligi, pogotovo u playofu. Kevin Love isto. SuperTimovi pre tog Majamija i Klivlenda - San Antonio ( Duncan, Parker, Ginobili, Lenard ) , Cikago Bulls ( Jordan, Pipen, Rodman) i mnogi mnogi drugi. Pa vise je super tim i Oklahoma ( Durant, Harden, Westbruk). Magic Johnson i Jabar plus par odlicnih igraca. A tek Bostonova velika trojka na celu sa Bil Raselom..
Slazem se da nije najbolji igrac u istoriji, tu je u top 10.
(crvenkapic, 27. april 2021 19:29)

2plusa 47 minusa na komentar.

Jel realno da ni to lebotovima nije pokazatelj neki?

Sta raditi kad ni batina ne pomaze

Slicna prica kao i sa Vestbrukom

pre 3 godine

Doc, koji jedan od 5-10 najboljih igraca u istoriji kosarke, odlicno zna da LeBron ne moze da se poredi sa starijom generacijom. Ono sto je Doc radio LeBron moze samo da sanja.

Beks

pre 3 godine

@DrE,Sumadinac i the truth su likovi zbog kojih Lebrona vecina ljudi ne moze da smisli. Ovaj prvi poredi Dzordana sa Kembom Wokerom iako je Dzordan super verzija Kavaja Lenarda. Pominje sta mu je radio Ajverson,a radi se o jednom jedinom crossoveru,a Peja Stojakovic i JJ Redik su Lebrona bacili na parket istim,proverite!! Pominju kako je odveo Pavlovica do finala iako ke ovaj bio sesti igrac Klivlenda i naravno ne pominju da je to uradio preko najlakse konkurencije ikada i zato je lako pociscen u finalu. Pa onda,ne mogu da budu supertimovi oni koji su skopljeni na draftu,kao i trula prica da Dzordan nije prosao prvo kolo pre Pipena,nije prosao jer je igrao sa velikim Seltiksima a Pipen je u prvom playoffu bio sesti igrac Bullsa sa 7 poena po mecu i nije bio faktor. Garnet,Alen i Pirsu su se spojili sa 30+ godina a sva trojica sa svojim timovima sezonu ranije su imali katastrofa skor i daleko od playoffa. Takodje i ne volim da imenujem najboljeg svih vremena kao nadmeni Lebronovi poklonici,ali Dzordan svakako jeste najveci i bolji igrac od Lebrona,a bolji igrac od Lebrona je sigurno i Larry Bird..Umetnik.

Miloš

pre 3 godine

@Petar - niti u bunilu.
Leflopa ne bi nitko razuman birao kraj Dejvisa, Janisa, Duranta (ok, on ovisno o lekarskom mišljenju).
Prošlogodišnju titulu Lejkersima je donio Dejvis. Ako ne veruješ pogledaj snimke finala, nije ih problem naći.

Beks

pre 3 godine

Takodje mi se svidja cinjenica sto bolje poznajem karijeru samog Lebrona od vecine njegovih fanova,jer kad o necemu zelim da polemisem,ne zelim da to bude povrsno i ofrlje. Evo ovaj kaze da je Lebronu Mo Wiliams bio saigrac 7 godina iako je on dosao u Klivlend 2007/08 :)) Pipen,barkli,Hakim su se spojili daleko van prajma i ispali u prvom kolu,kakav supertim. Chris Bosh je bio drugi najbolji PF tada Dweyn Wade top 2 bek lige i igrac koji je vec osvajao titulu. Za Kevina Lava su prosledili prvog pika Nba lige,a sad uporedite Minesotu u kojoj je igrao Lav,sa Minesotom u kojoj igra Tauns. Pa onda pricajte o playoffu. Drago mi je da tvrdite kako Irving nije mogao meda u Klivlendu i da se obrukao u Bostonu jer ste vi isti koji od njega sad pravite supermena jer igra za Bruklin,da bi se cinili sto jaci,ako to nije kontradiktorno ne znam sta je. Klivlend nije igrao playoff 2 godine do dolaska trenera Majk Brauna koji je od njih napravio defanzivnu masinu. Larry Hjuz je u Cavse dosao sa sezonama 18ppg i 22ppg i sa 7 godina iskustva igranja NBA kosarke. I ko je veca pomoc u prvoj sezoni,taj igrac ili ruki Pipen sa 7ppg..samo zato sto je Pipen kasnije postao ime,pojmasi ce reci Pipen. Dok je Braun predvodio Cavse,ta "slaba" ekipa je bez Lebrona dobila svoje meceve 2007 124-100,124-97,106-95 i jedan poraz 98-96. A taj Braun je napustio Cavalirse kad i Lebron a o tankovanju da ne pricam.

Beks

pre 3 godine

@Vosak Jedini "casual" fanovi ste ti i "the truth". Takvi kao vi stalno vrte pricu kako je sve danas bolje,medjutim sad je tim Filadelfije iz 1983 duplo bolji od Majamija :D Fora je da je ta ista Filadelfija bila slabija od Lejkersa a Mozesa su doveli kada je vec prosao svoj zenit kao odgovor na Karim Abdul Dzabara. Majamijevi igraci su se sastavili su svom prajmu i najavili 8 titula i svakako su bili apsolutni favoriti protiv Dalasa za razliku od Filadelfije protiv Lejkersa. Wilt i West su titulu osvojili bez Beylora a Wilt iz Lejkersa je vec bio totalno drugi igrac. Spursi su draftovali sve pomenute igrace od kojih pojedini prave supertim,dok je Rodman oteran iz Spursa. Takodje lik koji je jedino Hjuston pokusao da predstavi kao konkurenciju Bullsima,pitanje kako su onda ispadali od Sijetla,Jute 2x itd :D

StalinistTroglodyte

pre 3 godine

Ovako: Ako je Rodman sa 34 (kad je MJ sa njim poceo da igra) superstar onda je i 2009 Shaq u Klivlendu - da LBJ je igrao sa Shaqom (ako kazete Shaq tada bio star videti napomenu za Rodmana iznad) kao i D Howard (isto tako multiple DPOY kao i Rodman). Dalje, pogledati PER i proseke poena/skokova za K. Love i Bosa neposrednu sezonu pre pridruzivanju Lebronu u Klivlendu odn. Majamiju. Da li su njihovi brojevi postali bolji nakon toga? Upravo tako lol Navesti sa kojim se igracima sa takvim prosecima iz drugih timova MJ udruzio (34g. star Rodman?)tokom svoje karijere? Plus DWade vec bio sampion i MVP finala pre LBJ. Kom sampionu i MVP finala je na noge dosao MJ? Da li smatrate Steve Kerra ili J. Paxsona boljim all time PG od Kajrija, Ronda (sampiona pre Lebrona). Kakav je JJ Barea ili J Terry zaustavio MJ u finalu? To nisu mogli ni najbolji asistent i kradljivac lige (Stokton) ni drugi strelac u istoriji NBA (Malone) - zajedno! GTFOH peace #micdrop

chiefOFjustice

pre 3 godine

MJ u regularnom dijelu sezone imao prosjek 30+ 8 puta, a u playoff 12 puta. Lebron samo dva puta u regularnom dijelu sezone, u playoff 5 puta, pri tom igra duze od Jordana u NBA. Nesporno je da je svestran igrač, ali nikad nece biti umjetnik kakav je bio Jordan, jednostavno nema stila. Medju top 5 najboljih igraca, ali Magica stavljam ispred Lebrona. Mojih top 5 NBA igraca:
Michael Jordan




Larry Bird
Magic Johnson
Lebron James
Isiah Thomas

slaviša šmigič

pre 3 godine

Sasvim je upravu ruku na srce nije ni top 10.tu ima puno boljih igrača ali nekad igrači nisu niti bili zaštičeni poput belih medveda i nije se svirao svaki pogled več se igrala jaka,čvrsta i muška odbrana a ekipa NEW YORK je prednjačila u snažnoj odbrani gde se nisu svirali kontakti kao deci kad vetar slučajno prejako duvno i eto tebe na mestu za slobodna bacanja.To je razlika izmedju danas smešne Nba lige i nekadašnje čvrste nba lige gde su pravila bila 100 posto drugačija od evrope i bio je dozvoljen jači kontakt.Danas je po tom pitanju užas kako u Evropi tako u nba ligi koja je bila interesantna za gledanje ja sam gledao gotovo sve dok je Berluskoni puštao na tv kopar prenose i snimke celih utakmica danas negledam drugo sem na b92 odgledam video higlites Jokiča nba je potpuno neiteresantna kako su obezvredili ligu gde se sada sve radi kako bi neko strpaoogroman broj koševa i pritom pola svega sa slobodnih ili uz koš faul.

nista o nicemu

pre 3 godine

Људи да се не лажемо супер тимови су одувек постојали. Погледајте само Бостон са Леријем и ЛА са Маџиком. Кад је он играо из Кливленд, морао је да иде преко супер тима, Пирс, Гарнет, Ален и Рондо... Ови му никад нису доводили играче, један Павловић Саша је био познат кад је играо са њим. Да је остао никад ништа не би узео... Џордан без Пипина није могао прво коло да прође, исто као да Кобијем без Шакила... Није да сам његов фан али доста греше љиди о њему...
(stefan, 27. april 2021 19:22) # Link komentara

Slaze se, sad objasni kako su se Dzordan i Pipen udruzili i napravili jak tim, da nije slucajno draftom na kojem su Bulsi izabrali obojicu?
Ne lupaj gluposti, lakse je tako.

Aleks

pre 3 godine

Petar

Pa birali bismo Lebrona ali kao GM-a, jer uz njega dolaze Dejvis, Irving itd. xD Šalu na stranu, mislim da on treba da nastavi karijeru u tom pravcu, ima smisla za sklapanje ekipa. :))
Neko je danas odlično opisao Vestbruka - mnogo je bolji nego što pričaju za njega, ali mnogo lošiji nego što on sam za sebe govori. Slično je i sa Bronom; neosporno veliki igrač, velika karijera, mnogo veća nego što govore njegovi mrzitelji, ali je i mnogo da kažem lošiji nego što njegovi fanatični fanovi zagovaraju. Ima on previše "mrlja" u karijeri da bi se nazivao najvećim, ali za ulaganje u sebe, trud, upornost svih ovih godina - kapa dole. Tu mu nema ravnog.
E sad, onaj tim Klivlenda stvarno nije bio supertim. Majami sa Vejdom i Bošom jeste, a prošlogodišnji Lejkersi su bili blizu toga.

Beks

pre 3 godine

@Vosak Majami je bio apsolutni favorit protiv Dalasa,a to sto je Dalas izbacio Lejkerse nema nikakve veze jer Majami je bio favorit odmah na pocetku sezone za titulu. Protiv Lejkersa veliku ulogu je imao nas Stojakovic koji protiv Majamija maltene nije ni igrao zbog povrede. @Thetruth Ne samo da je Mozes bio u padu karijere vec i sam Doktor sto se videlo vec sledece sezone kada su draftovali i Barklija,oni su bili dobar tim,nikako supertim. Ako je Lary Bird sa Mekhejlom,Parisom,Johnsonom,Ejndzom tamburao mladog Dzordana i drustvo,onda je Dankan po tvome tamburao Lebrona..11-4 u finalima?? A mozda i Hauard koji ga je izbacio bez domaceg terena prednosti,gde su Cavsi bili favoriti...jedini koji se blamira si ti sa svojim pristrasnim komentarima koji nemaju dodira sa realnoscu.

Mali Hijavata

pre 3 godine

Pazi ga ovaj čiča Toma priča o uticaju igrača na formiranje timova kao da je to nešto loše. Navikao sedamdesetih da bude u vlasništo franšize i sad gubi tlo pod nogama kad nema svog valsnika. LeBron i jeste najveći jer je uspeo da pravi timove koji pobeđuju. Za razliku od prodavca kineskih patika, koji znao da pobeđuje samo dok mu je sve organizaovao Kraus. Posle kad je nešto probao u Vašingtonu videli smo kako je prošao.
(Uroš, 28. april 2021 02:10)

Taj čiča Toma bi ove manekene tipa Lebron odvaljivao kao trulu tarabu. Imao bi 40 poena po meču u današnjoj konkurenciji. A Džordanu i Kobiju bi morali da vežu desnu ruku da bi ostali imali fer uslove.
Lebron je kao i CR7 u fudbalu, marketinški produkt u super timovima, bez tehnike, inteligencije i talenta, samo fizikalije i nula od konkurencije. Gledanost NBA pala je za 40% u odnosu na Džordanovu generaciju. Šta misliš, zašto? Zbog kvaliteta? Vratiće oni i šezdesetogodišnjeg Džordana, jer sa ovim asovima propade im basket.

Beks

pre 3 godine

Sabotiran sam od strane likova koji su zaduzeni za komentare ne vredi :D Zato i napisem par komentara jer nemam pojma koji ce da objave. Aj jos jednom da probam. @Thetruth taj tim Bullsa 3:0 sa dzordanom start sezone,21:43 posle loma zgloba,toliko o tome. Cavalirsi 124-100,124-97,106-95,96-98 bez Lebrona 2007 godine. U tim mecevima Hjuz,Big Z,Sasa 20+ poena,7+ asistencija bez Lebrona!! 4ta rangirana defanziva sa trenerom Braunom u ligi. Nije sramota da "supertim" Filadelfije izgubi od Seltiksa ali "ciscenje poda" Dzordana i polu igraca je sramota a Boston uz to bio jaci 3X od svih lebronovih protivnika kad se spoje na istoku. Lebron 27ppg,Irving 26ppg protiv Wariorsa "Lebron sam osvojio". MJ 45ppg,pipen 7ppg,bolji MJ u svih 5 kategorija " nije uradio nista dok nisu dosli pipen i grant". Samo znas njihova imena a ne kakvi su igraci bili tada,prosli su prvo kolo zbog Jordana i jer nisu igrali sa kasnijim sampionom Bostonom i u to vreme nisu bili nista bolji igraci ni od tog Pavlovica koji je bio peti igrac Cavsa.

Salle

pre 3 godine

Kakve to veze ima sa tim kakav je on igrac? Kakve ima veze sa kim igra Ronaldinjo sa tim kakav je on igrac? Da igra sa najgotim saigracima na svetu i dalje ce imati identican dribling i brzinu kao i da igra sa najboljim.
(Petar, 27. april 2021 19:09)

Rasel Westbruk???

Соко сиви

pre 3 godine

Jedno je super tim koji to postane kroz draft i selekciju a drugo veštački super tim koji se stvori za dve sezone kao današnji Netsi ili Lejkersi. Uvek je za prsten bila potrebna super trojka. Šta Pipen? Pa nije on došao u Čikago kao izgrađen igrač, on je i koštao Čikago dva ispadanja zaredom dok nije stasao. Da li se oko tebe pravi super tim kroz proces i vreme ili ti kao glavni igrač samo pređeš u oformljen tim, to je pitanje. Respekt Lebronu, ja ne vidim da je on nešto dužan da se objašnjava bilo kome, kao Durent. Ipak je vodio rat sa GSW imperijom za koju tvrde da je najjači tim ikad 4 godine zaredom. Vremena su se promenila, igra se promenila

slaviša šmigič

pre 3 godine

Sasvim je upravu ruku na srce nije ni top 10.tu ima puno boljih igrača ali nekad igrači nisu niti bili zaštičeni poput belih medveda i nije se svirao svaki pogled več se igrala jaka,čvrsta i muška odbrana a ekipa NEW YORK je prednjačila u snažnoj odbrani gde se nisu svirali kontakti kao deci kad vetar slučajno prejako duvno i eto tebe na mestu za slobodna bacanja.To je razlika izmedju danas smešne Nba lige i nekadašnje čvrste nba lige gde su pravila bila 100 posto drugačija od evrope i bio je dozvoljen jači kontakt.Danas je po tom pitanju užas kako u Evropi tako u nba ligi koja je bila interesantna za gledanje ja sam gledao gotovo sve dok je Berluskoni puštao na tv kopar prenose i snimke celih utakmica danas negledam drugo sem na b92 odgledam video higlites Jokiča nba je potpuno neiteresantna kako su obezvredili ligu gde se sada sve radi kako bi neko strpaoogroman broj koševa i pritom pola svega sa slobodnih ili uz koš faul.

Roki

pre 3 godine

Super ste mi vi sa tim ko razume shvatiće. Dr J preteruje, Lebron nije ni prvi ni poslednji koji igra u super timu. Ako je Klivlend to bio, ja onda stvarno nemam sta da dodam.

Beks

pre 3 godine

Okej "the truth" sada ima najvise talenata,ali Filadelfija iz 1983 je bolja od Majamija modernog,uklapa se bas,slazem se :D Sta je uradila Filadelfija 84,85,86 posto je to bio "supertim" :D Jer "supertimovi" obicno traju i nakon jedne titule!! Ti si vec mnogo puta kmecao da te "pustim" u komentarima jer si uvek bio spusten,sa drugima mozes da manipulises,al to nije slucaj sa mnom jer znam mnogo vise podataka od tebe,a na kontradiktorne izjave sam vec ukazao. Lebron,Mozes,Toney,Chiks znas kad bi to vama licemerima bio "supertim" naspram Medzika,Karima,Whortija,Kupera,Scotta,Makadua i drugih..nikad pa cak ni tad. Kao sto vam Majamijeva velika trojka nije bila favorit protiv Dirka 33,Terija 34,Kida 38,Mariona 33 godine fakticki bez pomoci Stojakovica 34 u finalu.

Beks

pre 3 godine

Nigde pojmasu nije pomenuto da je Mozes bio star vec da je prolazio zenit a Doktor i Chiks svakako nisu bili isti igraci kao u prajmu. Jos jedna kontradiktorna izjava "Nije sramota izgubiti od Birda,Mekhejla,Parisha,Johnsona,Ejndza u finalu istoka" a sa druge strane "Bird tukao Dzordana". Dakle nije sramota da tvoj supertim izgubi od Seltiksa ali prajm Bird je " sam" tukao mladog Dzordana i slabe Bullse..pa bravooo :D

D

pre 3 godine

Sve mogu da razumem, ali da se Lebron pominje kao veci od Medžika stvarno nema smisla. Medžik je imao neverovatnu karijeru, mislim da je u 12 sezona 9 puta igrao finale (96 ne vredi ni racunati mada je igrao odlicno), 5 puta osvojio. ROY i MVP iste sezone. Verovatno ga zbog AIDSa drze van te price. Jedva cekam dokumentarac koji se trenutno snima.

Beks

pre 3 godine

Samim tim sto Pavlovica pominjes pre Hjuza,Ilgauskasa,Goodena,Marshala,Gibsona zelis da stvoris sliku kako je Pavlovic bio najbolji Lebronov saigrac :D Pavlovic je svakako bio bolji igrac 2007 od Paxtona iz 86,jer paxton iz 1991 i 86 nisu isto :)) kao sto je 7 godina iskusni Larry Hjuz koji je dosao u Cavalirse sa sezonama 18ppg i 22ppg bio bolji od Ruki Pipena sa 7ppg koji nije imao ni sut,ni svoju defanzivu po kojoj je kasnije postao poznat,kao sto ruki Grant nije mogao biti bolji od Drew Goodena. Zidrunas Ilgauskas je bio all star i bez Lebrona,a za Korzina ne zna ni njegova uza familija :) skor bullsa 21:43 bez mladog MJa mnogo kaze. Jos jednom da sumiramo "Nije bruka kada supertim Filadelfije izgubi od mocnih Seliksa" ali "Dzordan sa Korzinom,Wuldridzom gubio od Bostona" lelee :))) Lebron izgubio 2-4 od Hauarda i Orlanda,5 puta slabijim timom od Seltiksa!! A mozda i nisu bili slabiji🙈😂

CJC

pre 3 godine

Prvo, nije tačno da su Lejkersi i Seltiksi imali supertimove, tu se tačno znalo ko je br 1(Magic, Bird), 2(Jabbar, Parish), 3(Worthy, McHale)... Ko je sad u Lakersima, Netsima prva zvezda? Nemaš pojma jer su svi podjednako dobri...
Drugo, osim KAJ, i Lakersi i Celticsi i Bullsi su svoje super zvezde doveli sa koledža pa onda od njih napravili takve igrače.
Lebron i Durent još samo da se udruže i onda će zatvoriti listu svih superstarova sa kojim su igrali u prethodnoj deceniji...

paa

pre 3 godine

Lebron je kao i CR7 u fudbalu, marketinški produkt u super timovima, bez tehnike, inteligencije i talenta, samo fizikalije i nula od konkurencije.
(Mali Hijavata, 28. april 2021 09:32)

Ovo je savršeno poređenje iako deo za inteligenciju nije tačan, Lebron ima jedan visok košarkaški iq (u ovaj standarni ne ulazim lol) ali da, tačno to, fizikalije i marketing i dobar izbor timova i supertimova pa ispada jedan od najvećih ikada.

građanin opasnih namera

pre 3 godine

DrE@
ti ako znas ko je bii Džordan ima da se besim, uuu jee koja samouverenost u teškoj gluposti....ovakvi su opasni po sve oko sebe!

JPR24

pre 3 godine

Ovo je vec preterivanje. Istina je da je Lebron u poslednjih 10 godina karijere maltene sam sastavljao ekipe, i imao vrlo jak tim oko sebe, ali reci da nije u top 10 je budalastina. Mozda nije na nivou Dzordana ili Kobija, ali tesko da ima 10 kosarkasa koji su bili bolji od Lebrona

Jordan, Jabbar, Hakeem jesu ispred, a da li su Magic i Bird to je već pitanje?
(kentaur, 27. april 2021 19:34)

Da si ih gledao, ne bi ni pomislio da li je pitanje uopšte. Ne zbog neke nostalgije itd, već prosto zbog kosarkaskog umeća, znanja, magije, borbenosti, željom za pobedu na svakoj, ama bas svakoj utakmici, željom da budeš bolji... Fight Spirit sto kažu Irci.

Beks

pre 3 godine

@BBL bas naprotiv Triangle Offense je bila timska kosarka gde su svih 5 igraca imali dodira sa loptom tokom napada,Dzordan se odrekao licne statistike i sistema Dag Kolinsa gde je on bio covek tim 30,8,8 sezona da bi ucestvovao u timskom sistemu gde su svi ukljuceni. Dzordan i kad je sutirao,radio je to odmah ili iz jednog driblinga a nije davio loptu 10 sekundi dok mu saigraci coskare i cekaju. Zato je Kobi rekao da je najveca vrlina Dzordana,jednostavnost igre i poteza,sto je najteze,po njegovim recima. Da ne igra mozda Westbruk kosarku kako treba da se igra??

Beks

pre 3 godine

@Thetruth Ocajnicki pokusaji vadjenja :D Jos jednom ponavljam,za supertim Filadelfije nije bila bruka sto su izgubili od Seltilsa,ali za Dzordana i polu igrace jeste i to protiv 5 puta jaceg tim od svih Lebronovih istocnih protivnika :)) Luk Longli bolji od Hornoceka auu sine,Hornocek je jos kao clan Finixa sa ostalima izbacivao 63-19 Medzikove Lejkerse,samo ne znam ako je Juta bila samo dva igrac kako su sa 4-0 pocistili 61-21 Lejkerse sa 4 all star igraca Shaq,kobi,edi dzons,van eksel,plus Hory,Fisher,Fox koji su svi bili mladji,brzi,jaci od tog Hornoceka?! Izgleda da belci jos vise potcenjuju belce od tamnoputih. Jason Terry je bio bolji u finalu od Lebrona i Bosha,tacka..kraj!!!

Beks

pre 3 godine

@Truth Luk Longli 7 poena po mecu za karijeru,11 u najboljoj sezoni sa 4 skoka u proseku,Harper 13ppg i 4ass,22ppg u prvoj sezoni. Jeff Hornocek 14,5ppg uz 5ass za karijeru,20ppg u najboljoj sezoni i preko 40% za 3 poena u karijeri,bravo znalcu :DD Juta je izbacivala Hakima,Barklija,Drexlera,Dankana,Robinsona,Shaqa,Kobija,Jonesa,Van Eksela,Horija,Foxa,Fishera sa 2 igraca :DD a tim Bullsa predstavlja kao vanzemaljce iz space jama,ali da je Juta imala jos jednog igraca dobila bi ih :)) Kako je prosao MJ prvu rundu zbog Pipena i Granta kada su oni bili sesti i sedmi po ucinku u timu :D znaci Bullsi bi prosli Boston Seltikse sa Pipenom i njegovih 7 poena po mecu da je doso ranije :)) Phil Jackson dosao kao startni trener pocetnik a triangle offense izum Tex Wintera,MJ ball hog sa 30p,8sk i 8ass u proseku uz 53% suta sezonu pre Dzeksona,zanimljivo :)

StalinistTroglodyte

pre 3 godine

@truth Posto nema argumenata protiv stvari iznetih pre poslednje recenice (Stockton/Malone referenca) ostaje samo jos da i sledece resimo: nije tim 2 igraca svakako, ni 3, ni 4, vec najmanje 5 (rezerve nisu nevazne). Pogledati season statistike J. Hornaceka ('97 i '98) naspram Kukoca i/ili Harpera (koji su, recimo, 3 opcija) za iste godine. Od obojice ponaosob Hornacek (koji je od obojice nizi btw) u proseku ima vise poena (14.5) i barem isto asistencija kao Kukoc jedne od ih godina (Kukocev max 4.5, Harper je ispod toga), te bolji FG% i 3pt% i broj kradja po utakmici. Btw Jordan je mozda gubio od Birda i Ajzeje (Hall of Fameri) ali je bar ulazio u play off od pocetka. LBJ prve 2 godine ni to nije uspeo.
Usput, dodatna napomena za one koji tvrde da su Pistonsi bili matori kad su ih Bulsi dobili (Ajzeja, Dumars, Rodman, Aguirre svi izmedju 28-32 godina), pogledati starost Dankana (36-37) Djinobilija (35-36) i Parkera (31-32) kad su favorizovane Heatlese oducili od kosarke sa rekordnom razlikom u finalu (a kad su Spursi bili u prajamu 2007 videli smo tek sta se dogodilo)

Lajavi Krelac

pre 3 godine

Vidim komentare znalaca ovdje, a ne znaju da je Philadelfija 83 imala super, super tim. Tim koji je imao Mozesa Melona, Andrju Tonija, Moris Čiksa I Bobi Dzonsa. Tim koji je 2 puta jači na papiru od Majamija. Da ne pričamo o Seltiksima 60 ih ili Lejkersi sa Viltom, Vestom, Bejlorom, Gajl Guldričem I Hepi Hajstrom. Seltiksi Lejkeri 80 is su imali po 4 superstara. Sramotno od čovjeka koji je imao super tim i čekao Mozes Melona da osvoji tutulu. Inače taj tim po meni najbolji u istoriji.
(the truth, 27. april 2021 21:01)


Nije što od detinstva navijam za Filadelfiju, i što sam kao zavisnik čekao presnimljene video kasete sa italijanske televizije tih godina, ali slažem se sa tobom da je ta ekipa 1983. a bogami možda čak i 1982. bila jedna od top 3 svih vvremena, ako ne i najbolja.

Endru Toni je jedan od najboljih skorera koje sam ikada gledao.

Preteča ovih 6th man igrača koji danas ulaze sa klupe.

To je bilo neverovatno, s njim nema neizvesnoti, koliko minuta igra toliko koševa zabije. Strašan tim.

danevla

pre 3 godine

Није баш нека аргументација. Какви су то супер тимови када без Џејмса доигравање не би видели?! Кад је отишао из Мајамија, плеј-оф нису играли исте године, Кливленд је служио за кош разлику, а Лејкерси не могу да забележе победу без њега у тиму. Кад је Ирвинг био лидер Кливленда а Дејвис главна звезда Њу Орлеанса а (тренутно предводи Лејкерсе док Леброна нема због повреде), исти ти тимови имају или су имали очајне резултате без Џејмса. Да не причамо какав је састав Кливленда одвео у финале 2007. и 2016. У тим екипама у првим петоркама су играли Павловић, Иглаускас, Делаведова итд.